PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-13

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

aslı30
19-05-07, 00:03
Ya ben de Aylaya üzülmüyorum ne yalan söyleyeyim!
Neyine üzüleceğim ki!
Başkasını sevdiğini bile bile nişanlanmadı mı?
Eee, kendi düşen ağlamaz...
Yahu nişanlandı da nişanlısı onu aldatsın diye de düşünmedi herhalde.Ahmet de sonuçta kabul etti.Aldatacaksa kabul etmeseydi.

fundapehlivan
19-05-07, 00:03
Denizin ahmetin odasına girmesi hoşuma gitti:img-wink:

Yine de demek anlamış bir yönden aynı düşündüklerini ama ahmetin zıt düşüncede olanlarla konuşmayı severim mi ne dediya... O hoşuma gitti...

NiliWerda
19-05-07, 00:04
buarada yeni anadollar cikmis cok guldum ya:img-hyste
tabii ozamanlar en moda en luks araba oydu:img-yes:

buarada su aylanin nisan kiyafetine gercekten hic begenmedim..
insan uzun giyerdi:icon_whis
nisan elbisesi yaniii... cik cik cik:icon_whis
defnenin kiyafeti cok sekerdi :img-in_lo

şilimsi
hıı konuşsunlar bakalım nereye kadar...
nasıl konuşacaklarda zaten..
bence bu hafta güzidenin necdete küçük çapta yaptığı ilan-ı aşkla bitecek:)

zeyneps
Ya bi dakika şimdi ben anlayamadım bir yıl mı geçti yoksa zaten biz 67 yılındaydık da aylar mı geçti :img-help: :img-help:

Işık'da ablası gibi işte ilk olayda yarı yolda bırakıyorlar bunlar adamı :img-cool2

Ahmet'e çok sinirlendim ne o öyle arkadşmış oldu canım isterseniz ölümüne kanka olun :hıh :icon_whis Yani ilk defa bi konuda Yasemin durumu idrak edebildi Ahmet saf saf kanki olalım diyo sinirlendiriyo beni Ahmedim yavrum atalarımız ne demiş "eski sevgili arkadaş olmaz " dememişlerse de benzeri bir şey demişlerdir sen saf mısın :hıh :

Defne'nin nişanda giydiği elbiseyi geçen bölüm görmemiştim bu büölüm gördüm ve o neydi öyle :icon_whis Işık'ın elbisesi çok tatlıydı ama Defne :img-help: Küçük Ev'deki kızlar gibiydi :img-hyste

Rıza Amcamda Anadolu çekti altına Ahmet'te sözüme gelecek gibi duruyo o da bi anadol alır heralde :icon_whis böylce kızlar da onu evine bırakmak için birbirleriyle yarışmazlar :img-cool2 :img-hyste

fundapehlivan
Yahu nişanlandı da nişanlısı onu aldatsın diye de düşünmedi herhalde.Ahmet de sonuçta kabul etti.Aldatacaksa kabul etmeseydi.

Aldatmıyor zaten...
Sadece onun yasemini görünce içinin gideceğini, kendisine hep uzak olacağını kendisini sevemeyeceğini düşünmesi gerekirdi...

Bir kişinin aşkı iki kişiye yetmez!!!:img-wink:

fundapehlivan
19-05-07, 00:05
hıı konuşsunlar bakalım nereye kadar...
nasıl konuşacaklarda zaten..
bence bu hafta güzidenin necdete küçük çapta yaptığı ilan-ı aşkla bitecek:)

Ayla ve Necdette konuşacakmış ya...
Yasemin ahmet uzaklaştırma planı:img-yes:

Orada da bitebilir...

eski dost
19-05-07, 00:07
cnm bna gören moraran ve dahada morarması gereken yasemin..ahmete cok acı çektirdi çünkü..ahmet cok güzell laf koyuyuoo yaseminde morarıyo..:img-yes:

Bence Yasemin'inkiler morarma değil ben Yasemininkiler sadece hayal kırıklığı ve kadersizlik diyorum.Ama Ayla öyle değil o morarmayı hakediyo.

fundapehlivan
Bende o kismi çok beğendim bi de ahmeti hep mort etti o da çok hoşuma gitti :img-hyste

Niye morttu ki?

Ahmet gayet gülümseyerek dinliyordu onu valla, hiç gocunmuş gibi değildi...:img-wink:

şilimsi
ya bişeye takıldımö yalnız ben..
yaşarla aynı şeyleri düşünmüyorum kanımca..batıyı örnek almamalıyız dedi..
ama 18. yüzyılda falan hep batıyı örnek almadık diye küçüldük sömürüldük!
yine mi aynı şeylerin olmasını istiyor bu çocuk..
tamam illa tamamen batılı olmak zorunda değiliz ama örnek almak kötü mü?!

fundapehlivan
19-05-07, 00:08
ya bişeye takıldımö yalnız ben..
yaşarla aynı şeyleri düşünmüyorum kanımca..batıyı örnek almamalıyız dedi..
ama 18. yüzyılda falan hep batıyı örnek almadık diye küçüldük sömürüldük!
yine mi aynı şeylerin olmasını istiyor bu çocuk..
tamam illa tamamen batılı olmak zorunda değiliz ama örnek almak kötü mü?!

Batıyı örnek almazsak gelişemeyiz, geri kalırız...

Ama örnek alırken de taklit etmekten kaçınmamız ve benimsememiz gerekiyor.
Onu kendi özümüze uydurmamız gerekiyor...
Sanırım biz bunu başaramadık...

zeyneps
19-05-07, 00:08
zeynep sen bugün olanları bilmiyorsun galiba.bak burhanca bile konuşamıyorum.midem yine başladı yanmaya.küs olduğum arkadaş sayısı arttı bugün sayemde.:icon_sorr
of ya tam da gününe denk geldi.valla ne izlediğimi anlayamadım.:icon_sorr bişey sormuştum ama arada kaynadı.ilk reklam arasından sonra nerden başladılar vermeye?ben kaçırdım orasını.

Bilmiyordum tatlım geçmiş olsun üzülme :img-wink: Nolduki ??:icon_whis Canını sıkma tatlım :img-wink:

Hatırlamıyorum ki ilk reklam nerde girmişti :icon_whis Heralde fakülteden göstermeye başlamışlardır olabilir bak hatırlayamadım

NiliWerda
19-05-07, 00:09
ahahaha necdetin salimin arkasindan vurmasi cok komikti ya:img-hyste
buarada eminenin dugununde defnenin giydigi kiyafeti begendim...
bende kiyafetlere taktim bu akssam:D:D
su guzideye giccik oluyorum iyi hos kiz ama gicik iste gicik:img-hyste

(BuRcUu)
19-05-07, 00:14
Necdet'e bak ya.. Yasemin evine qitmiş..
o pastane köşeLerinde GüzidesiyLe.. :img-hyste

Bu böLüm AyLa'nın Necdet'ten yardım istemesi iLe son buLacak qibime qeLiyor..

NiliWerda
19-05-07, 00:17
wowwwwwwwww yasara bakin hele heleh:D:D
biliyorsunuz ben karar veremiyodum harunmu yoksa yasarmi isika uygun diye ama bu geceden sonra karar verdim ok forever: isik & yasar:good:
ya o ne romantik sozlerdi oyle??
youtubea eklenince o soylediklerini bi daha dinleyecem cok hos sozler soyledi yah:icon_whis

eski dost
19-05-07, 00:26
Öğğğ pislisin Ayla pislik.Bunu benden öğren diyo.Senden öğrenilmesi gereken çok şey var aslında.Ama işine gelmiyo.İki yüzlü müzevir.Ne yaparsan yap Ahmet sevmiyecek.Zavallı Necdetinde huzurunu bozdu iğrenç.

sinope
19-05-07, 00:28
anamm neco cildirdi(ne bicim telefonu carpmakti oyle):icon_whis :icon_whis
aylada verdi gazi necoya
domateste evde yoktu(hayda basladi simdi yalnis anlamalar):img-help: :img-help:

archeologue
19-05-07, 00:30
ışık&yaşar barıştı...:happy0064
pek bir sevindirik oldum...biliyordum barışacaklarını ama bu kadar çabuk beklemiyordum...
yaşar ne romantikmiş:img-in_lo onun yumuşacık bir kalbi olduğu belli oluyor zaten:img-in_lo

zeyneps
Ayyy sinir etti beni bu Ayla:hıh Sinirden tırnaklarımı yiyorum :hıh Söylememesi gerekenleri söylüyo ,saklamaması gerekenleri saklı sinir şey:hıh Birde demiyo mu "bu işte bi gariplik var" koptum orda :img-hyste Eeeee doğal olarak gariplik olur tabi üçünüz elele verdiniz adamın çocuğunu saklıyosunuz ,Necdet formalite bi evlilik içinde ,Ahmet sevmediği senle evleniyo :hıh Bunda gariplik olmayacak da neyde olacak ay kızz koparttın beni allah canını almasın :img-hyste

(BuRcUu)
Necdet'i de sinir etti.. Ayy bu AyLa nasıL bişi ya..
Sen bunu zaten biLiyorsun zaten.. Ahmet sevmeycek seni..
Ee o zaman derdin ne ya.. sen istedin bunu kabuLLen oLsn bitsin..
Tak Neco'yu peşine okuL çııkışLarına qidin bari..
O Yaso'yu snde Ahmet'i aLmaya qit .. :img-hyste :img-hyste

bessy
bir insan bu kadar mı sinsi olur
giitti necdete yetiştirdi kötü bişi yapmıyolar ki alt tarafı ahmeti bi evine bırakıyor hemen gidiyo yaseminle konuşmalısın diyo insanın şalterlerini attırı veriyıılar

fundapehlivan
19-05-07, 00:31
Yasemin kiminle gitti anlamadım...
Hayır yani oradan kocacığıyla ayrılması gerekmiyor muydu???

necdette Güzideye çok ışık yaktı bu bölüm!
Bir daha ki bölüm güzideyi kimseler tutamayabilir:img-hyste
Korkuyorum:img-hyste

şilimsi
19-05-07, 00:31
funda abla işlendi ona bişey demiyorum ama bölümün başından beri sürekli hayatı iriyle paylaşmak hayatı biriyle paylaşmak denilip durdu..
sonlarında çok sıkıldım..
ama ahmet&deniz sahneleri süperdi..
yurdu basmaları falanda..sözüm yok onlara..
sivim&meemedde çok güzeldi:img-blush..

fundapehlivan
19-05-07, 00:32
Ayla beni de deli etti valla...
Entrikacı olacağını biliyordum işte!!

Böyle sevdiğin adamı elde edemezsin güzelim boşa kürek çekiyorsun!
Zorlamayla aşk olmaz...

Sevdiğini rahat bırak, sana dönecekse seviyor, dönmeyecekse sevmiyor demek...
Gerçi bunun cevabı da biliniyor zaten ya:icon_whis

fundapehlivan
19-05-07, 00:33
funda abla işlendi ona bişey demiyorum ama bölümün başından beri sürekli hayatı iriyle paylaşmak hayatı biriyle paylaşmak denilip durdu..
sonlarında çok sıkıldım..
ama ahmet&deniz sahneleri süperdi..
yurdu basmaları falanda..sözüm yok onlara..
sivim&meemedde çok güzeldi:img-blush..

iyi dua et nişanı daha da uzatmadılar... Yoksa patlardık herhalde...
Onların bakışmalarını filan abartabilirlerdi:img-yes:

archeologue
19-05-07, 00:33
evet güzide patlamaya hazır bir bomba gibi:img-hyste
bir başladı mı tutamıyor çenesini :)
necdete atlayacak diye korktum bir an:img-hyste

fundapehlivan
19-05-07, 00:34
benim bu bölümü tekrar izlemem lazım.çünkü izlediğimden neredeyse hiçbir şey anlamadım.sitelere eklenir bu bölüm değil mi?:img-help: of aman o da uzun sürüyor.zamanımı alıyor ya.:icon_sorr

Bildiğim kadarıyla wmw den ekleyemiyorlar...
Bir kaç hafta eklenemeyecekmiş...
Ama uzun zaman önce demişlerdi bunu!

Ama son bölüm baya geç eklenir herhalde..

zeyneps
Necdet eve gidip Yasemin 'i bi güzel dövmesin :icon_whis Gerçi kadına şiddete son diyorum ama Yasemin'e şiddete evet :happy0064 :hıh

Ama evde Rüya var olmas bari Necidet onu komşuya bıraksın sonra dövsün Yaso'yu :icon_whis Hem o çocuğunu psikolojisini düşünür şimdi "Şey komşu Rüya bi kaç saat sizde kalsın ben karımı döveceğim de çocuktur etkilenir yavrumun sağlığı her şeyden önce gelir yoksa ergenlik çağında minik yavrum bunalıma girer :icon_whis " :img-cool2

Necidet boşanmak mı isteyecek ,yoksa Yaso'ya karşı kötü bi niyeti mi var gerçi Yaso'ya koş dese o koşa koşa gelir ya :icon_whis yoksa Güzide'ye mi gitcek ???:icon_whis

NiliWerda
anamm neco cildirdi(ne bicim telefonu carpmakti oyle):icon_whis :icon_whis
aylada verdi gazi necoya
domateste evde yoktu(hayda basladi simdi yalnis anlamalar):img-help: :img-help:

hehe vuslat abla bu yanlis anamalar her turk filminde var zaten:img-hyste
ama su necdet ne yapmaya calisiyo anlamadim???
yasemidnen yuz bulmayinca guzideye gitti:icon_whis

aslı30
19-05-07, 00:35
Herşey çok çabuk oluyor.Ne bu yahu atlı mı kovalıyor bunları.Sahneden sahneye atlıyorlar.:img-blush Ahmet yüz verdi Yasemin astarını istiyor.:icon_whis

esmerseker
19-05-07, 00:36
Ama şimdi necdet sinirlenip çıkacak telefonu duymiyacak kesinnn %100 necdeti hiç bu kadar sinirli görmemiştim, ayla ya da sinir oldum yuva yıkanin yuvasi olmazmiş derler o da başina bela aldi bence ucu ona da dokunucak bişey bu sonuçta. Ahmet sormaz mi sen beni takip mi ediyosun diye

NiliWerda
19-05-07, 00:37
benim bu bölümü tekrar izlemem lazım.çünkü izlediğimden neredeyse hiçbir şey anlamadım.sitelere eklenir bu bölüm değil mi?:img-help: of aman o da uzun sürüyor.zamanımı alıyor ya.:icon_sorr

ekleniyo canim yarin yada obur gun eklenir:img-wink:
ben daha avrupa yakasi izleyecem o ekleneli cok oldu ama daha izleyemedim offf...
buarada dizi nasil bitti ben goremedim???:img-help:

badger
Artık Necdetin gözlerini kısılmış görünce ben bile koptum artık...Muhtemelen önceden de dediğim gibi o sinirle Yasemini mahzene kapatıp, Rüyaya dönüp "Annen bir melekti" mi diyecek, yoksa Ahmetle aşk yuvası geldiğine inandığı arabasını mı yakacak, yoksa geçen bölümdeki Yaseminin teklifine evet tamam mı diyecek? O bakışları beğenmedim, umarım işleri daha da çığrından çıkaracak şeyler yamaz da Ahmeti hala seviyorsan ayrılalım deyip bir iyilik mi yapar...Bu aylayı entrikalar kraliçesi ilan edeceğim, artık onu mıymıy bir şeyler söyleyp ortalığı fitillemesi artık dayanılmaz oldu..Ahmetin Yaseminle olmasını istemiyorum ama Aylayla hiç olmasın...

