Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-18

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11

arwen61
14-09-07, 13:49
bölüm 3 : tohtor melüh ve hs forum ahalisi

ahmet,yasemin,ayla,necdet derken hs forum ahalisi toptan kafayı yemiş ve soluğu tohtor melühün yanında almışlardır;

tavuskuşu:aman doktor canım cicim doktor derdimize bir çareeeeee

tohtor melüh:(doktor iç sesi "yandık allahım bu işlence ne zaman bitecek":img-fie:) buyrun size nasıl yardımcı olabilirim

arwen:tohtorum melühüm bu yasemin,ahmet-necdet ve ayla dörtlüsü bizi deli etti hs forum ahalisi olarak iftar yemeği niyetine toptan kafayı yedik son çaremiz sensin kurtar bizi baba(ebru iç sesi "tüh lan bu başka bir yerde söyleniyordu amann neyse uysada oldu uymasada oldu)

tohtor melüh:neeee aman tanrım yanlışmı duyuyorum ne olur yanlış duyduğumu söyleyin:not_i:

badger: yooo tam tamına doğrusunu duydunuz sabah akşam durmadan ahmettt,yasemiinnn,ah ulan necdeettt ve hain aylaaaa diye bağırıp duruyoruz doktor civanım noooluuurrr yardım et bize:icon_cry:

lin: hadi ama tohtorrr aaa yeni gelin gibi naz yapıyorsun

tohtor melüh:ya siz iyimisiniz ben bile daha yeni tedavi oldum onlar yüzünden tekrarmı balataları sıyırayım istiyorsunuz?

merve: yoooo biz botanik biliminin yeni keşfi yaseminin,acıların çocuğu derbeder ahmetin,hain insan necdetin ve aşk sakızı 404 aylanın yüzünden artık kafayı yemek istemiyoruz tohtor melühhh

tohtor melüh:tamam tamam hadi söyleyin kamera nerde haa el sallayayım (tohtor melüh iç sesi:ahanda yine sıyırdım 1969 ta nereden çıktı gizli kamera falan ay yoksa allahmı söyletti)

spdr:what didin gulüm gizli kamera,el sallama kızlar biz doğru yeremi geldik bu melüh baytar falan olmasın?

tohtor melüh :what ahmetim,gulüm yasemin sen kimsin len necdet,aylaa aylaaa:img-clapp

zeyneps:kızlar tohtor melüh tamamdır:img-wink:

tohtor melüh:ahmet beni bırakma yasemini alma beni al yok yok necdet alsın ayla kameraya el sallasın:butch:

gülmisal:eyvaahh tanıdığınız bir doktor varmı zavallıcık aklını üşütmüş ama biz ne dedikki şimdi?

tohtor melüh:hop hop yandaannn necdetin pastaları necdetin pastaları yaseminler,aylalar için ahmetlerde tadabilir:img-yes:

hs forum ahalisi genel görüntüsü::blink:

tohtor melüh acı görüntüsü::img-swoon:

işte bir seansta böyle geçti tohtor melühün başka bir seansında görüşmek dileğiylebye

gülmisal
14-09-07, 14:04
bölüm 3 : tohtor melüh ve hs forum ahalisi

ahmet,yasemin,ayla,necdet derken hs forum ahalisi toptan kafayı yemiş ve soluğu tohtor melühün yanında almışlardır;

tavuskuşu:aman doktor canım cicim doktor derdimize bir çareeeeee

tohtor melüh:(doktor iç sesi "yandık allahım bu işlence ne zaman bitecek":img-fie:) buyrun size nasıl yardımcı olabilirim

arwen:tohtorum helühüm bu yasemin,ahmet-necdet ve ayla dörtlüsü bizi deli etti hs forum ahalisi olarak iftar yemeği niyetine toptan kafayı yedik son çaremiz sensin kurtar bizi baba(ebru iç sesi "tüh lan bu başka bir yerde söyleniyordu amann neyse uysada oldu uymasada oldu)

tohtor melüh:neeee aman tanrım yanlışmı duyuyorum ne olur yanlış duyduğumu söyleyin

badger: yooo tam tamına doğrusunu duydunuz sabah akşam durmadan ahmettt,yasemiinnn,ah ulan necdeettt ve hain aylaaaa diye bağırıp duruyoruz doktor civanım noooluuurrr yardım et bize:

lin: hadi ama tohtorrr aaa yeni gelin gibi naz yapıyorsun

tohtor melüh:ya siz iyimisiniz ben bile daha yeni tedavi oldum onlar yüzünden tekrarmı balataları sıyırayım istiyorsunuz?

merve: yoooo biz botanik biliminin yeni keşfi yaseminin,acıların çocuğu derbeder ahmetin,hain insan necdetin ve aşk sakızı 404 aylanın yüzünden artık kafayı yemek istemiyoruz tohtor melühhh

tohtor melüh:tamam tamam hadi söyleyin kamera nerde haa el sallayayım (tohtor melüh iç sesi:ahanda yine sıyırdım 1969 ta nereden çıktı gizli kamera falan ay yoksa allahmı söyletti)

spdr:what didin gulüm gizli kamera,el sallama kızlar biz doğru yeremi geldik bu melüh baytar falan olmasın?

tohtor melüh :what ahmetim,gulüm yasemin sen kimsin len necdet,aylaa aylaaa

zeyneps:kızlar tohtor melüh tamamdır

tohtor melüh:ahmet beni bırakma yasemini alma beni al yok yok necdet alsın ayla kameraya el sallasın:butch:

gülmisal:eyvaahh tanıdığınız bir doktor varmı zavallıcık aklını üşütmüş ama biz ne dedikki şimdi?

tohtor melüh:hop hop yandaannn necdetin pastaları necdetin pastaları yaseminler,aylalar için ahmetlerde tadabilir:img-yes:

hs forum ahalisi genel görüntüsü::blink:

tohtor melüh acı görüntüsü::img-swoon:

işte bir seansta böyle geçti tohtor melühün başka bir seansında görüşmek dileğiylebye

Süper olmuşş....:) Biz ne dedik ki??:):)

devamı gelsin ama.....:icon_whis

badger
14-09-07, 15:31
Herkese İyi akşamlar ve Hayırlı-ki ben pek o kadar iyimser olamıyorum- bir sezon dilerim...bye

Yeni gelenler olmuş..Artık sadece bütün yaz boyunca sevgili forumumuzu okuyanlar da burada artık değerli yorumlarıyla bizi mes'ud ederler diye düşünüyoruz...

Bu akşam, parktaki Yasemin hıçkırışından sonra çok fazla Yaseminin ahmetin arkasından sürrüm sürrüm sürünerek af dilemeye devam edeceğini pek sanmıyorum..bknz:hani onda idrak sorunu var ya...Herşeyi kızımız için yaptım martavalı

necdet-man'in en fedakar hallerini hayatının iki büyük aşkından bknz:Güzide neciydi? nasıl fedakarlık yapacağını bizzat :img-cray:izleyeceğiz...En büyük olay,Ahmetin başına geldi ama kimse özette onun duygusal yıkımından bahsetmiyor..

Yasemin ve Necdetin nasıl acıklı ve hüzünlü ama sevgi dolu (!) ayrılıklarını, Yasemine verdiği sözü satmasına rağmen izleyeceğiz gözlerimiz dolu dolu..

Necdetin yaptığı onca fedakarlık ve iyiliğe rağmen aileler tarafından sırf Güzide konusunda aşağılanmasını göreceğiz...:img-cray:

Ahmetin nasıl öfke dolu yumruklarını dolap pervazına vurduğunu..hesapları sormaya, ültimatomları yağdırmaya başlayacağını izleyeceğiz...:happy0064 bknz:Kazan operasyonu...

Bakalım izleyeceğiz ve göreceğiz..Elimizde not defterleriyle tuttuğumuz replikleri tek tek didikleyeceğiz bu gece...Hazırlıklıyız..tüm yaz boyunca bunu bekledik..Ve izleyicinin manifestosu gelecek hafta ortaya çıkar...:img-cool2

Sloganlara başlayalım:

Ahmet yasemin ve Necdetten hesabı sorsuuuuuuuuuuuuunnnnnnnn!

Rüya, Ahmete Baba! desiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn!

Deniz bitkisel hayata girmeeesiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn!

Güzide hamile olsuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnn!

Yıldız Ailesi Necdete çektirsiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn!

Mehmet ve Sevim evlennnsssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn n!

Kavuşulamayan büyük aşk yerine, sıradan küçük aşk olsuuuuuuuuuuuuunnnnn!

necdet editi: Yahu ben, necdeti özlemişim...bknz:patetik günahkar aşık pseudo baba ve koca
:img-hyste

Bu arada yeni gelen arkadaşlar lütfen karşılıklı konuşma tarzı, tek cümlelik dizi yorumlarıyla alakasız mesajlar yazmayınız...daha sezon başlar başlamaz modlardan ikaz almayalım..:img-wink:

arwen61
14-09-07, 15:40
nihayet akşam oluyor saatler sonra herşeyi göreceğiz bende badgerle aynı görüşleri paylaşıyorum ve bu sezonun daha hayırlı olmasını diliyorum:img-yes:

yasemin-ahmet diyaloglarının yanında denizin durumunuda çok merak ediyorum ve ayrıca güzidedende mutlu haberi bekliyorum(kime göre mutluysa)

trabzon için emin adımlarla iftar vaktine yaklaşıyoruz ben kaçıyorum hepinize hayırlı iftarlar,iyi seyirler inşallah akşama mutlu ve güzel bir bölümü bitirmenin heyecanıyla görüşürüzbye

spdr
14-09-07, 15:40
ayy badger defne hamile olsun nerden çıktııı:hıh
şimdi zamanı değil..:)
---
evet akşm hs var ama hiç hyacanlı değilim..
bakalım,izleyince eski heyecanı yakalayabilecek miyimm:icon_whis
gece burda oluruz umarım:img-wink:

badger
14-09-07, 15:54
ayy badger defne hamile olsun nerden çıktııı:hıh
şimdi zamanı değil..:)
---
evet akşm hs var ama hiç hyacanlı değilim..
bakalım,izleyince eski heyecanı yakalayabilecek miyimm:icon_whis
gece burda oluruz umarım:img-wink:

Defne değil..Güzide hamile olsun demiiştim...Sen benim senaryoyla karıştırdın herhal..:img-wink:
hamile olsun da necdet gerçek baba olsun..bknz:HasanCan ve necdetin maceraları..Hayatının gerçekten büyük aşkları neymiş görsün:hıh..bknz:acayip gıcık oldum o laflara...ne zaman onun aşkları oldu kii?..Hırsız gibi Yaseminin aymazlığından faydalanarak onları özellikle Rüyayı Ahmetten çaldı..
Bir de şu boşanma işini yaseminle ona bırakırsan ohhhoooo! bknz: bekle de Rüya 25 olsun! Ahmet de gelip onları boğsun!

merw
14-09-07, 16:08
selam :) şurada saatler kalmış ay ay inanamıyorum.. sezon finalini konuştuğumuz, "bang bang" diye hüzünlendiğimiz gece sanki dün gibi... yaz okulu programı sayesinde mi anlamadık biz nasıl geçtiğini :P

Şimdi Cansel Fransa’dan geldi ya, malumunuz üzre Türkçesi pek iyi değil...Sakın, Ahmet ile Yasemin arasındaki aşk tedirgin bir şekilde devam edecek...demiş olmasın....

tedirgin mi :img-hyste
artık tedirgin mi seğirtken mi birşey demek istemiş ama belirgin? :img-blush

şu itme çekme konusu beni deli etti.. :

http://img67.imageshack.us/img67/7721/ekun4.jpg (http://imageshack.us)

bu şemada görüğümüz üzere, 9873467 q'luk elektrik yüküyle ve diğerlerini 3e 5e katlayan "çap"ıyla Ahmet, etraftaki karşıt yüklü her cismi (hedef rüya ve yasemin.. ama güzideyi de çekebilir, belli olmaz :D) kendisine çeker.. buna karşılık 3 q gibi ihmal edilebilir bir yük ve minnacık çapıyla necdetin ne rüyayı ne de yasemini çekme şansı yoktur.. güzide, kısmen büyük yüküyle necdeti kendisine çekebilir, ama ayla nötr olduğu için etrafta uçuşan bir parçacıktan öteye gidemez..... (allahım açıklamaya bak, gözlerim yaşardı :img-hyste)

http://img214.imageshack.us/img214/3724/arpdb2.jpg (http://imageshack.us)

efendim bu şemada da fizikte "elastic and inelastic collisions" denen konuya el attık. ilk çizimde çarpışan ahmet ve yasemin sembollerinden ahmet kendi yolunda sapmadan devam ederken, yaseminin sağa sola savrulduğunu görüyoruz. ikinci çizimde ise, yine bir doğrultu üzerinde çarpışan necdet yasemin sembollerinin, çarpışmanın etkisiyle yoldan çıktıklarını, birlikte sağa sola savrulduklarını, uzay boşluğuna doğru koptuklarını görüyoruz...

:img-hyste koptum yav..

bakalım bu gece ahmet üzerinden biz ne kadar işkence çekeceğiz.... :icon_sorr

crn_crn
14-09-07, 16:16
oh ya en sonunda bi 5 dakika bul dum ve yazıyorum
herkese merhabalar
gecen hafta son bolumu izleyebildim sonunda ve cok güzeldi
bugun de insallay yeni bolumu izlicem cok heyccanlıyım ama fragmanı gordum galiba ahmet cidden fena parlıcak
harun da gelmis deniz cabuk iyilesir insallah cok kotu gozukuyolardı ben dayanamam onları boyle kotu gormeye:(
insallah iyi bi bolum ve sezon olur herkese iyi aksamlaar iyi seyirler:)

.:princesse:.
14-09-07, 16:19
heyecanlı bekleyişler içindeki son saatler :happy0064
yahu saat 22:00 demi 22:20 demi oynucak ???

goldrose
14-09-07, 16:40
Sanırım 22.20 de başlayacak.Yine gece yarılarına kadar oturtulacağız:icon_whis
Bakalım yeni sezon nasıl başlayacak,biz diziye bu kadar sahip çıkarken mantık hatalarıyla bizi soğutmazlar umarım.Ve Ahmet-Yasemin hesaplaşmasını 3 bölümle falan sınırlı tutarlar zaten bir bölümde bazen 3-4 ay geçiyo...O arada yumuşar Ahmet,tabii Yasemin yine damarına basmazsa Necdetin fedakarlıklarını sayıp sayıp:icon_sorr

&sedef&özcan&
14-09-07, 16:53
allam bugün büyükk günnnnn:happy0064:happy0064

çok şükürr bugün başlıo HS'mizzz:img-icecr
öle özledimkiya uf saat hemen 22:20 ye gelsede izlesekk:happy0064
çok merak ediorummya

-kavakyelleri-
14-09-07, 17:04
Sonunda Hatırla Sevgili başlıyor....Arkadaşlar farkettiyseniz dizifilm.com'un anasayfasın da 22:30 yazıyor...Gitgide geciktiriyorlar yaa...

arwen61
14-09-07, 17:09
iftarını benim gibi açmış ve açacak olanlara selamlarbye

bu akşam sılada yeni sezona başlayacağı için uzun olabilir ve hatırla sevgilinin başlama saati 22:30 u bulabilir ama ben kaç olursa olsun izleyeceğim bu yaz o kadar çok bölümleri tekrar tekrar izledimki yeni bölümleri heyecanla bekliyorum şimdi

tuncun
14-09-07, 17:13
coooook heycanlıyım cok seviyorum hatırla sevgiliyiy cok baska bi havası var...umarım süper bi baslangıç yaparlar yalnız su saat işini halletmelerş gerekiyo

..MERWE..
14-09-07, 17:14
Yaaa ben de çoooooooooooook özledim Hatırla Sevgili'yi yaa..Bugün büyük gün gercekten de..Çok heyecanlıyım..Okula yenı baslayan ılkokul cocukları gıbı hıssedıyorum kendımı..Yaaa Ahmet artık bosa gecen yıların hesabını soracak Yasemın den..Bu sezonda da yıne Aşkı,acıyı,mutlulugu,dostluğu ve tabi ki donemın sıyası olaylarını buyuk bır zevk ve heycanla ızleyecegımıze emınım..HS hayranları bugun buyuk gun..HS saatınde hepımız Atv de bulusalım..:img-yes::img-wink:

_hnd_
14-09-07, 17:19
sonunda kavuşuyoruzz dizimize son saatleri yaşıyoruz
herkeze hayırlı olsunn

badger
14-09-07, 17:21
Sanırım 22.20 de başlayacak.Yine gece yarılarına kadar oturtulacağız:icon_whis
Bakalım yeni sezon nasıl başlayacak,biz diziye bu kadar sahip çıkarken mantık hatalarıyla bizi soğutmazlar umarım.Ve Ahmet-Yasemin hesaplaşmasını 3 bölümle falan sınırlı tutarlar zaten bir bölümde bazen 3-4 ay geçiyo...O arada yumuşar Ahmet,tabii Yasemin yine damarına basmazsa Necdetin fedakarlıklarını sayıp sayıp:icon_sorr

O Allahın emri....:icon_whisyasemin biliyorsun Necdeti o kadar fedakar, cefakar ve asil olarak görüyor ki..Ahmete aşığım diyor ama ona da toz kondurtmuyor..Bununla yüz bulan Necdet, Ahmeti ezme gücünün buluyor...Ahh Ahmet şu Necdetin foyasını bir çıkartsan, şu bencilliğini ayan beyan bir tescillesen herkese karşı bir de SON kez sağlam bir yumruk çaksan çenesinin ortaya yerine en kırıcısından...:dito

valla başka bir şey istemem..Bir de tabii Rüyanın sana BABA demesini isterim:img-in_lo:happy0064:happy0064

Ahh Kutbettin senin yazıyı..Yasemine Ahmete için yazsalar::icon_whis

this is my heart bleeding before you
this is me down on my knees

Bu, senin için kanayan kalbim.
Bu, dizleri üstünde çökmüş yalvaran ben..

