PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-13

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11

badger
24-05-07, 00:48
Sevgili gerçekaşk, insanlar ister iyi niyetle yapsın ister art niyetle, herkes her yaptığı işin sorumluluğunu almalı..Ahmet, ne olursa olsun Yasemine yanında olacağını söyledi, aşklarına inanmasını ve güvenmesini söyledi. Ahmete söyleseydi, Ahmet bu işin sorumluluğundan kaçmazdı, zannetmiyorum, yani düşünüldüğü kadar kazanova değil...Ahmet, dingin, zeki ve sevecen bir insan, onu da bayanlara arasında çekici kılan bu..O uğraş sarfetmeden kadınlar ona aşık oluyor, seçilen o oluyor, Necdeti de biraz sinirlendiren yönü bu.. O aşkına güvendi ama Yasemin toyluğundan bunu anlayamadı, hala anlamıyor...Ahmet, ne derse desin deyip, bebeği ona söylemeliydi..Tabii 18 yaşında aklı ne kadar olabilir ya da kendine güveni...Tabii kendine güven Ahmetin kollarına atılmasında tam gazdı o da ayrı bir tartışmadır...Yani Ahmet ilk seferde Yasemin adına düşündü ama kendisine gelen davete eh bir de karşılıklı aşk da eklenince geri çeviremezdi...Bunu Necdet bile yapmadı, hatta o güzideye aşık bile değilken..

Melal
24-05-07, 00:58
iyi geceler arkadaslar.
yahu melalim adeta aklimi okudun,bencede yasemini bekleyen surpriz necdetle guzideyi cok yakin gormesi olacak.
ruyacik yavrum pek etkileniyor annesini necdetin kavgasina,siz kavgami ediyorsunuz deyince nasilda sus pus oldular.
ayla sanirim universitenin onunde nobet bekliyor,ama bu bolum yasemin ve ahmetin karsisina cikar,amaan yine bu bolum beni bayacak:img-pilot

Nesli'cim bu bölüm benide bayacak gibi.
Bari Ahmet'i yine aktif bir şekilde görsek.:)
Yasemin'in Necdet'e viyaklamasına nasıl katlanacağım bilemiyorum.:)

gerçek_aşk86
24-05-07, 01:07
Sevgili gerçekaşk, insanlar ister iyi niyetle yapsın ister art niyetle, herkes her yaptığı işin sorumluluğunu almalı..Ahmet, ne olursa olsun Yasemine yanında olacağını söyledi, aşklarına inanmasını ve güvenmesini söyledi. Ahmete söyleseydi, Ahmet bu işin sorumluluğundan kaçmazdı, zannetmiyorum, yani düşünüldüğü kadar kazanova değil...Ahmet, dingin, zeki ve sevecen bir insan, onu da bayanlara arasında çekici kılan bu..O uğraş sarfetmeden kadınlar ona aşık oluyor, seçilen o oluyor, Necdeti de biraz sinirlendiren yönü bu.. O aşkına güvendi ama Yasemin toyluğundan bunu anlayamadı, hala anlamıyor...Ahmet, ne derse desin deyip, bebeği ona söylemeliydi..Tabii 18 yaşında aklı ne kadar olabilir ya da kendine güveni...Tabii kendine güven Ahmetin kollarına atılmasında tam gazdı o da ayrı bir tartışmadır...Yani Ahmet ilk seferde Yasemin adına düşündü ama kendisine gelen davete eh bir de karşılıklı aşk da eklenince geri çeviremezdi...Bunu Necdet bile yapmadı, hatta o güzideye aşık bile değilken..
Ben Ahmet'in Kazanova olduğunu düşünmüyorum.Ahmet'in düşüncesizlik ettiğini düşünüyorum Yaseminin aklı zaten bir karış havada o tabiki de bu birlikteliği istedi aşıktı vs. ama Ahmet'in ihtimalleri düşünmesi lazımdı tabiki olumsuz düşünerek yaşam sürülmez ama bu konu çok hassas ya Ahmete kötü birşey olsaydı(ölseydi mesela) kız ortada kalacaktı.Yani Ahmetin bunu düşünmesi lazımdı.Yoksa ben Ahmetin her türlü sorumluluğu alacağını iyi bir eş,iyi bir baba olacağını tahmin edebiliyorum.Sorun zaten Yaseminde,Necdet'in ona olan aşkını öğrendiğinden beri ondan ayrılamıyor ve bunun sadece vefa olduğunu düşünmüyorum,Necdete değer veriyor:img-wink:Güzide konusuna hiç girmiyorum bu konuda zaten ona kızgınım:hıh
Bu yazıyı yazarken şunu farkettim;bu dizideki bayanların hiçbiri beyleri hak etmiyor:hıhYeni bayan karakterler istiyorum ben:hıh

badger
24-05-07, 01:15
Bunu hep söyledim, Yasemin gitsin Ahmetle Necdete yazık, yok mu şöyle, eğitimli, aile terbiyesi almış, hayat dolu, sevecen hanımlarda iki fukara aşık Romeoya diye ama kaldık şaşkın Yaseminin eline..Hadi Rüya yüzünden Ahmet ve yasemin bir arada olsun diyorum, tabii Yaseminin bu kafasıyla değil, ne olursa olsun Ahmetin kızıyla beraber olmasını istiyorum..Necdeti sevecek bir kadın koysalar da diziye adamın bu potansiyeli harcanmasın..Bari Güzideyi koydular, onu düzgün bir tip olarak devam ettirsinler..tabii Güzide için evli adama asıldı denildi ama olsun en azından necdetin kıymetini bilsin.

gerçek_aşk86
24-05-07, 01:31
Bunu hep söyledim, Yasemin gitsin Ahmetle Necdete yazık, yok mu şöyle, eğitimli, aile terbiyesi almış, hayat dolu, sevecen hanımlarda iki fukara aşık Romeoya diye ama kaldık şaşkın Yaseminin eline..Hadi Rüya yüzünden Ahmet ve yasemin bir arada olsun diyorum, tabii Yaseminin bu kafasıyla değil, ne olursa olsun Ahmetin kızıyla beraber olmasını istiyorum..Necdeti sevecek bir kadın koysalar da diziye adamın bu potansiyeli harcanmasın..Bari Güzideyi koydular, onu düzgün bir tip olarak devam ettirsinler..tabii Güzide için evli adama asıldı denildi ama olsun en azından necdetin kıymetini bilsin.
Di mi ya Yasemin desen dengesiz,yönünü şaşırmış.Birine kızar,diğerine gider:icon_whisAyrıca ne biçim kavga ediyor öyle eli belinde,mahalle ağzıyla,bağrış çığrış bi de Necdetime bakın kavgada bile kibar,nazik:img-blush Ahmet kurtulduğuna sevinsin:) Güzide desen evli adama asılır,karısına tripler yapar,yok ben bu Güzideyi sevmedim Necdetime uygun değil:hıhEn iyisi Yaseminle Güzide ölsün.Ahmetle Necdet Rüyaya baksınlar.Çocukta rahat eder,psikolojisini bozacak bütün insanlar ortadan kalkmış olur:)

gerçek_aşk86
24-05-07, 01:43
Gerçek_ask çok ama çoooook tesekkur ederim artik uyuyabilirim :)
Ya Necdet Guzide'ye "Guzide gitmeni istemiyorum" diyor!! Simdiye kadar suphelerim vardi artik yok! Bunlarin arasinda çok guzel seyler olacak!! Yasasinnn!
Rica ederim bu link silinecek sanırım bu akşam modlar tarafından ama neyse:)(Ö.M atamadığım için buradan attım:img-wink: )
Bu arada sen sevinmişsin ama ben hiç sevinmedim:hıhSevmiyorum ben Güzideyi,Necdetime uygun değil:hıh

badger
24-05-07, 01:43
Fragman için sağol...Tekrar seyredrken Necdet ve yasemin kavgasına dair, galiba Necdet Ahmetle sen yine neler çeviriyorsunuz gibi bir şeyler söylüyor ve bizim panterella çıldırıyor...vs.vs..Neyse doğal ve insani bir tepki vermesini izlemek hoşuma gitti...Bu yalnızca bir his,Necdeti pek öyle aman aman kıskanacağını sanmıyorum, yalnızca necdetteki değişimlere şaşıracak, birdenbire aşık ve nazik necdet değil, sinirli ve onu görmeyen necdet haline dönüşmesine bozulacak ve tepki verecek..benden bu kadar, herkese iyi geceler. esen kalınız.

nehirrrr
24-05-07, 04:22
Ahanda Necdet'in bircok izleyi tarafindan ayaklar altina alinacaginin habercisi bir ozet gelmis:)

Necdet’in Güzide ile ilişkisi başlamıştır. Necdet eve çok geç vakit gelir.
Dustun Gozumden Necdet aldim attim "ailemizin kahramani" unvanini! Simdi artik sen "ailemizin korkagi"sin malesef. Kolay olani sevmis ve Guzide'ye gitmissin! Iyi guzel nereye kadar hep tek tarafli ask yasamak ama bunun cozumu Guzide'ye gitmek olmamaliydi. En azindan boyle degil! ne oldu o yerleer goklere sigdiramadigin ve bizi de imrendirdigin askina. Yillarca Yasemin'i seyretmissin hep. Iyi hasta boyle sevdigin ve suan karin olan birisine bunu nasil yaptin anlamiyorum. Yani ne Yasemin'den gecebiliyorsun ne de artik bu duruma dayanabiliyorsun. Hic yakismadi sana Necdet hiiic!

Ahmet ile aynı okulda ders vermeye başlamasını gizlediği için Yasemin ile büyük bir kavgaya tutuşur.
Baska kadinlarla sen karini aldat ondan sonra da sirf bu nedenle yuzsuz bir sekilde kiz oyle mi necdet? Ah ah halbuki o vicdansiz Yasemin sirf sana saygi duydugu icin Ahmetle cok samimi bile olamiyordu... Vay vayy bir de Ruya diyorsun kziim diyorsun. Boyle mi babalik yapacaksin kizina? Hos senin kizin bile degil ya! Anliyorum yillardir cok agir geldi bu yuk sana ama yanlizca "bosanalim" demek yeterdi necdet. O zaman ne istersen yapardin iste. Yavuz hirsiz olup ev sahibini bastiran Necdet Efendi yaziklar olsun sana:sad53:

Ahmet, Ayla ile nişanlı olma fikrine alışmaya çalışıyordur.
Vah garibim zaten ne olduysa Ahmet'e oldu. Ayy henuz bir kizi oldugunu biel bilmiyor ya:( Bir hic yzuunden ayrildi cok sevdigi Yasemin'inden ve simdi Ayla ile istemese de nisanli ah ah:sad53: Dizimizin en madur karakteri:(

Keriman, Rıza ile Nezahat’in boşandığını öğrenir.
Himm bakalim firsattan istifade edecek mi yoksa yine buyuklugunu gosterip aradan cekilecekmi Keriman Hanim?

Güzide’nin istifası Necdet tarafından durdurulur.
Vayy gururlu kizmis demek Guzide Hanim. O gece sonunda cekip gitmek istemis utanip. Ama Necdet Efendi vicdan yapti anlasilan. Yapsin abaklim nereye kadar gidecek!

İstanbul Üniversitesinde işgal başlamıştır. Deniz Gezmiş, rektörlük odasında öğrencilerle toplantı yapar.
Uff bu sahneleri acayip merak ediyorum ya!

Yasemin büyük bir ödül kazanır. Bu haberi Necdet ile paylaşmak için pastaneye geldiğinde onu bir sürpriz beklemektedir.
Ada Yaseminimiz odul mu kazamis demek? Aferin ona! Bir de Ahmet'e Ruya'nin kizi oldugunu soylese biraz gorume girecek ama yok yok yok! bakalim onu bekleyen suprizi gorelim! Kesin Guzideyle alakalidir. Necdetle aralarindaki iliskiyi ogrenir. E ama sana mustehak Yasemin! bosanmayi sen teklif etseydin! Bu boyle olmaz deseydin! Bana asiksin ama ben sana asik degilim boyle yasayamayiz deseydin! Kizini da cok dusunuyorsan ou gercek baabsiyla tanistirsaydin!:icon_sorr

Fragmani izlemdim ama ozette bu varsa kim bilir fragmanda ne var!

Ferny&Lety
24-05-07, 09:11
Ahanda Necdet'in bircok izleyi tarafindan ayaklar altina alinacaginin habercisi bir ozet gelmis:)

Necdet’in Güzide ile ilişkisi başlamıştır. Necdet eve çok geç vakit gelir.
Dustun Gozumden Necdet aldim attim "ailemizin kahramani" unvanini! Simdi artik sen "ailemizin korkagi"sin malesef. Kolay olani sevmis ve Guzide'ye gitmissin! Iyi guzel nereye kadar hep tek tarafli ask yasamak ama bunun cozumu Guzide'ye gitmek olmamaliydi. En azindan boyle degil! ne oldu o yerleer goklere sigdiramadigin ve bizi de imrendirdigin askina. Yillarca Yasemin'i seyretmissin hep. Iyi hasta boyle sevdigin ve suan karin olan birisine bunu nasil yaptin anlamiyorum. Yani ne Yasemin'den gecebiliyorsun ne de artik bu duruma dayanabiliyorsun. Hic yakismadi sana Necdet hiiic!

Ahmet ile aynı okulda ders vermeye başlamasını gizlediği için Yasemin ile büyük bir kavgaya tutuşur.
Baska kadinlarla sen karini aldat ondan sonra da sirf bu nedenle yuzsuz bir sekilde kiz oyle mi necdet? Ah ah halbuki o vicdansiz Yasemin sirf sana saygi duydugu icin Ahmetle cok samimi bile olamiyordu... Vay vayy bir de Ruya diyorsun kziim diyorsun. Boyle mi babalik yapacaksin kizina? Hos senin kizin bile degil ya! Anliyorum yillardir cok agir geldi bu yuk sana ama yanlizca "bosanalim" demek yeterdi necdet. O zaman ne istersen yapardin iste. Yavuz hirsiz olup ev sahibini bastiran Necdet Efendi yaziklar olsun sana:sad53:

Vah garibim zaten ne olduysa Ahmet'e oldu. Ayy henuz bir kizi oldugunu biel bilmiyor ya:( Bir hic yzuunden ayrildi cok sevdigi Yasemin'inden ve simdi Ayla ile istemese de nisanli ah ah:sad53: Dizimizin en madur karakteri:(

Himm bakalim firsattan istifade edecek mi yoksa yine buyuklugunu gosterip aradan cekilecekmi Keriman Hanim?

Vayy gururlu kizmis demek Guzide Hanim. O gece sonunda cekip gitmek istemis utanip. Ama Necdet Efendi vicdan yapti anlasilan. Yapsin abaklim nereye kadar gidecek!

İstanbul Üniversitesinde işgal başlamıştır. Deniz Gezmiş, rektörlük odasında öğrencilerle toplantı yapar.
Uff bu sahneleri acayip merak ediyorum ya!

Yasemin büyük bir ödül kazanır. Bu haberi Necdet ile paylaşmak için pastaneye geldiğinde onu bir sürpriz beklemektedir.
Ada Yaseminimiz odul mu kazamis demek? Aferin ona! Bir de Ahmet'e Ruya'nin kizi oldugunu soylese biraz gorume girecek ama yok yok yok! bakalim onu bekleyen suprizi gorelim! Kesin Guzideyle alakalidir. Necdetle aralarindaki iliskiyi ogrenir. E ama sana mustehak Yasemin! bosanmayi sen teklif etseydin! Bu boyle olmaz deseydin! Bana asiksin ama ben sana asik degilim boyle yasayamayiz deseydin! Kizini da cok dusunuyorsan ou gercek baabsiyla tanistirsaydin!:icon_sorr

Fragmani izlemdim ama ozette bu varsa kim bilir fragmanda ne var!

