Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-18

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

resimseçici
31-08-07, 22:52
valla bence bu dizideki en aklı selim, en dengeli çift sevim ve mehmet. ben onları birbirlerine çok uygun buluyorum. Ancak aralarında tutku yok. birlikteliklerinde heyecan yok. elektrik yok. Birbirlerini çok iyi tanıyan, seven, birbirleri için için yaratılmış artık hayatlarının ikinci baharını yaşayan emekli çiftler gibiler. Mesela Ahmet ve yasemin yaşlansalar bile onlardan bu elektiği yıllarca görebilecekmişiz gibi geliyor. Artık ne dersiniz bilemem zıt kutuplar hikayesimi başka şeymi ?

badger
31-08-07, 22:57
valla bence bu dizideki en aklı selim, en dengeli çift sevim ve mehmet. ben onları birbirlerine çok uygun buluyorum. Ancak aralarında tutku yok. birlikteliklerinde heyecan yok. elektrik yok. Birbirlerini çok iyi tanıyan, seven, birbirleri için için yaratılmış artık hayatlarının ikinci baharını yaşayan emekli çiftler gibiler. Mesela Ahmet ve yasemin yaşlansalar bile onlardan bu elektiği yıllarca görebilecekmişiz gibi geliyor. Artık ne dersiniz bilemem zıt kutuplar hikayesimi başka şeymi ?

aslında senaristlerin kabahati diyelim o elektriksizlik...Orada da çok güzel potansiyeller var ama Defne ve Deniz gibi heba oluyorlar bizimkilerin şaşkınlıklarından o ayrı...

merw
31-08-07, 23:01

hayır, çünkü onların ilişkisi bu boyutta çok fazla gösterilmedi.. onlar hep olan olayları ajans gibi tekrar geçip bir de arada sırada bir iki eyleme katıldılar... ama aralarındaki bu "aşk"la ilgili olan bir iki sahne gayet güzel ve tatmin ediciydi, örneğin, otelde odanın kapısındaki buse sahnesi veya parkta mehmetin teklif sahnesi.. veya yılbaşı gecesi... yani bize necdeti izletmekten onları göstermeye fırsat kalmıyor ki anacım :D

edit: badgerçanım kalp kalbe karşıymış bak, aynı şeyi yazmışız... gösterilmiyor ki insanlar.... daha çok sevim ve mehmet istiyoruz! :hıh

badger
31-08-07, 23:16
hayır, çünkü onların ilişkisi bu boyutta çok fazla gösterilmedi.. onlar hep olan olayları ajans gibi tekrar geçip bir de arada sırada bir iki eyleme katıldılar... ama aralarındaki bu "aşk"la ilgili olan bir iki sahne gayet güzel ve tatmin ediciydi, örneğin, otelde odanın kapısındaki buse sahnesi veya parkta mehmetin teklif sahnesi.. veya yılbaşı gecesi... yani bize necdeti izletmekten onları göstermeye fırsat kalmıyor ki anacım :D

edit: badgerçanım kalp kalbe karşıymış bak, aynı şeyi yazmışız... gösterilmiyor ki insanlar.... daha çok sevim ve mehmet istiyoruz! :huh

Yeni sloganlarımız o zaman devreye giriyor..bknz:secret olayı..:)

Daha çoook Seviiim ve Mehmeeet istiyoooruuuzzzz!:happy0064:happy0064

Yaşasın devrimci aşk! Yaşasın Mehmet ve Sevim!:happy0064:happy0064

Mehmeeetttt ve Seeeviiimmm evleeennsssiiiinnnn!:happy0064:happy0064

Ajans editi:

Ayy ajans lafına pek gülerim..Çocukluğumu hatırlatır hele ki hafif ağdalı Fransız şivesi ile söylenirse...bknz:ayyy ajansı dinleyelim! ajansta ne var acep? ajansı dinliyorum, biraz sukuneeett!-babacığım:img-in_lo

merw
31-08-07, 23:20
:happy0064:happy0064

yaşasın devrimci aşk :D bunu çok sevdim.. aşkın devrimi.. kalplerde devrim: sevim ve mehmet bu da dizi ismi gibi oldu.. hs bittikten sonra onlar için ayrı bir dizi çekilse, filmlerin extendedları gibi :P (bkz: mütemadiyen abartan forum sakini bkz2: kendini ekşi sözlükte sanan forum sakini :P)

sevim ve mehmet resmi bulursam bir imza falan yapayım bari.... :D

:img-hyste
gerçekten ajans ne kadar garip.. halbuki trt -tabi sadece tr o zamanlar :D- gibi kurumsallaşmış bir yerden bun hiç beklemezdim... ne o öyle sanki ajanstan taze taze aldık, buyrun: der gibi.. ilk duyduğum zaman anlayamamıştım zaten :blink:he ajans mı?? o ne yaa? şeklinde.. ama sevimle mehmet yabancılık çekmesin diye ajans dedim :P

badger
31-08-07, 23:26
:happy0064:happy0064

yaşasın devrimci aşk :D bunu çok sevdim.. aşkın devrimi.. kalplerde devrim: sevim ve mehmet bu da dizi ismi gibi oldu.. hs bittikten sonra onlar için ayrı bir dizi çekilse, filmlerin extendedları gibi :P (bkz: mütemadiyen abartan forum sakini bkz2: kendini ekşi sözlükte sanan forum sakini :P)

sevim ve mehmet resmi bulursam bir imza falan yapayım bari.... :D

Şeboistin/sinemin bulunduğu yerlere başvur istersen orada bol bol var..:)
laçin Ceylanın bölümünde hemen ulaşabilirsin..belki HS avatar, resim çalışmalrında vardır..

Bu arada erkenden gidiyorum bu gece..yatmam lazım..malum sabahtan akşama kadar debeleceğim...:icon_whis

Görüşemediklerime de iyi geceler..Tiflisten fırsat bulursam buraya bağlanmaya çalışırım ama söz veremiyorum..gelecek hafta Perşembeye kadar hepiniz esen kalın, fazla yorum yazmayın...byebye bknz:geldiğimde yüz sayfa okumak istemiyorum!

merw
31-08-07, 23:29
Şeboistin/sinemin arşivine başvur istersen orada bol bol var..:)
laçin Ceylanın bölümünde hemen ulaşabilirsin..belki HS avatar, resim çalışmalrında vardır..

Bu arada erkenden gidiyorum bu gece..yatmam lazım..malum sabahtan akşama kadar debeleceğim...:icon_whis

Görüşemediklerime de iyi geceler..Tiflisten fırsat bulursam buraya bağlanmaya çalışırım ama söz veremiyorum..gelecek hafta Perşembeye kadar hepiniz esen kalın, fazla yorum yazmayın...byebye bknz:geldiğimde yüz sayfa okumak istemiyorum!

evet bakıyorum şimdi, sağol :)

hadi iyi geceler iyi yolculuklar canım :D tifliste gez yaa ne nete gireceksin boşver ;)

güle güle, yolun açık olsun.. ufaklığı da bir öp benim için.. yine bir hatırla sevgili gününde buluşmak üzere esen kalın :P

zeyneps
31-08-07, 23:30
Aşkolsun badgerçan burda kimse konuşmuyo diye gitmiştim bir de ıssız diye :sad53::icon_sorr Yaşasın Sivim&Mimeed :happy0064:happy0064

Bugün daha taze taze yaptığım Sivim&Mimeed çalışması bıyrın :img-in_lo İşte size heyecan iliktrik :img-in_lo:img-blush

http://img294.imageshack.us/img294/9803/sivmizzppt3.jpg

Kohulaya kohulaya bakın sabah silerim :img-pilot Şimdi gitmem gerek iyi geceler herkese :sad53::sad53:bye

badger
31-08-07, 23:33
Vayy zeynop ben seni Cansel forumunda fink atarken görüyordum..Ama günahını almışım..Bak Mörv, başka bir şey dileseymişsin olacakmış...Şimdi bu resmi gören söylesin bakayım, elektrik var mı yok mu Mehmetle Sevim arasında? hııı?:img-cool2

Hadi herkese iyi geceler!..yoksa yarın sürünicim..Yaseminin Ahmet acısı gibi olacağım...bknz:Allah korusun!...sadece diziye bağlamak istemiştim de..:icon_whis

merw
01-09-07, 01:14
http://img529.imageshack.us/img529/2029/svmhsn8.jpg (http://imageshack.us)

sevim-mehmet imzamı koymak için geldim.. devrimci aşk.. çok sevdim bu lafı :)

ébruli
01-09-07, 01:32
bayabı sayfaya göz attım ama anlamadım eklenıp eklenmedıgını
eger eklendıyse üzgünüm

ama eklenmedıyse paylasmadan gecemıcem

Hatırla Sevgili" Dizisi Yeni Sezon Özeti
Hatırla Sevgili’nin yeni sezon bölümleri 1969 Şubat’ından devam ediyor. Ahmet, Rüya’nın kendi kızı olduğunu öğrendikten sonra büyük çalkantılar yaşayacak ve Yasemin’le Necdet’in hayatı artık asla eskisi gibi olmayacak. Rüya’nın doğumunu, büyüdüğünü görememiş olan Ahmet bunun acısını Yasemin’den çıkaracak. Güzide’nin hayatı da dönülmez biçimde değişecek. Yasemin’le yüzleşen Güzide’yi de bir sürpriz beklemektedir. Ailelerin olaylara karışmasıyla Ahmet ve Yasemin arasında büyük bir mücadele başlaya

Deniz’in ağır yaralı hastaneye kaldırılması Defne ve aileler için büyük şok yaratır. Artık Türkiye’de farklı görüşten gençlerin arasında gittikçe yükselen şiddet herkesi dört bir yana savrulmaya başlar. Deniz Gezmiş ve Mahir Çayan’ın da aralarında olduğu solcu gençler farklı fraksiyonlara bölünücekler. Bu süreç Türkiye’yi 12 Mart 1971 darbesine taşıyacaktır. Diğer yandan sağcı gençlerin örgütlendiği ülkü ocakları ve Yaşar’ın bu çevrelerde yükselişi Işık’la ilişkisine etki edecektir.
İşçi hareketleri’nin yoğun yaşandığı bir dönemde DİSK ve emekçilerin haklarını arama kavgalarına şahit olacağız. Rıza tekrar siyasete dönme umuduyla çalışmalara başlayacak. Demirel hükümeti, İsmet İnönü’nün de desteğini alarak eski DP’lilerin siyasi haklarını geri vermeye çalışacak. Ama tabii bu, bazı çevrelerin hiç hoşuna gitmeyecektir. Tiryakilik yaratan “Hatırla Sevgili” yeni sezonda da atv ekranlarında seyircisiyle buluşuyor

-cemalim-
01-09-07, 06:49
eger eklendıyse üzgünüm

Hatırla Sevgili’nin yeni sezon bölümleri 1969 Şubat’ından devam ediyor. Ahmet, Rüya’nın kendi kızı olduğunu öğrendikten sonra büyük çalkantılar yaşayacak ve Yasemin’le Necdet’in hayatı artık asla eskisi gibi olmayacak. Rüya’nın doğumunu, büyüdüğünü görememiş olan Ahmet bunun acısını Yasemin’den çıkaracak. Güzide’nin hayatı da dönülmez biçimde değişecek. Yasemin’le yüzleşen Güzide’yi de bir sürpriz beklemektedir. Ailelerin olaylara karışmasıyla Ahmet ve Yasemin arasında büyük bir mücadele başlaya

Deniz’in ağır yaralı hastaneye kaldırılması Defne ve aileler için büyük şok yaratır. Artık Türkiye’de farklı görüşten gençlerin arasında gittikçe yükselen şiddet herkesi dört bir yana savrulmaya başlar. Deniz Gezmiş ve Mahir Çayan’ın da aralarında olduğu solcu gençler farklı fraksiyonlara bölünücekler. Bu süreç Türkiye’yi 12 Mart 1971 darbesine taşıyacaktır. Diğer yandan sağcı gençlerin örgütlendiği ülkü ocakları ve Yaşar’ın bu çevrelerde yükselişi Işık’la ilişkisine etki edecektir.
İşçi hareketleri’nin yoğun yaşandığı bir dönemde DİSK ve emekçilerin haklarını arama kavgalarına şahit olacağız. Rıza tekrar siyasete dönme umuduyla çalışmalara başlayacak. Demirel hükümeti, İsmet İnönü’nün de desteğini alarak eski DP’lilerin siyasi haklarını geri vermeye çalışacak. Ama tabii bu, bazı çevrelerin hiç hoşuna gitmeyecektir. Tiryakilik yaratan “Hatırla Sevgili” yeni sezonda da atv ekranlarında seyircisiyle buluşuyor

ben yeni görüyorum sağol ya ahmet haklı ama keşke böyle olmasydı ya yasemin ahmet rüya:img-in_lo

gülmisal
01-09-07, 07:25
eger eklendıyse üzgünüm

Burada vardı bu eski sayfalara baksaydın anlardın..

nehirrrr
01-09-07, 07:39
Evet hatta ben ciktigi ilk gun 'haberler' basligina eklemistim:) Olsun tekrar hatirlatilmis oldu:)

Bu arada HUlya Avsar ve Ugur Polat'in gelmesi yerine Beren Saat ve Cansel Elcin'i makyajla yaslandiracaklarini duyunca cok sevindim gercekten... Diger turlu bana cok yapmacik gelecekti... Tamam dizide baska asklarda var ama asil konu; "Hatirla Sevgili" denilen Yasemin ve Ahmet aski... Biz bu aski Cansel ve Beren'in oyunculuguyla (sahsi gorusum:)) benimsedik en azindan ben oyle! Hulya Avsar ve Ugur Polat gelse cok ama cok uzulurdum...

Tanitim fragmani cikti mi arkadaslar???

spdr
01-09-07, 07:43
ebrucuk,teşekkürler canım..
eklenmişti ama görmeyenler için faydası oluyor demekkii:good:
--
badgerçan güle gülebye
--
ahmetin yaşlı halerini görünce bir garip olurum ben yahu..düşüncesi bile ne kadder uzak ve hüzünlü...:icon_sorr
geldi geçti adamın ömrü bacaksız bir kız uğruna:icon_whis:)
--
bu arada ben teo ile laleyi eşleştirmedim efendiiim:hıh
ikisine de ayrı ayrı el atalım dedim...
laleyi teoya verecek deeelim yoksa:hıh
inşallah
--
nehircim çıkmadı tanıtım fragmanı malesef..
sanırım haftaya dizininb son bölümü yayınlanırken arada verecekler:icon_whis:img-yes:

nehirrrr
01-09-07, 07:52
ebrucukahmetin yaşlı halerini görünce bir garip olurum ben yahu..düşüncesi bile ne kadder uzak ve hüzünlü...:icon_sorr
geldi geçti adamın ömrü bacaksız bir kız uğruna:icon_whis:)
Haha cok guldum ya cidden sanirim ben de oyle olurum... Omrunu yedin dalyan gibi oglanin Yasemin diye aglasiriz artik haha! Allah'tan ayriliklarini uzatmayacaklarmis yoksa yasliyken bile Ahmet'in karalar baglayip Yasemin'in yasini tuttugunu gorunce sanirim diziye Hulya Avsar gelsin filan demeye baslardim :D

nehircim çıkmadı tanıtım fragmanı malesef..
sanırım haftaya dizininb son bölümü yayınlanırken arada verecekler:icon_whis:img-yes:

Aaa ben dizimizin gelecek hafta baslayacagini snaiyordum her nedense:D Tesekkurler!

zenan&suat
01-09-07, 09:52
bu hafta mı başlıo bnde gelecek hafta die biliodm

spdr
01-09-07, 10:01
bu hafta mı başlıo bnde gelecek hafta die biliodm

hayıır..
14 eylülde başlıyor diyeyim de bari karışıklık olmasın..
7 eylülde son bölüm tekrarı var:)

busdem_GS
01-09-07, 11:15
basında çıkan haberler kısmındaki bi hbr beni yıktı ya mahkemelik olmuşuz nsl yani...ya dizi kaldırılırılabilir bişeyler diolar...yok cnm o kdrda olamaz dimi...geçmişimizi öğrenioruz kötübişey yok ya dizimizde...fragmanı beklerken kötü bi haberle yıkılmayız inş...

spdr
01-09-07, 11:19
basında çıkan haberler kısmındaki bi hbr beni yıktı ya mahkemelik olmuşuz nsl yani...ya dizi kaldırılırılabilir bişeyler diolar...yok cnm o kdrda olamaz dimi...geçmişimizi öğrenioruz kötübişey yok ya dizimizde...fragmanı beklerken kötü bi haberle yıkılmayız inş...

yok canım:hıh
hiç önemsememek gerek onları..
gerekçe vs de çok saçma zaten..tartışsak tartışılmaya değmez..
hele hele hülya avşar haberlerinden sonra pek inancım kalmadı benim bu haberlere:img-beee:

yeni dönem tam gaz anlatacak olayları..belki biraz taraflı old.düşünülür..belki cidden de taraflıdır..ama önemli olan o konularla ilgili ilk ciddi temasın yapılmasıdır insanları olayları öğrenmeye yönlendirmek adına..
---
aliye abla görüyorum seni..
acilen fragmana ihtiyacımız var sanırım:img-yes:

marylal
01-09-07, 11:31
arkadaslr hulya avsar ın dızıye gırmeyecegını nerden ogrendınız bn orayı kacırdım sanırım...bırısı soleyebılırmı???

