PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-13

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

zeyneps
16-05-07, 21:36
Ya Yaşar&Işık ayrılacaklar gibi gözüküyorlar Işık Yaşar'ı yanlış anlıyor galiba :sad53: :sad53: Offff bu aşkın sonuda mı ayrılık yoksa allahım riva mı bu :sad53:

Ya Birde bende öyle olacağını düşünüyorum Necdet ve Yasemin Ayla-Ahmet evliliğinden sonra boşanacaklar ve Ahmet hiçbirşey yapamayacak kalakalacak gibime geliyor :img-cool2 Yeaso'nun ortada kalmasına sevinirim ama sonuçta Rüya ve Ahmet'ide düşünüyorum :icon_sorr :img-help: :img-in_lo

&sedef&özcan&
16-05-07, 21:41
şimdi gıcıklık değil mi, Necdet Yaseminden tam Ayla Ahmetle evlendikten sonra ayrılır, sonra Ayla Ahmete kedi gibi tırnaklarını geçirir, Ahmeti bırakmaz, ayılır bayılır amansız bir hastalığa düşer ve bunu kullanarak Ahmeti evli kalmaya
mecbur eder, Yasemin bekar kalır kavuşamazlar, falan filan..Zavallı Ahmete olan oldu yine, adamın ne suçu var ki bu kadar eziyet?? Acaba Michelle in ahını mı aldı nedir? Vallahi senaristler ne yaparsa yapsın, Ahmeti bir an önce Aylayla olacak müebbet eziyetten kurtarsınlar..

Katılıyorum cnm sana insanı delirtiyorlar ya.Ayla zaten bi evlense Ahmet ona "defol git ben Yasemini seviyorum" dese bile gitmez o yüssüz.Ahmetle Ayla evlenirlerse dizi iyice kördüğüm olur artık.
Keşke onlar evlenmelerini engelliyecek bişey olsa mesela bunlar tam evlenirken yasemin gelse rüya senin kızın dese falan(tabi bunlar sadece bir hayal,olacağını hiç zannetmiyorum)yada bunlar tam evlenirken aylanın annesi gelse siz kardeşsiniz dese falan:img-hyste valla 1. dediğimden bile daha imkanlı gözüküyo bu:img-hyste

şilimsi
16-05-07, 21:46
kanka..bencede öyle olacak..
ahmette aylayı aldığıyla kalacak öyle..yasmin ayrıldıktan sonr ahmete yanaşır mı acaba..
kesin ayrıldıktan sonra söyler zaten rüyayı!!!
çıkarcı sirseri:hıhherşeyi beklerim ben ondan valla..

tugchemre
16-05-07, 21:49
çok şükür gördüm fragmanı

yaşarla ışık karışık gibi...kavgada yaşar bizimkilere bişey yapıyormuş da ışık oyüzden kızıyomuş gibime geldi
güzidemiymi neydi ya hala öğrenemedim anladınız siz onu işte ona tümden siinr oldum resmen necdete açıkaçık seni, beğeniyorum diyo ya ne yüzsüzlüktür bu
gelelim canımın içine aylayı öpüyodu ya ama yaseminin okuluna gitmeside sinir edici bi durum bırak necdetle ne yaparsa yapsın bölüm resimlerinden anladığım kadarıyla rüyanın necdetle yasemini barıştırmaya çalıştığını düşünüyorum umarım öyledir araları çok iyi olsun hem necdetciğim mutlu olsun hem ahmet kurtulsun:happy0064

zeyneps
16-05-07, 21:56
kanka..bencede öyle olacak..
ahmette aylayı aldığıyla kalacak öyle..yasmin ayrıldıktan sonr ahmete yanaşır mı acaba..
kesin ayrıldıktan sonra söyler zaten rüyayı!!!
çıkarcı sirseri:hıhherşeyi beklerim ben ondan valla..

İvet bende beklerim :hıh Şimdi bunlar ayrılırlar Ahmet o zaman belki Yaso'ya yanaşmaya çalışır Yaso'da yakınlaştıkları bi zaman Rüya senin kızın der ,Ahmet kızar filan ama bir türlü Ayla'dan ayrılamaz çünkü Ayla fesatlığından verem olur ya da çocuğu olamayacağını öğrenir psikolojisi bozulur Ahmet'da ayrılamaz ,zaten Rüya'da baba baba diye tutturur ,Rüya büyüyene kadar gizli kapaklı buluşur bunlar ,Ayla'da bir gün öğrenir ve babasından kalan silahla önce onları vurur ,sonra da intihar eder :icon_whis Rüya'yı da Sivim ve Mimeeed evlatlık alıp büyütürler ,onlar sayesinde akıllı bir gencimiz yetişir :img-blush :img-in_lo

badger
16-05-07, 21:56
Ya Yaşar&Işık ayrılacaklar gibi gözüküyorlar Işık Yaşar'ı yanlış anlıyor galiba :sad53: :sad53: Offff bu aşkın sonuda mı ayrılık yoksa allahım riva mı bu :sad53:

Ya Birde bende öyle olacağını düşünüyorum Necdet ve Yasemin Ayla-Ahmet evliliğinden sonra boşanacaklar ve Ahmet hiçbirşey yapamayacak kalakalacak gibime geliyor :img-cool2 Yeaso'nun ortada kalmasına sevinirim ama sonuçta Rüya ve Ahmet'ide düşünüyorum :icon_sorr :img-help: :img-in_lo

O küçücük çocuğa bunları yaşatmasınlar...Yalanlar üstüne bir hayat kurmasınlar...Bu konuda birazcıkvicdan azabı görmek istiyorum.

beren_delisi
16-05-07, 22:01
ya o gıcık ayla ile gıcık nejidett e çok sinir oluyorum ikiside nankör kediler resmen ikiz ikiz bunlar yasemin ile amedimi ayırmaya çalışıyorlar piss nankör kedilerr

şilimsi
yaa o zamanlar DNA testi falan var mıydı?:img-hyste
hayır yani eğer yasemin söylerse ahmet inanmazsa nasıl kanıtlayacaklar bunu..
gerçi o zamanda olmasa bile sorun değil..
yaso ahmete söyleyene kadar uzay çağına gelecekleri için DNA çoktan çıkmış olur yani:img-hyste
kankaa Sivim&meemed süper bir çift olup iyi birer anne-baba olurlar ama yaseminden bir parçayı çocukları bilmesinler:hıh
meemed zaten her gün görüyo rüyayı..ayrıca 1 tane çocukları var zaten onların..DENİZ..bir orduya bedel kendisi kanımca:img-hyste

zeyneps
O küçücük çocuğa bunları yaşatmasınlar...Yalanlar üstüne bir hayat kurmasınlar...Bu konuda birazcıkvicdan azabı görmek istiyorum.

Yok yok bence bunlarda vicdan zor görürüz biraz ,ben özellikle Necidet'te hiç böyle bişey göreceğimi sanmıyorum acaba birgün Ahmet'e ve Rüya'ya yaşattıklarından dolayı pişman olur mu ????Sanmam nie olsunki evlendikten sonra bile çocukluk arkadaşının sevgilisiyle yüzsüz yüzsüz bakmıştı suratına Ahmet'in :hıh

Ayrıca ben Güzide'nin ikiyüzlülük yaptığını düşünmüyorum ,Necdet'e seni beğeniyorum dedi demeseydi ve arkadaş gibi görünmeye çalışsaydı asıl ikiyüzlülük bu olurdu bence...

badger
16-05-07, 22:02
Biraz da Işık ve Yaşar konusuna girelim derim... Bazı arkadaşlar, bu aşkı destekliyor ama ben açıkçası onların işini de en az ablasınınki kadar bahtsız görüyorum.

zeyneps
16-05-07, 22:06
Bende çok bahtsız görüyorum onları yani sonu hiç hayırlı diğil gibime geliyor :sad53: :sad53: Yaşar'a bişey olacak diye korkuyorum ya :sad53: :sad53: Nolur onu bari bıraksınlar rahat onları yani...Oofff offf...Deniz'de Ahmet'e sert çıkıyo galiba ,hişşşt hocaya hiç öyle denir mi zaten herkes vurmuş bi de sen vur değmüüüü:hıh sahipsiz mi sandın sen onu :hıh delürtme beni :hıh Şaka ediyorum alınma bebişim ben seni seviyim:img-in_lo

OXFORD
16-05-07, 22:06
Ayrıca ben Güzide'nin ikiyüzlülük yaptığını düşünmüyorum ,Necdet'e seni beğeniyorum dedi demeseydi ve arkadaş gibi görünmeye çalışsaydı asıl ikiyüzlülük bu olurdu bence...

ben de katılıyorum en azından güzide olduğu gibi görünüyor.o dönemde evli bir erkeğe bunu söylemek cesaret ister.evet çok doğru olmaz ama saçma sapan davranmaktansa aşkına karşı(bkz=yasemin)açık açık söylemesi daha iyi.zaten aşk bazen de her şeye rağmen zorlukları göze almaktır en olmadık zamanda intihara kalkışmak demek değildir.:img-hyste

merhem
16-05-07, 22:07
ya o gıcık ayla ile gıcık nejidett e çok sinir oluyorum ikiside nankör kediler resmen ikiz ikiz bunlar yasemin ile amedimi ayırmaya çalışıyorlar piss nankör kedilerr

Ne diyorsun sen ya??
Uff beren hayranlari birde bana laf eder..:icon_whis
Yasemin domatesine bak sen once isteseydi ahmetle giderdi ona dur diyen olmadi ama o ahmeti agac etmeyi yegledi dogru izle oyle yorum yap :icon_whis

archeologue
16-05-07, 22:08
vallahi ben yaşar&ışık aşkının en büyük destekçilerindenim...
dizide doğru dürüst bulduğum sayılı aşklardan...(anlamsız bulduğum tek aşk ahmet ve yasonun ki tabi:img-pilot ) Umarım bu karışık dönemleri birbirlerinden kopmadan atlatabilirler...ama bu pek mümkün görünmüyor daha çok yara alacakları belli:sad53:

serenalti
16-05-07, 22:08
yaşar sordu benmle her türlü zorluğa var mısın ?
ışık dedi varım..

ve fragman da ışık yaşarı dinlemedi bile..
ne anladm bn bu ışık'ın aşkından..

aynı ablası işte..önce bi heyecanlı falan aşkını ilan ediyo..
sonra da herşeyi karıştırıyo..peh..

@ly
16-05-07, 22:11
Sana katılıyorum badger... Işık ve Yaşar'ın aşkı çok umutsuz. Sadece siyasi görüş farklılığı değil yetiştikleri ortam da çok farklı. Uzun vadede birçok sorun çıkar.Zaten Ahmet-Yasemin vakası yeterince bunalttı bizi,bir de Işık'la uğraşmayalım:icon_sorr

şilimsi
16-05-07, 22:11
ben de katılıyorum en azından güzide olduğu gibi görünüyor.o dönemde evli bir erkeğe bunu söylemek cesaret ister.evet çok doğru olmaz ama saçma sapan davranmaktansa aşkına karşı(bkz=yasemin)açık açık söylemesi daha iyi.zaten aşk bazen de her şeye rağmen zorlukları göze almaktır en olmadık zamanda intihara kalkışmak demek değildir.:img-hyste

al bendende o kadar özge ablacım..hayır bir de yasemin bu kadar dengesiz olmayı nasıl başarıyor anlamıoyorum..hem ahmetin nişanına gidiyor..hemde ertesi gün ahmeti kendisiyle aynı okulda öğretmen olarak görünce "burda ne işin var biz senle yollarımızı ayırmamış mıydık?" diyor:img-hyste ..ya sen kimsin de hesap soruyorsun..ahmetin seni adam yerine koyduğuna şükret kızım!!ondan sonra da okul çıkışı ahmete gel seni gideceğin yerin yakınına bırakayım diyor..mantığa bak:img-pilot

badger
16-05-07, 22:12
Yok yok bence bunlarda vicdan zor görürüz biraz ,ben özellikle Necidet'te hiç böyle bişey göreceğimi sanmıyorum acaba birgün Ahmet'e ve Rüya'ya yaşattıklarından dolayı pişman olur mu ????Sanmam nie olsunki evlendikten sonra bile çocukluk arkadaşının sevgilisiyle yüzsüz yüzsüz bakmıştı suratına Ahmet'in :hıh

Necdet, hatta beter olacak, çekecek diye düşünüyorum. Anında öfkelenip ayağa kalkan ön yargılı bir insan...Şekil 1 a, Keriman-Ahmet buluışmasını nasıl da çarpıtmıştı, ancak bu konuda jetonu 7 sene sonra düştü..trinnkkkk! Hep ona göre doğrular bellibir şekilde olmalıydı ama yavaş yavaş bu klişelerin artık kafasına kafasına vurulacağı günler gelecek...Vallahi ben geçen gecede Necdetin hevesle Yaseminle beraber olup, sabahında hiç de mutlu olmadığını anlamasını çok isterdim...O ütopik sevgisinin camında bir çatlamasını isterdim...

fundapehlivan
16-05-07, 22:15
Maaşallah diyorum ya hep bu dizinin kadınlarına!

Bir baktım fragmana...
Güzide Necdete evli olduğunu bile bile seni beğeniyorum diyor!
Şaştım kaldım ama şaşmamam lazımdı aslında...
Ben sevmiyorum bu güzideyi...

Ayla maaşallah bir şey diyemiyorum en azından nişanlısı
Ama maaşallah hep ilkler bayanlardan geliyor...

OXFORD
16-05-07, 22:17
Keriman-Ahmet buluışmasını nasıl da çarpıtmıştı, ancak bu konuda jetonu 7 sene sonra düştü

arkadaşım çarpıtması konusunda haklısın ama sen de necdetin jeotunu iyice köşeli yaptın.7 sene değil yani.biraz ufak rakamlar lütfen.:img-wink:

şilimsi
16-05-07, 22:18
evet funda ablacım..bu dizinin kadınlar biraz ıımm şeyy[anladın sen onu:img-blush:img-hyste]...
al birini vur ötekine...
yaa tamam ayla nişanlısı ama ahmetin duygularını bile bile öyle davranması bana tuhaf geliyor..daha evlenmeden okuluna gelmesi ahmet yanağından öperken dudağından öpmesi falan..
yaseminden daha çok seviyorum aylayı o bir gerçek ama!
daha evlenmeden bu kadar üstüne düşmesi sıkıştırması..hayrına değil yani:icon_whis
nezoşla rıza karşılaşıyorlardı..nerde??mahkeme falan değildi di mi:img-pilot??

fırtına_
16-05-07, 22:19
Ne diyorsun sen ya??
Uff beren hayranlari birde bana laf eder..:icon_whis
Yasemin domatesine bak sen once isteseydi ahmetle giderdi ona dur diyen olmadi ama o ahmeti agac etmeyi yegledi dogru izle oyle yorum yap :icon_whis

bencede
nejdet gidiceğini bildiği halde yasemine tek kelime etmedi
yasemin kendi gitmedi....

hayir aylayı anlıyorum ama nejdete nasıl nankör kedi diyebiliyorlar anlamıyorum
adam neler yaptı yasemin için

şilimsi
16-05-07, 22:22
necdete laf söyleyenler utansın valla!!
yaseminden birşeyler beklemesi..kendisini sevebileceğine inanması çok normal!!yasemin çok açık kapı bıraktı çünkü!
necdet yasemiin ahmetle(!) gideceğini biliyordu..ama yasemin gitmedi..necdet için kaldı..
necdette kara kaşıma kara gözüme kaldı diye düşündü doğal olarak..kendini borçlu hissettiği için kaldığını değil..bir de teo verdi coşkuyu necdete..necdet iyice yasemininde kendisini sevebileceğine inandırdı kendini!hiç yoktan yere olsaydı bu laf söylerdim ama yaseminin payı büyük burda!!her zamanki gibi domates işte:hıh

Sinem90
16-05-07, 22:23
ebru tamam ekmek arası çıtır çıtır yiyelim onları.iyi giderler.:img-hyste ah kuzum nazlı dursun olduğu yerde.onu ben cemalinden ayırmam.:img-in_lo :sad53: sen bebeksi pembe teninle ayarlarsın aamedi kendine.anladın sen onu.:img-hyste
fragmanı tvde gördüm.daha net tabi orda.harunun fena ağzını burnunu dağıtıyorlarmış.:img-hyste

şilimsi
16-05-07, 22:26
çok sevindin kanımca sinem abla..haruna kastın mı var senin:hıh
ışık yaşarı yanlış anlıyor kanımca..kavgaların içinde görünce böyle olaylara karıştığını falan sanıyor..ama anlamadan dinlemeden..olmuyo ışık..benzeme ablana kuzum!dinlemeyi öğren!!:hıh

(BuRcUu)
16-05-07, 22:27
Fraqmanıı tabii kii izLeyemedim..

