Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-17
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[ 8]
9
10
11
Anaaam, bak kızaçaksın şimdi bana ama ismi lazım değil ile aynı fakülte:). Burçlar da aynı olmuştu hatırlatırım.:icon_whis
Hangi tıp? Oradan yırtarsın belki:icon_whis
hayıır..ayalaya değişik burç bulmuştuk..akrep değil miydi oo??
ben kayserideyim..bunun için o kadar mutlu oalcağımı hiç düşünmemiştimm:)
badger,belki yaseminin ahmete hayranlığı orda başlamış olurr:):img-blush
ben sevdim bu işi....biraz daha senaryo lit-feenn:)
çocuklar arasında nasıl işliyor bu iş bilemiyorum ben pek:icon_whis
[QUOTE=Shevek;4435559]
valla benim çevremde gördüğüm evliliklerde de hep böylee..eğer erkek tarafı fazla alttan alıyor ve ne olursa olsun beraber olalım..seni seviyorum diyip,bırakıp git-e-meyeceğini bu kadar hissettiriyorsa karşı tarafta bir sahiplenme ve elinin altında bulma,kıymet bilememe durumu oluyor....
necdete karşı öyle davranması onun açısından normal aslında..abisi! necdet..(kırmızı başlıklı kızı kandırmaya çalışan kurt geldi aklıma...ahmete çıkan kestşirme yol biliyoruum saf kııız..evlen benimlee:hıh:img-beee:)
--
badger,hazır keyfin yerindeyken bir senaryo daha mı yazsan kii:img-blush
--
valla arkadaşlarıma da söylüyordum ahmetin alnındaki ize benziyor diye...izlemeyenler bana kötü kötü bakıyorlardı gerçi amaa:icon_sorryasemindeki aşk ahmeti öyle aşık ediyorsa bendeki naapardı kimbiliiir:hıh:img-blush
..(kırmızı başlıklı kızı kandırmaya çalışan kurt geldi aklıma...ahmete çıkan kestşirme yol biliyoruum saf kııız..evlen benimlee:hıh:img-beee:)...
Şu anda var ya yerlere yatıyorum, tam cukkk! durumu...bir rep hakkettin Ayşeçan!
Yok canım bu keyifle o kasvet sahnelerine devam edemem ancak bol Ayla ve Necdet sataşmalı flashback senaryolarına gücüm ve ilhamım var...:img-hyste
:img-hyste
Ve o an aşık olmuş olsun Jr. Monte Çristo Kontuna. Ahmet bir de dayanamayıp (seveçen çoçuk ne de olsa) minik bir öpüçük kondursun yanağına da. Aggghhhh! haa:img-hyste Bana dondurma aldı. Bana dondurma aldı. :img-in_lo:love05:
İçinden MMCJr Ahmet demiştir "Bak sen bir büyü bak ben sana rüya gibi dondurmaları çamların altında alacağım, küçük kız"
Şarkı ithaf editu:şu anda the surfaris ten wipe out çalıyi...bu da sizeee!
aylayla necdetin küçüklüklerini yazarken,teoyu da unutmamak lazım..lüt-feen..hatta teo yeni gelmiştir tükanaa..ve o anda neçdetle gözgöze gelirlerr..remoramız yanında yaşayacağı balinayıı!,fedakar erkeğimiz de yerleri süpürtecek ve onu ömrü hayatı boyunca pohpohlayacak yağdanlığınıı bulmuştur..:img-icecr
teşekkürler badger bu arada:img-in_lo
ahmet yasemini öpecek demek dondurmadan sonraa:img-hyste
İçinden MMCJr Ahmet demiştir "Bak sen bir büyü bak ben sana rüya gibi dondurmaları çamların altında alacağım, küçük kız"
Dondurma pastadan üstün allahtan Yaso için. Gerçi bkz.: 1. bölümde dondurma, üstüne pasta ve limonata....
Dondurma pastadan üstün allahtan Yaso için. Gerçi bkz.: 1. bölümde dondurma, üstüne pasta ve limonata....
Öyyykk..Nereden hatırlattın gece gece Yaseminin midesizliğini...Eh Ahmetten sonra Necdetle evlenirse olacağı bu...şekersiz limonata!...:img-hyste
Ne dimek Ayşeçan? Güzel ve yerinde yorumlara rep ler feda olsun...:)
Senaryomuza devam edelim...
Ahmetin Yasemine dondurma alıp başını okşadığı gören sevgili minik-ıyy bunu bile demek yakışmıyor, Ayla hışımla yumruklarını sıkıp , topuklarının üstünde dönüp,alt dudağı titreye titreye Minik Neçdetin pastanesine gider..
"Neçdet.. Ahmet, Yaseminin etrafında bugünlerde çok dolaşıyor..Birbirlerine dondurma alıp, sohbet ediyorlar..Senin pastanene uğramadan hergün gizli gizli...amcanın dondurmalarını yiyor..sizinkileri beğenmiyormuş...sen bir konuş onunla..ne yapacağını bilirsin.." dermiş...:img-hyste
Şimdiii...80lere geldik...U2 dan Pride- in the name of love çalıyorum..bknz:ahh Bono!!??!!...bu da Ahmete olsun
valla şimdiki çocuklar çok fena...o zaman nasıldı bilemiyorum ama..geçenlerde küçük bir kız bizim ailenin 4-5 yaşındaki delüüğanlılarından birinin elini tutmuş öpüyordu:icon_whisbizimki de pek bir keyiflendi..
zamanında yaso da ahmetin elini yüzünü öpmüştür belki de..ahmetin bilinçaltına yerleşip yasodan bu kadar etkilenmesini sağlamıştır o daa:icon_whis
---
bir de ahmeti bisikletiylen hayal ediyorum küçükken de..şort giymiş..erkek arkadaşlarıylan dolaşıyorken bir ara durup terini siliyor..yan tarafta kızlar ve minik yaso hayranlıkla onu izliyor..o da göz kırpıyor ve zilini çalıp gidiyor onlaraa:img-icecr
o erkek arkadaşları hiç göremedik gerçi amaa...:icon_whis
--
shevek,sana gelen repleri de kontrol panelinden görebiliyorsun:)
bu arada yeni avatar hayırlı olsun..araklasam mı acabaaaa...acabaaa:icon_whis
badger,bize yolladığın tüm şarkılar için teşekkürlerrr:)
bende bir saattir 'kara kara kaşlarına..'çalıyor..üşeniyorum değiştirmeyee:icon_sorr
---
bahar_can 68 kuşağını öyle tanımlayınca çok kıskandım:hıhbkz:son yorum..
shevek,senin her şeyden bir romantiklik bulmana..değişik anlamlar çıkarmana bayılıyorum biliyor musuun..bkz:kayıp kuşak:img-in_lo
valla şimdiki çocuklar çok fena...o zaman nasıldı bilemiyorum ama..geçenlerde küçük bir kız bizim ailenin 4-5 yaşındaki delüüğanlılarından birinin elini tutmuş öpüyordu:icon_whisbizimki de pek bir keyiflendi..
zamanında yaso da ahmetin elini yüzünü öpmüştür belki de..ahmetin bilinçaltına yerleşip yasodan bu kadar etkilenmesini sağlamıştır o daa:icon_whis
---
bir de ahmeti bisikletiylen hayal ediyorum küçükken de..şort giymiş..erkek arkadaşlarıylan dolaşıyorken bir ara durup terini siliyor..yan tarafta kızlar ve minik yaso hayranlıkla onu izliyor..o da göz kırpıyor ve zilini çalıp gidiyor onlaraa:img-icecr
--
---
anaaam bizim balığın biri coştu burdaa..atraksiyondan atraksiyona giriyor burdaa..yazmadan edemedim..hay maşallahh:icon_whis
Anaaam, her gün yeni bir şeyler öğreniyorum bu forumda. Repler, avatarlar....Badgeeeer, baksana bizim teknoloji fakiri kayıp kuşak ne kadar hızlı öğreniyor demi? İşte ben bunu diyordum. Arayan bulur deyi. Teşekkürler gençlik!:happy0064
---
--
bizi idare et...:) ne de olsa sıyrık jenerasyonuz...bknz:dinazorlar
şimdiki çocuklar bir alem..direkt bodoslamadan dalıyorlar cesaretle...bizim Jarjarı götürüyorum okula, daha bahçe kapısından girer girmez, "aaa..Bora gelmiş " diye koşarak gelen 2-3 kız..ve bizimkinin boynuna sarılıp...şapp diye öpüp boynuna sarılmalar..peşinden iki üç tanesi daha...:img-fear2 diye kalıyorum..bizimki de son derece:img-cool2
bana bakıyor "heh! işte benimkiler" edasıyla... hele okul müsameresi esanasında bizimki için 2 tanesi birbirine girmişti ama bizimki tipik MMC hallerde yıkılmıştık babasıyla...:img-hyste
yüzdeyüz ahmet de öyleydi...kızlar o zamandan birbirini yiyordur adada...bknz:doğuştan MMC
Şimdi de With or Without you çalıyor...bu Necdete olurdu..ama çok sevdiğim bir şarkıdır..ona ziyan edemem... bunu gelmekte olan sevgili delüğaannluma hedaye ediyrem...:img-in_lo
Öyyykk..Nereden hatırlattın gece gece Yaseminin midesizliğini...Eh Ahmetten sonra Necdetle evlenirse olacağı bu...şekersiz limonata!...:img-hyste
Ne dimek Ayşeçan? Güzel ve yerinde yorumlara rep ler feda olsun...:)
Senaryomuza devam edelim...
Ahmetin Yasemine dondurma alıp başını okşadığı gören sevgili minik-ıyy bunu bile demek yakışmıyor, Ayla hışımla yumruklarını sıkıp , topuklarının üstünde dönüp,alt dudağı titreye titreye Minik Neçdetin pastanesine gider..
"Neçdet.. Ahmet, Yaseminin etrafında bugünlerde çok dolaşıyor..Birbirlerine dondurma alıp, sohbet ediyorlar..Senin pastanene uğramadan hergün gizli gizli...amcanın dondurmalarını yiyor..sizinkileri beğenmiyormuş...sen bir konuş onunla..ne yapacağını bilirsin.." dermiş...:img-hyste
Şimdiii...80lere geldik...U2 dan Pride- in the name of love çalıyorum..bknz:ahh Bono!!??!!...bu da Ahmete olsun
Bu gidişle senden bu paralel senaryoya devam etmeni de talep edeçeğiz badger, haberin ola.:img-wink:Jr. Monte Çristo ve Minik Ada Domatisi (zeyneppp bak sen yokken çanına okumaya devam ediyoruz çanım:)) Kurabiye Çanavarı Neço ve İspiyonçu Ayla'ya Karşı!
Avatarımı araklama, nasıl yollayaçağımı öğret ben sana benzerini yollayayım editi: :icon_whis Ayşeçan. PM ye attaçhment oluyor mu?
Bundan sonraki şarkı benim Badger.
Bu gidişle senden bu paralel senaryoya devam etmeni de takep edeçeğiz badger, haberin ola.:img-wink:Jr. Monte Çristo ve Minik Ada Domatisi (zeyneppp bak sen yokken çanına okumaya devam ediyoruz çanım:)) Kurabiye Çanavarı Neço ve İspiyonçu Ayla'ya Karşı!
Minik Ada Domatisi değül olmaz...O zamanlarolsa olsa Cherry ada domatisi olurdu yasemin..Zaten aklı da o kadar kaldı büyüdüğünde...
Şimdi de I still havent found what ı 'm lookin for çalıyi..bu da cherry ye-Yasemine
Bir adam sevdim,
hala çok seviyorum, Ondan çocuk doğurdum, gittim başka adamla formalite evliliği yaptım, çocuğuma ona baba! dedirttim, sevdiğim adam döndü beni sevdiğini hala söyledi, ama ben cıkk! dedim, öbürü asaletiyle beni sevdi dokunmadı, çocuğuma babalık etti diye...asil seven adam beni aldattı..beni seven ne istersen yaparım dedi..ben de korktum utandım söyleyemedim çocuğun ondan olduğunu, herşeyin yalan olduğunu...ve I still havent found what ı'm lookin for ....bknz:ahh yaseminn! aşık kadınların yüzkarasısın..bizi ne olur şaşırt gelecek sezonda..
Bu gidişle senden bu paralel senaryoya devam etmeni de talep edeçeğiz badger, haberin ola.:img-wink:Jr. Monte Çristo ve Minik Ada Domatisi (zeyneppp bak sen yokken çanına okumaya devam ediyoruz çanım:)) Kurabiye Çanavarı Neço ve İspiyonçu Ayla'ya Karşı!
Avatarımı araklama, nasıl yollayaçağımı öğret ben sana benzerini yollayayım editi: :icon_whis Ayşeçan. PM ye attaçhment oluyor mu?
Bundan sonraki şarkı benim Badger.
ben çok sevdim bu isimlerii...çok şirinler:img-icecr
ben de sevdim bu senaryoyu badger..keyfim yerine geliyor okudukça:)
---
ben de çok anlamıyorum aslında bu işlerden shevek..olmazsa bakınayım biraz daha ben....:icon_whisanaam ben niye anlamıyorum bu işlerden..neysee..ne de olsa 80 li yıllar çocuğuyum:icon_whis
--
yasemin bayramlarda ahmetlere şeker toplamaya da gitmiş midir acabaa:):img-icecr
--
it's over:img-wink:shevek...--
ne kadar çok 'ben'kullanmışım..bencillik bu mudur:icon_whis
---
ilahii:img-hystecan alıcı yerden bulmuşsun yeni avatarı....ama ben ahmetin rüyayla olduğu hiçbir sahnede baba-kız gibi düşünemedim onları..kendiliğimden yanii..zorlamak var hissetmk var ya hanii..ben hissedemedim..bkz:yasemin yatacak yerin yokk....(by badger)
daha güzelini bulalım sana istersen ama..kim olduğunu bilirsin sen i görmeye gerek yok her an..:img-başını sallayan adamcık
edit edit nereye kadar gidecek merakla izliyorum..:img-smile(editleme de burada biter..ifade hakkım doldu..onlar olmadan aslaaa..img-hıh
Minik Ada Domatisi değül olmaz...O zamanlarolsa olsa Cherry ada domatisi olurdu yasemin..Zaten aklı da o kadar kaldı büyüdüğünde...
Şimdi de I still havent found what ı 'm lookin for çalıyi..bu da cherry ye-Yasemine
Bir adam sevdim,
hala çok seviyorum, Ondan çocuk doğurdum, gittim başka adamla formalite evliliği yaptım, çocuğuma ona baba! dedirttim, sevdiğim adam döndü beni sevdiğini hala söyledi, ama ben cıkk! dedim, öbürü asaletiyle beni sevdi dokunmadı, çocuğuma babalık etti diye...asil seven adam beni aldattı..beni seven ne istersen yaparım dedi..ben de korktum utandım söyleyemedim çocuğun ondan olduğunu, herşeyin yalan olduğunu...ve I still havent found what ı'm lookin for ....bknz:ahh yaseminn! aşık kadınların yüzkarasısın..bizi ne olur şaşırt gelecek sezonda..
With or without'tan sonraki şarkı benim olsun demiştim, ama sen Yasoya thaf etmişsin. Zaten ben de buldum aradığımı. Bana uymazdı yani. Neyse, bundan sonraki olsun.:)
Ayşeçan araklama operasyonu bitti mi? Is mission çompleted?
