Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-14

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11

dizice
19-06-07, 00:29
Badger, zaten o cesur, askinin pesinden kosan eski Yasemin gitti. Yerine korkak, yalanci, ne yapigini bilmeyen biri geldi. Fedakarlik mi, pisiriklik mi anlamiyorum.

Vah Vah Bu dizi bizi ne hale getirdi :img-fie:
Bundan sonra senin adın Feriştah olsun (kendimi M. Kemal'in matematik öğretmeni gibi hissettim)

Aaa Askolsun, bizim zaten bir Feristah'imiz var. Ondan ismini calamam. Hem ben tum masum duygularimla, tezahurat ediyordum. Odaya girerler. Bir sonraki sahnede sabah olmustur. O kadar. :img-hyste

Benim cikmam lazim arkadaslar. Benden basbas!!! Herkese iyi geceler. Umarim ruyanizda HS gormezsiniz en azindan :)

@ly
19-06-07, 00:36
Ahmet, zaten şaşkın aşık...Hiç böyle şeyler düşünmüyor...Tek düşündüğü Yasemin beni seviyor...
Dediklerini ben de bir bir suratına çarpardım, Kayseriye geldiğini, bana böyle sarılıyorsun da Necdetle ne olacak, hiç ilişkilerini konuşmuyorlar...Ahmet ilk başlarda bunları daha fazla sorgularken, kendi de Yasemine benzedi dumur oldu... Bana sarıldın, ertesi gün çocuğunu bana getirip, beraber zaman geçirtiyordsun, ne yapmayı düşünüyorsun Yasemin demez mi?

Yasemin parkta duygularını açıkladığında yüzündeki ifadeyi gördünüz mü?:icon_sorr Yasemin'in O'nu sevdiğine emin olunca hemen Ayla ile konuşmak için harekete geçti.
Ne kadar kendinden emin, kültürlü, okumuş olursan ol sevdiğinin yanında, 3 yaşında annesini arayan çocuğa dönüyorsun.Ahmet buna en güzel örnek..

badger
19-06-07, 00:38
Dizice, Yaseminin yaptığı korkaklık artı bencillik...
Yasemin düzenini bozmadı, çocuğa baktıracak isim verecek bir aile buldu, maddi yönden sıkıntı çekmedi, aşkın eskiden olduğu gibi, aynı alışkanlıkla kalbine gömülü bir tek günlüğüne yazarak geçirdi..Kendine güvenli bir kalkan oluşturdu...Fedakarlık mı kime fedakarlık yapıyor ki? Burada fedakarlık yapan sadece Necdet ve Ahmet...Onlar da gururlarından fedakarlık ettiler...

Vallahi o gecenin sonu açık açık konuşarak parkta sabahlayarak ya da Bristol otelde bir gece uykusuyla geçseydi daha insani görünürdü gözümde...
Birazdan uyku moduna gireceğim :bye
Gününüz kolay ve güzel geçsin...:img-wink:

@ly
19-06-07, 00:39
Aaa Askolsun, bizim zaten bir Feristah'imiz var. Ondan ismini calamam. Hem ben tum masum duygularimla, tezahurat ediyordum. Odaya girerler. Bir sonraki sahnede sabah olmustur. O kadar. :img-hyste

Benim cikmam lazim arkadaslar. Benden basbas!!! Herkese iyi geceler. Umarim ruyanizda HS gormezsiniz en azindan :)[/QUOTE]

Tezahüratına can-ı gönülden katılıyoruz canım. Ben de çıkıyorum.

Allah rahatlık versin..bye

angelstone505
19-06-07, 02:49
Cuma akşamları misafir gelicek veya elektrikler kesilicek diye ödüm kopuyor:img-yes: :img-yes: hadi cuma gelsinde dizimizi izliyelim en çok Ahmedi özlüyorum sonra Rüya ,Yasemin ve Necdet:img-wink: :happy0064

esra36
19-06-07, 05:00
selam millet...:)
son sahne için bir senaryo buldum.şimdi aylaya araba çarptı diyelim.büyük bir ihtimal ile çarpmıştır.ayla çarpma yüzünden kafasını çarpar ve hafzasını kaybeder yada kaybetmiş taklidi yapar.ayla hiçbirşeyi hatırlamadığı için ahmetin son konuşmasını da hatırlayamaz.ahmette aylaya acır ve bu konuşmayı yapmayı birdaha cesaret edemez ve ayla ile evlenir.
biraz saçma oldu ama neyse...:img-pilot
sezon finalinin nasıl biticeği seyirciye bir mutluluk(rüyanın ahmetin kızı olduğu söylendiği ve yasemin ve ahmetin kavuştuğu zaman) mu yoksa kötü bir merak mı?(nikah memuru ahmete evlenmeyi istiyor musunuz diye sorerken ahmetin üzütünde bitirseler)
umarım seyirci ve ahmet için güzel bir sezon finali olur...

ehlocan
19-06-07, 08:18
Yorumlarınıza bu başlıktan devam edebilirsiniz.
Lütfen, mesajlarınızın tamamını renkli, italik, bold ya da farklı formatlarda yazmayınız.
Tek cümlelik kısa mesajlar yazmayınız.
Oyuncularla ilgili tartışmalara girmeyiniz.
Dizi içinde yer alan, ama gerçekte de var olan şahsiyetler hakkında yorum yazarken, hakaret etmemeye dikkat ediniz.
İyi yorumlar.

Sevgiler
Ehlocan

ergim
19-06-07, 09:03
oleyy sonunda ilk sayfaya yazabildim. ehlocan yeni başlık için çok teşekkür ederiz. bu arada dün bahsettiğim ayla ve ahmetin evlenmeyeceği haberini öğrenemedim daha hala arkadasım msn de yok neytse gelir insallah birazdan:D:D

ergim
19-06-07, 10:22
youtube'dan ilk sahneyle ilgili bir kaç yorum:

nasıl yapamıyosun salak yasemin.çocuğunun babası.necdete yüz verseydi yapacaktın ama.adi kadı.yazık o ahmetin güzel gerçek sevgisine.

çocuk aşkından kıvranıyor.yasemin ne duygusuz bir kadın .çocuğunu söyle bari kafasız duygusuz kadın

Ya Ahmet le Yasemin. Ne konustunuz iki saat o kapida ya. Mahsusmu yapiyordunuz.

söylesen ölürmüsün ya sanki ucunda ölüm varda söylemiyoo

ya of allahin katir aylasi illaha cikacan bi yeerden ya salakk sen olmasaydin ne güzel mutlu olcaklardi allahin kenesi nolcak yapistimi birakmiyo!! nerde ayla orda...!!

zeyneps
19-06-07, 10:32
,

Yeni sayfa açılmış hayırlı olaylara vesile olur inşallah:happy0064 :happy0064 :icon_whis

Arkadaşlar sonunda rüyamda HS'yi gördüm ama Rüya'yı öğrenip öğrenememesiyle ilgili birşey görmedim :icon_sorr yalnızca Ahmet Ayla'dan ayrılmış ve Ayla'da bir kaç erkek arkadaşıyla Ahmet'in kapısına dayanıyor üzerinde son bölümde giydiği elbise var son sahnedeki saçları açık Ahmet kapıyı bir açıyor başlıyorlar dövmeye sirseriler:hıh Sonra Ayla birden dayanamıyor tamam bırakın yapmayın filan diyor dengesiz :img-cool2 Ahmet böyle yerde :icon_sorr sonra da Emine'yi gördüm ne alakaysa arnavut kaldırım bir yerrde yürüyor birisine de kendisiyle evlenmek isteyen iki kişiden bahsediyor :img-help: ben de kendi kendime "Aaaa Emine Salih'ten boşanmış mı " diyorum çok garip bir rüyaydı zavallı Ahmet sıkıysa teker teker gelselerdi hain Ayla :hıh Ama en çok sevdiğim ayrılımş olmasıydı :img-pilot Devamını bugün görürürm umarım :icon_sorr

catherina
19-06-07, 10:36
ergim kusura bakma bulamadım:( ama güvenin bana okudum biryerde ama siteyi önemsememiştim bulamadım.ama doğru mu değil mi bilemiyorum çünkübulamadım ama okudum gerçekten.üzgünüm bulamadığım için:(

ergim
19-06-07, 10:47
oleeeyy arkadaslar ayla ve ahmetin evlenmeyeceği kesin galiba bana söyleyen arkadasıma da dün sete gidenlerden biri söylemiş. oohhh sonunda dileklerim gerçek olduu:D:D:D:D:D:D:happy0064 :happy0064 :happy0064

Tavuskuşu
19-06-07, 10:50
Yeni sayfa açılmış sonunda.Dilerim artık bu sayfada Çok şükür ayla sakat kalmadı,bak yasemin söyledi sonunda,necdet de güzideyi seviyor aslında gibi yorumlarda bulunmak nasip olur bize inşallah.:happy0064 :happy0064

Zeynep yaa rüyan çok komikmiş.Aslında senaristlerinkinden daha yaratıcı.Rüyayı boşver Ayladan ayrılsın da nasıl olsa söyleyecek artık Yasemin.Ama AYlanın öyle toplayıp da evi basacak kadar arkadaşı olduğunu hiç sanmıyorum.Hatta 1 tane bile arkadaşı yok.Zaten Ahmetle anlaştıkları tek konu bu.Bir de evin fayansları tabii.:img-hyste :img-hyste :happy0064

ergim
19-06-07, 10:53
zeynepçim umarım görürsün rüyanın devamını bugün:D:D:D:D:D
bak aylanın psikopatlığı rüyalarına bile girmiş artık. bıktım bu kızdan ya. bide arkadaslarını toplayıp gitmiş. sıkıyosa teker teker gitsinler:img-hyste :img-hyste :img-hyste aamed hepsini halleder onların:happy0064 :happy0064 :img-hyste

zeyneps
19-06-07, 10:55
Yeni sayfa açılmış sonunda.Dilerim artık bu sayfada Çok şükür ayla sakat kalmadı,bak yasemin söyledi sonunda,necdet de güzideyi seviyor aslında gibi yorumlarda bulunmak nasip olur bize inşallah.:happy0064 :happy0064

Zeynep yaa rüyan çok komikmiş.Aslında senaristlerinkinden daha yaratıcı.Rüyayı boşver Ayladan ayrılsın da nasıl olsa söyleyecek artık Yasemin.Ama AYlanın öyle toplayıp da evi basacak kadar arkadaşı olduğunu hiç sanmıyorum.Hatta 1 tane bile arkadaşı yok.Zaten Ahmetle anlaştıkları tek konu bu.Bir de evin fayansları tabii.:img-hyste :img-hyste :happy0064

Evet ya bende sabah nasıl uyandığımı bilmeedim sonra dedim kendi kendime "iyi de Ayla'nın hiç kız arkadaşı bile yokki erkek nasıl olsun" hem bu kıza araba çarpmamışmıydı nasıl böyle sapasağlam anlamadım :icon_whis Ayrıca Emine 'ye çok şaırdım yoksa Salih'le ayrılacaklar mı :icon_whis Ularım bu gecede görürüm çok eğlenceli oluyor tabi Ahmet'i yerde görmek hiç eğleneceli değil :icon_sorr Umarım bugün Yaşar'ı görürüm bakalım onun başına neler gelecek:icon_sorr

zeyneps
19-06-07, 11:00
zeynepçim umarım görürsün rüyanın devamını bugün
bak aylanın psikopatlığı rüyalarına bile girmiş artık. bıktım bu kızdan ya. bide arkadaslarını toplayıp gitmiş. sıkıyosa teker teker gitsinler:img-hyste :img-hyste :img-hyste aamed hepsini halleder onların: :img-hyste

Evet ya manyak mı nee:img-cool2 Hem de sapasağlam o kapının ağzında dururken ona yetişmeye çalıştım ama hayalet gibiydim görmedi beni :icon_sorr Önce dövdürüyor sonra da dayanamıyor "bırakın yapmayın" diye bağırıyor dengesiz işte :hıh Ama en sevdiğim kısmı ayrılmış olmalarıydı varsın Ahmet dayak yesin biz onu iyileştiririz nasıl olsa hem Ayla'yla evlenmesi dayaktan daha kalıcı bir hasar bırakırdı onda :sad53: :img-in_lo :img-cool2

Tavuskuşu
19-06-07, 11:01
Evet ya bende sabah nasıl uyandığımı bilmeedim sonra dedim kendi kendime "iyi de Ayla'nın hiç kız arkadaşı bile yokki erkek nasıl olsun" hem bu kıza araba çarpmamışmıydı nasıl böyle sapasağlam anlamadım :icon_whis Ayrıca Emine 'ye çok şaırdım yoksa Salih'le ayrılacaklar mı :icon_whis Ularım bu gecede görürüm çok eğlenceli oluyor tabi Ahmet'i yerde görmek hiç eğleneceli değil :icon_sorr Umarım bugün Yaşar'ı görürüm bakalım onun başına neler gelecek:icon_sorr

Ben seninkileri daha heyecanla bekliyorum.Hem daha orijinal,hem de klişeler yok.Sonunu tahmin ettiğimiz saçma sapan olaylar da yok.En önemlisi de fragman takip etme,özet bekleme derdi yok.Her akşam karşında işte.Dha ne olsun.:img-hyste :img-hyste

Yiyorsa teker teker gelselermiş.Ahmedim onlara sağlam bir necdet yumruğu çakar yerle bir eder valla.

ergim
19-06-07, 11:03
ooff aylanın sakat kalacağını düşünkmek bile istemiyorum:(:( aslında ahmet onunla evlenmese sakat kalması iyi olur hem böylece bi daha aamedimi dövmeye falan kalkmaz:hıh :hıh

ermec
19-06-07, 11:04
aa ben de aylayı gordum ruyamda ozet verıodu tam araba carptı yenı bolume baslarken ayla ayakta gülüodu ben de oh cektım ama ruya

Tavuskuşu
19-06-07, 11:06
ooff aylanın sakat kalacağını düşünkmek bile istemiyorum:(:( aslında ahmet onunla evlenmese sakat kalması iyi olur hem böylece bi daha aamedimi dövmeye falan kalkmaz:hıh :hıh

Amaannn.Ahmet kendini suçlu hissedip Aylayla evlenmeyecekse varsın sakat kalsın.Umrumda olmaz yani. Kendini suçlu hissetmesi gereken tek konu keşke daha işlek bir caddede konuşsaydım araba çarpınca sakat kalmaz direkt ölür olmalı.:img-hyste :img-hyste

ergim
19-06-07, 11:06
Ben seninkileri daha heyecanla bekliyorum.Hem daha orijinal,hem de klişeler yok.Sonunu tahmin ettiğimiz saçma sapan olaylar da yok.En önemlisi de fragman takip etme,özet bekleme derdi yok.Her akşam karşında işte.Dha ne olsun.:img-hyste :img-hyste

Yiyorsa teker teker gelselermiş.Ahmedim onlara sağlam bir necdet yumruğu çakar yerle bir eder valla.

bencede hiç sonunu tahmin etme derdi yok. of bende ara sıra görüyordum ama bu aralar hiç görmüyorum:(:( bu arada bari salihle emine nie ayrılmış ki bak merak ettim. neyse bu arada aamed aylaya da çakar bi tane manyak ayla iyice kafayı yedi artık ahmetin aylayı dövdüğünü düşünüyorum da çok matrak olurdu ya:img-hyste :img-hyste :img-hyste

zeyneps
19-06-07, 11:12
Ya ben Rüya'yla ilgili bir şey görmeyi umuyordum ama yok Emine nerden çıktı anlamış değilim yoksa içime mi doğdu alrılık mı var :img-help: :img-help: :icon_sorr Bu gece de yatmadan önce bol bol Ahmet'i düşünürsem belki geleceği görebilirim :img-in_lo Demek Ahmet evlenmiyormuş Ayla'yla ohhhh be rahatladım başka biriyle evlense bu kadar üzülmem :img-cool2 Ve de sezon finalinde Ahmet hala Rüya'yı öğrenmemiş olursa bayılazağım vallahi bayılazağım :icon_whis

