Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-12

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

zeyneps
05-05-07, 11:20
Belki de yanılıyoruzdur o çocuk Teo ve Lale'nin dir :img-yes: :img-yes:

Valla senaristler uçtu iyice demiştim:icon_whis getti getti caaaanım dizi :img-yes: atsınlar kendilerini Sevda Tepesi'nden :img-yes: Bu dizi çok fıntastik bi dizi bince her şey olabilir tırsıyorum:img-yes:

Yani artık neredeyse "Dikkat Hatırla Sevgili çıkabiliR" die yazı koymalarını istiycem tırsiyörüm :icon_sorr :img-help:

Alexia
05-05-07, 11:21
İyi yorumlar.

merhem
05-05-07, 11:22
Nerden hissediyorsun yahu.:img-hyste Tabi bunca sene Yasemin'i beklerse kısır olma ihtimali hayli yüksek.:img-hyste

altinci hislerim kuvvetlidir aslicim :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Kisiriste olmayacak yisimin ve nejiidetin cocugu
ama sonra nijidet tedavi olacak ve guzide ile cocuk yapacak:icon_whis

merhem
05-05-07, 11:25
Tam zamaninda yazmisim diger basligia :)
Yeni baslik icin sagol Alexia.. Hayirli olsun
Bu baslikta guzel guzel domatessiz yorumlar yapalim..

Dun benim en begendigim sahneler miting ve pastane sahneleriydi..
Ah ben teocumada uzuldum..
Teo boyle uzgun onu herhalde lale tesseli edicek..

aslı30
05-05-07, 11:26
Başlığımz hayırlı uğurlu ve Yasemin'siz olsun.Aminnnn.:happy0064

Necdet tedavi olacak diyorsun yani.:img-hyste Eee bu kadar pastaları yiyip kilo alırsa çocuğu olmaz tabi.:img-hyste Güzide de tuhaf bir yaratık.Hangi ara bu kadar aşık oldu Necdet'e anlayamadım.:img-blush

naz_özge12
05-05-07, 11:27
ya dün neydi öyle.hastalanan hastalana.necdet in annesi.bir yandanda teo nun annesi...teo nun yunan olduğunu bilmiyordum.dün öğrenmiş oldum.

neville
05-05-07, 11:28
şimdi teonun annesine boşuna hasta yapmadılar,kesin lale ile bir şeyler olacakki ona temel hazırlıyorlar.
her geçen bölüm dizinin başrol kadın oyuncusunun yanlış seçim olduğunu düşünmeye başlıyorum. yasemin şu anki rolünde sanki küçük kız çocukları annelerine benzemek makyaj yapıp onların kıyafetlerine giyer ya öyle bir imajı var. maalesef ben çok başarısız buluyorum. ama ilk bölümlerde beğeniyordum çünkü yaşlandırılmadan önce gayet başarılıydı.

zeyneps
Yeni başlık uğurlu gelir hepimize de umarım dizi böyle gitmez :img-yes: :img-wink:

Dimek Nicdet kısır diosunuz :icon_whis sanmam kısır olan Ayla bi diziye bi kısır yeter die düşünürler kanımca :icon_whis aaa belki de o Necidet ve Güzide'nin çocuğudur :img-blush :img-blush

fırtına_
en beğendiğim sahne miting sahnesiydi
çok inandırıcı yapmışlar
birde deniz gezmişin idamını göstericeklermi acaba merek etti

merhem
05-05-07, 11:29
Başlığımz hayırlı uğurlu ve Yasemin'siz olsun.Aminnnn.:happy0064

Necdet tedavi olacak diyorsun yani.:img-hyste Eee bu kadar pastaları yiyip kilo alırsa çocuğu olmaz tabi.:img-hyste Güzide de tuhaf bir yaratık.Hangi ara bu kadar aşık oldu Necdet'e anlayamadım.:img-blush

Aslicim bilmiyormusun bu dizide herkes pat diye asik oliyy :icon_whis
Ya gercektende Okan cok kilo almis acaba bunun sebebi su olabilir

1: Yalnislikla necdet hamile kalacak
2: yine zaman atlanacak nejiideti de rizaya benzetmeye calisiyorlar gobekli falan :icon_whis

zeyneps
05-05-07, 11:32
Anneler boşuna hastalanmadı ya Teo ve Lale arasında bişi olcak yada Güzide ve Necidet...çünkü Teo ve Lale yemeğe katılamayacaklar:img-yes: :img-yes: Ya da Rüya'yla ilgili bişey olabalir Necdet'in annesi ona bakamayacak yıvvvvruma bişey olacak:sad53: :sad53: ve Ahmete söylemekzorunda kalcaklar :sad53: yok ya olmaz böle bişi daha çooooooook var Ahmedimin öz kızını üvey babasından almaya:icon_whis

nehir_ksk
05-05-07, 11:32
yasemin ve rüya çok tatlılardı kavga ederlerken
sonradan yaseminin özür dilemesi
ve rüyanın annesini kucağında uyuması çok hoştu
bayıldım

@ly
05-05-07, 11:34
Arkadaşlar belki sonunda Ahmet ve Yasemin hatalarını anlayacaklar.... belki evlenecekler.... belki 2. çocukları olacak.... o çocuk Necdet'ten nolamazzz...
Yasemin'e daha doğrusu onu bu hale getiren senaristlere ne kadar kızarsam kızayım ikisini de başkalarıyla görmeye dayanamıyorum:icon_sorr Artık tek dileğim sonunun iyi olması.Sonu iyi bitsin bütün saçmalıkları affedecem.Kırık Kanatları düşününce içime bir acı çöküyor hala:icon_sorr Nolur,noolur bir dizinin de sonu iyi olsun.... İsteyenin bir yüzü vermeyenin ........

LİN
05-05-07, 11:36
Arkadaşlar Rüya ile resim yapan çocuüğun jeneriğini nerde bulabilirim_?Eğer,bu senaristler,Necdet ve Yasemini gerçek karı koca yaparlarsa pes artık!!!
Nerde o büyük aşk?Nerde o koşulsuz seven kadın?Türk filmlerindeki kadınlar ne yaşarlarsa yaşasınlar gömlek değiştirir gibi aşklarını değiştirmezler.Sadık olurlar.İyice çileden çıkarttılar bizi.Her bölümü umutla izliyorum ama Ysein hepten dibe vuruyor.Çıkk artık Yasemin..Kendine gel.

zeyneps
05-05-07, 11:37
Necidet valla Yasemin için hamile bile kalır gibime geliyyyyy melake ya :img-hyste aman olur mu öyle Şey Yasemin sen yorulma ben doğururum der :img-hyste

Bide Necidet hakkında daha önceki bölümlerde demiştim çok kilo aldı diye giderek de şişiiiiiyyyy yakında pastanenin kapısından Necidet 'i yuvarlayarak çıkaracaklar :img-hyste Düşünsenize yıllar sonra Necidet göbekli bi kel Ahmedim incecik karizma duriiiiiyyyyy:img-blush o zaman ben Yaso'nun yerinde olsam saçımı başımı yolarım :img-in_lo :img-hyste

şeboist
05-05-07, 11:37
deniz gezmişin idamını gösterirler diye düşünüyorum.sonuçta adnan menderesi de göstermişlerdi.ama menderesinki kadar ayrıntılı olmaz herhalde.:img-help:

merhem
05-05-07, 11:41
Zeynepcim bence oyle olmayacak
Nejidet rahattan sismanlamis olacak kocaman bir gobek
Aamette mutsuzluktan eriyip iki deri bir kemik kalacak
sonra necdet yolda yururken siska ahmete yalnislikla carpacak ahmet ucacak ve olum doseginde olacak nejiidet vicdan azabi cekicek ruyayi alip bak kizim bu kemik amca senin baban diyecek

arzu-başak
05-05-07, 11:44
Jeneriği izledim..hakikaten orada iki kız çocuğu var saniye gösteriyorlar..ilk hangi arkadaş gördü...valla bravo...biri uzun boylu biri kısa...
valla yasminle necdetin çocuğu olabilir...artık iki kakarterde ne yaparlarsa yapsınlar beni şaşırtmıyorlar...
ama ben senaristlerin bu kadarınıda yapıcaklarını sanmıyorum..yada öyle istiyorum...
belki genel özette yazılanların aksine aylayla ahmetin çocuğu olur..sonuçta bir çok şey farklı oldu genel özetten..ay ne güzel olurdu..ama o iki kız çocuğunun yan yana gelme ihtimali yok herhalde...ya aylayla ahmetin niye çocuğu olmuyorki..niye herşey ahmeti bulmak zorunda niye her aksilik benim ahmetimi buluyor....

zeyneps
05-05-07, 11:45
Zeynepcim bence oyle olmayacak
Nejidet rahattan sismanlamis olacak kocaman bir gobek
Aamette mutsuzluktan eriyip iki deri bir kemik kalacak
sonra necdet yolda yururken siska ahmete yalnislikla carpacak ahmet ucacak ve olum doseginde olacak nejiidet vicdan azabi cekicek ruyayi alip bak kizim bu kemik amca senin baban diyecek

:img-hyste bence Ahmetin üstüne düşüp ezsin onu :img-hyste ondan sonra belki vicdan azabıda çeker :img-yes: bu nasıl melake ya hiç kendisiyle hesaplaşmıyo hiç vicdan azabı çekmio ne ayak??:icon_whis

Ahmedimde demek üzüntüden cİn Ali'ye döncek bari sevgili kayınvalidesi biraz dolma,börek filan yedirsin ona :img-yes: biz oğlumuzu kurusun die mi verdik onlara canım :hıh biz bu oğlanı sokakta bulmadık harcatmayız onlara ona göre :hıh bi Ahmet Gürsoy kolay yetişşmiiiiyyy ne de olsa :img-in_lo

LİN
05-05-07, 12:04
Evet evet bende gördüm jeneriği. 2 kız var.Sanki Rüyanın 7-8 yaşındaki haliyle Yasemin gibi onlar.Bana öyle geldi.İnanmak istediğim bu tabi..
Lütfen Necdet ve Yaso'nun çocuğu olmassın bu kadarını da kaldıramam artık:icon_cry:

EmiLy_
05-05-07, 12:10
dünkü bölüm gerçekten bombaydı:)sonunda nejdet yasemin birlikte olucaklar galiba:Payrıca arkadaşlar dizinin jeneriğini nerden bulabilirim???

naz&naz
05-05-07, 12:34
malum siteye gir orda hatırla sevgilinin jeneriğini izle izlerken frambuazlı bi pasta beliriyo ekranda o pastanın arkasında da iki kız jeneriğin orta sahnelerinde ama bence rüya ve kardeşi olmaz bunlar necdet-yasodan öte rüya büyüyünce bu kadar sevimsiz olamaz...
çok saol izledim hemen hiç böyle dikkatli izlememiştim jeneriği içine düşcektim valla az kalsın :) bencede rüya ve kardeşi olamaz yaa eğer böyle bişey olursa senaristler iyice saçmalamış olur Ahmetin kızı Necdetin kızı yok yaa daha neler ben kabul edemem böyle bişeyi gerçi banada noluyosa :) Ya zaten Yaseminin masum aşkı yeterince masumluktan çıktı bide Necdetten çocuğu olursa yani sanmıyorum ben böyle bişey olcağını şimdi Rüyanın arkadaşı desem yok kızlardan biri büyük biri küçük olmaz Şimdi dizide yıllar sonra çocuğu olcak birini düşünüyom yaseminlerin tarafından biri bence öyle bişey olcak ne biliyim belkide Teo ile Lalenin çocukları olmazmı yani ileriki bölümlerde evlenebilirler sonra zaman atlaması olur fln neyse saçmaladım galiba :D

iReMJeLiBoN
05-05-07, 12:37
yeni baslık hayırlı olsun..

bende bu bölümü pek begendigimi söyleyemem ama gün içinde sinirim bozuksa ve üzgünsem cok sacma sebeplerden eski günleri hatırlayarak falan beni ağlatarak rahatlatan bi dizi oLdu artık..:) İlk bası yani Ahmetin bırakıp gidisi kötü oldu ama sonradan pisman gibiydi.. Bölüm genel olarak fena degildi.. Diger kahramanlara daha cok agırlık verildi.. bu arada gene zaman atlaması olmus ay atlamıslar haberimiz yok:S =))

_nesli_
05-05-07, 12:39
bişiy değil naz bende hiç dikkat etmemeiştim ama bazı arkadaşlar epeyce dikkat etmiş bencede neconun kızı olmaz belki sokaktan geçen 1-2 kızdır :D yok ya öyle bişiy olmaz olsa olsa teonundur o kızlar belki senaryo şöyle olur
teonun annesinin hastalığı ciddidir ölmeden mürüvetini görmek ister teo da laleye onu sevdiğini evlenmek istediğini söyler evlenirler 2 tanede kızları olur hemde rüyaya arkadaş olur diyemicem çünkü rüyadan baya küçük olurlar neyse ama o çocuklar neconun değildir

naz&naz
05-05-07, 12:58
bişiy değil naz bende hiç dikkat etmemeiştim ama bazı arkadaşlar epeyce dikkat etmiş bencede neconun kızı olmaz belki sokaktan geçen 1-2 kızdır :D yok ya öyle bişiy olmaz olsa olsa teonundur o kızlar belki senaryo şöyle olur
teonun annesinin hastalığı ciddidir ölmeden mürüvetini görmek ister teo da laleye onu sevdiğini evlenmek istediğini söyler evlenirler 2 tanede kızları olur hemde rüyaya arkadaş olur diyemicem çünkü rüyadan baya küçük olurlar neyse ama o çocuklar neconun değildir

Evet sana katılıyorum bencede öyle olabilir :img-yes:

Necdetle Yaseminin çocukları olduğunu düşünmek bile istemiyorum yaa eğer öyle bişey olursa Necdetle Yaseminin kızının adıda Kabus olsun :icon_whis

Ya aslında kesinlikle o kızlar Necdetle Yaseminin olamazzzzz çünkü Necdetle Yaseminin çocuğu olursa Ahmetle Yasemin bi daha biraraya gelemezler yani Hatta Aylayla Ahmetinde çocuğu olmucak bunu genel özette okumuştuk çünkü çocuk olursa arada Ne Yasemin Necdetten ayrılabilir Ne de Ahmet Ayladan ondan böle bişey kesinlikle olmazzzzzzzz

layezal
05-05-07, 13:00
belkide defne ve deniz evleniyordur onlarin kizlaridir?

ben anlamadim jenerik olayini bir zahmet yardimci olun bana :D

dünkü bölüme gelirsek....sinir harbi icinde izledim durdum
zaten aylaya tahammülüm yok....defne gibiyim bende....ona ne ya bide ayla cikti basimiza dedi ya koptum orada ahaha : )))) bence ahmetle hic mi hic yakismiyorlar, zaten ilerki bölümlerde cocuklari olmiyinca napicaklar merak icersindeyim
necdetle yasemine gelirsek....yasemin bence su anda bir boslukta ve ne yaptigini pekte bilmiyor....beraber olurlarmi bilmiyorum ama acikcasi olmamalari taraftariyim....cünkü bu sekilde necdet ümitlenicek diye düsnüyorum.....ama necdet baskasina asik olucakti hani? o zaman isler cok farkli gelisicek belkide

kafam karisti acikcasi biraz

birde sevketin defneyle denizi görmeside vayy simdik yandin deniz dedigim andi ama bise olmadi :D

yamisis
05-05-07, 13:07
yeni başlık milletimize forumumuza ve b,ze hayırlı olsun..çok çabuk eskitiriz inşallah:D:D

yahu onlşar bence yasonun çocukları..ama babası kim olur onu bilemicem.valla kız o kadar çok aşık oliyiiiiiiki..:D:Dyada aşık oldugunu zannediyiiiki..dünya nüfusunun 5 te 1 i yakında yasonun çocugu olaacak kanımca...:img-hyste

ha ayrıca şu anne hastalıkları bencede oraya süs oldu diye koyulmadı. güzideyle necdet le ilgili olacak.

merhem
05-05-07, 13:07
Yasemini hakli gosterecek hicbir bahane
yok bosluk mosluk icinde degil yasemini tamamlayan tek kelime dengesiz dir
Hayatimda boyle bir karakter gormedim, Hicbir karakterdende boylesine nefret etmedim.
Eger necdetle birlikte olurlarsa sonra neyapacak sabah uyanip aglayip gidip o sayfalari biturlu tukenmyen defterine ben neyaptim aamet mi diyecek..
Valla eger birlikte olurlarsa ben nejiidetin yerine olsam gider sevda tepesine bu utancla yasayamam der kendimi atarim.

