Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-15
Sayfalar :
1
2
[ 3]
4
5
6
7
8
9
10
11
ya arkadaşlar kafam git gide karışmaya başladı.. Bu başlıkta bişeyler oluo ve çözemiorum..!! Bişeyler olmuş ve bi çok hs fanı buraya girmeme kararı almış.. Kavga fln mı edildi? Biri bana nolur açıklasın, Cansel'in başlığında sordum yanıt alamadım.. Yine yanıt alamazsam çıldırıcam :img-help:
ben hatirliyo gibiyim ilk terkedenlerin sebebini..
beren saatin oyunculugu normal bir sekilde elestirildi ama beren saat sevenleri fazla alindilar ve burda up uzuuuun bir tartisma cikti...
bunun üzerine bir kac arkadas basliga bir daha yazmicaklarini söylediler...(bereni elestirenler)..
..gerisi corap sökügü gibi geldi malesef...
:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
a bide yaz geldiya...isi gücü okulu biten tatildedir herhalde...:good: :img-pilot
bu sezon deniz gezmiş idama gidecek mi?
gitmeyecek ama bu sezonki finelimiz çok daha vurucu.Nefes nefese beklenecek bir final olacak.herşey çok karışacak
Ne demek oliyyy bu yoksa yoksa kötü bir son mu daha vurucu ne demek istiyor ki şimdi ne demke bu ya ne demek istedi ki yettiiii beeee yetti beeeee :img-cool2 Umarım iyi bir sondur ve de Ahmet artık öğrenir Rüya'yı yetti beeee:hıh
eh, denizlerin idamı 1972 yılının mayısındaydı, dizi ise daha 68 aralık ayında. hem olaylar açısından hem de kurgudaki karakterlerin hayatları açısından bu kadar dolu bir dönemi bir anda atlayacaklarını sanmıyorum, bu yüzden 71 muhtırası, olaylar ve denizlerin katledilmesi bir dahaki sezona kalır.
bu başlıkta ilk mesajım herkese merhaba diyorum :)
tüm yazılanları henüz okumadım, bu yüzden belki yazılmıştır bilemiyorum. ama çok severek izlediğim favori dizimde son birkaç bölümdür dikkatimi çeken birşey var. hem dünyada hem de türkiyede çok olaylı ve karışık geçen '68 yılı ve dünyadakilerin ülkelerini güzel yerlere getirmesine rağmen türkiyedekilerin yarattığı etki malesef yeterli olmayan (ve hunharca bastırılmış olan) '68 kuşağı gençleri hatırla sevgilide biraz çabuk geçildi sanki... '68 yılını daha uzun ve detaylı anlatsalardı keşke diye düşünüyorum hep.. ama malesef bitti ve şimdi 69 yılına giriyoruz. umarım bundan sonra öğrenci olaylarına ve türkiyeyi muhtıraya götüren nedenlere biraz daha fazla yoğunlaşırlar... nasıl olsa ahmetle yasemin bir türlü bir araya gelemiyor :P
bu arada, cansel elçini tebrik etmek istiyorum. bir önceki bölümün başındaki yaseminle ahmetin yakınlaşma sahnesinde gözlerimi alamadım ondan. duruşu, dokunuşu, sarılışı, yasemini sanki gözleriyle öpüp koklarmış gibi bakışları... o yasemine her baktığında benim içim gidiyor, nasıl tutkulu, nasıl duygulu bakışlardır onlar :) resmen yaşıyormuş gibi oynuyor cansel ve çok da iyi.. berenin rol yapamaması onun yanında daha bir belirginleşiyor :)
sonuç: bu diziyi yazan, yapan, yöneten ve dizide oynayan herkesin emeklerine sağlık. müthişler çünkü ;)
calikusu79 24-06-07, 17:16 merhaba,
dizinin son bölüm tekrarı atv/atv avrupa da yayınlanıyor mu?
teşekkür ederim
merhaba,
dizinin son bölüm tekrarı atv/atv avrupa da yayınlanıyor mu?
teşekkür ederim
her bölümün tekrarı cuma gecesi saat 3.30 gibi atv avrupada oluyor, ayrıca haftaiçi de saat 11.30da ilk bölümden itibaren tekrar gösteriyorlar, yarın 11. bölümü gösterecekler yanılmıyorsam...
of offf walla 2 gün tatile gittim neler neler olmus ya. ama hala anlayamadım neler olduğunu yine kimler terketti forumu kader mi bu ühühüü lütfen biri bana özelden ya da buraya neler olduğunu anlatabilirmi meraktan çatlamak üzereyim.
bu arada dizice cnm bende şansın ş'si yok ya tatilde bile kendime bi ahmet bulamadım zaten gittiğimizi otelde çoluk çocuk vardı sinir oldum ühüü
ziynip ve dizice canlarım yazdığınız senaryoları okudum hepsi de süper olmus siz ikiniz girişin bu işlere muhteşem bi ikili olursunuz yani :D:D:D
Ne dizice gidecek misin ya hayır ya :ig-cray: Herkes gidiyor ya kimse kalmadı şu forumda :img-cray: Hep o senaristlerin yüzünden ağızlarını burunlarını dağıtacağım hepsinin:hıh Evet en azından bir gün belirleyip o gün akşam buluşalım ya da bir iki günde olabilir :img-blush :icon_whis Sen de mi terkediysin bizi Çiko sen de mi :sad53:
evet ziynipcim en iyisi ağzını burnunu dağıtalım bunların. çok iyi fikir ya dizicecimm hiç olmassa haftada bir gün foruma giremezmisin???:sad53: kader mi bu:sad53: herkes teker teker gidiyyyyyyy:sad53: :sad53:
meltem-cmbl 24-06-07, 19:47 olay nedir ya kim nereyi terketmiş bu
bütün olanalr 2 gündemı oldu ya
gitmeyecek ama bu sezonki finelimiz çok daha vurucu.Nefes nefese beklenecek bir final olacak.herşey çok karışacak
ha çok vurucmu ne demek istiyi bu ya
herşey çok karışak diyi
zaten herşey karışmış drumda ya kafayı yiğcem he
olay nedir ya kim nereyi terketmiş bu
herşey çok karışak diyi
olamazz ben herşeyin yeterince karışık olduğunu sanıyodum daha ne kadar karıştırcaklar herkes ayrı telden çaliyyyy ayla gider depresyona girer ahmet aylanın yanından ayrılmaz yaso zaten kafayı yediği için ona daha fazla diyecek bişey bulamıyorum nezoş almanyaya gider necdet desen bencillik sınırlarını çoktan aştı zaten. ama her durumda olan aamedime oluyo neden hep kötü şeyler aamedimin başına geliyyyy kader mi bu ühühüü:img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray:
ziyneep...özledim bebiş tabii..valla ben hiç biyere gitmeme.izlemiom artık dedim
ama
nasıl olsa bir gün başlarım yine izlwemeye
habi de galiba 1969 mu bitti yada yeni girdik.e rüya 7 8 yaşıda olması gerekmiyomu?niye bi o gıddıycık kaldı bu dşizideç....?hala aaaaamet diyo ahmede
yıllar geçti çocuk büyümiyyii....
e tabi okadar olay oluyoki unuttular çocugu..oda büyümeyiversin dedişler...şimdi ergenlik problemi filan hiç çekilmez dimi onun?
olay nedir ya kim nereyi terketmiş bu
herşey çok karışak diyi
bence yaseminin hafızası gidecek
olaylar arap saçına dönecek
yasemin rüyanın babasının kamil oldugunu söyleyecek
öyle hatırında kalmış olacak
ayrıca güzide ahmetle kardeş çıkacak
defnede necdetin asıl kardeşi çıkacak
lale aslında normal bir insan diilmiş miş...eskiden aasude pastanesinin altında bulunan bir kuyunun içinde yaşayan sevgisiz büyümüş bir kızmış..sonradan necdet onu o kuyudan bulup çıkarmış ıslak saçlarımnı kurutmuşmuş ve abisi olmuşmuş
ve son bölümdede yasemin çatı katında buldugu bir teyipten bir ses kaydı dinleyecek
o kayıt bittiğindede ahmet sesli bir adam arayıp hicri takvime göre yedi iş günü içinde yaseminin öleceğini söyleyecek.eğer rüyanın gerçek babasının kim oldugunu hatırlayamassa öleceğini söyleyecek ..ve..dizi tatile girecek..bizde aklımızda bir sürü sualle kalakalacağız ortada ..iyi mi? habirde rüya sürekli ölülerle ilgili resimler yapacak..ölmüş bir kızla konuştugunu idda edecek...necdet pastNENİN İÇİNDE BİR GECE İÇİNDE OLUŞAN Garip HALKALARIN SIRRINI ÇÖZMEYE ÇALIŞACAK..
ışığın çektiği fotografların normal fotograf olmadıgı anlaşılacak..meğersem o fotoğraflardan her kesin nasıl öleceği önceden tahmin edliyor olacakmış...nasılım?
meltem-cmbl 24-06-07, 21:25 bence yaseminin hafızası gidecek
lale aslında normal bir insan diilmiş miş...eskiden aasude pastanesinin altında bulunan bir kuyunun içinde yaşayan sevgisiz büyümüş bir kızmış..sonradan necdet onu o kuyudan bulup çıkarmış ıslak saçlarımnı kurutmuşmuş ve abisi olmuşmuş
ve son bölümdede yasemin çatı katında buldugu bir teyipten bir ses kaydı dinleyecek
o kayıt bittiğindede ahmet sesli bir adam arayıp hicri takvime göre yedi iş günü içinde yaseminin öleceğini söyleyecek.eğer rüyanın gerçek babasının kim oldugunu hatırlayamassa öleceğini söyleyecek ..ve..dizi tatile girecek..bizde aklımızda bir sürü sualle kalakalacağız ortada ..iyi mi? habirde rüya sürekli ölülerle ilgili resimler yapacak..ölmüş bir kızla konuştugunu idda edecek...necdet pastNENİN İÇİNDE BİR GECE İÇİNDE OLUŞAN Garip HALKALARIN SIRRINI ÇÖZMEYE ÇALIŞACAK..
ışığın çektiği fotografların normal fotograf olmadıgı anlaşılacak..meğersem o fotoğraflardan her kesin nasıl öleceği önceden tahmin edliyor olacakmış...nasılım?
muhteşemn cnm:img-hyste :img-hyste :img-hyste
bak olaylar böle gelişirse
şoke olurumm:img-hyste
ancak farklı bişey olursa ne farketcek zaten kafam karışmış karışacağı kadar
kim kiminle evli kimie aşık çözemedim ben
yamisis süpersin ya koptum burda imza yapmakla uğrasıyodum bi an sayfaya bakmayı unutmuşum görünce gülmekten öldüm walla cnm:D:D
ya yaso ölmesn ama biz onun ağzını burnunu dağıtçaz içimde kaldı walla ondan sonra ölcekmi kalcak mı nolursa olsun umurumda diil:hıh :hıh :hıh
Ya çok büyük pişmanlıklarımdan birisi oldu bu diziyi izleyememek.
Yoğunluktan ötürü hiç seyredememiştim. Son birkaç gündür tekrarına denk geliyorum sabahları.. Keşke izleyebilseydim dedim..
Gerçekten çok başarılı...
meltem-cmbl 25-06-07, 00:22 yamisis süpersin ya koptum burda imza yapmakla uğrasıyodum bi an sayfaya bakmayı unutmuşum görünce gülmekten öldüm walla cnm:D:D
ya yaso ölmesn ama biz onun ağzını burnunu dağıtçaz içimde kaldı walla ondan sonra ölcekmi kalcak mı nolursa olsun umurumda diil:hıh :hıh :hıh
ya cnm bırakın yasseminide
asıl ağzını burnunu dağıtıcağımız kişi ayla
çok tehlikeli biri
onun ağzı burnu dağılsın herşey
yoluna girer zatei
yasemine gerek kalmaz
hem yasmeini dcversiniz ahmet
nasıl mutlu olcek:)
Sagolun, varolun, bis yapiyorum simdi. Yok, saka maka, haftada bir bulusmak iyi fikir :) Genel olarak internetten uzak durmam lazim. Ama haftada bir gun kendim izin verebilirim, kafam dagilir, dinlenmis olurum. Gerci ben kafam dinlensin diye bu diziyi izlerken, simdi beni yoruyor ama. O zaman bu hafta sezon finalinden sonra o sinirle (sinirlenecegimize eminim acikcasi) geliriz hepimiz foruma zaten. Cuma aksami fiks menusu-HS, sonra forum :) Gorusuruz!
Yamisis, sen cozmussun Lale'nin durumunu. Kizcagiz demek ondan bu halde. Kuyuda buyuyen biraz alik olacak elbet. :img-hyste
bu arada, cansel elçini tebrik etmek istiyorum. bir önceki bölümün başındaki yaseminle ahmetin yakınlaşma sahnesinde gözlerimi alamadım ondan. duruşu, dokunuşu, sarılışı, yasemini sanki gözleriyle öpüp koklarmış gibi bakışları... o yasemine her baktığında benim içim gidiyor, nasıl tutkulu, nasıl duygulu bakışlardır onlar :) resmen yaşıyormuş gibi oynuyor cansel ve çok da iyi.. berenin rol yapamaması onun yanında daha bir belirginleşiyor :)
duygularıma tercüman olmuşsun :img-wink:
cansel öyle güzel bir oyuncu ki ;
kesinlikle filmi yaşatıyor bizlere .. mesela halası ile dertleşirken yaseminden bahsederken ...öyle değişik bir gülümseme kaplıyor ki yüzünü o an hüznü okuyabiliyor insan ve aslında tebessüm etmediğini ..
özellikle bakışları harika sanki o aşkı gerçekten yaşıyor gibi öyle değil mi:img-in_lo
"Necdet'in yüzsüzlükte, Aylanın gurusuzlukta, Ahmet'in saflıkta, Yasemin'in uyuzlukta 1. olmak için yarıştığı bir dönem dizisi olmaya çalışan bir dizi."
Bu yorumu bir forumda okudum burayada alıntı yapmak istedim çünkü çok doğru yazılmış bir yorum bana göre.
Bu senaristler ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Bir olay bu kadar da sündürülmez, bir aşkın içi bu kadar da boşaltılamaz, ana karakterler bu kadar silikleştirilemez ki.Artık neredeyse ilk on bölümü yazanlarla son yirmiyi yazanlar farklı diyeceğim.
Bir kere bu diziyi izleyen kitleye hiç mi saygıları yok. Reyting kaygısı, bölüm uzatma kaygısı filan da bence yerini bulmuyor. Allahaşkına işlenecek olaydan, irdelenecek karakterler ve ilişkiler yumağından bol ne var? Gençlerin aşkları var, Sevim-Mehmet var, Rıza-Nezahat var, Güzide- Necdet var, hatta ve hatta Selma-Şevket var. Olayların çözülmesi ve Yaso-Ahmet aşkının çevreye kabul ettirilmesi, Rüya ile ilgili meselenin açığa çıkması ve tepkiler bile bir on bölüm sürer. Kaç kez tekrarladık, hep söylüyoruz, reyting düşmez artar, hatta tavan yapar diye. Dilimizde tüy bitti vesselam.