Eqo

Aynı fikirdeyim,sanırım hevesle izlemiyorum,belki 2 defa izlersem daha iyi olacak..şu bölümde o okuldaki sahneler olmasa izlenecek olay yoktu.:)

Billush
19-05-07, 00:40
Ay gitti Necdet :sad53: :sad53: Yazıklar olsun sana Necdet gitti gözümdek aşık profilin :sad53:
Uf ya bi Necdet Yasemin'i öper biter bi Necdet Güzide'yi öper biter bu ne ya:img-hyste

zeyneps
19-05-07, 00:41
Sonunda bu şarkının çalacağını biliyodum :img-hyste Ne zaman biri birini öpmeye kalksa bu şarkı çalıyo :img-hyste Halbuki insan şöyle neşeli oynak cilveli bişeyler calar değil mi :img-in_lo :img-blush :icon_whis

archeologue
hehe şu telefon mevzunda çok güldüm...
tesadüfe bakın hiçbiri yetişemiyor telefona:img-hyste
necdet&güzide çiftimiz herkese hayırlı olsun efendim:img-pilot :img-pilot

myangel22
aa evet nasıl bitti bnde göremedim..babam başka kanal açtı..kahretsin!!:img-help:...

canımtelefon açtılar yaseminler ama nejdet çıkmıştı pastaneden ve güzideye gittii orda onu öptü ama biraz düşündükten sonra icraata geçti böle bitti

özge_letyy
19-05-07, 00:42
Ay gitti Necdet :sad53: :sad53: Yazıklar olsun sana Necdet gitti gözümdek aşık profilin :sad53:
Uf ya bi Necdet Yasemin'i öper biter bi Necdet Güzide'yi öper biter bu ne ya:img-hyste

bölüm bittiğinde aynı şey aklımdan geçti billur:)
burcu telefon olayı da gerçekten komikti artık iyice klişeleşmeye başladı dizi

Billush
19-05-07, 00:42
Gözümden düştü Necdet :icon_sorr Ben onun masum aşkına inanmıştım ya :icon_sorr Ya tamam Yasemin dayanılmaz olabilir ama Necdet yaa :sad53: :sad53: :sad53:

(BuRcUu)
19-05-07, 00:43
Bnde Yaso'ya qidip bağırıp çağırıcak sandım ama nrde..

Güzidesine qitti hmde öpmeye.. :img-hyste

Ya anLamadım bişi.. harbiden anLamıyorum..

Necdet qeçen hafta Yaso'ya benim seni sevdiğim kdr kimse
sevmemiştir fLn fiLan söyLendi.. Bu hafta Güzide iLe yakınLaştı..

Yaso qeçen hafta kendini Necdet'in koLLarına attı..
snra nişandan snra üzÜLmeye fLn başLadı..

ne kdr çabuk değişiyorlar anLamadım ki.. :icon_whis

AyLa'nın yardım isteği bir işe yaramayacak.. :happy0064

Billush
19-05-07, 00:43
Ya bu dizi de herkes aşkından karşılık bulamayınca kendini başkalarının kollarına atıyor!!

Necdette dahil!!!:img-yes:

Ne güzel dedin be Funda!Ahmet kendini Ayla'nın kollarına atar,Yasemin Necdet'in kollarına,Necdet Güzide'nin bu ne ya!

fundapehlivan
19-05-07, 00:44
Şık 1
Necdet yaseminin ahmetle olmadığını öğrenecek sonra ve pişman olacak...
Üstelik utancından ne eve ne de pastaneye gidebilecek:img-hyste :img-hyste

Şık 2
Necdet Güzideyi öptükten sonra ben ne yapıyorum deyip hemen Güzidenin evinden kaçacak...

Ama 2 şıkta da durum yanı!!
Necdet kaçacak kaçacak kaçacak:img-hyste :img-hyste

ayşenurr
yine her şey Yasemin'in yüzünden.sen önceki hayatında bişeyler yaşadığın adamı niye arabana alırsın.eğer Ahmet'i reddettiysen ilişkini tam olarak keseceksin.bravo Necdet'i ve Ahmet'i elleriyle başka kadınlara verdi.

esmerseker
Niye morttu ki?

Ahmet gayet gülümseyerek dinliyordu onu valla, hiç gocunmuş gibi değildi...:img-wink:

Demek istediğim verdiği cevaplar çok güzeldi, ve son sözleri hep o söyledi :D Zaten Ahmet te böyle genclerle bir arada olmaktan memnun :)
Bu arada bu sonu hiç beğenmedim yalan rüzgari gibi ne o öyle :D Ama sonunda yaseminle ayrilacaklar bu kesin bir şekilde senaristlerin olayi toparlamasi gerek, demekki böyle yapacaklar
genede Necdet :img-in_lo Yasemin diyorum ben napiim :D güzideyi sevemedim gitti.. hele ayla hiç gözüme gözükmesin artik :D

fundapehlivan
Ne güzel dedin be Funda!Ahmet kendini Ayla'nın kollarına atar,Yasemin Necdet'in kollarına,Necdet Güzide'nin bu ne ya!

Yok yav!
Ahmet aylanın kollarına atmadı ki kendini...
Ayla evlenme teklif etti...
Ahmet zaten kızın elini bile tutmadı!!:img-wink:

Necdet ve Yaseminden bahsediyorum...

zeyneps
19-05-07, 00:45
Ya bu dizi de herkes aşkından karşılık bulamayınca kendini başkalarının kollarına atıyor!!

,evet ya ama her seferinde biri birini öpse bu şarkı çalıyo ya gülmekten ölüyorum :img-hyste :img-hyste Yaptıkları şeyle çaldıkları şarkı tamamen tezat oluşturuyo :img-hyste Halbuki şöye Ateşböceğim misin filan çalsalar :img-hyste

Ya yoksa yoksa yoksa Mehmet'de kendini başkasının kollarına mı atıcak :img-fie: :img-fie: Sivim bir an önce kabul etsin ya :img-help: yoksa diğer bölüm de Mehmet başka birini öpücek dizi orda bitcek ağla yaralı kalbim diye :sad53: :img-in_lo :img-pilot

Billush
Üzülür tabii yasemin geceleyin evde yok ayla hanım geliyor resmen boynuzlandın diyor çocuğaa

Cadı o Ayla hem de cadının alası :icon_evil :icon_evil :icon_evil
Gider Necdet'i fitikler,gider Ahmet'i zorla öper ne bu be biz de insanız :icon_evil :icon_evil

myangel22

evet ya herkes birinin kollarına atılıyor burhanında demesi gibi yollu bunlar yollu:img-hyste benim en beğendiğim sahne sevim mehmet ikilisydi bu bölüm birde deniz gezmiş.ama aylayı anlamıyorum hem nejdetle yasonun evliliklerinin formalite olduğunu bilyor birde sen onun kocasısın diyor

şilimsi
bittin necdet!!!
gözümdeki bütüüüüüün iyi halerin pırrr!!!,
ama yine de yeni çiftimiz hayırlı olsun:happy0064
en çok istediğim şey oldu!
yasemin sap gibi kaldı ortadaa:img-hyste
kötü müyüm ben:img-pilot..

Sinem90
19-05-07, 00:46
meemedle sivim ne konuştular aklımda değil valla.muhakkak tekrar izlemem lazım.of parça parça çok uzun sürüyor.tek olarak eklensin.:icon_sorr

Billush
19-05-07, 00:47
Yok yav!
Ahmet aylanın kollarına atmadı ki kendini...
Ayla evlenme teklif etti...
Ahmet zaten kızın elini bile tutmadı!!:img-wink:

Necdet ve Yaseminden bahsediyorum...

Kollarına atmaktan kastım mecazi :) Sonuçta evlenmeyi kabul etti,nişanlandı bu da bi nevi kollarına atmaktır bence :icon_whis
Herkes çıkışı başkalarında arıyor...

avrilcansu
Şinciik, yeni bölüm yorumlarııı:)

Kahretsin ki Ahmet&Deniz Gezmiş konuşmalarını izleyemedim ya:icon_sorr
Üffffff:icon_sorr
Çok üzüldüm bu bölümde ya:icon_sorr
Harun dözüldü+Deniz&Defne gözükmedi+ Sivim Mihmeti reddetti+Necidet Güzideyi öptü
Uffff Ufffffffff:icon_sorr

Ay bu bölümü bir daha izlemem gerek, hiç havaya giremedim, misafirler yüzünden...

fundapehlivan
evet ya herkes birinin kollarına atılıyor burhanında demesi gibi yollu bunlar yollu:img-hyste benim en beğendiğim sahne sevim mehmet ikilisydi bu bölüm birde deniz gezmiş.ama aylayı anlamıyorum hem nejdetle yasonun evliliklerinin formalite olduğunu bilyor birde sen onun kocasısın diyor

Ayy ya!!
Yarama tuz bastım!
Aylanın bu tarzından nefret ediyorum!!

Ayla formalite olduğunun yanı sıra çocuğun ahmetten olduğunu da öğrendi ve gidip yasemine kocana karşı sorumlulukların yok mu dedi!!
Huhuuuu biraz önce duydukların beyinciğine ulaşmadı galiba:img-hyste

Şimdi de aynı şeyi yapıyor işte ama avucunu yalayacak:happy0064

Billush
bide ayla rüyanın ahmetin çocuğu olduğunuda biliyor cadının dik alası

Ya böyle bir şey nasıl saklanır?Bu resmen iki yüzlülük,çıkarcılıktır.Cadılık bile değil...
Bir de insan melek yani:icon_whis

lovablebuterfly
19-05-07, 00:48
yasemin necideti de kaptırdı aamedi de kalsın şimdi yalnız başına duvarları saysın:img-hyste :img-hyste
müstehak ona:img-pilot

arkadaşım yanılıyorsun ben eminim neco dahaikicin dakkadan pişman olup evine tıpış tıpış döner yasoya hiç bişey olmaz yani o hep dört ayak üzerine düşer bilmiyonmu :)

zeyneps
Şık 1
Necdet yaseminin ahmetle olmadığını öğrenecek sonra ve pişman olacak...
Üstelik utancından ne eve ne de pastaneye gidebilecek:img-hyste :img-hyste

Şık 2
Necdet Güzideyi öptükten sonra ben ne yapıyorum deyip hemen Güzidenin evinden kaçacak...

Ama 2 şıkta da durum yanı!!
Necdet kaçacak kaçacak kaçacak:img-hyste :img-hyste

Bence ikisi de değil Necdet sabah uyanacak :icon_whis Nerdeyim ben olacak sonra da ağlamaya başlayacak her zamanki gibi "naman Allahım naptım ben naptım çok utanıyorum " diyecek bu sırada Güzide keyif sigarası içiyor olacak :img-hyste Necdet'te "artık bu utançla yaşıyamam ben" diyip kendini Sevda Tepesi'nden atacak :hıh Nasılım???:icon_whis Çok iyi attım ya buna ben bile inanmam :img-cool2

badger
Sevenler sevdikleri tarafından sevilmiyor, yalan rüzgarını da geçti...Hatırla sevgili değil, dizinin adı "hayırrr.. o ebnim sevgilim" olmalı...Bayılacağım, ne olur düzgün bir ilişki olsun..Güzideye de acıdım, bir anda seviyor ve sevgisiyle kullanılıyor..Kullanılan Necdet, en sonunda isyan etti ve artık biraz da ben mi kullanayım mı dedi..Ah ah Necdet, senden bu bölümde kalan son umudum vardı, hani sağduyulu olup, Yaseminle konuşup açık açık ondan sonra Güzideye gitseydin? Çok basit oldu çoook..Kayınpederinin etkisinde mi kaldın, onun siz de kaldığı sürede nedir?

epope
fazlasıyla aceleye getirdiler. bir bölüm önceki necdet'e bak, şimdiki necdet'e... bunun sonunda kaçış gelmezse necdet'ten, artık ne olacağını kimse kestiremeyecek; çünkü çok hızlı geliştiriyorlar olayları, gereğinden fazla hem de...:img-yes:

aslı30
Ahmet nasıl Yasemin'e sinirlenip Ayla'yla nişanlandıysa Necdet de Yasemin'e sinirlenip Güzide'ye koştu.Hiçbirinin akıl ve mantıkla işi yok.Hepsi çocukça davranıyor.

Yavuzz
19-05-07, 00:49
Sonunu hiç beğenmedim..

Necdet salaklığına yansın. Araştırmadan birisinin sözüyle hareket et.

Bakın gelecek bölümde olacakları da söylüyorum siz sanıyormusunuz ki güzide necdetin üzerine atlayacak?