Eger necdet yasemini geri iter olmaz derse, ozaman yasemin gidip kendini atsin
bizde mutlu mesut dizimizi izleyelim
Ama zaten beraber olmasalar bile sonucta yasemin buna niyet etti
ne degisecek?
Ozette yaseminin necdete bir teklifi olacak diyordu belki baska bir teklif eder bizim suursuz ama madem oyle yapacak ne diye cocugun yanagini oksuyor?

cerenimo_
05-05-07, 13:09
yahu dün şaştım şaştım kaldım televizyonun karşısında... yasemine yuhh yani ahmete kızdı diye neler yapacak Allah bilir!!!!!!
dünkü dizide tek güldüğüm sahne defne'nin ayla lafını duyduktan sonra 'Lozan'a mı gitsem acaba??' dediği sahneydi....eee kız hissediyo gelecek olan felaketi işte...

naz&naz
05-05-07, 13:10

ben anlamadim jenerik olayini bir zahmet yardimci olun bana :D

dünkü bölüme gelirsek....sinir harbi icinde izledim durdum
zaten aylaya tahammülüm yok....defne gibiyim bende....ona ne ya bide ayla cikti basimiza dedi ya koptum orada ahaha : )))) bence ahmetle hic mi hic yakismiyorlar, zaten ilerki bölümlerde cocuklari olmiyinca napicaklar merak icersindeyim
necdetle yasemine gelirsek....yasemin bence su anda bir boslukta ve ne yaptigini pekte bilmiyor....beraber olurlarmi bilmiyorum ama acikcasi olmamalari taraftariyim....cünkü bu sekilde necdet ümitlenicek diye düsnüyorum.....ama necdet baskasina asik olucakti hani? o zaman isler cok farkli gelisicek belkide

kafam karisti acikcasi biraz

birde sevketin defneyle denizi görmeside vayy simdik yandin deniz dedigim andi ama bise olmadi :D
Jeneriğin ortalarında frambuazlı pasta görünüyo pastanın arkasında da iki tane kız var biri büyük biri küçük forumdaki arkadaşlardan biri farketmiş ve o kızlardan birinin Rüya diğerininde Necdetle Yaseminin kızı olabilir gibi yorumlar yapılmış mevzu bu yani :)

layezal
05-05-07, 13:11
merhem canim yasemin bir baskarakter necdette öyle ikiside atamazlar kendilerini :D biliyorum yasemini hic sevmiyorsun ama karakteri böyle yazilmis ve bana göre boslukta cünkü ahmetin evlenebilicegini vs. düsünüyordu ama bu kadar yakininda biriyle olup herzaman görücegini düsünmemisti o yüzdende iyicene bosluga düstü, ve necdete tutunmaya calisiyor

nedenide tabiki bence, hepimiz cogu zaman bir boslukta oldugumuzda bizi sevenlere sariliriz....yaseminede o sevgiyi verenlerin basinda necdet geliyor, ama necdet ve yaseminin birlikte olmalarini bende istemiyorum napsinlar etsinler akillarini baslarina alsinlar bence :)

yamisis
05-05-07, 13:15
hay allahım ya şu balkondan balkona bakışma sahnesi çok komikti ya..çok bekledim şimdi birbirlerine ellerindeki broşürleri uçak yapıp fırlatırlar dedim.ama olmadı..yani bi o eksikti çünkü..anacım neydi öyle ay..:img-hyste :img-hyste

bi o bakiyi ahmet necdete necdet ahmede ahmet aylaya aya yasemine yasemin ahmede..ahmet carmene carmen yasemine yasemin necdete..bakiyiiide bakiyiiii.. of of..alahı msen onlara akıl fikir ver yarebbim...

arzu-başak
05-05-07, 13:16
Hayatimda boyle bir karakter gormedim, Hicbir karakterdende boylesine nefret etmedim.
Eger necdetle birlikte olurlarsa sonra neyapacak sabah uyanip aglayip gidip o sayfalari biturlu tukenmyen defterine ben neyaptim aamet mi diyecek..
Valla eger birlikte olurlarsa ben nejiidetin yerine olsam gider sevda tepesine bu utancla yasayamam der kendimi atarim.

ne degisecek?
Ozette yaseminin necdete bir teklifi olacak diyordu belki baska bir teklif eder bizim suursuz ama madem oyle yapacak ne diye cocugun yanagini oksuyor?

artık yasmine diyecek laf bulamıyorum bende....nasıl birşey bu kız ben anlamadım...hayır yani kime tavır yapıyor anlamdım gitti..yahu sen demedinmi adama artık sende kendine bir hayat kur diye..tabi bu kadar zor olacağını düşünmedi...söylemesi kolay gelde dayan şimdi..ahmet senin yüzünden neler çekti...sana az bile bu..necdet zaten ne yapıyor onu hiç anlamadım..görüyor yasminin ahmete nasıl baktığını onun evleneceğini duyduğunda neler hissettiğini hala birşey yapmıyor kılını kıpırdatmıyor...ama o da haklı birşeyler yapması gereken yasmin..ama necdet nasıl buna göz yumuyor..nasıl birşeydir bu...yasmin necdetin odasına benim düşündüğüm niyetle girmediyse bile benim için birşey değişmeyecek...bu ahmete yaptıklarını unutturmaz..necdeti öptümü öptü..hayatından memnunmu memnun...gerisi boş....

neville
05-05-07, 13:30

ne degisecek?

ama maalesef ben de yasemin'in necdetle artık gerçek bir evlilik yapması gerektiğine inanıyorum. rüyayı düşünün çocuk anne baba ayrı yatar psikolojisinde hiç doğru değil bu. ne ki bir gün ahmetle birleşirse ne bilim el değmemiş nadide çiçek mi olmak?bilemiyorum ki,gerçeklerden çok uzak geliyor bana fazla idealist.

arzu-başak
05-05-07, 13:34
ya düşünüyorumda yasmin necdetin odasına bizim düşündüğümüzden başka ne niyetli girmiş olabilir...teklif diyor özette...öyle demesi..ne bilim belki herşey için çok teşekkürler çok güzel vakit geçirdim falan der...ama bakışları bir değişik adamın yanağını okşuyor falan...
aylayla ahmetin konuşması çok güzeldi..ahmet aylaya telifine evet diyorum diyorum diyince..ayla çok güzel tepki verdi...mutlu olduğu o kadar belliydiki...sevincini çok güzel yansıttı...defne ahmet sahnelerinede bayıldım...
şevket denizle defneyi görünce dedim kötü şeyler olucak...ama ahmetin aylayla evlenmesi bu konunun önüne geçti şimdilik...
yok ya ben taktım bu sahneye...hala aklım almıyor necdet operaya gidiyoruz diyince yasminin necdeti bir sarılıp öpmediği kaldı...yahu sevdiğin adam başkasıyla evleniyor bu operaya gidiyor...ilk başta bari biraz inandırcı olsun diye kem küm etseydi..necdet canım birşey yapmak istemiyor falan deseydi...

zeyneps
05-05-07, 13:39
Ya hakikatten ne bu sürpriz teklif ayrıca nie Yaso'nun Necdet'e sürpriz bi teklif yazıo bölümde sadece bakmakla yetiniiiyyyy bizi mi kandıriyy bunlar :hıh

Bi de resimde Yaso Necdet'e öyle bi sırıtıoki Necdet çok şaşkın nie Yaso öyle 32 diş birden sırıtıo (gerçi hergünü sırıtmakla geçiyy ya:icon_whis ) ne dioki Necdet'e o kadar mutlu "Necdet sen çok ii bi insansın teşekkür ederim bilmem ne " böyle bişi mi diiiiki öle sırıtıo :icon_whis :icon_whis hem artık yaz geldi bunlar Adaya taşınsınlar ,düğünde Adada olsun Gürsoy Rezidansının bahçesinde ,Yasemin ve Rüya'da faytonla geçerken görsünler bu mutlu hadiseyi :img-in_lo :img-blush :img-cool2

zeyneps
05-05-07, 13:48
sinem yıvvvruuuum şiirini çok beğendim çok hoş :img-wink:

Ya ben Erdall Güney ve Eylem Aktaş'ın birlikte söyledikleri bi şarkı daha dinledim ama bulamadım:icon_sorr Sözleri çok güzel

Sana ulaşmakmış oysa senden kaçmak
Bahtsız(?)yüreğim uslanmaz hayat
Aşk unutulmaya esir bir film
Başrollerde hep zavallı kalbim :img-in_lo :img-blush :icon_sorr

Çok güzel ya süper bi şarkı "Unutulmayanlar "filminin soundtrackinde ismi de Hüzn-ü Kar....

Bide Işık&Yaşar Defne&Deniz sahnelerinde çalan müzik de Kemal Sahir Gürel'in albümünde esir kalpler die geçio :img-in_lo :img-blush

ergim
05-05-07, 13:50
ya yaseminde nefret ediyorum söylemeyeyim söylemeyeyim dedim ama ben hayatımda bu kadar salak bi kız görmedim yaa yeter bu yaptığı saçmalıklar artık. hem kendin söyle asıl sewdiğin adama mutlu bir hayat kurmanı istiyorum diye(hemde bensizzzz) hemde baskasıyla görünce kıskançlık krizlerine gir bu da yetmezmiş gibi sewmediğin bir adama zorla aşık olmaya çalışarak hem onu hem kendini hemde ahmetimizin hayatını mahfet.
o rüyaya yaptıkları neydi yaa ben ayladanda nefret ediyorum çünkü rüyanın ahmetin çocuğu olduğunu bile bile ona ewlenme teklif etti ama yaseminde az değilmiş yaaa başlarda yasemini ne kadar çok sewiyordum iyice azıttı bu bölümlerde kafayı yedi iyice yaa

iReMJeLiBoN
05-05-07, 14:05

ne degisecek?

koptm süpersn:D ya belkide necdet götür beni buralardan falan diyecektir..

bbide şeyi anlamadım AHmet hukuk fakültesine basladı hoca olarak fakat gelecek hafta Kıbrıscık'a dönecek? Nasıl olacka o ..?:)

askasurguncu
05-05-07, 14:11
cn dememkki sean görmüşün biz görmemişizz bu yüzdean biz seziyoz sean sevmiyonn bu bu kadar basit hem ne bililemki sena uyduruyosun bunları oda var deilmi budda olamazmım bean şahsean inanmıyom aam bu benim şahsi düşünceam bak senin lafına karşı çıkmıyorum ama yalandaırda demiyorum cnm benim

aysem yazdiklarinin altina imzami atiyorum havinim diye biri vardi bereni hiç sevmiyordu ama sette gormus bereni ve cok sicak kanli birisi diyordu neyse berenciler toplanin berosun sayfasinaa tartisma kapansinn :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

iReMJeLiBoN
05-05-07, 14:30
bencede çok boşladılar.. önceleri teo laleden hoşlanıyomuş izlenimi veriyolardı ama şimdi sadece arkadaşlar... gerçi bu teo lalenin yanında sanki biraz küçük duruyo ama çok tatlı ikside

Necdet, Teoyu öldürür.. :D:D

Dün aksam anladım Teonun şive sorununu Yunanmıs.. :D

Sweet Bunny
05-05-07, 14:31
Arkadaslar Bölümün Sonunda noldu?Yani Opera dan ciktiktan sonra?Kisaca özetleye billirmisiniz??=)Kacirdimda..Ben dün sormustum ama kimse cevap vermedi..Yada ben görmedim,ondan yine soruyom.:img-help: .

şeboist
05-05-07, 14:31
irem sen bilmiyor muydun teonun yunanlı olduğunu? :)
çok komik ama onun konuşma tarzı falan.yemek yiyişi bile çok tatlı. :)

emosss
05-05-07, 14:32
Necdet, Teoyu öldürür.. :D:D

Dün aksam anladım Teonun şive sorununu Yunanmıs.. :D

tabi onunda hiç aklına gelmez böle bişey... ayrıca ben bayılıyom onun konuşmasına.. ş'leri s gibi çıkarıyo ya.. çok şeker oluyo

yamisis
05-05-07, 14:32
Arkadaslar Bölümün Sonunda noldu?Yani Opera dan ciktiktan sonra?Kisaca özetleye billirmisiniz??=)Kacirdimda..Ben dün sormustum ama kimse cevap vermedi..Yada ben görmedim,ondan yine soruyom..
hayatım eve gitti herkes..yasemin odasına gitti .odanın içinde turladı bi kaç kez.bir şeyler düşündü .sonra necdetin odasına gitti. çok şehvetli bi bakış fırlattı:D:D sonr anecdete yaklaştı..yanağını filan okşadı bir iki saniye sonr anecdet afalladı tabi.ordada bitti.

SEZİN
05-05-07, 14:33
Ne oluyor yahu burada..Arkadaşlar lütfen komik olmayın..Yaş ortalamamızın yüksek olduğunu düşünmek istiyorum..Kimse kimseye ben bunu seviyorum sen şunu seviyorsun yok dizi eşittir şu şahıs,yok oyuncu bu diye ahkam kesemez..okudum yazdıklarınızı ve dumur oldum yani!!!

İsteyen istediğini sever..Herkesin kendine göre bir fikri vardır bu fikri başkasına dayatmaya çalışmak saçmalıktır yani...

Konu gerçekten,komik ve gereksiz..Hİç gülesim yoktu yani..Ben şunu seviyorum diye herkes onu sevecek diye bir şey mi var..Ben severim sen sevmezsin..veya sen seversin ben hiç sevmem..Neyin kavgasını yapıyorsunuz cidden anlamadım yani..

Oyunculuktan bahsedilmiş..Bazısına göre "oyunculuk" sıfatını almanın yolu konservatuardan geçer bazısına gçre bu sıfatı alaiblmek için allah vergisi yetenek yeterlidir..Güzelliğin de göreceli bir kavram olduğunu yazmama gerek yok sanırım...Bu dizide tüm oyuncuların belli kitleleri var..Herkes saygı çerçevesinde sevdiği oyuncuyu desteklesin..Buraya gelip bu fikri başkalarına dayatmak da ne oluyor yani???

