PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-13

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11

zeyneps
26-05-07, 00:32
Hahaaaaaayyyyyyyyyyyttt :img-hyste :img-hyste

Kalırsın işte öyle ama Yaso'nun yerinde olsam ben de üzülürdüm yani Necdet onu çok sevdiğini söyledi Yaso onun için Ahmet'le kendini feda etti kim olsa üzülür formalite de olsa :icon_sorr

şilimsi
26-05-07, 00:34
güzidede necdetin koynuna girmek için yer arıyor kedi yavrusu gibi:)
ofh allahım neden böyle insanların morarma sahnelerinde kesiyorlar bölümleri anlamıyorum ya:hıh

myangel22
26-05-07, 00:34
bence yasemin hiç bir şey demeden çekip gidecek..
çünkü birşey söyleyecek hal kalmadı kızda..baya bir şok oldu..
belkide bu aralar en çok güvendiği adamdan böyle bir darbe yiyince..gerçi darbede değil ama yasemin necdetin kendisii sevdiğini bildiği için daha bir koyar şimdi ona..
trajedi yaaa:)

belki dank eder kafasına bunca yıldan sonra nejdet birine aşık oldu die zaten anlaşmaları böle değilmiydi boşanır artık ve anlar ahmet'e tercih ettiği adamı üzemediği neyse yasemine kapak oldu:happy0064

özge_letyy
26-05-07, 00:35
:img-hyste :img-hyste ay çok güldüm ya nasıl kaldı domates:img-hyste
oh kapak olsun sana
bence de bir şey demeden gidecek sonra sinirinden çatlayacak ne bencillik allahım!

ay ay ay..

bu ne klişeliktir böyle...yok efendim, ödül yasemine gider..arkadaşı figürandır çünkü..bir de seyirci sana söylüyorum modunda araya replik sıkıştırılır, arkadaşı çok çalışmadığını ima eder..yaseminse ona cesaret veren sihirli cümleleri kurar..

ahmet efendi köle gibi peşinde kızımızın..koca adam hala kafası çalışmıyor..çok seviyorsan bırak aylayı..

ayrıca yasemin-ahmet aşkının bana veremediğini necdet-güzide bir sahneyle verdi..helal olsun..bir dip not; feride çetin yani güzide çağanın ulak filminde oynayacak sanırım..

bir de ne olur bereni çok zorlayıcı sahneler koymayınız artık..yapaylığının doruklarına çıkıyor çünkü..

ayrıca deniz gezmiş sahneleri hala yeterli gelmiyor bana..seslendirme ya da başka birşey diyelim buna sebep ama eksik işte..
feride çetin'in oyunculuğunu ilk defa bu bölüm fark ettim ve aynen necdet güzide bir sahneyle favori çiftim oldular:)
haber için de teşekkürler nida abla
kızın ne denli iyi oyuncu olduğunu görmek için çağan'ın kadroya alması yeter;)

gizoti
Harun zavallı yıvrummmm benim yazık sannaa...Kıyammaamm ama ben saaa sen bunları haketmiyosun bebişim...Sana daha iyi bir kız bulalım...Çünkü Işık çoktan Yaşar ile çıkmaya başladı...
Ahmet=Ben senin arabanla gelebilir miyim?
Bu ne ya şıp diye söylediii...Oğlum Ahmet kendine gel...Daha düne kadar inatlaşıyordunuz...Şimdi ne oldu yine eski Ahmet geldiii...
Ayla nasıl kıskançlığından kudurdu...Hemen gelmiş Ahmet in yanınaa...ŞEvket amcanın dediği gibi...Kapalı kutu gibi...Ama sinissiii...
Deniz&Defne olayı da biraz askıda kalacak gibi...
Bu arada Rüya nerelerde yaa...Yıvvrımmm ortalarda görünmüyo...Çocukcağız annesi ile babası sayılan Necdeti 2 gün görüyo o da kavgalı filan sonra hoppp kayboluyor...

gozdeyamur
oohh yaaa ohh yaaaa canıma değsin ne güzel kapak oldu!!

zeyneps
26-05-07, 00:36
O Ayla'yı ayağımın altına almak istiyorum :hıh Ne o öyle iş çıkışına almaya geliyo sanki Ahmet gelin kız :hıh

Yaso bence bişey demeden gider sonra da boşanmak ister :icon_whis Tabi Rüya için boşanamayabilirler bilmiyorum ama bence kızar Necdet'e "bana hesap soruodun kendine bak asıl , bi de beni sevdiğini söylüyordun" diyebilir :icon_whis

şilimsi
ya baştan beri sorun şu zaten..
yasemin hiç bir zaman formalite gibi bakmadı bu evliliğe..eğer öyle baksaydı çoktan ahmetin yanına gitmişti..ama gördüğünüz gibi hala necdetin yanında..ya da yanında olduğunu sanıyor..
uğruna o çok büyük aşkından vazgeçtiği necdetide gördük..gece yarıları pastane mutfaklarında sarmaş dolaş:hıh
necdete kızmıyorum ama yaseminin aptallıkları öldürüyor beni!

jikarinziku
güzidede necdetin koynuna girmek için yer arıyor kedi yavrusu gibi:)
ofh allahım neden böyle insanların morarma sahnelerinde kesiyorlar bölümleri anlamıyorum ya:hıh
Hahah bu cümlelerine bayildim..Koptum yaa..:)
Kesinlikle katiliyorum..Suan burda avrupada daha bitmedi reklamlar var..Demek Güzide Necdetin koynuna girmeye calisiyor..

SEZİN
26-05-07, 00:38
Vah vah!!! Yasocum kaldın öyle kırmızı ve mavi tonlarda :img-hyste
Ahmet'i nasıl kurtardı ama..Ben eve gidiyorum onlar yemeğe..Haaa Ayla da yedi bunu zaten..O senin gibi saf mı :img-hyste Bunu ben mi söylüyorum yaa..ama ben Ayla'dan da nefret ediyorum..Benim durumum çok zor..Güzideyi seveyim en iyisi ben..Mantıklı ama yaa..ayet iyi bir çift oldular bence Necdet'le..Çok sıcak geldi ilişkileri,elektrikleri iyi..

Bir şeyi de itiraf edeceğim yani artık bu Ahmet benim içimi bayıyor..Ya bir aksiyon göstersin..Hala yaseminin peşinde..Hala aşık..Tamam aşık olabilirsin,unutamayabilirsin ama yeter yaa!! Evlenme kardeşim o zaman..Bİr de onun lafını yapıyor hala..

Ayy bütün kapılar Yaso'ya açılıyor..Hep bu aptal yüzünden..Necdet'İn hayatını mahvetti..Ahmet'İnki zaten bitik..E dolaylı oalrak Ayla'yı da mahveti..RÜya desen gerçek babasından bihaber büyüdü ve büyümeye de devam edecek bu gidişle :icon_sorr Yerlere serilesin yasemin!!!! BÜtün milleti mahvettin..

Bence ertesi gün Necdet'e hani bana başka birine aşık olursan söyleyecektin diye konuşmaya başlayacak..O şekilde de gelişecek olaylar herhalde..

NiliWerda
26-05-07, 00:40
son sahneye aynen bu yorumu yapiyorum: Nihohahahahhahahahaaa:img-hyste

acaba bu sahneden sonra ne olabilir??
yasemin direk terkededebilir orayi hic caktirmadan???

şilimsi
26-05-07, 00:42
ya yaseminin ahmete yaptığını şimdi ahmet kendine! yapıyor..yasemin necdeti kırmayı göze alamadığı için bırakıp ahmetle gidemedi..
ahmette aylayı üzmek istemediği için bu yanlış karardan dönemiyor..
ama acısını o çekecek sonra...
ahmet kuşum sakın araba alma boşver..evine kadar yürüt asylayı:hıh..belki bıkar senden de ayrılmak ister..bir araban bile yok diye:)

Melal
26-05-07, 00:42
Harun'a içim acıdı yazık ya.
Ee 2-3 sene önce aklın nereydi be Harun'cum kız gitti elden.
Deniz bunu duyunca kesin öfkelenecek ona ne oluyorsa.:)
Yasemin'in Necdet'i Güzide'yle samimi bir halde yakalamasına çok sevindim.
Etme,bulma dünyası bu dünya Yasemin hanım.
Ne ekersen onu biçersin.:)
Ahmet Ayla'yı karşısında görünce nasılda şaşırdı.

gizoti
26-05-07, 00:43
Allah ım o nasıl bir morarmaydı öleeetroest
Üzülme Yaseminn...Sana bi şarkı söylemek istiyoumm...
Oldun mu oldun mu şimdi mosmor oldun mu???
Ve de sana mor çok yakışıorrr...:img-hyste
Ayyy koptum ben koptummmm....
Şimdi ne yapacaksın Yaso iki adam da elinden gitti ....Tühhh yaaa...İstersen şimdi de git Harun un yanına ne dersin:img-hyste
Üff gece gece yelerde sürünüyorum yaaaa....Üzülme Yasemin büyüyünce unutursunnn...troest :happy0064 Tühhh tühhh tühhh :bella :bella

Melal
26-05-07, 00:44
son sahneye aynen bu yorumu yapiyorum: Nihohahahahhahahahaaa:img-hyste

acaba bu sahneden sonra ne olabilir??
yasemin direk terkededebilir orayi hic caktirmadan???

Nil'cim Yasemin bencede sessizce oradan tüyecek.:)
Necdet'e kesin bundan sonra daha farklı davranmaya başlayacak.
Ee artık durumları eşit.:)

şilimsi
26-05-07, 00:44
ya ben sevimin saçlarına bayıldım ahmetle konuştuğu sahnede..elinde meyve tabağı saç dağınık üstte gecelik sabahlık falan..canım yaa..ne kadar tatlıydı:img-blush
mehmetle sevimdede tık yok insan iki çift laf eder o konuyla ilgili:hıh

jikarinziku
26-05-07, 00:45
Yaa Isik Haruna asik degilmiydi daha önce,yani asik degilde hoslanmiyormuydu? Cünkü babasina Harunu tanistirdiginda Babasi ´su mesur Harun bu demek´ buna benzer sözler söylemisti

zeyneps
Ayyy Yaso gör işte uğruna Ahmet'ten vazgeçtiğin adamı zaten hiç bi zaman onun aşkına inanmamıştım ya benim için onnu aşkı hep bi heves,saplantıydı eeee sonunda gördük bunu :img-cool2

Ahmet 'e üzülüyorum çünkü Ayla'yı üzmek istemiyor onun kendisinden neler sakladığını bi bilse :hıh Bir anlık sinirle yanlış bi karar verdi belki de mutlu olabileceğini düşündü ama şimdi kararından dönemiyo çünkü verilmiş sözler var bi genç kızın gururu var (Ayyyyy o genç kız da Ayla mı :icon_whis şeytan görsün onun yüzünü :hıh ) Zavallı Ahmet hep arada kalan o oluyo Necidet'le Yasemin her işten sıyrılıyorlar tabi bi de Ayla :img-cool2

aslı30
Feride Çetin gerçekten çok doğal oynuyor.Duygularını yansıtması çok iyi.Beren Saat biraz ders alsın ondan.:icon_whis Kızına telefonda öpücük yollaması neydi öyle.:img-hyste

ECE...:)
Arkadaslar bilmiyorum Işık-Harun sahnesi size de cok tanıdık geldi mi ???
Esas kızımız, bir gün bir oglanla dısarı cıkar..
Yol boyu konusurlar..
Cocuk hisselerini acıklar..
Kız da baslar, seni cok seviyorum, benim icin cok önemlisin, ama bn baskasını seviyorum der, cocuk bozulur.. Evet YİNE bir YANLIŞ anlama olmustur..
Bana ilk bölümlerdeki Necdet-Yasemin sahnesini hatırlattı..
Işık, Junior Yasemin olma konusunda baya yol katetti ;)
Feride Cetin'ni ben de cok seviyorum..
Altın Portakalı olması gerek, hos gerci o da bil kanıt degil ya..
Necdet-Güzide iliskisi tuhaf..Ama gene de bnm hosuma gitmiyor..
Güzide sanki, öyle her seye tamam diyecek bir kız degildi..
Böyle bir yasam ona göre degil bence..
Artık cok sıkıldım diziden de..
Git gide kliselesiyor...
Deniz Gezmişli sahneler dediginiz gibi fos...
Bir izlenirligi kalmadı, hikaye kendini tekrar edip duruyor...
Son sahnesi ise zevkten 4 kösü kıvrandıgım yer olsa gerek :img-hyste

Sinem90
26-05-07, 00:48
nida eklediğin yazı süper.:img-hyste babam bile berenden memnun değil.adamın sözlüsü gelmiş.ciddi duracağına sırıtıyor dedi.:img-hyste hatta biz finalde de sırıtacak kesin dedik ama tüh orda gülümsemedi ya.:img-hyste
bölümü pek beğenmedim.:icon_whis deniz gezmiş çıkana kadar uyukladım.hatta izlemeyi bırakmayı bile düşündüm.ama deniz çıkınca benim gözler faltaşı gibi açıldı.:img-blush cemil gezmişi de gördük ne güzel.:img-blush aamedi havaya fırlatışları süperdi.koptuk o sahnede...:img-hyste
ayrıca meloşum sivim&aamed sahnesinde tabiki ağlamadım.ağlanacak bi yeri yoktu bana göre.bilirsin ben kolay kolay ağlamam.hele aamede hiç ağlamam.:icon_whis :img-cool2

şilimsi
26-05-07, 00:49
kız ece..ne güzel konuştun öyle..hislerime tercüman olduğun için çok teşekkür ederim bebişim:)
ya yasemin oradan tüymeyecekte ne yapacak hesap soramayacağına göre...
artık yolda giderken şarkı söylesin kendim ettim kendim buldum diye..
ya da biz söyleyelim sana kırmızı çok yakışıyor diye..fark etmez:img-hyste

blue ivy
26-05-07, 00:51
iyi geceler arkadaslar.
ilk defa degisik bir bolum izledik,en azindan bazi gelismelere cabuk geldiler.
isigin haruna cabucak dusuncelerini soylemesi cok iyi oldu,zaten kabahat harunda,sen cocuklugundan beri bekle sonra karsisina cikip sevdigini soyle,bu kadarda gec kalinmazki.
necdetde artik yaseminden bosansin,nede olsa artik guzideyle iliskisi basladi,yaseminden vazgecemem diyor ama vuslat ablanin dedigi gibi (1 kalpte 2 sevda olmaz):img-pilot

zeyneps
26-05-07, 00:51
ya ben sevimin saçlarına bayıldım ahmetle konuştuğu sahnede..elinde meyve tabağı saç dağınık üstte gecelik sabahlık falan..canım yaa..ne kadar tatlıydı:img-blush

Ayy kanka iyi ki hatırlattın Sivim'i unutacaktım neredeyse çok tatlıydı çoooookk saçlar almış başını gitmiş filan keşke o sırada Mimeed kapıya dayansaydı sarhoş bi şekilde "Seviyoruuuum uleeeen:img-in_lo !" diye :img-blush :img-hyste Sivmi camdan çbaşını uzatıyo konu komşu uyanıyo filan tabi Selma bi kova suyla Mimeedi kendine getiriyo :img-hyste

Demek Ahmet araba almasın kanka bence de almasın zaten benzin parası almış başını gitmişşş ne güzel iki hatun da onu evine bırakmak için birbirleriyle yarışıyor o kadar saf mı benim Ahmedim diycem ama :img-in_lo ne yazık ki evet:sad53:

Sivim sen de olmasan Ahmet napardı bu koskoca dünyada yapayalnız yanında iki cadaloz :img-cool2

gizoti
26-05-07, 00:52

Ayyy evet canım Sevim orada çokk şirindi...Canım benim çok tatlı yaa...Ayrıca Mehmet evlilik konusu açsa da Sevim kapatıyor...Ben sana iyi bir eş olamam filn diyo...

