Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-12
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[ 8]
9
10
11
Cansel Elçin Ahmet'in şu ana kadar Yasemin'e olan aşkını tamamiyle seyirciye hissettirdi.
Aynı şekilde Okan Yalabık'ta Necdet'in Yasemin'e duyduğu aşkı,hüznü seyirciye gayet iyi aksettirdi.
Ama Beren Saat Yasemin'in Ahmet'e olan aşkını bize tam olarak hissettirmedi.
Mesela Ahmet ve Yasemin birlikteyken yine az,çok Yasemin'in aşkını hissedebiliyorduk.
Ama şimdi Yasemin'in Ahmet'i aslında sevdiğini yazdığı günlükten öğreniyoruz.
Ahmet'i gördüğünde hiç ne aşk var nede başka birşey.
canım vallaha
ahmette günlüğüne yazıyor aşkını ama
yaseminin karşısına gelince mimiklerinden bakışlarından anlaşılıyor
ona sırılsıklam aşık olduğu
yaseminse boş boş bakıyor ortalığa ne aşık ne değil
bence yasemin sözde aşık ama özde aşık değil
özde aşık olsa bunları yapmaz
kimseyide takmaz giderdi ahmete...bu kadar acı ahmete reva değil :icon_sorr :icon_sorr
Forumda kaç kişi var ve bunların kaçı Beren Saat le duygularını karıştırmadan sırf dizi karakteri Yasemin için değerlendirme yapar kesin olarak bilmemekle beraber yazılanlardan gördüğüm kadarıyla ..
Başrol kadın karakterden bu derece nefret edilen başka bir dizi var mıdır diye hem hayret hem de merak içindeyim..senaristler neler yaptıklarının farkındalar mı acaba:Çok fazla dizi izlemedim ama duyduğum izlediğim diziler arasında ilk kez başrol oyuncunun ölmesi-gitmesi isteniyor,diziden çıkması dahi isteniyor..Aaba biz mi yanlış anladık ..Biz o masum ve saf aşka inandık ya bize ya aşka yazık ettiniz :icon_sorr
MAalesef...
Senaristlerin hatası...
Başrol karakterini böyle itici yaptılar...
Hayır mantıklı, aklın alacağı sebeplere dayandırılsaydı bazı şeyler; derdik bu kız böyle davrandı şöyle yaptı, şu şekilde çaba verdi, böyle sevdi...Ama yok!!!
Ve evet ölmesini istiyorum, lütfen ölsün, bizim de dizi izlerken aldığımız keyfi bozmasın...
Valla zorla söylettiriyorlar artık:icon_whis
Midem bulandı Yasemin'in aşkından...Aşk mı, pardon...Aşk, dediği şeyden:icon_whis
canım vallaha
kimseyide takmaz giderdi ahmete...bu kadar acı ahmete reva değil :icon_sorr :icon_sorr
Zaten biz de aişka sözde değil, özde bağlı olan birini istiyoruz:img-hyste
Ayla'yı da saymıyorum, o da sözde bağlı:):)
Zaten biz de aişka sözde değil, özde bağlı olan birini istiyoruz:img-hyste
Ayla'yı da saymıyorum, o da sözde bağlı:):)
ayla'dan melek olmaz aşıkta olmaz
bir zahmet ayla girmesin özde aşık tanımına:img-yes:
onu olaylardan uzak tutalım :img-yes:
özde aşık biri olarak ahmete başka birini bulalım
böyle gerçekten ahmeti seven bir MELEK :happy0064
gerçek_aşk86 09-05-07, 21:31 Yasemin Necdete bakarken nasılda aşık aşık bakıyor:img-in_loİnsan sevmediği birine böyle bakmazki:img-blushKeşke hikaye Necdet&Yasemin aşkı üzerine kurulu olsaymış:icon_sorrÇok romantik bir çift olurlarmış:img-in_lo
NiLcm fotoğrafLarda 36.sayfaya bak.. Orda bir resim var..
aHmet-AyLa ikiLisine ait.. Bnce o nişan fotoğrafı.. :img-wink:
haaa o foto...
sagol canim soledigin icin yoksa cildircaktim:))
fragman nette varmis bulucam simdi (ins) hemen izleyip yormumu yapacam...
buarada riza ve nezahat bosaniyomus uzulmedum be...
Fragmanı az önce izledim,özetide okudum ,Ayla acayip sinir etti beni ne gıcık birşey bu ya tamam hadi Yasemin'e kıskançlığın var nişana çağırıyorsun ya Ahmet'e bunu nasıl yapıyor anlamış değilim....
Ayrıca Yasemin'ede kızdım Necdet'in odasına gitmesi hiç doğru değildi böyle daha çok üzüyor adamı Ahmet'e kızınca ondan vazgeçtiğini düşününce Necdet'e yaklaşıyor bu hiç doğru değil..
Nezahat ve Rıza boşanuyorlarmış çok yerinde bir karar bıkmıştım artım bu adamın gel gitlerinden bu çok iyi oldu...
Yaşar ve Işık için özette farklı şeyler yazarken fragmanda tam tersini gördük umarım fragmandakiler gerçek olur favori çiftim onlar umarım güzel bir şekilde sürer aşkları...
Eqo arkadasima tesekkur ediyorum sagolsun bna yoladi linki bende izleyebildim:D
ya yalniz sinir oluyom neden fragmani kaydederken turkce harf kullanirsiniz...
herkes turkce klavye kullanamiyor dimi???
ben `hatirla sevgili` diye arayinca bulamadim tabii...
neyseki eqo gibi arkadaslar varda sevabina linki yolluyorlar...
tekrar tesekkurler.......
Nilgün Öneş, Şebnem Çıtak, Aylin Alıberen Hanımefendiler,
Yazdığınız senaryo artık zerre kadar ilgimi çekmiyor, zevkle seyrettiğim diziden soğutmayı başardınız beni ve benim gibi düşününleri...
Buyrun huşu içinde yazmaya devam edin...Bizler de buruk bir şekilde başka kanallara doğru yelken açalım.
Nee demek bende daha önce 2 arkadasmın sayesinde fragman izleyebildim;nasıl deli bir merak olduğunu biliyorum :)Yalnız ilginç olan oradaki karakterlerle de arama yapınca bulunmuyor ben resmi siteden girerek buldum.
iyi geceler arkadaslar.
riza ve nezahatin bosanmalarina artik uzulmuyorum,dusundumde nezahat ona bir firsat vermisti,gormemezlikten gelmisti ama bu ikincisi artik cigrindan cikti,cok iyi yapiyor riza hakketti bunu.
yasarla isika bayildim cok yakisiyorlar birbirlerine ya:img-in_lo
averajim herkezler gitmis kim kime dum duma kaldik
merhabalar...
özet gelmiş, resimler eklenmiş ve göremesem de fragman çıkmış...
arzuma, sinemime, sinope'uma, mukoma ve daha bir çok arkadaşımın yazdıklarına katıldığımı söylemeden geçemem..
senaryo büyük bir azimle zayıflarken,seyretmenin de giderek daha az keyif verdiğini söylemem yanlış olmaz sanırım...
ilerde olası yasemin-ahmet birleşmesini tasarlayan sevgili senaristlerimizin içi bazı şeyleri daha kolay alabiliyor demek ki..ellerinde bolca malzeme varken gidip en uyduruk yolları seçtiler....aferin onlara...
iyi geceler arkadaslar.
averajim herkezler gitmis kim kime dum duma kaldik
iyi geceler canım...evet ben ancak girdim foruma..kimsecikler yok hakikaten...
Eskiden galiba Star tv ilk başladığı zamanlardaydı.Vietnam savaşını anlatan China Beach diye bir dizi vardı..Çok güzel bir diziydi..Orada en çok 60 sonlarının en popüler müzikleri çalardı..
sevgili badger verdiğin bu örneğe o kadar sevindim ki..çünkü çin plajını çok severek izlemiştim ben..inan bu yorumunu okuyunca cevap yazmadan duramadım...teşekkür ederim bu hatırlatma için...
meltem-cmbl 10-05-07, 05:54 fragmanı izledim dünn:icon_sorr
ahmetim nasılda aylayı yasemin olarak hayal ediyo cnm bide çıplak ayakla:icon_sorr
yaşar ışığın elini tutumuş ya hele şükür ya bu bölüm nişan dışında güsel olacağa benziyo
sensitivecat 10-05-07, 07:23 fragmanı izledim yaseminin annesi sonunda akıllandı geç oldu ama neyse kızı ile uğraşmaktan kendi sorunlarını unutmuştu yasemine laf edenler utanırlar umarım çok acı çekiyo ahmette hala onu hahyal ede dursun o iş bitti çoktan....:img-wink:
Fragmanı izledim. Bayağı heyecanlı bir bölüm olacak. Rıza ile Nezahat boşanacak galiba Nezahat kararlı inşallah boşanırlar Rıza azdı kudurdu çok nankör o hapisteyken Nezahat ne kadar üzüldü hele idam edileceğini öğrenince değmezmiş. Güzide dişlerini çıkardı Necdet'i avcunun içine aldı Yasemin'in ağzına bakan Necdet ilk defa onu tersledi akşama yemeğe gelmiyor bu kızdan hiç hoşlanmadım kesin bir amacı var.Işık ve Yaşar sonunda sonunda ya helal olsun Yaşar'a açıldı Işık'a :happy0064 :happy0064 bakalım üçlü takdir bunu duyunca ne yapacaklar ve sinsi Ayla, Yasemin'e davetiyeyi verirken nasılda mutlu olmuştur içinin yağları erimiştir. Yasemin, Ayla'nın suratına atsın davetiyeyi:img-hyste :img-hyste
Yasemin Necdete bakarken nasılda aşık aşık bakıyor:img-in_loİnsan sevmediği birine böyle bakmazki:img-blushKeşke hikaye Necdet&Yasemin aşkı üzerine kurulu olsaymış:icon_sorrÇok romantik bir çift olurlarmış:img-in_lo
aslında yasemın nejdete ben bunu haketmıyorum, nekadar fedakar vs tarzı bakıyor bence... ve bence kızgınlık ve uzuntuyle nejdetın odasına gıttı ama yıne cekılen ılerıye gıdemeyen o olacak bence...cunkı fragmanda nejdet yasemıne sınırlı ve kırgın gıbıydı haklı olarak... sankı oyuncak odasıına gıt kac olmakı gıbı geldı bana.. o kırgınlıklada dıger kızla yakınlasması olacak sevıldıgı bırıne oda yakınlasacak bence...
canım vallaha
kımseyı takmayıp gıdıyordu zaten de kızını gozardı edemedı... kızına kıyamadı...bence karakter olarak yasemının yaptıgı bı yalnıslıkk yok son bolumde nejdete gıtmesı harıc... hersey onu surukledı o yonde nejdetle evlenmesı zorunluluktu olumu goze almıstı tek cıkıstı, ahmetle kacacaaktı sonra kızına kıyamadı... burda tek sorun beren saatın dıger oyuncular yanında zayıf kalması... berenı aska surgunde seyretmıstım orda gercekten ıyıydı aslında burdada ılk bolumlerı seyredınce harbıden o cocuklugu vermıs dıyoprum yanı sankı gercekten 4-5 sene gecmıs gıbı bı havası var ama cansel ve okan okadar guzel duygularını yanstıyorlarkı dırek bıze yasatıyorlar beren de bu yok o hıslerı veremıyor... nejdete bakarken askmı mınnetmı bellı olmuyor bazen duygusu yada ahmete bakarken...oysa dıgerlerı tam olarak ıfade edebılıyorlar kendıeerını sankı kıtaptan okuyor kafanızda canlandırıyormuscasına net anlasılıyor neler hıssettıkleri... yanı bazı kopuklar varsa bunlar karakterden cok oyuncudan kaynaklanıyor bence ama yınede bazılarınızın dedıgı olcude kotu oldugunu dusunmuyorum en buyuk eksısı cok ıyı oyuncuların yanında sırıtıyor olması
fragmanı izledim yaseminin annesi sonunda akıllandı geç oldu ama neyse kızı ile uğraşmaktan kendi sorunlarını unutmuştu yasemine laf edenler utanırlar umarım çok acı çekiyo ahmette hala onu hahyal ede dursun o iş bitti çoktan....:img-wink:
Neden utanalım,Yasemin ettiğini çekiyor,hatta çekmiyor henüz.defterine ders notu tutuyormuş tarzında karaladığı 2 satırdan maalesef bunu çözemiyoruz.Çünkü 2 dk sonra şen şakrak olabiliyor..Çok büyük acı hissetmişmiş yahu çok büyük acı hissetti ne yapacağını şaşırdı gitti kendini başkasının kollarına mı attı pess vallahi..Necdet Onu geri çevirmeseydi acaba gene mutsuz mu olacaktı?
Ahmet hala Onu hayal ediyor ,çünkü o hiç vazgeçmedi ki aşkından .Ayla ile evlenip mutlu olacağım düşüncesi olmadığı açık.
Gidişat o işin bitmediğini gösteriyor.Amma Yasemin'i zor günler bekliyor nedenn mi çünkü artık Necdette O'nun oyununa gelmeyip kendine yeni bir hayat kuracak.Hemde temeller bu bölümde atılıyor fragmandan belli..
Benim derdim Rüya .Nasıl bir kızgınlıkla Necdet akşam yemeğine gelmedi ?
aslında yasemın nejdete ben bunu haketmıyorum, nekadar fedakar vs tarzı bakıyor bence... ve bence kızgınlık ve uzuntuyle nejdetın odasına gıttı ama yıne cekılen ılerıye gıdemeyen o olacak bence...cunkı fragmanda nejdet yasemıne sınırlı ve kırgın gıbıydı haklı olarak... sankı oyuncak odasıına gıt kac olmakı gıbı geldı bana.. o kırgınlıklada dıger kızla yakınlasması olacak sevıldıgı bırıne oda yakınlasacak bence...
Bende aynı fikirdeyim yasemin önce odasına girecek nejdetin sonra, kendi vazgeçecek nejdetteki sinir bence bundan bence çok haklı
gerçek_aşk86 10-05-07, 08:26 aslında yasemın nejdete ben bunu haketmıyorum, nekadar fedakar vs tarzı bakıyor bence... ve bence kızgınlık ve uzuntuyle nejdetın odasına gıttı ama yıne cekılen ılerıye gıdemeyen o olacak bence...cunkı fragmanda nejdet yasemıne sınırlı ve kırgın gıbıydı haklı olarak... sankı oyuncak odasıına gıt kac olmakı gıbı geldı bana.. o kırgınlıklada dıger kızla yakınlasması olacak sevıldıgı bırıne oda yakınlasacak bence...
