Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-12
Sayfalar :
1
2
3
[ 4]
5
6
7
8
9
10
11
melal inan o ciyaklama sesini duyunca aynen bende nicdet gibi oluyorum.valla ona bişey diyemiyorum haklı o çocuk.tabi psikoloji bozulur.düşünsene bi de onunla evli.aman tanrım ne büyük eziyet.:icon_whis
evet ya domatez cok feci ciyakliyor bide yumruklarini agzina tikmasa kimbilir nasil ses cikacak kizdan burada soylemek istemiyorum simdi:icon_whis
rüya çok tatlıydı sen kötü annesin demesine bayıldım
güzideye herzamanki gibi gıcık oldum necdete kendi malıymış gibi bakıyo
ve ben yasemin-necdet için önceki bölümdeki gibi öpüşme gibi olur diyorum yani devamı gelmez yanağını tuuttuğu gibi gider yasemin
canseli mide çok az gördüm yanında ayla varken göz zevkim bozuldu zatiii...opera sahneleride süperdi gözümü ayırmadan carnesi izledim :D
ayşe katılacaksın bağa tabi kuzum.hele bi katılma olacakları biliyorsun. :)
ivet öncekine göre makyajı daha iyiydi ama yeterince iyi değil.hala fazla süriiy.artı o kırmızı ruj sinirimi boziiiy. :hıh
ben tekrar domates diyenlere yuh diyorum.:icon_whis
hehe sonunda beklenen oldu..yasemin üstüne düşen görewi yapmiş durumda..ya ama ben bu çifti gerçekten yakiştiriyorum birbirine..yani en azından nejdet hala yasemine aşik we ona olan aşkıda hiç bitmicek gibi:img-yes: umarım öyle olur ve yaseminle nejdet artık yalan olan evliliklerini gerçeğe çeviriler..bazıları nejdet yasemini reddetcek diyo ama bence böyle birşey olmıcak..ki umarım olmaz öyle birşey..ahmetle aylaya gelince o kadar eğreti duruyolarki..yazık ahmetime:icon_sorr yani ahmet ömür boyu bekar kalsaydı daha iyiydi..hiç bi çift tipi yok onlarda..zaten ayla ve ailesi dışında da sevinen yok bu işe..denizde çok tatlıydı tıpkı diğer bölümlerde olduğu giibi:img-yes: ışıkla dayısına da acayip özenmiş durumdayımm..ya bende öyle bi dayı istiyorum:img-nyam: yaşarda düşüncelerini değiştirecek gibi gözüküyo..bye
yasemin ahmet ve aylayı o şekilde gördükten sonra bir kıskançlıkla o gazı alaraktan nejdete bu şekilde davranışta bulundu..içinden gelerek gerçek samimi duygularıyla yapmadı..bence nejdetin ilk başta şaşırıp hoşuna gitsede yasemin içinde bulunduğu durumu anlayıp ona karşılık vermiycek..ben karşılık vermesinden yanayım ama bölede olabilir..çünkü nejdet çok akıllı biri..:love05:
:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
Nasil Gidicekdiki Ahmete All Bak Ruya Senin Kizinmi Desin?? Herseyii Dahada Mi Kotu Etsin Necdet Hep Ortaligi Karistiriyo Yasemin Ve Ahmetin Arasina Giriyo Gercek Dost Olsaydi Gidip Ahmete Herseyi Aciklardii Ama Yasmeini Dusunmuyokii Hep Kenidini Dusunuyo
Bu gorev kimseye degil Sadece yasemine ait tamammi!!!
Ya illa birisi beni deli edecek yasemin yetmiyymi ?
Bak cicim guzelim canim cigerim,
Yasemin ahmetten kizini sakladi..
Ahmet gel gidelim herseyi birakalim kibriscikta yasayalim dedi
Saskaloz yasemin kabul etti
Ama sonra necdeti birakip gitmedi
necdet istese gitme derdi demedi bilmiyormus gibi yapti!
sonra ahmetin karsisina gecip necdeti birakamamdeyip busuru laf etti
Gozunu ac iyi izle!!
avrilcansu 04-05-07, 23:13 Yazalım bebişim.:)
Ben her gün 5 kere desem 8 günde 40a tamamlarım.
Sizlerde deseniz katmerli olur.:img-hyste
Tamam ablam, giriğşelim, dizi rekor kıraı, izlenme rekorları:)
Başta Anti-Yaseminciler olmak üzere, köşeyi döneriz valla
Şu bizimkilerde, Deniz&Defne takıldılar hep bi el tutma, devamı yok:img-hyste
Ne pasif bir ilişki bu ya:img-hyste Aktif olun, aktif:img-hyste
hatirlasevgilii 04-05-07, 23:14 Mesela Rüya dalar o sırada!
Yasemin de o an kendine gelir, gerçi kendinde gibi görünüyordu ama:img-hyste
Kızını alıp gider...
Bana göre mutlu son!
Ya en azından bunu yapmalılar...
Yoksa Yasemin hepten kaybolacak gözümüzde!
Birlikte olmazsa yine hafiften kurtarır ama aksi halde...
Valla imkansız...
OYLE BISEY OLAMAZ RUYA EVDE DEGIL NE YAZIKKII
Anlamadım ya.. icraata gectıkten sonra mı dokundu.. :img-wink: ne dıyon vegacım ya.. tuh... kacıra kacıra hangı kısmı kacırmısım.. :img-wink:
Sevgili Sühan, elini uzattı bizim dengesiz kız, Necdetin yanağını okşadı...
Daha ne olsun...
Amaç belli, eylem de var...:img-hyste
Bu kız daha bi çocuğu hak edemiyi ikinciye nasıl bakcak :icon_whis :icon_whis Zaten zavallı Dilşat'ımda çocuk bakmaktan hasta düştü :icon_sorr Yaso gibi gelin alırsa böyle olur işte yüz verdi yüz verdi tepesine bindi kadının :img-yes:
Ahmet'le Ayla arasındaki de nasıl bi soğukluktur öyle ...sanki yeni tanışmış insanlar gibiler ..onlar bile daha samimidirler ...bu ikisi nasıl evlencek anlamadım ben onu :icon_whis Ahmet'de artık gazoz mu içer napar onu bilemem :img-hyste
Anlamadım ya.. icraata gectıkten sonra mı dokundu.. :img-wink: ne dıyon vegacım ya.. tuh... kacıra kacıra hangı kısmı kacırmısım.. :img-wink:
yok ya girdi odaya yüzünde abuk bir gülümseme..adama yaklaştı elini kaldırdı omzuna mı dokundu ne tam hatırlamıyorum..sarılacaktı heralde orda bitti..
yalnız necdetin bakışları görseydin..adam resmen korktu..
gerçekten kaçıra kaçıra en uygun yerini kaçırmışsın..
ya yasemin madem böyle bir şey yapacaktın bunca sene neden bekledin...
meltem-cmbl 04-05-07, 23:15 Mesela Rüya dalar o sırada!
Yasemin de o an kendine gelir, gerçi kendinde gibi görünüyordu ama:img-hyste
Kızını alıp gider...
Bana göre mutlu son!
Ya en azından bunu yapmalılar...
Yoksa Yasemin hepten kaybolacak gözümüzde!
Birlikte olmazsa yine hafiften kurtarır ama aksi halde...
Valla imkansız...
ya artık yasemini acaip bi karakter haline getirdiler bi insan hayatta böle bişey yapmazki sevdiği biri var gidip diğeriyle evleniyo tmm bişey bi nedenle evlendi sonra başkasını sözünü inanıp sevdiğinini evlenmesini kabulleniyo sırf o evlniyo diyede gidip evli olduğu kişi,yle iyice saçma bi karakter oldu çıktı yasmein eskiden bölemiydi ya lütfen senaristler sıkıldımm bi çoğumuzda sıkıldı değiştirin artık şu yasoyu eski yasomuzu istiyoruzz bari aşkı için bi kaç şey yapsın birleşemeselrde bişeylaer yapsın yanı mantıksız şeyler olmasın
Haftaya iki şık var olacaklara dair.
1.Necdet ve Yasemin birlikte olacaklar.Necdet Yasemin bu duygusal girdabından faydalanacak.
2.Necdet kendini geri çekecek ve Yasemin'e sen bana sevdiğin için değil Ahmet'i kıskandığın için geldin diyecek ve Yasemin'e bir kapakta o yapacak.:)
hatirlasevgilii 04-05-07, 23:16 Bu gorev kimseye degil Sadece yasemine ait tamammi!!!
Ya illa birisi beni deli edecek yasemin yetmiyymi ?
Bak cicim guzelim canim cigerim,
Yasemin ahmetten kizini sakladi..
Ahmet gel gidelim herseyi birakalim kibriscikta yasayalim dedi
Saskaloz yasemin kabul etti
Ama sonra necdeti birakip gitmedi
necdet istese gitme derdi demedi bilmiyormus gibi yapti!
sonra ahmetin karsisina gecip necdeti birakamamdeyip busuru laf etti
Gozunu ac iyi izle!!
BAK SIMDII YASEMIN NEDEN GITMEDIII KIM GIDER NECDET ONUN ICIN BILEREK ZORLASDIRDII HEP IYI DAVRANDII NEDEN BIR GUN YASEMIN GITMESIN HEM ONDA YASEMINE GITME DIYECEK YAKKI YOK!
fundapehlivan 04-05-07, 23:16 OYLE BISEY OLAMAZ RUYA EVDE DEGIL NE YAZIKKII
Aaaaa!!!
Tüh ya!
Doğru!
Hayallerim yıkıldı!!
Eee, kim dalacak bunların odasına o zaman:img-hyste
Durun! Bir ben dalıp geleyim en iyisi:img-hyste
elbiseler de çok zevksiz yahu.geçen eski bir türk filmi izledim.başroldeki bayanın elbisesi şimdikilerden daha modern ve zevkliydi.dönem dizisi diye bu kadar da zevksizlik olmaz.:icon_whis
hatirlasevgilii 04-05-07, 23:17 Aaaaa!!!
Tüh ya!
Doğru!
Hayallerim yıkıldı!!
NOLURR DALLL :happy0064
Aaaaa!!!
Tüh ya!
Doğru!
Hayallerim yıkıldı!!
Bacım gecenin bir saatinde postacı,sütçü,bohçacı,polis falan kapıyı çalmayacağına göre kimse eve dalamayacak.:):)
valla son sahnede çok gülseim geldi yaso romatik ortam yaratmaya çalışıyo necdet ona pörtlek gözlerle bön bön bakıyo çok komikti yaa :img-hyste ama bu ortam uzun sürmez rüya dalar öyle biter ya da bakarsın ansızın rıza bey gelir nasıl uydurdum ama ? :icon_whis
BAK SIMDII YASEMIN NEDEN GITMEDIII KIM GIDER NECDET ONUN ICIN BILEREK ZORLASDIRDII HEP IYI DAVRANDII NEDEN BIR GUN YASEMIN GITMESIN HEM ONDA YASEMINE GITME DIYECEK YAKKI YOK!
Birincisi guzelim buyuk harf kullanmasan iyi edersin.. senin iyligin icin soyluyorum ikincisi
Necdet yaseminintelefon konusmasini duydugu zaman isteseydi necdetin onunde aglar duygu somrusu vs yapardi
ama o hicbirseyi belli etmedi..
Odasina girdi gitmelerini bekledi
Gelip bana o saskalozun savunmasini yapma !!
Arkadaşlar geçen hafta bu saatler Ayla'nın teklifinden sonra sevinçten oynuyordunuz, hatta ellerinizde mendil bile vardı.Buhafta Yasemine çok kızgınsınız,kızgınız....Yasemin ne karışık duygular yaşıyor (-) puan toplamaya devam... Hakkaten bir anda nasıl karar verdi heralde hırsla... Necdet'in yüz ifadesi :img-in_lo tavrı ne olacak? Bence onlarınki gerçek yolculuğa çıktı.
ya ben anlamıyorum.tamam defneyle deniz arasında bişiy oluyor ama neden her elele tutuşmalarında yada elleri tesadüf eseri üstüste gelince sanki ıssız adada bir insan görmüş gibi şaşırıyolar.yani çok saçma..bukadar saflık bi garip oluyo ama..kaç yaşına gelmişsin bukadar mitinglerle şunla bunla uğraşıyon sürekli elleri birbirine değince şaşırıyolar.aaaaaaa..ahaaaaa diye birbirlerine bakıyolar.......bir tek ınrın rınrın rııııııııın diye müzik eksik:img-hyste :img-hyste ama olsun yinede deniz-defne ışık-yaşar çok tatlılar...:img-in_lo
.ayrıca bu dizide artık herkes çok uzun bakıyo yani mutfağa gidip geliyom haala birbirlerine bakıyo insanlar bir arpa boyu yol gidememiş oluyolar.yani şöyle diyim ben bir kek yiyorum o bakışmalar arasında:img-hyste :img-hyste
fundapehlivan 04-05-07, 23:18 ya artık yasemini acaip bi karakter haline getirdiler bi insan hayatta böle bişey yapmazki sevdiği biri var gidip diğeriyle evleniyo tmm bişey bi nedenle evlendi sonra başkasını sözünü inanıp sevdiğinini evlenmesini kabulleniyo sırf o evlniyo diyede gidip evli olduğu kişi,yle iyice saçma bi karakter oldu çıktı yasmein eskiden bölemiydi ya lütfen senaristler sıkıldımm bi çoğumuzda sıkıldı değiştirin artık şu yasoyu eski yasomuzu istiyoruzz bari aşkı için bi kaç şey yapsın birleşemeselrde bişeylaer yapsın yanı mantıksız şeyler olmasın
Sana sonuna kadar katılıyorum!!
Bu dizi gerçekten aslında çığırından çıktı çıkıyor...
Belki de çıktı bile...
Eskiden masum dediğim, çok güzel dediğim aşk yıprandı mahvoldu!
Yasemin güya eskiden beri yıllarca aşıktı...
Onun aşkı rezil oldu!
Saçmaladılar durdular!
Bence de gerçekte kimse böyle bir şey yapmazdı!
Bak Yasemini ne kadar savunursan savun, gerçeklerden kaçamazsın arkadaşım...
Bi zamanlar ben de böyle savunurdum ama baktım kız hata üstüne hata yapıyor...
Dedim zararın neresinden dönersen kardır Muko...Bırak dedim şu Yasemin denilen kızı savunma, aşk böyle basite alınmaz, dedim kendime...
O yüzden her şey ortada...