@ly
01-09-07, 11:45
arkadaslr hulya avsar ın dızıye gırmeyecegını nerden ogrendınız bn orayı kacırdım sanırım...bırısı soleyebılırmı???
Basın haberlerinde bulabilirsin sanırım...Yapımcılar tarafından yalanlandı o haber...

Ayşe ben de seni görüyom....bye badger da gitmişşş...Shevek de yok....LİN zati uzun zamandır kayıp...evine dön diye ilan vericem yakında...boynu bükük kaldık...fragman hiç fena olmazdı...:img-in_lo

@ly
01-09-07, 13:01
Sivim'in korkusu belki de geçmişe dayanıyor belki de sevdiği adam onu terkedip başkasıyla evlendi ne bileyim belki de bu yüzden Ahmet'i bu kadar iyi anlıyor :img-in_loya da başka bir şey var ama anlamadım :icon_sorr

Sevim-Mehmet analizleri başlamış....Eksik kalmayayım...

Sevim, gençliğinde nişanlanıp ayrıldığını söylememiş miydi...? Yoksa aşık olduğunu mu söylemişti...? Merve'nin hafıza kaybı bana da bulaştı galiba...

Herneyse, nişanlansa da sadece aşık olmuş olsa da sonu gelmediğine göre ters birşeyler olmuş...olayın sonucu Sevim'de güvensizliğe yol açtığına göre...muhtemelen aldatılmıştır...ve gönül işlerine tövbe deyip kendini işine-kariyerine adamıştır...( tecrübe konuşuyor burada...yalnız ben kendimi kariyerime değil...tv dizilerine adadım...:icon_whis)

Mehmet konusu da açılmış....Deniz'in başına gelenler Mehmet'i nasıl etkiler...silahlı-kavgalı eylemler konusundaki tavrı değişir mi...?

Ben Mehmet'in başlangıçta sarsılsa da...öfke duysa da sonunda yine sağduyulu davranacağını düşünüyorum...belki yazıları daha sivri olur...ya da..ya da bu gidişe dur diyebilmek için siyasete girmeyi düşünebilir...tam zamanı bence... zaten daha önce de konuşmuştuk bunları....ikisine de çok yakışır kürsüde olmak...:good:

Mehmet'in yapacağı tek kanlı devrim Sevim konusunda olabilir...ki bu devrimi dört gözle beklemekteyiz...Selma-Şevket çiftinden sonra en uyumlu 2. çiftimiz olacaklar...:good:

_hnd_
01-09-07, 13:04

nasıl yanii ya öyle bişey olmasın
inş yalandırr şu frgaman çıksın artık başka bişey istemiyorumm

@ly
01-09-07, 13:09
nasıl yanii ya öyle bişey olmasın
inş yalandırr şu frgaman çıksın artık başka bişey istemiyorumm

Yalandır...takma kafanı böyle haberlere...fragman bu hafta verilir artık...Ben Pazartesi bekliyorum....ama yeni fragman olmayabilir....belki tekrar bölüm ile ilgili bir fragman verirler....:icon_sorr

_hnd_
01-09-07, 13:17
Yalandır...takma kafanı böyle haberlere...fragman bu hafta verilir artık...Ben Pazartesi bekliyorum....ama yeni fragman olmayabilir....belki tekrar bölüm ile ilgili bir fragman verirler....:icon_sorr

inş cnm yalandır
bence bu hafta tekrar bölümün fragmanını verirler
bölüm verildikten sonra yeni gösterilmeye başlarrr

sarp_manyagi
01-09-07, 13:19
yahu durun ne hülya avşarı ne yaşlandırılmaları...oraya daha çook var...Daha 80lere gelemedik..90 lara mı geleceğiz..hem o zamanlarda bir şey de yok ki siyasi anlamda...Rüyanın burjuva çocuklarını mı izleyeceğiz?

ya 80 darbesini göstermek istiyorlarmış o yüzden oyuncuları makyajla yaşlandırcaklarmış:img-yes:80den sonrası olmayacakmış

esra36
01-09-07, 13:37

Bencede önemseme:img-lock:
bende okudum bu haberi ama kaynak göseterilmemiş.kaynaksız hiç bir habere inanmayalım bence.hem rtük neden kaldırsın ki kaldıracağı varsa bütün sene boyunca kaldırsaymış.biraz mantıksızlık var.

spdr
01-09-07, 13:43
aliye abla,sevimle ilgili öyle bişi hatırlamıyorum sanki ben..
geçmişe ait bir yara haniiii:img-yes:

bence sevim fazla politik olduğu için sürekli onlarla haşır neşir olmuştur ve memetle birlikte ezberi bozulmuştur(:))öyle derler ya haniiii:)

yeditepe istanbuldaki şirin geldi aklımaaa:icon_whis(şirin miydi adııı??)

sarp_manyagi
01-09-07, 13:47
bende kaynaksız diye inanmak istemiyorum:img-yes:ya bütün dizilerin fragmanları gösteriliyor bizim ki bir tek gösterilmiyor ya:icon_sorrmerakla bekliyorum fragmanı sürekli atvye bakıyorum ama çıkmıyor bir türlü

@ly
01-09-07, 14:11
aliye abla,sevimle ilgili öyle bişi hatırlamıyorum sanki ben..
geçmişe ait bir yara haniiii:img-yes:

bence sevim fazla politik olduğu için sürekli onlarla haşır neşir olmuştur ve memetle birlikte ezberi bozulmuştur(:))öyle derler ya haniiii:)

yeditepe istanbuldaki şirin geldi aklımaaa:icon_whis(şirin miydi adııı??)

Hani Sevim ile Mehmet bankta oturup konuşmuşlardı...Mehmet '' Hiç evlenmeyi düşünmedin mi...?'' diye sormuştu....ay lütfen hatırlayın...yoksa ben şizofren miyim...!!!!

d.cansel
01-09-07, 14:29
Arkadaşlar birşey soracağım cevaplarsanız çok sevineceğim Avni Yalçın yani nam-ı değer Şevket Gürsoy Kara Yılan adlı dizide oynayacakmış Hatırla Sevgili'den ayrıldı mı yoksa

bahar_can
01-09-07, 14:32
Hani Sevim ile Mehmet bankta oturup konuşmuşlardı...Mehmet '' Hiç evlenmeyi düşünmedin mi...?'' diye sormuştu....ay lütfen hatırlayın...yoksa ben şizofren miyim...!!!!

korkma korkma.. sordu O da oldu dedi...ama hiçbir ayrıntılı açıklama gelmedi... yalnızca sevim'in evlilikten korktuğu için bu zamana kadar evlenmediğini anladığımız diğer sahneleri izledik bu zamana kadar :img-grin2:img-grin2

bahar_can
01-09-07, 14:35
Arkadaşlar birşey soracağım cevaplarsanız çok sevineceğim Avni Yalçın yani nam-ı değer Şevket Gürsoy Kara Yılan adlı dizide oynayacakmış Hatırla Sevgili'den ayrıldı mı yoksa

öyle bir şey duymadık d. cansel... ama iki yapım da SİS yapım'a ait olduğu için büyük olasılıkla ayarlarlar diye düşünüyorum... ya da biliyorsun 80'e gelinen süreçte çok fazla ölüm var... aydın, gazeteci, yazar, savcı vs. vs. belki sıkıştıkları an Şevket'i de bu kurbanların arasına katabilirler... Rüya dedesis kalmasın ya.. :img-fie: başka çözüm bulun... :icon_sorr

@ly
01-09-07, 14:46
korkma korkma.. sordu O da oldu dedi...ama hiçbir ayrıntılı açıklama gelmedi... yalnızca sevim'in evlilikten korktuğu için bu zamana kadar evlenmediğini anladığımız diğer sahneleri izledik bu zamana kadar :img-grin2:img-grin2

Teşekkür ederim...:img-in_lo Bu kadar kafa yorup, gelecek bölümlerle ilgili yorum yapınca....gerçek ile hayal karıştı sandım....

Bir üstteki mesaja cevap: Avni Yalçın'ın ayrılıp ayrılmadığını bilmiyoruz....ayrılmadığını umuyoruz...:icon_sorr

narcissa
01-09-07, 15:21
Arkadaşlar bir habe rokudum ve dehşete düştüm!
Hülya Avşar ya! O kadar deneyimli ve olgun tiyatrocu varken 80'lerde Hülya Avşar mı oynayacak yani Yasemin'i?!
Böyle bir kadroya bu kişiyi getiriyorlarsa ben izlemem yani artık o dönemlerde:icon_whis

@ly
01-09-07, 15:35
Arkadaşlar bir habe rokudum ve dehşete düştüm!
Hülya Avşar ya! O kadar deneyimli ve olgun tiyatrocu varken 80'lerde Hülya Avşar mı oynayacak yani Yasemin'i?!
Böyle bir kadroya bu kişiyi getiriyorlarsa ben izlemem yani artık o dönemlerde:icon_whis

Sakin ool....yalanlandı o haber....oyuncu değişikliği yok....:good:

Cansuu niye sesin çıkmıyor....?

-------------------------------------

kimler gelmiş editi: Sineem....Sevim-Mehmet deyince koşmuşsun bakıyorum....merak etme...2. sezonda şöyle dillere destan bir düğün yapcaz Allah'ın izniyle ( pardon...Tomris Hanımın izni...Nilgün Hanımın kalemiyle...)...:img-wink:
-------------------------------------

NOT: sen şimdi beni tanımazsın...ben akirac nickim değişti dee...:img-cool2

şeboist
01-09-07, 16:51
aliye kafam dağılsın diye buraya da bakayım dedim.:icon_sorr yazılanlardan seni tanıdım zaten merak etme.içimde bi sıkıntı var nedense. :icon_sorr
dilek avni yalçının çıkacağını da nerden duymuş?öyle bişey olacağını sanmam.
ayrıca ince meemed hiç o noktaya kadar geldin mi diye sormuştu.

merw
01-09-07, 16:54
merhaba herkese :)

yeni katılan bir çok arkadaş olmuş ama hepsi de panikle gelmiş :) sakin olun arkadaşlar.. oyuncu değişikliği konusuna hiç girmiyorum, ama şu "dava" haberi yeni... yeni de.. bayağı bir yazış :D resimseçici sana söylemiyorum tabi ki, sen görüp eklemişsin sağol :img-wink: ama bunu yazan kişi ya sadece spekülasyon amaçlı yazmış ya da kendisi de "taraf".. ona dokununca bu şekilde birşeyler saçmalamış olabilir yani.. gerçi, bu memlekette ne saçma şeyler için davalar açılıyor, o da ayrı ama :D yine de böyle birşeyin çok sıkıntı yaratacağını ve dizinin yayınını etkileyeceğini düşünmüyorum.. olmaz böyle şey ;)

aliyeçan, üzüm üzüme baka baka kararır cicim :D yavaş yavaş herkese amnezi bulaştıracağım galiba :P

http://img130.imageshack.us/img130/9270/bi0519144615lv7wa4.jpg (http://imageshack.us)

şu sahneyi diyorsun.. ne tatlı bir sahneydi :img-in_lo ama ne konuştuklarını tam hatırlayamıyorum ben de.....

çalıkuşu78
01-09-07, 16:56
arkadaşlar bugün bir tarihçi ile konuştum.. bizim büyük aşkımız hector aslında kötü biriymiş .. çok hayal kırıklığına uğradım.. kahraman hectorumuz aslında istilacı eziyetçi biriymiş ya..sözlükte manasına baktım karşıma bunlar çıktı..

hector

Turkish Translation
1. kabadayi,yildirmak, sindirmek. kabadayılık etmek, gözünü korkutmak, sindirmek, yüksekten atmak. kabadayı.
2. rahatsız etmek, kabadayı, taciz etmek, başına bela kesilmek, kabadayılık et; kabadayı.
3. kabadayi. yildirmak. sindirmek.
4. kabadayı. efe. kabadayılık etmek. başa bela kesilmek.

şeboist
01-09-07, 17:05
iş başa düştü yine.niye bu sahneye taktınız anlamadım. :) kendi ellerimle çıkardığım için replikleri saklıyorum buyrun. :img-blush
ayrıca onlar sitede yeni değil.benim gibi buraya pek yazmıyorlar.:img-wink:

Meemed:evlilik mevzunda sen ne düşünüyorsun?hiç o noktaya kadar geldin mi?

Sivim:geldim…talebeyken geldim.ne bileyim ben bu iş için pek uygun biri değilim galiba.yol yakınken de döndüm zaten.

Meemed:neden?

Sivim:hayatımı biriyle paylaşma fikri bana tuhaf geliyor.

Meemed:halbuki bu çok güzel olabilir.ben bunu yaşadım.karım erken vefat etti.ama o ana kadar her şey çok güzeldi.onun ölümünden sonra da sadece bir kişiye benzer şeyler hissettim.o da aramızdaki 1-2 yaş farkını mesele etti.

Sivim:meemed evet olabilecek bir münasebeti durdurdum doğru.ama mesele sadece yaş farkı değildi ki.ben bir evi çekip çevirebilecek,birine eş olabilecek biri değilim.

Meemed:zaten senden böyle bir şey istemezdim.hayatı paylaşmaktan anladığım bu değil.

Sivim:ama şimdi böyle düşünüyorsun.yaşarken böyle olmayacak.hayat şartları seni de beklentilere sokacak.ama daha da önemlisi dostluğun benim için o kadar kıymetli ki onu kaybetmeyi göze alamadım.

