Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-14

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

şilimsi
08-06-07, 21:24
Ya bu yasemin öldürücek beni yemin ediyorum..
ne rahat yaa..insanın biraz içi acır birazcık yani!ama yok!yine ahmet arkadaşı..yine arkadaşı!tamam snin arkadaşın ama rüyadan niye saklarsın be kadın?!:hıh

Melal
08-06-07, 21:25
Rüya'yı özlemişim ya.
Ahmet'in ona tren aldığını öğrenince aferin ona demesine çok güldüm.:img-hyste
Şimdi yine herşey normale,eskiye dönecek.
Tabii Ahmet'e gerçekleri söyleyen bir Allahın kulu olmayacak.
Ayla düğünün şubatta olacağına pek sevinmedi canım ya boşver kışın gelin olmak güzeldir.:)

şilimsi
08-06-07, 21:26
Birde diyorki sen istersen götürürüm seni okula görürsün!
onları yapana kadar ahmete söylesene!
Zaten şubatta evlenecekler:hıh
Evet melal abla aferin ona demesi süperdi:img-hyste
Selmaların ev aldığını duyunca Ayla sevinecekti ama Ahmetin suratı asılıp yere düştüğünden sevinemedi kızcağız:img-hyste

badger
08-06-07, 21:27
Necdet ve Ayla tam ne yapılabilir bilmiyorum, dağıtılır mı, dalınır mı? Ahmete bir kere daha acıdım, adamın çocuğununun hastalığından bahsediliyor, sanki adamın çocuğu değilmiş gibi duruyorlar..Yaseminden bahsetmek bile istemiyorum...

Vicdan azabı görmek istiyorum...Vicdan azabıııııııııı!!!!!

zeyneps
Ben de tam diyordum "kızım Ahmet'in işleri var" "hayır annenin sana büyük bir kazığı var:img-cool2 " sinir şey

O sahneye bayıldığımızı anlamışlar "iki çay" hayret ilk defa güzel bir sürpriz yaptılar :icon_whis :img-in_lo

Ayla'nın saçlarını yolmak istiyorum ya bu nasıl bir vicdandır üç silahşörlere bak ya üçününde kafalarını birbirlerine tokuşturmak istiyorum :hıh Demedim mi ev aldılar diye Ahmet'de neredeyse mutluluktan göbek atcaktı yani :icon_whis :img-hyste

şeboist
şu kardeş 2 çay lafı da sıktı ama.:icon_whis valla yorum yapmaya değer bişey yok.iyice batıyor dizi.:icon_whis yetkililer umarım farkına varır çok geçmeden.:icon_whis
kamil kopardın beni.:img-hyste selmanın yabancı sözcüklerine karşılık 'çok da anladık' dedi ya.:img-hyste
hasan amcam bir daha arayı bu kadar açma lütfen.seni çok özlüyorum sonra.:img-in_lo

Melal
08-06-07, 21:28
Beren'in bu bölüm oyunculuğu bence vasat ötesiydi.
İnanın Yasemin'in sahnelerini izlerken içim bile sızlamadı.
Eğer başka bir oyuncu olsa öyle bir hissettirirdi ki bir annenin evladını kaybetme korkusunu yüreğimizde hissederdik.
Neyse ben bu konuya hiç girmeyeyim yoksa çıkamam.:)

Ayla bencede sevinemedi ama sağolsun dayısı onun yerinede sevindi.:img-hyste

NiliWerda
08-06-07, 21:29
yeni baslik sanirim bu eh hayirli olsun:))

yasemin artik ne zaman soyleyecek ahmetin cocugu oldugunu ahmete ya??
artik sIkIldim su diziden cunku...
yani ozel hayatta bence boyle seyler olmuyodur..
insanda bi vicdan vardir..
off neyse ahmetin ruyaya hediyeside cok anlamliydi:))
yasarla isik simdi necip fazili gormeye gidecekler ya cok heyecanliyim bakalim neler olacak..
recep tayyibide gorecez bakalim:))
yasar yine 2 cay dedi meltemmm canim ordamisin? (anladin sen onu:img-hyste )

şilimsi
08-06-07, 21:29
Güzidenin ağlamasını beğendim ben:img-hyste
Yasemine bin basar en azından..
TEo dedi ya uyuyan güzel masalını anlattın mı ona öpsek geçer mi falan diye orasıda çok hoşuma gitti benim:)

zeyneps
08-06-07, 21:30
Ayla karlar yağar üstüne umarım :img-cool2 Bir ömür boyu mutlu olamayasın Necdet umarım Güzide hamiledir de sen de bir ömür boyu çocuğunu tanıyamayasın Yaso'ya zaten söyleyecek birşeyim yok sirseri:hıh

meltem-cmbl
08-06-07, 21:30
ay ben ruyayı yerim ya cnm benım afrein ona demesine koptum ya:img-hyste :img-hyste

ah yaso ah en kısa zamanda söle hamete kızı polduğunu ağzını burnunu dağıtcam he

ay aysarım umutm gene 2 çay dedi:img-hyste :img-hyste ve çok tatlıydı

şu doğum günü sahnesini çok merak ediyorum inş ruya gören bi arkadaş vardı o dediğin olur inş cnm ah aha ne güsel olur hem:img-in_lo

dizice
08-06-07, 21:31
AHmet hala Ayla'yla evlenecegini idrak edemedi.

Kalpsiz Necdet, oh firsat cikti Yasemin'i tutmaya diye hemen Guzide'yi sutladi. Sanki sorun Guzide. Umarim Yasemin Ruya'nin hastaligi vs. dinlemez, bosanma isine devam eder.

Melal
Kamil'in ev ne zaman bitecek demesinde ne var yahu ters ters baktılar.Saçma.Ben olsam ben de sorardım.:img-hyste

Valla kesin bende sorardım.
Hatta ev kaç odalı,kaç metrekare,hangi semtte gibisinden sorularda sorardım.:img-hyste

Zeynep'cim beddularının hepsine katılıyorum.
Ayla karlar yağsın üstüne kısmına katılmıyorum ama.:)

onur29
Evet yaa bende hiç hissedemedim. necdetin hataneye geldiğinde o koşması bile çok etkileyiciydi. Ama yasemin beni hiç etkilemedi. Emine yine çok şerkerdi.. Yaşarın "İki çay" diye işaret etmesi yine süperdi. :D:D:D

Güzideye üzüldüm açıkçası. Tamam necdetten faydalanmaya çalıştıbelki ama necdette onu kullandı bi nevi. Bide anlamadım. komşusu 2 3 gün önce gitti dedi. iyide bunlar bi gece önce yaşanmadı mı?

badger
08-06-07, 21:32
hadi ya oyle dedimi yasemin ay ben kacirdim yaa

yok pınar arkadaşım demedi...nerdeeee!...ben sinirimden yazdım da.. Hanımefendi onu görmek istersen bizim okulda ders veriyor, okula gelirsen görebilirsin demez mi çıldırdımmmm..

emosss
ışıkla defnenin barışma sahnesini beğendim ,aralarında bunu sorun etmemeleri ve büyütmemeleri güzel...yaşarıda özlemişim ya, geçen bölüm az görünmüştü..bittim ışıkla bakışmalarına...
ahmetede içim parçalandı yine, her bölümde olduğu gibi:icon_sorr

şilimsi
Ben saygın'lı sahneleri merakla bekliyorum!Bir de denizlerin vedatın öldüğünü öğrendiklerinde vereceği tepkiyi...
Valla bence doğum gününde hiç birşey olmayacak..
Ayrıca ben nezoşa koptum yani..Sanki rüya oraların üstünde dolaşacak gidiyo nelerin tozunu alıyo:img-hyste

zeyneps
08-06-07, 21:33
Ya ilginç kişilikler ya allah vermesin Rüya'ya kötü bir şey olsa Ahmet "başınız sağolsun" a gelse bunlar yine utanmadan bakarlardı suratına Ahmet'in "ahmet çocuğun olsun istermiydin " :hıh

meltem-cmbl
08-06-07, 21:33
yeni baslik sanirim bu eh hayirli olsun:))

yasemin artik ne zaman soyleyecek ahmetin cocugu oldugunu ahmete ya??
artik sIkIldim su diziden cunku...
yani ozel hayatta bence boyle seyler olmuyodur..
insanda bi vicdan vardir..
off neyse ahmetin ruyaya hediyeside cok anlamliydi:))
yasarla isik simdi necip fazili gormeye gidecekler ya cok heyecanliyim bakalim neler olacak..
recep tayyibide gorecez bakalim:))
yasar yine 2 cay dedi meltemmm canim ordamisin? (anladin sen onu:img-hyste )

en yakıun zmanda söler başladı bak okula görtirim flan dedi ahmeti görmesi için belki alıştımak istiyi

ahmetin hediyesi gerçekten çok anlamlı ya

bu arad 2 çay gene süperdi:img-hyste abim görünce şaşırdı tekrar:):img-hyste

badger
08-06-07, 21:35
Ayla düğünün şubatta olacağına pek sevinmedi canım ya boşver kışın gelin olmak güzeldir.:)

Kış gibi evliliği olacak...Hakediyor..

Neyse 7 ay sonra evlenebileceklermiş...Bir de kooperatifin mütteahiti paraları alıp kaçarsa gelecek kışa kalırlar.

NiliWerda
08-06-07, 21:45
Melal kis dugune he?:)) evt evt cok guzel:img-yes:
ya necip fazil bkadarmiydi????
recep tayyiptemi???
sadece 2 dakika icinmiydi???
neyle anlmadim ama belki dah sonra yine cikacaklar...

emosss
08-06-07, 21:46
Kış gibi evliliği olacak...Hakediyor..

Neyse 7 ay sonra evlenebileceklermiş...Bir de kooperatifin mütteahiti paraları alıp kaçarsa gelecek kışa kalırlar.

ayy ne güzel olur o zaman:img-hyste :img-hyste

bu arada saygının rolü o kadarla kalır herhalde...okuduğu şiiride çok severim..merak edenler için necip fazıl'ın zindandan mehmed'e mektup adlı şiiri bu...

yakamoz16
08-06-07, 21:46
Ayla'ya bu mubah:img-hyste İyi oluyor kışda evlensinde görsün :img-hyste ,Ben pek kış düğünü sevmemde:img-hyste

Ahmet'de düğün hazırlıklarına hiç karışmıyor herşeyi Ayla'ya bırakıyor tabi ne yapsın garibimin içinden gelmiyor.

şilimsi
08-06-07, 21:54
Vedat:sad53:
güneşin zaptı yakın..fetetti beni denizim yaa:img-blushdamardan girdi her zamanki gibi..
defnede haklı selmada haklı..ama gönlüm defneenin istediğinin olmasından yana:icon_sorr..

Melal
08-06-07, 21:55
Necip Fazıl'ı çok kısa gösterdiler ya ben daha fazla bekliyordum.
Neyse devamı haftaya olur belki.:)
Bu arada Necip Fazıl neredeyse bire bir canlandırılmış.
Tip olarak olmasada karakter olarak bire bir olmuş.
Defne'ye Lozan yolları gözüküyor bakalım ne olacak.
Deniz bunu duysa Uçağın önüne geçer durdurur kesin.:img-hyste
Selma hanımda bir alem ayol nikah ve düğün ayrı ayrı olsun diyor.
Gerçi fena fikir değil Yasemin'e güzel işkence olurdu.:img-hyste

şeboist
08-06-07, 21:56
saygın güzel okudu valla şiiri.:img-cool2
vedat :sad53: deniz gezmişi görünce bir tuhaf oluyorum.:img-in_lo eski görüntülerde de gösterdiler.içim kımıl kımıl oldu.:img-in_lo

badger
08-06-07, 21:57
Yasemin ayrılmak istedi ama Necdet yine Rüya kozunu kullandı..Ne güzel fırsat geçti eline Yasemin kurtul şu minnet duygusundan gelen donuk duruşundan..Getir götür Rüyayı okula Ahmete alışsın, o da Rüyaya sonra Necdetten ayrılacağım tavrına devam et..Necdet de karşı koyamasın..Bitsin bu eziyet...
Güzide de Necdetten hamile kalmış olsun da Necdeti Yaseminden ayrılmaya mecbur etsin, normal bir evliliği ve kendine ait bir çocuğu olsun...Kurtarsın Necdeti bu takıntılı hastalıklı Yasemin düşüncesinden..

dizice
08-06-07, 21:58
Necip Fazıl'ı çok kısa gösterdiler ya ben daha fazla bekliyordum.
Neyse devamı haftaya olur belki.:)
Bu arada Necip Fazıl neredeyse bire bir canlandırılmış.
Tip olarak olmasada karakter olarak bire bir olmuş.
Defne'ye Lozan yolları gözüküyor bakalım ne olacak.
Deniz bunu duysa Uçağın önüne geçer durdurur kesin.:img-hyste
Selma hanımda bir alem ayol nikah ve düğün ayrı ayrı olsun diyor.
Gerçi fena fikir değil Yasemin'e güzel işkence olurdu.:img-hyste

Yasemin'e iskence olmasi icin Ada'da 40 gun 40 gece dugun yapsinlar. O catlar olur.

Necdet hala daha artik Guzide meselesi bitti, bosanmaya gerek yok diyor. Allah Allah. Uzatmalari oynuyoruz, ama bir dakika daha uzatayim, belki bir son dakika golu atarim derdi pesinde.

Melal
RTE sanırım 54 değil 52 doğumluymuş.
Babam öyle diyoo.:img-hyste
Bu arada RTE'nin boyu 1.89'muş.

şilimsi
Defne "benim fikirlerimin hiç bir önemi yok hemde iki hukukçunun bir sosyalistin olduğu bir evde" dedi ya..odadaki herkesin surat dağıldı:img-hysteben koptum orda..hem gönderiyolr hem ağlıyolar

zeyneps
08-06-07, 21:59
Bir belgesel de izlemiştim bu gösterilerin çoğunda polislerden korunmak için genellikle İstiklal Marşı'nı okurlarmış veya dağ başını duman almış o zaman polisler dururmuş:icon_sorrww

Rıza'nın kayfısızlığı,vurdumduymazlığı al kızını vur babasına yani:hıh

emosss
08-06-07, 21:59
defneye lozan yolları göründü , harunda odtü 'ye gidiyo..iyice yalnız kaldı bizim kuzenler...defnenin okuluda 2 yıl sürecek nasıl olsa..dzi deniz gezmişin idamıyla sezon finali yapıcaksa bu sezon sonunda gelir defne...
aslında hazır gitmişken bide abisi gibi yükseklisans falan yapsaydı...kariyeri için yani:icon_whis :icon_whis

beautifulday
08-06-07, 22:00
defnecimi göndermesinler yaa olmazz.bu arada da necdet de son kozunu kullanıyo artık daha ne kadar uzatacaksa onu güzideden önce düşünecekti..

