Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-18

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

Shevek
28-08-07, 23:07
Diğer bir adıyla Fevkalade salon Adamı...:) evet bunu yazmayı uunutmuşum..Güzel hatırlatma...bknz:Yassıada yıkılıyoooor!:img-hyste

Yassıada deyince sırf Menderes duruşmaları gelmiyor aklıma Aliye artık..Bir yandan senin MMC Ahmeti tanımlayan bu sloganın geliyorrr

Ziyneeeppp bak koş 3189.Ahmet savaşı başladı hem de papağan cinsi balık Ahmet yüzünden...Gözlerimden yaş boşalıyor...Güll,mekten yazamadım...:img-hyste

senaryo yazmiyicim..bir yanadan haldır haldır boncuk dizip, tel büküyorum...:) bu gece kolye vebileklik imalatındayım...ve sizi takipteyim...Mörv asistan ! sen attırıver..ben yarın Necdetli bir ortaya karşık koyacağım..:) Şu ayla meselesini merak ediyorum..:img-pilot

Badger; on parmağında on marifet, nedir bu kuzum? Ama ne demeye öyle gereksiz dünyevi işlerle vakit harçıyorsun bakiyim, biz burada senaryo beklerken, sanatsal yaratıçılığını kullanmak varken...çık...çık...çık.

Tabii Ahmet'i tanımlayan sözçüklerden biri de karizma olsa gerek. Herkesin küçük emraha benzettiği o son sahnede bile karizmatikti. :img-cool2

spdr
28-08-07, 23:08
amaniin cansucan sana bir terapi hazırladıydım..uçtu gitti yine...
neysee ucuza çocukluğa inilir..aklınızda bulunsun efendiim..hem ben tohtor melih kadar pahalıya gelmem...yeniyim biliyorsunuz bu işte:img-wink:
---
yemini ben de arada izliyorum ama ordaki adam ahmetin tırnağı kadar olamaz:hıh

ABG

Tavuskuşu
28-08-07, 23:14
PP ahmet ne ola ki?BB ve DD'den sonra.:img-hyste:bilmim

Üzüleceğine sevinsene Ayşe.Bak ahmetle bir akvaryumun içinde mutlu mesut yaşayacaksınız artık sembolik olarak da olsa.Belki gerçeği de olur bir gün.:img-hyste :img-hyste

Ayy yaseminden ilham alan senaryo yazarı mı?:img-hyste Demek ki senarist çok zor durumdaymış.Bu taklit Türk filmlerinden tek farklı olan bir emel sayın filmidir bu arada.Diğer tüm filmlerde esas kız kör olurken bu filmin senaristi yeşilçama yenilik getirmek amacıyla esas kızı sağır yapmıştır.Fekat halkımız yıllardır alıştığı kör esas kızı benimsemiş.Bu enteresan çaba da tarih olmuştur.:sad53::sad53:

Ayşeçan abine hs forumu olarak selamlarımızı ilet bari bizi gece gece bu kadar güldürdüğü için.bye Ben de de bazen tam BBG durumu yaşanıyor:Babam bizi gözetliyor.

Papağan Paliğu ne yahu?Senin uydurduğun bir karakter mi yoksa eski bir çizgi film/dizi karakteri filan mı?

Shevek
28-08-07, 23:15
amaniin cansucan sana bir terapi hazırladıydım..uçtu gitti yine...
neysee ucuza çocukluğa inilir..aklınızda bulunsun efendiim..hem ben tohtor melih kadar pahalıya gelmem...yeniyim biliyorsunuz bu işte:img-wink:
---
yemini ben de arada izliyorum ama ordaki adam ahmetin tırnağı kadar olamaz:hıh

ABG

:img-hyste:img-hyste Allahım gülmekten öleçeğim şimdi. Abim Bizi Gözetliyor! :img-hyste:img-hyste

PP'mi? O da Papağan Paliğu olsa gerek.:):img-hyste:img-hyste Ayyyy!

spdr
28-08-07, 23:19
aaaa....ama cansucan sana mesaj yazıyorum yazıyorum yarısında siliniyor..sende beni boş bulup yüklendikçe yükleniyosun amaaaa:hıh
---
ben 1.80 lik ahmedi isterim..ööyle 30 cm liklerden istemem:hıh
sana göndereyim amaa..kabul etmeme gibi bir kabalık yapmazsın herhaldee:img-beee:
--
efendiim abim gitti şimdi..onun yazında çaktırmadan ABG yazabildim sadece..
yazdıklarımı görse kırkı gün uğraşır benlen:hıh

Tavuskuşu
28-08-07, 23:21
Tabi ki kabul ederim ama kibarlığımdan.Yoksa ahmedimin yerini tutamaz elbet.Ayy çok merak ettim neler yazdığını,nasıl bir terapi uygulayacağını.Olmazsa özelden filan at bari ben burada duyururum.:)

Balık 30 cm mi?Ben hep gözümün önüne minik sevimli balıklar getiriyordum.

badger
28-08-07, 23:21
:img-kiss::img-hyste:img-hyste Allahım gülmekten öleçeğim şimdi. Abim Bizi Gözetliyor! :img-hyste:img-hyste

PP'mi? O da Papağan Paliğu olsa gerek.:):img-hyste:img-hyste Ayyyy!

Bu akşam kızları tutabilene aşk olsun...:img-hyste Allah neşenizi daim etsin..Bir an önce şu fragmanı versinler...:) Yoksa burada yasemin Ahmet diye Ayşeçanın akvaryumunu izlemeye başlayacağız.....

Ehh bugün biraz indirimin son kırıntılarından alışveriş yapınca kıyafetlerime uygun enstantaneler gerçekleştiriyorum...Eh haftasonu birilerine güzel görünmek lazım...:img-kiss:

Ayşecan Ahmet ne yapıyooor şu anda????

spdr
28-08-07, 23:28
yine yine yine hata oluşttuuu:icon_sorr
kısa cevaplar yazıyorum efendiim..
canucan sen onların sevimli olmadığını nerden biliyorsun bakiiim:hıhbiz çekirdekten yetiştiriyoruz onları..aramızda sevgi bağları oluşsun kuvvetlendin diyee:)

neysee efendim akvaryum muhabbetini fazla tuttuk kanımcaa:icon_whis
---
badger hayırlı olsun..
aah yasemin de sednin kadar düşünceli olablseydi..
--
yok aliye abla..burası temizz:img-cool2

@ly
28-08-07, 23:29
Pabucumun fedakarını öğretmek zor olabilir.Necdete hayır da dedirtebiliriz kanımça.:img-yes::img-yes:

Badger maalesef hala necdetçi.Bir konu geçiyor bak necdet şöyleydi,böyleydi filan diye ben ağzımı açarken tamam sus şimdi şunu izliyorum diyor.Anladığım kadarıyla o canselin duruşuna,bakışına takık.Çok ruhsuz diyor. Bir de öğlenleri yemin dizisini izliyoruz.Orada adamın sevdiğine ve oğluna kavuşmak için yapmadığı kalmadı "bak ne güzel mücadele ediyor" diyor.Ama yakında o da görecek hs'deki mücadeleyi.:happy0064

Cansu....sen anneni nasıl ikna edemezsin...!!! Yardıma gelebilirim...anneler ucuza, antinecdet'lenir....:icon_whis

Ayşe, ucuza çocukluğa iniyormuş madem, ben de Necdet'e hayır kuşları yetiştireceğim...hatta bu işi bedavaya yaparım...işin sonunda duyacağım haz yeter bana....:img-wink:

Unutmadan ekleyeyim...Ayşe'cim, Hatırla Sevgili fanı olmak gurur duyulacak bir özellik...( bkz. dizi piyasasının hali ortada...)...

Hala ABG mu...?

Shevek
28-08-07, 23:32
:img-kiss:

Bu akşam kızları tutabilene aşk olsun...:img-hyste Allah neşenizi daim etsin..Bir an önce şu fragmanı versinler...:) Yoksa burada yasemin Ahmet diye Ayşeçanın akvaryumunu izlemeye başlayacağız.....

Ehh bugün biraz indirimin son kırıntılarından alışveriş yapınca kıyafetlerime uygun enstantaneler gerçekleştiriyorum...Eh haftasonu birilerine güzel görünmek lazım...:img-kiss:

Ayşecan Ahmet ne yapıyooor şu anda????

Evet çoştular vallahi. Baskı altında olunça daha iyi savaşıyorlar. Biri ABG, biri BBG!:) PP olsa olsa papağan paliğu olabilir dedim ama, bir başkası başka bir manada kullandıysa daha önçe, onu bilemem.:)

Ayşeçan, akvaryuma bütün karakterleri atsan. Biz de oradan takip etsek diziyi. Ama pek ekşın olmaz herhalde paluklar dünyasında. Olsa olsa alık alık birbirlerinin yanından geçip dururlar. Bu seferde bekle dur ki, Yasemin'le Ahmet kazara burun buruna falan gelsin.:img-hyste:img-hyste Yalnız paluk Ahmet'te bayağı uzun boyluymuş: 30 çm. Köpek paliğu mübarek:img-heh:

badger
28-08-07, 23:33
Cansu....sen anneni nasıl ikna edemezsin...!!! Yardıma gelebilirim...anneler ucuza, antinecdet'lenir....:icon_whis

Ayşe, ucuza çocukluğa iniyormuş madem, ben de Necdet'e hayır kuşları yetiştireceğim...hatta bu işi bedavaya yaparım...işin sonunda duyacağım haz yeter bana....:img-wink:

Unutmadan ekleyeyim...Ayşe'cim, Hatırla Sevgili fanı olmak gurur duyulacak bir özellik...( bkz. dizi piyasasının hali ortada...)...

Hala ABG mu...?

Diğer diplomalı veterinerimiz tarafından papağanlarına öğretilecek sloganlar:
Çarşı Neçdete karşı!
Emperyal Neçdet!
Marshall Neçdet!
Pabucumun Neçdeti!

badger
28-08-07, 23:35
Çarşı Neçdete karşı!
Emperyal Neçdet!
Marshall Neçdet!
Pabucumun Neçdeti!

:img-hyste

sonra salarız çekim setine orada pike uçuş çığırırlar..ayy hitchcockun kuşlar filmine benzedi...:img-hyste

spdr
28-08-07, 23:38
Ayşeçan, akvaryuma bütün karakterleri atsan. Biz de oradan takip etsek diziyi. Ama pek ekşın olmaz herhalde paluklar dünyasında. Olsa olsa alık alık birbirlerinin yanından geçip dururlar. Bu seferde bekle dur ki, Yasemin'le Ahmet kazara burun buruna falan gelsin.:img-hyste:img-hyste Yalnız paluk Ahmet'te bayağı uzun boyluymuş: 30 çm. Köpek paliğu mübarek

:img-hyste:img-hyste
yok yok öyle değil..sürekli hareket halinde bunlar..ve aynı cinsten olunca çeteleşip diğerlerini yemeye çalışıyorlar....
kimisi yuva yapıyor..kimisi taş yutuyorr..
--
ama ahmet şu anda büyüğüyle beraber pusuda bekliyor.kendinin iki katı büyüklüğündeki sarı balığımızı ısırmak için:icon_whis
--
aliye abla beleşe iş yapmaa...cık cık cıkk..para kazanmak mümkün olan her alanı değerlendireceksinnn:img-yes:yoksaa cumhurbaşkanı yaparız senii:img-hyste
yazıyorum siliniyor..dolayısıyla gecikiyor cevaplarım:icon_sorr

blue ivy
28-08-07, 23:39
slm kızlar,daha doğrusu iyi geceler:happy0064

en kalabalık ve en çok başlık kapatan bu forum herhalde,aman maşşallah nazar değmesin:img-wink:

bir kaç saat önce cine5te hatırla sevgiliyi gösterdiler,ne kadarda özlemişim o görüntüleri,özellikle son bölümü,kesin yine izlerim o son bölümü,sanırım başlamadan bir hafta önce koyarlar. bu arada o hulya avşarla ilgili yalan haberi düzelttiler,nerelerinden uyduruyorlarsa bu haberleri,affedersiniz kızlar biraz ayıp oldu ama saat 12 geçti,ne yapayım böyle oluyorum bu saatlerde,iyi gecelerbye

@ly
28-08-07, 23:39
Çarşı Neçdete karşı!
Emperyal Neçdet!
Marshall Neçdet!
Pabucumun Neçdeti!

Hemmen başlıyorum hocam...:good:

Kuşlar noktalı harfleri daha kolay öğreniyorlar, dolayısıyla ilk slogandan ümitliyim...Çarşı Neçdet'e Karşı...:img-hyste

Tabii Ç'ye ithafen ilk kuşu Shevek'e hediye etmek isterim...de...kedi ne olacak...pardon ne yapacak...:sad53:

Tavuskuşu
28-08-07, 23:40
Anneme format atsanıza.Antinecdetlenir diyince aklıma geldi.Anti virüs programı gibi oldu.:img-hyste :img-hyste

Diğer diplomalı veterinerimiz kim bu arada?

Necdete hayır kuşları iyi fikirmiş...:img-hyste :img-hyste Ay bayılacağım...

Shevek
28-08-07, 23:41
yok yok öyle değil..sürekli hareket halinde bunlar..ve aynı cinsten olunca çeteleşip diğerlerini yemeye çalışıyorlar....
kimisi yuva yapıyor..kimisi taş yutuyorr..
--
ama ahmet şu anda büyüğüyle beraber pusuda bekliyor.kendinin iki katı büyüklüğündeki sarı balığımızı ısırmak için:icon_whis

Hımm o zaman bizim diziye değil de "Kurtlar Vadisi" falan gibi bir diziye daha uygunmuşlar.:) "Gangsters":)

A, bir dakika, kendisinin iki katı büyüklüğündeki sarıyı ısıran bir Ahmet...Isırsın tabii. Hımm, olabilir tabii, ikinçi sezon pek güllük gülistanlık olmayaçak ya ortalık. Akvaryumu kullanabiliriz aslında...:)

badger
28-08-07, 23:45
slm kızlar,daha doğrusu iyi geceler:happy0064

en kalabalık ve en çok başlık kapatan bu forum herhalde,aman maşşallah nazar değmesin:img-wink:

bir kaç saat önce cine5te hatırla sevgiliyi gösterdiler,ne kadarda özlemişim o görüntüleri,özellikle son bölümü,kesin yine izlerim o son bölümü,sanırım başlamadan bir hafta önce koyarlar. bu arada o hulya avşarla ilgili yalan haberi düzelttiler,nerelerinden uyduruyorlarsa bu haberleri,affedersiniz kızlar biraz ayıp oldu ama saat 12 geçti,ne yapayım böyle oluyorum bu saatlerde,iyi gecelerbye

Sana da iyi geceler Blue_ivy..bye
Sen bir de sezon başladığında gör..Havada uçuşur sayfalar...:):img-polic

Shevek
Hemmen başlıyorum hocam...:good:

Kuşlar noktalı harfleri daha kolay öğreniyorlar, dolayısıyla ilk slogandan ümitliyim...Çarşı Neçdet'e Karşı...:img-hyste

Tabii Ç'ye ithafen ilk kuşu Shevek'e hediye etmek isterim...de...kedi ne olacak...pardon ne yapacak...:sad53:

Çanım biz onu Ginger'dan koruruz merak etme sen...Çarşı Neçdete Karşı! diye çığıran bir kuşu ben ve ailem (Ginger dahil) baştaçı ederiz.:happy0064 Hem bizim kedimiz laf dinleyen akıllı bir kedidir.:) Evde bir balıkla gayet sarmaş dolaş, geçinip gidiyor ya hayvançık:)

spdr
efendiim akvaryum her daim hizmetinizdedirr:img-wink:
---
blue ıvy,merhabaa:)
sanırım biz de sevindik o haberlerin asparagas(saf kafiyeden oluşmuş sanki bu kelime yahuu) oluşunaa..
ne var ki halindee?