Aynen necdetin yasemine yaptığını yapacak o da.

eda_07
Cadı o Ayla hem de cadının alası :icon_evil :icon_evil :icon_evil
Gider Necdet'i fitikler,gider Ahmet'i zorla öper ne bu be biz de insanız :icon_evil :icon_evil

aaa billur ne oluyor bizde insanız demeler:img-hyste :img-hyste
aylanın cadı olduğunu yenimi öğrendiniz...ama pardon sen aylacı değildin di mi

Billush
meemedle sivim ne konuştular aklımda değil valla.muhakkak tekrar izlemem lazım.of parça parça çok uzun sürüyor.tek olarak eklensin.:icon_sorr

Valla en zevk aldığım sahnelerden biriydi Sinem Sevim&Mehmet sahnesi...
Mehmet çok güzel konuştu,umarım Sevim bir daha düşünür...

eski dost
19-05-07, 00:50
Ben üzülmedim.Bence Ahmet-Yasemin ikilisinin geleceği için böyle bir şey gerekliydi.Aksi halde Yasemin asla Necdeti bırakıp Ahmet!e yönelmez.Ahmetten yana korkum yok Yasemin in bir işaretiyle herşeyden vazgeçer.Ayla zaten çorbadan.

duygu.1903
bide ayla rüyanın ahmetin çocuğu olduğunuda biliyor cadının dik alası

eftt yaso sölediinde kapıdan duymuştuu rüyanın ahmedin çocuu oldunu :icon_evil :icon_evil :icon_evil bile bilee gtti ewlnme teklif etti uyussss :icon_evil :icon_evil onu daa geçç zorlaa öptüü aamedii aman yhaaa skılıorm artkk onun bunun biribirinin kollarına atılmasınaaa:icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil

Billush
Kim melek yahu!!

Şeytan şeytan!
Dedik size ama...
İlla seyredip göreceksiniz:icon_whis

İzleyip görsünler melek mi kara melek mi...Bilemeyeceğim artık...Seyredin ve görün nasıl oluyormuş meleklik...:icon_whis

Sinem90
billur tek parça olarak eklenirse bana haber verirsin değil mi?:icon_sorr merak etme kabul eder muhakkak.böyle bir fırsatı kaçırmaz zekidir o.:img-wink:

fundapehlivan
Sonunu hiç beğenmedim..

Necdet salaklığına yansın. Araştırmadan birisinin sözüyle hareket et.

Bakın gelecek bölümde olacakları da söylüyorum siz sanıyormusunuz ki güzide necdetin üzerine atlayacak?

Aynen necdetin yasemine yaptığını yapacak o da.

Yok yav...
Güzide atlar bence üzerine...
Ya da atlamasa da ne oldu filan der...
Sonuçta karısından ayrı filan yattığını biliyor. Belki de karısını sevmediğini düşünüyordur... O zaman sorun yok!!

Billush
19-05-07, 00:51
aaa billur ne oluyor bizde insanız demeler:img-hyste :img-hyste
aylanın cadı olduğunu yenimi öğrendiniz...ama pardon sen aylacı değildin di mi

Değildim tabi Eda Abla öyle bir cadının taraftarı olur muyum ben?Bakın şimdiden başladı kara melek faaliyetlere Allah bilir ileride neler yapar bu :icon_whis

fundapehlivan
İzleyip görsünler melek mi kara melek mi...Bilemeyeceğim artık...Seyredin ve görün nasıl oluyormuş meleklik...:icon_whis

Gördük canım melekliğini...

Bu kadarı kafi...
yeterince açıkladı melekliğinin rengini:img-hyste

Yani karalığını...:img-hyste

bessy
devamı gelicek gibi

(BuRcUu)
sürekLi aşk aşk diye söyLeniyor.. Necdet Yaso'ya deLi qibi aşık..
Geçen hafta da söyledikLeri var tabii.. Bu hafta sinirLendi qitti başkasına.. hanii aşıktı.. Aşkı bu kdr basit mi..?

Biz en iyisii bunLarın aşkLarını fLn boşverip siyasete ağırLık vereLim..

Ahmet-Deniz sahneLerii çok qüzeLdi.. KonuşuLanLar çok qüzeL şeyLerdi.. Haftaya devamını bekLiyorum..

Billush
19-05-07, 00:52
billur tek parça olarak eklenirse bana haber verirsin değil mi?:icon_sorr merak etme kabul eder muhakkak.böyle bir fırsatı kaçırmaz zekidir o.:img-wink:

Tabi ki haber veririm Sinem.Böyle bir soruyu nasıl sorarsın :)
Valla sen seviyorsun tabi ki zeki olacak olmasın naparız biz onu:img-hyste

şilimsi
sevimi anlamıyorum ben yaa..
konuşurken bile "ay ben ne konuşuyorum "diyo..
bi insan bu kadar mı uzak olur evliliğe..
ben bile daha yakınım:img-hyste

-çisil-
ya inanmıyorum ya..arkadaşlar yanlış görmedim dimi..yasemine olan aşkını her dakka başı söyleyen nejdet gidip o gıcık insanı öptü .. sinir oldum ifrit oldum resmen.. umarım diğer bölümde kendine gelir..zaten diğeride az değil ya..adamı sözleriyle yoldan çıkardı resmen..sırf nejdet için ahmeti elinin tersiyle bi tarafa iten yaseminde artık kafasını taşlara vurur herhalde..:sad53:

eda_07
19-05-07, 00:53
Ahmet nasıl Yasemin'e sinirlenip Ayla'yla nişanlandıysa Necdet de Yasemin'e sinirlenip Güzide'ye koştu.Hiçbirinin akıl ve mantıkla işi yok.Hepsi çocukça davranıyor.

aslı canım zaten bu dizinin konusu eski dönem olduğu için:img-hyste yanlış anlaşılmalar eski türkfilmi senaryoları başından beri vardı....böle olacağını biliyoduk başından belliydi...hafiye ayla nasıldı amaa:img-hyste :img-hyste

fundapehlivan
eftt yaso sölediinde kapıdan duymuştuu rüyanın ahmedin çocuu oldunu :icon_evil :icon_evil :icon_evil bile bilee gtti ewlnme teklif etti uyussss :icon_evil :icon_evil onu daa geçç zorlaa öptüü aamedii aman yhaaa skılıorm artkk onun bunun biribirinin kollarına atılmasınaaa:icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil

Canım sen geç orasını...

Bir de onları duymasının hemen ardından yasemine kocana sorumluluğun yok mu dedi:icon_whis

Ben orada gördüm zaten şeytanlığını:icon_whis

bessy
o zaman şimdi anti aylacılar iddiayı yenöiş sayılması gerekmez mi paranoyak olduğu her halinde belli melek yüzlü şeytan uyusötesi

Billush
Gördük canım melekliğini...

Bu kadarı kafi...
yeterince açıkladı melekliğinin rengini:img-hyste

Yani karalığını...:img-hyste

Ya kara melek ne kadar uydu Ayla'ya :icon_whis Bu kadarını tahmin etmemiştim doğrusu...Aklıma o dizi geldi iyi ki Kara Melek Ayla :img-hyste

lovablebuterfly
Ben üzülmedim.Bence Ahmet-Yasemin ikilisinin geleceği için böyle bir şey gerekliydi.Aksi halde Yasemin asla Necdeti bırakıp Ahmet!e yönelmez.Ahmetten yana korkum yok Yasemin in bir işaretiyle herşeyden vazgeçer.Ayla zaten çorbadan.

canım onu bizde biliyoruz ayla ana yemeklerden sonra gelen tatlı oluyor yasemin şanslı boşuna efkarlanmayın:img-hyste :img-hyste

ayşenurr
Ayla tam kara melek.her şeyi bile bile bide Necdet'e gidiyor.Yasemin'den resmen hıncını alıyor.Ayla'dan nefret ediyorum.vicdansız insan.

Billush
19-05-07, 00:54
o zaman şimdi anti aylacılar iddiayı yenöiş sayılması gerekmez mi paranoyak olduğu her halinde belli melek yüzlü şeytan uyusötesi

Valla ben de öyle diyorum bebişim ama karşı taraftan ses olmayınce tek başına söylemek işe yaramıyor :icon_whis
Aylacılar neredesiniz :icon_whis

avrilcansu
Kim melek yahu!!

Şeytan şeytan!
Dedik size ama...
İlla seyredip göreceksiniz:icon_whis

Yine bu Ayla konusu açılacak gibi ama, nedense bu kız iki yüzlü gibi geliyor bana:icon_whis
Yani bir sempatik görünüyor, bir Necdet'i fitipleyip, arkadan işler çeviriyor.
Üf ben anlayamaıdm bu kızı ya:icon_whis

Ben bu arada son sahnede zaten ağlıyordum, onuda görünce iyice ağladım:sad53:

fundapehlivan
Ya kara melek ne kadar uydu Ayla'ya :icon_whis Bu kadarını tahmin etmemiştim doğrusu...Aklıma o dizi geldi iyi ki Kara Melek Ayla :img-hyste

Kara melek ayla:img-hyste
Kafiyeli de oldu... Uyumlu oldu yahu...

Ama ben parantiz içi "namı değer şeytan" demek istiyorum canım izninle:icon_whis

aslı30
Siz Ayla'nın yerinde olun valla saçını başını yolardınız Yasemin'in.:img-hyste Öyle kıza bak ne cadı demekle olmuyor.Kız sevgisine sahip çıkıyor.Nişanlanmış bir kere.Ahmet de nişanlanmasaydı.Silah zoruyla mı oldu bu iş.

Billush
19-05-07, 00:55
Melal Abla altta gördüm seni.Hemen bir yorum bekliyorum meleğiniz Ayla'ya ilgili...:icon_whis

eda_07
Değildim tabi Eda Abla öyle bir cadının taraftarı olur muyum ben?Bakın şimdiden başladı kara melek faaliyetlere Allah bilir ileride neler yapar bu :icon_whis

valla yüzüğü parmağına geçirdi böle yaptı imzayı atıktan sonra olacakları düşünemiyorum:img-hyste

avrilcansu
Valla ben de öyle diyorum bebişim ama karşı taraftan ses olmayınce tek başına söylemek işe yaramıyor :icon_whis
Aylacılar neredesiniz :icon_whis
Ay hangi iddaa ya:)
Üfff kaç dene iddaa var? Bu hangisi:)

özge_letyy
Yine aylaya yüklenip durmaya başladınız ne yapsaydı yani kız siz kabul etmek istemeseniz de onlar nişanlı ve ayla ahmete aşık onları öyle görseydiniz siz ne yapardınız tamam aylanın yaptıklarına doğru demiyorum ama bu durumda iyilik meleği gibi davranması beklenemez heralde
yasemin neydi bu bölüm zaten zevk almıyorum izlerken yine bu bölüm çoktu sahnesi:icon_evil:

bessy
aylacılar kaçıcak delik arıyor bence bebişim aylanın necidete gitmesnden sonra

sinope
hehe vuslat abla bu yanlis anamalar her turk filminde var zaten:img-hyste
ama su necdet ne yapmaya calisiyo anlamadim???
yasemidnen yuz bulmayinca guzideye gitti:icon_whis

ah o eski turk filimleri yokmu:icon_whis :icon_whis
nilim neco aklinca kocalik tasliyor pabucumun kocasi iste:img-hyste :img-hyste
yuru neco guzideye:img-pilot :img-pilot

sude-elvin
tam aylanin nisan yüzügüne bakip döktügü mutluluk gözyasindan sonra yumusar gibi oldum ama sonunda yapti yine yapicani, ne olursa olsun gidip necdetle konusmamasi lazimdi. hele o güzide yokmu isinamadim gitti kiza aylayi bile daha cok seviyorum. olan yasemine olucak.
necdetin güzideye gitmesine hala inanamyorum, ya bi nsan birinin nasil olursa olsun evli oldugunu bile bile nasil böyle bastan cikarmaya calisir. umarim necdet akli basina geldikten sonra hatasini anlar yasemini tuttugum icin degil ama ben necdetin güzideyle olmasini hic istemiyorum.
++ nezamandan beri bekledigim sahne sonunda gerceklesti pek bi gelisme olmasada sevim ve mehmet arasindaki konusma cok hostu.
isik ve yasarida cok severek izliyorum,birde deniz gezmis sahneleri var tabi.

fundapehlivan
Yine bu Ayla konusu açılacak gibi ama, nedense bu kız iki yüzlü gibi geliyor bana:icon_whis
Yani bir sempatik görünüyor, bir Necdet'i fitipleyip, arkadan işler çeviriyor.
Üf ben anlayamaıdm bu kızı ya:icon_whis

Ben bu arada son sahnede zaten ağlıyordum, onuda görünce iyice ağladım:sad53:

Ben hiç sempatikliğini görmedim aylanın:icon_whis
Hep gıcıktı, hep kıskançtı...

Sonunda bir de entrikacı oldu...

Bencilliği de tesçilli zaten...
Bilemiyorum yani!:icon_whis

duygu.1903
sürekLi aşk aşk diye söyLeniyor.. Necdet Yaso'ya deLi qibi aşık..
Geçen hafta da söyledikLeri var tabii.. Bu hafta sinirLendi qitti başkasına.. hanii aşıktı.. Aşkı bu kdr basit mi..?

Biz en iyisii bunLarın aşkLarını fLn boşverip siyasete ağırLık vereLim..

Ahmet-Deniz sahneLerii çok qüzeLdi.. KonuşuLanLar çok qüzeL şeyLerdi.. Haftaya devamını bekLiyorum..

bnce de Deniz Gezmiş'in aametle olan knuşmaları çok iidi...çok mantıklılardı ikiside :good: :good: ama bn Deniz Gezmişçiyim :img-yes: :img-yes: dediğin gbi umarmm haftayaa dewam ettirirlerr siyasi konularıı...yasonunn güzideeninn flnn yalan aşklarnı dinlmktn skıldmm :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

myangel22
Canım sen geç orasını...