Meemed:dostluğumuzun üzerine çok güzel bir beraberlik kurabilirdik.hala da kurabiliriz.bize neden fırsat tanımıyorsun?

merw
01-09-07, 17:24
arkadaşlar bugün bir tarihçi ile konuştum.. bizim büyük aşkımız hector aslında kötü biriymiş .. çok hayal kırıklığına uğradım.. kahraman hectorumuz aslında istilacı eziyetçi biriymiş ya..sözlükte manasına baktım karşıma bunlar çıktı..

hector

Turkish Translation
1. kabadayi,yildirmak, sindirmek. kabadayılık etmek, gözünü korkutmak, sindirmek, yüksekten atmak. kabadayı.
2. rahatsız etmek, kabadayı, taciz etmek, başına bela kesilmek, kabadayılık et; kabadayı.
3. kabadayi. yildirmak. sindirmek.
4. kabadayı. efe. kabadayılık etmek. başa bela kesilmek.

ahahha :img-hyste
yok artık çalıkuşuçan :D ne yaptın...
bak ben de bu hector-paris konusuna girmek istiyordum ama hiç yetişememiştim..

herkes "troy" filmine bakarak paris'le hector'u karşılaştırmış, ama aslında homerosun "ilyada"sında anlatılan hector ve paris karakterleri filmdekinden biraz farklı.. zaten o film bence sadece achilleus filmi olmuştu, biraz da hector ama geri kalanlarını ööylesine anlatmışlardı.. homerosun anlatımına -truva prenslerini ancak onun sayesinde bilebiliyoruz tabi...- ve antik yunan mitolojisi hakkında birçok kitap okumuş biri olarak bana göre paris bu filmde gösterildiği gibi korkak bir adam değildi. çapkındı, işgüzardı, eğlenceye ve kadınlara düşkündü ve sevmeyi herşeyden önce tutardı.. ama aynı zamanda hayli yetenekli bir savaşçıydı... zaten onun gerçek kimliği, tüm erkek kardeşlerini olimpiyatlarda yenmesiyle ortaya çıkmıştı. hani şu, hekabenin rüyası ve kehanet olayını bilirsiniz.. kraliçe hekabe bir rüya görür ve bunu kahine anlattığında, kahin "doğacak oğlunun ülkeye savaş ve yıkım getireceğini, ondan kurtulması gerektiğini" söyler. kral priamos da paris alexandros'u bir çobana verir ve onu ormana götürüp öldürmesini söyler. ama çoban bebeğe kıyamaz ve onu oğlu gibi yetiştirir. yıllar sonra bir gün, şehirde olimpiyatlar yapılır ve paris de bu yarışmalara katılır. özellikle koşu ve ok atmada herkesi ve hatta kendi kardeşlerini de yenince, küçük kardeşi deiphobos kılıcını çeker ve paris'i oracıkta öldürmeye kalkar. bu sırada yaşlı çoban seyirciler arasından fırlar ve "bunu yapmakla kendi kardeşinizi öldürmüş olacaksınız" der.. ve gerçek ortaya çıkar... yaptığından pişman olan priamos oğlunu bağrına basr ve paris onun hectordan sonra en sevdiği çocuğu olur.. daha sonra diğer 38 (hector hariç. o bunlarla uğraşmayacak kadar asildir.) kardeşi tarafından -özellikle erkek olanları tarafından- alaya alınır paris, hep ezilir çünkü onun çobanlık yaparken bir anda kralın gözbebeği olması onlara dokunur ayrıca etraftaki bütün kadınları da baştan çıkarmaktadır..... ama bu durum parisin hiç umrunda olmaz çünkü onun asıl ilgi alanı hep kadınlardır.. göz kamaştırıcı bir yakışıklılıktan söz edilir paris için ve o bu görüntüsüyle her limanda bir sevgili olayını başlatan kişidir :D kendisinin sadece öncelikleri biraz farklıdır, savaş alanında parçalanmaktan veya genç yaşta ölmektense, huzur ve rahat içinde sevdiğiyle (ki gerçekten sevdiği tek kadın helenadır) birlikte yaşlanmayı tercih eder, ama malesef bu olmaz çünkü achilleus'u, onun sevgilisi olan küçük kız kardeşi polyksene'den aldığı "topuğundan vurulabileceği istihbarat"ı sayesinde öldürdükten kısa bir süre sonra o da öldürülür..

hector ise, tam bir savaşçı, tam bir kraldır. kral olmak için yetişmiştir, hayatının asıl amacı budur. cesurdur, adildir, hisli bir adamdır. ama nihayetinde bir askerdir ve askerlerin savaş meydanında ölmesi şaşırtıcı bir olay değildir (bu ölmeleri iyi birşeydir demek değil tabi... hector'un ölümüyle karısı andromakhe ve oğlu tek başına kalmıştır...)

neyse, hızlandırılmış antik yunan tarihinden sonra diziyle ilgili birşeyler yazmak istiyorum ama aklıma hiçbir şey gelmiyor :) sevimle mehmetin evlnemesini istiyorum.. sevim problemi neyse mehmete anlatsın ve birlikte çözsünler, olmaz mı :)

sinem, replikler için teşekkürler :) bu birçok şeyi açıklıyor.. yani dün gece düşündüğümüz şey asıl mesele, sevim bağımsız yaşamaya çok alışmış bir kadın. biriyle evlenme fikri onu korkutuyor çünkü o zaman kelepçeleneceğini düşünüyor.. ayrıca, etrafında gördüğü ev kadınları gibi de olmadığı için, hafiften bir "yetmeme" korkusu da olabilir.. neyse, aşılmayacak sorun değil :D

evet, ben de yeni derken sitede yeni olduklarını kastetmemiştim zaten :) şurada dönüp duran bir grup kişiden farklı olduklarını söylemek istemiştim :img-wink:

şeboist
01-09-07, 17:34
merw adın merve herhalde.eskiden bu başlık çok farklıydı.hatta benim sayfaları okuyamadığım bile olurdu.o kadar çok kişi vardı yani.ama sonra dizi bozulunca herkes birer birer dağılmaya başladı.:img-yes:
ince meemed(:)) halleder sorunu merak etme. :img-wink: valla ben de olsam evlenmezdim. :) özgürlük gibisi var mı? :img-icecr sivimi sevmemin nedenlerinden biri de bu zaten.ama o yine de evlensin. :img-blush ince meemede(:)) güvenim sonsuz. :img-in_lo

d.cansel
01-09-07, 17:47
Kara Yılan'ın oytuncu kadrosunda ismi yer alıyor oradan sordum aynı yapım olduğu için ikisindede oynar ya da 80 lerde yaşamaz çıkar çünkü kara yılan geç başlayacak ekim gibi,ya da 2 diziyi birden idare edecek ama bir yandanda düşünüyorum Kara Yılan maraş,antep oralarda çekilceke ikisinede vyetişebilecek mi aklıma böyle böyle şeyler geliyor

çalıkuşu78
01-09-07, 18:16
merve verdiğin bilgi için teşekkürler.. hector hakkında yorumlar farklı dedi anlatan kişi boğaziçi tarihte okuyor kendisi.. onlar çok yönlü okuyup yorum yapıyorlarmış.. bazı tarihçilere göre hector zalimmiş .. çok tatlısın senin sayende okumuş gibi oldum genel bir bilgim var ama ben de derinliğine incelemek için okumayı düşünüyorum..tekrar teşekkürler.. ben dizi izlemem aslında ama h. sevgiliye takıldım işte nasılsa.. ona da yarısından sonra..tren sahnesinde dikkatimi çekti.. önceki bölümleri de bir hafta içinde izledim.. herşeye rağmen h. sevgili birçok diziden farklı geldi bana sanki gerçek gibi beni içine aldı.. hayatımda kimsenin fanatiği olmadım.. ama h. sevgili dizisini bir çok senaryo aksaklığına rağmen çok seviyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum..

@ly
01-09-07, 18:18
merw adın merve herhalde.eskiden bu başlık çok farklıydı.hatta benim sayfaları okuyamadığım bile olurdu.o kadar çok kişi vardı yani.ama sonra dizi bozulunca herkes birer birer dağılmaya başladı.:img-yes:
ince meemed(:)) halleder sorunu merak etme. :img-wink: valla ben de olsam evlenmezdim. :) özgürlük gibisi var mı? :img-icecr sivimi sevmemin nedenlerinden biri de bu zaten.ama o yine de evlensin. :img-blush ince meemede(:)) güvenim sonsuz. :img-in_lo

Sinem'cim...muhalefet Sinem'im...arada uğra da renklendir başlığımızı...:img-wink:

Sevim akıllı kadındır...evlenmediyse karşısına Mehmet gibi biri çıkmadığı içindir...O da bugüne kadar karşısına çıkan tiplere bakıp evliliğe güvenini yitirmiştir...ama aşka olan saygısını Ahmet-Yasemin ilişkisine olan tavrından biliyoruz...Mehmet kanlı bir devrim ile güven tazelemesi yapar...bize da davetiye hazırlayıp, düğüne gitmek düşer...:img-wink:

Deniz'in durumu da onları yakınlaştırır...Şimdi Mehmet yanında Sevim'den başkasını istemez...:img-in_lo

Çalıkuşu hoşgeldin...

şeboist
01-09-07, 18:25
aliye tamam senin için gelirim arada. :img-in_lo diziden fazla beklentim yok.o yüzden yazacak bişey bulamıyorum.bir de eski arkadaşlar yok.yani başlığın eski tadı yok. :icon_sorr
evlenecekleri kesin zaten canım. :img-wink: hiçbir engel yok.evet ince meemedim başkasını istemez.ama seninle sadece seninle demişti.hiç unutmuyorum o sözlerini. :img-blush hem fiziksel olarak hem de karakter olarak ince meemedim. :img-hyste

@ly
01-09-07, 18:33
aliye tamam senin için gelirim arada. :img-in_lo diziden fazla beklentim yok.o yüzden yazacak bişey bulamıyorum.bir de eski arkadaşlar yok.yani başlığın eski tadı yok. :icon_sorr
evlenecekleri kesin zaten canım. :img-wink: hiçbir engel yok.evet ince meemedim başkasını istemez.ama seninle sadece seninle demişti.hiç unutmuyorum o sözlerini. :img-blush hem fiziksel olarak hem de karakter olarak ince meemedim. :img-hyste

:img-hyste

Dizi, 2. sezonda daha iyi olacak...ben ümitliyim...secret'liyim...müsterih ol Sinem'im...

Ahmet gerçeği öğrendi....Necdet güzide bir kız buldu ( Allah mesut etsin...),
Deniz ölmüyor....siyasi yönden çok hareketli bir döneme giriyoruz....yani ilk bölümler gibi olamasa da, 1. sezon ikinci yarıdan daha güzel bölümler bekliyorum....Kendine Mehmet'i örnek al ve umudunu yitirip vazgeçme...:icon_whis

zeyneps
01-09-07, 18:44
İnanamıyorum park sahnesinden bahsetmişsiniz sanırım ben de tam park sahnesinden imzalar yapmıştım :img-in_lo:img-blush Laçin'in başlığına ve HS imza&avtr kısmına ekledim :img-hyste Yoksa benim psişik güçlerim mi var :icon_whis:img-pilot

şeboist
01-09-07, 19:12
aliye güldürdüm seni değğ mü? :img-hyste
bak nasıl da koyu harflerle belirtmiş güldüğü yeri. :img-hyste ben ümitli değilim.ümitli olabilmem için bazı şeylerin değişmesi gerekiyor.(senaristler ve başroldeki oyuncu(!) mesela:hıh)
ziynip :img-in_lo

@ly
01-09-07, 19:26
İnanamıyorum park sahnesinden bahsetmişsiniz sanırım ben de tam park sahnesinden imzalar yapmıştım :img-in_lo:img-blush Laçin'in başlığına ve HS imza&avtr kısmına ekledim :img-hyste Yoksa benim psişik güçlerim mi var :icon_whis:img-pilot

Zeynep'çim buna badger ve Shevek eşzamanlılık diyorlar....bizim forumda sıkça olmaya başladı...tıpkı amnezi gibi bulaşıcı...amnezi demişken....aşağıda merw ile çansu'yu mu gördüm...?:img-wink:

Sinemçan başrol oyuncusunda ilerleme var...bak son bölümlerde gayet iyiydi...hem biz problemin Beren'de değil...yönetmende olduğuna karar verdik... Yönetmen ne istiyorsa...biz onu gördük canım...Yasemin bir senaryo ve yönetmen kurbanıdır...aslında cin gibi, cici bir kızdı...sonra olanlar oldu işte...

Senariste gelincee...senin Sivim ile İnce Miimed'i yazan da aynı senarist değil mi muhalifim...Sinem'im...elde olanla idare etcez...başka yolu yok...:icon_whis

Tavuskuşu
01-09-07, 19:31
İnce Miimed mi?:img-hyste :img-hyste

Ne dersiniz a dostlar sizce denizin başına gelenlerden sonra miimed de kendisine yakıştırılan bu roman kahramanı gibi dağlara çıkar mı?Eşkıya orur mu?:img-hyste

Bu arada ahmet ziya ile trene bindiklerinde ziya "Çok iyi bir yol arkadaşı değilimdir,hemen uyurum." demişti de Ahemt "Merak etme yanıma ince mehmeti aldım onu okurum." demişti.Hatırladınız mı?Yoksa o devlet ana mıydı? Arada karışıyor da...:img-blush

Aliye Abla yeni nickin hayırlı olsun.Ama neden değiştirdin ki?:bilmim

@ly
01-09-07, 19:42
İnce Miimed mi?:img-hyste :img-hyste

Ne dersiniz a dostlar sizce denizin başına gelenlerden sonra miimed de kendisine yakıştırılan bu roman kahramanı gibi dağlara çıkar mı?Eşkıya orur mu?:img-hyste

Bu arada ahmet ziya ile trene bindiklerinde ziya "Çok iyi bir yol arkadaşı değilimdir,hemen uyurum." demişti de Ahemt "Merak etme yanıma ince mehmeti aldım onu okurum." demişti.Hatırladınız mı?Yoksa o devlet ana mıydı? Arada karışıyor da...:img-blush

Aliye Abla yeni nickin hayırlı olsun.Ama neden değiştirdin ki?:bilmim

Cansu'cum, soyadımı kullanmak istemiyordum da onun için değiştirdim...ama kullanılmayan bir nick bulmak ne zormuş...sonunda adımı kırpıp...doğum yılı eklemek zorunda kaldım...:icon_whis

Hmm...Ahmet'in okuduğu kitap İnce Miimed'di...bi daha mı okusam acaba...teee lisedeyken okumuştum...:img-wink:

Zeynep ile Merve nereye kaçtılar...? Zeynep'in okuyupta günlerce ağladığı ve hatta depresyonlara girdiği kitap neydi...?

Tavuskuşu
01-09-07, 19:54
Cansu'cum, soyadımı kullanmak istemiyordum da onun için değiştirdim...ama kullanılmayan bir nick bulmak ne zormuş...sonunda adımı kırpıp...doğum yılı eklemek zorunda kaldım...:icon_whis

Hmm...Ahmet'in okuduğu kitap İnce Miimed'di...bi daha mı okusam acaba...teee lisedeyken okumuştum...:img-wink:

Zeynep ile Merve nereye kaçtılar...? Zeynep'in okuyupta günlerce ağladığı ve hatta depresyonlara girdiği kitap neydi...?

Akirac senin soyadın mıydı?Neyse bu da güzel.:good:Ben ilk deneme de bulmuştum nickimim.Hiç itiraz etmedi site.:)

İnce miimed yol arkadaşı olacağına rüya ona yol arkadaşı olmuştu değil mi? Ne güzel birlikte yolculuk yapmışlardı.Gerçi ahmedin bundan haberi yoktu ya neyse.Asıl Ankaradan dönüşleri çok hoştu.Birlikte yemek yediler,ahmet onu trenden elinde indirdi...Ayrıca yol boyunca necdetin sinir olması da cabası.:icon_whis

Merve çıkmış kanımça.:img-yes:

Rüyanın geleceği ile ilgili hangi fikirler tam olarak hatırlayamadım.Hani dedesi ve babaannesiyle birlikte mitinge gidiyor,babası(ama gerçek) onu annesine karşı koruyor onlar mı?Valla benim hatırlayabildiklerim bu kadar...:icon_sorr

şeboist
01-09-07, 20:06
aliye bence ilerleme değil gerileme var o şahısta. :icon_whis her geçen gün gözümde iyice küçülüyor.hala da diziye yakışmadığını düşünüyorum.dönem dizilerinde masumların işi yok.evet benimkileri yazan da aynı senarist ama onların ana konuyu yazma da eksiklikleri var.yani başroldekileri iyi yazamamışlar.
ince meemed hoşunuza gitti herhalde. :) bu ismi dün ben koydum.nasılım? :img-hyste

çöp gibi bir oğlan ipince :img-hyste

Tavuskuşu
01-09-07, 20:10
ince meemed hoşunuza gitti herhalde. :) bu ismi dün ben koydum.nasılım? :img-hyste

çöp gibi bir oğlan ipince :img-hyste

İnce miimed iyi fikirmiş.:good:Ben beğendim valla.