Özgür bir forum olduğunu düşünüyorum ben buranın..herkes istediğini dile getirebilir,yorumunu yapabilir..Haa saygısızlık işin içine girerse,hakaretler havada uçuşursa o ayrı..ZAten bütün arkadaşlarım bu durumda müdahale edecektir..Burada arkadaşlar kendi aralarında eğleniyorlar..Beren hanıma saygısızca bir söylemde bulunulduğunu görmedim ben..Bazılarımız sevmiyoruz ve bunu dile getiriyoruz..şimdi biri gelse canseli sevmiyorum,okandan nefret ediyorum dese ne olacak..İyi sen bilirsin der geçeriz yani..Bu konuya neden bu kadar takıldı anlamış değilim..Dizinin başından beri bu muhabbet var yani..Lütfen böyle şeylerle doldurmayalım arkadaşlar burası..

iReMJeLiBoN
05-05-07, 14:33
irem sen bilmiyor muydun teonun yunanlı olduğunu? :)
çok komik ama onun konuşma tarzı falan.yemek yiyişi bile çok tatlı. :)

bLmiodm ama bi gariplk vardı ya eet asırı sirin böle ş leri falan söyleyemiyor.. :D en yakında 3 dügün bekliorm sevim mehmet , lale teo en sonda deniz defne.. valla denizle defne sevim ve mehmetten önce evlenirse şaşırmam.. :D

LİN
05-05-07, 14:34
bencede çok boşladılar.. önceleri teo laleden hoşlanıyomuş izlenimi veriyolardı ama şimdi sadece arkadaşlar... gerçi bu teo lalenin yanında sanki biraz küçük duruyo ama çok tatlı ikside

Ya evet ikiside çok tatlı.Bence Necdet'te destekler ikisini.Teo kesin korkar Necdetten,açılamaz bir türlü.Lale'nin babası bu işe karşı çıkabilir tabi Atinadaki Teonun aileside.OF YAZIK ONLARA...

archeologue
Her neyse ya nolcak bu Işık'la Yaşar'ın hali sonnuda kavuşacaklar mı yoksa Yaşar'ım ölecek mi(çaktırmayın konu değiştiriyim:icon_whis )

sorma canım yaa dün çok üzüldüm onlara:icon_sorr
yaşar ne zaman tanışacak ki mehmetle? babası tanıştı ama pek hayırlı olmadı kanımca :)

emosss
Arkadaslar Bölümün Sonunda noldu?Yani Opera dan ciktiktan sonra?Kisaca özetleye billirmisiniz??=)Kacirdimda..Ben dün sormustum ama kimse cevap vermedi..Yada ben görmedim,ondan yine soruyom..

işte evlerine döndüler.. yasemin bi süre odasında yalnız kaldı sonra necdetin odasına gitti. kapıyı açtığında önce derin bi nefes aldı sonra necdete yaklaştı yüzüne dokundu...
uyku sersemiydim bu kadar hatırlıyom valla

şeboist
05-05-07, 14:36
yok iremcim sivimle meemed daha önce evlensin.zaten öyle olması gerekiyor. :hıh
ah şu 2 hafta çabuk geçse de meemedin ne yapacağını görsem. :img-blush

zeyneps
05-05-07, 14:36
sorma canım yaa dün çok üzüldüm onlara:icon_sorr
yaşar ne zaman tanışacak ki mehmetle? babası tanıştı ama pek hayırlı olmadı kanımca :)

Evet ya nolcak bunların hali üffffff...sonunda hep Yaşar'ın öleceğini düşünüyorum Zarife'yle Ümit gibi kavuşamayacaklar gibime geliyyyyy:sad53:

Ayyy tüh keşke az önce ekonimik boy kankamız burda olsaydı yaşı küçük olanlar görüp de örnek alsaydı onu :img-in_lo :img-blush

emosss
05-05-07, 14:37
bLmiodm ama bi gariplk vardı ya eet asırı sirin böle ş leri falan söyleyemiyor.. :D en yakında 3 dügün bekliorm sevim mehmet , lale teo en sonda deniz defne.. valla denizle defne sevim ve mehmetten önce evlenirse şaşırmam.. :D

evet bende yani... aslında en çokta memedle sevimi boşladılar...en kısa zamanda onlardan bi izdivaç kararı bekliyorum

yamisis
05-05-07, 14:37
oh..valla burda pc yi kırıyodum biraz önce..yok yok bu dizi bizi asabi yaptı:D:D

anacım ubndan sonra necdet dışında kimse hakkında konuşmıcam deeeermişim.dayanabilir miyim hiç??

özge_letyy
05-05-07, 14:41
oh..valla burda pc yi kırıyodum biraz önce..yok yok bu dizi bizi asabi yaptı:D:D

anacım ubndan sonra necdet dışında kimse hakkında konuşmıcam deeeermişim.dayanabilir miyim hiç??

ben de klavyeyi kırıyordum az kalmıştı yani:D
ben necdetin güzideyle bi,r ömür mutlu mesut yaşamasını istiyorum bence çok yakışıyorlar:)

yamisis
05-05-07, 14:43
ben de klavyeyi kırıyordum az kalmıştı yani:D
ben necdetin güzideyle bi,r ömür mutlu mesut yaşamasını istiyorum bence çok yakışıyorlar:)
ya ben sade ve sadece necdetin mutluluğunu istiyorum..kimle olur orası önemli diil dimi ama??ister yasemin istter güzide..ama yasemin kredisini dolduruyor kanımca..biraz daha necdeti üzerse necdetin sonsuza kadar ondan uzak kalmasını dilicem..ayrıca umarım beraber olmazlar.ziraaa bunu ahmede yönelik bir misilleme oldugunu biliyorum ve yasemin boş yere necdeti kullanmış olacak.yazık necdetime...

zeyneps
05-05-07, 14:44
yamim canım Harun'u atcağın zaman sakın Işık gelip kurtarmasın onu :icon_whis

Ya da Harun intihar etmeye kalkarmış
-Artık bu utançla yaşayamam gelme Işık gelme....gelme kız zilli seni atarım kendimi aşağıya valla ölümü öp gelme
-Harun dur nolduki ,bana anlatamaycağın noldu ay atlama diyiiiiim sağa dur...yaptığın şeye tanık mı olmamı istiiiiyyyyn,atlama sakın bak panik atak var binde ..ayyy titreme geliyyy ya bağa
-Dünkü mitinge katılamadım oysa kankalara söz virmiştim,uyuyakalmışım,artık bu utançla yaşayamam

Tabi Işık Yaşar'ı çekip kurtarır .İkisinin de gözü yaşlı
-Artık evlenmemiz gerek dimi Işık?
-Ne diyin sen sirseri ağzını burnunu dağıtırım ha...:hıh niye evleniymişiz biz ne cevap vericeksin çok miraaak idiyorum doğrusu:icon_whis
-Eeeee mitinge katılamadım diğer insanların yüzüme bakamam ,aileme ne derim
-Bağa ni bağa ni.....çalar saatini kursaydın.:hıh...akıl getti akıl...geriii mi ne yaaaa:hıh

emosss
aynen ya...=)

o lozan iside umarım biran önce hallolur.. Ahmet ve Sevim sayesinde..:)

bence hallederler o işi... yoksa defne baya kopar diziden.. bide şimdi aklıma geldi şimdi defnehani sevime niye aylaya hber veriyoki falan diyodu ya.. çok şekerdi o konuşmada..

LİN
Teonun Rum olduğunu unutan arakadaşlar.Demek ilk bölümleri dikkatli seyretmemişler.:img-yes: Adadaki Pastanenin asıl sahibi Teo'nun babasıydı.Sanırım sadece azınlıklara uygulanan veraset vergisi döneminden sonra Teo'ların durumu kötüleşti ve Necdet'in babası aldı pastaneyi.İlk bölümlerde babasının Necdet ve Teo ortaklığını istememe sebeblerinden biri de buydu.6-7 Eylül olaylarından sonrada Teo'nun ailesi Atina'ya gitmek zorunda kaldı.

_nesli_
05-05-07, 14:51
1.defnenin sevime ağlayarak ve sinirli bi şekilde ''onu niye arıyoki demesi''
2.rüyanın 'sen kötü annesin demesi'
3.denizin 'benden garson olmaz' demesi çokk hoşuma gitti bu bölümde

arkadaşlar kesin zaman atlaması yapılcak mı ya?çok kötü oluyo öyle duyumlar geliyo ya çok korkuyom daha bunlara yeni yeni alışırken zaman atlaması yapılırsa rüyayı göremicem :(

zeyneps
05-05-07, 14:56
Ya şimdi yine Berenfanlarından azar işitmeyim:icon_whis ama ben 70'li yılların sonuna doğru Yasemin'in ölmesini istiyorum çünkü o zaman Ahmet ve Rüya'nın baba kız olarak ilişkileri ön plana çıkar ....:img-yes: hem Ahmet kızını öğrenirse ona canı gönülden bağlanır bi de annesi ölürse el üstünde tutar,Rüya'da babasına acaip bağlanır ikisinin çok tatlı bi ilişkileri olur izlerken çok keyif alırız aynı zamanda da acaip hüzünleniriz süper bişey olur :sad53:

şeboist
05-05-07, 14:57
yalnız rüya annesine öyle deyince ben bir oh çekmişim ki sormayın.:img-hyste
içimin yağları eridi o sahnede.:icon_whis
zaman atlaması yapmazlar.daha 2 sezon devam edecek kuzum.neden bu kadar çabuk atlasınlar?valla o hızla giderlerse sonlarını düşünemiyorum.:img-hyste uzay çağına kadar gelirler herhalde.:img-hyste

beren_delisi
05-05-07, 14:58
evet şeboist çok kötüydü ''sen çok kötü bir annesin'' demesi ama sonradan barıştılar ve yaseminin ahmet için ağlaması çok kötüydüüü

beren_delisi
05-05-07, 14:59
ve de arkadaşlar neden diziyi sıla gibi yapmıyorlar ben ona özensinler demiyorum ama birazda birleşik olsalar önlerinde engeller bile olsa razıyım ama birleşikken!!!

_nesli_
05-05-07, 15:01
rüya öyle diyince bende çok sevindim bir ikide yapıştırsa tam süper olucaktı anneye bak hem evli hem eski sevgilisiyle buluşuyo o kadarını anladık ama bari kızını götürüp kötü emellerine alet etme dimi eski sevgilisine kızmış gelmiş çocuğu azarlıyo anneye bak :hıh keşke rüya biraz daha konuşabilseydi de biraz küfür de ederdi anasına :D

espirik yaptım yanlış anlamayın berenciler lütfen üstüme çullanmayın bi şakaydı) :good:

askasurguncu
05-05-07, 15:06
rüya öyle diyince bende çok sevindim bir ikide yapıştırsa tam süper olucaktı anneye bak hem evli hem eski sevgilisiyle buluşuyo o kadarını anladık ama bari kızını götürüp kötü emellerine alet etme dimi eski sevgilisine kızmış gelmiş çocuğu azarlıyo anneye bak :hıh keşke rüya biraz daha konuşabilseydi de biraz küfür de ederdi anasına :D

espirik yaptım yanlış anlamayın berenciler lütfen üstüme çullanmayın bi şakaydı) :good:

vallah ikiside sinirlenince bir guzel oluyorlar
ben cok begendim o sahneyi artik daha cok gosterseler yasemin ve ruyayi birlikte daha iyi olacakk

aysem_
05-05-07, 15:12
Evet ya nolcak bunların hali üffffff...sonunda hep Yaşar'ın öleceğini düşünüyorum Zarife'yle Ümit gibi kavuşamayacaklar gibime geliyyyyy:sad53:

Ayyy tüh keşke az önce ekonimik boy kankamız burda olsaydı yaşı küçük olanlar görüp de örnek alsaydı onu :img-in_lo :img-blush

arkadaşım yazdıklarına katılıyorum bencede Yaşar-Işık aşkının sonu bir Zarife -Ümit olayı gibi olacak ki ben şimdiden kendimi alıştırayım çünkü bu dizide Yaso-Ahmet ve Yaşar-Işık çiftlerini çok seviyorum. hele o yaşar ve ışık'ın utangaç halleri süper ya.... çok tatlılar...

şeboist
05-05-07, 15:13
ayşe biz de rüyaya yardım ederiz değil mi kanka?:img-hyste çok memnun oluruz bundan hatta.:img-hyste
ekşisözlükten mi yorum?gece eklemiştiler sanırım.harbiden komikti.babam onu taklit etti.:img-hyste edilmeyecek gibi değilki ama.:img-hyste yazık necdete...:icon_whis

_nesli_
05-05-07, 15:14
rüya bi an düşçek sandım ben o sahnede öyle hızlı kaydı ki düşçek sandım ama koltuğa yapıştı Allahtan sarılınca da sarılma diyo cnm benim ya anasından çok babasını seviyo annesine bi 'beni öpme ' der bi 'sarılma' iyi de yapıyo bide babam rüyayı ablamın küçüklüğüne benzetti sinir oldum bana benzetmedi ben yalnız mıyım ? :(

özge_letyy
05-05-07, 15:15
Ya hakikaten o ağlama sahnesinde bayılacağımı hissettim
olmak zorunda mıydı o ve nasıl bir ağlamydı çözemedim:D

yamisis
05-05-07, 15:15
valla rüya o yaşta anladı anasının kötü anne oldugunu..eh yasemin artık dha bi ilgilenir sanırsam..şahsen çok koydu o söz yasemine.ama ben bile acıdım şu odada ahme tiçin ağlarken yasemine...

muko88
05-05-07, 15:35
Merhabalar...
Gördüğüm kadarıyla çok gereksiz bir tartışma yaşanmış...
Hiç hoş değildi, ama ne yapalım olmuş bir kere...
Bu Beren mevzusu baydı hakikaten.

