PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-12

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11

merhem
06-05-07, 13:55
gulguzeli varmis bide
senmasum prinsis
bende gul guzili

nihahaa neyse ciddi olalim yoksa yine prensesin asireti ustumuze saldirir :(

zeyneps
06-05-07, 13:56
ahmetin sarkisi :img-hyste

nikah masasina oturdum yasemin
isdersen sahidim ol sevgilim
bu adam kim diye sorarlarsa
elimle verdim aylaya dersin sevgilim

necdet nedet dedin benim basimi yedin
aylayla mutlu oldedin
simdi gidiyorum hosca kal sevgilim

Önce ben buldum bu şarkıyı bağa ni :icon_whis sen benim fikirlerimi mi çaliyyyn hı bunu bana nasıl açıklayacaksın çok mirak idiyorum doğrusu :hıh :img-hyste

Ayrıca da onu Yaso söyliiiyyy
Nikahına beni çağır Ahmedim
İstersen şahidin olurum sinin
Bu kadın kim die sorarlar ise
Eski bir yavuklum dirsin sevgiiiiiiiiiiiliiiiiiiim :sad53:
Hayaller kurardık Sevda Tipesi'nde
Evlenecektik gizlice Eyfel Kulesi'nde
Darbe gününde kaldık öylece
Ayrılmamız kaderimizde yaziyyymiş meğerse:sad53: :icon_sorr

Eqo
06-05-07, 13:58
Bu bölüm bence karekterlerin biraz
Necdet;çok Tarafsız herşeye çok nesnel yaklaşıyor...(bu kadar da olmaz dedirten cinsten)
Not:Bu gün Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının idam edilişinin 35.yıl dönümü

Katılmıyorum.Merak etmeyin bencil felan demicem.Necdet tarafsız değil açık taraflı, Yasemin taraftarı.Eğer bu kadar tarasız olabilseydi Ahmet bugün en azından bir kızının olduğunu öğrenirdi.Şimdi değil geçmişte evliliğin hemen üzreine Ahmet pastaneye gelip ne olup bittiğini sorgularken,yani açıkca Necdet'in gözüne aslında Yaseminden hiç vazgeçmediğini sokarken,müsamereden sonra O aramızda geçenlerden sonra senin karın olamaz derken ;Necdet taraftarlığını gösterdi.

Sinem90
06-05-07, 13:59
bende altintop aşiretini çağırırım kanka.:img-hyste
arkadaşlar yarın akşam kanaltürkte sadri alışık ödül töreni canlı olarak yayınlanacak.laçin ceylan da aday.:happy0064 izlemek isteyenlere duyurulur.:img-blush

zeyneps
06-05-07, 14:02
gulguzeli varmis bide
senmasum prinsis
bende gul guzili

Ay aman aman prensesin aşireti :img-hyste hakkımızda hüküm virirler sonra:img-hyste

Aaaaa bende izliycem binde ....umarım kazanır :img-blush :happy0064

anita
06-05-07, 14:05
Önce ben buldum bu şarkıyı bağa ni :icon_whis sen benim fikirlerimi mi çaliyyyn hı bunu bana nasıl açıklayacaksın çok mirak idiyorum doğrusu :hıh :img-hyste

Ayrıca da onu Yaso söyliiiyyy
Nikahına beni çağır Ahmedim
İstersen şahidin olurum sinin
Bu kadın kim die sorarlar ise
Eski bir yavuklum dirsin sevgiiiiiiiiiiiliiiiiiiim :sad53:
Hayaller kurardık Sevda Tipesi'nde
Evlenecektik gizlice Eyfel Kulesi'nde
Darbe gününde kaldık öylece
Ayrılmamız kaderimizde yaziyyymiş meğerse:sad53: :icon_sorr

kusura bakma senin sarkini okumadim bilseydim baska sarki uyarlardim:img-wink

merhem
06-05-07, 14:05
valla gulmeyin dun bi an yalnislikla sila basligina girdim zannetim oyle olunca
zivillii sinem icin hukum vermislerr zitin :)

Sinem90
06-05-07, 14:08
sıla başlığı mı?zuhaha :img-hyste
sensin zavallı :hıh hiç de öyle değilim.asıl onlar öyle.gördük kimin ne olduğunu.:icon_whis
ben bir kere masum prenses sinoşum:img-hyste

bahar_can
06-05-07, 14:10
Katılmıyorum.Merak etmeyin bencil felan demicem.Necdet tarafsız değil açık taraflı, Yasemin taraftarı.Eğer bu kadar tarasız olabilseydi Ahmet bugün en azından bir kızının olduğunu öğrenirdi.Şimdi değil geçmişte evliliğin hemen üzreine Ahmet pastaneye gelip ne olup bittiğini sorgularken,yani açıkca Necdet'in gözüne aslında Yaseminden hiç vazgeçmediğini sokarken,müsamereden sonra O aramızda geçenlerden sonra senin karın olamaz derken ;Necdet taraftarlığını gösterdi.

Sevgili Eqo ozenc arkadaşın dediğini ben kişiler üzerinden gelişen olaylara ve toplumsal olaylara ilişkin olarak söyledi diye tahmin ediyorum... aslında şöylede diye biliriz Necdet senin dediğin gibi aşk konusu hariç diğer konuların hepsinde bir tarafsızlık ama ozencin belirttiği gibi de nesnel bir tarafsızlık çiziyor zaten abartı da bura da başlıyor... çünkü nesnellik çok olumlu bir şeydir... bir kişi de bu kadar nesnel olabilir mi?

zeyneps
06-05-07, 14:12
kusura bakma senin sarkini okumadim bilseydim baska sarki uyarlardim:img-wink

Ay bebişim olur mu öyle şey yaz yıvvvruuuuum yaz aramızda senin şarkın benim şarkım mı var :img-wink: :img-blush

Ben öyle şaka ediyyyym :img-blush Zekam Burhanıma çekmiş çok kıvrak zekalıyımdır :img-in_lo :img-hyste

narcissa
06-05-07, 14:14
Domatese sinir oldum ya bu kadar da yapılmaz ama:hıh
Necdet'i övüp savunarak Ahmet'i orda oturttu... Adamın resmen ağzı gözü yer değiştirdi şok oldu ya! Evlenme lafını etti sonra çıkıp gitti... Süperdi o sahne. O pis Yaso da elini yüzüne koyup kara kara düşünürken Ahmet gördü. Garibim halen yanına gitmeye çalıştı ya yuh Amet sağa!
Aslında girer diye düşündüm döner felan diye ama koçum tükürdüğünü yalamadı:good: Sonunda ağırlığını ortaya koydu bebişim:img-cool2
Ayla bir ayrı dingesiz:hıh Göz süzmeler Yaso'ya felan... Sağa ne sen suçunla otur! Duydun herşeyi, söylemedin adama, belki de Yaso olacağı konumu kapıvirdin:hıh Gerçi Yaso o konumu çoktan kaybetti dingesiz:hıh
Ayla çok riyakar... Ahmet'in onu sevmediğini biliyor, asla sevmeyeceğinin de farkında, yanındayken ne kadar suskunlaştığını biliyor, en önemlisi Rüya'yı biliyor ona rağmen vik vik vik bik bik bik sırıta sırıta hoplayıp zıpladı:hıh
Rıza yine gıcıktı. Ya arsız bu adam valla arsız. Yuh dedim yani Nezoş az bile yaptı. Boşasın o adamı! :hıh
Yaşar ilk defa gözüme şirik gözüktü ne yalan söyleyeyim:img-blush Görüşlerini adam gibi savunduğu sürece ne görüşte olduğunu önemsiz... O işçilerin yanında oluşu falan onları savunuşu çok hoştu:img-blush
Polisler Deniz Gezmiş'i götürdüler... Bu sahnelere çok raslayacağız Deniz Gezmiş'in üniversite yılları nezaretlerde ve mitinglerde geçmiş.
Açıkçası o miting sahneleri fazla yapay geldi bağa... Ne bileyim daha etkileyici olabilirdi.
Son sahnede Yaso niyeti bozdu gene! Bu kızda erkek odasına dalma huyu var:hıh
Necidet gene garibim yıııvrum benim nasıl şaşkın masum masum bakıyordu kedi gibi:icon_sorr

zeyneps
06-05-07, 14:20
Ben demiştim size Yaşarımın ne kadar mert,yürekli,hissi biri olduğunu bağa başta inanmadınız :hıh neyseki çok geç olmadı kıymetini anlamanız için :hıh

Ayrıca Mimeeed'i de onun dövdüğünü sanmıştınız :sad53: unutmadım o zamanları:hıh benimde aklımı neredeyse çelecektiniz :hıh

Ahhhhhh bu Kamil'in sonu da Ahmet'e benzeyecek die korkuyorum ....Kiriman'ı Sevda Tepesi'nden kurtarırmış:img-hyste Ama onnu gücü kuvveti yitmez o Kiriman'a birlikte aşağı yuvarlanırlar:img-hyste :img-hyste

narcissa
06-05-07, 14:30
Aman bırak Zinip kurtarmasın Kamil onu:hıh Dingesiz Kıskanç İsot!
Ay nası sinir oldum bir de tutmuş Yasemin'e arsız arsız Rıza burda değil nasıl o iyi mi felan diyor ya!
Valla Yaso'nun yerinde olsaydım lan ahlaksız kadın babam o benim be ne diyon sen diye dalardım... Yuh yani Necdet olmasa zaten Yaso çok pis bakıyordu İsot'a... Kesin dalardı...

Ay Necdet'i her sahnede hayran hayran izledim. Canım ya valla yok böyle bir varlık! Yasemin'in Ahmet&Ayla durumunu öğrendiğini görüp paparayı bastı Lale'yle Teo'ya. Ya kim yapar söyleyin bunu kim?
Operada yine durumu toparlayan o oldu. Yoksa Ahmet-Ayla-Yasemin üçlüsü bakışıp duracaklardı orada pis pis...
Nezoş'un tüm işlerini görüyor NEcidet uşak olmuş resmen ama gık ediyor mu hayıııır!
Ay canım ya Yasemin'e elbise almış süpriz yapmış kıyamam valla yok böyle bir insan.
Gene ağladığını duyunca nasıl üzüldü o da ağlayacaktı bebişim benim:icon_sorr

nehir_ksk
06-05-07, 14:38
alıntı.
http://img180.imageshack.us/img180/56/d56cm2.jpg (http://imageshack.us)
bu sahne çok güzeldi ya çok güldüm:img-hyste :happy0064

NiliWerda
06-05-07, 15:50
özge ablacım..tamam bırak yaa..arada çıkıyor bizim dilimizden anlamayan..
ayrıca niiiill ben o cafer dediğin arkadaşın profiline baktım..bayanmış canım..
adını neyden esinlenerek aldığını bilmiyorum ama bayan büyük ihtimalle:)

ayyyyy pot kirdim cok fena ondan sorry diyem bari:icon_sorr :img-hyste

anam asiretmi kuruyonuz benide araniza almaya unutmayin:img-hyste

(BuRcUu)
06-05-07, 16:00
GeLecek hafta sanırım Ahmet-AyLa nişanLanıcak fLn..
ekLenen resimLerden de beLLi.. Kız istemeLerii çok soğuk ve
mesafeLiydii.. Nişan nasıL oLcak merak ediyorum..
AyLa'da baya seviniyor.. Onu sevmeyen biriyLe evlenip
ne yapıcaksa artık..:img-hyste

M€LİS
06-05-07, 16:14
güzel bi bölümdü.. denizle defne sahnesi yoktu (yanlız olrk) bi el ele kaçışları vardı o kdr :icon_sorr ahmet-ayla, yasemin-necdet ve opera.. =) yasemin güzel olmustu ama bi bakısı wardı aylaya =) icinden neler diodu kim bilir.. Ahmet te yani, oolum öfkeyle kalkan zararla oturur.. bunu sonradan anlıcaksın bak yağmur ablam demisti dersin :img-wink: yazık oldu yazık.. yasemin napıcak acaba necdete.. cok kıskandı ahmetle aylayı cook.. herseyi yapabilir.. necdetin odasına girip yanına gelidiğinde bakısı cok komikti ya kırıldım gülmekten sok oldu ressmenn :img-hyste

sensitivecat
06-05-07, 16:28
ya ama bu kadar da olmaz ben yasemine hak vereyiyorum çünkü necdet onun için herşeyi yaptı bence yasemin necdet'i böyle yüz üstü bırakmamalı üstelik onu sevdiğini öğrenmişken bu haksızlık olur hem artık bu konu hakkında konuşmak saçma geliyor jeneriktede göründüğü gibi necdet ile yasemin beraber ve çok mutlular tabi ahmet ilebirleşmesini bende istiyorum ama görünen köy kılavuz istemezbye :img-wink:

merhem
06-05-07, 16:29
Saygi bekleyen saygi gostermeli..

Ya bu deniz defne sahnelerini ben cok seviyorum
ilk andan sapur supur opusmuyorlar boyle el ele tutusup utaniyorlar falan
bana daha masum geliyyy
Tabi diniz opiciktiiii difniyi ama amcanin biri gecti ordan olmadi :)

NiliWerda
06-05-07, 16:39
ahh hemso ahh o amcayi ben varya o amcayi :img-hyste
sirasiydi sanki ordan gecmenin:img-hyste
buarada katiliorum saygi bekleyen saygi gostermeli braavaa hemso cok dogru laf:img-yes: :img-blush

özge_letyy
06-05-07, 16:40

bana daha masum geliyyy

aynen ayşe..
bu bölüm çok tatlılardı onların aşklarını masum kılan da bu kadar çekingen olmaları zaten
ulu orta şapur şupur değiller dediğin gibi
ah o sahnede nasıl saydım o adama:img-hyste

Tavuskuşu
06-05-07, 16:59
Denizle defnenin aşkı çok masum bir aşk.Yaseminle Ahmet gibi daha ilk günden her yerde öpüşüp durmuyorlar.Çekiniyorlar utanıyorlar o yüzden daha inandırıcı ve masum geliyor bana.

Ayla'da gözüme çok battı bu bölüm.Ama her şey istediği gibi olmuyor,hevesi kursağında(umarım doğru yazmışımdır:img-blush )kalıyor ya ben en çok ona seviniyorum.Kızı istemeye geldiler,Defneye bir şey oldu düşüncesiyle apar topar gittiler. Ahmet operaya çağırdı,orda da yaseminle karşılaştılar onun bakışlarından rahatsız oldu doğru dürüst izleyemedi.Bir de demiyor mu Ahmetle ilk randevumuz çok güzel olmalıyım diye.Sanki flört eden aşıklar da ilk defa dışarıda buluşcaklar.Yakında evleniyorsunuz daha nee.Sen süslensen ne olur ki...

