ChRoNiC LoVeR
17-06-07, 20:54
zaman atlaması olacağı kesin mi acaba? nereden öğrendiniz?? huff..yakında basttonla dolaşacaklar dizide...
|
Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-14 ChRoNiC LoVeR 17-06-07, 20:54 zaman atlaması olacağı kesin mi acaba? nereden öğrendiniz?? huff..yakında basttonla dolaşacaklar dizide... badger 17-06-07, 20:55 Ayla için gelecek hafta kaza sonucu -ölüm olmasın tabii ki, bunun için vadesi bu kadarmış derim yalnızca- ne olursa olsun çok fazla iyi bir şey düşünemem.. Sonuçta herkes kendi yaptıklarından kendisi sorumludur ve verdiği kararların ve yaptığı hareketlerin sevaplarına da sonuçlarına da katlanması gerekmektedir... Ve tabii ki ne olursa olsun bahtsız Ahmetin daha fazla çekmesini istemiyorum, sanki çok kabahatliymiş gibi sorumluluklar onun üstüne atılıyor, umarım ezik ve aşık kızımız Ayla sevdiği adama bu kadar sorumluluğu yüklemez....dizideki bir çok kabahatli Ahmetin çektiğinin onda birini bile çekmiyor..Vallahi biraz çektiklerinde de çok üzüleceğimi sanmıyorum... Yaseminin çok soğukkanlı birkişilik olduğuna inanıyorum..Asla falso vermiyor, son derece iç dünyası konusunda ketum..Duygularını son derece kontrol altında tutuyor.. Ben olsam kırk kere Ahmete durumu anlatmıştım...Neyse günlük ortaya çıktı da yüzünden düşündüğünü bilemediğimiz, türlü senaryolar ürettiğimiz Yaseminin düşüncelerinin ne olduğunu anladık biraz...Ama niye Ahmete Necdetten ayrılmayı düşündüğünü, Ahmet ona senin için herşeyi yaparım dedikten sonra demedi? bu da ayrı bir muamma... Bahar_canın teorisi olan şarkı ilhamı Yaseminin ölümüyle ilgili senaryoyu hiç istemem...Bu kadar izleyici olarak ızdırap çek, heveslen, Yasemin Hn ölsün...Yok olmaz...Bence Ahmet öğrensin gerçeği, bundan dolayı Yasemine bir dönem yüz çevirsin, hatta Rüyayı da alsın, hakkıdır, sonra o günlük piyasaya çıksın ve gerçekler dökülsün ortaya...Yaseminin çekmesini istiyorum...Ölmek olmaz, vallahi hepimizin elleri ahirette yakasında olur onun..:img-yes: zeyneps 17-06-07, 21:02 Bir de Ahmet Rüya'yı öğrendikten sonra kızdığı için Ayla'yla evlenirmiş işte o zaman çok gülerim :icon_whis ama Yaso'ya çok iyi olur dün izlediğim bir dizide kadın adama "ben senden çocuğunu çaldım yıllarca " dedi acaba zxbizim Yaso ve Necidet bu gerçeği ne zaman farkedecekler merak ediyorum gerçi Yaso'nun jetonu biraz biraz düşmeye başladı köşeli heralde ama Necidet'inki biraz zor düşer onunki bayağı bir köşeli yavrum yakışıklılıkta iyi ama akıldan güdük kaldı :sad53: :img-hyste 1g9s0g5s 17-06-07, 21:03 30.bölümde ne olcak tam olarak bilen var mı?:img-wink: :img-wink: @ly 17-06-07, 21:03 Alemsin badger... Ölmesin sürünsün diyorsun yani..Seni mi kıracam sürüm sürüm sürünsün de mümkünse orta yaşları geçmeden kavuşsunlar olur mu? NOT: Kendim için birşey istiyorsam namerdim, oğlumuz seviyor kızı o bakımdan :icon_whis dizice 17-06-07, 21:06 merhaba arkadaslar, dusundum de, herseye ragmen yasemin ne balli kiz ya. dusunsenize, onu seven iki adam da cok sevdi. doyasiya sevilmeyi tatti hayatinda. cok insana nasib olmaz bu. bir de ahmet'i dusundum. diger dizilerde ona benzeyen hic kimse yok. dusunsenize, hepsi gurur yapar, baska erkege gittin diye kadina dunyayi dar eder. macoluk taslar. ihlamurlar altinda'da yilmaz'in yaptigi gibi gider onu en gicik edecek sekilde yakinindaki birisini (mesela gorumcesini) kendine asik eder. baska erkekle evlenmesini hazmedemez. ama ahmet oyle mi? hep geri dondu, hep yanindayim dedi. senin icin herseyi yaparim dedi. cocugunu kabul etti (kendi cocugu oldugunu bilmedigi halde). namus meselesidir filan diye dusunmedi. ben bir dizide ilk defa beni izleyici olarak memnun eden bir asik erkek goruyorum. yani yok boyle birsey ;) Bu dizinin farki bu zaten. Agalar, macolar yok. Diger dizilerdeki erkek tiplerine tahammul edemiyorum. O yuzden izleyemiyorum zaten. Kiskanc, tutucu, bagnaz, maco. Tas firin erkekleri iste. Ahmet televizyonda cagdas erkekleri temsil eden nadir karakterlerden. Erkeklik gururu, namus gibi sacmaliklara takilmiyor. Necdet karakterinin bir cok acidan sevmesem de, o da bu yonden Ahmet'e benziyor. Yani ne Ahmet, ne Necdet, ne Harun, ne Deniz, ne Sevket'in bir kadina karsi kaba, siddetle davranabilecegini aklim almiyor. O acidan benim ailemdeki ve cevremdeki erkeklere cok yakinlar. Televizyondaki erkek tipleri bana cok uzak geliyordu. Konusurken bana sesini yukselten bir adamla ben ayni odada bile kalmam, birakin beraber olmayi. Ilk defa Ahmet'le tanidigim bir erkek tipi izlemeye basladim. Ve Ahmet-Yasemin askiyla da bana tanidik gelen bir ask izliyorum. Insanlar, "kaldi mi boyle asklar?" ya da "Boyle asklar gercek hayatta yok" deyince, garip geliyor bana. Ask zaten boyle olur, baska turlusune ask denilir mi? Tabii ki var boyle asklar, bazilarimiz bugun yasiyor. Bazilarimiz askina kavusmak icin yillarca bekliyor. Askin devri olmaz. Ahmet'in bakislari da tam asik erkek bakislari. Erkekler asik olduklari kadina bakarken, bakislari tuhaflasiyor zaten :) Sheirmaine 17-06-07, 21:09 Alemsin badger... Ölmesin sürünsün diyorsun yani..Seni mi kıracam sürüm sürüm sürünsün de mümkünse orta yaşları geçmeden kavuşsunlar olur mu? NOT: Kendim için birşey istiyorsam namerdim, oğlumuz seviyor kızı o bakımdan :icon_whis Sana katiliyorum, mümkünse orta yaslarini gecirmeden bulussun bizim iki asik.. Güzel bir sezon finali bizi bekler ve Ahmet sezon finalinde gercekleri ögrenir...:img-wink: zeyneps 17-06-07, 21:11 30.bölümde ne olcak tam olarak bilen var mı?:img-wink: :img-wink: Bu arada 30.bölüm sezon finali mi bilen var mı sezon finali ne zaman :icon_whis :icon_whis Ben bu senaristlere akıl sır erdiremiyorum artık aşk,entrika ,intikam ,ihanet yalan dolan sır tutku herşey var bu dizide Hatırla Sevgili:Top Secret maşallah :good: Ahmet evlenir Ayla'ya gibime geliyor ama Ayla nasıl kabul eder onca dediğinden sonra gururlu bir genç kız olarak benim aklım almıyor ama Ayla'nın ki alabilir ya da Ahmet onu ikna eder vicdan azabından dolayı tabi Yaso'nun bütün planları suya düşer ondan sonra sezon finali olur ve bir iki yıl geçmiş olur Ahmet'in üzüntüsünü gören Ayla herşeyi itiraf eder boşanırlar tabi bundan sonrası daha pek çok sorunu meydana getirir Ahmet kriz geçirir (sanmam o gayet sakin karşılar ben olsaydım kriz geçirirdim valla :sad53: ) sonra ailelere nasıl açıklanacak aileler ne tepki verecek tabi en büyük sorun Rüya artık herşeyi anlayabilecek yaşta olacak ve gerçekleri ona açıklamak daha güç olacak :img-in_lo zavallı bunlar baba kız kadersiz hiç annesine çekmemiş ya da üvey babasına :sad53: dizice 17-06-07, 21:12 Orta yaslardan vazgectik, Ruya annesi, babasi kavusmadan oldukten sonra, gercekleri annesinin gunlugunden bile ogrenebilir yani. Biktik usandik vuslat beklemekten zaten, catlamak isten degil. Bu arada, Yasemin'i nasil yaslandiracaklar? O cilt, o hatlarla, nasil 35-40 yasinda bir kadini canlandirabilir hic aklim kesmiyor. Bence bu Ayla'nin kaza sahnesi ile bizi sasirtiyorlar. Biz sadece ses duyduk. Neden Ayla'ya araba carptigini gostermediler? Bence bu bolum sonu taktiklerinden biri. Ayla'ya hic bir sey olmayacak. Aslinda bu bir tahminden cok. temenni. Sheirmaine 17-06-07, 21:18 Orta yaslardan vazgectik, Ruya annesi, babasi kavusmadan oldukten sonra, gercekleri annesinin gunlugunden bile ogrenebilir yani. Biktik usandik vuslat beklemekten zaten, catlamak isten degil. Bu arada, Yasemin'i nasil yaslandiracaklar? O cilt, o hatlarla, nasil 35-40 yasinda bir kadini canlandirabilir hic aklim kesmiyor. Bence bu Ayla'nin kaza sahnesi ile bizi sasirtiyorlar. Biz sadece ses duyduk. Neden Ayla'ya araba carptigini gostermediler? Bence bu bolum sonu taktiklerinden biri. Ayla'ya hic bir sey olmayacak. Aslinda bu bir tahminden cok. temenni. Bencede araba son anda firenleyecek ve Ayla kazadan kurtulmus olacak, Ahmetin son sahnedeki yüz ifadesine bakarsak belki bu bizi dogrudan sasirtabilir..Umarim Aylaya birsey olmaz, eger Aylaya birsey olmazsa Ayla bütün gercekleri Ahmete Yaseminden intikam almak icin aciklayabilir. Necdetin pastanesine gittiginde Yasemin ve Ahmetin sürekli okuldan birlikte ciktiklarini söylemisti ve Necdette o hizla Güzidenin kollarina kendisini atmisti. Belki Aylada bu sefer yine ayni hatayi yapabilir, kimbilir...:icon_whis zeyneps 17-06-07, 21:19 Rüya'yı anne babasının yanında yeni yeni olaylara karışmaya başlamış hatta Ahmet ve Yasemin'e karşı çıkarken onların sözünü dinlemezken görmezsem çatlarım hatta üzüntüden ölürüm vallahi :sad53: Ben hep öyle hayal ediyorum çünkü Ahmet'le Yasemin Rüya'yı Lozan'a göndermeye kalkarlarmış bu bir aile geleneği oldu nasıl olsa :img-blush :icon_whis esma&selim 17-06-07, 21:22 bence ahmet rüyanın kendi kızı olduğunu ayladan öğrenecek ayla hastanede yatarken bir saflık halinde ahmete sölicek gibime geliyor, boşu boşuna mı senaristler aylanın duymasını sağladılar ve ahmette yasemine çok kızcaz ve bunun sonunda aylayla evlenicek:( @ly 17-06-07, 21:24 Orta yaslardan vazgectik, Ruya annesi, babasi kavusmadan oldukten sonra, gercekleri annesinin gunlugunden bile ogrenebilir yani. Biktik usandik vuslat beklemekten zaten, catlamak isten degil. Bu arada, Yasemin'i nasil yaslandiracaklar? O cilt, o hatlarla, nasil 35-40 yasinda bir kadini canlandirabilir hic aklim kesmiyor. Bence bu Ayla'nin kaza sahnesi ile bizi sasirtiyorlar. Biz sadece ses duyduk. Neden Ayla'ya araba carptigini gostermediler? Bence bu bolum sonu taktiklerinden biri. Ayla'ya hic bir sey olmayacak. Aslinda bu bir tahminden cok. temenni. İlk paragraf yüreğime ateş düşürdü..Yasemin ölürmüş, Rüya'nın gençliğini de Beren canlandırırmış.. (Zaten Yasemin'e ne kadar benzediğini söyleyip duruyorlar)O zaman Beren'i yaşlandırmak gibi bir problem de olmaz. İkinci paragraf ateş düşmüş yüreğime serin sular serpti.Umarım serap değildir bu serin sular.. zeyneps 17-06-07, 21:26 Bana da öyle olacak gibi geliyor Ayla sakat filan kalmayacak ama Ahmet 'e söyleyecek intikam için veya hastanede öleceğim korkusuyla söyleyecek o zaman Ahmet o kadar kızacak ki Ayla ile evlenecek Yasemin'e acı çektirmek için sonrada zaman atlaması yapacaklar :icon_sorr Tavuskuşu 17-06-07, 21:27 Bu arada 30.bölüm sezon finali mi bilen var mı sezon finali ne zaman :icon_whis :icon_whis Sezon finali 31.bölümde olacakmış.29 Haziranda yani. Bu arada geçen mesajında yazdığın Gümüşteki repliği ben de duydum.İnanır mısın benim de aklıma direkt Ahmet geldi.Yasemin bu gerçeği bir türlü göremiyor.Çocuğunun babasından çocuğunun en güzel yıllarını çaldı. Ben de sezon finalinin Ahmetin Rüyayı öğrenmesiyle son bulacağını düşünüyorum(daha çok temenni ediyorum).Sezon finali 12 Mart ile yapılacakmış bildiğim kadarıyla.Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının idam edilmesi gelecek sezona kalır.Öyle önemli bir olayı 2 bölüme sıkıştıramazlar.Tam Ahmet öğrendiğinde muhtıra gelirmiş.İşte yani bir darbe hem ülkeye hem Ahmet ve Yasemine. dizice 17-06-07, 21:29 bence ahmet rüyanın kendi kızı olduğunu ayladan öğrenecek ayla hastanede yatarken bir saflık halinde ahmete sölicek gibime geliyor, boşu boşuna mı senaristler aylanın duymasını sağladılar ve ahmette yasemine çok kızcaz ve bunun sonunda aylayla evlenicek:( Ben de ayni seyi dusunuyorum. Ayla bosuna duymadi bu sirri. Ama Yasemin'e Ruya yuzunden kizip, Ayla'yla evlenmenin hic bir mantigi yok. Papaza kizip, oruc bozmak derler buna. Ahmet yapmaz oyle. Yasemin'e kizsa bile (ki ne kadar kizabilir ona, bilmiyor muyuz?), Ruya'ya kavusmak ister. Hatta bence Ahmet ne kadar kizarsa kizsin, Yasemin'in asla Necdet'in gercek karisi olmadigini ogrenince ve neden evlendigini ogrenince ofkesi gecer. Onun kendisine olan askina daha cok inanir. Kadin Necdet'le 7 sene ayni evin icinde, nikahli rahibe hayati yasamis, Ahmet'e olan aski yuzunden. Az mi? Yani Ahmet hem kizar, hem sevinir, hem uzulur. Allah kolaylik versin. Her sey, her durumda Ahmet'e patliyor zaten. Sheirmaine 17-06-07, 21:31 GENEL ÖZET: 50’li yılların sonu İstanbul...