Bu arada Rüya'nın sen kötü bir annesin demesini hemen yorumlarınızda kullanmaya başlamışsınız arkadaşlar...
Yasemin'in aleyhine kullanmayın hemen bunu canım.
Rüya gibi bir çocuk karşısındaki anne Yasemin olmasa bile bağırdığında öyle bir cümle kurabilir, ki kuran çok çocuk var.
İnsanlık hali, sinirlenip bağırdı diye bir kere kötü anne olacak hali yok.
Ben Yasemin ile Rüya ilişkisine söz etmek istemiyorum, çünkü annelik çok başka bir şeydir.
Yasemin'in Rüya ile ilgili sevmediğim tek bir şeyi var; onu zaten sizler de biliyorsunuz.Rüya'yı Ahmet'ten saklaması:img-yes:

zeyneps
05-05-07, 15:45
Arkadaşlar ekşi sözlükteki iki yoruma çok güldüm :img-hyste :img-hyste Buyrun:

dizi ızdırap gibi insanın içinde hepimiz necdetiz sloganı atarken soyunmak ve bi yandanda bi yastığa sarılıp sallanma isteği doğuruyor

operaya ayla ve ahmet bir çift olarak, necdet ve yasemin de karı koca olarak gitmişlerdir. 4 insandan ahmet'i iki kadın arzulamaktadır; ayla arzulanan erkek ahmet'i kapmıştır, ona kendini sevdirebilmek için zamanı vardır, kendini sevdiremese dahi bir süre de olsa onun kadını olacaktır; yasemin 2 erkek tarafından da arzulanan kadındır; necdet ise istenmeyen adamdır, istenilen kadını kapmasına rağmen multlu değildir, ne kendini ona 5 yıldır kabullendirebilmiş, ne de o'nun erkeği olabilmiştir.
bunun sonucunda sahnede de en tepkili insan olarak görülmüştür, ayrıca dizi sahne itibariyle dördünün de hayatlarının kısa özetini geçmiş gibiydi

:img-hyste :img-hyste

NiliWerda
05-05-07, 15:48
yeni baslik hayirli olsun...
cok yazmadiginiz icinde tesekkurler:))
Hemsom buarada sana gecmis olsun ya benimde arada burnumdan sip sip ama gelip geciyo (aman babam gormesin hemen -kizim portakal suyu ic- der:img-hyste )

deniz gezmişin idamını gösterirler diye düşünüyorum.sonuçta adnan menderesi de göstermişlerdi.ama menderesinki kadar ayrıntılı olmaz herhalde.:img-help:

kanka bence ayrintili olur yani hem bence herkes o sahneleri bekliyor diye dusunuyorum:img-blush

ya biz onun yaseminin 2. cocugu diye ahmin etmstik ama ya hakkat denizin coguda olabilir ayyy canimmm:img-in_lo
o cocuk kizmiydi (ay ben daha izlemedim jenerigi) kiz olursa Nil koysunlar gebertirim:img-hyste

şeboist
05-05-07, 15:49
ziyneps allah senden de o yorumları yapanlardan da razı olsun.süper yazmışlar koptum.:img-hyste görün muhteşem çekilemeyen aşkınızı.:img-hyste olmaz olsun böyle aşk.:icon_whis bu kadar batamazdı herhalde.:icon_whis

EmmRe
05-05-07, 15:49
operaya ayla ve ahmet bir çift olarak, necdet ve yasemin de karı koca olarak gitmişlerdir. 4 insandan ahmet'i iki kadın arzulamaktadır; ayla arzulanan erkek ahmet'i kapmıştır, ona kendini sevdirebilmek için zamanı vardır, kendini sevdiremese dahi bir süre de olsa onun kadını olacaktır; yasemin 2 erkek tarafından da arzulanan kadındır; necdet ise istenmeyen adamdır, istenilen kadını kapmasına rağmen multlu değildir, ne kendini ona 5 yıldır kabullendirebilmiş, ne de o'nun erkeği olabilmiştir.
bunun sonucunda sahnede de en tepkili insan olarak görülmüştür, ayrıca dizi sahne itibariyle dördünün de hayatlarının kısa özetini geçmiş gibiydi

Harika ya :) cidden çok komik...Hayatmlarının kısa bir özeti gerçektende :)
Herkes Ruya ile Yaseminin tartışmasına sevinmiş ama ben üzüldüm açıkcası.Yasemin i neden bu kadar sevmiyorusunuz yahu :)Ne kadar bende son bolumlerde sinir olsam da:)
Birde ben şu Yaşarı hiç sevmiyorum ya.Bence Harun-Işık daha bir iyi :)

şeboist
05-05-07, 15:56
bu akşamki bölümün finaliyle, "ayıp ettin yasemin... necdete, ahmete, kendine, aşkına..." dedirten dizi.

ben bunu diyeni alnından öperim.tam iç dünyamı yansıtan bi ifade.:icon_whis alkışlıyorum seni kuzum.:happy0064

Alexia
05-05-07, 15:59
Arkadaşlar,
Eğer tekrar oyuncular konusunda bugün yaptığınız gibi gereksiz tartışmalara girerseniz, başlığı bir süreliğine kilitlemek zorunda kalacağım.
Tekrarlanmamasını diliyorum.
Bölüm Sorumlusu
Alexia

yamisis
05-05-07, 16:01
anaammm..geri geri gitmişiz yine.sayfalar dolusu kavga etmiştik halbuki ..tüm yazdıklarımız boşa gitti.halbuki ben o yazdıklarımın turşusunu kuracaktım:img-hyste :img-hyste iyi oldu iyiki silinmiş boşyere yer kapliyidi gereksiz bir tartışmaydı..niiyse ya hadi çarşamba gel artık yaaaaa..

yamisis
05-05-07, 16:05
Arkadaşlar,
Eğer tekrar oyuncular konusunda bugün yaptığınız gibi gereksiz tartışmalara girerseniz, başlığı bir süreliğine kilitlemek zorunda kalacağım.
Tekrarlanmamasını diliyorum.
Bölüm Sorumlusu
Alexia
tamam alexia yazdıklarına uymalıyız zatii..herkes forumda ..zati biz bi aile olduk nerdeyse.:D:D sinim hala oldu muko anne ben annenin kardeşi melal baba şivil yaramaz çocuk falan filan dermişim:Dpeh peh peh... benim diyeceğim şu ki:acaba necdet ne cevap verecek?innşallah ne soru sorarsa sorsun necdet "nayır nolmaaz" desin...

şeboist
05-05-07, 16:06
beni hala mı yaptın?allah razı olsun kuzum.haha :img-hyste
valla necdette birazcık akıl varsa domatesten uzak durur.:icon_whis

tugchemre
05-05-07, 16:09
ahmetle aylayı gördükçe sinirlendiğim bi bölümdü ama yine olağanüstüydü necdete çok acıdım yasemin bu olaydan sonra necdeti hırsına kurban edecek ve canım necdetim daha çok üzülecek
yasemin ağlarken okadar yapmacıktıki duygusal sahnede kahkahalarla gülmeye başladım rüyacığım yine çok şekerdi

hansec
05-05-07, 16:35
yasemin ağlarken o kadar üzüldümkü.yasık ya hepsi heba oluo arada ama bu sefer aylada kurban edilio gerçi gıcık alıorum ondan ama..sonunda yaseminle ilgili tüm herşeyim yıkıldı..ahmete olan aşkı da hiç bişii gerçek diilmiş demkki..yazık

willlover
05-05-07, 17:03
Şu jenerik hikayesini yeni okumuş bulunuyorum sevgili arkadaşlar. Benim kafam ona takıldı da:) Evet, 2 çocuk görünüyor. Ama sanmıyorum ki Rüya'yla malum 2.'ye dair bir işaret olsun. Bence dekor olsun diye koymuşlardır; ya da Defne'yle Işık'ın küçüklük halidir.:) Zira jenerik hazırlanırken, ben Rüya'nın bile net bir karakter olarak yapımcıların kafasında olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta jenerikte sadece ilk 2 bölümden görüntüler ve özel yapılan çekimler var. Ayrıca Ahmet'le Yasemin'in aşkına şu gün geldiğimiz noktadan fazlasını yapmazlar sanırım,insaflı davranırlar:icon_whis

Eqo
05-05-07, 17:28
Ya kendimde kusur bulmaya başlıcam gece ağlayan ,üzülen kadın sabah şen şakrak olmaz....,

Ben Yasemin' e üzülmedim.Valla onunda üzüldüğüne inanmıyorum.yahu senaristler yeter insaf edin madem öyle yazsın şu günlüğüne ben artık necdet ten hoşlanıyorum.karar verdiin karı koca olucam :biz de rahatlayalım dimi:yok olamaz böyle bir insan :

Yeniden izledim bölümü ,Ahmet'in aylayla ayrıldıktan sonraki sahnesini, odasındaki sahnesini sonra Yasemininkilere baktım..ne denir bilmem siz de izleyin.yıkılan hangisi.Acı nasıl çekilir.Yok yok umutlanmıştım kız biraz acı çekecek die,çünkü acı çekerse aşkı yeniden anımsarım sanmıştım.Gene mutlu mesut yaşayan Yasemin,acı çeken Ahmet.

Bir de Necdet hani çok anlayışlı, çok seviyor ya o geceki ağlamalarda insan sormaz mı ne oluyor Yasemin ? Bumu yani sevgisi bu olsa olsa bencilliktir.Her şeye rağmen gitme kal yanımda ben nasılsa kulaklarımı tıkarım.sabah ta sen resetliyorsun zaten. ohh ne ala günlük gülüstanlık.

Off bende size takılıcam .. karar verdim sıkılmıcam artık şiir yazıcam ve geyik yapıcam.( başarabilirsem

&sedef&özcan&
05-05-07, 17:48
ya ben yaseminden böyle bişey beklemiyodum:(tamam ahmet aylayla evleniyo olabilir ama yaseminin böyle bişey yapması çok yanlış oldu..ya aslında daha nolduğunuda bilmioz,belki daha farklı bişe olcak..bilinmez yani!ama tahmin ettiğimiz gibi bişe yaparsaa bencede necdet izin vermez buna çünkü yasemin bunu gerçekten istediği için yada necdeti sevdiği için yapmıcak bence
bide yaseminle rüyanın kavgası süperdii yaa :):)

ulkuk
05-05-07, 17:54
Dünkü bölümle ilgili yazacağım o kadar çok şey varki.. İçim ezildi diyebilirim.. Tek şey yazacağım Nejdet Yasemin"i kabul etmeyecek. Çünkü Ahmet ile bakışmalarını ve Yasemin"in ne kadar bozulduğunu gördü. Bu yüzden Nejdet"e geldiğini biliyor. Benim tanıdığım Nejdet bunu yapmaz. Keşke Yasemin şöyle dese "Nejdet, biliyorum bana çok sabır gösterdin. Ama biliyorsunki ben içimiden bazı şeyleri atamadım. ama bu akşam artık herşeyi bitirmenin zamanı geldi. Sende şimdiye kadar zaten yapabileceğin herşeyi yaptın. Bundan sonra bu evliliğin normalde nasıl olması gerekiyorsa öyle olması için elimden geleni yapacağım. İnan bana. Belki sana aşık olmadım. Ama kendimce sana değer verdim. Bundan sonrada seni kocam gibi görmek istiyorum." falan dese. Nejdet yine beraber olmaz. Ama en azından anlayacaktır...

Kendini kullanılmış hissetmeyecektir diye düşünüyorum.. Artık Nejdet ve Yasemin beraber olsun. Şu Güzide"ye tahammül edemiyorum. Heleki Nejdet"in operaya karısını bırakıp kendisiyle gelmesini düşünürken. Ne biçim birisi bu Güzide. Nasıl biri. Evli birine kancayı takıyor. İlerki bölümlerde nejdet ile aşk yaşar mı yaşamaz mı bilemiycem ama Güzide karakterini hiç beğenmedim. Beğenmeyeceğim....

Jenerikteki çocuğun da Nejdet ve Yasemin"in çocuğu olacağını düşünmüyorum. Bu gidişle asla beraber olmayacaklar gibime geliyor..

AMA ARTIK YASEMİN VE NEJDET BİRLİKTELİĞİ GÖRMEK İSTİYORUM. Yoksa bu Nejdet, Yasemin"in ağlamalarından sonra iyice psikolojik bunalıma girecek..

şeboist
05-05-07, 17:57
güzidenin neyi var ki sevmedin?:icon_whis ayrı yataklarda yattıklarını öğrenince biraz umutlandı belki de.:icon_whis o da hissetti bence onların gerçek bir çift olmadığını.:icon_whis ben sevdim o kızı valla.hoşuma gitti bu karakter.:P

&sedef&özcan&
05-05-07, 18:02
güzidenin neyi var ki sevmedin?:icon_whis ayrı yataklarda yattıklarını öğrenince biraz umutlandı belki de.:icon_whis o da hissetti bence onların gerçek bir çift olmadığını.:icon_whis ben sevdim o kızı valla.hoşuma gitti bu karakter.:P

valla bende seviyorum güzide karakterini,diziye ayrı bi hava kattı:)güzidenin böyle davranmasının sebebide seninde dediğin gibi cnm onların gerçek bi çift olmadıklarını bilmesi,haklı kız yani şimdi yemiyenin malını yerler...ama necdet yedirmez kendini:)

anita
05-05-07, 18:05
SIMDIYE KADARKI izledigim dizilerde hic bukadar bukalemun bir kadin tiplemesi görmedim yasemin kadar dönek ve ne yapmaya calisan birini hic raslamadim genelde zaten dizilerde kadinlar sorun cikarirda bukadarinada pes dedim yasemin hem adama umut kalmadi baska kapiya kiminle evlenirsen evlen diyor tabi böyle demiyor ama sonuc bu sonrada kiskanip kapris yapip sanki ahmetten intikam alircasina necdetin odasina giriyor bu nekadar sacmalamak anlamadim kim cok seviyor derseniz ahmet ahmet derim cünki ahmet herzaman sadik kaldi tamam yaseminde kaldi ama bunu ahmet bilmiyorki benim düsüncem bu kadin bu rolu beceremiyor beren hanim onun yerine özgü namal oynasaydi aci ceken kadin nasil oynanirmis yada rol nasil yapilirmis görurdük bu beren yüzunden dizinin en güzel sahneleri güme gidiyor yinede diziyi seviyorum :img-in_lo

anita
05-05-07, 18:11
bide suna kiziyorum her nekadarda necdet karakterinin iyi huylu oldugunu düsünsemde onunda en az yasemin kadar bencil oldugunu düsünüyorum her ikisininde haklari olmadigi halde adamin kizini saklmamalari her ikisininde rahatimiz bozulmasin mantigi evli olmadiklari halde millete öyleymis gibi yapip kandirmalari özeliklede necdet adam kendi ailesine olmayan torunlarina baktiriyor bu ikisi rüya dogdugunda pekalada hemen ayrilabilirlerdi ve cocukta kendi babasini ögrene bilirdi ama bu bir dizi yapacak birsey yok en gercek ve en dürüt insan ahmet tabi oda gercegi bilen biriyle evleniyor aylada en az yasemin kadar bencil

aylayada acayip sinir oluyorum ne gicik kiz hic baska kiz yokmus gibi onu secmislerya kadroyu secen arkadasi kutlamak lazim

şeboist
05-05-07, 18:12
evet ben de o domatese rağmen bu diziyi seviyorum.:img-in_lo
bugün bi kanalda türkü hazeri gördüm.onun da bu rol için genç olacağını düşünmüştüm ama bi baktım çok değişmiş.iyice bi güzelleşmiş kız.valla çok iyi olurdu o olsaydı ama geçti bolunun pazarı...:icon_whis
zaten demin yine katil oldum.:img-hyste çilek yedim.hehe :img-hyste

şeboist
05-05-07, 18:21
yalnız kızı görünce şok oldum.o kadar değişmiş ki.böyle daha bi kadınsı olmuş.bayağı güzelleşmiş.çok hoşuma gitti.:img-blush
ivet katilim ben.kabul ediyorum bunu.az sonra yeniden katil olacağım.:img-hyste
pamuk helvam benim :img-in_lo

Eqo
05-05-07, 18:25
--------------------------------------------------------------------------------
Ben bir de neyi anlamıyorum biliyor musunuz? (off ne çok şeyi anlamıyor muşum yahu )Şimdi Necdetçiler Necdet in Yaseminle birlikte olmasını istiyor ve Güzideyi istemiyor ya ,neden? Necdet Güzideye aşık olacaksa ve mutlu olacaksa neden olmasın? Neden illa da Yaseminle

Toptan Yasemin takıntımız olmuş ta haberimiz yok ,oysa ne sevimsiz bir karakter haline dönüştü .neredeyse unkarakter diyeceğim

Anket sorum

1- Ahmetçiler : Ayla Ahmet'i mutlu ederse .Ayla'yı kabul eder misiniz?Ben ederdim ..
2- Necdetçiler : sorumu sormuştum ama farklı olduğu için tekrar ediyorum Güzide mi Yasemin mi? ve neden ?Güzideyi çoktan sevdim.

Yasemin ne olacak derseniz.Bilmiyorum ya şimdi hatasını anlar bir doğru karar verir ( ya Ahmet der koşar gider -dürüst olur- ya da Necdet 'in duygularıyla oynamaz inat için değil gerçekten istediği için karısı olur:)Buna göre kararımı değiştiririm belki,Yoksa ne hali varsa görsün bana ne ..

