PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-18

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11

badger
26-08-07, 19:15
ahmet ikizler olamaz! ikizler erkeği, hoppadır, havaidir, sözüne güvenilmez -güvenirsen alırsın boyunun ölçüsünü :D- çapkındır, çocuksudur.. ahmet bunların hiçbiri değil :)

Ni dimek istiyorsun bakayım İkizler erkeği konusunda...Bir kerem benim delüğğanlı İkizler:img-in_lo...Öyle tutkulu severler ki...Sevdiler mi gözleri hiçbir şey görmez.Başka bir kadına bile bakmaz.Hayatlarını aynı enerjiyle devam eder ama acısını gömerek, içten içe yaşar..bknz:Ahmet gibi...Hayatın getirdiği acılarla başa çıkmayı kendini kaybetmeden başarabilirler..

aslı30
26-08-07, 19:18
Uzun süredir uğramadığım için konuya dalamıyorum.:img-grin2İlk bölümde Ahmet'ten güzel sahneler bekliyorum.Yasemin'i sürüm sürüm süründürsün.Kızından ayrı geçen yıllarının acısını çıkarsın.Hatta kızını alıp Yasemin'e göstermesin.:icon_twisÇok mu fazla oldu bu.:img-hyste

merw
26-08-07, 19:21
Ni dimek istiyorsun bakayım İkizler erkeği konusunda...Bir kerem benim delüğğanlı İkizler:img-in_lo...Öyle tutkulu severler ki...Sevdiler mi gözleri hiçbir şey görmez.Başka bir kadına bile bakmaz.Hayatlarını aynı enerjiyle devam eder ama acısını gömerek, içten içe yaşar..bknz:Ahmet gibi...Hayatın getirdiği acılarla başa çıkmayı kendini kaybetmeden başarabilirler..

canım senin ikizlerin yükseleni başka birşeydir :D ya da güzelliğinle öyle bir bağlamışsın ki kendine, başkasını görecek hal kalmamış adamcağızda ;) ama genellikle ikizler burcu erkekleri, akrep burcu erkeklerinden bile beterdir.. hm aslında onlar kadar değil, en azından ikizlerle birlikteyken eğlenebiliyor insan :) çift karakterli olurlar genelde, güvenemezsin. kendileri de zaten güvenilir olmak istemez ki, oyuncudurlar, herşeyi yapabilirler.. aslında en aşık olunası tiplerdir ikizler burcu erkekleri, çünkü neşelidir, eğlencelidir, ağzı iyi laf yapar, başarılıdır, zekidir vs. ama işte.. :D

ayşeeeeeçan, ne bileyim kuzum.. yaya ne dediğini merak ettim diye şey ettim :icon_sorr

@ly
26-08-07, 19:34
canım senin ikizlerin yükseleni başka birşeydir :D ya da güzelliğinle öyle bir bağlamışsın ki kendine, başkasını görecek hal kalmamış adamcağızda ;) ama genellikle ikizler burcu erkekleri, akrep burcu erkeklerinden bile beterdir.. hm aslında onlar kadar değil, en azından ikizlerle birlikteyken eğlenebiliyor insan :) çift karakterli olurlar genelde, güvenemezsin. kendileri de zaten güvenilir olmak istemez ki, oyuncudurlar, herşeyi yapabilirler.. aslında en aşık olunası tiplerdir ikizler burcu erkekleri, çünkü neşelidir, eğlencelidir, ağzı iyi laf yapar, başarılıdır, zekidir vs. ama işte.. :D

ayşeeeeeçan, ne bileyim kuzum.. yaya ne dediğini merak ettim diye şey ettim :icon_sorr

Merw....benim ex koca ikizlerdi...oğlum da akrep...anlayacağın '' yanmışım, sönmüşüm ben...'' Diziye bağlamak gerek di mi...? İyi ki Ahmet İkizler değil...:img-wink:

Başak burcunu sormuştun...Başak hasat zamanının burcu...ağaçlar meyve dolu...kışa hazırlık başlamış...bereketin burcu yani...:img-yes:

Her konuda ayrıntıcı ve titiz insanlarızdır....evin düzeninden...ilişkilere kadar her konuda...detaylara önem veririz ama karşıdaki insandan da aynısını bekleriz...yoksa...çok fena eleştiririz...:img-pilot

Hemen Hs bağlantısı kuruyorum....bu bilgiler ışığında, Selma tam bir başaktır...:icon_whis

merw
26-08-07, 19:41
merw....benim ex koca ikizlerdi...oğlum da akrep...anlayacağın '' yanmışım, sönmüşüm ben...'' Diziye bağlamak gerek di mi...? iyi ki Ahmet ikizler değil...:img-wink:

Başak burcunu sormuştun...Başak hasat zamanının burcu...ağaçlar meyve dolu...kışa hazırlık başlamış...bereketin burcu yani...

Her konuda ayrıntıcı ve titiz insanlarızdır....evin düzeninden...ilişkilere kadar her konuda...detaylara önem veririz ama karşıdaki insandan da aynısını bekleriz...yoksa...çok fena eleştiririz...
Hemen Hs bağlantısı kuruyorum....bu bilgiler ışığında, Selma tam bir başaktır...:icon_whis

oof.. senin durum tam vahim şekerim :icon_sorr bir de sen anlat ikizler erkeğini diyeceğim ama, ne kadar objektif olunur bilemiyorum :D
akrep burçları da, aslında genel olarak sağlam özelliklere sahiptir, sadıktırlar, güçlüdürler, iyi dost olurlar, anlayışlı, kararlıdırlar falan ama inanılmaz zordurlar. uğraşması zor, sevmesi zor. seversin sevdiğine pişman ederler. dik kafalı, benmerkezci olurlar.. falan filan of :) senin oğlandan sen değil de kızlar çekecek bence :D

"bu bilgiler ışığında", dizimizde akrep burcu kimse yok :P ama sevdiğine pişman etmek konusunda yaseminin üzerine tanımıyorum :hıh

http://aycu39.webshots.com/image/26278/2003070142674444325_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2003070142674444325)

şuna bakar mısınız ya? çocuğu olmasını istediğini bu kadar hisli, tutkulu bakışlarla söyleyen birinin karşısında nasıl erimeden durur insan?

tutku dedim de, ahmetin yükseleni akrep olmasın sakın? bu kadar tutku hayra alamet değil :D o zaman yasemin kendini sarayburnundan (boğaz köprüsü yok ya daha :P) denize bıraksın acilen, çünkü akreplerin tersi ve intikamı çok pis oluyor :img-fie:

Shevek
26-08-07, 20:05
Offf of, anılar, replikler, durum analizleri yetmiyormuş gibi bir de resim koyup açımızı deşmeseydin Merveçim.:icon_sorr Peki sabır, dayanıklılık, yıkılmadan ayakta kalabilme, merhemsiz, ilaçsız, bir başına, yarasını, açık olarak bu kadar taşıyabilme...Bunlar hangi burçun özellikleridir Aliyeçan!

Ya, akşam akşam yine bir hüzün kapladı içimi. Şimdi çıkmak zorundayım. Dönünçe burada olanlarla görüşürüz. Siz o arada astrolojiye dalar gidersiniz. Ben de gelinçe okurum artık.:icon_sorr:sad53:

badger
26-08-07, 20:08
Merw....benim ex koca ikizlerdi...oğlum da akrep...anlayacağın '' yanmışım, sönmüşüm ben...'' Diziye bağlamak gerek di mi...? İyi ki Ahmet İkizler değil...:img-wink:

Başak burcunu sormuştun...Başak hasat zamanının burcu...ağaçlar meyve dolu...kışa hazırlık başlamış...bereketin burcu yani...:img-yes:

Her konuda ayrıntıcı ve titiz insanlarızdır....evin düzeninden...ilişkilere kadar her konuda...detaylara önem veririz ama karşıdaki insandan da aynısını bekleriz...yoksa...çok fena eleştiririz...:img-pilot

Ama Selmanın Başak ancak yükselenin de olursa olur..Çünkü Başaklar biraz sulugözdür...Lafı bu kadar gediğine koyan illa toprak burcu diyorsan Oğlak olabilir ama ben Selmayı Aslan görüyrem...Yönetme merakı ve iddialı olması...

merw
26-08-07, 20:39
Ama Selmanın Başak ancak yükselenin de olursa olur..Çünkü Başaklar biraz sulugözdür...Lafı bu kadar gediğine koyan illa toprak burcu diyorsan Oğlak olabilir ama ben Selmayı Aslan görüyrem...Yönetme merakı ve iddialı olması...

ehh.. defne gittiği zaman ve ahmet yaseminin hamileliğini öğrendiği zaman selma da ağlamıştı biraz... (ahh ne uyuz olmuştum o sahnede selmaya.. gidip yolasım gelmişti resmen, ahmet orada kan yaş ağlarken... :icon_evil bu arada ayda aksele olan hayranlığımı da bir kere daha belirtmek istiyorum.. o kadar hoş, o kadar zarif ki, selmaya kızarken yumuşuyorum bir anda...)

ama aslan çok uygun, evet :D hatta, bu durumda rıza da aslan olabilir..

gülmisal
26-08-07, 20:48
http://aycu39.webshots.com/image/26278/2003070142674444325_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2003070142674444325)

şuna bakar mısınız ya? çocuğu olmasını istediğini bu kadar hisli, tutkulu bakışlarla söyleyen birinin karşısında nasıl erimeden durur insan?

Vaayy Demek öyle bence onda öle bir bakış varki..........Ben öle baksam yanımdan kaçarlar o seni öldürürüm kadar sert bir bakış.

Hhh ne kadar garip dibinde çocuğu ölümle boğuşuyor o ise hiçbirşey bilmeden yanından geçmekle yetiniyor..:icon_sorr:icon_sorr

Bak üzdün beni Merve yaa..!!Onları hatırlayınca içim burkuluyor..Ama sinirden iyidir.Hs nin albümünde N Y A resmi var bitane ama nedense hiç YAR resmi yok.Hıh kötüler

Burçlar hımm şimdide ona mı kalkıştık.Süperiz bi o kalmıştı...

badger
26-08-07, 20:49
Şimdi Ahmet Boğa mı İkizler mi sorularına cevap arayalım...Çünkü elimizde 27 Mayısın öncesinde olan bir Ahmetin doğumgünü olayı var.

İkizler erkeği:
İkizler burcu erkeği zeki, nazik, güzel ve etkili konuşan ve cazibeli yapısıyla dikkat çeker. Pratiktir ve sorunlar karşısında kolayca çözüm üretebilen bir yapısı vardır.

İkizler burcu erkeği değişkendir ve bazen onu anlamak zor olabilir. Çocuksu tavırlarıyla sürekli ilgi bekleyen bir yapısı vardır. Aklına koyduğunu mutlaka yapmak ister. Diğer taraftan özgürlüğüne düşkün olan ikizler erkeği kısıtlanmaktan ve emir almaktan hoşlanmaz. Kendi işini yapmaktan daima keyif alır.
İkizler erkeği çift kısmetlidir. İnsanlarla kolay diyalog kurabilen ve sözünü dinleten bir yapısı vardır. Karşı cins tarafından hemen fark edilir. İşle ilgili konularda yeni fikirler ve yeni projeler üretmekten çok keyif alır. Maddi konularda da değişkendir. Bazen çok bonkör, bazen de çok cimri olabilir.Fakat idare konusunda oldukça zayıftır. Bir konuda derinleşememek gibi bir problemleri vardır.

İkizler erkeği savurganlığı sever ve para konularında fazla başarılı değildir. Duygusal anlamda fazla hassas değildir ve olabildiğince işin mantıklı tarafından bakmayı sever.

İkizler erkeği çok disiplinli bir ev hayatından hoşlanmaz, fakat çok severse evlenip bu evliliği devam ettirmek için çaba harcayabilir.

Aşk konusunda:

İkizler'in çift karakterli olduğunu her zaman akılda tutmak gerekir. İkizler'in bir yanı aşka ve güvenliğe ihtiyaç duyarken, diğer tarafı da kuvvetli bir şekilde yeniliğe ve değişikliğe ihtiyaç hisseder. İkizler ile bir ilişki yürütebilmek için, O'nun duygusal, mental ve c...l ihtiyaçlarını tam anlamıyla tatmin etmek gerekir. Gülmeyi, eğlenmeyi, yolculuk yapmayı ve yeni şeyleri deneyimlemeyi çok sever.Pek çok şey hakkında bilgi sahibi olmasına rağmen, yeni konular hakkında bilgi edinmek ilgisini her zaman çeker. Bir İkizler'in dikkatini çekmek için, her hangi bir konuda derin bir tartışmaya girmek akılcı bir yöntem olabilir. İkizler dürüstlüğe ve samimiyete çok değer verirler. Dolayısıyla, karşısındaki kişi aynı görüşte olmasa bile, kendi gerçek fikirlerini söyleyen kişileri beğenir ve takdir eder. Ayrıca tek bir konuya bağlanmamak, enteresan yeni konular bulmak da, İkizler'in beğenisini kazanmakta faydalı bir yöntem olarak kullanılabilir. Son derece sosyal ve enerjik olan İkizler, zaman zaman sert bir dil kullanmaktan da çekinmez. İkizler kelimeleri silah gibi kullandığı için, aşırı duygusal insanlarla anlaşmakta zaman zaman problemler yaşayabilir.
İkizler'in aşkta kıskanç ama, belli etmekten hiç hoşlanmayan bir yapısı vardır. Şüphelendirecek ya da kıskandıracak yöntemler kullanmak asla doğru olmaz. Eğer İkizler, karşısındakini tatmin edici ve sadık bir eş olarak görürse, kendisi de aynı şekilde cevap verebilmek için elinden geleni yapacaktır.

Bunlarda ekşi yorumları

İkizler:

kafası sürekli birşeylerle meşguldur, bir kerede bir çok işi aynı anda düşünüp çözüme ulaştırmayı severler, dolayısıyla kafaları hep karışıktır,
İşet bu yüzden hamilelik vak'asını çözemedi..Takıldı kaldı Yasemini Necdet kandırdı diye
hep tilkiler döner durur, sinirleri saman alevi gibidir, neye parlayıp neye aniden sakinleştiklerini çok iyi tanımıyorsanız anlamanız mümkün değildir. sanki iki dakika önce bağırıp ortalığı birbirine katan onlar değilmiş gibi ani bir refleksle geri dönüş yaparlar ve siz neye uğradığınızı şaşırırsınız, eğer ona ayak uydurmaya çalışırsanız başınız döner ve dengeniz bozulur, karşısında kararlı, mantıklı olduğunuz sürece dayanmak daha kolaydır, kararları da sürekli değişkenlik gösterir, ailelerine aşırı hatta kendi aile düzenini sarsacak derecede bağlıdırlar, yaş ilerledikçe bu durum düzelir, insanlarla kadın erkek farketmez sohbet etmeye bayılırlar, yenilikçi bir ruha sahiplerdir, yeni tatlar, yeni yerler, yeni organizasyonları severler.

verdikleri bir kaşık balı bir koca kepçeyle geri alıp, tekrar bal vermeye başlarlar, kalp kırdıktan sonra gönül almasını da bilirler. ev işleri ve evle ilgilenmeyi severler. Bak Shevek, senin gördüğün cömert Ahmet

bir kadına bağlanmayı sever,yeterki her an gidebilecekmiş gibi hissedip buna inansın ve kendini avutsun......Bak bu çok doğru! bknz:Ahmetin Yasemin aşkı

en az kıskanç erkeğin bu burçtan çıkması ve türk kadınlarının epey bir kısmında bulunan 'beni kıskanıyo çünkü seviyo' hastalıklı düşüncesinin sonucunda kadınları asla sevmeyen sadece kullanan erkek tipi imajı yapışmış kalmıştır malesef üstlerine.

baba olduklarinda cocuklari deli gibi eglenen erkek tipi Rüyaya baba neymiş gösterecek...

bu burcun erkeği doğuştan konttur barondur. fevkalade salon adamı, beyefendi ve mağrur olurlar

Şimdilik bunu göndereyim...Boğaya da göz atacağız...:)

Ekleme yapayım:

iyisine rasladığınız zaman tüm kainatı arasanız bile daha iyisini bulamayacağınız erkek türü..en koyu aşık ikizler erkeğidir. eğer bi kız kendisini ikizler erkeğine aşık edebilmişse, çok sanslıdır. çünkü sevgilisine en çok bağlanan erkek ikizler erkeğidir, bi kere hayatının aşkını buldumu ondan kopmak istemez..

kızlar için ise: diğer burçların erkeklerinde oldukları gibi, rahatlıkla geçirebildikleri tasmaları ikizler erkeğine uymadığından, sürekli yanı başlarında olmadıklarından, trip atamadıklarından ve de pohpohlanmadıklarından bu burcun erkeği iyi bir sevgili olarak betimlenmez. gereğinden fazla iyi olmak ve de bağımsızlık güdüsü diğer bireylerin bu burç erkeğini hazzedememesi sonucunu doğurur.

badger
26-08-07, 20:52
ehh.. defne gittiği zaman ve ahmet yaseminin hamileliğini öğrendiği zaman selma da ağlamıştı biraz... (ahh ne uyuz olmuştum o sahnede selmaya.. gidip yolasım gelmişti resmen, ahmet orada kan yaş ağlarken... :icon_evil bu arada ayda aksele olan hayranlığımı da bir kere daha belirtmek istiyorum.. o kadar hoş, o kadar zarif ki, selmaya kızarken yumuşuyorum bir anda...)

ama aslan çok uygun, evet :D hatta, bu durumda rıza da aslan olabilir..