Ayrıca o pastane sahnesi çok hoşuma gitti. Hepsi farklı bir kılığa girmiş, komik olmuşlar.Ama ben harunu göremedim.Onu da mutfağa bulaşıkçı yapmışlardır diye düşünmüştüm.O da bardakları tabakları kırar Güzideden azar işitirmiş:img-hyste

Sevim de yani saç modeliyle çok güzel olmuş hani.Artık Mehmetin aklını başından alması gerekir:happy0064 :happy0064

Yasemin de fena değildi.Yine çok mutlu olduğu anlar vardı ama evdeki ağlamasında en azından yüzü ıslanmıştı.Rüya'ya bağırması kavga etmeleri de güzeldi.Ama son sahnede işi berbat etti.Gitti Necdetin odasına yanağını filan okşadı.Umarım aralarında bir şey olmaz.Sanmıyorum ama Ahmete inat diye yapmasının hiçbir mantığı yok. Hem bunu kendi istedi hem de Ahmet onları zaten gerçekten evli sanıyor.Ayrıca Ahmetin nasıl haberi olacak.Zavallı Ahmedim Yaseminin habersiz evliliğinde bile başka kollarda teselli aramamıştı.(ne arabesk oldu bee:img-hyste )

askasurguncu
06-05-07, 17:04
gulguzeli varmis bide
senmasum prinsis
bende gul guzili

ya yeter ya biz konuyu kapatikca siz yine aciyorsunuz
aysecim berene ister gul guzeli isterse prenses soyleriz seni alakadar etmez
hem konuyu kapatin diyorsunuz hemde yazdiklariniza bakin yaa

merhem
06-05-07, 17:06
Yok o pastane sahnesinde Harunda Musteri olmustu Lale ile oturuyor gazete okuyormus gibi davraniyordu :)
Defne gibi yani

Eqo
06-05-07, 17:07
Denizle defnenin aşkı çok masum bir aşk.Yaseminle Ahmet gibi daha ilk günden her yerde öpüşüp durmuyorlar.Çekiniyorlar utanıyorlar o yüzden daha inandırıcı ve masum geliyor bana.

Yasemin ile Ahmet ilk günden nerede öpüştü? Sanırım onların aşkları 2 yıl felan sürdü.

merhem
06-05-07, 17:07

Kendi aramizda konusuyor kendimize iltifat ediyoruz sinemle,
buda sizi alakadar etmez bakyine surda guzel guzel dizi hakkinda yorum yapiyorum yine saldiracak, kavga cikaracak yer aramayin :img-wink:

merhem
06-05-07, 17:08
Yasemin ile Ahmet ilk günden nerede öpüştü? Sanırım onların aşkları 2 yıl felan sürdü.

bristol otelde yasemin ahmetin odasina girdi ve opustuler
ahmette daha fazla ileri gidemeyiz dedi..
Sonra da her bulusmalarinda sapur supur opustuler:img-wink:

askasurguncu
06-05-07, 17:10
Kendi aramizda konusuyor kendimize iltifat ediyoruz sinemle,
buda sizi alakadar etmez bakyine surda guzel guzel dizi hakkinda yorum yapiyorum yine saldiracak, kavga cikaracak yer aramayin :img-wink:

bir soz vardir hem suclu hem guclu
gercektende oyle ya ben gelip sayfalari okuyorum ve sen boyle bir yazi yazmisin iltifat ediyorum yazmisin ne iltifat berene kulandigimiz sozlerlen alay ediyorsunuz

Tavuskuşu
06-05-07, 17:10

Ben o ilk günü lafın gelişi söylemiştim ama sürekli öpüşüp duruyorlardı. Ben rahatsız olmuyordum gerçi ama her yerde öpüşüp koklaşıyorlardı.Hiç kimse de görmüyordu veya dönüp bakmıyordu.

lovely_ebru
06-05-07, 17:11

helin ne kadar kapatmaya çalışırsak çalışalım kapanmaz lütfen berenin sayfasına gel

merhem
06-05-07, 17:13
Helin en azindan berenin yuzu hakkinda hakaret etmiyorum
Siz beren sayfasinda gule eglene Nergisin yuzu hakkinda gozu hakkinda dediklerinizi kopyalatma bana buraya kendi isinize bakin
o konusma ben ve Sinem arasindaydi sizi alakadar etmez.

fırtına_
06-05-07, 17:28

bana daha masum geliyyy

katılıyorum gerçekten çok tatlılar yaa
birde böyle elele tutuşmaya bile utanmaları birbirlerine kaçamak bakışları çok güzel
:img-yes: gerçek aşkı görüyoruz onlarda
bu amcalar hep olmıyıcak zamanda çıkıyorlar ortaya zaten
uyuz oluyorum :icon_evil :icon_evil

spdr
06-05-07, 17:33
Sagol canim:) Haklisin ben de seviyorum Yasemin'i ama artik onu da Ahmet'i baskasiyla gordugunde kivranirken gormek istiyorum. Oh ne ala ne ala Yasemin Hanim keyfine keyif katsin Ahmet Kibrisciklarda bogrune tas bassin otursun oyle mi? Yok canim artik yeter! Tamam Ayla ile yakistiriyorum diyemem ama en azindan Ahmet'in de "artik bende varim" demesi harika! Oh olsun Yaso sana oh oh!

Bu arada ya Ahmet'in odasi ne kadar buyuk universitede. Benim bildigim oyle ufacik tefecik odalari oluyor ogretim gorevlilerinin ama:) Bakiniz: Yasemin'in universitedeki odasi. Neyse Ahmet'e yakisir canim. Soyle bir ferah icine ciksin artik garibim:)

Ha birde bence de Yasarla Ayla'nin durumu farkli. Yani hepde cok alakasiz. Kim karsilastirdi ki onlari?

önceki sayfalarda karşılaştırmışlar da..
bence yaşar tam olarak ne istediğini ve hayatta fikir olarak da..
sosyal durum olarak da nerde durduğunu bilen bir karakter..
işçilerle karşılaştığındaki davranışları da bence sadece bunun kanıtıdır..
zaten yaşar ezik ve kompleksli bir tip olsaydı ışığa yaklaşmazdı..

tabi onun da çekindiği bazı şeyler vardır..
ama kesinlikle ayla gibi hırslı ve ezik karakterli biri olarak algılanmamalıdır..
tam aksine davasından emin..mantıklı düşünebilen bir insandır..
benim gözümde en azından:img-yes:

Eqo
06-05-07, 17:34
Ben o ilk günü lafın gelişi söylemiştim ama sürekli öpüşüp duruyorlardı. Ben rahatsız olmuyordum gerçi ama her yerde öpüşüp koklaşıyorlardı.Hiç kimse de görmüyordu veya dönüp bakmıyordu.

Ya ben tartışmak için sölemedim zaten.bana göre gerçek anlamda öpüşmeleri sevda tepesinde bir buluşmada olmuştu o nedenle.Hem o 2 aşk arasında hiç benzerlik yok oluşumları farklı ..farklı gelişemesi normal:img-hyste

hansec
06-05-07, 17:38
denizle defne gerçekten çok ttalılar..denis şimdiden sahiplenmeye başladı bakışlarıyla bile o kadar güsel ifade edioki..ama aileler gene karışacak sonuçta yaseminide istemiolardı bakalım şimdi nolcak

hansec
06-05-07, 17:38
denizle defne gerçekten çok ttalılar..denis şimdiden sahiplenmeye başladı bakışlarıyla bile o kadar güsel ifade edioki..ama aileler gene karışacak sonuçta yaseminide istemiolardı bakalım şimdi nolcak

Tavuskuşu
06-05-07, 18:07
Arkadaşlar Carmen operasının konusunu bilen var mı? Ayla-Ahmet, Yasemin-Necdet çiftlerinin karşılaştığı bir ortamda o operayı koyduklarına göre bir anlamı olmalı bence.Hani kavuşamayan aşıklar, kıskançlık gibi...Bence boşuna değildir.

güleron
06-05-07, 18:15
bana göre herkez sevdiği ile zaman ne olursa olsun öpüşmek ,sarılmak ve koklaşmak ister. bununda dizide gösterilmesi son derece normaldır. kaldıkı hatırla sevgili dizisindeki kahramanlarımız ogünkü ıstanbulun oldukça elit bir kesimini anlatıyorlar 1966 yılında gençler operaya gidiyor ogünlerı annemden çok dinledim, benım de anladığım kadarı azda olsa hatırladığım kadarı ile bugunden daha modern ve saygılı bır ortam varmış ınsanlar bu kadar karışık aşırı farklı düşüncelere sahip değilmiş.herkez birbirine ne olursa olsun daha saygılı , sevgi daha ön planda , birbirini seven ınsanlara daha saygı ile bakılırmış onların yakınlığı ve samımıyeti anlayışla karşılanmaya çalışılırmış.

neyse diziye gelince bugün dıkkat ediyorum öpüşmek bile tuhaf karşılanıyor oysa sevenler arasında bu son derece doğal, doğal birşeyı yapmak kadarda doğru birşey olamaz . sırf mevcut ortamda paparazilere malzeme olmama adına birtakım rollerden kaçınılırsa işte ozaman sevgi göstergesi yapmacığa kaçıyor
bunun en açık göstergesi sılanın son bölümlerde boranla yaptıkları sevgi gösterileri eskıye göre ne denli yapmacık olduğu meydanda.neden cansu nun birtakım rollerden kaçınması değilmi.

yasemın ve ahmet te de aynı durum söz konusu poz verir gibi birlektelıkler bize söylendiği gibi romeo julyet aşkını yansıtmadığı için yasemının rol yapışını yadırgamanın rahatsızlığını yaşıyoruz. tabı bunda encok kabahatın rejisördemi yoksa sanatı sadece gösteri için yapıp ağırlık kendınde olduğu için diziyi kullanan sanatcılardamı bilinmez.
nasıl şarkıcıların devri hemen hemen kapandı tıyatro kökenli ınsanların oynadığı diziler daha ön plana çıktı ,dilerim dizileri kullanma yoluna giden sanattan çok kendi egosunu tatmın etmeye çalışan sözde sanatcılarında bu ortamdan silinmeleri.

Sinem90
06-05-07, 18:42
biz zaten öpüşme olmasın demiyoruz.ama kabul edin yaseminle aamedin ki hiç izlenecek gibi değildi.zaten o ikilinin yanyana durması bile yeterli benim sinir olmam için.bi de öyle vıcık görüntüler iyice midemi bulandırmıştı. :hıh
defneyle deniz onlardan kat kat daha iyi.:good:
ama en süper ikili benimkiler olacak.:img-blush
ben de rıza gibi oldum.bugün askeri göl gazinosuna gittim.:bella rızoşu da çağıracaktım ama işi varmış keratanın.troest

zeyneps
06-05-07, 19:08
Arkadaşlar Carmen operasının konusunu bilen var mı? Ayla-Ahmet, Yasemin-Necdet çiftlerinin karşılaştığı bir ortamda o operayı koyduklarına göre bir anlamı olmalı bence.Hani kavuşamayan aşıklar, kıskançlık gibi...Bence boşuna değildir.

Ben şöyle özetleyim:
CARMEN:
19.yy'da çingene Carmen'e pek çok adam aşık oluyor.Carmen kasabaya yeni atanan genç bi onbaşıya kur yapıyor ve daha sonra bu gençde ona aşık oluyor onun için görevini bırakıyor nişanlısını terkediyor hatta ölmekte olan annesini bile bu ateşli çingene Carmen için terkediyor.Hatta kaçakçılar çetesine katılıyor.Ama daha sonra Carmen bu onbaşıyı boğa güreşçişi olan bir gencin tarafında olarak terkediyor.Bu arada bizim onbaşı kışkançlıktan gözü dönüyor ve Carmen'e kendisine geri dönmesi için yalvarıyor.Ama Carmen bunu kabul etmiyor ve onun özgürlük düşkünlüğü sonunda trajediyle sonlanıyor.:sad53: :sad53: :img-in_lo

Bu hikaye çok tanıdık geldi ya:sad53: :sad53: :img-in_lo Yani Ahmet'in çeteye katılması ve Necideeet'in boğa güreşçisi olması hariç hemen hemen aynı :img-hyste :img-hyste Yaso'da Necidet'e döndü zaten oyundanmı etkilendi ne ne olacak Pabucumun Çingene Yasmin'i :hıh:icon_whis

t-o-r-t-u-r-a
06-05-07, 19:15
bu carmen öyküsü ciddende bizimkilre çok uyuyor yaf buyrun işte carmen yasemin onbaşı ahmet ailesinden bile vazgeçmişti çocuk yasemin için
gerçi ben necdetciyim ama dogruya dogru yasemin =carmen bence

_nesli_
06-05-07, 19:46
eee kimse yok mu?forum ne kadar boş .şeboist ablam bide sana çok kızdım nie ahmede incir dedin :( daha karizmatik bi meyve bulamadın mı? :D diğerlerini de bi ara sıralarsan sevinirim özellikle necoyu bu arada bana delüğanlluuuuuuu yerine hanumefendüüüüüüüü diyebilirsin :D

Sinem90
06-05-07, 19:48
necdet=semizotu :img-wink:
ama inciri ben koymadımki.vuslatım çileğim vişnem koydu onu.ben elma şekeri diyorum aamede.:img-blush
hayır ben delüüüüğaaaanlı diyeceğim.o daha çok hoşuma gidiiiyyy.:img-hyste

Eqo
06-05-07, 19:54
Yaşar hayranlarına ;

Umut Kurt Kanal Türk'te ki "herşeyi bilmek gerekmiyor" yarışmasında hakemlik yapıyor :))

Sanırım dizideki sesi kendi sesi.

t-o-r-t-u-r-a
06-05-07, 19:55
ya çok saol haber verdigin içinde bizde varmıydı o kanal acaba:icon_sorr

zeyneps
06-05-07, 19:58
Neeeee Yaşarmı var ben hemen gideyim izliyeyim:img-in_lo :img-blush

Ayrıca bugün katil oldum ama Sivim'i yimedim :icon_whis vişne yidim :img-blush Sinime baka baka içimdeki seri katil ortaya çıktı:icon_sorr :img-in_lo

t-o-r-t-u-r-a
06-05-07, 19:59
benim yerimede izle arkdaşım :sad53:

merhem
06-05-07, 20:01
Nejidete kim semiz otu diyy
agzinizi burnunuzudagitirimsizin

zeyneps
06-05-07, 20:02
Yaaaa yitişemidim işte bitmiş bitmiş:sad53: :sad53: gitti Yaşarım gitti:sad53: :img-in_lo

kıder mi bu???Niye kötü zamanlama bana denk geliyyyy:hıh:img-in_lo :icon_sorr

Sinem90
06-05-07, 20:02
hayda!ayşe kanka biz isim koymadık mı kuzum?sen bunu biliyordun zaten.hatta semizotunu ben koymuştum.:img-blush
ziyneps sen benim asil vişnemi nasıl yersin? :hıh ben de sana inat şimdi çilek yiyeceğim.ahanda gidiyorum mutfağa doğru.arka fonda da gergin müzik çaliiiyy ben giderken.:img-hyste

Nevzat_Ayşe
06-05-07, 20:03
ben bu bölümde deniz ve defneyi çok beğendim zaten önceden de beğenirdim ama bu bölüm çok güzellerdi inşallah defne lozana gitmez

_nesli_
06-05-07, 20:03
necdet=semizotu :img-wink:
ama inciri ben koymadımki.vuslatım çileğim vişnem koydu onu.ben elma şekeri diyorum aamede.:img-blush
hayır ben delüüüüğaaaanlı diyeceğim.o daha çok hoşuma gidiiiyyy.:img-hyste

necdet=semizotu süpersin valla iznin olursa bende amde alma şekeri ddiyebilir miyim ? :img-in_lo sen bağa delüğanlu diyon bende sana ne desem acep?

zeyneps
06-05-07, 20:04
Nejidete kim semiz otu diyy
agzinizi burnunuzudagitirimsizin

Onun baştan beri ismi böyle bilmiiiyyynmi :icon_whis Bundan sonra da böyle gider ama sakın ismini değiştirmeye kalkma Sinim senin ağzını burnunu dağıtır ben karışmam:img-hyste

Bende hiç sevmem semizotunu :icon_whis :icon_whis

merhem
06-05-07, 20:04
ben yoktum hain
beni sirtimdan vurdunnnnnn
ot mus
sinsin ott tirbiyisizzz

_nesli_
06-05-07, 20:07
sinem hanım büyüğümüz lütfen saygı duyalım eğer semizotu dediyse bi bildiği vardır herhal :D