Necdeti savunmamakla beraber Yaseminin de savunulmaya ihtiyacı olmadığını düşünmekteyim:img-pilot
avrilcansu 04-05-07, 23:18 ya artık yasemini acaip bi karakter haline getirdiler bi insan hayatta böle bişey yapmazki sevdiği biri var gidip diğeriyle evleniyo tmm bişey bi nedenle evlendi sonra başkasını sözünü inanıp sevdiğinini evlenmesini kabulleniyo sırf o evlniyo diyede gidip evli olduğu kişi,yle iyice saçma bi karakter oldu çıktı yasmein eskiden bölemiydi ya lütfen senaristler sıkıldımm bi çoğumuzda sıkıldı değiştirin artık şu yasoyu eski yasomuzu istiyoruzz bari aşkı için bi kaç şey yapsın birleşemeselrde bişeylaer yapsın yanı mantıksız şeyler olmasın
meltemcim, sana katılıyorum.
ben eski cıvıl cıvıl yasemini özledim ya:) Eskiden böyle dğeildi gerçekten:) İnsandışı birşey yaptılar. Bir insanın duyguları bu kadar değişir mi
Ben zaten sezon finalini merak ediyorum.
Artık öyle bir hale geitridler ki, kördüğüm oldu mübarek.
İçindne çıkamazlar
hatirlasevgilii 04-05-07, 23:19 Bennn Buldumm Necdetin Annesii Bosu Bosuna Hastlanmazkiii Ruyada Ordaaa Kadin Hastalanicak Ve Necdeti Aricakkkkkk
aslı o yaseminin o son giydiği elbise hakkaten çok kötüydü..bir de operaya giderken bu kadar süslenmek şart mı ya..düğüne gider gibi..hiç operaya gitmedim de bilmiyorum..
meltem-cmbl 04-05-07, 23:19 Aaaaa!!!
Tüh ya!
Doğru!
Hayallerim yıkıldı!!
tuh ya gitii necdet:img-hyste
ay bi bakıyoömuşunuz senaristler bizi şaşırtıyomuş
yasmein gelip diyomuşki necdet sen çok iyisin biizm hep iyiliğimizi düşündün ama ben yapamıyorumm ahmeti unutamadımm sneın hayatınıda mahvedemem ayrılalım:img-hyste ruyamda görsem iinamama:img-hyste :img-hyste keşke olsa:icon_sorr
hatirlasevgilii 04-05-07, 23:20 Bak Yasemini ne kadar savunursan savun, gerçeklerden kaçamazsın arkadaşım...
Dedim zararın neresinden dönersen kardır Muko...Bırak dedim şu Yasemin denilen kızı savunma, aşk böyle basite alınmaz, dedim kendime...
Necdeti savunmamakla beraber Yaseminin de savunulmaya ihtiyacı olmadığını düşünmekteyim:img-pilot
BEN NECDETI OLSEM SAVUNMAMM YASEMINIDE SAVUNMUYOM SADECE DOGRULARI SOYLUYOM
Vallahi bu gune kadar Necdet daima Yasemin'in zayif anlarinda yararlandi, kendini onun hayatina iyice yamadi. Su anda da ayni seyi niye yapmasin? Zaten yillardir boyle bir firsat bekliyordu. Cok cok, "Emin misin?" vs. gibi bir sey sorabilir. Onun tek korkusu, Yasemin'in sonradan ona kizmasi, yoksa gurur falan degil. O yuzden reddedebilir tabii. Gururu olsa, kirk kere serbest birakirdi Yasemin'i. Seni sevmeyen bir insana bu sekilde yapismak cok acayip. Operada Ahmet'e oyle baktigini gordukce bir cakasim geldi. Yasemin'i de saclarindan surukleyecegim zaten.
avrilcansu 04-05-07, 23:20 Bak Yasemini ne kadar savunursan savun, gerçeklerden kaçamazsın arkadaşım...
Muko arkadaşımızı alkışlıyoruz, doğru yolu çabuk bulmuş:good: :happy0064
Bencede arkadaşım, sende çok gecikme, Yasemin'in gerçek yüzünü gör.
Bakınız, Rüya bile gördü annesinin kendi yüzünü.
"Sen çok kötü bir annesin"
aslı o yaseminin o son giydiği elbise hakkaten çok kötüydü..bir de operaya giderken bu kadar süslenmek şart mı ya..düğüne gider gibi..hiç operaya gitmedim de bilmiyorum..
Zeynepcim, canım benim...Ben de hiç gitmedim, ben de bilmiyorum operaya nasıl gidilir?:):)
Giden varsa bilgilendirir mi bizi acaba?
Günün birinde lazım olur, Yasemin gibi giyinmeyelim sonra o kadar abartmaya gerek yoksa:img-hyste
1.Necdet ve Yasemin birlikte olacaklar.Necdet Yasemin bu duygusal girdabından faydalanacak.
2.Necdet kendini geri çekecek ve Yasemin'e sen bana sevdiğin için değil Ahmet'i kıskandığın için geldin diyecek ve Yasemin'e bir kapakta o yapacak.:)
1 *** daha uygun melalcim necdetin yasoyu geri cevirecek goz yok bence cunku neco bu iliskinin inat ugruna olacagini bilsede geri cevirmez:img-wink:
fundapehlivan 04-05-07, 23:21 ya ben anlamıyorum.tamam defneyle deniz arasında bişiy oluyor ama neden her elele tutuşmalarında yada elleri tesadüf eseri üstüste gelince sanki ıssız adada bir insan görmüş gibi şaşırıyolar.yani çok saçma..bukadar saflık bi garip oluyo ama..kaç yaşına gelmişsin bukadar mitinglerle şunla bunla uğraşıyon sürekli elleri birbirine değince şaşırıyolar.aaaaaaa..ahaaaaa diye birbirlerine bakıyolar.......bir tek ınrın rınrın rııııııııın diye müzik eksik:img-hyste :img-hyste ama olsun yinede deniz-defne ışık-yaşar çok tatlılar...:img-in_lo
.ayrıca bu dizide artık herkes çok uzun bakıyo yani mutfağa gidip geliyom haala birbirlerine bakıyo insanlar bir arpa boyu yol gidememiş oluyolar.yani şöyle diyim ben bir kek yiyorum o bakışmalar arasında:img-hyste :img-hyste
Aynen ya...
Ben de zaten ilk okul çocukları gibi davranıyorlar dedim içimden!
Üniversitede okuyan gençler olarak ne bu çağ dışılık:img-hyste
Hem gerçekten bunlar hiç bir şey konuşmadılar mı?
Gözlerden başka dilleriyle de senden hoşlanıyorum, seviyorum filan hiç duymadık!
Bunlar mest olmayı bırakıp dile gelseler süper olacak!
Bacım eskiden böyleymiş.
İnsanlar konsere,tiyatroya özene,bezene giyinir öyle gidermiş.
Şimdi ki gibi kot pantolon üzerine bir tişört geçirip gidilmezmiş.:)
Hatta dedem anlatır futbol maçlarına erkekler fötr şapka,takım elbise ile giderlermiş.
Hatta kadınlar bile maça gidermiş ve tayyör takımlarla maçı izlerlermiş.
Çok değil bu dediklerim 45-50 sene öncesi nereden nerey gelmişiz.
Nasılda dejenere olmuşuz.Belkide bu diziyi bu kadar sevmemizin sebebi bu kibarlığın bize yüzyıllar gibi uzak gelmesi.
Keşke hala bu kibarlık,hanımefendilik,beyefendilik olsa.
avrilcansu 04-05-07, 23:21 aslı o yaseminin o son giydiği elbise hakkaten çok kötüydü..bir de operaya giderken bu kadar süslenmek şart mı ya..düğüne gider gibi..hiç operaya gitmedim de bilmiyorum..
Annem zaten Ahmet'in düğününe gidiyorlar snamış fragmanı görünce :img-hyste
Koptum:img-hsyte Sanki yasemin Ahmet'in düğününe gidecek :img-hyste
hatirlasevgilii 04-05-07, 23:22 Vallahi bu gune kadar Necdet daima Yasemin'in zayif anlarinda yararlandi, kendini onun hayatina iyice yamadi. Su anda da ayni seyi niye yapmasin? Zaten yillardir boyle bir firsat bekliyordu. Cok cok, "Emin misin?" vs. gibi bir sey sorabilir. Onun tek korkusu, Yasemin'in sonradan ona kizmasi, yoksa gurur falan degil. O yuzden reddedebilir tabii. Gururu olsa, kirk kere serbest birakirdi Yasemin'i. Seni sevmeyen bir insana bu sekilde yapismak cok acayip. Operada Ahmet'e oyle baktigini gordukce bir cakasim geldi. Yasemin'i de saclarindan surukleyecegim zaten.
:happy0064 :happy0064 EVET
Bacım eskiden böyleymiş.
İnsanlar konsere,tiyatroya özene,bezene giyinir öyle gidermiş.
Şimdi ki gibi kot pantolon üzerine bir tişört geçirip gidilmezmiş.:)
Hatta dedem anlatır futbol maçlarına erkekler fötr şapka,takım elbise ile giderlermiş.
Hatta kadınlar bile maça gidermiş ve tayyör takımlarla maçı izlerlermiş.
Çok değil bu dediklerim 45-50 sene öncesi nereden nerey gelmişiz.
Nasılda dejenere olmuşuz.Belkide bu diziyi bu kadar sevmemizin sebebi bu kibarlığın bize yüzyıllar gibi uzak gelmesi.
Keşke hala bu kibarlık,hanımefendilik,beyefendilik olsa.
Evet öyleymiş o zamanlar...
Şimdi öyle giyinip gitsek herhalde insanlar uzaylı görmüş gibi bakarlar, moda sayfasından çıkmış gibi diyip dalga geçerler bizimle...:img-hyste
Sade bir takım giymek uygundur bence...:img-pilot
Bennn Buldumm Necdetin Annesii Bosu Bosuna Hastlanmazkiii Ruyada Ordaaa Kadin Hastalanicak Ve Necdeti Aricakkkkkk
aman necdet kosmayi versin o gece.zaten her yere hep necdet kosuyor birakin baskalari kossun aaaa:img-pilot
1 *** daha uygun melalcim necdetin yasoyu geri cevirecek goz yok bence cunku neco bu iliskinin inat ugruna olacagini bilsede geri cevirmez:img-wink:
Valla Necdet'in aklı varsa bu Yasemin'i geri çevirmesin sonra çok pişman olur.:)
Bir laf vardır yemek bulunca yiyeceksein,dayak bulunca kaçacaksın diye.:img-hyste
Necdet'inki de bu misal.:)
ya melal ben de kot üstü gömlek giysinler demiyorum ama o ne ya yaseminin hali..makyaj kutusuna düşmüş allı güllü gece elbiseleri falan..kıyafeti çok abartı ve kötüydü bence...eeee ne de olsa necdetin zevki..
ayla en azından biraz daha sadeydi..
Yasemin son anda karar değiştirir belki :icon_whis :icon_whis ya da Rıza gelsin :img-yes: :img-yes:
Ya senaristler Yaso'yu öyle bi hale getirdilerki hafıza kaybı yaşayanlar bile bu kadar değişmez yani :img-yes: acaba bunu baştan planlamışlar mıydı :img-cool2 yoksa birisi bu Yaso karakterini kıskanıp sabote mi etmeye karar verdi ne :icon_whis
Defne bugün bir numaraydı benim için ...bide Ahmet dio ya "tanıdıkça seversin " ...:img-in_lo ah Ahmedim asıl sen onu tanıdıkça gerçek yüzünü görürsün öle masum göründüğüne bakma sen onun :sad53:
Yaso'yu al Ayla'ya vur ikisi de beş para etmez ne yazık ki:hıh
fundapehlivan 04-05-07, 23:24 tuh ya gitii necdet:img-hyste
ay bi bakıyoömuşunuz senaristler bizi şaşırtıyomuş
yasmein gelip diyomuşki necdet sen çok iyisin biizm hep iyiliğimizi düşündün ama ben yapamıyorumm ahmeti unutamadımm sneın hayatınıda mahvedemem ayrılalım:img-hyste ruyamda görsem iinamama:img-hyste :img-hyste keşke olsa:icon_sorr
Off offf...
Nerdeeeee...
Zaten onu söyleyecek yürek olsa onu baştan yapar ve kasabaya giderdi ahmetle...
Gerçi o zaman da kolera salgını var diye ne yaparlardı bilemiyorum:img-hyste
Rüya filan da var...
Allah bilir ahmet geri yollardı bu sefer:img-pilot
Bak Yasemini ne kadar savunursan savun, gerçeklerden kaçamazsın arkadaşım...
mukocum sözlerine katılıyorum bende yasemini savunurdum ve aşkına inanmıştım ama geçmişe mazi derlermiş.
ya kızlar bakın aklıma ne geldi???
şimdi sürekli rüya hanımcık dilşatta kalmıyomu????eeeeee???yai lalede onlarda kalmıyomu?ee niye lale sürekli rüyayı özledim deyip duruyo yoksa ayrı ev filan mı açtı lale de biz bilmiyoruz..
ayrıca şu gençlerin pastanedeki polis aramasındaki hallerine bayıldımm.gülmekten öldüm öldüm...
siniiin.kankaaaa..duy bnei. ben bu bölüm sivimden gıcık kaptım..nie ahmedin evliliğine karışiyiiiiii??aşk yok ama ortada diyiiii..kendisinide gördük.. 105 yaşına gelmiş haala bekar.aşk aşk deyü deyü yılları eskitmiş.bartiahmede karışmasın.
anam zaten bu saatten sonra ahmedi ayladan başka kimse almaz...:img-hyste :img-hyste
ya melal ben de kot üstü gömlek giysinler demiyorum ama o ne ya yaseminin hali..makyaj kutusuna düşmüş allı güllü gece elbiseleri falan..kıyafeti çok abartı ve kötüydü bence...eeee ne de olsa necdetin zevki..
ayla en azından biraz daha sadeydi..
Ee zaten o zamanlar öylede gidilmezdi.:)
Ama gerçekten Yasemin haftanın rüküşüydü.:img-hyste
Ayla gayet sade ve kibardı.:good:
***merve*** 04-05-07, 23:25 Arkadaşlar bende sizler gibi dizi'yi kaçırmadan izleyen biriyim fakar vizeler okul yoğunluundan forma hiç uramadım artık burdayım elime geçen bütün resimleride sizlerle paylaşıcam neyse gelelim konuya .....
yaa ben böle aşk üçgeni olayından acaip rahatzıs oluorum ...
eer amaç ahmetle yaseminin aşkıysa böle yapsınlar ....
ben okanı çok severim burda böle seven ama sevilmeyen adam rolünde onu görmek istemiorum...
başrol diolar ama böle dildir tahminimce bnm gibi okan hayranlarının hayali..
tıpkı serseri yada çapkındaki gibi yada her hangi bi dizide sadece o ve aşık olduu kadın keşke böle yapsalardı ....
canseli çok severim sakın hayranları yanlış anlamasın yanlış anlaşılmak istemem tek şikayetim okan yalabık rolünün bu şekilde olmasıdır arkadaşlar ...