"Affet beni Ahmeeettt...Bütün bunları beni affetmeyeceğinden sevmeyeceğinden korktuğum için yaptııımmm...Herşeyin kabahatlisi benim!...Seni kazanmak için ne gerekiyorsa yapacaağııımmm!"

Ama neredeee????..O, sadece Ahmete "Herşeyi kızımız için yaptım.." der. bknz:gururlu yaa! Yalvaramaz!..Akla yatkın klişe bir gerekçe buldu bknz:herşey çocuğum için..ona yapıştı..ama olmuyor Yasemin..herzamanki gibi tutturamadın!:icon_whis

kutbettin
14-09-07, 17:31
Başlamasına az kalmasıyla beraber özetteki Necdet fanatizminin yine doruğa çıkması sebebiyle çok heyecanlı değilim maalesef. Yine Necdet'in başrol oynadığı bir bölüm izleyecekmişiz gibi. Ah Ahmet tüm foyalarını ortaya çıkar şu Necdet'in de fedakarlık timsalliği son bulsun artık.

Merw, spoiler şekillerin beni yerlere yatırdı valla, süperdi:good::good:

OXFORD
14-09-07, 17:51
Necdet'ten önce şu yasemin denen annelerin ve aşıkların yüz karası cezasını çeksin:img-black.Rüya'nın söylenmemesinde ilk ve en büyük suç onun.Önce o çeksin cezasını.Böyle kafasına kafasına.:dito:dito:dito:ditoNasıl olsa etki yapmaz:img-icecr
Ahmet bağırsın,aşağılasın ben de oturup bir güzel izleyim:kahve

gülmisal
14-09-07, 17:56
Necdet'ten önce şu yasemin denen annelerin ve aşıkların yüz karası cezasını çeksin:img-black.Rüya'nın söylenmemesinde ilk ve en büyük suç onun.Önce o çeksin cezasını.Böyle kafasına kafasına.:dito:dito:dito:ditoNasıl olsa etki yapmaz:img-icecr
Ahmet bağırsın,aşağılasın ben de oturup bir güzel izleyim:kahve

Yasemin ağlamaz mı ya??? :)

Yasemine tempolu Hayde Hayde Haydee

Ağla yaralı kalbim hepsi yalan
ağla bir avuç küldür elde kalan
artık savrulup gitsen de rüzgara
ağla mazidir şimdi senin olan......
yaralı yaralııı yaralı kalbiimm...... böyle olan tüm şakılar sana yasemin...

OXFORD
14-09-07, 18:05
Ayy bir de o var demi?İyi hatırlattın valla..Ben her türlü önlemimi alıyım.Olmazsa kaçış noktam menekşe ve halil..Kıvanç çok şaşırtıcı bir oyunculuk sergiliyor.Ona bakarım ben de:img-icecr:img-icecr

zeyneps
14-09-07, 18:07
Mirhabalr ifindim ağzını burnunu dağıtacağın o pissliğin :hıh :hıh Yalnız bu nasıl bir girişse böyle :icon_whis Ayy Allahım ya hayatının iki büyük aşkından ayrılacakmış badgerın dediği gibi ayy nasıl dayanıcam ben bu acıya :img-cray: Hep birlikte ağlarız artık :sad53: :icon_whis Esas oğlanın hep geri planda kalması sinirlerimi bozuyor Burhan bile artık başka söylenmeye başlayacak

"anaaaam niye iyi şeyler hep Necdet'in başına geliyyyy kıdeeer mi buuuu:img-cray::img-cray:":img-hyste

Tavuskuşu
14-09-07, 18:10
Gülmisalciğim bence o ağla yaralı kalbim yasemine hiç yakışmıyor.Çünkü şarkıda kendisini bırakıp giden,ona acı çektiren,yaşananların aslında yalan olduğunu gösteren bir sevgiliye sitem var.Bu nedenle aslında necdet için çalmış olmasına rağmen ben ahmete çok daha fazla yakıştırıyorum.Necdetin böyle bir şey söylemesi çok abes kaçardı.Ağla yaralı kalbim hepsi yalan dese ne yaşandı ki seni aldattı mı da böyle konuşuyorsun derim.Veya ağla bir avuç küldür elde kalan dese ben de yasemin sana koca bir ateş mi vaadetti de şimdi elinde kalan küle ağıt yakıyorsun diye sorarım.Bu şarkı necdet hiç uymuyo hiç...Yasemin ona ümit vermedi,kandırmadı,aldatmadı(sevgili gözüyle baktığımızda) dolayısıyla necdet sussun otursun. Bu şarkı ona fazla ve gereksiz.Bu güzelim şarkıyı da kendi benceil sevgisine alet ederek kirletmesin.:hıh :hıh

gülmisal
14-09-07, 18:11
selam şurada saatler kalmış ay ay inanamıyorum.. sezon finalini konuştuğumuz, "bang bang" diye hüzünlendiğimiz gece sanki dün gibi... yaz okulu programı sayesinde mi anlamadık biz nasıl geçtiğini

tedirgin mi :img-hyste
artık tedirgin mi seğirtken mi birşey demek istemiş ama belirgin? :img-blush

şu itme çekme konusu beni deli etti.. :

http://img67.imageshack.us/img67/7721/ekun4.jpg (http://imageshack.us)

bu şemada görüğümüz üzere, 9873467 q'luk elektrik yüküyle ve diğerlerini 3e 5e katlayan "çap"ıyla Ahmet, etraftaki karşıt yüklü her cismi (hedef rüya ve yasemin.. ama güzideyi de çekebilir, belli olmaz kendisine çeker.. buna karşılık 3 q gibi ihmal edilebilir bir yük ve minnacık çapıyla necdetin ne rüyayı ne de yasemini çekme şansı yoktur.. güzide, kısmen büyük yüküyle necdeti kendisine çekebilir, ama ayla nötr olduğu için etrafta uçuşan bir parçacıktan öteye gidemez..... (allahım açıklamaya bak, gözlerim yaşardı :img-hyste)

http://img214.imageshack.us/img214/3724/arpdb2.jpg (http://imageshack.us)

efendim bu şemada da fizikte "elastic and inelastic collisions" denen konuya el attık. ilk çizimde çarpışan ahmet ve yasemin sembollerinden ahmet kendi yolunda sapmadan devam ederken, yaseminin sağa sola savrulduğunu görüyoruz. ikinci çizimde ise, yine bir doğrultu üzerinde çarpışan necdet yasemin sembollerinin, çarpışmanın etkisiyle yoldan çıktıklarını, birlikte sağa sola savrulduklarını, uzay boşluğuna doğru koptuklarını görüyoruz...

bakalım bu gece ahmet üzerinden biz ne kadar işkence çekeceğiz.... :icon_sorr

Allahım nerden düşünüyosun kine bunları:):) bknz:Bilimsel forum olsa gerek..:icon_whis

HS varken başa gelebilecek felaketler listemi bayağı bitirdim...

1=Her türlü lektrik kesintisi ve tv bozulması
2=Deprem,sel,yangın,heyelan ve çığ olma olasılığı...:)(çıığğ? yangın mağlum küresel ısınma geceni bu saatinde bile olabilir:)
3=İftarda yenilen yemeklerden dolayı gıda zehirlenmesi (hiç sanmıyorum)
4=ATV ye RTÜK tarafından ceza gelmesi....(yani)
5=Yanımdan her türlü kesici,kırıcı ve itici eşya veyahut nesnelerin uzak tutulması...
6=Sinir krizi geçirme olasılığını düşünelek sakinleştirici..
7=Kalp krizi geçirme durumunda neler yapılacağı...

Nasıl eksik varmı???:)

anaaaam niye iyi şeyler hep Necdet'in başına geliyyyy kıdeeer mi buuuu

vah vah vaaahh dağ gibi necidetim gitiiiii gittiiiiii

Tavuskuşu Ben aslında sadece ağla yaralı kalbim kısmını almıştım...Kendisinin yaralı bir kalbi varya....

Tavuskuşu
14-09-07, 18:17
Onun kalbimi yaralı Allah aşkına?Biz neden görmüyorsak o yarayı.Yıllarca mutlu mesut yaşadı duurud necdetle.Ondan sonra yarasını(!) sarmak için o kadar fırsat geçti eline ama demek ki hanımefendi öyle dolaşmayı daha çok seviyor.Acı çeken,sevdiğini özleyen insanın daha üzgün ve mutsuz olması gerekmez mi?Umudu tükenmiş bir kadın böyle lay lay lom dolaşmaz ki.Pabucumun seveni...:hıh:hıh

zeyneps
14-09-07, 18:19
O Yasemin var ya o Yasemin kesin dikbaşlı davranır yine gururlu ya hanımımız ama birisiyle 7 yıl evlilik yapmaya hem de sahte bir evlilik yapmaya başkalarını kandırmaya gelince gurur yapmayan hanımımız :hıh :hıh Ben de sinirlenip telejvizyona filan kumandayı fırlatabilirim :hıh Aman ağzınızdan yel alsın elektrik kesilmesi mi :blink:

Bence Yasemin'e şu şarkı uyuyor
Hepsini hakettim
Her şeyi ben mahvettim :hıh

Umarım artık Necdet'i değil siyasi olayları Ahmet'in durumu(yani hani şu senaristler hatırlarsa esas oğlan vardı ya kendisinden çocuğu haksız yere saklanan duygusal çöküntüye giren:icon_whis) gençleri hatta yaşlıları görürüz tabi Sevim Mehmet aşkını da...ya hatırladım da hani bir bölüm hiç siyasi olay yoktu sonra sürekli Sezen Cumhur Önalvari Necdet'i ve Yasemin'i izlemiştik de bayılmıştık :icon_whis hatta çok boş bir bölüm olarak nitelendirmişüti herkes :icon_whis sezona başlarken böyle bölümler izlememek dileğiyle :img-in_lo:

gülmisal
14-09-07, 18:21
Onun kalbimi yaralı Allah aşkına?Biz neden görmüyorsak o yarayı.Yıllarca mutlu mesut yaşadı duurud necdetle.Ondan sonra yarasını(!) sarmak için o kadar fırsat geçti eline ama demek ki hanımefendi öyle dolaşmayı daha çok seviyor.Acı çeken,sevdiğini özleyen insanın daha üzgün ve mutsuz olması gerekmez mi?Umudu tükenmiş bir kadın böyle lay lay lom dolaşmaz ki.Pabucumun seveni...:hıh:hıh

Relax relax son 1.5 2 saat içerisinde hasret gidereceğiz bu sinirli sinirli olmasın.....

Şöyle düşünelim.....

yemyeşil çayırlar ovalaaarrr.....mavi ve berrak akan bir ırmak....havada gökküşağı....havayı içimize çekiyoruz.....tertemiizzz.......Gel gör ki rüyanın ortasında yasemin çıkıp bunu kendim için değil kızımız için yaptım diyor vee tüm hayallerimin ortasına:):)

büyük cadı
14-09-07, 18:28
daha önce bir anketi cevaplıyıp kaçmıştım şimdi yorumumu yapıp kaçıcam :) bu bölümden öyle parlak şeyler beklemiyorum büyük ihtimalle her zamanki gibi -yasemine çemkirme -necdete sinir olma- ahmete üzülme- muhteşem üçlüsüyle bu bölümü de geçiricem fragmanda gördüğümüz ahmetın yasemine hesap sorma sahnelerinden bir şey çıkacağını zannetmiyorum yasemin hemen sen gitmiştin lere başlar zeytinyağı gibi üste çıkar...özete de ayrıca gıcık oldum zaten yani bunca şeyden sonra necdet yine sütten çıkmış ak kaşık ailelerin gözünde aldatan koca damgası mı yemiş ayyy ne kadar hüzünlü acıdım vallahi....en samimi bulduğum deniz defne ilişkisi için üzülmekteyim sadece deniz ölmedi ama uzzuuun bir iyileşme dönemi onu bekliyecek en iyi ihtimalle en hüzünlü sahneleri o sırada görücez sanırım...şimdiden herkese iyi seyirler...ve umarım bol bol ahmet ruya sahnesi......

Tavuskuşu
14-09-07, 18:31
yemyeşil çayırlar ovalaaarrr.....mavi ve berrak akan bir ırmak....havada gökküşağı....havayı içimize çekiyoruz.....tertemiizzz.......Gel gör ki rüyanın ortasında yasemin çıkıp bunu kendim için değil kızımız için yaptım diyor vee tüm hayallerimin ortasına:):)

Ben de tam hayal ediyordum ki "küüüüüt" diye gerçeklere iniş yapmak orunda kaldım.:)Bu sezon da süperhero necdetin kahramanlılarına ve YALNIZLIĞINA daha fazla yer vereceklerse siyasi olayların da dozunu arttırsınlar artık.Çok önemli bir sürece giriliyor.

Ama ister misiniz necdetçiğimiz denizin ameliyatına girsin onu kurtarsın,bir taraftan da bu siyasi olayları engellemeye çalışırken 12 Mart muhtırasını durdursun?Tüm bunların yanında EN BÜYÜK İKİ AŞKI YASEMİN VE RÜYAYA ve de küçük aşkı güzideye vakit ayırarak herkesin gönlünü hoş tutsun.