Tavuskuşu
28-08-07, 23:50
"Neçdete hayır" kuşlarını ben evimde kuş sütü ile beslerim.:img-hyste :img-hyste

Marshall mendet dediniz de aklıma geldi.Amerikalılar bize karşılıksız yardım yaparlarken tüm altyapımızı da onlar belirlemiş galiba.Bu durumda marshall necdet de yaseminin tüm zihinsel altyapılarını belirleyerek sözünden dışarı çıkmamasını sağlamış olabilir.:)

Kedinin adı ginger mı shevekçan?Ben de diyordum ki zeynepin binip geldiği zencoyla kuşun ne alakası var?Olay açıklığa kavuştu sanırsam.:img-polic

badger
28-08-07, 23:51
efendiim akvaryum her daim hizmetinizdedirr:img-wink:
---
blue ıvy,merhabaa:)
sanırım biz de sevindik o haberlerin asparagas(saf kafiyetten oluşmul sanki bu kelime yahuu) oluşunaa..
ne var ki halindee?

Yeni senaryo dizimize HS Balıklar alemi diye katkıda bulunabilirsin...Ayşeçan...:img-hyste

Aliye özellikle ç sesini önerdim..Hayvanlar özellikle sese hassas olanlar sert ünsüzlere ve sert ünlülere daha duyarlıdır..bknz:olumlu pekiştirme öğretim yöntemlerindeki seslenmeler, çağırmalar..

HS nin sonu Ahmetle Yaseminin çıplak ayaklı küpe arama sahnesindeki karşılaşmalarıyla bitecek gibi geliyor..Ahmet yaşlanmış, son nefesini verirken Yasemine o gözle bakar ve....Yasemin buna dayanamayarak son nefesini onun göğsünde verir..ve sabah Rüya onları sarılmış ve mutlu bir halde.... bulur ve ağlaşır...:sad53: Pek acıklı oldu ama aklıma geldi...

Evet onları yaşlandırsınlar..:img-yes:

spdr
28-08-07, 23:53
evveet necoya bir unvan daha oturuyor yavaş yavaş demek..
marshal necdet..
ama ben marshal ı hayat ağacı dizisinden hatırlıyorum sankii??
doğru mu kii???
---
bu arada badgerın imzasındaki ilk yaso fotosu var yaa..en sevdiğim halleri o zamanları onun..keşke hep öyle kalaydıı...:)

@ly
28-08-07, 23:54
Çanım biz onu Ginger'dan koruruz merak etme sen...Çarşı Neçdete Karşı! diye çığıran bir kuşu ben ve ailem (Ginger dahil) baştaçı ederiz.:happy0064 Hem bizim kedimiz laf dinleyen akıllı bir kedidir.:) Evde bir balıkla gayet sarmaş dolaş, geçinip gidiyor ya hayvançık:)

Tamam o zaman...sen güven diyorsan güvenirim Ginger'a...hem kuşu yerse adı Necdet'çi Ginger'a çıkar...kediler aleminde kimselerin yüzüne bakamaz sonra...benden söylemesi...yarın başlıyorum eğitime...:good:

Tavuskuşu
28-08-07, 23:54
Ayy badger biz daha onların mutlu günlerini görmeden sen öldürdün gitti.Ne güzel şurada rüya ve ahmet şöyle yapsın,ahmetle yaseminin böyle sahneleri olsun diye takılırken sen damardan girdin olaya.Ahmet madem o kadar çok istiyor:

Yasemin evde terlik ve çorap giymesiiiiiiiiiiiiiiiin. :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Siz kedilerden bahsedince benim aklıma "Cats" müzikalindeki "Macavity" geldi:
Macavity is not there...

Tabi bir de kötü kedi şerafettin.

spdr
28-08-07, 23:59
hem kuşu yerse adı Necdet'çi Ginger'a çıkar...kediler aleminde kimselerin yüzüne bakamaz sonra...good:

cık cık cık..aliye abla onla da tehdit edilmez kii..bıyıklarını yolarım desen daha insaflı olurdu herhaaal:)
--
badger ben de yasonun ahmetle yağmurda ıslandığını ve saçlarının o yüzme yarışındaki gii olduğunu düşündüydüm şimdii..
burda hava yağmurlu demiş miydiim bu aradaa:):icon_whis
--
cansucan benim aklıma da garfield geldii:)hantal ve uyanık kedii..favori kedimdir kendisiii:)amanıın tom u nasıl unuttuk:img-swoonbirazdanpencereemin önünde gitarını tıngırdatmaya gelmesin şimdi kızıp daaa:icon_whis

vee yasemin de yalınayak gezsin tamam ama bir süre sonra nasırlaşan ayaklarını görmemk için ahmet zorla giydirebilir çorap,terlik ne varsa etraftaa..:)(akıma pavyona düşen aslı,dişleri ve onu seven adam geldii şimdii:))
ayarı tutturmak lazım:img-yes:

badger
29-08-07, 00:04
Ayy badger biz daha onların mutlu günlerini görmeden sen öldürdün gitti.Ne güzel şurada rüya ve ahmet şöyle yapsın,ahmetle yaseminin böyle sahneleri olsun diye takılırken sen damardan girdin olaya.Ahmet madem o kadar çok istiyor:

Yasemin evde terlik ve çorap giymesiiiiiiiiiiiiiiiin. :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Siz kedilerden bahsedince benim aklıma "Cats" müzikalindeki "Macavity" geldi:
Macavity is not there...

Tabi bir de kötü kedi şerafettin.

The greatest magician is Mr.Mistoffles vardı...:)
Sene 1989 Londra da seyretmiştim....:img-icecr

müzikalleri pek severim..
Şöyle Ahmetle Yasemini davetlerde, konserlerde ve müzikallere güzel bir çift olarak gitmelerini pek isterdim tabii ölmeden çoook önce...

Shevek
29-08-07, 00:09
cık cık cık..aliye abla onla da tehdit edilmez kii..bıyıklarını yolarım desen daha insaflı olurdu herhaaal
--
badger ben de yasonun ahmetle yağmurda ıslandığını ve saçlarının o yüzme yarışındaki gii olduğunu düşündüydüm şimdii..
burda hava yağmurlu demiş miydiim bu aradaa
--
cansucan benim aklıma da garfield geldii hantal ve uyanık kedii..favori kedimdir kendisiii amanıın tom u nasıl unuttuk birazdan pencereemin önünde gitarını tıngırdatmaya gelmesin şimdi kızıp daaa

Ayşeeee, çok hınzırsın çanım ama burada da yağmur yağdı bugün, naaaber?:)

Tamam, Aliyeçim veterinerim, bekliyoruz.:)

Tavusumkuşum, kötü kedi şerafettini ben de çok severim.

Ginger, öldür billah Neçdetçi olmaz. O gerçek sevginin değerini bilir bütün çanlılar gibi:)

Arkadaşlarım ben şimdi çıkıyorum...:sad53:Yarın akşama yola çıkaçağız, şöyle Assos'a doğru, malum 30 Ağustos ve tatil muhabbeti:img-icecr; Pazar günü forumuma kavuşaçağım. Orada internet bulursam uğrarım. Ben yokken çok kaynatmayın bakiim. Ama fragman gelirse, tabii, kim tutar sizi:):sad53:

Badger, Merw, senaristlerim, yeni senaryolarınızı gelinçe okurum. Kolay gelsin:img-wink:

Başbaş editi:byebye
İmza editi: Senin profil sayfandan arakladım badgerim. Takipteydim galiba nerelerdesin diye. Sonra, görünçe...dayanamadım.:icon_whis Kalbimiz burada Tavusum kuşum, Pazara dönüyorum:) Daha fazlasını yüreğim kaldırmaz. Bkz: Tatil bile olsa.

Tavuskuşu
29-08-07, 00:09
Bayılırım Garfield'a.Bir de turuncu en sevdiğim renk olduğu için ayrı bir sempatim vardır kendisine.Habire lazanya yer filan.2. filmine de arkadaşlarımla gitmek istemiştim de gidememiştim.Sonrası zaten çok acıklı...Mazi kalbimde bir yaradııııııır diyeyim ben size.

Bir çift olarak ahmet ve yasemin "Carmen" operasını tekrar izleseler.Malum geçen sefer operada eşli pişti oynamaktan pek bir şey anlayamamışlardı.Bu sefer rahat rahat izlesinler.Şimdi de karşılarına Necdet-güzide çifti çıkarmış.:img-hyste

Uğurlama Editleri:Güle güle shevek.İyi yolculuklar.Kendinize dikkat edin.Ahmetçi kedi Ginger'a da tabi.:sad53::sad53:Dikkatli gidin.:sad53:

Sana da güle güle Ayşeçan.:sad53:Bu yaprak dökümü çok sert geçiyor yahu.:img-wink:Ama bırakıp gittiğiniz kalbinizse eğer elbet döneceksiniz.:img-wink::img-hyste :img-hyste

spdr
29-08-07, 00:11
ben yavaaştan çıkıyorum:)
haydi size iyi sohbetleer..
bu gece zeynep de gelmedii..şu sırada uyuyordur herhalde...olsssun....
cansu bebişim hazır zeynep yokken paylaşım işini halletsek iyi olacaktı ama yanaşmadın..neyyse..
şimdi bu yazıyı yarın tembellik yapmazsa okur zeyneep..
ona da bir yavuklu bulsak iyi olurdu ya neyyse..
haydin iyi sohbetleeer

bye
--
cansuuu..:img-hystereplik mi çalmaya başladın sen bakiiim:)
--
shevek..iyi geceleeer..eşzamanlılık böyle bir şey mi acep:icon_whis
--
vee yazımdaki harf hataları için özür diliyoruum:img-cray:
malum hızlı yazmak durumundayım..sanki sesimi bir yere duyurmaya çalışıyorum daa son anda süre doldu diyip susturuluyorum :icon_sorr
---
aliye abla,badger,merve,resimseçici ve burayı okuyan herkesssee
bye
bye

badger
29-08-07, 00:15

Tamam, Aliyeçim veterinerim, bekliyoruz.

Tavusumkuşum, kötü kedi şerafettini ben de çok severim.:)

Ginger, öldür billah Neçdetçi olmaz. O gerçek sevginin değerini bilir bütün çanlılar gibi:)

Arkadaşlarım ben şimdi çıkıyorum...:sad53:Yarın akşama yola çıkaçağız, şöyle Assos'a doğru, malum 30 Ağustos ve tatil muhabbeti:img-icecr; Pazar günü forumuma kavuşaçağım. Orada internet bulursam uğrarım. Ben yokken çok kaynatmayın bakiim. Ama fragman gelirse, tabii, kim tutar sizi:)

Badger, Merw, senaristlerim, yeni senaryolarınızı gelinçe okurum. Kolay gelsin:img-wink:

Anam! sen de imza yapmışsın..daha dikkatimi yeni çekti..bknz:dinazorların sanal evrimi..:img-hyste

Ben de çıkıyorum..Yollarda dikkatli olun..iyiyolculuklaaar..bye

Ahmetçi Ginger kediye benden bir tavuklu salam...:):good:

Bizim köpek Şimal kime tut dersem onu tutar...bknz:gerçek sadakat...

Bana bak Ayşeçan editi.

Ne o yağmur felan deyip nispet mi yapmaya çalışıyorsun..Burada da yağdı merak etme..Hoşş şimdi bir tık bulut yok ya neyse...Bizimkiler kışlık paltolar içinde biraz serinlemişlerdir çekimlerde...

Yine Ayşeçan

Sen gün içinde malum fragman yooktur..bizimkileri akvaryumda gözetle..neme lazım tüyo verecek bir hareket yapar Ahmet...Kimi ne kadar yiyecek, kimi ne kadar sıkıştıracak? diye...:img-hyste

Tavuskuşu
29-08-07, 00:17
Ben kiiiiiiim replik çalmak kiiiiiiiiiiim?Tamamen benim sözlerim,benim yaratıcılığım bunlar...

Hem çalsam bile necdet ve yaseminin elele verip de ahmetten çaldıkları yılların yanında lafı mı olur?Forum dudaktan kalbe bir yolculuktur...:img-hyste

Badger sana da güle güle o vakit.:sad53:Gerçekten de bir yaprak dökümü yaşanıyor şu anda forumda.Leyla ve neclanın arasına giren adamda bu durumda ahmet oluyor.Zavallım benim...Neden herkes beni terk ediyor?:icon_sorr

Merve bari oyunu bırak da sen gel bebişim.2-3 kişi kaldık zaten şurada.

spdr
29-08-07, 00:19
Ben kiiiiiiim replik çalmak kiiiiiiiiiiim?Tamamen benim sözlerim,benim yaratıcılığım bunlar...

Hem çalsam bile necdet ve yaseminin elele verip de ahmetten çaldıkları yılların yanında lafı mı olur?Forum dudaktan kalbe bir yolculuktur...:img-hyste

...bak seen..dudaktan kalbe yapılan yolculuktan sağaneee..zeynep de orda hosteslik yapıyor bilmiyorum sanmayııın:hıh

siyah bir gece ile ilgili yorumunu da merak ediyorum bu aradaa:)
--
amanın herkes editlere yüklenmiş yinee:icon_whis
badger,buraya yağan yağmur da ordaki de bir değil mi kuzuum..sonuçta nasılsa suyunuz biterse elimiz mahkum paylaşacağızz:)
ama kanımca yarın da yağacak yağmııır:icon_whis
--
bu sefer cidden gidiyorum..
başbaşş
bye
---
aaaa ama cansucan çalıştır hadii..haldır holduur..açıklayınca bir esprisi kalmıyor olayıın..
cık cık cıkk..

Tavuskuşu
29-08-07, 00:23
Ne hostesliği ay?Ben anlamadım.Ama hoşuma gitti o dizi de.Bakabilirim yani.:icon_whis

Siyah gece mi?Hımmm...Düşünüyorum düşünüyorum holdur haldır holdur holdur...Masal yarın gece devam edecek ifendim.Ama ahmetle yaseminin hiç siyah gecesi olmadı ki...Yasemin hanımın tüm geceleri apaydınlık maşşallah.Ahmedimin bahtı ise saçlarından karadır...:sad53::icon_sorr

Çanım binbir geceden olduğunu anladım da onun fragmanında da gayet yaratıcı bir zihniyetin ürünü olan duvak uçurma sahnesi var ki bu beni bile aşar. :img-hyste Sonra da masal devam edecek...Masallar hep mutlu sonla bittiğine göre bunlar gene evlenemeyecek anlaşılan.Gerçi bana neyse.:hıh :hıh

Güle güle Aliye Abla.Sen de git,sen de beni yalnız bırak...:sad53:

@ly
29-08-07, 00:26

Tamam, Aliyeçim veterinerim, bekliyoruz.:)

Tavusumkuşum, kötü kedi şerafettini ben de çok severim.