Oooo...Rıza Aslanların önde gideni...:good:Aileler arası bir kavga olacaksa vay Selma ve Rıza karşı karşıya kalırsa...Ama onların hep birbirlerine garip bir saygısı vardı..Hep izlerken bunu hissediyordum...

gülmisal
26-08-07, 20:53
Şimdi Ahmet Boğa mı İkizler mi sorularına cevap arayalım...Çünkü elimizde 27 Mayısın öncesinde olan bir Ahmetin doğumgünü olayı var.

İkizler erkeği:
İkizler burcu erkeği zeki, nazik, güzel ve etkili konuşan ve cazibeli yapısıyla dikkat çeker. Pratiktir ve sorunlar karşısında kolayca çözüm üretebilen bir yapısı vardır.

İkizler burcu erkeği değişkendir ve bazen onu anlamak zor olabilir. Çocuksu tavırlarıyla sürekli ilgi bekleyen bir yapısı vardır. Aklına koyduğunu mutlaka yapmak ister. Diğer taraftan özgürlüğüne düşkün olan ikizler erkeği kısıtlanmaktan ve emir almaktan hoşlanmaz. Kendi işini yapmaktan daima keyif alır.
İkizler erkeği çift kısmetlidir. İnsanlarla kolay diyalog kurabilen ve sözünü dinleten bir yapısı vardır. Karşı cins tarafından hemen fark edilir. İşle ilgili konularda yeni fikirler ve yeni projeler üretmekten çok keyif alır. Maddi konularda da değişkendir. Bazen çok bonkör, bazen de çok cimri olabilir.Fakat idare konusunda oldukça zayıftır. Bir konuda derinleşememek gibi bir problemleri vardır.

İkizler erkeği savurganlığı sever ve para konularında fazla başarılı değildir. Duygusal anlamda fazla hassas değildir ve olabildiğince işin mantıklı tarafından bakmayı sever.

İkizler erkeği çok disiplinli bir ev hayatından hoşlanmaz, fakat çok severse evlenip bu evliliği devam ettirmek için çaba harcayabilir.

Aşk konusunda:

İkizler'in çift karakterli olduğunu her zaman akılda tutmak gerekir. İkizler'in bir yanı aşka ve güvenliğe ihtiyaç duyarken, diğer tarafı da kuvvetli bir şekilde yeniliğe ve değişikliğe ihtiyaç hisseder. İkizler ile bir ilişki yürütebilmek için, O'nun duygusal, mental ve c...l ihtiyaçlarını tam anlamıyla tatmin etmek gerekir. Gülmeyi, eğlenmeyi, yolculuk yapmayı ve yeni şeyleri deneyimlemeyi çok sever.Pek çok şey hakkında bilgi sahibi olmasına rağmen, yeni konular hakkında bilgi edinmek ilgisini her zaman çeker. Bir İkizler'in dikkatini çekmek için, her hangi bir konuda derin bir tartışmaya girmek akılcı bir yöntem olabilir. İkizler dürüstlüğe ve samimiyete çok değer verirler. Dolayısıyla, karşısındaki kişi aynı görüşte olmasa bile, kendi gerçek fikirlerini söyleyen kişileri beğenir ve takdir eder. Ayrıca tek bir konuya bağlanmamak, enteresan yeni konular bulmak da, İkizler'in beğenisini kazanmakta faydalı bir yöntem olarak kullanılabilir. Son derece sosyal ve enerjik olan İkizler, zaman zaman sert bir dil kullanmaktan da çekinmez. İkizler kelimeleri silah gibi kullandığı için, aşırı duygusal insanlarla anlaşmakta zaman zaman problemler yaşayabilir.
İkizler'in aşkta kıskanç ama, belli etmekten hiç hoşlanmayan bir yapısı vardır. Şüphelendirecek ya da kıskandıracak yöntemler kullanmak asla doğru olmaz. Eğer İkizler, karşısındakini tatmin edici ve sadık bir eş olarak görürse, kendisi de aynı şekilde cevap verebilmek için elinden geleni yapacaktır.

Bunlarda ekşi yorumları

İkizler:

kafası sürekli birşeylerle meşguldur, bir kerede bir çok işi aynı anda düşünüp çözüme ulaştırmayı severler, dolayısıyla kafaları hep karışıktır,
İşet bu yüzden hamilelik vak'asını çözemedi..Takıldı kaldı Yasemini Necdet kandırdı diye
hep tilkiler döner durur, sinirleri saman alevi gibidir, neye parlayıp neye aniden sakinleştiklerini çok iyi tanımıyorsanız anlamanız mümkün değildir. sanki iki dakika önce bağırıp ortalığı birbirine katan onlar değilmiş gibi ani bir refleksle geri dönüş yaparlar ve siz neye uğradığınızı şaşırırsınız, eğer ona ayak uydurmaya çalışırsanız başınız döner ve dengeniz bozulur, karşısında kararlı, mantıklı olduğunuz sürece dayanmak daha kolaydır, kararları da sürekli değişkenlik gösterir, ailelerine aşırı hatta kendi aile düzenini sarsacak derecede bağlıdırlar, yaş ilerledikçe bu durum düzelir, insanlarla kadın erkek farketmez sohbet etmeye bayılırlar, yenilikçi bir ruha sahiplerdir, yeni tatlar, yeni yerler, yeni organizasyonları severler.

verdikleri bir kaşık balı bir koca kepçeyle geri alıp, tekrar bal vermeye başlarlar, kalp kırdıktan sonra gönül almasını da bilirler. ev işleri ve evle ilgilenmeyi severler. Bak Shevek, senin gördüğün cömert Ahmet

bir kadına bağlanmayı sever,yeterki her an gidebilecekmiş gibi hissedip buna inansın ve kendini avutsun......Bak bu çok doğru! bknz:Ahmetin Yasemin aşkı

en az kıskanç erkeğin bu burçtan çıkması ve türk kadınlarının epey bir kısmında bulunan 'beni kıskanıyo çünkü seviyo' hastalıklı düşüncesinin sonucunda kadınları asla sevmeyen sadece kullanan erkek tipi imajı yapışmış kalmıştır malesef üstlerine.

baba olduklarinda cocuklari deli gibi eglenen erkek tipi Rüyaya baba neymiş gösterecek...

bu burcun erkeği doğuştan konttur barondur. fevkalade salon adamı, beyefendi ve mağrur olurlar

Şimdilik bunu göndereyim...Boğaya da göz atacağız...:)

Cazibeli,Zeki falan tamam da ya çözüm üretme...

Ahmet ve çocuksuluk ASLA!

onun dışında Okey :good:

iyisine rasladığınız zaman tüm kainatı arasanız bile daha iyisini bulamayacağınız erkek türü..en koyu aşık ikizler erkeğidir. eğer bi kız kendisini ikizler erkeğine aşık edebilmişse, çok sanslıdır. çünkü sevgilisine en çok bağlanan erkek ikizler erkeğidir, bi kere hayatının aşkını buldumu ondan kopmak istemez

İyisineyse ki Ahmet iyisi aahhhh darısı başımıza Yasemin hanım sen buldun da değerini bilmiyosun.(kendi adıma size değil yanlış anlaşılmasın):img-icecr:icon_whis:icon_whis:img-icecr:img-in_lo

merw
26-08-07, 21:11

Ahmet'in doğumgünü ne zaman kutlandı ya? Allahım, ben neden hatırlayamıyorum bunları :bilmim :img-fie: :dito

İkizler erkeği:

çok doğru, tam ahmet işte... (ben de bu astroloji sitesini kullanıyorum genelde :D)

Pek çok şey hakkında bilgi sahibi olmasına rağmen, yeni konular hakkında bilgi edinmek ilgisini her zaman çeker. Bir İkizler'in dikkatini çekmek için, her hangi bir konuda derin bir tartışmaya girmek akılcı bir yöntem olabilir.

evet, yasemin michelle ile bir tartıştı ahmetin ağzı açık kaldı. eh, sonra bir de günlük çıktı, platonik aşkla tanıştırdı ahmeti, bu da bir yenilikti onun için... :P

Bunlarda ekşi yorumları

İkizler:

kafası sürekli birşeylerle meşguldur, bir kerede bir çok işi aynı anda düşünüp çözüme ulaştırmayı severler, dolayısıyla kafaları hep karışıktır, hep tilkiler döner durur, sinirleri saman alevi gibidir, neye parlayıp neye aniden sakinleştiklerini çok iyi tanımıyorsanız anlamanız mümkün değildir. sanki iki dakika önce bağırıp ortalığı birbirine katan onlar değilmiş gibi ani bir refleksle geri dönüş yaparlar ve siz neye uğradığınızı şaşırırsınız, eğer ona ayak uydurmaya çalışırsanız başınız döner ve dengeniz bozulur, karşısında kararlı, mantıklı olduğunuz sürece dayanmak daha kolaydır, kararları da sürekli değişkenlik gösterir, ailelerine aşırı hatta kendi aile düzenini sarsacak derecede bağlıdırlar, yaş ilerledikçe bu durum düzelir, insanlarla kadın erkek farketmez sohbet etmeye bayılırlar, yenilikçi bir ruha sahiplerdir, yeni tatlar, yeni yerler, yeni organizasyonları severler.

birşey diyeceğim, bunu kim yazmışsa ikizleri değil beni anlatmış sanki.. yoksa ben ikizler miyim :blink:

bir kadına bağlanmayı sever, yeterki her an gidebilecekmiş gibi hissedip buna inansın ve kendini avutsun......Bak bu çok doğru! bknz:Ahmetin Yasemin aşkı

her an gidebilecekmiş gibi derken...? ahmet yasemine aşık olduğunda, hanımefendi her an gidebilecekmiş gibi değildi pek, ahmet de ahmet diye kul köle olmaktaydı... ha, sonra yoldan çıktı, o ayrı....

anam da babam! budur! ahmet.. mağrur, mahcup (muydu?) cazip ahmet

Burçlar hımm şimdide ona mı kalkıştık.Süperiz bi o kalmıştı...

tabii :) bilimsel bir forum olmanın tüm gereklerini yerine getiriyoruz. her bilim bizim için önemlidir :P

gülmisal
26-08-07, 21:15
anam da babam! budur! ahmet.. mağrur, mahcup (muydu?) cazip ahmet

Mağrur Muzip Cazibeli...Çok karışık geliyo bazen....

Bknz:Yaseminin yarattığı herşey öyle kız doğuştan karmakarışık....

Bilimsel forum.. eveeeet öyle oluyoruz bize bi fragman çıkarsınlar tüm 32. bölümü çıkartırız..:)

badger
26-08-07, 21:17
Boğa burcu erkekleri, sadık dost, iyi bir eş, şevkatli bir baba ve mükemmel bir aile reisi olular. Boğa burcunda doğan erkeklerin kendilerine has çeşitli özellikleri vardır. Böyle bir erkekle evlenmek ve onunla mutlu olmak istiyorsanız, bunlara çok dikkat etmelisiniz.
Boğa erkeği işine son derece önem verir, Hangi işle meşgul olursa olsun son derece dikkatlidir ve başkalarının dayanamayacağı kadar fazla çalışır. Yalnız işini kendi seçmelidir. Çünkü böyle bir insan, sert, haşin, sabırsız bir kimsenin emrinde rahat edemez.

Boğa burcunda doğan erkeklerin s.s gücü çok fazladır. Yemek, içmek ve çalışmak gibi s..s arzusu da günlük hayatında yer tutar. Eğer bu konuda ona uyamayacaksanız böyle bir erkekle ilişki kurmamanızı ve evlenmemenizi öneririz. Boğa burcunda doğan erkek iştahlıdır. Böyle bir erkeği kendinize bağlamak istiyorsanız ona sevdiği yemekleri pişirmeli ve zevkli bir sofra hazırlmalısınız.

Boğa erkeği çok sağlam ve sıhhatlidir, ama hastalandığı zaman direnci kaybolur. Boyun ve boğazı çok hassastır ve hastalığıda ağır geçer. Ayrıca doktorlara da pek güveni olmadığından çabuk iyileşmesini engeller.

Boğa burcu erkeği daima aşkı arar. Sevdiği anda da o güne kadar gizlediği bütün güzelliklerini ortaya koyar. Boğa burcundan olan erkek seçtimi bir daha o kadından asla vazgeçmez. Fakat size bu konuda açılmasını beklemeyin çünkü o hisleriyle hareket eder.

Sevdiği kadını elde eden ve evlenen bu tip erkek kadar kimse mutlu olamaz. Eğer bu burç erkeği başka yıldızın etkisini almamışsa ömrü boyunca sadece bir kadını sever. Onun yanında huzurlu ve mutlu olurlar. Paranın değerini bilen bu erkek, sevdiği kadın söz konusu olunca tam anlamıyla değişir. Bulabildiği en seçme şeyleri eşine getirir ve eşinin şık olmasını ister.

Boğa burcu erkeği çocukları çok sever. Sevdiği eşiyle birlikte güzel çocuklarda onun idealleri arasındadır.

Boğa burcu erkeği karşı cins tarafından oldukça beğenilir. İlişkilerinde sadıktır ve her anlamda fedakardır. Lüksten ve konfordan fazlasıyla keyif alır. Cömerttir, fakat savurgan değildir. En sadık dostlar boğa burcu erkeklerinden çıkar.
Boğa burcu erkeği inatçı, çalışkan, hareketli ve sakin yapısıyla dikkat çeker.Bu sakin görünüşünün altında oldukça hareketli bir insan vardır. Kızdığı zaman oldukça inatçı olur ve hiçbir şekilde düşündüklerinden ödün vermez.

Boğa burcu erkeği evine bağlıdır ve uyumlu bir eştir. Aynı zamanda çocuklarıyla arasında sıcak bir bağ vardır ve iyi bir babadır.Bir o kadar da sert ve disiplinlidir. İşlerine fazlasıyla düşkündür. Başladığı bir işi sonuna kadar devam ettirir.

Boğa bağlılığından ve sadakatinden hiç şüphe duyulmayacak bir partnerdir. Birlikte olduğu insanı her an her yerde kalbinden ve aklından çıkarmayan, aşkını ilk günki kadar taze tutabilen nadir burçlardan birisidir Boğa. Boğa insanı aslında oldukça ihtiraslı ve duygusal bir yapıya sahiptir ve buna değer veren insanlarla beraberken dolu dolu yaşayabilir

Yükselen burç olarak Boğa:

Yükselen Burcunuz Boğa ise

Sizi için kararlı, ayağını yere sağlam basan, güvenlilik arayan birisi olarak görürler,Tabi damak zevkine düşkün ve boğazını seven birisi de olduğunuz kesindir ! Büyük bir servet sahibi olmak ve lezzetli yemekler yemek yaşamınızın temel içgüdüleridir.

Sizi son derece inatçı bulurlar. İyice düşünüp taşındıktan sonra hedefiniz olan yere ulaşmaktan asla vazgeçmezsiniz. Önünüze çıkacak engelleri bir bir aşacak gücünüz de vardır. Tabi karşınızdaki sizden daha güçlü olursa durum değişebilir. Çok dayanıklı sayılırsınız. Ağır ve kendinden emin adımlarla ve sabırla ilerleyeceksiniz. Hedefinize inanmak kadar çalışmak da sizin tarzınızdır.