şimdiye kadar kimseye bu kadar katılmamıştım.nejdet ipek sevmezdim ama dürüst olduğuna inanmıştım..şimdi bu yolu tercih etmesi çokk yanlış oldu çook:img-yes:

si_nice
24-05-07, 09:31
oh bee sonunda fragmanı görebildim..
ayla yaseminle ahmeti biarada görüyo ve çok bozuluyo..
defne ile deniz var çok şirinler..
ışıkla yaşarda var..yaşar ışığa sen benim için en değerli insansın senden önemli bişey yok diyo:)
yaseminle necdet ateşli bi tartışma yaşıyolar..öyle böyle değil:)
en son sahnede güzide çok sinirli gitmek istiyo ama necdet ona engel oluyo..
tahminim bu sahnede yasemin gelir

Eqo
24-05-07, 10:08
şimdiye kadar kimseye bu kadar katılmamıştım.nejdet ipek sevmezdim ama dürüst olduğuna inanmıştım..şimdi bu yolu tercih etmesi çokk yanlış oldu çook:img-yes:

Necdet sonunda doğru yolu bulacak , ama bu şekilde olması kötü oldu :))

Ferny&Lety
24-05-07, 10:24
Necdet sonunda doğru yolu bulacak , ama bu şekilde olması kötü oldu :))

Baya bir kötü oldu..Tam dürüst biri derkene Güzideyle şey etmesi olmadı:)

Valla bu dizide bir tek Ahmetime acıyorum:)acıların çocuğu emraha döndü valla:img-wink:

penyes
24-05-07, 10:32
Cok merak ediyorum acaba Ahmet 26.bolumda kac saniye kadar gozukecek?!!?Gene Necdetli bir bolum izliycez.Tamam Necdet cok iyi bir oyuncuda Ahmet nerde.Ahmet Yaso aski nerde..Sanirsam bu bolumde Yaso Necdetle Guzideyi oyle gorunce ivindeki vicdan azabi veya vefa borcu her neyse sifirlanicak ve ayrilmaya karar vericek sanki..Iste hayat ne kadar aci 2 insan birbirlerini seviyorlar.Digerleri kendi menfaatleri maddi manevi neyse onlari bir araya getirmemek icin ellerinden geleni yapiyorlar.Benim bildigim sevenlerin arasina girilmezmis heleki o donemlerde..duydularin vicdanlarin merhametin insan iliskilerinin daha da guzlu oldugu o donemde.Malum gunumzde hersey cikar iliskisi halini aldi sevdalar bile..neyse yarinki bolumu cok merak ediyorum.insallah bir aksilik cikmazda izlerim..:img-yes:

si_nice
24-05-07, 10:37
walla ben necdete kızamıyorum
açıkcası hergün bi başkası için ağlayıp sızlayan biri için daha ne kadar fedakarlık yapabilirdi..
hı belki öfkelenip güzideye gitmesi doğru değildi ama buda belki bi birikimdi bi isyandıı..
olayların temelinde en bencil insan yasemindir

Ferny&Lety
24-05-07, 10:46
offf fragmanı bi solukta izledim..

necdet yasoya benimle gerçek bi ilişki isteyen sen deilmiydin dio
yaso da
bendim ama istemeyende sendin şimdide karşıma geçmiş saçma sapan teoriler üretiyosun diye bağırıyo(ama orda çok güzel oynamış)

o arada rüya geliyo "sis kavga ediosunuss " dio gözleri nemli sanırım alamış..

ayla şoke oluyo yasoyla ahmeti güleryüzlü bir arada görünce

necdet güzideye gitmeni istemiyorum istemiyorum die baırıyo falan...

cerenimo_
24-05-07, 11:11
Yazık kendileri ruh hastası değilmiş gibi bi de rüyanın psikolojisini alt üst ettiler.. artık yasemin versin şu rüyayı ahmete de elalem azıcık görsün çocuk nasıl idare edilir... gerçi ahmete verirse de ayla var mübarek alman mürebbiyeler gibi çocuğu daha beter depresif yapar falan...

_nesli_
24-05-07, 11:22
amannnn yine bişey yok yine yok necdet yasoyla kavga ediyidi artık saçmaladılar yaw o süt çocuğu necdet gitmiş yerine aslna gibi kükreyen bi mağara adamı gelmiş gerçi ne yapsa haklı (güzide dışında) ama neyse her zamanki gibi ayla ahmetle yasoyu gördü her bölümde aynı şeyi mi izlicez ya artık tad alamıyorum eski günleri özledim :( bu arada sezon finali ne zaman bilen var mı?

resimseçici
24-05-07, 11:24
valla bencede aynen. Yine bir çok kişi Yasemine kızgın Bu kız Ahmetten başka hiç kimseyi sevemedi, aşık olamadı diye yaseminin suçu oldu bu. tabi birde halen rüyayı babasına söylememiş olması (her ne kadar şartlar bir türlü oluşmasada) dizinin eski bölümlerini izledimde nerde o heyecan o güzellik. Bir an evvel nejdet güzideye aşık olurda yasemin ve ahmetin ne çektiklerini anlar inşallah. Bu arada şu aylanın da sinsi planı kendi aleyhine işledi. işte nejdeti tetiklemiş oldu. Yapılan herşey iyi yada kötü (niyetde önemli) gönülden olması koşulu ile dönüp dolaşıp sahibini bulur misali. Umarım şu şezon finalinde artık yasemin&ahmet sinyalleri verilmeye başlanır. Çünki ben artık bu gidişattan hakikaten çok sıkıldım. Birde bakıyorum da izlediğim birkaç yerli dizide (şu anda hatırla sevgili tek) hep çiftlerin arasında 3. kişiler var ve bunlar ellerinden geleni yapıyorlar. sevenlerin arasina girilmezmis kimsenin umrunda değil ve bir çok genç bunları izleyip belkide hiç yaşamadıkları aşk duygusu hakkında fikir sahibi oluyorlar. Örneğin bakıyorumda bu forumda bile bir çok kişi Nejdeti kahraman ilan edecek neredeyse ve aşkını da kusursuz buluyor. Oysaki bu hastalıklı bir aşk. bir kere karşılıklı değil. vede çoğunlukla geceleri yan odada bir başkasını sevdiği için ağlayan bir insanın sesini duymamak için kulaklarını tıkamak ne kadar sağlıklı bir davranış olabilirki. ayrıca o kişinin devamlı sana minnet duymasını sağlayarak.Bana göre sağlıklı bir ruh halindeki insanlar AŞK için bile en baştada kendilerine böyle kötülükler yapmamalıdır. şu sıralar tv ekranlarından özellikle gençlere habire bu veriliyor. Aşk için herşey mübah elinizden geleni esirgemeyiniz. iki taraf için karşılıklıysa tamamda değilse ne olacak etrafımızda bir sürü mutluluğu gerçekten yakalayamamış boşa geçirilmiş bir sürü hayat. İşte bu noktada çok takılıyorum. ve senaristlerin daha duyarlı olmalarını bekliyorum. Mesala bu dizi için de geçerli örneğin ahmet ve yasemin kıbrısçığa beraber gitmelilerdi. Rüya babasını öğrenmeliydi. bizlerde ahmet ve yaseminin aile ve çevrelerine karşı aşkları için verdikleri doğru mücadeleri izlemeliydik.

bir_adı_yok
24-05-07, 11:25
ahmet yasemin'in durumunu öğrenince ayla'dan ayrılmak ister mi?
ya da yasemin'in yaptığı gibi ayla'ya methiyeler düzer mi? yasemin'e karşı.

bir_adı_yok
24-05-07, 12:05
bence ahmet rüya'yı öğrenirse yasemin'e acayip derecede patlayacaktır.....
yasemin'i nasıl affeder bilemem...
bu durumda ayla'da olayı bildiği ve ahmetten gizlediği için suçlu durumda...
ahmet rüya'yıda alsın bi dünya turuna çıksın öğrendiği vakit gerçekleri..
çünki hem yasemin'e hemde ayla'ya kızacaktır, tabii en büyük fırçayı yasemin yiyecek, umarım yani.

ergim
24-05-07, 12:07
aman yasoyla ahmette ngeçtim ahmetim rüyayı öğrensin önce.daha sonra kavuşurlar elbet:)

evet yazık amede ya. onun yerinde olmayı hiiç istemezdim.gerçi yasonun yerinde olmayı da istemezdim ama ahmetin yaseminden daha fazla acı çektiği bi gerçek

ergim
24-05-07, 12:09
bence ahmet rüya'yı öğrenirse yasemin'e acayip derecede patlayacaktır.....
yasemin'i nasıl affeder bilemem...
bu durumda ayla'da olayı bildiği ve ahmetten gizlediği için suçlu durumda...
ahmet rüya'yıda alsın bi dünya turuna çıksın öğrendiği vakit gerçekleri..
çünki hem yasemin'e hemde ayla'ya kızacaktır, tabii en büyük fırçayı yasemin yiyecek, umarım yani.

bencede yasemine acaip derecede patlar. ne yapsa haklı yani...
bence ilerki bölümlerde ya ahmet ya da zaman atlaması olduğunda rüya yaseminin defterinden öğrenicek bütün olanları ben ikisininde tepkisini çok merak ediyorum cansel elçin kesin oyunculuunu konusturur!(her zamanki gibi:img-yes: :img-yes: )

averaj
24-05-07, 12:13
epeydir eklemiyordum..itü sözlük yorumları..

her bölümde o salak yasemin'in zırıl zırıl ağladığı dizi. öyle çok televizyon izlemeyen şahsımın izlediği tek dizidir zaten. ama o yasemin'in fırtınalı aşk hayatından değil, sanırım nostaljik atmosferi yüzünden. günümüzde pek kullanılmayan ne vakit, münakaşa, mesuliyet gibi söz veya söz gruplarını kullanarak ayrıca sempatimi kazanmıştır.

başladığından beri birçok etkileyici ve güzel sahnesi olmasına rağmen; yasemin'in hamile olduğunu öğrenen ahmet'in, odasında annesinin dizlerine kapanıp ağladığı sahne unutulmazdır. hıçkırıklar içinde ağlarken "demek benim hala umudum varmış anne!" deyişi yürekleri parçalar. ama asıl yürek parçalayan, bu devirde ne kendi hayatımda ne de çevremde artık böyle bir aşk görmemim mümkün olmayışıdır.

ilk bölümünden beri severek takip ettiğim dizidir.
rica ediyorum beren saat'i ağlatmayın ses var görüntü yok. :img-hyste
okan yalabık ve cansel elçin'in çok iyi bir performans sergilediği dizidir ayrıcana.

en fazla merakımın, güzide'nin necdet'in kalbini nasıl kazanacağına dair olan dizi. severim, diğerleriyle kıyaslamam.
kıbrısçık'ı taa mars'ta gibi gösterip, fransa'yı "git gel iki saat" modunda göstermeleri "ohannes"liktir, onu söylemek lazım.

aşk insana neler yaptırıyor şeklinde beylik bir laf mı edeyim kıskançlığın ne menem bir hastalık olduğundan mı dem vurayım bu bölümden sonra bilemedim. lakin şu dizideki tek normal insan olan necdet de kendini güzide'nin evine attı yazıklar olsun.

şaka bir yana yavaş yavaş o vıcık vıcık olsa da insanı kendine bağlayan aşk modundan çıkılıyor dizide. bu bölümde deniz gezmiş konuştu mesela. büyük gelişme. okan yalabık her hafta olduğu gibi bu hafta da kendine hayran bıraktı oyunculuğuyla. belki de hepimizin necdet'ten öğreneceği çok şey var kim bilir. ya da ona yakıştıramasam da ( filmleri/dizileri gerçek sanmak) ben yapmadım ki necdet'in yaptığını düşününce.

iki haftadır yavaş yavaş sıkmaya başlayan dizim eski bölümlerin tadını yeniden yakaladı kanımca bu hafta. hadi bakalım.

ağlak yasemin yüzünden '24' gibi olmaya başladı, acıya alışmak diye bişey yok mudur yahu, o kadar sene geçmiş hala 16lık aşık halleri sıkmaya başladı.
şu donup bakakalmaların da suyu çıktı onlar birbirine bakıyo millet onları izliyo.. :img-hyste
arkadan necdet sigara yaksa mesela nezahat şişiyle yününü çıkarıp örmeye başlasa geri planı izleriz canımız sıkılmaz:img-hyste

25. bölümünde ahmet ve deniz gezmiş diyaloglarını çok beğendim.
necdet'in güzide'ye yangından mal kaçırır gibi gitmesi ve kızı pat diye öpmesi üzerine yasemin saftiriğine ohh iyi oldu demedim değil.
ahmet'e yaptıklarının cezasını ödemeye başlamalı artık bu kız.
durr sen yasemin hanım daha çok ağlayacaksın çok.
ayrıca ahmet rüya'nın kendi kızı olduğunu ne zaman öğrenecek merak ediyorum.

ne solcuları ne de sağcıları memnun eden dizi.solcular yaşar gibi bir karakterin yüceltilmesinden,baskınların bikaç delibozuk tarafından plansızca yapılıyomuş gibi gösterilmesinden şikayetçi;sağcılarsa bütün hır gürü kendileri çıkarıyomuş,solcuların sadece masum istekleri varmış gibi yansıtılmasından..
onun haricinde güzel dizi,izlediğim tek dizi.yalnız benim bu tür dizilerde en sinir olduğum bişey vardır,yavaş yavaş burda da yer alıyor;dizideki her erkek ve dişiyi birbirine yamamaları.kardeşim gazeteciler de sevgili olmasın.veya ne bileyim necdetin kız kardeşiyle teo yu baş göz etmenin ne anlamı var?neyse..

-ayla-ahmet evlensin, çocukları olmasın,
-ahmet bu duruma kafayı takıp "ben çocuk istireem" deyip ayla'nın başının etini yesin,
-ayla rüyayı söylemek zorunda kalsın,
-ahmet yasemin'den rüya'yı almak için çirkeflikler yapsın,
-ahmet'in gerçek babası olduğunu öğrenen rüya evden kaçsın,
-evden kaçan rüya'yı dilenci mafyası kaçırıp yolda dilendirsin, :img-hyste
-güzide necdet'in metresi olsun, sürekli güzide'de kalıp yasemin'i terslesin
-bu arada yasemin hala daha sadece günlük tutuyor olsun.:img-hyste

bir dizinin başarısının ve kalitesinin açık tek bir göstergesi varsa, o da her karakterin ayrı ayrı hikayelerinin olmasıdır. yan karakterler başrol oyuncularının yanında garnitür gibi durmazlar. bu dizi bu konuda çok başarılı azizim.

necdet'in aşkı zaten ana konunun diğer yarısı oldu.. nezahat ve rıza'nın durumu, (ki özellikle bu ikilinin oyunculuk başarısı takdire şayan) şimdi de ışık ve yaşar'ın aşkı.. hiçbiri sırıtmıyor, bütün karakterlerin hikayeleri doyurucu, çok başarılı. ayla'nın çırpınışları, nezahat'in ailesine yıllarca kol kanat germesi ama onun da olanlara yenilmesi, yine de ayakta durmaya çalışması, rıza'nın aşkı, evliliğini ve hayatı sorguladığı sahneler, necdet karakterine daha önce yorum yapmıştım zaten, fazla söze gerek yok..

şimdi diyorum ki, şu dizi yasemin ve ahmet'ten bi kurtulsa, ahmet yatakodası sesiyle yasemine bişeyler saçmalar, yasemin cilvelenir gözlerini süze süze, yaşayıp gitseler.. biz de necdet'e, rıza-nezahat ve keriman üçgenine, pastacı kıza, sağcı çocukla futbolcu kızın aşkına dönsek, tadından yenmese..

gerçekleri ne kadar iyi yansıtıyor o dönemi birebir yaşamadığım için bilemiyorum ama yapım olarak başarılı olduğu kesin. o dönemin havasını yansıtacak kıyafetler, şarkılar özenle seçiliyor her bölümde. önce kimse bilmezi tekrar gündeme taşıyan dizi şimdi de sensiz olmami taşıyacak gibi duruyor.
yavaş yavaş dizideki aşk, ayrılık temalarından sıyrılıp dönemin siyasi boyutuna da ağırlık verilmeye başlandı. deniz gezmiş- ahmet konuşması ve ülkücü öğrencilerin itüye ait solcu yurdunu basması bunun işaretleriydi.

güzidenin diziye katılması ile işlerin karışacağı belliydi ama bu kadar da çabuk olmamalıydı bu karışma. özellikle dizinin sonu itibariyle bir sliding doors rüzgarı esti gitti o çalan telefonları gördükçe. ama son bölümün özeti şudur ki, aşk son derece tehlikeli bir şeydir. insana her şeyi yaptırabilir kıskançlık ve intikam duyguları içinde yanıp tutuşan insana. sen yıllarca bekle bekle sevilmeden, sonra bir anda nevrin dönsün pişman olacağın şeyler yap.

yasemin'in necdet'le ahmet'in...
necdet'in yasemin'le güzide'nin...
ahmet'in yasemin'le ayla'nın...
rıza'nın keriman ile nezahat'in...
ışık'ın yaşar'la harun'un...
lale'nin yasemin'le güzide'nin..

gibi tamlamalar başta olmak üzere hemen hemen her karakterin iki arada bi derede kaldığı yakında dallasa döneceğinden korkmaya başladığım ama izlemeden edemediğim yegane dizi.

son bölümde necdete ailece puuuu dediğimiz dizidir.kanımca necdet çok pişman olacak,olay yerinden hızlı adımlarla uzaklaşacaktır.güzide de piskopat bi tip var o da necdetin başına bela olacak gibi.uyuz ayla da ahmetten sıkı bir azar yiyecek gibi....

averaj
24-05-07, 12:16
bunlar da ekşiden yorumlar

eylem sahnelerinde kullanılan pankartların ilkokul daki fazla kibar fişleri andırdığı,deniz gezmiş in itici ,terbiyesiz ,ukala bir rol giyindiği dizidir.

genelinde beğendiğim ama esas kızın yavan ötesi oyunculuğuna sinir olduğum dizi. kızın babası için idam kararının verildiği bi sahne vardı. elinden elma şekeri alınmış kız edalarındaydı kendisi. kardeşim insanın babasına idam kararı çıkınca bu kadar ruhsuz mu olur? ben anlamadım anlayan beri gelsin. iyi oyuncu olmamasına verelim. kendisine bu tip dizilerin ilki olan çemberimde gül oyanın esas kızını (bkz: özge özberk) örnek gösteriyor daha inandırıcı olmasını temenni ediyoruz.

yeni bolumunu dort gozle bekledigim, hem yakin tarihimizi hem de vayyyy beee dedirticek bi ask hikayesini anlatan, izleyenin kendini mutlaka karakterlerden birinin yerine koyup onun gibi kahrolmasini saglayan, belki de bugune kadar cekilmis en baba dizi

fundapehlivan
24-05-07, 12:18
Bu bölümde de baya siyasi olaylar izleyeceğiz fragmandan anladığım kadarıyla:good:
Deniz-defne
ışık-yaşar

ya ben ışık yaşarı daha sevmeye başladım...
denizlere daha az yer verildiğinden belki de...