Arkadaşlarım ben şimdi çıkıyorum...:sad53:Yarın akşama yola çıkaçağız, şöyle Assos'a doğru, malum 30 Ağustos ve tatil muhabbeti:img-icecr; Pazar günü forumuma kavuşaçağım. Orada internet bulursam uğrarım. Ben yokken çok kaynatmayın bakiim. Ama fragman gelirse, tabii, kim tutar sizi

Başbaş editi:byebye
İmza editi: Senin profil sayfandan arakladım badgerim. Takipteydim galiba nerelerdesin diye. Sonra, görünçe...dayanamadım.:icon_whis

İyi tatiller sana...Ginger'a selamlar...

ben de uyumaya gidiyorum...yine 48 saatimi tamamladım...aşağıdakiler ve yukarıdakiler....hepinize iyi geceler...bye

merw
29-08-07, 00:29
:hıh
beni ancak 2 kişi kalınca mı hatırlıyorsun cansu... çok alındım :hıh

badger usta (splinter usta gibi oldu ama idare edicen artık çanım :D) bana senaryo yazma görevi vermiş ama hiç ilham perisi yok bu gece ne omzumda ne klavyemde.. :( çok üzgünüm.. ama size söz tedavisi için tohtor melihten en kısa zamana randevu aldım.. tabi, bütün randevuları ayla doldurmuş olduğu için pek kolay olmadı ama, yabancı değiliz diye sıkıştırıverdi bir araya :img-blush

ayşeçan, 30 cm nasıl bir balık öyle yaa :D palamut gibi maşallah koy tavaya.. hii aman pardon ahmetti o değil mi? bir tavada kızarmadığı kalmıştı ahmetin, tühh :img-cray

shevekçan, assosa gidiyorsun dmek, ha? :img-in_lo çok severim assosu.. güle güle git güle güle gel :D

çıplak ayaklı yasemin mi? hem de ömrü boyunca... aman durun ya.. bu kendini bir de çıplak ayaklı kontes sanmaya başlar nemize lazım.. yetmedi mi havası sizce :D

Tavuskuşu
29-08-07, 00:35
Aaaa aşkolsun mervecim.Hiç orur mu öyle şey?Sen hep aklımdasın ama oyununda rahatsız etmiyeyim dedim.Amma velakin burada bir yaprak dökümü yaşanıyor.O nedenle acil yardıma çağırdım seni.

Ahmedim iki höthöt etti mi onun ne havası kalır ne bir şeyi ama yapmaz bizim MMC/BB/DD/Z/H ahmedimiz.(ve aynı zamanda asil,duru,güvenilir,içi dışı bir,mütevazi...)

merw
29-08-07, 00:42
ayy canım, çok düşüncelisin sağol :img-blush (anında unuturum :))

ahmet mi hött diyecek :D demez o höt falan.. ancak bizim senaryolarda belki.. o asil, duru, içi dışı bir, güvenilir, nazik, sevecen, şefkatli ve MMC bir adam... (başka sıfat da kalmadı neredeyse :P)

Tavuskuşu
29-08-07, 00:47
Eveeeettt benim de sürem doldu artık sayın forumdaşlarım.En çok 5 dk içinde çıkmam gerekiyor.Bundan sonra saat 3'e kadar kalacağım.O zamana kadar süre verdiler ki yetiyor kanımça.Herkeslere iyi geceler.:sad53:

Mervecim sen çok çabuk unutuyorsun ama dilerim ahmet ona yapılanları bu kadar kolay unutmaz.Barışsalar,birleşseler bile arada laf filan soksun yine de.Fragman da gelsin artııııııııııııııkkkkk.bye bye

merw
29-08-07, 00:50
tabi tabi, laf sokmaktan geri kalmasın ahmet asla.. mesela bir gün aynaya bakarken saçlarındaki beyazları göstererek "bak yasemin, görüyor musun? bunlar hep kıbrısçıkta, evime hasretken oldu... aah ah kuzgun karası saçlarıma aklar da mı düşecekti genç yaşımda :icon_whis" desin, yasemin kalsın öylece gözleri dolu dolu (ama sesli ağlamasın.. bak oxford sırf senin için :P)

iyi geceler cansuçanım, ben de birazdan kaçarım artık yoksa yine gözlerim kanlanacak :(

badgerçan nerelerde? yoksa senaryo mu yaziiy? :img-blush

spdr
29-08-07, 07:53
merhabalaar forum...
en erken yatıp erken kalkanınız olarak yine bu görev bana düşeyuu..
efendum peki ailelerin durumu ne olacak,bundan sonra ne yapacaklar,çevreleri ne diyecek(burda özellikle rızanın durumu için önemli bu..) ve benim necdet-man düşünceme katılmıyor musunuz?necdet herkesin yasoyu terslediği bir sırada ona kucak açacağı için bu birliktelik devam edecek yorumuma yanii??ve eğer öyleyse necdetle yasonun 'asla eskisi gibi olmayan evlilikleri' nde ne değişecek????
---
balık rasat editi:shevekçaan,bizim akvaryumda yaso yok zaten:hıh
ahmet de dünden beri sarı balığımızı gözetliyor hırsla..
ama sarı akıllı,yaklaşmıyor pek yanınaa:img-yes:
yani bunlardan bişi çıkacağı yokkk:img-yes:

badger
29-08-07, 08:05
merhabalaar forum...
en erken yatıp erken kalkanınız olarak yine bu görev bana düşeyuu..
efendum peki ailelerin durumu ne olacak,bundan sonra ne yapacaklar,çevreleri ne diyecek(burda özellikle rızanın durumu için önemli bu..) ve benim necdet-man düşünceme katılmıyor musunuz?necdet herkesin yasoyu terslediği bir sırada ona kucak açacağı için bu birliktelik devam edecek yorumuma yanii??ve eğer öyleyse necdetle yasonun 'asla eskisi gibi olmayan evlilikleri' nde ne değişecek????
---
balık rasat editi:shevekçaan,bizim akvaryumda yaso yok zaten:hıh
ahmet de dünden beri sarı balığımızı gözetliyor hırsla..
ama sarı akıllı,yaklaşmıyor pek yanınaa:img-yes:
yani bunlardan bişi çıkacağı yokkk:img-yes:

Günaydın ayşeçanbye

Herkes bozulacak, şoke olacak bknz:şoke oldu!..bu ifadeye çok gülerim de...:img-hyste, emeyz oldu, estoniş oldu...vs.vs.

Rıza, kızabilir ama Yasemine çok yüklenmeyebilir, kızının tarafını tutacaktır, Necdeti Ahmete karşı daha çok destekleyip onun için pek bir üzülecektir!...

Ama Gürsoylar da Şevkette özellikle şokeyle beraber bir kalp krizi bekliyorum, Selma yavuz hırsız ekolünün elitist bir üyesi olduğundan "Yasemin?Böyle bir şeyi nasıl yaparsın?" ifadesini onun sesiyle düşünürseniz güzel olur..Peşinden sahiplenme tantanası...

Acırım acırım yine Ahmete ve Rüyaya acırım..İnşallah bu kriz döneminde baba-kız yakınlaşmasını herşeyden sıyrılmış sahnelerle izleriz..

Yasemini acı çeken ama sessssiiizz! ööööyleee! kalmış ağlamalarını görürüz(sadece Oxford için).:img-cool2

Ben şimdilik çıkıyorum..Görüşürüz..bye

gülmisal
29-08-07, 08:27
Hirkese (okuyan:) mirhabalar

Günaydın...

Necdete yine bişiler sölemişsiniz.Balık mı kedi mi ne işte bişiler.......:):)

Rıza, kızabilir ama Yasemine çok yüklenmeyebilir, kızının tarafını tutacaktır, Necdeti Ahmete karşı daha çok destekleyip onun için pek bir üzülecektir!...

sadece üzülmekle kalmaz.....Rıza aktif olur Keriman tabi bundan şikayetçi....

rıza başından beri Ahmete karşı biri AMMA bir şeyi unutuyoruz ki..Rıza da bir baba ve baba sevgisinden mahrum kalmayı hayal edebilir.....Tamamen Necidetçi olacağını hiiiç mi hiiiç sanmıyorum.Necidete olgun davranışından dolayı teşekkür bile edebilir sakladıkları için kızmasını ayrı tutuyorum..... !!....

Ahmetten oyuncak ayısını değil çocuğunu sakladılar....

bknz:yasemine kalsaydı ölene kadar saklamaya çalışırdı heralde

spdr
29-08-07, 09:07
bence riza ahmetin yaninda yer alacaktir..hapishane gunlerini hatirlayalim..o zamandan beri ahmete de bir sempatisi oldugunu biliyoruz degil mi?
hatta necdeti de o ikna edecektir bence..minnettar oldugunu belirtecek fakat zaten gercek bir evlilik yapmadiklarindan dolayi eniyisinin ayrilmalari olacagini ve fakat ruyanin uzerinde en cok onun hakkioldgundan gorusmeye devam etmelerinin en dogal hakki oldugunu da soyleyebilir...
ama tabi riza bu,hic belli olmaz..tabi ahmeti sahiplenisini gormek hos olurdu..eger nezahat dizide olmaya devam ederse o da necdeti savunur gibi geliyor..bu arada yasemini suclayacak insanlarin basinda o gelir gibi geliyor bana...
---
miraycim dun biz necdete bisi demedik..
---
zeynoop gunaydin..nerelerdeydin dun?

badger
29-08-07, 09:26
bence riza ahmetin yaninda yer alacaktir..hapishane gunlerini hatirlayalim..o zamandan beri ahmete de bir sempatisi oldugunu biliyoruz degil mi?

hatta necdeti de o ikna edecektir bence..minnettar oldugunu belirtecek fakat zaten gercek bir evlilik yapmadiklarindan dolayi eniyisinin ayrilmalari olacagini ve fakat ruyanin uzerinde en cok onun hakkioldgundan gorusmeye devam etmelerinin en dogal hakki oldugunu da soyleyebilir...
ama tabi riza bu,hic belli olmaz..tabi ahmeti sahiplenisini gormek hos olurdu..eger nezahat dizide olmaya devam ederse o da necdeti savunur gibi geliyor..bu arada yasemini suclayacak insanlarin basinda o gelir gibi geliyor bana...
---

Rızanın Ahmete sempatisi değil, minneti olması lazım...Hayatını kurtaran Ahmet idi..bknz:ilk sahne uçak kazası..

Tabii sonraki yaptıkları da buna eş değer hareketlerdi Ahmetin..bknz:ilk hapisahnede ziyaret eden, onu mahkemede savunması, Kiriman olay, onun yüzünden suçlanıp, Ahlaksız!damgasını yemesi..vs.vs.

Necdeti herzaman daha yakın buldukları için açıkçası burada hep Ahmete karşı ikircikli tavırlarda oldu Nezahat ve Rıza..Onun için güvenmiyorum..Ama Rıza, erkek ve baba olduğu için, Nezahatten daha fazla Ahmetle empati kurup onu destekleyecek hareketlerde bulunabilir..

Tabii bu arada Gürsoylardan gelecek manevraların da şiddeti önemli..Oradan saldırı gelirse eski güzel günleri(!) hatırlayıp, Ahmetin durumunu unutup, veryansın yapabilir...ve herşey karışabilir...

Aklıselim düşünürsek, tabii ki tutmaları gereken kişi, Ahmet bu konuda, ama konu karmaşık özellikli şahsiyetler olunca(!) buna pek bir şey diyemiyorum..Açıkçası ortalık fena karışacak ve bu aklıselim düşünceden uzaklaşacaklar gibime geliyor..
....ve Ahmet de bunalıp içine kapanacaktır diye düşünüyorum ya da tam tersi sağlam(!) bir yumruğu masaya, hepsine karşı çakacak gibi geliyor..:icon_whis

spdr
29-08-07, 09:37
hmm bence de gursoylardan gelen tavir onemli..yani haklarini elbette arayacaklar..ama saldirgan olurlarsa rizayi kiskirtirlar diyorsun..haklisin..

tabi rizanin ahmete sempatisi,yahut minneti oldugunu soylerken necdeti karsisina alip konustugu,kendi askini anlattigi ve yaso konusunda da gaz verdigi zamanlari unutmuyorum..

yine de nezahate oranla rizanin adalet duygusunun daha gelismis oldugunu dusunuyorum nedense veeee bahar_can in denge prensibine gore nezos necdeti tutarsa rizaya da ahmet kalir:)

bu baglamda daa riza ahmet sahnelerini seve seve izlerim..necdetle konusurken ne kadar gecsin su sahne diye beklediysem ahmetle konusurlarken o kadder mutlu olurum herhalde:)
---
tabi ahmetin haleti ruhiyesini de incelemek lazim..10 bolum boyunca bagirip cagiramaz yaa.....
bu arada yaso ile hala ayni akademiye gitmeye devam edecek degil mi?
--
zeyneeep bienvenue kardiis:)selam vermeden gelip geciyorsun ya insallah gecmis sayfalari okuyorsundur..yoksa cok pis kuserim haa:hih

merw
29-08-07, 09:59
selam arkadaşlar, nasılız bakalım :)

teoriler çarpışmış, güzel.. de ben şuna takıldım. badgerçan demiş ki, "rıza erkek ve baba olduğundan ahmeti daha iyi anlayabilir." mantıklı. ama rızanın aynı zamanda bir kız babası olduğu ve karşısındakinin de evlenmeden küçük (yasemin 18 yaşındaydı, çocuk sayılırdı ahmet ise mesleğini eline almış, kocaman adam sayılırdı) kızını hamile bırakan adam olduğu gibi bir bakış açısı da olabilir... erkeklerin bu konulardaki hassasiyetini belirtmeme gerek yok heralde... bu açıdan çok da samimi olmayabilir ahmetle...

nezahat ise, derin pişmanlık duyar ama önce bayağı bir şirretlik yapabilir.. bu da pişmanlıktan sebep değil, sen nasıl böyle şeyler yaparsın!!!!! diye olur... mektup olayı açığa çıktığında nezahatin davranışları, bundan sonra yapacaklarının teminatıdır kanımca...

gülmisal
29-08-07, 10:19
selam arkadaşlar, nasılız bakalım :)

teoriler çarpışmış, güzel.. de ben şuna takıldım. badgerçan demiş ki, "rıza erkek ve baba olduğundan ahmeti daha iyi anlayabilir." mantıklı. ama rızanın aynı zamanda bir kız babası olduğu ve karşısındakinin de evlenmeden küçük (yasemin 18 yaşındaydı, çocuk sayılırdı ahmet ise mesleğini eline almış, kocaman adam sayılırdı) kızını hamile bırakan adam olduğu gibi bir bakış açısı da olabilir... erkeklerin bu konulardaki hassasiyetini belirtmeme gerek yok heralde... bu açıdan çok da samimi olmayabilir ahmetle...

...

1:Yasemin hamile kaldığında 21 fln yaşlarında olması lazım...

2:Evet Rıza işin aslını tam olarak bilmiyor belki ahmet kızımı zorlamıştır ve kızım bu yüzden necdet ile evlenmiştir diyebilir...(töreee töreee:))

3:Evlenmeden kızını hamile bırakan kısmından düşünürsen Ahmet hep kötü olur.

4:Rıza ile Ahmet kötü değiller rıza sadece Kızına kızıyor ahmet olmaz diye yoksa Ahmet onun canını kurtardı...(bu konu doğru:good: )

5:Maalesef ben kız tarafından düşünebiliyorum:) bitek evde erkek olsaydı ona da sorardım...(babamında haftanın bir günü gördüğümde bu soruyu sorsam bana ne derdi acep:))

busdem_GS
29-08-07, 10:21
hatırla sevgilinin eşsiz müziklerinden olan zor yılların eşsiz yorumcusu eylem aktaş bu akşam atvde yayınlanacak olan sarı sıcak programına konuk...bence asla kaçırmayın hatırla sevgili ailesi...

spdr
29-08-07, 10:24
amanin mervee..haklisin oyle bir bakis acisyla da yaklasabilir riza:yani ahmete sapik muamelesi bile yapabilir haaaa:(

ama bu,biraz da rizaya durumun anlatilis sekliyle degisebilir..mesela necdet anlatirsa farkli,yasemin vicdana gelir de dogru duzgun anlatirsa farkli davranir riza..anlik goruslerini kisisel politika haline getirmesi muhtemel bir kisilik cunku....
ahmet rizayi bir arkasina alirsa kimse duramaz onlerinde..ezer gecerler alimallah...

rizanin duruma en fazla tepki gostereceklerden biri olacagi malum...bir de siyaset araya girince acaba konu hemen kapansin,necdetle devam etsinler kimse duymasin mi der???
ama yok yok...
gursoylarin buna izin vermeyecegini bilir...kalkismaz boyle bir ise..

merw
29-08-07, 10:25
[B]1:Yasemin hamile kaldığında 21 fln yaşlarında olması lazım...