Hayır yani keyifle seyrettiğimiz, kah ağlayıp kah güldüğümüz, o muhteşem aşka ve Ahmet'in dürüstlüğüne, sevgisinin elle tutulurluğuna hayran kaldığımız, acısıyla yıkılıp, kahrolduğumuz, o tesadüfi birleşmelerindeki hasreti içimizde hissettiğimiz diziyi neredeyse artık sadece bir sinir bozukluğu ve hayalkırıklığına nasıl oluyor da dönüştürüyorlar anlamıyorum.
herkese merheba,
1 haftadan sonra kendi pc me kavustum.Cuma gunku "bos" bolumu izledim.Yarabbim resmen uzatilma amaci ile yazilmis zoraki bir senaryo idi.Hic bir sey yoktu.Izlerken hic keyif almadigim gibi arada baska kanallara gectim.Son bolumun yorumlarini okurken yukaridaki yaziyi gordum.Gercekten cok dogru tespitler var ve bende katiliyorum.Aylanin deprosyon durumu gercekten cok komikti dogrusu.Bu bolum izleyiciyi ayla aydi resmen.Baska da bisi olmadi zaten.Ahmet ile Yasemin bu sebeple nerdeyse hic gorusemediler.Bari Ahmet Yaseminle konussaydi da durumun ayrintilarini anlatip dertlesselerdi belki anlamli bir sahne cikardi.Kesinle uzatmak icin yapilmis bos,anlamsiz,sıkıcı bir bolumdu.Nasil olsa bu izleyiciler biz ne yapsak diziyi izlerler diye dusunuyorlar herhalde ama bence cok yaniliyorlar.Bu diziye bizi baglayan seylerin hepsini teker teker yok etti senarsilerler sagolsunlar.Basta diziyi izleme amaclarimizin hic biri su an yok.Su an sadece Dallas kivaminda bir surec yasaniyor ve herkese bay geldi.28.bolumden sonra final yapsalardi ayni sey olurdu.Son 2 bolumdur hic bir ilerleme yok.Hem zaman olarak,hem gelismeler acisindan.
Basinda cikan haberleri okudum.Final cok super olucakmis vede hersey cok karisacakmis yaziyordu.Yani daha fazla nasil karisabilirki vede kac tane final alternatifi varki zaten.ayla-ahmet evlenmesi.ahmetin ruyayi ogrenmesi.bunun disinda tutuklama,olum,yaralanma gibi haller var kullanilacak.biz ,her bolumun sonunda yapilan gicik finaller icin izlemiyorduk ki diziyi.biz izlerken kendimizi rahat hisstettigimiz,huzur buldugumuz,duygulandigimiz,efkarlandigimiz,o donemin inceliklerine hayran kaldigimiz icin izliyorduk.neyse finalide super yapsinlar bakalim.hatorla sevgiliyi, "dallas" a donustursunler.Belki o zaman AB de degil ama TOTAL de iyi reyting alabilirler .!?!?!?! Amaclarida bu degilmi zaten.....:sad53:
yamim canım naptın bugün okudum ve koptum burda :img-hyste :img-hyste Süpeeer böyle olsa daha heyecanlı olur diğer türlü hiç bir heyecan duymayacağımıza eminim:hıh
Ya arkadaşlar bu arada ben kaç gündür foruma girip 3 lerde 3,5larda uyumaktan yolculuğa çıkmaktan bitap düşmüşüm haberim yok tam tamına 13,5 saat uyuyarak rekor kırdım :img-hyste Dün o yüzden forumda değildim Uyuyan Güzel oldum keşke bir Ameeed gelip beni öpseydi kardeşime çok kızdım niye bir Ameeed Mimeed bulup beni öptürmedin diye :img-cool2 Çok fırsatçı gördüm kendimi canım :img-blush :icon_whis
herkese merheba,
1 haftadan sonra kendi pc me kavustum.Cuma gunku "bos" bolumu izledim.Yarabbim resmen uzatilma amaci ile yazilmis zoraki bir senaryo idi.Hic bir sey yoktu.Izlerken hic keyif almadigim gibi arada baska kanallara gectim.Son bolumun yorumlarini okurken yukaridaki yaziyi gordum.Gercekten cok dogru tespitler var ve bende katiliyorum.Aylanin deprosyon durumu gercekten cok komikti dogrusu.Bu bolum izleyiciyi ayla aydi resmen.Baska da bisi olmadi zaten.Ahmet ile Yasemin bu sebeple nerdeyse hic gorusemediler.Bari Ahmet Yaseminle konussaydi da durumun ayrintilarini anlatip dertlesselerdi belki anlamli bir sahne cikardi.Kesinle uzatmak icin yapilmis bos,anlamsiz,sıkıcı bir bolumdu.Nasil olsa bu izleyiciler biz ne yapsak diziyi izlerler diye dusunuyorlar herhalde ama bence cok yaniliyorlar.Bu diziye bizi baglayan seylerin hepsini teker teker yok etti senarsilerler sagolsunlar.Basta diziyi izleme amaclarimizin hic biri su an yok.Su an sadece Dallas kivaminda bir surec yasaniyor ve herkese bay geldi.28.bolumden sonra final yapsalardi ayni sey olurdu.Son 2 bolumdur hic bir ilerleme yok.Hem zaman olarak,hem gelismeler acisindan.
Basinda cikan haberleri okudum.Final cok super olucakmis vede hersey cok karisacakmis yaziyordu.Yani daha fazla nasil karisabilirki vede kac tane final alternatifi varki zaten.ayla-ahmet evlenmesi.ahmetin ruyayi ogrenmesi.bunun disinda tutuklama,olum,yaralanma gibi haller var kullanilacak.biz ,her bolumun sonunda yapilan gicik finaller icin izlemiyorduk ki diziyi.biz izlerken kendimizi rahat hisstettigimiz,huzur buldugumuz,duygulandigimiz,efkarlandigimiz,o donemin inceliklerine hayran kaldigimiz icin izliyorduk.neyse finalide super yapsinlar bakalim.hatorla sevgiliyi, "dallas" a donustursunler.Belki o zaman AB de degil ama TOTAL de iyi reyting alabilirler .!?!?!?! Amaclarida bu degilmi zaten.....:sad53:
cnm gelmene çok sevindim. finalin nasıl olacağını çok merak ediyorum heralde genellikle yaptıkları gibi fragmanın son kısmına son sahneyi koyabilirler yine. ya olaylar yeterince karışık zaten ama kanımca aamedin rüyayı öğrenmesiyle biter walla bi sezon daha yaseminin uyuzluklarını necdetin baygınlık getiren bencilliklerini aylanın psikolojik travmalarını çekemem:img-hyste aamed öğrensin de hepimiz rahatlayalım artıkbye
Valla bende çekemem canım eğer güzel bir final olmazsa gece otobüse atladığım gibi İstanbul'a bütün senaristleri bulucam sonra hepsini :hıh Anladınız siz onu :img-yes: Sonra da başrol oyuncularını kaçıracağım görsünler günlerini siz yeri ayarlayın orada tutarız bende kendim kadar fırsatçı birini görmedim yahuu:icon_whis
arkadaslar tam geçen hafta bizi önemsiyorlar yayın saati erkene alındı derken bu hafta tekrar aynı sorun çıktı 22.30 yabancı sinema 22,50 hs yeni bölüm örnek maili tekrar atv ye gönderelim lütfen!!!
Örnek bir Mail :
Bize Yazma Nedeniniz : Şikayet
Adınız Soyadınız : Adınız
E-Posta Adresiniz : mailiniz
Konu : Hatırla Sevgili Yeni Bölüm Yayın Saati
Geçen hafta dizimizin yayın saatini öne alarak tam bizleri umursadığınızı düşünürken bu haftada yine dizimiz öncesine daha ne yayınlanacağı belli olmayan Yabancı bir sinema filmini koyarak dizimizi 22.50 gibi bir saatte yayın akışınıza yazmışsınız. Sezon başından beri zamanında başlamayan dizinin büyük ihtimalle 23.00 den önce başlamayacak olması kesindir. Amacınız dizinin izlenmemesimi kavrayabilmiş değiliz. Dizimizin yayın saatinin erkene alınmasını talep ediyoruz.
Bu örnek bir maildir. İsteyenler farklı şekilde yazabilirler.
Gönderi yapılacak adres :
ATV ŞİKAYET
yasemin süpersin canım ya koptum burda...:img-hyste :img-hyste
ama ikinci paragrafı "the ring" ten çalmışın
:img-polic
ama bence bu sezon finali 22.30'da olsun 20.30'da olunca çok bölümünüyor benim dikkatim çok dağlıyıor evde herkes kıpır kıpır nolacakki o günde uyumayıveririm zaten dün hariç pek uyumuyordum ya dün de maşallah 13,5 saat rekor kırdım :img-hyste :icon_whis :img-hyste
meltem-cmbl 25-06-07, 12:45 ama bence bu sezon finali 22.30'da olsun 20.30'da olunca çok bölümünüyor benim dikkatim çok dağlıyıor evde herkes kıpır kıpır nolacakki o günde uyumayıveririm zaten dün hariç pek uyumuyordum ya dün de maşallah 13,5 saat rekor kırdım :img-hyste :icon_whis :img-hyste
aynen saat 20:30 da olunca abimler babam işten geliy yok biri bişey şster diğeri başka ey annem bağırır yemeğe oooo çok kıpır kıpır ama 22:30 de herkez odasına geçiyi bebde rahatça izliyim
sezon finali zaten dayanın
Geçenlerde verilen röportajlara göre final çok heyecanlı ve merak uyandırıcı olacakmış...
Daha fazla heyecana ve meraka hiçbirimizin ihtiyacı kalmadı ki...:img-help: 16 bölümdür heyecan ve merak çekmekten biz de Necdet ve Yasemin gibi olduk...kanıksadık...ve ne olursa olsun finalde yani Ahmetin Rüyayı öğrenmesi, Yaseminle tekrar bir araya gelme ya da gelmeme kararını alma kararı dışında, artık bizi fazla heyecanladırıp meraklandıracağını sanmıyorum...
Artık bizi bu uzun zamandan beri bozan olayları düzeltip, başka dönemde bunların getireceği sorunları izleyip heyecanlanıp meraklanalım diyorum...:img-cool2
Ne olacak ki? her şartta evlenenen Ayla ve Ahmetin nikahında, Yasemini gerçeği açıklamak üzere oluğu anlayan Ayla, ya benimdir ya toprağın deyip eteğinin altından çıkarttığı silahla hepsini tarayacak mı? ya da kendini Dolmabahçe olaylarını ortasına atıp öldürtecek mi? Artık daha fazla sansasyona ihtiyacımız yok...:img-hyste
Vallahi bir meteor düşsün, Ahmet, Rüya, Mehmet, Sevim ve diğer gençlerimiz dışındakilerin hepsi ölsün biz de kurtulalım...:img-hyste
Ahmete iyi, hoş bir kız bulalım, Rüyaya anne olsun, Ahmetin de yüzünü keyifle güldürecek kadar mutlu etsin... Ahmete kız mı yok, bunalım Aylayla, uyuz Yasemine mi kaldı koskoca İstanbulda? :icon_whis
Bu senaristler ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Bir olay bu kadar da sündürülmez, bir aşkın içi bu kadar da boşaltılamaz, ana karakterler bu kadar silikleştirilemez ki.Artık neredeyse ilk on bölümü yazanlarla son yirmiyi yazanlar farklı diyeceğim.
Bir kere bu diziyi izleyen kitleye hiç mi saygıları yok. Reyting kaygısı, bölüm uzatma kaygısı filan da bence yerini bulmuyor. Allahaşkına işlenecek olaydan, irdelenecek karakterler ve ilişkiler yumağından bol ne var? Gençlerin aşkları var, Sevim-Mehmet var, Rıza-Nezahat var, Güzide- Necdet var, hatta ve hatta Selma-Şevket var. Olayların çözülmesi ve Yaso-Ahmet aşkının çevreye kabul ettirilmesi, Rüya ile ilgili meselenin açığa çıkması ve tepkiler bile bir on bölüm sürer. Kaç kez tekrarladık, hep söylüyoruz, reyting düşmez artar, hatta tavan yapar diye. Dilimizde tüy bitti vesselam.
Hayır yani keyifle seyrettiğimiz, kah ağlayıp kah güldüğümüz, o muhteşem aşka ve Ahmet'in dürüstlüğüne, sevgisinin elle tutulurluğuna hayran kaldığımız, acısıyla yıkılıp, kahrolduğumuz, o tesadüfi birleşmelerindeki hasreti içimizde hissettiğimiz diziyi neredeyse artık sadece bir sinir bozukluğu ve hayalkırıklığına nasıl oluyor da dönüştürüyorlar anlamıyorum.
Ben de yazdıklarına aynen katılıyorum.Beni etkileyen Ahmet-Yasemin aşkının masumiyeti, aşklarına sahip çıkma inatlarıydı. Artık ikisi de kalmadı, sıradanlaştı, kabak tadı vermeye başladı. Umarım biran evvel toparlarlar yoksa 2. sezon bıraktıkları seyirciyi bulamayacaklar..
Hani zaman atlamasından sonra, garda ilk karşılaşmaları vardı.Ne kadar etkilenmiştim o sahnede :img-in_lo Hiç konuşmadan,sevgi sözcükleri olmadan sadece bakışlar ve mimiklerle inanılmaz bir aşk sahnesi çekmişlerdi. Şimdi hiç etkilenmiyorum,neden? Oyuncular mı değişti, ben mi değiştim, yoksa fazla mı uzattılar?? Ahmet- Yasemin'in durumu çözülmediği için başka hiçbirşey konuşamıyoruz..Halbuki hem diğer karakterler hem de dönem itibarı ile konuşulacak,paylaşılacak ve öğrenilecek o kadar çok şey var ki..!
ya ama zeyneps bunlar normalde 22.00 dediklerinde 22.35 de başlıyoooo..yani şimdi 22.30 diyolar ama bi kere film verceklerse imkansız 23.15'ten önce başlamaz..artık kaçta biteceğini siz tahmin edin...ya aslında beklerim ama uyuyakalmaktan korkuyorum bide sıkıcı bi bölüm olursa ben kesin sızarım koltukta...
gerçi şikayet mailini atmadım daha ama bence kendiliğinden değiştirecekler saatini..bi dizinin sezon finalinin bi filmin arkasına konması yayıncılık hatası bence...
Geçenlerde verilen röportajlara göre final çok heyecanlı ve merak uyandırıcı olacakmış...
Daha fazla heyecana ve meraka hiçbirimizin ihtiyacı kalmadı ki...:img-help: 16 bölümdür heyecan ve merak çekmekten biz de Necdet ve Yasemin gibi olduk...kanıksadık...ve ne olursa olsun finalde yani Ahmetin Rüyayı öğrenmesi, Yaseminle tekrar bir araya gelme ya da gelmeme kararını alma kararı dışında, artık bizi fazla heyecanladırıp meraklandıracağını sanmıyorum...
