Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-15
Sayfalar :
1
2
3
4
[ 5]
6
7
8
9
10
11
11 yıl atlanamaz, 70ler çok önemli bir kere..Merak etme, daha o kadar havada kalacak olay var ki, 80ler 2.sezonun 2. yarısına gelir, belki hatta dizinin başarısı devam ederse, daha doğrusu akıllı bir senaryo stratejisiyle 3.sezon bile çıkartır bu dizi...:img-yes:
dizi 3 sezon sürmeyecek mi zaten ??? ben öyle biliyodum aslında 60 bölüm sürecek diye bi söylenti de var ama kimse tam bilmiyor işte.evet ya 11 yıl çok uzun olur arada birsürü olay var onlar anlatılmassa çok eksik kalır yani:img-wink: :img-yes:
evet yaşarı suçlayabilirler böylelikle de ışıkla yaşar da ayrılmış olur (ağzımdan yel alsın ya) off
i:img-help: :icon_whis
agzindan hakkatten yel alsin...:img-yes:
be naparim ozaman.
benim icin dizinin bir tadi kalmazki...
öylesine arda bir izlerim rüya gercek babasini ögrendimi diye..okadar...:(
Saol canım yaa hemen bakacağım.
Evet benim adım Gizem.
Ben de senin adını bilmiyorum.Sanırım öğrenmenin vakti geldi:)
dizi 3 sezon sürmeyecek mi zaten ??? ben öyle biliyodum aslında 60 bölüm sürecek diye bi söylenti de var ama kimse tam bilmiyor işte.evet ya 11 yıl çok uzun olur arada birsürü olay var onlar anlatılmassa çok eksik kalır yani:img-wink: :img-yes:
3 sezon mu olacak mı bilmiyorum..60 bölümse kaba hesapla 2 sezon eder, 3.sezonla 80-90 bölüme çıkar..Bilemiyorum, bir bilene sormak gerekir..:img-help:
Saol canım yaa hemen bakacağım.
Evet benim adım Gizem.
Ben de senin adını bilmiyorum.Sanırım öğrenmenin vakti geldi:)
benim adım da ergim canım bak fragmana ben başa sarıp tekrar tekrar izledim walla hele kavga bölmünü:happy0064 :happy0064 :img-hyste
ama arkadaslar,
tomris g. roportajinda 2.sezon 80 lerden basliycak demisti.deniz gezmisi bayagi gostericek demisti.herhalde son bolum 3 sene atlayip 72 ye kadar gelmezler??:img-help:
Komple...
Bizler=
Komple komple komple bittin
Komple komple komple kritiksin
Komple komple komple komalık oldunn...
Neco=
Gördün mü hadi yaa
Vurma be Ahmet yaa
Hayat kısa tabi ya
Yürü başka kız mı yok
Sevmeyi versin bas git
Dedim kendimee...
Bizler=
Ahmet=
Yani değerini bilemedin Yaso nun
Başını vuracaksın elbet şaşkın
Boşanda bana iyice yanaşsın...
Ben adama dalarım anında
Rüya dönecek benim etrafımda
Demek ki Yaso dan boşanacaksın
Yoksa çarpa çarpa ben boşandıracağım...
Bizler=
Neco=
Gece ayazından sabah ezanına
Kavga etmekteyiz yine yumruklar havada
Yazık ediyosun niye vuruyosun
Sen benim gibi adama....
Yaso da özeniyor ama vuramıyor
Lafı yok söylemeye kozadan söz ediyor
Ee haksız da değil ama
Sahip olmak istiyor senin gibi bir adama
Yaseminin Güzide den
Ne bir farkı var ne de bir fazlası
Ama bu senaryonun tuhaf bir tarzı var
Yasemi nin hala sana aşık olmasıı...
Ahmet=
Ben adama dalarım anında
Bizler=
Üff yoruldum bu sıcakta uydurmak zor oluyor...
Biraz dinleneyim şarkının devamı hemen geliyor:img-yes:
he yoooo fragman çıktı sabahan izledim ama açamdaım neti off defalarca izledim hele o kavga sahnesi yürü be ahmet kim tutar seni...seni çooookk sewiyorum CANSELLL deniz yaralanıor zannedersem bıçaklanıo galba gördüğüm kadarıyla....yasonun ahmeti öpmesi harika ya uzun zaman sonra ahmeti mutlu görmek çok güzel ya ayla atlıcak galba be kızım atla da öl ama sakat makat kalma da seninle uğraşmayalım bi de hele şükür kar yağdırmayı başarmışlar bu arada sokakta denizler kavga ederlerkene bişi dikkatimi çekti o da doğalgaz kutusu çok komik ya 69 yılında doğalgaz kutusu süper.....
CUMA GÜNÜ TEYZEMİN KIZININ NİŞANI VAR VE BEN HATIRLA SEWGİLİ İÇİN BÜYÜKANNEMLERE KALMAYA GİDİORUM NİŞAN FALAN YOK SEZON FİNALİN MUTLAKA İZLİCEM KENDİME HALA İNANAMIYORUM YA.....AMA OLSUN HERŞEYE DEĞER ÇÜNKÜ BU HATIRLA SEVGİLİ VE CANSELLL:img-hyste
“Nejdet’le evlen, erkek çocuk doğur diyorlar”
‘Hatırla Sevgili’deki Güzide rolünü nasıl aldınız?
Beş ay önce aradılar, projeden haberim vardı ama çok da televizyon izlemiyordum. Kabul etmedim, şartları çok uygun değildi. Israr ettiler, Tomris Hanım (Giritlioğlu) ‘İki Genç Kız’ı çok beğeniyormuş. Başka biriyle anlaşmışlar. Mistik bir insanım ya, bir gece rüyamda, işin içinde, oynarken gördüm kendimi. Hayatımı değiştireceğini hissettim. Telefon ettim, “başkasıyla çalışmaya başladık. Seni de çok istiyoruz, bakalım iptal edebilecek miyiz” dediler. İlk başta çok zorlandım, karakterin ne olacağına tam karar verememişlerdi. Avrupai bir kız ama daha hippi mi olsa, Tomris Hanım bir yanıyla da çok Türk olmasını istiyor, çünkü ileriki bölümlerinde ortaya çıkacak başka bağlantıları var.
Peki Okan Yalabık’la aranız nasıl?
Okan iyi bir oyuncu, oynarken ondan çok şey öğreniyorsunuz, çünkü teknik oynamasına rağmen boşlukları çok iyi değerlendiriyor. Başka biri konuşurken elini kolunu nereye koyacağını, çok iyi biliyor. Ben masa başı çalışmasını çok iyi yapıyorum, karakter Fransa’da yaşamış, sinema ve müziğe meraklı biri diye, 60’larda çekilen Fransız ve İtalyan filmlerini izledim; saç, baş, oturuş, kalkış için… Çok çalıştım role. Ama bana hiç benzemiyor. Güzide âşık olunca hem kendisinden hem hayatından hem bir sürü şeyden fedakarlık ediyor. Ben hiç öyle âşık olmadım. İkinci kadın olmayı da göze almam. Karısıyla ayrı odalarda yaşıyorlar, aralarında bir şey yok ama. Yaptığım doğru mu doğru değil mi diye çok düşündüm. Sonra senaristlerimiz Güzide’ye o kadar güzel replikler yazmaya başladılar ki... Kızı oradan aldım ve dedim ki “evet bana benzer tarafları var”. Madem bu kadar âşık, hem kuyruğunu dik tutacak hem de aşkı için çarpışacak.
‘Aşkın tek bir çeşidi yoktur’ derler…
Dikbaşlı olduğum için dünyayı gezeyim, hayatı öğreneyim derken, aşk konusunda kendime fırsat tanımadım. Ama oyunculuğun güzel tarafı bu, bir sürü ön yargım değişti. Erkeklerle ilişkilerim de rahatladı…
Giderek Güzide diye biri ortaya çıktı. Gerçek bir karakter…
Diziyi bırakmayı düşünmem kendimle ilgili bir şey. Hayatta çok planlı hareket etmiyorum. Her an bir şey çıkabilir ve o beni daha çok sarabilir. Şunu merak ediyorum aslında, Güzide ile Nejdet’in ilişkisi olursa ve bu bir evliliğe giderse, ben Güzide’nin kilitleneceğini düşünüyorum. Senaristlerle oturacağız, konuşacağız.
Nasıl tepkiler alıyorsunuz?
İkinci kadın ya, seyirci sevmeyecek sanıyordum ama insanlar sokakta durduruyorlar. “Evlen çocuk doğur ama erkek olsun” diyorlar. Nejdet’i çok seviyorlar onu sevdikleri için beni çok seviyorlar. Yoksa genelde Türk kadınının çok sevebileceği bir karakter değil. Nejdet’i mutlu edersem beni çok sevecekler.
Hepimiz ‘Nejdetçiyiz’
S iyasal tarihimizle ilgili en etkileyici dizilerden ‘Hatırla Sevgili’nin yönetmeni Ümmü Burhan, mahir aşk sahneleri ve siyasi aksiyonlardaki başarısıyla göz dolduruyor. 1970 doğumlu Burhan, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon mezunu. Televizyona Zeki Alasya-Metin Akpınar’la ‘Zeki-Metin-Celal’ ile başlayan Burhan ‘Dünya Hali’nin ardından ‘Ruhsar’da çalışmış. Star’da drama departmanında müdürlük yapmış. ‘Tam Pansiyon’, ‘Yaşanmış Şehir Hikayeleri’ derken ‘Geniş Zamanlar’ gelmiş. Hatırla Sevgili’ye ise 7. bölümde girmiş. Gelecek yıl Sadık Yemni’nin ‘Muska’sını çekecek.
Kadın yönetmen olarak kavga, aksiyon sahnelerinde zorlanıyor musunuz?
Çok güzel aksiyon sahneleri çekebilir kadınlar. Dizide siyasal eylemler var. O süreçleri yaşadım, izledim. Bunları çekmek tamamen teknik işi, bir de çok güvendiğim görüntü yönetmenim var; Refik Çakar. Mizanseni doğru kurduğunuz, duyguyu doğru verdiğinizde, görüntü yönetmeniniz de sağlamsa çok kolay. Aksiyonu erkekler, duygusal sahneleri kadınlar daha iyi çeker ayrımına katılmıyorum.
Dönem dizisi çekmenin zorlukları çoktur herhalde!
68’leri çekiyoruz, acı bir şekilde öğrendik ki, tarihimizi koruyamamışız. Sokağa çıktığınızda o çanak antenlerden, doğalgaz kutularından ve benzeri şeylerden oluşan müthiş bir çevre kirliliği var. Arnavut kaldırımları yaptırdık, gittiğimiz yerlerde asfaltlara onları koyuyoruz, doğalgaz kutularını, bütün tabelaları kapattırıyoruz. Hepsi zaman demek. Mesela o dönemde geçen bir restoran var ama restoran öyle değişmiş ki... Binaya sadık kalınmış ama camlar pimapen.
En çok heyecanlandığınız bölümler hangileriydi?
Mahkeme sahneleriydi çünkü Türkiye’de şimdiye kadar bu kadar kalabalık, heyecanlı bir mahkeme sahnesi çekilmemişti. Beni en çok Yassıada süreci heyecanlandırdı, oraya götürülüşleri, yaşadıkları ve ilk kez Deniz Gezmiş’in göründüğü an. Tomris Giritlioğlu çok cesur bir insan. Televizyonda bunlara cesaret etmek çok zor, tarihi bir sorumluluğu da üstleniyorsunuz. Birçok genç bu diziyi izleyerek tarihimize ilişkin bilgi ediniyor, 6-7 danışmanla hareket ediyor ve bir sahne için günlerce tartışabiliyoruz. Gençlerimiz bu diziyi izliyor, devamında kitap alıyor, belgesel izliyor. Birçoğu bu diziyi baz alarak bugünün siyasetini tartışmaya çalışıyor…
Siyasilerden izleyen var mı? Kimler izliyor?
İzliyorlar ama kimlerin izlediğine cevap vermeyeyim. Bu dizide geçen ya da bahsi geçebilecek herkes izliyor.
Bülent Ecevit ile Süleyman Demirel de görünecek mi?
Gelecek sezonda artık resmi tarihe dair siyasi elemanları kullanacağız.
Bazen gençler diziyi izleyip kitap okuyorlar dediniz, böyle şeyler duydunuz mu?
Tabii, beni iki yayınevinden aradılar, teşekkür etmek için. Çok da mail geliyor. Adnan Menderes dönemindeyken, 27 Mayıs’a dair çok fazla kitap talebi olmuştu o sürece ilişkin. Şimdi de talep Deniz Gezmiş’lere, dönemin üniversite gençliğine, 12 Mart sürecine ilişkin oluyormuş.
Bu sezon Deniz Gezmiş idama gidecek mi?
Gitmeyecek ama bu sezonki finalimiz çok daha vurucu. Nefes nefese beklenecek bir final olacak. Her şey çok karışacak.
Dizide bir aşk üçgeni var; ama ben Nejdetçiyim…
Ya sormayın, biz de. Her kadının hayali Nejdet…
AYCAN SAROĞLU
bu röportaj basında çıkan haberler bölümünde zaten var ama olsun hatırlattığın iyi oldu...
Komple...
Bizler=
Neco=
Gördün mü hadi yaa
Vurma be Ahmet yaa
Hayat kısa tabi ya
Yürü başka kız mı yok
Sevmeyi versin bas git
Dedim kendimee...
Bizler=
Ahmet=
Ben adama dalarım anında
Bizler=
Neco=
Sen benim gibi adama....
Ee haksız da değil ama
Yaseminin Güzide den
Ahmet=
Ben adama dalarım anında
Bizler=
Biraz dinleneyim şarkının devamı hemen geliyor:img-yes:şarkı süper olmuş cnm ellerine sağlık yorulduğuna deymiş:img-yes: :img-wink:
Arkadaşlar fragmanı şimdi izledim.İnanın şu an ellerim titriyor heyecndan.Ahmet Necdet kavgası çok güzel çekilmiş.Kesinlikle şiddete karşıyım ama niye bu kadar zevk aldım bu sahneden bilemiyorum...Yıllardan beri Ahmete uygulanan psikolojik şiddetten dolayı elbette...
Yumruk yumruk dedik...Senaristler sesimizi duydu ve en sonunda istediğimize kavuştuk değil mi?Ahmetttttttt, helal olsun kim tutar seni...VUR VUR BİR DAHA VUR...YILLARIN İNTİKAMINI AL.HATTA HER GÜN PASTANEYE GİT BİR DAHA, BİR DAHA İNDİR NECDET'E...Arada bir kaç yumuk da Teo'ya...Resmen rahatladım OH YAAA....
Arkadaşlar fragmanı şimdi izledim.İnanın şu an ellerim titriyor heyecndan.Ahmet Necdet kavgası çok güzel çekilmiş.Kesinlikle şiddete karşıyım ama niye bu kadar zevk aldım bu sahneden bilemiyorum...Yıllardan beri Ahmete uygulanan psikolojik şiddetten dolayı elbette...
