Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-18

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

spdr
04-09-07, 06:36
günaydın forum:img-wink:

arwen kardeş,umarım yanlıştır..artık gazete haberlerine falan inanmıyorum pek:icon_whisepey bir tecrübe edindik bu konuda hs sayesinde:img-beee:

arada arkadaşlar gelip yaseminin o kadar da suçlu olmadığını yazmışlar..
evet,aslında genel olarak katılıyorum buna:good:
ama senaristlerin--bilerek yaptıkları--mantık hatalarıyla gereken yerlerde gerektiği gibi davranmadığı için kızıyoruz biz....
ama tabi ki kurtarıcı sebepleri olmalı,ahmet onu yargılarken de:img-wink:

arwen61
04-09-07, 06:48
günaydın forum:img-wink:

arwen kardeş,umarım yanlıştır..artık gazete haberlerine falan inanmıyorum pek:icon_whisepey bir tecrübe edindik bu konuda hs sayesinde:img-beee:

arada arkadaşlar gelip yaseminin o kadar da suçlu olmadığını yazmışlar..
evet,aslında genel olarak katılıyorum buna:good:
ama senaristlerin--bilerek yaptıkları--mantık hatalarıyla gereken yerlerde gerektiği gibi davranmadığı için kızıyoruz biz....
ama tabi ki kurtarıcı sebepleri olmalı,ahmet onu yargılarken de:img-wink:

bencede yanlış olması lazım çünkü dediğim gibi atv selenanın fragmanını vermeye başlamış 15 eylül cumartesi saat 20:00 de başlıyor diye ama ne bileyim cuma saat sekizde başka kanallardada benzer diziler var acaba ondan bir değişiklik yapılırmı diye düşündüm inşallah yanılıyorumdur çünkü atv nin cuma günkü düzeni çok iyiydi hatta bu senede cuma günlerinin en iddialı kanalı olacaktı inşallah kendi eliyle sonlarını hazırlamazlar

ben geçen sene hatırla sevgiliyi pek izlemedim ama yaz tatilinde bazı sahnelerine bakınca müptelası oldum diyebilirim 2 gün önce atv den 1 aylık izleme hakkı satın aldım ve bütün bölümleri izlemeye başladım yeni sezona daha bilinçli başlayayım diye ve izlerken ne çok şey kaçırdığımı görerek üzüldüm

yaseminin fazla suçu olmadığına bende inanıyorum ama ahmetle arasındaki o büyülü aşkı görünce ah be yasemin keşke eline geçen ilk fırsatta onunla konuşsaydında ikinizde bu kadar acı çekmeseydiniz demektende kendimi alamıyorum hele sezon finalinde necdet gerçekleri anlattığında ahmetin yüz hali çok kötüydü hem şaşkınlık,hemde kırgınlık yeni szonda bu yüzden yaseminle çok çatışacaklar gibi görünüyor artık başlasada izlesek inşallahta cuma saat 22:de yani aynı zamanında başlarda cuma akşamı peşpeşe iki diziyle atv de keyifle geçiririz:img-wink:

spdr
04-09-07, 06:53
arwen,sen en iyisini yapmışsın...hepsini beklemek zorunda kalmadan toptan izlemişsin..bizse zaman atlamasından sonraki sezonu resmen kendimizi ite-kaka..yok yok yasemin hala seviyor olmalı ahmeti..pek de belli etmiyor ya..diyerek izledik:icon_whis

aslında biriktirip mi izlesek ki bundan sonra....yasemine yaptırılacak yeni hatalara tahammülüm yok zira:img-yes:ya da ahmetin herşeyi yıkıp dökecek kadar zalimleşmesine:icon_whis

arwen61
04-09-07, 07:00
maalesef ahmet bu sene birşeyleri kırıp dökebilir,hayatının aşkı yasemine cephe alabilir hem beren saat ne demişti iki kişi birlik olup karşı çıkabilirler falan diye ben burdan yaseminin necdetle elbirliği yapıp ahmetin rüyayı almaması için savaşacağı anlamını çıkarttım tabi aşıkların arasının bu sefer daha büyük yaralarla açılmasınıda:icon_sorr

yalnız söylemeden edemeyeceğim ben aşkı bu kadar saf ve güzel anlatan bir başka dizi daha görmedim müziklerlede birleşince bölümleri izlemenin tadına doyum olmuyor:img-in_lo

bu arada biriktirip izlemekte zevkli önce özeti okuyorum beğendiğim sahneleri de sarıp tekrar izliyorum tavsiye ederim:img-wink:

gülmisal
04-09-07, 10:28
FRAGMAN ÇIKTI

Şimdi fragmanı izledim elim ayağım titriyor bu ne yaa valla sinir krizi geçirdim...ahmet gerçekten kötü, oluyor yasemin onun ğeşinden koşuyor sürekli sonra necdet eve girip bakıyor kimse yok demek kiiiii YAR BİRLİKTE KAÇMIŞŞŞŞ::::::)

HeRMioNeKaiBa
04-09-07, 10:30
arkadaslar frangmanın sonunu gördüm...
ahmet gidiyordu ...yaseminde arkasından herseyi kızımız icin yaptım diyodu ..
sonra necdet eve geliyor rüyayı arıyor..ama rüya yok ...bu kadarını görebildim...

gülmisal
04-09-07, 10:35
ahmet şey diyor rüyanın başkasına baba demesini istemiyorum falan yasemin 2 kere peşinden koşum onu durduruyor ağlayarak tabiii...senin için kötü oxford..:)

deniz sahneleri var deniz bilmemne bilmemne ama ölmüyor sanırım........