Günçel edit: Ayşeçan benzerleri yükleyemedim. Dosya boyutları büyükmüş. Yarın bakarız bir daha.:(
Hisli edit: Öyle deme, nanik sahnesi de dahil karşılaştıkları her an ben onları baba-kız olarak taa içimde hissettim. Ahmet ona hep buruk bir sevgiyle baktı. İçi açıyarak fakat severek ve sevmeye hazır olarak. Ama haklısın, yataçak yerleri yok ondan ve Rüyadan bu gerçeği çalanların!
ben çok sevdim bu isimlerii...çok şirinler:img-icecr
ben de sevdim bu senaryoyu badger..keyfim yerine geliyor okudukça:)
---
ben de çok anlamıyorum aslında bu işlerden shevek..olmazsa bakınayım biraz daha ben....:icon_whisanaam ben niye anlamıyorum bu işlerden..neysee..ne de olsa 80 li yıllar çocuğuyum:icon_whis
---
yasemin bayramlarda ahmetlere şeker toplamaya da gitmiş midir acabaa:):img-icecr
Minik yasemin, bayram sabahının heyecanıyla yataktan kalkar, en sevdiğipembe çiçekli beyaz kurdelalı elbisesini giyer, başına da elbisesinin kumaşından büyük bir kurdela takar..Çok heyecanlıdır..Ahmeti görmek için bir bahanesi vardır..Bugün babası ve annesiyle onlara bayram ziyaretine gideceğini biliyordur...heyecanla odasından koşarak iner...ama bakar, anne ve babası çoktaaan gitmiştir.. o telaşla ayakkabılarını bile giymeden evden fırlar..kaldırımdan karşıdan karşıya geçerken gelen faytonu görmez ve son anda minik bedenini saran bir çift güçlü kol onu yana çeker..Korkuyla irkilmiştir ve şaşırmıştır..ve onu kurtaran bu güçlü kişi de kim? diye bakışlarını çevirir..aman Tanrım bu Ahmetti!...aman allahım!...o anda kendini kaybeder..
"nereye koşuyordun küçük melek?" der Ahmet MMCJr gülüşüyle..Minik Yasemin bayılacak gibidir..o kollarda sonsuza kadar kalmak ister ama utanarak doğrulur ve başını öne eyer..MMCJr ahmetin bakışları onun çıplak ayaklarına takılır...ve eğilir..yerdeki minik Yaseminin başından düşen kurdeleyi alır...yavaşça onun minik ellerine doğru uzatır.. Yaseminin nutku tutulmuştur...Uzanır minik ellerini onun parmaklarına dokundurarak alır...
"Nereye gidiyordun?" der MMCJR Ahmet.
"Şeyy..annemler size bayram ziyaretine gitmişlerdi de olara yetişmek için koşuyordum.."
"Boşver onları..sıkıldım..bayram ziyaretlerinden..gel sana dondurma ısmarlayayım.." der..
minik yasemin mutluluktan havalara uçmaktadır..çığlak ayaklarının ucuna basa basa Ahmetle beraber dondurmacının yolunu ahmetin o ayakalrın adımlarına bakan bakışlarla tutarlar...
Alın size bayram sabahı flashback senaryosu
With or without'tan sonraki şarkı benim olsun demiştim, ama sen Yasoya ithaf etmişsin. Zaten ben de buldum aradığımı. Bana uymazdı yani. Neyse, bundan sonraki olsun.:)
Ayşeçan araklama operasyonu bitti mi? Is mission çompleted?
Günçel edit: Ayşeçan benzerleri yükleyemedim. Dosya boyutları büyükmüş. Yarın bakarız bir daha.:(
sana, bana, Ayşeçana protest ruhuma ithaf eden Where the streets have no name'i ithaf ediyorum..Şu anda U2 kürümden çalan parça çalıyor...Bu şarkıyı ne zaman dinlesem Jeff Bridges:img-icecr- Fearless filmi aklıma gelir..Orada da çalıyordu bu şarkı...
ne araklaması bu? Ahmetle rüyayı nereden araklıyorsunuz? Ne gibi Necdetvari derin işler çeviriyorsunuz bakayım?!!??%%%!!
shevek sana the sweetest thing ithaf ediyorum..:icon_whis:img-blush
Minik yasemin, bayram sabahının heyecanıyla yataktan kalkar, en sevdiğipembe çiçekli beyaz kurdelalı elbisesini giyer, başına da elbisesinin kumaşından büyük bir kurdela takar..Çok heyecanlıdır..Ahmeti görmek için bir bahanesi vardır..Bugün babası ve annesiyle onlara bayram ziyaretine gideceğini biliyordur...heyecanla odasından koşarak iner...ama bakar, anne ve babası çoktaaan gitmiştir.. o telaşla ayakkabılarını bile giymeden evden fırlar..kaldırımdan karşıdan karşıya geçerken gelen faytonu görmez ve son anda minik bedenini saran bir çift güçlü kol onu yana çeker..Korkuyla irkilmiştir ve şaşırmıştır..ve onu kurtaran bu güçlü kişi de kim? diye bakışlarını çevirir..aman Tanrım bu Ahmetti!...aman allahım!...o anda kendini kaybeder..
"nereye koşuyordun küçük melek?" der Ahmet MMCJr gülüşüyle..Minik Yasemin bayılacak gibidir..o kollarda sonsuza kadar kalmak ister ama utanarak doğrulur ve başını öne eyer..MMCJr ahmetin bakışları onun çıplak ayaklarına takılır...ve eğilir..yerdeki minik Yaseminin başından düşen kurdeleyi alır...yavaşça onun minik ellerine doğru uzatır.. Yaseminin nutku tutulmuştur...Uzanır minik ellerini onun parmaklarına dokundurarak alır...
"Nereye gidiyordun?" der MMCJR Ahmet.
"Şeyy..annemler size bayram ziyaretine gitmişlerdi de olara yetişmek için koşuyordum.."
"Boşver onları..sıkıldım..bayram ziyaretlerinden..gel sana dondurma ısmarlayayım.." der..
minik yasemin mutluluktan havalara uçmaktadır..çığlak ayaklarının ucuna basa basa Ahmetle beraber dondurmacının yolunu ahmetin o ayakalrın adımlarına bakan bakışlarla tutarlar...
Alın size bayram sabahı flashback senaryosu
:happy0064:happy0064Yav bırakalım biz yetişkin MMÇ Ahmet ve olgun ada domatisi Yaso senaryolarını, bunları takip edelim artık. Ne açı var, ne ızdırap (bkz.: yetti gari) bu Jr. senaryolarla idare edelim (bkz.: bizim de mutlu olmaya hakkımız var). En fazla düşerler, dizleri yarılır, kaşları patlar, Ayla gelir tendürdiyotu basar, Neço kurabiye getirir yerler. Ne dert ne tasa ne elem. Çoçukların dünyası en güzelidir. Neço, Ahmet kuzenlerine kalmaya gidinçe Yaso'ya - Bak ne diiiçem! Biz şimdi mahsusçuktan karı koçaymışız. Ben de yalançıktan babaymışım....diye kandırık yapar olsa olsa. :)
badger,bahsettiğin şarkıları yarın sabah erkenden araklayıp dinlemeyi ümit ediyorum..şimdi gücüm yok amaa:img-bored:
bir de yaseminin dişlerine tel takılmıştır,14-15 yaşlarında belki..ahmetten köşe bucak kaçıp,necdete tüm telleriyle sırıtırken bir görüntü gelir...ahmeti gizlice izler..kızlarla sohbet ederken yine..:img-cool2 durumunda:)ahmet sağına soluna bakınmaktadır ama gözleri aradığını bulamaz...ondna sonra fransaya uçuş ve mişel gelmiştir belki..belki her şey o teller yüzündendir:):img-icecr
badger,bayram sabahı senaryon için teşekkürlerr:good:anında senaryo...ne hoşş:img-in_lo
--
shevek...:img-hyste:img-hystevee ahmet gelip ..ben de kocası olabilirim onun neçideet..pastalarından ayrı kalma adamıım.der ..bkz:bunu ben de yapabilirim yasemin:img-yes:
----
minik senaryo editi:img-hyste..badger,devamı gelecek mi bunun?:yaso fazlasıyla öğrendi gerçi bunu cevabını herhalde:img-in_lo
--
shevek,iyi gecelerrr...
badger,bahsettiğin şarkıları yarın sabah erkenden araklayıp dinlemeyi ümit ediyorum..şimdi gücüm yok amaa:img-bored:
bir de yaseminin dişlerine tel takılmıştır,14-15 yaşlarında belki..ahmetten köşe bucak kaçıp,necdete tüm telleriyle sırıtırken bir görüntü gelir...ahmeti gizlice izler..kızlarla sohbet ederken yine..:img-cool2 durumunda:)ahmet sağına soluna bakınmaktadır ama gözleri aradığını bulamaz...ondna sonra fransaya uçuş ve mişel gelmiştir belki..belki her şey o teller yüzündendir:):img-icecr
badger,bayram sabahı senaryon için teşekkürlerr:good:anında senaryo...ne hoşş:img-in_lo
Anında senaryo. Badger at your serviçe! Sıçak sıçaaak, taze taze, fırından yeni çıktı bunlaar, sipariş üzerine senaryo yazılır: Adres: Badger Senaryo İmalathanesi
Size bu geçe de doyum olmuyor ama uyku geliyor editi: Denizzzzzz oyuuuuuun bittiiiiii Deniz kalkkkkkk! İçimden geldi. byebye
Minik Yasemin o sabah sıkıntıyla odasında dolanıyordu...ahmetin o sabah bir yerlere gittiğni görmüştür...Nereye gittiğini bilmiyordur..Ama Halimeyle eminenin sabah kahvesindeki sohbetlerine kulak misafiri olmuştur..Fransadan geçen akşam Ahmetlere ahmetin Fransadan mektup arkadaşı Mişel gelmiş..öğrenci değişim programında..Mişelin ne olduğunu anlayamamıştı..Öğrenci değişim programı mı?...Kız mı? Erkek mi? Ne kadar samimilerdi acaba?...mektup arkadaşı mı?..O da hergün Ahmete mektup yazıyordu defterinde yeni öğrendiği el yazısıyla..hergün onu ne kadar beğendiğini, onunla vakit geçirmekten..ama Ahmet alıp ta onu gezmeye götürmemişti..Sadece dondurmacıya gidiyorlardı..Mişel gibi İstanbula gezmeye götürmemişti..Mişelle yapmaktan hoşlandığı ve minik Yaseminle yapmadığı şey neydi acaba?
sonra birden gözleri merdivenlerde ofluya puflaya çıkan Necdeti görür..Derin bir iç geçirir..ve yatağına çöker...sonra annesinin seslenen sesini duyar...Yaaasssemmminnnn! Bak yine necdet geldi!!!...
yasemin, dudaklarını bükerek odasından çıkar...aşağıya iner...öff yine bana paskalya çöreği getirmiştir..bir de mandolinini..yine birşeyler tıngırdatacak..ben müzik sevmem ki?.. ban niye kitap ya da boya-defter getirmiyor ki? diye düşünür kendi kendine..
Nezahat, onlara bakar...Çocuklar yeni limonata yapmıştım siz mutfakta için ..ben Işığa bakmaya gidiyorum yine kayboldu bu çocuk..emeklemeyi yeni öğrendi..hemen gidiyor selmanın kızının yanına...onların bahçesine...faytonlar geçiyor yoldan alimallah der ve çıkar...Neçdetle minik yasemin koskoca evde başbaşa kalmıştır..
hadi ben de kaçayım bari editi:
iyi geceler! bu akşamki keyifli sohbet için teşekkür ederim narkadaşlar!bye
En son çalan parçada All I want is you idi...Bunu da Yaseminin gelecek sezonda Ahmete söylemesi dileğiyle....
bye
MMCjr Ahmet ve Minik Yasemin senaryolarımı senryolar bölümünden takip edebilirsiniz...:)
Minik Yasemin o sabah sıkıntıyla odasında dolanıyordu...ahmetin o sabah bir yerlere gittiğni görmüştür...Nereye gittiğini bilmiyordur..Ama Halimeyle eminenin sabah kahvesindeki sohbetlerine kulak misafiri olmuştur..Fransadan geçen akşam Ahmetlere ahmetin Fransadan mektup arkadaşı Mişel gelmiş..öğrenci değişim programında..Mişelin ne olduğunu anlayamamıştı..Öğrenci değişim programı mı?...Kız mı? Erkek mi? Ne kadar samimilerdi acaba?...mektup arkadaşı mı?..O da hergün Ahmete mektup yazıyordu defterinde yeni öğrendiği el yazısıyla..hergün onu ne kadar beğendiğini, onunla vakit geçirmekten..ama Ahmet alıp ta onu gezmeye götürmemişti..Sadece dondurmacıya gidiyorlardı..Mişel gibi İstanbula gezmeye götürmemişti..Mişelle yapmaktan hoşlandığı ve minik Yaseminle yapmadığı şey neydi acaba?
:))))))))))))))) Badger çoştun sen, çoştun. O yaşta ne olabilir, en fazla, sinemaya gitme yaşı gelmeyen Yaseminle gidemediği sinemaya giderler. Ama tabii sonra:) işler değişir. Bir de Ahmet (MMÇ) Mişeli öptüğü gibi öpmedi Yasoyu hiç. Salak Yaso farkında değil ama onu hep inçitmekten çok korktuğu çok değerli bir çiçeği koklar gibi kokladı, öptü zavallım.
Ben kaçtım bu sefer byebye
:img-hyste
Allah neşenizi daim etsin....coşmuşsunuz...
Badger, sen bu işi kaptın Vallahi...şimdi de anında istek senaryoları....şarkılar...Korkarım senaryo yazmak yetmeyecek sana....yakında HS albümü de çıkarırsın sen...:img-wink:
iyi geceler editi:Yarın akşam Bolu'ya gidiyorum....oğlumu özledim...foruma uğrayamazsam hepinize iyi haftasonları....bye
Badger, son senaryonu okurken (MMCJr Ahmet ve Minik Yasemin), ilk defa Necdet'e acıdım... Bu kadar eleştirdiğimiz karakterin nasıl oluştuğunu düşündüm. Gerçekten de Necdet'in çocukluğu böyle geçmiş olmalı...Yalnız tombişliği konusuna katılmıyorum...bu kadar ezilme ve kıskançlıkla, içindeki kurtlardan kilo alamaz o...çiroz bir çocuktur eminim...:img-wink:
Bir de Ahmet (MMÇ) Mişeli öptüğü gibi öpmedi Yasoyu hiç. Salak Yaso farkında değil ama onu hep inçitmekten çok korktuğu çok değerli bir çiçeği koklar gibi kokladı, öptü zavallım.
Vede onu en çok inciten o değerli çiçek oldu.Ne inanılmaz dimi?
Ya ama Ahmetle Yasemininki biraz gizliydi..Mişelle olanlar malum yane hem mişel ahmet yaşlarında ama Yasemin ahmetten hep küçüktü vede ahmet bunun farkındaydı.Onu incitmemek için herşeyi yapıyordu..Bknz:3. değil 4. bölümde ahmet yasemin birlikte uyuymuşlardı(dimi?)Vede o gün ahmet daha ileri gidemeyiz demişti....İstese kzı kullanabilirdi......Yeni bölümlerin biri,nde mişel on yaşlarında bi çocukla geri dönerse acayip fan kaybeder ahmet.....:)(olu mu olur yane)
Niye buradayım editi:Çarşamba günü cuma yokum demiştim..İşler baya değişiverdi kuzenimi acile kaldırdılar gece ben komşuda kaldım falan dağıldık yanii başka bi gün gitçez artık..Yupiii......
Bazen yasemine bi huy oliyrim.Sen geberebilirdin yasemin sadece bize rüyayı bırak yeter yanii.He bide o necdetin neyineyse insan rahat rahat ölemiyo bile şu dünyada yavv hem yasemin ölemeyebilirdi nece biraz daha geç gelseydi yasemin sadec kayalardan biraz yaralansa hastaneye kaldırsalar ahmet gelse öğrense hastaneye koşsa bebeğe bişi olmamış haberini öğrense kısa bi şoktan sonra tüm dizinin kaderi değişse ooff ne güsel oluveriridi......(yaso o kayalıklardan nası sağ çıkçak diosanız dizi bu herşey olur vala hoookuuss pookuus:))
MMCjr Ahmet ve Minik Yasemin senaryolarımı senryolar bölümünden takip edebilirsiniz...:)
amanıın..ben bu editi görmemişim gece gece..çok sevindim:img-icecr
ama ahmet belki küçükken şimdiki kadar nazik değildi..kızların oyunlarını bozan,şakayla tersleşen karizmatik delüüğanlılardan biriydi belkii..ve yasemin de bir gün benim de oyunumu boz be ahmet diye bekledi durdu..kimbilirr:icon_whis
yalnız bunları miniklikten alıp,gençlik hallerine kadar ilerletsek tam süper olur badger:img-yes:
bir sünnet sahnesini de bize çok görmezsin artık:img-hyste
---
aliye abla,neççdet hırsından kurumuş kalmıştır diyorsun yanii:)..olabilir tabii.ama azıcık kilolu hayal edince aynı zamanda saf da oluyormuş gibi geliyor:icon_whisöyle tombik kalsın azıcık..belki severiz o haliyle:)
---
gülmisal,geçmiş olsun:img-wink:
ahmetin mişelden çocuğu olacağını zannetmiyorum ama olursa da benim gözümde ahmet değişmez:img-cool2öyle bir durum olsa da işin içinden en mantıklı biçimde çıkacaktır ahmet:img-blush
teşekkür ederim....