3:Evlenmeden kızını hamile bırakan kısmından düşünürsen Ahmet hep kötü olur.

4:Rıza ile Ahmet kötü değiller rıza sadece Kızına kızıyor ahmet olmaz diye yoksa Ahmet onun canını kurtardı...(bu konu doğru:good: )

doğru 18 değildi, 20 yaşındaydı hamile kaldığında, ama tek sevgilisi de ahmetti, değil mi? 18den 20ye kadar... hem zaten rıza için hep küçük kızıdır o yani :D

evlenmeden hamile bırakan kısmını ben düşünmem ama rıza düşünür, daha doğrusu bunu düşünmeyecek bir baba olacağını sanmıyorum. hani şevket bile, ki o rızaya göre çok daha rahat, bunu umursamadan, "eh iyi olmuş" diyerek geçmez.. illa ki kabul edecek tabi ama, bu yüzden çocuklarıyla yıllarca konuşmayan babalar da var...

rızayla ahmetin çok bir problemi yoktu zaten. yassıadaya ilk gittiği zaman gayet güzel konuşmuşlardı ikisi ama... bu iş öyle küçük bir problem gibi değil ki.. :)

yok ayşecim, siyasetle karıştırılacak konu mu bu.. çocuk var ortada, siyasi görüşlerini atsınlar bir köşeye bir zahmet, onu bayramlarda bir araya gelince konuşurlar :img-hyste
artık bu olayın gizli kalmasını istemek de çok afedersiniz yuuh!luk bir durum olur, nereye gizli kalıyor yau ahmet bile artık dayanamayıp alır eline taramalıyı, kurşundan geçirir hepsini... (o zamanlar taramalı vardı değil mi :P)

ps. sapık ahmet :img-hyste aman tanrım

spdr
29-08-07, 10:32
evet...riza ahmete baslarda pekiyi gozle bakmaz..ama gercekleri de degistiremez..ustelik ahmet kizini hamile birakip kacsa durum farkli olurdu tabi ama ahmetin her firsatta yasemine nasil da kol kana gerdigini gordu riza....dolayisiyla objektif olmayi basarabilirse eger bu bakimdan ahmeti suclamayi birakacaktir....

merve,haklisin kuzum bu arada..bunu hic bir baba mazur gormezz...
---
bir de isin su boyutu var..necdetle ayrilmak uzere evlendik diyecek yasemin babasina anlatirken degil mi?bu durumda her ne kadar yillardir ne yaso ne necdet hic ayrilacak gibi davranmasalar da riza,direkt onlarin ayrilacagi ve necdetin kendi yoluna gidecegine dair yorumlar durumu...
bilmiyorum ki anlatabildim mii:bilmim

gülmisal
29-08-07, 10:36
hatırla sevgilinin eşsiz müziklerinden olan zor yılların eşsiz yorumcusu eylem aktaş bu akşam atvde yayınlanacak olan sarı sıcak programına konuk...bence asla kaçırmayın hatırla sevgili ailesi...

biliyoruz canım kaçırıır mıyız?:):)

belki bişiler biliyolardır:)

hoşgeldin bu arada..........

3:Evlenmeden kızını hamile bırakan

düşündükçe kafayı yiyorum yaaaa.... Acep Şevket te bu şekilde yorumlar mı?..........:img-cool2 Bir olayı kaç şekilde yorumlayabilir insan.....?
,

1:kızını evlenmeden hamile bırakan.
2:Büyük aşkın bir bedende buluşmuş hali.
3:Saklanamayacak ayıp.
4:Gül gibi oğlum gitiiiiii gitiiiii aneeeeeeeeeeyy....yıllarca sürünmüş vaah vah
5:Yaseminin aptallıkları...
6:Kıbrısçık
7:Ruh hastası Ayla
8:Ortada yıpranan küçük masum bir çocuk..
9:Siyah bir gece.....:)(naapim BBG den bazen karışıo araya:))
10:MMCZH Ahmet.
11:Cherry Yasemin

ps. sapık ahmet aman tanrım

tabi şimdi öyle oldu..Bilemiyorum ama bence en büyük pay rızanın olacak artık
suskunluğunu bozup yaseminin hayatına bir şekil verecek..

bknz:Necdette karşı çıkmadı ama biliyordu ki birşeyler olacaktı tam emin olacakken (artık yasonun bir hayat kurduğuna) bunları öğrenecek..

iki saattir yazdıklarınıdan toparlayıp yazıyorum..:)=

busdem_GS
29-08-07, 10:49
ben düşünemiorum art. düşünme gücümü kaybettim...bi fragman görmedende yorum yapmıcam...yorumlar için saolun..yeni sezon için dahada heycanlanıorum...

merw
29-08-07, 10:51
evet...riza ahmete baslarda pekiyi gozle bakmaz..ama gercekleri de degistiremez..ustelik ahmet kizini hamile birakip kacsa durum farkli olurdu tabi ama ahmetin her firsatta yasemine nasil da kol kana gerdigini gordu riza....dolayisiyla objektif olmayi basarabilirse eger bu bakimdan ahmeti suclamayi birakacaktir....

merve,haklisin kuzum bu arada..bunu hic bir baba mazur gormezz...
---
bir de isin su boyutu var..necdetle ayrilmak uzere evlendik diyecek yasemin babasina anlatirken degil mi?bu durumda her ne kadar yillardir ne yaso ne necdet hic ayrilacak gibi davranmasalar da riza,direkt onlarin ayrilacagi ve necdetin kendi yoluna gidecegine dair yorumlar durumu...
bilmiyorum ki anlatabildim mii:bilmim

doğru diyorsun. ahmet rızaya, popüler deyişle "kızını kullanıp atan" biri olarak görünmez, çünkü değil :) rız abile bunun farkındadır yani. ama hem çok kızgın hem de çok kırgın olur ikisine karşı, "böyle bir sorumsuzluğu nasıl yaparsınız?" falan da diyebilir... uf ne bileyim, sakin karşılamaz yani en azından...

şu necdetin kendi yoluna gideceği şeklinde yorumlar derken ne demek istedin canayşe :) yani necdetin ne durumda olduğu da önemli olur mu sence rızanın gözünde?

evet, rıza ve ahmetten bahsederken şu resim çıktı karşıma eskilerden. hatırlayalım dedim:

http://img408.imageshack.us/img408/5200/hatirlasevgili2blm3jpgkhi3.jpg (http://imageshack.us)

bu arada ahmetin kolunun altındaki son model ansiklopedileri de görmedim sanılmasın :D hangi dictionnaire larousse imiş o bakayım 1950lerde :P

badger
29-08-07, 11:07
Bir şeyi unutyorsunuz Ahmet Rızayı ilk hapishaneye ziyarete gittiğinde yaseminle evlenmek istediğini ve onu Rızadan istediğini...

Ehh az çok Rızada Kızı ve Ahmetin ne şartlar altında ayrıldığını ve Necdetle evli olmasına rağmen hala Ahmeti düşündüğünü biliyor- çünkü yüzünde gülümserken bile bir hüznü görüyorum kızım bknz:Rıza ve Yasemin hapishane mektupları..İlk başlarda tepki yaratsa bile..Sonrasında bunları düşünebileceğini biliyorum..Çünkü asıl karmaşık olduğu halde derinliği olan şahsiyetlerden biri o..

Ama Nezahati sadece etrafa rezil olduk..Ahh Necdet ne olacak şimdi? endişesinde olacağını düşünüyorum..

Mörv senin gönderdiğin resimdeki yılanlı kadın heykelciği genellikle doktorların çalışma odasında ya da muayenehanelerinde bulunurdu...70li yıllarda babam ve tüm doktor arkadaşlarında bulunurdu..Bir de Renoir ın hasır şapkalı kitap okuyan kızın profilden bir tablo vardı..Hemen hemen her doktorun evinde vardı..:) Onlar Selmaya aittir..:icon_whis

Bir de Peribacaları heykelciği var ki aynısı bizde de varrr!:img-hyste 90ların sonunda ıhlara gezimizden kalan bir anı...

Meydan Larousselar o zaman her bir kitabı 3-4 kg ağırlığında simsiyah deri kaplıydı..okumayı öğrendikten sonra en meraklı okuduğum favori serilerimden biriydi..ahh o dönem ödevleri herkesin hemen hemen aynı olurdu..bknz:kaynak sadece ve sadece Meydan Larousse..

Bir de onlarla kafamızın üstüne koyup Afrikalı kadınlar gibi kafamızda yükle düşürmeden ne kadar fazla adımı kim atacak oyunu oynardık..:img-hyste bknz:çocukluk işte! Kitap faydalıdır!:img-hyste
bir de sonraları lacivert deri kaplı Gelişim ansiklopedileri çıkmıştı..

O bahsettiğin kitaplar ansiklopediler bir hayli sonra çıkmıştır! O döneme ait olamazlar!..Varlık, Altın Kitapların güzel kapaklı kitap serileri olması lazım...:img-yes:

gülmisal
29-08-07, 11:11
doğru diyorsun. ahmet rızaya, popüler deyişle "kızını kullanıp atan" biri olarak görünmez, çünkü değil :) rız abile bunun farkındadır yani. ama hem çok kızgın hem de çok kırgın olur ikisine karşı, "böyle bir sorumsuzluğu nasıl yaparsınız?" falan da diyebilir... uf ne bileyim, sakin karşılamaz yani en azından...

şu necdetin kendi yoluna gideceği şeklinde yorumlar derken ne demek istedin canayşe :) yani necdetin ne durumda olduğu da önemli olur mu sence rızanın gözünde?

evet, rıza ve ahmetten bahsederken şu resim çıktı karşıma eskilerden. hatırlayalım dedim:

http://img408.imageshack.us/img408/5200/hatirlasevgili2blm3jpgkhi3.jpg (http://imageshack.us)

bu arada ahmetin kolunun altındaki son model ansiklopedileri de görmedim sanılmasın :D hangi dictionnaire larousse imiş o bakayım 1950lerde :P

Hangi bölümden di bu resim.....:??:?

bi konuya dikkati çekerim nerden biliyorsunuz belki de yasemin de böyle bir gecenin kurbanı yani Rıza ile Nezahatin de büyük aşkları olabilir:)
Ben düştüm sen de bu hataya düşime gibisinden..Rıza da bu vesileylen daha hafif atlatır.....yaaa:):):img-blush:img-in_lo:img-in_lo:img-blush

Bir şeyi unutyorsunuz Ahmet Rızayı ilk hapishaneye ziyarete gittiğinde yaseminle evlenmek istediğini ve onu Rızadan istediğini...

hııııımmmmmmm Rıza ne cevap verdi ki ona??

Nezahati sadece etrafa rezil olduk..Ahh Necdet ne olacak şimdi?

aaaa tabiki de öyle olacak.....Pabucumun Necideti yine bi yerden sızacak ve haklı çıkacak yaniiii.(

Meydan Larousselar o zaman her bir kitabı 3-4 kg ağırlığında simsiyah deri kaplıydı..okumayı öğrendikten sonra en meraklı okuduğum favori serilerimden biriydi..ahh o dönem ödevleri herkesin hemen hemen aynı olurdu..bknz:kaynak sadece ve sadece Meydan Larousse..

Bir de onlarla kafamızın üstüne koyup Afrikalı kadınlar gibi kafamızda yükle düşürmeden ne kadar fazla dımı kim atacak oyunu oynardık.. bknz:çocukluk işte! Kitap faydalıdır!

gerçekten mi? inanamıyorum ya.... 3-4 kg yani çok ağır değilmi onlar yahu....

Kitaplar herzaman faydalıdır zaten....Bitek öğrencilerin fena kavgalarında kafa göz yarma işine yaradıkları için milli eğitimin neler düşündüğünü bilemiyorum.....

merw
29-08-07, 11:29

Ehh az çok Rızada Kızı ve Ahmetin ne şartlar altında ayrıldığını ve Necdetle evli olmasına rağmen hala Ahmeti düşündüğünü biliyor- çünkü yüzünde gülümserken bile bir hüznü görüyorum kızım bknz:Rıza ve Yasemin hapishane mektupları..İlk başlarda tepki yaratsa bile..Sonrasında bunları düşünebileceğini biliyorum..Çünkü asıl karmaşık olduğu halde derinliği olan şahsiyetlerden biri o..

Ama Nezahati sadece etrafa rezil olduk..Ahh Necdet ne olacak şimdi? endişesinde olacağını düşünüyorum..

yok unutmuyorum onu, zaten ahmetle rıza arasında bir problem yok ama şartlar böyle gelişti diyorum ve ahmetin de kaçan biri olmaması dolayısıyla, rızanın gözünde iyi halden beraat edebileceğini düşünüyorum :D ama bu konu çok hassas bir konu, şimdi bile normal yurdum erkeği bu konuya bu kadar takıkken, 40 sene önce rızanın rahat rahat davranabileceğini sanmıyorum.. yani, ahmet yasemini rızadan istedi, tamam. ama istedi diye birlikte olmaları mı lazımdı? rıza bu bakış açısından bakar olaya bence... (bu konuda yazmak çok meşakkatli, ne yazsam basite kaçıyor sanki..)

rıza bir süre sonra kabul edecek tabi, dizi bu :P birbiriyle konuşmayan 3 karakterle götüremezler diziyi. hatta 4 bile olabilir, rıza nezahate "bunlar senin yüzünden bir kızına sahip çıkamadın" diyebilir (klasik erkek bahaneleri...) oof tam süper :D hatta selma ve şevkete de kızar "siz de oğlunuza sahip çıkamadınız!!" diye ay koptum galiba :img-hyste

gülmisalcim bunlar promo resimlerdi, bölümden değil de dizi başlamadan önce çıkan resimlerdi yanılmıyorsam...

Mörv senin gönderdiğin resimdeki yılanlı kadın heykelciği genellikle doktorların çalışma odasında ya da muayenehanelerinde bulunurdu...70li yıllarda babam ve tüm doktor arkadaşlarında bulunurdu..Bir de Renoir ın hasır şapkalı kitap okuyan kızın profilden bir tablo vardı..Hemen hemen her doktorun evinde vardı.. Onlar Selmaya aittir..
Bir de Peribacaları heykelciği var ki aynısı bizde de varrr!:img-hyste 90ların sonunda ıhlara gezimizden kalan bir anı...

Bir de onlarla kafamızın üstüne koyup Afrikalı kadınlar gibi kafamızda yükle düşürmeden ne kadar fazla adımı kim atacak oyunu oynardık..:img-hyste bknz:çocukluk işte! Kitap faydalıdır!

