Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-12

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11

Sinem90
11-05-07, 19:38
senaryoyu iyi yazamadıkları gibi oyuncu seçimini de iyi yapamamışlar.:icon_whis iyice fenalık geçiriyorum o yüzden.:icon_whis ah cansel ah bunu bize neden yaptın?:sad53:

şilimsi
11-05-07, 19:39
ağlamada ağlama olsa bari..
boğazına gazoz kapağı kaçmış gibi sesler çıkarıyoo[kankaa lafını (ç)alıntı yaptım kusura bakma:)]...
ertesi gün ya da bir kaç saat sonra güle oynaya necdetle konuşmalar..oraya buraya mavi boncuk dağıtmalar..
hadi bee...uzak dursun sevdiklerimden benim..yaklaşmasın aamediime:hıh
domates sinii..nolucak:hıh
evet ablacımm sallayalım denize gitsin..ona en ugyun yer Haliç ama:):)
başka bi yeri kirletmeye gerek yok..hele boğazları hiçç yokk!!:):)

büyük cadı
11-05-07, 19:45
arkadaşlar ne şimdi ne alaka diye düşünebilirsiniz ama söylemek zorundayım ben bir lise öğrencisiyim ve her öğrenci cuma gununu tatıl ıcın beklerken ben hatırla sevgılı ıcın beklerdım dım dıyorum cunku 16 . bolumden yanı zaman atlaması yapıldıgı bolumden berı hatırla sevgılı benı sıkmaya hatta sınırlendırmeye basladı ahmet ve yasemının artık ıcıme fenalık getırmeye baslayan aşkı (artık o nassıl asksa ) artık benı bayıyor ben bu dızıyı menderes donemınden bırseyler ogrenebılmek ıcın ızlemeye baslamıstım ve dızının pek çok muhtesem bolumunu aglayarak ızledım hele o menderesın asıldıgı bolumde annemle gozyaslarımızı tutamadık sımdı ıse denız gezmıs hakkında bırseyler ogrenmeye calısıyorum bu da ulkemızde maalesef ancak dızıler ve kıtaplar sayesınde oluyor cunku hepınızın bıldıgı gıbı okullarda bızlere yakın tarıhımızı ogretmemek gıbı bır ınatları var ancak dızıdeki o vıcık vıcık asktan buna pek vakıt kalmıyor dızıdekı genclerın hayatından o donemı ogrenmeye calısmak benı artık yormaya basladı. bu arada son bır sey soylemek ıstıyorum bence cansel elcın ahmet karakterıyle yuzbası cemalımıze ıhanet edıyor cunku yuzbası cemalın onurlu bı askı vardı vatanı ve askı ugruna canını bıle verebılırdı ahmetın yaptıgı bu sacmalıkları asla yapmazdı. şimdi sizlere diziden once ıyı seyırler dıyorum ne kadar ıyı olabılırse

sinope
11-05-07, 19:46
[QUOTE=şilimsi;3285116]ağlamada ağlama olsa bari..
boğazına gazoz kapağı kaçmış gibi sesler çıkarıyoo[kankaa lafını (ç)alıntı yaptım kusura bakma:)]...
ertesi gün ya da bir kaç saat sonra güle oynaya necdetle konuşmalar..oraya buraya mavi boncuk dağıtmalar..
hadi bee...uzak dursun sevdiklerimden benim..yaklaşmasın aamediime:hıh
domates sinii..nolucak:hıh
evet ablacımm sallayalım denize gitsin..ona en ugyun yer Haliç ama:):)
başka bi yeri kirletmeye gerek yok..hele boğazları hiçç yokk

sevalim tatlim
gazoz kapagimi koptum gulmekten:img-hyste :img-hyste
aynen bukelemun domates o:img-pilot :img-pilot
aman amedden uzak olsunda halicin sularina gitsin pabucumun domatesi(yallah halice)bye bye
bogazin sullari ona luks gelir yahu halic iyi fikir:happy0064

şilimsi
11-05-07, 19:49
evet boğaz ona XL:)..
en iyisi haliç onun için:happy0064..
büyük cadı..canım benim:img-kiss:
bu arada son bır sey soylemek ıstıyorum bence cansel elcın ahmet karakterıyle yuzbası cemalımıze ıhanet edıyor cunku yuzbası cemalın onurlu bı askı vardı vatanı ve askı ugruna canını bıle verebılırdı ahmetın yaptıgı bu sacmalıkları asla yapmazdı. şimdi sizlere diziden once ıyı seyırler dıyorum ne kadar ıyı olabılırse
şu sözleri söyledin yaa..o kadar çok sevdim ki seni anlatamam:)aynen harfiyen katılıyorum..cansel abiden hiç ama hiç beklemeyeceğimiz bir karakterle karşı karşıyayız!!yaktın bizi cansel abi:hıh:sad53:

özge_letyy
11-05-07, 19:51
arkadaşlar ne şimdi ne alaka diye düşünebilirsiniz ama söylemek zorundayım ben bir lise öğrencisiyim ve her öğrenci cuma gununu tatıl ıcın beklerken ben hatırla sevgılı ıcın beklerdım dım dıyorum cunku 16 . bolumden yanı zaman atlaması yapıldıgı bolumden berı hatırla sevgılı benı sıkmaya hatta sınırlendırmeye basladı ahmet ve yasemının artık ıcıme fenalık getırmeye baslayan aşkı (artık o nassıl asksa ) artık benı bayıyor ben bu dızıyı menderes donemınden bırseyler ogrenebılmek ıcın ızlemeye baslamıstım ve dızının pek çok muhtesem bolumunu aglayarak ızledım hele o menderesın asıldıgı bolumde annemle gozyaslarımızı tutamadık sımdı ıse denız gezmıs hakkında bırseyler ogrenmeye calısıyorum bu da ulkemızde maalesef ancak dızıler ve kıtaplar sayesınde oluyor cunku hepınızın bıldıgı gıbı okullarda bızlere yakın tarıhımızı ogretmemek gıbı bır ınatları var ancak dızıdeki o vıcık vıcık asktan buna pek vakıt kalmıyor dızıdekı genclerın hayatından o donemı ogrenmeye calısmak benı artık yormaya basladı. bu arada son bır sey soylemek ıstıyorum bence cansel elcın ahmet karakterıyle yuzbası cemalımıze ıhanet edıyor cunku yuzbası cemalın onurlu bı askı vardı vatanı ve askı ugruna canını bıle verebılırdı ahmetın yaptıgı bu sacmalıkları asla yapmazdı. şimdi sizlere diziden once ıyı seyırler dıyorum ne kadar ıyı olabılırse

yazdıklarının her harfine katılıyorum arkadaşım ancak bu kadar güzel ifade edebilirdin
ben de şevval gibi özellikle o cümleleri söyledin ya seni canı gönülden kutluyorum:good:

özge_letyy
11-05-07, 19:54
valla o kızı anlayamadık gitti zaten ablacım..ama nedenini çözdüm galiba..
biz o kızın türünden olmadığımız için yatıkları saçma geliyo..iletişim kopuklupu var arada..onun soyundan gelmediğimiz için anlaşamıyoruzz:img-hyste
[bu arada burcu ablanın yorumunu okudum koptum..cemale sürpriz olarak pastanın içinden coni(:)) çıksın falan:img-hyste ]

mesajını yeni gördüm şevval:)
pastanın içinden coni:img-hyste
hakikaten komik olurdu:icon_whis
bu arada haklısın belki de bunun için anlamıyoruz domatesi olabülür kanımca:icon_whis

sinope
11-05-07, 19:58
Dizimize az kaldi arkadaslar hepinizie iyi seyirler
ben su an 1 tabak dolusu fistik aldim onume domatese sinirlendikce plazmaya firlatmak icin::img-wink: :img-wink:
allah bilsin bizi yine nasil cildirtacak pabucumun domatesi:img-pilot :img-pilot reklam aralarinda gorusmek uzerebye bye

archeologue
11-05-07, 20:01
büyük cadı sana katılıyorum canım!
inan ki içimden diziyi falan izlemek gelmiyor...dönem olaylarını içerdiği ve içinde cansel elçinin emeği olması nedeniyle izliyorum!
o kadar sıkıldım ki bu suyu çıkmış aşktan!
neyseki gençler var da olaylar biraz da onların etrafında dönüyor!!
hiç umduğum gibi olmadı hs...
halbuki tanıtım fragmanını gördüğümde ''muhteşem bir yapım olacak'' demiştim...menderes dönemi bitirilip zaman atlaması yapılana kadar da öyle oldu...
ama artık yasemn&ahmetten o kadar bıktırdılar,o kadar soğuttular ki dizi başlamış mı başlamamış mı umrumda değil...önceleri kaçırmamak için 15 dk önce otururdum tv başına şimdi ise tık yok! umarım siyasi olaylara daha fazla ağırlık verilir de şu suyu çıkmış aşkı unuturuz biraz...

şilimsi
11-05-07, 20:02
komik olurdu tabi..ya da pastaya değilde direk hediye paketi şeklinde cemalin eline versek..cemal bir güzel benzetse onu:)
yasemin dengesüüzz..
ahmette başta delüüüüüğanlıydı şimdi sirseri:hıh
ofhh cansel abi ofhh..bi arkandan ağlamadığımız kaldı..kii yapmadığımız şey değil..oturur ağlarım..daha önce çok ağladım sinin yüzünden:hıhgitmeseydin KK'dan hala da ağlardım yani:hıh
neyse konumuz neydi
evett...
işte öyle..domatese ölüm!!yaşasın ahmet:):)
saçmaladığımı hissettim kanımca:):)

özge_letyy
11-05-07, 20:05
komik olurdu tabi..ya da pastaya değilde direk hediye paketi şeklinde cemalin eline versek..cemal bir güzel benzetse onu:)
yasemin dengesüüzz..
ahmette başta delüüüüüğanlıydı şimdi sirseri:hıh
ofhh cansel abi ofhh..bi arkandan ağlamadığımız kaldı..kii yapmadığımız şey değil..oturur ağlarım..daha önce çok ağladım sinin yüzünden:hıhgitmeseydin KK'dan hala da ağlardım yani:hıh
neyse konumuz neydi
evett...
işte öyle..domatese ölüm!!yaşasın ahmet:):)
saçmaladığımı hissettim kanımca:):)

haha o da olur şevval:img-hyste
canım valla yapamadığımız şey değil cidden
dediğin gibi ayrılmasaydı hala da ağlıyor olurduk:img-cray:
off pabucumun yaseminini görmeye de dakikalar kaldı:img-pilot

şilimsi
11-05-07, 20:10
git senin başlığa bak ablacım:img-blush ..içlendim ben yine:icon_sorr..
evet çok az kaldı özge ablamm..
vuslat ablamınki çok süper mantık..bizde fıstık falan yok ne atsam ki ben yaa..
buldum domates atıcam:img-hyste ..kardeş kardeş geçinirler artıkk:img-polic
allahım katsayım fırlıyo o kız yüzünden yaa:img-pilot

özge_letyy
11-05-07, 20:12
git senin başlığa bak ablacım:img-blush ..içlendim ben yine:icon_sorr..
evet çok az kaldı özge ablamm..
vuslat ablamınki çok süper mantık..bizde fıstık falan yok ne atsam ki ben yaa..
buldum domates atıcam:img-hyste ..kardeş kardeş geçinirler artıkk:img-polic
allahım katsayım fırlıyo o kız yüzünden yaa:img-pilot

gördüm canım cevap yazıyordum şimdi:img-polic
valla ben de bir şeyler mi fırlatsam ne sinirimi ancak bastırırım :img-pilot
sıla da bitti...

büyük cadı
11-05-07, 20:15
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ben ve çevremdeki pek çok arkadaşım böyle düşünüyor çünkü ben çok sıkı bı kırık kanatlar izleyicisiydım sonra sıkı bi hatırla sevgılı ızleyıcısı oldum menderes donemının ıslendıgı bölümler sayesınde yakın tarıhım hakkında bılgı sahıbı oldum bu dızıden yararlanarak o donem hakında kıtaplar okudum bu dızının bana bir seyler kazandırdıgını dusunuyorum ama artık gercekten sıkıldım ben dizimizde artık ahmet ve yasemın ıkılısının bırakılıp genclere yonelınmesını ıstıyorum artık vıcık vıcık bır ask degıl denız gezmıs basta olmak uzere o donemın genclerının yasadıklarını öğrenmek istiyorum

özge_letyy
11-05-07, 20:18
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ben ve çevremdeki pek çok arkadaşım böyle düşünüyor çünkü ben çok sıkı bı kırık kanatlar izleyicisiydım sonra sıkı bi hatırla sevgılı ızleyıcısı oldum menderes donemının ıslendıgı bölümler sayesınde yakın tarıhım hakkında bılgı sahıbı oldum bu dızıden yararlanarak o donem hakında kıtaplar okudum bu dızının bana bir seyler kazandırdıgını dusunuyorum ama artık gercekten sıkıldım ben dizimizde artık ahmet ve yasemın ıkılısının bırakılıp genclere yonelınmesını ıstıyorum artık vıcık vıcık bır ask degıl denız gezmıs basta olmak uzere o donemın genclerının yasadıklarını öğrenmek istiyorum

evet canım bizim de tek temennimiz bu ama bu gidişle pek mümkün gözükmüyor..:img-cool2

zeyneps
11-05-07, 20:22
Herkese iyi seyirler :img-wink:

Ayyy çok fena oldum birden nişan var ya:sad53: Yaso'da siyahlar içinde katılsın nişana bari :icon_whis :hıh

Sinirimi bozucak yine benim :hıh

NiliWerda
11-05-07, 21:18
ya sitede sorun vardi giremedim uyuzz oldum yaf;;;
neyse ya aylaya bak sen adami zorla nisani yaptiracak gicik oldum:img-polic
guzideye bak sen laleyi konusturmaya calidiyo cok akilli he:img-hyste

NiliWerda
11-05-07, 21:25
ya riza bey bosanmak icin sakin sevket beyi tutmasin avukat olarak?:img-hyste
yaparmi yapar:))
buarada ya su isikla yasar aslnda cok yakisiyolar birbirlerine..
ben bi turlu karar veremiyodum harunmu yasarmi diye..
kararimi verdim yasar ve isik foreverrrr:good: :img-hyste