Galiba ilk çıktığında izledim fragmanı....ama tepkmi görmeliydiniz ellerimle boynumu çizdim kıpkırmızı oldu hala ellerim titriyor:(

hangi gün bakamadım ama saat 22:20 de hala titriyorum :::( sinir krizi geçirdim ya annem kortu:(:( :)

ermec
04-09-07, 10:35
ya fragmanı ızledım ve aglıcam:(:( yasemın ahmetın arkasından dız cokup nasl agladı ama ya ahmet yenı halı cok tatlı gorundu ozlemısım ya...:( dolaba lap dıe bı koydu elını yasmeın kaldı oyle heh senmısın cocugunu gostermeyen yuppiiiiii cok guzeldı .... insan heyecanlanıo tam anlayamıo ...

OXFORD
04-09-07, 10:38
Hem de ne kötü sevgili gülmisal..Ordan sonra birşey gösteriler mi?Ben böğürme aman pardon ağlama yerinden sonra koptum:icon_whis:icon_whisÖnmeli birşey var mıydı arkada...

Rüya&Ahmet harikaydılar:img-in_lo:img-in_lo

Pimolisa
04-09-07, 10:40
arkadaslar frangmanın sonunu gördüm...
ahmet gidiyordu ...yaseminde arkasından herseyi kızımız icin yaptım diyodu ..
sonra necdet eve geliyor rüyayı arıyor..ama rüya yok ...bu kadarını görebildim...

Nee? Gerçekten mi? İnanmıyorum bugün mü gördün hemen atv yi takibe başlıyoruz o zaman:happy0064

tugchemre
04-09-07, 11:09
günlerdir sadece atvyi izliyorum çıkar fragman diye ve evet çıktı büyük bir keyiflede izledim öyle özlemişimki onları yine ikinci yayyın akışında anlaşılan bu yılda gece yarılarına kadar oturucam

Pimolisa
04-09-07, 11:12
günlerdir sadece atvyi izliyorum çıkar fragman diye ve evet çıktı büyük bir keyiflede izledim öyle özlemişimki onları yine ikinci yayyın akışında anlaşılan bu yılda gece yarılarına kadar oturucam

Tuğçe imzandaki slogan çk güzelmiş iyi bulmuşsun:img-in_lo
Az önce eklenen haberi diyorsan doğruluğundan şüpheleniyoruz sanırım gene normal saatinde yyınlanacak neyse hangi saatte olursa olsun artık izleyeceğiz.

@ly
04-09-07, 11:15
Arkadaşlar 5 dk. sonra işe dönmem gerek...birisi şu fragmanı sırasıyla ve ayrıntılı yazabilir mi lütfen...Sadece Ahmet-Yasemin sahneleri yeterli...

------------------------------------------------------------

Alacağınız olsun...küstüm...gidiyorum....:icon_sorr

Messa
04-09-07, 11:17
Fragman mı çıktı yaa bende malesef tüplü siteyi bekleyecek şanssız kişilerden olacağım galiba.

burchincik
04-09-07, 11:24

ilk görenlerden biride benim galiba...ahmetin yasemine olan tavrı uvvv..
yasemin arkasından nasıl ağlıyor..defne , ışık ve harun denizin başındalar...hastanede...ahmet nasıl sinirli yasemine...

tugchemre
04-09-07, 11:26
Tuğçe imzandaki slogan çk güzelmiş iyi bulmuşsun:img-in_lo
Az önce eklenen haberi diyorsan doğruluğundan şüpheleniyoruz sanırım gene normal saatinde yyınlanacak neyse hangi saatte olursa olsun artık izleyeceğiz.

valla napalım katlanıcaz artık hs için herşeye değer helede canselim için

fragmana gelince öle heyecanlandımki biribirine girdi denizin başındaydı herkes hastanede belki hayatı boyunca öle kalıcak falan dedi doktor

ahmet uzaktan rüyaya bakıyodu sonra ahmetle yasemin okuldaydı ahmet yasemini kolundan tutup bunca yılın hesabını sorucam falan diyodu

necdet eve gelmiş rüya diye bağırıyodu

yasemin ahmetin kolundan tuttu bunu kızımız için yaptım falan diyodu öleydi hatırladığım kadarıyla

OXFORD
04-09-07, 11:28
Fragman masum tıkla-izle sitesine eklenmiştir arkadaşlar..Bilginize:img-wink::img-wink:

Tuğçecim birtanem gerçekten çok hoş bir söz imzandaki.Yasemin ağlasın istiyorum ama mümkünse sessiz:img-icecr:img-icecr

yasemin_lizz
04-09-07, 11:29
Fragmanı izlediiiim:happy0064
Evet sırayla gidersek; Ahmet Rüya'yı uzaktan izliyordu...Sonra Yasemin'in işyerine gitti ve bu yaptıklarının hepsini bedelini ödeyeceksin, kızım başkasına baba demeyecek bundan sonra dedi.Ahmet dışarı çıktıktan sonra Yasemin peşinden koştu ve bunları kendisi için değil kızımız için yaptığını söyledi ve ağladı:) Necdet eve gelip Rüya'yı aramaya başladı...Deniz hastaneye kaldırıldı, durumu çok fena ve herkes perişan...Yaşar sokakta çok kötü dövüldü...Şimdilik bu kadar:icon_whis

