Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-15

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11

zeyneps
29-06-07, 22:03
Necdet artık büyüyüp olgunlaşıyor galiba ya da yediği yumrukla kendine geldi bir silkindi :img-cray:Şimdi huzura erip Güzide'yle birlikte inzivaya çekilsin kanımca :img-cray:Kıbrısçık'a gitsin küçük bir pastane açsın :icon_whis bye

Keşke Ahmet Necdet sahnesinde de küçüklüklerini gösterseydiler mesela kan kardeşi oluyorlar filan :icon_whis :img-hyste ya da birlikte kovboyculuk oynuyorlar :img-blush :)

yıldızbilge
:img-hyste ayy bide ahmet beni istemiyo bunu bi ilacı varmı diyo yaa... duygu sömürüsü yapıyo cadı.. var aslında ilacı ben 2 yumruk atsam geçer...

melih beyde benim adamım artık...en azından ahmete cesaret verdi...gerçi artık düğünün olmıcağı garanti oldu...artık

havada bulut
ayla ahmeti unut

haklısın ya cadı duygu somurusu yapıyoooo. çok gusel bı soz su sozu imzasını ve avatrarını yapsanıza

HAVADA BULUT
AYLA AHMETİ UNUT
ÇOK GUSEL KIM UYDURDUYSA TEBRİKLER VALLA

ya düğün olsun ama yasemin&ahmet düğünü olsun
ilacını sormakta haklı aslında ben solıyım
gelcek bana sağa 9 yumruk sola 9 yumruk al sana ilaç çok gusel olurduu:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

bole de geçer herseyi unutrrr...:img-hyste

kafasına da yıyınce unutr:img-hyste

evet melıh bey ahmet &yasemın cilerin adamı artık bence ohhhhhhh ne ii soledi ama

bounce221
defne bosuna yatakta sen bana emanetsin gibi birsey dedi...

ya iste olaylara atlamanin kötü yani bu iste...cok üzüldüm ama be kardesim bir mitingede gitmeyin ya...
simdi kala kaldin karninda cocukla...

yasar isigi tehlikeye atiyormu???
gazatelerde okumus cihad cagrilarini ne durumda oldugunu biliyor ortalik ve sevdiginin basina birsey gelmesinden korkuyor ve ona göre hareket ediyor...

ama deniz .nerde olay orda deniz..kuyrugu defnede pesinde...

ergim
29-06-07, 22:04
evet evet denizi orda kurataran yaşar olabilir hatta büyük olasılıkla o olur zaman atlaması olduğunda da biri geçmiş günleri hatırlar falan olabilir yani:D:D

emosss
29-06-07, 22:04
ya bu arada deniz ve defnenin yakınlaşma sahnesinede şok oldum yaaa..
ben küçük bi öpüşmeyle biter sanıyodum...2. bi ahmet-yasemin vakasını bünyem kaldırmaz valla..

badger
29-06-07, 22:05
Ayy bir an korktum Ahmet öyle koşarken dedim şimdi Ahmet'e araba çarpar sakat kalır filan :img-hyste

Şimdi şöyle olabilir Deniz yıllarca komada kalır bu arada Defne hamiledir ve o da Harun'le evlenir zor durumda kalmamak için sonra da Deniz uyanır bir bakar Defne-Harun evli :blink: Sonra da araları bozulur Defne'de çocuğumu babasından ayıramam der ve bu durum yıllarca devam eder alın size ikici bir Ahmet vakası :icon_whis :img-hyste

Şoka girdim galiba üzüntüden ne dediğimi bilmiyyym:img-cray:

Yook bir daha aynı şeyin iki ailede olamsına izin vermez herhalde Yasemin ve Ahmet..(Başkasından olan çocuğu başkasına yamamak ve gerçek babasına durumu söylememek).Bir tane hepsine yetecek...

aktaş
29-06-07, 22:06
Ya süper bi bölümdü..Ben ahmet necdetle konuşmaya gidiyo falan die duyunca zaten anlamıştım biraz rüyayla ilgili şeyler olucağını.kavga ederlerken çok komiklerdi yaa.yalnız necdet ahmete vururken benim canım yandı yaa!!:icon_sorr necdet ahmete rüya senin kızın dediği an oleeeeyyy diye bağırıp kahkahalarla gülmeye başladım hem rahatladığım için hemde ahmetinin kaşlarının aldığı şekil için:happy0064.gidip yasemine hesap sormakta yerden göe kadar haklı artık ahmet.deniz konusuna gelince polislerin nasıl bu kadar sakin olabildiklerine ve hiç bişeye karışmamalarına çok şaşırdım ayrıca defnede öylece başında kaldı hiç bişey yapmadı..ama umarım deniz ölmez...Necdeeeett çok sağol yaaa ben bile rahatladııım!!!!:happy0064

eolaa
arkadaslar bence artık kimse deniz için cok uzulmuş oldugunu we ahmet olayına sewinmiş oldugunu yazmak için formu doldurmasın.hepimiz üzüldük denize hepimiz sewindik ahmete.farklı görüşe sahip olanlar yazarsa bence dha ii olur formu takip edemez olduk aynı seyler tekrarlanıyor surekli... kimseye özel sölemiyorum lütfen kimse üstüne alınıp polemik oluşturmasın.gercekten samimi olarak sölüyorum.

dizide gercekleşen dier detaylar nasıldı?mesela sevim mehmet, yasarın sewmedigi bir mitinge ışık için gitmesi we tabiki tarihi bi gercek olan cihat cagrısı...bu konu hakkında dusunceleriniz neler?:img-help:

Billush
Necdet'ten böyle bir itirafı hiç beklemezdim doğrusu.Şok oldum duyunca.Ekran başında "Söyle lütfen söyle!" filan diyordum ama beklemiyordum.Ahmet ne yapacak,nereye koşuyor çok merak ediyorum doğrusu...

iReMJeLiBoN
29-06-07, 22:07
ay yada hepsi bi rüyaymıs necdetin söylemesi falan ne gülerim:D ama zaman atlaması olursa Ahmet ve Yasemine nolur? Sorunsuz bi hayat süremezler, o zaman dizi izlenmezki.. Daha 2 sezon var yoksa onları Şevkt vE Selma gibimi yapacaklar?

ergim
emos aman allah korusun ya defne bide harunla falan evleniyormus yuh artık harun öyle bişey yapmaz o necdet mi :hıh :hıh :hıh( offf 150 sn ler çok baydı artık yaa)

badger
Ben aglayamadim Deniz olunce. Demek ki gercekten cok uzuldum. Bu kadar uzulunce aglayamiyorum. Icime oturuyor. Deniz oldu. Hic kurtulmasini beklemeyin. O bicak yaralariyla aninda mudahale olsa bile kurtulmasi cok zor. Ama agzindan kan gelmedi. Aramizda tipci var mi? Kan gelmeyince, bir umut var mi demek? Siyaseti hafiflettiler, hafiflettiler, sonra dann, ana karakterlerden birinin olumuyle bizi darmagadin ettiler. Askolsun Tomris Hanim. Askolsun. Demek ki o oyun sahnesi "foreshadowing"mis.

Ağızdan kan gelmesi ciğerin yaralanmasıdır...Batın yaralanmalarında bağırsak vs.parçalanmışsa çok yakın bir sürede ölür, kan batın boşluğuna dolar...Tıpçı değilim ama ailem medikal bir aile...

şilimsi
Valla 2. Ahmet&YAso shikayesi olabilir..
Sonuçta çocuklardan biri Yaseminin diğeride Ahmetin akrabası..Gen meselesi yani:img-hysteAma benimde bünyem kaldırmaz bu kadarını..Yetti gari yani:hıh

elifk
Her şeyin gerçeklerle doğrudan alakalı olmasını bekleyemeyiz.Bence Deniz'in ölme ihtimali çok yüksek :( 20 dakika içinde müdehale etme oolanağı yok ancak Işık dayanamayıp koşturursa arkasından da Yaşar...Deniz'i görüp yardım ederler.Hem belki böylece Deniz'le Yaşar'ın arası düzelir...

bencede yasar la ısık yetısecek yasar sayesınde kurtulacak denız...hem aralarıda yumusar yanı umarım boyle olur oldurmezler denzı...super bı bolumdu sarkıyıda tam bulmuslar onun ıcınde ayrıca tebrik ediyorum..ve bu sıcaklarda ustuste gıyınıp oynuyorlar ya bravo...cok guzl bi bolumdu eylule kadar catlıycaz artık....

sevimli.girl
deniz ölmeyebilir ama ciddi bir rahatsızlığı olabilir ne bileyim mesela sakat kalablir ve yürüyemez. kendini daima eksik biri gibi hisseder ve buda onu defneden uzaklaştırabilir.

emosss
29-06-07, 22:08
:img-hyste

haklısın ya cadı duygu somurusu yapıyoooo. çok gusel bı soz su sozu imzasını ve avatrarını yapsanıza

HAVADA BULUT
AYLA AHMETİ UNUT
ÇOK GUSEL KIM UYDURDUYSA TEBRİKLER VALLA

ya düğün olsun ama yasemin&ahmet düğünü olsun
ilacını sormakta haklı aslında ben solıyım
gelcek bana sağa 9 yumruk sola 9 yumruk al sana ilaç çok gusel olurduu:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

bole de geçer herseyi unutrrr...:img-hyste

kafasına da yıyınce unutr:img-hyste

evet melıh bey ahmet &yasemın cilerin adamı artık bence ohhhhhhh ne ii soledi ama

ben uydurdum tabiki:img-yes: :img-yes:
hakkaten melih artık hızır acil , ahmetin fikir danışmanı falan olsun mümkünse..
artık ahmet bu olayı kaldırmak içinde ondan yardım ister herhalde..psikolog sonuçta...

zeyneps
Ahmet'in öğrnediği sahnede ben ayağa kalktım robot gibi dikiliyorum bir yandan gülüyorum bir yandan gözlerimden yaşlar süzülüyor napıyım içimde kalmıştı valla :img-cray:

Sonra camdan çıktım "Ahmet öğrendiiiiiiiiiiiiii" diye bağırıodum bir baktım Deniz bıçaklaniyyyyy :img-cray:Hevesim kursağımda kaldı tabiii :sad53: :icon_sorr :img-help:

HulyaGoker
Bilmiyorum arkadaşlar ama bence Defne hamile falan olabilir. O kadar sahneyi boşa koymadılar bence. Deniz kurtulursa çok karmaşık olacak herşey. Ölürse de daha çok gerçi :sad53: :sad53: :sad53:

*~*RaiNBoW*~*
Billur'cum doğru 2 ay var.3 ay tatil dilime dolandı bir kere ya :).
Ahmet şimdi okula gidip Yasemin'in karşısına dikilse..Ne diyebilir ki?Açıkçası Ahmet beni bu bölüm şok içinde bıraktı.Necdet evliliğin formalite olduğunu söylüyor ama Ahmet inanmıyor.Dumur oldum orada,bir bu eksikti dedim.Neyse ki saflığın da sınırı var,anladı sonunda.Hayır,Yasemin'in de Ahmet'in de başına ne geldiyse,uyuşukluklarından ve saflıklarından dolayıdır.Bunu anladım bu bölüm.
Hele okulda hediye verme faslı...Aman neyse iyi ki verememişler.Daha iyi oldu :).

Sheirmaine
29-06-07, 22:09
ya ben biyerden duymuştum yeni sezon zaman atlamasıyla olucak diye ama bu kadar olay var nası halledecekler ki :icon_whis :icon_whis
kanka zaten ahmet koşmaya başladığında bende kesin yasoya gider hesap sorar ya da rüyayı görür diye düşündüydüm ama olmadı :icon_whis

Bence Ahmet parka gidiyor Yasemine. Hani yaseminin telefon konusmasini dinlemisti ya, sonra da gidip Nejdetten hesap sordu.
Ilk olarak Ahmet parka dogru gidecek ve orada Yaseminle, rüyayi görecek. Onlara uzaktan bakacak...simdi bu eylül nasil gelecek, ambilanssss:img-help:

iReMJeLiBoN
29-06-07, 22:10
arkadaslar bence artık kimse deniz için cok uzulmuş oldugunu we ahmet olayına sewinmiş oldugunu yazmak için formu doldurmasın.hepimiz üzüldük denize hepimiz sewindik ahmete.farklı görüşe sahip olanlar yazarsa bence dha ii olur formu takip edemez olduk aynı seyler tekrarlanıyor surekli... kimseye özel sölemiyorum lütfen kimse üstüne alınıp polemik oluşturmasın.gercekten samimi olarak sölüyorum.

dizide gercekleşen dier detaylar nasıldı?mesela sevim mehmet, yasarın sewmedigi bir mitinge ışık için gitmesi we tabiki tarihi bi gercek olan cihat cagrısı...bu konu hakkında dusunceleriniz neler?:img-help:

Ama o kadar kolay değil ki böyle acı dolu bi olayın üstüne ben laylaylom olaylardan bahsetmek biraz garip olur :D

Ama cihat cagrısından konusalım :P Bende simdi onu arastırıyorum öğrenmeye calsııyorum :P

ikizlerbur
Şarkı cuk oturmuş ya valla gerçekten hatırla sevgili ekibini tebrik etmek lazım harikaydı
sevinirken ağlamak böyle bişey olsa gerek tam anlamıyla bunu yaşadım diyebilir hele o flasbackler oyun bitti kalk deniz!
lütfen kalksın lütfen ama o zamanın şartlarını bulundukları ortamı düşününce pek şans yok gibi
of çok üzgünüm ya bu kadr etkileneceğimi ve bu kadr etkili bir bölüm olabileceğini hiç düşünmemiştim
bang bang:icon_sorr :img-sorry
off çok güseldi ya
ama sizinde dedğiniz gbi yaşar&ışık boşuna koyulmamşı oraya
ama yaşarla denizin arasının düzeltilmesi için bu kadar acıklı bi olaya gerek var mıydı bilemiyorum
gerçi o zaman sağve sol ancak böle durumlarda yanyana gelebilirlerdi gibi hava vermeyede çalışo olabilirler
bilmiyorum valla kafam çok karıştı herşey tepe taklak oldu
ama ayla şansını sonsuza kadar kaybetti
necdeti tebrik etmiştim ama düşününce bunu köşeye sıkıştığı için kendini haklı çıkarmak için yaptı kovalamaca oynaktan yoruluğu içi ve söylediiği yalanlardan bir kere doru söyleyerek sıyrılmak için yaptu bence..
öf içimi derin bi hüzün kapladı:img-sorry

dizice
Harun Defne'le zorunluluktan evlenseydi, iste bu gercek fedakarlik olurdu. Necdet'inki gibi kofti fedakarlik degil. Kolaysa, gercekten arkadasin, kardesin gibi gordugun, olmus olan en yakin arkadasinin aski ile evlen.

HS'nin mesaji: Aman kizlar, evlenmeden sevgilinizle beraber olmayin, babaniz sevgilinizin babasinca idama mahkum edilir, sevgiliniz sokakta bicaklanir, olur. Sonra ortada gayrimesru bebeginizle kalirsiniz. :img-hyste :img-hyste

Once Deniz kesin olecek-hatta oldu- dedim; ama ne bileyim simdi muallakta kaldim. Yasar yetisebilir mi? Cok da guzel olur. Defne de bu sefer Sevket "ya olen siz olsaydiniz" deyince, ne diyorsun diye diye cikismaz, ne dedigini anlar. Vah Deniz'im. Ahmet bir, Sevim'le Deniz ikiydi benim icin :sad53:

blue ivy
29-06-07, 22:11
Aslıda söyle olabilir

3 Yıl gecmis Yasar ve Deniz kahvaltıda..

Deniz: Ahh can dostum 3 yıl önce bu gün olanları hatırlıyormusun?
Defne: Denizcim hatırlatma lütfen..
Deniz: Aa, Yasarın iyiliğini unutmamak lazım ..
Defne: Deniiz..
Deniz: Beni o kargaşada ölümden kurtardı ya..

