Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-14
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[ 8]
9
10
11
hehe olur valla
ama yaşarım sölesin 2 çayı
onun kadar tatlı söleyen yok dizide:)
bence bu sefer yaşar 1 çay istesin..
hem tek çayı nasıl ister onu da görürüz:img-hyste
işaret parmağını uzatıp ister artık heralde:icon_whis
diğerini de ahmet istesin de ona da sahne çıksın..:icon_whis
gerçi bu ara görüyoruz bol bol ama olsun:):)
meltem-cmbl 15-06-07, 07:09 ya tabi 2 sini de istemesi garip:icon_whis gibi görünebilir..
ki öyle de..
ve fakat o da bir erkek-onunda bir egosu var..
o da ada çocuğuu
gururu okşansın istiyor:icon_whis
aman banane..
necdeti savunmak bana mı düştü:hıh
ben de güzideyle gitsin yasmini bıraksın istiyorum tabiki de:img-yes:
bence yaseminle ahmet öpüşmüştür artık sonunda:img-blush
çünkü eğer öyle olmasa yasemin kaçardıı..
ben evli bir kadınım ahmettt..
der 180 derece sırtını döner-türk filmi adımlarıyla kaçardı:img-yes:
necdete de yuh artık ama bundan sonra..
ahmet yasemini eve bırakıyo..
o da yaseminin babası gibi evde bekliyor
yine de ayrılayım da bitsin demiyor:img-banne
inş dediğin olur cnm
necdette aynen babsı gib i
yasemin giriyomuş eve
necdet:nerdeydin sen hala onla buluşuyosun sev evli bi kadınsın çabuk odana cezalsın bugün:img-hyste :img-hyste hıııı
meltem-cmbl 15-06-07, 07:13 bence bu sefer yaşar 1 çay istesin..
hem tek çayı nasıl ister onu da görürüz:img-hyste
işaret parmağını uzatıp ister artık heralde:icon_whis
diğerini de ahmet istesin de ona da sahne çıksın..:icon_whis
gerçi bu ara görüyoruz bol bol ama olsun:):)
:img-hyste :img-hyste 1 çay 2 çay 3 çay farketmez istesinde
ya doğru ahmetimde istesin
düşümdümde yaşarla ahmet aynı kaderi paylaşıyorlar ikiside
istenmeyen damat:icon_sorr
inş dediğin olur cnm
necdette aynen babsı gib i
yasemin giriyomuş eve
necdet:nerdeydin sen hala onla buluşuyosun sev evli bi kadınsın çabuk odana cezalsın bugün:img-hyste :img-hyste hıııı
yasemin ne der o zaman:ama necdet biz birbirimizi seviyoruz..neden birleşmemize izin vermiyorsun:):)
bu hafta bu bölümü izleyemicem o yüzden yarın geniş bi özetini verirseniz sevinirim...:happy0064
Merhaba arkadaşlar,
Madem 29. bölümde Samsun yürüyüşü var onunla ilgili birkaç bilgi:
Deniz’lerin DÖB’lü olarak katıldığı en önemli eylem 30 Ekim ile 10 Kasım 1968 günleri arasında,Samsun’dan Ankara’ya yapılan “Tam Bağımsız Türkiye İçin Mustafa Kemal Yürüyüşü”dür.
Yürüyüşe TMGT.DÖB,AÜTB,ODTÜ-ÖB TÖDMF,27 Mayıs Milli Devrim Derneği ve FKF katılmıştı.
Yürüyüşe katılanlar yayınladıkları bildiride amaçlarını şöyle açıklamıştı:
“1919’da başlayan Mustafa Kemal devrimi kendisinden sonra gelen yöneticiler tarafından amacından saptırılmış, cumhuriyetin bütün kurumları yozlaştırılmıştır. Bugün Türkiye’miz dünyada ilk anti-emperyalist ve anti-kapitalist devrimi gerçekleştiren Mustafa Kemal’e
rağmen yabancıların desteklediği karşı devrimcilerin etki alanına girmiştir. Biz Mustafa Kemal gençliği olarak, saptırılan devrimi rayına oturtmaya azimliyiz, kararlıyız.Bu gün başlayan yürüyüş’ün amacı budur”
Yürüyüşe İstanbul’dan katılacak olanlar,28 Ekim’i 29 Ekim’e Bağlayan gece saat 00.30’da Kadıköy’den otobüsle Ankara’ya hareket eder.Yürüyüşe katılanlar 30 Ekim Çarşamba günü Samsun’daydılar.
Saat 13.30’da toplu halde samsun Atatürk Anıtı önüne gidilerek bir dakikalık saygı duruşunda bulunan yürüyüşçüler, İstiklal marşını söyledikten sonra,en önde Türk Bayrağı ile yürüyüşe başladı.
Samsun’u 15-20 km geride bıraktıkları bir sırada emniyet mensupları, yürüyüş yapanların önünü kesti ve kanunsuz yürüyüş yaptıkları gerekçesiyle emniyet müdürlüğüne götürdü.o dönem Samsun valisi Ertuğrul Ünlüer’di.Yürüyüşçüler 31 Ekim günü adliyeye sevk edildi.Bozkurt Nuhoğlu, duruşmada özetle şunları söyledi:
“Sayın yargıcım, burada bizi,24 genci değil,Mustafa Kemal’i O’nun ilkelerini yargılıyorsunuz.”Yargıç bunun üzerine elinden kalemi bırakarak:
“Ne bugün ne de bugünden sonra hiçbir hakim,Mustafa Kemal’i ve O’nun ilkelerini Yargılayamaz.”dedi ve duruşmayı erteledi.
oh walla ben yokken iyi kaynatmışsınız arkadaslar. önceki sayfalarda necdetten bahsedilmiş. herkesin görüşleri farklı tabii. ama kesinlikle necdeti desteklemiyorum. yaseminle arası iyi hadi güzide güle güle yaseminle arası kötü güzide senin yanında rahatlıyorum. alalaa iyice piskopata bağladı artık. hiç haz etmiyorum o necdetten walla. aslında yasemin sırf onun yüzünde ahmete gidemiyo rüya falan bahane yani. sonuçta rüya ahmetin kızı eğer gerçek babasının o olduğunu bilse çok sever yani. şu anda da gördüğümüz kadarıyla rüya ahmeti çok seviyo. eğer arada necdet olmasa belkide şu an evlenmiş olurlardı . off necdeeet oooffffffff:(:(:(
iReMJeLiBoN 15-06-07, 10:46 ya, bu bizim Harun bence Harun Karadeniz.. Yoksa yürüyüsün en basında durmazdı..
Ama neyseki, Harun Karadeniz asılmayacak eceliyle ölecek:)
arkadaşlar bu hafta izleyemeyecğim maalesf bölümü her dakikasını anlatacak bir akadaş istiyorum:D ama fragmandan gördüğüm kadarıyla
defne evden kaçıyor>benide lozana gönderseler bende kaçarım hem ben burda defnenin anne ve babasında suç buluyorum çünkü defnenin en yakın arkadaşları bu tür siyasi olaylara karışıyorlar.defnenin bde onlara katılması gayet doğal ne yani dfne arkadaşlarına siz gidin eylem yapın ben şurda oturup çayım içerim mi demesi gerekyiyordu.
necdet ahmet ve yasemini camdan konuşurlarken görüyo< bu durumda necdetin hiç olumsuz bir tepki vermemesi lazım.çünkü nasıl olsa artık boşanacaklar ve yasemininde büyük aşkı olan ahmetle tekrar görüşmesi kaçınılmaz.
ahmet ve ayla tartışıyorlar> galiba eve mermer (mozaik de olabilir) yaptırmaya glince ahmet aylaya hala yasemini sevdiğini ve aylayla yapamayacağını söylüyor.aylada jkoşarark ordan uzaklaşıyor ve türk filimlerinde olduğu gibi ayla kör oluyo(yok cnm tomris hanım öyle biey yapmaz nilgün hanımda :D)
deniz gezmiş-deniz-harun yine eylemde>her hafta gördüğümüz ve en azından benim izlemekten büyük keyif aldığım sahnelerden birisi umarım bu bölümdee deniz gezmişi daha fazla izlme imkanı buluruz.
sevim ve mehmet>uzun zamandır beklediğim sanelerden birisi ama sevim çekiniyo galiba biraz olsun yinede böyle birşey görmemiz sevindirici :D
necdetin güzşdenin ayile dostuyla konuşması> iş arkadaşlarını bulmakk için çaba gösteriyo(umarım sadece iş arkadaşıdır :icon_sorr )
ahmetin ruyayla vakit geçirmesi> yasemin bence bu gerçeği daha fazla saklayamaz bunun içinde baba kızın görüşmesini istiyor.
evet benden konu yprumları bu haftalık bu kadar ancak 2 adet isteğim olacak sizden
1-dizi kaçta bitiyor umarım 12:^0 u bulur birazına olsun yetişebiliirm o zaman
2-bu ahmet-yasemin ve necdet-güzidecilerin hiç hoşuna gitmeyecek biliyorum amaa ben anti güzide anti ahmet necdet (L)yasemin imzası yapmak istiyorum talebinde çok olacağını düşünüyorum isteyenler lütfennn bana p.m ile bu ailede yer almak istediklerini bildirsinler!
cnm arkadaşın imzasındakiler gördüğün gibi necdet&güzide çifti o ahmet&yasemini sevdiği için onları tutuyo imzayada koyması çok doğal bişey bende öleyim necdti sevmem tek başına ama güzideyle&süper:)
bence birinden nefret ediyorsan ki galiba o arkadaş ediyo o zaman koyması saçma olur.neden sevmediğin birini imza yaparsın ki!!eğer ahmetle yasemini seviyorsa onların fotolarını(hem de en güzel:P)koysun.yada necdet hakkında öyle yorumlar yapmasın.yok bencil falan.yasemin gerçekten isteseydi boşanırdı zaten.ama gerçekten isterse. hem necdetim de hayatını yaşar böylece.yaseminin ailesinin derdi ,yaseminin derdi,kızının derdi off off bitmez....bence yasemin ztn başından beri necdeti hak etmiyor:img-wink:
bir_adı_yok 15-06-07, 11:14 dizideki harun ,harun karadeniz değil....
hatırlarsanız bir konuşma geçmişti geçen bölümlerde harun karadeniz ile ilgili...
deniz'le harun 3. bir şahıs olarak harun karadeniz'den bahsetmişlerdi.
dizideki harun ,harun karadeniz değil....
hatırlarsanız bir konuşma geçmişti geçen bölümlerde harun karadeniz ile ilgili...
deniz'le harun 3. bir şahıs olarak harun karadeniz'den bahsetmişlerdi.
evet evet harun karadeniz değil o. önceleri bende öyle düşünüyordum ama kendisinden de harun karadeniz diye bahsedecek hali yok ya:img-hyste
arkadaşlar bu hafta izleyemeyecğim maalesf bölümü her dakikasını anlatacak bir akadaş istiyorum:D ama fragmandan gördüğüm kadarıyla
defne evden kaçıyor>benide lozana gönderseler bende kaçarım hem ben burda defnenin anne ve babasında suç buluyorum çünkü defnenin en yakın arkadaşları bu tür siyasi olaylara karışıyorlar.defnenin bde onlara katılması gayet doğal ne yani dfne arkadaşlarına siz gidin eylem yapın ben şurda oturup çayım içerim mi demesi gerekyiyordu.
necdet ahmet ve yasemini camdan konuşurlarken görüyo< bu durumda necdetin hiç olumsuz bir tepki vermemesi lazım.çünkü nasıl olsa artık boşanacaklar ve yasemininde büyük aşkı olan ahmetle tekrar görüşmesi kaçınılmaz.
ahmet ve ayla tartışıyorlar> galiba eve mermer (mozaik de olabilir) yaptırmaya glince ahmet aylaya hala yasemini sevdiğini ve aylayla yapamayacağını söylüyor.aylada jkoşarark ordan uzaklaşıyor ve türk filimlerinde olduğu gibi ayla kör oluyo(yok cnm tomris hanım öyle biey yapmaz nilgün hanımda :D)
deniz gezmiş-deniz-harun yine eylemde>her hafta gördüğümüz ve en azından benim izlemekten büyük keyif aldığım sahnelerden birisi umarım bu bölümdee deniz gezmişi daha fazla izlme imkanı buluruz.
sevim ve mehmet>uzun zamandır beklediğim sanelerden birisi ama sevim çekiniyo galiba biraz olsun yinede böyle birşey görmemiz sevindirici :D
necdetin güzşdenin ayile dostuyla konuşması> iş arkadaşlarını bulmakk için çaba gösteriyo(umarım sadece iş arkadaşıdır :icon_sorr )
ahmetin ruyayla vakit geçirmesi> yasemin bence bu gerçeği daha fazla saklayamaz bunun içinde baba kızın görüşmesini istiyor.
evet benden konu yprumları bu haftalık bu kadar ancak 2 adet isteğim olacak sizden
1-dizi kaçta bitiyor umarım 12:^0 u bulur birazına olsun yetişebiliirm o zaman
2-bu ahmet-yasemin ve necdet-güzidecilerin hiç hoşuna gitmeyecek biliyorum amaa ben anti güzide anti ahmet necdet (L)yasemin imzası yapmak istiyorum talebinde çok olacağını düşünüyorum isteyenler lütfennn bana p.m ile bu ailede yer almak istediklerini bildirsinler!
cnm dizinin bitişi 12 yi geçiyor diye biliyorum ben. tam olarak kaçta bittiğinden emin değilim ama 12yi geçtiğinden eminim. ben sana elimden geldiğince anlatmaya çalışırım ama ınuttuğum bazı yerler olabilir. ama internetten indirip izleyebilirsin. youtube'dan da izleyebilirsin.:good:
Bence Ahmet ve Yasemin öpüsmemislerdir, cünkü Yasemin bu durumda Necdet'e olan mesuliyeti yüzünden, sucluluk duygusú hisseder. Dolayisiyla bu sucluluk duygusuyla hareket edip, Ahmet'le eve kadar yürümez. :img-yes:
Ayla'ya gelince: Kaza yapsa bir türlü, yapmasa bir türlü. :icon_sorr
Kaza yapsa diyorum, cünkü arabaya kesinlikle o carpacak:happy0064 , sürücünün hic bir sucu yok:img-polic
ya ben yasemin hakkında hiç kesin birşey söyleyemiyorum. kızın sağı solu belli olmuyo ki. herşeyi yapmış olabilirler. ayrıca sarhoştu ikisi de öpüşmüş olabilirler. belki de sadece sarılmıakla yetinmişlerdir. ama kapının önünde çok mutlu görünüyorlardı.
iReMJeLiBoN 15-06-07, 11:45 2-bu ahmet-yasemin ve necdet-güzidecilerin hiç hoşuna gitmeyecek biliyorum amaa ben anti güzide anti ahmet necdet (L)yasemin imzası yapmak istiyorum talebinde çok olacağını düşünüyorum isteyenler lütfennn bana p.m ile bu ailede yer almak istediklerini bildirsinler!
Kusura bakma ama bu kadar sacma bi düsünce görmedim.. Dizinin bas rol oyuncularına anti duyuyorsan bu diziyi niye izliyorsun ki? Bence talep hiiç mi hiç olmayacak en fazla 15-20 olsun.. cünkü Yasemininde , Ahmetinde, Necdetinde tek tek fanları var..