Pimolisa
04-09-07, 11:34
Sırasıyla anlatıyorum şimdi izledim

1-) Deniz hastahanedeydi doktor iç kanama geçiriyor ameliyathaneyi hazırlayın diyordu. Defne perişandı.
2-) Ahmet uzaktan Rüya'yı izliyordu o kadar güzeldi ki...:img-in_lo Rüya merdiven gibi bir yerden iniyordu bir ara düşecek gibi oldu Ahmet çok korktu kızına birşey olacak diye:sad53:
3-)Yaşarı dövüyorlardı.
4_)Ahmet Yasemine bizden çaldığın yılların bedelini teker teker ödeyeceksin diyordu. Rüya bundan sonra başka birine baba demiyecek yazıyordu.
5-)Doktor deniz için bundan sonraki hayatını hiç uyanmadın geçirmesi mümkün diyordu defneyle mehmet çok kötü oluyordu.6_) Yasemin ahmetin peşinden koşmuş ben bunu kendim için değil kızımız için yaptım diyordu. Ahmet dinlemiyordu. Yasemin ağlamaya başlıyordu.

tugchemre
04-09-07, 11:48
Fragman masum tıkla-izle sitesine eklenmiştir arkadaşlar..Bilginize:img-wink::img-wink:

Tuğçecim birtanem gerçekten çok hoş bir söz imzandaki.Yasemin ağlasın istiyorum ama mümkünse sessiz:img-icecr:img-icecr

ösgem saol bitanem valla bende senin gibi düşünüyorum tamam ahmet yasemin istiyorum hala ama ağlamasın yeter hem yaptı yapacağını hemde ağlıyo asıl ahmetimin ağlaması lazım ay hala ilk öğrendiğindeki yüz ifadesi gözümün önünden gitmiyo

gülmisal
04-09-07, 11:57
pimolisa en sonda necdetin sahnesini unuttun sanırım ya o masun tıkla izle ye nasıl giriliy ben bişiye girdim ama yok.....:(:(:(

arwen61
04-09-07, 11:58
tüh ya fragman çıkmış ama ben çalıştığım için izleyemedim neyse artık tıkla izle sitesinden bulur izlerim bu arada gününün ve saatinin değişmemesinede ayrıca sevindim

ahmetin bu tepkisi zaten bekleniyordu yasemine kırgın ve kızgın olması gayet doğal ama zamanla yumuşayacağına hatta bu sefer sadece rüyayı değil yaseminide almak için uğraşabileceğini düşünüyorum inşallahta yanılmam:img-wink:

malum siteden fragmanı bulamadım elinde link olan bir arkadaş özel mesajla gönderebilirse çok mutlu olacağım:img-yes:

Pimolisa
04-09-07, 12:00
pimolisa en sonda necdetin sahnesini unuttun sanırım ya o masun tıkla izle ye nasıl giriliy ben bişiye girdim ama yok.....:(:(:(

Sana mesaj attım cnm ordan gir:img-polic

zeyneps
04-09-07, 12:01
,

Fragmanı izledim:img-in_lo:img-blush ve gözlerim doldu hem Deniz için hem de Ahmet -Rüya boşa gitmiş kaybedilmiş onca sene için :icon_sorr:img-cray:

Bir de Yasemin ağlamaz mı ayy gene başladı lütfen sessiz ağlasın ya kızı için yapmışmış hıı tabi tabi sen şuna benim ve Necdet'in bencilliği yüzünden kayboldu heba oldu desene onca sene :hıh Ama Ahmet'i çok takdir ettim ikisine de onca senenin hesabını bir bir verdirsin biir de Rüya'ya bakışına içim gitti sonrasında sanırım Rüya düşüyor Ahmet o yüzden öyle koşuyor :img-in_lo:icon_sorr:icon_sorr

kutbettin
04-09-07, 12:02
Oyy içim parçalandı Deniz'e. Defne'nin hali falan çok kötü umarım en kısa zamanda iyileşir.

Ahmet çok güzel yaptı Yasemin'e. Bizden çaldığın yıllarla kastettiği de Rüya ve kendisi. Ahmet Yasemin'i şu an tamamen silmiş gibi.

Yaşar da Deniz'i kurtardı diye dövülüyor sanırım:icon_whis

Eh Yasemin Hanım daha çok ağlayacaksın. Necdet'e güldüm ben yaa RÜYA SENİN KIZIN DEĞİL NECDET ANLA ARTIK VE ÇEKİL HAYATLARINDAN

Shevek
04-09-07, 12:07
Sana mesaj attım cnm ordan gir:img-polic

Pimolisa bana da atsana o linki; ben de forumun bahtsız bedevisi olarak, fragmanın çıktığını öğrendiğim andan itibaren bir türlü abuk program, fragman ve reklam izledim atv'de ama bizimkilere rastlayamadım bir türlü...:icon_sorr

zeyneps
04-09-07, 12:08
Necdet'e iyi olmuş acaba orda Yasemin Rüya'yı da alıp ailesinin evine mi yerleşti yoksa Ahmet ikisine de götürdü mü yoksa Ahmet Rüya'yı alıp götürdü mü :icon_whis Ya hala onların hayatının ortasında duruyor ya niye çekilmiyor bir türlü zaten Ahmet'le yaptığı son konuşmada da Ahmet hesap soracağı yerde Necdet Beyciğimiz hesap sorup zeytinyağı giib üste çıkıyordu:hıh