Bu bi örnek, demek istediğimi umarım anlatabilmisimdir.. Ablamda dedi hiçbir dizi sezon finalinden sonra küt diye baslamadı ddedi.. Haziran gecesi mesela.. Zaman atlamasıyla baslayabilir.. 16. Bölüm gibi..

gerçekten güzel bir yorum, ama zaman atlayacaklarını pek sanmıyorum,sonuçta ahmet gerçekleri öğrendi, önce kızını görmeye gidecektir,o yüzden öyle deli gibi koşmaya başladı,onun aklında ne yasemin var nede hiç kimse,sadece rüya.
ama seninde yazdığın gibi yaşarı oraya boşuna getirmediler,belkide denizi kurtarabilir,boylelikle iyi dost olurlar,başka türlü olmazdı zaten,iyi düşünmüşsün.
bu arada arkadaşlar ahmete acilen bir ceket lazım,kolundaki ufak deliği farkettinizmi?:img-hyste

ergim
29-06-07, 22:11
ziynip ben balkona çıkmadım walla salonda bizimkilerin kafasını şişirmekle mesguldüm ama ben onu son sahnede bekliyidim kuzum deniz bıçaklanınca çok şaşırdım ya fotolar yok daha neyse yarına imza yaparız artık:D:D

Billush
29-06-07, 22:12
Billur'cum doğru 2 ay var.3 ay tatil dilime dolandı bir kere ya :).
Ahmet şimdi okula gidip Yasemin'in karşısına dikilse..Ne diyebilir ki?Açıkçası Ahmet beni bu bölüm şok içinde bıraktı.Necdet evliliğin formalite olduğunu söylüyor ama Ahmet inanmıyor.Dumur oldum orada,bir bu eksikti dedim.Neyse ki saflığın da sınırı var,anladı sonunda.Hayır,Yasemin'in de Ahmet'in de başına ne geldiyse,uyuşukluklarından ve saflıklarından dolayıdır.Bunu anladım bu bölüm.
Hele okulda hediye verme faslı...Aman neyse iyi ki verememişler.Daha iyi oldu :).

Herkesin diline dolandı 3 ay :)
Ben de merak ediyorum...Bir hışımla odasından içeri girip "Gerçeği benden neden sakladın?" filan mı diyecek acaba...Selma Hanım'a bağırdığı gibi bağırıyormuş filan...
Bence de hediyeyi hemen verememeleri iyi olur.Bence o hediyeleri verdikleri sahne çok hoştu.Cansel'e bittim o sahnede :img-in_lo :img-blush

emosss
29-06-07, 22:12
emos aman allah korusun ya defne bide harunla falan evleniyormus yuh artık harun öyle bişey yapmaz o necdet mi :hıh :hıh :hıh( offf 150 sn ler çok baydı artık yaa)

azten defnede yasemin değil ,öle bi durumda çok güçlü davranıp tek başına doğurur..hem arkasında kapı gibi halası ve abisi var... tabi abiside önceden aynı haltı yediği için anlayışlı davranır herhalde..
ayy bende ne anlatıyorum:img-hyste :img-hyste hamile kaldıda doğurttum çocuğu hemen... :img-hyste :img-hyste

Melal
29-06-07, 22:13
Güzel bir sezon finaliydi kaç bölümdür HS'yi izlerken bazı sahnelerde sıkılıyordum ama bu akşam hiç sıkılmadan izledim diyebilirim.:)
Sevim ve Mehmet'in hali çok şirindi özellikle Mehmet'in evlenme teklifi çok güzeldi.
Sevim'in şaşkın halleri,sarhoş olması evde ağlaması şahaneydi.
Ahmet'in tüm sahneleri güzeldi.
Özellikle Yasemin'lerin evinin önüne gelmesi ıslık çalmasına bayıldım.
Tabii bu sırada Dalgakıran eşliğinde ekrane gelen flashback süperdi.
Nezahat ve Rıza'nın ayrılmaları içimi acıttı diyebilirim hala birbirlerini sevdikleri ortada sanırım 2. sezonda Almanya dönüşü bir barışma olayı olabilir.:)
Ayla'nın durumu ise içler acısı kızcağız herşeyin farkında ve artık hayattan bezmiş bir halde.
Onu böyle görünce çok üzüldüm Ahmet'te biraz bu durumdan kendini suçluyor ki suçu yok değil aslında.
Işık ve Harun sahneleri çok güzeldi Harun'a da yazık ya off off.:icon_sorr
Harun'un Işık'ı eve bıraktığı sahnede acaba Yaşar bir yerlerden izliyor mu acaba hissine kapıldım ama çok şükür izlemiyormuş izleseydi sanırım kan çıkardı.:)
Ahmet ve Necdet'in hesaplaşma sahnesi çok güzeldi tabii Necdet'in itirafı ayrı güzeldi.
Ahmet'in şok olması,şaşkınlığı Necdet'in yüzündeki ne dedim ben ifadesi süperdi.
Ahmet'in de Necdet'in de hayatı tamamen değişti artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.
Necdet Ahmet'e Rüya senin kızın dediğin aferin Necdet dedim ilk defa çok doğru bir iş yaptın.
Bakalım Yasemin Ahmet'in gerçekleri öğrendiğini duyduğu zaman ne yapacak.
Bu arada bunu yazmadan geçemeyeceğim Ahmet ve Necdet kavga ederken yüzlerinde bir damla bile kan yoktu sanırım bu akşam ki bölümün tek mantık hatası buydu aa tabii birde Ahmet'in ceketinin yırtık olduğunu gördük.
Lütfen biraz daha dikkat.:)
Deniz'in bıçaklanmasına üzüldüm,içim acıdı Defne'nin gözyaşları ve Deniz yerde kanlar içinde yatarken çocukluk görüntülerini görmek hüzünlendirdi.
Ben Deniz'in ölmeyeceğini düşünüyorum çünkü 70leri biz onlardan göreceğimiz için ölmeyecek.
Defne'nin hamile olacak olması da aklıma gelmiyor değil.
Her darbe öncesi birisi hamile kalıyor gibi bir durum olacak ama bence Defne'nin hamile olması kuvvetle ihtimal.
Deniz'in hayatını eğer Yaşar kurtarırsa Deniz'in tavrını çok merak ediyorum ki bana Yaşar kurtaracakmış gibi geliyor.:)
Bu akşam ki bölümde bütün oyuncular mükemmel performans sergiledi.
Hatta Beren Saat'in bile performansı önceki bölümlere göre çok daha iyiydi.
Umarım bundan sonra ki bölümler hep böyle güzellikte devam eder.

Hulya Goker buraya resim eklenmiyor bunun için açılmış bir bölüm var lütfen resimleri multimedya bölümüne eklerseniz iyi olur.

zeyneps
Ya daha dün burda 7-8 kişi anca vardı nasıl oldu bu ya :icon_whis :img-hyste :img-hyste Ben Selma'nın yüzünün alacağı şekli çok merak ediyorum ya ağzı ir karış açık kalacak hönk:blink: Ohhhh iyi oldu ona Ahmet'e üzüldüm ama Selma'ya hayır:hıh Kendi sayesinde 7 yıl torunundan bihaber yaşadı şimdi Rüya onu sevmez umarım :hıh Ama pardon Rüya onu doktor teyzesi olarak görüyordu değmüüü :icon_whis

şilimsi
Ya Denize birşey olur mu olmaz mı bilemiyorum ama Yaşarın birşeyler yapacağı kesin..Işıkla Yaşarı boşuna getirtmediler ya oraya..Birşey olursa müdahele Yaşardan gelecek orası kesin ama..Direk zaman atlamasıyla başlarlarsa sezona bunların hiçbirini göremeyeceğiz:img-yes:

Not:Buraya resim eklemek yasak arkadaşlar

gzn
29-06-07, 22:15
arkadaşlr dizinin sezon finali yapması şerefine werilen yemekte çekilen resimleri nerden bulabilrim yada olnlr resmleri ekleyebilrler mi? ıhlamurlar altındanın wr büssürü resmi galeride

Billush
HulyaGoker canım buraya resim eklemek yasak!Biraz aşağıda bir multimedia bölümü var.Hatırla Sevgili'yi bulup oraya ekle istersen...Uyarı almayalım.

ergim
Herkesin diline dolandı 3 ay :)
Ben de merak ediyorum...Bir hışımla odasından içeri girip "Gerçeği benden neden sakladın?" filan mı diyecek acaba...Selma Hanım'a bağırdığı gibi bağırıyormuş filan...
Bence de hediyeyi hemen verememeleri iyi olur.Bence o hediyeleri verdikleri sahne çok hoştu.Cansel'e bittim o sahnede :img-in_lo :img-blush

bende bititm ya o ne bakıştı öyle bakakaldım resmen bide kravat iğnesine bakarkenki bakışlarına bittim sevivnce tam süper oliyyii zaten:happy0064 :happy0064 :happy0064
ahmet asyoya çektirsin bi zahmet artık:good:
necoda güzideyle evlense yeni sezoonda keyfime diyecek yok yani
ama ben bu zaman atlaması olayını hala anlayabilmiş değilim ahmetin yasoyla hesaplaşması
denizin bıçaklanması
güzidenin babasını görmesi
rüyanın tepkileri falan ohooo neredeyse bütün karakterlerin eski günleri hatırlaması gerekir o zaman:img-hyste

Fettan
29-06-07, 22:16
Ahmet nihayet Rüya'yı öğrendi buda birşeydir..Bem asıl Deniz'i ve Nezahat'i merak ediyorum diziden ayrılma ihtimalleri varsa biri dönmez diğeri ölür..Allah verde Defne de hamila olmaya :img-wink:

eolaa
haklısın içimize oturdu.cihad cagrısı gercektende yapıldı.buarada olayı bliorumda mitingde iki üç ölen war umarım onlar arasında deildir bizimki...
cihad cagrısı olmuş we aynen camiden cıkar gibi ellerinde sopalarla iri kıyım herifler basmışlar yani bi özgürce miting yaptırmıyorlar.oysaki onlarda amerikan emperyalizmine karsılar ama maksat dew solun önüne gecmek ya dalıolar ellerinde sopalarla cahil cahil...

gonca89
evet gayet gelecek sezonu merakla beklememizi sağlayan bi finalle bitti.gayyette hoştu bang bang şarkısıyla olan final... seviyorum ben bu diziyi ama ne biliyim o kadar güzelde konular işlemesine karşı eksik bişeyler var bence... zamanın garip ilerleyişi hala alışamadığım bişey... onuda geçiyorum ama bnce en büyük eksklik miting sahnelerinde aradığım inandırıcılığı hala bulamamış olmamdır...belkide bunun sebebi çemberimde gül oyaDaki ÇOK az fakat öz olan miting sahnelerinin inandırıcılığını bunda aramamdır... yani en azından onlar 'bence' daha güsel sahnelerdi... herşeye rağmen sewiorm hatırla sewgiliyiiiiii!!!!!!ayrıca gerçeği ahmete necdetin söyllemesine acaip sewindm:good:

first lady
ya önce çok sevindim.aslan necdet çocuğu söyledi diye.ama sonunda noldu öyle ya.deniz'e bişey olucakmı acaba arkadaşlar haberiniz var mı:img-help: yazık çocuğa yaaaaaaa:icon_sorr :icon_sorr

bide denizle defne arasında bişeyler oldumu??tam izleyemedim bu bölümü.özette yazıyodu ama göremedim.acaba tekarını verirler mi yada bu bölümü izleyebileceğim bi yer var mııııııı:img-help: :img-help:

istanbulspence
29-06-07, 22:17
Öncelikle Necdet´in Ahmet´e gercegi anlatmasi iyi oldu, ama ben nedense Ahmete (Canselle) karsi bir gicikligim var, bilmem belki kisiligini sevmiyorum diye
dizi´deki karekterini´de sevmiyorum. Keske Necdet söylemeseydi, önce Yaseminle konusup herseyi icindeki duygulari anlatsaydi, eger öyle yapsaydi belki Yasemin karsi cikardi, benim icin bu cok ani oldu.

Nezehat gittigi gibi geri dönücek galiba. Deniz´e birsey olursa geri dönmek zorunda kalicak. Rizaya sarilmasi zaten yeniden barismalarinin ip ucu.

Harun gene cok umutluydu sanki.. Isigin ona sarilmasi, canim benim falan demesi, Defne ile daha önceki konusmasi, galiba onu gene ümitlendirdi. Cok tatliydi bu bölümde:img-in_lo Kommerin arabasini yakmalarinda´ki eylemi süperdi. En cokta güldügüm yer; arabanin önünde fotograf cekilenlerin tutuklanmalarini söylemesiydi:)
Dikkat ettiyseniz Harunun arkadaslarindan biri bir kac isim saydiktan sonra; ´Taylan´da sen´de burdasin´ dedi.. Acaba bu kisi Taylan Özgür mü??

Gelelim bugünkü bölümün kahramanina.. Deniz.
Defne ile yalniz kaldiklarinda cok tatliydilar... Ama son sahne cok kötüydü. Aglamamak icin kendimi zor tuttum. En cok Deniz´in bicaklandigi anda cocukluk anlarini gösterdiklerinde tüylerim ürperdi, bogazimda bir dügüm hissettim, cözülemiyecek bir dügüm.. Ve halan var.

Bir arkadasin dedigi gibi Defnenin bir kizi olucak gibi..

bu bölümde yerinde miydi daha değerlendirimini yapmadım kestiremiyorum ama
sonunda özellikle uzun bir zaman daha ummadığım bu necdet rüya ahmet yasemin karakterleri arasındaki durum görsel repliğe döküldü
bir sezon daha ''' en azından yeni sezonda süreceğini biliyoruz ''' ilerleyecek dizifilmin gidişatı nasıl değişecek ve durum yapımda nasıl karelerle tutturulacak yerlerine yerleştirilecek .işte bu fazla merak edilenlerin başını çekecek

bu arada jikarinziku gözünden kaçmamasından keyif aldım çünkü repliğin içinde sadece bir kısımda geçti taylan özgür ve onun adı : ] bence gördüğün yani replik geçerken duyduğun senin değerlendiriminden çıkandı ve ta kendisiydi

zeyneps
GÜrsoy ailesini zor günler bekliyo :img-yes: Deniz için üzgünüm ama Rüya konusunda Selma görsün gününü hala oğlunun hislerini göremiyor yaa bir insan bu kadar mı kör olur:hıh Ahmet aynı ona çekmiş saflıkta :img-cool2 Hala Ayla ile mutlu günlerinden bahsediyo pessss !! Şimdi görsün mutlu günü :hıh

pelinnn
Evet... Ben de Deniz kesin öldü diyordum ama Yaşar'ın onu kurtarması çok daha mantıklı geliyor... O zaman bir senaryo da ben yazayım:img-hyste

Bence biraz zaman atlaması farkıyla, yılbaşı gününden başlatabilirler... Yılbaşında Işık, Yaşar, Deniz, Defne ve diğerleri işte... Bir arada bulunuyor olabilir... Işık, gelecek yılbaşında beraber olmayı dilememiş miydi?:icon_whis

Tavuskuşu
29-06-07, 22:18
Sevimin sarhoş hali çok güzeldi.Başta keyfi yerindeydi komikti.Ama ne kadar bekler bekler mi diye sorunca ben koptum.O da zaten kopmuştu orada.İlk defa bu kadar kişiyi burada görüyorum.Dilerim reytinglerde de birinci oluruz.Dedikleri kadar vurucu bir finalmiş.Vurdu geçti valla.