şilimsi
11-05-07, 21:29
ayla var yaa garip bi kadın..
evlenme teklif etmeye gelince sorun yok..nişanı konuşmaya gelince utanıyor...
necdetide çok sevdim ben yaff..nasuıl kapaaak oldu yasemin:happy0064
eminede hınzıırrr...köşe başı falan:):)

şilimsi
11-05-07, 21:30
necdetlerinde nasıl baş başa kalacağı belli oldu...
bakalım nolucüü devamında...
necdetin yasemiin gerçek yüzünü öğrenmesine çok sevindim..
kanka&vuslat ablaa yaseminin boğazına yine gazoz kapağı kaçmıştı gördünüz mü:happy0064

sinope
11-05-07, 21:30
anaa forum bula bula bu aksamimi buldu yahu bozulmak icin:img-pilot :img-pilot
ayy domates allah seni bildigi gibi yapsin(arzum senin icinde yaziyorum) nasilda neceyo sirnasti salca,aldinmi agzinin payini(hah simdi sap gibi kaldin orada )
amed gitti elden
necoya sigindin,ama oda senin bekledigin gibi cikmadi demi:img-hyste :img-hyste yuruuu anca gidersin domates:img-pilot :img-pilot

emosss
11-05-07, 21:31
ışıkla yaşarın sahnelerine bayıldım ya.. çok şekerler keratalar...
ama güzide ve aylaya uyuz oldum.. ne sinsi şeyler onlar öyle..ahmet gitti elden valla..necdette yakındır artık..şimdi bide başbaşa yemek yiycekler

özge_letyy
11-05-07, 21:31
site neyse ki düzeldi gıcık oldum!
necdete helal olsun tüm dizi boyunca yaptığı en doğru şeyi yaptı yasemine ben bile şaştım kaldım artık bu kadar da olmaz dedim yani
zaten kendisini de sonra öyle kadınlar gibi hissetti
artık ona diyecek hiç bir lafım yok!
lale güzideyle çok samimi oldu o da unutsun yasemini:hıh
aylayla ahmet de çok tatlıydı:img-in_lo
defne de lozana gitmiyor çok şükür:happy0064

Melal
11-05-07, 21:32
Necdet Yasemin'i çok güzel bir şekilde reddetti.
Yasemin önce Ahmet'ten sonrada Necdet'ten şok üstüne şok yaşadı.:)
Güzide ne cin ya şimdi Necdet'le kendi evinde başbaşa kalacaklar amanın sakın aralarında birşeyler geçmesin.
Valla olur mu olur.:img-hyste
Işık ve Yaşar sahneleri çok güzeldi.
Dizideki en saf,en masum,en güzel aşk onların ki ya canlarım benim.:img-in_lo

onur29
11-05-07, 21:32
Valla yasemine müstahak bu. Kaldı öyle ortada. Necdette güzideyle, Ahmette aylayla. Yaseminde günlüğüyle otursun dursun. Teoya üzüldüm yaa.

aslı30
11-05-07, 21:33
Güzide'nin amacı Lale'yi konuşturup ağzından laf almakmış.:img-blush Çok sinir oldum kıza.Devamlı takipte.:img-pilot
İddayı kazandık ona göre.Yasemin Necdet istese beraber olacaktı.Eyleme geçti yani.:img-blush

averaj
yasemin tabi, elbette, kuşkusuz hatta adım gibi emin olduğum şekilde ahmeti seviyor..

tabi, tabi:img-hyste

yersek:img-pilot

zeyneps
Yaşar ve Işık çok tatlı ya :img-in_lo :img-in_lo :img-blush "mütamediyen onu düşünüyomuş ":img-blush :img-in_lo

Necdet'e helal olsun bir an Yasemin'e kanacak sandım,nasıl korktu ama çocuk "Yasemin ,Yasemin" die ödü patladı çocuğun :img-hyste Ooooo Yasemin var ya o Yasemin ettiğini bulsun :hıh

Güzide'nin Lale'nin ağzından laf almaya çalışacağı belliydi Lale'de çok saf...
Ayla bayılacaktı neredeyse ay kim bayılmaz ki :img-in_lo Ayla'nın ailesinin tepkisi o yıllara ait güzel bir ayrıntıydı son zamanlarda ilk defa tibrik ederim senaristleri

Güzide ve Necdet başbaşa söylemiştim:img-in_lo :img-in_lo nolcak kim bilir bu Güzide Necdet'e de içirir içirir yoksa bu kız alkolik miydi gizli hayatı bu mu yoksa imgdrag

Melal
11-05-07, 21:35
Güzide'nin amacı Lale'yi konuşturup ağzından laf almakmış.:img-blush Çok sinir oldum kıza.Devamlı takipte.:img-pilot
İddayı kazandık ona göre.Yasemin Necdet istese beraber olacaktı.Eyleme geçti yani.:img-blush

Canım iddiamız 25. bölümde son bulacaktı.
Bu arada sen ne diyenlerdendin.:)

zuzuum
arkadaşlar yasmine gıcık oluyorum çokk salak ya resmen necdeti kullanmaya çalıştı ama necdeti takdir ettim kurban olmadı brawo:happy0064

seviom necdeti ya sanırım şimdi güzideyle başbaşa oleyy
ya deniz le defneyi göstermio buarada onada uyus oldum

sinope
gordum sevalim gordum domatesin bogazina gazoz kapagi tikanmis gibi konusiiii yine:img-hyste :img-hyste
nezosun saclarina koptum gulmekten,ayni yolunmus tavuga benziyor :img-pilot :img-pilot

şilimsi
11-05-07, 21:36
onur abi imza süper belirtmeden edemicemm:):)
yaşarla ışık evet çomk tatlılardı yaa...canlarım benim...bi aşk onlarınki zaten!!
güzide de hınzır sinii...laf almak istiyosun di mi..ama kızın kafasındaki taşlar oturucak yavaş yavaş..ayrı odalar..yaseminin ilk aşkının başkası oması falan..kız çözecek herşeyii..
emineyide unutmayın..kesin evlenicek kesin..buluşmaya başlamışlar bilee:)

zeyneps
11-05-07, 21:37
necdetlerinde nasıl baş başa kalacağı belli oldu...
bakalım nolucüü devamında...
necdetin yasemiin gerçek yüzünü öğrenmesine çok sevindim..
kanka&vuslat ablaa yaseminin boğazına yine gazoz kapağı kaçmıştı gördünüz mü:happy0064

gördüm kanka görmem mi :img-hyste yalnız o ağlamaya başlayınca ben aynen "haydaaaaaa yine mi ya " olduim Necdet gibi kulaklarımı tıkadım bi ileri bi geri :img-hyste

Necdet Yaso'yu reddedince bi ayağa fırlayışım vardı "Ohhhh oooohhh" die komşular kapıya dayancak yakında :img-hyste :icon_whis

NiliWerda
defnenin lozana gitmemesine cok sevindim ya..
annesinlen barismasinada cok sevindim...

buarada arkiler buda biz biraz gec izliyoruz:icon_sorr
2-3 dakika gec:icon_sorr

aslı30
Canım iddiamız 25. bölümde son bulacaktı.
Bu arada sen ne diyenlerdendin.:)
25.bölümü niye bekliyoruz.Ben beraber olacak bu Yasemin'in gözü göz değil diyenlerdenim.:img-hyste Bence kazandık hiç itiraz kabul etmiyorum.:hıh Eyleme geçti bir kere.:img-pilot

Sinem90
11-05-07, 21:38
büyük cadı söylediklerine katılıyorum.ağzına sağlık çok güzel yazmışsın.hakikaten cansel yüzbaşımıza ihanet ediyor.:img-yes:
domates yine ağlamaya başladığında tv nin sesini sonuna kadar kıstım.annem de bana güldü.hehe:img-hyste
ben size selmayla defne sarmaş dolaş olurlar dememiş miydim?gördünüz değil mi nasıl da sarıldılar?:img-blush selma katı biri değil.umarım bunu görmüşsünüzdür.
babam yine domates hakkında sayıp durdu. :) ne şerefsiz biri bu dedi.aslan babam benim.eee adamın ne olduğunu bi bakışta anlar o.:img-cool2
necdete çıkarcı diyenlere de kapak oldu ayrıca.eğer dediğiniz gibi olsaydı domatesin suyuna giderdi. necdet çok iyi biri gerçekten.keşke aamed de biraz onun gibi olsaydı. daha doğrusu yüzbaşıma biraz benzeseydi.
bu laleyle teo da çok şehvetli canım. :img-blush

NiliWerda
11-05-07, 21:41
ya su nezahat neden boyle davrandigini bilmiyorum?:icon_whis
gicik etti beni..
ysemin annesinemi cekmis ne??
isikta cok uzuldu yazik ya:icon_sorr

NiliWerda
11-05-07, 21:44
hehehe kara bocuge bak sen:D:D bas basa kaldik diyo:D:D
ya aslinda iyi oldu bu durum (yani teonun annesinin rahatsizlanmasi)
teoyla lale yalni kaldi ve neciidetle guzide yalniz kaldi...
guzide necdetin ickisine hap katabilir:D:D
konsturcak adami simdi:D:D
teoyuda laleye hic yakistirmasamda aslinda iyi anlasiyolar:icon_whis

Sinem90
11-05-07, 21:48
domates saçmalamaya devam ediyor ama ben yüzüne bakmıyorum.hehe:img-hyste valla bunu daha önceden niye yapmadımki?boşuna çekmişim ben onun suratını. :hıh necdet niye onun yanında duruyorsun kuzum?kaç kurtar kendini daha vakit varken.bak güzideden teklif de geldi.hadi uçağa atla ve git.:img-hyste

muko88
11-05-07, 21:49
Selamlar...
Dizi nasıl gidiyor?
İddia karıştı yine sanırım.Başına bakabildim biraz.İzlemiyorum diziyi.

NiliWerda
11-05-07, 21:55
Selamlar...
Dizi nasıl gidiyor?
İddia karıştı yine sanırım.Başına bakabildim biraz.İzlemiyorum diziyi.

kiz bide sana dizimi anlatcaz simdi?:D:D:D
hem izlemiyon diziyi bide iddiayada girdin bu nasil oluyor??:D:D

yaaa nezahate bak sevkete gitti...
ben riza sevkete gider sanmistim vayy be nezahatin yaptigina bak:icon_whis
oh olsun sevket kabul etmedi ohhh:img-pilot

Sinem90
11-05-07, 21:56
şevkete gitmesi iyi olmadı ama.bence bunu yapmamalıydı.aman allahtan gazete haberlerini gösterdiler.gerçi beni ne kadar memnun etti orası malum ama neyse.:icon_whis
aylayla selmayı gördünüz mü? :) nişan alışverişine çıkmış hatunlar. :img-blush

şilimsi
11-05-07, 21:58
allahım yaa kız hala gelmiş gerçek evlilik diyoo...
çıldırıcam sanırım:)
aylalarda pek bi cici canım..takmış koluna kayınvalidesini..o dükkan senin bu dükkan benim dön dolaş dur..
ama yaa ahmet hazır değilim diyince ben bi kötü oldum sankimm:icon_sorr..
cansel abi oynamasa olmazdım ya neysee:hıh

Melal
11-05-07, 21:59
25.bölümü niye bekliyoruz.Ben beraber olacak bu Yasemin'in gözü göz değil diyenlerdenim.:img-hyste Bence kazandık hiç itiraz kabul etmiyorum.:hıh Eyleme geçti bir kere.:img-pilot

Doğru bacım niyet önemli.:)
Yasemin'inde niyeti bozuk.:)
Selma ve Ayla ne güzel geçiniyorlar öyle gelin-kaynana alışverişe çıkmışlar.
Aman nazar değmesin.:img-hyste

fundapehlivan

Yalnız 25. Bölüm dahil demiştiniz...
Bence kabullenin artık kaybetmiş olmayı...

Gerçi 25. bölüm de dahil olsa fark etmez...
Beraber olmayacaklar nasıl olsa:icon_whis

Yaseminin bu saatten sonra bir daha necdete yaklaşamaz...
Necdet tüm düşüncesini ortaya koydu çünkü. Aşkını istiyorum dedi...
Onda da aşk olmadığına göre:img-pilot

NiliWerda
hehe ahmet hocamizda yeni gorevine basliycak:img-yes:
denizler ve yasarda karsilikli dergi savasi veriliyor...
buarada ben su denizin yesil gomleginden biktim aaa adamin baska gomlegimi yok?
babamin eskilerindenmi versem ne?:img-hyste

averaj
11-05-07, 22:01
itü sözlükten taze yorum...

an itibariyle necdetin yasemine süper ayar verdiği dizidir,helal olsun necdete...herkes keşke necdet olsa,fakat dizi işte..
ek:necdet o pastacıyla da yakınlaşma,bak efendi adam dedik,şımarma...sen örnek insansın,misyonun var..
(bkz: diziyle gerçeği karıştırmak)

aslı30
Rıza karısını aldatmış boşanıyorlar Yasemin babasına karşı bir güleryüzlüki sormayın.Nerde ne yapacağını öğrenemediği için bu hallerde zaten.Biraz babana surat yap yahu.İyice geniş bir aile olmuş bunlar.:img-cool2

şilimsi
güzide öldürdü beni yaa..
istersen gidebiliriz dedi..
olmadı boşan bana kaç deseydi..ayhh allahım bu dizideki bütün kadınlarda var bişey ama annlamadım ben:):)

cevizlikek
Teo atinaya annesini görmeye gidemiyor, çünkü geri dönemeyeceğinden korkuyor. Ama Lale ile evlenirse geri dönme konusunda bir sıkıntı yaşamaz. Lale de bir yolunu buluruz diyerek yeni bir formalite evliliğinin sinyalini verdi sanki :)

Sinem90
11-05-07, 22:02
zaman mı atlandı yoksa bana mı öyle geldi?hani böyle gazete haberleri gösterilince atlıyorlar ya genelde.zaten ben sonradan çakıyorum.hehe:img-hyste
deniz gezmişi de göremedik.nerede ki acaba?:icon_whis
valla selma ve ayla pek bi şehvetli geziyordu.:img-blush

NiliWerda
şevkete gitmesi iyi olmadı ama.bence bunu yapmamalıydı.aman allahtan gazete haberlerini gösterdiler.gerçi beni ne kadar memnun etti orası malum ama neyse.:icon_whis
aylayla selmayı gördünüz mü? :) nişan alışverişine çıkmış hatunlar. :img-blush

hehe gelin kaynaya he?:img-hyste
ne guzel ama iyi anlasiyolar bu devirde cok az boyle...
aman dilinizi isirin, tahtaya vurun ve bi yerinizi ka$iyin:img-hyste

zeyneps
Sinim Ahmet'te Necdet'e benzeseydi dedin ya :hıh Ahmet'in ne kötülüğünü gördün ben göremedim de hayır başkasının çocuğunu hala saklıyoda benim haberim mi yok:hıh

Ahmet'in de Yasemin'in dışında fikirlerini söylettiler çok şükür tibrik ederim bu ikinci tebriğim ne hikmetse artık :icon_whis

Ayla ve Selma nişan alışverişindeyken gergin müzik çalıyodu ya:img-hyste çok gergininm zaten iyice gerildim ,bence Ayla ve Ahmet nişanına da iyi gider tema olarak ne de olsa gerilimli bir ortam olacak gibime geliyor:img-hyste :good:

Güzide'ye bayılıyorum ya Nicdet'e nasıl çapkın çapkın bakıyodu ahhh canım Güzide'nin korsan plaklarını gördünüz mü :icon_whis

avrilcansu
hehe ahmet hocamizda yeni gorevine basliycak:img-yes:
denizler ve yasarda karsilikli dergi savasi veriliyor...
buarada ben su denizin yesil gomleginden biktim aaa adamin baska gomlegimi yok?
babamin eskilerindenmi versem ne?:img-hyste
Nilciğim, babamda aynı şeyi söyledi:img-hyste
Hava kuvvetlerinin üniformalarından vereyimde dğişiklik olsun dedi :img-hyste

NiliWerda
11-05-07, 22:03
zaman mı atlandı yoksa bana mı öyle geldi?hani böyle gazete haberleri gösterilince atlıyorlar ya genelde.zaten ben sonradan çakıyorum.hehe:img-hyste

kanka zaman atlamasi oyle cok olmuyor 3-4 ay kadar falan gecebiliyor...