Yaa Isik Haruna asik degilmiydi daha önce,yani asik degilde hoslanmiyormuydu? Cünkü babasina Harunu tanistirdiginda Babasi ´su mesur Harun bu demek´ buna benzer sözler söylemisti
Evet ben de hatırlıyorum öyle birşey olduğunu...Ama Yaşar gelince kızın aklını başından aldı galibaa:img-blush Ama yakışıyorlarr...
Artık Harun a başka bir kız buluruzz....

özge_letyy
26-05-07, 00:53
Vah vah!!! Yasocum kaldın öyle kırmızı ve mavi tonlarda :img-hyste
Ahmet'i nasıl kurtardı ama..Ben eve gidiyorum onlar yemeğe..Haaa Ayla da yedi bunu zaten..O senin gibi saf mı :img-hyste Bunu ben mi söylüyorum yaa..ama ben Ayla'dan da nefret ediyorum..Benim durumum çok zor..Güzideyi seveyim en iyisi ben..Mantıklı ama yaa..ayet iyi bir çift oldular bence Necdet'le..Çok sıcak geldi ilişkileri,elektrikleri iyi..

Bir şeyi de itiraf edeceğim yani artık bu Ahmet benim içimi bayıyor..Ya bir aksiyon göstersin..Hala yaseminin peşinde..Hala aşık..Tamam aşık olabilirsin,unutamayabilirsin ama yeter yaa!! Evlenme kardeşim o zaman..Bİr de onun lafını yapıyor hala..

Ayy bütün kapılar Yaso'ya açılıyor..Hep bu aptal yüzünden..Necdet'İn hayatını mahvetti..Ahmet'İnki zaten bitik..E dolaylı oalrak Ayla'yı da mahveti..RÜya desen gerçek babasından bihaber büyüdü ve büyümeye de devam edecek bu gidişle :icon_sorr Yerlere serilesin yasemin!!!! BÜtün milleti mahvettin..

Bence ertesi gün Necdet'e hani bana başka birine aşık olursan söyleyecektin diye konuşmaya başlayacak..O şekilde de gelişecek olaylar herhalde..
sezicim aylayı sevmemen konusunu atarsak tüm söylediklerine katılıyorum:)
ahmet beni de baydı artık
gece yine onu kara kara düşünürken görünce yeter artık hiç mi yüzün gülmez adam diye bağırmışım:)yasemin bunca yıl gününü gün etti bir geceleri böğüre böğüre ağladı ahmet her allahın dakikası böyle:img-cool2
onu ben de anlamadım zaman atlamasının olduğu bölümde öyle demişti ve ışık utanmıştı sanki
bence yaşarın dahil olmasına sonradan karar verdiler çünkü harun karakteri dizi başlamadan önce castta vardı asıl ışık&harun olacaktı bence

şilimsi
26-05-07, 00:55
bir de ben ışık'a çok kızdım..neden yaşarla buluştuğunu inkar etti ki..
her ne kadar sert tepkilerle karşılaşacağını bilse bile gerçek dostlarından saklamak ne demek ya?!bu kadar basit mi onların arkadaşlıkları..
ayrıca benimde saçlarım uzadı defneye gidicem kestirmeye:img-hyste

jikarinziku
26-05-07, 00:57
Evet ben de hatırlıyorum öyle birşey olduğunu...Ama Yaşar gelince kızın aklını başından aldı galibaa:img-blush Ama yakışıyorlarr...
Artık Harun a başka bir kız buluruzz....
Yani Yasarda karizma cocuk ama benim Harunum ona on basar:)
Ben talibim Haruna..Beni koysunlar..Hem Berenede on basarim oyunculugumla:img-beee: :)

onu ben de anlamadım zaman atlamasının olduğu bölümde öyle demişti ve ışık utanmıştı sanki
bence yaşarın dahil olmasına sonradan karar verdiler çünkü harun karakteri dizi başlamadan önce castta vardı asıl ışık&harun olacaktı bence
Aynen canim utanmisti babasina öylece baka kalmisti..Keske Yasari hic devreye sokmasadilar yaa..Harunla&Isik olur insallah en yakin zamanda..Kiyamam ben ona..:(
Bu arada Harun Denize, Isik ile Yasarin arasindakileri demicek gibi..Insallah cenesini kapatmaz..

CveB
26-05-07, 00:58
Bu bölümün en güzel sahnesi öğrencilerin Üniversite'yi işgal etmeye karar verip,koştukları sahneydi."Memleket ve Gül" de o sahneye çok güzel uyum göstermiş.:good:

Sevim'in Ahmet'le konuştuğu sahnede ki hali neydi öyle.Gecenin bir yarısı elinde bir tabak meyva :) Aşırı duygusal falan acaba dedim hamile olabilir mi?

Öte yandan daha nişanda Mehmet'le, Ahmet'le Yasemin'in birbirlerine hala aşık olduğunu konuşmuyorlarmıydı?Şimdi sanki Ahmet'in Yasemin'e hala aşık olduğunu yeni öğreniyormuş gibi bir tavır sergilemesi çok garipti.

Necdet'le Güzide gözüme çok sempatik göründüler.Tabi Necdet'in yalandan da olsa evli olmasını saymazsak.

Yaşar'la Işık sahneleri çok güzeldi.Ama Harun'a çok üzüldüm.

güleron
arkadaşlar şimdi atv nın sayfasına baktım önümüzdeki cuma hs gözükmüyor.
hatta 31.5.2007 de sabah saatınde birinci bölümden başlıyor haberiniz varmı sezon sonumuydu bu bölüm

şilimsi
ya ışıkla yaşar çok yakışıyorda..
yaşar anadolunun bağrından kopup geldiği için anlaşmaları biraz zor olucak bazı konularda:)
eğer aşkları gerçekse hepsinin üstesinden gelirler zaten:img-wink:

sinope
26-05-07, 00:59
iyi geceler arkadaslar.
ilk defa degisik bir bolum izledik,en azindan bazi gelismelere cabuk geldiler.
isigin haruna cabucak dusuncelerini soylemesi cok iyi oldu,zaten kabahat harunda,sen cocuklugundan beri bekle sonra karsisina cikip sevdigini soyle,bu kadarda gec kalinmazki.
necdetde artik yaseminden bosansin,nede olsa artik guzideyle iliskisi basladi,yaseminden vazgecemem diyor ama vuslat ablanin dedigi gibi (1 kalpte 2 sevda olmaz):img-pilot

neslisim selam kusum:img-wink:
evet bu gece olaylar cok cabuk ilerledi,haruna cok acidim aslinda (Ama bunca zaman neden bekledin be cocugum demekten kendimi alamadim,trni kacirdin haruncugum,isik hanim secimini yapti,insallah sonu ablasi domatese benzemez):img-yes: :img-yes: neco kara borulceye iyice tutuldu:img-in_lo ,bencede bosansin(valla icime dogmus be kusum 1 gonulde 2 sevda olmaz sozumu yazmissin saolasin):img-wink: :img-wink:
valla domates sonunda kara borulce guzideyle necoyu gordu,simdi sesini cikarmadan kacarcasina ordan firar eder,eve gelir ve girtlagina yine gazoz kapagi kacmis gibi baslar aglamaya(kendim ettim,kendim buldum,gul gibi sarardim soldum,eyvahh eyvahh):img-hyste :img-hyste

gizoti
Arkadaşlar hepinize iyi gecelerr benim uykum geldi:img-bored ...Siz sohbetinize devam edin çok güzel ediyorsunuzz:img-yes: ...
Ayrıca gitmeden söylim sana katılıyorum Şevval çokk haklısın canım...Ben olsam asla saklamambye ...

özge_letyy
bir de ben ışık'a çok kızdım..neden yaşarla buluştuğunu inkar etti ki..
her ne kadar sert tepkilerle karşılaşacağını bilse bile gerçek dostlarından saklamak ne demek ya?!bu kadar basit mi onların arkadaşlıkları..
ayrıca benimde saçlarım uzadı defneye gidicem kestirmeye:img-hyste

birlikte gidelim şevval:)

jikarinziku ben de haruncuyum inşallah birini bulurlar ona da:(
zaten dizi iyice dallasa döndü bir her taraf da çift doldu bir de haruna bulsunlar

bounce221
ne bicim bölümdü ya..
okay basliyim..deniz ve defneye gicik oldum yine..
birincisi güya´´ask´´ sahneleri..kendilerine gelince brisey yok ama isik ve yasar hakkinda ne kadar kötü düsünüyorlar..ilk önce deniz bey yasardan bir özür dilesin gecen ona vurdugu icin ..cok kizdim:D..

haruna yazik,..ama böyle isde..zorla güzellik olmaz...
isik ilk önce yasara kizdi yasarin arkadaslari yaninda rahatsiz oldugunu düsündü diye ama aynisini kendi de yapiyor...defneye neden söyliyemedi yasarla görüstügünü..neyseki harundan gizlemedi ve itiraf etti..
ondan önce yasarin necip fazili dinlemeye gitmemsi ve isigi takip etmesi cok güzel...ISIK YASAR ...

beni en cok onlar ilgilendirdigi icin onlar hakkinda daha cok yorum yapiyorum...
digerlerine gelince..
necdet güzideye asik olucak..bu kesin
ahmet ve yasemin birlessinler istiyordum ama necdetede aciyorudm..artik acimiyorum...ne hali varsa görsün..
yasemin yanliz kalcak malesef ama insallah ahmet aylayla evlenmez..
ahmet demisken..
halasiyla konustugunda cok acidim...zavallim gercekden en cok aci cekenlerden..
yasemin yinede gülebiliyor ama ahmet?

zeyneps
26-05-07, 01:00
Sinim seni burda görmek ne büyük bi şeref özlettin kendini hınzır:img-in_lo :img-blush

Ya Harun'a çok üzüldüm ama sonuna kadar Işık&Yaşar diyorum :img-in_lo Harun'da Necidet kılıklı zamanında söylemedi kaptılar kızı işte neyseki Yaşar kaptı :img-in_lo

Bu bölüm ilk defa zaman atlamasından sonra beni heyecanlandıran va hoşuma giden bi bölüm oldu yani Yasemin'e bile kızmadım ve birden eski günleri hatırlattı bana bakışları filan :icon_sorr Ben bu bölümü beğendim valla güzeldi siyaset ve diğer konular dengeliydi
bakıyorum Necidet'te o ettiği büyük aşk laflarını tek tek yiyecek gibi gözüküyo:img-cool2 Yalnız bu o yaptığın pastalara benzemez boğazında kalır ona göre :hıh:icon_whis

şilimsi
26-05-07, 01:01
ya benim anlmadığım..
illa dizide bütün karakterleri birbiriyle eşleştirmek zorundalar mı..
iki taneside sevgili olmasalar bir yerleri mi eksilir!
ne bu böyle anlamıyorum yaa!baydı artık gerçekten baydı..
NOT:gidelim özge ablam:)

jikarinziku
26-05-07, 01:02
ya ışıkla yaşar çok yakışıyorda..
yaşar anadolunun bağrından kopup geldiği için anlaşmaları biraz zor olucak bazı konularda:)
eğer aşkları gerçekse hepsinin üstesinden gelirler zaten:img-wink:
Biraz zor onlarin anlasmazligi..Bugünki bölümde Yasarin Isigin mini etegine nasil baktigini görmediniz mi?Bunlar kesin kiyafet yüzünden ayrilirlar..Haruncugumdaa Isigina kavusurrr:happy0064

blue ivy
26-05-07, 01:03
neslisim selam kusum:img-wink:
evet bu gece olaylar cok cabuk ilerledi,haruna cok acidim aslinda (Ama bunca zaman neden bekledin be cocugum demekten kendimi alamadim,trni kacirdin haruncugum,isik hanim secimini yapti,insallah sonu ablasi domatese benzemez):img-yes: :img-yes: neco kara borulceye iyice tutuldu:img-in_lo ,bencede bosansin(valla icime dogmus be kusum 1 gonulde 2 sevda olmaz sozumu yazmissin saolasin):img-wink: :img-wink:
valla domates sonunda kara borulce guzideyle necoyu gordu,simdi sesini cikarmadan kacarcasina ordan firar eder,eve gelir ve girtlagina yine gazoz kapagi kacmis gibi baslar aglamaya(kendim ettim,kendim buldum,gul gibi sarardim soldum,eyvahh eyvahh):img-hyste :img-hyste
ay vuslat abla hic gulecegim yoktu,girtlagina gazoz kapagi kacmis gibi aglar demissin,inan cok dogru tarif ettin domatesin aglamasini,ama onun necdet icin bu kadar genizden aglayacagini sanmam,o tur aglamalar ahmet icin oluyor genellikle:img-hyste

özge_letyy
ya benim anlmadığım..
illa dizide bütün karakterleri birbiriyle eşleştirmek zorundalar mı..
iki taneside sevgili olmasalar bir yerleri mi eksilir!
ne bu böyle anlamıyorum yaa!baydı artık gerçekten baydı..
NOT:gidelim özge ablam:)

heh aynen şevvalcim ben de buna gıcık oluyorum bir de bir kişi birden fazla kişiyle çift oluyor işin kötüsü:)
bir harunun başı kel kaldı ona da bulsunlar:)

anita
bu dizi nereye gidiyor anlamadim gitti iyiden iye bos bir dizi oldu bundan 3 hafta önce cumayi zor ediyordum simdiki duruma bak cok siradan bir dizi olup cikti artik dizideki asklarida mahvettiler yasemin hala cocuk kizin buyumusde anne olmusda yok daha neler hala ayni yerde yasemin bir türlu su cocuk ruhundan vaz gecmedi ahmet askindan uyuyamiyor yasemin görunce ici bile burkulmadan sanki siradan bir arkadasmis gibi konusuyor necdet ne yapsin guzideyle bence necdet kayet mutlu umarim su saplantisinan kurtulurda güzideyle mutlu olmayi secer yaseminde derdine yansin yok o kizin kafasina tas düsse yine uzulmez kime diyorum ben :img-hyste