Billush
08-06-07, 22:01
Saygın şiirini mükemmel okudu! Bu kadar içten okunamazdı herhalde.Bir de ne zaman Saygın'ın yüzüne baksam Recep Tayyip'i gördüm sanki...
Deniz Gezmiş de çok güzel canlandırılıyor.Şu eylem sahnelerindeki haller filan çok hoşuma gidiyor.Yasemin'li kısımlardan iyi olduğu kesin :) Aşk nedense içimi bayıyor benim,özellikle de Ayla...Bu dönem haberleri,olayları,Işık&Yaşar,Deniz&Defne,Vedat Demirci daha ilgi çekici...

şeboist
08-06-07, 22:01
bencede defne gitmesin.diğerleri arkadaşlarıyla beraberken o gurbette mi kalacak? :hıh bir şey olur da gitmez herhalde.:img-yes:

badger
08-06-07, 22:02
şiir toplantısında Işıkın kısa eteğine zoom yapılması beni rahatsız etti...ışık da rahatsız oldu..

defnenin lozan kararını duyduktan sonraki "...bir de bu evde iki hukukçu, bir sosyalist var.." demesine koptum..
Deniz taife toplar ve Defneyigötüren uçağın önünde eylem yapıp kalkışı engeller...Bu sefer gösterilerde Defnenin elini hiç bırakmadı..Sütten ağızları bir kere yandı ya...

Işıkın pasifliği öldürecek beni...yine mıymıy...!

zeyneps
08-06-07, 22:03
Birde kıza 40 gün 40 gece düğün yapacaklar ha neler bildiğini bir öğrenseler:hıh Yasemin 'de Necdet'e acır şimdi boşanmaz "ahhhh zavallı Neciiiiideeeet :sad53: Güzoş'tan da ayrılmış şimdi yalnız kalmasın hassastır yeni birine aşık olana kadar beklerim ben safım salağım ya :sad53: " ...Necdet'te hala utanmadan boşanmamıza gerek yok diyor "Yasemin bir dahaki metresime kadar bekle sonra baktık ondan ayrılmadım boşanırız sonra" hele bir Rüya 30 yaşına gelsin gerçekleri kabullenebilecek yaşa :icon_whis :img-hyste :img-cool2

yasemin_lizz
08-06-07, 22:13
Bu Zuhal adlı kadın süpriz yumurta gibi ya insan bir kapıyı çalar pat diye giriyor odaya:img-hyste artık her bölüm böyle odaya dalacak gibi:)alışalım bari:icon_whis

Melal
08-06-07, 22:20
Işık'la Harun'un ayrılık sahnesi çok güzeldi.
Harun'un Işık'a seni kaybetmemek için gidiyorum demesi,Işık'ın onun boynuna sarılması,Harun'un Işık'a sıkı sıkya sarılması,saçlarını koklaması çok güzeldi.:icon_sorr
Bu arada Ahmet'in Ayla'ya seni bu saatte tek başına eve göndermem demesine çok güldüm.:)
Nişanlısını sahiplenirmiş Ahmet'ciğimiz amanda aman.:img-hyste

Melal
08-06-07, 22:24
Ayy Yasemin çakır keyf durumda.
Sakın Ahmet'e bu haldeyken Rüya senin kızın demesin.:)
Eğer böyle birşey olursa ben Ahmet'in yerinde olsam bir tane çakardım.:img-hyste
Yasemin nasılsa sarhoş ertesi gün pek hatırlamazdı olayı,ne dediğini.:img-hyste

Billush
08-06-07, 22:24
Bence millet gece gece görüp korkmasın diye Ayla'nın önüne siper olmak için yalnız bırakmıyor Melal Abla :img-hyste
Ahmet iyi bir insan,Ayla bunu kendince yorumlamasın mümkünse :icon_whis

fundapehlivan
08-06-07, 22:25
O dans neydi öyle yahu??

İçmişlerde zaten...
Neyin ne olduklarından haberleri yok...
Milletin ortasında öyle dans etseler millet uyanır yani!

Yalnız şimdi ikisi de sarhoş ya içimden bir ses kötü bir şeyler olacak diyor...
Ne olabilir kii?:img-help:

Ya da birlikte olurlarmış:img-blush :img-polic

şeboist
harbiden bu aamedle yasemin dizinin yüzkaraları. :hıh hala birinden birinin ölmesi gerektiğini düşünüyorum.:icon_whis aamedin saçma,gurursuz hallerini görünce aklıma hep cemal geliyor.onun görüntüsünü karalamaya devam ediyorsun cansel.sana yakışmıyor bu rol.

zeyneps
Bu Zuhal'in evi de nasıl bir evse artık kimse merak etmiyor tepki göstermiyor nişanlı bir adamla evli bir kadı nasıl böyle sarmaş dolaş bu Zuhal'i anlamıştım zaten yolluuuu bu yoolluuuu buların hepsi yollu :icon_whis :img-hyste Parkta başlarına birşey gelmesin :icon_whis "Sevda Tepesi " parkıymış o parkta geçen sefer içtiklerinde Rüya olmuştu bu sefer ne olur bilemem :icon_whis :img-hyste

Yaşar'da ıslık çalsaydı keşke "bir kara sevda"nın melodisini :img-in_lo

aslı30
Bunlar parkın içinden geçerken öpüşmesinler.:love04: Yasemin sarhoş numarasıyla sanki düşecekmiş gibi olur Ahmet onu tutarken yakınlaşırlar ve Ahmet'i kötü emellerine alet eder.:img-hyste

emosss
08-06-07, 22:26
Bu Zuhal adlı kadın süpriz yumurta gibi ya insan bir kapıyı çalar pat diye giriyor odaya:img-hyste artık her bölüm böyle odaya dalacak gibi:)alışalım bari:icon_whis

ya harbiden yokmu bunu odası ,ne zaman bizimkiler başbaşa dalıyo odaya..ama işe yaradı yani.. neydi o doğumgünündeki dans,bu ahmette hiç rahat durmuyo (anladınız siz)...

harunla ışığada çok üzüldüm ya...ışık çok iyi yaptı,harunu gerçekten sevdiğini iyi gösterdi..

Billush
08-06-07, 22:27
Ayy Yasemin çakır keyf durumda.
Sakın Ahmet'e bu haldeyken Rüya senin kızın demesin.:)
Eğer böyle birşey olursa ben Ahmet'in yerinde olsam bir tane çakardım.:img-hyste
Yasemin nasılsa sarhoş ertesi gün pek hatırlamazdı olayı,ne dediğini.:img-hyste

Delisin abla sen ya:img-hyste Düşündüğün şeye bak.Ahmet onu mu düşünür sanıyorsun?Yasemin sarhoş,kendisi sarhoş.Bu işin sonu hayır değil...Rüya'ya yeni kardeş gelmesinde :img-hyste

meltem-cmbl
08-06-07, 22:27
O dans neydi öyle yahu??

İçmişlerde zaten...
Neyin ne olduklarından haberleri yok...
Milletin ortasında öyle dans etseler millet uyanır yani!

Yalnız şimdi ikisi de sarhoş ya içimden bir ses kötü bir şeyler olacak diyor...
Ne olabilir kii?:img-help:

Ya da birlikte olurlarmış:img-blush :img-polic

ne olabilir hem parka götürüyo:img-hyste çamların altı dsurumları

ne olabilir ne olabilir ne olabilir

2.si yolda oalbilirmi:img-hyste ruyay kardeş

bu arada harun ışık sahnesi çok kötüydü çok acıdım haruna
ve yaaşrtın evın önübe gelir ıiıkla konuşma sahneside harikaydı hemen aklıma ahmet yasemin geldi ne günlerdi

özge_letyy
08-06-07, 22:28
Bu partidekiler de safın önde gideniymiş yani.
Ben yerimde duramadım şimdi biri anlayacak diye,kendilerinden geçtiler resmen
Yasemin sarhoş haliyle rüya'yı söyler mi söyler bölüm de kritik bir yerde kalır şimdi

myangel22
08-06-07, 22:29
dizi bitti ben diyorum bu kız içmesin diye ama dinleyen yok sonuç yaso sarhoş ahmet yasoyu öpücek galiba öle bitti valla

zeyneps
08-06-07, 22:29
O sırada Necdet'le Ayla basarmış bunları Ayla dermiş"seni benden başkasına yar etmem Ahmet ya benimsin ya kara toprağın !!!":img-hyste sonrada silahını ateşler tabi "al saana nallltaaak!":img-cool2 :img-hyste Necdet'te öylece durur tabi "dur Ayla dur bakin ol sakin ol şimdi sen kaç ben ambulans çağırayım kaza oldu derim" Yasemin'de der "Ahmet dur ölme ölmeden önce sana söylemem gereken bir şey var .....çocuğun olsun ister miydin ":img-cool2 :img-hyste

Melal
08-06-07, 22:30
Özge'cim en kritik yerde kalır kesin.
Hatta şöyle bile olabilir.
Yasemin Ahmet sana birşey söyleyeceğim der.
Ahmet saf saf bakar ve orada biter.
Biz koca hafta kesin Rüya'yı söyleyecek deriz.
Ama haftaya Yasemin şöyle birşey der.
Unuttum yada galiba çok sarhoşum falan der.:img-hyste

Billush
Bunlar parkın içinden geçerken öpüşmesinler.:love04: Yasemin sarhoş numarasıyla sanki düşecekmiş gibi olur Ahmet onu tutarken yakınlaşırlar ve Ahmet'i kötü emellerine alet eder.:img-hyste

Sizin içiniz fesat :) Bence onu düşünse düşünse Ahmet düşünür.Dans ederkenki halini görmediniz mi :img-hyste Manyak mı bunlar ya?Millet çakacak diye hiç düşünmüyorlar :)

posh
ah ahmet vah ahmet neler yapıyorsun sen bırak artık şu kızı bana fenalık geldi:img-cool2 maşallah okul servisi gibi aylayı eve bırak yasemini eve bırak:)
defneye çok üzüldüm:icon_sorr birde haruna çok üzüldüm ayrılık sahnesi duygusaldı:icon_sorr gerçi yaşarıda seviyorum ama harunada üzüldüm!!
yasemin bi ara söylese rüyayı artık dedim ahmete "çocuğun olmasını istermisin"diye sorduğunda..ahmetinde hiçmi aklına gelmiyor o çocuk necdetten insan biraz üzülür der bu çocuk necdetten ben neler yapıyorum böyle diye bi sorar,gerçi kendi çocuğu ama hissediyor heralde yoksa kaç kişi kabul eder sevdiği kadının başkasından çocuk yapmasını..ahmeti baya geniş görüyorum bu konuda :icon_whis neyse aşık diye avutuyorum kendimi artık napalım:img-in_lo

yasemin_lizz
08-06-07, 22:31
Doğumgünü fos çıkar sanıyordum ama öyle olmadı:icon_whis Ahmet de pek bir çapkın canım:img-blush önce nişanlısı ile sinema sonra da eski aşkıyla dans:) ama hemen gözümde eski Yasemin ile Ahmet belirdi ben eski Ahmet'i çok özlemişim hani şu adaya yıllar sonra gelen Ahmet:img-in_lo zaten eski günleride yad ettiler...

muko88
Tam öpüyordu bitti...Küpe bahanesiyle öptü kızı, ya o sahneden avatar imza yapın.Ahmetin hatrına kullanacam.

badger
Vefakar, cefakar, şefkat ve umut dolu Necdet, annesi ve babası romantik bir gece geçirsin diye evde Rüyaya bakıyor, işte buna ikon kullanılır....:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

blue ivy
08-06-07, 22:32
kupeye bakmak icin iyi bir bahane dogrusu,ahmetle yaseminin aski yine alevleniyormu ne?
bu arada ruya hastanedeyken ahmetle yasemin odanin kapisinda durdupda ruyaya baktiklarinda bayagi bir duygulandim,ah iste dedim asil annen baban bu,off ahmet ruyanin hastaligini duydugunda bayagi bir endiselendi,baba duygusu iste cekti birseyler

merhem
Yasemin sahsina yakisir bir hareket
ama ahmete yakismadi aylayi gotur eve birak kiz uyurken git yaseminle bi acaip dans et sonrada opmeye kalk ..

bu dizide hep opusme sahnelerinde bitiyor ya

Billush
Yaa valla bana içimden bir ses öyle bir şey diyor:img-hyste
Yoksa içimden geçen mi bunlar:img-blush :img-hyste

Anam benim içimdeki ses de öyle diyi nolucak acaba :) Ben 6.hissime güvenirim kesin bir şey olacak.Allah'ım Allah'ım Rüya hazır ol bebişim kardeş geliy :img-hyste

şeboist
08-06-07, 22:33
devamını izlemiyorum.çünkü izlenecek bir tarafı yok. :) berbat bir bölümdü.cansel duy sesimi çık şu diziden.sana başka rol mü yok?bırak hafızamızda cemal olarak kal.bu şekilde olmuyor kuzum.