Ayşeçan hoşgeldin.bye bye

Galiba kavuşamayınca aşkın büyüdüğü doğru.Baksanıza necdet güzideyle birlikte oldu onun aşk namına özette yeri yok.Ama necdet yasemine elini süremedi(sadece öptü) bakınız EN BÜYÜK AŞKI oldu.Rüya da hiçbir zaman gerçekten kızı olmadı.Onlara gerçekten sahip olamadığı için en büyük aşkları oldu...

spdr
14-09-07, 18:32
cansucum bu geceden sonra necdet kaset,dvd,foto arşivine yenileri katılacak anlaşılan..
bir gün size geleyim de beraber necdet gecesi yapalım,efkarlanalım mı kuzum ne dersiin:img-hyste
---
badgercan defne hamile kalsın dedin diye anlamışım evett:icon_whis
oruç başıma vurmuş o vakit kanımca
---
mervecannn,fiziği sevdireceksin herkese kız bu yollaa..forumumuzun nobel ödülünü sana mı versek acepp..eğer bir gün öyle bişi olursa tabii:)
şimdi rep verirdim ama üşeniyorum vallahii:icon_whis:img-icecr

gülmisal
14-09-07, 18:38
Ben de tam hayal ediyordum ki "küüüüüt" diye gerçeklere iniş yapmak orunda kaldım.:)Bu sezon da süperhero necdetin kahramanlılarına ve YALNIZLIĞINA daha fazla yer vereceklerse siyasi olayların da dozunu arttırsınlar artık.Çok önemli bir sürece giriliyor.

Ama ister misiniz necdetçiğimiz denizin ameliyatına girsin onu kurtarsın,bir taraftan da bu siyasi olayları engellemeye çalışırken 12 Mart muhtırasını durdursun?Tüm bunların yanında EN BÜYÜK İKİ AŞKI YASEMİN VE RÜYAYA ve de küçük aşkı güzideye vakit ayırarak herkesin gönlünü hoş tutsun.

Ayşeçan hoşgeldin.bye bye

Galiba kavuşamayınca aşkın büyüdüğü doğru.Baksanıza necdet güzideyle birlikte oldu onun aşk namına özette yeri yok.Ama necdet yasemine elini süremedi(sadece öptü) bakınız EN BÜYÜK AŞKI oldu.Rüya da hiçbir zaman gerçekten kızı olmadı.Onlara gerçekten sahip olamadığı için en büyük aşkları oldu...

eeee SüperMan necidet bu herşeyciği yapar.....hayatındaki 2 tane aşk için ölür kalır dağa kaçar Güzide ile birlikte olur...ohoooo

Necdette nerde o kabiliyet.......3 ünü birden....:icon_whis:img-icecr

zeyneps
14-09-07, 18:39
Ayşeçan yıvvvrum seni özlemişim bebişim :img-in_lo:img-in_lo Eskiden Necdet ve Yasemin hakkında pis pis didikodu yapardık ne güzel Ahmet'i de paylaşamazdık :img-icecr:img-in_lo

Cansuçan bu Necdet-Man'e yaraşır bir temenni olmuş ne diyelim Allahtan ümit kesilmez mi bilmem ama Necdet'ten kesilmediği su götürmez bir gerçek :icon_whis:)

:img-hyste

Ben şimdi gideyim dizi sırasında gelmeye çalışırım :sad53:bye

Tavuskuşu
14-09-07, 18:44
Evet ya ayşeçan seninle pis dedikodu yapmayı özledik,CAZgır savaşlarını özledik.:)

Eğer Ispartadaysan(:))gel tabi izleyelim birlikte,efkarlanalım.Necdetin süpermanliği karşısında mantığımızın sınırlarını zorlayarak onu kabullenelim...

Merveçan ben de sana rep vermek istiyorum bu bilim ve fizik aşkın için ama önce başkalarına dağıtmam gerkiyormuş.Ne kadar adaletli bir forum değil mi?Sana ne kardeşim istediğime istediğim kadar rep veririrm değil mi **?:hıh :hıh Yeni bölümün stresi mi var üzerimde anlamadı ki.:bilmim

Güle güle zeynpeçan.byeBen de dizisırasında gelmeyeceğim.Ben bir yorum yazan kadar dizi başlıyor onu kaçırıyorum.Diziden sonra geniiiiiiiiiiiş bir bölüm tahliliyle görüşmek üzere hoşçakal.

arwen61
14-09-07, 18:49
selamlar operasyonu oldum ve arkamda o yüzden sızı ve acı var biraz yüz üstü uzanmam gerekiyor:icon_sorr
uzanırkende sılayı izliyorum tabi sonrada nihayet hatırla sevgili başlayacak sılanın bitmesine epey var ama bu kadar zaman bekledik biraz daha bekleriz değilmi bu arada kızlar sizin için tohtor melüh le yaptığımız seansı yazdım hala okumadınızmı aşkolsun oysa tozunu attırmıştık ortalığın:img-wink:

ara ara bakmaya çalışacağım bilgisayar yanımda zaten ama yine uzanmam gerekiyor görüşmek üzerebye

gülmisal
14-09-07, 18:53
arkadaşlar bendeniz bayağı uzun bir zaman önce okan yalabığa mesaj atmıştım ne adaletli dünyaymış adamın aylardır açmaya korktuğuna eminim....

Merw ben rep verebildim sağa gerçektende bi rep için önceden 2 rep vermen gerekiy.....

Disi sırasında olmayacağım dokuz buçukta kapatmayı düşünüyorum e tabi mağlumunuz hazırlık......:):)

selamlar operasyonu oldum ve arkamda o yüzden sızı ve acı var biraz yüz üstü uzanmam gerekiyor
uzanırkende sılayı izliyorum tabi sonrada nihayet hatırla sevgili başlayacak sılanın bitmesine epey var ama bu kadar zaman bekledik biraz daha bekleriz değilmi bu arada kızlar sizin için tohtor melüh le yaptığımız seansı yazdım hala okumadınızmı aşkolsun oysa tozunu attırmıştık ortalığın

ara ara bakmaya çalışacağım bilgisayar yanımda zaten ama yine uzanmam gerekiyor görüşmek üzere

aaa gerçekten ayşeçan senin kısmın da var 52. sayfada olması lasıw..

Tavuskuşu
14-09-07, 19:04
Ebrucum geçmiş olsun.Kazasız belasız atlatmışsın ya sen ona bak.O sızı da geçer.

Tohtor Melüh amcaya ziyaretimi okudum tabi.Hatta rep bile verdim.Melüh Amca da geleceği görmüş yalnız gizli kameralar,bisküvi reklamlarını her şeyi görmüş.Yalnız bi bu kadar melih amcaya güveniyoruz ama amcaba hala var mıdır?Belki de aylanın tedavisi bitti diyip diziden ayrılmıştır.Olamaaaaaz bizi kim iyileştirecek şimdi?:(:(:(

badger
14-09-07, 19:06
selamlar operasyonu oldum ve arkamda o yüzden sızı ve acı var biraz yüz üstü uzanmam gerekiyor:icon_sorr
uzanırkende sılayı izliyorum tabi sonrada nihayet hatırla sevgili başlayacak sılanın bitmesine epey var ama bu kadar zaman bekledik biraz daha bekleriz değilmi bu arada kızlar sizin için tohtor melüh le yaptığımız seansı yazdım hala okumadınızmı aşkolsun oysa tozunu attırmıştık ortalığın:img-wink:

ara ara bakmaya çalışacağım bilgisayar yanımda zaten ama yine uzanmam gerekiyor görüşmek üzerebye

Okudum okudum..merak etme..rep imiz de verdik..:)

Çok geçmiş olsun..dinlen..bol bol su iç..vücüdünda dolaşımın artsın..o anesteziyi çabucak vücudundan atasın...bye

arwen61
14-09-07, 19:14
Ebrucum geçmiş olsun.Kazasız belasız atlatmışsın ya sen ona bak.O sızı da geçer.

Tohtor Melüh amcaya ziyaretimi okudum tabi.Hatta rep bile verdim.Melüh Amca da geleceği görmüş yalnız gizli kameralar,bisküvi reklamlarını her şeyi görmüş.Yalnız bi bu kadar melih amcaya güveniyoruz ama amcaba hala var mıdır?Belki de aylanın tedavisi bitti diyip diziden ayrılmıştır.Olamaaaaaz bizi kim iyileştirecek şimdi?:(:(:(

sağolasın canım

melüh amca diziden ayrılmış olsada biz onu bırakırmıyız hiç melüh bizimdir bizim kalacak:img-pilot

Okudum okudum..merak etme..rep imiz de verdik..:)

Çok geçmiş olsun..dinlen..bol bol su iç..vücüdünda dolaşımın artsın..o anesteziyi çabucak vücudundan atasın...bye

sağolasın canım yüzüstü yatmak sıkıcı ama mecbur katlanacağız verdiğiniz repler içinde çok teşekkür ederim ben hepimiz eğlenelim istemiştim hoşunuza gitti ya o bana yeter

ya anestezi deyince aklıma ne geldi şu yaseminin beyninede bir akıl anestesisimi yapsak acaba belki biraz daha doğru şeyler yapmaya başlar:img-yes:

necdet içinde ötenazi düşünüyorum ama :icon_whis allah allah bu melüh amcada bizi iyice psikopat yaptı ne diyorum ben:img-blush

LİN
14-09-07, 19:16
Eveeet,çaylar demlendi,pastalar, kekler börekler yapıldı.Hazırlıklar tamamlandı.
Birazdan zil çalacak yavaş yavaş HS fanları gelmeye başlayacak.Bütün kızlar toplandık havasında pür dikkat, çıt çıkartmadan dizimize konsantre olacağız.
Ne mutlu bizlere, en sonunda cuma geceleri yine eski anlamına kavuştu.
Umarım artık bizler,bu sezon sinir harbi içinde değil de zevten dört köşe bir ruh haliyle seyrederiz dizimizi.
Umarım ,Babanın hakkı babaya (ahmet'e),aşkın, özlemin, sabırın hakkı yine babaya (ahmet'e)verilir.
Elbette bu dizi sırf Ahmet'in ızdırabı üzerine kurulmamıştır.Ama duyarlı olan,haktan hukuktan anlayan,sevgiye-hakka-adalete inanan herkesin öncelikli ortak dileği; Ahmet'in artık mutlu olması ve Rüya'sına kavuşmasıdır.
Hadi bakalım! Yaz dönemi boyunca uzuuun uzuuun yorumlar yapan,her ne olursa olsun dizisinden kopmayan, bu sayfaların devamlılığını sağlayan bizlerin ve burda olmasalarda yürekleri bir çocuğun babasına kavuşması adına çarpan herkesin dileği kabul olsun.
YALANLAR BİTSİN!RÜYA ARTIK BAŞKA BİRİNE BABA DEMESİN!
ve bir çocuğu öz babasından ayıran herkes diyetini ödesin.AMİN!
Rovanşa Hazır mıyız?

badger
14-09-07, 19:21
Eveeet,çaylar demlendi,pastalar, kekler börekler yapıldı.Hazırlıklar tamamlandı.
Birazdan zil çalacak yavaş yavaş HS fanları gelmeye başlayacak.Bütün kızlar toplandık havasında pür dikkat, çıt çıkartmadan dizimize konsantre olacağız.
Umarım artık bizler,bu sezon sinir harbi içinde değil de zevten dört köşe bir ruh haliyle seyrederiz dizimizi.
Umarım ,Babanın hakkı babaya (ahmet'e),aşkın, özlemin, sabırın hakkı yine babaya (ahmet'e)verilir.
Elbette bu dizi sırf Ahmet'in ızdırabı üzerine kurulmamıştır.Ama duyarlı olan,haktan hukuktan anlayan,sevgiye-hakka-adalete inanan herkesin öncelikli ortak dileği; Ahmet'in artık mutlu olması ve Rüya'sına kavuşmasıdır.
Hadi bakalım! Yaz dönemi boyunca uzuuun uzuuun yorumlar yapan,her ne olursa olsun dizisinden kopmayan, bu sayfaların devamlılığını sağlayan bizlerin ve burda olmasalarda yürekleri bir çocuğun babasına kavuşması adına çarpan herkesin dileği kabul olsun.
Rovanşa Hazır mıyız?

Anası en başta, pseudo babası ikinci sırada, sonra sırasıyla dizilsin herkes Ahmete yaptıklarının cezasını çekmeye..bknz:iyiler mutlaka kazanır...hiçbir giz hatta çalınan şeyler, sonsuza kadar saklı kalmaz..

Ramazanın bu ikinci gününde hayırlı bir dua oldu..:)

kabusları ve intikamları olsun Ahmet!..Kendi bildiği gibi doğru olarak, haklı olarak, kırmadan dökmeden ama en ağır bir şekilde hepsini cezalandırsın ve kızını alsın gitsin!

Tavuskuşu
14-09-07, 19:24
HAZIRIIIIIIIIZZZ!!!

LİN öyle bir yazmışsın ki inan gaza geldim vallahi.Benim tek eksiğim çekirdek.Babama almasını tembihlemiştim ama unutmuş.:(Necdetin mağlubiyetini,ahmetin üstünlüğünü bir bölümlük de olsa görmek çok zevkli olacak.Bu bölümü zevkle çekirdek çitlerken izlemeyi çok isterdim ama kısmet değilmiş.Neyse tek eksiğimiz de o olsun.:):)

Arwençan yasemini anestezi kesmez direkt beyin ve şihvet nakli yaptırmamız gerek.Ama önemli olan şihvet nakli.Belki biraz şihvet katınca aklı da başına gelir.Eeee yok mu aramızda biraz şihvet bağışlayabilecek bir hayırsever?Zeynep...?

cerenimo_
14-09-07, 19:26
hehe.. evet hazırız rövanşa.. umarım bu yıl bol bol ahmet&rüya sahnesi izleriz... bir an önce de rüya ahmete baba demeli artık.. şimdi 1-2 yıl kadar da rüyaya sölemeyi beklerler.. oohhhooo ölme eşeğim ölme durumu yani...

merw
14-09-07, 19:30
toplanmışız yine :D
ebrucum çok geçmiş olsun, bitti kurtuldun bak :img-wink:

cansuçan senin sınavında iyi geçmiş, tebrik ederim :) hadi ikinizde kurtuldunuz hehehee..

süper kahraman necideyt-man için bir tek şey söyleyeceğim:

süper kahramanlar her daim yalnızlığa mahkumdur...

buna göre ya kariyer ya çocuk desin necidet bey :P

ebru, diyalogu okudum ve koptum :img-hyste ama rep verme sorunu bende de mevcut... :img-cool2

gülmisal
14-09-07, 19:30
Rovanşa Hazır mıyız?

Hazırız anam!!!!

Benim küçük kuzenim birşeyler yapmış benim için yolladı bakın bu da HS nin Matematik Versiyonu?:):)

http://www.resimload.com/071222/Av3_prabilem.gif

spdr
14-09-07, 19:32
vallahi gaza geldim linn:)
cansucum şihvetçibaşımız ne zamandır kaytarıyor biliyosunnn:img-beee:
yasoya karşı yumuşatmamız gerekiyor onuu...baksana bir saten kırmızı ahmetin şihvet damarlarını kabartacak bir geceliği vermeyi bile çok gördü onaa:icon_whis
ya da ahmeti kendine ayarlamayı iyice aklına koydu..alttan alttan plan yapıyorr:hıh
amaaa çok bekler:hıh
şahsen ben de accaaayip(:)) karşılıksız sevebilirim:img-in_love dondurma yerken de ağzıma yüzüme bulaştırırımm..vee gerektiğinde insanları çok pis terslerimmm:)
ezcümleee zeynebe bırakmam ahmedii:hıh
---
bu arada bahsettiğin necdet fotosunu bana vereceen ni cansuu..hani duvarında asılı olanıı:img-hystever de ona bakarak ahmedi çizeyim kuzuum...(:
---
vallahi bu akşam çok melankolik hissediyorum..
Ramazandan mıı,diziden mi,yorgunluktan mı başka sebepten mi bilmem..
ilhan irem şarkıları dinleyesim var..
bizimkilere de bir tane gönderelim bakalım..sazlıklardan havalanan..gitsin benden lit-feeen:icon_whis
---
hüleeeeyn bu ne böyle ..formüller cirit atıyor ortada..
ben de uydurayım bişiler diyorum ama tık yok..nispet mi yapıyorsunuz yahu:hıh

gülmisal
14-09-07, 19:35
cansucum şihvetçibaşımız ne zamandır kaytarıyor biliyosunnn:img-beee:
yasoya karşı yumuşatmamız gerekiyor onuu...baksana bir saten kırmızı ahmetin şihve damarlarını kabartacak bir geceliği vermeyi bile çok gördü onaa:icon_whis
ya da ahmeti kendine ayarlamayı iyice aklına koydu..alttan alttan plan yapıyorr:hıh
amaaa çok bekler:hıh
şahsen ben de accaaayip(:)) karşılıksız sevebilirim:img-in_love dondurma yerken de ağzıma yüzüme bulaştırırımm..vee gerektiğinde insanları çok pis terslerimmm:)
ezcümleee zeynebe bırakmam ahmedii:hıh
---
bu arada bahsettiğin necdet fotosunu bana vereceen ni cansuu..hani duvarında asılı olanıı:img-hystever de ona bakara ahmedi çizeyim kuzuum:)
---
bizimkilere de bir tane gönderelim bakalım..sazlıklardan havalanan..gitsin benden lit-feeen:icon_whis

Allah bu sözler kavgada söylenmez Ayşe ahmedi zeynebe bırakmayacak mı?Zeynep buna ne deyecek? CAZgır kavgasımı çıkıyor? Devamı HS den sonraa.....