YazdıkLarınıza bakıLırsa bn şmiden daha izLemeden yanii
Ayla'ya sinir oLdm.. OkuLa qitmeLer... dudaktan öpmeLer fLn..
Görmemişin nişanLısı oLmuş.. Napıcanı biLemiyor..
Gıcık şey ne oLucak..

merhem
16-05-07, 22:28
ebru tamam ekmek arası çıtır çıtır yiyelim onları.iyi giderler.:img-hyste ah kuzum nazlı dursun olduğu yerde.onu ben cemalinden ayırmam.:img-in_lo :sad53: sen bebeksi pembe teninle ayarlarsın aamedi kendine.anladın sen onu.:img-hyste
fragmanı tvde gördüm.daha net tabi orda.harunun fena ağzını burnunu dağıtıyorlarmış.:img-hyste

neden guluyorsun sirseri
Harunuma oyle gormeye dayanamam ben :sad53: :sad53:
Of canim benim bosver sen o ablasina cekmis Pisiki Gel ben tesseli ederim yaralarininin merhemi olurum:sad53: :sad53: :sad53:

zeyneps
16-05-07, 22:30
Bu Ayla sinirlerimi bozuyo ne o sanki kaçıran var Ahmedi daha kendisini sevmediğini bile biliyo ...ben beni sevmeyen birine asla böyle bişey yapmam bu kadar gurursuz olamam :img-yes: :icon_whis

Ayrıca Sinim yıvruuuum bak Burhan bağa kaldı vattiri vattiri :happy0064 :happy0064 :img-in_lo Zamanla bini seviceğini düşünüyorum ağzımda gümüş kaşıkla doğdum ne de olsa :img-in_lo

Ay neler diyorum ben Işık tamam Yaşar'a seninle her zorluğa varım dedi ama orda Harun dayak yiyor ve sanırım bunu Yaşar'ın arkadaşları yapıyo o sinirle Işık Yaşar'ı yanlış anlıyo olabilir doğal birşey ama sonunda umarım onu dinler:img-in_lo :sad53:

Sinem90
16-05-07, 22:30
aman siz de hemen yanlış anlıyorsunuz.ben de seviyorum kaytan bıyıklı harunu. :) sadece o sahne komik geldi bana.hepsi birbirinin ağzını burnunu dağıtıyordu.:img-hyste
ziynip evet bebeksi pembe tenli burhan sana kaldı.:img-hyste

şilimsi
16-05-07, 22:33
ya ben sevmiyorum kavga sahnelerini..aslında seviyorum ama HS'de kimin kimi dövdüğünü falan anlayamıyorum..çok hızlı geçiyorlar..kim kime vurmuş falan göremiyorum..tadını çıkaramıyorum:img-hyste
kanka..dinlemez kuzum dinlemez..domatesin kardeşi o unuttun mu?eğer ablasına benzediyse dinlemez:hıh

zeyneps
16-05-07, 22:38
Kanka bu arada senin dediğini düşündüm da bizim domatesin hiç bi tane doğru dürüst çocukluk arkadaşı yok domatizin arkadaşları ne de olsa :img-hyste :img-hyste

Lale desen safın önde gideni ,Necidet desen saf mı uyanık mı belli değil bi ileri bi geri sallanıp duruyo,Ahmet desen çok iyi niyetli o da safın önde gideni domatisin arkadaşlarından ne beklersin işte :img-cool2

Domatis diyince sabah annem domatis doğra dedi büyük bi zevkle doğradım ben cani miyim??:icon_whis :img-cool2 Kardeşim bile alışmış ben domatis yemem diyo :img-hyste güçlerimizi birleştirdik domatisi protesto ediyoruz :img-cool2 :img-hyste

şilimsi
16-05-07, 22:41
eğer senini yaptığın canilikse bende caniyim kanımca..aynı şeyi bende zevkle yaptım çünkü:img-hyste
yaa çocukluk arkadaşı tabi olmaz..kim katlanır yasemine..bi tek necdet..
o da pes etti zaten artık..
benim asıl merak ettiğim..necdetin verdiği karar..??sarsıcı bir karar vermiş kendisi..ama biz yine haftaya öğrenicez kanımca:icon_sorr..

badger
16-05-07, 22:43
necdete laf söyleyenler utansın valla!!
yaseminden birşeyler beklemesi..kendisini sevebileceğine inanması çok normal!!yasemin çok açık kapı bıraktı çünkü!
necdet yasemiin ahmetle(!) gideceğini biliyordu..ama yasemin gitmedi..necdet için kaldı..
necdette kara kaşıma kara gözüme kaldı diye düşündü doğal olarak..kendini borçlu hissettiği için kaldığını değil..bir de teo verdi coşkuyu necdete..necdet iyice yasemininde kendisini sevebileceğine inandırdı kendini!hiç yoktan yere olsaydı bu laf söylerdim ama yaseminin payı büyük burda!!her zamanki gibi domates işte:hıh

Yasemin en kabahatli ama Necdetin de kabahati, Yasemini çok severek bazı gerçekleri göz ardı etmesi en az onu da Yasemin kadar suçlu yapıyor benim düşüncemde..Bunca senedir hiç mi Ahmet konusunu açmazsın, ya da Rüyayı ne yapacağız? Bir kere sordun boşanmadı diye aranızda hiçbir şey yokken dışarıya evcilik oyunu sergilemek, onun Ahmet hk hüngür şakırdak bağırmalarla dolu ağlamalarını duymak ama hiçbir şey yokmuş, Ahmetle gitmedi belki beni seviyordur diye düşünmesi ne kadar sağlıklı bir düşüncedir? Olayları Yasemin gibi yokmuş gibi algılayıp, belki beni sevecek ben ona çok iyi davrandım demesi onu masum mu yapıyor? Seviyorum diyerek hayatları mahvetmek ne kadar doğrudur? özellikle çocuklarınkini? Ben aman aman Yasemini tutmuyorum sadece o Rüyanın annesi olması faktöründen dolayı Yaseminin çocuğunun gerçek babasıyla olmasını istiyorum...belki yasemin ahmetten hamile kalmasıyla değil de Necdetle kalp kırıklığına inat evlenmiş olsaydı ve sonrasında bunlar gerçekleşseydi..Necdetin tarafını tutabilirdim...Ama konumuz böyle ilerledi, bu anlamsız komedi de beni rahatsız ediyor..Belki benim de çocuğumun olmasından ötürüdür. Benim aşktan ziyade seyretmek istediğim insanların tüm halleriyle ortaya dökülmesi ve bunların sevabıyla günahıyla bizlere sunulmasıdır...Tıpkı Rus romanlarındaki gibi, steril olmayan karakterler, ne iyi çok iyi ne kötü çok kötü, insanların tüm hallerini izlemek isterim..(Burada Güzide hoşuma gidiyor, her halini gösteriyor, ne düşünüyorsa yapıyor)

Yani kısacası burada Ahmet yasemini seviyor yasemin Necdeti minnet duygusundan dolayı bırakamıyor vs vs konularından öte, ben gerçek insanlar görmek istiyorum.. Bu konuya birazdan devam edebilirim

cerenimo_
16-05-07, 22:45
ahmeti olaylarla alakalı bi konumda görmek ilginç olucak gibi geliyo bana... aylaya da pes diyorum yani evlenme teklifini o yaptı bununla da kalmadı çocuğu kıstırıveriyo kenarda köşede :img-hyste :img-hyste kız dediğin azıcık ağırbaşlı olur hele ki o zamanlarda... gerçi yasemin de öyle değildi ama...

zeyneps
16-05-07, 22:46
Yasemin'in yaptığı şeyin aynısını o da yapar gibime geliyo ama Yaso istemez Necidet zorlayabilir belki sarsıcı demiş ya :hıh

Bu arada nirde o Sinim ağzını burnun dağıtıcam sirserinin:hıh Hem burda Cemal Cemal diye tutturuyo gidiyo diğer forumlarda Burhanıma sahip çıkiyyyyy:hıh delirtiyyy beni yedi bitirdi beni:hıh Bayılazağim vallahi bayilazağim
:icon_sorr

Bu arada Yaso Burhan'a ders mi veriyo ne :img-hyste Burhan'da onun gibi sesler çıkartmaya başladı tırsiyorum :icon_whis

şilimsi
16-05-07, 22:47
arkadaşlar ben çıkıyorum..annem çıldırdı biraz:img-hyste...
hepinize iyi akşamlar...
rüyanızda domatesi görmelisiniz kanımca:)
ben Melal ablanın eski bir önerisi üzerine niyetlenip yatıcam..Hs setini görücem rüyamda:happy0064
hadi ben kaçtım..
kanka çok öptüm seni:img-kiss:

zeyneps
16-05-07, 22:53
Kanka ben de öptüm seni :img-in_lo :love05: İyi geceler bebişim bye

Ya öyle niyetlenip yatılınca görülüyomuymuş bende öyle yapcam o zaman rüyamda Cansel ve Burhan'ı görürüm belki :img-blush :img-in_lo

Ya ben Necidet'e laf söylüyorum hem de hiç utanmıyorum hem Rüya'yı saklıyo, hem de Yaso'yu tanıyorum diyip diyip kendisini sevmesini bekliyo :img-cool2 (yani tamam Yaso'nun sevgisinden bende şüpheleniyorum ama senaryo gereği Yaso başkasının sevemez die düşünmeli değmüüüü) Madem o kadar iyi tanıyo bu beni sevmez desin Ahmet'e de gerçeği söylesinler artırk delirtemisnler beni :hıh

(BuRcUu)
16-05-07, 22:54
Fraqmanı izLedim..

Harun'a nasıL vuruyorLardı.. ÜüÜf.. Onun pek bişi yaptığını qöremediim..
Paso dayak yiyor sanırım.. :(

Yasemin Ahmet'e neden öyle şeyLer söyLüyordu anLamadım..
NasıL böyLe bişii yaparsın yoLLarımızı tamamen ayırmaya
çaLıştığımızı sanıyordum fLn.. :icon_whis

Vee.. Ahmet ve Deniz konuşuyorLardı.. Heeh yanii sonunda bekLediğim
bişii azıcıkta oLsa qerçekLeşiyor.. Buna çok sevindim..

zeyneps
16-05-07, 23:03
Kanka dedik bağrımıza bastık yapılır mı bu bağa:img-beee: :sad53: riva mı bu riva mı :hıh

Evet Yaso öyle bağırmasın aman aman ama Burhan istediği kadar bağırabilir öyle çok sivimli ,hiç Yaso gibi değil o öyle bağırınca iki tane çarpasım geliyo :img-cool2

Ya tam Makbileee aramızdan çekildi dedim sen girdin araya kıder mi bu yaaa:img-cray: :img-cray:

Bu arada heralde Deniz Ahmet'in en sevdiği öğrencisi filan olacak büyük sevgiler kavgayla başlar kendimden biliyorum :img-blush :icon_whis

badger
16-05-07, 23:08
Fragmanı ben de sonunda izleyebildim...
Işık'ın Yaşara verdiği tepki normal bir tepki, sevdiğini düşündüğü insanın yani düşüncelerini yücelttiği insanın düşüncesini savunmak için sokak kavgasının baş aktörlerinden biri hatta kuzeni ve arkadaşı Harunun onun tarafında olduğu fraksiyon tarafından kendisi de dahil mi değil mi bilemem ama son derece sinir bozucu ve hayal kırıklığı verici...Öyle herşeye varım demekle olmuyor bazı şeyler...
Yaseminin burada ne işin var Ahmet? sahnesi hk düşüncem Yasemin son derece duygusal bir çırpınış ve zavallılıkla bunu ortaya koyması, Ahmetin bunu farkederek keyifle cevap vermesi gibi bir izlenime kapıldım..Gizli buluşmalar tekrar başlayacak..İlk kılıfı Ahmet tarafından bütün bunları unutalım, arkadaş olmaya çalışalım, heryerde her an karşılaşabiliriz olacak gibi geliyor...Sonra fatal attraction yine devreye girebilir...
Ahmet ve öğrenciler, Deniz Gezmiş diyaloğundaki izlenimime gelince önceki msjlarımda da söylemiştim..Ahmetin tarafsız gözüyle üniversite olaylarının bizlere aktarılmaya başlanacağının işareti verildi..
Aylaya gelince onun için bir şey söyleyemeyeceğim, o donuk ağlamaklı surat ifadesini daha çok göreceğiz, çekecek ve çektirecek.
Necdet-Güzide işine gelince bir şey diyemiyorum çünkü Necdetin o anlamsızlık dolu şaşkın bakışından ne düşünür ama ısrarcı bir çift parlak kara gözün büyüsünden kurtulamayacak.

vega58
16-05-07, 23:30
herkese iyi akşamlar..özeti okudum fragmanı izledim..yorum yapmam geldi nedense..
öncelikle ahmet ayla..o ne hal..ayla resmen adamı öptü..tamam evlilik teklifini bir derece anladık..takdir de ettik..ama ne bileyim hep ilk hareketi sen mi yapmak zorundasın kuzum..bırak ahmet yaklaşşsın sana..gerçi kız da haklı bu yasemin olduğu müddetçe ahmetin yakınlaşacağı falan yok..ama hoş bir sahne olmuş..görüntü açısından..ahmetin yüz ifadesi de çok komik..
ahmet gençlerin arasında..ah ne güzel..gerçi o da genç..hatta deniz gezmişten bile daha genç duruyor..neyse gençlerle iletişim içinde olması güzel bir şey..bakalım tavrı ne olacak..
diğer gençler arasında yine kavga gürültü var..sıkıldım onların bu birbrlerine dalmalarına..neyseki günümüzde gençler arasında böyle şeyler kalmadı.tek tük oluyor ama o zamanlardaki gibi sık olmaması iyi..konuşarak anlaşmayı deneseler ya da birbirlerinin fikirlerine saygılı olmayı deneseler ne olur sanki..
yasemin hanım ahmete ne diyor anlamadım..heralde neden burda ders vermeyi kabul ettin diyor..oldu hanfendi sana soracaktı..gerçi niye üzülüyorsun sana gün doğdu..eline geçen bütün fırsatları kullan..adamın hayatını yine altüst et..
yalnız aylanın o son sahnedeki bakışı çokı dokunaklı..üzüldüm kıza..ama biliyordu bunların olacağını..her koyun kendi bacağından asılır..ne yapacak acaba..eli kolu bağlı oturacak değil heralde..

vega58
16-05-07, 23:34
arkadaşlar bu foruma sırf bu yüzden girmek istemiyorum..bu nasıl bir konuşma tarzı anlamadım..lütfen biraz daha özen..dilimizi doğru düzgün kullanmaya çalışalım lütfen...ve hatırla sevgili gibi bir dizinin forumunu bu hale getirmeyelim..

Eqo
16-05-07, 23:37
Necdet-Güzide işine gelince bir şey diyemiyorum çünkü Necdetin o anlamsızlık dolu şaşkın bakışından ne düşünür ama ısrarcı bir çift parlak kara gözün büyüsünden kurtulamayacak.

