Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-15

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11

Tavuskuşu
29-06-07, 16:27
Burdayız canım merak etmeyin.Biran önce başlasa bence de artık.Ama yine özet bölüm diye bir saat geçen bölümü gösterebilirler.Çok heveslenmeyelim. Neyse biz de Atv Avrupa var oradan bakarım artık önceden izlerim.

Ben de sabır diliyorum ama benim gibi Ahmet severlere.Neden daha açılmadı gizemin başlığı?Çabucak açılsın da bu yorumlar orada yazılsın.Kimsenin yorumuna karışacak değilim ama bu karşılaştırmadan ve Necdetin yaptığına fedakarlık denmesinden çok sıkıldım.Bakınız fedakarlığın sözlük anlamı:bir amaç uğruna kendi çıkarlarından vazgeçmek.Allah aşkına bu adam ne uğruna neyden vazgeçti?Sevdiği kadınla kendi istediği şekilde olmasa bile evlendi,havadan çocuğu oldu,işlerini büyüttü,pastaneler zinciri oldu...Hangisi fedakarlık?Yakın bir zamana kadar yasemin tarafından seviilme umudu da vardı.Belki tek fedakarlığı yaseminin ağlamasını dinlemek zorunda kallıp uyuyamaması.

spdr
29-06-07, 16:36
yeter ki biri olsun aşk olsun spdr konuşcak biri olsunda...:img-hyste heyooo konuşcak biri var:happy0064 hemen zihin dünyamı taramam gerek harıl harıl harıl(buhranlı)

HERŞEY YALANSIZ BİR HATIRLA SEVGİLİ İÇİN

hmm..zihin dünyandan bu çıktı anlaşılan:)

ben de sana katılayım bari:img-yes:
herrşey yalansız ir hs için....
senaryo grubun gelirseeem..
ahmedin kılına zarar gelmeyeceeek..
yaseminin aklı başına gelip..
rüya da tıpış tıpış özbeöz babasına-yani yakışıklı karizmetik insan ahmedin kucağına geçiiip..
tez elden bir mutlu aile fotosou çektireceeek:img-wink:

eolaa
29-06-07, 16:36
hala sezon finali olduguna inanamıorum bi hafta sabredemez iken nasıl dayanıcaz butun yas:( :icon_sorr

fragmanda görüldügü kadarıyla cokta fitil edici bi durum yok ahmet yasemin askında umarım denizcigimize de bişi olmas(bıcaklanma tehlikesi)da yazı uykusuz gecirmeyiss:(

spdr
29-06-07, 16:39
hala sezon finali olduguna inanamıorum bi hafta sabredemez iken nasıl dayanıcaz butun yas:( :icon_sorr

fragmanda görüldügü kadarıyla cokta fitil edici bi durum yok ahmet yasemin askında umarım denizcigimize de bişi olmas(bıcaklanma tehlikesi)da yazı uykusuz gecirmeyiss:(

bence denizle bitirmezler..
bitirmemeliler..:icon_whis
ahmet-yasemin ve deniz gezmişle ilgili çok önmli bişiler olmalı sonunda:img-yes:

punk princess
29-06-07, 16:43
mrb arkadaşlar ben yeni bir hatırla sevgili izleyicisiyim yani son 3 - 4 bölümdür izleyerek bu konuda yorum yapmam pek doğru deil ama bence necdetin bu kadar küçümsenmemesi lazım ama bu demek deil ki ahmet kötü bnce ahmet de necdet de mutlu olsun ztn bir tek şu yasemine ısınamadım:icon_whis

Tavuskuşu
29-06-07, 16:44
hmm..zihin dünyandan bu çıktı anlaşılan:)

ben de sana katılayım bari:img-yes:
herrşey yalansız ir hs için....
senaryo grubun gelirseeem..
ahmedin kılına zarar gelmeyeceeek..
yaseminin aklı başına gelip..
rüya da tıpış tıpış özbeöz babasına-yani yakışıklı karizmetik insan ahmedin kucağına geçiiip..
tez elden bir mutlu aile fotosou çektireceeek:img-wink:

Aile fotoğrafı dedin bak benim yüreğim sızladı.:img-cray: Necdetin o kadar resmi var ama Rüya-Ahmet-Yasemin üçlüsünün bir resmi bile yok.Bari parklarda filan dolaşmaya çıktıklarında bir şipşakçı bulsalar,İstanbul hatırası diye fotoğraf çektirseler.
Ahmete yakışıklı karizmetik dedin ama edeleli delüğğğğğaannnnlı demeyi unutmuşsun.Zeynep görmesin kızar valla.:img-hyste

spdr
29-06-07, 16:45
Arkadaşlar,imzayı eklemede benim gibi sorun yaşayanlar imza olarak büyük harflerle HERŞEY YALANSIZ BİR HATIRLA SEVGİLİ İÇİN...yazabilirler.
Bir çocuğun öz babasına trende yaşayan arkadaşım demek yerine BABA diyebilmesi,bir babanın Rüya'sına kavuşabilmesi adına...

:img-hyste ilaaahii LİN...
trende yaşayan arkadaşım ve baba haa:img-wink:
doğru tabi haklısın:img-yes:
valla son sözlerini her an imza olarak kullanabilirim:):)

spdr
29-06-07, 16:47
OYUM SANA KARDEŞİM YAŞASIN PARTİNİN İSMİ NEYDİ YAWW??Bİ SÖLEDE SLOGAN FALAN ATALIM ÇARPICI Bİ İSM OLSUN AHMET KONUSUNDA SANA KATILIORUM GEREK YAKIŞIKLILIĞI GEREK KİŞİLİĞİ GEREK GÖZLERİ ALLA ALLAHH SHEKÜRE GİBİ BAŞIM SALLANMAYA BAŞLADI YAKINDA AMAN AMET CANIM AMET ARTIK SANA SANA GELİRM AMET DİE ŞARKIDA SÖLERİM BEN YA NAPTIN AMET YA NAPTIM BİZE BÖLE??BİZE NAPTILAR YASEMİN DİE SORUP SORUP DURUOSUN BİRAZ DA BİZ SANA SORALIM BİZE NAPTIN AMET!!!

daha partinin adına karar veremedim canım..
kamuoyu oluşturayım önce biraz...
yanıma da birileri lazım üstelik dimi ama:img-yes:

ben de taa içimden biryerlerden..küçük dilimden ve daha önce gırtlağımdan gelen ve büyük dilimde son bulan frekanslaaaa...
ahmet bana ne yaptın demek istiyorumm:img-blush

Tavuskuşu
29-06-07, 16:49
mrb arkadaşlar ben yeni bir hatırla sevgili izleyicisiyim yani son 3 - 4 bölümdür izleyerek bu konuda yorum yapmam pek doğru deil ama bence necdetin bu kadar küçümsenmemesi lazım ama bu demek deil ki ahmet kötü bnce ahmet de necdet de mutlu olsun ztn bir tek şu yasemine ısınamadım:icon_whis

Hoşgeldin arkadaşım.:happy0064 Demek yeni izleyicisin.Sabahları tekrarlarını veriyorlar istersen kaçırdığın yerleri izleyebilirsin.Necdeti küçümsemiyoruz ama sadece yaptıklarına fedakarlık denmesi benim sinirlerimi zıplatıyor.Yoksa o da mutlu olsun tabii.Sırf kötü yanları yok.Zaten bu dizinin en güzel taraflarından biri de bu.Karakterlerden bazıları sadece kötülük yapmak için konmamış.Herkes gibi iyisi de var kötüsü de.Ama Necdetin mutluluğun Yaseminle olamayacağını anlayıp onların yolundan efendice çekilmesi gerek artık.Gitsin Güzideyle mutlu olacaksa olsun. Ben onların ilişkisini sonsuza dek desteliyorum.:happy0064 Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

renses
29-06-07, 16:49

nejdet mutlu olmasın istemiorum mutlu olmasını o sözde fedakarın bi tek ahmet mutlu olsun yasemin başının çaresine baksın ben ahmetim mutlu olmazsa nası yaşarım:sad53:

spdr
29-06-07, 16:50
Aile fotoğrafı dedin bak benim yüreğim sızladı.:img-cray: Necdetin o kadar resmi var ama Rüya-Ahmet-Yasemin üçlüsünün bir resmi bile yok.Bari parklarda filan dolaşmaya çıktıklarında bir şipşakçı bulsalar,İstanbul hatırası diye fotoğraf çektirseler.
Ahmete yakışıklı karizmetik dedin ama edeleli delüğğğğğaannnnlı demeyi unutmuşsun.Zeynep görmesin kızar valla.:img-hyste

ahmetten esirgeyecek değilim ya bebişiiim..
tekrar sayıyorum..

yakışıklı-karizmatik-düşünceli-boylu poslu her yerinden edele fışkıran daimi delüğğğanlı ahmet:img-wink:

var mı artırann..pardon bişiler daha eklemek isteyenn:icon_whis

emosss
29-06-07, 16:51
Sevdiği ya da sevmediği kişiler bence o kadar da belli değil:icon_whis Mesela Güzideye gidiyor sarılıyor sensiz yapamıyorum diyor pastahaneye geri alıyor. Ancak Yaseminle konuşmaları sırasında aşık olup olmadığından emin olmadığını söylüyor. :img-cool2
Aşkı basitleştirmek, sevdiğine o şekilde bakmak, onu özlemek, her an yanında olmasını istemekse aşk nedir peki?:img-cool2 Yıllardır sevdiğininde dibinde ama bir başkasıyla evli olması çok büyük bir üzüntüdür bence. Düşünsene okulda hergün onla karşılaşıyorsun, eski günleri hatırlıyorsun. Sence Ahmet nasıl bakmalıydı?:icon_whis

Nejdet fedakar demişsin. Şöyle düşün Ayla orada olsaydı [Yaseminin yerine] Nejdet aynı teklifte bulunurmuydu? Yıllarca sevdiğin kadınla beraber yaşamak ne büyük fedakarlık:img-cool2 Rüyayı duygusal anlamda kendine bağlamak... Güzideyle flört etmek ama Yasemini bırakmamak. Bana Harun'un, Mişel'in,Güzidenin yaptıkları daha fedakarca geliyor...Benim kanaatım Nejdet iyi Ahmet kötü gibi değil. Bence kimse böyle düşünmemeli ve her yönden bakmalı. Nejdet kesinlikle iyi bir baba ve iyi bir eş. Ama şu fedakarlık bana garip geliyor:icon_whis

Ahmet bunu yapmazdı demiş sevimli.girl arkadaşımız. Ahmet bunu yapardı hatta yapıyor. Rüya'yı Nejdet'ten biliyor ona rağmen onu çok seviyor, Yasemin'i Rüya ile birlikte kabulleniyor. Hiçbir zaman Nejdetin çocuğu aman allahım gözüyle bakmadı.Yaseminle ve Rüyayla(!) bir hayat yaşamaya razı...
Bunlar benim düşüncelerim tekrar diyorum kimseyi iyi ya da kötü anlamda nitelendirmiyorum.:img-polic

bende buna kesinlikle katılıyorum..necdetin yaptıklarının hangisinde fedakarlık var allah aşkına.. tamam yasemini o an için kötü bi durumdan kurtardı denilebilir ama yaseminmi yalvardı benimle evlen çocuğuma baba ol diye...
üstelik ne güzideden vazgeçiyo ne yasemini bırakıyo.. ahmetin hakkı olan hayatı yaşıyo.. extra birde güzidesi var..
ahmetin daha çocuğundan haberi bile yok..bu gidişle birazda zor öğrenirçç öğrendiği zamanda ne yaparsa yapsın herşeye hakkı var. ağız burun dağıtmak neki...
akşam mümkünse ahmet benim içinde yumruk atsın bi tane

renses
29-06-07, 16:52
Hoşgeldin arkadaşım.:happy0064 Demek yeni izleyicisin.Sabahları tekrarlarını veriyorlar istersen kaçırdığın yerleri izleyebilirsin.Necdeti küçümsemiyoruz ama sadece yaptıklarına fedakarlık denmesi benim sinirlerimi zıplatıyor.Yoksa o da mutlu olsun tabii.Sırf kötü yanları yok.Zaten bu dizinin en güzel taraflarından biri de bu.Karakterlerden bazıları sadece kötülük yapmak için konmamış.Herkes gibi iyisi de var kötüsü de.Ama Necdetin mutluluğun Yaseminle olamayacağını anlayıp onların yolundan efendice çekilmesi gerek artık.Gitsin Güzideyle mutlu olacaksa olsun. Ben onların ilişkisini sonsuza dek desteliyorum.:happy0064 Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

giderek hatırla sevgili fanları artıo arkadaşlar ne mutlu bize punk princess benim arkim msnde hatırla sevgili hatırla sevgili cansel diye diye başının etini yedim o da izlemeye başladı arkadaş sırf berk hakman için izlior bu diziyi seni çook sewiorum punk princess hatırla sevgiliyi izleyen herkesi çookkk sewiorum (gözlerim yaşardı birden)

spdr
29-06-07, 16:54
bende buna kesinlikle katılıyorum..necdetin yaptıklarının hangisinde fedakarlık var allah aşkına.. tamam yasemini o an için kötü bi durumdan kurtardı denilebilir ama yaseminmi yalvardı benimle evlen çocuğuma baba ol diye...
üstelik ne güzideden vazgeçiyo ne yasemini bırakıyo.. ahmetin hakkı olan hayatı yaşıyo.. extra birde güzidesi var..
ahmetin daha çocuğundan haberi bile yok..bu gidişle birazda zor öğrenirçç öğrendiği zamanda ne yaparsa yapsın herşeye hakkı var. ağız burun dağıtmak neki...
akşam mümkünse ahmet benim içinde yumruk atsın bi tane

valla benim için de atsa tam süper olurdu..
bi osmanlı tokadı atsın..
vee necdet kendini güzidenin kollarında bulsun..
osmanlı tokadı malum kimini sersemletirr..
kiminin de aklını başına getirir belkii:icon_whis
yoksa ahmet getireyi bilir gerçi:):)
ha bi de teoya atsın:)

spdr
29-06-07, 16:59
giderek hatırla sevgili fanları artıo arkadaşlar ne mutlu bize punk princess benim arkim msnde hatırla sevgili hatırla sevgili cansel diye diye başının etini yedim o da izlemeye başladı arkadaş sırf berk hakman için izlior bu diziyi seni çook sewiorum punk princess hatırla sevgiliyi izleyen herkesi çookkk sewiorum (gözlerim yaşardı birden)

ben de arkadaşlarım aanlatıyorum..
ama onlar hs nin çok saçma bi dizi olduğunu savunuyolar..
izleyenler de necdeti tutuyor malesef:icon_sorr :icon_sorr

benim de gözlerim yaşarmak üzere kanımca:icon_whis

dalya
29-06-07, 17:00
Diziyi bir kac haftadir takip etmiyorum ama fragmanini görünce yazmadan edemedim. Ahmet ne hakla Necdet'e vuruyor? Yasemin'i aldattigi icin mi?