Bildiğinden şaşmayan birisiniz. Engelleri tanımıyorsunuz. Güven içinde olmak sizin için çok önemlidir. Bunları sağlayacak olanlar da para ve mülktür. Hayatın mücadelesi bu iki konu üzerinde yoğunlaşır. Bunun sonucunda da güvensizlik duyabilirsiniz. Gereksiz kaygılara kapılmak ve elinizdekileri kaybetmek sizi korkutur.

Acele ve telaş size göre değildir. Zeki olmaktan ziyade pratik davranmak işinize gelir. Sizi çok tutucu birisi olarak görürler. Bildiğinizden şaşmaz birisiniz. Bu nedenle sevdiklerinize kök söktürebilirsiniz. Özellikle aşkta aynı şeyleri karşınızdaki insandan da beklersiniz.

Kafanızın takıldığı bir konudan kurtulmazı oldukça zordur. Tüm mantıklı açıklamalar size vız gelebilir. Doğru bir şeyi size anlatmak, gerçekleri kabul ettirmek ve sizi rahatlatmak son derece zordur. Takıntınızın adeta esiri olursunuz. Başkalarını dinler ama gene bildiğiniz yoldan yürürsünüz. Her zaman tutucu ve eskiye bağlı fikirlerinize dönersiniz.

Sizin alışkanlıklarınızın değiştirilmesi adeta imkansızdır. Bu konularda son derece hükmedici ve sert davranırsınız. Bu durum başka insanların dayanma sınırlarını zorlar.

Derin duygulara sahipsiniz. Bağlandığınız kişiden kopmanız çok zordur. Sevilmek de sizin için önemlidir. Sevgide başarısızlık sizi daha inatçı ve çekilmez yapar. Bu konuda tutkulusunuz ve sevdiğinizle birlikte iken mutlusunuz. Ayrı kaldınız mı kafanızda kuşkular oluşmaya başlar. Bu nedenle oldukça kıskanç birisi olursunuz.

Sağlıklı ve güçlü bir yapınız var. Kolay kolay hasta olmazsınız. Olsanız da çabucak iyileşip kalkarsınız. Doğayı çok seversiniz. Yaşlanmayı kabul etmeyen tiplerdensiniz. Çalışmaktan kaçınmaz birisiniz ama, rahatlık da sizi çeker. Sanat alanlarına yatkın birisiniz

Genel olarak sakin birisiniz ama sizi bir de kızınca görsünler. Sakinleşmeniz çok zor olur.

Ev ve aileye düşkün insanlardansınız. Güzel ve rahat bir ev sizi çe
ker. Toplum kurallarına ve değerlerine karşı saygılı davranırsınız.

Boğa burcunun yükselmesi kadınlara çekicilik ve güzellik verirken erkekleri de yakışıklı yapar.

Neyse size Ahmet yorumumu açıklıyorum..Ahmet İkizler ve Yükseleni Boğa...

merw
26-08-07, 21:29
badger, bu değerli derleme çalışmaların için sana teşekkür ederken, kalbimiz kadar temiz bu sayfayı doldurduğunu görerek bir kat daha mutlu oluyorum :img-hyste

şöyle bir bakınca nedense ahmet boğaya daha bir uygun gibi geldi ama senin ikizler yükselen boğa teoremin de gayet iyiymiş :D (okuyunca koptum zaten, bitse de gitsek der gibi yazmışsın bir de :D)

yalnız, senin dikkat çekmediğin bir noktaya ben dikkat çekmek istiyorum :

"Ayrıca doktorlara da pek güveni olmadığından çabuk iyileşmesini engeller."

doktorlara güveni yokmuş boğa burcu erkeğinin :D doktorlara mı yoksa sadece bir doktora mı? :D

ahmet.. mağrur, muzip ve cazibeli.. pek yakında sinemalarda gibi oldu :D

gülmisal
26-08-07, 21:33
Boğa burcu erkekleri, sadık dost, iyi bir eş, şevkatli bir baba ve mükemmel bir aile reisi olular. Boğa burcunda doğan erkeklerin kendilerine has çeşitli özellikleri vardır. Böyle bir erkekle evlenmek ve onunla mutlu olmak istiyorsanız, bunlara çok dikkat etmelisiniz.
Boğa erkeği işine son derece önem verir, Hangi işle meşgul olursa olsun son derece dikkatlidir ve başkalarının dayanamayacağı kadar fazla çalışır. Yalnız işini kendi seçmelidir. Çünkü böyle bir insan, sert, haşin, sabırsız bir kimsenin emrinde rahat edemez.

Boğa burcunda doğan erkeklerin s.s gücü çok fazladır. Yemek, içmek ve çalışmak gibi s..s arzusu da günlük hayatında yer tutar. Eğer bu konuda ona uyamayacaksanız böyle bir erkekle ilişki kurmamanızı ve evlenmemenizi öneririz. Boğa burcunda doğan erkek iştahlıdır. Böyle bir erkeği kendinize bağlamak istiyorsanız ona sevdiği yemekleri pişirmeli ve zevkli bir sofra hazırlmalısınız.

Boğa erkeği çok sağlam ve sıhhatlidir, ama hastalandığı zaman direnci kaybolur. Boyun ve boğazı çok hassastır ve hastalığıda ağır geçer. Ayrıca doktorlara da pek güveni olmadığından çabuk iyileşmesini engeller.

Boğa burcu erkeği daima aşkı arar. Sevdiği anda da o güne kadar gizlediği bütün güzelliklerini ortaya koyar. Boğa burcundan olan erkek seçtimi bir daha o kadından asla vazgeçmez. Fakat size bu konuda açılmasını beklemeyin çünkü o hisleriyle hareket eder.

Sevdiği kadını elde eden ve evlenen bu tip erkek kadar kimse mutlu olamaz. Eğer bu burç erkeği başka yıldızın etkisini almamışsa ömrü boyunca sadece bir kadını sever. Onun yanında huzurlu ve mutlu olurlar. Paranın değerini bilen bu erkek, sevdiği kadın söz konusu olunca tam anlamıyla değişir. Bulabildiği en seçme şeyleri eşine getirir ve eşinin şık olmasını ister.

Boğa burcu erkeği çocukları çok sever. Sevdiği eşiyle birlikte güzel çocuklarda onun idealleri arasındadır.

Boğa burcu erkeği karşı cins tarafından oldukça beğenilir. İlişkilerinde sadıktır ve her anlamda fedakardır. Lüksten ve konfordan fazlasıyla keyif alır. Cömerttir, fakat savurgan değildir. En sadık dostlar boğa burcu erkeklerinden çıkar.
Boğa burcu erkeği inatçı, çalışkan, hareketli ve sakin yapısıyla dikkat çeker.Bu sakin görünüşünün altında oldukça hareketli bir insan vardır. Kızdığı zaman oldukça inatçı olur ve hiçbir şekilde düşündüklerinden ödün vermez.

Boğa burcu erkeği evine bağlıdır ve uyumlu bir eştir. Aynı zamanda çocuklarıyla arasında sıcak bir bağ vardır ve iyi bir babadır.Bir o kadar da sert ve disiplinlidir. İşlerine fazlasıyla düşkündür. Başladığı bir işi sonuna kadar devam ettirir.

Boğa bağlılığından ve sadakatinden hiç şüphe duyulmayacak bir partnerdir. Birlikte olduğu insanı her an her yerde kalbinden ve aklından çıkarmayan, aşkını ilk günki kadar taze tutabilen nadir burçlardan birisidir Boğa. Boğa insanı aslında oldukça ihtiraslı ve duygusal bir yapıya sahiptir ve buna değer veren insanlarla beraberken dolu dolu yaşayabilir

Yükselen burç olarak Boğa:

Yükselen Burcunuz Boğa ise

Sizi için kararlı, ayağını yere sağlam basan, güvenlilik arayan birisi olarak görürler,Tabi damak zevkine düşkün ve boğazını seven birisi de olduğunuz kesindir ! Büyük bir servet sahibi olmak ve lezzetli yemekler yemek yaşamınızın temel içgüdüleridir.

Sizi son derece inatçı bulurlar. İyice düşünüp taşındıktan sonra hedefiniz olan yere ulaşmaktan asla vazgeçmezsiniz. Önünüze çıkacak engelleri bir bir aşacak gücünüz de vardır. Tabi karşınızdaki sizden daha güçlü olursa durum değişebilir. Çok dayanıklı sayılırsınız. Ağır ve kendinden emin adımlarla ve sabırla ilerleyeceksiniz. Hedefinize inanmak kadar çalışmak da sizin tarzınızdır.

Bildiğinden şaşmayan birisiniz. Engelleri tanımıyorsunuz. Güven içinde olmak sizin için çok önemlidir. Bunları sağlayacak olanlar da para ve mülktür. Hayatın mücadelesi bu iki konu üzerinde yoğunlaşır. Bunun sonucunda da güvensizlik duyabilirsiniz. Gereksiz kaygılara kapılmak ve elinizdekileri kaybetmek sizi korkutur.

Acele ve telaş size göre değildir. Zeki olmaktan ziyade pratik davranmak işinize gelir. Sizi çok tutucu birisi olarak görürler. Bildiğinizden şaşmaz birisiniz. Bu nedenle sevdiklerinize kök söktürebilirsiniz. Özellikle aşkta aynı şeyleri karşınızdaki insandan da beklersiniz.

Kafanızın takıldığı bir konudan kurtulmazı oldukça zordur. Tüm mantıklı açıklamalar size vız gelebilir. Doğru bir şeyi size anlatmak, gerçekleri kabul ettirmek ve sizi rahatlatmak son derece zordur. Takıntınızın adeta esiri olursunuz. Başkalarını dinler ama gene bildiğiniz yoldan yürürsünüz. Her zaman tutucu ve eskiye bağlı fikirlerinize dönersiniz.

Sizin alışkanlıklarınızın değiştirilmesi adeta imkansızdır. Bu konularda son derece hükmedici ve sert davranırsınız. Bu durum başka insanların dayanma sınırlarını zorlar.

Derin duygulara sahipsiniz. Bağlandığınız kişiden kopmanız çok zordur. Sevilmek de sizin için önemlidir. Sevgide başarısızlık sizi daha inatçı ve çekilmez yapar. Bu konuda tutkulusunuz ve sevdiğinizle birlikte iken mutlusunuz. Ayrı kaldınız mı kafanızda kuşkular oluşmaya başlar. Bu nedenle oldukça kıskanç birisi olursunuz.

Sağlıklı ve güçlü bir yapınız var. Kolay kolay hasta olmazsınız. Olsanız da çabucak iyileşip kalkarsınız. Doğayı çok seversiniz. Yaşlanmayı kabul etmeyen tiplerdensiniz. Çalışmaktan kaçınmaz birisiniz ama, rahatlık da sizi çeker. Sanat alanlarına yatkın birisiniz

Genel olarak sakin birisiniz ama sizi bir de kızınca görsünler. Sakinleşmeniz çok zor olur.

Ev ve aileye düşkün insanlardansınız. Güzel ve rahat bir ev sizi çe
ker. Toplum kurallarına ve değerlerine karşı saygılı davranırsınız.

Boğa burcunun yükselmesi kadınlara çekicilik ve güzellik verirken erkekleri de yakışıklı yapar.

Neyse size Ahmet yorumumu açıklıyorum..Ahmet İkizler ve Yükseleni Boğa...

Yapımcılar bizim dizi aşkımızı görmeliler...Neler yapıyoruz,Hayal gücümüzü hs ile kullanıyoruz...Bu çok güzel

Badger:Son senaryoyu okudum..Keşke ilkönce +13 Yaş ve Üstü Cinsellik içerir yazsaydın.Okuyunca biraz öyle olduğunu anlıyorsun. Bilinçli okuyucular okumazdı heralde...(küçük olan misafirler) yani bana biraz ne bileyim sert geldi..Yani bilmiyorum Yasemin böyle bir tip miydi?Ben daha önceden tabi yasoyu masum biliyorum.Ahmet yapması gerekeni yaptı N de yapmıştı.Yasemin 2. kez reddediliyor...

doktorlara güveni yokmuş boğa burcu erkeğinin doktorlara mı yoksa sadece bir doktora mı?

Yok canııım o güveniyordur AylaCıkına tabi ayladan bahsediyorsan.Annesini bilemem:):):)

badger
26-08-07, 21:39
badger, bu değerli derleme çalışmaların için sana teşekkür ederken, kalbimiz kadar temiz bu sayfayı doldurduğunu görerek bir kat daha mutlu oluyorum :img-hyste

şöyle bir bakınca nedense ahmet boğaya daha bir uygun gibi geldi ama senin ikizler yükselen boğa teoremin de gayet iyiymiş :D (okuyunca koptum zaten, bitse de gitsek der gibi yazmışsın bir de :D)

yalnız, senin dikkat çekmediğin bir noktaya ben dikkat çekmek istiyorum :

"Ayrıca doktorlara da pek güveni olmadığından çabuk iyileşmesini engeller."

doktorlara güveni yokmuş boğa burcu erkeğinin :D doktorlara mı yoksa sadece bir doktora mı? :D

ahmet.. mağrur, muzip ve cazibeli.. pek yakında sinemalarda gibi oldu :D

Öff sıkıldım..vır vır özellikleri okuyup Ahmete uyarlamaktan..alın işte okuyun modu oluştu...doğru..:img-hyste

Ama Ahmette bendeki intibası, a member of the league of extraordinary olması, yani diğer bir deyişle, fevkalade salon adamı..Bu da onun bir İkizler olduğu kanaatini güçlendiriyor...Mağrur Muzip ve Cazip...eh bunlar İkizleri işaret ediyor..Boğa erkekleri toplulukta bu kadar ilgi çekici olmazlar..Daha humble duruşları vardır...

Benim eşim İkizlerin iyi evrim geçirmişlerindendir...:) O sayılan kötü özelliklere pek sahip değildir...:img-in_lo

senaryo editi:

Gülmisal, eğer çok abartılı bulduysanız kaldırırım...Bunların daha şiddetlisi, dizilerde veriliyor...

gülmisal
26-08-07, 21:45
Öff sıkıldım..vır vır özellikleri okuyup Ahmete uyarlamaktan..alın işte okuyun modu oluştu...doğru..:img-hyste

senaryo editi:

Gülmisal, eğer çok abartılı bulduysanız kaldırırım...Bunların daha şiddetlisi, dizilerde veriliyor...

Badger onu kastetmedim.Zaten siteye girenlerin hepsi ilköğretim 6. sınıfı okumuş insanlar..(6. sınıfta üreme konusu var) önemli değil zaten o kadar da ciddi yazmamıştım.Bitek türk dizilerinde o kadar olduğunu görmedim biz tamamen gerçekçilik ten kaçıyor muyuz ne?

badger
26-08-07, 21:50
Badger onu kastetmedim.Zaten siteye girenlerin hepsi ilköğretim 6. sınıfı okumuş insanlar..(6. sınıfta üreme konusu var) önemli değil zaten o kadar da ciddi yazmamıştım.Bitek türk dizilerinde o kadar olduğunu görmedim biz tamamen gerçekçilik ten kaçıyor muyuz ne?

cuma günleri HS den önce verilen bir dizi var ya...Orada kadın karakterle kocasının ilk beraber olması..beni acayip rahatsız etmişti mesela...

Gerçekten abartılı bulanınız varsa kaldırırım veya isteyenlere öm.atarım olur biter..Ama abartılı bir gerçeksizlik için yazmam..bu insan halidir..bir duygu halidir..durum betimlemesidir, ilerlese de ...yazmam o ayrı :icon_whis

gülmisal
26-08-07, 21:54
cuma günleri HS den önce verilen bir dizi var ya...Orada kadın karakterle kocasının ilk beraber olması..beni acayip rahatsız etmişti mesela...

Gerçekten abartılı bulanınız varsa kaldırırım veya isteyenlere öm.atarım olur biter..Ama abartılı bir gerçeksizlik için yazmam..bu insan halidir..bir duygu halidir..durum betimlemesidir, gerisi gelse bile yazmam orayı...:icon_whis

Sıla mı evet zor kullanarak,, iğğrençti. ama burada sılayı eleştirmeyeceğim sadece o var..

Rahatsız olan varsa ben arşivleyeyim bari senaryoları okumak hoşuma gidiyor hemen silme.Zaten olacağını düşünmüyorum.Yaseminin necdetşn odasına girdiği sahneyi rahatça izledilerse bunda bir sorun yok...

altta Shevek mi var yoksa???