Artık bizi bu uzun zamandan beri bozan olayları düzeltip, başka dönemde bunların getireceği sorunları izleyip heyecanlanıp meraklanalım diyorum...:img-cool2
Vallahi bir meteor düşsün, Ahmet, Rüya, Mehmet, Sevim ve diğer gençlerimiz dışındakilerin hepsi ölsün biz de kurtulalım...:img-hyste
Ahmete iyi, hoş bir kız bulalım, Rüyaya anne olsun, Ahmetin de yüzünü keyifle güldürecek kadar mutlu etsin... Ahmete kız mı yok, bunalım Aylayla, uyuz Yasemine mi kaldı koskoca İstanbulda? :icon_whis
Aşkolsun badger; niye İstanbul'la kısıtladın ki..! Tüm yurdum kızları emrine amade Aamed'in :icon_whis
Acaba 2. sezonda Demirel, Erbakan, Ecevit gibi diğer güzide siyasi şahsiyetlerimizle de müşerref olacak mıyız? Aslında Ahmet- Yasemin'i bırakıp Rahşan-Bülent Ecevit aşkını çekseler...
Aşkolsun badger; niye İstanbul'la kısıtladın ki..! Tüm yurdum kızları emrine amade Aamed'in :icon_whis
Acaba 2. sezonda Demirel, Erbakan, Ecevit gibi diğer güzide siyasi şahsiyetlerimizle de müşerref olacak mıyız? Aslında Ahmet- Yasemin'i bırakıp Rahşan-Bülent Ecevit aşkını çekseler...
Evet Ecevit çiftinin aşkı, gerçek bir romantizm, macera ve gerilim...Tek onları anltasalardı, bir hayli rating toplarlardı...:img-yes:
Ahmete nereden isterlerse oradan bulsunlar, daha aklı başında normal birisi olsun da ne olursa olsun...Özge Özberki transfer edebilirlerdi...Tip olarak KKda çok uyumlu olmuştu Cansel Elçinle...Şöyle Fransa veya İngiterelerde eğitim almış, Ahmete yaraşır bir aileden gelen bıcır bıcır ama ölçülü, akıllı, güzel, cazibeli bizim Yaseminin aşkından alil olmuş Ahmeti kabuğundan çıkartacak birisi...Ahmetieski havalı günlerine çevirecek bir kadın...İyi olurdu...
Arkadaşlar final 22:30 olarak kalsın;değişmesin.
İşten eve gelişim İstanbul trafiğinde 20:00; yemek hazırla, sofrayı topla, çayı koy vs anca 22:00 de organize olabiliyorum.Çalışanları da düşünün lütfen:img-wink:
Finali sabırsızlıkla bekliyorum.Bu defa belki bu defa senaristlerin bizleri şaşırtacaklarını düşünüyorum.Umarım Ahmet Rüyayı bölümün ortalarında öğrenir.Asıl heyecanlı olan Ahmet'in Rüya'yı öğrendikten sonra malum şahısların kapısına dayanması ve naasıl hesap soracağı.Yılbaşı gecesi veya başka bir gece...
Ahmet kapıyı çalar.Necdet açar; arkasında Yasemin ve maaile toplanmış vaziyette şaşkın şaşkın bakışırlar.
Necdet balık gibi ağzını açarak dolu dolu sorar-Birşey mi istedin Ahmet?
Ahmet gözlerinden zehir saçıp hafif kısık kısık bakar, gayet sakin ama kararlı bir ses tonuyla(psikopatlara has bir ses tonu) "Evet Necdet kızımı almaya geldim"der.
Tek isteğim Necdet ve Yasemin'in geceler boyu korkudan kıvranarak Ahmet'in vereceği cezayı beklemeleri.(Mümkünse sadece kurufasulye yiyerek beklesinler)
Beklemek korkunçtur.Delirtir insanı.Hep Ahmet, "Necdet'e bir yumruk atsın"hak etti filan dedik.Ama bir yumruk yeter mi? Daha derinden acı verici,boşa geçen onca yılın hesabını soran bir ceza olmalı.
Öyle bir ceza olmalı ki Hannibal Lecter bile Ahmetin önünde saygıyla eğilsin.Tabii bizlerde ekranın önünde zevkten 4 köşe olalım.
:icon_sorr :icon_evil :img-swoon ya röportajda herşey arap saçına fln dönücek diolar noluo ya çok vurucu bi final olucakmış ya nası ya acaba ahmet aylayla tekrar ewlnmeye kara verdiğinde rüyayı öğrenecek yoksa arap saçı gibi olan bu ve bunun benzerleri gibi mi yoksa nejdet yaseminle fln ayy düşünmek istemiorum ahmete tafrası o yüzden mi nejdet içkili ewe geli yasoya yani nejdet iyi kalplidir yapmaz öle şey yani bugüne kadar iyi tanıtıldı bundan sonrada öle olur heralde ee ahmet güzideyle nejdeti gördü nolucak yumruk fln mı atacak yoksa yasoya söylicek de öle bi arap saçı mı NASIL Bİ ARAP SAÇI VE NASIL BİR VURUCU FİNAL YA???:icon_sorr :icon_evil :img-swoon
:icon_sorr :icon_evil :img-swoon ya röportajda herşey arap saçına fln dönücek diolar noluo ya çok vurucu bi final olucakmış ya nası ya acaba ahmet aylayla tekrar ewlnmeye kara verdiğinde rüyayı öğrenecek yoksa arap saçı gibi olan bu ve bunun benzerleri gibi mi yoksa nejdet yaseminle fln ayy düşünmek istemiorum ahmete tafrası o yüzden mi nejdet içkili ewe geli yasoya yani nejdet iyi kalplidir yapmaz öle şey yani bugüne kadar iyi tanıtıldı bundan sonrada öle olur heralde ee ahmet güzideyle nejdeti gördü nolucak yumruk fln mı atacak yoksa yasoya söylicek de öle bi arap saçı mı NASIL Bİ ARAP SAÇI VE NASIL BİR VURUCU FİNAL YA???:icon_sorr :icon_evil :img-swoon
İşler arapsaçına nasıl dönebilir ki? Zaten arapsaçı değil mi..! En fazla Ahmet ayla ile evlenir ve hemen sonra Rüya'yı öğrenir...Bu arada Yasemin de boşanır.. Açıkçası tüm senaryoları düşündük gibi geliyor.Beni artık hiçbirşey şaşırtmaz..olsa olsa diziyi izlemekten vazgeçirebilirler..:icon_whis
Badger, 6-7 yıl önce tesadüfen Ecevit çifti ile tanışmıştım.İnanılmazdı..! Hani gerçekten aralarındaki sevgiyi elle tutulur birşey gibi hissetmiştim.O kadar yıllık evlilikten sonra öyle yıpranmamış, sıradanlaşmamış bir sevgi...Çok etkilenmiştim doğrusu..Bizimkilerin aşkı ilk bölümlerde işte böyleydi ama alakası kalmadı artık...:icon_sorr
Bu arada ben de geç başlaması taraftarıyım.Geçen hafta yetişmek için neler çektiğimi bir ben bir de LİN bilir dermişim...:icon_whis
bence engüzel finl aylanin mefta olma ihtimali keske intihar etsede kurtulsak gecen sevindim zaten araba carpicak kurtulucaz su kizdan diye ama nerde kaldi basimiza necdetin yerinde olsam güzideyle hemen evlenirdim birak yasemini ne varsa saplanti onunki ask degilki ahmete gelince oda melek oldu ya zaten o ayla numara yapiyor ahmet basimda beklesin diye ahmetin yaninda olmasi onunla evlenecek yada onu sevecek anlmina gelmiyorki bu kizdada hic akil yok nasil doktor olduysa :img-hyste :img-hyste
Bu arada ben de geç başlaması taraftarıyım.Geçen hafta yetişmek için neler çektiğimi bir ben bir de LİN bilir dermişim...:icon_whis[/QUOTE]
aynen bnde geç başlaması taraftarıyım bi de onun için annemle çarşıdayım yetişeyim diye annemi çarşıda bırakıp en erken minibüsle geldim sırf yetişeyim die bir de baktım ki özel bölüm yazıor nası sinirlendim anlatamam sonra özet bölüm die değiştirdilerde rahatladım ama yarım saat özetini verdiler bu yüzdende sanki geçen hafta bana daha kısa sürdü gibi me geldi :img-cool2
Bu arada ben de geç başlaması taraftarıyım.Geçen hafta yetişmek için neler çektiğimi bir ben bir de LİN bilir dermişim...:icon_whis[/QUOTE]
Sorma akirac gecen hafta kurulmuş robot gibiydim resmen.Şükür özet bölüm verdiler de rahat ettim.Eşim sağolsun cumaları Hatırla Sevgili gecesi olduğu için gıkını çıkarmadan salonu ve kumandayı bana bırakıyor.
Bizde apartmandaki kızlarla beraber çaylarımız ,pastalarımız eşliğinde dizimizi seyrediyoruz.:happy0064 Ama saat 20:30 'a çayı yetiştirmek mümkün olmuyor.
Ben de kesinlikle geç başlaması taraftarıyım :img-yes: :img-yes: Sakın mail filan atmayın atsanızda umarım sizi dinlemzler bağa ne bağa ne:hıh
Ben şöyle bir cesa düşünmüştüm Ahmet Rüya'yı alır ayrıca Necdet'in Güzided'den olan çocuğunu ve Güzide'yi de alarak kayıplara karışır Güzide'yle formalite bir nikah yapar canı isterse gerçek nikah yapar:hıh Ondan sonra da yıllar boyu Necdet'e ve Yasemin'e çocuklarını göstermez bu yıllar da çocuklarının içini nefretle doldurur sonra Yaso ve Necidet'in çocuklarından duyacağı tek cümle "senden nefret ediyorum hatta hatta annem/babam olmasan yüzüne tüküreceğim "(çok mu ser toldu yaaa:icon_whis )olur ikisi de söyle kalakalrılar anlar ne demek çocuk hasreti hatta çocuğundan bihaber olmak tabi Necdet Güzide'ye gider o da "Necideeet kusura bakma artık senin aşkının beni doyurabileceğini sanmıyorum hatta sen kendini zor doyuruyorsun Ahmet hem daha kariiiizmatik hem daha cilveli hem daha çapkın " der ve Güzide'yle Ahmet Lozan'da çocuklarıyla sonsuza kadar mutlu yaşarlar :img-in_lo
Ahmet'in yılbaşı gecebi birilerinin evini basacağını kesin düşünüyorum Nezahat'in evini basaca bence ve 69'a saatler kala ortalık ena karışacak :icon_whis :img-cool2
Ben de kesinlikle geç başlaması taraftarıyım :img-yes: :img-yes: Sakın mail filan atmayın atsanızda umarım sizi dinlemzler bağa ne bağa ne:hıh
Ben şöyle bir cesa düşünmüştüm Ahmet Rüya'yı alır ayrıca Necdet'in Güzided'den olan çocuğunu ve Güzide'yi de alarak kayıplara karışır Güzide'yle formalite bir nikah yapar canı isterse gerçek nikah yapar:hıh Ondan sonra da yıllar boyu Necdet'e ve Yasemin'e çocuklarını göstermez bu yıllar da çocuklarının içini nefretle doldurur sonra Yaso ve Necidet'in çocuklarından duyacağı tek cümle "senden nefret ediyorum hatta hatta annem/babam olmasan yüzüne tüküreceğim "(çok mu ser toldu yaaa:icon_whis )olur ikisi de söyle kalakalrılar anlar ne demek çocuk hasreti hatta çocuğundan bihaber olmak tabi Necdet Güzide'ye gider o da "Necideeet kusura bakma artık senin aşkının beni doyurabileceğini sanmıyorum hatta sen kendini zor doyuruyorsun Ahmet hem daha kariiiizmatik hem daha cilveli hem daha çapkın " der ve Güzide'yle Ahmet Lozan'da çocuklarıyla sonsuza kadar mutlu yaşarlar :img-in_lo
Ahmet'in yılbaşı gecebi birilerinin evini basacağını kesin düşünüyorum Nezahat'in evini basaca bence ve 69'a saatler kala ortalık ena karışacak :icon_whis :img-cool2
Uygun cezadır...Ahmet ne yapsa yeridir...Umarım öğrendikten sonra Yasemin ve necdete, ah ne güzel bakmışsınız, sağolun, ya da Yasemin ben senin çektiklerini anlıyorum, aferin en uygununu yapmışsınız, gibi zırvalıklar ekleyip, olayı papatya bahçesinde gibi göstermezler...
Anaaa:img-fear2 bu arada forumda bir ben varım...Nerede ahali?:img-help:
uygundur hoştur güzeldir bunları bi gürsoy familyasının hukukçuları ve gazetecileri aralarında tartışıwersinler sonra mahkemede gerekli açıklamalar yapılır :good: :img-hyste
Uygun cezadır...Ahmet ne yapsa yeridir...Umarım öğrendikten sonra Yasemin ve necdete, ah ne güzel bakmışsınız, sağolun, ya da Yasemin ben senin çektiklerini anlıyorum, aferin en uygununu yapmışsınız, gibi zırvalıklar ekleyip, olayı papatya bahçesinde gibi göstermezler...
Anaaa:img-fear2 bu arada forumda bir ben varım...Nerede ahali?:img-help:
merak etme badger bi de bn varım birlik olup bunların üstesinden de gelicez en kötü günlerimiz böle olsun seviniorum çünkü en azından ikimizden biri mutlu ya da ikimiz her neyse işte mutlu mesuduz:happy0064
Ben de burdayım arkadaşlar. Ama siz yoksunuz şimdi:icon_sorr ???Hatırla Sevgili seyrede seyrede biz de Hatırla Sevgili gibi olduk.Doğru zamanda doğru yerde olamıyoruz bir türlü.Üzüm üzüme baka baka...
Bizim Ahmet Lozan'da okurken ev arkadaşlarıyla Beatles konseri için Londra'ya gitmiş...Love me do eşliğinde konserde Fransa'dan gelen esmer güzeli bir kızla tanışmış,kısa ama tutkulu bir aşk yaşamışlar.Bu hoş sedayı da ömür boyu unutmamışlar...
Yıllar sonra Ahmet, yılbaşı için alışveriş yaparken bu kızı İstanbulda Necdetin kollarında görmüş ve yok artık olamaz deyip çok şaşırmış ve plan yapmaya başlamış:)
Bu kızın adı Güzide olsa ve olaylar daha da karışsa!Ayla ile Ahmet evliliği değil ama Güzide ve Ahmet evliliği ortalığı darma duman eder.:happy0064
Bizim Ahmet Lozan'da okurken ev arkadaşlarıyla Beatles konseri için Londra'ya gitmiş...Love me do eşliğinde konserde Fransa'dan gelen esmer güzeli bir kızla tanışmış,kısa ama tutkulu bir aşk yaşamışlar.Bu hoş sedayı da ömür boyu unutmamışlar...