Ya olmaz tabi ahmeti hepimiz biliyriz çok sorumluluk sahibi bi adam zaten de dizi bu....
Allahım gürsoylara bak yaa artık rüya da hukuk fakültesi okur tam olurlar ne bu hukuk merakı bu ailede.
Şeboist in sanaryolarında sivim hamile kaliyy bizde bi ahmetlere takılmışız gidiyoruss biraz onlara da el atıversek tam olabilir kanımca....
iReMJeLiBoN 17-08-07, 11:06 arkadaslar aklıma bir fikir geldi, belki daha önce söylenmistir ATVye yöneticilere Tomris hanım a birine mail atalım Hatırla Sevgili İmza Günü düzenlensin.. BununBahanesi olarak Albümün İmza Günü olabilir :) Bütün oyuncular Cansel Beren Okan, Berk :img-in_lo Laçin Turgay Belçim.. ve daha niceleri..
Ne dersiniz?
Hımm bir alışveriş merkezinde falan mı olsun diyosun....
Maksat bizimkileri görmek.......
Olabilir güsel aslında ama ilk önce forumun başları görmeli...(Shevek,badger vs..)
merhaba ireem:img-wink:
ben orda olmadığım için yorum yapamayacağım:icon_sorr
--
ben ahmetten konuşmaktan memnunum:img-cool2sevim ve mehmet henüz evlenmeseler de o kadar iyi anlaşıyorlar kii..eş gibiler zaten:img-yes:heyecanla takip ettiğim karakterler değiller ama açıkçası:img-icecr
--
zeynebimiz de gelse de bir iki hs yakası senaryosu yazsaydı bizee...en şehvetlisinden:)
cansucan sen nerdesin..aldın mı delüüğanlıdan imzalı bir peruk?:icon_whis
merhaba ireem:img-wink:
ben orda olmadığım için yorum yapamayacağım:icon_sorr
--
ben ahmetten konuşmaktan memnunum:img-cool2sevim ve mehmet henüz evlenmeseler de o kadar iyi anlaşıyorlar kii..eş gibiler zaten:img-yes:heyecanla takip ettiğim karakterler değiller ama açıkçası:img-icecr
--
zeynebimiz de gelse de bir iki hs yakası senaryosu yazsaydı bizee...en şehvetlisinden:)
cansucan sen nerdesin..aldın mı delüüğanlıdan imzalı bir peruk?:icon_whis
şu imza konusunda bazı ünlülerin sitesinde bir bölüm var istediğin resmi ve adını yazıyorsun otomatikman imzalı esim oluşturuyor..Onlar çok hoşuma gidiyor
Hoşgeldin editi..:badger gelmiş.Hoşgelmiş...
Yine edit:Shevek ve aliye abla da buralardaymışlar..Hoşgeldiler..
Bi günde bi mesajı kaç kere değiştiriyorum acaba??
Aliye görüyorum altta seni. Oradasın:) Badger nasıl ev hali?
Sabah kahvaltı ettik biz ailece. Mektuptan ve yanıttan bahsettim ben biraz bizim evin "Ahmet"ine. Her zamanki mantıklı ve dengeli tutumuyla (bkz.: o bir başak erkeği), bu konuda da her zamanki gibi fazla duygusal hareket ettiğimi, belli bir senaryo kurgusundan hareketle, başkasının kurmaca dünyasına müdahale ettiğimizi söyledi. Ben de ona iletişimin tek taraflı bir olgu olmadığını, benim "alan" olarak sürekli üzerime salınan duygu dünyaları ve ilişki biçimleri bombardımana kendi önermelerim ve çözümlerimle karşılık vermek durumunda olduğumu, bir süre sonra da "veren"i etkilemek zorunda olduğumu (iletişimin devam etmesi için bunun gerekli olduğunu) anlattım.
:)
Ayşeçan ben ısrarla peruk olmadığını savunuyorum. İlgli sayfadaki resimleri dikkatle inceledim.(bkz.: araştırmacı kişilik):) Peruk değil, fönle kabartılıp şekil verilmiş saçlar. Özl. kavga sahnesinde çok belirgin. Peruk değil.:img-cool2
şu imza konusunda bazı ünlülerin sitesinde bir bölüm var istediğin resmi ve adını yazıyorsun otomatikman imzalı esim oluşturuyor..Onlar çok hoşuma gidiyor
Hoşgeldin editi..:badger gelmiş.Hoşgelmiş...
Yine edit:Shevek ve aliye abla da buralardaymışlar..Hoşgeldiler...
Hoşbulduk Miray...bak imzalı resim istiyorsan mynet üyesi ol...orada var bu sistem...ama sadece Necidet'den imza alabilirsin...bizim diziden başka oyuncu yok...ben badger için bitane almayı düşünüyorum...:icon_whis
Hoşbulduk Miray...bak imzalı resim istiyorsan mynet üyesi ol...orada var bu sistem...ama sadece Necidet'den imza alabilirsin...bizim diziden başka oyuncu yok...ben badger için bitane almayı düşünüyorum...:icon_whis
biliyorum onu mynet üyesiyim zaten ama sevdiğim karakter yokki...
Evet katılıyorum alabiliriz badger için bi tane.....:)
Lütfen oyuncular hakkında mugayir söylemlerde bulunmayalım. Bu sayfa oyuncu fan sayfası değil. Burada karakterler ve olaylar tartışılabilir, analiz edilebilir, eleştirilebilir yahut takdir edilebilir. Ya da bir oyuncunun karakteri yorumlamadaki performansı...Biraz dikkat:img-yes::img-wink:
Teşekkür editi: Gülmisalcik, duyarlı davranışın için:good:
Sabah kahvaltı ettik biz ailece. Mektuptan ve yanıttan bahsettim ben biraz bizim evin "Ahmet"ine. Her zamanki mantıklı ve dengeli tutumuyla (bkz.: o bir başak erkeği), bu konuda da her zamanki gibi fazla duygusal hareket ettiğimi, belli bir senaryo kurgusundan hareketle, başkasının kurmaca dünyasına müdahale ettiğimizi söyledi. Ben de ona iletişimin tek taraflı bir olgu olmadığını, benim "alan" olarak sürekli üzerime salınan duygu dünyaları ve ilişki biçimleri bombardımana kendi önermelerim ve çözümlerimle karşılık vermek durumunda olduğumu, bir süre sonra da "veren"i etkilemek zorunda olduğumu (iletişimin devam etmesi için bunun gerekli olduğunu) anlattım.
ama amaa..başkasının kurmaca dünyasına onca saatimizi veriyoruzz..:icon_whis
--
ben severim okan yalabığıı..ama sahte imza falan istemem:hıh
bir fotoyu imzalatacaksam orda ben de olmalıyım hem..ahmet elini omzuma atmış..ben ekrana bakarken o bana bakıyor hayran hayran:img-blush..eeee..canselle ahmeti karıştırmadım tabi..ama reca etsek iki dakika ahmet rolü yapar herhalde cansel dee:img-in_lobeni kıracak değil yaa:img-icecr
--
omzuma elini atarsa asker arkadaşı gibi olur...vazgeçtim ondan:img-yes:elini belime koyabilir delüüğanlı....ben de başımı omzuna yaslar zeynopla cansucana el sallarım:img-icecrnanik de yapar mıyım acabaa...yok yok..ahmetin yanında karizmamı çizdirmeyeyim en iyisi:hıh
---
shevek,bence de peruk değil..çünkü canselin normal halinde de saçlarına nasıl şekil vereceğini şaşırmıl biçimde dolandığını görmek zor değil::delüüğanlı normalde saçlarını öne tarayıp,kaldırıyormuş biraz...ama uzayınca ortada kalmış onca saçç:icon_whis
peruk lafın gelişiydi...geçen gün hediye ettiğim beyaz v yaka t-shirt ü istemek ayıp olur şimdi diye şeettim:icon_whis
Ayşeçan ben ısrarla peruk olmadığını savunuyorum. İlgli sayfadaki resimleri dikkatle inceledim.(bkz.: araştırmacı kişilik):) Peruk değil, fönle kabartılıp şekil verilmiş saçlar. Özl. kavga sahnesinde çok belirgin. Peruk değil.:img-cool2
Başkası o kurmaca dünyayı bizim için kurduysa....bizim de söz hakkımız var demektir ( bkz. başka bir başaktan, başka bir mantık...):icon_whis
Ahmet editi: Sen,'' bizim evin Ahmet'i '' deyince çocukluğumu hatırladım...Köy Hizmetleri lojmanında oturuyorduk. 40 daireden, en az 10 dairenin babası, Ahmet idi. Birgün komşular bizde oturuyorlar. Ben pencereden bakıp '' Ahmet amca geliyor..'' dedim. İçeriden en az 5 kişi seslendi...'' Hangi evin Ahmet'i...? ''
:img-heh:s..siz kahvaltı masasında böyle mi konuşuyorsunuzzz:img-fie:--
ama amaa..başkasının kurmaca dünyasına onca saatimizi veriyoruzz..:icon_whis
--
ben severim okan yalabığıı..ama sahte imza falan istemem:hıh:img-beee:
bir fotoyu imzalatacaksam orda ben de olmalıyım hem..ahmet elini omzuma atmış..ben ekrana bakarken o bana bakıyor hayran hayran:img-blush..eeee..canselle ahmeti karıştırmadım tabi..ama reca etsek iki dakika ahmet rolü yapar herhalde cansel dee:img-in_lobeni kıracak değil yaa:img-icecr
Hahhahha, evet canım Ayşeçanım böyle konuşuyoruz. Fonda da HS müzikleri:) Herkese (çevremdeki herkese) dayıyorum mütemadiyen hem diziyi hem müzikleri. Kafayı sıyırmış olabilir miyim acep (böyle düşünüyorlar biliyorum). Alllaaam, bana deli diyorlar.
Beyaz tişört editi: Kime? (bkz.: meraklı forum teyzesi)
Hangi evin Ahmet'i editi: Çok iyiymiş ya... Bizim Ahmet, Aliye hanımların Ahmet, Ayşeçanın Ahmeti... Sizinki ne renk? Bizim Ahmet MMC:img-elvis. Ya sizinki? Bizimki BB. :img-hyste (BKZ.: HER EVE LAZIM:))
Ahmet editi: Sen,'' bizim evin Ahmet'i '' deyince çocukluğumu hatırladım...Köy Hizmetleri lojmanında oturuyorduk. 40 daireden, en az 10 dairenin babası, Ahmet idi. Birgün komşular bizde oturuyorlar. Ben pencereden bakıp '' Ahmet amca geliyor..'' dedim. İçeriden en az 5 kişi seslendi...'' Hangi evin Ahmet'i...? ''
vay ama gerçekten ahmet ismi çok varolan bir isim....
Bknz:Bişey dikkatimi çekiverdi. Abdullah Gül den önceki cumhurbaşkanımızı bilirsiniz..(yani lafın gelişi dedim)Ahmet NecdetSezer
yani iki kahramamın adı bi isimde birleşmiş.Çok önemli olmasa da bazen böyle şeyler bulur insanlar dile getirmek istedim...
Hahhahha, evet canım Ayşeçanım böyle konuşuyoruz. Fonda da HS müzikleri:) Herkese (çevremdeki herkese) dayıyorum mütemadiyen hem diziyi hem müzikleri. Kafayı sıyırmış olabilir miyim acep (böyle düşünüyorlar biliyorum). Alllaaam, bana deli diyorlar.
:img-hysteneşeli günler müziği vardı sanırım..onu dinleyin barii.kahvaltıya uygun düşer..cıvıl cıvıll:img-icecr
ben kimseyle paylaşamıyorum bu konuyu..şimdi gözüm daha da korktu bak..:icon_sorr
hayatımda gördüğüm her şeyi hs ile özdeşleştiriyorum..bir ahmeti özdeşleştirecek kimseyi bulmadım ammaaa:img-in_lo
eveeet..neççdetin şişman,kırmızı yanaklı,babasından fırsat buldukça gidip pastaları aşıran sonra da kafasına terlik yiyen vee elini saçlarının arasından hafiifçe geçirirken 7den 70e tüm bayanların gözlerini üzerine toplayan ahmete kıskanç kıskanç bakışlarının derlendiği hallerine gelelim mii??:icon_whis
amanıın bu haliyel ben bile acıdım neçoyaaa....bu sahnede arka sahneden annesi çıkıp biraz şefkat gösterse fena olmaycak sankii:img-icecr
---
ahmet editi:aliye abla çok hoş yaaa:img-hysteha bu arada ayşeçanın ahmeti..ne de yakışmış..değil miii..
---
shevek,canselin hep poz verdiği bir t-shirt ü var yaaaa..onu sahiplenmeye çalıştıydım biraz önceki mesajımdaa:img-in_lothat's it....
anaam lost nurmaraları geliiy aklıma..4,8,15,16,23,42..yoksaa bir gün hs de de mi böyle kodlar çıkacak o vakit shevekk...
vay ama gerçekten ahmet ismi çok varolan bir isim....
Bknz:Bişey dikkatimi çekiverdi. Abdullah Gül den önceki cumhurbaşkanımızı bilirsiniz..(yani lafın gelişi dedim)Ahmet NecdetSezer
yani iki kahramamın adı bi isimde birleşmiş.Çok önemli olmasa da bazen böyle şeyler bulur insanlar dile getirmek istedim...
:img-hyste Hoş bir keşif olmuş... Bunu düşündüklerini sanmam, ama neden olmasın...Yok yok tesadüfidir. "Bkz.: HS Code." İleride biri çıkıp dizinin gizli şifrelerini çözen bir kitap yazarmış:img-hyste
:img-hysteneşeli günler müziği vardı sanırım..onu dinleyin barii.kahvaltıya uygun düşer..cıvıl cıvıll:img-icecr
ben kimseyle paylaşamıyorum bu konuyu..şimdi gözüm daha da korktu bak..:icon_sorr
hayatımda gördüğüm her şeyi hs ile özdeşleştiriyorum..bir ahmeti özdeşleştirecek kimseyi bulmadım ammaaa:img-in_lo
eveeet..neççdetin şişman,kırmızı yanaklı,babasından fırsat buldukça gidip pastaları aşıran sonra da kafasına terlik yiyen vee elini saçlarının arasından hafiifçe geçirirken 7den 70e tüm bayanların gözlerini üzerine toplayan ahmete kıskanç kıskanç bakışlarının derlendiği hallerine gelelim mii??:icon_whis
amanıın bu haliyel ben bile acıdım neçoyaaa....bu sahnede arka sahneden annesi çıkıp biraz şefkat gösterse fena olmaycak sankii:img-icecr
İvit biraz lasım..Bu arada neşeli günler miydi güzel günler miydi?Aklımda bişi kaymiyy ki....Neçoyla ilgili en sevdiğim bölüm şey ee silah teslim varken bu akıllı neço ahmeti vurduğunu görüyo ya.(Rüyasındaaaa)Hele bi yap kafanı kopertırız valla senin:img-yes:
Shevek:Lazım ama bizim diziye bi tane öle kitap daa bulurum biin.....Da Vinci Şifresi'ne fark atarız heeeeyyytt:)
ya bende bi pinhani takmışım gidiom.Çalalımşöyle bi hs den.Sevim Deran yorumuyla hatırla sevgili.......Nortarji olsun biraz efkarlanalım sonra zor yıllarla....
ben kimseyle paylaşamıyorum bu konuyu..şimdi gözüm daha da korktu bak..
hayatımda gördüğüm her şeyi hs ile özdeşleştiriyorum..bir ahmeti özdeşleştirecek kimseyi bulmadım ammaaa
eveeet..neççdetin şişman,kırmızı yanaklı,babasından fırsat buldukça gidip pastaları aşıran sonra da kafasına terlik yiyen vee elini saçlarının arasından hafiifçe geçirirken 7den 70e tüm bayanların gözlerini üzerine toplayan ahmete kıskanç kıskanç bakışlarının derlendiği hallerine gelelim mii??