Aylanın ahmet yasemini görmesi aslında çok önemli...
Yani Necdet bir şey yapmamış! Ya da yaptıysa da bir işe yaramamış...
Bunu gösteriyor...

fundapehlivan
24-05-07, 12:19
Bu arada Necdetin yasemine bağırmasını normal karşılıyorum...
Ahmet konusunda yani...
Bu onun mağara adamı olduğunu göstermiyor bence!
Her insan gibi o da sinirlenir kavga eder bağırır normal yani:img-hyste
Şimdiye kadar bu kadar susması saçmaydı...

Ama şu saatten sonra bağırması saçma...
Çünkü güzideyle beraber

askasurguncu
24-05-07, 12:40
fragmani gordum
yaso ve nejdet kavga ediyorlar cok sevindim
ayla hanim ahmeti okula gormeye gidiyor galiba yaso kaldi ortada artik
ne nejo var nede ahmet alsin kizini tek basina yasasin artik

penyes
24-05-07, 12:52
:img-help: arkadaslar,
ahmetin yasonun hamile oldugunu ogrendigi bolum kacinci bolumdu.o kismin linki var mi bir yerlerde bilen varsa sulerse sevinirim.

bu arada resimlerde yaso ile neco oturmus konusuyorlardi sanirim ayrilik ruzgarlari esiyor hele sukur.Bundan sonraki bolumlerde amedin cektigini ,Yasoya cektirecekler galiba.Insallah 26.bolumde Ahmetle Yasonun sahneleri biraz fazla olur.Mimiklerinden duygularini anlayabilme imkani buluruz...:img-help:

zeyneps
24-05-07, 12:52
Bu arada Necdetin yasemine bağırmasını normal karşılıyorum...
Ahmet konusunda yani...
Bu onun mağara adamı olduğunu göstermiyor bence!
Her insan gibi o da sinirlenir kavga eder bağırır normal yani:img-hyste
Şimdiye kadar bu kadar susması saçmaydı...

Ama şu saatten sonra bağırması saçma...
Çünkü güzideyle beraber

Fundacım tam düşündüğümü yazmışsın yani durdu durdu şimdi Güzide'yle beraber ondan sonra bağırmaya başladı bunu şimdi yapması onu biraz kötü duruma düşürüyor bunu keşke zamanında yapsaydı şimdi yapması hiç bir işine yaramaz:img-cool2 Ayrıca insana biraz tuhaf geliyo yani o kadar sene el bebek gül bebek bakmış Yasemin'e 4 sene boyunca hiç bir çaba da bulunmamış şimdi de bağırıyo Yasemin Necidet'in diğer yüzünü görecek yavaş yavaş benim sevmediğim yüzünü :hıh

zeyneps
24-05-07, 12:56
:img-help: arkadaslar,
ahmetin yasonun hamile oldugunu ogrendigi bolum kacinci bolumdu.o kismin linki var mi bir yerlerde bilen varsa sulerse sevinirim.

bu arada resimlerde yaso ile neco oturmus konusuyorlardi sanirim ayrilik ruzgarlari esiyor hele sukur.Bundan sonraki bolumlerde amedin cektigini ,Yasoya cektirecekler galiba.Insallah 26.bolumde Ahmetle Yasonun sahneleri biraz fazla olur.Mimiklerinden duygularini anlayabilme imkani buluruz...:img-help:

Canım ..tube lu siteden izleyebilirsin 15.bölümde 6.kısım :img-wink: Hatırla sevgili 15 yaz çıkıyo

Yasemin Rüya için bi kaç bölüm daha Necdet'e katlanabilir bilemiyorum eğer Necdet böyle devam ederse sezon sonunda boşansınlar Ahmet ile Ayla evlenmesin çok üzülüyorum Ahmede :sad53:

penyes
24-05-07, 12:59
ya ne bileyim Necdetin bagirmasi cok anormal gelmedi bana.Oda herkes gibi duygulari olan bir insan zaten yaso disinda diger insanlarla iliskilerinde yeri geldginde tapkisini ortaya koyuyordu.sadece yasoya karsi zaafi vardi.artik o da yavas yavas gercekleri goruyor bence.kavga etmeleri normal her normal insan gibi.eskiden hic bir sey olmamis gibi davranip hic diyolg kurmuyorlar yani kendilerinden bahsetmiyorlar havadan sudan konusuyorlardi.artik kavga bile etmeye basladiklarina gore birbirlerini kiskaniyorlarmi acaba???!!! insallah ole degildi cunku bende ahmet & yaso diyorum.:sad53:

fundapehlivan
24-05-07, 13:08
ya ne bileyim Necdetin bagirmasi cok anormal gelmedi bana.Oda herkes gibi duygulari olan bir insan zaten yaso disinda diger insanlarla iliskilerinde yeri geldginde tapkisini ortaya koyuyordu.sadece yasoya karsi zaafi vardi.artik o da yavas yavas gercekleri goruyor bence.kavga etmeleri normal her normal insan gibi.eskiden hic bir sey olmamis gibi davranip hic diyolg kurmuyorlar yani kendilerinden bahsetmiyorlar havadan sudan konusuyorlardi.artik kavga bile etmeye basladiklarina gore birbirlerini kiskaniyorlarmi acaba???!!! insallah ole degildi cunku bende ahmet & yaso diyorum.:sad53:

Bence bu kavga ayrıık yaşanacağının gösteriyor...
Yani benim içimden gelen bu belki de bilemiyorum:icon_whis

Bende istiyorum ahmet yasemin:sad53:
İlk bölümlerde ki gibi... ahh ahh

zeyneps
24-05-07, 13:10
Evet Necdet kıskanıyo olabilir,zaten kıskanmıyor muydu bir de sinirli biraz Yasemin Ahmet'le aynı okulda çalışmadığını söylemedi die ama söylemeli miydi bilmiyorum ?????Bu Necdet biraz garip geliyo bana adamın nişanına gidio hem de Yaso'nun hala onu sevdiğini bile bile şimdi de aynı okulda çalışıyolardı da bana söylemedi die bağırıo :icon_whis Yasemin'de "istemeyen sendin şimdi böyle teoriler üretiyosun "gibi birşeyler söylüyo,Necdet aynı okulda çalışmaya başlasalar nolur ki yoksa kaçmalarından mı korkuosun :img-hyste EEE ama bunu bi kere yapacaklardı zaten :icon_whis hiç sesini çıkarmamıştın şimdi noldu ki :img-cool2 :img-pilot

zeyneps
24-05-07, 13:28
Geçmiş sayfalardaki bi kaç şeye bende yorum yapmak istiyorum

Ahmet Michelle'e aşık değildi ama birlikte bir hayatı paylaşabileceği iyi bir dost olarak görüyordu Yaso'dan zaten etkilenmişti ,günlüğü okuyunca da kalbi pırpır attı olamaz mı olabilir bence insar bir başkasının kendisine yıllardır aşık olduğunu öğrense heyecanlanabilir oana karşı bişeyler hissedebilir anında gerçek hayatta da bu böyle değil midir ,o yüzden Ahmet Michelle konusunda Ahmet'i suçlamak artık gereksiz ve zaten geçmiş geçmişte kaldı hem başkasını sevip Michelle'le evlenseydi daha mı iyiydi??:icon_whis

İkincisi Yasemin'in Necidet'in aşkını farkedememesi konusunda insan başka birisine aşıkken,başkasını çok seviyorken bazen burnunun dibindekini bile görmez hatta gözü hiç birşey görmez...üstelik sana aşık olan kişi yakın arkadaşlarından biriyse hiç görmez:img-cool2

Bi türlü Yaso'yu da Necdet'i de affedemiyorum Rüya konusunda Rüya ya da Ahmet'in yerine koyuyorum da kendimi yok :sad53: öğrendiğim an gortlaklarına yapışırdım hatta kederimden ölüdüm heralde :icon_sorr Özellikle Necdet Yaso'dan yaşça büyük olduğu ve ona yol göstermediği için hiç hiç affetmiyorum onu çünkü 20 yaşındaki biri tecrübesiz bir insan o durumda ne yapacağını bilemez bunun örneklerini de gerçek hayatta grüyoruz çok sık

posh
24-05-07, 13:53
fragmanı izledimde yorum yapmak şimdiye nasip oldu necdet güzideye gitme ne olur diyordu necdet coştu valla:)ahmetle yasemin yine birlikteydi nezaman kopucaklar bunlar yahu aylayla necdete yazık..ahmetin kendini biraz uzak tutması lazım iyice saf aşık oldu garibim!!yaseminde necdeti kıskanmaya başlicak sanırım yaseminde bir karar versin baydı gerçekten..neyse yarın güzel bir bölüm izlicez yine..deniz-defne,yasar,ışık ı merak ediyorum en çok!! çok şekerler:img-in_lo

penyes
24-05-07, 14:36
15.bolumun 6. ve 7.kismini izledim simdi.Icim cizzz etti gene..Ne bolumlermis yawww.Insani mahfediyor o sahneler.Bence herkes izlesin.Dizimizin eski bolumleri cok guzeldii coook...:img-yes:

ergim
24-05-07, 15:48
15.bolumun 6. ve 7.kismini izledim simdi.Icim cizzz etti gene..Ne bolumlermis yawww.Insani mahfediyor o sahneler.Bence herkes izlesin.Dizimizin eski bolumleri cok guzeldii coook...:img-yes:

evet ya o zamanlar hayrandım ben hatırla sevgiliye. şimdiyse sadece ahmetin aşkına ve deniz gezmiş'in olduğu sahnelere hayranım. dizinin bütününe değil yani:hıh :hıh :hıh

badger
24-05-07, 15:51
Fundacım tam düşündüğümü yazmışsın yani durdu durdu şimdi Güzide'yle beraber ondan sonra bağırmaya başladı bunu şimdi yapması onu biraz kötü duruma düşürüyor bunu keşke zamanında yapsaydı şimdi yapması hiç bir işine yaramaz:img-cool2 Ayrıca insana biraz tuhaf geliyo yani o kadar sene el bebek gül bebek bakmış Yasemin'e 4 sene boyunca hiç bir çaba da bulunmamış şimdi de bağırıyo Yasemin Necidet'in diğer yüzünü görecek yavaş yavaş benim sevmediğim yüzünü :hıh

Ne yapsın Necdetin sığınacağı bir limanı var: Güzide! Erkekler kolay kolay hayatlarındaki kadından başka bir kadın alternatifi oluşmadan bırakmazlar ya da beraber oldukları kadın onları bırakmazsa... Şimdi tabii bağırır...geç bile kaldı..

zeyneps
24-05-07, 16:02
Olan yine Rüya ve Ahmet'e olacak ya ona üzülüyorum :sad53: :sad53: Üffffff üfffffffff televizyondan dalıp "Ahmet Rüya senin kızın" diye haykırmak geliyo içimden bazen :icon_whis :img-help: Keşke öyle yapabilsem ayyy ne komik olurdu :img-hyste Ahmet şok bir biçimde kalırdı"hönk??:blink: :blink: sende kimsin":img-hyste "Ben 2007 yılından geliyorum:img-angel bu kadına inanma Rüya senin kızın herkes sana yalan söylüyo herkes gizliyo ,Ayla'da herşeyi biliyo " :img-help: tutamazdım kendimi artık Ahmet tuttuğu gibi kolmudan beni dışarı atardı "dur kızım bi ya manyakmısın nesin akışı değiştirdin,şurda ne güzel aşık aşık acı çekiyodum " :icon_whis pardon ya Ahmet kibar kibar konuşurak atardı beni"hanımefendi neden bahsettiğinizi anlayamadım,lütfen şimdi gidin,bu bahsi de kapatın,lüzumundan fazla konuştunuz ,akışı değiştirmeniz mevzu bahis olamaz" :img-in_lo

penyes
24-05-07, 16:04
ya arkadaslar yasemin ve ahmetli sahneler ozet ve fragmandan anlasildigi kadari ile pek yok.Bu duruma ne diyorsunuz<??ne olacak bole.ahmetle yaso madem unvtede o kadar cok vakit geciriyorlar niye gostermiyorsunuz aa yonetmen arkadaslar.merak ediyoruz yani burda ne konusurlar ne yaparlar arkadas olmayi basardilarmi yoksa hala birbirlerini seviyorlar mi?Ahmet bu ogretmelik teklifini yaso icin mi kabul etti,yoksa arkadaslari emrivaki yaptiklari icin mi?Onu da pek analayamadik dogrus??offf offff.:img-help:

şilimsi
24-05-07, 16:17
rkadaşlar ahmet aşka inanmayan daha doğrusu yasemine gerçekten aşık olmayan biri olsaydı evlenme arefesinde ayrılmazdı mişelden..bir anda postauı koydu mişele..yasemin için..ondan sonradas senelerce onu sevdi halada seviyor..
mişeli anında unuttu bir kere bile hatırlamadı..ama yasemin hiç aklından çıkmadı..unutmadı ki hatırlasın!
yani ahmet mişele hiç ama hiç aşık olmamış..sadece sevmiş..ama yasemin ahmet için ilkti...belki de o yüzden unutamıyo ahmet kim bilir:img-help:..