şilimsi
umarım güzideden kazık yemez necdet..eğer öyle birşey olursa yemin ediyorum necdeti hepten kaybederiz..
bana güzidenin bazı sırları var gibi geldi..ki varda zaten..bunları ileride başlarına iş açarsa eğer ki açacak..necdetle araları bozulursa ki bozulacak..
necdet bütün kadınlara kin beslemeye başlar valla:)adam haklı ama..

jikarinziku
26-05-07, 01:04
birlikte gidelim şevval:)

jikarinziku ben de haruncuyum inşallah birini bulurlar ona da:(
zaten dizi iyice dallasa döndü bir her taraf da çift doldu bir de haruna bulsunlar
Aynen canim insallah senaristlerimiz bizi hayal kirikligina ugratmazlar..Yani Isik ile Yasarda cok yakisiyorlar ama genede Harun daha cok yakisiyor..:img-blush
Dedigim gibi ben talibim Haruna:img-blush :img-in_lo

ébruli
bu bolumun bazı sahnelerı turk flimi tadındaydı

hele ahmetle sevınmın dertleştıgı sahne benı bıtırdı:img-in_lo

harun daha oncede acılsaydı ısık fıkrını degıstırmezdı

ben yasemıne cok uzuluyorum arkadaslar:sad53:

_nesli_
ayy ay şu güzideye yine gıcık oldum bi kadın bu kadar adi olabilir mi ?işyerine geldiğinde nasılda sırıtıyo elimde olsa bi kaşık suda boğarım valla utanmaz ahlaksız terbiyesiz şey :hıh nasılda yapışıyo çocuğa ben zaten oraları anlayamadım en son istifasını necdet reddediyodu sonra noılduysa noldu ayrılmaz ikili oldular ne uyuz bişey ya onun yüzünden o kadar nefret ettiğim halde yasemine acımaya başladım valla ben o güzoya şimdi neler derdim ama forum izin vermiyo neyse güzonun canı cehenneme gerçi teo çaktı olayı yakında konuşturur necdeti ama artık umrumda değil o
haruna gelince çok üzüldüm zavallı garibim gitmiş tek başına ağacın altında duruyo bu ışıkta aynı ablası haa kızın sevdiği biri var o da bunu seviyo ama kavuşmaları zor ve onu da seven biri var biz bu olayı bi kere daha yaşamamışydık? :D
ben bide ahmete çok güldüm orda ödül gecesinde merdivenlerden inerken kendine yer ayarlamaya çalışıyo ''yasemin bende senin arabanla geliyim mi?'' çok komik geldi orası :)

Sinem90
26-05-07, 01:05
ziynip kuzum bu hafta sadece ders vardı benim için.başka bişeyle ilgilenemedim ama değdi.:img-blush kendimi mööö gibi hissediyorum.:img-hyste
bölüm boyunca ah bayılızaaaam ah bayılızaaam dedim durdum.iyice sıkıcı oldu dizi ya. :hıh
söylemeyi unutmuşum. :) gazete haberlerinde adapazarının ismini gördüm ne ayak? :) önceden de sapanca ve arifiye geçmişti.meşhur mu olduk yoksa?bizim il popüler mi?:img-hyste yakında hendek,akyazı vs de çıkarsa hiç şaşırmam.:img-cool2

şilimsi
26-05-07, 01:05
allahım pembe diziye döndü dizi yaa...ölücem valla sıkıntıdan:img-hyste
kişi başına 2 adam düşüyor dizide..
ahmete ayla yaso
necdete yaso güzide
ışık'a harun yaşar
höhh yani..9 tane adam bunları döndür babam döndür..ellerine bişey geçse bari:hıh

Melal
26-05-07, 01:06
Umarım Yasemin'de Necdet ve Güzide'yi gördükten sonra Ahmet'e gitmez.
Ahmet zaten Yasemin'in kendisine dönmesine dünden razı.:)

sinope
26-05-07, 01:06
birde bu aksam yesil modasiydi galiba
isigin gomlegi yesil.domatesin elbisesi yesil(daha unuttuklarim varsa yazin)deniz yesil gomlekten kurtuldu derken anaaa yine karsimda yesilleri gorunce sok oldum:icon_whis :icon_whis
(sinem kusum sevim ve mehmet aski hic one cikmadi bu gece):icon_sorr :icon_sorr
birde defnenin saclari ayni APACI KIZLARI gibi yapmasi,ustune giydikleride desen tam kizildereliler gibiydi:img-pilot :img-pilot
isikta ona ozendi herhalde oda aynisini yapmisti:img-pilot :img-pilot
yasar isik arasindaki ask gunden gune filizleniyor:img-in_lo ama harun cok uzuldu(oda elini cabuk tutsaydi birazcik,ne beklersin be evladim,sevdimmi soyleyevereceksin,sonra ardindan bakmaktansa soyle gitsin):img-yes:

blue ivy
26-05-07, 01:07
sevimin daginik sacli elinde meyve tabagi geceliklerle olan sahnesi cok tatliydi ya,ahmetle dertlesmeside guzeldi,zaten ahmet bir tek halasina aciliyor babasiyla bile bu kadar acik konusamiyor:img-pilot

mervve
26-05-07, 01:08
ne yazık ki diziden bu hafta hiç bi tat alamadım.çok sıradanmış gibi geldi.ama yaz gününde pek dizi izlenmiyo bunun da bi etkisi var sanırsam:img-hyste :img-hyste

şilimsi
vuslat ablam
ben yaseminin o yeşil elbisesini toz bezi olarak kullanıcam artık..giy giy çürüttü artık elbiseyi yaa..
iki parça kıyafeti var zaten..bi üstü beyaz altı yeşil tarzı bi elbise..bi bu yeşil elbise bi de pembe takımı..o kadar:img-hyste

Sinem90
meyve tabağı demeyin bana.görünce canım çekti. :) insan bize de verir.ağzını burnunu dağıtıcam.ona inat yarın kendimi meyce manyağı yapacağım.:img-hyste bence öyle dağınık saç daha güzel.en naturel hali :img-pilot

şilimsi
26-05-07, 01:09
ahmet babasıyla konuşur..
babası ayladan ayrıl mutlu olacaksan der ama asla yaseminle ilgili olumlu bişey söylemez!asla!

_nesli_
26-05-07, 01:09
aa bide söylemeyi unuttum sevim ahmet sahnesi çok güzeldi annem yine ağladı orda tamam güzel saheydi ama ağlancak bi yer var mıydı?ben çok mu katıyım ?

bounce221
26-05-07, 01:10
ya harun elini cabuk tutsaydi bile olmazdi..elini cabuk tutmakla mi alakali böyle seyler...???

etek kismina gelince..
basda yadirgamis olabilir yasar ama sonunda söylediya problem olmadigini...
bu yüzden ayrilicaklarini hic sanmiyorum ben...
okadar basit degil...
AYIRMASIN SENARISTLER ONLARIIIIIIIIIIIIIIIIII

averaj
26-05-07, 01:10
feride çetin'in oyunculuğunu ilk defa bu bölüm fark ettim ve aynen necdet güzide bir sahneyle favori çiftim oldular:)
haber için de teşekkürler nida abla
kızın ne denli iyi oyuncu olduğunu görmek için çağan'ın kadroya alması yeter;)

özgem çok tatlılardı değil mi:img-in_lo..hiç zorlama olmadan seyirciye geçirdiler duyguyu..sanırım okanın dişine göre bir partner oldu feride..

Feride Çetin gerçekten çok doğal oynuyor.Duygularını yansıtması çok iyi.Beren Saat biraz ders alsın ondan.:icon_whis Kızına telefonda öpücük yollaması neydi öyle.:img-hyste

aslıcım kızına öpücük yolladığı sahneyi kaçırdım ben, nasıldı..ışıkla sahneleri de kötüydü..kardeşin o senin ya, azıcık sıcaklığını hissettir..

nida eklediğin yazı süper.:img-hyste babam bile berenden memnun değil.adamın sözlüsü gelmiş.ciddi duracağına sırıtıyor dedi.:img-hyste hatta biz finalde de sırıtacak kesin dedik ama tüh orda gülümsemedi ya.:img-hyste

sinemcim o sahnede gülüyordu değil mi:img-hyste of yok yani bunlar birleşsin bence de..ama çok uzaklara gitsinler mümkünse..

Sheirmaine
26-05-07, 01:11
Arkadaslar artik su Ahmet Yasemin'in günlügünü akademide tesadüfen odasina girdiginde ele gecirse ve tüm gercekleri ögrense diyorum. Cok iyi olurdu...ah ah nerde o günler...:img-help:

zeyneps
26-05-07, 01:11
birde bu aksam yesil modasiydi galiba
isigin gomlegi yesil.domatesin elbisesi yesil(daha unuttuklarim varsa yazin)deniz yesil gomlekten kurtuldu derken anaaa yine karsimda yesilleri gorunce sok oldum:icon_whis :icon_whis
(sinem kusum sevim ve mehmet aski hic one cikmadi bu gece):icon_sorr :icon_sorr
birde defnenin saclari ayni APACI KIZLARI gibi yapmasi,ustune giydikleride desen tam kizildereliler gibiydi:img-pilot :i
isikta ona ozendi herhalde oda aynisini yapmisti:img-pilot :img-pilot
yasar isik arasindaki ask gunden gune filizleniyor:img-in_lo ama harun cok uzuldu(oda elini cabuk tutsaydi birazcik,ne beklersin be evladim,sevdimmi soyleyevereceksin,sonra ardindan bakmaktansa soyle gitsin):img-yes:

Canım görüntü yönetmeni yeşil seviyor heralde dikkat ettiysen Necdet gece Güzide'den dönerken de yeşil ışık kullanmışlardı yeşil yeşil parlıyordu her yer :img-hyste
Defne hippilere dönmüştü ne ayak??:img-cool2

Valla ben bu bölümü beğendim hatta ilk defa zaman atlamasından sonra sinir olmadan ve sıkılmadan izledim aşk deseniz takmıyorum artık yalnızca Işık &Harun var benim için tabi bi de Ahmet :img-in_lo

LİN
26-05-07, 01:12
Vasat bir bölümdü bence.
Eskiden Yasemin ve Ahmet çıktığı zaman heyecanlanırdım.Ancak şimdi onları görünce baygınlık geçiriyorum.Acilen senaristlerin bu duruma el atmaları lazım.Sahneleri çok sönük ve renksiz geçiyor.Ahmet'i iyice Leyla gibi bir adam yaptılar.Bir silkinip kendine gelmesi lazım.
Bu arada Yasemin ve Necdet'in evinde yatmayan kalmadı.Bir Allah'ın kulu da bunlar neden ayrı odalarda yatar acep?diye sormuyor.İlginç...Biz mi çok detaycıyız,yoksa senaristler es mi geçiyor?
Yaşar'ın Işığın kıyafetlerine karışacağını daha önce zikretmiştim.Eh Yaşar da sağolsun beni şaşırtmadı.Ama o arkadaşlarının bakışları neydi öyle?Oturduğum yerde ben rahatsız oldum.Tokalaşmak bile istemediler.Pes...Ama Işığa aferin ,Yaşar'a güzel bir ders verdi.
Defne'de hemencecik Çiçek Çocuğu havalarına girmiş...Ortama ayak uydurmuş.
Son dönemdeki en iyi politik sahneleri izledik.Ülkenin durumunu kısaca ama öz bir biçimde anlatmayı başardılar.
Deniz GEZMİŞ önde, öğrenciler arkada koşarken tüylerim diken diken oldu.Sanki bende koştum onlarla...

blue ivy
vuslat ablam
ben yaseminin o yeşil elbisesini toz bezi olarak kullanıcam artık..giy giy çürüttü artık elbiseyi yaa..
iki parça kıyafeti var zaten..bi üstü beyaz altı yeşil tarzı bi elbise..bi bu yeşil elbise bi de pembe takımı..o kadar:img-hyste
evet ya 2 parca elbisesi var,kocasi pastanelere sahip,yinede kendini birseyler almiyor pintimidir nedir:img-pilot

sinope
ay vuslat abla hic gulecegim yoktu,girtlagina gazoz kapagi kacmis gibi aglar demissin,inan cok dogru tarif ettin domatesin aglamasini,ama onun necdet icin bu kadar genizden aglayacagini sanmam,o tur aglamalar ahmet icin oluyor genellikle:img-hyste

neslisim tatlim seni guldurebildiysem ne mutlu bana:img-wink: ,ama oyle valla girtlagina resmen gazoz kapagi kacmis gibi agliyiii iste(beni delirtiyiii resmen domates,bende ayni anda tv yi zapliyorum):img-hyste
yok necdet icin aglayacagini bende zannetmiyorum,simdi bizim domates malum gece borulceyle,necoyu gorunce ordan onlara gorunmeden kacip,amedin yaninda solugu alirsa o zaman olacaklara bak sen(valla domatesin ne yapacagi belli olmaz)
amed desen dunden razi(uykulari bile kaciyor)bir gece ansizin gelebilirim diye domates amedin kapisina dayanirsa aylaya olan olacak arada:img-yes: :img-yes:

esmerseker
26-05-07, 01:13
Güzide yi sev-mi-yo-rum. Madem sevgi bu kadar kolay, başkasını severken kendini başkasının kollarina böylesine çarçabuk atabiliyorlar, o zaman yasemin de ahmeti unutsaydi. Mantiken yasemin ahmeti nasil seviyosa necdet te yasemini öyle seviyor. Nasil bu kadar çabuk başkasına ilgi duyar.
Dizide herkes birbirini aldatiyor :img-hyste;
Aylanin entrikacı tarafındansa adeta tiksindim bu bölümde.

Galiba senaristler diziyi yazmaktan sıkıldılar ve sallamaya başladilar :img-hyste

ne biçim bi bölümdü bu ya??

