Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-15

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tavuskuşu
22-06-07, 19:25
Kırmızı oje sanırım atv avrupadan izliyorsun.Ben de oradan bakıyorum ama bence herkes izlemeden böyle yorumlar filan yapmayalım merak edecekler.Biliyorum haddim değil ama çoğu insan bazı şeyleri bilerek veya merak ederek izlemekten hoşlanmaz.Dizi bittikten sonra bu yorumlarımızı yapsak sanırım daha iyi olur.Dilerim bana kızmamış veya kırılmamışsınzdır.

duygu.1903
22-06-07, 19:51
ayy Aylaya bişy olmadıına bi yandan üsüldümm (kurtulamadık) bi yandan da sevindim Ahmete vicdan azabı çektircek bişy olmadığı için...
Güzide'ye üsüldüm be :(
şu "kördüğüm" şarkısı çaldı yhaa bnde bi garip oldumm çk güsel olmuş onu koymalarıı...
Deniz le Defne öpüşemedii yhaa o kadar da heycanlanmıştmm :img-hyste
Deniz Gezmişle arkadaşları Defnelere gitmeleri çok güseldi kız-erkek muhabbetleri vs. komikti :D Rüyaya gene bayıldımm;
"baba yumuytalayımızı tokuştuyalım mıı??" çok şirin bu kız yhaaa :happy0064
Bakalım reklamlardan sonraa Ahmet-Yasemin-Rüya neler yapıcaklar neler konuşucaklar.. :)

jasmin_ay
22-06-07, 19:54
ya arkadaşlar tam olarak kaçta başladı hatırla sevgili???
çok şey mi kaçırdım acaba !!!
türkiye kanalında tam olarak saat kaçta başladı biri söyleyebilir mi lütfen!!!

.

iReMJeLiBoN
22-06-07, 19:55
Ay, deniz ve defne sahneleri muhtesemdi!! Berk muhtesem oynadı..

Denizin toplamıyorum sofrayı falan yaa diyerek çatalları atması.. Daha sonra tamam konusmuyorum ben git hadi demesi, sonra evde kimse yok dimi?? demesi.. ay bayıldım tek aşk ya!! muhtesem bişisin sen böyle güzel bi oyunculuk yok.. en sonunda pufff yapmasıı.. :D Bayıldım yani.. :):)

Onun dışında beni pek ilgilendiren bişi olmuyor..

jasmin_ay
22-06-07, 20:00
ya arkadaşlar tam olarak kaçta başladı hatırla sevgili???
çok şey mi kaçırdım acaba !!!
türkiye kanalında tam olarak saat kaçta başladı biri söyleyebilir mi lütfen!!!

.....

Pamir
22-06-07, 20:04
türkiye saati ile bugün 20.30da başladı. ama 1 saat kafar özet gösterdiler. yeni bölüm 21.30dan itibaren başladı.. sıla final yaptığı için erkene aldılar:)
deniz gezmiş'i oynayan çocuğun gerçek adını öğrenmek istiyorum.. lütfen yardımcı olun!!!!:img-wink:

kinslayer
22-06-07, 20:26
reklam arasında dayanamadım ve foruma geldim .. ya ne biçim iştir bu off ayla ölmesin derken şimdi daha mı iyi oldu sanki ...kadın intihar etmesin diye ahmet ona bakıcılıkmı yapacak alla alla :dito

bounce221
22-06-07, 20:37
bähh..yine hic güzel bir bölüm degidi ( yasar isik haric)..
bol bol defne vardi.o yüzden herhalde :img-hyste

neyse ya..
nezahata aferin kizina güvendigini söylemesi vs güzeldi..
rizaya acidim ama sadece acidim üzülmedim ..haketti bunlari..

tam izleyemedim arada bir baska önemli konular konusuyordum annemle. tekrar izledigimde özellikle denizin yasara olan tavri hakkinda sinirlerimi bosalticam!!!!:dito

---
ya bide yasmeine ne oluyooo..tavir yapiyo falan filan ..
allahim yarabbim..

bounce221
22-06-07, 20:45
dizi hala devam mi ediyor yoksa ?..ben birakip geldim tvyi ya!!!
bitti sandim magazada?!
hickimse birsey yazmiyor???

iReMJeLiBoN
22-06-07, 20:50
devam ediyor..

Ayy Denizim çiğ börek yedi ayı ya.. :D:D

Deniz Gezmis i hapse almıslar.. Haftaya asacaklar ya.. :(

nehir_ksk
22-06-07, 20:51
aylaya artık ne diyiceğimi bilmiyorum ahmeti gerçekten bakıcısı yaptı yazık kendini çok suçlu hissetti
nezehat ve rızanın ayrıldığı sahneye biraz üzüldüm ama rıza hak etti
nejdetle güzidenin buluşması da çok etkileyiciydi inş artık ayrılmazlar :img-wink:

esmerseker
22-06-07, 20:51
arakdaşlar birşey sorucam dizi kaçta başladi??
Saat 10 u çeyrek geçe açtim tv yi başlamişti, bir süre sonra atv avrupa da bitti sıla başladi, bizim atv nin teletextine baktim hatirla sevgili 20.30 yaziyo, saat 22.50 sıla ??
şimdi dizinin hepsini kaçirdimmi? siz kaçta açtiniz??

nehir_ksk
22-06-07, 20:54
dizi 20.30 da atv avrupada başladı yeni bölümüyle
tr atvde de özel bölü vardı geçen haftanın sonra dokuz buçuk gibi yeni bölüm başladı

zeyneps
22-06-07, 20:55
Bu Ayla'nın ağzının burnunu dağıtcağım ha numara yapıyor sirseri:hıh Asıl başta o beceriksiz şşoförün ağzını burnunu dağıtcağım ya:hıh Azıcık yetenekli olsaydı şimdiye fıstıklı helva yiyordu Ahmedim sirseri:hıh

Necdet'in de ağzını burnunu dağıtacağım hala ayrılmaya yanaşmıyor sirseri:hıh Yaso'nun ağzını burnunu dağıtacağım zaten senin hesap sormaya hakkın var mı sirseri:hıh Deniz 'de ne tavır yapıyor Yaşar'a onunkini de dağıtacağım sirseri:hıh Başka kaldı mı :icon_whis

Ya bu dizide bir tek Ahmet'te mi vicdan var ya "vicdan azabından ölürüm" dedi canım :img-in_lo Bir tek sen mi vicdanlısın diğerleri robot tam :hıh Hiç biri vicdan azabı duymuyor duymaması gereken sen duyuyorsun :sad53: Bir an Ayla Ahmet'i duyunca insafa gelicek söyleyecek sandım keşke yılbaşı süprüzü yapsalar 1969'a 4 saniye üç iki biri "Ahmet Rüya senin kızın süprüüüüüüüüüüüüüüüüüüüz!:happy0064 ":img-hyste

bounce221
22-06-07, 20:56
baslikda 30dan fazla kisi var ama kimse yazmiyor..veyahut uzuuun uzun yorumlar geliceK birazdan :P

--
@nehir
evet bizde cokdan bitti dizi cünkü bura saati ile yedi bucukda basladi...:D

Mehmet Kemal
22-06-07, 21:03
Yasarla Isik yemek nasil gecti? Deniz nasil bir aptallik yapti orada?

Cok merak ediyorum Yasarla Isik sahnelerini.

dizice
22-06-07, 21:06
Ne bos bir bolumdu. Guzide'yle Necdet baristi. O kadar. Baska bir sey oldu mu? Ne siyasi bir olay oldu, ne ozel hayatlarda bir gelisme var. Guya yilbasi geldi. Selma'daki Ayla aski da takdire sayan. Boyle durup dururken depresyona giren biriyle oglunu evlendirmekte hic terreddut etmiyor. Butun aile gayet sakin. Sanki grip oldu. Yani Yasemin giremedi ya boyle depresyona, helal Ayla'ya.

ergim
22-06-07, 21:08
ya aylanın tipe gülmekten öldüm ya resmen piskopattı. ama bu bölüm hiç beklediğim gibi değildi. şu mehteşem sezon finalini gerçekten acaip merak ediyorum. ama kanımca ahmet necdete hesap sormak için onu tenhada kıstıracak ve necoda herşeyi itiraf edecek:D:D:D
yaso bu bölümde fazla yoktu ya. neyse çok da gerekli değil zaten. ziynip cnm ebnce sen hemen senaryoyu yazmaya basla bebişim bak yaso bu bölümde de söylemedi.
aylaya gıcık ooldum ya ne numaralar yaptı sirseri ama yağma yok bizi kandıramaz o biz ahmet kadar safoş deiliz :hıh :hıh :hıh

esmerseker
22-06-07, 21:09
ne zaman bu dizinin tekrari? siz bilirsiniz yarin mi? saat kaçtaydi.
Çok kızdim atv ye yarinki ratinglerde dizimiz 10. sirada falan olursa şaşirmiycam sıla uğruna bizim diziyi sattı!
:hıh
neyse olan oldu, bilen birileri yarınki tekrar saatini yazabilirse çok sevinirim. Bari onu kaçirmayayim. Teşekkurler.

ayşenurr
22-06-07, 21:09
Ayla resmen numaradan hasta yaptı kendini.kız her oyuna girdi.Ahmet'i
elde etmek için.Yaşar'ın Işıkların evine gelmesi,ailece birlikte yemek yemeleri güzeldi.Yaşar Işık'ın ailesinin yanında ne kadar mahçup duruyordu.çok
beyefendi,kibar bey.Deniz geldi herkesin tadını kaçırmayı başardi.babasının dediği gibi bizim karışmaya hakkımız yok.halanın kararıydı dedi,haklıydı.
Ahmet Necdet'i Güzide ile gördü iyi oldu.çok şaşırdı.

*~*RaiNBoW*~*
22-06-07, 21:10
Ya bu bölümden hiçbir şey anlamadım açıkçası.Bölüm sonu yazdığında şaka falan sandın.Cidden çok kısa ve olaysız bir bölümdü.Gelişmeler olmadı,son derece durağandı.Sezon finali öncesi sanırım olayları daha fazla uzatamadılar.Hafta içi verilen yarım bölümlük tekrarları izler gibi hissettim kendimi açıkçası.

meltem-cmbl
22-06-07, 21:10
of bu bölümü bependiğiöi söliyemicem çok kötü bir bölmüdü diyebilirm
bu aylayı varya napim ben şimdi çok gıxıcık oldum kıza bak ya nasılda masum duruyo yok deprosyan geçiriyomuşta ahemtim şimdi onun yüzünden hayatını yaşayamıcakmı

ya benım anlamnadım şu bu sinsi ayla nasıl katlanıyo ahmetin kendisini sevmediğini biliyo ya ben bu durumda olucam ahemti yanımda bile görmek istemem yanı nasıl katlanır insan nasıl bile bile evlenmek ister karşındakinin kendisini sevmediğini bile bile olmazki cnm ama

ay yasmein kıskandı valla bu gidişle ahmet aylayla evlenir ya off

he şu necdetinde ağzını butrnunu dağıtıcam hala ayrılmak istemiyi ya ya alalhım ne istiyon sen hem yasmeine eziyet hem güzideye eziyet senın bu yaptığın ya derdin ruyaysa yasemin ruyyaı senden saklıcak dğeilya hem ahmetimiziin ne suçu varya burda herkez kendini düşününiyi ahmetimizi düşünene yok yazık ya yapmayın etmeyin

necidet sen git güzideyle ayrıl yasmeinden
ayla sen zaten sana ne diiymki ben allah alalh sevmiyi git kendine göre birini bulaaa

ya şuan çılkduırdım he of çok sıkıldım

ya denize ne demeli ya ne karşıyon
ya çok sinir oluyorum yaşarın hiç bir suçöu yokken onu suçalamaları yazık onada hem ahmet hem yaşar yapmayın yahu

ergim
22-06-07, 21:11
Ne bos bir bolumdu. Guzide'yle Necdet baristi. O kadar. Baska bir sey oldu mu? Ne siyasi bir olay oldu, ne ozel hayatlarda bir gelisme var. Guya yilbasi geldi. Selma'daki Ayla aski da takdire sayan. Boyle durup dururken depresyona giren biriyle oglunu evlendirmekte hic terreddut etmiyor. Butun aile gayet sakin. Sanki grip oldu. Yani Yasemin giremedi ya boyle depresyona, helal Ayla'ya.

evet ya sanki yasemin olmasında ahmet kimle evlenirse evlensin havasındalar. bence çok sıkıcı bi bölümdü. zaten en bastaki o upuzuunn özet bölüme de bi anlam veremedim :hıh :hıh
bu arada yasonun gözleri mavişe dönmüş eski gözleri daha güzeldi onun ya pabucumun yapay mavi gözlüsü :hıh :hıh :hıh
bi de babam dizinin tam ortasında okan yalabık'a okan kılıbık dedi koptum ya:img-hyste :img-hyste
of ya ayla yine yaptı yapacağını tam necodan kurtulduk derken ayla çıktı bide başımıza off. kader mi bu:sad53: :sad53: :sad53:

bounce221
22-06-07, 21:12
yasarla güzel güzel sohbet ederkene nezahat yasemin necdet( gayet misafirperverdiler, mehmet haric,gözlerinden belliydi istemedigi ama neyse)

pat diye girdi deniz ..:fighting2
gelmez gelmez tam gününü bulur..
sanki kendi evide atip tutuyor..
halasi damadini cagirmis bu trip yapiyor..:img-hyste

neyse deniz yasarla ayni masada oturmak istemedigini söyledi ve cikdi..
mehmet beyde arkasindan..deniz nasil davet edersin falan filan diye sacmaladi..mehmetde ´´cok ayip ediyorsun´´ demek yerine ´´ben cagirmadim halan cagirdi cünkü isik vazgecmiyor´´ dedi..

bu olurmu simdi???
seninde yasadigin eve misafir gelmis senin takindigin tavira bak..babali ogullu bunlardan bise olmaz ya..
düsdüler gözümdem..
sevgililerinin yanagina öpücük kondurmaktan baska ne biliyorlar sanki...:img-hyste :)

Havin70
22-06-07, 21:13
Ben bu bölümden hic birsey anlamadim. Gelisme iyiye mi gidiyor, kötüye mi bir anlam veremedim. Simdi Ahmet ve Aylaya ne olacak? Ayla bu duruma devam ederse ve düsünüyorumki devam eder, ayni nejdet gibi gurursuz ve insafsizin biri, Ahmet ozaman Aylayla evlenecek mi?
Iyi giden birtek Ahmetin bölümün sonunda Nejdet ve Güzideyi görmesi. Insallah bu durum biraz Ahmeti dogru yola götürtür, yani uyanir ve Ayladan önce kendi hayatini düsünür.
Birde Yaseminin Ahmeti kiskanmasi hosuma gitti. Simdi aci cekme sirasi onda. Ama öteki yanda da Nejdete neden zorlamiyor anlamiyorum. Nejdeti beklerse ölüme kadar yürür, aynisi Ayla icinde gecerli.

.:princesse:.
22-06-07, 21:13
ya ben zleyemedim rica etsem biri ozet gecebilirmi?

zeyneps
22-06-07, 21:14
Offff ya tahminler doğrultusunda Ahmet gördü ve bitti şimdi yılbaşı yılbaşı gidip Necdet'i yumruklarmış sonra da Necdet yinefevri davranarak "eehhhhhhh benim Yaso'ya karşı bir meshuliyetim yok biz onnula karı koca değiliz dermiş " gerisi şöyle gerçekleşir Ahmet
-Ha?
-Duydun işte be biz onnula karı koca değiliz yetti canıma:hıh
-Ha?..Peki ya Rüya (safım hala anlamıyor gökten indi heralde Ahmetcim ya da leylekler getirdi :icon_whis )
-Rüya benim kızım filan değil Rüya senin kızın :img-cool2
-HAaaaaaaaa?