Sinem90
06-05-07, 20:07
kanka bence sen unuttun.kaç kere yazdık.muhakkak görmüş olman lazım.hem neden onu koyduğumu bilmiyorum.o an aklıma semizotu geldi nedense.:img-blush
nesli tabiki elma şekeri diyebilirsin kuzum.:img-blush sen bağa masum prenses sinoş diyebilirsin.:img-hyste
ziyneps sana inat demin çilek yedim.oh içimin yağları eridi.hehe :img-hyste

merhem
06-05-07, 20:08
Ben sinemden buyugum asil
agzini burnunu dagitirim onun
ayrica pmme cevap ver seni ispanak senii

_nesli_
06-05-07, 20:10
diğerlerinin masum prensesi beroşsa bizim de masum prensesimiiz şeboş bundan sonra senin adın bu olsun o zaman tamam mı arkidişler ?

zeyneps
Sinim yıvvvvruuuum pek bi asildi ama yiyince asilliği felan kalmadı :img-hyste

Sen bağa kalp çarpıntısı yaptiriiiiiyyn:hıh gergin ortam yaratiiiiiyyyn hatta şimdi o müziği dinliiiiiiiiyyymm:img-help: :img-help: ortam çok gerildi ...bağa bak bağa inat olsun deyi yiyin demi çileği yeme diyyym sağa yeme :hıh
"Sivim'leri yemeyin Sivim bizim hakkımız söke söke alırız "
"Sivim'lere özgürlük ,Sivim'lere adalet"
"Sinim go home!Sinim go home...Sivim lezzet değildir ..Sivim'lere özgürlük!!!:happy0064 :happy0064 "

Bak şimdi yiycen kafana pankartı go home,don't go kitchen :hıh :img-hyste

Sinem90
ıy ıspanak sevmem ben.aman çok büyük sanki.2 yaşın ne önemi var?:icon_whis cevap verdim ya sirseri.:icon_whis asıl ben senin ağzını burnunu dağıtırım.:img-hyste
yiyeceğim işte sivimi sağa ne.:img-cool2

şilimsi
06-05-07, 20:11
herkese selamm..ben geldim..siz gidebilirsiniz artık:happy0064 :img-hyste
semiz otu muhabbeti var şu an gündemde..hmmm..neciidet pek bi popüler olmuş..onu konuşiiysiniz:img-polic
bugün bende çilek yidim:img-blush ...çok güzeldi..yerkende aklıma siz geldiniz..
vişne gördümm eve gelirken ama küçücükler..miniminnacık..mikrop kadar:img-hyste

merhem
06-05-07, 20:12
2 yas 2 yastir tirbiyisiz
bana abla diyeceksin sinn
ispanaksin istee
hihh
seninde ziynipinde agzini burnunu dagitirim
hem beni rahatsiz etmeyin anti ada kaktusu imzalari yapiyoruz usrda

Sinem90
06-05-07, 20:16
bağa ne bana göre 2 yaş fazla değil. :hıh
ayrıca dişi ceyar imzası da diyebilirsin kanka.:img-hyste
bağa bi daha ıspanak deme.bak çok kötü olur. :icon_whis

merhem
06-05-07, 20:18
nulljek nuljekk nuljekk ha nuljekkk
bak anti sinem imzasi yaparim haaa

Sinem90
06-05-07, 20:19
bende sana dereotu ya da ona benzer bişey derim. :hıh bağa bi daha onu deme.her şeyi de ama onu deme.bağa bunu deme.deme dedim sağa.:img-hyste coştum yine.:img-hyste

zeyneps
06-05-07, 20:20
Hoşgeldin kankaaabye :img-wink:

Naber???Hiç görüşemiiiiiyyz artık,beni beğenmiyor musun:hıh

Annem sağolsun dondurucuya koymuş binim vişnelerim büyüktüler :img-blush

Ayrıca sen Sinim'in ağzını burnunu dağıtiiiiyyyn de,nie benimkini de dağıtiiiiiiyyyn :icon_whis ben Sinim'den üç yaş büyüğüm dimek sinden de büyüğüm höyyyyyyyyyytt ağzını burnunu dağıtırım sirseri :hıh En büyüğünüz binim ...hepinizin ağzını burnunu dağıtırııım höyyyyyyt:hıh artık kontrolü ele almanın vakti geldi bundan sonra ne istersem yapacaksınız sirseriler :img-yes: :hıh En büyük binim,Burhan'da binim :img-yes:

:img-hyste Nasılım??Tırsıyor musunuz?:icon_whis

anita
06-05-07, 20:23
KIZLAR MUHABETINIZIN BOL SALATA ÜZERINDE DEVAM ETMESINDEN DOLAYI BENDE LIMON KOYMAYI UYGUN GÖRDÜM MASLLAH manav gibi yapmissiniz dizideki karakterleri hala aylaya ve cok muhterem kayin validesine bir isim koymamissiniz tesüf ederim yani size insan o ikisinede bir sebze veya meyva ismi bulurdu

merhem
06-05-07, 20:23
Hayirrr
en buyuk binimm
benim didim sizee
binim binim binimmmmm
melal ablaya soylerimagzinizi burnunuzu dagitirrr tirbiyisiz sirsiriler sizii

Sinem90
06-05-07, 20:26
senden niye tırsalım be papucumun ziynepsi.:icon_whis
aman tanrım çok tırsıyorum.bu beni boğacak kesin dememi beklemiyorsun herhalde.:icon_whis benim beyin kıvrımlarım yeter bir kere.:img-cool2
aaaa koymaz olur muyuz hiç?:icon_whis
selma=vişne
aylaya ne koyduğumu tam hatırlamıyorum.sanırım ananas demiştim.:img-hyste

zeyneps
06-05-07, 20:27
Bağa bak sin bizi yanlış mı yönlendiriiiiiiyn tarihi gerçekleri mi çarpitiiiiiiiiyyyn sin sirseri :hıh :img-hyste Bin büyüğüm işteee :hıh

Canım Ayla'nın pek bi möhterem kayınvalidesinin ismi vişne yanlış hatırlamiyyyssem ay yanlış mı hatirliyyym yoksa :icon_whis :img-help:

Ama Ayla'nın ismini unuttum ben beni bu konuda bilgilendirin litfen ama litfeeeeen:img-help:

merhem
06-05-07, 20:30
sini kiskancc yiritikk siniii
en buyuk binimm didimm yirimi kimseye virrmemmm cok pis dalarimsagaa

ayla ananasmi tuhhh sana sinem

ozenc-can
06-05-07, 20:30

Sevgili Eqo,:img-yes: Necdetin tarafsızlığını toplumsal ve siyasi olayları değerlendirken takındığı tavır anlamında söylemiştim.Senarister Necdeti öyle bir noktadan baktırıyorlar ki sürekli denge unsuru olarak algılanıyor Bir insan bu kadar dengede kalabilir mi....? Söz konusu düşünce olunca mutlaka bir tarafa daha yakındır.
Yasemin'le ilişkisine gelince, adam aşık tatafsız olması mümkün mü? Söz konusu Yasemin olunca içinden gelen sesi dinliyor.İçindeki ses ona Ahmet'ten uzak durmasını söylüyor.bye

Sinem90
06-05-07, 20:32
kanka sen de bişeyi beğenmiyorsun ama! :hıh nesi var ananasın? :hıh
her yerde bulunmaz,ithaldir,pahalıdır vsvsvs :img-cool2

merhem
06-05-07, 20:36
ananasi ben sevmem
goruntusu guzel ama tadi guzel degil
ayrica ismide guzel degil ananas sankide kufur gibi :)

zeyneps
06-05-07, 20:37
Ahmedimde şans mı var işte bahtsız yıvvvvvruuuuum binim :sad53: :sad53:

Gitti nerde bulunmayan şey buldu geldi :sad53: :sad53: :icon_sorr Ahhhhhhh aaaaahhhhh ben ağlamayım da kimler ağlasın ,Yaso zaten ağlamiyyyyy,anası desen ooooooooohhhhhoooo ,bi ben ağliyyyym bi ben üzüliyyym ağlarsam ben ağlarım gerisi yalan ağlar :sad53: Yaso zaten heç ağlamasın boğazına gazoz kapağı kaçmışda nefs alamiyyy gibi oliyyyy cikcik cikcik:img-hyste

Sinem90
06-05-07, 20:41
ben de tadını sevmem ama kıymetli bi meyve sonuçta.:icon_whis
aman o zaman kendin koy isim.seninle mi uğraşacağım sirseri. :hıh

şilimsi
06-05-07, 20:44
Ahmedimde şans mı var işte bahtsız yıvvvvvruuuuum binim

Gitti nerde bulunmayan şey buldu geldi Ahhhhhhh aaaaahhhhh ben ağlamayım da kimler ağlasın ,Yaso zaten ağlamiyyyyy,anası desen ooooooooohhhhhoooo ,bi ben ağliyyyym bi ben üzüliyyym ağlarsam ben ağlarım gerisi yalan ağlar :sad53: Yaso zaten heç ağlamasın boğazına gazoz kapağı kaçmışda nefs alamiyyy gibi oliyyyy cikcik cikcik:img-hyste

boğazına gazoz kapağı kaçmış mı:img-hyste
evet bu haftaki bölümde o ağlarken ben gülüyodum..kızdan çıkan sesler pek hayra alamet değildi yani:img-hyste
en büyük kim bilmiyim ama en küçük şahsiyetin kendim olduğundan eminimm:img-hyste cücük gibi kaldım aranızda bebişlerim:img-yes:
ananas mı..öğğğkkk çok iğrenç bi tadı varr onun..tam ayla'lık:icon_whis

anita
06-05-07, 20:45
demek ismi visne aylaya ananas uygun bence disi sert icinin birkismi yumusak ama tam ortasi yine sert aylanin karakteri gibi ben uygun gördum yani ahmetin lakabi nedir onuda ögrenmek isderim:img-hyste

ben bu bölum yaseminin annesine üzuldum sen yillarca adamin yolun gözle acilar cek (gerci yaseminin annesinden bahsediyorum anasina bak kizini al)herneyse sonra adam ilgiyok karim evde yok haydi hop baska kadinin kollarina bu ne simdi kendi adima o adami bogmak geldi icimden belki kadinca hislerden kaynaklanan bir duygu bakis acim bu konuda tarafsiz düsünemiyorum bide sunu demeden gecemiycem yaseminin annesinin evinde kalan hizmetci kizda turnayi göznden vurmus :img-hyste adam o kiza iki beden fazla:icon_whis

şilimsi
06-05-07, 20:46
kankaa imzana bittim bebişim:sad53:
ayla kıymetli bir meyve soyundan geliiy..hıı tabi yaa kayınvalidesi ve çok sevgili oğlu el üstünde tutucak onu..daha ne kadar kıymetli olsun:hıh

Sinem90
06-05-07, 20:51
neden el üstünde tutmasınlar? :hıh kötü bir şeyini mi gördüler? :hıh
aamed=elma şekeri :img-blush
nezoş=kiraz :img-blush
hem nezoşa hem de rızoşa üzülüyorum.böyle yapmamalıydılar.:icon_sorr zaten onunla gazinoya da gidemedik.:img-hyste

şilimsi
06-05-07, 20:54
hayır süünem abla..kötü bişeyini görmediler..sorunmda orda zaten..sadece iyi tarafını gördüler..
valla ben ayulayada takığım..rüya konusunu sakladığı için..bu başka konu olsaydıda sinirlenirdim..sonuçta bişeyler saklayarak ahmete yaklaşiiy..gurursuz şeyy:hıh..sevmiyiim işte onuda domateside:hıh

zeyneps
06-05-07, 20:55
kankaa imzana bittim bebişim:sad53:
ayla kıymetli bir meyve soyundan geliiy..hıı tabi yaa kayınvalidesi ve çok sevgili oğlu el üstünde tutucak onu..daha ne kadar kıymetli olsun:hıh

Benim imzama mı bebişim???Bende bittim :sad53: :sad53:

He tabi Ahmet'de artık Gollum gibi "kıymetlim kıymetlim" deyi gezer ,Yaso'ya çıkışırmış "o benim kıııymetliiiiiiim" deyi:img-hyste

Kendini küçük hissetme bebişim sen bizim ekonomik boy kankamızsın:img-yes: :img-wink:

Ananası ben siverdim ya ama konservesini ,annesi de az daha Ayla'nın konservesini yapacaktı Ahmedim ona mecbur kalmasaydı :sad53: :img-pilot

Sinem90
06-05-07, 20:56
domatesin yaptıklarını saydırma bana şimdi.asıl o gurursuz.yaptıklarına bakmadan neler ediyor.:hıh bakalım necdetin yüzüne nasıl bakacak o oynaşma hareketinden sonra. :hıh gerçi o bakar yine de.her şey beklenir ondan. :hıh
ben siviyorum aylayı. :icon_whis

anita
06-05-07, 21:01
yasemin cok hata yapsada duygularini ifade edemesede ALLAHI var simdi kiz aylaya bakarak cok güzel simdi aylami yasemin dense tabkide yasemin

o ayladan cok cekecegimiz var o kadin yakacak ahmeti ahmet bekarlik günlerini mumla ariycak yazik ahmetin anneside oglum evlensinde isderse supürge sapiyla anlayisinda haftaya yaseminin odadan kacisini izliycez bu kesin necdet durmu cakacak ama elden ne gelir yasemin necdetin asla olmuycak ne ruhuna nede bedenine sahip olamiycak bu filiz akin tabiri konusmadan sonra diziyi özetledim sanirim:img-hyste :img-hyste

ergim
06-05-07, 21:03
bence güzidde de gzel kız yaa ama yasemin daha güzel tabi yanakları fln çk tatlı gelio bana

zeyneps
06-05-07, 21:04
Ben Ayla'yı sivmiyorum ,çünkü onun kıskançlıktan nasıl davranabileceğini de gördük şimdi de aynısını farklı bi şekilden uyguluyor :img-yes: ,
Ayrıca kesinlikle Ahmet'i sevmiyor Ahmet'i sevseydi ona gerçeği söylerdi ,Yaso Rüya'nın heralde kafasının karışacağını düşünüyor ama o da sevmiyyy Ahmedi sevseydi her şeye rağmen söylerdi Ahmede,Necidet zaten bizim düzenimiz bozulmasın mantığında -böyle arkadaşlar olmaz olsun:hıh- o da sevmiyyy Ahmet'i ....bazen benim televizyonun içine girip söyleyesim geliyyyy "Ahmet Ahmet Rüya senin kızın herkes seni kandıriiiiiyyy,sağa tuzak kuriiiiyyyyler ,ben bu üçünü oyalarım sen kaç Rüya'yı kurtar yiğidim":sad53: :sad53: Aaaaaaaa ben söylemek istediğime göre ben seviiiiiiiiiyyyym Ahmet'i ben seviiiiym ben seviiiiiyyym:img-in_lo bu kıvrak zekama da şaşıyorum doğrusu ahhh ahhh Burhan'da anlasaydı binim onun kıvrak zekasıyla çok uyumlu olduğumu:icon_sorr :img-in_lo :img-blush

şilimsi
06-05-07, 21:04
domatesi bende sivmiyorum zaten..
:hıh sen siv aylayı..ben sivmiyorum..sivmiyorum işte:hıh
ayurıca yasemine sadece gurursuz demek yetmez..
dengesüzz..gurursuz..yüzsüz..onursuz..sirseri:hıh
hepsi geçerli yasemin için..
aylada sevilcek biri değil bence..ahmete söyleseydi saklamasaydı bende siverdim ama:hıh

Sinem90
06-05-07, 21:05
allah aşkına şu güzellik konusunu açmayın.sonra konuşuyorum bazıları kızıyor.:icon_whis herkese göre güzel gelen farklıdır.bana yasemin çok itici geliyor.hiç de güzel değil.hem her şey güzellik değildir.allah önce ona biraz mantık versin.:icon_whis ayla onun başına hiç de bela olmaz.ilerde görürsünüz ne olacağını. :hıh güzide zaten yasemine bin basar her yönden. :img-cool2