Yıllar sonra Ahmet, yılbaşı için alışveriş yaparken bu kızı İstanbulda Necdetin kollarında görmüş ve yok artık olamaz deyip çok şaşırmış ve plan yapmaya başlamış:)
Bu kızın adı Güzide olsa ve olaylar daha da karışsa!Ayla ile Ahmet evliliği değil ama Güzide ve Ahmet evliliği ortalığı darma duman eder.:happy0064
hoppalaa yaw senin aklına gelenler senaristlerin aklına gelmez umarım:img-cool2 ..zaten ortalık karmakarışık daha beter olur toz dumandan görünmez hiçbir şey ..:img-hyste
ama ahmet güzideye garip bakmadı pek daha çok necdeti görünce yüzünde garip bir şaşkınlık ifadesi belirdi ...
off ya sezon finalinde her ne olacaksa olsun ama yeterki rüyayı öğrensin ahmet ...:img-yes:
birde ayla ile evlenmesin mümkünse :img-wink: bye
Benimde sezon finalinde olmasını en çok istediğim(hepimizin istediği gibi) Ahmet Rüyayı öğrensinnnnnnnnnnnnnnnn...(artık yeter yani kaç yıl oldu hala Ahmet hiçbişey bilmiyoo daha nereye kadar giderki böyle yaa ) veeeee Ayla ile Ahmet kesinlikle evlenmesinnnnnnnnnnn.....(Eğer evlenirlerse bilmiyom yani ne Ahmetin ne de bizim sonumuz hiç mi hiç ii görünmüyo )
Umarım istediğimiz gibi sezon finali olurda üç ay rahat oluruz
bence de 20.30da olması kötü haber değil...
ama iyi de sayılmaz..
bizim evde herkes uyanık olucak o saatte..
değişik durumlar olursa:love05: zaplamak zorunda kalıcam:icon_sorr :img-blush ....
geçen bölüm o kadar boş geçmiş ki..
şimdi diziyi 2-3 haftadır izlememiş gibi hissediyorum:icon_whis
umarım bu hasretim diner bu hafta:icon_whis
basında çıkan haerleri de yeni okudum..
ve feride çetini çok takdir ettim..
rolü bir yerden sonra kilitlenecek vs gibi düşüncelerle rolü bırakmaktan-zannetmiyorum ama-ve senaristlerle konuşmaktan falan bahsetmiş..
aynı durumu beren-yasemin ilişkisinde de görmek isterdim:icon_whis
gerçi bişi bilmiyorum bunun hakkında ama..
yasemine bi ayar verseler gelecek bölüm tadından yenmez olacak dizi:img-wink:
selammm walla sayfalar yine uçmuş gitmiş neyse hepsini okudum ya forumda 4 kişi var görünen ama kimse bişey yazmiyyyyy kader mi bu ühühüh:(:(:(
aaaa dizice gelmişş her hafta pazartesimi giriceksin cnm yoksa dayanamadın mı???:D:D:D:D neyse hangi gün hangi saatlerde gireceğini söyle de bizde ona göre girelim okeyto???:img-hyste :img-hyste :good:
Ben geldim. Ben geldim. Dayanamadim, ugradim. Yavas yavas kesicem artik.
Her kadinin hayali Necdet'mis, roportajda oyle diyor Feride Cetin. Allah korusun, yazdiysa bozsun! Hangi kadinin hayaliyse, akli basina gelsin :)
Biz karmasikliklari cozsunler dedikce, bunlar isleri daha da karistirmaya karar vermisler. Peki, olur.
Tavsiye edebilecegim karisikliklar:
Ayla'nin aslinda AYla olmadigini; onun cocukken evlatlik verilen kotu kalpli ikizi oldugunu; yillar once gercek Ayla'yi kacirip, Ahmet'i ele gecirmek uzere harekete gectigini ogrenelim.
Ayla'nin hain ikizi Ruya'yi kacirip, Ahmet'i " RUya'yi kurtarmak istiyorsan, benimle evlenmek zorundasin" diye tehdit etsin.
Ahmet bu aciyla kor olsun.
Yasemin Ruya kacirilinca ve Ahmet kor olunca, acisindan hafiza kaybina ugrasin.
Necdet de Yasemin ve Ahmet'in basina gelenlerden duydugu vican azabindan hafiza kaybina ugrasin.
Tecavuzcu Coskun, mahalleye tasinsin.
Yasemin hafizasini kaybedince, mahallede dolasirken, once tecavuzcu Coskun'un eline, sonra pavyona dussun. Sarhos masalarina meze olsun.
Necdet hafizasini kaybedince seyyar simitcilige baslasin.
Ahmet, Riza'nin ofisine gidip, "Bir zamanlar kizinizi vermeye layik gormediginiz solcu; ama gururlu bir genc vardi. SImdi kor oldum, mutlu musunuz?" desin. Riza da, "kizimla damadim kayip, karim gitti, Ruya kacirildi, bir de seninle mi ugrasayim simdi?" desin.
Nezahat, Almanya'da Hans adinda bir sevgili edinip, nisanlansin. Memlekete Hans'la kesin donus yapsin. Hans pavyona gidip Yasemin'e asik olsun. Nezahat'i terk etsin, Yasemin'i pavyondan cikarsin. Nezahat Hans'la konusmaya gittiginde Yasemin'i gorsun. Yasemin'in hafizasi geri gelsin. Ahmet'e kossun. Ahmet onun sesini duyunca, Yasemin'e dogru kosarken araba carpsin, gozu acilsin. Bristol Otel'e gitsinler.
Sonra acikip, beraber simit almaya gitsinler, Necdet onlari gorunce, onun da hafizasi geri gelsin. Necdet, Ahmet'e "o benim karim, birak pesini" desin. Hans gelip, "madem karindi, neden sahip cikmadin, pavyonlara dusurdun" desin. Necdet acisindan ne yapacagini bilemeyip Guzide;ye kossun. Yasemin, Necdet'ten bosansin. Hans onu pavyondan kurtardigi icin duydugu minnettarliktan dolayi onunla bir formalite evliligi yapsin. Bu arada, Ahmet'ten, ikinci bir cocuk dogursun. Ahmet, bunu duyunca yine hic suphelenmesin. Riza Nezahat'e, "Benim Keriman, senin Hans, odestik iste, barisalim artik" desin. Nezahat kabul edince de, Keriman'a kutlama yapamaya gitsin.
Bu arada Ayla'nin hain ikizi RUya'yi buyutmus olsun. Ruya onu annesi bilsin. RUya yillar sonra Ahmet'i gorsun. Acaba AHmet nihayet gercegi ogrenecek mi?? Din dinnndinnnnn. 2. SEZONUN SONU.
:img-hyste :img-hyste
Oldu mu? Yeterince karisti mi? Bakin hem karistirip, hem de hikayeyi bir gidim ilerletmemek mumkun, ayni kisir dongulerin icinde. Ogrendik artik.
dizice allah iyiliğini versin koptum burda ya. şu mesajında resmen kendini aşmışsın cnm. ay öldüm gülmekten:img-hyste :img-hyste :img-hyste bu arada necoyla ilgili yorumuna harfiyen katılıyorum feride çetinin kafasına saksı mı düşmüş :img-hyste allah hiç birimize ne necdet gibi arkadas ne necdet gibi koca nasip etmesin hatta öyle biri yakınımızda bulunmasın mümkünse :happy0064 :img-hyste yoksa kendimi tutamayıp ağzını burnunu dağıtırım o sirserinin :hıh :hıh :hıh
ya hs izleye izleye hs senaristlerine benzedik walla aamed yine öğrenemiyyyyy :img-cray: ühühüü hep kötü şeyler aamedimin basına geliy :img-hyste :sad53:
Merhaba;
Bol gözyaşı dolu, muhteşem, unutulmaz finalimize kaç gün kaldı? Final yeni sezona kadar düşündürecekmiş bizi...! Ne olabilir???
- Ahmet-Ayla evliliği olamaz o unutulmaz değil tam tersi unutulası bir final olur...
- Deniz Gezmiş'in idamı, tarih bakımından olanaksız...
- Ayla artık Ahmet'le evlenmeyeceği için Yasemin'i ispiyonlasa (ya da daha kibarı, sırrını ifşa etse..); Selma '' o aile '' ile 5-6 yıldır akraba olduğunu öğrense...şahsen Selma'nın yüz ifadesine mutluluk gözyaşı dökerim ben :icon_whis
-Bu mutluluğu bir de Sevim- Mehmet evliliği ile süsleseler...:happy0064
Hepsi iyi güzel de benim planlarımda kafamızı aylarca meşgul edebilecek birşey yok...?
haklısın cnm biz bu finalleri düşünmüştük zaten daha kafa karıştırıcı ne olabilir ki???? ay o senaristlerin ağzını burnunu dağıtacağım valla yeteri kadar fıtık olduk hs yi izlerken bari rahat rahat tatil yapsaydık sirseriler işte :hıh :hıh :hıh
ziynip ve dizice siz yasonun ağzını burnunu dağıtma senaryosunu yazın bence onun söyleyeceği yok pabucumun yapay mavi gözlüsü :hıh :hıh :hıh
arkadaşlar finalde inşallah huzur bozucu ve sinirli bir pozisyonla karşılaşmayız belki finalde ayla yasoya dalar:D:Dne dersiniz ahmet su necdetı yasoya solesın sora yolları acık aylayı kım takar ki..tamam ayla cook sevdı ama ahmete yapışmasının geregı yok!:D:Dyaso gercı cok zor goruo ama ...neyse....ayrıca yasonun cocugunu acıklayacak gıbı bır halı yok:D5 yıl gecıcek hala acıklamamış:D:Dama ruya bunu bır de 15 16 yaslarında ogrenırse nolur acaba ne KÖTÜ!!!!
((((İLAYDA)))) 25-06-07, 18:58 ya ayla simdi delirme fln numaralarına yatıyo:):)ahmet yasemine bi solese su meseleyi hersey cözulcek... Bence finalde ya ahmet nejdetle gercek bi evliiliğin olmadığını oğrencek ya da ruya yı .. Sonunda bi şey oğrenilcek bence...
askasurguncu 25-06-07, 19:06 ya ayla simdi delirme fln numaralarına yatıyo:):)ahmet yasemine bi solese su meseleyi hersey cözulcek... Bence finalde ya ahmet nejdetle gercek bi evliiliğin olmadığını oğrencek ya da ruya yı .. Sonunda bi şey oğrenilcek bence...
bence finalde ahmet ruyanin kendi kizin oldugunu ogrenecek
nasil bilmiyorum ama ogrenecek belki yasonun akli basina gelir ve cesaret edip kendi soyler veya yine hatira defterini ortalikta birakir ruyada alir resim cismeye baslar içinde yasemin ruyayi ahmetlen birakir ruya cantasindan defteri cikraip bak amet resim yaptim der ahmete yaseminin hatira defteri oldugunu gorur ve okumaya baslar herseyi ogrenir cok mu uctum acaba:icon_whis
ya ayla simdi delirme fln numaralarına yatıyo:):)ahmet yasemine bi solese su meseleyi hersey cözulcek... Bence finalde ya ahmet nejdetle gercek bi evliiliğin olmadığını oğrencek ya da ruya yı .. Sonunda bi şey oğrenilcek bence...
Zaten Ahmet Necdetle Yaseminin gerçek bi evliliğinin olmadığını öğrendiği anda Rüyayıda öğrenmiş olcak.Bencede finalde Ahmet herşeyi öğrencek eğer bu bölümdede öğrenmezse çok saçma olur ne yani önümüzdeki sezonda aynı konuda durmazlar yani bu sezon Ahmet Rüyayı öğrenir ve biter önümüzdeki sezondada Ahmetle Yasemin yeni bi ilişki kurmaya dair adımlar atarlar.Tabii Ahmet kırgın kızgın olucak.Yasemin kendini affettirmeye fln çalışcak buna benzer olaylar yaşanacaktır.
bence finalde ahmet ruyanin kendi kizin oldugunu ogrenecek
nasil bilmiyorum ama ogrenecek belki yasonun akli basina gelir ve cesaret edip kendi soyler veya yine hatira defterini ortalikta birakir ruyada alir resim cismeye baslar içinde yasemin ruyayi ahmetlen birakir ruya cantasindan defteri cikraip bak amet resim yaptim der ahmete yaseminin hatira defteri oldugunu gorur ve okumaya baslar herseyi ogrenir cok mu uctum acaba:icon_whis
Banada mantıklı geldi .Yasemin boşu boşuna yazmıyo hatıra defterine.Ve Ahmetin öyle öğrenmeside çok güzel olur yaa.Aslında Ahmet öğrensinde ister Yaseminden ister Necdetten Ayladan ister de hatıra defterinden öğrensin hiç farketmez yeterki öğrensin...
Ben geldim. Ben geldim. Dayanamadim, ugradim. Yavas yavas kesicem artik.
Her kadinin hayali Necdet'mis, roportajda oyle diyor Feride Cetin. Allah korusun, yazdiysa bozsun! Hangi kadinin hayaliyse, akli basina gelsin :)
Biz karmasikliklari cozsunler dedikce, bunlar isleri daha da karistirmaya karar vermisler. Peki, olur.
Tavsiye edebilecegim karisikliklar:
Ayla'nin aslinda AYla olmadigini; onun cocukken evlatlik verilen kotu kalpli ikizi oldugunu; yillar once gercek Ayla'yi kacirip, Ahmet'i ele gecirmek uzere harekete gectigini ogrenelim.
Ayla'nin hain ikizi Ruya'yi kacirip, Ahmet'i " RUya'yi kurtarmak istiyorsan, benimle evlenmek zorundasin" diye tehdit etsin.
Ahmet bu aciyla kor olsun.
Yasemin Ruya kacirilinca ve Ahmet kor olunca, acisindan hafiza kaybina ugrasin.
Necdet de Yasemin ve Ahmet'in basina gelenlerden duydugu vican azabindan hafiza kaybina ugrasin.
Tecavuzcu Coskun, mahalleye tasinsin.
Yasemin hafizasini kaybedince, mahallede dolasirken, once tecavuzcu Coskun'un eline, sonra pavyona dussun. Sarhos masalarina meze olsun.
Necdet hafizasini kaybedince seyyar simitcilige baslasin.
Ahmet, Riza'nin ofisine gidip, "Bir zamanlar kizinizi vermeye layik gormediginiz solcu; ama gururlu bir genc vardi. SImdi kor oldum, mutlu musunuz?" desin. Riza da, "kizimla damadim kayip, karim gitti, Ruya kacirildi, bir de seninle mi ugrasayim simdi?" desin.
Nezahat, Almanya'da Hans adinda bir sevgili edinip, nisanlansin. Memlekete Hans'la kesin donus yapsin. Hans pavyona gidip Yasemin'e asik olsun. Nezahat'i terk etsin, Yasemin'i pavyondan cikarsin. Nezahat Hans'la konusmaya gittiginde Yasemin'i gorsun. Yasemin'in hafizasi geri gelsin. Ahmet'e kossun. Ahmet onun sesini duyunca, Yasemin'e dogru kosarken araba carpsin, gozu acilsin. Bristol Otel'e gitsinler.
Sonra acikip, beraber simit almaya gitsinler, Necdet onlari gorunce, onun da hafizasi geri gelsin. Necdet, Ahmet'e "o benim karim, birak pesini" desin. Hans gelip, "madem karindi, neden sahip cikmadin, pavyonlara dusurdun" desin. Necdet acisindan ne yapacagini bilemeyip Guzide;ye kossun. Yasemin, Necdet'ten bosansin. Hans onu pavyondan kurtardigi icin duydugu minnettarliktan dolayi onunla bir formalite evliligi yapsin. Bu arada, Ahmet'ten, ikinci bir cocuk dogursun. Ahmet, bunu duyunca yine hic suphelenmesin. Riza Nezahat'e, "Benim Keriman, senin Hans, odestik iste, barisalim artik" desin. Nezahat kabul edince de, Keriman'a kutlama yapamaya gitsin.