Billush
08-06-07, 22:35
Ben ne dedim?Ne dedim ben :) 6.hissim 1 kere de yanılt beni :) Biliyordum sarhoşlar,saçmalıyorlar olacaktı böyle.Ama Ahmet öpemeden bitti!Tüh Funda gelecek haftaya kaldık :)

zeyneps
08-06-07, 22:36
Rüya'ya kardeş geliyor galiba :img-hyste :img-hyste İyi de şimdi Necdet'e Yasemin bir 4 sene daha saklarlar Ahmet 'de yine yutar bunun da Necdet'in kızı olduğunu safımmm:sad53: :img-hyste

emosss
ahmete bak sen yaaa...bu gece eli kolu rahat durmadı bi türlü..
ya bu yaseminde aşka gelip anlatsın artık ne var ne yoksa..
gına getirdiier bana....

muko88
Öncelikle yorumuma başlayayım...
Kaç bölüm sonra en beğendiğim bölümdü diyebilirim.
Çünkü Yasemin'e sadece bir kere sinir oldum bu bölüm; o da hastanede ağlamaya çalıştığı sahneydi.
Ahmet'in hastaneye geldiği sahnenin tamamında ağladım:img-cray:Yasemin'e bir de o yüzden kızdım ama; o konuda Yasemin'e hep kızdığım için bu bölüm kızmaktan vazgeçtim:img-hyste
Tren çok hoş bir hediyeydi.Rüya'nın da Ahmet için aferin ona demesi çok tatlıydı.Ah yavrum, bir bilsen baban o senin:)
Zuhal'in evinde dans ederlerken evli olduklarını, her şeyin daha farklı olduğunu düşündüm de...Rüya'ya üzüldüm bir kez daha...
Partide iyi ki çok içmişler, parkta Yasemin'in doğum gününü yad ettiler.Yasemin de ne tesadüf o küpeleri takmış.
Ahmet de küpelere bakma bahanesiyle yaklaştı Yasemin'e ve tam öpecekken bitti.
Tekrar rica ediyorum; en güzel avatar imzaları bu sahneye yapın.
Yasemin için değil, Ahmet'in aşkı hatrına kullanacağım.
NOT:Ayla'ya yine kat be kat sinir oldum bu bölümde:icon_whis

fundapehlivan
08-06-07, 22:37
Küpeymiş...
Yuttuk biz de:img-hyste

Yahu bu tesadüf olamaz!! Farkında mısın neredeyse bütün bölümler birilerinin birilerini öpmeye çalışmasıyla bitiyor:img-hyste
Fakat geneli de öpemiyor...
Vahim bir durum:img-hyste

Bakalım bunların durumu ne olacak???:icon_whis

serenalti
08-06-07, 22:37
yav ne biçim bitti ya..tabii en heyecanlı yerinde bitirdiler..ama ben pek heveslenmeyin derim yasemin geri çekilecek bence..

ya aralarında şu an hiç bi engel yok..yıllar önceki yasemin ile ahmete noldu..ailelerine bile karşı çıkmışlardı o kadar aşıklardı..şimdi hiç bi engel yok ama kılları bile kıpırdamıyor..gerçi ahmetbazı şeyleri bilmiyo ama yasonun da yaptığı..bile bile mutsuzluk..çok saçma..nie bile bile üzer ki insan kendini..nese biz ne desekte fayda vermeyecek belli bu zaten..hakkaten biz verem olacaz snunda..

Billush
08-06-07, 22:38
Ne kadar zeki bu Ahmet ya :img-hyste Sanki bilmiyor küpeyi :img-hyste Bakabilir miyimiş :img-hyste Çapkını oynasın Cansel mümkünse :)

badger
Bu partidekiler de safın önde gideniymiş yani.
Ben yerimde duramadım şimdi biri anlayacak diye,kendilerinden geçtiler resmen
Yasemin sarhoş haliyle rüya'yı söyler mi söyler bölüm de kritik bir yerde kalır şimdi

Hepsi burunlarının dibini göremeycek kadar sarhoşmuş, yani yine Yasemin ve Ahmet arasında olup bitenleri anlamayacak kimse...

meltem-cmbl
ay valla çıldırabilirmö haaaaaaaaa off ne bçim bitiridler ya

öldüm ölüdm ekran başında bağırıyom böle bitirme bari öp bitir ne zmnadır görmüyoreum oınları böle öpseydide bitirselrdi hafatay kaldı bak bu öpüşme yarım kalmasın ya:img-in_lo

Melal
Ahmet konuya güzel girdi ama.
Ahh ahh küpe mevzusuna girince ilk bölümler geldi benimde aklıma.
Ne güzeldi o zamanlar şimdi ki haliyle dağlar kadar fark var arada.
Valla bencede tam avatarlık sahneydi.
Cansel şahaneydi.:)
Dans etmelerini ve parktaki sahneleri görünce ikisinede üzüldüm.
Gerçi daha çok Ahmet'e üzüldüm.:icon_sorr
Ayrı olmayı hak etmiyorlar keşke en baştan herşey farklı olsaydı.
Zaten Ahmet'e acıdığım için onun mutlu olmasını istediğim için Yasemin'i mecburen affetmek zorunda kalıyorum.:)
Keşke daha farklı olsaydı herşey şimdi onlar evli olsaydı.
Rüya ananesinde olsaydı karı,koca parkta yürüyor olsalardı.:icon_sorr

zeyneps
08-06-07, 22:39
Şimdi o sırada Necdet Güzide'yi bulmaya gidiyordur ve parktan geçerkene bi bakar :icon_whis :icon_whis :img-cool2 Sonra da yere oturup ağlamaya başlar ileri geri sallanıp durur :icon_whis zavallı Necidet :sad53: :img-hyste

blue ivy
sacmalamayin arkadaslar,ruyaya kardes mardes gelmicek,abartmayin birseyi,hemen opusecekler diye gerisinide getiriyorsunuz.
bu arada necdet hala guzidenin babasini aramadi,yasemin yokken ara iste,cok merak ettim su guzidenin hayatini?kesin iyi bir gecmisi olmayan biri,bakalim:img-pilot

posh
ah ahmet ah neler yapıyorsun sen ya o evli sen nişanlı bari deki boşan öyle gel küpeyide bahane etti allah seni ne etsin:icon_sorr büyümü yaptı bu yasemin sana :) anlamadım ya!umarım öpüşerek bitmez bu park olayı şöyle yasemine bi acı çektiremedi yaptıkları için ne olucak ahmetin sonu bilmem!!yaseminle necdet ayrılmayacakta kadın progamındaki olaylara benzedi olay:img-hyste
umarım şu aşk ücgeni dörtgeni düzelir biran önce!!

fundapehlivan
Ben ne dedim?Ne dedim ben :) 6.hissim 1 kere de yanılt beni :) Biliyordum sarhoşlar,saçmalıyorlar olacaktı böyle.Ama Ahmet öpemeden bitti!Tüh Funda gelecek haftaya kaldık :)

:img-hyste :img-hyste

Artık sarhoşluk namına öpüşsünler bari:img-hyste

ne zaman bu şekil bitti dizi öpüşemediler ama bakalım geçmiş tekerrür edecek mi?:img-hyste

Billush
08-06-07, 22:40
ay valla çıldırabilirmö haaaaaaaaa off ne bçim bitiridler ya

öldüm ölüdm ekran başında bağırıyom böle bitirme bari öp bitir ne zmnadır görmüyoreum oınları böle öpseydide bitirselrdi hafatay kaldı bak bu öpüşme yarım kalmasın ya:img-in_lo

Öp öp demekten tüy bitti dilimde :) Öpemeden bitti ya bölüm o içimde kaldı :)
Yalnız Yaşar'la Işık sahnesinde Yaşar kardeş 2 çay dediğinde aklıma direkt sen geldin Meltem haberin olsun :img-hyste

şeboist
08-06-07, 22:40
ay allahım sizde nasıl bir mide var ya?:icon_whis sonunu izlemedim.hiç de pişman değilim.:img-hyste
şuan çilekli pastamı yiyiyorum lütfen midemi bulandırmayınız yınız nız zzz :img-hyste
büllür,mukom bu söz tanıdık geliyor mu?:img-hyste

meltem-cmbl
08-06-07, 22:41
ya bu ahmet az değil hani :) yaseminin küpelerini bilmiyo sanki fırsat buldu bakar hemen

ay çok heycanlandım ama ya öpüşmelerini çokistyom çok özledim eski hallerini aysemine nasıl dedii doğum gümnüü hatırlıyomusun tanıuştığımız gün

yasemin:senın benı tanıdğın gün:img-hyste
ben sneı çok ii tanıyodum

ahmet:üstünde mukemmel bir ellbise ayakalrın çıplaktı ah aha:img-hyste :img-in_lo

Melal
08-06-07, 22:41
Ne kadar zeki bu Ahmet ya :img-hyste Sanki bilmiyor küpeyi :img-hyste Bakabilir miyimiş :img-hyste Çapkını oynasın Cansel mümkünse :)

Billur'cum bencede oynasın.
Ben hep demiyor muyum forumda Cansel'i çapkın görmek istiyorum diye haksız mıyım kardeşim söyle bakiyim.:):)

Zeynep yazdığın yoruma koptum canım.:img-hyste
Necdet hep kendi evinde sallanıyor parkta sallanır mı bilemiyeceğim.:img-hyste

zeyneps
08-06-07, 22:42
Küpeymiş...
Yuttuk biz de:img-hyste

Yahu bu tesadüf olamaz!! Farkında mısın neredeyse bütün bölümler birilerinin birilerini öpmeye çalışmasıyla bitiyor:img-hyste
Fakat geneli de öpemiyor...
Vahim bir durum:img-hyste

Bakalım bunların durumu ne olacak???:icon_whis

Fundacım tek değişik yanı bölümün sonunda "Ağla Yaralı Kalbim " çalmadı hayret :icon_whis :icon_whis ben yine onu bekliyordum ama "ayrılıklar örtsün üstümü " çaldı ilginç :icon_whis bu kısmı Eylem Aktaş seslendirmişyeni çok güzeldi :sad53: :sad53:

muko88
08-06-07, 22:42
Ahmet konuya güzel girdi ama.
Ahh ahh küpe mevzusuna girince ilk bölümler geldi benimde aklıma.
Ne güzeldi o zamanlar şimdi ki haliyle dağlar kadar fark var arada.
Valla bencede tam avatarlık sahneydi.
Cansel şahaneydi.:)
Dans etmelerini ve parktaki sahneleri görünce ikisinede üzüldüm.
Gerçi daha çok Ahmet'e üzüldüm.:icon_sorr
Ayrı olmayı hak etmiyorlar keşke en baştan herşey farklı olsaydı.
Zaten Ahmet'e acıdığım için onun mutlu olmasını istediğim için Yasemin'i mecburen affetmek zorunda kalıyorum.:)
Keşke daha farklı olsaydı herşey şimdi onlar evli olsaydı.
Rüya ananesinde olsaydı karı,koca parkta yürüyor olsalardı.:icon_sorr

Ah bacım, hislerimiz aynı kanımca:)
Yoksam biz ikiz miyiz:img-hyste
Ben de dans ederlerken düşündüm; şimdi evli olup da arkadaşlarının doğum günü partisine katılmış olsalardı, diye...Selma da Rüya'ya bakıyor olurdu evde:img-hyste
Dansın ilerleyen sahneleri hoştu, Cansel ceketi çıkardıktan sonraki kısımlar...
Allah'ım Cansel gibisini bulma şansım yok, ama elimdekini ona benzet, biraz daha romantik ve düşünceli yap ne olur:img-in_lo

fundapehlivan
08-06-07, 22:43
Yok o necdet kendini öperken kendini geri çekmedi ama ahmet olunca kendini çeker:img-hyste
Bu nasıl aşıksa:icon_sorr

İsyan ediyorum yasemine valla...
Bu bölümde de hep ahmetin aşkı göz önündeydi...
Yaseminin kılı kıpırdamıyordu!
Necdet mi tek taraflı aşık ahmet mi yoksa ikisi birden mi(:img-hyste ) bilemiyorum yani...

Billush

Artık sarhoşluk namına öpüşsünler bari:img-hyste

ne zaman bu şekil bitti dizi öpüşemediler ama bakalım geçmiş tekerrür edecek mi?:img-hyste

Mümkünse etmesin.Ahmet Yasemin'i şöyle senin senaryonda Cansel'in Funda'yı öptüğü gibi öpsün mümkünse :) Ama onlar millete rezil olmasalar iyi olur :img-hyste Sonuçta Yasemin evli bi kadın:icon_whis

bounce221
bu bölümü begendim yahuu ben...
necip fazili ve rte iki dakika gösterdiler..ama biz dizi baslayana kadar okadar cenemizi ve parmaklarimizi yorduk...
bosaymis ...
diziyi bu yüzden izlemeyi terkedenlere haber versin birileri....:img-hyste

defne gidiyorrrrrrr..:happy0064 ...istedigi kadar plan kursun...
denizde cok sevdigi defne gidicek ama öyle yanip biten bir asik gibi bir halde degildi..sacmalamaya devam etti..kiz lozana gitmicem diyor..o dolasma etrafda diyebiliyor..neyse bunlar önemli degil...benim icin hic degil zaten..
:img-hyste ..
selmayi sevdim...:good: aferin ona...

ahmet yasemin...
güzeldi..ask izlemek isteyenler son dakikalarda mutlu olmuslardir..bence güzeldi...
gerci o kadar insan icinde nasil bu kadar samimi bir sekilde dans ettiler...ama neyse ozamanlar böyleymis demek...ahmetde azbdegilmis hani..bakabilrimiyim küpene falan filan..sanki napicaksin erkek halinle küpeyi..

necdete uyuz oldum...ne istedigini bilmiyor..ama güzideye asik olmus gibi...hala kendine bile itiraf edemesede...

nezahat ve rizaya isigi bu kadar azarladilar diye sinir oldum...
resmen kizi kontrol ediyorlar...ama neyse...

yasar ve isik köhnede süperdiler...
iki cayda bittim..gülmekten ölücektim..:img-hyste diziyi bu hafta ilk defa izleyen kardesim bile ´´bu kim?´´ diyip hemen yasarci kesildi basima...
umut kurtun oldugu sahnelerde onunda agzi kulaklarindaydi...:img-hyste

yasarin rizayla konusmais iyi oldu..zavallima hic yüz vermedi rizaaaaa..
hoslandignida farketmedim..yasarcim bosuna sevinyior galiba..hemen gidiyor isiga haber veriyor ..:icon_whis .canim benim ya...onunda agzi kulaklarindaydi...
isik ve yasar bu bölümle birlikte ahmet ve yasemini gectiler benim gözümde...
bunlarin aksi daha saf ve temiz bence...

haruna üzüldüm ama kendide dedi.tek tarafli ask

muko88
08-06-07, 22:45
:img-hyste
Ahmet Yasemin'i bunca çektirdiklerinden sonra, partide bir içki daha diye sarhoş etti...
Sonra da dans ederek başını döndürdü saatlerce...
Sonra da eve bırakma bahanesiyle tenhada kıstırıp öpecek:img-hyste
Arkası gelmez kanımca ama olsun bunca şeyden sonra bir öpücük yeter...Ama mümkünse masum olmasın:img-hyste

Melal
Muko'cum ruh ikizi olabiliriz kanımca.:)
Sen fazla romantik Cansel izleme bünyene zarar.:img-hyste
Şu anda Yaralı Kalbim'i dinliyorum ahh canım ya Ahmet yazık bu oğlana.:icon_sorr
Bir ufacık mutluluğu şu adama çok gördünüz ya senaristlerimiz ben size ne diyeyim.