Bugün eski bölümü izledim de hain Necdet Yasemin Ahmet'i gördüğünde Keriman'la ve hesap sorduğunda arkada bekliyor ve yüzünde böyle ufak hain bir tebessüm var bir de üstüne yumruk attı Ahmedime hain domdom :hıh Necdetçi arkadaşlar darılmasın bana ama Ahmedimdeki asilliğin binde biri bile yok Necdet'te :hıh Nasıl da güzel konuştu ama Ahmet ne de olsa okumuş adamın hali başka :img-cool2

Tavuskuşu
19-06-07, 11:15
bencede hiç sonunu tahmin etme derdi yok. of bende ara sıra görüyordum ama bu aralar hiç görmüyorum:(:( bu arada bari salihle emine nie ayrılmış ki bak merak ettim. neyse bu arada aamed aylaya da çakar bi tane manyak ayla iyice kafayı yedi artık ahmetin aylayı dövdüğünü düşünüyorum da çok matrak olurdu ya:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Valla ben hiç görmüyorum.Ama eksik kalsın.Aylanın girmediği yer bir rüyalarım pardon kabuslarım kalmıştı onlara da musallat olmasın.Belki izlemişsindir.Tarık Akanın bir filmi vardı.Orada kadını 3-4 dakikalık şarkı eşliğinde evire çevire dövüyordu.Kadın yerlerde yuvarlandı,duvara tosladı,yatağa düştü ama fonda şu müzik çalıyordu:
Boşver boşver arkadaş başka bulursun
Bütün kalbin sevinçle neşeyle dolsun
En kötü günlerimiz hep böyle olsun
Mutluluklar sevinçle elem yok olsun

Keşke aynı sahneyi ahmetle ayla çekse.:happy0064 :happy0064 :img-hyste

zeyneps
19-06-07, 11:16
evet canım ya. daha işlek bi caddede konuşsaydı cuma günü aylanın helvasını yerdik:happy0064 :img-hyste :img-hyste

Bahtsızım benim onda şans mı var gitmiş ıssız bir caddeyi bulmuş :sad53: :sad53: Ayy ne güzel olurdu biz helva yapardık forumcak fıstıklı filan tam ağzımıza laik diziyi izlerken yerdik büyük bir keyifle hatta bir de ben kalkıp göbek atardım :bella :bella Ama umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlar hala Ayla'nın ölme ihtimali binde bir de olsa var :icon_sorr Belki de Ayla sezon finalinde ölür ve ölürken de her şeyi itiraf eder bir taşla iki kuş nasılım??:img-cool2 :img-cool2

ergim
19-06-07, 11:17
evet yaa hain necdett üstüne üstük cahaalll (necocu ark.lar alınmasın ama sevmiyorum işye napiym) ben bugünkü bölümü izlemedim. zaten eski bölümleri izlemicem artık. moralim bozuluyo tam da yaseminin saçmalıklarının başladığı bölümler zaten. çok kötü çok:(:(:( eski bölümleri izliyorum ağlamaktan gözlerim şişiyo sonra bir hafta etkisinden kurtulamıyorum:(:(:(:(

ergim
19-06-07, 11:21
cansucum öyle bişey olursa ben gülmekten ölürüm artık. süpersin ya. bak şimdi düşündüm de ahmetin aylayı öyle evire çevire dövmesi gerçekten çok matrak olurdu. hatta arada rüya da girsin patlatsın bi kaç tane:happy0064 :happy0064 :happy0064 zeynep ahmette şans olsa yasoya hiç aşık olmazdı zaten. ahh ahh hazır mişelle nişanlıyken hiç yasoya bulaşmadan fransa'ya kaçsaydı hiç biri gelmezdi başına:img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray:

zeyneps
19-06-07, 11:23
O filmi hatırlıyorum çok trajikomik bir sahne hatta Selma Güneri'yi dövüyor değil mi :img-hyste ama Ahmedim bir karıncayı bile incitemez:img-in_lo yapmazki ama bak Necdet ve Ayla birlikte olsalardı kesin öyle bir sahneleri olurdu ya da Necdet Güzide'yi dövermiş öyle pastanenin mutfağında :img-cool2

Evet Yasemin'in saçmalamaya başladığı bölümler başladı Yasemin Ahmet'e hiç bir zaman doğru dürüst güvenmediki Necdet'e güvendiğinin binde biri kadar Ahmete güvenseydi şimdi birlikte olurlardı Rüya'da babasının yanında büyürdü hain anne :hıh

Tavuskuşu
19-06-07, 11:24
Aylanın helvasını yapacaksak neli olduğunu seçmesine bile izin verirdim yani.Bu kıyağımı da unutmasın.Bir de necdet dün utanmadan diyordu ki bu adam evlenince nasıl sadık bir koca olacak diye.O senin beğenmediğin ahmet evli olmamalarına,hiçbir sorumluluğu olmamasına rağmen yıllarca yanına dişi sinek yaklaştırmadı.Oysa olayların bu hale geleceğini az çok tahmin eden necdet Yasemin onu sevmeyince aklınca tavır yapıp güzideyi buldu.

ergim
19-06-07, 11:30
Aylanın helvasını yapacaksak neli olduğunu seçmesine bile izin verirdim yani.Bu kıyağımı da unutmasın.Bir de necdet dün utanmadan diyordu ki bu adam evlenince nasıl sadık bir koca olacak diye.O senin beğenmediğin ahmet evli olmamalarına,hiçbir sorumluluğu olmamasına rağmen yıllarca yanına dişi sinek yaklaştırmadı.Oysa olayların bu hale geleceğini az çok tahmin eden necdet Yasemin onu sevmeyince aklınca tavır yapıp güzideyi buldu.

ayyy şimdi bunu söyledin içimden neconun ağzını burnunu dağıtmak geldi. ahmete ne kadar haksızlık yapmıs yaa. cahaall işte :hıh :hıh kendini bulunmaz hint kumaşı falan sanıyo herhalde manyak ya keşke zamanında şu kazayı neco geçirseydi de ölseydi :hıh. ahmet aylyı falan hiç takmazdı o zaman. ne güzel çekirdek aile olurlardı:happy0064

Tavuskuşu
19-06-07, 11:32
O filmi hatırlıyorum çok trajikomik bir sahne hatta Selma Güneri'yi dövüyor değil mi :img-hyste ama Ahmedim bir karıncayı bile incitemez:img-in_lo yapmazki ama bak Necdet ve Ayla birlikte olsalardı kesin öyle bir sahneleri olurdu ya da Necdet Güzide'yi dövermiş öyle pastanenin mutfağında :img-cool2

Evet Yasemin'in saçmalamaya başladığı bölümler başladı Yasemin Ahmet'e hiç bir zaman doğru dürüst güvenmediki Necdet'e güvendiğinin binde biri kadar Ahmete güvenseydi şimdi birlikte olurlardı Rüya'da babasının yanında büyürdü hain anne :hıh

Ahmedim zaten kibar çocuk.Bugünde sevim söyledi ya biraz fazla düzgün diye ergenlikte bile problem çıkarmamış.Zaten biraz sesini yükseltebilseydi başlarda işler bu hale gelmezdi.Yasemini kolundan tuttuğu gibi alıp götürürdü.

Ama Yaseminin bugünki tekrarda saçmaladığını düşünmüyorum.Ben olsam ben de şüphelenirdim.Kız kaçıp gitmedi ki açıklamasına fırsat verdi.Ama ahmet rızayı korumak uğruna bir şey söyleyemedi.Kıskandı tabii ben de kıskanırdım.Ayrıca o sahnede bence yasemin ahmedi gaza getirdi.Mişelle paylaştığın ama benimle paylaşmak istemediğin bir münasebet filan deyince adam tabii gaza geldi bölüm sonunda onunla da paylaştı o münasebeti.Hepsi onun suçu aslında.:img-hyste :img-hyste

zeyneps
19-06-07, 11:38
Evet lafla peynir gemisi yürümüyor Necdet Bey sizin aşkınız sözdeydi Ahmediminki gibi özde değil :img-cool2 :hıh Canım ya senaristler Ahmedi tam şarkıdaki kıvama getirdiler lani sonnuda istedikleri oldu "beni Mecnun ettin sen de olasın" :img-in_lo :sad53: :sad53: zaten jenerikte tam bu kısım gelince Ahmedin bir bakışı var tam Mecnun yani :icon_sorr :icon_sorr Neyse Ahmedim sen utanma seni bu hale getirenler utansın :img-cool2 :sad53:

_Feliz_
19-06-07, 11:40
Merhaba arkadaşlar..
Damdan düşer gibi olacak biraz.. Nereye de yazacağımı tam olarak bilemedim.. Ama sanırım burası uygun olur.. Hatırla Sevgili'nin diğer sitesinde bir duyuru gördüm.. Ben biraz da değiştirerek gönderdim atv'ye.. E artık birilerinin tepki göstermesi şart oldu :icon_whis Ekleyeyim..

Örnek bir Mail :
Bize Yazma Nedeniniz : Şikayet
Adınız Soyadınız : Adınız
E-Posta Adresiniz : mailiniz
Konu : Hatırla Sevgili Yeni Bölüm Yayın Saati
Sıla dizisinin final yapması ile biz Hatırla Sevgili izleyicileri dizimizin en azından kendi saatinde 22.00'da başlayacağını düşünürken bu hafta için açıkladığınız 22.50 saatini protesto ediyoruz. Sezon başından beri açıklanan yayın saatine riayet edilmemesine sessiz kalan bizler artık bu konuda sessiz kalmayacağız. Zaten 22.00'de başlasa bile sonunu uykumuza yenik düşmemek için zorlanarak izleyen bizlere bu yaptığınız büyük bir saygısızlık. Dizimizin yayın saatinin öne çekilmesini istiyoruz.

Bu örnek bir maildir. İsteyenler farklı şekilde yazabilirler.
Gönderi yapılacak adres :
ATV ŞİKAYET...

zeyneps
19-06-07, 11:44
Ahmedim zaten kibar çocuk.Bugünde sevim söyledi ya biraz fazla düzgün diye ergenlikte bile problem çıkarmamış.Zaten biraz sesini yükseltebilseydi başlarda işler bu hale gelmezdi.Yasemini kolundan tuttuğu gibi alıp götürürdü.

Ama Yaseminin bugünki tekrarda saçmaladığını düşünmüyorum.Ben olsam ben de şüphelenirdim.Kız kaçıp gitmedi ki açıklamasına fırsat verdi.Ama ahmet rızayı korumak uğruna bir şey söyleyemedi.Kıskandı tabii ben de kıskanırdım.Ayrıca o sahnede bence yasemin ahmedi gaza getirdi.Mişelle paylaştığın ama benimle paylaşmak istemediğin bir münasebet filan deyince adam tabii gaza geldi bölüm sonunda onunla da paylaştı o münasebeti.Hepsi onun suçu aslında.:img-hyste :img-hyste

Bilmem biraz yargısız infaz yaptı gibime geldi ama haklsını ben birde Yasemin'e söylüyorum kendim çok farklı düşüncekmişim gibi :icon_whis :img-hyste Bak ben hiç öyle düşünmemiştim demek adam gaza geldi bölüm sonnuda bir samimiyet bir münasebet bir münasebet:icon_whis :img-hyste Heralde sen görürsün münasebeti filan diye düşündü :img-blush Eğer Ahmet Rüya'yı öğrendiği zaman sakin davranırsa dünyayı başına yıkacam onun ha :hıh Yetti canıma vursun yumruğu masaya artık :img-cool2 yok ya masaya vurmasın boşa gitmesin yumruğu Necdet'e vursun :hıh

ergim
19-06-07, 11:45
Evet lafla peynir gemisi yürümüyor Necdet Bey sizin aşkınız sözdeydi Ahmediminki gibi özde değil :img-cool2 :hıh Canım ya senaristler Ahmedi tam şarkıdaki kıvama getirdiler lani sonnuda istedikleri oldu "beni Mecnun ettin sen de olasın" :img-in_lo :sad53: :sad53: zaten jenerikte tam bu kısım gelince Ahmedin bir bakışı var tam Mecnun yani :icon_sorr :icon_sorr Neyse Ahmedim sen utanma seni bu hale getirenler utansın :img-cool2 :sad53:

evet biliyorum o bakışı ben insan bu kadar mı bahtsız olur ya. bir kişi de acısın artık şu ahmete. az önce youtube'dan 29. bölümün ilk sahnesini izledim ikiisi birlikte eve yürüken yaso ne kadar sakindi öyle. bu kız gerçekten duygusuz mu yoksa bana mı öyle geiyo. delirtti beni ya. belki mutluluk onların kapısını çalar diye beklemişmiş :icon_evil eğer sende aamed gibi biraz çaba sarfetmessen daha çok beklersin mutluluk kapını çalsın diye alalaa manyak mı ne ya:dito

Tavuskuşu
19-06-07, 11:52
evet biliyorum o bakışı ben insan bu kadar mı bahtsız olur ya. bir kişi de acısın artık şu ahmete. az önce youtube'dan 29. bölümün ilk sahnesini izledim ikiisi birlikte eve yürüken yaso ne kadar sakindi öyle. bu kız gerçekten duygusuz mu yoksa bana mı öyle geiyo. delirtti beni ya. belki mutluluk onların kapısını çalar diye beklemişmiş :icon_evil eğer sende aamed gibi biraz çaba sarfetmessen daha çok beklersin mutluluk kapını çalsın diye alalaa manyak mı ne ya:dito

Ben onların o konuşmalarının repliklerini eklemiştim.Hatta orada belirtmiştim yazarın notu diye(yani benim)Mutluluk kadın gibidir.Peşinden koşmazsan sana dönüp bakmaz bile.:img-hyste :img-hyste Bunu da ben uydurdum.Ama mutluluğu evinde oturup beklersen asla gelmez.Çıkıp mücadele edeceksin.Kapı komşun mu ki hergün kapını çalıp çay içmeye gelsin.:img-hyste :img-hyste

ergim
19-06-07, 11:55
tavuskuşu koptum burda seninle aynı şeyi düşünmüşüz demek ki. ama çok haklısın kapı komşusu değil neyse bırakalım bu yasonun saçma sapan düşüncelerini sinirlerim zıplıyo çünkü ahmeti hiç haketmiyo hiç :(:(:(:icon_evil :icon_evil :dito

Tavuskuşu
19-06-07, 12:02
Ekşiden 3 tane yorum.Özellikle ilki çok hoşuma gitti.Gerçekten de bu olayları gerçek gibi algılayıp üzülüyoruz,ağlıyoruz sinirleniyoruz.Durumumuz buradaki gibi vahim bence.

evimizde yaklaşık olarak şu diyaloglar eşliğinde izlenen dizidir;

koca: e bu ahmetle yasemin çok uyuz ya, rol yapmayı beceremiyorlar.
romica: rol deme!
koca: nasıl yani?
romica: öyle, şişşşttt!
koca:........???

koca: e salak mı bunlar kadının evinin önünde cilveleşiyorlar, kadının kocası görecek, belli işte, iyice saçmaladı senaryoyu yazanlar!
romica: senaryo deme!
koca: ne diyeyim?
romica: yorum yapma!
koca: ..........???

koca: romica ağlıyor musun sen?
romica: hı evet!
koca: neden ya, herifin halası hala ona mı aşıksın diye sordu, o da onaylayınca ah canım dedi???
romica: ühühühüüü böğğ...
koca: ............???????????

koca: romica?
romica: efendim?
koca: ağlıyorsun yine!
romica: e ne olmuş?
koca: bu fragmanı daha önce izlememiş miydin?
romica: karışma benim ağlamama ya!
koca: romica!
romica: efendim!
koca: yok böyle aşklar falan biliyorsun değil mi?
romica: ühühühüühühhüüüü!!!
koca: ...................................???