Bir de onları duymasının hemen ardından yasemine kocana sorumluluğun yok mu dedi:icon_whis

Ben orada gördüm zaten şeytanlığını:icon_whis

önce yasayo dedi sonrada gitti nejdet'e diyor ama bilmiyorki planı başka şeylere sebeb olucak bence nejdet güzide'nin elinden kurtulamaz

zeyneps
19-05-07, 00:56
Ya zamanında Ayla melek diyenler gördük melekliğini melek ama Kara Melek :hıh sinsi şey kendi mutlu olsun da zaten Ahmet'i de tuzağa düşürüp öptü :icon_whis adam tırstı orda "gir içeri " filan dedi ama nafile allahtan evlerinin önündeydiler ya Sevda Tepesi'nde filan olsalardı Ayla napardı kim bilir :icon_whis :img-help: :img-hyste

Herkesin gözü aşktan kör olmuş o yüzden aşka şöyle tanımlar yapmak mümkündür Şıpsevdi sakızlarının içine koysunlar bunları :img-pilot :img-in_lo "Aşk saçmalamaktır" "Aşk teselliyi başkasının kollarında aramaktır " "Aşk sevdiğinden çocuğunu gizlemektir" :icon_whis

Yavuzz
Yok yav...
Güzide atlar bence üzerine...
Ya da atlamasa da ne oldu filan der...
Sonuçta karısından ayrı filan yattığını biliyor. Belki de karısını sevmediğini düşünüyordur... O zaman sorun yok!!

Necdet onu öperken yüzüne bilmiyorum dikkat ettin mi?

Sinirli bir şekilde bakıyordu. HEm diziler böyle bitince genelde öbür bölümün başında birşey olmuyor. EĞer birşey olacak olsaydı bu bölümde gösterirlerdi.

avrilcansu
Siz Ayla'nın yerinde olun valla saçını başını yolardınız Yasemin'in.:img-hyste Öyle kıza bak ne cadı demekle olmuyor.Kız sevgisine sahip çıkıyor.Nişanlanmış bir kere.Ahmet de nişanlanmasaydı.Silah zoruyla mı oldu bu iş.
Öhöhm
Siz değil miydiniz; Ayla Ahmet'imizi mutlu edecek, o bir melek olacak, Ahmet'i Yaseminden kurtaracak diye:)
E hani:icon_whis

badger
Umarım Güzide, necdetin bu ani atlamasını kibarca red eder ve saygıdeğer bir şekilde Necdeti üzmeden ama onun gözünde yüceltecek bir şeyler söyler ve gidişat bunun üstüne kurulur ama yine de zannetmiyorum..O gece orada kalır, Yaseminin Ahmetle buluşmasının gerçeğini öğrenemez ama Ahmet de şu Aylanın ne menem bir şeymiş olduğunu anlar umarım

archeologue
19-05-07, 00:57
ayla hiç değilse yasonun yapamadığını yapıyor,sahip çıkıyor nişanlısına...öyle ya da böyle...
ben necdetin ne yapacağını çok merak ediyorum yine uzaklaşıp gidecek mi acaba ben ne yapıyorum diye:img-pilot

duygu.1903
önce yasayo dedi sonrada gitti nejdet'e diyor ama bilmiyorki planı başka şeylere sebeb olucak bence nejdet güzide'nin elinden kurtulamaz

:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste bncdee güzidee necdetinn kolasına ilaç atarr:img-hyste :img-hyste :img-hyste şaka bi yanaaa sefio bırakmas peşini artkk karşılıını da aldı yha şmdii çıkışı ykkk:img-hyste

CveB
Ayla Hanım'ın planları ters tepti.:)

Ayla'nın planına göre Necdet Yasemin'i Ahmet'ten uzak tutacaktı. :img-hyste
Ayla şimdi derdine yansın.Yakında Yasemin'le Necdet boşanırlar.
Ayla dolaylı olarak böyle bir şeye sebep olduğunu bilse ne yapardı acaba?:icon_whis

avrilcansu
Ben hiç sempatikliğini görmedim aylanın:icon_whis
Hep gıcıktı, hep kıskançtı...

Sonunda bir de entrikacı oldu...

Bencilliği de tesçilli zaten...
Bilemiyorum yani!:icon_whis
Kessinlikle katılıyorum.
Hani bir ara Yasemin'e sinir olmuştuk ya, domatisçi olduğumuz zamanlar:)
ben o zaman azıcık hoş bulmuştum ama, sonra gördüğünüz gibi, gerçek yüzünü gördüm:)

E Ayla melek olacakçılar:icon_whis Hani ne oldu? Kara Melek :)

fundapehlivan

Yaseminin saçını başını yolsa karşısına çıkıp cesaret göstermiş olduğundan alkış bile tutabilirdim!!
Ya da Ahmete söyleseydi...

Ama o arkadan iş çevirmeye kalkıyor, üstelik Yaseminin evliliğine müdahele ediyor...
Bence bu sevgisine sahip çıkmak değil...

Billush
19-05-07, 00:58
evet yasemin berbat onu kabul ediyorum...
ama aylada az değil yaa...ne biliyim sevemedim onu:hıh

Valla ben de sevmedim Şevval.Hem de en başından beri...O kızdan negatif enerji alıyorum...Olgun kız havalarına girip sonra saçma fikirlerle başkalarının aklına giriyo kara melek işte...

meltem-cmbl
19-05-07, 00:58
ay bu bölüm çok güseldi bence aylaını ahmeti öptüğü sahen dışında tabi.sonm kareye bittim doğrusu hele şükür yanı yasemin tek kaldı şimdik
aylayı bu bölüm gene gıcıktım hep gıcık olcak fesatçı kıskanç

fundapehlivan
19-05-07, 00:59
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste bncdee güzidee necdetinn kolasına ilaç atarr:img-hyste :img-hyste :img-hyste şaka bi yanaaa sefio bırakmas peşini artkk karşılıını da aldı yha şmdii çıkışı ykkk:img-hyste

Kanımca artık ilaca gerek yok:img-hyste

Ya sinemcim bak senin sesin çıkmıyor ama kelimelerin hala biz de:img-hyste
Canım geri dön aramıza:img-help:

aslı30
Öhöhm
Siz değil miydiniz; Ayla Ahmet'imizi mutlu edecek, o bir melek olacak, Ahmet'i Yaseminden kurtaracak diye:)
E hani:icon_whis
Ahmet'i Yasemin'den kurtaracaktı ama Ahmet buna izin vermedi.Yasemin de sağolsun arabayla bırakma bahanesiyle rahat bırakmıyor adamı.

duygu.1903
Ayla Hanım'ın planları ters tepti.:)

Ayla'nın planına göre Necdet Yasemin'i Ahmet'ten uzak tutacaktı. :img-hyste
Ayla şimdi derdine yansın.Yakında Yasemin'le Necdet boşanırlar.
Ayla dolaylı olarak böyle bir şeye sebep olduğunu bilse ne yapardı acaba?:icon_whis

efettt boşanncaa gene ahmete sulancakk buu domatess yandın kızım aylaa çık aradan en iisi kndi elnle kndi kuyunu kazdnn yhaa:img-hyste anlayncaa iş işten gçmiş olucakk ağlayıp zırlıcann amaaa malesefff elveda ahmet de en iiisiiibye bye bye

Billush
19-05-07, 01:00
Yaseminin saçını başını yolsa karşısına çıkıp cesaret göstermiş olduğundan alkış bile tutabilirdim!!
Ya da Ahmete söyleseydi...

Ama o arkadan iş çevirmeye kalkıyor, üstelik Yaseminin evliliğine müdahele ediyor...
Bence bu sevgisine sahip çıkmak değil...

Sana aynen katılıyorum Fundacığım.Bunun adı olsa olsa iki yüzlülük,bencillik ve çıkarcılık olur...
Yaptığı şeyi tek tanıma sığdıramıyorum ya...

fundapehlivan
19-05-07, 01:00
Sanırım Aylanın melek olduğunu düşünenlerin pek sesi çıkamayacak bu günden sonra:icon_whis

Neyse...
Nezahatın ağlamasına da üzüldüm!
Ya aldatılan o boşandıklarına üzülüp ağlayan o!
Rıza çok geniş biri ya, doğru dürüst üzülmüyor bile...
Ben hiç sevmiyorum rızayı...

archeologue
19-05-07, 01:01
bu bölümde yine ifrit olduğum bir nokta:
ahmetin yasemine arkadaş olmaz mıyız ? demesi...
ne gerek var? ne gereği var yani??:icon_whis
sürekli kaçıp dursunlar ve '' merhaba''yla yetinsinler...böyle ne güzeldi...:img-cool2

Sinem90
bölümü tekrar izlersem dönebilirim herhalde.inanın söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum.kafam şuan bomboş.:icon_sorr biliyorum zaten siz de benim gibi konuşuyorsunuz artık.emel ablayla süper bir ikili olduk bu konuda.

özge_letyy
Ayla Ahmetin hala Yasemine aşık olduğunu biliyor kız salak değil
ama umudu var unutur sandı onları öyle görünce de hayal kırıklığına uğradı tek çare necdetten yardım istedi çünkü korkuyor ahmetle konuşup da ne diyecek yaseminden uzak dur mu?ya ahmet dese ayla ben yaseminsiz yapamayacağımı anladım nişanı atmak istiyorum diye
olmayacak şey mi ahmetin vukuatlarını bilmiyoruz sanki:icon_whis
bu bölüm ona da sinir oldum zaten hepsi dengesiz bunların!

Billush
Ya şimdi Necdet Yasemin'den Güzide aracılığıyla uzaklaşırsa o zaman ileride ikili bir evlilik durumu kalmaz gibi geliyor bana...Acaba Ahmet'le Ayla evliliğe ulaşabilecek mi ne dersiniz?

zeyneps
Çok sinsi bi kişilik çok ikiyüzlü .....sevgisine sahip mi çıkıyor o gerçekten seviyo mu ya ben mi göremedim :icon_whis onunki hırstan ve elde etme çabasıdan başka bişey değil :img-cool2 Seven bi insan sevdiğine böyle nasıl yapar nasıl kıyar ya :hıh Gıcık oluyorum ona şeytan ,ezik insban ,gurursuz şey ,merhametsiz yaratık ,taş yürekli şahsiyet:hıh Daha neler derdim ya ona neyse :hıh

fundapehlivan
Ahmet'i Yasemin'den kurtaracaktı ama Ahmet buna izin vermedi.Yasemin de sağolsun arabayla bırakma bahanesiyle rahat bırakmıyor adamı.

Aaa!
Arkadaşlığı tahmin eden ahmet!!

Bir de en son ahmet dedi beni bırakablir misin diye ki Yasemin tabii gel dedi...
Duymadın mı yoksa????

şilimsi
ayla necdetle konuşunca yasemin daha başıboş kaldı..kızın haberi yok..
ee alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste:img-hyste
bakalım alanın başına neler gelicek..
kara melek nolucüüü:hıh

asia
19-05-07, 01:02
Efendim iyiakşamlar,
Ayla severler nasıl diye merak etmekle birlikte,tahminlerimin doğru çıkıyor oluşundan dolayı çok mutluyum.Ayla evlenmeden böyleyse,evlilikten sonra nasıl olacaktır tahmin bile edemiyorum pek Sharlock Sholmes kılıklı ve herşeyi yapabilecek potansiyelde gördüm.Allah Ahmet'e sabır versin daha ne diyeyim iddiayı kazanıyoruz galiba:img-yes:

avrilcansu
Ayla melek mi paronayak mı iddiası canım.Bu bölümde ne olduğunu gördük kanımca :icon_whis
Hiç haberim yok:img-pilot E böylece iddaayı kazanmış olduk ama
Bence bu iddaa üzerinde karar kılamayız.
Çünkü Aylavyucular da, Ayla hala melek diyecek , biz karar melek diyeceğiz öle devam edecek

evet yasemin berbat onu kabul ediyorum...
ama aylada az değil yaa...ne biliyim sevemedim onu:hıh

Şivvalciğim, canım bence ikiside olmasın:hıh
İki yakışıklımı rahat bıraksınlar :hıh

Billush
bu bölümde yine ifrit olduğum bir nokta:
ahmetin yasemine arkadaş olmaz mıyız ? demesi...
ne gerek var? ne gereği var yani??:icon_whis
sürekli kaçıp dursunlar ve '' merhaba''yla yetinsinler...böyle ne güzeldi...:img-cool2

Bu konuda katılmıyor değilim...Yani kendime bir yol çiziyorum diyor Ahmet sonra Yasemin'e medeni olalım arkadaş olamaz mıyız diyor.Buradaki amaç ne?

aslı30
19-05-07, 01:03
Sanırım Aylanın melek olduğunu düşünenlerin pek sesi çıkamayacak bu günden sonra:icon_whis
Niye ses tellerimiz mi kısıldı.:img-hyste Burdayız işte.:happy0064 Ayla Ahmet'le yeni bir hayata başlayabilirdi ama o mıymıntı izin vermiyor.:icon_whis

zeyneps
Ya şimdi Necdet Yasemin'den Güzide aracılığıyla uzaklaşırsa o zaman ileride ikili bir evlilik durumu kalmaz gibi geliyor bana...Acaba Ahmet'le Ayla evliliğe ulaşabilecek mi ne dersiniz?

Bence ulaşamıycaklar gibime geliyo :icon_whis :icon_whis Necdet ve Yaso yakında boşanırlar boşanamazlarsa bile Ahmet vazgeçecek bence :img-yes: garibim zaten her an kaçmya hazır gibi duruo ama o sinsi şey napar eder bulur Ahmedimi "ya benimsin ya kara toprağın !!!" diye çıkar karşısına :img-cool2 :sad53: :hıh

duygu.1903

tabii ki hyr...necdet inat olsn die güzideye gdicekk yaso daa rahatladm nasılsa diip ahmede daa çk sulancakkkk vee güle güle aylaaabye bye bye bye :img-hyste :img-hyste

lovablebuterfly
19-05-07, 01:04

evet ulaşıcak çünkü necdet kanımca ayılıcak ben ne yapıyorum gibisinden ve evinin yolunu tutucak yasoda onu girişte koltugun üzerinde oturur şekilde bekliyo olucak::icon_whis

fundapehlivan
ama umudu var unutur sandı onları öyle görünce de hayal kırıklığına uğradı tek çare necdetten yardım istedi çünkü korkuyor ahmetle konuşup da ne diyecek yaseminden uzak dur mu?ya ahmet dese ayla ben yaseminsiz yapamayacağımı anladım nişanı atmak istiyorum diye

Ama ahmet senelerce unutamamış yasemini!
Şimdi nişanlandılar diye pat dşye unutacağını sandıysa pek bir safmış yani...