Dokunduğun el yalan
Sakındığın gül yalan
Sel akar kum olur geriye kalan
Ağla yaralı kalbim hepsi yalannn
Ağla bir avuç küldür elde kalann
Yaralııı,yaralııı,yaralııı kalbim
:img-cray: :img-cray: :img-cray:

zeyneps
sinem sağa ne sağa ne:hıh Ahmedim kırk yılda bir yüzü gülmüş kaçırmasın bu fırsatı öpsün Yaso'yu Ayla'yı öperkene içi almaz nasıl olsa ıııyyyyyy:hıh Hem Ayla onun askerlik arkadaşı :img-cool2 Yaso Rüya'yı söylesin eğer geri çekilecekse de litttfeeeen ama :icon_sorr

fundapehlivan
ya bu ahmet az değil hani :) yaseminin küpelerini bilmiyo sanki fırsat buldu bakar hemen

ay çok heycanlandım ama ya öpüşmelerini çokistyom çok özledim eski hallerini aysemine nasıl dedii doğum gümnüü hatırlıyomusun tanıuştığımız gün

yasemin:senın benı tanıdğın gün:img-hyste
ben sneı çok ii tanıyodum

ahmet:üstünde mukemmel bir ellbise ayakalrın çıplaktı ah aha:img-hyste :img-in_lo

Evet buradan da neden nişan salonunda yasemini öyle hayal etmiş olduğunu tam olarak anlamış oluyorum...
Burada da çıplak olay olayına girdiğine göre ilk kez yasemini o zaman beğendi:img-hyste

Billush
Billur'cum bencede oynasın.
Ben hep demiyor muyum forumda Cansel'i çapkın görmek istiyorum diye haksız mıyım kardeşim söyle bakiyim.:):)

Zeynep yazdığın yoruma koptum canım.:img-hyste
Necdet hep kendi evinde sallanıyor parkta sallanır mı bilemiyeceğim.:img-hyste

Haksız değilsin ablam,tabi ki değilsin.Bence de oynasın hem de bir sinema filminde oynasa tam süper olur.Biz de forumca bayıla bayıla defalarca izleriz :)

Sünemüm tanıdık gelmesi mi lazımdı?:icon_whis Öpücekti diyorum :img-hyste

blue ivy
08-06-07, 22:46
bence yarım kalmaz...
ahmet niyeti bozmuş zaten..:love05:

bence o opucuk yarim kalir,birinden biri geri cekilir mutlaka,buda yasemin olur,tabii bu ayikken olur,ikiside sarhos ne yapacaklari bilinmez.
bu arada zeyneps bayiliyorum sen boyle sacmalayinca,lutfen sacmalamayi devam et cok komik oluyor:img-hyste

bessy
08-06-07, 22:47
son sahneyi görünce benim aklıma karayip korsanları geldi oradada böyle bi alın alına sahne vardı

sewim le mehmediaz gösterdiler bu bölüm ya

şeboist
ay vallahi bende mide falan kalmadı.:icon_whis keşke yemeseydim şu pastayı.izlemediğim halde midemi bulandırdılar.yorumları okuyunca iyice bi fena oldum.
şuan çilekli pastamı yiyiyorum lütfen midemi bulandırmayınız yınız nız zzz :img-hyste

havincim
ya bu sahnenin devamında bi öpücük gelmezse direk dalarım senaristlere varya:dito :icon_evil çook sinirliyim nasıl yarıda keserler o sahneyi.
eski günleri de andılar zaten kötü oldum.o günleri çok özlemiştim:(

Billush
08-06-07, 22:48
hay allah billur kızım manyadın mı...yasemin kendii geri çeker şimdi dengesiz ya...
ya sinir geldi bana..bu bölümde çok sıkıldım...

Yok ablam aklım yerinde :) Uçmadım yani :img-hyste Çekmesin salak ya Ahmet öpücek o kendini çekicek o zaman öldürürüm o kızı :) Salak mı ne ya :)

123er
bence gayet güzel bir bölümdü.ama harunla defne daha çok yakışıyorlar.
denizle defne olayına hiç girmiyorum inşallah gitmez hiç bi yere.
yasemınle ahmet bence öpüşmeyecekler gibi geliyor.belki yasemin geri adım atabilir.istemeyebilir ama sarhoş olduğu için sanmıyorum.
rüyanın iyileşmeside iyi oldu ama çok çabuk gelişti.1 bölümde oldu bitii.

Melal
Funda'cım kesinlikle Ahmet'in aşkı karşılıksız.
Yasemin kararsız.
Yakında oo karamela sepeti,terazi lastik,cimnastik diye sayıp hangisinde kalırsa ona karar verecek diye korkuyorum.:img-hyste :img-hyste

vega58
08-06-07, 22:49
sinem sağa ne sağa ne:hıh Ahmedim kırk yılda bir yüzü gülmüş kaçırmasın bu fırsatı öpsün Yaso'yu Ayla'yı öperkene içi almaz nasıl olsa ıııyyyyyy:hıh Hem Ayla onun askerlik arkadaşı :img-cool2 Yaso Rüya'yı söylesin eğer geri çekilecekse de litttfeeeen ama :icon_sorr

ya evet bir öpsün ya adam..senelerdir hasret...bir yüzü gülsün adamın..
ama yasemin faktörü var ne olacak şimdi kesin necdet aklına gelir manyak ya..

aslı30
08-06-07, 22:49
Zuhal'in dizideki görevi Yasemin'le Ahmet'i bir yerlere davet etmek.:img-hyste Sergi açılışı,yemek daveti,doğum günü daveti.Bakalım sırada ne var.:img-hyste
Bu da Yasemin gibi saf çıktı.Anlamıyor birşey.:img-blush

muko88
08-06-07, 22:50
Ay arkadaşlar siz de...Ne kardeşi yahu:img-pilot
Orası ada mı?
Zuhal'in evinin bir kaç metre ötesi.Öpücüğün devamı gelse bile, çok gelmez.Ama ben şehvetli bir öpücük istiyorum:img-hyste
Yasemin Necdet de kendini çekmedi, Ahmet de çekerse çok kızarım:hıh
O kadar sene bekledi çocuk, bir öpmüş çok mu:icon_whis

emosss
yasarin rizayla konusmais iyi oldu..zavallima hic yüz vermedi rizaaaaa..
hoslandignida farketmedim..yasarcim bosuna sevinyior galiba..hemen gidiyor isiga haber veriyor ..:icon_whis .canim benim ya...onunda agzi kulaklarindaydi...
isik ve yasar bu bölümle birlikte ahmet ve yasemini gectiler benim gözümde...
bunlarin aksi daha saf ve temiz bence...

benim içinde onlar 2. ahmet ve yasemin...
ışığa haber veririken nasıl mutluydu canım benim...
rızada öle sert baktı ama bence sevdi yaşarı (kim sevmez zaten onu) yoksa kızımla görüşmenni istemiyorum falan derdi.. sadece kurallar hala geçerli dedi..
buda hoşlandı işte niye uzatıyosa..neyse babadır diyip hoşgörüyorum..

Billush
ay vallahi bende mide falan kalmadı.:icon_whis keşke yemeseydim şu pastayı.izlemediğim halde midemi bulandırdılar.yorumları okuyunca iyice bi fena oldum.

Sünem öpücekti diyorum sana :img-hyste Nasıl bulanmaz miden :) Senin Yasemin'i görmeye tahammülün yok bir kere :img-cool2 Kesin bulandı adım gibi eminim ben :img-hyste

zeyneps
08-06-07, 22:51
bence o opucuk yarim kalir,birinden biri geri cekilir mutlaka,buda yasemin olur,tabii bu ayikken olur,ikiside sarhos ne yapacaklari bilinmez.
bu arada zeyneps bayiliyorum sen boyle sacmalayinca,lutfen sacmalamayi devam et cok komik oluyor:img-hyste

Normalde bu yoruma alınmam lazım değmüüüü:img-cool2 ama ben de bayılıyorum valla :img-hyste :img-hyste biraz da rahatsızlığımdan olsa gerek ateşim almış başını gitmiş o yüzden rapat rahat saçmalıyorum annem beni yatakta görmezse kıyameti koparacak :icon_whis :img-hyste

Bu arada Zuhal hala bu yaşta doğum günü yapıyo pes doğrusu yaşı almış başını gitmiş:img-cool2 Birde Sevim hala Mehmet'in teklifini düşünmekle meşgul hayır iki sene geçti de ağır ağır düşünüyo heralde :icon_whis

Melal
Ayla ve Ahmet neden hiç elele tutuşmuyorlar ya.
Ben onları elele görmek istiyorum.
Yasemin'den hayır yok bari Ayla'ya ısınmaya çalışsın Ahmet.
Bu arada arkadaşlar foruma daha önce yorumlarımızı okumamış birisi girse kesin sapık diyecek bizlere.
Bir öpücüktür aldı başını gidiyor çünkü.:img-hyste

fundapehlivan
Zuhal'in dizideki görevi Yasemin'le Ahmet'i bir yerlere davet etmek.:img-hyste Sergi açılışı,yemek daveti,doğum günü daveti.Bakalım sırada ne var.:img-hyste

Eee bir de ahmet ne zaman yaseminin odasına gelse mutlaka o kadın basıyor bunları:img-hyste

Ahmet başına copa çarptığında da o kadın içeri dalmıştı ve pek çok kez:img-yes: :img-wink:

şeboist
08-06-07, 22:53
büllür zaten görmedimki yasemini.izlemedim diyorum sana. :) düşün izlemeden bu hale geldim.keşke yemeseydim ya şu pastayı.:img-hyste
ziyneps sivimin zekası maşallah tıkır tıkır da senaristler ağır çekim yapmak istiiiyy.zeka küpü kadını ne hale getirdiler.bi teklife cevap veremedi hala.:img-hyste

vega58

yani bir nevi ara bulucu...demek ki onun için var zuhal..
ya ne sıkıcı bir bölümdü böyle..yasemin ruhsuz ahmet aşkından ölecek ama kimsenin umursadığı yok..yok nikah günü yok ev almalar..adamın suratı beş karış kimse umursamıyor..ayla desen kendini resmen yamamaya çalışıyor..necdet ne yaardan ne serden diyor..bayılazam bayılazam...şiştim çatlıyacağım..

bounce221
benim içinde onlar 2. ahmet ve yasemin...
ışığa haber veririken nasıl mutluydu canım benim...
rızada öle sert baktı ama bence sevdi yaşarı (kim sevmez zaten onu) yoksa kızımla görüşmenni istemiyorum falan derdi.. sadece kurallar hala geçerli dedi..
buda hoşlandı işte niye uzatıyosa..neyse babadır diyip hoşgörüyorum..

haklisin aslinda...
riza kizmis olsa hic izin vermezdi...
bak ben orayi düsünmedim....:happy0064 :img-yes:

Billush
Ne????:img-swoon
Kanımca Canselin fundayı öptüğü gibi öpse, Yasemin bir daha onu bırakamaz ama:img-hyste :icon_whis

Anacım bırakmasın zaten :img-hyste Bırakmasın diye Ahmet öyle öpsün diyorum zaten kızım :img-hyste Funda'nın Cansel'in içinde kaybolduğu gibi Yasemin de Ahmet'te kaybolsun ve sarhoş sarhoş Rüya'yı kaçırsın ağzından.Yazdım gene :img-hyste

muko88
08-06-07, 22:54
Ayla ve Ahmet neden hiç elele tutuşmuyorlar ya.
Ben onları elele görmek istiyorum.
Yasemin'den hayır yok bari Ayla'ya ısınmaya çalışsın Ahmet.
Bu arada arkadaşlar foruma daha önce yorumlarımızı okumamış birisi girse kesin sapık diyecek bizlere.
Bir öpücüktür aldı başını gidiyor çünkü.:img-hyste

Niye tutuşsun ya?
Sen sevmediğin bir adamın elini tutabilir misin, başkasına aşıkken:icon_whis Isınmaya çalışabilir misin, ötekini deliler gibi severken:)
Karışmayın Ahmet'ime:img-hyste
Of şu Necdet'e sinir oluyorum, boşanmayı erteledi.Baba kızın kavuşması da gecikecek:icon_whis

blue ivy
Normalde bu yoruma alınmam lazım değmüüüü:img-cool2 ama ben de bayılıyorum valla :img-hyste :img-hyste biraz da rahatsızlığımdan olsa gerek ateşim almış başını gitmiş o yüzden rapat rahat saçmalıyorum annem beni yatakta görmezse kıyameti koparacak :icon_whis :img-hyste

Bu arada Zuhal hala bu yaşta doğum günü yapıyo pes doğrusu yaşı almış başını gitmiş:img-cool2 Birde Sevim hala Mehmet'in teklifini düşünmekle meşgul hayır iki sene geçti de ağır ağır düşünüyo heralde :icon_whis

gecmis olsun guzelim.zaten ben senin senaryolarinida cok beyeniyorum,aslinda senaristler senden daha cok sacmaliyorlarya:img-hyste

fundapehlivan
Ay arkadaşlar siz de...Ne kardeşi yahu:img-pilot
Orası ada mı?
Zuhal'in evinin bir kaç metre ötesi.Öpücüğün devamı gelse bile, çok gelmez.Ama ben şehvetli bir öpücük istiyorum:img-hyste
Yasemin Necdet de kendini çekmedi, Ahmet de çekerse çok kızarım:hıh
O kadar sene bekledi çocuk, bir öpmüş çok mu:icon_whis

Adadan başka bir yer de beraber olunmuyor mu yahu?