emosss
24-05-07, 16:18
ya ben onların arkadaş kalma fikirlerine bi anlam veremedim..aslında verdim, ziyadesiyle saçma..hiç anlamıyorum o kadar aşık olduğun bi insanla nasıl arkadaş kalınırki..ahmetten hiç böyle saçma bi düşünce beklemezdim yani.. gerçi oda biliyordur böle olmıcağını..işte araları bozuk olmasın diye öle bişey söyledi kesin...
şu yasemin necdet kavgasının sebebinide anlayamadım ama ben yasonun onu kıskandığı için kavga çıkaracağını sanmıyorum..gerçi bellide olmaz,ben artık ne yapacağını ,ne hissettiğini kestiremiyorum...rüyada en olmadık zamanlarda giriyo sahneye.. bıraksada şöle doya doya kavga etseler...:dito

penyes
24-05-07, 16:27
Yasemini anladigimi dusunuyordum ama artik anlamiyorum sanirim.Sevmedigi adam ile baska bir kadinin iliskisi yuzunden neden kavga etsin ki?Sanirsam Necdet cikardi kavgayi ogretmelik olayindan dolayi.Bence Ruyanin Ahmetin kizi oldugu gercegini ya Ayla yada Selma soyliyecek.Ahmet Ayladan ayrilmak istedigi zaman kavga edicekler ve Aylada o zaman sinirle her seyi anlaticak.Veya Ayla ve Yaso konusurlarken Selma duyup Ahmete soyliycek gibime geliyor.Zaten Ahmeti ogrendigi sahnede sezonda biter kanimca...Butun yaz bizi delirterek bekletirler boylece..:icon_sorr

badger
24-05-07, 16:29
Ben önceki yorumlarımda da söylemiştim: Necdet, yıllardır kendisini arkadaştan öte görmeyen, başkasına deliler gibi aşık bir kadınla ve üstüne üstlük karısının o adamı sevmesini bırak, o adamdan olan çocuğu sahiplenmesi...Bir de adam, yani Ahmet, bu konuda kabahatli olsa anlarım da, böyle bir şey de yok, garibin bir şeyden haberi yok...Sevgisini kazanmak için çok anlamsız ve gereksiz bir sabır göstermişti..Bir de birçok konuda kendisi gelin güvey oldu ve yanlış anlamalarla, Yaseminle bu durumları konuşmadan kaçınarak yıllardır belki olur belki olur diye hayal kurdu, kendini kandırdı ve sonuçta böyle bir olayla karşılaştığında büyük bir hayal kırıklığı yaşaması kaçınılmazdı...Ahmeti hep olduğundan fazla suçladı, olmadığı bir kişi olarak kafasında kurdu...
Bunlar hep, Yaseminin belirsiz davranışlarından ve onun Yasemine sahip olma ihtirasından dolayı oldu...Hep şu noktayı kaçırdı, hatun yanımda ama onun ruhuna kalbine sahip değilim...kaç yıldır beraberiz evliyiz ama Yaseminde tıkk yok..Ne olursa olsun yanımda kalıyor, beklediğim şeyleri yapmasa da benimle, belki belki beni sever kendini kandırmalarıyla geçiştirdi yıllarını...
Aslında bu bağırması gecikmiş bir bağırmadır, daha Kıbrısçık'a gitme kararında bağırmalıydı...Ne yapıyorsun sen Yasemin bütün bu olup bitenlerden sonra karşıma geçip bana dürüstlükle ne olup bittiğini anlatmadan hırsız gibi hayatımdan çıkıp gidiyorsunuz diye bağırmalıydı ama yapamadı, korktu...Çünkü zannetti ki Rüya ve Yasemine sahipti ve olmadığını o zaman anladı, yalnız kalacağından korktu...bee adam, zaten sahip değilsin ki onlara, hala daha değilsin, Kadın sana geldi beraber olmak istiyorum diye, bunu Ahmeti kaybettiğinden yaptığını anladın reddettin... Ahmetle ne işler çeviriyorsun diyorsun, adamın nişan törenine karını götürdün, arı kovanına çomağı soktun, çıkan sonuca göre -ya kendisi için olumlu ya da olumsuz olacaktı ve sonuç ne çıkarsa çıksın, buna razı gelmeliydin.-bağırınıyorsun...Yanlış zamanda bağırıyorsun, geciktin...
Bu arada yıllardır bencillikle Ahmetin sahip olduklarını ondan saklıyorsun, ipotek koyuyorsun...Yaseminle bunu mantıklı bir şekilde konuşmak ve olayları, konumları tam yerine oturtmak yerine, olayları herkes buna kendinde dahilsin için havada bıraktın Yaseminin yaptığı gibi...Şimdi bağrınması çok çocukça ve anlamsız...Güzideyi buldu kedilikten aslanlığa terfi etti...Artık Ahmete yaptıklarından dolayı da acı çekmesini, vicdan azabı Rrrrevenggeeee time!..duymasını diliyorum

Messa
24-05-07, 16:56
Arkadaşlar selam. Zor Yıllar şarksını seslendiren Eylem Aktaş varya meğer ben onu tanıyormuşumda haberim yokmuş. Arkadaşımın işyerinde çalan Zor Yıllar şarkısını duyunca hemen odaya fırladım "Çok güzel şarkı değil mi falan filan derken" arkadaşım "Sen bilmiyormusun bunu bizim Eylem söylüyor" demesin mi ben şooklardayım. Bu muhteşem sesin Eylem'e ait olduğunu öğrenince tuhaftır belki ama bende bir gururlandım ki sormayın gitsin.

badger
24-05-07, 16:59
ya ben onların arkadaş kalma fikirlerine bi anlam veremedim..şu yasemin necdet kavgasının sebebinide anlayamadım ama ben yasonun onu kıskandığı için kavga çıkaracağını sanmıyorum..gerçi bellide olmaz,ben artık ne yapacağını ,ne hissettiğini kestiremiyorum...rüyada en olmadık zamanlarda giriyo sahneye.. bıraksada şöle doya doya kavga etseler...:dito

Ahmet, ne olursa olsun Yasemini kaybetmek istemiyor, ondaki duyguların verdiği karara, yani ahmetten vazgeçme kararına etki etmesi için zaman kazanmaya ve ne olursa olsun, onunla en azından eski günlerdeki gibi kaçmadan konuşarak görüşerek, Yaseminin ördüğü duvarda çatlak oluşturmak için yapıyor...Ne olursa olsun vazgeçemiyor adam...Bir de Yaseminin üstüne gitmeden Yaseminin istediği gibi eski günlerdeki gibi davranarak, YAseminin bu tavrını kırmak, Yasemin için de kendinin gerçekten vazgeçilmez, hep sevdiği olarak mı değil mi diye algılamak için bu teklifi yaptı...Son derece mantıklı, o yüzden bana saçma gelmedi...Şundan ayrıca eminim Ahmet de arkadaş olalım lafının gerçek olmadığın bal gibi biliyor..
Rüyanın araya girmesi konusunda ben de hemfikirim, dün gecede söylediğim gibi, ne güzel herkesin eteklerindeki taşlar dökülecekken, araya yine bir müdahale...

zeyneps
24-05-07, 17:45
Fragmanın tamamını çok şükür izledim de ayyy Yaşar çok tatlı :img-in_lo Necdet'te "Güzide dur Güzide dur lütfen" diyip duruo acaba Güzide'yi işten çıkmaması için ikna mı edio yoksa "karıma söyleme lütfen" diye mi Güzide'de "karına her şeyi açıklamaya gidiorum" diodur belki :icon_whis ama o sahnenin son sahne olacağı kesin o sırada Yasemin içeri bi dalacak Güzide 'de "dal dal dal dol pabucumun domatizi " diyecek :img-hyste Ayla'da bozum oluyo Ahmet Yaso'yu görünce yine :hıh
Yasemin"sen kavga mı etmek istiyosun " diyo ya
Necdet'te "Ahmet'ten başka herkese " gibi birşeyelr sölüo ne dimek istiyo acaba
Necdet"gerçek evlilik isteyen sendin " dio
Yaso'da"istemeyen de sendin " dio bu kavgadan sonra birbirlerinin suratına nasıl bakcaklar anlamayorum gerçi ikisi de biraz yüzsüz bakarlar:hıh

Bide öğrencilerin koştukları sahnede koptum :img-hyste çünkü Deniz ,Deniz Gezmiş'in yanında öyle bi koşuyoki sanki maratona katılmış onu geçmeye uğraşıo :img-hyste boşuna öyle koşma yıvvvruuum onda o boy varken biraz zor geçersin :img-in_lo :img-hyste

şilimsi
24-05-07, 18:00
bencede orası son sahne olacak kanka..
yasemin kazandığı ödülü necdete söylemeye gidecek o sırada bunları öyle görecek..al sana büyük sürpriz..
ama benim anlamadığım bunlar o kadar kavga ediyolar hemde küçük bir kavga da değil yani..sonra yasemin ne yüzle gidip necdete söylemeyi düşünüyor aldığı ödülü anlamıyorum:img-pilot...

badger
24-05-07, 18:22
bencede orası son sahne olacak kanka..
yasemin kazandığı ödülü necdete söylemeye gidecek o sırada bunları öyle görecek..al sana büyük sürpriz..
ama benim anlamadığım bunlar o kadar kavga ediyolar hemde küçük bir kavga da değil yani..sonra yasemin ne yüzle gidip necdete söylemeyi düşünüyor aldığı ödülü anlamıyorum:img-pilot...

Eh o da bir şey mi? Necdetle Ahmetle gizli gizli arkamdan işler çeviriyorsunuz diye kavga ettikten sonra Yasemin okuldan yine Ahmetle çıkıyor ve Aylayla karşılamasının yaşandığı sahne gerçeklerşiyor...Peki böyle bir tartışmayı yaşadıktan sonra Ahmetle hala çıkması, beraber görünmesi nedir?

O zaman şu çıkıyor, Necdet Yaseminden özür diliyor ve araları düzeliyor ama Güzideyle geçirdikleri gece, her ne olduysa, Güzideye gidip bunun hk fazla bir şey düşünme gibi bir şeyler diyor, Güzide de istifa etmeye çalışıyor..Necdet de yaptığı hatanın farkına varıyor ve Güzideye karşı ne olduğunu anlayamadığı ilgisinin de araya girmesiyle onu ikna etmeye çalışıyor ve bu arada onunla tekrar öpüşürken, Yasemin mutlu haberini vermek için pastaneye girdiğinde hoop buyrun buradan yakınız gibi yine Necdet bir kadını öperken, Yasemin o şaşkın ördek yavrusu bakışıyla bölüm sonu yazısı beliriyor..

İnşallah, Necdet Yaseminin gördüğünü görmez, Yasemin bunu bildiğini kendine saklar da, bir iyilik yapıp Necdeti yeni ilişkisine girmesine yardımcı olur..

şilimsi
24-05-07, 18:25
necdet neden hala boşanmak istemiyor anlamıyorum yaa..
o kadar şey oldu..yasonun isteğini geri çevirdi ahmetle buşluştuğunu sandı güzideyi öptü ama hala boşanma konusu gelmiyor gündeme..göbek bağı mı var aralarında anlamadım ki..
yasemin ahmetle okuldan çıkarken ayla gelince çok bozuluyor..resmen domatesin yüzü soluyor yani ağzı kulaklarındayken bir anda somurtmaktan çenesi sarkıyor yani o derece..

badger
24-05-07, 18:35
o kadar şey oldu..göbek bağı mı var aralarında anlamadım ki..

Ne olacak yıllardır onu sevmenin vermiş olduğu alışkanlık yani saplantısı, ve Rüya - ama zavallı çocuk kimsenin umurunda değil, yalnızca bahane ediyorlar.- Gururlu bir insan ne kadar aşık olursa olsun, kendini bu kadar küçük durumlara düşürmez..

__SEYMEN__
24-05-07, 18:45
ahmetle yasemin herhlde ödül töreni bi yerden çıkarken ayla görüyor çok kötü ya suratı çok berbattı aylada ahmeti takip mi ediyor ne dir heryerde yaseminle yakalıyo
güzideye git burda kal senin burda kalmanı istiyorum gibi işeyler diyor

şilimsi
24-05-07, 18:46
Ne olacak yıllardır onu sevmenin vermiş olduğu alışkanlık
işte!aynen bu..necdetinki artık sevgi falan değil sadece zaaf ya da nasıl desem evet dediğin gibi alışkanlık!
o kadar seven bir insan bir anlık sinirle yıllarını adadığı sevgisine ihanet etmez..gidip güzideyi öpmesi sinirle olmuş olabilir ama sonuçta fazlasıyla saçma bir davranıştı..yaseminin kendisini kullandığı gibi o da şimdi güzideyi kullanıyor bir nevi..tamam güzideden etkileniyor bu belli ama eğer aylayla aralarında o konuşma geçmeseydi necdet gidip güzideyi öpmeyecekti!
ayrıca haklısın rüya sadece bahane..aslında kmsenin umrunda değil..
zora gelince hemen rüya var rüya için rüya istedi oluyor..
git rüyaya sor..kızın dünyadan haberi yok!

scoorpioo
24-05-07, 20:16
o kadar şey oldu..yasonun isteğini geri çevirdi ahmetle buşluştuğunu sandı güzideyi öptü ama hala boşanma konusu gelmiyor gündeme..göbek bağı mı var aralarında anlamadım ki..
yasemin ahmetle okuldan çıkarken ayla gelince çok bozuluyor..resmen domatesin yüzü soluyor yani ağzı kulaklarındayken bir anda somurtmaktan çenesi sarkıyor yani o derece..
Ilk bastaki anlasmalarinda Yasemin istedigi zaman bosanilmayacak miydi? Henuz Yasemin oyle bir istekte bulunmadi, hemde Yasemin Necdet'e bir yaklasimda bulunup, normal bir evliligimizin olmasini istiyorum deyince belki Necdet bosanmaya gerek kalmadi da sadece o da benim hissettiklerimi hissettin diye bekliyordur belki... Ya bide bosanirlarsa senaryo çok bos kalir birden, bilmem daha sirasi gelmedi sanki..

_nesli_
24-05-07, 20:44
ayrılırsa dizi boş kalır katılıyorum ama anlaşmalarına göre sadece yasemin ayrılmak isterse ayrılcaklar diyebişey yoktu iki taraftan biri istemezse yani necdet biriine aşık olursa diye bi anlaşmaydı yani tarafların birinin ayrılmak istemesi yeterli bu kişi de yaso olmak zorunda değil......

myangel22
24-05-07, 22:18
ya arkadaşlar bişi sorucam şimdi eski bölümleri izliyorum mehmet'in asker olduğu zamanları masasında adı soyadının yazdığı yerde mehmet tandoğan yazıyor hatırladığım kadarıyla mehmet'İn soyadı karayel değilmiydi yalnışsa söyleyin merak ettim

şilimsi
24-05-07, 22:29
Ilk bastaki anlasmalarinda Yasemin istedigi zaman bosanilmayacak miydi? Henuz Yasemin oyle bir istekte bulunmadi, hemde Yasemin Necdet'e bir yaklasimda bulunup, normal bir evliligimizin olmasini istiyorum deyince belki Necdet bosanmaya gerek kalmadi da sadece o da benim hissettiklerimi hissettin diye bekliyordur belki... Ya bide bosanirlarsa senaryo çok bos kalir birden, bilmem daha sirasi gelmedi sanki..
yaseminin istemesi gerekiyor evet ama necdet boşanmak istediğinde yasemin "nolur beni bırakma boşanmayalım" diye yalvarmayacak ya kabul edecek mecburen..necdet şimdi güzideyle birlikteyse yasemine söylemesi lazım böyle böyle ayrılalım diye!
ama dizide saçmalık çok..mantıklı olanı beklemek tuhaf tabi biraz:)

badger
24-05-07, 22:35
yaseminin istemesi gerekiyor evet ama necdet boşanmak istediğinde yasemin "nolur beni bırakma boşanmayalım" diye yalvarmayacak ya kabul edecek mecburen..necdet şimdi güzideyle birlikteyse yasemine söylemesi lazım böyle böyle ayrılalım diye!
ama dizide saçmalık çok..mantıklı olanı beklemek tuhaf tabi biraz:)

Önceden de dediğim gibi belki şöyle bir durum olur da: İnşallah, Necdet Yaseminin Güzideyle olan yakınlaşmalrını gördüğünü görmez, Yasemin bunu bildiğini kendine saklar da, bir iyilik yapıp Necdeti yeni ilişkisine girmesine yardımcı olur..ve beklenen boşanma gerçekleşir..

gerçek_aşk86
24-05-07, 22:39
Bende boşanacaklarını sanmam.Dizinin konusu gereği Ahmet&Yasemin çiftinin şu aşamada kavuşması çok saçma olur.Gerçi ben o çiftin aşkına da inanmıyorum ya neyse:icon_whis (Sadece Ahmete inanıyorum:img-wink: )Ayrıca dizinin bitmesine en az 35 bölüm var ve bu dizide bir aşk üçgeni var.Her ne kadar Necdet Güzideye gitmiş gibi gözüksede ben ona aşık olacağını sanmam.Yeni bölümle ilgili tek merak ettiğim Yasemin'in pastanede karşılaşacağı sürpriz karşısındaki tepkisi bu da sanırsam haftaya kalacak:img-cool2Eğer tahmin ettiğim şekilde tepki gösterirse burada yapılacak yorumları çok merak ediyorum:img-cool2

badger
24-05-07, 22:44
Açıkçası Senaristlerin bize sunduğu Yasemin eğer şimdiye kadar gösterildiyse, Ahmet ve Yasemin aşkı denilen olay sadece dizinin ilk tanıtımında anlatıldığıyla kalır, yani koca bir balon...Kusura bakmayın bu mantıksız gidişatla finale kadar giderse, yani kavuşmaları 70li yaşlara kalırsa, zaten o zamana kadar kimsenin ilgisinin kalacağını sanmıyorum.