İyi ki bunlar şuan gerçek hayatta olmuyor.Çatlarım böyle bir olay yaşayan arkadaşım olsa

şeboist
05-05-07, 18:28
bu kadar saçma bişey gerçekte olamaz zaten.:img-hyste
ayla aamedi mutlu ederse tabiki severim.:img-blush gerçi ben aylayı şuan da seviyorum.
necdet için en iyisi güzide bence.:img-wink:
domatese gelince ondan kimseye eş olmaz.o alsın başını gitsin dağlara.onun için en hayırlısı budur.bizim için de...:img-pilot
başına bir hal gelirse domates dağlara gel dağlara... :img-hyste

iReMJeLiBoN
05-05-07, 18:30
demin beyaz showu gösterdiler.. Fatih Terim şey diyor

tam izliyordum operaya gittiler Yasemin Ahmetle karsılasacaktı sen cagırdın dedi Beyazda allahım Hatırla Sevgiliyi izliyor reklam aralarında

flan dedii..:)

spdr
05-05-07, 18:31
ben ahmet ve yasemini bir arada görmek istiyorum..
zaten ayla yada necdete gıcık olmuyorum..
bazı durumlar dışında yani:img-yes:

ahmet ve yaseminin gerçekte ne hissettiğini bildikleri için..
aylaya da necdete de haksızlık yapıldığını düşünmüyorum:img-cool2

ayrıca ben kimseyi bencil diye suçlamıyorum..
belki ben de bencilimdir ve o yüzden normal geliyordur..
ama yaseminin necdetin evlenme teklifini kabulü-birlikte yaşamaya devam etmeleri necdetin de isteğiyle oluyor..
sonuçta ikisi de mevcut şartlarda kendileri için en mutlu olabilecekleri durumu oluşturmaya çalışıyorlar...
ayla ve ahmet için de aynı şeyler geçerli tabii..:img-yes:

ayy ben yazmayacaktım bular hakkında:hıh
senaristlere kızıyorum çünkü..
yani en imkansız-zorlayıcı durumlara sebebiyet veriyorlar..
başta yazdıklarımı okuyunca senaryodan memnun olduğum anlaşılmasın yani:icon_whis

anita
05-05-07, 18:45
ben ahmet ve yasemini bir arada görmek istiyorum..
zaten ayla yada necdete gıcık olmuyorum..
bazı durumlar dışında yani:img-yes:

ahmet ve yaseminin gerçekte ne hissettiğini bildikleri için..
aylaya da necdete de haksızlık yapıldığını düşünmüyorum:img-cool2

ayrıca ben kimseyi bencil diye suçlamıyorum..
belki ben de bencilimdir ve o yüzden normal geliyordur..
ama yaseminin necdetin evlenme teklifini kabulü-birlikte yaşamaya devam etmeleri necdetin de isteğiyle oluyor..
sonuçta ikisi de mevcut şartlarda kendileri için en mutlu olabilecekleri durumu oluşturmaya çalışıyorlar...

yaseminde halinden sikqayetci degil yanliz necdeti suclamak yersiz bence suclu varsa ortada bu yasemin ve necdettir simdi bunlara aylada eklendi ben aylanin öyle melek oldugunu düsünmuyorum hatta seytanin ayakkabiyi tersten giydirecek kadarda sinsi ve pilanci oldugunu düsünuyorum bu bu seytan ücgeninden hic haberi olmayan ahmete aciyorum:icon_whis

en tuhaf olanida yaseminin herzaman normal olmasi ve neseli olmasi ahmet öldu deseler aksam aglar ama sabah hayat devam ediyor der nesesini kaybetmez yeterki necdet üzülmesin necdet cok iyi biri okadar iyibiriki yasemin kirk yillik askina degisdi yasemin tutarsiz ve beren hanimda bir okadar kötü oyuncu belkide bu yüzden gicik oluyorumdur ben bu yasemine cünki izlerken hangi duyguyla izliycemi sasiriyorum ahmete bakiyorum adam acidan kivranirken karsidaki kadin yüzündeki o gicik gülümsemesiyle karsilasiyorum:img-cool2

şeboist
05-05-07, 18:48
aynı şeyi biz de yaşıyoruz anita.katılıyorum oyunculuğu çok kötü.daha kendi o duyguyu yaşayamıyor ki bize yaşatsın.bu durumda da onun aşkına inanasım hiç gelmiyor doğrusu.zaten saçmalığın hepsi onda.:icon_whis onun gibi biri asla birini sevemez.o yüzden boşuna aamedin de başını yakmasın.kesinlikle birleşmesinler. :hıh

şilimsi
05-05-07, 18:49
bu kadar saçma bişey gerçekte olamaz zaten.:img-hyste
ayla aamedi mutlu ederse tabiki severim.:img-blush gerçi ben aylayı şuan da seviyorum.
necdet için en iyisi güzide bence.:img-wink:
domatese gelince ondan kimseye eş olmaz.o alsın başını gitsin dağlara.onun için en hayırlısı budur.bizim için de...:img-pilot
başına bir hal gelirse domates dağlara gel dağlara... :img-hyste

aylayı sevmememiz için her hang bi neden yok tabiki ama ahmetten bişeyler saklayarak ve önemli şeyler bilmesine rağmen ahmete evlenme teklif etmesi beni uyuz etti..
yaseminin söylediklerini duymadan etseydi bişey demezdimm ama böyle olmadı:img-pilot
ben dün aylayı şeyde çok beğendim..ahmet teklifini kabul ediyorum dediğinde başını önüne eğdi utangaç utangaç ahmete baktı yaa..ordaa:img-blush
dağlara gel dağlara:img-hyste ===>Ahmet ben geldim..
birleştirince güzel oliy

şilimsi
05-05-07, 18:52
aynı şeyi biz de yaşıyoruz anita.katılıyorum oyunculuğu çok kötü.daha kendi o duyguyu yaşayamıyor ki bize yaşatsın.bu durumda da onun aşkına inanasım hiç gelmiyor doğrusu.zaten saçmalığın hepsi onda.:icon_whis onun gibi biri asla birini sevemez.o yüzden boşuna aamedin de başını yakmasın.kesinlikle birleşmesinler. :hıh

evet süünem abla..yasemin asla gerçekten sevemez..
çünkü seçim yapmayı bilmiyor..sevdikleri için fedakarlık yapamıyor..
hıı şimdi diyeceksiniz ki necdetle rüyayı seçti..onları çok sviyor..
iyide ahmet madem sevdiği adam..niye aşık olmadığı bir adamı tercih etti ki..
tabi kızın bir eli yağda bir eli balda..kendi düzenini bozmak istemedi..
ben o kızdaki yüzsüzlüğüde anlamış değilim hala..ahmetin karşısına geçmiş necdeti üzemem diyo yaa..geryyy:img-pilot

anita
05-05-07, 18:54

ahmet zaten yasemine asik olarak hayatini yakmis ben inaniyorumki eger bu kadin basrol oynamasaydi ve baska bir hanim oynasaydi bu dizi cumalarin birincisi olurdu cünki yapilmamis degisik tamam konusu tanidik ama icindeki olaylar cok afrkli ve bugune ait degil ama bu berenin yüzunden dizinin basinin yandigini ve bu kadini sanatci diye basimiza cikaranlari (allah yasemin gibi sevgili versin)bunlara bu ceza yaterbide ayla karakteri o iyi yapiyor rolunu ama onunda cok itici oldugunu ahmetin kirk yil evde kalsa evlenmiycegi bir kiz oldugunu düsünmeden edemiyorum:img-hyste

spdr
05-05-07, 18:54
gerçekten ayla hiç rahatsız olmıycak mı acaba bunu biliyor olmaktan..
yani söylemesin tamam daa...garip geliyor böyle olması:img-yes:

bu arada kızlar(defne-ışık)çok iriyarılar yaa..:icon_whis
bana mı öyle geliyor bilmem ama..
koşarlarken kocaman duruyorlardı..
hele ışığın pantolonu..
hiç yakışmamıştı:hıh

anita
05-05-07, 18:57
evet süünem abla..yasemin asla gerçekten sevemez..
çünkü seçim yapmayı bilmiyor..sevdikleri için fedakarlık yapamıyor..
hıı şimdi diyeceksiniz ki necdetle rüyayı seçti..onları çok sviyor..
iyide ahmet madem sevdiği adam..niye aşık olmadığı bir adamı tercih etti ki..
tabi kızın bir eli yağda bir eli balda..kendi düzenini bozmak istemedi..
ben o kızdaki yüzsüzlüğüde anlamış değilim hala..ahmetin karşısına geçmiş necdeti üzemem diyo yaa..geryyy:img-pilot

cok dogru düsünmussun bu yasemin sevgiyinin ne oldugunun farkinda degil kiymetinide bilmiyor ben düsündüm tasindim yasemine necdette cok ona en yakisani avrupa yakasindan burhan ancak o anlar bu yasemini onunla cok mutlu olucani düsünuyorum:icon_whis

spdr
05-05-07, 19:08
bi de bu bölümde rıza nasıl oldu da hemen kerimana gitmedi anlayamadım:icon_whis
o kadar şey yaparken gururu yok da..
karısına küs giderken mi gururlu oluyo:hıh
valla ben dizide çizilen rıza portresine göre kirimana gitmesini beklerdim:img-yes:

bi de kamil kerimanın evinin oralarda dolaşırken nasıl ciddi duruyor daa..
sonradan(bkz:kız isteme merasiminde:))bu kadar saçmalayabiliyor anlayamıyorum:icon_whis

sevgi38
05-05-07, 19:12
Bakıyorumda herkes Yasemin i yerden yere vuruyorsunuz . Bence duygularını Ahmet gibi gösteremiyor olması bencil olduğunu göstermez.Yüreğinde yaşadığı fırtınaları sadece içinde yaşıyor.Normal insanlar gibi yaşamaya çalışması bukalemun olduğunu göstermez.Necdet e karşı da sorumlulukları var ve onuda elinden geldiğince hoş tutarak yapmaya çalışıyor.Ahmet sadece kendinden sorumlu olduğu için çok rahat duygularını ifade edebiliyor.Yasemin için durum aynı değil.Necdet e ve çocuğuna karşı sorumlulukları var.
Bence Yasemin sevdiğine karşı kendince elinden geleni yapıyor.

şilimsi
05-05-07, 19:16
bi de bu bölümde rıza nasıl oldu da hemen kerimana gitmedi anlayamadım:icon_whis
o kadar şey yaparken gururu yok da..
karısına küs giderken mi gururlu oluyo:hıh
valla ben dizide çizilen rıza portresine göre kirimana gitmesini beklerdim:img-yes:

bi de kamil kerimanın evinin oralarda dolaşırken nasıl ciddi duruyor daa..
sonradan(bkz:kız isteme merasiminde:))bu kadar saçmalayabiliyor anlayamıyorum:icon_whis

rıza hakkında yorum yapmıycam..
ama kamil konusunda susamıycam:img-hyste :img-hyste :img-hyste
öldürdü beni valla yaa..
yere bakan yürek yakan dedi ya aylaya..bi de durdun durdun turnayı gözünden vurdun:img-hyste ..
şevkete gelmiş kız isterken sizden yardım istiycem falan:img-hyste ..bi de alkışlaması..
ama kerimanın kapısında beklerken mahkeme duvarı gibi..gören taş kesiliyy valla:img-pilot

Melal
05-05-07, 19:17
Maşallah dün geceden bu yana başlığı kapatıp yeni bir başlık açmışsınız.:)
Evet Yasemin duygularını pek gösteremiyor.
Ama duygularını gösterememesi hayatına hatta başka hayatlara mal oluyor.
En başta kızının hayatını mahvediyor.
Ahmet'e en başında hamile olduğunu söyleyemedi hadi anladık.
Ama 5 yıl sonrasında karşısına bir dolu fırsat geçti ve o fırsatların hiç birisini değerlendiremedi.
Bu da mı duygularını gösterememek.
Yasemin maşallah haftaya Necdet'e duygularını gösterecek.
Ahmet hala ona yeniden deneyelim derken o hiç ne gözleriyle ne sözleryle duygularını belli etmedi.
Hep Ahmet bu aşk için çabalayan taraf oldu.
Hazıra konmak isteyen ise Yasemin şimdi Ahmet Ayla'yla evlenecek diye hiç tafra yapmasın.
Dengesiz bu kız ya hem Ahmet'e kendine bir hayat,bir yuva kur diyor.
Hemde oğlan Ayla'yla sözlenince iki karış surat gösteriyor.
Bunu aklı yerinde olan hiçbir insan evladı yapmaz.
Umarım Rüya büyüdüğü zaman gerçekleri öğrenince annesine bunların hesabını sorar.

merhem
05-05-07, 19:20
--------------------------------------------------------------------------------
Ben bir de neyi anlamıyorum biliyor musunuz? (off ne çok şeyi anlamıyor muşum yahu )Şimdi Necdetçiler Necdet in Yaseminle birlikte olmasını istiyor ve Güzideyi istemiyor ya ,neden? Necdet Güzideye aşık olacaksa ve mutlu olacaksa neden olmasın? Neden illa da Yaseminle

Toptan Yasemin takıntımız olmuş ta haberimiz yok ,oysa ne sevimsiz bir karakter haline dönüştü .neredeyse unkarakter diyeceğim

Anket sorum

1- Ahmetçiler : Ayla Ahmet'i mutlu ederse .Ayla'yı kabul eder misiniz?Ben ederdim ..
2- Necdetçiler : sorumu sormuştum ama farklı olduğu için tekrar ediyorum Güzide mi Yasemin mi? ve neden ?Güzideyi çoktan sevdim.

Yasemin ne olacak derseniz.Bilmiyorum ya şimdi hatasını anlar bir doğru karar verir ( ya Ahmet der koşar gider -dürüst olur- ya da Necdet 'in duygularıyla oynamaz inat için değil gerçekten istediği için karısı olur:)Buna göre kararımı değiştiririm belki,Yoksa ne hali varsa görsün bana ne ..