Onun devamı bence mehmeti hiç uymuyor.
Hayırsızın biriydi fikrimce
Güldü mü cenazeye benzerdi.

Bu kısmı da necdete uyuyor.:img-hyste Ama çöp gibi kısmı olmadı bu sefer de...:icon_whis:img-icecr

şeboist
01-09-07, 20:19
canım ben devamı uyuyor demedim zaten. :img-hyste sadece o kısmı meemede uygun. :img-hyste
bi resim vardı.dün onu eylemle konuşuyorduk.ordan çıkardım bu adı.birden aklıma geldi.benim böyle ad takmalarım vardır. :img-hyste
sürekli sivim yiyiyor.bir kere elindekini paylaştığını görmedim.habire kendi yiyiyor.onun yüzünden meemed incecik kaldı ince meemed.:img-hyste

@ly
01-09-07, 20:23
Akirac senin soyadın mıydı?Neyse bu da güzel.:good:Ben ilk deneme de bulmuştum nickimim.Hiç itiraz etmedi site.:)

İnce miimed yol arkadaşı olacağına rüya ona yol arkadaşı olmuştu değil mi? Ne güzel birlikte yolculuk yapmışlardı.Gerçi ahmedin bundan haberi yoktu ya neyse.Asıl Ankaradan dönüşleri çok hoştu.Birlikte yemek yediler,ahmet onu trenden elinde indirdi...Ayrıca yol boyunca necdetin sinir olması da cabası.:icon_whis

Dönüşleri çok güzeldi de...Rüya'nın Necdet'i görüp...babam delmiş... diye koştuğu sahne...tekrar izlemeye dayanamadığım sahnelerden biridir...Yol boyunca Necdet'in arabasının lastiği patlasın diye bekledim....trenin yolu değişince artık yetişemez nasılsa..diye rahatladım...sonra...olanlar oldu...:icon_sorr

O olayda Yasemin hiç sorgulamadı Necdet'i....geçiştirdiler olayı...:img-pilot

zeyneps
01-09-07, 20:26
Güldürdünüz beni:img-hyste :img-pilot

Aliye Abla unutmamışsın o kitap Vedat Türkali'nin "Bir Gün Tek Başına"ydı galiba o zamanlar çok duygusaldım ya da delüğğanlıyı Kenan olarak düşününce ister istemez duygusal oluyor insan ama napayım tam 1960 yılı ve orta yaşlarda şakakları kırlaşmış Kenan hani Necdet'i Güzide'yle gördüğü zaman giydiği bir palto vardı ya işte onu da ekle al sana Kenan:img-in_lo:sad53::img-blush

Tavuskuşu
01-09-07, 20:30
Necdet zaten tek ayak üstünde kırk yalan uydurdu.Yok kızından ayrılmaya dayanamamış da,yok özleyecekmiş de,yok yoldan telefonla teoyu arayıp haber vermiş de...İlahi Aliye Abla yasemin necdeti ne zaman sorguladı ki bu sefer sorgulasın?:icon_whis

Ahhh rüyacık ahh.O sahnede kalpleri dağladın resmen.Gerçek babanın kucağından atlayıp,sana sadece finansörlük yapan necdetin kollarına koştun.Sen de annenden mi öğrendin haketmeyen insanlara bu kadar değer vermeyi?Burhan ne diyordu?:3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer verirsen aradaki 2 kuruşa seni satar.:img-hyste :img-hyste

Kenan kim?:bilmim

Ayşe gelmiş hoşgelmiş.bye:img-pilot

spdr
01-09-07, 20:45
hoşgördüm cansucaan:img-wink:

ince memed i ben de sevdim:good:koyu yerlerle belirttim anlaşılmış mı nereyi beğendiğimm:icon_whissayfaları okudum geldim de...:icon_whis

yahu ben nedense rüyanın ahmetle tren sahnesinden sonra gözünün önünde gelip necdete sarılmasına hiç sinir olmadım,hiç yadırgamadım bu durumu..çünkü senaristlerin 2 dk rahat yüzü vermeyeceklerini biliyordum ahmete:img-yes:

zaten açıkçası ben ahmet rüya sahnelerinin hem dizinin gidişatı,hem de seyirciyi inandırmak ve ısındırmak açısından bolca ve derince işlenmesi gerektii kanaatindeyim..çünkü necdet-rüya ilşkisi o kadaaaaaaaaaaaar çok işlendi ki ahmet-rüya diyince..biraz duraklıyorum vallahii:icon_whis

Tavuskuşu
01-09-07, 20:52
Sanırım necdete acımamız için o kadar çok rüya-necdet sahneleri kondu.Yanında da tadımlık bir iki tane ahmetle rüyanın park sahnesi.Necdetle rüya habire babacım babacım diye geziniyordu ortalıkta.Bizim bu hayal ettiğimiz sahnelerin yarısının bile gösterilmesine razıyım.:)

10-15 dk sonra geri geleceğim.Beni bekleyin anacım.bye bye

zeyneps
01-09-07, 20:55
Cansucan evet o sahnede ben nasıl fena olmuştum " pişşt bıcırık nereye koşuyosun o senin gerçek baban biliyoor muuuusuuun " diyordum :img-cray:Bir gün yüzü göremedi Ahmedim :sad53::sad53:Hain Necdet'te nasıl sarılmıştı Ahmet'e nispet yaparcasına :hıh Sanki aylar yıllar oldu görmeyeli sanki uzak bir kasabada kendi kızından bihaber sürgündü de o özlemi gideriyordu:hıh Ama Yaso'nun Ahmet-Rüya'ya hayran hayran bakması onu nasıl da yıkmıştı ohh olsun başkasının hayatını yaşamaya kalkarsan böyle olur:hıh

Kenan okuduğum kitaptaki karakter canlarım ben onu Ahmet'e benzetiyordum da :img-in_lo:img-blush O yüzden o kadar diprasyonlara girmiştim :img-in_lo Fiziksel olarak aynı Ahmet :img-in_lo Ben bugünlük gitmek zorundayım size iyi sohbetler :sad53::sad53:

spdr
01-09-07, 21:08
gitme gitme gittigin yollardan donulmez geri
gitme gitme el olursun sevdigim, incitir beni"

geldi aklıma şimdi...
bununla veda edeyim size:sad53:

yasemin hiç düşünmedi mi acaba ahmet bir daha gelmez diye yahuu:hıhcık cık cıkkk..
esen kalın:)

@ly
01-09-07, 21:17
hoşgördüm cansucaan:img-wink:

ince memed i ben de sevdim:good:koyu yerlerle belirttim anlaşılmış mı nereyi beğendiğimm:icon_whissayfaları okudum geldim de...:icon_whis

yahu ben nedense rüyanın ahmetle tren sahnesinden sonra gözünün önünde gelip necdete sarılmasına hiç sinir olmadım,hiç yadırgamadım bu durumu..çünkü senaristlerin 2 dk rahat yüzü vermeyeceklerini biliyordum ahmete:img-yes:

zaten açıkçası ben ahmet rüya sahnelerinin hem dizinin gidişatı,hem de seyirciyi inandırmak ve ısındırmak açısından bolca ve derince işlenmesi gerektii kanaatindeyim..çünkü necdet-rüya ilşkisi o kadaaaaaaaaaaaar çok işlendi ki ahmet-rüya diyince..biraz duraklıyorum vallahii:icon_whis

Ayşe hoşgeldin...tastamam anladık hangi İnce Miimed'i beğendiğini merak etme...

Ben de bol Ahmet-Rüya sahnesi bekliyorum...ama düşününce Necdet'i bu kadar seven Rüya Aamed için deli divane olur...bence yani...:img-in_lo

Cansu, 3 kuruşluk adama 5 kuruş verince aradaki 2 kuruşa seni satması olayını yeni öğrendim...ama yeri gelince kullanılmak üzere beynimin nadide cümleler klasörüne kopyaladım...:good:

Zeynep'in saati doldu mu...gitti mi...? Ben o kitabı okumadım da...bu aralar hem kitap, hem de izlediğim diziler gerilim doluydu..Biraz duygusal kitaplar okuyayım...derken o kitabı hatırladım...hemen alıyorum...tanışalım şu deluuğannlı ile...:img-wink:

Ayşe Lost spoiler de yeni bir teori var..okumalısın...gitmediysen tabii...:img-wink:

Tavuskuşu
01-09-07, 21:19
Sanki aylar yıllar oldu görmeyeli sanki uzak bir kasabada kendi kızından bihaber sürgündü de o özlemi gideriyordu:hıh Ama Yaso'nun Ahmet-Rüya'ya hayran hayran bakması onu nasıl da yıkmıştı ohh olsun başkasının hayatını yaşamaya kalkarsan böyle olur:hıh

Çok haklısın zeynep.Daha ayrılalı ne kadar oldu ki kızımı özledim o yüzden geldim diyor?Ben okul için sabah çıkıp akşam eve dönüyorum da babama soruyorum:Beni özledin mi?Cevap:yooo neden özleyeyim?Daha sabah gördüm... Eeee haklı adam.

Neyse ben de çıkıyorum bu akşamlık.Giden herkese iyi geceler.Kalanlara da iyi yorumlar ve forumlar.:sad53::sad53:

merw
01-09-07, 22:36
merve verdiğin bilgi için teşekkürler.. hector hakkında yorumlar farklı dedi anlatan kişi boğaziçi tarihte okuyor kendisi.. onlar çok yönlü okuyup yorum yapıyorlarmış.. bazı tarihçilere göre hector zalimmiş .. çok tatlısın senin sayende okumuş gibi oldum genel bir bilgim var ama ben de derinliğine incelemek için okumayı düşünüyorum..

:img-wink: ya, illa ki zalimliği vardır, bir prens sonuçta, emrinde geniş topraklara sahip bir ülke ve kocaman bir ordu var.. ve, o zamanın şartlarını da düşününce elbette ki zalimliği vardır.. ben ona birşey demedim, sadece burada hector ve paris çok konu edilmişti ama ben hiçbirinde yetişememiştim parisi korumaya :D bu troy filmi çıktıktan sonra herkes parisi korkak diye ezmeye başladı.. kendilerini o surların önünde öfkeden köpüren dev gibi bir menelaos'un önüne atsak acaba ne yaparlardı merak ediyorum :D

bir de, bu konuda ilyadaya en yakın yazılmış romanlardan biri Clemence McLaren'ın "Troia Surlarının Ardında" adlı kitabıdır. hayli duygusal bir romandır, iki önemli kadının gözünden anlatılır kitap ama dediğim gibi ilyadaya en yakın romanlardan biridir... bir oku istersen ;)

---ayşeçan sağol cicim :img-wink:

Dönüşleri çok güzeldi de...Rüya'nın Necdet'i görüp...babam delmiş... diye koştuğu sahne...tekrar izlemeye dayanamadığım sahnelerden biridir...Yol boyunca Necdet'in arabasının lastiği patlasın diye bekledim....trenin yolu değişince artık yetişemez nasılsa..diye rahatladım...sonra...olanlar oldu...:icon_sorr

O olayda Yasemin hiç sorgulamadı Necdet'i....geçiştirdiler olayı...:img-pilot

ayy :img-cray:
ne kadar uyuz bir sahneydi o cidden.. ahmet o kadar mutlu mutlu rüyayı öperken birden arkasını dönüp necdeti görmesiyle öööylece kalakalmıştı garibim :( yasemin de onu bırakıp hiç arkasında bile bakmadan necdetin peşine takılıvermişti.. ne hesap sorması aliye ya, hesabı olur mu bunun... normal bir insan olsa yasemin, o sahnenin devamında derdi ki "necdet.. boşanmalıyız artık, daha fazla yürümez!" ama tabi normal bir insan, "uzaylılar tarafından abdükte edilmiş" biri değil... sen yıllar sonra çocuğunun babasını gör, konuş, korktuğun gibi senden vazgeçmiş olmadığını anla, bir başkasıyla olmadığını öğren, adam bilmeden çocuğuyla bu kadar ilgilensin falan filan ve sen hala salak gibi takıl necidetin peşine git kuzu kuzu... yok artık lebron james ya..

ay evet.. cansunun dediği gibi necidete acıyalım, olay iyice dramatikleşsin, bol gözyaşı soslu bir veda sahnesi yaşansın, sonra bunun post-travması paso ahmetle yaseminin kavga etmesine didişmesine, rüyanın ahmete yaklaşmamasına neden olsun falan filan... drama drama drama...

mesela, nezahatin evinde kaldıkları bir gün, rüya kalkıp necideti uyandırmıştı, beraber aşağı inerlerken yolda denizle ve mehmetle karşılaşmışlardı,
"baba, jiletin var mı? benimkiler bitmiş de.."
"olduğunu biliyorsun deniz, bu yüzden kendine almıyorsun.."
şeklinde bir diyalogdan sonra mehmet necdete "allahtan seninki kız. herşeyine ortak oluyorlar baksana" demişti, sonra rüya "babaa ben ne zaman traş olucaam" demiş, necdet de gülerek birşeyler söylemişti falan.. aslında çok hoş bir sahneydi ama necdet olunca içinde işin rengi değişiyor.. bu sahnede ahmeti düşünebiliyor musunuz :img-in_lo kucağında rüyayla merdivenlerden iniyor ve gülerek ona birşeyler öğretiyor.. ooff :img-in_lo

resimseçici
01-09-07, 23:12
merw şimdi okuyabildim yazdıklarınızı. basın haberlerine eklediğim bilgiyi bende başka siteden aynen kopyaladım. Bana göre haklısın, doğru düzgün yazılmamış bile herhalde ortalık karışsın diye atılmış bir haber olabilir. ama görünce es geçemedim. Ancak neden hala ragman verilmiyor anlamadım. ne kadar sonra başlayacak dizilerin bile fragmanları verilmeye başlamışken?

merw
01-09-07, 23:22
merw şimdi okuyabildim yazdıklarınızı. basın haberlerine eklediğim bilgiyi bende başka siteden aynen kopyaladım. Bana göre haklısın, doğru düzgün yazılmamış bile herhalde ortalık karışsın diye atılmış bir haber olabilir. ama görünce es geçemedim. Ancak neden hala ragman verilmiyor anlamadım. ne kadar sonra başlayacak dizilerin bile fragmanları verilmeye başlamışken?

evet canm ben de zaten sana birşey demedim, eklemen iyi olmuş biz de gördük neler oluyor diye ;) ama yazan, harbi yazmış :D

fragman... eski sezondan devam eden dizilerin fragmanları dömeye başlamadı zaten hiç.. başka dizilerin de yok yani, yeni başlayacak olanları tanıtıyorlar şu ara hep.. ayşe yazmış, 7 eylülde son bölümün tekrarını verirken arada fragmanı da verirler diye, bence de öyle olur...

resimseçici
01-09-07, 23:33
inşallah öyle olur; bayağı özledim bu diziyi. Zaten izlediğim tek dizi idi nerdeyse. Özellikle Ahmetin ilk tepkisinin ne olacağını çok ediyorum. Eğer Ahmetin yerinde ben olsaydım öncelikle bir kızım olduğunu ve de o kadar sevdiğim bir insanın yıllar yılı aslında benden başka hiç kimse ile bir beraberlik yaşamamış olduğunu öğrenmemde ilk tepkim çok büyük bir sevinç ve hemen arkasından derin bir hayal kırıklığı (boşu boşuna geçen yıllar hesabı) olurdu diye düşünüyorum

resimseçici
01-09-07, 23:38
birde Selma Hanımı çok merak ediyorum torunu olduğunu öğrenmesi baştan beri Yasemin ve ailesine karşı aldığı o soğuk, mesafeli, kendini beğenmiş tavrını değiştirip değiştirmeyeceğini. Ve ne yazıktırki!!! iki evladıda o beğenmediği küçük gördüğü ailenin evlatlarını sevdiler aşık oldular

merw
01-09-07, 23:43
valla ben olsam önce derin bir inanamazlık duygusuna kapılırdım sonra da öfke krizine girer, ortalığı dağıtırdım heralde.. kolay birşey değil, başlığımız sakinlerinin popüler deyimiyle "adamın oyuncak ayısını değil çocuğunu sakladılar.." ne hakla??