1.) Yasemin zaten bunu biliyor
2.) Bu konular Ahmet'i hiiiic ilgilendirmez
3.) Ahmet nisanliyken Yasemin'le fingirdesiyordu ama..

renses
29-06-07, 17:03

hadi ağlayalım ağla yaralı kalbim seni o kdar çok sewdmiki spdr birden içim ısınıverdi sana burdan sana canısı şarkısını armağan etmek istiorum bu yorumlardan sonra tüm asker arkadaşlara ve sana gelsin...

emosss
29-06-07, 17:07

bende 3-5 arkadaşımı bağladım diziye... hatta biri dün yayınlanan tekrarda hüngür foşurt ağlamış kırıyodu kafamı ...
valla çok şükür benimkilerin hepsi ahmet'ten yana...

dalya_01 arkadaşım 1 ile 2 ye yorum yapmıcam ama 3. üde duralım...ahmet nişanlıyken fingirdeşmedi sadece aşık oldu yasemine büyük bi olgunluk gösterip dokunmadı ve zaten bunu üzerinden 24 saat bile geçmeden michelle'e anlattı...

renses
29-06-07, 17:09
Diziyi bir kac haftadir takip etmiyorum ama fragmanini görünce yazmadan edemedim. Ahmet ne hakla Necdet'e vuruyor? Yasemin'i aldattigi icin mi?

1.) Yasemin zaten bunu biliyor
2.) Bu konular Ahmet'i hiiiic ilgilendirmez
3.) Ahmet nisanliyken Yasemin'le fingirdesiyordu ama..

nası hiç ilgilendirmez ya düşünsene sen büyük bi aşk yaşamışsın hatta o kadar yakınlaşmışsınki sewgilinle çocuğun olmuş nejdet sözde fedakarlık yaparak sevdiği kadını kurtarmak istemiş ewlenmiş demek ki içinde hala umut varmış yaseminin ahmeti sewmesini bilmesine rağmen yasodan umudu kesince başka bi kadına güzideye gitti ahmeti bu konular sapına kadar ilgilendirir çünkü bi ümit yeşerdi onun içinde nejdet yasoyu hala sewebilir rüyayıda ama güzide noluo bu durumda...ahmet herşeyden habersiz yine yasemini sevior yasemin nejdeti üzmemek için ondan ayrılmıo nejdeti beklior bu durumda nejdet suçlu artık nejdetin kabuğunu kırması gerekir hazır güzide varken....

spdr
29-06-07, 17:10
bu biraz tüm askerler ve kandıralı gibi oldu gibi ama niyyse:hıh

yaralı kalbimi tercih ederim kanımca..
ahmetin yürüyüşüne eşlik ederken pek bir dokunaklı gelirdi o şarkı çığrılınca:icon_sorr

hadi hep beraber ağlayalım..
mor mendiller havayaaaa:icon_sorr :icon_sorr

spdr
29-06-07, 17:12
bende 3-5 arkadaşımı bağladım diziye... hatta biri dün yayınlanan tekrarda hüngür foşurt ağlamış kırıyodu kafamı ...
valla çok şükür benimkilerin hepsi ahmet'ten yana...

dalya_01 arkadaşım 1 ile 2 ye yorum yapmıcam ama 3. üde duralım...ahmet nişanlıyken fingirdeşmedi sadece aşık oldu yasemine büyük bi olgunluk gösterip dokunmadı ve zaten bunu üzerinden 24 saat bile geçmeden michelle'e anlattı...

ben 2 ye yorum yapmak istiyorum..
ne demek onu ilgilendirmez..
neyse..şimdi gitmem lazım gelince detaylandıracam..

Tavuskuşu
29-06-07, 17:13
Benim sayemde de etrafımda izleyenler oluştu.En yakın arkadaşlarımdan biri izlemiyordu sabahki tekrarları izlettim bende.Bugün çok duygulanmış niye ayrılıyorlar diyip durdu.İki arkadaşım Ahmet ve yaseminden yana.Hele birinin de aşk hayatı benzer yönde geliştiği,sevdiğinden ayrıldığı için kesinlikle onların kavuşması taraftarı.Ama diğerleri necdetçi.Benim,Ahmet ve Yaseminin kavuşmasını istediğim için Necdeti kötülediğimi,yaptıklarını görmezden geldiğimi söyleyip beni sinir ediyorlardı.

renses
29-06-07, 17:13
bu biraz tüm askerler ve kandıralı gibi oldu gibi ama niyyse:hıh

yaralı kalbimi tercih ederim kanımca..
ahmetin yürüyüşüne eşlik ederken pek bir dokunaklı gelirdi o şarkı çığrılınca:icon_sorr

hadi hep beraber ağlayalım..
mor mendiller havayaaaa:icon_sorr :icon_sorr

çok üzülüorum ben bu druma ahmetim nolcak senin halin
olsun şarkı beğenmdysen hatırı olsun bariii
ya dayanamıorum bn ya uyku hapı flnmı içsem çabuk geçse şu saatler bi de dizi başlayınca hemencik bitio ona sinir oluorum maşşalah bi de manda kadar özet verince tvde:img-hyste

renses
29-06-07, 17:17
Bütün Dileğim Türkiyemin Güzel Vatandaşi Gerçekleri Görün!!
Devlet Bunlar!!şimdiki Dertler Hiç Bir De O Zaman Yaşamak Var Ve Ben O Zaman Yaşasaydim Her Zaman Deniz Gezmiş Olmaliyim Derdim....

punk princess
29-06-07, 17:19
beni de hs ailesine aldıınız için saolun arkadaşlar :happy0064 valla renses saolsun cansel cansel canselle yatıp canselle kalkıyoruz sayesinde bende izleyim bari hs yi dedim(gerçi berk hakman hayranlığından ama renses bunu da sölemişş:img-wink: )

badger
29-06-07, 17:21
Neyse bu akşam ne gerekçeyle Ahmet vurmuş öğrenilecek...

Bana göre Necdetin Ahmete vakti zamanında yaptığı Ahlaksız ithamı, hoş kendisi şu anda en alasını yapıyor, o benim karım diye gidip Ahmeti taciz ederek nispetlenmesi ve en önemlisi Yasemine hissettikleri ve daha bilmediği diğer gerekçelerle Necdete vurması haklıdır...

narcissa
29-06-07, 17:23
Neyse bu akşam ne gerekçeyle Ahmet vurmuş öğrenilecek...

Bana göre Necdetin Ahmete vakti zamanında yaptığı Ahlaksız ithamı, hoş kendisi şu anda en alasını yapıyor, o benim karım diye gidip Ahmeti taciz ederek nispetlenmesi ve en önemlisi Yasemine hissettikleri ve daha bilmediği diğer gerekçelerle Necdete vurması haklıdır...

+1999999999999... diyorum.

Necdet'in o eski masum hali kalmadı artık bunu kabullenin ahali.
Ahmet haklı dövsün onu gebertsin :hıh

punk princess
29-06-07, 17:27
arkadaşlar Dizi Karakterlerinden Asla Duyamayacagimiz Replikler bölümüne yazdığım bir seneryoyu rensesin isteğiyle buraya da yazıyorum
ve yine renses'in isteğiyle punk pricessten inciler::img-hyste

HATIRLA SEVGİLİ

ahmet:necdet sen yaseminle bn yasemini sevdiim için mi boşandın sen güzideyi sevdiin için mi
necdet:güzide için tabi ki
ahme:buna çok sevindim çünkü yok yere sevdiinden ayrılmanı beni çok üzerdi
necdet:bn yasemini hiç sevmedim ki bn hep ruh ikizim güzideyi beklemiştim de niye yok yere siz evlenmiyomusunuz?
ahmet:evlenemem ki çünkü ztn evliyim biz yıllar önce ayla'yla gizlice evlendik hatta bi oğlumuz var,fakat yasemine bunu söyleyince yurt dışına kaçtı
necdet:yasemin gitti mi süper ya bende bize ayak bağı olucak die üzülüodum.Ahmet bu sizin oğlan rüya'dan büyük mü
ahmet:evet niye sordun
necdet:rüya burda kaldıına göre şunları beşik kertmesi yapsak diorm hem biz de akraba olmuş oluruz
ahmet:gerçekten gzl fikir dünür :img-hyste

badger
29-06-07, 17:38
Bir de işin iyi tarafından bakarsak....Yedikleri yumrukların etkisiyle hem Necdetin hem de Ahmetin kafası çalışmaya başlar...Necdet, bencillik ettiğini anlar ve şimdiye kadar yaptıklarından dolayı vicdan azabı çekmeye başlar...:img-cool2

:img-hyste Ahmet ise hamilelik süresini hesaplamayı hatırlar...

narcissa
29-06-07, 17:43
Aman siz Ahmet'ten umudu kesin millet! O Rüya'nın kendi kızı olduğunu aklının ucundan bile geçirmiyor şuan.
Neco deseniz o ayrı bir olay... Ona birşey demiyorum ya...
Hem kalkıp günlerce Güzide arıyor, gidip ayaklarına kapanıyor, sensiz yapamam diyor. Bir de kalkmış Ahmet'le Yaso'yu camdan görünce kıskançlık krizine giriyor.
Yasemin bir ayrı dengesiz zaten. Bir insan aynı anda iki erkeği nasıl kıskanır anlamış değilim. Ahmet'i Ayla'dan Necdet'i Güzide'den kızkanıyor... E ölsün bu yani ne diyim:img-hyste

eolaa
29-06-07, 17:44
işte bu!sewgili ahmetimin tek saflık yaptıgı konu bu hiç düşünmemiş mi garibanım hamilelik süresini.bu kızla ben birlikte oldum nejdet bunu anlamamışta nası ewlenmiş die?ahmetim ah sewgi kelebegim calıştır saksıyı :happy0064 :happy0064 :happy0064 :img-in_lo

zeyneps
29-06-07, 17:45
Bir de işin iyi tarafından bakarsak....Yedikleri yumrukların etkisiyle hem Necdetin hem de Ahmetin kafası çalışmaya başlar...Necdet, bencillik ettiğini anlar ve şimdiye kadar yaptıklarından dolayı vicdan azabı çekmeye başlar...:img-cool2

:img-hyste Ahmet ise hamilelik süresini hesaplamayı hatırlar...

Ahmet o yumrukların etkisiyle bir flashback yaşar ve ayrıca yaşadıkları film şeridi gibi gözünün önünden geçer holdur holdur holdur holdur :icon_whis "Bizim Yaso'yla adada fanfinifinfon ne zamandı hıııııı anam bir çocuk kaç ayda doğuyordu acaba ..dur bakıyım 6 ay 10 gün müydü 7 ay 10 gün müydü haa buldum 9 ay on gün ....1....2...3 ,4,5 ,6,7,8,9 anaaam mayısa geliyo ya o Oh My Gooooodness Ohhhh My Goooooooooood Rüya benim kıııızııım Rüya benim kııııızıııııım:happy0064 :happy0064 Ne kolaymış bunu bulmak meğer tabi canım insanda akıl olduktan sonra :icon_whis ":img-hyste :img-hyste

emosss
29-06-07, 17:59
Ahmet o yumrukların etkisiyle bir flashback yaşar ve ayrıca yaşadıkları film şeridi gibi gözünün önünden geçer holdur holdur holdur holdur :icon_whis "Bizim Yaso'yla adada fanfinifinfon ne zamandı hıııııı anam bir çocuk kaç ayda doğuyordu acaba ..dur bakıyım 6 ay 10 gün müydü 7 ay 10 gün müydü haa buldum 9 ay on gün ....1....2...3 ,4,5 ,6,7,8,9 anaaam mayısa geliyo ya o Oh My Gooooodness Ohhhh My Goooooooooood Rüya benim kıııızııım Rüya benim kııııızıııııım:happy0064 :happy0064 Ne kolaymış bunu bulmak meğer tabi canım insanda akıl olduktan sonra :icon_whis ":img-hyste :img-hyste

ya hani geçen bölümlerdde ahmet yaseminle rüyanın arkasından bakarken bi flashback oldu yaa..hani adadaki malum sahnelerde geldi gözünün ve gözümüzün önüne..işte o zaman hah dedim ahmet çaktı köfteyi... aklında malum sahneler hemen önünde rüya...ama nerdeee... bizimkinin beyin kıvrımları feci hasar görmüş:icon_sorr :icon_sorr

dizice
29-06-07, 18:03
Tavuskusu,

Simdi ben o mutlu ve kasilmayan seyirciyi bulup kasma fentezileri yasarken, birden aklima geldi. Neden biz bu kadar kasildik da, bak elalem mutlu mutlu seyrediyor?

Iste o an, tum cevaplar, bir vahiy inmiscesine onume serildi. Eureka!

Eger Necdetci'ysen. Dizi gayet mutlu ve kasmada ilerliyor! Necdetci yonetmen ve senaristler de dolayisiyla son derece mutlu, gerginlik yaratmayan bir senaryo yazdiklarini dusunuyorlar.

Biz gerildikce, Necdetciler seriliyor.

Necdet evinde Yasemin'le mutlu mesut (kendi Ruya dunyasinda), pastanede pastalar, geceleri Guzideler, haftasonlari ailelerle saadet, is aralarinda en yakin arkadasi, kardesi ve metresiyle mutlu dakikalar. Omru uzuyor. Gerilecek ne var?

Biz Ahmetciler ise koyde sefer tasi, kolera, azap, icli bakislar, cocugundan ayri dusme, bundan haberdar bile olmama, ruh hastasi bir kadinla istenmeyen bir evlilige adim adim ilerleme, "beni oldurdun", "demek hala umidim varmis", "en azindan birimiz mutlu" "cok isterdim" gibi repliklerle kasildikca kasiliyor, kasilimlardan kasilim begeniyoruz.