İyi ki bunlar şuan gerçek hayatta olmuyor.Çatlarım böyle bir olay yaşayan arkadaşım olsa

Yalnis biliyorsun 1,veya 2 necdetci haric
butun necdetciler yasemin denilen o domatestennefret ediyor
Ve kesinlikle birlikte olmalarini istemiyor
Allah askina onun gibi birdomatesi kim ister kim sever artik:icon_whis

şilimsi
05-05-07, 19:21
yaseminin ahmete sende bir hayat kur demesinin sebebi necdetten ayrılamamasıydı..madem necdetş bırakamıyor ahmette kendine gelsin bir düzen kursun diye..amaaaaa işte salak niye ayrılamıyosun..geryy..dengesüüzz..sirserii:hıh

şilimsi
05-05-07, 19:23
Eqo..
eğer ayla ahmeti mutlu edecekse ben aylayı tabiki kabul ederim..sonuçta önemli olan yaseminin mutluluğu..ama ayla ahmetten bildiği ve öçok önemli olan gerçekleri saklıyo....gerçekten seviyor nedense ama rüyayı söyleyerek ahmeti mutlu etmeyi değil de..söylemeyip o malum teklifte bulunarak kendini mutlu etmeye çalışıyor..
ee ne anladım ben bu sevgiden:hıh

spdr
05-05-07, 19:29
purple_dream..canım hs nin sitesine bak istersen:img-wink:
ben istemediğim biri ahmeti mutlu ederse hiç de mutlu olmam:hıh
oğlumumu evlendiriyorum ayy:hıh

önceden de yazmıştım ama..
rüya yaseminn kucağında uyurken!eliyle oynuyordu ya..
gördünüz mü orayıı..
çok şirindi yııvrucağız:)

__SEYMEN__
05-05-07, 19:32
evet ya çok tatlıydı yerim ben onu..
necdet bence kabul etmeyecek yasemin eğer öylebir teklifte bulunursa çok şaşırdı ama bana etmeyecek gibi geliyor güzide ile necdet beraber olmasın ya ben o kızı başından beri sevemedim çok gıcık bi tip çok ukala ne bilim sevemedim bi türlü

badger
05-05-07, 19:33
Bu bölüm geçen bölümlere göre daha iyiydi..
Yaseminin kendisinin Ahmete çektirdiği ölçüde Ahmetin ona çektirmeye başlaması artık iyi oldu ama tabii bu Yaseminin tutarsız hercai tavırlarından pek anlaşılmıyor ama neyse..
Ahmet geç bile kaldı, çektirirken kendisi de yine yaseminden iki kat daha fazla çekiyor..
Hala Necdeti anlayamadım nasıl bir adamdır,böyle bir insan nasıl olabilir, hiç mi insan vicdan azabı çekmez, o küçük çocuğun ve Ahmetin suratına nasıl bakıyor merak ediyorum..Nasıl bencil bir düşünce ve anlayıştır? Nasıl bunu yapmak için haklı bir gerekçeyle kendini inandırır? çok sevdiği kadına hiç dokunmadan bunca sene evli kal, her gece onun kendisi için değil de başka bir adam için ağladığını duy, o adamın çocuğuna babalık yap, bunu adamdan binbir yalan dolanla gizle, pardon ben çözemedim necdeti, en az Yasemin kadar hercai bir tip...Ahmete yaptıklarından dolayı ne yaparsa yapsın benim nazarımda hiç de iyi bir adam değil, hatta çok zat-ı mübalağa...Eğer Yaseminin yaptığı atak eğer onunla beraber olmak içinse umarım bundan istifade etmez..Çünkü bunu yaparsa artık kocaman bir imdaaat derim çünkü nasılbir taşlık,bencillik ve hercailiktir diye düşünürüm..Yaseminin nasıl histerik bir şekilde ağladığını ya da onların birbirlerine bakışlarını gör ve bundan yararlanırsan ve ohhh Yasemin yaşasın beni seçti derse...Artık ne diyeyim...Bütün bunları yaşa ve hissetme..Taş olsa çatlardı böyle birşeye..Onun için hiç bana inandırıcı gelmiyor Necdet.
Dünkü Carmen operası iyi bir seçimdi:Aşkın, ihanetin, kıskançlığın, tutkunun, aşıkların birbirine nispetinin ve ölümlü kavuşmanın hikayesidir Carmen..Tabii umarımo ölüm arifesindeki kavuşmayı ve gerçeklerin itirafı olmaz..Zaten günlük hayatta o kadar can sıkıcı şeyler oluyor ki şu beyaz camın karşısına oturduğumuzda biraz keyiflenmek istiyoruz ama sevgili senaristler buna bir türlü imkan vermiyorlar..Hadi zorluk veya kavuşamamazlık yapsınlar ama bu kadar mantıksız yapmasınlar..
Ayla_ahmet konusunda pek yorum yapmayacağım..Evlenecekler deniyor ama umarım hayırlı bir değişiklikle evlenmezler çünkü önceden de dediğim gibi buzzzz gibi bir evlilik onları bekliyor..çift taraflı işkenceye dönüşecek bir evlilik..Ahmet bekar kalsa gezse tozsa daha iyi bence..
Deniz-Defne çok sevimlilier ama Selma yine yapacak güzel bir iyilik yine o ukala düşünceleri yüzünden Ahmetle Yasemini yaktığı gibi yakmasın bu yeni yeşeren masum sevgiyi, belki şevket,sevim ve mehmet geçmişte olup bitenlerden dersler çıkartıp bu çocukları da mahvetmezler..Ama şuna inanıyorum ki Selma, Defneyi Lausanne'a yollasa da Deniz defneyi bekler, o metruk evi alır, onarır ve Defneyi o evde bekler.
Yaşar ve ışık konusunda çok umutsuzum,akla kara kadar zıtlar..Yaşar gururludan ziyade, çok kompleksli, öfkeli ve kendine güvensiz, bütün bunlar onu tehlikeli kılıyor..Işık da bütün bunları algılayamayacak kadar saf..
Şimdilik bu kadar, esen kalın,

blue_apple
05-05-07, 19:34
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni geldim uzun zamandır takip ediyordum ama hiç katılmamıştım konuşmalarınıza beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim:img-wink:
bu bölümle ilgili yorumuma gelince;necdet ahmet ayla yasemin 4lüsünden bahsetmek bile istemiyorum

daha çok diğer karakterlere değinmek istiyorum

bu bölümde rızayı hiç olmadığı kadar çocuk gördüm.annesi işi yüzünden ona vakit ayıramamış bi çocuk gibi

yaşarla ışık arasında ne olacak onuda anlayabilmiş değilim.ha birde harun var işin içinde ama o da belli edilmiyo

teoyla lale arasında 4. bölümden beri bişi olacağını tahmin ediyorum ama ne kadar doğru olur bilinmez. çünkü 4. bölümde teo nun laleye bi bakışı vardı hatta necdet noluyo die bakınca da konuyu hemen değiştirmişti

denizle defnede çok tatlılardı ama şevket onları görünce ve sonrasındaki soğukluğu acayip güzeldi ne de olsa biricik kızı bir erkeğe gönül vermiş kolay mı!

yamisis
05-05-07, 19:38
valla ben yasemin domitesinin ne ahmete nede necdete gitmesini istiyorum dizinin başından beri kötülük getirdi herkesi mutsuz etti loooow..valla onun layık oldugu yer sevda tepesi semaları...dağlara gel yasemin dağlara:img-hyste :img-hyste

yasemin en iyisi aşkını içinde yaşasın ..en iyisiydi platonik aşık rolü oynaması..valla bu yasemin hiç sevemiyor eline yüzüne bulaştırıyor..iyisi mi içinde yaşamasıydı ..ne vardı günlük yazacak günlük yazarsan elbet başkalarının eline geçer o günlük..hem zati günlüğünü sokağa çıkarmasındaki amacıda bir türlü anlamamıştım dizi başında.insan günlüğünü en önemli sırlarının oldugu defteri nie evden dışarı çıkarır işte yaseminin yarım akıllı oldugu zati dizi nin başında yansıtılmışta biz anlamak istememişiz meğersem...:img-hyste :img-hyste eğer o günlüğü bulmasalardı okunmayacaktı yaseminde aşkını içinde yaşayıp duracaktı..belki içine ata ata şişip patlardı ama böylece ne necdeti mutsuz etmiş olurdu nede ahmedi..yazık valla tek üzüldüğüm ahmetle necdet..birde tabi zaman zamanda aylaya üzülüyorum yazııık yaa ...

spdr
05-05-07, 19:39
blue_apple hoşgeldin canım..
yeni geldin ama hemen ayak uydurdun forumun bu aşk dörtgeninden bıkkınlığına:)
laleyle teo arasında kesin bişiler olucak daa...
her durumda lalenin teonun annesi için o kadar endişelenmesi abartı geldi bana..
gerçi ciddi bi durumsa olabilir bişiler ama:icon_whis

bence annesi teonun yanına gelecek..
lale onunla ilgilencek..
kadın da yııvrum teo..
gel sana bu kızı alalım diyecek:icon_whis
tabi bu hızla giderse bişi olmayacak da...

cerenimo_
05-05-07, 19:40
haftaya verilecek bölümün fragmanını adam gibi hazırlasalar bari.. bu bölümünkünden hiçbirşey anlaşılmıyodu... En azından son sahneyle ilgili belirgin ipuçları görmek istiyorum ben...

spdr
05-05-07, 19:40
spdr yardım için çok teşekkür ederim saol =)

işine yaradıysa sevindimm:img-wink:
müziklerden bahsetmişkenn..
deniz gezmişli sahnede değişik bi müzik vardı dimii..:icon_whis

yamisis
05-05-07, 19:42
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni geldim uzun zamandır takip ediyordum ama hiç katılmamıştım konuşmalarınıza beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim:img-wink:
bu bölümle ilgili yorumuma gelince;necdet ahmet ayla yasemin 4lüsünden bahsetmek bile istemiyorum

daha çok diğer karakterlere değinmek istiyorum

bu bölümde rızayı hiç olmadığı kadar çocuk gördüm.annesi işi yüzünden ona vakit ayıramamış bi çocuk gibi

yaşarla ışık arasında ne olacak onuda anlayabilmiş değilim.ha birde harun var işin içinde ama o da belli edilmiyo

teoyla lale arasında 4. bölümden beri bişi olacağını tahmin ediyorum ama ne kadar doğru olur bilinmez. çünkü 4. bölümde teo nun laleye bi bakışı vardı hatta necdet noluyo die bakınca da konuyu hemen değiştirmişti

denizle defnede çok tatlılardı ama şevket onları görünce ve sonrasındaki soğukluğu acayip güzeldi ne de olsa biricik kızı bir erkeğe gönül vermiş kolay mı!
gel tabi canım..ne demek..hoş geldin ...e yorumlarını beğendim de şu değinmediğin dörtlü konusunda ne düşünüyosun birde onu söyle ....hani necdetçi filansan kırmızı gül yollayıp özel ilgi göstereceğim sana..:D:D şaka bir yana valla necdetçiler ahmetçilere göre daha az oldugu içüüün ben paranoyak oldum...

ha siniiiim..karar verdim bebişim...ben artık bu dizide hiç -Cİ lik yapmıcam..şahsen o kadar değişiyorki bu karakterler sonra yüzümü kara çıkarıyolar...ne necdetçiyim ned eahmetçiyim.ama necdet ekarşı daha bir -Cİ liğim var bebiş..: ::img-hyste :img-hyste

özge_letyy
05-05-07, 19:42
valla ben yasemin domitesinin ne ahmete nede necdete gitmesini istiyorum dizinin başından beri kötülük getirdi herkesi mutsuz etti loooow..valla onun layık oldugu yer sevda tepesi semaları...dağlara gel yasemin dağlara:img-hyste :img-hyste

yasemin en iyisi aşkını içinde yaşasın ..en iyisiydi platonik aşık rolü oynaması..valla bu yasemin hiç sevemiyor eline yüzüne bulaştırıyor..iyisi mi içinde yaşamasıydı ..ne vardı günlük yazacak günlük yazarsan elbet başkalarının eline geçer o günlük..hem zati günlüğünü sokağa çıkarmasındaki amacıda bir türlü anlamamıştım dizi başında.insan günlüğünü en önemli sırlarının oldugu defteri nie evden dışarı çıkarır işte yaseminin yarım akıllı oldugu zati dizi nin başında yansıtılmışta biz anlamak istememişiz meğersem...:img-hyste :img-hyste eğer o günlüğü bulmasalardı okunmayacaktı yaseminde aşkını içinde yaşayıp duracaktı..belki içine ata ata şişip patlardı ama böylece ne necdeti mutsuz etmiş olurdu nede ahmedi..yazık valla tek üzüldüğüm ahmetle necdet..birde tabi zaman zamanda aylaya üzülüyorum yazııık yaa ...

:img-hyste :img-hyste çok haklısın valla
o günlüğü çıkarmaktaki zihniyetten ancak bunlar beklenir
zaten başından beri yaseminden haz etmeyenlerdenim artık gördüklerim karşısında hiç de vicdan azabı çekmeme gerek yok:img-hyste

spdr
05-05-07, 19:43
cerenimo imzana bitiim kuzumm:img-hyste :img-hyste

inş doğru düzgün olur fragman..
zaten birşeyi önceden merak ettirip..
iki hafta sonra cevabı vermelerine sinr olurum dizilerin:hıh
yasemin konuşsa bitseydi işte:hıh

şilimsi
05-05-07, 19:44
ayhh benim anlamadığımda bütün annelerin aynı zamanda hasta olacağı tutmuş yııvrumm...ne ayak:)
hıı bu arada..dizide aynı sahneler tekrarlanıp duriiy anamm..hiç yaratıcı değiller..insan biraz daha şihvet katar yani:)..
dün yasemin yine yatağında ağlıyordu..necdette yan odada bunu duyup kulaklarını tıkıyordu..
5 yıl öncede aynı sahneyi izlemiştim sanki ben..tek fark o zaman rüya dışarıda değil yasemin vızırtısının karnındaydı..şimdi bıcırık dolaşiiy etrafta..!
hıı bunu bilerek koydular öyle biliyorumm..ama ııı...yaseminde ahmeti görünce hep aynı pozisyonda ağliiy anacım..ertesi gün zati carmen biletlerini görünce nicdeti sevincinden öldürücekti..sirseri:hıh

beren_delisi
05-05-07, 19:44

burda senin hayranına hakaret etmiyorum yasemin eline yüzüne bulaştırmıyor sokağa çıkarmadı ışık ve deniz almasın diye elinde taşıo yarım akıllı deil sen kendine bak hiç kimseye hakaret edemessin elbet bir günde sölicekti !! evet nejdet ve ayla ya üzülmen doğru çok saflar!! kötülük hiç bir zaman getirmiyor lütfen başkalarının hayran oldukları kişilere saygı duyalım allah seni izliyor ve dinliyorr bunu bilmen lazımm!!

beren_delisi
05-05-07, 19:46
hatırla sevigli tarih siyaset ve ahmet ile yaseminin aşkını anlatıyor ne kadar saygısızsın başkalarının duygularına ve hiç yakışmadı size ben sizin hayranınızla dalga geçsem oo..ama öle bi şey yok!!!

yamisis
05-05-07, 19:48
valla şu opera sahnesinde kendimi cesur ve güzel izlerken yada hayat ağacı izlerken buldum desem yeridir valla:D:D bir ara arka fondan tok bir erkek sesi çıkıp buğulu buğulu : "aşk,ihtiras,göz yaşı,ihanet,ayrılık,yalan dolan,alavere dalavere..hepsi ve daha fazlasını izlemek istiyorsanız TUTUK ZEKALI VE GÜZEL YASEMİN AĞACI NI sakın kaçırmayın."
diyecek zannettim.bir o eksikti valla.resmen pembe dizi olmuştu o sahne..bakışmalar falan filan..

şilimsi
05-05-07, 19:49
burda senin hayranına hakaret etmiyorum yasemin eline yüzüne bulaştırmıyor sokağa çıkarmadı ışık ve deniz almasın diye elinde taşıo yarım akıllı deil sen kendine bak hiç kimseye hakaret edemessin elbet bir günde sölicekti !! evet nejdet ve ayla ya üzülmen doğru çok saflar!! kötülük hiç bir zaman getirmiyor lütfen başkalarının hayran oldukları kişilere saygı duyalım allah seni izliyor ve dinliyorr bunu bilmen lazımm!!

sana cevabı yami ablamın vermesi gerekiyordu ama tutamadım kendimi..
canımm saçmaladığının farkında mısın..
burda kimse berene cansel abiye ya da okan abiye özel olarak laf söylemiyor..
dizide canlandırdıkları karakterlere laf söylüyor..
sende beğenmediklerine söyle..dalganı geç..
ama burda kimse berene laf söylemiyor..söylenilenlerin hepsi sadece ve sadece YASEMİN için geçerli!!!
bunu idrak edemiyorsan bu başlığa hiç uğrama bence..yoksa sinirlerin daha çok tepene çıkar..benden söylemesi:img-wink:

__SEYMEN__
05-05-07, 19:49
evet ya yasemine neiye herkes çok yükleniyor bence iyi de bir oyuncu yani tamam çok profesyonel değil ama çok sempatik bir insan yani konuşmlara biraz daha dikkat edilse iyi olur

özge_letyy
05-05-07, 19:50
hatırla sevigli tarih siyaset ve ahmet ile yaseminin aşkını anlatıyor ne kadar saygısızsın başkalarının duygularına ve hiç yakışmadı size ben sizin hayranınızla dalga geçsem oo..ama öle bi şey yok!!!