Shevek
26-08-07, 22:06
Geldim geldim. Gitmem gereken yere gidemedim, evde kaldım. Bu aralar biraz asosyalleştim mi ne? Olabilir. Sıçaklar da etkili galiba...:img-icecr

Badger, senaryonu ordan kaldırmana gerek olaçak bir durum yok. Hem de hiç. 13 yaşın altındakilerin bu forumda ne işi var, zaten dimi? Hatta bençe 18 yaşın altındakilerin işi yok. Onların başka işleri uğraşları olmalı. Kitap okumak, müzik dinlemek, yaşıtlarıyla birlikte gezmek dolaşmak, okula gitmek ve hayatı tadarak, deneyimleyerek öğrenmek gibi.:) :img-pilot Değil mi?

Shevek
26-08-07, 22:09
Geldim geldim. Gitmem gereken yere gidemedim, evde kaldım. Bu aralar biraz asosyalleştim mi ne? Olabilir. Sıçaklar da etkili galiba...:img-icecr

Badger, senaryonu ordan kaldırmana gerek olaçak bir durum yok. Hem de hiç. 13 yaşın altındakilerin bu forumda ne işi var, zaten dimi? Hatta bençe 18 yaşın altındakilerin işi yok. Onların başka işleri uğraşları olmalı. Kitap okumak, müzik dinlemek, yaşıtlarıyla birlikte gezmek dolaşmak, okula gitmek ve hayatı tadarak, deneyimleyerek öğrenmek gibi.:) :img-pilot Değil mi?

Dizimize bağlayaçak olursak, Yasemin'de Ahmet'le çarpıştığında 18 yaşındaydı. Önçesi platonik.

gülmisal
26-08-07, 22:10

Öyle olsun!! :img-yes::img-yes: girme diyosan girmem valla zaten şurda okul açılana kadar rahatça gireceğim... müzik dinlemeyi şuan da yapıyorum ayrıca tüm gün boyunca gesdimm.:icon_cry::img-swoon

badger
26-08-07, 22:10
Yaseminin necdetin odasına girdiği sahneyi rahatça izledilerse bunda bir sorun yok...

O gerçekten abartılı bir gerçeksizlikti...

Onca zaman Necdete yan gözle bile bakmayan Yasemin-hatta necdetin ona aşık olduğunu bilirken- Ahmete inat necdetin odasına gitmesi hem de hemen o gece odasında bitmesi..Aman Allahım gerçekten berbattı...Bir de Necdet onu odasından kovdu..ertesi gün Yasemin o evde kalmaya devam etti...Çok ilginnç bir şahsiyet şu Yasemin...:img-pilot

gülmisal
26-08-07, 22:14
O gerçekten abartılı bir gerçeksizlikti...

Onca zaman Necdete yan gözle bile bakmayan Yasemin-hatta necdetin ona aşık olduğunu bilirken- Ahmete inat necdetin odasına gitmesi hem de hemen o gece odasında bitmesi..Aman Allahım gerçekten berbattı...Bir de Necdet onu odasından kovdu..ertesi gün Yasemin o evde kalmaya devam etti...Çok ilginnç bir şahsiyet şu Yasemin...:img-pilot

Sonuna kadar evet yani o gece sinirden hayatının hatasını yapıp..(Rüyaya üvey kardeş) Ahmeti bir ömür kaybedebilirdi....Bu gidişle ömrü ne kadar sürerse artık:icon_whis:icon_whis

Shevek biraz alınganlık yaptım sanırım neyse önemli değil Aldırma gönül..

Shevek
26-08-07, 22:17
Öyle olsun!! :img-yes::img-yes: girme diyosan girmem valla zaten şurda okul açılana kadar rahatça gireceğim... müzik dinlemeyi şuan da yapıyorum ayrıca tüm gün boyunca gesdimm.:icon_cry::img-swoon

Gülmisalçim, girmek istiyorsan kim engelleyebilir ki zaten. Ben kendi adıma senden memnunum.:img-yes: Benim demek istediğim şu ki, izlenimlere ve öğrenmeye açık herkese, her bilgi ve iletişim kaynağı tabii ki açıktır. Ama bunun sınırlarını belirleyeçek olan tabii ki kişinin kendisidir. Ben de yazdıktan sonra fark ettim. Çok büyük bir problem yok. Sözlerim kişisel anlaşılmasın. Ben RTÜK merçii değilim.:icon_whis

Dizimize bağlayalım; Yasemin zaten gençliğinin, teçrübesizliğinin, toyluğunun üzerine gelen trajedileri kaldıramadığı için battı. Ha, bir de tabii, aklıselim ve güçlü bir genç olmadığından. Bkz.: Defne de genç. Ama Yasemin'in onun yaşındayken olduğundan daha güçlü ve kararlı. Ne istediğini biliyor, yolundan dönmüyor. Anne babasına karşı durması ve Lozana gitmeyip, kendi evine çıkması, bunu da güzellikle onlara kabul ettirmeyi bilmesi.:img-yes:

Hadi anlaşalım. Barış çubuğu. Tamam mı? Mirayçan? (Bkz.: Forumun dinazorlarından birinden en gençlerinden birine sevgiler!)

_hnd_
26-08-07, 22:18
buraya pek yorum yapmam ama sizin yaptığınız yorumları takip ederimm
o bölümdeki yaseminle necdetin sahnesinde yasemin yaptığı çok büyük bi hataydı necdetin yerindne başka biri olsa hemen kabul edebilirdi ama yasemin dua etsin necdet gibi biriyle olduğuna
bu sözlerimden necdetciyim sanılabilir ama ben yasemin ve ahmet aşkının tarafındayım yeni sezonun özetini okudum bi kaç bölüm ahmetle yaseminin sürtüşmesini izlicez gibi duruyo ama inş pek fazl sürmezz

badger
26-08-07, 22:31
buraya pek yorum yapmam ama sizin yaptığınız yorumları takip ederimm
o bölümdeki yaseminle necdetin sahnesinde yasemin yaptığı çok büyük bi hataydı necdetin yerindne başka biri olsa hemen kabul edebilirdi ama yasemin dua etsin necdet gibi biriyle olduğuna
bu sözlerimden necdetciyim sanılabilir ama ben yasemin ve ahmet aşkının tarafındayım yeni sezonun özetini okudum bi kaç bölüm ahmetle yaseminin sürtüşmesini izlicez gibi duruyo ama inş pek fazl sürmezz

Sonunda yorum yazman sevindim_hnd_ Hoşgeldin..

Yoo Necdetçi olsan da farketmez bizim için...:img-wink:

Umarım dediğin gibi eğer aşkların itibarının geri verilmesi hakkıyla gerçekleşir..bu anlamsızlıklar ve mantıksızlıklar daniskası biter...

gülmisal
26-08-07, 22:34
_hnd_

yok canım seni necdetçi sanmamız imkansız olurdu.Buraya necdetçiler girmez nedense?

hoşgeldin artık mesaj yaz sadece okumakla kalma bence...

_gazel_
26-08-07, 22:34
Aylar sonra burda hatırla sevgili forumunda olmak çok güzel merhaba arkadaşlar

spdr
26-08-07, 22:35
_hnd_kardes gel arada buraya...goruyorum seni zaten arada sirada...yasemini kurtaran tek sey hala eldegmemis olmasi zaten:)

merhabaa bu aradaa:)
merve ahmetin fotosunu koymus ya yavas yavas actim o sayfayi..birden gorup de bitmesin diye:)burdan merw e tesekkuru borc bilirim..

yalniz ahmedin sonunda cikan karisim burccuna bayildim badger:)

bence riza kesin aslan...deniz de aslan olabilir bence..bkz:abicim:)

Shevek
26-08-07, 22:37
Badger, sana katılıyorum. Ahmet ikizler, yükseleni de boğa olabilir. Doğumgününü hatırlarsak, 27 Mayıs ihtilalinden iki gün önçesi olmalı. Yani 25 Mayıs. Çünkü onlar o gün buluştular, akşam Yasemin Rızadan tokat yedi, o geçe bahçede Ahmet, ben bir çözüm bulaçağım dedi, ertesi sabah pastanede buluştuklarında bir sonraki güne biletlerini almıştı bile. Yani 27 Mayıs gününe. Ah, ah eşzamansızlıklarının başladığı o meşum gün...

Yaseminin tokat yediği o gün, yıkılan Ahmet'i düşünüyorum da... Ne olursa olsun el kaldıramaz o Yasemin'e. Monte Çristo Kontu. Zaten Neçdet'e de ançak ve ançak bıçak kemiğe dayandığı anlarda kaldırdı yumruğunu. Bir kadına o bıçak onu kesse, doğrasa kaldırmaz.

Görmemiş olabilirsiniz diye buraya taşıdım.:)

gülmisal
26-08-07, 22:37
Aylar sonra burda hatırla sevgili forumunda olmak çok güzel merhaba arkadaşlar

Hoşgeldin aramıza

girin arkadaşlar ya en sevdiği dizi kısmında hatırla sevgili yazıp da forumumuza bakmayan çok kişi var.Biz de eğlenceliyiz!:img-icecr:happy0064:happy0064

hadeeeeee

(Arka fondan gelen müzik yapıyor heralde Gündoğdu marşını dinliyordum..)

Vurun Kardaşlar vurun!!!

Herşey bağımsız güzel ve mantıklı bir dizi için.

Yolumuz devrim yolu:!!!

Ahmet ikizler, yükseleni de boğa olabilir. Doğumgününü hatırlarsak, 27 Mayıs ihtilalinden iki gün önçesi olmalı. Yani 25 Mayıs. Çünkü onlar o gün buluştular, akşam Yasemin Rızadan tokat yedi, o geçe bahçede Ahmet, ben bir çözüm bulaçağım dedi, ertesi sabah pastanede buluştuklarında bir sonraki güne biletlerini almıştı bile. Yani 27 Mayıs gününe.

Şanslıyız ki tarihten bulabiliyıruz....

Yükseleni için doğduğu saat lazım...Selma söleseydi.Ah oğluşum sen şu saatte doğdun falan anlatsın doğumu....

_hnd_
26-08-07, 22:43
artık buraya sık sık yazmaya karar verdim bazı forumlara giriyorum çok soğuk bi ortam oluyo burayada sonunda dayanamadım yorum yapıyım dedim iyiki yapmışım çok sıcak
spdr senin dediğin gibi canım yasemini kurtaran tek şey o
yeni sezonda herhalde necdetle boşanmış olurlarr
özette güzidenin yasmeinle yüzleşmiş olduğundna bahsediyoo
o konuda bence güzideninde rüyanın ahmetin kızı olduğunu öğrenmesidir bence

spdr
26-08-07, 22:45
gulmisalden

girin arkadaşlar ya en sevdiği dizi kısmında hatırla sevgili yazıp da forumumuza bakmayan çok kişi var.Biz de eğlenceliyiz!
---
hayir canim yanlis soyledin..biz cok eglenceliyiz:img-cool
diger forumlardan fazlamiz var eksigimiz yok:hih

gülmisal
26-08-07, 22:46
artık buraya sık sık yazmaya karar verdim bazı forumlara giriyorum çok soğuk bi ortam oluyo burayada sonunda dayanamadım yorum yapıyım dedim iyiki yapmışım çok sıcak
spdr senin dediğin gibi canım yasemini kurtaran tek şey o
yeni sezonda herhalde necdetle boşanmış olurlarr
özette güzidenin yasmeinle yüzleşmiş olduğundna bahsediyoo
o konuda bence güzideninde rüyanın ahmetin kızı olduğunu öğrenmesidir bence

Güzidenin Rüya ile çok bi alakası olduğunu sanmıyorum onlar necdet için yüzleşecekler çünkü güzideyi tek ilgilendiren o....

Boşanmış kesin olacaklar ...Yoksa biz boşarız. Bknz:sınır tanımayan hs forumcuları hukuka el attı!! valla...Ben yasonun avukatı olabilirdim.

Spdr doğru evet

en eğlenceli forum bizim foruum:cheer::cheer::cheer:

_hnd_
26-08-07, 22:47
Güzidenin Rüya ile çok bi alakası olduğunu sanmıyorum onlar necdet için yüzleşecekler çünkü güzideyi tek ilgilendiren o....

Boşanmış kesin olacaklar ...Yoksa biz boşarız. Bknz:sınır tanımayan hs forumcuları hukuka el attı!! valla...Ben yasonun avukatı olabilirdim.

evet güzideyi iligilendiren tek şey necdet ama
necdetide eve bağlayan tek şeyde rüyaa bu yüzden güzideyi rüya ilgilendiryo bence

gülmisal
26-08-07, 22:50
evet güzideyi iligilendiren tek şey necdet ama
necdetide eve bağlayan tek şeyde rüyaa bu yüzden güzideyi rüya ilgilendiryo bence

Peki ne diyecek bi adamdan bunu yıllarca sakladın mı diyecek?Ahmetten ona ne?

hee necdeti harcadın olabilir.....

merw
26-08-07, 22:51
Badger:Son senaryoyu okudum..Keşke ilkönce +13 Yaş ve Üstü Cinsellik içerir yazsaydın.Okuyunca biraz öyle olduğunu anlıyorsun. Bilinçli okuyucular okumazdı heralde...(küçük olan misafirler) yani bana biraz ne bileyim sert geldi..Yani bilmiyorum Yasemin böyle bir tip miydi?Ben daha önceden tabi yasoyu masum biliyorum.Ahmet yapması gerekeni yaptı N de yapmıştı.Yasemin 2. kez reddediliyor...

Yok canııım o güveniyordur AylaCıkına tabi ayladan bahsediyorsan.Annesini bilemem:):):)

yok canım. orada abartı birşey yoktu, açıkçası bu sitede başka başlıklarda çok daha ateşli yazıları okuduğumu biliyorum ;)
yasemin öyle bir tip miydi derken? bristol otelde ahmetin odasına dalanın yasemin olduğunu ve ahmet'in ona "bunu sana yapamam, öyle masumsun ki" dediğini hatırlatayım şekerim :)
bir de zamane gençleri o kadar fena ki, daha anaokulundan başlıyorlar aşk ilişkilerine.. biz erken geldik dünyaya anacım :P

evet, aylayı kastetmiştim.. deppresyona girdikten sonra pek de güvenemez aylaya kanımca.. o tazı koşuşuna nasıl baktığını unutmadık daha :D

Gerçekten abartılı bulanınız varsa kaldırırım veya isteyenlere öm.atarım olur biter..Ama abartılı bir gerçeksizlik için yazmam..bu insan halidir..bir duygu halidir..durum betimlemesidir, ilerlese de ...yazmam o ayrı :icon_whis

ona ilk beraber olma demek fazlasıyla iyimserlik olur, düpedüz tecavüzdü. ha, etkenler vardı evet, ama sonucu değiştirmiyor malesef...

sen silme, abartı birşey yok ;)

_hnd_ ve _gazel_ hoşgeldiniz :)

gülmisal
26-08-07, 22:54
yasemin öyle bir tip miydi derken? bristol otelde ahmetin odasına dalanın yasemin olduğunu ve ahmet'in ona "bunu sana yapamam, öyle masumsun ki" dediğini hatırlatayım şekerim

o daha masumcaydı....

neyse ben kaçtımm şimdilik yarın sabah görüşmek üzere

YAR lı rüyalaaaaaaaaaarr............ bye bye bye bye bye

_hnd_
26-08-07, 22:54
Peki ne diyecek bi adamdan bunu yıllarca sakladın mı diyecek?Ahmetten ona ne?

hee necdeti harcadın olabilir.....

yaa diyebilirki necdetle artık ilişkinizi saklamanıza gerek yok der rüya necdetin gerçek çocuğu falan değil der yani o şekilde anlatabilir
merw hoş bulduk canım

badger
26-08-07, 22:55
Hoşgeldin aramıza

girin arkadaşlar ya en sevdiği dizi kısmında hatırla sevgili yazıp da forumumuza bakmayan çok kişi var.Biz de eğlenceliyiz!:img-icecr:happy0064:happy0064

hadeeeeee

(Arka fondan gelen müzik yapıyor heralde Gündoğdu marşını dinliyordum..)

Vurun Kardaşlar vurun!!!

Herşey bağımsız güzel ve mantıklı bir dizi için.

Yolumuz devrim yolu:!!!