---
ahmet editi:aliye abla çok hoş yaaa:img-hysteha bu arada ayşeçanın ahmeti..ne de yakışmış..değil miii..
---
shevek,canselin hep poz verdiği bir t-shirt ü var yaaaa..onu sahiplenmeye çalıştıydım biraz önceki mesajımdaa:img-in_lothat's it....
Ayşeçanım ama biz eğleniyoruz yine de. Yani evin diğer iki kişisi benle eğleniyorlar diyelim, daha doğru olur. Bense bunla yatıp bunla kalktığım (kısacası kafayı fena halde çizdiğim için) hepsinden daha çok eğleniyorum zaten:img-pilot:img-icecr
Hımmm, o beyaz tişört, tamamdır:)bye
Ben de biraz ara veriyorum...Hayat bekliyor:)byebye
Ayşeçanım ama biz eğleniyoruz yine de. Yani evin diğer iki kişisi benle eğleniyorlar diyelim, daha doğru olur. Bense bunla yatıp bunla kalktığım (kısacası kafayı fena halde çizdiğim için) hepsinden daha çok eğleniyorum zaten:img-pilot:img-icecr
Hımmm, o beyaz tişört, tamamdır:)bye
babam benim için telaşlanmaya başlıyor bu aralar..geceleri fazla kalıyorum internette diyee:icon_whisacaba söylesem ben de eğlenir miyim o kadarr..
bir keresinde kuzenime söylemiştim..böyle bir forum var..ordayım sürekli diyee...o daa' e dizi bitmedi mi,siz neyi konuşuyorsunuz daha'dedi..amaa..amaa biz necdeti tahlil ediyoruz,bir de yasemine ne ceza vereceğimizi kararlaştırıp ahmet için mücadele ediyorum(Z)diyemedim:img-cray:
amaaan..başlasa artık...ama burda o kadar hissettim ki ahmetin başkaldırışını..(badgerın senaryoları sağolsun)..dizide tekrar izlediğimde bıkmış olmam umarım:icon_whis
---
başbaş..bye
27 gün daha var maaleseff yada 26 gün 5 saat 25 dk yada 7 saat 25 dk
herneyse işte
Hatırlamak güzeldir.
Anılacak
Temiz ve güzel anılar olduğunda
Isıtır insanın içini
Rahatını,güvenini yaşarsın
Lale değerinde günleri
An herzaman sen
Senindir dün bugün yarın
Elbet gelecek güzel günler
Vede sıcacık sevgiler
Gel demen yeter
İnadı yok ya sana dünyanın
Lehnine döner herşey istersen
İnan ve asla VAZGEÇME!
Ahmet'e
Miss Miko......
Ayşe, sen Necdet'in çocukluğunu öyle şişman, kırmızı yanaklı falan diye tarif edince, aklıma hep Harry Potter'ın pek sevgili kuzeni Dudley geliyor...(..sanki biz bunu daha önce de konuştuk...mu...yoksa...dejavu...mu...):icon_whis
Ayşeçan'ın Ahmet'i...yakıştı,senin Ahmet'inin, gerçek adı da Ahmet olsun...:good:
Sen yine de babana konuyu açma istersen...ben oğlumla paylaşmaya kalktım da...dayısına '' galiba annem Ahmet'e aşık...!!! '' deyiverdi...Tövbeliyim ben, kimseyle konuşmam...
Ayşe, sen Necdet'in çocukluğunu öyle şişman, kırmızı yanaklı falan diye tarif edince, aklıma hep Harry Potter'ın pek sevgili kuzeni Dudley geliyor...(..sanki biz bunu daha önce de konuştuk...mu...yoksa...dejavu...mu...):icon_whis
Ayşeçan'ın Ahmet'i...yakıştı,senin Ahmet'inin, gerçek adı da Ahmet olsun...:good:
Sen yine de babana konuyu açma istersen...ben oğlumla paylaşmaya kalktım da...dayısına '' galiba annem Ahmet'e aşık...!!! '' deyiverdi...Tövbeliyim ben, kimseyle konuşmam...
Ahmete aşık ha?Güzelmiş oğlun yaş olarak küçük sanırım...(yani kötü anlamda değil sadece ailemden bildiğimle söylüyorum...biralar odama keremcem posteri asmıştım bi akrabam öyle bi cümle kurmuştu..)
arkadaslar merhaba,
dizimizin baslamasina 27 gun kaldi.
acaba yeni bolumlarin cekimlerine baslamislarmidir?
bilen goren duyan var midir??
arkadaslar merhaba,
dizimizin baslamasina 27 gun kaldi.
acaba yeni bolumlarin cekimlerine baslamislarmidir?
bilen goren duyan var midir??
evet yeni bölüm çekimlerine çoktan ağva da başlanmış canım....
Bu arada ben kaçıyrim bye bye bye bye bye bye bye
evet yeni bölüm çekimlerine çoktan ağva da başlanmış canım....
Bu arada ben kaçıyrim bye bye bye bye bye bye bye
yaaa fotograf falan ceken,sete giden falan var mi?
agvada hangi sahneleri cekiyorlarmis peki bilen yok mu?
cok merak ettim arakadaslar bi yardim lutfenn:icon_whis
penyes'cim, forumdan bir arkadaş, SİS yapımı aramış...onlar da çekimlerin Ağva'da başladığını söylemişler...
Geçen gün de, bir arkadaşın arkadaşı...Ahmet-Yasemin sahnelerinin çekimine rastlamış...Kavga ediyorlarmış ve galiba Yasemin kaçıyormuş....bütün bildiğimiz bu kadar...:img-wink:
amaan!dudley i yi düşünmee..necdetin bıdılık halini sevdim ben..hayalimde yanii:icon_whiso zamanlar kimseye zararı olmayan,saf bir çocuk olsun..hani olur yaa küçükken ezilmiş,dışlanmış,iyi niyetli ve fakat sonradan bunları birktire biriktire niyeti bozulmuş insanlardan....
aylanında zamanında hırslandığından vs lerden bu hale geldiğini konuşmuştuk..ama ayla,küçüklüğünde de pek iyi niyetli,şirin bir bebek.çocuk değildi sanıyorum..:icon_whis
necdet dudley e benzemesin dedim ama o tömbik dudley olursa,ahmet de incecik harry olur...bir de yuvarlak gözlüklerle tam olur:good:
ha bu arada evet..sanırım dejavu:img-wink:
ahmet...cidden güzel isim...ahmetler bir adım önee:img-blush
arkadaşlar gelecek bölümler hakkında hiç ip ucu gelmedimi sadece ağva da bazı bölümlerini çekildiğini duydum başka bilgiler varmı acaba
ağva da romantik aşkların cekim merkezine dönüştü bim den sonra yeniden görmek güzel olacak
arkadaşlar gelecek bölümler hakkında hiç ip ucu gelmedimi sadece ağva da bazı bölümlerini çekildiğini duydum başka bilgiler varmı acaba
ağva da romantik aşkların cekim merkezine dönüştü bim den sonra yeniden görmek güzel olacak
LİSA,önceki sayfaya bakarsan cevabını bulabilirsin..
açıkçası ağvaya neden gittiklerini bilmiyoruz..ama şahsen ahmet ile yaso arasında romantik bir sahne beklemiyorum henüz.ahmetin yasemine iyi bir ayar vereceğini biliyoruz çünkü bir dee:img-yes:
ahmetin MMCZ hallerini görmeyi umut ediyoruz yani..sonra da H haliniihttp://img341.imageshack.us/img341/6821/hohopu6.gif (http://imageshack.us):)
yeni adamım nasıll:img-wink:kaşlarını kaldıran..başka forumdan arakladım:)
Bütün bildiğimiz bu kadar LİSA....haa bir de senaristimiz Nilgün Öneş'in yazdığı mektup var tabii (s. 55..) Ahmet-Yasemin kavuşmasının çok fazla uzamayacağını, 69-72 döneminin 10 bölüm kadar süreceğini vee Ahmet'in çook kızgın olacağını biliyoruz...doğrusu son yazdığım cümle bize yeter zaten...:good:
Ayşe, bütün Ahmet'ler de aynı olmuyor...( bkz. hem tatlı babası, hem de ex kocası Ahmet olan kişinin tecrübesi...):icon_sorr
amaan!dudley i yi düşünmee..necdetin bıdılık halini sevdim ben..hayalimde yanii:icon_whiso zamanlar kimseye zararı olmayan,saf bir çocuk olsun..hani olur yaa küçükken ezilmiş,dışlanmış,iyi niyetli ve fakat sonradan bunları birktire biriktire niyeti bozulmuş insanlardan....
aylanında zamanında hırslandığından vs lerden bu hale geldiğini konuşmuştuk..ama ayla,küçüklüğünde de pek iyi niyetli,şirin bir bebek.çocuk değildi sanıyorum..:icon_whis
necdet dudley e benzemesin dedim ama o tömbik dudley olursa,ahmet de incecik harry olur...bir de yuvarlak gözlüklerle tam olur:good:
Harry bizim ahmetse ben neco olarak snape yi tercih ederim yazıık nası dışlanıyo harry nin babası tarafındann...
Yasemin Ginny olur.Michelle de Cho tabi..(harry nin 1 kere öpüştüğü ama sonra ayrıldığı kıss)nese...
Bu arada arkadaşlar söylediklerimizden başka bir bilgimiz yok henüz....İsterseniz eski sayfalara bakabilirsiniz tabii...
iReMJeLiBoN 17-08-07, 14:46 slm arkadaşlar berk hakmanı bende çok severimburaya ilk defa yazıyorum.
bugün beşiktaşta berki gördüm yanına gidip konuştum çok tatlı biri.diziyle ilgili sordum sürpriz olsun dedi.çekimler başlamış.ama çekimden geliyo gibiydi dizide giydiği kıyafetlerden vardı üstünde.
bunu Berk baslıgına biri yazmıs..Aslı ( ashlı_emre ) da şey düşünmüş eğer çekimden geliyorsa demek ki deniz ölmeyecek :happy0064:
slm arkadaşlar berk hakmanı bende çok severimburaya ilk defa yazıyorum.
bugün beşiktaşta berki gördüm yanına gidip konuştum çok tatlı biri.diziyle ilgili sordum sürpriz olsun dedi.çekimler başlamış.ama çekimden geliyo gibiydi dizide giydiği kıyafetlerden vardı üstünde.
bunu Berk baslıgına biri yazmıs..Aslı ( ashlı_emre ) da şey düşünmüş eğer çekimden geliyorsa demek ki deniz ölmeyecek :happy0064:
bir hastane sahnesi falan göreceğimiz kesin..ama üstündeki kıyafetler sette giydiği kıyafetlerse ölmemiş demektir tabii:)
bizim forum anneleri çok sevinecekler bu habere:img-icecr
ben de sevindim..
teşekkürler ireem:img-yes:
slm arkadaşlar berk hakmanı bende çok severimburaya ilk defa yazıyorum.
:happy0064 yanda ki adamcığı hep gençlere yakıştırırdım ama bu sefer içimden geldi....Ölmeyeceğine karar vermiştik ama artık kesinleşti....yine içimden geldi...
diiiziiiicceeeee geeeelll deeniiizzzz öölmeeeemiiiiişşşş........!!!!!!
bir hastane sahnesi falan göreceğimiz kesin..ama üstündeki kıyafetler sette giydiği kıyafetlerse ölmemiş demektir tabii:)
bizim forum anneleri çok sevinecekler bu habere:img-icecr
ben de sevindim..
teşekkürler ireem:img-yes:
Merhabalar!...Bugün yoğun koşuşturmalı bir gün geçti...ne senaryo yazabildim ne size doğru düzgün bakabildim...Sabahın köründen beri oradan oraya...Bizim evin Ahmeti geldi...Ohhh beee!...Şu ayrılık ne zor bir şeymiş....bir ay zor dayandım..Bu yasemin nasıl dayanıyor?...bknz:insan dışı varlık
Bizim evin Ahmetine buradan bahsediyorum, biliyorsunuz...hele ki bir de Necdet diyeyim, Rüyadan bahsedeyim, tamam tüm i..hallerni sayıyor peşpeşe
Bana saçları peruk gibi deliyor...ne yapayım çok pseudo bir görüntü veriyor...
Deniz Ölmeeeeeeesssssiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn işine pek bir sevindim...ama bir yandan da üzüldüm...Kurtulursa onları daha da beter günler bekliyor gibi geliyor...Bknz:Metruk evi onarmış, evlenmiş bir Deniz ve Defne göremeyecek miyiz?:img-cray:
Merhabalar!...Bugün yoğun koşuşturmalı bir gün geçti...ne senaryo yazabildim ne size doğru düzgün bakabildim...Sabahın köründen beri oradan oraya...Bizim evin Ahmeti geldi...Ohhh beee!...Şu ayrılık ne zor bir şeymiş....bir ay zor dayandım..Bu yasemin nasıl dayanıyor?...bknz:insan dışı varlık
Bizim evin Ahmetine buradan bahsediyorum, biliyorsunuz...hele ki bir de Necdet diyeyim, Rüyadan bahsedeyim, tamam tüm i..hallerni sayıyor peşpeşe
Deniz Ölmeeeeeeesssssiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn işine pek bir sevindim...ama bir yandan da üzüldüm...Kurtulursa onları daha da beter günler bekliyor gibi geliyor...Bknz:Metruk evi onarmış, evlenmiş bir Deniz ve Defne göremeyecek miyiz?:img-cray:
Onu ançak ikinçi sezonun sonunda görebiliriz çanım. Ablaları abileri bir sezon boyuna çektiler. Onlar da çekeçek haliyle. Bir de memleketin durumu malum. 70-80 ve sonrası:( Onların işi uzar daha ve onların yaşadığı açılar dizinin ana karakterlerini de etkileyeek haliyle senaristimizin dediği gibi:( Sabır, sabır, yaaa sabır.:icon_sorr
Ama ben razıyım, Deniz ölmesin de, sakat da kalmasın da, açılar çeksin, pişsin, ülkesi için hapiste yatsın ben razıyım.:icon_sorr
Badger, yoksa '' ölse de kurtulsa...'' mı diyorsun...? :img-wink: Eğer Deniz ölmezse (..ki durum bunu gösteriyor), yaşadığı olay ona büyük bir ders olacak...Hatta bu olaydan sadece Deniz değil; Defne, Harun, Işık ve Yaşar da paylarına düşen dersi alacaklar, yaşamın oyun olmadığını anlayacaklardır...ölüme yaklaşmak...sevdiğini kaybetmenin acısını hissetmek...onları olgunlaştıracak, olaylara daha sağduyulu yaklaşmalarını sağlayacaktır...
Şayet Deniz'in kurtulmasında Yaşar'ın payı, yardımı olursa, belki sevgili Deniz, insanları değerlendirirken sadece siyasi yaklaşımına bakmanın yanlış olduğunu farkedecek...sonuç olarak...belki bunları yaşamaları...bu acılara dayanmaları gerekiyordur olgunlaşmak için....
Badger, yoksa '' ölse de kurtulsa...'' mı diyorsun...? :img-wink: Eğer Deniz ölmezse (..ki durum bunu gösteriyor), yaşadığı olay ona büyük bir ders olacak...Hatta bu olaydan sadece Deniz değil; Defne, Harun, Işık hatta Yaşar da paylarına düşen dersi alacaklar, yaşamın oyun olmadığını anlayacaklardır...ölüme yaklaşmak...sevdiğini kaybetmenin acısını hissetmek...onları olgunlaştıracak, olaylara daha sağduyulu yaklaşmalarını sağlayacaktır...
Şayet Deniz'in kurtulmasında Yaşar'ın payı, yardımı olursa, belki sevgili Deniz, insanları değerlendirirken sadece siyasi yaklaşımına bakmanın yanlış olduğunu farkedecek...sonuç olarak...belki bunları yaşamaları...bu acılara dayanmaları gerekiyordur olgunlaşmak için....