Yasemin ağla ağla daha çok ağlıyacaksın umarım dava açılırsa da velayet Ahmet'e verilir de o zaman ikiniz birbirinize sarılıp bol bol ağlarsınız:hıh Kızı için yapmışmışmış çok taktım ben bu lafa:hıh Ahmet'in de saçlar kısalmış :icon_whis hangi ara kestirdi anlamadım "Rüya benim gerçekte benim kızımmış " "abi senin saçlar da çok uzamış gel bi keselim " :img-hyste

tugchemre
04-09-07, 12:10
her nekadar güzide olayıyla beraber necdeti hiç sevmesemde yinede üzücü bi durum onun için kızından ayrılacak amaaaaa ohhh çokta ii olacak ahmetim benim babalık nasıl olur gösterecek bundan sonra yalnız özette ayla ile ilgili bişiler yazıyodu galiba necdet sistem dışı kaldı bide ayla çıkmasın ya zaten sinir oluyorum ahmetin yanında gördükçe

Pimolisa
04-09-07, 12:14
Pimolisa bana da atsana o linki; ben de forumun bahtsız bedevisi olarak, fragmanın çıktığını öğrendiğim andan itibaren bir türlü abuk program, fragman ve reklam izledim atv'de ama bizimkilere rastlayamadım bir türlü...:icon_sorr

Gönderdim:img-wink:

Yaseminin o sözü ilginçti... Rüya için. Gerçek babasını Rüyadan yine Rüya için saklıyor...:img-cool2
Nejdet artık gerçekleri kabullenmeli. Daha ne kadar Yasemini ve Rüyayı isteyecek merak ediyorum gerçi bundan sonra da pek bir işe yaramaz:icon_whis En acıdığımda Rüya zavallı ne yapacak ben nereye düşmüşüm der herhalde. Onunda Ahmete alışması zaman alacak.

esra36
04-09-07, 12:15
hala şokatayım fragmanı bu kadar çabuk beklemiyordum.

denize çok üzüldüm...belki hiç uyanmaya bilirmiş.defne,ışık ve harunun ellerini denizin elleri üzerine koydukları sahne hem çok güzel hemde anlamlıydı.sanırım ona güç vermek ve yanında olduklarını bilmesi,hissetmesi için yaptılar.

yaşar ın neden dövüldüğünü bende anlamdım ama kutbettin arkdaşımızın dediği gibi belki denizi kurtardı diye yapmış olabilirler.

ahmetin rüyayı izlediği sahne ne güzeldi.ne kadar güzel bakıyordu ahmet, rüya ya.hem büyük bir özlem hemde kocaman bir sevgi ile.
rüya düşerken nasıl da koştu.bir anne ve bir babanın sefkatıyla...

yasemine nasıl rest çakti.artık rüya başkasına baba demiyecek.bizden çaldığın yılların hesabını vereceksin.yasemin neye uğradığına şaşırdı.
parktaki sahnede çok güzeldi.yaseminin haline içim parçalansa bile bunları hakketti.

ahmet şuan yasemine çok kızgın ve kırgın.sanırım yasemine bir bedel ödetmeden de bu kızgınlığı geçmiyecek.lakin bişey varki ahmet hep bişeyin acısını çekecek.rüyanın doğumunu,büyüdüğünü görememek.ne diyeyim ahmet çok haklı.

necdetin ellerinden herşey kayıp gitti.ne yasemin ne rüya kaldı.fragmandaki gösterimde bu yöndendi.bence necdet rüyayı görmeyecek.ahmet buna izin vermeyecek.necdette bunun hesabını rüyayı görmeyerek çekecek.

tugchemre
04-09-07, 12:18
pimolisanın dediği;(buarada adını sölersen çok sevinirim)

Yaseminin o sözü ilginçti... Rüya için. Gerçek babasını Rüyadan yine Rüya için saklıyor...:

işte bu bizim fragmanla ilgili asıl konuşmamız gereken bu olmalı acaba rüyaya sordumu yasemin kızım ben senin için seni babandan ayırıcam tmm mı diye böyle saçmalıkta olmaz rüya içinmiş rüya için en doğrusu anne ve babasıyla olması elaleme baba demesi deil bak yine sinirlendim

Pimolisa
04-09-07, 12:20
[QUOTE=Pimolisa;4642905]Yaseminin o sözü ilginçti... Rüya için. Gerçek babasını Rüyadan yine Rüya için saklıyor...:img-cool2QUOTE]

işte bu bizim fragmanla ilgili asıl konuşmamız gereken bu olmalı acaba rüyaya sordumu yasemin kızım ben senin için seni babandan ayırıcam tmm mı diye böyle saçmalıkta olmaz rüya içinmiş rüya için en doğrusu anne ve babasıyla olması elaleme baba demesi deil bak yine sinirlendim

Rüyanın başka birinin sevgisiyle büyümesi onu baba olarak görmesi bence en büyük kötülük. Bundan sonra Ahmeti çok sevse bile Nejdet gibi olabilecek mi? Ahmet bundan sonra Rüya'ya kavuşsa bile büyümesini,ilk adımlarını, ilk (baba) diyişini göremeyecek. Bunların ne gibi bir açıklaması olabilir merak ediyorum.:img-cool2

zeyneps
04-09-07, 12:23
Hala kendisini ve herkesi bu yalanlarla nasıl kandırmaya çalışıyor anlamadım hayır Rüya'ya hiç söylememeyi mi düşünüyordu ileride Rüya ve Ahmet'in bunu öğrenince nasıl yıkılacaklarını düşünemedi mi :hıh:hıh Necdet galeyana gelip söylemeseydi de Rüya anlayacak yaşa gelene kadar söylemeyi de planlamıyordu Yasemin Hanım:hıh Ahmet bunlara ne yapsa ne etse yeridir:hıh Ya o Necdet'e ne demeli nçin söyledi Ahmet'e çünkü bir bakıma Yasemin'den intikam almaya çalıştı resmen suçluyken suçlu durumuna düşürdü Ahmet'i ikisi de Rüya'yı düşünerek yapmadılar hiç birşeyi kendi bencilliklerinden kendi düzenleri bozulmasın Necdet Rüya ve Yasemin'i kaybetmeyeyimk diye yaptı:hıh Yazık yazık Ayla kadar bile değerleri yok gözümde :hıh Al birini vur ötekine ikisi de beş para etmez çok sinirlendim:hıh :dito

emosss
04-09-07, 12:23
fragmanı bende pimolisa arkadaşım sayesinde izledim.. tekrar çok teşekkür ederim..

