Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-15
Sayfalar :
1
2
3
[ 4]
5
6
7
8
9
10
11
ya doğru söylüyosunuz aylanın kız arkadaşı yok erkek arkadaşıda yok evlenecek ama yakışan kimse yok şimdi de kalmış kapris yapıyo yaseminle ahmetin mutluluğunu bozmaya kimsenin gücü yetmez...ben bu arada canselin en büyük hayranlarından biriyim onu çok seviyorum..:img-in_lo
Badger,Kayalıklarda aklını yitiren Yasemin birden akıllanır arka fondan çıkıp ""Ehhh yeter artık Necdet,nerden senin çocuğun oluyormuş o Ahmet'le benim çocuğum "diyebilir.Yani Yasemin 'den öğrenebilir gerçeği.
Aslında Ahmet Rüyayı i öğrendiğinde üçünün aynı ortamda olmasını istiyorum:img-pirat
İnşallaaah! aslında dediğin gibi üçünün bir arada olduğu sahnede tam hesaplaşma olurdu....Bize böyle bir hesaplaşma yaşatır mı senaristler...Hiç sanmam:mad72:
Böyle bir konuşmadan sonra Ahmetin o yasemine hep sevgiyle bakan suratının hiddetle ona bakmasını ve yanda da Necdetin dağılmış suratını görmek isterdim...31.bölüm sonu yazarkene... Çok mu kötüyüm???!!??:icon_whis
Kusura bakmasın Necdetseverler, bir evlat sahibi olduğum için Ahmete Rüya konusunda yapılan zulme çok kızıyorum..Hakedenler cezasını bulsun, cezalarını çekip ondan sonra mutlu olsunlar diyorum...
Canım senin benim Feriştah Zulüm fentezileriden haberin yok galiba bu da onun yeni lakabı "vicüdunun her yanı edeleli karizmetik delüğğğğanlı " :img-hyste :img-hyste
İnşallaaah! aslında dediğin gibi üçünün bir arada olduğu sahnede tam hesaplaşma olurdu....Bize böyle bir hesaplaşma yaşatır mı senaristler...Hiç sanmam:mad72:
Böyle bir konuşmadan sonra Ahmetin o yasemine hep sevgiyle bakan suratının hiddetle ona bakmasını ve yanda da Necdetin dağılmış suratını görmek isterdim...31.bölüm sonu yazarkene... Çok mu kötüyüm???!!??:icon_whis
Kusura bakmasın Necdetseverler, bir evlat sahibi olduğum için Ahmete Rüya konusunda yapılan zulme çok kızıyorum..Hakedenler cezasını bulsun, cezalarını çekip ondan sonra mutlu olsunlar diyorum...
Bence süper olur hiç de kötü değil senin ki kötüyse senaristlerin bize yaşattıkları ne :img-cool2 Dengemizi bozdular:hıh
Ahmet'le Necdet kavga edebilirler mesela Yasemin bu kavgaya şahit olur ondan sonra Necdet'ti :good: Ahmet'ti :good: Necdet'ti :good: Ahmetti :good: derken Ahmet yere yıkılır tam ayağa kalkar Yasemin önüne geçer ve dediğiniz gibi "yeter yeter artık Necdet ne yaptığını sanıyorsun bunu yapmaya hakkkın yok Rüya Ahmet'in kızı onun kızı " diye haykırır ve :blink: biter
:img-hyste senin Feriştah Zulüm fentezileriden haberim yoktu.
Hadi vicüdunun her yanı edeleli karizmetik delüğğğğanlı göriyim seni şöyle :img-polic
Ben asıl Rüya'yı merak ediyorum kız ne yapacak Ahmet'i kabullenirmi acaba. Benim öle babam ortaya çıksa ben bi gıdım bile durmam:img-in_lo
Belki Yasemin Rüya'ya aşklarını, yaşadıklarını falan anlatırsa Rüya akıllı kızdır sever belki Ahmeti:img-in_lo
Zeynep Yasemin öle haykırırsa dişimi kırıcam.:icon_whis
O gene alır günlüğünü bir köşeye çekilir onlar dövüşürken
Ah Ahmet şu an sana Rüya'yı haykırmayı ne kadar çok isterdim bilemezsin diye yazar.:img-cool2
Gece yarısına az kaldı ama bende tık yok içime giremedi daha Feriştah karakterim :icon_whis
Rüya daha çok küçük hemen tabiki kabullenemez zaten daha anlayamaz ama zamanla alışır Ahmete ve büyüdükçe Necdet'ten daha çok sever :img-yes: :img-in_lo Buna eminim onu kim sevmez zaten :img-blush İşim gücüm fırsatçılık :img-hyste Hem Rüya eğer 80 olaylarına katılacaksa bir genç olarak bence Ahmet'le Necdet'le olacağından daha fazla ortak yanı olacak hatta Gürsoy ailesiyle daha bir ilişki içinde olacak gibime geliyor Rüya :icon_whis Ve her insan ortak paylaşabileceği şeyler olan insanı daha çok sever bence :img-blush
Aklıma Ceza'nın şarkısı geldi Ahmetten Nejdete gitsin öhm öhm :
Fark var seninle iyi arasında büyük bir fark var
Benimle senin aranda kocaman bir fark var
Kötüyle benim aramda irice bir fark var:img-cool2
Gece yarısına az kaldı ama bende tık yok içime giremedi daha Feriştah karakterim :icon_whis
Rüya daha çok küçük hemen tabiki kabullenemez zaten daha anlayamaz ama zamanla alışır Ahmete ve büyüdükçe Necdet'ten daha çok sever :img-yes: :img-in_lo Buna eminim onu kim sevmez zaten :img-blush İşim gücüm fırsatçılık :img-hyste Hem Rüya eğer 80 olaylarına katılacaksa bir genç olarak bence Ahmet'le Necdet'le olacağından daha fazla ortak yanı olacak hatta Gürsoy ailesiyle daha bir ilişki içinde olacak gibime geliyor Rüya :icon_whis Ve her insan ortak paylaşabileceği şeyler olan insanı daha çok sever bence :img-blush
Kesinlikle katılıyorum...
Rüya Ahmet i Necdetten daha çok sever.
Sevdikçe de ve büyüdükçe Necdet e kızmaya başlar.
Niye babamın Aaamed olduğunu söylemedinn:img-hyste
Papucumun babası:img-cool2
Kader mi bu Allh ım nerden geçti bu pısırık baba başıma:img-hyste
Seni bekliyorum Zeynepciğim...
Okumadan yatmam:img-polic
bugün HS fon şarkıları günü oldu :img-blush :img-pilot
Bir de şöyle bir şarkı var ya bu da Ahmetten Yaso'ya ve Necidet'e gitsin
Derdimden off dedirttin öff dedirttin ah delirtiiiin:hıh
Bir de şu şarkıyı da Ayla gönderiyorum
Kısmetsizim ooooh ooooohoooo (gerisini bilmiyorum kusura bakmayın :img-blush )
Nezahat'e de göndereyim
Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde gidiyorum kokun hala üzerimde sana korkular bbıraktım bir de yeni başlanğıçlar bir kendim bir ben gidiyorum (eğer şarkı sözlerini yanlış yazmışsam kusura bakmayın hep başını sonunu atarım zaten ezberleyemem:img-pilot )
Deniz'le Defne'de eksik kalmasın
Seni gidi fındıkkıran yılanı deliğinden çıkaran kaderim püsküllü belam yakalarsam muck muck:love04: :love04:
Hesaplaşma Yasemin'siz olmaz.Mutlaka o da o ortamda olmalı.Sonrasında Ahmet ikisininde burnundan fitil fitil getirmeli .Bizler kötü değiliz tam tersine iyininin,kandırılmışın yanındayız.
Rüya Ahmeti zaten seviyor ama zihninde baba kavramını oturtması zor olacak.İlerde yaşanan her olumsuzlukda Ahmet ,Yaseminden feci hesap soracak.Ahmet ve Yasemin birleştiğinde umarım Rüya geceleri uyanıpda baba baba diye sayıklamaz.Daha da kötüsü Rüya'yı gecenin bir yarısı Necdete götürmek zorunda kalmazlar.Necdet zevkten 4 köşe olur böyle bir durumda.
Rüyada Ahmeti öğrenince Selmaya süper babaanne şarkısı söyler:img-hyste
Işıkda evdekilere ben özgür değilim şarkısı söylesin :img-hyste
Benimde aklıma hep o geliyor gecenin bir yarısı Rüya "baba baba " derse ve Ahmet teselli edemezse yıkılacak garibim zaten herkes vurmuş bir de Rüya vursun :sad53: :img-in_lo Bence de ileri de yaşanacak her sorunun hesabını Yaso'dan sorsun :hıh
Zeynep tam uydurmuşsun yani şarkıları...
Tam onlara göre birşey.
Ayla ya bir de şu lazım...
Seni sildim akıllılar listesinden
Adının üstünü hep karaladım
Meymetsiz yüzünü görmekten çok sıkıldım
Nerde delüü görsem hep ordasın sen...
Üff üff delürttün artık
Sabrımı taşırdın artık
Depresyon diye tutturdun da
Tadını kaçırdın artık
Üff yeter üff üff yeter
Yoksa senn delürtme sakızı mısın?
Çocuğum var dedim anlatamadım
Kaçtım kaçtım kurtulamadım
Bir türlü akıllanamadın sen
Bıktırdın çıkamadın depresyondan
Delürtme sakızı mısın?
Nasıl oldu güsel uydurdum mu???
Zeynep Yasemin öle haykırırsa dişimi kırıcam.:icon_whis
O gene alır günlüğünü bir köşeye çekilir onlar dövüşürken
Ah Ahmet şu an sana Rüya'yı haykırmayı ne kadar çok isterdim bilemezsin diye yazar.:img-cool2
Kavganın yanında Ahmetle Necdet dışk dışk birbirine girmişken, tabii biz de fonda çak çak çivi gibi çivi gibi çak çak şarkımızla, oturur bizim Yasemin koltukta ayak ayak üstüne, çıkarır çantasından günlüğü yazmaya başlar:
Sevgili Günlük,
Ahmet Necdeti dövüyor şu anda...Güzide yüzünden..Onları dükkanda samimi pozda mı görmüş ne? Ne var ki bunda? Bak ne güzel Necdet aramızdan çıkıyor.
Vakti zamanında Necdet ona Ahlaksız mı demiş ne, Ahmet de şimdi ona Ahlaksız diyerek vuruyor...Ben şimdi anlamadım Ahmet de aynı şeyi söylüyor ona, ne olmuş ki...Necdet öyle şey dememiştir Ahmete...O iyi bir adam, benimle evlendi, kızımıza bir isim verdi, onun gayrimeşru olmaktan kurtardı..Beni sevdiği halde kalbinie gömdü, yıllarca eli elime değmedi, pardon bir keresinde gül şarabın etkisiyle beni öpmeye kalkıştı, aslında orada ben de kabahatliydim, çakırkeyiftim, dinlediğim bir Fransızca şarkıyı seni düşünerek ona tercüme ettim, o da üstüne alındı ve ...üüüühhhüü...bilirsin şarap beni nasıl çarpar..
Siz birbirinize vururken şu anda ben kendimi suçluyorum...Herşey zaten benim suçum...Herşeyi berbat ettim...Seni ne kadar sevdiğimi, sana herşeyi anlatmak isterdim ama ben de akıl kalmadı, gücü yok...Herşey beni terk ettiğini düşündüğümde atmaya gittiğim kayalıklardan aşağıya düştü..bir şaşkın ben kaldım...Demek isterdim ki Ahmet..Ahmet.. Rüya senin... bak yine diyemiyorum...lal oldum...Bak kavgayı durdur, vurma, biliyorum haklısın, sana haksızlık ettik..Üüüühhüüü...herşeyi ben yaptım..herşey benim suçum..." diye yazar, ooohh beee deyip koltuktan kalkar,
son yumruklarını Ahmetten yiyen Necdete bakış atar ve çıkıp gider oradan...:img-hyste
Aklıma bir şey geldi şimdi HS klibi :
Yasemin şarkı söylüyor:
Güne açan çiçekler gibiyiz :img-in_lo (burda koro yani biz çıkıyoruz)
YALAN YALAN:hıh
Öyle saf ki sevgimiz :img-blush
YALAAAAAAAN:hıh
Ayıramaz bizi hiç kimse :img-in_lo
YALAN YALAN
Ölene dek beraberiz (biz burda sinirlenip Yaso'nun kulağına doğru haykırıyoruz :hıh)
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!:hıh
Tabi sonra Ahmet çıkıyor ekranda
Güne açan çiçekler gibiyiz (hepimiz mezt olmuş bir şekilde)
mmmmm mmmmm:img-in_lo
Ölene dek beraberiz
mmmm mmmmmmm:img-blush
Zeynep çok iyi olmuş uyarlaman keşke Hepsi klibi öyle çekseydi:img-hyste :img-hyste
Ahmetin şarkısı Rüya için ;İzel'den " kızımsız yollardayım "olabilir.
Yasemin'den Ahmet'e "yeniden başlasın,burada kalmasın ,ölüme kadardı hani yeminimiz,şükür hayattasın"
Yasemin'den Ahmete "deli ettin beni sinir ettin ,sen bu aşkı bana zehir ettin"
Ayla da Ahmet'e "ada sahillerinde bekliyorum'"u söylesin vattiri vattiri :)
Ahmet'te Ayla'ya cevaben Erkin Koraydan "deli kadın hiç sen beni anlamadın" :img-hyste
Gizemcim süpersin canım çok güzel uymuş :img-in_lo :img-hyste
Delürtme sakızı mısın :img-hyste
Badger çok güzeldi her şey her şey benim suçum Ahmet kader ağlarını örmüş bir kere :icon_whis :img-help: :img-hyste
Ahmetin şarkısı Rüya için ;İzel'den " kızımsız yollardayım "olabilir.
Yasemin'den Ahmet'e "yeniden başlasın,burada kalmasın ,ölüme kadardı hani yeminimiz,şükür hayattasın"
Yasemin'den Ahmete "deli ettin beni sinir ettin ,sen bu aşkı bana zehir ettin"
Ayla da Ahmet'e "ada sahillerinde bekliyorum'"u söylesin vattiri vattiri :)
Ahmet'te Ayla'ya cevaben Erkin Koraydan "deli kadın hiç sen beni anlamadın" :img-hyste
Kardeşim o şarkıyı çok seviyor ne zaman dinlesem beni bir hüzün kaplıyor o şarkıyı tam Ahmet için yazılmış :img-cray:
Şarkılar tam süper olmuş:good: :img-hyste
Bugün eski bölümde Necdet'in aklı başına geldi Ahmet'in yanına gittiğnde Ahmet'imdeki nasıl bir asillikti öyle bakışlar davranış doğuştan bu asillik var onda Lozan bahane Ahmet şahane :good: :img-in_lo Bir de aklıma gelmişken söyleyeyim o mahkemeye çok sinirliyim hala nasıl bir mahkemedir o :hıh insanalra savunma hakkı bile vermiyor :hıh Bir de kocaman yazılarla arkada "Adalet mülkün temelidir " yazmaz mı :hıh Ne kadar ironik :hıh
Bir de aklıma gelmişken söyleyeyim o mahkemeye çok sinirliyim hala nasıl bir mahkemedir o :hıh insanalra savunma hakkı bile vermiyor :hıh Bir de kocaman yazılarla arkada "Adalet mülkün temelidir " yazmaz mı :hıh Ne kadar ironik :hıh
Türkiye, güzel sevdiğim yurdum, çelişkiler ülkesi...:img-in_lo ne diyeyim ?Zeynep, tarihimizde, hala şu anda yaşadıklarımızda hala mevcut..:img-help:
umarım herşey bir gün düzelir..Ama herşey aynı, yüzyıl evvel neysek, hala aynı kafadayız...