Shevek
29-06-07, 22:19
Ahmet'in öğrnediği sahnede ben ayağa kalktım robot gibi dikiliyorum bir yandan gülüyorum bir yandan gözlerimden yaşlar süzülüyor napıyım içimde kalmıştı valla :img-cray:

Sonra camdan çıktım "Ahmet öğrendiiiiiiiiiiiiii" diye bağırıodum bir baktım Deniz bıçaklaniyyyyy :img-cray:Hevesim kursağımda kaldı tabiii :sad53: :icon_sorr :img-help:

Aaahhhh Zeynep ahhh, sevinemedik. Kursağımıza tıktılar, içimizi oydular. Ama biz sona ana kadar direndik de mi? Ahmet Rüya'yı öğrenecek, başka yolu yok diye. Şimdi de direneceğiz! Ölllmmmmeeeeeyyyyeeeeeeccccekkkk! Ölmemeli! Bugün gündüz bir ara "My baby shot me down" ı dinlemiştim. Kahretsin!
Ama ölmeyecek. Hatta Yaşar sırtlayıp taşısın hastaneye. Böylece senaryo için bir çok olanak yaratılmış olur. Nooooluuuurrrr! Böyle olsun! Ben, Eylül'e dek "Deniz ölmeyecek! Ölmemeli" diyeceğim!

Melal
Ahmet Rüya'nın kendi kızı olduğunu öğrendi ama baba-kız kavuşmasının hemen olacağını hiç sanmıyorum.
Ahmet bir süre kızını uzaktan sevecektir.
Yasemin hanım böyle isteyebilir hem Rüya'da henüz gerçekleri anlayabilecek bir yaşta değil.
Ama benim merakla,heyecanla beklediğim tek sahne Ahmet ve Rüya'nın birbirlerine kavuştukları sahne.
Rüya'nın Ahmet'e baba diye sımsıkı sarıldığı sahneyi dört gözle bekliyorum diyebilirim.:)

ergim
GÜrsoy ailesini zor günler bekliyo :img-yes: Deniz için üzgünüm ama Rüya konusunda Selma görsün gününü hala oğlunun hislerini göremiyor yaa bir insan bu kadar mı kör olur:hıh Ahmet aynı ona çekmiş saflıkta :img-cool2 Hala Ayla ile mutlu günlerinden bahsediyo pessss !! Şimdi görsün mutlu günü :hıh

evet selmanın yüz ifadesini çok merak ediyorum bende onunda burnu sürtsün biraz sonuçta o da yasoyla aamedin kavuşmasını engelleyenlerden biri:hıh :hıh :hıh
ama işte zaman atlaması olunca bunları nasıl göreceğiz onu çok merak ediyorum ya:icon_whis :icon_whis

andromeasiren
29-06-07, 22:20
ya arkadaşlar defne'nin hamile kalması nerden çıktı..öyle bir sahne gösterdiler de ben mi görmedim yaa..abartmayın lütfin..konu sıkışınca bi bebek bi de yalancık koca.. yani senaristlerimiz yeni düzeldi yeniden saçmalamazlar merak etmeyin
bu arada oraya yaşar ve ışığın boşu boşu getirilmediğini düşünüyorum bende..
kurtulma durumları olabilir..
bu arada nezahat ayrılırkan rıza ya sarılması çok güzel bir sahneydi..oyuncular gerçekten hakkını veriyor..

emosss
ya ben bu cihad grubundaki kalabalığada şok oldum... nasıl bi kıza el kaldırırlar yaa... üstelik ordaki polislerde gıcık etti beni... adam resmen bön bön baktı.. asıl onlara çekiceksin sopayı... orayı agitmelerindeki amaç ne anlamadım.. olayı basstırmakkmı , seyretmekmi...

dizice
Ozellikle siyasi gosterilerde kendi siyasi karsitlarina saldirilirken, hic bir sey yapmadan seyretmek, polisimizin asli ozelliklerindendir. Ama mesela onlerinde kadin dovulurken, hatta bicaklanirken de, aile ici mesele deyip karismadiklari, ici sair dolu oteller yakilirken, onlar da halki galeyana getirmeseydi deyip, saldirganlara yol verdikleri de gorulur. Bugun de boyle, ben sasirmadim. Turk polisine de has degil, dunyada -ozellikle demokratiklesmemis ulkelerde- *** rastlanan bir durum. Bazen en demokratik ulkelerde bile oluyor; ama orada munferit olaylar bunlar. Muhtemelen, polis bunlara bakip, "it, iti kiriyor" diye dusunuyordu.

spdr
29-06-07, 22:22
ya nasıl bi finaldi öyleee:icon_sorr
bu bölüm harikaydı..
denizin ölümüne o kadar üzüleceğimi hiç tahmin etmemiştim..
kill bill in şarkısı harika gitmiş yaaa..
aynımda babam olmasa ağlayacaktım orda..
hele ahmetin halii..
garibim neye uğradığını şaşırdı:icon_sorr

yaa aslında rüyayı öğrendiği için mutluyum...
ama öyle bir bitti ki..
hem o kadar ayrı kalıcaz diziden diye üzgünüm..
hem de ne biliim..çok hüzünlü bitti yaaa..
ahmedim harikaydı:icon_sorr :icon_sorr

merw
29-06-07, 22:22
Deniz'in bıçaklanmasına üzüldüm tabi ama gerçekleri gösteriyor sonuçta, bunları görüp geçmişten ders almamız gerekiyor! Keşke böyle olaylar hiç olmasaydı, keşke bütün bunlar bir kurmaca olsaydı ama "Keşkeler" ne işe yarar ki?.. Deniz diziden ayrılıyor galiba, kurtulma şansı yok!

Sağ - Sol çatışmasınaysa bir kere daha içim yandı... Kardeşi kardeşe vurdurdular, hala da devam ediyor bu...

Sonunda çalan şarkı hakkında bilgisi olan var mı? Özellikle şunu merak ediyorum! Parçanın anlamı bu konuyla örtüşüyor mu? Özellikle seçilmiş bir şarkı olmalı!

sondaki şarkı çok eski bir nancy sinatra şarkısı, "Bang, Bang". çocukluk aşkını anlatıyor. kız beş, erkek altı yaşındayken başlıyor hikayeye, sonra büyüdüklerini ve birbirilerinin olduklarını, sonra da erkeğin bir "hoşçakal" bile demeden gidişinden hüzünlenip ağladığını anlatıyor.. kill bill'in başında da çalıyordu bu şarkı, o zaman da bayağı dağıtmıştı, ama burada umarım kill deniz olmaz... yaşar kurtaracak denizi, boşuna gelmedi o solcuların arasına, değil mi?

ben ağlamadım deniz&defne sahnesinde ama çok etkilendim
insanların bu kadar duyarsız olması beni çıldırttı
bu polisler hiçmi ordaki insanlara yardım etmiyorlar ya
bunlar ne için var o zaman...süs olsun diye mi duruyorlar orda

polislerin bakmaması duyarsızlıktan değil orada kanımca özellikle öyle davranılıyor... yani bu kez eylemcileri polis dövmedi de çatışmaya girdiler gibi görünecekti dışardan..

şöyle bir yazı buldum, ilgi çeker belki :

....Yarbay Celal Küçük’ün yıllar sonra Nokta dergisine anlattıkları, her şeyi yeterince aydınlatıyor: “Olay günü sabah dokuzda Taksim’e gittim. Osman Gülkılık ve İhsan Kuranar filan inzibat kulübesinde toplanmışlardı. Ben gittim, durumu söyledim. Kuraner’e ‘önlem alın’ dedim. Korkunç bir sessizlik vardı. Olay çıktı çıkacak. Adamların ellerinde tesbih, demirler, sopalar, Dolmabahçede sabah namazını kılmışlar, tıklım tıklım meydana doluyorlar. Taksim Alanı’nın etrafına açılıyorlar. Orta boş kalıyor. Giren öldürülecek. Toplum polisi de Opera’nın önünden Vakıf İşhanı’na doğru bir kama atıp gelen irtibatı kesiyor ve girenlerin üzerine aletli hücum başlıyor. Kitle silahsız, canını kurtaran Sıraselviler’e, Kazancı’ya kaçıyor. Sonuç 2 ölü, 200 yaralı. Polisin hiçbir müdahalesi olmadığı gibi yere düşen silahı alıp sahibine veriyor. Bir kıta onbeş dakika sonra geliyor alana, ama olan olmuş. Gruptan biri bir megafon alıyor eline ve ‘şimdi de, Cumhuriyet’e, Milliyet’e gideceğiz’ diyor.” ....

esra36
29-06-07, 22:23
(bi ara az kalsın diziyi izleyemecektim hemen oratlığı ververeye verdim ama sonunda dizinin en heyecanlı en güzel sahnelerini izledim.)
şimdi nrden başlassam sevimden mi ahmetten mi yoksa denizden mi neyse olay sırasına göre gideyim.
öncellikle hatırla sevgili ekibine çok teşekkür ediyorum.yönetmeninden set görevlisine kadar...
sevimin o sarhoşluk durumları çok komikti.eve ilk girdiğinde kusacağını sandım ama sarhoşluktan kendini toparlayamamaış.
ilk başlarda gülüp sonlarda evilikten korkuyorum demesi ve ağlamaya başlaması çok komikti.
bir kere necdeti tebrik ederim.bizim bildğimiz necdet böyle davranmalıydı.nasıl kavga ettiler.acaba bu kavganın sonu nasıl biticek diye merak ediyordum.birbirlerini önce boğazlayıp daha sonra kaldırımda sakin sakin konuştular.
necdet durumu çok güzel anlattı.necdet ahmete 'yasemin hep seni sevdiği diyince'o mutluluk ahmetin esi çok güzeldi.içimi ısıttı valla daha sonra ahmetin yüzü derinleşti bişi anlmaadım.
sanırım ahmet yasemine gidiyordu.acaba yaseminle neler konuşacak?onu suçlayacak mı?yoksa kocaman bir hasret sarılışı mı yapacak?
bunların cevabını hemen öğrenmek istiyorum ama ne yazık ki 2 ay beklemek zorundayız:img-hyste :img-hyste
deniz ya nasıl bıçaklandı.o zmanlarda polisler sanırım süs bitkisiymiş.hiçbişi yapmıyorlarmış.ayyy zavallı defne nasıl da çığlıklar atıyordu.heleki o çocukluklarının gösterilmesi... denizin oyunu gerçek oldu.inşallh deniz ölmez.
belki yaşar ile ışık yetişirler.belki o zman deniz ve yaşarın arsıda düzelir
lütfen deniz ölmesin!!!!

üffff 2 ay nasıl beklenir her salı ve çarşamba özet ve fragman bekliyoruz.cuma günleri tv nin karşısına dikliyoruz.2 ay nasıl dayanacağız.:icon_whis

Melal
Andromeasiren hani Defne Deniz'e elini uzattı ve Defne'nin odasında baş başa kaldılar işte o sahneden dolayı böyle diyoruz.
Banada Defne'nin hamile olacak olması gayet mantıklı geliyor.
Bari Deniz çocuğunu bilsin Ahmet seneler sonra öğrendi zavallım.:icon_sorr
Sevim'le Mehmet'in evlilikte bir süre yattı bu dizide aşıklara mutluluk yasak anlaşılan.

ergim
ya ben bu cihad grubundaki kalabalığada şok oldum... nasıl bi kıza el kaldırırlar yaa... üstelik ordaki polislerde gıcık etti beni... adam resmen bön bön baktı.. asıl onlara çekiceksin sopayı... orayı agitmelerindeki amaç ne anlamadım.. olayı basstırmakkmı , seyretmekmi...

bende acaip kızdım onlara ya hele bi tanesi biri orda sopayla dövülürken arkasını dönmüş öküz gibi bakıyordu yani çok kızdırdı beni :hıh

VİOLCA
29-06-07, 22:24
Bence gösterimdeki tüm dizilerin içerisinde en çarpıcı ve en güzel sezon finalini dizimiz HATIRLA SEVGİLİ yapmıştır....muhteşem bir bölümdü...Necdet, süperdi...daha fazla da dayanamazdı zaten...hele Ahmet'in koşa koşa gidişi, eminim aşkı ile kızına koşuyordur...Anladığım kadarıyla bu vakitten sonra Ayla-Ahmet birlikteliği imkansızlaşmıştır, devam ederse çok saçma olur...herhade yeni dönemde Ahmet-Yasemin evliliği çercevesinde diğer rollerin hayatlarını göreceğiz...hatırlarsanız dizinin ana özetinde, Yaseminin Necdet ile evlenmesi üzerine Ahmet de Ayla ile yakınlaşır ve evlenir, aylanın rahatsızlığı sebebi ile çocukları olmaz, ahmet yıılar sonra bir çocuğu olduğunu öğrenir yazıyordu...

sanırım senaristler izleyicilerin tepkisine kulak vermiş....ama süper kulak vermiş hem de fazlasıyla...dileriz devamı gelir...

TÜM EKİBİN ELLERİNE SAĞLIK....OHHH BEEEE STRESLE BEKLEMEYECEĞİM YENİ SEZONU.....OHHHH BEEEEEEEEEE......

şilimsi
Ahmet Rüya'nın kendi kızı olduğunu öğrendi ama baba-kız kavuşmasının hemen olacağını hiç sanmıyorum.
Ahmet bir süre kızını uzaktan sevecektir.
Yasemin hanım böyle isteyebilir hem Rüya'da henüz gerçekleri anlayabilecek bir yaşta değil.
Ama benim merakla,heyecanla beklediğim tek sahne Ahmet ve Rüya'nın birbirlerine kavuştukları sahne.
Rüya'nın Ahmet'e baba diye sımsıkı sarıldığı sahneyi dört gözle bekliyorum diyebilirim.:)

O sahneyi bende sabırsızlıkla bekliyorum Melal abla..Ahmet birde öğrendiğini Yaseminden saklıyormuş..Kendi içinde çözmeye çalışıyormuş..Rüya benim kızımdı..Öyleyse neden benimle gelmedi falan diye..İşin içinden hiççıkamaz gerçi böyle..

Rüya'nın Ahmeh'e ilk kez baba diyeceği sahneyi bende merakla bekliyorum:img-yes: İlk gerçek anlamda sarılma, Ahmetin Rüyayı kucağına alması, öpüp koklaması:img-in_lo ..

eolaa
polis neden karışsın ki...o zamanki ikdira hizmet edior karşısına almak istemes iktidarı.polis zaten supheli olan bitene göz yumuluyor cunku orada olay cıkarmakla sorumlu tutulan solcu birlikler.oysa adamlar pasa pasa miting yapıyor omuz omuza daha ne olsun...orda olay cıkmasa polis dalacak zaten istedigi bu parlementonun

spdr

iki ateş arasında bırakmışlar işte canım..
diğer tarafa yardım ediyo yani polis:img-yes:

yaaa ben şimdiden özledim hepsinii:icon_sorr

zeyneps
Şöyle bir liste yaparsam çok sevdiğim yerler
1)Sevim'in sarhoş halleri ve "ya beklemezse " diye ağlaması Mehmet Sevim'e evlenme teklif ettiğinde kalkıp oynadım valla :happy0064
2)Kommer'in arabasının yakılmasının ardından fotoğraf çektirenlerin tutuklanması
3)Ahmet'in öğrenmesi sevinçten kalkıp göbek attım :happy0064 ama aynı zamanda ağladım :img-cray:

Çok üzüldüğüm yerler
1)Ahmet'in ıslık çalması ve flashback offf orda ilk ağladım işte bir de şarkı "kapansın yarası şu gecenin ":icon_sorr
2)Harun'un Işık'la sarılması çok acıklı gibi geldi bana
3)Tabi ki Ahmet'in yıkılışı ve Deniz'in bıçaklanması :img-cray:

Offf offffff gel Eylül geeeeeeeeel:sad53:

andromeasiren
dizicesana katılıyorum polislerimiz sırf saldırı izliyor değill aynı zamanda kadınlara saldırıyorlar bile...
bkz. 8mart...
bu dizinin taraf tuttuğunu falan da düşünmüyorum ayrıca olayları olduğı gibi aktarıyor..