Necidette son zamanlarda Yaso gibi bön bön boş şakın ifadelerle bakmaya başladı ,çok tasvir edemiyorum ne yaptığını :) şaşkın üzgün mutsuz,hayal kırıklığına uğramış vs vs .ruh durumlarından biri- birkaçını yaşıyor olması lazım ;sadece öyle olmalı diyebiliyorum çünkü o bakışlardan bişey anlamıyorum..Size kimi hatırlatıyor ? eee üzüm üzüme baka baka demişler :img-hyste

kavga olayını bölümde izlemek istiyorum bazen fragman yanıltabiliyor ,ama bizim Işıkımız uyarılara kulak asmayıp aşkın peşinden koştuğuna pişman olacak sanırım,eh o da Yaso'nun izinden gidecek mecburen.. Pişmanlık dediysem sevdiğine değil olayların bu hale geleceğini tahmin etmeyecek kadar saf olduğuna pişman olacak amma nafile:sad53: .Demekki neymiş öle sokakta parkta ben varım gibi büyük laflar etmekle olmuyomuş.Biz yasoyu da görmüştük zamanında.Kaderleri aynı olmaz inşaallah

badger
16-05-07, 23:37
Diğer konuya devam edelim..
Necdetin yaşadığı aşk, hiçbir zaman dokunamadığı sahip olmadığı birine kendini bildi bileli çılgın romantik şairler gibi gözünde büyüterek seven bir sevgili.Bunun nesi kötü diye sorabiliriz..Bunu Necdete sormalıyız..Hiç başlamamış olan, kendisine aynı derecede sevmeyen hatta daha da kötüsü o geceki zorlamaya kadar kendisine karşı cins olarak görmemiş bir kadının arkadaşça kardeşçe sevgisinin kendisininkiyle aynı derecede olabilir diye düşünüyorsun..bee adam hiç mi düşünmezsin bu kız ahmeti o kadar seviyormuş ki onun fiziksel beraberlik bile yaşamış hem de evlenmeden..ahmetin yıllardır acı çekmesini anlarım..sonuçta tutkunun ve aşkın beraber ne olduğunu yaşamış olan bir adam, bu tecrübeye sahip, ruhunda ve bedeninde bu eksikliği hissederek yıllardır sürgün hayatı yaşaması normal görüyorum..Çünkü Yaseminle Ahmetin yarım kalanları var ve bu konuya saplanıp kalmaları normal..Bütün böylesine bir tutku yaşanmışken birbirlerinden kopmaları zor...Necdet bunu aralarındaki yüksek gerilim hattı ölçüsündeki elektriği görmüyorsa lütfen şu günlükleri bulup okusun da artık anlasın..Baştan bir şey olmazsa sonradan olmaaazz.

vega58
16-05-07, 23:40
necdet güzide olayını atlamışım..güzidenin tavrı hiç hoş değil bence..evli bir adama resmen asılıyor..tamam gerçekten evli değil ama güzide bunu bilmiyor..bunu yasemin yapsa forumdaki çoğu arkadaş onu topa tutardı..ama güzideye gelince nedense kimse bir şey demiyor..necdet de ne yapacaksa boşansın ve öyle yapsın..böyle olmuyor..sonuçta dışardan evli ve bir çocuk babası biri olarak görünüyor..

badger
16-05-07, 23:40
ahmet gençlerin arasında..ah ne güzel..gerçi o da genç..hatta deniz gezmişten bile daha genç duruyor..

Sevgili Vega, aynı şeyi izlerken ben de düşündüm yazacaktım, unuttum..Görünce hatırlattın ve gülümsettin.

vega58
16-05-07, 23:44
badger öyle ama..zaten deniz gezmiş hiç yaşını göstermiyor..gerçek hali 30 35 gibi duruyor..
özetten de bir kaç yer dikkatimi çekti..aylanın necdete gitmesi..inanamıyorum..buyrun işte ayla şimdiden başladı saçmalamaya..ne maksatla gidiyor necdete..şu karına mukayyet ol mu diyecek..necdet ne yapacak..sarsıcı bir karar alacakmış..yasemini odasına mı kilitleyecek acaba..:img-hyste

aslı30
16-05-07, 23:47
necdet güzide olayını atlamışım..güzidenin tavrı hiç hoş değil bence..evli bir adama resmen asılıyor..tamam gerçekten evli değil ama güzide bunu bilmiyor..bunu yasemin yapsa forumdaki çoğu arkadaş onu topa tutardı..ama güzideye gelince nedense kimse bir şey demiyor..necdet de ne yapacaksa boşansın ve öyle yapsın..böyle olmuyor..sonuçta dışardan evli ve bir çocuk babası biri olarak görünüyor..
Evet Zeynep'ciğim Güzide'nin tavrı hiç hoş değil.Güzide Necdet'e ilk gördüğü an göz koydu.Necdet boşanmaz Yasemin'den.Boşanalım der belki bu bölüm ama Yasemin'in gözünü korkutmak ve Ahmet'le birlikte olmasını engellemek için olabilir.

Sinem90
16-05-07, 23:48
zeynep arkadaşla aramızda biraz şakalaştık.hemen bozuldun sen de. :hıh bu aşk da iyice saçmaladı artık.üçgendi şimdi dörtgen oldu.:img-hyste dördü de birbirinden beter.hepsinin karakteri tuhaf.özellikle yaseminin yaptıklarına hayranım.önce kızıyor sonra gel evine bırakayım diyor.vallahi billahi bu kız da zeka kırıntısı bile yok.:icon_whis

badger
16-05-07, 23:50

Güzidenin dürüstlüğünü takdir ediyorum, o tüm kartlarını ortaya çıkıyor..Konu sevmek konusu olunca bu dizideki karakterler ne tip entrikalar çevirip sevdiklerini elde etmeye çalışıyorlar, onun için Güzide onlarla karşılaştırınca pek fazla kötü gözükmüyor..Tabii ki evli ve çocuklu ! bir adama bu şekilde asılması doğru değil.Zaten evli ve çocuklu bir adamın ne olursa olsun Güzide gibi bekar bir kadının evine gecenin bir vakti gibigidip yemek yiyip,içki içmesi kusura bakmayın 40 sene sonra bile makul ve olabilir diye karşılanmaz...Boşanıp ta ondan sonra beraber olabilecek bir erkek dünyada çok azdır.. Fırsatları değerlendirmeyi seven Necdetin bu fırsata pek hayır diyeceğini sanmıyorum.

vega58
16-05-07, 23:51
sinemcim ben ne zaman girsem siz şakalaşıyorsunuz..:img-hyste dayanamıyorum ne yapayım devamlı bu tarz konuşulmasından..bozulduğum falan yok..sadece forumu toparlama adına bir uyarıydı bu..isteyen uyar isteyen uymaz..ama yakışmıyor bu foruma..

vega58
16-05-07, 23:53
güzide dürüst ama bu evli bir adama asıldığı gerçeğini değiştirmez..yani hoş karşılayamam onun yaptıklarını..ayrıca her aşık olan kadın böyle yapsaydı ne olurdu sonumuz merak ediyorum..

Sinem90
16-05-07, 23:54
sana denk geliyor o zaman. :hıh her zaman böyle şakalaşmıyoruz. :hıh
allahım sen bize sabır ver.domatesi izlerken sabır çekiyorum valla.:icon_whis ah deniz gezmiş çok şekerdi yahu.:img-blush ama sakalları olmamış gibi sanki.biraz boya gibi duruyordu.gerçekçi değil.:img-help:

bounce221
16-05-07, 23:57
benim hic hosuma gitmedi fragman..

necdetin aylaya uyucagini hic sanmiyorum...ayrica güzideyle yakinlasacaginida sanmiyorum..yasemini cok seviyor bunun icin nelere katlanmis necdet simdi hemen baskasina mi bakicak..hele de evliyken..formalite icabi olsa bile..

ahmetle yaseminde barismicak..barissalar dizi biter..iyice uzaticaklar ynai..

yasar ve isikda yasemin ve ahmet gibi cok zor bir durumdalar..
ben anlamisdim zaten yasar ve arkadaslari kavgaci diye gösterilicek dizinin devaminda...

üff ya..sinir bozucu...

badger
16-05-07, 23:57
badger öyle ama..zaten deniz gezmiş hiç yaşını göstermiyor..gerçek hali 30 35 gibi duruyor..
özetten de bir kaç yer dikkatimi çekti..aylanın necdete gitmesi..inanamıyorum..buyrun işte ayla şimdiden başladı saçmalamaya..ne maksatla gidiyor necdete..şu karına mukayyet ol mu diyecek..necdet ne yapacak..sarsıcı bir karar alacakmış..yasemini odasına mı kilitleyecek acaba..:img-hyste

Çok yaşa bu gece, moralim çok bozuktu foruma girdiğimde ikinci kere gülümsettin, çok teşekkürler, Allah senin de yüzünü gülümsetsin...

Ben de Aylanın da kafasını yemesiyle Necdetin sonunda yasemin yüzünden tam üşütüp onu evin mahzenine kilitleyip, Rüyaya annen bir melekti yavrum demesini gibi sarsıcı bir karar alır diye düşünmüştüm..Artık boşanma değil de herhangi bir başka abuk sabuk bir şeyler yaparak ya da söyleyerek, belki beni bir gün sever ben çok şey feda ettim dırdırını yapmaya devam eder, ağlamaklı dolaşırsa imdaaat diyeceğim...

vega58
16-05-07, 23:59
hep bana mı denk geliyor..niye o zaman herkes şikayetçi bu forumdan..
neyse özette bir de sevim mehmet meselesi var..açılıyorlarmış sonunda..eh biraz geç oldu ama..bir de ikinci kez demiş..mehmet daha önce açılmış mıydı sevime..

Sinem90
17-05-07, 00:00
senin yüzünden herkes şikayetçi diyorsun yani öyle mi?!
hayır daha önceden açılmadı.özette biraz atmışlar.ama önemli olan açılacak olması. :hıh

vega58
17-05-07, 00:02
senin yüzünden mi dedim ben şimdi..allahım sen bana sabır ver..sadece sen mi yazıyorsun böyle niye üstüne alındın şimdi..bir gün de kavga etmeden yorum yapalım şu forumda senle...neyse uzatmayalım kim nasıl istiyorsa öyle yazsın ben karışmıyorum daha....

aslı30
17-05-07, 00:03
hep bana mı denk geliyor..niye o zaman herkes şikayetçi bu forumdan..
neyse özette bir de sevim mehmet meselesi var..açılıyorlarmış sonunda..eh biraz geç oldu ama..bir de ikinci kez demiş..mehmet daha önce açılmış mıydı sevime..
Açılmış da bizim haberimiz yok.:img-hyste Hani yemeğe gitmişlerdi de Sevim'e yuva kurmayı düşünmüyorsun demişti ya onu diyorlar zannımca.Ama Sevim müneccim herhalde bunu Mehmet'in evlenme teklifi sansın.:img-hyste

vega58
17-05-07, 00:06
Açılmış da bizim haberimiz yok.:img-hyste Hani yemeğe gitmişlerdi de Sevim'e yuva kurmayı düşünmüyorsun demişti ya onu diyorlar zannımca.Ama Sevim müneccim herhalde bunu Mehmet'in evlenme teklifi sansın.:img-hyste

hıı öyle mi...ama şey de olabilir...hani dergide dürüm ayran yerken mehmet sevime anne olmayı düşünmüyor musun demişti..hep bir şeyler soruyor ama asıl mevzuya gelemedi daha..elini biraz çabuk tutsa iyi olacak..yoksa torun tosun sahibi olacak yakında mehmet..

aslı30
17-05-07, 00:10
hıı öyle mi...ama şey de olabilir...hani dergide dürüm ayran yerken mehmet sevime anne olmayı düşünmüyor musun demişti..hep bir şeyler soruyor ama asıl mevzuya gelemedi daha..elini biraz çabuk tutsa iyi olacak..yoksa torun tosun sahibi olacak yakında mehmet..
Yoksa o sahnede mi demişti o dediğim lafı.Sinem bilir.:img-blush
Aslında çok geç kaldılar ama olsun.Geç olsun güç olmasın.:img-grin2 Erkek işte hepsi ağır.:icon_whis

Sinem90
17-05-07, 00:13
evet dergide dürüm yerlerken demişti meemed onu.yanlış kalmış aklında herhalde.:img-wink: ama yemek sahnesi de çok güzeldi benim için.nazik meemedim benim karanfil uzatmıştı sivime.:img-in_lo dizideki en kibar ve düşünceli beyefendi bence.:img-blush

vega58
17-05-07, 00:13
aslıcım yemeğe gittikleri sahnede yuva kurmayı düşünmüyor musun, benim dediğim sahnede anne olmayı düşünmüyor musun diye sormuştu heralde..bu sefer de artık benimle yuva kurup çoluk çoçuğa karışmak istiyor musun desin artık..yoksa yangın var diye bağıracağım..

aslı30
17-05-07, 00:17
evet dergide dürüm yerlerken demişti meemed onu.yanlış kalmış aklında herhalde.:img-wink: ama yemek sahnesi de çok güzeldi benim için.nazik meemedim benim karanfil uzatmıştı sivime.:img-in_lo dizideki en kibar ve düşünceli beyefendi bence.:img-blush
Evet canım yanlış kalmış aklımda.Aslında konu dürüm olunca hatırlamam lazımdı ama.:img-hyste Bir Mehmet kibar bir de Ahmet.Kibarlığından ölecek yakında.Yasemin'e rağmen bütün kibarlığını muhafaza ediyor.:icon_whis

Sinem90
17-05-07, 00:18
bana aamed deme. :hıh kibar olan varsa o da cemaldir.:img-in_lo benim için sadece o var.
bu dizide de meemed.:img-blush kimse onun eline su dökemez.onun şuana kadar hiçbir kusurunu görmedim.çok tatlı bebişim benim ya.:img-in_lo

aslı30
17-05-07, 00:22
bana aamed deme. :hıh kibar olan varsa o da cemaldir.:img-in_lo benim için sadece o var.
bu dizide de meemed.:img-blush kimse onun eline su dökemez.onun şuana kadar hiçbir kusurunu görmedim.çok tatlı bebişim benim ya.:img-in_lo
İyi tamam demem.:hıh Cemal hepimizin kalbinde.:img-in_lo
Mehmet'in tek kötü yanı biraz ağır aksak oluşuydu.Onu da telafi edecek inşallah.:img-grin2

blue ivy
17-05-07, 00:25
iyi geceler arkadaslar.
bu hafta aylacim yine uzulecek,yine yasemin yuzunden tabii,bence necdetin verecegi karar goc olsun,yasemini ruyayi alip oradan uzaklassin,en iyi karar bu,ahmetde kurtulur,necdetde aylada,yeter artik yaa,adami hala arabasina aliyor,bir insan neden bu kadar dusuncesiz olur anlamiyorum:img-pilot

aslı30
17-05-07, 00:25
o kusur değil bence.ne yapsın utangaç kuzucuğum.:img-blush olsun ben onu öyle de seviyorum.:img-blush
ah cemal ah...:sad53: :img-in_lo
Dizideki kadınlardan örnek alsın.:img-hyste Bak hepsi nasıl açıldılar sevdiklerine.:img-hyste Dizide erkeklerin yapacağı işleri bayanlar yapıyor.Çok fena bunlar.:img-pilot

Sinem90
17-05-07, 00:27
açılma yönünden örnek alsın da aman diğer yönlerden sakın almasın.ben onu böyle çok beğeniyorum.sakın değişmesin kuzum.:img-blush zaten artık gerek kalmadı.:img-wink:

badger
17-05-07, 00:27
Fragmana tekrar bakınca, Haruna kavgadan yardım ederek çıkartmaya çalışan Yaşarın Işık tarafından yanlış anlaşıldığı zannediyorum...Heyy yarabbim! Birkaç bölüm bunun krizini mi yaşayacağız bu ikilinin ilişkisinde??

badger
17-05-07, 00:47
Taşralı ve ezilmiş ama gururlu mizanseni senaistler tarafından Yaşara bir biçim verilmişse senaristler tarafından o zaman yandık..Işıktan zaten pek umudum yok, çocuksu ve dikkafalı, kıt düşüncelilik ailenin genlerinde olduğunu varsayarsak bu ilişkiyi de hiç ama hiç umutlu görmüyorum...Bu arada Defne-Deniz ilişkisini göremiyoruz değil mi?

blue ivy
17-05-07, 00:50
Taşralı ve ezilmiş ama gururlu mizanseni senaistler tarafından Yaşara bir biçim verilmişse senaristler tarafından o zaman yandık..Işıktan zaten pek umudum yok, çocuksu ve dikkafalı, kıt düşüncelilik ailenin genlerinde olduğunu varsayarsak bu ilişkiyi de hiç ama hiç umutlu görmüyorum...Bu arada Defne-Deniz ilişkisini göremiyoruz değil mi?

hangisinin iliskisi dogruki?sanirim bir tek emineyle saliminkidir,onlarda ileride sarsilirsa sasirmam,yaseminden bulasiyor cunku:icon_whis

zeyneps
17-05-07, 00:56
sinemcim ben ne zaman girsem siz şakalaşıyorsunuz..:img-hyste dayanamıyorum ne yapayım devamlı bu tarz konuşulmasından..bozulduğum falan yok..sadece forumu toparlama adına bir uyarıydı bu..isteyen uyar isteyen uymaz..ama yakışmıyor bu foruma..