Operaya giderken cok *** giyinilir. Genellikle koyu renkler giyilir, hatta siyah neredeyse hakim renktir. Avrupa'da hala oyle. Arada sampanya ve sarap icilir. Turkiye'de de eskiden oyleymis sanirim; ama artik kotla bile gelen oluyor. Dogru adap, dugune gider gibi olmasa da, klasik, agir ve biraz abiye giyinmektir.
hatirlasevgilii 04-05-07, 23:25 aman necdet kosmayi versin o gece.zaten her yere hep necdet kosuyor birakin baskalari kossun aaaa:img-pilot
fark etdiysen her kosdugu isdede hep yaseminin gozune girmek icin kosuyo
Bence Necdet in cinsel anlamda bir sıkıntısı yok Yaseminle ..Yasemin yanında kalsın yeter. O yüzden inat için kendisiyle birlikte olmasını kabul etmeyecek diorum
fundapehlivan 04-05-07, 23:25 aman necdet kosmayi versin o gece.zaten her yere hep necdet kosuyor birakin baskalari kossun aaaa:img-pilot
Ama Necdetin annesi:img-hyste
Bu sefer gerçekten onun koşması lazım!
Başka kim koşacak??
Aaa bu kadının kocası yok mu kapı gibi:img-hyste
Neden Necdet koşuyor!
Ama gerçekten bu bağlantıların sebebi olmalı!
Olur olur valla:img-hyste
avrilcansu 04-05-07, 23:26 Aynen ya...
Ben de zaten ilk okul çocukları gibi davranıyorlar dedim içimden!
Üniversitede okuyan gençler olarak ne bu çağ dışılık:img-hyste
Hem gerçekten bunlar hiç bir şey konuşmadılar mı?
Gözlerden başka dilleriyle de senden hoşlanıyorum, seviyorum filan hiç duymadık!
Bunlar mest olmayı bırakıp dile gelseler süper olacak!
Bend eonu diyorum.
takıldılar bir ellerde:)
Tamam anladık, geçen bölüm, bir yakınlaşma olsun diye:)
Ama yeter yani, biraz uygulamaya geçin, hep duygularda kalmasın :):img-hyste
sinemcim canım hemfikirmişiz işte...
bu arada berenin rol yapamaması beni delirtiyor...kıza sakinleştirici veriyorlar..kasları bir gevşiyor..öyle kalıyor..arada yine kasılıyor..sonra bir sakinleştirici daha tamam, dizi bitiyor:img-hyste :img-hyste
ekşiden berene özel bir yorum gelmiş..eklemezsem kızımıza ayıp olur...
bir içim su kızlarımızdan. eskiler böyle derler ya "su gibi kız" diye lakin, oyunculuğu konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. sanattan anlayan insanlar varsa bu kızcağızımıza bakıp ilham alabilirler. dursun öyle, baksın, mümkünse fon yeşillik olsun. hayır gözleriyle güzel gidiyor o bakımdan. kırmızı gibi kontrast bi renk de giyerse yeşilin karşısında tam fotoğraflık olur. kalır. ..ya da frambuazlı turta, vişne suyu gibi aromatik reklamlarda da oynayabilir bence.:img-hyste :img-hyste
Ee zaten o zamanlar öylede gidilmezdi.:)
Ama gerçekten Yasemin haftanın rüküşüydü.:img-hyste
Ayla gayet sade ve kibardı.:good:
Anaaam, Yaseminin kıyafetini beğenen bir tek ben miyimsofa Kötü hissettim kendimi şimdi:img-blush O kadar da kötü değildi canım, ne de olsa o zamanlar öyleymiş:img-hyste
Annem zaten Ahmet'in düğününe gidiyorlar snamış fragmanı görünce :img-hyste
Koptum:img-hsyte Sanki yasemin Ahmet'in düğününe gidecek :img-hyste
gerçekten mi..inanır mısın fragmanı gördüğümde aklıma benim de o geldi..nikaha gitmişler sandım..sonra düşününce ne kadar saçma bir fikir olduğunu anladım..
ya bu arada hani nişan olacaktı..ben de nişan olacak diye bekliyorum mukocum.
ya bu dörtlü müthiş çıktı..uyku falan kalmadı bende..
meltem-cmbl 04-05-07, 23:27 Off offf...
Nerdeeeee...
Zaten onu söyleyecek yürek olsa onu baştan yapar ve kasabaya giderdi ahmetle...
Gerçi o zaman da kolera salgını var diye ne yaparlardı bilemiyorum:img-hyste
Rüya filan da var...
Allah bilir ahmet geri yollardı bu sefer:img-pilot
ay ahmett sanki heran vazgeçcekmiş gibi duruyodu cnm ben diyorumm hadi ahmet ne evleniyon sevmiyon işte yapma cnmn bi inat için evlenme ama dinlemiyo:)
ay bak defmede sevmiyo sevim ablamızda sevmiyo aylayı şeboistim bak sivim ablada sevmiuyomuş sebn seviyonmu hala ayulayı sivim abla sevmiyosa bi bildiği vardır:)
en şşaırdığımda şevketin aylayı sevmemesi ben sanıyorumki yasemin olmasında kim olursa olsunn diye düşündüğünü
yamim ağzını burnunu dağıtırım senin.sivime laf etme.bak kanka lafı da dinlemem dalarım.sağa ne ondan.sus akıllı ol beni delü etme. :hıh
sinemcim canım hemfikirmişiz işte...
bu arada berenin rol yapamaması beni delirtiyor...kıza sakinleştirici veriyorlar..kasları bir gevşiyor..öyle kalıyor..arada yine kasılıyor..sonra bir sakinleştirici daha tamam, dizi bitiyor:img-hyste :img-hyste
bir içim su kızlarımızdan. eskiler böyle derler ya "su gibi kız" diye lakin, oyunculuğu konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. sanattan anlayan insanlar varsa bu kızcağızımıza bakıp ilham alabilirler. dursun öyle, baksın, mümkünse fon yeşillik olsun. hayır gözleriyle güzel gidiyor o bakımdan. kırmızı gibi kontrast bi renk de giyerse yeşilin karşısında tam fotoğraflık olur. kalır. ..ya da frambuazlı turta, vişne suyu gibi aromatik reklamlarda da oynayabilir bence.:img-hyste :img-hyste
Nidaa:img-hyste Çok güldüm ben bu yoruma canım ya...
Allah'ım yazan ne kadar güzel anlatmış:img-hyste
Evet öyleymiş o zamanlar...
Şimdi öyle giyinip gitsek herhalde insanlar uzaylı görmüş gibi bakarlar, moda sayfasından çıkmış gibi diyip dalga geçerler bizimle...:img-hyste
Sade bir takım giymek uygundur bence...:img-pilot
kız yok haala insanlar operaya öyle gidiyiiii..hatırlıyorumda ilk operaya gidişimde lise 2 deydim..biz tabi arkadaslarla kot mot ..spor giyinp gittik.anaaam..bi baktıkiherkes evde ne bulduysa giyip gelmiş. seyyar kuyumcu gibi dolaşan mı istersin...hayvanat bahçesi misali kürklerle gelenmi istersin...kat kat tuvalat giynip gelenmi istersin..hepsi vardı..e bizde artık gittiğimizde böyle biraz özenip gidiyoz..
zaten aslındda orda sonradan anladım..yasemin orda carmen kırmızısı giymişti..carmen de öyle dantelli kırmızı kıyafetler giyiyodu..yani göya konsept olacak..pabucumun yaseminiiiii:img-hyste :img-hyste
Anaaam, Yaseminin kıyafetini beğenen bir tek ben miyimsofa Kötü hissettim kendimi şimdi:img-blush O kadar da kötü değildi canım, ne de olsa o zamanlar öyleymiş:img-hyste
Kanımca sadece sensin.:)
Bence Necdet'in onu düşünüp elbise diktirmesi ve Ahmet'le karşılaşmaları bunun içindi.
Yani Yasemin Ahmet kendine hayat kurdu Necdet benim için neler yaptı artık ona hak ettiği gibi iyi bir eş olmalıyım diye düşünüp odasına daldı.
Elbisede iş yani anlayacağın.:img-hyste
Ama Necdetin annesi:img-hyste
Bu sefer gerçekten onun koşması lazım!
Başka kim koşacak??
Aaa bu kadının kocası yok mu kapı gibi:img-hyste
Neden Necdet koşuyor!
Ama gerçekten bu bağlantıların sebebi olmalı!
Olur olur valla:img-hyste
tabii ya kocasi var o kossun.
hep necdet kosuyo yeter ya buna ragmen kilo aldi necocuk:icon_sorr
Melallllll çabuk cevap ver....:img-pilot
Kurtuluş yokmu Ayla 'nızdan....
Hayır birşey değil iddiaları kaybedeceğiz... ama sanmıyorum yinede....
Operadaki hayalet gibiydi zaten bu akşam...:img-hyste :img-hyste
Bakışlarına bayıldım gelin hanımın....:mad72:
Ohh içimin yağları eridi... muhalefet tam gaz ailede....:good: :good:
1-Şevket bey
2-Sevim hanım
3-Defne
Kazanan bizden taraf olacak gibi... :icon_whis
Vallaha arkadaşlar dizinin aşk kısmına yani pabucumun (ah sinem seni bir elime geçirirsem... tüm formu tek tip cümleler kurdurmaya başladın troest :fighting2 :img-black )Romeo-Juliet aşkına kafayı bile takmayın... hele Juliet'e hiiiiç... varsa gözünüze kestirdiğiniz yeni aşklar onlarla uğraşın...
Miting sahnesi repliklerini beğendim... insanların amaçlarını yeterli derecede vermişler... ama "hadi bazılarınız şapka çıkartın" dendiği veya "dizlerinizi ovun" dediği o kadar belli oluyordu ki... gerçi figüranlara rol yaptırmak çok zordur eminim...
Tek beğenmediğim sahne polisler gittiği halde bizim dört silahşörlerin pastaneye gidip yardım istemeleri ve devamındaki sahneler... polisi sonuçta atlattınız... gidin pastaneye biraz daha sakin... dışarıyı gözleyin... gözlem sonucu polislerin dükkanlardan öğrenci topladığını gözlemleyin ondan sonra böyle bir şey yapın... ve ne olur senaristler her dahiyane fikir de Necdet'te çıkmasın... Teo'da veya Lale'de de çıkabilirdi bu fikir... sıkıldım arık O'nun zekasından ya... adam 4 yaşındaki çocuğun ergenliğinin çetin geçeceğini bile biliyor... aslında o pastanede bir de fal köşesi açsın arkadaş...:img-hyste önce de kendi geleceğine bir baksın...:img-pilot zorla böyle saçma yorumlar yaptırıyorsunuz insana...
Zeynepcim, canım benim...Ben de hiç gitmedim, ben de bilmiyorum operaya nasıl gidilir?:):)
Giden varsa bilgilendirir mi bizi acaba?
Günün birinde lazım olur, Yasemin gibi giyinmeyelim sonra o kadar abartmaya gerek yoksa:img-hyste
Canlarım ben de hiç gitmedim ama arkadaşlarımın dediğine göre kot pantolonla filan gidersen herkes sana fgarip garip bakıyomuş:icon_whis :icon_whis bi de herkes gayet şık oluyomuş takımlar filan giymek gerek heralde :icon_whis
bence haftaya
ya Nejdet , tamam aşığım ama grurum da var benimle sevdiğin için değilde grurun için birlikte olmak istiyorsun defol yapacak
ya da, ne grururu, fırsatını bulmuşum deyip yasoya eşlik eder,
amaaaaaa sanmıyorum ki beraber olabilsinler çünkü yasonun aklı başına gelir ve çocuğu heveslendirmişken "yapamayacağım" deyip gider ve odasında yine iğrenç hıçkırıklara boğulur tabi Nejdetimde yine psikotada bağlar...
Bu sırada Ahmet'e operadaki gibi "dalcam ben sana, ağzını burnunu kırcam" diyen bakışlarla odasında bir ileri bir geri dolaşır.
fundapehlivan 04-05-07, 23:29 Arkadaşlar bende sizler gibi dizi'yi kaçırmadan izleyen biriyim fakar vizeler okul yoğunluundan forma hiç uramadım artık burdayım elime geçen bütün resimleride sizlerle paylaşıcam neyse gelelim konuya .....
yaa ben böle aşk üçgeni olayından acaip rahatzıs oluorum ...
eer amaç ahmetle yaseminin aşkıysa böle yapsınlar ....
ben okanı çok severim burda böle seven ama sevilmeyen adam rolünde onu görmek istemiorum...
başrol diolar ama böle dildir tahminimce bnm gibi okan hayranlarının hayali..
tıpkı serseri yada çapkındaki gibi yada her hangi bi dizide sadece o ve aşık olduu kadın keşke böle yapsalardı ....
canseli çok severim sakın hayranları yanlış anlamasın yanlış anlaşılmak istemem tek şikayetim okan yalabık rolünün bu şekilde olmasıdır arkadaşlar ...
Burada kötü karakter değil ki Necdet??
Evet çok kızdık ona ben de çok kızdım!
Ama biraz önyargılıydı bizim ki çünkü gerçekten aşık olanlar kavuşsun istedik!
Ama Necdetin ne kadar iyi bir insan olduğu, karakteri, aşkı hep anlatıldı!
Hatta erkek melek bile oldu!
Biz tartışmıştık bir erkek 5 yıl sevdiği kadınla evli olup nasıl yaklaşmaz diye...
Nasıl bir şeylere zorlamaz diye...
Melek mi ne abartmışlar demiştik...
Ayrıca Necdet Ahmetten daha çok gösteriliyor ve daha iyi tanıtıldı karakteri...
Bu bölümde de ahmetten çok necdet vardı:icon_sorr
Ben Cansel hayranı olarak üzüldüm niye başrolde yazıyor adı anlamadım gitti!
gerçekten mi..inanır mısın fragmanı gördüğümde aklıma benim de o geldi..nikaha gitmişler sandım..sonra düşününce ne kadar saçma bir fikir olduğunu anladım..
ya bu arada hani nişan olacaktı..ben de nişan olacak diye bekliyorum mukocum.
ya bu dörtlü müthiş çıktı..uyku falan kalmadı bende..
Nikaha giderken o kadar süslenmezdi, ordan çakabilirdiniz durumu:img-hyste Sade siyah bir elbise, üzerine siyah bi şapka, hani bazı şapkaların önünden tül düşüyor ya, neydi adı...