Melal
29-06-07, 22:26
O sahneyi bende sabırsızlıkla bekliyorum Melal abla..Ahmet birde öğrendiğini Yaseminden saklıyormuş..Kendi içinde çözmeye çalışıyormuş..Rüya benim kızımdı..Öyleyse neden benimle gelmedi falan diye..İşin içinden hiççıkamaz gerçi böyle..

Rüya'nın Ahmeh'e ilk kez baba diyeceği sahneyi bende merakla bekliyorum:img-yes: İlk gerçek anlamda sarılma, Ahmetin Rüyayı kucağına alması, öpüp koklaması:img-in_lo ..

Ayy yok Ahmet gerçekleri bildiğini Yasemin'e söylesin.
Ama kesin Deniz'le Defne'nin durumlarından dolayı söyleyemeyecek.
Sanırım Ahmet ve Rüya'nın kavuşma sahnesinde hepimizin gözyaşları sel olur.:icon_sorr

spdr
29-06-07, 22:27
polis neden karışsın ki...o zamanki ikdira hizmet edior karşısına almak istemes iktidarı.polis zaten supheli olan bitene göz yumuluyor cunku orada olay cıkarmakla sorumlu tutulan solcu birlikler.oysa adamlar pasa pasa miting yapıyor omuz omuza daha ne olsun...orda olay cıkmasa polis dalacak zaten istedigi bu parlementonun

canım protesto yapanlar hükumete karşı olmuş oluyor..
ya da devlete diyebiliriz..
e polis kimin emrinde..:img-yes:

yani görünen o..
aslında nasıldı bilemem tabi:img-yes:

bounce221
ilerleyen bölümlerde catismalarda daha kimler ölücek..ona göre herhalde karar verebiliriz dizi taraf tutuyormu tutmuyormu!!!!!

emosss
bende acaip kızdım onlara ya hele bi tanesi biri orda sopayla dövülürken arkasını dönmüş öküz gibi bakıyordu yani çok kızdırdı beni :hıh

biride denizin bıçaklandığı anda 1-1,5 metre sağındaydıda kılını kıpırdatmadı...
bu arada imzandaki yazıyı değiştir istersen , artık yalan kalmadı kanımca:good:

şilimsi
29-06-07, 22:28
Ayy yok Ahmet gerçekleri bildiğini Yasemin'e söylesin.
Ama kesin Deniz'le Defne'nin durumlarından dolayı söyleyemeyecek.
Sanırım Ahmet ve Rüya'nın kavuşma sahnesinde hepimizin gözyaşları sel olur.:icon_sorr

Bencede sel olur..
Ama Rüya ne zaman öğrenecek kim bilir..
Daha zamanı var bence onun..
Belki de Ahmet Yasemin'e öğrendiğini söyleyemeyince Necdet Ahmetle Rüya'yı görüştürür..Ah ne güzel olur öyle birşey olsa:img-blush

ergim
29-06-07, 22:29
harun ve ışık'ın sarılmması benide çok duygulandırdı ya haruna çok üzülüyorum zaten o hiç bunları haketmiyor ama benim en sevdiğim sahneler arasında yasoyla ahmetin birbirine hediye vermesiydi hatta berenin oyunculuğunu orada beğendim:D:D:D
ama cansel abi gerçekten muhteşemdi yani neyse
sevimin sarhoş haline bende çok güldüm mehmeti o da çok seviyo ama keşke o da kabul etseydi de öyle final olsaydı ya offf

eolaa
29-06-07, 22:30
tamam işte aynı seyden bahsedioruz olay cıkınca karışmıyor polisler sagcı birlikler dalmasa zaten onlar dalacak sola... miting parlementoya karsı yani polisler olay cıkmasından yana o yuzden engellemiolar diorum.aynı noktaya deginiorus spdr..

emosss
ben bu arada yaşara da hayran kaldım.. nasıl bağırdı gitmesini engellemek için ışığa... üstelik herşeye rağmen onunla gitti eyleme... benden yine tam puan:good:

spdr
yaa siz konuşmuşunuzdur kesin..
ama ahmetin yasemine geldiği sahneye bayıldım bayıldım:img-blush
yahu karlı ve karanlık geceler de ayrı bir romantik oluyor sanki:img-blush
o sahnede sevnçten mii..yoksa eski günlerin özleminden mi bilemedim..
gözlerim yaşardı yaşardıı kurudu:icon_sorr

bu bölüm harikaydı yaa:good:

badger
29-06-07, 22:31
Bu resmi sanırım dizide gösterdiler, hatta ablam polis hiçbirşey yapmıyor duruyor dedi?

Polis nasıl birşey yapmadı? yaptı o grubun kıstırılması, gericilerin saldırmasına fırsat verecek güvenli ortam sağladılar..Yani polis marifetiyle bu cinayetler, dövülmeler gerçekleşti..:sad53:

Melal
Deniz ölür mü diye düşünmüyor değilim ölmemesini diliyorum ama ölmesi de kuvvetle ihtimal.
Eğer ölürse neler olur düşünmek bile istemiyorum.
Ama ölmezse ve hayatını Yaşar kurtarırsa güzel şeyler olabilir gibime geliyor.
Ölmemesi gerek çünkü daha darbe olmadı büyük ihtimal Deniz ve Harun darbe zamanında tutuklanacaklar arasında ben onları hapishane'de,davalarda görmek istiyorum.
Deniz ve Defne'nin aşkının geçeceği daha çok sınavlar var bence bu yüzden Deniz ölmeyecektir,ölmemelidir de.

damla539
çok güzel bir bölümdü özellikte sonda bangbangin çalması muhteşemdi...

şimdi şöyle ki sevim ve mehmede bayıldım.ne zamandır hareket bekliyordum.hoş mehmed olmasa görüceğimiz yok bu hareketi.sevimin sarhoş hali ve akabinde ağlması çok gzeldi!!mehmed nasıl dedi yine de beni sevdiğini bilicem diye gel de evlenme bu adamla şimdi=)

defne deniz yakınlaşmasını bu kadar yakın beklemiyordum doğrusu.ama lütfen defne hamile falan olmasın.yani bu hamilelik hikayesi yeterince sıktı(her dizide var mı bana mı öyle geliyor?),hele yaseminden sonra zaten bir bebek faciası daha kaldıramıycam...

necdete baştan beri güveniyordum.aslında bunu söylemesi gereken yasemindi ama necdette artık dayanamadı.aldatıyo muamelesi gördü adam bunca yıldır ilk defa eline kadın eli değmiş yazıktır kurtulsn şu yaseminde.ahmetcim de saflıkta sınır tanımıyor ben kendi kendine bile düşünür sanmıştı yaseminin taa hamile olduğunu öğrendğinde ama necdt kağıt üzerinde dio yine de jeton düşmüyor.hehe kavganın sonunda bir sarılsınlar istedim o yasemin yaktı onları yoksa ne iyi dosttular

ahmet inaadına aylayla evlenicek kadar salak olamaz bence..

denize gelince çok kötüyaralandı berk hakman da muhteşem oyamış helal olsun ama bence ölmemelibelki yaşar gelir hatta denizi taşır falan böylece araları düzeelir.

bi de ışık haruna gereğinden yakın davranıyor belli ki suçluluk duyuyyor ama abartmasın çocuun iyice kafası karışıyor

nezahatle rızaya da üzüldüm ama bu rıza da adam olmuyor ki

neyse çok güsel bir bölümdü mehmetcim mahvolucak öğrendğinde artık sevim destek olur =) =) ahh denizz ah!!!

andromeasiren
melal ben o sahnede gayet masum bir yatış gördüm(çok saçma bir cümle oldu):img-hyste
yani hiç birlikte oluyorlar gibi gelmedi...:img-yes:
olmasın yani çok saçma olur..yasemini hamile bırak defneyi hamile bırak sonra da ışık yaşardan kalsın bari de harunla uyduruk evlilik yapsınlar:icon_whis

aslı30
29-06-07, 22:32
Nezahat'ın ne işi var Almanya'larda.Otur da torununa kızına bak.Rıza'ya inat kabul etti ama Rıza da oturup onun yasını tutacak sanki.:img-blush

Ahmet'in Rüya'yı öğrendiği vakit daha büyük bir şaşkınlık bekliyordum.Çok tepki vermedi.Şoka girdi herhalde.:img-grin2

ergim
29-06-07, 22:32

bende o sahnede çok duygulandım ya:sad53: :sad53: ama ben o sahnede yaseminin ahmetin ıslığını pencereden duymasını çom isterdim ama olsun yine de muhteşemdi önceki bölümün acısını çıkardık gerçekten:good: :good:

bounce221
29-06-07, 22:33
ben bu arada yaşara da hayran kaldım.. nasıl bağırdı gitmesini engellemek için ışığa... üstelik herşeye rağmen onunla gitti eyleme... benden yine tam puan:good:

aynen emoss
bunu bende yazmistim...:D
iste sevgi budur..tehlikeden olabildigince uzak tutmaya calisiyor isigi..
kilina zarar gelsin istemiyor...

spdr
29-06-07, 22:33
tamam işte aynı seyden bahsedioruz olay cıkınca karışmıyor polisler sagcı birlikler dalmasa zaten onlar dalacak sola... miting parlementoya karsı yani polisler olay cıkmasından yana o yuzden engellemiolar diorum.aynı noktaya deginiorus spdr..

hmm evet haklısın kanımca:img-yes:
ama polisin orda öylece durması bile müdahale sayılır ki..
sonuçta tek taraf saldırsa diğer taraf olmasa bi yerden kaçabilirler...
çook kötü durummuş yaa:icon_sorr

deniz nasıl öldü hala inanamıyorum yaa...
berk hakman çok iyiydi ama:img-yes:

Melal
29-06-07, 22:34

O sahne güzeldi de Emine'nin çöp atmaya dikerken Ahmet'i fark etmesi ve Yasemin'e araba yalanını uydurması romantizme limon sıkmadı değil yani.:img-hyste
Hani Yasemin çöp atmaya çıksaydı veya o ıslığı duyup gelseydi dadından yinmezdi o sahne bence.:)

Andromeasiren'cim valla Işık'ın Yaşar'dan hamile kalıp Harun'la evlenmesi benimde aklıma gelmedi değil.
Ama eğer Işık Harun'la evlenecekse böyle olmasın daha farklı olsun.
Defne hamileyse eğer Harun'la evlenmez herhalde,evlenir mi yoksa ayy gece gece kafamı bulandırdın.:)

dizice
29-06-07, 22:34
Her tasina altinda Amerika, ya da dis mihraklari aramaya gerek yok. Biz ulkemizi kendi kendimize cok guzel karistirma becerisine sahibiz bence, disardan yardima ihtiyacimiz kalmadan. Disardan da karistirmiyorlar demiyorum; ama herhalde orada olaylara karismayan polis bey, Amerika'nin emri uzerine oyle hareket etmedi. Eger bir gosteri, yuruyus kanla sonuclanirsa, suc hemen her zaman, bir parca polis guclerindedir. Iyi yetistirilmis, gosterileri kontrol altinda tutmayi bilen polisler, olaylarin bu raddeye gelmesini engellerler. Ama bazen, engellemiyorlar. Bu da genellikle, emniyet amilerden kaynaklaniyor. Bakin, ayni gun Turkiye'nin degisik illerinde ayni gruplar gosteri yapiyor, bazi sehirlerde olaysiz geciyor, bazi sehirlerde kanli. Bazi emniyet mudurleri bu konuda oyle basarili ki, onlarinda sehirlerinde gosteriler sakin sakin bitiyor hep. Niyet ve teskilat siki bir hazirlik cok onemli. Yoksa, birey olarak o polis suclu bulmak dogru degil. Talimatlar ve hazirlik, onlarin tepkisini belirliyor.

Ben yine Necdet'e donecegim. Gercegi aciklarken bile ozur diler gibi degil de, "bak size ne buyuk iyilik, fedakarlik ettim" der gibi bir tavirla aciklamasi beni ifrit etti. O sahneyi Okan da, Cansel de cok guzel oynadi.

Sonra Ahmet'in yikilmis, sok geciren surat ifadesinin de, sevinc dolu bir gulumsemeye donusmesi ve o anda kosmaya baslamasi, inanilmaz guzeldi.

Ama Ahmet, Necdet, vs. hepsini unuttum, Deniz bicaklaninca. Yigidim, aslanim diye aglatmasinlar bizi gelecek sezon. :(

andromeasiren
29-06-07, 22:35
bi de ışık haruna gereğinden yakın davranıyor belli ki suçluluk duyuyyor ama abartmasın çocuun iyice kafası karışıyor
!!

tamamen katılıyorum..ışık çok yakın haruna..
senaristler ne yapmaya çalışıyor anlamdım doğrusu dosthane bir durum gibi göstermeye çalışsalar da hiç de öyle olmuyor:img-yes:

jikarinziku
29-06-07, 22:35
bu arada jikarinziku gözünden kaçmamasından keyif aldım çünkü repliğin içinde sadece bir kısımda geçti taylan özgür ve onun adı : ] bence gördüğün yani replik geçerken duyduğun senin değerlendiriminden çıkandı ve ta kendisiydi
Demek ki yanilmamisim.. Benim gibi o repligi birinin daha duymasina acikcasi bende keyiflendim..:img-wink: Kesek Taylan Özgür´üde daha cok gösterseydiler, ama en azindan söz edildi sadece isimi gecmis olsada..

emosss
29-06-07, 22:36

bende çok duygulandım yaa. hele o flashback tuz biber ekti... bu arada dalgakıranın yeni halide müthiş olmuş,eylemin sesi ve vokal çok güzel durmuş..

spdr
29-06-07, 22:36
melal ben o sahnede gayet masum bir yatış gördüm(çok saçma bir cümle oldu):img-hyste
yani hiç birlikte oluyorlar gibi gelmedi...:img-yes:
olmasın yani çok saçma olur..yasemini hamile bırak defneyi hamile bırak sonra da ışık yaşardan kalsın bari de harunla uyduruk evlilik yapsınlar:icon_whis

ben de orda birlikte oldukların düşünüyorum..
önce ne gerekti ki falan dedim kendi kendime:img-yes:
ama sonra deniz bıçaklanınca...
ölmeden önce öyle bişi olsun diye düşündüler heralde dedim:img-yes:

zeyneps
29-06-07, 22:37
bende o sahnede çok duygulandım ya:sad53: :sad53: ama ben o sahnede yaseminin ahmetin ıslığını pencereden duymasını çom isterdim ama olsun yine de muhteşemdi önceki bölümün acısını çıkardık gerçekten:good: :good:

İlk gözlerimin dolduğu sahne oydu bir de "kapansın yarası şu gecenin " diye offfffffffff :img-cray:
Ahmet Yasemin'le tartışır mı acaba yani yapmamısı büyük bir hata ağzını burnunu dağıtsın sirserinin:hıh Necdet'te her şeyin suçunu Ahmet'in üstüne attı şok oldum :blink: Birde demez mi ^"sen bana hesap soracak en son insansın " diye :hıh Rüya büyüyünceye anlayacak yaşa gelinceye kadar heralde Ahmet onu uzaktan sevmekle yetinecek bu arada Melih Bey yardım eder acaba Melih Bey'in oğlu filan var mı Ayla'yı alsa :icon_whis Ama yok ya adam Ayla'dan tırsmıştır istemez gelin olarak :img-cool2 :icon_whis

NiliWerda
arkadaşlar buraya son yorumumu yapıyorum:
Deniz Karayel bence ölmeyecek...
onu aklınızdan çıkartın çünkü özette onlarla ilgili işte hayatlarında acılar bekliyor gibi şeyler yazıyordu...
ve zaten Denizde dizinin konusu gibi bişi oldu o yüzden Deniz ölmez yani...
herkese iyi geceler:sad53:

k_33_hüso
yenı başlık hayırlı olsun tamda
sezon finalinde başlık acıldı
ruya-ahmete ilgili bişey olabilir evet
ya bölmü resimlerini gördünüzmü ahmetin bi bakışı var arkada nejidet hehe bide kavga ederkene:img-hyste

merhaba ben daha yeniyim

bugün kü bölümü izleyemedim sabah bana özel mesaj la özeti yazarmısın

emosss
29-06-07, 22:38
aynen emoss
bunu bende yazmistim...:D
iste sevgi budur..tehlikeden olabildigince uzak tutmaya calisiyor isigi..
kilina zarar gelsin istemiyor...

evet cnm bide denizi kurtardımı tam süper olur..
iyice gözüme girer ,hatta bi daha istesede çıkamaz:img-hyste
çok şeker bu çocuk yaa..yılbaşı hakkında konuşmalarıda çok güzeldi

Shevek
29-06-07, 22:39
Yalansız bir Hatırla Sevgili istedik.Bir çocuğun babasına kavuşma ihtimalini diledik.Aylarca yazdık durduk.Bu gece bizler isteğimize kavuştuk.Açıkçası bu kadar güzel ,vurucu bir final beklemiyordum.Mükemmeldi.Sınırları aşmışlar...
Deniz - Defne ve Ahmet-Necdet sahneleri o kadar güzel bağlanmıştı ki!Flashbackler,küçük Defne'nin "oyun bitti ölme Deniz" diye bağırması,sonrasında mevcut zamana geçiş.Gerçek hayatın oyunlarının acı olması resmen oya gibi işlenmiş.
Eline sağlık Tomris Hanım :good: Bizi mest ettin.Seyrettiğim en güzel HS bölümüydü.
Ama buruk bir sevinç yaşıyorum Ne olur Deniz Ölme...İki Deniz'e yüreğim dayanmaz.Ölme Deniz.Ölme.Oyun bitti.Kalk ayağa.