Yumruk yumruk dedik...Senaristler sesimizi duydu ve en sonunda istediğimize kavuştuk değil mi?Ahmetttttttt, helal olsun kim tutar seni...VUR VUR BİR DAHA VUR...YILLARIN İNTİKAMINI AL.HATTA HER GÜN PASTANEYE GİT BİR DAHA, BİR DAHA İNDİR NECDET'E...Arada bir kaç yumuk da Teo'ya...Resmen rahatladım OH YAAA....
hepimizin dileği gerçek oldu...ahmetin yıllar sonra ilk defa böyle mutlu olması harika bişi ya...HEP DİYORUM BU DİZİ BAMBAŞKA HATIRLA SEVGİLİ EŞİ BENZERİ OLMAYAN MUHTEŞEM BİR DİZİ...BİR DEVRİN HİKAYESİ...
iReMJeLiBoN 27-06-07, 16:04 Komple...
Bizler=
Neco=
Gördün mü hadi yaa
Vurma be Ahmet yaa
Hayat kısa tabi ya
Yürü başka kız mı yok
Sevmeyi versin bas git
Dedim kendimee...
Bizler=
Ahmet=
Ben adama dalarım anında
Bizler=
Neco=
Sen benim gibi adama....
Ee haksız da değil ama
Yaseminin Güzide den
Ahmet=
Ben adama dalarım anında
Bizler=
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
koptmmm hele kalın yaptığım yere..
ayy fragmanmı cıktı hemen izliim =)
Renses,dediğin gibi hepimizin dileği gerçek oldu.Ama Necdet bu yumruklarla kurtulamaz.Fiziksel acı geçer ama ya yürek acısı?Ahmetin yıllardan beri çektikleri ,çocuğundan habersiz geçirdiği yalnız yıllar...O kadar yalnız kaldı ki saymayı,matematik yapmayı bile unuttu.Necdet Ahmeti şaşkına çevirdi bilerek...Nikah sahnesini hatırlayın;hangi yürek dayanır böyle acıya???
Ahmetin yüreği yanarken bizimde yandı resmen.Bu kadar kolay olmamalı Necdet...Daha acı bir bedel ödemelisin...
Sende,sevdiğinden,şehrinden, çocuğundan ayrı kal senelerce İNŞALLAH!!!(kurufasulyeden başka da yemek görmeyesin)
Komple...
Bizler=
Neco=
Gördün mü hadi yaa
Vurma be Ahmet yaa
Hayat kısa tabi ya
Yürü başka kız mı yok
Sevmeyi versin bas git
Dedim kendimee...
Bizler=
Ahmet=
Ben adama dalarım anında
Bizler=
Neco=
Sen benim gibi adama....
Ee haksız da değil ama
Yaseminin Güzide den
Ahmet=
Ben adama dalarım anında
Bizler=
harika iş çıkarmışsın ya dinlen birazda bişiler uydur bize
Renses,dediğin gibi hepimizin dileği gerçek oldu.Ama Necdet bu yumruklarla kurtulamaz.Fiziksel acı geçer ama ya yürek acısı?Ahmetin yıllardan beri çektikleri ,çocuğundan habersiz geçirdiği yalnız yıllar...O kadar yalnız kaldı ki saymayı,matematik yapmayı bile unuttu.Necdet Ahmeti şaşkına çevirdi bilerek...Nikah sahnesini hatırlayın;hangi yürek dayanır böyle acıya???
Ahmetin yüreği yanarken bizimde yandı resmen.Bu kadar kolay olmamalı Necdet...Daha acı bir bedel ödemelisin...
Sende,sevdiğinden,şehrinden, çocuğundan ayrı kal senelerce İNŞALLAH!!!(kurufasulyeden başka da yemek görmeyesin)
sonuna kadar katılıyorum LİN,bu kadar kolay kurtulamaz...belki de bu acıya ve psikolojik baskıya dayanamaz ve ahmte rüyayı söyler ama ben ahmetin rüyayı yasonun hatıra defterinden öğrenmesi taraftarıyım...
Arkadaşlar,tek cümlelik yorumlar yapmayalım ...Hazır bu kadar sevinçliylen:happy0064 bir de uyarı almayalım moderatordan...Şarkılar super bu arada ellerinize sağlık..
Bu arada saydım tam 4 kere yumruk attı Necdet'e Ahmet :)444 olsun...
DOĞRU AHMET,YALANCI NECDET....
ya ama bu durumdan sirf necdet sorumlu degil...
ahmet gercegi ögrendimi bence necdetten cok yasemine tepki vermeli...
sonuna kadar katılıyorum LİN,bu kadar kolay kurtulamaz...belki de bu acıya ve psikolojik baskıya dayanamaz ve ahmte rüyayı söyler ama ben ahmetin rüyayı yasonun hatıra defterinden öğrenmesi taraftarıyım...
Evet Renses bencede Necdetten değil ;Yaso'dan öğrenmeli gerçeği.Sonuçta kabahatin en büyüğü Yasemin'in.İkisi kozlarını paylaşssınlar.Sonrasında gidip yine bir kaç yumruk sallayabilir Necdet'e.Kavga sırasında Yasemin'in orda olmasını ve gerçeği söylemesini istiyorum.
Acaba boşuna mı gelin güvey oluyoruz???Belki bu sezon öğrenmeyecek Ahmet Rüya'yı...İşte o zaman delirir ve seti basarız froum ahalisi olarak.
Evet Renses bencede Necdetten değil ;Yaso'dan öğrenmeli gerçeği.Sonuçta kabahatin en büyüğü Yasemin'in.İkisi kozlarını paylaşssınlar.Sonrasında gidip yine bir kaç yumruk sallayabilir Necdet'e.Kavga sırasında Yasemin'in orda olmasını ve gerçeği söylemesini istiyorum.
Acaba boşuna mı gelin güvey oluyoruz???Belki bu sezon öğrenmeyecek Ahmet Rüya'yı...İşte o zaman delirir ve seti basarız froum ahalisi olarak.
forum ahalisinden öncce ilk bn dağıtırım o seti ve bana öyle geliyor ki bu sezon ahmet rüyayı öğrenmeyecek..
AHMET DUY SESİMİ YASO ÇÜNKİ ÇÜNKİ DİYE DİYE SÖYLEYEMEDİ SANA RÜYA SENİN KIZIN AHMET DİZİFİLM FORUMU HATIRLA SEVGİLİ FANI OLARAK BURADAN SESLENİYORUM RÜYA SENİN KIZIN AHMET(böyle bi kampanya mı başlatsak ne herkes yorumunun altında ahmet duy sesimi rüya senin kızın diye yazsında bu sefer senaristlere psikolojik baskı yapalımda onlarda dayanamayıp yazsın şu seanryoya):img-hyste :img-hyste
forum ahalisinden öncce ilk bn dağıtırım o seti ve bana öyle geliyor ki bu sezon ahmet rüyayı öğrenmeyecek..
AHMET DUY SESİMİ YASO ÇÜNKİ ÇÜNKİ DİYE DİYE SÖYLEYEMEDİ SANA RÜYA SENİN KIZIN AHMET DİZİFİLM FORUMU HATIRLA SEVGİLİ FANI OLARAK BURADAN SESLENİYORUM RÜYA SENİN KIZIN AHMET(böyle bi kampanya mı başlatsak ne herkes yorumunun altında ahmet duy sesimi rüya senin kızın diye yazsında bu sefer senaristlere psikolojik baskı yapalımda onlarda dayanamayıp yazsın şu seanryoya):img-hyste :img-hyste
Ok ben varım.Şöyle çarpıcı bir şey bulalım ve yorumlarımızın altına yazalım.Umarım dediğin gibi olmaz ve finalde açıklanır herşey.Beren SAAT,bir roportajında 70 lere kadar Ahmet Rüya'yı öğrenemeyecek demişti.Gelmedik mi hala yetmişlere???Yok yok bölüm sonunda Necdet akıllısı ağzından kaçıracak herhalde...Hamileydi senden o yüzden evlendik diyecek...
Ahmet duy bizi Ahmettt..
Ok ben varım.Şöyle çarpıcı bir şey bulalım ve yorumlarımızın altına yazalım.Umarım dediğin gibi olmaz ve finalde açıklanır herşey.Beren SAAT,bir roportajında 70 lere kadar Ahmet Rüya'yı öğrenemeyecek demişti.Gelmedik mi hala yetmişlere???Yok yok bölüm sonunda Necdet akıllısı ağzından kaçıracak herhalde...Hamileydi senden o yüzden evlendik diyecek...
Ahmet duy bizi Ahmettt..
70lere gelmedik 69'a yeni girdik daha ama olsun 70 e geldik sayılır yani öğrensin artık nejdet bu kadar akıllıysan göster kendini söyle şu yasemini kozandan çık artık nejdet çarpıcı bişiler ne olabilirki yalnız bunu diğerlerine de duyuralım renses ve lin bi kampanya başlattı gibisinden diğerleri katılsın benim aklıma aşağıdaki geldi senin ya da başkalarının fikirlerinide alalım bence:good:
AHMET DUY SESİMİZİ RÜYA SENİN KIZIN!!!
Bu başlıktan devam edebilirsiniz...
Arkadaşlar sürekli uyarı yazıyoruz karşılıklı sohbet ortamı yaratmayın..Günaydın,ben geldim ,gidiyorum ,fragman nerede gibi mesajlar yazmayın..Mesajlarınızda sürekli farklı font ve renk kullanmayınız...
Sevgiler
Ehlocan
yeni sayfayı da açtık :happy0064 :happy0064
bence bu bölümde muhakkak rüya ile ilgili bişeyler olacaktır.. başka türlü bir sezon finali düşünemiyorum ben..
yeni başlık için teşekkürler ehlocan..fragmanı demin izledim ve şoklardayım şuan...ahmet'e vur dedik öldürdü yani.. ben hesaplaşma deynce bu kadarda abartıcaklarını düşünmemiştim ama içinde kalmıştır artık onunda...
denizede bişey olmaz umarım...:icon_sorr :icon_sorr
Oooo yeni başlık açılmışş...:happy0064
Başlığımız hayırlı uğurlu olsun.:happy0064
Üçüncü mesajda benden gelmiş oldu.
Diğer başlıktan uydurma şarkılarıma yorum yapan herkese çok teşekkürler.:img-hyste
Yeni şarkılarla karşınızda olacağım:img-hyste
ben denizin bıçaklanacağını düşünüyorum.. bölüm özetinde deniz ve defne için 'büyümek zorunda kalacakları acı günlerin başlangıcıdır bu' cümlesi geçiyor çünkü..
yeni başlık hayırlı olsunnn!!!! gizemcim önceki başlığa yorum yapamadım ama şarkılar yine süper cnmm cerenimo haklısın bence de rüyayla ya da ahmetle ilgili bişey olur finalde
meltem-cmbl 27-06-07, 17:06 yenı başlık hayırlı olsun tamda
sezon finalinde başlık acıldı
ruya-ahmete ilgili bişey olabilir evet
ya bölmü resimlerini gördünüzmü ahmetin bi bakışı var arkada nejidet hehe bide kavga ederkene:img-hyste
Yeni başlık hayırlı olsun. Yoğun bir 30 bölüm sonrası 31. bölümle sezon finaline geliyoruz. İlk 15 bölüm Adnan menderesin ölüm ve rüyanın doğumu ile gerçekleşti. Bu aynı zamanda 60 ların sezon finali idi. Sonrasında 61 anayasası sonrası yakalanan anayasal hakların estirdiği hava ile Türkiye farklı bir döneme girdi. Kente göçün yoğunlaştığı, öğrenci olaylarının toplumsal bir farklılaşmanın yoğun yaşandığı 68 kendi kültürünü de yaratıyor. Kırda ağa ile ırgat arasındaki fark sadece toprak sahibi olma noktasındaydı. Aynı halayda oynanan, aynı türküleri söyleyen ve aynı kültürü yaratan kır coğrafyasından kente göçen ağa ve ırgatın 68 de ilk kuşakları var. Ve bunlar büyükşehir kültüründe bir arada olmanın yolunu aynı coğrafyadan göçen insanların kentte birbirlerine tutunmasıyla buldular. Varolmak ve gelenekleri kentte sürdürmeye çalıştılar. Sonrasında ağa sermayesiyle kent burjavası olmayı başardığında sonraki kuşaklarının hem eğitim hem de yeni maddi koşullarında oluşan kültürel dönüşümlerini kentin verdikleri ile bütünleştirdiler. Kısaca kente ayak uydurmayı başardılar. 3. kuşakları artık farklıydılar. Irgat ise varoş diyelim ya da getto diyelim yeni coğrafyalarında kırdan getirdikleri ile yetinmeyince yeni bir kültürü yarattılar. Ne kent ne de kır yepyeni bir kültür. Bunlar müzikde de karşılığını bulur ve Arabesk böyle bir ortamda doğar. Bununla beraber halk müziğinin yeni bir müzikal anlayışla yorumlanması yeni tarzlar getirilmesi de yadsınmaz. Moğollar, Barış Manço Cem Karaca, Ersen ve Dadaşlar vb. Müzik adamları bu yolda bir takım şeyler ürettiler. Ruhi Su bu dönemde bir opera sanatçısı olarak katkı yaptı. Kısaca dostlar. 68 i 72 ye bağlayan ve güzel günleri olan acısıyla tatlısıyla birlikte o güzel geçişleri dileriz Eylül sonrası izleriz. Ama ısrarla bir şeyi vurgulamalıyım; Arabesk bir dönem karşı çıkılan ve kaderci müzik olarak görülen arabeskin, küçük görülen bu müziğin 80 sonrası karşımıza nasıl güçlü çıktığını ve özgün müzik alanında da nasıl bir etki yaptığını görüyorsunuz. Ve diyorum ki, Sevgil Orhan Gencebay ve nezdinde bu müzikleri yaratan güzel insanlar sağolun.
Mehmet Kemal 27-06-07, 17:09 Fragmana iyi bakarsaniz Ahmetin Necidetten temiz bi dayak yedigini gorebilirsiniz.
Ahmete bak ya, hem evli bir kadinla her turlu flortu ediyor, herseye hakkimiz var diyor hem de utanmadan kocasi Necidetten hesap soruyor.
Boyle yersin dayagi Ahmetcigim. Afiyet seker olsun. :good:
Hüseyin Abi çok güzel anlatmışsın ellerine sağlık :img-yes: Umarım 68 ve 72 arası dönemi çok iyi anlatırlar ve bu dönemleri anlattıklarından daha iyi anlatırlar bu dönemi sanki çok geçiştirdiler gibi geldi bana :img-cool2 Üfff Eylül'e kadar .biz nasıl bekleyeceğiz napacağız içime bir hüzün çöktü şimdi :img-cray:
slmlar
yeni başlık hayırlı olsunn.
bnce denizin bıçaklanıp bıçaklanmiicaını öörenemicies,orda keserler bnce...
hüseyin abi arabeske de mi gireceksiniz yoksa dizide:img-help: :)
valla bence harika olur:good: :)
bu ağa ırgat olaylarına mı giriliyor bundan sonraki süreçte ki??
daha doğrusu zamanında girildi:img-wink: ??
meltem-cmbl 27-06-07, 17:15 asıl ahmetin saçlarına koptum ben meltemcim tam da ahenkle dans ediyo ya o ne öyle şok oldum:img-hyste :img-hyste :img-hyste
hangişampuanı kullanıyo acep:img-hyste
nilcim bi imza yapmış görmüşsünüzüdr belki o resim var üstünde
ahenkle kavga eden saçlar yaziyi koptum ya:img-hyste :img-hyste
Fragmana iyi bakarsaniz Ahmetin Necidetten temiz bi dayak yedigini gorebilirsiniz.