Şanslıyız ki tarihten bulabiliyıruz....

Yükseleni için doğduğu saat lazım...Selma söleseydi.Ah oğluşum sen şu saatte doğdun falan anlatsın doğumu....

Sabah 7-9 arası doğduysa kesin Boğadır..:) Eh senaristler burayı okuyorlarsa bize minik bir sinyal verebilirler dizide..:)

Selma:Ahh Ahmetimin doğumunu dün gibi hatırlarım Sabaha karşı sancılarım tutmuştu..ama çok çektirmedi bana hemen pı diye sabah 7.30 da doğmuştu..Çok iyi bir evlattı..Hiç beni üzmedi...ama seeen yasemin oğlumu senelerdir kahrettin!..Hiahayat! vee..Yaseminin üstüne atlar..:icon_whis

Shevek
26-08-07, 23:02
Sabah 7-9 arası doğduysa kesin Boğadır..:) Eh senaristler burayı okuyorlarsa bize minik bir sinyal verebilirler dizide..:)

Selma:Ahh Ahmetimin doğumunu dün gibi hatırlarım Sabaha karşı sancılarım tutmuştu..ama çok çektirmedi bana hemen pı diye sabah 7.30 da doğmuştu..Çok iyi bir evlattı..Hiç beni üzmedi...ama seeen yasemin oğlumu senelerdir kahrettin!..Hiahayat! vee..Yaseminin üstüne atlar..:icon_whis

:img-hyste:img-hyste Badger, alemsin vallahi. Oturup saat kaçta doğarsa, yükseleni boğa olur diye bakmışşsın. Araştırmaçı gazeteçi tam teşekküllü forumçum benim.:)
Ama fırsat bu fırsat Selma'yı da Yaseminin üzerine salmışsın. Selma'nın hakkı var mı Yasemin'e saldırmaya. O bençe önçe patlıçan moru, sonra yeşil domates yeşili olmalı haberi duyunça... Sonra da, torununa kavuşmak istiyorsa ve çoçuğunun bundan sonra mutlu olmasını istiyorsa, Yasemin'e Nezahatin yapamadığı, dirayetli ve yol gösteriçi anneliği yapmalıdır.:img-icecr

badger
26-08-07, 23:07
:img-hyste:img-hyste Badger, alemsin vallahi. Oturup saat kaçta doğarsa, yükseleni boğa olur diye bakmışşsın. Araştırmaçı gazeteçi tam teşekküllü forumçum benim.:)
Ama fırsat bu fırsat Selma'yı da Yaseminin üzerine salmışsın. Selma'nın hakkı var mı Yasemin'e saldırmaya. O bençe önçe patlıçan moru, sonra yeşil domates yeşili olmalı haberi duyunça... Sonra da, torununa kavuşmak istiyorsa ve çoçuğunun bundan sonra mutlu olmasını istiyorsa, Yasemin'e Nezahatin yapamadığı, dirayetli ve yol gösteriçi anneliği yapmalıdır.:img-icecr

selma, haksız da olsa Yasemine bir çemkirir..sonra af diler..Onun davranışları Ahmetinkiyle endeksli olur..ehh ne de olsa anne!

bir_adı_yok
26-08-07, 23:08
arkadaşlar bırakın ahmet nerede ne zaman saat kaçta dünyaya geldi....
bize direk ahmet'in burcunu ve yükselenini söylesinler...
uyduruversinler bir senaryo uğraştırmasınlar bu kadar sizleri...
...
yasemin:ahmet sen x burcundansın ve yükseleninde xx...o yüzden rüya'yı sana söyleyemedim......
bakın hemen, sezon başlar başlamaz öğrenmiş oluruz ahmet'in burcunu yükselenini filan...

Shevek
26-08-07, 23:12
arkadaşlar bırakın ahmet nerede ne zaman saat kaçta dünyaya geldi....
bize direk ahmet'in burcunu ve yükselenini söylesinler...
uyduruversinler bir senaryo uğraştırmasınlar bu kadar sizleri...
...
yasemin:ahmet sen x burcundansın ve yükseleninde xx...o yüzden rüya'yı sana söyleyemedim......
bakın hemen, sezon başlar başlamaz öğrenmiş oluruz ahmet'in burcunu yükselenini filan...

bir_adı_yokçan hoşgeldinbye Olur mu? Bizin buradaki kişilik analizlerimiz için şimdi lazım. Bekleyemeyiz. Bu forumda pozitif bilimler ve beşeri bilimlerin yanısıra astroloji, parapsikoloji, fal gibi aklımıza gelebileçek her alandan yararlanıyoruz. Bir Yasemini bir de senaristleri tam olarak çözemedik henüz. Onun içinde nanoteknoloji ve uzay bilimlerinden yaralanmayı düşünüyoruz.:)

badger
26-08-07, 23:20

Yani selmanın Yasemine Aylaya gösterdiği sempatinin bir dirhemini yasemine bu şartlarda gösterebileceğine inanıyor musun?.....:img-hyste bknz:Kaynana Selma ve gelin Yasemin...

bir_adı_yok
26-08-07, 23:25
hoşbulduk Shevek

ya bu ÇÇÇan bana hep mahalledeki bomboş bir apartmanın alt kat camlarına yapıştırılan
"lütfen Çamları kırmayınız" yazısını hatırlatıyor...
neden derseniz, ben etrafa bakınıp yahu buralarda çam ağacı filan yok niye yazmışlar bu yazıyı derdim..
meğer camlardan bahsediyolarmış...
....
bu araştırmalar için diyebilirizki yani
insanları çözmek isteyen bu forumu mutlaka okusun...
ama size bişey diyim dünyada daha ortaya çıkmamış bilimlerden bile yararlansanız bu yasemini çözemessiniz...
yok onun eşi benzeri...sanmıyorum yane.

spdr
26-08-07, 23:27
Yani selmanın Yasemine Aylaya gösterdiği sempatinin bir dirhemini yasemine bu şartlarda gösterebileceğine inanıyor musun?.....:img-hyste bknz:Kaynana Selma ve gelin Yasemin...

aylaya sempati gosterebilen bir insan suphesiz yasemini bagrina basmakta zorlanmaz:)
yeter ki yasemin cemkirmesin..
ha bu arada yaso ile ahmet illaki evlenecekler ya,evlendikten sonra aile ziyaretlerinde rizanin tekrar siyasete donmesi hasebiylen selmalarin evinde dedikodusu yapilabilir ..yaseminle ahmet arasina da sicrayabilir o vakit bu gerginlik...zamaninda oldugu gibi...

bir_adı_yok
26-08-07, 23:28

biri selma'nın kulağına, "oğlunu kaybetmemek için bunu yapmalısın selma, yasemin'i sevmelisin selma". diye fısıldamalı...

_hnd_
26-08-07, 23:30
aylaya sempati gosterebilen bir insan suphesiz yasemini bagrina basmakta zorlanmaz:)
yeter ki yasemin cemkirmesin..
ha bu arada yaso ile ahmet illaki evlenecekler ya,evlendikten sonra aile ziyaretlerinde rizanin tekrar siyasete donmesi hasebiylen selmalarin evinde dedikodusu yapilabilir ..yaseminle ahmet arasina da sicrayabilir o vakit bu gerginlik...zamaninda oldugu gibi...

ahmetle yasemin evlenir bunda şüpem yokta
evlilikleri inş final olmaz evlendikten sonraki yaşamlarınıda görmek isterim

badger
26-08-07, 23:34
ahmetle yasemin evlenir bunda şüpem yokta
evlilikleri inş final olmaz evlendikten sonraki yaşamlarınıda görmek isterim
Hep anlattık durduk...İnşallah Yasemin akıllanır da sahiplenir Ahmet ile Rüyayı...Sonra evlensin..Şu son 19 bölümdür yaptığı saçmalıklara sona erdirirse..isterim yoksa cııkkk! Ahmete yeni bir eş adayı yaratsınlar..Ama ayla asla olmaz! Iyy bir de adam kala kala ona kaldı ya neyse yazmayacağım Lady Macbeth hakkında...:hıh

Kuşçanların ilki gelmiş

Merhaba Tavuskuşçanbye

Shevek
26-08-07, 23:34
hoşbulduk Shevek

ya bu ÇÇÇan bana hep mahalledeki bomboş bir apartmanın alt kat camlarına yapıştırılan
"lütfen Çamları kırmayınız" yazısını hatırlatıyor...
neden derseniz, ben etrafa bakınıp yahu buralarda çam ağacı filan yok niye yazmışlar bu yazıyı derdim..
meğer camlardan bahsediyolarmış...
....
bu araştırmalar için diyebilirizki yani
insanları çözmek isteyen bu forumu mutlaka okusun...
ama size bişey diyim dünyada daha ortaya çıkmamış bilimlerden bile yararlansanız bu yasemini çözemessiniz...
yok onun eşi benzeri...sanmıyorum yane.

"Ç" benim klavyenin forumumuza attığı bir kelekten ibarettir. Özel bir nedeni yok. Sen "ç" görünçe noktasızını düşün. "Çan" da çok sevdiğim bir şairin adı olduğu gibi yine sevdiğim arkadaşlarım için kullandığım bir ek. Bazen klavyenin aklı yerine geliyor. Ama benim parmağım o kadar alıştı ki noktasızını kullanmam gerektiğinde de "ç" ye gitmeye, baze jeton sonradan düşüyor düzelmiş diye.

Dizimize bağlayaçak olursam; Aaaa, Diziçeçan nerede kaldı?

badger
26-08-07, 23:37
"Ç" benim klavyenin forumumuza attığı bir kelekten ibarettir. Özel bir nedeni yok. Sen "ç" görünçe noktasızını düşün. "Çan" da çok sevdiğim bir şairin adı olduğu gibi yine sevdiğim arkadaşlarım için kullandığım bir ek. Bazen klavyenin aklı yerine geliyor. Ama benim parmağım o kadar alıştı ki noktasızını kullanmam gerektiğinde de "ç" ye gitmeye, baze jeton sonradan düşüyor düzelmiş diye.

Dizimize bağlayaçak olursam; Aaaa, Diziçeçan nerede kaldı?

Biz de çok sevimli geldiği için bazı durumlarda kullanıyoruz..hele sen bir de Neçdete sinirlendiğinde gör...Neeeççççdet diye uçuşuyor havada...pabuçumun patetik kobisi Neçdet...bayılıyorum bu ç işine....img-hyste

Tavuskuşu
26-08-07, 23:38
Cik cik cik...Ben geldim.Hoşbuldum...Gerçi tavuskuşunun sesi çok kötüdür ama benimki öyle sayılmaz fena değildir.:)Aranızda bana kaset yapabilecek olan var mı?Niyeyse içimden geldi.

Şöyle bir okudum geçmiş sayfaları ama daha bitmedi.Yine de:
*Ahmet yasemine vurmasıııııııııın.Sözleriyle vurmaktan beter etsin daha iyi.
*Selma ve necidet düellosu olsuuuuuuuuuun.
*Ahmetin burcu kazan burcu olsuuuuuuuun.:img-hyste
*Ahmet boğa burcuysa yasemin onunla hesaplaşırken kırmızı giysiiiiiiiiiiin...:):)

bir_adı_yok
26-08-07, 23:42
yasemin ve aşkına sahip çıkmak...
çok şey istediniz ama olmadı ki şimdi...
aslında ben burada hatayı ahmet'te buluyorum...
aşkına çok sahip çıktı, çok değer verdi, sımsıkı sarılmak istedi,
e yasemin'de napsın baktıki ahmet herşeyi göğüslüyor
salı verdi kendini
düşersem ahmet kurtarır dedi...
ama olmadı...
her şey biyere kadar...

merw
26-08-07, 23:43
photoshopa daldım bu gece.. buyurun bakalım beğenecek misiniz:

http://img406.imageshack.us/img406/9540/ahmetryahh4.jpg (http://imageshack.us)

badger, selma senaryona zaman-mekan kılıfı uyarlıyorum:

yaseminle ahmetin, gerçeklerin açığa çıktığı o meşum günden sonra evlenmelerinin 2. yılıydı. bir bayram sabahı, gürsoyları ziyarete gitmişlerdi hep beraber. bu sırada karnı burnunda olan yasemin, oflaya puflaya hareket ediyordu. sevgili (!) gelininin bu haline içi giden selma ise kendi hamilelik günlerini hatırlamıştı.....

oy oy bana neler oluyor böyle :P

badger
26-08-07, 23:48
**Ahmetin burcu kazan burcu olsuuuuuuuun.:img-hyste
*Ahmet boğa burcuysa yasemin onunla hesaplaşırken kırmızı giysiiiiiiiiiiin...:):)

Ahmet kazan burcu ha...:img-hyste
Yasemin kırmızı giyerse...yandı, ezilir kalır o kaldırımda...emaresi bile kalmaz..O bize ne yazık ki lazım..

Ama istediğimiz gibi davranmazsa onu hani Avrupa da bir yerlerde geleneksel boğa kovalamacası festivali vardı..Binlerce insan fukara iki boğanın önünde koşturur..(mantığını hiçbir zaman anlamamışımdır)Atarız Yasemini lady in red modunda ön safhalar olur biter...:)

Shevek
26-08-07, 23:48
salı verdi kendini
ama olmadı...
her şey biyere kadar...

Önemli bir noktaya parmak bastın bir_adı_yok. Bu aşk meşk ilişkilerinde bir taraf fazlaça emek verirse karşıdaki salma eğilimi içine girer. Gerçi daha çok zayıf, toy ve ya güzçsüz kişilerin böyle bir meyili olur. Bkz.: Ahmet karşısındaki kendine koşulsuz şartsız ve sırılsıklam aşık olduğunu iddia ederken bile salmadı kendini. Tüm açıkyürekliliğiyle bu aşkı sahiplendi. Ama Yasemin....bençe aşkı bu kadar güzel yaşayan ve paylaşan bir adamın aşkına layık olamadı. Ama kabul etmek de gerekir ki, o da çok açı çekti. Onun açı çekme biçimi farklı sadeçe. Biraz ilginç bir yapı onunkisi. Geçeleri saatlerçe ağlayıp, sabahları hiç bir şey olmamış gibi gülerek kalkabiliyor. Bkz: Uzaylılar tarafından abdükte edilmiş Yasemin. Zuzaylı o, zuzaylı.

spdr
26-08-07, 23:49
merwe,caanim ahmedin miselle olan goruntulerinden ve ruyadan da yapsana bir avatar...maksat nerdeeen nereyeyi vurgulamak olsun yavruum:)

ben cikiyorum sanirim..emin degilim daha gerci ama....

cansucaan selam olsun sana da:)

bir_adı_yok
26-08-07, 23:49

yaseminle ahmetin, gerçeklerin açığa çıktığı o meşum günden sonra evlenmelerinin 2. yılıydı. bir bayram sabahı, gürsoyları ziyarete gitmişlerdi hep beraber. bu sırada karnı burnunda olan yasemin, oflaya puflaya hareket ediyordu. sevgili gelininin (!) bu haline içi giden selma ise kendi hamilelik günlerini hatırlamıştı.....

işte tam bu esnada ahmet'in doğum tarihini, saatini, dakikasını, saniyesini, salisesini de hatırlarsa çok güzel olur...geç de olsa burcunu öğreniriz...
tabii ozamana kadar, usta araştırmacı h.s forumdaşlarım ahmet'in burcunu grantileyememişlerse.

badger
26-08-07, 23:52
salı verdi kendini
ama olmadı...
her şey biyere kadar...

İşte Yaseminin anlaması gereken bu..

Ama benim düşünceme göre Yasemin gerçek Ahmeti değil, günlüklerinde kurguladığı Ahmete aşık...her gece aşkına ibadet etmek gibi, alıyor günlüğü yazıyor çiziyor canımaşkım Ahmet diye..orada bıcır bıcır mübarek..

ama adam Kanlı canlı karşısında olunca affalıyor..abuklaşıyor..Artık şu hayalperestliğinden acilen kurtulup gerçek dünyaya ve Ahmeti görmesi lazım...Kazan kafasına patlayınca gerçekleri göreceğini umuyorum...bknz:İnşallah!