gerçek_aşk86
24-05-07, 22:56
Bana kalsa kavuşmasınlar:img-cool2 Dizinin adı da hatırla sevgili değil mi zaten?Siz dizi başlamadan önce yayınlanan tanıtım jeneriğini izlediniz mi?Orada gelecek bölümlerle ilgili tüyolar var bence,Deniz ve Harun'un resimleri var,Rıza Bey jenerikte yaşlı,geçmişi düşünüyor..vs benim o tanıtım jeneriğinden anladığım Yasemin&Necdet hala birlikte Ahmet ya Aylayla ya da yalnız onu tam anlamadım.Ahmet hala Yasemine aşık..Eğer izleyicilerin tepkisinden dolayı senaryo değişmediyse böyle olacağını düşünüyorum:img-yes:

badger
24-05-07, 23:02
Yahu, Yaseminle Necdet adam gibi beraber olacaklarsa olsunlar ya da olmayacaklarsa ayrılsınlar kurtulalım...Burum komedisi, mantıksız işkenceden kurtarsınlar bizi, hayatımda böyle büyük aşk görmedim

gerçek_aşk86
24-05-07, 23:24
Yahu, Yaseminle Necdet adam gibi beraber olacaklarsa olsunlar ya da olmayacaklarsa ayrılsınlar kurtulalım...Burum komedisi, mantıksız işkenceden kurtarsınlar bizi, hayatımda böyle büyük aşk görmedim
Neden mantıksız olsun bence mantıklı ben buna benzer bir dizi izlemiştim hatta ondan esinlenerek şunu yazmıştım daha önceki mesajlarımdan birinde;

Ben Güzideyle ilişki muhabbetlerini bilmiyordum.Güzidenin farklı bir amaç için diziye girdiğini sanmıştım.Güzide Necdet'e aşık olur.Necdet Güzideyi reddeder Yaseminde Necdet'in aşkının büyüklüğüne hayran olur,tabi bizlerde:img-in_lo Zamanla Yaseminde Necdet'e birşeyler hisseder,bu sırada Ahmet Ayla ile evlenir ama mutlu olamaz.Ayrılmak ister her zaman Yasemini sever.Rüya'nın kızı olduğunu öğrenir ve Yasemine dönmek ister.Bu kez Yasemin'in kafası karışıktır.Ahmet ve Necdet arasında seçim yapmakta zorlanır ve sonunda Necdet'e aşık olduğunu anlar.Ahmet sevdiği kadına kavuşamaz ama Rüyasına kavuşur.Böyle olsaydı orjinal olmaz mıydı?Ben bir insanın ikinci kez aşık olacağına inanıyorum belki birçoğunuz bu hikayeyi beğenmeyebilirsiniz ama bence kalıplaşmış senaryolardan farklı,çok büyük,tutkulu, çok çok farklı bir aşk izleyebilirdik.Ama yine aynı senaryolar,aynı benzer hikayelerde ısrar ediyorlar hem senaristler,hem de izleyiciler:icon_whis

Güzide ile ilgili düşüncelerim farklıydı olmadı ama hikayenin böyle olmasını isterdim en azından farklı bir aşk hikayesi izlemiş olurduk.İzlediğim dizinin adı Dawson's Creek orada da kız ilk önce çocukluktan beri sevdiği kişiye aşıktı onunla ilgili hayalleri vardı(aşkının karşılığını da buldu) ama hayat ona farklı bir yol çizdi ve dizinin sonunda onun en yakın arkadaşını seçti(zaman içinde ona da aşık olmuştu) ve dizinin sonunda çocukluk arkadaşı hala bu kıza aşıktı.Ben bu sonu çok beğenmiştim,farklı gelmişti bana ve o ikinci çocuğun(Adı Pacey:)) aşkına hayran olmuştum:img-in_loBu dizide de Necdet'in aşkından çok etkilendim:img-blush belki de bu yüzden bu dizide de öyle olmasını istiyorum:img-wink:

badger
24-05-07, 23:31
Necdete aşık olacaksa Yaseminin bu değişimini görmek isterdik ama bu değişim olmadı, yalnızca hala Ahmete aşkını ve Necdete karşı hissettiği minneti görüyoruz ve günlüğünden dinliyoruz...Ne diyeyim artık..İyi bir psikoloji meraklısı, sinema izleyicisi ve kitap okuyucusu olarak bu kadar karmaşık ilişkileri bir arada görmedim..Tabii burada aktarım konusunda da eksiklikler var...Yaseminin ne olursa olsun düşündüğünüz gibi Necdeti sevdiğini düşünmüyorum...Onu çok ama çok yakın bir dostu olarak görüyor...

ergim
24-05-07, 23:36
Necdete aşık olacaksa Yaseminin bu değişimini görmek isterdik ama bu değişim olmadı, yalnızca hala Ahmete aşkını ve Necdete karşı hissettiği minneti görüyoruz ve günlüğünden dinliyoruz...Ne diyeyim artık..İyi bir psikoloji meraklısı, sinema izleyicisi ve kitap okuyucusu olarak bu kadar karmaşık ilişkileri bir arada görmedim..Tabii burada aktarım konusunda da eksiklikler var...Yaseminin ne olursa olsun düşündüğünüz gibi Necdeti sevdiğini düşünmüyorum...Onu çok ama çok yakın bir dostu olarak görüyor...

bende necdete aşık olduğunu düşünmüyorum. sadece ona hayranlık ya da minnet duyuyo. zaten ahmetle ayrılırken de söylemişti son aşkım olucaksın ne yaşarsak yaşayalım bunu sakın unutma diye. davranışlarında ahmete karşı soğukluk var ama bunu bilerek yapıyo.ondan uzaklaşabilmek için ama bunu bşaramıyo tabi o ayrı mesele. ahmetle yaseminin aşkı asla bitmez bence:happy0064

badger
24-05-07, 23:37
Yalnız yanlış hatırlamıyorsam o sarışın çocuktan ayrıldıktan sonra büyük aşk yaşadığı Paceyle de ilişkileri sürmemişti...Katie Holmesun canlandırdığı karakterin hep ne istediği belli olmayan bir kişilikmiş olduğunu anımsıyorum, o da Yasemin gibi şaşkın ördek yavrusuydu,yanlışsam düzeltin...Çok sıkı bir Dawsons Creek izleyicisi değildim, eşim seyrederdi, ben yalnızca Pacey karakterinin bağımsızlığını ve dürüstlüğünü beğendiğimi hatırlıyorum...Ben kişiliklerin değişimini izlemeyi, olayların insanda nasıl etki bıraktığını izlemeyi severim. Büyük aşk şayet bu değişimlerin içinde yoğrulabiliyorsa benim kanaatimde büyük aşktır: bknz.Dr.Jivago.

gerçek_aşk86
24-05-07, 23:54
Ne diyeyim artık..İyi bir psikoloji meraklısı, sinema izleyicisi ve kitap okuyucusu olarak bu kadar karmaşık ilişkileri bir arada görmedim..Tabii burada aktarım konusunda da eksiklikler var...Yaseminin ne olursa olsun düşündüğünüz gibi Necdeti sevdiğini düşünmüyorum...Onu çok ama çok yakın bir dostu olarak görüyor...
Bende açıkcası farklı hikayeler izlemeyi seviyorum.İzlediğim filmlerde beni etkileyenler çoğunlukla şaşırtıcı sonla bitenlerdir.Türk filmlerinde genelde bilindik hikayeler vardır çok azı beni şaşırtır en sevdiğim de Selvi Boylum Al Yazmalım filmiydi:)İlyas ile Asya'nın aşkı sonra Samet'in Cemşiti baba olarak bilmesi;
Samet baba demişti...onu babalığa seçmişti..sevgi neydi?sevgi iyilikti,dostluktu.sevgi emekti:img-cray:
Çok severim bu filmi,bu filmin bu kadar etkileyici olmasının sebebi klasik sonlardan farklı olması Asya,İlyası seçmiş olsaydı bu film unutulmaz olmazdı:img-yes:Aynı şekilde Dawson's Creek dizisi de bence Hatırla Sevgili de farklı bir sonla bitmeli.Tabi illaki Necdetle bitsin de demiyorum ama n'olur farklı bir son olsun:)Sonunu bildiğim dizileri izlemekten hoşlanmıyorum:img-yes:

badger
25-05-07, 00:01
O zaman şöyle bir senaryo izlemeyi ben de tercih ederim: Güzideyle Necdetin ilişkisini öğrenen Yasemin, Necdetten ayrılır ve bu arada aldığı ödül yüzünden yurtdışında burs kazanır ve Rüyayı da alarak yurtdışına gider...AHmete bir şey söylemez, Ahmet Aylayla evlenir...Yasemin aşkını içine gömer ve herşeyi geride bırakır, onu geçmişe bağlayan bir tek aşkının sonucu Rüya olur ve bir de günlükleri...Tıpkı Lake House daki gibi Yasemin normal yaşantısını yaşarken, bir yandan günlüklerinde Ahmete aşkını dile getirir...Yasemin, hayatının sorumluluklarını alan olgunlaşmış genç birkadın haline gelir..devamı birazdan gelir

zeyneps
25-05-07, 00:08
Yalnız yanlış hatırlamıyorsam o sarışın çocuktan ayrıldıktan sonra büyük aşk yaşadığı Paceyle de ilişkileri sürmemişti...Katie Holmesun canlandırdığı karakterin hep ne istediği belli olmayan bir kişilikmiş olduğunu anımsıyorum, o da Yasemin gibi şaşkın ördek yavrusuydu,yanlışsam düzeltin...Çok sıkı bir Dawsons Creek izleyicisi değildim, eşim seyrederdi, ben yalnızca Pacey karakterinin bağımsızlığını ve dürüstlüğünü beğendiğimi hatırlıyorum...Ben kişiliklerin değişimini izlemeyi, olayların insanda nasıl etki bıraktığını izlemeyi severim. Büyük aşk şayet bu değişimlerin içinde yoğrulabiliyorsa benim kanaatimde büyük aşktır: bknz.Dr.Jivago.

Yanlış hatırlamıyorsun canım :img-wink: Al Joey'i vur Yasemin'e ikisi de aynılar:hıh Hatta bir ara ben şöyle demiştim "ay pinpon topu gibi bir ona bir buna başım döndü dizi değil tenis maçı izliyorum sanki" :img-hyste çok iyi hatırlıyorum yalnız Pacey Joey'e çocukluktan beri aşık değildi bu bir ve Pacey asi bir çocuktu aşkın gücüyle yavaş yavaş değişmişti ve iyi bir kişilik kazanmıştı Necdet gibi aşkın gücüyle kendisini başkasının kollarında bulmamıştı :img-hyste ayrıca da orda Joey'i ilk bırakan Dawson'du haketti o :hıh :img-hyste Ahmet hala Yasemin'i sevdiğine göre sorun yok :img-pilot

gerçek_aşk86
25-05-07, 00:12
Ben kişiliklerin değişimini izlemeyi, olayların insanda nasıl etki bıraktığını izlemeyi severim. Büyük aşk şayet bu değişimlerin içinde yoğrulabiliyorsa benim kanaatimde büyük aşktır: bknz.Dr.Jivago.
Bu dizide de bu eksik mesela ben Yaseminin ne hissettiğini anlamıyorum,Ahmetle birlikte sahnelerinde de ona bakışından,konuşmalarından aşkını hissetmiyorum.Necdetle bir iki sahnesinde etkilenme hissettim ama bu oyuncudan mı?Senaryodan mı?Yönetmenden mi? kaynaklanıyor bilemiyorum:img-help:Dawson's Creek ile ilgili soruna gelince evet Joey da Yaso gibi ne istediğini bilmeyen bir karakterdi önce Dawson'a aşıktı karşılığını buldu birtakım sebeplerden ayrıldılar,tekrar barıştılar yine ayrıldılar ama aralarındaki bağ güçlüydü kopamadılar,Pacey onun dostuydu önce Pacey aşık olmuştu Joeye onun için türlü fedakarlıklar yaptı,bir keresinde bütün bir gece Joey uyurken karşısındaki koltukta onu izledi:img-in_loJoey belli bir zaman sonra Paceye aşık oldu ama Dawsonu da unutamadı.Dawson ve Pacey arasında baya zorlandı ama sonunda Pacey'i seçti.Neyse ben şu an izlerken HS'yi kısmen bu diziye benzetiyorum ama senaryonun nasıl ilerleyeceği belli olmaz.İzleyip göreceğiz:img-wink:

gerçek_aşk86
25-05-07, 00:17
ayrıca da orda Joey'i ilk bırakan Dawson'du haketti o :hıh :img-hyste Ahmet hala Yasemin'i sevdiğine göre sorun yok :img-pilot
Yanlış hatırlıyorsun canım ilk Joey terketmişti Dawson'u hem de Jack için:img-hysteNeyse o dizi zaten gençlik dizisiydi bende HS'ye kısmen(aşk üçgeni açısından) benzetiyorum dedim tamamen değil:)

Sheirmaine
25-05-07, 00:19
O zaman şöyle bir senaryo izlemeyi ben de tercih ederim: Güzideyle Necdetin ilişkisini öğrenen Yasemin, Necdetten ayrılır ve bu arada aldığı ödül yüzünden yurtdışında burs kazanır ve Rüyayı da alarak yurtdışına gider...AHmete bir şey söylemez, Ahmet Aylayla evlenir...Yasemin aşkını içine gömer ve herşeyi geride bırakır, onu geçmişe bağlayan bir tek aşkının sonucu Rüya olur ve bir de günlükleri...Tıpkı Lake House daki gibi Yasemin normal yaşantısını yaşarken, bir yandan günlüklerinde Ahmete aşkını dile getirir...Yasemin, hayatının sorumluluklarını alan olgunlaşmış genç birkadın haline gelir..devamı birazdan gelir

Evet, bende sana bu hususta katiliyorum. Simdi uzaklasma sirasi Yasemin'de...Bence Ahmet Yasemin askina dokumansin senaristlerimiz. Ben Necdet'in gercekten ask'i anladigini sanmiyorum. Eger Necdet buna inansaydi, sevdigi insani yönlendirirdi. Yani Yasemin'in hala Ahmet' sevdigini bile bile bir türlü davranislariyla bu aska müdahale etmeye calisiyor. Eger gercekten sevdiginin insani avuclarinin arasindan birakirsan, ve o sana birgün geri dönerse, bilki o hep senindi, dönmezse o zaman hicbir zaman senin degildi.