Eğer Anti - AHmet, Yasemin, Necdet, Güzide olacaksa E
aNti - Hs imzası yap ve
Deniz Gezmişin belgeselini izle.. Sırf siyaset için izliyorsan..
ya bende o imza olayını anlayamadım ayrıca anti güzide ahmet yasemin necdet imzası yapmana gerek yok anti hs imzası yap yani:D:D:D
iReMJeLiBoN 15-06-07, 11:48 ya bende o imza olayını anlayamadım ayrıca anti güzide ahmet yasemin necdet imzası yapmana gerek yok anti hs imzası yap yani:D:D:D
Aynı anda aynı düsünceyi yazmısız :))
Aynı anda aynı düsünceyi yazmısız :))
eeee aklın yolu bir ne de olsa :img-yes: :img-yes: :img-wink:
bir_adı_yok 15-06-07, 12:05 yasemin sarhoştu mesuliyet duygusu aklına gelmeyebilir......
hem ortada mesuliyet de kaldı mı bilemiyeceğim......
kimsenin kimseyi taktığı yok.....
ahmet nişanlısını umursamaz...
necdet karısını.....
yasemin'i hiç karıştırmayalım zaten..
gerçek_aşk86 15-06-07, 12:23 2-bu ahmet-yasemin ve necdet-güzidecilerin hiç hoşuna gitmeyecek biliyorum amaa ben anti güzide anti ahmet necdet (L)yasemin imzası yapmak istiyorum talebinde çok olacağını düşünüyorum isteyenler lütfennn bana p.m ile bu ailede yer almak istediklerini bildirsinler!
Nesini anlamadınız yahu:img-hyste Anti Necdet&Güzide,anti Ahmet&Yasemin;
Necdet(L)Yasemin derken de L'yi love anlamında yazmış heralde,nesini anlamadınız:) Yani Necdet&Yasemin imzası yapacağım demiş...
Sevgili Ayla,
Yavrucum annen sana küçükken öğretmedi mi karşıdan karşıya geçerken önce sağa sonra sola sonra tekrar sağa bakıp öyle geçmen gerektiğini.Anne sözü dişnlemen şart.İnsan kaç yaşına gelirse gelsin büyüklerinin sözüne kulak vermeli.Tecrübe konuşuyor yani bir yerde.Eskiden o sana göre değil dedi dinlemedin.Bari bu basit trafik kuralına uysaydın.
Ayla lütfen kaza geçirme.Bilirsin seni sevmem,normal şartlarda umrumda olmazdın ama kaza nedeniyle Ahmet seninle evlenecekse lütfen kendine dikkat et.Başına bir şey gelmesin.Ayrıca biraz da Türk filmi filan izle. Hülya Koçyiğit nasıl koşuyormuş gör.Zarif zarif koş,sağına soluna bak.öyle görmeden atlama yola.
Kendine iyi bak.(Bundan sonra sen bize lazımsın demem gerekir ama demem,diyemem.)Sağlığına duacıyız.(Sana bayıldığımızdan değil sakın yanlış anlama.):img-hyste :img-hyste
Delirdim galiba yaa.Aylanın iyi olması için dua edeceğim aklıma gelmezdi.
sevimli.girl 15-06-07, 13:04 GÜZEL YAZMIŞSIN.
evet ya ayla çok acayip koşuyodu.
aylanın kaza yapması iyi olur. ahmet aylayla evlenir.
necdetle yasemin mutlu yuvalarında rüyayla beraber mutlu mesut yaşarlar
ahmetle yasemin öpüştü mü,öpüşmedi mi belli olmuyo açıkçası...öpüşmeselerdi bu kadar mutlu gözükmezlerdi.öpüşselerdi biraz daha gergin olurlardı(suçluluk duygusu falan).çözemedim yani.... :sad53:
bu arada ayla sakın kaza geçirme yaaaa ahmet acırda senle evlenirde sonra ne olur dizinin hali sizi evli olarak görmek istemiyorum ne olur yapmayın bunu seyircilere yazık....:img-hyste
GÜZEL YAZMIŞSIN.
ama böyle bir son sadece iki kişinin mutlu olduğu bir son olur ...
necdet ve ayla mutlu yasemin ve ahmet mutsuz .. hiç adil değil:img-yes:
inşallah kaza filan olmaz ki bence olmicak
ahmet aylayla evlenmesin sinir oluyorum :img-black
nejdet de güzideyi buluyo alsın getirsin barışsınlar yine
nejdet güzideye aşık olsun :love01: yasemini bıraksın
ayrıca bence yaseminle ahmet öpüşmediler
Sevgili Ayla,
Yavrucum annen sana küçükken öğretmedi mi karşıdan karşıya geçerken önce sağa sonra sola sonra tekrar sağa bakıp öyle geçmen gerektiğini.Anne sözü dişnlemen şart.İnsan kaç yaşına gelirse gelsin büyüklerinin sözüne kulak vermeli.Tecrübe konuşuyor yani bir yerde.Eskiden o sana göre değil dedi dinlemedin.Bari bu basit trafik kuralına uysaydın.
Ayla lütfen kaza geçirme.Bilirsin seni sevmem,normal şartlarda umrumda olmazdın ama kaza nedeniyle Ahmet seninle evlenecekse lütfen kendine dikkat et.Başına bir şey gelmesin.Ayrıca biraz da Türk filmi filan izle. Hülya Koçyiğit nasıl koşuyormuş gör.Zarif zarif koş,sağına soluna bak.öyle görmeden atlama yola.
Kendine iyi bak.(Bundan sonra sen bize lazımsın demem gerekir ama demem,diyemem.)Sağlığına duacıyız.(Sana bayıldığımızdan değil sakın yanlış anlama.):img-hyste :img-hyste
Delirdim galiba yaa.Aylanın iyi olması için dua edeceğim aklıma gelmezdi.
:img-hyste bayıldım ya süper yazmışsın:)
bu arada gazetede dizinin özeti yazıyo yanındaki resimde güzideyle necdet sarılmışlar:)
sanırım görüşmeye dewam edeceklerrr:img-pilot
necdette biliyor ki yasemin asla onun istediği gibi sevmeyecek onu ...o halde neden güzide ile yaşayabileceği mutluluğu itiyor anlamıyorum .. bu şekilde herkes mutsuz oluyor bu saplantısından vazgeçsin artık:img-wink:
Kusura bakma ama bu kadar sacma bi düsünce görmedim.. Dizinin bas rol oyuncularına anti duyuyorsan bu diziyi niye izliyorsun ki? Bence talep hiiç mi hiç olmayacak en fazla 15-20 olsun.. cünkü Yasemininde , Ahmetinde, Necdetinde tek tek fanları var..
Eğer Anti - AHmet, Yasemin, Necdet, Güzide olacaksa E
aNti - Hs imzası yap ve
Deniz Gezmişin belgeselini izle.. Sırf siyaset için izliyorsan..
Dikkat ettiysen ben anti-ahmet anti güzide değil
anti ahmet-yasemin ---- anti güzide-necdet imzası yapacaktım + merak etme talep gelio ve gelmeyede dewam edicek.neden anti hs iması yapiim ki dizi 4 kişiden oluşmuyo.bende ahmetide güzideyi de seviyorum sadece ahmetin yaseminle necdetin de güzideyle olan ilişkisinden hoşlanmıyorum ayrıca diziyi izleyip izlemeyeceğimi de sendne öğrenmicem şunu sakın unutma ki senin hs fanlığına 5 basar benim hs fanlığım.neyse bu konuda susiim konuşmaya başlarsam susamam çünkü deniz gezmis konuuna gelince ben zaten bi çok deniz gezmiş belgeseli izledim ve burdada onu izlemekten zevk alıorum bunda hiç bşi yok neden bu kadar tpki verdin asıl onu anlamadım ztn + inan sadece siyaset için izlesem burda olmazdım şuan...
arkadaslar,
beni yanlis analamyin lutfen ama ben daha cok hs ciyim,sana 10 basarim v.s. gibi muhabbetleri yapmak bizim gibi sektordeki en nazik diziyi izleyen en nazik izleyicilere yakismiyor kanimca.:img-yes: Simdi burda yas muhabbeti de yapmak istemiyorum ama yazilanlardan cok net olmasada biraz anliyoruz durumu.Neticede bu bir dizi 15 yasindaki de izler,75 yasindaki de.Hatta her yas gurubundan insanin izlemesi beni sahsen daha da cok mutlu ediyor.Ne gusel herkes kendinden birseyler buluyor demek ki..
Bunlari bosverelimde diziye 5 saat kaldi sayilir.Cokk heyecanliyim..:img-clapp neler olucak acaba.gunlerdir burda yaptigimiz tahminlerin hangileri dogru cikicak merak ediyorum dogrusu.En cokta Ayla'ya araba carpicakmi onu merak ediyorum(insallah araba carpmaz veya intihar etmez)Defne nerde kalicak,acaba Denizlemi evlenicek?Dizi hani tarihe kadar gelicek 29.bolumde.Bence 70 ten fazla gelemez.Malum Ruyayida buyutmeleri lazim..bakalim gorucez artik aksama.
hepinize sevgiler.:happy0064
Ahmetle Yasemin öpüştümü öpüşmedimi bende bilmiyorum ama küpe bahanesiyle çok yakınlaştıkları kesin :img-yes: Ahmetin kafasının evlilik konusunda karıştığıda. Daha sonraki gelişmeleri merek ediyorum. Bu akşam göreceğiz bakalım neler olacak. Sabırsızlanıyorum
arkadaslar,
beni yanlis analamyin lutfen ama ben daha cok hs ciyim,sana 10 basarim v.s. gibi muhabbetleri yapmak bizim gibi sektordeki en nazik diziyi izleyen en nazik izleyicilere yakismiyor kanimca.:img-yes: Simdi burda yas muhabbeti de yapmak istemiyorum ama yazilanlardan cok net olmasada biraz anliyoruz durumu.Neticede bu bir dizi 15 yasindaki de izler,75 yasindaki de.Hatta her yas gurubundan insanin izlemesi beni sahsen daha da cok mutlu ediyor.Ne gusel herkes kendinden birseyler buluyor demek ki..
Bunlari bosverelimde diziye 5 saat kaldi sayilir.Cokk heyecanliyim..:img-clapp neler olucak acaba.gunlerdir burda yaptigimiz tahminlerin hangileri dogru cikicak merak ediyorum dogrusu.En cokta Ayla'ya araba carpicakmi onu merak ediyorum(insallah araba carpmaz veya intihar etmez)Defne nerde kalicak,acaba Denizlemi evlenicek?Dizi hani tarihe kadar gelicek 29.bolumde.Bence 70 ten fazla gelemez.Malum Ruyayida buyutmeleri lazim..bakalim gorucez artik aksama.
hepinize sevgiler.:happy0064
evet haklısın tüm hs cilerden özür dilerim ama napiim hs ciliğime laf gelince kendimi tutamadım :icon_sorr :img-blush :img-yes: bye
ahmet yasemini öptümü bilemem ama o yakınlaşma sonunda ayla ile ilgili kararında değişme olacak bu bariz belli artık ..gerçi fragman bize bir oyun oynayabilir :icon_whis
evet haklısın tüm hs cilerden özür dilerim ama napiim hs ciliğime laf gelince kendimi tutamadım :icon_sorr :img-blush :img-yes: bye
bosver takma kafana.:img-wink: bakalim bu aksam dizimizde neler olucak..ahmet,yasemin,ayla,necdet,guzide,defne,den iz,deniz gezmis,harun,isik,yasar yaw ne kadar cok , guzsel oyuncularimiz,ne kadar dusunecek konumuz var.Ahmetle Yasemini bosu bosuna ayri turuyorlar birbirlerinden.Artik ortada hic bir sebep yok,genede durumu kasiyorlar.Bence onlar birlikteykende diziyi pekala goturebilirler hemde cok gusel bi senaryoyla.Bizde Ahmet&Yaso&Ruya ekseninden kurtulur dizideki diger karakterlere , diger olayla konsatre olabiliriz.insalla bakalim bi seyler olucaksa bu gun sinyallerini verirler...4,5 saaat kaldi..:img-wink:
beren_defne 15-06-07, 16:41 GÜZEL YAZMIŞSIN.
Birr dkaika arkadaşlarr aamaa ahmett bundan pişmannn(yani evlenmekten ve istemiyor) ve sevimli.girl adlı arkadaşımm burda nejdett ile yaseminin formalitee evliliğini anlatmıyorr ahmet ile yaseminin senaristlerinn dediği gibi aşklarını anlatıyorr vee asla öle bi şeyy olamıcakk eğer dizi mutlu biteceksee tabiki de senaristlerr ahmet&yasemin&rüya ailesi bir araya geldittirip mutlu mesut bitecek öle biteceğini umuyorsan dizinin sonunu izle de gör kim haklı kim haksızzz...
Vee ahmett yasemini evinee kadarr bırakmıcakk filan da diye bi şeyy yokk istersen hamburg adlı arkadaşım fragmanını izle de görebilirsinnn...
Vee fragmanda yaseminn ahmet ile rüyanın anlaşabilmesi içinn onları kaynaştırıyorlar sezon finalindede yasemin ahmete rüya senin kızın diye söylicekk o yüzden alıştırıyor...
bende öyle düşünüyorum...
evet harun karadeniz, kanser'den ölmüş.
hayır bizim Harun, Harun Karadeniz değil bir bölümde Harun Karadeniz hakkında konuşuyordu çünkü bizim gençler(yanlış hatırlamıyorsam)
aaa olur mu nejdet te ayla da yasemin le ahmete 404 gibi yapısmıs kalmıs olee .. ayla da o cazgırlıkla bırakcak goz var mı?? ama ahmetle yasemin bulur bi caresini...
keşke dediğin gibi olsa. keşke ahmet ve yasemin necdet ve aylayı hiç takmasa.(gerçi ahmet zaten pek takmaz bu sözüm yasoyaydı) ama ben yasemine o konuda hiç güvenmiyorum ki. keşke senaristler bize bir süpriz yapsa ve önceden de dediğim gibi zaman atlamasını ahmet ve yasemin evlenmiş bir şekilde ikinci çocukları olunca yapsalar. ahh ah keşke...:sad53: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :hıh
naz_özge12 15-06-07, 17:31 bugünkü bölüm çok duygusaldı.yasemin'in babasının peşinden koşarak gitmesi falan.:icon_sorr eğer ahmet ile kaçsaydı babasıyla küs ayrılacak ve babası daha üzgün bir şekilde gidecekti.bugün dikkat ettimde çocuk oyuncuları şimdiki yerlerini alan oyuncular aynı küçüklük hallerindeki çocukların hareketlerinin aynısını davranarak oynuyorlar.özelliklede defne yi oynayan belçin erdoğan.
ya ben artık hs nin eski bölümlerini izlememeye karar verim ya. tam da ayrılacakları bölümler geldi şimdi sonra etkisinden kurtulamıyorum moralim bozuluyo. ama bugün dayanamadım açtım yine tv yi.offff
cnm... imzana benimn de ismimi ekler misin?? bu arada ewet bence de yasemin sezon finalinde ruyanın ahmetin kızı oolduğunu ahmete solicek.. ama ahmetin tepkisini gelecek sezon gorcez bence..
bnce yasemin we ahmetin bu konuyu knşacağı bi sahnede bitricekler ama sezon başladıında yasemin yine sölememiş olcaak başka bişey sölick malesef tabi bu bnm fikrim
Sheirmaine 15-06-07, 17:59 bnce yasemin we ahmetin bu konuyu knşacağı bi sahnede bitricekler ama sezon başladıında yasemin yine sölememiş olcaak başka bişey sölick malesef tabi bu bnm fikrim
Artik Ahmet gercegi ögrenmeli diye düsünüyorum. Ahmetin verecegi tepkiden ziyade ailelerin verecegi tepkiyi de acikcasi cok merak ediyorum.
