Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-12

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

Eqo
04-05-07, 21:11
ve beklenen şey Yasemin'in üzüntüsü 1 gecede bitti...Gene şen şakrak .yazık oldu Ahmet'e

Ne aşkmış be yasemin senin ki:))

averaj
04-05-07, 21:13
ve beklenen şey Yasemin'in üzüntüsü 1 gecede bitti...Gene şen şakrak .yazık oldu Ahmet'e

Ne aşkmış be yasemin senin ki:))

işte tam da bunu yazacaktım..

yasemindeki hafıza herkese lazım...ama diğer taraflarının elle tutulur yanı yok...

muko88
04-05-07, 21:28
İşçilerin ve mitingin olduğu sahnelerde tüylerim diken diken oldu...
Gözlerim doldu...
Müzik de çok başarılıydı...
Vallahi sanki oradaymışım gibi hissettim...

alisercan
04-05-07, 21:29
Gündoğdu hep uyandık
Siperlere dayandık
Bağımsızlık uğruna da
Alkanlara boyandık

Yolumuz devrim yolu
Gelin kardeşler gelin
Yurdumuza yankee dolmuş
vurun kardeşler vurun.

muko88
04-05-07, 21:29
Hüseyin Abi Gündoğdu marşını çok güzel hazırlamışsınız...
O kadar uyumlu ve güzel olmuş ki...Gözlerim doldu yaa:icon_sorr

muko88
04-05-07, 21:30
Gündoğdu hep uyandık
Siperlere dayandık
Bağımsızlık uğruna da
Alkanlara boyandık

Yolumuz devrim yolu
Gelin kardeşler gelin
Yurdumuza yankee dolmuş
vurun kardeşler vurun.

İşte bu...
Çok teşşekürler...
Emeklerinize sağlık:happy0064

Sinem90
ay allahım koptum.:img-hyste
babam yaseminin ciyaklamasını taklit etti.ben o sırada gülmekten yerlere yattım.:img-hyste
allahım o nasıl bir sestir öyle!bize sabır ver.en çok da bana.:img-hyste
ziyneps ne demek beyazlar içinde falan?söyleyecek başka şarkı bulamadın mı?höyk böyk :hıh
şivket fena kıstırdı çocukları.ağzını burnunu dağıtıcak onların.hehe:img-hyste
deniz gezmişli sahnelere bayılıyorum.:img-blush

alisercan
İşçilerin ve mitingin olduğu sahnelerde tüylerim diken diken oldu...
Gözlerim doldu...
Müzik de çok başarılıydı...
Vallahi sanki oradaymışım gibi hissettim...

Mukaddes tesadufun güzeli bu ya, çekilirken oradaydım Çok uzun süren bir çekim oldu. Üstelik o gün 1 mayısçılar da eski fotolarla geldi. İki gösteri birbirine karıştı. Polis bile karıştırdı.:img-yes:

archeologue
müzikler herzamanki gibi şahane!
bakalım aylayı ne zaman isteyecekler? :)

Sinem90
04-05-07, 21:31
ay gazete haberlerini gösterirlerken sapancanın adını gördüm.pek bi sevindirik oldum canım.:img-blush önceden de arifiyenin adı geçmişti.:img-blush

muko88
04-05-07, 21:32
Evet Hüseyin Abi...Ben de haberlerden takip etmiştim, burda da konuşmuştuk hatta:)

Bu arada nişan bu bölüm değil galiba...
Ama biz bu bölüm olmasını bekliyorduk, neden yaaaa:icon_sorr

aslı30
04-05-07, 21:32
evet muko miting sahnesi etkileyiciydi.müzikler de öyle.:img-yes:
kamil keriman'ı sevdiği için yalandan söyledi nezahat'a.ama keriman'ın gözü rıza'dan başkasını görmüyor.:img-pilot
ayla annesine ahmet'le evleniyoruz diyince annesi hiç sormadı nasıl oldu bu iş diye.öyle bir sahne gerekiyordu.:img-blush
yasemin aynı yasemin.gülüp geçin.:img-hyste

yalcinersonmez
04-05-07, 21:33
waaw yine süper bi bölüm hazırlamışlar yürüyüş filan mükemmel ötesi olmuş heralde bu pastacı kısda necdete aşık hareketleri öle gösterio teonun haline üzüldüm ilk reklam öncesi yaseminle rüyanın kavgasına bayıldım:)"sen çok kötü bi annesin:)) bu rüyayı canlandıran kıs maşallha yaşına bakmadan kıs negüzel rol yapıo bu arada gerçekten 66 yıllarında o adamlar nası yürümüş ank.dan isst.a akıl almıo kolaymı...

zeyneps
Ya bu Kiraman'a çok pis dalacam orda Kamilimi mutsuz ediiyyy:sad53: Kamil'in sonuda Ahmede benziycek die korkuorum valla nedir bu Kamil-Ahmet'in bu baba-kızdan çektikleri :hıh Kamil iyi yaptı yürü be koçum kim tutar seni :happy0064

Necidet'e de sinir oldum Rüya'nın ergenliği zor geçicek dedi(senaristler Rüya'nın zor bir ergenlik geçireceğinin sinyalini de verdiler:icon_whis ) yalnız ben bu kızda hiç ergenliği zor geçicek gibi birşey görememiştim ya Ahmet'i öğrenmesi hariç....ha gıcık olduğum şeye gelirsek Necidet hala hiç bi vicdan azabı duymuyo ya manyak mı ne Rüya ergenlik çağına geldiğinde bile söylemeyi düşünmüyo yazıklar olsun sana püüüüüh:hıh

İşçileri görünce çok duygulandım o gazete haberleri müzikler filan ,atılan sloganlar :sad53:

Necidet Yaso'nun üzüntüsünü anladı heheyyyyt:img-yes:

Işık'la da babasından çok dayısı ilgilenio yazık kıza babası kırıştırmaktan ilgilenemioki ,bu arada Kiriman'da baya bi distek oliyy Rıza'ya ....eee fingirdemek kolay mı:img-hyste

Melal
Hüseyin abi miting sahnesi ve müzik süperdi.
Şimdi Sinem gibi olacağım ama en kısa zamanda şu müziği bulup indireceğim.:)
Kısacası bir yerlerden aşıracağım.:img-hyste
Bu gidişle HS'nin 2 sezonda ki şarkılarının toplamından 2 albüm olacak.
Birisi 1. sezonun sonunda ve diğeri finalden sonra çünkü o kadar çok şarkı ve müzik var ki.
Hepinizin emeğine,yüreğine sağlık.
Şu ana kadar seyrettiğim hiçbir dizide bu kadar yürekten yapılmış müzikler ve şarkılar yoktu.
Bize HS'yi daha izlenilir kıldığınız için çok teşekkürler...

muko88
04-05-07, 21:34
evet muko miting sahnesi etkileyiciydi.müzikler de öyle.:img-yes:
kamil keriman'ı sevdiği için yalandan söyledi nezahat'a.ama keriman'ın gözü rıza'dan başkasını görmüyor.:img-pilot
ayla annesine ahmet'le evleniyoruz diyince annesi hiç sormadı nasıl oldu bu iş diye.öyle bir sahne gerekiyordu.:img-blush

Ayla ile annesi ayrı konuşmuşlardır, boşver ana kız ne konuştularsa...

Yasemin neşeliydi evet, belki Necdet ona pastaneden elma şekeri almıştır:img-hyste Üzüntüsü geçmişir...

Ayrıca Yasemin yaz günü neden kış çekimlerinde giydiği kıyafeti giymişti:icon_whis Kareli etek, beyaz kazak:icon_whis

archeologue

hehe öyle yapıyoruz zaten yaptıklarına gülmekten başka bir tepki veremiyoruz:img-pilot
o ağlamada koptum yine ben! acayip sesler çıkardı,boğulur gibi...
necdetin kulakları hasar görecek zavallım:img-hyste

Sinem90
kamile nedense ben her şekilde gülüyorum.o çıkınca beni gülme tutiiyy.:img-hyste
meemedim nasıl da güzel konuştu ama.düşünceli adamın hali başka oliiyy tabi.:img-blush rızoş da sürtsün gazino köşelerinde. :hıh

zeyneps
04-05-07, 21:36
ay allahım koptum.:img-hyste
babam yaseminin ciyaklamasını taklit etti.ben o sırada gülmekten yerlere yattım.:img-hyste
allahım o nasıl bir sestir öyle!bize sabır ver.en çok da bana.:img-hyste
ziyneps ne demek beyazlar içinde falan?söyleyecek başka şarkı bulamadın mı?höyk böyk :hıh
şivket fena kıstırdı çocukları.ağzını burnunu dağıtıcak onların.hehe:img-hyste
deniz gezmişli sahnelere bayılıyorum.:img-blush

Sağa ni ?Sağa ni Siniim sen bağa cahil kültürsüz mü dimek istiysin he:hıh

Kardeşim dinliy bende kapıyım ondan söyliyim duruma uygunları :img-yes: sağa çok pis dalarım ona göre :hıh

alisercan
04-05-07, 21:37
Hüseyin abi miting sahnesi ve müzik süperdi.
Şimdi Sinem gibi olacağım ama en kısa zamanda şu müziği bulup indireceğim.:)
Kısacası bir yerlerden aşıracağım.:img-hyste
Bu gidişle HS'nin 2 sezonda ki şarkılarının toplamından 2 albüm olacak.
Birisi 1. sezonun sonunda ve diğeri finalden sonra çünkü o kadar çok şarkı ve müzik var ki.
Hepinizin emeğine,yüreğine sağlık.
Şu ana kadar seyrettiğim hiçbir dizide bu kadar yürekten yapılmış müzikler ve şarkılar yoktu.
Bize HS'yi daha izlenilir kıldığınız için çok teşekkürler...

Bence bizim kadar sizlerin de katkıları çok melal. Çünkü dizinin ilk başlardaki halini biliyorsun. ATV uzun süre direndi. Bu direnmede sizlerin katkısı çok. Sonrasında dizi hakettiği (aslında hala hakettiği yerde de değil ya) yere geldi. Sonuçta kaldırılsaydı biz baştan yaptığımız müziklerle yetinecektik. Ne geçmişten geleceğe, ne dalga kıran ne gündoğdu ne plevne marşı ne de diğer ezgilerimiz gelmeyecekti... Sağolun emekleriniz ve katkılarınız için....

dizice
04-05-07, 21:38
Arkadaslar, ben izleyemiyorum. Bir ozet gecerseniz reklamlarda cok sevinirim.

burcuuu
04-05-07, 21:39
Yasoya bak be.. sade ve sadece ağLıyor..
Birde cvba bak.. anLadım.. anLamışın ya.. heLaL oLsn
Yasemin ne diyiim sna.. aDAm evLeniyorum diyor verdiğiin cvba bak..

Işık'ın üstüne fazLa qittiLer sanırım.. BüyütüLcek pek bişii yoktu..

Mitinq sahnesindekii müzik iyi seçiLmiş.. DinLediğim bir şarkıydı zaten.. ;)

Melal
04-05-07, 21:40
Bence bizim kadar sizlerin de katkıları çok melal. Çünkü dizinin ilk başlardaki halini biliyorsun. ATV uzun süre direndi. Bu direnmede sizlerin katkısı çok. Sonrasında dizi hakettiği (aslında hala hakettiği yerde de değil ya) yere geldi. Sonuçta kaldırılsaydı biz baştan yaptığımız müziklerle yetinecektik. Ne geçmişten geleceğe, ne dalga kıran ne gündoğdu ne plevne marşı ne de diğer ezgilerimiz gelmeyecekti... Sağolun emekleriniz ve katkılarınız için....

Hüseyin abicim.
Seninde dediğin gibi bu dizi hala hak ettiği yerde değil ama inşallah gelir.
Bizler direttik.Sizlerde bizlere dizi devam ettikçe bu şahane müzikleri dinlettiniz.
Bir çok dizide 3-5 şarkıyla 2 sezon sürdürülüyor.
Hatırla Sevgili dizisi kesinlikle hafızalara kazınan dizilerden olacak ama bir o kadarda müzikleride hafızalara kazınacak.
Ee ne demişler birimiz hepimiz,hepimiz birimiz için.:img-wink:

NiliWerda
04-05-07, 21:42
yasemin hakkinda herhangi bi yorum yapmayacagim ani sey cunku...:img-cool2
denizle defne harikaydilar yaaa wowwww yaniii:happy0064
aylanin gozlerinden gulucukler fiskiriyo resmen..
ama ahmetin onunla bi inat ugruna evlendigini bilmiyo ne yazik hehe:))

alisercan
04-05-07, 21:49
Hüseyin abicim.
Seninde dediğin gibi bu dizi hala hak ettiği yerde değil ama inşallah gelir.
Bizler direttik.Sizlerde bizlere dizi devam ettikçe bu şahane müzikleri dinlettiniz.
Bir çok dizide 3-5 şarkıyla 2 sezon sürdürülüyor.
Hatırla Sevgili dizisi kesinlikle hafızalara kazınan dizilerden olacak ama bir o kadarda müzikleride hafızalara kazınacak.
Ee ne demişler birimiz hepimiz,hepimiz birimiz için.:img-wink:

Sanıyorum Kimse bilmez dahil tüm ezgiler ilk albümde var. Ve 2-3 haftaya çıkacaktır. O yüzden yazın albüm sizlerle buluşur. Yeni sezona allah kerim...