İşte yılbaşı süprüzü ve hediyesi diye ben buna derim:icon_whis :happy0064

Ayla canımı çok sıktı deli midir nedir (pardon deliydi değil mi:img-help: ) Ahmet o kadar vicdan muhasebesi yapıyor kız da tık yok ya bu dizide vicdanlı tek şahıs Ahmet'mi yani başkaları ne kadar rahat ya :icon_whis Ben bu bölümü beğenmedim fazla önemli bir şey yoktu Ayla'da canımı sıktı televizyonun karşısında delirdim yani zaten halam biz de annemle vırvırvırvır odalara kapattım kendimi hala sesleri geliyordu dialoglar aynen şöyle Ayla hakkında halamla annem:
-Bu kadın ne manyak ya
-Ayyyyy aynı robot bu kız robot
-Evet ya aynı şuna bak duygusuz bir bu bir Nermin ber de Sıla'ya gıcık oluyorum zaten
-Ayy şuna bak robot
-Ayyyy tüüüühhh
-Bak bak bak bak arabaya çiğnetti kendini sonunda başına kalacak görüyomusun
-Evet evet
-Ya sakat kalır ya ölür
-Al başına bela çocuğun başına kalacak (tabi ben burada koparım :img-hyste ve gülme krizleri içinde odaya kapatırım kendimi :img-in_lo )

Tavuskuşu
22-06-07, 21:15
Pes yani Necdet.Bu kadar da yüksekten atılmaz ki kardeşim.Yok efendim neymiş seçme şansı olmamış,hayatımızı kendimiz seçemiyormuşuz.Senin de seçme şansın olmadıysa artık ne diyeyim?Yasemin 1 yıldır neredeyse senin bir karar vermeni bekliyor.Boşanalım dedi,hazır olduğunda bitirmek senin hakkın dedi.Önünde bir sürü seçenek var.Seç işte birini artık yeter aaa.

Ben bu kadriyeyi çok tuttum.:happy0064 :happy0064 Özellikle şu sözlerine bayıldım:
**Gelgitlerinle daha fazla üzme bu kızı.
**Onu mutlu etmek senin elinde.
**Ohh armut piş ağzıma düş.Yok öyle her şey hazır.

Ergimcim bence Yasemine 1 bölüm daha şans verelim.Diyorum ya içimden bir ses sezon finalinde söyleyecek diyor.Gerçi bunun ışığını alamadım bu bölüm ama olsun.Ama söylemezse söz istediğinizi yapabilirsiniz.Hep destek tam destek:img-hyste :good: :good:

ergim
22-06-07, 21:16
ya ben hiç hs yi izlerken bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum. sezon finalinde o kadar olayı birden nasıl anlatıcaklar onu da anlamadım zaten :hıh :hıh :hıh ya şimdi bütün düşüncelerim değişti ya finalde aamedim ve manyak ayla evlenirse of düşünmesi bile kötü. berbat bi final olur ya. neyse ben necdetten umutluyum biraz hazır güzoyu da seviyo artıık bence ahmete o söyleyebilir (insallah insallah:D:D:D)

bounce221
22-06-07, 21:17
bos bölüm icin yorumda bulunmakta zor yahu...

birde bu yasarcimin üstüne bukadar geliyorlar..
mesela zirt pirt mehmeti dövenlerle aniliyor..
kac defa anlatti bu cocuk benim alakam yok diye...
deniz babasina diyor ´´nasil unuttun sana yapilanlari??´´
iyi tamamda yasar yapmadiki bisey !!!
mehmette acip agzini bir laf demedi ya..

karismayalam dedi oldu bitti ..ne güzel..!!!

dorzoapn
22-06-07, 21:17
çok güzeldiii bu bölümdee:P
ama şu ayla yokmuu...uyuz eder insanıı...numaracı:Doff yine ayla yüzünden ahmet&yaso biraraya gelemicek:(

meltem-cmbl
22-06-07, 21:19
ya ben hiç hs yi izlerken bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum. sezon finalinde o kadar olayı birden nasıl anlatıcaklar onu da anlamadım zaten :hıh :hıh :hıh ya şimdi bütün düşüncelerim değişti ya finalde aamedim ve manyak ayla evlenirse of düşünmesi bile kötü. berbat bi final olur ya. neyse ben necdetten umutluyum biraz hazır güzoyu da seviyo artıık bence ahmete o söyleyebilir (insallah insallah:D:D:D)

evet bende ilk defa çok skkıldım izlerken hele kazulet su-ratlıyı yakın çekim yapmıyolrmı onu gördülkçe sinirlerim tepeme çıkıyi ay bide ahmetimiz gitti başını öptü yahu aa

bu arda cnm necdetten hiç ümitlenme söyleyeceğini sanmıyorum çünkü ruyayı kaymetmek istemiyoı aslında kmii kaybetmek istemiyo onuda anlamış değil hem aysmeini istiyo hem güzideye oh ne ala senın keyfin için yasmein mutsuzmu olcak nejidet bey alaldfhım ya

ergim
22-06-07, 21:19
Pes yani Necdet.Bu kadar da yüksekten atılmaz ki kardeşim.Yok efendim neymiş seçme şansı olmamış,hayatımızı kendimiz seçemiyormuşuz.Senin de seçme şansın olmadıysa artık ne diyeyim?Yasemin 1 yıldır neredeyse senin bir karar vermeni bekliyor.Boşanalım dedi,hazır olduğunda bitirmek senin hakkın dedi.Önünde bir sürü seçenek var.Seç işte birini artık yeter aaa.

Ben bu kadriyeyi çok tuttum.:happy0064 :happy0064 Özellikle şu sözlerine bayıldım:
**Gelgitlerinle daha fazla üzme bu kızı.
**Onu mutlu etmek senin elinde.
**Ohh armut piş ağzıma düş.Yok öyle her şey hazır.

Ergimcim bence Yasemine 1 bölüm daha şans verelim.Diyorum ya içimden bir ses sezon finalinde söyleyecek diyor.Gerçi bunun ışığını alamadım bu bölüm ama olsun.Ama söylemezse söz istediğinizi yapabilirsiniz.Hep destek tam destek:img-hyste :good: :good:

tama canım senin hatırım için bi bölüm daha bekleyelim bakalım :hıh :hıh ya valla bu dizide yasemin necdet ayla ve teo bir olmus aamedimin hayatını mahfetmeye uğrasıyolar galiba yani fazla uğraşmasınlar ahmetin hayatı kararacağı kadar karardı zaten:sad53: :sad53: kader mi bu:sad53: :sad53:

ayşenurr
22-06-07, 21:20
benimde anlamadığım Rıza bey'in kızları kimleri severse herkes karşı duruyor,tavır alıyor.kimleri severlerse severler herkes ne karışıyor.:icon_whis

dizice
22-06-07, 21:20
Bence Ayla rol yapmadi da, kizda demek ki hic akil fikir yok.

Cok sikiciydi, her sahnede sikildim. Her sey tekrardi. Doldurmaydi. Soyle goz boyamak icin sevimli bir Ahmet-Ruya sahnesi bile koymamislardi:)

Necdet, sacmalik ve bencilligine tam gaz devam etti. "Ben bu hayati istemiyordum" diyor, arkasindan, Yasemin birak o zaman deyince, "o kadar kolay mi?" diyor. Senaryoyu nasil uzatacaklarini sasirdilar. Keske bu haftayi atlayip, dogrudan sezon sonu yapsalarmis. Bir hafta erken girselermis tatile. Boyle boyle sogutuyorlar seyircileri.

Ahmet'le Yasemin de askerlik arkadasi modlarina donduler tekrar. Bu kadar kolay mi, o konusulanlardan sonra? Bir de biz simdi Defne ve Deniz'in bir senedir hala opusmediklerine mi inanmaliyiz? Hayir, opusuyorlarsa, neden durmadan, tam opusmeye tesebbus edip de, basildiklari koyuyorlar.

Sevim-Mehmet dayaklik zaten. Yeter artik. Fazla naz asik usandirir. Birlesin artik.

Bu izledigim en kotu HS bolumuydu kisacasi.

meltem-cmbl
22-06-07, 21:22
bos bölüm icin yorumda bulunmakta zor yahu...

birde bu yasarcimin üstüne bukadar geliyorlar..
mesela zirt pirt mehmeti dövenlerle aniliyor..
kac defa anlatti bu cocuk benim alakam yok diye...
deniz babasina diyor ´´nasil unuttun sana yapilanlari??´´
iyi tamamda yasar yapmadiki bisey !!!
mehmette acip agzini bir laf demedi ya..

karismayalam dedi oldu bitti ..ne güzel..!!!

bend ebuna çok şaşırdım derniz babsına öle dediği zman mehmetin savunacağını düşündüm ama olmadı mehmet benı çok şaşırttı

yaşarımız hiç bişeyden haberi yok masum ama herkez onu nasıl görüyo denizi severdim artık acaip sinir olmaya başladım
eskiden çok iekerdi ya büyüdükçöe değişmeye başladı
ışığın kaderi yasmeşine benzicek anlaşılan ama ışık yasmeinden daha akıllı aşkından vazgeççeğini sanmıyorumm

ya ben bu harunu çok takdir ediyorum ne necdet ne ayla onun gbii olamadilar

ermec
aylaya araba carpmamasına coook sevındım durumlar ıyıye gıdıor..ahmet necdetı bahane edıp yaso ıle bırlesebılır tabı yasemın mırın kırın etmezse...nezahat ve rıza sahnesi cok kotuydu uzuldum...yaşarın da aıleyle yemekte bulusmasına sevındım...ayla hakkında son yorum yapıcam ayla kesinlikle kendi kendine gelin güvey olmuş...bılıodu ahmetın onu sevmedıgını daha nıye bosuna cırpınıo anlamıorum ınsan sevdıgının mutlu olmasını ıster!!!:D

iReMJeLiBoN
evet bende ilk defa çok skkıldım izlerken hele kazulet su-ratlıyı yakın çekim yapmıyolrmı onu gördülkçe sinirlerim tepeme çıkıyi ay bide ahmetimiz gitti başını öptü yahu aa

bu arda cnm necdetten hiç ümitlenme söyleyeceğini sanmıyorum çünkü ruyayı kaymetmek istemiyoı aslında kmii kaybetmek istemiyo onuda anlamış değil hem aysmeini istiyo hem güzideye oh ne ala senın keyfin için yasmein mutsuzmu olcak nejidet bey alaldfhım ya

canım sakin ol sinirden yazamamış gibi oldu:D

Evet, ya basını öpünce ablamla ben " ıyy ahmet git ağzını yıka, bitlidr bu bitli pww" falan olduk :D

ikizlerbur
merhaba arkadaşlar diziyi her zaman takip ediyorum forumuda tabiki :img-wink: bu akşam canım yorum yapmak istdi
baştan başlayalım bakalım:
Aylaya bişi olmadı ama bu daa kötü eğer kaza geçirseydi en fazla bi ay sonra ayağa kalkcaktı ama şimdi bu kıs depresyonu uzatırda uzatır tabi ahmet yufka yürekli garibim acır bu kısa nese yinede allah kimseyi aylanın durumuna düşürmesin
necdet güzüdeye daa çok bağlanıyo kanımca onnar için ii bi durum
sevim-mehmet sahnesi süperdi:img-in_lo
nezahat hala kocasını sevio ama işte inat o da haklı kadını kaç kere aldattı rıza ama bence doğru bi kara verdi
defne-deniz sahnesi çok güseldi ya.. denizin evde kimse yok dimi demesi:img-hyste defnenin kafasını sallaması müthişti:img-in_lo bu bölümde baya yaklaştılar artık sezon finalinde ne olur bilemem:)
yasemin...çelişkiler var içinde ama aylanın depresyona girdiğini duyuncaki suratı çok güseldi insanbirini bukadar kıskanır
rüya herzamanki gibi harikaydı:)
şu yemek sahnesi ışıkla yaşarın çatal-bıçak konusundaki bakışmaları çok güseldi:img-in_lo aşk böle bişi demekki...
deniz gezmişin daa fazla repliği vardı sanki bu bölümde güseldi oda:)
selma-defneve babasının(adını unuttum:img-blush )sahnesi çok iiydi ahmetle sevimin odalarından çıkışı...:good:
veeee son sahne
ahmet çok komikti ya..:img-hyste seslerini duyabilmek için yapmadığı şey kalmadı garibimin
napsın oda umut fakirin ekmeği ii oldu ama işler hep necdet lehine gidecek deil ya.. birasda ahmet sevinsin tavrı ne olacak çok merak ediyorum...
ve haftaya son acaba nasıl biticek öle bi yerde bitiriceklerki üç ay merakta kudurucaz off nese çok uzun oldu görüşmek üzerebye

lovely_ebru
22-06-07, 21:23
Çok boş bir bölümdü.
Ne aşkı anlatabildiler ne siyaseti.
Hiç bir konunun orta yolunu bulamıyorlar.
Ya aşk ön planda oluyor yada siyaset ama bu bölümde hiç biri yoktu.

Zevkle izlediğim yerler sadece Rüya'nın ağzını doldura doldura konuştuğu yerlerdi.Bir hafta boyunca boşuna heyecanla beklemişim.
Haftaya sezon finali var ve anlatılacak olan bir çok konuda var.
Bunları bir bölüme nasıl sığdıracaklar çok merak ediyorum.

ayşenurr
Mehmet ile Sevim'de liseli aşık gibiler.Sevim Mehmet'i görünce çok heyecanlanıyor.elleri bile titriyor.artık birleşsinler çok uzattılar.

zeyneps
Ne güzel ben başka bir son hayal ediyordum yılbaşı gecesi Necdet,Yaso,Ayla ve Teo geliyorlar Ahmet şaşkın o sırada geriye sayım başlıyorlar 0 diyince hepsi birlikte "Ahmet Rüya senin kızın süprüüüüüüüüüz" diyorlar sonra da konfeti patlatıyorlar ondan sonra da timsah yürüyüşü yapıyorlar hep birlikte sonra da Meksika dalgası sonra da vattiri vattiri ve en sonunda çiftetelli :happy0064 :happy0064 bu arada Necdet'in saçları ne çabuk kısaldı hayır gece yatarken Güzide mi kesti :icon_whis

ergim
22-06-07, 21:24
Bence Ayla rol yapmadi da, kizda demek ki hic akil fikir yok.

Cok sikiciydi, her sahnede sikildim. Her sey tekrardi. Doldurmaydi. Soyle goz boyamak icin sevimli bir Ahmet-Ruya sahnesi bile koymamislardi:)

Necdet, sacmalik ve bencilligine tam gaz devam etti. "Ben bu hayati istemiyordum" diyor, arkasindan, Yasemin birak o zaman deyince, "o kadar kolay mi?" diyor. Senaryoyu nasil uzatacaklarini sasirdilar. Keske bu haftayi atlayip, dogrudan sezon sonu yapsalarmis. Bir hafta erken girselermis tatile. Boyle boyle sogutuyorlar seyircileri.

Ahmet'le Yasemin de askerlik arkadasi modlarina donduler tekrar. Bu kadar kolay mi, o konusulanlardan sonra? Bir de biz simdi Defne ve Deniz'in bir senedir hala opusmediklerine mi inanmaliyiz? Hayir, opusuyorlarsa, neden durmadan, tam opusmeye tesebbus edip de, basildiklari koyuyorlar.

Sevim-Mehmet dayaklik zaten. Yeter artik. Fazla naz asik usandirir. Birlesin artik.