Necdet gider Güzideyle yakınlaşırsa,Ahmet&Yasemin başlarına gelen onca şeyden sonra birleşirse hikaye çok klasik ve basit olmaz mı?Böyle hikayeleri daha kaç kez izleyeceğiz.Bence böyle olmasın.Necdet Yasemine aşık ve sadık olsun.Yasemin Necdet'in büyük aşkına hayran olsun ve hatta ona aşık olsun.Bir insan ikinci kez aşık olamaz mı?Hikaye farklı bir boyut kazansın böyle klasik türk filmi,arabesk boyutunda devam etmesin.Yasemin Ahmete aşık kavuşamıyo,acıların kadını,Ahmet Yasemine aşık kavuşamıyo acıların çocuğu:img-cool2Çok sıkıcı:img-bored
katılıyorum yada bunu olmasını istiyorum... bence yarın geceki olucaklar için iki senaryo var...
1-yasemin necdetin odasına giip yakınlaşmaya çalışacak ama sonra yapamıcağını söleyip,geri çekilecek.. necdette kendini oyuncak gib hissettiği için tavır alıcak..( ama bu çok küçük bi ihtimal çünkü necdet onun bu durumunu saygıyla karşılar, anlayışlı davranır yani...)
2-yasemin yakınlaşmaya çalışacak fakat necdet yaseminin bunu ahmetin evleneceğini öğrendiği için yaptığını düşünüp alınıcak...yani ona karşı bişeyler hissettiği için değilde ahmetten tamamen ümidi kestiği için...
umarım birincisi olurda yasemin daha fazla batmaz
bende necdet-yasemin taraftarıyım ama bu bölümde nolduğunu tam kestiremiyorum yasemin nasıl bi saflık yapıpta necdeti kızdırcak merak ediyorum ama necdet yasoya ertesi gün kızıyodu dimi?çünkü merdivenlerden inerken yaseminin üstünde normal elbise vardı geceleyin giydiği değil.güzideyle yakınlaşmasını istemiyorum ya off :(
bide arkadaşlar 6. bölüm özetinde mi ne neconun önemli bi damarının kesildiği yazıyo şimdi farkettim acaba öyle bişey olduda ben mi görmedim?ne kadar yanlış yunluş yazıyolar ya
bende necdet-yasemin taraftarıyım ama bu bölümde nolduğunu tam kestiremiyorum yasemin nasıl bi saflık yapıpta necdeti kızdırcak merak ediyorum ama necdet yasoya ertesi gün kızıyodu dimi?çünkü merdivenlerden inerken yaseminin üstünde normal elbise vardı geceleyin giydiği değil.güzideyle yakınlaşmasını istemiyorum ya off :(
bide arkadaşlar 6. bölüm özetinde mi ne neconun önemli bi damarının kesildiği yazıyo şimdi farkettim acaba öyle bişey olduda ben mi görmedim?ne kadar yanlış yunluş yazıyolar ya
babasına kızıp cama yumruk attıydı ya.. o zaman olmuştu bu olay.. oluk oluk kan akıştı hatırlamıyomusun...bende o sahnede ahmetin "necdet" diye bağırışını unutamıyorum.. bide şimdiki hallerine bak yaww..neydiler ne oldular..
babasına kızıp cama yumruk attıydı ya.. o zaman olmuştu bu olay.. oluk oluk kan akıştı hatırlamıyomusun...bende o sahnede ahmetin "necdet" diye bağırışını unutamıyorum.. bide şimdiki hallerine bak yaww..neydiler ne oldular..
hıı o sahnemi ama o kadar ciddi bişey yoktu diye hatırlıyom ben önemli damar filan yazmışalar ya ondan şaşırdım herhal neyse cnm saol
fragmanı gördüm:happy0064 :happy0064
nezahat boşanmak istediğini söylüyor
necdet hızlı bir şekilde evi terk ediyo yasemin arkasından konuşmamız lazım diyor
güzide necdete istersen gidebiliriz diyor nereye gideceklerse
yaşar ışığa benimle her zorluğa varmısın diyor ışıkta varım diyor
ayla yasemine davetiye veriyo
gençler yine sanırım mitinge katılıyor
yasemin meşhur defterine bana yanımda bir kadını görsen ne hissedeceğimi sormuştun büyük bi acı hissettim gibi şeyler yazıyodu
rüya da babam gelmeden yemek yemem diyor necdet eve gelmiyor herhalde
bi de sonunu tam görmedim ama ahmet yasemini hayal ediyo ilk bölümlerdeki yasemin i gösteriyorlar
askasurguncu 10-05-07, 09:59 cok kotu ya ahmet
yaseminin genclik halini hayal ediyor :icon_sorr
aylaya gelince yine yapti yapacagini yasemine davetiyeyi veriyor :icon_sorr
fundapehlivan 10-05-07, 10:21 Ahmet:sad53:
Canım benim ya! Birtanem...
Hala Yaseminin hayal ediyor... Baya kötü ya halisünasyonlar filan! Kötüye gidiyor iyice...
Hem de Yaseminin doğum gününde giydiği kıyafetlerle ayaklar çıplak...:icon_sorr
Kötü oldum valla...
keşke yasemin necdet e gittiğinde artık olmayacak necdet,ayrılmalıyız demiş olsa ve necdet buna bozulmuş olsa....belki de yasemin in aklı başına geldi ve son fırsatı değerlendirmek isteyecek..yani necdet ten ayrılıp ahmet e dönmek istesin..ve bizim gönlümüzü yine kazansın..
keşke yasemin necdet e gittiğinde artık olmayacak necdet,ayrılmalıyız demiş olsa ve necdet buna bozulmuş olsa....belki de yasemin in aklı başına geldi ve son fırsatı değerlendirmek isteyecek..yani necdet ten ayrılıp ahmet e dönmek istesin..ve bizim gönlümüzü yine kazansın..
ne güzel olur öyle olursa yaa evet keşke böyle birşey olsa ama fragmanın sonunda yaseminin eski halini falan gösterdi onu anlayamadım ben:img-help: :img-help:
beren_delisi 10-05-07, 12:12 evet ya saten 24.bölüm de yasemin nejdet e kötü bir teklif de bulunuyor ki nejdet evden gidiyorr ve de nejdet ile güzide yakınlaşıolar sizi çapkınlar:Dve güzide benimle gelir misin diyor ve yasemin ile nejdet ayrılcaklar galiba bi de ahmet ile ayla ayrılsınlar tam süper olcak yasemin ve ahmet yine birleşcekler:D
arzu-başak 10-05-07, 12:38 Necdet Yasemini reddetmiş gibi sanki!
Ters konuşuyor çünkü Yaseminle...
Namusunu kurtarmış galiba:img-hyste
funda çok yaşa sen...çok güldüm ya...
demek necdet namusunu kurtarmış:img-hyste
of ya neden hep acı çeken hayal gören ahmet oluyorki..sanki tek taraflı bu aşk anlamadım gitti...ben kesin ağlarım ahmetin o haline..ayla ahmete müzik işini ne yapıcaz diye soruyor ahmet onu yasmin olarak görüyor...bu haksızlık ya...nasılda gülerek bakıyor..kıyamam ben ona...
yasminde gitmiş necdetle tövbe tövbe......
funda çok yaşa sen...çok güldüm ya...
demek necdet namusunu kurtarmış:img-hyste
of ya neden hep acı çeken hayal gören ahmet oluyorki..sanki tek taraflı bu aşk anlamadım gitti...ben kesin ağlarım ahmetin o haline..ayla ahmete müzik işini ne yapıcaz diye soruyor ahmet onu yasmin olarak görüyor...bu haksızlık ya...nasılda gülerek bakıyor..kıyamam ben ona...
yasminde gitmiş necdetle tövbe tövbe......
Evet ya hep benim garibim acı çekiyor :sad53: :img-in_lo fragmanda Ahmet'in hayal gördüğünü görünce ben "Mecnun" dedim annem "salak" :img-hyste annemde gıcık oluyo heralde Yaso'ya:icon_whis Yaso'da az hayal görseydi olmaz mıydı nie hep acıyı Ahmet çekiyor mesela o gün Necidet'le dans ederken onu Ahmet olarak görebilirdi o zaman biz bugün ona bu kadar kızmazdık :img-help: Milletin dizilerinde kadınlar aşkları için nelere göğüs geriyo bizim Yaso hemencecik başkasının odasına :img-cool2 sinirimi bozuyo:hıh
slm arkadaslar.
necdet sanirim yasemini ekecek oyle gozukuyor,iddiayi kabetsemde buna deger,necdet bence yasemini reddetsin,ahmetden sonra necdetde ona bir darbe vursun, bakin iste ektigi kotuluk tohumlarinin filizlerini gormeye basladi:img-yes:
bunun icin artik cok gec,ahmet artik yasemini istemez,sonucta aylaya evlilik icin soz verdi,hem yasemin biliyorsun dengesizdir,ahmeti bir istiyor bir istemiyor,ahmet ona artik guvenemez:img-pilot
BÖLÜM ÖZETİ:
Ahmet ve Ayla’nın nişanlanacak olması karşısında şok olan Yasemin bu kötü haberi atlatmaya bakıyordur. Bu arada kendisini çok seven Necdet ile yakınlaşmaya çalışır. Necdet buna nasıl tepki verecektir? Ahmet ve Ayla nişan hazırlıklarına başlarlar. Gürsoy ailesi kızları Defne’nin gençlik hareketleri içindeki aktif görevinden rahatsızlık duyuyorlardır. Rıza ve Nezahat cephesinde önemli bir karar alınmıştır. Yaşar, Işık’tan hiç istemeyerek uzaklaşmanın yollarını arar. Ayla, Yasemin’e de bir nişan davetiyesi getirir ve Ahmet ile nişanlarına davet eder. Yasemin, Ahmet’in nişan törenine gidecek midir?
Ya ışıkla yaşar ayrılmasın uzaklaşamasın yaşar inşallah yaa
bence ilerleyen bölümlerde nejdet de güzideye aşık olucak zaten güzide ona aşık ahmette aylayla evleniyo yasemin kendi derdine yansın he he he ama bence ayla yasemin ahmete anlattıklarını günün birinde söylüyecek
yasemin necdeti direk kullanıyor yani necdet sanırım yakınlaşmak istemicek ahmetin nişanının üstüne gelince kullanldığını hissedicek
Ohhhhhhhhhhhh canıma deysin:happy0064
yasemin' e az bile,necdet bence en iyisini yapıyor.
eh yani necdet'te biraz ilgi bekliyor, ama öyle ahmet'e inat olarak değil.
ve sanırım güzide de bu ilgiyi veriyor:img-yes:
bu dizide aslında herkes hakettiğine kavuşuyor(harun hariç tabii)
necdet ve ayla hakettiler.
ah ahmet ah sen daha ne hayaller görürsün.
bide ben fragmanda denizi göremedim ,acaba geçen bölümde yarım kalan (kıss)
tmamlanırmı dersiniz?:img-in_lo
sevimli.girl 10-05-07, 14:18 bu yasemin her şeyi hak edyor.
ahmet sana aşığım cnm aşkım. sonra ahmet ayrılmalıyız. ahmet seni sevmiyorum sen git başkasıyla evlen.
şimdi sıkıştı ya necdetle 5 sene sonra ilgilenmeye başladı.
necdet iyi yapıyo.
uzak olsun.
fragmanda rüya çok tatlıydı.
yaw yasemin ne etsin.yukarş tukuse biyik,asagi tukurse sakal.:img-hyste Necdet evlenme teklifini kendisi etti ve Yasemini zorladi hatirlarsaniz.Dusunsenize o psikolojiyi ve 1960 larin Turkiyesini..Simdi ne yapicagini bilemiyor.Ahmette , sevmedigi halde Ayla ile evlenmeye kalkiyor yani yaseminin yaptigi hatanin aynisini yapiyor aslinda.Fakat bir farkla Ahmetin icinde belki bu hareketinin Yasemini kiskandiraci ve onu harekete gecirecegi umuduyla...Insallah Necdetle Guzidenin arasi bir an once isinirda, Necdet Yasemini unutur........:happy0064
bence ayla, onlarin askina merhemet edicek, vicdan azabina dayanamiycak ozelliklede ruyanin Ahmet in kizi oldugu gercegine ve gercegi soyliyecek.Benim analamdim Ahmey hemsireden Yaseminin Kıbrisciga geldigini ogrendiginde nicin bunu Aylaya sormadi veya Aylanin ona birsey soyle me me sinden suphelenmedi..ayla nede olsa bir doktor kutsal bir gorevi var tamam once herkes gibi egolari olan bir insanda sagduyusunun ve vicdanin galip gelip gercekleri soylemesi lazim.necdet ve teodan sonra ruyanin ahmetin kizi oldugunu bilen 3.kisi ayla..ve son olarak hic bir gercek sonsuza kadar sir olarak kalmaz........
askasurguncu 10-05-07, 14:40 bence ayla, onlarin askina merhemet edicek, vicdan azabina dayanamiycak ozelliklede ruyanin Ahmet in kizi oldugu gercegine ve gercegi soyliyecek.Benim analamdim Ahmey hemsireden Yaseminin Kıbrisciga geldigini ogrendiginde nicin bunu Aylaya sormadi veya Aylanin ona birsey soyle me me sinden suphelenmedi..ayla nede olsa bir doktor kutsal bir gorevi var tamam once herkes gibi egolari olan bir insanda sagduyusunun ve vicdanin galip gelip gercekleri soylemesi lazim.necdet ve teodan sonra ruyanin ahmetin kizi oldugunu bilen 3.kisi ayla..ve son olarak hic bir gercek sonsuza kadar sir olarak kalmaz........
aylanin dusundu tek sey ahmeti elde
etmekti ki basardi bence ayla soylemiyecek ahmete
bence devreye yine yaseminin hatira defteri girecek ruya defteri alir defterde resimler cizmeye baslar ve yine ahmet ruya yasemin uclusu biryerde karsilasir o arada ruya defteri dusurur ahmet defteri bulur okumaya baslar ve herseyi cozerr:img-hyste :img-hyste cok huctumm
askasurguncu 10-05-07, 14:50 yok artık harbi uçtun sen helin abla
bitanem ya hayal kurmayi bile
birakmiyorsunuzz:icon_sorr
ne guzel oluduu aslinda ben senarist olacaktim o zaman gorecektiniz siz
ahmet ve yasoyu hiç ayirmazdimm:happy0064
Merhaba arkadaslar
Ahmet evlenmeyecek son anda ayla ile dügünleri iptal olacak ve buna ahmetin ailesi çok tepki gösterecek. Neden evlenmediklerine gelince ahmet rüyanın kızı olduğunu öğrenecek ama nasıl onu bilmiyorum.