Ahmete bak ya, hem evli bir kadinla her turlu flortu ediyor, herseye hakkimiz var diyor hem de utanmadan kocasi Necidetten hesap soruyor.
Sen fazla iyi göremedin heralde dayağa yiyen Necdet'ti Ahmet değil :icon_whis Hala nasıl Necdet'i savunabiliyorsunuz aklım almıyor :icon_whis kusura bakmayın ama Ahmet'in yaptıkları Necdet'in yaptıklarının binde biri bile değil acaba senin başına böyle bir şey gelse ve senin çocuğun senden saklansa ne hissederdin o zaman da böyle konuşabilir miydin merak ediyorum Ahmet'in bence de ona göre de her şeye hakkı var çünkü ayrı kalmalarının tek sebebinin Rüya olduğunu düşünüyor ve Necdet'i kendisini sırtından bıçaklayan sevdiğini elinden alan biri olarak görüyor bir bakıma haklı da Necdet'in yaptığı tam tamına buydu :hıh Umarım sen Necdet gibib ir arkadaşa sahip olmazsın :icon_whis çocuğunu senden saklayan ve sevdiğini minnet duygularıyla yıllarca mahkum eden bir arkadaşa :img-cool2
Ayy o Ahmet in saçlarını ben de gördüm hani reklamlar olur ya...:img-hyste
Kızın saçını görenler durdukları yerden düşerler...:img-hyste
Galiba bizler de Ahmet i öyle görünce düşeceğiz:img-hyste :img-hyste
meltem-cmbl 27-06-07, 17:18 Fragmana iyi bakarsaniz Ahmetin Necidetten temiz bi dayak yedigini gorebilirsiniz.
hahahahahah bu na gülerinm ancka
kim kimden dayak yiyiyi yanlışl gördün galiba cnm
ahmet hesap soruyo ona necdet kzıp başlatmıyo kavgayı cnm hem ahmett herşleyde haklı necdetide döğmesi de doğru bişey çünkü sonuna kadar hakediyi sirsiri
Gizemcim canım harikasın :good: Biz de mi eşlik ediyoruz AAaaaooo diyee:img-hyste Bayıldım
Ayşem yıvvrum hoşgeldin fragmanı izledin mi bebişim o ne güzel yumruk solosuydu öyle değmüüüüü gerçi Ahmet'in attığı yumruklar fiziksel olarak zarar vericek sadece Necdet'e Ahmet'te açılan nruhsal yaraların yanında ne ki onu vicdan azabı çekerken ve kafasını yerden yere vururken görmek istiyorum ruhsal çöküntü yaşasın :hıh
Mehmet Kemal tarafından gönderildi
Fragmana iyi bakarsaniz Ahmetin Necidetten temiz bi dayak yedigini gorebilirsiniz.
Boyle yersin dayagi Ahmetcigim. Afiyet seker olsun.
Orda dayak yiyen Necdet oluyo canım..
Yere seriliyor dudağı patlıyor kanıyor birde yanii...
Ahmet te sonunda yorgun düşüor heralde dövmekten yere yatıyor...:icon_whis
Asıl Necdet e afiyet şeker olsun...:good:
Arkadaşlar bunu itüsözlükte görüp eklemiştim tekrar eklemek istiyorum koptum koptum:img-hyste :img-hyste :img-hyste
atv hatırla sevgili'nin eski bölümlerini vermeye başlamış. bakıyorum da ahmet evrim geçirmiş. cansel bey saçlarını kestirmeli en acilinden. marslı marvin'e benzeyecek yakında. işin acı yanı onun kafasındaki kask cansel elçin'in kafasındaki saç.:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Özellikle son cümle süper :good: :img-hyste
hüseyin abi arabeske de mi gireceksiniz yoksa dizide:img-help: :)
valla bence harika olur:good: :)
bu ağa ırgat olaylarına mı giriliyor bundan sonraki süreçte ki??
daha doğrusu zamanında girildi:img-wink: ??
Hayır ayşe yanlış anladın beni. Zaten daha yeni senaryolar yazılmadı bile. 68 le ülke farklı bir döneme girer. dönem filmlerinde bu hep vardır. Hani haydarpaşa garında yükleriyle göçmüş bir çok köyden göç edenleri görmüşsündür. Dedelerimiz babalarımız bu göç dalgasıyla taşı toprağı altın kente göçmüştür. Aslında 50 lerde başlayan 68 den 80 kadar hızlanan ve 80 sonrası önlenemeyen göç. Göçün kültürel alanda yaptıklarına değindim. Bir döneme yani yeni bu döneme daha farklı kollardan da bakabilmek için yazdım. Yoksa arabeske girmeye gerek yok. Zaten dönemin ünlü bestecileri var ve konsept gereği kullanılır.
Diğer yandan ağa-ırgat çelişkisine girmek gereksiz çünkü dizi aşıkları ve onların coğrafyasını anlatıyor. Dolayısıyla İstanbul, ankara yeterlidir. Irgat ağa dizisi için başka bir öykü gerekir. O da burada olmaz.
Kısaca sevgili ayşe her şeyin bir evrimi var. Ben de dönemin göç olgusunun 15 yıl ve sonrasında yaratacaklarına dikkat çekmek istedim. Ve özellikle kendi alanıma müzik alanına bir tarihsel bakış yazmak istedim. Doyurucu değil sadece başlıklar. Başka bir düşünceye gitmesin aklınız. Çünkü öykünün nasıl gideceği senaristler ve Tomris Hanımla şekillenir. Bizim bilgimiz buna yetmez.
Dilerim anlatabildim. :good:
gizem sen beni ölüdrcenmi ya gül gül salondakiler yanlıs anlamaya basladı bak:D:D:D:D
ziynipime katılıyorum orada dayak yiyen necdetti yani ayrıca ahmetin yaptıklarını necdet fazlasıyla haketti hatta inşallah fragmanda bize az göstermişlerdir ahmet daha beter benzetmiştir necdeti:hıh :hıh :hıh onun necdetin yaptıklarının haklı hiçbir açıklaması yok yani suçu ahmette bulan arkadaslara hs yi 1. bölümden itibaren tekrar izlemelerini öneririm:):)
Öykünün nasıl gideceği senaristler ve Tomris Hanım yerine benle şekillense ne güzel olur :icon_whis :img-hyste Onlara öyle bir dizi yaparım ki hem siyaset hem tutku aşk entrika hırs intikam :good: Ayla ve Lale'yi bile şehvetli bir hale getiririm :img-in_lo :img-hyste Şevket Bey ve Selma aşkını alevlendiririm sonra Sivim ve Mehmet'e hemen bir balayı :img-blush Necdet7e bir Güzide yetmez :img-cool2 Ahmet zaten doğuştan şehvetli onu kendi haline bırakırım gençler zaten almış başlarını gitmiş olurlar :img-in_lo Kamile hemen bir kızarkadaş yaparım ,Harun'a da Odtülü fıstık gibi bir kız al ama bu Hatırla Sevgili'den çok Cesur ve Güzel oldu :img-in_lo :img-blush :icon_whis
Öykünün nasıl gideceği senaristler ve Tomris Hanım yerine benle şekillense ne güzel olur :icon_whis :img-hyste Onlara öyle bir dizi yaparım ki hem siyaset hem tutku aşk entrika hırs intikam :good: Ayla ve Lale'yi bile şehvetli bir hale getiririm :img-in_lo :img-hyste Şevket Bey ve Selma aşkını alevlendiririm sonra Sivim ve Mehmet'e hemen bir balayı :img-blush Necdet7e bir Güzide yetmez :img-cool2 Ahmet zaten doğuştan şehvetli onu kendi haline bırakırım gençler zaten almış başlarını gitmiş olurlar :img-in_lo Kamile hemen bir kızarkadaş yaparım ,Harun'a da Odtülü fıstık gibi bir kız al ama bu Hatırla Sevgili'den çok Cesur ve Güzel oldu :img-in_lo :img-blush :icon_whis
Bu konudaki yazdıklarınızı da okuyorum zaten. Boş durmuyorusunuz ve güzel şeyler yazıyorsunuz. Ama sizler dramda değil komedide iyisiniz. :happy0064 Fakat niye gerçek bir dram yaratmıyorsunuz. Bence deneyin. Dram yazmak daha zor.
Öykünün nasıl gideceği senaristler ve Tomris Hanım yerine benle şekillense ne güzel olur :icon_whis :img-hyste Onlara öyle bir dizi yaparım ki hem siyaset hem tutku aşk entrika hırs intikam :good: Ayla ve Lale'yi bile şehvetli bir hale getiririm :img-in_lo :img-hyste Şevket Bey ve Selma aşkını alevlendiririm sonra Sivim ve Mehmet'e hemen bir balayı :img-blush Necdet7e bir Güzide yetmez :img-cool2 Ahmet zaten doğuştan şehvetli onu kendi haline bırakırım gençler zaten almış başlarını gitmiş olurlar :img-in_lo Kamile hemen bir kızarkadaş yaparım ,Harun'a da Odtülü fıstık gibi bir kız al ama bu Hatırla Sevgili'den çok Cesur ve Güzel oldu :img-in_lo :img-blush :
ziynippp özellile sevimle mehmetin balayını acaip merak ediyorum ben:img-hyste
aman aylaya dokunma kalsın o öyle piskolojisi bozuk zaten sana saldırır bide o manyak gerçi sen onun ağzını burnunu dağıtırsın ama bosver kalsın ayla öylee düzelmesin :hıh
Ya acaba Cansel saçlarını kestirmeden bir şampuan reklamında oynasa mesela şöyle oluyo hemen yazıyorum senaryoyu :
Ahenkle Vals Yapan Saçlar:Cansel İmza Günü
Yaklaşık bir kaç bin kişinin katıldığı imza gününde Cansel şehvetle imza dağıtıyor.O kadder sıcak o kadder sıcakki Cansel imza dağıtmaktan yorgun ve imza dağıtmaktan bitap düşüyor sonra birden şehvetle imza bekleyen beni görüyor :icon_whis (bayılazaaaam:img-hyste ne kadar şehvetli bir kişiliğim var :img-in_lo ) Ben ona göz kırpıp elimdeki şampuanı atıyorum Cansel tutuyor ne oldğunu anlamıyor sonra ben saçlarımı ahenkle dans ettirince Cansel anlıyor ve izin isteyip kalkıyor geldiğinde ise saçları bir hacimli bir hacimli :good: Bu sefer o bana göz kırpıyor ve birden saçlarını ahenkle vals ettirerek yürüyor çıkış kapısına doğru bu ahenkle dans eden saçları izleyen hayranları hipnotize olmuş bir şekilde iki kenara açılıyorlar ve Cansel Yeni Ford Mondeo larında kendisini bekleyen Forum üyesi arkadaşların arabasına binerek ordan uzaklaşıyor .......:icon_whis
Nasılım bir senaryoyoyla iki reklam :good: :img-hyste
fragmanın son sahnesini izleyebildim maalesef... nettende bulamadım ne şanssızım yahu:icon_whis
ama yasemının ahmetin yanağına kondurduğu buseyi gördüm ..
yine harika bir tebessümle içimizi eritti ahmet bey:img-cool2
Bu konudaki yazdıklarınızı da okuyorum zaten. Boş durmuyorusunuz ve güzel şeyler yazıyorsunuz. Ama sizler dramda değil komedide iyisiniz. :happy0064 Fakat niye gerçek bir dram yaratmıyorsunuz. Bence deneyin. Dram yazmak daha zor.
Hüseyin Abi zaten o kadar çok dram senaryosu yazıyorum ki sıkıldım senaryolar başlığındaki senaryomda bile komediye yaklaşıyordum az kalsın hem zaten dram yazmaya gönlüm elvermiyor HS için bir tnae yazmıştım yazarken kendim dayanamadım :img-cray: psikolojim bozuluyor sonra yazarken ağlıyorum o yüzden komedide kalsam tam süper olacak :img-in_lo
ya allahım kopup duruyorum iki saattir burda biri beni durdursun canımmm:D:D:D
ambilaaaannnssss kalpten gidiorum galiba :D:D:D:
ziynip bi de hüseyin abinin dediği gibi dramatik hs yakası yazsana bebişim nasıl olucak acaip merak ediyorum:D:D:D
Hayır ayşe yanlış anladın beni. Zaten daha yeni senaryolar yazılmadı bile. 68 le ülke farklı bir döneme girer. dönem filmlerinde bu hep vardır. Hani haydarpaşa garında yükleriyle göçmüş bir çok köyden göç edenleri görmüşsündür. Dedelerimiz babalarımız bu göç dalgasıyla taşı toprağı altın kente göçmüştür. Aslında 50 lerde başlayan 68 den 80 kadar hızlanan ve 80 sonrası önlenemeyen göç. Göçün kültürel alanda yaptıklarına değindim. Bir döneme yani yeni bu döneme daha farklı kollardan da bakabilmek için yazdım. Yoksa arabeske girmeye gerek yok. Zaten dönemin ünlü bestecileri var ve konsept gereği kullanılır.
Diğer yandan ağa-ırgat çelişkisine girmek gereksiz çünkü dizi aşıkları ve onların coğrafyasını anlatıyor. Dolayısıyla İstanbul, ankara yeterlidir. Irgat ağa dizisi için başka bir öykü gerekir. O da burada olmaz.
Kısaca sevgili ayşe her şeyin bir evrimi var. Ben de dönemin göç olgusunun 15 yıl ve sonrasında yaratacaklarına dikkat çekmek istedim. Ve özellikle kendi alanıma müzik alanına bir tarihsel bakış yazmak istedim. Doyurucu değil sadece başlıklar. Başka bir düşünceye gitmesin aklınız. Çünkü öykünün nasıl gideceği senaristler ve Tomris Hanımla şekillenir. Bizim bilgimiz buna yetmez.