Ve bu gercegi ögrendikten sonra Ahmetin tekrar Necdet ile yüzlesmesi...Bence bu sahne kacirilmayacak kadar önemli. En fazla merak ettigim sahne dogrusu...:img-pilot
((((İLAYDA)))) 15-06-07, 18:06 bnce yasemin we ahmetin bu konuyu knşacağı bi sahnede bitricekler ama sezon başladıında yasemin yine sölememiş olcaak başka bişey sölick malesef tabi bu bnm fikrim
ewet o da olabailir ama sunu biliyoruz ki bu durumun kilit nooktası ruya ... bu durum oğrenilir oğrenilmez ahmöet bos durmayacak bişiyler yapmak isteyecek ruyayı yanına almak isteyecek???
Artik Ahmet gercegi ögrenmeli diye düsünüyorum. Ahmetin verecegi tepkiden ziyade ailelerin verecegi tepkiyi de acikcasi cok merak ediyorum.
Ve bu gercegi ögrendikten sonra Ahmetin tekrar Necdet ile yüzlesmesi...Bence bu sahne kacirilmayacak kadar önemli. En fazla merak ettigim sahne dogrusu...:img-pilot
bende çok merak ediyorum neler olacağını. yani yaseminin yaptığı da affedilir bişey değil. ahmet necoya bi tane daha patlatır bizimde içimizin yağları erir yani.:img-hyste :img-hyste :img-hyste
necdet ve yaso evlendikten sonra ahmet necdete bi güzel yumruk atmıstı acaip sevinmiştim o zaman. şimdi de atsın bi tane aklıı başına gelsin piskopat necdetin:img-hyste :img-hyste :happy0064 :img-pilot
((((İLAYDA)))) 15-06-07, 18:09 Artik Ahmet gercegi ögrenmeli diye düsünüyorum. Ahmetin verecegi tepkiden ziyade ailelerin verecegi tepkiyi de acikcasi cok merak ediyorum.
benim en merak ettiğim ruyanın bu durumu oğrenip oğrenmeyeceği.. ?
soyle olabilir . aradan bikac yıl gecebilir ruya herseyi buyuduğunde oğrenebilir cunku simdi oğrenirse bu durumu ahmetten nefret eder heralde..
Sheirmaine 15-06-07, 18:12 bende çok merak ediyorum neler olacağını. yani yaseminin yaptığı da affedilir bişey değil. ahmet necoya bi tane daha patlatır bizimde içimizin yağları erir yani.:img-hyste :img-hyste :img-hyste
necdet ve yaso evlendikten sonra ahmet necdete bi güzel yumruk atmıstı acaip sevinmiştim o zaman. şimdi de atsın bi tane aklıı başına gelsin piskopat necdetin:img-hyste :img-hyste :happy0064 :img-pilot
Sana katiliyorum, bence Ahmet yine Necdete birtane gecirecek. O sahne biliyorum, pastanede Necdet'e bir yumruk atmisti. Ama simdi Ahmet Necdete bu sefer ne diyecek? Bence su kelimeleri söyleyebilir: "Hayatimin askini benden aldin, buda yetmezmis gibi, kendi canimdan benim parcami kizimi benden aldin, ve hayatimi, mutlulugumu aldin, bunlarin hesabini ödeme sirasi simdi sende..Birazda sen üzül istersen..."
Herhalde böyle bir dialog olabilir...:img-pilot Senin de bir fikrin varmi?
Sheirmaine 15-06-07, 18:15 benim en merak ettiğim ruyanın bu durumu oğrenip oğrenmeyeceği.. ?
soyle olabilir . aradan bikac yıl gecebilir ruya herseyi buyuduğunde oğrenebilir cunku simdi oğrenirse bu durumu ahmetten nefret eder heralde..
Bence Ahmetten nefret etmemeli, bu durumda yani, nasil anlatsam..Ne Ahmete ne de Rüyaya bir secme hakki tanindi, yani Necdet ve Yasemin birlesip böyle bir karar aldilar. Bence Ahmetin bu hususta bir yanlisi yok ve bunu böyle Rüyaya ileride veya ilerki bölümlerde izah edebilirlerse bence Rüya Ahmetinde en az kendi kadar magdur oldugunu anlar, ve onunla da daha yakin olur..:img-yes:
Sana katiliyorum, bence Ahmet yine Necdete birtane gecirecek. O sahne biliyorum, pastanede Necdet'e bir yumruk atmisti. Ama simdi Ahmet Necdete bu sefer ne diyecek? Bence su kelimeleri söyleyebilir: "Hayatimin askini benden aldin, buda yetmezmis gibi, kendi canimdan benim parcami kizimi benden aldin, ve hayatimi, mutlulugumu aldin, bunlarin hesabini ödeme sirasi simdi sende..Birazda sen üzül istersen..."
Herhalde böyle bir dialog olabilir...:img-pilot Senin de bir fikrin varmi?
olabilir cnm. hatta süper olur. ama ahmetin bunları acaip bi şekilde bağırarak söylemesi lazım. ve cansel elçinin öyle bi yüz ifadesi takınması lazım ki necdet utançtam yerin dibine geçsin. necdet kendisi mutlu olsun yaseminle rüyadan ayrılmasın diye ahmetten çocuğunu sakladı(gerçi bunda yasonun da büyük payı var) eninde sonunda bütün bunların hesabını verecek yani:good: :happy0064
benim en merak ettiğim ruyanın bu durumu oğrenip oğrenmeyeceği.. ?
ahmetten niye nefret etsin ki? bence nefret etmesi gereken yasemin. ve bence böyle olacaktır. sonuçta ahmet onları terk etmedi ki. yasemin ve o çok sevdiği necdet ahmetten sakladılar. bence en son nefret etmesi gereken insan ahmet:img-yes::good:
Sheirmaine 15-06-07, 18:24 olabilir cnm. hatta süper olur. ama ahmetin bunları acaip bi şekilde bağırarak söylemesi lazım. ve cansel elçinin öyle bi yüz ifadesi takınması lazım ki necdet utançtam yerin dibine geçsin. necdet kendisi mutlu olsun yaseminle rüyadan ayrılmasın diye ahmetten çocuğunu sakladı(gerçi bunda yasonun da büyük payı var) eninde sonunda bütün bunların hesabını verecek yani:good: :happy0064
Evet, bencede Necdet vicdan azabiyla kivranmali. Biliyorum Yasemine büyük bir iyilikte bulundu ve sonucta onu utanc bir durumdan kurtardi. Ama her ne olursa olsun Yaseminle evlendikten sonra Ahmetin ne kadar Yasemin icin paralandigini gördü ve o pastanedeki kavgada hatta Ahmet Necdete Yasemin benim karim ve bu hep öyle kalacak diye bagirmisti. Tüm bunlara ragmen Necdet daima kendi görmek istediklerini gördü. Hatirlarsan bunu Yasemine söylemisti gecen bölümlerde.
Acaba kendisine böyle birsey yapilsa bunu nasil kaldirir? Bence bu sefer Ahmet cok fena patlayacak, cünkü sonucta bir kücük kiz gercek babasindan habersiz büyüyor. Ahmet bir cocugun büyümesini görmenin ne kadar güzel olacagini dile gecirmisti. Sonucta Yasemin ve Necdet onun yillarini caldilar...Bence bunun affi yoktur...
Necdet cok bencilce seviyor, ve hicbir zaman cocukluk arkadasi Ahmetin sevgisine saygi duyupta kenara cekilmeyi bilemedi, her firsatta yasemine yakin olabilmek icin kafasinda kurdu ve uyguladi...
Mesela Harun nasilda gecen bölüm Isikin hayatindan cekip gitti, neden o da Isikin üzerinde baski kurup hayatini etkilemedi?
kırmızıyağmur 15-06-07, 18:28 necdet kadar bencilini görmedim hem yasemini istiyor hem güzideyi olmadı bi de başkasının çocuğunu çalıyor:img-cool2
necdet ne yazık ki harun kadar asil çıkmadı sheirmaine(gerçek adın ne bu arada?) ama ahmet öğrendiğinde vicdan azabıyla kıvranan tek kişi necdet olmamalı yasemininde bu konuda acı çekmesini istiyorum.önceden de dediğim gibi yaptığı affedilir birşey değil. hadi necdetten boşanmayı istedin de neden güzideyle ilişkimiz bitti dediğinde hemen vazgeçtin be yasemin. necdet yasemini gerçekten bencilce seviyor. hatta sevdiğinden bile emin değilim sahiplenmiş resmen. yasemin ve rüya benimle olsun da nolursa olsun. gibi bi hava var necdette. hiç mi hiç haz etmiyorum bu yüzden ondan:(:(:(:dito :dito :dito :icon_evil :icon_evil :icon_evil
kırmızıyağmur 15-06-07, 18:35 eğer necdeti haklı bulan varsa çok merak ediyorum yaseminle ahmeti hala sevdiğini gördüğü halde neden ayrılmak istemiyor rüyanın babasından ayıran yasemin olabilir ama necdet ahmeti bildiği halde üstelik çocukluk arkadaşı nasıl bukadar bencil olabiliyorlar rüyayı ondan ayırmaya vicdanı dayanabiliyor ne olur ahmet rüyayı öğrensede kavuşsalar ofofof:img-help:
kırmızıyağmur bence de çok haklısın. insan çocukluk arkadaşına nasıl yapar bunu anlamıyorum. ne kadar ikiyüzlü bi insan ya. onun gibi bi arkadasım olsun hiiiiç istemezdim. ahmet yine selamı sabahı kesmedi ben yüzüne ile bakmazdım onun.:(:(
Sheirmaine 15-06-07, 19:07 necdet ne yazık ki harun kadar asil çıkmadı sheirmaine(gerçek adın ne bu arada?) ama ahmet öğrendiğinde vicdan azabıyla kıvranan tek kişi necdet olmamalı yasemininde bu konuda acı çekmesini istiyorum.önceden de dediğim gibi yaptığı affedilir birşey değil. hadi necdetten boşanmayı istedin de neden güzideyle ilişkimiz bitti dediğinde hemen vazgeçtin be yasemin. necdet yasemini gerçekten bencilce seviyor. hatta sevdiğinden bile emin değilim sahiplenmiş resmen. yasemin ve rüya benimle olsun da nolursa olsun. gibi bi hava var necdette. hiç mi hiç haz etmiyorum bu yüzden ondan:(:(:(:dito :dito :dito :icon_evil :icon_evil :icon_evil
Gercek adim Hande. Evet, Yasemin fazla israrli degildi ayrilma konusunda. Zaten Ahmete hicbir zaman güvenmediginden simdi kendiside mutsuz. Eger Ahmet gercegi ögrenirse Yasemin bundan sonra kendisini bir maraton kosusuna hazirlasin derim ben. Cünkü Ahmet belki bir süre bu yüzden konusmayabilir...de
Necdet zaten cocuklugunda babasi tarafindan büyük baskilar yüzünden pastanede calistirilmaya mecbur edilmis ve hayallerini de bir türlü gerceklestirememis bir insan. Yaseminde bu hayallarinin icinde oldugundan ona da daha SIKI tutunuyor ve kaybetmemek icin elinden geleni yapiyor. Bir Ahmet Necdet meyhane konusmasinda(2.Bölüm galiba) Necdet Ahmete ask icin her günaha girilebilecegini ima etmisti.:img-pilot
eğer necdeti haklı bulan varsa çok merak ediyorum yaseminle ahmeti hala sevdiğini gördüğü halde neden ayrılmak istemiyor rüyanın babasından ayıran yasemin olabilir ama necdet ahmeti bildiği halde üstelik çocukluk arkadaşı nasıl bukadar bencil olabiliyorlar rüyayı ondan ayırmaya vicdanı dayanabiliyor ne olur ahmet rüyayı öğrensede kavuşsalar ofofof:img-help:
cnm neden ayrılmak istemiyor biliyormusun???çünkü necdet yasemini çook seviyoo...ayrıca necdet ahmeti rüyadan ayırmıyoo...yasemin ztn necdete ahmete gitmek istediini sölediinde kabul ettii ve yasemin ahmete rüyanın onun kızı olduunu sölesede necdet ona kızmazz...çünkü necdet böle bi insan diill...ayrıca yasemin dizinin ilk başlarında necdete ahmet hakkında 'oda beni seviyo'dediinde necdetin çektii acıyı düşünebiliyomusunuzz???lütfen kendi yerinize koyun necdeti...
ama ben asla necdet yaseminle olsun demiyorumm...çünkü yasemininde necdeti haketmediini düşünüyorumm...en iyisi necdet yanlız kalsınn......
ben geldimm:happy0064 :happy0064
evet dizimizin başlamasına çok az kaldı heyecanla bekliyorum bende. belkide bi umut ayla söyler ya bunu 40 kez yazmışımdır heralde buraya. ya arabanın altına gircekse de rüyayı söyledikten sonra girsin . eğer söylemesse de tavuskuşu'nun mektubunda yazdığı gibi allah uzun ömürler versin sağlığına duacıyız yani:img-hyste :img-hyste (bi gün bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ya off:img-cray: :img-cray: :hıh :hıh :hıh :hıh :img-beee: )
ArkadaşLar tek cümLeLik msjLar yazmayaLım.. Lütfen.. !!
Yaso kendini qerii çekti.. Olsn.. ÖpüşmediLer ama en azından işe yarar şeyLer konuştuLar.. BU aHMet çok hoş ya.. =))
Necdet iLe Güzideyi o haLDE qörmese böyLe bişii konuşucağını hiç sanmıyorum ya nyse..
ya öpüşmediler çok sinir oldum yaso engelledi gene ama olsun.konuşmaları güzeldi.arkadaş olma saçmalığından vazgeçtiler sonunda.
ahmetin eskileri hatırlaması çok güzeldi.çok tatlı güldü ahmet yaa:):D
meltem-cmbl 15-06-07, 21:03 öpmedi ama niye sinirli değilim anmadım gene doğru şeyler konuştular ondanıdr herhal
ay yasemin tam sölicek gene susuyo kafayı yedim hadi söle diyom
of ahmet sende anla be cnm nerdeyse sölüyodu ruya ahemt senın baban diye ahmete off
gülhane sahnesi süperdi
ay ben ruyay hasatayım ne tatlılık o
ahmetin geçmişi hatırlaması hatrikaydı mukemmelledi bütün güsel muhteşem sahneleri gösterdiler ve ruyaya hamile kaldığı saahneyei bile acaba ahmet şüphelenmeye başlarmı
bide yasmeine sen ne istersen onu yaaprım dediya cnm benım ya:icon_sorr
duygu.1903 15-06-07, 21:05 ArkadaşLar tek cümLeLik msjLar yazmayaLım.. Lütfen.. !!
Yaso kendini qerii çekti.. Olsn.. ÖpüşmediLer ama en azından işe yarar şeyLer konuştuLar.. BU aHMet çok hoş ya.. =))
Necdet iLe Güzideyi o haLDE qörmese böyLe bişii konuşucağını hiç sanmıyorum ya nyse..
bncedee...necdet'in güzideyi sevdiğini düşünüor artık serbestsin dedi nasılsa...onları öle görmese yine de necdeti kırmak istemes ahmetle bu kadr yakınlaşmazlardıı :img-yes: :img-yes:
ama o sahneler çok güseldi yhaa...hele Ahmet'le Rüya'nın konuşmalarına bitiorum benn çk tatlılaaarrr :happy0064 :happy0064 Defne de evden ayrılıo yhaa ailesi öğrenirse kötü olucakk :(
ayyy reklam arasnda koştm geldmm yorum yapmaya :img-hyste
Off ya başını kaçırdım dizinin öpüşmediler demek!!! E peki nasıl fragmandaki gibi gülerek mutlu bi şekilde ayrıldılar yasemin kendini çektiyse, lütfen en başında neler oldu çok kısa özet bi şekilde biri mesaj atabilir mi?? Necdetin güzidenin babasıyla konuştuğu sahneden itibaren yetişebildim.. Şimdiden teşekkürlerrr!!!