Budur yani durum, sonunda anladim! Gerilmek de bakis acisina bagli. Ahmet, Ruya'yi ogrenemedikce, yuregi yag baglayan da var (yonetmenimiz ve senaristler bu gruba dahil mesela). Safinizi degistirin, gerilmeyin! Sagliginiz acisindan diyorum. Ben bundan boyle Necdet'ciyim. Oooh, simdiden rahatladim! :img-hyste

meltem-cmbl
29-06-07, 18:04
arkadaşlar ana haberde demin hatırla sevgilinini seszon finalini çekimlerini gösterdiler

denizi bıçakladı çocuk ya:icon_sorr
hemde 2 3 kere

spdr
29-06-07, 18:04

:img-hyste çok hoşsun yaaa:happy0064
ama bunun erken doğumu vaar..
çalıntı-alıntı bebek durumları vaar..
belki ahmet tüm bunları düşünüyo da fazla derine daldığından gerçekleri keşfedemiyo:icon_whis

ben bile inanmıyorum bu söylediğime gerçii:icon_whis

zeyneps
29-06-07, 18:06
Arkadaşlar az önce HS 'yi haberlerde gösterdiler Berk Hakman bıçakla ilgiili"şurdan soksun " diyordu sonra da üç defa bıçak darbesi aldı eyvaaaaaaaaaah:icon_sorr :img-help: :sad53:

Birde babamın anlattığı bişeye çok üzüldüm :icon_sorr Bbabam ve halam dizinin taraflı bir dizi olduğunu iddia ettiler ve ilk öldürülen genç de Dursun Önkuzu adında sağcı bir gençmiş sanırım :icon_sorr Hem de Ankara'da ciğerleri havayla şişirilerek öldürülmüş ne korkunç bir şey yaaaa offff bisiklet pompaları olur ya öyle ciğerlerini şişirmişler :icon_sorr :img-cray:

spdr
29-06-07, 18:07
arkadaşlar ana haberde demin hatırla sevgilinini seszon finalini çekimlerini gösterdiler

hemde 2 3 kere

hadi yaa..
orda bitirmesinler..
nayıırrrr..nnnlütfennn:icon_sorr

başka bişi var mıydı..
canseli falan göstermediler mi??
cansel olarak tabi:icon_whis

bu arada avatarındaki foto nerden çıktı bebişiiim:img-help:
çölde kalmış mecnuna dönmüş cansel ordaa:icon_sorr
çok tatlı tabi ki yine..
ama nerden bu foto.nerden nerden neeerdeeen:img-help:

eolaa
29-06-07, 18:08
hayır olamas bıcaklanmasın henuz yayınlanmadı gidip basalım atw binasını yayın akısını deiştirelim:icon_sorr elimizden bşi gelmeli

meltem-cmbl
29-06-07, 18:10
hadi yaa..
orda bitirmesinler..
nayıırrrr..nnnlütfennn:icon_sorr

başka bişi var mıydı..
canseli falan göstermediler mi??
cansel olarak tabi:icon_whis

bu arada avatarındaki foto nerden çıktı bebişiiim:img-help:
çölde kalmış mecnuna dönmüş cansel ordaa:icon_sorr
çok tatlı tabi ki yine..
ama nerden bu foto.nerden nerden neeerdeeen:img-help:

bnerde yoktu canselim o kavgayı gösterdiler dfene deniz falan diye
figüranlar falan vardı kendilerini öle kaptımışlarki yaralananlar olmuş :img-hyste
sonra bi baktım o bıyıklın sirsiri geldi berke 2 3 bıçak darbesiyle işi bitirdi:icon_sorr

öle biterse çok kötü:icon_sorr

cnm o resim küçük kıyametten cansel kumsaldayken:img-in_lo dişleri ne kadarattlı dimi ah ah dişlerine hastayım şöle ağzını yarım açıyoya o zmna göüyo ya dişleri ah ah:img-in_lo

spdr
Arkadaşlar az önce HS 'yi haberlerde gösterdiler Berk Hakman bıçakla ilgiili"şurdan soksun " diyordu sonra da üç defa bıçak darbesi aldı eyvaaaaaaaaaah:icon_sorr :img-help: :sad53:

Birde babamın anlattığı bişeye çok üzüldüm :icon_sorr Bbabam ve halam dizinin taraflı bir dizi olduğunu iddia ettiler ve ilk öldürülen genç de Dursun Önkuzu adında sağcı bir gençmiş sanırım :icon_sorr Hem de Ankara'da ciğerleri havayla şişirilerek öldürülmüş ne korkunç bir şey yaaaa offff bisiklet pompaları olur ya öyle ciğerlerini şişirmişler :icon_sorr :img-cray:

:icon_sorr nasıl yaa...insanlık bu muu..
şimdi bu da mı savunma içinmş yaniii:icon_sorr
korkunç gerçekten korkunççç:icon_sorr

şimdilik pıçaklanabilirr..
ama bişi olmaz..olmamalı:img-yes:
atv binasını basmaya gerek yok kanımca..
Türk hekimlerine emanet etmeliyiz denizi....

emosss

hemde 2 3 kere

ya bi bu eksikti yaww...
herhalde şu duygusal konuşmada bu yüzden olur..hiç beklemediği birisiyle falan diyodu yaa..muhtemalen şevket gelip denizle konuşur...ama konuşmanın içeriğini kestiremyorum ya denizin alehine bi konuşma olur yada ya bu olay defnenin başına gelseydi falan der...
neyse size doyum olmaz diziye çok az kaldı , bence herkes bünyesini hazırlayıp mle izlesin...yoga falan iyi gelir mesela...:sad53: :sad53:

spdr
29-06-07, 18:13
bnerde yoktu canselim o kavgayı gösterdiler dfene deniz falan diye
figüranlar falan vardı kendilerini öle kaptımışlarki yaralananlar olmuş :img-hyste
sonra bi baktım o bıyıklın sirsiri geldi berke 2 3 bıçak darbesiyle işi bitirdi:icon_sorr

öle biterse çok kötü:icon_sorr

cnm o resim küçük kıyametten cansel kumsaldayken:img-in_lo dişleri ne kadarattlı dimi ah ah dişlerine hastayım şöle ağzını yarım açıyoya o zmna göüyo ya dişleri ah ah:img-in_lo

işini bitirdi deme kuzum:icon_sorr
deniz ölemeeezz(mor mendilll...)

-----
valla ben de dişlerine hayranım..
o anlattığın poza ben de hastayım....
bana da o kadar yakışacağını bilsem..
öndeki 4 dişi yıktırır.onunkinden yaptırırdım hatta:icon_whis :img-yes:

ama yook en iyisi öyle dişlere sahip birini bulmak kanımca:img-blush

Shevek
29-06-07, 18:15
Arkadaşlar, dakikalar kaldı. Yazdık, çizdik bunca. Şimdi açılsın perde, görelim bakalım, neler olacak. Hep birlikte kafayı mı yiyecezz? Yoksa Zeynep gibi pencerelerden sarkıp avaz avaz bağıracak mıyız? Valla ben mahallede tüm karizmayı çizdirmek pahasına da olsa ikincisini istiyom. Kim ne derse desin yahu:icon_whis

HEPİMİZ AHMET'İZ!!!!HEPİMİZ ÇOCUĞUMUZDAN BİHABER, SEVDİĞİMİZE HASRETİZ!!!!!

zeyneps
29-06-07, 18:15
Ayy çok heyecanlandım ya ben parnik atağım tuttu kalbim hop hop hopliyyyyy ay duygu geliyyy yine bağa :img-cray: Amaaaaan ne olacak ki Ahmet öğrenemeycek mi yine yine mi Küçük Hüsam giib mağdur ve çaresiz kalacak :img-cray: Ambilaaaaaaaaaaaaans ambilaaaaaaaaaaaaaaaaans:img-help: :img-help: :img-help: :sad53:

spdr
29-06-07, 18:19
ayy forum ahalisiii..
ahmet rüyayı öğrenemezse lit-fen hayal kırıklığına uğramayın...
diziyi bir bardak su ve tansiyon hapı eşliğinde izleyin..
bir dil altı bulundurmanız da tavsiye olunur...
kalbi şekeri ve beyni olanlar(:icon_whiskızmayın..muhtemel mantık hatalarına karşı)diziyi izlemekten uzak dursun...
hamile ve gaziler de muhakkak uzak tutulmalı..:img-yes:

sonuç olarak bu kadar hazırlık yapıp daa..
heyecanlanacak bi sahne göremezseniz sonunda..
tv yi kaldırıp camdan atma ihtimaline karşı tv leri sabitleyin..

iyi seyirler

zeyneps
29-06-07, 18:20
Herkese iyi seyirler bu arada kendinizi fazla kasmayın :img-help: :img-help: :img-help: demek mümkün olmuyor tabiii ama valla Ahmet bir öğrensin oryantal oynamazsam hatta çiftetelli oynaycağım tabi birde camdan bağıraacağım ama herkes yattıktan sonra utanıyorum da biraz işin ucunda terlik yemek var kafaya :icon_whis :img-hyste Göbek atıcağım göbek ama yumruk sahnesinde dağıtırm valla "hadi Ahmet bi sağ şimdi de bir sol bastır Ahmet bastır yürü bee Ahmeeeeet:img-cool2 :happy0064 "

Tavuskuşu
29-06-07, 18:26
Herkese iyi seyirler diliyorum.Dizicenin dediği gibi necdetçi olalım da kurtulalım.Büyük beklentiler içine girince hayal kırıklığı da büyük oluyor.Def gibi gerildim valla.Relakssssssssssssss relakssssss.Dizi bitene kadar gelmeyeceğim sonra da duruma bakacağım artık.Umarım o kadar beklediğimize değer.En azından sezon finaline yakışan bir bölüm olsun.İyi seyirler.Relakkkkkssssss.(en yakın hastanenin numarasını biliyorsunuzdur değil mi?)

spdr
29-06-07, 18:32
Herkese iyi seyirler diliyorum.Dizicenin dediği gibi necdetçi olalım da kurtulalım.Büyük beklentiler içine girince hayal kırıklığı da büyük oluyor.Def gibi gerildim valla.Relakssssssssssssss relakssssss.Dizi bitene kadar gelmeyeceğim sonra da duruma bakacağım artık.Umarım o kadar beklediğimize değer.En azından sezon finaline yakışan bir bölüm olsun.İyi seyirler.Relakkkkkssssss.(en yakın hastanenin numarasını biliyorsunuzdur değil mi?)

dikkat dikkat...
her durumda 112 aklınızda bulunsun kuzularrım..
her zaman en önce 112:img-wink:

artık gidiyorum izlemeye...
en son nerde kalmıştıı..
necdet-güzide sahnesinde dimi..
amaan şimdi hiç çekemiycem onları da ya neyse....

iyi seyirlerrbye

badger
29-06-07, 18:33
Tavuskusu,

Simdi ben o mutlu ve kasilmayan seyirciyi bulup kasma fentezileri yasarken, birden aklima geldi. Neden biz bu kadar kasildik da, bak elalem mutlu mutlu seyrediyor?

Iste o an, tum cevaplar, bir vahiy inmiscesine onume serildi. Eureka!

Eger Necdetci'ysen. Dizi gayet mutlu ve kasmada ilerliyor! Necdetci yonetmen ve senaristler de dolayisiyla son derece mutlu, gerginlik yaratmayan bir senaryo yazdiklarini dusunuyorlar.

Biz gerildikce, Necdetciler seriliyor.

Necdet evinde Yasemin'le mutlu mesut (kendi Ruya dunyasinda), pastanede pastalar, geceleri Guzideler, haftasonlari ailelerle saadet, is aralarinda en yakin arkadasi, kardesi ve metresiyle mutlu dakikalar. Omru uzuyor. Gerilecek ne var?

Biz Ahmetciler ise koyde sefer tasi, kolera, azap, icli bakislar, cocugundan ayri dusme, bundan haberdar bile olmama, ruh hastasi bir kadinla istenmeyen bir evlilige adim adim ilerleme, "beni oldurdun", "demek hala umidim varmis", "en azindan birimiz mutlu" "cok isterdim" gibi repliklerle kasildikca kasiliyor, kasilimlardan kasilim begeniyoruz.

Budur yani durum, sonunda anladim! Gerilmek de bakis acisina bagli. Ahmet, Ruya'yi ogrenemedikce, yuregi yag baglayan da var (yonetmenimiz ve senaristler bu gruba dahil mesela). Safinizi degistirin, gerilmeyin! Sagliginiz acisindan diyorum. Ben bundan boyle Necdet'ciyim. Oooh, simdiden rahatladim! :img-hyste

Tam da dediğin gibi bardağın neresine baktığımıza bağlı...Necdetin tarafı foşur foşur su, adam her yerden sağlam...Ahmet ise kupkuru, bir Yasemin Yasemin diye aşkı var, adam bir aşık oldu çöldeki bahtsız Bedeviyi geçti..(devesi de hep nedense biri oluyor ya neyse ismi lazım değil).:img-hyste
Biz onun tarafına baka baka üzüntüden kuruduk...Necdet ve Ahmet karşılaştırması yapılınca necdetin , pastalar börekler içinde mutluluk fantezileriyle , dolce vita yaşaması beni ayyy yine zıplattı...Olmaz benim adalet duyguma ters.:img-cool2 .
Olamaz bu kadar haksızlık. Arada çıkıp ta yok Necdet babalık yaptı falan denilince iyice zıplıyorum..Bunu söyleyenlerin çocuğu olmadığını tahmin ediyorum...Ahmet gibi sevecen bir adamdan, çocuğunun saklanması nasıl bir zalimliktir...Herşeyi bırakın kimin çocuğuna babası dışında kim babalık yapabilir..Bu hak hiç ona verildi mi? Hayır...O yüzden yok Necdet şöyle babalık yaptı, böyle etti demeyin...Son derece anlamsız ve az düşünce ve duygu içeren ifade bunlar...Benim çocuğumu benden habersiz biri sahiplenecek...Benim olması gerekenlerle o sahip olup böbürlenecek ve ben bunu öğrendiğimde o orada durmaya ve yaşantısını güzel güzel aynı şekilde yaşamaya devam mı edecek?...Hayırr asla olmazzz.Hiç adil değil...Ahmet çok çekti..Tüm hayatı altüst oldu..
Necdetin diğer taraftan her işine yağ sürüldü...Adam Güzide konusunda bile ballı çıktı..Nedir Dilşat Hanım bunu doğurduğunda krema tenceresine mi düşürdü nedir?:img-hyste

Kefaret ödenmeli...:img-help:
Necdet, çekmeli diyorum başka bir şey demiyorum...

dizice
29-06-07, 18:44
Amaaan, simdi bir de ozet cikardilar yine basimiza. Niyeyse? Bu kadar mi unutkaniz? 7 gunde gecen bolumu mu unutacagiz? Simdi bir saat Ozet bolum. Yine Ozel mi yazdi bunlar?