Shevek
26-08-07, 23:56
photoshopa daldım bu gece.. buyurun bakalım beğenecek misiniz:

http://img406.imageshack.us/img406/9540/ahmetryahh4.jpg (http://imageshack.us)

yaseminle ahmetin, gerçeklerin açığa çıktığı o meşum günden sonra evlenmelerinin 2. yılıydı. bir bayram sabahı, gürsoyları ziyarete gitmişlerdi hep beraber. bu sırada karnı burnunda olan yasemin, oflaya puflaya hareket ediyordu. sevgili (!) gelininin bu haline içi giden selma ise kendi hamilelik günlerini hatırlamıştı.....

oy oy bana neler oluyor böyle :P

Merveçan, harika olmuş ellerine sağlık. Sanki birbirlerine bakıyorlar.:) Rüyaya bayılıyorum. E tabii, kimin kızı. Duyarlılığını, çekiçiliğini babasından almış. Dikbaşlılığını da, Rızanın ve Neçdetin iddia ettiği gibi annesinden değil, Defne halasından almış. Zekasının kime çektiği ise hiç tartışılmaz. E, Yasemin'e ne kaldı? Yeteneği. Ama çok çalışkan; Yasemin'den daha çok sanat eseri üretti şu yaşında:img-hyste; üretme azmini de babaannesi ve Sevim halasından almış allahtan.

bir_adı_yok
26-08-07, 23:57
merwe,caanim ahmedin miselle olan goruntulerinden ve ruyadan da yapsana bir avatar...maksat nerdeeen nereyeyi vurgulamak olsun yavruum:)

arka fonda da ayla'nın belirsiz bir sülüeti olsun istermisin ayşe'cim..
hakkaten mişel ve rüya nerden nereye yani..
ahmet bir anda unuttu biz unutamadık mişeli...
belki o da ahmetten uzaklarda bir yavrucak büyütüyodur babasız..
sonradan çıkacaktır ortaya.

Tavuskuşu
26-08-07, 23:58
Belki de yasemin fuzuli gibi aşk acısı çekmeyi seviyordur?"Sensiz yıllarda yaşadım sanmaaa..." modu bundandır...Veya kısaca sadisttir diyebiliriz çünkü 6-7 yıl aşk acısı çekmeye bayılan normal birini daha görmedim.Fuzuli bunu seviyordu da en azından bu sanat hayatına yansıyordu.Yasemin ne yaptı?Sanatsal bir katkısı oldu mu?:) :img-hyste

Merhaba Ayşeçan.Sana da serin ankaradan selam olsun.:)Ama gitmeeee...Ben daha yeni geldim.:img-wink::img-blush

Mervecim ellerine sağlık.Ne güzel baba-kız tablosu...:happy0064 Gerçekten de birbirlerine bakıyor gibiler.

_hnd_
26-08-07, 23:59
merw çalışma çok güzel olmuş
altaki senaryoda süperrr
ben çıkıyorum herkeze iyi geceler iyi yorumlar iyi ahmetli rüyalı yorumlarr

badger
27-08-07, 00:00
Merveçan, harika olmuş ellerine sağlık. Sanki birbirlerine bakıyorlar.:) Rüyaya bayılıyorum. E tabii, kimin kızı. Duyarlılığını, çekiçiliğini babasından almış. Dikbaşlılığını da, Rızanın ve Neçdetin iddia ettiği gibi annesinden değil, Defne halasından almış. Zekasının kime çektiği ise hiç tartışılmaz. E, Yasemin'e ne kaldı? Yeteneği. Ama çok çalışkan; Yasemin'den daha çok sanat eseri üretti şu yaşında:img-hyste; üretme azmini de babaannesi ve Sevim halasından almış allahtan.

Yani safkan bir Gürsoy hatunu diyorsun:img-hyste...

Yüzü renkleri benzemiş annesine..zaten o kadarla kalsın:img-cool2

Sana da iyi geceler_hnd_bye

bir_adı_yok
27-08-07, 00:03
yani yaseminin ki bir çeşit msn aşkı gibi diyorsun bagder
onu görmeden yazarım, çizerim, severim, öperim...
karşılaşınca sanki yazdığım çizdiğim o değilmiş gibi bir başka davranırım...
halbuki ne demiş şair:"şimdi sen olsaydın yanımda, ne işi vardı elimde şu kırılası kalemin".

merw
27-08-07, 00:06

öldüüm gülmekten öldüüm :D
herşeyi gürsoylardan almış tabi, pabucumun patetik kobisine mi inanacağız :hıh

yaseminden daha çok sanat eseri üretti :img-hyste
ay çok güldüm, allah da seni güldürsün shevekçan :D

bagder ve shevekten yaseminle ilgili birer başarılı tespit daha geldi... ben topluyorum elde ettiğimiz verileri şimdi:

yasemin sevmeyi bilmiyor! platonik aşkı günlüğünde yaşarken gayet iyi, çünkü oradaki dünyayı kendisi kurmuş, kuralları kendisi koyuyor. ama karşılıklı sevmeyi beceremiyor.. kendisine fuzuliiden beyitler armağan ediyorum, isterse en çok bilinen leyla ile mecnundan başlayabilir :D

fuzuli editi: çansuçan kalp kalbe karşıymış şekerim :D fuzuli rahmet istedi bu gece galiba :P

bu michelle editi: ayşem kaçıyor musun? attın ortaya bir fikir.. nereden bulacağım ben michelle resmini :D
neyse iyi geceler bari... hnd sana da bye

spdr
27-08-07, 00:09
arka fonda da ayla'nın belirsiz bir sülüeti olsun istermisin ayşe'cim..
hakkaten mişel ve rüya nerden nereye yani..
ahmet bir anda unuttu biz unutamadık mişeli...
belki o da ahmetten uzaklarda bir yavrucak büyütüyodur babasız..
sonradan çıkacaktır ortaya.

amman eksik olsun...
ben miseli hic sevmedim ki..hele hele o cekik kaslarini hiic sevmedim:img-beee:
---
cansucan burasi da pek serin...hatta usudum dun gece...
once sikintidan gidecektim ama simdi goz kapaklarimi kaldiramiyorum...yyataga gitmem icin kac adim/saat hizla gitmeliyim?surunerek gitsem esofmana yazik...amaaaan...

neyse gidersem herrkese iyi gecelerrr:)

bir_adı_yok
27-08-07, 00:10
şimdi yasemin yakında ahmet diye günlüğünü öpüp koklamaya başlaybilir.
sanırım fuzuli'nin L&M'nunu yazan "babilde ölüm istanbulda aşk" kitabında öyle bişeyler vardı...leyla mecnunun ismini kağıda yazıyor ve bir buse konduruyor.

badger
27-08-07, 00:12
Yasemin , Ahmetin aşkını kazanmak için bir şey yapmadı...Ahmet günlüğü buldu, keşfetti, aşık oldu ve yasemine itiraf etti..sonraki olan herşey Ahmetle..bir tek beraber olmaları..orada Yasemin onu zorladı..onun dışında pek bir mücadele görmedim yaseminde..Aşkları için debelenen hep Ahmetti..Ben, normal bir insanın bu kadar duyarsız olabileceğine inanamıyorum..taş olsa çatlardı...ancak hayalperest bir insan bu kadar olabilir..yoksa başka açıklaması onun bencil oluşudur..Necdeti bunca zamandır algılamayışı da bundan..yıllarca bir gerçeği çocuğunun babasına söyleyemedi hem de aşıkolduğu adama..yok gururmuş blmem neymiş..adam karşına geçmiş eriyor..seviyorum diyor..hatun hala gücüm yok diyor..ben olsam atlamıştım adamın boynuna tek tek vermiştim o haberi..:img-cool2 bknz:bunun tecrübesizlikle alakası falan yok, tamamen Hayalperest-şaşkolozlukla alakalı bir durum...:icon_whis

İyi geceler Ayşeçanbyebye

Shevek
27-08-07, 00:14
amman eksik olsun...
ben miseli hic sevmedim ki..hele hele o cekik kaslarini hiic sevmedim:img-beee:
---
cansucan burasi da pek serin...hatta usudum dun gece...
once sikintidan gidecektim ama simdi goz kapaklarimi kaldiramiyorum...yyataga gitmem icin kac adim/saat hizla gitmeliyim?surunerek gitsem esofmana yazik...amaaaan...

neyse gidersem herrkese iyi gecelerrr:)

Niye kıskandırıp duruyorsunuz bakiyim bizi. Burası serin, pek serin, eşofman giyiyoruz, püfür püfür falan. Biz burada neler çekiyoruz, biliyor musunuz sıçaktan? Yakında düşüp bayılaçağım herhalde, kaç geçedir uyku yok.:icon_sorr Bir de üstüne bugün badgerın son senaryosunu okuyunça, doğrudan sana koşaçaktım tansiyonumu ölçtürmeye ama sonra hatırladım uzaklarda olduğunu ayşeçan. Gidersen byebye. Rüyanda Rüyayla Ahmeti gör. Rüya babasının resmini yapsın ve annesinden daha çok benzetsin.:)

@ly
27-08-07, 00:20
Merhaba kızlar....geçmiş sayfaları okuyup, bugün öğrendiklerimi derledim...bakınız ve eksik-gedik varsa ekleyiniz...

1-Ahmet kazan burcuymuş…( bkz. güneş burcu İkizler, yükseleni Oğlak olanlara denir…)
2-Ahmet sabahın 7.30’da annesini yormadan pı diye doğmuş….
3-Rüya Yasemin’den daha fazla sanat eseri üretmiş….
4-Yasemin gerçek Ahmet'e değil, günlüklerinde kurguladığı Ahmete aşık…mış…
5-Bu arada Foto Merwullah çoşmuş bakıyorum…kendisine olan derin hayranlığımı ifade etmek isterim..:img-wink:

Hamiş: Cansu'cum teşekkürler....

merw
27-08-07, 21:21
ay nihayeet!
şükür kavuşturana, mübarek günde allah acıdı biz zavallı fani forum bağımlılarına :P
herkesin kandilini kutluyorum.
ve, dün gece yaptığım fakat ekleyemeden siteyi kaybettiğimiz photoshop eserlerimi size sunuyorum :)

http://aycu02.webshots.com/image/26041/2001381939734258075_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2001381939734258075)

bu resimde ahmet birazcık kargaburunlu gibi çıkmış ama, ne yapalım kısmet :)

http://aycu04.webshots.com/image/26563/2000808776298079268_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2000808776298079268)

michelleden rüyaya kadar ahmetin hayatına giren kadınların onun üzerindeki etkisini resmettim :D fikir ayşeçana aittir..

aliyeçan, çok iyi not tutup özetlemişsin :D finale kadar bunlardan sorumluyuz kanımca

ps. foto merwullah mı :img-hyste

badger
27-08-07, 21:26
Merhaba kızlar....geçmiş sayfaları okuyup, bugün öğrendiklerimi derledim...bakınız ve eksik-gedik varsa ekleyiniz...

1-Ahmet kazan burcuymuş…( bkz. güneş burcu İkizler, yükseleni Oğlak olanlara denir…)
2-Ahmet sabahın 7.30’da annesini yormadan pı diye doğmuş….
3-Rüya Yasemin’den daha fazla sanat eseri üretmiş….
4-Yasemin gerçek Ahmet'e değil, günlüklerinde kurguladığı Ahmete aşık…mış…
5-Bu arada Foto Merwullah çoşmuş bakıyorum…kendisine olan derin hayranlığımı ifade etmek isterim..:img-wink:

Hamiş: Cansu'cum teşekkürler....

Merhaba forum ahalisi,

Şükür kavuşturana..Dün gece tam da aliyeye bu mesajına cevap verecektim..herşey uçup gitti..:) Ya sabır ya sabır boncuk dizerken...forum online!

neyse...Aliyecim çoğunlukta bana atıfta bulunmuşsun..
Ahmet İkizler dedik..Oğlak da olur üstüne herhangi bir dengeleyici toprak burcu olsun..Tertipliliğini başka türlü açıklayamayız, yoksa ikizler anormal dağınıktır:)...o kadar sağlıklı olması, çok takılıp kalması..Boğa daha bir uygun gelmişti..

pı..klavyenin azizliği...pıt diye doğuverdi...Mörv den esinlenmiştim...:img-hyste

Evet...yaseminin günlüklerinde söylediğini Ahmete söylerken gördün mü?..Marifet yazmakta değil..söylemekte ve yapmakta..bknz:ekşınsever forumcu...Lafta değil, fiiliyatta aşk istiyoruuuuzzzz!!! Günlük aşkı istemiyoruz! Kanlı canlı aşk istiyoruz!

Mööörrrvvv! Ahmetin acıklı kronolojisine bayıldım..! İmza yapiciiimm...:img-hyste X 1000000000000000000000000000000000000

Şunu 48Gb a çeksene..kabul etmiyor site....

Shevekçan hoşgeldin...Yuvaya kavuşmuş gibi olduk...:img-wink:

Shevek
27-08-07, 21:29
Şükür kavuşturana...:happy0064 O neydi öyle. Mahrumiyet bölgesinde yaşamak gibi bir şeydi. Gelir gelmez çalışmalarını gördüm Merve. Ellerine sağlık canım. Gördüğünüz gibi c'yi düzelttim. E ne de olsa boş vaktim vardı. Klavyeyi masaya defalarca vurmak suretiyle hallettim. Bakalım şimdilik iyi. Ama zemberekten boşalır gibi yazmaya başlayınca ne olur bilemem.:img-wink:

Arada tüpten klipler izledim. Daha önce linkini verdiğim "Yıkık" şarkısı eşliğindeki Ahmet klibi çok fena ediyor beni. Bütün hayatını ve aşkını güven duygusu üzerine kuran bir adamın yıkımı:icon_sorrİzleyince her seferinde, tamam çok sıkı kazan kaldırmalı bu adam diyorum. Her yol mübah. Mahvettiler, mındar ettiler (bkz.: badger) güzelim adamı!

Shevek
27-08-07, 21:44
Ahmet'in trajedisi baştan aşağı Yasemin'le ilgili bence. Michelle'le bir trajedi yaşamadı. Kıza aşık değildi, planlamadı bunu ama gerçek aşkı buldu. Michelle'de onurlu bir insan olaraktan ona yapışmadı, sineye çekti, duygu sömürüsü yapmadı ve gitti Ahmet'in hayatından.
Ahmet'in trajedisi bu noktada başladı. Yasemin'in aşkının kendi dışlarında cereyan eden olaylardan böylesi bir yıkımla çıkacağını nerden bilsin. Yaseminin yıkımının altında kalanın ise kendisinin olacağını? Kızından bihaber, sevdiğine hasret yedi yıl yaşayacağını. Yine bütün bu olaylara ve Yaseminin ona yapıp ettiklerine bir de Ayla'nın eklenmesi de tuz biber tabii.
Ama sonuçta bu kronoloji içinde başta MMC Ahmeti görüyoruz. Rüya'da babasını eski MMC hallerine döndürecek. Onu tekrar mutlu edecek. O yüzden buna "Ahmet'in trajik kronolojisi" derken en azından Rüya'yla olduğu son kısma bir "mutluluk ibaresi" koyalım derim ben.

merw
27-08-07, 21:56
evet cicim, zaten o yüzden en sondaki ahmet resmi mutlu ve heyecanlı :D yani rüyaya kadar trajik ama rüyayla makus talini yenecek inşallah (dua eden smiley var mı :D)

en başta yani sıfır noktasında ahmet mutlu ve 32 dişi meydanda :happy0064 michelleden sonra karmaşık ve ne olduğunu bilmez bir halde, çünkü michelle'i gerçekten sevip sevmediğini bilmiyordu ama sevdiğini sanıyordu (bkz: evlilik teklifinden önce şevketle konuşması). sonra yaseminle tanıştı, ilk anda yasemin onun yüzünü güldürdü, ama daha sonra yasemin'in evlenmesiyle mahvoldu (bkz: ahmetin hasta fotoğrafı :D nedeni farklı olsa da mühim değil... zira yasemin koleradan daha çok zarar verdi ahmete.... :img-cool2) sonra, ayla girdi hayatına, bu kez ahmet, sıkkın ve bıkkın (hatta belki biraz ruhsuz) bir hale girdi. daha sonra rüya çıktı ortaya ve....

ne bileyim en azından yaparken böyle düşündüm ama kısıtlı yer ve tam uygun fotoğrafların olmamasıyla en iyi bu kadar yapabildim... :D

michelle, ahmete bir zarar vermedi, evet.. hatta, günlüğü bulup okuyarak ona iyilik bile yaptı (tabi buna iyilik demek fazla iyimserlik oluyor ama.. hadi neyse :D) yoksa ahmete kalsa hayatta okumazdı o günlüğü, doğrucu davut :P

badger
27-08-07, 22:02
evet cicim, zaten o yüzden en sondaki ahmet resmi mutlu ve heyecanlı yani rüyaya kadar trajik ama rüyayla makus talini yenecek inşallah (dua eden smiley var mı )

en başta yani sıfır noktasında ahmet mutlu ve 32 dişi meydanda :happy0064 michelleden sonra karmaşık ve ne olduğunu bilmez bir halde, çünkü michelle'i gerçekten sevip sevmediğini bilmiyordu ama sevdiğini sanıyordu (bkz: evlilik teklifinden önce şevketle konuşması). sonra yaseminle tanıştı, ilk anda yasemin onun yüzünü güldürdü, ama daha sonra yasemin'in evlenmesiyle mahvoldu (bkz: ahmetin hasta fotoğrafı :D nedeni farklı olsa da mühim değil... zira yasemin koleradan daha çok zarar verdi ahmete.... :img-cool2) sonra, ayla girdi hayatına, bu kez ahmet, sıkkın ve bıkkın (hatta belki biraz ruhsuz) bir hale girdi. daha sonra rüya çıktı ortaya ve....

ne bileyim en azından yaparken böyle düşündüm ama kısıtlı yer ve tam uygun fotoğrafların olmamasıyla en iyi bu kadar yapabildim... :D

michelle, ahmete bir zarar vermedi, evet.. hatta, günlüğü bulup okuyarak ona iyilik bile yaptı (tabi buna iyilik demek fazla iyimserlik oluyor ama.. hadi neyse :D) yoksa ahmete kalsa hayatta okumazdı o günlüğü, doğrucu davut :P

Çok iyi bir ifade.:img-yes::img-yes:..yasemin Ahmete koleradan beter etti...Adamı duygusal verem etti...Takılıp kaldı Ahmet bir yerlere...Adamı mındar etti...o gereksiz kararıyla..