NiliWerda
04-05-07, 21:49
hahaha:img-hyste
hay necdetin aklina herzaman calisiyo maasallahh:img-hyste
deniz yine sakarlik yapti a yerlerdeyim:img-hyste
guzidede azarladi onu:img-hyste
buarada harunun gomlegin rengi igrencccc:icon_whis

Melal
04-05-07, 21:51
Sanıyorum Kimse bilmez dahil tüm ezgiler ilk albümde var. Ve 2-3 haftaya çıkacaktır. O yüzden yazın albüm sizlerle buluşur. Yeni sezona allah kerim...

Bu süper bir haber Hüseyin abicim.:)
Çıksın valla ilk gün gidip alacağım.:)

burcuuu
04-05-07, 21:52
Pastane sahnesii süperdi..
Çok yakışmışlar ya.. =)) Deniz herzmanki qibi sakar.. :img-hyste

NiL bncede Harun'un qömLek renqii çok fenaydı..

Melal
04-05-07, 21:53
Ayy Deniz,Işık süperdi garson halleriyle.
Off ya ne soğuk ve mesafeli bir kız istemeydi.
Kamil olmasa espri olmayacaktı.Süperdi Kamil ya hele Şevket beye bir gün evlenmeye karar verirsem sizden yardım isteyeceğim demesine koptum.:img-hyste
Bu arada Ayla'cığım pek bir şıktı yüzünde de güller açıyordu.:)

merhem
04-05-07, 21:57
Pastane sahnesine bayildimmmm
ay cok komikti ya

Yasemin beni deli ediyor

miting sahneleri cok guzeldi :( Sevimde bu bolum co kguzel olmus

fundapehlivan
Defne sürgüne gönderiliyor:img-help:

Eyvah!

muko88
Sinir oldum Kamil'e...
Alkışlıyor yaa, akıllı:icon_whis Ayıp denen bir şey var...

Pastanede polisten kurtulmak için yaptıkları numara süperdi...Çok güldüm ya:img-hyste

Defne Lozana gidecekmiş...:hıh
Yapma yaa, bu Selma da çok otoriter yahuu:img-blush

dizice
04-05-07, 21:58
Arkadaslar, ozet lutfen. Cok makbule gececek :)

Sinem90
04-05-07, 21:58
ziyneps bak kanka falan demem ağzını burnunu dağıtırım senin.doğru düzgün şarkılar bul.nefret ediyorum ben o şarkıdan. :hıh
kamil adamımsın yııvruum.senin sayende gülüyorum bu dizide.:img-hyste birazdan silma difnenin ağzını burnunu dağıtacak benden söylemesi.:icon_whis
bu arada meloşum bana laf atmışsın görmedim sanma.:img-yes: müzik konusunda.:icon_whis

iReMJeLiBoN
04-05-07, 21:59
Ayla Ahmete hiç layık degil!
Selmadan nefret ettim..
Rızadanda..
Nezahatte Işık'a bos yere bagırdı..
Yasar Isık, Mehmet Isık sahneleri cok güzeldi..

*Deniz Defneyi saymıyorum bile süperdi.. Berk Hakmana asık oLdum yani..=))

yalcinersonmez
zuhahaha bizim dörtlünün garson sahnelerine bayıldım ah şu gençlik:) ama gerçektende denizden garson marson olmazmış hakkaten ya şu kız isteme sahnesi çok soğuktu insan gider bi görücülere kahve yapar o bilem yok bide nedense bugün dizi çok fazla reklam alıo hayırdır inş...

aslı30
pastane sahnesi saçma olmuş.polis kimliklerini tespit ettik diyor.eee yüzünü görmedin mi bunların pastanede.kıyafetlerden de mi tanımadın?komik yani.

fundapehlivan
Ahmet canım ne kadar üzgün!!
İsteme olayında filan...
Kendi kendime bir an Yaseminin ailesi kendi ailesi onlara karşı çıkmasaydı da böyle bir isteme sahnesi olsa nasıl olurlardı diye düşündüm!
Ahmetin de yaseminin de heyecanını gözlerinde ki ışıltıyı görebiliyorum neredeyse:sad53:

Bu arada polislerden kaçma sahnesi süper ötesiydi:img-hyste
Deniz ve Işık garson olmuşlar filan...
Harikaydı!

Yalnız Deniz de biraz başı çekiyor gibi!
Nasıl öne geçip bağırdı filan...
Bütün denizler aynı galiba:icon_whis

fundapehlivan
04-05-07, 22:00
pastane sahnesi saçma olmuş.polis kimliklerini tespit ettik diyor.eee yüzünü görmedin mi bunların pastanede.kıyafetlerden de mi tanımadın?komik yani.

Yok artık!
Tonla kişinin peşinden koşuyorlar...
Hatırlamazlar ki yüzlerini...

Ama el ele tutuşup kaçan 2 çift olarak hatırlarlar...

Orada önlüklerleler filan...
Defne de şapka...
Bana saçma gelmedi...

yalcinersonmez
04-05-07, 22:01

ya polisler ölesine bakınmaya geldiler garson diede pek bi bakmadılar tiplerine zaten deniz hariç diğerleri gözlük filan takmışlardı denizde arkası dönüktü hep onun için bişi anamadılar...

burcuuu
Defne -Deniz bir süreLiğine ayrıLıcak qibime qeLiyor..
O ne kdr karşı çıksada seLma çok otoriter ya..!
Kız isteme sahneside anca bu kdr qüzeL oLabiLirdii..
Çok mesafeLiydi ya..
Ahh ahh evLiLikLerii kimbiLir nasıL oLucak..
Ahmetciim AyLa'ya bile zorLa qüLümsüyor..:img-hyste
Yazıkk etti kendine..

muko88
Hüseyin Abi...Demek albüme az kaldı:happy0064
Hemen gidip alacak olanlardan biri de benim...
Kaset alırım ama, bilgisayarda zaten var hepsi, cd ye gerek yok:):)

Nişan bu bölüm değil gibi:icon_whis

Eqo
bu bölüm o son sahnede biter mi şimdi ..ne eziyet Allahım

zeyneps
Neco'nun pratik zekasıda hep işe yariyyy canım :img-yes: Yalnız bişey aklıma takıldı Lale ve Teo Yaso'yu görmeden geçip gittiler bi hoşgeldin bile demediler :icon_whis o kadar Ahmet Ayla evliliğinden bahsettiler ben en azından Lale geçerken görür "AAA Yasemin sen burda mıydın"filan der die düşündüm onu da yapmadı ben mi yanlış gördüm böyle mi oldu:icon_whis

Bu gördüğüm en sıkıcı kız isteme merasimiydi her halde :img-cool2 ayyyy Ahmet Kamil'e pis his bakıyodu zaten çocuk iyice gerilmiş çok pis dalacaktı :hıh Ayla ve Ahmet öpmediler bile birbirlerini ,bunların evliliği de bunun gibi olursa yandık :icon_whis Defne kaçsın Deniz'le evlensin kanımca bizde biraz hareketli bi evlilik izlemiş oluruz :happy0064 :img-in_lo :img-blush

archeologue
ayla pek güzeldi maşallah maşallah:img-in_lo
defne'yi göndermek istiyor selma!
kıyamet kopacak!!

aslı30
04-05-07, 22:02
Yok artık!
Tonla kişinin peşinden koşuyorlar...
Hatırlamazlar ki yüzlerini...

Ama el ele tutuşup kaçan 2 çift olarak hatırlarlar...

Orada önlüklerleler filan...
Defne de şapka...
Bana saçma gelmedi...
eee yüzlerini hatırlamıyorlar kimlik tespiti yapsalarmış.kimi aradıklarından haberleri yok o zaman.

Melal
Taze taze ekşisözlük yorumları.:):)

ahmet'in ayla ile evleneceği ve rüya'nın kendi kızı olduğunu yıllar sonra öğreneceği saçmalıklarını okuduktan sonra seyretme isteğini kaybettiğim dizidir.

devamlı takip edemesem de reklam aralarında içime ağlama duygusu yerleştirilmiş gibi dudaklarımın büzüşüp ehi hüüü durumuna geldiğim dizi. aynısı bana çemberimde gül oyada da oluyodu. her halde dönem dizisi olmasından, renklerden belki, belki nostaljinin duygusal etkilerinden.

fundapehlivan
Ayla Ahmete hiç layık degil!
Selmadan nefret ettim..
Rızadanda..
Nezahatte Işık'a bos yere bagırdı..
Yasar Isık, Mehmet Isık sahneleri cok güzeldi..

*Deniz Defneyi saymıyorum bile süperdi.. Berk Hakmana asık oLdum yani..=))

Ben ayla demedim ama aylanın ailesi Ahmetin ailesine layık değil dedim...
Aslında onun sebebi de sadece Kamil!!!:img-hyste
Her lafın içinde...
Saçma sapan espriler...
Ahmetler böyle yandan manyak mıdır nedir bakışları atıyorlar:img-hyste

Kendinizi hazırlayın kamil başınızın belası olacak:icon_whis

iReMJeLiBoN
04-05-07, 22:03
Yaseminin Rüyaya bagırması, Rüyanın sen cok kötü bi annesin demeside cok sevdigim sahnelerdendi.. Taptım bücüre..:) bide, o pastane sahneside güzeldi..

Ya bunlar böyle her aksam aglıcaklar mı? Ahmet en son aglarken, biraz pisman gibiydi.. Necdetide tebrik ediyorum Teo ve Laleyi nasılda susturdu.. Bende olsam öyle yapardım helaL..:)

Ahmet mutlu olsun istiyorum, ama Aylayla degil..
Necdet mutlu olsun istiyorum, ama Güzideyle degil..
Defnenin Lozana gönderilmesini istemiyorum, belki abisi yada halası karsı cıkarlar şu Selma Hanıma..

Gitmesiin...=) Artık Denizde qünLük tutar.. :P

Sinem90
kamilime laf ettirmem.:img-hyste
altintop 1 kamil 2 benim için.:img-hyste
çok komik adam ya.:img-hyste

Melal
Her lafın içinde...
Saçma sapan espriler...

Bencede baş belası olacak.
Ama ben Kamil'in bu hallerini beğeniyorum çok komik oluyor bazen.
Hele Selma ve Şevket beyin Kamil'in söylediklerinden sonra ona uzaydan gelmiş gibi bakması çok komikti.:img-hyste :img-hyste

avrilcansu
04-05-07, 22:04
dizi şimdiye kadar çok güzel gidiyor

Hatta uzun zamandan sonra bence Ayla&Ahmet sahneleri olmasına rağmen çok güzel toparladı

Babam bile uzun zamandır hep eleştirmesine rağmen,bu bölümü çok beğendi. Taksim olaylarından sonra polislerin Bizimkileri kovalama sahnesinde polislerin kıyafetlerini çok beğendi.
"Naısl bulmuşlar? Bak biz o zamanlar Fruko derdik onlara" dedi ve biraz sonra Deniz " Frukolar peşimizide!" dedi:img-hyste

İkimizde patlattık kahkahayı! Bu ayrıntıdan sonra, dizimizde hiçbir eksiklik olmadığı kanıtlandı bence:img-hyste

yalcinersonmez
Taze taze ekşisözlük yorumları.:):)

ahmet'in ayla ile evleneceği ve rüya'nın kendi kızı olduğunu yıllar sonra öğreneceği saçmalıklarını okuduktan sonra seyretme isteğini kaybettiğim dizidir.

devamlı takip edemesem de reklam aralarında içime ağlama duygusu yerleştirilmiş gibi dudaklarımın büzüşüp ehi hüüü durumuna geldiğim dizi. aynısı bana çemberimde gül oyada da oluyodu. her halde dönem dizisi olmasından, renklerden belki, belki nostaljinin duygusal etkilerinden.

2. yoruma katılıorum insanlar böle eskilerden dugulanıolar ah keşke hep böle tarih hakkında bilgi verici diziler yapılsa...

fundapehlivan
eee yüzlerini hatırlamıyorlar kimlik tespiti yapsalarmış.kimi aradıklarından haberleri yok o zaman.

İyi de yüzlerini görmeden nasıl kimliklerini tespit edecekler ki...

Bence de kimi aradıklarını bilmiyorlar...
Öğrenciyse yakalıyorlar herhalde...

Valla bana o zamanlar genç olmak suçmuş gibi geliyor!
Gençsen hele öğrensiysen hiç bir işe karışmadım da desen inanmazlar gibi geliyor bana!

iReMJeLiBoN
Her lafın içinde...
Saçma sapan espriler...

yook, ben sana cevap olarak yazmamıstım direk yazdım denk geldi herhalde.. :D Ya kim ne düsünüyorsa düsünsün, bence yakısmıyorlarr..! Neyse baslıyor hadi bakalım..:)

muko88
04-05-07, 22:05
Bu bir dizide olsa yazmak istiyorum şunu!!!