izlerken resmen gözlerim doldu , baya baya özlemişim ben bu diziyi...
fragmanın sonunda harun -ışık ve defnenin denize destek verdiği yer çok güzeldi..
yaseminin bunu kızımız için yaptım demeside saçmaydı bence.. rüya istermiydi acaba ailelerin anlaşmazlıkları yüzünden öz babasından ayrı kalmayı..

arwen61
04-09-07, 12:24
yaşasın yaşasın bende izledim şimdi fragmanı:happy0064
yollayan arkadaşa çok teşekkür ederim:good:

bu bölüm biraz üzücü olacağa benziyor ahmet yasemine çok kızmış neredeyse boğacakmış gibi bakıyordu ona yasemin bile şaşırdı bu tepkisine denizin durumu ise çok kötü ama o yaradan kurtulduysa gözlerini de açacaktır diye umut ediyorum,ahmetin kızını özlem ve sevgiyle izlemesi,merdivenlerden düşecek sanıp telaşlanması çok güzeldi tam bir baba gibiydi,necdetin durumuda kötü yıllarca ondan olmayan bir çocuğa babalık yaptı bağrına bastı ve şimdi kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya üzücü:icon_sorr

ahmet ve yaseminin son sahnesi ise en yürek yakanı ahmet o kadar kızgınki yasemini duymuyor bile yasemin ise mahvolmuş durumda tek sıkıntım inşallah ilerde aliye tarzı bölümler yaşamayız yani ahmet rüyayı kaçırıp büyük sorunlar çıkarmaz ama bu da ihtimaller arasında gözüküyor:icon_sorr

Sevdiş
04-09-07, 12:26
Ya arkadaşlar nerden izlediniz fragmanı??Ben tvde görmedim yani rastlamadım.Youtub'a baktım ordada yoktu biri bana linkini gönderebilir mi??:img-wink::img-wink:

emosss
04-09-07, 12:31
yaşasın yaşasın bende izledim şimdi fragmanı:happy0064
yollayan arkadaşa çok teşekkür ederim:good:

bu bölüm biraz üzücü olacağa benziyor ahmet yasemine çok kızmış neredeyse boğacakmış gibi bakıyordu ona yasemin bile şaşırdı bu tepkisine denizin durumu ise çok kötü ama o yaradan kurtulduysa gözlerini de açacaktır diye umut ediyorum,ahmetin kızını özlem ve sevgiyle izlemesi,merdivenlerden düşecek sanıp telaşlanması çok güzeldi tam bir baba gibiydi,necdetin durumuda kötü yıllarca ondan olmayan bir çocuğa babalık yaptı bağrına bastı ve şimdi kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya üzücü:icon_sorr

ahmet ve yaseminin son sahnesi ise en yürek yakanı ahmet o kadar kızgınki yasemini duymuyor bile yasemin ise mahvolmuş durumda tek sıkıntım inşallah ilerde aliye tarzı bölümler yaşamayız yani ahmet rüyayı kaçırıp büyük sorunlar çıkarmaz ama bu da ihtimaller arasında gözüküyor:icon_sorr

olayın sıcaklığıyla bence o kızgınlık.. belki rüyayı kaçırmaya kadar götürebilir işi ama bi süre sonra yasoya olan aşkı depreşir onu.. eninde sonunda affeder yani.. (sinan kadar abartmaz bence)

ya bu arada rüyayı izlemeside çok tatlıydı ,düşerkenki korkusu falan..içim parçalandı valla..

kaloriferpeteği
04-09-07, 12:33
bana da link i yollar misiniz?

zeyneps
04-09-07, 12:33
Bence Necdet hakettiğini yaşayacak :hıh Kendisinden olmayan bir çocuğa hakkı olmayarak babalık yaptı çünkü kendi öz babasının çocuktan bihaber yaşamasına göz yumdu yani kısaca madem kendisinin olmayan,hakkı olmayan bir hayatı yaşamayı tercih etti bedelini de ödemeli ödesin:hıh Ahmet onca yıl çocuğundan bihaber olarak yaşadı var mı bunun ötesi onnu doğduğunu ilk admını ilk sözcüğünü duyamadı baba dediğini bile duyamadı kızı bir yabancıya baba diyor Necdet'in çekecekleri Ahmet'in yaşadıklarının yanında solda sıfır kalır bence :hıh

Shevek
04-09-07, 12:34
Ohhh, nihayet izledim. Sağolun Pimolisa ve Kutbettin. İzlenimlerimi yazabilmek için duygularımın yatışıp huzur bulmasını bekledim. Off, bu ne ya! Sanki yıllardır ayrı kaldığım birine kavuşmuş gibi oldum. Ahmet'i çok iyi anlayabiliyorum yani. Rüyayı uzaktan izleyişi, düşüşüne koşuşu çok güzeldi. Ahmet, babası olduğunu bilmese de koşardı Rüya düşse. Ama bir babanın o andaki ruh durumunu çok güzel yansıtmış Cansel Elçin...Tebrikler...Endişe ne güzel yansımış yüzüne. İşte baba olmanın (gerçeğinden hem de) farkı bu olsa gerek.