O bahsettiğin kitaplar ansiklopediler bir hayli sonra çıkmıştır! O döneme ait olamazlar!..Varlık, Altın Kitapların güzel kapaklı kitap serileri olması lazım...

hahah selmanın evi he :D güzel detay yakaladın :P
o hasır şapkalı kız resmi ben ortaokuldayken tam benim sınıfımın karşısında asılıydı, paso gözüm ona takılırdı.. ahh ah geçmiş günler :P

minyatür peri bacası bende de var :D alçıdan oyulma, çok da sevimlidir ya hahah kapadokyadan onları kırmadan taşıyacağım diye neler çekmiştim...

sen de benim gibisin badger :D çocukken hep ansiklopedi okurdum ben de.. çocuk kitaplarını bitirince artık evde yazılı ne varsa ona saldırmıştım :D ama birbirimize hiç fırlatmadık vallahi :img-fie

gülmisal
29-08-07, 11:33
yok unutmuyorum onu, zaten ahmetle rıza arasında bir problem yok ama şartlar böyle gelişti diyorum ve ahmetin de kaçan biri olmaması dolayısıyla, rızanın gözünde iyi halden beraat edebileceğini düşünüyorum :D ama bu konu çok hassas bir konu, şimdi bile normal yurdum erkeği bu konuya bu kadar takıkken, 40 sene önce rızanın rahat rahat davranabileceğini sanmıyorum.. yani, ahmet yasemini rızadan istedi, tamam. ama istedi diye birlikte olmaları mı lazımdı? rıza bu bakış açısından bakar olaya bence... (bu konuda yazmak çok meşakkatli, ne yazsam basite kaçıyor sanki..)

rıza bir süre sonra kabul edecek tabi, dizi bu :P birbiriyle konuşmayan 3 karakterle götüremezler diziyi. hatta 4 bile olabilir, rıza nezahate "bunlar senin yüzünden bir kızına sahip çıkamadın" diyebilir (klasik erkek bahaneleri...) oof tam süper :D hatta selma ve şevkete de kızar "siz de oğlunuza sahip çıkamadınız!!" diye ay koptum galiba :img-hyste

gülmisalcim bunlar promo resimlerdi, bölümden değil de dizi başlamadan önce çıkan resimlerdi yanılmıyorsam...

nezahat ile rıza nın aralarını biliyorsunuz zaten iyişallah nezahatin haberi olur da gelir ya o alamanyalarda nezahata bişi olursa vah vaah....:sad53:

hımm promoysa sorun yok
*

şevket selma olmaz onlar daha medeni bir aile gibi geliyorlar bana....Hatta Sivim aferim AhmetCikk diye bilir bile :):) /şaka cnm)

Bu arada bnm imzamda haTITla sevgilş yazdığını farkeden varmı ben imzamı değiştireceğim biraz dan bugün onu farkettim yıkıldımm:):)

badger
29-08-07, 11:35

Olmuşla ölmüşe yapacak bir şey yok!:)

Olmuşa -Rüyaya- diyecek lafları olamaz..belki başta parlar ama..sonrasında Yasemin(!) gereken sorumluluğu alırsa, gereken açıklamayı yaparsa..bknz:ben istedim! evlenmeyi planlıyorduk...birbirimizi çok seviyorduk..size rağmen beraber olmayı düşünüyorduk!

Rıza sağa sola çatacağında kendi kırdığı fındıklara, cevizlere baksın önce..bknz:Kiriman Kızıltan :hıh

merw
29-08-07, 11:38
şevket selma olmaz onlar daha medeni bir aile gibi geliyorlar bana....Hatta Sivim aferim AhmetCikk diye bilir bile :):) /şaka cnm)

Bu arada bnm imzamda haTITla sevgilş yazdığını farkeden varmı ben imzamı değiştireceğim biraz dan bugün onu farkettim yıkıldımm:):)

şevketle selma ahmete pek kızmazlar bence de, benim demek istediğim rıza şevkete kızar :D bir kavga da onlar arasında bekliyorum mümkünse.. önce bağırıp çağırsınlar, herşey ortaya dökülsün, sonra da sakinleştiklerinde "aslında herşey bizim yüzümüzden biliyorsun değil mi?" desin şevket, rıza da onaylasın.. sonra "çocuklarımızı kendi düşüncelerimize kurban ettik.." falan diye kendilerini yargılasınlar.. pek güzel olur :)

ay evet :D imzanı dün de farketmiştim ama söylemeyi unuttum. kim yapmışsa bunu, azıcık dikkatli olsun canım :)

gülmisal
29-08-07, 11:43
şevketle selma ahmete pek kızmazlar bence de, benim demek istediğim rıza şevkete kızar :D bir kavga da onlar arasında bekliyorum mümkünse.. önce bağırıp çağırsınlar, herşey ortaya dökülsün, sonra da sakinleştiklerinde "aslında herşey bizim yüzümüzden biliyorsun değil mi?" desin şevket, rıza da onaylasın.. sonra "çocuklarımızı kendi düşüncelerimize kurban ettik.." falan diye kendilerini yargılasınlar.. pek güzel olur :)

ay evet :D imzanı dün de farketmiştim ama söylemeyi unuttum. kim yapmışsa bunu, azıcık dikkatli olsun canım :)

hımm acayip olur..

bknz:yenilgi ve arkasından gelen geçmiş...

merve bişi dicem sen imza vs. şeyler için hangi programı kullanıyorsun?..

kendimi imza yaptım ama kullanamıyorum onunla ilgili...
İmza avatar takımımı değiştireceğim..9. bölüm resimleri olacak!!!:)

merw
29-08-07, 11:49
hımm acayip olur..

bknz:yenilgi ve arkasından gelen geçmiş...

merve bişi dicem sen imza vs. şeyler için hangi programı kullanıyorsun?..

kendimi imza yaptım ama kullanamıyorum onunla ilgili...
İmza avatar takımımı değiştireceğim..9. bölüm resimleri olacak!!!:)

güzel olur güzel.. hatta gözümün önünde canlandı bile o sahne.. :img-in_lo :P rıza şevketin kapısına dayanır hesap sormak amaçlı, ama şevket de kızgındır "senin kızın benim torunumu bizden sakladı" diye.. bağırış çağırış falan.. sonra yorgun ve argın bir köşeye çöküverirler ve başlarlar muhakemeye..

photoshop kullanıyorum canım. sorunun neyse bana öm at, çözeriz kanımca ;)

badger
29-08-07, 11:55
güzel olur güzel.. hatta gözümün önünde canlandı bile o sahne.. :img-in_lo :P rıza şevketin kapısına dayanır hesap sormak amaçlı, ama şevket de kızgındır "senin kızın benim torunumu bizden sakladı" diye.. bağırış çağırış falan.. sonra yorgun ve argın bir köşeye çöküverirler ve başlarlar muhakemeye..

photoshop kullanıyorum canım. sorunun neyse bana öm at, çözeriz kanımca ;)

Onların zaten geçmişte kendi aralarındaki yaptıkları tartışmalar hakkında, Rüya gerçeği üzerinden bir karşılıklı hesaplaşma, vicdan azabı, itiraf ve aklanma süreci geçireceklerini kuvvetle tahmin ediyorum..bknz:bir gün hepimiz yaptıklarımızın bedelini öderiz...

Ama ne yazık ki kendi çekişmelerinin bedelini evlatları ve torunları üzerinden ödeyip vicdan azabı çekecekler..bknz:Allah kimseyi evladıyla ıslah etmesin!

gülmisal
29-08-07, 11:56

onunla ilgili bi msjım vardı.Allahtan evleri karşı karşıya değil.

bknz hatta bakmakla kalmayıp izleyiniz:2. bölüm şevketin Rızalara şak diye dalıp rızaya fırça atışı:):)

merw
29-08-07, 12:01
onunla ilgili bi msjım vardı.Allahtan evleri karşı karşıya değil.

bknz hatta bakmakla kalmayıp izleyiniz:2. bölüm şevketin Rızalara şak diye dalıp rızaya fırça atışı:):)

karşı karşıya olmasa da bulurlar birbirlerini, zira dizimizde her an herkes birileriyle karşılaşabilir.. parkta bir bankta, ankara treninde...

şak diye dalıp ahaha koptum :D

Ama ne yazık ki kendi çekişmelerinin bedelini evlatları ve torunları üzerinden ödeyip vicdan azabı çekecekler..bknz:Allah kimseyi evladıyla ıslah etmesin!

amin!
asıl sebep onlarla başlıyor zaten... birazcık vicdan azabı iyidir, insanı zinde tutar :P

Messa
29-08-07, 12:17
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Dün akşam başıma gelen komik bir olayı sizinle paylaşmak istedim, biraz başlıkla çelişse'de... İçeride ki o'dada tv izliyordum zap yaparken Atv'den geçtim ama görüntü net değil, Eylem Aktaş'ın sesini duydum sanırım Zor Yıllar'ı söylüyordu. Hatırla Sevgili'nin fragmanı çıktı zannetim görüntü yok ya, kendimi Tv'ye nasıl attım ben bile şimdi hatırlamıyorum, çok kötü yere kapaklandım. Tabi görüntüyü de kaçırdım. Kardeşim Sarı Sıcak programı olduğunu ve Eylem Aktaş'ın katılacağını söyleyince....!

Bu arada Eylem Aktaş' ıda ortak bir arkadaşımız vasıtasıyla tanıyorum. HS'nin müzikleri yeni yeni duyulmaya başlamıştı ve Eylem'in adı geçmiyordu, bende onun olduğunu aklımın ucundan bile geçirmemiştim. Öğrenince çok'ta şaşırmadım çünkü sesini daha önce canlı olarak dinlemiştim müthişti. Bu akşam programı kaçırmayacağım.

spdr
29-08-07, 12:21
Messa merhabaa:)hs gazisi de çıktı aramızdan desene:)
---
canmervee:),rızanın necdetin bundan sonra yaseminin hayatındaki yeri ile ilgili algısını anlamaya çalışıyordum kuzum..yoksa rıza pek de önemsemez herhalde necdet ne eder bundan sonra diyee:img-yes:

mervecim bu konu bir editi hakediyor kanımca..daha detaylı anlatayım..şimdii yasemin necdetle sonradan durum düzelince boşanmak üzere evlendik ve ass-laa karıkoca olmadık diyince rıza ne yapacak??teşekkür edip necdete yol vereceeek..yani o saatten sonra necdet mi ahmet mi ikilemi yaşaması mantıksız olur..çünkü onlar zaten hiç evli olmadılar kiiiii..tabi necdetin yasemini sevdiğini biliyor o ayrı..ama ..who minds:img-cool2
bu durumda asıl rızanın ahmete yalvarması gerekiyor aslında evlen kızımla diyee:icon_whis
---
bu arada eylem aktaşın sesine bayılıyorum..zor yılları ilk dinlediğimde tüylerim kıvır kıvır olmuştuuu:img-in_lo

gülmisal
29-08-07, 12:35
ivit ivit iviiiiiiiittt.......

merve çooooook saol

bknz ilk çalışmamı yaptım tabi bunu kullanmayacağım sadece deneme amaçlı..,,

http://www.resimyuklet.com/resim1/load6124.gif

kötü oldu özen göstermedim zaten sadece necidet olcaktı son anda ayla da girivirdi oracığa..:)

bu sefer tamamamen kendi elimle aile imzası yapmayı deneyeceğim..

merw
29-08-07, 12:37
Messa merhabaa:)hs gazisi de çıktı aramızdan desene:)
---
canmervee:),rızanın necdetin bundan sonra yasemindeki hayatındaki yeri ile ilgili algısını anlamaya çalışıyordum kuzum..yoksa rıza pek de önemsemez herhalde necdet ne eder bundan sonra diyee

mervecim bu konu bir editi hakediyor kanımca..daha detaylı anlatayım..şimdii yasemin necdetle sonradan durum düzelince boşanmak üzere evlendik ve ass-laa karıkoca olmadık diyince rıza ne yapacak??teşekkür edip necdete yol vereceeek..yani o saatten sonra necdet mi ahmet mi ikilemi yaşaması mantıksız olur..çünkü onlar zaten hiç evli olmadılar kiiiii..tabi necdetin yasemini sevdiğini biliyor o ayrı..ama ..who minds:img-cool2
bu durumda asıl rızanın ahmete yalvarması gerekiyor aslında evlen kızımla diyee
---
bu arada eylem aktaşın sesine bayılıyorum..zor yılları ilk dinlediğimde tüylerim kıvır kıvır olmuştuuu:img-in_lo

haa.. evet evet abi canım, necdetten kime ne :P yani, işin gerçek yanı ortaya çıktığında necdetin sadece bir tül-perde (en fistolusundan...) görevi gördüğü ortaya çıkınca tabi ki necdet düşünülecekler arasında en son kişi kalır.. rüya varken özellikle.. ama, yasemin bu kadar açık konuşabilir mi babasıyla? o da var...

rıza mı? ahmete yalvarmak mı? :img-hyste
hepiniz ahmetin kölesi olacaksınızz nihahaha :icon_twis

eylam hanımın sesi gerçekten çok hoş, çok tatlı... ben özellikle dalgakırandaki yorumuna hastayım, o kadar tizden "aşk bize sılaa" diyor ki, ben bitiyorum.... :img-in_lo

messa, geçmiş olsun :D ciddi birşeyin yok değil mi?

rica ederim gülmisalcim.. güzel olmuş, eline sağlık :)

badger
29-08-07, 12:37
Messa hoşgeldinbye

o kadar da başlıkla çelişen bir durum değilmiş yani...:icon_whis kendinden bizi mahrum etme..:img-icecr

Ayşeçan, yani diyorsun Rıza tüm olup bitenler anlaşıldıktan sonra Ahmete dönüp Aman oğlum sen bize aldırma, bak birbirinizi de seviyormuşsunuz, çocuk da var...gel evlenin..düğün benden..temizle şu işi, kurtar bizi elalemin dilinden diye yalvarır diyorsun? :img-hyste

gülmisal
29-08-07, 12:39
Messa hoşgeldinbye

o kadar da başlıkla çelişen bir durum değilmiş yani...:icon_whis kendinden bizi mahrum etme..:img-icecr

Ayşeçan, yani diyorsun Rıza tüm olup bitenler anlaşıldıktan sonra Ahmete dönüp Aman oğlum sen bize aldırma, bak birbirinizi de seviyormuşsunuz, çocuk da var...gel evlenin..düğün benden..temizle şu işi, kurtar bizi elalemin dilinden diye yalvarır diyorsun? :img-hyste

tabii tabii Rıza öyle bir adam......:happy0064:happy0064

gel temizle şu işi kısmı acayip hoşuma gidiverdi:):):)

spdr
29-08-07, 12:43
Messa hoşgeldinbye

badgerçan böyle söyleyince durum tam hyste lik görünebilir...:hıhfarkındayım..ama normalde böyle olması gerek:hıh
--
tabi rızanın bunu yapmayacağını hepimiz biliyoruz..ama en azından aile büyüğü olarak durumu bir an önce kabullenmeli ve olaylara el koymalı..
yasemini hemen yanına almalı ve benim sözümden çıkmayacaksın da demeli:img-cool2
hakikaten yaseminin babası dururken necdete ne düşerrrr?
değil mi amaa???
---
Selmincim seni burda görmek çok mesud eder bizi halbukii:):img-icecr
aman kendine dikkat et....sen bize lazımsın:)

Messa
29-08-07, 12:43
Ayşecim, artık fragmanı görene kadar göz-kol-bacak kalmaz herhalde...:) Bu arada adım Selmin.

Merw, ciddi birşeyim yok şükürler olsun...

Badger'cim hoşbuldum, başlığa uğruyorum yazdıklarınızı okuyorum ama ben sizin kadar iyi yorumlar yapamıyorum malesef. Yeni bölümler bir başlasın da...

Edit: İmza'mı istiyorsunuz? Her türlü imza itina ile yapılır.

badger
29-08-07, 12:55
badgerçan böyle söyleyince durum tam hyste lik görünebilir...:hıhfarkındayım..ama normalde böyle olması gerek:hıh
--
tabi rızanın bunu yapmayacağını hepimiz biliyoruz..ama en azından aile büyüğü olarak durumu bir an önce kabullenmeli ve olaylara el koymalı..
yasemini hemen yanına almalı ve benim sözümden çıkmayacaksın da demeli:img-cool2
hakikaten yaseminin babası dururken necdete ne düşerrrr?
değil mi amaa???
---
Selmincim seni burda görmek çok mesud eder bizi halbukii:):img-icecr
aman kendine dikkat et....sen bize lazımsın:)

İşin ironi kısmı bu..bknz:Basit mantık ve kelimelerle durumu izah etme..:img-hyste
Olacağı mantık bu!..Rıza tabii ki bir anda bunu bu kadar kabataslak söylemez ama bunu ifade eden babacan (!) bir süslü laf silsilesini Ahmete ve kızına söyleyecektir...

gülmisal
29-08-07, 13:02
Ayşecim, artık fragmanı görene kadar göz-kol-bacak kalmaz herhalde...:) Bu arada adım Selmin.