Fundacım canım; layık değil-layık mevzuları çok yanlıştır bence.
Biz kimiz ki, hepimiz ölümlü varlıklarız...Kimse kimseden üstün değildir...
o yüzden öyle şeyler demesek iyi olur...

zeyneps
04-05-07, 22:05
Bağa bak kanka delürtme beni üzerime gelemezsin ne dinleyeceğimi sağa mı sorcam :hıh zaten ben HS müzikleri hariç türkçe müzik billmiiiyyym fazla bildiklerimi de sağa mı sorcam he :hıh

avrilcansu
04-05-07, 22:06
Bu arada Hazır konu Kamildeyken:)
bende sinir oldum
Amma patavatsız:img-hyste

Funda ablama katılıyorum, Kamil yüzünden Ayla'nın ailesi Ahmet'in ailesine layık değil, oda Kamil yüzünden.

Birde Neriman'a(şarkıcı olan:) ) aşık galiba:img-hyste
Kapıda bekleyip duruyor ya

Melal
04-05-07, 22:07
Ayy bu Defne Ayla'yı hiç sevmiyor ve sevmeyecekde.
Baksanıza annesiyle kavga ettikten sonra Ahmet Ayla'yada haber vereyim deyince başımıza şimdide Ayla çıktı dedi.
Ve sonrasında acaba Lozan'a mı gitsem demesine güldüm.:)
Bu kız Ayla'ya hayatı dar eder ya.:)

averaj
04-05-07, 22:17
bu da ekşiden en taze yorum

güzel bir dönem dizisi çekmişler, özellikle de 1 mayısın hemen ardından işçi mitingleri ve grev sahneleri çok ajitatif olabiliyor ama benim tahminim bu dizinin kadrosu arasındaki tek bir kişinin bile tek bir kere herhangi bir eyleme katılmamış olduğu yönünde. eylem sahnelerinde atılan sloganlar ilkokul öğrencilerinin andımızı okuması gibi duruyor
deniz gezmiş- bu haklı mücadelelerinde işçilerin yanındayız(ya da benzer bir şey)
kitle(hep bir ağızdan)-işçilerin yanındayız

slogan atmanın böyle birşey olmadığını anlamak için biraz televizyon izlemek yeterdi aslında...

bir de sanırım dizide aksiyon ihtiyacı hissedilmiş olacak ki oldukça saçma görünen bir kovalamaca sahnesi eklemişler. her ne kadar çorumlu işçilerin yalınayak yürüyüşünü bugüne taşıdıkları için dizi ekibine teşekkür etmek istesem de, istanbul'daki işçilerle dayanışma mitinginin ardından polis müdahelesindeki ciyak ciyak kaçışmalar, kızların yüksek topuklarla koşamayan halleri, sonrasında polise yakalanmamak için pastanede garson, müşteri vb kılığına girmeleri de çok komikti.

bir televizyon dizisinden ne kadar şey beklenebilir bilmiyorum ama bazen onca ayrıntıdaki başarıya karşın küçücük hatalar bile çok komik olabiliyor.

ébruli
04-05-07, 22:22
valla sız ne kadar yasemını sevmesenızde gordunuzmu guzelliği
cok hoş du ayrıca benım en sevdığım operadır carmen bu sene bızde ızleyemedık şimdi onları gorunce kıskandım

http://cards.funnystories.ru/288100 ;)

**ŞEKERKIZ**
04-05-07, 22:22
miting sahnesinde tüylerim diken diken oldu ya,
Denizi(gezmişi) görünce yine ağladımm.

avrilcansu,sana katılıyorum,
O kamil ne kadar patavassız bir insan.
Aylanın ailesinin eğitim seviyesi ile ahmetin ailesinin,eğitim seviyesi kesinlikle aynı değil.(hem eğitim hem zeka seviyesi bu arada:img-haha: )

muko88
04-05-07, 22:25
Yasemine kızabilirim, davranışlarını tasvip etmeyebilirim ama; Ayla ile karşılaştırdığım da Yasemin daha güzel görünüyordu.
Annem Ayla Ahmetin ablası gibi duruyor dedi hatta, çok güldüm:img-hyste

Melal
04-05-07, 22:25
Opera hepsine haram oldu.
Uzaktan birbirlerine bakışmaları nasıldı öyle ya yazık.:)
Sanırım dizi Yasemin'in Necdet'in odasına girmesiyle sona erecek.:)
Ve haftaya kadar bekleyeceğiz birşey olacak mı?Olmayacak mı diye.:)
Pişştt forum sakinleri ben daha iddiayı unutmadım.:img-hyste

fundapehlivan
04-05-07, 22:26
Bu bir dizide olsa yazmak istiyorum şunu!!!

Fundacım canım; layık değil-layık mevzuları çok yanlıştır bence.
Biz kimiz ki, hepimiz ölümlü varlıklarız...Kimse kimseden üstün değildir...
o yüzden öyle şeyler demesek iyi olur...

Ama kültür farklılıkları da bir gerçektir!
Üstelik allahta hepimizi farklı yaratmış, eşit yaratmamış ki...
Farklı şartlarda büyümüş ve farklı kültürde olan insanlar evlenince de çok mutsuz oluyorlar mesela...
Keşke fark olmasa ama bence var...

Şimdi Ahmetler de özellikle Kamil gelince filan içlerinden neler geçirecekler kim bilir...

zeyneps
04-05-07, 22:27
O bakışmalyar neydi öyle :img-hyste :img-hyste koptum ha :img-hyste hele Necdet ve Ahmet aynı anda kafayı döndürdüler ya :img-hyste birbirlerine uçacaklardı nereyse:icon_whis

Adım adım domatisin lüzumsuz teklifine geliyiz,bakalım yine domatis ne muzurluk peşinde :icon_whis Bu arada Necdet'in anneside hasta kim bakacak Rüya'ya :icon_whis

averaj
ekşiden yorumlar gelmekte

türk televizyon tarihindeki en kaliteli birkaç diziden biri.

(bkz: operada eşli pişti)

Sinem90
ziyneps bak kanka tehlikeli sularda yüzüyorsun.dikkat et kendine.bağa soracaksın tabi.o şarkıyı kullanma sakın bir daha. :hıh
yaşar pek bi üzüldü canım.:icon_sorr
kamil sen benim bundan sonra 2. altintopumsun kuzum.bak değerini bil ha.:img-hyste

Mehmet Kemal
miting sahnesinde tüylerim diken diken oldu ya,
Denizi(gezmişi) görünce yine ağladımm.

avrilcansu,sana katılıyorum,
O kamil ne kadar patavassız bir insan.
Aylanın ailesinin eğitim seviyesi ile ahmetin ailesinin,eğitim seviyesi kesinlikle aynı değil.(hem eğitim hem zeka seviyesi bu arada:img-haha: )

Ahmedin ailesi de matah birsey olsa.

Gordugum en gicik insanlar bunlar. Selma ile Defne zaten bir alem. Sevket de kendi cocukluk arkadasinin idamini istemis, onun ozel hayatini utanmadan mahkemede desifre etmekten gocunmamis biri. Sevim yine bu aile icinde tek insana benzeyen kisi valla. Dizinin cok garip bir yonu bu, Halk Partili solcu aile (Ahmedin ailesi) ust burjuva, sarayli soylu havalarinda takiliyorlar (hizmetcilerinin onlarla birlikte yemek yemesi yasakti (Defne-Ayla sahnesinde soylenmisti), ama Demokrat Partili Rizanin ailesi son derece sevecen, Emine de ailenin bir ferdi.

avrilcansu
Opera shanesi çok güzeldi:)
Ayla'yıda operaya çağırırken çok güldüm:img-hyste Ayla çok anlar ya operadan:)
Yanlız Yasemin cadı gibi olmuş:img-hyste Ne o öyle kırmızı dudaklar, ağır makyaj(makyöz :icon_whis)
Ayla'yıda pembe kıyafet ve pembe makyajla daha masum göstermeye çalışmışlar sanki:)
Bakışmalar süperdi, çok güzle yapmışlar, herkes birbiriyle bakışıyor:img-hyste

+Opera: Güzel bir sosyal mesja olmuş, insanları operaya gitmeye teşvik ediyor;)

fundapehlivan
04-05-07, 22:28
Aylayı sevmesem de üzüldüm...
Ahmetin arkasından hep böyle bakıp üzüleceksin işte!
Çünkü onun gözü hep Yaseminde olacak!

Yalnız ahmet- Necdet, yasemin-Ayla bakışıyor...
Yani düşmanlar:img-hyste

Bakalım Selmayı yumuşatabilecekler mi Defne konusunda...
Elbette yumuşar ama...

Melal
O bakışmalyar neydi öyle :img-hyste :img-hyste koptum ha :img-hyste hele Necdet ve Ahmet aynı anda kafayı döndürdüler ya :img-hyste birbirlerine uçacaklardı nereyse:icon_whis

Adım adım domatisin lüzumsuz teklifine geliyiz,bakalım yine domatis ne muzurluk peşinde :icon_whis Bu arada Necdet'in anneside hasta kim bakacak Rüya'ya :icon_whis

Ayy valla neydi o bakışlar.
Necdet ve Ahmet birbirlerine seni bir tenhada kıstırırsam çok pis dalacam modundaydılar.:img-hyste :img-hyste

dizice
Opera sahnesi cok basariliydi :) Her kombinasyonu gorduk sonunda. Necdet'e Ayla'yi yapalim olmazsa :D :img-hyste

merhem
04-05-07, 22:29
Allahim neydi o opera sahnesi
bir ahmet ve necdet bakisiyor
sonra ayla yasemin
sonra ayla necdet
sonra ahmet yasemin
koptum resmen

avrilcansu
Bu arada opera sahnesi hakikaten haram oldu:)
Yaseminin boğazına tıkandı:img-hyste Yazık :img-hyste

NiliWerda
ya defnede karar versin gidecekmi gitmecekmi ya...
ya gitmesin sonra deniz nolacak?:icon_sorr
buarada isikla dayisinin konusma sahnesinde calan muzik harikaydi yaaa kesin birileri ceksin yani sonrada kankam bana aber versin bende indireyim:img-hyste

fundapehlivan
Opera shanesi çok güzeldi:)
Ayla'yıda operaya çağırırken çok güldüm:img-hyste Ayla çok anlar ya operadan:)
Yanlız Yasemin cadı gibi olmuş:img-hyste Ne o öyle kırmızı dudaklar, ağır makyaj(makyöz :icon_whis)
Ayla'yıda pembe kıyafet ve pembe makyajla daha masum göstermeye çalışmışlar sanki:)
Bakışmalar süperdi, çok güzle yapmışlar, herkes birbiriyle bakışıyor:img-hyste

+Opera: Güzel bir sosyal mesja olmuş, insanları operaya gitmeye teşvik ediyor;)

Ya Ayla güzel değil ki yapamazlar da bence...
Ama Yasemin yine de güzeldi...

Sonu geldi, bakalım nasıl bitecek??

myangel22
04-05-07, 22:30

evet ya bakışmlar neidi öle opereda birbirlerine çok pis dalacaklar dedim yasemin'de güzel olmuştu ama anlamdığım bişey kayınvalidesi hasta ama kız hiç bişey sormiyiiii

archeologue
opera sahnesini herkes gibi bende beğendim!
bakışmalar (!) harikaydı doğrusu!:):)

badger
Carmen operası çok güzelbir seçim
aşk ve kıskançlık, ihanet ve kavuşamama..tam bizimkilerin hikayesi...

avrilcansu
Bu arada Angellarım, lütfen dikkat edin

Necdet(Okan), bu bölüm acaip şişmandı, çok şaşırdım:)
Herhalde pastaları börekleri götürüyor, iyice aldı başını gitti.
Yüz, göbek, başka yerlerd evar, maaşallah şişmiş yani:)

NiliWerda

hepte gitmeyi hayak ettigi yermis ahahahahh:img-hyste
buarada yaseminde aylada cok s iktilar:img-blush

zeyneps
04-05-07, 22:31
Sağa ni ben kırmızıyı sev diye sağa ısrar ediyim mi???:img-wink:
Sivim'de ne güzel olmuştu kırmızı kırmızı "kırmızılım sana yandı canım " :img-in_lo :img-blush

Ayla'da pembe pembe "pembe giyerim pembe ince yakışır gence":img-hyste

Ha aklıma gelmişken "ne de güzel olmuşsun sen beyazlar içinde":img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes:

fundapehlivan
04-05-07, 22:31

Zaten hiç biri operayı ne dinledi ne de sahneye baktı...
Baktılarsa da görememişlerdir:img-hyste

Ayla da garibim ilk randevum dedi ama o da mahvoldu...

Sinem90
04-05-07, 22:32
nil o kanka ben miyim kuzum?yahu beni de iyice korsan yaptınız?:sad53:
bencede domates cadı gibi olmuş o kırmızı rujla.of hiç sevmiyorum o rengi. :hıh gerçi o normalde de cadı ama böyle iyice katmerlenmiş cadı olmuş.:img-hyste
kamil pıtırcığım :img-hyste

muko88
04-05-07, 22:32
Yasemin fena bozuldu...
Ayla da aklınca hava atıyor:):)
Ahmet de necdete bakıp durdu ya çok güldüm...