Yasemine gelince... yasemin necdete yakınlaşmak isteyecek fakat yapamayacak son anda yapamıycam diyecek ve bir süre sonra necdet yasemine artık gerçekten karım olmanı istiyorum diyip yakınlaşmaya çalışacak ve kavga edecekler necdet evden uzaklaşıp güzide ile yakınlasacak ama onu hiç sevmeyecek. (ama kız ona çok aşık olacak) Yaseminden habersiz sürekli onun evinde kalacak veeeeeeeeee Necdetten hamile kalacak.... (burası burda bitmiyor ama sonra yazarım heyecanı kaçmasın) Ahmet ve yasemin görüşmeye devam edecek ama rüya babam da babam diye sürekli necdeti isteyecek yasemin yine mecburen ona katlanmaya devam edecek. tüm bunların arasında bir yerde yine bir zaman atlatma yapabilirler.
Bunlar kesin olacak şeyler izleyin görün.
İyi seyirler
askasurgun yok ucmadin olabilir,kuvvetle muhtemel yani.
3 nu 2 kere ayni gun ist ank tirenine bindiren senaristler boyle bir tesadufude yapabilirler.ama benim istedigim ahmetin aylanin gercek yuzunu gormesi ona yalan soyledigini anlamasi.dikkat ederseniz ahmetin babasi,sevim,defne aylanin biraz icine kapanik ve gercek duygularini her konuda acikca ifqade edemedigi gerceginin farkindalar.aylanin aile amerikadayken defneye bakmasi,ara ara ders calismasi ahmetin annesini o kadar yardimlar yapmasi ve yanindan ayrilmasi hep ahmeti elde etmek icindi.yani menfaat iliskisi.tabi buna ask icinde diyebiliriz ama bence ask her durumda durustlugu hakeder.yasemine de kizdigim tek nokta ruyanin babasi oldugu gercegini ahmeyte soylememesi buyuk hasizlik hem cocuga hem babaya....cok uzun oldu yaw:happy0064
Necdet Yasemini reddetmiş gibi sanki!
Ters konuşuyor çünkü Yaseminle...
Namusunu kurtarmış galiba:img-hyste
Kurtarmaması tercihimdir.:)
Eğer 25. bölüm sonuna kadar beraber olmazlarsa yandı gülüm keten helva.:)
Not:Arkadaşlar lütfen tek satırlık mesajlar yazmayınız.
Türkçe'yi güzel kullanmaya dikkat ediniz dünden beri yazılan yorumları okurken bazı mesajları inanın anlamadım.
Ne biçim Türkçe kullanıyorsunuz.
gerçek_aşk86 10-05-07, 15:11 Merhaba arkadaslar
Ahmet evlenmeyecek son anda ayla ile dügünleri iptal olacak ve buna ahmetin ailesi çok tepki gösterecek. Neden evlenmediklerine gelince ahmet rüyanın kızı olduğunu öğrenecek ama nasıl onu bilmiyorum.
Yasemine gelince... yasemin necdete yakınlaşmak isteyecek fakat yapamayacak son anda yapamıycam diyecek ve bir süre sonra necdet yasemine artık gerçekten karım olmanı istiyorum diyip yakınlaşmaya çalışacak ve kavga edecekler necdet evden uzaklaşıp güzide ile yakınlasacak ama onu hiç sevmeyecek. (ama kız ona çok aşık olacak) Yaseminden habersiz sürekli onun evinde kalacak veeeeeeeeee Necdetten hamile kalacak.... (burası burda bitmiyor ama sonra yazarım heyecanı kaçmasın) Ahmet ve yasemin görüşmeye devam edecek ama rüya babam da babam diye sürekli necdeti isteyecek yasemin yine mecburen ona katlanmaya devam edecek. tüm bunların arasında bir yerde yine bir zaman atlatma yapabilirler.
İyi seyirler
Böyle olursa çok saçma olur.Necdet karakterini önce mükemmel gösterip sonra psikopat yapmaları:icon_evilhep aynı konu her dizide mutlaka bir psikopat olacak:hıh senaristlere de bravo derim yani:icon_evil doğru düzgün aşk hikayesi yapamadılar bütün suçu Necdet'e atıp kurtulacaklar:hıhBiraz orjinallik istiyorum ya:img-polic
Ya ben Ayla'nın Yasemin'e yaptığına sevinmiştim dün ama gece(insan geceleri vicdanıyla başbaşa kalıyor tabi:img-hyste :icon_whis ) bunun çok çok kötü bir davranış olduğuna karar verdim :img-yes: bu nasıl bir vicdansızlık ,nasıl bir iki yüzlülüktür sen Yasemin'in formalite evliliğini bile bile nasıl o davetiyeyi öyle "gelirseniz sevinirim" filan diye uzatabilirsin :hıh Yasemin'i çatlatıcam,kıskandırıcam derken aslında kendini küçük düşürdüğünün ,kendi kendini kandırdığının farkında mısın???Sanmıyorum :img-cool2 Bravo istediğini elde ettin sende gerçekleri saklayan diğer ikilinin yanına katıldın :happy0064 :icon_sorr :sad53: acaba yalanlar üzerine (kendine de söylediğin:img-in_lo ) kurulan bu evliliği nasıl sürdüreceksin,ne kadar ve mutlu olabilecek misin ????Sonunda senin Yasemin'e yaptığın gibi Ahmet'de boşanma kağıdını uzatarak sana kapak yapar ona göre :img-yes: :img-cool2 :img-hyste
Böyle olursa çok saçma olur.Necdet karakterini önce mükemmel gösterip sonra psikopat yapmaları:icon_evilhep aynı konu her dizide mutlaka bir psikopat olacak:hıh senaristlere de bravo derim yani:icon_evil doğru düzgün aşk hikayesi yapamadılar bütün suçu Necdet'e atıp kurtulacaklar:hıhBiraz orjinallik istiyorum ya:img-polic
Neden saçma olsun canım bence asıl Necdet'i çok mükemmel göstererk saçmalıyorlar çünkü gerçek hayatta böyle birisinin olması mümkün değil:img-yes: Ayrıca Necdet'in mükemmel olduğuna inanmıyorum :hıh Ayrıca Necdet nie psikopat oluyorki sadece Güzide'yle bir aşk yaşıyor ama onu sevmiyor bu da çok doğğal çünkü kendisi duyğgusal bir boşlukta ve her an kriz geçirebilir :img-help: :img-help: Ayy artık Necdet diyince aklıma yastık ve ileri geri sallanma geliyor ekşi sözlükçüler sağolsun :img-hyste
Ahmet ve Ayla evlenecek arkadaşlar bence hiç boş yere umutlanmayınız.:)
Senaristler dizi başlamadan verilen genel özete bağlı kalmaya devam edeceklerdir.
Hem Ahmet neden evlenmesin başı kel mi onun hakkı değil mi bir yuva kurmak.
Yasemin hanım Necdet'le evlensin,Ahmet'in kızı o adama baba desin.
Hatta hanımefendi Ahmet'e artık bir yuva kurmalısın desin.
Ama Ahmet evlenmeye kalkınca önce Yasemin bozulsun sonrada sizler Ahmet&Ayla evlenmesin desin.
Hayır efendim olmaz öyle şey Ahmet ya Ayla'yla evlenecek yada başka birisiyle.
Yasemin'e bu mustahaktır.:img-wink:
zeynep ismin galiba bak arkadas ne yazmis ayla ve ahmet evlenemiyeceklermis
vallah cok sevindimm tabi ins dogrudurrr
evet canım zeynep :img-yes: :img-wink:
Ya işte ben boşanırsınız demeye tkalmadan Ahmet düğünü iptal etti:icon_whis :img-hyste Böyle olur işte ayyyy canım evlenmesin o Ayla'yla kendi başına aşık aşık takılsın ailesinin yanında :img-in_lo :img-blush Tabi bunlar olursa ,ayyy Rüya'yı da öğreniyormuş yoksa senaristler sonunda insafa mı geldiler :icon_whis yoksa bizden korktular mı umarım anlamışlardır dizinin gidişatından memnun olunmadığını da bize sürpriz yapmayı planlıyorlardır :happy0064 Ahmet&Rüya:good: :img-in_lo :sad53: :img-blush
askasurguncu 10-05-07, 15:23 Ahmet ve Ayla evlenecek arkadaşlar bence hiç boş yere umutlanmayınız.:)
Senaristler dizi başlamadan verilen genel özete bağlı kalmaya devam edeceklerdir.
Ama Ahmet evlenmeye kalkınca önce Yasemin bozulsun sonrada sizler Ahmet&Ayla evlenmesin desin.
melalcim arkadas ne yazmis baksana ahmet ruyanin
onun kizi oldugunu ogrenecekmis ve vazgececekmis
artik ayla ve ahmeti unutunn ay insallah yazdikalri dogrudurr
gerçek_aşk86 10-05-07, 15:24 Neden saçma olsun canım bence asıl Necdet'i çok mükemmel göstererk saçmalıyorlar çünkü gerçek hayatta böyle birisinin olması mümkün değil:img-yes: Ayrıca Necdet'in mükemmel olduğuna inanmıyorum :hıh Ayrıca Necdet nie psikopat oluyorki sadece Güzide'yle bir aşk yaşıyor ama onu sevmiyor bu da çok doğğal çünkü kendisi duyğgusal bir boşlukta ve her an kriz geçirebilir :img-help: :img-help: Ayy artık Necdet diyince aklıma yastık ve ileri geri sallanma geliyor ekşi sözlükçüler sağolsun :img-hyste
Saçma tabi sıkıysa Necdet iyi bir karakterken Ahmet&Yasemin birleştirsinler yeteneksiz senaristler kolay yolu seçip ortaya kötü adam,hedef atıp zavallı aşıklar onun yüzünden birleşemiyorlar gibi bir durum yapacaklar.Ben Necdet'in karşılıksız seven,sadık,güvenilir hallerini seviyorum,öyle kolaya kaçmasın senaristler:hıhHem her dizide sevenlerin arasına psikopat biri giriyor bıkmadınız mı siz hala aynı senaryoları izlemekten?
arzu-başak 10-05-07, 15:24 Merhaba arkadaslar
İyi seyirler
bu ne..okuyunca şok oldum...şimdi biz nasıl inanıcaz buna..belki şaka yapıyorsun nerden bileyim...çekimleri falanmı gördün acaba....
aslında yazdıkların mantıklı şeyler ama ne bilim kafam karıştı..ya ahmet aylayı nikah masasındamı bırakıcak...hayır olamaz:img-hyste ahmet nerden öğrenicek rüyanın kendi kızı olduğunu....
Ahmet ve Ayla evlenecek arkadaşlar bence hiç boş yere umutlanmayınız.:)
Ama Melal abla Ayla ile evlenmesinin istemiyorum kesinlikle onunla mutlu olamıycak üstelik Ayla iki yüzlü bir insan seviyorum diyor ama gerçekleri çok iyi saklıyor kendi çıkarı için,seven insan böyle mi yapar???Al Yasemin'i vur Ayla'ya :hıh
Ben Ahmet'in evlenmesini istiyorum ama başka birisiyle :img-yes: :img-in_lo keşke Güzide Ahmet'e aşık olsaydı :icon_sorr :img-in_lo onları birlikte görmeyi çok isterdim :img-blush
melalcim arkadas ne yazmis baksana ahmet ruyanin
onun kizi oldugunu ogrenecekmis ve vazgececekmis
artik ayla ve ahmeti unutunn ay insallah yazdikalri dogrudurr
Hangi arkadaş yazmış onu okumadım.
Bir yerden bilgisi varda mı yazdı yoksa sallıyor mu?
Bence Ahmet henüz Rüya'nın kendi kızı olduğunu öğrenmeyecek.
Ve öğrenmemelide.
Ayla Ahmet'e söylerse bilemem ama Ahmet ve Ayla evlenecek.
Yasemin mızmızı Necdet'i asla terk etmez ve o zamanda Ahmet ömür boyu bekar mı kalacak.
askasurguncu 10-05-07, 15:27 bu ne..okuyunca şok oldum...şimdi biz nasıl inanıcaz buna..belki şaka yapıyorsun nerden bileyim...çekimleri falanmı gördün acaba....
aslında yazdıkların mantıklı şeyler ama ne bilim kafam karıştı..ya ahmet aylayı nikah masasındamı bırakıcak...hayır olamaz:img-hyste ahmet nerden öğrenicek rüyanın kendi kızı olduğunu....
hayir ya saka falan degildir ya bu sakaysa varya cok kotu olur
boyle saka olmaz hem yazdiklari cok mantikli cunku guzide nejonun sevgilisi diye girdi diziyee yani yazilanlar sakaya benzemiyorr
askasurguncu 10-05-07, 15:28 Hangi arkadaş yazmış onu okumadım.
Bir yerden bilgisi varda mı yazdı yoksa sallıyor mu?
Bence Ahmet henüz Rüya'nın kendi kızı olduğunu öğrenmeyecek.
Ve öğrenmemelide.
Ayla Ahmet'e söylerse bilemem ama Ahmet ve Ayla evlenecek.
Yasemin mızmızı Necdet'i asla terk etmez ve o zamanda Ahmet ömür boyu bekar mı kalacak.
İyi seyirler
bu yaziyi soyluyorum melalcimm
Peri kim ALLahisen ,nasıl kesin yorumlar onlar öyle ..Hele hele burası burda bitmiyor ;"devamını sonra yazayım heyecanı kaçmasın" tarzında yazılar ve sonunda da gayet emin şekilde iyi seyirler yazmak çok ilginç geldi bana ..
Saçma tabi sıkıysa Necdet iyi bir karakterken Ahmet&Yasemin birleştirsinler yeteneksiz senaristler kolay yolu seçip ortaya kötü adam,hedef atıp zavallı aşıklar onun yüzünden birleşemiyorlar gibi bir durum yapacaklar.Ben Necdet'in karşılıksız seven,sadık,güvenilir hallerini seviyorum,öyle kolaya kaçmasın senaristler:hıhHem her dizide sevenlerin arasına psikopat biri giriyor bıkmadınız mı siz hala aynı senaryoları izlemekten?
İşte ben de bunu diyorum sen hala Necdet'in yaptığını psikopatlık olarak görüyorsun ben görmüyorum :img-cool2 ben onun yaptığı şeyleri artık sabrının taşması olarak görüyorum hem orda arkadaş Necdet Yasemin'e eziyet eder bilmem ne yazmamış ki :icon_whis Rüya babasını istediği için Yasemin Necdet'le kalır yazmış yani boşanamamalarının sebebi Rüya :img-yes: hem Necdet'in de sevilmek hakkı değil mi her ne kadar baştan beri yaptıklarını tasvip etmesem de :img-yes: senaristlerin kolay yolu seçtiklerini sanmıyorum Rüya olmasaydı tamam öyle yapıyorlar derdim ama Rüya var :img-yes: Ben arkadaşın yazdığı gibi olmasını isterim doğrusu sürekli Yasemin'e kızmaktansa biraz da Necdet'e kızsın insanlar eğer yaptıklarını psikopatlık olarak görüyorlarsa :img-cool2 ben baştan beri kızgınım ona o ayrı :icon_whis
Ama Melal abla Ayla ile evlenmesinin istemiyorum kesinlikle onunla mutlu olamıycak üstelik Ayla iki yüzlü bir insan seviyorum diyor ama gerçekleri çok iyi saklıyor kendi çıkarı için,seven insan böyle mi yapar???Al Yasemin'i vur Ayla'ya :hıh
Ben Ahmet'in evlenmesini istiyorum ama başka birisiyle :img-yes: :img-in_lo keşke Güzide Ahmet'e aşık olsaydı :icon_sorr :img-in_lo onları birlikte görmeyi çok isterdim :img-blush
Tamam Ayla'yla evlenmesin o zaman Ayşe,Fatma vs birisiyle evlensin.