Bir de Aylayı da başına salan sebep de oydu...Kim ne derse desin..ister tecrübesiz, çaresiz...Bunu Ahmete yapmaya hiç hakkı yoktu...geçecek o kazan kafasına Yasemin hanımın görecek hanyayı konyayı..:hıh

Yaseminin çok çalışması gerek çoook!..Yoksa hayatta düzeltemez..Hele Ahmete karşı o şekilde mücadele ederek...bknz:senaristleeerr! anladınız siz onu...

Eeee nereye kayboldunuz hepiniz?:img-help:

Ne aldatması canım...:img-blush Bazı arkadaşlarla senaryo konusunda fikir alışverişinde bulunuyordum..Keh!Küh!

Shevek
27-08-07, 22:12
evet cicim, zaten o yüzden en sondaki ahmet resmi mutlu ve heyecanlı :D yani rüyaya kadar trajik ama rüyayla makus talini yenecek inşallah (dua eden smiley var mı )

en başta yani sıfır noktasında ahmet mutlu ve 32 dişi meydanda michelleden sonra karmaşık ve ne olduğunu bilmez bir halde, çünkü michelle'i gerçekten sevip sevmediğini bilmiyordu ama sevdiğini sanıyordu (bkz: evlilik teklifinden önce şevketle konuşması). sonra yaseminle tanıştı, ilk anda yasemin onun yüzünü güldürdü, ama daha sonra yasemin'in evlenmesiyle mahvoldu (bkz: ahmetin hasta fotoğrafı :D nedeni farklı olsa da mühim değil... zira yasemin koleradan daha çok zarar verdi ahmete.... :img-cool2) sonra, ayla girdi hayatına, bu kez ahmet, sıkkın ve bıkkın (hatta belki biraz ruhsuz) bir hale girdi. daha sonra rüya çıktı ortaya ve....

Doğrucu davut!:img-hyste:img-hyste Evet, yakışır. Sayalım hangi sıfatlarla anıyorduk Ahmet'i: MMC,Monte Cristo, Bahtsız Bedevi, Derviş, Melek Mertebesindeki, İntikam Meleği, MMC/Z/Ş/H, edeleli delüğğanlı (zeynoooopp kulakların çınlasın) veeee son nokta: Doğrucu Davut.:)

E bizim millet nedense Doğrucu Davut'lardan pek haz etmez...ve "patetik kobi"leri pek bir matah görür. Ve "doğru söyleyeni dokuz köyden" kovar. Ama milletimin kullandığı atasözlerinden biri de şöyle der: "Yalancının mumu yatsıya kadar yanar!":img-cool2

Kronolojinin mantığı çok güzel zaten merveçan:img-ok:.

Evet nerede bizim CAZgır ekibi? Aliye ve Diziceçanlar? Yeni arkadaşlar? Seeeeesssss.

Aaaa Tavuskuşuçan aşağıda:happy0064

merw
27-08-07, 22:25
amanııın... ne çok sıfatı var ahmetün öylee :good: ama, yakışıklılığıyla, tutkulu bakışlarıyla, sadakatiyle vs. ilgili sıfatlar bulamamış mıyız yoksa? :img-in_lo

ya, ben zoraki kocayı izliyorum, reklam arasında geliyorum, bir yandan da wow'a bakıyorum, herşey karıştı :)

badger, harbi ya aylayla bu raddeye gelmesinin sebebi de yasemin... bir yasemin adamın hayatını resmen altüst etmiş yau.. ahh yasemin ah.. "mındar" ettin gül gibin delüğğanlıyı :hıh

ps. imza olmadı mı? ben denedim oldu

Tavuskuşu
27-08-07, 22:27
Şükür kavuşturana yani...:)Ohhh be 1 günde özledim valla.Üstelik dün fuzulinin rahmet isteği üzerine onun beyitlerini döşenmiştim onca emek harcayarak. Neyse efendim kavuştuk ya artık bu akşam yazarım ben de...

Bu arada hani hep zeynep bize aktostişler yazıyordu ya bugün ben de ona yazdm bir tane.Gelince gönderirim.Bakalım beğenecek mi?:icon_whis:icon_whis

Demek BB Ahmetten sonra bir de DD Ahmet var öyle mi?:img-hyste

Anahhhmmm herkes nerede ya?Ben geldim diye mi kaçtınız ki?:sad53:Ses seda yok kimseden...

Merve gördüm seni aşağıda kaçamazsın...Çabuk gel bakayım buraya.

Badger, eller yukarı yakalandın.Bizim forumu bıçak sırtında aldatıyormuşsun diye duydum doğru mu tüm bunlar?:icon_whis:img-polic

Ayşecim, hoşgeldin...byebye

merw
27-08-07, 22:58
Şükür kavuşturana yani...:)Ohhh be 1 günde özledim valla.Üstelik dün fuzulinin rahmet isteği üzerine onun beyitlerini döşenmiştim onca emek harcayarak. Neyse efendim kavuştuk ya artık bu akşam yazarım ben de...

Bu arada hani hep zeynep bize aktostişler yazıyordu ya bugün ben de ona yazdm bir tane.Gelince gönderirim.Bakalım beğenecek mi?:icon_whis:icon_whis

Demek BB Ahmetten sonra bir de DD Ahmet var öyle mi?:img-hyste

Anahhhmmm herkes nerede ya?Ben geldim diye mi kaçtınız ki?:sad53:Ses seda yok kimseden...

oo hoşgeldin :)
döşe bakalım çanım Fuzuli'den birkaç beyit, içimiz kararsın (açılsın diyecektim ama platonik aşk iç açar mı ki? ahh ah :))

DDAhmet :) Ama Monte Cristo kontu bir acayip yakışmış.. hikaye en son 2002de film yapılmıştı, James Caviezel oynamıştı o zaman, o da Ahmet kadar olmasın pek bir hoştu :img-in_lo neyse, nereden geldiyse aklıma :bilmim

_hnd_
27-08-07, 23:00
özetin geldiği gündne beri atv de fragman çıksın diye bekliyorum daha çıkmadı yada ben görmedim aranızda gören varmıı

spdr
27-08-07, 23:03
ben de dünden beri doğru düzgün giremedim buraya..kimbilir neleer neler birikmiştir dedim ama ben gittim diye site kapanmış ayool:img-in_lo
---
önceliklee hoşgördüm:)
---
mervee canım fikir benden bereket Allahtan....da yetenek de senden:good:döktürmüşsün:img-icecr
---
bu arada aflar da Allahtan inş.bu gece..bol duayla geçirmek umuduylaa beraate kandilinizi kutluyorr,dualarınızda yer almayı umuyorumm:img-in_lo
---
bu arada DD ahmeti çok sevdiim:img-hyste
---
_hnd_çan yok anacıım..fragman vermediler daha..ama bir haftadan elleri mahkum yayınlayacaklar bir fragmann..sabıır:)

Tavuskuşu
27-08-07, 23:07
Hadi hadi badger yemezler.Gördük ama 1 seferliğine affedebiliriz kanımça.:)Ama bak kıymetini bil bunu bana bir erkek yapsaydı sürüm sürüm süründürürdüm de yine de affetmezdim...:icon_whis

Evet umumi arzu üzerine fuzuliden dizeler...(gerçi sadece merve istedi ama olsun):

Madem Fuzuli rahmet istedi biz de onu biraz daha analım o vakit:)Eveeetttt bugün eski kitaplarıma filan bakarken edebiyat kitabımı buldum ve oradaki fuzulinin bir gazeli tam ahmedime uyuyor.Yazmazsak ayıp olur.Gerçi bu şeref Aliye Ablaya ait olmalı ya neyse...Benim de içimden geldi.

Beni candan usandırdı cefadan yar usanmaz mı? (bu gayet açık kanımca)
Felekler yandı ahımdan muradım şem'i yanmaz mı? (Gökler yandı ahımdan dileğimin mumu yanmaz mı?

Kamu bimarına canan deva-yi derd eder ihsan (sevgili bütün aşıklarına çare bağışlıyor)
Niçin kılmaz bana derman beni bimar sanmaz mı? (neden benimkine bağışlamıyor beni aşık saymıyor mu?)

Şeb-i hicran yanar canım töker kan çeşmi giryanım (ayrılık gecesi canım yanar ağlayan gözümden yaş yerine kan akar)
Uyarır halkı efgaanım kara bahtım uyanmaz mı? (feryatlarım tüm halkı uyandırır da kara bahtım niye uyanmaz)

Değildim ben sana mail sen ettin aklımı zail (ben sana meyilli değildim sen benim aklımı başımdan aldın)
Beni men eyleyen cahil seni görgeç utanmaz mı? (Bana üzülmeyi yasaklayan cahil seni görünce utanmayacak mı?)

Benden bu kadar...

Ayşenin hatırlattığı iyi oldu.Berat kadiliniz kutlu olsun ifendim. Yaseminde bu kandil dua etsin de ahmete karşı işledikleri affolsun bari.Site sensizliğe dayanamadı Ayşecim.:icon_whis

Ben fragman filan görmedim.

Bu arada shevek dünyevi işler için biraz mola verecekmiş.O nedenle biraz geç gelebilirmiş.Benden söylemesi.

_hnd_
27-08-07, 23:08
ben de dünden beri doğru düzgün giremedim buraya..kimbilir neleer neler birikmiştir dedim ama ben gittim diye site kapanmış ayool:img-in_lo
---
önceliklee hoşgördüm:)
---
mervee canım fikir benden bereket Allahtan....da yetenek de senden:good:döktürmüşsün:img-icecr
---
bu arada aflar da Allahtan inş.bu gece..bol duayla geçirmek umuduylaa beraate kandilinizi kutluyorr,dualarınızda yer almayı umuyorumm:img-in_lo
---
bu arada DD ahmeti çok sevdiim:img-hyste
---
_hnd_çan yok anacıım..fragman vermediler daha..ama bir haftadan elleri mahkum yayınlayacaklar bir fragmann..sabıır:)

vermedilermi yoksa banamı denk gelmiyo diye üzülüyodum bu hafta sonuna kadar verseler iyi yoksa gidip atv nin stüdyosunu basıcam hee

gülmisal
27-08-07, 23:09
herkesin kandili mubarek olsun

sabahtan beri siteyi açamıyorum uuff.........

merve çalışmalar süper...devam et bnce

badger ve merve ahmetin vahim kronolojisini birdaha hatırladım.. :happy0064 üzülsemde spr olmuş....en çok y n evliliklerinden sonra hastalık kısmı kötü olmuş gerçekten göslerim doldu.:sad53::sad53:

badger
27-08-07, 23:16
herkesin kandili mubarek olsun

sabahtan beri siteyi açamıyorum uuff.........

merve çalışmalar süper...devam et bnce

badger ve merve ahmetin vahim kronolojisini birdaha hatırladım.. :happy0064 üzülsemde spr olmuş....

Fikir ayşeden yapım...Merve dn...Aklınıza ve elinize sağlık..Bunu aslında necdetseverlere göstermek lazım..Bir de Ahmetle karşılaştırmalı Necdetin kronolojisi yapmak lazım...:hıh

Bu arada Berat Kandiliniz mübarek olsun..Tüm dualarınızın ve dileklerinizin kabulüne ve günahlarınızdan da beraatinize nasip olsun

İyi geceler Gülmisalbyebye

gülmisal
27-08-07, 23:17
Fikir ayşeden yapım...Merve dn...Aklınıza ve elinize sağlık..Bunu aslında necdetseverlere göstermek lazım..Bir de Ahmetle karşılaştırmalı Necdetin kronolojisi yapmak lazım...:hıh

Bu arada Berat Kandiliniz mübarek olsun..Tüm dualarınızın ve dileklerinizin kabulüne ve günahlarınızdan da beraatinize nasip olsun

yapalım bn imzamda kullanıım valla ona göre bi yazı yazdım mı yarın hallederim necdetçiler görsün bakalım....:img-yes::img-yes::img-cool2:img-cool2

bye bye bye ben kaçıyorum maalesef site açılsaydı tüm gün neler yaprdım da bugünlük bu kadar...

******************[/B]

merw
27-08-07, 23:23
ayy cansuu
içim gitti yemin ediyorum gözlerim doldu şu an.. ne güzel yazmış fuzuli öyle dertli dertli... tam da ahmete uygun, böhüühü :img-cray:

(sevgili bütün aşıklarına çare bağışlıyor)
(neden benimkine bağışlamıyor beni aşık saymıyor mu?)

ahh canım benim :sad53:
sanki yasemini yazmış.. bütün aşıklarına (bkz: necdet!) iyi davranıyor da ahmete gelince... ahh ah, üvey evlat mı bu çocuk? :P

(ben sana meyilli değildim sen benim aklımı başımdan aldın)

al işte.. buyur buradan yak.. bir günlük yaz, çocuğu dağıt, ondan sonra çekil kenara :hıh

ayşeçan hoşgeldin :)

Tavuskuşu
27-08-07, 23:30
Hadi canlanalım beyler bayanlar...Gerçi aramızda bey yok ama neyse.:icon_whis

Neyse ifendim madem öyle bugün kahve falında bilin bakalım ne çıktı?Terazi veya yay burcu bey...Peki bu size patetik kobi necideti hatırlatmıyor mu? Üstelik falı kapatırken ahmet gürsoy gibi birini dilemiştim ki necidet aygün çıktı şansıma.Kara bahtım kör talihim...:sad53::sad53::sad53:Hastalık direcesinde kıskanç olacakmış ama iyi biriymiş.Offf ne yapayım ben necidet gibisini.Bana seni gerek seni ahmet.

Güle güle Gülmisal.

Aliye Abla hoşgelmişsin.Bir uzman olarak senden fuzuli beyitleri hakkında yorum bekliyorum.Ben diyene kadar yazmışsın zaten.

@ly
27-08-07, 23:34
Hadi hadi badger yemezler.Gördük ama 1 seferliğine affedebiliriz kanımça.:)Ama bak kıymetini bil bunu bana bir erkek yapsaydı sürüm sürüm süründürürdüm de yine de affetmezdim...:icon_whis

Evet umumi arzu üzerine fuzuliden dizeler...(gerçi sadece merve istedi ama olsun):

Madem Fuzuli rahmet istedi biz de onu biraz daha analım o vakit:)Eveeetttt bugün eski kitaplarıma filan bakarken edebiyat kitabımı buldum ve oradaki fuzulinin bir gazeli tam ahmedime uyuyor.Yazmazsak ayıp olur.Gerçi bu şeref Aliye Ablaya ait olmalı ya neyse...Benim de içimden geldi.