Eehhheee. SImdi Yasemin, Ahmet'in dertli haline bakip, "Senin bu haline alisik degilim," dedi. Koptum. Ne haline alisik diye dusundum. Ama sonra hakli kiz. Ahmet cekiyor, cekiyor; ama Yasemin'in yaninda gulleri yariliyor; sanki mutluluk bocegi. Yasemin de "Amanin Ahmet ne mutlu, keyfini, duzenini bozmayayim" diye dusunuyordur dogal olarak. :img-hyste :img-hyste :img-hyste

merw
29-06-07, 18:46
ewt canım çok haklısın.sana aynen katılıyorum.bencede ahmet her an yaseminin üstüne atlıcakmış gibi duruyo(tabi bu ahmetin mi yoksa oyuncunun canlandırmasındaki hatası mı bilemiyorum)aşkı çok basitleştiriyo:img-wink: nejdet her zaman fedakar zaten.sevdiği yada sevmediği kişilere bile:img-yes:

nasıl ya? şaka heralde :D gerçekten de ahmetin o bakışını "aşkı basitleştirme" olarak mı görüyorsunuz? inanamıyorum... cansel bu rolü o kadar güzel yapıyor ki, ahmet yıllardır ayrı kaldığı, onu unutabilmek için taa nerelere gittiği ama başaramadığı, bir başkasıyla evli ve çocuklu olduğunu görmesine rağmen, onu uzaktan sevmekten vazgeçemediği kadınına öyle bir bakıyor ki, gözleri öylesine parlıyor ki içinde büyüttüğü aşkıyla.... gözlerinden kalbine bir bağ varmış gibi sanki, içini döküyor bakışında... içindeki tüm hayaller, kırıklıklarını bir kenara bırakıp yeniden umut dolu fışkırıyor gözlerinden... eh, aşk bu demektir.. aşk sadece uzaktan his besleyerek gerçek bir aşk olmaz, aşık olduğun kişinin teninin sıcaklığı, kokusu senin için adeta hava, su gibi gereklidir.. onu hissetmezsen ölecekmişsin gibi gelir sana.. aşk dokunmak da demektir ayıca... ahmet, yasemine dokunduğunda, sarıldığında, kokusunu içine çektiğinde neredeyse kendinden geçiyor... çünkü ahmet aşık bir adam, öylesine aşık ki başka hiçbir şeyi görebilecek durumda değil... buna basitlik demek, aşkın ne olduğunu bilmemekten gelir kanımca..

necdetle ilgili de yorumu yaptım zaten öğlen... bir daha yazmaya gerek yok..

ergim imza çok güzel olmuş, ama ben bir süre deniz gezmiş imzamı kullanmak istiyorum. bu yüzden sadece lin'in yazdığı sloganı yazıyorum ben de. elinize ve fikrinize sağlık..

ana haberlerde denizin bıçaklandığını gördük :( onun öylece yere yığılması beni sarstı bayağı ya :(

şu özet bir an önce bitse de dizi başlasa artık, duvarlara saldıracağız :P

şu "sakin, mutlu kasmayan dizi" mevzusunda öğlen yazacaktım unuttum, benim tecrübelerimden edindiğim naçizhane fikrim, forumlarda sürekli diziyi tartıştığımız için kafamıza fazla takıyoruz.. forumlara çok fazla girmeyen insanlar ise, normal hayatlarına devam edip, sadece haftadan haftaya "sadece dizi izler gibi" izledikleri için, böyle gerilmiyorlar, çünkü bu kadar odaklanmıyorlar..... :)

emosss
29-06-07, 18:53
zaten böl şeyler hep benim başıma gelir yaa...
şaka gibi bişey oldu ve bizim tv bozuldu , ikincisinide sağolsun babam düzelticem diye helak etmiş...ve atv'nin sitesi bağlanmıyo..
sezon finalinde bu bana yapılırmı yaaa:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

badger
29-06-07, 18:56
şu "sakin, mutlu kasmayan dizi" mevzusunda öğlen yazacaktım unuttum, benim tecrübelerimden edindiğim naçizhane fikrim, forumlarda sürekli diziyi tartıştığımız için kafamıza fazla takıyoruz.. forumlara çok fazla girmeyen insanlar ise, normal hayatlarına devam edip, sadece haftadan haftaya "sadece dizi izler gibi" izledikleri için, böyle gerilmiyorlar, çünkü bu kadar odaklanmıyorlar..... :)

Dolduruş durumu diyorsun yani??? Doğrudur ne diyeyim...Aslında dün akşamki genel konularda konuşmamız daha rahatlatıcı oluyor...Dizi ertesi 1-2 gün bölümü didiklesek daha iyi...Onun dışında dün akşamki 80ler konuşması çok iyiydi..Hem bilgileniyoruz hem de hatırlıyoruz...Hatırla sevgili dizi konseptine uygun genel konuları konuşabiliriz..:img-wink: En azından daha az geriliriz...
Paseifi meyve sineği evrimi dün akşam beni kopartmıştı...Bakın akşam akşam genetikçilerin en gözde böcüğü olduğunu öğrenmiş bulunduk..:img-hyste

badger
29-06-07, 18:59
Ayyy şimdi Ahmet Aylayı terlikolonya kokulu saçlarından öptü...Şu zavallım ne iyi niyetli adam...Ayladan bir de özür diliyor ya...

spdr
29-06-07, 19:00
nasıl ya? şaka heralde :D gerçekten de ahmetin o bakışını "aşkı basitleştirme" olarak mı görüyorsunuz? inanamıyorum... cansel bu rolü o kadar güzel yapıyor ki, ahmet yıllardır ayrı kaldığı, onu unutabilmek için taa nerelere gittiği ama başaramadığı, bir başkasıyla evli ve çocuklu olduğunu görmesine rağmen, onu uzaktan sevmekten vazgeçemediği kadınına öyle bir bakıyor ki, gözleri öylesine parlıyor ki içinde büyüttüğü aşkıyla.... gözlerinden kalbine bir bağ varmış gibi sanki, içini döküyor bakışında... içindeki tüm hayaller, kırıklıklarını bir kenara bırakıp yeniden umut dolu fışkırıyor gözlerinden... eh, aşk bu demektir.. aşk sadece uzaktan his besleyerek olmaz, aşık olduğun kişinin teninin sıcaklığı, kokusu senin için adeta hava, su gibi gereklidir.. onu hissetmezsen ölecekmişsin gibi gelir sana.. aşk dokunmak da demektir ayıca... ahmet, yasemine dokunduğunda, sarıldığında, kokusunu içine çektiğinde neredeyse kendinden geçiyor... ..

son paragrafa ve önceki söylediklerine de katılıyorum:img-yes:

aşk ne demek ya da söylediklerin mi demek bilmiyorum:bilmim
ama ahmet yasemine bakarken..saçlarını koklarken falan gerçekten bişiler hissettiriyor:img-blush

şimdii dokunmanın ise bir ileri dercesi bir de normal-hatta güzel olan kısmı var..
ben sadece sarılmayı..bakışmayı vs öpüşme ve ilerisine uzanabilecek yakınlaşmalardan daha romantik buluyorum şahsen:img-blush

ahmet ise başlarda biraz ileri gitmiş olsa da..
bu durularda gayet romantik bence:img-yes:
rahatsız edici yada basit değil:hıh

merw
29-06-07, 19:01
Dolduruş durumu diyorsun yani??? Doğrudur ne diyeyim...Aslında dün akşamki genel konularda konuşmamız daha rahatlatıcı oluyor...Dizi ertesi 1-2 gün bölümü didiklesek daha iyi...Onun dışında dün akşamki 80ler konuşması çok iyiydi..Hem bilgileniyoruz hem de hatırlıyoruz...Hatırla sevgili dizi konseptine uygun genel konuları konuşabiliriz..:img-wink: En azından daha az geriliriz...
Paseifi meyve sineği evrimi dün akşam beni kopartmıştı...Bakın akşam akşam genetikçilerin en gözde böcüğü olduğunu öğrenmiş bulunduk..:img-hyste

ben böyle diyorum, çünkü normal şartlarda asla bağlanmayacağım başka bir diziye -ki son zamanlarda fena halde saçmalamış, batırmış bir dizi- sırf forumdaki muhabbetin güzelliğinden dolayı bağlandım... çok odaklanıyoruz dolayısıyla her detay bizi kasıyor :) bence

meyve sineği mi ahaha o vakit, bu geceki mevzu bahsimiz de bezelyeler olsun :) ahmet matematikle bulamadı rüyanın babası olduğunu, buruşuk- tüylü, sarı- yeşil bezelyelerden yola çıksın bir de :img-hyste kendimiz için birşey yapıyorsak namerdiz, sırf ahmetle rüya için :P

badger
29-06-07, 19:05
yaaaa:icon_sorr
neyse üzülme canım..
sonra netten indirip izlersin olmazsa:img-wink:

badger o da ne ayyy..
ne sineği..
ne dönüşümü:img-help:

Dün geceki 80ler muhabbetine bir göz gezdir ne demek istediğimi anlarsın..:img-cool2

Böcükler, Dianalar, ispanyol paçalar, kelebek kocaman tokalar, daha neler neler....:img-hyste

spdr
29-06-07, 19:09
Dün geceki 80ler muhabbetine bir göz gezdir ne demek istediğimi anlarsın..:img-cool2

Böcükler, Dianalar, ispanyol paçalar, kelebek kocaman tokalar, daha neler neler....:img-hyste

koyu yazılı kısma baktım ama böcük kısmı gözümden kaçmış kanımca:)
napalım..
artık araştırıp öğrencez ille de söylemem diyosan:icon_whis

emoss canım ağlama seeen..ağlama seen..
haydi birazz gül..
şarkısnı gönderiyorum sana mahsundan:img-wink:
ne de olsa arabesk moda olacakmış yeni sezonda:))

merw
29-06-07, 19:10
son paragrafa ve önceki söylediklerine de katılıyorum:img-yes:

aşk ne demek ya da söylediklerin mi demek bilmiyorum:bilmim
ama ahmet yasemine bakarken..saçlarını koklarken falan gerçekten bişiler hissettiriyor:img-blush

şimdii dokunmanın ise bir ileri dercesi bir de normal-hatta güzel olan kısmı var..
ben sadece sarılmayı..bakışmayı vs öpüşme ve ilerisine uzanabilecek yakınlaşmalardan daha romantik buluyorum şahsen:img-blush

ahmet ise başlarda biraz ileri gitmiş olsa da..
bu durularda gayet romantik bence:img-yes:
rahatsız edici yada basit değil:hıh

kesinlikle.. sarılmak en romantik eylemlerden biri. sarılmak herşeyden önce güven duymak demek, güvenmediği birinin kollarına atmaz ki insan kendini... sevdiğinin kollarında huzur buluverir bir anda, çok rahatsız bir pozisyonda bile olsa, sanki kuştüyü yastıktaymış gibi gelir sevdiğinin omzu başını dayadığında. bunlar da aşk demek.. öpüşmek de aşkın farklı bir gösterimi, birlikte olmak da..

ahmetle yasemin açısından bakarsak, ahmet yurtdışına yaşamış biri olarak zaten bu konuda çok açıktı, eh yasemin de pek muhafazakar sayılmazdı :) hem bristol otelde yaseminin teklifini kabul etmeyi bırakın neredeyse bundan çekindiğini, ona dokunamadığını hatırlatmak isterim ahmetin.. yatağın bir köşesinde yatıp, elini bile sürmeden saatlerce onu izlemişti, gözlerinde yine o sevgi fışkıran ışıltıyla.. ve ahmet de tam olarak seven, aşık bir erkek gibi bakıyor.. bir tek bunların birbirlerine inançları eksikti, o da birbirlerini tanıdıkları anda, yeteri kadar birlikte zaman geçirmeden aşık olup ilişkiye girdikleri için bence....

kendimi aşk doktoru gibi hissettim ya, ben çok anti-romantik bir insandım, ah ahmet neler yaptın bana görüyor musun seni haylaz :P

bounce221
29-06-07, 19:12
ben hala bu sarkiyi ariyorum ya...
yine özette aklima geldi...
güzide necdet sahnelerinde calan müzik( harun istanbuldan ayrilirkende calmisti)
adini bilen biri varsa yazsin ltf...
:D:D:D
bu arada bayagi bir romantiklesmis baslik simdi :D:D:D:D
:img-hyste

iReMJeLiBoN
29-06-07, 19:16
Baba, bu mektup elinize geçtiğinde ben aranızda olmayacağım. Ben ne kadar üzülmeyin dersem yine de üzüleceğinizi biliyorum.Fakat bu durumu metanetle karşılamanızı istiyorum, insanlar doğar, büyür, yaşar, ölürler, önemli olan çok fazla yaşamak değil, yaşadığı süre içinde fazla şeyler yapabilmektir. Bu nedenle ben erken gitmeyi normal karşılıyorum. Ve kaldı ki benden evvel giden arkadaşlarım hiçbir zaman ölüm karşısında tereddüt etmemişlerdir. Benim de düşmeyeceğimden şüphen olmasın, oğlun, ölüm karşısında aciz ve çaresiz kalmış değildir, o bu yola bilerek girdi ve sonunun bu olduğunu biliyordu. Seninle düşüncelerimiz ayrı ama beni anlayacağını tahmin ediyorum. Sadece senin değil Türkiye'de yaşayan Kürt ve Türk halklarının da anlayacağına inanıyorum. Cenazem için gerekli talimatları avukatlarıma verdim. Ayrıca savcıya da bildireceğim. Ankara'da 1969'da ölen arkadaşım Taylan Özgür'ün yanına gömülmek istiyorum. Onun için cenazemi İstanbul'a götürmeye kalkma, annemi teselli etmek sana düşüyor, kitaplarımı küçük kardeşime bırakıyorum. Kendisine özellikle tembih et. Onun bilim adamı olmasını istiyorum, bilimle uğraşsın ve unutmasın ki bilimle uğraşmak da bir yerde insanlığa hizmettir, son anda yaptıklarımdan hiç pişmanlık duymadığımı belirtir, seni, annemi, ağabeyimi ve kardeşimi devrimciliğin olanca ateşi ile kucaklarım. Oğlun Deniz Gezmiş

merw
29-06-07, 19:19
Baba, bu mektup elinize geçtiğinde ben aranızda olmayacağım. Ben ne kadar üzülmeyin dersem yine de üzüleceğinizi biliyorum.Fakat bu durumu metanetle karşılamanızı istiyorum, insanlar doğar, büyür, yaşar, ölürler, önemli olan çok fazla yaşamak değil, yaşadığı süre içinde fazla şeyler yapabilmektir. Bu nedenle ben erken gitmeyi normal karşılıyorum. Ve kaldı ki benden evvel giden arkadaşlarım hiçbir zaman ölüm karşısında tereddüt etmemişlerdir. Benim de düşmeyeceğimden şüphen olmasın, oğlun, ölüm karşısında aciz ve çaresiz kalmış değildir, o bu yola bilerek girdi ve sonunun bu olduğunu biliyordu. Seninle düşüncelerimiz ayrı ama beni anlayacağını tahmin ediyorum. Sadece senin değil Türkiye'de yaşayan Kürt ve Türk halklarının da anlayacağına inanıyorum. Cenazem için gerekli talimatları avukatlarıma verdim. Ayrıca savcıya da bildireceğim. Ankara'da 1969'da ölen arkadaşım Taylan Özgür'ün yanına gömülmek istiyorum. Onun için cenazemi İstanbul'a götürmeye kalkma, annemi teselli etmek sana düşüyor, kitaplarımı küçük kardeşime bırakıyorum. Kendisine özellikle tembih et. Onun bilim adamı olmasını istiyorum, bilimle uğraşsın ve unutmasın ki bilimle uğraşmak da bir yerde insanlığa hizmettir, son anda yaptıklarımdan hiç pişmanlık duymadığımı belirtir, seni, annemi, ağabeyimi ve kardeşimi devrimciliğin olanca ateşi ile kucaklarım. Oğlun Deniz Gezmiş

:sad53:
denecek tek kelime yok... ölüme giderken bile dimdik bir genç..
oğlum olursa adı deniz olacak, denizlerin anısına...

iReMJeLiBoN
29-06-07, 19:19
Heralde yeni sezonda bunu anlatacaklar..