selma ilk başlarda rüyaya karşı biraz mesafeli olabilir belki.. ama rüyayla biraz vakit geçirince ona kayıtsız kalabileceğini sanmıyorum, hem de hiç :) rüya bir kucağına atlar.. ve selma gözyaşları içinde finito :)

@ly
01-09-07, 23:54
birde Selma Hanımı çok merak ediyorum torunu olduğunu öğrenmesi baştan beri Yasemin ve ailesine karşı aldığı o soğuk, mesafeli, kendini beğenmiş tavrını değiştirip değiştirmeyeceğini. Ve ne yazıktırki!!! iki evladıda o beğenmediği küçük gördüğü ailenin evlatlarını sevdiler aşık oldular

Ben de bunu zaman zaman düşünüp gülüyorum...İlahi adalet dedikleri bu mudur...? 2 çocuğu o ailenin çocuklarına aşık...görümce de dayıya...Vah kadersiz Selma vah....:img-icecr

Selma'nın tek eksiği fazla mantıklı olması...şimdi olanları duyunca kadında mantık filan kalmayacak...( bkz. biz ne haldeyiz..) böylece son eksiği de tamamlanacak...ve harika bir babaanne olacak...Gürsoy çocuklarına diyecek yok...biliyorlar bu işi...:good:

edit...edit: dizicee....hoşgeldin....bitmedi mi daha tezin...?

merw
02-09-07, 00:04
ooo kimleri görüyorum, aliyeçan ve diziceçan :)
buyrun buyrun..

selmanın tek fazlası mantığı :D o da gidince tam olacak he süpersin aliye.. yalnız, akl-ı selim biri de lazım şimdi bunlara, selma da nezahat gibi kıyıları tam kaybetmesin mümkünse.. birden bire ben amerikaya gidiyorum diye çıkarsa ortaya, şevketi harbi kaybederiz, karışmam...

eveeet, ben kaçtım millet. yarın görüşürüz ;) iyi geceleer

@ly
02-09-07, 00:23
ooo kimleri görüyorum, aliyeçan ve diziceçan :)
buyrun buyrun..

selmanın tek fazlası mantığı :D o da gidince tam olacak he süpersin aliye.. yalnız, akl-ı selim biri de lazım şimdi bunlara, selma da nezahat gibi kıyıları tam kaybetmesin mümkünse.. birden bire ben amerikaya gidiyorum diye çıkarsa ortaya, şevketi harbi kaybederiz, karışmam...

eveeet, ben kaçtım millet. yarın görüşürüz ;) iyi geceleer

Zengin kalkışı oldu Merveçan....zaten MSN'ne de cevap vermiyorsun...sana sevgi dolu iletiler gönderdim...bi bak...:img-pilot

spdr
02-09-07, 06:38
aman tanrıııım..necdetten sonra polat mı çıktı yani şinçiii:img-fie:
---
merveçaan kucağında rüyayla,traş,jilet muhabbeti yapan ahmet mii:img-in_lovallahi güzel olurdu..
bugün bunlara yüklenelim biraz da oyun oynamayı bırak bir senaryo yaz bizee:hıh
---
fragmana 5-6 gün kaldı efendiiim kanımca:img-wink:

emosss
02-09-07, 08:55
bence yarın 31. bölümün tekrarı için fragman vermeye bşlarlar..
yeni bölümün fragmanınıda herhalde onun arasında görürüz..
merw arkadaşta demiş zaten şu an sadece yeni başlıcak dizilerin fragmanları dönüyo..
hekimoğlu64 eline sağlık ama buraya çalışma resim eklemek yasak..multimedia'da bunun için ayrı bi bölüm var..

merw
02-09-07, 09:18
arkadaşlar şu an şoklardayım!
az önce harika pazar adlı magazin programında hatırla sevgili oyuncularıyla minik bir röportaj gösterdiler ve beren şöyle bir cümle kurdu:

"ahmetin çocuğu öğrenmesiyle işler çok değişecek. aslında bunları tek bir cümleyle anlatmam çok zor çünkü 3 kişi arasında çok hızlı değişen durumlar olacak. ayrılmak üzere olan iki kişi bir anda omuz omuza verip diğerine karşı mücadele verecek.. çok güçlü itmeler çekmeler olacak.."

vesaire vesaire tam kelimeler olmayabilir ama benim anladığım ada yasemini necdetle omuz omuza mı verecek??? yok artık!!

emosss
02-09-07, 09:54
ya inanmıyorum nasıl cümleler bunlar...
ya yasemin hangi yüzle ahmet'e karşı mücadele edicek..
valla benim bundan anladığımda aynı necdet'le omuz omuza verip ahmet'e karşı mücadele vericek ama hangi hakla...

OXFORD
02-09-07, 10:01
Valla aynen öyle gibi görünüyor.Necdet&Yasemin el ele Ahmet'i devirmeye hesabı...
Şimdi o yasemin'in saçlarını eline alıcaksın dolucak dolucaksın,yolup vericeksin eline.:img-icecr:img-icecr

gülmisal
02-09-07, 10:04
Valla aynen öyle gibi görünüyor.Necdet&Yasemin el ele Ahmet'i devirmeye hesabı...
Şimdi o yasemin'in saçlarını eline alıcaksın dolucak dolucaksın,yolup vericeksin eline.:img-icecr:img-icecr

:):):)Necdetin boyu o kadar da uzun değil..

Evet Badger de böyle bişeyler sölemişti ya merve.Sonra melek Ayla Kıbrısçık olaylarını anlatarak Ahmete yardımcı olacak davada.(dava olayına girmedimm biliyoruz ama :))

OXFORD
02-09-07, 10:07
Ne bakımdan:img-icecr:img-icecr
Yasemin'i omuzlarına alırsa yetişiyorlar ama.Ayy salih memecan'ın yaptığı karikatürler geldi aklıma.Bizim city'deki gibi.Bibirlerinin omuzlarına çıkıp ahmet'i iktirdikleri falan...
Tam sopalıklar valla.hele o yasemin ahmet'i sakinleştirmeye çalışacağını bir de necdet ile iş birliği yaparsa valla bir kişi savunursa yasemini kötü olur:img-icecr:img-icecr

gülmisal
02-09-07, 10:10
Ne bakımdan:img-icecr:img-icecr
Yasemin'i omuzlarına alırsa yetişiyorlar ama.Ayy salih memecan'ın yaptığı karikatürler geldi aklıma.Bizim city'deki gibi.Bibirlerinin omuzlarına çıkıp ahmet'i iktirdikleri falan...
Tam sopalıklar valla.hele o yasemin ahmet'i sakinleştirmeye çalışacağını bir de necdet ile iş birliği yaparsa valla bir kişi savunursa yasemini kötü olur:img-icecr:img-icecr

Bizimcitiy :) bugünkü aklıma geldi de...Neyse....Ben biraz sonra çıkacağım..

Yasemin ile Necdeti dövmek için kızılcık sopası almaya gidiyorum:)

bknz:maksat ahmete yardım..

Yasemini üstüne alınca mı...Sıkıyosa alsın Ahmetin arkasında biz varız....Çok pis dalarız valla:)

Geçen gün ahmet için laf dalaşına girmiştim daha ötesi olur...

zeyneps
02-09-07, 10:15

Özgecim harikasın ya birlikte yapalım şu işi saçlarını yol getir :hıh Yani bu kadarına da pes doğrusu aynen öyle dedi ya inanamıyorum:hıh Bunu da yaparlarsa yuh artık derim o Ada domatisine:hıh Aslında onlar Neicdet'le ikisi tam tencere kapaklar yani:hıh Merveçan'ın dediği gibi dedi aynı "iki kişi ayrılacakken dayanışma yapıp diğerine karşı birleşecekler" dedi ya inanamıyorum Ahmet onlara ne yapmışki birleşiyorlar hayret bişiy ya ağzım açık kaldım valla :blink: "bu üçlü arasında gruplaşmalar saf tutmalar olacak çok güçlü itmeler çekmeler olacak" dedi ya flaş flaş flaş Yaso eğer o kadar şeye rağmen hala Necdet'i tutup Ahmet'e karşı yer alırsa yazıklar olsun Ahmet'in çocuğunu sakladıkları yetmezmiş gibi bir de birleşicekler demek böyle dostların aşıkların oldukları zaman düşmana ne hacet:hıh Keşke Ahmet aşkını gerçekten hakeden birine aşık olsaydı keşke :hıh

Şeytan diyo git o Yaso cadolozunun saçını başını yol yani bu sefer gerçekten böyle birşey yaparlarsa yazıklar olsun senin gibi seven de anne de aşık da olmaz olsun derim:hıh

gülmisal
02-09-07, 10:17
Özgecim harikasın ya birlikte yapalım şu işi saçlarını yol getir :hıh Yani bu kadarına da pes doğrusu aynen öyle dedi ya inanamıyorum:hıh Bunu da yaparlarsa yuh artık derim o Ada domatisine:hıh Aslında onlar Neicdet'le ikisi tam tencere kapaklar yani:hıh Merveçan'ın dediği gibi dedi aynı "iki kişi ayrılacakken dayanışma yapıp diğerine karşı birleşecekler" dedi ya inanamıyorum Ahmet onlara ne yapmışki birleşiyorlar hayret bişiy ya ağzım açık kaldım valla :blink: "bu üçlü arasında gruplaşmalar saf tutmalar olacak çok güçlü itmeler çekmeler olacak" dedi ya flaş flaş flaş Yaso eğer o kadar şeye rağmen hala Necdet'i tutup Ahmet'e karşı yer alırsa yazıklar olsun Ahmet'in çocuğunu sakladıkları yetmezmiş gibi bir de birleşicekler demek böyle dostların aşıkların oldukları zaman düşmana ne hacet:hıh Keşke Ahmet aşkını gerçekten hakeden birine aşık olsaydı keşke :hıh

Benim favorim michelle idi...yazık oldu insanın anne sözü dinlemesi lazım evlencekti gül gibi kızla...Bak 35 yaşına geldi evde kaldı yani:):)Gül gibi Ahmet:hıh

Ayla mı daha uzun yasemin mi?:):)

OXFORD
02-09-07, 10:23
Boy olarak mı?:img-icecrOnda aslında beren mi,nergis mi demek daha doğru:img-icecr.Nergis daha uzun diye biliyorum.:img-yes:

Evet mıchelle:img-in_lo:img-in_lo...En azından bir gururu vardı onun.Ne düşünmdüyse de açık açık söyledi.Ne yasemin gibi gerçekleri saklamadı ne de ayla gibi gururunu yerler altına alıcak davranışlarda bulunmadı:img-yes::img-yes:

zeyneps
02-09-07, 10:26
Valla şimdi Ayla'yı bile daha sever oldum düşünüyorum da Ayla olsaydı asla böyle şeyler yapmazdı mantıklı bir insandı kendisinin ve Ahmet'in mutluluğunu daha çok düşünürdü Ahmet'e karşı başka biriyle aynı safta yer almazdı asla ahh Yaso ahh o bayırdan aşağı yuvarlanaydın keşke hiç değilse zavallı kızcağız öldü diye üzülürdük arkandan Ahmet'imde bir iki yıla kalmaz acısını içine gömer çoluğa çocuğu karışırdı yani en azından senden kurtulurdu ona karşı safta yer alacağına ölseydin keşke:hıh Anılarımızda temiz bir hatıra olarak kalırdın:hıh

Tabi ki Ayla daha uzun ve de sütun gibi bacakları var :img-in_lo:img-pilot Bence Ahmet bunları tehdit edecek hatta harekete geçecek çocuğu velayetine veya yanına almak için Yasemin'den Necdet'ten destek alarak Ahmet 'e karşı mücadele verecek çocuğu almaması için tabi Necdet'le Yasemin boşanmayacak çünkü o zaman velayeti alma şansları azalır bu sırada Ayla olaya karışacak ve şahitlik yapacak herkesin kaderine etki edecekmiş ya :icon_whis

Ahh be Ahmedim keşke Michelle'le evleneydin ya şimdiye çoluk çocuğa karışmıştınız Yasemin 'le Necdet'lere oturmaya giderdiniz Yasemin de çatır çatır çatlardı :hıh

Aliye Abla editi:Aliye Abla tanış tanış ama bak Kenan hiç Ahmet gibi değil çok zayıf bir karakter yani tam bir Anti-Kahraman ama yakışırdı Kenan'ı oynamak delüğğanlıya :img-in_lo

mervefree
02-09-07, 11:10
ya arkadaşlar biyerden duyduğuma göre dizide bir kaç sezon sonra 80 li yıllara gelindiğinde yasemin hülya avşar oynuyacakmış diye bir söylenti duydum bi bilgisi olan varmı?

emosss
02-09-07, 11:23
sadece söylenti onlar arkadaşım hiçbi aslı yok..
ya ben hala şoktayım yasemin bu kadar şeyden sonra nasıl necdet'le bir olup ahmet'e karşı duracak.. sonra bunlar biraraya geldiklerinde nasıl yüzyüze bakıcaklar..
şimdi içimdeki ses bu dizi mutsuz sonla biter diyo..
yani necdet-rüya-yasemin aile saadetiyle...

OXFORD
02-09-07, 11:29
Mutsuz ya da mutlu sondan anlaşılana göre değişir bence...
Yani illa ahmet&yasemin birleşmesi mutlu son olmaz...
Açıkçası eğer berenin:img-icecr:img-icecrdedikleri doğruysa-ki bu konuda neden yalan söylesin ki-yasemin'in hiçbir şeye hakkı kalmaz.En güzel mutlu son ahmet&rüya olur o taktirde:good::good:

emosss
02-09-07, 11:34
katılıyorum cnm eğer berenin anlattıkları olursa ahmet yasemin birleşmesi hayal olur bence... benimde tek istediğim rüya'yla ahmet'in kavuşması.. tabi ne zaman olur bilinmez artık..

zeyneps
02-09-07, 11:35
Eğer Yasemin Necdet'le Ahmet'e karşı bileşirse o zaman Yasemin'le Ahmeit birleşmesi istemem gerçi sırf zaten Rüya için katlanırım diyordum o domatise ama:hıh yani hakikatten nasıl yüzyüze bakacaklar hele ki Yasemin nasıl yüzüne bakacak Ahmet'in onca yaptığından sonra :hıh Ben Ahmet&Rüya 'ya bakarım gerisi beni ilgilendirmez barışmasınlar mümkünse:hıh O Yaso'nun saçını başını yolasım geliyor sirseri:hıh Ama niye birleşiyorlar Ahmet ne yapmak istiyor ki birleşiyorlar çocuğunu almak istiyorsa haklı adamcağız Yasemin onu sakinleştireceği yerde Necdet'le mi birleşiyor:hıh Yoksa bu işin içinde Ayla'da mı var "ayrılmak üzere olan iki kişi " Yaso-Necdet mi büyük bir ihtimal onlardır yoksa Ahmet-Ayla mı belki de ikisi Yasemin'e karşı omuz omuza verip Yaso'yu süründürürler ahh ahh nerde o günler :sad53::sad53:

bir_adı_yok
02-09-07, 11:52
zeynep'e katılıyorum...
belki ahmet ve ayla yasemin'e karşı omuz omuza verirler ki bunu istemiyorum...
...
yahu necdet ve yasemin'in omuzomuza vermesi çok saçma...
neye karşı direneceklerki...
bir çocuğu öz babasına vermemek için mi?...
yo yo olamaz yasemin bu kadar ileri gidemezsin...
...
hem necdet açısından güzide var o ne olcak...

no_doubt
02-09-07, 11:54
Bence Beren'in laflarından hemen ön yargıda bulunmayın. O çocuğunu düşünerek davranıcaktır her ne yapıyorsa da. Belkide Ahmet bu haberin etkisiyle Yasemin'den intikam almaya çalışıcak ona zarar vermek istiycektir. Hem Ayla'nın da Ahmet'i dolduruşa getirmeye çalışıcağına yangına körükle gidiceğine eminim. Bence en doğrusu izleyip görmek. Hem Necdet'in de hakkını yememek lazım. Bence o mükemmel bir arkadaş ve baba. Yasemin'in yanında yer almasıda çok normal.

bir_adı_yok
02-09-07, 11:59
Belkide Ahmet bu haberin etkisiyle Yasemin'den intikam almaya çalışıcak ona zarar vermek istiycektir..

ahmet, bizim ahmet
hani şu yasemin için herşeyi yapmaya hazır olan ahmet...
asla zarar veremez...
tamam kızacaktır, hatta çok kızmasınıda beklerim ...
ama asla yasemin'e zarar verecek birşey yapabileceğini tahmin etmem..
hatta yasemin derse ki, bu gerçeği bir süre saklamalıyız rüya için..
belki ona bile razı olabilir...
...
ama tabi ahmet bu olayın etkisiyle evrim geçirmişse bilemem...

no_doubt
02-09-07, 12:12
ahmet, bizim ahmet
hani şu yasemin için herşeyi yapmaya hazır olan ahmet...
asla zarar veremez...
tamam kızacaktır, hatta çok kızmasınıda beklerim ...
ama asla yasemin'e zarar verecek birşey yapabileceğini tahmin etmem..
hatta yasemin derse ki, bu gerçeği bir süre saklamalıyız rüya için..
belki ona bile razı olabilir...
...
ama tabi ahmet bu olayın etkisiyle evrim geçirmişse bilemem...