Yasemin'in kızgın ve kırgın Ahmet'e bakışı da çok iyiydi. Şaşkın, korkmuş...Çünkü onun hatıra defterine yazıp, ikonlaştırdığı Ahmet böyle değildi. Ama hak etti bunu ve kendisine daha da acı veren kısmı şu ki; o da biliyor hatanın kendisinde olduğunu. Aslında yine de hakkını yemeyelim derim, hatayı başkasında aramadı hiç.

Benim için iki replik çok önemliydi ve içimi ısttı. "Rüya bundan sonra başkasına baba demeyecek." (Heyt be, Ahmetim, yürü, kim tutar seni! İşte benim bildiğim Ahmet, bu gerçeği öğrendikten sonra Rüyayla olabilmek için kaybedecek bir saniyesinin daha olmadığını bilen Ahmettir. Ne gerekiyorsa, yapar.) Bir de Yasemin'e gerçekten acıdığım şu replik.: "Ahhhmeet! Ben bunu kendim için değil, kızımız için yaptım." (Burada şunu demek istiyor bence: Hata olabilir, tamam, ama ne yaptıysam Rüya için. Rüya da demiyor "kızımız" diyor ki, bu benim için çok rahatlatıcı.:img-icecr)

Daha sakin edit: Hastanede ne kadar perişandı herkes. Sevim dahil. Ne kadar can bir dost... Gençler, yine el el üstünde. Adada yemin ettikleri halleri geldi aklıma. Deniz iyileşecek bence. Eskisi gibi zıpkın Deniz olacak bence. İnsanın etrafında bu kadar seveni varken.
Necdet ise yüzleşmeli artık...Kaybetmek neymiş, öğrenmeli ve büyümeli. Patağı yedi gerçeği yumurtladı. Artık kurtuluşu yok Ahmetten. Ona üzülmedim yani. (Bu pek sürpriz olmamıştır haliyle kimseye).
Ahmet dolaba vurunca, Yasemin nasıl irkildi!!! Bir de parkta Ahmet'in ona bakışı, arkasını dönüp gitmesi. Aman allhım, aylardır burada şiddete, tokada hayır, dedik ama o bakış,o gidiş dövmekten beter eder adamı.:img-swoon Üzüldüm ben Yasemine yav.:icon_whis Ammaaaaa, dersini alsın bakalım. Mahrum olmak neymiş öğrensin biraz. Sevgisinden bir an bile şüphe ettirmeyen, bu kadar konforlu bir sevgiliyi o hale getirmiş olmanın acısını yaşasın...

arwen61
04-09-07, 12:38
olayın sıcaklığıyla bence o kızgınlık.. belki rüyayı kaçırmaya kadar götürebilir işi ama bi süre sonra yasoya olan aşkı depreşir onu.. eninde sonunda affeder yani.. (sinan kadar abartmaz bence)

ya bu arada rüyayı izlemeside çok tatlıydı ,düşerkenki korkusu falan..içim parçalandı valla..

bencede yasemine şu anda kızgın olduğundan öyle davranıyor zamanla sakinleşip aşkınında etkisiyle yumuşayabilir ama aliyeden sonra başlayan çoğu dizideki gibi konunun dönüp dolaştırılıp çocuk kaçırma yada yavrusundan zorla ayrı bırakılan anne durumuna getirilmesini istemiyorum hatırla sevgilinin kalitesinede hiç yakışmaz zaten

bu fragmanın en hoş anı zaten ahmetin rüyayı izlediği andı ve evet rüya çok tatlı bir çocuk saatlerce sevesi geliyor insanın:img-in_lo

Tavuskuşu
04-09-07, 12:41
Tamamen tesadüfler eseri olarak fragmanı izledim.İnanamıyorum.Ama şok oldum.Atv için söylediğim bütün lafları geri alıyorum.Bize gayet güzel ve açık bir fragman yollamışlar sağolsunlar.Gerçi size anlatmak için girdim ama izleyenler olmuş sanırım.Neyse eğer internette varsa bana da linki atarsanız sevinirim.Biraz daha izleyip sindirmek istiyorum.

Ama Ahmetin şu lafını duyunca birdeb badgerın senaryosunu okur gibi hissettim kendimi:Kızım bundan sonra başkasına baba demeyecek.:happy0064:happy0064 Demesin zaten.Artık yeter.Bu arada acaba deniz o karmaşadan nasıl kurtuldu ve yaşarı kim neden dövüyor?

Ohh be rahatladım valla.Ama ahmet kolay affedeceğe benzemiyor.Sonunda parta yaseminin o lafına rağmen dönüp gittiğine göre.Dünkü gelen haberlerden sonra yüreğime su serpildi valla.Yaşasın fragman geldiiii...:happy0064:happy0064

_hnd_
04-09-07, 12:42
ayy sonunda gördüm o ne fragmandı öle yaa
ahmetin yasemine çıkışıda çok güzeldi rüya bundan sonra başkasına baba demicek elini bi vurdu canım yaa yasemin tırstı gerçekten
deniz için üzüldüm inş düzelir yaaa
ahmetin rüyayı izlemesi falan ayy çok heycanlandım izlesek atrık şu bölümleri yaaa

zeyneps
04-09-07, 12:42
Kızları olduğu da şimdi aklına geldi tabi Ahmet'in bu öfkesini görünce Rüya'yı kaybedebilecek olmanın korkusu çökmüştür de içine bu yüzden böyle ılımlı konuşuyor sirseri:hıh