Ahmet'in mutlu olmaya hakkı yok mu?Şu dünyada sadece Yasemin mi var.
Helin'cim o yazıyı şimdi okudum canım sağolasın.:)
Ben haftalar önce Güzide diziye girince demiştim Necdet'ten hamile kalmasın sakın diye.
O zaman bende mi setten birisiyim.:)
Son anda düğün iptal olacak demiş.Ahmet hayat,memat meselesi olmadıkça kimseyi yarı yolda bırakmaz.
Rüya'nın kendi kızı olduğunu öğrenmesi demek Yasemin'le kavuşacak demek değil.
Diyelim ki Ayla'yla evlenmedi ve Rüya'nın kendi kızı olduğunu öğrendi Yasemin'e gitti.
Ee sonra ne olacak Yasemin herşeyi itiraf edip Rüya'yada gerçek baban bu mu diyecek.
Hayır asla demeyecek.Hatta Ahmet'e Rüya'ya bunu asla söyleme onun düzenini bozma diyecek.
Şayet Ahmet Ayla'yla evlenmezsede pişman olacak.
peri24 nickli arkadaş bence sadece tahmin yapmış... bi kere dedikleri olursa dizinin iyice suyu çıkar yani... hem melal ablanında dediği gibi senaristler bence genel özetteki senaryoya sadık kalırlar..
peri24 nickli arkadaş bence sadece tahmin yapmış... bi kere dedikleri olursa dizinin iyice suyu çıkar yani... hem melal ablanında dediği gibi senaristler bence genel özetteki senaryoya sadık kalırlar..
Kalınmayabiliyor ,biliyorsunuz ilk genel özette Ahmet ile Yasemin'in nişanlanacağı ve yüzüklerini de Adnan Menderes'in takacağı yazıyorken böyle birşey olmadı ve özet değişti.
Neyse zaten sonunu öğrenmek istemiyorum diziyi izlemek istiyorum.
gerçek_aşk86 10-05-07, 15:37 İşte ben de bunu diyorum sen hala Necdet'in yaptığını psikopatlık olarak görüyorsun ben görmüyorum :img-cool2 ben onun yaptığı şeyleri artık sabrının taşması olarak görüyorum hem orda arkadaş Necdet Yasemin'e eziyet eder bilmem ne yazmamış ki :icon_whis Rüya babasını istediği için Yasemin Necdet'le kalır yazmış yani boşanamamalarının sebebi Rüya :img-yes: hem Necdet'in de sevilmek hakkı değil mi her ne kadar baştan beri yaptıklarını tasvip etmesem de :img-yes: senaristlerin kolay yolu seçtiklerini sanmıyorum Rüya olmasaydı tamam öyle yapıyorlar derdim ama Rüya var :img-yes: Ben arkadaşın yazdığı gibi olmasını isterim doğrusu sürekli Yasemin'e kızmaktansa biraz da Necdet'e kızsın insanlar eğer yaptıklarını psikopatlık olarak görüyorlarsa :img-cool2 ben baştan beri kızgınım ona o ayrı :icon_whis
Ben bu psikopatlık meselesini peri24 nickli arkadaşın bir önceki mesajına bakarak dedim
slm arkadaşlar necdet'in bir sevgili (meyramı kimse iste) olacak ama yaseminden de vazgecmeyecek. Bunlar kac senedir evli ve birlikte olmuyorlar yeni sevgili necdete coooook asık olacak yaseminle evli olması umrunda olmayacak ama necdet ona asık olmayacak. Birlikte yasadıkları bir evleri olacak ve necdet ne zaman yaseminle kapıssa yada kızsa onun yanına gidecek asıl karısı oymus gibi. Yaseminin ahmetle gizli gorusmeleri devam edecek ve necdet bunları öğrenince delirecek, hiç olmadığı bir kimliğe bürünecek ve yasemin bu duruma çok şaşıracak. Şasırmakla kalmayıp onun bu değişimi onu arkadaş olarak görmekten bile vazgeçmesini sağlayacak.Ahmetle gizli görüşmeler devam ettikçe eski günleri hatırlayacağız ama RÜYA bu mutluluğu bozacak. Çünkü necdeti babası sanıyor ve o yaştaki bir çocuk için babasından ayrı kalmak imkansız.
Evet daha da devamı var ama... simdilik bu kadar yeter.
İçimden bu ses bu arkadaşın söyledikleri olacak diyor,Necdet'i psikopat yapmasınlar:icon_evil
Kalınmayabiliyor ,biliyorsunuz ilk genel özette Ahmet ile Yasemin'in nişanlanacağı ve yüzüklerini de Adnan Menderes'in takacağı yazıyorken böyle birşey olmadı ve özet değişti.
Evet o gerçekleşmedi.
Ama şu ana kadar genel özete sadık kalındı.
Zaten Atv'nin ve yapım şirketinin en büyük hatası ayrıntılı bir genel özet yayınlamalarıydı.
Eğer bu kadar ayrıntılı bir özet yayınlanmasaydı bizler şimdi acaba Ayla ve Ahmet evlenecek mi diye merak ediyor olurduk.
Ki ben evlenmelerini istiyorum.:)
Yasemin Necdet'le evlenince sürpriz olurdu bize ama halbuki genel özetten dolayı biz aylar önce bu kadar şeyin olacağını biliyorduk.
Bu yüzden heyecan ve merakla diziyi izleyemiyoruz.
bir_adı_yok 10-05-07, 15:42 peri14 yazmış bişeyler, bence olması muhtemel şeyler.
ha diyosanız iyice saçmalarlar, zaten ben durumdan memnun değilim varsın saçmalasınlar.
ayrıca yazılanlar doğru çıkarsa,
necdet'in durumu çok vahim.
yasemin sonunda necdet'i çileden çıkaracak demekki.
haklısın aslında ama yinede ben senaristlerin böle bi değişiklik yapmalarını istemem.. ya bu arada kim bu arkadaş peri24 yani.. çok kesin yorumlar yapmış.."devamını söylemiym" falan.. neyse dediğin gibi sadece izleyip görelim
Gerçekaşk_86 arkadaşım.
Demin o tahminleri yazan arkadaşın bazı dedikleri olabilir.
Ama çoğumuz bunu haftalar önce demiştik.
Mesela ben Güzide için Necdet'e aşık olacak ve belki Necdet'le ilişkiye girecek hatta hamile kalacak demiştim.
Hatta Ahmet Rüya'nın kendi kızı olduğunu öğrenince Necdet nasılsa benim öz bir çocuğum var al Rüya senin olsun der falan dermiş demiştim.:)
Necdet kesinlikle sadece Yasemin'i sevecek ama belkide erişemediği için bu kadar aşık.
Bir dizi bu kadar saçmalar mı?Hiçbir değerin önemi kalmadı.Aşkmışşşş.Şimdi diyeceksini ki Yasemin Rüyacığı için Necdet'i bırakmadı.Tamam bir şey demiyorum.Zaten doğru olan da buydu.Necdet'in yyanında kaldı ama hala kimseye hayrı yok.Madem Aymetini o kadar seviyordu ona hayrı dokunsaydı.Garibim hayatı kaydı.O da az değil.Evli barklı kadına neler tklif ettİ.bEN BUNLARI YAZIYORUM.MAŞALLAH NE CEVAPLAR GELECEK ŞİMDİ.
gerçek_aşk86 10-05-07, 15:53 Arkadaşın yazdıkları tahminden çok tüyo gibi gözüküyor ve ben bunların olacağına inandım:img-cool2 ama ama böyle olursa bunun diğer dizilerden ne farkı kalır:icon_sorrHedef olarak Necdet'i göstermeleri yanlış herkes ona kızdığı için Yasemin&Ahmet birleşmesini isteyecek yoksa onların aşkının büyüklüğünden değil.Senaristler aşkı doğru dürüst yapamadılar bütün suçu Necdet'e atıp kurtulacalar oh ne ala:hıh
Bir dizi bu kadar saçmalar mı?Hiçbir değerin önemi kalmadı.Aşkmışşşş.Şimdi diyeceksini ki Yasemin Rüyacığı için Necdet'i bırakmadı.Tamam bir şey demiyorum.Zaten doğru olan da buydu.Necdet'in yyanında kaldı ama hala kimseye hayrı yok.Madem Aymetini o kadar seviyordu ona hayrı dokunsaydı.Garibim hayatı kaydı.O da az değil.Evli barklı kadına neler tklif ettİ.bEN BUNLARI YAZIYORUM.MAŞALLAH NE CEVAPLAR GELECEK ŞİMDİ.
Yazdıklarına katılıyorum.
Yasemin'in yüzünden kaç hayat mahvoldu.
Kendi hayatına birşey yapmadı aslında en başta kızının hayatını yaktı.
Sonra Ahmet'i perişan etti ve en büyük kötülüğü bir kızı olduğunu söylememekle yaptı.
Ve Necdet'inde hayatını mahvetti.Adamın ona aşık olduğunu senelerce anlamadı nasıl bir zeka varsa kızda.:)
Hadi onuda geçtim pastanede çalışan kızdan kocası olmayan kocasını kıskandı.:img-hyste
Bakalım senaristlerimiz Yasemin'i daha nasıl saçmalatacaklar merak ediyorum.:)
Arkadaşın yazdıkları tahminden çok tüyo gibi gözüküyor ve ben bunların olacağına inandım:img-cool2 ama ama böyle olursa bunun diğer dizilerden ne farkı kalır:icon_sorrHedef olarak Necdet'i göstermeleri yanlış herkes ona kızdığı için Yasemin&Ahmet birleşmesini isteyecek yoksa onların aşkının büyüklüğünden değil.Senaristler aşkı doğru dürüst yapamadılar bütün suçu Necdet'e atıp kurtulacalar oh ne ala:hıh
Şu ana kadar Necdet ve Ahmet acınılan karakter Yasemin'se kızılan karakter oldu.
Sanırım senaristler Yasemin'e gelen tepkilerden ötürü Necdet'i kötülemeye karar vermiş olabilirler.
Ahmet ve Yasemin'in birleşememesinin tek suçlusu Necdet gibi gösterilebilinir.
O zaman sütten çıkma ak kaşık olarak sadece Ahmet kalacak.
Umarım onada bir kulp bulup kötü etmezler.:)
fundapehlivan 10-05-07, 15:57 Merhaba arkadaslar
İyi seyirler
Ya inşallah düğünleri iptal olur:icon_sorr
Yasemin de yapamaz, aynen dediklerin olur...
Valla dua ediyorum!!
Hımm o zaman bu dönem sonunu nikah dönemine denk getirirler ve ahmet rüyanın kızı olduğunu öğrenir...
İşte size dönem finali...
Krizlere girerim valla:icon_whis
Ama ahmet babası olduğunu söylemesini ister bence ya...
Nasıl katlanır kızının necdete baba demesine...
Bu arada özette evlenecekler diyordu:icon_sorr
fundapehlivan 10-05-07, 16:01 Arkadaşın yazdıkları tahminden çok tüyo gibi gözüküyor ve ben bunların olacağına inandım:img-cool2 ama ama böyle olursa bunun diğer dizilerden ne farkı kalır:icon_sorrHedef olarak Necdet'i göstermeleri yanlış herkes ona kızdığı için Yasemin&Ahmet birleşmesini isteyecek yoksa onların aşkının büyüklüğünden değil.Senaristler aşkı doğru dürüst yapamadılar bütün suçu Necdet'e atıp kurtulacalar oh ne ala:hıh
Yok ya olur mu??
Biz başından beri seyrediyoruz!
Necdette ki suç Yaseminden daha az:img-hyste
Bunu değiştiremezler ancak bundan sonra Necdet yanlış şeyler yapabilir...
Ehh 5 yıl sonra beraber olmak isterse de ona kötü diyemem...
5 yıl bu yahu!
Necdet iyi bile katlandı!!
Ayrıca ben yine ahmet yasemin birleşmesini istiyorum...
O da Ahmet için:img-hyste
Çünkü ahmet çok seviyor... Necdet için değil yani aşk için...
bir_adı_yok 10-05-07, 16:02 arkadaşlar peri24 müydü neyi her ne zımbırtıysa o bişey yazmış.kesin bi tarafı var mı yazdıklarının?bana pek inandırıcı gelmedi.herkesin dediğine inanamam.zaten yazdıklarını pek de beğenmedim. :hıh
kalbinin sesini dinle sinem.
sence bunlar olabilir mi?.
gayet olağan şeyler.
necdet'in sonunun böyle olması büyük ihtimal.
yasemin'in ortada kalacağı, ne yapmak istediğini kestiremiyeceği aşikar.
ahmet'in rüyayı öğrendikten sonra yasemin'e balıklama atlıyacağı, zavallı ayla'yı yarı yolda koyacağı aşikar.......
kısaca kalbinin sesini dinle.
fundapehlivan 10-05-07, 16:06 kalbinin sesini dinle sinem.
sence bunlar olabilir mi?.
gayet olağan şeyler.
necdet'in sonunun böyle olması büyük ihtimal.
yasemin'in ortada kalacağı, ne yapmak istediğini kestiremiyeceği aşikar.
ahmet'in rüyayı öğrendikten sonra yasemin'e balıklama atlıyacağı, zavallı ayla'yı yarı yolda koyacağı aşikar.......
kısaca kalbinin sesini dinle.
Ya Aylaya üzülemeyeceğim valla...
Ne de olsa Yasemine aşık olduğunu bile bile evlenme tekli etti...
Bu kadarla da kalsa iyi...
Rüyanın babasının da Ahmet olduğunu biliyor...
Böyle bir şey de ömür boyu saklı kalamaz...
Kendim ettim kendim buldum
gül gibi sarardım soldum
Şarkısını ona itaf edeceğim o gün geldiğinde:icon_whis
gerçek_aşk86 10-05-07, 16:07 Şu ana kadar Necdet ve Ahmet acınılan karakter Yasemin'se kızılan karakter oldu.
Sanırım senaristler Yasemin'e gelen tepkilerden ötürü Necdet'i kötülemeye karar vermiş olabilirler.
Ahmet ve Yasemin'in birleşememesinin tek suçlusu Necdet gibi gösterilebilinir.
O zaman sütten çıkma ak kaşık olarak sadece Ahmet kalacak.