1980-84 yılları arasında 50 kişi idam edildi. Bunların 18’i sol, 8’i sağ görüşlü ve 23’ü de adli suçtan hükümlüydü. Ölüm cezası infaz edilenlerden biri ASALA adlı Ermeni terör örgütü mensubu Levon Ekmekçiyan idi. (Esenboğa Olayı 1982)

50 Kişi nedir ya..

spdr
29-06-07, 19:22

bu sanırım daha önce de eklenmişi..
ama o zaman türk ve kürt halkı kısmı dikkatimi çekmemişti..
neden böyle bir ifade kullanmış ki:img-help:

taylan özgürü ise dizide grmeyi çok isterdim:icon_sorr

NiliWerda
29-06-07, 19:32
ben geldim:)
bu akşamki atv haberlerini izledinizmi bilmiyorum? ama haberiniz vardır herhalde HSnin çekimlerini gösterdi... Deniz 3 defa arka arkaya bıçaklanacak buarada haberiniz olsun...:sad53:

NiliWerda
29-06-07, 19:41
ya ışık-yaşar diyodum geçen haftaya kadar ama şu harunada acıyorum ya:icon_sorr
off Deniz karayelde illa yapacak hınzırlığını harunla ışığı film izler gibi izliyor:img-hyste
şu adamın ismini hep unutuyorum salimmiydi selimmiydi hani eminenin eşi? emineye sarılırken emininenin boyu kısa olduğu için adam dizlerini kırmak zorunda kaldı ya koptum:img-hyste

bounce221
29-06-07, 19:41
iki üc bölümdür bu dizi moralimi bozmaya basladi..
ne bu ya simdi..
sürekli yasarin anadoludan geldigi gözümüze sokulup duruluyor...
tamam anladik ..baska hayatlar sürmüsler bu güne dekde yani ...cokmu önemli simdi bu...
üfff gicik oldum simdi...

bounce221
29-06-07, 19:44
bende haruna aciyordum ama suan yasara daha cok aciyorum...
canim benim..
hep kücük düsürülüyor...:sad53:

simdi yasar hediye almadiya..onun yerine haruna hediye aldirtmissalar senaristler ohaa derim yani...
isikda bundan etkilenmez umarim

ühühühühü

NiliWerda
29-06-07, 19:44
aylaya bakarmısınız ya karlı havada yine mini giymiş ay hayretle izliyorum:icon_whis
wowww mehmetten sonunda teklif geldi çok şükür ya:icon_whis sevimde cevap vermedi off illa çatlatırcak insanı:img-pilot
aa niye ağlıyo bu şimdi gözlerimi doldurdu sevim ya:icon_sorr

meltem-cmbl
29-06-07, 19:54
ay aya ya aya vayayay:happy0064
ahmet kapıya geldği andan hadi ajmet çal şu ısklığı diyip durdum ya:happy0064
en sonun çalmaya başaldı ay çok romantik eskiyi hatırlaması falan

süperdii yasemin duymasada geldiya:img-in_lo :img-in_lo

dizice
29-06-07, 19:55
Sevim'i TV tarihinin en tatli sarhosu ilan ediyorum. Alem kadin. Severim ben onu.

Yeni sloganim da su olacak: "Devrim yapmaya kendi hayatimizdan baslamaliyiz." Konus Mehmet, konus.

Veee, kusura bakmasinlar ama; normal insanlar evli bir kadinin eski sevgilisi kapi onune geldiginde, kadin gormesin, adam gitsin diye ugrasirlar. Bunlar masallah, aktif copcatan. Yani yapsinlar, bize uyar da, pek gercekci bulmadim. Gecmisler ne kadar romantik olursa olsun.

Necdet de resmen, "Yasemin, ben gidiyorum. Anladin sen onu" dedi. :img-hyste

iReMJeLiBoN
29-06-07, 19:55
Ay koptum :D:D:D Sevim nası eve geldi ohooo ahmetin annesi a y ay ay falan..Meemedde hızlı cıktı sarhos zaten.. :D Karım olmannı hayal ediyorumm!! Isıkla Harunun bulusmasına cok sevindim :) Deniz bitanem nasılda izliyor :)

Ahmetle Yaseminin sahnesinde içim burkuldu :( İlk defa bi sahneleri beni bu kadar etkiledi { 16. Bölümden itibaren.. } O gelmesi Eminenin konusması falan duygulandım bir an :) Güzel bir bölüm ya..

Billush
29-06-07, 19:58
Ay Sevim'le Mehmet'in sahneleri çok güzeldi.Özellikle Sevim...Eve girişi çok komikti :img-hyste Sonra da oturup bekler mi diye ağlayışında içim gitti :sad53: Ama çok tatlıydı Laçin :)

NiliWerda
ya gözlerim dolduki sormayın şimdi toparladım kendimi:img-hyste
ya ben o action sahneleri bekliyorum:img-hyste ahenkle kavga eden saçlar:img-hyste

aliyye
bencede çok güsel bi bölümm ama necdete sinir oluyorum ne anlıo o kısdan sinir şey nolcak... ha bu arada hatırla sevgili nerde çekilio?

badger
29-06-07, 20:00
yasemin ve rüya diyalogu:

annnee bu kolye yenimi?
evett yavrum..
ne zaman aldın?
hediye geldi..
kim hediye verdi?
çok sevdiğim biri?
en az benim kadar mı?
evet en az seni sevdiğim kadar...
eee kim? arkadaşın mı?
babbannn rüyacığım...
Bööö yasemin..ne ruhsuzsun!!!

neyse Ahmet ve Yasemini romantik halleriyle görmek çok güzeldi ama başta yeşil şallı Emine romantik romantik Yasemini düşünen Ahmetin arkasında bahçede belirince kopacaktım gülmel o bıdık, dişlek sevimli haliyle koşuşturması çokk sevimliydi...Bir de Yaseminin Ahmeti gördüğündeki yüz ifadesi..:good:

Billush
29-06-07, 20:03
Ben de ahenkle dans eden saçlar sahnesini bekliyorum merakla Nül :) Ay ben yılbaşından önce olur sanıyordum hatta Şevval Ahmet'in yüzünde kırmızılık bile bulmuştu:img-hyste

iReMJeLiBoN
29-06-07, 20:07
deniz ve defne napıolar ya.. :D:D

ay bunlar abla kardes saf.. hemen kısa kes patates yapıp sevgilileri uğurluyorlar..

derinmavi_642
29-06-07, 20:07
merhaba arkadaşlar ben hatırla sevgili dizisini beğenerek izliyorum.çok güzel bir dizi.

umarım benide aranıza kabul edersiniz.

NiliWerda
29-06-07, 20:12
şu rüya ne şeker bi ayak dışarda:img-hyste
denizle defnede işi pişirdi hayırlı uğurlu olsun belkide 2. rüya olucak?:icon_whis
buarada ahmetin yasemine verdiği hediye yani kolyenin içine sakın ahmetle rüyanın resmini koymasın?? bide içine rüyanın ahmetin kızı olduğuna dair minik bir not?:img-pilot

dizice
29-06-07, 20:21
Derinmavi, hayir seni aramiza almayacgiz. Saka saka. Izin almaya ne gerek var? Buranin sahibi yok ki, umuma acik bir forum. Hosgeldin.

NIHAYET, disaridan akli selim sahibi bir insan olaya el atti da, "uzulmesin diye istemeyerek evlenilir mi?" gibi her normal insanin verecegi tepkiyi verdi. Ahmet de sasirdi. Nasil olur Toktor Bey, siz de beni Yasemin'den ayri tutmak icin Depresif Ayla'nin kollarina atmayacak misiniz? Size bundan boyle anne diyebilir miyim?

iReMJeLiBoN
29-06-07, 20:23
Defne hamile kalırsa şaşırmayalım arkadaslar :D

Taylanın adı geçti.. O da bu sene içinde asılıyormuydu, öldürülüyormuydu hatırlamıyorum.. Ama onu göstereceklerini sanıyorum

Billush
29-06-07, 20:23
Ahmet Yasemin sahnesi çok hoştu :)

Defne hamile kalırsa hiç şaşırmam =) Umarım onlar da Ahmet-Yasemin'e dönmez.Allah korusun :)

Sevim'le Mehmet çok tatlı.Sevim gene alçak dedi Mehemt'e :)

esra36
29-06-07, 20:25
ya ben diziyi şuan itibari ile izleyemiyorum.misafir var ağlamak istiyorum.
ya hiç sezon bölümü kaçarmı offff
ben geçen günlerde atv avrupa mıydı yoksa atvde geceleğin dizinin tekrarının olduğunu duydum doğrumu satini bilmiyorum
bilgisi olan lütfen cevap yazsın...

badger
29-06-07, 20:27
NIHAYET, disaridan akli selim sahibi bir insan olaya el atti da, "uzulmesin diye istemeyerek evlenilir mi?" gibi her normal insanin verecegi tepkiyi verdi. Ahmet de sasirdi. Nasil olur Toktor Bey, siz de beni Yasemin'den ayri tutmak icin Depresif Ayla'nin kollarina atmayacak misiniz? Size bundan boyle anne diyebilir miyim?

Tam da bunu yazacaktım...Klavyemden hızlı çıkmışsın..Tabii sende boyu 12olik devamlı bir şey isteyen bir varlık yok....:img-hyste
We love Dr.Melih...Senaristlerin henüz kirletemediği Melih,
Melih sen bizim herşeyimizsin:happy0064

şilimsi
29-06-07, 20:28
Bu bölüm sezon başından beri ilk defa Yaseminde Ahmet aşkını hissettim:)O kapının önündeki sahnede..Güzeldi..
Genelde erkekler eve kız atar..Ama 60lı yıllarda kızlar eve erkek atıyor herhalde:img-hysteDefnelere bakılırsa:img-hyste
Rüya'da ayrı alem zaten..Dışarıda kar yağıyor kız çığplak yatıyor üstünde sadece bir örtü var:img-hyste

Billush
29-06-07, 20:29
Evet ya ilk defa biri çıkıp üzülmesin diye evlilik olur mu dedi ve Ahmet'i düşünüp ben hallederim dedi :) Buraya kadar bölümü çok beğendim :happy0064

NiliWerda
29-06-07, 20:29
hehe şevket amca damat adayınlan görüşecek:img-hyste
deniz anlat bakalım geçen akşam noldu?:img-hyste gıcık:img-pilot

farkındaysanız bilmiyorum harununda ahenkli saçları var:img-hyste

buarada arkiler ablam farketmiş ahmetin ceket kolunda yırtık varmış:img-hyste

ya acaba diyorum kavga sahnesini önce çekmişlerdir o yüzden ordan kalma bi yırtıklık olabilirmi?:img-hyste

esra36 merak etme canım mutlaka tekrarı oynar.. haftaya yani.. yada nettende izleyebilirsin yotubedan;)

badger
29-06-07, 20:30
Yaz vakti her ne kadar kar yağdırsalar da...hava o kadar sıcak ki Afrika sıcaklarına yapay kar bile fayda etmiyor...Ayyy acıdım hallerine oyuncuların emeğine...

merw
29-06-07, 20:31
kapıdan uçarak giren sevim kopardı beni ya :img-hyste hep leyla olsun bu kadın, niye evlenmeye bu kadar nevrotik bakıyor acaba? bayağı bayağı korkuyor evlenmekten yau... allah allah

yasemin aygünün kapısında kardan adam olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan ahmet gürsoyu, bahçeye çıkan emine hanımın görüp haber vermesiyle olay yerine gelen acil yardım ekipleri son anda kurtardı sayın seyirciler. yanaktan bir öpücükle kendine getirilen ahmet gürsoyun hayati tehlikesi olmadığı bildirildi..... :D çok güzeldiler ya, kendinden geçmiş bir ahmet ve ilk defa bu kadar tatlı davranan yasemin..

harunun kuzu gibi bakışlarına bitiyorum ben :D ne mahzun çocuk yarabbi..

"komerin arabasını yakanlar tutuklanmış!"
"eh, ben yanlış görüyorum o zaman :img-haha:"

bakın, bugün elinde cep telefonlarıyla önlerine gelen herşeyin fotoğrafını çekenlerin, o zamanlar herşeyle fotoğraf çektiren versiyonları varmış :D allahım yaa, süperdi

HaMbUrG*
29-06-07, 20:34
Ya Isik'da ne meraklaymis 2 adamla birden is yürütmeye..:icon_whis
Harun'a umut veriyor bu tavirlariyla, ama nedense kavriyamiyor bunu..

bounce221
29-06-07, 20:35
vaaay defne deniz mercimegi firina vermis durumda...
hehe ahmet de defnede ne aceleciymisler yahu...
neyse ayni kandanlar sonucta..hihihi

ben dememismiyidm..denizin duygusal konusmasi sefketle olucak diye..

sevim pek bi güzel gözükdü gözüme bu sefer...sarhos rolünü beceremesede...agladi yer güzeldi ..sevimi sevmememE ragmen o duyguyu verdi lacin hanim :D:D:D

ya bide reklamlara bu sefer dahami gec giriyorlar..ne zaman reklam giricek diye bekler oldum...
yada beni cok ilgilendiren seyler olmadi diye...:D:D:D

gazetelerde türkesin adi gecti..bakalim nasil anlatacaklar...
türkesi

bounce221
29-06-07, 20:37
araba konusuna gelince..cok ukala buldum...kendi suclari yüzünden baskalari tutuklaniyor ve bunu yapan ögrenciler gülüyor???
bununlami övünüyorlar???

ki ayrica kommere tepki versinler iyide gÜzel yapiyorlarda..bu siddet neydi ya...arabanin ne sucu var???:icon_whis

esra36
29-06-07, 20:40
hehe şevket amca damat adayınlan görüşecek:img-hyste
deniz anlat bakalım geçen akşam noldu?:img-hyste gıcık:img-pilot

farkındaysanız bilmiyorum harununda ahenkli saçları var:img-hyste

buarada arkiler ablam farketmiş ahmetin ceket kolunda yırtık varmış:img-hyste

ya acaba diyorum kavga sahnesini önce çekmişlerdir o yüzden ordan kalma bi yırtıklık olabilirmi?:img-hyste

esra36 merak etme canım mutlaka tekrarı oynar.. haftaya yani.. yada nettende izleyebilirsin yotubedan;)

sonuçta bir şekilde izlerim ama zamanında izlemek kadar güzel bişi olamaz.haftaya kadar bekleyemem.sanırım verdiğin site aadresinden izlemek mecburiyetindeyim.
ilgin için teşekkürler...

bounce221
29-06-07, 20:41
Ya Isik'da ne meraklaymis 2 adamla birden is yürütmeye..:icon_whis
Harun'a umut veriyor bu tavirlariyla, ama nedense kavriyamiyor bunu..

katilmamam mümkün degil...ki isikciyim ben ya..isik napiyor anlamadim..
bir hediye alamadi diye öyle zirt pirt sarilinirmi yahu??
aaaa...

ama galiba ertesi gün harunun gidiceginibildigi icin vedalasti...
inslalah...bye

ya atv avrupada suan reklam var...trdeki yayinda yok sanirim kimse yazmiyorrr....

NiliWerda
29-06-07, 20:44
hıh gidiyo işte nezoş, git bakalım... göreceksin gününü orda:img-pilot
işte gurbetçilerin hikayeside başlıyor bölelikle...
benim babamda ozamanlar 1 sene sonra gitmiş elin memleketine:hıh
gitmez olaydı.... ahh 1970 mağduru babam (ve biz) :(
off neyse şu gurbetliği aklıma getirmeyim şu vedalaşma sahnesinide izlemiyim en iyisi:img-cool2

yıldızbilge
29-06-07, 20:51
ya ruyaya gulmekten kırıldım annee.... diodu.ahmewtın ceketı yırtıkmıs bu rada . valla olabılırr(denız&defne) anladınız sız onu

dizice
29-06-07, 20:53
Dizinin ensaglam repligi bence bugun Nezahat tarafindan soylendi: "Sen yine de buyuk konusma" Bunu butun karakterlere soylemek lazim. Kulaklarina kupe olsun. Herkes atip tutuyor. Lafinin arkasinda duran yok.

Deniz kendini korumaktan aciz, Defne'yi korumaya soz verir.

Yasemin, Necdet boylarindan buyuk ask laflari ederler.

Riza sadakat sozu verir.

Ahmet, Ayla'ya evlenme sozu verir.