Canım bak ne zamandan beri uyarıları dikkate alıyoruz sadece bugün Sinemle aramızda biraz şakalaştık,hemen de uyarı aldık Sinim :img-pilot o da Avrupa Yakası günü olmasından kaynaklandı heralde :img-yes: Sana denk geliyorsa bilemem ,her zaman böyle konuşmuyoruz artık okuyabilirsin yazılarımızı...arada bi yapıyoruz bunu sadece gerçek hayatta da böyle konuşmuyoruz zaten(Burhan'dan çok hoşlanıyoruz da Sinim'le ikimiz onun tarzını benimsedik heralde :img-in_lo :icon_whis ) dediğim gibi forumda da artık kurallara uyarak yazıyoruz arada bi böyle eğlence amaçlı yapıyoruz bunları ....

Neyse konuya döneyim Yaşar hakkında konuşacaktım ben Yaşar Harun'a yardım etmek istiyo halbuki ama Işık dinlemeden etmeden gidiyo bi de Yaşar'a seninle her zorluğa varım demişti şimdiden böyle yaparsa oooooo o zaman nasıl her güçlüğe göğüs gerecekler anlamadım :img-cool2 :img-cool2 Işık pişman olup özür dilesin Harun'da " o bana yardım etmek istedi" desin gözüme girsin :icon_whis

badger
17-05-07, 00:57
hangisinin iliskisi dogruki?sanirim bir tek emineyle saliminkidir,onlarda ileride sarsilirsa sasirmam,yaseminden bulasiyor cunku:icon_whis

Doğru söylüyorsun, fukaralara bulaşmaz inşallah, bir onlarınkini oturur keyifle izleriz..Umarım yalnızca kan yoluyla bulaşmıştır bu dengesizlik, havadan bulaşmıyordur.

Bir de fragmanda Yasemin lavaboya koşup çıkartıyordu, eminim Aylanın dudaktan Ahmeti öpmesi sonra gelişen post bir olaydır.

mary_FB
17-05-07, 01:04
Fragmanı yeni izledim, fotoğraflArı gördüm özeti okudum
Artık bu dizide olacakları tahmin etmek hiç de zor olmuyor
necdet ile ayla konuşuyor
klasik iki sevilmeyen kişi birbirini seven iki
kişiye karşı güçlerini birleştirme kararı alıyorlar
umarım planları ters teperde farklı bir şeyler olur
yasemin ile ahmet belliki arkadas olma kararı alıyorlar
buda klasik bak seni unutum baskasıyla evlenıyorum gel arkadas olalım tavrı umarım uzun sürmez
onun harıcı ahmetı öğrencilerin arasında görünce konuşurken görmek en sevindirici durum
5 yılını kıbrısçıkta boşa heba etti daha once üniveristede hocalık yapmaya başlasa neler olur du acaba belki de aktif siyasete bile atılabilirdi
Fotoğraflarda rüya necdetle yaseminii elele tutuşturuyor gibi
Klasik dicem ama
En azından bu sefer yasemin isteksiz görünüyor
Isıkla yasar aşkı her hafta daha heyecanlı oluyor
Ben onların her hallerini seviyorum kavga etseler bile
Iki zıt hayat nasıl birleşirmiş yaseminle ahmete gösterecekler
Necdetin sarsıcı kararı
Ya bosanmak istiyecek yada yasemine artık
ben de gerçek bir evliliğimiz olsun istiyorum diyecek gibi
bakalım bu sefer yasemin ne diyecek
kesin saclama necdet bana bunu nasıl teklıf edersin der
belli olmaz onun halı baksanıza önce ahmet e ne işin var burda
diyor sonra da seni gideceğin yere bırakayım diyor ah bu yasemin
ayla ile ahmet birlikteliği hiç olmayacak gibi geliyor bana ama bakalım ayla çok hızlı gidiyor
iyi geceler

zeyneps
17-05-07, 01:15
Ya aslında Yaso'ya kızıyorum ama son zamanlarda yaptıklarını kıskanan bir insanın dengesizliği olaarak görüyorum hepimiz böyle şeyler yapabilirdik aslında anlaşılabiliyor neden böyle yaptığı :img-yes: önce Ahmet'i serbest bırakmaya çalıştı ,onun yolundan çekilmek istedi Rüya'yı da söyleyemedi baştan söylemeyince heralde burda aşırı korumacı bi tavır var kızını çünkü daha kçük ve Ahmet fevri davranabilir ola Rüya'ya olur (Necdet'le ilgili söylediklerini hesaba katmıyorum aslıda haklı ama Ahmet'e böyle söylememeliydi ) sonra Ahmet'in evleneceğini duyunca çıldırdı bu kadar çabuk beklemiyodu heralde,bide Ahmet'in kendisini denemek için başka kadınlar filan sorusunu sormuş olabilceğini düşünmüş olabilir :img-cool2 kolay olacığını zannetti ama evdeki hesap çarşıya uymadı :icon_whis tabi kıskançlıktan çatladı hepimizde olan kıskançlık güdüsüyle ve biraz da kıskandırmak ve ben mutluyum sen evlen belki de Ahmet'i iyice teşvik etmek için nişana gitti bye Okulda "Ahmet senin burda ne işin var" diye sormasıda son çırpınışları ama çırpındıkça dibe batıyor bi yandan ona yakın olmak istiyor bi yandan da uzak olmak ayrı hayatlar kurmak istiyor (zor bi durum insanı hakikatten dengesiz yapar) Ahmet'i bırakması da bi türlü ondan kopamamasından olsa gerek istesede bi yanı yapamıyor heralde ya da nezaket denilen bişey var canım ikiside aynı yerlere gidiyorlarsa olabilir onca yılın hatrı var ne de olsa :img-hyste

Nasıl empati yaptım ama aman o kadar karmaşığız ki biz kızlar ben bile anlamıyorum ya neyse doğamız bu bizim :icon_whis

badger
17-05-07, 01:24
Tabii bir de Ahmetin gidip evleneceği kişinin Ayla olduğunu öğrenmesi ayrı bir katmerli şok oldu..Bununla daha da hırslandı..Napalım, kendi düşen ağlamaz. Çektirdin, biraz da sen çekmek zorundasın.

@ly
17-05-07, 01:41
Necdetin sarsıcı kararı
.......yada yasemine artık
ben de gerçek bir evliliğimiz olsun istiyorum diyecek gibi...

Evet bu Yasemin için bayağı sarsıcı olur...[/QUOTE]

Yapmayın arkadaşlar! Ben öyle düşünmüyorum. Gerçek bir evlilik fikri özde Yasemin'i sarsar ama görünüşte bunu teklif eden Yasemindi zaten.Ben ayrılık kararı alacağını düşünüyorum Necdet'in.Boşanma değil belki ama bir süre evden ayrılma kararı alabilir.....Di mi?:icon_sorr
Not: İkisine birden dayanamam Vallahi.. Ahmet evleniyorsa Yasemin'in ayrılması gerek.Tiz gereği yapıla!!!

spdr
17-05-07, 07:57
:img-hyste bence de yapılaa:good:

ama necdet yasemin ilişkisinde bir boyut değişikliği beklemiyorum ben şahsen..
ankaraya diğer pastanenin oraya da gidebilirler bazı arkadaşların söylediği gibi:img-yes:

ben yasemini son bölümlerde seviorum gibi.
en azından kızmıyorum artık:)

rüya necdet yaseminin elele tutuşması kesin rüyanın isteğiyle oldu..
onlar öyle küs gibi durunca hadi sarılın falan demiştir işte..:img-yes:

bi de hepsine katlandım bu dizide olanların daa..
aylayla necdet bir olup ciddi ciddi kötülük falan yapmaya kalkarlarsa hakkaten yuh derim..
eğer başını izlediğim bir diziyi bırakabilme iradesine sahip olsaydım kesin bırakırdım diziyi yani:hıh

yaşar yine güzel:img-yes:
de ona ilk gelip vuran deniz mi??
o da ondan sonra vuruyo ya hani..
pek iyi göremedim de:icon_whis

bir de deniz gezmişi oynayan oyuncu pek hoş gelmedi burda açıkçası..
bi kere çok kocaman durmuş diper öğrencilerin yanında..
ayrıca da bıyıkları(tam bıyık değil ama) duman gelmiş de islenmiş gibi duruyo:hıh
hiç hoşuma gitmedi:hıh

uzaktan sahnelerde iyi duruyodu ama bence yakışmamış:icon_whis

ermec
17-05-07, 09:28
hayırlı ugurlu olsun güzide kendini actı...acaba rahatladımı?Sürekli belli etmeye calısıyordu sonunda soyledı:D ama arkadaslar ben necdetle aylanın resmını gormedım plan yapıolar falan dıosunuz:D

ermec
17-05-07, 09:38
zeyneps::Okulda "Ahmet senin burda ne işin var" diye sormasıda son çırpınışları ama çırpındıkça dibe batıyor bi yandan ona yakın olmak istiyor bi yandan da uzak olmak ayrı hayatlar kurmak

bunu dedın ama sonrasında farkındaysan yasemın arabasına aldı demekki insan ilk gordugunde tepkı sonra yumusayabılıomus...

m.zülal
17-05-07, 10:47
Fragmanda Işıkla Yaşarın arası açılıcak gimibe geldi.
Umarım öyle bir saçmalık olmaz.
Bu dizide hiç kolay oln bişey yok.diziyi izlemeyi bırakamıyorum ok ama en azından seyrinde giden bişeyler izleyelim ya.
sıkıyor yani :img-yes:
Güzidenin necdete açılmasına gelince bence çok uygunsuz bir davranış.
Ama bunun neticesi necdetin aklını başına getiricekse:happy0064 ozaman işte ii bişey yapmış olur.
deniz gezmişi ilk defa meydan dışında görücez.
Görücezdee sanki meydanda bağıran adam değil gibime geldi.Orda daha karizmatik duruyordu sanki.Sakallardanmıdır nedir bilemiyorum izleyince anlarız artık.

t-o-r-t-u-r-a
17-05-07, 12:07
of ya ne bicim fragmandı o öyle güzide aşkını necdete söylüyor yasemin ahmeti arabasına alıyor ayla görüyor kavga çıkıyor haruna vuruyorlar yaşar ayrdım etmeye çalışırken ışık o vurdu sanıyor of ya olan yine yaşarıma oldu

epope
17-05-07, 12:37
dün çalıkuşu romanına göz gezdiriyordum da yine, bazı şeyler dikkatimi çekti. daha önce nasıl da farkına varamamışım dedim kendi kendime.
ahmet önceki bölümlerde çalıkuşu oldu malum. hem sonra kitapta kamran'ın çocuğunun ismi necdet. feride yani çalıkuşu, necdet'i çok seviyor. feride'nin annesinin ismi güzide ve son olarak da dizideki güzide'nin gerçek ismi feride. bu tesadüfler çok hoşuma gitti. zaten yakında ahmet ile necdet evlenecek hepimiz rahatlayacağız :img-hyste

cerenimo_
17-05-07, 13:13
az önce yeni resimlere baktım da bizim ufaklık necdet ve yaseminin arasının açık olduğunu sezmiş olmalı ki el ele tutuşturmuş sarılmışlar falan... ilginç..

rezan83
17-05-07, 13:33
Hatirla Sevgili Filmine Tşk. Ediyorum En Başta Adnan Menderesin Hayati Sonra Deniz Gezmişin Hayatini Diziye Aktardiğiniz Için Tşk. Ediyorum. Sizden Ricam Deniz Gezmişin Hayatindan Sonra Yilmaz Güneyin De Hayatini Diziye Aktarin Ve Dizideki Müzikler Hayatimda En Sevdiğim Müzikler Oldu Tşk. Ediyoruz

Sinem90
17-05-07, 15:43
aamed o yaseminle birlikte biraz zor büyük adam olur.benimkiler bu dizide olmasaydı çoktan izlemeyi bırakmıştım.yasemin karakteri ve berenin oyunculuğu diziyi batırdı.şuan dizide oynuyor olabilir ama birçoğumuz için o dizide yok.çünkü onun sahnelerini izlemiyorum.tomris hanım istediği kadar oynatsın onu.yanlış adama oynuyor farkında değil.onun titizliğinden şüphe ediyorum.kırık kanatların mahvedilmesinden zaten belliydi bu.

özge_letyy
17-05-07, 16:21
aynen kanka tomris hanım yanlışını ne zaman anlayacak çok merak ediyorum
ben de cansel+deniz&defne için izliyorum yoksa yüzüne bakmayacak duruma geldi dizi
bu bölümde sevimle mehmet de yakınlaşıyormuş oh yani sonunda dedim
çok merak ediyorum neler olacak:img-in_lo

şilimsi
17-05-07, 16:23
yasemin karakteri zaten en nefret ettiğim karakter..bir de üstüne beğenmediğim oyunculuğuda eklenince iyice çekilmez bir hal alıyor onun olduğu sahneler..
bir de cansel abiyle oynayınca başrolde!! insanın inanası gelmiyor yani..hadi cansel abiyide bıraktım dizinin kalitesini düşürüyor bence!!!
neyse yeri burası değil bunları konuşmanın..
konumuza gelicek olursak fragmanı izlemeyen kalmamış kanımca..
ahmetinde yapmadığı iş kalmadı..öğretmen avukat kaymakam...
büyük adam oldu da hala sağlıklı kararlar veremiyo..nedense:img-pilot..

Sinem90
17-05-07, 16:24
yanlışını anlamaz kuzum.ona göre yaptıkları doğru.zaten doğru olsaydı şuan kırık kanatları izliyor olurduk.böyle bir diziyi mahvettiklerine inanamıyorum.sayelerinde hatırla sevgili de benim gözümden düştü.bari sivimle meemedime dokunmasınlar.zaten onlar oyunculuklarıyla buna izin vermezler.çok güzel şeyler olacak kanka.içimde öyle bir his var.bunu meemede güvendiğim için diyorum.onun gibi nazik biri çok güzel şeyler yapar eminim.:img-in_lo kırık kanatların cemali varsa hatırla sevgilinin de asil meemedi var.:img-blush

şilimsi
17-05-07, 16:51
olucak ablacım olucak..
en azından onlar mutlu olucak..eminim!!
hissediyorummm:)
en azından onlara çok görmezler bu mutluluğu!
hayır yani onlarada bir kılıf bulup birleştirmezlerse gerçekten daha izlemem diziyi!asla izlemem!

Sinem90
17-05-07, 17:27
yok kuzum merak etme onlara bişey yapamazlar.onlar kendilerine yaptırtmaz zaten.:img-cool2 görürsün bu dizideki en mantıklı ve şeker çift onlar olacak.zaten ortada doğru düzgün bir çift görmek imkansız hale geldi.:icon_whis
yahu ben bu kitabı okurken çok kötü oluyorum.:icon_sorr daha demin okurken ağladım.anlaşılan kitap bitene kadar böyle olacak.sinirden ağlıyorum.denizime...:sad53:

şilimsi
17-05-07, 17:32
yaptırtmazlar di mi:)
zaten sen varsın ağzı burun dalarsın valla..
ne de olsa sivimim manevi kızısın:img-hyste
hangi kitap yaa..denizimm:sad53:???

Sinem90
17-05-07, 17:34
sen de tutturdun manevi kızı diye.:img-hyste onlar kendilerini bozmazlar tabi.en güvendiğim insanlar onlar.:img-yes:
darağacında 3 fidan kuzum...:sad53:

LİN
17-05-07, 17:48
Bence Yasemin'e takılmamak lazım arkadaşlar.Yasemin yada Beren her nasıl algılarsak onun oyunculuğu, dizideki duruşu diğer oyuncuları bağlamaz.
Hem Yasemin'in saçmalıkları olmasaydı Ahmet Kıbrısçık'lara gitmezdi.Tamam natüründe de gelişmiş bir kişilik Ahmet .Ama, Yasemin'in davranışları sayesinde hayata başka açılardan bakmaya başladı ve bilinçlendi bence.Yaşadığımız kötü -acı tecrübeler bizim kişiliğimizi olumlu yönde geliştirmez mi?
Ahmet büyük adam olacak diyorsam olacaktır.Necdet'ten ve Yasemin'den de daha güçlü bir potre çizecek.Rüya'sına da tez elden kavuşacak inşallah.:img-polic

şilimsi
17-05-07, 17:54
aaa darağacında üç fidanı ben okudum..
yani hepsini değil ama çocuğunu okudum..süper bir kitap..hele içindeki resimler:icon_sorr..
ama öylee.ç.huylarınız falan benziyor..ağız burun dağıtmaya meyillisiniz..
sivim çantayla..sen serbest eline ne geçerse:img-hyste
LİN..valla zaten dizideki herşeye yasemin neden oldu..ahmetin kıbrıscığa gitmesi..necdetle evlenme...kökü hep yasemin saçma olayların!
ahmet büyük adam olacak eminim!!rüyaya kavuşsun başka bişey istemem zaten:sad53:

ermec
17-05-07, 17:59
bence necdet yol verıcek yasemıne yasemın ahmet ve ruya gıdıp aşıklar tepesinde ev yapacak siyasi olaylarla ahmet vurulacak sonra ortalık karıscak bak o zmn dizi ne kadar macera ve dram olur:Dseneryom bıraz kötü ama olsun:D

Sinem90
17-05-07, 18:01
tamamını okumalısın bence.:sad53: denize yapılanlara kızıyorum ben. :hıh sinirlenince gözlerim dolar da. :icon_whis geçende arkadaşa şaka yapacaktım.kolundan tuttum.farkında olmadan biraz fazla şey etmişim.kızın kolu acıdı.hehe :img-hyste

zeyneps
17-05-07, 18:05
zeyneps::Okulda "Ahmet senin burda ne işin var" diye sormasıda son çırpınışları ama çırpındıkça dibe batıyor bi yandan ona yakın olmak istiyor bi yandan da uzak olmak ayrı hayatlar kurmak

bunu dedın ama sonrasında farkındaysan yasemın arabasına aldı demekki insan ilk gordugunde tepkı sonra yumusayabılıomus...