Ama Aylayı hiç beğenmedim:icon_whis

avrilcansu
04-05-07, 22:33
Ya Ayla güzel değil ki yapamazlar da bence...
Ama Yasemin yine de güzeldi...

Sonu geldi, bakalım nasıl bitecek??
Ya Ayla az makyajsız olmuş, ama Yasemin'inde çok boyamışlar:img-hyste
Ben yapsam daha güzle olurdu makyaj yani:img-hyste

fundapehlivan
bencede domates cadı gibi olmuş o kırmızı rujla.of hiç sevmiyorum o rengi. :hıh gerçi o normalde de cadı ama böyle iyice katmerlenmiş cadı olmuş.:img-hyste

Yalnız sevim de hep kıpkırmızı rujlar kullanıyor...
Uyarayım dedim:img-hyste

burcuuu
AyLa qüzeL oLmaLıyım bu qece fLn dedii
ama üzqünüm yine başaramadı..:img-hyste

YAsemin çok hoştu.. ELbise fazLa uzundu hayret.. Bu dönem pek öyLe qiymiyorLar ya nyse.. :img-wink:

SıraYLa bakışmaLar fLn neydi öyLe ya.. süperdi vaLLa..:img-hyste

Sinem90
04-05-07, 22:34
of biliyorum o da kırmızı sürüyor funda.ama gerçekten hiç sevmiyorum o rengi. :hıh o kadar renk dururken neden kırmızı?:sad53: boğa burcu olmamın bunda bir etkisi var mı acaba?:icon_whis iç dünyama inmem lazım.:icon_whis

avrilcansu
Zaten hiç biri operayı ne dinledi ne de sahneye baktı...
Baktılarsa da görememişlerdir:img-hyste

Ayla da garibim ilk randevum dedi ama o da mahvoldu...
Ayla zaten, ne yapçağını bilemedi, bir oraya bir buraya
Herkes nereye bakıyorsa oraya baktı:)

Yasemin deldi zaten oınu bakışlarıyla :img-hyste

fundapehlivan
Ya Ayla az makyajsız olmuş, ama Yasemin'inde çok boyamışlar:img-hyste
Ben yapsam daha güzle olurdu makyaj yani:img-hyste

Yok ya aylada da vardı baya makyaj...
Açık pembe sürmüşler pek belli olmuyor gibiydi ama vardı yani...

Aman ne fark eder ki...

İnsan aşık olduğunu dünyanın en güzeli olarak görürmüş...

Ay nasıl bağladım ama olayı:img-hyste

avrilcansu
04-05-07, 22:35
Yok ya aylada da vardı baya makyaj...
Açık pembe sürmüşler pek belli olmuyor gibiydi ama vardı yani...

Aman ne fark eder ki...

İnsan aşık olduğunu dünyanın en güzeli olarak görürmüş...

Ay nasıl bağladım ama olayı:img-hyste
Aşık mı? Ahmet aşık değil ki:) Mantık evliliği olacak:)
ne kadar mantıklı olacaksa :img-hyste

(Bende güzle bağladım:) )

Sinem90
04-05-07, 22:36
ziyneps bak sen kaşınıyorsun.ağzını burnunu dağıtırım senin.:img-yes: o şarkıyı söyleme diyorum.ah sen benim yanımda olacaktın.sana en sert metal parçalarını dinletirdim ne güzel.:img-yes:

NiliWerda
04-05-07, 22:38

hee kanka sensin baska kim olucak?:icon_whis

aslinda fena olmamsi kirmizi rujla:icon_whis

buararada kanimca iddiayi kazandikk Melallll pisttt ordamisin??:img-hyste

**ŞEKERKIZ**
AyLa qüzeL oLmaLıyım bu qece fLn dedii
ama üzqünüm yine başaramadı..:img-hyste

YAsemin çok hoştu.. ELbise fazLa uzundu hayret.. Bu dönem pek öyLe qiymiyorLar ya nyse.. :img-wink:

SıraYLa bakışmaLar fLn neydi öyLe ya.. süperdi vaLLa..:img-hyste

hihihi,a:img-hyste yla istediği kadar giyinsin,yinede ahmet yasemini seviyo..

Ya evt bakışmalar harikaydı.:img-yes: :happy0064

archeologue
ee bende bunu bekliyordum zaten!!!!!!!!!!!
herzamanki dengesiz ne beklersin????:icon_whis

Melal
04-05-07, 22:39
Yasemin'in o bakışları hiç hayra alamet değil.:img-hyste
Necdet Yasemin yüzünü okşayınca noluyoruz modundaydı.
Adam şaşırdı tabii bilseydi Carmen operasına daha önce götürürdü kız nasıl etkilendiyse operadan.:img-hyste :img-hyste

muko88
Yasemin aynaya baktıkça nasılmış acı çekmek, çok acı değil mi, diyip durdum:img-hyste
Melal iddiayı yarı kazandık bacımm:happy0064

avrilcansu
Bitti:)

Angellar, Anti-Yaseminciler:)
Yandık yine:)

Yasemin yine atladı Nicdete:)

Yanlıuz bu son sahneyi ben biyerdne hatırlıyor gibiyim, bu odaya girme olayını. Sanki2. bölümd eyine aynı şey olmuştu:)
Nedense hep bu Yasemin atlıyor:img-hyste

Sinem90
sağol nil pıtırcığım. :hıh
anaaam saat ne çabuk geçti ya.saat 1e geliiyy niye böyle oldu ki?:icon_whis bencede iddiayı kazandık.:img-hyste

zeyneps
Bu arada Angellarım, lütfen dikkat edin

Necdet(Okan), bu bölüm acaip şişmandı, çok şaşırdım:)
Herhalde pastaları börekleri götürüyor, iyice aldı başını gitti.
Yüz, göbek, başka yerlerd evar, maaşallah şişmiş yani:)

Ben bu tehlikeye daha önce dikkat çekmeye çalışmıştım yok mu bi diyetisyeni bu dizinin:img-hyste :img-hyste yapımcılar tehlikenin farkındamısınız iyice şişti çocuk patlamasına az kaldı :img-hyste

Yasemin allah cezanı virsin Yaso boyuh posun devrilsin :hıh geriiiiiiiii aşkını gördük püühhhhhhhhhhhhhh yazıklar olsun sağa pis domatis :hıh

fundapehlivan
04-05-07, 22:40
Yaseminin şu an kahrolması gerekmiyor muydu??:img-hyste :img-hyste

Biz üzülecek diye seviniyorduk geçen hafta değil mi?
Halt etmişiz...
Kadın hemen Necdetin kollarına atacak sanki kendini!
Umarım yanlış anlamışımdır...

aynakolik_fatma
böylemi bitecekti yaaaaa
boşu boşuna nefesimi tutmuşummm:img-in_lo

Melal
Yasemin aynaya baktıkça nasılmış acı çekmek, çok acı değil mi, diyip durdum:img-hyste

Kazandık bacım kazandık.:)
Haftaya bu akşam karşı gruba oldunuz mu oldunuz şimdi mosmor oldunuz mu diyeceğiz.:img-hyste :img-hyste

avrilcansu
Necdte çok şaşırdı, ama bakışlar hayra alemet değil:)

Bir bakıyormuşunuz Yasemini itermiş:img-hyste

Kendine gel Yasemin, çok ileri gidiyoruz diye :img-hyste

merhem
Yaseminnnnnnnnnnn!!
Sen bittinnnnnn sayin domatess!!
Agzini burnunu dagiticam senin
gitti nejiidetimin namusu :(

muko88
04-05-07, 22:41
Yasemin'in o bakışları hiç hayra alamet değil.:img-hyste
Necdet Yasemin yüzünü okşayınca noluyoruz modundaydı.
Adam şaşırdı tabii bilseydi Carmen operasına daha önce götürürdü kız nasıl etkilendiyse operadan.:img-hyste :img-hyste

Operada keramet var değil mi:img-hyste

İşte bu kızdaki yürek bu kadar!
Aşkı için acı çekmek bile zoruna gidiyor, hak ettiği halde...
Aynı acıyı Ahmet de yıllarca çekti ve evlenmeye yasemin mecbur bıraktı onu!
Ama bizim hanfendide bu acıya dayanacak yürek yok, o yüzden kendini başkasının kollarına atıyor...
Haftaya 24. bölüm değil mi:img-hyste

fundapehlivan
Aşık mı? Ahmet aşık değil ki:) Mantık evliliği olacak:)
ne kadar mantıklı olacaksa :img-hyste

(Bende güzle bağladım:) )

Ben Aylayı kastedmedim ki:img-hyste
Ahmet yasemine aşık değil mi?
Ayla dünyalar güzeli de olsa fark etmez...
Demek istemiştim:img-yes:

aslı30
niye yarı muko tam kazandık.:happy0064 önemli olan amaçtı.:img-hyste

avrilcansu
Yaseminnnnnnnnnnn!!
Sen bittinnnnnn sayin domatess!!
Agzini burnunu dagiticam senin
gitti nejiidetimin namusu :(
Ayşem :img-hyste:img-hyste

Sen yine küsersin şimdi Necvdet'e :img-hyste

Sakin olcanum tamam mı? Ortalığı dağıtmana gerke yok:)

archeologue
04-05-07, 22:42
yasemin ne kadar üzüldü görüyorsunuz değil mi?:icon_whis
pek ağladı,pek ciyakaldı!
ya sonuç?
necdet............:img-blush

Sinem90
ayşe ay koptum senin sayende.:img-hyste
gitti demek necdetin namusu.zuhaha:img-hyste
domates kendininkini düşünmiiyy o niye dert etsinki!:img-hyste

Melal
Ahmet şu anda azda olsa vicdan azabı çekiyor.
Ama Yasemin'i yakında karnı burnunda görürse ulan kadın gitti ikinci çocuğu yaptı beni hiç sevmemiş ben niye onu düşüneyim diyecek.:img-hyste :img-hyste
Ama onun Ayla'yla çocuğu olmayacak o ayrı mevzu.:icon_sorr

fundapehlivan
04-05-07, 22:43
Vay be...
Bu Yasemine güvenende kabahat zaten:sad53:

Bir bölüm daha dayansa öpmeden olmaz sanki:img-hyste
Sınıra gelmiştik:img-hyste

muko88
niye yarı muko tam kazandık.:happy0064 önemli olan amaçtı.:img-hyste

Yok amaçtı falan demeye gerek yok...
Amaçtan sonra eylem de gerçekleşiyor...
Elini uzattı, elini uzatma eylemini gerçekleştirdi...:img-hyste

Melal
Bence bu sefer patikleri mavi renk hazırlayalım.:img-hyste
Yasemin ikinciye çocuğu yine kız olmaz kanımca.:img-hyste
Angellar yeğeninize hazırlığa başlayın hayde ne duruyorsunuz.:img-hyste

merhem
Ayşem :img-hyste:img-hyste

Sen yine küsersin şimdi Necvdet'e :img-hyste

Sakin olcanum tamam mı? Ortalığı dağıtmana gerke yok:)

nejiidetimin sucu yok busefer cansum
ama eger haftaya kendisini geri cekmezse
ozaman nejiideti siliyorummm

allahim benim gunahim ne ne diye basima yasemini veriyorsunn
geberemedi gitti :icon_whis

esmerseker
Çok mutluyum çokkk... nefesimi tutarak seyrettim sonunu.. aman ya öpüşselerdi de öyle bitseydi nolurdu sanki, :happy0064 :happy0064 yaşasın ya!!! :happy0064

myangel22
04-05-07, 22:44
Operada keramet var değil mi:img-hyste

İşte bu kızdaki yürek bu kadar!
Aşkı için acı çekmek bile zoruna gidiyor, hak ettiği halde...
Aynı acıyı Ahmet de yıllarca çekti ve evlenmeye yasemin mecbur bıraktı onu!
Ama bizim hanfendide bu acıya dayanacak yürek yok, o yüzden kendini başkasının kollarına atıyor...
Haftaya 24. bölüm değil mi:img-hyste

anam ne oliii şimdi bölemi bitecekti bu kız duygularını aldırmış orası kesin ama özette yazan spriz teklifi duyamadık

NiliWerda
Kazandık bacım kazandık.:)
Haftaya bu akşam karşı gruba oldunuz mu oldunuz şimdi mosmor oldunuz mu diyeceğiz.:img-hyste :img-hyste

eee melal imzalar hazirmi giii?:))

ekonomik boy hemsom sanki ol canim:icon_sorr

Sweet Bunny
Bölümün sonunda noldu ya,ben kacirdim..!!!

hemşire
çok güzel bir bölümdü yaaaaaaaa ama bence Nejdet Yasemini geri çevirecek çünkü o Yaseminin Ahmet'e inat böyle birşey yapmasını sindiremez.Bence dizideki mutlu olmayı en hakeden karakter Nejdet.Allah'ım gerçek hayatta böyle iyi insanlar var mı varsa niye bana denk gelmiyor.Nejdet bir tane yaaaaaaa:(

muko88
Bence bu sefer patikleri mavi renk hazırlayalım.:img-hyste
Yasemin ikinciye çocuğu yine kız olmaz kanımca.:img-hyste
Angellar yeğeninize hazırlığa başlayın hayde ne duruyorsunuz.:img-hyste