Bu izledigim en kotu HS bolumuydu kisacasi.

aynen en kötü en sıkıcı hs bölümüydü. ya sürekli aylayı gösterip durdular bide ahmet gitti başını öptü ya delirttiler beni yani. ah necdet sen bi şaşırtsan bizi de rüyayı söylesen nolur ya:sad53:
ahmet yaso hakkındaki yorumuna da aktılıyorum tam askerlik arkadası modundaydılar yine. yok ahmet sürekli aylayla ilgilenmişmiş hiç yalnız bırakmamışmış ilerde ayla da onu hiç yalnız bırakmayacak bu gidişle :hıh :hıh :img-cray: :img-cray: :img-cray:

bounce221
22-06-07, 21:25
benimde anlamadığım Rıza bey'in kızları kimleri severse herkes karşı duruyor,tavır alıyor.kimleri severlerse severler herkes ne karışıyor.:icon_whis

aynen..
birde kizlarin babasi degil ..tüm karakterler..
size ne..!!!
özellikle deniz defne sevim mehmet...
gitmedi su defne lozana..nede sevinmistim oysaki 3 bölüm önce:img-hyste

gerci mehmet ve sevim yaseminin ahmeti iliskisini desteklediler..(digeleri olmasa bile)
ozaman pek umurlarinda degildi görüs farki..
sanssiz yasar ona gelince sorun yapti mehmet bey...kendi görüsünden degil ya!...

rizada komik...sagciya vermez solcuya vermez..
al tursularini kur

Tavuskuşu
Açıkçası bu bölüm beni de çok tatmin etmedi.Biraz baştan savma gibiydi.Nezahatin yolcu edilişini bile göremedik.Daha gitmedi mi yoksa?Ama iyi tarafından bakmaya çalışıyorum.Belki senaristler güzel bir sezon finaline o kadar yoğunlaştılar ki bu bölümü çok da önemsemediler.Ahh polyanna ahh sen nelere kadirsin.

Kadriyeyi seviyorum.Nasıl da güzel ağzının payını verdi Necdete bravo.Hem çok şeker tatlı bir kadın.Ben artık her mesajımın sonuna bunu yazarım.Seni seviyorum kadriye.

*~*RaiNBoW*~*
Ek olarak ben Sevim-Mehmet olayına anlam veremedim.Hayır yani,geçen bölüm nasıl bitti şimdi hiçbir şey olmamış gibi yine yola devam.Sıkıldım artık.Sevim ve Mehmet'i koca bir sezonda birleştirmediler pes...
Gördüğümüz gibi herşeyi sezon finaline saklamakta kararlılar.Ama ben umutluyum.Ahmet gelecek bölüm ya Rüya ile ilgili şüpheye kapılacak ya da gerçeği öğrenecek.Ayrıca Ahmet'in Necdet konusunda tek kelime edeceğini düşünmüyorum.Bence yapmaz.Yine susacak,çünkü sadece Yasemin'in değil,Ahmet'in de elini kolunu bağlıyor Rüya...

badger
22-06-07, 21:26

Selma, beni hayal kırıklığına uğrattı...Dediğin gibi ne çok seviyormuş Selma ablası Aylayı...Yaseminin nesi vardı o kadar tepkiliydiler...Şevket, Aylaya başlangıçta önyargılıydı, halayla Defne de...Ne oldu depresyonla sus pus duruyorlar.. Acaba bu AYla mı Ahmete Rüyayı söyleyecektir nedir?...Hiç istemem ama öyle bir duyguya kapıldım da

Bu bölüm anlamsız bir bölümdü..Geçiştirildi bir çok şey..anlamadım..Gelecek hfata saçma sapan bir şeyler yapmasınlar bari...Hani dışarıda sevilen diziler için 2 saatlik sezon finali yapıyorlar, bizimkine de yapsınlar, güzel bir seyirlik yapsınlar..Çünkü bu bölüm boşuna bir bölümdü, akşamımız rezil oldu..Telafi etmek için 2 saatlik bir sezon finali rica ediyorum...

ermec
22-06-07, 21:27
Ne güzel ben başka bir son hayal ediyordum yılbaşı gecesi Necdet,Yaso,Ayla ve Teo geliyorlar Ahmet şaşkın o sırada geriye sayım başlıyorlar 0 diyince hepsi birlikte "Ahmet Rüya senin kızın süprüüüüüüüüüz" diyorlar sonra da konfeti patlatıyorlar ondan sonra da timsah yürüyüşü yapıyorlar hep birlikte sonra da Meksika dalgası sonra da vattiri vattiri ve en sonunda çiftetelli :happy0064 :happy0064 bu arada Necdet'in saçları ne çabuk kısaldı hayır gece yatarken Güzide mi kesti :icon_whis
1.si ruya senın kızın surprız falan yapmazlar :D:Dcok komıksın 2.si necdetın sacının kısalması hanı kadrıye hanıma dedı ya hazır bos bulundum tıraş olayım sacını da o zamn kısalttırdı:D:D

iReMJeLiBoN
22-06-07, 21:27

:img-hyste :img-hyste :img-hyste puhahaha koptum :D:D ayy hayal edince cok komik oluoo :D

Yok, Güzide " temizleenirken " kendisi kesmiş.. Usta berber ya:P:D

dizice
22-06-07, 21:28
ya ben zleyemedim rica etsem biri ozet gecebilirmi?

Vallahi ozet gececek bir sey olmadi. O kadar olaysizdi ki bolum, bolum ozetinin aynisiydi yani.

1. Ayla depresyona girdi, doktor intihar egilimi var falan deyince, Ahmet vicdan azabiyla, iyilesene kadar onun yaninda kalmaya karar verdi, her gun ilgilendi. Dolayisiyla Yasemin'le aralarinda hic bir gelisme olmadi. Yasemin'e durumu cok kisa anlatti. Anlayis istedi.

2. Defne-Deniz yine opusemediler, Sevim-Mehmet arasinda yine bir sey olmadi, Ahmet yine Ruya'yi ogrenemedi.

3. Guzide-Necdet baristi. Yasemin Guzide'nin pastaneye dondugunu gorunce, yine Necdet'e bosanma konusunu acti. Necdet yine yokusa surdu. Yasemin de hazir oldugun zaman bitsine getirdi.

4. Defne evi ziyarete gitti. Babasiyla baristi.

5. SIyasi hic bir sey olmadi. Biraz Deniz G, biraz Harun anti-Amerikan uc-bes sey soylediler. Laf arasinda Deniz Gezmis'in hapse girdigini ogrendik galiba. Orayi kacirdim. Icerdeler dendi sanirim.

6. Yilbasi arifesi geldi. Ahmet alisveriste, Guzide ile Necdet'i oynasirken gordu. Kotu kotu bakti.

Bu kadar yani. Ruhum bayildi bolumu izlerken.

ergim
22-06-07, 21:28
bu dizinin anlatacağı birçok şey var ama neden hala kavuşamayan aşıklara takılıp kaldığını anlamıyorum. elbette başta ahmet yasemin birlikteyken de birsürü şey anlatılabilir ben onların biz onların aşkını izlemek istiyoruz ya. artık ahmetin öğrenmemesi için hiçbi sebep kalmamışken neden sürekli sorun yaratıyolar bunu da anlamıyorum gece gece sinirlerimi zıplattılar beni sirseriler :hıh :hıh :hıh

nzessia
22-06-07, 21:29
eh yani fragmanın biraz genişletilmiş halini izledik, şaşırtan bir şey olmadı açıkcası. gayet sıradan ara bir bölümdü..
ama güzide iyi ki döndü..
çok şeker:)

zeyneps
22-06-07, 21:30
Çok sıkıldım ya bence annemle halamın konuşmalarını dinlemek bile daha zevkliydi ilk defa HS varken ben dolaşınp durdum:icon_whis :icon_whis

Dizi boyunca Ayla'ya söylenip durdum "yalancı bak bak bir de Ahmet'i kandırıyor şımarık gurursuz ağzını burnunu dağıtacağım ha Ahmet git bir daha da gelme şunun yanına sirseri kendini zorla yamamaya çalışıyor Ahmet'e entrikacı " saymadığım şey kalmadı yahu :img-cool2 :img-hyste Necdet'te hala ne yapıyor anlamış değilm gerçi kendisinin de anladığı yok ama hala Yasemin'le kalmaya çalışıyor bir yandan da Güziide'yle olmaya :hıh

gizoti
22-06-07, 21:30
Yaaa ben nereye baksamm yolunacak birileri çıkıyorrrr:icon_evil Yolacağım bu Ayla yı...Süreyya Ayhan ın yandan yemişiiiiii:img-haha: Koşma sahnesini unutamayacağım yaaa...Zavallı Ahmetim ayrılamıyorda....:icon_sorr

Yasemin de anlayışsız olmasın yaaa...İyi o zaman Necdette eve gelmesin...Ahmetle görüşüyorsun diye.Ne demek pastaneye gelmeyeceğim.Uyuzlaşma Yaso yaa.Zaten kız zorla döndü.Bir daha kaçırma.Boşanın gitsin.:img-pilot

Neyse Ayla ya araba çarpmadı da daha fazla Yeşilçama dönmedi dizii...

Ama yine aynı olay Ayle duygu sömürüsü yapıyor.Bunda bu kadar üzülecek ne varsa.O böyle üzülüyorsa Ahmet ve Yaso sürünsün.:icon_evil Gıcık şeyy...

ergim
22-06-07, 21:32
of ya bu muhteşem sezon finalini çok merak ediyorum yani bizi 3 ay meraktan fıtık etmeleri için ya ahmetin rüyayı öğrenmesi gerek ya da ahmetin aylayla evlenmesi gerek. (2. şıkkı düşünmek bile istemiyorum :(:(:() artık bu kadar yaklaşmışken ahmetin yine rüyayı öğrenememesi komik olur. artık ziynipin dediği gibi mi yapıcaklar anlamadım ki:img-hyste :img-hyste ya ahmet bi öğrensin de nasıl olursa razıyım artık:icon_sorr

naz&naz
22-06-07, 21:32
Ayla mahvetti beni geçen bölümün sonundan beri boş boş bakışlarını görmekten sıkıldım Ahmetin onu sevmediğini biliyo ama yine Ayla Hanım çok sarsıldı depresyona girdi fln asıl biz onu görünce depresyona giriyoz cidden ama yaa geçici bunalım yaşıyorum onun yüzünden Ne yaptı etti Ahmeti kendinden uzaklaştırmadı ya Ahmet sürekli yanında oluncada düzeldi.İstediği oldu yani.Yasemin ve Ahmeti onun yüzünden hiç yanyana görmedik zaten Yinede bu bölümde eğlendiğim sahneler vardı Ahmet ile Defne sahneleri
Sonra Denizinde Defneyi kıskanması fln güzeldi bide yasemin ışık fln yılbaşı ağacının süslemeside hoşuma giden sahnelerdendi
Neysede bu bölüm sonu çok hayırlara vesile gibi :D Ahmetin Necdetle yüzyüze gelip konuşacağı kesin ve Necdette dayanamayıp Yaseminle olan ilişkisni Rüyayı herşeyi anlatıcak ve istediğimiz bi sonla sezon finali olucak

ergim
22-06-07, 21:34
Yaaa ben nereye baksamm yolunacak birileri çıkıyorrrr:icon_evil Yolacağım bu Ayla yı...Süreyya Ayhan ın yandan yemişiiiiii:img-haha: Koşma sahnesini unutamayacağım yaaa...Zavallı Ahmetim ayrılamıyorda....:icon_sorr

Yasemin de anlayışsız olmasın yaaa...İyi o zaman Necdette eve gelmesin...Ahmetle görüşüyorsun diye.Ne demek pastaneye gelmeyeceğim.Uyuzlaşma Yaso yaa.Zaten kız zorla döndü.Bir daha kaçırma.Boşanın gitsin.:img-pilot

Ama yine aynı olay Ayle duygu sömürüsü yapıyor.Bunda bu kadar üzülecek ne varsa.O böyle üzülüyorsa Ahmet ve Yaso sürünsün.:icon_evil Gıcık şeyy...

ahmetin kahroldu zaten zavallım bide ayla mdomuzu çıktı şimdi başına bahtsız yavrum beni :icon_sorr :sad53: ayla gerçekten acaip duygu sömürüsü yapıyor. ya şu şoför biraz daha becerikli olsa olmuyomuydu offf. neden hep kötü şeyler aamedimin başına geliyyyyyyyyyyyy:sad53:

meltem-cmbl
22-06-07, 21:38

cnm yasemini pastaneye gelmem sebebi çokn doğru kıskandığındwqn faalnb değilki tuhaf oluyo güzide mutsuz oluyo yasemin herşeyden hebri var ama yokmuş gibi
davranmak zorunda kalıyo ondan yanı

bounce221
22-06-07, 21:38
ya ayla ahmeti seviyor.evlenme teklif etti.ahmette yasemine kizip kabul etti aylanin teklifini..
zorlami ayla evlenelim diye tutturdu..
kabul etmeseymis ahmet bey..
tamam bende istemem beraber olsunlar ama aylaya öcü gibi davranmayin..
hatasi yokmu? var..

ama evlencegi kisi önce evet diyip simdide hayir diyor..depresyona girmesi normal degilmi...
ben aylayi anliyorum...
yazik onada...

Tavuskuşu
22-06-07, 21:39
Ben aylanın pek de numara yaptığına inanmıyorum.Başta ben de tamam kesin şimdi bu kız ahmetin laflarını duydu ömrü billah çıkmaz bu depresyondan dedim.Ama sonra bize bunu hiç göstermediler.Kız gerçekten sarsılmış olabilir.Yavaş yavaş kendini toparlıyordur.

fırtına_
22-06-07, 21:41
bu bölüm çok boştan ve sıkıcı bir bölümdü
tek güzel sahne gençlerin üniversite de ve evde olan konuşmalarıydı
deniz'in kıskançlıkları falan çok güzeldi
gençler olmasa bu dizi çekilmez :happy0064

esra36
22-06-07, 21:42
iyi akşamlar...:img-wink:
ilk önce bölüm yorumu yapıp daha sonra yorumlarınızı okumayı istiyorum.
neyse gelelim diziye;
aylaya ararbanın çarpmıyacağını hepimiz özetten dolayı zaten biliyorduk.bunu bilmeme rağmen o sahnede heyecanlandım.aylaya az da olsa araba çarpar diye.buz gibi arbanın önünde dikildi.zavvalı ahmet nasıl korktu.bende olsam bende korkarım yani sonuçta bunu kendimden bilirdim.o buda ben aylanın ahmeti bu kadar sevdiğini bilmiyordum.doktor intihar edebileceğin bile söyledi.yani gerçekten ben aylanın ahmeti bu kadar sevmesinden etkilenmedim desem yalan olur.aylaya kızmıyorum neden depresyona girdiği diye...
ahmet iyiki selmaya söylemedi.selma sıkıştırdı ama söylemedi.naasıl kendini suçlu hissediyordu.neyseki ayla depresyonu atlatmış göründü.ama ahmet bidaha aylaya ayrılalım diyemez sonuç bunlar evlenecek...:icon_sorr
necdet bence doğru yaptı.sanırım güzideyi seviyor.ona gitsin.güzide hmen geri dönmek istemedi.ama dönmesi yiyi oldu sanırım bu sayede ahmet onları yoks göremezdi.
nezahatin yaşarı yemeğe çağırması çok güzel oldu.zavallı çocuk hangi kaşıklarala yiyeceğini şaşırdı.neyseki ışık imdadına yetişti.
neyse ya ağzıma layık bir yorum yapamdım ama şimdilik yeter sanırım

.:princesse:.
22-06-07, 21:48
neyse szon finalini kacirmadiima sewindim
yormlarinizi okumaya doyamiorm ama gtmem gerek
hatirla sewgili ailesi olarak hepinize iyi aksamlar...

meltem-cmbl
22-06-07, 21:48
ya ayla ahmeti seviyor.evlenme teklif etti.ahmette yasemine kizip kabul etti aylanin teklifini..
zorlami ayla evlenelim diye tutturdu..
kabul etmeseymis ahmet bey..
tamam bende istemem beraber olsunlar ama aylaya öcü gibi davranmayin..
hatasi yokmu? var..

ama evlencegi kisi önce evet diyip simdide hayir diyor..depresyona girmesi normal degilmi...
ben aylayi anliyorum...
yazik onada...

ya cnm ama hamet nerden bilsinki bu kızn böle psikopat biri olduğunu hem cnm ayla hep biliyodu ahmetin yasmeine sevdiğini hep seveceğini
ayla kendi kendine gelin güvey oldu ben onu anlamıyom zaten kendinisini sevmeyen biriyle evlenmeyiş nasıl kabulleniyor
,

bunu olcağını bilmeliydi
hem ayla ruyayı bile bile ahmete evlenme teklifi etti sirsiri

aylanın bence hiçbir haklı tarafı yok no ayla no problem yanı gebersede kurtulsak

dizice
22-06-07, 21:49
Ben Deniz'i cok hakli buluyorum. Yasar agziyla kus tutsa kabul etmezdim onun yerinde olsam. Birisi benim babami kacirip, iskence yapip, taninmayacak hale getirecek, ben eger onlarin izini bulmasam belki oldurecekler, ben babamin hayatindan korkacagim, sonra da iskencecilerle ayni gruptaki bir adamla oturup medeni medeni yemek yiyecegim. O kadari olmaz. Yasar'in ne sucu var demeyin. Yasar, ya o adamlari o gruptan attiracakti, ya kendisi ayrilacakti. Ikisini de yapmadi. O zaman, o gunaha ortaktir.