İlk önce birrr ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:img-in_lo çekmek istiyorum....Ahmet Yaso yu öpmemek için kendini zor tutuyordu amaaaa...Yosa yine engellediiii:icon_sorr
Rüya çokk tatlıydı....Hele o çizdiği resimmm:img-hyste Bir tane çöp adam çizmiş adam mı desem bayan mı desem bilemedimm???:img-hyste Sonra da bu Zuhal ayaklarına yatıyorrr:img-hyste ....
Ahmet,Yaso ve Rüya çok eğlenceli vakit geçirmeye başladılar...Holeeyyyy...Sonunda tekrara bir araya geldiler...Yaso boşansa Ahmet Ayla dan ayrılsa bideee:img-in_lo daha da güsel olurr...
Ben geçen bölümü tam izliyememiştim.Güzide küçük bir pastaneye gitmiş...O da zavallı yaaa...Yazık ona daa...
Neco Yaso ve Ahmet i görünce hemen aklına Güzide geldi...Artık sevgiden miii,kullanmak için mi bilemedimm!!!
Kısacası dizi süper devam ediyorrr...
Bi de Ahmet im eski günleri hatırladı:sad53: Duygulandım...Ahhhh hatırla Ahmetim o eski günleriiiiiiiiiii:icon_sorr
Not=Yaa bu Avrupada çok reklam veriyo...Şimdi bitmez bunun reklamları..Üfffffff:icon_sorr
Ahmet'in eskii qünLerii düşünmesii çok hoştu.. BirLikte oLdukLarı qünü biLe..
Ya bir an için akLına qetirse herşey daha qüzeL oLucak ama yok..
Ne Yaso söyLer.. ne Ahmet akLına qetirir..
OoOoo..
AyLa o beyaz kumaşıı qeLinLik diye qiymedii dimi.. Ayy bide yaLAn söyLemesii yok mu.. :img-hyste :img-hyste
meltem-cmbl 15-06-07, 21:33 aman alalhım bu gmmrdüğüm yasomu inanamıyorum günlüğe yazdıkalrı ne öle
gerçeği açıklamaya hkarar verdi demek hep ahmetle ruyayı birlikte vakit geçirmelerini sağlıyo herşeye evet diyo
önce ruyanın sneı sevmesi gerekir bunda hiç şüphe yok sen seviimicek birimisn gibimbişey dedi ah gerçektende ahmetti sevmeyen varmıdr ya:img-in_lo
yaseminin beyin kıvrımları düzelmeye başkadı he
aylayalan söliy evet dşiyo kadını dediğine halbuki kadını anlatığı aşk yasmein&ahmet aşkı:img-hyste
güzideye çok acıyotumm necdette hala yasemin aaaaaa
yasmein gene güsel bişey söledi necdete süper devema ediyo dizi
Ayyyy Ahmet'in konuşması içime oturdu kızını her görüşünde içi acıyormuş o sırada sahnenin ortasına girip "o senin yavruuuuuun" diye bağırıp sarsmak geliyor içimden :sad53: :sad53: :img-in_lo
Ayla'ya araba çarpıp kötürümmü kalacak acaba içimden bi ses öyle olacak diyor:sad53: Bir de Necdet kör olsun tam süper olsun :good: :img-hyste
meltem-cmbl 15-06-07, 21:35 Ayyyy Ahmet'in konuşması içime oturdu kızını her görüşünde içi acıyormuş o sırada sahnenin ortasına girip "o senin yavruuuuuun" diye bağırıp sarsmak geliyor içimden :sad53: :sad53: :img-in_lo
Ayla'ya araba çarpıp körümmü kalacak acaba içimden bi ses öyle olacak diyor:sad53: Bir de Necdet kör olsun tam süper olsun :good: :img-hyste
ay evet ahmetimöin benım ya yanlaıoz yasmeini dediklerinden sonra hiç şüphelenmedi ahmet ben olsam şüpghleneirdinm
ahmetle sevim konuşurken sevim deseydiya ahmet ya ruya sendense:icon_whis
Arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz araa çarpar mı Ayla'ya :icon_whis :icon_whis Napsam da engel olsam o Ayla'nın kötürüm kalmasına yakacak Ahmetin başını :img-cool2 Kendimi Ayla'nın önüne mi atsam napsam:icon_whis umarım çarpmaz çarpmaması için dua ediyorum :img-help:
üfff bu ne yaaa
iki reklam oldu ama hala umut kurt yok!!!!!
hic güzel bir bölüm olmicak gibi...
bu arada aylaya gelinlik yakisdi dogrusu...
yazik bilmiyorki aahmet ayrilma karari aldi...
ben umut kurtu görmek istiyorrrrrrrrruuuummmmm
bu arada güzidenin fakir bir aileden geldigini ve yalan söyledigini düsünmüstüm..yanildim ..öyyle böyle degilmis tam zenginmis ..hehheee
Birazdan kuracağım cümle Bayan Altıntop(zeyneps) un bir zamanlar hatırla sevgiliye yazmış olduğu komik senaryolardan aldım....''Neden hep kötü şeyler iyi insanları buliiiiiiiiiiiiiiiii'':sad53: Ben bunu hala anlamış değil yawww...Yeter artık Ahmetiminde mutluluğa ihtiyacı varr...:icon_sorr Zeynepciğim dediğin gibi Ahmet kendi kızını görünce için yanıyomuşşş...Bu kader mi???:icon_sorr Keşki çıksaydın sahneye anlatsaydın herşeyi...Bİz de kurtulurduk odaa....:img-cool2
Yaso 360 derece Ahmet te döndü...Waawww artık Yasoyu tanıyamıyorum...Günlüğüne neler yazdı öyleee:happy0064 Aferin ona doğru yolda ilerliyorrr...
Rüya da gerçek babasını öğrensin artık....Zavallım o da Necoya baba diyip duruyorr...
Bir de şurada psikopata bağlandım=Ayla sen gitt sahte hayaletler gibi üzerine beyaz bir çarşaf giyin bir de gelinlik diye bizi kandıriiii...Birde yalan söylemesi yok muuu????Uyuz şeyyyyyyy....:icon_whis
Dizinn gidişatı süper...Fevkaladenin fevkindeee:happy0064
esra_ikiaile 15-06-07, 21:42 ayyyyy....arkadaşlar ayladan nerdeyse nefret ediyorummm ...
O ayla yüzünden YASEMİN ve AHMETİN araları daha çok bozulduuu.....
peki arkadaşlar siz bana katılıyomusunuz???
Ahmetle Sivimmm in konuşması beni çokk etkiledii yaaaa:sad53:
Ahh keşkee öyle birşey olsaydı daa Sivim Ahmet i şüphelendirseydii...
Ahmet çok saf yaaa...Analayamıyor mu????:img-cool2
Onları öyle görünce bordo pijamalı gece geldi aklımaaaa:sad53:
Ahmetin o hali filan...Üffffffff:sad53:
Zaten daha başlamadı avrupada...Fenalık bastı benii....:icon_sorr
ayyyyy....arkadaşlar ayladan nerdeyse nefret ediyorummm ...
O ayla yüzünden YASEMİN ve AHMETİN araları daha çok bozulduuu.....
peki arkadaşlar siz bana katılıyomusunuz???
Sana kesinlikle katılıyorumm...Bu Ayla nın gelinlik filan bakması işi bozacak gibbiii...Ahmet vaz geçsin artıkkkk:sad53:
Yaa şu 150 sn niye varr...
OlayLar ne qüzeL de qeLişiyor..
AyLanın durumu herşeyi mafedicek.. Kesin sakat kaLıcak.. Vicdan fLn derken Oooo.. evLenmek zorunda kaLıcak işte..
meltem-cmbl 15-06-07, 22:02 ay koptum
yaşar-ışığın kaderine bakya
babasının eve gelceği tutut tam yaşar varken
yazıktır günahtır bu 2 aşığı
yasemin-ahmet gibi yapmayın bari onalr
mutlu olsun ya
OlayLar ne qüzeL de qeLişiyor..
AyLanın durumu herşeyi mafedicek.. Kesin sakat kaLıcak.. Vicdan fLn derken Oooo.. evLenmek zorunda kaLıcak işte..
Napsam ne etsem Ayla'nın önüne mi atlasam napsam :icon_whis :icon_whis Ahmet bile kötürüm kalsa daha iyi yeter ki Ayla kötürüm kalmasın :hıh Hiç değilse Ahmet'e birşey olursa Ayla'yla evlenemez Yaso'ya Necidet'te insafa gelip söylerler ama Ayla'ya birşey olursa Ahmet türk filmlerindeki zavallı jönler gibi evlenmek zorunda kalcak sonra ileride kötü kötürüm karısı doğamayacak çocukları ve hala başkasına baba diyen öz kızı olacak :icon_whis
Zavallı Yaşar bu çocuk niye bu kadar dürüst :img-in_lo Deniz olsaydı şimdi bir deliğe girmişti :icon_whis
Bu arada Ahmedimin boynumu tutuldu ne niye boynunu içine çekerek dolaşıyo kaplumbağa gibi :img-hyste
Mehmet Kemal 15-06-07, 22:04 Rüya da gerçek babasını öğrensin artık....Zavallım o da Necoya baba diyip duruyorr...
Ruyanin babasi Necdet zaten. Bu noktadan sonra o cocuk Ahmedi baba olarak kabul etmez, edemez. Yoksa tam size baba diyebilir miyim tarzi eski Turk filmi kilikli bisey olur.
Hic bosuna Ahmetle Ruya muhabbeti yapmayin. Ruyanin babasi Necdet.
umut kurtu ynai yasari görmek istedimde böyle degil yani...
kovdu resmennnnnn
...rizaya bir cok laf edebilirdim simdi ama neysee...
salak la yetiniyorum....
üfff yaaaa...
kovuldu resmen...
Ruyanin babasi Necdet zaten. Bu noktadan sonra o cocuk Ahmedi baba olarak kabul etmez, edemez. Yoksa tam size baba diyebilir miyim tarzi eski Turk filmi kilikli bisey olur.
Zaten bunu bizde biliyoruz ama eğer Ahmet ya da Rüya veya ikisinden de bahsedersek...Onlara çok büyük haksızlık olurrr...
Tamam Rüya bunu kabullenemeyecek durumda ama ya büyüdüğünde her şeyi öğrenirse o zaman daha mı iyi olur...Bu sefer ailesine düşamn olurr...
Ayrıca Ahmet in bir kızı olduğunu öğrenmek hakkı...Kimse bunu kısıtlayamaz..Yaso ve Neco bilee...:img-yes:
defneyede iyice gicik oldum..kendi hayatini kendi yönlendiricekmis falan filan...
isiga gelince yok öyle özgürlük..
zaten hepsi denizin yüzünden ..gidip fitnelik yapttii---
uff yaaa...
yasara cok üzüldüm...
isikda yasar gittikten sonra babasina iki lf edebilirdi yani...
yok yok bunlarda ahmet yasemin gibi olacak..
yasarin basina ne eliyorsa zaten dürüstlügü yüzünden geliyor..garibim..
ya nasıl olur ahmet rüya nın babası allah allah yaaaa!!! eğer necdetin şu an yaptıklarına babalık diosan tabi öyle ama ahmet de kzı olduğunu bilseydi neler yapardı neler.... ya necdete de bişe demiorum yanlış anlaşılmasın sakın o da kendince çok haklı ve gerektiği gibi davranıyor.. ama rüya nın babasıı AHMETT:D :D :happy0064 :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ya nasıl olur ahmet rüya nın babası allah allah yaaaa!!! eğer necdetin şu an yaptıklarına babalık diosan tabi öyle ama ahmet de kzı olduğunu bilseydi neler yapardı neler.... ya necdete de bişe demiorum yanlış anlaşılmasın sakın o da kendince çok haklı ve gerektiği gibi davranıyor.. ama rüya nın babasıı AHMETT
Evet çok haklısın Rüya nın babası AHMETTTT...Bu da değiştirilemez bir gerçektir...Neco ne kadar çabalasa da hepimizin adı gibi bildiği şey Rüya Ahmet in kızı:happy0064
Neyse Bu son reklamdı.Birazdan biter ben de çıkıyorum...Herkese iyi geceler...:sad53:
Sevim.. Mehmet.. Çok şekerLerdii ya.. Baya heyecanLandı..
bu oLaydan snra artık bişiLer oLur umarım..
Harun'a Ankara yaramış.. Hoşuma qitti.. Defne iLe konuşmaLarı fLn çok qüzeLdi..
PantoLonLar qeLmiş.. :img-hyste Yasoya yakıştı vaLLa.. :img-wink:
sensitivecat 15-06-07, 22:31 OlayLar ne qüzeL de qeLişiyor..
ay çok haklısın kesin öyle bişey olacak yoksa ahmet kolay kolay evleneceğe benzemiyo.:img-wink:
__SEYMEN__ 15-06-07, 22:33 kesin ahmetin pişman olmasına neden olacak bi gelişme yaşanır ya ahmette baya güsel izah etti ama ayla açısından da çok kötü birden o kadar hazırlıkta yapıldıktan onra herşey bozuldu
Ne demek Necdet ya Rüya'nın babası Necdet filan değil Ahmet :img-yes: :img-yes: Senin çocuğunda o zaman başkasına baba desin başkası onun babası olsun var mı böyle bir şey ya Ahmet'i kabul edebilir neden edemesin Rüya'nın yaşı daha kaç ki insanlar kaç yaşında öğreniyorlar da kabul ediyorlar gerçek babalarını böyle saçma bir şey olabilir mi gerçek babasına zamanla alışır kan bağından dolayı da zamanla gerçek babasını daha çok sever
İşte şimdi Ayla 'ya araba çarpacak esas o zaman türk filmi olacak zavallı Ahmet:sad53: :img-in_lo
Aay Sivim'le Mimeeed çok şekerlerdi ya Sevim'in eli ayağına dolaştı :img-in_lo :img-hyste :img-hyste Çanta bir tarafa anahtar bir tarafa :img-blush :img-hyste Sevim evlenirken heyecandan imzayı zar zor atar ya canım :img-in_lo
sensitivecat 15-06-07, 22:38 Ne demek Necdet ya Rüya'nın babası Necdet filan değil Ahmet :img-yes: :img-yes: Senin çocuğunda o zaman başkasına baba desin başkası onun babası olsun var mı böyle bir şey ya Ahmet'i kabul edebilir neden edemesin Rüya'nın yaşı daha kaç ki insanlar kaç yaşında öğreniyorlar da kabul ediyorlar gerçek babalarını böyle saçma bir şey olabilir mi gerçek babasına zamanla alışır kan bağından dolayı da zamanla gerçek babasını daha çok sever
İşte şimdi Ayla 'ya araba çarpacak esas o zaman türk filmi olacak zavallı Ahmet:sad53: :img-in_lo
bence de rüya nın gerçek babası ahmet her ne olursa olsun.. unutmayalım ki ahmet rüya nın kızı olduğunu bilmiyo ona bu şansı tanımadılar necdet sadece rüya tarafından babası olarak tanınıyo diye ahmet rüya nın babasıo değil şeklinde bir yorum yapmak ne kadar doğru tartışılır bilinmez ama ahmet gerçeği bilseydi eğer en az necdet kadar iyi bir baba olurdu.....bye
sensitivecat 15-06-07, 22:41 aha olan oldu kaza bu gidişle tek ayla ya yarayacak ...:)ya yine birleşemiyeck ahmet le yasemin :(
Kendime artık KIDEMLİ İZLEYİCİ diyebilirim.
Geçen gün buraya da yazmıştım ayla trafik kazası geçirir yeşilçama döner burası diye:)
BöyLe oLucağı beLLiydi.. !