şilimsi
26-05-07, 01:14
ya arkadaşlar rüyadan ses soluk yok..ne zamandır adada kalıyor..
büyütseler artık şu kızıda..2 senedir aynı durumda farkında mısınız:img-hyste
annesi gibi minyon tipli kanımca:)
babasına gerçek baabsına yalnız çekmediği kesin..yoksa o yaşta zürafa gibi olması gerekirdi:)

aslı30
26-05-07, 01:14
Ah Ahmet madem Yasemin'in ödül törenine gittin niye kocasıymış gibi yanına oturursunki.Yasemin hadi bize gel dese hiç düşünmeden gidecek.:img-hyste Yazık valla Cansel'e bu rolü layık görenlere.Yasemin de yanındaki kankasıymış gibi davranıyor.Kendini baya inandırmış arkadaşlık fikrine.Ama Ahmet hiç de öyle durmuyorki.

jikarinziku
26-05-07, 01:15
Vasat bir bölümdü bence.
Eskiden Yasemin ve Ahmet çıktığı zaman heyecanlanırdım.Ancak şimdi onları görünce baygınlık geçiriyorum.Acilen senaristlerin bu duruma el atmaları lazım.Sahneleri çok sönük ve renksiz geçiyor.Ahmet'i iyice Leyla gibi bir adam yaptılar.Bir silkinip kendine gelmesi lazım.
Bu arada Yasemin ve Necdet'in evinde yatmayan kalmadı.Bir Allah'ın kulu da bunlar neden ayrı odalarda yatar acep?diye sormuyor.İlginç...Biz mi çok detaycıyız,yoksa senaristler es mi geçiyor?
Yaşar'ın Işığın kıyafetlerine karışacağını daha önce zikretmiştim.Eh Yaşar da sağolsun beni şaşırtmadı.Ama o arkadaşlarının bakışları neydi öyle?Oturduğum yerde ben rahatsız oldum.Tokalaşmak bile istemediler.Pes...Ama Işığa aferin ,Yaşar'a güzel bir ders verdi.
Defne'de hemencecik Çiçek Çocuğu havalarına girmiş...Ortama ayak uydurmuş.
Son dönemdeki en iyi politik sahneleri izledik.Ülkenin durumunu kısaca ama öz bir biçimde anlatmayı başardılar.
Deniz GEZMİŞ önde, öğrenciler arkada koşarken tüylerim diken diken oldu.Sanki bende koştum onlarla...Sonuna kadar katiliyorum!
Hele Deniz Gezmis sahnelerinde eriyip bitiyorum..O kosusturma sahnesi insani icine cekip alip götürüyor dedigin gibi sanki bende onlarla beraber kosuyordum..Bravo insan bu kadar güzel Deniz Gezmisi canlandira bilir..:img-wink:

blue ivy
26-05-07, 01:16
neslisim tatlim seni guldurebildiysem ne mutlu bana:img-wink: ,ama oyle valla girtlagina resmen gazoz kapagi kacmis gibi agliyiii iste(beni delirtiyiii resmen domates,bende ayni anda tv yi zapliyorum):img-hyste
yok necdet icin aglayacagini bende zannetmiyorum,simdi bizim domates malum gece borulceyle,necoyu gorunce ordan onlara gorunmeden kacip,amedin yaninda solugu alirsa o zaman olacaklara bak sen(valla domatesin ne yapacagi belli olmaz)
amed desen dunden razi(uykulari bile kaciyor)bir gece ansizin gelebilirim diye domates amedin kapisina dayanirsa aylaya olan olacak arada:img-yes: :img-yes:
iyi hosda bakalim yasemin ahmeti yalniz bulabilecekmi,valla ayla onlari gorduya birakmaz ahmetin yakasini bundan sonra sonra,yandi ahmet yandi isi var aylayla:img-hyste

bounce221
26-05-07, 01:17
komik yerlerde vardi..
deniz gezmis konusurken ögrencilerin hop otutup hop kalkmasi..ne kadar komik..
ve tabiki denizin deniz gezmisin yaninda kosmasi...
bu arada deniz gezmisli sahneler gercekden güzeldi...
bu adam birde bayagi yakisikliymis yani deniz gezmisi oynayan oyuncu...

özge_letyy
26-05-07, 01:17
Umarım Yasemin'de Necdet ve Güzide'yi gördükten sonra Ahmet'e gitmez.
Ahmet zaten Yasemin'in kendisine dönmesine dünden razı.:)

amann olur mu olur valla beklerim
iyice kısır döngü oldu sonra tekrar necdete gider ordan ahmete zıplayan top oldu bu kız lakabı değişecek:img-hyste

ışık&yaşar&harun üçgeninde ben de harun yaşardan önce davransaydı ışıkla olurdu diyorum
çünkü biraz önce de dediğimiz gibi başta harun ve ışık arasında bir şey olacak gibi gelmişti eğer o zaman harun açılsaydı bence bu iş olurdu ama ışık aşkı öğrenince umut kalmadı

necdet&güzidede ben ahmet&yasemini görüyorum hatta bence aynısı olacak
ahmet,nasıl yaseminin ona olan aşkından etkilendiyse hayatta kendisine bu kadar değer veren biriyle karşılaşmadığı için onu sevdiyse necedt de güzideyi bu yüzden sevecek bence çünkü bu bölümdeki konuşmalarda anlaşılıyordu güzide necdete fena halde aşık oldu her seferinde de dile getiriyor necdetin güzideye bakışları da çok güzeldi:img-in_lo necdet kesinlikle aşık olacak güzideye..

zeyneps
26-05-07, 01:18
Bana bakın siz benim benzetmelerimimi çalıysiniz :hıh Ne ayak??:img-cool2
" gazoz kapağı kaçmış " benim benzetmem döverim sizi :hıh Şaka şaka yıvrularım çalın çalın aayyy benzetmelerim de her yerde meşhur canım :img-in_lo :img-hyste

Ya yalnız Necidet Güzide'i nasıl kanatlarının altına aldı anaç tavuk gibi herkesi sarıp sarmalıyo dimi

Ha unutmadan Emine'ye üzüldüm sandalyede yokmuş bi koşu götürüverseydim keşke :icon_sorr

sinope
vuslat ablam

[B] sevalim
koptum yorumuna tatlim,valla o toz bezinden bende sebepleneyim,koktu artik giymekten yahu,ben camasir suyu aceyle yikar paklarim,sonra beraber kullaniriz:img-hyste :img-hyste
valla bu kizin kocasinin (gostermelik yani) durumu iyi,pastaneleri var,durumlari iyi ,kendi calisiyor,neden bu 2 parca giyiyor anlamadim gitti,pintimi acep yaso domatesi parayami kiyamiyor pinti son model vosvosa biniyor ustune dogru duzgun bir seyler almiyor[:img-pilot :img-pilot :img-pilot /B]

şilimsi
arkadaşlar hepinize iyi geceler...
son olarak söylemek istediğim bir şey var:
Aamedim sen gel kuşum bize..salona yatak döşek çekeriz orda yatarsın yeter ki ayla ve yaseminden uzak dur..okeyto bebişim?
neyse hepinizebyebyebyebye

jikarinziku
26-05-07, 01:20
komik yerlerde vardi..
deniz gezmis konusurken ögrencilerin hop otutup hop kalkmasi..ne kadar komik..
ve tabiki denizin deniz gezmisin yaninda kosmasi...
bu arada deniz gezmisli sahneler gercekden güzeldi...
bu adam birde bayagi yakisikliymis yani deniz gezmisi oynayan oyuncu...
Hem yakisikli hemde yetenekli..Üstüne ütlük azicikda Deniz Gezmise benziyor..Bide agiz bölgesi nedense bizim eniste beye benzetiyorum:D

spdr
26-05-07, 01:21
[B] sevalim
koptum yorumuna tatlim,valla o toz bezinden bende sebepleneyim,koktu artik giymekten yahu,ben camasir suyu aceyle yikar paklarim,sonra beraber kullaniriz:img-hyste :img-hyste
valla bu kizin kocasinin (gostermelik yani) durumu iyi,pastaneleri var,durumlari iyi ,kendi calisiyor,neden bu 2 parca giyiyor anlamadim gitti,pintimi acep yaso domatesi parayami kiyamiyor pinti son model vosvosa biniyor ustune dogru duzgun bir seyler almiyor[:img-pilot :img-pilot :img-pilot /B]

sürekli aynı kıyafetleri giyiyor doğru..
ama bence bu yadırganmaması gereken bir durum..
diğer dizilerden alıştığımız için tabi..
her gün farklı bi elbise giymelere
garip geliyor bu....:img-yes:
ama mantıklı:good:

pelinsim
zaman atlaması konusunda bir çelişki var gibi. çünkü che guavera 1967'de öldürülüyor ama istanbul üniversitesi 969'da işgal ediliyor öyle değil mi? bu durumda ayla ve ahmet yaklaşık 2 yıldır nişanlı olmuş oluyorlar.

2 bölümdür çok doyurucu bence. olaylar olduğu gibi veriliyor. işgali başlattıkları an o koşma olayı olmuş mu olmamış mı bilmiyorum ama biraz komik bir sahneydi:img-hyste maraton koşusu yapıyorlar gibi oldu. herkes aynı şeyi hissetmiş. ayrıca öğretim görevlilerini hoplatmaları da ayrı bir komiklikti ama duygu olarak insanı mutluluk veriyor.

deniz gezmiş ve ahmetin tartışacakları şeyler olacak yine. ama ahmet her zaman gençlerden yana tavır koyacak herhalde. çünkü karşıt görüşlü değil. sosyal-demokrat bir tip. yalnızca tarzları farklı.

yasemin nasıl bir karar alacak ben de çok merak ediyorum. herhalde ayrılma kararı alır. necdet rüyadan vazgeçer mi? sorun çıkarır mı? çıkarırsa da yasemin mecburen açıklayabilir. ahmet aylay'la konuşmalı bu işin olamayacağı yolunda. benim ayladan beklentim de bir iki daha görünce bitirsin bu işi. çünkü ahmetin kendisiyle mutsuz olduğunu gördüğünde ayla eminim bunu yapar. asla ahmete kapris yapmaz. çevreye de belli etmez. kendi kendine çözümler bulmaya çalışır ya da yasemin'le konuşur falan. ama bakar ki ahmet hem mutsuz hem de yasemin'le dolaşıyor bence bitirir bu işi.

çok güzel bölümler ve çok üzücü bölümler bizi bekliyor. en fazla 4 bölüm vardır herhalde sezonun bitimine. nasıl geçecek bu hafta hiç bu kadar sabırsızlamamıştım :img-pilot

zeyneps
arkadaşlar hepinize iyi geceler...
son olarak söylemek istediğim bir şey var:
Aamedim sen gel kuşum bize..salona yatak döşek çekeriz orda yatarsın yeter ki ayla ve yaseminden uzak dur..okeyto bebişim?
neyse hepinizebyebyebyebye

Bi dakka kanka gider ayak ne ayak???:img-cool2

Sanha gerek yok biz de kalır kanımca ben kardeşimi odadan atarım olur biter ben ablan sayılırım sana gerek yok kanımca :img-cool2

İyi gecleer bebişimbye

Ya bu bölümü beğenen bi tek ben miyim ya ben de bi gariplik var o zaman her şey gayet dengeli geldi bana ama :icon_whis

şilimsi
[B] sevalim

ay yorum yapmadan gidemicem ablacım..
evet beraber kullanırızz..
yasonun cebinden para çıkmıyor ki hiç..
bu aralar rüyaya hiç boya falanda almıyorlar..
ayrıca telefonda rüya&yasemin konuşmasında öldüm..yani sadece yaso vardı gerçi ama..bir öpücük gönderişi var hep öpücük gönder,yor hem zıplıyor..sanki öpücüğü adadaki kızına değil elindeki teelfona gönderiyor ya allahım:img-hyste
neyse hepinize iyi gecelerrrr...:sad53: :sad53:

Ayshegul
26-05-07, 01:22
Yasemin son gördüğü sahne üzerine boşanmak istesin bence. Necdet'e demişti çünkü o şartla evlenmişti bir gün birine ilgi duyarsan seversen ayrılalım..

Bence şu an en çok bana batan hata Ahmet'in hala arabasının olmamasıdır. Böylesine zengin bir ailede kimsenin arabası olmaz mı? Yaseminlerde 2 tane var. Yasemin ile Ahmet sahnelerini arttırmak amacıyla Ahmet'e araba aldırmıyorlar.. Ahmet'te çekinmiyor mu her defasında Yasemin'e arabana binebilir miyim demeye ya alsın bir araba kurtulsun artık.

Yasemin gaza gelip Güzide'yi gördükten sonra Rüya'nın Ahmet'in kızı olduğunu da söylese keşke. Ah Yasemin ne zaman akıllanacaksın acabaaaa?? Biz görecek miyiz o günleri??

LİN
26-05-07, 01:22
Yasemin'in, Ayla ve Ahmet'in ardından baka kalması ve sonrasında stepnesi Necdet'e koştuğunda Necdet'i Güzide ile görmesine hiçbirimiz şaşırmadık.Bekliyorduk bunu.Eninde sonuna ortada kalacak Yasemin.Ahmet yaban ellerde bir başına kalıp kuru fasulyeye talim ettiği zaman kendisi zevk-i sefa içinde aile saadeti yaşıyordu.Eee ilahi adalet kendini en yakın zamanda gösterecek.

şilimsi
26-05-07, 01:23
hayır kanka bize gelecek..önce ben davet ettim:hıh:img-hyste
neyse iyi geceleeeerrrbyebye

sinope
26-05-07, 01:24
iyi hosda bakalim yasemin ahmeti yalniz bulabilecekmi,valla ayla onlari gorduya birakmaz ahmetin yakasini bundan sonra sonra,yandi ahmet yandi isi var aylayla:img-hyste

neslisim valla amed buyuk olasilikla gece oldugu icin evdedir,aylayida evine yine yurume birakmistir:img-yes:
evdedir ahmet,ben artik gercekten senaryonun kisir dongu oldugu kanisina vardim bu gece(olurmu olur tatlim,domates o sinirle,hisimla amedin evinde solugu alir
ayla o saatte evindedir(hatta uyuyordur,ruyasinda amedi goruyordur mutlaka):img-yes: amedde malum geceleri uyuyamadigi icin oturuyordur,bu sefer yaso domatesi ona baslar hatirla sevgili muzigini islikla calmaya(senaristlerden artik her sey bekliyorum acikcasi):img-pilot :img-pilot

blue ivy
26-05-07, 01:24
fena bolum degildi zeyneps,ilginc gelismeler var dizimiz toparlanacak gibi,ama umarim sezon finalini sacma bir sekilde bitirmezler:img-pilot

averaj
26-05-07, 01:25
Canım anlatmakla olmaz görmen lazım.:img-hyste Aynen bu şekildeydi.:img-hyste

anladım aslıcım ben onu:img-hyste tşk ederim..görmek gerekli diyorsun yani..mümkünse sesi dublajlı alayım ben, akıl sağlığım açısından:img-hyste

Sinem90
26-05-07, 01:26
vuslatım çileğim vişnem bırak artık şu domatesi ya. :hıh bak benim gibi ol.oh ne rahatmış böyle uğraşmamak.onunla uğraşacağımıza daha önemli şeylerle uğraşırız.bırak kendini rahatla.:img-hyste
seni de çok özledim bebişim.:img-in_lo

jikarinziku
26-05-07, 01:27
Iyi geceler arkadaslar..Iyi sohbetler:img-wink:
Bu arada gelecek bölümde Deniz Gezmisi daha cok gösterirlerse cok memnun oldurum..Cünkü Yaseminin aglama zirlamasi ve Necdetin onu yan odadan dinleme sahnelerinden BI-KT-IM..

blue ivy
26-05-07, 01:28
neslisim valla amed buyuk olasilikla gece oldugu icin evdedir,aylayida evine yine yurume birakmistir:img-yes:
evdedir ahmet,ben artik gercekten senaryonun kisir dongu oldugu kanisina vardim bu gece(olurmu olur tatlim,domates o sinirle,hisimla amedin evinde solugu alir
ayla o saatte evindedir(hatta uyuyordur,ruyasinda amedi goruyordur mutlaka):img-yes: amedde malum geceleri uyuyamadigi icin oturuyordur,bu sefer yaso domatesi ona baslar hatirla sevgili muzigini islikla calmaya(senaristlerden artik her sey bekliyorum acikcasi):img-pilot :img-pilot

evet dogru soyluyorsun boylelikle guzel bir komedi dizisi izlemis oluruz:img-hyste

alisercan
Bu akşamki denizin koşuşu bana can yücelin
aşk olsun sana çocuk aşk olsun
acıyorsam sana anam avradım olsun
şiirini hatırlattı.

zeyneps
yooo zeyneps
bende beyendim...