Ya arkadaşım şaka mısın sen?
Sizin yüzünüzden başlık kapanacaktı sabah yine aynı şeyi yapıyorsun bak
Burası her zaman böyleydi istemeyen çeker gider uğurlar ola
Ayrıca sen cidden fazla kaptırmışsın kendini kimse kimseye hakaret edemez derken bir dizi karakterinden bahsediyorsun sense gerçek bir kişiye hakaret etmekten çekinmiyorsun!
Pes sana pes!

blue_apple
05-05-07, 19:51
açıkçası bi anlamda necdetçiyim
ama bu ahmeti de sevmiyorum anlamına gelmez elbette o da çok acılar çekti ama yaseminin birden necdeti bırakıp çocuğunuda alıp yanına gelmesini beklemesi anlamsızde bence.ne de olsa ahmet istasyonda görmüştü rüyanın babasını(!)nasıl sevdiğini. bunu sadece kendisi açısından değilsede rüya açısından ne kadar zor olabileceğini görebilirdi.ahmetin necdete acımamasına hak veriyorum çünkü ona göre yaseminle aralarına giren necdetti.ayla'ya da şimdiye kadar sempati duyuyordum ama bi soğukluk yaratmaya başladı bana göre...

beren_delisi
evet ya neden ben hastasıyım yasemin=beren saat bunu idrak edemediyseniz ben napıyım ben yasemin içinde geçerli diyorumm

yamisis
şivalim sus canım..lütfen gerçekten..çok keyifliyim inan hiç bir şey sinirimi bozamaz bugün..seninde sinirin bozulmasın.burda kaaaaç haftadır tanıyoruz birbirimizi .ve benim ne demek istediğmii sanırım siz anladınız..burda karakterlerimi oyuncularımı konuştugumuzu herkes anlıyor sanırım ...o yüzden gerisi boş laf..tın...tın...tın....

NiliWerda
05-05-07, 19:52
demin beyaz showu gösterdiler.. Fatih Terim şey diyor

tam izliyordum operaya gittiler Yasemin Ahmetle karsılasacaktı sen cagırdın dedi Beyazda allahım Hatırla Sevgiliyi izliyor reklam aralarında

flan dedii..:)

anaa bak sen fatih terime:img-hyste
yeni gelen arkadaslar var hosgelmisler sefalar getirmisler..
arada CAFER diye birini gordum ve sok oldum hatirla sevgili forumunda erkek yoktuda:img-hyste
dizinin sonunu sormussun istersen youtubea bak izleyebilirsin:img-yes:

beren_delisi
05-05-07, 19:52
ama sizde yasemin ahmet e laf atamassınız ve beren saat,cansel elçin atmayınn her şey düzelsin ben de özge özberk için laf atsam pardon zehra için ?

özge_letyy
05-05-07, 19:54
evet ya yasemine neiye herkes çok yükleniyor bence iyi de bir oyuncu yani tamam çok profesyonel değil ama çok sempatik bir insan yani konuşmlara biraz daha dikkat edilse iyi olur

Bakın siz hala bereni konuşuyorsunuz biz yaseminden bahsediyoruz bir
ikincisi beren-delisi arkadaşım zehranın ne alakası var şimdi o böyle abukluklar mı yapıyor ki ben de onu çok eleştirmişimdir ayrıca özgeye laf atmak istiyorsan buyurabilirsin
özge kendini yeteri kadar ispat etmiş üç tane ödülü olan bir oyuncudur sen kendi çapında eleştirebilirsin canım

yamisis
05-05-07, 19:55
cidden ya neden hiç formumuza erkek üye gelmiyiii ???e tabi gelipte konuşulanları ve bizi görüyorsa gerisin geriye kaçıyodur..:D:D:):)
naapsak?

ayrıca fatih terimi zaten çok severim şimdi sevgim katbe kat erttı.sanırım ahmet-yasemin aşkından yana..ay acaba sivim-mehmet hakkında ne düşüniyiiiii??:):):)

beren_delisi
05-05-07, 19:56
zehra da dizide oynuyor yasemin de (adları öyle geçiyor)özür dilerim o zaman !!o zaman yasemini eleştirmeyelim ben senaristlere çok kızgınımmm

yamisis
05-05-07, 19:57
Bakın siz hala bereni konuşuyorsunuz biz yaseminden bahsediyoruz bir
ikincisi beren-delisi arkadaşım zehranın ne alakası var şimdi o böyle abukluklar mı yapıyor ki ben de onu çok eleştirmişimdir ayrıca özgeye laf atmak istiyorsan buyurabilirsin
özge kendini yeteri kadar ispat etmiş üç tane ödülü olan bir oyuncudur sen kendi çapında eleştirebilirsin canım
şşşşh..özge...bebişim..nasılsın?ne var ne yok?kız daha nasıl konuyu değiştirim ?şişitim burda...:):)formun kapanmasını mı istiyon kız?sus aman boşver...konuş sen..vıdı vıdı edelim kız....:D

şeboist
05-05-07, 19:58
fatih terim nerden çıktı kuzum? :)
ay sivim meemed deme bana.:img-in_lo sivime bundan sonra pamuk helvam da diyeceğim.kıyafetiyle çok uyuyor.:img-blush
ayrıca görüyorum ki bazıları tutarsız davranışlar sergilemeye devam ediyor.aynı yasemin karakteri gibi.diziyi örnek mi alıyor bilemem artık.lütfen beni modla muhatap etme.bunu senin iyiliğin için söylüyorum.

şilimsi
05-05-07, 19:58
özge ablacım..tamam bırak yaa..arada çıkıyor bizim dilimizden anlamayan..
ayrıca niiiill ben o cafer dediğin arkadaşın profiline baktım..bayanmış canım..
adını neyden esinlenerek aldığını bilmiyorum ama bayan büyük ihtimalle:)
ve arkadaşlar!!
lütfen burda youncular hakkında laf söylemeyin..karakterlşerin davranışları hakkında falan tamam ama oyuncuların oyunculujkları falan onların kendi başlığında konuşun bence..burası yeri değil:img-wink:..
ben domates hakkında çok konuştum..konuşmayada devam ederim..bunun berenle hiç bi alakası yok..bunuda bilen bilir beni tanıyanda anlar zaten...gerisi çokta tın yani:)

özge_letyy
05-05-07, 19:59
zehra da dizide oynuyor yasemin de (adları öyle geçiyor)özür dilerim o zaman !!o zaman yasemini eleştirmeyelim ben senaristlere çok kızgınımmm

canım biz de yasemine kızarken bir nevi senaristlere kızmış oluyoruz zaten
ama bir kişinin isteği için de burda herkesin susmasını bekleme
yamicim tamam canım susuyorum ben zaten tv izlmeye gidicem şimdi:)

naz_özge12
05-05-07, 20:00
fatih terim bile dizimizi beğeniyormuş.ne mutlu..çok komikti ya beya dün fatih terim ile dalga falan geçmesi.

yamisis
05-05-07, 20:00
ay ya şu ışıkla yaşara takıliyi aklım ay..artık yasemin-ahmet-necdet-ayla dörtgenlerini biraz gferi plana itsinlerde şu aşkı izliyelim diyorum içimden..ay ben onlara çok üzülüyorum amaaaaaa...çok dertliyim beeeeen..yaşara aciyimmi sevinim mi bilemiyoruuum amaaaa...:icon_sorr :icon_sorr

Melal
05-05-07, 20:13
Vayy Fatih hoca bile Hatırla Sevgili'yi seyrediyor demek ki çok sevindim.
Beyaz show'da güzel bir HS tanıtımı olmuş.:)
Beyazıt bey bundan şunu çıkarsın bir zahmet Cansel Elçin'i programınızda görmek istiyoruz.
Okan'la beraberde gelebilirler ama Beren gelmesin.:)

yamisis
05-05-07, 20:16
Vayy Fatih hoca bile Hatırla Sevgili'yi seyrediyor demek ki çok sevindim.
Beyaz show'da güzel bir HS tanıtımı olmuş.:)
Beyazıt bey bundan şunu çıkarsın bir zahmet Cansel Elçin'i programınızda görmek istiyoruz.
Okan'la beraberde gelebilirler ama Beren gelmesin.:)
ay ilahi..beren gelmesin mi? zati bence beyazın canseli okanı ve bereni davet etmesi biraz sor..ziira ayıptır sorması biz o zaman hangisini izlicezki?hs yimi beyazı mı????valla manyak gibi zap yaparız artıkın..:D:D

Melal
05-05-07, 20:22
ay ilahi..beren gelmesin mi? zati bence beyazın canseli okanı ve bereni davet etmesi biraz sor..ziira ayıptır sorması biz o zaman hangisini izlicezki?hs yimi beyazı mı????valla manyak gibi zap yaparız artıkın..:D:D

Ben mesela dedim canım.
Hem Cansel ve Okan Beyaz'a çıksa fena olmaz mı?
HS'nin sonunu şaşı bir vaziyette izleriz napalım.:)

şeboist
05-05-07, 20:22
o şahıs gitti galiba ama ben dayanamadım moda haber verdim.:icon_whis
of ne bu ya iyice dengesizleştiler. :hıh
valla ben hs yi tercih ederim.zaten cansel çıkmazsa izlemem beyazı.:icon_whis öyle bişey olmasın ama.dizi için iyi olmaz.:img-wink:

yamisis
05-05-07, 20:27
oohoooo.sinemim...ajan gördüm seni:):):) bakıyorum dayanamamışsın yine........vallla bencede eğer beyazda cansel okan çıksa süper olur ammaaaa dizinin reytingi düşer.sahsen sırf ondan dolayı beyazı izlerim.zati ne zamandır izleyemiyorum..çünkü hs nin internetten tekrarını izlerim.ama beyazın tekrarı olmiyiiiiii..:(:(:(

Melal
05-05-07, 20:31
YA NİE bu forum bomboş arkiler????? arkaly dörtliyelim..ilerliyelim hanımlar çok az kişiyiz:):):):)

Hakikaten ya neden boş forum.
Ben olunca boş oluyor bu aralar bereketsiz miyim neyim.:img-hyste
Bir konu atalım ortaya acaba diyorum Yasemin Necdet'le beraber olursa ve hamile kalırsa Ahmet Yasemin'i ikinci çocuğuna hamile görünce neler hissedecek.
5 yıl ben bu kadın için mi inzivaya çekildim diye düşünebilir.:)

_nesli_
05-05-07, 20:34
valla bu çok zor bi ihtimal yasemin necodan hamile kalcak he peh peh npeh gerçi iyi niyetliye benzemiyodu odaya girerken ama hayırlısı ne diyim ahmet bunu görünce bu kız 1 saat bile beklenmezmiş deyip yaralı kalbim eşliğinde ağlar heralde hehe

yamisis
05-05-07, 20:35
Hakikaten ya neden boş forum.
Ben olunca boş oluyor bu aralar bereketsiz miyim neyim.:img-hyste
Bir konu atalım ortaya acaba diyorum Yasemin Necdet'le beraber olursa ve hamile kalırsa Ahmet Yasemin'i ikinci çocuğuna hamile görünce neler hissedecek.
5 yıl ben bu kadın için mi inzivaya çekildim diye düşünebilir.:)
esta piti pitiiiii...ne bereketsizliği canım ..olur mu hiç??aşk olsuuun..bak güzel bir konuya parmak neyin bastın..bence ahmed bu sefer derki "bak kadını görüyomusun benim evlendiğimi görünce hiç vakit kaybetmeden ikinci çocuğa hazırlamış kendini" filan der...ve böylece ahmed yasodan iyicene soğur kanımca...ama sonra aylanın bebvişi olmadıgını anlayınca bir daha yıkılır..ya bence senaristler bu bölümü değiştirsin yani aylanın çocugu olssuuuuun....

spdr
05-05-07, 20:35
bence de beyaz şova çıksalar süper olur:good:
ama diziler için pek çağırmıyorlar sanki..
okan da küçük kıyametten dolayı çağırmamış mıydı canseli:img-yes:

en iyisi hs de bu sezonun finalini sinema filmiyle yapsın:img-hyste
moda oldu nasılsa artık...:)

yamisis
05-05-07, 20:37
ya ben aylayada üzülüyorum.yazık yaaa..kız üzülmesin..çocugu olsun onunda.aslında necdetin ve yaseminin beraber olması herkes için hayırlı olabilir.zira ilerde rüyayı ahmedle aylaya verirler.. ikinci çocuklarınada kendileri bakarlar..:):):):)böylece herkesin gönlü olur kanımca...kardeş payı yaparlar..tööbe töööbeeeee..

şeboist
05-05-07, 20:37
yaseminin başka çocukları olur mu emin değilim.senaryoyu değiştirmiş olabilirler.ama olmasını isterim.benim işime gelir.aamedle yasemin asla birleşemez.
bu arada ben yine katil oldum.aman tanrım çilek yiyiyorum.:img-pilot
nedir yahu benim bu seri katil ruhlu halim?!:icon_whis

yamisis
05-05-07, 20:40
yaseminin başka çocukları olur mu emin değilim.senaryoyu değiştirmiş olabilirler.ama olmasını isterim.benim işime gelir.aamedle yasemin asla birleşemez.
bu arada ben yine katil oldum.aman tanrım çilek yiyiyorum.:img-pilot
nedir yahu benim bu seri katil ruhlu halim?!:icon_whis
kızım senden ben zaten şüpheleniyorum artık.kaybolup kaybolup nerelere gidiyosun???bi gidiyosun hop katil oldum diye dönüyosun..yoksa...yoksa...kiralık katil misin kanımca sen?gaffurla ortaklığın mı varkine??:):)
ay ahmet yakında seni kiralık katil olarak tutarmış da yasemini ayağından vurdurturmuş:):) peh peh peh....

_nesli_
05-05-07, 20:40
aylayı sevmesem bile bi kadına kısır olsun demek hiç hoşuma gitmiyo o yüzden kısır olmasın çocukları olsun hatta çocukaları rüyayla aşk yaşasıın nasıl olsa aşk bu yaş farkını aşarlar yine sorun aileler olur :D

yamisis
05-05-07, 20:41
ne var bunda ben her sabah okula gitmeden önce katil olup öyle gidiyorum okula..her sabah en az 3 leşim oliyii...yasemin yiyorum sabahları..valla yasemini hiç sevmem ammaaa kahvaltıda iyi oliyiiii..