Dilerim anlatabildim. :good:
anladım abicim:img-wink:
de sizi arabesk yaparken falan düşünmek hoşuma gitti sadece..
ilginç olurdu yani..dimi ama:img-yes:
-----
senaryoyla ilgili bişi söylemediğinin farkındayım tabi de..
neden olmasın diye düşündüm bir an..
hazır yaşarın babası da çiftçi falan ya...
belki değinilebilir..fena da olmaz bence hani..:icon_whis
neyse..sonuç olarak anlatabildin:good:
-----
hoşbulduk ziyneep..
valla ahmet necdeti dövünce forum bir hareketlenmiş maşallah:)
demekki seyirci bunu bekliyormuş:good:
reyting rekorları falan kırılırsa bu hafta, gelecek sezonda ahmedi uzakdoğu-karate vs teknikleriyle necdeti döverken görebiliriz..
reyting reytinggg diye bağırırmış bi taraftan da:):)
asuman çok güzel olmuş bu arada:img-hyste :img-hyste
Uzun bir günün ardından geri geldim ama siz çoktan yeni bir sayfaya geçmişsiniz bile tebrik ediyorum.Gizemcim ellerine sağlık.:happy0064 :happy0064 Şarkıları çok güzel çeviriyorsun.Ben ancak duruma uygun şarkıları yazabiliyorum buraya.Yetenek pek yok tabii bende.Ama Ahmete en çok şu şarkı uyuyor bence.Hem hazır arabesk demişken:
Çekmediğim dertle çile kalmadı
Feryatsız gündüzüm gecem olmadı
Ağlamadık sokak köşe kalmadı
Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
Zeynep senin de ahenkle vals yapan saçlar çok güzel olmuş.Ama daha gece yarısı olmadı erken başladın bugün.Sabah yeni bir fentezi var demiştin bu o mu yoksa onu gece yarısına mı saklıyorsun?
Bu arada fragmanı sabah görmüştüm ama yorumlama fırsatım olmadı.Bence deniz bıçaklanacak.Yoksa özette büyümek zorunda kalacakları bir olay demezdi.Ama büyüyeceklerine göre de bence deniz ölmez.Ölürse nasıl büyüyecek?Belki sakat filan kalır.Bir böbreği veya iç organı zarar görür.
Badgerın dün istediği yumruk solo sonunda bu hafta geçekleşecek gibi.Gerçekten müthiş bir solo.:good: :good: :happy0064 Bir başladı mı durmak bilmedi.
Geçen bölümle ilgili kış ortasında yapraklar yeşil denmişti.Şimdi de kar yağdırıyorlar.Bu diziye verilen emektir.Ellerinden geldiğince o ortamı yaşatmaya çalışıyorlar.Emeğe saygı.:happy0064
,
gizem o naslı bir şarkı öyle :img-hyste :img-hyste sen gittiğinde ben hamile kaldım :img-hyste :img-hyste
Evet kızlar bugünkü fentezi senaryomu unuttum kafamda yazmıştım oysaki acaba gece yarısı yine gelir mi Necdet ve ben Sevda Tepesinde (fentezisi olmayan Zeynep atlamak üzere)
-Artık yaşıyamam Necdet yaşıyamam
-Neden Zeynep noldu niye bana anlatmıyorsun
-Çünkü anlatamaycağım kadar tutkulu ve şehvetli bir olaydı bu
-Hönkkkk???****!! :blink:
-Neden bana anlatabilirsin bana anlatabilirsin
-Anlatamam bilsen bilmiyorsun elimde tek bir adet bile kalmadı
-Ne kalmadı para mı pasta mı ne söyle
-İşin gücün homini gırtlak Necdet ...hiç şehvetli değilsin
-Yaptığın şeye şahit mi olmamı istiyorsun
-Olursan ol bana ne polise ifade verecek olan sensin ayağı kaydı düştü dersin ühühühühühühüh :img-cray:
-Ühühühühühhü:sad53:
-Elimde ne aşk kaldı ne ihtiras bir adet edeleli vicütlu karizmetik bir delüüüğğğanlım bile yok anlamıyor musun
-Ha??Hönk !!!???**** :icon_whis :img-help:
bi sitede gördüm rüyaının yaşı çok tartışıldığı için sizinle paylaşmmak istedimm...
Dizi 1959 Yazında basladı...
1962 Yılından sonra 4 yıl atlandı 1966 oldu yani Rüya 1962 Mayısta doğdu...
Simdi 1968 ' deler, yeni yılbası oldu.. Suan Rüya 6 Yasında.. 1969 da olcaklar yeni bölüm cünkü bu bölüm Yılbasıydı.. 1969 Mayıstada 7 Yasına gelecek..
bu da resimlerii
,
gizem o naslı bir şarkı öyle :img-hyste :img-hyste sen gittiğinde ben hamile kaldım :img-hyste :img-hyste
Evet kızlar bugünkü fentezi senaryomu unuttum kafamda yazmıştım oysaki acaba gece yarısı yine gelir mi Necdet ve ben Sevda Tepesinde (fentezisi olmayan Zeynep atlamak üzere)
-Artık yaşıyamam Necdet yaşıyamam
-Neden Zeynep noldu niye bana anlatmıyorsun
-Çünkü anlatamaycağım kadar tutkulu ve şehvetli bir olaydı bu
-Hönkkkk???****!! :blink:
-Neden bana anlatabilirsin bana anlatabilirsin
-Anlatamam bilsen bilmiyorsun elimde tek bir adet bile kalmadı
-Ne kalmadı para mı pasta mı ne söyle
-İşin gücün homini gırtlak Necdet ...hiç şehvetli değilsin
-Yaptığın şeye şahit mi olmamı istiyorsun
-Olursan ol bana ne polise ifade verecek olan sensin ayağı kaydı düştü dersin ühühühühühühüh :img-cray:
-Ühühühühühhü:sad53:
-Elimde ne aşk kaldı ne ihtiras bir adet edeleli vicütlu karizmetik bir delüüüğğğanlım bile yok anlamıyor musun
-Ha??Hönk !!!???**** :icon_whis :img-help:
zeynep süpersin ya ben yakında hastanelik olursam hiç şaşmayın:img-hyste :img-hyste özellikle şu işin gücün homini gırtlak kısmına koptum ya gerçekten de öyle halinden belli oluyo zaten yarım dünya kadar olduuu:img-hyste
lovablebuterfly 27-06-07, 17:53 ben demiştim ahmet intikamını alcak diye ve oldu ama galiba biraz abartmış :)olayı ya bişey diycem yasemin annesinin evinemi dönmüş ahmetle aynı eski günlerdeki gibiydiler... bide ayla baya sıyırmış yazık ya kız bunları hiç haketmedi zaten ne oluyosa hep ahmetin ve yasonun ani kararları yüzünden ortada iki suçsuz insan var onların günahı koskoca dr ayla sıyırdı iyimi:)
anaaaaaammm yaso annesini evine dönmüşş necdetle ayrıldı demek mi olyo bu şimdi:img-help: :img-help: :img-help: ya da yaso rüyayla yılbasını annesini evinde geçirirken neco da bunları ekip güzidenin yanına gitmiştir:img-hyste :happy0064 :happy0064 :happy0064 zaten boşansalar fragmanda gösterilirdi heralde ama ayrılmıs olabilirler yaso ahmeti öptüğüne göre öbür türlü yok necdete haksızlık olur o olur bu olur gücüm yok bilmemne birsürü şey sayardı ayrılmıs olabilrler:happy0064 :happy0064 :img-wink:
Canım ne demek istediğini tam anlayamadım iki suçsuz insan Ahmet Yasemin 'mi yoksa Ayla Necdet mi çünkü Ayla Necdet'i kastediyorsan sakladıkları sır bir kaç bin günaha bedeldir heralde ve tabikide Yaso'nun:hıh Vebali çok üyük bu sırrın ben olsam ömür boyu vicdan azabı çekerdim böyle bir sırrı sakladığım için ama onlarda vicdan nerde :img-cool2
Zeynep koptum koptum burada yahh..
Öleceğim hergün böyle oluyorum ya bu sayfaya her geldiğimde.
Gülme krizine giriyorum.
Sonra yüzümde şapşal bir sırıtmayla bilgisayara bakıyorum.
Müthiş müthiş...
Canım ne demek istediğini tam anlayamadım iki suçsuz insan Ahmet Yasemin 'mi yoksa Ayla Necdet mi çünkü Ayla Necdet'i kastediyorsan sakladıkları sır bir kaç bin günaha bedeldir heralde ve tabikide Yaso'nun:hıh Vebali çok üyük bu sırrın ben olsam ömür boyu vicdan azabı çekerdim böyle bir sırrı sakladığım için ama onlarda vicdan nerde :img-cool2
sanırım ayla ve necoyu kastetmiş çünkü hepsi ahmetle yasonun yüzünden oluyo falan demiş ya ben herkesin kararlarına saygılıyım ama hala ayla ve necdeti savunanları hiç anlamıyorum ya ahmete hatta bazen yasemine yaptıkları onca şeey rağmen nasıl suçsuz oluyorlar anlamadım :img-pilot :icon_whis
meltem-cmbl 27-06-07, 18:00 aklıma bişey geldi
biraz sAçma olmıcağınıda biliyorumm
hehe neyse
şimdi hani yasmein kendini sevda tepesinden atiyidiya
atmıştır sonra baya bi aşağıya düştüği için doğal olarak ya bayıldı ya öldü her neyse bunların hep hayalmiş somra hastenede yasemin gözlerini açiyi ahmet başında yasmein yasemin iyimisin noldu bana ahmet
neden intihar etmeye kalktın
ben
biliyorumm oalnalrı yasmein ama böle yapmamlıydın
bebek bebk nasıl iyi iyi bişey olmuş(yuh o düşmeden bişey olmaz sanki bebğe ya neyse:img-hyste
sonra ahmet artık 3 müz mutlu bir yaşam sürücez sen küçük yasmin ve ben ama ama onun adı ruyaydı ahmet ruyamı sen ruya görmüşün ondan üle snaıyon isterssen koyarız
ahmet:senın için herşeyi yaparım yasemin
yasemind: ben de
birbirlerine sarılırlar
ve
the end:img-hyste :img-hyste
Canım ben de her gün bu sayfaya geldiğimde garip garip sırıtmayla duruyorum kardeyim ablam yine delürdü diye bakıyor :img-cool2 :icon_whis :img-help: Şarkıya hala gülüyorum ya kıt mıyım neyim anlayamadım:icon_whis :img-hyste :img-hyste
aklıma bişey geldi
biraz sAçma olmıcağınıda biliyorumm
hehe neyse
şimdi hani yasmein kendini sevda tepesinden atiyidiya
atmıştır sonra baya bi aşağıya düştüği için doğal olarak ya bayıldı ya öldü her neyse bunların hep hayalmiş somra hastenede yasemin gözlerini açiyi ahmet başında yasmein yasemin iyimisin noldu bana ahmet
neden intihar etmeye kalktın
ben
biliyorumm oalnalrı yasmein ama böle yapmamlıydın
bebek bebk nasıl iyi iyi bişey olmuş(yuh o düşmeden bişey olmaz sanki bebğe ya neyse:img-hyste
sonra ahmet artık 3 müz mutlu bir yaşam sürücez sen küçük yasmin ve ben ama ama onun adı ruyaydı ahmet ruyamı sen ruya görmüşün ondan üle snaıyon isterssen koyarız
ahmet:senın için herşeyi yaparım yasemin
yasemind: ben de
birbirlerine sarılırlar
ve
the end:img-hyste :img-hyste
olabilir aslında meltemcim benim de aklıma gelmedi değil yani herşey ahmetin ya da yasonun gördüğü bir rüya olabilirdi ama tabi bizim bunu öğrenmemiz için ennn son bölüme kadar beklememiz gerekir ve o zaman da ahmetle yasonun kavuşması hep ertelenir yaw
yok yok vazcaydım şimdi rüya görmesin kimse:hıh :hıh
olabilir aslında meltemcim benim de aklıma gelmedi değil yani herşey ahmetin ya da yasonun gördüğü bir rüya olabilirdi ama tabi bizim bunu öğrenmemiz için ennn son bölüme kadar beklememiz gerekir ve o zaman da ahmetle yasonun kavuşması hep ertelenir yaw
yok yok vazcaydım şimdi rüya görmesin kimse:hıh :hıh
Yok yaa böylesi rüya olmaz olsa olsa kabus olur.:img-hyste :img-hyste Bir iki bölüm olsa(keşke keşke) neyse ama 7-8 yıldır rüya görüyor.Rüya değil de sanki uzun metrajlı film çekiyor.:img-hyste Hatta görmediği dönemin modasını,siyasi olaylarını,popüler(!) hastalıkları(kolera,çocuk felci) biliyor.:img-hyste :img-hyste
iReMJeLiBoN 27-06-07, 18:17 Ya bence öğrendi Ahmet Rüyayı alt tarafı Yasemini aldattı diye bu kadar yumruk atmaz canım.. Bunu bana nasıl yaparsın gibi bişi de diyordu Ahmet.. Bence kesin ve kes Necdet söylicek Rüyayı.. Yasemin hayatta söylemez..:)
lovablebuterfly 27-06-07, 18:28 neyse ben yemeğe gidiyorum birazdan gelirim pc açık olucak ama cvp yazamayabilirim iyi sohpetler
lovablebuterfly bende şaşırdım bi an ya hala o iki manyağı savunan varmıdır diye neyse şakaymıs :D:D:D
yok canım savunmuyorum :) neyse sana afiyet olsun
fragmanda denize biri bıçak çekiyodu acaba deniz bıçaklanıcak felanda ondan sonramı bunlar yani defne harun felan olaylardan uzakmı durucaklar yani özette diyoya Büyümek zorunda kalacakları acı günlerin başlangıcıdır diye denize bişeymi olucak heralde uzun süre komada felan kalıcak gibime geliyo....:icon_sorr
lovely_ebru 27-06-07, 18:29 Gizem uydurma şarkı sözlerin harika.
Kahkahalarka okuyorum.
Zeynep senin yazdığın senaryolarda muhteşem.
Okurken insan kendinden geçiyor.
Böyle ciddi bir diziye uyarladığınız şarkılarla ve yazdığınız senaryolarla beni güldürdüğünüz için çok teşekkür ederim.
Diğer forumda da yazdığım bir şeyi buraya da ekleyeyim:
Acaba Ahmet akademideyken veremediği hediyeyi Yaseminin evine gidip camın altında ıslığıyla çaldığı hatırla sevgiliyi..eşiliğinde Yasemini aşağıya öyle mi çağırıyor? yasemin bu arada annesinin evinde kalıyor yılbaşı gecesi
..Vayy...çok romantik olur...Böyle bir şey olursa tebrik ederim onları yani senaristleri....Hüüüyff! :icon_whis derim. :img-in_lo :img-yes:
Belki öncesinde veya sonrasında da Necdeti Güzideye giderken de bir şekilde görebilir ve bundan başka bir şekilde bundan emin olabilir???!!!:img-cool2 Ahmet Zehir Hafiye...Bir de şu Rüya konusunda bir şimşek çaksa da kafasında, şu işi de çözse...:img-help:
yasemin rüya gerçeğini açıklarmı diye düşündüm ama pek ihtimal vermiyorum ya necdet ya ayla söyleyecek dersek necdet bunu asla yapmaz gibi geliyor o halde ayla buhran hali ile açıklayacak ahmete rüya'yı ... başka ihtimal şimdilik gözükmüyor ..ama senaristler bize yeni sürprizler hazırlayabilir belli de olmaz.