Kardeşim o şarkıyı çok seviyor ne zaman dinlesem beni bir hüzün kaplıyor o şarkıyı tam Ahmet için yazılmış :img-cray:
Şarkılar tam süper olmuş:good: :img-hyste
Bugün eski bölümde Necdet'in aklı başına geldi Ahmet'in yanına gittiğnde Ahmet'imdeki nasıl bir asillikti öyle bakışlar davranış doğuştan bu asillik var onda Lozan bahane Ahmet şahane :good: :img-in_lo Bir de aklıma gelmişken söyleyeyim o mahkemeye çok sinirliyim hala nasıl bir mahkemedir o :hıh insanalra savunma hakkı bile vermiyor :hıh Bir de kocaman yazılarla arkada "Adalet mülkün temelidir " yazmaz mı :hıh Ne kadar ironik :hıh
Ahmetin başına ne geldiyse asilliğinden geldi Zeyneps.Monte Kristo Kontu gibi ortalarda gezeceğine dağıtsaydı ortalığı.Fazla mağrur.Hatta hastanede Yaseminin ilk hamile olduğunu öğrendiğinde basacaktı şamarı Necdet'e.Ayla ve Necdet'e baksana, kenare kenare ,gurursuz bir biçimde dolanıyorlar öyle yada böyle istediklerine kavuşuyorlar.
Ama sonunda iyiler mutlaka kazanır :img-angel
artık 2.sezonda, beklediğimiz gibi Ahmet Monte Cristonun intikamı bölümüyle başlar sezona...İntikkkaaaammm saaaatttiii geldi...:fighting2
Yok şöyle bizim de intikamımızı şöyle bir 10 bölüm falan alsın şu Necdet ve Yaseminden, bir de hasta Ayladan...Tabii kızı yanında olması kaydıyla...
Zeynep ve gize şarkılar çok güzel.Hele kliba bayıldım.O yalan şarkısındaki gibi ahmet önü açık bir gömlek giyse kumaslda söylese burada herkes erir valla.:icon_whis :icon_whis Ben de bir iki tane yazayım dedim.Bu bizden Ahmete:
Erkek Güzeli
Gözlerim gözlerine kitlenir
doyamam seyretmelere seni
özlerim birkaç saat fazla gelir
yağızım yiğidim erkek güzeli
Ahmedimden Yasemine:icon_cry: :
Ben Sende Tutuklu Kaldım
Kendi Hayatımdan Çaldım
Yedi Cihan Dolandım
Bana Misin Demiyor
Bunu da Necdet söylüyor:
Hey tanrı bana üç tane
Üç de yetmez beş tane
Bes de yetmez yedi tane
Ver ver ver ver
Ver allahım ver
Ve dizinin genel formatına uygun olarak:
her şey mal mülk her şey para pul
dostlukmuş sevgiymiş ara bul
Hani nerede Yaseminin sevgisi,Necdetin dostluğu.Hepsi de sezen Aksu oldu valla.Çok da severim şarkılarını.:img-blush
Bence de iyiler eninde sonunda kazanırlar öyle ortalığı dağıtmakla olmuyor bu işler :hıh Karma felsefesine inanan bir insanım :img-yes: :img-yes:
Bence de iyiler eninde sonunda kazanırlar öyle ortalığı dağıtmakla olmuyor bu işler :hıh Karma felsefesine inanan bir insanım :img-yes: :img-yes:
Biz "sonunda iyiler kazanır "filan diyoruz kendi kendimize umut edip yeşilleniyoruz ama Ümmü Burhan, Necdet'i tutuyormuş baksanıza.Onun iyisi Necdet'se ,dizide ondan soruluyorsa sonunda Nedet mi kazanacak yani???
meltem-cmbl 26-06-07, 22:35 Zeynep ve gize şarkılar çok güzel.Hele kliba bayıldım.O yalan şarkısındaki gibi ahmet önü açık bir gömlek giyse kumaslda söylese burada herkes erir valla.:icon_whis :icon_whis Ben de bir iki tane yazayım dedim.Bu bizden Ahmete:
Erkek Güzeli
Gözlerim gözlerine kitlenir
doyamam seyretmelere seni
özlerim birkaç saat fazla gelir
yağızım yiğidim erkek güzeli
Ahmedimden Yasemine:icon_cry: :
Ben Sende Tutuklu Kaldım
Kendi Hayatımdan Çaldım
Yedi Cihan Dolandım
Bana Misin Demiyor
Bunu da Necdet söylüyor:
Hey tanrı bana üç tane
Üç de yetmez beş tane
Bes de yetmez yedi tane
Ver ver ver ver
Ver allahım ver
Ve dizinin genel formatına uygun olarak:
her şey mal mülk her şey para pul
dostlukmuş sevgiymiş ara bul
Hani nerede Yaseminin sevgisi,Necdetin dostluğu.Hepsi de sezen Aksu oldu valla.Çok da severim şarkılarını.:img-blush
ii gecelr arkadaşlar ben geldimm:)
of fragmanı acaip merak ediyıorum şimdi versler bişey olucak sanki hıh
Bunu da Necdet söylüyor:
Hey tanrı bana üç tane
Üç de yetmez beş tane
Bes de yetmez yedi tane
Ver ver ver ver
Ver allahım ver
bu harika olmuş cnm tam oturmuşş:img-hyste
Karma felsefesi..hımmm..
Ama Ahmetin çektiklerine ve süresine bakarsak karmanın iyi tarafının artık onun tarafına dönmesi gerekir diyorum...Adam bahtsız Bedeviyi de geçti..:img-help: Karma aloo?:img-help:
LİN Bende Ümmü Burhana sinir oldum. Bir kere en başta tarafsız olmalı. Hadi taraf tutuyorsun diyelim, Nejdet çok abzürd olmuş. Feride Çetin de her kadının hayali Nejdet demiş. Bence her kadının hayali Ahmet. Her kadının hayali onu sonsuza kadar bekleyen, onun için herşeyi göze alan, gerekirse en üzra köşelere gidip sürgün hayatı yaşayan, başkasından çocuk bilse de ! hala sevebilen Ahmettir.
Canım çok güzel olmuş şarkılar :good: Ahmet'in kumsaldaki fikrine bayıldım "aşkımla erir misin öpücük verir misin " :img-in_lo :img-hyste Hatta hemen bir fentezi yazasım geldi
İtfaiyeci fentezisi
Ben diri vicütlu Zeynep ve forum arkadaşlarım (evli olanlar hariç :img-yes: :good: ) bu sıcak yaz gününde ormanda piknik yapmaya karer vermiştik .Kocam Numan'ı engeleme çabalarımdan olumlu bir sonuç alamamış ve onun o ruhsuz ve çelimsiz vicüduylan yola koyulmuştuk.Orman cıvıl cıvıldı kuşlar böcekler kaderimin karasından daha renkliydi herşey :img-in_lo bütün forum arkadaşlarım neşe içindeyken ben derin bir üzüntüdeydim bu nasıl bir kaderdi yarebbim zaten Numan'ın edelesiz vicüdunun yanında nasıl mutlu olabilirdim ki günlerim tutkusuz ve arzusuz bir keder içinde geçiyordu....:icon_sorr
cevizlikek 26-06-07, 22:40 herkese merhaba
özette nezahatin almanyaya gittiğini yazmışlar. acaba önümüzdeki sezon nezahat karakteri dizide olmayacak mı? acaba lale mansur diziden ayrılıyor mu? bu konuda herhangi bir bilgisi veya fikri olan var mı arkadaşlar
Bilmiyorum ama Lale Mansur'un bir ara 13 bölümden sonra ayrılacağı söyleniyordu 13 bölümü geçti sanırım belki ayrılımş olabilir :img-cray:
Evet bagder,ikinci sezon biz Ahmet'ciler için güzel geçeceğe benziyor.Ama Rüya konusunda endişeliyim.Ahmet, Rüya kendisine bir kere baba demesi için kimbilir neler yapacak???
Yasemin'de gayet cool bir halde "çok müşkül bir vaziyetteyiz Ahmet,Rüyanın akıl-ruh sağlığı için beklemeliyiz" diyecek..
Ahmet de ne yapsın "peki bekleyelim o vakit Yasemin"diyecek içinden de saydırmaya başlayacak...(Allah seni ne yapsın Yasemin,delirttin beni Yasemin,teneşirlere gelesiniz Necdet'le Yasemin,bu gidişle Monte Cristo Kontluğunu bırakıp, Kont Dracula olucam Yasemin)
Anladığım kadarıyla her kadının hayali necdettir diyen feride çetin değil,ümmü burhan.Ama benim asla hayalim olamaz.Öyle bir takıntılıyla yaşamayı kesinlikle istemem.Hayalim Ahmet ama yok valla benim şansıma da kamil çıktı.
Zeynep heyecanla devamını bekliyorum.Bakalım bu itfaiyeci senin tutkularınla yanan şihvetli bedeninin söndürebilecek mi?
Lale Mansurun ayrılmasını istemem.Çok iyi bir oyuncu.Belki zaman atlaması olusa geri döner.2-3 yıllığına gitmiş olsun yaa lütfen.
LİN Bende Ümmü Burhana sinir oldum. Bir kere en başta tarafsız olmalı. Hadi taraf tutuyorsun diyelim, Nejdet çok abzürd olmuş. Feride Çetin de her kadının hayali Nejdet demiş. Bence her kadının hayali Ahmet. Her kadının hayali onu sonsuza kadar bekleyen, onun için herşeyi göze alan, gerekirse en üzra köşelere gidip sürgün hayatı yaşayan, başkasından çocuk bilse de ! hala sevebilen Ahmettir.
Haklısın Pimolisa...Necdet gibi aklı evvel,kıskanç bir psikopat nasıl olurda her kadının hayali olur???O kadar bencil bir erkek ki;sevdiği kadın illa yanında olsun istiyor.Resmen Yasemin'i cam bir fanusa koydu.Gerçek sevgi mesafe tanımaz.Her şartta insanın kalbinde yaşar.Yıllara yollara meydan okur.Aynı Ahmet'in Yasemin'e duyduğu sevgi gibi.
ii gecelr arkadaşlar ben geldimm:)
of fragmanı acaip merak ediyıorum şimdi versler bişey olucak sanki hıh
Bunu da Necdet söylüyor:
Hey tanrı bana üç tane
Üç de yetmez beş tane
Bes de yetmez yedi tane
Ver ver ver ver
Ver allahım ver
bu harika olmuş cnm tam oturmuşş:img-hyste
ısırdı bir kere yasak elmayı bizim necdet daha fazlasını istemesi normal...Heyyt kızlar ben geldim...Karizmatik, evlerinizin süpermeni!!!...Açıldı bir kere tutku kapıları ayırabilene aşkolsun...
Bir film vardı..O aklıma geldi, çok güzel bir filmdi..Galiba Sorderbergh filmiydi...Sex, Lies and Videotape diye...Orada bir laf vardı...Kadınlar aşık oldukları erkeklere fiz. yakınlık duyar, erkeklerde fiz.yakınlık duydukları kadınlara aşık olur diye...
yani bizim Necdet de gelişen durum bu...Ahmet ve Yaseminin arasına girme konusunda o yüzden şansı yoktu...
1 saat kalktım bilgisayarın başından, döndüğümde kendimi HS'ye uygun şarkı sözleri başlığında zannettim :img-wink: Coşmuşsunuz kızlar..Kim tutar sizi..
Ben özellikle koroda Yasemin'e '' yalaaaan ''diyeceğimiz kısma bayıldım..
Ya Cuma'dan beri soracam unutuyorum..Sevim Mehmet'in hediyesini açtı mı?Ben hediyenin '' şu kadarcık birşey..! '' olmasını umuyordum da..! Ama belki de onların sosyalist ruhuna aykırıdır böyle hediyeler..:icon_whis
Anladığım kadarıyla her kadının hayali necdettir diyen feride çetin değil,ümmü burhan.Ama benim asla hayalim olamaz.Öyle bir takıntılıyla yaşamayı kesinlikle istemem.Hayalim Ahmet ama yok valla benim şansıma da kamil çıktı.
Zeynep heyecanla devamını bekliyorum.Bakalım bu itfaiyeci senin tutkularınla yanan şihvetli bedeninin söndürebilecek mi?
Lale Mansurun ayrılmasını istemem.Çok iyi bir oyuncu.Belki zaman atlaması olusa geri döner.2-3 yıllığına gitmiş olsun yaa lütfen.
Dizimizde erkek karakter, Ahmet-Necdet-Rıza örneklere bir de Kamil çıktı...galiba biriniz daha söylemiştiniz...Vallahi benim tercihim Şevket karakteri...Herşeyi eşiyle eşit paylaşan, işinden eve, evden işe, eşinin dostu, nazik sesini yükseltmeyen, olgun, merhametli, nazik...Allahtan eşim öyle...:img-yes:
Necdeti ben hiççekemezdim...İnceden inceye herşeyi kontrol altında tutmaya çalışan, aşırı kontrolden çabuk kopan, tutkun tiplerden... Rızayı hele hiç adam yerine koymuyorum..Fasulye sınıfı...Ahmet, ehh işte, biraz daha akıllı parlak olsaydı, olurdu...
Daha önce de yazmıştım mümkünse öyle biri benim bütün hayallerimden ve hayatımdan uzak dursun bakalım benimki kim çıkacak valla uzaktan Ahmet kadar kibar ve Mehmet kadar olgun duruyor Kamil çıkmasında sonuçta ama Kamil bile çıksın razıyım Necdet çıkmasında zaten bir Necdetim var psiko bana yeter :img-help: :img-help: :icon_sorr Ümmü Burhan Necdet'i tutuyorsa o onun bileceği iş :img-cool2 kendi hatası kanımca:img-cool2 Demek dizi 7.bölümden sonra taraflılık yüzünden bu hale geldi hııı anladım ben onu:icon_whis
Evet o filmi izlemedim ama biliyorum biraz Uma Thurman mı oynuyordu o cümleyi duymuştum çok güzel hoşuma gitmişti hatta yazmıştım bir köşeye :img-in_lo
Şu kadarcık bir şey almasın ben de umuyordum ama kutu onun için fazla büyüktü.Açmadı hediyeyi sanırım bir daha da konusu geçmez.Senaristler unutuyorlar böyle şeyleri genellikle.Mesela Ahmetin YAsemine verdiği yüzük ne oldu?Yasemin kutuya koydu sonra unutuldu gitti.Keşke aralarında bir şeyler alevlendiğinde tekrar taksaydı.Nasıl olsa kimsa bilmiyor.Evli kadına yakışmaz derlersede en azından arada açıp baksaydı.
1 saat kalktım bilgisayarın başından, döndüğümde kendimi HS'ye uygun şarkı sözleri başlığında zannettim :img-wink: Coşmuşsunuz kızlar..Kim tutar sizi..
Ben özellikle koroda Yasemin'e '' yalaaaan ''diyeceğimiz kısma bayıldım..
Ya Cuma'dan beri soracam unutuyorum..Sevim Mehmet'in hediyesini açtı mı?Ben hediyenin '' şu kadarcık birşey..! '' olmasını umuyordum da..! Ama belki de onların sosyalist ruhuna aykırıdır böyle hediyeler..:icon_whis
Hediye açılmadı hala akirac.İllaki tek taş olmayıversin canım.Sade bir yüzük yeterli:img-wink: Sevim'e bazen sinir oluyorum ben.Ne var evlilikten bu kadar korkacak.Karşındaki Tesisatçı Osman mı?Görücü usulu mü evleniyorsun?