Necdet ise Yasemin ve Ahmet' bir arada gördügünde o kiskancligi onu inanilmaz zaafina yenilmis bir insan haline getiriyor. malesef...

badger
25-05-07, 00:28
Ayy şimdi Ahmetin Yaseminin hamile olduğunu öğrendiği sahneyi izledim de...nedir bu adama yaptıkları Yaseminin, zavallıyı ilerleyen zamanda buna benzer bir şey yaparalrsa kalpten götürürler, zaten ailede ırsikalp rahatsızlığı var...Bir an önce Rüya meselesini Ahmetin öğrenmesi iyi olur yoksa Ahmet mefta...

gerçek_aşk86
25-05-07, 00:30
Tıpkı Lake House daki gibi Yasemin normal yaşantısını yaşarken, bir yandan günlüklerinde Ahmete aşkını dile getirir...Yasemin, hayatının sorumluluklarını alan olgunlaşmış genç birkadın haline gelir..devamı birazdan gelir
Lake House derken başrollerini Keanu Reeves ve Sandra Bullock'un oynadığı türkçe adı göl evi olan filmi mi kastettin?O filmi izledim,çok da beğenmiştim.Zaman kavramıyla ilgili filmler hep hoşuma gitmiştir:)Ama Hatırla Sevgili ile bir alaka kuramadım:img-help:

badger
25-05-07, 00:36
Sandra - Keanu karakterlerinin Aşkını mektuplarda okuduk onun için Yaseminin günlüklerinden aşkını dinlemeyi tercih ederim..Bu yüzden biraz benzetmeye çalıştım, her iki hikayenin birbiriyle alakası yoktur, doğrudur...Ben yalnızca Yasemin, aşkını tek başına yaşasın diyorum, etrafında yanlış anlamalara yol açacak karıştırıclar olmasın diyorum..Zaten Yasemin günlük yazmadıkça bir şey anlamıyoruz...
Bir tek, Ahmetin Aylayla evleneceğini söyledikten sonra Rüyayla atışmasını ve sonrasında Ahmeti kaybettiği acıyla ondan gelen parçası Rüyaya sarılarak acısını hafifletmeye çalışmasında bu aşkını ve çektiği acıyı hissedebilmiştim

gerçek_aşk86
25-05-07, 00:48
Kız günlüğüne Ahmeti sevdiğini yazıyor,ağlıyor,sözde acı çekiyor ama onu iki dakika sonra şen şakrak görünce pek inandırıcılığı kalmıyor:img-cool2Hep mutsuz olacak diye bir kural yok ama bu geçişleri iyi yapamıyorlar ya da yapmak istemiyorlar onu anlayamadım.Ahmet'e bakınca adam hep acı çekiyor gülerken bile yüzünde bir hüzün var ama Yaseminde aynı duyguları görmüyorum gayet mutlu,mesut.Yasemin'in aşkına inanmıyorum:img-cool2Bana o büyük(!) aşkı hissettirmiyor.Bu yüzden Necdete aşık olabileceği ihtimaline inanıyorum zaten:img-yes:

badger
25-05-07, 01:04
Sorun zaten Yasemin karakterinde, buna bir şey demiyorum, sadece ilk başlardaki aşkının gücüne inanarak, yaptıklarına bakarak değerlendirme yapmaya çalışıyorum...Açıkçası ben Yasemini değil, Ahmete üzülüyorum, çektiği aşkın acısının samimiyetine ve Rüyanın çocuğu olduğunu bilmemesine...Necdete kızmam sadece çok aşıkolduğu Yasemini kaybetmemek için onun Rüyayı Ahmetten gizlemesine ve bir nevi Rüyayı koz olarak kullanmasına fit oluyorum..Nasıl bir yürektir anlamadım..Bir babadan evladını nasıl saklarsın? Benim başıma böyle bir şey gelse, ikisini de toz duman ederdim.. O yüzden en temizi Yasemin bu durum komedisine son versin, Necdeti terk etsin, kızıyla beraber bir hayat kursun..Çünkü Necdeti aşık olarak sevmiyor necdet onun çok sevdiği yakın bir dost...Dostluk sevgisiyle, aşk sevgisi karışabilir ve Yasemin bunu ayırt edemiyor..Onun için en hayırlısı ikisinden de uzaklaşması, artık kafasını toparlamalı ve ayaklarının üstünde durmayı öğrenmeli ve Ahmete rüyayı söylemesi gerekiyor. Bununla dizi bitmez, ama ömrümüzü bitirirler....Ahmetle olmayı tercih eder ya da etmez...Beraber olmaması onun Ahmete aşık olmadığı anlamına da gelmez...

ergim
25-05-07, 09:19
ya arkadaslar benim imzamdaki sahnenin kaçıcı bölüme ait olduğunu bilen varmı ben bulamadım bu sahneyi hatırlıyorum ama hangi bölüm olduğunu unuttum şimdi izliycem ama youtube de bulaamdım hangi bölüm olduğunu bilen varsa söyleyebilirmi ???

penyes
25-05-07, 10:06
arkadaslar,
yazilanlari okudum.Fakat bir sey belirtmelim ki dizinin adi "hatirla sevgili".Malesefki o guzel ask dizinin ilk bolumlerinde kaldi gibi duruyor.Artik herkes bir sekilde mutlu mutsuz kendi yolunu cizecek.Ve muhtemelen Ahmetinde cocuklari olucak Yasonun da..Sanirim onlar birbirlerine asik olucak.Ikisinin yasayamadigi aski belkide onlara yasaticaklar.Yillar sonra karsilastiklarinda birbirlerine sadece hatirla sevgili diycekler herhalde.Dizinin gidisati ve bize hissettirilenler aynen boyle.Zaten Yasoyla Necdetin son kavgasi hic hosuma gitmadi.Biri degil ikiside sinirliydi.Insan hayal kirikligina ugradiysa incindiyse kavga eder.Bence Necdetle Yaso iliskisinin yolunu yapiyorlar....(Insallah ole degildir ama ole gibi duruyor):icon_sorr

elifk
25-05-07, 10:40
arkadaslar,
yazilanlari okudum.Fakat bir sey belirtmelim ki dizinin adi "hatirla sevgili".Malesefki o guzel ask dizinin ilk bolumlerinde kaldi gibi duruyor.Artik herkes bir sekilde mutlu mutsuz kendi yolunu cizecek.Ve muhtemelen Ahmetinde cocuklari olucak Yasonun da..Sanirim onlar birbirlerine asik olucak.Ikisinin yasayamadigi aski belkide onlara yasaticaklar.Yillar sonra karsilastiklarinda birbirlerine sadece hatirla sevgili diycekler herhalde.Dizinin gidisati ve bize hissettirilenler aynen boyle.Zaten Yasoyla Necdetin son kavgasi hic hosuma gitmadi.Biri degil ikiside sinirliydi.Insan hayal kirikligina ugradiysa incindiyse kavga eder.Bence Necdetle Yaso iliskisinin yolunu yapiyorlar....(Insallah ole degildir ama ole gibi duruyor):icon_sorr

umarım aralarında bi ilişkinin yolunu yapmıyorlardır... yasemının ahmetın nısanıyla nejdetın odasına gelısıyle, nejdetın artık kesınlıkle umit kalmadıgını anlayıp kendısını seven kadına gitmesi aynı sey bence... yasemının sıniri nejdete ve kızına kıyamayıp sevdıği adamı baska kadına resmen ittiği bi donemde nejdetin bu sekilde davranması olabılır bence... yani sankı bugune kadar o yuzunu gostermemıstı yasemını kaybederım dıyede simdi aylayla ahmet olunca rahatlamıs gıbı.... umarım ıkısı arasında ask ılıskı falan yasatmazlar bastan kurdukları kurguya tamamıyle ters duser cunki...

zeyneps
25-05-07, 11:27
ya arkadaslar benim imzamdaki sahnenin kaçıcı bölüme ait olduğunu bilen varmı ben bulamadım bu sahneyi hatırlıyorum ama hangi bölüm olduğunu unuttum şimdi izliycem ama youtube de bulaamdım hangi bölüm olduğunu bilen varsa söyleyebilirmi ???

canım bu en baş bölümlerden birinde 4,5 ya da 6 olabilir ama en baş bölümlerden birinde olduğunu biliyorum 4 olabilir ya büyük bi ihtimalle ....bu arada çok tatlı bi sahne ahhh Ahmedim ahhhhh ne mutluşmuş Yasemin 'de daha domatis haline gelmemiş şekerpareymiş :sad53: :img-in_lo

ergim
25-05-07, 12:06
canım bu en baş bölümlerden birinde 4,5 ya da 6 olabilir ama en baş bölümlerden birinde olduğunu biliyorum 4 olabilir ya büyük bi ihtimalle ....bu arada çok tatlı bi sahne ahhh Ahmedim ahhhhh ne mutluşmuş Yasemin 'de daha domatis haline gelmemiş şekerpareymiş :sad53: :img-in_lo

çok saol cnm hemen bakıyorum...:happy0064 :happy0064 :good:

penyes
25-05-07, 12:07
Elif evet yasonun ve neconun yaptigi davranis ayni aslinda.Sinirle kendilerini baskalarinin kollarina attilar.Yaso sansliydi cunku ne kadar kizsakta Neco olgun davrandi.Ama Guzide nasil davranicak bakalim Necoya karsilik vericek mi acaba ki ole duruyor.Ahmet Yaso aski cok zor bee biz cok bekler dururz daha.Belki tekrar birlestirir gibi yapicaklar ama sonucta gene ayiracaklar o kesin.Zaten ben bir yerlerde okumustum dizi 90 lara kadar gelicek yasoyla ahmetin (baskalarindan mi birbirlerinden mi bilmiyom)cocuklari cocuklarinin cocuklari olucak butun darbeleri falan gostericekler diye.Bakalim..........:icon_whis

ergim
25-05-07, 12:17
oleeeeeeeeeyyy buldum zeynepçim o sahneyi!!!
6. bölümdeymiş. çok güzel ya. ne kadar mutlulardı off çok duygulandım:(:(:(

penyes
25-05-07, 12:22
oleeeeeeeeeyyy buldum zeynepçim o sahneyi!!!
6. bölümdeymiş. çok güzel ya. ne kadar mutlulardı off çok duygulandım:(:(:(

kac mb ki?mail adresimi versem zipleyip bana gonderebilirmisin?:img-help:

ergim
25-05-07, 12:25
kac mb ki?mail adresimi versem zipleyip bana gonderebilirmisin?:img-help:

istersen özelden linki atabilirm sana :good:

penyes
25-05-07, 12:27
istersen özelden linki atabilirm sana :good:

linki bulurum bende cok yavas donuk donuk goruntu ondan solemistim.
olsun tskler.

spdr
25-05-07, 13:32
Neden mantıksız olsun bence mantıklı ben buna benzer bir dizi izlemiştim hatta ondan esinlenerek şunu yazmıştım daha önceki mesajlarımdan birinde;

Ben Güzideyle ilişki muhabbetlerini bilmiyordum.Güzidenin farklı bir amaç için diziye girdiğini sanmıştım.Güzide Necdet'e aşık olur.Necdet Güzideyi reddeder Yaseminde Necdet'in aşkının büyüklüğüne hayran olur,tabi bizlerde:img-in_lo Zamanla Yaseminde Necdet'e birşeyler hisseder,bu sırada Ahmet Ayla ile evlenir ama mutlu olamaz.Ayrılmak ister her zaman Yasemini sever.Rüya'nın kızı olduğunu öğrenir ve Yasemine dönmek ister.Bu kez Yasemin'in kafası karışıktır.Ahmet ve Necdet arasında seçim yapmakta zorlanır ve sonunda Necdet'e aşık olduğunu anlar.Ahmet sevdiği kadına kavuşamaz ama Rüyasına kavuşur.Böyle olsaydı orjinal olmaz mıydı?Ben bir insanın ikinci kez aşık olacağına inanıyorum belki birçoğunuz bu hikayeyi beğenmeyebilirsiniz ama bence kalıplaşmış senaryolardan farklı,çok büyük,tutkulu, çok çok farklı bir aşk izleyebilirdik.Ama yine aynı senaryolar,aynı benzer hikayelerde ısrar ediyorlar hem senaristler,hem de izleyiciler:icon_whis

Güzide ile ilgili düşüncelerim farklıydı olmadı ama hikayenin böyle olmasını isterdim en azından farklı bir aşk hikayesi izlemiş olurduk.İzlediğim dizinin adı Dawson's Creek orada da kız ilk önce çocukluktan beri sevdiği kişiye aşıktı onunla ilgili hayalleri vardı(aşkının karşılığını da buldu) ama hayat ona farklı bir yol çizdi ve dizinin sonunda onun en yakın arkadaşını seçti(zaman içinde ona da aşık olmuştu) ve dizinin sonunda çocukluk arkadaşı hala bu kıza aşıktı.Ben bu sonu çok beğenmiştim,farklı gelmişti bana ve o ikinci çocuğun(Adı Pacey:)) aşkına hayran olmuştum:img-in_loBu dizide de Necdet'in aşkından çok etkilendim:img-blush belki de bu yüzden bu dizide de öyle olmasını istiyorum:img-wink:

ben hikayenin bu şekilde devam etmesini istemezdim..
haklısınız farklı olurdu..
ama bence ahmetle yasemin bu sezonun sonunda birleşse ve o şekilde devam etse de çok farklı olurdu..
şimdiye kadar izlediğim bu şekildeki dizilerden hemen hemen hiçbirinde birbirini sevenlerin beraber olduktan sonraki hallerini izlemedik...
yani genelde başroller birleşince dizi biter yaa..
ben bunun kesinlikle öyle olmasını istemem..
ha dizinin adı hatırla sevgili..
o yüzden hiç kavuşamayacaklar diye de düşünülebilir..
ama bence zaten yeteri kadar ayrılık oldu ve hatırlama zamanları geldi de geçiyor bile:hıh
malum çocuklar-çocukların çocukları da yaseminle ahmetten olsun..
asıl böyle bişi olursa şaşırırım ben şahsen:img-yes:

elifk
25-05-07, 13:43
Elif evet yasonun ve neconun yaptigi davranis ayni aslinda.Sinirle kendilerini baskalarinin kollarina attilar.Yaso sansliydi cunku ne kadar kizsakta Neco olgun davrandi.Ama Guzide nasil davranicak bakalim Necoya karsilik vericek mi acaba ki ole duruyor.Ahmet Yaso aski cok zor bee biz cok bekler dururz daha.Belki tekrar birlestirir gibi yapicaklar ama sonucta gene ayiracaklar o kesin.Zaten ben bir yerlerde okumustum dizi 90 lara kadar gelicek yasoyla ahmetin (baskalarindan mi birbirlerinden mi bilmiyom)cocuklari cocuklarinin cocuklari olucak butun darbeleri falan gostericekler diye.Bakalim..........:icon_whis

bence guzide nejdetınde ona ilgisi oldugunu dusunerek karsılık verecek ama bısekılde belkı nejdetın pısmanlıgını yada yasemıne sevgısını anlıycak dolaYIsıylada kullanıldıgını bu yuzden ıstıfa etmeye kalkacak...bende ahmetle yasemın hemen beraber olsun ıstıyorum ama dızı formatı ıcınde oyle yapmayacaklardır hatta muhtemel 80lerde ruyanın basının agrıdıgını belkıde yargılandıgını falan goruruz ahmette avukat belkı ozaman savcı falan olur... yasemın odurumda soyler belkıde ama umarım oyle yapmazlar zaten 6sene ayrı gecırmısler umarım bı 12sene daha bekletmezler

arzu-başak
25-05-07, 13:43
ama bence ahmetle yasemin bu sezonun sonunda birleşse ve o şekilde devam etse de çok farklı olurdu..
şimdiye kadar izlediğim bu şekildeki dizilerden hemen hemen hiçbirinde birbirini sevenlerin beraber olduktan sonraki hallerini izlemedik...
ama bence zaten yeteri kadar ayrılık oldu ve hatırlama zamanları geldi de geçiyor bile:hıh

herkese merhaba..bu söylediklerine tamamen katılıyorum...şuana kadar izlediğim dizilerde hep 3.kişiler oldu dolayısyla ayrılık oldu...son bölümde sevenler birleşti ve bitti...ama seninde dediğin gibi insan birbirini sevenlerin birleştikten sonraki hallerini görmek istiyor..o süreci görmek istiyor..yine kusuruma bakmayın ama çgo örnek vericem...çünkü hakikaten ordaki ilişki çok farklıydı..iki birbirne aşık olan isanın evlilik süreclerini izledik...tarışmalarını,sevinçlerini,hüzünlerini.. ..bunu izlemek daha keyifli...
tabi bu dizide benim için hiç önemli değil ahmetle yasminin birleşmesi..hatta mümkünse birleşmesinler...her zaman söylediğim gibi....insan sevenlerin birleşmesini...birbirlerinden ayrı olduklarında mutsuz olacaklarından...hayatın onsuz bir anlamı olmadığından kısacası acı çektiğinden birleşmelerini ister..ama burda sanki tek taraflıymış gibi...acı çeken bir taraf var diğeri böylede çok mutlu o yüzden birleşmeselerde olur....