"aradan geçen onca yıla ve onca karşılaşmaya rağmen ahmet ve yasemin neden hala birbirlerini görünce donup kalmaktadır?" bu noktasıyla bir türlü anlaşılamayan dizi. tamam, seviyorlar birbirlerini, aşıklar hala ama bu kadar şaşırılmaz her seferinde. bu sebeple biz hep necdetçiyiz.

senaristlerden ayla'nın müstahakını vermelerini vermelerini istemiştim (bkz: #10874657) vur deyince öldürdüler... şimdi muzaffer olmasını temenni ettiğim güzide'nin başına gelebileceklerden dolayı beni endişelendiren dizidir

meltem-cmbl
19-06-07, 12:04
tavuskuşu koptum burda seninle aynı şeyi düşünmüşüz demek ki. ama çok haklısın kapı komşusu değil neyse bırakalım bu yasonun saçma sapan düşüncelerini sinirlerim zıplıyo çünkü ahmeti hiç haketmiyo hiç :(:(:(:icon_evil :icon_evil :dito

yaseminideçok büyük bir nedenı var ama ruya onu necdetten ansıl koparacak yasemin en başrta hata yaptı ahmete sölememkle çok büüyk hata yaptı şimdi
nasıl gerçeği sölicerk valal bilmiyorum zor bir durum bu

ahmetimde yazık ya tek möutsuz kişi o

ergim
19-06-07, 12:08
cansucumm yorumlar için çok teşekkürler ilkine koptum yani. çok gerçekçi olmuş. meltemcim bencede haklısın yasemin ilk başta ahmete söyleseydi bunların hiçbiri başına gelmezdi. ama senaryo işte bizi fıtık etmek için ellerinden geleni yapıyolar:hıh :hıh :hıh

zeyneps
19-06-07, 12:08
Evet ya bence de oo gün o kadar çok görüceğim göörüceğim dedim göremedim dün gördüm tabi gecenin bi saatine kadar forumda kalırsam böyle olur sonum :icon_whis :icon_whis

Yorumlar çok komik ya ühühühühhühüh :img-hyste :sad53: :sad53: Hepimiz Necdetçiyiz yazmışlar ağızlarını burunlarını dağıtıcağım ha :hıh Hayır "Çarşı Necdet'e karşı:hıh Hepimiz Ahmetiz :img-in_lo :happy0064 :happy0064 "

ergim
19-06-07, 12:13
Evet ya bence de oo gün o kadar çok görüceğim göörüceğim dedim göremedim dün gördüm tabi gecenin bi saatine kadar forumda kalırsam böyle olur sonum :icon_whis :icon_whis

Yorumlar çok komik ya ühühühühhühüh :img-hyste :sad53: :sad53: Hepimiz Necdetçiyiz yazmışlar ağızlarını burunlarını dağıtıcağım ha :hıh Hayır "Çarşı Necdet'e karşı:hıh Hepimiz Ahmetiz :img-in_lo :happy0064 "

sonuna kadar katılıyorum sana zeynep:good: ÇARŞI NECDETE KARŞI HEPİMİZ AHMETİZZZ!!! aa dur aklıma geldi ben en iyisi bu slogana bi imza yapiim tam süper olur:img-hyste :happy0064

badger
19-06-07, 12:14

O münasebeti yaşayarak Yasemin kendi de aldı boyunun ölçüsünü, diğerlerinin (necdetin, Aylanın)de aldırttı...Bir işe kalkışırken tüm sorumluluğunu almayı bilmeli insan...
Olan yine Ahmete oldu...Dediğiniz gibi biraz cazgır olup, olaylara daha kararlı ve sonuçlandıracak kadar sertlikte girişseydi...Daha farklı olurdu...Adamın nazik, adil kişiliğini hepsi suistimal etti...Şimdi de ceza çekme zamanı..Hala diyorum..Çünkü sevgili senaristler, gerçekler ortaya çıktıkça papatya bahçesindeymiş gibi geçiştirirlerse yapılan tüm haksızlıkların karşılığını, çok kızarım..

Tavuskuşu
19-06-07, 12:17
O hepimiz necdetiz yorumu benim de sinirimi bozdu.Hayır efendim hepimiz Ahmediz,sevdiğimize hasretiz ve çocuğumuzdan bihaberiz.

Ben başta Yaseminin söylememesini anlayabiliyorum.Ben de olsam böyle önemli bir konuyu telefonda söylemek istemezdim.Ahmedin o heyecanını sevincini görmek isterdim.Sonra da vakti olmadı kızcağızın ayrılana kadar.Ahmedim hapislere düştü,babası idamın eşiğinden döndü.Hepsini anlıyorum ama şu anda söylememesine bir anlam veremiyorum.O kadar dilinin ucuna geldi bir türlü tamamlayamadı lafı.O konuda kesinlikle haklısınız.

badger
19-06-07, 12:18
evimizde yaklaşık olarak şu diyaloglar eşliğinde izlenen dizidir;

koca: e bu ahmetle yasemin çok uyuz ya, rol yapmayı beceremiyorlar.
romica: rol deme!
koca: nasıl yani?
romica: öyle, şişşşttt!
koca:........???

koca: e salak mı bunlar kadının evinin önünde cilveleşiyorlar, kadının kocası görecek, belli işte, iyice saçmaladı senaryoyu yazanlar!
romica: senaryo deme!
koca: ne diyeyim?
romica: yorum yapma!
koca: ..........???

koca: romica ağlıyor musun sen?
romica: hı evet!
koca: neden ya, herifin halası hala ona mı aşıksın diye sordu, o da onaylayınca ah canım dedi???
romica: ühühühüüü böğğ...
koca: ............???????????

koca: romica?
romica: efendim?
koca: ağlıyorsun yine!
romica: e ne olmuş?
koca: bu fragmanı daha önce izlememiş miydin?
romica: karışma benim ağlamama ya!
koca: romica!
romica: efendim!
koca: yok böyle aşklar falan biliyorsun değil mi?
romica: ühühühüühühhüüüü!!!
koca: ...................................???

Aynı bizim evdeki diyaloglar....Senaristlerin saçma sapanlığından eşimle beraber diziyi izlerken biz de bu diyalogları yapıyoruz...Çoook güldüm...Bu kadarı da olmaz...:img-grin2

zeyneps
19-06-07, 12:18
İmza mı evet çok iyi olur :happy0064 :happy0064

Ben artık yavaş yavaş kaçayım bye bye Yarın gelse de Ayla'ya noluyormuş öğrensek umarım ölmez ve sinirinden Ahmete her şeyi açıklar işte o zaman Ahmet 'in elinde kalabilir :hıh:img-cool2 :img-cool2 Ya da ölse de bir helva yesek gerçi sırrı bilen üçüncü kişiyi de kaybetmiş oluruz :icon_sorr

Tavuskuşu
19-06-07, 12:21
Güle güle zeynep bye bye Sen bu akşamda istiareye yat da yarın fragmanı bekleme derdinden kurtulalım.Senden sıcak sıcak olacakları öğreniriz.Zaten yarın evde olamayacağım sabahtan gösterirlerse göremem artıuk benim yerime de izlersiniz.:icon_whis

badger
19-06-07, 12:23
Son sloganlar çok iyi:

1- Çarşı Necdete karşı, hepimiz Ahmediz..!
2- Biii-riiis-tooolll Ooo-telll! Rü-ya-yaa kaaar-deeeeşşş!

Tavuskuşu
19-06-07, 12:30
Ergim çok güzel olmuş yaa.Tamamen benim duygularımı yansıtıyor.:happy0064 :happy0064 Bir de şu ikinci slogana imza yapacak bir babayiğit yok mu?Şöyle bir tarafta bristol oteldeki o odaları, bir tarafta Ahmey-Yasemin-Rüya üçlüsü ortada da Bristol Otel Rüyaya kardeş.:img-hyste :happy0064

badger
19-06-07, 12:33
Eşimle dizi izlerken geçen bir diyalog daha:

Koca badger: Bu Ahmet salak mı, seviyor değil mi?
Badger: Evet..ama..işte böyle oldu şöyle oldu...
Koca badger:Niye kolundan tutup herşeyi birbir söyleyip, itiraf ettirmiyor?
Bu kadar da nazik olunmaz ki...cık cık..
insan sevdi mi herşeyi ortaya koyar...cık..cık..
Badger: Canııımmm..!

meltem-cmbl
19-06-07, 12:35

Yorumlar çok komik ya ühühühühhühüh :img-hyste :sad53: :sad53: Hepimiz Necdetçiyiz yazmışlar ağızlarını burunlarını dağıtıcağım ha :hıh Hayır "Çarşı Necdet'e karşı:hıh Hepimiz Ahmetiz :img-in_lo :happy0064 :happy0064 "

bunu kim yazmış
ne alakası var ben necete gıcığım zati yuanı sevrimii .çocuk ama bazen sırf kendini düşünüyo
ay bugün telkrar bölmüde ametime yumruk attı sebebsiz yer:icon_sorr gıcık olmuştum o bölümde bide ahmete yasmein benım karım dediğim bölmüdede acaip sinir olmuştum ancak ahmetimiz ona süper bi cvp verdi:happy0064

badger
19-06-07, 12:37
İmza çok güzel olmuş...Ellerine sağlık..
Ahmetin resmini Yaseminle parkteyken, Rüyayı da havalara kaldırıken yapsaydık nasıl olurdu?

ergim
19-06-07, 12:39
bende yasemin benim karım dediğinde acaip gıcık olmuştum necdete. gerçi ben ona her zaman gıcığım ama o zaman ağzını burnunu dağıtmak gelmişti yani.
bu arada imzadaki necdet fotosu çok manyak ya. bazen şu ayla ve neco gerçekten ürkütüyo beni bakışlara bak ya tam psiko yani:icon_evil :icon_evil :icon_evil
bide aamedimin bakışlarına bak sanki bi melek:img-angel :img-angel :img-angel

@ly
19-06-07, 12:41
Merhaba, bakıyorum yeni başlık coşturmuş sizi..Sloganlar harika :good:
1- Çarşı Necdete karşı, hepimiz Ahmediz..!
2- Biii-riiis-tooolll Ooo-telll! Rü-ya-yaa kaaar-deeeeşşş
3- Hepimiz Ahmet'iz, sevdiğimize hasretiz ve çocuğumuzdan bihaberiz :img-hyste

ergim imza harika olmuş,hepimiz Ahmet'iz ekibi oluşturup bu imzayı mı kullansak acep?

_Feliz_
19-06-07, 12:48
Arkadaşlar, az önce bir duyuru ekledim ama pek de bir tepki göstermediniz.. Sanırım Hatırla Sevgili'nin yeni yayın saatinden memnun herkes.. E artık 23.00'te başlıyorsa gece 1.00'i geçer bitişi de muhtemelen..

Ben yine de memnun olmayanlar için diğer sitedeki duyuruyu bir kez daha ekleyeceğim...

“Tam geçen hafta Sıla'nın Final yapmasıyla En azından dizimizin zamanında başlayacağını umut ederken bugün yapılan açıklama ile Sıla'nın 38. Bölümünün tekrarının verileceği ve Dizimiz Hatırla Sevgili'nin Yeni Bölümünün (30. Bölüm) Saat 22.50'ye çekildiğini öğrenmiş bulunmaktayız.
Sezon başından beri üvey evlat muamelesi ile karşılaşan bizler şimdiye kadar bu konuda bir şey yapmamıştık. Ancak kanımca artık tepki verme zamanıdır. ATV'nin mail kutularını doldurmaya davet ediyorum sizi.

Örnek bir Mail :
Bize Yazma Nedeniniz : Şikayet
Adınız Soyadınız : Adınız
E-Posta Adresiniz : mailiniz
Konu : Hatırla Sevgili Yeni Bölüm Yayın Saati
Sıla dizisinin final yapması ile biz Hatırla Sevgili izleyicileri dizimizin en azından kendi saatinde 22.00'da başlayacağını düşünürken bu hafta için açıkladığınız 22.50 saatini protesto ediyoruz. Sezon başından beri açıklanan yayın saatine riayet edilmemesine sessiz kalan bizler artık bu konuda sessiz kalmayacağız. Zaten 22.00'de başlasa bile sonunu uykumuza yenik düşmemek için zorlanarak izleyen bizlere bu yaptığınız büyük bir saygısızlık. Dizimizin yayın saatinin öne çekilmesini istiyoruz.

Bu örnek bir maildir. İsteyenler farklı şekilde yazabilirler.
Gönderi yapılacak adres :
ATV ŞİKAYET...”

_Feliz_
19-06-07, 13:04
atv'nin internet sitesinde,
en altta, sağda "BİZE ULAŞIN" diye bir buton var..
Ona tıkladığınızda bir mesaj alanı çıkıyor zaten..
Oraya bu maili yazıp gönderebilirsiniz..

ergim
19-06-07, 13:16
İşe yaramış galiba, 20.30 HS, daha sonra Sıla tekrar var...son 2 bölümde olsa erken izleyeceğiz :good:

çok sevindim maillerimiz işe yaradı o zaman. zaten ne yapmak istediklerini anlayamamıştım ben. dizinin reytinglerde sonuncu falan olması için ellerinden geleni yapıyorlar.:icon_evil :icon_evil :dito

_Feliz_
19-06-07, 13:17
Tamamdır arkadaşlar :)
ben yazıyı eklemeden önce bakmıştım..
Hala 22.50 göründüğü için ekledim zaten..
Demek ki mesajlar işe yaradı :D

Tavuskuşu
19-06-07, 13:36
Evet yaa Atv'nin sitesinde 20.30 yazıyor.:happy0064 :happy0064 Ben de mail atmak için girmiştim mutlu haberi gördüm.Zaten tekrar bölümü herkesin izleyebileceği saate koyup yeni bölümü olan bir diziyi 1e kadar uzatmak saçma olurdu.Yola gelmişler anlaşılan.:img-hyste :happy0064 :happy0064

Güle güle ergim bye

ergim
19-06-07, 13:49
arkadaslar galeriye bi kaç tane foto eklenmiş. ama pek bişey anlamadım. zaten biri de eski bölümlerden yasonun neconun odasına gittiği sahne acaba necdet geçmişi falan mı hatırlıyo bu bölümde??? aylayla ya da ahmetle ilgili en ufak bişey yok. cumaya kadar nasıl beklicem ben ya offf:(:(:(

NOT: akşama girerim dedim ama canım sıkıldı dayanamadım girdim yine:D:D:D

@ly
19-06-07, 13:55
Sonunda işimden olacam bu dizi yüzünden, neyse Cansel'in sayfasına baktım da az önce, ben neler kaçırmışım? Niye HS ekibi ikiye bölündü? Birisi brifing verebilir mi? Forumda olmazsa özelden anlatın, merak ettim:img-huh:

@ly
19-06-07, 14:01
ergim ben de baktım galeriye. Necdet- Güzide fotoğrafları iyi, beklediğimiz gibi ama son fotoğrafı ben de anlamadım? Necdet'in o geceyi düşünüyor olması muhtemel..Nede olsa ilişkileri o olaydan sonra yön değiştirdi..

ergim
19-06-07, 14:10
off bi necdet eksikti ya o hatırlamasa olmuyo yani zaten bu aralar dizide necdet çok önplana çıktı sinir oluyorum. ama aylayla ilgili hiçbişey yok meraktan çatlamak üzereyimm:(:(:(