Bu arada Ayla'nin hain ikizi RUya'yi buyutmus olsun. Ruya onu annesi bilsin. RUya yillar sonra Ahmet'i gorsun. Acaba AHmet nihayet gercegi ogrenecek mi?? Din dinnndinnnnn. 2. SEZONUN SONU.
Oldu mu? Yeterince karisti mi? Bakin hem karistirip, hem de hikayeyi bir gidim ilerletmemek mumkun, ayni kisir dongulerin icinde. Ogrendik artik.
Tüm tatil sonra 2.sezonda kafamızı karıştıracak olay silsilesi mi istiyor senaristler..İşte buyrun burada...
"Be Dizice's guest!":img-hyste
Tebrikler...O kadar kafamızı bulandırdılar ki, sen bile durumu aştın...:img-hyste :img-hyste
Her gün bir iki satırda yazsan yaz, "always be my guest mate":cheer:
Biz galiba birkaç kişi karşılaşmayınca fazla takılmıyoruz foruma, ama girmeden de olmuyor sinir bozukluklarına iyi oluyor:) ...Ben de derslerimi hazırlayamaz oldum bu yüzden:icon_whis
Beni heyecanlandıracak final Ahmetin ne olursa olsun Ayla ile evlenmemesi..Yazık olur adama! İkincisi de Rüyayı öğrenmesi...
Hani derler ya 40 kere söylersen bir şeyi olur diye...(Secret felsefesi:img-hyste , Yüzyıllar boyunca söyleneni Secret felsefesi yaptılar ya!?!) Herhalde bizimki kırkı aşmıştır ama söylemeye devam..:icon_whis
Banada mantıklı geldi .Yasemin boşu boşuna yazmıyo hatıra defterine.Ve Ahmetin öyle öğrenmeside çok güzel olur yaa.Aslında Ahmet öğrensinde ister Yaseminden ister Necdetten Ayladan ister de hatıra defterinden öğrensin hiç farketmez yeterki öğrensin...
Zaten Ahmet şaşkın neden Yaseminden bir şeyler öğrenmek için onunla konuşmaya çalışıyor ki, girsin gizlice Yaseminin odasına alsın okusun...:img-hyste
Hatun konuşma engelli, konuşarak ifade edemiyor uyuzluğundan..Yazmaya gelince maşaallah bıcır bıcır,
herkes oradan okusun öğrensin...hatta versinyayınevine günlüğü bastırtsın...Special edition olarak günlükte adı geçen veya dolaylı ilgililer dağıtsın okusunlar hepsi durumu kesintisiz öğrensin...:img-yes: :img-hyste
Cansel Elçin'in sayfasına eklediğim bu yazımı sizlerle de paylaşmak istedim...
Dün ben HS basında çıkanlar başlığana Akşam gazetesi mühabiri Aycan Saroğlu'nun Feride Çetin ve Ümmü Burhan ile yaptığı röportajları eklemiştim...
Ümmü Burhan'nın son soruya verdiği cevap bana çok ilginç (!) geldi... düşüncemi sizinle de paylaşmak istiyorum...
soru ve cevap şu:
Aycan Saroğlu- Dizide bir aşk üçgeni var; ama ben Nejdetçiyim?
Ümmü Burhan- Ya sormayın, biz de. Her kadının hayali Nejdet?
yani bu zamana kadar bir sürü yönetmenin röportajını okudum ama bir yönetmenin karakterler arasında taraf tutan bir açıklamasına hiç rastlamamıştım... kaldı ki verdiği cevap o kada iddiali ki... allah allah yoksa anormallik bu forumlardamı diye düşünüyorum... çünkü yapılan anketler... yorumlardaki karakter sevgisi Ahmet ağırlıklı ama zaten bir yönetmen olarak ve iş etiği gereği yapmaması gereken bir açıklamayı bir de bu kadar iddialı yapınca tümden "ilginç" geldi... bir sinema filminde genel olarak hikayenin merkezinde bir kahraman olur ve onun üzerine böyle bir yorum yapılabilir... ama bir dizide ve seyirci için dizilerin anlamlarının daha da farklı oluğu ülkemizdeki bir yönetmenin böyle taraf tutucu olmasının altında benim gibi "haset" :img-hyste tipler bir şeyler arayabilir... hatta belki de Milliyet gazetesi cumartesi tv ekine bu olayı eleştiren yazı bile gönderip eleştirebilir... belki birçok Ahmet taraftarı da ona uyup eleştiri üstüne eleştiri yaparak ortamı gerebilir öyle değil mi? yani ülkemizdeki dizi film izleyicilerinin yapamayacağı bir şey mi bu... peki izleyicilerinin bu kadar duyarlı olduğu bir ülkede bir yönetmen böyle davranırsa bir izleyicinin de "haset" davranması yanlış olur mu? :icon_whis
yani bence bir yönetmen oyunculara da karakterlere de mesafesini aynı tutmalı ki bizler de inanalım oyuncuları yönlendirmesindeki objektifliğe... aksi taktirde bu "haset"lik kaçınılmaz olur hiç de yanlış olmaz bence...
örneğin ben Necdet'in "kahraman", "mükemmel" olarak gösterilme nedeni olarak Ümmü Burhan'ı rahatlıkla düşünürüm bu yorumdan sonra...
Dün ben HS basında çıkanlar başlığana Akşam gazetesi mühabiri Aycan Saroğlu'nun Feride Çetin ve Ümmü Burhan ile yaptığı röportajları eklemiştim...
Ümmü Burhan'nın son soruya verdiği cevap bana çok ilginç (!) geldi... düşüncemi sizinle de paylaşmak istiyorum...
soru ve cevap şu:
yani bu zamana kadar bir sürü yönetmenin röportajını okudum ama bir yönetmenin karakterler arasında taraf tutan bir açıklamasına hiç rastlamamıştım... kaldı ki verdiği cevap o kada iddiali ki... allah allah yoksa anormallik bu forumlardamı diye düşünüyorum... çünkü yapılan anketler... yorumlardaki karakter sevgisi Ahmet ağırlıklı ama zaten bir yönetmen olarak ve iş etiği gereği yapmaması gereken bir açıklamayı bir de bu kadar iddialı yapınca tümden "ilginç" geldi... bir sinema filminde genel olarak hikayenin merkezinde bir kahraman olur ve onun üzerine böyle bir yorum yapılabilir... ama bir dizide ve seyirci için dizilerin anlamlarının daha da farklı oluğu ülkemizdeki bir yönetmenin böyle taraf tutucu olmasının altında benim gibi "haset" :img-hyste tipler bir şeyler arayabilir... hatta belki de Milliyet gazetesi cumartesi tv ekine bu olayı eleştiren yazı bile gönderip eleştirebilir... belki birçok Ahmet taraftarı da ona uyup eleştiri üstüne eleştiri yaparak ortamı gerebilir öyle değil mi? yani ülkemizdeki dizi film izleyicilerinin yapamayacağı bir şey mi bu... peki izleyicilerinin bu kadar duyarlı olduğu bir ülkede bir yönetmen böyle davranırsa bir izleyicinin de "haset" davranması yanlış olur mu? :icon_whis
yani bence bir yönetmen oyunculara da karakterlere de mesafesini aynı tutmalı ki bizler de inanalım oyuncuları yönlendirmesindeki objektifliğe... aksi taktirde bu "haset"lik kaçınılmaz olur hiç de yanlış olmaz bence...
örneğin ben Necdet'in "kahraman", "mükemmel" olarak gösterilme nedeni olarak Ümmü Burhan'ı rahatlıkla düşünürüm bu yorumdan sonra...
Haklsın arkadaşım.Ben de önce yanlış okuduğumu zannettim..! Nasıl yani? dedim kendi kendime.. Biz burada; seyirci olarak, karakterlere tarafsız yaklaşmaya çalışıyor, ayrı ayrı karakter analizleri yapıp, neyi neden yaptıklarını, neden söylediklerini tartışıyorduk. Son uzatmalardan sonra kayıtsız şartsız Ahmet'çi oldum ama öncesi de gereksizmiş..! Yönetmen taraf tutuyorsa ben eksik mi kalacam :icon_whis
Bu arada Necdet'ci bir yönetmenden nasıl bir final çıkar..? Necdet Güzide'ye imam nikahı kıyar..Yasemin-Necdet-Güzide mutlu mesut yaşarlar...1. eş platonik eşi, 2. eş fiziksel...
çoktandır yazamıyorum, ama görüyorum ki, çok güzel senaristler yetişmiş kutlamak gerekiyor... Dizi sizin yazdığınız gibi giderse dramdan tür değiştirir ve gırgır bir türk filmi olur. Hoş 30 yıl önce olsaydı yine dram olurdu hiç kuşkusuz.
özellikle de Dizicenin ayla ve rüya esprisini yazlık sinemada çekirdek çıtlatarak izleyen adile naşit ve ekibinin sultan filmindeki sahnesi geliyor. Dizice iyi iş çıkarmış. :happy0064 :happy0064 :happy0064
soru ve cevap şu:
Röportajda bu bölümü okuduğumda ben de kendim de bir acayiplik var da niye Necdete başından beri ısınamadım?, bir şey vardı da ben göremedim, anlamadım diye düşündüm...
Necdeti bu kadar çok seviyor tutuyorlardı, niye onun karakterini abuk yaptılar o zaman? Anlamadım, çok anlamsız bir laftı...Dizinin gidişatı belli, bu zamandan sonra da bir şey yapamazlar ve gereksiz oldu bu laf...
O zaman Yasemin ve necdet evlendiklerinde ne olursa olsun Yasemini Necdete aşık etselerdi yada onunla gerçek evliliği yaşamaya ikna edilmiş senrayo yapsalardı, o zaman anlardım ahmetle tekrar karşılaştıklarında Yaseminin Necdete kötü davranmaya başlasaydı, belki biz bile Necdetçi olurduk...(Ben pek olacağımı sanmıyorum ya...Çünkü evlenmek için eline fırsat geçti, buna balıklama dalmasına sinir olmuştum en başında...)
çoktandır yazamıyorum, ama görüyorum ki, çok güzel senaristler yetişmiş kutlamak gerekiyor... Dizi sizin yazdığınız gibi giderse dramdan tür değiştirir ve gırgır bir türk filmi olur. Hoş 30 yıl önce olsaydı yine dram olurdu hiç kuşkusuz.
özellikle de Dizicenin ayla ve rüya esprisini yazlık sinemada çekirdek çıtlatarak izleyen adile naşit ve ekibinin sultan filmindeki sahnesi geliyor. Dizice iyi iş çıkarmış. :happy0064 :happy0064 :happy0064
alisercan abi; artık sen de bu senaryoya uygun müzikleri yaparsın..hani Tosun Paşa türünde birşeyler...
Zaten Ahmet şaşkın neden Yaseminden bir şeyler öğrenmek için onunla konuşmaya çalışıyor ki, girsin gizlice Yaseminin odasına alsın okusun...:img-hyste
Hatun konuşma engelli, konuşarak ifade edemiyor uyuzluğundan..Yazmaya gelince maşaallah bıcır bıcır,
herkes oradan okusun öğrensin...hatta versinyayınevine günlüğü bastırtsın...Special edition olarak günlükte adı geçen veya dolaylı ilgililer dağıtsın okusunlar hepsi durumu kesintisiz öğrensin...:img-yes: :img-hyste
:img-hyste
Yani yaa şu bi Ahmetin aklına gelmedi valla (: E Yasemin konuşmuyo (sadece 'demek istiyorum ki kızıma Ahmet...Ahmet..' orda bitiriyo ee sonrası yok ) sen gidip alsana defteri eee hiç mi aklına gelmiyo defterinde birşeyler yazıcağı yani en azından beni hala seviyo mu sevmiyo mu diye merak eder insan bide ya insan hiç mi şüphe duymaz Rüya benim kızım olabilir mi diye yaa ne kadar ii niyetli bu aHMET ya.
Aslında bütün sorun Mişelin olmamasında yaaaa bide kızı hiç istememiştim başta kız bi geldi herşeyi çözdü maşallah Yaseminin yoksa duygularını söylüyeceği yoktu Mişel sayesinde Ahmet öğrendi yoksa nerde Yasemin seni seviyorum Ahmet diycek.Şimdide aynı durum bu hatıra defterinden bişeyler çıkcak.Nasıl Yaseminin aşkını bu defter sayesinde Ahmet öğrendiyse Rüyayıda böyle öğrencek.
alisercan abi; artık sen de bu senaryoya uygun müzikleri yaparsın..hani Tosun Paşa türünde birşeyler...
Ne demek yaparız tabii. Ama bizde de tarih ve drama bir alışkanlık gelişti. Ne yapacağız nasıl yapacağız bilemiyorum. Belki biraz fantazi arabesk kurtarır diye düşünmeye başladım. Ama belirteyim bu dizicenin senaryosuna yapılacak bu dizi bu müziklere uygun gider. Ayrıca diziceden stüdyo masrafları dışında ücret talep etmiyoruz.
Ne demek yaparız tabii. Ama bizde de tarih ve drama bir alışkanlık gelişti. Ne yapacağız nasıl yapacağız bilemiyorum. Belki biraz fantazi arabesk kurtarır diye düşünmeye başladım. Ama belirteyim bu dizicenin senaryosuna yapılacak bu dizi bu müziklere uygun gider. Ayrıca diziceden stüdyo masrafları dışında ücret talep etmiyoruz.
Ben de kendimi dizicenin menejeri sanmaya başladım :icon_whis Neyse başladım madem teşekkür ediyorum ücret kolaylığı için..
Final için görüşlerini paylaşmayacak mısın bizimle..Yönetmenimiz bol gözyaşı dolu, unutulmaz bir final demiş..Biz sapıttık artık..Son hatırladığım Yasemin günah çıkarıyordu kilisede..(bkz. Zeynep)
&sedef&özcan& 25-06-07, 20:23 galiba bu hafta sezon finali anladığım kadarıyla..:icon_whis
ve artık ahmetin birşeyler öğrenme vakti geldi...eğer sizlerinde dediği gibi bu sezonu ahmet hiçbirşeyi öğrenmeden bitirirlerse 2. sezonun yarısıda gene böyle gider....tabi inşallah bu dediklerim olmaz ahmet ya günlükten ya yaseminden ya necdetden yada ayladan durumu öğrenir..ay kimden öğrenirse öğrensin ama bir an önce öğrensin(nekadar çok öğrensin dedimm:icon_whis :img-hyste )
Hüseyin Abi hoşgeldin bye
Nasılsın iyisin inşallah :) albüm ne zaman çıkıyor yaaa burda asılsız haberler çıkıyor ben hiç istemsemde korsancılık yapıyorum ona göre beni kötü yola teşvik ediyorsunuz :img-cool2
Finali bildiğim için açıklama yapmam doğru olmaz. Ama evet yönetmen öyle demişse öyledir.