ASKİLHAN
25-05-07, 14:28

Ben bu düşünceye katılmıyorum.Eğer öyle olsa çp,ok güzel olurdu.Bıktım artık Yaşemin in saçma sapan ağlamalrından kıro kıro bakmalarınmdan Aynı şekilde Ahmet'de dudaklar büzülmüşş..İğrenç yaa..

penyes
25-05-07, 14:42
tamam yaso cok agladi da ahmet kac kere dudaklarini bukup konustu ki?yani o kadar kotu degil sanirsam durum.birlessinler birlessinler yaw..yazik onlara ruyay..bu aksam neler olucak cok merak ediyorum ama cok reklam koyuyorlar ya fenalik geliyo izlerken..:icon_whis

CerenDuru
25-05-07, 16:51
diziyi sürekli izliyorum ama ilk kez mesaj yazıyorum

öncelikle bir ricam var zor yıllar şarkısının kaval versiyonunu bir türlü bulamadım bilgisayarında oolan bir arkadaş bana gönderirse çok sevinirim

necdetten çok sıkıldım artık gerçek hayatta asla bir erkeğin yapmayacağı şeyler bunlar bence yeter artık bence barışmalı yasemin ve ahmet:happy0064

askasurguncu
25-05-07, 17:14
diziyi sürekli izliyorum ama ilk kez mesaj yazıyorum

öncelikle bir ricam var zor yıllar şarkısının kaval versiyonunu bir türlü bulamadım bilgisayarında oolan bir arkadaş bana gönderirse çok sevinirim

necdetten çok sıkıldım artık gerçek hayatta asla bir erkeğin yapmayacağı şeyler bunlar bence yeter artık bence barışmalı yasemin ve ahmet:happy0064

bencede artik yeter
yasemin ve ahmet artik kavusmalii

şilimsi
25-05-07, 17:19
ahmet sevdiği kadına kavuşmayı hak ediyor..ama yasemin hak etmiyor..ahmetin birleşmek için katettiği bütün yolların önüne taş koydu yasemin..ne taşı dağ dikti resmen..
şimdi mutlu olmayı hak etmiyor..ama hak etmediği gibi etrafındakileride karanlığa sürüklüyor..
ne zaman biter bu hiç bilmiyorumm ama bitmesi gerektiği kesin!:img-yes:

gizoti
25-05-07, 17:33
ahmet sevdiği kadına kavuşmayı hak ediyor..ama yasemin hak etmiyor..ahmetin birleşmek için katettiği bütün yolların önüne taş koydu yasemin..ne taşı dağ dikti resmen..
şimdi mutlu olmayı hak etmiyor..ama hak etmediği gibi etrafındakileride karanlığa sürüklüyor..
ne zaman biter bu hiç bilmiyorumm ama bitmesi gerektiği kesin!:img-yes:

Çok haklısın canım...Hem Necdet i hem de Ahmet i üzüyor böyle yaparak...Artık Ahmet i de Ayla ile evlenmeye mecbur bıraktı gibi birşya oldu...Ahmet inat olsun diye yaptı zaten...Ama artık bitsin şu...Ayrıca Rüya ya da yazık gerçek babasından uzak kalıyor...Ahmet te kızının olduğunu bile bilmiyorr:icon_sorr

şilimsi
25-05-07, 17:39
yasemin zaten değişik bişey yaa..yan,i onun isminin önüne getirecek bir sıfat bulamıyorum ben..
öyle bişey ki yani ahmetin hayatından çıkarken bile gider ayak adamın hayatını mahvediyor!..ahmetin hiç aklında olmamasına rağmen aylayla evlendiriyor adamcağızı..üstüne üstlük necdetle birlikte olmak istiyor..onuda bıraktımm necdetle kavga ederken istemeynde sendin diyor..ya bir insan kendini bu kadar küçültmeyi nasıl başarabilir..aklım almıyor!
bir kere kadınlık gururu denen bişey var..onu bir kenara attım her insanda olması gereken normal gurur var bir de..yaseminin içinde bir gram bile kalmamış ama ondan:img-pilot..

hacivatiye
25-05-07, 17:40
Necdet’in Güzide ile ilişkisi başlamıştır.[/B[B]] Necdet eve çok geç vakit gelir.
kaçınılmaz son.

zaten bunu ayladan duymak onu yeterince üzdü. sonunda artık necdette pes edecek sevdiği kadına ilk defa sesini yükseltecek.

başka ne olabilir ki??,

artık tamamen boşandılar demek ki.keriman bunu duyunca ümitlenir mi acaba??

güzide yaptıklarından dolayı pişmanlık duyacak belli ki.

bakalım ahmet ne yapacak??

acaba güzide ile beraber mi görecek necdeti?? sürpriz derken başka ne olabilir ki? ya da onları konuşurken duyacak.

OXFORD
25-05-07, 17:42
valla bu konuda şilimsi tamamen katılıyorum

ben artık just ahmet:img-hyste sloganını benimsiyorum ama bu bölüm içinde reklama göre konuşarak yasemin ve necdetin kavga sahnesini çok merak ediyorum.içim acıdı rüyaya o gözleri yaşlı siz kavga ediyorsunuz dediği yerde.
ve söylemeden geçemicem ağlayınca onca laf ediliyor edenlerden biri benim ki haklıyız neyse ama beren saat o kavga sahnesinde fragmanda çok hoşuma gitti.umarım sahne boyunca böyle olur da yasemin-necdet kavgasını gerçekten güzel bir oyunla izleriz.okan yalabık'a zaten birşey demiyorum onun oyunculuğuna söz yok.

Messa
25-05-07, 17:43
Dizinin eski tadından malesef eser yok. Saçmalamaya devam eden senaryo iyice sıkmaya başladı ve bence bu gidişle dizinin ömrü uzun olmaz.
İlk dönem ne kadar güzel bir diziydi izlediğimiz bölümler az bile geliyordu ve forumdan da anlaşılıyor bu durum. Yazık diyorum.

ergim
25-05-07, 17:45
ya bu süpriz büyük olasılıkla pastanede güzide ve necdeti görmesi olacak zaten necdeti görmeye gittiğinde diyo. necdetle ilgili bişey olduğu kesin ama bence yasemin bıcırık bıcırık yanına gittiğinde necdet boşanmak istediğini falan söylese tam süper olur artık.
ama ben asıl necdetle yasemin boşanırsa ahmetin tepkisini merak ediyorum ne yapar acaba aylayla evlenmekten vazgeçermi?? oofff ahmet vazgeçsede ayla psikopatı ahmetin yakasını bırakmaz kii... off bu dizide hep kötü şeyler ahmetimizin başına geliyo ama yaaaa!!!:(:(:(

masumcikolatam
25-05-07, 17:46
slm arkadaşlar
artık bende yasemin ve ahmetin kavuşmalarını istıyorum biz o güzel aşkı seyretmek istıyoruzz

güzideye uyuz oluyorum

gizoti
25-05-07, 17:46
yasemin zaten değişik bişey yaa..yan,i onun isminin önüne getirecek bir sıfat bulamıyorum ben..
öyle bişey ki yani ahmetin hayatından çıkarken bile gider ayak adamın hayatını mahvediyor!..ahmetin hiç aklında olmamasına rağmen aylayla evlendiriyor adamcağızı..üstüne üstlük necdetle birlikte olmak istiyor..onuda bıraktımm necdetle kavga ederken istemeynde sendin diyor..ya bir insan kendini bu kadar küçültmeyi nasıl başarabilir..aklım almıyor!
bir kere kadınlık gururu denen bişey var..onu bir kenara attım her insanda olması gereken normal gurur var bir de..yaseminin içinde bir gram bile kalmamış ama ondan:img-pilot..

Ayyy Şevval biz seninle aynı düşünceleri paylaşıyoruz...HAyatından çıkacağım diyor sonra adamın nişanına geliyorr...Offf offf...Ahmet te zavallım ne yapacağını şaşırdı yaaa...Bide Necdet i kullanıyor mutlu olmak için inanmıyorum yaa...Bu kadarına da pess...Başlarda Yasemin i çokk seviyordum ama sonlara doğru Ahmet i üzmeye başlayınca soğudum artık...Onda gurur filan olduğunu sanmıyorum...:icon_sorr

ergim
25-05-07, 17:49
Dizinin eski tadından malesef eser yok. Saçmalamaya devam eden senaryo iyice sıkmaya başladı ve bence bu gidişle dizinin ömrü uzun olmaz.
İlk dönem ne kadar güzel bir diziydi izlediğimiz bölümler az bile geliyordu ve forumdan da anlaşılıyor bu durum. Yazık diyorum.

sana katılıyorum. yazık oldu diziye. ilk dönemler forum bundan çok daha dolu olurdu. dizimizin fanları azaldı artık.zaten şu aralar başroller hiç dengeli değil dizide. sürekli necdeti ya da yasemini görmekten çok sıkıldım. :img-cool2

ergim
25-05-07, 17:51
bende yasemini en başlarda çok seviyodum. artık gıcık oluyorum. ya gurur da geçtim kalpsizin teki o ya. insan çocuğunu babasına nasıl söylemez. böyle büyük bi vicdan azabıyla nasıl yaşanır anlamıyorum ya. :(:(:(

gizoti
25-05-07, 17:53
valla bu konuda şilimsi tamamen katılıyorum

ben artık just ahmet:img-hyste sloganını benimsiyorum ama bu bölüm içinde reklama göre konuşarak yasemin ve necdetin kavga sahnesini çok merak ediyorum.içim acıdı rüyaya o gözleri yaşlı siz kavga ediyorsunuz dediği yerde.
ve söylemeden geçemicem ağlayınca onca laf ediliyor edenlerden biri benim ki haklıyız neyse ama beren saat o kavga sahnesinde fragmanda çok hoşuma gitti.umarım sahne boyunca böyle olur da yasemin-necdet kavgasını gerçekten güzel bir oyunla izleriz.okan yalabık'a zaten birşey demiyorum onun oyunculuğuna söz yok.

Zaten Yasemin ve Necdet kavga ede ede kurudular...Artık kavga edecek neden bulamıyolar kiii...:img-hyste Acaba nasıl etsem diye düşünüyorlarr...:img-hyste Zavallı Ahmet im...Zavallı Rüya m baba kız acı çekiyorlar...Birleşsinler artık...Bir ara bir yerde özet okumuştumm diziyi kapsayan bir özet...Sanırım Ayla ve Ahmet evlenince Ayla nın bir hastalığı varmış çocuğu olmuyormuş...Ahmet kahroluyomuşş...(Hep öle zaten:icon_sorr )Sonra Rüya nın onun kızı olduğunu öğreniyormuş...Ne kadar doğru bilemem...

ergim
25-05-07, 17:55
ya bidde cansel elçinin bi röportajında yaseminin çocuklarının çocukları falan olcak diyodu. e ne zaman kavuşçak bunlar ya 70 yaşında mı? yuh derim artık. inş. o zamana kadar uzatmazlarda bizde kahrolmayız. yok canım o kadar da saçmalamazlar herhalde

Messa
25-05-07, 17:56
sana katılıyorum. yazık oldu diziye. ilk dönemler forum bundan çok daha dolu olurdu. dizimizin fanları azaldı artık.zaten şu aralar başroller hiç dengeli değil dizide. sürekli necdeti ya da yasemini görmekten çok sıkıldım. :img-cool2

Dizi bundan sonra bence şöyle devam etmeli. Necdet ve Güzide ilişkisi başlamış zaten buna yapacak birşeyimiz yok zaten bende destekliyorum bu ilişkiyi Necdet daha nereye kadar bekleyecek Yasemin'i. Necdet, mantıklı biri olarak Güzide ile ilişkisi devam ederken Yasemin ile evli kalamayacağını düşünür herhalde ve boşanma kararı alsınlar ortak olarak. Rüyanın velayeti Yaseminde kalsın ve şuan oturdukları ev'de Yasemin ve Rüyaya kalsın.

Diğer yandan AHmet ve Ayla evlensinler ama mutlu olamasınlar (zaten mutlu olacaklarına hiç ihtimal vermiyorum) evlilikleri çekilmez bir hal alsın. Boşanmaya karar versinler ama Yasemin ve Necdet'in boşanmasından en az 1-2 yıl sonra olsun ki, tepki çekmesinler. Daha sonra zamanla Yasemin alıştıra alıştıra ahmet'e Rüyanın onun kızı olduğunu söylesin. Ahmet dna testi falan yaptırsın sonra Rüyanın velayetini alsın ama Rüya annemsiz duramam vs desin. Ahmet ve Yasemin böyle olmayacağına karar versinler ve evlensinler. Düğünlerine Güzide ve Necdet'te katılsınlar. G&N mutlu olsunlar. Rüya, Necdet'i de babası bilsin ahmet'i de ama zamanla gerçeği öğrensin... Diğer yandan'da A&YR mutlu olsunlar. Ayla'da kendine uygun birini bulsun mesela ahmet'in Fakültedeki arkadaşları fena değildi. :img-hyste

gizoti
25-05-07, 17:57
bende yasemini en başlarda çok seviyodum. artık gıcık oluyorum. ya gurur da geçtim kalpsizin teki o ya. insan çocuğunu babasına nasıl söylemez. böyle büyük bi vicdan azabıyla nasıl yaşanır anlamıyorum ya. :(:(:(

Bide Ahmet le felan kavga edince gidiyo rüyaya bağırıyoo...:icon_sorr Üffff...
Bir keresinde Rüya ya bağırdı...Çabuk odana çık dedim diyee...Rüya da sen ne biçim annesin.Bana niye bağırıyorsun dedi zavallı:(:( Sonra Yasemin yine üzüldü felan...Yine iş Necdet e düştü tabiii...

şilimsi
25-05-07, 18:00
evet özge ablacım yasemin kavga sahnesinde baya gerçekçiydi..bana göre ondan beklenmeyecek bir performans:icon_whis..
ama benim yasoda anlamadığım birşey daha var..
kız haklı olunca hakkını aramaz haksız olunca zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışır..
annesinin kendisinden mektubu sakladığını öğrendiğinde iki bağırdı 3 gün sonra boynuna atladı..
necdet haklı bir sebepten dolayı kavga çıkarıyor bu seferde ona esip gürlüyor..
gücü bir tek ona mı yetriyor anlamadım ki:img-pilot..
gizemcim..canım aklın yolu birdir diye buna derler herhalde..görüyoruz ki söylüyoruz..di mi ama:)
karaktersiz işte ne diyim yani..necdet kendisini seviyor ya kolay lokma diye yaklaştı ona mutlu olmak için(!) bak dikkatini çekerimnecdeti mutlu etmek için değil kendisi mutlu olmak için ama sert kayaya tosladı bu sefer..necdetinde gözündeki perde kalktı!sonunda yani..

ergim
25-05-07, 18:01
Dizi bundan sonra bence şöyle devam etmeli. Necdet ve Güzide ilişkisi başlamış zaten buna yapacak birşeyimiz yok zaten bende destekliyorum bu ilişkiyi Necdet daha nereye kadar bekleyecek Yasemin'i. Necdet, mantıklı biri olarak Güzide ile ilişkisi devam ederken Yasemin ile evli kalamayacağını düşünür herhalde ve boşanma kararı alsınlar ortak olarak. Rüyanın velayeti Yaseminde kalsın ve şuan oturdukları ev'de Yasemin ve Rüyaya kalsın.

Diğer yandan AHmet ve Ayla evlensinler ama mutlu olamasınlar (zaten mutlu olacaklarına hiç ihtimal vermiyorum) evlilikleri çekilmez bir hal alsın. Boşanmaya karar versinler ama Yasemin ve Necdet'in boşanmasından en az 1-2 yıl sonra olsun ki, tepki çekmesinler. Daha sonra zamanla Yasemin alıştıra alıştıra ahmet'e Rüyanın onun kızı olduğunu söylesin. Ahmet dna testi falan yaptırsın sonra Rüyanın velayetini alsın ama Rüya annemsiz duramam vs desin. Ahmet ve Yasemin böyle olmayacağına karar versinler ve evlensinler. Düğünlerine Güzide ve Necdet'te katılsınlar. G&N mutlu olsunlar. Rüya, Necdet'i de babası bilsin ahmet'i de ama zamanla gerçeği öğrensin... Diğer yandan'da A&YR mutlu olsunlar. Ayla'da kendine uygun birini bulsun mesela ahmet'in Fakültedeki arkadaşları fena değildi. :img-hyste

süpersin ya ama bu olaylar hızlı gelişsin daha fazla üzülmesin aamedd:happy0064

gizoti
25-05-07, 18:03
gizemcim..canım aklın yolu birdir diye buna derler herhalde..görüyoruz ki söylüyoruz..di mi ama
karaktersiz işte ne diyim yani..necdet kendisini seviyor ya kolay lokma diye yaklaştı ona mutlu olmak için(!) bak dikkatini çekerimnecdeti mutlu etmek için değil kendisi mutlu olmak için ama sert kayaya tosladı bu sefer..necdetinde gözündeki perde kalktı!sonunda yani..
Bugün 17:57Haklısın canım sert kayaya tosladı Yasemin bide diyorki niye anlayamadım başından beri beni sevdiğinii...Yok yok bu böyle devam etmemelii...Necdet in Güzide ile yakınlaşmasını istiyorum...Eminim ki GÜzide onu mutlu eder...Ama Yasemin değilll...Sadece kendi mutluluğunu düşünüyor...