Evet canım ama cümlenin sonunda zaten bi yandan ayrı hayatlar kurmak istiyo bi yandan da yapamıyo demiştim yani zor bi durum ,önce tepki gösterdi ama heralde zamanla yumuşadı Ahmet'in okula gelmesinin kendi isteği dışında gerçekleştiğini anladı

Yalnız Yasemin Ahmet'e öyle sorunca Ahmet gayet memnun gibi belki deYaso beni kıskanıyor diye sevinmiştir :icon_whis

şilimsi
17-05-07, 18:15
ay arkadaşlar allah aşkına yaseminin saçmalıklarına kılıf bulmayın..
sınırı çoktan aştı yani..artık bahane bulmakta zorlaşıyor yaso için..

tamam sinem ablam..okuycam hepsini...okunmaz mı zaten öyle bir kitap:icon_sorr

zeyneps
17-05-07, 19:17
Kanka ne diyosun sen biz Yaso'ya kılıf mı buluyoruz :hıh Onun kırdığı ceviz kırkı geçti :hıh Domatis işte nlcak ama yine de son 2 bölümdür yaptıklarını anlayabiliyorum bir genç kız olarak :img-blush :img-hyste Kıskançlıktan böyle şeyler yapabiliyo arada insan zaten durumum bugün çok vahim:sad53: Yasemin'e kılıfmış peh:hıh

badger
17-05-07, 20:22
Vallahi Yasemin konusunda çok fazla bir şey düşünemiyoruz, her seferinde dengesiz bir ruh hali çizip bizi de bulandırıyorlar...

Ancak çocuksu, dikkafalı ve sevilmek konusunda hassasiyeti olan karakterimize duygusal travma sonrası (Ahmetten ayrılması, babasının idam darağacından dnmesi, hamileliği vs. yarattığı şok ve hala daha devam eden şok) gelişen çoklu kişilik bozukluğu tanımını yapınca kısacası pek bir kılıf bulmamız gerekmiyor...
Doktor ne yerse yesin demiş, biz de öyle davranıp, onunla empati kurmaya çalışıyoruz hep beraber...

Sinem90
17-05-07, 20:27
ekonomik boy kankam ben çok kötü oldum.denizin idam bölümüne geçtim.sen okumuş muydun orasını?infaz savcısı denizin o haline bakıp espri yapıp,gülmüş. :sad53: ben düşmanıma bile yapmam bu kadarını.bu nasıl bir insan?:sad53: yazık 50 dk can çekişmiş kuzum.:sad53:

sühan
17-05-07, 20:31
Yav fragmanı yeni gördüm.. Güzide seni begeniyorum dedi Necdete.. Bulunmaz hınt kumaslıgını Yasemınden devraldı necdet.. Guzıde acaba psıkolojık sorunlu mu? O donem ıcın fazla oldu ya.. Hadı ahmet bekar, ayla evlenme teklıf ettı.. Necdet evlı ya.. 1960'ları bırak sımdı bıle olmaz kolay kolay..

Bu senarıst ablaları bayagı merak ettım.. Nasıl ınsanlar, ne yerler, ne içerler.. İyiler mi hoslar mı? :img-wink:

elwiens_86
17-05-07, 20:34
ekonomik boy kankam ben çok kötü oldum.:sad53: denizin idam bölümüne geçtim.sen okumuş muydun orasını?:sad53: infaz savcısı denizin o haline bakıp espri yapıp,gülmüş. :sad53: ben düşmanıma bile yapmam bu kadarını.bu nasıl bir insan?:sad53: yazık 50 dk can çekişmiş kuzum.:sad53:

Sinem yıvrım sen hangi kitabı okuyonda öyle ağlıyon bakim...O anı Deniz'in avukatı anlattığında bende öyle olmuştum...Bir belgesel var youtube da mutlaka görmüşsünüzdür o 50 dk. can çektiği anı anlatıyor orda o kadar kötü olmuştumki içimden neler saydım neler o savcılara...Yok böyle birşey birde çift ilmek yapmışlar insafsızlar...Aslında canilik yapıyorlar ama farkında değilder birde utanmadan gülüyorlar...

Bu arada eski sayfaları okurken spdr dı sanırım birşey yazmış gözüme ilişti Deniz'i oyunayan oyuncu çok iri demiş ee zaten Deniz Gezmiş de çok uzun boylu ve cüsseli bir adammış bu gayet normal birde sakalı isli gibi duruyor demiş Deniz'in bir fotosu var onun görse eminim ki çok benzetecek çünkü o fotodaki haline o kadar benziyorki oynayan kişi bu konuda castı çok iyi yapmışlar tebrik etmek lazım(Beren konusunda hariç)...

badger
17-05-07, 20:36
ekonomik boy kankam ben çok kötü oldum.denizin idam bölümüne geçtim.sen okumuş muydun orasını?infaz savcısı denizin o haline bakıp espri yapıp,gülmüş. :sad53: ben düşmanıma bile yapmam bu kadarını.bu nasıl bir insan?:sad53: yazık 50 dk can çekişmiş kuzum.:sad53:

O işlere seçilen adamlar senin benim gibi insanlar arasından olmaz..Çoğunluktan o karakterde ve zalimlikte çok adam çıkmaz..O tip insanlar o işler için özellikle seçilirler..karşısındakinin bir suç işlediğine inanan bir insan bile içinde biraz insaniyet olan insan çok uç bir şey olmadıkça tanımadığı bir insanın ölümüne sebebiyet veremez veya eziyet edemez..

Sinem90
17-05-07, 20:37
aydanım darağacında 3 fidanı okuyorum.menderesi anlatan kitabı da okumuştum ama onda hiç böyle olmamıştım.hala gözlerim doluyor.:sad53:
bencede deniz gezmiş için iyi seçim yapmışlar.iri olması çok doğal.resimlerden de öyle olduğunu biliyoruz zaten.ama sakalları benim de dikkatimi çekti.biraz gerçekçi değil gibi.

elwiens_86
17-05-07, 20:42
O işlere seçilen adamlar senin benim gibi insanlar arasından olmaz..Çoğunluktan o karakterde ve zalimlikte çok adam çıkmaz..O tip insanlar o işler için özellikle seçilirler..karşısındakinin bir suç işlediğine inanan bir insan bile içinde biraz insaniyet olan insan çok uç bir şey olmadıkça tanımadığı bir insanın ölümüne sebebiyet veremez veya eziyet edemez..

O kadar güzel anlatmışsın ki o işkenceleri yapan insanlar insan olamazlar zaten bırak senin benim gibi olmasını...Birtek ölüm anında çektirdikleriyle kalsalar insafsızlar daha neler neler yapmışlar...Ben Deniz'in savunmasını okuduğumda neler yaşadım anlatamam hala daha devamını okuyamadım...O kadar acılar çekmişler birde ölüm anında çektiriyorlar...

Sinem yivrım demek onu okuyorsun ben hala okuyamadım ya buralarda bulamıyorum ki o kitabı...Ama ne yapıp edip okumam lazım bilmiyorum yüreğim dayanırmı ama...

O sakal mevzusu bana inandırıcı geldi valla bendeki bir fotosunda aynen öyle sakalları çünkü...İlk gördüğüm zaman o adamı o kadar çok benzetmiştim ki...

Sinem90
17-05-07, 20:45
adam tabiki benziyor ama sakal gerçek gibi durmuyor sanki.neyse zaten bu çok da önemli bir ayrıntı değil.burda da bulamadık kitabı.sipariş verdik,öyle getirdiler.bence sen de öyle yap.:img-wink: gerçekten çok etkileyici anlatmış nihat behram.:sad53:

deadly_angel
17-05-07, 20:50
Diziyi ilk bölümünden beri kaçırmadan izliyorum forumuda takip ediyorum fakat buraya ilk yazışım.

Hatırla Sevgili televizyondaki sayılı özgün dizilerden birisi.Gerek üzerinde durduğu dönemler gerekse işlediği pek çok konu bile kesinlikle izlenmesi gereken bir proje.Oyuncuların her biri ayrı başarılı.Yapım ekibinide dekor çalışmaları ve o dönemi yansıtma çabaları için kutluyorum, çokbaşarılı bir iş çıkarıyorlar.

Çevremde diziyi izleyenler bana sürekli Ahmet ve Yasemin aşkından bahsedip duruyorlar.Bense pek çok kişininaksine Necdeti çok seviyorum.

Ben Necdet&Yasemin taraftarlarındanım:) Necdet hiçbir şey beklemeden bir sorumluluk altına girdi sırf Yasemini kurtarabilmek için o durumdan.Yaseminin kızını kendi kızıymış gibi sevdi ve dışarıya karşı mutlu bir aile tablosu yansıtabilmek için elinden geleni yaptı.Aynı durumda Ahmet olsaydı bu fedakarlıkların altına girermiydi bilemiyorum.

Gelelim dört yıl sonrasına...

Yasemin acaba bu dört yıl içerisinde Necdeti sevebilmek için neen hiçbirşey yapmadı.Neden ona hiç yakınlık göstermedi.Sonuçta karşısındaki hiçbirşey beklemiyor olabilir ama Necdete de yazık öyle değilmi.Ayrıca geçen haftaki bölümde Yaseminin dengesiz davranışları beni sinir etti.Necdetin öfkelenmekte haklı olduğunu düşünüyorum.

Ayla zaten uyuzun teki ama bu aralar işe yarayacak gibi görünüyor.Şu pastacı kızda yaptığı yemekten filan zehirlense ne hoş olur!

Umarım Yaseminde Necdeti sever ve dizinin sonu mutlu biter.

sühan
17-05-07, 21:06
Deniz Gezmişi oynayan oyuncu uzaktan benzıyordu da yakından cok benzemıyor.. agız yapısı ve dıslerı cok kotu.. yaşlı oldugu bellı. oysa o yıllarda 18-19 yaslarında olması lazım.. Sesi de cok kotu.. Barı daha guzel bir ses en azından daha genc bır ses soyle oturaklı bır sey bulsalardı.. Cok sıradan gosterıyor.. havası olmamıs..

e-ŞA
17-05-07, 21:08
sanırım senaristin yasemine karşı bir gıcıklığı var... bütün okları yasemine çevrilmiş durumda necoya yapılacak şeyler midir o bu haftaki olaylar...
necom yasemini boşuyacak neco ise rüya ile yaşasın ahmete ve yasemin gibi donuk vatandaşlardan rüya gibi şeker bir kız :icon_whis bence başroloyuncuları hariç (onlardaki bakışları gördükçe atlayasım geliyor :img-punk: ) bütün oyuncular muhteşem özellikle de neco :img-blush

badger
17-05-07, 21:13
İlla birebir benzemesi şart değil ki, havası benzesin yeterli.. çoğu yabancı filmlerde gerçek kişiler canlandırması yapıldığında, seçilen oyuncuların çok ama çok benzemesini gerekli değil, oyunculukları yeterli daha önemli oluyor..Bu dizide bir iki oyuncu hariç hemen hemen herkes oyunculukları konusunda olumlu bir izlenim bıraktığına inanıyorum.

şilimsi
17-05-07, 21:42
ben kitabı parça parça okumuştum ablacım..ortadan baştan sonran falan..öyle başlayıp değil..yani ilk başlarını peş peşe okudum mesela denizin arkadaşının dayısı ve dedesi tarafından ihbar edilmesi..kaçarsa daha kötü olur diye..onu düşündükleri için..
yaa kanka yanlış anladın sende:hıh..
bazı arkadaşlar yasemin bişey yaptıkça sürekli gerekçe öne sürüyolar..onlara yapmayın dedim..herşey ortada yaseminin ne halt olduğu falan..kuzum sana demedim ki:hıh
bende senin gibi düşünüyorum zaten:hıh
kırdın bini ziyneps kanka:hıh

Eqo
17-05-07, 22:04
Çevremde diziyi izleyenler bana sürekli Ahmet ve Yasemin aşkından bahsedip duruyorlar.Bense pek çok kişininaksine Necdeti çok seviyorum.

Ben Necdet&Yasemin taraftarlarındanım:) Necdet hiçbir şey beklemeden bir sorumluluk altına girdi sırf Yasemini kurtarabilmek için o durumdan.Yaseminin kızını kendi kızıymış gibi sevdi ve dışarıya karşı mutlu bir aile tablosu yansıtabilmek için elinden geleni yaptı.Aynı durumda Ahmet olsaydı bu fedakarlıkların altına girermiydi bilemiyorum.

Yasemin acaba bu dört yıl içerisinde Necdeti sevebilmek için neen hiçbirşey yapmadı.Neden ona hiç yakınlık göstermedi.Sonuçta karşısındaki hiçbirşey beklemiyor olabilir ama Necdete de yazık öyle değilmi.Ayrıca geçen haftaki bölümde Yaseminin dengesiz davranışları beni sinir etti.Necdetin öfkelenmekte haklı olduğunu düşünüyorum.

.

Seni hayal kırıklığına uğratmak istemezdim ama Yasemin asla Necdet'i sevmeyecek :))

Cidden Necdet'in hiçbirşey beklemeden evlendiğine inanıyor musun?.Başka bir adama aşık ve Onun çocuğuna hamile bir kızın seni sevmesini beklemek hiçbirşey beklememekse haklısın ne diyelim.Tabi bu arada Yasemin 'in Ahmet'e olan aşkı yüzünden ,birlikte olma şansı olmadığını düşünürken ele geçirilen bu fırsatta hiç mühim değil ...

Ahmet bu kadar fedakarlık yapar mıydı?Ahmet hayatını verdi Yasemin'e 5 yıl inzivaya girdi.Babasının ölümüne neden olacaktı az daha bunun acısını yaşadı,annesine küstü hiç konuşmadı.haklısın Ahmet fedakarlık yapmazdı :icon_shad

Yasemin Necdet'i 4 yıldır neden sevmedi? Bunu sana Necdet söylesin istersen;

"Aşk birine yakından bakmaktır...
O kadar yakından bakmaktır ki ondan başkasını göremezsin, bu mümkün olamaz...
Tıpkı bir kelebeğin ışığın etrafında dönmesi gibi..."

Yasemin Ahmet'e yakından bakmış:img-hyste

Ayse (92)
17-05-07, 22:31
Diziyi ilk bölümünden beri kaçırmadan izliyorum forumuda takip ediyorum fakat buraya ilk yazışım.

Hatırla Sevgili televizyondaki sayılı özgün dizilerden birisi.Gerek üzerinde durduğu dönemler gerekse işlediği pek çok konu bile kesinlikle izlenmesi gereken bir proje.Oyuncuların her biri ayrı başarılı.Yapım ekibinide dekor çalışmaları ve o dönemi yansıtma çabaları için kutluyorum, çokbaşarılı bir iş çıkarıyorlar.

Ayla zaten uyuzun teki ama bu aralar işe yarayacak gibi görünüyor.Şu pastacı kızda yaptığı yemekten filan zehirlense ne hoş olur!