Aaa öyle olursa benim bile içimin yağları eridi yahuuu :img-in_lo Ben de öyle melodi istiyorum bende öyle hediye almak istiyorum ama biz apartmanda oturuyoruz bütün komşular çıkıp bakarımış gecenin bir yarısı kim bu ıslığı çalan diye :icon_whis :img-hyste Terliği yermiş kafasına benimkisi :img-hyste Ahmet'ten ne zehir hafiye ne de Komiser kolombo olur yahu daha parmak hesabı bile yapamıyor o :img-cool2 ondan olsa olsa başka bir şey olur ama söylemeyeceğim bir de koskoca hoca olacak
"Baki olsa da ayrılık saflık her zaman kalıcıymış :img-cool2
Hatırla Ahmedim o eski günleri adadaki geceyi:img-blush
Gül rengi şarap börtü böcek değil miydi gerçek:img-in_lo
9 ayda nasıl oldu Necdet'ten bebek :icon_whis
Varsın Yaso yalan saysın Necdet sır saklasın
Rüya senin canındandı nasıl anlamadın :img-help:
Nıııı nııııı nınının nıııı nııı nınınıını
Arkadaşlar özette bir şey gizli olabilir Ayla doktoruyla konuştuktan sonra o karlı günde aklını başına devşirir ve artık bu sırın omuzlarında oluşturduğu yüke dayanamayarak Ahmet'e gerçeği itiraf edere bununu üzrenie Ahmet 'te Necdet'i tenhada kıstırır ve ağzını burnunu dağıtır ama Yasemin-Ahmet öpüşmesi bundan önce olur tabiki yoksa Ahmet o kadar içten davranamazdı sonra Ahmet Yasemin'in kapısına dayanır öfkeyle ve biter :img-cool2
yasemin rüya gerçeğini açıklarmı diye düşündüm ama pek ihtimal vermiyorum ya necdet ya ayla söyleyecek dersek necdet bunu asla yapmaz gibi geliyor o halde ayla buhran hali ile açıklayacak ahmete rüya'yı ... başka ihtimal şimdilik gözükmüyor ..ama senaristler bize yeni sürprizler hazırlayabilir belli de olmaz.
bncede yaso sölemiicek ahmete,amaa
eer ahmet başka birinden duyarsa yasoya kızarr,yaso sölese bile çok mutlu olurr ama kızar adamm ynii...gerçi yasonun mazereti de var ve bnce haklıda...herkes kendi bakımndan haklı aslnda:icon_whis
Arkadaşlar geçen bir çocuk gördüm iki yaşlarında bir erkek çocuğu bir çocuk bu kadar mı berzer Cansel'e gerçek hayatta kullandığı dağınık saç modeli saç rengi gözleri o kadar benziyordu ki kapıp götüreyim Tomris Hanım'a dizide Cansel'in oğlu olsun diye düşündüm ama şimdi çocuk kaçırmaktan filan içeri tıkılırım diye düşündüm benim olsaydı hemen bir koşu götürecektim "bak baaak ne kadar benziyo " diye :img-in_lo :img-in_lo İki saat sevdim o da bana bakıp bakıp gülümsüyordu daha küçüklükten Küçük Mecnun Cansel gibiydi :img-in_lo Çok şekerdi jr.Cansel :img-blush
"Baki olsa da ayrılık saflık her zaman kalıcıymış :img-cool2
Hatırla Ahmedim o eski günleri adadaki geceyi:img-blush
Gül rengi şarap börtü böcek değil miydi gerçek:img-in_lo
9 ayda nasıl oldu Necdet'ten bebek :icon_whis
Varsın Yaso yalan saysın Necdet sır saklasın
Rüya senin canındandı nasıl anlamadın :img-help:
Nıııı nııııı nınının nıııı nııı nınınıını
2 gündür yazılan ya da ithaf edilen şarkıların içindeki en iyi anlamlı ve en güzel şarkısı oldu bu..:img-hyste
Nıııı nııııı nınının nıııı nııı nınınıını...bölümüne taptım...Tam Ahmete göre ama dıNıııı dınnnııııı dıınınının dınnnıııı dınnnııı dınnınınıını...DINNN olursa pek güzel olur..:img-hyste
Tebrikler...Bu sıcakta bayağı ferahlatıcı oldu...:good:
2 gündür yazılan ya da ithaf edilen şarkıların içindeki en iyi anlamlı ve en güzel şarkısı oldu bu..:img-hyste
Nıııı nııııı nınının nıııı nııı nınınıını...bölümüne taptım...Tam Ahmete göre ama dıNıııı dınnnııııı dıınınının dınnnıııı dınnnııı dınnınınıını...DINNN olursa pek güzel olur..:img-hyste
Tebrikler...Bu sıcakta bayağı ferahlatıcı oldu...:good:
Haklısın dınının dınının dınının dııııınnnn :img-hyste Tam süper olurdu öyle :img-hyste
Keşke Ahmet'in kafasının kenarında da Burhan Altıntop'um :img-in_lo daki gibi hayali bir kol olsa Ahmet onu çevirse arada bir holdur holdur holdur holdur diye nerdeeeeeee:icon_whis
Arkadaşlar Nil'in imzasını gördüm koptum :img-hyste :img-hyste Ahenkle Kavga Eden Saclar Canse'in saçları almış başını gitmiş :img-hyste :img-hyste O nasıl bir saçtır öyle Burhan'ın elektrik çarpmış haline dönmüş :img-hyste
bncede yaso sölemiicek ahmete,amaa
eer ahmet başka birinden duyarsa yasoya kızarr,yaso sölese bile çok mutlu olurr ama kızar adamm ynii...gerçi yasonun mazereti de var ve bnce haklıda...herkes kendi bakımndan haklı aslnda:icon_whis
bu da bizi en başa götürüyor yani selma ve nezahate :icon_evil biri mektubu saklamasa diğeri de oğlunun görüşmek istemediğini söylememiş olsa, böyle olmayacaktı! ayrıca acele ettiği ve ahmete ulaşmanın başka yollarını bulmadığı -daha doğrusu gurur yaptığı- için yaseminde de kabahat var.. eh ahmet de kızmakta haklı..
bu arada fotoğraflarda ahmetin uçuşan saçları çok komik gerçekten :D ama asıl komik olanı, yaramazlık yapıp da ceza almayı bekleyen çocuklar gibi yanyana oturmuş pis pis bakan ahmet ve necdet görüntüsü :img-hyste o ne güzel bir enstantane öyle hahah
Sheirmaine 27-06-07, 19:49 Arkadaslar bu bölümde yumruklar konusacak ve Nejdette Ahmetten hakkettigi yumruklari pesin aliyor. :img-hyste
Bence bu bölüm cok akisli olacak gibi :)
Arkadaslar bu bölümde yumruklar konusacak ve Nejdette Ahmetten hakkettigi yumruklari pesin aliyor. :img-hyste
Bence bu bölüm cok akisli olacak gibi :)
evet sayende izleyebildim nihayet tekrar teşekkürlerSheirmaine :img-wink:
dediğin gibi bol aksiyonlu bir bölüm olacak sezon finali ...necdet ahmedin elinden zor kurtulur artık:img-pilot
Sheirmaine 27-06-07, 20:03 evet sayende izleyebildim nihayet tekrar teşekkürlerSheirmaine :img-wink:
dediğin gibi bol aksiyonlu bir bölüm olacak sezon finali ...necdet ahmedin elinden zor kurtulur artık:img-pilot
Umarim Nejdet bencillik yapmayip kavga esnasinda Rüya gerceginide söyler. Ahmetin seneler sonraki yumruk atma performansi yine hayran birakacak. Birde dikkat ettiysen fragmanda Nejdet yine eski pi$kinligiyle Ahmeti gecistirmeye calisiyor...:img-wink:
Su Ayla ya tam delirse ve bu sebepten dolayi da Ahmetle evlenemese, ve doktoru tarafindan yasaklansa bu evlilik isi (AKLI DENGESI YERINDE OLMADIGINDAN..)
...ya da akli tam basina gelip, gururunu toplayip Ahmete bildigi büyük sirri anlatsa ve yolundan da cekilse diyorum...:img-hyste
Yıldız Tilbe=Yürü anca gidersin
Şimdiki Yaso çok saf olmuş ben yine aşık
Bende ki şansın talihi yok yine yazık
Bir Yasom var herkesten güzel ama delüü
Bir gözü ben de öbürü nerde bilmem kii
Kaçalım dediğimde gelmedi
Evleniyorum dediğimde ciyak ciyak ağladı
Delikanlılık hayallerimi kafasına göre kullandı ooo
Ne kadar delüü yok ki bunun ilacııı
Ayla=(Kendi çapında planlar kurar)
Güzel elbiseleri giyip kuşanacağım
Ahmeti in önünden geçip ona bakmayacağım
Beni kırdığı gibi kafasını kıracağım
Beni dinlamadi ya depresyondan çıkmayacağım..
Ahmet=
Kalbimi verdim kendimi de yetmedi ona
Yıllarımı serdim halı gibi yollarına
Gece gündüz parklarda her çağırışında
Hep senin yanındaydım yalan mı hatırla
Seni hep beyleyeceğim bunu anladım
Aşkımı her zaman hafife aldın aaa
Dayanamıyorum
Delülüğünden böyle yara aldım...
Ayla=(Hala sinsi planlarına devam eder)
Güzel elbiseleri giyip kuşanacağım
Ahmeti in önünden geçip ona bakmayacağım
Beni kırdığı gibi kafasını kıracağım
Beni dinlamadi ya depresyondan çıkmayacağım..
Bu o kadar güsel olmadı galiba:img-cool2
Şimdi izledim fragmanı. Nejdet ve Ahmet'in yüzleşmesi çok etkileyici olacak belli. Ama Deniz ölecek galiba:icon_cry: Çok üzüldüm yaa. Offf, cuma geceleri Hatırla Sevgilisiz çok tuhaf olacak:sad53:
fragmanı bir kez daha izledim.. yasemin ahmeti öpiyyyyyyiii:happy0064 :img-blush yasemin ahmeti öpiyiiiii:happy0064 çok mutluyum.. o kadar içten öpüyorlar ki birbirlerini sanki gerçekten birbirlerine aşıklar..:img-in_lo sanki gerçek hayatta da birbirlerine aşıklar..:img-blush o duyguyu çok net gördüm ben:happy0064 :img-blush
Ben az önce yine izledim fragmanı ve Ahmet'in gerçekten de öğrendiğini düşünüyorum benden kaçamazsın filan dediğine göre kesin ve kesin Rüya'yı öğrendi ve bence Ayla söyledi böyle Ayla camdan dışarı bakarken dünyadan arınmış bir hali vardı :img-in_lo :sad53: Çok üzüldüm Ahmete ya :icon_sorr Deniz'in başına birşey gelip de biterse off offff :icon_sorr
*~*RaiNBoW*~* 27-06-07, 20:23 yasemin ahmeti öpreken çok şriindi ya
hiç onu bu kadar şirin görmemiştim öpmeden önce güldüya ahmete ay çok şeker:img-blush
Alın benden de o kadar,Yasemin'e karşı bir sempati oluştu birden.Anlam veremedim bu hissime valla.Ama biliyorum ki Yasemin yine bu bölüm içinde antipatimi kazanacak.Umarım mantıklı olur bu bölüm.:icon_whis
meltem-cmbl 27-06-07, 20:25 Alın benden de o kadar,Yasemin'e karşı bir sempati oluştu birden.Anlam veremedim bu hissime valla.Ama biliyorum ki Yasemin yine bu bölüm içinde antipatimi kazanacak.Umarım mantıklı olur bu bölüm.:icon_whis
hehe şekrliği sütünde çok içten güldü
rengincim aşık oldum ben berene ya:img-hyste :img-in_lo
canselde çok şeker hele denın yaptığın avatrdaki hali varya muhteşem oe ne bakışlar taşmı olsaydım süle:img-in_lo
Ahmet'le Necdet'in o oturmuş halleri ne öyle ya :icon_sorr :img-in_lo Ahmet nasıl durmuş orda sanki gerçeklerin ortaya çıkılmasıyla yıkılmış arabesk şarkıcısı gibi :icon_sorr :img-in_lo :img-cray:Offf çok duygulandım yaaa sonunda konuşacaklar ve eteğindeki taşları dökecek herkes offfff canmı senin dediğin gibi taş mı olsaydım söyleyin :img-cray:
meltem-cmbl 27-06-07, 20:30 Ahmet'le Necdet'in o oturmuş halleri ne öyle ya :icon_sorr :img-in_lo Ahmet nasıl durmuş orda sanki gerçeklerin ortaya çıkılmasıyla yıkılmış arabesk şarkıcısı gibi :icon_sorr :img-in_lo :img-cray:Offf çok duygulandım yaaa sonunda konuşacaklar ve eteğindeki taşları dökecek herkes offfff canmı senin dediğin gibi taş mı olsaydım söyleyin :img-cray:
o avatarda necdete dikkat ettimde
ağlıyomuş gibi hali var baanmı öle geliyo ne
görmek istediğimimi görüyom acep:img-hyste
*~*RaiNBoW*~* 27-06-07, 20:32 hehe şekrliği sütünde çok içten güldü
rengincim aşık oldum ben berene ya:img-hyste :img-in_lo
canselde çok şeker hele denın yaptığın avatrdaki hali varya muhteşem oe ne bakışlar taşmı olsaydım süle:img-in_lo
Koydum avatarı,sen de yapmışsın bittim bu resme."Yıkılmadım ayaktayım" diyen bir Ahmet portresi.Necdet biraz süzülmüş,yenilmiş.Zaten o kadar yumruğa ayakta kalması mucize.
Beren'in gülüşünü ben de beğendim ne yalan söyleyeyim,her ikisi de çok iyiydi.Sanki rol değil.Aman aman Allah korusun..
ahmet rüyayı öğrenecekse eğer onları birlikte izlmek istiyorum
baba kız şöyle sımsıkı sarılsınlar tabi rüya bilmeyecek ilk başlarda ama ahmet kızıyla hasret gidersin doya doya ..:icon_sorr
umarım bundan mahrum kalmayız .... :sad53:
Ben geçen gün galiba Okan Yalabık'ın başlığında görmüştüm Okan'la Beren evleniyoor diye o zaman gerçek olamaz heralde :icon_whis
Evet ahmet'in tam öyle bir bakışı var yıkılmadım hala der gibi :img-cray: Necdet'te artık yenilgiyi kabul etmiş sırrın yükü omuzlarından kalkmış hafiflemiş gibi bakıyor
-Çok pişmanım Nahmet bilemezsin
-Neden neden neden
-Ölene kadar bu sırrın yükü omuzlarımda kalacak bu vicdan azabı beni her gün öldürecek
-Yaaalaaaaaaan her şey yalaaaaaaaan :img-cool2 :img-cray: Bizim gibi adamlar şerefleri için yaşar namusları için ölürler fekat sen bunu anlayamazsın her şey yalaaaaaaaan uleeeeeeeeeeeeen:hıh
-Dur Nahmet dizinin adı Hatırla Sevgili Deli Kadir -2 değil ki
-Sus uleeeeeeeeen:img-cool2 Ben acımdan ne dediğimi biliyor muyum
-Senaristler beni bu hale getirdi ben ne yapayım acımı içime gömüp sustum
-Suuuuuus uleeeeen
-Ben ne yapıyorum Deli Nahmet susuyorum ya senelerdir uleeeeeen:img-cool2 bak beni de şaşırttın delüüüüü:hıh
Bekledigim gibi bir sezon finali olmayacak galiba :S Umarim Deniin bicaklanma sahnesi ile bitmez
Ahmet Necdet'e ne yapiyor öyle.Sonunda adam patliyor.:)
Ahmet Rüya'yi ögrensin artik daha fazla uzatmasin senaristler
Yaseminin AHmet'i öptüyü sahne cok güzel ya:img-in_lo
ahmet rüyayı öğrenecekse eğer onları birlikte izlmek istiyorum
baba kız şöyle sımsıkı sarılsınlar tabi rüya bilmeyecek ilk başlarda ama ahmet kızıyla hasret gidersin doya doya ..:icon_sorr
umarım bundan mahrum kalmayız .... :sad53:
Ahh ah keşke şöyle bir kucaklasalar birbirlerini.:love01: Ahmet canım diye sarılsın rüyacığına.Eskiden defneye dediği gibi canımıniçi diyerek sarılsın hatta.Kavuşsun artık baba kız.Duygusal Türk izleyicisinin halini düşünemiyorum o sahnede.Mendiller fora.:img-cray: :img-cray:
Tuğba ekinci=Boynuz
Ayla bir yandan söylenmelerine devam ederken...