Melal

Evet canım biraz zaman atlandı.
Kanımca 1-2 hafta kadar zaman geçti.:)

şilimsi
aslı ablacım..
valla yasemin dengesüzz olduğu için normal böylee davranması..necdet tarafından reddedilmiş ona rağmen halaaaa gerçek bir evlilik olsun istedim diyo..
babasına öyle davranması deseniz zatenn ya sabır..
nezahatta ya rabbim ışık'a ne diyo" kızım siz ayrılmıyosunuz biz ben ayrılıyorum":)..hadi yaa:)

__SEYMEN__
11-05-07, 22:04
helal olsun necdte bravo valla yasemini iyi geri çevirdi böyle olacağı belliydi zaten ya o güzideye çok gıcık oluyorum ya bi türlü gözüm tutmadı onu o kadar ilerde görcez alışmam laızm diyorum ama bi türlü sevemedim

avrilcansu
güzide öldürdü beni yaa..
istersen gidebiliriz dedi..
olmadı boşan bana kaç deseydi..ayhh allahım bu dizideki bütün kadınlarda var bişey ama annlamadım ben:):)
Tirbiyesiz işte nulcak :hıh :hıh

Evet, galiba atlandı.
Bir tek Deniz Gezmişi'mi Deniz&defne yi bile doğru düzgün göremedik...

özge_letyy
evet kanka yine zaman atladı kanımca
ya o başta yaseminin ağlaması neydi öyle ben ciddi kahkahalar atıyorum ağlıyor mu ne yapıyor belli değil:img-hyste
ayla bebişim de saçlarını açık bırakınca çok şehvetli oluyor hep böyle yapsa keşke:img-in_lo
ahmetin görevine başlamasını sabırsızlıkla bekliyorumm

Sinem90
11-05-07, 22:05
zeynep illa aamedin bi kötülüğünü görmem lazım değil.onun karakterini beğenmiyorum.ayrıca bu karakteri oynarayarak cemale ihanet etti bir yerde.üstelik partneri de beren. :hıh nazlıma da ihanet etmiş oldu.onun gibi biriyle oynamasını çok isterdim.zaten artık o şahısın sahnelerini izlemiyorum. :hıh

şilimsi
11-05-07, 22:06
yaa tam o sırada alttan reklam falan geçti..yazdıysada göremedik zaman atlamasını...
ahmette istanbula dönüyordu..bence nişan bu bölüm olmaz..haftaya artık diye düşünüyorumm ama...bakalımm:img-pilot..

avrilcansu
aslı ablacım..
valla yasemin dengesüzz olduğu için normal böylee davranması..necdet tarafından reddedilmiş ona rağmen halaaaa gerçek bir evlilik olsun istedim diyo..
babasına öyle davranması deseniz zatenn ya sabır..
nezahatta ya rabbim ışık'a ne diyo" kızım siz ayrılmıyosunuz biz ben ayrılıyorum":)..hadi yaa:)
Yasemin analmyo zaten, nedne Nicdetimizin istemediğini.
İlla zorluyo.
İstemyo kızım, zorlama
Domatis nolcak :hıh

Bu arada Ayşem gözünaydın güzelim :happy0064

Melal
Işık ve Yaşar'ın kayalıklardaki sahnesi çok hoştu.
Işık sırılsıklam aşık Yaşar'a belli.
Gerçi Yaşar'da Işık'a deli gibi aşık.
Harun artık Işık'a kedinin ciğere baktığı gibi bakar.:img-hyste

muko88
Ya izlememe sebebim, atv koptu...
Ne kadar uğraştıysam düzeltemedim...
Atv çıkmıyor şu an:icon_sorr
İzleyemedim bu yüzden...
Sabah tekrarını izleyeceğim artık...Ya da yarın malum siteye eklenirse oradan bakacağım:img-help:

zeyneps
11-05-07, 22:07
Güzide'yle Nicdet uçağa atlayıp gitsinler bence konser konser gezerler ne güzel:img-blush Napcaklar burda Yasemin'i çek çek nereye kadar :img-help: Ahmet'im garibanımda hala o sirseriyi düşünüo ya pes :hıh

avrilcansu
11-05-07, 22:07
yaa tam o sırada alttan reklam falan geçti..yazdıysada göremedik zaman atlamasını...
ahmette istanbula dönüyordu..bence nişan bu bölüm olmaz..haftaya artık diye düşünüyorumm ama...bakalımm:img-pilot..
Bence olabilir, bazne inadına bütün bölüm boyunca şişiriyorlar
en güzle yerlerini sona bırakıyorlar:(

Sinem90
11-05-07, 22:11
ayla gürsoy rezidansına gelmiş.hehe:img-hyste çok şehvetlilerdi.:img-hyste
ıy ne gıcık bi sahne.ahanda canselin yüzbaşıma ihanet ettiği bir sahne daha.tuuu sana yazıklar olsun. :hıh sen onun tırnağı bile olamazsın. :hıh
denizimi göremedim.:sad53:

NiliWerda
11-05-07, 22:13
Ya izlememe sebebim, atv koptu...
Ne kadar uğraştıysam düzeltemedim...
Atv çıkmıyor şu an:icon_sorr
İzleyemedim bu yüzden...
Sabah tekrarını izleyeceğim artık...Ya da yarın malum siteye eklenirse oradan bakacağım:img-help:

aaaaaaa canim cok uzuldum...
canim bi ara bana hatirlat sana bi site ismi verecem...
cok net goruntusu var HSde ekleniyo oraya..
sana adresi yollarim...

ayyy canim ahmet yazi khayal goruyo:icon_sorr

gerçek_aşk86
11-05-07, 22:16
Yaseminin bu saatten sonra bir daha necdete yaklaşamaz...
Necdet tüm düşüncesini ortaya koydu çünkü. Aşkını istiyorum dedi...
Onda da aşk olmadığına göre:img-pilot

Yasemin ısrarla:) Necdet'e evliliğimiz gerçek olsun diyor,Necdet bunun için bana aşık olman lazım diyince Yasemin tepki vermedi çok ilginç:img-pilotBen sana aşık olamam,ayrılalım demedi:icon_whis

Ben sana sarılıp uyumak için ölürüm ama bu şekilde değil,bunun için seninde beni benim seni sevdiğim kadar sevmen lazım.Necdet ne kadar asil davrandı canım benim:img-in_lo

Senaristlere sesleniyorum bu adamın karakterini değiştirmeyin:icon_evilDokunmayın Necdete:hıh

Sinem90
11-05-07, 22:18
anaaaaaaam bu güzido çok fettan valla. :) yasemin gibi değil en azından. :hıh aamede hiç üzülme kanka.her şeyi hakeder o.cemal gibi değilki sonuçta.:icon_whis

NiliWerda
11-05-07, 22:18
a-aaaaaa su aylanin annesine bakin ya:D:D
program falan anlamam mutlaka bekleriz diyo:D:D
sanki durumu bimiyoya...

ay ben ne giycem simdi?:img-hyste

eski dost
11-05-07, 22:23
gıcık gıcık gıcık....Bak şu pisliğe her şeyi bildiği halde Yasemin'e davetiye veriyo.Bu kadarınada yuh derim.Ahmet'in kendini sevmediğini bildiği halde hayatının en mutlu günüymüş.Pööh.Kimden bahsettim siz anladınız onu!

lovely_ebru
11-05-07, 22:24
gözünüz aydın ahmet ile yaso artık sürekli karşılaşacaklar
nerden çıktı şimdi bu güzel sanatlardaki inkılap tarihi öğretmenliği
hadi hayırlısı eğer yasemin ile necdet nişana diderse nişanı unutun
ahmet kesin nişanlanmaz

şilimsi
11-05-07, 22:27
allahım susuyim susyim diyorum ama yasemin safkan salaksın kızım yaa..ne diye süslenip püsleniyosun..senin nişanın mı sirseri:hıh
necdetin bıkkın bir şekilde iyi geceler demesi güzeldi:)
sivim meemede niye sen benim en iyi dostumsun dedi ki yaa ufhh:icon_sorr

Sinem90
nişanlanacak canım.görürsün nasıl olacağını.of gıcık oluyorum şu domatese.bir de nişana gidiyor ya.üstelik de süslenip püslenip.insan da biraz gurur olur ama domateste ne gezer?:icon_whis

eski dost
Yasemin 'in adı geçince hala Ahmet'in yüzünde güller açıyo.Ne aşkmış yarebbim.

Melal
11-05-07, 22:28
Amanın Yasemin ve Necdet nişana gidecekler.
Kesin Ahmet Yasemin'i karşısında görünce bir kez daha aşık olacak.
Ah be Ayla neden verirsin davetiyeyi.
Bu arada dizide bir altyazı geçti Cansel Elçin'in burcu nedir yazıyordu ve altında biraz daha yazı vardı.
O alttaki yazıda neler yazıyordu okuyanınız var mı?

muko88
11-05-07, 22:28
aaaaaaa canim cok uzuldum...
canim bi ara bana hatirlat sana bi site ismi verecem...
cok net goruntusu var HSde ekleniyo oraya..
sana adresi yollarim...

ayyy canim ahmet yazi khayal goruyo:icon_sorr

Tamam canım...
Amaa diğer dizi bittiği için digital anten olan tv.de izlemeye başladım:):)
Ayla davetiye getirdi falan...
Yasemin bu bölüm iki kez morardı galiba...
Çok sevindirik oldum:happy0064 Allah'ım o yasemine her türlü felaketi layık görsün!
Gıcık kapıyorum kızdan yaaaa...
Ayla da işini biliyor hani, davetiyeyi nasıl da çıkarıp verdi...Yaseminin o suratından imza yaparsınız artık:img-hyste

Bir de giyinip süslendi şimdi...
Bir cumhuriyet altını takar mı dersiniz:img-hyste

avrilcansu
11-05-07, 22:29
Ayy Ahmete çok üzüldüm:(
naısl hayal gördü.
Sırf o an Yasemin&Ahmet çifti geldi aklıma.
İlk bölümdeki o masum, güzel aşk...:icon_sorr

Sırf o sahne, Yasemin&Ahmet çifti aşkına değerdi...

Ayla'ya sinir oldum, naıslda ısrarcı.
Ay bu bölümde domatixsçi mi oldum ne.:img-hyste Çok acıyorum ya:icon_sorr

Sinem90
ekonomik boy kankam konuş kız.ben de yanındayım. :) vallahi gerinin önde gideni bu domates. :hıh aamed gözüme görünme.seni sevmiyorum. :hıh domatesi zaten hiç sevmiyorum. :hıh

şilimsi
ne yazısı Melal abla yaa..hiç okumadım ki benç..gözüm altlara kaymadığı için:icon_sorr...
tühh ne yazıyordu acabaa??

muko88
11-05-07, 22:30
Ahmet de kurtulacak elbet bu beladan...

YA NEzoşa çok acıdım ben:icon_sorr
Rıza artık Keriman ile yaşar herhalde:icon_whis

archeologue
domates giyindi kıpkırmızı ruju sürdü hakiki domates oldu şimdi:img-hyste :img-hyste
konuşmayaayım diyorum ama tutamıyorum kendimi:img-hyste
ne olur ağlamasın şu kız...
senaristlere sesleniyorum! yasemini ağlatmayın battıkça batıyor çünkü:img-hyste

Melal
ne yazısı Melal abla yaa..hiç okumadım ki benç..gözüm altlara kaymadığı için:icon_sorr...