ÇGO da Yurdanur evlenirken beyazını takmıştı, onun siyahından takardı Yasemin...
Elindde siyah eldivenler...
Öyle giderdi Ahmetin nikahına:img-hyste
Melallllll çabuk cevap ver....:img-pilot
1-Şevket bey
2-Sevim hanım
3-Defne
Yok ablacım yokkkk.:)
Ayla'cığımız bir melek bak.
Sevdiği adama sadık gözü ondan başkasını görmüyor.
Eğer Ayla Yasemin'in durumunda olsaydı asla sevdiği adamdan başkasına bakmazdı.
Ama opera hepsi için hayalet gibiydi.
Hele Necdet ve Ahmet'in birbirlerine bakışları süperdi.:):)
aman necdet kosmayi versin o gece.zaten her yere hep necdet kosuyor birakin baskalari kossun aaaa:img-pilot
:img-hyste :img-hyste şimdi lale ararmış abi koş annem hasta hastaneye kaldırıyoruz...necdette dermiş: de get lale...şu anda çok süper birşey olmak üzre..yasemin kafayı yedi..gözü döndü ..üstüme saldıracak gibi..korkuyorum biraz tırsıyorum ama belli etmiyorum..dur bakem..ne ayak?bu kızda bi şeyler var..şu an rüyayı kaçırsalar kılımı kıpırdatamam..5 yıldır beklediğim an geldi...de get..çok pis dalarım haa.sırasıydı sanki şimdi..araba çağırın gidiverin.uşağınız yok burda...:D:D:D::img-hyste :img-hyste
Bölüm boyunca sinirlenip durdum... Her gün biraz daha Yasemin'i gözümüzden düşürüyorlar...
Eğer ilk şık olursa bu dizi yalan rüzgarına döner...Kimin eli kimin cebinde belli olmaz...İşin içinden çıkmak imkansız hale gelir...Ne de olsa kültürümüz gereği o kadar geniş değiliz...Ama aşk bu derseniz bilemem...Bence aşk bu değil...
Ben üçüncü bir şık diyorum...
Yasemin tam Necdet'i öpmeye yeltenirken birden aklına Ahmet gelecek ve kendini geri çekecek...Çok mu iyimser oldu...bye
fundapehlivan 04-05-07, 23:32 Anaaam, Yaseminin kıyafetini beğenen bir tek ben miyimsofa Kötü hissettim kendimi şimdi:img-blush O kadar da kötü değildi canım, ne de olsa o zamanlar öyleymiş:img-hyste
O elbiseyi görünce ben şöyle dedim...
Daha vücudu saran ve diz üstü olsaymış acayip güzel olurmuş:img-wink:
Ama Ayladan daha güzeldi bence...
Nidaa:img-hyste Çok güldüm ben bu yoruma canım ya...
Allah'ım yazan ne kadar güzel anlatmış:img-hyste
değil mi canım ya:img-wink:
ben de gülmekten öldüm resmen, beren ahududu ödülü için favori ismim, ödül ona gitmeli:img-hyste üstüne tanımam:img-hyste
yok canim bir tek sen degil bende begendim yaseminin kiyafetini.gerci oyle bir elbiseyi haketmiyor ama bizim saskin asik neco boyle iste.
yalniz elbisenin kirmizi desenleri cok keskin bir renkti. genelde kirmiziyi sevmem visne curugu olsaydi daha iyi olurdu:img-blush
:img-hyste ne güzel anlatmış beren'i.:img-hyste biblo gibi koy seyret.mümkünse konuşmasın.:img-hyste
değil mi canım ya:img-wink:
ben de gülmekten öldüm resmen, beren ahududu ödülü için favori ismim, ödül ona gitmeli:img-hyste üstüne tanımam:img-hyste
Ay aklıma geldi, o tofita reklamlarında oynamıştı...
Arkasında yeşil fon, üstünde mor elbise vardı...
Eklediğin yorumda Anlatılanlara benziyor:img-hyste
avrilcansu 04-05-07, 23:34 Valla Necdet'in aklı varsa bu Yasemin'i geri çevirmesin sonra çok pişman olur.:)
Bir laf vardır yemek bulunca yiyeceksein,dayak bulunca kaçacaksın diye.:img-hyste
Necdet'inki de bu misal.:)
Melal ablacım,hep kendi çıkarlarımızı düşünmeyelim lütfen:)
Burada başka Yasemin mağdurlarıda var:):img-hyste
fundapehlivan 04-05-07, 23:34 :img-hyste :img-hyste şimdi lale ararmış abi koş annem hasta hastaneye kaldırıyoruz...necdette dermiş: de get lale...şu anda çok süper birşey olmak üzre..yasemin kafayı yedi..gözü döndü ..üstüme saldıracak gibi..korkuyorum biraz tırsıyorum ama belli etmiyorum..dur bakem..ne ayak?bu kızda bi şeyler var..şu an rüyayı kaçırsalar kılımı kıpırdatamam..5 yıldır beklediğim an geldi...de get..çok pis dalarım haa.sırasıydı sanki şimdi..araba çağırın gidiverin.uşağınız yok burda...:D:D:D::img-hyste :img-hyste
Ya süperdi:img-hyste :img-hyste
:img-hyste
Neyse bacılarım ben çıkıyorum sizlere doyum olmaz.
Kanımca sizler bu gece bu başlığı bitirirsiniz fazla yorum yazmayınız sonra okuması zor oluyor.:)
Umarım rüyamda Ahmet ve Ayla'nın düğününü görürüm.:img-hyste
avrilcansu 04-05-07, 23:34 Melallllll çabuk cevap ver....:img-pilot
1-Şevket bey
2-Sevim hanım
3-Defne
haha:img-hyste :img-hyste
Asia ablam, öldüm gülmekten:)
Hangisi Operadaki hayaletti acaba Ayla? (ki benim için öyle) Yasemin? (o operadaki öcü:img-hyste )
avrilcansu 04-05-07, 23:35 Nikaha giderken o kadar süslenmezdi, ordan çakabilirdiniz durumu:img-hyste Sade siyah bir elbise, üzerine siyah bi şapka, hani bazı şapkaların önünden tül düşüyor ya, neydi adı...
ÇGO da Yurdanur evlenirken beyazını takmıştı, onun siyahından takardı Yasemin...
Elindde siyah eldivenler...
Öyle giderdi Ahmetin nikahına:img-hyste
Yas tutuyor, Ahmet evlendi ya
Kalbindeki aşkın yasının tutuyor:img-hyste
Kanımca sizler bu gece bu başlığı bitirirsiniz fazla yorum yazmayınız sonra okuması zor oluyor.:)
Yasemini de benim yukarda yazdığım elbiseyle gör düğünde olur mu bacım:img-hyste
İyi geclerbye
:img-hyste :img-hyste şimdi lale ararmış abi koş annem hasta hastaneye kaldırıyoruz...necdette dermiş: de get lale...şu anda çok süper birşey olmak üzre..yasemin kafayı yedi..gözü döndü ..üstüme saldıracak gibi..korkuyorum biraz tırsıyorum ama belli etmiyorum..dur bakem..ne ayak?bu kızda bi şeyler var..şu an rüyayı kaçırsalar kılımı kıpırdatamam..5 yıldır beklediğim an geldi...de get..çok pis dalarım haa.sırasıydı sanki şimdi..araba çağırın gidiverin.uşağınız yok burda...:D:D:D::img-hyste :img-hyste
ya super bu yorum helal olsun sana.degilmi ama neco biraz bosverivesin teo kossun onun yerine:good:
ben ahmetin böyle hemen yasemin gibi çok mutluyum ayaklarına yatmamasına ve herkese dürüst davranmasına sevindim..sevmediğini ama bir düzen kurması gerektiğini aşkı beklerse çok geç olacağını söyledi açıkça...ve hemen ben çok mutluyum lay lay lay havasına girmedi..hatta verdiği kararı sorguladı ve devam da ediyor sorgulamaya..ama vazgeçmeyecek tabi ki...zaten niye vazgeçsin ki yaseminden ümidini kesti..ben de aylayla evlenmesini istemiyordum ama adam ne yapsın..hep yaseminle necdetin nee kadar mutlu olduğunu görüp (!) kahrından ölsün mü..aylanın şirretliğini çeksin daha iyi..inşallah ayla yaseminleşmez tabiki..
:img-beee: :img-beee: Yok ablacım yokkkk.:)
Ayla'cığımız bir melek bak.
Sevdiği adama sadık gözü ondan başkasını görmüyor.
Eğer Ayla Yasemin'in durumunda olsaydı asla sevdiği adamdan başkasına bakmazdı.
Ama opera hepsi için hayalet gibiydi.
Hele Necdet ve Ahmet'in birbirlerine bakışları süperdi.:):)
Ayy bilmem ki bana sadece o öyle göründü... ( yok yok hepsi çok komikti..)
Efendim Ayla hanım kızımız... boynundaki gülüyle şahaneydi...
Amaaa.....
Sözüm Yasemin ile Ayla 'ya..
Pretty Women daki opera sahnesi vardı... garibim Julya'm Donizetti dinlerken ne kadarda tatlıysa her ne kadar anlamasada...:img-yes:
Bizim iki hanımefendiler... Yasemin ve Ayla da o kadar fecati bir durumdaydılar...
Nedense birden o film gözümde canlandı :img-hyste :img-hyste
Ben Yasemin'le Necdet arasinda bir sey olmayacagina eminim. Ne kadar rezil etmis olsalar da, sonucta bu Ahmet'le Yasemin'in aski uzerine kurulu bir dizi (guya). Ve evet, Turk halki o kadar genis degil ki, asil kiz, asil oglani birakip, baska birisiyle yatsin- sartlar ne olursa olsun ki asil oglan hep sadik kaldi. O yuzden aralarinda bir sey olmayacak. Ama nasil olacak kestiremiyorum. Belki Yasemin aslinda baska bir niyetle gelmistir. Ya da Necdet tirsip cekilebilir. Ya da Yasemin'in yarim zamanli akli basina son anda gelebilir cekilebilir (dogrusu da budur,boyle olmalidir aslinda). Telefon calar, yildirim duser, Necdet heyecandan kalp krizi gecirir (o kadar pasta borek sadece kilo degil, kolestrol yapmistir tabii!). Yani hadisenin turlusu olur, ama bu isin devami gelmeyecek ona eminim. Bu arada Okan'a laf ediyordum; ama bu bolumde oyunculugunu takdir ettim. Yasemin'e "hayirdir? " diyen bakislari cok iyiydi.
avrilcansu 04-05-07, 23:37 Ay aklıma geldi, o tofita reklamlarında oynamıştı...
Beren o reklamlarda oynamış mıydı ya?:icon_whis
Allah allah hatırlamıyorum hiç:icon_whis
Sana iyi geceler Melal ablam:)
O rüyayı görürsne, bende gelir kabusa çeviririm:)
Bu arada sana inat çok yazacaz:img-hyste
Şaka bir yana,sensiz çok yazamayız zaten:)
iyi gecelerbye
sinem asıl sen beni del etme..:icon_whis :icon_whis zati uykuluyum çok pis dalarım sağaaaa...tabi haklıyım ne karısıyo o her şeye?gitsin biraz knedi durumyla ilgilensin.miting miting nireye kadra?hayır yaneee mehmetle bişey olmayacaksa bari gitsin başka kısmetler arasın..mesela o kadar mitinge gidiyiiii...hiç mi kimseyi tavlayamamış..anaaamm.buda pek beceriksiz:img-hyste :img-hyste :img-hyste
sinir ettim demi seni kankaaaaaaa???:img-hyste :img-hyste
ben ahmetin böyle hemen yasemin gibi çok mutluyum ayaklarına yatmamasına ve herkese dürüst davranmasına sevindim..sevmediğini ama bir düzen kurması gerektiğini aşkı beklerse çok geç olacağını söyledi açıkça...ve hemen ben çok mutluyum lay lay lay havasına girmedi..hatta verdiği kararı sorguladı ve devam da ediyor sorgulamaya..ama vazgeçmeyecek tabi ki...zaten niye vazgeçsin ki yaseminden ümidini kesti..ben de aylayla evlenmesini istemiyordum ama adam ne yapsın..hep yaseminle necdetin nee kadar mutlu olduğunu görüp (!) kahrından ölsün mü..aylanın şirretliğini çeksin daha iyi..inşallah ayla yaseminleşmez tabiki..
Ayla asla Yaseminleşmeyecek ve paranoyaklaşmayacak.
Zaten önlerinde zor dönemler var yani ülke açısından.
Ve Ayla Ahmet'e evlenme teklif ederken benim aşkım ikimizede yeter dedi.
Yani kız Ahmet'in onu hiçbir zaman Yasemin'i sevdiği gibi sevmeyeceğini biliyor.
hayır canım etmedin çünkü çok yakında bişeyler olacak zaten.o yüzden seni takmıyorum bebişim.:icon_whis ayrıca sana ne karışırsa karışır. :hıh
zeynep ben bekledim opera sahnesinde ahmet ayla'nın elini tutsun diye ama ahmet yasemin gibi yapmadı.keşke yapsaydı aslında.:img-blush ayla şirret olmayacak.kıskançlık yapabilir ama o dediğin olmaz bence.:img-blush
Yaso'nun kıyafetini bende çok beğendim hayret :icon_whis genelde arkadaşlarım çok zevkli olduğumu söylerler ama bilemiiiyyym:icon_whis
Necdet hakikatten pastanede kahve falı filan baksın yani adam gökten inmiş gibi melake melake:img-hyste :
-Ay kız Yasemin sana üç vakte kadar bi kısmet gözüküo :img-yes:
-Ay deme haydi söyle kim kim:happy0064
-Yani çok yakınında bi insan başını kaldırsan görcen kız,yani şöleee kolunu uzatsan tutcan sana ben kadar yakın ayol :img-wink:
-Ay kim acaba bak bilemedim göriyyyyn mi :icon_whis ...al kimki kim ki :img-blush çıkartamadım valla :img-in_lo
Necdet bu bakar mı bakar????Zaten yapamadığı ne var ki???
Ve şimdi de Yılın Erkeği adaylarını açıklıyoruz:happy0064
Adaylar:Necidet,Necdet,Nejdet ,Neco
And Oscar goes to :
Neciiiiiiideeeeeeeeet:happy0064 :img-hyste
Greve ilişkin konuşmaları da gayet güzeldi... Emine'yi çok beğendim bu bölüm.. o kaygısı, üzüntüsü... çok başarılı buldum...
Aşık Veysel aldı götürdü beni taa nerelere...