Bence olayın ve çevrenin etkisiyle Ahmet böyle bir hata yapabilir. Eğer bu durumu ailesi duyarsa Ayla'nın da kışkırtmasıyla bir süre Yasemin'e acı çektirmeye çalışabilir. En azından kızını almak isteyebilir. Ama eminimki Ahmet sonunda doğru yolu bulucaktır. O konuda haklısın ama bu durumda umarım Yasemin ve Ahmet için herşey çoktan tükenmiş olmaz :img-in_lo

Melal
02-09-07, 12:12
Harika pazar'da Beren röportajını izlemedim ama izleyen arkadaşların söylediklerini duyunca şaşırdım.
Demek Necdet ve Yasemin Ahmet'e karşı duracaklar.
Bu çok saçma ya Yasemin iyicene saçmalamaya başlayacak demektir.
Siz yıllarca adamdan öz çocuğunu saklayın sonra Necdet paşa söylesin ve Ahmet herşeyi öğrenince de hayır çocuğu alamazsınız deyin.
Bu adalet midir ya eminim Yasemin Ahmet'e Rüya'ya gerçekleri söyleyemem psikolojisi bozulur diyecektir.
Ahmet Yasemin'e Necdet'i bırak gel dese Yasemin yapamam bunu Necdet'e der yine.
Arkadaşlar bu sezon cidden biz xanax,pasiflora falan ne varsa sakinleştirici olarak onları alıp öyle izleyelim HS'yi yoksa Yasemin bizi iyicene delirtecek.:)

@ly
02-09-07, 12:18
arkadaşlar şu an şoklardayım!
az önce harika pazar adlı magazin programında hatırla sevgili oyuncularıyla minik bir örpotaj gösterdiler ve beren şöyle bir cümle kurdu:

"ahmetin çocuğu öğrenmesiyle işler çok değişecek. aslında bunları tek bir cümleyle anlatmam çok zor çünkü, 3 kişi arasında çok hızlı değişen durumlar olacak. ayrılmak üzere olan iki kişi bir anda omuz omuza verip diğerine karşı mücadele verecek.. çok güçlü itmeler çekmeler olacak.."

vesaire vesaire tam kelimeler olmayabilir ama benim anadığım ada yasemini necdetle omuz omuza mı verecek??? yok artık!!

:blink: :img-black :img-banne :icon_sorr

Şu anda ne diyeceğimi bilemiyorum...olamaz böyle bişey...bizi şok etmek, şaşırtmak için söylenmiştir...Necdet'i kastettiğine emin misiniz kızlar...?

Hem suçlu...hem güçlü hesabı...!!! Yasemin'in Necdet'le omuz omuza...Ahmet'e karşı savaştığını düşünmek bile istemiyorum...

Hep söylüyorum...ben bu aşkın saflığını...her şeye rağmen yıpranmamış...basitleşmemiş olmasını sevdim...olaylar böyle gelişirse, benim yaşadığımdan ne farkı kalır ki...? Sıradanlaştıktan, yıprandıktan sonra...sonuçta kavuşmuş olmalarının da benim için hiçbir anlamı kalmaz...:sad53:
-------------------------------------------------------------
Şimdi sezon finalindeki, yılbaşı gecesindeki Yasemin'i düşündüm de....Yasemin Ahmet'e bunu yapamaz....yapmaazz....

melal, ben de her türlü antidepresan ve anksiyolitik mevcut...aylardır Prozac kullanıyorum ama nafile...:sad53:

Melal
02-09-07, 12:24
Şöyle bir şey olabilir mi acaba?
Ahmet ve Yasemin Necdet'e karşı tavır alırlarmış aşkları ve kızları için savaşırlarmış.:)
Ya tamam biliyorum Yasemin böyle bir şey yapmaz ama mesela dedim.:img-pilot

@ly
02-09-07, 12:33
Ahmet ve Yasemin Necdet'e karşı tavır alırlarmış aşkları ve kızları için savaşırlarmış.:)

Ben de yazdım...emin misiniz Necdet'den bahsettiğine diye...niye olmasın...diyecem...ama...bir de sezon özeti var...offf...yine de olabilir...( bkz. fakirin ekmeği umudu...)

bir_adı_yok
02-09-07, 12:34

necdet tavır alınacak kadar ileri gidebilir mi?
yasemin'de istedikten sonra necdet pek söz sahibi olamaz rüya hakkında . diye düşünüyorum
hem gerçeği söyleyip hemde rüya hakkında zorluk çıkarmaz, hazır güzide'de var...
ama yasemin ne cürretle ahmet'e tavır yapıcak necdetle bir olucak ben onu anlamış değilim...
delirdi mi bu kız ...
keşke sevda tepesinden atsaydı kendisinide bunları ahmet'e yaşatmasaydı...
...
aslında böylebir şey mantığa da ters...
öz babasından evladını saklayan bir annne,
baba gerçeği öğrendikten sonra ne hadle çocuğu için öz babaya savaş açabilir..
hemde gerçek dışı bir babayla ki öz babasıda kötü bir karakter değil...
bunun açıklaması ancak
yasemin necdet'e aşık
şeklinde açıklanabilir...

çalıkuşu78
02-09-07, 12:43
arkadaşlar şok oldum sizi okuyunca.. bu nasıl senaryo.. biz mücadele lafından işkillenip memnuniyetsizliğimizi belirtince nilgün hanım bize mücadele yok diye yazı göndermemişmiydi.. bak hem de ne mücadele dallası geçti ya bu.. aşk aşk olmaktan çıktı.. sinirden saçımı başımı yoluyorum.. ahmete karşı necdet yasemin birleşmesi olursa ben de bu diziyi izlersem namert olayım.. ya biz bu diziyi aşk için izledik.. yazık bu nasıl aşktır ya.. elele vermeleri gerekirken düşman oluyorlar.. burda aşktan söz edilebilir mi.. kavuşma mavuşma da beklemiyelim.. tam bir hayal kırıklığı .. biz ne umarken ne bulduk.. yokmu bu necdetten kurtuluş ..

bir_adı_yok
02-09-07, 12:47
ya belki ahmet bir şekilde rüya'yı yaseminden alacak...
yasemin'i istemeyecek..
yasemin'de tekrar sevda tepesine çıkacak..
ve onun bu duruma tekrar düşmesine vesile olan necdet
yasemin'e yeni bir teklif yapacak...
gel yasemin omuz omuza verip rüya'yı ahmetten alalım...
ha ne dersin yasemin...
ve yaseminden bir çığlık...
neçdeeeeeeeeetttttttt....

Melal
02-09-07, 12:50
Yasemin Ahmet'e Rüya konusunda kazık atarsa Necdet'le birlik olup Rüya'yı tamamen öz babasından koparmaya çalışırsa ve dizinin sonunda Ahmet'le Yasemin birleşirlerse senaristlere teessüf ederim.
Eğer Yasemin bu kadar hatasının üzerine bir de böyle bir hata daha işlerse gerçekten finalde ölsün Ahmet&Rüya mutlu son olsun.:img-yes:

çalıkuşu78
02-09-07, 12:57
yasemin necdetin odasına yeni bir sorti mi yapacak .. bu sefer taarruz başarılı galiba.. o yaseminle necdeti alıcı kuşlar alsın.. ahmedimize bu yapılanların intikamı yerde kalmasın.. yesemin necdet kadillaklarında giderken kaza geçirip ölsünler.. ahmet te aylayı şutlayıp rüyası ve yeni aşkıyla mutlu olsun.. yeter artık ahmete uzanan eller kırılsın..

bir_adı_yok
02-09-07, 12:57
ne olur yapımcılar böyle bir kazığı bize atmayın...
eğer bunlar yaşanacak ve sonunda da ahmet yasemin birleşecekse...
ben bu birlikteliğe gülerim ancak...
papucumun birlikteliği derim...
hadi çocuğu gizlemenin geçersizde olsa bir açıklamsı vardı...
peki ya, ahmet'e karşı verilecek bu savaşın ne açıklaması olacak...
rüya'nın pisikolajisi mi ,
aileler mi?
necdet mi?
durumu öğrenen ahmet'in yasemin'e çok ağır hakaretleri mi?
vs. vs. vs....
ne olursa olsun geçerli hiç bir sebep bulamıyorummm..

spdr
02-09-07, 13:50
ben de merve sayesinde!:hıh duydum berenin konuşmalarını..:img-pilot
ve birşey hissetmedim..
ahmet yasemin aşkı giderek zayıflıyor gözümde..
bu söylenenlerin olabilme ihtimali dahi soğutuyor beni..
sonuna kadar izleyeceğim bu diziyi..inş..
ama benim için yeri,önemi giderek azalıyor:img-cool2

marylal
02-09-07, 14:55
bnce omuz omuza verenler ahmet ve ayla olcak onlar ayrılmaya yasemınle necdetten daha yakındılr sankı.hem ozettede aylanın bu mucadeledekı etkısı dıyor bence ahmet-ayla ısbırlıgı daha mantıklı necdet-yasemınden.hem yasemın ne kdr cok hata yapmıs olursa olsun ahmet e artk boyle bısı yapmaz bence.son bolumlerde gunlugune ahmet ve ruyayı yakınlastırma cabalaryla ılgılı bısıler yazıodu

goldrose
02-09-07, 15:01
Merhabalar;
Uzun süredir yoktum siteye girememiştim,bi de ne göreyim,okuyunca inanamadım...:sad53:
Ben de omuz omuza verecek olanların ahmet ve ayla olmasını tercih ederim necdet ve yasemine.Yani necdetin biraz daha kahramanlık taslamasına katlanabileceğimi ve yaseminin bu davranıştan sonra zaten şüphe duyduğum aşkına inanabileceğimi hiç sanmıyorum.Lütfen birleşmeyi uzun tutacağız diye bu aşkın tadını,o masumluğunu bozmasınlar...Yoksa diğer dizilerden ne farkı kalır.O dinlediğimiz müziklerin sözlerindeki aşkı bu dizide bulamazsak nerede bulacağız?
Her ne kadar Ahmetin kendini bir an evvel Ayladan kurtarmasını istesem de şu durumda bari yalnız kalmasın diye Aylanın desteğine bi parça dayanabilirim sanırım:icon_sorr

spdr
02-09-07, 15:01
bnce omuz omuza verenler ahmet ve ayla olcak onlar ayrılmaya yasemınle necdetten daha yakındılr sankı.hem ozettede aylanın bu mucadeledekı etkısı dıyor bence ahmet-ayla ısbırlıgı daha mantıklı necdet-yasemınden.hem yasemın ne kdr cok hata yapmıs olursa olsun ahmet e artk boyle bısı yapmaz bence.son bolumlerde gunlugune ahmet ve ruyayı yakınlastırma cabalaryla ılgılı bısıler yazıodu

vallahi ben de öyle olmasını umarım:img-yes:
ama senaristler durumu çook rahat çocuğu elinden alınmaya çalşan aile rüyayı geri almak için omuz omuza verdi durumuna getirebilirler..

ama sonrası için mantığın doğru:good:

aah ah...
ben bu diziye nasıl ısınıcam ki eskisi gibi:bilmim
--
merhaba goldrose..
hemen hemen aynı şeyleri yazmışız sanırım...
ama bir daha katılmadan edemiyorum canım:img-wink:

Müqe-ßrit&Naty
02-09-07, 15:10
Cine 5 te.. Dizi maqazin adLı proqramda az sonra HatırLa sevqiLi ekißini qösterecek ! İzLemenizi umud ediyorm .. qeLecek sezon hakkında yorumLar yapıLacak ...:img-wink:

goldrose
02-09-07, 15:10
merhaba spdr...Sanırım herkes dizinin eski tadına gelmesini umuyor ama okuduklarımız ve duyduklarımız o eski tada çok uzak.Ben hazır Ahmette Rüyayı öğrenmişken Ahmet ve Yaseminin artık birlik olup dünyaya meydan okumalarını beklerdim.Heleki zamanında nişanlı birinin otel odasına girme cesareti olan bir Yaseminden derhal Ahmetin gönlünü kazanıp,kendini zor da olsa affettirmesini beklerdim...Düşünsenize Rüya hastalandığında ölseydi Ahmet asla onun babası olma durumunu yaşayamayacaktı bile,bu bile Yaseminin durumunu çok zora sokuyor Ahmete karşı ama anlayacak kadın nerdeee..Geçmiş gelgitlerde Rüyanın hastane sahnesi sanırım Ahmetin ilk aklına gelen sahne olacaktır,ikincisi de Yasemini Sevim Halayı görmeye gittiğinde karnı burnunda gördüğü sahne olacaktır.Ve annesine sarılıp o ağlayışı...

@ly
02-09-07, 15:19
Cine 5 te.. Dizi maqazin adLı proqramda az sonra HatırLa sevqiLi ekißini qösterecek ! İzLemenizi umud ediyorm .. qeLecek sezon hakkında yorumLar yapıLacak ...:img-wink:

İnanmıyorum...sonuna yetiştim...sadece Hülya Avşar ile Uğur Polat'ın dizide yer almayacağını söylediler...başka bir açıklama var mı...?

Müqe-ßrit&Naty
02-09-07, 15:19
CanseL eLçin için uqur poLat, ßeren Saat içinde HüLya avşar oynayacak denmiş ama haßer yaLanmşş.. ßeren saat ve canseL eLçin makyaj tekniqiyLe ßiraz yaşLandırıLarak devam ediceKLer..
Dizide başroL oyuncuLarı 40Lı yaşLarı canLandıracak...!!!

Denizin bıçakLanıp bıçakLanmadıqını söyLemediLer..

:D:happy0064:happy0064

Dizimiz çok zevkLi oLuckk !! :img-icecr

Müqe-ßrit&Naty
02-09-07, 15:22
İnanmıyorum...sonuna yetiştim...sadece Hülya Avşar ile Uğur Polat'ın dizide yer almayacağını söylediler...başka bir açıklama var mı...?

hepsini yazdm qüzeL dosTum :D

çok keyifLe izLediqim dizime kavuşacaqım sonunda..