Edit: İmza'mı istiyorsunuz? Her türlü imza itina ile yapılır.

Benim hevesim öyle imza işi fln da güsel resim bulamıyorum....Daha herkes onaylamadı..::::(

yeni imsamda bir kısım vurguladım..

ilk kısımda AY resmi onun üstünde AR var yani Yaseminin yerini rüyanın aldığını düşündüm ona uygun resim arıyorum bilen varmı yerini?:((

Messa
29-08-07, 13:10
Ayşecim olur dikkat ederiz kendimize, heyecan yapmayız... :) Gülmisal, senin işin zor gibi canım kolay gelsin.

gülmisal
29-08-07, 15:16
ilk yapışım böyle bir aile imzası.Kötülüklerimi mağzur görün buna göre istek ve yorumlarınızı belirleyin bende yarın ona göre yeniden düzenleyeceğim..

http://www.resimyuklet.com/resim1/load6322.gif

merw
29-08-07, 15:24
ilk yapışım böyle bir aile imzası.Kötülüklerimi mağzur görün buna göre istek ve yorumlarınızı belirleyin bende yarın ona göre yeniden düzenleyeceğim..

http://www.resimyuklet.com/resim1/load6322.gif

aa eline sağlık miraycım, gayet güzel olmuş.. ben özellikle en sağdaki kesikli fotoğrafları sevdim... çok güzel ;)

gülmisal
29-08-07, 15:28
aa eline sağlık miraycım, gayet güzel olmuş.. ben özellikle en sağdaki kesikli fotoğrafları sevdim... çok güzel ;)

en sağdaki fotoğraf benim yapımım değil yanlış anlaşılmasın.

Ben burada emeği geçen yorum yapan insanların adını yazdım en azından gördüklerimi...

ben kısa bir süreliğine kaçiyrem kendinize iyi bakınız ifindim...:img-blushbye bye bye bye bey bye bye

K:R:MC:M
29-08-07, 15:39
Gülmisalcim beni de ekler misain şeyy uzun zamandır sadece misafir olarak girebiliyorum foruma forumu ösledim....yazmayı...uff..

gülmisal
29-08-07, 15:53
Gülmisalcim beni de ekler misain şeyy uzun zamandır sadece misafir olarak girebiliyorum foruma forumu ösledim....yazmayı...uff..

http://www.resimyuklet.com/resim1/load6387.gif

buyur canım tabiki...

bu arada arkadaşlar eğer kullanacaksanız...

önemli uyarı resmi imzanıza direk değil link ile yükleyin...arama motoruna resimyüklet yazıp ilk çıkana tıkladığınızda açılan sayfada bir yer olacak.Gözata tıklayıp resmi yükleyiniz.Sonra resmin asıl linkini kopyalayıp (copy mi ne işte) bizim sayfaya dönüp yazı kısmına yapıştır (paste) yapınız ve imzayı kaydete basınız bir sorun olursa öm ile bildirebilirsiniz.

@ly
30-08-07, 03:45
Günaydın sevgili forum...:happy0064

Efendiim...evde olmak güzel...Miray'ın aile imzası güzel...Hatırla Sevgili çook güzel...Ahmet de çok asil...:icon_whis

Akşam Sarı-Sıcak'ı izledim de...duygulandım...neyseki az kaldı...şunun şurasında 2 hafta...sonra gelsin yeni bölümler...bölüm yorumları...fragman-özet bekleyişleri...:happy0064

İlerleyen saatlerde görüşmek üzere efendim....bye

@ly
30-08-07, 04:06

Hmmm...bu mesajı yeni gördüm...katılıyorum...:img-yes:

Yasemin Necdet ile evleneceğini açıkladığında, en çok şaşıran ve de huylanan Rıza olmuştu...ve bana öyle geliyor ki...Ahmet ile Yassıada'da ki görüşmeden sonra Rıza pes etmişti...yani artık kızı ile Ahmet'i ayıramayacağını düşünüyordu...bu nedenle de çok şaşırdı Necdet olayına...eğer Ahmet ile Yasemin herşeye rağmen (idam olayları sonrası...) evlenmeye karar verselerdi...Rıza karşı çıkmazdı diyorum...

Şimdi ne yapar...? Yasemin'e kızacak ama kızını reddedecek kadar aşırı tepki göstereceğini sanmam...iğneyi önce kendine batırsın...sonra Yasemin'e...:good:

@ly
30-08-07, 04:21
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Dün akşam başıma gelen komik bir olayı sizinle paylaşmak istedim, biraz başlıkla çelişse'de... İçeride ki o'dada tv izliyordum zap yaparken Atv'den geçtim ama görüntü net değil, Eylem Aktaş'ın sesini duydum sanırım Zor Yıllar'ı söylüyordu. Hatırla Sevgili'nin fragmanı çıktı zannetim görüntü yok ya, kendimi Tv'ye nasıl attım ben bile şimdi hatırlamıyorum, çok kötü yere kapaklandım. Tabi görüntüyü de kaçırdım. Kardeşim Sarı Sıcak programı olduğunu ve Eylem Aktaş'ın katılacağını söyleyince....!

Bu arada Eylem Aktaş' ıda ortak bir arkadaşımız vasıtasıyla tanıyorum. HS'nin müzikleri yeni yeni duyulmaya başlamıştı ve Eylem'in adı geçmiyordu, bende onun olduğunu aklımın ucundan bile geçirmemiştim. Öğrenince çok'ta şaşırmadım çünkü sesini daha önce canlı olarak dinlemiştim müthişti. Bu akşam programı kaçırmayacağım.

Kendim kendime konuşup duruyorum burada...:img-wink:

Messa , ben de olsam aynı tepkiyi verirdim...( bkz. fragman krizindeki seyirci profili...)

Program maalesef sükut-u hayal ile sonuçlandı...sohbet yok...üstelik kısa kestiler...yine de hiç yoktan iyidir...umarım tüm müzik ekibini başka bir programda uzun uzun dinler ve tanırız...( Beyaz'ın programı olabilir mi...?) :img-wink:

Merve, o resimdeki ansiklopediler bana '' Kim Kimdir...Nasıl Çalışır...? '' vs. diye giden bir ansiklopediyi hatırlattı...benim kitaplıkta dururlar hala...hepsi farklı renktedir ve benim tarafımdan okunmaktan yıpranmışlardır...Ben Hayat Ansiklopedisini okumayı da severdim...Gelişim'den ise sıkılırdım...hey gidi günler...babam hepimiz için bir set almıştı, çeyiz olarak...ne bilsin adamcağız internet diye birşeyin çıkıp...mertliği bozacağını...:icon_whis

gülmisal
30-08-07, 08:01
Günaydın.

Aliye ablayı kaçırmışım ama dün tüm gece foruma mesaj yazılmıyordu sinirlendim çıktım....

Beyaz ın programı.....Valla Eylem Aktaş ın sesini helyum gazıyla duymak istemem doğrusu..:):)

spdr
30-08-07, 08:15

Kendim kendime konuşup duruyorum burada...:img-wink:

Messa , ben de olsam aynı tepkiyi verirdim...( bkz. fragman krizindeki seyirci profili...)

Program maalesef sükut-u hayal ile sonuçlandı...sohbet yok...üstelik kısa kestiler...yine de hiç yoktan iyidir...umarım tüm müzik ekibini başka bir programda uzun uzun dinler ve tanırız...( Beyaz'ın programı olabilir mi...?) :img-wink:

Merve, o resimdeki ansiklopediler bana '' Kim Kimdir...Nasıl Çalışır...? '' vs. diye giden bir ansiklopediyi hatırlattı...benim kitaplıkta dururlar hala...hepsi farklı renktedir ve benim tarafımdan okunmaktan yıpranmışlardır...Ben Hayat Ansiklopedisini okumayı da severdim...Gelişim'den ise sıkılırdım...hey gidi günler...babam hepimiz için bir set almıştı, çeyiz olarak...ne bilsin adamcağız internet diye birşeyin çıkıp...mertliği bozacağını...:icon_whis

neysee sen de gelinine koyarsın artık aliye abla..saklarlar hatıra diye:)
----
ben yaralı kalbim i kaçırdım zaten..en çok da onu ve zor yıllar ı bekliyordum halbukiii...:icon_sorr
----
rıza umarım yalnız bırakmaz yasoyu...eğer o sahiplenirse necdete de gerek kalmaz zira..değil mii:)

spdr
30-08-07, 08:17
http://www.resimyuklet.com/resim1/load6387.gif

miraycım ellerine sağlık..
ben de en sondaki kırpık fotoları sevdim en çok..
naçizane fikrimce o çamlarınaltında gecesinin yerine de yılbaşı gecesi kapı önü fotolarından bir olsa daha iyi olurdu gibi geliyor bana..:icon_whis

crn_crn
30-08-07, 08:20
merhaba
öncelikle hepinize iyi günler
acaba fragman hala cıkmadı mı ve son bolumun tekrarı ne zaman olacak bi bilginiz var mı?
ben bu cumayı bekliodum ama sitede yayın akısına baktım yok:(

badger
30-08-07, 08:24
merhaba
öncelikle hepinize iyi günler
acaba fragman hala cıkmadı mı ve son bolumun tekrarı ne zaman olacak bi bilginiz var mı?
ben bu cumayı bekliodum ama sitede yayın akısına baktım yok:(

Eylül 7sinde sezon finalinin tekrarı..
14 Eylülde de 32.bölüm yayınlanackmış..:img-pilot

badger
30-08-07, 08:27
Herkese Günaydın,

Günaydııınnnnn HS Forumuuuuu!bye

Dün akşamın sanal azizliğine uğramamıza sebep olan arızadan ötürü dün akşam bu yorumumu ve sorumu ekleyememiştim:

Biz şimdi burada kendimizce gelecek sezonu kurguladık da senaristten gelen son mektupta aklıma düşen ve onların kurgusuyla ilgili bir takım farklı düşünceler oluştu:
Şimdi son 3-4 bölümdür yaseminde gelişen son ruh hali ve mantık nedir dersek?
1- Ahmetin Aylayla nişanlı olmasına rağmen hala daha yasemine karşı sevgisinde bir eksilme görmemiştir..bknz:sen ne istersen yaparım Yasemin.
2-necdetle Güzidenin ilişkisini öğrenmiştir..ve necdeti bozmadan onu boşanma sürecine sokmaya çalışmaktadır.
3-Ahmetle rüyayı yakınlaştırmak ve onu kızıyla kızının kabullendiği zamana Ahmetle ilişkisini ortaya çıkartmamak.
4-hayat pirincine attığı taşları nasıl ayıklayacağına dair doğru zamanı beklemek..

Ehh bu düşüncelerde bıraktığımız yasemin Ahmetin onu bu gerçeği öğrenmesiyle yanına bittiğinde söyledikleriyle nasıl bir harket alanı çizer? bknz:O herşeyden önce Rüyanın ruh halini düşünen bir anne..

Bütün Yaseminle ilgili geçmişteki hataları unutalım bu boyuttan ve gelen özet doğrultusunda düşünelim..(Necdet, Güzide, aileler ve hatta Ayla...)

Evet ilk kim geliyor yorumuyla?

crn_crn
30-08-07, 08:27
tesekkur ederim
bu arada senaryoların cok guzel birini okurken aglamıstım:icon_cry:

spdr
30-08-07, 08:28
merhaba herkese..
biraz önceki mesajlarımda bişiyi unutmuşum efendiim..
zafer bayramınız kutlu olsuuuuun:happy0064
----
dün izlerken ahmetin ıslık çalarak bisiklet sürdüğü hallerini falan gösterdi yaa..
nasıl da özlemişim o zamanlarını yahuu..:icon_sorr:img-in_lo

keşke gençliklerine dönseler yeniden:icon_whis

crn_crn
30-08-07, 08:30
bence yasemin bicok kez oldugu gibi zamanlama hatasıyla bocalıycak yani onun bu gercegi ahmete soylemek için bekledigi zamandan önce patlıcak gercek ve bu onun için erken.yani ne yapıcagını bilemicegi için herseyi daha cok karıstırabilir bence

badger
30-08-07, 08:31
merhaba herkese..
biraz önceki mesajlarımda bişiyi unutmuşum efendiim..
zafer bayramınız kutlu olsuuuuun:happy0064
----
dün izlerken ahmetin ıslık çalarak bisiklet sürdüğü hallerini falan gösterdi yaa..
nasıl da özlemişim o zamanlarını yahuu..:icon_sorr:img-in_lo

keşke gençliklerine dönseler yeniden:icon_whis

Eveeettt...30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!:happy0064:happy0064

İnşallah Ahmetle Rüya beraber baba-kız Bayram Kutlamalarına giderler...:)

gülmisal
30-08-07, 08:33
Herkese Günaydın,

Günaydııınnnnn HS Forumuuuuu!bye

Dün akşamın sanal azizliğine uğramamıza sebep olan arızadan ötürü dün akşam bu yorumumu ve sorumu ekleyememiştim:

Biz şimdi burada kendimizce gelecek sezonu kurguladık da senaristten gelen son mektupta aklıma düşen ve onların kurgusuyla ilgili bir takım farklı düşünceler oluştu:
Şimdi son 3-4 bölümdür yaseminde gelişen son ruh hali ve mantık nedir dersek?
1- Ahmetin Aylayla nişanlı olmasına rağmen hala daha yasemine karşı sevgisinde bir eksilme görmemiştir..bknz:sen ne istersen yaparım Yasemin.Gerçek AşK Kural tanımaz!!
2-necdetle Güzidenin ilişkisini öğrenmiştir..ve necdeti bozmadan onu boşanma sürecine sokmaya çalışmaktadır.necdeti bozmadan imkansız!allahım yasemin sen tipsin başka yok senden.
3-Ahmetle rüyayı yakınlaştırmak ve onu kızıyla kızının kabullendiği zamana Ahmetle ilişkisini ortaya çıkartmamak.Bu konuyu takdir ediyorum ama bunu tek başına yapamaz ahmetin de yardımı olması gerekti.
4-hayat pirincine attığı taşları nasıl ayıklayacağına dair doğru zamanı beklemek..Beklerse çok bekler...

Ehh bu düşüncelerde bıraktığımız yasemin Ahmetin onu bu gerçeği öğrenmesiyle yanına bittiğinde söyledikleriyle nasıl bir harket alanı çizer? bknz:O herşeyden önce Rüyanın ruh halini düşünen bir anne..hımmmm

Bütün Yaseminle ilgili geçmişteki hataları unutalım bu boyuttan ve gelen özet doğrultusunda düşünelim..(Necdet, Güzide, aileler ve hatta Ayla...)

Evet ilk kim geliyor yorumuyla?

Şimdi olayların çok çabuk gelişeceğini düşünmemek gerek.Çünkü sadece onların olayları yaşanmayacak.Artık herkesin bir boyutta tek başına kalmasını öğrenmesi gerek.Yasemin bundan korkuyordu her zaman çünkü ne yaparsa direk Rüya etkilenecek bu yüzden de hep Necdete sığınıyordu.Artık Necdet yok!