Soz veren verene.

iReMJeLiBoN
29-06-07, 20:54
Ekonomik boy Defne,
Ekonomik boy Diniz

gelebiliir.. :D

Bide Şevket yakınlastığınızı biliyorumdediğinde Denizin gözler nası acıldı.. Bunlar evde birlikteyken konusmaları içimi acıttı..

Ben sensiz naparım vs.. :( Of..

Billush
29-06-07, 20:56
Deniz'le Şevket konuşmasında Şevket Bey "Defne'yle yakınlaştığınızı biliyorum." dediğin Deniz'in gözler nasıl açıldı öyle :img-hyste

Ahmet dedektifliğe soyundu :img-hyste Avukatlık,kaymakamlık ve öğretmenlikten sonra yeni mesleği :img-hyste

seyma_aksakal
29-06-07, 20:56
selam arkadaşlar ya ben dizinin en önemli bölümünü kaçırdım
ahmetle yaseminin birbirlerine hediye verdikleri sahneyi.:icon_sorr
ya bu bölümleri youtube ekleyen arkadaş ilk önce o bölümü yükleyebilirmi?yarında pek internete giremeyebilirim erkenden izlerim Lütfeeeeeeeen!!!!!:img-blush

HaMbUrG*
29-06-07, 20:59
katilmamam mümkün degil...ki isikciyim ben ya..isik napiyor anlamadim..
bir hediye alamadi diye öyle zirt pirt sarilinirmi yahu??
aaaa...

ama galiba ertesi gün harunun gidiceginibildigi icin vedalasti...
inslalah...bye

ya atv avrupada suan reklam var...trdeki yayinda yok sanirim kimse yazmiyorrr....

Ben Isiktan ötürü Yasarciyim, ve Isigin tavirlarini anliyamiyorum. Ama insallah veda olarak sarilmistir. Bencede sarililmaz, ama iste.. Neyse..

Yasasin Yasar!!:happy0064

dizice
29-06-07, 21:00
sonuçta bir şekilde izlerim ama zamanında izlemek kadar güzel bişi olamaz.haftaya kadar bekleyemem.sanırım verdiğin site aadresinden izlemek mecburiyetindeyim.
ilgin için teşekkürler...

Esra tupte daha dizi bitmeden basini yuklemeye basliyorlar. O kadar cabuk ki, bazen dizi biter bitmez izleyebiliyorsun. Hem de iyi kalite. Hic dert etme.

merw
29-06-07, 21:01
senaristlerin entrika çevirmeye merakından zehirlenmiş biz zavallı beyinler hemen defnenin de hamile kalmasını düşündük bile :) eh, bir de deniz bıçaklanır da ölürse (ayyy allah korusuunn :img-fear2 :not_i: ) yasemin-ahmet-bebek hikayesi bölüm 2, 10 yıl sonra.. :) ay yok.. olmasın böyle birşey, kaldıramam vallahi..

deniz gezmişin bizim denize takılması çok komikti :D "bu adam arabanın peşinden koşmuş beni de alın, beni de alın diye.. iyi ki görmedim!" şoka girerdi heralde...

rıza amca nezahati nasıl da tutup çekti öyle :D vay be.. duygulandım bayağı... eh artık bundan sonra sık sık almanyaya gider gelir rıza amca ;) 2. balayı yaparlar falan.. :icon_whis

ayla gerçeklerle yüzleşiyor nihayet. "zamanı dondurduk yani. ama bu ahmetin beni istemediği gerçeğini değiştirmiyor." evet, malesef.. ahmet de ona ümit verdi gerçi, ama bu kadar zayıf ve takıntılı olmak aylanın asıl sorunu...

iReMJeLiBoN
29-06-07, 21:01
Deniz'le Şevket konuşmasında Şevket Bey "Defne'yle yakınlaştığınızı biliyorum." dediğin Deniz'in gözler nasıl açıldı öyle :img-hyste

Ahmet dedektifliğe soyundu :img-hyste Avukatlık,kaymakamlık ve öğretmenlikten sonra yeni mesleği :img-hyste

Evet hepside Yasemin için :img-hyste Yaseminin babası için Avukat, Yaseminden uzaklasmak icin kaymakam, aynı okulda olmak için öğretmen oldu.. 10 parmağında 10 marifet.. Aamedimizin.. :D Simdide Yasemin için ajancılık oynuyor.. Bii an pembe panterin müziği başlıcak dedim.. :D

NiliWerda
29-06-07, 21:06
ben o olayları tam bilmiyorum canım, gittikten sonra geri dönemiyorlar mı ?

biz hala ordayız canım yani hala temelli dönemedik ne döneceğimizide sanmıyorum:icon_sorr yani annem babam döner o ayrı ama çocujları olarak biz dönemeyiz herhalde:icon_sorr
ama nezoş napar tabii onu bilemicem:img-help:

bounce221
29-06-07, 21:11
bunaldim artik dizide sürekli gerici falan denilemsinden sagcilar icin..
ama tabiki bu sopali sahsiyetler gericiligin en alasindan ama genel olarak sol görüslüler nasil sagcilara gerici der anlamiyorum....

bounce221
29-06-07, 21:14
Ben Isiktan ötürü Yasarciyim, ve Isigin tavirlarini anliyamiyorum. Ama insallah veda olarak sarilmistir. Bencede sarililmaz, ama iste.. Neyse..

Yasasin Yasar!!:happy0064

Canim yasar zaten dogru dürüst sagci olarak tek onu gösteriyorlar onuda her bölümde ezik yansitiyorlar..
garibim yasasin yasar haklisin..

posh
29-06-07, 21:21
ya inanmıyorum deniz:sad53: :sad53: buarada necdete çok şaşırdım nasılda söyledi iyide bidahaki sezon nasıl devam edicek:img-pilot şarkıda çok hoş bang bang:)

yıldızbilge
29-06-07, 21:22
Yaaa A öğrendi Ne Guszel 9oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Necdeti şimdi Sevdim Ama ...................... Bi Yandan Da çok Uzulduk Olamaz Deniz Olcek Galiba O Eylemde 2 Kişi Olmus Biride Deniz Mi Olcak????????????????

meltem-cmbl
29-06-07, 21:23
ay necdet söledi ay necdet ı love youy ı love oyu:happy0064 :happy0064

ay muhteeşm ya

denizede çok züzüldümm:icon_sorr çok kötü oldu hühühü

(BuRcUu)
ÜzüLsem mi.. sevinsem mi karar veremiyorum..

Sonunda Ahmet qerçeğii öğRendi.. Bundan qüzeL ne olabiLir ki..

Defne'nin çığLıkLarı.. Deniz'in o haLi ise çok kötüydü.. PoListe izLiyordu.. Hep aynı şey.. Şu an biLe böyLe bir oLay yaşanabiLiyor ya ne acı.. !

masum_leydi
hayretlere içindeyim şok içerisindeyim nejdet o ağzını öpücem senin allahım kalbim duruyodu:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 o kadar yumtuk attılar birbirlerine kan yok :img-hyste

badger
29-06-07, 21:24
Bu son bölüm muhteşemdi...Bang bang he shot me down bang bang...Muhteşem bir seçim....Denize çok üzüldüm....inanılmaz üzüldüm...Ahmetin yıkılışına perişan oldum..
Bang bang he shot me down...:sad53: :sad53: :sad53: :sad53:

dizice
Ahmet'le Necdet'in boyle gelismesini bekliyordum; Ahmet'in tepkisi de tahmin ettigim gibi; ama Deniz? Deniz oluyor resmen. Ben yaralanir, orada birakirlar sanmistim. Ama o yarayla, o dususle yasamasi imkansiz. Deniz'i oldurebilirler mi? Nasil? Gercegin ortaya cikmasina bile sevinemedim. Sok geciriyorum.

zeyneps
Oleyyyyy öğrendi öğrendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:happy0064 :happy0064 Vattiri vattiri :happy0064 :happy0064 Deniz'de offf :img-cray:

Arkadaşlar camdan Ahmet öğrendi diye bağırdım sonunda oleyyyyyy:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

nevarya
valla şoktayım :D inanamıyorum ogrendi... keşke yasemin sooleseydi diorm ama oorendi ya daha ne kesin bi sooraki sezona kalır diodm hiç beklemezdim yaa

posh
gericiler diye sağcılaramı dediler benim bildiğim din elden gidiyor koministlere ölüm diyen bi grup geri görüşlü insan:img-pilot yanlışmı biliyorum acaba!!!

sinope
Deniz oldu arkadaslar:icon_sorr :icon_sorr
cok uzgunum inanamiyorum ya,oldu resmen,aldigi bicak darbedeleri cok agirdi.Yasamasina imkan yok:icon_sorr :icon_sorr

şilimsi
29-06-07, 21:25
Allah'ım sevinçten koltuktan uçup anneme sarıldım ya!Olamaz böyle irşey..
Tam Ahmet'e sevinmişken Defnein çığlıkları ve Denizin yüz ifadesi girdi araya sevincim kursağımda kaldı..
Ama harbi sezon finali oldu..Hakkını yemeyelim yani!
Ahmet öğrendi ya Allah'ım sana şükürler olsun..Şimdi ölse de evlenmez Aylayla:happy0064zorunluluktan olsa bile..gerçi elvenmeyeceklerdi ama:..

HulyaGoker
inanmıyorum denizi bıçakladılar artık kurtulamaz.:sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: Defne ne yapar onsuz ağlıcam şimdi . Nihayet Ahmet herşeyi öğrendiii::good: :good: :good:

ayşenurr
Necdet'in gerçekleri açıklayacağını biliyordum.Necdet çok iyi insan
olduğunu yine gösterdi.bundan sonra iş Ahmet'e kalıyor.kızını ve Yasemin'i
sahiplenmesi gerekir.Ayla'dan kurtulacak nihayet.Deniz'in bıçaklanmasına çok üzüldüm.Mehmet yıkılacak duyduğunda.

yıldızbilge
YA bilemiyorum üzüliyim mi seviniyim mi öğrendi ruyayı oeyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!! ama bence denız olebılır.çünkü.. tam 5-6 kere soktu bıçağı ya off ya defnenin çığlıkları,,,, ya o eylemde 2 kiş olmus denızde olcewk mı yoksa of yaaa kafam çok karısık.......

eolaa
inanamıyorum ya dizinin butun erkekleri perişan...

zawallı denizim ölmesin ya naparıs...

ahmete ne demeli soka ugradı garibim ah zawallım...

nası sabredicez ya bidaki bölüme kadar....

iReMJeLiBoN
Ay elim ayağım titriyor..

Denizim asırı unuttum Defne Deniz Berk ay süpersiniz o flashback Bang Bang sarkısı o ne muhtesem sahneydi aylarca unutamam ben o anı o sahneyi ya!!

Ahmet öğrendi zaten ard arda yayınladılar durdular durdular en sonunda patlattılar bombaları.. AY cok kötü oldum yemin ederim ya.. Ahmet artık herseyi biliyor.. Denizim Defnem

Off.. Ihlamurlar Altında halt etmis, izlemeyen herkes cok cok cok şeyler kaybetti!

Billush
29-06-07, 21:26
Gitti Deniz'im :sad53: Deniizzzz diye bağırasım geldi Defne gibi :sad53:

Ay Necdet gerçekleri söyledi diye sevinsem mi Deniz'e üzülsem mi bilemedim uf ya :sad53:

HG_GUMUS
29-06-07, 21:26
necdet ahmete söyledi bu hiç aklıma gelmemişti
denizin durumu ağır yaşaması çok zorrr

zeyneps
29-06-07, 21:27
Deniz çok kötü yaralandı yaaa hayatı film şeridi gibi gözlerinin önünden geçti allahım sağa geliyyym:img-cray:

Ya Ahmet yıkıldı resmen ya öylece bir günde çöktü derler ya bir saniyede çöktü sanki :img-cray:

badger
Hüngür hüngür ağlıyorum hala...Şarkı çok güzeldi, çekimler harikaydı...Oyuncular iyiydi...Adam sapladıkça içime battı o bıçak...Gözlerinde son çocukluk hayaliyle hayatının sönmesi ...İnanılmaz üzdü....Ah ah...Olayları okuduğumdan ne olduğunu biliyordum...Çok kötü oldu, çok kızdım, çok heyecanlandım ve delirdim...Şimdiyse ağlıyorum..Güle güle Deniz...Ah Mehmet ah ne büyük acııı!:sad53:

idilLAMİN
bence müthiş bir sezon finali oldu.kalbim duruyodu nerdeyse allahım sonunda söyledi be necdet çok şükür.ben bu necdeti seviyorum ya.:img-wink: ya acaba deniz ölücek mi bir bilgisi olan var mı?çünkü o olayda 2 kişi hayatını kaybetmiş.defnenin çığlıkları tüylerimi ürpertti.ŞİMDİ BU DENİZ ÖLÜRMİŞ DEFNEDE HAMİLE KALIRMIŞ.valla olur mu olur.ilk aklıma gelen buydu. bilmem ne dersiniz arkadaşlar.

şilimsi
29-06-07, 21:28
Bencede Denizin kuırtulma şansı yok..Adam en az 6 defa soktu çıkardı bıçağı ya:sad53:..Ahmete sevinemedim bile doğru düzgün..Ama içim kıpır kıpır valla..Yüz ifadesi falan herşey..
Necdet'i de tebrik etmek lazım tabi..

Ama Deniz:icon_sorr.............