Tavuskuşu
19-06-07, 14:11
Dizi ekibi mi bölünmüş? Ne olmuş?Birileri bana de anlatsın olayı.:img-help: :img-help:

O resimleri o kadar bekledim yani gele gele bunlar mı geldi.Biri zaten eski bölümden muhtemelen birileri hatırlıyor.:icon_whis Bir tanesinde Rüya ve necdet yumurta tokuşturuyor.Bunlar dizinin gelecek bölümüyle ilgili bize pek bir bilgi vermiyor ki. Sadece 1 resimden anlayabiliyoruz ki Necdet ve Güzide barışmışlar ve sarmaş dolaşlar.Eee o zaman hala Yaseminle ne işin var necdet?Yumurta yerine kendi kafanı tkuştursaydın ya belki bir kaç tahtanın yeri değişir aklın başına gelirdi.:img-hyste :img-hyste

ergim
19-06-07, 14:18
Dizi ekibi mi bölünmüş? Ne olmuş?Birileri bana de anlatsın olayı.:img-help: :img-help:

O resimleri o kadar bekledim yani gele gele bunlar mı geldi.Biri zaten eski bölümden muhtemelen birileri hatırlıyor.:icon_whis Bir tanesinde Rüya ve necdet yumurta tokuşturuyor.Bunlar dizinin gelecek bölümüyle ilgili bize pek bir bilgi vermiyor ki. Sadece 1 resimden anlayabiliyoruz ki Necdet ve Güzide barışmışlar ve sarmaş dolaşlar.Eee o zaman hala Yaseminle ne işin var necdet?Yumurta yerine kendi kafanı tkuştursaydın ya belki bir kaç tahtanın yeri değişir aklın başına gelirdi.:img-hyste :img-hyste

:img-hyste :img-hyste :img-hyste cansucum alemsin yaa gözümden yaş geldi gülmekten:img-hyste ay bu manyak yasemin necdetle rüyayı öyle mutlu görünce yine vazgeçmesin ahmete söylemekten yuh derim artık. senaristler yapacağını yaptı yine. bi bölümde bizi heyecanlandırıyolar seviniyoruz oh ne güzel sonunda öğrenecek aamed diye sonraki bölümde yasemin hanım yine vazgeçiyo. yeter artık çocuk oyucağı mı bu ya. sinirlerim zıpladı yine. (umarım senaristler böyle bişey yapmazlar yine yoksa elimden çekecekleri var:dito :dito :icon_evil )

Tavuskuşu
19-06-07, 14:23
Sanmıyorum yaa o kadarını da yapmazlar.Bir an bende düşündüm öyle bir şey ama hemen attım aklımdan.Allah korusun.Sonuçta Ahmetle rüyada benzer bir sahne yaşadılar(bkz:çocuk parkı sahnesi) onlara daha fazla acıması üzülmesi gerekir.Elin oğluna acıyacağına çocuğunun gerçek babasına acısın biraz bee bak kızdım şimdi.:icon_twis :icon_twis

ergim
19-06-07, 14:29
Sanmıyorum yaa o kadarını da yapmazlar.Bir an bende düşündüm öyle bir şey ama hemen attım aklımdan.Allah korusun.Sonuçta Ahmetle rüyada benzer bir sahne yaşadılar(bkz:çocuk parkı sahnesi) onlara daha fazla acıması üzülmesi gerekir.Elin oğluna acıyacağına çocuğunun gerçek babasına acısın biraz bee bak kızdım şimdi.:icon_twis :icon_twis

neyse cnm iyi şeyler düşünelim ki iyi şeyler olsun:img-wink: :img-wink: ahmetle ayla evlenmeyeceğine göre yaseminin rüyayı kesinlikle söylemesi lazım yaa. ah şu fragmanı bi verseler içim rahatlıcak ama çarşambadan önce vermezler herhalde:sad53:

bir_adı_yok
19-06-07, 14:35
aman ne duygusal baba!! kız yumurta tokuşturuyor....
eminim yasemin bu can alıcı!!!! manzaradan çok duygulanmıştır..
yeter artık ya bu kadar mantıksızlıık olmazki....

ergim
19-06-07, 14:40
aman ne duygusal baba!! kız yumurta tokuşturuyor....
eminim yasemin bu can alıcı!!!! manzaradan çok duygulanmıştır..
yeter artık ya bu kadar mantıksızlıık olmazki....

kesin çok duygulanmıştır kesin. olan yine aamede lucak orası da kesin. tabi necdetin tuzu kuru. sevdiği kadın yanında üstelik bide fazladan güzoşu var daha ne istesin ki. onun kadar bencilini görmedim yaa.(aa bide ayla var tabii onu da unutmamak lazım)

iReMJeLiBoN
19-06-07, 14:42
MAİL YOLLAYAN TÜM ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM.
YENİ BÖLÜM CUMA GÜNÜ SAAT 20.30 'DA YAYINLANACAKTIR.
ATV SİTESİNDEN ALINTI :
19:30 atv Ana Haber
20:20 Spor Haberleri
20:30 Hatırla Sevgili - Bölüm 30 / Yeni Bölüm
22:50 Sıla - Bölüm 38 / Tekrar

Hadi bakalım hayırlı olsun :D

bir_adı_yok
19-06-07, 14:53
MAİL YOLLAYAN TÜM ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM.
YENİ BÖLÜM CUMA GÜNÜ SAAT 20.30 'DA YAYINLANACAKTIR.
ATV SİTESİNDEN ALINTI :
19:30 atv Ana Haber
20:20 Spor Haberleri
20:30 Hatırla Sevgili - Bölüm 30 / Yeni Bölüm
22:50 Sıla - Bölüm 38 / Tekrar

Hadi bakalım hayırlı olsun :D

çok güzel bi haber......
erken yayınlamasına sevindim..
teşekkürler atv izleyiciyi dikkate aldığın için.

Tavuskuşu
19-06-07, 14:55
Bir fikrim var.Hepimiz imzamıza hatırla sevgili 22 haziran 20.30 da gibi bir şeyler yazsak.Hani dikkat çeksin girenler en azından görür de kaçırmamış olurlar diziyi.Pek çok kimsenin haberi yoktur saatin değiştiğinden.Ne dersiniz?

gzn
19-06-07, 16:08
bu arada bgn hs nin eski bölümünü izledm yasemn ahmet'in kendisini aldattığını düşünüyor.ahmet rıza'ya olan saygısındn dolayı gerçekleri yasemin'e anlatamayıncada kendini savunamıyor.yasemn'e durumu anlatamayınca necdetle konuşmaya kara weriyor.ahmet kendini savunuyor bana inanmıyorsunz fln diyo necdette sn yasemini aldatıyosun bir de bunu hoş görmemizi istiyosun diyip ahmet'e yumruğu geçiriyor :img-blush sinr oldm o bölmde necdet'e gerçi her bölümde sinir oluyorum ama bu farklı :img-yes: anti necdet

ergim
19-06-07, 16:15
bu arada bgn hs nin eski bölümünü izledm yasemn ahmet'in kendisini aldattığını düşünüyor.ahmet rıza'ya olan saygısındn dolayı gerçekleri yasemin'e anlatamayıncada kendini savunamıyor.yasemn'e durumu anlatamayınca necdetle konuşmaya kara weriyor.ahmet kendini savunuyor bana inanmıyorsunz fln diyo necdette sn yasemini aldatıyosun bir de bunu hoş görmemizi istiyosun diyip ahmet'e yumruğu geçiriyor :img-blush sinr oldm o bölmde necdet'e gerçi her bölümde sinir oluyorum ama bu farklı :img-yes: anti necdet

kesinlike antinecdet ya. ahmete neler neler yaptı necdet. ama o kesinlikle ahmet gibi olamaz. o yasemin saplantısı gözünü kör etmiş onun. insan en yakın çocukluk arkadasına nasıl yapar bunları ya kesinlikle affedilemez bişey bak sinirlendim yine neconun ağzını burnunu dağıtmak geldi:dito :dito :icon_evil :img-black :img-black :fighting2

pelinSİ
19-06-07, 16:51
ışık karakterini canlandıran bayanın adı neydi?

bu arada çok sevindim maillerin bir işe yaramasına,gece geç saatte verince hep son sahneyi kaçırıyordum:)

ayşenurr
19-06-07, 17:18
hatırla sevgilinin 20.30 da olması iyi olmuş.haberim yoktu.Ahmet&Yasemin'in
evlerinin önünde göz göze olmaları hoşuma gitmedi.sonuçta Yasemin
evli,Necdet pencereden ikisini gördü.hoş olmayan davranıştı.

ergim
19-06-07, 17:19
ama necdet onların kavuşmasını engelleyen insanlardan biriydi. bence onları birlikte görmesi çok iyi oldu. belki bu sayede insafa gelir de yasemin de yasemin rüya da rüya diye tutturmaz artık:D:D:D

ermec
19-06-07, 17:29
necdet de kıskanıo ama güzideyi de sevıo sımdı de o cok ters bır durumda yasemını tamam unutmadı ama kıskanınca hep güzideye gıdıo necdetın aklı yerınde sayılmaz kafası cok karısık

ergim
19-06-07, 17:36
necdet tam anlamıyla saçmalıyo yani yaseminin onu sewmediği belli e rüyanın kendi çocuğu olmadığını da biliyo istese güzideyle çok mutlu olabilir ama takıntı işte tam piskopat ya gıcık edio bni manyak:dito :icon_evil :fighting2 :fighting2

Tavuskuşu
19-06-07, 17:39
Zaten necdet psikolojik bir vaka.İncelemeye alınmalı.Hangi yaptığı hareketi normal ki? Evlendiği andan itibaren yasemini sahiplendi ve mutsuz olmasına rağmen ondan vazgeçmiyor.Kartondan,kendi yarattığı evlilik göz göre göre yıkılıyor ama o hala gözlerini kapatmaya devam ediyor.Biraz hayal dünyasında yaşayan bir insan.Efendice Yaseminin yolundan çekilseydi şimdi bu forumda Ahmetten çok ilgi görürdü ve ve ona daha çok acırdık.Harunu örnek alsın kendine biraz.Asilce çekilmesi gerek aradan.

pelinSİ
19-06-07, 17:46
e tama çocuk sorunu bitti...rüya daha fazla büyümeden bir an önce boşanmaları gerekmezmiydi?
ahmet yasemin ile necdet in arasında bir şeyler geçmiş olma ihtimalie karşın bile yine de vaz geçmiyor yaseminden...yasemin umarım döner ahmet'E...sevmiyorum ama ayla nın da hayatını mahfetmeye gerek yok..

kinslayer
19-06-07, 17:48
ama necdet onların kavuşmasını engelleyen insanlardan biriydi. bence onları birlikte görmesi çok iyi oldu. belki bu sayede insafa gelir de yasemin de yasemin rüya da rüya diye tutturmaz artık:D:D:D

evet ya böylesi herkes için daha iyi olur ... necdet rüya'yı yine görebilir ama ahmete haksızlık yapılıyor en çok ta necdet çünkü öz kızı olmadığı halde rüyayı böyle severken ahmetten bunu esirmemelerine nasıl göz yumdu:icon_sorr

ergim yeni imzan harika olmuş :img-wink:

ayşenurr
19-06-07, 17:49
Necdet'in yanlışları çok.Yasemin'in sevmediğini biliyor,gözleriylede görüyor
hala devam etmek istiyor.seni istemeyen biriyle hayatını nasıl devam ettirebiliyorsun.bende Ahmet&Yasemin'i destekliyorum.sadece boşanmadan birbirlerine yakınlaşmalarını yakıştıramıyorum.Yasemin biran önce Ahmet'e
Rüya'nın çocuğu olduğunu söylemesi gerekir. yoksa bayağı geç kalmış olacak.

zeyneps
19-06-07, 17:52
Neeeee HS 20.30'damı ama ama ama benim kursum vardı neyse asıcağım artık ehliyet sınavını geçemezsem hepsi atvnin suçu :hıh Nasıl yaparlar bunu bağa ne güzel ben tek başıma iziliyordum herkes kendi odasına çekiliyordu şimdi herkes uyanık uyanık offff :icon_sorr Hiç konsantreyşınım kalmayacak :img-cool2

zeyneps
19-06-07, 17:58
sağol canım yoğun istek üzerine öyle bir imza yaptım. ama önceden hiç aklıma gelmemişti bende çok sevdim.:happy0064 :happy0064 sanırım biz forumcak antinecdetçiyiz necdet fanları alınmaz insallah:img-hyste

Canım imzan süper olmuş :happy0064 :happy0064 Necdet fanları alınır mı bilmem ama ben onlara zamınında söyledim Necdet sözde aşık diye dinlemediler şimdi iki kadını da elinde tutmaya çalışıyor zamanında söyylemiştim bana ne :img-cool2 Bugün uyuyakalmışım ama HS'den tık yok maalesef :icon_sorr Bir tek Cansle'in msn adresini gördüm hem de bir sürü msn adresi tam bana ileti yazmıştı ki o olmadığını farkettim hacklemişler heralde :icon_whis Offf kafayı yedim galiba bir HS bir Cansel gidiyoruz bakalım allah sonumu hayır etsin yoksa ben de Ayla gibi dengesiz olup çıkıcağım :icon_sorr :img-help:

kinslayer
19-06-07, 18:26
dizinin saati hiç önemli değil sabaha karşı bile olsa izlerim ...
hatta sabahın beşi gibi atv euro tekrar ediyo onu da izliyorum:img-cool2

Tavuskuşu
19-06-07, 19:53
Valla saati benim için de farketmez.Ertesi gün kursa gideceğim halde oturup sonuna kadar izliyordum pür dikkat.(Allahtan bitti kursum.)Özellikle son sahneleri kaçırmamaya çalışıyordum malum en önemli olaylar orada oluyor.Hatta ertesi gün uyuyakalan arkadaşlarıma da anlatıyordum.Ama şimdi ağız tadıyla izleyeceğim.Hem sıla bittiği için atv ekranlarında dizi şöleni diyerek iki diziyi birden gösterip fragmanı da katledemezler.

lovely_ebru
19-06-07, 19:59
Geçen haftaki bölüm sonu hariç çok güzeldi.
Sürekli aklıma bunlar geliyor.

Bu hafta ki bölümden böyle bir sahne olursa hiç şaşırmayacağım.

Yasemin herşeyi Ahmet'e anlatmaya kara vermiştir.
Ahmet'le buluşup ona Rüya ile ilgili gerçeği Necdet ile neden evlendiğini anlatacaktır.

Yasemin: Ahmet sana söylemem gereken mühim bir haberim var
Ahmet: Yasemin benimde söylemem gereken mühim birşey var.
Yasemin: Seni dinliyorum Ahmet.
Ahmet : Yasemin,Ayla benim yüzümden bir kaza geçirdi.onu bu halde bırakıp
seninle birlikte olamam
Yasemin:Anlıyorum Ahmet.
Ahmet: Sen ne söyleyecektin Yasemin.
Yasemin:Necdet'ten ayrılamayacağımı,Rüya'yı babasız bırakamayacağımı
söyleyecektim.

vb gibi acaba çok mu attım?

badger
19-06-07, 21:06
vallah super senaryo cok
atmadin ebos buyuk bir ihtimale buna benzer bir konusma olur

Böyle bir konuşma geçerse ben de izlemeyi bırakırım...