Şevket ve Rıza çocukluk arkadaşıdır. Şevket okumuş savcı olmuş, Rıza ise Menderes’in teklifiyle Milletvekili olmuştur. Demokrat Parti milletvekilliği iki arkadaşın arasına mesafe koyar. Çocuklarının evlilik kararları da ortaya çıkınca nezaketle ilişkilerini sürdürürler. Yasemin ve Ahmet yıllar sonra karşılaşırlar. Birbirlerine aşık olur ve nişanlanırlar. Yüzüklerini Adnan Menderes takar. İki genç arkadaşlarıyla bir haftasonu Ada’ya gider ve bu gezide birlikte olurlar. Türkiye 27 Mayıs sabahı bambaşka bir güne uyanır. Demokrat Parti iktidardan indirilmiştir. Şevket göreve çağrılır. Kader iki çocukluk arkadaşını mahkemede karışılaştırır. Menderes ve yanındakiler yargılanırlar. Menderes asılır. Rıza ise ağır ceza alır. Ahmet ve Yasemin birbirlerinden koparlar. Ayrılığa dayanamayan Ahmet, Yasemin’le konuşur. Aşklarını sürdürmeyi teklif eder.Yasemin Ahmet’e şiddetle karşı çıkar. Yasemin hamile olduğunu öğrenir. Necdet umutsuz aşkının yardımına koşar ona evlenme teklif eder. Ahmet, bunu öğrendiğinde perişan olur. O da Ayla ile yakınlaşır ve evlenir. Ayla’nin hastalığı neticesinde çocuk sahibi olamazlar. Ahmet yıllar sonra aslında bir çocuğu olduğunu öğrenecektir. Dönemin Türkiyesi’nin yakın tarihi ve Ahmet ve Yasemin’in bu hüzünlü aşk hikayesini anlatan “Hatırla Sevgili” atv’de başlıyor Bence de Ahmet ve Ayla evlenecekler. Ahmet Ayladan tüm gercegi ögrenebilir ve yillarca kendisinin kandirildigini düsünür (öylede zaten) sonra bunlarin acisini Yasemine yasatmak icin (bir nevi intikam) Ayla ile evlenir...:img-wink: Sheirmaine 17-06-07, 21:33 Ben de ayni seyi dusunuyorum. Ayla bosuna duymadi bu sirri. Ama Yasemin'e Ruya yuzunden kizip, Ayla'yla evlenmenin hic bir mantigi yok. Papaza kizip, oruc bozmak derler buna. Ahmet yapmaz oyle. Yasemin'e kizsa bile (ki ne kadar kizabilir ona, bilmiyor muyuz?), Ruya'ya kavusmak ister. Hatta bence Ahmet ne kadar kizarsa kizsin, Yasemin'in asla Necdet'in gercek karisi olmadigini ogrenince ve neden evlendigini ogrenince ofkesi gecer. Onun kendisine olan askina daha cok inanir. Kadin Necdet'le 7 sene ayni evin icinde, nikahli rahibe hayati yasamis, Ahmet'e olan aski yuzunden. Az mi? Yani Ahmet hem kizar, hem sevinir, hem uzulur. Allah kolaylik versin. Her sey, her durumda Ahmet'e patliyor zaten. Umarim senin düsündügün gibi olur ve Ahmet Ayla ile evlenmez. Ama genel özette birbirleriyle yakinlasacaklarini ve daha sonra evlenecklerini yaziyor...:icon_sorr dizice 17-06-07, 21:36 Ama ozete gore, Ahmet once Ayla'yla evleniyor. Yillar boyu cocugu olmuyor. Sonradan bir kizi oldugunu ogreniyor. Yani once Ayla'dan gercegi ogrenip, sonra evlenmiyor. Bu mantiksiz. Eger genel ozete bagli kalirlarsa, Ayla kesinlikle gercegi simdi soylemez. Zaten, bunun Ahmet'i Yasemin'e daha cok yakinlastiracagini tahmin eder. Ama eger ozete bagli kalmazlarsa, Ayla bir buhran aninda Ahmet'e soyler, Ahmet de bu durumda Ayla'yla evlenmez. Ayrica, gercekleri saklayan sadece yasemin mi? Ayla da saklamis, bile bile evlilik teklif etmis oluyor? Yasemin'i affetmeyen bir Ahmet, Ayla'yi mi affedecek? Ayla iyi bir insan diye dusunuyordu, o da biter, onu Ayla'ya baglayan hic bir sey kalmaz bence. badger 17-06-07, 21:36 Sevgili dizice, Bu böyle adamlar var mı? sorusuna cevaben ben de aynı şeyi hayatımda yaşadığım için Ahmet, Şevket, mehmet, Necdet (ne kadar çarşı olarak karşı olsak da) gibi adamlar bana ters gelmiyor...Benim de ailem ve çevrem de böyle şahsiyetler var...Ben de öyle maçovari, klasik erkek ayaklarına iki saniye katlanamam, hele ki bir kadın olarak tepemde o şekilde diklenilmesine tahammül asla edemem..:good: Ahmet, şayet Ayladan tam gaz acındırma ve başka türlü bir atraksiyon gelmezse ya da ailesinden tam bir baskı, Aylanın durumuna bakıp ta kendi kendine evleneceğini sanmıyorum..Yaralanırsa iyileşme sürecinde yanında olur ama onunla acıması yüzünden pek evleneceğini sanmıyorum..Tanıdığımız Ahmetin dürüst, samimi ve gerçekçi kişiliğine uymayacağını düşünüyorum... Sürünsün tabii Yasemin, nedir yani, yaptıklarının hesabını şimdiye kadar vermedi ki..Hayatta herkes, yaptıklarının ceremesini öder...Güzidenin de Necdete çektirmesini istiyorum..Hemencecik onu kabullenmesin, Necdetin de çekeceği var, Güzide bu kadar şeyin üstüne ödül oldu ona.... Bugün intikam duygularındayım..:img-hyste Onun için Aylaya pek üzülmüyorum..O da her ne kadar Ahmet onun evlilik teklifine evet dediyse de, bunca zamandır nişanlı olmalarına rağmen, Ahmetle önceki arkadaşça tavırlarından başka aralarında bir şey gerçekleşmedi, bu kadar mı dınnn bu konularda????bir de okumuş doktor olmuşsun, okulda psikyatri de okuyorsunuz...cık cık cık! Arada bu kadar trip yapacağın konular geçti, ama ben Ahmete inanıyor ve güveniyorum ayakları attın...Onun için Ahmet öyle konuştu da, ben kahroldum demesin...Kendi gözünü açıp bunların geliyoruuummm dediğini algılaması lazımdı.. Sheirmaine 17-06-07, 21:41 Ama ozete gore, Ahmet once Ayla'yla evleniyor. Yillar boyu cocugu olmuyor. Sonradan bir kizi oldugunu ogreniyor. Yani once Ayla'dan gercegi ogrenip, sonra evlenmiyor. Bu mantiksiz. Eger genel ozete bagli kalirlarsa, Ayla kesinlikle gercegi simdi soylemez. Zaten, bunun Ahmet'i Yasemin'e daha cok yakinlastiracagini tahmin eder. Ama eger ozete bagli kalmazlarsa, Ayla bir buhran aninda Ahmet'e soyler, Ahmet de bu durumda Ayla'yla evlenmez. Ayrica, gercekleri saklayan sadece yasemin mi? Ayla da saklamis, bile bile evlilik teklif etmis oluyor? Yasemin'i affetmeyen bir Ahmet, Ayla'yi mi affedecek? Ayla iyi bir insan diye dusunuyordu, o da biter, onu Ayla'ya baglayan hic bir sey kalmaz bence. Zaten Aylanin ani evlilik kararida Yaseminin o konusmasini dinledikten sonra oldu. Yani Ayla Yaseminin ne kadar Ahmeti sevdigini biliyor ve üstelikte Rüyaninda Ahmetten oldugunu da ögrendi. Zaten Ahmetin babasi Ayla hakkinda bir kapali kutu ifadesini kullanmisti. Bence Ayla cok kiskanc bir insan, Yasemin pastanede calisirken Ayla tüm sinirini , kiskancligini Yaseminden cikarmisti (Ahmet ve Yasemini ilk defa birlikte adada gördükten sonra) Eger Ahmet gercekleri ögrenmeden Ayla ile evlenirse ve sonunda seninde yazdigin gibi Aylaninda bu durumu kendisinden sakladigini da ögrenirse bence evlilikleri bu manalikla bitebilir... dizice 17-06-07, 21:44 Evet Badger, bu tip erkekleri niye bu kadar az gosteriyorlar ekranda anlamiyorum zaten. Herhalde Turk kadinlari toplu olarak, ezilip, kiskanilmayi sevmiyordur. Ben de Ayla Ahmet'e niye guveniyor anlayamadim. Ahmet ona demedi mi, hala Yasemin'i seviyorum diye, evlenme teklif ettigi gun. Zaten guvendigi yok da, laf iste. Bence de Yasemin, yaptigi korkakca ve salakca hareketlerin cezasini cekmeli. Ama o zaten yillarca Ahmet'ten ayri kalarak, kizini babasindan ayirarak ve fromalite bir evlilik yasayarak cok aci cekti bence. O yuzden, o cezasini cekmis sayiyorum :) Aslinda ben bu gercegi Ahmet'in kendisinin anlamasini beklerdim. Ruya'nin Ahmet'e cok benzeyen bir huyu/yonu olsa, dogum tarihini hatirlasa, parcalari birlestirse. Yani insanin hic mi aklina gelmez? Kizin yasi belli, dogum gunu belli. "Erken dogmustu" ya bir de. Ahmet'i iyice salak gosteriyorlar boyle suphelendirmeyerek. Tavuskuşu 17-06-07, 21:47 Ahmet, şayet Ayladan tam gaz acındırma ve başka türlü bir atraksiyon gelmezse ya da ailesinden tam bir baskı, Aylanın durumuna bakıp ta kendi kendine evleneceğini sanmıyorum..Yaralanırsa iyileşme sürecinde yanında olur ama onunla acıması yüzünden pek evleneceğini sanmıyorum..Tanıdığımız Ahmetin dürüst, samimi ve gerçekçi kişiliğine uymayacağını düşünüyorum... Sürünsün tabii Yasemin, nedir yani, yaptıklarının hesabını şimdiye kadar vermedi ki..Hayatta herkes, yaptıklarının ceremesini öder...Güzidenin de Necdete çektirmesini istiyorum..Hemencecik onu kabullenmesin, Necdetin de çekeceği var, Güzide bu kadar şeyin üstüne ödül oldu ona.... Bugün intikam duygularındayım..:img-hyste Onun için Aylaya pek üzülmüyorum..O da her ne kadar Ahmet onun evlilik teklifine evet dediyse de, bunca zamandır nişanlı olmalarına rağmen, Ahmetle önceki arkadaşça tavırlarından başka aralarında bir şey gerçekleşmedi, bu kadar mı dınnn bu konularda????bir de okumuş doktor olmuşsun, okulda psikyatri de okuyorsunuz...cık cık cık! Arada bu kadar trip yapacağın konular geçti, ama ben Ahmete inanıyor ve güveniyorum ayakları attın...Onun için Ahmet öyle konuştu da, ben kahroldum demesin...Kendi gözünü açıp bunların geliyoruuummm dediğini algılaması lazımdı.. Altına imzamı atıyorum.Ayla'nın kesinlikle gerçekleri ve bu kaçınılmaz sonu görmesi gerekirdi.Daha önce her şey güllük gülistanlıkmış da bu ayrılma lafı yeni çıkmış gibi davranması ve şaşırması saçma zaten. Ayla eskiden böyle değildi.Toplumsal olaylar hakkında bilinçliydi.Devletin ne durumda olduğunun farkındaydı.Bunun için düzenlenen mitinglere katılmıştı. Ancak bu tür konularda bu kadar duyarlı olan Ayla burnunun ucundaki adamın mutsuzluğunu göremedi. badger 17-06-07, 21:53 Evet Badger, bu tip erkekleri niye bu kadar az gosteriyorlar ekranda anlamiyorum zaten. Herhalde Turk kadinlari toplu olarak, ezilip, kiskanilmayi sevmiyordur. Ben de Ayla Ahmet'e niye guveniyor anlayamadim. Ahmet ona demedi mi, hala Yasemin'i seviyorum diye, evlenme teklif ettigi gun. Zaten guvendigi yok da, laf iste. Bence de Yasemin, yaptigi korkakca ve salakca hareketlerin cezasini cekmeli. Ama o zaten yillarca Ahmet'ten ayri kalarak, kizini babasindan ayirarak ve fromalite bir evlilik yasayarak cok aci cekti bence. O yuzden, o cezasini cekmis sayiyorum :) Aslinda ben bu gercegi Ahmet'in kendisinin anlamasini beklerdim. Ruya'nin Ahmet'e cok benzeyen bir huyu/yonu olsa, dogum tarihini hatirlasa, parcalari birlestirse. Yani insanin hic mi aklina gelmez? Kizin yasi belli, dogum gunu belli. "Erken dogmustu" ya bir de. Ahmet'i iyice salak gosteriyorlar boyle suphelendirmeyerek. Zaten Ahmetin parktaki flashbacklerinin sonunda hani berebr olmalrı,çamların altındaki buse!!!! sahnesinden sonra, Rüyayla Yasemine bakarken şöyle bir parmak hesabını yapmasını ya da kafasında bir şimşek çakmasını dilemiştim...herşeyi hatırlamayı akıl ettin de Ahmet, bir şu konuyu akıl edemedin, ahh Ahmet ahh... Yahu ilk çocuk babaya, ya da baba tarafından birine benzer derler ve bu doğrudur %95...Rüya, Yasemine benziyor da Ahmete benzeyen bir tarafı yok mudur?..Babaannesinin ya da halalarının çocuklarına..Mesela ben halama ve babama inanılmaz benzerim de, hatta son çocuk olmama rağmen...Bu işi de anlamadım ya.. dizice 17-06-07, 21:55 Ayla ve Necdet'te bundan boyle tip literaturune HS sendromu olarak gececek bir ruh hastaligi var. Her konuda normaller, iyiler; ama karsiliksiz asklari konusuna gelince, gercekle tum baglari kopuyor. Her turlu bencilligi yapabiliyor, her aciyi cektirebiliyor, her seyi gormezden gelebiliyor ve sonunda bunlarin kendilerine asik olduklari insanla gercek bir beraberlik ve mutluluk olarak donecegine inanabiliyorlar. Yasemin'e dokunmak icin olmayacak sebepler yaratan Ahmet, 1 senedir nisanlisinin koluna bile girmedi. Adam nisan gunu, nisanlisina degil, eski sevgilisine bakti tum gece. Ayla ise bunun karsiliginda gece sonunda Ahmet'i zorla opup, eve mutluluktan ucarak girdi. Normal bir insanin o gece olanlardan sonra, siniri bozuk olurdu, mutlu olmazdi. Yani Ayla'nin durumu kotuluk de degil, delilikle flort ediyor kadin. O yuzden Ahmet'i elinde tutmak icin her seyi yapabilir. Her turlu vicdan azabi cektirme taktigini kullanabilir. Hic sasirmam. badger 17-06-07, 22:00 Aylanın öyle Ahmete Rüya gerçeğini söyleyeceğini pek sanmıyorum..uymaz Aylaya.. Bir kere kıbrısçıkta bunu bile bile önce Yasemini sepetledi sonra da adama yapıştı..Seviyorum aşığım bak ben ondan daha iyiyim, annen beni daha çok tasvip ediyor ile bu işler olmaz... HSteki Necdet ve Ayla karakterlerinin aşkını forumdaki genç arkadaşlar sakın ciddiye almasın..Yok böyle bir aşk..Olamaz, olursa da hepinizden uzak olsun.. @ly 17-06-07, 22:00 Ayla'nın aşkıda Necdet'in aşkı gibi gerçek değil..Sadece saplantı haline gelmiş bir hayal..Yani Allahaşkına hiçbir ortak anı, hiçbir paylaşım olmadan nasıl aşık olunur? Nasıl ilk günlerin şiddeti ile devam edebilir? Hadi Necdet hergün Yasemin'i görüyordu, Ayla yıllarca hangi ortak anıyla yaşattı bu aşkı? Necdet gerçek dünyaya döndü, darısı Ayla'nın başına..Belki çarpışmanın şiddeti ile gözleri açılır, tabi burda mecazen kullandım ama çok güzel olurdu ''Görüyorum Ahmet...Gerçekleri görüyorum...Biz asla birlikte olamayız...Sen ve Yasemin birbirinize aitsiniz...Görüyorum..'' :img-hyste zeyneps 17-06-07, 22:01 Ahmet geçen bölüm eski günleri hatırlayıca bir an sandımaklına gelecek hesap etmeye başlayacak ama neeeerdeeee:icon_whis :icon_whis Sonra söylendim kendi kendime bu çocuk niye bu kadar saf diye saf gelmiş saf gidiyor gariban keşke Necdet'ten biraz örnek alsaydı :img-cool2 Necdet'in hiç yoktan bi Yasemin'i oldu ,hazırdan çocuğa kondu bir de Güzide'si var babasını kandırdı pastaneyi büyttü zengin de oldu arabası da var oh :img-cool2 Ahmet'in neyi var hiç bir şeyi yok zavallının bir tek akıldan güdük bir eski sevgilisi var ,böyle arkadaş varken düşmana ne hacet Necdet'i var bir de entrikacı sinsi Ayla'sı var başka da birşeyi yok:sad53: @ly 17-06-07, 22:04 Zaten Ahmetin parktaki flashbacklerinin sonunda hani berebr olmalrı,çamların altındaki buse!!!! sahnesinden sonra, Rüyayla Yasemine bakarken şöyle bir parmak hesabını yapmasını ya da kafasında bir şimşek çakmasını dilemiştim...herşeyi hatırlamayı akıl ettin de Ahmet, bir şu konuyu akıl edemedin, ahh Ahmet ahh... Yahu ilk çocuk babaya, ya da baba tarafından birine benzer derler ve bu doğrudur %95...Rüya, Yasemine benziyor da Ahmete benzeyen bir tarafı yok mudur?..Babaannesinin ya da halalarının çocuklarına..Mesela ben halama ve babama inanılmaz benzerim de, hatta son çocuk olmama rağmen...Bu işi de anlamadım ya.. Ben de hep ''kız halaya benzer'' sözünü düşünüp,Defne ile benzerlik arıyorum..Keşke bir doğum lekesi, ben gibi birşeyler olsaydı.. dizice 17-06-07, 22:04 Ruya'nin uc seyini Ahmet'e benzetmisler: 1. Seytan tuyu 2. Hic hastalanmamasi. Bunun uzerine vurgu yapildi. Selma, Ahmet'in normalde hic hastalanmadigini soyledi. Yasemin de Ruya icin ayni seyi soyledi. 