Burada kim babasinin canina kasteden bir grubun uyesiyle yemek yiyecegini iddia edebilir? Sorun sag-sol degil artik. Yasar'in beraber oldugu insanlar iskenceci ve bu isi katillige kadar vardirma ihtimali olan insanlar. Bir daha ayni seyi yapmayacaklari ne malum? Belki bu sefer Sevim'i kacirirlar. Yasar da "Arkadaslar, lutfen yapmayalim. Ayip oluyor. Fikre fikirle karsilik verelim" der toplantida. Biz de, aman ne iyi cocuk deriz. Mehmet inanilmaz iyi bir adammis. Yasar o grupla iliskisini kesene dek, ben onun oldugu eve adimimi atmazdim.

gizoti
22-06-07, 21:54
cnm yasemini pastaneye gelmem sebebi çokn doğru kıskandığındwqn faalnb değilki tuhaf oluyo güzide mutsuz oluyo yasemin herşeyden hebri var ama yokmuş gibi
davranmak zorunda kalıyo ondan yanı

Hııı anladım...Saol canım yaa ben de Yaso ya kızıp duruyorummm:img-in_lo
Haklı Güzi üzülmesin...

Ergim;

Evet ne kadar duygu sömürüsü yapii bu Aylaaa...
O şoförün yerinde ben olsaydım inadına çarpardım...:icon_evil
Papucumun depresyona girmiş numarı yapan,fazla duygu sömürüsü yapan uyuz,gıcık,şeytanıııı....
Güyaaa depresyona girmiş yama kendini yama...Ben seni bir yamayacağım:icon_evil
Zeyneple beraber sana dalarsak o zaman girersin depresyona...Değil mi Zeynep sen de çok istersin????:img-hyste

esmerseker
22-06-07, 21:55
Ben Deniz'i cok hakli buluyorum. Yasar agziyla kus tutsa kabul etmezdim onun yerinde olsam. Birisi benim babami kacirip, iskence yapip, taninmayacak hale getirecek, ben eger onlarin izini bulmasam belki oldurecekler, ben babamin hayatindan korkacagim, sonra da iskencecilerle ayni gruptaki bir adamla oturup medeni medeni yemek yiyecegim. O kadari olmaz. Yasar'in ne sucu var demeyin. Yasar, ya o adamlari o gruptan attiracakti, ya kendisi ayrilacakti. Ikisini de yapmadi. O zaman, o gunaha ortaktir.

Burada kim babasinin canina kasteden bir grubun uyesiyle yemek yiyecegini iddia edebilir? Sorun sag-sol degil artik. Yasar'in beraber oldugu insanlar iskenceci ve bu isi katillige kadar vardirma ihtimali olan insanlar. Bir daha ayni seyi yapmayacaklari ne malum? Belki bu sefer Sevim'i kacirirlar. Yasar da "Arkadaslar, lutfen yapmayalim. Ayip oluyor. Fikre fikirle karsilik verelim" der toplantida. Biz de, aman ne iyi cocuk deriz. Mehmet inanilmaz iyi bir adammis. Yasar o grupla iliskisini kesene dek, ben onun oldugu eve adimimi atmazdim.

Ama zaten yaşar şiddete karşi olduğunu her zmaan söylüyor, onun içinde bulundugu gruptan iki akılsız çıkıp işkence yapti diye neden yaşarda suçlu olsun ki? Zaten yaşar seçimlerde başa gelip kendi içinde olduğu grubun çehresini değiştirmeyi planliyor. Bunu şu anda elbetteki yapamaz başkan olmadan. Bence yaşar efendi bir insan, yanındakiler ne yaparsa yapsin yaşar farkli bir zihniyete olmasaydi zaten ışık onunla sevgilide olmazdi. Hepimiz de görüyoruz bunu seyrederken. Bence sonunda yaşar o gruptan ayrilabilir. Işık için herşeyden vazgeçti gibi bişeyler olabilir.

meltem-cmbl
22-06-07, 21:55
valal bu sinirle sete kadar uçabilrim:img-hyste (gelen varmı:img-hyste
o aylayı yakalamım ben bi gitsem onun
deprasyonun geçirim bi dalarım bi ağzını burnunu dağıtırım hiçbişiciği kalkmaz tamamen sağlıklı bi bayan olur
ahmetimisde üzmez hatat kendi gidip ahmet sen üzlüme tmm bitti bu iş ben iyim der

esmerseker
22-06-07, 22:00
ya ayla sevilmiyo edilmiyo evet gıcık bi karakter ama gerçek ismini bilemiyorum şimdi, aylayi oynayan kız hakkaten rolünün hakkını veriyor, bi berene bakiyorum bi aylaya, bugunkü bölümde -sonuna yetiştim ama- ne güzel ağlıyodu yatakta öyle. Hakkten ben bile depresyona girdim. Çok yetenekli. Gçen bölümde rüya çocuk felci olduğunda gördük yasemini ağlamak için bayaği uğraşmişti. Yani sevilmeyen karekterleri de oynayan birilerinin olmasi lazim ama karekterin gıcıklığı bir yana aylayi oynayan kişi çok yetenekli hakkaten.

gizoti
22-06-07, 22:00
deprasyonun geçirim bi dalarım bi ağzını burnunu dağıtırım hiçbişiciği kalkmaz tamamen sağlıklı bi bayan olur
ahmetimisde üzmez hatat kendi gidip ahmet sen üzlüme tmm bitti bu iş ben iyim der

Ben gelirim vallaa...Ayla ya öyle bir dalasım geliryokiii...Zaten canım sıkılıyor bana eğlence olmuş olurr...Hadi hep beraber gidelimmmm:img-hyste

dizice
22-06-07, 22:02
Esmerseker, insan gonullu olarak uye oldugu gruplardan soumludur.

Eger o iskenceciler, o grupta barinabiliyorsa, bu o grubun onlarin yaptigini onayladiginin isaretidir. O zaman, cekip gitme zamanidir. Eger benim uye oldugum bir grubun uyeleri insan kacirsaydi, iskence yapsalardi, ben Yasar gibi pasif durmazdim. Ya onlar, ya ben bur gruptan gidecek derdim. Onlarla ayni davada olmayi kendime yediremezdim. Eger Yasar o grupta kaliyorsa, onaylasin-onaylamasin, yaptiklari cok batmamis demektir. Eger Deniz, o cocuklarin izini bulmasaydi, Mehmet olebilirdi.

Acaba ayni adamlar Yasar'in kendi babasini kacirip, iskence yapsalardi, yine "ben baskan olup, dernegin cehresini degistirecegim" mi derdi. Yoksa o adamlara hadlerini mi bildirirdi? Ben cevabini biliyorum.

lostsolt
22-06-07, 22:03
arkadaşlar

diziyi yeni izlemeye başladım. tüm bölümleri internetten indirerek izledim. sonrada bu forumu okumaya başladım. burada aylanın kısır olduğu yazıyordu. ben kaçırdım sanırım. bu hangi bölümde vardı hatırlayan var mı acaba.

fırtına_
22-06-07, 22:05

ben gelirim:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ama ben ayla'nın numara yaptığını düşünmüyorum....fena vurgun yedi
aman o'da canım sanki bilmiyorum ahmet'in yasemin'i sevdiğini
hiç olmamalıydı bunların bu evlilik işleri

ahmet'te az değil hani hiç bahsetmiyor ayrılık konuşmasından :img-pilot

meltem-cmbl
Ben gelirim vallaa...Ayla ya öyle bir dalasım geliryokiii...Zaten canım sıkılıyor bana eğlence olmuş olurr...Hadi hep beraber gidelimmmm:img-hyste

ya gerçekten bundan güzel eğlecemı var ya ay bak çok heycanlandım şimdik
onu dövmek için sabırsızlanıyom:img-hyste
ay kafayı yedim galiba ** anpim aacaip sisnir oldum bu bölmüde onu büle boğasım geliyi onun hastalığını çok geçircem ben çok ii bekle geliyiz ayla bekle

bounce221
meltem sende haklisin ama yasemin evli oldugu icin necetle ayla bence evlenme teklif etti...
ayla nerden düsünsünki yasemin birgün cani istedimi bosanacak ve ahmete geri dönecek..
neyse onlardan gectim ben zaten..
hepsi figuran benim icin..
--------
yasar isik önemli...:happy0064

bir yasarin agzinda tüy bitti birde benim::img-hyste
yasar mehmeti dövenlerle birlikte degil...

grup grup diyipde durmayin..
hangi grup???:img-pilot
ortada grup falanda kalmadi..
yasari grupla gördünüzmü ..
ben grup görmüyorum..
grup diye adlandirilan eger mttb ise oraya yasarin ne gibi bir müdahalesi olurki..
gelmeyinmi desin...??
sanki yasar mehmeti döven kisilerle orda burda geziyor..:icon_whis

@dizice
yasar agziyla kus tutsa yaranamaz kimseye..burda sana katiliyorum
dizideki ilerici görünen ama asil dar görüslü olanlara hicmi hic yaranamaz...
cünkü onlar sadece kendileri gibi düsünenlere aciklar...

naz&naz
22-06-07, 22:08
arkadaşlar

diziyi yeni izlemeye başladım. tüm bölümleri internetten indirerek izledim. sonrada bu forumu okumaya başladım. burada aylanın kısır olduğu yazıyordu. ben kaçırdım sanırım. bu hangi bölümde vardı hatırlayan var mı acaba.
Öncelikle hoşgeldin ;)
aylanın kısır olduğu tvde gösterilmedi dizi daha başlamamıştı genel özet verilmişti orada yazıyordu

badger
Ahmet yazıktır, bak evlenmezsem bu kız intihar eder diye evlenirse, iyice deli saçması olur bu dizi...Sezon sonunda Ahmet mutlaka ama mutlaka Rüyayı öğrenmeli, sıktı artık bu konu...
Necdet, yine saçmaladı...Eğer Güzidenin o ışıl ışıl mutluluktan parlayan suratını bir kere daha karartırsa onun için hangi sıfat uygun olur bilemem...Hele Yasemine başka seçme şansım olmadı gibisinden bir şeyler dediğinde o-ha dedim, sanki şakağına biri silah dayadı da bu işe bunca zaman kalkıştı?

Sezon sonunda pek 71 muhtırasını göreceğiz sanmıyorum..69 Şubatı 6.Filo olayları, Ahmetin yaklaşan nikahıyla biter...
Ahmet bu Rüyayı nasıl öğrenecek acep dersek, Necdet söyler? Ayla söyler? Her ikisi de söylemez Yasemin sonunda dayanamaz nikahı basar..bu nikah nolamaz, Rüya senin kızın Nahmet..Yılllarca Necidet ile formalite evliliği yaptım, ama ben seni hep sevdim, kendimi sadece sana sakladım mı? der...:img-hyste

Sezon finalinde Şevket kalbini tutar, Selma ağzı açık kalır, Ayla son buhranla Taksimden bayır aşağı 6.filo olaylarının ortasına doğru koşarak intihar teşebbüsüne mi kalkışır, Ahmet Necdeti öldürmek üzere yola mı koyulur?...vs.vs...Sezon sonunda gelecek sezona anlaşmak adına dizi oyunculara türlü akibetler hazırlanır, böylece devam etmeyecekler için uygun ön kılıflar hazırlanır...Hani dizi sezon finallerinde bir düğün olur, kötü adamlar düğünü basar ve tarar ya onun gibi bir şey olur herhalde...:img-hyste

Dediğim gibi bu tip zihniyetle devam ederse bu diziyi izlemem, izleyemem kendime eziyet edemem..Yine dönerim yabancı dizilerime (lost,nip/tuck, BSG, heroes) ...:good:

@ly
Bütün hafta beklediğimiz bu muydu...! Hep yinelerin olduğu bir bölüm.Bırakın yeni gelişmeleri, duygulandığım bir sahne bile olmadı. Rıza- Nezahat sahnesinde elleri eyrılırken galiba duygulanmamız gerekiyordu ama Rıza'ya o kadar kızgınım ki...neyse kızgınlıkta bir duygu sonuçta :icon_whis Rıza'nın iş arkadaşının hanımına ( Nevezer mi adı?) birden kanım ısındı.

Yasemin Ahmet sahnesi çok saçmaydı. Kim kime niye anlayış gösteriyor anlamadım. Niye Ahmet ezilip büzüldü öyle :img-pilot Hem o kadar sevindik Ayla sakat kalmadı diye, boşuna sevinmişiz..Ha bacağı sakat...ha ruhu...ne farkeder..? Sonuçta Ahmet'te suçluluk duygusu oluşturdu ya gerisi boş...:icon_sorr

meltem-cmbl
22-06-07, 22:10
meltem sende haklisin ama yasemin evli oldugu icin necetle ayla bence evlenme teklif etti...
ayla nerden düsünsünki yasemin birgün cani istedimi bosanacak ve ahmete geri dönecek..
neyse onlardan gectim ben zaten..
hepsi figuran benim icin..
--------
yasar isik önemli...:happy0064

bir yasarin agzinda tüy bitti birde benim::img-hyste
yasar mehmeti dövenlerle birlikte degil...

grup grup diyipde durmayin..
hangi grup???:img-pilot
ortada grup falanda kalmadi..
yasari grupla gördünüzmü ..
ben grup görmüyorum..
grup diye adlandirilan eger mttb ise oraya yasarin ne gibi bir müdahalesi olurki..
gelmeyinmi desin...??
sanki yasar mehmeti döven kisilerle orda burda geziyor..:icon_whis

@dizice
yasar agziyla kus tutsa yaranamaz kimseye..burda sana katiliyorum
dizideki ilerici görünen ama asil dar görüslü olanlara hicmi hic yaranamaz...
cünkü onlar sadece kendileri gibi düsünenlere aciklar...

kız bak:)

tmm geçtim necdetle evli olduğu için ahmete evlenme tekşlifi etmesini

benım sinir olduğum bile bile ahmetin yasemini sevdiğini bile bile işstemesi kendisini sevmiyo diyorumki nasıl katlanıyo kim ister böle bişey sen istermsin mesela senı sevmeyen bir kişiyle evlenmeyi hem başkasını sevdiğinide biliyon

her neyse

şu na katılıyorum yaşar ağzıyla kuş tutusa yarnamz ah cnm benım o hep o suçlu görünüyo
yaxzık ama he of yaşarımda ahmetim gibi acı çekecek galiba:icon_sorr
kadere bak ya:icon_sorr :icon_sorr

dizice
22-06-07, 22:13
Yasar, iskencecilere, elbette gelmeyin desin. Onlar gelirse, ben gelmem desin. Nasil bir dernek, iskencecileri arasindan atmaya zahmet etmez ben anlamiyorum. Yasar, o dernegin aktif uyesi. Ayrildigini gormedik, duymadik. Demek ki hala uye oldugunu varsayabiliriz. Benim Yasar'in gorusleriyle bir sorunum yok. Iskenceci adama "gelme" diyemeyen adamin efendigili gozumde bes kurus etmez.