Yaşar çok aklı başında bir tip... ben çok beğeniyorum Yaşarı... ve en çok merak ettiğim karakter de O... acaba olaylar tırmandığında, saflar daha da keskinleştiğinde tavrı ne olacak?
Vallaha Nezahat tam bir "çalışan ben, yöneten de ben olacağım" tavrı içerisinde... nerde o ezik, boyun eğen, boyun eğmeyi gereklilik sayan Nezahat... nerde tavır koyması bir yana o tavrı sürdürmeye çalışan Nezahat... benim de bir hatam var mı acaba diye düşünmüyor bile ya da neden bir daha o kadına gitti diye sorgulamıyor... sanki iş kadını olmayı bekliyormuş düşüncesizce tavır sergilemek için... ama eski Nezahat daha düşünceli, daha sorgulayıcı davranıyordu... daha aklı başında konuşmalar yapıyordu... kızlarına karşı daha anlayışlı, onları anlamaya çalışan tavırları vardı... yani Seza'nın dediği gibi bu kadınlar işi girince böyle oluyorsa?! yani?!... tamam ayaklarının üzerinde durması, söz hakkını bu anlamda ele geçirmesi iyi de... bu anlayışsızlığı da getirmemeli değil mi? :img-pilot
:img-hyste ne güzel anlatmış beren'i.:img-hyste biblo gibi koy seyret.mümkünse konuşmasın.:img-hyste
aslıcım seyirlik bile değil yani..tekdüze...konuşmasın ama anlat bakalım şeklinde oynayabilir, hem oyunculuğu da gelişir fena mı:img-hyste kendim için istiyorsam neyim:img-hyste
Ay aklıma geldi, o tofita reklamlarında oynamıştı...
evet canım işte tam örnek:img-hyste brava mukocum brava:img-hyste
:img-beee: :img-beee:
Ayy bilmem ki bana sadece o öyle göründü... ( yok yok hepsi çok komikti..)
Efendim Ayla hanım kızımız... boynundaki gülüyle şahaneydi...
Amaaa.....
Sözüm Yasemin ile Ayla 'ya..
Pretty Women daki opera sahnesi vardı... garibim Julya'm Donizetti dinlerken ne kadarda tatlıysa her ne kadar anlamasada...:img-yes:
Bizim iki hanımefendiler... Yasemin ve Ayla da o kadar fecati bir durumdaydılar...
Nedense birden o film gözümde canlandı :img-hyste :img-hyste
Hakikaten ya o filmdede böyle bir sahne vardı dimi.:)
Yasemin ve Ayla operadan anlarlar mı bilemem ama akıllarının Carmen'de değilde birbirlerinde olduğu aşikardı.
Orada Carmen operası değilde bermuda şeytan dörtgeni sahnelendi.:img-hyste
ya hani nejdetle yasonun resimleri varya eklenmiş yaso sırıtmış nejdet şaşkın kanımca 24bölüm resimleri ama sanki iiki varsın yada teşekkür ederim dermiş gibi geldi ama olmicak bir ihtimal çünkü nieti bozmuş bu:icon_whis
avrilcansu 04-05-07, 23:40 Bu arada aklıma ne geldi:)
Ahmet ailesine söylerken Aylayla izdivacını:) "Benis even bütün insanalr evlenmemi istiyorlar" gibi birşey söyledi:) Bu kişilere Yasemin'de giriyor mu:img-hyste :icon_whis
Birde Ayla'yla konuşurken "Bu konuda çok düşündüm (evlenme teklifi)" :icon_whis seni yalancı :img-hyste :icon_whis
Ayla asla Yaseminleşmeyecek ve paranoyaklaşmayacak.
Zaten önlerinde zor dönemler var yani ülke açısından.
Ve Ayla Ahmet'e evlenme teklif ederken benim aşkım ikimizede yeter dedi.
Yani kız Ahmet'in onu hiçbir zaman Yasemin'i sevdiği gibi sevmeyeceğini biliyor.
Ahh Melalcim,
Ahmet operada bile Yasemin'i gördü.. içinin yağları eriddi..
BİRDE ZAMAN GEÇİP ÖZLEYİNCE NE OLACAK DERSİN....?
Ayla bilse bile onu Yasemin kadar sevmediğini... ben hala paranoyaklaşacak diyorum...
Hanım kızın yapısında var.. istemeden olacak....:img-yes:
zeynep ben bekledim opera sahnesinde ahmet ayla'nın elini tutsun diye ama ahmet yasemin gibi yapmadı.keşke yapsaydı aslında.:img-blush ayla şirret olmayacak.kıskançlık yapabilir ama o dediğin olmaz bence.:img-blush
varya gerekten ben de öyle yapacak sandım..yaseminin gözünün içine bakıp elini tutacak sandım..ne olur yapma falan dedim hatta kendi kendime..yapmadı da sevgili ahmet sağolsun..yapsaydı gözümden düşmüştü..
kim ne derse desin dizideki erkekler kadınlardan daha mantıklı davranıyor..necdet hariç tabi bir de rıza..:img-hyste
Ahmet gönlümün en tepesindedir...Favori erkektir ama...Onu içine koyacağım favori bir çift yok dizide...
O yüzden benim favori çiftim Işık&Yaşar...
O kadar masum ve güzeller ki...:img-in_lo
hayır canım etmedin çünkü çok yakında bişeyler olacak zaten.o yüzden seni takmıyorum bebişim.:icon_whis ayrıca sana ne karışırsa karışır. :hıh
e inşallah olurda bizde mutlu oluruz bebişim:img-wink: :img-wink:
ya bu arad bir arkadas demiş."necdetle yasemin beraber olmaz sonuçta bu dizi yasemin-ahmet aşkı üstüne kurulu" diye..pardon hangi aşk bu? benim mi gözümden kaçmış?ortada ne aşkı var allah aşkına yaw??:img-hyste :img-hyste
resmen onların durumunu :SANA AŞKIM MİNİMUM ,ÖFKEM MAKSİMUM DURUMU özetliyiiii..ayrıca bu kadar yalan dolandan terslikten ayrılıktan sonra aşk mı kalır yaw? artık kim bekleyebiliiiir her şeyin eskisi gibi olmasını..dünnnyaaaada inanmam.......ayrıca inanıyorumki ayla çok daha dengeli ve iyi bir kız yasemine göre..
Ahh Melalcim,
Ahmet operada bile Yasemin'i gördü.. içinin yağları eriddi..
BİRDE ZAMAN GEÇİP ÖZLEYİNCE NE OLACAK DERSİN....?
Ayla bilse bile onu Yasemin kadar sevmediğini... ben hala paranoyaklaşacak diyorum...
Hanım kızın yapısında var.. istemeden olacak....:img-yes:
Bence bekleyip görelim ablacım.
Ama Ayla asla Necdet gibi psikopata bağlamayacak.:)
Bizim yengemizin yapısında öyle şeyler yok.:)
Neyse ben çıkıyordum sahi bye bye
varya gerekten ben de öyle yapacak sandım..yaseminin gözünün içine bakıp elini tutacak sandım..ne olur yapma falan dedim hatta kendi kendime..yapmadı da sevgili ahmet sağolsun..yapsaydı gözümden düşmüştü..
kim ne derse dizdeki erkekler kadınlardan dha mantıklı davranıyor..necdet hariç tabi bir de rıza..:img-hyste
Geriye kim kaldı, Kamil mi:img-hyste
Valla ben de bekledim, elini tutmasını, öpmesini falan...
Valla öyle bir şey yapmadı, Yasemin Necdetin odasına gitti...
Eğer Ahmet öyle bir şey yapsaydı Yasemin direk Necdete yapışırdı herhalde:img-hyste
Geriye kim kaldı, Kamil mi:img-hyste
Valla ben de bekledim, elini tutmasını, öpmesini falan...
Valla öyle bir şey yapmadı, Yasemin Necdetin odasına gitti...
Eğer Ahmet öyle bir şey yapsaydı Yasemin direk Necdete yapışırdı herhalde:img-hyste
Ahmet Ayla'yla samimi bir görüntü çizseydi.
Yasemin eve gelmeyi beklemez arabada Necdet'e yapışırdı.:img-hyste
Bizim birkaç hafta önceki araba fentezimizde böylelikle gerçek olurdu.:img-hyste :img-hyste
ya bu arada söylemeden geçemicem : necdet çok kilo almış..valla aslında bahsetiğim kişi okan yalabık:icon_sorr yani dizi başında daha zayıftı..üfff tabi buldu rahatı..yiyi yiyii aliyii kiloları..halbukim aşk acısı zayıflatırmış insanları...necdette maşşallah ters etki yapiyiiii..kilo aldıkça aliyiiiii..acil platese gitsin..ay ama o zamanda plates varmı dır acep??en iyisi su topu alsın kocaman ..onun üstünde tepinsi aynı şey..:img-hyste :img-hyste
avrilcansu 04-05-07, 23:46 Ahmet gönlümün en tepesindedir...Favori erkektir ama...Onu içine koyacağım favori bir çift yok dizide...
O yüzden benim favori çiftim Işık&Yaşar...
O kadar masum ve güzeller ki...:img-in_lo
Mukocum sna katılıyorum:)
Işık&Yaşar
Birde Deniz&Defne ama çok pasif gidiyor şimdi, biraz uygulama lütfen :) :img-hyste
Ne kadar çok ortak noktamız var muko:)
+asia ablama katılıyorum.
Zamanla sizin cici aylanızda bu senaristler sayesinde paranoyaklaşır.
hayatı boyunca ahmetin her dediğini yapıo, kuzu olacka değil ya :icon_whis
mukocum kamile laf etme..zaten bu bölüm harikaydı..
bölümün lafı da ondan geldi dikkat edersen..aylaya dediya durdun durdun turnayı gözünden vurdun diye...yürü be kamil kim tutar seni diye bağırmışım..
haklısın dizide mantıklı davranan tek kişi yok..
Sevgili Sühan, elini uzattı bizim dengesiz kız, Necdetin yanağını okşadı...
Daha ne olsun...
Amaç belli, eylem de var...:img-hyste
Ya o dönemdeki kızlar daha mı açık gorusluymus ne? Biri gider evlenme teklıfı eder, bırı gıder yanak oksar.. Senarıst ablalar bıraz domınantlar galıba.. Erkege ıs bırakmıyorlar.. her seyı kızlar yonlendırıyor.. :img-wink: Erkekler de cok kılıbık.. Bırı ıffetım namusum der gıbı bakıyor.. Dıgerı evlılık teklıfını dusunuyor ve kabul edıyor.. (kabul ediyorum deme demeee.. diye yırtındım ama duymadı benı ahmet.. barı sımdı ben teklıf edıyorum sana falan deseydı.. Yok ama ahmet kabul ettı.. Yanlıs oldu.. aylalar ıstemeye gıtmelıydı ahmetı.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste
fundapehlivan 04-05-07, 23:46 Gerçekten ahmet evleneceğini söylediğinde kimseden ses çıkmadı!
Selma biraz gülümsedi...
Defne ve şevket sevmiyorlar zaten!
Sevim de aşksız evlenmemesi gerektiğini düşünüyor...
Yalnız Sevimin gelipte kız alışverişinni yaptık demesi süperdi:img-hyste
Kadın evlilik olayına ve adetlerimize karşı bir kadın bir kere...
Onu alkışlıyorum(Ama adetler olayı sebebiyle) :happy0064
Ve çıkıyorum herkese iyi gecelerbye
Bizim birkaç hafta önceki araba fentezimizde böylelikle gerçek olurdu.:img-hyste :img-hyste
:img-hyste :img-hyste
Aman Melal fanteziye falan girme, başlık bir de bu yüzden kapanmasın bacım...:img-hyste
Hani sen çıkıyorsun hem:img-hyste
yasemin hanım sevdiği kişinin evleneceğini öğrendi üzüntüden kahrolacağına operaya bilet bulduk diye dünyalar onun oldu.neyse yasemin bu gülüp geçelim.:img-hyste
iyi geceler.
eyvaaaah ..gitti gül gibi necdetin namusu...:img-hyste :img-hyste :icon_sorr :icon_sorr
yasemin necdeti infial edecek...:icon_sorr yani şimdi tam hatırlayamadım..yani onun gibi bişi yapacak necdetime..yazzııııııkk....
yasemin:necdet....gel yıııvruuumm
necdet:yasemin..?????nooluyossun bebişim???
yasemin:gel yıııvrruuum gell..ablana gell..korkma...
necdet:ay..ıy..oy..yapma yasemin..olmaz..ben senin bildiğin erkeklerden deilim..
yasemin:üzülme ..nikahlı kocamsın..gel kız kaçma...üüzülme her genç erkeğin başına gelebilir...al iç şu gazozu sen..sonra kendini uykunun kollarına teslim et yıvruuuumm
necdet:ay yasemin çıldırdın mı?bu carmen sana pek yaramadı.napıyosun?yasemin korkuyorum..olmaz .nolamaaaaz..nayııııır..ben seni saf ve temiz duygularla sevmiştim..ühü ühü..yasemin..bunu bana nasıl yaparsın...ühü ühü....:img-hyste :img-hyste :img-hyste
hay allah senin iyiligini versin super seneryo ya:img-hyste
ya cok mutluyum haftaya iddiayi kazandigimiz kanitlamacak hehehe:img-hyste
mukocum kamile laf etme..zaten bu bölüm harikaydı..
bölümün lafı da ondan geldi dikkat edersen..aylaya dediya durdun durdun turnayı gözünden vurdun diye...yürü be kamil kim tutar seni diye bağırmışım..
haklısın dizide mantıklı davranan tek kişi yok..
Orda Kamile katılmadım değil, ne yalan söyleyeyim:img-pilot
Ama Ayla kızımız da pek masum ya, amca lütfen öyle deme kendimi kötü hissediyoruummmm:icon_sorr
:img-hyste :img-hyste
sus kız girme o konulara.:img-hyste yasemin yapardı da sen yine de deşme.:img-hyste
ya bu arada söylemeden geçemicem : necdet çok kilo almış..valla aslında bahsetiğim kişi okan yalabık:icon_sorr yani dizi başında daha zayıftı..üfff tabi buldu rahatı..yiyi yiyii aliyii kiloları..halbukim aşk acısı zayıflatırmış insanları...necdette maşşallah ters etki yapiyiiii..kilo aldıkça aliyiiiii..acil platese gitsin..ay ama o zamanda plates varmı dır acep??en iyisi su topu alsın kocaman ..onun üstünde tepinsi aynı şey..:img-hyste :img-hyste
evet benim de dikkatimi çekti bu..göbeklenmiş falan gibi..
oysaki akşama kadar çalışıyor didiniyor..evin işini yapıyor..yemek yapıp masayı hazırlıyor üstüne bir de çocuğa bakıyor..her eve lazım böyle bir koca..bu kadar koşuşturma arasında nasıl kilo aldıysa artık..