3. Bir de Yasemin, adalet duygusunun cok gelismis oldugunu soyledi. Ben asil neye gulerdim biliyor musunuz? Eger Ahmet de bir ayagi disarda uyusaydi. Ya da Ruya da, Ahmet de bir sebzeyi hic sevmeselerdi mesela. Ya da ortak bir alerji. Ne bileyim, oyle bir seyler iste. ergim 17-06-07, 22:10 Ruya'nin uc seyini Ahmet'e benzetmisler: 1. Seytan tuyu 2. Hic hastalanmamasi. Bunun uzerine vurgu yapildi. Selma, Ahmet'in normalde hic hastalanmadigini soyledi. Yasemin de Ruya icin ayni seyi soyledi. 3. Bir de Yasemin, adalet duygusunun cok gelismis oldugunu soyledi. Ben asil neye gulerdim biliyor musunuz? Eger Ahmet de bir ayagi disarda uyusaydi. Ya da Ruya da, Ahmet de bir sebzeyi hic sevmeselerdi mesela. Ya da ortak bir alerji. Ne bileyim, oyle bir seyler iste. aaa evet ya olabilir. ahmet bir ayağı dısarıda uyuyormudur acaba:img-hyste :img-hyste eğer öyleyse bende koparım:img-hyste :img-hyste hatta ölürüm gülmekten ya:img-hyste ama ahmeti hiç uyurken göstermediler ki eğer gösterselerdi bi tahmin falan yürütürdük. ama bende ahmet geçmiş günleri hatırlayınca bi an bişeyler çakar artık demiştim ama hiç bişey anlamadı off:(:(:( ergim 17-06-07, 22:12 ya ben yine de aylanın ahmete söyleyeceğinden umutluyum. ama yaseminden hiç beklemem. sürekli ağzında geveleyip duruyo daha söyleyemedi. bu kadar da uzatılmaz ki ama. ya keşke sezon finali ahmet ve yaseminin düğünüyle olsa bizde şööyle rahat bir nefes alsak. :D:D:D:D badger 17-06-07, 22:13 Rüyanın bir gürsoy olduğu belli... Aynı halaları gibi aklına koyduğunu yapıyor..dediğim dedik, defne o kadar karşılaşıyor ama Rüyayı kendi ailesine belli benzetmelerle anlatsa ve bizimkiler gürsoylar şöyle bir şüphelense.. Ahmet, gibi dürüst, adil ve çekici...Mesela Ahmet, solak olsaydı, Rüya da ona çekmiş olsaydı veya bir filmde görmüştüm..babayla oğul uzun süre karşılaşmaışlar ve bir araya geldiklerinde çocuk, aynı şekilde babası gibi bardağı tutuyordu ve aynı tavırla bardaktan içip, masaya yerleştiriyordu.. Kan gruplarını geçtik bari başka bir fiziksel bir şeyle benzetselerdi herkesin hah bu işte diyebileceği.. LİN 17-06-07, 22:16 Selam herkese, Ahmet-Ayla evliliği ne kadar istemesekde gerçekleşecek gibi görünüyor.Eğer, bu evlilik gerçekleşmeyecek olsaydı; Ahmet Ayla ile konuştuğunda Ayla bozulur gider ama akabinde kaza filan olmazdı.Kaza olayını mutlaka evlililiğe bağlayacaklar diye düşünüyrum.Ve Ayla'nın Rüya'yı Ahmet'e söyleyeceğine ihtimal vermiyorum.Bindiği dalı kesmek gibi olacak.O kadar kıskanıyor ki Yasemini ve Ahmeti onları bir araya getirecek bi sırrı açığa çıkarmaz bence. (BuRcUu) 17-06-07, 22:18 Ahmet'i harbiden saf yaptıLar.. Hiçbişi hatırLamıyor.. akLına qetirmiyor.. Yaso iLe birLikte oLduğu zamanı hatırLadı ama devamı yok.. asLında LaLe'nin de böyLe bişiyi düşünmüyor oLmasıı saçma.. Yanii Yaso'nun Ahmet'e oLan aşkını biLiyordu.. Bir an için qidipte nasıL NecdetLe birLikte oLduğunu ve evLiLik dışı çocuk sahibi oLabiLiceğinE inanıyor ki.. ergim 17-06-07, 22:18 ya aslında rüyayı fiziksel olarak ahmete benzetseler daha güzel olurdu. ama annesine benziyor ne yazıkki( renkli gözlü falan...) ya yok bu ahmetin rüyayı anlayacağı falan yok birinin söylemesi lazım. aslında sevim anlardı belki. o da uyanık baya ama onun rüyayla hiç birlikte bi sahnesini görmedim şu ana kadar. ama zaman atlamasından sonra söylenirse ahmete işler daha çok karışır. sürekli bir engel çıkmasa olmuyo zaten. keşke ayla önce rüyayı söyleyip sonra arabanın altına girseydi. ama nerdeee @ly 17-06-07, 22:20 Dizide istemediğimiz herşeyi Yeşilçamvari yapıyorlar, istediğimiz tek konuda senaristlerden tık yok...Eğer Selma ya da Sevim Ahmet ile Yasemin'in birlikte olduğunu birşekilde bilselerdi anında olayı çözerlerdi..Onların matematiği Ahmet gibi değil. zeyneps 17-06-07, 22:20 Rüya fiziksel olarak Yasemin'e çok benziyor evet ama nedense ben onu Ünsal rezidansıyla bağdaştıramıyorum bir türlü ileride de daha çok Gürsoylara benzeyeceğini düşünüyorum :img-yes: :img-in_lo Ne bileyim belki nezaket kibarlık konusunda anneannesine benzemesini isteyebilirim ama diğer her konuda Ahmet,Şevket ,Defne ,Sevim ve her nedense özellikle Selma'ya benzemesini istiyorum heralde güçlü Gürsoy kadınlarını sevdiğimden olsa gerek Yasemin'e benzemesine hiç gerek yok ,masumluk içtenlik konusunda Işık'a benzeyebilir biraz belki ama Rıza'ya kesin ve kesin benzemesin o bir Gürsoy:img-cool2 :img-blush :img-in_lo ergim 17-06-07, 22:21 lale zaten dizideki en saf kişi yani. ondan tamamen umudu kestim ben. artık o da anlamassa kim anlayacak ya. yasoyla neco evlenme kararı aldığında lalenin tepkisini çok beğenmiştim ama lale şimdi tam bir safoş yani. insan hiç mi düşünmez ya. bu kız çocukluğundan beri ahmeti seviyordu nasıl vazgeçti. hadi vazgeçti diyelim bir de çocuk yaptı yani. pes yani pess!!! badger 17-06-07, 22:23 ........ keşke ayla önce rüyayı söyleyip sonra arabanın altına girseydi. ama nerdeee Bunu ben de ummuştum, o gözleribalıkgibi donuklaşıp, altdudağı titremeye başladığı, hadi Ayla dedim, hadi söyle Ayla " o çok sevdiğin Yasemin, senden olan çocuğu Rüyayı Necdetin üstüne yaptı sen dahil herkese onun babasının Necdet olduğunu söyledi..." diye ama tıkk yok, sen git gir arabanın altına... ergim 17-06-07, 22:23 Rüya fiziksel olarak Yasemin'e çok benziyor evet ama nedense ben onu Ünsal rezidansıyla bağdaştıramıyorum bir türlü ileride de daha çok Gürsoylara benzeyeceğini düşünüyorum :img-yes: :img-in_lo Ne bileyim belki nezaket kibarlık konusunda anneannesine benzemesini isteyebilirim ama diğer her konuda Ahmet,Şevket ,Defne ,Sevim ve her nedense özellikle Selma'ya benzemesini istiyorum heralde güçlü Gürsoy kadınlarını sevdiğimden olsa gerek Yasemin'e benzemesine hiç gerek yok ,masumluk içtenlik konusunda Işık'a benzeyebilir biraz belki ama Rıza'ya kesin ve kesin benzemesin o bir Gürsoy:img-cool2 :img-blush :img-in_lo bence de cnm. annesine benzemesin sakınn. zaten şimdiki davranışları da gürsoy ailesine benziyor. ya ilerde ayla ve ahmeti birarada düşünmek istemiyorum. her ne kadar şu sıralar yaseminden nefret etsem de ahmetle çok yakışıyorlar ve ben üçünü birlite görmek istiyorum:img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: LİN 17-06-07, 22:25 Ahmet'e birinin spontan bir biçimde Rüya'nın erken doğduğunu söylemesi lazım.Belki o zaman yap-bozu birleştirebilir.Mesela Işık yapabilir bunu. Yada bir ihtimal Ahmet'le evlenip çocuğu olmayan Ayla çok sevdiği Selma ablasıyla dertleşirken ağzından kaçırabilir.Biz seyirci tayfası da sevinip "hadi koş Ahmet'e gerçekleri anlat Selma Abla" deriz.Ama nerdeee... Soğukkanlı seri katil havasında olan Selma Abla gider Rüyayı sever- eder ama Şevket'e bile zar zor söyler bu durumu.Geçmiş geçmiş de kalmıştır,karıştırmayalım mantığı. ergim 17-06-07, 22:26 oofff cidden aylanın gözler neydi öyle ya. ödüm koptu walla. kız zaten piskopat bi de o haliyle daha bi korkunç gözükmüştü gözümesofa sofa sofa _tu_na_ 17-06-07, 22:28 Ahmet geçen bölüm eski günleri hatırlayıca bir an sandımaklına gelecek hesap etmeye başlayacak ama neeeerdeeee:icon_whis :icon_whis Sonra söylendim kendi kendime bu çocuk niye bu kadar saf diye saf gelmiş saf gidiyor gariban keşke Necdet'ten biraz örnek alsaydı :img-cool2 Necdet'in hiç yoktan bi Yasemin'i oldu ,hazırdan çocuğa kondu bir de Güzide'si var babasını kandırdı pastaneyi büyttü zengin de oldu arabası da var oh :img-cool2 Ahmet'in neyi var hiç bir şeyi yok zavallının bir tek akıldan güdük bir eski sevgilisi var ,böyle arkadaş varken düşmana ne hacet Necdet'i var bir de entrikacı sinsi Ayla'sı var başka da birşeyi yok:sad53: tamamen aynı düşünceleri paylaşmamıza rağmen,baya güldüm yazdıklarına.:img-hyste .ahmet'te bence de biraz saflık var.insan nasıl anlamaz rüya'nın kendi kızı olduğunu.yasemin çocuğunun olmasını ister miydin diye soruyor,buna rağmen çakmıyor köfteyi.zaten saftı,iyice kanıtladı.. badger 17-06-07, 22:29 Yok Selma böyle bir şeyi duysa yapmaz, yapamaz..Yapmayın o kadar da kötrü ve sert bir kadın değil..Torun ya, öyle kolay mı yok sayıp böyle bir şeyi devam etmek...Yasemine de kendine de kızar, utanır ama gizlemez.. ergim 17-06-07, 22:31 evet sonuçta ahmetin çocuğunu öğrenememesinde onunda payı var. çok utanır yani. ama söyler ya o kadar da acımasız olamaz. tamam yasemini pek sevmiyorsun ama ortada bi çocuk var yani. söyler kesin zeyneps 17-06-07, 22:33 Yok Selma böyle bir şeyi duysa yapmaz, yapamaz..Yapmayın o kadar da kötrü ve sert bir kadın değil..Torun ya, öyle kolay mı yok sayıp böyle bir şeyi devam etmek...Yasemine de kendine de kızar, utanır ama gizlemez.. Evet Selma yapmaz öyle şey ve bence Rüya'yı öğrendikleri zaman en çok yıkılanlardan biri Selma olacak kendini suçlar belki sonuçta Ahmet'in öğrenememesinin sebeplerinden biri de o ama eğer Ayla'nın bunu sakladığını öğrenirse valla ben tırsarım Selma'dan :img-help: O çok güvendiği Ayla'yı görsün :img-cool2 Ahmet zavallı yıkılır heralde ama sonra sevinir :img-in_lo @ly 17-06-07, 22:35 Ahmet'in Rüya'yı anlamasını engelleyen 3 şey var: 1- Yasemin'in hatıra defteri. (Bir amaca hizmet etmiyorsa niye günlük tutuyor? Yoksa sadece Yasemin'in gerçek hislerini anlayalım, ona çok kızmayalım diye mi!) 2-Ayla neden hikayeyi duydu? 3- Dalgakıran şarkısı (Bu engeli yeni farkettim,şarkının çağrıştırdığı hüzne bakılırsa bizimkilerin kavuşması imkansız :icon_sorr ) ergim 17-06-07, 22:37 Evet Selma yapmaz öyle şey ve bence Rüya'yı öğrendikleri zaman en çok yıkılanlardan biri Selma olacak kendini suçlar belki sonuçta Ahmet'in öğrenememesinin sebeplerinden biri de o ama eğer Ayla'nın bunu sakladığını öğrenirse valla ben tırsarım Selma'dan :img-help: O çok güvendiği Ayla'yı görsün :img-cool2 Ahmet zavallı yıkılır heralde ama sonra sevinir :img-in_lo ahmet kesin çok üzülür canım ya. ben ahmetin kızgın halinden korkuyorum. bi kzıdımı çok fena patlıyo. ama patlasın artık. yasemin bunu haketti. aylayı da kışkışlasın artık. zaten sevmediği bi insana hemde psikopat bi insana katlanmış. yeter artık der çocuk. tabiki sonuçta yasemini affeder ama affedene kadar çok acı çeker yaso. :happy0064 :happy0064 dizice 17-06-07, 22:38 Ama Ruya'nin erken dogudugunu cumle alem biliyor. Selmalar da biliyordur mutlaka. Evlendiler. 7 ay sonra Ruya dogdu. Ve Selma, Ahmet'le Yasemin'in ne zaman ayrildigini da biliyor. Yani matematikten kalan tek Ahmet degil. belki Ahmet lisede biyoloji derslerini atlamistir. Bebekler nasil dogar? Hamilelik kac ay surer? Birinin gidip anlatmasi lazim :img-hyste _tu_na_ 17-06-07, 22:39 3- Dalgakıran şarkısı (Bu engeli yeni farkettim,şarkının çağrıştırdığı hüzne bakılırsa bizimkilerin kavuşması imkansız :icon_sorr ) zaten ayla kaza geçirdiği için ahmet vicdan azabından biraz zor bırakır ayla'yı.. ergim 17-06-07, 22:41 Ahmet'in Rüya'yı anlamasını engelleyen 3 şey var: 1- Yasemin'in hatıra defteri. (Bir amaca hizmet etmiyorsa niye günlük tutuyor? Yoksa sadece Yasemin'in gerçek hislerini anlayalım, ona çok kızmayalım diye mi!) 2-Ayla neden hikayeyi duydu? 3- Dalgakıran şarkısı (Bu engeli yeni farkettim,şarkının çağrıştırdığı hüzne bakılırsa bizimkilerin kavuşması imkansız :icon_sorr ) cnm sende dalgakıran şarkısına taktın:img-hyste öğlen ya da akşamüstü de bir yorumunu okumuştum orda da dalgakıran şarkısını suçluyordun:img-hyste ama düşündüm de haklı olabilirsin ya. o şarkı da çok acıklı zaten duyduğum anda ağlamak geliyo içimden . bence yaseminin o bitmek tükenmek bilmeyen defterini rüya da bulabilir. hatta büyük olasılıkla rüya bulur. aynı evde yaşıyolar sonuçta. off neyse sonuçta ahmet öğrensin de kimden öğrenirse öğrensin.:good: :good: :img-yes: dizice 17-06-07, 22:41 Akirac, guldurdun beni simdi. Gelecek bolumlerden bir diyalog: Yasemin: Ahmet, biz seninle asla birlesemeyiz. Ahmet: Neden Yasemin? Ben senin icin her seyi yaparim. Her seyi! Yasemin: Olmaz, Ahmet. arka fonda calan huzunlu sarkiyi duymuyor musun? belli ki biz daha senelerce kavusamayacagiz. Bosuna heveslenmeyelim :( :img-hyste :img-hyste :img-hyste Tavuskuşu 17-06-07, 22:43 Evet yaa aylanın bakışlarından ben de korkmuştum.