Simdi cok acik soruyorum. Burada kac kisinin, babasi kacirilsa, ona iskence yapilsa, canina kast edilse o iskencecilerin uye oldugu siyasi dernegin uyesi biriyle kendi evinde sofraya oturmak ister? Fenerbahce klubu degil ki bu. Herkes de birbiriyle tanisiyor. Bir odada toplanti yapiyorlar. Yasar efendi ise, o dernekten ciksin, ya da daha iyisi, bu adamlar bize yakismiyor deyip, o adamlari attirsin. O zaman, Deniz haksiz derim.

gizoti
22-06-07, 22:14
ya gerçekten bundan güzel eğlecemı var ya ay bak çok heycanlandım şimdik
onu dövmek için sabırsızlanıyom
ay kafayı yedim galiba ** anpim aacaip sisnir oldum bu bölmüde onu büle boğasım geliyi onun hastalığını çok geçircem ben çok ii bekle geliyiz ayla bekle

Yaaa biz bu Ayla yı izliye izleye canileştik...Gidip dövelim bütün sinirimiz geçsinn...Yeter artık elime versinler şuna bir kaşık suda boğayım:img-pilot
Delüüü biz onu şoktan çok rahat çıkartırız...Ben bir tane yumruk atarım...Sen bir tane tekme atarsın bak o zaman nasıl çıkıyor şoktan...:img-hyste

ozenc-can
22-06-07, 22:15
Selma, beni hayal kırıklığına uğrattı...Dediğin gibi ne çok seviyormuş Selma ablası Aylayı...Yaseminin nesi vardı o kadar tepkiliydiler...Şevket, Aylaya başlangıçta önyargılıydı, halayla Defne de...Ne oldu depresyonla sus pus duruyorlar.. Acaba bu AYla mı Ahmete Rüyayı söyleyecektir nedir?...Hiç istemem ama öyle bir duyguya kapıldım da

...

Bence bu bölüm sezon finalinin altlığını oluşturdu.Sezon finalinde heyecanlı sahneler olabilir...Selma Yasemin'e karşı çıkıyordu,"o" dönem farrklıydı.Yıl 1959-60 Yasemin 18 yaşında,aileler arasında siyasi görüş farklılığı var, bu yüzden sık sık tartışıyorlar.(ayrıca o dönem empati kurmayı henüz öğrenmemişlerdi heralde..) Dizinin şu an geldiği noktada durum çok farklı. Ahmet'in bir düzen kurması gerektiğine inanıyor (yaşanan bir Kıbrıs'cık olayı var) ayrıca ayla ile meslektaş ve iyi ilişkisi var.
Eğer sezon finalinde Ahmet Rüya'yı öğreniese, bunu büyük bir ihtimalle Ayla'dan öğrenecek.Çünkü senaristler bu sırrın bir tek Ayla'nın öğrenmesine izin verdiler,o halde bunun bir anlamı olamal...Ayla kendini toparlıyacak ve mevcut durumu iyi analiz ederse Ahmet'e bu durumu açıklayacak....(inşallah öyle olur)

zeyneps
Hııı anladım...Saol canım yaa ben de Yaso ya kızıp duruyorummm:img-in_lo
Haklı Güzi üzülmesin...

Ergim;

Evet ne kadar duygu sömürüsü yapii bu Aylaaa...
O şoförün yerinde ben olsaydım inadına çarpardım...:icon_evil
Papucumun depresyona girmiş numarı yapan,fazla duygu sömürüsü yapan uyuz,gıcık,şeytanıııı....
Güyaaa depresyona girmiş yama kendini yama...Ben seni bir yamayacağım:icon_evil
Zeyneple beraber sana dalarsak o zaman girersin depresyona...Değil mi Zeynep sen de çok istersin????:img-hyste

Evet canım dalarız sana sirseri:hıh Arkadaşlar kendinizi sevmeyen bir adamla zorla evlenmeye kalkarsanız başkasına aşık olduğunu bildiğiniz halde sonuçta da depresyona gireceğinizi göze almalısınız başkasına aşık olan adamla nişanlanırsanız işler karmaşıklaşır tabi:hıh Ayla sonunu kendi elleriyle hazırdı ondan sonra yok ben depresyona girdim yok Ahmet beni sevmiyor diyip ağlayıp sızlanmakla olmuyor :hıh

bounce221
kız bak:)

tmm geçtim necdetle evli olduğu için ahmete evlenme tekşlifi etmesini

benım sinir olduğum bile bile ahmetin yasemini sevdiğini bile bile işstemesi kendisini sevmiyo diyorumki nasıl katlanıyo kim ister böle bişey sen istermsin mesela senı sevmeyen bir kişiyle evlenmeyi hem başkasını sevdiğinide biliyon

her neyse

şu na katılıyorum yaşar ağzıyla kuş tutusa yarnamz ah cnm benım o hep o suçlu görünüyo
yaxzık ama he of yaşarımda ahmetim gibi acı çekecek galiba:icon_sorr
kadere bak ya:icon_sorr :icon_sorr

hehehe
belki ayla ahmeti sevdiginden onun varligiyla bile mutlu olacagini saniyor..
olamazmi..:D:D:img-hyste
cok seviyor belki ve kendisini sevmemesini göze aliyor..
vardir yahu böyleleride..

----

yasar da alsin isigi kacsin ya..
deli edecekler cocugu ahmet gibi...

esuk
22-06-07, 22:16
Aylanın ne istediini anlamıorm bu işler zorla olmaz.bni sevmesin ama evlensin mantığı var.mantık diil mantıksızlık bu ama.başı olmayan bi ilişkinin sonu da olmaz.üstelik ahmetin suratına bakınca yasemin akıyo bunu da mı görmüo bu kız.depresyon ayagı kötü olmuş yasemin neler yaşadı ama böle nazlı oyunlara gelmedi..ahmeti herseyi bile bile nası kndine baglamaya calısıo anlamıyorum....
Ahmet de bnce sözünün ardında durmalıydı.yardımcı olması kotu diil tbiki ama bi söz soledi ve ayrıldı artık geri dönmemeli.oyuncak gibi olmasın yni
Yasemin acilen ayrılmalı necdetten.dedii gibi herkes yoluna bakmalı artık....
Isık&yasar için çok seviniorm annesi az da olsa onay verio artık=)
Deniz kndini siyasete o kdr kaptırmış durumda ki nerdeyse nesneleri sol-sağ die ayıracak....Deniz bu dizide uzun süreli hapis yatacak die düsünüorm....
Defnenin de bu siyasal olaylara yaklasımını fazla atılgan buluorm.ne olsa en önde bu derece biraz fazla gibi....
Genel olarak güzel bi bölümdü diyorum A&Y forever diyerek ii gecelr diliyorum herkese....!!!!

meltem-cmbl
22-06-07, 22:17
Yaaa biz bu Ayla yı izliye izleye canileştik...Gidip dövelim bütün sinirimiz geçsinn...Yeter artık elime versinler şuna bir kaşık suda boğayım:img-pilot
Delüüü biz onu şoktan çok rahat çıkartırız...Ben bir tane yumruk atarım...Sen bir tane tekme atarsın bak o zaman nasıl çıkıyor şoktan...:img-hyste

:img-hyste :img-hyste

hakketen ya bu ayla cadısı bizi psikopata bağladı

sen yumruğu sağlam çak şöle beyninede beyin kıvrımları düzelsin

bende bacaklarına b,i tekme attımde (ay sakat kalır olmaz:img-hyste bi daha senını çıkaramasın yada en iyi aylayı kaçrıp bi yere tıkmaknihsahahahaha:img-hyste

gizoti
22-06-07, 22:18
Evet canım dalarız sana sirseri:hıh Arkadaşlar kendinizi sevmeyen bir adamla zorla evlenmeye kalkarsanız başkasına aşık olduğunu bildiğiniz halde sonuçta da depresyona gireceğinizi göze almalısınız başkasına aşık olan adamla nişanlanırsanız işler karmaşıklaşır tabi:hıh Ayla sonunu kendi elleriyle hazırdı ondan sonra yok ben depresyona girdim yok Ahmet beni sevmiyor diyip ağlayıp sızlanmakla olmuyor :hıh

Doğru söylüyorsun...Bir dee çocuğunun olduğunu bile bilee evlenme teklifi ettiiii:icon_evil
Yazıklar olsun ona yaaaa...
Ahmet in bir çocuğu olduğunu biliyor madem niye söylemiyorrr:icon_evil
Uyuz şeyyyy...İnşallah ilerde kendi başına da gelirrr...
:icon_evil

Tavuskuşu
22-06-07, 22:20
Bütün hafta beklediğimiz bu muydu...! Hep yinelerin olduğu bir bölüm.Bırakın yeni gelişmeleri, duygulandığım bir sahne bile olmadı. Rıza- Nezahat sahnesinde elleri eyrılırken galiba duygulanmamız gerekiyordu ama Rıza'ya o kadar kızgınım ki...neyse kızgınlıkta bir duygu sonuçta :icon_whis Rıza'nın iş arkadaşının hanımına ( Nevezer mi adı?) birden kanım ısındı.

Yasemin Ahmet sahnesi çok saçmaydı. Kim kime niye anlayış gösteriyor anlamadım. Niye Ahmet ezilip büzüldü öyle :img-pilot Hem o kadar sevindik Ayla sakat kalmadı diye, boşuna sevinmişiz..Ha bacağı sakat...ha ruhu...ne farkeder..? Sonuçta Ahmet'te suçluluk duygusu oluşturdu ya gerisi boş...:icon_sorr

Adı nevzerdi o kadının canım.Ama ne farkeder ki her hali tuhaf zaten.Galiba o Nezahati kerimanın kuması sandı.:img-hyste :img-hyste Öyle gözlerini süze süze Keriman hanıma selamlar dedi.

Ahmet ve halası konuşurken ahmet dedi ya vicdan azabı çekiyorum diye dedim içimden tamam geldik gene vicdan azabı konusuna.Ama hele şükür yasemin ahmeti kıskandı yaa ohh.

Benim bu bölüm en beğendiğim sahne rüyanın sahneleriydi. Ağacı süslemesi, yumurta tokuşturmaları çok tatlıydı.Yerim seni ben yerim.:happy0064

meltem-cmbl
22-06-07, 22:20
hehehe

----

yasar da alsin isigi kacsin ya..
deli edecekler cocugu ahmet gibi...

yok kız böle bir insan yoktur dünyada ağzını burnunu dağıttığım
papucum deprasyon geçirene
en yiyisi bakıköye yatırmak

bu arada yaşar ışığı alıp kaçmalı başka çare yok haha:happy0064

dizice
22-06-07, 22:21
Dediğim gibi bu tip zihniyetle devam ederse bu diziyi izlemem, izleyemem kendime eziyet edemem..Yine dönerim yabancı dizilerime (lost,nip/tuck, BSG, heroes) ...:good:

Badger, dedigin gibi iyice deli sacmasina cevirirlerse HS'yi, beraberce birakiriz o zaman bu diziyi. Listene bir de Ugly Betty'yi ekle. O da gelir herhalde yakinda Turkiye'ye, nefis bir dizi.

gizoti
22-06-07, 22:21
:img-hyste :img-hyste

hakketen ya bu ayla cadısı bizi psikopata bağladı

sen yumruğu sağlam çak şöle beyninede beyin kıvrımları düzelsin

bende bacaklarına b,i tekme attımde (ay sakat kalır olmaz:img-hyste bi daha senını çıkaramasın yada en iyi aylayı kaçrıp bi yere tıkmaknihsahahahaha:img-hyste

En iyisi Ayla nın başına bir çuval geçirelimm...
Ormana götürelim...
Başında hep Ahmet seni sevmiyor senle evlenmeyecek siyelim...
Bundan kötü ızdırap olmaz ona zaten...
Sonra da döveriz kendine gelir....(Kötüyüm ben kötüyümmm...:icon_twis :icon_twis )

Ayy iyice canileştik biz yahhh...:img-hyste

@ly
22-06-07, 22:22
[QUOTE=bounce221;3815873]hehehe

----

Seni, senin kadar sevmeyen biriyle yaşamak kadar aşağılayıcı birşey olamaz..Daha çok acı çekersin ve sonunda sevdiğinden nefret etmeye başlarsın.. Aşkın karşılıksızsa ''seni uzaktan sevmeeek...aşkların en güzelii..''deyip çekileceksin köşene. Acı çekersin ama kendine olan saygını ve ruh sağlığını korumuş olursun (bkz. Ayla..)

meltem-cmbl
22-06-07, 22:22
Adı nevzerdi o kadının canım.Ama ne farkeder ki her hali tuhaf zaten.Galiba o Nezahati kerimanın kuması sandı.:img-hyste :img-hyste Öyle gözlerini süze süze Keriman hanıma selamlar dedi.

Ahmet ve halası konuşurken ahmet dedi ya vicdan azabı çekiyorum diye dedim içimden tamam geldik gene vicdan azabı konusuna.Ama hele şükür yasemin ahmeti kıskandı yaa ohh.

Benim bu bölüm en beğendiğim sahne rüyanın sahneleriydi. Ağacı süslemesi, yumurta tokuşturmaları çok tatlıydı.Yerim seni ben yerim.:happy0064

ya ben ona anlam veremdim yasmein kıskandı ahmette gülüp bu kadar acımasız olma dedi ya şuan ahmetle yasdmein arasında bişeymi var benmi görmüyom ne aa saçma olur yanı mantıksız hiçbişey yokki şuan çok karışık o onla evli o onla sevgili biri nişanlı biri aşık iki kişi aşık diğeri seviyo biri kıskanıyo

aaaaaaaaaaaaaa kafayı yiğcem şimdi:img-hyste

bounce221
22-06-07, 22:23
Yasar, iskencecilere, elbette gelmeyin desin. Onlar gelirse, ben gelmem desin. Nasil bir dernek, iskencecileri arasindan atmaya zahmet etmez ben anlamiyorum. Yasar, o dernegin aktif uyesi. Ayrildigini gormedik, duymadik. Demek ki hala uye oldugunu varsayabiliriz. Benim Yasar'in gorusleriyle bir sorunum yok. Iskenceci adama "gelme" diyemeyen adamin efendigili gozumde bes kurus etmez.