Mehmet-Sevim ikilisi de mest ediciydi. Sevim ne kadar korkuyor, kendinden, kadınlığından, erkeklerden, hayattan korkuyor. Ama Mehmet'in yanıtını beklemeyeceğinden de korkuyor! Balık mıdır nedir?

Mehmet'le Deniz'in Mehmet'in işkence görmesinden sonraki konuşmaları geldi aklıma. "O babasının yoldaşı, yol arkadaşı". Bıçkın, ateşli, duygusal, muzip Deniz. Halasının kuzusu. Ölmesin. İki Deniz'e yürek dayanmaz, biz Deniz Gezmiş için ağladık, ağlayacağız:(( "Mare Nostrum! Bizim Deniz! Aşk olsun sana çocuk aşk olsun, ama acıyorsam sana anam avradım olsun" (Can Baba'dan) diyeceğiz. Yusuf Aslan'a, Ulaş Bardakçı'ya, Taylan Özgür'e, Sinan Cemgil'e, Mahir Çayan'a ve ismini sayamayacağım kadar çok genç fidanlara ağlayacağız.
Küçük Deniz bari sen ölme! Gerçekler yeterince yaralayıcı, yeterince kanırtıcı! Bari kurmaca dünyasında yapmayın bunu bize senaristler!
Ölme Deniz.Ölme.Oyun bitti.Kalk ayağa

andromeasiren
29-06-07, 22:39
O sahne güzeldi de Emine'nin çöp atmaya dikerken Ahmet'i fark etmesi ve Yasemin'e araba yalanını uydurması romantizme limon sıkmadı değil yani.:img-hyste
Hani Yasemin çöp atmaya çıksaydı veya o ıslığı duyup gelseydi dadından yinmezdi o sahne bence.:)

Andromeasiren'cim valla Işık'ın Yaşar'dan hamile kalıp Harun'la evlenmesi benimde aklıma gelmedi değil.
Defne hamileyse eğer Harun'la evlenmez herhalde,evlenir mi yoksa ayy gece gece kafamı bulandırdın.:)

.:img-hyste adım deniz bu arada..
ya yapma yaa:icon_sorr daha fazla yaso-ahmet tipi sahne çekemem...
öyle olmasın yaaa
sevenler kavuşsun...3. kişiler aradan çıksın..
evlenmeden kimse hamile kalmasın..
türkiye çöl olmasın:img-hyste

yagmurk
29-06-07, 22:40
a bu arada arkadaslar necmettin giritlioglu gercek hayatta tomris giritlioglunun ogluydu. hani kirik kanatlarda nazlinin nisanlisi olan cocuk. o sesi nerde olsa tanirim:) bi arada beren saatle ask yasamisti...

şilimsi
Uzun lafın kısası Hs benim beklemediğim bir muhteşemlikle sezona veda etti..2 ay sonra görüşmek üzere diyerek bizi hem yasa boğdu hemde sevinçten ağlattı...

Deniz ölür mü ölmez mi bilmiyorum ama ölürse de dizi çalkalanacak..Ölmezse de çalkalanacak..

Ahmetten gelecek tepkileri hiç bilmiyorum..Ama koştuğu yer umarım Yasemindir..HESAP SORMAK için gidiyordur..Umarım..

Rıza daha Keriman'a tam anlamıyla postayı koymamışken daha doğrusu Keriman'la münasebetini tam anlamıyla bitirmemişken neden Nezoş gittikten sonra fiyakalı laflar etti anlamadım ben:img-pilot..Geç kaldın Rıza amcam.Çok geç kaldın...

Şu an sezon finalinde Deniz cephesine bakarsak yeni sezonda direk atlatılmış bir zamanla başlamaları gerekiyor bence..Yani öldüyse öldü:sad53:Ölmediyse de o gün olanlar flashback le anlatmalılar bence..
Ama Ahmet cephesine bakarsak yeni sezonda önce bu bölümün kısa bir devamı ardından zaman atlaması yapılması gerekiyor..Çünkü bir yere koşuyordu..Ama nereye?İlk gördüğü yerde artık "kızım" gözüyle bakacağı Rüya'ya mı?Yoksa hesap sorması gereken kişi olan Yasemin'e mi?Tabi eğer Yasemin'e gidiyorsa hesap sorar mı bilemiyorum!Aşkı bu kadar gözünü döndürmüşken..Belki de annesine gidiyor..Geleceğimi, kızımı elimden aldın demeye...

Ne olacaksa olsun, ne yaşanacaksa yaşansın..Ama bence bizi her konuda muhteşem bir sezon bekliyor arkadaşlar..3 saat önce olsaydı HS için söyleyeceğim şeyler pekte hoş şeyler değildi..Ama şimdi HS'yle ilgili düşüncelerimin nerdeyse hepsi olumlu yönde.

Neyse hepinize iyi gecelerbyebye

spdr

neden öyle düşünmüştüm çıkaramadım..
ama ben de önce yasemin çıksa da ıslığı duysaydı dedim..
ama sonradan eminenin çıkması daha iyi gibi geldi bana..
tekrar izleyip aynı duyguları yaşamam lazım sanırım niye öyle düşündüğümü bulmam için:img-yes:

bence bu dizide her şey olur da..
ışık yaşar dan hamile kalmaz...
yaşar öyle bii yap-maaaz:img-yes:

no_doubt
Nezahat'ın ne işi var Almanya'larda.Otur da torununa kızına bak.Rıza'ya inat kabul etti ama Rıza da oturup onun yasını tutacak sanki.:img-blush

Ahmet'in Rüya'yı öğrendiği vakit daha büyük bir şaşkınlık bekliyordum.Çok tepki vermedi.Şoka girdi herhalde.:img-grin2

Bence Nezahat Almanya'ya gitmiycek, son anda uçaktan inmiş olucak. En azından ben öyle umuyorum çünkü Lale Mansur gibi bir oyuncu umarım diziden çıkmaz. O çok fazla rolü olmasada diziye renk katıyor bence. Ama giderse Rıza'nın arkasından yas tutmayacağı kesin. Ahmet konusunada katılıyorum. Kesin yıkıldı ve o yüzden tepki veremedi bence. Yoksa insan neden öyle susup kalsın!

Melal
29-06-07, 22:41
Deniz ölmeyecek çünkü bizler 12 mart muhtırasını ve sonrasını Deniz'den ve Harun'dan göreceğiz.
Defne'yle Deniz belki o zaman ayrılabilirler Ahmet ve Yasemin gibi yıllarca kavuşamayabilirler gibime geliyor.

emosss
merhaba ben daha yeniyim

bugün kü bölümü izleyemedim sabah bana özel mesaj la özeti yazarmısın

canım zaten yarın 11-12 gibi malum video izleme sitesine eklenir o ....
ordanda izleyebilirsin...

ergim
İlk gözlerimin dolduğu sahne oydu bir de "kapansın yarası şu gecenin " diye offfffffffff :img-cray:
Ahmet Yasemin'le tartışır mı acaba yani yapmamısı büyük bir hata ağzını burnunu dağıtsın sirserinin:hıh Necdet'te her şeyin suçunu Ahmet'in üstüne attı şok oldum :blink: Birde demez mi ^"sen bana hesap soracak en son insansın " diye :hıh Rüya büyüyünceye anlayacak yaşa gelinceye kadar heralde Ahmet onu uzaktan sevmekle yetinecek bu arada Melih Bey yardım eder acaba Melih Bey'in oğlu filan var mı Ayla'yı alsa :icon_whis Ama yok ya adam Ayla'dan tırsmıştır istemez gelin olarak

adama illallah gelmiştir bence ziynip hayatta almaz oğluna o aylayı:img-hyste :img-hyste çok istiyosa kendi evlensiz zaten:hıh :hıh
ama ahmetin o sahneyi hatırlamasında ağlamaya başladım ben zaten o sahneyi ilk izlediğimde de böyle olmuştu:sad53:
necdet yine yaptı uyuzluğunu zaten ahmet haklı yani aa bide manyak mı ne sanki kendisi suçsuzmuş gibi ahmete vuriyyyy delüü:dito :icon_evil

zeyneps
29-06-07, 22:44
Eski yıllarda ne zormuş yahi herkes hamile kalıyor iyi mi :icon_whis Ortalık babasız çoluk çocukla doldu hadi Yaso'nun Necdet'i vardı Defne'nin kimi var Defne'nin çocuğuna kim babalık yapacak :sad53: Ben de kızı iki dakikada hamile yaptım bir de babasını düşünüyorum ben düşüneeğime biraz o düşünseydi hamile kalmasdı sirseri :hıh :img-hyste

dizice
29-06-07, 22:45
Ben Defn hamile kalir senaryosuna yorum yapanlardandim; ama ciddi degildim. Olur mu artik? Bu kadar okumus, etmis cocuklar, hic mi korunmayi bilmiyorlar, hem de sonuclarin bu kadar ciddi oldugu bir devirde? Ve bu kadar mi dogurganlar? Ayni senaryoyu, isitip isitp temcit pilavi gibi onumuze sunmazlar artik. Kimse yemez.

Ahmet'le Yasemin artik ya parkta, ya da Deniz'in kaldirildigi hastanede birlesirler.

Ahmet'in safligi beni cildirtti. "Bizim evliligimizz sadece kagit uzerinde." "Ama ortada Ruya var." Yuh Ahmet, yuh! Hani bir fikra vardir, adam karisini takip ettirmek icin bir dedektif tutmus. Dedktif raporu vermis.

Kariniz bir adamla bulustu, yemege ciktilar. Sonra bir otel odasi tutup, odaya ciktilar. Odaya beraberce girip, ustlerini cikarttilar, sonra isiklari sondurduler. Adam dedktife donmus, "Hay Allah, yine ogrenemedim, beni aldatip aldatmadigini!" demis. Ahmet o hesap!

spdr
29-06-07, 22:45
adama illahlar gelmiştir bence ziynip hayatta almaz oğluna o aylayı:img-hyste :img-hyste çok istiyosa kendi evlensiz zaten:hıh :hıh
ama ahmetin o sahneyi hatırlamasında ağlamaya başladım ben zaten o sahneyi ilk izlediğimde de böyle olmuştu:sad53:
necdet yine yaptı uyuzluğunu zaten ahmet haklı yani aa bide manyak mı ne sanki kendisi suçsuzmuş gibi ahmete vuriyyyy delüü:dito :icon_evil

hakketen ahmete çok fedakarlık yapmış gibi davrandı bi dee..uyuzz:hıh
sen yokken neler yaşandığını ne acılar çeildiğini bilmiyosun dedi bi de..
ahmet orda tek başına kuru fasulye yerken necdetin burda çektiklerini!kastetti heralde:hıh

Melal
29-06-07, 22:46
Ya belki Defne'nin çocuğuna kimse babalık yapmak zorunda kalmaz.
Herşey Ahmet ve Yasemin'in yaşadıkları gibi olacak diye bir kaide yok.
Deniz'e birşey olmaz belki Deniz'le Defne evlenirler.
Bence onları asıl zorluklar muhtıranın hemen öncesinde ve sonrasında bekliyor.

Necdet'in Ahmet'e ben olmasam herşey berbat olurdu tavrına gıcık oldum.
Tamam bir iyilik ettin Rüya'yı kızın bildin ama neden bu kadar sene gerçeği sakladın illa birkaç yumruk yemen mi gerekiyordu gerçekleri söylemen için.
Necdet'i iyilik meleği gibi göstermelerine sinir oldum.
Ahmet orada mağdur olan ama sanki hayatı batmış olan Necdet gibi duruyordu.
Tamam ikisininde hayatı Yasemin yüzünden mahvoldu ama Ahmet bu konuda biraz daha önce Necdet'e göre.:)

badger
Ben yine Necdet'e donecegim. Gercegi aciklarken bile ozur diler gibi degil de, "bak size ne buyuk iyilik, fedakarlik ettim" der gibi bir tavirla aciklamasi beni ifrit etti. :(

Zaten zeytinyağı gibi herşeyin üstüne çıkması delirtiyor..Aslında iyi avukat olurmuş...Aleyhine durumu anında lehine çeviriyor...
Tuttu, adamı suçladı görmüyorsun diye...Adamı gördürecek hal mi bıraktın....Pişkin adam!:img-hıh: :dito manyak etti adamı hasetinden yıllardır...

emosss
neden öyle düşünmüştüm çıkaramadım..
ama ben de önce yasemin çıksa da ıslığı duysaydı dedim..
ama sonradan eminenin çıkması daha iyi gibi geldi bana..
tekrar izleyip aynı duyguları yaşamam lazım sanırım niye öyle düşündüğümü bulmam için:img-yes:

bence bu dizide her şey olur da..
ışık yaşar dan hamile kalmaz...
yaşar öyle bii yap-maaaz:img-yes:

katılıyorum aklının 1 km ötesinden bile geçmez öle bi düşünce...
bu bölümü kesinlikle bi daha izlemem lazım , çok ayrıntı kaçırmışım...

ergim
29-06-07, 22:49
Zaten zeytinyağı gibi herşeyin üstüne çıkması delirtiyor..Aslında iyi avukat olurmuş...Aleyhine durumu anında lehine çeviriyor...
Tuttu, adamı suçladı görmüyorsun diye...Adamı gördürecek hal mi bıraktın....Pişkin adam!:img-hıh: :dito manyak etti adamı hasetinden yıllardır...

evet ya neredeyse bütün suç kendisinin bide ahmeti suçluyo delüü:icon_whis valla bak o an bende acaip gıcık oldum necdete ama sonunda söyledi ya ahmet öğrendi ya o da yeter yani:happy0064

ikizlerbur
29-06-07, 22:49
sizin yorumlarınızı okudukça aklıma geliyor parça parça
deniz'e derdinden dierleri aklıma bile gelmedi
yasemin ve ahmet'in hediye sahnesi
ahmet ıslık öttürmesi cama bakarken eski günleri hatırlaması benorda ağlamaya başladım normal olarak zaten ne zman o sahne gelse ağlamaya başlıyorum refleks oldu
Ahmet'in öylece duvara yaslanıp sanki yasemin gelecekmiş gibi beklemesi
yasemin'in ahmeti görmesi
birbirlerine hediye vermeleri
yaseminin ahmeti öpmesi
ve yüzünü okşaması çok güseldi
şahsen ben yüzünü okşamasını daha çok beendim öpücükten
hediyeleri açarkenki heyecanlarıda çok güseldi
yasemin kolyeyi ahmetinde kravatına takması o da çok güseldi
bide denizin yaşayacapı hakkında bi ümit olsaydı....::icon_sorr

merw
29-06-07, 22:50
şimdi burda siyasi şeylere girmek istemiyorum ama bunların hepsini yönlendiren aslında amerikanın kendisi..bu durumun ortaya çıkmasını sağladı...
insanların tanımadığı kişilere bu kadar kötü düşünce beslemesi ve sırf düşünceleri yü
zünden insan öldürmesi..çok kötü şeyler izlerken içim acıdı

evet. çok haklısın. herşeyin ucunda adeta elinde iplerle tepeden bir yerden kuklaları tutan bir kukla oynatıcısı gibi amerika çıkıyor. amerikanın soğuk savaş zamanı sosyalizme karşı duyduğu korku ve öfkesine bizi de alet etmesinin sonucu bunlar.. neyse, çok derine girmeyelim.. sonuç, kardeşe kardeşe kırdırmışlar ve o gencecik insanlara yazık olmuş.. hem solculara hem sağcılara.. hepsi genç birer fertti, ölümün solu sağı olmuyor...