Vallaha Nezahat tam bir "çalışan ben, yöneten de ben olacağım" tavrı içerisinde... nerde o ezik, boyun eğen, boyun eğmeyi gereklilik sayan Nezahat... nerde tavır koyması bir yana o tavrı sürdürmeye çalışan Nezahat... benim de bir hatam var mı acaba diye düşünmüyor bile ya da neden bir daha o kadına gitti diye sorgulamıyor...
Insan aldatilinca, benim ne hatam vardi, ben mi ittim acaba diye dusunuyorsa, aklindan suphe ederim. Aldatmada daima ve sadece aldatan sucludur. Eger karsi tarafin sucu varsa, iliski bozulur, bosanma olur, kavga olur, huzursuzluk olur. O zaman suc kimde diye dusunulur. Aldatma ne oluyor? Eger dusuncesizlik karsi tarafta aldatma hakki dogursaydi, Nezahat kirk kere aldatmaliydi RIza'yi. Ne olur boyle seyler soylemeyin. Bunlar erkek-egemen toplumlarda erkeklerin terbiyesizliklerini hakli cikarmak icin uydurulmus bahanelerdir. "Kadin da suclu ama; sor bir bakalim adam niye baska kadina gitmis?" gibi sozler beni hayretlere dusunuyor. Ayni seyi kadin icin de soyler mi ayni kisiler? Asla. RIza'nin ahlaki bozukmus.
yavaaaaş..teey..teeeey..araba fantezisi mi? yuh ..bi gdin yaaw..:img-hyste :img-hyste her şey halloldu her şey güllük gülistanlıkt bi araba kalmıştı...ayrıca tek bi araba var dizide necdetin arabası..ay pırdon birde kamilin arabası vardı...:img-hyste :img-hyste niyse ben bu konulara fazla gimiyim.ama bence necdet kabul etmicek.tanıdıgım zarif ve ince ruhlu necdet kabul etmez..
yasemin gözü dönmüş olarak odaya girdi.:img-hyste son 5 yılın intikamını alacak gibi görünüyor.:img-hyste necdete mesir macunu lazım olacak gibi görünüyor.bence necdet odadan tüm hızıyla kaçsın kimsede yok evde kurtarsın.:img-help:
zavallı ahmette yanındaki soğuk nevaleyle idare etmek zorunda.
yamim bencede artık eskisi gibi olmaz hiç bişey öyyykkkk iğreeeeenç iğğğğğğreeeenç :hıh
Ama Ayla dengeli dediğine katılmıyorum kız her şeyi biliyo ama vicdanı hiç sızlamıo :icon_whis yani bu ne rahatlıktır anlamadım gayet mutlu:img-yes: kendi mutlu olsun gerisini boşver yapıo Ahmet'i bile mutlu etmeye çabalamıo :img-cool2 ama bi evlensir görcek gününü o Sivim'le Difne dar etsinler ona dünyayı :happy0064 :happy0064 anlasın anyayı konyayı :img-pilot
Ayrıca Necidet'e de gıcık oluyorum çünkü onda da vicdan yok :good: Rüya'nın ergenlik çağını bile düşünmüş demekki hala Ahmedi hiç düşünmüo yani Necidet 'te sanıldığı gibi melake değil ayrıca formaliteden karısının hala başka bir erkeğe aşık olduğunu bile bile onu mutlu etmeye uğraşıyo ya hangi erkek bunu içine sindirebilir yaaaa..kusura bakmayın ama bu Necidet'in ki sevgi değil başka bişey resmen artık :img-pilot :icon_whis Onun da aslında Yaso'dan farkı yok bi gün kulaklarını kapatiyyy,iki ağliyyy ertesi gün şen şakrak geziyy Yaso'nun etrafında :img-hyste
işte aşk durumlarını en iyi özetleyen ekşiden gelen yeni yorum...
bu akşamki bölümün finaliyle, "ayıp ettin yasemin... necdete, ahmete, kendine, aşkına..." dedirten dizi.
Cansucum teşekkürler ablacım aynı fikirdeyiz...
Vegacım bende neyi unuttum diyordum;
''Durdun durdun turnayı gözünden vurdun'' cümlesinin bitiminde.. helal dediğimi hatırlıyorum bende...
Slogan gibi laf etti vallahi... Ayla için biçilmiş sanki söz......:img-hyste :img-hyste
HERKESE İYİ GECELER...bye
ayşe katılacaksın bağa tabi kuzum.hele bi katılma olacakları biliyorsun. :)
ivet öncekine göre makyajı daha iyiydi ama yeterince iyi değil.hala fazla süriiy.artı o kırmızı ruj sinirimi boziiiy. :hıh
ben tekrar domates diyenlere yuh diyorum.:icon_whis
ya hakkat sevimde bi guzellik vardi bu bolumde biraz goz makyajini azaltmislar...
ama o kirmizi ruj ah o kirmizi ruj:img-hyste
işte aşk durumlarını en iyi özetleyen ekşiden gelen yeni yorum...
bu akşamki bölümün finaliyle, "ayıp ettin yasemin... necdete, ahmete, kendine, aşkına..." dedirten dizi.
Evet, çok iyi özetlemiş...
Senaristler zaten Yasemin karakterini aldı 180 derece döndürdü öyle sundu önümüze...
İlk iki bölümde bir şey sandıydık ama yok:icon_whis
Cansucum teşekkürler ablacım aynı fikirdeyiz...
Vegacım bende neyi unuttum diyordum;
''Durdun durdun turnayı gözünden vurdun'' cümlesinin bitiminde.. helal dediğimi hatırlıyorum bende...
Slogan gibi laf etti vallahi... Ayla için biçilmiş sanki söz......:img-hyste :img-hyste
HERKESE İYİ GECELER...bye
allah çirkin şansı versin asia ablacım herkese..
bence o laf bölümün lafıydı..kamil zaten harika içi dışı bir..pat bırakıyor lafı..
nezahati de amma bozdu..iyi de yaptı..kadın kendini dev aynasında görüyor..her bölüm buluyor haşlayacak birini..
hehheeeeee..valla rüya yaseminin durumunu çok iyi özetledi...SEN KÖTÜ ANNESİN HAH YIIVRUUM SONUNDA anladın sende bunu....ama sanırım şu senaristler bizim formu okuyo kanımca..baksanıza yasemin kızıyla ilgileniyooo...:D:D
Melalciğim emin olabilirsin ikincisini diyecek Necdet... eee! o kadar akıllı, olgun bir tip çizdiler... bunu yapmazsa yani yuh! çünkü Ayla'nın pastaneye gelişinden son sahnelere kadar gözaltından süzdü durdu Yasemin'i ve anladıki bu kızgın olduğu için böyle yapıyor... Necdet kendisi aşkı için gurursuzluk yapan ama karşıdaki onun aşkına bir şey yaptığında gururunu ön plana koyanlardan... yani kendini "kullandırıp" acz duruma düşmez... en azından o akşam kabul etmeyeceği açık ilk önce konuşacak...
Resimlere baktım da...
Son sahnenin devamının resmi de vardı...
Yasemin Necdeti kollarından tutmuş, çok fena sırıtıyor:img-hyste
canim bi tek sen degilsin bende begendim..
bence yaseminde aylada gayet guzellerdi..
sadece yaseminin makyajini begenmedim:icon_whis
meltem-cmbl 04-05-07, 23:56 Resimlere baktım da...
sırıtıktan sonra sarılcağa benziyo sarılcak ve dicekki necdet benım için herşeye kaytlandığın için çocuğuma babalık ettiğin için onu kendi çocuğun gibi sevdiğin için çok teşekkürler dicek gitcek inş
Evet, çok iyi özetlemiş...
Senaristler zaten Yasemin karakterini aldı 180 derece döndürdü öyle sundu önümüze...
İlk iki bölümde bir şey sandıydık ama yok:icon_whis
ah be mukom yaseminde ilk bölümden itibaren birşey yoktu, o göz boyadı bence...
ah be mukom yaseminde ilk bölümden itibaren birşey yoktu, o göz boyadı bence...
E zaten benim söylediklerim de buna çıkıyor canım...
İlk iki bölüm bir şey sandık, sandırdılar...Sonrası ortada:icon_whis
Aşkını seveyim ben onun, diyorum ya işte...
Resimlere baktım da...
ciddi mi bakmam lazım hemen..manyak bu ya..
bir de herkes niye bu kadar şaşırdı aylaya ahmetin evlenmesine anlamadım..sanki ahmet ömür boyu bekar yaşayacak..hele lalenin tepkisini hiç anlamadım..yaseminle necdet evlendiğinde bile bu kadar şaşırmamıştı..yaseminin ahmeti ne kadar sevdiğini bilmesine rağmen hem de..
Resimlere baktım da...
:D:D:img-hyste :img-hyste ben dizini sonunu buldum...
ahmet kendini anadoluya sürer tekrardan bu sefer italyacık diye bir kasabaya gider:img-hyste aylanın psikolojisi bozulur ve ruh ve sinir hastalıklarına yatırılır.:img-hyste .yasemin ya kamyonun altında kalır yada boya kokusuyla kendinden geçip hık diye gidiverir..:img-hyste necdette o kadar iyi olur o kadar iyi olurki,,sahip oldugu müthiş özelliklerden dolayı nirvanaya ulaşır rüyayıda alıp dağlara çıkar sakin bir hayat yaşar..yani necdet ermiş olur..:img-hyste
hehheeeeee..valla rüya yaseminin durumunu çok iyi özetledi...SEN KÖTÜ ANNESİN HAH YIIVRUUM SONUNDA anladın sende bunu....ama sanırım şu senaristler bizim formu okuyo kanımca..baksanıza yasemin kızıyla ilgileniyooo...:D:D
hehe evt cocuga malum olur zaten:img-hyste
offf su yasemin gittikce gozume batiyo dizide:img-cool2
:img-hyste sırıtıktan sonra sarılcağa benziyo sarılcak ve dicekki necdet benım için herşeye kaytlandığın için çocuğuma babalık ettiğin için onu kendi çocuğun gibi sevdiğin için çok teşekkürler dicek gitcek inş
sırf teşekkür edecek olsa ne diye gidip necdetciğimin yanağını okşasın..???? ha yani neyi ölçüp biçiyi teşekkür etmem uygun mu deilmi diyemi kontrol ediyii? yok anam yok yollu bu yollu....:img-hyste :img-hyste
hem biliyiniz mi yaseminin eli necdete doğru giderken çok ürkekti ..yani korkak davraniyidi necdete karşı..:img-hyste ayrıca öyle bi uzattıki elini ben necdetin kravatını filan çıkarıcak bu yasemin zannettim..öyle yaniii..yasemni bu her şey beklenir..dedim içimden yuh yani yasemin bir izin alır insan çıkarabilir miyim kravatını diye sorar bir dedim.neyseki yanlış anlamışım yüzüne doğru uzanmış:img-hyste
***merve*** 05-05-07, 00:02 Burada kötü karakter değil ki Necdet??
Evet çok kızdık ona ben de çok kızdım!
Ama biraz önyargılıydı bizim ki çünkü gerçekten aşık olanlar kavuşsun istedik!
Ama Necdetin ne kadar iyi bir insan olduğu, karakteri, aşkı hep anlatıldı!
Hatta erkek melek bile oldu!
Biz tartışmıştık bir erkek 5 yıl sevdiği kadınla evli olup nasıl yaklaşmaz diye...
Nasıl bir şeylere zorlamaz diye...
Melek mi ne abartmışlar demiştik...
Ayrıca Necdet Ahmetten daha çok gösteriliyor ve daha iyi tanıtıldı karakteri...
Bu bölümde de ahmetten çok necdet vardı:icon_sorr
Ben Cansel hayranı olarak üzüldüm niye başrolde yazıyor adı anlamadım gitti!
yok cnm ben kötü denildi demiorum yani mesela ahmetin yada yaseminin kardeşi rolü olabilirdi yada bi başka dizide sevdiği kadın ve o olurdu yani böle burda 2 aşığın arasında gibi oluo sevilmeyen ama seven erkek durumu canımı sıkıo bunu kast etmiştim ben canselide en az okan kdr severim yni tekrar hatırlatiim ...
bnm isyanım senaryoya
sude-elvin 05-05-07, 00:03 bu bölüm favorim rüyaydi cok tatli ya keske daha cok gösterseler özellikle necdetle ikisini. bölümün en cok güldügüm sahnesi ise polisten kacip pastahaneye saklandiklariydi denizin meshur beceriksizligi. cevremdeki herkes bana kiziyor ama ben yaseminin artik gercek anlamda necdetle birlikte olmasini istiyorum, bukadar seyden sonra ahmetle olmasini istemiyorum e tabi ahmetin aylayla olmasinida istemiyorum. yan yana durunca cok itici bi cift görüntüsü oluyor. necdeti en azindan sevdigim icin yaseminle ikisinde öyle bi görüntü olmuyor yani benim icin. bu arada deniz ve defne sahnelereinede cok güldüm sevket beyin biseyler diyiceni düsünüyordum ama demedi. isikla yasarda cok tatlilar onlarida daha cok görmek istiyorum.
nezahate dicek laf bulamiyorum melek gibi kadin gitti yerine konusmaya basladimi otomatige baglayan susturulmasi zor biri geldi. gerci ilk keriman olayini ögrendiginde kizmistim bisey demiyor diye simdi bu davranisinada kiziyorum bi ortayi bulamiyor. tabi bu durumda rizayi hakli cikarmiyor ama.
yamim bebişim nettin:img-hyste :img-hyste Necidet bide kafasını kazıtsın tam süper olsun o zaman :img-hyste ama Rüya'nın bu durumda geleceğini hiç iyi görmiyyyyyym :img-yes:
Türk filmlerindeki sorunlu genç kızlar gibi olmasında:sad53: en sonunda da gazoz tuzağına filan düşmesin :sad53: sen aklıma mukayyet ol:img-help:
E zaten benim söylediklerim de buna çıkıyor canım...