Shevek
14-09-07, 19:35
Tarananaaaaam! İşte beklenen gün ve saat geldi! Yürü be Ahmet! Kim tutar seni!!! Benim gibi iflah olmaz romantikler bile artık "Dark Side" a geçmiş bir Ahmet görmek istiyor. İyilik, fedakarlık kisvesi altında ikiyüzlülüğün daniskasını yedi yıldır sürdüren pseudo baba ve kocalara, etkisiz eleman, annelerin ve aşık kadınların yüzkarası pseudo annelere ve sevgililere karşı "Darth Vader" Ahmet'i görmek istiyoruz artık. Bizi bu hale getirenler utansın. Anakin'i Darth Vader yapanlar, Ahmet'i de bu hale getirdiler ya, onlar utansın. Adam gibi bir aşkın mümkünatını, eli yüzü düzgün, onurlu bir kadın baş karakteri bize çok görenler utansın!!! Ne diyeyim.
It's time to destroy! It's time to take revenge!!!
Al kızını götür uzaklara Ahmet, gerçeği de bir bir söyle uzatmadan! Annen ve Necdet seni benden yedi yıl boyunca sakladı kızım! de. Hiç bir şey olmaz psikolojisine falan. Korkma canım. Çocuklar yalan dolan iki yüzlülük nedir bilmez. Kendilerine böyle yaklaşanlara da diş bilemezler. Durup bakarlar, duru duru bakarlar, çok ama çok soru sorarlar ama yargılamazlar.:good:

Tavuskuşu
14-09-07, 19:36
Merveçan o imza nereden çıktı?Ben niye görmedim?Ben de kullanmak istiyorum.Dha başkaları var mı?Varsa nerede?Bu arda bu sınav iyi geçti ama daha pazartesi de bir tane var.Ona da girdikten sonra tamamen kurtulmuş olacağım.

Gülmisal artık bununla birlikte hs'deki bütün bilimleri de tamamlamış bulunuyoruz. Botanik,fizik,matematik,biyoloji...Ne varsa yaladık yuttuk.

süper kahramanlar her daim yalnızlığa mahkumdur...
Demek ondan özette necdetin yalnızlığını vurguladılar.:img-hyste :img-hyste Bakınız bu bir süper kahraman diye.Tabi haklılar ahmet etten kemikten bir insan olduğu için,kıbrısçıkta sürgün hayatı değil lüküs hayat yaşadığı için onun yalnızlığından hiç bahsedilmedi.Ama süpermanimiz necdetin daha ilk özetten yalnızlığı gözümüze sokuldu.

badger
14-09-07, 19:38
şahsen ben de accaaayip() karşılıksız sevebilirimve dondurma yerken de ağzıma yüzüme bulaştırırımm..vee gerektiğinde insanları çok pis terslerimmm

Aşkı için feddakar gördüm seni Ayşeçan:)...Ahh Yasemin de senin kadar fedakar olabilseydi Ahmet için..Zaten bu gidişle Yaseminin pabucu fena dama atılacak..Üçünüzden birinin diziye oluşan büyük aşk boşluğu için girmesi farz gibi görünüyor..tyabii başka bir rakibeniz daha çıkmazsa...Mööörvv??!!:img-hyste

gülmisal
14-09-07, 19:39
Tarananaaaaam! İşte beklenen gün ve saat geldi! Yürü be Ahmet! Kim tutar seni!!! Benim gibi iflah olmaz romantikler bile artık "Dark Side" a geçmiş bir Ahmet görmek istiyor. İyilik, fedakarlık kisvesi altında ikiyüzlülüğün daniskasını yedi yıldır sürdüren pseudo baba ve kocalara, etkisiz eleman, annelerin ve aşık kadınların yüzkarası pseudo annelere ve sevgililere karşı "Darth Vader" Ahmet'i görmek istiyoruz artık. Bizi bu hale getirenler utansın. Anakin'i Darth Vader yapanlar, Ahmet'i de bu hale getirdiler ya, onlar utansın. Adam gibi bir aşkın mümkünatını, eli yüzü düzgün, onurlu bir kadın baş karakteri bize çok görenler utansın!!! Ne diyeyim.
Al kızını götür uzaklara Ahmet, gerçeği de bir bir söyle uzatmadan! Annen ve Necdet seni benden yedi yıl boyunca sakladı kızım! de. Hiç bir şey olmaz psikolojisine falan. Korkma canım. Çocuklar yalan dolan iki yüzlülük nedir bilmez. Kendilerine böyle yaklaşanlara da diş bilemezler. Durup bakarlar, duru duru bakarlar, çok ama çok soru sorarlar ama yargılamazlar.:good:

Birden duygu patlaması oldu bende.....sıla bitiyor birasdaaan veeee....eeee aaayyy artık aklımdan tüm üzüntüleri attım hiçbirşey konuşmamış gibi izleyeceğim kötü necdet falan yok artık fantastik bir film zamanı....Frenime basacak olan varmı? Yoksa kaza çıkabilir de!:icon_whis:icon_whis

Bana bye bye kaçtııımm!!!

muko88
14-09-07, 19:41
Merhaba sevgili forumdaşlarım:)
Evet, bugün büyük gün...Az sonra dizimiz başlayacak.
Heyecanla bekliyorum, çok da özledim zaten diziyi.
Bugün de çok keyifli izleyeceğimi sanıyorum.Ahmet'i, kendisine yapılan bunca haksızlıktan sonra hakkını ararken, hesap sorarken görmek müthiş bir şey olsa gerek:)
En çok beklediğim sahne ise, Ahmet'in Rüya'ya babası olduğunu bilerek sarılması...Peçeteleri hazırlayayım, kendimi tutamayabilirim.
Siyasi kısım, Deniz'İn durumu da ayrı bir merak konusu...Haydi başlasın artık:P

Tavuskuşu
14-09-07, 19:43
cansucum şihvetçibaşımız ne zamandır kaytarıyor biliyosunnn
yasoya karşı yumuşatmamız gerekiyor onuu...baksana bir saten kırmızı ahmetin şihvet damarlarını kabartacak bir geceliği vermeyi bile çok gördü onaa:icon_whis
amaaa çok bekler
ezcümleee zeynebe bırakmam ahmedii
---
bu arada bahsettiğin necdet fotosunu bana vereceen ni cansuu..hani duvarında asılı olanıı.ver de ona bakarak ahmedi çizeyim kuzuum
---
bizimkilere de bir tane gönderelim bakalım..sazlıklardan havalanan..gitsin benden lit-feeen

Farkındayım tabi kaytardığının.Uzun zamandır ne bir fentezi var ne bir şey.Varsa yoksa ahmet-şihvet-kırmızı saten gecelik üçgeni.:hıh :hıhAma ahmet şihvetten önce romantizm arayan bir insan.Hatırlarsanız bristol otelde yaseminle yanyana uyumuştu da dokunmamıştı bile.Kısacası ziynep yanlış yolda.:img-wink:

Ben de bir çocuğum olursa çok güzel saklarım.:img-beee: Değil 7 yıl 37 yıl sonra öğrenir nabeeeee?

Madem o kadar çok istiyorsun ben de verdim gitti necidet posterini.Senden daha mı kıymetli?

Ben de fedakarım ben de fedakarım işte badger...Hem merve de nereden çıkıyor canım biz şurada 3 kişi paylaşamadık daha.

Büyük aşk boşluğunu doldurmak için ben girmeyeyim mümkünse.Malum aik büyük olunca kavuşmamaları gerekiyormuş.Ben kavuşmak istiyorum ahmedime. Küçük aşk kontenjanından dahil olsam diziye?

spdr
14-09-07, 19:45
Aşkı için feddakar gördüm seni Ayşeçan:)...Ahh Yasemin de senin kadar fedakar olabilseydi Ahmet için..Zaten bu gidişle Yaseminin pabucu fena dama atılacak..Üçünüzden birinin diziye oluşan büyük aşk boşluğu için girmesi farz gibi görünüyor..tyabii başka bir rakibeniz daha çıkmazsa...Mööörvv??!!:img-hyste

a-aaaa..mörv de nerden çıktııı:hıh
bana bak mervee,ahmede yan gözle baktığını görürsem sonun kötü olurr...:hıhyeğenim geçen bana kızınca :anneme söyleyin de ayşeyi çöpe atsın dediydiii..:img-hystekendime göre caydırıcı yöntemlerim var benim de yaniii ona göre:icon_whisöğreniyoruum:):img-yes:
---
badgercan,ben necdet gibi değilim..fedakarlık değil o söylediklerim..malesef gerçekten de öyleyiiim:img-in_loşimdi fedakarlık kelimesini kullanamam kendim içinnn:icon_whis:img-yes:
---
mirayy,sakin ol kuzuum..sakiin:img-wink:

arwen61
14-09-07, 19:49
HAZIRIIIIIIIIZZZ!!!

LİN öyle bir yazmışsın ki inan gaza geldim vallahi.Benim tek eksiğim çekirdek.Babama almasını tembihlemiştim ama unutmuş.:(Necdetin mağlubiyetini,ahmetin üstünlüğünü bir bölümlük de olsa görmek çok zevkli olacak.Bu bölümü zevkle çekirdek çitlerken izlemeyi çok isterdim ama kısmet değilmiş.Neyse tek eksiğimiz de o olsun.:):)

Arwençan yasemini anestezi kesmez direkt beyin ve şihvet nakli yaptırmamız gerek.Ama önemli olan şihvet nakli.Belki biraz şihvet katınca aklı da başına gelir.Eeee yok mu aramızda biraz şihvet bağışlayabilecek bir hayırsever?Zeynep...?

bacım şihvet naklini ben yapamayacağım ama diyorumki bakınız sıla yasemin ondan biraz örnek alabilir ne olursa olsun seni bırakmayacağım dedi borana yaseminde aynı çabayı ahmet için göstersin değilmi ama:img-yes:

evettt sıla son reklamına girdi boran bebeğini kucağına aldı ya "onun için dünyayı yıkıp tekrar kurabilirim" dedi bayıldım o sahneye ahh dedim darısı ahmetle rüyanın başına boranın bu akşam yaşadığı babalık heyecanını inşallah ahmette yaşar:img-in_lo

merveciğim iyi dileklerin içn çok sağol:img-in_lo

veee sıla bitti hadi kızlar kurullalım koltuklara bende yüzüstü yatmaya:icon_sorr

çayımıda aldım yanıma bisküvi falan herşeyim hazır herkese iyi seyirlerbye

merw
14-09-07, 19:51
ahh kızlar siz savaşırken ben ahmeti kapıp götüreceğim galiba sonunda, o yüzden hiç konuşmuyorum........ :img-hyste

cansuçan, bunları bugünkü slogan isteği üzerine yaptım:

http://aycu34.webshots.com/image/27433/2003820173717228021_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2003820173717228021)

http://aycu40.webshots.com/image/26759/2003832775748018247_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2003832775748018247)

http://aycu08.webshots.com/image/27647/2003870396860640299_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2003870396860640299)

http://aycu40.webshots.com/image/28799/2003809017502966005_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2003809017502966005)

istediğini kullanabilirsin çanımmmmmm :img-blush

anam, sıla bitmiş... erken değil mi :D ne zaman başlar acaba hs??????????? gidip nescafe ice'ımı hazırlasam mı??:img-in_lo

badger
14-09-07, 19:51

It's time to destroy! It's time to take revenge!!! ...

Evet MMC Ahmeti BB-Bahtsız bedevi- ye çevirenler şimdi..MMCZ halini göreceğiz...

Sonra biz onu yalnızca biricik kızına karşı MMCB yani Mağrur Muzip Cazip Baba olarak izlemek istiyoruz..
Yasemin şaşkolozluğuna devam ederse..uzaklara inzivaya gitsin şizofrenik hayallerinde Ahmet aşkını yazsın günlüklere..Ya da atsın kendini o kayalıklardan aşağı beraberinde Necdet ile..:hıh

Tavuskuşu
14-09-07, 19:52
Anaaaahhhm bitti mi sıla?O zaman benim de aranızdan ayrılma vaktim geldi.Son kez duaları ve temennileri kontrol edelip,sinir sağlığımız açısından önlemleri ve sakinleştirici leri de aldıktan sonra oturalım koltuklarımıza ve izleyelim artık.