Öyle donuk donuk bön bön bakıyordu.Gözünü bile kırpmadı.Ahmet de ürkmüştü zavallım.Tam konuşurken Ayla birden kafasını çevirip baktı.Anında sustu Ahmet.Tırstı tabii garibim. Ben Selmanın öğrenirse Rüyayı açıklar.O da sonunda bir anne.Çocuklarından ayrı kalmanın ne demek olduğunu biliyor.Ki Ahmeti durumu daha kötü.Sırf çocuğunda ayrı değil bilmiyor bile. zeyneps 17-06-07, 22:43 ahmet kesin çok üzülür canım ya. ben ahmetin kızgın halinden korkuyorum. bi kzıdımı çok fena patlıyo. ama patlasın artık. yasemin bunu haketti. aylayı da kışkışlasın artık. zaten sevmediği bi insana hemde psikopat bi insana katlanmış. yeter artık der çocuk. tabiki sonuçta yasemini affeder ama affedene kadar çok acı çeker yaso. :happy0064 :happy0064 Necdet'in bir yumruk yiyeceğine kesin gözüyle bakıyorum ben ama o sırada ordan Rüya çıkarmış "babama niye vuruyorsun" diye sonra da Ahmet'e kızıp konuşmazmış işte o zaman zavallının bittiği andır :sad53: :sad53: Necdet'le Yaso'yu kafalarından tokuştursun bence de olmayan akılları iyice yok olsun :img-yes: :img-cool2 Ya da Ahmet Rüya'yı kaçırırmış al sana ikinci bir Aliye vakası :icon_whis :img-help: ama Yaso soğukkanlılığını korur bence Aliye bu durumda Necdet olur heralde trenirn arkasından bağırır "yavruuuuum Ahmet götürme bırak Rüya'yı o benim kızım kızımı götürüyor yardım edin!!!Geri ver kızımı!!!" sonra Yasemin gelip soğukkanlı bir şekilde sorar "Necdet biz bir hata mı yaptık" :icon_whis @ly 17-06-07, 22:43 Ama Ruya'nin erken dogudugunu cumle alem biliyor. Selmalar da biliyordur mutlaka. Evlendiler. 7 ay sonra Ruya dogdu. Ve Selma, Ahmet'le Yasemin'in ne zaman ayrildigini da biliyor. Yani matematikten kalan tek Ahmet degil. belki Ahmet lisede biyoloji derslerini atlamistir. Bebekler nasil dogar? Hamilelik kac ay surer? Birinin gidip anlatmasi lazim :img-hyste Hani doktorla konuşup erken doğum olmuş gibi davrandılar ya..Selma o erken doğan çocuğun tosun gibi, normal kiloda olduğunu görseydi anlardı ama nerdee... ergim 17-06-07, 22:43 Ama Ruya'nin erken dogudugunu cumle alem biliyor. Selmalar da biliyordur mutlaka. Evlendiler. 7 ay sonra Ruya dogdu. Ve Selma, Ahmet'le Yasemin'in ne zaman ayrildigini da biliyor. Yani matematikten kalan tek Ahmet degil. belki Ahmet lisede biyoloji derslerini atlamistir. Bebekler nasil dogar? Hamilelik kac ay surer? Birinin gidip anlatmasi lazim :img-hyste bencede ya ahmet biyoloji dersinden kalmış kesin. madem o kadar seviyorsun azıcık çalıştır saksıyı ahmet. bu evliliğin içinde bi bit yeniği olduğu belli yani. bu gidişle ahmetimiz yine o domuz aylaya kalıcak galiba offf:hıh :hıh :hıh :img-cray: :img-cray: dizice 17-06-07, 22:45 Diyelim ki Ruya defteri buldu. A.O. (Ahmet oncesi) donemi okumak icin Fransizca bilmesi gerekir. Ahmet'le asklari baslar baslamaz Turkce'ye gecis yapildi tabii, biz izleyicilere kolaylik olmasi acisindan. Bu baglamda Ruya'nin da bir Fransiz okuluna verilecegi sonucunu cikartabilir miyiz? :img-hyste ergim 17-06-07, 22:48 Necdet'in bir yumruk yiyeceğine kesin gözüyle bakıyorum ben ama o sırada ordan Rüya çıkarmış "babama niye vuruyorsun" diye sonra da Ahmet'e kızıp konuşmazmış işte o zaman zavallının bittiği andır :sad53: :sad53: Necdet'le Yaso'yu kafalarından tokuştursun bence de olmayan akılları iyice yok olsun :img-yes: :img-cool2 Ya da Ahmet Rüya'yı kaçırırmış al sana ikinci bir Aliye vakası :icon_whis :img-help: ama Yaso soğukkanlılığını korur bence Aliye bu durumda Necdet olur heralde trenirn arkasından bağırır "yavruuuuum Ahmet götürme bırak Rüya'yı o benim kızım kızımı götürüyor yardım edin!!!Geri ver kızımı!!!" sonra Yasemin gelip soğukkanlı bir şekilde sorar "Necdet biz bir hata mı yaptık" :icon_whis koptum ya. neeco kesin yumruk yer bencede. hatta ahmette yılların kızgınlığı var bi yumruk yetmez ona çok daha fazlasını yer bu gidişle necdet. ama tam ahmet necdetşn ağzını burnunu dağıtırken rüya gelip de ahmete kızarsa çok gülerim.:img-hyste :img-hyste walla doğru söze ne denir ki necdet kesin öyle bişeyler saçmalar zaten iyice sahiplendi yarucağı sinirlerimi zıplatıyo benim. necdet bu hareketlerine devam ederse ahmetten çnce ben gider neconun ağzını burnunu dağıtırım hatta hazır gitmişken aylayı da bi elden geçiriveririm ona da gıcığım zaten:img-hyste :img-hyste :img-hyste zeyneps 17-06-07, 22:49 Offf bu çocuğa bir kurşun mu döktürsek napsak :sad53: :sad53: Bir insan bu kadar mı bahtsız olur ne demişler "analar tahtını yaparmış bahtını değil " :sad53: :sad53: Gerçi Selma bir bakıma Ahmet'in bahtını bu hale getirenlerden biri ya neyse :hıh En çok üzüldüklerimden ikisi Dilşat ve Hasan Amca yazık kendilerinin olmayan bir toruna senelerce bedavadan bakıp durdular saf bunlar :img-hyste Bence Ahmet'le Hasan Amca güçlerini birleştirip Necdet'i güzel bir hırpalasınlar sonra da Necdet'e komplo kursun Ahmet siyasi suçlu bu diye hapse tıksınlar Nicdet 'i :hıh badger 17-06-07, 22:49 Şarkılara bakarsak yandık, yapmayın...hangi aşk şarkısı oyun havasi şeklinde olur ki...ahmetle yaseminin şarkısı hatırla sevgili, baştan her şey gidiyor şarkıda, sonunda aşkımı inkar edersen allahtan bulasın...diyor..!!??!!! Bu da anlayamadığım bir aşk ikilemidir ya neyse..Takılmayın şarkılar, bu kadar komplo teorisi üretmeyelim.. ergim 17-06-07, 22:51 Diyelim ki Ruya defteri buldu. A.O. (Ahmet oncesi) donemi okumak icin Fransizca bilmesi gerekir. Ahmet'le asklari baslar baslamaz Turkce'ye gecis yapildi tabii, biz izleyicilere kolaylik olmasi acisindan. Bu baglamda Ruya'nin da bir Fransiz okuluna verilecegi sonucunu cikartabilir miyiz? :img-hyste haydaa işler yine karıştı:img-hyste :img-hyste ben o defterin başlarının fransozca olduğunu unutmuşum ya:img-hyste ama olsun o da türkçe yazılanları okur zaten onlar rüyanın herşeyi öğrenmesine yeter de artar bile. hadi ilk sayfaları çok merak etti diyelim o da geçmişte ışık defne ve denizin yaptığı gibi alır eline fr. türkçe sözlüğü öyle okur:img-hyste :img-hyste :happy0064 :happy0064 :good: @ly 17-06-07, 22:51 Yasemin defteri bir sebeple okula getirse(o sebebi de senaristler bulsun bi zahmet:icon_whis ),Ahmet Yasemin'e bakmak için odasına girse vee defteri görse (bu sırada Yasemin derste tabi),Ahmet'de insan evladı sonuçta kendini tutamayıp okuyuverse... LİN 17-06-07, 22:52 Evet kesinlikle Rüya halaları,teyzesi ve annesi gibi kesin Dame De Sionda okuyacak :img-yes: Annesine de Monte Kristo Kontu kimdi anne? diye soracak(adı böylemiydi tam hatırlamıyorum)Yasemin, "trende yaşayan amcaydı yavrum" dermi demez mi o kadarını bilemem. ergim 17-06-07, 22:53 Offf bu çocuğa bir kurşun mu döktürsek napsak :sad53: :sad53: Bir insan bu kadar mı bahtsız olur ne demişler "analar tahtını yaparmış bahtını değil " :sad53: :sad53: Gerçi Selma bir bakıma Ahmet'in bahtını bu hale getirenlerden biri ya neyse :hıh En çok üzüldüklerimden ikisi Dilşat ve Hasan Amca yazık kendilerinin olmayan bir toruna senelerce bedavadan bakıp durdular saf bunlar :img-hyste Bence Ahmet'le Hasan Amca güçlerini birleştirip Necdet'i güzel bir hırpalasınlar sonra da Necdet'e komplo kursun Ahmet siyasi suçlu bu diye hapse tıksınlar Nicdet 'i :hıh ne güzel demişsin walla:happy0064 :happy0064 necdeti hapise tıksınlar. hasan amca dünden razı zaten eee ne de olsa geçmişte necdeti baya bi rencide atmişliği var onun. ahmet de ondan geri kalmaz artık. birleşip nicdetin ağzını burnunu dağıtsınlar işte.:happy0064 :img-hyste:happy0064 badger 17-06-07, 22:54 Yasemin defteri bir sebeple okula getirse(o sebebi de senaristler bulsun bi zahmet:icon_whis ),Ahmet Yasemin'e bakmak için odasına girse vee defteri görse (bu sırada Yasemin derste tabi),Ahmet'de insan evladı sonuçta kendini tutamayıp okuyuverse... Ahmet böyle bir şeyi farkettiğinde hiç de kendini tutmaz, bodoslamadan okur..:img-hyste :img-hyste badger 17-06-07, 22:58 Monte Cristo Kontu deyince aklıma geldi...O zavallım da sevdiği kadın ve sahip oldukları için öldürülmeye çalışılan bir roman kahramı değil miydi? Onu öldü zannedenler, sevgilisinin ve servetinin üstüne yatmışlardı..(necdet)Türlü entrikalar..(Selma,nezahat ve ayla, yine necdet) sonra Monte Cristo, kılık değiştirp, yapılanların intikamını almıştı.. Acep Yasemin ona günlüğünde bu nick i verirken bir ader mi biçmişti bizim zavallı Ahmete? @ly 17-06-07, 23:00 Ahmet böyle bir şeyi farkettiğinde hiç de kendini tutmaz, bodoslamadan okur..:img-hyste :img-hyste Düşünsenize; Yasemin dersten çıkıp odasına geliyor ve Ahmet'i elinde hatıra defteri ile buluyor...Muhtemelen oda Aylavari bir koşu tutturup dizinin 2. arabasına çarptırır kendini. LİN 17-06-07, 23:01 Güzide ve Ahmet bu güne kadar hiç karşılaşmadılar.Ahmet,bir gün Nedet'le ikisini gayet yakın bir durumda görebilir.Bunu gidip Yasemin'e anlatabilir.Gerçi başta Necdetle konuşur..Yasemin'i aldatmaya hakkın yok gibisinden...Yasemin'e Necdet ve Güzideyi anlatan Ahmet,Yasemin'in duyarsız tavrı karşısında evliliklerinin gerçek olmadığını belki anlayabilir... ergim 17-06-07, 23:03 Güzide ve Ahmet bu güne kadar hiç karşılaşmadılar.Ahmet,bir gün Nedet'le ikisini gayet yakın bir durumda görebilir.Bunu gidip Yasemin'e anlatabilir.Gerçi başta Necdetle konuşur..Yasemin'i aldatmaya hakkın yok gibisinden...Yasemin'e Necdet ve Güzideyi anlatan Ahmet,Yasemin'in duyarsız tavrı karşısında evliliklerinin gerçek olmadığını belki anlayabilir... hani keriman ahmete mektup verirken necdet bunları görmüştü sonra da ahmetime patlatmıştı bi tane. şimdi de ahmet necdetle güzideyi görüp de necdete patlatsın( aklım fikrim kavgada ya:img-hyste ) LİN 17-06-07, 23:03 Monte Cristo Kontu deyince aklıma geldi...O zavallım da sevdiği kadın ve sahip oldukları için öldürülmeye çalışılan bir roman kahramı değil miydi? Onu öldü zannedenler, sevgilisinin ve servetinin üstüne yatmışlardı..(necdet)Türlü entrikalar..(Selma,nezahat ve ayla, yine necdet) sonra Monte Cristo, kılık değiştirp, yapılanların intikamını almıştı.. Acep Yasemin ona günlüğünde bu nick i verirken bir ader mi biçmişti bizim zavallı Ahmete? Evet bak bunu hiç düşünmemiştim.Bravo!Gerçi biraz Secret kitabı gibi oldu ama aynen öyle. LİN 17-06-07, 23:07 hani keriman ahmete mektup verirken necdet bunları görmüştü sonra da ahmetime patlatmıştı bi tane. şimdi de ahmet necdetle güzideyi görüp de necdete patlatsın( aklım fikrim kavgada ya:img-hyste ) Bence Ahmet'in efendi Kont havalarıyla ortalarda arz-ı endam etmesine hiç gerek yok.Gözünün üstünde kaşın var diyerek pastahaneye gidip gidip Necdet'i pataklamalı.Hatta Necdetin yaptığı pastaları sabote etmeli.Bu dayaklardan Teoda nasibini alsın.Ona da sinir oluyorum.:img-hyste badger 17-06-07, 23:07 Yok ya, Necdetle Güzideyi gidip Yasemine gammazlayarak veya Yaesminin bunu soğuk karşılamsıyla yanlışlıkla eyvah Necdet onu bıraktı beni kümesteki hazır horoz olarak mı görüyor der bizim saftoroz..tabii olsun, der omuzlarını silkerek Yasemin beni seviyor der..Öyle bir şey demez... mesela parktayken Ahmete senin annenle baban beraber uyuyor mu? benimkiler hep ayrı yatıyorlar da..diye sorsa..hani bu konu kafasına çok takılmış olsa, hmeti de yakın arkadaşı görüyor ya..Hani Güzide anne babalar beraber uyur dedi ya..