İlk iki bölüm bir şey sandık, sandırdılar...Sonrası ortada:icon_whis
Aşkını seveyim ben onun, diyorum ya işte...
e tabi senin dediğin de öyleymiş, doğru bir yerde:img-hyste
şu saatten sonra da yasemin ahmet birleşmesini ikisinin de içi kaldırırsa kocaman bir brava derim, rüyayı da alıp giderim:img-blush yok yok alamam junior yasemini kaldırmaz yüreğim...
avrilcansu 05-05-07, 00:06 Bu bölümde Sevim güzeldi gerçekten:)
Saçlarını mı kesmişler ne:) Pek güzel olmuş:)
Neyse herkese iyi yorumlar,iyi geceler
Ben çıkıyorum bye
ama ne bilim şu opera sahnesi bana çok zorlama geldi..yane koca istanbulda bunlar niye sürekli karşılaşıyoki????yhu yanii..ne bilim maşşallah sürekli görüyolaar birbirlerini...birde ne hikmetse koltuklarıda salonda karşılıklıydı balkonları..zaten birbirlerini izlemekten operayı izleyemediler..bir ara çok bekledim birbirlerine inat olsun diye ahmet aylanın elini tutar necdet yasemin necdetin koluna girer diye ama neyseki senaristler böyle bir şey yapmadılar yapsalar yuh derdim..:D:D:):):
valla bu dizinin gidişhatı berbat.ne doğru düzgün aşk var ne siyasi olaylar.. bunlar bana wersin valla ben daha iyi yazarım.yasemini yakında bogcam zaten, bu kadar salak mı olur bi insan ya, necdete acıdı ama göz göre göre evlendircek ahmeti o salakla. umarım haftaya daha da sinir olmayız....
e tabi senin dediğin de öyleymiş, doğru bir yerde:img-hyste
şu saatten sonra da yasemin ahmet birleşmesini ikisinin de içi kaldırırsa kocaman bir brava derim, rüyayı da alıp giderim:img-blush yok yok alamam junior yasemini kaldırmaz yüreğim...
Yok ya, o anasına çekmez, babasına çeker...
Bak gör:):)
Rüyayı atma Nidacıımm:):)Yazık, zaten babasız büyüdü...Necdeti babadan sayamıyorum kusura bakmayın, Ahmet dururken:img-blush
ya sinir oldum yine kollarımda kabarcıklar oluştu :icon_whis ne zaman sinirlensem böyyle oliyyyyy ....Yasemin çok pis dalacam sana sirseri:hıh senin yüzünden alerji oldum domatis alerjisi :img-help: :img-help:
Sabaha kardar kaşın dur sonra sen insanı uyuz bile edersin geriiiiiiii:hıh
Sevgili dizice, orada yazdığım şeyler kendi anlayışım değil.. bir değişimin altını çizmeye çalışıyorum.. ama sonlarına doğru tam anlatamadığımı bir daha okuyunca fark ettim... vurgulamak istediğim kısaca şu: gerçektende her çalışan kadın o kavrayışda mı? Yani Nezahat eski anlayışını çalışması ve kariyer sahibi olmasıyla hemen atmış olabilir mi? Nezahat'ın bu değişimini tavır koymasına kadar anlarım ama eski anlayışını kökünden kazıyacak kadar bir değişim?! bence zor... gene de sorgulamalıydı... bu daha gerçekçi olurdu çünkü... anlatmak istediğim bu esas olarak...
Yok ya, o anasına çekmez, babasına çeker...
Bak gör:):)
Rüyayı atma Nidacıımm:):)Yazık, zaten babasız büyüdü...Necdeti babadan sayamıyorum kusura bakmayın, Ahmet dururken:img-blush
canım ben rüya konusunda emin değilim, yaseminin genetik özellikleriyle çevresel faktörler birleşirse facia olabilir...
peki tamam atmayalım...da ne yapalım:)
Ya senaristler canıııııım diziye yazık ediiiyyyyler ya :img-yes: hatta ettiler çoktan da haberleri yok kanımca:icon_whis bence onlar da atsınlar kendilerini Sevda Tepesi'nden :icon_whis :img-help:
Ben hep meslek olarak TV arkasına ilgi duyduğum için senaryo yazmaya da çalışiiiiym kendi çapımda ben böyle güzel bi senaryoyu bu hale getirseydim dayanamazdım gider kendimi Sevda Tepesi'nden atardım :img-yes: :img-yes:
Çaktırmayın teşvik ediiiiym onları değiştirsinler senaristleri ya da senaryoyu deyi:icon_whis :img-cool2
Sevgili dizice, orada yazdığım şeyler kendi anlayışım değil.. bir değişimin altını çizmeye çalışıyorum.. ama sonlarına doğru tam anlatamadığımı bir daha okuyunca fark ettim... vurgulamak istediğim kısaca şu: gerçektende her çalışan kadın o kavrayışda mı? Yani Nezahat eski anlayışını çalışması ve kariyer sahibi olmasıyla hemen atmış olabilir mi? Nezahat'ın bu değişimini tavır koymasına kadar anlarım ama eski anlayışını kökünden kazıyacak kadar bir değişim?! bence zor... gene de sorgulamalıydı... bu daha gerçekçi olurdu çünkü... anlatmak istediğim bu esas olarak...
Hmm, anlamamisim ben:) Ben de Nezahat hatasiz demiyorum. Sadece onun hatalari Riza'nin davranisini hakli cikariyor anladim da o yuzden. Hani hep duyuyoruz ya boyle seyler hayatta. Dediginde haklisin-boyle 180 derece degisim biraz garip. Ne de olsa Yasemin'in annesi diyecegim ama. Dengesizlik genetiktir belki. :img-hyste
ekşiden son yorum..cidden bu senaryo beni baymaya başladı...senaristler nereye koşuyor:img-help:
opera seyrediyor görünümünde localarında oturan dörtlüyü görünce, o dönemde de insan tuhaf yaratıkmış diye düşünmeye sevk eden dizidir. mesela, kompleksli kızımız ayla, bolu kasabasındaki hastane odasında gördüklerinden sonra evlenmekte olduğu adama karşı iki satır dürüst davranmayı çok görerek, o günkü olayları anlatmamaktadır. yasemin kızımız, hadi bir zamanlar bilmiyordu ama adamın(ahmet) onu terk edip gitmediğini öğrendikten sonra inatla çocuğunun babası olduğunu söylememektedir, bu nasıl vicdandır, söyle ama yine necdetle yan odalarda yaşamını sürdür, fark etmez bizim için. sonra bir de sevgi yumağı necdet var. elhamdülillah kendine müslüman kendileri. 'yasemin ve rüya benimle yaşasın da nasıl yaşarlarsa yaşasınlar' mantığında hayatını geçirmektedir, 'bu çocuğun biyolojik babası ben değilim' diye hiç hesaplaşmaz kendisiyle nedense. be insanlar (yasemin, necdet, ayla), bu vatandaştan (ahmet) bir dolu şey sakladığınız için hiç mi vicdanınız sızlamamaktadır, yazıktır yani, bizde burda çatladık ekran karşısında. sonra ahmet beyefendi, iyi bir hukukçuda iyi bir matematik kafası olmalıdır,az biraz septik olmalıdır, hiç mi kafan çalışmaz bu kız(yasemin) koştur koştur niye gitti evlendi bu adamla (necdet), bu kız(rüya) kaç yaşında, ne zaman ana rahmine düştü diye. ay şiştik valla oturduğumuz yerde sayın senaryo grubu....
Fena bölüm değildi.
Defne ve Deniz'in Şevket'e yakalanmaları ve Deniz'in Defne'nin elini öptüğü sahne hoştu.
Deniz Gezmiş sahnelerine ağırlık verilsin.Deniz Gezmiş'i hep meydanlarda, mitinglerde sogan atarken görüyoruz.Ama bizimkilerden biriyle diyaloga girse,onu daha yakından tanıtsalar keşke.Hem sadece Deniz'i değil,Hüseyin'i,Yusuf'u, Ulaş'ı...Bilinçli bir üstünkörü yaklaşım var sanki senaryoda.
Yaşar'ın çıplak ayaklı işçilerle konuşması sonrasında bazı fikirlerinde yumuşama olacağını düşünüyorum.Sanki başka bir pencere açıldı zihninde.
Harun ve Işık elele kaçrken ben "oh ne güzel elele tutuştular "diyordum içimden:character
Güzide'nin gizemi ne zaman çözülecek acaba.Merakla bekliyorum:icon_whis
Ayla'nın amcası Nezahat'e güzel bir ayar verdi:fighting2 Nezahat,bence kızını Ahmetten ayırdığı için, o da kocası ile mutsuz oluyor.Yani etme bulma dünyası.
Ayla'nın annesini çok seviyorum.Hanım kadın.Ne mutlu oldu kızı iyi bir kısmet buldu diye.:img-yes:
Ayla'ya acıyorum.Çok mutsuz olacak:img-tomat
Necdet'in pastanedeki tavrını takdir ettim.Hani Teo ve Lale Ayla ve Ahmet'in dedikodusunu yaparken...Yaseminde ordaydı ve çatlıyordu resmen.Ama Necdet susturdu hemen onları.Yasemini üzmek istemedi.Aferin.:happy0064
Ah Yasemin vah Yasemin ayıkla pirincin taşını.Yasemin inceldiği yerden kopsun diye Necdetin odasına girdi ama aralarında birşey geçeceğini sanmam.Dizinin mantığıyla ters.Tabi belli de olmaz.
Ve son olarak Ahmet, hep olan sana oldu.Keşke Michalle ile evlenip hiiiç buralara gelmeseydin.Hiç okumasaydın o defteri...
Aşk lazım aşk senaristler.İyice kuşa çevirdniz diziyi.Yasemin'i, hırsından kıskançlığından delirmiş olarak görmek istiyorum.:img-help:
bu bölümde güzide necoyu kıskandı yine..yazık yaaaaw..onada yazık.ayrıca şu yemek olayını unutmadım haaa..o yemekte çok şey olacak.amaa daha önce asıl önemli olan şey şu necdet yasemin sahnesinde ne olacak ????
1- yasemin malum şeyi sorar necdet hemen kabul eder
2-yasemin malum şeyi sorar necdet biraz düşünür ,joker hakkını kullanır,telefon etme hakkını kullanır ,annemi aramak istiyorum der annesini arar biraz öğüt filan alır sonra yaseminin teklifini kabul eder misal:
necdet:anneeeaaaaa korkuyorum...burda yasemin bana bişi soriyiiii..ne diyim kbul edim mieeeeeeaaaa?
dilşat:et oğlum et,et anasını satim,battı balık yan gider
3-yasemin malum şeyi sorar necdet mantıklı davranır ve birazda kırılır yasemine ve teklifini geri çevirir.
4-yasemin necdete herhangi bi şey hakkında evliliği hakkında teşekkür eder.
5-yaso hiç beklemediğimi z başka bir eylem gerçekleştirir.belli mi olur senaryo bu..belki çok kdeğişik bir konuda çok değişik bir konuşma geçer aralarında bizde şaşırırız..
bakalım bekleyip göriceezzzz..
Nidacım, bu son yorum işte tam benim düşündüklerim...Hatta çoğumuzun düşündükleri belki...
Fazla bir şey eklemek istemiyorum, her şeyi çok iyi ifade etmiş zaten yorumu yazan...
ekşi yorumu süper yalnız :img-hyste :img-hyste
Ben demiştim bu çocuk saf geldi saf gidecek deyi :icon_whis :sad53: Dedim sana Ahmet kafandan hesaplayamıyosan parmak hesabı yap deyi :img-hyste
Necdet'te zaten melake melake :icon_ange vicdansız melake ama :hıh
Ay bu çocuk gerçekeri öğrendiği zaman kalpten gider artık çocuktan bişey saklamayan kalmadı :sad53: Bence herkes birlik olsun Ahmedi el birliğiyle çürütsünler başta Ayla,Necdet ve Yaso olmak üzere :sad53:
Ha bu arada...
Şunu yazmadan geçemeyeceğim...
Görünen köy kılavuz istemez, bilirsiniz...
O yüzden Yasemin'in tüm!! yaptıklarını tek tek yazmayacağım buraya, gören gördü...
Bütün bunlardan sonra hala bu çift(Ahmet&Yasemin) finalde kavuşsun, mutlu mesut yaşasın diyenler var mı?
Varsa sebeplerini almak istiyorum...Lütfen en açık şekilde sebeplerini yazsınlar...
Hani Yasemin demişti ya idamların onaylandığı gece "bütün bunların üstüne nasıl mutluluk kurarız" diye...O sözü asıl şimdi kullanmak gerekir, değil mi?
Ay bu çocuk gerçekeri öğrendiği zaman kalpten gider artık çocuktan bişey saklamayan kalmadı :sad53: Bence herkes birlik olsun Ahmedi el birliğiyle çürütsünler başta Ayla,Necdet ve Yaso olmak üzere :sad53:
e zaten el birligiyle curutuyorlar canim. Curutsunleri mi kaldi?:) benim cocugum olacak ve benden yillarca saklanacak,yikarim ortaligi, yakarim herkesi vallahi. Herkes sanki babadan cep telefonu faturasi sakliyor havasinda. Cocuk bu ya, boru mu? Ruya'dan daha neler duyacak o Yasemin, Ruya babasiyla ilgili gercegi ogrendiginde. "Sen en kotu annesin!":img-hyste
Muko-ben hala kavussunlar istiyorum. Batsin benim kafam; ama istiyorum iste. Hala asiklar diye inaniyorum. Yani Yasemin beni deli etse de. Hepsi onun sucu olsa da. Ask kazansin sonunda. Bu halde herkes mutsuz. Kavussalar olacaklar mutlu. Baksana Ahmet'te sonsuz affetme kapasitesi var. Bugun gel dese, Yasemin'e kosacak.
ekşi yorumu süper yalnız :img-hyste :img-hyste
Ben demiştim bu çocuk saf geldi saf gidecek deyi :icon_whis :sad53: Dedim sana Ahmet kafandan hesaplayamıyosan parmak hesabı yap deyi :img-hyste
Necdet'te zaten melake melake :icon_ange vicdansız melake ama :hıh
Ay bu çocuk gerçekeri öğrendiği zaman kalpten gider artık çocuktan bişey saklamayan kalmadı :sad53: Bence herkes birlik olsun Ahmedi el birliğiyle çürütsünler başta Ayla,Necdet ve Yaso olmak üzere ::
ziyneeeep..bak necdete laf etme adam yakında nirvanaya ulaşacak..çarpılırsın valla:D:D ayrıca bi ben birde siiinnnemm kankam birde pek az kişi yaso ahmet aşkınainanmiyiii demiüüüüü????
siiineeeemmm nirdesin kız?yine hangi forumda kavga ediyon gel burayaaaa..gelde konuşak bak hafta sonu pek giremicem ben nete ha işim var..ayrıca ben birazdan çıkacam kızlar şimdiden herkese iyi geceler..sonra birden çıkarım o zaman dimeyin VAY ben duymadım vay ben görmedim diyee..:D:D
Bence bunlar sonunda kavuşamasınlar hatta mümkünse Yasemin ölsün :img-yes: :img-yes: yoksa Ahmedim ölecek bu kızın yüzünden :sad53:
En sonunda da Ahmet eskileri hatırlayıp iç mi geçirir Hatırla Sevgili mi yapar ,yoksa kızına bakıp ağlar mı,yoksa mezara gidip bi fatiha mı okur Yaso'nun ruhuna bilemem ...ama bence böylece dizi adının anlamanı bulmuş olur :img-yes: senaristler de nirvana yı :img-hyste
Hmm, anlamamisim ben:) Ben de Nezahat hatasiz demiyorum. Sadece onun hatalari Riza'nin davranisini hakli cikariyor anladim da o yuzden. Hani hep duyuyoruz ya boyle seyler hayatta. Dediginde haklisin-boyle 180 derece degisim biraz garip. Ne de olsa Yasemin'in annesi diyecegim ama. Dengesizlik genetiktir belki. :img-hyste
Aldatma işinin insan ilişkilerindeki etik yönünü tartışmam bile... ama bu düşüncem eşim beni aldattığında, nedenini düşünmeyeceğim, kendime ve onun durumuna ilişkin bazı şeyleri sorgulamayacağım anlamına gelmez... ama sonuç ayrılıktır o başka... yani Rıza'nın yaptığı ahlaksızlık tabiki.. ama o kişiyi ahlaksızlığa iten nedenleri saptamak yanlış değil ki... bence oldukça bilimsel bir yaklaşım... Eee Nezahat gibi biri normalde bırak Rıza'nın içinde bulunduğu boşluğu görmeyi kendisinin de bir hatası olup olmadığını düşünme anlayışına sahip bir kadın...
mukocum ben varım ama belli bi sebebım yok
sadece aylayı sevmeme olabılır
necdetın yaptıgı oyunlar olabilir
ama ben ısterim
şu deniz gezmiş sahnesindeki şarkının adını yazabilirmisiz tum şarkıları topluyoruz bi o kaldı
Haha şu ekşi sözlükten gelen son yorum tek kelimeyle "harika".