Ya bende sadece Cansel Elçin'in burcu nedir yazısını gördüm.
Acaba hediye falan mı var nedir anlamadım.
Kesin sms'li birşey ama ne??

avrilcansu
11-05-07, 22:31
allahım susuyim susyim diyorum ama yasemin safkan salaksın kızım yaa..ne diye süslenip püsleniyosun..senin nişanın mı sirseri:hıh
necdetin bıkkın bir şekilde iyi geceler demesi güzeldi:)
sivim meemede niye sen benim en iyi dostumsun dedi ki yaa ufhh:icon_sorr
Evet canım, öyle dedi:(
ne dostu ya. Huuuuuuuu

+Deniz'i bu bölüm hiç görmedik.
Nirde bu çocuk?:img-help:

şilimsi
aamedi sevmiyorum..zaten Anti-domatesciyim:)
ama ahmete acımıyorda değilim bazen yani yalan değil...
yasemin salondan girince ahmetin surat ifadesi nasıl olacak onu merak ediyorum..dışı boş içi ondanda boş yasodan yine etkilenecek kesin:hıh

sinope
anamm aylanin nisan elbisesini gordunuzmu kizlar?
yuzsuz domates nisan gider demistim,suslendi,puslendi,giyindi cicilerini andavalim EX askinin nisanina gidiyor
yuhhh allahin domatesi ,yuhhhhhh nisanada gitmeyede kalkistinya kursunlara gelesice,haliclerde suya kapilipta yok olasica
verem ettin beni bu aksam sinirimden (evim sayende fistik icinde):img-pilot :img-pilot :img-pilot

muko88

Ya reklamdı o...
Diziler hakkında merak ettiğiniz soruları bilmem kaç bilmem kaça gönderin diyordu orda...
İşte beren saat hangi filmleri seviyor, canselin burcu ne?Örnek sorulardı bunlar...
Önemli bişey değil

averaj
nedir bu ya...ahmete güzel sanatlarda kürsü veriyorlar bir de...hay allahım senaristler isterseniz bunların evlerini de yan yana yapalım..

hatta yaseminle ahmet akademik kariyerleri için sınavlara da aynı yerde girsin..ahmet nezaketen yasemini götürsün sınav yerine...

dizinin adı hatırla sevgili de bunlar unutacak zaman bulamıyorlar...

ayrıca şimdi yasemin nişana gidince tüm gözler onun üzerinde olursa da şaşmam...bir de merdivenden inme sahnesi koysunlar tam olsun..tabi zaten yasemin daha ne istesin...

avrilcansu
11-05-07, 22:32
Ben görmedim, tamamen diziye konsantre olmuşum demekki... :)

Bu arada TR'de nerede kaldı en son dizi...
Yine aynı gitmiyoruz sanırım...

Billush
Bu bölüm Necdet'in yani Okan'ın bölümüdür benim gözümde.Allah'ım ya Necdet nasıl bir aşık böyle :sad53: Gözlerinde o aşkı görmeden olmaz diyo ya :sad53: Necdet Yasemin'le bir gün elde etmek arzusuyla evlendi diyenler izlese iyi olur amaç sadece elde etmek değil sevilmek Necdet için :icon_sorr

Güzide'yi de boğacam ha nasıl bakıyo çocuğun dudaklarına.Ayıp denen bir şey var.Sonuçta evli bi adam o değil mi :icon_evil

Melal
yuzsuz domates nisan gider demistim,suslendi,puslendi,giyindi cicilerini andavalim EX askinin nisanina gidiyor
yuhhh allahin domatesi ,yuhhhhhh nisanada gitmeyede kalkistinya kursunlara gelesice,haliclerde suya kapilipta yok olasica
verem ettin beni bu aksam sinirimden (evim sayende fistik icinde):img-pilot :img-pilot :img-pilot

:img-hyste :img-hyste
Aminnn dediklerinin hepsine katılıyorum.:)
Araba altında kalasıca,sevda tepesinden ayağı kayıp düşesice Yasemin.:img-hyste

eski dost
Ne derseniz deyin.Seviyorum ben bu Yasemin'i.Kızıyorum falan ama acıyorumda.Bende olsam aynını yapardım.Cik Cik Ayla çok mu gururlu ki kendini sevmeyen biriyle sırıta sırıta nişanlanıyo,çok mu gururlu ki Ahmet ile Yasemin'in hala birbirlerini sevdiğini bile bile pişmiş pişmiş nişana davet ediyo.Allah aşkına gururdan bahsderken biraz düşünün.Yasemin oraya niçin gidecek kendine bir şeyler kanıtlamaya çalışıyor aklınca garibim.

fundapehlivan
11-05-07, 22:33
Şimdi durum belli!!

Yaseminler gidecek...
Ellerini sıkıp mutluluklar dileyecekler...
Bööö...
Kim inanırsa artık:icon_whis

Yasemin de süsleniyor, güzel giyiniyor ki(Gerçi daha nasıl giyineceğini bilmiyoruz ama) Ahmet nişan da gözlerini ondan alamasın!
Orada mahvolsun!!
Bence tek amaç o!!!

Sinem90
vuslat güldürme beni ya.babam delü sanacak.:img-hyste fıstık içimde kaldı evin demek.:img-hyste
ayrıca sürdüğü ruj da çok iğrençti.aynı çingeneler gibi olmuş.:img-hyste
merak etmeyin dostu falan değil.haftaya benim bölümüm olacak inşallah.:img-blush
denizim gezmişim niye yoksun sen kuzum?:sad53:

şilimsi
burcu ablaa ben cani miyim?
hayır yani yasemin ağlarken ben gülme krizine giriyordumda..
yasemini gördüğünüz zaman gazoz kapaklarını saklayın mümkünsee:):)
kızın boğazına kaçıyo sonra öyle sesler çıkarıyoo:)
alt yazı içinde teşekkürler..tamam önmli bişey deilmiş:)

Melal
Ya reklamdı o...
Diziler hakkında merak ettiğiniz soruları bilmem kaç bilmem kaça gönderin diyordu orda...
İşte beren saat hangi filmleri seviyor, canselin burcu ne?Örnek sorulardı bunlar...
Önemli bişey değil

Eminsin dimi önemli birşey değil.:)
O yazı bir daha çıksa emin olacağım ama.
Beren yada Okan için çıkmadı sanırsam yada ben dikkat etmedim.

zeyneps
Necdet'in ağzı açık kaldı :icon_whis

Ya bu Ahmet'teki de nasıl bi kıderdir?Yine buldu Yasemin'i :img-hyste

Ay Güzide çok tatlı :img-in_lo Yemek fikri Yaso'dan çıkmış zaten ne kadar lüzumsuz fikir varsa bu kızdan çıkıo ya hayret ediorum biraz Necidet'i örnek alsın üzüm üzüme baka baka kararır derler ama nerde :icon_whis

Ayla'nın Yaso'ya yaptığı hoşuma gitti ama onun kadar ikiyüzlüsünü de görmedim bide dio ya "arkadaşlarımsınız" "arkadaş kazığı " bu olsa gerek :hıh :img-hyste

Ayrıca Ahmet yüzbaşıya ihanet etti diyenler ,adım gibi eminim ki Nazlı naparsa yapsın yüzbaşı Cemalde Nazlı'yı severdi ,hatta o hayal kurmak yerine kendini vururdu :img-yes: Ölümüne severdi yani ikisinin karakteri birbirine çok benzio :img-yes:

Bunlar evlenemeyecek gibime geliyor ,zaten Şevket'de di ya "acele etmeyin" bunlar evlenemez bence ...ama evlenirlerse Ayla bi de "nikah şahidim ol" der tam olur :img-hyste

özge_letyy
11-05-07, 22:34
Al benden de o kadar nida abla şimdi öyle bir sahne olursa hiç şaşırmam kesin onu en güzel gibi gösterip aylayı delirtecek bu senaristler
bir de inkilap tarihi hocalığı çıktı iyice fiyaskoya döndü..

avrilcansu
aamedi sevmiyorum..zaten Anti-domatesciyim:)
ama ahmete acımıyorda değilim bazen yani yalan değil...
yasemin salondan girince ahmetin surat ifadesi nasıl olacak onu merak ediyorum..dışı boş içi ondanda boş yasodan yine etkilenecek kesin:hıh
Ne demek Ahmet'i sevmiyorum??????
Şevval güzleim sne kendinde misin canım:)

+averaj; sana katılıyorum biraz saçma olmuş o güzel sanatlarda inkılap tarihi dersi yani:)
tesadüfün bu kadarı artık...
Ama galiba Yasemin&Ahmet karşılaşması yapacka başka brişey bulamadılar.
Anca bu kadar işte...

Billush

Melal Abla'm o bir bilgilendirme servisi.Verilen numaraya merak ettiğin soruyu yazıyorsun sana cevabı geliyor.O gördüğün Cansel'in burcu nedir örnek bir merak sorusudur.Her dizi sırasında altta çıkıyor amaç para kazanmak ...Yarışma filan değil :)

muko88
nedir bu ya...ahmete güzel sanatlarda kürsü veriyorlar bir de...hay allahım senaristler isterseniz bunların evlerini de yan yana yapalım..

hatta yaseminle ahmet akademik kariyerleri için sınavlara da aynı yerde girsin..ahmet nezaketen yasemini götürsün sınav yerine...

dizinin adı hatırla sevgili de bunlar unutacak zaman bulamıyorlar...

ayrıca şimdi yasemin nişana gidince tüm gözler onun üzerinde olursa da şaşmam...bir de merdivenden inme sahnesi koysunlar tam olsun..tabi zaten yasemin daha ne istesin...

Ah Nidammm, hiç sorma!!!
Ben dedim size, üniversitede de bir araya getirirler bunları...

Ayrıca nişanda da tüm ilgi bunun üstünde olsun istiyorlar belli...Çok güzel giyindi ki reklam verdiler, kendimizi hazırlayalım diye:icon_whis Aman sanki çok değerli bir şey Yasemin hanım!!!!Aylanın elbisesi miniymiş, çok hoştu.
Mini bu sene de çok moda...
Tam nişan elbisesi yavvv:img-in_lo

Melal
Ahmet bu gece bu şarkıyı söylesin en iyisi.:)
Kaderim bu böyle yazılmış yazımm.
Kimsenin aşkında yoktur gözüm.
Bir yalnızlık şarkısı söyler sazım.
Bne yalnızım,ben yalnızım,yalnızımmm
:icon_sorr :icon_sorr

fundapehlivan
11-05-07, 22:35

Şimdi herhalde gidiyor ki baak ben hiçç etkilenmiyorum!
Arkadaşlarımın nişanına gidiyorum mesajı veriyor...

Bence onun gitmesinden ziyade aylanın o zarfı vermesi garipti...
Ve annesinin baskıyla aaa gelmezsen bozulurum:img-hyste
demesiydi bence...

Saçmaladılar yani... Bir de ısrar ediyor, manyak mı ne??

badger
Eminim Yasemin nişana siyahlarını giyerek gidiyor...Karaları bağladı...

muko88
Eminsin dimi önemli birşey değil.:)
O yazı bir daha çıksa emin olacağım ama.
Beren yada Okan için çıkmadı sanırsam yada ben dikkat etmedim.

Eminim eminim...
Önce beren hangi filmleri sever, merak ediyorsanız yazdı hatta...
ben de güldüm, çok çok merak ediyoruz diye:img-hyste

şilimsi
11-05-07, 22:36
kendimdeyim cansu yaa..cimal geliyy aklımaa..o yüzden sevmiyorum ahmeti..hıı diziye bakarsak seviyorum..
ama cimalin anısını kirletiyiyy..!!:hıh

Sinem90
11-05-07, 22:36
ben de aamedi sevmiyorum ne var bunda?hatta yakında nefret ediyorum bile diyebilirim? :hıh cansel oynuyor diye sevmek zorunda mıyız?ona yakışmadı bu karakter. :hıh

sinope
11-05-07, 22:37
Aminnn dediklerinin hepsine katılıyorum.:)
Araba altında kalasıca,sevda tepesinden ayağı kayıp düşesice Yasemin.:img-hyste

melalim sinirimden delirmis haldeyim
amin canimm amin
araba az gelir domatese tir altinda kalasica
sevda tepesi az gelir artik ona PIZZA kulesinden asagiya dusecise,aklini kaybedipte(hos 1 gr yok ya)onuda yitiresice
yollarda amed amed diye surenisece
oyy verem etti beni domates:img-pilot :img-pilot :img-pilot

avrilcansu
11-05-07, 22:38
burcu ablaa ben cani miyim?
hayır yani yasemin ağlarken ben gülme krizine giriyordumda..
yasemini gördüğünüz zaman gazoz kapaklarını saklayın mümkünsee:):)
kızın boğazına kaçıyo sonra öyle sesler çıkarıyoo:)
alt yazı içinde teşekkürler..tamam önmli bişey deilmiş:)
Ne alak ben anlamadım:)
Gazoz kapağı

Bence Yasemin giders eçok saçma olur ya.
Ya inattan gider. Zaten Necdet'inde cevabını gördünüz. Nasıl bozdu Yasemin'i

+Burda daha Yasemin yeni süsleniyor ya...
Yavaş gidiyoruz:(

fundapehlivan
Yasemin çok güzel olmuş!

Beni şaşırttı:img-hyste

Melal
Sağolasın Billur'cum rahatlattın beni.:)
Ya Ahmet ve Yasemin'in üniversitede günde en az 2-3 kez karşılaşma ihtimallerinin olacak olmasına gıcık oldum.
Adamcağız Yasemin'i unutmak için Ayla ile evleniyor ama Yasemin'le her dakika karşılaşması olacak iş mi şimdi.

Billush
Yuh diyorum başka bir şey demiyorum :) O ruj ne öyle Yasemin ya! Ahmet'i öldüreceksin ben de seni öldürücem görüceksin :img-hyste
Bu dizide kadınlar gereksiz ya hepsini atmak gerek :img-hyste

şilimsi
11-05-07, 22:39
allahımmm..gözlerimi kaybettimm sanırım...
görüntü kirliliği diye buna denir heralde yaa..sanki diskoya gidiyo..kıyafetin rengine bak yaa..adını bişeylere mi çıartmaya çalışıyo anlamadım gitti..
o geldi herkesin neşesi kaçtı biraz...
benim şarkım çaliiyy yaaa:icon_sorr

muko88
Mora yakın olsun diye o rengi giymiş, yüzünün morluğu belli olmasın diye:img-hyste

Allah'ım şu yasemini def etsinler şu diziden, iğreniyorum artık yaaaa...
Bir de çok bir şeymiş gibi herkes ona bakıyor....

Melal
Şimdi herhalde gidiyor ki baak ben hiçç etkilenmiyorum!
Arkadaşlarımın nişanına gidiyorum mesajı veriyor...

Bence onun gitmesinden ziyade aylanın o zarfı vermesi garipti...
Ve annesinin baskıyla aaa gelmezsen bozulurum:img-hyste
demesiydi bence...

Saçmaladılar yani... Bir de ısrar ediyor, manyak mı ne??