Kaç seneden beri beraber olduğun,huyunu suyunu bildiğin tanıdığın dava arkadaşın adam.Rahat ol biraz.
Dizimizde erkek karakter, Ahmet-Necdet-Rıza örneklere bir de Kamil çıktı...galiba biriniz daha söylemiştiniz...Vallahi benim tercihim Şevket karakteri...Herşeyi eşiyle eşit paylaşan, işinden eve, evden işe, eşinin dostu, nazik sesini yükseltmeyen, olgun, merhametli, nazik...Allahtan eşim öyle...:img-yes:
Necdeti ben hiççekemezdim...İnceden inceye herşeyi kontrol altında tutmaya çalışan, aşırı kontrolden çabuk kopan, tutkun tiplerden... Rızayı hele hiç adam yerine koymuyorum..Fasulye sınıfı...Ahmet, ehh işte, biraz daha akıllı parlak olsaydı, olurdu...
Evet o laf daha önce akiracdan çıkmıştı.Ben de ondan çaldım biraz.:img-blush :icon_sorr Bana uyuyor diye.Ama zeynepcim kamil de kötü yaa.Öyle vurdumduymaz.Karşısına geçmiş bir şey söylüyorsun ama adamın umrunda değil.Öyl bakıyor.Kötü yani.Bari bir deniz olsaydı ona da razıydım.Neyse bana duygu geliiiyyyy.
Evet o filmi izlemedim ama biliyorum biraz Uma Thurman mı oynuyordu o cümleyi duymuştum çok güzel hoşuma gitmişti hatta yazmıştım bir köşeye :img-in_lo
james Spader, Andie McDowell, şu O.C deki Sethin babası, diğer bir İtalyan soyadlı Giancomo muydu hatırlamıyorum... O oynuyordu...ilişkiler hk çok güzel bir filmdi...izleme imkanın olursa seyredin derim...:img-yes:
Şu kadarcık bir şey almasın ben de umuyordum ama kutu onun için fazla büyüktü.Açmadı hediyeyi sanırım bir daha da konusu geçmez.Senaristler unutuyorlar böyle şeyleri genellikle.Mesela Ahmetin YAsemine verdiği yüzük ne oldu?Yasemin kutuya koydu sonra unutuldu gitti.Keşke aralarında bir şeyler alevlendiğinde tekrar taksaydı.Nasıl olsa kimsa bilmiyor.Evli kadına yakışmaz derlersede en azından arada açıp baksaydı.
Nerde Yasemin'de o ince ruh...o romantizm...Rabbim o ruhu Aamed'e vermiş..:img-in_lo Kol düğmelerini annesine verdiği sahneyi hatırladım birden :icon_sorr
badger'cim ilk Kamil vakası bendim..Benim ex kocam uzaktan Ahmet görünüşlü amma içi tamamen Kamil'di maalesef..Hatta Kamil'e haksızlık etmeyeyim, O'nun bile saf kalmış bir yönü var.... Ben sadece sorumluluk duygusu bakımından şey etmiştim....:icon_whis
cevizlikek 26-06-07, 23:04 umarım lale mansur diziden ayrılmaz :( eğer o giderse dizi sakat kalmış gibi hissedicem :( nezahat hiç yokmuş gibi davranacaklar ve bu çok saçma olacak bence. ama ben ayrılacağını tahmin ediyorum çünkü ayrılacak olmasaydı nezahati almanyaya göndermezlerdi. zaten nezahatin fabrikada çalışması, işçilerin dönemin siyasetindeki yerini göstermesi açısından senaryoya dahil edilmişti.
Bende sanırım Şevket'i seçerdim ama tango yapmayı bilen, gerektiğinde aşıklar tepesinde piknik yapacağımız,hafif tutkulu bir Şevket olsun :)Belki Şevket tutkuludur da Selma o kadar gestapo ki adamcağız da ayak uyduruyordur ne yapsın :)
Kamil de tam bir Kamil yani...
Yok hediyeyi açmadı canım bari teklifi kabul etse:img-in_lo
Neyse devamını yazayım ben:
Ben böyle buhranlar geçrirken bir gram beyinden yoksun kocam Numan kaş yapayım derken göz çıkarmış ve nasıl olduysa o hiç bir günü tutkulu geçmeyen zalım ormanda tutkulu bir ateş çıkarmayı başarmışı.Aman Allahım yanıyorduk hemde cayır cayır yanıyorduk :img-help: Hayır Allahım hayır ateşli bir hayat isterken böyle ateşli bir hayatı kastetmemiştim.Forum arkadaşlarımdan biri neyseki şihvetli aklıyla itfaiyeyi aramış ve devriye gezen itfaiye ekibi bulunduğumuz yere gelmişti ben bağırıyor bir yandan da öskürüyordum yangıııııııın vaaaaaar yangııııın vaaaaar (ay bayılazaaaaaam:img-hyste 18+ olduk yine iyi mi :img-hyste ) Ne göreyim edeleli vicütlu başında sarı bir kaskı ve vicüduna oturan sarı tulumuyla elindeki hortumuyla görev aşkyla yanıp tutuşmuş (:img-hyste ) bir şekilde koşan her yanından ateş fışkıran pardon karizma fışkıran bir delüğğğanlı bize doğru ilerliyordu içimden şöyle diyordum "pardon yarebbim pardon istediğim ateşli hayat bu sen sen deminki lafıma bakma cahilliğime ver" .........:img-in_lo
Nerde Yasemin'de o ince ruh...o romantizm...Rabbim o ruhu Aamed'e vermiş..:img-in_lo Kol düğmelerini annesine verdiği sahneyi hatırladım birden :icon_sorr
badger'cim ilk Kamil vakası bendim..Benim ex kocam uzaktan Ahmet görünüşlü amma içi tamamen Kamil'di maalesef..Hatta Kamil'e haksızlık etmeyeyim, O'nun bile saf kalmış bir yönü var.... Ben sadece sorumluluk duygusu bakımından şey etmiştim....:icon_whis
Sevgili Akirac, Senin için karma işlesin derim...Bir kapı kapandıysa, diğeri mutlaka açılır...Bu konuda en hayırlısı diliyorum...Evlilik zor zanaat, öyle aşk da yetmiyor, ya da iyi olması da yetmiyor...falan filan...Aman neyse, Allah daha iyileriyle karşılaştırsın...Yoksa hiç çekilmez bir iş, sevgili arkadaşlar...
Kamil de o kadar kötü değil, yapmayın:img-hyste başta kumardı şuydu buydu, bak arada piyangoda tutturdu...Gitti Kerimana aşık oldu, işinin hep başında adam..Başka bir yere gittiği yok...Biricik yengesiyle, hasta yeğenin başında adamm
Bende sanırım Şevket'i seçerdim ama tango yapmayı bilen, gerektiğinde aşıklar tepesinde piknik yapacağımız,hafif tutkulu bir Şevket olsun :)Belki Şevket tutkuludur da Selma o kadar gestapo ki adamcağız da ayak uyduruyordur ne yapsın :)
Kamil de tam bir Kamil yani...
Bence vardır o tutkulu taraf Şevkette.Yoksa Ahmetteki nereden geliyor?Annesinde yok,halasında yok(kaçıyor),babasında vardır belki ama bastırıyordur adamcağız.
Zeynep harika olmuş yine.:img-hyste :img-hyste :img-hyste :happy0064 Ben itfaiyeci senin tutkularını söndürecek sanıyordum ama o salak kocan numanın yaktığı ateşi söndürmeye gelmiş.Devamı gelecek mi?Ona göre kendimi toparlayayım da gelecek fentezilere hazırlanayım.:img-hyste Her şeyde yanıyor bu fentezide.İtfaiyeci,orman,sen...:img-hyste
Pardon ben Tape filmiyle karıştırdım ama o filmi duymuştum izlemedim onu da cnbcede göstermişlerdi sanırım ben de hiç izlemiyorum canım tv de film izlemek zoruma gidiyor reklam reklam bir de evde birileri olunca dikkatim dağılıyor :icon_sorr
umarım lale mansur diziden ayrılmaz :( eğer o giderse dizi sakat kalmış gibi hissedicem :( nezahat hiç yokmuş gibi davranacaklar ve bu çok saçma olacak bence. ama ben ayrılacağını tahmin ediyorum çünkü ayrılacak olmasaydı nezahati almanyaya göndermezlerdi. zaten nezahatin fabrikada çalışması, işçilerin dönemin siyasetindeki yerini göstermesi açısından senaryoya dahil edilmişti.
Doğrusu ben de çok üzülürüm ayrılırsa..diziye kattığı tat inkar edilemez.. Sadece o mektup saklama olayı yüzünden bozuğum Nezahat'a..ama sonuçta Yasemin'in annesi..kızına bak anasını al..!
O dönemlerde Alaman'cılık furyası başlamıştı..belki ayrılmıyordur da bize Almanya'daki Türkler'in durumunu anlatacaktır..ya da zaman atlamasında Nezahat'i yurda kesin dönüş yapmış bulabiliriz...NOT: Taktım bu secret olayına..iyi düşün iyi olsun..!:img-pilot
Pardon ben Tape filmiyle karıştırdım ama o filmi duymuştum izlemedim onu da cnbcede göstermişlerdi sanırım ben de hiç izlemiyorum canım tv de film izlemek zoruma gidiyor reklam reklam bir de evde birileri olunca dikkatim dağılıyor :icon_sorr
Tape de güzeldi...Birkaç ay önce Cnbce de seyretmiştim..Ama bahsettiğim filme denk gelmedim..
Keşke Cnbce yapsa öyle bir güzellik...tekrar izlerim...:img-yes:
Kamil kötü değil de biraz patavatsız.Çokça da vurdumduymaz.En başlarda kumar borcu yüzünden adadaki evi sattılar.Ama aşk işte onu da biraz büyüttü.Acılarıyla eğitti belki de.
O kamili oynayan oyuncu(adını bilmiyorum):img-blush daha önce üstün dökmenin küçük şeyler adlı programındaki küçük oyunlarda rol alıyordu.Bekli gören olmuştur.Ben izlemeye çalışırdım.Bizim eski(mezun olunca eski oldu) matematik hocamız onu tanıyormuş.Şeker adam aslında.
Yine yalan oldu alıştırmalar...
:Yazalım tekrardan when ahmet was about to kick Necdet'....
ahmet:yasemin artık uztmasak ver lan çocuğumuu yetti bee
yasemin :bir kere ben o çucuğu senden yapmadım
nejdet:nee yani çouk benden mi
yasemin:hayır babası belli diil bilmiyorum
nejdet:yuh sen fazla oluyorsun bee
yasemin:amanm be beğenmeyen küçük oğluna almasınn
ahmet:almıyçaz zaten gel be nejdet gidelim
nejdet:gidelim gankaa!!!
bunu forum oyunlarında buldum çok güzel olmuş:img-hyste
meltem-cmbl 26-06-07, 23:18 Yine yalan oldu alıştırmalar...
:Yazalım tekrardan when ahmet was about to kick Necdet'....
bu ne dmek cnm benım ingilizcem pek iyi dğeildir de:img-hyste
tek bildiğim
what do yuo do yattoı uyudu:img-hyste :img-hyste
Gelecek devamı :
Edeleli vicütlu karizmatik itfaiyeci koşuyorken ben de herşeyi unutmuş ona bakıyordum yarebbim gerçek mi bu yoksa bu da bana aklımın oyunlarından biri mi :img-in_lo Hayır hayır o yangında ölmüş olmalıyım bir insan evladı bu kadder şihvetli olabilir miydi diri vicüdumun her yanı tirtir titriyordu ama korkuynan bunun hiç bir ilişiği yoktu koşarkene şöyle göz ucuylan bana bir baktı yarebbim evet evet beni farketmesi bir saniyesini bile almamıştı oysa zalım kocam Numan senelerdir beni farkedememişti şehvetten ne dediğimi bilmiyordum zalım kocamın bir garam beyni yoktu ki beni farkedebilsin O nasıl bir köpük sıkıştır öyle sankim ormandaki yangını değil içimdeki ateşi söndürüyordu bir süre sonra bu yangını böyle söndüremeyceklerinin farkına varark bizi geri çektiler zaten içimdeki bu yangın senelerin birikimiydi öyle bir köpük sıkmayla bitermiydiki neler diyordum ben böyle herkesi unutmuş tutkularımın içimdeki yangının esiri olmuştum....:img-in_lo
Sevgili Akirac, Senin için karma işlesin derim...Bir kapı kapandıysa, diğeri mutlaka açılır...Bu konuda en hayırlısı diliyorum...Evlilik zor zanaat, öyle aşk da yetmiyor, ya da iyi olması da yetmiyor...falan filan...Aman neyse, Allah daha iyileriyle karşılaştırsın...Yoksa hiç çekilmez bir iş, sevgili arkadaşlar...
Kamil de o kadar kötü değil, yapmayın:img-hyste başta kumardı şuydu buydu, bak arada piyangoda tutturdu...Gitti Kerimana aşık oldu, işinin hep başında adam..Başka bir yere gittiği yok...Biricik yengesiyle, hasta yeğenin başında adamm
Ya ben de ona kahroluyorum..benim Kamil piyango bile tutturamadı..ooof of..:img-hyste
Aman Allah ağzından duysun..Karma...secret...dua..hepsine açığım :icon_whis
Şaka bir yana biraz kaderciyim ben.. Sonuçta yaşamamız gerekeni yaşıyoruz ve yaşadığımız herşeyin ( iyi ya da kötü ) bize, kişiliğimize katkısı olduğunu düşünüyorum. Geçen gün sen yazmıştın ya; bardağın neresinden baktığına bağlı...
bu ne dmek cnm benım ingilizcem pek iyi dğeildir de:img-hyste
tek bildiğim
what do yuo do yattoı uyudu:img-hyste :img-hyste
Ahmet necdete vurmak üzereyken demek.
:img-hyste :img-hyste :img-hyste Güzelmiş.Bir de bir şarkı var:I love you I love youuuuuu
Do you love me?
Yes I doooooooo:img-hyste :img-hyste Yanılmıyorsam ümit besenin ama emin değilim.
selam mileettt!!! özet gelmiş hoş gelmiş özellikle son cümleye çok sevindim demekki final ahmetin rüyayı öğrenmesiyle olacak. ama yeni sezona zaman atlamasıyla başlanacaksa herhalde ahmetle yasoyu evli olarak görürüz eksik kalır öyle yaa ama o işi de birileri hatırlar öyle hallederler
anaaaammm rüya2 mi geliyyyyyy defneyle deniz de yakınlasıolarmıs eee ne de olsa ikisi de ahmet ve yasoyla akraba beklerim yani :D:D:D:D:D
Gelecek devamı :
Edeleli vicütlu karizmatik itfaiyeci koşuyorken ben de herşeyi unutmuş ona bakıyordum yarebbim gerçek mi bu yoksa bu da bana aklımın oyunlarından biri mi :img-in_lo Hayır hayır o yangında ölmüş olmalıyım bir insan evladı bu kadder şihvetli olabilir miydi diri vicüdumun her yanı tirtir titriyordu ama korkuynan bunun hiç bir ilişiği yoktu koşarkene şöye göz ucuylan bana bir baktı yarebbim evet evet beni farketmesi bir saniyesini bile almamıştı oysa zalım kocam Numan senelerdir beni farkedememişti şehvetten ne dediğimi bilmiyordum zalım kocamın bir garam beyni yoktu ki beni farkedebilsin O naslı bir köpük sıkıştır öyle sankim ormandaki yangını değil içimdeki ateşi söndürüyordu bir süre sonra bu yangını böyle söndüremeyceklerinin farkına varark bizi geri çektiler zaten içimdeki bu yangın senelerin birikiliydi öyle bir köpük sıkmayla bitermiydiki neler diyordum ben böyle herkesi unutmuş tutkularımın içimdeki yangının esiri olmuştum....:img-in_lo
Zeynep hocam önünde saygıyla eğiliyorum.:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :happy0064 Evde herkes uyumamış olsa bağıra bağıra güleceğim ama şimdi uyanırlar.Kıs kıs gülmekle yetiniyorum.