Ben hazırlamam Melal...
Necdetçiler hazırlasın, e yeğen onlara geliyor...
Ayşee, Cansuuu:img-hyste

aslı30
Yok amaçtı falan demeye gerek yok...
Amaçtan sonra eylem de gerçekleşiyor...
Elini uzattı, elini uzatma eylemini gerçekleştirdi...:img-hyste
yok necdet kaçıp kurtarabilir belki kendini.:img-hyste ben dedim size yasemin 25.bölüme kadar dayanamaz.:img-hyste

zeyneps
Ya bu geriiiiii oooooooooooohhh ohhhhhhhhhh Ahmedim onca sene beklemişti ama :sad53: bu kız hemen attı kendini Necidet'in kollarına :hıh keşke Ahmedimde her gece başka bir eğlence yapsaymış yazıklar olsun sağa :hıh

Bence Yaso öle bişey yapsa Necidet istemez çünkü bunu Ahmeti kıskandığı için yaptığını bilir :icon_whis ya da herşeyi boşverip kendinin domatisin kötü emellerine alet eder:img-hyste

vega58
04-05-07, 22:45
anam gitti necdet..yasemin tecavüz edecek sanırsam..tüh gitti adam...
allahı ben garipmiyim...bu dörtlünün birarada oldukları sahneler çok hoşuma gitti...
bu arada yasemini elbisesi ve saçı iğrençti...elbisesinin üzerindeki desenler domatesmiydi..

avrilcansu
ayşe ay koptum senin sayende.:img-hyste
gitti demek necdetin namusu.zuhaha:i
domates kendininkini düşünmiiyy o niye dert etsinki!:img-hyste
hahaha:img-hyste :img-hyste
Namus, falan gitti güzleim o
Baksana, bir ahmetle bir necdetle
kırıştırıyor yani:)

Vay be...
Bu Yasemine güvenende kabahat zaten:sad53:

Bir bölüm daha dayansa öpmeden olmaz sanki:img-hyste
Sınıra gelmiştik:img-hyste
haha:img-hyste :img-hyste
Neymiş:) Yasemin'in ipiyle kuyuya inilmezmiş:)

Melal
eee melal imzalar hazirmi giii?:))

ekonomik boy hemsom sanki ol canim:icon_sorr

Yok be kızım nerede hazır olacak dişim ağriyiii.:)
Cansu,Billur yada başka birisi hazırlar artıkın imzaları.:)
Dimiii pıtırcıklarım hazırlarsınız.:)

dizice
Simdi ters kose yapmalarini umud ediyorum. Mesela:

Yasemin: Necdet, ne kadar iyisin, o kadar iyisin ki, canim pasta istedi, sinirim bozuk da, bana bir pasta yapiverirsin degil mi?

vb. bir sey dese.

Eger niyeti bozduysa, dizi tarihinin en karaktersiz bas karakteri Yasemin olmus olacak. Herhalde bunu yapmazlar. Turkiye'de kimse kaldirmaz, kendini baskasinin kollarina atan bir kadini, dizi yerlerde surunur, o kadarini dizi yapimcilari da biliyor.

merhem
Ya bide siritiyor saskalozzzzz
ne siritiyorsun domatess ne siritiyorsun
sdanki Tv Karssisindan bana

aysee oh aysee nejiidet benim nihaha
der gibi bakiyordu :( :(

sinem gulme bakagzini burnunu dagitirim

Eqo
04-05-07, 22:46
oLmaz onlarin aralarında birşey ..ya yasemin çekilecek ya da Necdet razı gelmeyecek ..

olursa Necdet güzideye neden gidecek ki?

Sinem90
zeynep yeter bi de sen güldürme nolursun.:img-hyste
kendimden geçtim sayenizde.:img-hyste
tecavüz edecek sandın öyle mi?hehe:img-hyste
allahım sana geliyorum.:img-hyste

özgenuroğlu
Yok yok bu kadarda olmaz sen git birincisinde kulağına şarkılar fısılda beni bırakma diye bundada güzel güzel giyin gel çocuğa sarmaş sanki hiç yanak görmedi yanağına dokunuyor kudurdu kudurdu!!!
Necdete saldırcak valla nasıl kurtarcaz biz bu çocuğuuu:sad53: :sad53: :sad53:

aslı30
04-05-07, 22:47
anam gitti necdet..yasemin tecavüz edecek sanırsam..tüh gitti adam...
allahı ben garipmiyim...bu dörtlünün birarada oldukları sahneler çok hoşuma gitti...
bu arada yasemini elbisesi ve saçı iğrençti...elbisesinin üzerindeki desenler domatesmiydi..
necdet de kaçıp kurtarsın kendini.:img-hyste
elbiseyi ben de beğenmedim.domates olabilir desenler.:img-hyste

esmerseker
Sonunda yasemin gördü gerçekleri..Necdetle çok yakışıyolar yaaa yürüyün be kim tutar sizi :happy0064 ahmet te aylayla evlensin napçaksa yapsin :D

bentanem
ben nejdetle yasemini daha çok yakıştırıyorum birbirlerine..nejdetin aşkı daha gercekçi..karşılık beklemeden sevmiş.. ahmetse karsılık bulamadığı zaman ani kararlar veriyor.. ayrıca senaristler güzide bacıyı ne amaçla koymuslar senaryoya anlamadım gitti.. sanki nejdetin eskı sevgilisi gibi yasemınden bahsedilince sinirleniyor.. bakışlarıda bi tuhaf ..sevmedım o kızı.. nejdete bulasmasında:img-pilot :img-pilot

avrilcansu
Ben hazırlamam Melal...

Öhöhm öhöm:) Arkadaşlar angellıktan bu haftalık çıksam olur mu:):img-hyste
Siz şimdi bizimle bütün hafta dalga geçersiniz:img-hyste

Ben Yasemin'in çocuğuna patik matik hazırlamam:)
Necdet gitsin başka kaıdndan yapsın çocuğunu bana ne:img-hyste :hıh

Ayşe'ye elleşmeyin, depresyona girdi yine galiba:):img-hyste

posh
yaseminin sevgisi bukadarmış birde çok hakkı varmış gibi trip atıyo ahmete.ahmet nikah masasında gördü resmen yine kıyamadı yasemine,bide yasemine bak..bahane arıyomuş sanki yasemin..hele o kapıyı açışı filan nuri alço misali :)yazık necdet korktu valla:)
ahmet canım ne yapsan yakışır sana artık dedirtti bana aylayla mutllu mesut olsun dicem ama olmicak:icon_sorr

merhem
04-05-07, 22:48
Muko ne diyorsun kizim sen?
Beni delimi ediceksiniz
patikmis
pabucumun cocugu hih

vega58
04-05-07, 22:48
sinem kızım tecavüz edecek gibi bakıyordu..hatta yiyecek gibi...
necdet garibim korktu çocuk...ne yapacağını şaşırdı..
kurtarın beni bu kadının elinden derse kurtulur belki...tüh rüya da yok..
kim kurtaracak evde yalnızlar...

Melal
04-05-07, 22:49

Yok öyle Angellıktan bir haftalığına cayma ya hep ya hiç diyenlerden değilsin galiba sen.
Bu arada iddia imzalarını hazırlarsın dimi bebişim.:)

yamisis
İDDİAYI BİZ KAZANDIK sanırsam...eh şu son sahnede yaseminin amacının ne oldugunu herkes anladı ...görünen köy kılavuz istemez....AMA hiç ama hiç sevinmedim.çünkü ahmede inat yaptıgı o kadar çok barizki..üfff.necdetime yazık olacak...innşallah necdet itiraz eder bu duruma ki kanımca oda anlıyacak yaseminin inat için böyle bir şey yaptıgını ..gıcık yasemin dengesiz yasemin pis yasemin...dilim varmıyor ama daha bir sürü hakaret etmek istiyorum sana .tuuuuu sana...necdeti pir paçavra gibi kullanacak ve kirli emellerine alet edecek...yazzııııııkkk..uızak dur ondan....

asıl yorumlarımı yaparım birazdan şahsen şimdi en sinir oldugum konu hakkında konuşayım dedim..

avrilcansu
Yok yok bu kadarda olmaz sen git birincisinde kulağına şarkılar fısılda beni bırakma diye bundada güzel güzel giyin gel çocuğa sarmaş sanki hiç yanak görmedi yanağına dokunuyor kudurdu kudurdu!!!
Necdete saldırcak valla nasıl kurtarcaz biz bu çocuğuuu:sad53:

Özge:img-hyste :img-hyste Koptum
Yanak görmedi snaki:img-hyste

Seti basalım beraber:) Gidip bir güzel gizlice saçını başını yolalımda, gelecek bölüm çekilemesin:) :img-hyste

Daha iyi bir planı olan var mı?:icon_whis

+Senaryo yazan arkadaşlardan rica ediyorum, lütfen gelecke hafta için Yasemin'i bizim yerimize bir öldürüverin:img-hyste :good:

merhem
sinem kızım tecavüz edecek gibi bakıyordu..hatta yiyecek gibi...
necdet garibim korktu çocuk...ne yapacağını şaşırdı..
kurtarın beni bu kadının elinden derse kurtulur belki...tüh rüya da yok..
kim kurtaracak evde yalnızlar...

Hep rizanin sucu
nivardii otellde kalacak
ah nejiidetim zivillu kuzum benim :sad53: :sad53: :sad53: :sad53:

Melal
04-05-07, 22:50
Ya hakkaten Yasemin neden öyle Necdet tecavüzcü Çoşkunvari bakıyordu.
Necdet fena tırstı tabii oğlanın iffeti elden gidecek.:img-hyste :img-hyste

zeyneps
ben nejdetle yasemini daha çok yakıştırıyorum birbirlerine..nejdetin aşkı daha gercekçi..karşılık beklemeden sevmiş.. ahmetse karsılık bulamadığı zaman ani kararlar veriyor.. ayrıca senaristler güzide bacıyı ne amaçla koymuslar senaryoya anlamadım gitti.. sanki nejdetin eskı sevgilisi gibi yasemınden bahsedilince sinirleniyor.. bakışlarıda bi tuhaf ..sevmedım o kızı.. nejdete bulasmasında:img-pilot :img-pilot

eeeee ben ne deyim artık yani Ahmet 4 sene boyunca sürekli sevdi kendini sürgüne gönderdi çocuk :sad53:
4 sene sonra da bişeyler yapsın izin ver de dimi yani :img-wink:

Ayla sönük kalmıştı baya bi Yaso'nun yanında elbisesi de çok hoştu özellikle yakasındaki işleri çok sevdim ben de istiyyyym:img-yes: kırmızı ve siyap en sevdiğim renkler:img-in_lo

aslı30
dizilerdeki uzunnn bakışlara sinir oluyorum.bak bak nereye kadar.:img-hyste gerçek hayatta böyle bakıyor mu insanlar birbirine.off çok sinir.:img-pilot

averaj
ekşi de çoştu...

dizinin en delikanlı karakterinin durumunu tek bir sahneyle gözler önüne sermiş dizidir. şöyle ki:
(bkz: necdet)

--- spoiler ---
operaya ayla ve ahmet bir çift olarak, necdet ve yasemin de karı koca olarak gitmişlerdir. 4 insandan ahmet'i iki kadın arzulamaktadır; ayla arzulanan erkek ahmet'i kapmıştır, ona kendini sevdirebilmek için zamanı vardır, kendini sevdiremese dahi bir süre de olsa onun kadını olacaktır; yasemin 2 erkek tarafından da arzulanan kadındır; necdet ise istenmeyen adamdır, istenilen kadını kapmasına rağmen multlu değildir, ne kendini ona 5 yıldır kabullendirebilmiş, ne de o'nun erkeği olabilmiştir.
bunun sonucunda sahnede de en tepkili insan olarak görülmüştür, ayrıca dizi sahne itibariyle dördünün de hayatlarının kısa özetini geçmiş gibiydi.
--- spoiler ---

edit:

--- spoiler ---
aha yasemin necdet'e gitti sonunda. iyiler hep kazanır dostum, sen inandın, sen başardın. david lynch tadında diziyi ikiye ayıran bir sahneydi. bundan sonra ahmet'in talihi fena değişecek. ikinci çocuğa bile girişir.
--- spoiler ---

necdet'in aklının başına geldiğini günü görmeyi umutla beklediğim dizi.