Böylesine bir travmanın ardından gelebilecek iki sonuç var...Düşmanına karşı daha da kinlenip, iyicene marjinalleşmek ve aktivist olmak ya da sinmek...Ben, Harunla Deniz de birincisinin olacağını düşünüyorum ve ne yazık ki yaşayabilecek hapis-işkence(!) ihtimallerini düşününce açıkçası daha beter oluyorum...Bilemiyorum..ölse de kurtulsa mı? yoksa bunları yaşayıp ta uğruna ölse mi? yoksa bunları yaşayıp ta sonuçta geçmişte yaşadıklarının bir değeri olmadığını anlayıp öylece kalakalıp veya tam tersine bir hayata mı geçse? Hangisi daha iyi bilemiyorum ama Hapis-işkence sahnlerini düşündükçe açıkçası ruhuma afakanlar basıyor...Çok göstermeseler de varlığını bilmek ve neler olabileceğini hayal edebilmek oldukça can sıkıcı...:img-cray: bknz:işkence bir insanın bir insan yapabileceği en zalimane fiillerden biri...En acınası berbat ve kötücül fiil..
Ben bu muhtıra öncesinde kahramanlarımızdan birinin özellikle Ahmet-Mehmet ya da Sevimin ZiverBey ziyaretçisi olacağını düşünüyorum...Umarım olmaz ama mutlaka bir şekilde değinirler, en azından Şevket-Sevim ya da Sevim-Mehmet diyaloglarında, ya da bir numaralı dönem bilgi kaynağımız gazete başlık geçişi bölümünde...:img-cool2
Böylesine bir travmanın ardından gelebilecek iki sonuç var...Düşmanına karşı daha da kinlenip, iyicene marjinalleşmek ve aktivist olmak ya da sinmek...Ben, Harunla Deniz de birincisinin olacağını düşünüyorum ve ne yazık ki yaşayabilecek hapis-işkence(!) ihtimallerini düşününce açıkçası daha beter oluyorum...Bilemiyorum..ölse de kurtulsa mı? yoksa bunları yaşayıp ta uğruna ölse mi? yoksa bunları yaşayıp ta sonuçta geçmişte yaşadıklarının bir değeri olmadığını anlayıp öylece kalakalıp veya tam tersine bir hayata mı geçse? Hangisi daha iyi bilemiyorum ama Hapis-işkence sahnlerini düşündükçe açıkçası ruhuma afakanlar basıyor...Çok göstermeseler de varlığını bilmek ve neler olabileceğini hayal edebilmek oldukça can sıkıcı...:img-cray: bknz:işkence bir insanın bir insan yapabileceği en zalimane fiillerden biri...En acınası berbat ve kötücül fiil..
Ben bu muhtıra öncesinde kahramanlarımızdan birinin özellikle Ahmet-Mehmet ya da Sevimin ZiverBey ziyaretçisi olacağını düşünüyorum...Umarım olmaz ama mutlaka bir şekilde değinirler, en azından Şevket-Sevim ya da Sevim-Mehmet diyaloglarında, ya da bir numaralı dönem bilgi kaynağımız gazete başlık geçişi bölümünde...:img-cool2
Bilemiyorum...şimdi sen böyle anlatınca kötü hissettim...bizim çocuklara bişey olmasın :icon_sorr Ziverbey'in işlenmesini ben de bekliyorum...üzülürüm ama o zaman ki şartlara göre Mehmet ya da Sevim'in köşke konuk olması gerek...
Ben az sonra oğluma doğru yola çıkıyorum...gece uğramaya çalışırım...belki de bebeğime sarılıp uyuyakalırım :img-in_lo ( bebeğim dediğimi duysa öldürür beni...yasakladı böyle şeyleri...)
Bilemiyorum...şimdi sen böyle anlatınca kötü hissettim...bizim çocuklara bişey olmasın :icon_sorr Ziverbey'in işlenmesini ben de bekliyorum...üzülürüm ama o zaman ki şartlara göre Mehmet ya da Sevim'in köşke konuk olması gerek...
Ben az sonra oğluma doğru yola çıkıyorum...gece uğramaya çalışırım...belki de bebeğime sarılıp uyuyakalırım :img-in_lo ( bebeğim dediğimi duysa öldürür beni...yasakladı böyle şeyleri...)
Koca kaba saba adam da olsalar minik bebeklerimiz onlar..:img-in_lo jarjar da çok kızıyor be beğim, minik kuzum diye sevdiğimde...Ben Büyüküm bebek değilim! Kuzu değilim! Büyük adamım!...diyor..
Ah!ah! Yasemin Ahmete yaşatmadın ya kızının bebekliğini, büyümesini....bknz:aslında yatacak yerin yokkk! O kayalık bunalımın,Necdetle yaptığın formalite evliliği, Ahmeti hep sevmen ve ihanet etmemen bu gerçeğin ağırlığını ve öfkesini kolay kolay dindiremez...
Sana İyi yolculuklar Aliye! ...Dikkatli sür, Allah yolunu açık etsin...bye
aman da amann..herkes ailesiyle kavuşuyor demek bugün:img-icecr
--
aslında düşününcee,deniz karşı düşüncede olduğu insanların da iyi olabileceklerini..onların kendilerine göre doğru olabileceklerini idrak ederse..dizide kalan zamanlarda tamamen farklı bir tavır takınması gerekebilir...yaşarı anlaması demek;en azından bu açıdan farklı bir duruşu olmasını gerektiriri..ama denizin bu kadar çabuk değişeceğini düşünmüyorum,sanmıyorum...
gelecek sezonda belki yaşar-deniz diyalogları gelişebilir...malum konuş-a-bilmek büyük maharet böyle bir durumda..aralarındaki yakınlaşma buna vesile olur belki:img-yes:
bence o kesinlikle peruk değil..imaj değiştirmek için o kadar çabaladılar,canselin saçlarını uzattılar ki sonra nereye koyacaklarını bilemedilerr:icon_whis
yahu erkeklerde küçüklükten mi başlıyor bu büyüme hevesi nee:bilmim..
ahmet rüyayı..bebeğim,meleğim diye sevse ne sevinirdi ama yavrucağızz:icon_sorr:img-icecr
---
aliye abla güle güleebye
Koca kaba saba adam da olsalar minik bebeklerimiz onlar..:img-in_lo jarjar da çok kızıyor be beğim, minik kuzum diye sevdiğimde...Ben Büyüküm bebek değilim! Kuzu değilim! Büyük adamım!...diyor..
Ah!ah! Yasemin Ahmete yaşatmadın ya kızının bebekliğini, büyümesini....bknz:aslında yatacak yerin yokkk! O kayalık bunalımın,Necdetle yaptığın formalite evliliği, Ahmeti hep sevmen ve ihanet etmemen bu gerçeğin ağırlığını ve öfkesini kolay kolay dindiremez...
Dindiremez elbet. Ama sonsuza kadar da süremez bu öfke. Bundan sonrasına bakmalı artık Ahmet. Ne kadarını kazanırsa kardır onun için artık. Kaybedeçek bir saniyesi bile yok artık. Tamam hesaplaşsın, yıkıp geçsin, ama enkaz bırakmadan. Sonra o enkazın altında kalaçak olan yine kendisi olur.
Geçmişin hesabı sorulaçak elbet. Zaten Yaseminden değil de, Neçdetten öğrenmiş olması bile tek başına Yasemin için en büyük çezalardan biridir. O kendisini ve Ahmeti ve Rüyayı hazırlıyordu aklınça. Buna niyetliydi. Kavuşturaçaktı onları. Ammmaaa, olmadı. Neçdet patağı yiyinçe, Yaseminin kendisini seveçeği günün hiç gelmeyeçeğine aklı kesinçe ... söyleyiverdi.
Günlük Ahmet'in gözünde aklanmasını sağlayaçak bir araçtır. Ama en faydalı tek yol artık kararlı, dürüst, çesur, ve aşkını, çoçuğunun babasını herkese karşı sahiplenip, onun arkasında durması olaçaktır. İkisinin elele yapamayaçağı şey, aşamayaçakları engel yok bana göre (Rüyanın Ahmeti kabul edip, Neço'yu unutması da dahil). Yasemin kendini ispatlasın bakalım ikinçi sezon. Biz kadınların yüz karası olmaktan da kurtulsun.
Aliye başbaşbyebye
aman da amann..herkes ailesiyle kavuşuyor demek bugün:img-icecr
--
aslında düşününcee,deniz karşı düşüncede olduğu insanların da iyi olabileceklerini..onların kendilerine göre doğru olabileceklerini idrak ederse..dizide kalan zamanlarda tamamen farklı bir tavır takınması gerekebilir...yaşarı anlaması demek;en azından bu açıdan farklı bir duruşu olmasını gerektiriri..ama denizin bu kadar çabuk değişeceğini düşünmüyorum,sanmıyorum...gelecek sezonda belki yaşar-deniz diyalogları gelişebilir...malum konuş-a-bilmek büyük maharet böyle bir durumda..aralarındaki yakınlaşma buna vesile olur belki:img-yes:
bence o kesinlikle peruk değil..imaj değiştirmek için o kadar çabaladılar,canselin saçlarını uzattılar ki sonra nereye koyacaklarını bilemedilerr:icon_whis Onlar için kendi gibi düşünmeyen ve eylemeyenlerin katli vaçiptir! Satır, bıçak, allah ne verdiyse kırmak geçirmek de. İşkençeçi polisler kimlerden çıkıyor? İşkençe yapabilir mi her insanoğlu ve kızı? Ama onlar yapabilirler.:img-cool2
yahu erkeklerde küçüklükten mi başlıyor bu büyüme hevesi nee:bilmim..
ahmet rüyayı..bebeğim,meleğim diye sevse ne sevinirdi ama yavrucağızz:icon_sorr:img-icecr
---
aliye abla güle güleebye
Ben o kadar iyimser olamıyorum bu konularda. Yaşarın ait olduğu grubun karşı gruba bakış açısı bu değil çünkü. Hiç de olmadı. Hiç bir zaman da olmayaçak. Hitler'in iyi bir insan (!) (ne demekse bu) olması yaptıklarını ve mal olduklarını affettirir mi?
Biz de öğrençi olduk bu ülkenin üniversitelerinde. Hala da öyleyiz bir bakıma:) Ben hiç Yaşar gibi sevimli bir f....t görmedim ne hikmetse:img-pilot
İşkençeçi polisler gökten zembille mi iniyor. İnsanım diyenin yapamadığını onlar davaları uğruna yaparlar. İşkençe yapmak, bir insanın diğerine bunu yapabilmesi; onlar yaparlar. Yaşar bağlı bulundduğu guruba isyan etmeli bençe. Şiddete karşı, ama şiddet onların özünde var.
Dindiremez elbet. Ama sonsuza kadar da süremez bu öfke. Bundan sonrasına bakmalı artık Ahmet. Ne kadarını kazanırsa kardır onun için artık. Kaybedeçek bir saniyesi bile yok artık. Tamam hesaplaşsın, yıkıp geçsin, ama enkaz bırakmadan. Sonra o enkazın altında kalaçak olan yine kendisi olur.
Geçmişin hesabı sorulaçak elbet. Zaten Yaseminden değil de, Neçdetten öğrenmiş olması bile tek başına Yasemin için en büyük çezalardan biridir. O kendisini ve Ahmeti ve Rüyayı hazırlıyordu aklınça. Buna niyetliydi. Kavuşturaçaktı onları. Ammmaaa, olmadı. Neçdet patağı yiyinçe, Yaseminin kendisini seveçeği günün hiç gelmeyeçeğine aklı kesinçe ... söyleyiverdi.
Günlük Ahmet'in gözünde aklanmasını sağlayaçak bir araçtır. Ama en faydalı tek yol artık kararlı, dürüst, çesur, ve aşkını, çoçuğunun babasını herkese karşı sahiplenip, onun arkasında durması olaçaktır. İkisinin elele yapamayaçağı şey, aşamayaçakları engel yok bana göre (Rüyanın Ahmeti kabul edip, Neço'yu unutması da dahil). Yasemin kendini ispatlasın bakalım ikinçi sezon. Biz kadınların yüz karası olmaktan da kurtulsun.
Aliye başbaşbyebye
İşte gelecek sezon, Yaseminin sağlam bir Necdeti eleştirmesi ve onun aşkı için ne tip zavallılıklar(!) ve bencillikler yaptığını, Yaseminin onun kırılmaması için ona karşı yaptığı fedakarlıkların boşuna olduğunun idrakine varması gerekiyor....ve Yasemini seven iki adamın kendisine duydukları aşkın farkını bir güzel Necdetin yüzüne çarpması lazım...bknz:Ahmet beni çok sevdiği için benim mutlu olmama fırsat olması için fedakarlığı çekip gitti, sen benim sana karşı olmayan aşkım için beni boğdun, elimi kolumu bağladın...
Günlükte umarım dışarıya sergilediği davranışlar görüntüsünde yazılar yoktur...Hele ki Neçdetin ne kaddar asil ve fedakar olduğu bölümlerde Ahmetin kesinkes sinir katsayıları tavan yapar...:dito
Yaseminden beklediğimiz zaten bu:
en faydalı tek yol artık kararlı, dürüst, çesur, ve aşkını, çoçuğunun babasını herkese karşı sahiplenip, onun arkasında durması olaçaktır. İkisinin elele yapamayaçağı şey, aşamayaçakları engel yok bana göre [/B](Rüyanın Ahmeti kabul edip, Neço'yu unutması da dahil).
bknz:yüzkaralığından ancak böyle kurtulabilir.:hıh
Ben o kadar iyimser olamıyorum bu konularda. Yaşarın ait olduğu grubun karşı gruba bakış açısı bu değil çünkü. Hiç de olmadı. Hiç bir zaman da olmayaçak. Hitler'in iyi bir insan (!) (ne demekse bu) olması yaptıklarını ve mal olduklarını affettirir mi?
Biz de öğrençi olduk bu ülkenin üniversitelerinde. Hala da öyleyiz bir bakıma:) Ben hiç Yaşar gibi sevimli bir f....t görmedim ne hikmetse:img-pilot
İşkençeçi polisler gökten zembille mi iniyor. İnsanım diyenin yapamadığını onlar davaları uğruna yaparlar. İşkençe yapmak, bir insanın diğerine bunu yapabilmesi; onlar yaparlar. Yaşar bağlı bulundduğu guruba isyan etmeli bençe. Şiddete karşı, ama şiddet onların özünde var.
işte yaşarın ışığın ailesine karşı boynunu bükük bırakan da bu..içinde bulunduğu grup..ama dizide açıkça vurgulanıyor yaşarın aslında görünen grup içerisinde olmadığı ve aslında onun da onlarla mücadele halinde olduğu...
yaşar gibi birileri oldu mu,içinden birşeylere isyan edip de cesaret edip hayır diyebildi mi bilemiyorum tabi...ama dizideki yaşar karakteri,o grupla farklı yönlerden aynı fikirleri paylaştığı için aynı çatı altında olmuş,fakat yöntemleri..duruşları..insanlıkları uyuşmadığı için zıt konuma düşmüş onlarla.bu durumda neden savunduğu fikri bırakıp gitsin kii..
kalmalı,sesini çıkarmalı ve söylediğini yaptırmaya çalışmalı...
ben onun gibi insanların olmuş olabileceğine inanıyorum..belki o kadar mükemmel değil ama bir kişinin bile yapılanlara isyan etmemiş olmamasını aklım almaz benim...belki onlar da mücadele ettiler ama yenildiler..kimbilir:bilmim
---
badger,günlükte muhakkak necdetle ilgili çook güzel şeyler yazılı olacaktır..''''sevgili günlük..necdet yine ayaklarımı yıkadı..ne kadar iyi değil mii,hiç bir şey yapmadan bunları yapması o kadar mesud ediyor ki benii.:icon_whis'''
bence ahmetin bunu okuması yasemin için nagatif bir durum olmayacaktır..ahmet,yaseminin necdete karşı duyduğu minnetin çokluğunu ve kendisi söyleyene kadar necdetin onu sadece bir kardeş olarak sevdiğini düşündüğünü de okur....o zaman affetmesi daha kolay olur bence..
zaten necdetten 1 bahsediyorsa ahmetten 5 katı kadar bahsediyprdur..o günlük ahmet için tutuluyor sonuçta:hıh
yine herşey günlükle yatışacak,yerleşecek demek..
ben de bir günlük tutmaya başlasam mı acep..ilerde lazım olur belki..çantamdan düşürecek falan olursam hazır bulunsun:icon_whis
Hele o dönemlerde Deniz ve Yaşar arasında böyle bir diyaloğun gelişebileceğini hiç sanmıyorum Ayşeçan...Çünkü o tip konuşmaların şiddet ve anarşi ile sonuçlandığını düşünürsek...Bu ayrımların ve kavgaların daha da arttığı, ayyuka çıktığı dönemler...