Bencede ya saftirik mi bunlar nedir yahu.:)
Ahmet zavallım Yasemin'i karşısında görünce nasılda nutku tutuldu.
O kızı görünce tutulacak ne varsa.
Necdet'te Yasemin'in yanında yalı kazığı gibi duriyiiii.:img-hyste :img-hyste

Billush
Ne alak ben anlamadım:)
Gazoz kapağı

Bence Yasemin giders eçok saçma olur ya.
Ya inattan gider. Zaten Necdet'inde cevabını gördünüz. Nasıl bozdu Yasemin'i

+Burda daha Yasemin yeni süsleniyor ya...
Yavaş gidiyoruz:(

Bizde dizi az önce bitti Cansucuğum.Anlaşılan biz öndeymişiz bu sefer.Genelde hep avrupa önde oluyordu ama :)

Sinem90
11-05-07, 22:40
tam çingene olmuş bu ya.:img-hyste zaten sevmiyorum o rengi.iyice nefret ettim.:img-hyste kuzum sen nişana mı geldin?sanki başka yere gider gibi giyinmişsin.:icon_whis

Melal
Hakikaten ya o rujun rengi ne öyle vişne çürüğü.
Nefret ederim o renk rujdan ama Yasemin'i açmış.:img-hyste :img-hyste

fundapehlivan
ben de aamedi sevmiyorum ne var bunda?hatta yakında nefret ediyorum bile diyebilirim? :hıh cansel oynuyor diye sevmek zorunda mıyız?ona yakışmadı bu karakter. :hıh

Karakterinde ne var ki??

Aaaa!

Eee, ne de olsa 80 dakikalık dizi de 15 dakika ancak gösteriyor Ahmeti...
Bu durum böyle düşünmen de normal, ne de olsa tanımak gibi bir imkanımız olmadı hiç...

Ayrıca zayıf görebilirsin ahmeti ama o sadece aşık hem de gerçekten aşık...
Cemal bile aşkından ne hale geldi gördünüz:img-hyste
Bir de ahmetin 2 yıl da beraber olduğunu düşünürsek bu hali çok normal...

zeyneps
Ya yine o muhteşem şarkı offffffffffff:img-in_lo :img-in_lo

Kimin nişanı anlayamadım :img-hyste herkes kim bu ya filan oldu :icon_whis

Sevim çok güzel olmuştu :img-yes: :img-in_lo Mimed buna rağmen bi kıpırtı yapmazsa pes derim artık valla bu güzellikle başka biri kapabilir onu:img-in_lo :img-blush

özge_letyy
11-05-07, 22:41
Ay bu ne ya ben bıktım bu kızdan yeter artık:hıh
Nida abla merdiven olsa eminim senin dediğini de yaparlardı
İçeri girer girmez klasik işte erkeklerin gözü ona çevrildi
İyice mahvettiler diziyi:hıh

şilimsi
gazoz kapağı ne laka mı..o şeyy...yaseminin ağlama sesleri şey gibi..boğazına gazoz kapağı kaçmış gibi ses çıkarıyo da ondan:):)
bn hiç beğenmedim yasemini yaa:hıh..
ben mi zevksizim yoksa haklı mıyım:)

NiliWerda
ya yasmein cokkk guzel olmus ya aylada guzel olmus ama yasemin dahada guzel olmus be:D:D
ben fes rengini cok severim sevdigim renkten giymis yasemin...
buarada bu sahneden sonra nasil bir sahne bizi bekliyor bimiyorum:img-hyste

badger
Tutturamadık rengi ama koyu renk oldu yine...Ayladan daha da güzel oldu, daha fatal bir şeyler giyeceği belliydi..
Şimdi galiba Ahmetin yeni iş arkadaşlarından Yaseminin güzelliğiyle ilgili iltifatlar gelebilir, Ahmetin yarasına tuz basarlar...Yalnız Selmanın şaşkınlık dolu yüz ifadesi çok iyiydi..Çok güzel bir ağzının açık kalma ifadesiydi...

fundapehlivan
11-05-07, 22:42
allahımmm..gözlerimi kaybettimm sanırım...
görüntü kirliliği diye buna denir heralde yaa..sanki diskoya gidiyo..kıyafetin rengine bak yaa..adını bişeylere mi çıartmaya çalışıyo anlamadım gitti..
o geldi herkesin neşesi kaçtı biraz...
benim şarkım çaliiyy yaaa:icon_sorr

Yok ya...
Bence çok güzeldi kıyafeti...

Şık ve zarif...
Rengi de yakışmış yasemine...

İçimden bir ses o ne giyerse giysin beğenmeyecektiniz zaten diyor:img-hyste

Sinem90
şivval tabiki haklısın.allahım yalnız değilim.artık herkes ondan nefret ediyor.nihaha:img-hyste
evet aamedin karakterini beğenmiyorum.sonuna kadar cimal diyorum.:img-blush

merhem
Bu yasemin ne yaptigini saniyor
Ahmete aci cektirmekten zevkmi aliyor
Ay sinir oldum ya ahmetin yuzu nasil oldu
ya birde sanki cok isteyerek sevinerek gittigi biyer okadar susleniyor

şilimsi
ayhh ben bi ara herşey susucak yaseminin topuk sesleri yankılanıcak salonda falan sandım varyaa:)
öyle bir gösterişleri vardı ki..devasa bişey sanki:):)

sinope
anamm bu domateste 1 gr akil yok kesin kararimi verdim artik
yahu gittigin nisan senin sonucta cocugunun babasinin nisani,senin ex askin
kizim sen nisanlanmiyorsun,aylayla amed nisanlaniyor(vahhh garibim vahh amed gibi buda hayal gormeye basladi,kendi nisanimi zannediyor acaba):img-pilot :img-pilot :img-pilot
veeee dalgakiran sarkisini bayan solistimiz seslendirmis(hostu)ama gercek soyleyeninin ses tonu daha super:good: :good:

Melal
11-05-07, 22:43
Sevim nişanda hakikaten çok güzeldi.:)
Bu arada bu akşam Özdemir Erdoğan'ın Sevdim seni bir kere şarkısının çalınması şahane olmuştu.
Buna değinmeden edemedim sezon finaline kadar bakalım bizi başka ne sürprizler bekliyor.:)

ayşenurr
Yasemin kıyafetiyle çok güzel olmuş.Ahmet bakakaldı.hala çok seviyor.
Ayla ile evlenince hiç mutlu olamıyacak.

eski dost
bu ge ce inatla Yasemin'i savunacağım.Benden başka savunan yok garibimi.Öğğğğ Ayla 'yı gördüm.Ama oh ya kapak oldu Ayla'ya Ahmet'in nereye baktığını görmesi.Zorlama şekerim zorla güzellik olmaz.Adam seni s-e-v-m-i-y-or.

Billush
Yemin ediyorum şu dizide kadınlar sinirimi bozuyor.Nedir bu erkeklerin hayatını zehir ediyorlar anlamadım ki.Şimdi Ayla Ahmet'e uygun mu?Hayır.Yasemin ne Necdet'e ne Ahmet'e uygun.Beni ilk bölümde etkileyen o masum aşkı göremiyorum çünkü ama Ayla mı Yasemin mi derlerse hala Yasemin derim benim gibi dengesiz biraz :img-hyste

zeyneps
11-05-07, 22:44
Kimseyi zorla sevin demiyoruz canım ama yüzbaşıyla Ahmet'in karakteri aynı ,hem de çok çok çok aynı neredeyse kardeş bunlar diyicem :img-yes: :img-hyste

Yasemin iyi olmuştu bence giydiği rengi severim belki ondan bana öyle geldi yalnızca ruju birz fazla olmuş gibi geldi :img-in_lo Ayla'da bozuldu eeeee öyle sonunu düşünmeden çağırırsan herkesi öyle olur Selma'ya da kal geldi :img-help: bunlar gelin kaynana attırmasınlar Yasemin'i :icon_whis Selma bağırıyor "Nöbetçiler!!Nöbetçiler!!":img-hyste

fundapehlivan
11-05-07, 22:45
kizim sen nisanlanmiyorsun,aylayla amed nisanlaniyor(vahhh garibim vahh amed gibi buda hayal gormeye basladi,kendi nisanimi zannediyor acaba):img-pilot :img-pilot :img-pilot
veeee dalgakiran sarkisini bayan solistimiz seslendirmis(hostu)ama gercek soyleyeninin ses tonu daha super:good: :good:

Tamam işte!!
Aylayla ahmet nişanlanıyor diye öyle güzel giyindi zaten...

Amaç ayladan güzel olup bakışları üstüne çekmek..
Özellikle ahmetin tabii...
Sonra da zafer nidaları atmak:img-hyste

Yalnız Necdet çok rüküş duruyordu yanında:img-hyste
Yaseminin o kıyafetinin yanına hiç yakışmamış...:img-pilot

avrilcansu
Yasemin çok güzel olmuş!

Beni şaşırttı:img-hyste
Ben kıyafeti beğendim, ama Yasemin'er yakışmamış.

Zaten 2 ya da 3. bölümde baloya giderken giydiği kıyafete benziyor, ama rengi farklı:img-hyste
Başka giyecek birşey bulamıyor sanırım.

Domatissss, çıkar o güzelim elbiseyi, ben istyorum onuuuuuu:img-hyste :happy0064

Yuh diyorum başka bir şey demiyorum :) O ruj ne öyle Yasemin ya! Ahmet'i öldüreceksin ben de seni öldürücem görüceksin :img-hyste
Bu dizide kadınlar gereksiz ya hepsini atmak gerek :img-hyste
haha:img-hyste Aynı fikirdeyim canım.

Flamanların çok sevdiğim bir kelimesi var buiten (böytın): dışarı:img-hyste :img-hyste
Hadi canım hadi, Ayla&Yasemin buiten :img-hyste :happy0064

Sinem90
yahu güldürmeyin beni.kriza girdim burda.iyice delü sanacaklar beni.:img-hyste aamed şimdi de ex aşk mı oldu?:img-hyste ah sen bu hallere düşecek adam mıydın?:img-hyste
vallahi ya sanki gelen de adam olsa.gören de çok önemli bi insan geldi sanır.çok saçma olmuş herkesin ona bakması.:img-hyste ben koptum ya.:img-hyste

muko88
Sevim nişanda hakikaten çok güzeldi.:)
Bu arada bu akşam Özdemir Erdoğan'ın Sevdim seni bir kere şarkısının çalınması şahane olmuştu.
Buna değinmeden edemedim sezon finaline kadar bakalım bizi başka ne sürprizler bekliyor.:)

Evet canım, Sevim çok güzel olmuştu...

Sinem ne dersin?
Mehmet onu böyle güzel gördükten sonra daha fazla dayanamayıp açılmak ister mi?:img-blush

Billush

Şarkının orginalini dinledin mi bilmiyorum ama şarkı 7 dk lık uzun bir şarkı ve tek söyleyen yok yani şarkı içinde hem erkek hem kadın söylüyor zaman zaman.Dizide en başta şarkının giriş melodisi kullanılıyordu,sonra erkeğin söylediği kısım kullanıldı şimdi de bayanın yani aslında farklı versiyon değil tek şarkı :)

şilimsi
11-05-07, 22:47
kıyafet güzelde allah aşkına ondan başka öyle ağır giyinen var mıydı..
ben göremedim valla..
bu arada bişey dikkatimi çekti..
hani ahmet yasemini falan gördü yaa..hayal tarzı bişey..orda önce ayla "ahmete söylemem lazım" dedi ondan sonra yasemin aynı şeyi tekrarladı..aylanın sesinden sonrayaseminin sesi bana çok yapmacık geldi yaa:):)

avrilcansu
11-05-07, 22:48
Yemin ediyorum şu dizide kadınlar sinirimi bozuyor.Nedir bu erkeklerin hayatını zehir ediyorlar anlamadım ki.Şimdi Ayla Ahmet'e uygun mu?Hayır.Yasemin ne Necdet'e ne Ahmet'e uygun.Beni ilk bölümde etkileyen o masum aşkı göremiyorum çünkü ama Ayla mı Yasemin mi derlerse hala Yasemin derim benim gibi dengesiz biraz :img-hyste
Yaşasın, yaşasın!!! Artık yanlız değilim:happy0064
Billurcum, bu akşam hep aynı fikirdeyiz... Ne garip:) Yoksa normal mi? :)
Yasemin&Ahmet aşkı, ilk bölümlerde o kadar mausmdu ki. Bu bölümde Ahmet'in gördüğü hayal bnei derinden etkiledi...:icon_sorr

şivval tabiki haklısın.allahım yalnız değilim.artık herkes ondan nefret ediyor.nihaha:img-hyste
evet aamedin karakterini beğenmiyorum.sonuna kadar cimal diyorum.:img-blush

Ya niye sevmiyorsunuz Ahmeti ben anlamadım? nesi var ya?:img-help: :icon_sorr

tartuffe
ya neden böyle oldu
ben son sahnede çok kötü oldum
böyle acı var mı yaa:img-in_lo

dizi sonunda çalan şarkıyı nerden bulabilirim???????

muko88
Şarkının orginalini dinledin mi bilmiyorum ama şarkı 7 dk lık uzun bir şarkı ve tek söyleyen yok yani şarkı içinde hem erkek hem kadın söylüyor zaman zaman.Dizide en başta şarkının giriş melodisi kullanılıyordu,sonra erkeğin söylediği kısım kullanıldı şimdi de bayanın yani aslında farklı versiyon değil tek şarkı :)

Bu şarkı zaten Erdal Güney'in albümünde de var.
İlk önce dediğin gibi onun sesinden kullandılar dizide...
Sonra da Eylem yorumladı, Zor Yıllar'ı da seslendiren bayan.
Bence çok güzel olmuş.
Zaten bu dizinin ve Yemin'in müzikleri harika.

blue ivy
iyi geceler arkadaslar.
yine ilginc bir bolumdu,fakat maalesef sonunu anlayamadim,daha dogrusu yaseminin ne yaptigini anlayamadim yani(bak ahmet nisanlaniyorsun diye hic yasa girmedim ne yaparsan yap)gibi geldi salona,bu kiz gercekten dengesiz:img-pilot

zeyneps
Yok ya...
Bence çok güzeldi kıyafeti...

Şık ve zarif...
Rengi de yakışmış yasemine...