--- spoiler ---
yasemin'in yanında ayla'nın evliliği pastahanede oturum sırasında açıklandığında necdet'in yasemin'in mutsuzluğunu kavrayıp pastahane ekibini azarlayıp işlerinin başına dönmesini sağlamasıyla gene delikanlılığını gösterdiği dizi. şahane bir insan kendisi. inşallah o da gönlüne göre birini bulur 12 mart'a kadar. hayırlısı.
--- spoiler ---

özgenuroğlu
Özge:img-hyste :img-hyste Koptum
Yanak görmedi snaki:img-hyste

Seti basalım beraber:) Gidip bir güzel gizlice saçını başını yolalımda, gelecek bölüm çekilemesin:) :img-hyste

Daha iyi bir planı olan var mı?:icon_whis

+Senaryo yazan arkadaşlardan rica ediyorum, lütfen gelecke hafta için Yasemin'i bizim yerimize bir öldürüverin:img-hyste :good:
Evcet süper bir f
iikir yada bombalayalım belli olmaz kimimnn yaptıı ama o zamnda necdetle ahmette ölür senn fikrin süper bence bunu yapalımm:img-hyste

tarik_naz
çok güzel bi bölümdü. operada entrika izlemek güzeldi. o bakışlar neydi öyle, yakında ayla-yasemin, nejdet-ahmet savaşı patlat verecek sanırım.

son sahne çok güzeldi. fotolarını çektim, kaçıranlar bakabilir.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3199490#post3199490

Melal
dizilerdeki uzunnn bakışlara sinir oluyorum.bak bak nereye kadar.:img-hyste gerçek hayatta böyle bakıyor mu insanlar birbirine.off çok sinir.:img-pilot

Ben bakarım hele ki film takılırsa 3-4 saat bakabilirim.:img-hyste

muko88
04-05-07, 22:51

Hişşşttt...
Sus bakalım...Ayıpp, yengen o senin...
Kanıt istersen, o da haftaya geliyor...
Ayşe sen de şikayet etme, bulmuşsunuz gül gibi yengeyi..:img-hyste

blue ivy
İDDİAYI BİZ KAZANDIK sanırsam...eh şu son sahnede yaseminin amacının ne oldugunu herkes anladı ...görünen köy kılavuz istemez....AMA hiç ama hiç sevinmedim.çünkü ahmede inat yaptıgı o kadar çok barizki..üfff.necdetime yazık olacak...innşallah necdet itiraz eder bu duruma ki kanımca oda anlıyacak yaseminin inat için böyle bir şey yaptıgını ..gıcık yasemin dengesiz yasemin pis yasemin...dilim varmıyor ama daha bir sürü hakaret etmek istiyorum sana .tuuuuu sana...necdeti pir paçavra gibi kullanacak ve kirli emellerine alet edecek...yazzııııııkkk..uızak dur ondan....

asıl yorumlarımı yaparım birazdan şahsen şimdi en sinir oldugum konu hakkında konuşayım dedim..
olsun canim ya inatda olsa ne yaparlarsa yapsinlar iddiayi kazanalimda.
iyide ben yasonun bisey teklif edecegini sandim yani teklif bumuydu:img-blush

avrilcansu
Yok öyle Angellıktan bir haftalığına cayma ya hep ya hiç diyenlerden değilsin galiba sen.
Bu arada iddia imzalarını hazırlarsın dimi bebişim.:)

Ben çabuk sıkılyırım:)
Yok, yok şaka:)

İnadına yapıyorsuın değil mi Melal abla:)
Yaparım, yaparım, siz söyleyin nasıl yapılacka, ben yaparım:img-wink:

vega58
04-05-07, 22:52

bari iki çift laf etselerdi de öyle bitseydi..bön bön bak nereye kadar...
yalnız kaç senedir eline kadın eli değmeyen necdete oldu olan..yazık ya acıdım çocuğa...

cansu_a
Ben hazırlamam Melal...

yettiiiiiimmm yok öyle yeğen meğen ne yeğeni parçalarım o yasemini :fighting yok yok necdet geri çevircek gibi geliyo bana yapmaz öyle şey

önce gidip o yanağını yıkasın bi güzel :hıh:img-hyste sonra da yasemen git beee köylüüüüü pabucumun yasemini desiinn

sinemcim burhan şivesiyle yasemini nasıl kovabilir necdet ??sen daha ii bilirsinn

o elbise de şimdi modaa hıh :hıh hiç yakışmaz o yasemne

muko88

Ben bakıyorum, Cansel de bakıyormuş...
İki kişi var böyle uzun bakan işte..
yeter de artar:img-hyste :img-hyste

merhem
Hişşşttt...

Kizim kalpten gitmemimi istiyorsun?
Gecendefa ne hale gelmistim unuttunmu?
ama ama o nejidettt eger o domatese karsilik vrsin
:sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53:

Sweet Bunny
04-05-07, 22:53
Eger Nejdet akili birisiyse Yasemini geri cevirir...Ve bence geri cevirecek..Ya Yasemin hic haketmiyo Ahmeti ve hele Nejdeti hic..Biraz sürünsün ya..

yamisis
mesela şu bana kitap al sahnesinde necdetle yasonun yakınlaşmasında çok heyecanlanmıştım..ama bu sahnede hiç heyecanlanmadım....:img-help: neden?çünkü burda yaseminin temiz ve saf duyguları yok. :icon_sorr o dans sahnesinde ki yakınlaşmları tamamen aniden olmuştu.yaseminin inadı filan devreye girmemişti.ama şimdi....odasında düşündü düşündü...nasıl intikam alabilirim diye kendi kendne fikir üretti..sonra da dediki "haaa ..hazır bana aşık bir adam var.onu kullanırım..ahmetten intikam alırım.necdetin duyguları önemli diil nasılsa...":icon_sorr :icon_sorr

üfff her şeyiii sinir ediyo bu kızın varlıgı bile her hareketi sinir ediyo beni...

tartuffe

aslıcım bir dizi en aşağı 80 dk sürüyor, ne yapsınlar o kadar dakikayı doldurmak için ağır çekim izliyoruz herşeyi :)

Sinem90
dokunma bağa sirseri :img-hyste ağzını burnunu dağıtırım senin:img-hyste yok yollu bu yollu diyebilir mesela.:img-hyste
allah sizi ne yapmasın e mi?iyice koptum ben.tecavüzcü coşkun da nerden çıktı?:img-hyste

Melal
04-05-07, 22:54
Hişşşttt...

He valla buldular gül gibi yengeyi birde istemiyiler.:img-hyste
Gerçi bizim yengemizin sizinkinden daha güzell,daha akıllııı.:img-hyste
Bizim yengemiz sizin yengenizi döver.:img-hyste

Ben çabuk sıkılyırım:)
Yok, yok şaka:)

İnadına yapıyorsuın değil mi Melal abla:)
Yaparım, yaparım, siz söyleyin nasıl yapılacka, ben yaparım:img-wink:

Canım özet geldikten sonra imza işini sonuca bağlarız.
Ben sana imzaya yazılacak sözleri gönderirim sende hemen imzayı yaparsın.
Tamam pıtırcığım.:):)

blue ivy
04-05-07, 22:54
eeeee ben ne deyim artık yani Ahmet 4 sene boyunca sürekli sevdi kendini sürgüne gönderdi çocuk :sad53:

Ayla sönük kalmıştı baya bi Yaso'nun yanında elbisesi de çok hoştu özellikle yakasındaki işleri çok sevdim ben de istiyyyym:img-yes: kırmızı ve siyap en sevdiğim renkler:img-in_lo

evet ya bende fark ettim yasemin bayaga guzeldi ayla gercekten sonuk kaldi.zaten ahmet yasemini gordukten sonra aylanin yuzune bidaha bakamadi garibim:img-in_lo

muko88
04-05-07, 22:55
Kizim kalpten gitmemimi istiyorsun?
Gecendefa ne hale gelmistim unuttunmu?
ama ama o nejidettt eger o domatese karsilik vrsin
:sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53:

Canım artık kabullenmen gerekiyor.
Bak gerçekler acıdır...
Yasemin de acıdır...:img-hyste ne yapalım, Necdet seviyor, oğlanın hatrına suyundan gideceksin:img-hyste

aslı30
Ben bakıyorum, Cansel de bakıyormuş...
İki kişi var böyle uzun bakan işte..
yeter de artar:img-hyste :img-hyste
alla alla aşık olmayanlar da bakıyor kızım.onu söylüyoruz.:img-hyste sorun orda.:img-hyste

avrilcansu
Hişşşttt...

Yenge mi? Aman allah korusun:)
Ben gider öldürürüm onu:)

Sizide görücez efenim, Aylacılar, biz patik örerken, siz kriz geçireceksiniz. KISIR yemekten:img-hyste :img-hyste (uymaıd neyse:) )

Özgem, gel bombayalım seti:happy0064 :img-hyste
Yasemini tamamen yok edelim

Eqo

Yasemin git kendine bir hayat kur, necdet şöle iyi böle iyi ben onu bırakmam demeseydi değil 4 yıl 40 yıl daha beklerdi.Ahmet'in sevgisi Necdetten az demeye dili varanları Allah' havale ediyorum..Asıl Ahmet karşılıksız seviyor .gözünüzü iyi açın..Çünkü hala seviyor....:sad53:

Yazıklar olsun Yasemin sana mahvettin bizi.))

Melal
Aslıı şikayet etme bacım.
Ya bu diziyi Kudret Sabancı çekiyor olsaydı düşünsene Aliye ve Binbir Gece'deki uzuuun uzuuun bakışmaları.
Kesin sen o zaman sinir krizi geçirirdin.:img-hyste
Beterin beteri var şükret haline bence.:):)

cansu_a
Hişşşttt...

muko bu bizim en kara günlerimizden bieinde yapma bize bunu ne yengesi ne yeğeni parçalarız o yasemni biz şahsen :fighting2 ayşe ingilterenin tüm kaynakalrını kullanır ben de burda tüm hava üslerimizi açarım yasemini bombalarızz

cansum bocukumm avatarın gözümü yordu nasıl yaptın onu??:img-hyste

deniz gezmiş nasıl benziyo öle ii olmş ama miting sanki çok boş geldi bana :img-hyste dolduramamışlar meydanı:img-hyste

epope
04-05-07, 22:56
anam noliyy? sanırım iddia yüzünden bu halde herkes. forumun daha değişik kıvamda olacağını düşünmüştüm. herkes coşmuş, başta yasemin:img-hyste
nejidet elden gidiyy...
her şey bi' yana da, bugün yine nostalji yapıp ilk bölümlerine bakıyordum dizinin. şu anda öyle farklı bir yere geldi ki.. ne desem...

bahar_can
Dikkatinizi çektimi arkadaşlar... Yasemin ağlıyorduya...Necdet'in tavrını :img-help: resmen ruh hastası olmuş adam... hani bazı psikopat filmleri vardır... annesinin veya babasının kavgaları... ya da çocuğa baskıcı tavırlarından dolayı çocuk karanlık bir yere sığınır ve kulaklarını tıkar çeşitli hareketler yapar... ve olay her tekrarlandığında aynı hareketleri hep yapar... hatta büyüdüğünde de o olayları hatırlatan şeyler yaşadığında gene yapar... vah garibim... vah Necdet'im aynı o durumda... çocuk yakında psikyatristlere gitmezse iyi... bunun çocukluğuna da inemezler... 6 yıl geriye inseler yeter :img-hyste

KeReMcEm123
Cok güzel bir Bölümdü..Ama Finali hic begenmedim:( Insallah Nejdet Yasemini geri cevirir..:)

meltem-cmbl
bölümden bişey anlayamadımki tv bozulup durdu sinir oldumm misafir gwldi o oldu bu oldu ayyyy:sad53: :sad53:

operada çok hüzüldüm ahmetim nasıl yandan yan dan bakıyoo son sahneye bi anlam everemedim ya:sad53:

avrilcansu
dokunma bağa sirseri :img-hyste ağzını burnunu dağıtırım senin:img-hyste yok yollu bu yollu diyebilir mesela.:img-hyste
allah sizi ne yapmasın e mi?iyice koptum ben.tecavüzcü coşkun da nerden çıktı?:img-hyste
Tecavüzcü Yasemin :img-hyste
Beni kötü emmelerine alet ettin, nalçak :img-hyste :img-hyste

Bende koptum Sinemim:)

fundapehlivan
Ya gerçekten de en karaktersiz aşık dizilerde ki bu Yasemin...
Eğer böyle bir şeyi yaparsa yani...
Ki yapacağa benziyor...:img-pilot

Yaparsa inat uğruna yapacağını düşünmüyorum!
İnat yapabilme yetkisine sahip burada ahmet bence:img-hyste
Ne de olsa git evlen hayatını kur diyen Yasemin...
Şimdi aaa ühüüü evleniyor gel necdetçim bari filan olayı saçma değil mi??