Tam yeşiLçamLık oLduk.. Ahmet dayanamaz ee vicdan azabı.. AyLayı o haLde bırakamaz fLn.. Gider evLenir kii bu artık kesin..
ay ahmet fanyaslari secmeden önce bu konusmayi yapamazmiydi...
zaten evlenme teklifini sirf yaseminin üzülüp üzülmiyecegini görmek icin kabul etti...
onada sinir oldum...
yazik aylaya ya..
neyse ondada biraz gurur olsun..onu sevmeyeni oda unutsun...
bu arada gelinlikde yakismisti...kadinin dedigi gibi boy pos olunca...
bu defne gittikce batiyor gözümde...
ilk heycandan falan bahsediyor bu kiz akillanmadi...hala gelip gecici duygular oldugunu söylüyor yasar ve isik icin..harunada bosuna ümit veriyor..sanki harun kendisi yani defne gibi ´´...´´..haruna aferin...necdet gibi bosu bosuna beklemiyor...
__SEYMEN__ 15-06-07, 22:42 evet herkese geçmiş olsun ayla kaza geçirdi hemde kamyon galiba ya necdete güzideden başkası yalan ya onu en iyi bn anlarım diyor onlar gene eskisi gibi olur belki tekrar birlikte olmalarına güzidednin hamile kalması neden olur belkide
ya uf:(gitti ayla ya ne ahmet yaseminb kalır ne de bişey ayla sakat kalır ahmet evlenmek zorundan kalır uff neden guzelım dızıyı mahvettıler...ayrıca ayla bılıo ahmetın onu gercekten sevmedıgını...ahmete yazık...:(:(:(
eski türk filmine döndü iş resmen
kesin sakat kalır ayla
off bu ne yaaa
boşuna bekliyoruz bence bunlar hayatta birleşemezler
sevim'le mehmed çok tatlılardı yaa
sevim nasıl panikledi...inş. evlenirler
yaşar'da rotayı şaşırdı....onun türk gelenek ve göreneklerine göre yetişmiş bir insan olarak
ışık'ın evine gitmemesi gerekiyordu
yaşar eleştirdiği insanlar gibi olmaya başladı
önceden kızın eteğini sorun eden adam...şimdi kızın evine çay içmeye gidiyor
bu kadar değişim olmaz resmen evrim geçirdi yaşar
arkadaşlar en kötüsü de aylaya vuran araba tanıdıkmış:D:D:Dişte buna gülerim:Dbu bölüm gercekten cok guseldı defneye guldum temızlık sırası sende dedıler ya kızcagıza...ama sevketın denızı azarlamasına üzüldüm...
yaaaaa:dito :dito lanet olsun tüm umutlarım soluverdi birden:icon_cry: :icon_cry: ahmet ne güzel açıkladı herşeyi.üzülmesini anlıyorum ama o nasıl kaçmak öyle ya!!!aptal kadın herşeyi mahvetti:(
önceden yasemin vicdan azabı yüzünden nejdetten ayrılamıyordu,şimdi ahmet vicdan azabı yüzünden ayladan ayrılamayacak:(
inşallah sakat falan kalmaz ya inşallah:(sanırım artık yaso ahmetin peşinden koşacak.
anlaşıldı ahmet ve yaso bu sezon kavuşamayacaklar:(
sarp_manyagi 15-06-07, 22:46 ayy off ya aylşa kaza geçirdi şimdi ahmet vicdan azabı çekmemek için aylayı bırakmaz bizimkiler yine ayrılır off offf:icon_sorr sevim-mehmed sahneleri süperdi ahh sevim ahh güzelim aşkı elinle tepiosun:icon_sorr yaşarın yakalanmasına çok üzüldüm ya off neden rıza ona böyle kötü davranıo anlamıorum bir de aynı düşünceleri savuncaklar...ya yürüyüşe neden deniz katılmadı baya merak ettim ya:img-help: denize ok haklısızlık ettiler ya...rüya çok şekerdi ya fısdtığım bnm nasılda bavula bakıo öylece çok şeker ya...ahmet-rüya-yasemin sahneleri harikaydı dicek söz bulamadım:happy0064 ahh ahh keşke hep öyle olsalar...ya size bişiy sorcam harunda deniz gezmişle asılcak mı ve dneiz gezmişin asılcağı bölüm olcak mı baya merak ediorum açıkcası
Herkese iyi akşamlar..
Uzun zaman oldu yorum yazmamıştım..
Ama dayanamadım.. bugün gördük ki..
Ayla 4X100 metre bayrak yarışı koşucuları gibi fırlayınca.. trafik kazası geliyorum dedi Yeşilçam klişelerinde olduğu gibi..
Dolayısı ile Ahmet vicdan azabı çekecektir.. Ayla ile vazgeçtiği evliliğini gerçekleştirecektir diyorum artık neler olur bilinmez tabii, bakalım sezon finalinde neler olur..
Ve ve ve Melalcim.. :)
Ablacım.. imzaları göremedim.. imzalarınızı..
İddiayı kazanmış bir anti Ayla cı olarak.. ne dersin?
büyük cadı 15-06-07, 22:47 eski türk filmlerine döndü dizi resmen ben size söyliyim şimdi ayla sakat kalır ahmet vıcdan azabından onunla evlenır yasemın bı kenarda oolece durur sonra hadi bize geçmiş olsun rezil ettiler diziyi !!!!!!!
Ama bu ayip, terbiyesizlik. Izleyiciyle resmen dalga geciyorlar.
Bence Ayla araba kazasi gecirince ahmet hafiza kaybina ugrasin. Ayla onu sen beni seviyordun diye kandirsin. Yasemin de Ahmet'e bakmak uzere hemsire olarak alinsin. Sonra Ahmet "bu ses, bu ses" desin.
Ne oluyoruz yani? Her an diziden Sener Sen firlayip, "Mujdeeee" diye bagirabilir. Bu mu akilli, seviyeli dizi yani? Bakin, bu diziyi bu kadar cok seviyorum; ama eger bu kaza yuzunden Ahmet Ayla'dan ayrilamazsa, ben bu diziyi birakirim, yaziyorum buraya. Senaristler, senaryo yazmaya useniyorsa, her seyi, artik dalga konusu olan eski Turk filmleri senaryolarindan kopyaliyorlarsa, ben de izlemeye usenirim. Bence bu hakikaten saygisizlik yani. Vaktimize yazik!
ay gülsemmi ağlasammı anlayamadım:)tam türk filmi ayla sakat kalıcak sonuç evlenicekler yani:img-yes: necdette güzideye dönücek yasemin yekten devam edicek:)taki ahmet rüyayı öğrenene kadar!!ama aylaya bu bölüm çok üzüldüm öle hayaller kuruyordu yapacaklarını anlatıyordu yazık...sezon finali nasıl olcak acaba mrk ediyorum!!
Eyyy senaristler dha yapmadığınız ne kaldı bence dizinin ismi Hatırla Sevgili olmasın "Binbir Türk Filmi " olsun :img-yes: :icon_whis Yani Necdet kör olursa Rüya 'da dilenci mafyası tarafından kaçırılır ve başka bir yerde büyürse (zaten babasını da bilmiyo :sad53: ) Yasemin'de delirir ve bağrına Rüya'nın oyuncak bebeğini basarsa Güzide'de doğum sırasında ölürse tam süper olur :img-yes: Duyulan acı fren sesi ve ona eşlik eden Ahmet'in haykırışı tam türk filmlik bir sahneydi lütfen bir de etrafa toplanan kalabalık ve yaşlı teyzeleri gösterin "aaaaahhhh vahh vahhh " " pek de gençmiş" "bak bak bu da nişanlısıymış tüüüühh tühhhhh " :img-hyste Ahmet orda "beni afffet Ayla " diyo Ayla "ben de senin çocuğunu sakladım Ahmet Rüya senin kızın" deseydi ya sirseri :hıh Gidiyor arabaların önüne atlıyor geriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:hıh Umarım ölür de :hıh O gelinliği de tabutunun üstüne örteriz böylece Ahmet;'in başına bela olmaz kötürüm kötürüm :hıh Ben cani miyim ??:icon_whis
ewt kesinlikle eski türk filmlerine döndü...ayla sakat kalıcak..ahmette eğer knuşmasaydım koşamaycaktıı vearaba carpmıcaktı die düşnücek vicdan azabı cekecek.ve evlencekelr:sad53:
yalnıss ahmetin ağabeyliği cok güzel...nasıl anlşıyorr defneyle:img-wink:
sevketin denizı azarlamasına cok bozuldum..ne sucu var cocuğun..=((
sevimle mehmet superdii...ay nsaıl eli ayağıı dolandıı seviiminn cok şekerler ya..
harunada acıyorum..zavallıı bi acıda o cekio:icon_sorr
ahmet'le yasemin'in birleşmesi gibi bir derdim yok ama diziyi esi türk filmine çevirmeleri sinirimi bozuyor
madem bunları birleştirmiyiceksiniz bari farklı şeyler bulun
bu kadar klişe olunmazki....deli ettiler beni
oturup masumca cay icmenin örf adet vs ne alakasi varki ya...
parklardada basbasalar..isteseler oralarda hersey olur:img-hyste ..(ahmet yasemenin adadaki durumlari gibi):img-hyste
yaa rüyayla ahmet ne güzellridii yaa içim gitti onları parkta görünce...ah ah rüyanın ahmete baba dediğini görcekmiyis acabaaa...görürüsss heralde dimi?:icon_whis :img-wink:
Benim de sabrımın bir sınırı var canım en başta bu dizi için "Welcome to Yeşilçam" sloganını buluğumda gerçekten bu kadar double Yeşilçam olacağını nerden bilebilirdim senaristlerimizin yaratıcılıklarının sınırı bu kadarsa ben ne diyebilirim ki bu kadarına da pes diyorum :icon_whis
ya neydi bu şimdi ahmet bu kaza yüzünden aylayla evlenmek zorunda mı kalcak???vicdan azabı çekmiyim die kızla evlencekmi?yok artık ya tam bi türk filmi tadı verdiler filme ama bu kadarıda fazlaaa ayla o kadar şey yapıoo kimse bilmioo ama ayla bi kaza geçirdi die tüm olay bozulcak ahmet aylayla evlencek necdet güzideyle beraber yasemin ortada kalcak!..ohh başkaa?ayla kadar ballısını görmedim vallaaa:):):)
ya naptı bunlar ya o aylaya katlanmak çok zor olcak şimdi öffff sezon finalinde evlenir bunlar şimdi :( ne güzel eski günleride yadetmişken birlikte oluverselerdi yaseminle ahmet. ben bu aylaya katlanamıyorum ya... ama cansel in çığlıkları süperdi.yazık ahmete bitti artık vicdan azabından...
bu bölüm harun sanki böyle bi neşelenmiş gibi geldi defneyle konuşmaları çok güzeldi.en güzel sahne sevimle mehmet indi. Sevim çok tatlıydııııııı...
sude-elvin 15-06-07, 22:56 bölüm genel olarak güzeldi sonu haric güzide gitti diye bosa sevinmisim.
bide tahmini zor olmayan kaza vardi, eger ahmet bu kaza yüzünden ayladan ayrilmazsa cok sacma olur gercekten, ozaman böyle gereksiz bi sahneyi ayriligi hic koymasalarmis.
şimdi ahmet kaza yüzünden ayla'yı bırakmaz o zaman ayla sakat kalsa dahi onu hiç bırakmaz bu adam kazadan önce şöyle şöyle demişti diye düşünmez ahmetciki sonuna kadar sömürür:img-cool2 benim aklıma takılan dizi başlamadan evvel yayınlanan ilk özette ayla ahmet'le evlendikten sonra geçirdiği bi hastalık yüzünden çocuk sahibi olamayacak deniliyordu şimdi hastalığı sakatlık yapıp böylece mi çocuk sahibi olamayacaklar ya ben bu dizide en çok Ahmet'e üzülürüm başka hiç kimseye değil ne bahtsız çocuk bu ya bu gidişle yaseminle 80'leri anlatan bölümlerde kavuşacak bunlar:icon_sorr son olarak ben güzide ile nejidet istiyorum:img-blush
oturup masumca cay icmenin örf adet vs ne alakasi varki ya...
parklardada basbasalar..isteseler oralarda hersey olur:img-hyste ..(ahmet yasemenin adadaki durumlari gibi):img-hyste
bir sürü insan içinde yani bir ortamda oturmak farklı
evde iki kişinin yanlız oturması farklıdır
onlar kötü birşey yapmasada yapıyor gibi görünür
ve bu bizim türk insanı tarafından uygunsuz br davranış olarak kabul edilir
yaşar'ın bunları düşünüp eve girmemesi lazımdı
ben girmez diye bekliyordum ama....
Haftaya Nezahat hanım'ın ortaya çıkıp Ahmet ile Yasemin için "hayırrr, siz evlenemezsiniz, çünkü siz kardeşsiniz" demesini bekliyorum.
Hatta Yasemin'in Ayla'ya kan vererek olayı azcık da büyük buluşma konusuna taşımalarını bekliyorum.
Daha sonraki bölümlerde bi farklılık yaratmak adına Rüya'yı fidyeci adamların kaçırmasını bekliyorum. Erol taş kılıklı birisini kullanarak:)
Gelecek bölümlerinde farklı bir şeyler izlemek istiyorum ve bunun için bir uzaylının bile kadroya dahil edilmesini bekliyorum:)
avrilcansu 15-06-07, 23:00 Efendim İyi akşamlar, iyi geceler:)
Bu akşam ki bölüm, biraz boş geçti...
Pek birşey olmadı yani...
Ahmet&Rüya çok şekerdi...
Deniz'in niye Ankara'ya gitmediğini anlamadım...
Yasemin&Ahmet bölümünde senaristler saçmaladı...
Ahmet'e bu bölüm sinir oldum, hem Yasemin'in içine düşüyo, hem Ayla'yı üzüyo...
Başlıyıcam ama...
Zaten son sahnede inanılmaz şaşırdım...
Ayla kaza geçirdi!
Arkadaşlar, mutlaka yazmışsınızdır, dizinin gelecek senaryosunu söylüyorum;
Esinlenme: Türk filimleri
Konu: Ayla sakat kalır, Ahmet vicdan azabı çeker, ve kendine kızıp Ayla'yla evlenir, ve dolayısıyla çocukları olamaz(genel zöette yazıyordu zaten) Sonra Ahmet kızını öğrenir, ama kızı büyümüştür ve Necdet'e çok bağımlıdır, Ahmet'in babası olmasını kabul edemez, anne ve babasına kızıp evden kaçar, Güzide'ye gider :img-hyste
Yasemin vicdan azabından kendini yer, ve intihar eder...
Ve MUTLU SON:) :img-hyste
Not: Bugün başlığımızda az kişi var
Bende çok kalamıyorum
Salı Türkiye'ye yolculuk var hayırlısıyla
Valiz hazırlayacağım
Herkese iyi yorumlarbye
Not2: Billush'um Ahmet Ayla'yla konuşurken senin senaryon aklıma geldi:)
Senden mi çalmışlar ne...