Bu resmi sanırım dizide gösterdiler, hatta ablam polis hiçbirşey yapmıyor duruyor dedi?

evet, gösterdiler. aynen de canlandırmışlar zaten....:icon_sorr

spdr
29-06-07, 22:51
katılıyorum aklının 1 km ötesinden bile geçmez öle bi düşünce...
bu bölümü kesinlikle bi daha izlemem lazım , çok ayrıntı kaçırmışım...

bi dakka yaaa..
sen izleyebildin yani bu bölümü öyle mi bebişiiim:img-wink:
çok sevindim:happy0064

yaşarı da ezik büzük bi adam yaptılar beeaah:hıh
istemiyorum anlatmasınlar onu..
harunla da ışık olsun...
yakışıyorlar da zaten:img-yes:

bu dizide yaşarın anadolulu ve sağcı olmanın ezikliinden başka şey ifade ettiği yok..
zorlamaya da gerek yok artık heralde:hıh

Tavuskuşu
Ben Defn hamile kalir senaryosuna yorum yapanlardandim; ama ciddi degildim. Olur mu artik? Bu kadar okumus, etmis cocuklar, hic mi korunmayi bilmiyorlar, hem de sonuclarin bu kadar ciddi oldugu bir devirde? Ve bu kadar mi dogurganlar? Ayni senaryoyu, isitip isitp temcit pilavi gibi onumuze sunmazlar artik. Kimse yemez.

Öyle diyorsun da Ahmet de lozanlarda okumuştu.O da biliyordu korunmayı. Mişel de hamile kalmadı onca münasebete rağmen(tabii şimdilik):img-hyste
Y
ine de sanmıyorum hamile olacağını.Olsa bile zeki kız öyle gidip başkasıyla evlenmez hem hali hazırda bir aday da yok zaten.Single mother olur.

Bir de defne için şeytan tüyü var dediler de yasemin onayladı ya orada abisinde de var demesini bekledim.:img-hyste :img-hyste Şaka maka bunlar tam 10(ON) senedir birbirlerini seviyorlar.Neler geldi geçti...

zeyneps
dizice çok haklısın :img-hyste Ahmet'de aynı o hesap saflığın sınırlarını zorladı halbuki ben kendisi şimdi anlayacak düşünüp diye derken o ne dedi saf :icon_whis :img-help: :img-hyste

Ahmet kuru fasuyle yerken Necdet oooooohhh bir karısı bir de kızı olarak sahiplendiği şahıs mutlu mesut aile ortamlarında yemekler yiyorlardı yuhhh Ahmet'in çektiklerinin onda birini bile çekmedi onlar :hıh

Haklısınız ya Necdet avukat olurdu iyi sirseri :hıh Zeytinyağı:hıh

şilimsi
29-06-07, 22:52
Ay çıkacaktım dayanamadım..
Arkadaşlar neden Defne hamile kalmış gibi konuşuyorsunuz:img-hyste
Sankli çocuğu doğurduda babasız kaldılar gibi bir şey var mesajlarınızda:img-hyste
Az biraz sakin olun Allah aşkına:)

Necdet'in o tavrı benide uyuz etti..Ben vardım, ben yaptım, ben çektim gibi bir hava vardı adamda..İyilik yaptı söyledi aferin ama nasıl Ahmet Yaseminin çektiklerini bilmiyorsa Necdet'te Ahmet'in çektiklerini bilmiyordu..Nasıl yerden yere vurdu adamı öyle:img-pilot

merw
29-06-07, 22:53
haklısın içimize oturdu.cihad cagrısı gercektende yapıldı.buarada olayı bliorumda mitingde iki üç ölen war umarım onlar arasında deildir bizimki...
cihad cagrısı olmuş we aynen camiden cıkar gibi ellerinde sopalarla iri kıyım herifler basmışlar yani bi özgürce miting yaptırmıyorlar.oysaki onlarda amerikan emperyalizmine karsılar ama maksat dew solun önüne gecmek ya dalıolar ellerinde sopalarla cahil cahil...

bizim insanımızın bir "allah allah" moduna girip gaza gelmesi vardır. işte bu durum var. ne zaman vay "din elden gidiyor", "dinsiz komünistler" diye birşey dense hemen herkes eline geçirdiğiyle savaşa hazır... ama neden :( yazık değil mi? kendilerine de yazık, onlara da... ülkücülerden de hapislerde gençliğini tüketenler olmadı mı? oldu.. devrimcilerden hayatını kaybedenler oldu.. yazık yaa.. herşeyin başı eğitim, bizim insanımızın en büyük sorunu cahillik :(

dr_kitirpiyoz
29-06-07, 22:55
Ben aglayamadim Deniz olunce. Demek ki gercekten cok uzuldum. Bu kadar uzulunce aglayamiyorum. Icime oturuyor. Deniz oldu. Hic kurtulmasini beklemeyin. O bicak yaralariyla aninda mudahale olsa bile kurtulmasi cok zor. Ama agzindan kan gelmedi. Aramizda tipci var mi? Kan gelmeyince, bir umut var mi demek?.

doktor geldi :)
ağzından kan gelmesi bi belirteç değil.bıçak darbelerini tam olarak nereye aldığı önemli karın boşlupuna denk geldiyse yaşayacaktır ama bi organa denk geldiyse ne biliim karaciğerine pankreasına falan o zaman ölme ihtimali daha fazla ki şu şartlar altında da ölür.ama bence öldürmeyecekler sıkmayın canınızı.

merw
29-06-07, 22:56
Harun gene cok umutluydu sanki.. Isigin ona sarilmasi, canim benim falan demesi, Defne ile daha önceki konusmasi, galiba onu gene ümitlendirdi. Cok tatliydi bu bölümde:img-in_lo Kommerin arabasini yakmalarinda´ki eylemi süperdi. En cokta güldügüm yer; arabanin önünde fotograf cekilenlerin tutuklanmalarini söylemesiydi:)
Dikkat ettiyseniz Harunun arkadaslarindan biri bir kac isim saydiktan sonra; ´Taylan´da sen´de burdasin´ dedi.. Acaba bu kisi Taylan Özgür mü??

evet, taylan özgürdür büyük ihtimalle. yine aynı konuşmada Sinan adı da geçti, o da sinan cemgildir heralde.. gerçek isimleri kullanıyorlar ya.. ben bir de şeyi merak ediyorum, acaba bizim harun, harun karadeniz olabilir mi? gerçi harun öyle pek lider pozisyonunda hareket etmiyor ama...

ergim
29-06-07, 22:57
:img-hyste öyle olsa müthiş oluru..
bari içinden söyleseydi ayy:img-blush

ay evet ya bari içinden söyleseydi ya bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama yaso kaç bölümdür mavi lens takıp duruyor onun eski gözleri süperdi bunlar hiç hoş olmamış
bu arada gerçekten bunlar 10 yıldır aşıklar ya düşündümde şimdi yeni sezona zaman atlamasıyla başlasak keşke yani direk aile olarak görsek onları öbür türlü senaristler binbir dert çıkarır yine yok rüya kabul etmez yasonun gücü olmaz ohoo kalbim dayanmaz artık bunlara:img-cray: :img-cray: :img-cray:

Tavuskuşu
29-06-07, 22:58
evet, taylan özgürdür büyük ihtimalle. yine aynı konuşmada Sinan adı da geçti, o da sinan cemgildir heralde.. gerçek isimleri kullanıyorlar ya.. ben bir de şeyi merak ediyorum, acaba bizim harun, harun karadeniz olabilir mi? gerçi harun öyle pek lider pozisyonunda hareket etmiyor ama...

Yok değilmiş daha önceki bir bölümde harun karadenizin adı geçmişti.Bizim harunun soyadı farklı.Ama ne onu bilemiyorum.

zeyneps
29-06-07, 22:59
Kanka evet bebişim yaa Ahmet bilmiyordu onların formaliteden evlendiğini asıl o çekti onca sene :icon_sorr :sad53:

O sahnede bende dedim Yasemin kesin içinden Ahmet'te de şeytan tüyü var diye düşündü diye :img-blush :img-in_lo :img-hyste Bunlarda ailecek şeytan tüyü var zaten Defne,Ahmet,Sevim ve Şevket :img-blush :img-in_lo Selma'da da şeytan tüyü var ama onda gerçek şeytan tüyü var kanımca :icon_twis :icon_twis :img-hyste

spdr
29-06-07, 22:59
yasemin ve ahmet'in hediye sahnesi
ahmet ıslık öttürmesi (:img-hyste )cama bakarken eski günleri hatırlaması benorda ağlamaya başladım normal olarak zaten ne zman o sahne gelse ağlamaya başlıyorum refleks oldu
Ahmet'in öylece duvara yaslanıp sanki yasemin gelecekmiş gibi beklemesi
yasemin'in ahmeti görmesi
birbirlerine hediye vermeleri
yaseminin ahmeti öpmesi
ve yüzünü okşaması çok güseldi
şahsen ben yüzünü okşamasını daha çok beendim öpücükten
hediyeleri açarkenki heyecanlarıda çok güseldi
yasemin kolyeyi ahmetinde kravatına takması o da çok güseldibide denizin yaşayacapı hakkında bi ümit olsaydı....::icon_sorr

bence de..
siyah hatlabelirttiğim yerlere özellikle ayynen katılıyorum:good:

hatta bence ahmetin bu seferki bekleyişi..
yasemin..hatırladıkları sahneden daha güzeldi..
yani en azından burda az çok mutluluk vardı..
yasemine hayran kaldım valla..
çok güzeldi..
ahmete zaten laf yok..
beni öyle birisi orda beklese bilmem halim nicolurdu:img-hyste
--haberim olmazdı herlade orda beklese dimi...malum kayserideyim ben:)--

(BuRcUu)
29-06-07, 23:02
İçimden bir his Deniz öLücek diyor.. diLerim böyLe bişi oLmaz.. O sahneLer çok kötüydü.. NasıLda acımasız davranabiLiyorLar.. en sinir oLduğum şey ise poLisLer bakınıyordu resmen.. Bu durum haLa devam ediyor ne acı bişi..

Ahmet qerçeğii öğrendi.. OLayLar buraya kadar qeLdi bu saatten snra AyLa iLe evLenmesii qibi bir saçmaLığı bize izLetmezLer herhaLde.. Herşey açığa kavuşmuşken bu oLmamaLı..

spdr
doktor geldi :)
ağzından kan gelmesi bi belirteç değil.bıçak darbelerini tam olarak nereye aldığı önemli karın boşlupuna denk geldiyse yaşayacaktır ama bi organa denk geldiyse ne biliim karaciğerine pankreasına falan o zaman ölme ihtimali daha fazla ki şu şartlar altında da ölür.ama bence öldürmeyecekler sıkmayın canınızı.

:)bilgi için teşekkürler..
bu siteden bi ahi teşkilatı kurulur kanımca bu gidişle:)

bence deniz öldü ama..
yani izlediklerime göre ya berk çook iyi bir oyuncu ve deniz öldü..
ya da berkin oyunculuğu berbat ve deniz hala yaşıyor:img-yes:
o sahnenin üstüne başka bişi düşünemem ben yani:img-yes:

GzemCelik
merhaba arkadaşlar

inanmıyorum ama süper bir bölümdü
yani 1-2 dizi hariç hepsinin sezon finallari saçma sapan izleyiciyi oyalamaya yönelikti üstelik hayırla sevgili son bikaç bölümdür kusura bakmayın ama beni sıkıyordu
ama süperin de ötesiydi
son sahne acayipti berbattı hüngüt hüngür ağladım

bi kere nancy sinatra'nın süper bi parçasıydı hayran kaldım

sahneye o kadar çok uyuyordu ki

önce necdetle ahmetin kavgası ahmeti rüyayı öğrendikten sonraki ikisinin durumu

sonra deniz ...
ahh nasıl bişeydi o

nancy sinatra BANG BANG dedikçe sanki kalbi kalbime kurşun yağdırıyorıyorlar gibi oldum
sonra.. çocuklukları ...
hele o OYUN BİTTİ DENİZ UYAN NOLUR kısmı beni mahvetti
yüzüm öylece ıpıslak oldu

sarkıya mı yanım denize mi defneye mi ahmete mi necdete mi
sanki o an onları çok yakından tanıyormuş gibi oldum
hem de çooook yakından ...
MY BABY SHOT ME DOWN... BANG BANG
sanki gelecekleri yokmuş o anda donmuşlar gibi geldi
bi sarkının ve bi dizinin beni bu kadar esir alacağını sanmazdım doğrusu
bu bölümde beğenmediklerim vardı..
kusura bakmasınlar ama beren olmuyor yapamıyor

ilk kez yasemin-ahmet sahnesi içimde bişeyleri kıpırdattı

neyse..
son sahne sayesinde sanki tüm bölümü unutmuş gibiyim
sadece onlar var sanki aklımda
uzun yazdım biliyorum ama yazasım geliyor ...