Kaset işinde bir çok pürüzler var çözülmedi. Ve bu hafta içinde de çözülmezse albüm gelecek sezona kalır. Buradaki yazıyı ben de okudum ve şaşırdım. Berenin fan sitesi nasıl ulaşmış bu habere. Daha doğrusu bizim bilmediğimiz başka şeyler mi biliyorlar bilemedim. Sevgili sevda_ciceğinin de bu konuda hatası yok çünkü oradaki bir haberi sizlerle paylaşmış.
Sen dizicenin senaryosuna yap müzikleri Hüseyin Abi peki binim HS YAka'm nolacak:hıh Aşkolsun beni beğenmiyor musun bana da yapın müzik bende HS çocuğuyum ben de forumda büyüdüm:hıh ühühühühhühü :img-cray:
Bir dakika. Basimiza is aldik. Bir de studyo masrafi mi cikti? :img-hyste
Ben nasil bir son isterdim soyleyeyim sezona. Hani Girgiriye diye filmler vardi. Iki dusman cingene ailenin asik cocuklarinin hikayesi. Filmlerde de, birisi "oost kupeek" derdi, sonra aileler birbirleriyle sacsaca basbasa kavgaya girerlerdi. Sonra birisi cikar, darbuka falan calmaya baslardi. Herkes kavgayi birakip gobek atmaya baslardi.
Burda da butun karakterler bir yilbasi partisinde girse birbirine. Ayla'yla Guzide Yasemin'e cullanirlar. Ahmet dogrudan Necdet'e girer. Nezahat Keriman'a, Harun Yasar'a, Deniz onune gelen ilk sagciya, Sevket'le Riza birbirlerine dalarlar. Firsat bu firsat diye Mehmet de Sevim'in dudagina yapisir karambolde.:img-hyste :img-hyste Ama bizimkiler darbukayla durmaz. Onlara bir tango calmak lazim. Herkes esini bulup, dans etmeye baslar hemen. Cok modernler ya.
Ben nasil bir son isterdim soyleyeyim sezona. Hani Girgiriye diye filmler vardi. Iki dusman cingene ailenin asik cocuklarinin hikayesi. Filmlerde de, birisi "oost kupeek" derdi, sonra aileler birbirleriyle sacsaca basbasa kavgaya girerlerdi. Sonra birisi cikar, darbuka falan calmaya baslardi. Herkes kavgayi birakip gobek atmaya baslardi.
Burda da butun karakterler bir yilbasi partisinde girse birbirine. Ayla'yla Guzide Yasemin'e cullanirlar. Ahmet dogrudan Necdet'e girer. Nezahat Keriman'a, Harun Yasar'a, Deniz onune gelen ilk sagciya, Sevket'le Riza birbirlerine dalarlar. Firsat bu firsat diye Mehmet de Sevim'in dudagina yapisir karambolde.:img-hyste :img-hyste Ama bizimkiler darbukayla durmaz. Onlara bir tango calmak lazim. Herkes esini bulup, dans etmeye baslar hemen. Cok modernler ya.
Burada bir haksızlık yaptın dizice. Yani fazla türk olmadı. Çünkü türkler delikanlı adamlardır bilirsin. İki kişi bir kişiyi dövmez. Eee harun yaşara girerse tek sağcı olduğu için deniz de ona girerse o boyuyla posuyla ne suçu var şimdi yaşarın
:img-hyste :img-hyste Koptum yine gülmekten yavaş yavaş yap şu esprileri yüreğime iniyor sonra :img-hyste :img-hyste
Çok tuttum bu olayı bugün senaryo yok mu bebişim ben de edeleli bir fentezi yok sanırım :icon_whis
Bu senaryoyu hemen yazman lazım, diyalog gerekli...Bölüm 31, sezon finali, Yılbaşı Cümbüşü...Ahmetin Necdete dalma sahnesinde Don Kişot süvari müziği çalrsa bayağı hoş olur..:good: :img-hyste
Burada bir haksızlık yaptın dizice. Yani fazla türk olmadı. Çünkü türkler delikanlı adamlardır bilirsin. İki kişi bir kişiyi dövmez. Eee harun yaşara girerse tek sağcı olduğu için deniz de ona girerse o boyuyla posuyla ne suçu var şimdi yaşarın
Delikanlılık delikanlılık kitaplarında kaldı Hüseyin Abi :icon_whis :icon_whis Ben daha karizmatik bir delüğğğanlı bile bulamadım şahsen :sad53: :img-cool2 Ayrıca beni görmezden geldiğinin farkındayım ne ayak ????:img-cool2 :img-cool2 Anladın sen onu Hüseyin Abi :img-yes:
Hüseyin Abi hoşgeldin bye
Nasılsın iyisin inşallah :) albüm ne zaman çıkıyor yaaa burda asılsız haberler çıkıyor ben hiç istemsemde korsancılık yapıyorum ona göre beni kötü yola teşvik ediyorsunuz :img-cool2
Sorduğun buysa sana cevap yazdım zeynep. Sanıyorum sen görmedin. Albümle ilgili bilgileri verdim.
Nasıl yani ?
Ben sana yazdım benim HS Yaka'mın müziklerini niye yapmıyorsun diye sen cevap vermedin anlamadım ne ayak??:icon_whis :icon_whis
Şaka yapıyorum Hüseyin Abi boşver sen beni kendi kendime takılıyorum böyle :icon_whis :icon_whis Nasıl olsa güdük kaldım espriden ilhamım gitti :sad53:
Herkese iyi geceler bye
Senaryolarınız süper valla çok güldüm..Geçen haftanın finalinden sonra aklıma gelen, gelir gelmez de 'yok canım o kadar da olmaz' diyip unutmaya çalıştığım bişey var, unutmuştum ta ki başka bir sitede aynı şekilde düşünen kişileri görene kadar..Şimdi Ahmet Necdeti Güzide ile gördü ya acaba Yasemine kızar mı Necdet başkası ile beraber olduğu için Yasemin yalnız kaldığı için Ahmet le yakınlaşmaya çalışıyor sanıp?, bi de herşey iyiye doğru giderken (en azından gidiyomuş gibi gözükürken) Ahmet Yasemine bu sebeple kızıp zaten Ayla hasta oldu diye ona dönüp evlenirse... Olur mu sizce?...olur mu olur.... off lütfen olmasınn...
Ben sana yazdım benim HS Yaka'mın müziklerini niye yapmıyorsun diye sen cevap vermedin anlamadım ne ayak??:icon_whis :icon_whis
Şaka yapıyorum Hüseyin Abi boşver sen beni kendi kendime takılıyorum böyle :icon_whis :icon_whis Nasıl olsa güdük kaldım espriden ilhamım gitti :sad53:
Ya beni korkutma zeynep... Ben de çocukluğumdan beri birini kırmama korkusuyla yetiştim. Bana bu eziyeti yapma. Bak şimdi sana bir sadist kendime bir mazoşist ezgi yapmam lazım. Nereden bulacağım ben şimdi bu ezgiyi:img-hyste
Ya beni korkutma zeynep... Ben de çocukluğumdan beri birini kırmama korkusuyla yetiştim. Bana bu eziyeti yapma. Bak şimdi sana bir sadist kendime bir mazoşist ezgi yapmam lazım. Nereden bulacağım ben şimdi bu ezgiyi:img-hyste
Benden kaçan ilham perilerini geri bana gönder Hüseyin Abi o nasıl bir espridir öyle arkadaşlarımla gül gül :img-hyste :img-hyste Bence sen o ezgiyi hemen bulsan çok süper olacak!!Bu fırsat kaçmaz bu ezgiyi yapman için sana gereken eziyeti yapabilirim kanımca :img-in_lo Çok üzgünüm yaratıcılık önde gelir :img-yes:
Oooo! Hüseyin önce hoşgeldin diyeyim... sonra da avatarın ve imzan hayırlı olsun diyeyim:img-grin2 :img-grin2 sen gençleri kendine uyduracağına bakıyorum da bir abi olarak onlara uymuşsun :img-hyste ama helal olsun onlara ruhlarını nasılda işliyorlar bize değil mi?:good: neyse ben de amma abarttım canım... şunun şurasında 45 olmaya daha çok var:icon_whis
dizi müzikleri çıkmış hayırlı olsun... Göztepe'de büyük bir yere sordum... gelecek dedi... ama müşteri idare numarasımı bilemiyorum artık... :img-hyste ama uzun zamandır sizlere şöyle gereğince bir teşekkür edemiyorum... GERÇEKTENDE EMEĞİNİZ YÜREĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER... bazen diğer dizilere bakıyorum müzikleri için... denk gelenlere yani Yemin'i yakalayamadım ama (:img-blush ) aradaki kalite hemen fark ediliyor... hani şu benim arabest bulduğum Yaralı Kalbim varya onlara 10 basar.... :happy0064 :happy0064 umarım daha çok dizide böyle kaliteli müziklerle, bestelerle birlike oluruz...
Hüseyin abi; sen gözlerini kapat ve Ahmet-Yasemin ilişkisini düşün...sadece Yasemin'i düşünsende olur..sadist ezgi de, mazoşist ezgi de 1-2 dakikada çıkar...
haa hazır burdayken... sen necisin? yani ahmetçi mi? necdetçi mi? bu zamana kadar sizler bu konularda o kadar duyarlı davrandınız ki... yalnızca yaptığınız işin etikliği bilinciyle ama bunu esas yapması gereen kişi yapmayınca fırsatı kaçırmayayım dedim... :img-hyste ne sağcıyım, ne solcuyum orta yolcuyum deme çünkü inanmam... :img-pilot
Hüseyin Abi bugün senin geleceğin içime doğmuş heralde dünkü rüyamı sana anlatayım hani böyle Ahmet'le Yasemin ada evinde sarıldıklarında bir müzik çalıyordu ben işte İstanbul Masalı'nı izliyorum (ne hikmetse hala devam ediyor:icon_whis )sonra bir bakıyorum o müzik İstanbul Masalış'nda o kadar öfkelendim ki o öfkeyle bir kaltım saat 6 sinirden köpürüyorum :icon_whis
Oooo! Hüseyin önce hoşgeldin diyeyim... sonra da avatarın ve imzan hayırlı olsun diyeyim:img-grin2 :img-grin2 sen gençleri kendine uyduracağına bakıyorum da bir abi olarak onlara uymuşsun :img-hyste ama helal olsun onlara ruhlarını nasılda işliyorlar bize değil mi?:good: neyse ben de amma abarttım canım... şunun şurasında 45 olmaya daha çok var:icon_whis
dizi müzikleri çıkmış hayırlı olsun... Göztepe'de büyük bir yere sordum... gelecek dedi... ama müşteri idare numarasımı bilemiyorum artık... :img-hyste ama uzun zamandır sizlere şöyle gereğince bir teşekkür edemiyorum... GERÇEKTENDE EMEĞİNİZ YÜREĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER... bazen diğer dizilere bakıyorum müzikleri için... denk gelenlere yani Yemin'i yakalayamadım ama (:img-blush ) aradaki kalite hemen fark ediliyor... hani şu benim arabest bulduğum Yaralı Kalbim varya onlara 10 basar.... :happy0064 :happy0064 umarım daha çok dizide böyle kaliteli müziklerle, bestelerle birlike oluruz...
Baharcan avatar yapmayı ve imza yapmayı bilmiyordum. Ama şeytana pardon şeboiste uydum ve ondan öğrendim. Bu korsan kız bana fotograf eklemeyi de öğretti. Yeminin sezon finali gecesini ekledim. çok güzel fotolar çıktı. Hatırlanın gençlerine gelince ben niye onları kendime uydurayım ki, zaten onlarla aynı yaştayım. Şöyle demek istiyorum. Bir iş hayatı reşit olmakla başlarsa, bu alana 2006 martında girdiğime göre daha 20 mi bitirmişim. Belki de zeynep bana abladır bile...
Albüm meselesi karışık biraz. pürüzler var. Eger bu hafta da çözülmezse yeni sezona çıkacak.
ben yine geldimm :D:D:D hüseyin abi hosgeldin bu arada byebyebye iyisindir insallah dizicenin yorumlarına her zamanki gibi koptum ama ziynipimin de dediği gibi azıcık alıştıra lıştıra yap şu esprileri bi anda pc nin basında gülmeye başlayınca annemler kafayı yediğimi falan sanacak:D:D:D
ya galeriye bi foto daha eklenmiş yok yok benim iyice kafam karıştı napiy bunlar ya 2 haftadır yasonun neconun odasına girdiği sahneyi ekleyip duruyolar ağızlarını burunlarını dağıtacağım artık onların :hıh :hıh :hıh
Bu albüm sorununu kim çözmüyor Hüseyin Abi söyle bize forumcak ağzını burnunu dağıtalım :hıh
Zeynep:Delüüüğğğanlı
Sorun Çıkaran:Buyrun ifendim oturun ifendim
Ergim:Sorun çıkarıyormuşsun albüm çıkarmıyormuşsun Hüseyin Abi'ye yanlış yapmışsın ne ayak
Sorun Çıkaran:İfendim ifendim ama
Tavuskuşu:Seni tenhada kıstırırız bizi kırıyor musun
Sorun Çıkran:Bu neyki elim ayağım tittriyyy ya benim ühühühühüh:img-cray:
Akirac:Pasta kesiyordum elimde kalmış
Sorun Çıkaran:Ama ama benim üstlerim var
Dizice:Geç bunları anaaaaam baaabaaam dırın dırın geç bunları anaaam babam dırını dırını
Zeynep:Bu albüm derhal çıkacak sirseri bak sağa çok pis taktım :hıh
Sorun çıkaran:Peki ifendim olur ifendim
Meltem-keremcem:Hadi gidelim az uyuyunca bebeksi pembe tenim zarar görüyor
Bahar-can:Evet uykusuz kalınca error error error:icon_whis
Ergim:Sağa çok pis taktık gebertiriz seni köylüüüü gebertiriz :hıh
Ya sormayin, bizdeki teke tek lafta. Avrupa'da Turk'le kavga deyince millet kaciyor. Bizimkiler tek kisi dovmek icin butun mahalleyi getiriyorlar yanlarinda. Almanya'da ilk kez tek kisiye on kisi girme durumunu Turkler'de gormusler. Yani Bati'da teke tek gelenegi oldugu icin, bizdeki gibi, butun arkadaslar destege gelmiyor.
Ahmet Necdet'in cenesine cenesine yumruklari indirdikce, eski bir Cuneyt Arkin filmi gibi her yumruktan kursun sesini andiran efektler cikmaktadir. Necdet daha fazla dayanamaz yere yikilir. Ancak bu Ahmet'e yetmez:
Ahmet: Kalk Nnecdet! Kalk diyorum sana! Daha seninle isim bitmedi.
Necdet: Yalvaririm Ahmet, colugumun cocugumun hatrina.
Yasemin: Necdet, ayip oluyor ama.
Ahmet: Ne yapalim Necdet, ben Kibriscik'ta yuruyuslere cikarak, istanbul sokaklarinda Ayla'yi kovalayarak antreman yaparken, sen Guzide'yle pasta borek yiyerek gobegini buyutuyordun. Simdi ben atletik ve formdaysam, seni bir kac yumrukta yere yikabiliyorsam, benim sucum mu?
Necdet: Sen benim bedenimi yikabilirsin Ahmet, ama ruhumu asla.