Bu olsa olsa...
Adını koyamıyorum iğrenç bir şey!

muko88
04-05-07, 22:57
Melal Ayla benim yengem değil:hıh
Kendi yengeni bana yamamaya kalkma:img-hyste
O kız benim hiçbişeyim olamaz...
Pabucumun aylası:icon_whis

aslı30
aslıcım bir dizi en aşağı 80 dk sürüyor, ne yapsınlar o kadar dakikayı doldurmak için ağır çekim izliyoruz herşeyi :)
evet ece'ciğim galiba bizi oyalıyorlar bu bakışlarla.:img-pilot maksat vakit dolsun.

bentanem
haftaya bence yasemın bızı şaşırtacak.. iyiki varsın nejdet diyecek:img-hyste :img-hyste yasemin bu :img-yes:

vega58
evet ya bende fark ettim yasemin bayaga guzeldi ayla gercekten sonuk kaldi.zaten ahmet yasemini gordukten sonra aylanin yuzune bidaha bakamadi garibim:img-in_lo

ben niye farketmedim bunu...valla yasemin hiç güzel olmamıştı bence..koca kafa ne olacak...aylayı da o kadar sevmesem de onun elbisesi daha güzeldi...
en iyisi ahmetti boşver...
ama aylanın yüzüne bakmadı falan demek de biraz fazla olur..ne yapsın ağzının içine mi düşsün yaseminin necdete yaptığı gibi..

merhem
muko bu bizim en kara günlerimizden bieinde yapma bize bunu ne yengesi ne yeğeni parçalarız o yasemni biz şahsen :fighting2 ayşe ingilterenin tüm kaynakalrını kullanır ben de burda tüm hava üslerimizi açarım yasemini bombalarızz

deniz gezmiş nasıl benziyo öle ii olmş ama miting sanki çok boş geldi bana :img-hyste dolduramamışlar meydanı:img-hyste

ah bebisim gordunmu
dalga geciylerr ustume geliyyylerrr
namus diye bisi kalmadi zaten nejiidette :sad53: :sad53: :sad53:

yamisis
olsun canim ya inatda olsa ne yaparlarsa yapsinlar iddiayi kazanalimda.
iyide ben yasonun bisey teklif edecegini sandim yani teklif bumuydu:img-blush

anacım kız sapııkk.bildiğin sapık işte..dahası var mı???biliyorum bu yorumum silinecek ama olsun valla yazmassam çatlııcammm:img-hyste
o ne girişti allahım.gel necdet 15 çock yapalım diyodu resmen..ayrıca teklif meklif bile etmedi.direk icraate girişti ay:img-hyste :img-hyste valla necdet bile tırstı ..e korkulur böyle kadından..ay busefer içkilide diil yani...ama inşallah necdet bu teklifi geri çevirir..ay yazık çocuğa ay..yaso sen onu hiç haketmiyosunnn:img-help: :img-help:

zeyneps
04-05-07, 22:58
Yaso'nun öldüğü senaryoyu buldum oleeeeeeyyyyy:happy0064 :

-Yasemin napıyosun?
-Necdet ikimiz yani biz ...ikimiz bir fidanın güller açan dalıyız
-Sakin ol Yasemin şimdi hepsi geçicek ,sakin ol :
-Hadi Necidet öp beni
-Hönk ne diyosun sen Allahım Ahmet'le Ayla'yı görmenin acısına dayanamadı aklı getti ,akıl getti akıl :sad53:
-Öp öp öp öp öp öp öp öp (Necdet'e saldırır)
-Yaso sana noldu Yaso ...kaçıyım canımı kurtarayım bari imdaaaaaaaaaaaaaatttt imdaaaaaaaaaat:img-help: :img-help:
Necdet koşar Yasemin peşinden evden çıkarlar
-İmdaaaaaaaaaaaaattttt yardım idiiiiiiiiiinnnn karım benim namusuma göz dikti
-Necideeeeet bekle bekle aşkım geliyiiiiiim sağa geliiyyyyiiim öp öp öp öp öp

O sırada karşılarına çıkan araba Yaso'ya çarpiyyy
Kamil:
-Naman Allahım ben ben naptım :img-help: :img-help:
-Dur dur sakin ol tamam tamam sakin ol (Yasonun nabzına bakar)Artık artık çok giç ölmüş bubye
-Nallahım nallahım katil oldum ben katil oldum :sad53:
-Haydi haydi sen kaç kurtar canın yiğidim...:img-yes:
-Nama nama
-Haydi haydi kaç bye :img-help:

Nasılım ????Bi taşla iki kuş :img-hyste

fırtına_
nejdetin yasemin ağlarkenki hali bana çok dokundu
nerdeyse nejdette ağlıyıcaktı
allahım gerçekten böyle aşklar varmı :)

Melal

Ahmet'i seviyorsan dolayısıyla Ayla'da senin yingen oluyor bacım.:)
En azından Ayla Yasemin gibi dengesiz değil.:)

muko88
04-05-07, 22:59
Dikkatinizi çektimi arkadaşlar... Yasemin ağlıyorduya...Necdet'in tavrını :img-help: resmen ruh hastası olmuş adam... hani bazı psikopat filmleri vardır... annesinin veya babasının kavgaları... ya da çocuğa baskıcı tavırlarından dolayı çocuk karanlık bir yere sığınır ve kulaklarını tıkar çeşitli hareketler yapar... ve olay her tekrarlandığında aynı hareketleri hep yapar... hatta büyüdüğünde de o olayları hatırlatan şeyler yaşadığında gene yapar... vah garibim... vah Necdet'im aynı o durumda... çocuk yakında psikyatristlere gitmezse iyi... bunun çocukluğuna da inemezler... 6 yıl geriye inseler yeter :img-hyste

Hah bu benim dikkatimi çok çekti...:img-hyste
Yasemin ve Rüyanın kavgasını duymamak için kapatıyordu o da kulaklarını:img-hyste :img-hyste

Cansucuklarım, Ayşecim tamam...Gerçekler yaramıyor size...Ama alışsanız iyi olur...
Kader, ne diyelim:img-pilot

avrilcansu
Canım artık kabullenmen gerekiyor.
Bak gerçekler acıdır...
Yasemin de acıdır...:img-hyste ne yapalım, Necdet seviyor, oğlanın hatrına suyundan gideceksin:img-hyste
Muko sende ateşe körükle gidiyorsun ha:sad53:
Kriz geçiricem şimdi:)

Ben yapmadım güzelim:)
Yayın gitti, kendiliğinden bozuldu:img-hyste :img-hyste

Kimlerin bozduğu izmamda yazıyor:img-wink:

averaj
ben bu opera sahnesini beğenmedim...

yani yeter artık ya herkes yoluna..koca koca adamlarsınız hepiniz, ya bakmayın ya da rahatsız olduysanız ayrılın oradan..

ne bu böyle biriyle yaşa, diğerini düşün...ahmetin yanında kim olursa o yine yasemin diyecek..yasemin necdete gülüp arada ahmeti de kontrol altında tutacak...

benim içim almıyor artık..inanamadığım bu aşk kirli çünkü...

fundapehlivan
Yasemin git kendine bir hayat kur, necdet şöle iyi böle iyi ben onu bırakmam demeseydi değil 4 yıl 40 yıl daha beklerdi.Ahmet'in sevgisi Necdetten az demeye dili varanları Allah' havale ediyorum..Asıl Ahmet karşılıksız seviyor .gözünüzü iyi açın..Çünkü hala seviyor....:sad53:

Yazıklar olsun Yasemin sana mahvettin bizi.))

Sana sonuna kadar katılıyorum!
Necdette seviyor buna itiraz edemem...
Ama Ahmetin aşkını da küçümsemek saçma...

Zaten şu an da Ayla ile evşenecek hali var mı yahu?:img-hyste
Adam ölmüş mahvolmuş!
Arkadaşlık sınırında yarım adım ileriye gidememişler...
Eee, yani onu da ayladan beklemiyordur herhalde:img-hyste

Sinem90
ayşecim seninle dalga geçmiyoruz kuzum.domatesin geriliği yüzünden böyle diyorum :)
domates sen bağa mı dikleniyon ağzını burnunu dağıtırım senin dermiş.:img-hyste

aslı30
04-05-07, 23:00
Aslıı şikayet etme bacım.
Ya bu diziyi Kudret Sabancı çekiyor olsaydı düşünsene Aliye ve Binbir Gece'deki uzuuun uzuuun bakışmaları.
Kesin sen o zaman sinir krizi geçirirdin.:img-hyste
Beterin beteri var şükret haline bence.:):)
zaten o dizi sardı bu bakışları başımıza.:img-hyste içime fenalık geliyor onlar baktıkça.birbirlerinin yüz hatlarını ezberliyorlar galiba.:img-hyste

yamisis

canım zaten o aile resmen yedi deliler sekiz oturaklılar olmuş her biri ayrı psikopat...biri yan odada ağlar..biri onun ağlama sesleriyle krize girer...dizlerine vurur..çocukarı desen boya kokusu zati rüyayı uyuşturdu ben biliyom...çocuk sürekli mahmur dolaniyiiii..valla böyle bi ailede yaşamak istemem.ne bu ay??*ruh ve sinir hastalıkları merkezi gibi....:img-hyste :img-hyste bi ajdar eksik bir de araba direksiyonuyla dolaşan adam eksik...:img-hyste :img-hyste

fırtına_

bencede yasemin çok dengesiz ya
ne yaptığını bilmiyorum
ama aylayada yenge demek insanın hiç içinden gelmiyor
ayla yenge :img-fear2 :hıh

muko88

Doğru ben Ahmete kardeş gözüyle bakarım, Cansel ayrıdır.Pardon bacım...
Ama ben Defneden yanayım, maalesef, çok üzgünüm:img-hyste

tartuffe

evet ben de buna dikkat ettim, necdettte peygamber sabrı var valla böyle adam ancak dizi filmlerde oluyor :good:

vega58
04-05-07, 23:01

bahar can abla ben de fark ettim...devamlı dizini sallamalar falan..kafayı mı yedi diyorsun yani..çocukluğuna inelim en iyisi biz onun..
mesela operada sanki ahmet orda yasemini hemen elinden kapacak gibi böyle abartılı bir endişe yaşadı gibime geldi..yani hareketleri falan bir garipti..acaba necdete ne oluyor..

Sinem90
04-05-07, 23:01
domates çıkınca benim eller yüzümde oluyor.yüzünü bile görmeye dayanamıyorum ya. :hıh
nida katılıyorum sana kanka.ben de beğenmedim opera sahnesini. :hıh

fundapehlivan
04-05-07, 23:02
Yasemin alışık erkeklerin odasına dalmaya...
İlk değil yani tecrübeli:img-hyste

Daha 18 yaşında Ahmet daha ileri gidemeyiz deyince
Neden??:img-hyste
Diye soran bir kızdan ne hayır gelir ki?:img-hyste

cansu_a
ah bebisim gordunmu
dalga geciylerr ustume geliyyylerrr
namus diye bisi kalmadi zaten nejiidette :sad53: :sad53: :sad53:

görmem mi canım yanıyyy o sahneleri izlerken:sad53: metin ol ayşemm komplo teorisi kurdum bak bombalarız yasemin cadısını

gery yaa odasında ağlıyy sonra gidip nicdete sarkıyy sinem saol yollu bu yolluu süper ;)

ama bak necdet de hala aynı necdetse önce reddetcek ama dayanamıcak sabah yasemin uyancak ağlıcak :img-hyste :sad53:

m-i-n-a
yasemin çok fazla makyaj yapmış opera gecesinde, ben japonlara benzettim valla, ayla daha sade ve hoştu ama yaseminin kıyafetide güzeldi

Melal
Necdet'te psikolojik rahatsızlık görüntüsü yeniden ortaya çıkmaya başladı.
Adam Yasemin her ağladığında psikopata bağlıyor,vidalar gevşiyor.:img-hyste
Böyle bir anda Yasemin'e dalsa ağzını,burnunu dağıtsa ne güzel olur.:img-hyste
AHmet'in intikamıda böylelikle alınmış olur ne güzell.:img-hyste

muko88
Yaşar da pek mahcup oldu...
Halbuki hiç tasvip etmemişti arkadaşlarının davranışını ama kurunun yanında yaş da yanar gibi bir şey oluştu.
Mehmet'in yüzüne bakacak cesareti yok garibimin:icon_sorr

blue ivy
04-05-07, 23:03
Ya gerçekten de en karaktersiz aşık dizilerde ki bu Yasemin...
Eğer böyle bir şeyi yaparsa yani...
Ki yapacağa benziyor...:img-pilot

Yaparsa inat uğruna yapacağını düşünmüyorum!
İnat yapabilme yetkisine sahip burada ahmet bence:img-hyste
Ne de olsa git evlen hayatını kur diyen Yasemin...
Şimdi aaa ühüüü evleniyor gel necdetçim bari filan olayı saçma değil mi??

Bu olsa olsa...
Adını koyamıyorum iğrenç bir şey!
dizideki en garip kisiler necdetle ayla. ikiside kurban gittiler asklarina.ahmet yasoya inat olsun diye aylayla evleniyor yaseminde ahmete inat olsun diye necdetle beraber olacak yazik bu ikisine yahu.
ama neco herseyin farkinda tabii inat ugrunada olsa yinede yasoyla beraber olur sonucta bu ani cok bekledi:img-yes:

zeyneps
bahar can abla ben de fark ettim...devamlı dizini sallamalar falan..kafayı mı yedi diyorsun yani..çocukluğuna inelim en iyisi biz onun..
mesela operada sanki ahmet orda yasemini hemen elinden kapacak gibi böyle abartılı bir endişe yaşadı gibime geldi..yani hareketleri falan bir garipti..acaba necdete ne oluyor..