şilimsi
06-05-07, 21:07
kanka..yapma büüyle..bende siviyimm aamedimi...elimde ols bende söylerim ona..
ama yok yok ben söylemem..söylersem yaseminle birlikte olmak için uğraşır yine..yüreğim dayanmaz buna..ölürüm kahrımdan:icon_sorr..
kıder mi buu:icon_sorr:sad53:..

ergim
06-05-07, 21:08
ya arkadaslar benim bu imza layını program indirmeden internetten yapabilme şansım warmı bilen bana özel msj atsn ltfn

zeyneps
06-05-07, 21:10
Bence Ayla fazla bela olmaz Ahmedime ama ikisi de hiç mutlu olmayacaklar :img-yes: :icon_sorr
Fragmanda Ayla'nın bi hali var ya orda da Ayla hiç mutlu değil sanki bişeylere üzülmüş birisinin arkasından bakiyyyy :sad53: Ahhh aaaaahh belki de Ahmedim kendini banklara otellere vurdu eve gelmiiiiyyy:sad53:

Bende Yasemin'i güzel buluyorum ,yeşil gözler filan

ergim
06-05-07, 21:12
Bence Ayla fazla bela olmaz Ahmedime ama ikisi de hiç mutlu olmayacaklar :img-yes: :icon_sorr
Fragmanda Ayla'nın bi hali var ya orda da Ayla hiç mutlu değil sanki bişeylere üzülmüş birisinin arkasından bakiyyyy :sad53: Ahhh aaaaahh belki de Ahmedim kendini banklara otellere vurdu eve gelmiiiiyyy:sad53:

Bende Yasemin'i güzel buluyorum ,yeşil gözler filan

bencede gözleri çk güzel yaseminin
ya bu arada hangi fragman bu 23, bölümün fragmanımı çıktı yoksa

Sinem90
06-05-07, 21:12
her yeşil güzel olmuyor malesef.:icon_whis
hep böyle oluyor işte.ondan bahsedince direkt güzellik konusuna giriliyor nedense.:icon_whis bence bunu konuşmamız çok saçma.:icon_whis
aylayla aamed belki mutlu olamazlar ama sizin dediğiniz gibi de aylanın kötü şeyler yapacağını sanmıyorum.biraz abartıyorsunuz bence.unutmayın ki o koruduğunuz domates bile neler çektirdi aamede.:icon_whis

şilimsi
06-05-07, 21:15
ben domatesi korumuyorum ama aylayıda sevmiyorum..
ence yaso konusu açılınca direk güzellikten bahsedilmesi çok normal..
çünkü domatesin bahsedilecek başka bir şeyi yok..
ne oyunculuk ne davranış..
bence de güzel ama aylaya göre:hıh

zeyneps
06-05-07, 21:15
Sinim ben kimseyi korumuyorum gördüğün gibi bence Ayla başlardan çok çabalar ama sonradan kıskançlık krizlerine girebilir :img-yes: :img-yes:

Fragman demişim pardon ya insanda akıl mı bırakiyyyyyyler jenerik diycektim jenerikte böyle Ayla bi evde saçları toplu :img-yes: :img-yes:

anita
06-05-07, 21:16
yasemini bende sevmiyorum ben beren hanimida sevmiyorum o baska ama görunus olarak ayladan daha güzel aylanin kini nefreti yuz hatlariyla ortada

ben aslinda ahmetin kiraz hemsiyreyle evlenip mutlu olmasini isderdim valla o yasemindende ayladanda daha cok yakisiyordu zavalli ahmete ahmet ne ayla tarafindan nede yasemin tarafindan tam manasiyla sevilmiyor arkadasimizin biri yazmis zaten gercek seven kizinin oldugunu söyler diye bu yoruma katilmakla birlikte sunuda demek istiyorumki necdetin sevgiside gercek degil necdet melek amma isler kendi lehinde gittigi icin gercek seven yaseminin o börerek aglamalarina acirda ahmete kizini kavusdururdu tabi necdet yasemin demiyorsa ben niye söyleyim canim enayimiyim diyor:icon_whis

Sinem90
06-05-07, 21:17
jeneriktekilerin hepsi fıs.hiçbiri olmayacak.:img-yes:
ona bakarak böyle diyemezsin.bence domates kıskançlık krizine girer.yine o sesiyle ağlar.nicdeti de sinir hastası eder.:icon_whis
ekonomik boy kankam hay sen çok yaşa.bak ne güzel dedin.başka bahsedilecek bişeyi yok.o yüzden herkes o konuya dayatıyor kendini.ama bana göre o kısmı da fos. :icon_whis

şilimsi
06-05-07, 21:20
jeneriktekilerin hepsi fıs.hiçbiri olmayacak.:img-yes:
ona bakarak böyle diyemezsin.bence domates kıskançlık krizine girer.yine o sesiyle ağlar.nicdeti de sinir hastası eder.:icon_whis
ekonomik boy kankam hay sen çok yaşa.bak ne güzel dedin.başka bahsedilecek bişeyi yok.o yüzden herkes o konuya dayatıyor kendini.ama bana göre o kısmı da fos. :icon_whis

tanrııımm..çok mutluyum..ilk defa bana katıldığını görüyorum süünem abla..ağlıyiciim sanırsamm:img-polic
ama öyle..bana göre oyunculuğu yetersiz..davranışları desen zaten sinir katsayımı fırlatiiyy...
bi güzellik kalıyo geriye..o da dizideki diğer kadınlara göre ön plana çıkiyy o kadar:img-cool2
sünem ablaa..bak avatarımaa:img-blush :sad53: :sad53:

Sinem90
06-05-07, 21:22
avatar güzel de diğer kadınlara göre ön plana çıkma çok yanlış geldi bana.diyorum ya sana onu beğenmiyorum.o çıkınca ben duvarlara bakıyorum.gerçekten görmeye dayanamıyorum.çok itici geliyor.sen kalkmış ön plana çıkıyor diyorsun.hayır hiç de çıkmıyor.dizide ondan çok daha güzel bayanlar var.

zeyneps
06-05-07, 21:24
Okeyto bebişim görcez artık ne olcak ne olmayacak senaristler harıl harıl yaziyyyler şimdi :icon_whis bağa bakın benim istediklerimi yazacanız Ayla'nın da kıskançlık yapmasını istiiiiiiiyyyyyym okeyto yoksa sizi dağıtırım sirseriler:hıh

Arkadaşın yorumuna koptum :img-hyste Necide o söylemiyosa ben nie söyliyim enayi miyim diyomuş:img-hyste :img-hyste Ay sen çok yaşa bencede öyle diyo .....ayrıca her zaman dediğim gibi bu Necidet vicdansız melake ve bencil:img-yes: Yasemin'in o ağlamalarını duyup sadece kulaklarını tıkiiiiiiiiiyyy ve sallaniyyy psikopat psikopat tek düşündüğü o sırada kendi öyle olmasa "Yasemin sen çok üzülüyosun artık boşanalım ,Ahmet'le de konuşalım Rüya'da zamanla kabullenir bu gerçeği yavaş yavaş alıştırırız onu" filan demesi gerekken kulaklarını tıkiyyy sirseri :hıh bağa bak sen kulaklarını tıkamakla gerçeklerden kaçamazsın tağam mı sirseri dağıtırım seni de Psiko Necidet :hıh

şilimsi
06-05-07, 21:25
kim ondan daha güzel süünem abla..nezahat?ışık?difne?selma mı yoksa?
ya ön plana çıkıyor derken bence onla aynı yaştakilere göree daha güzel..güzideden ayladan ve laleden:img-yes: ..
bu da benim düşüncem..
ama güzel olduğunu düşünmemm onla ilgili diğer düşüncelerime zerre kadar etki etmiyor orası ayrı:img-cool2

çağla&hilary
06-05-07, 21:26
en beğendiğim sahne bnmde operada karşılaştılar vede habire birbirlerini süzdüler bide miting çok güsel olmuş o kaçış sahneleri felan süper.zaten bir ayrım yapaıyorum çünkü bu diziyi çok seviyorum...:img-in_lo

Sinem90
06-05-07, 21:27
mesela ben laleyi çok beğeniyorum.:img-blush güzideyi de birazcık.:img-blush ama onu asla :hıh her yönden beğenmiyorum onu.o yüzden de senin dediğini doğru bulmadım.kimsenin ön plana çıktığı falan yok. :hıh

şilimsi
06-05-07, 21:28
dizide yaseminle yakın olan kimse normal değil ki..
ahmet..saçma saçma şeyler konuşiiy yaseminle..yok gidelim falan..
neciidet desen piskopat..
babası kirimanla yatıp kalkiiy..tirbiyesiz..
anası desen sorunlu..menepoza giriiy kanımca...ya da çoktan girmiş..
kardeşi kendisi kadar saf..
rüyayıda yakında benzetir kendine..en büyük korkum o ya:img-pilot

zeyneps
06-05-07, 21:30
kim ondan daha güzel süünem abla..nezahat?ışık?difne?selma mı yoksa?
ya ön plana çıkıyor derken bence onla aynı yaştakilere göree daha güzel..güzideden ayladan ve laleden:img-yes: ..
bu da benim düşüncem..
ama güzel olduğunu düşünmemm onla ilgili diğer düşüncelerime zerre kadar etki etmiyor orası ayrı:img-cool2

Evet kanka ben de sana katıliiiiiiiyyyym:img-yes: :img-wink:
Ama ben Güzide'yi de çok güzel buliiiiiiiiyyyym,pek bi alımlı ,pek bi cilveli :img-in_lo :img-blush

Bi de Nezoş onu da çok beğeniyyyyyym,Rıza Amcam Nezoş varken o büsbüyük Kiriman'a gidiyyyyy ya pes pes doğrusu :hıh Çıtıpıtı Ceylan Nezoş'uma tercih yaptığı kadın Zürafa hayret bişi :hıh :icon_sorr :img-cool2

şilimsi
06-05-07, 21:31
ablacım..sen bini yanlış anladın..benim ön plana çıkıyodan kastım diğerlerinden daha güzel olduğunu düşünmemdi..çoğu kişide öyle düşünüyo..
ayla mı yaso mu dense GÜZELLİK bakımından yaso diyo..
amöa tabiki herkesin düşüncesi kendine..sen beğenirsin beğenmezsin sana kalmış..
zevkler ve renkler tartışılmaz diye boşuna dememişler yani:img-yes:

çağla&hilary
06-05-07, 21:31
ayrıca bir konuda sizlere katılıorum o aylaya gıcık oluyorum.vede hala:icon_evil ahmetle evlenio olmalarına inanamıyorum.birbirlerine hiç yakışmıyorlar:img-cool2

NiliWerda
06-05-07, 21:33
hayda!ayşe kanka biz isim koymadık mı kuzum?sen bunu biliyordun zaten.hatta semizotunu ben koymuştum.:img-blush
ziyneps sen benim asil vişnemi nasıl yersin? :hıh ben de sana inat şimdi çilek yiyeceğim.ahanda gidiyorum mutfağa doğru.arka fonda da gergin müzik çaliiiyy ben giderken.:img-hyste

:img-hyste ay malummu oldu ne bende simdi cilek yiyodum yerken forumara bakayim dedim bu yaziyi gorunce bogazda kaldi:img-hyste
demin boguluyodum neyse duzeldim simdi:img-hyste

ya hakkat necdete semizotu demeyelim ama ananas demissiniz onuda demeyin ben ananas sevmem:icon_sorr

buarada hemso ve sunem noliyyyy?:))
hareketli dakikalar yasanmis biraz evvel:))

şilimsi
06-05-07, 21:34
rızanın kirimana gitmesi..tuhaf tabiki..
hadi rıza uzaktan uzaktan kirimanı sevse bişi demicemm ama kirimanında halaaaa rızayı sivmesi:img-cool2
ben rızanın nezoşa bi kere bile canım hayatım falan dediğini duymadım..ama kirimana bitanem falan diyiy..arsızz sirseri:hıh
seni siverdim rıza amcam..ama düştün gözümden..al kızınıda atla sevda tepesinden:hıh:sad53:

Sinem90
06-05-07, 21:35
bişey olmuyor nil. :) biz kankayla aramızda şakalaştık.:img-hyste
ayrıca emin ol nergis canselin yanında daha hoş duruyor.en azından beren kadar komik durmuyor.:img-hyste

anita
06-05-07, 21:36
Okeyto bebişim görcez artık ne olcak ne olmayacak senaristler harıl harıl yaziyyyler şimdi :icon_whis bağa bakın benim istediklerimi yazacanız Ayla'nın da kıskançlık yapmasını istiiiiiiiyyyyyym okeyto yoksa sizi dağıtırım sirseriler:hıh

Arkadaşın yorumuna koptum :img-hyste Necide o söylemiyosa ben nie söyliyim enayi miyim diyomuş:img-hyste :img-hyste Ay sen çok yaşa bencede öyle diyo .....ayrıca her zaman dediğim gibi bu Necidet vicdansız melake ve bencil:img-yes: Yasemin'in o ağlamalarını duyup sadece kulaklarını tıkiiiiiiiiiyyy ve sallaniyyy psikopat psikopat tek düşündüğü o sırada kendi öyle olmasa "Yasemin sen çok üzülüyosun artık boşanalım ,Ahmet'le de konuşalım Rüya'da zamanla kabullenir bu gerçeği yavaş yavaş alıştırırız onu" filan demesi gerekken kulaklarını tıkiyyy sirseri :hıh bağa bak sen kulaklarını tıkamakla gerçeklerden kaçamazsın tağam mı sirseri dağıtırım seni de Psiko Necidet :hıh

evet necdet melek degil sadece isler onun isdedigi gibi gidiyor ve pusuda bekleyen bir aslan gibi avinin birgün kucagina düsmeini bekliyor bu haftaki final gibi (cokmu abrttim yauv )eninde sonunda yasemin benim olacak diyor bu dizideki insanlarin gözumu kör duygularimi ölmus gerci dizinin senaristlerini ilgilendirir bu yorum

NiliWerda
06-05-07, 21:37
hehe anladim canim burda oyle ciddi kavgalar olmaz zaten yani daha dogrusu olmamali:D:D

aslinda evt yasemin yaninda cocukca kaliyor aylada biraz kart kaciyor sunu bi ortaya karisik yapsak:img-hyste

zeyneps
06-05-07, 21:43
Ben Yasemin 'i yanında çocukça bulmuyorum ikisi yakışıyorlar bence :img-yes: Fiziksel olarak yakıştırıorum ben yaş farkından kaynaklanan bi eksiklik göremiyyym :img-yes:
Ama uzak dursun o Ahmedimden ...:hıh
Bu arada Türkü Hazer'i bi dizide gördüm vayyyy be dedim ben o kızı Ahmet'in yanında küçük kalır die düşünmüştüm fiziksel olarak pek i uyumları yok gibi yine de ama iyi olurdu bence ...ama nese yapımcılar seçimlerini yapmıytı değğğğğğğğğmü....acaba Rüya'nın gençliğini kim canlandıracak çok mirak idiyorum yaaaa:img-help: :icon_whis

şilimsi
06-05-07, 21:46
rüyanın gençliğini kim canlandıracak acaba..
hmm ben o bölümlere kadar sinirden ölmezsem görebileceğim inş..
yasemin gerçekten çok çocuksu kalıyor..
aylayla ahmetin uyumları daha iyi bence..birbirlerini tamamlıyolar..bu haftaki bölümde yemeğe çıktıkları zaman daha iyi anladım bunu(bkz:Ziynepsin imzası:))
ama yinede sivmiyorum aylayı:hıh