Yas: Onu dinleme Ahmet. Onun arabasi var, guzel mi guzel, maalesef ruhu yok. Onun icin hic mi hic sansi yok.
Ah: Ooo, iyi ki sansi yok. Evlenip cocuk yaptin, bir de sansi olsaydi ne yapacaktin.
Yas: Nayir Ahmet, sen gercekleri bilmiyorsun. SOylerdim ama yilbasi icin cok hazirlik yaptim, halim kalmadi.
Ah: Yasemin sen karisma, sen halsizsin, git doktora bir kan testi yaptir. Belki sekerin dusuktur. Belki olumcul bir hastaliga yakalanmissindir. Senaryonun uzamasi icin bize gerekn sacmaligi temin edebilirsin.
Arkadan Teo: Necdeeet! Necdeet! Aslansin Necdet. Kaplansin Necdcet! Yik onu Necdet! Senden kahramani yok Necdet.
Nec: Sus be Teo, bir gun de gaz verme adama be Teo. Cesedim kalkacak buradan bak. Zaten o pastalari da senin yuzunden goturduk. "Ye Necdet ye, amman da ne guzel pasta yapmissin, kilo da sana amma cok yakisiyor. O gidikla cok baba durdun," diye diye.
Teo: Baba olamadin, icinde kaldi diye, baba durdun dedik, kotu mu ettik, ne yapalim. Hass..
Ahmet: Nasil?
Teo: E Ahmet, sen de amma safsin be guzelim. Yani tek tek soylemek mi lazim?
Ahmet: Yoksa yoksa?
Teo: Evet, nihayet gercekler ortaya cikiyor.
Yasemin: Evet. Uhuuu.
Necdet: Evet, Ruya, Ruya... aslinda Teo'nun kizi!
Bakii olsaaa da ayriliiik
Ask her daiiim olumssuuuzdur...
Sponsor firmalar
Sezon sonu...
meltem-cmbl 25-06-07, 21:09 ya bütünsitentapçılar bu başlığamı toplanmış
başlığa bir giriyim gülmerkten geberiyim ne senaryolardır üle ya:img-hyste
zeynep harika olmuş:img-hyste
dizice senınkiin şimdi okucam bu msjı yazıdktan sonra eminim acaip güzel olmuştur
bu arada hüseyin abi kim?????
he bide hs cdsi çıktımı yarın alcamda
ya dizice yeter walla gülmekten gözümden yaş geldi artık alemsin :D:D:img-hyste :img-hyste
hele neconun rüya ahmetin kız demesini beklerken teo nun kızı dediği yerde acaip güldüm. süpersin cnm yaa:happy0064 :img-hyste walla meltemin de dediği gibi bütün stedapçılar bu baslığa toplanmıs :img-hyste :img-hyste
Hüseyin Abi bugün senin geleceğin içime doğmuş heralde dünkü rüyamı sana anlatayım hani böyle Ahmet'le Yasemin ada evinde sarıldıklarında bir müzik çalıyordu ben işte İstanbul Masalı'nı izliyorum (ne hikmetse hala devam ediyor:icon_whis )sonra bir bakıyorum o müzik İstanbul Masalış'nda o kadar öfkelendim ki o öfkeyle bir kaltım saat 6 sinirden köpürüyorum :icon_whis
Harikasın zeynep... İşte bu duruşlarla biz daha da motive oluyoruz. Yeni döneme yeni müzikleri hazırlamaların gıdalarını alıyoruz. Ne sadoizm ne mazoşizm yani.
Bu arada bahar can onlara ilişkin geçmişte fikirlerimi belirtmiştim hatırlarsanız. Hatta güzide ve necdet bütünleşmesine karşı çıkılırken ben yana olduğumu ve doğal olduğunu belirtmiştim her neyse...
Ben hayatımın 18 ini geçtikten sonra (deminki kritere göre düşünmeyin yani 28 yıldır) hiç kimseci olmadım. Karakterler ve olaylar arasındaki döngüleri tartışıp olaylar hakkında taraf olabilirim. Ya da senarist karakteri yapacağı eyleme hazırlayamaz bunu tartışabilirim. Ama necdet ya da ahmetten yana değilim. Hatta valla güzideye fena halde hayranım. Yani karakter olarak necdeti bir kaşık suda bile boğabilirim.:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Bahar can bilmem anlatabiliyor muyum
Çok ilginç canım ya ama bu bizimkilerin suçu yok sonuçta biz hayırsever bir milletiz o Avrupalıların bencilliğidir bağa ne bağa ne şimdi benaryonu okuyorum bebişim :img-wink:
İşte bu. Yine çok hoş bir yaklaşım zeynep. Haklısın da. Yani türkün bakışı şu mu? Dayak atacaksan da adam gibi at bire on gir... Yiyeceksen de adam gibi ye 10 a bir ye.... Bir işe yarasın. Amme hizmeti yani...:happy0064 :happy0064 :happy0064
Dizice naptın koptum canım :img-hyste :img-hyste :img-hyste Özellikle sonuna bittim:img-hyste :img-hyste Mohteşem bi finaldi bu kadar güzel özetledin yani durumu çok ince bir mizah anlayışın var bebişim :img-hyste ama benim mizah anlayışım error vermeye başladı error error error :sad53:
bu özgenin(OXFORD) fatoş ablayla (al-fa) yağtığı röportajdan bi alıntı:
Hs haftaya sezon finali yapıyor.Nasıl çatlıcak mıyız üç ay
Hatırla Sevgilinin sezon finali unutamayacağınız bir final olacak...Bence kelimenin tam anlamıyla çarpılacaksınız...Gözyaşı bol,tansiyon yüksek ve merakla beklenecek bir yeni sezon beklentisi bırakacak herkeste.Yeni sezona Eylülün ilk haftası girecekler.
ya ben çıldıracağımm nedir bu kadar çarpılacağımız final çok merak ediyorum. kesin finalde yine kötü şeyler aamedimin başına gelir ühühüü kader mi bu:img-cray: :img-cray:
meltem-cmbl 25-06-07, 21:26 bu özgenin(OXFORD) fatoş ablayla (al-fa) yağtığı röportajdan bi alıntı:
Hs haftaya sezon finali yapıyor.Nasıl çatlıcak mıyız üç ay
Hatırla Sevgilinin sezon finali unutamayacağınız bir final olacak...Bence kelimenin tam anlamıyla çarpılacaksınız...Gözyaşı bol,tansiyon yüksek ve merakla beklenecek bir yeni sezon beklentisi bırakacak herkeste.Yeni sezona Eylülün ilk haftası girecekler.
ya ben çıldıracağımm nedir bu kadar çarpılacağımız final çok merak ediyorum. kesin finalde yine kötü şeyler aamedimin başına gelir ühühüü kader mi bu:img-cray: :img-cray:
of ben acaip merak ediiym ya ne olabilirki daha herşey arasaçı zaten ya
ay yoksa ahmetle ayla nikah masasında öle biter se valla ölürüm
bu yüzden bunlar nikah masasına oturmadan ben bu aylayı gidip kaçırmalıymm
Alisercan, ben simdi bunu sormazsam catlarim. Ahmet icin Yasemin'in hediye ettigi kol dugmelerinin onemi cok buyuk, bir anlamda asklarinin simgesi. Acaba, o kol dugmeleri bastan beri Baris Manco'nun Kol Dugmeleri sarkisi dusunulerek mi yazildi? Sozleri o kada uyuyor ki hikayeye ve kol dugmelerine:) Ama daha duyamadik. Dusunuldu de olmadi mi? Yoksa ben kendi kendime mi kurdum?
Bir de Kordugum cok guzel oturmustu. Tum bolumde tek guzel sahneydi. Yine muzikler kurtardi. Size helal olsun.
Badger, bak yalan oldu benim gidisim. Ama azaltacagim gercekten. SIgara gibi :icon_whis
sezon fınalı bu hafta mı??
acaba???????:D:D:D
evet canım hs bu hafta nefes kesici çarpıcı süprizlerle dolu(orası kesin zaten sonuçta her özette birilerini bir süpriz bekliyo finalde de aamedi büyük bi süpriz bekler kanımca:good: ) sezon finaliyle tatilde giriyor:sad53:
meltem-cmbl 25-06-07, 21:32 sakın ahmet soyle bır dusunup ruyayı bir hışımla kolundan tutup hastaneye gıdıp test yaptırsa ınsan bıraz dusunur!!!:D:D
he valla ebn olsam yaseminin hamileliğini öğrendiğim an şüphe ederdim yanı ister başkasıyla evli olsun farketmez kendindende olabilir yane bari bir şüphe etseydi aklını unzudan geçirseydi o da yok yane ya
belki ruyanın içine doğar
amet amet sana kanım çok ısındı
sana abba diyebilirmiyim
ahmet:de kzım de istersen noel baba de:img-hyste
sakın ahmet soyle bır dusunup ruyayı bir hışımla kolundan tutup hastaneye gıdıp test yaptırsa ınsan bıraz dusunur!!!:D:D
O zaman DNA testi yoktu canim. Sadece kan grubundan bir insanin babasi olup olmama ihtimali belirlenebiliyordu. Yani, mesela, cocugun babasi kesinlikle 0 grubu olamazsa, sen de 0 grubuysan, demek ki babasi degilsin. Ama o kadar. Pek bir gecerliligi yok. Kan grubuna gelene kadar Ruya'nin erken dogum meselesi var, Ahmet'in bir turlu uyanamadigi.
yok yaw o zamanlar dna testi varmıydı?? ahmet şöyle bi atak yapsa da yasoyla rüyayı kaçırsa ::D:D:D:D ama yok ahmetten beklemem masallah safoşlukta laleyi bile geçti bizimki bi parmak hesabı yapsa kesin bulur ama yapmiyyyyy beni sinir ediyyy:(:(:(:sad53: :sad53:
Alisercan, ben simdi bunu sormazsam catlarim. Ahmet icin Yasemin'in hediye ettigi kol dugmelerinin onemi cok buyuk, bir anlamda asklarinin simgesi. Acaba, o kol dugmeleri bastan beri Baris Manco'nun Kol Dugmeleri sarkisi dusunulerek mi yazildi? Sozleri o kada uyuyor ki hikayeye ve kol dugmelerine:) Ama daha duyamadik. Dusunuldu de olmadi mi? Yoksa ben kendi kendime mi kurdum?
Bir de Kordugum cok guzel oturmustu. Tum bolumde tek guzel sahneydi. Yine muzikler kurtardi. Size helal olsun.
Badger, bak yalan oldu benim gidisim. Ama azaltacagim gercekten. SIgara gibi :icon_whis
Şimdi koldüğmeleri de tıpkı kimse bilmez gibi dışarıdan yani müzik ekibinin dışından bazen senaristlerden bazen de yapımcıların katkılarıyla konan müzikler. Her zaman istenen olmuyor. çünkü tek gösterimlik için korkunç telifler de istenilebiliniyor. Dolayısıyla dışarıdan gelen müziklere bir katkımız yok. Ama içerideki dizilere gelince;
Orada erdal güneyin şimdi 24 saate indirdiği bir zaman diliminde kendisinin sahnelerdeki duyguları yorumluyarak kesip biçtiği ezgilerimizi kullanıyor.Sonrasında proje sorumlularının da bakıp son şeklini vermesiyle netleşiyor.
Ahmet Ayla'ya nikah masasına oturur sonunda Ayla'nın psikopatlığına ve aliden gelen sarsıcı baskılara dayanamayarak tabi Ayla'yla evlenir tam nikah günü bir şekilde Rüya'nın kendi kızı olduğunu öğrenir ama artık çok geçtir :icon_whis Ahmet Necdet'lerin evine gelir Ayla'da peşinden o sırada Necdet dedesinin silahını geri almıştır Ahmet'e doğrultur o sırada Yaso ve Ayla Ahmet'in önüne geçerler sonra Rüya'nın Ahmet'in çocuğu olduğuun öğrenen bütün aile üyeleri Yaşar'da dahil herkes gelir :img-yes: sonra da Ahmet ve Necdet kapışırlar silah ortada herkes büyük bir hengamenin ortasında kalır silah kimde patlayacaktır acaba o sırada birden silah patlar ve herkes şaşkınlıkla birbirie bakar acaba kim vurulmuştur?????????:icon_whis Ve sezon finali
meltem-cmbl 25-06-07, 21:37 cannım bence bütün anti aylacılar kaçıralım aylayı sonra ağzını burnun dağıtalım :happy0064 :happy0064
o dediğin sonu düşünmek bile istemiyiimmm ühühüü:img-cray: :img-cray: :icon_cry:
cnm o zati aklımda o aylanın ağzını burnunu dağıtmadan sinirim geçmicek
cuma günüki sinirim hala duruyi geçmiyi
bişey düşündüm ben bi dart yaptırcam aylanın resminden ona ok atıp duricim ancak:)
İyidir böyle yalanlar, severim..Demek ki istemiyorsun bırakamıyorsun forumu, sigarayı...keh!keh!..
Boşversene zaten sıcak hava, yapacak çok fazla bir şey yok..Bir zamanlar Ericssonun reklamındaki gibi tembel gençler gibi oturmuş koltukta, bir yandan işler tamamlamaya çalışıyorum..Yarınki dersi hazırlıyorum...Foruma bakıp eğleniyorum..Senin keyifli senaryolarınla kendimi olabilecek en berbat sezon finaline hazırlayıp, kafamı takmamaya çalışarak, kendimi dizi hk nötr hale sokmaya çalışyorum...Yine tekrarlıyorum:
Ahmet Aylayla evlenmesin..
Ahmet Rüyayı öğrensin...
Sonra ortalığı sağlam bir dağıtsın..
Beklediğim sezon finali bu...
Bunlardan en az ikisi (rüya bir, ortalığı dağıtmak iki) olmazsa diziyi gelecek sezon seyretmeyeceğim..Yalnızca sizler kalırsanız, forumu izlemeye devam ederim..:good: :img-yes:
cnm o zati aklımda o aylanın ağzını burnunu dağıtmadan sinirim geçmicek
cuma günüki sinirim hala duruyi geçmiyi
bişey düşündüm ben bi dart yaptırcam aylanın resminden ona ok atıp duricim ancak:)
meltemcim süper fikir:good: geçen bölüm çok kötüydü cidden ay basını öptü aylanın ya kafayı yiyodum o sahnede kaç gündür ytıyodu o yatakta pis mi temiz mi belli değil belkide bit bile vardır onda böyk:img-hyste :img-hyste
meltem-cmbl 25-06-07, 21:40 ya çok merak ettim şimdi buraya kol düğmelerinin sözlerine internetten hemen bakmam lazım sarkıyı çok dinledim ama sözleri hiç aklımda klmamıs tüh
hatırlarım bugün gibi
sessiz geçen son geceyi
başın öne eğik bir suçlu gibi
bana verdiğin hediyeyi
2 küçük kol düğmesi
bütün bir aşk hikayesi
2 düğme 2 ayrı kolda
bizim gibi ayrı yolda
akşam olunca susutururu herkezi herşeyi
gelir kol düğmelerim birleşme saati
usul usul çıkarırı koyarım kutuya yanyana
bitsin bu işkence kalsınlar bir arada
tammen aklımda kalmış ya:img-hyste
Sevgili Hatırla sevgili formu üyelerinin bu akşamki konukları
Uzun bir süre aradan sonra bu gece çok kaynattık. Hepinize iyi geceler diliyorum. Ama çalışan bir insanım ve sabah 6 da kalkmalıyım.