Umarım onada bir kulp bulup kötü etmezler.:)
Peki bu iyi birşey mi?Biz bu yüzden birbirinin aynı diziler izlemiyor muyuz:img-cool2 Senaristlerde baya yeteneksizmiş hemen klasik yolu seçtiler.Ben Necdet'in kötü karakter olarak gösterilmesine karşıyım:hıh hayır yani adamı 180 derece değiştirecekler hem de Ahmet&Yasemin aşkının önünün açılması için:hıhAhmet&Yasemin birleşçekse de başka yol bulsunlar,Necdet'e dokunmasınlar:hıh
fundapehlivan 10-05-07, 16:10 Peki bu iyi birşey mi?Biz bu yüzden birbirinin aynı diziler izlemiyor muyuz:img-cool2 Senaristlerde baya yeteneksizmiş hemen klasik yolu seçtiler.Ben Necdet'in kötü karakter olarak gösterilmesine karşıyım:hıh hayır yani adamı 180 derece değiştirecekler hem de Ahmet&Yasemin aşkının önünün açılması için:hıhAhmet&Yasemin birleşçekse de başka yol bulsunlar,Necdet'e dokunmasınlar:hıh
Necdete dokunacağını nereden çıkardın ki??
Yani şimdi Yaseminle birlikte olmak isterse bu onun kötü olduğu anlamına mı gelir??
Bence gelmez... Tabii onu zorlamadığı müddetçe ki necdet hayatta zorlamaz...
Üstelik bu durumda Necdete ümit veren Yasemin! Ne de olsa odasına kadar geldi...
Pastacıyla da bir şeyler yaşarsa ona da kötü demem, ne yapsın! Yaseminden hayır yok ona...
ben kalbimin sesini dinliyorum esra. :hıh zaten o yüzden bu hikayeyi beğenmiyorum.bana hitap etmiyor.bana hiçbir duygu vermiyor.zaten saçmalamışlar.bunlar olsa bile bir şey değişmez benim için.:icon_whis benim ilgim başka yönde.:icon_whis :img-blush
Peki bu iyi birşey mi?Biz bu yüzden birbirinin aynı diziler izlemiyor muyuz:img-cool2 Senaristlerde baya yeteneksizmiş hemen klasik yolu seçtiler.Ben Necdet'in kötü karakter olarak gösterilmesine karşıyım:hıh hayır yani adamı 180 derece değiştirecekler hem de Ahmet&Yasemin aşkının önünün açılması için:hıhAhmet&Yasemin birleşçekse de başka yol bulsunlar,Necdet'e dokunmasınlar:hıh
Elbette ki iyi birşey değil.
Senaristlerin karakterlerle bu kadar oynaması çok kötü.
Olayların akışında bir değişim olması normal ama mutasyona uğramamaları gerekir.
Ben artık bu diziyi sadece dönem olaylarını anlatacak olması ve Cansel Elçin için izliyorum.
Tabii Lale Mansur,Ayda Aksel,Turgay Aydın ve diğer birkaç oyuncunun performansları içinde izlenmeye değer.:)
bir_adı_yok 10-05-07, 16:11 Ya Aylaya üzülemeyeceğim valla...
Ne de olsa Yasemine aşık olduğunu bile bile evlenme tekli etti...
Bu kadarla da kalsa iyi...
Rüyanın babasının da Ahmet olduğunu biliyor...
Böyle bir şey de ömür boyu saklı kalamaz...
Kendim ettim kendim buldum
gül gibi sarardım soldum
Şarkısını ona itaf edeceğim o gün geldiğinde:icon_whis
ayla'ya bende üzüleceğimi pek söyliyemem.
aylacılar için yazdım, sinemde buna dahil ya o yüzden.
yoksa ben kim ayla'ya üzülmek kim.
yerinde başkası olsaydı belki ama.
__SEYMEN__ 10-05-07, 16:15 bencede gayet olabilecek şeyler ve büyük ihtimallede öyle olur gene özette ahmetin aylayla evleneceği yazıyordu ona uymmaış olacaklar bencde evlenmesinlerde orda bir çelişki var gibi necdet in güzide ile ykaınlaşması da nornal bu dizide kimse haytından memnn değil ya herkes istemediği kişlerle evlenmiş ya da beraber olmak zorunda
arkadaşlar peri24 nickli arkadaşın yazdıkları doğru olabilir...
geçenlerde bir arkadaş yazmıştı çok fazla istek olduğu için ayla-ahmet evliliğinden vazgeçildiğini yazmıştı.çok kesin bilgi,setten birini tanıyorum falan yazmıştı.belki de peri24 nickli akadaşın dedikleri doğrudur(inşallah).
bir_adı_yok 10-05-07, 16:18 ben kalbimin sesini dinliyorum esra. :hıh zaten o yüzden bu hikayeyi beğenmiyorum.bana hitap etmiyor.bana hiçbir duygu vermiyor.zaten saçmalamışlar.bunlar olsa bile bir şey değişmez benim için.:icon_whis benim ilgim başka yönde.:icon_whis :img-blush
hikaye'nin asıl temasını ben sevmiştim.
yasemin'in ahmet'e öteden beri aşık olmasın, aşkını hatıra defterine yazması,
yani kısaca platonik takılması şahsen çok hoşuma gitmişti.
ama şuanki halllerinden iğğğ yapıyorum yani.
.neyse yahu bakalım senaristler daha ne yöne çekicekler bu aşkı!!!! şu an ortalarda gözükmeyen aşkı.
bari sevim&mehmet aşkı serpiştirseler arayada onlarla avunsak.
beni deniz ve defne pek kesmedi.
gerçek_aşk86 10-05-07, 16:18 Necdete dokunacağını nereden çıkardın ki??
Yani şimdi Yaseminle birlikte olmak isterse bu onun kötü olduğu anlamına mı gelir??
Bence gelmez... Tabii onu zorlamadığı müddetçe ki necdet hayatta zorlamaz...
Üstelik bu durumda Necdete ümit veren Yasemin! Ne de olsa odasına kadar geldi...
Pastacıyla da bir şeyler yaşarsa ona da kötü demem, ne yapsın! Yaseminden hayır yok ona...
Peri24 bir önceki mesajında demişki;
necdet bunları öğrenince delirecek, hiç olmadığı bir kimliğe bürünecek ve yasemin bu duruma çok şaşıracak. Şasırmakla kalmayıp onun bu değişimi onu arkadaş olarak görmekten bile vazgeçmesini sağlayacak
Ben bir aşkın önünü açmak için bir karakteri 180 derece değiştirip,kötü adam yapmalarına kızıyorum:icon_evilHemen hemen bütün dizilerde uygulanan,orjinallikten uzak,kolaya kaçılmış ve benim hiç sevmediğim hatta daha önce izlediğim dizileri bırakma sebebim olan bir yöntem bu:hıh
evlilikten vazgeçmeleri yine de saçmalamalarını unutturamaz.özellikle yasemin gibi bir karakteri hayatta düzgün hale getiremezler.getirmeye kalksalar bile işe yaramaz.bir kere güvenimi sarstılar.onlardan adam olmaz.benim onun gibi bir kişiyle işim olmaz. :hıh
Ben bu arkadaşın dediğini bir yerde daha okumuştum ya da duymuştum bir yerden :img-yes: eminim:img-yes: ama o zaman Ayla ve Ahmet evlenecek ,Necdet başka birine aşık olacak Ahmet ve Ayla mutlu olmayacak ve Yasemin'le ikisi görüşmeye devam edecek böyle bir şeyler okumuştum sanırım yani doğruluk payı olabilir,hatırlayanınız var mı daha önce böyle bir konu konuşmuş muyduk ....hatta Rüya yine Necdet'i baba bildiği için işi zora sokuyordu :img-yes: ...nerde okumuştum nerde?????:icon_whis
bir_adı_yok 10-05-07, 16:27 herşey bi kenara olan rüya'ya olacak.......
kafamda şöyle bi görüntü canlandı şimdi.......
necdet güzide'nin evinden gece yarısı evine gelir,
yasemin necdet'le tartışmaya başlar,
rüya gürültüye yanlarına gelip baba diye ağlamaya başlar, zaten bu aralar babsını hiç göremez olmuştur.
necdet sinirlenir ve rüya'ya bağırır.
senin baban ben değilim, senin baban ahmet, anladınmı ahmet.
......
nasıl olsa saçmalamak artık mazur görülüyo.böyle bişey neden olmasın.
Arkadaşlar niye birden panik yaptınız anlamadım :icon_whis :icon_whis Necdet'in Güzide'ye aşık olacağını veya onunla bir ilişki yaşayacağını bilmiyor muyduk öncesinde konuşmuştuk ..yani ben bunlara hazırlıklıydım valla ,ayrıca ben sevinirim onun bir ilişki yaşamasına ama Necdet'i kötü biri haline getireceklerini düşünmüyorum :img-yes: ama eğer biraz asabi davransa bile onun bir suçu yok kendisi zaten acil durumlarda acaip telaş yapıyor ve sinirleniyor eğer asabi olursa bunun tek suçlusu Yasemin'dir :img-yes: :img-yes: Necdet'te varsın Güzide'yle mutlu olsun en ba
ta Güzide'yi sevmez belki ama zamanla aşık olacak bence kendisi dedi zaten"insan tanıdıkça daha tutkulu sevebilir " diye ,ikisi bence ileride çok mutlu olucaklar :img-in_lo :img-blush
herşey bi kenara olan rüya'ya olacak.......
rüya gürültüye yanlarına gelip baba diye ağlamaya başlar, zaten bu aralar babsını hiç göremez olmuştur.
......
Eyvaaaaaaah böyle olursa :img-help: yandı gülüm keten helva :sad53:
Ya böyle bir şey de olabilir tabiii ,ama Necdet sanmıyorum söylemez Ahmet senin baban filan diye ,ama Rüya'ya bağırabilir bilemiyorum
Eyvaaaaaaaaaaaaaaaah eyvaaaaaaaaaaahh:img-help: :img-help: :sad53:
Zeynep'cim panik yapıldığı yok yani şahsen ben yapmıyorum.
Necdet ve Güzide arasında birşeylerin olacağı aşikar.
Ve bencede olsun yani Yasemin'e mustahaktır.:)
Necdet garibimde kadın yüzü görür bari.:img-hyste
fundapehlivan 10-05-07, 16:35 Peri24 bir önceki mesajında demişki;
necdet bunları öğrenince delirecek, hiç olmadığı bir kimliğe bürünecek ve yasemin bu duruma çok şaşıracak. Şasırmakla kalmayıp onun bu değişimi onu arkadaş olarak görmekten bile vazgeçmesini sağlayacak
Ben bir aşkın önünü açmak için bir karakteri 180 derece değiştirip,kötü adam yapmalarına kızıyorum:icon_evilHemen hemen bütün dizilerde uygulanan,orjinallikten uzak,kolaya kaçılmış ve benim hiç sevmediğim hatta daha önce izlediğim dizileri bırakma sebebim olan bir yöntem bu:hıh
Ya bunun doğruluk payı var mı acaba?
Bir de neyi öğrenince delirecek anlamadım...
Ama ğer birden kötü adam olursa saçma olur...
Ya bir dizi de kimsenin fikirlerini allak bullak yapılmamıştır...
Yasemini seviyorduk, neredeyse nefret edeceğiz...
Bir de necdet olsun tam olur:icon_sorr
herşey bi kenara olan rüya'ya olacak.......
......
Bu dediğin olsa fena olmaz aslında.
Rüya böylelikle gerçeği öğrenmiş olur.
Tabii bu dediğin Rüya 6-7 yaşlarındayken olursa daha aklı erer ve anlar.
Sonrada Ahmet'e gidip sen benim babammışsın der.:)
Yasemin'de kendini atsın bir yerlerden ya sevda tepesinden atsın.
Yada boğaz köprüsünün yapılmasını beklesin ve köprüden ilk intihar eden olsun.:img-hyste :img-hyste
meltem-cmbl 10-05-07, 16:38 Ya bunun doğruluk payı var mı acaba?
Bir de neyi öğrenince delirecek anlamadım...
Ama ğer birden kötü adam olursa saçma olur...
Ya bir dizi de kimsenin fikirlerini allak bullak yapılmamıştır...
Yasemini seviyorduk, neredeyse nefret edeceğiz...
Bir de necdet olsun tam olur:icon_sorr
bacım kötü adam olması saçmalaık olmaz ya tamda kötü adam yapmazlarki
yasemini çok sevdiği için delilikler yapabilir o kızl beraber olabilir erkekler değilmi hepsi aynı:)
fundapehlivan 10-05-07, 16:39 herşey bi kenara olan rüya'ya olacak.......
......
Yok artık!!
Necdet öyle diyecek rüyaya...
Görsem inanmam...
Necdet Rüyayı ahmete kaptırabileceği için ağlayıp sızlıyordu daha düne kadar!
Yasemine sert çıkabilir, Güzideyle de olabilir ama Rüyayı üzeceğine kötü davranacağına inanmıyorum yani hiç sanmıyorum!
fundapehlivan 10-05-07, 16:41 bacım kötü adam olması saçmalaık olmaz ya tamda kötü adam yapmazlarki
yasemini çok sevdiği için delilikler yapabilir o kızl beraber olabilir erkekler değilmi hepsi aynı:)
:img-hyste :img-hyste
Tabii canım zaten Yaseminle olmayacağını anlayınca Güzideyle olacak o kesin..
Yalnız benim anlamadığım şu!!
Necdet evden ayrılmayı düşünüyor diyelim... Ki öyle herhalde...
Neden bunu Güzideye söylüyor ki! Bu onun özel hayatı... Necdette öyle söyleyecek biri değil!
Bu pastalar kraliçesi yine bir yerlerden mi duyuyor ki??:img-help:
fundapehlivan 10-05-07, 16:43 Valla Necdet Yasemin'e 5 yıl çok bile dayandı.
Ben erkek olsam çoktan aldatmıştım Yasemin'i.:):)
Necdet yasemine seve seve katlanırdı ama Yasemin Necdetle olsaydı:icon_whis
Zaten 5 yıl evli ama aynı zaman da gerçekte bekar biri olarak(:img-hyste )
başkasıyla olmasını doğal karşılıyorum.
Hatta yasemini aldatmış olarak bile düşünmüyorum...
necdetin tavrı yaseminden yana olmayacak gibi... güzide de bu durumda üstüne tuz biber olacak olayların...
bu bölümde en büyük gıcıklığı ayla yapacak orası kesin.. sanki yasemin evleneceği adamın sevdiği kadın değilmiş gibi bi de ona davetiye uzatıyo.. halbuki herşeyin farkında.. ne yapmaya çalışıyo kafasında neler var merak ediyorum...
fundapehlivan 10-05-07, 16:48 necdetin tavrı yaseminden yana olmayacak gibi... güzide de bu durumda üstüne tuz biber olacak olayların...
bu bölümde en büyük gıcıklığı ayla yapacak orası kesin.. sanki yasemin evleneceği adamın sevdiği kadın değilmiş gibi bi de ona davetiye uzatıyo.. halbuki herşeyin farkında.. ne yapmaya çalışıyo kafasında neler var merak ediyorum...