Necdet&Ahmet konuşmasına daha sonra sevinicem şimdi sindire sindire Deniz'in acısını yaşamak istiyorum..
,Defnenin bağırmaları, eskilerin gösterilmesi falan..Ağlamıcam dedim annemin önünde ağladım ya:icon_sorr

özgürfan
ayy inanmıyorum ahmet öğrendi sonunda ama denize içim gitti yhaa:icon_cry: tam sevindim bi baktım deniz yere yığıldı sezon finali diye işte buna denir süper bölüm:icon_cry: :icon_cry:

NiliWerda
ay deniz ne kötü oldu ya:sad53:
ölmicek bunu biliyorum:sad53:
defneninde çığlıkları bi gıcıktı kulağımı çıtlattı yani:icon_whis
bang bang şarkısınıda çok severim buarada onu çaldılarya bitttim yani ben burda:icon_sorr bide deniz eskileri hatırlayınca:icon_sorr
ay çok güzel bi sezon finaliydi:sad53:

ya ahmetin çocuğunu öğrendikten sonraki hali süperdi ya çok iyi yapmış rolünü çok beğendim tebrik ediyorum cansel abiyi ve ayrıca berk hakmanı bıçaklanma sahnesi inandırıcıydı:good:

ikizlerbur
alllahım ya çooooooooooooook mutluyum:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 sonunda sonunda sevinçten baya bağırmışm evdekiler bile tırstı ya denize bişi olmasın ya ama kaç kere sapladı bıçağı alçak herif
defne çok iiydi ya deniz ölmesin
garibim ahmet nasıl üzüldü şimdi işin yoksa üç ay kudur merakından
bu bölüme laf yok bence arkadaşalr çok güsel bi sezon finali oldu
artık sır mır kalmadı
tek sorun:deniz ölücek mi ölmesin yaa:sad53: :sad53: :sad53:
ayrıca necideti tebrik ediyorum yasminin yapamadığını yaptı
helallllll olsun :happy0064 :happy0064

sea__star
29-06-07, 21:29
Deniz karnından yaralandı ve 20 dakika içerisinde ölür müdahale olmazsa, ki o savaş alanında o zamanın geçmesi çok rahat. Yani uzun lafın kısası Deniz'e veda edin yeni sezonda. Defne hamile kalır herhalde ve de Deniz bebişi ile yaşamaya devam eder. Belki denizin oğlunu denizin küçüklüğünü canlandıran çocuk oynar:) Allah rahmet eylisin Deniz'e:(

Ahmet şimdi gidip bu hırsla sırf Yasemin'e inat Ayla ile evlenirse ben artık izlemem bu diziyi. Bu şaşkınlıkla gider neden bana sölemedin der ve aylacım ile evlenir gibime geliyo konunun uzaması için. yoksa her şey güllük gülistanlık bitiyor gibi.

merw
bunaldim artik dizide sürekli gerici falan denilemsinden sagcilar icin..
ama tabiki bu sopali sahsiyetler gericiligin en alasindan ama genel olarak sol görüslüler nasil sagcilara gerici der anlamiyorum....

solcular sağcılara faşist, sağcılar da solculara komünist derlermiş o zamanlar.. gerici diye bu "din elden gidiyor"culardan bahsediyorlar.. yoksa yaşarlara falan gerici dememişlerdi daha önce..

polisleri gördünüz değil mi? eli sopalı biri silahsız birini duvara yaslayıp vur allah vuruyor, polis de arkasını dönüp başka tarafa bakıyor.. polisimizin gerçekten böyle olabileceğine inanmak istemiyorum.. emniyeti sağlaması gerekenlere de güvenemezsek kime güvenebiliriz başka..?

necdet, hanesindeki eksilerin bir kısmını bu ani ve çarpıcı itirafıyla temizledi galiba. gerçekten çok şaşırdım, kesinlikle beklemiyordum ama rüya doğduğu zaman yürüttüğüm tahmin çıktı.... ahmete necdet bir feveran anında söylesin ki, onun da gururu kırılmamış olsun gibi birşeyler düşünmüştüm... neyse, güzel oldu. şimdi ahmetin içindeki aslan parçasının uyanmasını beklemek kaldı artık :happy0064 nasıl da darmadağın oldu canım ya yazık... böyle bir gerçeği öğrenmek insanı ne hale sokar kimbilir :(

yeni sezonun ilk bölümünde, olay yerine yetişen yaşar, denizin kurtulmasına yardım eder kanımca.... böylece biraz hoşgörü falan gelir aralarına... tabi deniz ölmezseeee :sad53:

zeyneps
Necdet'in Ahmet'e son saniyede söyleyeceğini söylemiştim burda offfffff ama sevinemedim ki Defne'nin çığlıkları ayyyyyy çok kötü oldum nolur ölmesin Yaşar yardım etsin ona :img-cray: Hastaneye götürsünler bir şeyler yapsınlar Yaşar kan versin ona :img-cray:

Ahmet Ayla'dan kurtuldu oleeyyyyyyyyyyyyy:happy0064

Billush
Şevval ben saydım tam 4 kez batırdı bıçağı Deniz'e :(

Uf sevincim kursağımda kaldı ya.Allah'tan finalde sevdiğim 3 isim vardı.Okan-Cansel ve Berk bari ona sevineyim :(...

dorzoapn
29-06-07, 21:30
slmlarr
tam sezon finali oldu...
ahmetin gerçekleri öörenmesine tam mutlu olmuşken,denizin bıçaklanması btn mutluluğumu bozdu:(hatta ağlıyorum şu an yaaa:(bnce deniz ölür,yaaa ölmesin amaaa,adam kaç bin kere sapladı bıçağı yaa?bi bilgisi olan varmı,deniz ölcekmi?bidahaki sezon olmiicakmı???

fırtına_
29-06-07, 21:30
ayy inanmıyorum böyle bir sezon finali olamaz
yaaaa deniz gitti
necdet herşeyi söyledi
yok yok bende kesin kalpten gidicem
inanmıyorum neler oldu yaaaaaaaaaa

ECE...:)
29-06-07, 21:31
Ya Deniz.. ölücek galiba.. ya yaparlar mı ki öyle bir şeyi ya ama o kadar darbeden sonra yaşaması mucize olur yaa... off çok kötü oldum... Polis de film izler gibi izliyor ya yazık..

Ahmet'in olanalrı öğrenmesi çok iyi oldu... Necdet bir kaç bölümdür ilk defa doğru bir şey yaptı.. ;)

jikarinziku
29-06-07, 21:32
slmlarr
tam sezon finali oldu...
ahmetin gerçekleri öörenmesine tam mutlu olmuşken,denizin bıçaklanması btn mutluluğumu bozdu:(hatta ağlıyorum şu an yaaa:(bnce deniz ölür,yaaa ölmesin amaaa,adam kaç bin kere sapladı bıçağı yaa?bi bilgisi olan varmı,deniz ölcekmi?bidahaki sezon olmiicakmı???
Kanli Pazar´da 2 kisi ölmüstü, Deniz´de ölenlerden birini canlandiyor büyük ihtimalle.:img-wink:

fırtına_
29-06-07, 21:33
deniz diziden ayrılmasın ya
ben zaten onlar için seyrediyorum diziyi
gençler olmazsa bu dizi seyredilmez ölmesin deniz
ben sanmam deniz'in ölüceğini

Hilo
solcular sağcılara faşist, sağcılar da solculara komünist derlermiş o zamanlar.. gerici diye bu "din elden gidiyor"culardan bahsediyorlar.. yoksa yaşarlara falan gerici dememişlerdi daha önce..
falan gelir aralarına... tabi deniz ölmezseeee :sad53:

katiliyorum solculara komünist sagcilara fa$ist diyorlar,ben sagciyim ama allah korusun Fa$ist degilim cok $ükür...Ba$kalari Solcu ama komünist degil,beynimizi yikayan yabancilardir...Sol-Sag kavgasini ba$latanda onlar...Solculara "Onlar fa$ist" dediler Sagcilara "Onlar komünist" dediler ve bizi birbirimize düsürdüler iste malesef

neysee bu bölümü iyiki izlememisim denizime dayanamazdim zaten:sad53: :sad53:

NiliWerda
arkadaşlar denize bişi olmaz... yani olmamalı... çünkü dizinin başrollerinden sayılır yani zaman atlaması olduğunda artık onların hikayeleri anlatılmaya başlandı...
zaten özettede denizle defnenin acı günlerin başlamasıdır gibi bişi yazıyordu...
ay ambilanss:img-help: :sad53:

>>miray<<
offf o kadar kötü oldumki anlatamam

necdetin herseyi söylemis olmasina sok halindeykene...denizin yaralanicagini düsündüydüm ama bu sekilde olucagini düsünmedim....öldürdüler galiba ya offff.....birde cocukluklarina döndüler ya....cok kötüydü ya....

avrilcansu
Efenimm, cümleten hepinize iyi akşamlar
Hal hatır sormaya geçmeyeceğim uzun sürmesin:)
Hepimizin bu sezon için son bölümü ve doğal olarak son sezon bölümü yorumları.
uzun zamandır yorum yazamadım, geçen haftada yazmak istiyordum ama geçti artık:)

Neyse efenim ilk önce sanırım bölümün sonuna yaklaşıyoruz, ama bu bölümü beğendim.
Yasemini bu bölümde çok gereksiz buldum yani olmasada olurmuş
Süs diye falan koydular herhalde.
Nezahat gitti, artık iyi mi kötü mü bilmiyorum
O aralar biraz geçiştirmeydi sanırsam...

Ahmet Necdet kavgası çok güzel ve gerçekçi olmuş. yani iyi ki kavga etmişlerde, sonunda yıllardır şu alçak yaseminin yapamadığını necidetimiz yaptı arkideşlerrr...
Yani aslında şu yasemin için değmezdi o kavgaya, yani bir vuruşa bile değmez di... Ama işte arada rüya var...

Gelelim son sahnelere...
Ahmet şok olmuş durumda ama birşey farkettim, Cansel abinin yine o kapalı gözü ortaya çıktı:)
Çok karizmatik oluyor o göz, bendede var o gözkapağının yarım kapanması:)

Veeee, şu yazının sonunu bekleyen, canım arkadaşım Cansu'nun (oradan giriyorum, o yüzden biraz yağ var tabi:) ), inanılmaz sorusu;

Deniz ölecek mi?:):img-hyste
Şimdi bu soruyu biz cevaplayamayız ama ben yokken belki bir kaç duyum almışsınızdır diye soruyorum...
Herneyse sanırım ölüyor Deniz...:sad53:

zeyneps
29-06-07, 21:34
Hayır ya hayır öldü galiba offffff öldüüüü:img-cray:

Ahmet'de Rüya'sına koşuyor sanırım :img-cray:

Ölmesin nolur ölmesin ya Defne'de hamile kalmıştır şimdi mesela :img-cray:

bounce221
Defneyi sevmem ama bu bölümdeki cigliklarindan etkilenmemek mümkün degil...
denize cok üzüldüm...ama ölecegini sanmiyorum...yada söylede olabilir deniz ölür defne hamile ve onun cocugu olur vs vs...

necdet söyledi ..sasirdim acikcasi..söylemez sandim ama oda zaten bikmistiya hani...:
yanliz ahmetin daha cok sok gecirmesini bekliyordum..ben bile daha fazla sok oldum..

şilimsi
Deniz gitti..Ah Allah'ım keşke eskiden olduğu gibi şaka yapıp kalksa..Sarılsa Defneye:sad53:allah'ım bir dizi içinde bu kadar ağlanır mı ya..Kahretsin!!
Ahmetin koşarken saçlarının uçuşuna bile gülemedim ya:icon_sorr..

Deniiiiz gitme:sad53::sad53:

şeboist
29-06-07, 21:35
final bölümü için yorumumuzu yapalım bakalım.gerçi içinizde yorum yapmamı istemeyenler vardır mutlaka.:icon_whis
uzun bir aradan sonra güzel bir bölüm izledik nihayet.her ne kadar başroldekilerin sahneleri gözüme batsada.aamedle necdetin hibçir yerinin kanamaması saçmaydı bence.yılbaşında kar yağdı ama sonra hava günlük güneşlik oldu nedense.:icon_whis
deniz çok fena yaralandı.açıkçası yaşar mı emin değilim.ama yaşamasını isterim.bu dizinin ona ihtiyacı var.sahne acıklıydı ama ben yine ağlamadım.yapım böyle elimde değil.:img-polic yine de o sahnelerde içim bi garip oldu.polislerin de bu kadar vurdumduymaz olması beni çıldırttı.:img-cool2 orda adamlar ölüyor hiç kıllarını bile kıpırdatmıyorlar.
gelelim benimkilere yani sivimle meemede.sahneleri çok güzeldi.meemedin yemek için yine aynı yere götürmesi çok hoştu.:img-blush orayı görünce hemen tanıdım.bir karanfilci kadın eksikti.:img-hyste meeemedden bu kadar cesur laflar beklemezdim.ayrıca hiç gülmediğim kadar güldüm sivimin sayesinde.:img-hyste beni bekler mi demesine koptum.:img-hyste eve geldiğinde neredeyse masaya toslayacaktı.:img-hyste
ufaklıkları göstermelerine çok sevindim.onları çok özlemişim.:img-in_lo özellikle de ekonomik boy defneyi.:img-in_lo

meltem-cmbl
ay sevişnçen kumandayı atmışım bulamıyom:img-hyste :img-hyste
ay süperdi bölmü ama sevinmemle üzülmeme bir oldu ahmet için çok çoks evindim koşuyo galiba yasmeine koşuyo hatta kesin keşek orasınıda gösdterselerdi neyse of denize çok kötü oldum eskileri göstermeleri falan hühühü:icon_sorr

posh
deniz ölmez sanırım ya yok sanmam:sad53: :sad53:
eğer ölürse ve diziden çıkarsa çok üzülürüm kırık kanatlardanda çıktığında çok üzülmüştüm:icon_sorr sezon finali süperdi ya ahmet nasıl koştu yasemini kaçırcak kesin oh be öğrendi sonunda..ama en kötü olduğum sahne denizin bıçaklanması oldu bang bang şarkısı eşliğinde!!

>>miray<<
29-06-07, 21:36
ya berk hakmana ulassakta ögrensek keske bidahaki sezon dizide oynuyomu diye, valla sinir harbi oldum simdik....

zaten dizi basladigindan beri berk hakman ne zaman giricek acaba diye kac kez sormustuk simdik diziden ayrilirsa cok kötü olur ya......ama cok etkileyici cekmisler son sahneleri....agla agla bir hal oldum...

~duygu~
29-06-07, 21:37
bu nasıl bir final çok kötü oldum yaaa deniz öldü mü şimdi hayır yaa :img-cray: ahmetin gerçeği öğrenmesine bile sevinemedim o nasıl bir sahneydi öyle yaa hele adamın bıçağı çektikten sonra bir daha bıçakladığı an yeter diye bi bağırmışım farkında bile değilim ağlamaya başladım zaten sonra da :img-cray: hele çocukluklarını göstermeleri o müzik...of ya off ahmeti yasemini geçtim deniz ölmesin başka birşey istemiyorum yaa :sad53:

ergim
29-06-07, 21:37
ooffff bu bölümde ağlayayımmı güleyimmi bilemedim tam anlamıyla vurucu bir final oldu.
ahmetin rüyayı öğrenmesine öyle böyle değil acaip sevindim hatta söylediği anda öyle bi çığlık atışım vardı duymanız lazım yani (yok aslında duymasanız daha iyi olur kulak sağlığınız açısından:D:D:D)
deniz bıçaklandığında çok fena ağladım zaten
ama ahmetin yasoyu görmesiyle biter diye düşünüyordum amam öyle olmadı bakalım yeni sezona hangi olayla baslayacağız ya deniz ölmese bari zaman atlaması olursa ahmet yaso rüya aile olur artık
ama gerçekten finale şaşırdım ben baya yani neler olacağını hiç kesitiremiyorum yeni sezonda offf kafam karıştı ühühüü

andromeasiren
29-06-07, 21:38
uzun bölüm yorumumu birazdan yapacağım HERKES DÖNMÜŞ BU ARADA:happy0064
ya bu bölüm resmen şoook oldum ve uzun süredir ikl defa keyif alarak izledim..
şimdi kıllığın zamanı değil harika bir bölümdü...
yasemin bile bu bölümde iiydi süper bir bölümdü:happy0064

ayşenurr
Deniz'e çok üzüldüm.:sad53: sonu çok kötü bitti.Ahmet'in Rüya'nın kızı olduğunu öğrenmesine bile sevinemedim.sezon finali diziye yakışır olmuş.

mai__1
deniz 'in vurulma sahnesinde çalan şarkı nancy sinatra dan bang bang ti merak edenler için :) sözleri:
My Baby Shot Me Down

Nancy Sinatra

I was five and he was six
We rode on horses made of sticks
He wore black and I wore white
He would always win the fight

Bang bang
He shot me down, bang bang
I hit the ground , bang bang
That awful sound, bang bang
My baby shot me down

Seasons came and changed the time
When I grew up, I called him mine
He would always laugh and say
Remember when we used to play

Bang bang
I shot you down, bang bang
You hit the ground , bang bang
I used to shoot you down

Music played and people sang…
Just for me the church bells rang…

Now he's gone I don't know why
And till this day some times I cry
He didn't even say goodbye
He didn't take the time to lie

Bang bang
He shot me down, bang bang
I hit the ground , bang bang
My baby shot me down.

zeyneps
Ayy bir an korktum Ahmet öyle koşarken dedim şimdi Ahmet'e araba çarpar sakat kalır filan :img-hyste

Şimdi şöyle olabilir Deniz yıllarca komada kalır bu arada Defne hamiledir ve o da Harun'le evlenir zor durumda kalmamak için sonra da Deniz uyanır bir bakar Defne-Harun evli :blink: Sonra da araları bozulur Defne'de çocuğumu babasından ayıramam der ve bu durum yıllarca devam eder alın size ikici bir Ahmet vakası :icon_whis :img-hyste

Şoka girdim galiba üzüntüden ne dediğimi bilmiyyym:img-cray:

yıldızbilge
ya ölmez dimi ya ama 2 kişi ölmüş ya ölürse ben dayanammam ama son sahne çok kötüydü defnenin ağlaması ben bile ağladım yaa elimde mendilll ama necdetinde ağzını öpecedm ne güzel söyledii ama yaaaaaaaaaa

NiliWerda
ay bismillah bismillah bismillah Denize noldu şimdi noldu denize noldu niye kımıldamıyo niye niye niye öyle birden gözleini kapayıp kafası yere düştü niye düştü noluyo noluyo noluyo noluyo bişi yapsaya defne ay niye eskileri hatırlıyolar niye niye niyeki denizden çok kan akıyo niye nolucak noluyor???:img-help:

balim89
Deniz gitti..Ah Allah'ım keşke eskiden olduğu gibi şaka yapıp kalksa..Sarılsa Defneye:sad53:allah'ım bir dizi içinde bu kadar ağlanır mı ya..Kahretsin!!
Ahmetin koşarken saçlarının uçuşuna bile gülemedim ya:icon_sorr..