Ahmet de bir yandan Neco yu hem dövüp hem söylenmekle meşkuldür.Yaso da Ahmet e yardımcı olur...
Ayla=
İllaki ağlatmak mı,depresyona sokmak mı lazım
Evlenicem diyip diyip yarı yolda bırakmak mı lazım
Ahmet e benim gibi süper ötesi bir kız değil de Yaso gibi bir mahluk mu yaranır
Depresyona sokup sokup Yaso ile parklarda öpüşmek mi lazım
İllakiii...
Ahmet=
Bak gözlerime iyice bir bak
Ben adama dalarım
Ama karşımdaki adam olacak
Seni adamdan sayanın ben varyaaaaa
Yaso=
Bak Ahmet e iyice bir bak
O adama çok pis dalar
Ama karşısındaki adam olacak
Seni adamdan sayanın o varyaaaaa
Ayla=
İllakiii...
Ahmet=
Ben adama dalarım
Yaso=
O adama çok pis dalar
Ayla=
Neco=(Arka plandan ses verir)
Bak Ayla ya iyice bir bak...
Ayla=
Neco=
Ayla=
Neco=
Ayla=
Neco=
Ayla=
İllakiii...
Neco=
İllakiii...
Ayla=
İllakiii...
Neco=
İllakiii...
Ayla=
İllakiii...
Neco=
İllakiii...
Ahmet=Yeterrr beee içimii kararttınızz...Son defaa...Hadi Yasemin...
Ahmet=
Ben adama dalarım
Yaso=
O adama çok pis dalar
Ahmet=Rahatladım bee yılların acısını çıkarttım...Nihahahaaaah:icon_twis
Bence bu komik olduuu:img-hyste
Ya da sarılmasa bile Yasemin'lerin kapısına dayandığı sırada Rüya gelsin arkadan ve Ahmet'in öfke dolu bakışları birden yılların hasret ve özlemiyle baksın Rüya'ya orda bitsin böhüüüüüüüüü ühühühühüh ühühühühüh ühühühühüh :img-cray: Ben mendilleri şimdiden hazırlayım ühühüüh :img-cray: Duygu geldi bağa allahım bağa geliyyyym :img-cray:
-Çok pişmanım Nahmet bilemezsin
-Neden neden neden
-Ölene kadar bu sırrın yükü omuzlarımda kalacak bu vicdan azabı beni her gün öldürecek
-Yaaalaaaaaaan her şey yalaaaaaaaan :img-cool2 :img-cray: Bizim gibi adamlar şerefleri için yaşar namusları için ölürler fekat sen bunu anlayamazsın her şey yalaaaaaaaan uleeeeeeeeeeeeen:hıh
-Dur Nahmet dizinin adı Hatırla Sevgili Deli Kadir -2 değil ki
-Sus uleeeeeeeeen:img-cool2 Ben acımdan ne dediğimi biliyor muyum
-Senaristler beni bu hale getirdi ben ne yapayım acımı içime gömüp sustum
-Suuuuuus uleeeeen
-Ben ne yapıyorum Deli Nahmet susuyorum ya senelerdir uleeeeeen:img-cool2 bak beni de şaşırttın delüüüüü:hıh
Dizinin adı hatırla sevgili deli kadir2 değil:img-hyste :img-hyste :img-hyste :happy0064 :happy0064
Harika yaa.Gerçekten öyle bir film var mı yoksa sen mi uydurdun?Merak ettim.
fragmanı izlemedim.fotoğraflara baktım,çok güzel bölüm bizleri bekliyor.
Ahmet&Yasemin'in sahneleri çok romantik olacak.Yasemin Ahmet'in
yanağına masum öpücük kondurmuş.Necdet ile Ahmet kavga ediyorlardı.
Ahmet Necdet'ten gerçekleri öğrenecek mi?sezon finalinde Ahmet Rüya'nın
kızı olduğunu öğrense.
Ayyy Zeyenp harikaa...
Bu Hatırla Sevgili Deli Kadir 2 değil kii...
Koptum yahhh..
Devam et lütfinn:)
Selamin aleykum, ooo, ooooo. Amma yazmissiniz! Ahmet yumruklari konusturunca forumlar enginlere sigmamis tasmis:)
Yuru be Ahmet, kim tutar seni diyorum.
Tamam da, Deniz hodugu niye eline jopu almis milleti dovup duruyor. Hayir, savunmada da degil ki, resmen atakta. Sen oyle dayarsan karsindakilere, birise de ceker bicagina. Olan bize olacak, hepimiz seviyoruz Deniz'i.
Ben dizinin sonunu soyle tahayyul ediyorum:
Ayla Ahmet'e asla saip olamayacagini anlayinca bir suru hap yutar.
Deniz bicaklanir ve hastaneye kaldirilir. Ya da tam bicaklanacakken, Yasar onu kurtarir.
Ahmet, Ruya'yi ogrenir.
Necdet Yasemin'e, bosanalim artik der. Yasemin annesinin bosalan evine, Isik'in yanina tasinmaya karar verir.
Veeee Mehmet Sevim'e evlenme teklif eder.
Sonra da dizi orada biter, biz artik catlariz yaz boyu, Sevim ne diyecek, Deniz'in durumu nasil, Ahmet, nasil tepki verecek, Ayla olecek mi?
Nassiliiiiim?
Gizem süper ötesi olmuş :img-hyste :img-hyste Bak gözlerime iyice bir bak ben adama dalarım :img-hyste :img-hyste Ahmed öğreniyor mu öğrenmiyor mu ya Rüya'yı çat diye çatlıcam şimdi iyi düşünelim iyi olsun neydi Secret tam da bizim diziye uyuyor ha Top Secret :icon_whis :img-hyste
Yok arkadaşlar Deli kadir diye bir film yok bu arada hemen bir AY başlığına gitmeliyim o nasıl bir sondu öyle :icon_whis :img-cool2
Dizice seni çok karamsar gördüm canım :icon_whis Seninde dengen bozulmuş nerde komik şeyler hııııı????:img-cool2 Bak benden bir fentezi senden bir trajikomik senaryo tamam mı nasılım????:icon_whis
Ahmet yıllarca Ayla yı depresyondan çıkartmaya çalışmıştır.(ASlında Meltemle biz planlar yapıyorduk amaa)Meltem anladın sen onuu:img-wink:
Ahmet ŞArkı söylemeye karar vermiştir.
Kavak Yelleri(Hele bi gel)
Ahmet=
İçinden geleni söyle kalırsa depresyondan çıkamazsın
Hayata küsmüşsün zaten,sonra düşman olursunuz
Bişeyler yapabilirsem şeytan gözlerin için
Başından geçeni anlat kabustur benim için
Ayla=
Hele bi benimle evlenn,depresyondan çıkıveririm
SEn hele bi evlen anında düzelirim
Hep seni bulamaz benim gibi süper ötesi kız
Sonra yazık olur,hadi gel kurtar benii
Ahmet=(Pişman olur hemen)
İçinden geleni anlatma anlatırsan bana yazık olur
Hayata ben küsüveririm,sonra depresyona giriveririm
Bişeyler yapmak istemem şeytan gözlerin için
Başından geçeni anlatma kabustur benim için...
Ayla=(Üzülür)
Hele bi benimle evlenme,intihar ediveririm
Sen hele bi evlenme anında depresyona girerim
Hep seni bulur Yaso gibi mahluk kızlar
Sonra yazık olur,hadi gel kurtar bizi...
Ahmet=Nolamazzzzzzzzzzzzzz....
Ayla=Nihaaaahaaahaahhh:icon_twis
Gizoti ellerine sağlık çok güzel olmuş ama ben en sonunda necdetten yönetmenimiz bile beni adamdan sayıyor seni değil diye bir replik bekledim açıkçası.
Bence o çıkan bıçak kesin birilerine saplanacak.Büyük ihtimalle deniz olur diyorum.Ama senaristler Yaşarla aralarını düzeltmeyi düşünüyorsa belki yaşar bıçağın önüne atlar ve o yaralanır.Öyle sopayla vurması bana da çok ters geldi.Resman içindeki tüm kini öfkeyi boşaltıyormuş gibi hınçla vuruyordu.O kadarı da fazla bence.
Ahmet, Rüya'yı öğrendiğinde Yasemin'e karşı bir öfke duymalı. Mantıklı olan budur bence. Kolay mı yaa, zavallıdan bunca yıl kendi çocuğu gizlendi. Aşk ne kadar büyük olursa olsun Ahmet'in Yasemin'e bir tavrı olmalı. Ama tüm ikinci sezon boyu sürmesin tabii, onları artık bir arada görelim de sevinelim:img-yes: Yaa, bu dizi çok ilginç zaten kimseye kızamıyorsun. Başarısı da burada zaten. Ne Nejdet'e, ne Yasemin'e tam olarak ne Güzide'ye herkesi anlıyorsun bir şekilde. Ayla'yı sevmiyorsun mesela ama onun bile o kadar hakiki bir zavallılığı var ki. Yalnız, Deniz'e çok üzüldüm, çünkü öleceğinden eminim:img-sorry
hatırla sevgili 2.sezon olsa olsa, tabii Ahmet tüm gerçekleri öğrenirse bu bölümde deli kadir değil,
Delüüü delüüürtülmüş Ahmet sezonu olur...:img-hyste
Dizice hoşgeldin, sefalar getirdin...
Tabii burada coşarız, tam da dün gece Necdet the rocky balboa senaryosu dizdikten sonra, Ahmeti pasiflikten ataklığa geçmiş görmek bir hayli sevindirdi...
Biz gerçekleri bilerek çıldırıyorduk:img-help: daha adam yeni öğrendi ve kibar, pasif ve aşırı pısırık olmadığını gösterdi...
Yürrü Ahmet kim tutar seni, hepimiz arkandayız..!!:happy0064
Necdet den sonra Yasemini de sağlam benzetmesi lazım...Yokk öyle "Ahmetçim hemen beni affeder...":img-cool2
Bence Deniz e sağlanmayacak o bıçak...
Hani Defne bağırıyo ya o sırada Deniz bişey yapıp kurtula bilir yani inşallah:(
Ahmet de Rüya yı öğrenince Yaso ya kızar heralde o kadar kolay değil.
Bir bölümde de Rüya yı görünce içim yanıyor diyordu.Çok zor bişey ya...Çocuğu olduğundan habersiz...Tabiki kolay değilll...
Gizem döktür bebişim döktür :img-hyste :img-hyste
Belki Yaşar bıçağın önüne atlar ve de böylece herkes olgunlaşmaya büyümeye başlar olabilir : Neee Yaşar mı dedim ben ühühühühühü:img-cray:
Bende Ahmet'e uygun bir şarkı buldum Ahmet smokin giymiştir ve ormanlarda Sevda Tepesinde kameraya cilveli bakışlar atarak bunu söylemektedir
Ben karagün dostu sanmıştım seni:sad53:
En acı günlerde terkettin beni
Bir derdin üstüne bin derdi kattın
Her zaman ağlattın şu gözlerimi:img-cray:
Dizifilm korosu:
Aşkımız bitecek böyle giderse
Bende hiç günah yok kabahat sende
Sanma ki bu dünya sana kalacak:hıh
Senin de gençliğin elbet solacak
Herkesi kendine yar olur sanma:icon_whis
Yine benim sana tek yar olacak:img-cool2
Dizifilm korosu
Bende hiç günah yok kabahat sende
Ne seni görseydim ne de sevseydim:img-in_lo
Gönlümü vermezdim böyle bilseydim
Ne bir gün güldürdün ne sevindirdin:img-cool2
Seni sevmektense keşke ölseydim:img-cray:
,dizifilm korosu:
Bende hiç günah yok kabahat sende:img-cool2
Meltem; Biliyorum bu şarkıyııııııı:icon_sorr :icon_sorr
Üff yine içimi kararttın...
Hemen bişeyler bulmam lazım.:icon_whis
Zeynep yani sende tam şarkıyı bulmuşsun bizim söylediğimiz yerler varya
Dizifilm korosu yazmışsın bu sözde koptum Dizifilm korosu hee...:good:
Yaa, bu dizi çok ilginç zaten kimseye kızamıyorsun. Başarısı da burada zaten. Ne Nejdet'e, ne Yasemin'e tam olarak ne Güzide'ye herkesi anlıyorsun bir şekilde. Ayla'yı sevmiyorsun mesela ama onun bile o kadar hakiki bir zavallılığı var ki. Yalnız, Deniz'e çok üzüldüm, çünkü öleceğinden eminim:img-sorry
Aslında bal gibi kızdıklarımız var...
Ben Necdete, Yasemine(ama o muaf,kaybetti kendini yaşadıklarından), Rızaya, Aylaya çok kızıyorum...
Onların yaptıklarını görüp te kızmamak elde değil...Başkalarına yaptıkları değil, kendilerine yaptıkları, başkalar ıyla beraber kendilerine yaptıkları haksızlıklara ve düşürdükleri aptalca durumlara kızıyorum..:img-yes:
deniz-osky 27-06-07, 21:14 arkadaşlar bütün yorumları okumaya fırsatım olmadı belki yazılmıştır ama evli bi kadınla kaçma planları yapan birisinin karısında bulmadıgı mutluluğu onu gerçekten seven birinde bulan zavallı bir adama "sen nasıl karını aldatırsın" dıyerek onu dovmesını cok sacma buluyorum...iğneyi kendine çuvaldızı kendine batır diye güzel bi atasozumuz var ayrıca buunu dizideki en büyük mantık hatalarından birisi olarak gördüğümü de belirtiyorum..
Herkese iyi geceler...
Fragmanı daha göremedim ne zaman beklesem olmuyo artık yarın görürüm inşallah...Resimleri gördüğüm kadarıyla süper bir bölüm olcak ama ya sezon finali off...