Messa
25-05-07, 18:03
süpersin ya ama bu olaylar hızlı gelişsin daha fazla üzülmesin aamedd:happy0064

Hızlı gelişse biraz saçmalık olur. Merak etme daha gençler...:img-hyste Bunların hepsi 4 yıl'da olsa fazla birşey kaybetmemiş olurlar.

askasurguncu
25-05-07, 18:05
yasemini bekleyen supriz ya guzideyi ve nejoyu konusurken gorecek veya baska turlu:icon_whis veya nejo yasonun odul kazandigini ogrenip ona supriz hazirlamis olabilir

ergim
25-05-07, 18:07
yasemini bekleyen supriz ya guzideyi ve nejoyu konusurken gorecek veya baska turlu:icon_whis veya nejo yasonun odul kazandigini ogrenip ona supriz hazirlamis olabilir

yok bence necdet süpriz yapmaz artık. hele o büyük kavgadan sonra yapacağını hiç sanmıyorum. aman yapmasın da zaten. bence kesin güzideyle necoyu görcek.

gizoti
25-05-07, 18:11
Bence de Güzide ve Neco yu konuşurken görecek ve bu ona bayağı ağır bir süpriz olacakkk...

askasurguncu
25-05-07, 18:17
Bence de Güzide ve Neco yu konuşurken görecek ve bu ona bayağı ağır bir süpriz olacakkk...

ama guzel supriz olacak
sonrada ins direkt bosanmaya :happy0064

şilimsi
25-05-07, 18:20
yasemin boşanmaz ki..bu seferde kıskançlık damarı tutar allah bilir..yani yasemin bu belli olmuyor sağı solu bildiğiniz üzere:)
ama gönül ister ki boşansınlar..necdet güzideyle mutlu olsun..
ee ama ahmet nasıl nişanı bozupta evlilikten vazgeçecek..tabi yaseminin boşandığını öğrenince içindeki umut bin kat daha artacak ve anında nişanı atacak:img-wink:ama bunu yapmaz ahmet..sanmıyorum..sen bana yaşattın şimdide se yaşa diyerek yasonun gözünün önünde evlenecek..eğer ilki gibi olursa eğer iş işten geçmiş olur mu orasını bilemem..!

OXFORD
25-05-07, 18:30
ahmet'in bu kadar intikamcı biri olduğunu düşünmüyorum açıkçası.yıllar sonra bile gel gidelim diyebildi gözünün önünde evlenen sevdiği kadına.
ama bir yandan da doğru onun sözleri yüzünden aylanın teklifini kabul etti gene de aylayı gerçekten taktir ediyordu ve yaseminin inatla resmen git evlen demesi üzerine nişanlanması da gayet doğaldı.
ama yaseminin ona bir umut vermesi ahmet için bazı şeyleri unutmasını sağğlıyabilir.çünkü senaristler ahmet karakterini hep yaseminin peşinden koşan biri olarak yazmaya devam ediyorlar.

gizoti
25-05-07, 18:31
yasemin boşanmaz ki..bu seferde kıskançlık damarı tutar allah bilir..yani yasemin bu belli olmuyor sağı solu bildiğiniz üzere:)
ama gönül ister ki boşansınlar..necdet güzideyle mutlu olsun..
ee ama ahmet nasıl nişanı bozupta evlilikten vazgeçecek..tabi yaseminin boşandığını öğrenince içindeki umut bin kat daha artacak ve anında nişanı atacak:img-wink:ama bunu yapmaz ahmet..sanmıyorum..sen bana yaşattın şimdide se yaşa diyerek yasonun gözünün önünde evlenecek..eğer ilki gibi olursa eğer iş işten geçmiş olur mu orasını bilemem..!

Bence Ahmet yapmaz öyle birşey...Hem işi inata bindirir hem de Ayla yı düşünür...Zavallı Ahmet kendinden çok başkalarını düşünüyo dimii...:icon_sorr Yasemin inşallah boşanırr...Sanmıyorum ama...Şimdi de Yasemin üzülsün de görsün Ahmet neler neler çakti...

şilimsi
25-05-07, 18:44
ya ahmetin intikamcı olmadığını bende çok iyi biliyorum..hatta oraya yazıcaktımda unutmuşum..kendisi için aylayı kullanmaz diye..
ama bunca şeyden sonr ahmetin yaseminin ipiyle kuyuya inilmeyeceğini anlamış olması lazım yani..o yüzden boşanma durumunu görmezden gelmeye çalışarak evlenebilir diye düşündüm ben..

hilal...
25-05-07, 18:51
ya bü bölüm nejdet yasemindn boşanmak isticekkk...ya bide yasemine çok yükleniosunuz sonuçta nejdet üsteledi evlenelim diie rüyayada babalık yapmasaydı ozamnn...tmm nejdet de fedakar biri ama zatn demişti bi gün birini sewersem sana sölerim diee

OXFORD
25-05-07, 19:02
iyi de sevgili hilal biri bize çok yüklendi ısrar etti diye o kişiyle evlenmemiz mi gerekir.yasemin kolay olanı seçti bence.ve en ufak birşeyde de yolundan döncek gibi duruyor.

hilal...
25-05-07, 19:05
ya bide onun yernde kendinizin olduğunu düşünün...şimdi bile babasız çocuk büyütene laf ediolar...ozaman hayli hayli edrler...ayrıca burda suç ahmet ve yaseminin annelerindeydiii...biri geldiğini sölese..biride mektubu sölese bu drmlara gelnmezdi ve şuan bunlar konuşulmazdııı

gizoti
25-05-07, 19:12
ya bide onun yernde kendinizin olduğunu düşünün...şimdi bile babasız çocuk büyütene laf ediolar...ozaman hayli hayli edrler...ayrıca burda suç ahmet ve yaseminin annelerindeydiii...biri geldiğini sölese..biride mektubu sölese bu drmlara gelnmezdi ve şuan bunlar konuşulmazdııı

Tamam sen de haklısın en önemli suç Ahmet ve Yasemin in annesinde ama Yasemin hemen hiç Ahmet in gelme umudunu düşünmeden evlenmeye kalktı...Biz zaten buna itiraz ediyoruzz...Peki bunu da geçelim kenini sen de Ahmet in yerine koy...Daha kızı mı var hiç birşey bilmiyor yanii...Hem de Yasemin i çok sevdiği halde onun lafları üzerine Ayla ile evleniyorr...Ayrıca Yasemin Ahmet e kızın göstermiyor,Necdet ten Rüya ya babalık yapmasını istiyor sonra da bir mektup bırakıp kaçmaya çalışıyorr...

hilal...
25-05-07, 19:16
harbidn snde haklısındaa...nese tartışmayalım sonuçta dizi buu nasılsa ahmetle yasemin evlenirr

şilimsi
25-05-07, 19:17
hilal canımm annelerde tabiki suç var ama emin ol bundan çok daha farklı bir durumda olmazlardı anneleri söylesyedi..çünkü yasemin babaları arasındaki sorunu idam olayını falan bahane edecekti yine evlenemeyeceklerdi..
ama doğru yasemin bebeği söyleseydi mecburen bir evlilik yapılacaktı!
ya yasemin aşkı için kılını kıpırdatmazken ahmetin bu kadar çabalamasına kahroluyorum ben..hak edicek biri için uğraşsa gam yemicem ama böyleside fazla yani!

gizoti
25-05-07, 19:18
harbidn snde haklısındaa...nese tartışmayalım sonuçta dizi buu nasılsa ahmetle yasemin evlenirr

Zaten tartışmıyoruz fikirlerimi paylaşıyoruz sadece:img-yes: İnşallah senin dediğin gibi olur canım yoksa kalp krizi geçireceğim...:icon_sorr Bunun sonununda Kırık Kanatlar gibi olmasını istemiyorum.Mutlu son olsun:img-yes:

Sinem90
merhaba kuzucuklarım...:img-blush
geri sayfalara bakamadım.şimdi çok vaktimi alır.:icon_whis
özeti okudum ve fragmanı izledim.ama nedense hiçbir şey hissetmedim.:icon_whis çgo olamadı dizi.:icon_sorr bu malzeme işin ustalarında olacaktı ki görecektiniz siz.o zaman çok güzel şeyler çıkabilirdi.bu konuda çağan ırmak favorim.onun bu dizide parmağının olmasını isterdim.eminim daha farklı olurdu dizi.:img-yes: artık beni ilgilendiren tek şey sivim ve meemed.onlar olmasaydı diziyi çoktan bırakmıştım.:icon_whis
deniz gezmişle ilgili bişey öğrendim.küçük bir çocukken fırından aldığı ekmekleri ailesinden gizli olarak yoksul arkadaşlarına dağıtırmış.:img-blush ayrıca anneannesinin ayakkabılarını giyerek aynı arkadaşlarına onun maaşını dağıtırmış.daha küçükken farklı olduğunu belli etmiş.şimdi hangi çocuk yapar onun yaptığını?:icon_whis

şilimsi

bak ona hiç ama hiç emin olma işte:img-hyste
80 yaşında evlenseler kaç yazar allah aşkına..ikinci bahar bile olmaz ki oo:img-hyste

gizoti
25-05-07, 19:21
hilal canımm annelerde tabiki suç var ama emin ol bundan çok daha farklı bir durumda olmazlardı anneleri söylesyedi..çünkü yasemin babaları arasındaki sorunu idam olayını falan bahane edecekti yine evlenemeyeceklerdi..
ama doğru yasemin bebeği söyleseydi mecburen bir evlilik yapılacaktı!
ya yasemin aşkı için kılını kıpırdatmazken ahmetin bu kadar çabalamasına kahroluyorum ben..hak edicek biri için uğraşsa gam yemicem ama böyleside fazla yani!

Çok doğru söylüyorsun canım...Ama Ahmet in Ayla ile evlenmesini de istemiyorum.Onunla mutlu olamazzz...:icon_sorr Yasemin Ahmet i başlarda çok seviyodu.Çocukluğundan beri de sevmiş beklemiş.Bir kaç hafta bekleyemedi mi Ahmet i?Biraz o da uğraşsa aşkları için ne güzel olacak...Ahmetim mahfoldu yaaa...:icon_sorr

şilimsi
25-05-07, 19:35
zaten yasemin uğraşsa bu kadar insan ondan nefret etmez ya da nasıl desem ona takık olmaz..
ama görüldüğü gibi tek çabalayan ahmet ahmet ve yine ahmet!
platonik aşk gibi mübarek..biri sevdiği kadına kavuşmak için akla karayı seçsin..diğeri bir eli yağda bir eli balda mutlu mesut yaşasın..
ya insanın içi acır bir kere!rüyaya her baktığında ahmeti görmesi gerekmiyor mu onun kızı sonuçta..ama tık yok..rahat rahat necdet için babası diyebiliyor..
ehh soruyorum o zaman:böyle bir insandan ne beklenebilir ki?!

gizoti
25-05-07, 19:39
Çok haklısın canım...Bizim dizinin başlarında olan aşık Yaseminimiz gitti yerine kötü aşık geldi...Ben anladım ki Yasemin olgunlaştıkça huyları da değişiyorr...Üfffff Ahmetim üüfff zavllım benim...Neler çektiii...Yasemin bi de diyoki hiç yaşamamış gibi o yaza geri dönelim...Nasıl ya bu kadar kolay mı bu?????

şilimsi
25-05-07, 19:48
yasemin için evet kolay..çünkü zaten oturmuş bir düzeni var kolayca unutup alışabilir..
ama ahmet??
onu hiç düşünmüyor işte..varsa yoksa kendisi bazende necdet için bişeyler yapıyor..
ama görücek o yaşattıklarının nasıl acı şeyler olduğunu..necdet tattıracak çünkü ona herşeyi...

cerenimo_
25-05-07, 20:55
bölüme çok az kaldı ama malesef eski bölümlerdeki heyecanı bulmaıyorum son zamanlarda... çok sığ bi dizi olmaya başladı senaristler lütfen duyun artık sesimizi!!!!

badger
25-05-07, 21:27
Umarım Yasemin necdetle güzideyi samimi görür ve bunu sonunda necdetten ayrılmaya karar verir, tıpkı annesi gibi..ve kendine Rüyayla hayat kurmaya karar verip, artık ayaklarının üstünde yaptıklarının artık sorumluluklarını alır ve olgunlaşmaya başlar.

iReMJeLiBoN
25-05-07, 21:46
aksamki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.. özellikle deniz defne ve yasemnn necdet ve güzideyi gördügü sahneleri..

Biran önce başLasa.. acıklı sahneler olsada agLasam:P :))

gizoti
25-05-07, 21:49
aksamki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.. özellikle deniz defne ve yasemnn necdet ve güzideyi gördügü sahneleri..

Biran önce başLasa.. acıklı sahneler olsada agLasam:P :))

Evet yaa biran önce başlasınnn...Çokk merak ediyorum neler olacakkk...Çok sabırsızım ben yaaa...Kanımca Yasemin i çokk kötü şeyler bekliorr....

şilimsi
25-05-07, 22:03
yasemini kötü şeyler bekliyor ama pek bir etki etmiyor..
beklentilerimizin hiç biri karşılanmadığı için..
ama bakalım görücez..neler olucakk..

gozdeyamur
25-05-07, 22:10
hadiiiii başlasıın artıkkk!!!!! güzide ve necdet neler yaşayacak meraktan ölüyorum!

Dilara03
25-05-07, 22:11
defne denizi çok merak ediyorum hasret kaldık onların sahnelerine

ben yaseminde hiç suç bulmuyorum herkes ona yükleniyo ama olaylar onu bunları yapmaya itti

bonanza is back
25-05-07, 22:36
eve simdi geldim'aralarinda bisey yasandimi?

sinope
25-05-07, 22:39
eve simdi geldim'aralarinda bisey yasandimi?

bonanza aralarinda bir sey gecip gecmedigini gostermediler(ama kara borulce guzidenin sabahlik ustunde olduguna gore demekki .....) buyuk bir ihtimalle:img-in_lo :img-in_lo
necdetin yuz ifadesinde cok aci cekiyor,pismanlik gibi bir hal vardi:img-wink:
kesin guzideyle-necdet:img-in_lo :img-in_lo

NiliWerda
25-05-07, 22:54
hehe ruya cok tatliydi ya siz kavgami ediyonuz deyisi falan:D:D
sonra onlar baristirmasi cok sekerdi:img-in_lo
ya su guzidede hareketler ne boyle ya?
ne bekliyoduki necdetin ona karsilikmi verecegini bekliyodu?

şilimsi
25-05-07, 22:55
ışık&yaşar konuşması güzeldi..
ışık'ın ilk kez oyunculuğunu bu kadar beğendim..
necdetle güzideye yorum yok!:)
denizle defnede çok şirindi..
ahmetin ders anlatışıda:img-blush
rıza amcamda oda yapmışş:img-hyste..VU HUU!:)

Melal
25-05-07, 22:55
Necdet ve Güzide arasında birşeyler olduğu aşikar.
Garibim Necdet Yasemin'le birlikte olabilmeyi hayal ederken Güzide ile birlikte oldu.
Gelin ata binmiş ya nasip demiş misali oldu Necdet'in de durumu.:img-hyste
Harun'un Işık'a aşık olduğu aşikar Deniz ve Defne'de fark etti artık.
Ama çok geç çünkü Işık Yaşar'a aşık.
Rica ediyorum Yaşar ve Işık arasında her bölüm problemler olmasın.
Necip Fazıl'ı gösterirler mi diye düşünüyordum tabii göstermeyecekleri için Yaşar'la Işık arasında problem gösterdiler ve Necip Fazıl güme gitti.:)

fundapehlivan
25-05-07, 22:56
Necdet yine kaçıyor:icon_sorr
Ayy bay geldi onun utanıp kaçmalarından...
Bir kere de yaptığının arkasında dur kardeşim!!

Sonra da gidip Yaseminle kavga etti...
Allah bilir içinde ki suçluluk duygusunu ona bağırarak basıtırmaya çalışıyordu...
Bu da bir teori...

sinope
25-05-07, 22:56
hehe ruya cok tatliydi ya siz kavgami ediyonuz deyisi falan:D:D
sonra onlar baristirmasi cok sekerdi:img-in_lo
ya su guzidede hareketler ne boyle ya?
ne bekliyoduki necdetin ona karsilikmi verecegini bekliyodu?

nilim selam tatlim
evet ruya her zamanki gibi yine cok sekerdi:img-yes:
guzide kara borulcesinin pastaneye gelipte necodan pas alamayinca nasilda morardi:img-pilot :img-pilot
evet guzide tapusunu aldim zannetti neconun,maalesefki tapu hala domateste:img-yes:

şilimsi
25-05-07, 22:57
ben yasemini kavga sahnesinde beğendim..sergileyebileceği en iyi performansı sergiledi bence:)
ooooo süper hakarete de başladın dedi ya ben koptum orda:img-hyste

zeynoçiko
25-05-07, 22:58
ayy rüyaa çok tatlıı...nasıl barıştırıyoo öle..cnm bnmm....çok şirinn ya..

denizle defne harikaydı..atışmalrına bayılyorum..nasıl tuttu ellerini:img-in_lo

yaseminee yapılacakk yorumm bulamıyorumm zatenn..bnce yolsun o saclarını..olsun bitsin nasıl tutuştu öle....:D..hehe...

dizice
25-05-07, 22:59
Yasemin'le Neco, kavgada neler soylediler birbirlerine?