Ahmet nişanı atmak isterse de suçlamam onu! Evet kabul etmemeliydi Aylanın teklifini ama onu sevmiyor yasemini seviyor ve ayla da bunu biliyor ve hep de bildi yani...
Bence bu dengesizlik olmaz...
Tam tersi dengeyi bulmak olur:img-hyste

meltem-cmbl

cnm ahmet daha ne desin nişanı bırakıyorum dese yaseminona geri dönmicek bunu biliyo bu yüzden bişey demiyo ama eğer yaseminin dönceğini bilse böle bişey olsa hiç düşünmenden:)

ayla en başından hata yaptı ahamet evlenme teklifi etmememsi gerekiyodu .ya en sinir olduğumda yasemin ahmete ruya senın kızn dediğinde ayla vbunu duydu bu na rağmen knedi için çocuğu düşünmenden evlenme teklifi etti nasıl bir melektir bu

şilimsi
19-05-07, 01:05
cansu bencede rahat bıraksınlar..
yanii yıllardır sadece ve sadece tek birinsanı seven necdetimi bile ittiler ya başka bir kıza..daha ne diyim?allah aşkına!
hıı tabi ben güzide&necdet forever diyorum orası ayrı ama:)

eski dost
Aylanın elinde büyüteçi ile kafasında dedektif şapkası eksikti.Hani Ahmedine güveniyodu ya ağaç diplerinde gözetlemekle mi oluyo güvenmek yoksa gidip başkasından medet ummakla mı.Madem hem Ahmedine güveniyo hem kendine,evlenme teklif etme cesaretini gösterdiği gibi gidip Ahmete hala Yaseminle görüşüyomusun,onu hala unutamadınmı yada o okulda çalışman beni rahatsız ediyo deme cesaretini gösterse ya.Tabi alacağı cevaplardan korkuyo.AYYY ahmetin yaseminin okulunda çalışmasından hiçrahatsızlık duymuyomuş:img-hyste

Billush
Necdet konusunda emin olamıyorum bu bölüm...Yani normal Necdet kendine gelip çıkıp gider ama Necdet'in son yaptığı normal Necdetlik bir şey değil...Güzide de bu diziye boşuna girmedi herhalde...

serenalti
aylayı sevmiştim ilk zamanlar amaaa bu yaptığı da yani..

gerçi ters tepicek gbi görünüyo da nese..

aylanın yaptığı salaklık bence hem de en başından..seni sevmeyen biriyle nası mutlu olabilirsin ki zaten..adam her daldığında kimi düşünecek tabi ki gerçekten sevdiği kadını..ama napalım senaryo böle işte..katlanicez artık..

son sahne neydi öle ya..ben bunu daha önce de gördüm sanki gbi bi hisse kapıldım..adam birinde sarhoştu birinde de sinirli..ama kızgınlıkla yaptı bunu..ve sonradan pişman olucek bence..

ben hep acep ne zman güzideye aşık olucak die bakıyodum..ama arada aşk olmucak galiba..en azından karşılıklı bi aşk değil..güzideden hoşlanabilir ama bence aklı hep yasemin de olcak..nese..bu hafta o kadar da heyecanlı bitmedi..

zeyneps
19-05-07, 01:06
Bu konuda katılmıyor değilim...Yani kendime bir yol çiziyorum diyor Ahmet sonra Yasemin'e medeni olalım arkadaş olamaz mıyız diyor.Buradaki amaç ne?

Bende baştan da dediğim gibi Ahmet 'e bu konuda gıcık oldum "eski sevgili arkadaş olur" mu ne gerek var buna ???Hayır napmaya çalışıo anlamadım ki ilk defa Yaso bi şeyi idrak etti onda tık yok saf mı ne??Ayla'yla nişanlanınca akıl uçtu getti bye bye :icon_whis

Bu arada az daha Ayla'yla evlenince yazıodum içime mi doğdu ne :sad53: :sad53:

Billush
Efendim iyiakşamlar,
Ayla severler nasıl diye merak etmekle birlikte,tahminlerimin doğru çıkıyor oluşundan dolayı çok mutluyum.Ayla evlenmeden böyleyse,evlilikten sonra nasıl olacaktır tahmin bile edemiyorum pek Sharlock Sholmes kılıklı ve herşeyi yapabilecek potansiyelde gördüm.Allah Ahmet'e sabır versin daha ne diyeyim iddiayı kazanıyoruz galiba:img-yes:

Oo hoş geldin Asia Abla,seni burada görmek ne güzel :)
Ben de aynı merakla girdim ve görüyorum ki Aylacıların çoğu susmakla yetiniyor...Kazanıyoruz gibi....

aslı30
Aaa!
Arkadaşlığı tahmin eden ahmet!!

Bir de en son ahmet dedi beni bırakablir misin diye ki Yasemin tabii gel dedi...
Duymadın mı yoksa????
Yasemin yüz verdiki Ahmet beni bırakabilirmisin dedi.Arkadaş olamayız deseydi Yasemin hanım da.Eski sevgiliden arkadaş mı olurmuş.

avrilcansu
Efendim iyiakşamlar,
Asia ablam kessinlikle katılıyorum sana;
Daha evlenmeden böyleyse, evlenince ne olacakl bilemiyorum.
Hani Ahmet'e iyi gelecekti (Güya merhem ya:) )
Geçmişte yaşananları bile bile, mıymıntılık yapıp hemen ilk fırsatta Necdet'e koşuyor:)
Ne gereği var canım, alın işte Necdeti kışkırttı, çocukta dayanamadı artık, koştu Güzide'ye:icon_sorr :icon_sorr

blue ivy
19-05-07, 01:07
herkeze iyi geceler.
biraz sikici bir bolumdu,ama iste mecburi izledik.aylanin paronoyakligi basliyor bakalim evlendikten sonra nasil olacak.
melal iddiayi kaybettik napicaz simdi? o opucugun devami guzideyleydi herhalde:img-pilot

özge_letyy

Ahmet nişanı atmak isterse de suçlamam onu! Evet kabul etmemeliydi Aylanın teklifini ama onu sevmiyor yasemini seviyor ve ayla da bunu biliyor ve hep de bildi yani...

Bu saatten sonra zaten beni ilgilendirmiyor.Gördüm ki hiç bir şey değişmemiş Ahmet hala aynı Ahmet ben katlanamıyorum
İsterse Yaseminle de barışsın umrumda değil sıkıldım çünkü
zaten bunlar birleşirse diziyi de devamlı izlemem heralde
ne diye kendimi sinir ediyim

fundapehlivan
cnm ahmet daha ne desin nişanı bırakıyorum dese yaseminona geri dönmicek bunu biliyo bu yüzden bişey demiyo ama eğer yaseminin dönceğini bilse böle bişey olsa hiç düşünmenden:)

ayla en başından hata yaptı ahamet evlenme teklifi etmememsi gerekiyodu .ya en sinir olduğumda yasemin ahmete ruya senın kızn dediğinde ayla vbunu duydu bu na rağmen knedi için çocuğu düşünmenden evlenme teklifi etti nasıl bir melektir bu

Bu sadece kendini düşünen bir melek:img-hyste :img-hyste

O aslında ahmetin mutlu olması için de istemedi, kendi için istedi çünkü onu istiyordu! Ona aşıktı...
Asıl önemli olan da buydu...
Rüya filan kimin umurunda:icon_whis

eda_07
19-05-07, 01:08
Efendim iyiakşamlar,

hoşgeldin asiacım
kazanıyoruz galiba ne demek cepde:img-hyste :img-hyste
artık mor bir imza yapma zamanı geldi şölee en morlusu olsun bide parlak saten olsun uzaktan belli olsun:img-hyste :img-hyste aylaya güvenmek nasılmış:happy0064

meltem-cmbl
19-05-07, 01:08
Yasemin yüz verdiki Ahmet beni bırakabilirmisin dedi.Arkadaş olamayız deseydi Yasemin hanım da.Eski sevgiliden arkadaş mı olurmuş.

arkadaş olamayız deseydi ahmet onu hala sevdiğini düşünecekti cnm ya aten biliyodur ama gene öle işte yasmeinde bu yüzden
arkadaşlık teklifini kabul etti sanki hiçbişey olmamış gibvi üzülmüyolarmış gibi arkadaşlar yane off karıştırdım anladınız umarım:)

asia
19-05-07, 01:09
Asia ablam kessinlikle katılıyorum sana;
Daha evlenmeden böyleyse, evlenince ne olacakl bilemiyorum.
Hani Ahmet'e iyi gelecekti (Güya merhem ya:) )
Geçmişte yaşananları bile bile, mıymıntılık yapıp hemen ilk fırsatta Necdet'e koşuyor:)
Ne gereği var canım, alın işte Necdeti kışkırttı, çocukta dayanamadı artık, koştu Güzide'ye:icon_sorr :icon_sorr

Evet Cansucum:img-wink:
sete gidip resim çektirecekler,özür dileyecekler bir ortaya çıksında görelim senden şöyle cafcaflı bir imza bekliyorum ablacım

fundapehlivan
herkeze iyi geceler.
biraz sikici bir bolumdu,ama iste mecburi izledik.aylanin paronoyakligi basliyor bakalim evlendikten sonra nasil olacak.
melal iddiayi kaybettik napicaz simdi? o opucugun devami guzideyleydi herhalde:img-pilot

Evet canlarım...
Kaybettiniz:happy0064

Gerçi ben biraz yaseminin ipiyle kuyuya indiğimden tırstım ama:img-hyste
Allahtan necdet yasemine mani oldu:icon_whis

özge_letyy
Oo hoş geldin Asia Abla,seni burada görmek ne güzel :)
Ben de aynı merakla girdim ve görüyorum ki Aylacıların çoğu susmakla yetiniyor...Kazanıyoruz gibi....

Billurcum sıkı aylacılar şu an yok da ondan ayşe de bir daha yazmama kararı aldı sanırım necdet&güzocuydu o ben yalnız mı kaldım ne:icon_sorr
kimse vazgeçmemiştir ayladan en azından bende bir değişiklik yok
sıkıldığımızdan olabilir bu böyle sürüp gidecek heralde

myangel22
19-05-07, 01:10
Necdet konusunda emin olamıyorum bu bölüm...Yani normal Necdet kendine gelip çıkıp gider ama Necdet'in son yaptığı normal Necdetlik bir şey değil...Güzide de bu diziye boşuna girmedi herhalde...

güzide bu diziye sadece kek pasta yapmak için girmedi.şimdi ayla nejdet'i fitleyince çocukta gitti nede olsa onu seven birinide buldu zaten beklediği kadar beklemedimi yasoyu

Billush
19-05-07, 01:11
Bende baştan da dediğim gibi Ahmet 'e bu konuda gıcık oldum "eski sevgili arkadaş olur" mu ne gerek var buna ???Hayır napmaya çalışıo anlamadım ki ilk defa Yaso bi şeyi idrak etti onda tık yok saf mı ne??Ayla'yla nişanlanınca akıl uçtu getti bye bye :icon_whis

Bu arada az daha Ayla'yla evlenince yazıodum içime mi doğdu ne :sad53: :sad53:

Eski sevgiliden arkadaş olmaz diye bir şey yok ama dizide anlatılan onlara göre büyük bir aşk,ikisi de iliklerinde hissediyor...Arkadaş olmak mümkün değil?
O zaman Ahmet'in amacı ne?Dostluk ismi altında konuşabilmek...

eda_07
Bu saatten sonra zaten beni ilgilendirmiyor.Gördüm ki hiç bir şey değişmemiş Ahmet hala aynı Ahmet ben katlanamıyorum
İsterse Yaseminle de barışsın umrumda değil sıkıldım çünkü
zaten bunlar birleşirse diziyi de devamlı izlemem heralde
ne diye kendimi sinir ediyim

aaa özge neden aylanın gerçek yüzünü görünce kaçıyonuz size yakışmıyor ama:img-hyste aylanın sinsiliğini pastanede gördük ozamandan belliydi
kız kalktı zorla yasemini nişana davet etti defnenin dediğine sonuna kadar katılıyorum ...ahmet artık benimdir gerisi boşmuş

fundapehlivan
Billurcum sıkı aylacılar şu an yok da ondan ayşe de bir daha yazmama kararı aldı sanırım necdet&güzocuydu o ben yalnız mı kaldım ne:icon_sorr
kimse vazgeçmemiştir ayladan en azından bende bir değişiklik yok
sıkıldığımızdan olabilir bu böyle sürüp gidecek heralde

Bence Ayla melek-şeytan olayı asla sonuçlanmaz...

Çünkü ayla kötülük yapacak yani bize göre biz diyeceğiz ki ahanda şeytan işte:img-hyste

Siz diyeceksiniz ki yoo... Gayet iyi yaptı...
Melek işte...