Çocuklar bir konuya takıldılar mı kafalarına yatana kadar sorarlar... dizice 17-06-07, 23:09 Ayla'ya araba carpti demeyelim. Arabaya Ayla carpti. Ben Ayla'dan cok, arabanin durumu icin endiseleniyorum. :img-hyste Ahmet o defteri bulsa hem de ne okur, belli degil. Terreddut bile etmez. Biraktigi yerden devam eder. Zaten daha birinci sayfadan "Bugun hamile oldugumu ogrendim. Ahmet'e bu haberi vermek icin bekleyemeiyorum "gibi bir cumleyle dunyasi sasar. Ahmet gercegi ogrenince, nasil dusunmedim diye en cok kendini suclasin bence. Necdet'e bir yumruk yetmez bu arada. Ahmet'ten biir. Guzide'den ikiii. Bir de Necdet'in yaptigi hainlikleri ogrenen Yasemin'den uuccc. Kandirilan Lale'den doort Yumruk manyagi olsun. Balli Necdet, simdi Guzide gibi harika bir kadin buldu. kadin bir de en unlu pastaneler zincirinin veliahti cikti. Oooh. 3-5 yumruk bir dokunmaz ona. ergim 17-06-07, 23:10 aaaa evet bak teo'yu unuttum ben iyi oldu hatırlattığın.bende çok gıcık oluoyrum ona. necdeti bazen o gaza getiriyor çünkü. teoyu da hapise tıkalım en iyisi biz tabi önce bir güzel ağzını burnunu dağıtmak da lazım:D:D:D:happy0064 :happy0064 :happy0064 :img-hyste zeyneps 17-06-07, 23:11 Düşünsenize; Yasemin dersten çıkıp odasına geliyor ve Ahmet'i elinde hatıra defteri ile buluyor...Muhtemelen oda Aylavari bir koşu tutturup dizinin 2. arabasına çarptırır kendini. :img-hyste :img-hyste Çok hoş bir de o kötürüm kalsın tam olsun :icon_whis Ya bence daha çok şöyle olabilir Yaso gözyaşlarını tutamaz bir yandan da sinirle bağırır " bu ne cüret ":hıh Ahmet "Yasemin Rüya Rüya benim kızım mı " " geri kalmış bir ülkede olduğun için mi kendinde görüyorsun bu hakkı özel hayata hiç saygın yok mu senin bu ne cüret ":hıh"Aaaaaaaa yetti artık özel hayatmış özel hayatı mı kalmış bu işin gel sen benimle birlikte ol çocuğun olsun benden yıllarca sakla bir de özel hayatmış çoktan deşifre olmuş senin özel hayatın açtırma kutuyu söyletme kötüyü sirseri :hıh " :img-cool2 LİN 17-06-07, 23:13 Rüya minik bir kaza geçirse... Ne fenayız... Kan grubu B negatif olsa ve kana ihtiyaç duyulsa.Doktor anne- babaya durumu anlatsa.O sırada Ahmet de dahil herkes hastanede olsa ve sadece Ahmet'in kanı uysa.Acaba Ahmet durumu bir nebze olsa çakar mı????Cüneyt Arkın ve Türkan Şorayın bir filmi vardı böyle... gozdeyamur 17-06-07, 23:14 izlediğim en korkunç en sıkıcı bölümdü ta ki ahmet aylayla konuşurken olduğu sahneye kadar tamam dedim artık her şey düzelecek oh! ama ne oldu iice saçmaladılar kadını araba ezdi, çiğnedi!! yuh pes! bu kadarı olmaz be! dizice 17-06-07, 23:14 Vay Monte Kristo Kontu vay. Gercekten neden Yasemin'in Ahmet'e o ismi taktigi hic aciklanmadi. Ben o kitabi okudugumda ilkokuldaydim, hatirlamiyorum olaylari; sadece Kont'un adadan kactigini hatirliyorum. Ahmet'e intikam duser aslinda; ama iyi insanlar intikam almaz. :) Allah'indan bul desin Necdet'e, Yasemin'i taksin koluna gitsin. Ruya'yi ogrenme sahnesi, dizinin en onemli sahnesi olacak. Umarim sacma sapan olmaz. ergim 17-06-07, 23:15 :img-hyste :img-hyste Çok hoş bir de o kötürüm kalsın tam olsun :icon_whis Ya bence daha çok şöyle olabilir Yaso gözyaşlarını tutamaz bir yandan da sinirle bağırır " bu ne cüret ":hıh Ahmet "Yasemin Rüya Rüya benim kızım mı " " geri kalmış bir ülkede olduğun için mi kendinde görüyorsun bu hakkı özel hayata hiç saygın yok mu senin bu ne cüret ":hıh"Aaaaaaaa yetti artık özel hayatmış özel hayatı mı kalmış bu işin gel sen benimle birlikte ol çocuğun olsun benden yıllarca sakla bir de özel hayatmış çoktan deşifre olmuş senin özel hayatın açtırma kutuyu söyletme kötüyü sirseri :hıh " :img-cool2 :img-hyste :img-hyste evet ya hem suçlu hem güçlü. bide bu ne cüret derse gülmekten ölürüm yani. alala asıl ahmetin yaoya desi gerekiyo onu. hem çocuğunu sakla babasından bide bu ne cüret de.:hıh bence en iyisi yaso da ayla gibi atsın kendini arabanın altına en sonunda da ahmetle rüyacık mutlu mesut yaşasınlaarr:happy0064 :happy0064 badger 17-06-07, 23:15 Secret ı henüz okumadım, ama geçenlerde gazetede hk bir şeyler okumuştum...Bizim birşeye 40 kere olur dersen başına gelir mantığında olan bir felsefe gibi geldi..Hatun, yeni bir şey keşfetmemiş, yalnızca bizim Anadoluya yolu düşmemiş....:img-hyste :img-hyste Benim herzaman inandıklarımı çağırıştıran düşünceler silsilesi olduğunu anladım: İnsanlar hayata nasıl davranırlarsa öyle karşılıklarını bulurlar...İstedikleri herşeye kavuşabilirler ama bunu karşılığında ödemeleri gereken bir diyet vardır...Bu diyeti öderken de bunu ödeyebilip ödeyemeceklerini iyi düşünmeliler ve bu neyi istedikleri hk çok iyi düşünmeleri gerektiğini de ayrıca düşünürüm.. ergim 17-06-07, 23:17 Rüya minik bir kaza geçirse... Ne fenayız... Kan grubu B negatif olsa ve kana ihtiyaç duyulsa.Doktor anne- babaya durumu anlatsa.O sırada Ahmet de dahil herkes hastanede olsa ve sadece Ahmet'in kanı uysa.Acaba Ahmet durumu bir nebze olsa çakar mı????Cüneyt Arkın ve Türkan Şorayın bir filmi vardı böyle... ben hala ahmetin çakacağından şüpheliyim. yasonun kaç defa ağzına geldi anlamadı insan hiç mi şüphe etmez bu yaso beni seviyo nası baskasından çocuk yapar yahu diye yok şu zaman atlaması bizimkilere hiç mi hiç yaramadı:(:(:( dizice 17-06-07, 23:19 Vallahi arkadaslar, Ahmet'in mutlu olmasini istiyorsaniz, Yasemin'in sagligina duaci olun. Yasemin'e bir sey olursa, Ahmet acisindan olur. Zaten Yasemin'in evlendigi gun cocuk yapmasi mantiksizligi da ayri olay. Hala herkes Ahmet'i sevdigini bilirken. Kimseler suphelenmesin. Dizinin ana hikayesi, basli basina mantik hatasi ya. badger 17-06-07, 23:19 Vay Monte Kristo Kontu vay. Gercekten neden Yasemin'in Ahmet'e o ismi taktigi hic aciklanmadi. Ben o kitabi okudugumda ilkokuldaydim, hatirlamiyorum olaylari; sadece Kont'un adadan kactigini hatirliyorum. Ahmet'e intikam duser aslinda; ama iyi insanlar intikam almaz. :) Allah'indan bul desin Necdet'e, Yasemin'i taksin koluna gitsin. Ruya'yi ogrenme sahnesi, dizinin en onemli sahnesi olacak. Umarim sacma sapan olmaz. bu forumu okusalar bizim senaryolardan ve fikirlerden çok malzeme çıkar da, saçma sapan yapıyorlar bizim kalem taifesi..:img-hyste zeyneps 17-06-07, 23:19 Bu arada Ayla'ya nasıl araba çarptı hala aklım almıyor öyle işlek bir cadde değildi hem o zamanlar o kadar hızlı araba var mıydı ya hem Ahmet niye öyle saf saf bakıp bağırıordu kendi atlasaydı ya arabanın önüne Ayla'yı itip böylece Ayla Ahmet'in öleceğini düşünüp gerçei açıklardı Ahmet o sırada gülerek kalkarmış " sonunda her şeyi itiraf ettin Ayla bu işi çözse çözse komiser Kemal çözer demiştim :img-polic " " ama ama sen " " gördüklerinin hepsi bir oyundan ibaretti Ayla:img-cool2 :img-pilot "oldun mu oldun mu şimdi mosmor oldun mu :img-cool2 " ergim 17-06-07, 23:22 Bu arada Ayla'ya nasıl araba çarptı hala aklım almıyor öyle işlek bir cadde değildi hem o zamanlar o kadar hızlı araba var mıydı ya hem Ahmet niye öyle saf saf bakıp bağırıordu kendi atlasaydı ya arabanın önüne Ayla'yı itip böylece Ayla Ahmet'in öleceğini düşünüp gerçei açıklardı Ahmet o sırada gülerek kalkarmış " sonunda her şeyi itiraf ettin Ayla bu işi çözse çözse komiser Kemal çözer demiştim :img-polic " " ama ama sen " " gördüklerinin hepsi bir oyundan ibaretti Ayla:img-cool2 :img-pilot "oldun mu oldun mu şimdi mosmor oldun mu :img-cool2 " zeynepcim aksam aksam güldürdün beni ya:img-hyste :img-hyste demek çözse çözse komiser kemal çözer:img-hyste :img-polic ama ahmeti zaten araba çarparsa yaso ayla piskopatından önce davranıp söyler aamede. :good: hele bi söylemesin walla saçını başını yolarım onun. :img-hyste :img-hyste badger 17-06-07, 23:22 Rüya minik bir kaza geçirse... Ne fenayız... Kan grubu B negatif olsa ve kana ihtiyaç duyulsa.Doktor anne- babaya durumu anlatsa.O sırada Ahmet de dahil herkes hastanede olsa ve sadece Ahmet'in kanı uysa.Acaba Ahmet durumu bir nebze olsa çakar mı????Cüneyt Arkın ve Türkan Şorayın bir filmi vardı böyle... B negatif olmaz, necdet Ab negatif, oradan bağdaşır, çakmazlar durumu..Benim dediğim gibi Yasemin A +, Ahmet 0 + ve Rüya da 0 + pozitif olursa su götürmez bir gerçek olur Necdetten Rüyanın olmadığı, hoş biz biliyoruz, Yasemin ve Necdet- pardon Ayla da biliyor da diğerlerinin gözüne sokmak için bu şekilde olması lazım..:img-yes: LİN 17-06-07, 23:29 Secret ı henüz okumadım, ama geçenlerde gazetede hk bir şeyler okumuştum...Bizim birşeye 40 kere olur dersen başına gelir mantığında olan bir felsefe gibi geldi..Hatun, yeni bir şey keşfetmemiş, yalnızca bizim Anadoluya yolu düşmemiş....:img-hyste :img-hyste Benim herzaman inandıklarımı çağırıştıran düşünceler silsilesi olduğunu anladım: İnsanlar hayata nasıl davranırlarsa öyle karşılıklarını bulurlar...İstedikleri herşeye kavuşabilirler ama bunu karşılığında ödemeleri gereken bir diyet vardır...Bu diyeti öderken de bunu ödeyebilip ödeyemeceklerini iyi düşünmeliler ve bu neyi istedikleri hk çok iyi düşünmeleri gerektiğini de ayrıca düşünürüm.. Secretta yazanlar aslında bilmediğimiz şeyler değil.%100 düşünce gücü misali.Hayatta ne düşünürsen ne çağırırsan yine sana geliyor diyor kitapta. Yine dizimize uyarlarsak..Aslında Yasemin, çocukluğunan beri Ahmet'i hep uzaktan sevmeyi seviyor.Onun için günlük yazmayı,acı çekmeyi seviyor.Sonuçta ayrı kalmayıda başarıyor acısını da misler gibi çekiyor diyebiliriz.Necdette yıllarca Yaseminle evlenmek istedi.Sonunda evlenmedi mi? zeyneps 17-06-07, 23:29 Ayy benim gece gece aklıma garip düşünceler eliyor en iyisi ben bir gidip uyuyayım kendime gelyim rüyamda HS'yi görüceğim valla :icon_whis Bakalım Ayla'ya ne olacak ben bir görmeye çalışayım Ahmet nasıl öğrenecek Rüya'yı onu da görmeye çalışayım en iyisi niyetlenip yatayım ben :img-in_lo ergim 17-06-07, 23:29 B negatif olmaz, necdet Ab negatif, oradan bağdaşır, çakmazlar durumu..Benim dediğim gibi Yasemin A +, Ahmet 0 + ve Rüya da 0 + pozitif olursa su götürmez bir gerçek olur Necdetten Rüyanın olmadığı, hoş biz biliyoruz, Yasemin ve Necdet- pardon Ayla da biliyor da diğerlerinin gözüne sokmak için bu şekilde olması lazım..:img-yes: rüya b negatif olursa hiç şaşmam ahmetin öğrenmemesi için ellerinden geleni yapıyo senaristler yani. :dito :icon_evil :hıh :hıh ergim 17-06-07, 23:32 ben geçen gece ahmetle aylayı nikah masasında görüdm zaten ama yasoyu falan hiç görmedim. sadece ahmet ve ayla nikah masasında öyle saf saf oturyordu. e tabi ahmetin öyle oturması normal ben napıcam bu piskopatla diye düşünüyordur zavallım:(:( :hıh zeyneps 17-06-07, 23:34 Herkese iyi geceler bye bye Bence kendimizi fazla yormayalım olayların içinnden çkmak için öyle bir kördüğüm oldu ki kaç gece sabhlasak yine çıkamaız bu işin içinden biz çıksak da senaristler yeni bir düğüm bulurlar nasıl olsa işleri o :img-help: Bu dizinin yüzünden sinir hastası oldum valla psikolojim bozuldu :img-cool2 Yani reklamlarda bile gözlerim doluyor özellikle bir relam var hani diyor ya Ayşe de baba olmak istiyor Ahmet baba olmak istiyor ben başlıyorum ahh zavallım vah zavallım daha kendi çocuğunu bilmiyor :sad53: sonra gözlerim doluyor :img-in_lo LİN 17-06-07, 23:35 B negatif olmaz, necdet Ab negatif, oradan bağdaşır, çakmazlar durumu..Benim dediğim gibi Yasemin A +, Ahmet 0 + ve Rüya da 0 + pozitif olursa su götürmez bir gerçek olur Necdetten Rüyanın olmadığı, hoş biz biliyoruz, Yasemin ve Necdet- pardon Ayla da biliyor da diğerlerinin gözüne sokmak için bu şekilde olması lazım..:img-yes: Necdetin kan grunbunu unutmuştum.Dediğin gibi olsun ve artık şu sır ortaya çıksın.. Yeter artık Rüya- Ahmet olayı meydana çıkmayasın diye Lozan'larda okumuş Ahmet'i bize saftirik bir tip olarak lanse ediyorlar ya ne diyeyim ben bu senaristlere! ergim 17-06-07, 23:38 Herkese iyi geceler bye bye Bence kendimizi fazla yormayalım olayların içinnden çkmak için öyle bir kördüğüm oldu ki kaç gece sabhlasak yine çıkamaız bu işin içinden biz çıksak da senaristler yeni bir düğüm bulurlar nasıl olsa işleri o :img-help: Bu dizinin yüzünden sinir hastası oldum valla psikolojim bozuldu :img-cool2 Yani reklamlarda bile gözlerim doluyor özellikle bir relam var hani diyor ya Ayşe de baba olmak istiyor Ahmet baba olmak istiyor ben başlıyorum ahh zavallım vah zavallım daha kendi çocuğunu bilmiyor :sad53: sonra gözlerim doluyor :img-in_lo sus kız benide ağlatıcaksın şimdi:img-cray: :img-cray: :img-cray: bak gözlerim doldu benimde ama söylesinler artık aaamede yaa içim parçalanıyo aklıma geldikçe amaa:img-cray: :img-cray: :img-cray: ergim 17-06-07, 23:41 ya sezon finalinin mutlu biteceğine dair bi söylenti vardı ama ne kadar doğru bilmiyorum ki. gerçi senaristler açısından mutlu son nasıl olur onuda bilmiyorum. kesin yine bizi 3 ay boyunca meraktan çatlatacak fıtık edecek hatta ve hatta benim gibi koyu hscilere tatili zehir edecek bi son hazırlamışlardır kesin dizice 17-06-07, 23:41 Bosverin, tuyo falan rezil ediyor diziyi. Genel ozet olmasa, simdi daha heyecanli olmaz miydi mesela? Bakin genel ozete ragmen, belki degisir umuduyla binbir tahmin yapiyoruz. Yoksa yapimcilar bastan soyledi. Ahmet, Ayla'yla evlenecek. Ama biz degisir diye umud ediyoruz. Kesin bilmenin hic tadi yok ki! ergim 17-06-07, 23:43 Zaten bir istihareye yatmadığımız kaldı :img-hyste Of ya, bazı dizilerin ne güzel tüyocuları var (bkz.Sıla)HS için tüyocu aranıyor :img-help: evet ya bizim dizimizin neden tüyocuları yok!! of neyse ben bi hs nin sitesine bakayım bugün sete gezi vardı belki bir kaç foto ekleyen olmuştur:happy0064 :happy0064 :happy0064 @ly 17-06-07, 23:44 Bosverin, tuyo falan rezil ediyor diziyi. Genel ozet olmasa, simdi daha heyecanli olmaz miydi mesela? Bakin genel ozete ragmen, belki degisir umuduyla binbir tahmin yapiyoruz. Yoksa yapimcilar bastan soyledi. Ahmet, Ayla'yla evlenecek. Ama biz degisir diye umud ediyoruz. Kesin bilmenin hic tadi yok ki! Canım ''fala inanma falsız kalma'' hesabı benimki..:img-wink: Aslında haklısın ama bu merak perişan etti bizi, bir teselli arıyorum :icon_sorr @ly 17-06-07, 23:47 evet ya bizim dizimizin neden tüyocuları yok!! of neyse ben bi hs nin sitesine bakayım bugün sete gezi vardı belki bir kaç foto ekleyen olmuştur:happy0064 :happy0064 :happy0064 Ben baktım resim eklenmemişti :icon_sorr hem sezon finali ile ilgili hiçbirşey yok :icon_sorr Herkes Okan ve Cansel'in ne kadar kibar ve tatlı olduğundan bahsediyor... badger 17-06-07, 23:47 ister mutlu, ister mutsuz, Ahmet Rüyayı öğrensin çok zaman geçmeden, bu konuyu çok uzattılar, eninde sonunda bir nihayete varacak herhalde bu konu sezon bitmeden...Biz de vır vır bir şeyler deyip duruyoruz, mantıktır psikolojidir diye ama kimsenin buna takıldığı yok, bildiklerini okumaya devam..Açıkçası bu tıkanıklığı uzatırlarsa, ayni Aliye gibi bir sene sağdan öbür sene soldan, sonra olmadan baştan demeye başlarlarsa izlemem artık diyorum... Yine bildiğimiz yabancı dizilere devam derim... ergim 17-06-07, 23:50 ya bnde ziynip gibi yatıp dinleneyim biraz. elki rüyamda görürüm. ama ben kesin yasoyla aamedi birlikte görürüm. düğünlerini falan yani. çünkü yatmadan önce birşeyi çok düşününce hep rüyalarıma giriyo.neyse yarın size ayrıntıları anlatırım. öptüm hepinizi görüşrüz byebyebyebyebyebyebye LİN 17-06-07, 23:55 Gerçekten anlamsız yere uzadı bu durum.Eğer seneye yine bu şekilde devam ederse en azılı takipçiler bile HS'den soğumaya başlar.Aliye'yi ben III.Sezon izlememiştim açıkçası.Sıkılmıştım.Hele Aliye'deki gibi başrol oyuncularından biri diziden ayrılırsa hiç keyif vermez.