Ahmet yasemine bristol oeteli hatırlatırmış mesela ve yasemin de hayır diyemezmiş:img-in_lo
Hani yasemin de sarhoş ahmette ya o açıdan:img-hyste
Kılıfı da uydurduk ya tamamdır bu iş:img-hyste

emosss
ya evet bir öpsün ya adam..senelerdir hasret...bir yüzü gülsün adamın..
ama yasemin faktörü var ne olacak şimdi kesin necdet aklına gelir manyak ya..

ya necdette gidiyo gözünün önünde başka kadınla beraber oluyo..
artık onu düşünürse yuhh derim yani...
artık bu yasemin kendini geri çekerse ahmette ne halin varsa gör der heralde..
tabi lafın gelişi bu, diyemezki garibim saplantılı gibi aşık

serkanmert
08-06-07, 22:55
tek diyeceğim şey bu bölümle ilgili ışık harun vedalaşmasıydı. uyum var aralarında,maşallha harun da nasıl baktı.ışıkın makinesi görünce kolumda pes dedim kız her yere makine taşıyor sonra da dedimki herhalde haruna hediye edecek ama senaristler renk yapmışlar güzel de olmuş.ama bu güzelliği yaşar ışık diye bir çift yerine harın ışık olarak yapsalardı daha güzel olurdu. yaşar iyi çocuk başarılı da ama iki efendi fazla birbirine. ışık da mıy mıy yaşar da. ama harun ışık sahnesi nasıldı iki dakikaydı ama kırk dakikalık yaşar ışıktan daha yoğundu.

askasurguncu
cok guzel bir bolumdu harikaydi
yasari bu bolum daha cok sevmeye basladim
yasemin ve hmete gelince bu sefer bence yasemin ahmetin onu opmesini birakmiyacak sarhos olmasina ragmen :icon_whis

jikarinziku
Gercekten romantik, heycan dolu ve hüzün ile büsbütün dolu bir bölümdü benim icin.
Yasemin ile Ahmetin bir araya gelmesi hos birsey iki seven insan, ama bana artik bunlar cok yapmacik geliyor, Zuhal adli sahis´in evinde tam ortada dans ediyorsun ve kimse fark etmiyor. Önce salonda bir kac kisi dans ediyor ve parca ilerledikce, Yasemin ile Ahmet sadece dans eden cift kaliyor, hernedense bunu kimse fark etmiyor. Benim ilgimi ceken daha baska bir konu var, Zuhal ne zaman Yaseminin odasina girse Ahmete odada oluyor, ben sahsen birseylerden süphelenirim. Yaseminin suanki davranisi cok yanlisca ve bencilce, hem kendine yeni bir hayat kur diyor Ahmette, hemde parkin ortasinda öpüsmeye calis, hic bir sey demeden.

Necdet´in Güzideden ayrilmasi birbakimdan iyi oldu, sonucta Necdet Yasemini seviyor, ama Güzide ile bir beraberligi var, öyle karisik bir durum ki insanin kafasi karismamasi mümkün degil! Teo´nun dedigi bence cok dogru; Sen onlari, seni sevdikleri icin seviyorsun... Necdet, Rüyanin sevgisi ile büyülenmis biri, bence Necdet daha güzel bir iliskiye layik, Yaseminin yaptigi bence cok sacma, yukardada berilttigim gibi, Ahmete, hem kendine yeni bir hayat kur diyor hemde park ortasinda öpüsmeye calisiyorlar. Necdet, Yasemin ve Ahmet üclüsüne pek fazla birsey demek istemiyorum acikcasi.

Nezehat ile Riza bariscaklarmis gibime geliyor. Riza, Yasar meselesinde biraz hafifledi galiba, Yasarin ona gidip kendi öyküsünü anlatmasi, kendini tanitmasi cok düsünceli bir davranis.

Rüya, hastalik ilerlemeden kurtuldu ya, aslinda buna benzer bir sahne daha görmüstük, Ahmetin hasta olmasi ve ölüm uykusuna yatmasi falan. Baba kiz hasta oldular:)

Ve Harun..:icon_sorr Hic kimse onu engellemedi ODTÜ´ye gitmesine, acikcasi diziyi izlerken aglicaktim, ne bileyim cok tuhafti simdi sezon finaline kadar dizide oynamicak, zaten bugün pek cok sahneleri yoktu gecenhaftakine bakarak. En etkileyici sahne ise, Isikla vedasi. El sIkIsmayi beklerken hic beklemedigi bir davranisla kendini rüyada zanetti garibim, ne kadar mutlu oldu Isigin ona sarilmasi. Bence Harun gitmemeliydi, giden olcaksada o Harun degil Isik bence.. Belki Isiga besledigim kinden böyle davraniyorum ama... Harundada yazik sonucta, Rizanin hapisten yeni ciktigi dönemde kizimiz, Harun, Harun diye sayikliyormus ki Riza; Su mesur Harun demek bu gibi birsey demisti. Umarim diziden tam ayrilmaz:icon_sorr

spdr
08-06-07, 22:56
melal abla ayla nerden çıktı şimdi ki:hıh
her yerden çıkıyor gerçi de:icon_whis
-----
bence bunun devamı gelmeyecek..
yoksa yarıda kesmezlerdi..
keşke öpse de bitseydi ama ya:img-blush
yine yasemin geri çekilecek..
sinir edecek beni:hıh
-----
ha bi de yaşar yine 2 çay derken parmaklarını uzattı yaa..
gülmekten öldüm..
acaba bu forumu okuyor mu birileri:icon_whis
mahsus mu yapıyor umut bunu yoksa:):)
--------
haruna da gömleği çok yakışmıştı valla:icon_whis
ışıkla olan sahneleri çok güzeldi:img-yes:

fundapehlivan
08-06-07, 22:57
yani bir nevi ara bulucu...demek ki onun için var zuhal..
ya ne sıkıcı bir bölümdü böyle..yasemin ruhsuz ahmet aşkından ölecek ama kimsenin umursadığı yok..yok nikah günü yok ev almalar..adamın suratı beş karış kimse umursamıyor..ayla desen kendini resmen yamamaya çalışıyor..necdet ne yaardan ne serden diyor..bayılazam bayılazam...şiştim çatlıyacağım..

Ya durumu ancak bu kadar güzel özetleyebilirdin sözlerinin her kelimesine hatta virgülüne katılıyorum:img-yes:

Aylayı anladık da aile en azından bu çocuk kesin mutsuz olacak ayla da mutsuz olacak tabii evlendirmeyelim bir şeyler diyelim demiyorlar maaşallah...
Oğullarını bu şekilde kurtaracaklar güya ne kadar zekiler:icon_whis

şeboist
bende harunu seviyorum.ama ışıkı ona layık görmüyorum.o daha iyilerini hakediyor.:img-cool2
ışıkın fotoğraf makinesi benimde dikkatimi çekti.hani burhan çantasını her yere götürüyor ya bu da ondan özendi herhalde.:img-hyste fotoğraf makinem olmadan asla dermiş.:img-hyste

zeyneps
Evet senaristler unuttular heralde Sivim'in hastalığını da unutmuşlardı kadın turp gibi geziyodu akıllarına yeni geldi :icon_whis :icon_whis

Bir kere öpmezse valla bende çatlıyacağım :img-cool2 Çocuk o kadar sene bekledi :img-in_lo Ama Yaso Necdet'e üzülür şimdi Necdet hassas ya :img-hyste zaten boşanmayı da erteledi zavallı Necdet metresinden ayrılmış diye :img-hyste Ayla'yla elele tutuşmayı bile içi almıyor çocuğun napsın pis mi temiz mi belli değil pis mi temiz mi belli değil :icon_whis :img-hyste Öp öp öp öp öp öp öp öp :love04: :love04: :love04:

Melal
Bu bölüm zaten yalan rüzgarı gibi oldu.:)
Yaşar ve Işık hala favorim ve hep favori çiftim kalacak gibi gözüküyor.
Yaşar Rıza beyle konuşmaya geldiğinde Rıza beyin hali neydi öyle.
Burnu yere düşse almayacak haldeydi oğlancağıza acıdım.
Harun'a da acıdım yazık karşılıksız aşkların kaderi bu gibisindne bir söz söyledi ya üzüldüm.
Kesin birşeyler olacak ve Işık'la Harun evlenecek gibime geliyor.
Yaşar ölüp etmesin ayy o zaman kahrolurum işte.
Bence Harun'la Işık'ı göstermelerinde kesin bir sebep var ilerde göreceğiz sanırım.
Ben bu bölüm herkese acıdım ya iyiliğim üstümde sanırım.:)

muko88
Adadan başka bir yer de beraber olunmuyor mu yahu?

Ahmet yasemine bristol oeteli hatırlatırmış mesela ve yasemin de hayır diyemezmiş:img-in_lo
Hani yasemin de sarhoş ahmette ya o açıdan:img-hyste
Kılıfı da uydurduk ya tamamdır bu iş:img-hyste

Bir kadeh fazla içselerdi belki ama, bir kadeh eksik içtiklerinden yeterince aşka gelemeyen Yasemin tarafından öpücük sonrası reddedilecek Ahmet:img-hyste
Düşünsenize Yasemin hamile kalırsa Necdet'ten boşanamaz:img-hyste Çocuk ondan diye, ailelere ne diyecekler:img-hyste Aman aman, ikinci bir bebek vakasını çekemem...Necdet de çekemez kanımca:img-hyste

gzn
08-06-07, 22:58
her zamanki gibi süper bir bölümdü özellikle bitiş sahnesine bayıldım..umarım dizinin sonunda da aşk kazanır :img-in_lo

serenalti
necdet artık sevgi faslını geçi saplantı oldu..ne biçim iş bu..güzide gitti sen biraz elimin altında dur yasemin belki güzide döner ya da başka biri gelir o zman boşanırız..ne kadar saçma demi ya...çok da bencil bi insan artık..

aslı30
Ahmet de çok yanar döner çıktı.Hem düğün hazırlıkları yapıyor,hem başkasıyla öpüşme girişimleri.Ayla'ya söyle bu iş olmaz diye de bari biraz değerin artsın gözümüzde.Çocuk geldin çocuk gidiyorsun.Seni bu hale getiren senaristler inşallah bir daha iş bulamazlar.:icon_whis

fundapehlivan
08-06-07, 22:59
Bu arada Necdetin ayrıldığını öğrendi ya Güzideden yasemin...
Ya anlamıyorum Necdette istersen boşanalım dedi...
Neden boşanmak istemiyor neden neden???

Tek başına alacağı sorumluluk mu korkutuyor, aileye yapılacak açıklamalardan mı çekiniyor, Rüyaya ne diyeceğini mi düşünüyor, Rüyanın gerçek babasının ortaya çıkacağından mı korkuyor, yoksa Ahmetle olup mutlu olmaktan mı korkuyor?

Ayyyy korkabileceği ne çok şeyi varmış bu kızın:img-hyste :img-hyste

meltem-cmbl
08-06-07, 22:59
yasemin:ay ahmet sdenı hınzır yapma :
ahmet:yasmin bişey yapmıxcam sadece öpücem ya
yasmein:ben evliyim münasip düşermi
ahmet:düşer düşer :img-hyste :img-hyste

emosss
08-06-07, 23:00
Harun'a da acıdım yazık karşılıksız aşkların kaderi bu gibisindne bir söz söyledi ya üzüldüm.
Kesin birşeyler olacak ve Işık'la Harun evlenecek gibime geliyor.
Yaşar ölüp etmesin ayy o zaman kahrolurum işte.
Bence Harun'la Işık'ı göstermelerinde kesin bir sebep var ilerde göreceğiz sanırım.
Ben bu bölüm herkese acıdım ya iyiliğim üstümde sanırım.:)

ya ışıkta harunla evlenirse bunlar artık iyice bizim üçlüye benzerler yaa..
ama harun konusuna katılıyorum..bişeylrolucak ilerde ama bizimkiler ayrılmaz inşallah....

bessy
melal ablacım tam teşhisi koydun yalan rüzgarı :)
herkes birbirinin arkasından dolaplar çeviriyor
özelliklede o gıcık yaso ama ne yapalım aylalyla öpüşmesindense yasocukla öpüşmesi daha iyidir(ayrı 2 side beter ya nese)

muko88
Ahmet de çok yanar döner çıktı.Hem düğün hazırlıkları yapıyor,hem başkasıyla öpüşme girişimleri.Ayla'ya söyle bu iş olmaz diye de bari biraz değerin artsın gözümüzde.Çocuk geldin çocuk gidiyorsun.Seni bu hale getiren senaristler inşallah bir daha iş bulamazlar.:icon_whis

Haklısın...Ayla'ya desin bari...
Aman Aslı, o ne büyük beddua...Senaristler bu yüzden korkup senaryoyu değiştiriyormuş:img-hyste

Billush
Ahmet de az değil gerçekten ya :) 18.yaiş gününden girdi,çıplak ayak derken küpelere geldiler.Ne şans ki Yasemin o küpeleri takmış...Bu kadar uğraştan sonra öpmezse yazık olur :)

NiliWerda
ya benim bu dizide en sacma buldugum sey(gerci cok sacma buldugum sey varda bunlardan bitanesi) defne neden boyle yuruyuslere katiliyor kiz basina??onungibi giden bi kac kiz daha gordum ama bence kizlarin gitmesine ne gerek varki??
defnede bi turlu ailesi onu lozana yolluyor madem gitmek istemiyorsun lozana ozaman sende yuruyuslere katilmasaydin:icon_whis

şeboist
08-06-07, 23:01
yahu bir de bu saçmalıkla alay ediyorsunuz.ay vallahi midem kötü durumda şuan.:icon_whis cansel bize kastın mı var kuzum?:img-cool2 neden böyle saçma bir karakteri kabul ettin?hiç yakıştı mı sana?:icon_whis

Melal
08-06-07, 23:01

Aslı'cım katılıyorum sana.:img-clapp
Ahmet'i çok değersiz davranan birisi gibi göstermeye başladılar ya.
Millet Necdet'e bile aferin diyecek ama Ahmet çekil Yasemin'in yanından diyecekler.
Necdet Rüya'yı çok fazla sahiplendi cidden kendi kızı sanıyor.:)
Gerçekler ortaya çıksa Ahmet kızını almak istese hayır vermem diyecek hatta Aliye gibi olacak diye korkmuyor değilim.:img-hyste

fundapehlivan
08-06-07, 23:02
sonunu izliyemedım ne oldu son sahnede kacırdım actıgımda bıtmıştı

Ahmet küpeyi bahane ederek Yasemini öpme girişiminde bulunacaktı ki bitti...
Tam yerinde bitti yani...

Hatırla sevgilinin klişe bitirişi:img-hyste

vega58
08-06-07, 23:03

ahmet yanar döner yasemin necdet yanar döner...
ahmet eğer yasemini öpeceksen aklından çıkmıyorsa aylayı bırak..nedir bu ya..
yasemin eğer ahmeti seviyorsan necdetten ayrıl eğer necdeti seviyorsan ahmete yanaşma..ben hala kimi sevdiğini anlamadım da..
necdet sen de eğer yasemini seviyorsan güzidenin peşini bırak eğer güzideyi böyle aramaya devam edeceksen yasemine yol ver...ay bu nedir ya...sıkıldım..
bu arada yasemin necdet ayla üçlüsünden biri de bir zahmet ahmete kızı olduğunu söylesinler..
entrika entrika...dizi entrikayla dolu...