Bunu lütfen 13 bölüm önce yapsalardı ve Ahmeti kafadan Ayla ile evlendirselerdi de biz de bu kadar izleyip acı çekmeseydik cümbür cemaat..

spdr
19-06-07, 21:06
nasıl yani???
aylayı araba mı çarpıyor gerçekten:icon_whis
ben izleyemedim son kısımları ama bu gerçek olmaz değil mi:icon_whis :icon_whis :icon_whis

bounce221
19-06-07, 21:13
ayse
carpip carpmadigini göremedik henüz...:D
ahmet ayrilmak istedigini söyledi ve ayla ordan kosarak ayrilirken fren sesini verdiler ve bitti bölüm ..

spdr
19-06-07, 21:16
deryacım teşekkürler cevap için:img-wink:
kesin çarpmıştır o zaman..
ne olur bir kere de şaşırtsınlar bizi ama:hıh

bounce221
19-06-07, 21:20
bencede kesin carpmistir..yoksa niye böyle bir yerde bölümü bitirsinlerki :D...
yeni bir sorun cikti iste...yine kavusamayacaklar yasemin ve ahmet...

Tavuskuşu
19-06-07, 21:23
Keşke şaşırtsalar.Araba fren yapsa zaten o kadar fren sesi çıkardılar.Belki durmuştur?

badger
19-06-07, 21:28
Keşke şaşırtsalar.Araba fren yapsa zaten o kadar fren sesi çıkardılar.Belki durmuştur?

Yok o araba durmaz, gider bize ve Aylaya patlar...Gittiler o zamanların ıssız trafiğinde Aylaya çarpacak bir araba buldu ya senaristler bravo...

Halamın Kuyruğu yıldızını yani Halley kuyruklu yıldızı çarptırsalar daha mantıklıydı..:img-hyste

Tavuskuşu
19-06-07, 21:33
Araba dursa bile Ayla durmaz.Kendi gider çarpar.Hatta şoföre kızar niye durdun?Senin bana çarpman lazımdı yoksa bu aamed beni almaz diye.Kim?Aamed aamed.

ergim
19-06-07, 21:47
Araba dursa bile Ayla durmaz.Kendi gider çarpar.Hatta şoföre kızar niye durdun?Senin bana çarpman lazımdı yoksa bu aamed beni almaz diye.Kim?Aamed aamed.

:img-hyste :img-hyste :img-hyste koptum walla. şöförü dövmekten beter eder cnm.:img-hyste tüh ya sabah aylanın helvasını yapmak için planlar yapıyoduk. şöför de çarparsa güzel çarpsın da öldürsün aylayı:img-hyste öbür türlü ayla bela olur basına walla öldürüse de hapislerde çürür yazık şöföre şimdiden acıdım ben çarpsa bi dert çarpmasa başka dert:img-hyste :img-hyste

kinslayer
19-06-07, 21:47

haklısın ya ..hatta ayla bu belli mi olur belki şöför aylanın parayla tuttuğu biridir ...:img-hyste
üffffffff...şaka bi yanan ayla umarım kazadan kurtulur da ahmet olayı duygusallığa bağlamaz:icon_sorr

badger
19-06-07, 21:49
Yasemin geçen bölümde parktan Ahmetle eve dönerken, Mutluluğu yakalamak için doğru zamandan bahsediyor, neyin doğru zamanı? Oturduğun yerden mutluluk sana ben geldim demez..Emek harcanmadan olmaz...:img-cool2

Burada mutluluktan kastı galiba Ahmete ve herkese Rüyanın gerçek babasının kim olduğunu açıklamanın doğru zamanı diye....Adamı yine sağırımsı koma vaziyetinde ikinci kere yakalamayı mı bekliyorsun..:img-hyste

Yumacaksın gözünü anlatacaksın herşeyi bir bir..:good:

Eğer o kadar sıkıntı duyuyorsan ver günlüğü Ahmete ve diğerlerine, hatta ver kitabevine bastırt böylece herşey ayan beyan çıksın sen de tek kelime anlatmak zorunda kalmaz, sessizlik hakkını kullanırsın.:img-pilot

ergim
19-06-07, 21:51
haklısın ya ..hatta ayla bu belli mi olur belki şöför aylanın parayla tuttuğu biridir ...:img-hyste
üffffffff...şaka bi yanan ayla umarım kazadan kurtulur da ahmet olayı duygusallığa bağlamaz:icon_sorr

ben eğer ayla kaza geçirirse olayı vicdan yapacağından nerdeyse eminim ama dediğim gibi ayla ve ahmet evlenmeyecekse aylanın kaza geçirmemesi lazım ya. ya da yasemin aylanın kaza geçirmesini falan hiç takmayıp direk rüyayı söylicek:img-hyste :img-hyste :happy0064

ergim
19-06-07, 21:56
badger biz o mutluluk için doğru zaman konusunu sabah konuşmuştuk. kendisi çaba sarfetmesse mutluluğu çok bekler daha demiştik. hatta tavuskuşu ya da akirac(hangisiyidi tam hatırlamıyorum) süper bi yorum yapmıştı. dur geçmiş sayfalardan ekleyeyim buraya:D:D:D

Tavuskuşu
19-06-07, 21:56
Ergim,kinslayer,badger koptum yorumlarınıza yaa:img-hyste :img-hyste Aslında parayla tutmuş olabilir tabii yoksa o dandik caddede kaç kişi tam o anda hız denemesi yapıyor olailir ki...:img-hyste

Badger mutluluk konusunda çok haklısın.Daha önce de yazdım"mutluluk kadın gibidir peşinden koşmazsan sana dönüp bakmaz bile.":img-hyste Ama o günlüğü kitap halinde bastırmak çok iyi fikir.Tek seferde herkes öğrenir.Biz izleyici tayfası da rahatlarz böylece.:happy0064 :happy0064

ergim
19-06-07, 21:59
Mutluluk kadın gibidir.Peşinden koşmazsan sana dönüp bakmaz bile. Bunu da ben uydurdum.Ama mutluluğu evinde oturup beklersen asla gelmez.Çıkıp mücadele edeceksin.Kapı komşun mu ki hergün kapını çalıp çay içmeye gelsin.

(yorumu tavuskuşu yazmış. canım alemsin ya güldürdün yine beni:D:D:D)

ergim
19-06-07, 22:03
aman allahım olamaz şimdi binbir gecenin finalini izledim çok sinirim bozuldu ya. bizim dizimize de böyle saçma bi final yapmazlar inşallah. örneğin yasemin ahmete rüya senin kızın der ve orda biter bizde 3 ay boyunca ahmetin vereceği tepkileri tahmin eder dururuz:D:D:D inşallah yapmazlar öyle bişey yoksa çok pis dalarım onlara :dito :dito :dito :icon_evil :icon_evil :icon_evil

badger
19-06-07, 22:04
badger biz o mutluluk için doğru zaman konusunu sabah konuşmuştuk. kendisi çaba sarfetmesse mutluluğu çok bekler daha demiştik. hatta tavuskuşu ya da akirac(hangisiyidi tam hatırlamıyorum) süper bi yorum yapmıştı. dur geçmiş sayfalardan ekleyeyim buraya:D:D:D

Saçma bir replikti de o yüzden takıldım...
Konusuyla ne alakası var onu anlamadım...
Yanlış hatırlamıyorsam Yasemin " Herşeyi berbat ettim.." gibi birşeyler geveledi..Hah onu bileydun ama peşinden bu laf dumur...Ne alaka dedim..Sanki başka şeyler başkaları engel oldu..Tamam idam gecesi olup bitenlere kadar eyvallah ya sonrasında???

Mutluluğu elde etmek için doğru zaman değil, doğru akıl ve cesaret lazım..Hep akılsızlığının kurbanı bu durumlar..Nedir ya? Ahmete nasıl söylemezsin Rüyanın çocuğu olduğunu, sanki adam ona zorla sahip olmuş, katil kötü, gurur duyulmayacak bir adam sanki..Hem adamı seviyorsun hala, hem de o da bütün herşeye rağmen seni seviyor...
O zaman Ahmet ile tüm yaşadıklarından utanıyor diye düşünüyorum, Yaseminin bu saçma mantığından...

ergim
19-06-07, 22:10
ya yasemin delünün teki resmen. çok haklısın ahmeti o da çok seviyor yani allahım gece gece sinirlerim oynadı yine.(bu yaso agresifleştirdi bni ya) evet nasıl söylemessin aamede çocuğunu ne kadar zalim ya insan çocuğunu babasından nasıl saklar yok gerçekten bu yasoda vicdan namına tek birşey yok!! bi kez daha söylüyorum aamedim keşke hiç sevmeseymiş yasoyu.:hıh :hıh :hıh :hıh

badger
19-06-07, 22:26
Çok zayıf bir sahneydi...Daha çok sorular sorulabilirdi.... Diyoruz ya Ahmeti de pasifize edip manyak ettiler, senaryoyu uzatacağız diye...

Ahmetin Yasemine herşeyi mahvetiim laflarından sonra, beni seviyordun, benimle mutluluğu yakalamyı bekliyordun, Neden Necdetle evlendin ve çocuk sahibi oldun? diye tekrar sormasını da beklerdim o sarılması sırasında..

metu_girl_:)
19-06-07, 22:29
ii geceler arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum??
bugün gündüz kuşağında yayınlanan tekrar bölümlerinden kaçıncısı yayınlandı???

Tavuskuşu
19-06-07, 22:31
Bugün 8.bölümün ilk kısmını yayınladılar.1 bölümü ikiye bölüp veriyorlar.2 günde ancak bir bölüm bitiyor.

ergim
19-06-07, 22:35
badger ahmet bi kere o soruyu sormuştu yasemine ama necdetle evlenmek çare miydi? diye sormuştu . sonra da yasemin de bunu söyleyecek gücüm yok gibi bişeyler söyleyip kaçarak uzaklaşmıştı sanırım. yani aamed hala pes etmedi ne aşkmış ya gerçekten şarkıda da söylediği gibi tam anlamıyla mecnun oldu ahmet düşünün yaso nerdeyse bazen hiç takmadı onun manyak ya hareketlerine hiç bi anlam veremiyorum delü işte. 15. bölümden sonra o da kafayı yedi.

badger
19-06-07, 22:40
badger ahmet bi kere o soruyu sormuştu yasemine ama necdetle evlenmek çare miydi? diye sormuştu . sonra da yasemin de bunu söyleyecek gücüm yok gibi bişeyler söyleyip kaçarak uzaklaşmıştı sanırım. yani aamed hala pes etmedi ne aşkmış ya gerçekten şarkıda da söylediği gibi tam anlamıyla mecnun oldu ahmet düşünün yaso nerdeyse bazen hiç takmadı onun manyak ya hareketlerine hiç bi anlam veremiyorum delü işte. 15. bölümden sonra o da kafayı yedi.

Biliyorum o soruyu sorduğunu ama cevap alamamıştı..Tekrarlanması gereken bir soruydu ve tam zamanıydı yine o gece..:good:

Dedik ya adam da akıl bırakmadılar..Bir de hukukçu olacak, objektif anlayışla olay irdeleyecek!!..cık.cık..:img-hyste

ergim
19-06-07, 22:44
evet ahmete hiç yakışmadı susmak cık cık cık cık :img-hyste :img-hyste :img-hyste hepsi yasonun suçu işte onun yüzünden aamedim de delirdii:icon_evil :icon_evil ağzını burnunu dağıtçam onun rüyayı da delirtir yakında:dito :dito

badger
19-06-07, 22:45
Şu Yasemin de günlüğe yazıp durmasa da Işıka veya dayısıyla paylaşsa artık şu kendine sakladıklarını ve Ahmete olan duygularını...

Diğer yandan Ahmet halasına danışıyor, konuşuyor, cevap alıyor..Yasemin deftere yaz yaz dur, ne akıl veren var ne de başka bir şey..kendi aklından başka..

Hem dayıyla halayı bir araya getirmenin, biraz aşktan bahsettirerek onları da tam bu havaya sokmanın zamanı fazlasıyla geldi...:img-yes:

Sezon finalinde bir de ben Sevim ve Mehmet düğünü istiyorum..Şöyle iki aile nasıl akraba ettirillirmiş hepsi şöyle bir görsünler..Birbirlerinin evine girip çıkmaya başlasınlar diyorum..:img-wink:

@ly
19-06-07, 22:47
Herkese merhabaaa...BBG'yi izledim, izlemez olaydım..Arkadaşlar senaristler arasında bilmediğimiz bir anlaşma mı var acaba? ''Sezon finali kötü bitecek''
diye..! Bu gidişle bizim sonumuz da iyi görünmüyor :sad53:

Şimdi ben Yasemin'e kızıyorum ama Ahmet'i de sarsmak istiyorum..! Hadi matematiğin zayıf..olabilir..ama sen avukatsın..hani
sorgulama?Avrupa'larda eğitim gördün o kadar...
''mecburdum..şimdi anlatamam..sonra...'' diyor kız,üstüne git..zorla...''niye mecburdun?'' diyemediii...diyemedi...çatladım vallahi...ikisine de benden :mad72:

Tavuskuşu
19-06-07, 22:47
Adam aşkında dediğiniz gibi mecnuna döndü.Kendini ferhat gibi dağlara(kıbrısçık'a) vurdu,kerem gibi aşkından yandı,bitti,kül oldu.Bu ahval ve şerait içinde akıl mı kalır?Can mı dayanır bu eziyete bu zulme?

Yiğidim,dağ gibi adamdın seni ne hale getirdiler?Kafayı azıcık çalıştırıp,iki soru üretip,gerçekleri göremiyorsun.Deniz Gezmişe soru soracağına Yasemine iki kelam etseydin ya...

ergim
19-06-07, 22:49
evet ya sevim naz yapmasın artık. onunda mehmeti sevdiği belli. hatta çifte düğün yapsın bizimkiler tam süper olur o zaman.
sana yine katılıyorum badger yasemin o yarın aklıyla kendi başına iş yapmaya kalkışıyor bişey de beceremiyo zaten. ama geçen bölümde herşeyi arap saçına döndürdüm dedi büyük gelişme çok şaşırdım doğrusu:img-hyste :img-hyste :img-hyste

badger
19-06-07, 22:51
Herkese merhabaaa...BBG'yi izledim, izlemez olaydım..Arkadaşlar senaristler arasında bilmediğimiz bir anlaşma mı var acaba? ''Sezon finali kötü bitecek''
diye..! Bu gidişle bizim sonumuz da iyi görünmüyor :sad53:

Şimdi ben Yasemin'e kızıyorum ama Ahmet'i de sarsmak istiyorum..! Hadi matematiğin zayıf..olabilir..ama sen avukatsın..hani
sorgulama?Avrupa'larda eğitim gördün o kadar...
''mecburdum..şimdi anlatamam..sonra...'' diyor kız,üstüne git..zorla...''niye mecburdun?'' diyemediii...diyemedi...çatladım vallahi...ikisine de benden :mad72:

Hatta al yanına Sevim halayı çapraz sorgulamaya al Yasemini..Buhrana giren Yasemin iki dakkada çözer tüm sakladıklarını...Tabii önce birşişe gülşarap olması lazım..:img-hyste

zeyneps
19-06-07, 22:52
Bence öyle bir sezon finali yapsınlarki biz burda çatlayıp ölelim senaristlerden herşeyi bekliyorum çünkü bizi delirtiyorlar delüler:hıh

Mesela şöyle birşey olabilir Yasemin tam Ahmet'e söyleyecek biz sonunda sonunda diye göbek atıyoruz sonra Yasemin gidiyor ve "Ahmet sana önemli bir şey böylemem gerek Rüya " diyorve bitiyor biz bekliyoruz tabi sinirden tırnaklarımızı yiyerek üç ay :img-help: :img-cool2 Veya Ahmet'le Ayla nikah masasına oturuyorlar nikah memuru soruyor tabi Ayla göbek ata ata kabul ediyor sıra Ahmet'e geliyor Ahmet şöyle bir bakıyor herkese Ayla'ya ve o sırada bitiyor biz yine bekliyoruz üç ay sinirden tırnaklarımızı yiyerek :img-cool2

@ly
19-06-07, 22:54
Şu Yasemin de günlüğe yazıp durmasa da Işıka veya dayısıyla paylaşsa artık şu kendine sakladıklarını ve Ahmete olan duygularını...