Bir de fragmanda "yüreklerinizi ısıtacak unutulmayan bir aşkın öyküsü " diyor ya koptum vallahi :img-hyste Ne aşkı ya hala aşk meşten bahsediliyor hayır ortada bir aşk mı kalmış ki bahsediliyor :hıh Tamam Ahmet'in Yasemin 'e olan ölümsüz bir aşkı vardı ama onu da "Yasemin-Necdet elele birlikte parlak bir geleceğe " davranışlarıyla yaptıklarıyla yok ettiler:hıh Ahmet'in endişelenişi çok güzeldi gerçekten Rüya için zaten endişelenirdi ama tam bir babalık endişesi yansımıştı yüzüne Shevek'in dediği gibi ,babalık olgunluğu yansımış yüzüne :img-in_lo:img-blush

Yürü be Ahmet gerçekten bir bir hesabını verdir ikisine de gerçi senden ve kızından çaldıkları yılları ne yapsalar ödeyemezler ama :hıh :dito :icon_sorr

emosss
04-09-07, 12:48
yaşarın o kaba kuvvet delisi arkadaşlarıda iyice bnzetcekler çocuğu herhalde..
bide defnenin yanında biri vardı fragmanın başında o kimdiki acaba ??
denizi hastaneye götüren kişi olabilir belki ama ben hep yaşar yetiştiri hastaneye diye hayal etmiştim..

sevda_cicegimm
04-09-07, 12:49
bende izledim fragmani tvden sasa kaldim biranda gorunce...tekrarinin fragmanini beklerken yeni bolum gelmesi sasirtici oldu ve gzl oldu..

ahmet baya kizio yasoya...kacircak ruyayi sanirim yada yasoyla birlikte kacabilirler...

zeyneps
04-09-07, 12:53
Ahmet bu kadar kızgınken Yaso'yla kaçmazlar sanmıyorum :hıh

Defne'nin yanında olanda sanırım geçen bölümki Ilgaz Giritlioğlu'ydu kimi canlandırdığını hatırlayamadım şimdi :icon_whis

emosss
04-09-07, 12:56
kaçmayı bırakın ahmetin bi süre yaseminin yüzünü görmek isteyeceğini sanmıyorum.. acaba anlattıklarından sonra ahmetin necdete tepkisi nasıl olur..yasemine kalsa hiç hali olayacak anlatmaya ,bi bakıma necdete teşekkür borçluyuz..

Tavuskuşu
04-09-07, 13:01
Daha sakin edit: Hastanede ne kadar perişandı herkes. Sevim dahil. Ne kadar can bir dost... Gençler, yine el el üstünde. Adada yemin ettikleri halleri geldi aklıma. Deniz iyileşecek bence. Eskisi gibi zıpkın Deniz olacak bence. İnsanın etrafında bu kadar seveni varken.
Necdet ise yüzleşmeli artık...Kaybetmek neymiş, öğrenmeli ve büyümeli. Patağı yedi gerçeği yumurtladı. Artık kurtuluşu yok Ahmetten. Ona üzülmedim yani. (Bu pek sürpriz olmamıştır haliyle kimseye).
Ahmet dolaba vurunca, Yasemin nasıl irkildi!!! Bir de parkta Ahmet'in ona bakışı, arkasını dönüp gitmesi. Aman allhım, aylardır burada şiddete, tokada hayır, dedik ama o bakış,o gidiş dövmekten beter eder adamı.:img-swoon Üzüldüm ben Yasemine yav.:icon_whis Ammaaaaa, dersini alsın bakalım. Mahrum olmak neymiş öğrensin biraz. Sevgisinden bir an bile şüphe ettirmeyen, bu kadar konforlu bir sevgiliyi o hale getirmiş olmanın acısını yaşasın...

Hah işte biz de böyle ahmetin kendi yöntemleriyle dövmekten beter etmesini istiyorduk.Ama yaseminin arkasından koşması ve ahmet demesi çok hoşuma gitti.Biraz da o koşsun canım.Yetti gari.

Bu arada ahmetin saçları değğişmiş biraz.Rüyayı izlerken farklıydı daha bir moderndi saçları.Ahenkle vals yapan saçlar gitmiş.

Fakültede hesap sorarken yasemin nasıl da korkmuş geri geri gidiyor.Ohh beter ol emi.:hıh Teker teker öde çektirdilerini.Bu demektir ki Yasemin baya uzun bir süre hesap ödeyecek.:img-hyste

Ayy necdet de ne güzel arıyordu rüya rüya diye de bulamayınca öööööööyle kalıyor.Ohhh caınma değsin.İster misiniz yasemin kendini affettirmek için tası tarağı toplayıp baba evine gitsin.Yok sanmam ya.Muhtemelen deniz için hastaneye gitmiştir yaso da rüyayı birilerine bırakmıştır.Yaso asla böyle bir şey yapmaz.

Messa
04-09-07, 13:04

Defne'nin yanında olanda sanırım geçen bölümki Ilgaz Giritlioğlu'ydu kimi canlandırdığını hatırlayamadım şimdi :icon_whis

Resimlerini ekledim, evet Ilgaz Giritlioğlu sanırım Denizlerin grubundan biridir. aha önce gösterilmemişti hiç. Deniz'e üzüldüm ama sapasağlam (Sakat kalmayacak veya ömür boyu öyle uyumayacak) ayağa kalkacağını bildiğim için fazla etkisinde kalamadım ama Mehmet'in hali içler acısıydı. Işık'ın kuzeni ölümle pençeleşiyor ama Defne ondan daha fazla üzüntülü göründü bana.