Ohh be sonunda yani burda kendimi ezik hissetmiştim :img-in_lo

Ya Evet bu Ahmet'in arabası yok o kadar zengin aile Yaso'larda iki tane var ,Rıza Amcamın var ,Ahmet nie hep ezik kalıyo hayret bişi ya yoksa o altına Mercedes mi çekecek :img-in_lo

Ayla'yla Ahmet evlenemeyecekler gibime geliyor uzadıkça uzadı bu nişanlılık :icon_whis

Üniversite 1968'de işgal ediliyor sanırım 2 yıl geçti Yasemin hala aynı elbise işte bu biraz garip :img-cool2

Selma:Biz keyfimize bakarız o da gelince bize katılır

Biz kahkahalar atarız onun suratı sirke satar :img-cool2 Biz çocuğun ömrünü çürütürüz keyifli keyifli o da surat asar :img-cool2

sinope
26-05-07, 01:29
ay yorum yapmadan gidemicem ablacım..
evet beraber kullanırızz..
yasonun cebinden para çıkmıyor ki hiç..
bu aralar rüyaya hiç boya falanda almıyorlar..
ayrıca telefonda rüya&yasemin konuşmasında öldüm..yani sadece yaso vardı gerçi ama..bir öpücük gönderişi var hep öpücük gönder,yor hem zıplıyor..sanki öpücüğü adadaki kızına değil elindeki teelfona gönderiyor ya allahım:img-hyste
neyse hepinize iyi gecelerrrr...:sad53: :sad53:

sevalim gitme tatlim:img-wink:
kullaniriz tabiki nede olsak biz bir aileyiz:img-yes:
yaso valla pinti,miymiy
evet ruyacigada bir sey aldigi yok:img-yes:
domatesin ruyayla yaptigi konusma sirasindaki hareketlerine bende koptum,cekirge gibi zipliyordu resmen,katiliyorum tatlim
sana iyi geceler ablacigimbye bye (istersen biz burdayiz daha):img-wink:

bounce221
26-05-07, 01:30
bu bölümde umut kurtu yine cok gördügüm icin memnunum zeyneps..
avatarindan belli sende umut kurt hayranlarindansin :img-wink:

zeyneps
26-05-07, 01:32
hayır kanka bize gelecek..önce ben davet ettim:hıh:img-hyste
neyse iyi geceleeeerrrbyebye

Allah allah :img-cool2 bize gelecek sen sıranı bekle ben büyüğüm biz sıkışırız onla ben büyüğüm işte küçüklüğünü bil sen :hıh

Ayyy haftayaki sahne şöyle olacak anlatayım Ahmet ada evindedir tek başına o sıra kapı çalar Ahmet açar şaşırır tabi Yasemin güler pis pis sonra Ahmet'i öper o sırada fonda "Ağla Yaralı Kalbim" :icon_whis :img-hyste

sinope
26-05-07, 01:33
vuslatım çileğim vişnem bırak artık şu domatesi ya. :hıh bak benim gibi ol.oh ne rahatmış böyle uğraşmamak.onunla uğraşacağımıza daha önemli şeylerle uğraşırız.bırak kendini rahatla.:img-hyste
seni de çok özledim bebişim.:img-in_lo

sinemim yavrimm askim benim
visnem,cilegim valla domatesi biliyorsun kesipte attigim tirnagim kadar sevmiyorum,biraktim zaten o domatesi artik(3 kere bos ol dedim bile ben ona)
soyle askim sen ne istedinde ben yapmadim,rahatlariz tatlim,domatessiz biz
bende seni cok ozledim askim
1 gonulde 2 sevda olmaz be askim:img-in_lo :img-in_lo
sevim ve memed askini niye gostemediler yahu:img-yes:
onlarin aski valla herkesin askina 100 ceker ooo seker parelerim onlar benim:img-in_lo :img-in_lo

pelinsim
26-05-07, 01:34
şiirini hatırlattı.

zaten can yücel o şiiri deniz gezmiş için yazmamış mıydı? ama ben daha çok birbirini geçmek isteyen figüranlara baktığım için :img-hyste herhangi bir şey hatırlatacak yoğunlaşmam olmadı.

vega58
herkese iyi geceler..bölümü çok dikkatli izleyememekle birlikte yine de izledim sayılırım..bu bölümde yine necdetin aşk hayatı ön plandaydı..bunu daha fazla uzatmamalarını diliyorum..ama yine de diğer kişilere de ucundan değindikleri için teşekkür ediyorum sayın senaristlere..deniz defne harun emine ahmet deniz gezmiş..
ahmet artık bir karar verse iyi olacak..aslında ondan önce başkalarının bazı kararlar vermeleri gerek ama..mesela necdet güzideye mi aşık yasemine mi..güzideyle birlikte olacaksa bu sahte evliliği neden sürdürüyor..ikincisi yasemin ne zaman ahmete rüyayı söyleyecek..çatladım şiştim burda..bırak söylemeyi aklından bile geçirmiyor..ahmet de artık aylayla evlenip evlenmemeye karar vermeli..artık bu dörtlünün ilişkileri normale dönsün lütfen ve lütfen artık ahmet kendine bir araba alsın..
üniversite işgaline gelirsek çok iyiydi..dediğim gibi çok dikkatli izleyemedim ama hem senaryo çok iyiydi..hem de çok iyi çekilmişti..beğendim..
gençlerin böyle yaparak istediklerini yaptırmaları çok iyiydi..gerçekten böyle bir boykot olduğunu bilmiyordum..bu sayede öğrenmiş olduk..
bu bölüm haruna çok üzüldüm..canım ya nasıl da üzüldü..
sonra devam ederim aklıma geldikçe..

sude-elvin
ben bu güzideyi :fighting2 :img-black umarim en kis zamanda ayrilirlar.
bu bölüm en cok begendigim sahne isik ve yasar sahnesiydi sonrada ahmet ve sevim sahnesi. isikin hep yasarla olmasini istedim ama haruna cok üzüldüm bugün. yasemin nasil bi tepki vericek acaba? belki hakki degil ama su güzidenin sacini basini bi yolsa ne güzel olurdu. necdetle yasemin bu olandan sonra bosanir gibi geliyor bana ama hic bellide olmaz tabi.

spdr
26-05-07, 01:35
şiirini hatırlattı.

paylaştığın için teşekkürler hüseyin abi:img-yes:
ama acımıyor musun yani:):img-wink:
----
o sahnenin başlangıcını pek sevmedim ben..
ama sonra hepsi koşarken görüntüyü kurtardılar sanki:img-yes:

zeyneps
26-05-07, 01:35
bu bölümde umut kurtu yine cok gördügüm icin memnunum zeyneps..
avatarindan belli sende umut kurt hayranlarindansin :img-wink:

evet canım bence çok iyi bir oyuncu zaten Beynelmilel 'de harikaydı yalnız ikisi çok zıt karakterler :img-in_lo :img-pilot Bence oyunculuk konusunda diğer ikisinden iyi geliyo bana bilemiycem :icon_whis Bir de Işık'ın eteği konusnda yalnız ona Anadolu'nun bağrından kopan bir delikanmlı değil metroseksüel şehirli erkek de tepki gösterirdi yani :icon_whis :img-cool2

Bu arada Ada'ya gidiyolar Selma'lar heralde çok şükür :img-in_lo Faytonları özledim tıkkıdı tıkkıdı :img-in_lo

sinope
26-05-07, 01:37
evet dogru soyluyorsun boylelikle guzel bir komedi dizisi izlemis oluruz:img-hyste
neslisim valla dizimiz artik dizilikten cikmaya basladi,nerde bizdeki o eski heyecan,gunleri bitiremezdik,fragman ciktimi,ozet geldimi diye:img-yes:
ama artik resmen komedi dizisi olma yolunda aday:good: :good:
o canim dizimiz sabun kopugu gibi her hafta ellerimizin arasindan kayip gidiyor hissine kapilmaya basladim(allahtan muzikler superde oradan yirtiyor):good:

alisercan
zaten can yücel o şiiri deniz gezmiş için yazmamış mıydı? ama ben daha çok birbirini geçmek isteyen figüranlara baktığım için :img-hyste herhangi bir şey hatırlatacak yoğunlaşmam olmadı.

Tercihler sevgili pelinsim, ben de sadece deniz gezmişe baktım:img-yes: Can yücel o şiiri deniz için yazmıştı doğru. Hatta edip akbayram söylerde...

LİN
Eğer ; Yasemin Ahmet'e gidip aşk meş konuşmaları yapar" gel eskiye dönelim, yeniden beraber olalım" derse,Ahmet de ona "kusura bakma canım Ayla'yı yüzüstü bırakamam,o çok iyi biri git sen kendine yeni bir hayat kur" desin.Yasemin de anlasın artık dünyanın kaç bucak olduğunu.
Ama ne olursa olsun Ahmet ve Yasemin'in birleşmelerini istiyorum.Rüya babasına kavuşssun artık.Herkes aşık olduğu ile kalsın.Necdet ve Güzide çok uyumlu bir çift.Pastalar,müzikler...
Peki Harun'a ne olacak şimdi???

Sinem90
26-05-07, 01:38
vuslatım şimdi de aşkım mı diline dolandı?bana aşkım dedi ya.:img-hyste sen de benim aşkımsın kuzum.:img-blush
sivimle meemedi neden göstermediler güzel soru.siz hala alışamadınız tabi buna.taktik bu kuzum :) 1 hafta gösteriyorlar diğer hafta göstermiyorlar.ben böyle olacağını biliyordum.o yüzden hiç şaşırmadım.:icon_whis ah onlar olmasa ben katlanır mıydım bu diziye?:icon_whis bırak domatesi dediğim gibi.gel bana katıl canım.:img-hyste

vega58
26-05-07, 01:39
Ohh be sonunda yani burda kendimi ezik hissetmiştim :img-in_lo

Ya Evet bu Ahmet'in arabası yok o kadar zengin aile Yaso'larda iki tane var ,Rıza Amcamın var ,Ahmet nie hep ezik kalıyo hayret bişi ya yoksa o altına Mercedes mi çekecek :img-in_lo

Ayla'yla Ahmet evlenemeyecekler gibime geliyor uzadıkça uzadı bu nişanlılık :icon_whis

Üniversite 1968'de işgal ediliyor sanırım 2 yıl geçti Yasemin hala aynı elbise işte bu biraz garip :img-cool2

Selma:Biz keyfimize bakarız o da gelince bize katılır

Biz kahkahalar atarız onun suratı sirke satar :img-cool2 Biz çocuğun ömrünü çürütürüz keyifli keyifli o da surat asar :img-cool2

canım ya çok güzel yazmışsın..selmanın bu umursamaz tavrı beni çileden çıkarıyor..adamın mutsuz olduğu o kadar belli ki..kadının umrunda değil..
ben de gittikçe bu evliliğin olmayacağı kanısına kapılıyorum nedense..tek umudum sevim..o bir şeyler yapsa da ahmet vazgeçse..
demin de söyledim hacı murat olsun en kötü araba olsun..lütfen artık ahmetin bir arabası olsun..böylece yaseminin arabasına binmekten kurtulur garibim..

bounce221
26-05-07, 01:39
aynen..
bu etek olayinin ucu bence yine sagcilara dokunuyor ama neyse..
alistik sagcilar nede olsa bu dizide geri kalmis olarak göserildi..
ama suda bir gercekki ..yasarin arkadaslari gibi tiplerde yok degil..
elini uzatmamak falan..hadi onu gecdik..yanlarina bile alip dinlemesine izin vermediler kizin...

ama yasar öyle degil..
söylediya bir problem olmadigini..