Simdi cok acik soruyorum. Burada kac kisinin, babasi kacirilsa, ona iskence yapilsa, canina kast edilse o iskencecilerin uye oldugu siyasi dernegin uyesi biriyle kendi evinde sofraya oturmak ister? Fenerbahce klubu degil ki bu. Herkes de birbiriyle tanisiyor. Bir odada toplanti yapiyorlar. Yasar efendi ise, o dernekten ciksin, ya da daha iyisi, bu adamlar bize yakismiyor deyip, o adamlari attirsin. O zaman, Deniz haksiz derim.

ya cikmadigini nerden biliyoruzki???
hem dernegin ve o meshur grubun ne alakasi var..
arlarinda üc bes kisi böyle hareketde bulundular diye cocuk davasindan mi vazgecsin...
mttbyi mi biraksin..
sirf ayni görüste görünüyorlar diye..
ayni görüste bile degiller..her sagci birbirinemi benziyor..belkide onlar kovulmustur bile...

onu bunu birakalimda yasar ne diyor ona bakalim...

senaristler her detaya girmiyorlar diye yasarin ne sucu var yahuu :icon_whis :img-help:

yasarin ne dernege gittigini gödük son zamanlarda( bir defa dernekteyken gösterdiler), ne o mehmeti vuranlarla beraber gördük..nf dinlemeye gittiklerindede yoktular o kavgacilar..
haaala ayni grupdaymis mis mis...

meltem-cmbl
22-06-07, 22:25
En iyisi Ayla nın başına bir çuval geçirelimm...
Ormana götürelim...
Başında hep Ahmet seni sevmiyor senle evlenmeyecek siyelim...
Bundan kötü ızdırap olmaz ona zaten...
Sonra da döveriz kendine gelir....(Kötüyüm ben kötüyümmm...:icon_twis :icon_twis )

Ayy iyice canileştik biz yahhh...:img-hyste

aa bak buda güzel bir şey
ya bacım bizi bu hel getiren kendisi
bak haal yüzü gözüğmün önüne geliyi
ıof yok benım sete gisdip bi iki çakmam lazım yoksa içim rahat etmicek
kazulet suratlı fest
şeytan ayladan melek olur diyenler şimdi nediyi
meleğin msi olamaz

Tavuskuşu
22-06-07, 22:26
Hani yaşar gelmek isterseniz size rehberlik ederim dedi ya orada yasemin hemen atladı tabii çok isteriz diye.Sonradan Nezahatin bakışı ve Yaseminin orada dumur olup pilav demesi bence bölümün en komik sahnesiydi.Niye öyle pis pis baktı ki nezahat yasemine kötü bi şey mi dedi kız?Bölüm boyunca ettiği en doğru laflardan biriydi.

bounce221
22-06-07, 22:28
Seni, senin kadar sevmeyen biriyle yaşamak kadar aşağılayıcı birşey olamaz..Daha çok acı çekersin ve sonunda sevdiğinden nefret etmeye başlarsın.. Aşkın karşılıksızsa ''seni uzaktan sevmeeek...aşkların en güzelii..''deyip çekileceksin köşene. Acı çekersin ama kendine olan saygını ve ruh sağlığını korumuş olursun (bkz. Ayla..)

demekki ayla göze almis??? :D:D:D
yanlis veya dogru bu kendi bilecegi is..

bencede dogru degil ama napsin demekki oda bu yolda gidiyor..
seviyor ve bunu kabulleniyor..
herkez harun gibi degil ...:D:D:

harun demisken hosgelmis istanbula bi o eksikti zaten..
saka saka harunu severim yinede...

gizoti
22-06-07, 22:29
aa bak buda güzel bir şey
ya bacım bizi bu hel getiren kendisi
bak haal yüzü gözüğmün önüne geliyi
ıof yok benım sete gisdip bi iki çakmam lazım yoksa içim rahat etmicek
kazulet suratlı fest
şeytan ayladan melek olur diyenler şimdi nediyi
meleğin msi olamaz

Yaa haklısın bacım yaaa...
Şimdi düşünüyorummm kimden çıkartsam sinirimi diyee...
Valla bu saatte gidip Ayla yı dövmeye hiç değmez...Yüzüne yumruk atsam elime yazık...Yani Ayla ya o araba çarpsaydı...Arbaya acırdım...
Hem Ahmet hemen niye Ayla nın yanına gitti kii ilk önce bir arbaya baksaydı bir şey var mı diye...:img-hyste
Bir de hastaneye gidelim diyor yaaa...Sen git arabayı temizletttt:img-hyste

meltem-cmbl
22-06-07, 22:32
Aylanın ne istediini anlamıorm bu işler zorla olmaz.bni sevmesin ama evlensin mantığı var.mantık diil mantıksızlık bu ama.başı olmayan bi ilişkinin sonu da olmaz.üstelik ahmetin suratına bakınca yasemin akıyo bunu da mı görmüo bu kız.depresyon ayagı kötü olmuş yasemin neler yaşadı ama böle nazlı oyunlara gelmedi..ahmeti herseyi bile bile nası kndine baglamaya calısıo anlamıyorum....
Ahmet de bnce sözünün ardında durmalıydı.yardımcı olması kotu diil tbiki ama bi söz soledi ve ayrıldı artık geri dönmemeli.oyuncak gibi olmasın yni
Yasemin acilen ayrılmalı necdetten.dedii gibi herkes yoluna bakmalı artık....
Isık&yasar için çok seviniorm annesi az da olsa onay verio artık=)
Deniz kndini siyasete o kdr kaptırmış durumda ki nerdeyse nesneleri sol-sağ die ayıracak....Deniz bu dizide uzun süreli hapis yatacak die düsünüorm....
Defnenin de bu siyasal olaylara yaklasımını fazla atılgan buluorm.ne olsa en önde bu derece biraz fazla gibi....
Genel olarak güzel bi bölümdü diyorum A&Y forever diyerek ii gecelr diliyorum herkese....!!!!

cnm işte ayla anlamıyki anlıyopda kendini düşüniyi ahmet yasemini nasıl sevdiğin biliyo ama eziyet olsuın o mutlu olamıcakya onlarda olmasın istiyi sirseri

tamemn katılıyorum hersölediğinre

a&y forever bende:happy0064 :happy0064 :img-in_lo

@ly
22-06-07, 22:33
ya cikmadigini nerden biliyoruzki???
hem dernegin ve o meshur grubun ne alakasi var..
arlarinda üc bes kisi böyle hareketde bulundular diye cocuk davasindan mi vazgecsin...
mttbyi mi biraksin..
sirf ayni görüste görünüyorlar diye..
ayni görüste bile degiller..her sagci birbirinemi benziyor..belkide onlar kovulmustur bile...

onu bunu birakalimda yasar ne diyor ona bakalim...

senaristler her detaya girmiyorlar diye yasarin ne sucu var yahuu :icon_whis :img-help:

yasarin ne dernege gittigini gödük son zamanlarda( bir defa dernekteyken gösterdiler), ne o mehmeti vuranlarla beraber gördük..nf dinlemeye gittiklerindede yoktular o kavgacilar..
haaala ayni grupdaymis mis mis...

Hiç ayrılmış olur mu? Yaşar dizide o derneği ve o siyasi görüşü temsil ediyor. Ayrıca N.Fazıl'ı dinlemeye gittiklerinde o çocuklarda kapının önündeydi diye hatırlıyorum..Yaşar çok idealist..Aslında Deniz- Defne- Harun..hepsi öyle..Zamanla olaylar olgunlaştıracak onları..O zaman aynı sofrada oturup,tartışabilecekler..

zeyneps
22-06-07, 22:34
arkadaşlar ufak çaplı bir senaryo yazmak isterdim HS Yakası ama çok kalabalığız yahuuuu hem zaten vaktim yok yarın şehir dışına gidceğim de yatmam gerek aslında bırakamıyorum burayı ama söz hafta içi ya da fırsat bulabildiğim bir zaman bir tane yazıcağım Ayla ve Yaso'yla ilgili tabi birde Ahmet'le ilgili :img-in_lo

meltem-cmbl
22-06-07, 22:34
demekki ayla göze almis??? :D:D:D
yanlis veya dogru bu kendi bilecegi is..

bencede dogru degil ama napsin demekki oda bu yolda gidiyor..
seviyor ve bunu kabulleniyor..
herkez harun gibi degil ...:D:D:

harun demisken hosgelmis istanbula bi o eksikti zaten..
saka saka harunu severim yinede...

harunu acaip ederec seviyorum onun gibisiyokbence yeminle ya alalhım böle bir
karakter olmaz ışık başaksını seviyom dedi harun tmm dedi ve uzaktan sevmeye devam etti
aylada bi aprça harun gibiolabilse

harun forever:happy0064

meltem-cmbl
22-06-07, 22:37
Yaa haklısın bacım yaaa...
Şimdi düşünüyorummm kimden çıkartsam sinirimi diyee...
Valla bu saatte gidip Ayla yı dövmeye hiç değmez...Yüzüne yumruk atsam elime yazık...Yani Ayla ya o araba çarpsaydı...Arbaya acırdım...
Hem Ahmet hemen niye Ayla nın yanına gitti kii ilk önce bir arbaya baksaydı bir şey var mı diye...:img-hyste
Bir de hastaneye gidelim diyor yaaa...Sen git arabayı temizletttt:img-hyste

aa bak gerçekten araba çarpmasda çok acıdım valal ki,mbilir araba onu görünce ne gibi deprasyon geçirmiştir
oh onu düşünen yok ama

ahmet arabanın yanıa gidip ona morel vermesi gerek onun beynı daha çok hasar görmüştür cnm benım ya:img-hyste

badger
22-06-07, 22:38
Bence bu bölüm sezon finalinin altlığını oluşturdu.Sezon finalinde heyecanlı sahneler olabilir...Selma Yasemin'e karşı çıkıyordu,"o" dönem farrklıydı.Yıl 1959-60 Yasemin 18 yaşında,aileler arasında siyasi görüş farklılığı var, bu yüzden sık sık tartışıyorlar.(ayrıca o dönem empati kurmayı henüz öğrenmemişlerdi heralde..) Dizinin şu an geldiği noktada durum çok farklı. Ahmet'in bir düzen kurması gerektiğine inanıyor (yaşanan bir Kıbrıs'cık olayı var) ayrıca ayla ile meslektaş ve iyi ilişkisi var.
Eğer sezon finalinde Ahmet Rüya'yı öğreniese, bunu büyük bir ihtimalle Ayla'dan öğrenecek.Çünkü senaristler bu sırrın bir tek Ayla'nın öğrenmesine izin verdiler,o halde bunun bir anlamı olamal...Ayla kendini toparlıyacak ve mevcut durumu iyi analiz ederse Ahmet'e bu durumu açıklayacak....(inşallah öyle olur)

Selmanın Ahmetle Aylanın evlenmesine neden olduğu sebepleri çok iyi biliyorum..Bunlardan biri de Ahmetin hala Yasemine olan tutkusunun da farkında ve bundan kurtulmasını da istiyor..sonuçta Yasemin onun gözünde evli ve çocuklu bir kadın..Ahmetin bu kadar paralanmasını da istemiyor..Sırf Ahmeti kendisinin de onayladığı biriyle evlenerek yanlarından ayrılmamasını istiyor...Yani 2. bir Lausanne vak'ası...Kendince doğru düşündüğü şeyi, çocuklarının gerçekten ne hissetiğine bakmadan, anlamadan onlara empoze etmeye çalışıyor..Ahmetle bu evlilik çelişkisini hiç bir anne içtenliğiyle konuşmadı, Ahmet sinyal verdiğinde irdelemedi, hatta yok saydı...Üstüne üstlük evlilik işi hızlansın diye Şevketle daha çok çalıştılar...

Ayla normal olmak olmamak arasındaki bunalımı yaşıyor...Yaşadığı ve bildiği gerçekler arasında gidip gelip bunları sindirmeye çalışıyor...Ahmetin bu bunalımını atlatması esnasındaki ilgisinin tamamen bu durumundan kaynaklandığını da bal gibi biliyor..Bunu kullansam mı kullanmasam mı derdinde..
Rüya gerçeğini Ahmetten önce Selma Ablasıyla bir paylaşsa da Selmanın yüzünü de görmek ayrı bir zevk olacak...:good:

Dizice, Yaşar konusunda Denizin verdiği tepkisi ile ilgili yaptığın açıklama çok yerinde...Ne olursa olsun, istediği kadar Yaşar tepinsin ben iyiyim onlar gibi değilim dese de, o zihniyeti paylaşan adamlarla beraber, onlarla beraber aynı tartışmanın tarafında ve aa bak bu iyi deyip geçmekle olmuyor, basit gerçek ortada niye onlarla beraber? Niye onların toplantısına katılıp bir grup havası oluşturuyor...Hatta o toplantılara Işıkı da götürüyor..o zaman Işık da dayısını öldürmeye çalışan grubun içinde görünüyor...Sebep ne, o gruptan birine aşık...Komik, saçma ve anlamsız bir mantık ama bak bu iyi demek...

@ly
22-06-07, 22:39
Hani yaşar gelmek isterseniz size rehberlik ederim dedi ya orada yasemin hemen atladı tabii çok isteriz diye.Sonradan Nezahatin bakışı ve Yaseminin orada dumur olup pilav demesi bence bölümün en komik sahnesiydi.Niye öyle pis pis baktı ki nezahat yasemine kötü bi şey mi dedi kız?Bölüm boyunca ettiği en doğru laflardan biriydi.

Kız evi, naz evi demiş büyüklerimiz...Damat adayı ile hemen samimi olunur mu..! Sen de öğren bunları...:img-wink:

zeyneps
22-06-07, 22:39
Ya Cansel'in başlığında Ahmete pısırık diyorlar Ahmet bir kere Ayla daha fazla sarsılmasın diye söylemedi anne babasına ayrıca da Ahmet kabul etmiş olabilir insan sinirlenince yanlış kararlar alabilir işte şimdi düzeltti hatasını hem Ahmet kaç defa mühim meselelerde ailesini karşısına aldı şimdi mi korkacak Ayla meselesinde onun tek düşündüğü şimdi (hiç gerek yok ya saf bu çocuk :sad53: :img-in_lo ) Ayla onun sağlığı ne desin ailesine o bu haldeyken Ayla gelecek bölüm söylemezse Ahmet 'e dağıtacağım onnu ağzını burnunu sirseri:hıh Bir an Ahmet onun yanına geldiğinde insafa gelip söyleyecek sandım sanki akıttığı gözyaşları biraz da sakladığı sır için gibi geldi bana :icon_whis

gizoti
22-06-07, 22:40
aa bak gerçekten araba çarpmasda çok acıdım valal ki,mbilir araba onu görünce ne gibi deprasyon geçirmiştir
oh onu düşünen yok ama

ahmet arabanın yanıa gidip ona morel vermesi gerek onun beynı daha çok hasar görmüştür cnm benım ya:img-hyste

Zaten bence Ahmet arabanın yanına gitmiştir bişey varmı diye ama...Kimse çakmasın diye Ayla nın yanında durmuştur...Hee bi de hastaneye gidelim mi? diye de arabaya sormuştur da Ayla kendi üstüne alındı kanımcaa:img-hyste :img-hyste
Zavallı araba içinden nerden çıktı bu delüü kıss demiştir...Sonra niye önümde duruyor...Nayırr ben onun tam önünde durmuş olamam...Onu ezmem lazımdı...Ama yok yok ezseydim tekerlerime yazık olurdu.Diyip depresyone girmiştir zavallı:img-hyste :img-hyste

dizice
22-06-07, 22:45
Bence Ayla'ya kizmayalim.

Ayla ile Ahmet de formalite evliligi yapsin, Ayla intihar etmesin diye. Sonra Ayla, Ahmet'e kendini bir turlu sevdiremeyince, gidip kendine bir sevgili yapsin, Necdet gibi. Onunla cinsel ihtiyaclarini ve sevilme ihtiyacini tatmin etsin. Aksam da eve gelip, Ahmet'i seyredip, askina doysun. Hatta metresi doktor olsun. :img-hyste

@ly
Ya Cansel'in başlığında Ahmete pısırık diyorlar Ahmet bir kere Ayla daha fazla sarsılmasın diye söylemedi anne babasına ayrıca da Ahmet kabul etmiş olabilir insan sinirlenince yanlış kararlar alabilir işte şimdi düzeltti hatasını hem Ahmet kaç defa mühim meselelerde ailesini karşısına aldı şimdi mi korkacak Ayla meselesinde onun tek düşündüğü şimdi (hiç gerek yok ya saf bu çocuk :sad53: :img-in_lo ) Ayla onun sağlığı ne desin ailesine o bu haldeyken Ayla gelecek bölüm söylemezse Ahmet 'e dağıtacağım onnu ağzını burnunu sirseri:hıh Bir an Ahmet onun yanına geldiğinde insafa gelip söyleyecek sandım sanki akıttığı gözyaşları biraz da sakladığı sır için gibi geldi bana :icon_whis

:img-fear2 Ahmet mi pısırık...! Ahmet maalesef ince düşünceli ,haketmeyen insanlara karşı bile kibar..Pısırık diye NECDET'e derler...

Havin70
ya ben ona anlam veremdim yasmein kıskandı ahmette gülüp bu kadar acımasız olma dedi ya şuan ahmetle yasdmein arasında bişeymi var benmi görmüyom ne aa saçma olur yanı mantıksız hiçbişey yokki şuan çok karışık o onla evli o onla sevgili biri nişanlı biri aşık iki kişi aşık diğeri seviyo biri kıskanıyo

aaaaaaaaaaaaaa kafayı yiğcem şimdi:img-hyste

Benim anladigima göre Yasemin ve Ahmet dogru zamani bekliyorlar, daha dogrusu Ahmet yaseminin hazir olmasini bekliyor. Bu yüzden de Ayladan ayrilmak istedi. birsey. Önlerini acmadan tam olarak cift gibi olamiyorlar, ama ona yakin birsey.
Ben böyle algiliyorum. Sadece simdi Aylanin durumu beni iyice gerdi bugün. Simdi Ayla iyilestikten sonra gercekleri görecek ve olgun bir insan gibi davranacakmi, yoksa Ahmeti kendisiyle evlenmeye zorlayacakmi? Ahmet Nejdeti gördükten sonra birseyler degisecekmi, yoksa yine suskunluk devam edecekmi? Insallah sezon finalinde bunlara biraz olsun cevap gelir. Yoksa 3 ay zor katlanilir bu duruma.

zeyneps
22-06-07, 22:46
Hadi arabayı geçtim şoför ne hale geldi yazık adama depresyona girip girip çıktı vallahi :img-cray: Ben zaten depresyondan çıkamadım çünkü bütün bölüm Ayla'yı gösterdiler sakinleştirici filan alsaydım keşke:sad53: şoföre de sakinleştirici verselerdi keşke yazık adam Ayla'yı görünce tabi şoka girmiş çıkamıyormuş çoluğu çocuğu vardı adamcağızın hayatı karardı :blink: :blink: Gerçi sakinleştirici fayda etmez narkoz vermek gerek adama :icon_sorr :img-help: Neyse iyi geceler herkese bye

meltem-cmbl
22-06-07, 22:46
Bence Ayla'ya kizmayalim.