Hoşgeldin ergiiimmm...Nerelerdeydin?
Doğanın dengesi midir nedir bilinmez ama billahsa bizimki gibi ataerkil toplumlardaki evliliklerde kadın inanılmaz bir sorumluluk altında.Bu kadının görmüş geçirmişliği,aklı,eğitimi veya kültürü ile alakalı değil.Sanırım genetik.Sorumluluklar paylaşılmazsa kadının sırtına binen yük ağırlaşıyor.
Akirac umarım hayırlısıyla sonsuza kadar mutlu olabileceğin,sorumluluk sahibi Ahmet görünümlü Şevket gibi biriyle evlenirsin :)
selam mileettt!!! özet gelmiş hoş gelmiş özellikle son cümleye çok sevindim demekki final ahmetin rüyayı öğrenmesiyle olacak. ama yeni sezona zaman atlamasıyla başlanacaksa herhalde ahmetle yasoyu evli olarak görürüz eksik kalır öyle yaa ama o işi de birileri hatırlar öyle hallederler
anaaaammm rüya2 mi geliyyyyyy defneyle deniz de yakınlasıolarmıs eee ne de olsa ikisi de ahmet ve yasoyla akraba beklerim yani :D:D:D:D:D
durun kızlar ne 2.Rüyası???:img-help:
Yapmayın etmeyin bu sene yeterince acı çekti şu ebeveyn yüreğim...herkes otursun uslu uslu, öyle evlenmeden barklanmadan çocuk mocuk yok kimseye bundan sonra...:img-hyste
Zeynep hocam önünde saygıyla eğiliyorum.:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :happy0064 Evde herkes uyumamış olsa bağıra bağıra güleceğim ama şimdi uyanırlar.Kıs kıs gülmekle yetiniyorum.
Hoşgeldin ergiiimmm...Nerelerdeydin?
cnm bugün annemin işyerindeydim aslında ben baya girdim foruma ama seninle karsılasamadık hiç ziynip allah seni napsın:img-hyste :img-hyste ben kıs kıs gülmekle de yetinemiyorum direk basıyorum kahkahayı birazdan üst kattakiler kapıya dayanırsa hiç şaşmam walla:img-hyste
Badger seni zinadan sorumlu devlet bakanı ilan ediyorum(ne haddimeyse).Gerçi e-darbeden sonra savcı oldum belki yetkim vardır.Ama senaristlere göre bu kadar acı yetmez Türk izleyicisine.Daha fazla acı,ihtiras,entrika,aşk çokgenleri,kördüğümleri istiyoruz.Bu bünye nelere dayandı.
bağane bağane :hıh :hıh 2. rüyayı istiyim ben zaten kesin olur öyle bişeyler artık engel kalmadığına göre ahmetle yaso kavuşur bu sefer defneyle deniz saklar ama olmadı şimdi bu defneyi öyle gizli gizli seven biri yokki hiç olmadı şimdi bu:hıh :hıh:sad53::img-hyste :img-hyste
aaa hadi ama defneyle denizin kavuşamama senaryolarını bekliyoruz(anaammm kendimi çok teo gördüm bugün) hatta ışıkla yaşara da yazalım bi tane dizinin adı var sonuçta 'hatırla sevgili' illa ki ayrılık olucak biri kavuşur öbürü ayrılır dizide herkes kavuşsa olmaz senaristlerin içi rahat etmez walla şimdi onlar bizi çileden çıkarmak için ne hain planlar yapıyolardır :hıh :hıh
bağane bağane :hıh :hıh 2. rüyayı istiyim ben zaten kesin olur öyle bişeyler artık engel kalmadığına göre ahmetle yaso kavuşur bu sefer defneyle deniz saklar ama olmadı şimdi bu defneyi öyle gizli gizli seven biri yokki hiç olmadı şimdi bu:hıh :hıh:sad53::img-hyste :img-hyste
bu işi başlatan Ahmetle Yasemin..Onlar yapsınlar bu işi..Bu dizide bir çift yeter.Sonra bu çocuklar büyür evlenmeye kalkışır, ortalık karışır, Dallas Extra çıkar ortaya..Bu sefer Ahmet, o gecenin tarihini not alsın ve hesabı sıkı tutsun...:img-hyste mi oldular...
bana ne kim ne halt yerse yesin...Sonra devmını getirdikleri salaklıklarıyla bize acı çektirmesinler...ne o kadermiş, çocuğunu söylememişmiş...Beraber olurken cumburlop, sorumluluğunu almaya gelince üüüühhüüü...yapmayın genç arkadaşlarım, bunlar akla mantığa aykırı...Zinadan sorumlu devlet bakanlığıyla alakası yok...cık!cık!
aaa hadi ama defneyle denizin kavuşamama senaryolarını bekliyoruz(anaammm kendimi çok teo gördüm bugün) hatta ışıkla yaşara da yazalım bi tane dizinin adı var sonuçta 'hatırla sevgili' illa ki ayrılık olucak biri kavuşur öbürü ayrılır dizide herkes kavuşsa olmaz senaristlerin içi rahat etmez walla şimdi onlar bizi çileden çıkarmak için ne hain planlar yapıyolardır :hıh :hıh
Defne ile Deniz uzun yıllar kavuşamayacaklar gibime geliyor.Herşey çok pürüzsüz onların tarafında mutlaka ters giden hüzünlü bir şey olacak.İkisinden biri içeri girebilir ve yıllarca çıkmayabilir.:img-cray:
Ergim bebişim neredydin :img-wink: :img-in_lo
Son partı da ekleyeyim bari
Biz orada beklerken ikimizin de içindeki yangın bir türlü sönmek bilmiyordu gözlerimiz birbiriyle uyumlu bir şekilde dans ediyordu hatta tango yapıyordu vals yapıyordu :img-in_lo Neyseki forum arkadaşlarım ve itfaiyeciler o durumda bizi farkedememişlerdi içimizdeki bütün şehvet ılık bir rüzgar gibi etrafa yayılıyor ve bedenlerimizi tirtir titretiyordu şu kocce ormanda bir o bir ben vardık şimdi derken birden zalım kocam Numan&ın sesini duyduk "Zeyneeeep kınalı kuzum nirdesiin kurtar beni yanıyorum " ben edeleli vicütlu delüğğğanlıya hayır hayır dercesine bakıyordum o ise o şehvetli görev aşkından vazgeçemiyordu elindeki hortumu kaptığı gibi koşmaya başladı ben de tutkularıma yenik düşerek onun arkasından koşuyordum başkalırının bizi göremeyeceği şekilde uzaklaşmıştık onu kolundan tuttum ve şehvetli bir şekilde kendime çevirdim
-Dur nereye gidiyorsun şehvetli genç ben senelerdir bu anı bekliyorum
-Onu kurtarmalıyız
-Hayır hayır
-Evet evet
-Hayır hayır o benim zalım kocam Numan kendisinde edelenin ve tutkunun zerresi bile yok bana yıllardır kendi elleriyle ördüğü kara kaderi şimdi yangında onaörüyor bırakalım kömür oluncaya kadar orda kalsın
-Fekat
-İçimdeki ateşi ancak sen söndürebilirsin senelerdir aradığım tutkulu şahsiyet sensin
-Naman Yarebbim kader mi bu
-Evet bu bizim kaderimiz
-Evet evet
-Evet evet
-Zeyneeeeep kınalı kuzuuuum
-Bırakalım orda kalsın :hıh
-Sana yaptıklarını cezasını çeksin alçak
-Nihahahahahhaha:img-hyste
-Nihahahahahhahaha:img-hyste
Şimdi birbirimize bütün şihvetimizle ve tutkumuzla sarılıyorduk benim diri vicüdüm ve onun edeleleri bir bütün olmuştuk ....:img-in_lo
ya şimdi ahmetle yaso barışırsa bu senaristlerin içi hiç rahat etmez bu sefer ahmete bişeyler olur allah korusun hapise falan atarlar garibimi zaten dizi onların aşkı üzerine kurulu sayılır kesin yine bi arıza çıkar rüyacık yine kavuşamaz babasına kader mi bu ühühhüü:(:(
ziynip sen beni ölldürmekmi istiyosun bebişim ya gülmekten çatlıcam artık bak meltem gibi gazetelerde yazıcak genç kızın hazin sonu diye:img-hyste zaten annemle babam yetmedi bide komsular dayancak şimdi kapıya coştun yine allahım senin ilerde kesin bu işi yapman lazım ya büyük yetenek var sende:D:D:D:good: :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Teşekkür ederim arkadaşlar :img-pilot Beğendiyseniz ne mutlu :)
Gece yarısından sonra birşeyler oluyor bana yediğimden midir içtiğimden midir :img-hyste :img-hyste Bayılazaaaam ayol neler yazmışım öyle yazarken farkına varmıyorum birde utanmadan tango yapıyordu vals yapıyordu yazmışım :img-hyste
bu işi başlatan Ahmetle Yasemin..Onlar yapsınlar bu işi..Bu dizide bir çift yeter.Sonra bu çocuklar büyür evlenmeye kalkışır, ortalık karışır, Dallas Extra çıkar ortaya..Bu sefer Ahmet, o gecenin tarihini not alsın ve hesabı sıkı tutsun...:img-hyste mi oldular...
bana ne kim ne halt yerse yesin...Sonra devmını getirdikleri salaklıklarıyla bize acı çektirmesinler...ne o kadermiş, çocuğunu söylememişmiş...Beraber olurken cumburlop, sorumluluğunu almaya gelince üüüühhüüü...yapmayın genç arkadaşlarım, bunlar akla mantığa aykırı...Zinadan sorumlu devlet bakanlığıyla alakası yok...cık!cık!
Kendimi burada muppet showun herşeyi eleştiren locada oturan yaşlıları gibi hissettim....:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Zeynep her zamanki gibi harika.:happy0064 :happy0064 Gerçekten sana gece yarısından sonra bir şeyler oluyor.Bu saatlerde ilham geliyor.Belki görmüşsündür.Bir demet tiyatronun bir bölümünün fragmanında nnnn güle güle numan güle güle numan nihahahaaha diyordu şihvetli feriştah ve edeleli mikremin.:img-hyste :img-hyste Senin bu fentezilerinin sonunda niyeyse bu geliyor aklıma.:icon_whis :icon_whis
Gözleri tango hatta vals yaparkene arkadan da simsiyah bakışlarıııııııın girsin.:img-hyste :img-hyste Sendeki bu şehvetin birazcığı Yaseminde olsa Rüya babasına kavuşamuş hatta bir kardeşi bile olmuş olabilirdi.İstiyordu zaten yavrucak.:img-hyste
off sezon finali için dakikaları sayıyorum neredeyse ahmetin öğreneceği anı acaip merak ediyorum bi de bu kadar meraka neconun söylemesi yeni sezona kalırsa(uff ağzımdan yel alsın:sad53: ) çıldırırım valla seti basarım ağızlarını burunlarını dağıtırım onların :hıh :hıh
Dimi canım haklısın zavallı Rüyacık :img-in_lo fon şarkımı çok beğendim :)
Ya aslında ben bendeki bu şihvetle Ahmedi ne o saf Yaso'ya ne de o soğuk nevale Ayla'ya bırakmazdım ama senaristlerin kendi hatası kanımca :icon_whis :img-hyste
Valla eğer Ahmet'in öğrenmesi diğer sezona kalırsa bende onları dağıtırım:hıh Anaaam duygu geldi bağa:img-cray: Valla eğer öyle bir şey olursa içimdeki dişi kadın fFeriştah gider yerine delirmiş psiko bir Gaffur gelir ona göre :hıh
Kendimi burada muppet showun herşeyi eleştiren locada oturan yaşlıları gibi hissettim....:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
:img-hyste :img-hyste Harika bir benzetme .Çok güldüm.Ne şirin şeylerdi o yaşlılar.
Dimi canım haklısın zavallı Rüyacık :img-in_lo fon şarkımı çok beğendim :)
Ya aslında ben bendeki bu şihvetle Ahmedi ne o saf Yaso'ya ne de o soğuk nevale Ayla'ya bırakmazdım ama senaristlerin kendi hatası kanımca :icon_whis :img-hyste
Valla eğer Ahmet'in öğrenmesi diğer sezona kalırsa bende onları dağıtırım:hıh Anaaam duygu geldi bağa:img-cray: Valla eğer öyle bir şey olursa içimdeki dişi kadın fFeriştah gider yerine delirmiş psiko bir Gaffur gelir ona göre :hıh
gaffur da fena gitmez hani...:img-hyste
Arkadaşlar tavuskuşunun imzasını görünce aklıma geldi...ben ilaç firmasında çalışıyorum. Geçen gün psikiyatri polikliniğine bir hasta gelmişti...Hasta benim aklım başımda, hesabımda kuvvetlidir dedi. Doktor 2*2 kaç eder deyince : onu bilmeyecek ne var! iki kere iki 22 eder dedi..Neden bilmem hasta bana Aamed'i hatırlattı :img-hyste
ya bence ahmetle yaso fizik olarak acaip bi şekilde yakısıyo ama yaso şööylee daha şihvetli düzgün bi tip olsaydı tam süper olurdu. ahmet ve yaso safoşlukta laleyi bile geçti zaten :hıh :hıh :hıhama aamedin aklı basına gelmiş olsa gerek bu bölümde sonunda neconun karısısna dikildiğine göre:D:D:D(gerçi biraz geç oldu ama hatta biraz değil baya bi geç oldu :hıh :hıh)
Arkadaşlar tavuskuşunun imzasını görünce aklıma geldi...ben ilaç firmasında çalışıyorum. Geçen gün psikiyatri polikliniğine bir hasta gelmişti...Hasta benim aklım başımda, hesabımda kuvvetlidir dedi. Doktor 2*2 kaç eder deyince : onu bilmeyecek ne var! iki kere iki 22 eder dedi..Neden bilmem hasta bana Aamed'i hatırlattı :img-hyste
Çok hoş :img-hyste :img-hyste Neden acaba :icon_whis Git sen Lozanlarda oku avukat ol hoca ol ama matematikten güdük kal olacak iş değil :icon_sorr :img-hyste
Muppet Show yaşlıları mı :img-hyste Yok biz seni böyle seviyoruz ayaklarımızı yere bastırıyorsun :img-yes: (bu nasıl bir cümleyse ne demek o kendim kurduğum cümleyi anlamadım kendimi ifade edemiyorum :img-hyste )
Ben asıl o ikinci rüya faciasını Işık-Yaşar-Harun eşkenar aşk üçgeninden bekliyorum.Ablası yetmez bize.Daha fazla acı,daha fazla melodram,yalan dolan,gözyaşı ne varsa istiyoruz.