2 ay boyunca o sarkıyı dinliycem
MY BABY SHOT ME DOWN .. BANG BANG
çünkü
...HATIRLA SEVGİLİ GERÇEKTEN HEP HATIRLANASI HALE GELDİ ....

eolaa
29-06-07, 23:03
ya spdr a katılıyorum. zawallı ahmet amerikadan bir döndü sewidigi kız ewli hamile allahım düşünsenize hiçbir neden ortada yokken hemde en iyi arkadasınızla...sonra onun hayatına mani olmamak incitmemek adına kıbrıscıga gdiyor zawallı ahmetçim.kaç yıl ayrı kalıyor yuzunu görmek bile yetiyor ona we asla yargılamıyor sonuna kadar affediyor hep.yuwasını yıktırmıyor sadece mutlu olmasını istiyor.butun acıları ceken ahmet.ustelik kafadan rahatsız huysuz meymenetsiz kazulet aylanın hastalıgı yuzunden onada yardımcı olmaya calışıor.kızını sahipleniyor bahrına basıyor rüyayı. bide nejdet dioki baktın ama görmedin ee gösterdin demi görmedi?git tek askını kap sesi cıkmasın gitsin kıbrıscıklara sürünsün gelsin zawallım bide dio görmedin neyi görsün hangi acıyı ceksin daha allahım ya en anlayışlı insanıda sucladıya njdet pes dorusu!!! artık daha fazla mani olmasın ayak bagı olmasın bide acı cektim dio ahmete ya onunkinin yanında seninki neki??? damarıma cok bastınıs ahmetime dokunmayın yeter zaten perişan...:img-in_lo

spdr
29-06-07, 23:06
ay evet ya bari içinden söyleseydi ya bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama yaso kaç bölümdür mavi lens takıp duruyor onun eski gözleri süperdi bunlar hiç hoş olmamış
bu arada gerçekten bunlar 10 yıldır aşıklar ya düşündümde şimdi yeni sezona zaman atlamasıyla başlasak keşke yani direk aile olarak görsek onları öbür türlü senaristler binbir dert çıkarır yine yok rüya kabul etmez yasonun gücü olmaz ohoo kalbim dayanmaz artık bunlara:img-cray: :img-cray: :img-cray:

:img-hyste :img-hyste kestirmeden birleşsinler diyorsun yani:):)
neden olmasın:img-wink:

bir de burdaki arkadaşların çoğu ahmet rüyayı öğrenince gitsin hesap sorsun diyor....
eğer öyle bişi olmazsa da çok sinirlenicekler sanırım..
ama düşünsenize hayatınızda en sevdiğiniz insandan çocuğunuz olduğunu öğrenseniz ilk anda ne yapardınız....
gerçekten gidip hesap mı sorardınızz:img-cool2

ergim
29-06-07, 23:08
ben ahmetin yerinde olsam gider hesap sorardım sonuçta neconu nyasoyu aldatmasına bile bu kadar sinirlenmiş adam buna köpürür yani ama aynı şey değil yinede ya ama bence kesinlikle hesap sorması lazım ama o zaman birsürü aksilik çıkar diye korkuyorum ben dizinin kuralımıdır nedir illa ki herşey ahmetin başına gelicek oofff:sad53:

idilLAMİN
29-06-07, 23:09
bana deniz ölmicekmiş gibi geliyor.70leri onlardan izleyeceğimizi düşünüyorum.defnenin o cümlesinden sonra sanki deniz gözünü açıcak ve yaşar yetişip kurtarır gibi geliyor.herhalde berk hakman 15 bölüm için diziye girmemiştir.ölemez ya deniz.ölemez.hem denizler ölmez.

meltem-cmbl
29-06-07, 23:10
ben geldim kanımca:)

abimi zor ikna ettim işi biter bitmez kakltı of hala şoktayım
hala şnanamıyorumm necdetin sölediğine

bi yerde fıtık oldum necdet ddediya biz kağıt üstüne devliyiz yasmein hep sneı sevdi falan
ahmet yaaln söuylüyorsun

necdet demese ruya senın kzın hala anlamıcaktı:)neyse

cansel yine muhteşem pergfromansını gösterdi süper şoke olduy onla beraber bende şoke oldum necdetin sölediği sahte evlilikle birlikte ben bi sevinçle zıpladım:happy0064

ebn bu gece uyuyamam ya saat 4.30 gibi tekrarı var zileirm artıkın:)

dizice
29-06-07, 23:10
Bosuna korkup durdum Deniz oldu diye. O olaylarda olen iki kisi ve adlari belli. Tipki Riza'nin idama mahkum olmasi, ama sonra tarihi gercege uygun olarak, idam edilen uclunun arasinda olmamasi gibi, bizim Deniz de, olen diger iki cocuk gibi "olaylari temsil etmek" acisindan yaralanacak; ama sadece tarihi gercege uygun olarak, o ikisi olecek. Cunku su ana kadar, olumlerde, temel gerceklerde, tarihi gerceklerin disina cikmadilar. Cikmalari da cok garip olurdu. Dolayisiyla su an itibariyla Deniz'in olmedigine emin oldum ve rahatladim.

Necdet, "Sen dunyanin en sansli adamisin dediginde, Ahmet'in suratinin ortasina bir tane daha yumruk cakmasini diledim. Kolaysa basina gelsin, derler ya. Ahmet de ona, kendisininki gibi "sans" dileseydi en azindan. Necdet, o konusmayi tam yedi sene once ilk yumrugu yediginde yapacakti. Yapilan iyilikler, kotulukleri goturmez. (Bu konuda cok Musluman gordum kendimi, gunah ve sevap ayri tartilacaktir :img-hyste ). Hatta ah felsefede bunu bir donem boyunca okumustum, neden yapilan kotuluk ve cekilen acinin bedeli, iyilik ve mutlulukla odenemez diye. Dogrular, yanlislari goturmuyor iste. Ama en azindan Necdet'ten pismanlik bekliyordum. O zaman affedecektim onu. Hayir, ne olursa olsun hakliligina inanan ve Yasemin Ahmet'i sevdigi icin hala bozulan bir adam gordum. Bu adam hic pisman olmayacak, verdigi zarari asla anlamayacak demek ki. Ancak kendi durumuna uzuluyor hala. Karsisindaki tukenmis adama bakip, hala daha, "dunyanin en sansli adamisin" diyebiliyor. Ve buna inaniyor. Bosver be Necdet, sen daha olmamissin. Ham kalmissin. Lutfen Harun'dan olgunluk dersleri al. Ha Teo da nihayet, akillica konustu bu bolumde.

ergim
29-06-07, 23:12
ben geldim kanımca:)

abimi zor ikna ettim işi biter bitmez kakltı of hala şoktayım
hala şnanamıyorumm necdetin sölediğine

bi yerde fıtık oldum necdet ddediya biz kağıt üstüne devliyiz yasmein hep sneı sevdi falan
ahmet yaaln söuylüyorsun

necdet demese ruya senın kzın hala anlamıcaktı:)neyse

cansel yine muhteşem pergfromansını gösterdi süper şoke olduy onla beraber bende şoke oldum necdetin sölediği sahte evlilikle birlikte ben bi sevinçle zıpladım:happy0064

ebn bu gece uyuyamam ya saat 4.30 gibi tekrarı var zileirm artıkın:)

oleyy miltim geldi:happy0064 :happy0064
ya bu 4.30 daki tekrar genelde mi yoksa avrupa atv demi var eğer geneldeyse bende izlerim kesin:good: :good:

aslı30
ama düşünsenize hayatınızda en sevdiğiniz insandan çocuğunuz olduğunu öğrenseniz ilk anda ne yapardınız....
gerçekten gidip hesap mı sorardınızz:img-cool2
Tabiki de sorardım.Bunca sene çocuğunu gizlemiş,sevdiğim insan diye hemen bağrıma mı basayım.Sevgi de bir yere kadar.Gerçi Ahmet hesap sormaz ya.:img-blush

badger
İyilik yaptı söyledi aferin ama nasıl Ahmet Yaseminin çektiklerini bilmiyorsa Necdet'te Ahmet'in çektiklerini bilmiyordu..Nasıl yerden yere vurdu adamı öyle:img-pilot

Necdet sanki babasının hayrına vah vah bak Yaseminin adını namusumu temizleyeyim diye evlendi yalnızca...diyemedi ben onun yıllarca bana aşık olmasını umdum bekledim ama olmadı o hep seni sevdi diye...Diyemez ki haset...
Bir de Teoyla aptal bir muhabbetleri dönmüştü dışarı çıkmadan önce, tam hatırlayamadım yine abuk bir şey söylemişti...Neyse aranızda hatırlayanınız yoksa yarın netten tekrar bir göz atarım..:img-wink:

znr
29-06-07, 23:13
Slm Arkadaşlar Ben Yeniyim...

Mükemmel Bi Sezon Finali İzledik... Necdet Ahmetle Konuşurken Artık Gerçekleri Söylemesi İçin " Söyle Söyle " Diye Diye Tepindim... Nihayet Sonunda Herşeyi Öğrendi... Bu Şokla Ne Yapar Neler Yapabilir Tahmin Edemiyorum Şahsen... Denizede Ahmetin Hali Kadar Üzüldüm... Geçmişi Düşünmeleri Falan Çok Güzeldi...Ama En Beğendiğim Sahne Karın Altında Hediye Vermeleriydi... Yani Kısaca En İyi Sezon Finaliydi Bence...

spdr
29-06-07, 23:14
Necdet, "Sen dunyanin en sansli adamisin dediginde, Ahmet'in suratinin ortasina bir tane daha yumruk cakmasini diledim. Kolaysa basina gelsin, derler ya. Ahmet de ona, kendisininki gibi "sans" dileseydi en azindan.
. Ama en azindan Necdet'ten pismanlik bekliyordum. O zaman affedecektim onu. Hayir, ne olursa olsun hakliligina inanan ve Yasemin Ahmet'i sevdigi icin hala bozulan bir adam gordum. Bu adam hic pisman olmayacak, verdigi zarari asla anlamayacak demek ki. Ancak kendi durumuna uzuluyor hala. Karsisindaki tukenmis adama bakip, hala daha, "dunyanin en sansli adamisin" diyebiliyor. Ve buna inaniyor. Bosver be Necdet, sen daha olmamissin. Ham kalmissin. Lutfen Harun'dan olgunluk dersleri al. Ha Teo da nihayet, akillica konustu bu bolumde.

bu kadar güzel anlatılırdı necdetin durumu ancak:happy0064
burda sein önderliğinde yeni bir bilim dalı oluşuyor farkında mısın..
necdetolojiiii..
necdeti anlama ve anlatmakla uğraşan bilim dalı:img-wink:

meltem-cmbl
29-06-07, 23:14
ya bu 4.30 daki tekrar genelde mi yoksa avrupa atv demi var eğer geneldeyse bende izlerim kesin:good: :good:

oley ben geldim:happy0064 :happy0064

yok cnm ya genelde değil avrupada bizde eskişden uydu yoktu sırf hs için babama zorla uydu aldırdım:img-hyste

artım yarında vbidepoyu indirirm yüz kere izleitim bu bölüm unutulmaz
imza avatr gif her sahneden yapcam:img-hyste

ay şimdi ahmetin tepkisini merk ettim 1 hafta zor dayanıyom gel eylül gel

ergim
29-06-07, 23:15
Necdet sanki babasının hayrına vah vah bak Yaseminin adını namusumu temizleyeyim diye evlendi yalnızca...diyemedi ben onun yıllarca bana aşık olmasını umdum bekledim ama olmadı o hep seni sevdi diye...Diyemez ki haset...
Bir de Teoyla aptal bir muhabbetleri dönmüştü dışarı çıkmadan önce, tam hatırlayamadım yine abuk bir şey söylemişti...Neyse aranızda hatırlayanınız yoksa yarın netten tekrar bir göz atarım..:img-wink:

ya bende tam hatırlamıyorum ama necdet yine rüyayı kaybetmekten kokuyorum demişti teo da iyi düşün nezdet sadece rüyayı kaybetmekten miş korkuyorsum demişti
:hıh pabucumun gaz vericisi:hıh

spdr
29-06-07, 23:17
Slm Arkadaşlar Ben Yeniyim...

Mükemmel Bi Sezon Finali İzledik... Necdet Ahmetle Konuşurken Artık Gerçekleri Söylemesi İçin " Söyle Söyle " Diye Diye Tepindim... Nihayet Sonunda Herşeyi Öğrendi... Bu Şokla Ne Yapar Neler Yapabilir Tahmin Edemiyorum Şahsen... Denizede Ahmetin Hali Kadar Üzüldüm... Geçmişi Düşünmeleri Falan Çok Güzeldi...Ama En Beğendiğim Sahne Karın Altında Hediye Vermeleriydi... Yani Kısaca En İyi Sezon Finaliydi Bence...

hoşgeldin canım..
bence de mükemmeldi...
sadece sezon finali bu kadar harika olduğu için değil...
ama hs genel itibarıyla Türk dizilerinin alın aklarından bence:img-yes:
rüyayı da bu kadar geciktirmeseler daha güzel olacaktı ammaa...
her güzelin bir kusuru olur...dimi:img-wink:

zeyneps
29-06-07, 23:17
Ben nerde okuduğumu hatırlayamadım ama şimdi çok sevdiğim ve bir köşeye not ettiğim bir cümleyi ekleyeyim :

"Zamanın çarkı döndükçe intikamlar alınır bedeller ödenir "

Çok güzel bir cümle yazayım dedim Necdet'te Yasemin'de bu bedelleri ödesinler artık neyse zaman zaman diyorum:hıh

ergim
29-06-07, 23:18
oley ben geldim:happy0064 :happy0064

yok cnm ya genelde değil avrupada bizde eskişden uydu yoktu sırf hs için babama zorla uydu aldırdım:img-hyste

artım yarında vbidepoyu indirirm yüz kere izleitim bu bölüm unutulmaz
imza avatr gif her sahneden yapcam:img-hyste

ay şimdi ahmetin tepkisini merk ettim 1 hafta zor dayanıyom gel eylül gel

tüh ya neyse bende netten indirip izlerim artık:img-wink: :img-wink:
ya bende ahmetin tepkisini acaip merak ediyorum ya cansel abi oyunculuğunu konuşturdu zaten allahım beni heyecan bastı yine ambilaaanss:img-hyste ya ben nasıl beklicemm 8 hafta ühühüü keşke bitmeseydi of:img-cray: :img-cray: :img-cray:

badger
29-06-07, 23:19
ya bende tam hatırlamıyorum ama necdet yine rüyayı kaybetmekten kokuyorum demişti teo da iyi düşün nezdet sadece rüyayı kaybetmekten miş korkuyorsum demişti
:hıh pabucumun gaz vericisi:hıh

yok yok teo kasada hani sen çık hava al demeden önce necdet herzamanki gibi çelişikili mantığıyla bir şeyler dedi ve ben de orada bir yuhh demiştim..Hala son sahnedeki Ahmetin ve Denizin BANG BANG olmasında kaldım da dumur haldeyim..Feride Çetinin dediği kadar varmış tam vrucu yani BANG bir sezon finaliydi...:img-yes:

muko88

avrupa atv de...
ama Sıla olmadığı için ilk HS yi vereceklerdir.Saat 2.30-3 gibi başlar.

meltem-cmbl
tüh ya neyse bende netten indirip izlerim artık:img-wink: :img-wink:
ya bende ahmetin tepkisini acaip merak ediyorum ya cansel abi oyunculuğunu konuşturdu zaten allahım beni heyecan bastı yine ambilaaanss:img-hyste ya ben nasıl beklicemm 8 hafta ühühüü keşke bitmeseydi of:img-cray: :img-cray: :img-cray:

of of ben de ayenne heycandan kalp krizi geçircem ya hepimiz komalık olcaz yarın

he bu arda
zeynep bağırdınmı kız ahmet öğrendi diye camdan:img-hyste

znr
29-06-07, 23:21
Sezon Finali Sanki Erken Geldi Ama... Şimdi Eylül Bi Türlü Gelmicek... İşin Yoksa Eylülü Bekle... Gerçi Bu Bölüm Her Sahnesiyle Bizi Eylüle Kadar İdare Eder... Zor Olsada Edicek Artık... :)

dizice
29-06-07, 23:21
Kanka evet bebişim yaa Ahmet bilmiyordu onların formaliteden evlendiğini asıl o çekti onca sene :icon_sorr :sad53:

O sahnede bende dedim Yasemin kesin içinden Ahmet'te de şeytan tüyü var diye düşündü diye :img-blush :img-in_lo :img-hyste Bunlarda ailecek şeytan tüyü var zaten Defne,Ahmet,Sevim ve Şevket :img-blush :img-in_lo Selma'da da şeytan tüyü var ama onda gerçek şeytan tüyü var kanımca :icon_twis :icon_twis :img-hyste

Herkes ayni seyi dusunmus demek ki. Ben de dedim, Yasemin Ahmet'e cekmis diye dusunuyor :) Ahmet biyoloji ve matematikten sonra Turkce'den de kaldi, iyi mi?

N: "Bizim evliligimiz sadece kagit ustunde"
A: "Ortada Ruya var"

Peki Ahmet, bir de profesor olacak basima!!! Sen beni delirtmeye mi geldin?

N: Ahmet sen dunyanin en sansli adamisin.
A: Necdet bunu diyebildigine gore, sen de dunyanin en yuzsuz adamisin.