Ne zaman ßaşLayacak ? Tarih ßeLLi mi ?? :img-cool2

zeyneps
02-09-07, 15:24
Eğer böyle birşey olursa ve sonunda birleşirlerse artık ben ne diyeyim yani:hıh Eğer Yasemin Necdet hangi sebeple olursa olsun Ahmet'e cephe alırlarsa zaten pek gönüllü olmadığım Ahmet Yasemin birleşmesini asla istemem:hıh Yasemin yine mıymıymıy "Ahmet Rüya'nın psikolojisi " filan diye Necdet'le Ahmet'e cephe alabilir valla onun yerine Ayla Ahmet birleşmesine bile razıyım ama Ahmet'in böyle birşey yapacağını sanmam :icon_whis ÜÇü arasındaki ilişkiler çok çabuk değişecek ne demek bu cümle yine Yasemin her zamanki gibi kararsız bir ona bir buna mı gidecek bizi çıldırtacak mı :hıh:dito Umarım bir arkadaşımızında dediği gibi Necdet'le Yasemin cadillaclarıyla giderken kaza geçirirler Türk filmlerinde olur ya Yasemin'den bir çığlık dönen araba sonra da Ahmet-Rüya sonsuza kadar mutlu yaşasınlar Yasemin'de onun yalandan aşkı da sonsuza kadar mezarda kalsınlar:hıh

Dizimagazini az önce izledim de yani Ahmet Yasemin üzüldüğü için neler yapıyor gidiyor Necdet'ten hesap soruyo hlbuki Yasemin onu üzmek için resmen fırsat kolluyo ben napsam da bu adama acı çektirsem diye:hıh

Umarım yanılıyoruzdur :icon_sorr Bu arada makyaj tekniğiyle yaşlandırılacaklar galiba 80'li yıllar gösterilse bile o zamana kadar Yasemin ölürse:hıh Ahmet'i yaşlandırmaları daha kolay olacak :img-blush

@ly
02-09-07, 15:25
CanseL eLçin için uqur poLat, ßeren Saat içinde HüLya avşar oynayacak denmiş ama haßer yaLanmşş.. ßeren saat ve canseL eLçin makyaj tekniqiyLe ßiraz yaşLandırıLarak devam ediceKLer..
Dizide başroL oyuncuLarı 40Lı yaşLarı canLandıracak...!!!

Denizin bıçakLanıp bıçakLanmadıqını söyLemediLer..

:D:happy0064:happy0064

Dizimiz çok zevkLi oLuckk !! :img-icecr

Oyuncuların değişmeyeceğine sevindim ama...Necdet ile Yasemin'in birlikte, Ahmet'e karşı mücadele ettiğini düşününce...:sad53:...daha zevkli bölümler de izlemiştik....:img-pilot

dido21
02-09-07, 15:25

3 kişi arasında mücadele olacak diyor.Söz konusu Rüya'ysa Necdet bu taraflardan biri olmak zorunda :img-wink:

zeyneps
02-09-07, 15:37
Umarım bu mücadele bizim düşündüğümüz kadar büyük bir şey değildir ve umarım kendisine cephe alınan Ahmet değildir çünkü öyle bir şey olursa hayalkırıklığına uğrarım:icon_sorr Yani sen yıllarca çocuğu sakla sonra adam öğrensin ondan sonra da çocuğunun öz babasına kendini affettireceğine git diğeriyle cephe al nasıl bir mantıksa bu nasıl bir entrikaysa maşallah akıldan güdük ama entrikanın alası Yasemin'de :hıh:img-hyste

mary_FB
02-09-07, 16:22
Ailelerin olaylara karışmasıyla Ahmet ve Yasemin arasında büyük bir mücadele başlayacak. Ayla’nın bu mücadeledeki rolü herkesin kaderine etki edecek ve ayrılmak üzere olan iki kişi omuz omuza veripi diğerine kerşı mücadele verecek

neler olmu neler böyle aokuduğum kadarıyla çok kişi omuz omuza verenin necdet ve yasemin olcağını yazmış
bence asıl ahmet ve ayla olacak özetteki ayla ile ilgili cümleden ben böyle olacağını düşünüyorm
belki de ahmet yeseminden rüyanın velayetini almak isteyecek fakat bekar iken bu mümkün olmayacağı için ayla ile evlilik gibi bi düşünceleri olacak
galiba bu sezon birbirine düşman iki aşık izliceğiz umarım o yılların nezaketine yakışır bir mücedele olur ahmet ile yasemin arasında

Tavuskuşu
02-09-07, 16:26
Sabah gördüğüm abuk rüyayı anneme anlatmak için yanına gitmiştim.Tam anlatıyordum ki birden televizyonda Beren Saatin konuştuğunu gördüm.V duyduklarım karşısında hayrete düştüm.Benim konuşmasından anladığım kadarıyla necdet-yasemin-ahmet üçlüsünden bahsediyordu.Bundan eminim."Bir ikili tam ayrılacakken biraraya gelip ötekine karşı duracak,saf tutmalar iki kişinin bir araya gelip üçüncüye cephe almalar olacak." dedi.Zaten en çok bilgi veren konuşan da Beren Saatti.Duyunca şoke oldum aklıma ister istemez necdet-yasemin dayanışması geldi.Bu ikili biraraya gelip de ahmete karşı durabilirler mi diye düşündüm.

Çok şaşırdım ama hemen tepki vermeyelim bence.Beren Saat konuşmasında hiç isim vermedi.Şunlar dayanışma gösterecek,buna karşı cephe alacak demedi.Pozitif düşünelim...Nilgün Hanım ne demişti önce izleyin bakalım beğenecek misiniz?Bir izleyelim.Belki de hiç düşündüğümüz gibi değildir.Çünkü bir insanı yıllarca çocuğundan ayrı tuttuktan sonra bir de ona karşı cephe almak,en nefret ettiği insanla iş birliği yapmak akıl karı değil.Nilgün hanım da ahmetin haklılığını kabul etmişti.Bu durumda adama hala çocuğunu nasıl göstermeyecekler merak ediyorum.Neyse izleyelim görelim.:img-yes:

spdr
02-09-07, 16:33
tamam...pozitif düşünelim tavuskuşum:img-wink:
nasılsa en fazla 10 bölümde ahmetle yasemin kavuşmayacak mı!!
demekki bu durumu fazla uzatamazlar..
biz de oturur yaşarı denizi harunu izleriz ve onları pas geçeriz:good:
10 bölüm sonra da ..eğer hala ilgimizi çekiyorlarsa yasemin-ahmet e tekrar döneriz..

aksi takdirde been bu işin içinden çıkamıyorum:img-cool2

bu arada cansu,zeynep,aliye abla iki çift laf edemedik kaç gündür karşılıklı sanki..özledim yahuu...
:sad53:

merve de kaç zamandır senaryo eklemiyor zateen:img-beee:

Tavuskuşu
02-09-07, 16:42
tamam...pozitif düşünelim tavuskuşum:img-wink:
nasılsa en fazla 10 bölümde ahmetle yasemin kavuşmayacak mı!!
demekki bu durumu fazla uzatamazlar..
biz de oturur yaşarı denizi harunu izleriz ve onları pas geçeriz:good:
10 bölüm sonra da ..eğer hala ilgimizi çekiyorlarsa yasemin-ahmet e tekrar döneriz..

aksi takdirde been bu işin içinden çıkamıyorum:img-cool2

bu arada cansu,zeynep,aliye abla iki çift laf edemedik kaç gündür karşılıklı sanki..özledim yahuu...
:sad53:

Hah şöyle brava...:happy0064:happy0064 Hem senarist dedi ya ahmet yasemin kavuşması olacak diye.Gerçi bu kavuşma sürecinde yasemin hala necdetin yanında yer alırsa ben onu tenhada kıstırıp boğacağım için böyle bir kavuşma olmayacak ya neyse.Ahmet bunca şeyden sonra hala necdeti savunan birini yanında ister mi?Artık rüyanın hatrına onların birleşmesini isteyeceğiz.

Haklısın Örümceğim.:):img-wink:Bir türlü aynı zamanlarda biraraya gelip kaynatamadık.Ama 1-2 gündür üstümde bir isteksizlik var.Yorum yapacak bir şey kalmadı,özet sinirleri bozdu,necdet ve yasemin görünüşe göre daha da çok bozacak.Ben de kitap okuyorum geç saatlere kadar.Pek zevk alamaz oldum.Üstüme bir yasemin güçsüzlüğü çöktü.Dön dolaş hep aynı şeyler.Ama bir fragman çıksın o zaman düşünürüz.:img-wink:Ama keyfim yerine gelir mi bilmem.Yaso sinirlerimi bozabilir.Biz burada kendini affettirmesi için yollar düşünüyoruz ki rüya gerçek anne babasıyla yaşasın diye.Ama yasemin hanım hala necdeti düşünüyor anlaşılan.Neyse sakinim,pozitifim,secret'im...:img-yes:

spdr
02-09-07, 16:48
tavusum canım..bende de var bir isteksizlik..zaten zamanım yok bu ara:icon_whis

biz istemezsek fragman sinirlerimizi bozamaz kuzum:hıh
ahmeti izleriz..rüyayı izleriz..yasemin veya necdet izlerken de o sahnede kaç hata yaptılar acaba,ne düşünerek oynadılar falan diye bakarız(ben düşünürüm de bazenn..)hmm..bu arada keşke kamera arkası görüntüleri olsa idi hs nin..bakar eğlenirdik:)acaba çekecek bir mi yok o sahnelerii.ya da ayarlayacak,izleyiciye sunacak biri...:icon_whiseğer öyleyse amatör kameraman sipiderr olarak gider çekerim herşeyii:):img-icecr

avatarı beğenmene sevindim cansucaan:img-in_lotişikkürlerrr:)
--
nick editi:bir ara niliwerda da örümcek ayşe diyordu bağaa:hıh
acaba ben de mi değiştirsem kiiii:icon_whis

Tavuskuşu
02-09-07, 16:51
Keşke kamera arkası görüntüleri olsa.Komedi dizisi değil ama yine de arada komik olaylar yaşanıyordur.Gerçi dizi 00:45 bittiğine göre o saatten sonra gösterilen kamera arkasaı görüntülerini de kimse doğru dürüst algılayamaz.Gülüp eğlenen yaso,ahmet ve necdeti görüp aaa barışmışlar,ahmet neden bu kadar kolay affetti ki? diyebiliriz.Ertesi hafta ise hani bunlar barışmıştı diye dumura uğrarız.:):)

Yok canım değiştirme nickini.Neden değiştiresin ki?Ama insanın aklına gelmeden de olmuyor.SPDR=spider gibi oluyor.:icon_whis Öylesine mi yazmıştın yoksa bir anlamı felan var mı?

zeyneps
02-09-07, 16:54
Oyy oyy ben de sizleri özledim yahu :img-in_lo:

Ayşeçan valla eğer böyle bir mücadele olursa değil 10.bölümde hiç bir bölümde birleşemesinler :hıh Hatta şöyle bir son olsun Rüya büyümüş babasını tercih etmiş Necdet'le Yasemin evli hala hatta bir çocukları daha olmuş hatta Niecdet'in bir de Güzide'den çocuğu var :icon_whis Ahmet bırakmış bu aşk meşk işlerini yaşı ermiş kemale zaten ama yine de kendisiyle ilgilenen kocasını genç yaşta kaybetmiş bir hoca var üniversitede :img-blush Ahmet'de hani istemem yan cebime koy der gibi çapkın bakışlar filan :img-blushYasemin ve Necdet Almanya'da yaşıyorlar Necdet'in bir temizlik şirketi var Almanya'da bayağı zenginler çocukları da daha küçük bir iki yaşlarında filan sonra bunlar Almanya'dan geliyorlar Rüya'nnı doğumgünü için o dönemin en güzel arabası neyse işte Mercedes olsun en iyisi arabaları işte onunla geliyorlar Ahmet'in biraz içi acıyor ama sonra yine hemen hocayla çapkın bakışmalara girişiyor :img-blush Yolda çocuk ağlıyor Necdet'te sürekli "sustur şu çocuğu " filan diye bağırıyor:hıh O sırada acı bir fren sesi ve takla atan araba görüntüsüyle birlikte Yasemin'in o tiz çığlığı Ahmet'te şahane hocayla birlikteson model arabasında giderken iniyorlar yol kapanmış bir bakıyorlar bir kaza olmuş herkesler toplanmış yerde yatan gazeteyle kaplanmış iki ceset Ahmet bir bakıyor aaa çakıyor tabi durumu :img-cray:Herkes kendi arasında konuşuyor "aaahhhvahh vaahh ölmüşler mi " sonra birden çocuk ağlaması duyuyor çocuğu da alıyor kucağına o sırada Rüya'ya hediye getirdikleri pikapta şey çalıyor "hasretinle yandı gönlüm" :sad53: yok yok vazgeçtim en iyisi "saçlarını yol getir " yok yok en iyisi "hayatımı sen mahvettin " yok yok neyse buna sonra karar veririz işte Ahmet 'in çocuğu alıp yürümesiyle bitiyor :icon_whis Nasılım ?? Bir taşla iki kuş hem Necdet Yasemin'den kurtulduk hem de Junior Necdet 'in Ahmet'e baba diyecek olmasıyla intikam aldık :icon_whis

kesinlikle çalıntı değildir:img-hyste

gülmisal
02-09-07, 17:01
Sabah gördüğüm abuk rüyayı anneme anlatmak için yanına gitmiştim.Tam anlatıyordum ki birden televizyonda Beren Saatin konuştuğunu gördüm.V duyduklarım karşısında hayrete düştüm.Benim konuşmasından anladığım kadarıyla necdet-yasemin-ahmet üçlüsünden bahsediyordu.Bundan eminim."Bir ikili tam ayrılacakken biraraya gelip ötekine karşı duracak,saf tutmalar iki kişinin bir araya gelip üçüncüye cephe almalar olacak." dedi.Zaten en çok bilgi veren konuşan da Beren Saatti.Duyunca şoke oldum aklıma ister istemez necdet-yasemin dayanışması geldi.Bu ikili biraraya gelip de ahmete karşı durabilirler mi diye düşündüm.

Çok şaşırdım ama hemen tepki vermeyelim bence.Beren Saat konuşmasında hiç isim vermedi.Şunlar dayanışma gösterecek,buna karşı cephe alacak demedi.Pozitif düşünelim...Nilgün Hanım ne demişti önce izleyin bakalım beğenecek misiniz?Bir izleyelim.Belki de hiç düşündüğümüz gibi değildir.Çünkü bir insanı yıllarca çocuğundan ayrı tuttuktan sonra bir de ona karşı cephe almak,en nefret ettiği insanla iş birliği yapmak akıl karı değil.Nilgün hanım da ahmetin haklılığını kabul etmişti.Bu durumda adama hala çocuğunu nasıl göstermeyecekler merak ediyorum.Neyse izleyelim görelim.:img-yes:

Pozitif canım:)

Ya şeyyy ee söliim Necdet yasemin el ele verişinden bişi doğmaz....İkiside ayrı tipler...

Hem onların karşısında tek başında bir hukuk devleti duruyor::)

zeyneps
02-09-07, 17:03
Hakikatten Necdet'le Yasemin birleşseler ne olur karşılarında minik bir hukuk ordusu dururken ayy şimdi ki zaman olsaydı Gürsoy ailesiyle Tv TV dolaşıp o Yasemin'le Necdet'i herkeslere rezil ederdik insan içine çıkacak yüzleri kalmazdı :hıh :img-hyste

Tavuskuşu
02-09-07, 17:03
Anahhhm zeynep kız o nasıl bir senaryo öyle?Ama ahmetin başına zaten her şey gelmişti bir de necdet ve yaseminin çocuklarına mı baksın hayatını mahvetsin.Bırahhh ya bırahhh.En iyisi ahmetin de başka bir bayandan kzı olsun.Kim olduğu fark etmez.İlle de bayan olsun ister çamurdan olsun...Jr.Necdet bu küçük kızı istesin ama ahmet onu sürüm sürüm süründürsün.Yine de vermesin kızını.Zaten kızın da gönlü pek yokmuş aslında.Hani şu 4-5 tane kızları olup da hepsine erkek adı takan ailenin ayşen grudayı sevdiği genç vecihiye vermemesi gibi.:img-hyste :img-hyste

Elit selmada çıkar Seda Sayan'a:Seda abla bana torunumu göstermiyorlar.:sad53: der.:img-hyste

zeyneps
02-09-07, 17:07
Sonra bu küçük jr.Necdet evi helikopterle basmasın :img-hyste

Yasemin'de çıksın programa ama yüzünde ya bir maske olsun ya da perdenin arkasından konuşsun :hıh Malum onun yüzünü şeytan görsün :img-hyste Cansuçan masum bebeğğin ne suçu var :img-in_lo:img-icecr

gülmisal
02-09-07, 17:07
Hakikatten Necdet'le Yasemin birleşseler ne olur karşılarında minik bir hukuk ordusu dururken ayy şimdi ki zaman olsaydı Gürsoy ailesiyle Tv TV dolaşıp o Yasemin'le Necdet'i herkeslere rezil ederdik insan içine çıkacak yüzleri kalmazdı :hıh :img-hyste

Tabi ama maalesef televizyonun ne olduğuna dair bile fikirleri yok....