Bu arada gazetede okudum.Kardeşlerden büyük olanı daha akıllı oluyormuş.Ama doğuştan değil onlara yüklenen sorumluluk daha fazla olduğu içinmiş.Tabii bu Norveçte yapılmış bir araştırma.Adamlar Türkiyeye gelip Yasemin vakasıyla tanışmamışlar ki.Kız bütün araştırmaları,deneyleri,hipotezleri çürütecek cinsten.:img-hyste :img-hyste
isikla yasarda rüya vakasi gibi birsey olmaz bence...:icon_whis
isikla yasar öyle seyler yapmazlar...:img-hyste :icon_whis
onlar melek melekkk...:happy0064
deniz defne olabilir...ama onlarin evlenmelerine engel mengel cikmaz ...cikmasinda ..mesgul etmesinler bos yere diziyi...
Herkesler sehvetli yazilar yazip gitmis; ama ben de hemen ozete yorumda bulunayim. Defne'yle Deniz 20 sene sonunda opusebilmeyi (bu is neden bu kadar zorsa, Defne'nin aylardir kendi odasi da var), Mehmet, 10 sene sonunda Sevim'e evlenme teklif etmeyi ve Ahmet bir omur boyu bekledikten sonra Necdet'e bir yumruk cakmayi nihayet becerebilecek gibi gorunuyorlar. Deniz'in ziyaretcisi olsa olsa Yasa olur diyorum ki barissinlar, aglassinlar, vs.
Bence-umuyorum- dizi Ahmet'in Necdet'ten Ruya'yi ogrenmesiyle degil, bunu ogrendikten sonra Yasemin'le yuzlesmeye gitmesiyle biter. Burada aklima Yasemin'in mektubu ogrendikten sonra annesine firlattigi urkutucu bakislar geliyor. Ahmet kapiyi dan dan dan diye calar. Yasemin acar. Ahmet ona alev sacan gozlerle bakar. SONNNNNNNNN.
Doktor herhalde evliligi erteleyin der, baska ne diyecek. Kiz bu haldeyken. Ayla da itiraz edecek, bir an once evlenmek icin.
Ahmet'in Guzide ve Necdet'ten emin olamamasina ise, pes, adam hukuk doktorasi yapmis, senaristler onu embesil etti diyorum. Matematik ve biyoloji yetmez, bir de doktora gidip, goz testi yaptirsin. Bir adam, bir kadinin o kadar burnunun dibine girip, durup durup saclariyla oynuyorsa, evli olsun veya olmasin aralarinda bir seyler var demektir. Hele evliyse, hic suphe yok.
Ah-met'e gooz-luuk!
meltem-cmbl 27-06-07, 06:31 anam anam fragmanı gördüm :happy0064 istediğimizin bazıları oliy ya ruya değil bilmem belki öğrenmiştir onu bilmiyorum anlatıyorumm
şimdikin hatırladığım kadaryla
özette denildiği gibi araba yakılıyo deniz gezmiş falan çok büüyk bi karmaşa çıkıyo defne deniz hepsi o klarmaşa içinde
nezahat rızanın karşısında almanyay gidiyoya rızada uğurlamaya gelmiş ışıık ve yasmeinde var nezahat rızaya bakıyo bakıyo oda ona bakıyo nezahat dayanamıyo rızaya bi sarılıyo ah yazık ya
sonra güzide pastaneye giriyo babsını görüyo
ay ahmet necdete ne yapsa beğenirsiniz nihahahaha yumrukluyo bi yumrukta değil:img-hyste
ahmet necdete diyoki benden bu kadar kolay kurtulamassın hesabını verecksin diye bi girişi bi yumruk atıyı sonra bi daha sonra bi daha soıbnra bi daha sokaka ortasındalar sonra necdete ona atıyı o ona atıyı kkvag ediyilier ve en sonnunda yorgunluktan ikisi yere düşüyi yanyana:icon_whis
sonra böle kar yağıyı yasemin ve ahmet yaseminin evini önüne geliyiler çok mutlular gibi bir yüz ifades, vardı ikisindede sonra yasemin duriyi ahmetin yanağına doğru gidiyi ve ahmeti yanağından öpüyi çok romantikti:img-in_lo ahmette kendinden geçmiş ghali varya gene öle:img-in_lo yasemin sırıtıp duruyi:)
son sahne o karmaşada yaşarın tarafından biri vardı hani çok gıcık biri bıyıklı bişey hanı yaşarın arkisi değil ama on u n tarafından sağcı elinde bıcak var deniz doğru geliy defne bağrıyı deniz bıçak var deniz bıçak var diye üle bitti:icon_sorr
ay bak çok heycanlandım şimdikin gelsin şu cuma
meltem-cmbl 27-06-07, 07:09 bunu yazmayı unuttum ayla kar yaparken camdan bakıyı büle ellrini möermere koymuyşdaha doğrudu mermer hep kar olmuş altıcak gibi bişey sezdimn ben ya bana ole geliyde olabilir isteğim buya:img-hyste :img-hyste
necdet ve ahmet birbirlerini iyi benzetiyolar ama... özellikle ahmet iyi vuruyo necdete.. bütün intikamını alıyo yani..
fragmanı ızledım...ahmet ve necdet bayaaa bırbırlerıne dalmıslardı....cok kotuydu hala soktayım ayrıca denız bıcaklanmaz ınsallah ya bırısı tutsa o bıcaklıyı ayla da kara dokunurken atladı atlıcaktı neredeyse nezahat de rızaya sarılırken kotuydu:(:(
sensitivecat 27-06-07, 07:39 ay evet süper olucak bu bölüm necdetle ahmet birbirine girmiş ahmet necdet e benden kolay kurtulamazsın filan diyo uzun süre yumruk atıyolar birbirlerine
ay yaseminle ahmet eski günlere dönüyolar gibi geldi yine kapı önünde buluştular yaso ahmet i öptü yılbaşı kutlaması için ama çok tatlı görünüyolardı gerçekten ayla intihar edecek galiba :)
of fragmanın sonu çok kötü acaba deniz bıçaklandımı özettede çok kötü bir sonuçla karşılaşıyolar filan diyo ay umarım bişey olmaz ....:(
:good: necdet ve ahmet birbirlerini iyi benzetiyolar ama... özellikle ahmet iyi vuruyo necdete.. bütün intikamını alıyo yani..
zaten ınsan sevdıgını dusunerek oyle de bır dalar ki...intikam ya da HESAPLAŞMA cook buyuk oldu :D:good:
ne deniz bicaklaniyomu?
tüh simdi yine yasari sucliyip durcaklar...
ne isleri var sanki her gösteride...
bu metin denen tipsizin zaten bela olucagida belliydi...
bicakliyi belkide yasar tutar?...
insallah...en azindan aralari düzelmis olur dneizle yasarcimin?.
ve denizin duygusal bir konusma yapacagi kiside yasar olabilirmi?...baska kimse aklima gelmiyor?..tabi sevket beyde olabilir...
kesin kesin sevkettir..defne üzerine konusurlar...
arkadaşlar biri fragmanın linkini bana da gönderebiliir mi
ben izlyemedim henüz
bence ahmet ne rüyayi ne de yaseminle necedetin formalite evliliiklerini ögrenecek.
ögrense necdetten önce herhalde yasemine hesap sormasi gerekir??? ama vallahi yaseminle aralar balli süt gibi:happy0064
ama güzide ile iliskisi oldugu icinde bu kadar benzetemez necdetti dimi? demek ki bayag bir tartisma olacak aralarinda.yürrrrrrüüüüüüüüüüü ahmet kim tutar seni. arkandayiz vallahi!
birde su aylayi pencereden itecek birisi yokmu ya? ne geüzel olurdu, sadece böyle hafifce bir dokunma yeter....:img-pilot
Fragmanı izledim oleyyyyy:happy0064 :happy0064
Arkadaşlar sıkı durun Ahmet'ten Necdet'e bir yumruk solosu geliyo :happy0064 :happy0064 Hemde öjyle böyle değil sonunda yorgunluktan kendisi de yıkılıyor yere :img-hyste Dioki"Bana bunun hesabını vereceksin"
Kommer'in arabasını yakıyorlar ,Rıza ve Nezahat birbirlerine şihvetle sarılıyorlar ,Ayla karlı bir günde camı açıyo atlayacak mı ne delüüüüüüüüüü:hıh Başımıza bela olacak yine sirseri :img-cool2 Yasemin karlı bir günde Ahmet'i yanağından öpüyor Tutkuynan Ahmet yine Mecnun :img-in_lo Sonra mitingde Defne sürekli çığlık çığlığa Deniz Deniz diye bağırıyor sürekli en sonunda birisi bıçakla geliyor ve Defne "Deniz b.ıçaaaaak" diyo ve o sırada Deniz dönüyor niye kötü şeyler iyi insanların başına geliyyyy kıder mi bu :img-cray:
Ayla atlamaya kalkışmasa camdan tam süper olacak zaten rüyamda dispanserdeydim Ayla'da oradaydı yoksa içime mi doğdu Ayla atlayacak da Ahmet'te bu vicdan azabıyla arkasından mı atlayacak ühühühühühhühü :img-cray: Necdet hiç atletik değil tabi Ahmet onun gibi yiyip içip gezmedi ki çalıştı çocuk :hıh Şimdi Necdet'in Ahmet'in yumruklarına karşılık verememesi çok normal :img-cool2 :img-hyste Eğer tahminlerim tutar ve Ahmet'in Yaso'nun kapısına dayanmasıyla biterse çok süper olacak senaristlere sesleniyorum "bende HS çocuğuyum ben de bu başlıkta büyüdüm nolur beni de alın aranıza birlikte aşk,entrika,tutku,hırs ,tracedi " herşeyi yazarız :good: Yaso'yu ve Ayla'yı hatta Lale'yi daha şehvetli yazmazsam neyim:img-in_lo :img-hyste
bir_adı_yok 27-06-07, 09:01 ama sakın final yaseminin kapısına dayanmış bir ahmet'le bitmesin......
az biraz dertleşsinler....
ahmet rüya'ya şöyle içli bi sarılsın kızım diyerekten.....orda bitsin...
Fragmanı mı izledin...! Aamed yumruk mu atıyor...! :happy0064
Rüya ile ilgili birşey yok mu.? Nerde bitecek acaba? Ya Ayla kendini intihar edecek...ya da Deniz'in bıçaklanması ile bitecek o zaman..!
Ayla intihar mektubuna yazarmış Rüya'yı..!!
NOT: Şihvetli arkadaşım Ziynep; şu mesaj kutunu boşalt artık...
arkadaşlar fragman nete geldi mi
Pardon canım hemen boşaltayım birikiyorlar birikiyorlar ben neden böyleyim :icon_whis :img-in_lo
Şöyle olabilir arkadaşlar mesela Ahmet Yasemin'in kapsına dayanır ve bağırırı çağırır biraz Yasemin ne olduğunu ve onun öğrendiğini anlara tam konuşacaklarken ve Ahmet yine bağırırken Rüya gelir ve "Ameeeeed" der Ahmet şöyle hüzünle ve gözleri dolu dolu ona bakar ve biter :sad53: :icon_sorr :img-cray:
bir_adı_yok 27-06-07, 09:15 sadece bakmakla kalmasın ziynepcim....
şöyle bide 6 yılın hasretiyle sarılsın, öpsün öpsün, koklasın, kızım desin , yavrum desin, ne kadar ağlatacak cümle varsa hepsini kursun.
sonra bitsin.
ay ne müthiş final olur......
meltem-cmbl 27-06-07, 09:20 Pardon canım hemen boşaltayım birikiyorlar birikiyorlar ben neden böyleyim :icon_whis :img-in_lo
Şöyle olabilir arkadaşlar mesela Ahmet Yasemin'in kapsına dayanır ve bağırırı çağırır biraz Yasemin ne olduğunu ve onun öğrendiğini anlara tam konuşacaklarken ve Ahmet yine bağırırken Rüya gelir ve "Ameeeeed" der Ahmet şöyle hüzünle ve gözleri dolu dolu ona bakar ve biter :sad53: :icon_sorr :img-cray:
ay muhteşem olur böle bitze ben ekran başında helak olurm ağlamaktan
şu sıralar çok sulu göz oldum çoğunlukla hslerde çok ağliyim:icon_cry:
ay ama fragman müthişti sabırsızlıkla cumayı bekliyirim ay en merak ettiğim sahne necdetşe ahmetin kavgası ve yaseminin ahmedi şehvetle öptüüğü sahne:img-in_lo
not:arkidaşlar fargmanı izlemeyenler tv ye geçsin reklamdan sonra verebilirler geçen hafta öle olmuştuı hsnın tekrarındaki önceki reklamda kaçırmayın
Ama benim kalbim götürmez ağla ağla çatlarım burada :img-cray::img-cray: Selma Hanım'ın surat ifadesini seneye kadar bekleyecek miyiz şimdi bu finalde görsek keşke ne hayaller kurmuştum ben :img-hyste Mosmor olacaktı :img-hyste En çok mosmor olacak aile ise Aygün ailesi :icon_whis :img-hyste Sen git 7 sene boyunca senin torunun olmayan bir çocuğa bak :img-cool2
Arkadaşlar buraya Cansel'le ilgili iki tane şehvetli yorum eklemek istiyorum HS'de bu hafta döktürecek kendisi ben en iyisi şehvetle bekleyeyim gel cuma gel:icon_whis :img-blush :img-hyste
hatırla sevgili'nin dün akşam ki bölümünde beren saat'le karşılıklı oynadığı sahnelerde ben sadece cansel'i gördüm.
beren saat oynamadı,oynayamadı.
hele son parkta ki sahnede cansel elçin şahaneydi.
o nasıl bakışlardır,o nasıl dokunmaktır valla insan taş olsa bu adama dayanamaz.
insan allahım bu adam dizide böyleyse gerçek hayatta kimbilir nasıldır demeden edemiyor.
kendisinden rica ediyorum lütfen ülkem kızlarının sağlığı için bir süre böyle bakmasın,çapkın çapkın gülmesin bünye kaldırmıyor bir yerden sonra yazık bizede.
hem sonra cansel gibi bir insan evladını gördükten sonra çevremizdeki erkekleri beğenmiyoruz yazık cansel'in yüzünden kısmetleri kapanacak.:)
"seyirlik değil, ömürlük olsun" dedirten başarılı oyuncu
atv hatırla sevgili'nin eski bölümlerini vermeye başlamış. bakıyorum da ahmet evrim geçirmiş. cansel bey saçlarını kestirmeli en acilinden. marslı marvin'e benzeyecek yakında. işin acı yanı onun kafasındaki kask cansel elçin'in kafasındaki saç. Son yoruma koptum:img-hyste :img-hyste
Ama benim kalbim götürmez ağla ağla çatlarım burada :img-cray::img-cray: Selma Hanım'ın surat ifadesini seneye kadar bekleyecek miyiz şimdi bu finalde görsek keşke ne hayaller kurmuştum ben :img-hyste Mosmor olacaktı :img-hyste En çok mosmor olacak aile ise Aygün ailesi :icon_whis :img-hyste Sen git 7 sene boyunca senin torunun olmayan bir çocuğa bak :img-cool2
Zeynep ben de Aygün ailesinin tepkisini çok merak ediyorum. Umarım geçiştirmezler Necdet'in ailesine hesap verdiği sahneyi..!
Hani bazen filmlerde 2 kişi yumruk yumruğa kavga eder, sonra ikisi de yere yıkılırlar ve uzun zamandan sonra konuşmaya başlarlar...Ahmet ile Necdet de böyle olmasın..! Kavgadan sonra oturup konuşurlarmış...