__SEYMEN__ 15-06-07, 23:01 şimdi ahmet kaza yüzünden ayla'yı bırakmaz o zaman ayla sakat kalsa dahi onu hiç bırakmaz bu adam kazadan önce şöyle şöyle demişti diye düşünmez ahmetciki sonuna kadar sömürür:img-cool2 benim aklıma takılan dizi başlamadan evvel yayınlanan ilk özette ayla ahmet'le evlendikten sonra geçirdiği bi hastalık yüzünden çocuk sahibi olamayacak deniliyordu şimdi hastalığı sakatlık yapıp böylece mi çocuk sahibi olamayacaklar ya ben bu dizide en çok Ahmet'e üzülürüm başka hiç kimseye değil ne bahtsız çocuk bu ya bu gidişle yaseminle 80'leri anlatan bölümlerde kavuşacak bunlar:icon_sorr son olarak ben güzide ile nejidet istiyorum:img-blush
eğer o hastalık kaza yüüznden çıkarsa artık bir ömür boyu ahmet aylayla evli klamk zorunda kalır o park sahnesi harikaydı ya
Ben Yaşar'ın doğrucu Davutluğuna bitiyorum ya orda Deniz veya Harun olsaydı hemen saklanmak için çabalarlardı özellikle Deniz canım ya Yaşar kıyamam ben ona:img-in_lo
Şu dizide Ahmet kadar bahtsız bir çocuk var mı ya kim kem gözüyle baktıysa nazar değdi çocuğa :sad53: :sad53: Bütün aksilikler niye onu buluyo ya Ahmet elini neye uzatsa kuruyor Necdet elini neye uzatsa bal ,pasta ohhh ne ala :img-cool2
cocugun aklinda kötü bir düsünce yokki...:img-yes: ..yani olamaz bu yasar sonucta:icon_whis :happy0064 :img-hyste
canim benim ya..
öyle olsa saklanirdi dimi...:icon_sorr
@firtina..
tamam haklisin gerci ama bilmiyorum yani rizanin bu kadar tepki göstermesi sacma..
ve zaten o aile örf adete bagli birileri gibi görünmüyor..mini etek giymekte cogu kisi trafindan kötü birseymis gibi bakiliyor..ama masallah yaz kis mini etek ..
bu aileyi anlamis degilim...
yasarin eve girmeyi kabul etmesine gelince..
demekki sagci diye illede belli kaliplara koymak yanlis..:good:
----
Off gecen bölümden sonra bu bölüm benim icin hayal kirikligi ...
Yasemin ve Ahmetin birleşmelerini en çok isteyenlerden biriyim.
Ama bu Yaseminin davranışları beni çıldırtıyor.Hem Ahmete hayatına
bi yön vermelisin diyo hem Aylayı yanında görünce ölücek gibi oldum
diyo.Ahmetin kafasını karıştıyo bu yasemin ya.Ahmetin Aylaya evlenmekten
vazgeçelim demesinin 1.nedeni yaseminin söyledikleri.Ahmeti hem hareketleriyle ümitlendiriyo sonrada mutluluk artık bizim için çok geç diyo.
Artı kYaseminin tutarsızlıkları sıktı beni.Herşeyi anlat Rüya senin kızın de.
Tam bugün Ahmete söyleyecekti vazgeçti sinir oldum.Defnenin kararlı
hareketi çok hoşuma gitti.Annesini bile yumuşattı.Işık ve Yaşara bayılıyorum.
Dizinin en şeker ikilisi.Ama Rızanın Yaşara olan davranışı hoşuma gitmedi.
Ne olmuş yani evde çay içemezlermi bumu yani koruyuculuk dediği şey.
Ahmet Aylayla konuşurken kız gözlerini bile kırpmadı ya.Umarım bu kazadan
sonra Ahmet vicdan azabıyla kararlarından dönmez.İstemiyorum..........
Aylayla evlenmesin bencil Ayla....Necdet Güziyi buldu.:happy0064 Ne konuşacaklar
çok merak ediyorum haftaya heyecanlı bi bölüm bekliyo beni:img-blush
esmerseker 15-06-07, 23:09 Şimdi Ahmet pişman olucak ve Aylayla evlenicek değilmi...
Ah şu senaristler, nasil da duygu sömürüsü yapiyorlar :img-hyste :img-hyste
Ahmet vicdan azabı çekip evlenmek isteyebilir ama bu ''Ayla'' bile olsa Ahmet'in son sözlerinden sonra evlenmeyi kabul etmez bence.
yine hayalkiriklarla dolu bir bolumdu,acaba ahmet aylayla gercekten nasil evlenecek diye dusunurken,ayla kaza gecirdi,hah dedim iste bu yuzden,ahmet artik aylayi o durumda birakmaz,arkadaslarinda dedigi gibi tam bir turk filmi.boyle insanlarin heveslerini kursaklarinda birakiyorlar,bakalim daha ne kadar sacmaliyacaklar:icon_whis
angelstone505 15-06-07, 23:17 Eğer Ayla kaza geçirdiyse saçımı başımı yolarım,Ahmet sakın buyüzden kararından vazgeçmesin banane neşans bu ya tam Necdet Güzideyi buldu diye sevinirken banane artık yetti sezon finalinde Ahmet Rüyanın kendi kızı olduğunuda öğrensin Yasminlede kavuşsun :good: lütfen senaryo yazanlar seneye devam edicek diye böyle saçma bir şey yazmasınlar hazır Necdet mutluluğu yakaladı ben onunda üzülmesini istemiyorum,okadar iyi biriki şimdi Ayla yüzünden bizimkiler kavuşamazssa Necdet de Yasmini bırakmaz:img-in_lo öff bu ara bugünün en önemli aşkı Sevimle Memetti ay canım okadarda yakışıyorlarki...onlarda mutluluğu çoktan hak ettiler....Yaseminde Ahmetle bu kadar yakınken kızının babası o olduğunu söyleyemediya birdaha söleyemez ayrıca Ayla Ahmedin bir kızı olduğunuda biliyor:img-banne bıraksın adamı yazık yahu ,saplantılı rahatsız bir kızcağız bir ağlar iki ağlar susar l
ütfen Aylayı sakatlayıp bizimkileri ayırıp klasik dizi saçmalığı olmasın :img-black Nezahat Almanyaya gitsin onların evliliği artık kurtulmaz...lütfen Defne evine dönsün annesi bitti ayrıca acısını Ahmedimden çıkarır bunlar Işık neyapıcak göreceğiz ben iki gencide seviyorum....Teo la Lalede hala bir işaret yok ,Lale taktı Güzideye ...hadi Teo açıl artık Laleye yoksa aşkın gelicek sezona kalıcak:img-hyste gelicek haftayı iple çekiyorum ayrıca gelicek hafta sezon finalimi:img-cray: sezonu nasıl bekleyeceğim???? ve bu dizinin yerine ne izleyeceğim??? yeni diziler arasında bana tat veren birini bulamadım:img-fie: Ahmedi çok özleyeceğim diğerlerinide tabi:happy0064 :icon_sorr ben H.S i indirip arşiv yapıyorum 1-10 bölüm hazır onu D.V.D ye yükleyip özledikçe izleyeceğim ,en çokda Ada sahnelerini
beautifulday 15-06-07, 23:20 evet bencede tam türk filmine dönmeye başladı bi de gelecek bölüm kör de olursa tam olcak yaani ama eğer biraz kişilik varsa aylada evlenmeyi kabul etmez bu saatten sonra ama belli olmaz bu senaristlerin işi..
esmerseker 15-06-07, 23:22 ya arkadaşlar bir şey soracam. dizinin son sahnesi nasıl bitti. eğer cvp yazarsanız sevinirim.
Canım fragmanlari seyrettiysen dizinin son sahnesini de görmüşsündür. Ahmet aylaya ayrilmak istediğini söylüyor, Ayla da bunun üzerine koşmaya başliyor. Ahmet arkasindan "Ayla Ayla" diye bağiriyor. Tam o sirada aci bir fren sesi duyuyoruz, görüntüde Ahmet var bölüm sonu yaziyor. Aylaya araba çarpti.
Hain senaristler yüzünden Sevim- Mehmet sahnesinin de tadına varamadık!Ne kadar tatlıydı Sevim, liseli kızlar gibi aşk ''mevzuunda'' :icon_sorr Mesleki açıdan bu kadar kendinden emin,yetkin bir insan duygusal anlamda bu kadar çekingen olsun!!!
Eğer forumda genelin yorumladığı gibi Ayla'nın geçirdiği kazadan Ahmet kendini sorumlu tutar ve onunla evlenirse ve Ayla sakatlığından ötürü çocuk sahibi olamazsa pes artık!Bu kadar da yaratıcılıktan uzak,ruhsuz,tek düze senaryo olmaz ki!
Bence senaristler her hafta birinin evinde buluşuyorlar.Çaylarını kahvelerini neşe içinde içip,2-3 tane eski Türk filmi seyrediyorlar ardından hepsini harmanlayıp alın işte yeni bölüm diye bizle dalga geçiyorlar.
Artık seyirciyi şaşırtmanın, koltuğa mıhlamanın zamanı gelmedi mi?Bu senaryoyu eski Türk filmi seyreden her 10 kişiden 9 u yazar.Hemde daha güzel yazar.
esmerseker 15-06-07, 23:25 Evet ya sevim sahnesi feci komikti.
Bu arada Ayla kazadan öncesini unutursa hastanede noldu bana diye gözlerini açarsa hiç şaşirmiycam. O telefon açtirma işinden bahsederken "neyse hallederim ben" diyişi gibi herşeyi içtenpazarlikli o kizin :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Hain senaristler yüzünden Sevim- Mehmet sahnesinin de tadına varamadık!Ne kadar tatlıydı Sevim, liseli kızlar gibi aşk ''mevzuunda'' :icon_sorr Mesleki açıdan bu kadar kendinden emin,yetkin bir insan duygusal anlamda bu kadar çekingen olsun!!!
yine bu kadar ilerlemeleri bir basari bence,sevim mehmetin onunde rezil oldu diye kendine cok kizdi,oda kapisini bir turlu acamadiya,ondan kadincagiz fena oldu:img-in_lo
Rüya ve Yasemin parktan ayrılırken Ahmet nasılda onları arkasından baktı.
Eskileri hatırladı ve tabiki bizde eski bölümlerden yaşadıkları aşkı gördük.
Yine öyle olsunlar yaa......Senaristler artık birleştirin şunları üzmeyin Ahmetimi.
Mehmet Sevimi öptüüüüüü:happy0064 :happy0064 :happy0064
Sevimin elleri nasıl titredi ama kapıyı bile zor açtı.Çok hoştu ya.Herkese
akıl verirken bi kendine cesaret bulamıyo sevim.Sende Memeti seviyon işte.:img-in_lo :img-in_lo
Işıkın Haruna mektup ve resim göndermesi güzeldi.Harun nekadar ışıka
kırıldıysada işte olgun davranış gerçek arkadaşlık örneklerinden birini
gördük.Yaşarın Işıka benden saklanmamı isteme demesi güzeldi.Ne
ceratli bizim yaşar aferin ona içi dışı bir.İnşallah onların sonu Ahmet
ve Yasemine benzemez.Gerçi Yasemin kendi sonunu kendi hazırlayanlardan.
Umarım ışık ablasına benzemez.:img-wink: :img-wink:
esmerseker 15-06-07, 23:29 Rızanin yaşara bakişini hiç unutamiycam herhalde. Benim bile kanım dondu televizyonun içinde değilde karşisinda olduğuma şükrettim :img-hyste :img-hyste yaşar ne hissetti kimbilir offf hele ışık. :D Ben yaşarin yerinde olsam saklanirdim nolucakki.
Şimdi önümüzdeki hafta sezon finali mi olacak? bilen birileri varsa buraya yazarsa çok sevinirim.
Rızanin yaşara bakişini hiç unutamiycam herhalde. Benim bile kanım dondu televizyonun içinde değilde karşisinda olduğuma şükrettim :img-hyste :img-hyste yaşar ne hissetti kimbilir offf hele ışık. :D Ben yaşarin yerinde olsam saklanirdim nolucakki.
Şimdi önümüzdeki hafta sezon finali mi olacak? bilen birileri varsa buraya yazarsa çok sevinirim.
rizaya saymadigim laf kalmadi...basta komik buldum yakalanmalarinia gülüyordum ama rizanin tepkisinden sonra...moral sifir..zaten göstermediler yasari ondan sonra...basi egik cikmasi kapidan...:sad53:
sezon finali 31. bölümde..
yani daha iki bölüm izlicezzz
Tam bir hayal kırıklıgı.. bu yuzdenmı evlenecek yanı ahmet? sakat kalacak ayla.. bu yuzden.. cok klışeee..
daha beklenmedık bır sey olsaydı keske.. bu arada aylanın cantası kolunun altında kosusu ne komıktı ya.. dızlerını bırbırıne baglamıslar da oyle kosuyordu gıbı.. :img-hyste
eskı sahnelerı seyretmek keyıflıydı.. ama en cok mehmet'lerın sahnesını begendım..
yasemının o gozlerını baydıra baydıra konusması benı de bayıyor.. ıcmısım başım dumanlı gıbı konusuyor.. gozlerı agır agır ınıp kalkıyor ya benı uyku basıyor resmen.. :img-wink:
cansel elcıne kocaman bır alkıs.. :happy0064 dızıde hıssederek bır o oynuyor.. onun sahnelerını cok begendım..
necdet sempatımı yıtırdım.. nedır derdı? ne yapmaya calısıyor.. samımıyetını kaybettı.. ne yardan ne serden..
denız gezmıse yapılan makyaj cok kotu.. eroınmanlar gıbı gozlerının altı, sakakları koyu.. yıne eller havada bol bol yürüdüler.. :img-wink: hadı bız nıye yuruduklerını bılıyoruz da daha kucuk yastakıler ne dusunuyor acaba? joggıng yapar gıbı yürü babam yürü..
bana cok dagınık geldı bolum.. kot muhabbetı falan.. gıyılen kıyafetler.. moda tarıhı gıbıydı.. :img-wink:
ruya her zamankı cok tatlydı.. oyle bır kızım olsun yaaaa...
basrol defneydı ama sıkıldım onun ev meselesınden..
nezahatın almanya hıkayesıne ne gerek var? sankı kımse eksık kalmasın, herkese sahne yazalım dıye zorlamıslar.. lale mansuru bır kac ay once bır proramda gormustum.. senaryo gec gelıyor.. ne oynayacagımızı bılmıyoruz. falan dıyordu.. tavırlı gıbı gelmıstı bana.. belkı onunla alakalıdır..
yanı ne bıleyım.. son bolumler ya.. daha degısık seyler olur dıye beklıyordum herhalde.. bıraz sönüktü.. tabı benım fıkrım.. mehmetle sevım sahnesı harıc.. o cok guzeldı.. heyecanı falan cok ıyı verdı lacın ceylan..
esmerseker 15-06-07, 23:36 rizaya saymadigim laf kalmadi...basta komik buldum yakalanmalarini gülüyordum ama rizanin tepkisinden sonra...moral sifir..zaten göstermeidler yasari ondan sonra...basi egik cikmasi kapidan...:sad53:
sezon finali 31. bölümde..
ynai dah aiki bölüm izlicezzz
Sağol canım. Riza da eskikafali işte. Oysa kendi yediği haltlar....