Umarım Yaseminde Necdeti sever ve dizinin sonu mutlu biter.

cnm bnde snn gibi düşünenlerdenimmm...ayrıca burayada yazdıım gibi son bölümdeki konuşmaları bni çook etkiledi...bn seni öle çok sevdimki dünyada hiçkimse hiçkimseyi böyle sevmemiştirr...bu sözler gerçek aşktan başka hiçbirşeyi temsil edemez bnce!!!necdet yasemine hakettiinden fazlasını veriyo bana göree...yasemin sevmessede sevmesin napalım yanii...necdet bize sevgisinin büyüklüünü gösterdi ya o yetr!!!

gerçek_aşk86
17-05-07, 22:39
Arkadaşlar youtube'da hatırla sevgili ile ilgili videolara bakarken bir video çok hoşuma gitti.Necdet&Yasemin'e tıklayın:)

NECDET&YASEMİN:img-in_lo (http://www.youtube.com/watch?v=7E1hh5myIeU)

Kim yapmışsa çok güzel olmuş,ellerine sağlık:)Bu adam Yasoyu bu kadar severken:img-in_lo Güzideyle birlikte olması çok saçma olur:hıh

Mehmet Kemal
17-05-07, 22:58
Necdet Yasemini cok seviyor hemde.

Bence bundan dolayi bosanmak isteyecek, cunku artik dayanamiyor sevgisinin karsiligi olmamasina.

Yasemin sirf Ahmetin nisanina uzuldugu icin Necdete birlikte olmayi teklif etti. Eger Necdet Yasemine deliler gibi asik olmasaydi birlikte de olurlardi, ama Necdet askina bir karsilik bekledi.

Bu karsilik keske olsa. Ben cok istiyorum bunu. Ama yok gibi.

zeyneps
17-05-07, 23:17
Necdet Yaso'yu o kadar çok seviyor ki gözü ondan başka bişey görmüyor bu yüzden bu kadar bencil davranıyor :img-cool2 Necidet naparsa yapsın isterse ağzıyla kuş tutsun Ahmet'e yaptıklarını ,söylediklerini ve yaşattıklarını hiç bi zaman unutturamaz bana :hıh O ikisinin yüzünden ne acılar çekti ,nasıl ağladı zavallım :sad53: O da Necidet'in kendisine yaptıklarını unutmaz umarım :img-cool2 Bence Necidet Güzide'ye karşılık versin ,ya da sonradan Güzide'ye aşık olsun böylece ona karşı beslediğim kötü duygular kat kat artar :hıh :img-hyste Ahmet'e az çektirmedi şimdi de kendi çeksin ,daha Ahmet'in üzüldüğünün yarısı kadar bile üzülmediğini düşünüyorum çok çok çok üzülsün beter olsun peh :hıh Ah Ahmedim ah öyle safki herkese kanıyor ,saf geldi saf gidiyo bu çocuk :sad53:

badger
17-05-07, 23:18
Necdetin Yaseminin Ahmete duyduğu aşk konusunda öyle pek şansı yok, çünkü bir yandan şöyle düşünün Necdet nasıl yıllardır en baştan beri, yani ilk aşkı Yasemini seviyorsa, Yasemin de yıllardır ilk aşkı Ahmeti kesintisiz seviyor..Necdet, Yaseminden en fazla gördüğü samimi ve minnet dolu dostluk duygusu ama Yaseminden duyduğu aşka beklediği hiçbir karşılığı alamamış, diğer taraftan Yasemin duyduğu aşka karşılık bulmuş, bunu bir zamanlar her yönüyle yaşamış ve hala daha bunu tekrar yaşamanın kendince, umutsuzca, kendine itiraf etmekten çekinerek için için istiyor..Yasemin bunların bir çoğunu kendi kendine yarattı, yaptığı hataların cezasını çekiyor ve daha da çekecek..

Dediğim gibi ortalıkta bir saçmalıklar daniskası dönüp duruyor ve asıl mevzu bahis gözden kaçıyor: Zavallım masum Rüyanın hayatı...Anası, babalığı, onun varlığından haberi olmayan zavallı babası, namzet analığının garip aşk dörtgenindeki gitgellerden çocuğun hayatının temelleri şimdiden çürük inşaa oluyor. Onun için Necdet Yasemini daha çok seviyor yok Ahmetle Yasemin daha büyük aşk konuları tırşkadan teyyare kalıyor..

deadly_angel
17-05-07, 23:19
Belki Necdet pastacı kızla yakınlık kurarsa Yasemin kıskançlık krizine filan girer böylece yavaş yavaş Necdete aşık olur.Ahmetten nasıl kurtuluruz acaba çok merak ediyorum, Ayla umarım kolau pes etmez.

gerçek_aşk86
17-05-07, 23:33
Necdetin Yaseminin Ahmete duyduğu aşk konusunda öyle pek şansı yok, çünkü bir yandan şöyle düşünün Necdet nasıl yıllardır en baştan beri, yani ilk aşkı Yasemini seviyorsa, Yasemin de yıllardır ilk aşkı Ahmeti kesintisiz seviyor..

Bir dizi izlemiştim bu aşk üçgenine kısmen benziyor.Orada da kız çocukluk aşkına aşıktı hem de çok,ondan karşılık buldu,sudan sebeplerle ayrıldılar ama sonra onun en yakın arkadaşına aşık oldu.Çok da güzel bir diziydi.Türk dizilerinde olmaz böyle şeyler ama bu dizide de öyle olmasını isterdim.Niye kimse bu ihtimali düşünmüyor anlamıyorum.Bir insan ikinci kez aşık olamaz mı?:img-cool2

deadly_angel
17-05-07, 23:35
Bir dizi izlemiştim bu aşk üçgenine kısmen benziyor.Orada da kız çocukluk aşkına aşıktı hem de çok,ondan karşılık buldu,sudan sebeplerle ayrıldılar ama sonra onun en yakın arkadaşına aşık oldu.Çok da güzel bir diziydi.Türk dizilerinde olmaz böyle şeyler ama bu dizide de öyle olmasını isterdim.Niye kimse bu ihtimali düşünmüyor anlamıyorum.Bir insan ikinci kez aşık olamaz mı?:img-cool2

bende senin gibi düşünüyorum, Şöhret dizisini izleyen varmı bilmiyorum ama ordada bir sezon boyunca Gülşen karakteri bir adama deliler gibi aşıktı, aynı zamanda kendisini hiçbir karşılık b ,eklemeden seven biri vardı, ikinci sezonda Tuğra karakterine aşık oldu.İallaki Ahmete aşık kalacak diye bir kaide yok.

zeyneps
17-05-07, 23:38
Belki Necdet pastacı kızla yakınlık kurarsa Yasemin kıskançlık krizine filan girer böylece yavaş yavaş Necdete aşık olur.Ahmetten nasıl kurtuluruz acaba çok merak ediyorum, Ayla umarım kolau pes etmez.

Yasmin evet kıskançlık krizine girmeye başladı bile ama maalesef kıskandığı kişi Necdet değil Ahmet :icon_whis

Bu arada Ahmet'ten nasıl kurtuluruz demişsin de evet Ahmet gerçekten çok kötü biri bende nasıl kurtuluruz diye merak ediyorum sonuçta yaptıklarını bi sıralarsak Ahmet'in
1)Arkadaşının sevgilisiyle evlendi
2)Onun çocuğuna sahip çıktı
3)Masum bi çocuktan babasını ,hiçbir şeyden haberi olmayan bi babadan kızını saklıyor
4)Bir kere bile vicdan muhasebesi yapmıyor bu gerçekleri herkesden gizlemeye devam edior
5)Ailesine kendi torunları olmayan bir çocuğa baktırıp duruyor (işte en komiği de bu,komik mi acınacak bi durum mu bilmiyorum :img-hyste )
6)Her şeyi bilmezden gelip,kulaklarını tıkayıp,gözlerini bağlayıp susuyor da susuyor tabi işine geleni yapıyor
7)Ha bi de bekar kızların evinde evli evli gelip yemek yiyor ,bu evlilik formalite icabı bile olsa evli adamın bekar kızın evinde işi ne :icon_whis

Evet haklısın canım Ahmet'in yaptıklarını say say bitmez :icon_whis Ne yapsak da kurtulsak :img-help: Ay güleyim mi ağlayayım mı bilemedim :img-hyste :img-hyste Oysaki Necdet'e bakın ne kadar fidakar 4 sene kendini sürdü zavallının hiç bir şeyden de haberi yok kendi kızını bile bilmiyo :icon_whis Ay ben rolleri karıştırdım mı ne kim kimdi ya kim masum kim suçlu :img-hyste

badger
17-05-07, 23:41
Yaseminin sevme şekline bakınca pek öyle bir ihtimal görmüyorum, kadın her gece Ahmete anlatır gibi sevgisini, düşüncelerini, yaşadıklarını yazıyor defterlere..Her gün yaşatıyor aşkını...Peki bunca zamandır Necdetle ne yapıyor? Adadaki arkadaşlık ilişkisinin aynısını, Yasemin kapris yapıyor şımarıyor Necdet onu sevgisinden ötürü tolere ediyor, idare ediyor yani eski alışkanlıklarından vaz geçmiyor..Hadi aşık oldular diyelim, Allah mesut etsin diyemem çünkü Rüya var ve ikisi de bunu kendilerine göre gerekçelerle gizliyorlar ve hiç ortaya koyup ta bunu dile getirmiyorlar..Vallahi Rüyanın varlığından Ahmeti haberdar etsinler de, isterseler aşık olsunlar, ne yaparlarsa yapsınlar.

deadly_angel
17-05-07, 23:43
Yasmin evet kıskançlık krizine girmeye başladı bile ama maalesef kıskandığı kişi Necdet değil Ahmet :icon_whis

Bu arada Ahmet'ten nasıl kurtuluruz demişsin de evet Ahmet gerçekten çok kötü biri bende nasıl kurtuluruz diye merak ediyorum sonuçta yaptıklarını bi sıralarsak Ahmet'in
3)Masum bi çocuktan babasını ,hiçbir şeyden haberi olmayan bi babadan kızını saklıyor
4)Bir kere bile vicdan muhasebesi yapmıyor bu gerçekleri herkesden gizlemeye devam edior
5)Ailesine kendi torunları olmayan bir çocuğa baktırıp duruyor (işte en komiği de bu,komik mi acınacak bi durum mu bilmiyorum :img-hyste )
6)Her şeyi bilmezden gelip,kulaklarını tıkayıp,gözlerini bağlayıp susuyor da susuyor tabi işine geleni yapıyor
7)Ha bi de bekar kızların evinde evli evli gelip yemek yiyor ,bu evlilik formalite icabı bile olsa evli adamın bekar kızın evinde işi ne :icon_whis

Evet haklısın canım Ahmet'in yaptıklarını say say bitmez :icon_whis Ne yapsak da kurtulsak :img-help: Ay güleyim mi ağlayayım mı bilemedim :img-hyste :img-hyste Oysaki Necdet'e bakın ne kadar fidakar 4 sene kendini sürdü zavallının hiç bir şeyden de haberi yok kendi kızını bile bilmiyo :icon_whis Ay ben rolleri karıştırdım mı ne kim kimdi ya kim masum kim suçlu :img-hyste

Ben Ahmeti sevmediğimi söyledim, eğer çok istiyorsan nedenlerini de açıklayabilirim, kurtulma olayınıda Necdet&Yasemin birlikteliği olsun anlamında söyledim.Kaldıki yukarda saydıkların Necdetin elinde olmayan şeylerdi.Bunları açıklayayacak olsaydı niçin Yaseminle evlenirdi.Evliliğin amacı buydu zaten.Benim savunduğum düşünce belli seninkinide öğrenmiş oldum bu mesajınla.Ama mümkünse yazdığım mesajlarla dalga geçme!

zeyneps
17-05-07, 23:49
Ben de Rüya'yı düşünüyorum en çok ne olursa olsun onlar onun annesi ve babası ve her çocuk annesi ve babasını bir arada görmeyi ister ama ne yazıkki Yaso ve Necidet bir türkü tuturmuşlar gidiyorlar neredeyse kendi uydurdukları masala kendileri inanacak :icon_whis

Ahmet'in bir an önce Rüya'yı öğrenmesini istiyorum ama bir yandan da sırf kötü duygularımdan dolayı Rüya'nın bilinçli bi yaşa gelince kendisinin öğrenmesini istiyorum ne kadar yıkılır biliyorum :sad53: ona nasıl kıyarım ben bu şekilde onu da bilmiyorum ama:sad53: Yasemin'in ve özellikle Necdet'in kendi yarattıkları harabeyi yıkıntıyı görmelerini istiyorum :hıh Rüya'nın söyleceklerini de duymalarını çünkü Rüya kendi öğrenirse o kadar ağır konuşacaktır ki eminim tokattan daha ağır gelecektir :hıh

Ayrıca Necdet ergenlik çağının Rüya için kolay geçmeyeceğini söylüyor sayelerinde çok ağır bir dönem geçirecek kız bunalıma girmezse iyidir :icon_sorr Ben olsam onun yerinde diri diri mezara konmuş gibi olurdum heralde hem de annem ve babam sandığım kişi tarafından :sad53:

havincim
17-05-07, 23:52

pes ya!:icon_evil ahmetten nasıl kurtuluruz demişsin.çok güldüm.ahmet ne yaptı ki ondan kurtulmak istiyorsun?nejdet diyecektin yanlış yazdın herhalde:img-hyste ahmet şu bölüme kadar şu söyldiğini hak edecek tek bir hareket bile yapmadı.

gerçek_aşk86
17-05-07, 23:57
Yaseminin sevme şekline bakınca pek öyle bir ihtimal görmüyorum, kadın her gece Ahmete anlatır gibi sevgisini, düşüncelerini, yaşadıklarını yazıyor defterlere..Her gün yaşatıyor aşkını...Peki bunca zamandır Necdetle ne yapıyor? Adadaki arkadaşlık ilişkisinin aynısını, Yasemin kapris yapıyor şımarıyor Necdet onu sevgisinden ötürü tolere ediyor, idare ediyor yani eski alışkanlıklarından vaz geçmiyor..Hadi aşık oldular diyelim, Allah mesut etsin diyemem çünkü Rüya var ve ikisi de bunu kendilerine göre gerekçelerle gizliyorlar ve hiç ortaya koyup ta bunu dile getirmiyorlar..Vallahi Rüyanın varlığından Ahmeti haberdar etsinler de, isterseler aşık olsunlar, ne yaparlarsa yapsınlar.