Of vermedi fragmanı..! Rezil oldum, kafelerde fragman bekliyorum...
bir_adı_yok 27-06-07, 09:45 mor bakışları görmeyi de yeni sezona saklayalım.
bu finalde salya sümük olalım...
yeni sezonda aygün, gürsoy, ünsal ailelerinin mor bakışlarına gülmekten patlayalım.....
inş. sezon bu ailelerin mor bakışlarıyla açılır......
........
ziynep bide aklıma ne geldi hani senin imzanın altında bir yazı vardı önceden,"bi şans daha verseler baba"'mıydı? öle bişeydi.
işte ahmet o sözü rüya'ya sarılarak şöyle söylesini, o kadife ağlamaklı sesiyle.
bize bi şans daha verseler kızım, keşke bi şansımız daha olsa.....
rüyaa ühü ühü ühüüüüüü
siz böyle anlattıkça ben de çok merak ediyorum arkadaşlar fragmanı nerden izleyebiilirim
yıldızbilge 27-06-07, 10:00 ya fragman nete geldı mı???? geldıyse nerded çok heycernlıyımm off ahmetıun yurmuklarını görmme lazımm
siz böyle anlattıkça ben de çok merak ediyorum arkadaşlar fragmanı nerden izleyebiilirim
Evdeysen tv'nin başında bekleyeceksin...dışardaysan benim gibi :icon_sorr tv olan bir kafe bulup yüzsüzlükle atv'yi açtırıp orada bekleyeceksin...:icon_whis
Of.. Zeynep fragmanı sana bi daha anlattırasım geldi..Ya Ahmet Rüya'yı öğrenmeden biterse...Ya öğrenirde Yasemin'den hesap sormadan biterse..Genellikle fragmanın son sahnesi bölüm sonu oluyordu..Son sahne hangisi...?
Evdeysen tv'nin başında bekleyeceksin...dışardaysan benim gibi :icon_sorr tv olan bir kafe bulup yüzsüzlükle atv'yi açtırıp orada bekleyeceksin...:icon_whis
Of.. Zeynep fragmanı sana bi daha anlattırasım geldi..Ya Ahmet Rüya'yı öğrenmeden biterse...Ya öğrenirde Yasemin'den hesap sormadan biterse..Genellikle fragmanın son sahnesi bölüm sonu oluyordu..Son sahne hangisi...?Son sahne Defnenin ''Deniz bıçak!!!'' diye bağırmasıydı heralde.Ama orada bitireceklerini hiç sanmam çünkü o zaman heyecanlı bir sezon finali olmaz.Şahsen ben Deniz bıçaklandı mı bıçaklanmayacak mı diye tüm yaz merak etmem.Bu arada fragman hala nete eklenmedi:sad53:
neeeee fragman çıktımı offf ben herzamanki gibi kaçırdımm kader mi bu ziynipp ne şanslısın cnm yaa dur hemen gelip yorum yazdım senin fragman yorumunu okuyamadım hemen bakıorum bebişim
yaa inanmıyorum süper bi bölüm olucak anlasılan hele ahmetin necoya dalmasına acaip sevindim ya süper süper bu bölüm tam istediğim gibi olucakk oleyyy ya yalnız bişeye sinir oldum neco da ahmete vuruyomus onun vurmaya ne hakkı var ya bütün suç onun ahmet gereğini yapıyo görünüşe göre ama bende gidip bi ağzını burnunu dağıtçam o sirserinin:D:D:D
yıldızbilge 27-06-07, 10:19 ya ekleyın su fragmanı bıyere lutfen çatlamak uzereyım beroşum benım canselim benım karınaqm benım nerdesın bu arada ısım vermıyıom sıtenın bırınde okan yalabık hayranları isimlerıın yazıp okan yalabıktan ımzala foto alabılırler .ben aldım
ya meraktan çatlayabiliimm you....'ya baktım ama bulamadım neyse tv açık bekliyorum şimdi. hs nin tekrarı var zaten umarım reklam aralarında tekrar verirler gteçen bölüm çok sıkıcıydı herhalde onun acısını bu bölümde çıkartırız artık:D:D:D:
mor bakışları görmeyi de yeni sezona saklayalım.
bu finalde salya sümük olalım...
yeni sezonda aygün, gürsoy, ünsal ailelerinin mor bakışlarına gülmekten patlayalım.....
inş. sezon bu ailelerin mor bakışlarıyla açılır......
........
ziynep bide aklıma ne geldi hani senin imzanın altında bir yazı vardı önceden,"bi şans daha verseler baba"'mıydı? öle bişeydi.
işte ahmet o sözü rüya'ya sarılarak şöyle söylesini, o kadife ağlamaklı sesiyle.
bize bi şans daha verseler kızım, keşke bi şansımız daha olsa.....
rüyaa ühü ühü ühüüüüüü
Aaa iyiki hatırlattın benim hemen imzamı değiştirmeme gerek yarın Cumaya o imzayla giriceğim altına da onu yazacağım :img-cray:
Şimdi eski bölümü izliyorum da Ahmet'imi hapse attılar ühühühühühühü:img-cray:Necdet avukat olsaydı kesin cesaret edemezdi onnu kadar sert çıkışlar yapmaya pısırık birde Ahmedime pısırık diyorlar fragman çıktı koşuuuuuun
Ya gördünüz mü fragmanı çok üzgünüm aniden çıktı :img-help: :img-in_lo Ahmetim ne güzel Necdet'in ağzını burnunu dağıtmış burnundan kan geliyor Nicdet'in ben canimiyim?
Son sahnede bence Deniz o adamı tutacak ve bıçaklanmayacak Ayla'da delüüü atlacak kanımca :hıh :img-cool2
fragmanı gördüm......:happy0064 :happy0064 :happy0064
beklediğimiz sahne, yumruk sahnesi harikaydı.. ahmet sanki tüm yaşadıklarının intikamını alıyordu! valla kaç yumruk attığını sayamadım:happy0064
fragmanın sonunda yine beklediğimiz bir sahne.. yasemin ahmeti ÖPTÜ:happy0064 ahmetin surat ifadesi o kadar güzeldi ki.. sanki içinden "nihayet" diyordu:happy0064 ayla eğer yanlış anlamadıysam pencereden onlara bakıyordu... kısacası harika bir bölüm bizi bekliyor:happy0064 :happy0064
yıldızbilge 27-06-07, 10:27 yasasınnnnnnnn fragmanı gördum oley lalalalalaaaa alalal fragmanıu gordum ohhhhh ahmet ne ii geçiriyo nejdete acaba ruyayı ogrenınce mı yapıyo yada yasmıne nasıl aldatırsın dıe mı acaba nasıl olcak ....... ayla atlasın boşverın ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. ayyyyyyy çok guzel defneyle denıze usuldum ah ahhhhhhhhh ne olursunuz netye de ekleyın sunuuuu basını kaçırdım çunku
ayla ne olursun atlaaaaaaaa .ayyy o ne guzel opucuk oyle içim gitti.denızle defne napcakalr acabaaaa ....o ne opucukt ama ayyyyyyyyyyyyyy içim gitttiii valla bizin ahmette mecnun gıbı sırıtıyooooo
oleyyy fragmanı şimdi grdüm müthişti gerçekten ya süper süper süper iyiki beklemişim ohh rahatladım bak şimdi
ahmet tam analamıyla neconu ağzını burnunu dağıtmış yani bi de necdet ona karsılık vermese tam süper o9lcktı zaten bişey de yapamadı bi ittirdi ahmet yere düştü zaten :hıh :hıh
ama yasonun ahmeti öperken ahmetin bakışları süperdi canselin bakışlarına hastayım zaten
bence bu bölümde ahmet rüyayı kesin öğrenecek öyle biter yani
ama defneyle denize çok üzüldüm ya denizi bıçaklarlarsa çok üzülürüm fragmanın son sahnesiydi ama denizin bıçaklanmasıyla bitmesi saçma olur bence ya umarım ahmet öğrenir yasoyla hesaplaşır v evlenmeleriyle biter hatta önceden konustuğumuz gibi sevimle de mehmet evlenir çifte düğün yaparlar
meltem-cmbl 27-06-07, 10:28 Aaa iyiki hatırlattın benim hemen imzamı değiştirmeme gerek yarın Cumaya o imzayla giriceğim altına da onu yazacağım :img-cray:
Şimdi eski bölümü izliyorum da Ahmet'imi hapse attılar ühühühühühühü:img-cray:Necdet avukat olsaydı kesin cesaret edemezdi onnu kadar sert çıkışlar yapmaya pısırık birde Ahmedime pısırık diyorlar fragman çıktı koşuuuuuun
hühüü bende izliyom tekrarları bi sahne vardı yasemin telefonda ahmetle konuşuyo ahmet almanyadamı ne unttum bak:) neyse yasmein bebği telden sölese süper olud uya off ahmette inatçı sevgilim falan diyi
sonra inadını sveiyim diyi:9
yasmein şimdi inat etti sna akzını sölemiyi seviyinmi ahmet şimdik:)
bu arada avukatlık çok yakışıyı ya:img-in_lo
evet avukatlık bi insana bu kadar mı yakışır... o cüppeyi ne güzel taşıyor ahmetim:img-blush ama tutuklandı ya çok üzüldüm canım benim ya.. neyse şimdiki bölüme bakalım.. ya en çok hoşuma giden kısım yaseminin öpücük sahnesi.. ahmetim çok mutlu oldu:happy0064
walla yasonun ahmeti öperkenki yüz ifadesini özlemişim o sahnede yasemin de çok içten ve doğal gülümsemiş ama diğer sahnelerde pek göremedim onu haa bide nezoş giderken gördüm ama bu kadar vurucu olan finali çok merak ediyorum abartmayalım düğün falan olmaz belki ama aamedin rüyayı öğrenmesiyle bitebilir büyük ihtimal
bu arada aylayı söylemeyi unuttum ya pencereden öyle odun gibi boş boş bakarken gülme krizine girdim inşallah atlar da kurtuluruz yani:D:D
yıldızbilge 27-06-07, 10:31 :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo ergım seın bu soledıklerın dıger sezona kayar gıbı .... ama ayla atla ordan da kurtulalaım senden ahmetım ve yasmınım bırlesın artıkkkkkkk:img-blush :img-blush :happy0064 :happy0064
ama ohhhhhhhhhhhh ahmetım necdete ne ii yapıstırdı ohh o çok vuramadı ama ohhhhhhh neydı o sağ saol sağ ssolll yapıstır yapıstır .......................:img-hyste :img-hyste :img-yes: :img-yes: :img-wink:
hühüü bende izliyom tekrarları bi sahne vardı yasemin telefonda ahmetle konuşuyo ahmet almanyadamı ne unttum bak:) neyse yasmein bebği telden sölese süper olud uya off ahmette inatçı sevgilim falan diyi
sonra inadını sveiyim diyi:9
yasmein şimdi inat etti sna akzını sölemiyi seviyinmi ahmet şimdik:)
bu arada avukatlık çok yakışıyı ya:img-in_lo
evet meltemcim acaip yakısıyo bende reklamı görebilmek için bu bölümü seyrettim biraz yaso için neler yaptı ama yasonun yavaş yavaş aklı başına gelmeye başliyyy:happy0064 :happy0064:happy0064
İzledim sonunda...Ahmet bunun hesabını vereceksin derken sadece Güzide'yi mi kastediyor acaba? Sadece Güzide yüzünden öyle saldırır mı? İnşallah Rüya'yı kastediyordur...
Galiba korktuğum gibi final sahnesi Deniz'in bıçaklanması olacak..Al sana aylarca kafanı meşgul edecek bir final, Eylül'e kadar düşünürüz artık Deniz yaşıyor mu yaşamıyor mu diye :icon_sorr
Yasemin ile Ahmet çok mutlu ve huzurlu görünüyordu :img-in_lo Ayla bence o pencereden atlamaz. Sanki kesin bir karar vermiş ve bunun acısını çekiyor gibi geldi bana...( Ayla kendisi vazgeçecek Ahmet'den, hala umudum var, ne kadar iyi niyetliyim Allah'ım..! )
Ayla'nın yaptığı resmen gurursuzluk adam seni istemiyor daha ne üsteliyorsun ki. Ben olsaydım onun yerinde Ahmetten ayrılırdım ve Rüyanın onun kızı olduğunu ve Yasemin'in ondan gizlediğini söylerdim. Ama iş işten geçti, şimdi söylese Ahmet "Ayrıldığımız için söylüyorsun, yoksa bu sırrı sende ömür boyu gizleyecektin" der ve resti çeker. Olan yine Ayla'ya olur en iyisi sadece ayrılsın Rüya ile ilgili birşey söylemesin. Hem söylemek zorunda'da değil.
Necdet'te o kadar çok değişti'ki ilk zamanlarda izlediğimiz Necdet ile şimdikinin aynı kişi olduğundan şüpheliyim. Karaktersiz biri oldu çıktı. Hem Güzide ile ilişkisi devam etsin istiyor, hemde Yasemin ile evliliği. Güzidey kullanmaktan başka birşey değildir. Burada'da Güzidenin yerinde olsaydım Kadriye Hanım'ın yanından asla gelmezdim, ne demek yaa metres olmak. Eğer gerçekten Necdet onu seviyorsa ve değer veriyorsa Yaseminden boşanıp Güzide ile evlenir.
Bazen, şöyle düşünüyorum. Necdet artık Ahmet ile Yasemin'in birleşmesini umursamıyor tek korkusu Rüyadan ayrılmak ve onu tamamıyle kaybetmek ve ailelere ne diyeceği? Çünkü Yasemin ile Ahmet'i dışarıda konuşurken camdan izlediğinde öyle bir hali vardı ki, "Artık ben pess ettim" der gibiydi.
Fragmanı izleyemedim henüz, ama Ahmet, Necdet'e yumruk atıyormuş. Belli çerçeveler içerisinde bakacak olursak Ahmet burada haksız. O'na ne oluyor denilebilir ama bir zamanlar Yasemin kendi sevgilisiydi ve bir yanlış anlama yüzünden onların sadece arkadaşı olan 3. kişi Necdet gidip Ahmet'e hesap sordu ve üzerine birde yumruk. Şimdide aynı eşitliklerde bence, Yasemin Necdet'in karısıymış ne farkederki, zamanında'da Necdet yumruğu attığında onun sadece arkadaşı ve Ahmet'in sevgilisiydi. Ahmet tarafından bakıldığındaysa, Necdet sevdiği kadını elinden alan hain bir arkadaştan başkası değil ve şimdi onu aldatıyor. Yumruk atmasında ne yapsın?
meltem-cmbl 27-06-07, 10:34 walla yasonun ahmeti öperkenki yüz ifadesini özlemişim o sahnede yasemin de çok içten ve doğal gülümsemiş ama diğer sahnelerde pek göremedim onu haa bide nezoş giderken gördüm ama bu kadar vurucu olan finali çok merak ediyorum abartmayalım düğün falan olmaz belki ama aamedin rüyayı öğrenmesiyle bitebilir büyük ihtimal
bu arada aylayı söylemeyi unuttum ya pencereden öyle odun gibi boş boş bakarken gülme krizine girdim inşallah atlar da kurtuluruz yani:D:D
allahım ben o sette olacaktımki ayla orda bakarken arkadan çaktırmdan
bi dokunuşuta hopp aşağı düşcekti sonra hiç bişey olmamış
aaaaaaaaaa
ayla gitti tuh çöok üzüldüm ya dicektim:img-hyste
İzledim sonunda...Ahmet bunun hesabını vereceksin derken sadece Güzide'yi mi kastediyor acaba? Sadece Güzide yüzünden öyle saldırır mı? İnşallah Rüya'yı kastediyordur...