Diğer yandan Ahmet halasına danışıyor, konuşuyor, cevap alıyor..Yasemin deftere yaz yaz dur, ne akıl veren var ne de başka bir şey..kendi aklından başka..

Hem dayıyla halayı bir araya getirmenin, biraz aşktan bahsettirerek onları da tam bu havaya sokmanın zamanı fazlasıyla geldi...:img-yes:

Sezon finalinde bir de ben Sevim ve Mehmet düğünü istiyorum..Şöyle iki aile nasıl akraba ettirillirmiş hepsi şöyle bir görsünler..Birbirlerinin evine girip çıkmaya başlasınlar diyorum..:img-wink:

Tuşların dert görmesin :img-wink: İçimden geçenleri yazmışsın..Keşke Yasemin dayısıyla daha yakın olsaydı..Sevim ile Mehmet çok anlayışlılar..Sevim de koyu bir sosyalist ama Şevket ve Selma gibi bakmadı Ahmet-Yasemin olayına..Onların bir kendilerine hayrı yok zaten..
Ya şu sezon finali hala ile dayının düğüne ile bitse ne olur sanki...:img-ok:

@ly
19-06-07, 22:58
Hatta al yanına Sevim halayı çapraz sorgulamaya al Yasemini..Buhrana giren Yasemin iki dakkada çözer tüm sakladıklarını...Tabii önce birşişe gülşarap olması lazım..:img-hyste

:img-hyste :img-hyste '' Acar gazeteci Sevim işbaşında...''
badger, zaten Sevim bırak kesin bilmeyi, Ahmet ile Yasemin'in beraber olduğundan şüphelense bile bu olayı çözmüştü :good: gelgör ki aklından bile geçmiyor....

Tavuskuşu
19-06-07, 23:00
badger, zaten Sevim bırak kesin bilmeyi, Ahmet ile Yasemin'in beraber olduğundan şüphelense bile bu olayı çözmüştü :good: gelgör ki aklından bile geçmiyor....

Ahmet bir ipucu verse şu gece konuşmalarında.Sevim kesin çakar.Cin gibi maşallah.Ama tık yok ki bunlar da anacım.

ergim
19-06-07, 23:02

senaristlerimizin azizliği işte yoksa sevim 2 dk da çözerdi. aslında yasemin dayıyla paylaşsaydı bu olanları sevim ve mehmet(muhteşem ikili) çoktaan çömüşlerdi bunu bizde şimdi yasoyla aamedin ikinci çocuklarını seviyor olurduk. ama bizim muhteşem senaristlerimiz bize kafayı yedirmek için sınırları zorluyo yani:icon_evil :icon_evil

badger
19-06-07, 23:03
Sezon finalinde Mehmet ve Sevim nikahında,
Ahmetin eline Rüya bak, Ahmet annemin odasında sana benzeyen resim çizili bir defter var der ve merak eden Ahmet Rüyanın elinden o malum defteri alır...Nasssıl? Ahmetin ve Rüyanın elleriyle tutulan defterle 31.bölüm sonu yazar?

Bir de şunu merak ederim..Bu Necdet, yıllardır aynı evi paylaştığı oda aşkı Yaseminin günlük tuttuğunu biliyor, birkere bie bu kadın ne düşünür ne yazar ne hissediyormuş diye bu defter bir gözatmadı mı?

O gözü bir atsaydı bunca senedir kendi kendine gelin güvey olmazdı diyorum.

@ly
19-06-07, 23:05
Ahmet bir ipucu verse şu gece konuşmalarında.Sevim kesin çakar.Cin gibi maşallah.Ama tık yok ki bunlar da anacım.

Anlamak için biraz feriştah ruhu gerek di mi feriştah kuşum :img-hyste :img-hyste
Sevim'in bu konuda hangi ruhu taşıdığı malum (bkz.29. böl.) :icon_whis

zeyneps
19-06-07, 23:09

Evet kesin çakardı durumu Ahmet'in zekasından kuşkum yok aslında dermişim :icon_whis Keşke biraz Sevim'e çekseydi kime çekti bu çocuk bilmiyorum hayır Ahmet 'le Yasemin'in hastanede karışma durumları da olamaz Ahmet büyük yoksa Ahmet'in Nezahat'in çocuğu olduğuna inanacağım o kadar safki aynı Nezahat yoksa yoksa Ahmet'tle Yasemin kardeş olabilir mi :blink: :blink: Ya da belki de Ahmet Rıza'nın gayrimeşru çocuğudur Şevket'in çocuğuyla aynı zamanda doğmuşlardır ama Rıza'nın ilişki kurduğu kadın böyle bir gayrımeşru çocuk sahibi olmak istemediği için Şevket'in ölen çocuğunun yerine kendi oğlunu koymuştur senaristlerden bile daha çok karıştırdım yaa çöz çözebilirsen şimdi bu durmda Ahmet Rüya'nın dayısı mı oldu :blink: yoksa babası mı :blink:

@ly
19-06-07, 23:10
[QUOTE=badger;3774419]Sezon finalinde Mehmet ve Sevim nikahında,
Ahmetin eline Rüya bak, Ahmet annemin odasında sana benzeyen resim çizili bir defter var der ve merak eden Ahmet Rüyanın elinden o malum defteri alır...Nasssıl? Ahmetin ve Rüyanın elleriyle tutulan defterle 31.bölüm sonu yazar?

Eğer böyle biterse ya da Ahmet Rüya'yı öğrenir de biterse en azından Ankara'daki arkadaşlarla buluşup kutlama yapalım..Hesaplar benden..:good:

Tavuskuşu
19-06-07, 23:10
Anlamak için biraz feriştah ruhu gerek di mi feriştah kuşum :img-hyste :img-hyste
Sevim'in bu konuda hangi ruhu taşıdığı malum (bkz.29. böl.) :icon_whis

Herkese bir feriştah lazım tabii.Hem insanların hayatını renklendirir:icon_whis hem de akıl verir.Sevim malum liseli kız gibi.Ziyneeeeppp ona da biraz içindeki feriştah'tan katsan ya.Şimdiye Mehmetle evlenmiş dizi dizi çocukları olmuş olurdu.

Bu arada feriştah hep gece yarısından sonra çıkıyor bu forumda.:icon_whis Biz de mi akıllı işaretlerden kullandak ne?:img-blush :icon_whis :icon_whis

ergim
19-06-07, 23:11
Sezon finalinde Mehmet ve Sevim nikahında,

Bir de şunu merak ederim..Bu Necdet, yıllardır aynı evi paylaştığı oda aşkı Yaseminin günlük tuttuğunu biliyor, birkere bie bu kadın ne düşünür ne yazar ne hissediyormuş diye bu defter bir gözatmadı mı?

O gözü bir atsaydı bunca senedir kendi kendine gelin güvey olmazdı diyorum.

ben buna yine senaristlerin azizliği diyorum badger:img-hyste :img-hyste :img-hyste necoda akıl olsa bastan yasoya bulaşmazdı zaten:hıh :hıh yani bence ahmetle yasemin aşkını anlamaması mümkün değil. çünkü onları kaç defa beraber gördü yani kendisi görmek istemiyor ne diyeyim. bakın benim aklıma da söyle bi final geldi
son bölümde ahmet herşeyi öğrenir ve yasoyu affeder hatta mehmele sevim bile evlenme kararı almıştır ama necdet boş durmaz tam nikah kıyılacakken yarım akıllı neco duruuuuunnnn diyer bağırır yasemine ya benimsin ya toğrağın der çeker yasemini vurur:img-hyste :img-hyste ya da
yasemine madem benim olmadın kimsenin olamassın der çeker ahmeti vurur ya da
gel kızım bak ben senin babanım sana şeker alcam diyerekten rüyayı kaçırır (ooff kendim bile inanmak istemiyorum bunlara yeşilçam filmlerini aratmamışım walla) senaristlerden beklerim walla bizi işin ucunda seyirciyi çatlatmak var ya herşey olabilir:icon_evil :icon_evil :dito :img-hyste

badger
19-06-07, 23:13
Evet kesin çakardı durumu Ahmet'in zekasından kuşkum yok aslında dermişim :icon_whis Keşke biraz Sevim'e çekseydi kime çekti bu çocuk bilmiyorum hayır Ahmet 'le Yasemin'in hastanede karışma durumları da olamaz Ahmet büyük yoksa Ahmet'in Nezahat'in çocuğu olduğuna inanacağım o kadar safki aynı Nezahat yoksa yoksa Ahmet'tle Yasemin kardeş olabilir mi :blink: :blink: Ya da belki de Ahmet Rıza'nın gayrimeşru çocuğudur Şevket'in çocuğuyla aynı zamanda doğmuşlardır ama Rıza'nın ilişki kurduğu kadın böyle bir gayrımeşru çocuk sahibi olmak istemediği için Şevket'in ölen çocuğunun yerine kendi oğlunu koymuştur senaristlerden bile daha çok karıştırdım yaa çöz çözebilirsen şimdi bu durmda Ahmet Rüya'nın dayısı mı oldu :blink: yoksa babası mı :blink:

Gürsoy kadınları cin, erkekleri (Şevket ve Ahmet) Ünsal kadınları gibi saftoz,

Rıza desen bambaşka bir cin, adam tam çekirge olaylardan sıyrılarak zıp zıp ama üçüncü jump ta başına ne gelir bilemem...:img-hyste :img-hyste

zeyneps
19-06-07, 23:14
Herkese bir feriştah lazım tabii.Hem insanların hayatını renklendirir:icon_whis hem de akıl verir.Sevim malum liseli kız gibi.Ziyneeeeppp ona da biraz içindeki feriştah'tan katsan ya.Şimdiye Mehmetle evlenmiş dizi dizi çocukları olmuş olurdu.

Bu arada feriştah hep gece yarısından sonra çıkıyor bu forumda.:icon_whis Biz de mi akıllı işaretlerden kullandak ne?:img-blush :icon_whis :icon_whis

:img-hyste Ya aslında ben bir ara HS Yakası adlı senaryoyu yzılordum devam eiceğim umarım :img-in_lo orda Sevim'le Mehmet gül rengi şarap eşliğinde Sevda Tepesinde harika bir fentezi yaşamışlardı :img-blush :img-hyste ben senarist olsaydım ooooooooooooo:img-in_lo

Tavuskuşu
19-06-07, 23:14
Eğer böyle biterse ya da Ahmet Rüya'yı öğrenir de biterse en azından Ankara'daki arkadaşlarla buluşup kutlama yapalım..Hesaplar benden..:good:

Çok mantıklı aslında Badgerın sezon finali.Hem heyecanlı da bitmiş olur. Yasemin rüyayı söyleyip de bitirseler az çok tahmin ediyoruz ne olacağını,ahmetin ne tepki vereceğini.Ama bunda atraksiyon daha fazla.

Valla ben de Ankaradayım ve bu mutlu haberi kutlamaya hazırım.Zaten sezon finali 29 haziranda.Ertesi gün de benim doğum günüm.Onu da aradan çıkarmış oluruz.:happy0064 :happy0064

ergim
19-06-07, 23:16
:img-hyste Ya aslında ben bir ara HS Yakası adlı senaryoyu yzılordum devam eiceğim umarım :img-in_lo orda Sevim'le Mehmet gül rengi şarap eşliğinde Sevda Tepesinde harika bir fentezi yaşamışlardı :img-blush :img-hyste ben senarist olsaydım ooooooooooooo:img-in_lo

:img-hyste :img-hyste :img-hyste ya ben sevimle mehmeti öyle düşünemiyorum:img-hyste hakkaten zeynep sen senarist olsan bizimkileri cebinden çıkarırdın wallahi ama hs yakasını sinem yazmıyomuydu yanlıs mı hatırlıyorum yoksa bn:img-help: :img-help: :icon_whis

badger
19-06-07, 23:17
ben buna yine senaristlerin azizliği diyorum badger:img-hyste :img-hyste :img-hyste necoda akıl olsa bastan yasoya bulaşmazdı zaten:hıh :hıh yani bence ahmetle yasemin aşkını anlamaması mümkün değil. çünkü onları kaç defa beraber gördü yani kendisi görmek istemiyor ne diyeyim. bakın benim aklıma da söyle bi final geldi
son bölümde ahmet herşeyi öğrenir ve yasoyu affeder hatta mehmele sevim bile evlenme kararı almıştır ama necdet boş durmaz tam nikah kıyılacakken yarım akıllı neco duruuuuunnnn diyer bağırır yasemine ya benimsin ya toğrağın der çeker yasemini vurur:img-hyste :img-hyste ya da
gel kızım bak ben senin babanım sana şeker alcam diyerekten rüyayı kaçırır (ooff kendim bile inanmak istemiyorum bunlara yeşilçam filmlerini aratmamışım walla) senaristlerden beklerim walla bizi işin ucunda seyirciyi çatlatmak var ya herşey olabilir:icon_evil :icon_evil :dito :img-hyste

Yooo bal gibi yaparlar, Aylaya o ıssız sokakta araba çarptıran senaryo zihniyeti bunu da yapar, hiç şaşmam..

@ly
19-06-07, 23:20
Çok mantıklı aslında Badgerın sezon finali.Hem heyecanlı da bitmiş olur. Yasemin rüyayı söyleyip de bitirseler az çok tahmin ediyoruz ne olacağını,ahmetin ne tepki vereceğini.Ama bunda atraksiyon daha fazla.

Valla ben de Ankaradayım ve bu mutlu haberi kutlamaya hazırım.Zaten sezon finali 29 haziranda.Ertesi gün de benim doğum günüm.Onu da aradan çıkarmış oluruz.:happy0064 :happy0064
Daha güzel oldu şimdi.Hem tanışmış, hem mutlu finalimizi (nooolur Allah'ım...), hem de doğumgününü kutlamış oluruz...:happy0064

Bu arada Zeynep'çim avatarını çok seviyorum..ÇGO ne güzel diziydi..Hala sıkılınca youtubeden Yurdanur'un doğum sahnesini, ya da bitlenmelerini ya da ...hepsini işte ..izlerim.:good:

ergim
19-06-07, 23:21
hatta necdet yasoyu vurduktan sonra aamed yine safoşluğunu yapar ve yasounun ona onca yaptığından sonra rüyaya senin annen bir melekti yavrum falan derse koparım artık yuh derim :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Tavuskuşu
19-06-07, 23:23
gel kızım bak ben senin babanım sana şeker alcam diyerekten rüyayı kaçırır (ooff kendim bile inanmak istemiyorum bunlara yeşilçam filmlerini aratmamışım walla) senaristlerden beklerim walla bizi işin ucunda seyirciyi çatlatmak var ya herşey olabilir

Aslında heyecanlı bir final olur.Necdet beylik tabancasını çıkarır.Ateş eder.Vurulan Yasemin Ahmetin kollarında yatarken Ahmet sana çok önemli bir şey söylemem gerk der ve orada biter.Gelecek sezon da Ahmet yorma kendini hayatım sonra konuşuruz diye susturur.Bir 10 bölüm de böyle gider.Yok hastayım ahmet,gücüm yok ahmet diye.

Tabii bu arada rüyacığımın da psikolojisi bozulur.Ayla teyzesinin anına Bakırköye yatırırız onu da.:sad53: :sad53: Ayy Allah korusun.Ayla sağlam adamı delirtir valla.

@ly
19-06-07, 23:24
Yooo bal gibi yaparlar, Aylaya o ıssız sokakta araba çarptıran senaryo zihniyeti bunu da yapar, hiç şaşmam..