Hayır sanki o gelince kendisi memnun mu olacak??
Ahmet ona bakacak içi giderek...
Ayla görecek bakışmalarını!!
Nasıl yani??
En önemli günlerinden birini bu şekilde mi geçirmek istiyor:img-pilot
Nasıl yani??
klasik kadın taktiği bu belki de... 'ahmet benimle evlenmeye karar verdiyse yasemini sevmeyi bırakmamış olsa bile aklından silmiştir' gibi bi düşüncesi varsa dilini eline yaklaştırmaya şimdiden başlasın avcunu yalaması ancak biter çünkü..
nil kanka belki de yazdıkları doğrudur ama inan cansel oynamasına rağmen aamed bile umurumda değil.benim ilgilendiğim kişiler daha asaletli. :hıh
ayrıca evet ben de çok beğendim.:img-in_lo saçlar dediğim kadar varmış değil mi? :)
Nasıl yani??
Elbette ki olmayacak.
Ama bence Ayla'nın Yasemin'e o davetiyeyi vermesinin sebebi Ahmet artık benim ondan uzak dur ihtarını içeriyor olması.
Ayla Yasemin'e nişanımıza,düğünümüze gelebilirsin Ahmet beni tercih etti demek istiyor.
Bende psikolog gibi konuştum ama bence böyle.:)
Oofff offff Ayla Yasemin'i üzeyim derken seviyorum dediği-ki sevdiği tartışılır:hıh- adamı üzecek kafası bazen basıyor bazen basmıyor heralde bu kızın ya da işine öyle geliyor:img-yes: :hıh offffff offff kurunun yanında yaş da yanacak :sad53: yalnız Ahmet hayal gördüğünde öyle bakıyor ki Ayla 'ya kız Ahmet bana aşık olmaya başladı diye düşünecek :img-hyste Ahmet sürekli böyle hayal görecekse işimiz var canım yok mu bir uzman bu garibana yardım edebilecek bir hayırsever ??:img-help: :icon_sorr Ahmet rüyasında Yasemin Necdet Ayla 'yı filan görüyor mesela hepsi çevirmişler etrafını kahkahalarla gülüyorlar :icon_whis fimlerde hep öyle olur ya :img-hyste
bir_adı_yok 10-05-07, 16:58 melal'in yazdığından yola çıkarak şöyle bişeyde olabilür......
neco ve yaso tartışırken, ahmet'in gerçek baba olduğuna dair bişeylerde söylesinler, ve rüya bunları duysun.
sonrada ahmet'e gidip, siz benim babammışsınız, babamın ağzından duydum:img-hyste .desin...
hatta bunuda ayla ile ahmet beraberken söylesinki,ahmet ayla'nın gerçeği aslında bildiğinide öğrensin.
uf ya amma saçmaldım.
en iyisi kafamda senaryo türetmekten vazgeçim,
en az gerçek senaryolcular kadar saçmaladım farkındayım.
gerçek_aşk86 10-05-07, 16:58 Ben Güzideyle ilişki muhabbetlerini bilmiyordum.Güzidenin farklı bir amaç için diziye girdiğini sanmıştım.Güzide Necdet'e aşık olur.Necdet Güzideyi reddeder Yaseminde Necdet'in aşkının büyüklüğüne hayran olur,tabi bizlerde:img-in_loZamanla Yaseminde Necdet'e birşeyler hisseder,bu sırada Ahmet Ayla ile evlenir ama mutlu olamaz.Ayrılmak ister her zaman Yasemini sever.Rüya'nın kızı olduğunu öğrenir ve Yasemine dönmek ister.Bu kez Yasemin'in kafası karışıktır.Ahmet ve Necdet arasında seçim yapmakta zorlanır ve sonunda Necdet'e aşık olduğunu anlar.Ahmet sevdiği kadına kavuşamaz ama Rüyasına kavuşur.Böyle olsaydı orjinal olmaz mıydı?Ben bir insanın ikinci kez aşık olacağına inanıyorum belki birçoğunuz bu hikayeyi beğenmeyebilirsiniz ama bence kalıplaşmış senaryolardan farklı,çok büyük,tutkulu, çok çok farklı bir aşk izleyebilirdik.Ama yine aynı senaryolar,aynı benzer hikayelerde ısrar ediyorlar hem senaristler,hem de izleyiciler:icon_whis
__SEYMEN__ 10-05-07, 17:02 Ben Güzideyle ilişki muhabbetlerini bilmiyordum.Güzidenin farklı bir amaç için diziye girdiğini sanmıştım.Güzide Necdet'e aşık olur.Necdet Güzideyi reddeder Yaseminde Necdet'in aşkının büyüklüğüne hayran olur,tabi bizlerde:img-in_loZamanla Yaseminde Necdet'e birşeyler hisseder,bu sırada Ahmet Ayla ile evlenir ama mutlu olamaz.Ayrılmak ister her zaman Yasemini sever.Rüya'nın kızı olduğunu öğrenir ve Yasemine dönmek ister.Bu kez Yasemin'in kafası karışıktır.Ahmet ve Necdet arasında seçim yapmakta zorlanır ve sonunda Necdet'e aşık olduğunu anlar.Ahmet sevdiği kadına kavuşamaz ama Rüyasına kavuşur.Böyle olsaydı orjinal olmaz mıydı?Ben bir insanın ikinci kez aşık olacağına inanıyorum belki birçoğunuz bu hikayeyi beğenmeyebilirsiniz ama bence kalıplaşmış senaryolardan farklı,çok büyük,tutkulu, çok çok farklı bir aşk izleyebilirdik.Ama yine aynı senaryolar,aynı benzer hikayelerde ısrar ediyorlar hem senaristler,hem de izleyiciler:icon_whis
evet süper bencede yakeşke böyle olsa bende böyle bir hikaye isteerdim hem kolay yoldan kesitrip atılmamış hemde dedğin gibi orjinal senaristlere duyurulur
nil kanka belki de yazdıkları doğrudur ama inan cansel oynamasına rağmen aamed bile umurumda değil.benim ilgilendiğim kişiler daha asaletli. :hıh
ayrıca evet ben de çok beğendim.:img-in_lo saçlar dediğim kadar varmış değil mi? :)
ya cok hos olmus saclar harika ya keske dizidede boyle yapsa diyecem ama diziyle alaka olmaz busefer:img-hyste
ya varya artik b udizinin gelecegini hic merak etmiyorum...
daha evvelde dedigim gibi hic heyecan kalmadi...
eskiden izlerken heyecanlanirdim...
:img-cool2 >> aynen boyleyim izlerken:img-yes:
Ben Güzideyle ilişki muhabbetlerini bilmiyordum.Güzidenin farklı bir amaç için diziye girdiğini sanmıştım.Güzide Necdet'e aşık olur.Necdet Güzideyi reddeder Yaseminde Necdet'in aşkının büyüklüğüne hayran olur,tabi bizlerde:img-in_loZamanla Yaseminde Necdet'e birşeyler hisseder,bu sırada Ahmet Ayla ile evlenir ama mutlu olamaz.Ayrılmak ister her zaman Yasemini sever.Rüya'nın kızı olduğunu öğrenir ve Yasemine dönmek ister.Bu kez Yasemin'in kafası karışıktır.Ahmet ve Necdet arasında seçim yapmakta zorlanır ve sonunda Necdet'e aşık olduğunu anlar.Ahmet sevdiği kadına kavuşamaz ama Rüyasına kavuşur.Böyle olsaydı orjinal olmaz mıydı?Ben bir insanın ikinci kez aşık olacağına inanıyorum belki birçoğunuz bu hikayeyi beğenmeyebilirsiniz ama bence kalıplaşmış senaryolardan farklı,çok büyük,tutkulu, çok çok farklı bir aşk izleyebilirdik.Ama yine aynı senaryolar,aynı benzer hikayelerde ısrar ediyorlar hem senaristler,hem de izleyiciler:icon_whis
Senin dediğinde olabilirdi canım ama hiç kimse tatmin olmazdı bu senaryodan ve herkes daha fazla sinirlenirdi Yasemin 'e Yasemin linç edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalırdı :img-hyste
Hiç kimsenin tatmin olamamasının bir sebebi daha var şimdi evet biz bi aşk göremiyoruz yani Ahmet'in aşkını görüyoruz yalnızca ve çok acı çekiyor eee bi de bunun üzerine Yasemin Necdet'e aşık olursa yuh derim yani gerçi Ahmet'e aşık mı değil mi belli değil :icon_whis ben Ahmet'in mutlu olmasını istiyorum aslında onun Yasemin'le olmasını isteyemem bu saatten sonra ama eğer o onunla olmak istiyorsa ,tutturuyorsa söyleyecek bir şeyim yok ,o kimle mutlu olursa onunla olsun....:img-yes: :img-in_lo :sad53: ....eee eğer Necdet -Yasemin aşk yaşarlarsa o zaman Ahmet'i öldürsünler en iyisi ...onun elinde ne kaldı???Ayla'yla da mutlu olamaz ,keşke o zaman Ahmet karakteri hiç olmasaydı:icon_whis
nil kanka bencede diziyle hiç alakası olmazdı.:img-hyste ama makyajını öyle yapabilir.:img-blush
ben de seninle aynı fikirdeyim.ama merak etme pıtırcığım yakında karayeller sayesinde heyecanlanırız.sen de bi karayelcisin ne de olsa.:img-blush
bence yasemin nişana gidicek
hatta ahmete mutluluklarda diliyicek
yüzüklerin takıldığı zaman yaseminin yüzünü merak ediyorum doğrusu
yasemin ahmete aşkından(tabi öyle birşey varsa) ağladığı zaman ben hiç etkilenmiyorum
ama ahmet veya nejdet ağladığı zaman bende ağlıyıcak duruma geliyoruum
kanka ben hem karayelci hemde gursoycuyum valla zaten onlarn cephesinde bi hareketlenme var buaralar...
nisan olayi mesela ve denizin hareketlenmesi:img-hyste
yalniz sevket amca ve denizin arasi nasil olacak yakinda bilemiyorum:img-hyste
```sevket amca: :img-gun: sonra: :img-tomat Denizin son hali: :img-black ``` :img-hyste
evt canim makyaji duzeltirler umarim odul torenindeki makyaj super:good:
Sinim dün gördüm çileğin resimlerini çok tatlı :img-in_lo kırmızı kırmızı tam bir çilek :img-in_lo ama burda pek belli olmuyor saçları yandan bi resmi vardı orda daha belli çok tülüş tülüş :img-blush :img-hyste
Bundan sonra benim en çok zevk alarak izleyeceğim ikili Yaşar-Işık ama sonunda çok üzüleceğime dair bir hiz var içimde :icon_sorr :sad53: umarım çok çok mutlu olurlar ve Yaşar'a bir şey olmaz
Sivim&Mimed'de bi kıpırtı yok hala ama diğer sezon bir şey olur heralde :img-yes: eee o zaman da bunlar iyice yaşlanmış olurlar :icon_sorr :img-help:
zeynep sana kıpırtı olacak diyorum hala aynı şeyi söylüyorsun.evet keşke hep öyle yapsa makyajını.:icon_sorr nil kanka şevket ne yapacak tahmin etmek istemiyorum.deniz kendini korusun bence.:img-hyste kız hem gürsoy rezindansı hem de karayel rezidansı kıpır kıpır olacak yakında.:img-wink: ben sana tülüş tülüş demiştim ama değil mi?:img-hyste
gerçek_aşk86 10-05-07, 17:17 Senin dediğinde olabilirdi canım ama hiç kimse tatmin olmazdı bu senaryodan ve herkes daha fazla sinirlenirdi Yasemin 'e Yasemin linç edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalırdı :img-hyste
Hiç kimsenin tatmin olamamasının bir sebebi daha var şimdi evet biz bi aşk göremiyoruz yani Ahmet'in aşkını görüyoruz yalnızca ve çok acı çekiyor eee bi de bunun üzerine Yasemin Necdet'e aşık olursa yuh derim yani gerçi Ahmet'e aşık mı değil mi belli değil :icon_whis ben Ahmet'in mutlu olmasını istiyorum aslında onun Yasemin'le olmasını isteyemem bu saatten sonra ama eğer o onunla olmak istiyorsa ,tutturuyorsa söyleyecek bir şeyim yok ,o kimle mutlu olursa onunla olsun....:img-yes: :img-in_lo :sad53: ....eee eğer Necdet -Yasemin aşk yaşarlarsa o zaman Ahmet'i öldürsünler en iyisi ...onun elinde ne kaldı???Ayla'yla da mutlu olamaz ,keşke o zaman Ahmet karakteri hiç olmasaydı:icon_whis
Eğer o aşkı,tutkuyu iyi yansıtırlarsa tatmin olurlardı bence.Evet seyirci ikiye bölünürdü bir taraf Ahmeti seçsin hem çocuğunun babası diğer taraf olmaz ama Necdet çok emek verdi,çok da aşık hem kız da ona aşık oldu galiba...düşünsenize böyle diyologlar olurdu.Genelde bizim dizilerde A ile B birleşsin,kötü adam aradan çekilsin şeklinde diyologlar olur.Bunlar hep hayal tabi sonuçta senaristlerin dediği olur ama biraz farklı senaryolar yazsalar çok memnun olacağım:img-yes:
Eğer o aşkı,tutkuyu iyi yansıtırlarsa tatmin olurlardı bence.Evet seyirci ikiye bölünürdü bir taraf Ahmeti seçsin hem çocuğunun babası diğer taraf olmaz ama Necdet çok emek verdi,çok da aşık hem kız da ona aşık oldu galiba...düşünsenize böyle diyologlar olurdu.Genelde bizim dizilerde A ile B birleşsin,kötü adam aradan çekilsin şeklinde diyologlar olur.Bunlar hep hayal tabi sonuçta senaristlerin dediği olur ama biraz farklı senaryolar yazsalar çok memnun olacağım:img-yes:
Anlıyorum seni hakikatten mesela bu Hatırla Sevgili senaryosundan 3-4 tane daha var ekranda :img-yes: hatta buna benzer bir dizinin müziklerini de HS'nin müziklerinin yapanlar yapıyor :img-yes: aynı senaryo ama birisi günümüze uyarlanmış biraz farklılaştırılmış birisinin fonu tarih birisini fonu töre :icon_whis :img-hyste
,eğer böyle bir şey olursa ben ancak Ahmet ölürse tatmin olurum Ahmedi çok seviyorum ama mutlu olamazsa ölsün:sad53: :img-in_lo yada Ahmet bu kadar iyi gösterilmezdi ve şıpsevdi olurdu bu kadar acı çekmezdi o zaman tatmin olurdum :img-yes:
örnek verirsem eğer mesela ÇGO'da Zarife&Ümit aşkı süper bir aşktı ama Ümit öldü Zarife&Mahsun aşkıda sonradan innadırıcılıktan yoksun olmamıştı ,Ahmet keşke baştan ölseydi zaten mutlu olamıyor garibim :sad53: hiç değilse bu kadar acı çekmezdi :sad53: :icon_sorr
bence de yakın zamanda sevim&mehmet cephesinde bi kıpırtı olucak 6.hissss yani bilemiycem:icon_whis
ben bu 5 yıllık zaman atlamasında onların evlenmiş çocuklarının bile olduğunu düşünmüştüm ama bunlar yerlerinde saymışlar
bu saatten sonrada evlenmezler sanırım :icon_sorr :icon_sorr
evet tülüş koysun.hehe :img-hyste :img-hyste :img-hyste
yahu ben ne diyorum hala benim tersime gidiyorsunuz.evlenecekler onlar görürsünüz.bakalalım o zaman ne diyeceksiniz?:icon_whis
aynakolik_fatma 10-05-07, 17:29 ya ahmet aylaya bakarken yaseminin eski hallerini hayal ediyo ya
içim acıdı yaa çok fena oldum ben
geçmişe duyulan özlem diye bir kitap okumuştum
orda da aynı ahmet gibi biri evleneceği kızla konuşurken aslında aşık olduğu kıza söylemek istediklerini bir bir saymıştı sonra evlendiler
bir arada hayalini görmeye başlamıştı çünkü kızın öldüğünü öğrenmişti
çok acıklıydı ya o aklıma geldi birden
Ya daha önce de demiştim bu iki aile birbirlerinden uzak durmaya çalıştıkça iyice karışıyorlar :icon_whis :img-help: Gürsoy rezidansı-Ünsal rezidansı-Karayeller iyice kördüğüm oldular :img-hyste :img-hyste yani bir Işık dışarıda kalacak:icon_whis
Anam başlığa peri gelmiş, tüyo vermiş güya:img-hyste
Yahu bu ne şimdi?