Ayla ile Ahmet de formalite evliligi yapsin, Ayla intihar etmesin diye. Sonra Ayla, Ahmet'e kendini bir turlu sevdiremeyince, gidip kendine bir sevgili yapsin, Necdet gibi. Onunla cinsel ihtiyaclarini ve sevilme ihtiyacini tatmin etsin. Aksam da eve gelip, Ahmet'i seyredip, askina doysun. Hatta metresi doktor olsun. :img-hyste

:img-hyste :img-hyste :img-hyste aa kız öelşeymi olur ahmetime yazık o aldatılmaya değer birimi yapma ama

doktor deidn de hani selma dediya melih bey baksın

abim ve ebn birden oley bi ertkek aylayada bulduk birini ama görünce şok olduk tabi yaşlı başlı adam:img-hyste

gizoti
22-06-07, 22:48
Ya Cansel'in başlığında Ahmete pısırık diyorlar Ahmet bir kere Ayla daha fazla sarsılmasın diye söylemedi anne babasına ayrıca da Ahmet kabul etmiş olabilir insan sinirlenince yanlış kararlar alabilir işte şimdi düzeltti hatasını hem Ahmet kaç defa mühim meselelerde ailesini karşısına aldı şimdi mi korkacak Ayla meselesinde onun tek düşündüğü şimdi (hiç gerek yok ya saf bu çocuk ) Ayla onun sağlığı ne desin ailesine o bu haldeyken Ayla gelecek bölüm söylemezse Ahmet 'e dağıtacağım onnu ağzını burnunu sirseri Bir an Ahmet onun yanına geldiğinde insafa gelip söyleyecek sandım sanki akıttığı gözyaşları biraz da sakladığı sır için gibi geldi bana

Ahmet mi pısırık yani şimdi...:img-cool2
Ama biz ona ince ruhluluk diyoruz...:img-yes:
Herkese ince davrandığı için böyle oldu zatennn:icon_sorr
Akirac arkadaşımında dedeiği gibi pısırık diye Necdete derlerrr....:img-yes:

gizoti
22-06-07, 22:52
Hadi arabayı geçtim şoför ne hale geldi yazık adama depresyona girip girip çıktı vallahi :img-cray: Ben zaten depresyondan çıkamadım çünkü bütün bölüm Ayla'yı gösterdiler sakinleştirici filan alsaydım keşke:sad53: şoföre de sakinleştirici verselerdi keşke yazık adam Ayla'yı görünce tabi şoka girmiş çıkamıyormuş çoluğu çocuğu vardı adamcağızın hayatı karardı :blink: :blink: Gerçi sakinleştirici fayda etmez narkoz vermek gerek adama :icon_sorr :img-help: Neyse iyi geceler herkese bye

Aaa bak Zeynepciğim burada çok haklısın hadi Ayla yı bırak adamın çoluğuna çocuğuna yazık...
Yani ordakilerde kim bu delüü kıss diye toplandılar başına hani bişey değil onlarında psikolojisi bozuldu...:img-hyste
Hani bir adamda Ayla ya çantasını verdi yaa...Adam bu kıs delüü depresyondan çıkamamış artık numaramı yapıyo bilemem ama en iyisi çantasını vereyim yoksa aynı koştuğu yeknikte benim peşimden de koşar orada ben de depresyona girerim diye korkup vermiştir çantayı...:img-hyste
Zeynepciğim bırakamıyosun burayı da hadi sanada iyi gecelerbye

badger
22-06-07, 22:52
Aranızda bazılarınız anlaşılması güç kelimeler yazıyorlar..

Lütfen biraz daha anlaşılır yazsanız da burada bulmaca çözmeye çalışır gibi okumasak

dizice
22-06-07, 22:53
Ahmeet ve Yasemin Cikmaz Ayin 15'ni bekliyorlar. O gune dugun tarihi almislar da. Neden bir turlu gelmiyor diye merak ediyorlar. Simdi de sabirsizlanip, 30 Subat'a cevirteveklermis tarihi.

Ahmet'le Yasemin Turk halkinin ruh sagliginin bozulup, Ahmet ne zaman Ruya'yi ogrenecekten baska bir sey dusunemedigi gunu bekliyorlar ki, Aahmeeet-Ruuyyaaa, diye dolanirken, ulkede ne olursa olsun ruhumuz duymasin, dis mihraklar ulkeyi ele gecirsin. Bu bir komplo.

Ahmet'le Yasemin, Necdet'le, Ayla'nin keyfinin gelmesini bekliyorlar. Ahmet'le Yasemin, dizicenin, gercek hayattan kurgu hayata gecis yapip, ardindan bir zaman tuneline girip, gelip sakaklarina bir tabanca dayamasini bekliyorlar, ya da sarsarak bu sersemlikten uyandirmasini bekliyorlar.

Ahmet'le Yasemin, butun sene araliksiz, 80'er dakikalik senaryo yazmaktan surmenaj olmus senaristlerin, gece yarilarinda kahve bardaklarinda kaybettikleri akil ve yaraticiliklarinin eve donmesini bekliyorlar.

Tavuskuşu
22-06-07, 22:56
Kız evi, naz evi demiş büyüklerimiz...Damat adayı ile hemen samimi olunur mu..! Sen de öğren bunları...:img-wink:

Haklısın valla bilmek lazım böyle adetleri.Hem bir şarkıda da diyor kızdır, nazdır,bin altın azdır.:img-hyste :img-hyste

Garibim Ahmetin başına her şey geldi.Yetmedi aylayı öptü:img-beee: .Üstüne pısırık damgası yemiş zavallım.Niye her şey iyi insanların başına geliyyy yaa?

gizoti
22-06-07, 22:57
Ahmeet ve Yasemin Cikmaz Ayin 15'ni bekliyorlar. O gune dugun tarihi almislar da. Neden bir turlu gelmiyor diye merak ediyorlar. Simdi de sabirsizlanip, 30 Subat'a cevirteveklermis tarihi.

Ahmet'le Yasemin Turk halkinin ruh sagliginin bozulup, Ahmet ne zaman Ruya'yi ogrenecekten baska bir sey dusunemedigi gunu bekliyorlar ki, Aahmeeet-Ruuyyaaa, diye dolanirken, ulkede ne olursa olsun ruhumuz duymasin, dis mihraklar ulkeyi ele gecirsin. Bu bir komplo.

Ahmet'le Yasemin, Necdet'le, Ayla'nin keyfinin gelmesini bekliyorlar. Ahmet'le Yasemin, dizicenin, gercek hayattan kurgu hayata gecis yapip, ardindan bir zaman tuneline girip, gelip sakaklarina bir tabanca dayamasini bekliyorlar, ya da sarsarak bu sersemlikten uyandirmasini bekliyorlar.

Ahmet'le Yasemin, butun sene araliksiz, 80'er dakikalik senaryo yazmaktan surmenaj olmus senaristlerin, gece yarilarinda kahve bardaklarinda kaybettikleri akil ve yaraticiliklarinin eve donmesini bekliyorlar.

İşte burda çok haklısın...Neyi bekliyosunuz siz yaaaa...Yeter artık kendinize acımıyorsanız bize acıyın...Çocuğunuza acıyın azacık...

Bu arada burada kopmuş bulunmaktayımmm:img-hyste

Neyse konuya dönelim kandinize gelin artık...Yoksa biz getirmesini biliriz...:img-hyste

badger
22-06-07, 22:57

Çıkmaz ayın son Çarşambası...Yaseminin doğru zaman diye umarak beklediği gün...:img-hyste :img-hyste
Öyle oturmakla gelmiyor hayat karşına ama bunu ona duyuran yok...Acaba Dış ses olup diziye mi haykırsak nedir? Bu senaristler de bunlar kavuşmasın diye psikolojinin her noktasını zorladılar, kendileri de akıl, mantık çerçevesini yakında yitirirler diyorum

Havin70
22-06-07, 22:58

Of aynen, bizde zaten bu yüzden burada bedbaht oluyoruz. Korkuyorum bu durum ikinci sezonun sonunda degismeye baslayacak ve bizlerin sagligi ozamana kadar nasil olur bilemiyorum. Benim sinirlerim simdiden cok sarsilmaya basladi.

zeyneps
22-06-07, 22:58
Evet bak moralim bozuldu benim de bildiğim böyle insanlra pısırık değil kibar nasit ince ruhlu derler pısırık olan Necdet'tir :img-cool2 Arkadaşların etrafında böyle biri varsa ona da mı pısırık diyorlar acaba:hıh Hem bir de olgunlaşmadı adam olmaz flan diyorlardı moralimi bozdular:hıh Şimdi moralim düzeldi biraz :sad53: :icon_sorr :img-in_lo

_tu_na_
22-06-07, 23:00
reklamdan anlamıştım bu bölümden pek bi şey çıkmayacağını,biraz da o yüzden izlemedim.yapılan yorumları okuyunca da iyi yapmışım dedim..

ben tahmin etmiştim ahmet'in vicdan azabından ayla'yı bırakamayacağını.kısacası ayla'ya yaradı bu iş..

sezon finalinde eminim ki ahmet rüya'nın kendi kızı olduğunu bi şekilde öğrenecek.yoksa o da heyecandan yoksun bi bölüm olur.

gizoti
22-06-07, 23:01
Evet bak moralim bozuldu benim de bildiğim böyle insanlra pısırık değil kibar nasit ince ruhlu derler pısırık olan Necdet'tir :img-cool2 Arkadaşların etrafında böyle biri varsa ona da mı pısırık diyorlar acaba:hıh Hem bir de olgunlaşmadı adam olmaz flan diyorlardı moralimi bozdular:hıh Şimdi moralim düzeldi biraz :sad53: :icon_sorr :img-in_lo

Bozma sen moralini Altıntopummm kim adam olmazmışş Ahmet mi???
Ya yeter abi yaa...
Adam gitti zorla Ayla yı öpyü...IYyyyyy o anda inanamadım zaten...
Ahmetim çoktan adam oldu yaaa...Niye adam olamazmışş:icon_sorr
Takmak istemiyorum kafama böyle şeyleri sende takma tatlım...:img-yes:

zeyneps
22-06-07, 23:01

O kadar güzel yazmışsın ki çok hoş :img-hyste :img-hyste En çok da son paragrafı beğendim burdan senaristlere duyurulur :icon_whis :icon_whis Ben gidemiyeceğim galiba :img-hyste

Tavuskuşu
22-06-07, 23:05
Asıl olgunlaşmayan Necdet. 6.yaşgünüde takılıp kalmış bence.Oyuncak dükkanına girmiş de bütün oyuncakları istiyor gibi.Onu da isterim,bana ne şunu da isterim,bunu da alın bana...Yahu rüya bile yeri geldiğinde daha mantıklı davranıyor.Kararsızlığın da bir sınırı var canım aaa gece gece insanın asabını bozuyorlar.

Dizice koptum yorumuna.30 şubat deyince aklıma geldi.Ayla ve ahmetin nikah tarihleri şubat ortasıydı.1,5 ay kalmış nikaha ve hala kimse bir şey bilmiyor.

badger
22-06-07, 23:06
O kadar güzel yazmışsın ki çok hoş :img-hyste :img-hyste En çok da son paragrafı beğendim burdan senaristlere duyurulur :icon_whis :icon_whis Ben gidemiyeceğim galiba :img-hyste

Gitme Zeynop senin senaryolarına şimdiden daha çok ihtiyacımız var tabii diziceninkine de...
Moral depolamamız gerekiyor...Yazacağın senaryolara mutlaka diziceyi de eklemeyi unutma..Biliyorsun dün gece az kaldı toplu halde çarpılıyorduk dizicenin beddualarından..:img-hyste

gizoti
22-06-07, 23:09
Evet Zeynep senin senaryolarını özledik ne güseldi o sözler...
Neden hep kötü şeyler iyi insanların başına geliyy...

Bu söz çokk hoşuma gitmişti hala da aklımda her yerde kullanıyorum bu sözüü...
Ne olur senaryo yaz bayan Altıntop lütfinnn...

dizice
22-06-07, 23:12
Necdet: O kadar kolay mi Yasemin? Sevmedigin bir adami terkedip, hayatinin aski, cocugunun babasina gitmek o kadar kolay mi?

Yasemin: Beni terketmek senin hakkin Necdeeet. Diger haklarini da okuyayim mi sana:
-beni bu evlilige mahkum ederken, baska kadinlarla yatmak ve ask yasamak
-Beni sevdigimden ayirmak
-Ruya'ya sonsuza dek babalik yapmak
-Ruya'yi babasindan ayri tutmak var.

Necdet: Haklisin Yasemin. Ama bazi haklarimi unutmussun. Yaz bakiim.
-Guzide gibi bir kizi, ikinci kadin, metres konumuna dusurmek.
-Hayatimdaki herkese yalan soylemek
-Sinirlenince etrafimda ilk gordugum adama avaz avaz bagirmak var.

Yasemin: dur, yavas konus, yetisemiyorum. El yazim yavastir. Tamaaam yazdim haklarini. Simdi de Ahmet'in haklarini yazalim mi Neco?

Necdet: Yaz Guzemin.
-sevmedgi herhangi bir kadinla evlenip, ona sadik kalmak
-Ruya ile zaman zaman parka gitmek
-senin odani ziyaret edip, yuzeysel konulardan konusup, goz suzmek

Yasemin: Bir de partilerde sarhos olunca, sirnasma hakkini ekleyelim ama

Necdet: Yoook, yok o kadari. Terbiyesiz, ahlaksiz adam. Evlilik kurumuna hic mi saygisi yok.

Yasemin: Necdet, peki benim haklarim?

Necdet: Hmmm. Icten ice Ahmet'e asik olmak ve gizli gizli odanda glama hakkin var. Yalniz bu duvarlara bir izolasyon lazim. Sen agladikca, ykum kaciyor.

Yasemin: Necdet, sen ne kadar iyi bir insansin.

Necdet: Oyleyimdir Yasemin. Yaz bak, bir de bana omur boyu minnet duyma hakkini veriyorum sana.

Yasemin: Necdeet. Seni asla birakamam. Bu yaptiklarinin bedelini ne yapsam odeyemem. Gel ayaklarini yikayayim.

Necdet: Yok, bosver. Guzide cok iyi ayak yikiyor, borek de aciyor. Sen orada otur biblo gibi, ben sana bakayim. Senin en iyi yaptigin is o.

Yasemin: Olur.

Tavuskuşu
22-06-07, 23:13
Gitme Zeynop senin senaryolarına şimdiden daha çok ihtiyacımız var tabii diziceninkine de...
Moral depolamamız gerekiyor...Yazacağın senaryolara mutlaka diziceyi de eklemeyi unutma..Biliyorsun dün gece az kaldı toplu halde çarpılıyorduk dizicenin beddualarından..:img-hyste

Yok ama daha sonra geri aldı beddualarını.Hepimize ahmet gibi bir seven diledi.Ancak biz yine de işi şansa bırakmayalım.Zeynep koysun da senaryoya noolur noolmaz.