Billush

:img-hyste :img-hyste Alemsin Meltem :img-hyste
yasemin:olmaz ahmet ben evli hem de çocuklu bir kadınım
ahmet:öpmekten bir şey olmaz canım bi kere sadece :img-hyste

yasemin_lizz
Ahmet tam Yasemin'i öperken parkta çalıların arkasından Zuhal çıkarmış:img-hyste

Zuhal: Ee şey yarın akşam arkadaşlarla tiyatroya gidiyoruz siz de gelsenize:img-hyste

Ahmet-Yasemin: İmdaaaaaat:img-hyste :img-hyste

muko88

:img-hyste Süpersin...

Ya da şöyle...

Ahmet:Öpücem öpücem dedim sana...trip yapma yapma...trip yapma yapma!:img-hyste

badger
08-06-07, 23:04
Yaşar bu bölümde çok sempatik geldi bana, onun karakterini bozmalzlar umarım...Işıkla konuşmak için kapının önüne geldiğindeki o babasıyla konuşmuş olmanın çocuksu sevinci, Işıka duyduğu sevgi o kadar doğal geldi ki...Umarım Işık da ablası kadar şaşkın çıkmaz, bu işi yüzüne gözüne bulaştırmaz...
Haruna da aferin 2.bir necdet olmadı başımıza, son derece olgun ve tutarlı, saygılı bir karardı ve bunu Işıka izah etmesi de hoştu..

Defne gitmemek için ne plan kuruyor, göndermesinler diye Denizi kaybetmemek için gidip gizlice Denizle evlenmez herhalde? (ama yok yok, onlar çok çocuksu, yapmazlar galiba)

avrilcansu
Efendim, bir hafta girmedim, neler oldu bilmiyorum
Şimdiii
Ben pek beğenmedim bu bölümü, o yüzden çok kalıp, güzle uykumu , bu kötü bölüm için bölemeyeceğim:)

Çocuk felci olayına başta çok üzülmüştüm. Yasemin yine ve yine ağlayamadı, yüzünü buruşturdu, ama bir damla gözyaşı akmadı
Oysaki Necdet konuşurken gözünden bir damla yaş düştü bile zaten.

Ahmet'in hediyesi beni çok etkiledi, o an Yasemin'e dğeil, Ahmet ve Rüya'ya ağladım.
Vedat Demircioğlu'nun cenaze törenide çok etkileyiciydi.
Eski görüntülerden Deniz Gezmiş vardı.
Bir baktım ki, Deniz Gezmiş'i görünce, gözlerimden yaşlar dökülmüş. Sonra birde Dizide aynı haraketleri yapınca...
Bende diyorum, Deniz Gezmiş'i oynayan oyuncu neden bu kadar tutuk, demek aynı haraketleri yapabilmek içinmiş... Tebrik ediyorum, aynı haraketler, aynı tepki biçimleri...
Bu bölüm Siyasi bölümden çok güzeldi...

Necip Fazıl Karakürek güzel anlatılmış, ama çok sert geldi...
Şiirlerin okunması güzeldi...
Acaba o Recep Tayyip, bu Başbakan olmasın?

Kalmayacaktım ama, sırf Vedat Demircioğlu ve Deniz Gezmiş tartışırsanız kalabilirim:)

Melal
melal ablacım tam teşhisi koydun yalan rüzgarı :)
herkes birbirinin arkasından dolaplar çeviriyor
özelliklede o gıcık yaso ama ne yapalım aylalyla öpüşmesindense yasocukla öpüşmesi daha iyidir(ayrı 2 side beter ya nese)

Kötünün iyisi diyorsun yani.:)
Ya Harun'a da bir kız bulsunlar yazık bari Işık'ı unutsun.
Yarın reytingler nasıl gelecek çok merak ediyorum.
Kaç gündür RTE dizide canlandırılacak diye haberler çıktı.
Kesin izleyenler senaristlere küfür basmışlardır.
Bu kadarcık mıydı diye.:img-hyste
Bana öyle geliyor ki Necip Fazıl'ın şiir sohbetleri sahnesi ilerleyen bölümlerde yine olacak.
Bence olsunda şiir dinlemek çok güzel Saygın çok güzel şiir okumuş aferin ona.:good:

zeyneps
Necdet Yasemin'i Sevda Tepesinde yakalarmış :sad53: "Yasemin neden neden bizi bırakıp gitmek istiyorsun kızına acı " Yasemin'de der "bilmiyorsun Necdet bilmiyorsun bilsen" "nolduki " :icon_whis :icon_whis " ben hamileyim" :icon_sorr "Hönk????:img-swoon :blink: :blink: kimdenmişki :img-hyste yetti be yetti artık atla bak bu sefer sen atlamazsan ben atlıycağııııım yetti artık canıma ben kiralık baba mıyım yawww:hıh" :img-hyste

fundapehlivan
08-06-07, 23:05
Ahmet tam Yasemin'i öperken parkta çalıların arkasından Zuhal çıkarmış:img-hyste

Zuhal: Ee şey yarın akşam arkadaşlarla tiyatroya gidiyoruz siz de gelsenize:img-hyste

İşte bu mükemmel ötesiydi ya kutluyorum seni:happy0064

Ya haftaya biri geri çekilirse sinirden tırnaklarımı yiyeceğim:img-hyste
Geri çekilen çekilene, yapamayacaksanız niye başlıyorsunuz di mi ama:img-in_lo

muko88
08-06-07, 23:06

:img-hyste Çok yaratıcı gördüm sizi bu akşam:img-hyste
Valla o zaman tam komedi olur:img-hyste Çalıların arasından ha, süper fikir:img-hyste

Zeyneps sen de harikasın ya:img-hyste

askasurguncu
08-06-07, 23:06

:img-hyste :img-hyste ben artik o zuhaldan hersey beklerim
tam ahmet ve yasemin sahneleri biraz heycanli oluyor kadin kapiyi calmadan icri daliyor bir elime gecirsem o zuhali :icon_whis

Melal
08-06-07, 23:07
ahmet yanar döner yasemin necdet yanar döner...
ahmet eğer yasemini öpeceksen aklından çıkmıyorsa aylayı bırak..nedir bu ya..
yasemin eğer ahmeti seviyorsan necdetten ayrıl eğer necdeti seviyorsan ahmete yanaşma..ben hala kimi sevdiğini anlamadım da..
necdet sen de eğer yasemini seviyorsan güzidenin peşini bırak eğer güzideyi böyle aramaya devam edeceksen yasemine yol ver...ay bu nedir ya...sıkıldım..
bu arada yasemin necdet ayla üçlüsünden biri de bir zahmet ahmete kızı olduğunu söylesinler..
entrika entrika...dizi entrikayla dolu...

Valla ben zaten ara ara bu dizinin senaristinin Nuran Devres olduğundan şüpheleniyorum.
Dizi yakında Melekler Adası'na dönecek.:)
Yani izlemedim ama çok entrikalı bir diziymiş seyredenler öyle diyordu.:)

Zeynep kiralık baba ha süperr.:img-hyste
Valla bencede Yasemin atsın kendini o ölü biz selamet.:img-hyste

şeboist
vuslatım aşağıda görüyorum seni.gel kuzum sen laçine.orda seninle dertleşmeye devam edelim.burada biraz daha kalırsam mide bulantısından gideceğim.:icon_whis
bölümde yorum yapılacak doğru düzgün bir şey de yok ki yapalım.:icon_whis

Billush
Cansucuğum forumdan uzak kaldığın ne kadar belli :) Dizideki Recep Tayyip başbakanımızın gençliği.İmam Hatip yılları yani :)

yasemin_lizz
08-06-07, 23:08
Aynen yazarken bana da gülme krizi geldi:img-hyste Ya bu Zuhal'a sinir olmuyorum çok komik kadın bence:img-hyste süpriz yumurtam benim:img-hyste

vega58
08-06-07, 23:08
:img-hyste Süpersin...

Ya da şöyle...

Ahmet:Öpücem öpücem dedim sana...trip yapma yapma...trip yapma yapma!:img-hyste

hay allahım sizin bana kastınız mı var yahu..ay ölecem şimdi..
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
muko iyiki geldin foruma bugün...yoksa bu dizi çekilmez be..

fundapehlivan
08-06-07, 23:09
Yalnız ahmet ve yasemin yine birlikte olmaya karar verirmiş ama bu sefer ahmet aylaya ayrılalım diyemezmiş...:img-hyste
Hem ayla iyi kız üzmek istemez:icon_whis
Hem ailesi kooparatife bile girdi, peşinat bile ödendi:icon_whis
Nasıl ayrılsın artık Ahmet:icon_whis :img-hyste

Biz de saçımızı başımızı yolarmışız:img-hyste

Sinem göbek atarmış:img-hyste

Melal
08-06-07, 23:10
Birkaç ekşisözlük yorumu.:)

8 haziran'da yayinlanacak bolumde recep tayyip erdogan'in ogrencilik donemini gosterecek olan dizi. e yuh yani o kadari da.

haa bir de su var. yasemin'in kizi 1961 dogumlu ve 5 yasinda. yani 1966'dalar, rte de 12 yasinda olmali. ancak onu oynayan saygın soysal 25 yasinda. rezalet, dizinin icine ettiler.

(galiba 1968'delermis. gene de 14 yasinda birini bulamamislar mi?

haziran bölümünün fragmanıyla yürek parçalamış dizidir. çocuk felci olmuş olan rüya yatakta, bilinçsiz bir halde yatmakta iken kapı aralığından necdet ve yasemin onu çaresiz bir halde izlemektedirler. yasemin şöyle der:
"bu hastalıktan ölen çocuklar bile varmış. ya ölürse? ölmesin, sakat kalsın. razıyım."

duygusal annemle ablamın sayesinde ara ara göz attığım dizi.
bir tane ahmet var burda herkes yakışıklı,karizmatik diyo.allah var abim yakışıklı bişey diyemem ama o bakışlar bitiriyo beni.karizmatik olunmuyo maaalesef o bakışlarla aaamedim.ayrıyeten yönetmenine de arada sırada kıyafet rengini değiştirsin lakin devamlı o kıyafet ve sağa sola kaymış kravatla urfa cesur turizm'in muavinlerine benziyosun,hele ki sigarayla tam bir kombine oluyosun aaaaaaameeeeeeet.

teorik olarak rüya' nın aslında çocuk felci değil de biyolojik babasından almak zorunda kalacağı kan,ilik,doku gibi bişeylere ihtiyacı olduğu bir hastalığa yakalanması gereken dizi.yoksa nasıl öğrenecek ahmet kızını ?

diksiyon fakiri recep tayyip erdoğan'ın 15 yaşındayken çok iyi şiir okuduğunu öğretti bize. mümtaz'er türköne'nin önerisiyle rte karakteri diziye eklenmiş. mümtaz'er bey karısının 9.sıradan adaylığından memnun demek ki.

1968 yılında üniversiteli olmuş olabilme dileğini ayyuka çıkaran dizi.
doksanların ikinci yarısında özal gençliğinden bile beter bir ortamda hukuk okumuş biri olarak içim gidiyor izlerken.
özal gençliğinden bile beter diyorum çünkü o dönem hiç değilse gerçek bir apolitize olma durumu vardı tüm semptomlarıyla.
bizdeyse kantindeki çay bardaklarının cam olması için ne bileyim sınavlarda kurşun kalem kullanılması için eylem yaparak solculuk oynayan bir grup abuk insan vardı sadece. gerçek yine kayıptı ve o insanlar maalesef bir şeyler yaptıklarını sanıyorlardı.
oyun içinde oyun...
gençlik hezeyanlarının provake edilmesiyle gizli apolitizasyon...
gerçek 1968di ve orada olmak vardı maalesef...

recep tayyip detayi ne alaka hala cozebilmis degilim..bari tanitimda gostermeselerdi o zaman en azindan aaa der, kosar sozluge yazardik.-yine de yaziyorum ya neyse..-ruya'da da hastaliktan sonra bir asillik, ben burda napiyorum tavri var, kimsenin yuzune bakmadan repliklerini soyledi sonra dogru yataga..
yasemin'le ahmet saatlerce eskileri konussalar keske, onun verdigi tadi bir tek isik ve yasar, arada harun verebiliyor..son olarak, yasemin'in asla ahmet'e gercegi soylemeyecegi anlasildi bence..adam olmek uzereyken soylemedi-baygin halde soyledi onu da kotu ve bahtsiz kizimiz ayla duydu bi tek..simdi, kizi hastayken de soylemedi.artik soylemesi icin ahmet'in oglunun ruya'ya asik olmasini beklicez galiba..

zeyneps
Aynen yazarken bana da gülme krizi geldi:img-hyste Ya bu Zuhal'a sinir olmuyorum çok komik kadın bence:img-hyste süpriz yumurtam benim:img-hyste

Ben demiştim bir gün zuhal basacak Ahmet'le Yao'yu ama bi basamadı gitti :icon_whis :icon_whis ;Birisi bassa keşke bunları dizinin gidişatı açısından iyi olurdu zaten dizinin gidişatı da bundan kötü olmazdı :img-hyste :img-hyste

Angela_
bu bölüm çok güzeldi...rüya bi anda hastalanıp bi anda iyileşti.biraz hızlı oldu ama olsun.Ahmetin hediyesi çok güzeldi ama Yasemini ağlatmaya çalışmasınlar ben ağlancak sahnelere gülüyorum ya:img-blush Vedatın cenazesinin verilmemesi üzerine yaptıkları eylemde gösterdikleri kısa bi yerde sanırım gerçek görüntülerdendi.orda gözlerim doldu.
Harunun gitmesine nasıl izin verdiler hala anlamış değilim...bu nasıl bi arkadaşlık hadi Işıkı anladım da Denizle Defne neden engellemedi....Işıkla ayrıldıkları sahne müthişti...Yaşarı hala kabullenemedim ben tamam ii hoşta Harunla daha çok yakışıyolar...
Ahmet küpe bahanesiyle Yasemini tenhada kıstırdı.:img-hyste bence bunun devamı gelir.çünkü zaten artık Necdet başkasıyla birlikte .e yeter artık kız bütün hayatını necdet üzerine kurdu.necdette başkasını sevmeye başladığına göre....Ahmette yaseminde son bölümde çok tatlıydı....:happy0064

Billush
Necdet Yasemin'i Sevda Tepesinde yakalarmış :sad53: "Yasemin neden neden bizi bırakıp gitmek istiyorsun kızına acı " Yasemin'de der "bilmiyorsun Necdet bilmiyorsun bilsen" "nolduki " :icon_whis :icon_whis " ben hamileyim" :icon_sorr "Hönk????:img-swoon :blink: :blink: kimdenmişki :img-hyste yetti be yetti artık atla bak bu sefer sen atlamazsan ben atlıycağııııım yetti artık canıma ben kiralık baba mıyım yawww:hıh" :img-hyste

Necdet ben senin Ahmetten olma çocuklarına babalık etmek zorunda mıyım be yeter at kendini de ben de kurtulayım Ahmet de diyormuş :img-hyste
Ay Allah'ım Zuhal'li senaryoya koptum yalnız.İmdaaatttt:img-hyste

badger
08-06-07, 23:11
.:)

Bir de Yaşar odaya girdiğinde Rıza büyük adam, önemli şahsiyet olarak önemli işler yapıyor ya Gazete okuyordu...