Muko'cum ayrıca sende yalnız değilsin bende Yasemin'in kıyafetini beğendim. Makyajını da beğendim ama ben. Ayla keşke biraz daha makyaj yapsaydı, yüzü çok yorgun duruyordu.
Ayrıca Yasemin'le Nejdet arasında bir şeyler olacağınıda hiç zannetmiyorum. İnşallah olmazda. Ve Ayla ile Ahmet'in evlenmesine de karşıyım açıkçası. Ayla gibi iki yüzlü biri Ahmet'i hak etmiyor. Ama senaryo gereği evlenecekler. Ayla kendini fena halde harab edecek bence. Gittikçe paranoyaklaşacak. Tabi doğal olarak Ahmet'i de huzursuz edecek bu durum. Bari ilerde Kıbrıscık'ta duyduklarını Ahmet'e anlatsada o zaman şu "melek" sıfatını hak etse. Gerçi iş işten geçmiş olacak ama...
Nidacım bu da İtüsözlükten...Eklenmedi sanırım:img-blush
---spoiler----
son yayınlanan bölümüyle lost izleyenlerede hafif bir tebessüm yaratmıştır.
sevdiği adamı kısakanan kadın karakterinin, başka bir erkekle yatma teması lost'un yakın bölümlerinde de işlendiğini unutmamak gerekir.açıkçası yinede beklediğimden iyi bir finaldi.
arada kaynayan necdet oluyo ama..
(bkz: kate austen)
(bkz: sawyer)
----spoiler-------
Ben çıkiyyym artık size iyi sohbetler bye bye
Ay ben sinirden uyuyamam da şimdi ???Sağa mı ağliyym ben sağa mı üzüliyym ben reva mı bu Ahmede reva mı yapılır mı bu sağa:sad53: :sad53: :sad53:
İtüsözlük'ten devam...
hala dönemi çok az yansıtmaya devam ediyorlar. bıktık diyoruz yetti aşk hikayeleri diyoruz madem her darbe dönemini işleyeceksiniz yapılmayanı yapıp deniz gezmiş'i diziye koyacaksınız adam gibi çekin bayram edelim vay anasını diyelim diyoruz ama dinleyen kim.
ha gene de seviyoruz .
İtüsözlük'ten...
kesinlikle "eylem, miting sahneleri"ne daha fazla özen gösterilmesi gerekir, izleyebildiğim bütün bölümlerdeki eylemler o kadar eğreti duruyor ki. deniz gezmiş'e bir "amigo" karakteri çizilmiş, herkesin önünde 'alen' ya da 'sefa' edasıyla alkış tutuyor. bir de üçlü çektirseydi bari!
figüranlara hiç önem verilmemiş ya da benim gözlerimde bir sorun var. hepsi sanki eylemde değil de taksimde yılbaşı kutluyor havasında.
figüranlarının deniz gezmişi tanımadığı dizi... bir haftasonu magazin programında izledik ev arkadaşımla ve yuh dedik bu kadar olmaz dedik. hiç biri tanımıyordu. ya insan bu adam kimmiş diye hiç mi bakmaz ya da bu kadar mı öküz bu gençlik diyor insan sanki biz genç değilmişiz gibi... ve muhtemelen deniz gezmişi tanımadıkları için bu kadar salakça rol yapıyorlar.
yamim geldim kankam.azıcık işim vardı sohbete gelemedim kusura bakma.:img-wink: aslında yatmam lazım ama uykum yok.zaten hiç olmuyor.:icon_sorr yaz tatili olsa uyku düzenim bozuldu iyice.:icon_sorr çok bunalıyorum zaten.bu domates beni iyice bunaltıyor.ben yasemine inanlara şaşırıyorum.bunlar hiç mi aşk görmemiş acaba?:icon_whis
yamim geldim kankam.azıcık işim vardı sohbete gelemedim kusura bakma.:img-wink: aslında yatmam lazım ama uykum yok.zaten hiç olmuyor.:icon_sorr yaz tatili olsa uyku düzenim bozuldu iyice.:icon_sorr çok bunalıyorum zaten.bu domates beni iyice bunaltıyor.ben yasemine inanlara şaşırıyorum.bunlar hiç mi aşk görmemiş acaba?:icon_whis
dimi yaaa?hayır düşünüomda mesela diyelimki bunlar tekrar birleşti..şimdi ben ahmedin yerinde olsam eskisi gibi mutlu olamam.durup durup yaseminin yaptıkları gelir aklıma vay sen bağa bunuda etmiştin,vay sen bağa böyle acılar çektirmiştin diyip diyip hır çıkarırdım.yai yok anacıum bunlar artık beraber olmamalı..işte böyle kültürel etkinliklerde melüül melüül bakışıp dursunlar ..aman daha fazlası olmasın..
şindik ben diyorumki yasemin aylayla ahmedi her görüşünde soluğu necdetin yanında alacaksa 5 yıl sonra bunlar uefaya katılacak büyüklükte ve 5 takım oluşturacak şekilde bir futbol ligi kurarlar kendi çocuklarından..eee. yasemin böyle her sinirlenişinde necdetin yanına gidecekse necdetin işi zoor:D:D:D
Birde Yasemin neden inat uğruna gitsin Nejdet'le birlikte olsun ki. Sonuçta Ahmet onu zaten Nejdet'le birlikte zannediyor hatta ki birde çocukları var biliyor. Yani kime neye inat. İnsan birine karşı inatla bir şey yapmak isterse bunu yaptığını karşısındakine göstermek ister.(bkz. Ahmet'in Yasemin'e biz Ayla ile evleniyoruz demesi) Ama Yasemin burada yaptığını gidip Ahmet'e anlatamaz ki. Bence gitmesinde başka bir sebep var. Belki birlikte olmak amaçlı gitti ama öyle bile olsa bunun sebebi inat değil.
zaten futbol takımı kurmaya dünden razı.:img-hyste
aynen katılıyorum kanka.bunlar birleşse ne olur ki?benim gözümden düştüler sonuçta.onlarınki aşk falan değil.:icon_whis o kadar saçma hareketten sonra bırak birleşmeyi yüzüne bile bakamaması lazım.ama nerde o mantık domateste!:icon_whis
Tahminimce,Yasemin Ahmet'ten önce ölecek ama Beren Saat diziden ayrılmayacak.Çünkü Rüya'nın gençliğini de Beren Saat oynayacak.
Ahmet ada evinde yaşlanmış...Fonda Hatırla Sevgili müziği,dantel perdeler, Rüya babasının yanı başında; bir annesinin bir babasının günlüğünü okuyor.Geç kalan bir mutluluk.Beki hep gördüğümüz dans sahnesinde ki kız Yasemin değildir de Rüya'dır.Babasıyla dans ediyorlardır.Kimbilir???:icon_cry:
işte canım ben bu senin dediğine inanmak isterdim.yani necdetle yaseminin birlikteliğini istiyorum ama bu yaseminin bir anlık inadı için olacaksa uumarım necdet bunu kabul etmez.ha belkide yasemin bu güne kadar hani şu dans sahnesinden sonra hep ahmede ihanet etmemek için necdete yaklaşmamıştır..e baktıki ahmet evlenyiii oda hayatını kuriyiii ozaman belki karar vermiştir necdetle gerçek evlilik hayatı sürdürmeye..bak bu olabilir..ama inat için olacaksa necdetime yazık..üzülür çocuk yaaa.:(:(:(
Ayrıca bende farkettim bu gün Sevim ayrı bir güzeldi. Dediğiniz gibi belki makyaj biraz daha azdı ya da başka bir şey vardı. Ve sevim karakterini canlandıran oyuncunun (adını hatırlayamadım şimdi) makyajı her zaman öyle. Yani başka bir dizide daha oynuyordu ordada makyajı buradakine çok benziyordu. Hep kırmızı ruj, kalın göz kalemi vs.
Artık Mehmet'le Sevim'dede bir gelişme olsun. Atı alan Üsküdar'ı geçiyor. Bunlarda tık yok.
necdet acıların çocuğu oldu artık.:img-pilot
evlenmeseydi kuzum.kendine yazık etti.:icon_whis
of ben de hala tık yok.nasıl uyuyacağım?:icon_whis bana ninni söyle yamim:img-hyste
Tahminimce,Yasemin Ahmet'ten önce ölecek ama Beren Saat diziden ayrılmayacak.Çünkü Rüya'nın gençliğini de Beren Saat oynayacak.
Ahmet ada evinde yaşlanmış...Fonda Hatırla Sevgili müziği,dantel perdeler, Rüya babasının yanı başında; bir annesinin bir babasının günlüğünü okuyor.Geç kalan bir mutluluk.Beki hep gördüğümüz dans sahnesinde ki kız Yasemin değildir de Rüya'dır.Babasıyla dans ediyorlardır.Kimbilir???:icon_cry:
iyide o dans sahnesindeki kız rüya olsa ahmet nie haala gencecik demi ama?onun yaşlaması gerekmez miki????:img-hyste :img-hyste bence hepimiizn uykusu gelmiş..hepimiz saçma şiyler yaziyiz :):):)
busem bacım merak etme olacak o iş. :)
nazlıyla cemalimi çok özlüyorum.sivimle meemed olmasaydı hayatta katlanamazdım bu domatese.:sad53:
necdet acıların çocuğu oldu artık.:img-pilot
evlenmeseydi kuzum.kendine yazık etti.:icon_whis
of ben de hala tık yok.nasıl uyuyacağım?:icon_whis bana ninni söyle yamim:img-hyste
e kızıma benim niiiinii
rüyasında yasemini görsün nninnnniii
dandini dandini dastanaaa
yaseminlerde girmiş bostanaaa
kov ahmetçim yasemini
üzmesin ha yine seeniii
uyusunda büyüsün niinii
necdetçimde mutlu olsun niiiniiii
eeeee eeeeee eeeeee ee...
eeeeee eeeee eeeee eee..
karga karga gak dedi
yasemin aklını peynir ekmek le yeedii
huuuuu huuuuuu huuuu hu...:img-hyste :img-hyste
bugün çok güldüm vallahi.:img-hyste
sözler cuk oturmuş kuzum.:img-hyste
ben de hala tık yok ama yatayım en iyisi.:img-yes:
ayrıca rüyamda onları görmem hayatta.zaten hiç de görmedim. :hıh
Herkese iyi akşamlar.
Bu geceki bölüm güzeldi.Ne kadar beğenmediğim sahne ve tahammül edemediğim tip görsemde Cansel Elçin hatırına katlandım.Yani bir insana heralde bu kadar haksızlık yapılır.Bu Yasemin denen karekteri -karekter demeye dilim varmıyor- hala gözümüze soka soka kötülemeye,yerin dibine batırmaya neden devam ediyorlar gerçekten anlayamıyorum.Dizinin başlarındaki o cıvıl cıvıl,sevecen kıza ne oldu?Şu anda;
-Kendi çıkarlarını gözeten,
-Sevdiği adama göz göre göre acı çektiren,üstelik bunu saçma sapan bir nedenden yapan-Necdet'i terk(!)edememek-
-Kızını zerre kadar düşünmeyip,babasından ayıran bir şahsiyet izlemekteyiz.
-Hadi onuda geçtim,sen ne diye,Ahmet'e dönmeye hiç niyetin olmadığı halde çocuğu kandırıyor,umutlandırıyorsun.Sanki yeterince acı çekmemiş gibi.Koyu bir Cansel Elçin hayranı olarak izninizle Dur! demek istiyorum.
Birde salak salak sırıtmıyor mu?Deli oluyorum yaa...Üstelik bir insanı ağlamak bu kadar itici kılabilir.O ağladıkça ben kanal değiştiriyorum.
Bütün bunlar yetmezmiş gibi Ahmet şimdide Ayla'yla evlenicek.Senaristlerin bu çocuğa kastı ne allah aşkına?Denize düşen yılana sarılır misali...Sanki Ayla çok matah,al Ayla'yı vur Yasemin'e.:img-hyste
Bence diziye şöyle güzel,hoş yeni bir kadın karekter girsin.Örn:Michell...Bak bu fikri çok sevdim.:happy0064 Yıllar sonra gelsin ve hala Ahmet'i unutamamış olsun.Ohh içimin yağları erir valla.Hayali bile güzel...Ne yapalım umut fakirin ekmeği işte.:img-yes:
Nazlı'yla Cemal'i bende özlüyorum onların yeri ayrı zaten. Ama Yasemin'e uzuuuunca bir süre daha katlanacaksın anlaşılan. Belki senaristler insafa gelirde şu Yasemin karakterini biraz daha aklı başında ve tutarlı biri olarak tasvir ederler.
Bende kendimi anlamıyorum zaten. Yasemin'le Ahmet yanyana geldiklerinde hiç yakıştıramamama rağmen hala onların birlikte olması gerektiğine inanıyorum. |