Sütten çıkmış ak kaşik olsa içim yanmaz :img-hyste
Güzide'yi dizide ilk gördüğümde kesin rakip pastahanenin kızıdır demiştim.Doğru çıktı ama keşke doğru çıkmasaydı.Maalesef seyrettiğimizi bir filmi tekrar seyrediyor gibiyiz.Seyirciyi şaşırtabilen en ufak bir gelişme yok.Bu da pek keyif vermiyor açıkçası.Güzide'nin babasının pastahane sahnelerini sanırım Beyoğlu'ndaki Markiz'de çekmişler.Necdet'le karşılaştıkları sahne hoştu.Umarım Necdet gerçek anlamda aşık olur Güzide'ye ve bir daha hiç ayrılmazlar.Hiç değlse mutlu,tutkulu bir çift izleyelim.
eğer necdeti haklı bulan varsa çok merak ediyorum yaseminle ahmeti hala sevdiğini gördüğü halde neden ayrılmak istemiyor rüyanın babasından ayıran yasemin olabilir ama necdet ahmeti bildiği halde üstelik çocukluk arkadaşı nasıl bukadar bencil olabiliyorlar ................ofofof:img-help:
Önceden de söylemişti, Necdet Ahmetten nefret edecek kadar ne yaptı ki Ahmet diye...Çocukken 5 yaşındayken falan şaka olsun diye karanlıktan korkan Necdeti kömürlüğe kapatıp bırakıp gitti mi?...:img-hyste
Nedir bu kadar, kör gözlü Yasemin aşkından başka daha önemli bir sebep olmalı diye düşünüyorum..:img-cool2 Yoksa eğer o zaman dediğim gibi bencil biri çünkü şimdiye kadar özellikle Rüya konusunda bir vicdan azabı yok Ahmete duyduğu
esmerseker 15-06-07, 23:45 Önceden de söylemişti, Necdet Ahmetten nefret edecek kadar ne yaptı ki Ahmet diye...Çocukken 5 yaşındayken falan şaka olsun diye karanlıktan korkan Necdeti kömürlüğe kapatıp bırakıp gitti mi?...:img-hyste
Nedir bu kadar, kör gözlü Yasemin aşkından başka daha önemli bir sebep olmalı diye düşünüyorum..:img-cool2 Yoksa eğer o zaman dediğim gibi bencil biri çünkü şimdiye kadar özellikle Rüya konusunda bir vicdan azabı yok Ahmete duyduğu
Olay böyle değil, evet necdet ayrilmaya hazir değilim diyor ama asıl sebep rüya. O babasinin ahmet olduğunu bilmiyor ki. Kolaysa diyin bakalim 5 yaşindaki çocuğa senin baban bu değil bu, babanen deden halan hiçbiri senin gerçek akrabalarin deyil diye.. Yasemin ne yapsin işte rüyanin büyümesini bekleyecek bu arada da yillar geçecek. Necdeti durduk yerde suçlamayalim.
Yanliz inşallah bu dizinin sonu türk filmlerine benzemez. Aradan 40 yil geçer kahramanlar yaşlanmiştir anca saçi başi beyazlayinca kavuşabilirler ya illet olurum ben :D gençlik güzellik gitmiş, iki tane moruk birbirine sarilir... inşallah bu dizinin akibeti bu olmaz.
Arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz araa çarpar mı Ayla'ya :icon_whis :icon_whis Napsam da engel olsam o Ayla'nın kötürüm kalmasına yakacak Ahmetin başını :img-cool2 Kendimi Ayla'nın önüne mi atsam napsam:icon_whis umarım çarpmaz çarpmaması için dua ediyorum :img-help:
Vallahi senaristler, Rüyayı ve ahmeti bdiresiz ölümcül hastalıklardan kurtarıp gözümüze turp gibi diktiler..
Aynı şeyi Ayla için de bekliyorum..Kötürüm ya da hafızasını kaybetmiş, ya da kör bir halde karşımıza çıkarıp Yeşilçam klasiğine çevirip bir minnet ya da acıma duygusuyla karşımıza evlenmiş Ayla ve Ahmet çıkmasın...
Yani yeter açıkçası ve eğer bu saçmalık devam ederse tam durum..Mayday SOS mayday Sos!:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:
Ama bu ayip, terbiyesizlik. Izleyiciyle resmen dalga geciyorlar.
Bence Ayla araba kazasi gecirince ahmet hafiza kaybina ugrasin. Ayla onu sen beni seviyordun diye kandirsin. Yasemin de Ahmet'e bakmak uzere hemsire olarak alinsin. Sonra Ahmet "bu ses, bu ses" desin.
Ne oluyoruz yani? Her an diziden Sener Sen firlayip, "Mujdeeee" diye bagirabilir. Bu mu akilli, seviyeli dizi yani? Bakin, bu diziyi bu kadar cok seviyorum; ama eger bu kaza yuzunden Ahmet Ayla'dan ayrilamazsa, ben bu diziyi birakirim, yaziyorum buraya. Senaristler, senaryo yazmaya useniyorsa, her seyi, artik dalga konusu olan eski Turk filmleri senaryolarindan kopyaliyorlarsa, ben de izlemeye usenirim. Bence bu hakikaten saygisizlik yani. Vaktimize yazik!
Aynı duygu ve düşünceler içindeyim, bu sezon sonunu saçma sapana bağlarlarsa bir sonraki sezonu aynı keyifle seyredemem artık..
Küçük bir çocuğa babasının gerçek babası olmadığını söylemek kolay değildir elbette.Ama çocuk daha aklı ermezken gerçeği dile getirmeyen Necdet'in sadece kendini düşünen, bencil ruhlu bir insan olduğu aşikardır.Rüyayı gerçekten düşünseydi o daha bebekken mavi arabasına atlar Kıbrısçığa gider ve Ahmet'e herşeyi açıklardı.Ama yapmadı.Neden?Sahte mutluluğunu bozmak istemedi.
esmerseker 15-06-07, 23:57 Ama işte bu dizinin konsepti de en başindan beri biraz türk filmi kokuyordu zaten. Nostaljik hemde. Ama türk filminin de aynisi olacaksa şimdiden söylesinler hiç seyretmekle uğraşmayalim sonunu zaten biliyoruz.
Biraz birşeyler katarlar diye umuyorum ama çoğu zamanda güzel kız yakışıklı oglan fotoromani okuyor gibi hissediyorum.
Ayrica dizideki bütün aşklar mesafeli. Kimse kimseye dokunmuyor, herkes uzaktan takiliyor. Gerçekten kimse varmi aşkini doya doya yaşayan?
Bu mesafe sıkıyor yani tamam bu nostaljik bir dizi ama 2007 yılındayiz yani bir yere kadar sariyor.
Genede seyretmeye devam ederim birakamam kolay kolay :D
Bütün aksilikler niye onu buluyo ya Ahmet elini neye uzatsa kuruyor Necdet elini neye uzatsa bal ,pasta ohhh ne ala :img-cool2
Evet, Necdet neye el atsa kısmetli..
Adamın çekmesini beklerken, kendisinin Yasemini sevdiği gibi kendini seven bir Güzide buldu tabii aradaki fark Güzide onu tüm gururuyla ve samimiyetiyle seviyor..Bu Necdet için gerçekten çok fazla bir ödül..
esmerseker 16-06-07, 00:03 Küçük bir çocuğa babasının gerçek babası olmadığını söylemek kolay değildir elbette.Ama çocuk daha aklı ermezken gerçeği dile getirmeyen Necdet'in sadece kendini düşünen, bencil ruhlu bir insan olduğu aşikardır.Rüyayı gerçekten düşünseydi o daha bebekken mavi arabasına atlar Kıbrısçığa gider ve Ahmet'e herşeyi açıklardı.Ama yapmadı.Neden?Sahte mutluluğunu bozmak istemedi.
Evet sende haklisin söylese de olurdu, tabi o zaman dizi ne hale gelirdi bilmiyorum. Yasemin gazinoya pavyona falan düşer geceleri şarki söyler gündüzleri çocuğuna bakardi :img-hyste
Tabi o doğum sancilarindaki gibi bağirirsa kim onu şarkici yapar o da var :img-hyste
Ben necdetin yaptiklarinda kötülük görmüyorum bencillikse bencillik olsun. En baştan yaseminle ahmet rüyayi peydahlamayacakti...
Küçük bir çocuğa babasının gerçek babası olmadığını söylemek kolay değildir elbette.Ama çocuk daha aklı ermezken gerçeği dile getirmeyen Necdet'in sadece kendini düşünen, bencil ruhlu bir insan olduğu aşikardır.Rüyayı gerçekten düşünseydi o daha bebekken mavi arabasına atlar Kıbrısçığa gider ve Ahmet'e herşeyi açıklardı.Ama yapmadı.Neden?Sahte mutluluğunu bozmak istemedi.
Aynen katiliyorum. Kizini düsünseydi cok daha önceden söylerdi kizina ve ya Ahmet le konustuktan sonra söylerdi. Onun asil derdi düzenini bozmamak ve Nejdeti düsünmesi. Cok sacma bir beraberlik ve akil erdiremiyorum. Bunu yaparak en cok kötülügü kendisine, ve Özellikle Rüya ve Ahmete yapiyor. Her insanin gercek kökünü bilmesinin hakki var. Günümüzde o kadar insanlar varki, 40/50 yaslarina geliyorlar ve annesinin veya babasinin baskasi oldugunu ögreniyorlar ve arayisa cikiyorlar. Yani hangi yasta olursan ol, mutlu ol olma, kökünü bilmek istiyorsun ve hakkinda.
Rüya simdi bilse cok daha iyi ve özellikle bu ayrilikta Ahmetin hic bir sucu yokken.
Gercekten Ahmet gibi hic bir zavalli karakter tanimiyorum. Hic bir sey yapmadigi halde bütün kötülükler en cok onu buluyor. Icim aciyor onu öyle görürken.
Simdi bir de Ayla olayi var. BAzen tahammül edemiyorum Ahmetin durumuna ve sahneleri atlatiyorum. Özellikle Ahmet ve Ayla sahneleri ve Yaseminin ve Nejdetin yalan mutlu aile tablosuna hic dayanamiyorum.
Insallah bunlari Ahmet bosuna cekmemis olur ve en azindan sonunda Yasemin ve Rüyaya kavusur.
yorumları okuya okuya bir hal oldum:img-polic
herkes ayla kaza geçirdi diye sinirlenmiş evet bende öyle ...
ama okurken kimsenin aklına gelmeyen bir durum geldi aklıma ... bakarsınız araba son anda fren yapar ve ayla kurtulur ..yada ne bileyim ahmet ona ayrılmak istediğini söyledi ,tamam ayla kötü kadın karakteri olabilir ama bu onun aynı zamanda gurursuz olduğunu göstermez ki ;
ahmeti ona acıdığı için evlenir ancak ve bunu aylanın kabul etmesi çok saçma olur ..ancak ayla hafızasını kaybederse ahmetle evlenir ki;
bu diziyi tamamen yeşilçama bağlamak olur ...bye
esmerseker 16-06-07, 00:09 Ayrica son birşey daha yazip sonra gidicem,
Ben yaseminin yerinde olsam şimdiye kadar bin kere ahmete gerçeği söylemiştim. Nasil tutuyor kendini anlamiyorum.
herkese iyi geceler....
Gercekten Ahmet gibi hic bir zavalli karakter tanimiyorum. Hic bir sey yapmadigi halde bütün kötülükler en cok onu buluyor. Icim aciyor onu öyle görürken.
Simdi bir de Ayla olayi var. BAzen tahammül edemiyorum Ahmetin durumuna ve sahneleri atlatiyorum. Özellikle Ahmet ve Ayla sahneleri ve Yaseminin ve Nejdetin yalan mutlu aile tablosuna hic dayanamiyorum.
Insallah bunlari Ahmet bosuna cekmemis olur ve en azindan sonunda Yasemin ve Rüyaya kavusur.
Evet sabırla kavuşmalarıı bekliyorum bende.Ayrıca dediğin gibi Ayla-Ahmet,Necdet-Yasemmin çiftleri ruhumu daraltıyor.Hele Ahmet ve Ayla...Ne kadar sıkıcılar.Ayla kendi yazıyor ,kendi oynuyor.Bitsin bu işkence.Bu dizide gerçek anlamda sıkıntı çeken iki taraf var Ahmet ve biz seyirci tayfası.
O ıssızınsokağın neresinde arabayı buldular, sanki günümüz arabaları gibi çok hızlı araba var ve bu kadar trafik o zamanda...Saat başı bir araba,saatte 30 km hız...Tabii Necdete Ankaradan arabayla İstanbula treni yakalatan senaryo bunu da yapar: saate 60 km hızla sokağa tam gaz giren babasından arabayı çalan bir genç, bizim üzüntüden kilitlenmiş Aylayı bulur ve çarpar....
Bula bula tam gaz Aylayı buldu, kırılsa kırılsa bir kolu ya da bacağı gider tabii kafa üstü düşmediyse...
Dediğim gibi en ölümcül hastalıklardan kurtulan baş kahramanalarımızı kurtaran senaryo burada da işlesin..Çünkü gerçekten bir klişe patlatırlarsa,içim kaldırmayacak..
önceden tek isteğim ahmet & yasemin kavuşması idi fakat son bölümlerde ahmet & rüya kavuşmasını daha çok bekler oldum ..baba kız nasılda yakışıyorlar birbirlerine ...yasemin onları izlerken nasılda huzurluydu ..:icon_sorr
rüya nasıl sevimli bişe yarabbim bende öyle bir kızım olsun istiyorumm:img-blush
şimdi tek dileğim aylaya bişey olmaması en azından hafif atlatsın olayı ve lütfen iyice yeşilçama çevirmesinler güzelim diziyibye
Evet sabırla kavuşmalarıı bekliyorum bende.Ayrıca dediğin gibi Ayla-Ahmet,Necdet-Yasemmin çiftleri ruhumu daraltıyor.Hele Ahmet ve Ayla...Ne kadar sıkıcılar.Ayla kendi yazıyor ,kendi oynuyor.Bitsin bu işkence.Bu dizide gerçek anlamda sıkıntı çeken iki taraf var Ahmet ve biz seyirci tayfası.
Evet cok güzel yazmissin. En büyük aciyi Ahmet ve bizler yasiyoruz bu durumda.
Benim gibi burada cogunlugunda Ahmetin durumuna cok üzülenleri ve iskence cektiklerini görmek cok güzel- yani durum güzel degil ama yalniz olmamak bu durumda rahatliyici.
O ıssızınsokağın neresinde arabayı buldular, sanki günümüz arabaları gibi çok hızlı araba var ve bu kadar trafik o zamanda...Saat başı bir araba,saatte 30 km hız...Tabii Necdete Ankaradan arabayla İstanbula treni yakalatan senaryo bunu da yapar: saate 60 km hızla sokağa tam gaz giren babasından arabayı çalan bir genç, bizim üzüntüden kilitlenmiş Aylayı bulur ve çarpar....
Bula bula tam gaz Aylayı buldu, kırılsa kırılsa bir kolu ya da bacağı gider tabii kafa üstü düşmediyse...
Dediğim gibi en ölümcül hastalıklardan kurtulan baş kahramanalarımızı kurtaran senaryo burada da işlesin..Çünkü gerçekten bir klişe patlatırlarsa,içim kaldırmayacak..
Benim de aklıma o gelmişti hadi ana cadde desem neyse küçücük bir yol krk yılda bir geçer araba ordan ayrıca o araba gelene kadar Ayla karşıyı geçti bile küçücüktü Ayla'da koşarak gdiyordu bu kadar da olmaz ki canım Ahmet kötürüm kalsaydı bu kadar üzülmezdim böylece Ahmet Ayla'yla evlenmek zorunda kalmazdı şimdi Ayla evlenirse Ahmet'le amma gurursuz şeymiş ya böyle ğgenç kız olmaz olsun genç kızların yüz karası :hıh
Fizikteki hız hesaplarına bakarsak,karşılık hareket halindeki aracın saatteki hızları toplanarak çarpışma hızı hesaplanır:
1.araç bayrak yarışına çıkmış Ayla saatteki hızı 50km/sa
2.araç hepimizin sinirini bozan malum araç dönemin Anadol (o olursa onun kaportası bildiğim kadarıyla ağır metalden değil) ya da bir Amerikan Chevy (o zaman aır metal) saatteki hızı max.30 km/sa.
2 sini toplarsak 50+30= 80 km çarpışma hızı bu durumda ya Ayla diziden temelli gider ya da harbi sağlam kötürüm kalarak, Ahmetle evlenir...
Bütün bunlar bir yana Aylaya bir şey olmasın, güzel güzel bak bu kadar kör kütük sevmek nelere yol açıyor, kötülükler gelip onu buluyor deyip bu olaydan kıssadan hisse yaparak, Ahmeti şayet çok seviyorsa iyileştikten sonra da bütün herşeyi bile bile evlenmesin...Ayladan beklentimiz bu..Doğru yola gelsin umudumuz..