Necdet Güzide'yi bulmuştur. Biraz konuşup tartışırlar..Sonracıma, pastaneye gitmek için arabaya binerler..Yolda birara Necdet Güzide'ya bakmak için gözlerini yoldan ayırır veee..acı bir fren sesi..!!!!!!!!!!!!!

ergim
19-06-07, 23:24
Daha güzel oldu şimdi.Hem tanışmış, hem mutlu finalimizi (nooolur Allah'ım...), hem de doğumgününü kutlamış oluruz...:happy0064

Bu arada Zeynep'çim avatarını çok seviyorum..ÇGO ne güzel diziydi..Hala sıkılınca youtubeden Yurdanur'un doğum sahnesini, ya da bitlenmelerini ya da ...hepsini işte ..izlerim.:good:

:happy0064 :happy0064 bende cgo yu çok severdim akirac hele tekrarları yayınlanınca acaip sevinmiştim. bende cgo ve kk nın yeri bambaşka zaten gerçi hs yi de çok seviorum ama o iki diziyi hiç bişeye deişmem ama senaristler biraz zorlarsa hs de en sewdiim diziler listesine girebilir :hıh :hıh :hıh

zeyneps
19-06-07, 23:25
:img-hyste :img-hyste :img-hyste ya ben sevimle mehmeti öyle düşünemiyorum:img-hyste hakkaten zeynep sen senarist olsan bizimkileri cebinden çıkarırdın wallahi ama hs yakasını sinem yazmıyomuydu yanlıs mı hatırlıyorum yoksa bn:img-help: :img-help: :icon_whis

yok canım yanlış hatırlamıyorsun o yazıyordu sonra telif haklarını ben satın aldım yaratıcısı Sinem :img-in_lo Kendisini saygıyla anıyorum :img-blush Valla ben Sevim'le Mehmet'i öyle düşüünce gül gül çatlıyorum :img-hyste ertesi gün ne konuşurlardı acaba adadaki yatakta "dünki mitingler de pek çok genci gözaltına almışlar Mehmet polizs copla gençlere saldırmış" "olaylar durulmuyor ki kardeş kardeşe düştü resmen" " hepsi iktidarın suçu " " evet bebişim keşke herkes bizim gibi kardeş kardeş geçinip gitse ne güzel ":icon_whis :img-blush

ergim
19-06-07, 23:27
yok canım yanlış hatırlamıyorsun o yazıyordu sonra telif haklarını ben satın aldım yaratıcısı Sinem :img-in_lo Kendisini saygıyla anıyorum :img-blush Valla ben Sevim'le Mehmet'i öyle düşüünce gül gül çatlıyorum :img-hyste ertesi gün ne konuşurlardı acaba adadaki yatakta "dünki mitingler de pek çok genci gözaltına almışlar Mehmet polizs copla gençlere saldırmış" "olaylar durulmuyor ki kardeş kardeşe düştü resmen" " hepsi iktidarın suçu " " evet bebişim keşke herkes bizim gibi kardeş kardeş geçinip gitse ne güzel ":icon_whis :img-blush

zeynepcim koptum burda ya:img-hyste :img-hyste :img-hyste gerçekten kesin öyle bişeyler konusur onlar mutlaka yaz bunları cnm acaip şeyler çıkıyo süper walla:good: :good: :img-hyste

zeyneps
19-06-07, 23:29
Yazmaya çalışırım bir :img-hyste :img-hyste Gülmekten yazamam onları o halini düşündükçe :img-hyste

Evet bende ÇGO 'yu çok seviyordum bit sahnesi çok komikti :img-hyste dur onu avtarıma ekleyeyim :img-in_lo

badger
19-06-07, 23:30
hatta necdet yasoyu vurduktan sonra aamed yine safoşluğunu yapar ve yasounun ona onca yaptığından sonra rüyaya senin annen bir melekti yavrum falan derse koparım artık yuh derim :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Annen melekti r:img-hyste epliğini ben Ahmetin gerçeği öğrendikten sonra Necdet ve Yasemini yerin dibine soktuktan sonra demesini söylemiştim..Onlardan intikamını alan Ahmet, batan güneşe doğru küçük kızının elinden tutarak Yasemine karşı ne olursa olsun hissettiği aşkla bunu söyler...
Ehh artık Necdet de olmadığı için Rüya kızımız Ahmete karşı neden hissettiğini bilemediği sevginin ve kan çekmesinin şevkiyle " Ahmet, sana Baba diyebilir miyim?" derse çok güzel olur..:happy0064

ergim
19-06-07, 23:33
ya bu arada ilerde zaman atlaması olduğunda ve ahmet rüyayı hala öğrenmemişse(allah korusun ya:() rüya o yaşında da ahmete "aamed" mi diyecek?? ahmet abi falan demez arada baya bi yaş farkı var çünkü ahmet amca da bana çok garip geldi ya yok yok aamed desin o yine:D:D ama baba demesi en güzeli tabiki:happy0064 :happy0064 :happy0064

badger
19-06-07, 23:35
Necdet Güzide'yi bulmuştur. Biraz konuşup tartışırlar..Sonracıma, pastaneye gitmek için arabaya binerler..Yolda birara Necdet Güzide'ya bakmak için gözlerini yoldan ayırır veee..acı bir fren sesi..!!!!!!!!!!!!!

Bir kıymık telef olur,öbürü de hapse girer...Tam temizlik...Bir taşla iki kuş...

Yaseminin beklediği mutluluk anı gelmiştir herhalde...

Bu arada Rüyaya döner" Necdet senin baban olamaz o bir katil ve hapiste ben sana sicili temiz, ondan daha iyi baba olacak bir baba getiriryorum...Bak, Ahmet, onu çok iyi biliyorsun, tanımak için fazla zorlanmasın..O da sana necdet gibi boya ve kağıt getiriyor, parklara götürüyor, hatta oyuncak tren bile aldı..."

zeyneps
19-06-07, 23:35
Batan güneşe karşı mı :img-hyste Ahmet gözlerimin önüne geldi şimdi kovboy şapkasıyla "i ** lonesoma cowboy":img-hyste Bu durumda Ayla Necdet ve Yaso 'da daltonlar oluyorlar :img-cool2 :hıh Rüya'da rintintin :img-in_lo

@ly
19-06-07, 23:42
Gülmekten yazamıyorum ki :img-hyste :img-hyste
Komik olan hangisine güleceğimi şaşırmam :img-hyste Bir an yatakta Sevim- Mehmet'in ''bebişim '' diye başlayıp, miting ve coplarla biten diyalogları diğer taraftan ''sicili temiz cici baba Aamed''
Zeynep ne olur yaz birşeyler de moralimiz düzelsin...

zeyneps
19-06-07, 23:45
Ama ben çok mutsuzum ühühühühühü:sad53: :sad53: Ahmet'e çok üzülüyorum bir de bugün uyuyakalmışım rüyamda Cansel'in msn adresi vardı daha doğrusu adreslere sonra ileti geldi sana tam konuşacaktım ki farkediyorum bu Cansel değil diyorum galiba hacklemişler :icon_whis Kafayı bozdum ben galiba rüya görüceğim diye tutturursam böyle olur işte:img-cool2 şimdi bu rüyaların kesilmesi tek dileğim yoksa Ahmet'in başına bir gelecek mi var benim rüyalarım çıkar da genelde :sad53: :sad53: :icon_sorr :img-help:

ergim
19-06-07, 23:46
zeyneeep nerdesinnn görüntü var ses yok. ya cidden koptum burda ya :img-hyste :img-hyste :img-hyste sevimle mehmet aklıma geldikçe ölüyorum gülmekten. zaten şu mutsuz son olayına moralim bozulmuştu uçtu gitti şimdi aklımdan mehmetle sevimin konuşmalarına takıldım:img-hyste :img-hyste

ergim
19-06-07, 23:49
[QUOTE=zeyneps;3774682]Ama ben çok mutsuzum ühühühühühü:sad53: :sad53: Ahmet'e çok üzülüyorum bir de bugün uyuyakalmışım rüyamda Cansel'in msn adresi vardı daha doğrusu adreslere sonra ileti geldi sana tam konuşacaktım ki farkediyorum bu Cansel değil diyorum galiba hacklemişler :icon_whis Kafayı bozdum ben galiba rüya görüceğim diye tutturursam böyle olur işte:img-cool2 şimdi bu rüyaların kesilmesi tek dileğim yoksa Ahmet'in başına bir gelecek mi var benim rüyalarım çıkar da genelde :sad53: QUOTE]
hiii ağzından yel alsın ziynip:img-cray: :img-cray: :img-cray: daha kızına kavuşamadan hakkın rahmetine kavuşmasın sakın aamed manyak ayla ahmede sahip olamayacağını anlayıp kiralık katil tutmuştur kesin:img-cray: :img-cray: (yok ben ii diilim gerçekten ya:img-pilot )

badger
19-06-07, 23:51
Bu geceki konuşmalar için çok sağolun arkadaşlar..:img-wink: bayağı bir güldürdünüz Allah sizlerin de yüzünü hep güldürsün,

Sezon finaliyle ilgili yorumlarıma yarın özet gelsin ona göre devam ederiz..İnşallah akşam üstü vakitlerinde değil de daha erken vakitlice gelir özet..
Hepinizin günü kolay geçsin..Allah rahatlık versin..bye

Esen kalınız

@ly
19-06-07, 23:52
Yarın bu saatlerde özetin anlaşılmazlığını ve fragmanın kısalığını tartışıyor olacağız!
Zeynep rüyanı hayra yor hayır olsun...Bu arada sen bana nispet mi yapıyon?
Benim avatarım hangi sahneden hı?

ergim
19-06-07, 23:54
ya benimde pc ye bakmaktan gözlerim ağrıdı umarım yarın badgerin de dediği gibi erken saatlerde ve doğru düzgün bir fragman ve özet gelir bende kaçıyorum artık hepinizi öptm byebyebyebyebyebyebye

zeyneps
20-06-07, 00:01
Evet nispet yapıyorum :img-cool2

Gülelim arkadaşlar bu gülmeler son gülmelerimiz gibi geliyor :icon_sorr Yarın hepimiz ağlarız artık :sad53: :sad53: :sad53: Neyse iyi düşünelim iyi olsun
Mesela şöyle bir özet gelebilir

Son anda Ayla son anda fren yapan arabayla olduğu yerde kalır Ahmet ve Ayla bu kaza tehlikesinin şaşkınlığı içindedirler.Ahmet bu olay yüzünden kendini suçlar ve Ayla'dan af dilemek ister .Bu arada Necdet Güzide tarafından reddedimenin acısıyla Rüya'ya ve Yasemin'e kötü davranır Yasemin artık kesin kararını vermiştir.Rıza Yaşar'a çok sert çıktığını düşünür ve onunla konuşmaya gider .Bu arada Nezahat'se Almanya konusunda kararsızdır .Ayla ile konuşmak için dispansere giden Ahmet'i ise büyük bir sürpriz beklemektedir

Ayyyyy nolur beni de alsınlar bu senaryo grubu aralarına kyaşım daha genç ama yaratıcılığın alası bende :icon_whis :img-hyste

ergim
20-06-07, 00:04

Gülelim arkadaşlar bu gülmeler son gülmelerimiz gibi geliyor :icon_sorr Yarın hepimiz ağlarız artık :sad53: :sad53: :sad53: Neyse iyi düşünelim iyi olsun

Son anda Ayla son anda fren yapan arabayla olduğu yerde kalır Ahmet ve Ayla bu kaza tehlikesinin şaşkınlığı içindedirler.Ahmet bu olay yüzünden kendini suçlar ve Ayla'dan af dilemek ister .Bu arada Necdet Güzide tarafından reddedimenin acısıyla Rüya'ya ve Yasemin'e kötü davranır Yasemin artık kesin kararını vermiştir.Rıza Yaşar'a çok sert çıktığını düşünür ve onunla konuşmaya gider .Bu arada Nezahat'se Almanya konusunda kararsızdır .Ayla ile konuşmak için dispansere giden Ahmet'i ise büyük bir sürpriz beklemektedir

Ayyyyy nolur beni de alsınlar bu senaryo grubu aralarına kyaşım daha genç ama yaratıcılığın alası bende :icon_whis :img-hyste

aa tam çıkıyordum mesajını görünce kalayım dedim cnm. böyle bir özet gelirse çok sevinirim ya özellikle de neconun yaptıklarına. ama ahmeti bekleyen süprizi merak ettim şimdi onuda söylersen tam süper olacak:img-hyste :img-hyste

zeyneps
20-06-07, 00:04
İyi geceler yarın bekiyorum bakalım özeti beni şaşırtabiliecekler mi gerçekten bir gün gerçekten şaşırırsam düşüp bayılazağım :icon_whis :icon_whis İyi gecler herkesebye bye

Canım Ahmet'i bekleyen sürpris çok iyi bir sürpris sezon finalinde fırtınalar kopartıyor yani :icon_whis :img-hyste :img-hyste Anladınız siz onu :img-yes:

@ly
20-06-07, 00:11

Zeynep özetin hiçbiri tutmasa'' büyük bir sürpriz beklemektedir'' cümlesi tutacak eminim. O cümle standart artık...Seni ekibe alsınlar, yardımcın çok.....Ben kariyerimi bırakıp set işçiliği yapmaya bile razıyım :icon_sorr Ama tam yerleri paspaslarken, yönetmenin karşısına geçip: Ama olmaz ki canım!!!Aamedi tam saftiriğe çevirdiniz!! Böyle dizi mi çekilirmiş!!........diye patlarım ve korkarım ilk günden :sad53:

zeyneps
20-06-07, 00:26
Zeynep özetin hiçbiri tutmasa'' büyük bir sürpriz beklemektedir'' cümlesi tutacak eminim. O cümle standart artık...Seni ekibe alsınlar, yardımcın çok.....Ben kariyerimi bırakıp set işçiliği yapmaya bile razıyım :icon_sorr Ama tam yerleri paspaslarken, yönetmenin karşısına geçip: Ama olmaz ki canım!!!Aamedi tam saftiriğe çevirdiniz!! Böyle dizi mi çekilirmiş!!........diye patlarım ve korkarım ilk günden :sad53:

:img-hyste :img-hyste Ben de öyle bir şey olsa sahnenin ortasına dalarım heralde :img-hyste Mesela mikrofon tutsam filan :img-in_lo tam Ayla'ya raba çarpacak ben elimde mikrofonla koşarak dalarım sahneye Ayla'nın önüne atlarm :img-help: veya Ahmet'e koşar onun sarsarım Rüya senin kızın diye yönetmen de kovar beni setten ya da Avrupa Yakasındaki gibi hastanelik olur :img-hyste

Tavuskuşu
20-06-07, 00:45
:img-hyste :img-hyste Ben de öyle bir şey olsa sahnenin ortasına dalarım heralde :img-hyste Mesela mikrofon tutsam filan :img-in_lo tam Ayla'ya raba çarpacak ben elimde mikrofonla koşarak dalarım sahneye Ayla'nın önüne atlarm :img-help: veya Ahmet'e koşar onun sarsarım Rüya senin kızın diye yönetmen de kovar beni setten ya da Avrupa Yakasındaki gibi hastanelik olur :img-hyste

Valla akiraca bende katılıyorum.En azından son cümlen kesin tutar.Kaçarımız yok o cümleden.Sen de bence artık uyuda güzel rüyalarını gör.Buradan senaryo ekibine yardım edersin.

Ben de sette çalışsam arabanın önüne atlar ona vurma bana vur derdim.Hme Ahmedin vicdanazabı duymasına gerek kalmazdı.Duysa bile en azından benimle evlenir aylaya yar olamazdı.:img-hyste :img-hyste :happy0064

Dün babam Ankara-İstanbul treniyle istanbula gitti.Ona da dedim trende Ahmeti görürsen söyle rüya onun kızı diye.Bu azimle biz yaseminden önce söyleriz.İyi geceler.bye bye

CicimBenim
20-06-07, 03:21
Bu haftanin bolumu sezon finalisimi arkadaslar?