Bir de Yasemin'in kolyeye henuz resim koymamis olmasini cok sevdim. Bekliyor, Ahmet'i koyabilecegi gunu bekliyor. Ahmet de anladi, gulumsedi.

Farkinda misiniz? Ahmet, Ruya'nin 7. yas dogumgununu gorecek. Belki orada bir "amca" olarak bulunacak, ama kizinin 7. yasina girdigini gorecek. Okula ilk gittigi gunu gorecek! Ona Defne'ye oldugu gibi ders calistirabilecek :happy0064 Ilk kitabini okurken yaninda olacak.

Yasar'i bence ezik gostermiyorlar. Sadece farki ve bunun farkinda, utanmiyor ki halinden. O zaman ezik olurdu. Isik'in Harun'a davranislarini cok dogal buluyorum. Cok yakin arkadaslardi ve onu kaybetmekten korkuyor. Her zamanki kadar yakin olmaya calisiyor. Harun da yanlis anlamiyor onu. Dizideki diger ciftlerin aksine, cok acik konustu onlar durumlarini. Yanlis anlasilacak bir sey yok.

LİN
29-06-07, 23:22
Üniversiteli gençleri resmen ablukaya aldılar.Polis arkadan,yobazlar ön taraftan.Böyle bir adaletsizlik olabilir mi?Her nekadar senaryo gereği de olsa Deniz'i bıçaklayan adamın gözlerindeki nefret de neydi Allah Aşkına?Bir kere bıçağı soktu yetmedi, bir daha, bir daha...Öldürmekti amacı.
Yıllar önce,değil Türkiye'nin dünyanın en büyük eğitim-kalkınma reformu olan Köy Enstitüleri'ne de yine aynı kafalar "komünist yetiştiriyorlar burda" diye çamur atmadılar mı?
Sabahları klasik müzik dinleyerek güne başlayan,bilimin ve tekniğin önemini bilen,kendi okullarını kendileri inşa eden,üniversitede okutulan konuları lisede gören, shakespeare okuyan,mezun olmak için mutlaka bir müzik aletini çalmak durumunda olan,temel derslerin yanısıra tarım,halıcılık,bina yapımı,hayvancılık,dikiş ve daha bir çok dalda eğitim gören bu güzel projenin evlatlarının önünü kesmediler mi?
Neden?Çünkü,ensititülerde eğitim görmüş tam donanımlı gencecik öğretmenler,köylerine döndüklerinde, aldıkları eğitim ve kültür ile köylüyü eğittiler.Köylünün yavaş yavaş bilinçlenmesi, mektup okutmak için ağalara gitmeyip kendi çocuklarının okuyup yazabilmesi, ağalara olan gebeliklerinin ortadan kalkması köy ağalarının işine gelmedi.Ne oldu sonuçta???Materyalizmin gücüyle yüzyılın en büyük eğitim reformunu "komünist yuvaları "diye çamur atarak,kızlarda eğitim görüyor diye akla hayale gelmeyecek dedikodular üreterek yavaş yavaş sildiler.Kapattılar.
Bir düşünün..Köy Okulları kapatılmasaydı şuan Türkiye nerelerde olurdu?Yazık,çok yazık...

zeyneps
29-06-07, 23:22
of of ben de ayenne heycandan kalp krizi geçircem ya hepimiz komalık olcaz yarın

he bu arda

Bağırma mı bağırdım bağırdım sonra terlik yemeyim diye kafamı içeri soktum hemen bir de baktım Deniz bıçaklaniiyyyy :icon_sorr :img-help: :img-help: Sonra film koptu bende .bir Ahmet'e bir Deniz'e ağladım :sad53:

badger
29-06-07, 23:23
Bu arada Kadir özdalın Harun performansını da tebrik etmeliyim...Nasıl bir duygu yoğunluğunu birkaç saniyede o duruş ve yüzüyle anlatmaktır...???!!
Bu çocuğa daha fazla rol yazmalılar...Bir Veddaattt bağırmasını ve o kalabalığın tepesine çıkmasını unutamama bir de Işıka sarılmasını..

ergim
29-06-07, 23:24
:dito :dito :icon_evil of of ben de ayenne heycandan kalp krizi geçircem ya hepimiz komalık olcaz yarın

he bu arda

ziynip nerdesin ses veer:img-help: :img-help:
kanka bende komalık olurum ağzımdan yel alsın ama ahmet yasodan özür falan dilerse valla sinir krizlerine girerim artık allak korusun ayla gibi kafayı yedirtirler bana

spdr
29-06-07, 23:24
şimdiii.
yavaş yavaş ilk heyecanım geçiyor sanırım..
ayrıntılara inelim yavaş yavaşşş:img-yes:

rızayı bu bölüm çok sevdim..
ve yılbaşını adada hatıralarını anarak sade bir şekilde geçirdiği yerde çok üzüldüm..
ama güzel sahne olmuş bence...
daha yaşlı göründü gözüme o sahnede:img-yes:
tam aile babası gibi:img-yes:

bir de eski evden bahsedince..
acaba tekrar satın alayım falan der mi diye düşündüm..
ama demedi tabii..
kendi evim gibi benimsemişim orayı ben de..

şimdi bence deniz öldü ve nezahat mecburen geri dönecek onun için...
rızayla ayrılıklarından sonra..hazır rıza da eve yerleşmişken..
tekrar birleşicekler ve evi tekrar alacaklaaar:happy0064
umarım:img-yes:

dizice
29-06-07, 23:25
bu kadar güzel anlatılırdı necdetin durumu ancak:happy0064
burda sein önderliğinde yeni bir bilim dalı oluşuyor farkında mısın..
necdetolojiiii..
necdeti anlama ve anlatmakla uğraşan bilim dalı:img-wink:

:img-hyste :img-hyste :img-hyste Aaa su bizim Necdet forumu nihayet onay alir da acilirsa bir gun, adini Necdetoloji koyariz iste. Bundan sonra isimizi soranlara da, "Isim ....; ama yarim-zamanli Necdetolog olarak, dizifilm.com'da calisiyorum."!

meltem-cmbl
29-06-07, 23:25
:dito :dito :icon_evil

kanka bende komalık olurum ağzımdan yel alsın ama ahmet yasodan özür falan dilerse valla sinir krizlerine girerim artık allak korusun ayla gibi kafayı yedirtirler bana

hühükanka ahmet in belli olmazişi

başlarda sakladığına kızmaz haklı der ama bunlar gerçeği öüğrendiya hani selma haber vermemiş falan o nları öğrendikleri zaman niye sölemedin diyebilir ona çok kızabilir kızmalı zaten yane

merw
29-06-07, 23:26
nancy sinatra BANG BANG dedikçe sanki kalbi kalbime kurşun yağdırıyorlar gibi oldum
sonra.. çocuklukları ...
hele o OYUN BİTTİ DENİZ UYAN NOLUR kısmı beni mahvetti
yüzüm öylece ıpıslak oldu

sarkıya mı yanım denize mi defneye mi ahmete mi necdete mi
sanki o an onları çok yakından tanıyormuş gibi oldum
hem de çooook yakından ...
MY BABY SHOT ME DOWN... BANG BANG
sanki gelecekleri yokmuş o anda donmuşlar gibi geldi
bi sarkının ve bi dizinin beni bu kadar esir alacağını sanmazdım doğrusu
bu bölümde beğenmediklerim vardı..
kusura bakmasınlar ama beren olmuyor yapamıyor

...HATIRLA SEVGİLİ GERÇEKTEN HEP HATIRLANASI HALE GELDİ ....

şu kalınlaştırdığım yerlerdeki çarpıcı cümlelerin için seni tebrik ederim, ve de katılıyorum.. bu bang bang şarkısını her duyduğumda, sanki birşeyler donup kalıyormuş zamanın içinde gibi hissediyorum, henüz adını koyamamıştım ama demek ki yalnız değilmişim :)

spdrcım, şuan ahmetin durumunda olsam ne yapardım diye ciddi ciddi düşünüyorum, öyle hissedemiyorum tabi bir türlü ama yine de ilk önce delirip bir necdete saldırırdım, mantıklı düşünüp "bu adam bu yalana ortak oldu, suçlu" diye düşüneceğimden değil, en yakında o olduğundan. sonra biraz sakinleşirce gider rüyayı izlerdim sanırım.. sonra yine delirir bu sefer de yasemine saldırırdım.. sonra da bayağı uzun bir süre trip atar, hepsine kan kusturur, intikamımı son damlasına kadar almaya çalışırdım.. ayrıca rüyayı da hemen nüfusuma geçirir belki de o öfkeyle yasemine göstermezdim bile... amanın, benim içimde böyle zalim bir insan mı vardı ya neler yazıyorum ben :S şeytan kaçmış içime :P

ergim
29-06-07, 23:26
şimdiii.
yavaş yavaş ilk heyecanım geçiyor sanırım..
ayrıntılara inelim yavaş yavaşşş:img-yes:

rızayı bu bölüm çok sevdim..
ve yılbaşını adada hatıralarını anarak sade bir şekilde geçirdiği yerde çok üzüldüm..
ama güzel sahne olmuş bence...
daha yaşlı göründü gözüme o sahnede:img-yes:
tam aile babası gibi:img-yes:

bir de eski evden bahsedince..
acaba tekrar satın alayım falan der mi diye düşündüm..
ama demedi tabii..
kendi evim gibi benimsemişim orayı ben de..

umarım olur dediğin canım. lale mansurun diziden çıkmasını hiç isyemiyorum zaten:sad53: ayrıcaaaa rüyanın ahmetin çocuğu olduğunu öğrenince en az nselam kadar onun da yüz ifadesini çok merak ediyorum yani

zeyneps
29-06-07, 23:28
Ergim canım söyledim ya bağırdım diye sen okumuyor musun yazdıklarımı :img-cool2

Ahmet için çok seviniyorum yaaa bir aksilik çıkmazsa mutlu olacak tabi aksilik çıktı bile bırakır mı Ahmedimin peşini ama yine de en azından Rüya'nın kendi kızı olduğunu biliyr ya herşeyden vazgeçse bile artık kızından vazgeçecek değil ya kim bu gerçeği değiştirebilirki heyyy gidiiiii Pabucumun 40 yıllık Pastacısı bile değiştiremedi onca sene uğraştı ama (ayy bende ööyle bir söylüyorum ki Sultan Süleymana bile kalmadı bu dünya der gibi :icon_whis :img-hyste )

meltem-cmbl
29-06-07, 23:28
Bağırma mı bağırdım bağırdım sonra terlik yemeyim diye kafamı içeri soktum hemen bir de baktım Deniz bıçaklaniiyyyy :icon_sorr :img-help: :img-help: Sonra film koptu bende .bir Ahmet'e bir Deniz'e ağladım :sad53:

haha:img-hyste iyi yapmışınn

ay valla ya sevindik ne güzel öğrendi diye bi baktık deniz vuruliyi böle olurmu ya valal duygularım karıştı alalk bullak oldum he

spdr
29-06-07, 23:30
:dito :dito :icon_evil

yok artık..
ahmet nyiye özür dilesin ayy:hıh
yasemin rüyanın ayağını öpeceğine gitsin ahmetin ayağını öpsün:hıh
o kada yaotığı şeyin üstüne hala bu kadar iyi olduğu için:img-yes:

gerçi rüyanın ayağını öpmekle ahmedinkini öpmek arasında baya bi fark var..
ama necdet öpebilir kanımca...
türk filmlerinde olur yaa..
necdet ahmedin ayağına kapanır...-beni affet ne istersen yaparımm..
bak ayakkabında kirlenmiş....hemen cilalarım..
ahmet:çekil üleeen..cilalı ibo musun sennn...3.kalite zeytinyağı seniiii..
necdet:tamam abi...ayağının altını öpiim abi....
ahmet.!!!!!!1:icon_whis

ergim
29-06-07, 23:31
Ergim canım söyledim ya bağırdım diye sen okumuyor musun yazdıklarımı :img-cool2

Ahmet için çok seviniyorum yaaa bir aksilik çıkmazsa mutlu olacak tabi aksilik çıktı bile bırakır mı Ahmedimin peşini ama yine de en azından Rüya'nın kendi kızı olduğunu biliyr ya herşeyden vazgeçse bile artık kızından vazgeçecek değil ya kim bu gerçeği değiştirebilirki heyyy gidiiiii Pabucumun 40 yıllık Pabtacısı bile değiştiremedi onca sene uğraştı ama (ayy bende ööyle bir söylüyorum ki Sultan Süleymana bile kalmadı bu dünya der gibi :icon_whis :img-hyste )

aşkolsun bebişim okumaz mıyım bn uzun süre baslığa yazmayınca mirak ittim ondan öyle dedim ses ver diye bilgisayarın başında uyuyup kaldım falan sandım :img-hyste :img-hyste
evet bi geldimi aksilşkler aamedimin peşini bırakmiyiii ama en azından kızından vazgeçmez ayy bide rüya mutsuz olmasın diye yasonun necoyla evli kalmasını istermiş yuhh tamam sözümü geri alıyorum çok abarttım :img-in_lo :img-in_lo

zeyneps
29-06-07, 23:34
Ayşe, dizice koptum yahuuu:img-hyste :img-hyste

Evet bence de Necdet Ahmet'in ayaklarına kapanmalıydı ama üçüncü kalite zeytinyağı üste çıktı hemen:hıh Ne de olsa senaristler ve yönetmen Necdet'çiymiş iğreeeenççç öyyyyyyyyyykkk :hıh
Necdetolog demek :img-hyste gerçi Necdet hakkında az tez yazmadık yapmadığımız deney kalmadı ama kendisi bilim dünyasını bile şoka uğratan bir gerçek :blink: Böyle olağanüstü bir şey görmemiş daha bilim adamları ,çözemediler henüz kendisinin kafasının işleyiş tarzını :icon_whis :img-hyste

LİN
29-06-07, 23:34
Bu arada Kadir özdalın Harun performansını da tebrik etmeliyim...Nasıl bir duygu yoğunluğunu birkaç saniyede o duruş ve yüzüyle anlatmaktır...???!!
Bu çocuğa daha fazla rol yazmalılar...Bir Veddaattt bağırmasını ve o kalabalığın tepesine çıkmasını unutamama bir de Işıka sarılmasını..

Yine katılıyorum badger.Bu çocuk bir harika.Gerçekten hissederek oynuyor.Bundan sonra ki projesi dizi mi olur film mi bilemem ama başrolü hak ediyor.Her rolün hakkını verebilecek potansiyelde "Vedatı camdan attılarrrr" diye bağırması yok mu?İçime işlemişti resmen.

spdr
29-06-07, 23:35

bence de...
özellikel ışıkla-ayfer dönmezle çok iyi oynuyor bence..
ışık onunlayken daha güzel görünüyor kesinlikle...
ve artık ben harunla ışığı daha fazla yakıştırıyorum:img-yes:

badger
Dizice ne diyeceğim, geçenlerde bir şey olmuştu da Kill Bill i bir şey uyarlamıştık...Hatırlayamadım...Şimdi bu bölümde de Bang bang i çaldılar...Şarkı hala beynimde çın çın derken bu geldi aklıma? Hala dumurlardayım da ...neydi o ? eski msj lara dönüp bakmayacağım hatırındaysa söylesene sayın forumumuzun necdetologu?

>>ozgekync<<

Kanlı Pazar, 16 Şubat 1969 tarihinde İstanbul Bayazıt meydanında ABD'nin 6. Filo'sunu protesto etmek için 76 gençlik örgütünün toplandığı sırada meydana gelen olaylardır.

Olaylar sırasında Ali Turgut Aytaç ve Duran Erdoğan adlı gençler bıçaklanarak öldü. Ayrıca yaklaşık 200 kişi yaralandı.

Yani Deniz ölmicek bunu da anlamış olduk:))
Yani tamam yaralnması ağı