16 Şubattaki olayı izledik, okuduk...Bir insan ki aynı toprakta millet olma özelliğini taşıdğı diğer kişiye yani kardeşine elin gavurunun marifetiyle saldırıyor, kahpece onudüşman belleyip, o bıçak darbelerini ardarda sıralıyabiliyor...bknz:din elden gidiyor! kanlı masalı...Zaten bu ifadeyi hiçbir zaman anlayamadım..Din nasıl elden gider? Başkasının marifetiyle veya yaptıklarıyla giderse zaten sendeki din inancı gerçek inanç değildir.
Koskoca komünizm devrinde yasaklı Ortodoks kilisesi bile o kale yıkıldıktan sonra bir dönem önceki gücüyle topyekün ortalğa tekrar çıkıvermiştir...Din, bir ihtiyaçtır...Bir çeşit ana-babamızın kim olduğunu bilmek gibi bir şey..Nerden geldik? nereye gidiyoruz?...neden varız?...
Sonuçta, benim kabul edemediğim dayatmadır, hem de her türlüsüne..Ben nasıl birne bir şey dayatamazsam, o da bana dayatamaz..Ben nasıl birini rahatsız edemezsem, o da beni rahatsız edemez... Benim olması gereken diyalog anlayışım bu ve ....ne yazık ki o diyalog ihtimali dönemi yoktur ve hiçbirzaman da olmadı...
Savaşlar ancak tarafların tüm kaynakları bittikten sonra biter..yoksa fikrini değiştirtmeyi başardığın için değil...bknz:ikinci dünya savaşı...6 sene bıyunca on milyonlarca insan öldü,3-4 katı yaralı insan, göç ettirilen, işkence edilen insan Avrupanın hemen hemen hepsi yıkıldı, ve Hiroşimaya atılan atom bombası...
:icon_sorr
diyalog olmazsa,insan karşıdakinin ne dediğini dinlemezse kendi davası için de boşuna savaşmış olmaz mı o vakit:icon_sorr
benim savımı kabullenecek biri yok...ben ille de benim fikrim diyorsum..
o zaman tartışmalar, mücadeleler niyee...
ama haklısın sanırım...o zaman da böyle olmuş bu..hep de böyle olmaya devam edecek..
anaam ruhemiciler mi geldi nee??umutsuzluk sardı her yanımı şimdiii..bkz:harry potter..
edit:yanağımı ısırdım.ooooy oyy..çok acıdıı:icon_sorr
slm arkadaslar dizi nezaman gine baslayacak haberiniz varmi???
merhaba bu sayfanın düayenleri... (ne demek'se:img-hyste) daha doğrusu demirbaşları.. replerinizi verdim... hak edenleri o listelerin başında görmek istiyorum da.. :img-blush size kolay gelsin... bugünüm hep fotoshopta çalışma yaparak geçti... :img-artisçok yorgunum... :img-weigh görüşmek üzere :img-kiss:
:icon_sorr
diyalog olmazsa,insan karşıdakinin ne dediğini dinlemezse kendi davası için de boşuna savaşmış olmaz mı o vakit:icon_sorr
senin savını kabullenecek biri yok...sen ille de benim fikrim diyorsun..
o zaman tartışmalar, mücadeleler niyee...
ama haklısın sanırım...o zaman da böyle olmuş bu..hep de böyle olmaya devam edecek..
anaam ruhemiciler mi geldi nee??umutsuzluk sardı her yanımı şimdiii..bkz:harry potter..
edit:sen kelimesini genel kullandım...şimdi de yanağımı ısırdım.ooooy oyy..çok acıdıı:icon_sorr
Diyalog lafını açıkçası pek klişe bulurum...ve çok söylendiğinde de hiç inandırıcı bulmam..bknz:diyalogla herşey çözümlenir bla blası..çünkü niyet kartları açık oynanmaz...ve diyalog kanalının günümüzde çoğunlukla uzlaşmak için değil, şahsın kendi dayatmalrını karşısındakine benimsetmesi için kullanılan çok amaçlı bir ifade olduğunu düşünüyorum..bknz:işinize hangisi gelirse..
Diyalog, en son süreçtir..
Burada önceliği olan mesele, şahısların demokrasi ve birey özgürlüğü düşüncelerini benimsemiş ve niyetlerinin gerçekte ne olduğunun ortaya koyan olgunlukta olmasıdır...
diyalogun ardından gelen sonuç uzlaşıdır.
mesela,Ben demokratım diyerek, alttan alta başka ve karşısındakinin zararına olabilecek olarak demokrasi anlayışında olursa...olmaz..bknz:ikircikli niyet
Dizimizden örnek verirsek, mehmet ve Rıza siyasi görüşlerinden dolayı birbirleriyle tartışıyor hatta yeri geliyor birbirlerini kırıyorlardı..ama aralarında geçmişten gelen bir yaşanmışlık, birbirlerini tanıma olduğu için bunu belli bir dozunda bırakıyorlardı..Bir de tabii aralarında bir yaş farkının olması da önemlibir konu..
Rıza-Şevket itişip kakışması ise aynı yaşta olmaları, arkadaşlık bağının olmasına rağmen sosyal hayatta bir takım eksikliklerinden güdümünde, karşısında oldukları düşüncenin beden bulmuş halini bulunca da topyekün veryansınla sonuçlandı...
Onlardaki olay ilk başlarda hoşlarına da giden bir münakaşaydı...bknz:erkeklerin sosyal yaşamdaki dominant olma isteği...Sonra olaylar o kadar çığrından çıktı ki, onlar bile bu tartışmanın nelere mal olduğunu, arkadaşlık ilişikilerinin ne kadar bozulduğu, bir anda birinin cellat birinin de kurban olduğu tablosu çıktı, bir çeşit bedelini ödediler ama şimdi bu bedelin en önemlisi ve vurucusu geliyor...bknz:Rüya geliyor!
Yaşarla Harun bu konuda diyalogda bulunabilirler..Onlar, eski tanıdık, birbirleriyle bir geçmişleri var...Ama Deniz ve Yaşar için bunu söylemek daha erken..Onlar, tamamen birbirlerini bu siyasi olaylar neticesinde tanıdılar...Birbirlerinin ne olduğunu bilmeden, büyük bir önyargıyla birbirlerini the others konumuna oturttular...
Denizi kurtaran Yaşarr, denizin gözünde bir nevi itibar kazandırır ama onlardan bknz:ona bıçak saplayanlardan, biri olduğu konusundaki fikrini değiştirmez..Bu itibar, en fazla Yaşarıgördüğü yerde uzaklaşmamasını ya da ilk etapta suratına şiddetli bir şekilde görüş ayrılığını çimkirmemesini sağlayacaktır..o kadar!
Ayy çok uzun oldu...Kusura bakmayın...:img-cool2
ben biraz geride keldim galiba ama bir sorum olacak dizinin basinda ahmet aylaya evlenecek sonra yillar sonra yaseminden cocugu oldugunu ögrenecekti ne oldu???
slm arkadaslar dizi nezaman gine baslayacak haberiniz varmi???
7 eylül'de kolaj var sanırım ya da son bölüm bir kez daha gösterilir... 14 eylülde de yeni bölüm başlayacak... kesin yani ... tahmin değil... :img-grin2
7 eylül'de kolaj var sanırım ya da son bölüm bir kez daha gösterilir... 14 eylülde de yeni bölüm başlayacak... kesin yani ... tahmin değil... :img-grin2
sagol tes. ederom yani bir ay var daha nerdeyse :icon_sorr
dizinin basinda ahmet aylaya evlenecek sonra yillar sonra yaseminden cocugu oldugunu ögrenecekti ne oldu???:img-pilot
dizinin basinda ahmet aylaya evlenecek sonra yillar sonra yaseminden cocugu oldugunu ögrenecekti ne oldu???:img-pilot
Yoğun izleyici baskısıyla (!)değişti...Aman fazla dile getirip akıllarına bir şeyleri düşürmeyelim bu vakitten sonra...:icon_whis:img-polic
yani artik aylaylada evlenmez hmmmm merak ettim devamini ... giclar 2 ay da yaz ´tatilimi olurmus sanki ögrenciler
yani artik aylaylada evlenmez hmmmm merak ettim devamini ... giclar 2 ay da yaz ´tatilimi olurmus sanki ögrenciler
Ehh onlar da geceli gündüzlü çalışıyor....tüm ekip..dinlenmek onların da hakkı..Dizi yayınlanmaya 14 Eylülde başlyacak ama çekimler 10 gündür başlamış durumda...Yani özellikle zavallı oyuncular bu yaz sıcağında hikayenin o kalın paltolu kış mevsimi çekimini yapıyorlar...
Diyalog lafını açıkçası pek klişe bulurum...ve çok söylendiğinde de hiç inandırıcı bulmam..bknz:diyalogla herşey çözümlenir bla blası..
Diyalogla en son süreçtir..
Burada önceliği olan mesele şahısların demokrasi ve birey özgürlüğü düşüncelerini benimsemiş ve niyetlerinin gerçekte ne olduğunun ortaya koyulmasıdır...
mesela,Ben demokratım diyerek, alttan alta başka ve karşısındakinin zararına olabilecek olarak demokrasi anlayışında olursa...olmaz..bknz:ikircikli niyet
Dizimizden örnek verirsek, mehmet ve Rıza siyasi görüşlerinden dolayı birbirleriyle tartışıyor hatta yeri geliyor birbirlerini kırıyorlardı..ama aralarında geçmişten gelen bir yaşanmışlık, birbirlerini tanıma olduğu için bunu belli bir dozunda bırakıyorlardı..Bir de tabii aralarında bir yaş farkının olması da önemlibir konu..
Rıza-Şevket itişip kakışması ise aynı yaşta olmaları, arkadaşlık bağının olmasına rağmen sosyal hayatta bir takım eksikliklerinden güdümünde, karşısında oldukları düşüncenin beden bulmuş halini bulunca da topyekün veryansın...Onlardaki olay ilk başlarda hoşlarına da giden bir münakaşaydı...bknz:erkeklerin sosyal yaşamdaki dominant olma isteği...Sonra olaylar o kadar çığrından çıktı ki, onlar bile bu tartışmanın nelere mal olduğunu, arkadaşlık ilişikilerinin ne kadar bozulduğu, bir anda birinin cellet birinin de krban olduğu tablosu çıktı, bir çeşit bedelini ödediler ama şimdi en önemlisi ve vurucusu geliyor...bknz:Rüya geliyor!
Yaşarla Harun bu konuda diyalogda bulunabilirler..Onlar, eski tanıdık, birbirleriyle bir geçmişleri var...Ama Deniz ve Yaşar için bunu söylemek daha erken..Onlar, tamamen birbirlerini bu siyasi olaylar neticesinde tanıdılar...Birbirlerinin ne olduğunu bilmeden, büyük bir önyargıyla birbirlerini the others konumuna oturttular...
Denizi kurtaran Yaşarr, denizin gözünde bir nevi itibar kazandırır ama onlardan bknz:ona bıçak saplayanlardan, biri olduğu konusundaki fikrini değiştirmez..Bu itibar, en fazla Yaşarıgördüğü yerde uzaklaşmamasını ya da ilk etapta suratına şiddetli bir şekilde görüş ayrılığını çimkirmemesini sağlayacaktır..o kadar!
Ayy çok uzun oldu...Kusura bakmayın...:img-cool2
diyalog lafını pek klişe bulmam:icon_whis....ama haklısın sanırım..hiç böyle düşünmemiştim onların meselesinii:img-yes:rıza,şevket ve mehmet ilişkilerini de hiç o yönden düşünmemiştim doğrusu:good:
konuşabilmek o kadar kolay olmasa gerek..harunla dahi..:bilmim
----
diziler ne kadar uzun oluyor değil mi şimdi??yani bizim için güzel geçiyor,dolu dolu..ama senaristlere de gerçekten yazık..
yanlış hatırlamıyorsam gülse birsel,başka ülkelerde 10 dk lık komedi dizilerinin(!)olduğunu ve uzuun yıllarca devam edebildiğini söylüyordu....
böyle düşününcee yazık bizimkilere:icon_whis
işte geldim, buradayım!:happy0064
kaç leylim bahar (gece?) hasretinden prangalar eskittiğim iflah olmaz romantik, "şihvetli", necdetoloji uzmanı, derin analist HS forumuma tekrar ayak basmış olmaktan gurur ve huzur duyarım :D
herkesi çok özledim, yazılarınız almış başını gitmiş -ama korktuğum kadar da 300-500 sayfa olmamış... 2 gündür okuyorum, ancak sona geldim... :)
gördüm ki, süper mektubumuza bir cevap gelmiş.. biraz geç olacak ama, duyarlılığı için nilgün hanıma ve ulaştırdığı için nikeye teşekkürler :)
(...)
Drama kurgusu kişiye göre değişen, içinde sonsuz seçenek barındıran, bu yüzden de müthiş heyecanlı bir serüvendir. Hatırla Sevgili bu güne kadar yaptığım işler içinde beni en çok içine çeken proje oldu. Hikayesini de yazdığım için olabilir. Ama sadece bununla açıklamak doğru olmaz. 1960 yılında henüz bir çocuktum. Ama diğer iki darbeyi ve o yılları genç bir insan olarak yaşadım, kendime göre değerlendirdim. 1980 darbesinden önce kaçınılmaz olarak, ben de bir siyasi taraftım. Bir örgütün içinde yer aldım. Sizin de yazdığınız gibi bugün 2007 yılında geriye dönüp kendi yaşadıklarıma bakıyorum. Ve o yılları bugün ki aklımla değerlendiriyorum. O zamanlar asla olmaz dediğim şeyleri yazıyorum. Faşist birini sevmeye çalışıyorum. Tarafsız bir gözle ona bakıp, anlamaya uğraşıyorum. Ve o zaman geçmişteki hataları da farketmeye başlıyorum. Bu dizi benim için tam bir terapi oldu diyebilirim.
İşin en zor ama en keyifli yanı bu siyasi sürecin içine ana hikayeyi yerleştirmek oluyor. Bu bazen tam olarak oturuyor, bazen zorlanıyorum. Ahmet-Yasemin-Necdet üçülüsü de zaman zaman bu siyasi kurguya uymak zorunda kalıyorlar.
Nilgün hanım samimice yaşadığı zorlukları ve çelişkileri yazmış. bu zorlukları yaşadıklarını tahmin ediyorduk ve tabi ki hak veriyorduk zaten onlara...
necdetle ilgili bölümü hiç koymadan direk geçiyorum.... yeterinden fazla tartıştık bu necdeti, artık literatürde teşhis kalmadı.. tekrar açmaya gerek yok, bizim fikrimiz nasıl olsa değişmeyecek...
(....) Ahmet herkesten başına gelenlerin hesabını sormalı. Bu arada yıkıp geçmeli. Yaşadığı şeyi anlayışla karşılayamaz. Çok kızgın olmalı...
Ne kadar haklı... Ama onların başlarına gelenlerde dahli olanlar elbette günah çıkaracaklar. Sırayla...