Ben ahmetin mantıklı çözümler üreteceğine eminim...

bknz:Ahmet devri başlamış bulunmakta.!!

baba kız bayram kutlaması evet içimden ne geçtiğini anlamış olmalısın.

giderler
giderler...::):,:):):)

nasıl da özlemişim o zamanlarını yahuu..

ne acıklı geldiğimiz duruma bakın..:(((:(:(:(

badger
30-08-07, 08:35
tesekkur ederim
bu arada senaryoların cok guzel birini okurken aglamıstım:icon_cry:

Teşekkür ederim...:img-wink:

Elimden geldiğince hepimiz için dizi olmadan geçen bu sıkıcı yaz dönemini çekilir kılmak istedim..
Ben ilk sayfyı yazarken almıştım... bir de Selmanın Defneyi bulduğundaki ruh halini...:icon_sorr

Bu arada hoşgeldinbye

Sadece okuyan olmayıp, yorumlarınla da katıldığın için sağol..:)

esra36
30-08-07, 08:37
Eylül 7sinde sezon finalinin tekrarı..
14 Eylülde de 32.bölüm yayınlanackmış..:img-pilot

haber için teşekkürler.sevgili badger...:img-wink:
hatırla sevgilinin yeni bölümünü heyecanla bekliyorum.benim favori dizilerim başında geliyor.
ahmetin rüyayı öğrenmesi bence çok iyi oldu.zaten bunun en başından beri ahmetin öğrenmesi gerekirdi ama senaristler sağ olsun...
yeni bölümün daha doğrusu yeni sezonun bölüm özeti okudum.
en çok içime işleyen kısım ise;
Rüya’nın doğumunu, büyüdüğünü görememiş olan Ahmet bunun acısını Yasemin’den çıkaracak.

ahmetin yerine kendimi koyunca çok acı geliyor.bir çocuğunun olduğunu öğreniyorsun.onun doğumunu,büyüdüğünü göremiyorsun.işte yasemine kızdığım tek nokta bu.

ailelerin bunu öğrendiklerindeki yüz ifadelerini çok merak ediyorum.özellikle selma ve nezahatin ama nezahat almanyaya gitmişti.belki bu durum yüzünden geri döner.

yeni sezondan beklentilerimi saymak istiyorum.
ahmet,rüya ile bol bol vakit geçirsin.
yasemin ve necdet boşansın.
ahmet yasemini kolay kolay affetmesin.(buna nasıl dayanacağım bilmiyorum)
ahmet ayla ile yollarını ayırsın.
deniz bir an önce iyileşsin

sevgiler...bye

crn_crn
30-08-07, 08:40
tesekkur ederim
aslında hep yazmak istiyorum ama zamanım fazla olmuyo sadece okuyabiliyorum
ama bugun tatil ya daha fazla zamanım oldu ben de bu fırsatı kacırmak istemedim:)
buarada aklıma bir şey geldi onlar yüzlesmeden once denizin durumu var bence bu haber onlara daha cabuk yayılacaktır tabi bi de bombanın hastanede patlama olasılıgı var

gülmisal
30-08-07, 08:41
haber için teşekkürler.sevgili badger...:img-wink:
hatırla sevgilinin yeni bölümünü heyecanla bekliyorum.benim favori dizilerim başında geliyor.
ahmetin rüyayı öğrenmesi bence çok iyi oldu.zaten bunun en başından beri ahmetin öğrenmesi gerekirdi ama senaristler sağ olsun...
yeni bölümün daha doğrusu yeni sezonun bölüm özeti okudum.
en çok içime işleyen kısım ise;
Rüya’nın doğumunu, büyüdüğünü görememiş olan Ahmet bunun acısını Yasemin’den çıkaracak.

ahmetin yerine kendimi koyunca çok acı geliyor.bir çocuğunun olduğunu öğreniyorsun.onun doğumunu,büyüdüğünü göremiyorsun.işte yasemine kızdığım tek nokta bu.

ailelerin bunu öğrendiklerindeki yüz ifadelerini çok merak ediyorum.özellikle selma ve nezahatin ama nezahat almanyaya gitmişti.belki bu durum yüzünden geri döner.

Selma Selma Selma :) Yüzündeki ifade acayip olacak..O da bir şey anlayacak ki!

Gerçak Aşk Kural Tanımaz!!

Yasemin ahmete en çok tepki verenlerden biri de oydu..yazık yüreğine iner şimdi kadının....Amaaa ailemizin kurtarıcı ve ruh hastası DR.Ayla Selmanın yardımına koşar tabii:)

badger
30-08-07, 08:43
Ahmetin ilk başlarda çok da mantıklı olmasını bekleyemeyiz..Tamam derviş dedik, sağduyulu, sevecen dedik ama bu adam da insan evladı..ve bunca senenin özellikle son 1.5 senenin aldatılmışlığını öğrenmek onun bu gezegeni yakacak kadar öfkelenmesine sebep olacak..

Bir peygamberi bile çileden çıkartacak bir olay...yasemin ne gerekçe sunarsa sunsun, bir süre bu kızgın ve suçlayıcı ruh halini sürderecektir...:dito

ve bu böyle 1-2 bölümle olmayacak..Yasemine mutlaka ama mutlaka dersini vermek isteyecektir...Ne olabilir bu ders?:img-cool2

Hoşgeldin Bahar_can...Eveeet? Nerede kalmıştık?:)

gülmisal
30-08-07, 08:45
Ahmetin ilk başlarda çok da mantıklı olmasını bekleyemeyiz..Tamam derviş dedik, sağduyulu, sevecen dedik ama bu adam da insan evladı..ve bunca senenin özellikle son 1.5 senenin aldatılmışlığını öğrenmek onun bu gezegeni yakacak kadar öfkelenmesine sebep olacak..

Bir peygamberi bile çileden çıkartacak bir olay...yasemin ne gerekçe sunarsa sunsun, bir süre bu kızgın ve suçlayıcı ruh halini sürderecektir...:dito

ve bu böyle 1-2 bölümle olmayacak..Yasemine mutlaka ama mutlaka dersini vermek isteyecektir...Ne olabilir bu ders?:img-cool2

O anlamda demedim siniri geçtikten sonra olayı kapatmak için mantıklı bir çözüm üretir..

Ben şunu umud ediyorum ki..

Ahmet yasemine cezasını verdiğini tamamen anladıktan sonra cezasının bittiğini evlenmek istemesiyle söyleyecek..

Bknz:Çooook romantik:)):)

first lady
30-08-07, 08:47
arkadaşlar yeni sezonun özetini nerden okudunuz??ben henüz okuyamadımda ölücem meraktan:icon_whis14 eylül bi gelse:)

crn_crn
30-08-07, 08:48
ya adam yıkılır zaten cok agır bişey bu ama rüya?? ona söylemeyee filan kalkışmaz insallah hemen

bahar_can
30-08-07, 08:49
çize bileceği bir hareket alanı yok... yapası gereken en doğru şeyin bu olduğunu söyleyecektir... kendisini O'nun yerine koymasını isteyecektir... yalnızca ve yalnızca gözönünde bulundurması gereken noktanın Rüya'nın ruh sağlığı olduğunu söyleyerek... böylelikle Ahmet'in hareket alanı daralacaktır... ve tüm o hışmından, tüm o hırsından geriye kalan tek cümle "yine de bana söylemen gerekirdi Yasemin" olacaktır... "ben bunu anlayabilirdim ve kendi çocuğumun sorununu ikimiz çözebilirdik" diyecektir... zaten Ahmet olayları ortaya çıkartan ve bir sürü yanlış anlama sonucu böyle bir evliliğin olduğunu öğrendikleri o konuşmaya kadar Yasemin'in yapabilecek fazla bir şeyi olmadığını kabul edecektir... ki Rüya o zaman 4.5 yaşındaydı... son 1.5 yıllık süreç esas Ahmet'i sinirlendirecektir O'nu da Rüya'nın ruh haliyle çerçeveleyince 5-6 bölüm içinde herşey süt liman olacaktır diye düşünüyorum... ve Ahmet'in esas zor'u bundan sonra başlayacaktır... Rüya'ya kendini kabul ettirmesi... burada Necdet'in ağırlığı hep olacaktır... çünkü Rüya bu olayı kabul edebilmek için Necdet'in ağzısın içine bakacaktır diye düşünüyorum... kabaca böyle olur bence... tabi bu 5-6 bölüm boyunca Ahmet-Yasemin konuşmaları tartışma şeklinde olacaktır... ama meselenin özü de bunun etrafında dönecektir... Ahmet'in çok farklı bir bakış açısı getireceğini sanmıyorum... "Ne olursa olsun çocuğumu benden saklamayacaktınız... bu suçtur... bu affedilecek bir şey değildir... "vs. vs. şeklinde getirecektir... ama sonuçta gerek Necdet'in söyleyecekleri ve gerekse Yasemin'in söyleyecekleri sinirini geçirmese de fazla söyleyebileceği bir karşılık olmayacaktır... bakalım... bir an evvel başlasa da seyretsek.. gerçekten son iki hafta zor geçecek hehe :img-pilot

Aileler ilk duyduklarında tüm gözler Yasemin'e kaysa da... sonuçta hiç kimsenin Yasemin'e diyebileceği birşey olamaz... herkes anlayacaktır...Sevim ne kadar diretecek Yasemin'e suçlamasını?... veya Nezahat ne diye bilirler ki? Niye daha önce haber vermedin mi diyecekler... yani ben işin bir kişiye yüklenmesinin zaten doğru olmayacağını düşünüyorum... o yüzden kimse kimseyi tef yapamaz... Necdet'le Yasemin'in ayrılmasında bir engel olacağını sanmıyorum Necdet'in Rüya'ya bakışına rağmen... Güzide'yle Yasemin karşı karşıya gelmeleri cümlesi de yine bence "Ahmet-Yasemin mücadele edecekler" cümlesi gibi yanlış yazılmış bir cümle... Güzide herşeyi Yasemin'den öğrenebilir... bence Ahmet herkesle hesaplaşmasını yapıp olayın şokunu atlattıktan sonra Necdet'le kafa kafaya verip Rüya için en iyi çözümü bulup hemen harekete geçmelidir... bir psikolog muhakkak olacaktır... ve o psikoloğundan ne diyebileceği açıktır... biz her ne kadar Necdet ortadan yok olsun Ahmet sevgisini göstersin herşey hallolor diyorsak da bunun böyle olamayacağı... riskler taşıdığı açık... bu yüzden Necdet hayatlarında belil bir süre ya da epey uzun bir süre olacaktır diye düşünüyorum.. bye

badger
30-08-07, 08:50
arkadaşlar yeni sezonun özetini nerden okudunuz??ben henüz okuyamadımda ölücem meraktan:icon_whis14 eylül bi gelse:)

Basında çıkan haberlerde bulabilirsin..Çok da sevimli değil...:)

esra36
30-08-07, 08:51

bencede yasemine bir ders verecek vermeside gerekir.
ama yasemindeki düşünceye bakar mısınız?
tamam o zamanlar ahmetle birleşmeniz imakansızdı.sana uzatılan bir ele sen kolunu verdin canım.ilk başalrda söylememni anlarız da.8 sene dile kolay.
ben bile burda çıldırırken ahmet nasıl tutsun kendisinini.

ahmet'in sırf yasemine ders vermek için ayla ile evlenmesini istemiyorum:icon_evil
ahmet bence yasemine ders olarak...
rüyayı yaseminden almaya çalışabilir mi?:icon_whis

first lady
30-08-07, 08:56
Basında çıkan haberlerde bulabilirsin..Çok da sevimli değil...:)

cevapladığın için çok sağol.şimdi baktımda hakikatten içaçıcı değil.ahmet haklı ama.bence de çıkarmalı acısını:)arada necdet harcanıcak ben ona üzülüyorum.herkes öğrenicek rüya'nın onun çocuğu olmadığını:icon_sorr

en çokda denizi merak ediyorum.bakalım nasıl sahneler izliycez...

gülmisal
30-08-07, 08:56
tamam o zamanlar ahmetle birleşmeniz imakansızdı.sana uzatılan bir ele sen kolunu verdin canım.ilk başalrda söylememni anlarız da.8 sene dile kolay.

ahmet'in sırf yasemine ders vermek için ayla ile evlenmesini istemiyorum:icon_evil

mücadele etmelerinin de sebebi bu olacak..

Rüyamda HS nin Fragmanını gördüm arkadaşlar... Sadece Ahmet ve Yasemin vardı.çok huzursuz bir müzik ve etraf tamamen karanlıktı Ahmet yaseminin kolunu çok sıkarak tutuyordu ama bunu nasıl yaptığını bile anlamayacak bir yüz ifadesi vardı...:img-wink::img-cool2

Bknz:Benim üstün zeka çalışmalarım:):) böle olursa fragman şaşırmayın yani..!!

badger
30-08-07, 09:07

Aman dur Allah korusun..Aylayla evlenmek mi? Biz zaten bunca zamandır birinin diğerine kızıp ta, farklı diğeriyle evlenmesi mantıksızlığıyla uğraşıp duruyoruz..evlilik bu!Çıkmak değil..Pastaneye gidip oturmak veya ortalıkta dolaşmak değil..:icon_whis

Rüyayı büyük bir ihtimalle, Ahmet hayatından bir daha ayrı tutmak istemeyebilir..yasemini onu almakla tehdit edebilir..Haklıdır..Yasemini bir an önce Necdetten boşatıp, Rüyayı Necdetin velayetinden çıkartmak isteyebilir..Haklıdır...Acayip kanına dokunan bir olay bu..

badger
30-08-07, 09:10
cevapladığın için çok sağol.şimdi baktımda hakikatten içaçıcı değil.ahmet haklı ama.bence de çıkarmalı acısını:)arada necdet harcanıcak ben ona üzülüyorum.herkes öğrenicek rüya'nın onun çocuğu olmadığını:icon_sorr

en çokda denizi merak ediyorum.bakalım nasıl sahneler izliycez...

Necdet konusunu istersen hiç açma:img-hyste bknz:Kendi kaşındı! ve kendi düşen ağlamaz!:img-cool2

onun Ahmete bütün bunları itiraf ettikten sonra artık hiçbir şeye hakkı kalmamıştır...:img-cool2

Yok canım, ne taşlaması?...Lütfen ağır tabirler kullanmayalım..:img-wink:O da sevabıyla ve günahıyla(!) :img-cool2bir insan evladı Yalnızca yaptıklarının ceremesini çok canı sıkılarak ödemeli o kadar..:icon_whis

gülmisal
30-08-07, 09:10
Aman dur Allah korusun..Aylayla evlenmek mi? Biz zaten bunca zamandır birinin diğerine kızıp ta evlenmesi mantıksızlığıyla uğraşıp duruyoruz..evlilik bu!Çıkmak değil..Pastaneye gidip oturmak veya ortalıkta dolaşmak değil..:icon_whis

Rüyayı büyük bir ihtimalle, Ahmet hayatından bir daha ayrı tutmak istemeyebilir..yasemini onu almakla tehdit edebilir..Haklıdır..Yasemini bir an önce Necdetten boşatıp, Rüyayı Necdetin velayetinden çıkartmak isteyebilir..Haklıdır...Acayip kanına dokunan bir olay bu..

Öyle canım aaa.....Bitek Sevindiğim Ahmetin yaşadıklarını asla yaşayamayacağım...:img-wink::)

Ünsallar Gürsoylara karşı cephe alırsa Ahmetin Ayla olmadan Rüyanın velayetini alması zor!

Necdet konusunu istersen hiç açma bknz:Kendi kaşındı! ve kendi düşen ağlamaz!

onun Ahmete bütün bunları itiraf ettikten sonra artık hiçbir şeye hakkı kalmamıştır...

Necdete acımak mı asla asla asla :):)

bknz:etme bulma dünyası...

bahar_can
30-08-07, 09:33
Bugün 30 Ağustos...
Bugünün Türk tarihindeki yeri...
Bu yerin önemi ve değeri...
Bu değerin korunması...
Bu değerin neden korunması gerektiğinin birey olarak bilincine varılması...