Beni candan usandırdı cefadan yar usanmaz mı? (bu gayet açık kanımca)
Felekler yandı ahımdan muradım şem'i yanmaz mı? (Gökler yandı ahımdan dileğimin mumu yanmaz mı?

Kamu bimarına canan deva-yi derd eder ihsan (sevgili bütün aşıklarına çare bağışlıyor)
Niçin kılmaz bana derman beni bimar sanmaz mı? (neden benimkine bağışlamıyor beni aşık saymıyor mu?)

Şeb-i hicran yanar canım töker kan çeşmi giryanım (ayrılık gecesi canım yanar ağlayan gözümden yaş yerine kan akar)
Uyarır halkı efgaanım kara bahtım uyanmaz mı? (feryatlarım tüm halkı uyandırır da kara bahtım niye uyanmaz)

Değildim ben sana mail sen ettin aklımı zail (ben sana meyilli değildim sen benim aklımı başımdan aldın)
Beni men eyleyen cahil seni görgeç utanmaz mı? (Bana üzülmeyi yasaklayan cahil seni görünce utanmayacak mı?)

Benden bu kadar...

Kandiliniz mübarek...dualarınız kabul olsun arkadaşlar....

Çançan'ım, sen de şiir konusunda az değilsin yani...:good:

hnd arkadaşım, ben de büyük bir merakla bekliyorum fragmanı ama bizimkiler bir yolunu bulup gayet anlaşılmaz...yorumlanamaz bir fragman yaparlar nasıl olsa...yani hevesimiz kursağımızda kalır...:img-wink:

Ayşe'm, mesajını aldım ama telefonu arabada unuttuğum için cevaplayamadım :icon_sorr

Şimdii...Ahmet'ten Yasemin'e gelsin efendim...:img-blush

NE KAÇARSIN BENDEN EY YÜZÜ MÂHIM

Ne kaçarsın benden ey yüzü mâhım
Seni seven var mı benden ziyâde
Rûz u şeb durmayıp alırsın âhım
Âşıkım ağlatma bundan ziyâde

Gece gündüz bir visâle ermedim
Bülbül olup gonce gülün dermedim
Bu cefâlar nedir ben de bilmedim
Var mı ki bir zâlim senden ziyâde

Söyle murâdını ben de bileyim
İnsaf eyle çok ağlattın güleyim
Kabul eyle sözüm kurban olayım
Haddim yoktur sana bundan ziyâde

Hercâisin gonce gülüm kokulmaz
Geçer gider hatırcığım sorulmaz
Der Gevherî mâh yüzüne bakılmaz
Yakar hüsnün beni nârdan ziyâde

spdr
27-08-07, 23:36
Hadi canlanalım beyler bayanlar...Gerçi aramızda bey yok ama neyse.:icon_whis

Neyse ifendim madem öyle bugün kahve falında bilin bakalım ne çıktı?Terazi veya yay burcu bey...Peki bu size patetik kobi necideti hatırlatmıyor mu? Üstelik falı kapatırken ahmet gürsoy gibi birini dilemiştim ki necidet aygün çıktı şansıma.Kara bahtım kör talihim...:sad53::sad53::sad53:Hastalık direcesinde kıskanç olacakmış ama iyi biriymiş.Offf ne yapayım ben necidet gibisini.Bana seni gerek seni ahmet.

:img-hyste:img-hyste
sen yine de iyiye yor cansucaan....
hem unutma seven kıskanır:)
ahmet de zamanında yasoyu kıskanmıştı..özel birinden değil gerçi ama ilk küstüklerinde necdetlerle dışarı çıkarken gördüğünde hanii..
o kısmı da severim ben..
bir de...hiç öyle görünmüyordun ama..dediği yeri:)
--
önemli değil aliye ablacıım:)gönüller bir olsun..:img-icecr
---
zeynepss hoşgeldin kuzuum:img-wink:

zeyneps
27-08-07, 23:40
Mirhabalar ifindim:img-in_lo
Allahım sitenin alışamadığım mavi rengini görünce bu kadar sevineceğimi düşünmezdim anam duygu geldi bağa ühühü:img-crayHerkesin kandili mübarek olsun :img-in_lo

Cansucan yazık üzüldüm sana demek Necidet çıktı napalım kıdeeeer:icon_whisAsıl bana seni gerek Ahmet seni :img-blush

merw
27-08-07, 23:45
çansuçan, sana fal bakan yanlış malumat vermiş :D zodyakın en kıskanç olmayan burcu yay, arkasından da ikizler ve terazidir hahah hiç kıskanmayız biz, yoktur öyle bir huyumuz:img-dirol bir de necdetin yay olduğuna kim karar verdi? bence tam tersi, ahmet bile yay olabilir ama necdet.. ı-ıı ben onda tam bir patetik yengeç erkeği görüyorum :D zayıf, sulugöz, bağımlı...

aliyeçan şiir pek güzelmiş.. özellikle dizelerin 4. mısraları cuk deyip oturmuş..
ahmet için döktüğümüz gözyaşları sel olup akacak, istanbulun ve ankaranın boşalan barajlarını doldursa bari..

Tavuskuşu
27-08-07, 23:45
Ziynep hoşgeldin bebişim.Mavi rengini beğenmiyorsan turuncuya dönsene...

Sağa akrostiş yazdım.Hep sen mi bize veya ahmete yazacaksın?Biri de sana yazsın değil mi ama?

Ayşecim seven elbet kıskanır ama dozunu ayarlamak gerek.Bak ahmet nasıl güzel ayarladı...Hastalık direcesinde olmasın yani.

spdr
27-08-07, 23:46
bak sen zeynebeeee..kandil mesajını verdii,cansucana iyi göründüü ahmeti de kaptı aklıncaa:hıh

yok yaaa:img-beee:

asıl bana ahmet gerek ahmet:img-blush
ööyle kapıp kaçmak yok:hıhkaçkapçı ziynep seniii:hıh
--
bu arada cansuu sen yolunu çizmişin artık..bırak yaa..bırak ahmedimizi..çekil aradan..kıskanç yay erkeğiylen ilgilen artık:good:
mutluluklar ifendiiiim:img-icecr

zeyneps
27-08-07, 23:52
Cansucan bağa akrostij mi yazdın ayy iyice duygu geldi bağa :img-cray::img-cray: Ayşeçan sen ordan bi laf atma yıvruuuum :hıh

Buyrun ifindim kandil simidi yaptım:img-blush Ahmet ye bebişim yarasın hamaratlık bende genetik miras insanın içinden gelicek önce Ayşe hamarat değilse sen ne yapacaksın değmüüüüü:icon_whis

http://img234.imageshack.us/img234/1797/kandilsimidiiw4.jpg

Tavuskuşu
27-08-07, 23:52
İnsaf eyle çok ağlattın güleyim

Asıl en güzel uyan dizesi bu.Gevheri amcamız iyi yazmış.

Efendim gelelim şiire:
Zeynep forumumuzun şairidir
Eğer ahmeti görürse çok sevinir
Yazar hep bizlere şiir
Necdet dersen ona hemen delirir
Eee yetti be der aklını başına devşir
Pastaneyi dağıtırsa "aferin ona" denir.

Nasılım?:img-cool2 Beğendin mi zeynep?

Aşkolsun Ayşe.:hıh Hemen sattın beni.Nerede kaldı bizim CAZ dayanışmamız? Beni necidetlere mi layık buluyorsun? Teolar götürsün seni o zaman...

Öyle olunca çok uzuyor dize Badger.Yoksa tabi daha kafiyeli.Ama bu nasıl oldu?

Shevek yetiiiiiiiiiiiiiş.Bak kavga geliyyy.Kaçırma derim.:):img-hyste

Kendime bir çay kapıp geliyorum ifendim.Zeynep'in kandil simitleriyle iyi gider.:img-yes:

şehrayin
27-08-07, 23:55
arkadaşlar dizinin günü değiştimi???
inşallah değişmiştir???
bu sene cuma akşamları çalışma olasılığım olbilir???
bide kesin olarak başlama tarihi belli oldumu????
çok özledim ve çok merak ediyorum
bu arada biilgisi olan varsa bana özel mesaj atarsa sevinirim
hoşçakalın...

badger
27-08-07, 23:57
Öhömm burayı
Eee yetti be der ahmetin hayatından diye çemkirir diye düzelterek naçizane fikrimi sunuyorum..:) şiirle aram pek iyi değildir ama maksat kafiye bozulmasın..:img-blush

Hoşgeldin gamlı Zeynopum..Onu bugün sanal alemde yolunu kaybetmiş bir halde bulmuştum da...Daha doğrusu o beni buldu..Boynuma atladı...:icon_whis

zeyneps
28-08-07, 00:02
,

Cansucan harikasın bebişim bayıldım :happy0064:happy0064:img-blush:img-in_lo Ben mutlu muyum :img-blush Çok güzel olmuş ellerine sağlık :img-wink: Duygu geldi yine :sad53: Hep saklıyacağım pcmin en güzel köşesinde:img-in_lo

Badger ben en iyisi orayı iki versiyon yapayım :) Evet kaybolmuştum badgerı buldum Zenco'yla yağnuzluğumuz ve biz başbaşa kalmıştık :img-cray:

spdr
28-08-07, 00:04
badger,neyi buldun?ne boynuna atladı?anlamadım ki been:bilmim
---
cansucan sen olmadan elbette olmaz..bizi anında AZ gın yaparlarr:icon_sorr
kalbinin götürdüğü yere git istedim kuzuumm..senimn gönlün necdet kılıklı birini istediyse benim elimden ne gelir kiii:img-yes:

Tavuskuşu
28-08-07, 00:06
Zeynep o dize 3 versiyonlu olacak sanırım.Ben de değiştirdim orayı kafiyeli oldu.Beğenmene çok sevindim...:happy0064:happy0064

Sen de feriştah gibi yalnızlığın,kara bahtın ve diri vücudunla başbaşa mı kalmıştın?

Konuyu diziye bağlamak adına ahmet acep yasemine hiç şiir yazmış mıdır?

Ayşe kız ben niye necidet kılıklı birini istiyeyim ki?Burada o kadar sövüp saydıktan sonra.Allah korusun evlerden ırak...

resimseçici
28-08-07, 00:07
herkese iyi geceler ve hepinizin kandili kutlu, duaları kabul olsun arkadaşlar.
Aklıma bir şey geldi hs fragmanında ve resim galerisinde Yaseminin eski bir radyo önünde bir fotoğrafı var hatta aynı fonda ve daha modernize edilmiş bir evde ahmetle ikisinin bir pozu var. yanlış hatırlamıyorsam biz onları hiç öyle izlemedik değilmi? ben diyorumki acaba o sahneler gelecek görüntüleri olabilirmi? yani sorunlarını çözmüş ve biraraya gelmiş yasmin&ahmet ne dersiniz. çünkü orada pek genç sayılmazlar

zeyneps
28-08-07, 00:09
Ayşe neyi buldu beni buldu tabiki pardon ben onu buldum bak bak birde bana "ne" diyor :hıh Shevek görse bizimle gurur duyardı ne de olsa bizleri o yarattı :img-blush:img-in_lo Ayşe bak bak C'yi çıkarmış ne yapmış benim gibi masum bir genç kıza itiraz etmezsin değmüüüü:img-in_lo:img-blush

Cansuçan ivet yağnuzluğum kara bahtım bir de diri vicüdum yapayağnuz kaldık bi de Zenco :img-cray:

spdr
28-08-07, 00:10
Aklıma bir şey geldi hs fragmanında ve resim galerisinde Yaseminin eski bir radyo önünde bir fotoğrafı var hatta aynı fonda ve daha modernize edilmiş bir evde ahmetle ikisinin bir pozu var. yanlış hatırlamıyorsam biz onları hiç öyle izlemedik değilmi? ben diyorumki acaba o sahneler gelecek görüntüleri olabilirmi? yani sorunlarını çözmüş ve biraraya gelmiş yasmin&ahmet ne dersiniz. çünkü orada pek genç sayılmazlar

merhabaa:)
şahsen ben de çok isterim o görüntüler tez elden gerçek olsun..
ama onlara bakarsak necdetin ilerleyen zamanlarda yasoyu öptüğü bir sahne de var..i..:icon_sorr
tabi ahmetle olan sahnesnin gerçekleşmesi daha muhtemel..
dans da etsinler evdee:img-blush

badger
28-08-07, 00:12
Minik Yasemin, hüngür hüngür ağlayarak o kayalıklara doğru koştu..Çok kırılmıştı Ahmete..

Kayalıklardan aşağıya sosuzluğa uzanırmış gibi baktı..Ahmet onu sevmiyordu..Bir de tutup Necdeti suçlamış ve kavga etmişti Ahmet onunla..Allahım?Bu Ahmet bir gün onunonu seveceği kadar sevecek miydi? Ya üniversiteye yurtdışına giderse? ya oradan ecnebi kiza aşık olursa? Sonra kolunda onunla dönerse?

Orada Ahmeti ilk gördüğü yere baktı..Minik Yasemin o zamanlar daha da minikti...İlk kez buraya gelmişti.Dolaşırken Ayağı takılmış düşmüştü ve ayağını incitip dizini yaralamıştı..Tek başınaydı ve hüngür hüngür ağlıyordu sessizce ve MMCJr Ahmet oaralarda dolaşırken onun hıçkırıklarını duymuştu..Gelip onun yanına geldiğinde, Yasemini çaresiz ve hıçkırıklar içinde görünce hemen yanına gelip diz çökmüş dizindeki yaraya bakmıştı..Yanındaki matarasıyla yarasını temizleyip, cebinden çıkarttığı kar gibi beyaz mendiliyle yarasını üfleyerek sarmıştı..O kadar nazikti..yasemin Ahmete masallardaki kurtarıcı prens gibi bakakalmıştı..Sonra karanlık çökmesine aldırmadan elinden geldiğince Minik yasemini evine kadar taşımıştı ve ertesi gün de yatılı okula başlamıştı, kendisi de ada ilkokuluna...Aradan iki yıl geçmişti..

Bütün bunları düşünürken başının üstünde bir dokunma hissetti..Elleri istemeden başına gitti ve çiçeklere dokundu..Hemen arkasını döndü..Ahmetti bu!..
Ellerinde tuttuğu çiçeklere baktı..Papatyalardan yapılmış bir taçtı!

merw
28-08-07, 00:15

yok bence tam tersi orada daha da genç görünüyorlar.. kıyafetleri 50lerin sonuna uygun falan.. ya o resimler promo dediğimiz resimlerden, tanıtım amaçlı işte.. yoksa dizide ne öyle bir yer gördük ne de o kıyafetleri.. yani eğer bahsettiğin fotoğrafları yanlış anlamadıysam... :)

badgeeer :img-in_lo
müthişsin kuzum ya :D ya yurtdışına giderse, ya ecnebi bir kızla dönerse? aman tanrıım :img-fie: ayy çok güldüm harbi yaa nasıl güzel işlemişsin detayları

spdr
28-08-07, 00:17
badger,ben gitmeden devamını da eklesen keşke:img-blush
ahmetin adı bile karizma yahu..MMCjr..maaşallah edeleli ve ince delüüğanlımıza:good:
---
zeynep, cansu ,çekilin aramızdan ahmetle..bir dua ederim teolara kalırsınız hüleeeyn:hıh
---
bana yine yollarr bana yine hasret var..
bana yine esmeer günler oldu eyvaah..
bye
iyi sohbetlerrr..
--
alttaki arkadaşlara..this(that diyelim biz şuna:)) place is a prison..şarkısını gönderiyorum...haydiin buraya gelin,şenlensin forum:happy0064

Tavuskuşu
28-08-07, 00:24
Anahhhm Jr.Yaseminin aklına gelen başına geldi desene.

Ahmet taktı ecnebi kızı koluna
Çıktı aşıklar yoluna
CAZgırların onu ne ğadder sevdiğini bilseydi eğer
Vururdu başını duvara...:img-hyste

Ahhh ah bize de papatyadan yapılmış bir taç takar mı acep?Asıl ada yasemininden yapsaydı o tacı daha anlamlı olurdu ama ada yasemininden taç yapıldığı nerede görülmüş?

Çekilmem Ayşe.Bunu böyle bil.Ama sana iyi geceler.bye:sad53: bye

Kutbettini görüyorum altta.Hoşgelmişsin.bye

badger
28-08-07, 00:26