Deniiiiz gitme:sad53::sad53:

ah silimsim ah...sana katiliyorum...deniz gitmesin:icon_cry: ...ölmesin yaa...inanamiyorum favori ciftimdi deniz&defne benim...olamaz yaaa...
babasi yikilacak...of yaaaa...:sad53:

şilimsi
29-06-07, 21:40
Kanka naptın..Lütfin ama lütfin Defne gibi bir kızı Yasoya benzetmeni hiç yakıştıramadım bebişim:hıh

Mukaddes abla sözler içi çok sağol:)

Deniz gitti mi ya..Dizideki son bölümümüydü bu şimdi..Ama yok ya ne alakası var..Sanmıyorum..Olamaz yani..Yapamazlar di mi..Yapmazlar herhalde..Off ya off..Neden hep kötü şeyler iyi insanların başına geliyii:sad53:

iReMJeLiBoN
29-06-07, 21:41
Arkadaslar birinci olmamız kesindir ya.. Benim ablamın tüm arkadasları izlemis, ki hiç izlemezler.. Bizim evde ilk defa ATV değişmedi ya.. Değişmedi.. Annemle babam bile izledi.. Herkes deli gibi bu bölümü konusuyor.. Ihlamurlar Altında bilmiyorum yani.. Ay içim cız etti..

bu arada .net li siteye Bang Bang'i ekliyorum arkadaslar :)

misskrueger
Bir nancy sinatra şarkısı olan bang bang eşliginde böyle bir sahne izlemek bölüme anlam kattıklarını sanıyorlarsa yanılıyorlar üzücü bir sahneydi aksine gecemi ve bölümü zehir etti.Umarım berk hakman ayrılmaz açıkçası dizi yarım kalır diye düşünüyorum.

Edit:Bölümün en iyi olayı ahmet'in gerçekleri ögrenmesiydi bu bakımdan çok sevindirici ama yasemin'e tepkisini merak ediyorum.

sevimli.girl
denzizin bıçaklanması hemde üst üste bışçaklanması çok kötü oldu. umarım ölmez de defne de yalnız kalmaz. necdetin herşeyi itiraf etmesi ve o an ahmetin içine düştüğü durumda çok kötü oldu. keşke necdet söylemeseydi. şimdi belki de ahmet rüyayı almak isteyecek ve o zaman necdet için çok ağır olacak

dorzoapn
off şokları yaşıormm yaaaaaaaa
arkadaşlarr galiba deniz öldüü:(:(:(
ama gerçekten deniz en sevdiğim tiplerden biriydi,o ölürse dizinin keyfi kaçar:(

bu arada başlıkta 133 kişi var:D

bounce221
yaşar denizi kurtaracak bence
of ya çok kötü bitti

yasarin orda bir isi var herhalde ..bosuna koymamisladir onu ve isigi oraya...
ama yetisecekmi bilemem...bide isik catmasin gec kaldik diye...
3 ay nasil dayanacagim ya simdi...

zeyneps
Sevim 'e çok güldüm o ne haldi öyle dağıtmıştı :img-hyste :img-hyste Ama ağlaması çok komik ve hüzünlüydü "ya beklemezse :img-cray:":img-pilot canım benim ya offfff yine yıllar geçmeden bir kabul etse :img-in_lo

Gürsoy rezidansı büyük bir şok yaşayacak :blink: Bir yandan Deniz ölüyor bir yandan Rüya Ahmet'in kızı :blink:

dizice
Ben aglayamadim Deniz olunce. Demek ki gercekten cok uzuldum. Bu kadar uzulunce aglayamiyorum. Icime oturuyor. Deniz oldu. Hic kurtulmasini beklemeyin. O bicak yaralariyla aninda mudahale olsa bile kurtulmasi cok zor. Ama agzindan kan gelmedi. Aramizda tipci var mi? Kan gelmeyince, bir umut var mi demek? Siyaseti hafiflettiler, hafiflettiler, sonra dann, ana karakterlerden birinin olumuyle bizi darmagadin ettiler. Askolsun Tomris Hanim. Askolsun. Demek ki o oyun sahnesi "foreshadowing"mis.

cennex
ya cok uzuldum ya ... denızı o kadar da cok sevıyordum . manyak herıf resmen sapladı ya. allah kahretsın. ahmede gelınce bence ıyı oldu. artık bılmesı gerekıyordu . muthıs bır sezon bızlerı beklıyor... bakalım sımdı ne olacak

ergim
29-06-07, 21:42
Ayy bir an korktum Ahmet öyle koşarken dedim şimdi Ahmet'e araba çarpar sakat kalır filan :img-hyste

Şimdi şöyle olabilir Deniz yıllarca komada kalır bu arada Defne hamiledir ve o da Harun'le evlenir zor durumda kalmamak için sonra da Deniz uyanır bir bakar Defne-Harun evli :blink: Sonra da araları bozulur Defne'de çocuğumu babasından ayıramam der ve bu durum yıllarca devam eder alın size ikici bir Ahmet vakası :icon_whis :img-hyste

Şoka girdim galiba üzüntüden ne dediğimi bilmiyyym:img-cray:

yaa ziynip ağzından yel alsın artık ayrılık istemiyiimmmm:sad53: :sad53: bu arada imzayı da değiştirsem tam süper olacak artık ortada yalan malan kalmadığına gör:img-wink: :img-wink:
ya uff ahmetin tepkisini çok göstermediler ama ona kızdım ağızlarını burunlarını dağıtacağım:hıh :hıh
ama belçim çok güzel oynadı bu bölümde ya acaip merak ediyorum yeni sezonu zaman atlaması olursa mehmetle sevim de evlenmiş olur inşallah ama deniz ölmesiin yaa ooff:sad53:

HulyaGoker
Artık Denizsiz bir Hatırla sevgili mi izlicez ,inanmıyorum çok üzücüydü ya bir de bence ışık kendini hep en yakın arkadaşına karşı suclu hissedecek yanlarına gidemedim o sırada diye.ayrıca bu bölümde Harun'u tercih ediyorum ışıkla daha çok yakışıyorlar. Ama olsun bölüm zaten onlarla ilgili değildi.. keşke Işık için başka karakter eklememiş olsalardı.Necdetin de ağzına sağlık. Bir de ben kavgadan sonra bunları duyunca sarılmalarını barışmalarını beklemiştim beklemiştim eskisi gibi :img-yes: ama olmadı:sad53:

(mia)
ay defneyle deniz harikalardı.beraber.ama sonra defnenin çığlıklarıyla acayip fena oldum .umarım ölmez deniz.ölürse i,zlemem diziyi.

not.denizinn soyadını bilen lütfen bana ö.m atsın ya da buraya yazdın.lütfen

_pegasus_
final bence diaiye yakışır olmuş denize ben deçok üzüldüm :icon_sorr ama ölmez sanırım yaa annem öyle diyor öldürmezler onu diyor ama bilemem ahmetin gerçeği öğrenmesine savindimm güzel bir finaldi:img-wink:

meltem-cmbl
ooffff bu bölümde ağlayayımmı güleyimmi bilemedim tam anlamıyla vurucu bir final oldu.
ahmetin rüyayı öğrenmesine öyle böyle değil acaip sevindim hatta söylediği anda öyle bi çığlık atışım vardı duymanız lazım yani (yok aslında duymasanız daha iyi olur kulak sağlığınız açısından:D:D:D)
deniz bıçaklandığında çok fena ağladım zaten
ama ahmetin yasoyu görmesiyle biter diye düşünüyordum amam öyle olmadı bakalım yeni sezona hangi olayla baslayacağız ya deniz ölmese bari zaman atlaması olursa ahmet yaso rüya aile olur artık
ama gerçekten finale şaşırdım ben baya yani neler olacağını hiç kesitiremiyorum yeni sezonda offf kafam karıştı ühühüü

ay erghim ay sıonunda dileklerimiz kabul oldu bebşim
ı love you necdet ı love you necdet diye bağırasım geliy:img-hyste

ay ahemtimişn nasıl şaşrıdı bebişim ya
yan lzı necdet bizim evliliğimiz kağıt üzeri dedi
ahmet hala anlamadı necdet tammaen sölemese zor yani:)
neyse öğrendimi öğrendi ayy

ama bi o kadarda züüldüm deniz yüüznden ya off çok kötü olmez inş,

off ben birazdan çıkcak off en mutlu günümde abim pcye oturmak isytiyi kıdermi bu ya:icon_sorr

>>miray<<
29-06-07, 21:43
bu arada cocuklari tekrardan toplamalari cok güzel olmus....gerci ufak denizin saclari biraz degismis :) daha koyulmus sanki saclari daha önceye nazaran :)))

esuk
Kesinlikle çok kotu bitti!!!!
Deniz ölmemeli umarım kurtulur.Bnce de yasar kurtarır cunku kimse onlara dönüp bakmıo bile yardım edebilecek yasar ve ısık var bitek....
Asıl darbeyi dizinin onu vurdu resmen necdet bir bir döktü herşeyi.şok oldum kesinlikle beklemiodum hayrete düştüm yüzüm aynı ahmetinki gibi allak bullak oldu yanii=D nası koşuo ama cnm bnm yaa.necdette garibim dayanamadı yani nası anlattı sanki zorla saklıomuş gibi=)hersey ortaya çıktı.ama uzun zmndır hiçbi dizide bole heycanlanmamıştım tam bi sezon finaliydi.herkesi kutluyorum=)yalnız defneye çok kızdım orda bağırmaktan baska bişi yapmadı off çok üzüldüm yaa....gerçi başlarına gelcek vardı ne olsa en başı çekiolar=DD neyse umarım bişi olmaz denizimize....bakalım yeni sezonda neler görücez....şimdilik hoşcakalın=)....!!!!

emosss
arkadaşlar uzun zamandan sonra izlediğim en güzel bölümdü ama sevincim kursağımda kaldı... bencede deniz öldü ama ben şu an diğer olayın şokundayım necdetten hiç beklemezdim yaa... hala inanamıyorum senaristlerin böyle bişeyi yaptıklarına..
günün diğer oalyı ise sevim ve memed'di..özellikle sevimiz evdeki haline bayıldım..memed de harikaydı yemekte , artık hayır denmez bu adamada...
ya deniz ölmesin yaaa

şilimsi
ah silimsim ah...sana katiliyorum...deniz gitmesin:icon_cry: ...ölmesin yaa...inanamiyorum favori ciftimdi deniz&defne benim...olamaz yaaa...
babasi yikilacak...of yaaaa...:sad53:

Hemde ne yıkılma ablam ya:sad53: ,
DEniz gitme..Sana ihtiyacımız var..Defneyi bırakma..Nezoş Almanya ya gitti..Işık'a sahip çıkman lazım..gitme..bizi bırakma:sad53: :sad53:

Sivime çok güldüm ama..Birden ağlamaya başladı ya koptum orda..Aklıma ilk sen geldin Sünem abla:img-hyste Ama bak yine Deniz geldi aklıma:sad53: Uff bir üvey annesi olduğunu hiç göremeyecek mi şimdi bu çocuk:sad53:

prenses19
inanamıyorum yaa sonunda ahmet gerçeği öğrendinin şokundayken

fdeniz olayı yıktı geçti beni

ne olur bişey olmasın yaaa

sevincim kursağımda kaldı

ama yine muhteşem bi bölümdü

zeyneps
29-06-07, 21:44
Kanka napsın kız çocuğu var ama lütfin :img-hyste :img-hyste Miting düzenleyecek hali yok anne olunca duygusallaşır :img-hyste :img-hyste

Ayla'dan kurtulduğumuza sevindim ayyyy :happy0064 :happy0064 İstese de Ahmet onnula evlenmez artık o da gerçekleri kabul etti zaten yani :icon_whis

ergim
ay erghim ay sıonunda dileklerimiz kabul oldu bebşim
ı love you necdet ı love you necdet diye bağırasım geliy:img-hyste

ay ahemtimişn nasıl şaşrıdı bebişim ya
yan lzı necdet bizim evliliğimiz kağıt üzeri dedi
ahmet hala anlamadı necdet tammaen sölemese zor yani:)
neyse öğrendimi öğrendi ayy

ama bi o kadarda züüldüm deniz yüüznden ya off çok kötü olmez inş,

off ben birazdan çıkcak off en mutlu günümde abim pcye oturmak isytiyi kıdermi bu ya:icon_sorr

evet kanka valla kendimi bildim bileli ilk defa helal necdet dedim :happy0064 :happy0064 ya miltimm ikna et abini çıkma bugün bizim günümüz yaw:happy0064 ama ahmetin öğrenmesine ne kadar sevindiysem denizin bıçaklanmasına hatta ölücek olmasına da bi o kadar üzüldüm :sad53:

aslı30
Güzel bir bölümdü.Deniz gidici galiba.:sad53: Bıçaklanma sahnesinde çok başarılıydı.Rüya gerçeğini Ahmet'in öğrenmesini bu bölüm beklemiyordum.Ama iyi de oldu.Ahmet Yasemin'i affetmez ve Ayla'yla yıldırım nikahı kıyar bence.:img-blush Yasemin'e hesap sormaya gidiyordu galiba.:img-tomat Yani ben öyle umut ediyorum.:icon_whis

fırtına_
çok güzel bir bölümdü ama hazmetmek zor olucak

ben ağlamadım deniz&a