Hepinize iyi geceler ve teşekkürler....
Dart fikri süper bana bir dart yetmez iki dart yaptırıcağım biri Necdet biri Ayla hatta birde Yasemin ve Teo için :img-yes: :hıh Ahmet'e de anma köşesi yaptıracağım gelenler onu imzalayacaklar :img-in_lo :img-blush
dizice meltem ve ermec sözler için çok teşekkür ederim gerçekten uyuyormus bizimkilere ya yine moralim bozuldu benim durup durup moralim bozuluyo zaten hs yi izleye izleye oldu kanımca ühühüüü kader mi bu:(:(:(
hüseyin abi sanada iyigeceler byebyebyebye
meltemcim süper fikir:good: geçen bölüm çok kötüydü cidden ay basını öptü aylanın ya kafayı yiyodum o sahnede kaç gündür ytıyodu o yatakta pis mi temiz mi belli değil belkide bit bile vardır onda böyk:img-hyste :img-hyste
Her önüne geleni öpüyor yahuuu Yasemin 'i bir öptü hamile kaldı:img-hyste allahtan michelle akıllı kadındı hayır belki ondan da bir çocuğu olmuştur haberi yok şimdi bu Ayla bizim bir çocuğumuz Ahmet diye kandırırı safımı zaten pis mi temiz mi belli değil pis mi temiz mi belli değil ne diye öpüyorun bitli bu kız pitli :img-yes: :hıh İğreeeeenç öykkkkk:img-cool2
meltem-cmbl 25-06-07, 21:47 Dart fikri süper bana bir dart yetmez iki dart yaptırıcağım biri Necdet biri Ayla hatta birde Yasemin ve Teo için :img-yes: :hıh Ahmet'e de anma köşesi yaptıracağım gelenler onu imzalayacaklar :img-in_lo :img-blush
aa bide bende hacı yatmaz var kocaman aylanın resmini yapışştırırm üstüne
yumrukla alalhım yumruklaa tekmede olur ama hacıu aytamzıma yazık onu görünce söner falan:icon_sorr
askasurguncu 25-06-07, 21:50 diziceyazdigin senaryo
harika buralarda surunuyorsun sen :img-hyste
aksam aksam gulme krizine girdim birde bazi arkadaslar aylayin agzini burnunu dagitmayi dusunuyorlarmis sizlerden once ben dagitirim siz elinizi kirletmeyin:icon_whis
meltem-cmbl 25-06-07, 21:50 Her önüne geleni öpüyor yahuuu Yasemin 'i bir öptü hamile kaldı:img-hyste allahtan michelle akıllı kadındı hayır belki ondan da bir çocuğu olmuştur haberi yok şimdi bu Ayla bizim bir çocuğumuz Ahmet diye kandırırı safımı zaten pis mi temiz mi belli değil pis mi temiz mi belli değil ne diye öpüyorun bitli bu kız pitli :img-yes: :hıh İğreeeeenç öykkkkk:img-cool2
:img-hyste :img-hyste herşey yoluna girmişken senaryo uzasınya birden michelle dönüyomuş 10 yıl sora ahmet benım senden bi çocuğum var
ahmetaaa ne güzel çocuk sahibi olmak çok güzel bişey de ama ben senle hi.ç...............:img-hyste
ya cnm orasını karışştırma
hımm tmm cnm
aa bide bende hacı yatmaz var kocaman aylanın resmini yapışştırırm üstüne
yumrukla alalhım yumruklaa tekmede olur ama hacıu aytamzıma yazık onu görünce söner falan:icon_sorr
:img-hyste :img-hyste bencede meltemcim yumrukla allah yumrukla süper ya bu arada hacı yatmaz ne???:img-pilot :img-pilot
ben yarın gidip 4 tane dart alırım yaso ayla neco ve teo için:img-hyste :img-hyste hatta bide selma hanım için alırım:img-hyste :img-cool2
meltem-cmbl 25-06-07, 21:53 :img-hyste :img-hyste bencede meltemcim yumrukla allah yumrukla süper ya bu arada hacı yatmaz ne???:img-pilot :img-pilot
ben yarın gidip 4 tane dart alırım yaso ayla neco ve teo için:img-hyste :img-hyste hatta bide selma hanım için alırım:img-hyste :img-cool2
cnm hacıyatmaz büle balon gibi bişey uzun bi koyuyosun bi çakıyosun sırtı yere gelmiyo bi koyuyon tekrar sana döniyi yatmadan önce bi kaç kere çakarım ayla oalrk göriyim onu:img-hyste
bu arada selmada tam dayaklık onada iki çakmak lazım
Saçını öperken ben de ıyy dedim terle karışık kolonya kokusu vardır şimdi dedim..
İçim kalkmıştı..en sevmediğim takıntılı olduğum kokulardan biridir de..Şimdiye kadar söylemedim, sen söyleyince dayanamadım, ergim..
ya şimdi annemler ky finalini izliyorlar allahım ne güzel final yapmıslar yaa sevenler kavuşiyyyy aman hs nin finali bbg ye benzemesin de:icon_whis :icon_whis mesela yaso ahmet sana birşey söyleyeceğim der ve finaalllll
32. bölümde de nayıırrr söyleyemeyeceğim buna gücüm yok falan der offf öyle yaparsa ağzını burnunu dağıtırım onun sirseri :icon_whis :icon_whis
meltem-cmbl 25-06-07, 22:00 ya şimdi annemler ky finalini izliyorlar allahım ne güzel final yapmıslar yaa sevenler kavuşiyyyy aman hs nin finali bbg ye benzemesin de:icon_whis :icon_whis mesela yaso ahmet sana birşey söyleyeceğim der ve finaalllll
32. bölümde de nayıırrr söyleyemeyeceğim buna gücüm yok falan der offf öyle yaparsa ağzını burnunu dağıtırım onun sirseri :icon_whis :icon_whis
sezon finali heycanlı olur kötüde olabilir cnm
ky final oluğu için tammen bnitti yani ondan güzel yaptılar kynın sezon finalini görseydin sinirden ölürdün 3 ay nasıl beklicem diye
opoff ama
aonun sezon finali çok güzel bitmişti
inş hsde büle güzel olur ruyayı öpğrtenir ama tepkisini görmek için 3 ay:icon_sorr
hmm tamam meltemcim anladım. süper stres atarsın onunla sen walla bende dartta stres atarım tatil boyunca :D:D:D
badger bende nefret ederim o kokudan iğrenç yaa yazık aamedime vicdanı yüzünden nelere katlaniyyyyyy ühühüh:sad53:
ya öğrenmesse ben kendimi nasıl tutarım bilmiyorum:hıh :hıh :hıh ya rüyayı öğrensin de ben tepkisini beklerim yani yeter ki öğrensin artık. zaten bu ahmet yasonun kavuşamaması çok sıktı çok uzadı çok baydı yeter bari rüyayı öğrensin :(:(:(:sad53:
Her önüne geleni öpüyor yahuuu Yasemin 'i bir öptü hamile kaldı:img-hyste allahtan michelle akıllı kadındı hayır belki ondan da bir çocuğu olmuştur haberi yok şimdi
Aylayla Ahmetin nikahına Michelle elinde bir erkek çocukla gerçeği söylemek için nikaha gelirmiş, Yasemin de aynı anda Rüyayla elinde gelir o da Ahmete gerçeği söylemek için içeri girermiş...
michelle, Yaseminin durumundan huylanıp daha önce davranıp söylermiş, Yasemin hımbıllığıyla orada kalakalırmış yine...
Ahmet, Aylayı nikah masasında bırakıp, şerefli bir adam olarak gider Michelle ile evlenirmiş...
Ayla kendini intihar eder, ya da temelli kilitlenip kalır...Yasemin Necdetin evine döner Üüühüüü diye hüngür şakır " Sevgili günlük ..." diye yazmaya devam..:img-hyste
Rica ederim, oyle kokular getirmeyin aklima. Badger, demek senin el site, goz oynasta. Artik yarin ogrencilerine anlatirsin, "Sonra Ahmet Necdet'le Guzide'yi gormesin mi?" :img-hyste :img-hyste
Ahmet'in Ruya'yi ogrenmesiyle biterse ben sinir olurum. Yetmez. Ahmet'in tepkisini de gostermeleri lazim. Ve oyle kendini odalara kapatmak, Sevim'e dert yanmak falan olmamali o tepki. Ortaligi darmaduman etmeli ki bizim de biraz icimizin yagi erisin. Mesela bir iki kisiyle yuzlessin. Orada bitsin. Gelecek sezonu da KillNecdet 2 yapariz. Alir kilici eline Ahmet, teker teker bu olayda emegi gecen herkesi dograr.:img-yes:
Ahmet eve gelir sinirle ve annesine yüklenir annesi hala kayıtsız bir şekilde cevap verir
-Yine mi bu mevzu Ahmet sen artık nişanlı bir adamsın bu da ne demek oluyor
-Sen sen söylemediğin tek şeyle hayatımı tamamen değiştirdin anne mahvettin
-Ne demek istiyorsun Ahmet kendine gel
Bütün ev ahalisi toplanır herkes şaşkınlıkla ona bakar
-Sen bizim tamamen ayrılmamızı hiç bir ilişkimizin kalmamasını istiyordun
-Elbette böyle bir ilişki nasıl sürdürülebilirdi
Ahmet'in gözledi dolar
-Bunu nasıl yaptın bir anne oğlunu nasıl mahkum eder seni asla affetmiyeceğim asla
Babası araya girer
-Ahmet annenle ne biçim konuşuyorsun bu hakkı kendinde nasıl görürsün
-Çünkü çünkü o benim en önemli hakkımı elimden aldı babalık hakkımı
Herkes büyük bir şok geçirir :blink: Sevim
-Neler diyorsun sen Ahmet
-Beni sevdiğimden ayrı kızımsız bir yaşama mahkum etti evet Rüya Rüya benim kızım benik kızım
Ahmet'in gücü tükenmiştir ve ağır ağır ağlayarak yokollmoş bir vaziyette koltuğa çöker Selma Hanım'ın da gözleri dolmuştur
:img-cray:Allahı m sağa geliyorum kendi yazdığıma kendim ağlıyacağım boğazımda birşey düğümlendi üühühühühühühühühü :sad53: :img-cray: Ambilaaaaaaaaaans ambilaaaaaaaans :img-cray:
Saçını öperken ben de ıyy dedim terle karışık kolonya kokusu vardır şimdi dedim..
İçim kalkmıştı..en sevmediğim takıntılı olduğum kokulardan biridir de..Şimdiye kadar söylemedim, sen söyleyince dayanamadım, ergim..
Ayla'yı bu kadar eleştirip nefret etmemizin bir nedeni de oyuncunun başarısı değil mi arkadaşlar? Karakterin kötü ama aynı zamanda acınası yönleri var.. İkisini de çok güzel yansıtıyor..
Ahmet'i zorla öpmüştü ya (pis kız :img-pilot ) kızdım ama eve girip elini dudağına götürüşü ...kendini sahte, zorlama bir öpücükle avutması çok acıklıydı
Yine gelinlik giydiği sahnede de gözlerinde acı ve ümitsizlik vardı ve son olarak Ahmet ayrılık konuşmasını yaparken,bakışları duyduğu acıyı bize yansıtıyordu.
NOT: Vallahi amacım Ayla'yı övmek değil..Sadece oyuncu rolü vezir de eder.. rezil de diyorum..ve Nergis Öztürk'ü tebrik ediyorum...
ya öğrenmesse ben kendimi nasıl tutarım bilmiyorum:hıh :hıh :hıh ya rüyayı öğrensin de ben tepkisini beklerim yani yeter ki öğrensin artık. zaten bu ahmet yasonun kavuşamaması çok sıktı çok uzadı çok baydı yeter bari rüyayı öğrensin :(:(:(:sad53:
Rica ederim, oyle kokular getirmeyin aklima. Badger, demek senin el site, goz oynasta. Artik yarin ogrencilerine anlatirsin, "Sonra Ahmet Necdet'le Guzide'yi gormesin mi?" :img-hyste :img-hyste
Ahmet'in Ruya'yi ogrenmesiyle biterse ben sinir olurum. Yetmez. Ahmet'in tepkisini de gostermeleri lazim. Ve oyle kendini odalara kapatmak, Sevim'e dert yanmak falan olmamali o tepki. Ortaligi darmaduman etmeli ki bizim de biraz icimizin yagi erisin. Mesela bir iki kisiyle yuzlessin. Orada bitsin. Gelecek sezonu da KillNecdet 2 yapariz. Alir kilici eline Ahmet, teker teker bu olayda emegi gecen herkesi dograr.:img-yes:
bak tam çıkıyodum vazgeçtim şimdi ben artk umudu kestim cnm bana bi rüyayı öğrenmesi yeter valla ama öyle tepkisiz kalmasın benim istediğim öğrenince önce necdetin sonra aylanın sonra teonun en son da yasonun ağzını burnunu dağıtsın yok eğer ben elimi kana bulamak istemiyorum derse onun yerine biz gideriz hiç sorun diil yani:img-hyste :happy0064
yok benim acil çıkmam lazım gözlerimden uyku akıyo walla meltemcim yarın da gece girerim foruma büyük olasılıkla çünkü sabahtan dışarı çıkacağım biraz hadi hepinizi öptüm bak dediğimi unumayın fazla sinir stres yapmayın hadi hepinize iyi geceler
Aylayla Ahmetin nikahına Michelle elinde bir erkek çocukla gerçeği söylemek için nikaha gelirmiş, Yasemin de aynı anda Rüyayla elinde gelir o da Ahmete gerçeği söylemek için içeri girermiş...
michelle, Yaseminin durumundan huylanıp daha önce davranıp söylermiş, Yasemin hımbıllığıyla orada kalakalırmış yine...
Ahmet, Aylayı nikah masasında bırakıp, şerefli bir adam olarak gider Michelle ile evlenirmiş...
Ayla kendini intihar eder, ya da temelli kilitlenip kalır...Yasemin Necdetin evine döner Üüühüüü diye hüngür şakır " Sevgili günlük ..." diye yazmaya devam..:img-hyste
:img-hyste :img-hyste yahu acaba bize göstermedikleri yerlerde Yaso günlüğüne ne yazıyor
"Sevgili günlük bugün trende Ahmet le karılaştık Rüya 'ya kendi kızıymış giib içten bakıyordu ee zaten onun kızı u gerçeği bir tek o bilmiyor söyleyip söylememekte kararsız kaldım"
"Sevgili günlük bugün hastanede Ahmetle karşılaştık hala kararsızım aşağıda bir yalan söyledim yukarı çıktım kendim innadım artık Rüya kimin kızı ben de pek emin değilim "
"Sevgili günlük adamla kaçmaya kalktık ama ben dayanamadım Necdet hıck böck cik cik diye ağladı dayanamadım Rüya baba beni bırakma dedi acaba hangi babasını kasteteti ???/:icon_whis "
"Sevgili günlük Ahmet tuzağıma düştü beni seviyor mu diye denemeye kalktım Ahmet |