Offf, bu dizi iyice cıvıttı....Mide bulantısı yaşatıyor bana!
Bu ne biçim aşk ya?
Bu ne biçim duygu?Bu ne biçim senaryo?KArman çorman yaptılar her şeyi?
Hayır, düşünüyorum..."Acaba gerçek hayatta da böyle şeyler geliyor başımıza da içinde olduğumuz için fark etmiyor muyuz?" diye...Yok yani!
Valla Hatırla Sevgili'den bıkacağım, gıcık kapacağım aklıma gelmezdi ama; artık izlesem mi diye düşünmeye başladım...
Bu kadar saçmaladıktan sonra düzeltseler de düzeltemezler zaten:icon_whis
Olan oldu bir kere...
Ha 16. bölümden itibaren tekrar çekerlerse bilemem:icon_whis
evet tülüş koysun.hehe :img-hyste :img-hyste :img-hyste
yahu ben ne diyorum hala benim tersime gidiyorsunuz.evlenecekler onlar görürsünüz.bakalalım o zaman ne diyeceksiniz?:icon_whis
tersine gitmiyoruz canım inş.
ben onları çok seviyorum çift olarak ama bu saatten sonra evlenmezler gibi geliyordu bana
inş. dediğin gibi olur ve evlenirler :img-yes: :img-yes:
iReMJeLiBoN 10-05-07, 17:33 Sanırım Ahmet'in gördüğü bir hayal çünkü koltukta başka biri oturuyor galiba Ayla olabilir Ahmet diyip sevinçle kalktığına göre :img-yes: Ayyyyy o kısım beni bitirdi ay bu çocuk Mecnun gibi çöllere düşecek sonunda "Yaso Yaso " deyi :sad53: :sad53: :icon_sorr
Bir de Yasemin ve Rüya yemek masasında Necdet'i bekliyorlar Rüya "babamı bekleyelim" dio Yaso'da "ben bekleyebilirim" dio Rüya "bende" dio :icon_whis Heralde o sırada Necidet ve Güzide başbaşa bilmem artık :img-hyste Necidet ''inde kayınbabası gibi eve geç gelmelere başlaması yakındır:icon_whis :img-hyste
zaten hayal, yasemin bi kere öyle olamaz kahkülleri yok.. ve de ben aylayı görmüstüm böyle bi gecis yasıyor.. yazık halüsinasyon ( unttm nası yazldgnı:D ) lar görüyor.. bide ayaklarını gösteriyor yaseminin ilk bölümde ada falan.. :) ama ben bu bölümü pek begenmedim, bi action yok yani.. :D
aysa-17310 10-05-07, 17:39 ben bu 5 yıllık zaman atlamasında onların evlenmiş çocuklarının bile olduğunu düşünmüştüm ama bunlar yerlerinde saymışlar
bu saatten sonrada evlenmezler sanırım :icon_sorr :icon_sorr
onlar biraz çekingen ve naaiifff olduğundan yakınlaşmaları biraz zaman aldı ama evlenicekler bence:icon_whis
hem aşkın yaşı yoktur:img-in_lo
sevim: bi erkek bi kızımız olsun istiyorum mehmet
mehmet:bende bi erkek var zaten
sevim: ee daha iyi bi kıza bakar iş:img-hyste (kanka tanıdık mı)
mukom bence sen de diziden kopmamak için kendine birini bul.mesela deniz gezmiş olabilir.sivim ve meemedden sonra benim favorim o.:img-wink: evlenecek diyorum size.en azından kıpraşma olacak buna inan. :)
kanka tanıdık olmaz mı?anladım ben onu.:img-in_lo
bir_adı_yok 10-05-07, 17:41 Anam başlığa peri gelmiş, tüyo vermiş güya:img-hyste
Yahu bu ne şimdi?
Offf, bu dizi iyice cıvıttı....Mide bulantısı yaşatıyor bana!
Bu ne biçim aşk ya?
Bu ne biçim duygu?Bu ne biçim senaryo?KArman çorman yaptılar her şeyi?
Hayır, düşünüyorum..."Acaba gerçek hayatta da böyle şeyler geliyor başımıza da içinde olduğumuz için fark etmiyor muyuz?" diye...Yok yani!
Valla Hatırla Sevgili'den bıkacağım, gıcık kapacağım aklıma gelmezdi ama; artık izlesem mi diye düşünmeye başladım...
Bu kadar saçmaladıktan sonra düzeltseler de düzeltemezler zaten:icon_whis
Olan oldu bir kere...
Ha 16. bölümden itibaren tekrar çekerlerse bilemem:icon_whis
yazdıklarının altına imzamı atmakla birlikte muko'cum......
yarın cuma ve bende hiç heyecan kıpırtısı yok.
zaten fıragmanıda izlemedim.nettende bakma ihtiyacı duymadım.
burdan okuduklarım....
Muko'cum sen 16. bölümden itibaren tekrar çekerlerse bilmem demişsin.
Valla iyi ki demişsin ne güzel olur bu kadar bölümü silip yeniden başlasalar.:)
Valla pıtırcığım siyasi yönü beni çekiyor; gerisi boş...
Ama belki yarın izlemem...
Karşı kanladaki diziyi HS ile aldatmıştım sezon başında, şimdi tekrar ona dönebilirim:):)
Tekrarlarını da artık izlesem de olur izlemesem de:)
Esracım, aynen canım işte...
Cansel ve siyaset olmasa çoktan silmiştim HS'yi:img-yes:
Muko'cum sen 16. bölümden itibaren tekrar çekerlerse bilmem demişsin.
Valla iyi ki demişsin ne güzel olur bu kadar bölümü silip yeniden başlasalar.:)
hahahayyyy:img-hyste
ohh ne iyi valla ne guzel diyonda bu imkansiz iste offf...
ben suanda bu sezon ne zaman bitecek diye beklemeye basladim...
hakketten bu sezon nezaman bitecek bu dizi???:img-help:
anneme darağacında 3 fidanı aldırdım içinden deniz gezmişin posteri çıktı. :img-blush vattiri vattiri :happy0064
size de tavsiye ederim kitabı.:img-wink:
bir de bunu tavsiye ederim.:img-wink:
Can Dündar
12 Mart -İhtilalin Pençesinde Demokrasi
Sinem'cim önerdiğin ikinci kitabı ben uzun zaman önce okumuştum.
Gerçekten güzel bir kitap herkese okumasını tavsiye ederim.:)
O dediğin kitabı ilk fırsatta edinip okuyacağım.:)
al kanka içinde süper resimler var.hüseyin inanın falan çocukluk resimleri var.ailesiyle birlikte hem de.:icon_sorr
ayrıca arkadaşlar şu peri24 zımbırtısının dediklerine inanmayın.o dediklerinin hepsi fıs.:img-yes:
askasurguncu 10-05-07, 18:27 al kanka içinde süper resimler var.hüseyin inanın falan çocukluk resimleri var.ailesiyle birlikte hem de.:icon_sorr
ayrıca arkadaşlar şu peri24 zımbırtısının dediklerine inanmayın.o dediklerinin hepsi fıs.:img-yes:
ben inanmak istiyorum peri24
yazdiklarina ins yazdiklari dogrudur yanilmiyorsam yine bu arkadas diziye nejonun sevgilisi rolunde biri girecek demisti ki dogru cikti
önemli olan beğenip beğenmemek değil ki.insanları böyle kandırmaya hakkı yok.kimse gelip de burada bizimle dalga geçemez.böyle kişilere önem vermeyin lütfen.
funda bebişim al canım mutlaka.:img-wink:
onu ilk melal söylemişti ama daha sonra ben de tavsiye etmiştim.:img-wink: valla alın bebişlerim.ben böyle kitapları seviyorum.çok aksiyonlu oluyor.:img-hyste belki başka kitaplar da keşfederim.:icon_whis bulursam haber veririm mutlaka.:img-wink:
Merhaba arkadaslar
İyi seyirler
Nedense Aşk Oyununa biraz fazla benzemiş bu senaryo. Yani orada da 4 yıl geçiyordu, Kenan kendine aşık bir kızı hamile bırakıyordu sonra Ekinle Sarp eskisi gbi yakınlaşıyordu. En sonunda da Sarp çocuğu öğreniyordu vs.
Ben Ahmet ile Aylanın evleneceğini düşünüyorum. Evet Necdet de Güzide ile yakınlaşacak bence. Yasemin biraz ortada kalacak. Sanırım onu da senaristler şöyle düşünecek şu anda herkesin en çok kızdığı kişi Yasemin ona biraz acımamız vs. Beyaz Gelincik'te bir Ömer'in bir Ceren'in hata yapması gibi, sırasıyla gidiyorlar sanırım. bi de Necdet'e de Yasemin'in minnet duygsusu azalsın diye Necdet karakterini Güzide ile yakınlaştıracaklar bence. Neyse yarın ola hayrola. Zaten Ahmet'in düğününde sezon finali yapılır büyük ihtimalle.
Herkese iyi akşamlar,
Artık bu dizi hk çok fazla tahminde bulunmak istemiyorum ama elimizdeki mevcut duruma göre birkaç akılcı tahminde bulunmak gerekirse:
1-Ayla ve Ahmet evlensin...Bence bu senaryoma daha uygun olur çünkü bazı acabaları ortadan kaldırmış oluruz, olan olaylara insanlara mahsus cevaplar bulabiliriz ve hiçbir karakter gözümüzde tam kötü bir hale dönüşmez... Yani yalnızca aşkın kavuşmayarak büyük aşk olmadığını görürüz, sadece zorluklar yaşanan aşkın daha kıymetli olduğunu görürüz...Lütfen 80lere ya da Rüya 30 yaşında annesinin günlüklerini bularak gerçekleri öğrenmez, vallahi 3 sezon süreceği söylenen bir dizide böyle bir gizemin ortaya son dakikada çıkması tüm izleyenleri çıldırtır...
Nasıl olacak derseniz,
Yasemin o hışımla gittiği Necdetin odasında Necdetle yakınlaşır ve beraber olur veya olmaz..Ama geceden sonra Necdette Yasemin de istediklerinin bu olmadığına karar verirler...Yasemin, Ahmetle olmadığı gibi ve ondan başka kimseyle ne olursa olsun olamayacağını anlar...necdet de Yaseminin onu sevmediğini ve bu ilişkini hep Ahmet faktörü yüzünden eksik ve imkansız bir aşk olacağını anlar... ve bir daha birbirlerine yaklaşmazlar, özellikle Necdet Yaseminden vebalı gibi kaçar, mecbur kalmadıkları sürece pek konuşmamaya özen gösterir..Kendini uzak tuttuğu bu dönemde Güzide ile arkadaşlığı keşfeder ve ilişkileri gittikçe ilerler, belki Güzidenin hamile kalmasından ötürü Yaseminden ayrılabilir,kendi çocuğunun kürtaj kurbanı olmamasını isteyebilir...Bu arada yasemin gibi evliliği kötü giden Ahmetle yasemin arasıra birbirleri görür ve bu görüşmelerin birinde en sonunda kaçınılmaz olur ve beraber olmaya başlarlar..artık arada Rüya olayını nasıl ortaya çıkartırlar bilemem ama ortaya çıkarmak için sansasyonel bir şey bulmasalar da olur...
Bu arada ayla, Yasemine nişan davetiyesini getirme basiretsizliğini yapmasaydı ona da bir uygun seven adam bulmalarını isterdim ama asemin ne olursa olsun ne yapmışsa yapsın,kendi kendine Ahmeti kendine düşman edecek bir tavır sergiliyor...Ahmet, yasemini hala seviyor, bunu bir inat uğruna kendisinin enmutlu olabileceği bir günde mutsuzlğuna yol açabilecek sonuçları ortaya çıkartabilir: Mesela, ahmetin yasemin hala daha çok sevdiğini iyice anlamasını sağlamak gibi..Sevgili Ayla Rus rulaeti oynar veya kendi bindiği dalı kesmek gibi kendi bilmezlik yapıyor..Zaten bu kıza ısınamama sebeplerinden biri bu hastalıklı yanı, nasıl bir sadist bir duygudur ki sevdiğin adama büyük aşk duyduğu şahısla nispet yapmak? Kendisi teklifini Ahmete yaparken Yasemini sevdiğini ve kendi aşkının herşeye yetebileceğini söylemişti yani biliyordu..Geçenlerde aslında Ayla akıllı kızdır, Ahmetin ona yaptığı evlilik teklifini operadaki karşılaşmalarından sonra Ahmetle doğrudan sorgulaması gerektiğini söylemiştim,görüyoruz ki bunu yapıp geri çekilerek değer kazanmak yerine yangına körükle gidiyor... Yasemin iyice azdırırsa Rüyanın Ahmetin kızı olduğunu Ahmete söylerse onun olabilecek nikahının olamayacağını düşünmesi gerekiyordu diyorum..