İçimden bir ses o ne giyerse giysin beğenmeyecektiniz zaten diyor:img-hyste

Bana da öyle geldi kızın adı çıkmış ondan :img-hyste Ama Ayla'dan daha güzel olduğu kesin ben o rengi çok severim gözleri de ortaya çıkmıştı ....gerçekten şık ve zarifti yalnız ruju birz fazla kaçırmışlardı :img-yes:

fundapehlivan
yalvarıyorum biri necdet nası reddeti yasoyu yazsın! ben anca sonunu izleyebildim:( ank ünv şenlklerde özlem tekini izliodum:D

Yasemin beni sevdiğini biliyorum deyince Necdet yaseminin üzerinden çekti ellerini...(Sarılıyorlardı)

Yasemine, çık odamdan dedi... Ondan sonra da ben senin aşkını görmek istiyorum gözlerinde ama yok filan dedi işte...

Yani Necdet o kadar yaseminle olmayı beklemişken bu fırsatı teperek erkekler arasında ki ürünün tek örneği olma özelliğini şiddetle koruyor:img-hyste
Ne cümleydi ama:img-blush

Billush
11-05-07, 22:49
yalvarıyorum biri necdet nası reddeti yasoyu yazsın! ben anca sonunu izleyebildim:( ank ünv şenlklerde özlem tekini izliodum:D

Çok süper reddetti Necdet favorim karakter olarak bu dizide.Ahmett&Necdet yani :)
Yasemin Necdet'e herşeyi biliyorum,o sevdiğin unutamadığın kızın ben olduğumu...Artık normal bi evliliğimiz olsun istiyorum dedi.Necdet en başta umutlanmıştı acaba seviyor mu beni diye ama bu sözlerle anladı gerçeği ve Yasemin'e lütfen odamdan çıkar mısın dedi.Yasemin neden deyince de onu çok sevdiğini,hep birlikte uyumayı hayal ettiğini ancak bunun için onunda kendisini kendisi kadar çok sevmesi gerektiğini söyledi Yasemin de kapak oldu :img-hyste

archeologue
ekran karşısında domatess diye bağırıp duruyorum zaten annem tuhaf tuhaf bakıyor:img-hyste :img-hyste ama bu bölüm artık yaso iyice aştı kendini bu kadar iğrençlik olmazdı yani....pek matah birşeymiş gibi süsülenip püslenip nişana gidiyor geriii:img-pilot
ahmete o kadar dedim dönme diye:img-cool2 böyle olacağını biliyordum aamed yine yaptı yapacağını :hıh

fırtına_
yasemin ne kıyafet giymiş öyle yaa
kıyafet güzeldi ama çok idaalıydı
sanki nişanlanıcak kız yasemin gibiydi
bence o kadar süslenmesine gerek yoktu...nejdette canım küçük dilini yuttu resmen :img-yes:

acaba ahmete ne kaçırıyorsun falan mı demek istiyor yasemin :img-hyste :img-hyste :img-hyste

özge_letyy
Kimseyi zorla sevin demiyoruz canım ama yüzbaşıyla Ahmet'in karakteri aynı ,hem de çok çok çok aynı neredeyse kardeş bunlar diyicem :img-yes: :img-hyste

Yasemin iyi olmuştu bence giydiği rengi severim belki ondan bana öyle geldi yalnızca ruju birz fazla olmuş gibi geldi :img-in_lo Ayla'da bozuldu eeeee öyle sonunu düşünmeden çağırırsan herkesi öyle olur Selma'ya da kal geldi :img-help: bunlar gelin kaynana attırmasınlar Yasemin'i :icon_whis Selma bağırıyor "Nöbetçiler!!Nöbetçiler!!":img-hyste

ahmetle cemal aynı mı:hıh
buna katılamıycam:hıh
yasemin çok iğrenç olmuştu işte:hıh
o ruj neydi öyle aman yıırabbim kendi nişanı sanki
ama aylada suç neden davet edersin şu kızı:img-pilot

hatirlasevgilii
allahhimmmmm boyleee guzelll biii diziii olurrmuuu yaseminnn ne kadarrr guzell gorunuyooodu yaaa ahmet ona nasil bakiyoduu o ahmete nasil bakiyooduuu allahimmm yaaaa bir birlerini deliler gibi seviyolarrrr necdeti sevmeye basladimm valllaa guzudeyleee cokkk tatlilarrrr allahhhimmm buuu bolum en iyi bolumduuu hele son sahneee necdettt bencee yavas yavas guzideye asik olmaya basliiyooo insallah boyle devam ederrr sadece tek englee ayla oda yakinda anlar ahmet ve yase4minin asklarinin buyuklugunuuu ahhhhhhh yasemin nasilll gorunuyoduu amaaaa AHMET & YASEMIN 4 EVAAAA

avrilcansu
ben göremedim valla..
hani ahmet yasemini falan gördü yaa..hayal tarzı bişey..orda önce ayla "ahmete söylemem lazım" dedi ondan sonra yasemin aynı şeyi tekrarladı..aylanın sesinden sonrayaseminin sesi bana çok yapmacık geldi yaa:):)
Hayır cnaım o bir kere eski Yasemin masumluğu:)
:hıh hiçbirşey anlamıyorsunuz sizde:hıh

Ben Yaseminci değilim ama, eski masum Yasemin&Ahmet aşkını.
o çıplak ayaklı Yaseminle, elinde gazetesi, gözlükleri, bisikletiyle olan Ahmet'i çok özlüyorum:(

Sinem90
cansu nesi mi var?sorun da bu zaten.bişeyi yok.hiç farklı bi yönü yok.cemal nerde aamed nerde? peh:icon_whis
domates görgüsüz olduğunu gösterdi işte.assolistler gibi giyinmiş.acaba kıyafetini kerimandan mı aldı?:img-hyste

şilimsi
11-05-07, 22:50
ya cansu sevmiyorum işte:hıh
ne biliyim cemalden sonra çok sönük geliyo..basit geliyo..tamam diziye göre değerlendirmem lazım biliyorum ama yapamıyorum işte..böyle düşünüyorum..
ayrıca dizide de bi tuhaf zaten..evli kadına gelmiş kaçalım diyo..aşka herşeyden çok önem veren adam mantık evliliği yapıyor..hazır olmadığını kabul ettiği halde:hıh
sevmiyorum işte..
ahmet yasemini s-e-v-i-y-o ben ahmeti s-e-v-m-i-y-o-r-u-m!!:hıh

Billush
Yaşasın, yaşasın!!! Artık yanlız değilim:happy0064
Billurcum, bu akşam hep aynı fikirdeyiz... Ne garip:) Yoksa normal mi? :)
Yasemin&Ahmet aşkı, ilk bölümlerde o kadar mausmdu ki. Bu bölümde Ahmet'in gördüğü hayal bnei derinden etkiledi...:icon_sorr

Beni etkileyen tek şey o sahneydi zaten be güzelim :img-hyste İlk bölüm Yasemin'i kendime benzetmiştim ama ben bile bu kadar dengesiz olamam :img-hyste
Necdet&Ahmet forever diyorum kadınlar dışarı diyorum başka da bir şey demiyorum kuzum :img-hyste

muko88
Bu arada bugün fark ettim, annem de baya sinir oluyormuş Yasemin'e.
Reklamlar bittikten sonra, tam dizi başlayacakken "bakalım şu uyuz kız ne giymiş" dedi:img-hyste Ay çok güldüm:img-hyste
Herkes anlıyor onun ne olduğunu:img-hyste

Melal
11-05-07, 22:51
Necdet Yasemin'in kendisine aşık olmasını istiyorsa daha çok bekleyecek demektir.:)
Yasemin nişan gecesinden sonra yine Necdet'in odasına gitmeye kalkmasın.
Malum kız Ahmet'i Ayla'yla her görüşünden sonra Necdet'in odasına dalıyor alışkanlık haline gelmez umarım.:img-hyste :img-hyste

havincim
11-05-07, 22:51
of ahmetteki bakış nasıl bakıştı öyle içimi titretti:img-in_lo
ya ben anlamıyorum ahmet ve yasemin orada herkesin ortasında birbirlerine içleri giderek,aşkla bakıyorlar bu etraftakilerin hiç mi dikkatini çekmiyor ya.
hadi aylayla nejdeti geçtim onlar bunu zaten biliyor da bir fayda etmiyor.ama ailelerde mi görmüyor bu bakışları ya:icon_cry: acıyın biraz şunlara ya:(nasıl bakışlardı onlar...:icon_cry:

Billush
11-05-07, 22:52
cansu nesi mi var?sorun da bu zaten.bişeyi yok.hiç farklı bi yönü yok.cemal nerde aamed nerde? peh:icon_whis
domates görgüsüz olduğunu gösterdi işte.assolistler gibi giyinmiş.acaba kıyafetini kerimandan mı aldı?:img-hyste

Ay lafı ağzımdan aman klavyemden aldın Sinem :img-hyste Keriman Hanım'a mı özenmiş ondan mı akıl almış anlamadım gitti :img-hyste Renk güzel de modeli güzel değil elbisenin naparsın :icon_whis

gozdeyamur
çoook teşekkürler arkadaşlar!! ohh ii kapak olmuş yaso ya! yalnız kızı gidio die eleştiremiyorum ne yalan söliim ben olsam ben de öle yaprdım öle de bi ruj sürerdim ohhh

fundapehlivan
ben göremedim valla..

Bana yapmacık değil ama çok daha canlı ve neşeli geldi:img-wink:

Yalnız ahmetin yasemini o haliyle hayal etmesi ilginç değil mİ??
Ayağı çıplak filan:img-wink:
Hayır o zaman yasemini de sevmiyordu ki...
Ama hayalinde öyle gördü...

Yalnız nişanlanacağı yerle konuşmaya ayaları çıplak olarak geleceğini hayal ediyor ahmet:img-hyste
İşte hayal dünyası nasıl genişse...

Sinem90
nedense aamedin bakışları bana hiç duygu vermiyor.:icon_whis
müziklere gelince ben dalgakıranın diğerini beğenmiştim.bu kadının sesi uymamış.zaten zor yılları da çaldılar.yine sinir oldum.çok cırlıyor yahu. :hıh

muko88
Necdet Yasemin'in kendisine aşık olmasını istiyorsa daha çok bekleyecek demektir.:)
Malum kız Ahmet'i Ayla'yla her görüşünden sonra Necdet'in odasına dalıyor alışkanlık haline gelmez umarım.:img-hyste :img-hyste

Bu arada fark ettiin mi Melal?
Hani ilk sahnede Necdet çık odamdan, olmaz; dedi ya...
Malum şahıs yine "neddeen" diye bir soru sordu...:img-hyste
Sen de bu sahneyi bir yerden hatırlıyor musun:img-hyste

sinope
Tamam işte!!
Aylayla ahmet nişanlanıyor diye öyle güzel giyindi zaten...

Amaç ayladan güzel olup bakışları üstüne çekmek..
Özellikle ahmetin tabii...
Sonra da zafer nidaları atmak:img-hyste

Yalnız Necdet çok rüküş duruyordu yanında:img-hyste
Yaseminin o kıyafetinin yanına hiç yakışmamış...:img-pilot

fundacigim
yahu gittigi nisan sevdiginin ex askinin nisani yaaa
bu kadar saf keklik hayatimda gormedim ben ya
yaaa aylada gelsin amedi elimden alsin diye bekliyordu domates hanimi
valla anasiyla beraber bir olur ayla domatesin saclarini yolarlar
ne sevinci tatlim,o ayagindaki topuklu ayakkabilari kafasina gecirmesinlerde ayla ve anasi domatesin,sevinc nidasi atacam derken yardim edin nidasi atarsa sasirmam:img-hyste :img-hyste :img-hyste
valla semizotuna bakmadim bile(oo artik kara borulcenin etkisi altina girmeye basladi bile)

Melal
11-05-07, 22:53
Cansel Elçin ve Okan Yalabık bu akşam çok iyi bir performans sergilediler.
Ama senaristlerden rica ediyorum lütfen Beren'i ağlatmayın.
Kızdan ses geliyor ama görüntü yok.:img-hyste :img-hyste
Yasemin'in ağlaması asla inandırıcı değil ve onu seyrederken acımak yerine gıcık oluyorum.
Hatta kanalı değiştiriyorum mümkünse Beren hep gülsün kıza gülmek yakışıyor.:)

zeyneps
ahmetle cemal aynı mı:hıh
buna katılamıycam:hıh
yasemin çok iğrenç olmuştu işte:hıh
o ruj neydi öyle aman yıırabbim kendi nişanı sanki
ama aylada suç neden davet edersin şu kızı:img-pilot

Evet Ahmet'le Cemal aynı hemen hemen :img-yes: Hayır Cemal'in çok farklı bi özelligi vardı da ben mi göremedim acaba ??:icon_whis Ben Cemal'i seviyorum o ayrı ama Ahmet'le karakter özellikleri çok benziyor neredeyse aynı

Yasemin güzel olmuştu ama kendi nişanında giyseydi daha iyi olacaktı :img-hyste kendi nişanını hayal etti heralde ya da kıskançlıktan çatlıyo :img-hyste Ahmet şu an bile kaçar Yasemin'le Yasemin gel gidelim dese :img-hyste ama yok yok kaçmaz o şansı kaçırdı bi kere Yaso :hıh

Billush

Necdet'e acıyorum zaten umutsuz aşık resmen :sad53: Şu çocuk bir mutlu olamayacak mı ya?! Gerçekten seven mutlu olmuyor zaten :sad53:

averaj
özgem(letty) ablacım merdivene gerek kalmadı..ahmet yasemine bakmadan arkadaşları baktı ki ahmet de baksın..hem de hepsi birden baktı ki bu daha da vurucuydu:img-hyste

avrilcansu canım evet artık senaryo zorlamaya gidiyor..olmaz bu kadarı...

mukom bunlar günde beş vakit karşılaşır artık..yemeklerini aynı yerde yerler..bakışırlar yine uluorta...

yasemine kızmayalım çünkü geldi nişana ama domates soslu nişan pastasından o çıkacak aslında:img-hyste..

avrilcansu
11-05-07, 22:54
Yasemin beni sevdiğini biliyorum deyince Necdet yaseminin üzerinden çekti ellerini...(Sarılıyorlardı)

Yasemine, çık odamdan dedi... Ondan sonra da ben senin aşkını görmek istiyorum gözlerinde ama yok filan dedi işte...

Yani Necdet o kadar yaseminle olmayı beklemişken bu fırsatı teperek erkekler arasında ki ürünün tek örneği olma özelliğini şiddetle koruyor:img-hyste
Ne cümleydi ama:img-blush
Necdte çok güzle reddetti bence. Yasemin kapak oldu. O öyle Yasemin'le uyumak için, herşeyi yapmaz :hıh Zaten yakında Necdet'te görecek domatisin gerçek yüzünü.