Gerçekten yaa senaryolarınıza çok ihtiyacımız var bu akşam.Bu bölüm sıktı bizi bari sizin senaryolarla eğlenelim.Yok mu bir fentezi?:img-help: :img-help:

Neyse ben çıkıyorum herkese iyi geceler.

Not:yeni gördüm dizicenin senaryosunu.Çok komik.Yaa ellerinize sağlık:img-hyste :img-hyste :happy0064 :img-hyste

gizoti
22-06-07, 23:17
Kırıldım gülmektennn:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Ayy ayy ölücem şimdii...:img-hyste :img-hyste

Yasemin: Necdeet. Seni asla birakamam. Bu yaptiklarinin bedelini ne yapsam odeyemem. Gel ayaklarini yikayayim.

Necdet: Yok, bosver. Guzide cok iyi ayak yikiyor, borek de aciyor. Sen orada otur biblo gibi, ben sana bakayim. Senin en iyi yaptigin is o.

Yasemin: Olur.

Bir de olur diyoo Allah cızırtını vermesin Yaso...

Yasemin: Bir de partilerde sarhos olunca, sirnasma hakkini ekleyelim ama

Necdet: Yoook, yok o kadari. Terbiyesiz, ahlaksiz adam. Evlilik kurumuna hic mi saygisi yok

Ayy şuna bak bir de söyleseydin zaten yaptım diyeee...:img-hyste

Ayy gece gece güldürdün beni Allah da seni güldürsünn...

Necdet: O kadar kolay mi Yasemin? Sevmedigin bir adami terkedip, hayatinin aski, cocugunun babasina gitmek o kadar kolay mi?

Soruya bak yaaa.....

Yasemin: Beni terketmek senin hakkin Necdeeet. Diger haklarini da okuyayim mi sana:
-beni bu evlilige mahkum ederken, baska kadinlarla yatmak ve ask yasamak
-Beni sevdigimden ayirmak
-Ruya'ya sonsuza dek babalik yapmak
-Ruya'yi babasindan ayri tutmak var.

Ohh ohh Yasoya bak coştuu...:img-hyste

Üff öleceğim şimdii...
Ellerine sağlık yaa...
Harika ötesi bir senaryoo..:good: :happy0064

resimseçici
22-06-07, 23:24
Herkese iyi geceler. Ben bundan sonra Selma hanımı merak ediyorum sonuçta , pek kıymetli gelininin bir araba kazası sonrasında (sonradan öğrendi )nişanlasıyla tartıştığı için depresyona girmesine ne diyecek bakalım. Hala oğluna: Bak oğlum bu Ayla çok iyi kız hemde benim gibi doktor ama her kavganızdan sonra bu depresyona girer ve senin bütün hayatın bunun psikolojisini düzeltmekle geçer demez tabi. Ayla olsun de isterse deli olsun der bu kadın. Bende nedense bu kadına da Ayla ve necdete kızdığım kadar olmasa bile çok kızıyorum. Çünkü çocuklarının tercihlerine hiç saygısı yok ve sözde demokrat bir kadın.

zeyneps
22-06-07, 23:24
Arkadaşlar aslında sizi kırmak istemezdim ama bilmiyorum ilham gelmiyor bugün aslında sabah gelmişti ama unuttum isterseniz size bizsiz bir senaryo yazayım Ahmet ve Ayla evlenirler şimdi düğün gecesini anlatıyoruz Ahmet yatak odasında bordo pijamalırını giymiş oturmaktadır:img-in_lo

-Anaaaaam çok korkuyorum ühühühü çok korkuyorum napacak bu delüüü büağa yoksa ticavüz mü edicek :sad53: Anaaaaam kıder mi bu niye kötü şeyler hep iyi insanların başına geliiiiiiyyyyyy:img-cray:
Ahmet gözlerini kısıp ağlar
-Hemen bişeyler düşünmem lazım hemen bişeyler düşünmeliyim
Kafasının yanındaki hayali kolu çevirir
-Dırını dırını dırını dırını dırr dıırr dıııırrrr error error error :img-cool2 Anaaaam hata veriyyym ya çok korkuyorum :img-help:
O sırada kapı yavaş yavaş gıcırdamaya başlar
-Anam geldi anaaaam bebeksi pembe tenime zarar vericek divanasu ahtopot gibi kollarıyla sarar öldürür bu beni yaaa şu an panik atağım tuttu ellerim niye tir tir titriyoooo kalbim hop hop atliyyy ya anaaaam duygu geldi bağa :img-cray: Rol üzerime yapıştı yaaaaa:sad53:

dizice
22-06-07, 23:25
Yazariz. Degil mi Zeynep? Bolum sinirimi bozdu, alternatif diyalog olsun:

Yasemin: Ahmet, cok merak ettim. Neden gelmedin?

Ahmet: Ayla'ya ayrilmak istedigimi soyledim. O da psikopata bagladi. Depresyona girdi, intihar bile edebilirmis. Doktor oyle dedi. Ama tum bunlari sana soylemeyecegim.

Yasemin: Demek Ayla yuzunden, neden depresyona girdi acaba, nasil hisseti senin uzak oldugunu. Cok kiskaniyorum Ahmet. Ayla'yla ayrilirsan, ben de zaten Necdet'en bosanmaya karar verdim. Boylece aramizda bir engel kalmayacak. Ruya da zamanla sana alisir. Ama bunlari sana soylemeyecegim.

Ahmet: Yasemin, neden Necdet'le evlendin? Ve neden hala onunla evlisin? Ama bosver. Bunlari sana sormayacagim.

Yasemin: Ahmet, Ayla ya iyilesmezse, onunla evlenecek misin gercekten. Neyse, bunu sana sormayacagim.

Ahmet: Yasemin, Ruya'yla gorusmeye devam etsem. Bana da yavas yavas alismaya baslar. Boylece aramizdaki en buyuk engeli asmaya calisiriz, olmaz mi? Yok, bunu sana teklif etmeyecegim.

Yasemin: Ahmet, Ruya senin kizin. Yuuh, bunu sana tabii ki soylemeyecegim.

Ahmet: Ruya'nin benim kizim olmasini her seyden cok isterdim, biliyor musun? Onu her gordugumde, kaciridgimiz mutlulugu dusunuyorum. Hayir, sana boyle serzeniste bulunmayacagim.

Yasemin: Ahmet senden baska hic kimsyele beraber olmadim. Necdet'le evliligimiz bir yalandi hep. Ah, bunu sana soylemeyecegim. Ben sana Necdet cok iyi bir insan diyeyim onun yerine.

Ahmet: Ayla Ruya'nin benim kizim oldugunu bile ble bana evlenme teklif etti. Ah, ben bunu bilmiyorum ki nasil soyleyeyim.Ben sana Ayla cok iyi bir insan diyeyim onun yerine.

Yasemin: Iyi gunler Ahmet. Biz galiba dogru zamani yakalayamayacagiz.

Ahmet: Iyi gunler Yasemin. Kader. Bunun bizim, bilhassa senin salakliginla, onemli seyleri konusmamamizla hic mi hic ilgisi yok. Kader aglarini ormus iste.

gizoti
22-06-07, 23:27
:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Bu gece öleceğim ben...Allh ım ne bu senaryolar böyleee...

En sevdiğim söz...
Anaaaaam kıder mi bu niye kötü şeyler hep iyi insanların başına geliiiiiiyyyyyy
Öldüreceksiniz beni gülmeten yaa...
Anam hata veriii buuu...Ayyy koptum ben yaa...
Ellerine sağlık Tatlım...:happy0064 :img-hyste :img-hyste

zeyneps
22-06-07, 23:28
Dizice canım yazarız tabii o kadar moralim bozuldu ki şurda bir fentezi bile yazamıyorm bu arada senaryolarına okudum gülmekten koptum :img-hyste Şu Necdet ne iyi bir insan yahuuuu:img-hyste Moralim düzelince size Ayla Zulüm fentezisi yazıcağım :img-hyste

badger
22-06-07, 23:34
Arkadaşlar aslında sizi kırmak istemezdim ama bilmiyorum ilham gelmiyor bugün aslında sabah gelmişti ama unuttum isterseniz size bizsiz bir senaryo yazayım Ahmet ve Ayla evlenirler şimdi düğün gecesini anlatıyoruz Ahmet yatak odasında bordo pijamalırını giymiş oturmaktadır:img-in_lo

-Anaaaaam çok korkuyorum ühühühü çok korkuyorum napacak bu delüüü büağa yoksa ticavüz mü edicek :sad53: Anaaaaam kıder mi bu niye kötü şeyler hep iyi insanların başına geliiiiiiyyyyyy:img-cray:
Ahmet gözlerini kısıp ağlar
-Hemen bişeyler düşünmem lazım hemen bişeyler düşünmeliyim
Kafasının yanındaki hayali kolu çevirir
-Dırını dırını dırını dırını dırr dıırr dıııırrrr error error error :img-cool2 Anaaaam hata veriyyym ya çok korkuyorum :img-help:
O sırada kapı yavaş yavaş gıcırdamaya başlar
-Anam geldi anaaaam bebeksi pembe tenime zarar vericek divanasu ahtopot gibi kollarıyla sarar öldürür bu beni yaaa şu an panik atağım tuttu ellerim niye tir tir titriyoooo kalbim hop hop atliyyy ya anaaaam duygu geldi bağa :img-cray: Rol üzerime yapıştı yaaaaa:sad53:

Ben sizin kadar akıcı, şen şakrak senaryo üretemem ama Ayla -Ahmet için şöyle bi bölümde yazabilirsiniz:
Ahmet, bak yanıma gelmezsen debresyona girer, intihara hemen meyil edebilirim..
Ve maktus talihine boyun eğen Ahmetin ticavüzü kaçunulmaz olur..Ahmeti bu sahneden sonra gözünde siyah bant ile izleyebliriz..:img-hyste

badger
22-06-07, 23:40
Yazariz. Degil mi Zeynep? Bolum sinirimi bozdu, alternatif diyalog olsun:

Yasemin: Ahmet, cok merak ettim. Neden gelmedin?

Ahmet: Ayla'ya ayrilmak istedigimi soyledim. O da psikopata bagladi. Depresyona girdi, intihar bile edebilirmis. Doktor oyle dedi. Ama tum bunlari sana soylemeyecegim.

Yasemin: Demek Ayla yuzunden, neden depresyona girdi acaba, nasil hisseti senin uzak oldugunu. Cok kiskaniyorum Ahmet. Ayla'yla ayrilirsan, ben de zaten Necdet'en bosanmaya karar verdim. Boylece aramizda bir engel kalmayacak. Ruya da zamanla sana alisir. Ama bunlari sana soylemeyecegim.

Ahmet: Yasemin, neden Necdet'le evlendin? Ve neden hala onunla evlisin? Ama bosver. Bunlari sana sormayacagim.

Yasemin: Ahmet, Ayla ya iyilesmezse, onunla evlenecek misin gercekten. Neyse, bunu sana sormayacagim.

Ahmet: Yasemin, Ruya'yla gorusmeye devam etsem. Bana da yavas yavas alismaya baslar. Boylece aramizdaki en buyuk engeli asmaya calisiriz, olmaz mi? Yok, bunu sana teklif etmeyecegim.

Yasemin: Ahmet, Ruya senin kizin. Yuuh, bunu sana tabii ki soylemeyecegim.

Ahmet: Ruya'nin benim kizim olmasini her seyden cok isterdim, biliyor musun? Onu her gordugumde, kaciridgimiz mutlulugu dusunuyorum. Hayir, sana boyle serzeniste bulunmayacagim.

Yasemin: Ahmet senden baska hic kimsyele beraber olmadim. Necdet'le evliligimiz bir yalandi hep. Ah, bunu sana soylemeyecegim. Ben sana Necdet cok iyi bir insan diyeyim onun yerine.

Ahmet: Ayla Ruya'nin benim kizim oldugunu bile ble bana evlenme teklif etti. Ah, ben bunu bilmiyorum ki nasil soyleyeyim.Ben sana Ayla cok iyi bir insan diyeyim onun yerine.

Yasemin: Iyi gunler Ahmet. Biz galiba dogru zamani yakalayamayacagiz.

Ahmet: Iyi gunler Yasemin. Kader. Bunun bizim, bilhassa senin salakliginla, onemli seyleri konusmamamizla hic mi hic ilgisi yok. Kader aglarini ormus iste.

Yoksa dizice sen forumlara ajan olarak giren dizi senaristlerden misin? :img-hyste :img-hyste Çünkü tam senaryodaki mantığı yansıtmışsın...Değilsen, o karmaşık anlamsız, zavallı,bizi uyuz eden senaryo mantık bilmecesini çözmüşsün..Tebrikler..Ellerine sağlık..:happy0064

zeyneps
22-06-07, 23:40
Devamını yazıyım hemen:

Ahmet korkudan titreyen ellerine bakar kapı gıcıııııır gıııııcıııır açılır ve içeri kabarmış saçları sabahlığı ve elinde tepsiyle Sivim girer Ahmet:
-Hey maaaaan whatsupmaaan vasgoğinooooon amaaan ödümü koparttın ya
-Dur bebişim sakin ol okeyto bu gece çok heyecanlanacaksın zaten hınzır seni :img-blush
-Ne diyysin sen ya deli ediiiiysin beni delüüüü halam olmasaydın ağzını burnunu dağıtırdım senin :hıh
-Bebişim bak sana şerbet getirdim adettendir
-Şerbet mi iğreeeeenç iğreeeeenççç bu ne peki
-Padişah macunu o bebişim hınzır seni ihtiyacın olur diye düşünndüm
-Niye beni beğenmiyor musun bir şüphen mi var bana sen ne demek istiyorsun git sen bunu Mimeeed Abiye yedir yaşı almış başını gitmiiiiiş zaten geriiiii
-Ne demek isteyorsun
-Anladın sen onu
-Kır Sivim 'i parçala Sivim'i Sivim bütün dünyanın yükünü naif omularında taşısın:img-cray:
-Artık çıksan diyorum anladın sen onu :img-cool2
-Ama
-Bir sakıncası mı vardı
Sivim odadan dışarı çıkar
-Dırrr dııırrr çalıştır Ahmet anaaam buldum ya buldum yaaaa uyuyormuş numarası yapayım ya ben vattiri vattiri
Ahmet koşup yatağa yatar o sırdaa kapı gıcııııııırt diye açılmaya başlar :icon_whis

dizice
22-06-07, 23:41
Yasemin: NEcdet biz artik bosanalim mi? Ahmet'li Ahmet'ine, Guzide'li Guzide'sine gitsin.

Necdet: Cok isterdim Yasemin. Ama bu benim secimim degil.

Yasemin: Ne demek istiyorsun Nnecdet?

Necdet: Sana bir sey itiraf etmem lazim Yasemin. Biz Katoligiz. Bosanmamiz mumkun degil. Kilise kabul etmez.

Yasemin: Ama, ama ben modern ve laik bir kadinim. Hem de biz Musluman degil miydik? Is bir tek, "bos ol, bos ol" a bakar Nnecdet?

Necdet: Yaniliyorsun Yasemin. Biz hem de cook koyu Katoligiz. Bir gun, hic unutmam, Papa'yi gormek icin Vatikan'a gitmisim...

Yasemin: Senin deden Haci degil miydi Necdet?

Necdet: Hayir, Teo'nun dedesiyle karistiriyorsun.

Ruya: E baba sen de yani bosanmamak icin ne diyecegini sasirdin. Pes. Cocuklar bile anladi zirvaladigini -misal ben; ama annem bir turlu cozemedi. Simdi kadin kendi Katolik sanacak, o olacak.

Necet: iiiii, Ruya'cigim. Sana boya aldim, odana gitsene.

Yasemin: Ruya, ben bir sey anlamadim. Simdi biz Katolik miyiz, degil miyiz? Bu baban var ya, bu baban. Hep kafami karistiriyor. Gecen hafta da bana, "biz bosanamayiz, Turkiye'de bosanmak yeni bir kanunla yasaklandi," demisti. Gittim Ahmet'e sordum. Yokmus oyle bir sey.

Ruya: Ah anne ah. Baba, sen b