Galiba korktuğum gibi final sahnesi Deniz'in bıçaklanması olacak..Al sana aylarca kafanı meşgul edecek bir final, Eylül'e kadar düşünürüz artık Deniz yaşıyor mu yaşamıyor mu diye :icon_sorr
Yasemin ile Ahmet çok mutlu ve huzurlu görünüyordu :img-in_lo Ayla bence o pencereden atlamaz. Sanki kesin bir karar vermiş ve bunun acısını çekiyor gibi geldi bana...( Ayla kendisi vazgeçecek Ahmet'den, hala umudum var, ne kadar iyi niyetliyim Allah'ım..! )
anaaaammm bak bu hiç aklıma gelmedi benim ya:happy0064 :happy0064 evet evet belki de rüyayı kastetmiştir orda ya hay aklınla bin yaşa akirac acaip mutluyum şu an :happy0064 :happy0064 ama final sahnesinin denizin bıçaklanmasıyla bitmesi saçma olur ya bence final sahnesi olmaz o çünkü deniz başrol değil yani kesin ahmetle ilgili bişeyler olur finalde bence:good:
kardelen2086 27-06-07, 10:37 fragmanı gördüm arkadaşlar.....
ahmet sanki yılların intikamını alırcasına necdet i yumrukluyor
nezahat rıza ile vedalaşırken dayanamıyor ve sarılıyorlar
büyük bir ihtimalle bölüm sonunda deniz bıçaklanacak ve bölüm orada bitecek
bir de pastahaneye güzide nin yakını olan o adam geliyor....
ve yasemin ahmet i yanağından öpüyor ama ne öpüş bu kadar mı romantik olur...
ayla camdan bakıyor cam kenarındaki karlara ellerini koyuyor o sahnede ahmetle yasemin i görür mü bilmiyorum ama bence görmeyecek ......sadece soğuk havada kendine gelmek ister gibi bir hali vardı....
veeeee işte buuu :D
necdete yaka paça ve hatta tekme tokat dalan bir ahmet :D sonunda öğrenebildi rüyayı, çocuk ilkokula başlayacaktı neredeyse babasının haberi yok :D acaba kimden öğreniyor ahmet... yasemini o kadar kendinden geçmiş öpebildiğine göre yasemin söylüyor demek... ama nasıl sevindim necdeti yola yatırmış benzettiğini görünce, yürü be ahmeet :D kim tutar seni
acaba o çok çarpıcı sezon fnali denizin bıçaklanması mı? hiç sanmıyorum kesin yasemin ve ahmetle ilgili birşey olacak :img-cool2
allahım ben o sette olacaktımki ayla orda bakarken arkadan çaktırmdan
bi dokunuşuta hopp aşağı düşcekti sonra hiç bişey olmamış
aaaaaaaaaa
ayla gitti tuh çöok üzüldüm ya dicektim:img-hyste
valla süpersin meltemcim ama askolsun insan benide çağırır o zevki bende yaşamak istiyorum en iyisi biz beraber gidip arkadan aylayı itelim düşsün psikopat :img-hyste :happy0064 :happy0064 :happy0064 ama ben hiç üzülmüş gibi yapmam direk göbek atarım orda ama dokuz canlı o kurtulmassa iyi olsun olsun kurtulursa hastaneye gider yastıkla boğarız bebişim:img-hyste :happy0064
Ayla camdan bakarken Ahmet'ten ayrılmaya ve ayrılırken de gerçeği anlatmaya karar verir..Ahmet Ayla'dan gerçeği öğrenince evlerine gider vee Necdet'le karşılaşır...Sonra yumruklar...Bence o yumruklardan sonra oturup konuşacaklar..içimden öyle geliyor..
Bu arada yumruklaştıkları yer neresi? Bana Yasemin'in evinin önü gibi geldi ama..?
meltem-cmbl 27-06-07, 10:43 valla süpersin meltemcim ama askolsun insan benide çağırır o zevki bende yaşamak istiyorum en iyisi biz beraber gidip arkadan aylayı itelim düşsün psikopat :img-hyste :happy0064 :happy0064 :happy0064 ama ben hiç üzülmüş gibi yapmam direk göbek atarım orda ama dokuz canlı o kurtulmassa iyi olsun olsun kurtulursa hastaneye gider yastıkla boğarız bebişim:img-hyste :happy0064
aa ayıp ettin gel tabi bebşim 2 elle hallediriz ne demişler
1 elin nesi var 2 elin sesi var muhaa:img-hyste
ama cnm üzülmüş gşbi yapalımki çakmasınlar biizm yaptığımızı
ama doğru söliyin 9 canlı şeytan ya
dediin gibi yastıkla boğmada süperr:img-hyste
off ya tekrarı nbye yarıda kesiyiler ya:icon_sorr of en kötü olduğum bölmdü
rıza ünsal 146ya 1 takbikiyle idamına:icon_cry:
yumruklaştıkları yere hiç dikkat etmedim çünkü o sırada hadi ahmet bastır ahmet aslansın ahmet kim tutar seni ahmet diye gaz vermekle meşguldüm (çok teo gördüm kendimi yine:D:D:D) ya bak umutlandım şimdi akirac bunların hesabını vereceksin derken rüyayı kastetmiş olabilir inşallah da öyle olur zaten. sonunda bütün dileklerimiz gerçek oliyyyyy:D:D:D:D:D
aa ayıp ettin gel tabi bebşim 2 elle hallediriz ne demişler
1 elin nesi var 2 elin sesi var muhaa:img-hyste
ama cnm üzülmüş gşbi yapalımki çakmasınlar biizm yaptığımızı
ama doğru söliyin 9 canlı şeytan ya
dediin gibi yastıkla boğmada süperr:img-hyste
off ya tekrarı nbye yarıda kesiyiler ya:icon_sorr of en kötü olduğum bölmdü
rıza ünsal 146ya 1 takbikiyle idamına:icon_cry:
ya benim çok moralim bozuliyy izlerken ondan bu bölümleri seyretmiyorum artık:img-yes: doğru aamedim üzülür sonra biz en iyisi üzülmüş gibi yapalım sonra foruma gelir bi güzel çiftetelli oynarız:img-hyste :happy0064 :happy0064
Aaaaaa ben de geleceğim bağa ne:hıh Benimde bir faydam dokunsun Ahmede sonra da deriz Tomris Hanım'a "Aaaaa görüyor musun bebişim ayağı kaydı düştü tüh tüh halbuki biz ona sarkma o kadar camdan demiştik tüüüh tüüüüh yazık oldu genceeeeecik şihvetli Ayla'ya " :icon_whis :happy0064 :img-hyste
meltem-cmbl 27-06-07, 10:51 Aaaaaa ben de geleceğim bağa ne:hıh Benimde bir faydam dokunsun Ahmede sonra da deriz Tomris Hanım'a "Aaaaa görüyor musun bebişim ayağı kaydı düştü tüh tüh halbuki biz ona sarkma o kadar camdan demiştik tüüüh tüüüüh yazık oldu genceeeeecik şihvetli Ayla'ya " :icon_whis :happy0064 :img-hyste
:img-hyste :img-hyste valla yazık olur sonra deprasyona giricek oyuncu kalmaz yazık
ahmette kurtulmuş olur bütün dğnyada
Aaaaaa ben de geleceğim bağa ne:hıh Benimde bir faydam dokunsun Ahmede sonra da deriz Tomris Hanım'a "Aaaaa görüyor musun bebişim ayağı kaydı düştü tüh tüh halbuki biz ona sarkma o kadar camdan demiştik tüüüh tüüüüh yazık oldu genceeeeecik şihvetli Ayla'ya " :icon_whis :happy0064 :img-hyste
gel ziynip gel davet mi bekliyosun aaa:img-hyste :img-hyste ama içimin ağları eridi resmen ahmet durdu durdu ama en sonunda patladı çocuk ama ben demiştim çok sinirlendiğinde gözü kararıyo bu aamedin büyük olasılıkla rüyayı öğrenmiştir ya da yasemini zaten benden çaldın şimdi de aldatıyorsun bunun hesabını vereceksin demiştir:happy0064 :happy0064
Niye final sahnesinin Deniz olamayacağını düşünüyorsunuz anlamadım..Bence çok uygun final için..
Bana Ahmet'in sadece Güzide için saldırması saçma geliyor..Tamam zamanında Necdet de Ahmet'i yumruklamıştı ama O Necdet..! Ahmet öyle davranmaz..başka bir bildiği vardır muhakkak..
Neyse ben artık işime dönmeliyim. Akşam kaldığımız yerden didiklemeye devam ederiz..Görüşmek üzere..bye
meltem-cmbl 27-06-07, 10:54 gel ziynip gel davet mi bekliyosun aaa:img-hyste :img-hyste ama içimin ağları eridi resmen ahmet durdu durdu ama en sonunda patladı çocuk ama ben demiştim çok sinirlendiğinde gözü kararıyo bu aamedin büyük olasılıkla rüyayı öğrenmiştir ya da yasemini zaten benden çaldın şimdi de aldatıyorsun bunun hesabını vereceksin demiştir:happy0064 :happy0064
ve o anda yasemin ahmeti öper ve ahmet yumuyşar hemen:img-hyste
yasemin hiç bişey olmamuış gibi ahmet bundan sonra benım .çin yanlız sen ve ruya var başka kimzeyi karıştırmıcam
ahmette der senın için herşeyi yaparım yasemin çocukta yaparım kariyerde hatt senın uyerine ben doğuruum çocuğu yaseminde bi tane var zaten cnm sen zahmet etme ahmette olurmu cvnm bi taneyle böle 3 5 düzine gerek bize bi pastane açıp orda çalıştırcam yavrularımı:img-hyste :img-hyste
.:princesse:. 27-06-07, 10:54 fragmanda yanlış mı gördüm...!
yoksa ahmet necdeti döwüyo mu ? :happy0064 :img-wink: :img-pilot
off galeriye neden yeni fotoğraf eklenmiyo:img-help: :img-help: hemde en önemli bölümde yani neyse ya o kadar takmadım zaten fragmanı gördüm ya o yeter bana:D:D::happy0064 :happy0064
ve o anda yasemin ahmeti öper ve ahmet yumuyşar hemen:img-hyste
yasemin hiç bişey olmamuış gibi ahmet bundan sonra benım .çin yanlız sen ve ruya var başka kimzeyi karıştırmıcam
ahmette der senın için herşeyi yaparım yasemin çocukta yaparım kariyerde hatt senın uyerine ben doğuruum çocuğu yaseminde bi tane var zaten cnm sen zahmet etme ahmette olurmu cvnm bi taneyle böle 3 5 düzine gerek bize bi pastane açıp orda çalıştırcam yavrularımı:img-hyste :img-hyste
alemsin meltem :img-hyste :img-hyste 3 5 düzine çocuk ha:happy0064 :happy0064 hepsini de aamed doğurcak süpersin ya aman pastane açma başka biyer aç avukatlık bürosunda falan çalıştırsın işte pastane mastane karıştırma şimdi:img-hyste :good:
fragmanda yanlış mı gördüm...!
yoksa ahmet necdeti döwüyo mu ? :happy0064 :img-wink: :img-pilot
yooo yanlış görmemişsin hatta dövmek ne kelime necoonun ağzını burnunu dağıtıyo yamultuyo yani:happy0064 :happy0064 :happy0064
meltem-cmbl 27-06-07, 11:01 alemsin meltem :img-hyste :img-hyste 3 5 düzine çocuk ha:happy0064 :happy0064 hepsini de aamed doğurcak süpersin ya aman pastane açma başka biyer aç avukatlık bürosunda falan çalıştırsın işte pastane mastane karıştırma şimdi:img-hyste :good:
hehe ahmed doğurcek tabi demiyomu yasemine sneın için herşeyi yaparım diye kendi diyi ben sülemiyim:img-hyste
ahmet diuyomuş senın hamile kalışını görsük bundan sonra hamilelik falan bırakmam aallh korusun gene saklayıp başka biriyl evlenirsin yada intihar faaln edersin çocuğa yazık
bu yüzden işimi garantiye aliyim hepsini ben doğurcam anlaştıkmı bebşim
bu arda sölemeden edemicem yasemin
senın için herşeyi yaparımm:img-hyste :img-hyste
Bence Necdet orda yine Ahmet'e olmadık bir şey söylüyor olabilir yok yok kesin öğrendi gerçeği Ahmedim "bunun hesabını vereceksin " diyor :icon_whis
ya da Necdet "sana ne istediğimi yaparım sen ne karışırsın " demiş olabilir bu lafa kim sinirlenmez Ahmet'te "hem elimden aldın Yasemin'i hem de aldatıyorsun bunun hesabını vereceksin " :hıh diyor olabilir
.:princesse:. 27-06-07, 11:03 yooo yanlış görmemişsin hatta dövmek ne kelime necoonun ağzını burnunu dağıtıyo yamultuyo yani:happy0064 :happy0064 :happy0064
sezon finali çok güzel olcak o zmn :happy0064 :happy0064 :img-wink:
hehe ahmed doğurcek tabi demiyomu yasemine sneın için herşeyi yaparım diye kendi diyi ben sülemiyim:img-hyste
ahmet diuyomuş senın hamile kalışını görsük bundan sonra hamilelik falan bırakmam aallh korusun gene saklayıp başka biriyl evlenirsin yada intihar faaln edersin çocuğa yazık
ay meltem valla gülme krizine girdim burda bırakmasın tabi allah korusun baska birine baba der yine çocuk:img-hyste :img-hyste allahım nasıl sabretçem ben cumaya kadar ya offf zaten bu cuma bitiyyy neyse bari finalde bizi o kadar strese sokmasalarda rahat rahat tatil yapsak :sad53:
Niye final sahnesinin Deniz olamayacağını düşünüyorsunuz anlamadım..Bence çok uygun final için..
Bana Ahmet'in sadece Güzide için saldırması saçma geliyor..Tamam zamanında Necdet de Ahmet'i yumruklamıştı ama O Necdet..! Ahmet öyle davranmaz..başka bir bildiği vardır muhakkak..
Neyse ben artık işime dönmeliyim. Akşam kaldığımız yerden didiklemeye devam ederiz..Görüşmek üzere..bye
Katılıyorum, Ahmet Necdet gibi değil. Sadece Yasemin'i aldattı diye üzerine atlayacak bir karakter olarak gösterilmedi bize Ahmet. Muhakkak Rüya gerçeğini veya Necdet'in o an için Ahmet'i delirtmek adına uydurduğu birşey yüzünden saldırıyordur. Mesela "Yasemin biz evlenmeden önce hamileydi yani o seni hiç sevmedi Ahmettt" diyebilir. Tabi burada Ahmet eğer matematiğini biraz daha çalıştırmaz ise, ömür boyu Rüyadan birhaber yaşamaya mahkum olacak Yaseminin aşkından sadece kör olan gözleri değil aklı yüzünden de.
Ahmet ve Necdetin birbirlerini yumruklamalari iyi birseymi sizcede herkes sevinmis anlayabilmis degilim.
O ona yumruk atiyor o ona.. Siddeti izlemeyi cokmu seviyorsunuz arkadaslar?
Herneyse, Ahmet + Necdet ikiside Zavalli bana gore.. Pek umurumda diiiilSss.
Deniz bicaklanmiyordur umarim..