İlla Yasemin ve Ahmet'in birbirlerinden ayrı kalmalarına gerek yokki !Beraberde pek güzel aşkı,hüznü,mutluluğu ya da olumsuzlukları yaşayabilirler. ergim 18-06-07, 00:01 Gerçekten anlamsız yere uzadı bu durum.Eğer seneye yine bu şekilde devam ederse en azılı takipçiler bile HS'den soğumaya başlar.Aliye'yi ben III.Sezon izlememiştim açıkçası.Sıkılmıştım.Hele Aliye'deki gibi başrol oyuncularından biri diziden ayrılırsa hiç keyif vermez.İlla Yasemin ve Ahmet'in birbirlerinden ayrı kalmalarına gerek yokki !Beraberde pek güzel aşkı,hüznü,mutluluğu ya da olumsuzlukları yaşayabilirler. evet ya yaşayabilirler. neden sürekli ayrı kalıyorlar ki. mantıklı bi açıklaması yok. neyse benim acaip uykum geldi hepinize iyi gecelerrr:sad53: :sad53: :sad53: badger 18-06-07, 00:01 Gerçekten anlamsız yere uzadı bu durum.Eğer seneye yine bu şekilde devam ederse en azılı takipçiler bile HS'den soğumaya başlar.Aliye'yi ben III.Sezon izlememiştim açıkçası.Sıkılmıştım.Hele Aliye'deki gibi başrol oyuncularından biri diziden ayrılırsa hiç keyif vermez.İlla Yasemin ve Ahmet'in birbirlerinden ayrı kalmalarına gerek yokki !Beraberde pek güzel aşkı,hüznü,mutluluğu ya da olumsuzlukları yaşayabilirler. Söylüyoruz da anlayan yok, bari aksiyon yok hani büyük bir bilmece veya olağandışılık yok ortada, 60lardan günümüze devam eden bir takım hayatları o dönemlerdeki siyasi ve sosyolojik açıdan irdeleyerek, sıradan insanların hayatları aktarılıyor..Bırakınız sıradanlıkta hoş bir izliyebilirlik sağlar..Biz de bunun keyfini sürelim...Öğleden sonraki kadın reality showlarını izler gibi hissetmek istemiyorum diziyi izlerken.. kinslayer 18-06-07, 00:04 Yasemin defteri bir sebeple okula getirse(o sebebi de senaristler bulsun bi zahmet:icon_whis ),Ahmet Yasemin'e bakmak için odasına girse vee defteri görse (bu sırada Yasemin derste tabi),Ahmet'de insan evladı sonuçta kendini tutamayıp okuyuverse... işte bu harika olurdu .. ama sonucu iyi mi olur kötü mü ..yani ahmet ne tepki verir bu durumda ..büyük ihtimalle önce kırılır ama yine kızamaz yasemine ..başkası ile evlendi sevgisi tükenmedi , ahmet çok olgun ve aklıbaşında birisi yaseminin bunu hangi şartlar altında yaptığını anlayacak ve ona yardımcı olacaktır ..( rüyanın gerçeği nasıl öğreneceğini planlarlar mesela ):img-yes: LİN 18-06-07, 00:09 Söylüyoruz da anlayan yok, bari aksiyon yok hani büyük bir bilmece veya olağandışılık yok ortada, 60lardan günümüze devam eden bir takım hayatları o dönemlerdeki siyasi ve sosyolojik açıdan irdeleyerek, sıradan insanların hayatları aktarılıyor..Bırakınız sıradanlıkta hoş bir izliyebilirlik sağlar..Biz de bunun keyfini sürelim...Öğleden sonraki kadın reality showlarını izler gibi hissetmek istemiyorum diziyi izlerken.. Evet badger katılıyorum sana.Anlamsız dramatize ediyorlar.Bu da bizler gibi seyirciyi olumsuz etkiliyor..Zaten seyrettiğimiz kaç yerli dizi var ki!Yorumların %80 i Aylaya çarpan araba ve Ahmet'in ona acıyıp evlenmesinin Türk filmi klişesi olması doğrultusunda.Herkes,Yasemin ve Ahmeti ayırmak için neler yapılabileceğini, gelecek bölümü tahmin edebiliyor.Aşkın başlarda Türk filmi tadında gitmesi hoş bir seyir oldu ama her zaman esas kız ve esas oğlanın birleşmesini bekler seyirci.Ne yazık ki bizleri kaale alan yok maalesef! badger 18-06-07, 00:09 Önümüzdeki bölüm umarım Aylaya fazla bir şey olmaz, Ahmet onunla evlenmez, Yasemin Ahmete gerçekleri anlatmaya başlar...Hepimizin ortak düşünceleri dizide gerçek olur vsvs...Fena uyku bastı.Herkese Allah rahatlık versin, iyi bir hafta dileğiyle, Esen kalınız..bye bye bye @ly 18-06-07, 00:13 işte bu harika olurdu .. ama sonucu iyi mi olur kötü mü ..yani ahmet ne tepki verir bu durumda ..büyük ihtimalle önce kırılır ama yine kızamaz yasemine ..başkası ile evlendi sevgisi tükenmedi , ahmet çok olgun ve aklıbaşında birisi yaseminin bunu hangi şartlar altında yaptığını anlayacak ve ona yardımcı olacaktır ..( rüyanın gerçeği nasıl öğreneceğini planlarlar mesela ):img-yes: Aaah ah! Ancak hayal kuruyoruz.Bu dizi bana Reşat Nuri'nin Çalıkuşu'nu hatırlatıyor nedense.Aslında hatıra defteri hariç pek ortak nokta yok ama Feride-Kamuran aşkıda beni çok etkilemiştir herzaman :img-in_lo Keşke sonları da benzese... kinslayer 18-06-07, 01:29 ahmetin bir yüz ifadesi geldi aklıma ... hani benim imzada olan gülümseme ,dikkat ettinizmi bilmiyorum sadece çok üzgün olduğunda beliriyor bu ifade ... mesela halası ile konuşurken ... yasemini hala unutamadığını anlatırken .. tebessüm ediyor ama sanki her an ağlamaya namzet ... ve ahmeti böyle her gördüğümde gözlerim doluyor ...:icon_sorr yeter ama ya .. dizinin ilk bi kaç bölümünde yüzü güldü çocuğun , sonrası hep hüzün hep gözyaşı ... yaseminin hamile olduğunu annesine anlatırken onunla ağlamıştık ...:icon_sorr bunca acı yeter ..artık mutlu olsun ve o gülümserken gözleri de gülsün ... nasıl da yakışıyor tebessüm değil mi :img-blush Demian 18-06-07, 08:31 Bence şöyle birşey olabilir. (Bu arada dğer tahminleri okumadan yazıyorum) Ayla hastaneye kaldırılır ve durumu kötüdür. Ayla acılar içinde, öleyeceğini düşünerek, Ahmet'e Yaseminle ilgili gerçekleri itiraf eder. amma velakin ölmez tabi. Sonra da söylediğine pişman olur ama iş işten geçmiştir. Gerçi Ahmet'te bu gerçekle yıkılır. Yasemin'e öfke saçar. ne de olsa Yasmein onun 6 senesini mahvetmiştir. Bir de Ayla'ya karşı kendini borçlu hisseder. Vicdan azabı çeker ve onunla evlenir. ergim 18-06-07, 08:54 Bence şöyle birşey olabilir. (Bu arada dğer tahminleri okumadan yazıyorum) Ayla hastaneye kaldırılır ve durumu kötüdür. Ayla acılar içinde, öleyeceğini düşünerek, Ahmet'e Yaseminle ilgili gerçekleri itiraf eder. amma velakin ölmez tabi. Sonra da söylediğine pişman olur ama iş işten geçmiştir. Gerçi Ahmet'te bu gerçekle yıkılır. Yasemin'e öfke saçar. ne de olsa Yasmein onun 6 senesini mahvetmiştir. Bir de Ayla'ya karşı kendini borçlu hisseder. Vicdan azabı çeker ve onunla evlenir. doğru ayla öleceğini düşünerek vicdan azabı çekebilir ve sonunda ahmete söyleyebilir rüyayı. ayladan hiç beklemem ama umarım söyler ya. :happy0064 :img-pilot bir_adı_yok 18-06-07, 09:18 ahmet'in hatıra defterini yasemin'in odasında bulup okuması(öyle bir şey olsa eminim ahmet hiç tereddüt etrmeden geçmiş günleri anmak için hemen alır okur.) ahmet'in bi ayağı örtünün dışında uyuması(bu ihtimal çok güzel olurdu ve bi okadar da komik, ne olur senaristler böyle bi şey yapsınlar.) ve necdet'in yiyeceği yumruklar.... bunlar çok güzel ihtimaller arkadaşlar yorumlarınıza sağlık....... @ly 18-06-07, 09:26 ahmet'in hatıra defterini yasemin'in odasında bulup okuması(öyle bir şey olsa eminim ahmet hiç tereddüt etrmeden geçmiş günleri anmak için hemen alır okur.) ahmet'in bi ayağı örtünün dışında uyuması(bu ihtimal çok güzel olurdu ve bi okadar da komik, ne olur senaristler böyle bi şey yapsınlar.) ve necdet'in yiyeceği yumruklar.... bunlar çok güzel ihtimaller arkadaşlar yorumlarınıza sağlık....... Senaristlerde yaratıcılığın zerresi olmadığı için iş başa düştü,hayal kuralım dedik:icon_sorr Hani derler ya ''isteyenin bir yüzü, senaryosunu yazmayanın...'' :icon_whis tugchemre 18-06-07, 10:35 bence ahmet bu olaylardan vicdan azabı çekecek.ve yasemin herşey güzel giderken yaptığı gibi bişeyler yapacak ve sonunda ahmette aylayla evlenmeye karar verecek ama yıllar sonra bigün rüyayı ahmete ayla söylermiş gibime geliyor HaMbUrG* 18-06-07, 10:36 Ahmet ve Yasemin iliskisini senaristler bir sir üzerine kurup götürürüyorlar. Fakat bu böyle devam ederse basit bir boyut alacak dizi, cünkü hayat sadece bir sir üzerine kurulmaz. Aslinda senaristler yenilikci ruhlu olurlar ama HS'dekiler icin gecerli degil galiba. Üstelik Ahmet ve Yasemin'in sadece mutlu olmalarini istemiyoruz ki, elbette bir iliskide inisler ve cikislar yer alacak, lakin bunlarda bir inistir almis basini gidiyor. Iliskinin tek mutsuz yönünü göstererek heyecan kaybettiriyorlar, oysa bir diziyi ilginc ve heyecanli kilan taraf mutlulugun ve mutsuzlugun karisimidir. Senaristlerinde vazifesi bu karisimin ölcüsünü bulmaktir. :img-yes: ZeYnEp_B 18-06-07, 10:36 bencede herşey defter sayesinde ortaya çıkacak ama öyle ahmetin tesadüfen bulacağına inanmıyorum mesela rüya aracılığıyla deftere ulaşabilir ne bileyim rüya annesinin defterini bulup karıştırsa sonra çantasına koyup okula gelse sonra ahmete yaseminin ahmeti çizdiği resmi gösterse sana ne kadar benziyo falan dese. bide şu var madem senaristler aylaya rüyanın babası olduğunu öğrendirttiler o da bi şekilde ortaya çıkmalı.son olarak beren saatin bir ropörtajı vardı daha 66 ya yeni geçmişledi ahmetle yasemin 1971 ekadar birleşemeyecek ondan sonrasıda belli değilmiymiş ne diyordu inşallah senaristler karar değiştirmişlerdir gerçi 69 oldu ama ergim 18-06-07, 10:41 ya senaristlerin kara değiştirdiğine dair söylentiler vardı bi ara. ayla ve ahmet evliliğinin olmayacağından falan söz ediliyordu hatta. bizim senaristlerin hayal gücü pek gelişmiş değil bencede. tam türk filmi oldu ya. biz dizide ahmet ve yasemini yan yana görmek istiyoruz artık. bu saçma sebeplerden dolayı uzayan ayrılıklar herkesi sıktı. bu kadar uzatmaya gerek yoktu yani. dizide ahmet ve yasemin evli olsa da birsürü konu işlenebilir yani. @ly 18-06-07, 10:56 Ben kesinlikle evlenmeyecekler diyorum.Ahmet Ayla'ya son derece açık bir biçimde mutlu olamayacağını ve Ayla'yı da mutsuz edeceğini söyledi.Artık Ayla sakat da kalsa, Ahmet vicdan azabıyla da kıvransa Ayla'nın bu evliliği kabul etmemesi gerekir.Ayla Kıbrısçık'ta Yasemin'in açıklamaları ile birlikte Necdet'i bırakamadığını da duydu.Yani meydanı boş buldu ve cesaretlendi.Ama işler beklediği gibi yürümedi,bizim aşıklar kopamadılar.Netice itibarı ile sevgili senaristlerimiz Ahmet-Yasemin'i kavuşturmayacaklarsa yeni engeller çıkaracaklardır bence. Mesela; Ayla'ya çarpan sürücü Yasemin olurmuş,hapse düşermiş :img-hyste :img-hyste ergim 18-06-07, 11:00 Ben kesinlikle evlenmeyecekler diyorum.Ahmet Ayla'ya son derece açık bir biçimde mutlu olamayacağını ve Ayla'yı da mutsuz edeceğini söyledi.Artık Ayla sakat da kalsa, Ahmet vicdan azabıyla da kıvransa Ayla'nın bu evliliği kabul etmemesi gerekir.Ayla Kıbrısçık'ta Yasemin'in açıklamaları ile birlikte Necdet'i bırakamadığını da duydu.Yani meydanı boş buldu ve cesaretlendi.Ama işler beklediği gibi yürümedi,bizim aşıklar kopamadılar.Netice itibarı ile sevgili senaristlerimiz Ahmet-Yasemin'i kavuşturmayacaklarsa yeni engeller çıkaracaklardır bence. Mesela; Ayla'ya çarpan sürücü Yasemin olurmuş,hapse düşermiş :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste yaso olmasın ama o hapse düşerse ahmet çok üzülür sonra. ama ben aylanın ahmeti evlenme teklif ederse kabul etmeyeceğini hiç sanmıyorum. kesin kabul eder. ama belki bizim muhteşem senaristlerimiz aylayı da bazı karakterlere yaptıkları gibi 180 derece döndürüp de ahmete rüyayı söylemesini sağlayabilirler:happy0064 :happy0064 :happy0064 penyes 18-06-07, 11:03 ergim sana kesinlikle katiliyorum.ahmet ve yaseminin birlesme me si icin hic bir sebep kalmamisken,ustelik birbirlerini seviyor ve birde cocuklari varken neden gercekler hala saklaniyor bizlerde anlayamiyoruz.onlar beraberkende cok guzel senaryo gidebilir.ustelik izleyici bu konu sebebiyle fitik olmaz ve diger olay&karakterlerede konsantre olabilir bence. bu yasatilmaya calisilan zoraki bir ayrilik ve hic bir anlami kalmadi.necdet desen artik kopru.ayla desen tedaviye ihtiyaci var.bu arada bir kac gundur siteye giremiyorum tatildeyim.ayla ile ilgili yorumlari okuyamadim ama insallah olmez veya sakat kalmaz.insallah.insallah.:img-yes: ergim 18-06-07, 11:07 ergim sana kesinlikle katiliyorum.ahmet ve yaseminin birlesme me si icin hic bir sebep kalmamisken,ustelik birbirlerini seviyor ve birde cocuklari varken neden gercekler hala saklaniyor bizlerde anlayamiyoruz.onlar beraberkende cok guzel senaryo gidebilir.ustelik izleyici bu konu sebebiyle fitik olmaz ve diger olay&karakterlerede konsantre olabilir bence. bu yasatilmaya calisilan zoraki bir ayrilik ve hic bir anlami kalmadi.necdet desen artik kopru.ayla desen tedaviye ihtiyaci var.bu arada bir kac gundur siteye giremiyorum tatildeyim.ayla ile ilgili yorumlari okuyamadim ama insallah olmez veya sakat kalmaz.insallah.insallah.:img-yes: bencede aylanın ciddi bir psikolojik tedavi görmesi lazım:img-hyste :img-hyste yoksa düzeleceği yok onun.:img-pilot :img-pilot catherina 18-06-07, 11:32 arkadaşlar merhaba ben daha yeni yazıyorum .