Heyecan dorukta.Dın dın dın dın...(kapl çarplaması efekti)

Dizi bittikten sonra görüşmek üzere...bye bye bye

Teşekkürler merveçan.byebyeŞimdilik gitmem gerek ama dönünce değiştireceğim imzamı.Ellerine sağlık.:sad53:

Shevek
14-09-07, 19:54
Eveeeet, sevgili forum. Üç ay boyunca, toplasan bir kitap olacak boyutlarda tartıştık, yazdık, yazdık, bilim dalları kurduk, formüller türettik, analizler yaptık, olmadı şekillerle şemalarla anlamaya çalıştık, mektup yazdık, manifesto yazdık, imza, avatar yaptık (bkz: badger ve shevek bile teknolojinin nimetlerinden yararlanmayı öğrendi:)), slogan yazdık, mücadele ettik, aktivist, profesyonel izleyiciler olarak üzerimize düşeni yaptık, bekledik...Geldi çattı. İzleyelim, bakalım, görelim, sonra gittiği yere kadar devaaam!:img-icecr:img-pilot:img-haha::dito:img-clapp:img-hyste:icon_shad:img-banne:img-gun::img-cray:

Başşşlllııııyyyyooooorrrrrr!:happy0064

blue ivy
14-09-07, 19:54
ooooo kalabalıklaşmaya başladık,az sonra dizimiz başlıyor oh be hele şükür vakit geldi,biraz hüzünlü bir bölüm izleyeceğiz gibi geliyor bu akşam,her neyse ben koltuğa kurulayım,umarım diziden sonra gelirim,şimdilikbye

spdr
14-09-07, 19:55
daha başlamaz ayy...
tv başına geçip de beklemek işkence gibi olur şimdi:icon_whis
--
muko merhaba:)
ahmet-rüya sahnelerini ben de meraklaa ve hevesle bekliyorum..
ama yasemini de düzeltseler de minnacık bir aile olsalar,mutlu mesut yaşasalar fena mı olur demeden de geçemiyoruum:icon_whis
---
cansucuum zeynep yanlış yolda demeek..
haklısın bak..ahmet için önce sevgi sonra şihvet geliyor değmüüü..
sonra mişel in pozisyonuna düşmeyelim amaan:img-yes:
..yasonunki de şans hakkaten yahuu..eğer o defteri görmeseydi ahmet;sevgisinden hiç haberdar olmayabilirdi değil miii...cık cık cıkkk..defter tutma işini ciddi ciddi düşünmem lazım kanımca..
sonra da çürük bir çanta bulmak lazım kii deftere düşecek alan bırakayım..bende yasodaki yetenek yok ziraa:icon_whis
--
herkes tv başına gidiyor demek...
eh ben de gideyim o zaman yavaştann..
neslihancım selaam:img-wink:
---
onca zamanımızı bu forumda geçirdik..
tüm ihtimalleri konuştuk analizler yaptık..umarım bizim de ilgi ve emeğimize layık bölümler gelir karşımıza:img-yes:
bye

şehrayin
14-09-07, 19:56
3 ay oldumu???
o kadar oldumu
neyse, vakit geldiiiiiiiiiiiiiii
hazırızzzzzzzzzzzzz
şimdi yanıma su, telefonları alayım
bir daha kalkmayayım :)
herkese iyi seyirler

arwen61
14-09-07, 19:56
merveciğim ellerine sağlık hazırladığın imzalardan birini kullandım hepimiz öyle yapalım isterseniz ve küçük aşk istiyoruz dileğiyle kaçıyorum çünkü başlıyoorrrrbye

badger
14-09-07, 19:57
bacım şihvet naklini ben yapamayacağım ama diyorumki bakınız sıla yasemin ondan biraz örnek alabilir ne olursa olsun seni bırakmayacağım dedi borana yaseminde aynı çabayı ahmet için göstersin değilmi ama:img-yes:

evettt sıla son reklamına girdi boran bebeğini kucağına aldı ya "onun için dünyayı yıkıp tekrar kurabilirim" dedi bayıldım o sahneye ahh dedim darısı ahmetle rüyanın başına boranın bu akşam yaşadığı babalık heyecanını inşallah ahmette yaşar:img-in_lo

merveciğim iyi dileklerin içn çok sağol:img-in_lo

veee sıla bitti hadi kızlar kurullalım koltuklara bende yüzüstü yatmaya:icon_sorr

çayımıda aldım yanıma bisküvi falan herşeyim hazır herkese iyi seyirlerbye

Annaaahhm bak bir dizideki şaşkolozluk sona ermiş..omuz omuza çarpışan..töreye..türeye..koca aşirete meydan okuyan bir aşk çıkmış...Bizim yasemin, o zamanlar da orada töre de yok, bir şey de yok...mücadele edecek onca şey varken..takılmış kalmış kayalık ruh haline..Alacak tutacak Ahmeti elinden..Rüya Ahmetin kızı..Ben de onu seviyorum diyecek ve vermeye başlayacak hesabını..ama nirdeeee?..Hem bizim Ahmetin, Borandan ne eksik tarafı var sayın senaristler...Dizi tarihinin gelmiş geçmiş en altın esas oğlanıo...necdetten daha fazla önemsemeye layık...Bu arada başlıyyoooorrr!

fatma-1721
14-09-07, 20:01
Dizimiz basladi :happy0064 herkese,hepimize iyi seyirler:img-wink:

Dizinin jenerigini ,müziklerini,....özlemisim,insallah sezona muhtesem bir baslangic yapar :img-yes:

BeyazGelincik21
14-09-07, 20:06
arkadaşlar gözümüz aydın dizimiz başladı

sinem_kal90
14-09-07, 20:33
necdete her ne kadar gıcık olsamda ağlaması filan üzüldüm açıkçası.
ahmette deliriyor mu ne??
ama herşeyiyle çok güzel bir bölüm.

arwen61
14-09-07, 20:33
ilk reklama girdik

ahmet henüz kükremedi bakalım o ne zaman olacak ama tepkisi gayet yerinde ve güzeldi hele rüyaya sarılması yokmu eridim:img-in_lo nasılda secdi kızını dokunmaya kıyamadı

denizin halide kötü inşallah iyileşir doktor kalp masajı yapıyordu ya gözünü sevdiğimin teknolojisi dedim nerde elektro şok çocuk hemen normale dönerdi defnede şokta toparlanması zor olacak

ahmetin dünya umurunda değil hiçbirşey duymuyor,görmüyor ah be yasemin sen ne yaptın:icon_sorr

şehrayin
14-09-07, 20:34
offf yaaaa
denize çok ağladımmmmm

bir_adı_yok
14-09-07, 20:34
güzel bir başlangıçtı...
ahmet'in o yasemin'e tokat gibi çarpan sözleri....
ahmet'in geçmişi hatırlaması.....
tran sahnesinde o söz çok içimi acıtmıştı amma
ahmet'in şimdi hatrına gelmesi güzel olmuş...
.....

muko88
14-09-07, 20:36
Ahmet'i öyle görünce içim cızzz etti:icon_sorrAllah'ım nasıl bir bakış öyle, insan bu kadar hüzünlü bakabilir mi?Rüya'ya sıkı sıkı sarılışı...Sonra YAsemin'e söylediği her söz...Hepsinde tek tek haklı olması!
"bir kızım var, bu ne büyük mutluluk...
bir kızım var, (yasemine dönerek) bu ne büyük bir keder!"

"Babasız çocuk doğurman bundan daha onurluydu" sözüne ise bittim.
Ahmet daha çok şey söyleyecektir ama, söyledikleri yetti arttı bile; Yasemin'in haksızlığını yüzüne vurmaya...

Bu arada ilk defa Yasemin'i gerçekten ağlarken gördüm, ne kadar mesudum.Gözleri kızardı azcık, yaşlar geldi gördüm valla:img-pilot

büyük cadı
14-09-07, 20:37
beyendim gerçekten çok beyendim gerçi yasemin öyle donuk bakmasa daha çok beyenicektim ama o kadar kusur...biribirlerinin gözlerine bakarak anlamaları güzeldi ahmet benim cesur yaseminim nerede deyince içimden kendini sevda tepesinin kayalıklarından attı dedim keşke yasemin böyle deseydi....yasemini tek tebrik ettiğim şey rüyayı babasının evine götürmesiydi....aradaki ağlayan acıların adamı necdet görüntülerin de çok gıcık oldum......hastahane sahnelerinden bir tek defneyi beyendim diğerleri sanki çok az üzülmüştü özellikle ışık hiç üzülmedi gibi geldi bana.....bakalım devamında neler olacak izleyelim görelim....özlemişiz yahu.........

bir_adı_yok
14-09-07, 20:37
ahmette deliriyor mu ne??

ahmet mi? yoksa necdet mi deliriyo...
bence necdet....
adam büyük tranva geçiriyo...
ahmet'in tavırları gayet yerindeydi...
necdet ise tam bir felaket...
normale döner mi bilemem...
ahmet'in hediyesini nasılda tarumar etti...

zeyneps
14-09-07, 20:38
Offf Allahım öldüm ben bittim bir yandan Deniz Defne bir yandan Ahmet:img-cray: Özellikle Ahmet Rüya'ya ilk baktığında yıkıldım resmen tüylerim diken diken oldu içim acıdı valla:img-cray: Abi-kardeş mahvoldular şok geçiriyorlar ikiisi de her şeye tepkisiz kaldılar :icon_sorrBu arada içimin yağları eridi ohhhhh söylemek istediklerimizin hepsini Ahmet Yasemin'e söyledi "bana masal anlatma Yasemin " "seni hiç bir şey mazur gösteremez " "doğumunu göremedim ilk adımını ilk kelimesini ":icon_sorr " "onun için iyi olan bu mu emin misin":hıh Ohhh içimin yağları eridi ama şey derken yıkıldım "benim bir kızım var ne büyük bir mutluluk" (ben burda bekliyorum esas acı cümle şimdi gelecek bu haber yıktı çünkü onu :img-cray: ve ardından yıkıldım o cümleyle ) "benim bir kızım var ne büyük bir KEDER":img-cray

Ama o Necdet'in ağzını burnunu dağıtacaktım ne kadar "kin,nefret" dolu bir insanmış :hıh

Shevek
Ahmet "Dark Side" geçmeye başladı. Baksanıza görmüyor, duymuyor.

yıldızbilge
ya öfff ahmett ama yasemınıme çok ağır konuştun ama yaaa haketti ama olsun yinede sen onu seviyorsun.nejdet istifa!!!!!! hiç güsel ağlayamıyo fırsattan istifade çıkaralıms enaryodan onu ytahu:img-yes::img-icecr:img-blush

yasemin çok üzüldü ama keşke o defteri verse falan........... yazdığı o zaman ahmet onu anlıcak ama ........yine üsücü olaylar ..offfffff .......... ama. yinede mükemmel devam ediyo... denıse üsüldüm denısın arkadaşları yaşara ne pis bakıyo du ama dövenler onlardır belki kim bilir ............

gamzem497
ahmetle yasemin dialoglarını nefesimi tutup seyrettim

neydi o ahmetin sölediği sözler

yasemin de hiç bir şey diyemedi, diyemezdi de

ahmet rüyayı görünce nasıl sarıldı öle sanki içine alacaktı

nejdetin de psikolojisi bozulmuş söylemiş olmanın pişmanlığını yaşadı hemen akabinde

iReMJeLiBoN
necdet cok pis döktü gecti :D

ya ilk sahneler cok yavas ve donuktu.. sevmedm yani.. bölümler cok iyiydi ama cekim kötü geldi:S

denizle defnenin sahneleri titanic gibiydi:img-cray:

badger
güzel bir başlangıçtı...
ahmet'in o yasemin'e tokat gibi çarpan sözleri....
ahmet'in geçmişi hatırlaması.....
tran sahnesinde o söz çok içimi acıtmıştı amma
ahmet'in şimdi hatrına gelmesi güzel olmuş...
.....

Onu hatırlayacağını tahmin etmiştim..:img-cool2

yasemine ne oldu benimcesur yasemine dediğinde ister istemez onu uzaylılar kaçıııırdııı Ahmeeet diye bağırdım..Biz de çok merak ediyorduk ne oldu o yasemine diye...Yalnızlığı, kederi ama çocuğuna kavuşamasındaki o duru ve sevecen sahnesi beni ağlattı..:img-cray:

merw
14-09-07, 20:39
yoğunluktan siteyi çökertmesek bari :P

şu ana kadar iyiydi çok şükür.. beklediğimiz gibiydi, hatta ahmetin repliklerini ben ondan önce söyleyerek bu karakteri ne kadar çözmüş olduğumuzu gördüm :D "onun doğumunu göremedim... ilk adımını... ilk kelimesini duyamadım.. kaçırdığım bunca şeyi bana geri verebilecek misin yasemin?" evet yasemin, verebilecek misin :icon_evil:icon_evil:icon_evil bir de hala o kadar sakin, o kadar rahat duruyor ki.. boğasım geldi...

ayrıca, bencilliği bir kez daha tescilllenen necdetin de, oyuncak treni öyle atıp savurması sinirimi bozdu iyice.. hooop hop onu babası aldı rüyaya! GERÇEK BABASI!! nereye atıyorsun, kıskanç adam... :hıh

denizin de saaatler sonra ameliyata alınması apayrı birşey.. hastaneye geldi, nabız yoktu masaj yapıldı oke. ama ondan sonra, taaaa mehmetler gelene kadar neden hala ameliyata alınmamıştı... öldürmek mi istiyorsunuz siz çocuğu, yarım ünite bile kan kalmamıştır onda.. ahh canım denizciğiim :icon_cry:

ahmetin, rüyayı okşamaya bile kıyamadığı sahnelerde gözlerim doldu çok fenaa... ahh canım benim, nasıl ürkeki nasıl sevgi dolu ve heyecanlıydı... ayyyyyy :img-in_lo

şehrayin
14-09-07, 20:44
necdet ne güzel yorum yaptı beeeeee
onun seni daha az seviceğinden korkuyorsun dimi dedi????
bencede korktuuuuuu

ama haklıda ahmet çok uzunca bir süre affetmiycek yasemini
ama haketmiyormu
kesinlikle hakediyorrrrrr
yasemin hem necdetten hemde ahmetten oldu

BeyazGelincik21
14-09-07, 20:51
Bir kızım var bu ne büyük bir mutluluk,bir kızım var bu ne büyük bir keder
bu sözleri duyunca öyle kötü oldum ki.Ahmetin o halleri içimi parçaladı vallahi nasılda hüzünlü hüzünlü bakıyor

Necdete üzülmedim desem yalan olur onada çok üzüldüm ya

Denizin durumuda ağır inşallah birşey olmaz Denize

jojoo
14-09-07, 20:54
sabahtan beri bugun hatırla sewgılı war mutlaka izlicem dedim birşeyi çok istedım ya abım saolsun ps2 yı taktı tw ye sayesınde ızleyemıyorum offff çıldırcam sımdı tekrarı werılır umarım umarım o sefer ızleyebılırım.öfffff :(.arkadaşlar anlatarak yazarsanız çok sewınıcem.

şehrayin
14-09-07, 20:55
ayyyy erol günaydın ne büyük sürpriz!!!!!!
çok sevindimmmm
ne güzel olmuşşşş

bir_adı_yok
14-09-07, 21:01
yok ahmet yok..
bundan daha büyük bir acı yok...
ayrıca yasemin'in sana söyleyebileceği bir affedilir laf da yok...
..

OXFORD
14-09-07, 21:02
Şehrayin jenerikte yazıyordu zaten:img-icecr:img-icecr:img-icecr

Yasemin:Görmüyor musun acıdna ölmek üzereyim
Ben:Geber..

Allah'ın sopası yok.Bir aralar ahmet de acıdan ölmek üzereydi.Acıdan ölünse herşey ne kadar kolay olurdu.Zaten sorun orda ya acı olunca ölünmüyor.Alışırsınız yasemin hanım:img-icecr:img-icecr

gamzem497
14-09-07, 21:03
ahmetin reklam öncesi sölediği son sözler çok etkileyiciydi

"yasemin bana öle bi söz sölesin onu affedeyim yine benim en büyük aşkım olsun" buna benzer şeyler söledi.

yaseminde bu sözlerin karşısında apışıp kaldı bi şey söleyemedi

nejdete brawo doğrusu paşa paşa ewi terketti yasemini çok sewdiği halde

kendine yakışır davranışı sergiledi doğrusu

muko88
14-09-07, 21:04
Erol Günaydın ile olan sahne çok hoştu.Çoluk çocuk var mı, sorusuna, duraksayıp, sonra gülümseyip, "var... bir kızım var, küçük, çok tatlı" demesi...
Ne kadar çok beklemişim bu bölümleri:happy0064

Garip aşığım benim, gitmiş Yasemin'e söylediklerine bakın...Keşke beni ikna edebilsen, diyor.Böyle büyük bir sevgiye böyle büyük bir haksızlık, yapılır mı...

Acaba Ahmet ilerleyen günlerde, Deniz'in durumu biraz düzelince, kesinleşince; ailesine açıklayacak mı Rüya'yı?Bunu çok merak ediyorum işte...