Arkadaşlar ya avatarlarınız imzalarınız o kadar güzelki cumaya kadar nasıl beklicez acaba...
fragmanı gördüm ve cok zevklendim doğrusu,çok heyecanlı bir sezon bölümü olacak.tabii fragmanda üzücü şeylerde oluyor,deniz ne yapıyor öyle,kendinimi kaybetti? ne yaptıgını bilmiyor bence,yaşar kadar efendi olamadı bir türlü,zaten öncedende sevemedim bu cocuğu.
nezahatle rıza birbirlerine sarılıyor,sanırım nezahat almanyaya gittiği içinmidir nedir?
ahmetle necdet birbirlerine çok pis dalıyorlar,o ne kavga öyle,ama ahmete hak verdim,sen hem yasemini ona verme hemde başkalarıyla fingirdeş,olurmu ya ahmetin tepesi attı tabii.
bu arada ayla intahara kalkışıyor sanırım.ah be kızım baştan beri olamıyacağını bilmen lazımdı bu işin,ama ahmetede kızmıyor değilim,gaza gelip aylanın teklifini kabul etti,ileride aylanın üzüleceğini tahmin etmedimi?
bu arada suni kar çok güzel olmuş,bu sıcakta çok iyi geliyor:img-yes:
Ağlarız da güleriz de ama gülelim ya kar altında öpücükler war ohh ohh :)
Ahmet'in Necdet'e dalmasında Ahmet çok haklı Necdet ayıp etti bunu Yasemin'e yapmamalı hem ayrılmıyo hem başkalarıyla...
Offf ya HS yine 20.30'damı ağızlarını burunlarını dağıtcağım haaaaa:hıh Yetişmek için çabalayacağım yani yine offffffffff kıder mi bu ya :img-cray: Hem hiç konsantre olamıyorum konsantreyşınım bzuliyyy ama olmiyyy ki böyle :img-cool2
Canım şarkı süper olmuş on alırım oon:img-hyste
Geçen 20.30da özeti wermeye başladılar bu seferde öle olur heralde gerçi ben önceki bölümü izlemiş olsam bile özeti de izliyorum tekrar tekrar iyi oluyor :img-wink: Ama biraz erken oluyo ya en azında 21.45 felan olabilir ama Sıla tatilde diye böle yapılıyolar...
Fragman tube da war mı arkadaşlar? Merak ettim uyku tutmaz izlemezsem :img-blush
meltem-cmbl 27-06-07, 21:31 bir filmin sonu gibi yaşıyorum seni
eski bir yalnızlıktan ödünç almış gibi
yasaklarım günahlarım bırak bana kalsın
eski bir çığlık gibi hâlâ aklımdasın
seni unutmama izin verme
ilan-ı aşk ediyorum yasemin benimle evlenir misin
beraber ruyayı büyütmeye söz veririmisin:icon_cry:
yasemin:bende seni seviyorum sana bişey sölemek istiyorum
ruya ruya varya ruya varya senın kzın ahmet:icon_cry: :icon_cry:
ahmet: ne benım kkzım mı(bu inanılmaz bişey ruya kzım he:icon_cry:
mutlu son
:icon_cry: :icon_cry:
Eylem=Mız mız
Bizler=
Ohh mız mız
Ohh mız mız
Ahmet=
Mız mız sevgilim çok isteksizsin
Mız mız sevgilim Rüya dan betersin
Bir gel kaçalım dersin sonra gelmezsin
Mız mız olupta beni Ayla ya kaptırdın
Hani seni sevgiyle saracaktım
Seni sıkı sıkı tutup benim olduğunu anlayacaktım
Yanındaki çakallara dalacaktım
Günden güne sevgimiz artacaktı
Ben Neco ya sen Ayla ya dalacaktın...
Ayla=(Sinisi planlarını dile getirir)
Hiç sanmam fazla kalsın senin gibi mızmız mızmızla
Bizler=(Arka plan sesleri yapıyoruz)
Mızmızlaa...
Neco=(Sinsiler)
Bizler=
Mızmızlaaa...
Ahmet=
Mız mız sevgilim çok isteksizsin
Mız mız sevgilim Rüya dan betersin
Bir gel kaçalım dersin sonra gelmezsin
Mız mız olupta beni Ayla ya kaptırdın
Bu kaçmama bahanelerinden çok usandım
ASlında ben seni çok pohpohladım
Atmasyonlarını dinleyip dinleyip senaristler bile bıktı
Ama sende şaştın bir barıştık bir küstük
Attın attın bol keseden attın
Civcivler bile yiyemedi ban nasıl yiyeyim...
Ayla=(Sinisi planlarına devam eder)
Bizler=(Arka plan sesleri yapıyoruz)
Mızmızlaa...
Neco=(Sinsiler)
Bizler=
Mızmızlaaa...
Üff ilham gelmiyoooo:img-cool2
Herkese merhaba...
Bakıyorum geceyarısı ekibi toplanmış..Yumruk şovun sarhoşluğundan kurtuldunuz mu..? Açıkçası beni yumruklardan çok, onların ne için atıldığı ilgilendiriyor...Ahmet neyin hesabını soruyor? Kaybettiği babalık hakkının mı...yoksa kaybettiği sevgilinin mi?
Tamam tamam yazıyorum geldi perilerim kaçmışları Gizeme geri geldiler :icon_whis
Yönetmen Fentezisi
Oyunculuk kariyerimin zirvesinde gelen dizi teklifini anında kabul etmiştim.Kariyerimin zirvesindeyken aşk ve şihvet hayatım gittikçe dibe batıyordu bu nasıl bir kaderdi yarebbim.O gün ilk kez sete gittim tabi bir başrol olarak kimse bir dediğimi iki etmiyordu. Dizinin ilk çekim gününde ne yazıkki çelimsiz vicütlu zalım kocam Numan'ı gördükçe repliklerimi unutuyordum o nedenle onun o edelesiz vicüduna bakmayarak bir sağıma bir soluma bakıyordum .Dizinin yan karkterleri de (HS formu) rollerini ezberliyorlardı .Hayatım çektiğim diziyle ne kadder de ironik bir bütünlük oluşturuyordu dizinin adı "Şihvetli İlişkiler Ağı" ydı :img-in_lo Rolüme konsantre olmaya çalışırken aklım bu manasız hayatımdaydı . Numan hayatıma bir Karakedi gibi girmişti diyecektim ama bizim tekir kedi bile ondan daha edeleliydi.Ben bahtsız diri vicütlu kadın Zeynep neden ben neden ben yarebbim diyordum sürekli......:img-blush
Tamam tamam yazıyorum geldi perilerim kaçmışları Gizeme geri geldiler :icon_whis
Yönetmen Fentezisi
Oyunculuk kariyerimin zirvesinde gelen dizi teklifini anında kabul etmiştim.Kariyerimin zirvesindeyken aşk ve şihvet hayatım gittikçe dibe batıyordu bu nasıl bir kaderdi yarebbim.O gün ilk kez sete gittim tabi bir başrol olarak kimse bir dediğimi iki etmiyordu. Dizinin ilk çekim gününde ne yazıkki çelimsiz vicütlu zalım kocam Numan'ı gördükçe repliklerimi unutuyordum o nedenle onun o edelesiz vicüduna bakmayarak bir sağıma bir soluma bakıyordum .Dizinin yan karkterleri de (HS formu) rollerini ezberliyorlardı .Hayatım çektiğim diziyle ne kadder de ironik bir bütünlük oluşturuyordu dizinin adı "Şihvetli İlişkiler Ağı" ydı :img-in_lo Rolüme konsantre olmaya çalışırken aklım bu manasız hayatımdaydı . Numan hayatıma bir Karakedi gibi girmişti diyecektim ama bizim tekir kedi bile ondan daha edeleliydi.Ben bahtsız diri vicütlu kadın Zeynep neden ben neden ben yarebbim diyordum sürekli......:img-blush
Ziynip bütün periler sana kaçtı...
Bitti benim pilim yarın devam edicem uydurmalara ama şimdi diziye uyan şarkı bulacağım...
Harika olmuş bu arada...:happy0064
Alöööö dizi ekibiyle görüşecektim :img-cool2 Nereye gittniz hepiniz yahu o kadar mı kötü bir fentezi yazmıştım şok mu geçiriyorsunuz noldu sese verin :blink: Bugün niye bursaı bu kadar sessiz ya hiç anlamadım ellere kuvvet hadi ha gayret bakın devamını yazmayım isterseniz beğenmiyörmusunuz :icon_whis :img-cool2
Herkese merhaba...
Bakıyorum geceyarısı ekibi toplanmış..Yumruk şovun sarhoşluğundan kurtuldunuz mu..? Açıkçası beni yumruklardan çok, onların ne için atıldığı ilgilendiriyor...Ahmet neyin hesabını soruyor? Kaybettiği babalık hakkının mı...yoksa kaybettiği sevgilinin mi?
Hoşgeldin akirac.Ama bana öyle kaybettiği babalık hakkı filan demeyin.Duygusal günümdeyim ağlarım.Keşke Rüyanın bunca yıldır ondan saklanmasının acısını çıkarıyor olsa ne güzel tepkisini de görmüş olurduk.
Bu duygusallığı Zeynebin müthiş fentezileriyle aşacağım galiba.Çok komikler yaa.:img-hyste :img-hyste Sonunu heyecanla bekliyorum.
Zeynep, sen bana cok yakin bir arkadasimi hatirlatiyorsun. O da durmadan, "edeleli sevgililerden" bahseder, Numan'dan sikayet ederdi :img-hyste Hayir, forumda da degil, sokagin ortasinda. Millet bizi duysa, ciddiye alacak, basimiza is gelecek diye korkardim :img-hyste
Ya ne olur birisi bir baslik acsin. Konusu da "HS'ye ahlaki acidan bakis: Necdet karakterinin cozumlemesi " olsun.
"Necdet'i neden sevmiyoruz? Neden haksiz buluyoruz?"
Bugune kadar yazdigimiz on yuz bin kadar yaziyi oraya atalim. Birisi daha gelip, Necdet ne yapti? Ahmet, elalemin karisiyla fingirdesirken daha yazarsa, oraya yonlendirelim ki, onlar da bizim fikirlerimizi okusunlar. Ikna edebildiklerimizi, ederiz. Edemezse de konusup, tartisabiliriz. Cunku ben ayni seyleri tekrar tekrar yazmaktan yoruldum.
Ben insanlarin Yasemin'i, Ahmet'i sevmemesini anlayabilirim. Necdet'i sevmelerini anlayamiyorum; ama bana ne. Isteyen sevsin. Ben kendi nedenlerimi cok yazdim. Olabilir mi boyle bir baslik. Tekrari azaltmak amaciyla.
Beni sanirim en cok sasirtan, sahte bir evliligin, gercek ask, ruhsal ve fiziksel yakinlik ve paylasilan bir cocuktan; platonik askin, durustlukten ve sevgiden ustun tutulmasi. Evliligi evlilik yapan, asktir, sevgidir, bagliliktir, verilmis sozlerdur. Yoksa bir nufus kutugundeki imza degildir. Oradan bakiyorum, buradan bakiyorum. Aklim kesmiyor.
Necdet'e neden sinir oldugumuzu ogrenmek isteyenler lutfen su basliga baksinlar deriz. Olmaz mi?
Bir de herkes gercek renklerini aciklar orada ki suclanmayalim. Ben Cansel hayraniyim, ben Okan hayraniyim vs. ama bu karakter cozumlemesidir, konunun hayranlikla ilgisi yoktur diye. Ben mesela, dizide Riza, Selma ve Nezahat disindaki BUTUN oyunculari ilk defa burada seyrettim. Dolayisiyla hic birine hayran olarak baslamadim. Ama tabii dizi ilerledikce, bazi oyunculari daha az/cok begenmeye basladim.
Senaryoyu okurken kendimi senaryoya kaptırmıştım allahım bu nasıl bir senaryoydu böle :img-in_lo Bunu yazan bir insan evladı olamzdı hayır hayır bunu yazan insanüstü bir varlık olmalıydı Numan'da yıllardır yaşamadığım bütün o arzular senaryoyla bütünleşmişti sanki o sırada ben repliklerimi ezberlemeye bir yandan da sağa sola bakaya devam ederken gözünde güneş gözlüğü vicüdunun her yanı orantılı ve edeleli karizmetik bir delüğğğğanlı içeri girdi o nasıl bir şihvet o nasıl bir vicuttu öyle sankim sankim gerçek değil de senaryodan fırlamış gibiydi saçlarını şöyle bir savurdu (anladınız siz onu :icon_whis :img-hyste ) ahenkle dans ediyordu yalnız saçları mı hayır hayır vicudu ve her edelesi sanki her yerde tutku rüzgarları esmeye başlamıştı :img-blush Aramızdaki elektriği 3 mtre öteden hissedebiliyordum ne kadder ironikti yıllardır o elektriğin tek bir voltunu Numan'dan alamamıştım ......:img-in_lo
Herkese merhaba...
Öncelikle babalık mevzuusuna pek girdklerini açıkçası sanmıyorum...
Ondan evvel Necdetin hepimizin bildiği bir Ahlaksız ithamı + yumruk, çatla patla o benim karım, ben onun kocasıyım, sen yoksun gibi nispetler vs.vs. benzer hatırlayamadığım konularla ilgili bir hayli gıcıklık duymasına sebep olan kabarık bir defteri var Ahmette...
Sanırım bunlarla ilgili bir tartışma ve hiddetlenmeyle ortaya çıkan bir kavga bu kavga...
Öyle Rüya gerçeğini ve bununla ilişkili formalite evliliğin iç yüzünü öğrense Ahmet, öyle pek kaldırımda pes ederek yanına yatmaz, onu o kaldırıma gömerdi...
Bu kavga sırasında Necdetin pek bu beklenen konularla ilgili açıklama yapacağını da sanmıyorum..Yoksa dediğim gibi eceline susamış bir durum ortaya çıkar...En fazla dese dese O hep seni sevdi, seviyor hala...ben bu aşkı silemedim bunca yıl, pes ettim gibi bir şeyler geveler..
Yoksa öyle yan yana oturamazlardı..
Zeynep'cim herzamanki çok güzel olmuş..sen devam et..Sen de olmasan biz burada çok dramatik takılırız..Benim misafirim var, onun için ara ara kaçıp geliyorum..
Tavuskuşum, o yumruklar Rüya için değilse benim için anlamı yok..Sonuçta Necdet'in Güzide konusunda hesap vereceği kişi Yasemin'dir ki o da '' ne zaman istersen ayrılalım '' dan başka tepki göstermiyor..Yani sonuç olarak Ahmet öğrendi mi....öğrenemedi mi...diye çıldırıyorum :img-help: Sonunda Aamed'e '' bir dost '' imzasıyla gerçekleri açıklayan bir mektup yazmaya karar verdim..Ama Ahmet'te biyoloji yok..matematik desen hiç yok.. çapraz sorgulamadan haberi yok.. okuması yazması var mı bilemedim :icon_whis
ziynipp gizem meltem ve tavuskuşu tahtalara vuralım walla döktürmüşsünüz bebişlerim ziynip yaaa dramatik hs yakası yazcaktın ama sen beni kırıyorsun kanımca gerçi önceki sayfalara çok dikkatle bakmadım belki yazmışsındır günahını almıs olmayayım:D:D:D
oooo dizice hosgeldin alıştıra alıştıra bırakıyorsun kanımca neyse bu arada selam demeden yoruma daldım SELAMMMMM!!!