:D:D:D:D:D

aslı30
26-05-07, 01:40
Hüseyin abinin eklediği şiirin tamamı.:img-blush

Aşk olsun sana çocuk aşk olsun
Acıyorsam sana anam avradım olsun
Elbette Türkiye'de en uzun koşuysa devrim
O onun en güzel en güzel yüz metresini koştu
İlk o fırladı lüverden en sekmez mermisiylen
En hızlısıydı hepimizin
İlk o göğüsledi ipi
Ama aşk olsun

sinope
26-05-07, 01:42
vuslatım şimdi de aşkım mı diline dolandı?bana aşkım dedi ya.:img-hyste sen de benim aşkımsın kuzum.:img-blush
sivimle meemedi neden göstermediler güzel soru.siz hala alışamadınız tabi buna.taktik bu kuzum :) 1 hafta gösteriyorlar diğer hafta göstermiyorlar.ben böyle olacağını biliyordum.o yüzden hiç şaşırmadım. ah onlar olmasa ben katlanır mıydım bu diziye?:icon_whis bırak domatesi dediğim gibi.gel bana katıl canım.
sinemim valla askim sozu bu aralar dilime bir dolandiki sorma gitsin(sende benim askimsin tatlim):img-hyste ex askim demiyorum artik(yaso soyliyecek zaten yakinda amede)ben geldim ex askim ben:img-hyste :img-hyste
valla sevimle mehmeti neden gostermediklerini aslinda bende cozdum,yuzleri eskimesin diye:img-wink: malum digerlerini gormekten ogg geldi ustumuzu,bizim cifte kumrulari numunelik kenarda tutuyorlar:img-in_lo
aynen valla sirf onlarin aski icin izliyorum,birde muzikler icin
ben domatese tekmeyi coktan cakmisim:img-hyste
askim ben sana katilirim tabiki,sen ister yeterki:img-wink: :img-wink:

alisercan
26-05-07, 01:43
Hüseyin abinin eklediği şiirin tamamı.:img-blush

Elbette Türkiye'de en uzun koşuysa devrim
O onun en güzel en güzel yüz metresini koştu
İlk o fırladı lüverden en sekmez mermisiylen
En hızlısıydı hepimizin
İlk o göğüsledi ipi
Ama aşk olsun

Aslı evet bizim yaşlı kafa şiirin tamamın hatırlayamadı.:img-hyste Yardımıma koştun sağol. Googla da başvurmadım. Uzun bir süredir de bu sayfadan ayrıyım uğramak istemiştim iyi de oldu.

vega58
sinemim canım konumuma bak..kız valla özledim seni..
aslıcım ve hüseyin abicim teşekkürler paylaşımlarınız için..
ben üniversite boykot sahnelerini beğendim..hele ahmeti hop bidi hop havaya attıkları sahne yok mu..ah bu ne güzel hoca öğrenci ilişkisi ya..

pelinsim
Tercihler sevgili pelinsim, ben de sadece deniz gezmişe baktım:img-yes: Can yücel o şiiri deniz için yazmıştı doğru. Hatta edip akbayram söylerde...

gelin şuna tercih demiyelim de :img-grin2 kafasına soru işaretleri takılmış genç bakışı diyelim. örneğin "koşmadan da yapamazlar mı? niye koşuyorlar ki? onlardan başka kimse yok zaten" gibi sorular sorup yönetmenin ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışan bir gençin merakı diyelim. çünkü ben de tercihimi elimden geldiğimze "öz"lerde yana kullanmaya çalışıyorum :img-yes:

blue ivy
Eğer ; Yasemin Ahmet'e gidip aşk meş konuşmaları yapar" gel eskiye dönelim, yeniden beraber olalım" derse,Ahmet de ona "kusura bakma canım Ayla'yı yüzüstü bırakamam,o çok iyi biri git sen kendine yeni bir hayat kur" desin.Yasemin de anlasın artık dünyanın kaç bucak olduğunu.
Ama ne olursa olsun Ahmet ve Yasemin'in birleşmelerini istiyorum.Rüya babasına kavuşssun artık.Herkes aşık olduğu ile kalsın.Necdet ve Güzide çok uyumlu bir çift.Pastalar,müzikler...
Peki Harun'a ne olacak şimdi???

bencede necdetle guzide cok uyumlu bir cift aslinda,tatlilar olsun muzikler hakkinda olsun gercekten hem fikirler,mutlu olabilirler:img-pilot
haruna nemi olacak?valla onu onceden dusunecekti delikanli,oyle cocuklugundan beri sevdigi kizi beklerse olacagi budur.
merak etme senaristler onada bulur bir kizcagiz:img-pilot

Sinem90
26-05-07, 01:44
bak bunu hiç düşünmemiştim. :) hakikaten domates zımbırtısının bile arabası var bizim aamedin yok.:icon_whis onun ne eksiği var yaseminden?:icon_whis sonuçta aamed de üst düzey yönetici ve nişantaşı çocuğu.:img-hyste böyle kendine fiyakalı rengi kımıl kımıl olan bi araba alsın.:img-cool2 bindirsin ailesini gezdirsin.:img-hyste onun arabası var güzel mi güzel...böyle miydi şarkı bilmiyorum gerçi tamamını.:img-hyste

_nesli_
26-05-07, 01:44
bu bölümde farkettim bizim deniz(berk) ne kadar komik yürüyo :D deniz gezmiş ahmet ve deniz valinin yanına gittklerinde acayip komikti boyuda onların yanında küçük kalmış komik komik onların adımlarına yetişmeye çalışır gibiydi çok tatlıydı :)

zeyneps
26-05-07, 01:45
aynen..
bu etek olayinin ucu bence yine sagcilara dokunuyor ama neyse..
alistik sagcilar nede olsa bu dizide geri kalmis olarak göserildi..
ama suda bir gercekki ..yasarin arkadaslari gibi tiplerde yok degil..
elini uzatmamak falan..hadi onu gecdik..yanlarina bile alip dinlemesine izin vermediler kizin...

ama yasar öyle degil..
söylediya bir problem olmadigini..

:D:D:D:D:D

Ya aslında ben alışkınım böyle durmlara bizim üniversiteden belki o yüzden bana olağan geliyordur :icon_whis gerçi bizim fakültede yok ama fazla :icon_whis

Işık:Çünkü başkasını seviyorum
Hani şu Anadolu'nun bağrından kopup gelen kaytan bıyıklı ,karizmatik delüüüüüğğğanlı var ya :img-yes: :img-in_lo (Bu arada arkadan "Selvi Boylum Al Yazmalım " çalsaydı:img-blush )

LİN
26-05-07, 01:46
canım ya çok güzel yazmışsın..selmanın bu umursamaz tavrı beni çileden çıkarıyor..adamın mutsuz olduğu o kadar belli ki..kadının umrunda değil..
ben de gittikçe bu evliliğin olmayacağı kanısına kapılıyorum nedense..tek umudum sevim..o bir şeyler yapsa da ahmet vazgeçse..
demin de söyledim hacı murat olsun en kötü araba olsun..lütfen artık ahmetin bir arabası olsun..böylece yaseminin arabasına binmekten kurtulur garibim..

Arkadaşlar arabadan önce Ahmet bir kere Rüya'yı yatağına yatırsa.Masal filan atlatsa."Hadi kızım" dese...Hep Necdet, Necdet nereye kadar???
Çocuğun en güzel yılları babasından uzak geçiyor... Arabası da olsun tabi:good:

Sinem90
26-05-07, 01:47
vuslatım senin diline de çok şey dolanıyor.:img-hyste aşkım benim demek.:img-hyste hem ben domatesten daha eğlenceliyim.en azından kıvrak bi zekam var.tabiki bana katılacaksın.:img-cool2
zeynep kuzum ben de seni çok özledim.:img-in_lo gördüm konumunu hiç görmez olur muyum?benden kaçar mı? :) sen de benim imzama bak.:icon_whis az hınzır değiliz biz.umarım gitmesi gereken yere gider mesajımız.:icon_whis

vega58
26-05-07, 01:48
denizin saçlar da çok fena yalnız..briyantin kovasına düşmüş heralde çocuk..ya da o boykot senin bu miting benim gezmekten yıkanmaya fırsat bulamıyor..
defnenin kıyafetler de gittikçe hippilere benzemeye başladı..
yalnız filmdeki kızlar arasında mininin en çok yakıştığı ayla..yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim..sütun gibi bacak var hatunda..

bounce221
26-05-07, 01:48
@zeyneps...:D..

bir arkadas sormus haruna ne olacak..
onunda olmayi versin canim sevgilisi...
ölüm yokya sonunda... :D
erken davransa bile olmazdi bence...
ne yani isik kendisine ilk acilanimi sevicekti?

alisercan
26-05-07, 01:50
gelin şuna tercih demiyelim de :img-grin2 kafasına soru işaretleri takılmış genç bakışı diyelim. örneğin "koşmadan da yapamazlar mı? niye koşuyorlar ki? onlardan başka kimse yok zaten" gibi sorular sorup yönetmenin ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışan bir gençin merakı diyelim. çünkü ben de tercihimi elimden geldiğimze "öz"lerde yana kullanmaya çalışıyorum :img-yes:

Tabiki doğaldır davranışın. Benimki biraz haddini aştı. Ama ben sadece gecenin bu saatinde biraz da ciddiyeti bırakıp takılmak istedim.
Koşmaya gelince, büyük bir olasılıkla tamamen geçmişte yaşananlara bakıp yazmışlardır. Karar alınır alınmaz üniversite kapılarını kapatıp içeri girişi engellemek için koşmuşlardır. Denizin yapısı da buna müsait. Deniz demek sürekli eylem demek. Sevgili şebo namı değer sinem sicilini çıkarmıştı. İdama kadar ömrü mahkemelerde geçen bir öğrenci.

Sinem90
26-05-07, 01:50
zeynep deniz bi de sakal bırakmıştı sanırım değil mi?:icon_whis
aylanın sütun gibi bacakları mı var?:img-hyste sen var ya az değilsin.:img-hyste ama gerçekten dediğin gibiydi.:img-cool2

zeyneps
26-05-07, 01:51
Arkadaşlar arabadan önce Ahmet bir kere Rüya'yı yatağına yatırsa.Masal filan atlatsa."Hadi kızım" dese...Hep Necdet, Necdet nereye kadar???
Çocuğun en güzel yılları babasından uzak geçiyor... Arabası da olsun tabi:good:

Evet ya Necdet 'e o bölümde o kadar gıcık oldum ki kelimelerle anlatamam :hıh Sinirden zıp zıp zıpladım :img-cool2 Orda olması gereken kişi Ahmet'ti ya zavallının kızı olduğundan haberi yok ya bişey olsa Ahmet'e bihaber ölecek kızından :sad53: :sad53: Necdet o bölümde pişman pişman baktı Rüya'ya Güzide nedeniyle mi yoksa ilk defa vicdanı bişeyler mi söyledi ona :img-cool2

vega58
26-05-07, 01:52
ah sinemim görmemiştim valla...çok güzel olmuş hınzır..yerim seni..
ahmetin rüyayı öğrenmesi yirmi otuz bölüm sürecek gibi..bu süre zarfında hebire yaseminin arabasına mı binecek...bunu yüreğim kaldırmaz..ya ne eksiği var ahmetin..bunca sene çalıştı..alsın kendine bir araba artık..duyun sesimizi yapım ekibi...

sinope
26-05-07, 01:52
bak bunu hiç düşünmemiştim. :) hakikaten domates zımbırtısının bile arabası var bizim aamedin yok.:icon_whis onun ne eksiği var yaseminden?:icon_whis sonuçta aamed de üst düzey yönetici ve nişantaşı çocuğu.:img-hyste böyle kendine fiyakalı rengi kımıl kımıl olan bi araba alsın.:img-cool2 bindirsin ailesini gezdirsin.:img-hyste onun arabası var güzel mi güzel...böyle miydi şarkı bilmiyorum gerçi tamamını.:img-hyste

sinemim domates zimpirtisinin arabasi var ama ustune giyecek elbisesi bile yok dogru duzgun(yika yika giy yapiyor domates galiba):img-hyste
amedin a evet basi kelmi?
yooo degil oda alsin kendine bir araba,gezdirsin aylayi yaninda,atsin arka koltugada annesini,babasini catlatsin domatesi:img-wink:
evet askim doru basladin sarkiya
onun arabasi var guzelmi guzel
soforude var ozelmi ozel
bastimi gaza gidermi gider:img-hyste :img-hyste

LİN
26-05-07, 01:54
@zeyneps...:D..

bir arkadas sormus haruna ne olacak..
onunda olmayi versin canim sevgilisi...
ölüm yokya sonunda... :D
erken davransa bile olmazdi bence...
ne yani isik kendisine ilk acilanimi sevicekti?

Benim canım o arkadaş.Olur mu? Aşksız sevgisiz hayat geçer mi?Sorun Işığın Harun'a karşılık verip vermemesi değil.Işık istediğini sevmekte özgür.Ama Harun'unda bir aşka ihtiyacı var.Maaşallah eli yüzü düzgün okumuş çocuk.Ne yani ömrü billah bir sevgilisi olmayacak mı garibin?

Ayshegul
Yasemin Necdet'in bu davranışını da olgunlukla karşılar hiçbirşey yokmuş gibi davranırsa düşer bayılırım artık.. Birde anlamadığım Rıza bey Yaseminlerde kalıyordu da Işık geldiğinde nerdeydi adam?

Berk Hakman'ın boyu pek uzun değil bugün taksimde gördüm kendisini aynı bugünkü bölümdeki gibiydi saçı sakalı..

Sinem90
zeynep kız yeme beni.:img-blush zaten kilo verdim.:img-hyste aynen benim de yüreğim kaldırmaz o anadola daha fazla binmesin.kendine kımıl kımıl olan bi araba alsın.mümkünse üstü açık olsun.:img-hyste
vuslatım kıyafet konusun da doğru söylemişsin.:img-hyste

vega58
26-05-07, 01:55
zeynep deniz bi de sakal bırakmıştı sanırım değil mi?:icon_whis
aylanın sütun gibi bacakları mı var?:img-hyste sen var ya az değilsin.:img-hyste ama gerçekten dediğin gibiydi.:img-cool2

kızı sevmesem de şimdi hakkını yemeyeyim canım..mini giyeceksen onun gibi bacaklarının olması şart..domates ve kardeşine yakışmıyor..
hele ışığa hiç..yaşar haklı bance o konuda..
deniz bir de sakal mı bırakmıştı..eli değmemiştir kesmeye garibin..bu arada yeşil gömleğini değiştirmiş miydi..nil okursa bu mesajlarımızı arkamızdan demediğini bırakmaz..

badger
26-05-07, 01:56
Bu arada Ahmetin beraber valiliğe gittiği diğer öğretim görevlisi, Tarık Zafer Tunaya, Türkiyenin en önemli 10 hukukçusundan biridir..Anayasa Hukuku profesörü...Bölümle ilgili yorumlarıma sonra aktaracağım..Herkese iyi gecelerr..

zeyneps
26-05-07, 01:57
ah sinemim görmemiştim valla...çok güzel olmuş hınzır..yerim seni..
ahmetin rüyayı öğrenmesi yirmi otuz bölüm sürecek gibi..bu süre zarfında hebire yaseminin arabasına mı binecek...bunu yüreğim kaldırmaz..ya ne eksiği var ahmetin..bunca sene çalıştı..alsın kendine bir araba artık..duyun sesimizi yapım ekibi...

Ahmet bence diğer bölümde soluğu ex-kayınpederinin yanında almalı :img-yes: Hemen fiyakalı bi Anadol kapsın gelsin :img-cool2 peşin fiyatına taksit ,vade kredi filan ne varsa hem ex-babası ona bi kolaylık yapar kanımca :icon_whis

Ama çocuk da haklı şimdi düğün var ,eşya var ,ev alacak daha masraf masraf nasıl kalkacak bu kadar yükün altından bence borç alsın birinden gitsin Necdet'ten ya da Yaso'dan borç istesin "isteyinin bi yüzü kara vermeyenin iki yüzü" desin :icon_whis :img-hyste

Sinem90
26-05-07, 01:57
zeynep haklısın kuzum ünsal kardeşlere yakışmıyor.zaten onlara sinir oluyorum.:icon_whis
denizin gömlek mevzusunu açma.hatırlarsan en son ona burhanın gömleklerinden verecektik.:img-hyste

alisercan
26-05-07, 01:58
sinemim canım konumuma bak..kız valla özledim seni..
aslıcım ve hüseyin abicim teşekkürler paylaşımlarınız için..
ben üniversite boykot sahnelerini beğendim..hele ahmeti hop bidi hop havaya attıkları sahne yok mu..ah bu ne güzel hoca öğrenci ilişkisi ya..