Defne'nin durumu çok kötü ya...Ama Ahmet'in ona söyledikleri çok güzeldi.

bir_adı_yok
14-09-07, 21:04
şu necdet'e de bayılıyorum yani...
nasılda yasemin'i yüz üstü bırakıp kaçtı...şimdilik tabii...
acaba necdet şöylemi düşünüyor;
ahmet şimdi yasemin ve rüya'yı alır mutlu mesut yaşarlar...

büyük cadı
14-09-07, 21:06
ahmet erol günaydına bir kızım var dediği yerde bittim resmen....o yüzündeki ağlasam mı gülsem mi ifadesi o nasıl oyunculuktur cansel elçini ayakta alkışlıyorum..(erol günaydını dizimizde görmekten büyük mutluluk duydum gerçekten) bu arada yasemin yine yaseminliğini yaptı o evi kesinlikle necdetin değil yaseminin terk etmesi gerekirdi....ahmet gerçekten beklediğimiz şeyleri yapıyor hastanenin önündeki sahne müthişti ahmetin bana öyle bir şey söyle ki herşeyi unutayım değişi....beklediğimiz 3 aya değdi gerçeken......

archeologue
14-09-07, 21:06
Cansel'e bu bölüm çok güzel replikler yazılmış...
Ben özellikle defne-ahmet konuşmasını çok beğendim...
Rüya'yla Ahmet'in kavuşmasında gözlerim doldu:img-blush
Ahmet Yasemin'e olan tavırlarını hep böyle sürdürür de ben de keyifle izlerim umarım:img-icecr:img-icecr

muko88
14-09-07, 21:07

Özge'ciğim burda ben çok güldüm...Acıdan ölmek üzereyim, diyor ya...Bari içinden geçiyorsa da söyleme böyle bir şey.Ahmet'in acısının yanında kendinin acısı biraz gülünç kalıyor:img-blush

zeyneps
14-09-07, 21:08
Merveçan valla haklısın karakteri bu kadar iyi çözdüğümüz aklıma gelmemişti :img-in_lo:icon_sorr:happy0064 mesela "bana öyle bir şöyle ki seni hemen affedeyim " gibi bir şey deyişi bununla ilgili bir anket sorusu vardı galiba :img-icecr Ahmet çok kötü oldu ya mahvoldu Deniz'i bile duymadı :sad53: Necdet'se hç beklemediğim bir şey yaptı ilk defa doğru bir şey yaptı doğru bir söz söyledi "Korktum diyemiyorsun " değil mi "sana olan aşkının azalmasından korktun" bunu defalarca anlatmaya çalışmıştım Ahmet'le evcilik oynayıp büyük bir bencillik yaptığını Necdet'le ilk defa bu konuda ortak düşündük hayre:icon_whis:icon_whist

Ayıkla bakalım pirincin taşını Yasemin Hanım :hıh "biz bu sırrı saklamayacaksak niye mıymıymıy ..." git dedi şeyktan saçlarından tutu sürükle:hıh :dito

Acıdan ölmek üzereymiş hayret ben hiz öyle görmedim hatta dikbaşlı ve hala gerii bir Yasemin gördüm :hıh

bir_adı_yok
Erol Günaydın ile olan sahne çok hoştu.Çoluk çocuk var mı, sorusuna, duraksayıp, sonra gülümseyip, "var... bir kızım var, küçük, çok tatlı" demesi..

bu sahne gerçekten çok hoştu...
dediğin gibi ahmet'in rüya'dan bahsetmesi...
aslında acı dolu bir bölüm ama
nedense benim içim çok acımıyo...
galiba bu güzel sahneler den sebep...
...
umarım denizde kalıcı bir hasar olmaz...
defne çok güzel üzülüyo...
ben onu hep öle görmeye dayanamam...

ermec
ya hala cok heyecanlıyım...uzun zaman gecmıs ...
yasemin çökmüş yani daha cok cokucek:( necdet cok guzel payını verdı ama 5 yıl sonra oyle bavul elınde kotu oldu yasemın de oturmus hıc ınsan hoscakal der:) ınsan ne kadar caresız kalıyor neyse baslıyoo :)

badger
şu necdet'e de bayılıyorum yani...
nasılda yasemin'i yüz üstü bırakıp kaçtı...şimdilik tabii...
acaba necdet şöylemi düşünüyor;
ahmet şimdi yasemin ve rüya'yı alır mutlu mesut yaşarlar...

necdet yine olayı kendinden çevirdi..bknz:zeytinyağlılık..Kaçarı yok ama..:img-hyste...redemption başliyicik...

Erol Günaydın çok hoştu...Ahmetin o halleri...Hastanedeki son sözü bana forumu hatırlattı:Yasemin nasıl kurtulur?...Evet nasıl kurtulur..Artık gerçekhayat dnme vakti..Kızını da kendini de Ahmete teslim etme vakti..dakika başı aşkını haykırma ve ayaklareına kapanma vakti..Bir an önce Necdetten boşanma vakti..Bir an önce Rüyanın babsının Ahmet olduğunu kabul ettirme vakti...Ahmet hala haykırıyor seni seviyorum diye..Yolu gösterdi..Ama anlayanaaaaaaa!!!!!

gamzem497
14-09-07, 21:09
Erol Günaydın ile olan sahne çok hoştu.Çoluk çocuk var mı, sorusuna, duraksayıp, sonra gülümseyip, "var... bir kızım var, küçük, çok tatlı" demesi...

erol günaydın çocuğun war mı diye sorunca ahmetin gözleri nasıl ışıl ışıl parladı

yüzü asıktı çocuğun warmı diye sorunca hemen yüzünde güller açtı

ayla gözükmüyor nedense

şimdiden sonra olacak mı merak ettim doğrusu

iReMJeLiBoN
14-09-07, 21:10
anam diniz gerizekalımı olucak :img-cray:

beynine oksijen gitmemiş :img-cray:

yıldızbilge
14-09-07, 21:10

Allah'ın sopası yok.Bir aralar ahmet de acıdan ölmek üzereydi.Acıdan ölünse herşey ne kadar kolay olurdu.Zaten sorun orda ya acı olunca ölünmüyor.Alışırsınız yasemin hanım:img-icecr:img-icecr

yaff gebermesin yaaaa.......... sadece üsülsünnnnn.. ama keşke yasemin ahmete öyle birsöz söylesede yeniden barışsaalr.. yaff tamam haksıs yasemin ama çok ta yüklenmeyin benim aşikitoma ya....
yasemin hadi söyle öyle bi sössss!!!!!!!!!!!!!!!!!!yasemin!!!!!1:img-blush:img-yes::img-yes:img-icecr:icon_sorr:yasemin!!!!!!!!!!!!!!
HEM ÜSÜLÜYOM HEM SEFİNİYOM YAFF İKİ ARADA Bİ DEREDE KALDIM AHMET Mİ YASEMİN Mİ????*:icon_sorr:icon_sorr

hekimoglu64
14-09-07, 21:11
sol kesim arkadaslarin yaptiklrini kiniyorum
yasar iyi niyetiyle ordaydi ve üc kisi saldiriyor bu hangi erkeklige sira
yuuuuuuuuuuuuuuuuhh diyorum

saygilar....

lil
14-09-07, 21:12
tomris giritlioğlu önce tarihsel alt yapıyla bi parmak bal çalıp ağızlara sonrasında yine bildik latin filmlerine benzetmiş hikayeyi.. entrikalar bu çocuk kimdenler.. gözyaşlarıyla dolu binkez yinelenen nolur nolur beni bi dinle replikleri.. 70 leri derinlemesine işlemek ağır gelmiş olmalı ki bu baygın ikilinin hikayesine takılıp kalmışlar.. yani miniğin karizması olmasa hiç çekilmez bu hikaye.. bu hikayede yükselen iki değer var ki biri bu minik rüya:) bir diğeri okan yalabık oyunculuğu.. yaw bu ülkede oyuncu mu kalmadı bu kaçtır beren saati çekmek zorunda bırakıyorlar milleti.. birde cansel elçin merakı vardı için için içimde:) bugün izledim bu merakımda son buldu nihayet.. son buldu ilk ve son oldu:) rüyanın kendi çocuğunu öğrenmesi sadece yüzünde bi iki tike neden oldu:) inanmak içten değil.. montajda okan yalabıkın yalnız başına rüyadan ayrılma korkusunu izlerken oyunculuklar arasındaki fark geceyle gündüz gibi çarptı beni..

şehrayin
14-09-07, 21:13
ya bu kızı ağlatmayın yaaaaaaa
yasoyu yanii, beceremiyor, sinir bozuyor ağlaması
defne daha iyiii

hekimoglu64
14-09-07, 21:16
ya bu kızı ağlatmayın yaaaaaaa
yasoyu yanii, beceremiyor, sinir bozuyor ağlaması
defne daha iyiii

ne denek beceremiyor berenime laf yok o dizide en güzel rol yapan berenim
kizcagiza hep haksizlik yapiliyor defneyi hic begenmiyorum asil o cok yapmacik
bu aada erol günaydinda girmis diziye

tomris hanimin ogluda dizide

saygilar.....

OXFORD
14-09-07, 21:17
Ha bir de o var beren saat muhteşem ağlama performansını gene sergiledi..Artık birşey demiyorum ben.Kendisine en güzelinden bir ödül verilmeli..Her bölüm her bölüm göz zevkimi bozuyor.Sesli ağlasa bir türlü öbür türlü ağlasa bir türlü...

Sevgili yıldızbilge sen yasemin mi,ahmet mi diyorsan hala ben ne yapabilirim arkadaşım.:img-icecr.Durum ortada bir kadın sevdiği adamdan yıllardır çocuğunu saklıyor,adam anlattı durumunu.Kustu hepsini..Hangisinin suçlu olduğu bariz değil mi.Yani otomatik olarak mı..mı sorusunun da cevabı çıkıyor ben de..

merhem
14-09-07, 21:19
ne denek beceremiyor berenime laf yok o dizide en güzel rol yapan berenim
kizcagiza hep haksizlik yapiliyor defneyi hic begenmiyorum asil o cok yapmacik
bu aada erol günaydinda girmis diziye

tomris hanimin ogluda dizide

saygilar.....

Hangi dizide?
Hsdemi yok yaw ben niye fark etmedim:icon_whis

Acilen bir care bulmalari lazim.. bari sok gecirsin yasemin dili tutulsun bir 50,60 sene:icon_whis

hekimoglu64
14-09-07, 21:20
Ha bir de o var beren saat muhteşem ağlama performansını gene sergiledi..Artık birşey demiyorum ben.Kendisine en güzelinden bir ödül verilmeli..Her bölüm her bölüm göz zevkimi bozuyor.Sesli ağlasa bir türlü öbür türlü ağlasa bir türlü...

Sevgili yıldızbilge sen yasemin mi,ahmet mi diyorsan hala ben ne yapabilirim arkadaşım.:img-icecr.Durum ortada bir kadın sevdiği adamdan yıllardır çocuğunu saklıyor,adam anlattı durumunu.Kustu hepsini..Hangisinin suçlu olduğu bariz değil mi.Yani otomatik olarak mı..mı sorusunun da cevabı çıkıyor ben de..

oxford sevgili özge arkadasim galiba bereni sevmiyorsun saygi duyarim
aa ne yapsin o yilarda mecbur saklamak zorundaydi ne yapsin
bu arada berenime laf yok

saygilar.....

hekimoglu64
14-09-07, 21:24
Hangi dizide?
Hsdemi yok yaw ben niye fark etmedim:icon_whis

Acilen bir care bulmalari lazim.. bari sok gecirsin yasemin dili tutulsun bir 50,60 sene:icon_whis

evet hatirla sevgilide denizi hastahaneye getiren kisi
ismi neydi unuttum simdio cocuk tomris hanimin oglu daha öncede
kirik kanatlarda vardi

saygilar....

merhem
14-09-07, 21:25
evet hatirla sevgilide denizi hastahaneye getiren kisi
ismi neydi unuttum simdio cocuk tomris hanimin oglu daha öncede
kirik kanatlarda vardi

saygilar....

ben onu sormamistim cnm:icon_whis

en iyi oyuncu beren gibi birsey demistin ya onu sormustum neyse ..
kendi soruma kendi cevabimi verebilirim:)

hekimoglu64
14-09-07, 21:32
ben onu sormamistim cnm:icon_whis

en iyi oyuncu beren gibi birsey demistin ya onu sormustum neyse ..
kendi soruma kendi cevabimi verebilirim:)

simdi dogru cevai verebilir kusura bakma forum geziyorum kafamda karisiyor
evet hatirla sevgilide en iyi rol yapan beren baska yok hele canselin sahnelrinde gülmekten kiriliyorum bu ahmette bayan gibi pek nazliymis amma uzatti berenimi bosuna üzüyor benimrensesimde ahmete hala asik hayrte sanki ahmetten baski kisi yok

saygilar......

(BuRcUu)
14-09-07, 21:33
HatırLa SevqiLi'yi harbiiden çok özLemişim.. Şu an için bazı sahneLer hAriç.. (AğLama sahneLerii) Başını izLeyemediim zaten.. :( Sanırım zaman atLaması oLmadıı kii bu çok iyi.. Deniz'in hayatı boyunca o haLde kaLmASını istemiyorum.. diLeriim düzeLir..

Ahmet'in ne yapıcağını baya merak ediyorum.. Yaso'ya baya kızdı..

iReMJeLiBoN
14-09-07, 21:34
sol kesim arkadaslarin yaptiklrini kiniyorum
yasar iyi niyetiyle ordaydi ve üc kisi saldiriyor bu hangi erkeklige sira
yuuuuuuuuuuuuuuuuhh diyorum

saygilar....

3 kişi saldırmadılar.

resimler cekilince görürsün.

iki kişi arkada durdu bi kişi dövdü :)

deniz kötürüm kalabilir, önce reflekslerine baktılar sonra ayağına şey yaptılar yada akıldan geri de off:img-cray:

bir_adı_yok
14-09-07, 21:35
yasemin ve necdett çok kötüsünüz...
niçin bu kadar bencilsiniz...
yasemin'de necdet'le dura dura huyundan suyundan kapmış...
böylece omuz omuza vermenin ilk adımları atılmış oldu sanırım.
necdet heralde ahmet'i kendi gibi sandı...
rüya'yı babannesinde duyunca nasıda şaşırı verdi....
artık istiyorumki ahmet bu neçdet ve yasemin'i süründürsün
onlar omuz omuza vereceklerse ahmettte burunlarından fitil fitil getirsin hayatı...
ama ahmet karakter olarak buna müsait değil biliyorum...

bu arada yasemini affettirecek tek şey günlük olabilir artık...
başka çare yok...
ahmet günlüğü okudu aşık oldu
ahmet günlüğü okudu yasemini affetti...
olur yani olmaz değil...
çünki başka bişey bulamıyorum...
yok öle acı çekiyorum...
bilmem napıyorum...

zeyneps
14-09-07, 21:35
Ooo bizim süper ikili birbirlerine hep destek tam destek yapıyorlar yine :icon_whis Ama mümkünse ikisi de ağlamasın :icon_whis

Ayy olaylar çok üzdü beni ya özellikle o hemşire ve kocasına çok üzdüm diğer o vali midir nedir sinir oldum serseri :hıh Ayla artık bu aşk meşk işlerini bırakıp kendini işine adamalısın ayrıca bir şeyler yapmalısın kendi ağzınla ddin "şiddet artık hayatın içinde " diye :img-yes::img-yes::good: Zaten bundan sonra Ahmet'ten ne hayır gelecek sana muhteşem ikili sayesinde adam hayatının şokunu yaşıyor :icon_sorr Mehmet 'e içim parçalandı ya Deniz 'e nolacak yoksa yürüyemeyecek mi konuşamayacak mı :icon_sorr:icon_sorr

yıldızbilge
14-09-07, 21:36

YAF OXFORDCUM zaten ben ahmetin haklılığına bişid emiyorum haklı..sonuna kadar hemideeee.... o taraftan ahmet ağır basıyo ahmet diorum..ben ahmeti tutuyorum diyorum ama yasemini düşününcede işin içine duygular giriyo ben beren saati çok sefdiğim için ordanda ben yasemini tutuyorum diyorum sonra yine ahmet falan filan......... işler karışıyo iki arda bi derede kalıyorum yahu....

muko88
14-09-07, 21:37
bu arada yasemini affettirecek tek şey günlük olabilir artık...
başka çare yok...
ahmet günlüğü okudu aşık oldu
ahmet günlüğü okudu yasemini affetti...
olur yani olmaz değil...
çünki başka bişey bulamıyorum...
yok öle acı çekiyorum...
bilmem napıyorum...