Böylece sonuçlanmayacak...

zeyneps
Bence Ahmet yol yakınken kararından vazgeçmeli :img-yes: Yani zararın neresinden dönersen kârdır :img-yes: hele bu zarar Ayla'ysa bence çok büyük bi kârdır :img-yes:

Hem yazık ya o donukla evlilik geçer mi ?????Ses tellerinde de çatlaklar oluşmuş heralde sesi kısılmış gibi konuşuo mıymıy :hıh Sinir şey sinsi :img-cool2

blue ivy
19-05-07, 01:12

sana katiliyorum asli,eski sevgililer kesinlikle arkadas olamaz,ahmet ne yapmaya calisiyor oyle? yaseminde madem oyle gel seni arabayla gotureyim gibisinden davranislar.ahmet yasemine baka baka ona benzemeye basladi:img-pilot

duygu.1903
güzide bu diziye sadece kek pasta yapmak için girmedi.şimdi ayla nejdet'i fitleyince çocukta gitti nede olsa onu seven birinide buldu zaten beklediği kadar beklemedimi yasoyu

bnde sna katılıorm cnmm bu yüsden dee neco yaso ya dönmess gbime geLioo güside onu sefioo ee yaso daa ahmeti sefio çocuk bldu onu sefen birinii aldı başını gtti ii de yaptıı yaso nunn herkes tarafından dışlanmasına bayılıormm kndi etti kndi bulduu katlansınnnn!!!:icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil

Billush

Elbette pastane de eleman açığı var diye girmedi diziye.Necdet Yasemin'den soğuyup ona yaklaşacak işte...Ama o zaman Ahmet-Ayla evliliği hatta Ahmet-Yasemin ayrılığı çok saçma bir hal alır...

avrilcansu
19-05-07, 01:13

Sana katılıyorum Funda abla, bence Ayla'nın Ahmet'in değişebilecğeinin düşünmesi bile saçma.
Bir hafta önceye kadar Yasemin'e deliler gibi aşık olduğunu bile bile, bir hafta sonra gelip evlenme teklifini kabul etmesinde, bir gariplik olduğunu sezmeliydi bence. Ayrıca neydi bu acele, yangından mal mı kaçırıyor? Sonra evlilikte problemler olur işte:img-yes:

cansu bencede rahat bıraksınlar..
yanii yıllardır sadece ve sadece tek birinsanı seven necdetimi bile ittiler ya başka bir kıza..daha ne diyim?allah aşkına!
hıı tabi ben güzide&necdet forever diyorum orası ayrı ama:)
Evet, bende yuh diyorum senaristlere...
Ben Güzide>'yi pek sevmiyorum aslında, ama Yaso'dan daha iyidir mutlaka...

fundapehlivan
Eski sevgiliden arkadaş olmaz diye bir şey yok ama dizide anlatılan onlara göre büyük bir aşk,ikisi de iliklerinde hissediyor...Arkadaş olmak mümkün değil?

Sana sonuna kadar katılıyorum!!
Tek kelimeyle konuşabilmek amacı...

Zaten merhabalaştıktan sonra yasemin kaçtı ya... Ahmet baya bir kötü oldu...
Canım:icon_sorr

Ama eğer necdet aldatırsa ki aldatıyor(:img-hyste ) yasemin bu sebepten ahmete dönmeye kalkarsa... Ahmette sebebini öğrenirse yaseminle olmaz...

Sen Necdet sebebiyle benimlesin der ve başa döneriz:icon_sorr
Iyy allah korusun:img-hyste

Billush

Çünkü ayla kötülük yapacak yani bize göre biz diyeceğiz ki ahanda şeytan işte:img-hyste

Melek işte...

O zaman olaylar olmadan bu iddia için belirli kriterler koymalı.Bu kriterler gerçekleşirse melektir,şunlar gerçekleşirse kara melektir diye...
Yoksa haklısın hiç sonuçlanmaz...

zeyneps
19-05-07, 01:14

Tabikide dost olursun da onlarınki gibi büyük bi aşkta pek sanmam ama Ahmet hodri meydan yaptı resmen madem beni sevimyosun o zaman gel arkadaş olalım inanıyım demek istedi heralde :icon_whis

özge_letyy
aaa özge neden aylanın gerçek yüzünü görünce kaçıyonuz size yakışmıyor ama:img-hyste aylanın sinsiliğini pastanede gördük ozamandan belliydi
kız kalktı zorla yasemini nişana davet etti defnenin dediğine sonuna kadar katılıyorum ...ahmet artık benimdir gerisi boşmuş

eda abla ister kaçmak olarak düşünün ister başka şey
baksanıza başlığın eski tadı bile yok aşağıda görüntüleyenlere bakarsanız dizinin ne kadar izleyici kaybettiğini de anlarsınız zaten
sinoşumun da morali bozuk bana mı geçti ne hiç yazacak durumum yok çıkıcam birazdan zaten:icon_sorr

Melal
Bu akşam ki bölümü beğendiğimi söyleyebilirim.
Ahmet ve Deniz Gezmiş'li sahneler çok hoşuma gitti.
Ayla olaya en baştan el koydu ama Necdet soluğu Güzide'nin yanında aldı.
Artık Güzide asla Necdet'i bırakmaz.
Yaşar ve Işık sahneleri çok güzeldi.:img-in_lo
Işık'ta ablası gibi olduğunu iyice kanıtladı Yasemin'de Ahmet'in sözüne güvenmedi neler oldu.
Işık'ta Yaşar'ın sözüne güvenmiyor.
Ahmet'i dizide daha aktif görmeye başlamak hoşuma gitti gerçi bu kadarı az ama inşallah ilerleyen bölümlerde daha aktif görürüz.:)
Nezahat ve Rıza beyin ayrılmasına üzüldüm Rıza beye acıdım.
Yasemin anasına çekmiş bu bölümde anladım bunlar onları seven erkeklere acı çektirmeyi seviyorlar anlaşılan.

aslı30
sana katiliyorum asli,eski sevgililer kesinlikle arkadas olamaz,ahmet ne yapmaya calisiyor oyle? yaseminde madem oyle gel seni arabayla gotureyim gibisinden davranislar.ahmet yasemine baka baka ona benzemeye basladi:img-pilot
Evet Yasemin'e benziyor.Umarım seneye bu rolde onu izlemeyiz.Ona yakışır rollerde görmek çok iyi olacak.

Billush
19-05-07, 01:15

Ama eğer necdet aldatırsa ki aldatıyor(:img-hyste ) yasemin bu sebepten ahmete dönmeye kalkarsa... Ahmette sebebini öğrenirse yaseminle olmaz...

O zaman Rüya gerçeği devreye girsin...Ahmet bir yoldan Rüya'nın kendi kızı olduğunu öğrenip Ayla'yla evliliğe varmadan akıllıp ayrılsın,Yasemin de Necdet'ten ayrılır,Ahmet Yasemin'e o benim kızım sen de o da benimle olmalısınız desin böylede orta yol bulunsun işte bak gece gece yazdım hemen :)

fundapehlivan
19-05-07, 01:16

Ohoo...
Sen de biraz tersten bakmıyor musun??:icon_whis
Teklif edeni suçlamıyorsun da kabul edeni yalnız suçluyorsun...

Ne desem yasemini suçlayacak bir şey buluyorsun yani...:img-wink:

Ahmet yasemini istiyor işte ne desek boş!

myangel22
bnde sna katılıorm cnmm bu yüsden dee neco yaso ya dönmess gbime geLioo güside onu sefioo ee yaso daa ahmeti sefio çocuk bldu onu sefen birinii aldı başını gtti ii de yaptıı yaso nunn herkes tarafından dışlanmasına bayılıormm kndi etti kndi bulduu katlansınnnn!!!:icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil

artık yasoda otursun kendim ettim kendim buldum şarkısını sölesin yok işte kimsenin rüyayı düşündüğü yokkkk

Billush
Tabikide dost olursun da onlarınki gibi büyük bi aşkta pek sanmam ama Ahmet hodri meydan yaptı resmen madem beni sevimyosun o zaman gel arkadaş olalım inanıyım demek istedi heralde :icon_whis

Eski sevgiliyle arkadaş olabilmek için aranızda büyük bir aşk olmaması gerektiğine katılıyorum,dizide onlara göre böyle büyük bir aşk varken arkadaşlık imkansız!İkisi de hala seviyorlar birbirlerini...O zaman Ahmet'in amacı da çok açık işte...

Sinem90
19-05-07, 01:17
özgem benim yüzümden morelin bozulmasın.:icon_sorr bölümü tekrar izleyeyim.o zaman beraber yorumumuzu yaparız.bu bölümü ne kadar merak ediyordum ama içimde hiç heyecan yok.:icon_sorr
bu arada herkesin bayramını kutlarım...

http://rzv066.rz.tu-bs.de/studver/btob/Webpages/Anasayfa/images/19_Mayis_.jpg

Billush
19-05-07, 01:17
Ya yalnız ben bu bölümdeki yurt baskını sahnesini çok beğendim.Çok gerçekçi ve güzeldi.Yavaş yavaş bu dönemin olaylarına da inmeye başladık...

LİN
19-05-07, 01:18
Bu bölüm ilk reklama kadar sıkıcıydı sonra hareketlendi.

Yasemin ve Ahmet'in üniversitede karşılaşmaları,Ahmet'in Yasemin'e tavrı hoştu.
Artık yan karakterlere daha fazla ağırlık vermelerine seviniyorum.Yaşar-Işık aşkını izlemek keyifliydi bu bölüm.Gerçi Yaşar'a başlarda önyargılı yaklaşıyor,onu hafiften yobaz görüyordum ama hümanist tavrı gitgde gelişiyor.El ele tutuşmaları,Yaşar'ın Işığa şiir okuması çok romantikti.
Sevim niye bu kadar kendini kasıyor?Niye evlilikten korkuyor anlamış değilim?Belki üniversitedeki erkek arkadaşıyla kötü bir tecrübe geçirdi ve bu yüzden korkuyor olabilir?
Necdet adına seviniyorum.Yıllardan sonra ilk kez normal bir erkek gibi bir ilişkisi olacak.Sahte değil,yalan değil...Güzide, karanlık yada aydınlık ne olursa olsun bence gerçekten Necdet'ten hoşanıyor.Bırakalım mutlu olsunlar.
Ayla'nın pastahaneye geleceğini tahmin etmiştim.Hiç şaşırmadım.
Ondan herşeyi beklerim.Sen git o devirde bir erkeğe evlenme teklifi et,sonra nişanlında olsa kapı önlerinde dudaklarından öpmeye kalk,nişanlına bir kızı olduğunu söyleme...Bunlar cesaret işi...Herşeyi göze almış biri o.İçinde büyük bir kin var.Nişan yüzükleri takıldıktan sonra gözlerini kısıp yılan gibi Yasemin'e bakışı vallahi korkuttu beni.
Ayla maalesef kıskançlığının kurbanı oluyor.Hep kaçak güreşiyor.Dürüst değil.Bu yüzden sevmiyorum onu.Özünde kötü biri değil belki ama Yasemin onun yerinde olsa mutlaka Ahmet'e bir çocuğu olduğunu söylerdi.

fundapehlivan
Bu akşam ki bölümü beğendiğimi söyleyebilirim.
Ahmet ve Deniz Gezmiş'li sahneler çok hoşuma gitti.
Ayla olaya en baştan el koydu ama Necdet soluğu Güzide'nin yanında aldı.
Artık Güzide asla Necdet'i bırakmaz.
Yaşar ve Işık sahneleri çok güzeldi.:img-in_lo
Işık'ta ablası gibi olduğunu iyice kanıtladı Yasemin'de Ahmet'in sözüne güvenmedi neler oldu.
Işık'ta Yaşar'ın sözüne güvenmiyor.
Ahmet'i dizide daha aktif görmeye başlamak hoşuma gitti gerçi bu kadarı az ama inşallah ilerleyen bölümlerde daha aktif görürüz.:)
Nezahat ve Rıza beyin ayrılmasına üzüldüm Rıza beye acıdım.
Yasemin anasına çekmiş bu bölümde anladım bunlar onları seven erkeklere acı çektirmeyi seviyorlar anlaşılan.

Ayyy...
Ahmeti bu kadar görmek bile benim için şaşırtıcıydı:img-hyste

Ama Rızaya nasıl acıyabildim şaşırdım...
Nezahat rızaya acı çektirmedi rıza çektirdi...
Aldattı, mahvetti halbu ki kadıncağız çok bağlıydı...
Hala da seviyor, ağlıyor...
Rıza nezahat kadar takmıyor üzülmüyor bence...

averaj
merhabalar..

bütün ilişkiler ciddi anlamda seyrebilecek gibi değil..

çevremden uzak dursun hepsi...

ahmete kızıyorum çünkü yaptığının öğretmenlik duygusuyla eminim ki uzaktan yakından ilgisi yok..yaseminden kopmak istemiyor..aylaya söylememesi de kötü...idealistlik bu değildir, hadi oradan ahmet..

yasemine kızıyorum, nişana gidip gelmeye hakkım var diye bir trip attı utanmadan..yüzsüzlüğünün doruklarında..

necdet ayrılsın yaseminden bir an önce..güzide gayet hoş bir bayan..çok yakışıyorlar..

şu saçma yasemin-ahmet ilişkisi de vıcık vıcık devam etsin..bunlar mümkünse çok uzaklara gitsinler..orada dünyevi konulardan uzak karantina altında bir yuva kursunlar..

zeyneps
O zaman Rüya gerçeği devreye girsin...Ahmet bir yoldan Rüya'nın kendi kızı olduğunu öğrenip Ayla'yla evliliğe varmadan akıllıp ayrılsın,Yasemin de Necdet'ten ayrılır,Ahmet Yasemin'e o benim kızım sen de o da benimle olmalısınız desin böylede orta yol bulunsun işte bak gece gece yazdım hemen :)

Yalnız her ne kadar Ahmet'in Ayla'dan bir an önce kurtulmasını istesem de :sad53: :img-cool2 bence Ahmet Rüya'yı öğrenip Ayla'yı nikah masasında terketsin :img-yes: O zaman çok sevinirim :happy0064 :hıh Görsün gününü arkadan işler çevirmek neymiş mosmor olsun :hıh Hattta Ahmet son ana kadar beklesin Nikah memuru "kabul ediyor musunzu" diyince önce Ayla'ya baksın alaycı bir şekilde gülümsesin ve sonra "hayır" desin salondaki herkes şok şok şok :img-hyste ve sinirle terkedip gitsin işte o zaman Ayla'nın suratını görmek isterim :hıh :img-hyste

avrilcansu
19-05-07, 01:19

Melek işte...

:img-hyste :img-hyste Ay koptum Funda abla:img-hyste
bence herkesin farklı düşünceleri olduğu için, dediğin olacak aynen.