Aygünler
1 Sanatkar (öğretmen)
2: Pastacı
3:(Lale ve Teoyu hiç kale aymiyim)

Gürsoylar
2 hukukçu
1 sosyalist
1 öğrenci
1 duruma göre değişen 2 Doktor.....

Hangisinin potansiyeli daha yüksek???

selmada çıkar Seda Sayan'a:Seda abla bana torunumu göstermiyorlar.

Yok canım Seda abla yayına ara verdi bi tane yeni var sizin sesiniz mi ne ona yollayalım.Ya Ahmete çocuğunu vermiyler sonra TV de girilen laf dalaşlarından BBG den çıkan Semra mı ne kaynana vardı ya onun misalinden:):)

spdr
02-09-07, 17:08
yok cansuçan değiştirmiyciyim zaten..sonra kimse tanıyamaz benii..bi çevremiz var şurda dimi amaa:img-hyste(6-7kişi iştee:))

şimdi yeni polyanna formülümüzü açıklıyoruum..
bundan sonra ahmetle yasemini hep o yılbaşı gecesindeki halleriyle düşünücez ve birbirine terslendikleri yerleri es geçicez..

zeynep..çalıntı değil demek..:):img-hyste

ben bu gece yine yokum..maleseff..size iyi sohbetler çanlarııımbye
--
ahmetle necdeti program program dolaşıp rezil etme işine bayıldım ayyyy:img-hyste
--
bye
--
zamanın ötesinden gelen edit:elbette zeynepcik..necdet ve yasemin demek istemiştim:good:

gülmisal
02-09-07, 17:17
Tüm gün ATV başındaydım 15 eylülde başlıcak Selena diye bi dizi, varmış onu bile gösterdiler.(fragman) HS yok..:(

Bu bize yapılan bi komplo mu yoksa???

Nick değiştirmek moda oldu ben de değiştireceğim tabi çok uzun bu ......dimi?:)

Tavuskuşu
02-09-07, 17:19
Güle güle Örümcekçan.Bu aralar çok kaçıyorsun fark etmedik sanma.:)

O senaryonun orijinali ne ki?Ben bilmiyorum tanıyamadım.Zeynep küçük bebeğin bir suçu yok ama ahmedin de bir suçu yok.Neden baksın ki necdetin oğluna?Hadi necdet görüp üzülecek desen neyse.Ama adam ölmüş.Üstelik bebeğin babası necdet olduğuna göre genlerinde nankörlük,bencillik olabilir.Amet niye uğraşsın onunla?

Merveçan hiç sesin çıkmıyor...Hayırdır?

gülmisal
02-09-07, 17:22
Güle güle Örümcekçan.Bu aralar çok kaçıyorsun fark etmedik sanma.:)

O senaryonun orijinali ne ki?Ben bilmiyorum tanıyamadım.Zeynep küçük bebeğin bir suçu yok ama ahmedin de bir suçu yok.Neden baksın ki necdetin oğluna?Hadi necdet görüp üzülecek desen neyse.Ama adam ölmüş.Üstelik bebeğin babası necdet olduğuna göre genlerinde nankörlük,bencillik olabilir.Amet niye uğraşsın onunla?

Merveçan hiç sesin çıkmıyor...Hayırdır?

tavuscan Rüya gibi Amet yazmışsın..:)

Necdetin çocuğuna.....Tabiki niye uğraşsın....:( Ben de uğraşmam yani:):)

zeyneps
02-09-07, 17:23
Ayşeçan Yasemin'le Necdet 'i demek istedin heralde:hıh

Bu akşam bende yokum zaten yasaklıyım ya :icon_sorr Ferzan Özpetek'in filmini izleyeceğim :img-blush:img-in_lo

Ben valla Yasemin 'le Ahmet'i hep o yılbaşı gecesindeki gibi düşünmeyeceğim Yasemin'i hep o kayalıklardan atlamış gibi düşüneceğğim yani yok sayacağım onun çıktığı sahnede de Sünem7in yaptığı gibi zap yapacağım ya da duvara bakacağım duvar bile şunca yıl konuşsam laf anlatsam anlardı Yasemin'de tık yok:hıh

merw
02-09-07, 17:32
selam:)

valla benim berenin o konuşmasından anladığım yaseminle necdetin omuz omuza vereceği, çünkü ayrılmak üzere olan iki kişi diyor, eh ahmetle yasemin olamaz, birlikte değiller ne de olsa.. ahmetle ayla ise.. ya pek sanmıyorum aslında.. yani ahmetin yasemine kızıp tekrar aylayla evlenmeye kalkması demek oluyor bu, ki ahmet bu hatayı bir daha yapacak biri değil, en azından bu zamana kadar gördüğümüz ahmet değil.. ama, ahmetin aylayla evlenmesi yaseminin necdetle omuz omuza vermesinden çok daha iyi, son tahlilde..

ve aylanın ahmete gaz vermesine gelince.. ben sanmıyorum böyle olsun. birincisi bu konuda ahmet aylayı dinlemez, dış kapının mandalı oluyor azıcık bir de ayla ahmetin kendisiyle olamayacağını kabullenmiş görünüyordu son bölümde, daha fazla üsteleyeceğini sanmıyorum..

ahmetin yaseminden intikam alması ise, biz çok istesek de, olmayacak birşeydi. yani ahmetin karakterine uygun değil, özellikle de arada rüya varken zalimleşeceğine inanmıyorum.. bugüne kadar tasvir edilen ahmet karakteri böyle biri değil. tabi senaristler karakterlere mütemadiyen slalom attırdıkları için, o da değişebilir... de, bir değeri kalır mı? tartışılır..

ada salağına inanamıyorum! çocuğunun babasına değil de necdete verdiği omzu kırılsın inşallah!

ayrıca, aynen yazdığınız gibi bu salaklığı yaparsa ahmetin 3 metre yakınına yaklaşmak nasip olmasın o ada delisine.. :hıh adamın gözüne görünüp de asabını bozmasın! :hıh zeynepçanın dediği gibi yazıklar olsun senin gibi kadına! senin gibi aşık olmaz olsun... :hıh

melal, bu duyduklarımıza passiflora az kalır, diazem cipram falan hepsini bir arada yutmak lazım :) kafa pilot gibi olacak ki ancak gerilmeden dayanabiliriz... :img-pilot

merw
02-09-07, 17:43
Umarım bu mücadele bizim düşündüğümüz kadar büyük bir şey değildir ve umarım kendisine cephe alınan Ahmet değildir çünkü öyle bir şey olursa hayalkırıklığına uğrarım:icon_sorr Yani sen yıllarca çocuğu sakla sonra adam öğrensin ondan sonra da çocuğunun öz babasına kendini affettireceğine git diğeriyle cephe al nasıl bir mantıksa bu nasıl bir entrikaysa maşallah akıldan güdük ama entrikanın alası Yasemin'de :hıh:img-hyste

zeynep tam yazını okurken aklıma geldi, belki de ahmet necdetle omuz omuza verip yasemine karşı cephe alıyordur :img-blush :img-hyste ay allahım sen sabır ver bize..

şekerim entrikada yerli dallas gibi oldu dizi vallahi, yasemin maşallah sue allen'dan geri kalmiiy. necdet desen yakında jr.'ın tahtını sallayacak... ah zavallı ahmet, nereden düştü bunların arasına :sad53: taşınmaz olsalardı adaya... hep selmanın yüzünden, kesin o tutturmuştur "kocacım adada bir yazlık alalım, çocuklar için de iyi olur" diye, al çok iyi oldu :hıh

cansuçanım, yazını şimdi okudum :D adeta bir güneş ışığı gibi iyimserlik saçmışsın :) anacım elimde değil sinirleniyorum. deli bunlar ya, bir de çok sevmeyi bilirmiş gibi sevmekten bahsetmiyor mu ada domatesi... :icon_evil

Tavuskuşu
02-09-07, 17:47
Beren Saat konuşurken önce finalde şöyle şöyle olmuştu dedi sonra da üçlü arasında... diye devam etti.Benim konuşmalarından çıkardığım Necdet-Yasemin-Ahmet üçlüsü.

Merve haklısın yani iyi fikir.Necdet-yasemin dayanışması olacağına ahmet necdet dayanışması olsun daha iyi.:happy0064:happy0064

İlaç filan kesmez bizi.İyisi mi doktor kontrolünde ve koltuğa sabitenmiş bir şekilde izleyelim.Hem kendi can sağlığımız hem de televizyonun sağlamlığı açısından.:icon_whisDiğer forumlarda millet heyecanla zevkle fragmanın gelmesini,dizinin başlamasını bekliyor.Bizse sinir krizleri eşliğinde diken üstünde bekliyoruz.Reva mı bu bize?:hıh

Gülmisal sen de değiştirme nickini.Yakında forumda tanıdık yüz kalmayacak.:)

gülmisal
02-09-07, 17:58
Beren Saat konuşurken önce finalde şöyle şöyle olmuştu dedi sonra da üçlü arasında... diye devam etti.Benim konuşmalarından çıkardığım Necdet-Yasemin-Ahmet üçlüsü.

Merve haklısın yani iyi fikir.Necdet-yasemin dayanışması olacağına ahmet necdet dayanışması olsun daha iyi.:happy0064:happy0064

İlaç filan kesmez bizi.İyisi mi doktor kontrolünde ve koltuğa sabitenmiş bir şekilde izleyelim.Hem kendi can sağlığımız hem de televizyonun sağlamlığı açısından.:icon_whisDiğer forumlarda millet heyecanla zevkle fragmanın gelmesini,dizinin başlamasını bekliyor.Bizse sinir krizleri eşliğinde diken üstünde bekliyoruz.Reva mı bu bize?:hıh

Gülmisal sen de değiştirme nickini.Yakında forumda tanıdık yüz kalmayacak.:)

Miray ve ya Miko olacaktı daha kolay hem nese adminlerden geri dönüşüm yok..:(

Evet bizim ne eksikliğimiz var...bizde forum .çocuğuyuz!'

valla evde kumanda hep bende olduğundan TV nin sağlığı hiç iyi olmayacak.Yalnız izlemeyi düşünüyorum.Anneme ayıp olmasın.....Çünkü düşünceler içimde kalmayacak gibi.....:)

merw
02-09-07, 18:03
Oyy oyy ben de sizleri özledim yahu :img-in_lo:

Ayşeçan valla eğer böyle bir mücadele olursa değil 10.bölümde hiç bir bölümde birleşemesinler :hıh Hatta şöyle bir son olsun Rüya büyümüş babasını tercih etmiş (.........)
Bir taşla iki kuş hem Necdet Yasemin'den kurtulduk hem de Junior Necdet 'in Ahmet'e baba diyecek olmasıyla intikam aldık :icon_whis

kesinlikle çalıntı değildir:img-hyste

zeynep çalıntı olmayan senaryona koptum :img-hyste ama tv tv dolaşıp rezil etme fikri daha cazip... ama o zaman inanılmaz senaryolu çakma reality showlar olmadığı için, bunu gazeteden yaparlar, örneğin sevim şöyle döşeniverse bir iki sütun yazı :D mutlaka gazeteci arkadaşları vardır, bir gazeteye bastırır nolcek :img-hyste ay

cansucan naber :)

Tavuskuşu
02-09-07, 18:06
Canım ben de yalnız izlemeyi çok istiyorum zira annem bak necdet şöyle,böyle,hede hödö gibi konuşmalarla beni sinir eder eminim.Ama farklı televizyonlarda aynı diziyi izlemek pek mümkün olmayacaktır benim için tasarruf açısından.Zavallı televizyona da zarar vermemek adına reklam aralarında gidip odamda yastığı filan yumruklamayı düşünüyorum.

Bu senaryo nereden çalıntı ay?Merak ediyorum.İyiyim merveçan ama biraz midem ağrıyor.Çaresini bilen var mı?

merw
02-09-07, 18:20
Canım ben de yalnız izlemeyi çok istiyorum zira annem bak necdet şöyle,böyle,hede hödö gibi konuşmalarla beni sinir eder eminim.Ama farklı televizyonlarda aynı diziyi izlemek pek mümkün olmayacaktır benim için tasarruf açısından.Zavallı televizyona da zarar vermemek adına reklam aralarında gidip odamda yastığı filan yumruklamayı düşünüyorum.

Bu senaryo nereden çalıntı ay?Merak ediyorum.İyiyim merveçan ama biraz midem ağrıyor.Çaresini bilen var mı?

çok geçmiş olsun canım :( mide ağrısına en iyi çare ılık bir bardak ballı süttür... üşütmüşsne eğer, karnının üzerien sıcak su torbası koymak da işe yarayabilir ama en iyisi süt ;) tatlı yemek de iyi geliyor, bana lokum iyi gelir mesela :D ama tamamen psikolojik de olabilir tabii hahah

farklı televizyonda izleme canım, gerek yok... necdet veya yasemin (ahmetsiz) çıktığı zaman yapacak işin varsa, örneğin kendine çay kahve koyacaksan ya da meyve falan alacaksan onu yap. ya da telefonuna bak, ya da bilgisayara bak.. reklam arası gibi kullan yani :img-hyste

gülmisal
02-09-07, 18:24

Üstünde Necidet resmi olan bir kum torbası da olabilir:):):)Özel imhalat..

Annem olayları bilmediği için bana sorular soracak.....Eskiden aynı zamanda başka bi dizi izliyordu...Fakat benim TV im bozlduğu için aynı TV den izlicez:(

farklı televizyonda izleme canım, gerek yok... necdet veya yasemin (ahmetsiz) çıktığı zaman yapacak işin varsa, örneğin kendine çay kahve koyacaksan ya da meyve falan alacaksan onu yap. ya da telefonuna bak, ya da bilgisayara bak.. reklam arası gibi kullan yani

Evet yada akla yarar birşeyler yap izlemek dışında herşey yararınadır..:)

Tavuskuşu
02-09-07, 18:27
Teşekkür ederim mervecim.Ballı süt de sevmem ama bari yatmadan bir ılık süt içeyim.

Necdet yasemin sahneleri çıkınca aksine pür dikkat izliyorum.Eğer dikkatle izlemezsem burada onları nasıl çekiştirebilirim ki?Demin bir doktorların forumuna girdim.Birisi kadrodan çıkna 3 kişi var,fragman ve özet yarın şu saatler arasında gelir,şçyle yeni oyuncular gelecek,bunların şunlarla ilgisi olacak diye tüyolar vermiş.Neden bizim öyle tüyocularımız yok ki?Bari fragman ne zaman gelecek ve Lale Mansur,Avni Yalçın,Berk Hakman çıkacak mı onu söylesinler.Yok ama bize sadece iki kişi omuz omuza verip üçüncüye karçı olacalar diye nereye gittiği belli olmayan cümleler gelir.:hıh :hıh

Necdet resimli kum torbaları mı?:img-hyste :img-hyste Güzel fikirmiş.Necdet resimli dartlar da yapalım o vakit.:)

gülmisal
02-09-07, 18:30
Teşekkür ederim mervecim.Ballı süt de sevmem ama bari yatmadan bir ılık süt içeyim.

Necdet yasemin sahneleri çıkınca aksine pür dikkat izliyorum.Eğer dikkatle izlemezsem burada onları nasıl çekiştirebilirim ki?Demin bir doktorların forumuna girdim.Birisi kadrodan çıkna 3 kişi var,fragman ve özet yarı