Hımm bak bu günlüğün bir rolü olmalı değil mi...
Boşuna yıllarca yazdırmadılar herhalde:img-blush
Yasemin bu defa nerde düşürecek güblüğü çok merak ediyorum:img-pilotBu kez belki kasıtlı düşürür:img-hyste

zeyneps
14-09-07, 21:38
Evet Necdet heralde Ahmet'i kendisi gibi sandı pabucumun fedekar babası kendisi olsaydı şimdi çocuğu alıp Uzakdoğuya kaçardı :hıh Güzide dedi ya "nasıl da hemen gördün " diye koptum :img-hyste Eeee bu Necdet-Man her şeyi duyar görür :img-hyste:icon_whis

bir_adı_yok
hekimoğlu
karakterleri karıştırmışsın sanırım...
senin ahmet için düşündüklerini biz yasemin için düşünüyoruz...
beren için değil yanlış anlama yasemin için...
heleede şu aşk meşk olayında....
kimin aşkı devam ediyor ayan beyan ortada..
komik olmaya gerek yok....

büyük cadı
arkadaşlar hangi oyuncu daha iyi tartışmasının hiç gereği yok herkesin bir fikri var ve ona saygı duymalıyız ama bu konuyu kapatalım.....
bu arada mehmetin konuşması çok kötüydü o ağlarken bende ağladım yaaa denize birşey olmasın........aylanın söyledikleri çok güzeldi 'şiddet arık sadece okullarda değil hayatımızın içinde' mümkünse o bundan sonra sadece böyle güzel laflar etsin her konuya karışmasın...necdet yasemin konuşmasına ayrı gıcık oldum.babannesineymiş ...ekrana o onun babannesi diil diye bağırıyormuşum sonradan annem söyledi :) neyse şu ana kadara gerçekten çok iyi gidiyor inşallah sonuna kadar da böyle olacak....

@ly
14-09-07, 21:45
Ne hissettiğimi bilmiyorum...Defalarca gözlerim doldu...Ahmet harikulade konuştu...Daha sonra o replikleri ekleyeceğim...Oyuncuların hepsinin yüksek performans gösterdiğini düşünüyorum...Lütfen oyuncular hakkında polemiğe girmeyelim...konuşacak, tartışacak o kadar çok konu var ki....

Baba Mehmet’in...oğul Deniz’le konuşması bile yeter bu bölüme...

Senaristler yine Necdet sevgilerini bariz şekilde gösterdiler...Bravo Nilgün Hanım...bravo Yasemin...

-Necdet: Bana hala kızgın mısın Yasemin...
-Yasemin: Haayıır...tabii ki kızgın değilim....

El-insaaaffff........El-innsssaaaafff...............!!!!!!!!!!!!!!!!

Ah Ahmet...ne güzel konuştun....

-Ne düşünüyorum Yasemin, biliyor musun...? Yasemin bana öyle birşey söylesin ki...beni ikna etsin...yine benim en büyük aşkım olsun....:icon_sorr

şehrayin
14-09-07, 21:45
Ooo bizim süper ikili birbirlerine hep destek tam destek yapıyorlar yine :icon_whis Ama mümkünse ikisi de ağlamasın :icon_whis

Ayy olaylar çok üzdü beni ya özellikle o hemşire ve kocasına çok üzdüm diğer o vali midir nedir sinir oldum serseri :hıh Ayla artık bu aşk meşk işlerini bırakıp kendini işine adamalısın ayrıca bir şeyler yapmalısın kendi ağzınla ddin "şiddet artık hayatın içinde " diye :img-yes::img-yes::good: Zaten bundan sonra Ahmet'ten ne hayır gelecek sana muhteşem ikili sayesinde adam hayatının şokunu yaşıyor :icon_sorr Mehmet 'e içim parçalandı ya Deniz 'e nolacak yoksa yürüyemeyecek mi konuşamayacak mı :icon_sorr:icon_sorr

süper ikili iş başında dedin beni koparttın
çok doğru ya yine aynı tas aynı hamammm ya yazık ahmete
bu arada lale yine iş başında
hemen koku alıyo maşallahhhhhh

şehrayin
14-09-07, 21:48
arkadaşlar rekor kırıcaz galiba
bu ne kalabalıkkkkk
maşallahhhh
ah günlük yine devredeeeee
aah yasemin ahhhh
vur kafanı dağlara taşlaraaaa

OXFORD
14-09-07, 21:55
YAF OXFORDCUM zaten ben ahmetin haklılığına bişid emiyorum haklı..sonuna kadar hemideeee.... o taraftan ahmet ağır basıyo ahmet diorum..ben ahmeti tutuyorum diyorum ama yasemini düşününcede işin içine duygular giriyo ben beren saati çok sefdiğim için ordanda ben yasemini tutuyorum diyorum sonra yine ahmet falan filan......... işler karışıyo iki arda bi derede kalıyorum yahu....

Anladım canım ama karakter&oyuncu farkını fark etmek lazım
Mesela ben bir oyuncu olarak Okan Yalabık'ı da çok beğenirim.İnanılmaz bir yetenek o.Ve türkiye için düşünürske üç başrolün içinde en tecrübelisi.
Ama necdet'i sevmiyorum..
Hem dizide beren değil yasemin var:img-wink:

OXFORD
14-09-07, 21:57
oxford sevgili özge arkadasim galiba bereni sevmiyorsun saygi duyarim
aa ne yapsin o yilarda mecbur saklamak zorundaydi ne yapsin
bu arada berenime laf yok

saygilar.....

Bereni sevmiyorum bu doğrudur..Ne oyuncu olarak ne de kişi olarak...
Fakat dizide beren değil söylediğim gibi yasemin var.
O yıllarda saklamak falan zorunda değildi.O çocuk çocuk felci gibi bir hastalık geçirdi.O yıllar o yıllar deniliyor..O yıllarda o hastalık ölümcüldü ama gerçek babasının gene haberi olmadı.Söylemek için çaba bile sarftetmedi yasemin.
Neyse bunları zaten aylardır konuşuyoruz bu sayfalarda.
Kısaca beren değil yasemin...:img-wink::img-wink:Dizide beren diye biri yok.Nilgün hanım'a sorabilirsiniz.Kendisi dizinin senaristi olur:img-icecr

zeyneps
14-09-07, 22:03
Ayy sahne beni mahvetti ya Ahmet'in yerine ben ağladım hiiiii demişim kardeşim "abla noldu " diye koştu geldi korkmuş bir şey oldu diye :):icon_sorr:icon_sorr Allahım o tarif edilemez bir acı olsa gerek ya Necdet yine her zamanki gibi süper hero :hıh İnsan heralde kalbine bıçak saplanıp içinde çevriliyormuş gibi hisseder kimse yaşamasın böyle bir şeyi :img-cray:

yıldızbilge
14-09-07, 22:03
ahh ysemin ahhhhhhhhhhhh hala saklıyosun bari laaleye söleee yaa.... yavaş yavaş kısıcam amaaa aaaaaaaaaaaaa benımde bi sabrım var fan olarakk................................... ahmet haklkısın! ama şimdi gidipte vurma dolaba.. yasemının yüreğünü haoplatcan ..:img-yes::img-icecr:img-icecr:happy0064 birasda hoplasın :d.

bir_adı_yok
14-09-07, 22:06
necdet ne kadar yüzsüz
ahmet ne kadar sabırlı...
yasemin ne kadar sakin...sanki hiç bişey olmamış...davranışları bunu gösteriyor....
...
lale yede acıdım...
artık şu kıza bütün gerçekleri anlatsalardı ya...
yasemin de dostumsun diye hikaye anlatıyo...
dostmuş dostu kalacakmış...
ben böyle bir dostluk görmedim...
zavallı şimdi güzide'ye düşman olacak belkide....
...
ya birde ne bekledim,
rüya odasına girdiğinde treninin hırpalandığını farketseydi keşke....

hekimoglu64
14-09-07, 22:27
son sahnede ahmet cok agir konustu yasemin berenimne yapsaydi söyleyemedi iste o yillarda ne yapsin mecbur kaldi ve rüya hasta oldugunddada tabiki ahmete söyleyemezdi nasil söylesin özge arkadasim pat diyemi söylemeliydi herseyin bir zamani var elbette bir gün söyleycekti
ama necdet aceleetti söyledi keske yasemine biraksaydi orda necdet hata yapti ve deniz eger hemen iyilesirse cok yapmacik olur bence dizide cok gereksiz oyuncular var bunlar cikmali kimlercikmali..... berk hakman,güzide,lale,aylanin dayisi bunlar bence gereksiz ve defne deniz iyilesinde beraber lozana gitsinler onarin sahnelerinde cok SIKILIYORUM hele defne cok yapmacik oynuyor ve yasemini kardesinie pek sevmiyorum eee sen kimi seviyorsun derseniz berenimi yasemini yani lalemansur yasarda iyi rol yapiyor vs vs re iste bende cansel elcini hem cansel olarak hem de ahmet olarak sevmiyorum begenmiyorumoyunculugu vasat belki agr konustum ama öyle
o dizide bir numara bereeeeeeeeeeeeeeeeeen

saygilar......

büyük cadı
14-09-07, 22:30
ve evet en sonunda ahmet koptu geliyor...bu mahkemeyi kesinlikle kazanabileceğini düşünüyorum bütün aile hukukçu yani onlar benden daha iyi bilir...ama bu işi yasemin burlara gelmeden çözmeliydi ve bence bunu artık sadece günlüğünü ahmete vererek çözebilir başka çaresi yok!...yasemin necdet omuz omuza olayına inanmamıştım ama gidişat ona doğru gidiyor ve bu daha çok sinir olacağımız anlamına geliyor...herşeye rağmen çok güzel bir bölümdü ne zamandır ağlamamıştım ağladımda iyi oldu...denize ağladım ahmete ağladım defneye mehmete ayrı ağladım....özlemişiz be.....

hall0000
14-09-07, 22:31
reklam arasi dizi seyretmek bu olsa gerek.
diziyi bin parcaya böldüler. hicbirsey anlamadim!

hekimoglu64
14-09-07, 22:33
ve evet en sonunda ahmet koptu geliyor...bu mahkemeyi kesinlikle kazanabileceğini düşünüyorum bütün aile hukukçu yani onlar benden daha iyi bilir...ama bu işi yasemin burlara gelmeden çözmeliydi ve bence bunu artık sadece günlüğünü ahmete vererek çözebilir başka çaresi yok!...yasemin necdet omuz omuza olayına inanmamıştım ama gidişat ona doğru gidiyor ve bu daha çok sinir olacağımız anlamına geliyor...herşeye rağmen çok güzel bir bölümdü ne zamandır ağlamamıştım ağladımda iyi oldu...denize ağladım ahmete ağladım defneye mehmete ayrı ağladım....özlemişiz be.....

ben ahmetin sahnelerinde hic aglamiyorum gercekten oyunculugu vasat ya
neyse belkide bana öyle geliyordur cok hayrani var sonucta neyse ben ahmetin aglama sahnelerine malesef duygulanmiyrum cünki inandirici degil yaseminin sahneleri süper beni cok duygulandiriyor

saygilar........

bse
14-09-07, 22:33
allahım ne bölüm ama ağlamaktan gözlerim şişti ahmetime yaseminime defneme özellikle denizime of of...
allahtan denizim kımıldadı ayölmicek ya o bna yeter:happy0064
ahmet son bombayı patlattı yalnız yasemine kal geldi aman yasemine acıyorum ama ahmtde haklı yani değil mi?
nasıl geçicek bir hafta ya:(

badger
14-09-07, 22:34
Al birini vur öbürünü ekibi yine iş başında..

Sanki hiçbir şey olmamış gibi nedametle hayatları devam ediyor...bknz:alışmış kudurmuştan beterdir..

İzleyeceğiz mahkeme sahnelerini, bu da Yaseminin aşkının gerçekliğinin sonu olur..Umarım bu anlamsız komediyi çekenler gözümüze girmek istiyorlarsa, eğer çekmişlerse herşeyi..çekmedikleri bölümün başına..Yasemin bir kabustan uyansın ve...şimdiye kadar izlediklerimizi bir kabus, rüyaymış olarak bize göstersinler..çünkü bu ikisini yine o dostane, garip, pseudo ilişkisini gördükçe..Bir baba orada yılların kayıplığında acı çekerken..yine o mutlu haller..öldüreceeekkk beni...

Ne demişti Ahmet? Öyle bir şey yap ki Yasemin ben sana tekrar aşık olayım...Boşuuuuna uğraşma Ahmet...O kız yoook!..Bak neler ediyor!..Sana kendini ispatlayacağına..yine salaklıklar peşinde..bir de günlüğe yazıyor..senin aşkın olmadan ben yaşayamam..bir de gözyaşı damlar..mürekkepi dağıtır....pehh..Git atla okayalıklardan bu seferde hepimiz kurtulalım!:hıh

sevgili hekimoğlu,

burada oyunculuk tartışması yapmıyoruz..lütfen beğenmiyorsan, beğenmediğini oyuncu sayfasında yazarsan daha iyi olur..:img-yes:

vega58
14-09-07, 22:34
iyi geceler herkese....

sonunda izledik yeni bölümü...çok karanlık bir bölümdü..olumlu hiç mi bir şey olmaz...necdetle yasemin yüzsüzlükte birbirleriyle yarışıyorlar...zaten ne yaptıklarını bir anlasam...ahmet de sabır taşı değil ya çatladı sonunda..mahkemeye başvuracak bu durumda necdetle yasemin daha da çirkefleşecektir eminim..zaten necdet dış kapının mandalı ama nedense hala çocuğun babası gibi davranıyor...

deniz ve defne sahneler bayıltıcıydı..nedense hiç etkilemedi beni o sahneler..

ahmetin yasemine yaptıları harikaydı yalnız..içimin yağları eridi..:icon_whis

kutbettin
14-09-07, 22:35
Allahtan korkmasam Yasemin'in saçını başını yolacağım o derece. Ya adam yıllardır sakladığın sırrı bir çırpıda kendini aklamak için söylemiş, bir de karşında üste çıkıyor. Sen tut "Sana kızgın değilim de". Bir de sarıl, aferin !

Ahmet, ay Rüya'ya dokunmaya bile kıyamadı. Kahroldu adam, Rüya'nın eski hallerini hatırladı. Düşecekken Necdet'in onu tutması ve ona baba demesi mahvetti. Yani Yasemin ancak gurur duysun yaptıklarıyla. Şimdi de gidip Necdet'e ağlar. "Kızımızı alacak elimden Necdet, ben Rüyasız yaşayamam Necdet" Ondan ancak bu beklenir zaten.

Deniz'e içim parçalandı ama iyileşecek bence, belki ufak tefek sakatlıklar olacak ama zamanla düzelir.

Sinan Çemgil'i de gösterdiler bu arada, dikkat eden oldu mu :)

jumeria
14-09-07, 22:35
ya bu laleye uzuluyorum ben. kizcagiz yillardir kapi dinleyip herseyi yarim yamalak anliyor. kimse de birsey soylemiyor. bir de yasemin demez mi "sen benim en yakin arkadasimsin" diye. bence bu hikayede lale de cok buyuk bir ozuru hakediyor. bana en yakin arkadasim diyen bir insan boyle yapsa, sonunda ahmet kadar ofkelenirdim herhalde. ask kadar dostluk da onemli degil mi?

mirka
14-09-07, 22:36
Deniz geri dönüyor dönecek. Şevket ne dedi ' sensiz olmaz deniz' Gerçekten de Deniz olmadan hatırla sevgiliden aynı tat alamam. Bence en gereklilerden.
Mehmetin oğluyla konuşmasında da ağladım. Harika baba.
Ama Ahmet Yasemin konusunda kafam karışık. Bunca itiş kakıştan sonra o sevdiğimiz aşk ne olacak?

hekimoglu64
14-09-07, 22:36
allahım ne bölüm ama ağlamaktan gözlerim şişti ahmetime yaseminime defneme özellikle denizime of of...
allahtan denizim kımıldadı ayölmicek ya o bna yeter:happy0064
ahmet son bombayı patlattı yalnız yasemine kal geldi aman yasemine acıyorum ama ahmtde haklı yani değil mi?
nasıl geçicek bir hafta ya:(

deniz tamam ölmesin ama hemen iyilesirs cok yapmacikolur birkac hafta
hastahane sahnlerinde yatmali

saygilar.....