Rüya'yı söylemek ona düşmez.Onu Yasemin kızımızın söylemesi lazımdı:icon_whisAhmet'e çok aşık! olan Yasemin'in:icon_whisNecdet'e duyduğu minnetten öte bence,onun kendisine duyduğu aşka hayran olduğunu düşünüyorum.Ayrıca Ahmet'le gitmek istediğinde Necdetle konuşacaktı ve onu bırakacaktı ama Ahmet Yasemine Necdet'in gizli aşkının o olduğunu söyleyince bırakamadı.Eğer sadece minnet besleseydi herşey için teşekkür ederdi büyük! aşkına giderdi.Minnet büyük bir aşkı engelleyecek kadar güçlü bir duygu değil.Gitmedi çünkü Necdet'in duygularına değer veriyor.Necdet'e değer veriyor.Bu yüzden ben Necdet'e aşık olabileceği ihtimaline inanıyorum:img-wink:

zeyneps
18-05-07, 00:02
Mesajınla dalga geçmedim canım komiğime gittide biraz alındıysan pardon :img-wink:

hayır ben daha önce Ahmet'i bi şekilde sevmeyen gördü mama ondan kurtulmak isteyenini ilk defa tanıyorum da garibime gitti :img-cool2

Ama Necdet konusunda dediklerinin hiç birine katılmıyorum Necdet'in elinde olan şeylerdi bütün bunlar isteseydi bir çocuğun babasından ayrı kalmamasını sağlayabilirdi ama o kolay yolu tercih edip evlendi işine öyle geldi çnükü :hıh Ferekarlık filan bahane o fedekarlık yapmıyorki hatta Ahmet ortaya çıkana kadar da gayet mutlu bi yaşam sürüyordu :img-cool2 Ve hala Yasemin'in kendisini sevmesini bekliyo kendisi o kadar aşk hakkında beni bayan cümleler söylüyo Yasemin'i çok iyi tanıdığını söylüyo ve hala "bunun için benim kadar seninde beni sevmen lazım " diyo ve kendisini sevmesini bekliyo bu fedekarlık mı bencillik mi acaba ,Necdet'in kendisini sevmesi için sevdiği kızı bi odaya hapseden adamlardan bi farkını göremiyorum evet bi farkı var o yalnızca sevdiği kızı değil bi başkasının kızını da kendi dünyasına hapsetti :hıh Ve fedekarlık ayaklarına yatarak Yasemin'i sarmaşık gibi sardıkca sardı ben de onun sayesinde anladım ki bir başkasından intikam almanın ve onu kendine köle etmenin en iyi yolu karşılıksız bir şekilde çok büyük bi manevi yardım yapıyor gibi görünmekmiş ,çünkü karşındakini en zor durumda bırakmanın yolu sana karşı borçlu gibi göstermektir :img-yes:

Tabi bi de "Şeytanın yaptığı en büyük kötülük insanları var olmadığına inandırmakmış !!!!" :img-yes: :img-cool2

badger
18-05-07, 00:05
Ben de Rüya'yı düşünüyorum en çok ne olursa olsun onlar onun annesi ve babası ve her çocuk annesi ve babasını bir arada görmeyi ister ama ne yazıkki Yaso ve Necidet bir türkü tuturmuşlar gidiyorlar neredeyse kendi uydurdukları masala kendileri inanacak :icon_whis

Ahmet'in bir an önce Rüya'yı öğrenmesini istiyorum ama bir yandan da sırf kötü duygularımdan dolayı Rüya'nın bilinçli bi yaşa gelince kendisinin öğrenmesini istiyorum ne kadar yıkılır biliyorum :sad53: ona nasıl kıyarım ben bu şekilde onu da bilmiyorum ama:sad53: Yasemin'in ve özellikle Necdet'in kendi yarattıkları harabeyi yıkıntıyı görmelerini istiyorum :hıh Rüya'nın söyleceklerini de duymalarını çünkü Rüya kendi öğrenirse o kadar ağır konuşacaktır ki eminim tokattan daha ağır gelecektir :hıh

Ayrıca Necdet ergenlik çağının Rüya için kolay geçmeyeceğini söylüyor sayelerinde çok ağır bir dönem geçirecek kız bunalıma girmezse iyidir :icon_sorr Ben olsam onun yerinde diri diri mezara konmuş gibi olurdum heralde hem de annem ve babam sandığım kişi tarafından :sad53:

Rüya yıkılır da ya Ahmet ne olur? Babasın ama evladının varlığından haberi yok ve yıllardır başkasının çocuğu diye baktığın çocuğun senin kanından canından olduğunu öğrenmek ne kadar acı verici.... benim öyle başıma bir şey gelseydi, mahvederdim hepsini öyle aşkmış şuymuş buymuş hepsi hikaye, insanın evladı sözkonusu olunca insanın hayatı bile gözüne bir hiç gelir....
Korkunç bir şey, ben hayatta Yaseminin yaptığını yapamazdım..Bir de Ahmetin yüzüne baka baka tren istasyonunda, kızının babasına da çok benzediğini söyleyerek kendince Ahmete paye veriyor, diğer taraftan Ahmeti Necdeti düşündürerek acı bir hançer saplıyor adamın ruhuna..Onuniçin diyorum bu müsamere gibi aşkı veya aşkımsıları uzatmasınlar diyorum..Gerçeklere baksınlar.. Necdet,bu aşk saplantısından kurtulup, Yasemini boşayarak serbest bırakması lazım ve yasemin hanım bir an önce bir anne, yaşadıklarının sorumlulğunu alan ve bununla tek başına başa çıkan kadın olarak karşımıza çıksın...Bilmiyorum kaç bölüm oldu Yaseminin anne olduğu, sayılar ve mekanlar konusunda sizin kadar net değilim ama Rüyayla olan sahnelerini çok eksik görüyorum, bu ne biçim anne diyorum, anne değil sanki kardeşi, küçükken Işıka nasıl davranıyorsa kendi kızına da öyle davranıyor..Bir tek anne olduğunu kızdıktan sonra Rüyaya sarılıp ağlayarak oturmasında gördüm ama oradaki duygusu, Ahmet dolayısyla yaşadığı hayalkırıklığı ve mutsuzluğunu Ahmetten gelen parçasına sarılarak gidermeye çalıştığı izlenimine kapıldım.

zeyneps
18-05-07, 00:14
Rüya ve Yasemin'e ağırlık vermeleri lazımdı ama bunu yapmadılar daha sonradan resim sahnesi filan ekleyerek durumu biraz kurtarmaya çalıştılar ama olmadı :icon_whis Rüya ve Ahmet ikiside yıkılacak ikiside o kadar masumlarki bu konuda hiçbir şeyden haberleri yok ben ikisinin yerinde de olsam mahvederdim onları yakıp yıkardım herşeyi :hıh Böyle bir şey böye bi gerçek nasıl göz ardı edilir peki ya ellerinden kaçıp giden onca senenin hesabını kim verecek hayır ölümlü dünya ne olacağı belli mi olu eğer ikisinden birine bişey olursa bu veballe nasıl yaşanır ya insan vicdan azabından kolay kolay ölemez bile bunları da mı düşünmüyolar yazık günah ya

gerçek_aşk86
18-05-07, 00:19
Ama Necdet konusunda dediklerinin hiç birine katılmıyorum Necdet'in elinde olan şeylerdi bütün bunlar isteseydi bir çocuğun babasından ayrı kalmamasını sağlayabilirdi ama o kolay yolu tercih edip evlendi işine öyle geldi çnükü :hıh Ferekarlık filan bahane o fedekarlık yapmıyorki hatta Ahmet ortaya çıkana kadar da gayet mutlu bi yaşam sürüyordu :img-cool2 Ve hala Yasemin'in kendisini sevmesini bekliyo kendisi o kadar aşk hakkında beni bayan cümleler söylüyo Yasemin'i çok iyi tanıdığını söylüyo ve hala "bunun için benim kadar seninde beni sevmen lazım " diyo ve kendisini sevmesini bekliyo bu fedekarlık mı bencillik mi acaba ,Necdet'in kendisini sevmesi için sevdiği kızı bi odaya hapseden adamlardan bi farkını göremiyorum evet bi farkı var o yalnızca sevdiği kızı değil bi başkasının kızını da kendi dünyasına hapsetti :hıh Ve fedekarlık ayaklarına yatarak Yasemin'i sarmaşık gibi sardıkca sardı ben de onun sayesinde anladım ki bir başkasından intikam almanın ve onu kendine köle etmenin en iyi yolu karşılıksız bir şekilde çok büyük bi manevi yardım yapıyor gibi görünmekmiş ,çünkü karşındakini en zor durumda bırakmanın yolu sana karşı borçlu gibi göstermektir :img-yes:

Tabi bi de "Şeytanın yaptığı en büyük kötülük insanları var olmadığına inandırmakmış !!!!" :img-yes: :img-cool2

Necdetime nankörlük etmeyin:hıhO olmasaydı ne Yasemin hanım ne de Ahmet'in kızı Rüya hayattaydı.Hem onun Yasemine duyduğu aşk çok büyük bir aşk onunla dalga geçmeyin:hıhSevdiği kadına olan aşkından dolayı kızını sahiplenmesi de suçsa pes:icon_whisNecdet Rüyayı kendi öz kızı gibi sevmesi saygı duyulacak bir mevzudur ancak:img-yes:Sanki o Rüyayı Ahmete söylemesin diye Yasemini zorluyormuş gibi bir durum varmış gibi davranmayın:hıhYasemin hanım çok düşünseydi konuyu hem Necdet'e hem de Ahmet'e açardı.Necdet ne yapsın canım bu konuda:img-cool2

badger
18-05-07, 00:24
Sağduyulu olmasını bekliyoruz, nasıl Yaseminin o gece yanına gelip, senin yanında uyumak kalmak istiyorum kendince en doğru gerekçeyle teklifini redettiyse, bu konuyu da Yasemine bir büyüğü olarak yol göstermesini ve olaylara mantıklı bakış açısı yüzünden ön plana çıkan karakteriyle, yahu biz ne yapıyoruz, böyle saçmalık mı olur demesini bekliyoruz..O da Yaseminin Pollyannacı havasından etkilenmiş ve bundan silkelenmesini bekliyoruz.

badger
18-05-07, 00:26
Son cümle olarak da bunu eklemek isterim:
O zaman Necdetin gerçekten samimi ve fırsatçı biri olmadığını görürüz.

gerçek_aşk86
18-05-07, 00:31
Sağduyulu olmasını bekliyoruz, nasıl Yaseminin o gece yanına gelip, senin yanında uyumak kalmak istiyorum kendince en doğru gerekçeyle teklifini redettiyse, bu konuyu da Yasemine bir büyüğü olarak yol göstermesini ve olaylara mantıklı bakış açısı yüzünden ön plana çıkan karakteriyle, yahu biz ne yapıyoruz, böyle saçmalık mı olur demesini bekliyoruz..O da Yaseminin Pollyannacı havasından etkilenmiş ve bundan silkelenmesini bekliyoruz.

Ben de ısrarla diyorumki bu konuyu açmak ona düşmez.Yasemin zamanında bu konuyu asla Ahmet'e söylemeyeceğim dedi ve konu kapandı.Bunu Yasemin'in söylemesi lazım.Adam ne yapsın canım çocuğun annesi çocuğun babasını düşünmüyorsa:icon_whis

zeyneps
18-05-07, 00:35
Keşke kurtarmasydı Yasemin'i :hıh O zaman daha büyük bi ferekarlık etmiş olurdu bence kurtardı diye Yasemin'in zor bir durumundan faydalanarak iyilik ediyormuş gibi görünüp istediğini elde etti ...zamanında da Ahmet'i azarlayıp ona çocuğu olacağını bile söylemedi :hıh Sanki Ahmet onun kan davalısıydı arkadaşındı senin be arkadaşın aaaayyy aman aman benimde onun gibi arkadşlarım olsa düşmana gerek kalmazdı :icon_whis Evet biri beni gerçek babamdan saklasaydı gerçekten bana büyük bi iyilik etmiş olurdu :img-cool2 Necdet çok önyargılı bir insan ve de bencil :hıh Emin ol isteseydi her şey şimdi çok farklı olurdu o istedi böyle oldu Necdet sürekli susuyor ya ya da ağlıyo gıcık oluyorum bu huyuna susarak bence kendi çıkarlarına hizmet ediyo sonuçta Yasemin'e bi kelime söylese onun gidiceğini biliyo o yüzden de çıt bile çıkarmıyor Acaba böyle bi durum olsa acaba gerçek bi arkadaş fedakar bi insan " ya evlenelim sen de böyle bi durumda kalma mı derdi " yoksa "ya yapma böyle Ahmet böyle yapmaz kafası karışmıştır " diyip ikna etmeyemi calışırdı sonuçta söz konusu olan bi bebekti gidip Ahmet'e " ya arkadaş böyle böyle " mi derdi Yasemin ne kadar itiraz etse de ...gerçek hayatta böyle bir şey olsaydı çoktan üçüncü sayfadaydılar ya neyse :img-hyste

badger
18-05-07, 00:39
Benim anlatamadığım, Ahmete gitsin öyle söylesin demiyorum, bunu Yaseminle konuşsun anlamında söylüyorum ama şu da bir gerçek ki Necdet, istemeden de olsa, duyduğu aşktan ötürü Rüyanın konumunu karısına karşı koz olarak tutuyor..Sakın buradan şunu yanlış anlamamanı isterim, necdet Rüyayı kızı gibi seviyor, olabilir, bu son derece saygıdeğer bir durum ama yine de ben başlangıçta Yasemini elde etmek için kalkıştığı şeyler ileride ona çok ama çok büyük sorumluluklar getirecektir ve bunun altından kimse kalkamaz..Bu işin vebali büyük..

zeyneps
18-05-07, 00:48
Benim anlatamadığım, Ahmete gitsin öyle söylesin demiyorum, bunu Yaseminle konuşsun anlamında söylüyorum ama şu da bir gerçek ki Necdet, istemeden de olsa, duyduğu aşktan ötürü Rüyanın konumunu karısına karşı koz olarak tutuyor..Sakın buradan şunu yanlış anlamamanı isterim, necdet Rüyayı kızı gibi seviyor, olabilir, bu son derece saygıdeğer bir durum ama yine de ben başlangıçta Yasemini elde etmek için kalkıştığı şeyler ileride ona çok ama çok büyük sorumluluklar getirecektir ve bunun altından kimse kalkamaz..Bu işin vebali büyük..

Canım aynen katılıyorum :img-wink: Bende baştan beri Yasemin'le konuşmasını istediğimi sonuçta ondan büyük olduğunu ve ona yol gösterebileceğini söyledim ama Necdet sevenler bunu bir türlü kabul etmek istemiyorlar :img-cool2 Rüya'yı seviyo Yasemin'i kurtardı eeeeehh Yasemin'i kurtardı napcaktı yoldan geçen biri de olsa kurtarırdı Yasemin'le evlendi işte onu zor durumda bırakmadı başka birine de aynı şekilde davranırmıydı acaba ???

Ya ben Necdet'e duyulan sevginin büyük bi çoğunluğunun oyuncuya duyulan hayranlıktan kaynaklandğını düşünüyorum ve hep merak ediyorum ama gerçekten merak ediyorum acaba sevilmeyen bi oyuncu oynasaydı ama gerçekten merak ediyorum yine aynı şekilde Necdet karakteri bu kadar çok sevilir miydi??Gerçekten bunu çok merak ediyorum mesela Erol Taş oynasaydı :img-hyste şaka bi tarafa ne bileyim aklıma sevilmeyen bi oyuncuda gelmiyorki o zamanda Necdet'in yaptıklarını fedekarlık olarak mı görürdünüz yine alnı şekilde severmiydiniz ama dürüst olun :img-yes: ben örneğin Okan'ı çok seviyorum ama Necdet'e de bi o kadar gıcığım Okan' ı bu kadar sevmeme rağmen nasıl oluyo anlamyıromu demek karakterde bi eksiklik bi kötü taraf görüyorum :img-cool2

bounce221
18-05-07, 00:49
necdet bence firsatci falan degil..
yaseminin durumundan faydalanmak gibi bir düsüncesi olsaydi o gece yasemini geri cevirmezdi...
ve tamamiyle kendine baglamis olurdu...
ama yapmadi..
sevdigi birine zamaninda sahip cikdi...buda sucsa eger....

gerçek_aşk86
18-05-07, 00:49
Bebek konusunda uzlaşamayacağız galiba:)Necdet neden Ahmet'e dönmesi için ikna etmedi diyorsunuz.Belki o da Ahmet'in Yasemini terk ettiğine inandı.Açıkcası o bölümlerin bazı kısımlarını elde olmayan nedenlerden dolayı izleyemedim ne desem yalan olur şimdi:)Necdet Yaseminle hem onu zor durumda bırakmamak için hem de umutsuzca aşık olduğu kadına yakın olabilmek için evlendi:img-in_loSiz buna fırsatçılık diyorsunuz ama ben aşk diyorum fırsatçı olsaydı onca yıl ona o kadar yakınken aşık olduğunu saklamazdı.O kadar asildiki aşkını kalbine gömdü aşık olduğunu anlamaması için uğraştı.Onu elde etmeye çalışmadı,sadece onun yanında oldu:img-blush Yasemin'in ona aşık olmasını beklemekten başka birşey yapmadı:img-in_lo

badger
18-05-07, 01:01
Necdeti bence sevimsiz birinin oynamaması daha iyi. Benim fikrime göre Okan Yalabık son derece yerinde bir seçim...Oyunculuğunu enaz Cansel Elçin kadar beğeniyorum ama oyunculuk konusunda dizideki favorim Lale Mansur. Nezahati muhteşem oynuyor, o mimikleri gözlerini duygularına göre kullanmasını ve o devre uygun kaşını gözünü oynatmasını izlemekten çok keyif alıyorum..
Burada önemli olan kişilerin hayatlarında verdikleri bir kararın ya da söylemedikleri ufacık bir sözün kaç kişinin hayatını kaç dönem nasıl etkileyecektir, yani kelebek etkisi...Ben, ilerleyen bölümlerde Necdetin sorgulamalara gireceğinden eminim yok olmaz aynı tas aynı hamam olursa benim için inandırıcılık özelliği kalmayacak karakterin..Ortada dönen çok saçmalık ve gereksiz yanlış anlama ve gururlanma var ve gittikçe bu sarmaşık sıkıcı oluyor..Aşkı izlemek okey ama çok fazla olması da beni bayıyor..Şimdiye kadar en keyifle izlediğim aşk Yurdanur ve Mehmet aşkıydı..Birbirlerini hep sevdiler, herşeye rağmen bir arada kaldılar, işte gerçek aşk budur, kenarda ağlayıp sızlamak değil..Şu dizilerdeki kavuşamamalar beni bayıltıyor..Bana Necdetin bu kadar beklemesi ve bu işi uzatması anlamsız geliyor..Yani adama yazık yahu..