Bir kac ay once, Ahmet ve Ayla evlenecek ve Aylanin cocugu olamicak diye bir tuyo vardi. Belki bu kazadan sonra boyle bir gelisme olur degilmi? Kesin Ahmet evlenecek. Kizinin varligini evlendikden sonra ogrenecek bence ya da ogrenip sinirle evlenir? Herneyse bence sezon sonu kotu bir suprizle bitecek. Bizi merak icinde birakcaklar 3 ay

sensitivecat
20-06-07, 06:41
oh ya sonunda fragmanı izledim...:)
ayla da tık yok bişey olmamış ama ahmet çok pişman bu arada yaşar ve ışıkçılara müjde yaşar aileye girmeye başladı yemeğe davetliydi bütün aile ile birlikte yemek masasında oturuyolardı deniz deli olmuştu bu duruma babası ile tartışıyodu bu nedenle
yaso ahmet'e seni çok merak ettim ahmet dedi ahmet te özür dileyip ayla ile bir sorun oldu dedii.. güzide necdet i bir ittiki sormayın çocuk az daha yere düşüyodu valla mübarek kız bokscu:)
necdet elinde rüya ile yaso nun resmi ben böyle bir hayat istemiyorum ki diyo kendi kendine sonra yaso ile konuşuyodu yaso ona sen kendini ne zaman hazır hissedersen boşanırız diyodu...
ve final
Ahmet bir mağazada güzide ile necdet i samimi bir şekilde gördü ve fragman burada bitti ...
ay şimdi ne olacak çok merak ediyorum valla necdet ahmet i keriman la görüp yanlış anladıklarında ahmet e yumruk atmıştı ahmet ne yapacak acaba sevinir mi üzülür mü bilmiyorum ama şaşkın şaşkın bakıyodu..:)
ay bölüm çok heyacanlı cuma gününe kadar ölürüm meraktan heralde...:)

esra36
20-06-07, 07:00
ayla da tık yok bişey olmamış ama ahmet çok pişman bu arada yaşar ve ışıkçılara müjde yaşar aileye girmeye başladı yemeğe davetliydi bütün aile ile birlikte yemek masasında oturuyolardı deniz deli olmuştu bu duruma babası ile tartışıyodu bu nedenle yaso ahmet'e seni çok merak ettim ahmet dedi ahmet te özür dileyip ayla ile bir sorun oldu dedii.. güzide necdet i bir ittiki sormayın çocuk az daha yere düşüyodu valla mübarek kız bokscu:)
necdet elinde rüya ile yaso nun resmi ben böyle bir hayat istemiyorum ki diyo kendi kendine sonra yaso ile konuşuyodu yaso ona sen kendini ne zaman hazır hissedersen boşanırız diyodu...
ve final
Ahmet bir mağazada güzide ile necdet i samimi bir şekilde gördü ve fragman burada bitti ...
ay şimdi ne olacak çok merak ediyorum valla necdet ahmet i keriman la görüp yanlış anladıklarında ahmet e yumruk atmıştı ahmet ne yapacak acaba sevinir mi üzülür mü bilmiyorum ama şaşkın şaşkın bakıyodu..:)

gerçekten fragmna bu mu yoksa zeyneps gibi özet mi yazdın
eğer gragman buysa
çok güzel ayla ne sakat ne kör kalıyor:img-hyste
şaka bi yana aylaya bişi olmuyor sevindim8ayla için değil ahmet ve yasemin için)
ahmet neden pişma ki bence aylayı ve kendini kandırark ayla ile evlenseydi o zamn pişman olurdu.
demek necdet boşanmanın sinyallerini verio.eki güzide neden necdeti itiyyor.
demk yaşar aileye giriyor.iyi bari sonu ahmet gibi olmasın.
ahmet rızanın hayatını kurtardı ve avkutlığını yapmak için babasına karşıgeldi.rıza yasemin ve ahmetin evlenmesine razı olmadı.yaşarın işi daha zor.
demk ahmet necdet ve güzideyi gördü.gidip yasemine söyler mi acaba?seni aldatıyor gibisinden....
sana katılıyor.necdet olmayan bir şey yüzünden ahmete bir tane yumruk attı.ahmete olan şey için 2 tane atsın troest troest

nehirrrr
20-06-07, 07:15
ayla da tık yok bişey olmamış ama ahmet çok pişman bu arada yaşar ve ışıkçılara müjde yaşar aileye girmeye başladı yemeğe davetliydi bütün aile ile birlikte yemek masasında oturuyolardı deniz deli olmuştu bu duruma babası ile tartışıyodu bu nedenle
yaso ahmet'e seni çok merak ettim ahmet dedi ahmet te özür dileyip ayla ile bir sorun oldu dedii.. güzide necdet i bir ittiki sormayın çocuk az daha yere düşüyodu valla mübarek kız bokscu:)
ve final

Ayy cidden fragman bu mu? Supermis! Telasimiza korkumuza degmedi o zaman! Cok sevindim ya! Sezon finaline bir hafta kala cok iyi oldu bu fragman. Ayla kesin sakat kalacak Ahmet te vicdan azabiyla evlenecek diyrodum onunla ay oh iyi ya oyle olmuyor sanirim! Olsa da izlerdim seve seve zaten.. Hatta olsun da isterdim desem:D Yasemin'e cok kizginim cunku! Hala oldugu yerde sayiyor ama olmazki! Bu bolum en aizndan bosanmaya iyice niyetli gorsek diyorum onu:D Yasar'in durumuna da cok sevindim. Garibimin ne sucu var ki zaten:)

sensitivecat
20-06-07, 08:02
esra36 emin olabilirsin fragman bu özet yazmadım izledim...

ya uykuluydum olanları böyle hatırlıyorum gece saat 4 müydü neydi izledim umarım uyku sersemliği ile saçmalamamışımdır:img-hyste ama aylanın bişeysi yoktu yani olduysa bile ufak sıyrıklarla atlatmış heralde fragmanın başını tam yakalayamadım dedimya uykuluydum ben öyle gördüm ...:icon_whis

güzide nin niye necdet i ittiğine gelince niye geldin hani beni istemiyordun gibisin bir hitapla itti yani kızgıın olduğu için
bence ahmet yaso ya söylemiye bilir ama sevinir de bu duruma ..:img-wink:
neyse arkadaşlar ayla konusunda yalancı duruma düşmek istemem uyku ile karışık böyle gördüm bişeyi olsa zaten ahmet başından ayrılmazdı vicdan azabından ya korkulacak bişey yok :img-yes: :img-yes:

jumeria
20-06-07, 08:07
ozeti ozetler kismina ekledim.
sanirim ayla psikolojik olarak cok zor durumda. ahmet evlenmek zorunda kalmasa da epeyce onunla ugrasmak zorunda kalacak. ahmetin selmaya durumun nedenini aciklamamasi da supheli. acaba ahmet ayrilma fikrini biraz ertelemek zorunda mi kalacak dersiniz? ama ben sezon sonunda ahmetin kesin ruyayi ogrenecegini dusunuyorum artik. cidden cok heyecanli...

havincim
20-06-07, 08:15
ay inanmıyorum ahmet gerçekten nejdetle güzideyi mi gördü?nejdet onu kerimanla görünce yumruk atmıştı neler demişti.ahmette şöyle nejdeti havada uçuracak kadar okkalı bir yumruk atıp yılların hırsını alsa ne güzel olur:)

renses
20-06-07, 08:20
bence bunların hepsi yasonun ahmete rüyayı sölemesinin aşamaları yavaş yavaş düğümü çözüolar ve sezon finaline kalıo istermisiniz tam söyleyecekken bitsin sezon finali!!!!

sensitivecat
20-06-07, 08:22
ozeti ozetler kismina ekledim.
sanirim ayla psikolojik olarak cok zor durumda. ahmet evlenmek zorunda kalmasa da epeyce onunla ugrasmak zorunda kalacak. ahmetin selmaya durumun nedenini aciklamamasi da supheli. acaba ahmet ayrilma fikrini biraz ertelemek zorunda mi kalacak dersiniz? ama ben sezon sonunda ahmetin kesin ruyayi ogrenecegini dusunuyorum artik. cidden cok heyecanli...

evet ama ayla ile evlenecek bu işin sonunda asla söyleymiyecek ayla nın neden bu duruma geldiğini gibi bence daha öğrenmez rüya nın kendi çocuğu olduğunu öyle bişey olsa zaten ayla ile hiç evlenmezki ama evlenecek ve ayla nın çocuğu olmadığını öğrenince rüya nın kendi kızı olduğunu öğrenecek yani dizinin konusu buydu yanılmıyosam(ay bu güm bu kelimeyi çok kullandım:img-hyste :img-hyste )yani bu konuya daha var bence sezon finali evlilik ve yaso ile neceet in boşanma konusu ile noktalanır gibi ...:img-wink: :icon_whis

sensitivecat
20-06-07, 08:26
önemli bir ayrıntıyı atladım deniz ve defneciler için özeliklede deniz defne nin evine gidiyor ve tartışırlarken aralarında bir yakınlaşma oluyor meraklılarına duyrulur yeni aklıma geldi..:)

renses
20-06-07, 08:26
bence sezon finalini merak içinde bitirecekler ahmetle ayla evlense bunun heyecanı falan kalmaz zaten genel özette bu yazıo ve bi ara yoğun istek üzerine senorya değiştirilidi diye bi haber çıktı bence sürpriz yaparlar....

esra36
20-06-07, 08:27
esra36 emin olabilirsin fragman bu özet yazmadım izledim...

ya uykuluydum olanları böyle hatırlıyorum gece saat 4 müydü neydi izledim umarım uyku sersemliği ile saçmalamamışımdır:img-hyste ama aylanın bişeysi yoktu yani olduysa bile ufak sıyrıklarla atlatmış heralde fragmanın başını tam yakalayamadım dedimya uykuluydum ben öyle gördüm ...:icon_whis

güzide nin niye necdet i ittiğine gelince niye geldin hani beni istemiyordun gibisin bir hitapla itti yani kızgıın olduğu için
bence ahmet yaso ya söylemiye bilir ama sevinir de bu duruma ..:img-wink:
neyse arkadaşlar ayla konusunda yalancı duruma düşmek istemem uyku ile karışık böyle gördüm bişeyi olsa zaten ahmet başından ayrılmazdı vicdan azabından ya korkulacak bişey yok :img-yes: :img-yes:

emin oldum canım ne bilim zeyneps özet yazıyordu bende sen de tahmini şeyler yazmışsın sandım:img-hyste
yokya sanırım ayla depresyona giriyor.zaten ahmet konuşurken hali tavrı bir değişikti.
bencede ahmet sevinecek güzide ve necdeti görünce...
işte o zman aylanın hastalığı aralarına bu sefer ayla girecek biz ancak bunların kavuşmaını gelecek sezonun sonunda görürüz

renses
20-06-07, 08:33
ahmet üzülmesinde ne olursa olsun....o herşeyi hake edio çünkü bu arada deniz defne meselesini ahmet biliomuydu ya??

ezelturkey
20-06-07, 08:34
of inş dedgnizgibiolur .ama aylaya bişey olcK ahmet ayrılamıcak bence ya sakat kalcak yada intihar etcek diziyi uzatcaklar ya çıldırttırlar artık.ama herşeye ragmen ahmet-yasemn sahnelrne bayılıyrm.diğer dizlerden çok frklı budizi her sahnesnde bir mesaj var tarh hakkında-aşk hakkında herşey hakkında msj var.ama umarım tadı kaçmdan ahmet rüyayı öğrenr.

sensitivecat
20-06-07, 08:38
of inş dedgnizgibiolur .ama aylaya bişey olcK ahmet ayrılamıcak bence ya sakat kalcak yada intihar etcek diziyi uzatcaklar ya çıldırttırlar artık.ama herşeye ragmen ahmet-yasemn sahnelrne bayılıyrm.diğer dizlerden çok frklı budizi her sahnesnde bir mesaj var tarh hakkında-aşk hakkında herşey hakkında msj var.ama umarım tadı kaçmdan ahmet rüyayı öğrenr.

sana katılıyorum cfanım gerçekten de diğer dizilerden farklı ve güzel bence de tadı kaçmadan öğrensin ahmet rüya nın kızı olduğunu ama galiba sezon finalinnde bir adım atılır en azından yaso ile necdet i boşanmanın eşiğine yani mAHKEME KAPISINA GÖTÜRECEKLER :img-hyste :img-hyste :img-hyste

jumeria
20-06-07, 08:40
netten izliyorum atv'yi. bu arada iki reklam arasi gecti. ama hala fragman yok. sirf bu yuzden sabah sabah hic ozlemedigim seray severi izlemek zorunda kaldim yaa :)

sensitivecat
20-06-07, 09:02
gecenin dördünde verirlerde bu fragmanı sabahın köründe nie vermezler ya

arkadaşlar bence dizinin tekrar bölümlerinden önce veya reklamn aralarında verirler en geç öğle vakti verirler .....bende bekliyorum bir kere izledim ama....:icon_whis :icon_whis

ahmetim
20-06-07, 09:10
çok mtluym çoooooooooook sevinçten oynayabilirim. :bella ayla kaza geçirmemiş.sakat kalıp ahmetin başına bela olmayacak artık.yasemin artık kesin ayrılmak isteyecek güzideyi gördükten sonra.cuma çabk gelsin artık.fragmanı da daha göremedim.oh ne güzel oldu.içimde bir umut var oh oh :bella :dance:

jumeria
20-06-07, 09:12
sanirim sirayla gidiyorlar. bir onceki reklam arasinda bu aksamki programlari verdiler. simdi yarin aksamki. demek ki bir sonraki reklam arasinda bizim diziyi verecekler. biraz daha bekleyip bir sure daha seray severe katlanicam mecbur:)

kutbettin
20-06-07, 09:33
Fragmanı az önce verdiler arkadaşlar, izlemeye devam edin, bir sonraki reklam arasında tekrar verebilirler :happy0064

YAsemin Ahmet'e seni çok merak ettim diyor okulda, Ahmet de Ayla, diye başlıyor ama devamını getirmiyor.(ayla frragman boyu yok bu arada hastanede olabilir)

Ahmet, Nejdet ile Güzide'yi cilveleşirken görüyor:happy0064

Yasemin NEjdet'e hazır olduğu zaman bitirmek senin hakkın diyor,( ohoo sen Nejdet'i beklersen....)

Nezahat ile Rıza bakışıyor, Deniz ile Defne yakınlaşıyor, Deniz Gezmiş vardı yine, ah bir de Deniz Yaşr gelecek sanırım eve, onun için babasına bu adamı nasıl soframıza oturtursun gibi birşey söylüyor.

Bu kadar...

jumeria
20-06-07, 09:34
fragmani izledim. bence necdetle ahmet bu karsilasma uzerine hesaplasacaklar. veee necdeti yine saglam bir yumruk bekliyor:)
muhtemelen necdet ahmete "ben onu aldatmadim. o benim olmadi ki zaten hicbir zaman" filan diyecek. ay insallah...

maigece
20-06-07, 09:34
fragmanı şimdi izledim arkadaşlar
nezahat gitmeye karar veriyor rızaya bir bakış atıp gidiyor. yaşar eve gelince deniz babasına tepki veriyor olanlardan sonra onu nasıl eve alırsın dedi galiba
yasemin aylanın durumunu ahmetten öğreniyor ve sonunda mağzada ahmet güzide ile necdeti görüyo sinis sinsi onları izliyo
inş. bi