şeboist
05-05-07, 20:42
belki de yaseminin başka çocuğu olmaz.onun yerine ayla yapar bir tane.senaryo değişmiş olamaz mı?:icon_whis
kız misafir var o yüzden gidip geliyorum.:icon_whis
şuanda tıkınmakla uğraşıyorum.:img-hyste
ayrıca ayaktan vurma işinde varım ben.:img-hyste

spdr
o kadar kişi üzülüyorr..
biraz da ayla üzülsün..
nolucak yanii:hıh

bi de onun çocuğu olursa işin içinden çıkamaz senaristler artık..
öyle kısa zamanda toplayamazlarr..
sonra bizimkiler gibi uzar gidermiş..:)
rüya da dizide büyür işte böylecee:img-yes:

yamisis
aylayı sevmesem bile bi kadına kısır olsun demek hiç hoşuma gitmiyo o yüzden kısır olmasın çocukları olsun hatta çocukaları rüyayla aşk yaşasıın nasıl olsa aşk bu yaş farkını aşarlar yine sorun aileler olur :D
iyide hayatım eğer çocuğu rüyaya aşık neyin olursa rüya yarı üvey pardon babası aynı kişi oldugu için öz kardeşine aşık olur buda yuh olur yani...

yamisis
05-05-07, 20:45
ay hayatım bizdede misafir var.babamın arkadasları..ama bak bana...bi hoşgeldiniz dedim.birde çay servisinde neyin iş gördüm..sonra ben ders çalışim izninizle dedim gördüğün gibi..şu an burdayım...:):)
ay aslında ders çalışmam lazım ay...
meyvelerden söz açılmışken yaz gerlsede biraz selma yesek iyi olurdu..valla şahsen selmaya bayılırım ekşi ekşi..anneme hep pastasını yaptırtırım ..saolsun kilo alırım hemencecik..

şeboist
05-05-07, 20:47
kızım bende yanlarında durmuyorum herhalde.halamın kızıyla oğlu geliyor yanıma.kocakafaları izliyorlar.bende izliyorum onlarla.:img-hyste
ya neden dedin şimdi canım vişne çekti. :) kiraz da olsa hiç fena olmazdı hani. :) oh canıma değsin ben çilek yiyiyorum.:img-hyste manavcı dükkanına döndü konuşma.:img-hyste biz bu isimleri koymakla iyi mi ettik acaba?:icon_whis her yediğimde aklıma geliyor.kendimi katil gibi hissediyorum.:img-blush

yamisis
05-05-07, 20:48
ya valla nie senaristler iyilik edipte bu foruma girmiyii?mesela kod adında senarist gelip yorum yazmıştı..saolsun merak ettiğimiz soruları sormuştuk..dizi bitiyimi diye?oda açıklama yapmıştı yani bizi umursadığını göstermişti..gerçi eski senaristti.ama olsun.bizi umursadıgını kanıtlamıştı.ama bu dizi..tomris hanıımm..sesimizi duyun ay..lütfen..ne güzel:img-in_lo :img-blush :img-in_lo :img-blush olurdu..gerçi nasıl inanıcaz oda ayrı konu ama..gerçi benimki de hayal işte...

_nesli_
05-05-07, 20:51
misafirlerden konu açalım mı?hatırla sevgilinin olduğu gün o saatte gelen misafirlerden ben şahsen onları öldüresim geliyo babamın oğlu olsun farketmez dandik bi muhabbettir gidiyo dizimin içine ediliyo ertesi gün malum siteden izliyom ama tv tadını alamıyom gerçi bu olay sadece 1 kez başıma geldi ama neyse.....

yamisis
05-05-07, 20:55
kızım bende yanlarında durmuyorum herhalde.halamın kızıyla oğlu geliyor yanıma.kocakafaları izliyorlar.bende izliyorum onlarla
ya neden dedin şimdi canım vişne çekti. :) kiraz da olsa hiç fena olmazdı hani. :) oh canıma değsin ben çilek yiyiyorum.:img-hyste manavcı dükkanına döndü konuşma.:img-hyste biz bu isimleri koymakla iyi mi ettik acaba?:icon_whis her yediğimde aklıma geliyor.kendimi katil gibi hissediyorum
hadi biz bu konuşmaladan kimleri kastettiğmizi anlıyoruzda..gelen misafirler bu yazılanları okusa tırsıp kaçarlar..ay düşünüyorumda:D:D:):):):) "yaz gelse de selma yEsem" "her sabah yasemin yiyorum" " şu anda sivimi yedim katil oldum" "bu akşam yemekte necdeti yedim" gibisinden laflar duyan hangi insan evladı bu forma ziyarete gelir.bari yanına açıklamasınıda yazalım da yanlış anlaşılmayalım.yyoksa gazetelerde filan adımız çıkar.."DİZİFİLM FORUMUNDAKİ KIZLAR HS EKİBİNİ KATLETME PLANLARI YAPIYOR . FLAŞ FLAŞ FLAŞ..EN ÇOK TEHDİT ALAN KİŞİNİN YASEMİN ROLÜNDEKİ BEREN SAAT OLDUGU VE ŞEBOİST LAKAPLI SİNEM DİYE BİR ŞAHSIN SEVİM KARAKTERİNİ CANLANDIRAN LAÇİN CEYLANI YEME GİRİŞİMİNDE BULUNDUGU BİZE GELEN HABERLERDEN..FLAŞ FLAŞ FLAŞŞ..."
Yani böyle bir haberde adımın geçmesini istemem ay..:)

şeboist
05-05-07, 20:58
allah seni kahretmesin.:img-hyste
yok artık daha neler.güldürme beni ya delü sanacak millet.(gerçi öyleyim ama:icon_whis ).kendi kendime gülüyorum burada.:img-hyste
vallahi ya biri gelse hiçbir kelimesini anlamaz.aman boşver bizim de aramızda şifreli bi dil olsun değil mi?:img-cool2

spdr
yamican burda da alisercan abi var ama:icon_whis
yani senaryoya falan etkisi olmuyordur da..
yine de onun burda olması da çok hoşş bence:img-yes:

nesli..yııvrum misafirlere ööle denilir mi hiç..:icon_whis
misafir velinimettir..
müşteri miydi o ki??:icon_whis

_nesli_
bana meyve isimlerini tam olarak sayıcak biri var mı?yani eşleştirmeli olarak sivim=... gibisinden bu arada Ahmet ne olsun kiraz kivi karpuz vs ne olabilir ki özel ve karizmatik bi meyve olmalı..

şeboist
05-05-07, 21:00
nesli canım biz herkese isim koyduk zaten.sen güdük kalmışsın bu konuda. :) herkesin ismi var yani.tekrar koymaya gerek yok.ama ben yerken gerçekten kendimi katil gibi hissediyorum.:img-hyste

_nesli_
05-05-07, 21:01
ayşe yıvrum eğer dizi saatinde misafir gelirse denir en sevdiğim kişi olsa bile düşman kesillirim ona neyse amede uyan meyve var mı?

ya biri bana yazsın o zaman meyveleri ya garip kaldım burda fransız hissediyom kendimi şu an amede ne dediniz peki? yardımmm edin yaw

şeboist
05-05-07, 21:04
of ne meraklısın he ağzını burnunu dağıtıcam. :hıh
aamed=incir(ama ben elma şekeri diyorum:img-blush )
başka merak ettiğiniz var mı delüüüğaaanlı? :)

yamisis
05-05-07, 21:06
mesela bizdede dün ablamla eniştem vardı..gerçi onlar misafir diil ama yinede bir küçük çapta krize giriyom cuma günleri hs izlemem engellenince:img-hyste img-hyste hanfendüde güyaa hatırla sevgili izliyiii..ama ne izleme..:img-help: iki saniye izliyi.sonra bir konişiyiler bir konişiyiler... babam bir yandan annem bir yandan eniştem ordan ablam ordan..ama anacım olmiyiiii..:img-help: .onlarla gül gül konuş konuş ..bi yandan hs izlemeye çalış ..olmiyiiii..iki izliyo sonra "ay anne bugün böyle böyle oldu şöyle şöyle oldu" öf duyamıorum söylenenleri.sonra bişi oluyo dizide eskiye dair bir ayrıntı görüyo babam .bu sefer tututo o zamanlara ait bir anısını anlatiyii belki 200.kez dinlediğimiz anılardan birini ..ama olsun naapim sonra ben ertesi günü internetten izliyorum..katlanıyoz işte...yani asıl sorun zaten hs günü dışarı çıkmak zorunda kalmak..allah korusun emi...işte o zaman hiç kaçarın olmiyiiii..:icon_sorr :img-help: yandı gülüm keten helva durumu oluyo...

yamisis
05-05-07, 21:11
e tabi ayşecim.alişercan abi konusunda şanslıyız...:img-wink: bunu bulamayanlarda var kanımca..yani hiç olmazsaa burda boşa konuşmuyoruz.
geliyo fikirlerini söylüyü bizi bilgilendiriyor..sağolsun varolsun valla çok teşekkürler alişercan abi..ah alişercan abi yine hatırladım..geri ver bana şarkı sözlerimi..o kadar yolladım bi yorum bilem yapmadın ..:icon_sorr :icon_sorr :):)
:img-hyste :img-hyste benim sanatıma çelme takiyiniz ammaa..:icon_sorr ben burda güdük kaliyiiim:icon_sorr sanat ve sanatçiyi hiç korumoyusunuuuuz...:icon_sorr benide aranıza allın bende nişantşı çocuguyum ammaaaa..:img-hyste

iReMJeLiBoN
05-05-07, 21:11
belki senaryo degismistir, o fragmandaki cocuk ayla ve ahmetin cocugudr..

yada degildir ayla ve ahmetin cocugu erkek dogar rüyayla asık olurlarsa ne güLerim ya.. :S onların cocuklarıda sakat dogar:D:D akraba evliligi.. :D

şeboist
05-05-07, 21:15
yahu nedir bu fragman zımbırtısı ben anlamadım.:img-help:
senaryo umarım değişmiştir.yaseminin tekrar çocuğu olmasın.onun yerine aylanın bir tane yıııvruuusu olsun.:img-in_lo valla iyi ki hüseyin abi var ama bunları okurken neler düşünüyor orasını bilemeyiz.şahsen ben olsam hiç iyi şeyler düşünmezdim.:img-hyste

yamisis
05-05-07, 21:17
aman sinemim gözümün nuru şu an bende bir adet sivim katletmiş bulunmatayım kanımca..yok bir adet değil 7-8 adet filan..meemed çok üzülecek..

yamisis
05-05-07, 21:19
tabi ya yasemin daha bi denasine bakamiyiiii..ikinci çocuğu doğurup ne yapacak??yazık olur çocuğa....:):):)

şeboist
05-05-07, 21:21
iyi halt ettin.ben zaten yeterince katletmiştim.bi de sen çıktın şimdi.aç kapıyı geliyorum.sana dalmazsan rahat etmem.:img-hyste nasıl kıydın ona cani?hiç mi vicdan yok sende?:img-hyste bi tane de şeftali ye meemedi de katlet tam olsun.:img-hyste

şilimsi
05-05-07, 21:28
bizde çilek falan yok..şeftalide yok..
erik var..ama kanımca erik ismini kimseye takmamıştık:)
sabah domates yidim..aklıma yasemin gelince kusasım geldi sofranın ortasına:):)
bende anlamadım bu jenerik falan bişeyler diyisiniz..nerden izlediniz linkini falan gönderseniz bizde görsek..tabi ö.m'den:)

polgara
05-05-07, 21:32
Dünkü bölümle ilgili yazacağım o kadar çok şey varki.. İçim ezildi diyebilirim.. Tek şey yazacağım Nejdet Yasemin"i kabul etmeyecek. Çünkü Ahmet ile bakışmalarını ve Yasemin"in ne kadar bozulduğunu gördü. Bu yüzden Nejdet"e geldiğini biliyor. Benim tanıdığım Nejdet bunu yapmaz. Keşke Yasemin şöyle dese "Nejdet, biliyorum bana çok sabır gösterdin. Ama biliyorsunki ben içimiden bazı şeyleri atamadım. ama bu akşam artık herşeyi bitirmenin zamanı geldi. Sende şimdiye kadar zaten yapabileceğin herşeyi yaptın. Bundan sonra bu evliliğin normalde nasıl olması gerekiyorsa öyle olması için elimden geleni yapacağım. İnan bana. Belki sana aşık olmadım. Ama kendimce sana değer verdim. Bundan sonrada seni kocam gibi görmek istiyorum." falan dese. Nejdet yine beraber olmaz. Ama en azından anlayacaktır...

Kendini kullanılmış hissetmeyecektir diye düşünüyorum.. Artık Nejdet ve Yasemin beraber olsun. Şu Güzide"ye tahammül edemiyorum. Heleki Nejdet"in operaya karısını bırakıp kendisiyle gelmesini düşünürken. Ne biçim birisi bu Güzide. Nasıl biri. Evli birine kancayı takıyor. İlerki bölümlerde nejdet ile aşk yaşar mı yaşamaz mı bilemiycem ama Güzide karakterini hiç beğenmedim. Beğenmeyeceğim....

Jenerikteki çocuğun da Nejdet ve Yasemin"in çocuğu olacağını düşünmüyorum. Bu gidişle asla beraber olmayacaklar gibime geliyor..

AMA ARTIK YASEMİN VE NEJDET BİRLİKTELİĞİ GÖRMEK İSTİYORUM. Yoksa bu Nejdet, Yasemin"in ağlamalarından sonra iyice psikolojik bunalıma girecek..
yazdıklarına aynen katılıyorum necdetle yaseminin beraber olmasını istiyorum ama bi dahaki bölümde olmayacak gibi. eğer olursa da necdetin aşkını suistimal ettiğini düşünürüm. ahmet yasemine kızgınlığından aylayla evleniyo şimdi de yasemin ahmete kızgınlığından necdetle beraber olursa üzülürüm valla yazık aylayla necdete, ahmet-yasemin aşkı yeşermeden çoooook önce tutulmuşlar karşılıksız aşka şimdi de yine bu iki insan yüzünden kullanılıyolar. inşallah yaseminle necdet yakınlaşır da rüyacım da mutlu bi aile de büyür (babasını öğrenmesi taraftarıyım ama bu yaşta öğrenirse psikolojisi bozulur bebişin off).
bu arada güzideyi ben de sevmiyorum daha pastanede çalışmaya başlamamışken bile necdetle yasemine bi bakışı vardı ki bi an bu kız önceden necdete aşıktı da onu yaseminden almak için mi geliyo pastaneye diye düşündüm bile.
benim favori çiftim yaşar ışık olduğundan onların sahnelerini çok beğendim ama çok az gösterdiler onları. rıza ile tanışma sahnesinde çok kötü oldum ya elini uzatmıcak zannettim bi an ama neyse bozuntuya vermedi. şimdi rızayla nezahatın arası bozuk olunca ışık da ortada kalıcak garibim dayısı ilgilenicak ama bu da yaşarla ilişkilerini daha da zora sokucak gibi geliyo bana.

iReMJeLiBoN
05-05-07, 21:37
bence erik yasemin olsun.. sürekli erik yeniliyor cünkü özellikle ben.. tuzda necdet oLsun:P :D

yamisis
05-05-07, 21:37
iyi halt ettin.ben zaten yeterince katletmiştim.bi de sen çıktın şimdi.aç kapıyı geliyorum.sana dalmazsan rahat etmem.:img-hyste nasıl kıydın ona cani?hiç mi vicdan yok sende?:img-hyste bi tane de şeftali ye meemedi de katlet tam olsun.:img-hyste
sağane..sağaniii...yerim yemem.sağa mı sorucem??sivimide yerim memedide yerim.ahmedide yerim.boğaz benim boğazım değilmi?ayrıca daha şuan meemedin gerçeği yok ortalarda..hormonlu meeemed var..görüyoruz marketlerde böyle karpuz büyüklüğünde meemedler var..onu yiyip sağlığımı bozamam..her şeyin bi zamanı var kanımca..mmeeemede daha var yani gülüm..:):)ay kötüyüm be ya:) valla kötüyüm be kötüyüm:):)

şeboist
05-05-07, 21:40
iyi ye o zaman boğazında kalır ama söylemedi deme.:icon_whis
onları sadece ben y