öncelikle yorumlarınız çok güzel.ama ben biryerde okumuştum ayla ve ahmet evleniyor daha sonra ayla bir hastalığa yakalanıyor böylece ahmet ve aylanın çocukları olmuyor ve ayla ölürken ahmete rüyanın kendi kızı olduğunu sölüyormuş gerisini yazmamışlar ama böyle bitiyor heralde.yada ahmet yasemine kırılıp rüyanın kendisiyle olması için yani yaseminden koparmak için bişiler yapıyor olabilir. ergim 18-06-07, 11:35 arkadaşlar merhaba ben daha yeni yazıyorum .öncelikle yorumlarınız çok güzel.ama ben biryerde okumuştum ayla ve ahmet evleniyor daha sonra ayla bir hastalığa yakalanıyor böylece ahmet ve aylanın çocukları olmuyor ve ayla ölürken ahmete rüyanın kendi kızı olduğunu sölüyormuş gerisini yazmamışlar ama böyle bitiyor heralde.yada ahmet yasemine kırılıp rüyanın kendisiyle olması için yani yaseminden koparmak için bişiler yapıyor olabilir. neee ölürken mi. oofff evlenicekler yani. bu genel özeti nerde okudun özelden lniki atabilirmsiin bana:good: :img-yes: catherina 18-06-07, 11:39 internette gezerken okumuştum ama bulabilirsem atarım:) ergim 18-06-07, 11:40 internette gezerken okumuştum ama bulabilirsem atarım:) tmm cnm saol bulabilirsen çok sevinirim:happy0064 :happy0064 :happy0064 zeyneps 18-06-07, 11:47 Ne Ayla ölürken mi ooooooooooooo demek ki Ahmet'in Rüya'yı öğrenmesi bayağı bir yıllarını alıyor Ayla öldüğüne göre hemen ölmez heralde yaşlanırlar biraz Rüya gelmiş 18 ine Ayla'da bir hastalğa yakalanmış o sırada ölürken Ahmet'e her şeyi itiraf ediyor tabi bu sırada Rüya Ahmet'i hep Ahmet Amca diye sevmiş onu arkadaşı olarak görüyor kitap filan almaya geliyor ara sıra :icon_whis tabi Ahmet dayanamayıp her şeyi itiraf ediyor "sen sen ben senin babanım Rüya" Rüya kabul edemiyor tabi "yalan yalan söylüyorsunuz siz çok aşağılık bir insansınız beni babamdan ayırmak için yalan söylüyorsunuz sizi sizi asla affetmiycim" Rüya ağlayarak ve koşarak dışarı çıkıyor Ahmet'de peşinden koşuyor "Rüya Rüya dur " o sırada karşıdan karşıya geçenken hızla gelen araba Rüya'ya çarpıyor ve Rüya kötürüm kalıyor gerisini daha düşünmedim ama ben daha yaratıcıyım değil mi nasılım :icon_whis :icon_whis :img-hyste catherina 18-06-07, 11:53 ergim kusura bakma bulamadım ama araştırıyorum bulursam atıcam tmm? bu arada zeyneps müthişsin :) ergim 18-06-07, 11:55 ziynip yorumuna koptum cnm. ama kötürüm kalmasn rüyacık aamed yeteri kadar üzüldü zaten. hiç olmassa kızıyla mutlu bi hayat geçirseydi zavallım. senaristler yeteri kadar saçmalıyo zaten yakında bunu da yaparlarsa hiç şaşırmam :D:D:D:D:D zeyneps 18-06-07, 12:03 Valla ben artık pek umutlu değilim Ahmet'in başına olmayacak şeyler gelir gibime geliyor hatta Ahmet'le Yasemin birleşseler bile 71'de Ahmet'in başına bir sürü iş açılır gibime geliyor belki de tam Ahmet Yasemin bir araya ggelicekler Yasemin Necdet'ten boşanmış evlenecekleri zaman 71 muhtırası oluyor sonra Ahmet'in başına bir sürü iş geliyor yaptığı bir şeyden dolayı hapse giriyor filan sonra sürüyorlar bunu böyle şeyler olabilir ben hazırlıklıyım ne de olsa onun başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi :sad53: :img-help: :img-help: :img-help: @ly 18-06-07, 12:19 Genel özette ufak tefek değişiklikler olabiliyor.Mesela Ahmet-Yasemin'in nişanlandığı, hatta yüzükleri Menderes'in taktığı yazılı özette.Yaani uzun lafın kısası; illa Ayla açıklayacaksa ve illaki ölürken söyleyecekse hastalıkla filan uğraşmasın, şu kazada ölüversin (madem ölüyor bonus olarak Ahmet'in kucağında ölme ayrıcalığını da verelim) Ayla :img-angel , kalan sağlar bizimdir:love04: Olma mı?? HaMbUrG* 18-06-07, 12:19 Bu Ayla hakkindaki kaza teorileri ve Ahmet ve Yasemin'in iliskisine olasi etkilerini okumaktan haz alamaz oldum. Kazalar, Sirlar, Iradesiz davranislar, Vicdan azabi, bunlardan biraz vazgecilmeli bence. Hayati etkileyen baska etkenler yok sanki. :img-help: :img-help: Önücüncü Bölümden itibaren hep ayrilik ve mutsuzluk izliyoruz ve yasemin Ahmet'e rüya`yi söylecekmi söylemeyecekmi diye tartisiyoruz. Bu iki soruya 16 bölümdür olumlu bir ceyap bulunamadi. Dizinin bir ana temasi olmasi iyi ama bunu baska olaylara süsleyebilirler. penyes 18-06-07, 12:20 arkadaslarim, galeriye neden 2 haftadir resim konmadigi ile ilgili bilgisi olan var mi acaba?hala ayni resimler duruyor.yani 29.bolum sonu ile 30.bolum basi olan resimler.necdet&guzi resimleri.yasoyla ehmetin resimleri ne zaman konucak.michel bizim dizimizlede ilgilen lutfen.:img-wink: meltem-cmbl 18-06-07, 12:22 nolurduki ayla sakat olsada ahmet evlenmek istemese mesela aylaya araba çarpmış yerde yatıyodur ahmet:ayla valla hiç sizlanma sakat kalsan da senle evlencek değilim ayla:nayır neden ama, ahmet:yasemine bunu yapamam onu çok seviyorum ayla:ama ahmet o sana neler yaptı gitti necdetle evlendi ahmet: hiç bişey bilmiyorsun ayla hiçbişey bilmiyorsun ayla:sen biliyormusn? ahmet:nayır bende bilmiyorum:img-hyste :img-hyste penyes 18-06-07, 12:25 Genel özette ufak tefek değişiklikler olabiliyor.Mesela Ahmet-Yasemin'in nişanlandığı, hatta yüzükleri Menderes'in taktığı yazılı özette.Yaani uzun lafın kısası; illa Ayla açıklayacaksa ve illaki ölürken söyleyecekse hastalıkla filan uğraşmasın, şu kazada ölüversin (madem ölüyor bonus olarak Ahmet'in kucağında ölme ayrıcalığını da verelim) Ayla :img-angel , kalan sağlar bizimdir:love04: Olma mı?? valla kirac kardes olurda,kimse olmesin yaw.ayla hasta bir asik ok de,okumus doktor olmus,yasasin memlekete faydali olsun,sonra o da kendini sevecek birisi ile karsilassin mutlu olsun,cocuklari olsun falan.olmesin icim razi gelmiyor.sadece su sacma sapan artik hic bir mantigi kalmayan ayriliga bir son vermekte faydalari dokunsun yeter.kendini yaseminin yerine bir dakikaligina koysun ve dusunsun,sonra ahmete herseyi anlatsin. gerci sadece fren sesini duyduk dikkat ederseniz,carpma sesi gelmedi.belkide carmaz.o sahnede ahmetin yuzu bi an dehset icindeydi daha sonra gevsedi sanki..genede bilemioruz gel cuma geeeel.(geci pek bisi olmuyo bolumlerde ama napalim bizimkiside bi umut iste ne edersin):img-pilot jumeria 18-06-07, 12:43 bu dizi eskiden daha hizli ilerliyordu. simdi koskoca bolum geciyor dogru durust birsey olmuyor. eskiden olsa, hem kazayi, kaza sonrasini, guzideyle necdetin konusmalarini, firinci kadinin hikayesini, herseyi koyarlardi. bence ilk 15 bolum icin sarfedilen emegin yarisi simdi sarfedilmiyor maalesef. zeyneps 18-06-07, 13:04 nolurduki ayla sakat olsada ahmet evlenmek istemese mesela aylaya araba çarpmış yerde yatıyodur ahmet:ayla valla hiç sizlanma sakat kalsan da senle evlencek değilim ayla:nayır neden ama, ahmet:yasemine bunu yapamam onu çok seviyorum ayla:ama ahmet o sana neler yaptı gitti necdetle evlendi ahmet: hiç bişey bilmiyorsun ayla hiçbişey bilmiyorsun ayla:sen biliyormusn? ahmet:nayır bende bilmiyorum:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste Canım koptum nayır bende bilmiyorum :img-hyste Ahmet Ayla'yla evlenmesin ya böyle saçma bir evlilik olamaz heralde aaa Ayla sakat kaldı benim yüzümden hadi gel Ayla evlenelim dese bile Ahmet hangi genç bu kadar söylenmiş şeyden sonra evlenir ki :icon_whis Ama Ayla bu evlenir gurursuz şey :img-cool2 sevda_cicegimm 18-06-07, 13:11 nolurduki ayla sakat olsada ahmet evlenmek istemese mesela aylaya araba çarpmış yerde yatıyodur ahmet:ayla valla hiç sizlanma sakat kalsan da senle evlencek değilim ayla:nayır neden ama, ahmet:yasemine bunu yapamam onu çok seviyorum ayla:ama ahmet o sana neler yaptı gitti necdetle evlendi ahmet: hiç bişey bilmiyorsun ayla hiçbişey bilmiyorsun ayla:sen biliyormusn? ahmet:nayır bende bilmiyorum:img-hyste :img-hyste Ayy meltemcim supersin valla..gulmekten oluyorum... harikasin...bayildim bu kisacik senaryona... kinslayer 18-06-07, 13:14 ayla yaseminin söylediklerini duyduktan sonra gidip ahmete ilanı aşk etmedi mi ? bu kadında gurur olsa bunu yapmazdı zaten ..o yüzden acıdığı için evlense bile ahmeti kabul eder bence .. ayla sakat kalmasın lütfen ya ölsün yada kurtulsun:icon_whis Tavuskuşu 18-06-07, 13:21 Bana Ayla o kadarını da kabul etmez gibi geliyor.Kıbrısçıkta Yaseminin söylediklerini duyduktan sonra evlenme teklif etti kabul ama Ahmet Yasemine ben de seni seviyorum dememişti ki.Ahmetin duygularını pek bilmiyordu.Şansını denedi ama tutmadı ki zaten tutmasın da.Aylanın o kadar gurursuz olacağına inanmıyorum inanmak istemiyorum. Geçen bölüm Yaseminin Rüya için söylediklerini şimdi ben Ayla için söylüyorum.Fakat ufak bir farkla: Bu trafik kazalarından ölenler varmış,sakat kalanlar varmış.Sakat kalmasın ölsün razıyım.:img-hyste :img-hyste zeyneps 18-06-07, 13:30 Bana Ayla o kadarını da kabul etmez gibi geliyor.Kıbrısçıkta Yaseminin söylediklerini duyduktan sonra evlenme teklif etti kabul ama Ahmet Yasemine ben de seni seviyorum dememişti ki.Ahmetin duygularını pek bilmiyordu.Şansını denedi ama tutmadı ki zaten tutmasın da.Aylanın o kadar gurursuz olacağına inanmıyorum inanmak istemiyorum. Geçen bölüm Yaseminin Rüya için söylediklerini şimdi ben Ayla için söylüyorum.Fakat ufak bir farkla: Bu trafik kazalarından ölenler varmış,sakat kalanlar varmış.Sakat kalmasın ölsün razıyım.:img-hyste :img-hyste Umarım genç kızlara leke sürmez Ahmet'in onca söylediğinden sonra Ahmet'le evlenerek :icon_whis Yoksa onun ağzını burnunu dağıtıcağım:hıh Ahmet'in duygularını Ayla çok iyi biliyordu canım tam hatırlamıyorum ama "hala onu seviyor musun " gibi birşey sormuştu Ahmet'de cevap vermemişti sonra o da "seviyorsun " demişti sanırım yoksa bunlar benim hayal dünyamın ürünü mü tam bilmiyorum :icon_sorr Son söylediğine koptum canım :img-hyste Ahmet hastanede öyle dermiş Yasemin 'e sahiden "sakat kalmasın ölsün razıyım sakat kalırsa bu başıma bela olur vicdan azabı filan hiç çekemem şimdi :icon_whis çekmesi gerekenler bile çekmiyo nasıl olsa ":img-cool2 :icon_whis ergim 18-06-07, 13:32 Bana Ayla o kadarını da kabul etmez gibi geliyor.Kıbrısçıkta Yaseminin söylediklerini duyduktan sonra evlenme teklif etti kabul ama Ahmet Yasemine ben de seni seviyorum dememişti ki.Ahmetin duygularını pek bilmiyordu.