Bende ilk gördüğümde tırstım ...gerilim fimlerindeki psikopatlar gibi sallanıp duriyyyydi :icon_whis eee biz bile kafayı yedik bu Yaso yüzünden çocuk bi de aynı evde yaşiyyy cik cikle:sad53: :icon_sorr gariban kaldı yavrucak:sad53:

avrilcansu
Mukocuğum, biz aynı sesiz galiba:)
Bende bir ahmetçi&necdetçi olarak ne yasemin ne ayla, tek gerçek Necdet&Ahmet&Rüya

Süper slogan oldu:happy0064 :img-hyste

Hah bu benim dikkatimi çok çekti...:img-hyste
Yasemin ve Rüyanın kavgasını duymamak için kapatıyordu o da kulaklarını:img-hyste :img-hyste

Cansucuklarım, Ayşecim tamam...Gerçekler yaramıyor size...Ama alışsanız iyi olur...
Kader, ne diyelim:img-pilot
Mukocuğum, canım bneim, biz alışamayız, alışamadık, alışamayacağız gibi (olmadı:) )
Ne ahmetçiler, ne necdetçiler kabule debilir Yasmeini yaptıklaırndan sonra:img-wink:

epope
bu arada fragmanda kestikleri için herkes yaso'nun odaya daldığını düşünmüştü. oraya dikkat ettim de yaso kapıyı çalmayı akıl etti:img-hyste

Melal

Gelmez bacım gelmez.:)
Ahmet daha o zamandan anlamalıydı Yasemin'in defolu olduğunu ama anlayamadı.
Kız iki erkeğinde başını yaktı,hayatlarını mahvetti.
Bakalım sırada kim var.:):)

merhem
04-05-07, 23:04
görmem mi canım yanıyyy o sahneleri izlerken:sad53: metin ol ayşemm komplo teorisi kurdum bak bombalarız yasemin cadısını

gery yaa odasında ağlıyy sonra gidip nicdete sarkıyy sinem saol yollu bu yolluu süper ;)

ama bak necdet de hala aynı necdetse önce reddetcek ama dayanamıcak sabah yasemin uyancak ağlıcak :img-hyste :sad53:

ah bebisim ah
zaten hastayim ibliyorsun
birte bu domates beni deli ediyyy

ay birde o odasinda agladigi sahnede
guya sessiz olmaya calisiyor
ya igrencti o sahnede resmen migdem bulandi nebicim ses cikariyor ya
bukadarmi nefret ettirir.

muko88

Ama bak Fundacım, odaya girdiğindeki o ilk bakışı var ya; Bristoldeki bakışın aynısıydı...
Ben özellikle baktım:img-hyste
Resimler eklenince bir daha bakın buna:img-hyste

Sinem90
melal inan o ciyaklama sesini duyunca aynen bende nicdet gibi oluyorum.valla ona bişey diyemiyorum haklı o çocuk.tabi psikoloji bozulur.düşünsene bi de onunla evli.aman tanrım ne büyük eziyet.:icon_whis

fundapehlivan

Dayanamıyor Yaseminin ağlamasına ne yapsın!

İlk gece hatırlamıyor musun?
Odasının kapısına geldi, yumruğunu ısırdı:img-hyste
İçeri giremiyor, teselli edemiyor diye kafayı yiyordu...
Yasemin sık ağlıyor galiba alışmış:img-hyste

Yalnız gitarının yanına oturunca duymamk için gitar çalacak herhalde dedim ama çalmadı:icon_whis

Melal
04-05-07, 23:05
Cansu'cum sen Necdet&Ahmet&Rüya deyince aklıma ne geldi.
Dizinin sonu şöyle bitsin.
Yasemin veremden ölsün.
Ahmet Rüya'nın kendi kızını olduğunu öğrensin.
Necdet ben kızım bildiğim Rüya'dan ayrılamam desin.
Ve 3ü aynı evde yaşasın nasıl son ama.:img-hyste :img-hyste

muko88
Mukocuğum, biz aynı sesiz galiba:)
Bende bir ahmetçi&necdetçi olarak ne yasemin ne ayla, tek gerçek Necdet&Ahmet&Rüya

Süper slogan oldu:happy0064 :img-hyste

Mukocuğum, canım bneim, biz alışamayız, alışamadık, alışamayacağız gibi (olmadı:) )
Ne ahmetçiler, ne necdetçiler kabule debilir Yasmeini yaptıklaırndan sonra:img-wink:

Canım çok iyi bir slogan bu!
Tek gerçek Ahmet&Rüya bana daha çok uyuyor ama:img-hyste

blue ivy
ben niye farketmedim bunu...valla yasemin hiç güzel olmamıştı bence..koca kafa ne olacak...aylayı da o kadar sevmesem de onun elbisesi daha güzeldi...
en iyisi ahmetti boşver...
ama aylanın yüzüne bakmadı falan demek de biraz fazla olur..ne yapsın ağzının içine mi düşsün yaseminin necdete yaptığı gibi..

yasoya bende bayilmiyorum ama iste bizim ayla biraz sonuk kaldi onun yaninda.
aylada soyle dekolte biseyler giyseyd fenami olurdu:icon_sorr

zeynoçiko
04-05-07, 23:06
ay allahımm bu yasemin çıldırtcak benii...o ne sahte bi ağğlamadır.çpok yazık necdete ya..bu bölümde cok güzeldii ya..defne,denis,harın ve ışık dörtşlüsüne öldüm gülmekten..o pastene deki rollerii kopardı benii ççok güseldi....:img-hyste

ahmetin bakışakrıı yşine süperdii...ahh o defneye sarılıyoo öpüoo ya..nler vermem defneenin yerinde olmak içinn...abisi ahmet sevgilisi deniz...of çok sanslı...

son sahneye bisi demiorum bile....yaseminn yaapcak bi delilikk..alışltık artık

ahmete ve aylaya gelince.. mutluluklar dilemekten başka bişi gelems elimisden
ahmet bnce ii bikarar verdii aylayla evlenmekle..çünkü ayla yasemn gibi diill..çk farklıı..onu mutlu eder gibime gelio...:good: :good:

hatirlasevgilii
Offf Yaa Yasemin Ve Ahmet Nezaman Birlesicekkkkk Necdet Ve Ayla Nezaman Aradan Cekilecekkk

vega58

ahmet de ağzını burnunu dağıtırım der gibi bakmıyor mu bazen yasemine..opera da bir ara öyle baktı hem yasemine hem necdete..kalkıp girişse ikisine de ne güzel olur..ben de rahatlarım bu sayede...

Melal
melal inan o ciyaklama sesini duyunca aynen bende nicdet gibi oluyorum.valla ona bişey diyemiyorum haklı o çocuk.tabi psikoloji bozulur.düşünsene bi de onunla evli.aman tanrım ne büyük eziyet.:icon_whis

Hakikaten ya insan Yasemin gibi birisiyle 5 yıl yaşasa psikolojisinin bozulmasına yeter.:)
O kişinin çocukluğuna inmeye hiç lüzum kalmaz yani.:img-hyste

yamisis
eyvaaaah ..gitti gül gibi necdetin namusu...:img-hyste :img-hyste :icon_sorr :icon_sorr
yasemin necdeti infial edecek...:icon_sorr yani şimdi tam hatırlayamadım..yani onun gibi bişi yapacak necdetime..yazzııııııkk....

yasemin:necdet....gel yıııvruuumm
necdet:yasemin..?????nooluyossun bebişim???
yasemin:gel yıııvrruuum gell..ablana gell..korkma...
necdet:ay..ıy..oy..yapma yasemin..olmaz..ben senin bildiğin erkeklerden deilim..
yasemin:üzülme ..nikahlı kocamsın..gel kız kaçma...üüzülme her genç erkeğin başına gelebilir...al iç şu gazozu sen..sonra kendini uykunun kollarına teslim et yıvruuuumm
necdet:ay yasemin çıldırdın mı?bu carmen sana pek yaramadı.napıyosun?yasemin korkuyorum..olmaz .nolamaaaaz..nayııııır..ben seni saf ve temiz duygularla sevmiştim..ühü ühü..yasemin..bunu bana nasıl yaparsın...ühü ühü....:img-hyste :img-hyste :img-hyste

averaj
sinemcim beğenilecek gibi değildi çünkü...düşünsene bu dört karakterden hiçbirinin yerine olmak istemezdim...

ayrıca yasemin boya küpü olmuş, aylaya karşı üstün göstermek için uğraşmışlar ama fiyasko...

ayla kendine uygun kıyafeti bile zor uydurur..yasemine o da hediye edilir..

muko88
Cansu'cum sen Necdet&Ahmet&Rüya deyince aklıma ne geldi.
Dizinin sonu şöyle bitsin.
Yasemin veremden ölsün.
Ahmet Rüya'nın kendi kızını olduğunu öğrensin.
Necdet ben kızım bildiğim Rüya'dan ayrılamam desin.
Ve 3ü aynı evde yaşasın nasıl son ama.:img-hyste :img-hyste

Böyle bir sonu ancak sen yazabilirdin bacım...
Bravo:img-hyste
Sen de taktın Yasemin verem olsun diyip duruyorsun...:img-hyste
Yüz kere söylersen olurmuş:img-pilot

avrilcansu
Ama bak Fundacım, odaya girdiğindeki o ilk bakışı var ya; Bristoldeki bakışın aynısıydı...
Katılıyorum:img-hyste
Diyorum ya, kız ikisiylede kırıştırıyor, takmış yani
Daldan dala daldan dala:img-hyste

+Baharcan: sana katılmıyorum çünkü. Necdte artık Yasemin'in psikopatlığına dayanamadığı için öyle yapıyor. Hatırlatırım kji bu Yasemin'in evliyken bilmem kaçıncı ağlaması. İnsanda sınır kalmıyor. Bence Necdet çok sabırlı.
ben olsam sevda tepesine götürür, atardım:img-hyste

fundapehlivan
04-05-07, 23:07

Hadi ya:img-hyste
Ama olmamalı...
Hem orada küçüktü... Baya masum bakışlar atıyordu...
Tabii masumun altında neler yatıyor orası başka:img-hyste
Hem de Ahmete aşıktı!!

Şimdi nasıl aynı bakışları atarmış o:img-pilot
Resimler gelse de hemen baksam:icon_whis

aslı30
teo kimsesiz değilmiydi.:img-hyste annesi,teyzesi de nereden çıktı birdenbire.:img-blush

Melal
ahmet de ağzını burnunu dağıtırım der gibi bakmıyor mu bazen yasemine..opera da bir ara öyle baktı hem yasemine hem necdete..kalkıp girişse ikisine de ne güzel olur..ben de rahatlarım bu sayede...

Zaten önünde sonunda bu Yasemin'e ya Ahmet yada Necdet fena halde dalacak.
Ama Güzide ve Ayla Yasemin'i tenhada kıstırıp bir temiz dövebilirlerde bu da kabulümdür.:img-hyste :img-hyste

zeyneps
Ahmet daha o zamandan anlamalıydı Yasemin'in defolu olduğunu ama anlayamadı.

Bu kız da meğer doğuştan bi gel gel varmış :img-yes: bende sadece Ahmete yaptı sanmıştım ....:icon_whis :icon_whis utanmasa Teo ve Kamil 'in odasına da dalar pardon ya bu Yaso'ydu ne utanması :img-hyste

Eqo
04-05-07, 23:08

Rüya var.en çok zararı o görecek

blue ivy
anacım kız sapııkk.bildiğin sapık işte..dahası var mı???biliyorum bu yorumum silinecek ama olsun valla yazmassam çatlııcammm:img-hyste
o ne girişti allahım.gel necdet 15 çock yapalım diyodu resmen..ayrıca teklif meklif bile etmedi.direk icraate girişti ay:img-hyste :img-hyste valla necdet bile tırstı ..e korkulur böyle kadından..ay busefer içkilide diil yani...ama inşallah necdet bu teklifi geri çevirir..ay yazık çocuğa ay..yaso sen onu hiç haketmiyosunnn:img-help: :img-help:

kizim sen ne diyorsun necdet zaten bekliyordu bu ani sadece biraz sasirdi.
hem onlar kari koca,sapiklikla alakasi yok demi ama:img-cool2

merhem
Offf Yaa Yasemin Ve Ahmet Nezaman Birlesicekkkkk Necdet Ve Ayla Nezaman Aradan Cekilecekkk

Ne diyorsun sen arkadasim?
Boyle olmasini yasemin denilen domates istedi
Izin vermeseydi gitseydi necdet ona dur demedi..
Gitseydi zamaninda simdi ayladaolamzdi

fundapehlivan
Canım çok iyi bir slogan bu!
Tek gerçek Ahmet&Rüya bana daha çok uyuyor ama:img-hyste

kesinlikle sana katılıyorum!!

Ne Necdeti, onun ne işi var arada...:img-hyste

Tek gerçek Ahmet&Rüya:happy0064

hatirlasevgilii
Benim Icime Dogdu Aralarinda Bisey Olmicak Yasmeinin Akli Basina Gelicekk Veeee Bisey Olmicakk Yani Insallah Olmazz Yasemin Ve Necedett Hehehheheheh Coooooook Komi