Biz Karar Melek işte diyeceğiz, siz hala Melek yüzünü göreceksiniz:)
Biz işte iki yüzlülük yapıyor diyeceğiz, siz Ahmet için yapıyor diyeceksiniz:)

Ve biz bu konuda anlaşamadan, bu böyle gidecek...:icon_whis

Saat 12'yi geçtiği için,

Bütün Hatirla Sevgili Forumu'nun ve DiziFil.Com Forumlarının;

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum
http://img516.imageshack.us/img516/8316/atamyc0.jpg (http://imageshack.us)

Ata'mızın Samsun'a çıkışının 88.yılı kutlu olsun...

fundapehlivan
Ya yalnız ben bu bölümdeki yurt baskını sahnesini çok beğendim.Çok gerçekçi ve güzeldi.Yavaş yavaş bu dönemin olaylarına da inmeye başladık...

Evvet:happy0064

Bu bölüm baya siyaset içerikliydi zaten...
Deniz gezmiş ilk defa bu kadar çok göründü!!

Bence deniz gezmiş ahmet görüntülerini daha çok göreceğiz:happy0064
Deniz de sevdi sanki ahmeti:img-in_lo

Ben görmek isterim onları kanka ya güzel olur:img-hyste

aslı30
Ohoo...
Sen de biraz tersten bakmıyor musun??:icon_whis
Teklif edeni suçlamıyorsun da kabul edeni yalnız suçluyorsun...

Ne desem yasemini suçlayacak bir şey buluyorsun yani...:img-wink:

Ahmet yasemini istiyor işte ne desek boş!
Ahmet'i suçlamadığımı kim dedi.Ahmet de suçlu.Hem nişanlanmışsın hem eski sevgiline yanaşmaya çalışıyorsun.Ayla'nın günahı ne.Kabul etmeseydin o zaman.
Sen de mutlaka Yasemin'i savunacak birşey buluyorsun.Savunulacak nesi varsa.

myangel22

biz bu sahneyi nejdette izlemiştik birde ahmat böle derse başaldığımız yere geri döneriz sen buraya hangi duygularla geldin yasemin

özge_letyy
19-05-07, 01:20
özgem benim yüzümden morelin bozulmasın.:icon_sorr bölümü tekrar izleyeyim.o zaman beraber yorumumuzu yaparız.bu bölümü ne kadar merak ediyordum ama içimde hiç heyecan yok.:icon_sorr
bu arada herkesin bayramını kutlarım...

http://rzv066.rz.tu-bs.de/studver/btob/Webpages/Anasayfa/images/19_Mayis_.jpg
tamam kanka zaten senin bu bölüm çok mutlu olman lazım valla ne yalan söyliyim benim de çok hoşuma gitti sivim meemed sahnesi

evet allah için oranın hakkı verilmişti bu bölümde beğendiğim sahneler arasındaydı

Melal
Ayyy...
Ahmeti bu kadar görmek bile benim için şaşırtıcıydı:img-hyste

Ama Rızaya nasıl acıyabildim şaşırdım...
Nezahat rızaya acı çektirmedi rıza çektirdi...
Aldattı, mahvetti halbu ki kadıncağız çok bağlıydı...
Hala da seviyor, ağlıyor...
Rıza nezahat kadar takmıyor üzülmüyor bence...

Ya Necdet'le konuştuğu sahnede içim acıdı biraz.
Evet Nezahat'e çok çektirdi ama yinede hala seviyor olduğunu görünce,pişmanlığını görünce üzüldüm.
Nezahat'te üzgün ama belli etmiyor.
Rıza beyin eşyalarını toplarken nasılda ağladı kadıncağız.

eda_07

ama yasemin necdetin kendisin yardım ettiği için rüyaya mükemmel bir baba olduğu için onu yarı yolda bırakamazdım vs vs gibi mazeretler olunca ahmet kabul eder ...ama daha ayla ile evlenecek çocukları olmayacak bir ayla krizide ozaman patlar ...3 sezon nasıl devam eder yoksa ...

LİN
19-05-07, 01:21
Evet yurt sahnesinden bende etkilendim.Figüranlar bile çok iyi oynadılar.Güzel yansıttılar o kaosu.:good:

meltem-cmbl
19-05-07, 01:21
ahmetim oo okkula yasmein için gitmiş demmkki cnm ya hala unutamıyı
ahmet severleirn bazıları aylayla birlikte olmaısnı istiyi ama ahmet aylayala üzgün buna nasıl katlanabiliyosunuz anlamıyorum ahmet mutsuz oluyo onla birlikteyken sadecce sizin tabirinizle domatese deli gibi aşık olay budur:)

bu aradda 1967 oldu :) beren 1970 e kadar birleşemicez demişti 3 sneemiz kaldı:)

yaşarım bu bölüm harikaydı cnm kavga dövüş istemiyo valla aylaya melek diyosunuzda yaşara ne demeli bilmiyorumm

melek gibi adam ya
haruna yardım etmeye bile kalktı ama harun bırak benı falan dedi yazık ya

ışıkta inanmadı zati ama sonra özür diledi ay yaşarın okuduğu şiir süperdi hele okuyuşu hasta oldum süperlerdi yaşar ve ışık
deniz gezmiş ve ahmetinde sahneleri harikaydı

bu arada

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Billush
19-05-07, 01:22
Yalnız her ne kadar Ahmet'in Ayla'dan bir an önce kurtulmasını istesem de :sad53: :img-cool2 bence Ahmet Rüya'yı öğrenip Ayla'yı nikah masasında terketsin :img-yes: O zaman çok sevinirim :happy0064 :hıh Görsün gününü arkadan işler çevirmek neymiş mosmor olsun :hıh Hattta Ahmet son ana kadar beklesin Nikah memuru "kabul ediyor musunzu" diyince önce Ayla'ya baksın alaycı bir şekilde gülümsesin ve sonra "hayır" desin salondaki herkes şok şok şok :img-hyste ve sinirle terkedip gitsin işte o zaman Ayla'nın suratını görmek isterim :hıh :img-hyste

Ah işte en bayıldığım senaryo bu!Nikah masasında kalan kötü kadın :img-hyste Mor olsun Ayla mosmor olsun oh oh :happy0064
Aylacılar da moraracak bu gidişle zaten :icon_whis
Yalnız anlamadığım bir şey var neden mesajlarımız silindi?Benim mesaj sayımda birkaç mesajlık bir azalma var.Kural dışı mesaj yazdığımı hiç zannetmiyorum...Size de oldu mu?

aslı30
Ben de herkesin bayramını kutlarım.Buraya yasak ama bugün bayram.:img-grin2
http://img249.imageshack.us/img249/7739/yyzu2.png

zeyneps

Gerçekten o sahne çok etkileyiciydi birden o yıllara gittim o yurda sanki :icon_sorr Tüylerim diken diken oldu :icon_sorr

Yalnız Ahmet'i yine çok az gösterdiler ya niye böyle oluyo en fazla Necidet'i gösterdiler o damat diye kıyak mı geçiyorlar :hıh

Billush
19-05-07, 01:24
Gerçekten o sahne çok etkileyiciydi birden o yıllara gittim o yurda sanki :icon_sorr Tüylerim diken diken oldu :icon_sorr

Yalnız Ahmet'i yine çok az gösterdiler ya niye böyle oluyo en fazla Necidet'i gösterdiler o damat diye kıyak mı geçiyorlar :hıh

Yok be güzelim bu bölümde gene Ahmet sahnesi fazlaydı diğer bölümlere oranla...
Deniz Gezmiş'le sahneleri de güzeldi Ahmet'in.Saygı çerçevesinde konuşabilmek ne güzel...

blue ivy
su aylada az degil hani,gordugu seyleri hemen necdete yetistirdi.yine turk filmlerindeki gibi telefonlara gec kalmalar,sonra gidip hesap sormadan solugu baska bir kadinda almak.simdi necdetin yaptigi dogru degil tabii ama yasemin soz konusu olunca hakediyor,ama cok zor sabretti necdet en sonunda yeter artik dedi,bakalim haftaya ne gorecez? artik necdet guzidede kalmaya baslarmis:img-pilot

badger
Bir yandan da Nezahat, Kendi boşanmasının sebebiyle ilgili kızlarıyla konuşurken " umarım aynı şeyleri sizler yaşamazsınız" benzeri bir şeyler söyleyerek Yaseminin başına geleceklerin sinyalini verdi...Yasemin aldatıldığını öğrenince mi, Necdet kıymete binecek, Yaseminin kıskanması denilen şey bu mu olacak? yok artık böyle olmaz değil mi?

Bir de Güzide Necdete mükemmelliğiyle ilgili övgüler yağdırdığı kelimelerin bu forumda Necdet i beğenen ve bu beğeniyi ifade eden forumdaki cümleler olduğu izlenimine kapıldım..Senaristler burayı mı okuyor? Okuyorlarsa şayet, kötü örnek olacak olaylardan vazgeçsinler ve şu hususları yalanlayacak olaylar kurgusunu düzenlesinler:
1- sevdiğini elinde tutmak için her yol mübahtır. Ayla ve Necdet
2- başkasıyla evliyken eşinden ilgi göremiyorsan, en yakınında sana teklifte bulunacakların tekliflerini hemen değerlendir. Ahmet, Yasemin, Rıza ve Necdet
3- bir çocuğun ve babanın hayatını yalanlar üstüne kurunuz.. Yasemin, Ayla ve Necdet.. Lütfen biraz sağduyu...

Benim bir de anlamadığım, kızların Yasemin ve Işıkın bu boşanma esnasında babaları tarafında olmaları, biraz da annenin karşısında duruyorlarmış gibi izlenime kapıldım..Bunlar ne biçim evlat, kadın güç durumda kaldı üstüne üstlük bu evlilikte gereksiz en fazla fedakarlığı yapan oydu, kadın bu işin sonunda kabahatli muamelesi görüyor

fundapehlivan
Ahmet'i suçlamadığımı kim dedi.Ahmet de suçlu.Hem nişanlanmışsın hem eski sevgiline yanaşmaya çalışıyorsun.Ayla'nın günahı ne.Kabul etmeseydin o zaman.
Sen de mutlaka Yasemin'i savunacak birşey buluyorsun.Savunulacak nesi varsa.

Yoo...
Ben tarafsız bakmaya çalışıyorum olaya...

Aylanın günahı yok mu yani sence gerçekten?
Rüyanın ahmetin babası olduğunu biliyor, her şeyin formalite olduğunu biliyor! Yasemini oradan sırf bencilliği sebebiyle kendini düşündüğün kovuyor kibarca...
Ahmete evlenme teklif ediyor...
Malum her şey normal ya...
Sonra da arkalarından işler çeviriyor... Türlü türlü entrikalar...
Yasemine gidipte nişanlımı rahat bırak bile dese derdim ya yürekli kız... Ama işte arkadan iş çevirmeyi seçti... Yoksa ahmeti karşısına alırdı belki de ve sonu ayrılık olurdu... Belki de bundan korktu...
Ama ne olursa olsun yapmamalıydı...
Ayla kendisini sevmesini istemiyor sanki sadece ona sahip olmak istiyor...

myangel22
19-05-07, 01:25

yada şölebirşey olsun tam nikah kıyılıcakken yaso gelsin bu nikah kıyılamaz ahmet rüya senin kızın desin türk filmlerinde olduğu gibi

avrilcansu
19-05-07, 01:25
Bu mu şimdi bütün dizi:) Bu kadarcık mı? Naıslda basit gözüktü birden gözüme:img-hyste
Billurcum, cık cık cık, böyle olmuyor canım, daha şehvetli satırlar bekliyorum kuzum:img-hyste

haha:img-hyste :img-hyste :img-hyste Tam sana göreydi o sahneler.
Mitingçi, kavgacı seni:img-hyste Siyaset olunca naıslda mutlu oluyorsun:img-hyste Ahmet falan hikaye dimi???:img-hyste

Sinemcim; 19 Mayıs ile ilgili resim çok hoşuma gitti hemen Atatürk dosyama arşivledim. Çok teşekkürler canım, seninde bayuramın kutlu olsun...:happy0064

Melal
19-05-07, 01:26
Bana öyle geliyor ki Güzide hamile kalacak ve Rüya'ya dolaylıda olsa kardeş gelecek.:img-hyste
Yasemin bu haberi duyunca ne yapacak acaba?
Ahmet gitti elinden ve Necdet'inde gitmiş olduğunu anlayınc abunalıma girmese bari.:img-hyste
Neyse ben çıkıyorum biraz rahatsızım yarın uzun uzun bölümü yorumlarım.:)

aslı30
19-05-07, 01:27
Yoo...
Ben tarafsız bakmaya çalışıyorum olaya...

Aylanın günahı yok mu yani sence gerçekten?

Günahı sadece sevmek.:img-in_lo Akıl ve mantık yürütemiyor işte.O da suçlu ama Yasemin kadar değil.

Billush
19-05-07, 01:28
Bu mu şimdi bütün dizi:) Bu kadarcık mı? Naıslda basit gözüktü birden gözüme:img-hyste
Billurcum, cık cık cık, böyle olmuyor canım, daha şehvetli satırlar bekliyorum kuzum:img-hyste

haha:img-hyste :img-hyste :img-hyste Tam sana göreydi o sahneler.
Mitingçi, kavgacı seni:img-hyste Siyaset olunca naıslda mutlu oluyorsun:img-hyste Ahmet falan hikaye dimi???:img-hyste

Sinemcim; 19 Mayıs ile ilgili resim çok hoşuma gitti hemen Atatürk dosyama arşivledim. Çok teşekkürler canım, seninde bayuramın kutlu olsun...:happy0064

Çok gerçeklçiydi Cansu ne yapayım?Hem tarihi şeyleri seviyorum o yüzden KK,ÇGO ve bu diziyi izlemeye başladım ve o yüzden öyle bir senaryo yazmaya çalıyorum :)
Hoşuma gitti elbette.Ahmet filan hikaye tabi önemli olan Cansel:icon_whis

zeyneps
19-05-07, 01:28
yada şölebirşey olsun tam nikah kıyılıcakken yaso gelsin bu nikah kıyılamaz ahmet rüya senin kızın desin türk filmlerinde olduğu gibi

Olabilir :img-hyste :img-hyste Zaten dizimiz "Welcome to the Yeşilçam" ı filan geçti "Welcome to the Bollywood" oldu :img-hyste tam fantastik bi dizi :img-hyste Bollywood filmlerinde Himalayalar'da esas kız ve oğlanın dans etmeleri bile daha mantıklı oldu bizim diziden:img-hyste :img-yes: :icon_whis

fundapehlivan
19-05-07, 01:29
Badger, valla ben de onu düşünmedim değil ama çocuklar babalarına baya bir düşkünler ama annelerine de karşı değiller yahu...
Barışmalarını istediler doğal olarak ama...
Nezahat dedi ya ben senin arkadaşım olsan ne derdin, ayrılın derdim dedi tabii yasemin ama babasını da gözden çıkarmıyor...