zeyneps
18-05-07, 01:03
Bu konu bence uzar gider :icon_whis o yüzden daha fazla konuşmak istemiyorum Necdet'e duyulan sevgininde oyuncuya duyulan sevgiden kaynaklandığını düşünmeye başladım

Necdet Ahmet'in suçlu olduğunu düşünmüş olabilir evet bu da benim önyargılı olduğu tezimi kanıtlıyor :img-cool2 Ama Ahmet'in suçlu olduğunu düşünse bile ki sadece bi kere görmek istememekle mi suçlu olnuyor Necdet biliyor Ahmet'in babasının hasta olduğunu hadi yine de ona göre suçlu yine de ortada bi bebek var herşeye rağmen Ahmet'le konuşmalıydı bu bebeği düşünerek Ahmet'in o kadar insafsız biri olmadığını bilmiyormuydi hadri bunları da geçtim neydi o "benim karım oldu " demeler o zaman öğrenmişti işte Ahmet'in Yasmin'i hala deliler gibi sevdiğini birbirlerine nasıl baktıklarını görmüştü o zaman bile söyleyebilirdi insan arkadaşına ve küçücük bi bebeğe yaparmı bunları ya Necdet o zaman ne yapmaya çalıştı hepsini geçsem bile bebek gerçeğini nasıl göz ardı etti ve onun iyiliğini nasıl düşünmedi hayret ediyorum aklım almıyor bi türlü :icon_whis kusura bakmayın çok aşık filn bence artık bunları konuşmak saçma bu aşk masalıyla hepimizi uyutuyorlar Rüya'yı da göz ardı ediyorlar bari Rüya'yı düşünün neyse herkese iyi geceler Necdet eğer Güzide'ye aşık olursa o aşk masalı gerçekten de masal olucak zaten

zeyneps
18-05-07, 01:07
Çıkmadan ekleyim bu arada Okan Yalabık bence de çok lerinde bi secim harika bi oyuncu daha önce komedi dizilerinde olnadığı için bu kadar iyi oynayabileceği bi dram dizisini aklıma gelmezdi kendisini çok seviyorum Necdet karakterini çok iyi oynuyor

Ama benim demek istediğim karakterin eksik yanlarıydı Okan'ın değil ve Necdet'i başka biri oynasaydı topa tutulurdu yaptıklarıyla bence karakterle oyuncuyu da karıştırmamak lazım dimi .
Evet Nezahat'i muhteşem oynuyor eskiden de çok seviyodum onun oyunculuğunu zaten ,Selma karakterini ve oyanayan kişiyi de çok seviyorum ama iki karakterinde oyuncuların değil yanlış anlaşılmasın zaafları ve eksik yönleri var

gerçek_aşk86
18-05-07, 01:07
Ya ben Necdet'e duyulan sevginin büyük bi çoğunluğunun oyuncuya duyulan hayranlıktan kaynaklandğını düşünüyorum ve hep merak ediyorum ama gerçekten merak ediyorum acaba sevilmeyen bi oyuncu oynasaydı ama gerçekten merak ediyorum yine aynı şekilde Necdet karakteri bu kadar çok sevilir miydi??Gerçekten bunu çok merak ediyorum mesela Erol Taş oynasaydı :img-hyste şaka bi tarafa ne bileyim aklıma sevilmeyen bi oyuncuda gelmiyorki o zamanda Necdet'in yaptıklarını fedekarlık olarak mı görürdünüz yine alnı şekilde severmiydiniz ama dürüst olun :img-yes: ben örneğin Okan'ı çok seviyorum ama Necdet'e de bi o kadar gıcığım Okan' ı bu kadar sevmeme rağmen nasıl oluyo anlamyıromu demek karakterde bi eksiklik bi kötü taraf görüyorum :img-cool2
Ben Okan hayranı değilim:)Ben Necdet karakterine ve onun aşkına hayranım:img-in_loDiziyi izleme sebebimde o,Yasemine duyduğu aşk ilgimi çekti:img-blushBir insan ancak bu kadar aşık bakar:img-in_lo

Umarım senaristler Necdet karakterini 180 derece değiştirip adamı psikopat yapmazlar:hıhÇok saçma olur,diziyi boşuna izlediğimi düşünürüm:hıhAhmet&Yasemin kavuşur mu?Kavuşmaz mı?bilmem ama o aşkın önünü açmak için Necdet'i değiştirirlerse çok basite kaçmış olurlar:hıhDokunmasınlar Necdetime:hıh

badger
18-05-07, 01:10
Bebek konusunda uzlaşamayacağız galiba:)Necdet neden Ahmet'e dönmesi için ikna etmedi diyorsunuz.Belki o da Ahmet'in Yasemini terk ettiğine inandı.Açıkcası o bölümlerin bazı kısımlarını elde olmayan nedenlerden dolayı izleyemedim ne desem yalan olur şimdi:)Necdet Yaseminle hem onu zor durumda bırakmamak için hem de umutsuzca aşık olduğu kadına yakın olabilmek için evlendi:img-in_loSiz buna fırsatçılık diyorsunuz ama ben aşk diyorum fırsatçı olsaydı onca yıl ona o kadar yakınken aşık olduğunu saklamazdı.O kadar asildiki aşkını kalbine gömdü aşık olduğunu anlamaması için uğraştı.Onu elde etmeye çalışmadı,sadece onun yanında oldu:img-blush Yasemin'in ona aşık olmasını beklemekten başka birşey yapmadı:img-in_lo

Necdet, Ahmete karşı Yaseminle ilişkisini öğrendikten sonra hep önyargılıydı..Onun aşkını bir şekilde Ahmetin elinden aldığına kendini inandırdı ve olup bitenleri hiç konuşmadan, daha doğrusu konuşmaya korkarak ve belki beni sever umuduyla -bunu aynı derecede kendisi kadar korkak olan Yaseminin katkısı da büyük tabii- yaşadı..Ne oluyoruz diye hiç sorgulamadı...Açıkçası Ahmetin onların Kayserideki o acele nikahlarına geldiğini biliyordu, peşinden koştu aman Ahmet bir şey yapmasın da işler bozulmasın diye..Burada Ahmet taa buralara kadar niye geldi diye düşünmedi bile, sonrasında o çocukların tiyatrosunun olduğu gün aşırı sahiplenmelere girişti..Yani Ahmete Yasemin benim oldu sen ortalıklarda dolanma msjını verdi, birkaç şey daha vardır hatırlamıyorum ama Necdetin bu tavırları kendisi hk ben de olumsuz düşünmeme sebep oldu..

badger
18-05-07, 01:25
Herkese iyi geceler, rahat uykular, akşama diziden sonra görüşürüz. Şu sarsıcı karar ne olacaksa öğrenelim bakalım.

canada
18-05-07, 04:44
Cok ondecen bir kitap okumustum bundan 15 yil oncefalan tam hatirlayamiyorum detaylarini ama tek hatirladigim 4 kahraman ayni bu filimdeki gibi yasamin karakteri olan basrol kendi hayatini anlatiyordu kitabta seneler once yasadigi ask ve o yasak asktan olan bir kizi ayni sekilde bu yasak askta ki kurtarici yani necdet karakteri hic bir zaman kiz cocukluk aski kizinin babasina kavusamiyordu
seneler sonra kizi annesinin defterini eline geciriyordu kizi ogreniyordu olaylari cocuk istiyordu genc bir kiz olmustu sevdigi adam ile iyi bir evllik yapmisti ama cocuklari olmuyordu doktora gidince kan tahlillerinden babasi diye tanidigi adam ile ayni kandan olmadigini ogrendi
iste ben bu filimi seyrettik sira sanki sonunda ayni bu kibatin sonuna beziyecekmis gibi anne yani yasamin sevdigi adamin aski ile karsidan karsiya eriyecek sonunda kanser olup olucek
babasida yani necdet annesine olan askindan ona daima sadik kalicak hic bir kadina bakmiyacak..
kizin gercek babasida hic bir sekilde mutlu olmuyacak kendi aile hayatinda bir trafik kazadinda olucek...
buda benim okudugum kitabin sonu...
insanlah boyle olmazda bizim dizimizin karekterleri bulusur ve hepsi mutlu olur necdetin kiz kardesi artik evlensin su cocukla yani ortaklari ile cocuk hala soyleyemedi kiza olan askini...

_nesli_
18-05-07, 10:42
arkadaşlar hangi kitaptan bahsediyosunuz?farmanda gördüm deniz gezmişin ses tonunu ve konuşmasını hiç oturtamamışlar özellikle konuşması komik geldi bana.ayla ve güzideye de sinir oldum (yasemini söylememe gerek bile yok) ayla nasılda yapıştı ahmetimin dudaklarına uyuz :hıh çocuğun midesi bulanmıştır kesin.güzide safıda necoya az bulunur cinstensin diyo sanki soyu tükenmekte olan bi hayvandan bahsediyo gibi sinir nolcek.

Messa
18-05-07, 12:21

Sanırım karakterleri karıştırmışsın Ahmet yazacağın yerlere Necdet, Necdet yazacağın yerlere Amet yazmışsın. Şunuda ekleyeyim bari fragmanı yalnızca bir kez izlediğim için emin değilim ama forumda yazılanlara bakılırsa Harun'um canım dayak yiyormuş dayanamam ben ona. Kim bakar ki, ailesinide göremedik.

Sevgili Zeynep'in yaptığı uyarıya katılıyorum lütfen türkçemizi berbatlaştırmayalım.

merhem
18-05-07, 12:29
Çıkmadan ekleyim bu arada Okan Yalabık bence de çok lerinde bi secim harika bi oyuncu daha önce komedi dizilerinde olnadığı için bu kadar iyi oynayabileceği bi dram dizisini aklıma gelmezdi kendisini çok seviyorum Necdet karakterini çok iyi oynuyor

Ama benim demek istediğim karakterin eksik yanlarıydı Okan'ın değil ve Necdet'i başka biri oynasaydı topa tutulurdu yaptıklarıyla bence karakterle oyuncuyu da karıştırmamak lazım dimi .
Evet Nezahat'i muhteşem oynuyor eskiden de çok seviyodum onun oyunculuğunu zaten ,Selma karakterini ve oyanayan kişiyi de çok seviyorum ama iki karakterinde oyuncuların değil yanlış anlaşılmasın zaafları ve eksik yönleri var

Ben simdi oyuncu ve karakteri karistiriyormuyum Zeynep?
Ben 13 yasinda bir cocuk degilim, oyuncu ve karakteri ayirt edebiliyorum ;)
Dizi ve gercegide oyle.
Burdaki ahmet hayranlarininda 90% canselci bunu bilmiyormuyum..
Ama bu forumda ahmet severler olarak 100% karakter ve oyuncuyu ayirt edebilen kisi Sinemdir..
Cunki sinem size bile demisti cansel oynuyor diye ahmeti sevmek zorunda degilim diye.
Ben ahmet karakterini seviyorum bunu herkes bilir seni bilemem tabi, ama ahmet oy ahmet efsnae ahmet birtane diye dusunmuyorum, snucta bana gore oda hatalar yapti dahaonce 50,000 defa tartisilan konular , michelle vs gibi.
Ha cok Tv izleyen biriside degildim, yazda hic degildim dizinin hic tanitimini gormemistim 2. bolumu birgun rastgele canseli gorunce izlemeye basladim okani degil.
Boyle sacma sapan suclamalar yapma!
Sen ahmeti sevebilirsin
Ben necdeti severim bu benim kararim dusuncem, ve birsey diyecegim cansel necdeti canlandiriyor olsaydi suanda ahmetcilerin 50% necdetci olurdu :img-wink:
Boyle bir yaziyi senden gordugumede cok uzuldum..

freelion
18-05-07, 12:40
Merhabalar,

Dün gece beyoğlunun arka sokaklarında timucin_hastasi, osnur00 ve She7a arkadaşımızla yürürken Hatırla Sevgili'nin set ekibini gördük...

Okan Yalabalıkla tanışma ve resim çektirme şerefine eriştik...

Şunu söylemeliyim ki, set ebi inanılmaz güler yüzlü insanlardan oluşuyor... Okan bey'le tanışma isteğimizi geri çevirmeden kabul ettiler... Okan Bey'de sağ olsun çok güzler yüzlü bir şekil de karşıladı bizleri... O saate o enerji, o pozitif yaklaşım tebriğe değerdi inanın...

Günümüzde bu işle uğraşıp setlerden insanları kovan prodüksiyon amirleri, makyözler vs... daha çoğunlukta...

Yönetmeni set ebini kutluyorum... İşte yerini bilen işine sahiplenen insan gibi insanlar... :good:

***Bu arada setten arkadaşlar 26.bölümün çekildiği söylediler... Birkaç da tüyo verdiler... Okumak istemeyen arkadaşlar olabilir diye buraya yazmıyorum... İsteyen arkadaşlar olursa ÖM yoluyla yazabiliriz. (aslında ben diziyi pek seyredemiyorum... o yüzden doğruluk derecesini de bilemiyorum)

Sevgiler...

Messa
18-05-07, 12:55
Merhabalar,

Dün gece beyoğlunun arka sokaklarında timucin_hastasi, osnur00 ve She7a arkadaşımızla yürürken Hatırla Sevgili'nin set ekibini gördük...

Okan Yalabalıkla tanışma ve resim çektirme şerefine eriştik...

Şunu söylemeliyim ki, set ebi inanılmaz güler yüzlü insanlardan oluşuyor... Okan bey'le tanışma isteğimizi geri çevirmeden kabul ettiler... Okan Bey'de sağ olsun çok güzler yüzlü bir şekil de karşıladı bizleri... O saate o enerji, o pozitif yaklaşım tebriğe değerdi inanın...

Günümüzde bu işle uğraşıp setlerden insanları kovan prodüksiyon amirleri, makyözler vs... daha çoğunlukta...

Yönetmeni set ebini kutluyorum... İşte yerini bilen işine sahiplenen insan gibi insanlar... :good:

***Bu arada setten arkadaşlar 26.bölümün çekildiği söylediler... Birkaç da tüyo verdiler... Okumak istemeyen arkadaşlar olabilir diye buraya yazmıyorum... İsteyen arkadaşlar olursa ÖM yoluyla yazabiliriz. (aslında ben diziyi pek seyredemiyorum... o yüzden doğruluk derecesini de bilemiyorum)

Sevgiler...

Arkadaşlar Freelion arkadaşımızın mesai saati başladığı için yazamadı. Bende rica etti. Aldığı tüyoların bir kısmı şöyle ki,

1-Güzide Necdet'e kancayı takıyormuş. (Bunu anlamıştık zaten.)
2-Güzide karanlık bir kişiymiş.
3-Yasemin kıskançlık krizlerine giriyormuş. (Hangi hakla ???)

Eqo
18-05-07, 13:19
Necdet'in kararı ile ilgili bir fikir geldi aklıma,Güzide de plak dinlerken yurt dışında konsere gitmekten bahsedilmişti.Güzide gideriz değil mi felan gibilerden konuşmuştu.Belki de böyle bir seyahate çıkacaklar.ve belki de yakınlaşma orada gerçekleşecek.

@Yasemin kimi kıskanıyor acaba bu da önemli :))

nanelikek
18-05-07, 13:22
bizde kızkardeşimle izlerken 24.bölümü delirdik valla...ecdet e bak hiç birşeyle yetinmeyi bilmiyor...herşey onun olsun istiyor...yasemin,rüya [ki onlara zaten sahip)yok yetmiyor yasemin in kalbini de istiyor....madem öyle kolaydı sen sevmekten vazgeçseydin yasemin'i de bizde senin o hiç bir işe yaramayan sadece insanları üzen sevginden kurtulsaydıkkk.....necdet tam bir psikopat...herif resmen psikopata bağlamış...kendisi de dahil herkes mutsuz yuhh diyorum baska da birsey diyemiyorum...

Mrs.Black
18-05-07, 13:22
selam arkadaşlar...uzun zamandır foruma yazamıyorum işgüçten dolayı......hatırla sevgili dizisi benim için vazgeçilmez oldu!!!cuma günü hiçbir yere gitmek istemiyorum artık!!!!dizimizde gün geçtikçe daha iyiye gidiyor! 2 sezon daha devam kararı alındı,dolayısıyla seneye hazirana kadar devam edeceği kesin!!!!!her bölüm biribirinden güzel oluyor bence...hele geçen bölüm ahmet'in aylayı yasemin olarak görmesi,hele ayakkabısız halini hatırlaması,valla yü