En sevmediğim şeydir işyerinde gazete okuyanlar..

muko88
08-06-07, 23:11
hay allahım sizin bana kastınız mı var yahu..ay ölecem şimdi..
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
muko iyiki geldin foruma bugün...yoksa bu dizi çekilmez be..

Bacım niye çekilmez yahu:img-hyste Baksana her bölümün sonunda bir öpüşme sahnesi...
İlk önce 3. bölümde Bristol Otel de vardı böyle bi sahne, Yasemin odaya dalmıştı, öpüşmeden bitmişti:img-hyste

Ondan sonra Yasemin ve Necdet'in tam öpüşecekken biten sahneleri:img-hyste
Daha sonra Güzide&Necdet sahnesi...
Daha sonra işte son olarak Yasemin&Ahmet, tekrar öpüşme sahneleriyl sizlerle:img-hyste

Sırada Rıza&Nezahat, Işık&Yaşar(yaşardan pek ümidim yok ama), Deniz&Defne ve Sevim&Mehmet çifti var:img-hyste Onların da öpüşme sahneleriyle biten bölümleri bekliyoruz:img-hyste

Melal
08-06-07, 23:12
Yalnız ahmet ve yasemin yine birlikte olmaya karar verirmiş ama bu sefer ahmet aylaya ayrılalım diyemezmiş...:img-hyste

Hehee olur mu olur valla.:)
Valla bu gidişle senaristleri rehin alacağım.
Ve istediğim senaryoyu yazmadan,çekilmeden serbest bırakmayacağım.:img-hyste

fundapehlivan
08-06-07, 23:13
simdi, kizi hastayken de soylemedi.artik soylemesi icin ahmet'in oglunun ruya'ya asik olmasini beklicez galiba..

Süperdi bu ya...:good:

dizice
08-06-07, 23:13
Gercek hayat olsa, ertesi gun, akademide herkes Yasemin ve Ahmet'i konusur. O danstan sonra, dedikodu alir yurur. Necdet bir mektup alir, "Kariniz sizi aldatiyor. Bir dost. Gerci siz de onu aldatiyorsunuz. Neyse, ben karismayayim."

Yasemin cekmesin kendini, ya da en azinda bir kucuk buseden sonra ceksin. Ahmet o gazla, bir 7 sene daha gider. Necdet dayanamayip, Guzide'yi bulacak, tekrar beraber olacaklar, belli.

Billush
08-06-07, 23:14

Ay cidden düşünsenize Ahmet Yasemin'e koperatifin peşinatını verdik Yasemin artık ayrılamam diyormuş :img-hyste

yas:Koperatiften ayrıl demiyorum zaten bebişim ayladan ayrılsan yeter :img-hyste

NiliWerda
08-06-07, 23:14
yasarla isikin kapi onunde konusmasi cok sekerdi ya...
yasarin bu kadar cok guldugunu ilk defa gordum:D:D
o sahnede aklima yaseminle ahmetin bulusmasi geldi...
onlarda oyle bulusurduya..
yasar bi tek islik calmadigi kaldi:img-hyste

ya harunla ayrilma sahneside cok gzueldi...
harun elini uzaetti ama isikin ona sarilmasi cok iyidiya:img-yes:
harunun gitmesi iyi olacak onu orda biraz olsun unutacak..
onu arkadasi gibi gormeye basliycak...
eh oylesi uygun zaten:)) :icon_whis

Melal
08-06-07, 23:15
Bunlar taze itusozlük yorumları.:)

rte' yi de dahil ederek hiçbir şeyi atlamadıklarını anlatan dizi

dizi ilk başladığında 50 leri anlatıyordu. 10 yıl geçti desek 60 lardalar.

bir dahaki sezon 80 darbesini konu edeceklerini öğrendiğimde şaşırmıştım zaten. 30 yıl geçiyor ama bir tek oyuncuların saçı değişiyor.

şimdi de rte'yi katmışlar. doğumunu falan anlatacaklar herhalde.

ama severek izliyoruz o ayrı.

bu haftaki bölümünde rte yi geçelim de necip fazıl kisakürek görülecektir

diziyle ilgili yazılanları okudukça bile tüylerimi diken diken eden, izlerken gözyaşlarımı tutamadığım dizi. muhteşem diyorum az geliyor. içine mi giriyorum izlerken, içinde mi olmak istiyorum da bu kadar hisleniyorum bilmiyorum

recep tayyip erdoğan'ın gençliğini necip fazıl kısakürek'i şiir okuyup etkilerken gösteren dizidir gün itibariyle. ilginç olan, bir lise öğrencisinin nasıl en bademinden bir bıyığa sahip olabildiğidir.

aralara koydukları gerçek siyah beyaz eylem görüntülerini nerden/nasıl tedarik ettiklerini çok merak ettiğim dizi. o görüntülerin yerini bana söyleyenin 40 yıl kölesi olurum.

bunun sonu dallas! ama sevdik bir kere :img-hyste :img-hyste

beren saat'in hüzünlü zamanlardaki yapmacık oyunculuğu olmasa hüngür hüngür ağlatacak dizidir... kendisi belkide çok yetenekli bir oyuncu olabilir ancak hatırla sevgili gibi duygusallığın ön planda olduğu bir dizide bulunması dizi için küçük de olsa bir hata olarak görülmektedir... :good:

kanser eden dizi. ayrıca bu bölümde dizideki bayan oyuncuların hepsinin hippi olduğuna tanık olduğumuz dizi.

beren saat adlı oyuncunun bir daha ağlatılmaması gereken dizi. hayır kız yapamıyor işte ne diye bu ısrar? :img-wink:

artık sıktı dedirten dizi.bi kere zaman uyumsuzluğu var.rte 68 de liseye gidiosa şimdi kaç yaşında olmalı ki?

kadrosuna, 1968 yılında daha 14 yaşındayken liseye badem bıyıklı bir halde giden recep tayyip adlı bir karakterin katıldığı dizi...

zeyneps
Bacım niye çekilmez yahu:img-hyste Baksana her bölümün sonunda bir öpüşme sahnesi...
İlk önce 3. bölümde Bristol Otel de vardı böyle bi sahne, Yasemin odaya dalmıştı, öpüşmeden bitmişti:img-hyste

Ondan sonra Yasemin ve Necdet'in tam öpüşecekken biten sahneleri:img-hyste
Daha sonra Güzide&Necdet sahnesi...
Daha sonra işte son olarak Yasemin&Ahmet, tekrar öpüşme sahneleriyl sizlerle:img-hyste

Sırada Rıza&Nezahat, Işık&Yaşar(yaşardan pek ümidim yok ama), Deniz&Defne ve Sevim&Mehmet çifti var:img-hyste Onların da öpüşme sahneleriyle biten bölümleri bekliyoruz:img-hyste

Ama litfen bu sahnelerde "Ağla Yaralı Kalbim" çalsın yoksa bir yanım eksik kalmış gibi hissediyorum :icon_sorr :img-in_lo :img-hyste

Işık &Yaşar a bayılıyorum zaten ama Yaşar bir an önce kendine bir melodi bulsun böyle kuru kuru gitmiyor :icon_sorr Harun'a da üzüldüm gerçi ben bu Harun'u bir türlü sevemedim ya :sad53: yine de üzüldüm tek taraflı bir aşkı yaşamak çok zor kendini sürgüne gönderdi Ahmet abisi gibiymiş kaderi :sad53:

avrilcansu
Cansucuğum forumdan uzak kaldığın ne kadar belli :) Dizideki Recep Tayyip başbakanımızın gençliği.İmam Hatip yılları yani :)
Biliyordum:)
Sende küçümse beni istersen:)

Bende hissettim aslında, ama Tayyip Erdoğan o kadar sarışınmıymış ya:)
Neyse bu konuda yorum yapmayacağım, çünkü siyasete gireceğiz, ve konu uzayacak, döniüp dolaşıp aynı konuya geleceğiz.
Dizimizde her türlü siyaset anlatılıyor, şimdi Recep Tayyip Erdoğan anlatılacak.
Hiç bir yorumum yok, anlayan anlar, yorum yaparsam, konu sapabilir:icon_whis

muko88
08-06-07, 23:16
Ay cidden düşünsenize Ahmet Yasemin'e koperatifin peşinatını verdik Yasemin artık ayrılamam diyormuş :img-hyste

yas:Koperatiften ayrıl demiyorum zaten bebişim ayladan ayrılsan yeter :img-hyste

Valla alemsiniz kızlar...Gül gül öldüm, annem de deli misin neye gülüyorsun gece gece diye sesleniyor bana:img-hyste

Aman yok ya, bu senaristler Ayla&Ahmet çiftini nikah masasına oturtmaya kararlı.Ama daha 7 ay var Allah'tan:img-hyste

Bu arada Ahmet daha askere gitmedi, bir sakatlık falan mı var acaba:img-blush

fundapehlivan
Hehee olur mu olur valla.:)
Valla bu gidişle senaristleri rehin alacağım.
Ve istediğim senaryoyu yazmadan,çekilmeden serbest bırakmayacağım.:img-hyste

Valla arkandayım!!

Ya da en iyisi senaryoyu ben yazayım sonra da onların ki ile yer değiştirelim!!

Amman sonuç nasıl olur bilemiyorum:img-in_lo :img-blush :img-hyste

Billush
simdi, kizi hastayken de soylemedi.artik soylemesi icin ahmet'in oglunun ruya'ya asik olmasini beklicez galiba..

Süperdi bu ya...:good:

Maalesef Ahmet'in hiçbir zaman bir oğlu olamayacak.En azından Ayla'dan...Çünkü genel özette yazılanı hatırlarsanız ki hatırlayacağına eminim.Ayla'nn hastalığı yüzünden tüm denemelerine rağmen çocuk sahibi olamıyorlardı.Ben de sevinçten göbek atıyordum burada:happy0064 :img-hyste

Melal
08-06-07, 23:18
Valla iyi hoşta 15-16 yaşlarındaki RTE'nin o zamanlar nasıl badem bıyığı oluyor hala anlamış değilim.:)
Neyse zaten bu diziyi anlamaya çalışmamak lazım sadece seyretmek gerek.:)

Kızlar ne hainsiniz ya Ahmet'in Ayla'dan çocuğu olmayacak diye seviniyorsunuz.
Yazık Ahmet'in de hakkı değil mi baba olmak.
Oğlancağızın bir kızı var ama haberi yok.
Yasemin'e bir çocuğun büyümesini seyretmek güzel olsa gerek gibisinden sözler söylediğince üzüldüm.
Yasemin haini yüzünden Rüya'nın büyümesini,herşeyini karçırdı.:icon_sorr

NiliWerda
Bunlar taze itusozlük yorumları.:)

bunun sonu dallas! ama sevdik bir kere :img-hyste :img-hyste

:img-hyste aynennnn :img-hyste

cansucum sirayla gidiyor iste siyasetciler..
dizimiz hic bi siyasetcimizi ayirmiyor ne guzel:img-yes:

avrilcansu
Melal abla; İtü sözlük yorumlarına koptum.
Evet, akıtlıyorum, nasıl bir lise öğrencisi, böyle badem bıyıklı olabiliyor
Recap Tayyip'in kişiliğini biliyoruz da , gorilde değil sonuçta yani:) :img-hyste

badger
08-06-07, 23:19

çok güzel bir senaryo...Koptum, ateş var ama beyin fıldır fıldır...

necdet de yasemin de layığını bulur ama 2. de doğsun lütfen, Rüyayla beraber ikisi de Ahmetlerin kapısına açıklayıcı notla Necdet tarafından bırakılsın sonra bizzat Yasemini ve kendini kayalardan atsınlar..Ahmet de kızlarıyla beraber mutlu yaşasın...Ayla da zaten doğuramaycak, gerek de kalmaz ona, o da kapı dışarııı...Sonra Ahmet kızlarına "...Anneniz bir melekti diye..." başlayan nağmelerle her haftasonu mezarını ziyarete giderler.

aslı30
Şu misafir olarak görüntüleyenlerin arasında senaristler varsa onların bir kaşık suda boğabilirim.Doğru düzgün senaryo yazın Ahmet'i şamar oğlanına çevirdiniz.İki yumruk sallama sahnesiyle de yürümez bu iş.İlişkiler de maşallah çok eşlilik moda.Tabi başka türlüsü elinizden gelmiyor.

volkia
Maalesef Ahmet'in hiçbir zaman bir oğlu olamayacak.En azından Ayla'dan...Çünkü genel özette yazılanı hatırlarsanız ki hatırlayacağına eminim.Ayla'nn hastalığı yüzünden tüm denemelerine rağmen çocuk sahibi olamıyorlardı.Ben de sevinçten göbek atıyordum burada:happy0064 :img-hyste

Ya ben bu genel özeti okumadım. bu genel özetin bulunduğu metni buraya tekrar yazarmısnız?

resimseçici
bencede insan sevmediği birinin elini bile tutamaz ama aşık olunca park mark dinlemez dayanamazlar öpüşürler işte. Ay artık bunlar kavuşsunlar bu dizi onlar yanyana gelince güzel oluyor. Necdet güzideyi bulacak merak etmeyin resimleri var. Aylaya bir damat adayı bulalımda, bizimkileri rahat bıraksınlar artık.
Bu bölüm bayağı güzeldi. hele sonuna bayıldım.