Esaret istemeyen... kendi kültür ve coğrafyasında kimliğiyle kendi yönetimini ve ekonomisini kurarak bağımsız bir dünya devleti içinde yer almak isteyen herkesin bu anlamlı gününü kutluyorum...

OXFORD
30-08-07, 09:34
Ben birşey rica edicektim...
Kullandığınız imzalarda ismim olduğunu gördüm..Ben herhangi bir ahmet&yasemin resminin,isminin aile imzasında ismimin bulunmasını istemiyorum...
Gördüğüm kadarıyla yaptığım avatarları da kesip kullanmışınız.Güle güle kullanın...Fakat isim için en azından bir sorulması gerekmez miydi?Her neyse ismim silinirse sevinirim arkadaşlar...
Sevgiler...

ZeYnEp_B
30-08-07, 10:42
merhaba arkadaşlar yorumlara bi göz attım ve bence artık iki aile de şöle bi oturup nelere sebep olduklarını anlamalı ve biraz vicdan azabı çekmeli bence kavga etmenin yanısıra. ahmete gelince sinirlenip ayla ile evlenmesi olacak iş değil o zamn rüyadanda vazgeçmiş olur tabi bide işin şu yönü var yaseminin onu hiç terk etmediğini hep onun olduğunu da biliyor artık yaseminden çok gidip annesine kızmalı onun yüzünden çocuğu olacağını öğrenemedi ha bi de şu var necdet yetişmeseydi de intihar etseydi ne ahmet nede annesi vicdan azbından kurtulamazdı bunları da düşüncelerinden geçirmeli yaseminin hangi şartlar altınnda yaşadığını muhakkak hesaba katmalı ki necdet ahmete kör olduğunu sölediğinde haklıydı nasıl anlamaz ya nasıl şüphelenmez kendini kapadı bir yerde soyutladı etrafında olup bitenlere gözünü kapadı .

first lady
30-08-07, 10:49
Necdet konusunu istersen hiç açma:img-hyste bknz:Kendi kaşındı! ve kendi düşen ağlamaz!:img-cool2

onun Ahmete bütün bunları itiraf ettikten sonra artık hiçbir şeye hakkı kalmamıştır...:img-cool2

Yok canım, ne taşlaması?...Lütfen ağır tabirler kullanmayalım..:img-wink:O da sevabıyla ve günahıyla(!) :img-cool2bir insan evladı Yalnızca yaptıklarının ceremesini çok canı sıkılarak ödemeli o kadar..:icon_whis

ama ama ama napsın o da canına yetti artık.öyle bi stresle yaşanmazki.heran çocuğunu ve karısını kaybetme korkusu var.aslında bu durum ikisininde ona gerçekten ait olmamasından kaynaklanıyo ama napsın o da çok sevdi:icon_whis:)

gülmisal
30-08-07, 10:53
ama ama ama napsın o da canına yetti artık.öyle bi stresle yaşanmazki.heran çocuğunu ve karısını kaybetme korkusu var.aslında bu durum ikisininde ona gerçekten ait olmamasından kaynaklanıyo ama napsın o da çok sevdi:icon_whis:)

Ben necdetin sevmeyi bildiğine inanmıyorum.

inanın ki en iyi arkadaşımla aynı kişiye aşık olma olayını yaşadım.(ve necdet gibi kaybettim) necdet hep yasemin bana aşık olacak diye bir beklenti içerisindeydi.onu kendine arkadaş olarak görmeliydi sadeceseven insan sevdiğinin mutluluğunu ister.

yanlış mıyım?

first lady
30-08-07, 12:30
Ben necdetin sevmeyi bildiğine inanmıyorum.

inanın ki en iyi arkadaşımla aynı kişiye aşık olma olayını yaşadım.(ve necdet gibi kaybettim) necdet hep yasemin bana aşık olacak diye bir beklenti içerisindeydi.onu kendine arkadaş olarak görmeliydi sadeceseven insan sevdiğinin mutluluğunu ister.

yanlış mıyım?

bence tam tersi.ben bu üçlü aşta sevmeyi en iyi bilenin necdet olduğunu düşünüyorum.işin en başına dönersek necdet yasemini zor bi durumdan kurtardı ve onunla evlendi.ahmet yoktu.herkes onları karı-koca sanıyodu ve tabiiki necdetin böyle bi bekleti içinde olması son derece doğaldı.o yasemini seviyo ve herkes sevgisinin karşılıklı olmasını ister.aşık olduğunun birini arkadaş olarak görmen çok zor.heleki sahtede olsa bi aile hayatı yaşıyosan.necdet gibi kaybettim diyosn.o zaman aslında onu en iyi senin anlaman lazımdı:img-yes:

gülmisal
30-08-07, 12:37
bence tam tersi.ben bu üçlü aşta sevmeyi en iyi bilenin necdet olduğunu düşünüyorum.işin en başına dönersek necdet yasemini zor bi durumdan kurtardı ve onunla evlendi.ahmet yoktu.herkes onları karı-koca sanıyodu ve tabiiki necdetin böyle bi bekleti içinde olması son derece doğaldı.o yasemini seviyo ve herkes sevgisinin karşılıklı olmasını ister.aşık olduğunun birini arkadaş olarak görmen çok zor.heleki sahtede olsa bi aile hayatı yaşıyosan.necdet gibi kaybettim diyosn.o zaman aslında onu en iyi senin anlaman lazımdı:img-yes:

evet necdetin durumunu biliyorum hala o çocuğu gördükçe içim acıyor.(bnmkini:))

ama bu ahmete tavır almasını gerektirmez ki!

hepimiz biliyoruz necdet ahmetin evliliklerini gördüğünü ve kendisinin yanına geldiğini söylemedi.Necdet Yasemini Ahmetten uzaklaştırmaya çalıştı.

en iyi seven bence ahmet.

Ahmet yasemini çocuğuyla birlikte kabullendi.Yaseminin onu o kadar hayal kırıklığına uğratmasına rağmen o umudunu kaybetmedi.Necdet ne yaptı kendini Güzide ile avutmaya çalıştı...:(

aliye abla:Seni mi görüyorum kaçamazsın :):)

first lady
30-08-07, 12:41
evet necdetin durumunu biliyorum hala o çocuğu gödükçe içim acıyor.

ama bu ahmete tavır almasını gerektirmez ki!

hepimiz biliyoruz necdet ahmetin evliliklerini gördüğünü ve kendisinin yanına geldiğini söylemedi.Necdet Yasemini Ahmetten uzaklaştırmaya çalıştı.

en iyi seven bence ahmet.

Ahmet yasemini çocuğuyla birlikte kabullendi.Yaseminin onu o kadar hayal kırıklığına uğratmasına rağmen o umudunu kaybetmedi.Necdet ne yaptı kendini Güzide ile avutmaya çalıştı...:(

bi dakka bi dakka.ahmet yasemini çocuğuyla kabullendide necdet naptı??üstelik yaseminin başkasını sevdiğini bilerek onu çocuğuyla kabuletmedi mi??

necdet tabiiki tavır alır ahmet'e.yasemin onu seviyo.napsaydı?yasemin sseviyo diye o da mı sevseydi.

güzide konusu daha vahimmmmm.necdet niye kendini avutma ihtiyacı duydu acaba??sakın yasemin&ahmet aşkının alevlenişini gördüğü için olmasın???o da sevilme ihtiyacı duymuş olmasın??

gülmisal
30-08-07, 12:46
bi dakka bi dakka.ahmet yasemini çocuğuyla kabullendide necdet naptı??üstelik yaseminin başkasını sevdiğini bilerek onu çocuğuyla kabuletmedi mi??

necdet tabiiki tavır alır ahmet'e.yasemin onu seviyo.napsaydı?yasemin sseviyo diye o da mı sevseydi.

güzide konusu daha vahimmmmm.necdet niye kendini avutma ihtiyacı duydu acaba??sakın yasemin&ahmet aşkının alevlenişini gördüğü için olmasın???o da sevilme ihtiyacı duymuş olasın??

Yasemin bunun böyle olacağını ona söyledi.

Peki Ahmetin acısını hiç düşündünmü?Sevdiği kadınla o kadar güzel günden sonra aniden başka biriyle evlenip hamile kalması acısına....Ahmetin aklından binbir türlü şey geçmiştir bunları hiç düşündün mü?Kıbrısçığa giderken yaseminin gelmemesi....Yasemin bunların hepsini necdet için yaptı.eğer necdet gözünü açıp baksaydı..Yaseminin necdet için bir ömür boyu mutluluğun kapılarını kendi üzerine kilitlediğini anlardı..

first lady
30-08-07, 12:53
Yasemin bunun böyle olacağını ona söyledi.

Peki Ahmetin acısını hiç düşündünmü?Sevdiği kadınla o kadar güzel günden sonra aniden başka biriyle evlenip hamile kalması acısına....Ahmetin aklından binbir türlü şey geçmiştir bunları hiç düşündün mü?Kıbrısçığa giderken yaseminin gelmemesi....Yasemin bunların hepsini necdet için yaptı.eğer necdet gözünü açıp baksaydı..Yaseminin necdet için bir ömür boyu mutluluğun kapılarını kendi üzerine kilitlediğini anlardı..

öncelikle yanlış anlama olmasın ben ahmeti suçlamıyorum.bence o da bu aşkın kurbanlarından.hata varsa o da yaseminin başta yaptığı hatadır ki o da bunu sonunda farketti.hem necdet hem ahmet bi sürü acı çekti.amaaaa bütün söylediklerini yaseminin sadece necdet için yaptığını düşünmüyorum.bi kere yıllar önce yaptığı hatadan sonra ahmetle kaçıp gidemezdi.birincisi ve en önemlisi bunu kızına açıklayamazdı.ikincisi ailelerine bunu yapamazdı ve üçüncüsü necdete bunu yapmazdı.necdet gözünü açtığında 5 yaşında bi kızı vardı malesef ve bu bence dizideki en değerli aşktı.kendi çocuğu olmamasına rağmen necdeti rüyaya duyduğu sevgi...

aynı zamanda kapıları yasemin necdet için değil,necdet yasemin için kilitlemiş oldu:img-yes:

gülmisal
30-08-07, 13:00
aynı zamanda kapıları yasemin necdet için değil,necdet yasemin için kilitlemiş oldu:img-yes:

diğerlerini yorumlamayacağım amma!!!

Necdetin kilitlediğini nasıl ispat edebilirsin?

Necdet sevdiği kadınla o kendisini sevmese de evlendi.Ve onun çocuğu kendisine BABA diyor..... Bu ne demektir ki 5-6 yılını yasemin hasreti çekmeden yaşadı.Mutlu oldu.Kapılar herzaman ona açıktı.Yaseminin bir kere onun odasına bile girdiğini biliyoruz.İşte necdet sadece o zaman kapılarını kapadı.Buna mecburdu.İstesede yapamazdı.Çünkü yapsaydı Yaseminin ömür boyu kendisinden nefret edeceğini biliyordu.Ama o reddederek yine yasemine göre eski necdet oldu.

Necdet yaseminle evlenmeseydi daha da mutsuz olacaktı.Ahmetle mutluluklarını gördükçe içi acıyacaktı ve o daha çabuk davrandı.!

first lady
30-08-07, 13:07
diğerlerini yorumlamayacağım amma!!!

Necdetin kilitlediğini nasıl ispat edebilirsin?

Necdet sevdiği kadınla o kendisini sevmese de evlendi.Ve onun çocuğu kendisine BABA diyor..... Bu ne demektir ki 5-6 yılını yasemin hasreti çekmeden yaşadı.Mutlu oldu.Kapılar herzaman ona açıktı.Yaseminin bir kere onun odasına bile girdiğini biliyoruz.İşte necdet sadece o zaman kapılarını kapadı.Buna mecburdu.İstesede yapamazdı.Çünkü yapsaydı Yaseminin ömür boyu kendisinden nefret edeceğini biliyordu.Ama o reddederek yine yasemine göre eski necdet oldu.

Necdet yaseminle evlenmeseydi daha da mutsuz olacaktı.Ahmetle mutluluklarını gördükçe içi acıyacaktı ve o daha çabuk davrandı.!

gerçekten bu bakış açısıyla bakıyosan inanamaıyorum...

sana göre necdetin hayatı güllük gülistanlık öyle mi??5 yıl karı koca hayatı yaşadığı kadına bi kere bile dokunmayan ayrıca kadın sırf eski sevgilsini nişanlısıyla gördü diye odasına girip onu aşşağılayan,hayatını kendi anne babasına dahi rol yaparak geçiren,sürekli bi kaybetme korkusuyla yaşıyan,gözgöre göre aldatılan kim??

ayrıca ne çabuk davranması??necdetin haberi varmıydı ahmetin döneceğinden??ben oraları kaçırdım mı yoksaaaaa yasemin terkedildiğini sanıp intahar edecekken onu kurtaran necdet değilmiydi??lütfen biraz bu açıdan bak:img-yes:

hoşçakalbye

gülmisal
30-08-07, 13:11
gerçekten bu bakış açısıyla bakıyosan inanamaıyorum...

ayrıca ne çabuk davranması??necdetin haberi varmıydı ahmetin döneceğinden??ben oraları kaçırdım mı yoksaaaaa yasemin terkedildiğini sanıp intahar edecekken onu kurtaran necdet değilmiydi??lütfen biraz bu açıdan bak:img-yes:

Ahmetin gözlerinin özünde evlendiler... Bundan daha da ötesi ondan yıllarca çocuğunu sakladı.Necdeti haklı bulmam imkansız

En azından benim.

Neyse iyi günler :):)bye

bahar_can
30-08-07, 13:20

Sevmek nedirki bu kadar emin konuşabiliyoruz? yok sevmeyi en iyi bilen Ahmet... yok Necdet.. yok Ayla... yok Yasemin... sakın bana "sevmek emektir" demeyin... gerçekten sevmek = emek midir? yani insanlar bir birlerini hiçbir emek harcamadan sevemezler mi? ya da emek harcanan her şeyden sevgimi doğuyor? saygıyla sınırlı kalan harcanmış emek yok mu? madem emek sevgidir, neden hala daha Yasemin Ahmet'i seviyor...
Peki sevgide gerçekten hiç bencillik yok mudur... yani sevdiğin bir şeyi korumak seni mutlu ediyorsa, onun başına bir şey geldiğinde bu senin mutsuzluğun anlamına gelmiyor mu? peki bunda bir bencillik yok mu?
Peki açık ki Necdet Yasemin'i sevdiği için zor bir durmunda onunla evlendi... o zaman Yasemin'in Ahmet'i sevdiğini bildiği halde, kaç kez gözleriyle tanık olduğu halde neden aralarından çekilip evlenirken yaptığı fedakarlığın aynısını yapmıyor... Rüya'dan kopamıyor mu diyorsunuz cevap olarak... koparsa ne olur ki? MUTSUZ olur değil mi? kendi mutsuzluğunu istemediği için üç kişinin mutsuzluğuna neden olmak hangi sevgi anlayışına sığar ki???

Bence biraz düşünelim derim... çünkü gerçekten de sevgi kişiden kişiye değişebilen bir kavram olmamalı öyle değil mi?.. ama bu forumları zaman zaman okuduğumda bunu çok gördüm... sevgi ilkelerini kendisi koyar oysaki... bu kadar nettir sevgi... asla göreceli değildir... eğer göreceliymiş gibi tartışıyorsak hala daha bence sevgiyi tam kavrayamamışız demektir...:img-grin2

gülmisal
30-08-07, 13:25
Sevmek nedirki bu kadar emin konuşabiliyoruz? yok sevmeyi en iyi bilen Ahmet... yok Necdet.. yok Ayla... yok Yasemin... sakın bana "sevmek emektir" demeyin... gerçekten sevmek = emek midir? yani insanlar bir birlerini hiçbir emek harcamadan sevemezl