Sinem90
06-05-07, 21:46
ekonomik boy kankam berenin canselin yanında çocukça kaldığı ortada.görünen köy klavuz istemez.:icon_whis
demiştim geçende türkü hazeri.aynen ben de görünce çok şaşırdım.ne kadar değişmiş öyle?çok güzelleşmiş kız.:img-blush inan o çok iyi olurdu bu rolde.:img-wink:

zeyneps
06-05-07, 21:50
O kız Beren'den daha büyük olmasına rağmen daha küçük görüniyyy allah vergisi heralde :img-in_lo :img-blush

Yani şunu demek istiyyyyym eğer Beren Ahmetin yanında çok çocuk kalıyo diyosanız-ki ben öyle düşünmüyorum- o daha çocuk kalırdı gerisini bilemiycem :icon_whis :icon_whis evet pek bi cilveli olmuş kız zilli seni ne olmuşsun öyle :img-hyste

şilimsi
06-05-07, 21:55
ayy bence yaş konusunu hiç açmayın..yaşını göstermiyor ya da yaşından büyük gösteriyor falan..
difneyle ışık geliiy aklıma..beş sene önce ilk okula giden çocuklar şimdi üni.de daha ne diyim yani:)
hıı bu arada bence ışık pantolon giymesin yakışmiiy ona:img-blush
dinizle difnede öldiriiy beni..
sürekli elini tutuyo diniz difnenin..sıktı artık..başka hareket yok mu kuzum?:icon_whis

merhem
06-05-07, 21:57
bakin nejidetime yine laf etmisler ben yokken
agzinizi burnuzu dagiticam ha sirseriler

Hemso ananasibende sevmiyorum bebisim :)

özge_letyy
06-05-07, 21:59
bence Cansel'in yanına Türkü de olmazdı
Begüm Birgören de Türkü'den küçük ama Cansel'in yanında sırıtmıyor
Ama beren cidden sırıtıyor
Bunun yaşla ilgisi yok galiba da olgunlukla ilgisi var
Beren 30 yaşına gelse de öyle kalacak gibi:img-pilot

Bu arada şevvalcim neden öyle diyisin denizle defne mümkünse böyle yaşasınlar aşklarını:img-in_lo
böyle daha masum oliyii:img-in_lo

Sinem90
06-05-07, 22:00
ayşe sen de benden sonra 2. ağız burun dağıtıcı oldun.hehe :img-hyste
gerçi ben artık masum prenses sinoşum.:img-hyste
kızım türkü böyle çok kadınsı olmuş diyorum.cuk otururdu valla bu role.ama ne yazık ki bu imkansız.çünkü başka birini almayacaklar o domatesin yerine. :hıh

merhem
06-05-07, 22:00
Evet Deniz ve Defnenin aski masum, onlar aamet ve kaktus gibi degiller
Zaten deniz bir adim aticakti ama amcanin biri gecti ordan geri cekildi yivrucum

şilimsi
06-05-07, 22:02
bence Cansel'in yanına Türkü de olmazdı
Begüm Birgören de Türkü'den küçük ama Cansel'in yanında sırıtmıyor
Ama beren cidden sırıtıyor
Bunun yaşla ilgisi yok galiba da olgunlukla ilgisi var
Beren 30 yaşına gelse de öyle kalacak gibi:img-pilot

Bu arada şevvalcim neden öyle diyisin denizle defne mümkünse böyle yaşasınlar aşklarını:img-in_lo
böyle daha masum oliyii:img-in_lo

beren hakkında söylediklerine katılıyorum ablacım:good:
yaa tamam böyle masum masum yaşasınlar ama sadece eini tutmak olmuyo yaa..konuşmadan sadece elini tutuyoo...difnede alık alık bakıyo o kadar..ama fark etmez..ben onları her şekilde seviyorum:img-blush
neyse bebişler ben kaçar..hepinize iyi akşamlar..görüşürüükkkbye bye

özge_letyy
06-05-07, 22:04
şevvalcim aslında ben de ona deli olmuyor değilim yani insan bir konuşma bekliyor en azından:)
deniz elini tutuyor defne devamlı gözlerini kaçırıyor bakışlarıyla anlaşıyor bunlar:)
ben böyle bir çift daha tanıyordum ya ahh eski günler:icon_sorr
O kapının önünde karşılarına çıkan adama da çok pis dalacam:hıh

zeyneps
06-05-07, 22:05
Kusura bakma canım kendisinin Ahmede çektirmediği kalmamışken laf etmeden duramıyciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm,ama bağa birinde de haksız de ve çok iyi bi sebep söyle bunun için :img-yes: :icon_whis

Aaaaaaa evet kanka 5yıl önce beş yıl önce laylaylom evcilik oynayan çocuklar 5 yıl sonra büyümüşler de aşk yaşiiiiiyyyyyyyler civcivler:img-in_lo :img-blush

Ha bu arada aklıma geldi artık buna mantık hatası mı dirsiniz ,mantıksızlık mı bilemiyyyyycim daha Necidet Yasemin'in hamile olduğunu yeni öğrenmişken ,Necidet Ahmetin babasının hasta olduğunu biliyyyyydi :img-yes: Hadi Yasemin'e "Ahmet zor günler geçiriiiiiyy" diyip ikna etmedin onu insan bi arkadaşına tilofon eder "geçmiş olsun" deyi köylü müsün nesin ,köylüüüü çocuuuuuu...ama kasten yaptığını biliyorum yoksa Ahmet her şeyi sağa söylerdi sen de sap gibi ortada kalırdın değmüüüüüü hatta arasaydın Ahmet "Necdet Yasemin sana emanet ,ona iyi bak ben gelene kadar " derdi :img-yes:

Ahhh Ahmedim ahhhhhh Necidet'e mahkemede emanet ettin Yaso'yu "emanete hıanet " die buna derler Ahmedim :sad53: :sad53: :icon_sorr

Sinem90
06-05-07, 22:07
ziyneps delü müsün kızım?necdet telefon numarasını nerden bulsun?:img-hyste
bu arada imzandaki yazıya koptum.:img-hyste :img-hyste :img-hyste

merhem
06-05-07, 22:09
Kusura canım kendisinin Ahmede çektirmediği kalmamışken laf etmeden duramıyciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm,ama bağa birinde de haksız de ve çok iyi bi sebep söyle bunun için :img-yes: :icon_whis

Aaaaaaa evet kanka 5yıl önce beş yıl önce laylaylom evcilik oynayan çocuklar 5 yıl sonra büyümüşler de aşk yaşiiiiiyyyyyyyler civcivler:img-in_lo :img-blush

Ha bu arada aklıma geldi artık buna mantık hatası mı dirsiniz ,mantıksızlık mı bilemiyyyyycim daha Necidet Yasemin'in hamile olduğunu yeni öğrenmişken ,Necidet Ahmetin babasının hasta olduğunu biliyyyyydi :img-yes: Hadi Yasemin'e "Ahmet zor günler geçiriiiiiyy" diyip ikna etmedin onu insan bi arkadaşına tilofon eder "geçmiş olsun" deyi köylü müsün nesin ,köylüüüü çocuuuuuu...ama kasten yaptığını biliyorum yoksa Ahmet her şeyi sağa söylerdi sen de sap gibi ortada kalırdın değmüüüüüü hatta arasaydın Ahmet "Necdet Yasemin sana emanet ,ona iyi bak ben gelene kadar " derdi :img-yes:

Ahhh Ahmedim ahhhhhh Necidet'e mahkemede emanet ettin Yaso'yu "emanete hıanet " die buna derler Ahmedim :sad53: :sad53: :icon_sorr

Ahmete telefon edemezdiyivrumm
ahmet cuu cuuu cuu gitmistii ingilteremiydi americami herneyse
Ayrica yaseminin ahmetlerin evinden geri dondugu gece ayrildik dediginde nejiidet ona barisrisiniz hirsiyy duzelirr bebisim dedi :icon_whis
ama bizim saftirik kiz nayirr nolamazz onca seyin ustune mutluluk kurulamaz dedi.
Sonra kaktusu kurtardigindada necdet ahmet biliyymi dedi?
Yaseminde soyliyecektim ama benimle konusmak istemedi dedi.
Necdette ahmetin yaseminle gorusmek istemedigini zanneti.
Yani Pastaneye geldigindede oyleydi..
Ve sonucta yaseminle gercek evlilik olmasa bile sahiplenmesi normal ahmete tavir yapmasida normal cunki oda cocuklugundan beri asik yasemine..
ama daha sonra bu fikir ilk olarak bana dogru gelmisti ama simdi bunun dogru olmadigini goruyoruz istiyorsan ahmete gidebilirsin demisti
ama osaftirik kaktus gitmedi :icon_whis

zeyneps
06-05-07, 22:12
Bağa ni bağa ni :hıh bulsaydı gitseydi Halime Teyzemden istesiydi sirseri:hıh

bebişim resimle yazı uyumlu bi bütünlük oluşturiiiyyyer değmüüüü:img-yes: :img-yes: Ayla Ahmet'ten bu lafı duyunca nasıl da kırıtiyyyyy :img-blush :img-hyste Kim olsa kırıtmaz diceeeeeeem ama ben bile bağa böyle bi laf etse Ahmet felan dinlemez basardım tokadı sirseriye :hıh

Tavuskuşu
06-05-07, 22:16
ama daha sonra bu fikir ilk olarak bana dogru gelmisti ama simdi bunun dogru olmadigini goruyoruz istiyorsan ahmete gidebilirsin demisti

Gitmemesi normal çünkü o daha o zamanlar gerçeği öğrenmemişti.Hala Ahmetin hastanede onunla görüşmek istemediğini sanıyordu.Gitse karnında çocukla ortada kalma ihtimali vardı.Sonra da dönüp Ahmet beni istemedi necdet ben geri geldim diye yüzsüzlük yapamazdı.Gerçi Yasemin bu yapabilirdi de...:img-hyste

Sinem90
06-05-07, 22:16
haha :img-hyste
ayla da cevap versin ama ona.evet sana bakıyorum delüüüüğaaanlı desin.:img-hyste
oldu adam senin için halime teyzeden ister numarayı.:img-hyste

merhem
06-05-07, 22:18
Gitmemesi normal çünkü o daha o zamanlar gerçeği öğrenmemişti.Hala Ahmetin hastanede onunla görüşmek istemediğini sanıyordu.Gitse karnında çocukla ortada kalma ihtimali vardı.Sonra da dönüp Ahmet beni istemedi necdet ben geri geldim diye yüzsüzlük yapamazdı.Gerçi Yasemin bu yapabilirdi de...:img-hyste

Ama ahmet ona telefon acmisti
Yasemin telefonu kapamisti konusmadan
Sonra dayisini ziyarete gittiginde karsilasmisti orda ahmetin nasil uzuldugunu gordu :icon_whis

zeyneps
06-05-07, 22:19
Ahmete telefon edemezdiyivrumm
ahmet cuu cuuu cuu gitmistii ingilteremiydi americami herneyse
Ayrica yaseminin ahmetlerin evinden geri dondugu gece ayrildik dediginde nejiidet ona barisrisiniz hirsiyy duzelirr bebisim dedi :icon_whis
ama bizim saftirik kiz nayirr nolamazz onca seyin ustune mutluluk kurulamaz dedi.
Sonra kaktusu kurtardigindada necdet ahmet biliyymi dedi?
Yaseminde soyliyecektim ama benimle konusmak istemedi dedi.
Necdette ahmetin yaseminle gorusmek istemedigini zanneti.
Yani Pastaneye geldigindede oyleydi..
Ve sonucta yaseminle gercek evlilik olmasa bile sahiplenmesi normal ahmete tavir yapmasida normal cunki oda cocuklugundan beri asik yasemine..

Evet başta düzelir dedi ama keşke vaktinde "Ahmet'in babası hasta kafası karışmıştır ,seni suçlamaz o ,bi daha dene" deseydi herşey için bu kadar geç kalınmış olmazdı çünkü :img-yes:

Yasemin iulk ayrıldığında çok ciddi sebeplerle ayrılmıştı ,senin sevdiğin adamın babası senin babanın idam fermanını imzalasaydı sen napardın ,ben onun yaptığını yapardım:icon_sorr

Bir de Necdet nikahtan sonra Ahmet'in geldiğini duyduğunda koşarak dışarı çıktı sanki Ahmet'e gerçekleri anlatacaktı ne biliyim ya da bana öyle geldi belki de "geri git geriiiiiiiiii" diyecekti:img-hyste ama eğer o sırada kafasından anlatmak geçtiyse neden sonra vazgeçti (örn;tiyatro binasının önü) Yaso'yla evlilik tatlı mı geldi ne:img-blush :icon_whis

Son olarak Necdet Yasemin'e "gidebilirsin" dedi ama ses tonunda sanki bi tavır vardı :icon_whis yarım ağız söyledi bunu ve de sinirli sinirli ....keşke onu orda ikna etseydi ,yani o ses tonuyla gideceği varsa da gitmez gidemez....ben de gidemezdim suçlanırdım hatta:icon_sorr aaaaa ama işin içinde Ahmet var koşa koşa giderdim heheyyyyy:happy0064 :img-in_lo :img-hyste

merhem
06-05-07, 22:26
Zeynepcim bir sey yoktu sesinde
zamaninda bu fikir dogru gelmisti ama simdi goruyoruzki deiglmis dedi gidebilirsin dedi
Necdetin yasemin gitmek isterse dur demiyecegini biliyoruz..
Ben ayrilma mevzusunda yasemini hakli bulmadim
cunki ayrildi aradan birkac saatsonra gorusmeye gitti hatta telefon acmisti.
bune mantiksizlik, diyeceksinki babasinin idam hukmu kaldirildi ama evlendikleri gun necdet ahmet birgun gelirse gidermisindediginde bukadar seyin ustune nasil mutluluk kurulur dedi
yani bu kizin soyledigi yaptigi hersey okadar mantiksizki..
Ben aileleri asla suclamadim hakli olan onlardi birtek
Selmanin esi olum dosegindeydi
Nezahatin esi ise idamdan yeni kurtulmus ama bir omur hapisteydi..
ve onlar bebekmevzusunu bilmiyordu..
ortadaki tek suclu yasemin safi.

zeyneps
06-05-07, 22:39
Canım ben aileleri suçlu görüyorum ama Selma'yı daha suçlu görüyorum bunun ölüm döşeğiyle ilgisi filan yoktu Yasemin'i görünce nasıl sarıldı ayrıca söyleyecekti eğer ayrıldıklarını duymasaydı (Ahmedimde tam zamanında söyledi bu çocuk nie bu kadar talihsiz:icon_whis ) ama bunu duyunca söylememek işine geldi biraz bekleyebilir diye düşündüm demesi filan hep bahane :img-yes: :hıh
Yasemin babasının ölüm kararı kaldırıldıktan sonra gitmesi mantıksız değil bence sonuçta sevdiği adam belki dayanamadı,zaten gitmek zorundaydı istese de istemese de gitmek zorundaydı o sırada daha kimse bilmiyodu kimden yardım isteyecekti,söylemek zorundaydı Ahmete...ama görüşmek istemediğini öğrenince yıkıldı resmen böyle bişey beklemiyorddu böylece Ahmetin kendisini suçladığını sandı yanlış bi düşünceye kapıldı ama o yüzden de "bütün bunların üstüne mutluluk kurmamız mümkün değil" dedi kendisinin babası yüzünden değil sadece ,Ahmet'in babası ,aileler ,intihar bilmem ne ...gerçekten de mutlu olamazlardı , aileleri onları redederdi bi sürü karışık şey var yani....:img-yes:

Ama keşke bölüm atlamasından sonra gerçekler hemen ortaya çıkmasaydı da Ahmet ve Ayla evlendikten sonra olabilirdi mesela....hem böylece Yasemin'e kızmazdık,anladık Ahmet'in bağlılığını göstermek istediler ama bi kaç bölüm sonra Ahmet ve Ayla evlenselerdi ,mesela Ahmet Yasemin'den hiç bişey isteyemeseydi Rüya'nın mutluluğunu düşünüp sonra da evlenseydi Ayla'ya :img-yes: biz de bu kadar kızmazdık Yasemin'e çünkü Ahmet evli bi adam olurdu , bütün aşkın ve hataların yükü Yasemin'e yıkılmasaydı keşke:img-yes: daha güzel bi senaryo izlemiş olurduk:img-yes:

Hatta bana kalsa taaa en başından intihar sahnesinde kurtaran Ahmet olmalıydı ki o zaman daha daha değişik bi senaryo izlerdik mesela Yasemin ve Ahmet Rüya'yla Kıbrısçık'ta,aileleri bunları reddetmiş,Rüya'yı bilmiyolar ,Yasemin orda öğretmenlik yapıo dil filan öğretio,resim çizdirio....çok güzel olurdu hepimizi tatmin eden bi senaryo :img-yes: Necdet severleri bilemiycim ama sonuçta Rüya babasıyla olurdu :img-in_lo

merhem
06-05-07, 22:46
Bunun sebebi yaseminin ahmete guvenmemesidir..
Yasemin ahmetin onu asla suclamayacagini bilmesi gerekiyordu..
Cunki ahmet ona telefon acmis yasemin konus demis ama o susup telefonu kapatmisti..
Yani benim yasemine olan nefretim bunlarin ayrilmalarindan sonra olmus birsey degil ben yasemini hic sevmedim.
Sonucta 18 yasinda bir kizin Nisanli bir erkegin odasina girmesi opusmesi ardindan ahmet daha fazla ileriye gidemeyiz dediginde neden? demesi bunlar hep yasemini sevmememe yolacti ama daha sonraki yaptigi sacmaliklar sayesinde ondan iyice nefret ettim.
Birkere ruya 1 yasindayken bunlar ayrilabilirdi..
Neden ayrilmadi yasemin?
Hadidiyelim ruya icin.
Peki neden necdeti terk etmedi sonra gidip ahmetin karsisina oturup necdet soyle boyle dedi, ne hakki vardi ahmete kizip necdetin odasina dalmaya.
Necdetin onu sevdigini ogrendiginden buyana neden bir mesafe koymadi araya..
Yani okadar cok sebep varki yasemini sevmemem icin
Bikere babasi icerdeyken ahmet ile birlikte olmasi aklinin boyle seylere calismasi buyuk bir hataydi..
sen bunu yapmissin sonra bu utancla yasayamam diyorsun

zeyneps
06-05-07, 22:58
Evet bazı konularda sana katılıyorum :img-yes:
Yasemin Ahmet'in odasına daldığında heralde şimdi yapamazsam hiç bi zaman yapamam die düşünmüş olacak ama "neden" demesi bence de çok saçmaydı senaristlerin heralde eli filan kaydı o kadar basit bi repliği ben bile yazamazdım(ki çok iyi senaryo yazarım:img-yes: )
Babasına olanlardan sonra öyle bişey yaşamaları ama aradan baya zaman geçmişti yani 1 yıl filan daha fazla belki herkes o sırada normal yaşamına bile dönmüştü mahkemeler hariç ,Nezahat filan bile...ya yine yapmazlardı bişey aslında Ahmet hele hiç yapmazdı ama şarabın verdiği bi şihvetten kaynaklandı o bence :img-hyste

Sene atlamasından sonraysa senaristler olgun Yasemin'i yanlış lanse ettiler ,olgun göstericez derken istikrarı kaybettiler tutarsız oldu biraz keşke bana danışsalardı senaryolarımı yazarken hep karakter analizi yaparım önce baştan aşağı yazarım hemde her ayrıntısına kadar:img-yes: :img-in_lo :icon_sorr

acarmuhabir
06-05-07, 23:09
merhaba arkadslar her zmn vaktım olmuoo ama hatırla sevgılı cok gusel bı dızı elımden geldıgınce takıp etmeye calısıorum hatırla sevgılının bolumlerını ızleyebılecegım bı sıte var mı fan sıtesı falan youtube a cok gec eklenıoo yardımcı olursanız sevınırım :img-wink: bye

gzm
07-05-07, 00:05
Ben artık h.s izlerken ahmet ve yasemin askı icin izlemedigi fark ettim orda her karakterin ayrı bir öyküsü oldu siyasi olaylar askın üzerinde kaldı
evet ahmet yasemini unutamayacak ayla ile tek taraflı zoraki evlilik yasayacak nejdet ve yasemin umarım olmaz yakınlasırsa araları daha cok acılacak ama hala birbirlerini seviyor olacak suan 1966 yılındalar herseyin ögrenilmesi rüya nın ahmetin kızı oldugunun ortaya cıkması ve aileler diziyi uzatır ama büyü ortadan kalkar gibi geliyor bir an önce nejdet pastacı kızla yakınlassın o zaman daha dogru bir yere gider dizi

badger
07-05-07, 00:09
Yaseminin 6 yıllık zaman atlamasından sonra senaristlerin karakterini karmaşık hale getirmesi konusuna katılıyorum..Hatta kızı bize tamamen dengesiz gösterdiler. Arada trendeki o karşılaşmayı yapmasalardı iyi olacaktı, Aylayla ya da başka bir kadınla yeniden hayata başlamaları esnasında karşılaşmış olsalardı kafalar bu kadar karışmazdı diyorum.
fakat Necdetin Ahmet-Yasemin ilişkisi konusunda baştan beri iyi niyeli olmadığını düşünüyorum. Nikah esnasında Ahmetin orada olduğunu öğrenip te peşinden koşması ona herşeyi anlatmak için değil, herşeyi berbat etmemesi için düşünüyorum.Çünkü hem kendisi Yasemine aşık - onu elde etmek için her yolu mübah görüyor hem de Ahmetin tam evlenecekken Michelleden ayrılmasından sebep bir şekilde kendince ayran gönüllü, centilmen olmayan, hovarda Ahmet imajını oluşturmuş ve kendini inandırmış..Onun için Ahmet önemli bir rakip...Ayrıca Necdette biraz polyannacı bir yanda var, zaten öyle olmasa bu mantıksız evliliğe, ilişkilere, Rüyayı gerçek babasında bu kadar gizleme çabasını sürdürmesi olmazdı diye düşünüyorum.
Esen kalın.

blue ivy
07-05-07, 00:18
Yaseminin 6 yıllık zaman atlamasından sonra senaristlerin karakterini karmaşık hale getirmesi konusuna katılıyorum..Hatta kızı bize tamamen dengesiz gösterdiler. Arada trendeki o karşılaşmayı yapmasalardı iyi olacaktı, Aylayla ya da başka bir kadınla yeniden hayata başlamaları esnasında karşılaşmış olsalardı kafalar bu kadar karışmazdı diyorum.
fakat Necdetin Ahmet-Yasemin ilişkisi konusunda baştan beri iyi niyeli olmadığını düşünüyorum. Nikah esnasında Ahmetin orada olduğunu öğrenip te peşinden koşması ona herşeyi anlatmak için değil, herşeyi berbat etmemesi için düşünüyorum.Çünkü hem kendisi Yasemine aşık - onu elde etmek için her yolu mübah görüyor hem de Ahmetin tam evlenecekken Michelleden ayrılmasından sebep bir şekilde kendince ayran gönüllü, centilmen olmayan, hovarda Ahmet imajını oluşturmuş ve kendini inandırmış..Onun için Ahmet önemli bir rakip...Ayrıca Necdette biraz polyannacı bir yanda var, zaten öyle olmasa bu mantıksız evliliğe, ilişkilere, Rüyayı gerçek babasında bu kadar gizleme çabasını sürdürmesi olmazdı diye düşünüyorum.
Esen kalın.
evet necdet konusunda haklisin bir cok seye goz yumdugunu bende fark ettim ama bunda yasemininde cok buyuk payi vardi zaten bes yildir beraber yasadiklarindan bu belli necdet kac kez ona firsat verdi gitsin diye.

badger
07-05-07, 00:21
evet necdet konusunda haklisin bir cok seye goz yumdugunu bende fark ettim ama bunda yasemininde cok buyuk payi vardi zaten bes yildir beraber yasadiklarindan bu belli necdet kac kez ona firsat verdi gitsin diye.

Yasemin zaten ayrı bir vak'a.. Senaristlerin zaten bir an önce bu konuyla ilgilenirlerse iyi olacak..Yoksa çoklu kişilik bozukluğuna Yasemin ve Ahmet iyi birer örnek olacaklar..

badger
07-05-07, 00:24
Pardon Ahmeti değil, Necdeti örnek göstermek istemiştim. Ahmet garibim obsesif oldu.

blue ivy
07-05-07, 00:30
Yasemin zaten ayrı bir vak'a.. Senaristlerin zaten bir an önce bu konuyla ilgilenirlerse iyi olacak..Yoksa çoklu kişilik bozukluğuna Yasemin ve Ahmet iyi birer örnek olacaklar..

umarim aylayla ahmet evlendikten sonra yasemin duzelir,cunku boylelikle ahmeti kandirmaktan tamamen vazgecer umarim.
zaten nedense su son bolumlerde ahmetle yasemin pek *** karsilasiyorlar ne tesaduf:img-pilot

badger
07-05-07, 00:35
Belki de Ahmetle karşılaşması, aklını başına getirir...Mesela artık bir rakibi var, hem de beğenmedikleri Ayla, artı onu kovalayan Ayla..bence savaş boyalarını sürmesi lazım ama senaristler illa uzatacaklar ya, Necdetin odasına gitmesini gerçek evliliğe dönüştürürler falan filan... Umarım öyle bir saçmalik yapmazlar, en azından Necdet kabullenmez...Ama öyle bir şey olacağını sanmıyorum, artık işler ığrından çıkar deli saçmasına döner.

blue ivy
07-05-07, 00:41
Belki de Ahmetle karşılaşması, aklını başına getirir...Mesela artık bir rakibi var, hem de beğenmedikleri Ayla, artı onu kovalayan Ayla..bence savaş boyalarını sürmesi lazım ama senaristler illa uzatacaklar ya, Necdetin odasına gitmesini gerçek evliliğe dönüştürürler falan filan... Umarım öyle bir saçmalik yapmazlar, en azından Necdet kabullenmez...Ama öyle bir şey olacağını sanmıyorum, artık işler ığrından çıkar deli saçmasına döner.

evet ayla buyuk bir rakip tuttugunu koparan biri yasemin onunla kesinlikle basa cikamaz.aman bosver yasemin artik necdetle ne yaparsa yapsin umrumda degil necdet uzulmesinde ki yasemin onuda uzecegini biliyorum:img-in_lo

gzm
07-05-07, 00:46
nejdet bastan yapıgı cok önemli bir karardı baskasının cocugunu kabullenmek ama yasemini sevdigi icin yasemine giden her yol mübah oldugu icin yaptı ama izlerken o cocuksu,ne yapacagına karar vermeyen haller özellikle yasemin aglama krizine tutuldugu zaman ki halleri nejdet karakterini cok caresiz gösteriyor bu yüzden pastacı kızı sevip mutlu olması gerekiyor

ahmetin yasadıgı gelgitler ve yaseminin son söyledigi cümle onu aylaya itti senaristler önce cok güzel bir karakter yaratıp sonra onu tanınamaz hale getiriyor zaamn geciyor fakat yasemini olgunlasamıyor bu yüzden bölüm ilerledikce insanlarda yasemin fobisi baslıyor

badger
07-05-07, 00:56
Evet..Yasemin ya Necdetin sevgisine cevap versin ve Ahmeti unutsun ya da Necdeti azat edip Güzideyle ya da başkasıyla mı beraber olup mutlu olacaksa Necdeti rahat bıraksın.Ama ne yazık ki gidişat toplu halde azap çekmeye devam gibi duruyor...Ne olabilir diye düşünürsek,
1- Yasemin o hışımla Necdetle beraber olur, ama o gece orada kalır, devamı gelmez. Hem Yasemin hem de Necdet pişman olurlar..Belki gecenin sonucunda bir bebek daha dünyaya gelir..O gece o geceye mahsus kalır ve Necdetle Yasemin birbirlerinden uzaklaşır..Bebek olmasından ötürü ayrılamazlar...Necdet 2.Rıza vakası olarak kendini Güzideye bırakır ve mutluluğu onda bulur ama ayrılamaz..Böylece Yaseminin çocuklarını da izleyeceğiz lafını yaşamış oluruz...Yaseminin yine herkesin hayatını mahvetmek üzere kurulu hayat amacı sürer gider.
2- O gece hiçbir şey olmaz...Necdet acaba? fikriyle birkaç 6 sene daha geçirir, kendini kandırır..
Tabii her iki durumda da Ayla-Ahmet evliliği olur onların da çocukları olmaz.
80lere geldiğimizde ancak Ahmet tüm durumları öğrenir, kızını da alır gider, hepsini vicdan hesaplaşmasında bırakır.

blue ivy
07-05-07, 01:02
Evet..Yasemin ya Necdetin sevgisine cevap versin ve Ahmeti unutsun ya da Necdeti azat edip Güzideyle ya da başkasıyla mı beraber olup mutlu olacaksa Necdeti rahat bıraksın.Ama ne yazık ki gidişat toplu halde azap çekmeye devam gibi duruyor...Ne olabilir diye düşünürsek,
1- Yasemin o hışımla Necdetle beraber olur, ama o gece orada kalır, devamı gelmez. Hem Yasemin hem de Necdet pişman olurlar..Belki gecenin sonucunda bir bebek daha dünyaya gelir..O gece o geceye mahsus kalır ve Necdetle Yasemin birbirlerinden uzaklaşır..Bebek olmasından ötürü ayrılamazlar...Necdet 2.Rıza vakası olarak kendini Güzideye bırakır ve mutluluğu onda bulur ama ayrılamaz..Böylece Yaseminin çocuklarını da izleyeceğiz lafını yaşamış oluruz...Yaseminin yine herkesin hayatını mahvetmek üzere kurulu hayat amacı sürer gider.
2- O gece hiçbir şey olmaz...Necdet acaba? fikriyle birkaç 6 sene daha geçirir, kendini kandırır..
Tabii her iki durumda da Ayla-Ahmet evliliği olur onların da çocukları olmaz.
80lere geldiğimizde ancak Ahmet tüm durumları öğrenir, kızını da alır gider, hepsini vicdan hesaplaşmasında bırakır.
bence 1 cisi daha mantikli gibi geliyor bana.
bu arada ahmetle aylanin cocugu olmayacagina gore onlarinda iliskileri yaseminle necdet gibi olacak herhalde:img-yes:

badger
07-05-07, 01:11
Ayla ve Ahmette, Necdet- yasemin tarzı bir ilişki yaşayacaklarsa onlarınki hiç çekilmez..yasemin ve necdet kadar dışa dönük tipler değiller, ikisi de içine kapanık ama aşırı saygılılıktan mıymıy buzzz gibi bir evlilikleri olur..Bence eğlenmek için arada bir Kamil amcalarını çağırsalar iyi olur, çünkü beraber çok sıkılabilirler. bu arada eğer yaseminle necdet, ayla ve ahmette onlara benzer aynı modda evlilik sürdürürlerse, bence yaseminle ahmet bu kadar sık karşılaşmanın sonunda yasak bir ilişkiye de girebilirler. Herşey olabilir bu gerilimli ortamda...