Vega58, sevgili vega çok oldu seni görmeyeli ve haber almayalı. Bu hafta yoğun öğrenci hareketleri ile başladı. 68 dünya gençlik hareketlerinin en bereketli yılları. Dünyadaki dalga ülkemizi de ziyaret ediyor. Ayrıca anti emperyalist ve tam bağımsız anlayışın en yoğun dönemi.
Bu ne demek
Bu da artık diziyle iç içe toplumsal eylemlerin dizimize daha aktif gireceği demektir. Dizi sokak yoğun yaşanacak demek...

sinope
26-05-07, 01:58
vuslatım senin diline de çok şey dolanıyor.:img-hyste aşkım benim demek.:img-hyste hem ben domatesten daha eğlenceliyim.en azından kıvrak bi zekam var.tabiki bana katılacaksın.:img-cool2
zeynep kuzum ben de seni çok özledim.:img-in_lo gördüm konumunu hiç görmez olur muyum?benden kaçar mı? :) sen de benim imzama bak.:icon_whis az hınzır değiliz biz.umarım gitmesi gereken yere gider mesajımız.:icon_whis
sinemim askim valla 2 hafta evvel ex askim(domates icin amede soylemistim)
ondan sonra benim kankilerle basladi aramizda bu askim sozu(yaso soyluyordu ya amede)bende ondan arakladim:img-hyste :img-hyste
biliyorum askim domates senin yaninda ne ki?
hic bir sey sen daha zeki ve alimlisin,kivrak zekan yeter be askim(sanatakilmayayimda kime takilayim):img-hyste
valla defneyi bu gece resmen APACI KIZLARINA benzettim,kiyafetleri,saclari sanki 60li yillarin filimlerinden kacmista gelmis gibiydi:img-hyste :img-hyste

t-o-r-t-u-r-a
26-05-07, 02:01
ya arkadaşlar sonunda ne oldu biri bana anlatsın ltf ya birtek sonunu kaçırdım

yaşar ve ışık sahnesi yaşarın onu kapıda beklemesi çok güzeldi ama haruna üzüldüm umarım arkadaşlıklarına zarar vermez en azıdnan gruptan falan ayrılmaz

vega58
26-05-07, 02:01
Ahmet bence diğer bölümde soluğu ex-kayınpederinin yanında almalı :img-yes: Hemen fiyakalı bi Anadol kapsın gelsin :img-cool2 peşin fiyatına taksit ,vade kredi filan ne varsa hem ex-babası ona bi kolaylık yapar kanımca :icon_whis

Ama çocuk da haklı şimdi düğün var ,eşya var ,ev alacak daha masraf masraf nasıl kalkacak bu kadar yükün altından bence borç alsın birinden gitsin Necdet'ten ya da Yaso'dan borç istesin "isteyinin bi yüzü kara vermeyenin iki yüzü" desin :icon_whis :img-hyste

kapsın kendine bir anadol..zaten rıza bey ona indirim de yapar..
necdeten alsın ya da yaseminden..ama ödemesin..bunce sene adamı kandırıp durdular..o paraların üstüne yatsın ahmet..:img-hyste
bence de yakışmıyor ünsallara..zati hep aynı elbiseyi giyiyor yasemin..tutumlu mu desem ne desem şimdi..yalnız necdetin gömlek dikkatimi çekti bugün.düğmeler kopacaktı artık göbekten..ye iç yat tabi..dert yok tasa yok..hem hiç uğraşmadan çocuk sahibi de oldun..değme keyfine necdetin..

bounce221
26-05-07, 02:02
Benim canım o arkadaş.Olur mu? Aşksız sevgisiz hayat geçer mi?Sorun Işığın Harun'a karşılık verip vermemesi değil.Işık istediğini sevmekte özgür.Ama Harun'unda bir aşka ihtiyacı var.Maaşallah eli yüzü düzgün okumuş çocuk.Ne yani ömrü billah bir sevgilisi olmayacak mı garibin?

Ben zaten ironik yazmisdim...:D
tabi olsun...hatta daha iyi olur belkide..
ahmet gibi ask acisi ceken baska birini görmek istemiyorum daha :D:D:D:D

blue ivy
26-05-07, 02:02

necdet karisina 2 kiyafet alamiyor ahmete nasil borc verecek kizim?
ahmet daha ceyiz yapacaksa arabayi cok gorur kanimca.
neyse arkadaslar sohbetinize doyum olmuyor,benim gitmem lazim,size iyi geceler ve iyi sohbetler,ruyanizda sadece ruyayi gorunbye

Sinem90
26-05-07, 02:03
vuslatım bakalım aşkımdan sonra sıra neye gelecek?merakla bekliyoruz. :img-hyste
ona sinir olduğumuz için her şeyi gözümüze daha çok batıyor değil mi?:img-pilot
deniz gezmiş çok şehvetliydi valla.:img-blush ama başına çok iş açacak.:icon_whis

zeyneps
26-05-07, 02:03
zeynep haklısın kuzum ünsal kardeşlere yakışmıyor.zaten onlara sinir oluyorum.:icon_whis
denizin gömlek mevzusunu açma.hatırlarsan en son ona burhanın gömleklerinden verecektik.:img-hyste

Ayy bebişim ben Burhan'ın eskilerinden yıkadım ütüledim paketledim kargoyla yolluycam kendilerine :icon_whis :img-pilot

Ama Burhanımın haberi olmasın ayıptır söylemesi kendisi biraz pintidir de harcatmaz gömleklerini Deniz'e :img-cool2 Sonuçta bi Burhan Altıntop kolay para kazanmiyyy :hıh :img-hyste

Rüya'da yine aynı kıyafeti giymişti yazık çocuk varlık içinde yokluk çekiyo annesi üniversitede çalışıyo,babasının pastaneleri var,diğer babası öğretim örevlisi ama daha bir arabası bile yok ,dedesi Koç'larda çalışıyo ,anneannesi fabrikada ama birleşip bi elbise alamıyolar yavrucağızıma harcatmam ben Rüya'yı onlara :hıh

vega58
26-05-07, 02:04
Vega58, sevgili vega çok oldu seni görmeyeli ve haber almayalı. Bu hafta yoğun öğrenci hareketleri ile başladı. 68 dünya gençlik hareketlerinin en bereketli yılları. Dünyadaki dalga ülkemizi de ziyaret ediyor. Ayrıca anti emperyalist ve tam bağımsız anlayışın en yoğun dönemi.
Bu ne demek
Bu da artık diziyle iç içe toplumsal eylemlerin dizimize daha aktif gireceği demektir. Dizi sokak yoğun yaşanacak demek...

abicim adımı mı unuttun yahu..zeynebim ben zeynep..senin yaşlandığını söyleyeceğim utanmasam..çok mu çalıştırıyorlar seni yoksa..
hüseyin abicim sonunda girebildik şu üniversite olaylarına..bu geçiş bölümleri gına getirmeye başlamıştı..
eminim çok başarılı bir şekilde işlencektir..umuyorum..

zeyneps
26-05-07, 02:05
necdet karisina 2 kiyafet alamiyor ahmete nasil borc verecek kizim?
ahmet daha ceyiz yapacaksa arabayi cok gorur kanimca.
neyse arkadaslar sohbetinize doyum olmuyor,benim gitmem lazim,size iyi geceler ve iyi sohbetler,ruyanizda sadece ruyayi gorunbye

Eeeee evlenmek öyle kolay değil :hıh Necidet bu konuda bile yırtımştı ya brava ona nezarette evlendiler çeyiz meyiz hak getire ne ballı adam bu bi kolyeye bedavadan aldı kızı :icon_whis :img-hyste

İyi geceler canım bye

sinope
26-05-07, 02:05

sinemim domatesin kiyafet konusunda bana katildigina sevindim:img-wink:
evet ya deniz nihayeten o yesil(pardon yesilikten cikmis,morarmaya donmus gomlegini cikarttiya):good: bu hafta denizin ustundeki kahverengi tisorttu galiba cok yakismisti(sinem askim sen yine burhandan gomlek araklama isini askiya alma sakin,deniz simdide haftalarca kahverengi tisortuyle dolanir ortalarda)burhan olayini sakin unutma sakin yesilli bir sey alma emi:img-wink: :img-wink:

jikarinziku
26-05-07, 02:07
vuslatım bakalım aşkımdan sonra sıra neye gelecek?merakla bekliyoruz. :img-hyste
deniz gezmiş çok şehvetliydi valla.:img-blush ama başına çok iş açacak.:icon_whis
Deniz Gezmisin hayati yollarda ve mahkemelerde gecti..Eger Deniz Gezmis hakkinda yapilan Filmi veya hakkinda biraz bilginiz varsa sirada ne gelecegini düsüne bilirisiniz:img-wink:
Yani kisaca basina baya bir is acti..:)

alisercan
26-05-07, 02:08
abicim adımı mı unuttun yahu..zeynebim ben zeynep..senin yaşlandığını söyleyeceğim utanmasam..çok mu çalıştırıyorlar seni yoksa..
hüseyin abicim sonunda girebildik şu üniversite olaylarına..bu geçiş bölümleri gına getirmeye başlamıştı..
eminim çok başarılı bir şekilde işlencektir..umuyorum..

Adını niye unutayım, buraya yazmak istemedim zeynep, Hatta önce zeynep diye girdim. Ama sonra nickle devam ettim. Çok çalışmaya gelince evet malesef.
Yeminin montajını yapıyorum. Bugün sabahlarım yarın gece geç saatte biter pazar teslim ederim.
2 saattir çalışmıyorum hatırlanın etkisinde kaldım. Çıkmak için dağıtıyorum yoksa yanlışlıkla oradaki iki sevgilinin karşılaşmasına dudağında yarım kalan diye girmiyor muyum
işte o zaman YAŞLANDIM zeynep.

sinope
26-05-07, 02:09

sinemim
1 gonulde 2 sevda olmaz diyorum ben:img-in_lo :img-in_lo bu aralar birde:img-hyste
evet yaso domatesine kil oldugumuz icininanki her seyi gozmuze batiyor
valla deniz gezmisli sahnelere o kadar dikkatli izlemedim(arada mematiye bakiyordumda):) :) :)

vega58
26-05-07, 02:09
Eeeee evlenmek öyle kolay değil :hıh Necidet bu konuda bile yırtımştı ya brava ona nezarette evlendiler çeyiz meyiz hak getire ne ballı adam bu bi kolyeye bedavadan aldı kızı :icon_whis :img-hyste

İyi geceler canım bye

canım çeyizi falan geçtim..çocuk yapmak için bile uğraşmadı..
hazır yapılmış bir tane vardı..üsüne atladı hemen...hazır varken ne uğraşacağım dedi heralde..:img-hyste ahmet sağolsun...
gideyim de ahmetin bordo çubuklu pijamalı hallerine bakayım inşallah eklenmiştir..hele sevimin saçları neydi öyle..gecenin o saatinde bile durmuyor kadının boğazı..

Sinem90
26-05-07, 02:11
zeynep hüseyin abi hiç senin adını unutur mu?onun nasıl bir kıvrak zekaya sahip olduğunu bilmiyor musun?:img-hyste
evet denizin aksiyon yaşamadığı günü yoktur herhalde ama dizide bunu güzel yansıtacaklar mı ben ondan emin değilim.:icon_whis

LİN
26-05-07, 02:11
Elbette genelleme yapmıyorum ama o yıllardaki üniversite öğrencisiyle şimdikiler ne kadar da farklı.
Düşünmeyen,sorgulamayan,vurdumduymaz,bencil,apolit ik gençlerin tek derdi cep telefonu, mp3 çalar,marka kıyafetler vs...Aşkı bile layığı ile yaşamıyorlar 3-5 günlük.Hemen herşeyden sıkılma.
O dönemde sağcısı da, solcusu da,milliyetçisi de ne yaptıysa, ülkesinin yarınları daha güzel olsun diye yapmıştır.Aslında hepsinin amacı aynıdır.Düşüncelerin kimliği değildir önemli olan...Düşünebilmeyi öğrenmek,öğretmek lazım

Çocuklara inanalım mı?
Güzel günler görecekmiyiz, güneşli günler..
Motorları maviliklere sürecekmiyiz?
Yoksa bir bir peri masalı dinler gibi seyredecekmiyiz...

vega58
26-05-07, 02:13
Adını niye unutayım, buraya yazmak istemedim zeynep, Hatta önce zeynep diye girdim. Ama sonra nickle devam ettim. Çok çalışmaya gelince evet malesef.
Yeminin montajını yapıyorum. Bugün sabahlarım yarın gece geç saatte biter pazar teslim ederim.
2 saattir çalışmıyorum hatırlanın etkisinde kaldım. Çıkmak için dağıtıyorum yoksa yanlışlıkla oradaki iki sevgilinin karşılaşmasına dudağında yarım kalan diye girmiyor muyum
işte o zaman YAŞLANDIM zeynep.

yani izledin bu bölümü..hani izlemeye pek fırsatın olmuyordu ya..müziklerde bu bölüm katkın oldu mu abicim..
yaşlanma sen hep böyle kal..hep böyle etkilen..yoksa nasıl geçer bu kör olası hayat..

t-o-r-t-u-r-a
26-05-07, 02:15
Elbette genelleme yapmıyorum ama o yıllardaki üniversite öğrencisiyle şimdikiler ne kadar da farklı.
Düşünmeyen,sorgulamayan,vurdumduymaz,bencil,apolit ik gençlerin tek derdi cep telefonu, mp3 çalar,marka kıyafetler vs...Aşkı bile layığı ile yaşamıyorlar 3-5 günlük.Hemen herşeyden sıkılma.
O dönemde sağcısı da, solcusu da,milliyetçisi de ne yaptıysa, ülkesinin yarınları daha güzel olsun diye yapmıştır.Aslında hepsinin amacı aynıdır.Düşüncelerin kimliği değildir önemli olan...Düşünebilmeyi öğrenmek,öğretmek lazım

Çocuklara inanalım mı?