Bence çıkarmamalı da o karı koca arasında...
Çocuklar tarafsız olmalı..:img-yes:

vega58
ellerin,ellerin ve parmaklarin
bir nar çiçegini eziyor gibi...
ellerinden belli olur bir kadın.
denizin dibinde geziyor gibi
ellerin.ellerin ve parmakların

evet bu bölümün yorumuna yaşarın ışık için okuduğu mona roza şiiriyle başlamak istiyorum..harika harika bir sahneydi..ne kudar uymuş bu şiir..yaşar saatlerce konuşsaydı bende bu şiirdeki etkiyi bırakamazdı..yaşar harika ama inşallah senaristler necdete yaptıkları abartmayı onun üstünde de denemezler..ben yaşarın hatalar yapmasını da bekliyorum ki onun gerçekten bir insan olduğuna inanabileyim..

yurt baskını olayı çok kötüydü..inanamıyorum bu tür olayların olduğuna..gerçi bundan bin katları olmuş ama işte cahillik bu demekki..

ikinci sahne ahmetle deniz gezmişin konuşmalarıydı..hem amfideki hem de ahmetin odasındaki konuşmaları harikaydı ama ben deniz gezmişi oynayan oyuncuyu biraz vasat buldum..belki de sakallarına bakmaktan konsantre olamadım ona..denizin lafı çok güzeldi ama iki batı var..ahmetle denizin çatışacağı kuvvetle muhtemel..ahmet gençlere destek vermeye çalışsa da sağduyuyu elden bırakmıyor..ama görüldüğü gibi deniz fevri ateşli..beklemeye ve konuşmaya tahammülü yok..hemen her şey olsun istiyor..haksız da değil ama bu günleri görseydi şimdiki üniversitelerin öğrencilerin hocaların halini görseydi ne düşünürdü acaba..çok yazık olmuş bana demez miydi..ben bunlar için mi kendimi feda ettim demez miydi..
diğer gençlere gelince yine harunu ve özellikle denizi göremedik..harun dayak yedi yalnız..ama ışığa harunun yaptıklarını anlatması da hoştu..deniz niye haruna daldı işte orayı anlamadım..
evet ahmet ayla necdet yasemin ve güzide beşlisine gelirsek..hepsi şaşırdı artık..aylaya inanmıyorum..ahmeti takip ediyor ama sormuyar adama niye yasemini arabasına biniyorsun diye..gidiyor necdete yumurtluyor her şeyi..hangi mantıkla..hangi aklı başında insan bunu yapar allah aşkına..necdete gelirsek sanki yasemin onu seviyormuş da aldatmış gibi koşa koşa güzideye gitti inanamıyorum..o da saçmalamaya başladı..güzideden hoşlansa onu sevse de yaklaşsa hadi bir deeceye kadar anlarım..ama bu yaptığını anlayamıyorum ne yazık ki..ahmete de inanamıyorum ne diye yasemine arkadaş olmayı teklif ediyorsun..hadi arkadaş oldun niya durmadan kızın arabasına biniyorsun..artık kendine bir araba al lütfen ahmet...yalvarıyorum..ama markası anadol olsun..gidip paranı yabancı sermayeye yatırma..

Billush
Bana öyle geliyor ki Güzide hamile kalacak ve Rüya'ya dolaylıda olsa kardeş gelecek.:img-hyste
Ahmet gitti elinden ve Necdet'inde gitmiş olduğunu anlayınc abunalıma girmese bari.:img-hyste

Türk filmi oldu tam Melal Abla kutluyorum seni çok özgünsün :icon_whis :img-hyste
O kadarını yapmaz artık Necdet herhalde!

bounce221
1. necdetin güzideye gitmesi cok sacma ve ykaistiramadim necdete..
ama yaseminde anyisini yapmisdi oda adada ahmetle bulusup yakinlasdi...
2.yasemin gercekdende kiskanmaya basladi necdeti..biraz gec kaldi galiba ..hehehe..
3.isik ve yasar: isigin yasari sucladigi sahnede gözlerim doldu..herkezle dalga gecerdim nasil film ve dizilerde aglyiorlar diye...kardeslerime cakdirmamak icin bayagi zorlandim yoksa dillerinden düsmezdim..
ama sonra köhne dedikleri yerde baristiklarinda yine cok sevindim..ve yine kendi kendi siritmaya basladim..
yasar karakteri iyice gözüme girdi ....bir ara sandim harun söylemez yasarin yardim ettigini ama yanildim onada bravo...
ben bu bölümü sevdim..

aylaya absda yine acidim..ama necdete gidip sikayet etmesi yanlisdi bence...
haftaya cumayi iple cekiyorum simdiden :D

myangel22
19-05-07, 01:30
şimdi bir haber aldım ve çok kötüyüm kuzenim askerde vurulmuş.size ii sohbetler benim çıkmam lazım ii geceler

fundapehlivan
19-05-07, 01:31
Günahı sadece sevmek.:img-in_lo Akıl ve mantık yürütemiyor işte.O da suçlu ama Yasemin kadar değil.

Günahı sevmek değil bencillik bence...
Sadece kendini düşünüyor...

Gerçek sevgi bence sevdiğinin mutlu olmasını istemek demek...
Halu ki ahmet mutlu olmayacak kendisiyle ama o ısrar ediyor...
Entrikalar kuruyor bilemiyorum yani:icon_whis

Billush
19-05-07, 01:31
Olabilir :img-hyste :img-hyste Zaten dizimiz "Welcome to the Yeşilçam" ı filan geçti "Welcome to the Bollywood" oldu :img-hyste tam fantastik bi dizi :img-hyste Bollywood filmlerinde Himalayalar'da esas kız ve oğlanın dans etmeleri bile daha mantıklı oldu bizim diziden:img-hyste :img-yes: :icon_whis

Ne diyeyim ben sana Zeynep:img-hyste :img-hyste (Adın Zeynep di mi bu arada:S)
Yeşilçam'ı da geçti diyorsun :img-hyste İlişkiler ağı oldu resmen ya :img-hyste Yabancı dizilerin uyarlanmış hali filan:img-hyste

Sinem90
19-05-07, 01:32
cansu ben de çok beğeniyorum o resmi.ekle canım...:img-wink:
ben bölümü tekrar izlemek istiyorum.:icon_sorr izleyene kadar derim artık.ama ne yapayım ilk defa izlerken bişey anlamadım.:icon_sorr

badger
Sana katılıyorum Funda abla, bence Ayla'nın Ahmet'in değişebilecğeinin düşünmesi bile saçma.
Bir hafta önceye kadar Yasemin'e deliler gibi aşık olduğunu bile bile, bir hafta sonra gelip evlenme teklifini kabul etmesinde, bir gariplik olduğunu sezmeliydi bence. Ayrıca neydi bu acele, yangından mal mı kaçırıyor? Sonra evlilikte problemler olur işte:img-yes:

...

Ayla, şayet Ahmeti seviyor olsaydı, seviyor ama hastalıklı bir şekilde...Bunu önceden de Ahmet teklifini yaptığı esnada düşünmesi gerekliliğini söylemiştim: Teklifin bu kadar çabuk ve alelacele olmasından, operadaki karşılaşmadan sonra uygun bir şekilde bunu Ahmetle paylaşmalıydı veya onu irdeleyip gözlemlemeliydi, daha sağduyulu olmasını beklerdim ama neredee küçük ezik kızımız, eskiden hayalini bile zorla kurabildiği nikahın eşiğinde ve tırnaklarını bir kedi gibi Ahmete geçirmiş durumda..Ayla yüzüğe bakarken bunları düşünerek, mutluluktan ağlıyordu ve oarada Ahmetin resmini dörde bölmüştü ve o resmi çıkartıp baksaydı daha anlamlı olurdu o sahne..
Umarım Selmanın Ahmet hk söylediği bir şeyi asla aklından çıkartmaz, Ahmete bir şeyi zorla yaptırtamazsın, ben bile bunu yapamadım..

mehmet&gümüş
merhaba arkadaşlar...

ben necdet in yasemin e ihanet edeceğine inanmıyorum. şuan bir sinirle orada. olayın daha fazla ilerlemesine izin vermeyecek. birde ben bu hafta yasemin in de necdet e karşı çok boş olmadığını sezdim. ben necdet in yaseminle birlikte olup mutlu olmalarını istiyenlerdenim. bence yasemin ile mutlu olmak kesinlikle necdet in hakkı.

blue ivy
19-05-07, 01:33

katiliyorum sana melalim,bencede guzide hamile kalir,gorun o zaman siz cumbusu,necdet guzideyi kuma getirsin bari.
gule gule melalim iyi gecelerbye

Melal
19-05-07, 01:33
Türk filmi oldu tam Melal Abla kutluyorum seni çok özgünsün :icon_whis :img-hyste
O kadarını yapmaz artık Necdet herhalde!

Billur'cum hatta şöyle olabilir.
Güzide doğum yaparken ölür ve Necdet'te bebeğini alıp Yasemin'e getirir.
Ben senin kızına kaç sene babalık yaptım sende benim çocuğuma analık yap dermiş.:img-hyste :img-hyste

LİN
19-05-07, 01:34
Ben Deniz GEZMİŞ sahnelerinde ikilemdeyim açıkçası.Deniz'i oynayan oyuncuya pek ısınamadım.Rol yaptığı pek belli.Diyaloglar yetersiz.Rahatsız ediyor beni.Ama yinede dizide Deniz'den bahsetmeleri hoş tabi.Ama ama sanki yarım gibi bir şeyler.Bazen böyle canlandırılacaksa hiç canlandırılmasın diyorum.Bazen de neyse buna da şükür diyorum.Menderes'te böyle hissetmemiştim.

fundapehlivan
19-05-07, 01:35
merhaba arkadaşlar...

ben necdet in yasemin e ihanet edeceğine inanmıyorum. şuan bir sinirle orada. olayın daha fazla ilerlemesine izin vermeyecek. birde ben bu hafta yasemin in de necdet e karşı çok boş olmadığını sezdim. ben necdet in yaseminle birlikte olup mutlu olmalarını istiyenlerdenim. bence yasemin ile mutlu olmak kesinlikle necdet in hakkı.

Bak canım imzana mutsuz son isteöiyoruz yazmışsın!!
O zaman başroldekilerin asıl aşıkların birleşmesi gerek...
Yani yasemin ve ahmetin...

Ahmetimin neyini gördün de mutlu olmayı aşkıyla hak etmiyor???:img-help:

zeyneps
19-05-07, 01:36
Ne diyeyim ben sana Zeynep:img-hyste :img-hyste (Adın Zeynep di mi bu arada:S)
Yeşilçam'ı da geçti diyorsun :img-hyste İlişkiler ağı oldu resmen ya :img-hyste Yabancı dizilerin uyarlanmış hali filan:img-hyste

Evet canım zeynep :img-yes: :img-wink:

ben eskiden Cesur ve Güzel" diye bi dizi izliyodum orda kimin kimin neyi olduğu belli değildi burda da herkes bi türkü tutturmuş kimin naptığı belli değil :icon_whis

Ya ben zaten Rıza Amcam ex-damadına bi jest yapsın anadol satsın demiştim :img-yes: Kızlar böyle yarışıyolar ben bırakıcam ben bırakıcam diye olmuyo böyle :icon_whis Rıza Amcam Ahmet'e kıyak geçsin peşin fiyatına taksit filan yapsın çocuk düğün arifesinde parasız kalmasın :img-in_lo zaten saf :sad53:

eda_07
bence bu güzidede var bişeyler o öle yurt dışında eğitim falan görmemiş bence güzide o evin hizmetçisi yada annesi orda hizmetçi ev sahiplri yurt dışına çıkmışlar oda eve bakıyor olabilir dava önce pastanede bir kız onu tanıdığını söleyince nasıl kızdı yoksa gayet normal karşılayıp insan insana benzer diyebilirdi....pastayıda orda öğrenmiş yada zengin aile onu yurtdışına göndermiş dunya mutfağını öğrenmesi için...

muko88
İyi geceler...
Valla girmeyecektim foruma...Hiç tadım tuzum yok...
Diziyi de izlemedim zaten, sonlarına baktım biraz.
Ama sizin muhabbetinize dayanamadım geldim yine de:img-blush
Melalcim, bacım iddiayı kaybettik değil mi?
25. bölümün sonunda Neco kendini güzide bir hanfendi olan Güzide'nin kollarına atıverdi...
Yasemin de artık ömrünü öyle evli-bekar geçirir:img-hyste Çok üzüldüm de belli etmiyorum:img-hyste

spdr
bence deniz gezmiş hiç olmamış:hıh
onun sahnelerinde çook rahatsız oldum..
neresinden başlasam bilemiyorum hoşuma gitmeyen yerlerin..
hoşuma giden bi parçasını söylesem diyorum ama yok ööle bişi...
bi de ahmetle kanka olursa hiç şaşmam-çok sinir olurum:hıh

blue ivy
19-05-07, 01:37
şimdi bir haber aldım ve çok kötüyüm kuzenim askerde vurulmuş.size ii sohbetler benim çıkmam lazım ii geceler

gecmis olsun myangel,umarim kotu bir sey yoktur.
ya arkadaslar bir sey dikkatinizi cektimi?ayla neden kislik manto girmis