blue ivy
07-05-07, 01:15
Ayla ve Ahmette, Necdet- yasemin tarzı bir ilişki yaşayacaklarsa onlarınki hiç çekilmez..yasemin ve necdet kadar dışa dönük tipler değiller, ikisi de içine kapanık ama aşırı saygılılıktan mıymıy buzzz gibi bir evlilikleri olur..Bence eğlenmek için arada bir Kamil amcalarını çağırsalar iyi olur, çünkü beraber çok sıkılabilirler. bu arada eğer yaseminle necdet, ayla ve ahmette onlara benzer aynı modda evlilik sürdürürlerse, bence yaseminle ahmet bu kadar sık karşılaşmanın sonunda yasak bir ilişkiye de girebilirler. Herşey olabilir bu gerilimli ortamda...
evet aylayla ahmetin sikici bir evlilkleri olur gercekten coluk cocukda yok bencede arada bir kamil amcalarini cagirsinlar,gerci oda keriman yuzunden ask acisi cekiyor.
herkeze iyi geceler:sad53:

polgara
07-05-07, 01:25
önceki sayfalarda karşılaştırmışlar da..
bence yaşar tam olarak ne istediğini ve hayatta fikir olarak da..
sosyal durum olarak da nerde durduğunu bilen bir karakter..
işçilerle karşılaştığındaki davranışları da bence sadece bunun kanıtıdır..
zaten yaşar ezik ve kompleksli bir tip olsaydı ışığa yaklaşmazdı..

tabi onun da çekindiği bazı şeyler vardır..
ama kesinlikle ayla gibi hırslı ve ezik karakterli biri olarak algılanmamalıdır..
tam aksine davasından emin..mantıklı düşünebilen bir insandır..
benim gözümde en azından:img-yes:

ben bi arkadaşın yazısı üzerine yaşar ve ayladan bahsetmiştim ve o yazımda da yaşarın aslında komplekssiz olduğunu ama yetiştirilme koşulları nedeniyle (fakirlik anadoluda büyüme gibi denizlerden farklı özellikler anlamında) daha çekingen olduğunu söylemiştim. ama başka insanların yanında siyasi görüşünü savunurken hiçte çekingen biri değil aksine lider ruhlu biri örneğin arkadaşlarını örgütleme konusunda diğerlerinden daha başarılı ne istediğini bilen biri. aylaya gelince her ne kadar doktor olup bir yerlere gelmiş olsada arkadaşları arasındaki fark hemen anlaşılıyor. bu tabiri pek sevmesem de ailesi alt sınıftan gelme olduğu için kendini arkadaş grubunda geri çekiyordu. tabi kişilik itibarıyle de içine kapanık biri olduğundan ezik olarak anlaşılabilir ama onun kompleksli olduğunu göstermez çünkü ayla gayet kendinden emin olgun bir karakter ama sosyal ilişkilerde geri kalması onun ailesinden kaynaklanmaktadır diye düşünüyorum.

angelstone505
07-05-07, 01:40
Sizler çok şanslısınız ben bu diziyi belli bir yerden sonra kaçırmıştım bir arkadaşımın yardımı ile kayıt yaptıklarını izlemeye başladım ,ama daha çok başlardayım ,umarım kısa sürede aranız katılabileceğim ,süper bir dizi Beren ve Ayda Aksel favaorim:happy0064 :happy0064 :happy0064

badger
07-05-07, 01:50
Sevgili Polgara iyi geceler,
Yazıları bende gördüm ama fazla irdelemek istemedim. İnsanları sahip olduklarına ve bulundukları ortama göre değerlendiririm, ne tip olaylara yol açabileceklerini düşünürüm ve burada da bunu yaptım...İnsanların kendilerini ifade etmek için seçtikleri hareketler ve ifadeler ben de ? işareti oluşturur.Yalnızca Ayla ve Yaşar gözüme çarpanlardan biri, tabii ki farklı insanlar, bazı arkadaşlar neden karşılaştırdığımı anlamamışlar ama davranış kökenleri aynı olan insanları olmadıkları bir şeyi olmaya çalışmaları ve bunu yaparken hırsa kapılmaları...Mesela, Aylayı doktorluğunu yaparken izlemeyi çok seviyorum ama diğer ikili ilişkilerinde ya çok pasif ya da dişini geçirebildiğinde çok agresif olabiliyor, bu ben de soru işareti uyandırıyor... Yaşar konusundaki eziklik veya kompleksli düşüncem, olmadığı, bilmediği veya özlemini çektiği bir hayat tarzını kötüleyerek veya karşısındakini kendini kötü hissetmesini sağlayarak kendini kabul ettirmesi beni rahatsız etti - Işıkla geçen konuşmalarında bu rahatsızlığı hissettim, şimdilik toyluğuna veriyorum belki ileriki dönemde o da bir metamorfoz geçirebilir -, hırslı ve fevri hem sağduyuyla karşı düşünce hk daha fazla şey öğrenmemiz gerekiyor deyip ama hala daha ters ataklarda bulunuyor, sessiz ve derinden bir tip değil (bu konuda Necdet başarılı), kendine güvensiz dayıyla ne olursa olsun -kendisi o işin içinde olmadığı halde- tanışmaya gitmedi, hani diyebilirsiniz vicdan azabı çekmiş utanmış olabilir ama sonuçta kabahatli değildi ve bu da haliyle ben de otomatik yetersizlik olarak kafamda yer etti,..Belkiyanılırım, senaristler Yasemine yaptıkları gibi onları da değiştirip bizi şaşırtabilirler.

dizice
07-05-07, 02:32
Necdet neden her siniri bozuldugunda otistikler gibi sallanmaya basliyor. Ben omrumde siniri bozuldugu icin oyle hareket eden bir insan tanimadim. Acikcasi bir yakinim oyle davransaydi, alip hemen psikologa gotururdum. Bana Yasemin'in her yaptigi batiyor artik; ama aglamasi hic batmiyor.Cunku cogu insan hungur hungur aglarken oyle agliyor zaten. Hickira hickira aglayan insan zaten aynen oyle sinir bozucu sesler cikarir. Oyle guzel guzel, asil asil aglamak ancak sessiz aglanildiginda olur. Insan kendi odasinda zirlarken degil.

Ama Necdet sallanip, dizlerini oynatip, gozlerini ayirdigi zaman, asil o zaman benim sinirlerim zipliyor. Ilk once, acaba Necdet deliriyor mu diyordum, malum ruyasinda Ahmet'i oldurmeye de kalkmisti, ama baktim karakter hep boyle. Yani Ahmet'i oyle dusunebiliyor musunuz? Ileri geri sallanip, dizlerini titretip, basini avuclari icine alip, gozlerini faltasi gibi acarken. Necdet'in bu durumuna yonetmenin bir el atmasini umid ediyorum. Belki Guzide'yle beraber olursa, ruh sagligi duzelir. Guzide super bir hatun bence. Bir de sirrini ogrensek.

Ayla'yla Ahmet, Necdet ve Yasemin'den bile sikici olacaklar, orasi belli. Bir Ruya da yok ki, ortami senlendirsin. Bayik bayik ikinci bir cift daha. Aghh. Ama en azindan Ahmet, Sezen Cumhur Onalvari konusmalar yapmaz. "Ask sudur, ask budur, ask sevdigim kadini mutsuz bir hayata hapsetmektir, ask sara nobeti gecirir gibi titremektir" Neyse ki Defne-Deniz var. Goz goze gelmeleri bile seker :)

buseemm
07-05-07, 02:44
Nejdet zaten ruhsal bir bunalımın içinde. Yasemin ağlarken, onun bu durumuna bir çare bulamadığı için sinir krizi geçiriyor diye düşünüyorum ben. Bu şekilde sallanmasıda bundan kaynaklanıyor. Ama Nejdet'te de hiç mi suç yok? Elbette ki var. Yasemin ve Rüya benimle kalsında hangi şartlarda olursa olsun mantığıyla bu kadar mutlu olabilir.

Evet dizice Güzide'ye bende güveniyorum. Şu malum sır çok büyük bir sır değilse, sorunlar yaşatmayacak cinstense Nejdet Güzide'yle mutlu olabilir.

Ahmet Ayla'yla asla mutlu olamaz. Aslında bu çok iddiali bir oldu sanırım. Yani mutlu olamaz değilde umduğu beklediği mutluluğu aynı şiddette Ayla'yla birlite yakalayamaz. Ayla bana hep biraz sinsi ve kompleksli geldi. İçinde bastırdığı/bastırmak zorunda kaldığı bazı duygular var gibi. O da biraz bana Nejdet'i anımsatıyor. Çünkü Nejdet'te Yasemin benimle olsun gerisi önemli değil diye düşünüyordu. Aynı hatayı Ayla'da yapıyor şimdi. "Ahmet benimle olsun ben bütün bildiklerimi saklarım, benim aşkım ikimize yeter" d,ye düşünüyor. Bu sebepten Nejdet'in durumuna benzetiyorum onunkinide.

dizice
07-05-07, 02:45
ziyneps delü müsün kızım?necdet telefon numarasını nerden bulsun?:img-hyste

Defne'den. Isteyen herkes bulabilirdi Ahmet'in numarasini. Defne kaldi. Ayla ile calsianlari da evdeydi.

Buseem, bence Ayla icten pazarlikli oldugunu ispatladi bile. Simdi de gidip, Necdet'ten "seni sevmeyen insani nasil kendine hapsedersin" dersleri alsin.

Carmen operasi ile bir sey anlatmaya calisiyorlar idiyse, senaristler gercekten Yasemin'den nefret ediyor. Suphelerimiz dogru. Carmen onune gelen her erkegi basan cikaran yanar doner bir cingene guzeli. En son kendine asik olan bir erkegi isinden ediyor, adam onun icin her seyden vazgeciyor; ama sonra onu da baskasi icin terkediyor. Adam deliriyor! Carmen Yasemin mi oluyor bu durumda? :)

buseemm
07-05-07, 03:20
Haha yok canım o kadarını da sanmam. Hem Yasemin kaç kişiyi baştan çıkarttı ki? Bir Ahmet, iki Necdet. Ben başkasını bilmiyorum. İlerde başka oyuncuları da diziye ekleyip onları da Yasemin'e aşık ederlerse dediğin olabilir. Ama güzelim diziyi o kadarda batıracaklarını zannetmiyorum. Bence illa bir yerde karşılaşmaları ve giyim kuşam bakımından hoş görünmeleri gerekiyordu. Yani Ayla ve Yasemin'in. Eh sinema, pastane vs olamayacağına göre operayı tercih etmişlerdir.

Bence Ayla'nın ders almasına bile gerek yok. Onda o potansiyel var zaten. Hatta bir kaç bölüm sonra ders vermeye bile başlayabilir bu konuda. Dişi şeytan o.

@ly
07-05-07, 03:44
Sonunda Yasemin'den tamamen nefret etmeyen birilerine rastlamak sevindirici doğrusu...Bu dizide tüm karakterler gerçek hayattaki gibi.Hepsinin mükemmel yönleri olduğu kadar defektleride var.Kimse %100 kötü veya iyi değil.Ben herşeye rağmen Yasemin-Ahmet için ümidimi koruyorum.İzlediğim en masum aşktı.Hem Y-A, hem de biz mutlu sonu hakediyoruz bence....

marenostrum
07-05-07, 04:45
Herkese merhaba..

Bu bolumde en cok dikkatimi ceken sey Okan Yalabik'in aldigi kilolar oldu, bayagi bayagi gobek yapmis :icon_whis

Bu dizinin kalitesi belli.. O yuzden umulmadik, su ana kadar gosterilmeye cesaret edilememis seyler bekliyorum ben bu diziden. :img-in_lo :img-in_lo Bunu Yasemin'le Necdet'in opusmesiyle biten bolumden sonra yazacaktim, simdi yazayim... Bir kere de, Turk sinema ve dizi tarihinde bir kerecik de seven kadin da sevdigi adamdan baska biriyle iliski yasasin. :img-yes: Eger boyle birsey gosterirlerse tebrik maili atacagim bu dizinin yapimcilarina... :img-in_lo :img-in_lo Kavusamayan asiklardan erkek olaninin baska bir kadinla fiziksel birlikteligi her zaman dogal olmus, evlenmesi de normal bir evlilik hayatiyla sonuclanmistir. Kavusamayan asiklardan kadin olani ise evlense dahi kendini buyuk askina saklar, eline baska erkek eli degmez. Neden??? Cunku erkeklerin dogal ihtiyaclari vardir karsilanmasi gereken, kadinlarin yoktur. Erkek baskasiyla birlikte olsa dahi buyuk askini sevdigini soylese ona butun seyirciler inanir ama kadin boyle birsey yapsa seyirciler tarafindan linc edilir. :sad53: :sad53: Romeo ve Julyet'in erkek egemen toplumumuza adapte edilmis bu tur hikayelerinden birazcik sapma olsun bu dizide de, beklenmeyen birsey olsun... Seven kadin da sevdiginden baska bir erkekle birlikte olsun. Gercek hayatta olmayacak birsey mi?? Niye kadin bu kadar masum ve ruhani bir hal aliyor ekranda? :icon_evil :icon_evil Yasemin su ana kadar dogalligimiza ve kadinligimiza cok yakin bir portre cizdi. Devamini bekliyorum...:img-blush :img-blush

Sevgiler...

buseemm
07-05-07, 04:45
Yasemin'den hiç nefret etmiyorum açıkçası. Sadece bazı davranışlarını tutarsız buluyorum o kadar. Ama onun dışında Yasemin'in de haklı sebepleri var. Benimde ümidim var ama ancak gelecek sezona kalır bu ümitler diyorum. :)

Sorun (benim açımdan) Yasemin'in başka bir erkekle birlikte olup olmaması değil. Birlikte olduğu kişiyle mutlu olup olmaması. Aklında hep başka bir erkek varken ne kendisi mutlu olur nede karşısında kini mutlu edebilir. Bu açıdan ben Necdet'le bu tür bir yakınlaşmaya karşıyım.

Ayrıca Necdet'te bu dizide biraz fazla ruhani kalıyor. Yasemin'e aşık ve 5-6 yıldır evliler. Tabiri caizse eli eline değmemiş daha. Ne başka bir kadınla bir ilişkisini gösterdiler nede başka bir kadına alıcı bir gözle baktığını.

Ben artık yatmaya gidiyorum. Herkese hayırlı sabahlar. bye

Demian
07-05-07, 08:35
Bence bundan sonraki bölümde Necdet Yasemin'e: "Yasemin, senin kafan karışık. Ahmet'in evlendiğini duyduğun için böyle davranıyorsun ama aslında yapmak istediğin bu değil. Ben, sen de hazır olduğunda bunu isterim ancak. Şimdi odana dön" diyecek.

nehirrrr
07-05-07, 09:09
Bence bundan sonraki bölümde Necdet Yasemin'e: "Yasemin, senin kafan karışık. Ahmet'in evlendiğini duyduğun için böyle davranıyorsun ama aslında yapmak istediğin bu değil. Ben, sen de hazır olduğunda bunu isterim ancak. Şimdi odana dön" diyecek.