Oh oh ne güzel reddedildi domates:happy0064 :happy0064

Beni etkileyen tek şey o sahneydi zaten be güzelim :img-hyste İlk bölüm Yasemin'i kendime benzetmiştim ama ben bile bu kadar dengesiz olamam :img-hyste
Necdet&Ahmet forever diyorum kadınlar dışarı diyorum başka da bir şey demiyorum kuzum :img-hyste
Necdet&Ahmet&Rüya Forever

Canım hiç benzetme, sen nere, domates nere?

(Bazı yanlarınız benzyo mu ne?:icon_whis )

şilimsi
ya ne biliyim bana yapmacık geldi yasonun sesi..
ama yanlış anlamayın yasoyu sevmiyorum diye her yaptığına bişey bulmuyorum..
cnsel abiyi çok sviyorumm ama aamedi sevmiyorum yani:):)
anamm öldürücek bu dizi beni yaa:)

Melal
Bu arada fark ettiin mi Melal?
Hani ilk sahnede Necdet çık odamdan, olmaz; dedi ya...
Malum şahıs yine "neddeen" diye bir soru sordu...:img-hyste
Sen de bu sahneyi bir yerden hatırlıyor musun:img-hyste

Neden mi dedi valla duymadım.
Herhalde Necdet'i Yasemin'i bozmasından dolayı duyduğım sevinçtendir.
Yasemin ilk bölümlerde Ahmet'in odasına girdiğinde ve Ahmet'e seninle olamam dediğindede nedenn demişti dimi yanlış hatırlamıyorsam.:):)

Sinem90
vuslatım ex aşkı deme ya.vallahi çok fena oldum.deminden beri gülüp duruyorum.:img-hyste yeni lafın bu mu?:img-hyste

fundapehlivan
Yalnız dizi sonlarında genellikle birileri bakışıyor ve öyle bitiyor:img-hyste

Bir de bakışmalar da uzun uzun:img-hyste
Ayy saçmalıyorlar ama bazen...

Hayır orada kız nişana gitmiş ahmete bakıyor iki saat! Olacak iş mi?
Ahmet hadi şoklar da diyelim..
Ama biri de mi uyarmıyor!
Hop oğlum, nişan gecen de kızları kesme bari derlermiş:img-hyste
Ne bilsinler eski aşkı olduğunu:img-hyste

muko88
11-05-07, 22:55
özgem(letty) ablacım merdivene gerek kalmadı..ahmet yasemine bakmadan arkadaşları baktı ki ahmet de baksın..hem de hepsi birden baktı ki bu daha da vurucuydu:img-hyste

avrilcansu canım evet artık senaryo zorlamaya gidiyor..olmaz bu kadarı...

mukom bunlar günde beş vakit karşılaşır artık..yemeklerini aynı yerde yerler..bakışırlar yine uluorta...

yasemine kızmayalım çünkü geldi nişana ama domates soslu nişan pastasından o çıkacak aslında:img-hyste..

Domates soslu nişan pastası mı:img-hyste
Ayla özel sipariş vermiştir:img-hyste

Ya ben sıkıldım artık, yasemini hiç görmek istemiyorum dizide:img-blush
Onun olduğu sahnelerde tv.nin sesini kısıp, başımı yastığa gömeyim en iyisi:img-hyste

Billush
11-05-07, 22:55
Bana yapmacık değil ama çok daha canlı ve neşeli geldi:img-wink:

Yalnız ahmetin yasemini o haliyle hayal etmesi ilginç değil mİ??
Ayağı çıplak filan:img-wink:
Hayır o zaman yasemini de sevmiyordu ki...
Ama hayalinde öyle gördü...

Yalnız nişanlanacağı yerle konuşmaya ayaları çıplak olarak geleceğini hayal ediyor ahmet:img-hyste
İşte hayal dünyası nasıl genişse...

Yasemin'in onu o masumluğuyla ilk etkilediği hali o haliydi bence.O sahnede Yasemin evden çıplak ayakla çıkıp koşarken ve Yasemin'le konuşurken o an aşk filan olmasa da mutlaka bi etkilenme vardı.O masumluk,çocuksuluk etkilemişti beni de...O yüzden o sahnede etkilendim bir tek...

blue ivy
11-05-07, 22:56

zaten bunu necdetde biliyor,yani yaseminden umut yok artik ona,e hakli yasemininde onu sevmesi lazim,ama necdet guzidenin ona asik oldugunu anladi bu bolum hele sukur,boylelikle neco direkt kara borulceye yonelecek.
yani melalim iddiayi kaybettik:img-yes:

özge_letyy
bu keriman hanımdan özenme olayı çok komik ya haklısınız valla:img-hyste
nida ablam cidden gerek kalmadı o sahne bitirdi beni ancak bu kadar olurdu tebrik ediyorum senaristleri

şilimsi
öyle deme funda abla..ortada bir ex aşk durumu var kanımca:)
şahsen ben yaseminin yerinde olsam ahmete pas vermeden aylayı tebrik etmeye giderdim..ama yasemin yapmazz..alık alık aamede bakar:):)
neden??valla bende bilmiyorum..kızın huyu oo:)

avrilcansu
11-05-07, 22:57
Tamam, Ahmet'in karakteri biraz bozuk, ve bence kessinlikle ama kessinlikle Cemal ile karşılaştırılmaz, çünkü Cemal Ahmet'e 1001 basar ama :)
Yani sonuçta ben bu diziyi bir tek Necdet&Ahmet&Rüya için izliyorum, ha birde bizimkiler var tabi.

Onun dışında izlemezdim.
Bu arada Ahmet'in karakterini sevmiyorsunuz ama, Cemal kaç yılındaki bir karakter, Ahmet kaç yılındaki bir karakter.
Yani aradaki farkı görebiliyor musunuz?

Bird eub yönden bakmak lazım...

Melal
Hatırlasevgili adlı arkadaş lütfen Türkçe'yi katletme.
Ve harfleri uzatma yasak...

Yasemin şimdi Ahmet'in aşık olduğu halde değil.
Yani o zaman ki masumluğundan eser yok.
Ahmet hala bu kızın nesini seviyor anlamış değilim.

Billush
Necdet&Ahmet&Rüya Forever

Canım hiç benzetme, sen nere, domates nere?

(Bazı yanlarınız benzyo mu ne?:icon_whis )

İlk bölümlerde benziyordum kuzum ama şu an benziyor olmamıza imkan yok ben bu kadar olamam ya.Bırak kursun yeni bir hayat Allah Allah rahat bıraksana adamı yani Ahmet'i :)

vega58
24.bölüm
öncelikle yine kıyafetlerden başlayayım..ben aylanın nişandaki halini çok sevdim...güzeldi yakışmıştı giydiği..ahmetin yanına da yakışmıştı..ahmete de smokin çok yakışmıştı..:img-in_lo yasemin yine vur deyince öldürmüştü..güzel olayım diye biraz abartmıştı..yine boya kutusuna düşmüş gibiydi..sevmedim ve beğenmedim..
sanki gitmek zorundalar mıydı necdetle yasemin..uyuz oldum..ahmet zaten üzgün..verdiği karar dan cayacak gibi duruyor..yasemin hala ne istediğine karar veremedi..adamın düzen kurmasını istiyorsan ne diye kafasını karışıtırıyorsun..üf yani yasemin tuhaf bir yaratık oldu çıktı..
en beğendiğim sahne ahmetin annesiyle konuştuğu sahne ve yasemini hayallediği sahneydi..ayrıca güzide ile necdetin sahneleri de çok hoştu..nedet yavaş yavaş durumu çakmaya başladı..
ilk sahneyi hiç söylemiyorum..ıııyyyyy şeklinde izledim..
rıza ve ailesinin bütün üyeleri sorunlu..bu bölüm daha çok onlarla uğraştık durduk..şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım..
bu arada yaşar da gittikçe gönlümü çeliyor hınzır..ne kadar aklı başında laflar ediyor..

fundapehlivan
Cansel Elçin ve Okan Yalabık bu akşam çok iyi bir performans sergilediler.
Ama senaristlerden rica ediyorum lütfen Beren'i ağlatmayın.
Kızdan ses geliyor ama görüntü yok.:img-hyste :img-hyste
Yasemin'in ağlaması asla inandırıcı değil ve onu seyrederken acımak yerine gıcık oluyorum.
Hatta kanalı değiştiriyorum mümkünse Beren hep gülsün kıza gülmek yakışıyor.:)

Ya canseli gerçekten iyi buldun mu?
Ben bilmiyorum!!
O kadar az gösterildi ki gerçekten bilmiyorum:sad53:

Yaseminin ağlamasın da ben de off ladım baya!
Ama ben sesine takılıyorum! Böğürüyor resmen:img-hyste

muko88
Neden mi dedi valla duymadım.
Herhalde Necdet'i Yasemin'i bozmasından dolayı duyduğım sevinçtendir.
Yasemin ilk bölümlerde Ahmet'in odasına girdiğinde ve Ahmet'e seninle olamam dediğindede nedenn demişti dimi yanlış hatırlamıyorsam.:):)

İşte hatırlaman gereken sahne buydu bacım...:):):)
Ahmet de reddedince nedden diye sormuştu...
Bu sefer daha bir rahat sordu ama; ee tabi önceden antremanı var bu konuda:img-hyste

Melal
11-05-07, 22:58
zaten bunu necdetde biliyor,yani yaseminden umut yok artik ona,e hakli yasemininde onu sevmesi lazim,ama necdet guzidenin ona asik oldugunu anladi bu bolum hele sukur,boylelikle neco direkt kara borulceye yonelecek.
yani melalim iddiayi kaybettik:img-yes:

Dur canım ya daha henüz kaybetmedik.
25. bölüm sonunda sonuç ortaya çıkacak.:)

Teo'da Lale'ye aşık acaba diyorum Teo ve Lale formaliteden evlenmesinler.
Hani Teo Yunanistan'a gidip geri dönebilsin diye.:)

fundapehlivan
11-05-07, 22:58
Yasemin'in onu o masumluğuyla ilk etkilediği hali o haliydi bence.O sahnede Yasemin evden çıplak ayakla çıkıp koşarken ve Yasemin'le konuşurken o an aşk filan olmasa da mutlaka bi etkilenme vardı.O masumluk,çocuksuluk etkilemişti beni de...O yüzden o sahnede etkilendim bir tek...

Evet orası bence de çok güzeldi...

Ama bir an ahmetin aylaya yasemin diyeceğini sandım!
Ayy mithiş olurdu ama maalesef:icon_sorr

Ne kötüyüm:img-hyste

Billush
11-05-07, 22:59
billur ben neden hiçbir zaman etkilenmedim acaba?ben gerçekten delü müyüm?:img-hyste
ex aşk aamed :img-hyste hehe :img-hyste

Anam senden etkilenmeni bekleyen yok ki :img-hyste Sen delüsün ben delüyüm iz delüyük ama sende biraz katılık da yok değil :icon_whis Aman boşver sulugöz olmaktan iyidir kanka :img-wink:

fırtına_
Hatırlasevgili adlı arkadaş lütfen Türkçe'yi katletme.
Ve harfleri uzatma yasak...

Yasemin şimdi Ahmet'in aşık olduğu halde değil.
Yani o zaman ki masumluğundan eser yok.
Ahmet hala bu kızın nesini seviyor anlamış değilim.

vallaha bende

kız bunu ekti üstüne git kendine hayat kur dedi
başkasıyla evlendi çocuğu var

ama ahmet hala bu kızı seviyor
ilginç doğrusu...bu iş aşkı geçip saplantı haline gelmiş bence (yanlış anlaşılmasın ben ahmet aşık değil demiyorum )

zeyneps
Yalnız dizi sonlarında genellikle birileri bakışıyor ve öyle bitiyor:img-hyste

Bir de bakışmalar da uzun uzun:img-hyste
Ayy saçmalıyorlar ama bazen...

Hayır orada kız nişana gitmiş ahmete bakıyor iki saat! Olacak iş mi?
Ahmet hadi şoklar da diyelim..
Ama biri de mi uyarmıyor!
Hop oğlum, nişan gecen de kızları kesme bari derlermiş:img-hyste
Ne bilsinler eski aşkı olduğunu:img-hyste

:img-hyste :img-hyste bence de biri öyle desin :img-hyste şimdi ki zamanda olsaydık öyle demek yerine "şu yavruya bak ,fındıkfıstık ...yollu bu yollu " derlerdi :img-hyste Ahmet'de orda zok pis dalardı işte :img-hyste

Evet ya onlar nie öyle öyle uzun uzun bakışıyolar milette çakmıo mu hayır çakıolarda herkes anlamıştır o kadar da salak değillerdir heralde ayy dedikodu çıkıcak şimdi konu komşu ne diyecek Melahat'in damadı hakkında "amaaaaan sorma komşu meğer kız bunun eski aşkımıymış ex ex yani":img-hyste

şilimsi
o yönden bakınca daha kötüü ama cansu..,
ahmetin döneminde türkiye karışık..gerçi cemalsde farklı mı savaş var ama:)
yani ailelerin tutumu falan herşey ortada ahmetin zamanında..evlenmeden kızı hamile bırak!evli olduğu halde git kaçalım de!gizli gizli buluş!
cemal o dönemde yaşasaydı yapar mıydı bunları?ı ııh sanmıyorum:hıh

muko88
NAPIMM SOKDAYIMM HERGUN OYLE GUZELIK GORMUYOM VALLA

Bu forumun da kuralları var...
Türkçe'yi düzgün kullanmak, harfleri uzatmamak ve gereksiz mesaj yazmamak gibi.

Melal
Ya canseli gerçekten iyi buldun mu?
Ben bilmiyorum!!
O kadar az gösterildi ki gerçekten bilmiyorum:sad53:

Yaseminin ağlamasın da ben de off ladım baya!
Ama ben sesine takılıyorum! Böğürüyor resmen:img-hyste

Cansel'i iyi buldum.
Çünkü bakışlarını,mimiklerini gayet iyi kullandı.
Özellikle Yasemin'i hayal ettiği sahnede çok iyiydi.:)

avrilcansu
öyle deme funda abla..ortada bir ex aşk durumu var kanımca:)
şahsen ben yaseminin yerinde olsam ahmete pas vermeden aylayı tebrik etmeye giderdim..ama yasemin yapmazz..alık alık aamede bakar:):)
neden??valla bende bilmiyorum..kızın huyu oo:)

Öhöm höhm biraz gerçekçi olalım Şevval..
Bence gerçektne pas vermememzlik etmezdin, kişiye göre dğeişir, ama ben öyle yapmazdım.