Ben illa ki Ahmetle Yasemin birleşsinler demiyorum..Birleşmelrinin tarafında oluşumun tek sebebi Rüya ve Ahmetin inanılmaz derecede ve sadakatle duyduğu aşk..Bir insan evladı, başkalarının adına verdiği kararlarla sadece samimiyele ve derinden hissettiği aşk yüzünden bu kadar cezalandırılmamalı....
Yalnızca bahtsız bedevi Ahmetin yüzü gülsün diyorum..Rüyanın gerçek babası olduğunu, insanların etrafında kurduğu yalan düzeneğinin ne olduğunu bilsin...
Bayılacağım artık tam hıı işte şimdi diyoruz, bir şey kıymık oluyor..
Bayılazağım vallahi bayılazağım artık :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: Ahmet'in Rüya hakkında söyledikleri birlikte olurduk belki demesi ahhh canım bi bilse Rüya onun kızı :sad53: :sad53: Neyse herkese iyi geceler ben kaçtım bye bye
Bayılazağım vallahi bayılazağım artık :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: Ahmet'in Rüya hakkında söyledikleri birlikte olurduk belki demesi ahhh canım bi bilse Rüya onun kızı :sad53: :sad53: Neyse herkese iyi geceler ben kaçtım bye bye
Evet yazık Ahmete ve o hiçbirşeyden haberi olamayan küçük Rüyaya..Ahmet öğrensin, o zaman ne biçim heyecan olur dizide...
sezon finalinde ahmet & yasemin kavuşmasını beklemiyorum açıkçası bu büyük bir sürpriz olurdu..:icon_whis
ama en azından ahmet rüyayı öğrenmeli ..hiç olmazsa yaz boyu beklemek için bir heyecan olur değil mi:img-yes:
Herkese merhaba. Kazada Ayla yaralanacak ya, Ahmet'te vicdan yapacak ve Ayla'yla evlenecek. Ama kanımca bu kazada aldığı yaradan dolayı Ayla'nın çocuğu olmayacak. Sezon finalinde Ayla ve Ahmet'in düğününü görebiliriz. Sonra da zaman atlaması yaparlar. Eylülde sanıyorum '70 lerden devam eder. Hepinize sevgiler.
evt arkadaslar gunaydin,
gelelim 29.bolum yorumlarina;
senaryoyu biz yazdik sayilir.1 haftadir bu baslikta yaptigimiz yorumlar aynen cikti.Gerci fren sesini duydukta carpma sesini duyamadik ama buyuk bir ihtimalle Ayla'ya araba carpti.Senarislerimiz ne kadar yaraticilar degil mi?:img-hyste Cok orjinal bir fikir daha once kimsenin aklina gelmemisti:img-hyste Neyse belliydi zaten boyle olucagi.Bu arada 79 a mi geldiler nedir.1.kasm.1968 te samsundan ankaraya yuruyus olmus.subat.79da kooperatif evi bitacekti.Onumuzdeki bolum 79 u isliycakler o zaman.
Bu bolumde hosuma giden noktalardan biri;Yaseminin Ahmete adeta gunah cikarmasiydi.Kabullendi her seyi.Bir ara kizima soylemek istiyorum Ahmet .... falan dedi.Ama zaten hic umutlanmadim.Soylemiyecegi,Ahmetle Aylanin ayrilamiycagi belliydi.Zayen beyoglu evlendirme dairesinde Ahmetle Aylanin nikah sahnesini cekmisler.Tam tahmin ettigimiz gibi senarisler bu durumu hakli cikarmak icin kaza sahnesini son anda eklemisler besbelli.Yani ne etcen iste yapcak isi yok.Sonra galerideki necdetle guzidenin sarilma sahnelerine hala gelmedi.Tamam bulustlarda devamindaki sarilmayi goremedik.30.bolumde gorucez herhalde.Bu arada,bence dizi 29 da bitecekti.Zoraki 3 bolum uzatmislar gibi geliyor.Yaso ve Ahmet birbirlerini cok seviyorlar.Ruya onlarin kizlari.Necdet baskasina ilgi duyuyor bu besbelli artik.Hala birlesemiyorlar.Yani butun asklar sancisiz olmuyorki.Bizim Yaso hnm(tabi senarisler) hersey uygun olucak , kimse uzulmiycak,kimse kirilmiycak,atmosfer ok uygun olucak ancak o zaman birlestirecekler bizimkileri.Ya boyle bir an olmasi mumkun mu?:img-pilot Neyse hadi moralimi bozmayayim bu konuda yapcak bisi yok kafalarina gore mantiksiz mantiksiz takililacaklar.
Defne olayida tahmin edilen gibi evden kaciyor.Sevimin bir opucukle kalaci da belliydi.Park sahnesinide zaten biliyorduk.Iste ole bi bolum daha gecti.
29 un en super sahnesi;
Ahmetin Yasonun arkasindan bakarken aklindan gecen eski gunlerdi.Dusundumde ne kadar gusel bolumlermis.Su anda herkesin mutsuzlugunu ve acilarini izlerken icime daral geliyor.Anacim hic mi gusel bisi olmaz,bari birileri hic mi mutlu olmas.Bu hayatta hep bu kadar mi sanssizlik ayni insanlari bulur?peeeehh.Tam turk filmi kivamina getirdiler..Ayni ayni.Diziyi izlerken bir yerlerden Hulya kocyigit,Filiz Akın,Tarik Akan,Kartal Tibet v.b. cikacakmis gibi geliyor.:img-hyste Ahmey,,Yaso siz evlenmezsinin aslinda kardessiniz biz sizi kucukken cami onune birakmistik.ordan farkli aileler almis buyutmus .evleneeemezzzsinizzz ccooccummm dicekler gibi geliyor:img-hyste veya tam yaso solicekken daha once bi arkadsin yazdigi gibi metoor teoremi devreye girer ahmet hafiza kaybina ugrar,filmi bastan sarmak zorunda kalirlar v.s...
yazsam daha cok sey var ama birazda arkadaslarin yorumlarini okuyayim,merak ediyorum.onlar ne dusunuyorlar.:icon_whis
masumcikolatam 16-06-07, 07:45 merhaba arkadaşlar dün akşamki bölüm süperdi yaseminle ahmetin konuşmaları yasemin bence sürekli ahmet ile rüya yı zaman geçirmelerini saglayacaktı ve babası oldugunu söyleyecekdi ama ayla şu süper koşuyu yaparken arabaya çarpmadan önce ama şimdi herşey yine karıştı kesin ayla ile evlenir bu ahmet benim yüzümden oldu der vicdan azabı ceker son bölümde bence ayla ile ahmet evlenicek zaman gecidek aylanın cocugu olmayacak ve ayla hastalıkla savaşırken tam ölüm döşeginde yatarken ahmet rüya senin kızın dicek ve biticektir eminim inşallah öyle olur çünkü artık diger bölümlerde ayla yı görmek istemiyorum bu dizide sinir oluyorum kıza ama arkadaşlar söylemeden gecemicem ben selmayı cok seviyorum yaaa cok tatlı asaletti bi kadın süper yanii seni özledim demesi yokmu bayıldım gözlerim doldu bu arada yaseminde bu bölümde cok tatlıydı herneyse cok çene çaldım ben kahvaltıya iniyorum buyrun hep birlikte yapalım byee
MUTLU GÜNLERR..
niye bu dizilerde misafirler sadece yemek yerler dahası eve girer girmez yemek masasına otururlar :D oturup soyle bi cay icip konustuklarını gormuyoruz
bu bolum aslında baya iyiydi ama beyoglu evlendirme dairesinde nikahın cekildigini duydugum icin acaba bu bolumu ansıl mahvedecekler die düşünüyordum ki gayet yeşilcamvari bir hareketle aylaya araba carptırdılar aslında aylanın biraz gururu olsa yine evlenmezlerde işte.. yinede cok guzel bi bolumdu yasemin sacmalamadı hatta kendi hatalarını kabul etti vs vs ahmet ztn her zmn tatlı :D
yorumları okuya okuya bir hal oldum:img-polic
herkes ayla kaza geçirdi diye sinirlenmiş evet bende öyle ...
ama okurken kimsenin aklına gelmeyen bir durum geldi aklıma ... bakarsınız araba son anda fren yapar ve ayla kurtulur ..yada ne bileyim ahmet ona ayrılmak istediğini söyledi ,tamam ayla kötü kadın karakteri olabilir ama bu onun aynı zamanda gurursuz olduğunu göstermez ki ;
ahmeti ona acıdığı için evlenir ancak ve bunu aylanın kabul etmesi çok saçma olur ..ancak ayla hafızasını kaybederse ahmetle evlenir ki;
bu diziyi tamamen yeşilçama bağlamak olur ...bye
kins,
malesef ayla ve ahmetin nikah sahneleri cekilmis.sonradan cikarirlarmi veya ahmet son anda hayir dermi bilemem.ama cekilmis anacim.nikaha gidicez yani.umutlanma derim ben alistik artik kendi hallerine biraktik..:img-hyste
Herkese merhaba. Kazada Ayla yaralanacak ya, Ahmet'te vicdan yapacak ve Ayla'yla evlenecek. Ama kanımca bu kazada aldığı yaradan dolayı Ayla'nın çocuğu olmayacak. Sezon finalinde Ayla ve Ahmet'in düğününü görebiliriz. Sonra da zaman atlaması yaparlar. Eylülde sanıyorum '70 lerden devam eder. Hepinize sevgiler.
evet arkds aynen ole olucak.fakat sezon finalini 12.mart.1971 de yapicaklar.
bilginize.
yenimüptela 16-06-07, 08:09 Ayla zaten çok onurlu gururlu bir kız olsaydı Kıbrıscık da duyduklarını bir şekilde Ahmet e anlatırdı. Ben böylesine bencil sevgileri anlamıyorum ya benimsin ya toprağın mantığını ve dün akşam seyrederken sürekli Necdet e düş artık şu insanların yakasından diye söylendim ve Ayla yada araba çarptığında inşallah ölmüştşr dedim ama olmadı.
bu arada yasemin necdete iyi guzel hoş diyoda o sevdigine gidecek kızıyla necdet napcak!..
meltem-cmbl 16-06-07, 08:16 bu arada yasemin necdete iyi guzel hoş diyoda o sevdigine gidecek kızıyla necdet napcak!..
valla onu bilemeyiz onu necdet önceden düşüncekti böle olcağını biliyodu
yane onunda güzidesi var ruyayıda dert etmesin görmicek değilya hep görür
merhabalar...
Yasemin sonunda tam mantıklı düşünmye başladı, ahmete bütün gerçekleri söylemeye hazır derken ne diyim senaristler sağolsun:img-yes:
Tamam eski türk filmi tadında olsun ok de yani aylanın sakat kalması ve ahmetin vicadan azabıyla onunla evlenmek istemesi bence saçmalık olur:img-yes:
Dizi bi şekilde ilerlemek zorunda ok ama türk filimlerine bu kadardar atıfta bulunup senaryo kırpıklamakda olmuyor açıkçası.
devamı ne olur ozman
Ayla sakat kalır mecburen evlenirler.
Aradan yıllar geçer ayla birden bacaklarını hissetmeye başlar ama bunu saklar :D
Ahmet geç olsada bunu öğrenir bu sırada necdet kör olur .......
böyle devam eder bu iş.:img-yes:
bu şekilde hatırla sevgili senaristi olmak zor olmasa gerek:icon_whis
Dizi Türkçe'yi en güzel kullanan dizilerden biri olarak ödül aldı ama bu konuda (özenli Türkçe kullanımı) en çok uyarı yazdığımız başlıklardan biri malesef Hatırla Sevgili Dizisi başlıkları..
Yineliyoruz yurtdışından yazan arkadaşların Türkçe karakter sorunu var anlayabiliyoruz ama kelimelerin arasından sesli harfleri çıkarıp kısaltmak yada (arkds ,öle vb.)bazı harfleri onlarca kez yazıp uzatmak (ahhh,canımmmm gibi)neden arkadaşlar...
Mesajların tamamını farklı font ve renkde yazmakda forum kurallarına göre yasak arkadaşlar..Daha özenli olacağınızı umuyoruz...
merhabalar...
dünkü bölümün sonu tam bir fiyaskoydu.açıkçası ayla-ahmet evliliği beni hiç ilgilendirmiyor.hatta ben aylayı yasemine göre karakter olarak d aha güçlü ve olgun buluyorum.ama sonunda bu şekilde bir kaza olması bu diziye yakışmadı.aşırı klişe kaçtı.araba ya da kamyon artık neyse ama freninden belli olduğu gibi arabadır herhalde henüz çarpmadı fakat çarpıcak gibi.aylanın çocuğunun olmaması gibi bir durum da büyük olasılıkla böyle bir kazadan sonra meydana gelir.
yaseminin hala necdet'e yalan söylemesine sinir oluyorum.zaten evli değil ki gerçekten.o necdet'e kızıyor neden söylemedin diye ama necdet'e ahmetle geldim demiyor.hayır necdet yanlış anlasa ne olur anlamasa ne olur yasemin hanım nasıl olsa takmaz.
rüya ve ahmetin birlikte vakit geçirmesine izin verdi şükürler olsun.kafasına dank ediyor birşeyler yavaş yavaş.o kararlarını güzel güzel aldı ama hem ayla yüzünden hem de zaten uygulucağından şüphem vardı uygulayamıcak.bir yerde haklı tabi öyle küçük bir kıza necdeti de bu kadar çok severken senin baban o değil denmesi büyük bir şok yaratır.söyleyemesi bu durumda doğru ama yasemin zaten ne yaptıysa en başında yapmıştı.
dizideki flashback çok hoş olmuş.geçişler falan.ve tam zamanında olmuştu.dünün en anlamlı sahnelerinden biriydi bence.
bu rıza beni öldürcek zaten hem diğer kadınla beraber hem nezahat için yorum yapıyor.karı koca gün geçtikçe sinir olmaya başlıyorum(kızları da mı çekti nedir:icon_whis :icon_whis )
ışık ve ablasının kaderi o kadar aynı ki.rıza bey ahmet ve yasemini de olup olmadık yerlerde yakalıyordur.bu sefer de yaşar'ı evde yakaladı.o sahnede yaşar'ın saklanmaması gayet iyiydi.yoksa bir klişe daha gerçekleşirdi.
defne içinse o arkadaşlarını nedense gözüm tutmadı.iyi şeylere benziyorlardı ama umarım defnenin başına bela olmazlar ilerde:icon_whis
ahmet-defne konuşmasıysa günün en güzel sahnelerinden biriydi rüya-ahmet sahneleriyle beraber:happy0064 :happy0064 ,
not:sevgili ehlocan uyarın için çok ama çok teşekkürler...yorum okumak için özel ders almak gerekicekti yoksa.
iyi sohbetler:img-wink:
beklentiler kısmına da yazmıştım tekrar yazayım:) bence ayla bu so kazadan sonra felç kalabilir,sonra ahmet vicdan azabı çekip evlenebilir.fazla türk filmi havası oldu ama,olabilir.
ayla'nın kendi kendine gelin-güvey durumları acınasıydı.sevmememe rağmen üzüldüm.
en güzel kısım ahmet'in rüya ve yasemin ardından eski günleri hatırlamasıydı.içim parçalandı.ayrıca harun-ışık olayları yüzünden acı çeken harun'a içim parçalandı. bu dizi beni iyi etkilemiyor sanırım,dert sahibi oluyorum :img-yes:
oxford sana katiliyorum,cok klise oldu artik her sey.diziyide cok seviyorum ama gece 1:00 e kadar uykusuz kalmama gerek var mi diye tereddut etmeye basladim.malum sabah ise gitmek icin erken kalkiyorum.onumuzdeki hafta senelik izindeyim.firsat bulursam bir senaryo calismasi yapiim bakim nasil olucak?:happy0064
|