Buqün süper bir haber öğrendim..
İnş qerçektir ya da qerçekLeşir diyiim..
Üniversitemizde yanii İstanbuL Üniversitesii'nde
iŞLetme FaküLtesinde "HatırLa SevqiLii" iLe söyLeşii varmış..:happy0064 :happy0064
Buqün süper bir haber öğrendim..
İnş qerçektir ya da qerçekLeşir diyiim..
Üniversitemizde yanii İstanbuL Üniversitesii'nde
iŞLetme FaküLtesinde "HatırLa SevqiLii" iLe söyLeşii varmış..:happy0064 :happy0064
Bursa'da olanlarada ben bir haber vereyim.
13 mayıs günü Uludağ Üniversitesinde HS ekibiyle söyleşi varmış.
Ama Cansel gelmeyecekmiş sanırım.:):)
Bu ne şmdi.. =)) Hs sürekLii söyLeşiLerde..
Ya açıkcası bn CanseL'in bizim üni'ye de qeLiceğini sanmıyorum..
Ama beLki..
zaten soruLacak soruLarda beLLi sürekLii deniz ile iLqİLi oLucaktır..
en azından bizim Ünide..
arkadaşlar bi kaç duyduğum haberide ben yazıyım dedim ahmet ve ayla evlenecekmiş fakat çocukları olmayacakmış ...şu pastahanedeki kız nejdete yakınlaşacakmış fakat nejdet istemiyecekmiş...nejdet yasemin ve rüya mutlu mesut yaşıyacaklarmış baya yakınlaşmalar olacakmış aralarında ....bizim dayı ilerde ünlü biri olacakmış...hıı son olarak yasemin torun torba sahibi olabilirmiş.. mişli bakın bütün cümlelerim çıkmassa bile hemen günahımı almayın görüşmek üzere...:img-wink:
miş dediğin için kızmıyorum. :)
ama meemed ünlü biri olmayacak kuzum.gazeteciliğe devam edecek.kaç kere yazdım ama hala yüksel aytuğun dediğini söylüyorsunuz. :hıh diğer dediklerine karışmıyorum.:icon_whis
gerçek_aşk86 10-05-07, 20:22 arkadaşlar bi kaç duyduğum haberide ben yazıyım dedim ahmet ve ayla evlenecekmiş fakat çocukları olmayacakmış ...şu pastahanedeki kız nejdete yakınlaşacakmış fakat nejdet istemiyecekmiş...nejdet yasemin ve rüya mutlu mesut yaşıyacaklarmış baya yakınlaşmalar olacakmış aralarında ....bizim dayı ilerde ünlü biri olacakmış...hıı son olarak yasemin torun torba sahibi olabilirmiş.. mişli bakın bütün cümlelerim çıkmassa bile hemen günahımı almayın görüşmek üzere...:img-wink:
Haydaaaaaa:img-hysteişte buna gülerim:img-hyste :img-hysteşok üstüne şok:img-cool2 Yoksa benim senaryoyu mu okudular?:img-hysteBugün gelen ikinci tüyo ve birincinin tam tersi:img-hyste ben buna inanmadım.Ben birinci tüyoya inandım ama keşke böyle olsa:img-blush
Rica ediyorum her aklına esen tüyomsu şeyler yazmasın.
Kimsenin bu forumdakilerin aklını karıştırmaya hakkı yok.
Eğer elinizde kesin delil,kanıt varsa yazın.
Güvendiğiniz bir yerden bilgi almışsanız paylaşın.
Ama yok set ekibini şurada gördüm çekim vardı.
İlerleyen bölümlerde şunlar,şunlar olabilirmiş diye yazıp durmayın.
Bizler neler olur diye konuşuyoruz ama hepsi varsayımdan ibaretler.
Kaynağınız olmadan tüyo yazmayın.
Bu dediklerime kızanlarınız,kırılanlarınız olabilir ama kendimi yazmak zorunda hissettim.
Bence Güzide ve Necdet yakınlaşacaklar.Çünkü reklamından izlediğim
kadarıyla öyle hissettim.Bide Necdet ilk defa Yasemine sert davrandı
gibi geldi.O da sıkılmıştır bu hayattan her ne kadar kendi istediysede.
Güzide Necdete buralardan gidebiliriz fln.diyodu onun için Necdet
Güzideye yönelebilir,Ahmet Aylayla ilgilenir bi süre ama evlenmez.
Yasemin de bu arada ortada kalır ama eninde sonunda Ahmetle
bi araya gelirler çünkü onlar birbirlerine çok aşıkkkkkkkkkkkk....
Ben bir araya gelmelerini çok istiyorum Ahmet Rüyanın kendi
kızı olduğunu öğrenmeli gerçeklerden kaçılmaz kötü bile olsa ki
bence aşk meyveleri Rüyayla tam bi aile olsun Ahmet ve Yasemin.
Ben tamamen duygusallığı seviyorum çünkü entrika istemiyorum.
Güzide'nin Necdet'ten hoşlandığı belkide aşık olduğu aşikar.
Kız adamı karısından kıskanıyor.:)
Yasemin ve Necdet arasında yaşanacak gelişmeler Necdet'i Güzide'ye itebilir.
Güzide akıllı birisi Necdet'in en zayıf anını mutlaka bulacak ve kullanacaktır.
Yasemin böylelikle onu seven iki adamıda bir şekilde elinden kaçırmış olacaktır.
zaten dizi yeterince pembe dizi kıvamına geldi.hatta yakında mor olacak.:img-hyste bundan sonra birleşseler ne olur ki?aksine asla birleşmesinler.birlikte olarak daha da gözümden düşmesinler.onların saçma sahnelerine yeterince katlandım zaten.daha fazlasına kalbim dayanmaz.:icon_whis
Sinem'cim bencede Ahmet ve Yasemn birleşmesinler.
Hatta Yasemin finalde mefta olmuş olsun.
Ahmet kızıyla gün yüzü görsün garibim hiç gülmedi yüzü.:)
finale kadar dayanamam ben kuzum.daha erken gitsin öteki tarafa. :) aamedde cırcır böcüğüyle birlikte yaşasın. :icon_whis hatta nöbetleşe bakarlar kıza.:img-hyste
Yasemin böylelikle onu seven iki adamıda bir şekilde elinden kaçırmış olacaktır.
Melalcim öyle öyle de...
Güzide pek güvenilir biri değil...Bir şeyler var o kızda...Geçen pastaneye gelen bir bayan, sizi nerden tanıyorum falan, dediğinde çok telaşlanıp sinirlenmişti.
Ruh hastası falan olabilir o kız:):)Tam Necdet'e göre, son günlerde halini hiç beğenmiyorum Necdet'in...(bkz. Yasemin ağlarken odadaki durumu):img-hyste
Yazdıkların mantıklı zaten bu Güzidenin esrarengiz bi tarafı var.Aman
istediği kadar kullansın Necdeti.Böylece Necdet yaseminden uzaklaşır
inş.Zaten Yasemin Necdeti elinden kaçırmış olsa ne farkeder sonuçta
Ahmete aşık gerçekten aşıksa hayatına niye başka adam soksun
aşkına kavuşamasa bile.Acaba çok mu geri düşünüyorum.
Melalcim öyle öyle de...
Güzide pek güvenilir biri değil...Bir şeyler var o kızda...Geçen pastaneye gelen bir bayan, sizi nerden tanıyorum falan, dediğinde çok telaşlanıp sinirlenmişti.
Ruh hastası falan olabilir o kız:):)Tam Necdet'e göre, son günlerde halini hiç beğenmiyorum Necdet'in...(bkz. Yasemin ağlarken odadaki durumu):img-hyste
Kesin var bu kızda birşey ama ne.
Zamanla ortaya çıkacak ve bizleri şaşırtacak birşeyler bekliyorum.:)
Yazdıkların mantıklı zaten bu Güzidenin esrarengiz bi tarafı var.Aman
istediği kadar kullansın Necdeti.Böylece Necdet yaseminden uzaklaşır
inş.Zaten Yasemin Necdeti elinden kaçırmış olsa ne farkeder sonuçta
Ahmete aşık gerçekten aşıksa hayatına niye başka adam soksun
aşkına kavuşamasa bile.Acaba çok mu geri düşünüyorum.
Çok geri düşünmüyorsun da Yasemin'e göre geri düşünüyorsun arkadaşım:)
Gerçekten aşık olsa Yasemin kızının babasına ihanet etmez ve aşkı için çabalar.
Ama gerçekten aşık olmayan Yasemin kendini Necdet'in kollarına atmaya çalışır...
Bu arada Melal'im bacım:):)Bir sorum olacaktı.
Şimdi kanımca Necdet Yasemini reddecek.FAkat gördük ki Yasemin Necdet ile birlikte olmak için elinden egeleni yaptı, eylemde bulundu, fiilen bunu gösterdi:img-hyste .
Elini yüzüne koydu, belki öpmeye bile çalışır:img-hyste
Bu durumda iddiayı kazanma durumumuz nedir?:):)
Muko'cum bu hafta 24. bölüm mü yayınlanacak,25. bölüm mü?
İddiamız 25. bölümün akşamında sona eriyorda o yüzdne şey ettim.
Eğer 24. bölümse bu akşam iddianın bitmesine 1 haftamız var yani.:)
Ekşi'den son yorumlar...
her bölümde yasemin'in mutlaka bi halt ettiği dizi.ama bu kez kızmıyorum, çünkü bi insan çok aşıksa sadece, gider saçmasapan şeyler yapar, çünkü sadece çok aşıksa gözü döner. necdet'e dokunurken robotlaşmıştı gayet, bu da herşeyi sinirle yaptığını gösteriyor, ki zaten necdet'le yatmazlar bence, necdet yasemin'in bi anda delirme sebebini tahmin ediyordur herhalde. yine de vay be diyorum, bu kadar aşık olup bu kadar saçmalasak keşke..ayla'nınki de başka bi olay, seni sevmediğini bildiğin birisine evlenme teklif et, sonra güle oynaya evleniyoruz havasına gir.çocuk da yapar zaten hemen, bari çocukları aşık olsunlar birbirlerine.
dün şahit oldum bir sahnesine; taksim'de bir eylem, gündoğdu'yu söylüyorlar.. çok acayip..
"yolumuz devrim yolu gelin kardaşlar gelin, yurdumuza yankee dolmuş vurun kardaşlar vurun" kısmını da söylediler.
elbette çeşitli formlara sokulup çeşitli gruplar tarafından söylenir bu marş ama yine de bu formda söylenmesine şaşırdım.
bir de hüngür hüngür ağladım üzerine. kemal sahir gürel falan ama yine de çok acayip, hala şaşırıyorum...
son bolumdeki gelismelerle necdet'in nihayet coca cola light reklamindaki alkislanan adam formatindan (bkz: anladin sen onu) kurtulabilecegi umudu olusmustur.
bu dizideki herkes çok üzgün. hiç kimsenin yüzü gülmüyor. bir de, düz saçlı oğlan, sarı saçlı oğlanla evli olan kıza çok yanlış yaptı. o onun eski sevgilisiydi sanırsam. hayır kızda da hata var, madem onu seviyosun, gidip sarı kafayla niye evlendin o zaman, bi de çocuk yapmışsın, yazık ya. gerçi tam bilmeden de sallamamak lazım. ama o düz saçlı var ya, tam şerefsiz. bi yüzün gülsün, olmadı yapmacıktan gül de mi azcık. yok, sevmedim ben bu diziyi.
edit: çocuk zaten düz saçlınınmış. şimdi daha beter kızdım bak. ulan orda çocuğun ağlıyor ediyor, gidip koftiden evlen sen. neyse, hala sevmiyorum bu diziyi. (bu yorumu yapan kişi sanırım reklamlardan takip ediyor diziyi:))
Fragmana dair birkaç yorum yapayım dedim..Sanırım Necdet'in Yasemin'in yakinlasamasina olumlu bir cevap vermemis gibi..Akli basina geliyor Necdet'in artik..Guzide'nin ilgisine karsilik verebilir..Cunku Yasemin'in Ahmet ve Ayla'ya kizip yanina geldigini dusunecek ki dogru..Kendisini kullanilmis hissedebilir..
Ayla bekledigimizden daha fesat cikacak anlasilan.Baksana Yasemin'in durumunu bile bile ona nisan davetiyesi veriyor..Bi de "Gelirsen cok menmun olurum"diyor...Ilerde kimbilir daha neler yapar bu kadin...Dusunmek bile istemiyorum...Zavalli Ahmet neler cekiyor bu kadinlarin elinden.. Bence en iyisi Michelle'di.. Yasemin ve Ahmet'in durumu ogrenince cok onurlu davranmisti. Keske Ahmet onunla evlenseydi. Belki boyle guclu bir aski olmazdi ama en azindan mutlu olurdu bu kadar aci cekmezdi....
Yarin yine basima agrilar girecek diziyi izlerken..Ayla'yi ve Yasemin'i senaristler oldurseler dizi bence daha guzel olur..Ahmet'te kiziyla yasar...
yeni bi resim eklemiş.necdetle güzide birlikte yemek yiyiyorlar.herhalde söz verdikleri yemek bu. :img-blush çok tatlı görünüyorlardı.:img-blush umarım domatesten kurtulur da güzidecikle mutlu olur necdet.:img-blush
necdet yasemini geri ceviricek galiba cunku fragmanda araları
iyi gorunmuyodu..
bence yaseminin ahmet ve aylayı birlikte gördüğü gün böyle bisey teklif etmesini kabul edemicek necdet..
yasemin cok sasırıcak, bu kesin..
ama ben necdetin askınada eskisi kadar inanmamaya basladım bu fragmanı izledikten sonra ve tabi tahminlerim doğruysa..
cunku bu kadar asık bi adamın, asık olduğu kadının teklifini geri cevirebiliceğine inanmıyorum..bide ustune guzideyle aralarında biseyler gecerse (fragmanda
beraber gorunuyolardı)gercekten cok sasırırım...
o zaman necdetinki ask değil hayranlıktı yasemine karsı ve aralarındaki mesafe
ortadan kalkınca o hayranlık bittimi??
sonucta dizide ask kalmadı artık ne yasemin ahmet askı ne necdet in yasemine askı beni izlerken heycanlandırmıyo..
buarada guzidenin dizideki ağırlığı bikaç bölüme kadar fazlalaşıcak, necdetle
aralarında bişeyler olucak ama aynı zamanda guzideyle ilgili cok onemli bi bomba patlicak ve necdet belkide yaptıklarına pişman olucak falan...?
ama benim aklıma asıl baska bişey geldi
diyorumki diyelim necdet guzideye aşık olurda yaseminle boşanıp guzideyle evlenirmiş ve cocukları olmazmıs necder kısırmıs mesela:img-yes:
ayla da aile doktorumuz ya necdet ona gidermiş, ve tam |