Evet evet kesinlikle. Buna tamamen katiliyorum. Necdet'i biliyoruz "ailemizin superman"i oldugundan kesinlikle Yasemin'i geri cevirecektir. Anaa biz boyle kurup kurup dusunuyoruz birde Yasmein; "Necdet, ben daha fazla devam edemeyecegim. Ayrilalim" dermis:img-hyste Yapar yapar inanki yapar. Insan hayati mahvetmekte usta ya kendileri. Bak yine kizdim ya. Nerde su imzamdaki Yasemin nerde simdiki Yasmein yani!

cerenimo_
07-05-07, 10:13
herkese günaydın... yazdıklarınızı biraz okudum da necdet ve yasemin konusunda söylenenler kafamı karıştırdı.. ben malesef bu konuda sizin kadar iyi düşünemiyorum.. necdetin yasemini odasına göndermesi yasemin için inanılmaz bir bomba olurdu ve hak ederdi.. ama böyle olmayacak gibi geliyor bana...

sirineeee
07-05-07, 11:12
hala şoktayım.ben fragmanı görünce yasemini tiyatroya giderken necdetin odasına giriyor diye düşünmüştüm aklımdan geçti bu sahne ama yok ya bu kadarda olamaz dedim ama oldu işte inanamıyorum bu yasemine yaa.bence necdette karşılık vercek maksat bizi sinir etmek değilmi belki sonradan pişman olur.ya ahmette salak madem öle bön bön bakcan yasemine ne diye o uyuz aylayla nişanlanıyon offf deli oldum yaaaa:img-help: :icon_sorr

Ferny&Lety
07-05-07, 11:33
hala şoktayım.ben fragmanı görünce yasemini tiyatroya giderken necdetin odasına giriyor diye düşünmüştüm aklımdan geçti bu sahne ama yok ya bu kadarda olamaz dedim ama oldu işte inanamıyorum bu yasemine yaa.bence necdette karşılık vercek maksat bizi sinir etmek değilmi belki sonradan pişman olur.ya ahmette salak madem öle bön bön bakcan yasemine ne diye o uyuz aylayla nişanlanıyon offf deli oldum yaaaa:img-help: :icon_sorr

aynen..kahrımdan ölcem bu Yaso yüzünden!

öLdürcem yaa elimde kalcek bu kız..

hayır seviyorum ama bi yere kdr sevgi herşeye yetmiyo..bu yaptıkları yüzünden yasoyu tutup sevda tepesinden gümmletebilirim yani..

peşinden de ahmeti:@

ne sa.ak çift bunlar yaa birbirlerine tren muamelesi yapmaktan başka bişi yapmıyolar..i

bön bön bak sadece!
bir igider nejdetin koynuna grcem die şey eder öteki evlenir..

breh breh breh
böle aşkın ızdırabını ....

askasurguncu
07-05-07, 12:19
Helin en azindan berenin yuzu hakkinda hakaret etmiyorum
Siz beren sayfasinda gule eglene Nergisin yuzu hakkinda gozu hakkinda dediklerinizi kopyalatma bana buraya kendi isinize bakin
o konusma ben ve Sinem arasindaydi sizi alakadar etmez.

canim git bizim sayfada nergiz hakinda kotu yorum yapilmisa buraya ekle ama eger ayla yuzunden yapilmisa artik sana birakiyorum ben neden bahsetigini biliyorum ama o imzayi yapanan gidip sor imzayi biz yapmadik ustune o yaziyida biz yazmadik onun için sen git iyi bir oku nergizmi ayladanmi konusuyorduk diye kendi isimize bakiyoruz ha birde sana son kez cevap veriyorum

es_eda
07-05-07, 12:39
herkese merhaba:img-wink: bende yasemınle ruyanın kavga etme sahnesi cok bgendım ya ikiside bırbırıne cok yakısıyolar :img-hyste :img-hyste

sıla86
07-05-07, 13:19
bence artık yasemın donsun nejdete yaaa
ahmette hayır ve nejdet onu cok mutlu edebılır

egebatu
07-05-07, 13:23
Bence Nejdet Karşilik Vermiyecek çünkü Anliyicak Ahmeti Aylayla Gördükten Sonra Böyle Bişey Istediğini Yani Gerçek Bi Sevgiyle Ve Istekle Gelmediği Için Istemiyecek Nejdet

ergim
07-05-07, 13:31
Bence Nejdet Karşilik Vermiyecek çünkü Anliyicak Ahmeti Aylayla Gördükten Sonra Böyle Bişey Istediğini Yani Gerçek Bi Sevgiyle Ve Istekle Gelmediği Için Istemiyecek Nejdet

ewt bencede necdet kesinlikle jarsılık wermez
ama belkide bi ihtimal yasemin necdete istanbuldan tasınmayı baska yerlere gitmeyi teklif edebilir zaten bölüm özetinde de süpriz bi teklifi war diyodu belkide böyle bişeydir diye düşündüm ben:img-help: :img-help: :icon_whis

ermec
07-05-07, 13:35
slm foruma hele şükür girebıldım ben bu bolumun bırcok yerınde hep guldum
mesela ısık koca gozlugu taktı defne sapka falan kactıkları ıcn cook komık olmuslardı operada o fonlarla bırlıkte bakısmalar cook uyumlu olmus rızaya sozum yok ayrıca ruyaya bagırıp sarılması en guzel kısımlardan bırıydı:D:D

merhem
07-05-07, 14:02
canim git bizim sayfada nergiz hakinda kotu yorum yapilmisa buraya ekle ama eger ayla yuzunden yapilmisa artik sana birakiyorum ben neden bahsetigini biliyorum ama o imzayi yapanan gidip sor imzayi biz yapmadik ustune o yaziyida biz yazmadik onun için sen git iyi bir oku nergizmi ayladanmi konusuyorduk diye kendi isimize bakiyoruz ha birde sana son kez cevap veriyorum

Ben gereken herseyi okudum kazulet suratli dedikten sonra gulusmeleri hakaretleri hepsini okudum, o sonucta aylayi canlandiriyor ama o surat o yuz Nergisin ne hakla kazulet suratli dersiniz bu hakarettir.
Ben zamaninda anti yasemin imzalari yaptim diye bana demediginiz kalmamisti
ama ben berenin yuzu hakkinda hicbirsey dememistim hakaret etmemistim ama hepiniz bana saldirmistiniz.. sonra kendiniz daha beterini yapiyorsunuz utanma diye birsey yokmu sizde? Ben soyleyene dek o imzalari kullaniyordunuzda..
Bana cevap vermemen daha iyi cunki hergun gelip bu baslikta tartisma cikarip sonrada kacmaniz hosuma gitmiyor, bu forumda sadece biz uyeler yokuz, sanatcilar oyuncular bile giriyor okuyor ve buraya gelip insanlar Tartisma polemik gormek istemiyor.. o yuzden cevap verme ben gorecegimi okuyacagimi okudum Helin.

Arkadaslar bu hafta Hs yeni bolum yokmu?:sad53: :sad53:

askasurguncu
07-05-07, 14:05
Ben gereken herseyi okudum kazulet suratli dedikten sonra gulusmeleri hakaretleri hepsini okudum, o sonucta aylayi canlandiriyor ama o surat o yuz Nergisin ne hakla kazulet suratli dersiniz bu hakarettir.
Ben zamaninda anti yasemin imzalari yaptim diye bana demediginiz kalmamisti
ama ben berenin yuzu hakkinda hicbirsey dememistim hakaret etmemistim ama hepiniz bana saldirmistiniz.. sonra kendiniz daha beterini yapiyorsunuz utanma diye birsey yokmu sizde? Ben soyleyene dek o imzalari kullaniyordunuzda..
Bana cevap vermemen daha iyi cunki hergun gelip bu baslikta tartisma cikarip sonrada kacmaniz hosuma gitmiyor, bu forumda sadece biz uyeler yokuz, sanatcilar oyuncular bile giriyor okuyor ve buraya gelip insanlar Tartisma polemik gormek istemiyor.. o yuzden cevap verme ben gorecegimi okuyacagimi okudum Helin.

Arkadaslar bu hafta Hs yeni bolum yokmu?:sad53: :sad53:

canim bak imzayi yapana soyleyeceksin imzayi bir berenci yapmadi yaziyida biz yazmadik
beren hakinda imza yapmisitin birsey dememistik ama birtanesi tepki vermistikk
hem kazulet suratli kelimesini bulana soyle biz aylaya gicik ayla soyluyoruzz imzayi yapana git neden boyle bir imza yaptin soyle sana son kez yaziyorum demistim ama bana cevap haki dustu

merhem
07-05-07, 14:08
Hayir cevap hakki dusmedi Helin
Ben sizin yazdiklarinizi gordum kullandiginizi gordum kendi gozumede guvenirim hatta arkadasimada gosterdim..!
Onemli olan yapmak degil kullandiniz ve kendinizde orda guldunuz haklisiniz kazulet suratli falan falan busurru sey..

Ayrica diyecek baska birseyin Olursa LUTFEN pm ile soyle bu basligin kapanmasini olay cikmasini istemiyorum

Birde cikan haberlere bakin cok sinir oldum ben

maveraun
07-05-07, 14:13

evet çok haklısın necdet yasemin kadar aklını yitirmedi daha

Sinem90
07-05-07, 14:17
yuh artık ya.bu gazeteciler iyice coştu.onlara en iyi hikaye uydurma ödülü vermek şart oldu.kırmızı kurdalede takarız yakalarına.:img-hyste bu haberleri okuyunca nedense gülesim geliyor.:img-pilot
ayşe kuzum yine mi bu konu açıldı?:icon_whis

merhem
07-05-07, 14:20
Benimde onlarin agzini burnunu dagitasim geliyyy
ayip ayip tuhh size sirserilerr
sinemi salarim ustunuzee cok pis dalar size haa

ermec
07-05-07, 14:23
ya benım bır de su aklıma geldı hanı ruya kucagında uyuya kaldı yasemının uzerınde necdet geldı faln dedıkı sen boyle yaparsan daha ergenlık donemı var falan dedı orda hıc dusunmedıler mı bu kıza ahmetın babası oldugunu soylerse yasemın daha cooook aglıcak cook
:D:D

judy
07-05-07, 15:05
Bence Güzide,adada doğmuş ilk ve orta öğrenimini adada tamamlamıştır, lisede talebeyken Necdet'e aşık olmuştur ancak bu aşk platoniktir. Necdet'in gözü Yasemin'den başkasını görmüyordur. Necdet, Yasemin ile evlenince Güzide aşkını kalbine gömer ve yurtdışına gider orada da pastacılık okur çünkü pasta yapmak Necdet'e yakın hissettiriyordur kendini... İstanbul'a döndüğünde de olanları izledik zaten:icon_whis

judy
07-05-07, 15:10
Yasemin'in kayınvalidesi hastalanıyor, doktora götürülüyor ama bizim Yasemin sormuyor bile kadını. Ziyaretine gittiğini de görmedik....

_1903_özi
07-05-07, 15:12
bu haberde nerde çıkmış ya yuh artık dizi bitecek mi yani bence sezaon finalidir ya

NiliWerda
07-05-07, 15:31
Evet Deniz ve Defnenin aski masum, onlar aamet ve kaktus gibi degiller
Zaten deniz bir adim aticakti ama amcanin biri gecti ordan geri cekildi yivrucum

hehe hemso guzel isim kaktus....:img-yes:
ama sunu altina cizeyim beren icin degil yasemin icin kaktus ismi guzel:img-yes:

merhem
07-05-07, 15:34
Zaten ada yasemini yerine ada kaktusu demis arkadasin biri
berene laf etmiyoruzhemsocum agzini burnunu dagitirim ha
zaten diprisyondayim

NiliWerda
07-05-07, 15:37
e ozaman berene laf etmoyoz bu dogru peki erencilerle kavganiz ne anlamadim yaf:icon_sorr

burda herkes fikrini soyliyy herkes saygu duysa birbirine kavga falan olmaz...

merhem
07-05-07, 15:38
Etmiyoruz ya kavga mevzusu baskaydi
buarada bugun yagmur yagiyy neoldu bu havalara demi nil?
konumunda supermis

NiliWerda
07-05-07, 15:48
evt ya ablamin kolu agriyodu demekki yagmur yagcakmis:img-hyste
eh londranin havasi malum, akla londra geldimi rutubet ve yagmur gelir (bide domuz ve at:img-hyste )
ya buarada bu hafta yeni bolum varmi yokmuuuu????:img-help:

damura
07-05-07, 15:49
şimdi teonun annesine boşuna hasta yapmadılar,kesin lale ile bir şeyler olacakki ona temel hazırlıyorlar.
her geçen bölüm dizinin başrol kadın oyuncusunun yanlış seçim olduğunu düşünmeye başlıyorum. yasemin şu anki rolünde sanki küçük kız çocukları annelerine benzemek makyaj yapıp onların kıyafetlerine giyer ya öyle bir imajı var. maalesef ben çok başarısız buluyorum. ama ilk bölümlerde beğeniyordum çünkü yaşlandırılmadan önce gayet başarılıydı.

Bende neye benzetiyorum bu kızı böyle diyodum.
Hakikaten yaa annesinin kıyafetlerini giymiş küçük bi
kıza benzemişti:img-hyste çok doğru valla yaa

Sinem90
07-05-07, 15:51
HATIRLA SEVGİLİ
Bölüm 24 / Yeni Bölüm
11 Mayıs Cuma 22:00'de

kanka domuz nerden çıktı?ıyk içim bi hoş oldu. :hıh
ayşe nolur biraz sakin ol.diprisyona girme bebişim.:icon_sorr

arzu-başak
07-05-07, 15:56
evt ya ablamin kolu agriyodu demekki yagmur yagcakmis:img-hyste
eh londranin havasi malum, akla londra geldimi rutubet ve yagmur gelir (bide domuz ve at:img-hyste )
ya buarada bu hafta yeni bolum varmi yokmuuuu????:img-help:

bu söylentiler nerden çıktı arkadaşlar...hayır yani hakikaten bu sefer sinirlenirim...tam yerinde merakla bekliyoruz ne olucak diye yeni bölüm yerine eski bölüm verirlerse valla deliririm....

NiliWerda
07-05-07, 15:57
ha iyi yeni bolum varmis...

kanka ya domuz iste ingilizler domuzun her cesitini yerler ya o bakimdan:icon_whis
pisssssssss:img-cool2
igrenc:img-cool2
yiye yiye onlarda domuz gibi oldular:img-hyste
yiye yiye bu olmus buuleee:img-hyste

Sinem90
07-05-07, 15:59
herhalde yeni bölüm olacak kanka.sen de hep böyle yapıyysin ama.:icon_whis
aman sen yeme kendine dikkat et kuzum.:icon_whis sonra onlar gibi olursun.:img-hyste pis mi ki temiz mi ki belli değil pis mi ki temiz mi ki belli değil :img-hyste

damura
07-05-07, 15:59
inşallah ahmet ayla ile evlenir yaa
sinir oluyorum şu yasemine bıraktı çocuğu
evlendi necdetle. hele evlenirken
görmüştü ya ahmet çocuk az kalsın kalp krizi
geçiriyordu. inşallah ahmetle yasemin kavuşamazlar
ahmette yasemini unutur:img-yes:

NiliWerda
07-05-07, 16:05
kanka herhalde yemeyiz domuz ay alemsin:img-hyste
buarada bu yeni bolum varmi yokmu olayini hemsom cikartti ben degilllll:img-yes:
sucu bana atma bak geri sayfalara yaziyo:img-wink:
su isiticisi benim su isiticisi benim:img-hyste

ermec
07-05-07, 16:13
ama bu bolumde ahmetın 1.kısımda evlenıyoruz deyıp gıderken yasemıne ardından bakması ve onu uzgun gormesı hosuma gıttı belkı tekrar barısırlar uff yasemın onceden dusunmuo ruya olmasaydı hersey şıp dıye duzelırdı düşüncesiz kaktüs desek nasıl olur:D:D

EmiLy_
07-05-07, 16:16
Yasemin'in kayınvalidesi hastalanıyor, doktora götürülüyor ama bizim Yasemin sormuyor bile kadını. Ziyaretine gittiğini de görmedik....

buna bende çok dikkat ettim.herkes sordu bi yasemin sormadı.işte bencil insan napcan:img-wink: sadece kendi ailesini düşünür yasemin hanım....

demesh
07-05-07, 16:17
ya arkadaşlar luzumsuz konularda konuşmayın uyarı alcanız gene başlık kapancaak soraa:img-yes:

arzu-başak