LİN
14-09-07, 22:37
Ben bir karar verdim Yasemin! Çok önemli bir karar!
Kızımdan ayrı geçen yılları geri alamam biliyorum.Ama,yapabileceğim bir şey var.
Mahkemeye başvurucam, Kızıma sahip olmak için ilk adımı atıcam!
Rüya bundan sonra başka birine baba demeyecek (Küt)
Bunun için elimden gelen herşeyi yapıcam
Kızımı senden alıcam yasemin
Bizdençaldığın yılların bedelini teker teker ödeyeceksin
İnsanın çocuğundan ayrı yaşaması ne demekmiş anlayacaksın!
İŞTE BUDUR!
Eski Ahmet gitmiştir artık.Evlat sevgisi insana Kontl'uğuda Monte'liğide Cristo'luğuda,aşkıda unutturur.
Yasemin haketmiştir.Burunundan fitil fitil gelecektir herşey.Ahmet'in ona olan aşkı çoook derinlerde kalmıştır.Evlat sevgisi hertürlü aşkın önüne geçer.
Eeee etme bulma dünyası.Yalnız kalacaksın Yasemin.Git Kıbrıscığa sıra sende...Hatta sen sıtma yerine verem ol orda.Yalnız kal!
Mutlu muyuz?Mutluyuz

Shevek
14-09-07, 22:37
Yeteeeeeeer! Dizi tarihinin en karaktersiz baş kadın karakterlerinden birini izletmeye devam ettirmeyin hala bize. Bu ne böyle? Aşık desen aşık değil, anne desen bence tam anlamıyla bir anne değil (ayrılma kararını nasıl açıklayacağını düşünmemişmiş, düşünse iyi olacakmış), dost desen dost değil (yıllarca en iyi dostuna bile rol yaptı). Ahmet tek tek oturtuyor lafları. Be kadın hiç mi düşünmedin? Sanki ilk defa bunlar aklına gelmiş gibi donup kalıyor. Nasıl yaptın? Nasıl...diyor. Bu donup kalmış. İfadesiz bir surat. Ayrılma kararı aldıkları, bu yalanı bundan sonra sürdüremeyeceklerini söyleyen Necdet'e Rüya babaannesinde diyor. Bu hepten salak mı? Nedir? Ahmet gerçeği öğrenmiş. Hala babaannesi diye Dilşat'a mı bırakacaksın çocuğu! Bu ne onursuzluktur. O evde oturmaya devam ediyorsun! Hiç bize 70'ler martavalı okumasınlar. Onurlu bir kadın 1370 te de aynıdır 1970 te de. Ahmet, o lafları ederken gözleriyle anlatıyor sana işte, çok acıttın beni, çok yaraladın, bir laf et, bir şey söyle, affedeyim diyor, yol gösteriyor. Ama anlayana tabii. Bu kadın gidip Necdet'e hastanede tatlı tatlı gülümsüyor ya. Bir tek bunu biliyor zaten. Başka da bir şey bilmiyor.

Denizzzzzz iyi ol, kalk ayağa Deniz. Mehmet, Sevim, Deniz, Harun...Hepsi çok iyiydi. Ağlattılar bizi. Ama o sevgi ayağa kaldırır insanı. Canım benim nasıl da eli kıpırdadı.

Melal
14-09-07, 22:38
Bu akşam ki bölümü çok beğendim.
Ahmet'in Yasemin'i kaale almaz tavırları süperdi.:good:
Bu akşam Ahmet'in olduğu her sahne beni etkiledi.
Yasemin'le parkta konuştuğu sahne,balıkçı amcayla çay içtiği sahne,Rüya'yı uzaktan seyrettiği düşüyor sanıp telaşlandığı ve final sahnesi süperdi.
Bu akşam Cansel'in performansı gerçekten çok iyiydi.
Bu saydığım 4 sahne ayrı ayrı güzeldi.
Deniz önümüzdeki bölüm iyileşecek anlaşılan.
Defne,Harun ve Işık'ın Deniz'in odasına girip söyledikleri sözler çok anlamlıydı.
Bu akşam Beren Saat'in performansının daha iyi olmasını bekliyordum ama pek beklediğim gibi olmadı.
Ama yinede performansın diğer oyuncular gibi iyi olmaması gözüme batmadı.
Belçim Erdoğan ağlama sahnelerinde,Deniz'in vurulduğu an ki sahnede çok başarılıydı.
Bu bölüm gözüme batan bir diğer şey ise Rıza bey ve Yasemin'in hiç telaşesiz gayet sakin olmasıydı.
Deniz sanki onların akrabası değil gibiydi Selma hanım ve Şevket bey bile Deniz için daha fazla endişelendiler.
Bu arada bu akşam ki bölümde yeni müzikler vardı ve yine şahaneydi ekibe teşekkürler,emeklerine sağlık.:good:

badger
14-09-07, 22:40
Deniz geri dönüyor dönecek. Şevket ne dedi ' sensiz olmaz deniz' Gerçekten de Deniz olmadan hatırla sevgiliden aynı tat alamam. Bence en gereklilerden.
Mehmetin oğluyla konuşmasında da ağladım. Harika baba.
Ama Ahmet Yasemin konusunda kafam karışık. Bunca itiş kakıştan sonra o sevdiğimiz aşk ne olacak?

Şevket, bir de sol yumruğunu kaldırıp selamladı Denizi..evet, evet istikbal var Şevkette..bknz:Rüyayla beraber mitinglere katılma senaryolarımız..ama bir de bu adama bir şey olmasın..hele Rüyayı öğrendikten sonra...:icon_sorr bknz.ikinci kalp krizi ihtimali..ve bu sefer kurtuluşu olmayabilir..:sad53:

zeyneps
hekimoglu64 nickli arkadaşımız buranın oyuncu başlığı olmadığını henüz idrak edemedi galiba :icon_whis:icon_whis Ayrıca ortadaki oyunculuğu herkes görüyor kendisi kimse tarafından oyunculuğu yeterli görülmeyen oyuncuyu da çok beğeniyormuş o zaman her mesajının altına yazdığı saygılar kelimesine saygı duyarak ona oyuncu başlığına gitmesini öneriyorum :icon_whis Ayrıca kimin oyunculuğunun iyi olduğu da çok aşikar :icon_whis Şu ana kadar da bu arkadaşımızdan olumlu bir cümle pek göremedim hiç bir başlıkta ilginç :icon_whis

Ahmet'in soh sahnesinde yıkıldım bittim ben ya şu anda çok öfkeli sağlıklı düşünemeyecek vaziyette öfkesi de uzun süre geçmeyecek gibi :icon_sorr:icon_sorr Ama Yasemin bunların hepsini haketti :hıh

hekimoglu64
Allahtan korkmasam Yasemin'in saçını başını yolacağım o derece. Ya adam yıllardır sakladığın sırrı bir çırpıda kendini aklamak için söylemiş, bir de karşında üste çıkıyor. Sen tut "Sana kızgın değilim de". Bir de sarıl, aferin !

Ahmet, ay Rüya'ya dokunmaya bile kıyamadı. Kahroldu adam, Rüya'nın eski hallerini hatırladı. Düşecekken Necdet'in onu tutması ve ona baba demesi mahvetti. Yani Yasemin ancak gurur duysun yaptıklarıyla. Şimdi de gidip Necdet'e ağlar. "Kızımızı alacak elimden Necdet, ben Rüyasız yaşayamam Necdet" Ondan ancak bu beklenir zaten.

Deniz'e içim parçalandı ama iyileşecek bence, belki ufak tefek sakatlıklar olacak ama zamanla düzelir.

Sinan Çemgil'i de gösterdiler bu arada, dikkat eden oldu mu :)

ya arkadaslarim sizler anlamyiormusunuz kendinizi yaseminin yerine koyun bakalim kalibimi basarim sizlerde aynisi yaparsiniz o yilarada yasemin henüz 18 deydi ne yapacagini bilmiyordu intihar etmekistedi necdet kurtardi ne yapsaydi ya kizin üstüne gitmeyin ben burda sinir oluyorum hepiniz ahmetci olmussunuz ahmet snki sütten cikmis ak kasikta ,ve yaseiminin sacini basini yolmak istiyorsun yanlisss

saygilar.....

bu arada yasein ve ahmet aslakavusamazlar insallah ben ahmeti hc berenime yasemine yani yakistirmiyrum ölü bakisliarkadaslar bana kizmayin sizler nasil bereni yasemini begenmiyorsaniz bende ahmeti cansel elcini begenmiyorum

blue ivy
güzel bir bölümdü,en azından ahmetle birlikte içimizi döktük.

yaseminin kararsızlığı hala öldürecek beni,ikide bir bilmiyorum bilmiyorum,şimdi desin bakalım bilmiyorumları:icon_whis

en çok üzüldüğüm kişi ahmetin halleri,ilk duyduğunda etrafındakilerini duymuyordu bile yazık, bu arada ali kardeşim tabii senin fikrin ama bence cansel elçin rolünü çok iyi oynadı bu bölüm,gittikçe daha iyi oluyor,bunun hayranlıkla bir ilgisi yok,ben hayranı değilim ama oyunculuğunu beyenirim:good:

@ly
14-09-07, 22:42
Merhaba çanlar....

Kızkardeşimin nişanlısı, bu akşam misafirim...ilk defa bizimle birlikte Hatırla Sevgili’yi izledi...ve Necdet’i pek sempatik buldu....dehşete düştüm....neyseki kardeşim saf Ahmet’çilerden...

-Ben bu düşünceyi haklı gören bir zihniyetle ömrümü geçiremem...sen git de kendine bir Yasemin bul...dedi...

Az önce doğru yolu aniden bulan damadımız...şarkı söylüyordu...
...Ne sağcıyım, ne solcu....pastacıyım pastacııı.............

Melal
14-09-07, 22:43
Final sahnesine ayrıyeten değinmek istiyorum.
Ahmet'in Yasemin'in odasına pat diye girmesi ve Yasemin'e kızımı senden alacağım artık başkasına baba demeyecek kızından ayrı kalmak nasıl bir duyguymuş anlayacaksın demesi süperdi.
Bu sahneyi seyrederken yürü be Ahmet kim tutar seni dedim.
Ama Ahmet'in bu sözleri Yasemin'e farklı kararlar aldıracak sanırım.
Necdet'le ayrılmayacaklar ve Rüya'yı Ahmet'e vermeme savaşına girecekler.
Eğer Ahmet dava açarsa ki açacak gözüküyor bencede açsın zaten.:)
Necdet kendini Rüya'nın babası olma durumuna oldukça kaptırmış durumda eğer Ahmet dava açarsa neler olacak kestiremiyorum.
Büyük ihtimal Yasemin ve Necdet onu davadan vazgeçirmek isteyeceklerdir ama Ahmet'in geri adım atacağını sanmıyorum.
Diyelim ki Ahmet Rüya'nın velayetini aldı sonrasında neler olur merak ediyorum.
Baba-kızın birbirine kavuştuğu sahneleri,Rüya'nın Ahmet'e baba demesini dört gözle bekliyorum.
Rüya ve Ahmet birbirine kavuşsun yeter Yasemin aralarında kara kedi olmasın.:)

kutbettin
14-09-07, 22:45
ya arkadaslarim sizler anlamyiormusunuz kendinizi yaseminin yerine koyun bakalim kalibimi basarim sizlerde aynisi yaparsiniz o yilarada yasemin henüz 18 deydi ne yapacagini bilmiyordu intihar etmekistedi necdet kurtardi ne yapsaydi ya kizin üstüne gitmeyin ben burda sinir oluyorum hepiniz ahmetci olmussunuz ahmet snki sütten cikmis ak kasikta ,ve yaseiminin sacini basini yolmak istiyorsun yanlisss

saygilar.....

bu arada yasein ve ahmet aslakavusamazlar insallah ben ahmeti hc berenime yasemine yani yakistirmiyrum ölü bakisliarkadaslar bana kizmayin sizler nasil bereni yasemini begenmiyorsaniz bende ahmeti cansel elcini begenmiyorum

Bak arkadaşım cevabın aşağıda kusura bakma ama kimse burda Beren Saat için kötü şeyler söylemiyor sen maşallah tüm oyunculara ağzına geleni söylemişsin. Yasemin'in haklılığı konusunda sen en iyisi eski yorumları oku. Tutup tekrar tekrar yazamayacağım.

Burada yakışan çift yarışması da yapılmıyor. Beren'e kim uygundur snein için bilemeyeceğim ancak bizim için Cansel Elçin gayet yerinde bir tercih, Endişelerini de oyuncu başlığına taşımanı öneririm. Burada bölüm yorumu yapıyoruz. Kim Beren'e uygun tartışması değil.

hekimoglu64 nickli arkadaşımız buranın oyuncu başlığı olmadığını henüz idrak edemedi galiba :icon_whis:icon_whis Ayrıca ortadaki oyunculuğu herkes görüyor kendisi kimse tarafından oyunculuğu yeterli görülmeyen oyuncuyu da çok beğeniyormuş o zaman her mesajının altına yazdığı saygılar kelimesine saygı duyarak ona oyuncu başlığına gitmesini öneriyorum :icon_whis Ayrıca kimin oyunculuğunun iyi olduğu da çok aşikar :icon_whis Şu ana kadar da bu arkadaşımızdan olumlu bir cümle pek göremedim hiç bir başlıkta ilginç :icon_whis

Ahmet'in soh sahnesinde yıkıldım bittim ben ya şu anda çok öfkeli sağlıklı düşünemeyecek vaziyette öfkesi de uzun süre geçmeyecek gibi :icon_sorr:icon_sorr Ama Yasemin bunların hepsini haketti :hıh

hekimoglu64
14-09-07, 22:46
Final sahnesine ayrıyeten değinmek istiyorum.
Ahmet'in Yasemin'in odasına pat diye girmesi ve Yasemin'e kızımı senden alacağım artık başkasına baba demeyecek kızından ayrı kalmak nasıl bir duyguymuş anlayacaksın demesi süperdi.
Bu sahneyi seyrederken yürü be Ahmet kim tutar seni dedim.
Ama Ahmet'in bu sözleri Yasemin'e farklı kararlar aldıracak sanırım.
Necdet'le ayrılmayacaklar ve Rüya'yı Ahmet'e vermeme savaşına girecekler.
Eğer Ahmet dava açarsa ki açacak gözüküyor bencede açsın zaten.:)
Necdet kendini Rüya'nın babası olma durumuna oldukça kaptırmış durumda eğer Ahmet dava açarsa neler olacak kestiremiyorum.
Büyük ihtimal Yasemin ve Necdet onu davadan vazgeçirmek isteyeceklerdir ama Ahmet'in geri adım atacağını sanmıyorum.
Diyelim ki Ahmet Rüya'nın velayetini aldı sonrasında neler olur merak ediyorum.
Baba-kızın birbirine kavuştuğu sahneleri,Rüya'nın Ahmet'e baba demesini dört gözle bekliyorum.
Rüya ve Ahmet birbirine kavuşsun yeter Yasemin aralarında kara kedi olmasın.:)

melal arkadasimönceliklemerhaba yorumuna saygi duyarimama
birakta necdette babalik durumuna kendini kaptirsin o kadar yil emek verdi kendi cocugu gibi benimsedi bi bakima manevi babasi üvey demiyorum bakin manevi babsi diyorumcünki hic bir zaman üvey baba gibi davranmadi

saygilar.....

bse
14-09-07, 22:46
Bu akşam ki bölümü çok beğendim.
Ahmet'in Yasemin'i kaale almaz tavırları süperdi.:good:
Bu akşam Ahmet'in olduğu her sahne beni etkiledi.
Yasemin'le parkta konuştuğu sahne,balıkçı amcay