Senaryoyu okurken kendimi senaryoya kaptırmıştım allahım bu nasıl bir senaryoydu böle :img-in_lo Bunu yazan bir insan evladı olamzdı hayır hayır bunu yazan insanüstü bir varlık olmalıydı Numan'da yıllardır yaşamadığım bütün o arzular senaryoyla bütünleşmişti sanki o sırada ben repliklerimi ezberlemeye bir yandan da sağa sola bakaya devam ederken gözünde güneş gözlüğü vicüdunun her yanı orantılı ve edeleli karizmetik bir delüğğğğanlı içeri girdi o nasıl bir şihvet o nasıl bir vicuttu öyle sankim sankim gerçek değil de senaryodan fırlamış gibiydi saçlarını şöyle bir savurdu (anladınız siz onu :icon_whis :img-hyste ) ahenkle dans ediyordu yalnız saçları mı hayır hayır vicudu ve her edelesi sanki her yerde tutku rüzgarları esmeye başlamıştı :img-blush Aramızdaki elektriği 3 mtre öteden hissedebiliyordum ne kadder ironikti yıllardır o elektriğin tek bir voltunu Numan'dan alamamıştım ......:img-in_lo
Ahenkle dans ediyor yine yaaa:img-hyste
Ziynip krize sokma yine beniii:img-hyste Gerçi girdim ama
Aramızdaki elerktiriği 3 metreden hissedebiliyordum :img-hyste
Yıllardır o elektriğin tek bir voltunu Numan'dan alamamıştım:img-hyste
Üff öleceğim şimdi devam et tatlım...:img-yes:
Zeynep'cim herzamanki çok güzel olmuş..sen devam et..Sen de olmasan biz burada çok dramatik takılırız..Benim misafirim var, onun için ara ara kaçıp geliyorum..
Tavuskuşum, o yumruklar Rüya için değilse benim için anlamı yok..Sonuçta Necdet'in Güzide konusunda hesap vereceği kişi Yasemin'dir ki o da '' ne zaman istersen ayrılalım '' dan başka tepki göstermiyor..Yani sonuç olarak Ahmet öğrendi mi....öğrenemedi mi...diye çıldırıyorum :img-help: Sonunda Aamed'e '' bir dost '' imzasıyla gerçekleri açıklayan bir mektup yazmaya karar verdim..Ama Ahmet'te biyoloji yok..matematik desen hiç yok.. çapraz sorgulamadan haberi yok.. okuması yazması var mı bilemedim :icon_whis
var okuması yaw zamanında yasoya az mı mektup yazdı üstüne üstük yasonun ona gönderdiklerini okudu. :good:
ama ahmet sakin bir kişilk sayılır önce çok kızıp sonra da onunla kaldırıma oturup eee napacağız şincik falan filan demiş olabilir kanımca:good: :img-pilot
ziynip bakıyorum feriştahlığın üstünde yine cnm. annemler bana garip garip bakmaya basladılar artık valla sabahtan beri pc nin basında kopup duruyorum ya ama devam et bencede süper oluyo yaa hs nin stresini üstümden atmış oliyim:happy0064 :img-hyste
Ya ne olur birisi bir baslik acsin. Konusu da "HS'ye ahlaki acidan bakis: Necdet karakterinin cozumlemesi " olsun.
"Necdet'i neden sevmiyoruz? Neden haksiz buluyoruz?"
Bugune kadar yazdigimiz on yuz bin kadar yaziyi oraya atalim. Birisi daha gelip, Necdet ne yapti? Ahmet, elalemin karisiyla fingirdesirken daha yazarsa, oraya yonlendirelim ki, onlar da bizim fikirlerimizi okusunlar. Ikna edebildiklerimizi, ederiz. Edemezse de konusup, tartisabiliriz. Cunku ben ayni seyleri tekrar tekrar yazmaktan yoruldum.
Ben insanlarin Yasemin'i, Ahmet'i sevmemesini anlayabilirim. Necdet'i sevmelerini anlayamiyorum; ama bana ne. Isteyen sevsin. Ben kendi nedenlerimi cok yazdim. Olabilir mi boyle bir baslik. Tekrari azaltmak amaciyla. .
Buna ben de rastladığımda şaşırıyorum...hala nedir bu konu? acaba forumda dikkat çekmek için midir?
Kişilik belli, yaptıkları belli? nedir tekrar tekrar aynı konu..??!!??:img-help:
Beni sanirim en cok sasirtan, sahte bir evliligin, gercek ask, ruhsal ve fiziksel yakinlik ve paylasilan bir cocuktan; platonik askin, durustlukten ve sevgiden ustun tutulmasi. Evliligi evlilik yapan, asktir, sevgidir, bagliliktir, verilmis sozlerdur. Yoksa bir nufus kutugundeki imza degildir. Oradan bakiyorum, buradan bakiyorum. Aklim kesmiyor.
.
Buna imza atarım..
Bununla ilgili eleştirilecek, söylenecek çok şey var da...neyse sonraya saklıyorum...yalnızca hayat tecrübesizliği diyorum..:img-yes:
bebişim dramatik HS YAkası değil ama dramitk bir arabesk kısa filmi yazdım :icon_whis Dramatik HS Yakası nasıl olcak bebişim fenteziyi bitireyim yazayım :img-wink: :img-in_lo
tamam kanka bekliorum senin fanetizleri de siz beni gece gece öldürmek istiyosunuz galiba allahım dün yırttım yine bugün kesin gelicek komşular :img-hyste baaane gelsinller 1 haftadır sinir stres yaptım zaten :hıh :hıh
Dizice güzel bir fikir.Bence de sürekli aynı şeyleri buraya yazmaktan kurtuluruz.Oraya öncelikle Shevekin yorumunu koymalıyız.Her giren bir kere okuyup öyle düşünmeli.Bir karakter bu kadar mı güzel açıklanır.Hele fedakarlıkla ilgili kısımlarını çok iyi hatırlıyorum ve yürekten destekliyorum.Fedakarlık ruhundan bir parça vermektir.Sonrada sizlerin yazdıkları konmalı.
Zeynep...:img-hyste :img-hyste :img-hyste Bittim artık söyleyecek söz bulamıyorum.Tutku rüzgerları:img-hyste :img-hyste
dizicecim çok haklısın buraya gelip gelip yok necdet napmış aylaya yazık değil mi falan deyip sinirlerimi zıplatıyorlar ya her defasında söylemekten çatlıcam artık ama o iki delünün yaptığı bencillik sınırı çoktan aştı yani bunu nasıl kabul edelim alalaa bence de bunula ilgili baslık açmak çok iyi fikir cık cık cık
Yeni olduğum için nickleri aklımda tutamadım ama yazdığınız şarkı sözleri çok güzel olmuş. Ben genel olarak Ahmet Yasemin ve Nejdet üçgeninde sadece Ahmet'i masum buluyorum. Hiçbir şeyden haberi olmayan tek o. Nejdet, Yasemin'le yardımseverlik duyguları ile kendini feda ederek evlenmedi. O "Tamah etti" Ya severse diye. Yaptığı gerçekten tamah etmek, ben böyle düşünüyorum. Rıza Bey'e ben de kızıyorum ama dizide tüm karakterlerin psikolojik yapıları o kadar derin ve doyurucu veriliyor ki, hani ne bileyim diğer birçok dizideki gibi birilerine tamamen kızmak, sevmemek ya da kötü demek mümkün değil. Çemberimde Gül Oya da öyleydi, herkesi anlıyorduk, kötüsü yoktu. Bu da öyle. Kızıyoruz ama kötüsü yok bence. Ayla hariç çoğu zaman:icon_evil :img-yes: Ahmet ve Nejdet'in yüzleşmesinden sonra, Yasemin ve Ahmet'in karşı karşıya gelmesi ile final olabilir. Deniz'in öleceğini düşünme sebebim de kaçırıldığı bölümde babasının Deniz'le yaptığı duygusal bir konuşma. Hatırlarsınız ölümden bahsediyolardı çok duygusaldı. Senaristlerin o konuşmayı boşa yazdığını sanmam. O zaman Deniz gidici demiştim:icon_cry: Hem Deniz'e, hem de koca yaz bekleyeceğimize çok üzülüyorum. Beklediğimize değer ve Ahmet ile Yasemin'in kavuşacağı bir sezona adım atarız inşallah.
Devamı:
Birden herkesler etrafında "yönetmenim" diye koşturunca kaderin bana nasıl bir ağ ördüğünü anlamıştım hemde kader ağını bu sefer karanlıkla değil tutkuynan örüyordu.Bizi dizide hemde onnu dizisinde buluşturmuştu.:img-in_lo Gözlüklerini çıkardı ve saçlarını yeniden şöyle bir savurdu .Sonra da bana doğru yürümeye başladı aman yarebbim o bana doğru geldikçe vicüdumun her yanı tirtir titriyordu :icon_whis
-Hanımefendi ben dizinin senaristi ve yönetmeniyim sonunda tanışabildik ismimi biliyorsunz heralde
Bilmez olurmuydum hiç ilk duyduğumda her yanım üprenmişti o nasıl şihvetli bir isimdi öyle
-Bende ruh eşinizim
-Anlamadım
-Siz bana kısaca Zeynep de diyebilirsiniz
-Hanfendi hazır mısınız başlıyacağız
-Hazır olmak da ne demek en yıllardır bütün arzularımla bütün tutkularımla bu anı bekliyordum hazırım yönetmenim istediğinizi yapma bütün şehvetimle hazırım ne kadder uyumlu değil mi Şihvetli İlişkiler Ağı ve ben şihvetli diri vicutlu kadın
Beni gözleriynen bir süzdü şöyle bir titredi
-Ne kadr garip sanki elektrik çarptı
O elektrik ikimiz de esir almıştı sanki bir o bir ben akımına kapılıyorduk bir o bir ben bir o bir ben ......:img-in_lo
Onlar o resimde oyle oturuyor ya, o bana cekim arasi gibi geldi. Sanki diziden bir sahne degil.
Necdet: Ahmet, vur bana. Vur bana Ahmet.
Ahmet: Efendim?
Necdet: Indir Ahmet, indir.
Ahmet: Ha?
N: E sen de Fight Club'i izlemedin mi be gulum? Booyle dovuse dovuse kaynasicaz seninle.
A: Kaynasalim o zaman Necdet. Canima minnet. Once ben bir kaynayayim sana o zaman.
N: Tamam ama edepli edepli vur.
A: Bana Lozan'da Muhammed Ali derlerdi, ovunmek gibi olmasin.
N: Hadi Len.
A: Kibriscik'ta gecen yillarimda, Yasemin ve sana duydugum hinci gunde 1000 sinav cekerek cikarirdim. Buraya geldim Hillside'a uye oldum hemen. Bak bu gomlegi bir cikarsam, her tarafimdan edeleler fiskiriyor. Ama onlari sadece Numan etrafta yokken Zeynep icin cikaririm.
N: Ahmet, istersen biz seninle pasta yiyerek kaynasalim o zaman.
A: Bak benim daha iyi bir fikrim var. Ben once seninle yumruklu kaynasayim. Sonra ailenle kaynasirim, Yasemin'le baslarim. Tam bir kaynasma yasamis oluruz.
N: Ahhahahahahaha. Cok hossun Ahmetciim. Bak simdim ben diyorum ki, sen git Ayla'yla kaynas en iyisi.
A: Ayla'yla ancak donusuyoruz be Necdet. Kizi gormedin mi? Superman'in dondurucu nefesi halt etmis. Bir bakisiyla Istanbul'a soguk hava dalgasi getiriyor hatun.
N: O zaman ben sana Guzide'yi vereyim. Bir sicakkanli, bir sicakkanli. Daha evine girerken fikirdmaya basliyor.
A: Necdet, sen simdi de, p... mi oldun?
N: Estagfurullah. Guzide'yi begenmezsen, Lale'yi verelim. Hem seveni yok, sevdigi yok.
A: Yok, ben Yasemin'i istiyom.
N: O kutuyu acmayalim. Bak bir Guzide, esantiyon olarak da pastaneler zincirini ve-
A: Ya-se-min.
N: Bir de studyodaki seyircilerimize soralim bakalim. Bak bu son teklifim, bir adet Guzide, bir pastaneler zinciri veee, bir de bebek.
A: Ne bebegi?
N: oghhhoookhhh. Guzide hamile de. Bak seni kerata-nasil da hazira oturacaksin. Heehheeheheheh.
A: Dur Necdet, ben once seninle bir kaynasayim. Bana adada Cunneyyt Arkin derlerdi.
Gerisini fragmanda izleyebilirsiniz! :img-hyste
derinnick bence de umarım yeni sezonda yasoyla aamed kavuşmuş olur yoksaaa forumcak yakarıız bu gezegeni yakarızzz:img-hyste :img-hyste :img-hyste zaten diğer ihtimalleri düşünmke istemiyorum bişeyi 40 kere söylersen olurmuş baane baane 40 kere yazıcam işte :hıh :hıh :hıh
Gizoti hemen bulmaya çalışacağım o yazıyı ama buraya tekrar mı koyayım yoksa özelden mi göndereyim.Eski forumda daha bir sürü yazı var onlar ne olacak?
Zeynep bakıyorum yönetmen gözleriynen yedi seni.:img-hyste :img-hyste
o başlığı açalım bence de bir de neden her seferinde Ahmet'in Yaso'yla kaçma planını tencit pilavı gibi önümüze sürüyorlar eee tabi onlarında işi zor Ahmet'in başka ne suçu var Yasemin'le partaki olayı mı iyidi Yasemin ona umut verdi cesarit verdi Ahmet Yaso beni hala seviyor aradaki tek engel Rüya diye düşünüyor başka naptı Ahmet yıllarca hiç karşılık beklemeden sevmedi mi hem de Yasemin naparsa yapsın başka birinden çocuğu olduğunu sandığı halde sevmeye devam etmedimi şimdi ne Necdet'inden bahsediyorsunz allah aşkına pabucumun platonik Sezen Cumhur Önal'ı :hıh
Gizoti hemen bulmaya çalışacağım o yazıyı ama buraya tekrar mı koyayım yoksa özelden mi göndereyim.Eski forumda daha bir sürü yazı var onlar ne olacak?
Zeynep bakıyorum yönetmen gözleriynen yedi seni.:img-hyste :img-hyste
Özelden mesaj at sen en iyisi öyle daha iyi olur...
Daha demin yazıyı gönderen arkdaşa açıktı ona sorsak belki aramana gerek kalmaz...:img-yes:
Dizice bu arada süpersin devam et:):img-yes:
A: Kibriscik'ta gecen yillarimda, Yasemi |