Kızım kaç ay çıkmışlar, ilişkileri, aşkları ne kadar büyükmüş, bir merhaba demek bile yok mu?

Ayrıca sizde çok gidiyorsunuz Ahmet&Yasmein'in üzeirne. Eskiden güzel bir aşkları vardı ve şimdi yok...

Sinem90
allahım bu kız yine mi çocukça şeyler yazmaya başladı? :hıh
zeynep hoşgeldin bebişim.bana kızgın değilsindir umarım.:img-blush
haklısın boya kutusuna düşmüş sanki.yalnız kıyafet gerçekten kerimandan bence.:img-hyste

sinope

melalcigim ben artik domatesten her seyi beklerim bacim,bu neconun odasina dalar,alisti bir kere(alismis kudurmustan beter diye bir atasozu vardir)o misal yaparmi yapar domates:img-hyste :img-hyste :img-hyste

LİN
11-05-07, 23:00
Tam da diziden umdumu kesmişken eh az da olsa toparladılar.
Herşey bir yana Ayla'ya üzüldüm.Kendi nişanında bile Yaseminin gölgesinde kaldı.Ahmet'in hukukçu arkadaşları kapıya kim bu gelen güzel? edasıyla bakmaları ve sonrasında Ahmet'in donup kalması güzeldi gerçekten.
Hadi hadi heyecan geldi yine diziye...:happy0064

_nesli_
bu bölüm neydi ya böyle ilk sahnelerde zati bi şok yaşadım ohh mors oldu gıcık
yaseminin elbisesinide hiç beğenmedim gören de 40larında bişiy zanneder bu kızı hiç yakışmamaış :hıh ya içime oturdu necdet-güzide sahneleri hiç sevemedim o kızı ölsün gebersin çıksın diziden ya karafatma nolcak.sanki bebeğe mama veriyodu eliyle veriyo adamın ağzına tatlıyı ya daha yasemin bile öyle yapmıyo o nasıl yapıyo içine gircekti çocuğun karafatmaların evindeyken dans ederler sandım ama Allahtan etmediler.bu bölümde de ahmet arka planda kalmıştı bence çok az gösterdiler doyamadım.

kısacası en sinir olduğum şey karafatmaydı (güzide) uyuz şey yaseminde bile uyuz
(bide şeye çok güldüm ışık yasemin nezahat gidince rıza mehmet necdet sap gibi kaldılar :D ) karafatma dışında fena bi bölüm değildi

şeboist ablam sen bu karafatmaya da bi isim buldun mu???? :D yoksa karafatma olarak kalsın mı? :D

Billush
Evet orası bence de çok güzeldi...

Ama bir an ahmetin aylaya yasemin diyeceğini sandım!
Ayy mithiş olurdu ama maalesef:icon_sorr

Ne kötüyüm:img-hyste

Ay süper olurdu be Funda :img-hyste Senarist olduğumuz nasıl belli :img-hyste İlla bir canilik yapacağız :img-hyste Harika olurdu bayılırdım o sahneye emin ol :icon_evil

anita
necdetin hareketini begendim admin bunca ay gunahini almisim sayemde cennetlik oldu sevinsin tomates gene ayni tomatesti bu seferde necdet kizartti kizi harbi cocukmussun necdet yasemin kafayi yemek uzere ne yapacani bilemeyen bir mayin heran patlaya bilir bana kalirsa yasemin ahmet evlenirken nikahi bile basar ben bide yaseminin babasina kizdim be adam daha kadindan ne bekliyorsun yok kollarini acip gelmenimi isdesin yeter yani cok iyi yapti herkes kendi yoluna :happy0064

avrilcansu
11-05-07, 23:01
Cansel'i iyi buldum.
Çünkü bakışlarını,mimiklerini gayet iyi kullandı.
Özellikle Yasemin'i hayal ettiği sahnede çok iyiydi.:)
Melal abla snaa katılıyorum.

Bu akşam Okan&Cansel harikalardı. Okan ilk defa kendini bu kadar gözterdi ki, Cansel her gece parlıyor bence :)

Ve dediğin gibi, lütfen Berne ağlamasın. Küçük çocuklar izliyordur belki, korkmasınalr:)

badger
Yaseminin rujuna taktınız arkadaşlar ama o dönemlerin en moda ruj renkleri nar çiçeği kırmızısıyla vişne çürüğü...Ayrıca gece kıyafetlerinin olmazsa olmaz renklerindendir...
Ahmetin gördüğü hayal hakkında konuşmak gerekirse, Ahmet bence Yasemini ilk farkettiği, ilgisini çekmeye başladığı an o andı ve o sahnede gerçekten güzel bir birleştirme olmuş ve hoş bir enstantane gerçekleştirmişler...Geçen hafta Carmen, bu haftada Ahmetin Daydreaming olayı güzel olmuş...
Necdet, Ahmetle Yaseminin bu karşılaşmasından sonra artık iyicene emin oldu ve hayatta bir daha Yasemine sokulmaz..Yaseminin nişana gitmesi bence doğru bir tepkiydi, iyi de oldu...Bu Ayla, beni delirtecek nasıl bir yüzsüzlüktür, Yasemine emrivaki davetiye uzatmak...Bir de masum masum konuşuyor ya...Hay Allahımmmm...

fundapehlivan
Tamam, Ahmet'in karakteri biraz bozuk, ve bence kessinlikle ama kessinlikle Cemal ile karşılaştırılmaz, çünkü Cemal Ahmet'e 1001 basar ama :)
Yani sonuçta ben bu diziyi bir tek Necdet&Ahmet&Rüya için izliyorum, ha birde bizimkiler var tabi.

Onun dışında izlemezdim.
Bu arada Ahmet'in karakterini sevmiyorsunuz ama, Cemal kaç yılındaki bir karakter, Ahmet kaç yılındaki bir karakter.
Yani aradaki farkı görebiliyor musunuz?

Bird eub yönden bakmak lazım...

1000 basar filan deme ya:icon_sorr
Sonuçta dediğin gibi dönem farkı çok önemli...
Biri asker, hayatı işi olmuş, milliyetçi bir yüzbaşı...
Onunla karşılaştırmayalım ahmete haksızlık...

Sadece ahmetin karakterine bakıp iyi kötü demek doğru bence...

eylul
Yasemin ve Ahmet’in bir ömrü ayrı geçirmeleri ihtimalinden nefret ediyorum.

Ahmet’in aşkının karşılığı yok sanmasına dayanacak gücüm kalmadı.

Birbirlerini hala herşeyden çok sevdikleri gerçeğini karşılıklı olarak öğrenmezler ise bu şahane diziyi artık seyretmeyeceğim..Fenalık geldi.
Yani Ahmet'in ve Yasemin'in gözleri aslında lugat lugat aşklarını anlatıyor ama..

-Necdet dünyavi duygulardan arınmış , ilahi bir aşk ile Yasemin’i madem bu kadar seviyor..Gitsin artık Ahmet’e her şeyi anlatsın..

-Yasemin’in annesi Yasemin’in günlüğünü bulsun ve gidip Ahmet’e versin.

-Ahmet’in annesi Yasemin’e kol düğmelerini versin ve sen sakla ..Ahmet seni sevmekten hiç vazgeçmedi deyiversin..Ölürmi iki kelime etse..

Pek çok ailevi nedenden kavuşmaları vakit alsada..Bu anlamsız uzaktan bakışma bitsin artık...Ne olur...

-Ahmet’in acılarını seyretmek Çin işkencesi...

-Necdet’e de çok üzülüyorum..Yeryüzünde yok böyle bir melek..Ama onun kaderi acı çekmek..Böyle yazılmış..

Bu Meleği dilerim mutasyona uğratmazlar...Mutlu olmak onunda hakkı ama....O Yasemin’i seviyor ve öyle de kalmalı...

Necdet bu dünya için fazlasıyla bir hayal..Dilerim bu hayali bozmazlar..

Genede Ahmet ile Yasemin’in bir gençlik aşkı olarak kalmaları....NAYIR..NOLAMAZ...

hatirlasevgilii
bu arada ayla agzinin payini aldii valla :img-yes: yasemineee hava atiyoduu gel gel diyeeee yasemindee bii geldiii ayla alt ust oldu ahmete bakdii sonra ahmetin bakdigi yere OZAMAN AANLDIII ONLARINN ASKLARIN BUYUKLUGUNUU
yani insallah anlamistirrr

blue ivy
Dur canım ya daha henüz kaybetmedik.
25. bölüm sonunda sonuç ortaya çıkacak.:)

Teo'da Lale'ye aşık acaba diyorum Teo ve Lale formaliteden evlenmesinler.
Hani Teo Yunanistan'a gidip geri dönebilsin diye.:)

yok yok melal necdet gonlunu guzideye kaptiracak,umit etme artik.
evet teo ile lale formaliti icabi evlenebilirler,annemin aklina geldi bu,boylelikle rahat gidip gelebilir:img-yes:

avrilcansu
Ay süper olurdu be Funda :img-hyste Senarist olduğumuz nasıl belli :img-hyste İlla bir canilik yapacağız :img-hyste Harika olurdu bayılırdım o sahneye emin ol :icon_evil
bende diyecek sandım:)

Ahanda şimdi Ayla tokadı basacak:)

Ama demedi, keşke deseydi:img-hyste

muko88
11-05-07, 23:02
Ekşi'den taze bir yorum...
Nida'cım senin görevin ama dayanamadım:)

butun disi karakterler bi sekilde erkekleri kivama getirdiler.necdet'i adini unuttugum pastaci kiz, yasar'i isik, ahmet'i de ayla..ayla'nin nisanlanma istegini allayip pullamasi superdi ayrica.."nisanli olsak gelirdim." vay be,bu iliskinin erkegi olarak ayla'yi seciyorum ben de. ahmet'in ayla'yi yasemin olarak gordugu sahne eski,deli gibi aglatan bolumleri hatirlatti bana, cok guzeldi ya..sonunda teo'yla lale de olmeden once bi kez karsi cinsle temasa gectiler,lale'nin teo'nun elini tutmasiyla. yasemin'in nisandaki hali de cok itici geldi bana,o dudaklar neydi oyle, kopkoyu bi rujla sisirilmis,igrenc..

Melal
Ayla Yasemin'in nişana gelebileceğini tahmin etmedi.
Kız Ahmet'i hala seviyor gelmez diye düşündü ama evdeki hesap çarşıya uymadı.
Valla şimdi hiç boşuna kıskanmasın ama kıskansada asla belli etmez Ayla yengemiz.:):)

Sinem90
nesli güzidoya kara börülce demiştim. :) ama ben sevdim bu hatunu.:img-blush
cemalin yerini tutamaz bunu kabul et funda.aamedi sevmiyoruz biz. :hıh

şilimsi
11-05-07, 23:03
cansuuu pas vermezdim derken öyyle bakışlarımla yemezdim manasında:):)
uza<ktan tebrik ederdim falan..
ayrıca!!!yasemin ahmeti görünce onun çekim alanına girdiğin çok iyi biliyor..bunu bile bile ne cürretle geliyor nişana!!ortamı gerçek için..
ama ben diyorumm ortam seni germeden sen ortamı ger diye:)
cansel abinin oyunculuğu gerçekten mükemmeldi ama canlandırdığı karakteri sevmiyorum sevemiyorum ya nie ufh:hıh

vega58
aylaya gerçekten ben de üzüldüm..çok zor bir durum..keşke çağırmasaydı..ama arkadaşları çağırmamazlık da olmaz..bari o kadar ısrar etmeseydi..belki yasemin gelmezdi..üf keşke gelmeseydi yasemin ya..ahmedim zaten üzülüp duruyor..bir de onu görünce..aylanın da ahmetin de nişanları burunlarından gelecek..

Billush
bende diyecek sandım:)

Ahanda şimdi Ayla tokadı basacak:)

Ama demedi, keşke deseydi:img-hyste

İnanmıyorum ya :img-hyste Nedense böyle canice düşünenler hep senaryo yazma meyli olanlar :img-hyste Ne var bu senaristlikte anlamadım ki :img-hyste İnsanı canileştiriyor kanımca :img-hyste

merhem
bu arada ayla agzinin payini aldii valla :img-yes: yasemineee hava atiyoduu gel gel diyeeee yasemindee bii geldiii ayla alt ust oldu ahmete bakdii sonra ahmetin bakdigi yere OZAMAN AANLDIII ONLARINN ASKLARIN BUYUKLUGUNUU
yani insallah anlamistirrr

hangi
askin buyuklugu dizinin basini izlemedin galiba:img-hyste
Ayrica Lutfen kurallara uyalim:icon_whis

billur ve cansu sizede aynen katiliyorum:img-in_lo

defneee
Allahım şu Yasemin'i ağlatmasınlar katılıyorum Melal ablaya kız bağıra bağıra ağlıyor sinir etti yine beni off Ayla'yada ısınamadım bakalım evlenince ne olucak
çok tuhaf Yasemin'in nişana gitmesi neyse bu arada bizim pastacı kız iyice yaktı abayı Necdet'e...nasıl gönderdi Yasemin'i iyi oldu yakışmazdı zaten başka türlüsü ona gerçi üzüldüm bi ara ama kendi düşen ağlamaz

fundapehlivan
11-05-07, 23:04
o yönden bakınca daha kötüü ama cansu..,
ahmetin döneminde türkiye karışık..gerçi cemalsde farklı mı savaş var ama:)
yani ailelerin tutumu falan herşey ortada ahmetin zamanında..evlenmeden kızı hamile bırak!evli olduğu halde git kaçalım de!gizli gizli buluş!
cemal o dönemde yaşasaydı yapar mıydı bunları?ı ııh sanmıyorum:hıh

Ama beraber oldular ve vicdan azabı çekti... Hemen evlenelim bize yakışmıyor dedi!!!!
Bunları unutmayalım bence...

Evli olduğu halde kaçalım demesi yanlıştı belki ama mutsuzluktan mahvolmuş, aşkını geri isteyen birini düşünürsen biraz da hak verirsin bence...

Bu arada cemal onların döneminde ya