Ahmet ve Yasemin ilişkisinin geleceğinin sizi memnun edeceğini söyleyebilirim. Ama bunun hemen olmasını beklemeyin. Ahmet önce Yasemin’den hesabını sormalı.
işte bu güzel haber :) tabi ki ahmet hesap soracak, aksi takdirde "yok devenin bale pabucu ahmet" deriz kendisine :P
Ya ben kendisini anlamak için çok uğraştım ama hala hatanın en büyüğünün Yasemin'de olduğuna inanıyorum..Nedenine gelince..Belki elle tutulur çok şey öne süremem ama kararsızlığı,ayaklarının üzerinde yeterince durmaya çalışmaması,ne istediğini kendisinin bile tam olarak bilmemesi bana bunları düşündürttü..Ahmet ve Rüya'nın baba-kız diyaloglarını görebilmek adına birleşmelerini isteyebilirim..Ne yazık ki bu sevgiyi Ahmet kadar hakkettiğine inanmıyorum..Belki o da çok seviyordur ama sevgi emek de gerektirir..
güzel benzetme:)
necdeti sevmiyorum,itici buluyorum falan ama belli bir dönemden sonra yasemin ondan daha suçlu değil mi....
biz eğer necdet neden yaseminin gitmesine izin vermedi dersek peşinen bizim kastettiğimiz gibi bir aşk yaşadığını ve meleklik yapması gerektiğini savunmuş olmaz mıyız..yani necdetinki de değişik bir sevgidir..ahmetinki gibi bir aşk değil
sadece elde etmeye,bir şekilde sevdiğinin(kendince)etrafında bulunma..ona ucundan kıyısından..tüm fırsatları değerlendirerek müdahil olma durumudur
ahmetin aşkıyla zaten karşılaştırılmaz..ama o kendince kendi sevgisinin,takıntısının ardına düşmüş giderken..aynı şeyi kendi aşkı ve ahmet için ve rüya için yapmayan yaseminin suçu daha büyük değil mi burada
aslında dizide savruşup giden tek karakter yasemin neredeyse...nezahat bile hayatını değiştirmek için bir şeyler yaptı..
ya yasemin
necdete çok kızdığım anlarda da, mektubu okuduktan sonra da düşündüğüm şeyleri siz yazmışsınız reene ve ayşem... beni biliyorsunuz, necdete kızıyorum, hastalıklı bir ruha sahip olduğunu söylüyorum ama asıl sorun, asıl suç ve asıl kişilik bozukluğu yaseminde diyorum hep... nerede ilk bölümlerdeki kararlı, hareketli, gerektiğinde dişli yasemin; nerede şimdiki ne aşkına ne çocuğuna karşı gerekeni yapabilen, mıymıntı, olmayan sert koşullarla ezilmiş gibi davranan yasemin.... necdet suçlu, evet; ama yasemin ona çanak tutmasaydı necdet ne yapabilirdi ki? :img-cool2
birkaç nokta vardı, yazılanları okurken dikkatimi çekti, unutmayayım diye not aldım: ahmet yasemine yüz vermezse, onu istemezse kızmam! yazmışım hahah bence uzunca bir süre süründürebilir ahmet, bence hiç sakıncası yok, zaten romantik bir insan değilim, aksiyon izlemek daha zevkli :P
bir de "rüya, ahmetin babası olduğunu uzun yıllar sonra öğrenmesin" yazmışım.. badgercım, sanırım bu fikri sen yazmıştın, rüya günlüğü okur falan diye.. aman diyeyim şeker, ağzını hayra aç :D rüyanın veletçik haliyle "babaa çimlerde koşup yuvarlanalım" demesini, "babaa, bana kumdan kale yap" demesini ve az sonra "babaaa, dalga kalemi yıktıııııı" diye bağırmasını ve daha bin türlü şeyi görmek istiyoruz, böyle kötü düşünceleri aklımıza sokmaaa :D
shevek.... ç :)
gülmisal, şimdi okudum. kuzenine çok geçmiş olsun, ciddi bir durum yoktur inşallah?
Yaseminin iyi bir anne olduğunu düşünmüyorum...Çünkü o da düşünmüyor...
Kızının ruh ve beden sağlığını düşünen bir insan- bir anne olsaydı...Bütün bunları gerçekten yapmazdı...Çok basit bir mantık:Ben ne yapıyorum? Bu durum nedir?..Ben, Ahmeti hala seviyorum...Rüya onun çocuğu...necdetle gerçek bir evliliğimiz yok..İki iyi dost gibi aynı evi paylaşıp, evcilik oynar gibi çocuk büyütüyoruz..Necdet bir yandan bana aşık..Ben ona karşılık verebilir miyim? Hayır...eee bak Ahmet beni hala seviyor, çocuğu olduğunu bile bilmeden neler teklif edip söylüyor...Eh Necdet, karşılığı bulamadığı aşkı başka yerlerde arayacak..ben neyi uzatıyorum...Rüya daha küçük..ben bunu Ahmete açıklayayım..Onunla bir hal çaresi buluruz...
bunu ne zaman yapması lazımdı?..Parktaki konşmadan sonra..ya da Necdetin onu sevdiğini bilmediği dönemde, çocuk doğar doğmaz boşanmalıydı...
Tecrübesizdir doğru, ruh hali bozuktur doğru-yaşanan trajediler neticesi-bknz:kayalık etkisi..Düşünme tembelidir ve korkaktır..
Bütün bunlara bakarsak yasemin, öyle çocuğunu koruyan bir anne mantığıyla en azından gösterilen Yasemin_Rüya sahnelerinin ışığında hareket etmemiştir...Sadece Ahmetin ve herkesin ona göstereceği tepkiden korkmuştur..bknz:elalem ne der? ..Bu ikircikli bir anneliktir..Çocuğunu düşünmek değil, kendini düşünmektir..gerçekten seven ve düşünen bir anne olsaydı, evcilik oyunu içinde çocuk büyütmeye kalkışmazdı..:hıh
Necdet'i üzmemek ve Rüyaya nasıl anlatacağını bilememek ile annelik arasındaki ilişkiyi çözemiyorum ben. Bir anne bir başkasını üzmemek ve yol yöntem bilmememek adına çocuğunu nihai olarak eninde sonunda etkileyecek hem de çok derinden etkileyecek, tüm ruh sağlığını buna bağlı olarak belki de beden sağlığını etkileyecek bir gerçeği - üstüne üstlük o gerçeği edinmemesi için hiç bir geçerli neden yokken - baba terk etmiş değil, sevmiyor değil, hırsız değil, eli kanlı katil değil- gizlemeye devam edebilir anlayamıyorum. Ahmet'e dönmesi, Rüyayı babasıyla birlikte yaşatması Rüyaya yapılacak bir kötülük değil, iyiliktir. Bu da aşık bir kadın olması ile ilintili değildir. Anne olmasıyla ilintilidir. Rüyanın ruh ve beden sağlığını düşünüyor olsaydı, Kıbrısçığa giderdi. Necdet'i düşünmezdi. Onu görmezdi gözü. Önceliği çocuğu olmuş olsaydı giderdi.
badger ve shevek... bu yazılarınızın altına imzamı atmak istiyorum (tanrım! duygularım sel olmuş akıyor...) yaseminin iyi bir anne olabildiğini sanmıyorum.. ha, evet, yaşı küçük, tecrübesiz falan ama içgüdüsel olarak da hiçbirşey yok sanki.. kendi öz kızını, üvey babasına ve onun ailesine o kadar rahat bırakıp gidiyor ki canının istediği yere... yani, yiğidi öldür hakkını yeme, necdet neredeyse yaseminden daha ilgili davranıyor kıza yahu... (abarttım mı? :P) sorunun başı yaseminde... evet, evet... :img-lady:
Gene alıntı ama arkadaşın tespiti süper.
basit ama derin tespitleri olan dizi. ayrı iki bölümde ahmet-ayla ve ahmet-yasemin ilişkisinin duygusal resmi vardır mesela. ilki ahmet ve ayla'nın sözlendikleri bölümdedir. defne için telaşlanan aile sözden erken ayrılır. ayla, bu güle güle anında defne'yi merak ettiğini söylediğinde ahmet boş gözlerle bakar. ve akabinde ayla, eve gidince haber vermesini söyler ahmet'e. bir diğer bölüm ise defne'nin lozan'a gitmemek için bir mektup bırakıp evden ayrıldığı bölümdür. bu haberi ahmet, yasemin ve rüya'nın yanında annesinden telefonda öğrenir. pek tabi yasemin'de meraklanır defne için. '' git çabuk der. '' yasemin. ve ahmet yasemin'e söz bırakmadan '' durumdan haberdar ederim seni. '' deyiverir. böyledir işte ayla ve yasemin. biri hep haber bekleyecek diğeri hep haberdar olacaktır.
vayy... gerçekten sağlam yakalamış :) bu entryyi gözümden kaçırmışım, arkadaşı buradan tebrik edeyim, belki bir gün yolu düşer....
geçmiş sayfalarda ahmete ve yasemine şarkı ithafları olmuş.. ahmet için when a man loves a woman müthiş uyumlu bir parça, ithaf edene :cheer: ben de yaseminin bundan sonra girmesi gereken mod için şu parçayı öneriyorum :
...
'cause i'm your lady
and you are my man
whenever you reach for me
i'll do all that i can
lost is how i'm feeling lying in your arms
when the world outside's too much to take
that all ends when i'm with you
even though there may be times
it seems i'm far away
never wonder where i'm
'cause i'm always by your side
we're heading for something
somewhere i've never been
sometimes i'm frightened
but i'm ready to learn
of the power of love
the sound of your heart beating
made it clear
suddenly the feeling
that i can't go on
is light years away....
Amerika'da komediler (sitcom'lar) cekirdeksiz 24 dakika, normal diziler ise 48 dakika surer. Gerisini de reklamla yarim saate, ya da bir saate tamamlarlar.
Bizimkiler reklamla 2 saat suruyor. Reklami cikarirsan da, yaklasik 80 dakika. O yuzden bir suru doldurma sahne, hareket, diyalog oluyor. Ya da uzun bakismalar, vs. ler doluyor. Yani sinema filmi uzunlugunda neredeyse. Hem senariste, hem de oyunculara yazik.
Ayrica Amerikan dizileri yilda en fazla 26 bolum cekilir. Geri kalan haftalarda da tekrar gosterirler. Mesela yilbasinda bir ara verilir. Sonra neredeyse tum Nisan, tekrarlarla gecer. Bizde de ilerde oyle olacak. Bu insanustu bir ugras gerektiriyor. Set ekibi yatarken giydikleri pjamalya falan gidiyor bazen ise. Tek bir gun bile tatilleri yok. Hadi oyuncular kendi sahneleri olmayinca gider. Set ekibi perisan oluyor. Biz de, daha kalitesiz, doldurma yapimlar izliyoruz. Az olsun, oz olsun bence.
merhaba dizicecim, nasılsın :)
çok başarılı bir tespit yapmışsın yine, tebrik ederim... gerçekten türkiyede dizi oyunculuğu veya dizi yapımcılığı feci yorucu bir işmiş. ben bunu birkaç yıl önce gülse birselin bir röportajını okuyunca anlamıştım ilk ve hala da hayretler içindeyim. oyuncuların dizide oynadıkları süre boyunca sosyal hayatları tamamen bitiyor, setten çıkamıyorlar ki... haftanın 5 günü çekim olsa, bir gün de seslendirme.... eh bu temponun gecesi gündüzü de yok, her saat sabahlara akşamlara kadar çekim de çekim... ehh, insan bünyesi bu :) tevekkeli değil, dizinin başında gayet zinde görünen, ciltleri, gözleri pırıl pırıl parlayan oyuncular, sezon sonuna doğru gözlerinin altları mor, tenleri sarı, yorgunluktan adeta birer zombiye dönüşüyorlar....
gerçi, az izlemek de bizi kesmiyor ama... yazık onlara da, kıyamayız :)
Denizin ölmeme ihtimali var bu durumda. Çok çok sevindim.:happy0064 Gerçi Deniz yaşasııın deyip dursam da kafamda hep olumsuz düşünce vardı. Yaşaması durumunda seçecekleri yol nasıl olacak? Sadece onu değil Yaşarı da daha aktif görürüz herhalde. İlişkileri nasıl bir biçim alacak? Ne çok soru var. Dediğiniz gibi yaşanacaklar çok sert, insanım diyenin kabullenmekte zorlanacağı şeyler. Nasıl göstermeyi düşünüyorlar acaba? Ahmet ve Yasemine hiç değinmedim bile. Deniz yaşasın da... Çekeceği, çekecekleri acılara rağmen. Bunca acı sonrasında senaristler Defne Deniz konusunda metruk evi unutmazlarsa ne güzel olur.:img-yes: (badger değinmiş, hatırladım. )
Denizin ölmeme ihtimali var bu durumda. Çok çok sevindim.:happy0064 Gerçi Deniz yaşasııın deyip dursam da kafamda hep olumsuz düşünce vardı. Yaşaması durumunda seçecekleri yol nasıl olacak? Sadece onu değil Yaşarı da daha aktif görürüz herhalde. İlişkileri nasıl bir biçim alacak? Ne çok soru var. Dediğiniz gibi yaşanacaklar çok sert, insanım diyenin kabullenmekte zorlanacağı şeyler. Nasıl göstermeyi düşünüyorlar acaba? Ahmet ve Yasemine hiç değinmedim bile. Deniz yaşasın da... Çekeceği, çekecekleri acılara rağmen. Bunca acı sonrasında senaristler Defne Deniz konusunda metruk evi unutmazlarsa ne güzel olur.:img-yes: (badger değinmiş, hatırladım. )
ben nedense denizin yaşayacağından eminmişim, sanki biri bana müjde vermiş gibi davranıyorum :P heralde burcumun bitmeyen iyimserlik özelliği nedeniyle. ama deniz yaşarsa olacaklar, her halükarda denizin ölmesiyle olacaklardan daha fazla değil mi? bakın, çok mantıksız denizin ölmesi :P (ben de bakınız vermek istiyorum bkz: bilinçaltına çalışan umutlu yazar)
Mirhabalar ifindim sizleri çok özledim :img-in_lo:sad53:
Konuştuklarınıza baktım da Ayşeçan yıvvvrruuum döner dönmez fentezişHS Yakası yazarım sen iste yeter :sad53::good: Yalnız o v yaka beyaz T-shirtin sahibi var başka biri hediye ettim diye gezer dururdu delüüüğğğanlının başlığında:img-hyste Delüüüğğğanlı iyi merak etmyin :img-blush
Anaaaaam çok özledim sizi en kısa zamanda dönmek dileğiyle :icon_sorr:sad53::img-in_lo
zeynepp..forum da seni çok özledi inan gadasını aldıııım:img-cray:
dur bi dakkaaa.
ne yazıyo senin konumunda öylee:deniz,güneş,kum ve delüüğanlı mıı:img-fie:bacağını kır..bahh..edeleli,yanık tenli,güneş gözlüklü delüğğanlı yanındaysa kır dizini otur...etkilemeye çalışma lit-fen:img-yes:fotolarını bekliiyoruz artık delüğğanlının..şezlonga uzanmış,güneşleniyor.sen elinde yelpaze ile hem onu serinletiyorsun hem de yaklaşmaya çalışan kızları püskürtüyorsun:o cansel deeel..bizim delüğğanlımız..höööst diyee:hıhkanıt olarak isterim bahh:img-yes:
o t-shirt ü başka sahiplenenler de mi vaar..:hıhçok yakışıyor ammaa delüüğanlıya:img-in_loben hediye ettim diye söylemiyorum..cidden öylee..herkesin shiplenmeye çalışması normallimgdrag
---
merveciim,hoşgeldin..kaç gündür adını görüyorum aşağıda..ne zaman gelip yazacak acaba diye merakla bekliyordum:)
ne dersin..mektupta yaseminin düzeleceğine dair bir umut kırıntısı görebildin mii?:icon_sorr
merveciim,hoşgeldin..kaç gündür adını görüyorum aşağıda..ne zaman gelip yazacak acaba diye merakla bekliyordum:)
ne dersin..mektupta yaseminin düzeleceğine dair bir umut kırıntısı görebildin mii?:icon_sorr
i'm back, totally and throughly :P
hoşbuldum şeker.. günlerdir aşağıdayım evet yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. çok fazla sayfa yok gibi görünüyor ama her mesaj adeta bir destan olunca... ancak yetiştim :P
mektupta yaseminin düzeleceğine dair bir umut göremedim ben şahsen.. ahmetin hesap sormak için atağa geçeceğini çıkardım ama yine varsa yoksa necdet olacak galiba :P ahmet yasemine hesap sorduğunda, ada yasemini kendini bırakıp necdeti savunmaya kalkmasın sakın??? :img-fie: ay vallahi dayanamam, ahmeti kolundan tuttuğum gibi bir kenara çeker, boşalan meydanda yasemine (zeynepin deyişiyle ada domatesine :img-hyste) bir güzel meydan dayağı atarım... tutmayın beni :P
Truthie:
...bir de "rüya, ahmetin babası olduğunu uzun yıllar sonra öğrenmesin" yazmışım.. badgercım, sanırım bu fikri sen yazmıştın, rüya günlüğü okur falan diye.. aman diyeyim şeker, ağzını hayra aç ....