şimidiki gençler ve öncekiler hakkıdna dedikleriniz ne kadar dogru şuan ortamda o kadar olayları öenmsemeyenler varki onların varlıgında önemseyenler bile kayboluyor neyce konuşuyor bu duruma düşüyorsun o nendele o dönemlerin gençlerinden olmak isterdim hemde çok

spdr
26-05-07, 02:20
dizide o kadar çok hikaye var ki..
hepsini biraz biraz gösteriyolar..
dizi bitiyor..
ve olaylar çok ilerlemiyor gibi geliyor:img-yes:
-------
necdetle güzide bence yakıştılar..
yaseminin de beni rahatsız eden sahneleri vardı aslında..
ama en fazla da ahmet bişi olduğunda ona bakarken..
onun ısrarla ahmetle kontak kurmaması idi..
o şekilde çok fazla sahne vardı ve sinir oldum izlerken:hıh
-------
ahmetin bu hallerini seviyorum ben..
üzülüyorum da ama mesela sevimle konuştuğu yer çok hoştu..
sevimin tavırları da çok tatlıydı..
ilk defa sevimi yakın-sıcak hissettim..
-------
denizle defne bu bölüm çok hoştular..
görünüm açısından da:img-in_lo
konuşmaları açısından da..
tabi ışık hakkında öyle konuşmaları hoş olmadı..
bu arada şevket bey deniz defne ilişkisini engellemeye çalışıyor sanırım...
bi sebebi yokki bunu yapmak için ama..:img-yes:
defnenin kıyafeti de saçı da o dönemin modasına göreayarlanmış sanırım.
böyle şeyleri de bizden esirgememeleri çok hoş bence:good:
------
deniz gezmiş geçen bölümki itici havasını kırdı bence...
babasına sen de mi işgale geldin vs dediği yerler hoştu:)
ama bazı sahneler uğraşılıyor tamam ama..
bence komik görünüyor..
o koştukları sahne...
oturup kalktıkları sahne mesela...
da şimdi ne olacak.
daha doğrusu ne olmuş??
verilen sözler tutulmamış anlaşılan...
ve şimdiki duruma bakıyorum..
hala bişi değişmemiş...
yoksa bu değişmiş hali mi..
öyleyse halimiz daha kötü tabi..
ha hükumetin kararı da tabi hoşmuşş:hıh
olaylara karışmadan-kendi adını karıştırmadan atlatmış onu..
sonrasında da ne olduğunu izleriz gelecek haftalarda artık..
--------
geldim yaşaraaa...
bu bölüm yine çok hoştu bence..
ışıkla tartışınca yoksa bunlar da mı ayrılacak dedim ama..
sanırım dizinin ideal-tüm sorunlarını konuşarak..bazen geri adım atarak..çözebilecek tek çifti olucaklar:img-yes:
yanımda biri öyle bi etek giyse ben de rahatsız olurdum şahsen..
ayrıca bence bazı şeyleri direk belli görüşlere bağlamak da çok yanlış..
mesela yaşar arkadaşlarının yanına ışığı getirmekte kararsız kalıyor-
e ortam da malum..öyle bir yere ışığın gitmemesini istemesi yaşarın çok da garip değil bence..
diğer yandan ışığın söylediği de doğru tabi.
ben sizin görüşlerinize saygı duyarım ama siz de bana duyun gibi bişi söyledi ya....
zaten yaşar da itiraz etmedi buna...:img-yes:
bu konuyı daha derin de konuşup açabiliriz gerçi..
ama şimdilik bu kadar yeter..
----
rıza-keriman da diğer yandan devam ediyor..
bakalım nolucak..
herkese iyi gecelerrbye

jikarinziku
26-05-07, 02:20

Çocuklara inanalım mı?
Simdiki gencler sadece kendi cizdikleri cizgide yürüyorlar ve onu görüyorlar. Onlar düz bakmayi biliyorlar baska birseyde bilmiyorlar, dedigin gibi onlar icin mp3calar,cep telefonu vs seyler ilgilendiriyor. Herseyi tozpembe görmekten vazgecmicekler, böyle dönemli diziler veya konular acilincada gecmis gecmisde kalmis simdiki dönemden söz edin diye insanlari azarlar gibi konusuyorlar. Suanki gecligimiz icler acisi benim gözümde!

alisercan
26-05-07, 02:23
bilmez miyim yahu..
bak yine sinir edecem adamı..hüseyin abi hatırla sevgilinin soundtracki ne zaman çıkacak..sen bilirsin..:img-hyste

En zor sorular bana geliyor. Burada ilginç gelişmeler yaşandı. 27 mayısa çıkması planlanan bir albüm vardı. Her türlü hazırlığı bitmiş sizler için yeniden stüdyolara girilip hazırlanmış hatta bu akşam dinlediğiniz zahit bizi ezgisinin bile konulduğu albüm bekliyor. Bilmiyorum, ben bu konuda artık ne söylenebileceğini de bilmiyorum. Mayıs ayında çıkmasa artık bu dönem çıkmaz demektir arkadaşlar.

zeyneps
26-05-07, 02:25

Çocuklara inanalım mı?

Canım çok güzel söylemişsin tam düşüncelerimi yazmışsın ben hayret ediyorum ya inanamıyorum öğrencileri görünce o yıllarda insanlar bu hale gelsin öğrenciler diye mi mücadele vermişler yazık yazık :img-cool2 Ama bu hale gelmelerinin a-politikleşmelerinin sebepleri de korku ve bastırılma tabi çünkü anne ve babalarımız o yılların çocukları la da gençleri ve hep korkuyorlar öğüt veriyorlar

Can Dündar söyleşide bizim nesile "tık gençliği " dediğini söylemişti mesela gençler en etkili eylemi " internetten eylem yapma" olarak görüyorlarmış %43'le birinci sıradaymış :icon_whis

Zeynepçim evet canım bunu unutmuştum bir an çocuğu bile hazırdı adamın ohhhh Ahmet çabalasın bu üstüne konsun her şeyin :hıh Zavalllı Ahmet arabayı geçtim "bir kedisi bile yok anlıyor musun hadi gülümse " durumunda gariban :sad53: :img-in_lo

bounce221
26-05-07, 02:26
dizi bitiyor..
-------
-------
-------
------
bence komik görünüyor..
o koştukları sahne...
da şimdi ne olacak.
daha doğrusu ne olmuş??
hala bişi değişmemiş...
--------
geldim yaşaraaa...
sanırım dizinin ideal-tüm sorunlarını konuşarak..bazen geri adım atarak..çözebilecek tek çifti olucaklar:img-yes:
e ortam da malum..öyle bir yere ışığın gitmemesini istemesi yaşarın çok da garip değil bence..
ben sizin görüşlerinize saygı duyarım ama siz de bana duyun gibi bişi söyledi ya....
----
bakalım nolucak..
herkese iyi gecelerrbye

aynen katiliyorum sana spdr...
beni en cok kizdiran bu bölümde defnenin ve denizin isik ve yasar hakkindaki düsünceleri...bu kadar bencil olunmaz...düsünemiyorlarmi isigin yasara asik olabilicegini..onlar hala takintidan bahsediyorlar...bu bölüm sempatik gelmeye baslamistilarki ama bu sözlerle firkim hala ayni bu ikiliyle ilgili..

t-o-r-t-u-r-a
26-05-07, 02:28
dizi bitiyor..
-------
-------
-------
------
bence komik görünüyor..
o koştukları sahne...
da şimdi ne olacak.
daha doğrusu ne olmuş??
hala bişi değişmemiş...
--------
geldim yaşaraaa...
----
bakalım nolucak..
herkese iyi gecelerrbye

kankam yaşar hakkıdnaki yazılarında çok haklısın daha dogrusu onların ilişkisi hakkında çok şirinler umarım bu şirinlikleri bozulmaz defne deniz ve harun bu ilişkiyi hiç ama hiç istemiyorlar bence bu ilişki kendileri yüzünden olmasada etraflarındakiler yüzünden çok hasar görücek etek konusuna gelince şahsen ben bir erkek olsaydım sevgilimin öyle giyinmesine kızardım kıskanırdım ama tabi benim yanımdayken giysin canım :img-hyste

alisercan
26-05-07, 02:29
:img-hyste Nolacak ki her aşka uyar bu şarkı.:img-hyste Nasıl olsa onda da vardır ayrılma.Ama bu kadar abuk değildir herhalde aşkları.:img-blush

Bu olanaklı olsaydı aslı ah ahh... O zaman ben niye bu kadar uzun çalışırım ki
Koy erdal güneyden, geç kemal sahirin yaylı dinletilerine..
Gerçi işin esprisi konseptleri farklı iki dizi, ve inan zeynep yeminin müzikleri de çok güzel. Sinem katılmasa da bu böyle:happy0064

zeyneps
26-05-07, 02:31
Hüseyin Abi müzikler o kadar güzel ki bak gecenin bir yarısı bile dinliyorum sabahın ilk saatlerinden başlıyorum :img-in_lo Çok güzeller emeğinize sağlık :img-in_lo

Bu arada Yemin'in konusuyla HS'nin konusu da birbirine benzeyecek gibi gidişat öyle bu arada o diziyi de sırf müzikleri için izlemeye başlamıştım :img-in_lo Ya noldu bana ben her zaman rock forever derdim huyum suyum değişti :icon_whis

spdr
26-05-07, 02:32
kankam yaşar hakkıdnaki yazılarında çok haklısın daha dogrusu onların ilişkisi hakkında çok şirinler umarım bu şirinlikleri bozulmaz defne deniz ve harun bu ilişkiyi hiç ama hiç istemiyorlar bence bu ilişki kendileri yüzünden olmasada etraflarındakiler yüzünden çok hasar görücek etek konusuna gelince şahsen ben bir erkek olsaydım sevgilimin öyle giyinmesine kızardım kıskanırdım ama tabi benim yanımdayken giysin canım :img-hyste

:img-hyste :img-hyste
valla ben de..
gerçi herkes giyince o kadar garip kaçmıyordu heralde o zamanlar...
ayrıca bence o etekleri giymek olsa olsa işkence olur insana yaa..
insan oturup kalkamaz-eğilemez..paran düşse eğilip alamazsın yani:icon_sorr :img-yes:

Sinem90
26-05-07, 02:33
hüseyin abi araya beni katmasan olmaz yani.:icon_whis herkes beğenmek zorunda mı?bana hitap etmedi o müzik.:icon_whis
ayrıca ışıkın eteğinde bişey yoktu.:icon_whis yaşar iyi hoş da ben pek sevemedim onu.:icon_whis ilgi alanıma girmiyorlar.:img-cool2

LİN
26-05-07, 02:34
şimidiki gençler ve öncekiler hakkıdna dedikleriniz ne kadar dogru şuan ortamda o kadar olayları öenmsemeyenler varki onların varlıgında önemseyenler bile kayboluyor neyce konuşuyor bu duruma düşüyorsun o nendele o dönemlerin gençlerinden olmak isterdim hemde çok
Bu farkındalıkla sen zaten onlardan birisin TORTURA.Çoğunluk ne olursa olsun tek kişi bile kalsak,şaşkın gözlerle izlensek,konuştuklarımız değersiz bile kabul edilse yinede düşüncelerin ardından gitmek lazım yılmadan.

alisercan
26-05-07, 02:34
Hüseyin Abi müzikler o kadar güzel ki bak gecenin bir yarısı bile dinliyorum sabahın ilk saatlerinden başlıyorum :img-in_lo Çok güzeller emeğinize sağlık :img-in_lo

Bu arada Yemin'in konusuyla HS'nin konusu da birbirine benzeyecek gibi gidişat öyle bu arada o diziyi de sırf müzikleri için izlemeye başlamıştım :img-in_lo Ya noldu bana ben her zaman rock forever derdim huyum suyum değişti :icon_whis

Şimdi müzikler benzeseydi kötüydü üzerime alınırdım ama buna bir şey diyemem.:img-hyste :happy0064 Fakat sonuçta ne yapılabilir onu düşünüyorum. Bütün diziler, öyküler, tiyatro oyunları hep bir kaç başlıktan çıkıyor zaten. Burada sen diğer dizide gelinen evliliğin nejdet yasemine benzediğini vurgulamak istiyorsun anladım. Ama yine de henüz erken:img-yes:

spdr
26-05-07, 02:35

yeminin müziklerini de bulabileceğimiz bir yer var mı ki:icon_whis :img-help:
ben hiç izlemedim o diziyi..
izlemeyi de düşünmüyorum gerçi de....
hüseyin abiler yaptıysa güzel müzikler vardır kanımca:img-help:

bounce221
26-05-07, 02:35
ne komik..gecen hafta bu etek konusunda yorum yapilmisdi epey...
sonunda farkina varan yasarrrrrrrrrrr oldu :D:D:D:D bu bölüm...

saka bir tarafa herkes istedigi gibi giyinsin bence..
ne kapanana ne acilana kisitlamalar gelsin...
eger bir kizin erkek arkadasi bundan hoslanmiyorsa kizn kendi düsünür ve vazgecmek isterse vazgecer...
fazla bir önemide yok...

vega58
26-05-07, 02:39
ben hiç izlemedim yemini..müziklerini de bilmiyorum..yani ne desem boş olur şimdi..
eminim onlar da çok güzeldir...
ya bizim dizinin albümü çıksın da başka bir şey istemem..sevdamız bir uzun bakış çaldı bu bölüm..çok seviyorum o şarkıyı..

LİN
26-05-07, 02:40
Simdiki gencler sadece kendi cizdikleri cizgide yürüyorlar ve onu görüyorlar. Onlar düz bakmayi biliyorlar baska birseyde bilmiyorlar, dedigin gibi onlar icin mp3calar,cep telefonu vs seyler ilgilendiriyor. Herseyi tozpembe görmekten vazgecmicekler, böyle dönemli diziler veya konular acilincada gecmis gecmisde kalmis simdiki dönemden söz edin diye insanlari azarlar gibi konusuyorlar. Suanki gecligimiz icler acisi benim gözümde!

Umutsuzluğa kapılmadan onlarında farkındalıklarını artırmalarına yardımcı olmalıyız.Tarihin tekerrür olduğunu anlamalıyız.
Yalnız Zeyneps 'inde dediği gibi şimdi gençlerin ebeveynleri yıllar önce bu tür olayları derinden yaşamış bir kitle ve bilinçli olarak evlatlarını korumak adına bu şekilde yetiştirdiler belkide...
Bu arada tekrar ediyorum genelleme yapmıyorum.Herkes böyle değil elbette.

angelstone505
26-05-07, 02:44
Ben Hatırla Sevgiliye 2 hafta önce başladım ve bu hafta nihayet sizlere yetiştim...harika bir dizi herkezmi bu kadar güzel oynar ee yani bravo:happy0064 tabiki Ahmet favorim.ama bu hafta Necdete acıdım artık bunca yıl herşeye çözüm bulan herkeze koşan o...mutluluğu çoktan haketti böylece Ahmet le Yaseminde kavuşurlar artık:sad53: 2 haftada ağlamaktan canım çıktı:img-pilot bu diziyi benim gibi kaçıran veya izlemiyen varsa vah onlara ...dolu dolu aşk ve bolbol sıkmıyan mesajlar...haberim yok bu sezon bitmiyordur inşallah:img-in_lo :img-in_lo