Bicaklayacak olan YA$arin gruptan degilmi?
yine ya$ara kalmasin suc :)
.:princesse:. 27-06-07, 11:06 hehe ahmed doğurcek tabi demiyomu yasemine sneın için herşeyi yaparım diye kendi diyi ben sülemiyim:img-hyste
:img-hyste :img-hyste :img-hyste süpersin senarist olsaydın keske reyting ler de artardı :img-hyste :happy0064 :good:
Bence Necdet orda yine Ahmet'e olmadık bir şey söylüyor olabilir yok yok kesin öğrendi gerçeği Ahmedim "bunun hesabını vereceksin " diyor :icon_whis
ya da Necdet "sana ne istediğimi yaparım sen ne karışırsın " demiş olabilir bu lafa kim sinirlenmez Ahmet'te "hem elimden aldın Yasemin'i hem de aldatıyorsun bunun hesabını vereceksin " :hıh diyor olabilir
aynı şeyi düşünmüşlüz bebişim:good: ama bence rüyayı öğrenmiştir artık bu sezonda da öğrenmesse saçmalık olur alala ne zaman öğrencek dede olduğunda mı:img-hyste :img-hyste yok yok rüyayı öğrenmiştir bence belki de ikisinden dolayı çok kızmıştır hem yasoyu elimden aldın hem aldatıyorum üstüne üstük benden çocuğumu saklaıyorsun bunların hesabını vericeksin sirseri:hıh :hıh :hıh:img-hyste
meltem-cmbl 27-06-07, 11:11 Bence Necdet orda yine Ahmet'e olmadık bir şey söylüyor olabilir yok yok kesin öğrendi gerçeği Ahmedim "bunun hesabını vereceksin " diyor :icon_whis
evet necdetin yalan yanlış laf sokma huyu var
bakınız ''yasemin benım karım'' ahmet orddada yumruk atmıştı sonun kadar hakediyo
burdada laf sokabilir
lkendi kaşınıyı biz naaplım
Ahmet ve Necdetin birbirlerini yumruklamalari iyi birseymi sizcede herkes sevinmis anlayabilmis degilim.
O ona yumruk atiyor o ona.. Siddeti izlemeyi cokmu seviyorsunuz arkadaslar?
Herneyse, Ahmet + Necdet ikiside Zavalli bana gore.. Pek umurumda diiiilSss.
Deniz bicaklanmiyordur umarim..
Bicaklayacak olan YA$arin gruptan degilmi?
yine ya$ara kalmasin suc :)
Ayşecim, Ahmet Rüya gerçeğini öğrenipte Necdet'e saldırıyorsa bu davranış her ne kadar şiddet içersede bana yanlış veya anormal gelmez.
Ama sadece Necdet, Yasemin'i aldatıyor diye yumruklaşıyorlarsa o zaman tasvip etmem bunu ama aşk işte insana herşeyi yaptırıyor doğru veya yanlış insan mantık aramıyor. Kaldı ki, aynısını zamanında her ne kadar tasvip etmesek'te Necdet yapmıştı. Yani tabiki iyi oldu intikamını aldı vs. yazılar çok yanlış bana göre. Sonuçta bir dizi kendimizi bu kadar kaptırmamak gerekir
Ayşecim tabiki kötü birşey ama eğer Ahmet Rüya olayını öğrenipte yumruk atıyorsa bana pek anormal gelmez. Gayet doğal bir davranış olarak görebilirim ben bu durumu. Ama eğer'ki sadece Necdet, Yasemin'i aldatıyor diye yumrukluyorsa tasvip etmem ama aşk işte insana herşeyi yaptırıyor.
Eger ahmet ruyayi Ogrendiginde necdeti dovupte yasemine gidip opucuk kondurursa, Peki bu normal bir davrani$ olurmu..
Benim anlamadigim senaristler iki guzel karakteri neden bukadar zavalli aciz bir duruma getirdiler..
Yani ikiside bize uya a$kin gozu kordur sifatini gostermeye cali$makta..
Ama ben ortada ne A$k nede goz goruyorum..
Artik o ucluyu izledikce tiksiniyorum..
Ben Okan Yalabigi cok seviyorum diye necdeti sevmeye devam edemem..
Ayni $ekilde ahmetide..
Ilk ba$ta iki karakteride co kseviyordum ama kabul edin ikiside senaristlerin gazabina ugradi malesef..
Ahmet, Evli olan yaseminin surekli pesinde ko$an her firsatta ona yalvaran aciz zavalli bir tip oldu..:img-hyste
Necdet bo$anmaya korkan bir asalak:img-hyste
$imdide yumruklasiyorlar..
Allah askina bunlari izlemekten nasil zevk alabiliyorsunuz:icon_whis
Canım bununu şiddet yanlısı olmakla alakası yok biz sadece geç kalmış bir hesaplaşma için seviniyoruz bence çok iyi bir sahne şiddet yanlısı olduğumu göstermez bu benim ben herkes durduk yere hayyda birbirlerine girsinler demiyorum ki ama bence hakeden hakettiğini bulmalı tabi ki ileri gitmemek şartıyla
Bu arada arkadaşlar Ahmet'e teşhis koydum onun ki "öyle bir sevmek ki kimi sevdiğini unutmak " vakası yani biraz Mecnun olayına benziyor Ahmet artık aşka aşık sevmeye aşık yani Yasemin sadece onun içindeki aşka aşık olma durumunun yansıması vücut bulmuş hali :img-yes: :img-in_lo Nasılım???:icon_whis Aşık Zeynep :icon_whis
Ben bir garip Ahmedim
Böyle aşkı neyleyim
Çölde Mecnun gibiyim
Garip ozan Zeynep der ki:img-in_lo
Valla ahmet gibi sunepeyi mecnunla karsilastirmam mecnuna hakaret etmis olurum..
Bir benmi varim ba$rol karakterlerden tiksinen :)
Canım bununu şiddet yanlısı olmakla alakası yok biz sadece geç kalmış bir hesaplaşma için seviniyoruz bence çok iyi bir sahne şiddet yanlısı olduğumu göstermez bu benim ben herkes durduk yere hayyda birbirlerine girsinler demiyorum ki ama bence hakeden hakettiğini bulmalı tabi ki ileri gitmemek şartıyla
Bu arada arkadaşlar Ahmet'e teşhis koydum onun ki "öyle bir sevmek ki kimi sevdiğini unutmak " vakası yani biraz Mecnun olayına benziyor Ahmet artık aşka aşık sevmeye aşık yani Yasemin sadece onun içindeki aşka aşık olma durumunun yansıması vücut bulmuş hali :img-yes: :img-in_lo Nasılım???:icon_whis Aşık Zeynep :icon_whis
Ben bir garip Ahmedim
Böyle aşkı neyleyim
Çölde Mecnun gibiyim
:img-hyste :img-hyste garip ozan ziynip sana tamamen katılıyorum canım:good: :good:
of fragman nete düşmemiş galiba daha bulamıyorum ya bi daha izlemek istiyorum. izleyen varsa bana özelden linki atabilirmi acaba?????bye
meltem-cmbl 27-06-07, 11:18 Canım bununu şiddet yanlısı olmakla alakası yok biz sadece geç kalmış bir hesaplaşma için seviniyoruz bence çok iyi bir sahne şiddet yanlısı olduğumu göstermez bu benim ben herkes durduk yere hayyda birbirlerine girsinler demiyorum ki ama bence hakeden hakettiğini bulmalı tabi ki ileri gitmemek şartıyla
Ben bir garip Ahmedim
Böyle aşkı neyleyim
Çölde Mecnun gibiyim
zeynepcim çok doğru bir teşhiz koymuşsun
öyle bir sevmek ki kimi sevdiğini unutmak :img-hyste
süpersin aşka aşık olmuş ahmet oınların aşkına yaşadıkları anılara aşıık olmuş
Eger ahmet ruyayi Ogrendiginde necdeti dovupte yasemine gidip opucuk kondurursa, Peki bu normal bir davrani$ olurmu..
Benim anlamadigim senaristler iki guzel karakteri neden bukadar zavalli aciz bir duruma getirdiler..
Yani ikiside bize uya a$kin gozu kordur sifatini gostermeye cali$makta..
Ama ben ortada ne A$k nede goz goruyorum..
Artik o ucluyu izledikce tiksiniyorum..
Ben Okan Yalabigi cok seviyorum diye necdeti sevmeye devam edemem..
Ayni $ekilde ahmetide..
Ilk ba$ta iki karakteride co kseviyordum ama kabul edin ikiside senaristlerin gazabina ugradi malesef..
Ahmet, Evli olan yaseminin surekli pesinde ko$an her firsatta ona yalvaran aciz zavalli bir tip oldu..:img-hyste
Necdet bo$anmaya korkan bir asalak:img-hyste
$imdide yumruklasiyorlar..
Allah askina bunlari izlemekten nasil zevk alabiliyorsunuz:icon_whis
Tabiki doğru ve adil olmaz benim açımdan. Tek suçlu olarak Necdet'i ilan edip, kendi vicdanlarını rahatlatmak olur bu ama ne kadar rahatlayabilirse ve hiçbirşey olmamış gibi yaşayabilirlerse. Ama sanmıyorum ki, Ahmet öyle birşey yapsın muhakkak Yasemin'ede çıkışacaktır veya çıkışması gerekir normal bir karakterin.
Karakterler hakkında söylediklerine katılıyorum, mesela Necdet'i 180 derece döndürdüler. İlk dönemlerdeki Necdet ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var.
Yasemin ile evliyken Güzide ile metres hayatı yaşamayı normal görüyor ama ben bunu ilk tanıdığım Necdetten asla beklemezdim. Seninde dediğin gibi boşanmaktan korkan ilginç ve bencil bir karakter oldu.
Aynı şekilde Ahmet'inde Ayla ile nişanlıyken liseli aşıklar gibi ve Yasemin berkarmış gibi her an beraber olmaları ve bir doğum günü partisinde herkesin içerisinde dipdibe dans etmeleri'de bana doğru gelmiyor.
Ben her iki oyuncu'yuda severim ama seninde dediğin gibi sırf seviyorum diye berbatlaşan bir diziyi izlemem ama şuan için idare ediyor yani sınırda :img-hyste
Aslında ben diziyi başrolde olduklarını sanan beşli için değil, siyasi olaylar ve dönemin atmosferini yakalamak ve Deniz Gezmişler için daha çok izliyorum desem yalan olmaz.
zeynepcim çok doğru bir teşhiz koymuşsun
öyle bir sevmek ki kimi sevdiğini unutmak :img-hyste
süpersin aşka aşık olmuş ahmet oınların aşkına yaşadıkları anılara aşıık olmuş
Bence $izofren olmus:icon_whis
Necdette paranoyak:icon_whis
Yasemin denilen kaktus zaten umutsuz vaka:img-cool2
Yasemin beren ikiside ayni bnm icin:icon_whis
Bende izleyemedim fragmani gerci ben diziyi bile yarim yamalak izler oldum artik :img-hyste
Canım kesinlikle ben Ahmetin yaptıklarını tasvip ediyorum demiyorum ama senaristler yüzünden de diziden vazgeçemem ayrıca hayatta öyle insanlar yok mu ooooohoooooo dolu her karakterin bir zayıf yanı bir zaafı vardır hiç kimse mükemmel olamaz o zaman zaten gerçek hayatta da her şey mükemmel olurdu değil mi güllük gülistanlık yaşar giderdik :icon_whis
Valla kusura bakmasın kimse ama ben Ahmet ve Necdet sahnesinde çok büyüüüük bur zevk alıyorum :happy0064 Sonunda beklenen hesaplaşma gerçekleşiyor çok geç kalınmış bir hesaplaşma
Eğer izlemekten zevk almıyorsanız zaten bunu burda tartışmaya gerek yok ben HS izleyicisi diğer arkadaşlarla dizi hakkındaki olumlu ve olumsuz düşüncelerimi paylaşırım bu kadarı beni ilgilendirir :img-in_lo
fragmanı seyredemedim ama özet haftalardır bildik bi özet sürpriz kim?neler olacak?yani bir sürü sorular biz özeti bölüm hakkında fikrimiz olsun diye okuyoruz şahsen benim tümden kafam karışıyor yine hiçbirşey anlamadım tek bildiğim ve özette açıkça yazılmış tek şey ahmet necdet karşılaşması hadi hayırlısı zor bir bölüme benziyor
Ha birde şunu unutmuşum Necdet'in karakterinin o kadar çok döndüğünü düşünmüyorum bence Necdet eskiden de bencil bir karaktermiş eski bölümleri izlerken bunu daha iyi anlıyorum eskiden sırf Okan oynuyor diye kıyamıyordum şimdi şöyle bir bakınca daha iyi anladım karakteri Yasemin'e olan aşkını da zeten saplantı olarak görüyorum o yüzden Güzide ile olan hayatını oooow Necdet'i 180 derece döndürdüler olarak görmüyorum Necdet sadece kendi karakterin eskiden yaptığı giib içten içe bastırmaya çalışıyordu
Ha bir de lütfen Beren -Yasemin ayrımını ypalım burda Yasemin -Beren aynı kişiler demek ne kadar doğru zaten burayı yeni sakinleştirdik :img-yes: Beren'i ne kadar iyi tanıyoruz ki kişiler hakkında önyargılı davranmayalı lütfen Yasemin bir karakterdir Beren'le karakter özellikleri aynı değildir ayrıca da tanımadan bir kşi hakkında yorum yapmak çok incitici ve gurur kırıcıdır
Tabiki doğru ve adil olmaz benim açımdan. Tek suçlu olarak Necdet'i ilan edip, kendi vicdanlarını rahatlatmak olur bu ama ne kadar rahatlayabilirse ve hiçbirşey olmamış gibi yaşayabilirlerse. Ama sanmıyorum ki, Ahmet öyle birşey yapsın muhakkak Yasemin'ede çıkışacaktır veya çıkışması gerekir normal bir karakterin.
Karakterler hakkında söylediklerine katılıyorum, mesela Necdet'i 180 derece döndürdüler. İlk dönemlerdeki Necdet ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var.
Yasemin ile evliyken Güzide ile metres hayatı yaşamayı normal görüyor ama ben bunu ilk tanıdığım Necdetten asla beklemezdim. Seninde dediğin gibi boşanmaktan korkan ilginç ve bencil bir karakter oldu.
Aynı şekilde Ahmet'inde Ayla ile nişanlıyken liseli aşıklar gibi ve Yasemin berkarmış gibi her an beraber olmaları ve bir doğum günü partisinde herkesin içerisinde dipdibe dans etmeleri'de bana doğru gelmiyor.
Ben her iki oyuncu'yuda severim ama seninde dediğin gibi sırf seviyorum diye berbatlaşan bir diziyi izlemem ama şuan için idare ediyor yani sınırda :img-hyste
Aslında ben diziyi başrolde olduklarını sanan beşli için değil, siyasi olaylar ve dönemin atmosferini yakalamak ve Deniz Gezmişler için daha çok izliyorum desem yalan olmaz.
Sana anlatmak istedigimde buydu i$te..
Ilk ba$larda bu forumun nadir ahmetci necdetcilerindendim..
Yani ikisinide seviyordum..
Ama sirf oyunculara olan hayranligim yuzunden canlandirdiklari her karakteri sevemem oyle davranamam..
Mesela Ozgenin biryorumu vardi demi$tiki Okan Hsde yer alacagina , Hasibe karakteri gibi 5 dakika CGO gibi bir dizide yer alsa daha coksevinirdim..
Bu karakterler eger ba$tan, Dizinin en ba$indan beri boyle olsalardi ozaman bir$ey demezdim..
A |