Rüyanın günlüklerden bunu öğrenmesini istememiştim..Okursa durium daha da beter olur demiştim..Hele ki Ahmetle Yasemininkini karşılıklı okursa daha kötü olacağını söylemiştim..Yoksa Rüya, herşeyden annesini sorumlu tutar...Günlük, sadece Ahmetin Yasemini affetmesi için bir vesile olacağı savunulmuştu..ben de tabii ki olur ama Necdet sayfalarının bir kısmının çıkartılması gerekliliğine değinmiştim..bknz: o kadar asil ve sevecen Neçdet...pehhh! pabucumun Neçdeti..:hıh
Bu arada hoşgelmişsin Shevek!
Herkes bir göründü ve kaçtı..
Ayşeçana cvp vereyim bari...
Yasemin konusunda pek bir ipucu yok, haklısın..belki de bizi merakta bırakmak için yapıyor da olabilir..Ama yine de şayet Yasemin bizim söylediklerimiz dışında bir şeyler yaparsa, o abukluklarına dvam ederse, Ahmetten önce bizi ikna edemezse, o zaman bu büyük aşk da pabucumun büyük aşkı olur ve Yasemin gözümüzde aşık kadınların en yüzkarası konumuna düşer...
i'm back, totally and throughly :P
hoşbuldum şeker.. günlerdir aşağıdayım evet yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. çok fazla sayfa yok gibi görünüyor ama her mesaj adeta bir destan olunca... ancak yetiştim :P
mektupta yaseminin düzeleceğine dair bir umut göremedim ben şahsen.. ahmetin hesap sormak için atağa geçeceğini çıkardım ama yine varsa yoksa necdet olacak galiba :P ahmet yasemine hesap sorduğunda, ada yasemini kendini bırakıp necdeti savunmaya kalkmasın sakın??? :img-fie: ay vallahi dayanamam, ahmeti kolundan tuttuğum gibi bir kenara çeker, boşalan meydanda yasemine (zeynepin deyişiyle ada domatesine :img-hyste) bir güzel meydan dayağı atarım... tutmayın beni :P
Truthie, mektup, basın açıklaması, set basma, pankart açma, slogan atma gibi eylemlerimizin arasına Yasemin dövme eylemini de ekleyebiliriz bak:dito:dito o durumda (bkz.: Yasemin düzelmezse). Ama yazık ya, oyunçunun ne günahı var ki? :icon_sorr
zeynepp..forum da seni çok özledi inan gadasını aldıııım:img-cray:
dur bi dakkaaa.
ne yazıyo senin konumunda öylee:deniz,güneş,kum ve delüüğanlı mıı:img-fie:bacağını kır..bahh..edeleli,yanık tenli,güneş gözlüklü delüğğanlı yanındaysa kır dizini otur...etkilemeye çalışma lit-fen:img-yes:fotolarını bekliiyoruz artık delüğğanlının..şezlonga uzanmış,güneşleniyor.sen elinde yelpaze ile hem onu serinletiyorsun hem de yaklaşmaya çalışan kızları püskürtüyorsun:o cansel deeel..bizim delüğğanlımız..höööst diyee:hıhkanıt olarak isterim bahh:img-yes:o t-shirt ü başka sahiplenenler de mi vaar..:hıhçok yakışıyor ammaa delüüğanlıya loben hediye ettim diye söylemiyorum..cidden öylee..herkesin shiplenmeye çalışması normallimgdrag
---
ne dersin..mektupta yaseminin düzeleceğine dair bir umut kırıntısı görebildin mii?
:img-hyste:img-hyste Bayılıyorum size... bu yeni nesle... sonuna kadar savaşıyorsunuz vallahi. Aranızdaki rekabeti de dayanışma mertebesine çıkardınız ya size helal olsun diyorum ÇAZgır ekibi. Başka kızlar yaklaşmasın o bizim delüğanlımız ha:)
Yaseminin düzeleçeğine dair bir umut görünmüyor pek... Ama ben hissediyorum düzeleçek. Senaristlerimiz odağa oturttukları aşkı pek de sahiplenir görünmüyorlar, ama profesyonel izleyiçi peşlerini bırakmıyor işte. Kolay mı bizi o büyük aşka önçe inandırıp, sonra amannn ya, çevre koşulları işte, ayrıldılar, bitti dedirtmek. Bitirtmeyeçeğiz. O güzelim sahneleri tekrar izleyeçeğiz...Güzel günler göreçeğiz çoçuklar:img-yes:
Merhaba sevgili HS forum üyeleri,
Giremeyeli uzun zaman oldu, yaz okulunun final haftası ve annemin ameliyat için işlemlerinin yapılması sebebiyle. Burayı çok özlemişim, özellikle Akirac,Shevek, Badger ve tabi ki pek sevgili BEHten forumdaşım Renee'nin yorumlarını.
Mektuba gelen yanıtı ancak okuyabildim, yorumlarınızı da okudum genel olarak Badger gibi düşündüğümü belriteyim. Bu mektup yaşanacaklar konusunda içime su serpti. Özellikle Ahmet'in hesap soracağını öğrenmek, Yasemin'in boyunun ölçüsünü alması vs. Necdet ile ilgili kısımlara katılmadığım da ortada ,ekstra bir şey belirtmeye lüzum görmüyorum. :img-icecr
Yeni sezon için şu an çok umutluyum, merak ettiğim bir kısım sorular cevabını buldu gibi( yürü be Ahmet kim tutar seni :P ) Amma velakin ben hala Deniz ve Harun'un ve tabi Defne'nin bundan sonra aktif mücadele -ki bu dönem bayağı hareketli ve aktarılması bir o kadar zor olacaktır - dönemine mi gireceklerini yoksa daha ılımlı görüşlere sahip olacaklarını merak etmekteyim. Deniz Badger'ın dediği gibi durulacak birine benzemiyor pek. Bu durumda thko kısmına girilecek sanırım~ama ben Defne'nin artık biraz geri duracağını düşünüyorum.
:img-hyste:img-hyste Bayılıyorum size... bu yeni nesle... sonuna kadar savaşıyorsunuz vallahi. Aranızdaki rekabeti de dayanışma mertebesine çıkardınız ya size helal olsun diyorum ÇAZgır ekibi. Başka kızlar yaklaşmasın o bizim delüğanlımız ha:)
Yaseminin düzeleçeğine dair bir umut görünmüyor pek... Ama ben hissediyorum düzeleçek. Senaristlerimiz odağa oturttukları aşkı pek de sahiplenir görünmüyorlar, ama profesyonel izleyiçi peşlerini bırakmıyor işte. Kolay mı bizi o büyük aşka önçe inandırıp, sonra amannn ya, çevre koşulları işte, ayrıldılar, bitti dedirtmek. Bitirtmeyeçeğiz. O güzelim sahneleri tekrar izleyeçeğiz...Güzel günler göreçeğiz çoçuklar:img-yes:
ya tam şu yasemin düzelme meselesi varken hs ile ilgili hayal kurdum..(gelecekle ilgili.)
Yasem,in yine hamile ahmetle sarılıp uyuyolar ama sahneme rüyayı katmadım birazdan gelir o da...
merhaba bu arada herkese.......bye
Bu arada şu rüya günlükten öğrensin olayı varya aklıma bişey getirdi...Bikaç hafta önce televizyonda Aşk Yolu mu ne adıyla bi şeye baktım..Kız annesini hep teyzesi gibi biliyor ve herşeyi anne ve babası öldükten sonra bi günlükten okuyo.Ayrıca babası ise bi kızı olduğunu bilmeden ölüyo ne dram yavv allaha şükür ahmete bişi olmadı.....
Truthie:
...bir de "rüya, ahmetin babası olduğunu uzun yıllar sonra öğrenmesin" yazmışım.. badgercım, sanırım bu fikri sen yazmıştın, rüya günlüğü okur falan diye.. aman diyeyim şeker, ağzını hayra aç ....
Rüyanın günlüklerden bunu öğrenmesini istememiştim..Okursa durium daha da beter olur demiştim..Hele ki Ahmetle Yasemininkini karşılıklı okursa daha kötü olacağını söylemiştim..Yoksa Rüya, herşeyden annesini sorumlu tutar...Günlük, sadece Ahmetin Yasemini affetmesi için bir vesile olacağı savunulmuştu..ben de tabii ki olur ama Necdet sayfalarının bir kısmının çıkartılması gerekliliğine değinmiştim..bknz: o kadar asil ve sevecen Neçdet...pehhh! pabucumun Neçdeti..:hıh
tamam canım ben karıştırmış olabilirim, zaten onca mesaj arasında bunu hatırlamama şaşırmıştım ben de :P demek istediğim rüyanın gerçek babasını öğrenmesinin uzadıkça uzaması, 10 yıllar falan sürmesi bizim zaten tahrip olmuş sinirlerimizi iyice kısa devre yaptırır :) rüya, en kısa zamanda gerçeklerle karşılaşmalı.. oof of bahtsız yavru :P:P
14:14... birisi beni düşünüyor galiba :img-hyste
shevek, şiddetin her türlüsüne karşıyım ama yasemini dövmek, başkalarının (ahmet ve rüyaa :img-in_lo) mutluluğu için bir çeşit zorunluluk gibi olursa hiç durmayız :D her türlü eylemden daha etkili olur kanımca :P
Yeni sezon için şu an çok umutluyum, merak ettiğim bir kısım sorular cevabını buldu gibi( yürü be Ahmet kim tutar seni :P ) Amma velakin ben hala Deniz ve Harun'un ve tabi Defne'nin bundan sonra aktif mücadele -ki bu dönem bayağı hareketli ve aktarılması bir o kadar zor olacaktır - dönemine mi gireceklerini yoksa daha ılımlı görüşlere sahip olacaklarını merak etmekteyim. Deniz Badger'ın dediği gibi durulacak birine benzemiyor pek. Bu durumda thko kısmına girilecek sanırım~ama ben Defne'nin artık biraz geri duracağını düşünüyorum.
ben de defnenin biraz daha temkinli olacağını düşünüyorum ama deniz, iyileşme sürecinden sonra kesin yine meydanlara döner, duramaz o.. harun için birşey diyemiyorum ama.. harun değişik bir adam, deniz gibi herşeye muhalif ya da yerinde duramayan biri değil.. ama defneye bu korku ömrü boyunca yeter kanımca :icon_sorr
tamam canım ben karıştırmış olabilirim, zaten onca mesaj arasında bunu hatırlamama şaşırmıştım ben de :P demek istediğim rüyanın gerçek babasını öğrenmesinin uzadıkça uzaması, 10 yıllar falan sürmesi bizim zaten tahrip olmuş sinirlerimizi iyice kısa devre yaptırır :) rüya, en kısa zamanda gerçeklerle karşılaşmalı.. oof of bahtsız yavru :P:P
14:14... birisi beni düşünüyor galiba :img-hyste
shevek, şiddetin her türlüsüne karşıyım ama yasemini dövmek, başkalarının (ahmet ve rüyaa :img-in_lo) mutluluğu için bir çeşit zorunluluk gibi olursa hiç durmayız :D her türlü eylemden daha etkili olur kanımca :P
Zaten bu Yasemin yüzünden feministliğimizden döndük (bkz.: Yasemin Ahmet'e ne yapsa azdır. Ayaklarını yıkasın, yemek, beş çayı, akşam çilingir sofrası hazırlasın, adaya heykelini diksin gerekirse:)), Ahmet'in osmanlı tokatına kadar uzattık işi (gerçi ben hala o tokatı çok gerekiyorsa Ahmetin değil, onun yerine bizim atmamız gerektiğini düşünüyorum) bkz.: Profesyonel izleyiçi iş başında, çok sevdiği aşkın özüne zarar gelmemesi için elinden geleni ardına koymaz.:)
Deniz&Defne editi: Onların yaşadığı travma iki yönlü. Deniz bilenerek devam eder yoluna. O çok sevdiği bir insanın kollarında ölmek üzere olduğu bir anın tahribatını yaşamamış olaçak. Ama Defne için durum farklı. Onun kaygı potansiyeli artaçaktır. Depresyona girmesi muhtemel ve haklı olan tek kişilik Defne'dir bençe. Posttravmatik depresyon ve korku. Bkz.: Kimler ne kadar uydurma nedenlerle depresyona girdi dizimizde.
Kutbettin, selam! byeMiray Zeynep rüya görmeye devam et çanım. İki, üç... Yasemin her yıl çoçuk doğursun Ahmet'e. Hamilelikte, doğumda Ahmet yanından ayrılmasın mümkünse. Mümkünse gözetim altında, ne olur ne olmaz...çık, çık...Ahmet bakkala falan bile gitmesin. Bizimki ya dönmezse korkusuna kapılıp, formalite baba falan bulur sonra, maazallah:icon_whis
Zaten bu Yasemin yüzünden feministliğimizden döndük (bkz.: Yasemin Ahmet'e ne yapsa azdır. Ayaklarını yıkasın, yemek, beş çayı, akşam çilingir sofrası hazırlasın, adaya heykelini diksin gerekirse:)), Ahmet'in osmanlı tokatına kadar uzattık işi (gerçi ben hala o tokatı çok gerekiyorsa Ahmetin değil, onun yerine bizim atmamız gerektiğini düşünüyorum) bkz.: Profesyonel izleyiçi iş başında, çok sevdiği aşkın özüne zarar gelmesi için elinden geleni ardına koymaz.:)
Feministlikten çıktık...Erkek hakkını savunur olduk...:img-hyste bknz:Ahmetlerin ezilmişliğine ve uğradıkları haksızlıklarına son! Yaseminin kabullenmiş çaresizliğine son!
Kutbettin ve Gülmisal hoşgeldiniz
Kutbettin çok geçmiş olsun, annen iyidir umarım..Gülmisal senin ne ameliyat işn vardı?...Soracğım hep unutuyordum
Zaten bu Yasemin yüzünden feministliğimizden döndük (bkz.: Yasemin Ahmet'e ne yapsa azdır. Ayaklarını yıkasın, yemek, beş çayı, akşam çilingir sofrası hazırlasın, adaya heykelini diksin gerekirse:)), Ahmet'in osmanlı tokatına kadar uzattık işi (gerçi ben hala o tokatı çok gerekiyorsa Ahmetin değil, onun yerine bizim atmamız gerektiğini düşünüyorum) bkz.: Profesyonel izleyiçi iş başında, çok sevdiği aşkın özüne zarar gelmesi için elinden geleni ardına koymaz.:)
çilingir sofrası allahım süper yaa yapsııııın azdır azz bide ahmet dışında milyonlarca izleyiciye yapsın....Biz acı çektik yane can sıkıntısından 19 bölüm boyunca.......
Necdet çok yanılan bi tip......Ahmetle aylanın nişan gününde olması lazım...Yaso necdetin odasına gelince ben seni senden daha iyi tanıyorum demez mi!
Biz tanıyoruz onu ondan iyi biiizz biiizz(ah necdet ah)
Onu çok takdir etmiştim bitek o bölümde (odasından atmalar) yoksa kötü bişeyler olabilirdi.......:img-fie::king::king:
yasemin ahmetin kölesi olsun :P ama ahmet kıyamaz ona, yumuşar kesin. işte o anda, tetikteki profesyonel izleyici sahneye atlar ve "höyt! dur bakayım, daha ahmeti üzümle besleyip yelpazelemedin, hemen işinin başına çabuk..." diye yasemine haddini bildirir :img-banne
Ahmet bakkala falan bile gitmesin. Bizimki ya dönmezse korkusuna kapılıp, formalite baba falan bulur sonra, maazallah:icon_whis
:img-hyste :img-hyste koptum shevek yaa
çilingir sofrası allahım süper yaa yapsııııın azdır azz bide ahmet dışında milyonlarca izleyiciye yapsın....Biz acı çektik yane can sıkıntısından 19 bölüm boyunca.......
Necdet çok yanılan bi tip......Ahmetle aylanın nişan gününde olması lazım...Yaso necdetin odasına gelince ben seni senden daha iyi tanıyorum demez mi!
Biz tanıyoruz onu ondan iyi biiizz biiizz(ah necdet ah)
Onu çok takdir etmiştim bitek o bölümde (odasından atmalar) yoksa kötü bişeyler olabilirdi.......:img-fie::king::king:
Yok çanım o iş o kadar kolay değil. Keşke kovmasaydı da devam etselerdi. Hatta sonlandırsalardı...da görselerdi hanyayı konyayı. İkisi de kendini iyiçe yerin dibine girm |