Şansını denedi ama tutmadı ki zaten tutmasın da.Aylanın o kadar gurursuz olacağına inanmıyorum inanmak istemiyorum. Geçen bölüm Yaseminin Rüya için söylediklerini şimdi ben Ayla için söylüyorum.Fakat ufak bir farkla: Bu trafik kazalarından ölenler varmış,sakat kalanlar varmış.Sakat kalmasın ölsün razıyım.:img-hyste :img-hyste tavuskuşu gülmekten öldür burda yaw:img-hyste :img-hyste :img-hyste evet sakın sakat kalmasın ölsün ya da yaşasın bende razıyımm:img-hyste :img-hyste :img-hyste bu arada ahmet yasemine bende seni seviyorum dememişti kısmını pek anlayamadım onu açıklayabilirmisin cnm:good: :img-hyste kinslayer 18-06-07, 13:37 Bu trafik kazalarından ölenler varmış,sakat kalanlar varmış.Sakat kalmasın ölsün razıyım.:img-hyste :img-hyste hahahah:img-hyste aynı şeyler benimde aklımdan geçmişti ya .. bu kadar olur:happy0064 Tavuskuşu 18-06-07, 13:39 Umarım genç kızlara leke sürmez Ahmet'in onca söylediğinden sonra Ahmet'le evlenerek :icon_whis Yoksa onun ağzını burnunu dağıtıcağım:hıh Ahmet'in duygularını Ayla çok iyi biliyordu canım tam hatırlamıyorum ama "hala onu seviyor musun " gibi birşey sormuştu Ahmet'de cevap vermemişti sonra o da "seviyorsun " demişti sanırım yoksa bunlar benim hayal dünyamın ürünü mü tam bilmiyorum :icon_sorr Son söylediğine koptum canım :img-hyste Ahmet hastanede öyle dermiş Yasemin 'e sahiden "sakat kalmasın ölsün razıyım sakat kalırsa bu başıma bela olur vicdan azabı filan hiç çekemem şimdi çekmesi gerekenler bile çekmiyo nasıl olsa ":img-cool2 :icon_whis Yok canım senin hayal dünyanın ürünü değil ama Ahmet sanki unutmaya çalışacağına dair bir şeyler söylemişti yanlış hatılamıyorsam.Hatta annesine artık umudum kalmadı da demişti.Bir :img-blush şansını denedi.Bence gurursuz olduğunu göstermez.Necdet de aynı şeyi yapmadı mı?Belki ileride sever diye düşündü. Ergim orada demek istediğim şuydu:Ayla Yaseminin konuşmasını duydu onun hala Ahmeti sevdiğini anladı ama o sırada Ahmedin bilinci yerinde değildi.O yüzden bir şey söyleyemedi.Yani o sahnede Ahmetin ne düşündüğünü,bilmiyordu Ayla.Ahmet konuşamadığı için de Yaseminin söylediklerine karşılık veremedi.Onu demek istemiştim.Umarım açıklayabilmişimdir.Biraz karışık oldu da...:img-blush ergim 18-06-07, 13:39 bence ayla fazlasıyla gurursuz. ya ahmetle yasemin sahnelerini nedense hep neco görüyo. tamam o da görsün ama ayla da görsün biraz ya belki hala birbirlerini sevdiklerini anlayınca aamedin peşini bırakır. zaten adada ahmetle yasemini birlikte gördüğünde hemen yırtmıştı ahmetin resmini ama sonra yine yapıştırmıştı:(:(:( yok ya hayatta ahmetin peşini bırakmaz o. zavallı ahmet ilerde çekeceklerinden habersiz aylayla evlenicek şimdi ppfff:(:(:( kinslayer 18-06-07, 13:43 nedir bu ayladan çektiğimiz ya hu ....kız hem ahmeti hem bizi hayattan soğutacak bu gidişle ..sinsi bakışlı nolcak:icon_whis ergim 18-06-07, 13:44 anladım canım anladım. ama işte dediğim gibi ayla da neco gibi biraz beraber görse onları anlardı belki ama yok göstermiyolar hiç. ya az önce youtube'dan ahmetin eski günleri hatırladığı sahneyi izledim yine çok duygulandım masallah ahmetin çektiğini de pişmiş tavuk çekmemiştir gerçekten:(:(:img-cray: :img-cray: :img-cray: ergim 18-06-07, 13:47 ya geçmiş sayfalarda bi yorum yapılmıştı ya da başka bi yerde okumuş olabilirim tam hatırlamıyorum şimdi ama ayla ya dünyanın en gıcık kadını ya da çok iyi bi oyuncu:D:D:D gerçekten nasıl öyle sinsi bakabiiliyo ya bazen ödüm kopuyo o ayladan Tavuskuşu 18-06-07, 13:49 Zaten bu hayatta bir insanın başına gelebilecek en kötü şeyleri yaşadı Ahmedim.Onun hayatında gıpta edebileceğim tek şey dizinin başında yaşadığı büyük aşk.Böyle bir aşk herkese nasip olmaz.Onun dışında aşk acısı çekti,yıllarca ailesinden uzakta sürgün hayatı yaşadı,kolera oldu,yakın arkadaşlı diye bildiği necdetten yumruk yedi,sevdiği başkasıyla evlenip çocuk doğurdu,Ayla ona yapıştı,istemediği halde evlencek büyük ihtimalle.Daha başka bir şey kaldı mı bu zavallının başına gelebilecek.Pişmiş tavuk olmak onun yaşadıklarının yanında daha iyidir.Tavuk pişer,yenir ve biter.Ama Ahmedimin daha çekecek çok çilesi var.Zavallı bahtsız yavrum benim. kinslayer 18-06-07, 13:51 ya geçmiş sayfalarda bi yorum yapılmıştı ya da başka bi yerde okumuş olabilirim tam hatırlamıyorum şimdi ama ayla ya dünyanın en gıcık kadını ya da çok iyi bi oyuncu:D:D:D gerçekten nasıl öyle sinsi bakabiiliyo ya bazen ödüm kopuyo o ayladan evet ya kadının bakışları çok sinsi .. iyi oyuncumu bilemem ama bakışları bence doğal haliyle bile sinir bozucu:icon_whis sensitivecat 18-06-07, 13:53 ya ayla daha neler yapacak merak ediyorum kız maşallah sürizlerle dolu ahmet i elde etmek için elinden geleni yaptı ve sonunda da kazanacak kısmende olsa:( bu arada zavallı ahmet hala deli gibi seviyo çok üzülüyorum ona bakınca yaso da necdet ten ayrılmanın yollarını arıyo baksanıza çocuğa niye ayrıldın filan diyo halbuki ilk gördüğünde ne kadar şaşırmış ve sanırım üzülmüştü neyse sonunda ahmet le yaso birleşecekse herşeye razıyım valla :):):) ergim 18-06-07, 14:00 ya ahmetle yasonun acilen kavuşması lazım artık aylanın ahmetin kendisini çok severmiş gibi davranmasından, necdetin yasemin ve rüyayı sahiplenmesinden, teo nun da onu desteklemesinden, gaz vermesinden, lalenin safoşluklarından çok sıkıldım. kinslayer 18-06-07, 14:30 ahmet ve yasemin ayrılığı bence çok fazla sürdü .. sezon finalinde onlar kavuşamasalr bile en azından ahmet rüya gerçeğini öğrenmeli ... necdet güzide ile meşk etsin ve uzak dursun artık yaseminden:img-wink: ergim 18-06-07, 14:36 ahmet ve yasemin ayrılığı bence çok fazla sürdü .. sezon finalinde onlar kavuşamasalr bile en azından ahmet rüya gerçeğini öğrenmeli ... necdet güzide ile meşk etsin ve uzak dursun artık yaseminden:img-wink: bencede ahmet rüyayı öğrensin artıkk. zaten o öğrenince yasoyla da kavuşurlar.aralarındaki tek engel o artık bi kızı olduğunu bile bile vicdan yapıp aylayla evli kalcak değil ya:happy0064 :happy0064 kinslayer 18-06-07, 14:55 yasemin ve ahmetin aşkı gibi mükemmel bir aşk yaşamış şanslı insanlardan biriyim bende ... her ne kadar sonu iyi bitmesede herkese bu güzellik nasip olsun isterim .. ahmet ve yaseminde yarım kalmış aşkımı izliyorum ve onların kavuşması herkese başka benim için bambaşka anlam taşıyor:sad53: Tavuskuşu 18-06-07, 15:03 Gerçekten çok şanslısın kinslayer. Ahmetinki gibi bir aşkla sevilmek her kula nasip olmaz.Keşke seninkinin sonu mutlu bitseymiş.Ben de bu dizide kendimden bir şeyler bulduğum için bu kadar bağlandım ve sevdim.Gerçi benim rolüm Yasemine değil Aylaya daha çok uyuyor ama neyse.Ben onun kadar kötü değilim en azından.Sevenlerin kavuşmasından yanayım.Benim yaşayamadığım şeyleri onlar yaşasın kavuşsun istiyorum.Eskiden gözlerim yaşlı izlerdim her bölümde ağlardım neredeyse.:icon_cry: NeHiR_92 18-06-07, 15:09 arkadaşlar ben hatırla sevgiliyi pek izleyemiyodum amaa artık tekrarları da yeni bölümleri de izliyorum ve çok seviyorum...aranıza beni de alınnn :) kinslayer 18-06-07, 15:12 bu diziyi izlerken ağlamadığım bölüm neredeyse yok ... çünük hala içimde yarası saklı olan aşkı ahmette yaseminde yaşatıyorum şimdi ... şu satırları yazarken bile gözleirm doldu :icon_sorr .. aşk çok başka ..bambaşka bir şey ... ve aşk'ın değerini onu kaybedince anlaması insanın ne acı ve ne ağır bir yük ... yasemin ve ahmetin aşkı da gerçek ve eminim her engeli aşacaklar ..yada öyle olmasını istiyorum ...onlar kavuşmalı ki ..; bizlerede umut olsunlar:sad53: Tavuskuşu 18-06-07, 15:25 Şarkıda ne güzel söylüyor "Varsın eller gönül yarası kapanır sansın,kabuğun altında sevgili sen kanayansın." Gerçekten de öyle. İnsan etrafına bitti diye hava atabiliyor ama kendi kendine kalınca ufak bir hatırada,bir hüzünlü şarkıda hemen duygulanıyor.Özellikle ben bu dizinin şarkılarını dinlerken çok duygulanıyorum.Dalgakıran,yaralı kalbim,zor yıllar...Hangisini dinlersem dinleyeyim gözlerim doluyor. İnsanın bazı şeylerin değerini kaybettikten sonra anlaması onun doğasında var.Elimizdeyken kıymetini bilmeyiz de gittiğinde anlaşılır değeri.Aslında yaşamımızı ne kadar doldurduğunu yokluğunda farkederiz.Neyse ben uzatmayayım konuyu.Zaten gözlerim dolu dolu olduğu için monitörü göremiyorum bile doğru dürüst.Bari Ahmetle yasemin mutlu olsun.Onlara sevinelim kendimizinkini unutalım. __SEYMEN__ 18-06-07, 15:45 yaseminle ahmetin biraraya gelmesi çok zor gibi gözüküyor keşke gene bir arada olsalar eski bölümleri ziliyorum dah aönce izlememiştim gerçekten çok güselmiş acaba yeniden beraber olma gibi bi durumları olsa aileler de rüya yı öğrenseler yine karşı çıkarlar mı beraber olmalrına ergim 18-06-07, 15:46 oo ben yokken hüzünlenmişsiniz baya. olsun arkadaslar benim dileğim en yakın zamanda sevdiklerinize kavuşmanız:):) nehir_92 aramıza hosgeldin!!! üzülmeyin bu kadar her ne kadar ben sizin gibi şeyler yaşamamış olsam da okuyunca çok duygulandım:img-cray: :img-cray: :img-cray: ergim 18-06-07, 15:49 yok cnm herhalde eskisi kadar tepki göstermezler artık. ama herkesin yasoya çok kızacağı kesin. kızsınlar zaten haketti hepsini. :icon_evil :icon_evil :dito kinslayer 18-06-07, 15:58 yaseminle ahmetin biraraya gelmesi çok zor gibi gözüküyor keşke gene bir arada olsalar eski bölümleri ziliyorum dah aönce izlememiştim gerçekten çok güselmiş acaba yeniden beraber olma gibi bi durumları olsa aileler de rüya yı öğrenseler yine karşı çıkarlar mı beraber olmalrına rüya gerçeğini öğrenince ahmetin ailesi nasıl tepki verecek doğrusu çok merak ediyorum ... yasemine kızarlarmı acaba .. eminim herkes yasemine öfkelenecek ama onun zor şartlar altında olduğunu düşünmeliler değil mi bu arada NeHiR_92 hoşgeldin hs ailesine :img-wink: kırık kanatlarr 18-06-07, 16:25 gerçekten çok güzel bir dizi öss yüzündfen izliyemiyordum ama şimdi sabah tekrarlarını izliyorum ve ahgmet cok tatlı gecende adaya gıttım heryerde hatırla sevgılı parcası calıyo evlerini falan gordum eyluldede cekımler orda olursa yıne gıdıcem bence ahmetle yasemın tekrar birlessin yaa necdettte mutlu olucagı bırını bulsun(ornegın güzide)bide gecen cumaki bölümü sezon finali bölümümüydüü ergim 18-06-07, 16:39 gerçekten çok güzel bir dizi öss yüzündfen izliyemiyordum ama şimdi sabah tekrarlarını izliyorum ve ahgmet cok tatlı gecende adaya gıttım heryerde hatırla sevgılı parcası calıyo evlerini falan gordum eyluldede cekımler orda olursa yıne gıdıcem bence ahmetle yasemın tekrar birlessin yaa necdettte mutlu olucagı bırını bulsun(ornegın güzide)bide gecen cumaki bölümü sezon finali bölümümüydüü hayır final bölümüne daha 2 bölüm var. sezon finalini çok merak ediyorum ya.keşke bi ipucu falan olsaydı ama sezon finali ahmet ve aylanın düğünüyle olursqa çok kötü olur. keşke fianlde ahmet rüyayı öğrense ve öyle zaman atlaması olsa. :happy0064 ergim 18-06-07, 16:42 aaa şimdi yeni bi haber duydum arkadaşlar yapım şirketiyle konuşmuşlar ayla ve ahmet evlenmicekmişşş yuppiiiii:D:D:D:D:D:happy0064 :happy0064 :happy0064 Tavuskuşu 18-06-07, 16:44 Ergim kesin bir bilgi mi bu?Emin misin yani?Öyleyse çok güzel bir haber.Eee Ayla o zamna niye kaza geçirdi? ergim 18-06-07, 16:47 cansucum bugün set gezisi vardı. bunu söyleyen arkadasım geziye gitmedi ama yakından ilgileniyo haberlerle bizde msn de konuşuyoruz zaten onunla bana çevirimdışıyken göndermiş iletiyi daha yeni okudum şimdi msn e gelmesini bekliyorum bende ayrıntıları öğrenmek için ama umarım kesindir:happy0064 :happy0064 :happy0064 ergim 18-06-07, 16:50 bu arada set fotoğraflarında bazı eklenmiş hs.net e bakmak isteyenler bakabilir:):) Tavuskuşu 18-06-07, 16:51 Hadi yaa ne güzelmiş.Keşke ben de İstanbulda olsaydım da gidebilseydim.Umarım güzel haberler vardır.Aslında bu bile yeter ya neyse.Haber verdiğin için sağol.Çok güzel bir haber bu. ergim 18-06-07, 16:53 Hadi yaa ne güzelmiş.Keşke ben de İstanbulda olsaydım da gidebilseydim.Umarım güzel haberler vardır.Aslında bu bile yeter ya neyse.Haber verdiğin için sağol.Çok güzel bir haber bu. bende acaip sevindim bu habere cnm. şimdi kesin olması için dua ediyorum. ama sete gidenlerden biri söylediyse ona da kesindir:happy0064 :happy0064 :happy0064 o zaman ayla ya da yaso kesin söylemişlerdir ahmete rüyayı:happy0064 :happy0064 :happy0064 Tavuskuşu 18-06-07, 17:02 bende acaip sevindim bu habere cnm. şimdi kesin olması için dua ediyorum. ama sete gidenlerden biri söylediyse ona da kesindir:happy0064 :happy0064 :happy0064 o zaman ayla ya da yaso kesin söylemişlerdir ahmete rüyayı:happy0064 :happy0064 :happy0064 Söylememiş de olabilirler ama fark etmez.Ahmet Aylayla evlenmediğine göre Yaseminle kavuşmaları için bir engel kalmadı artık.Zaten Yasemin karar vermişti söylemeye.En kısa zamanda öğrenir artık.Ben zaten sezon finalinin Ahmeti Rüyayı öğrenmesiyle ilgili olacağını düşünüyorudum.Öteki türlü çok uzar ve tadı kaçardı.Umarım düşündüğüm gibi olur. dizice 18-06-07, 17:03 Ayla sakat kalirsa, Ahmet Ayla'ya soyle desin: "Canim, ben senin saglamini istemiyordum, sakat halini mi isteyecegim? Bak, yasemin olsa, felc olsun fark etmez. Ama sen? Hayatta mutluluklar dilerim." ergim 18-06-07, 17:07 Söylememiş de olabilirler ama fark etmez.Ahmet Aylayla evlenmediğine göre Yaseminle kavuşmaları için bir engel kalmadı artık.Zaten Yasemin karar vermişti söylemeye.En kısa zamanda öğrenir artık.Ben zaten sezon finalinin Ahmeti Rüyayı öğrenmesiyle ilgili olacağını düşünüyorudum.Öteki türlü çok uzar ve tadı kaçardı.Umarım düşündüğüm gibi olur. bencede zaten şu aralar yasemin yüzünden epeyce tadının kaçtığını düşünüyorum. o da çok gereksiz uzattı bu konuyu çünkü. tamam necdete çok değer vermesini anladık ama hiç bir şey babasından çocuğunu saklamaya mani olmamalıydı. yasemini o konuda tamamen haksız buluyorum. ahmet onun için neler yapmıştı zamanında gerçi hala yapıyo ama yasemin ahmet için ne yaptı?? düşünüyorum ama daha aklıma hiçbişey gelmedi:img-pilot :good: Tavuskuşu 18-06-07, 17:14 Ayla sakat kalirsa, Ahmet Ayla'ya soyle desin: "Canim, ben senin saglamini istemiyordum, sakat halini mi isteyecegim? Bak, yasemin olsa, felc olsun fark etmez. Ama sen? Hayatta mutluluklar dilerim." Koptum gülmekten yaa:img-hyste :img-hyste :happy0064 Hakkaten adam sağlam haliyle bile bir kez olsun dönüp yüzüne bakmadı.Bu haliyle ne yapacak.Adam fakültedeki odasının duvarlarına bile ona gösterdiği ilgiden daha fazlasını gösteriyor.:img-hyste Ergim tamamen haklısın.Bugün eski bölümleri izliyordum.Ahmet onun için ailesini karşısına aldı,evi terk etti,rızanın avukatı olmak istedi,babasının karşısında Rızayı ve Dp'lileri savundu.Sırf sevdiği daha fazla acı çekmesin,üzülmesin diye.O bunları hiç hak etmedi hiiiçççç:icon_sorr |