Billush
Biliyordum:)
Sende küçümse beni istersen:)

Bende hissettim aslında, ama Tayyip Erdoğan o kadar sarışınmıymış ya:)
Neyse bu konuda yorum yapmayacağım, çünkü siyasete gireceğiz, ve konu uzayacak, döniüp dolaşıp aynı konuya geleceğiz.
Dizimizde her türlü siyaset anlatılıyor, şimdi Recep Tayyip Erdoğan anlatılacak.
Hiç bir yorumum yok, anlayan anlar, yorum yaparsam, konu sapabilir:icon_whis

İsimden yeterince belli oluyor zaten.Recep Tayyip gibi bir ismi bu dönemde sadece kendisi anlatılırken kullanırlar çünkü.Ben de yorumsuz geçiyorum çünkü başlıkta gene siyasete girip uyarı almak istemiyorum.Diğerinde ben yoktum ama bunda da olmasam iyi olur :img-hyste
Neyse herkese iyi geceler,iyi sohbetler :img-wink: bye

fundapehlivan

Evet bunu duyunca ben de sevinmiştim...
Aylayla aralarında çocuk gibi önemli bir bağlantı olmayacağı için...

Ama böyle giderse yaseminle de böyle bir bağlantı olamayacak çünkü yaseminin söylemeye niyeti yok:icon_sorr

vega58
cansucum canım bence rte olayı sadece bu bölümlükdü ya da gelecek bölüme de sarkabilir..devam etmezler onu anlatmaya...reyting reyting diyorum sadece..sanki dizi az reyting alıyor..
bari ahmetle rtenin karşılıklı bir sahnesi olsun da tam olsun..daha neler evet..
melal şu dallas olayına koptum..ceyar kim peki...necdet mi...yok yok yasemin herkese bi haller oldu onun sayesinde..

muko88
08-06-07, 23:20
Valla iyi hoşta 15-16 yaşlarındaki RTE'nin o zamanlar nasıl badem bıyığı oluyor hala anlamış değilim.:)

Yasemin'e bir çocuğun büyümesini seyretmek güzel olsa gerek gibisinden sözler söylediğince üzüldüm.

Ben de çok üzülüyorum beyefendinin haline ama biraz akıllı davransaydı keşke.Yasemin ile beraber oldukları zamanı falan hesap etseydi:icon_whis Niye alelacele evlendin, bir de hamilesin; hesap ver bana diyip Yasemin'in peşini bırakmasaydı...Kıbrısçıklara gitti de ne oldu...Necdet kızının babası oldu işte:icon_whis

zeyneps
08-06-07, 23:20

Canım tüm denemelerine rağmen mi :img-cool2 :icon_whis Koptum yani :img-hyste :img-hyste Valla bilmiyorum Ahmet başım ağrıyor diyebilir ya da uyumuş numarası yapar paçayı yırtmak için her türlü numarayı deneyebilir :icon_sorr yoksa Ayla onu kötü emellerine :sad53: :sad53: Kzlar arkanızdayım teçhizatı toplayıp geliceğim seti basalım rehin alalım hepsini sonra derim "pasta kesiyordum da elimde kalmış " sizde dersiniz "yaz bakalım şu senaryoyu bir sakıncası mı vardı :img-cool2 ":icon_whis :img-hyste

avrilcansu
08-06-07, 23:21
:img-hyste aynennnn :img-hyste

cansucum sirayla gidiyor iste siyasetciler..
dizimiz hic bi siyasetcimizi ayirmiyor ne guzel:img-yes:
Bazı diğer önemli siyasetçiler unutuldu gibi ama, ne yapalım geçti bir kere :icon_whis
Ama şimdi gelecek bütün sezon, rtenin hayatını analtmakla geçmesin:(
Ben patlarım sıkıntıdan sanırım, Deniz Gezmiş'te olmayacağına göre, izlemem
Zaten baştan saçmalamaya başladıkalrına göre:DS 14 yaşında badme bıyık:img-hyste

spdr
08-06-07, 23:21
arkadaşlar aslında senaryolara devam etseniz ya da yeni senaryolar yazsanız süper olurdu:img-blush
replerdim sizi:):)
------
billush avatarındaki cansel mi:img-help:

fundapehlivan
08-06-07, 23:22
Ben de çok üzülüyorum beyefendinin haline ama biraz akıllı davransaydı keşke.Yasemin ile beraber oldukları zamanı falan hesap etseydi:icon_whis Niye alelacele evlendin, bir de hamilesin; hesap ver bana diyip Yasemin'in peşini bırakmasaydı...Kıbrısçıklara gitti de ne oldu...Necdet kızının babası oldu işte:icon_whis

Ona bakarsan kendisini arayıp aşkımızla ilgili bir haberim var demesini de hatırlamalıydı ama hatırlayamadı...

Bence ahmet zaten onun evlendiği gerçeğiyle şoka girdi ve beyni durdu arkadaşın:img-hyste
Olayları bağlamak yerine acısını alıp kıbrısçıklara gitmeyi daha uygun buldu:icon_whis

serkanmert

demek bol bol deneme yapacaklar yabi onlarınki pek yaseminle necdetin evliliği gibi olmayacak, bol denemeli olacak. ben pek hoşlanmadım bu durumdan.

Billush
Ya ben bu genel özeti okumadım. bu genel özetin bulunduğu metni buraya tekrar yazarmısnız?

GENEL ÖZET:

50’li yılların sonu İstanbul...Şevket ve Rıza çocukluk arkadaşıdır. Şevket okumuş savcı olmuş, Rıza ise Menderes’in teklifiyle Milletvekili olmuştur.
Demokrat Parti milletvekilliği iki arkadaşın arasına mesafe koyar. Çocuklarının evlilik kararları da ortaya çıkınca nezaketle ilişkilerini sürdürürler. Yasemin ve Ahmet yıllar sonra karşılaşırlar. Birbirlerine aşık olur ve nişanlanırlar. Yüzüklerini Adnan Menderes takar. İki genç arkadaşlarıyla bir haftasonu Ada’ya gider ve bu gezide birlikte olurlar. Türkiye 27 Mayıs sabahı bambaşka bir güne uyanır. Demokrat Parti iktidardan indirilmiştir. Şevket göreve çağrılır. Kader iki çocukluk arkadaşını mahkemede karışılaştırır. Menderes ve yanındakiler yargılanırlar. Menderes asılır. Rıza ise ağır ceza alır. Ahmet ve Yasemin birbirlerinden koparlar. Ayrılığa dayanamayan Ahmet, Yasemin’le konuşur. Aşklarını sürdürmeyi teklif eder.Yasemin Ahmet’e şiddetle karşı çıkar. Yasemin hamile olduğunu öğrenir. Necdet umutsuz aşkının yardımına koşar ona evlenme teklif eder. Ahmet, bunu öğrendiğinde perişan olur. O da Ayla ile yakınlaşır ve evlenir. Ayla’nin hastalığı neticesinde çocuk sahibi olamazlar. Ahmet yıllar sonra aslında bir çocuğu olduğunu öğrenecektir. Dönemin Türkiyesi’nin yakın tarihi ve Ahmet ve Yasemin’in bu hüzünlü aşk hikayesini anlatan “Hatırla Sevgili” atv’de başlıyor

zeyneps
08-06-07, 23:23
cansucum canım bence rte olayı sadece bu bölümlükdü ya da gelecek bölüme de sarkabilir..devam etmezler onu anlatmaya...reyting reyting diyorum sadece..sanki dizi az reyting alıyor..
bari ahmetle rtenin karşılıklı bir sahnesi olsun da tam olsun..daha neler evet..
melal şu dallas olayına koptum..ceyar kim peki...necdet mi...yok yok yasemin herkese bi haller oldu onun sayesinde..

Canım ben şöyle düşünmüştüm
Ahmet:Bobby
Ceyar:Necdet
Sue Allen:Yasemin
Güzide:Ceyar'ın metresi :good:

dizide de metresi vardı ya Ceyar'ın :img-hyste

meltem-cmbl
08-06-07, 23:24
tutumayın benı ben şimdi o sahnenın her karesşnden gif yaparım avatar yaparım
imz ayaparım of bider öpsün daah neler yaaprım:img-hyste

esmerseker
Bölüm sonunu öpüşmeyle bitirilmesi dizinin klasiği haline geldi, çeşitli kombinasyonlar mevcut, bu bölümde de ahmet-yasemin ikilisini gördük
ama öpüşeceklerse öpüşsünler adam gibi, her bölüm başinda vazgeçmesinler hevesimiz kursağimizda kalmasin :img-hyste

Neyse aslinda başka birşey yazacaktim fakat unuttum.
Aklima gelirse yazarim, ne önemli ya işte... neyse :D

avrilcansu
Böyle bir durumda snaırım, reyting düşmesi olur:img-hyste
Şaka bir yana, ben kanal değiştirir Entrikalar altındayı izlerim:)

Zaten bir dialog olursa, ancak tartışmak için olur ki, o zaman "Ahmet!Ahmet!" diye televizyonun başında tepinirim:img-hyste
Bilmem anlatabildim mi:icon_whis

serkanmert
08-06-07, 23:25

diyorum ya oldu olacak nejat işleri oynatsalardı 14 yaşındaki rte yerine ne komik olurdu. eh benzetiyorlar da.

Melal
Dizide bütün siyasetçileri anlatamazlar.
Ülke siyasetine damgasını vurmuş kişileri anlatacaklardır.
RTE bence sonra 10-15 yılda en çok gündem olan isimlerden.
Beğeniriz veya beğenmeyiz ama gerçek bu.
Ben Süleyman Demirel'in de dizide canlandırılmasını isterdim.
Nede olsa Babamız yanii.:img-hyste :img-hyste
Sanırım kısa bir süre sonra Bülent Ecevit'i de göreceğizdir yani görmemiz gerekir bence.

muko88
Şu misafir olarak görüntüleyenlerin arasında senaristler varsa onların bir kaşık suda boğabilirim.Doğru düzgün senaryo yazın Ahmet'i şamar oğlanına çevirdiniz.İki yumruk sallama sahnesiyle de yürümez bu iş.İlişkiler de maşallah çok eşlilik moda.Tabi başka türlüsü elinizden gelmiyor.

Aslı tek değilsin.Ben de yanındayım.
Eğer şu an forumda misafir olarak bulunanların arasında senaristlerden veya onlara yakın şahıslardan birileri bulunmaktaysa biraz dikkate alsınlar bizi!
Ahmet karakterini bu hale getirecektiniz de ne diye başrole koydunuz:hıh
Biraz daha düzgün yazın yahu!Adamın haline bak!Nişanlısını eve bırakıyor, ötekinin olduğu yere gidiyor...Orada onunla vakit geçiriyor, eline geçen her fırsatta öpmek istiyor.
Yasemin karakterini biraz düzgün yazmaya başlayın artık da, Ahmet de ona göre bir hal alsın...Valla eğer bu sezon finalinde Ahmet kızını öğrenmezse, izlemem bu diziyi!
Yetti be!
Saçmalaya saçmalaya bir hal oldunuz...Kaç haftalardır ilk kez bir bölümünü beğendim dizinin.O da Yasemin Ahmet'i üzmedi diye:icon_whis

vega58
08-06-07, 23:26
Canım ben şöyle düşünmüştüm
Ahmet:Bobby
Ceyar:Necdet
Sue Allen:Yasemin
Güzide:Ceyar'ın metresi :good:

dizide de metresi vardı ya Ceyar'ın :img-hyste

yasemin suelın mı...ama suelın bobyi seviyordu..
ama yaseminin kimi sevdiği belli değil..:img-hyste pinpon topu maşallah..
ceyar necdete daha iyi gitti ama..kara vicdanlı kızımızmış..ulan o senin mi kızın..ahmet yapsın sen üstüne yat oh ne güzel iş...

zeyneps
"Cesur ve Güzel"^yeniden yayına girecekmiş valla dizimiz yakında onu bile geçecek diyorum ben orda da kimin kimin neyi oldğu belli değildi burda da belli değil:icon_whis :icon_whis

dizice
Ona bakarsan kendisini arayıp aşkımızla ilgili bir haberim var demesini de hatırlamalıydı ama hatırlayamadı...

Bence ahmet zaten onun evlendiği gerçeğiyle şoka girdi ve beyni durdu arkadaşın:img-hyste
Olayları bağlamak yerine acısını alıp kıbrısçıklara gitmeyi daha uygun buldu:icon_whis

Yok canim. O Necdet'in "O benim karim artik. Etrafinda dolasip durma, uzak dur" demesiyle tam soka girdi, beyni durdu..

Yasemin'in babasi da "Kizim seni Ceyar'a vereyim mi?" dedi mi acaba? :D

avrilcansu
08-06-07, 23:27
Bu bölüm yine Deniz Gezmiş'in gerçek kişiliğini ve gerçek ama gerçek yüzünü (sırtını aslında:) ) gördük. Ve dizide ne kadar güzel anlatılmış aslında, özellikle haraketleri. Sadece oyunculuktan kaynaklanan bir kaç problem vardı ama ben bu bölüm Deniz Gezmiş'e bir daha bayıldım.
Özellikle Vedat Demircioğlu beni yeniden etkiledi.
Keşke polisin cenazesini vermek istemediğinide söyleselerdi ama, sanırım metrelerce sürüklemeleri bile yeterdi :icon_sorr
Yine geçmişimden bir daha utandım, geçmişimde, gençlere yapılanlardan...

Neyse, herkese iyi geceler, iyi yorumlar bye

NiliWerda
08-06-07, 23:28
Bazı diğer önemli siyasetçiler unutuldu gibi ama, ne yapalım geçti bir kere :icon_whis
Ama şimdi gelecek bütün sezon, rtenin hayatını analtmakla geçmesin:(
Ben patlarım sıkıntıdan sanırım, Deniz Gezmiş'te olmayacağına göre, izlemem
Zaten baştan saçmalamaya başladıkalrına göre:DS 14 yaşında badme bıyık:img-hyste

ya hakkat o badem biyik olayi ne ya oyle:img-hyste
ya bu dizinin castini kim duzenliyorsa bilmiyorum yani:icon_whis
ayni seyleri obur cocuklardada yasadik neyse caktirmayalim:img-hyste

Melal
08-06-07, 23:29
yasemin suelın mı...ama suelın bobyi seviyordu..
ama yaseminin kimi sevdiği belli değil..:img-hyste pinpon topu maşallah..
ceyar necdete daha iyi gitti ama..kara vicdanlı kızımızmış..ulan o senin mi kızın..ahmet yapsın sen üstüne yat oh ne güzel iş...

Necdet arakçı canım Yasemin'in Ahmet'ten ikinci bir çocuğu olsa kesin onuda sahiplenir.:)
Çok anaç bir adam Necdet elinde değil.:img-hyste

Zeynep'cim o zaman biz HS yerine Cesur ve G