Sonunda Ahmet patladı, inşallah Necdet ile Yasemin'i sürüm sürüm süründürür... Yine saçma saçma konuşmaya başladı Yasemin Hanım. Yumruğu nasıl'da dolap'a çaktı ahmet inşallah böyle kararlılıkla devam eder ve kızını o sahte aile hayatından kurtarır.

Necdet, gerçeği söylerken ne yaptığının farkında değildi dank edince hemen eve koştu ama Rüya yok. Emine gezdirmeye çıkarmıştır ya, herkeste telaş yapar şimdi.

Aileler görünmüyor, sanırım onların durumdan haberleri olmayacak, bir süre kendi aralarında çözmeye çalışacaklardır.

Shevek
04-09-07, 13:07
Hah işte biz de böyle ahmetin kendi yöntemleriyle dövmekten beter etmesini istiyorduk.Ama yaseminin arkasından koşması ve ahmet demesi çok hoşuma gitti.Biraz da o koşsun canım.Yetti gari.

Bu arada ahmetin saçları değğişmiş biraz.Rüyayı izlerken farklıydı daha bir moderndi saçları.Ahenkle vals yapan saçlar gitmiş.

Fakültede hesap sorarken yasemin nasıl da korkmuş geri geri gidiyor.Ohh beter ol emi.:hıh Teker teker öde çektirdilerini.Bu demektir ki Yasemin baya uzun bir süre hesap ödeyecek.:img-hyste

Ayy necdet de ne güzel arıyordu rüya rüya diye de bulamayınca öööööööyle kalıyor.Ohhh caınma değsin.İster misiniz yasemin kendini affettirmek için tası tarağı toplayıp baba evine gitsin.Yok sanmam ya.Muhtemelen deniz için hastaneye gitmiştir yaso da rüyayı birilerine bırakmıştır.Yaso asla böyle bir şey yapmaz.
Tabii cansuçanım, ben de tası tarağı toplayıp baba evine gitmesi ve Necdeti gördüğü ilk yerde ona, zeynopla senin imzanızdaki bakışla bakarak, "Bu ne cüret. Sence de bunu Ahmet'e söylemesi gereken kişi ben değil miydim?" demesini isterim. Ama, nerdeee!

Defnenin yanında duran kişi benim de dikkatimi celp etti. Giritlioğlu olabilir, zeynopun da dediği gibi. O zaman, acaba Deniz'i kim taşıdı hastaneye? Yaşar olmama ihtimali de mevcut. Yaşr şiddete karşı ama o grubun içinde olup da şiddete karşıı durmak zor be! En olmadı, dayağı yersin o arkadaşlarından işte. Adamı zorla katil ederler yani.

Tavuskuşu
04-09-07, 13:16
[/B]
Tabii cansuçanım, ben de tası tarağı toplayıp baba evine gitmesi ve Necdeti gördüğü ilk yerde ona, zeynopla senin imzanızdaki bakışla bakarak, "Bu ne cüret. Sence de bunu Ahmet'e söylemesi gereken kişi ben değil miydim?" demesini isterim. Ama, nerdeee!

Defnenin yanında duran kişi benim de dikkatimi celp etti. Giritlioğlu olabilir, zeynopun da dediği gibi. O zaman, acaba Deniz'i kim taşıdı hastaneye? Yaşar olmama ihtimali de mevcut. Yaşr şiddete karşı ama o grubun içinde olup da şiddete karşıı durmak zor be! En olmadı, dayağı yersin o arkadaşlarından işte. Adamı zorla katil ederler yani.

Biz hep yaşar diye hayal ettik ama o değil galiba.O olsa orada olurdu.Belki de bırakıp gitmiştir.Ama o defnenin yanında duran adam getirmiş gibi duruyor.Neyse izleyip göreceğiz.Ya yaşar kimden ve neden dayak yiyor anlayamadım vallahi.

Bu arada doktor konuşurken sahnyi durdurup kim var kim yok diye bakayım dedim.Sanırım defnenin ev arkadaşları da var ama aileler nerede?Neden kimse onlara haber vermemiş?

Deniz ölmeyecek sanırsam,uyanır da elbet.Bu kadar bıçak darbesinden sonra bir arıza olması gerek ama bıçaklanmadan sonra ne olabilir ki?:bilmim

arwen61
04-09-07, 13:16
ahmet cengaverce savaşacaktır kızı için bu kadar aşkla bakan,bu kadar mükemmel seven bir insanada yapılırmıydı bu:img-in_lo

yasemin şimdiye kadar hep peşinden koşulan kız oldu şimdi koşma sırası onda ahmet önde o arkada atletizm şampiyonalarına taş çıkartacak bir koşu izleyebiliriz:P

ben artık yaseminin ahmet için savaşmasını bekliyorum necdetle bir olup ona karşı durmasını değil ve tabi en önemlisi rüya bu durumu öğrendiğinde ne tepki verecek ahmeti kabul edecekmi yoksa necdetimi babası olarak isteyecek bence hikayenin geleceğini birazda bu belirleyecek:img-yes:

Shevek
04-09-07, 13:18
Resimlerini ekledim, evet Ilgaz Giritlioğlu sanırım Denizlerin grubundan biridir. aha önce gösterilmemişti hiç. Deniz'e üzüldüm ama sapasağlam (Sakat kalmayacak veya ömür boyu öyle uyumayacak) ayağa kalkacağını bildiğim için fazla etkisinde kalamadım ama Mehmet'in hali içler acısıydı. Işık'ın kuzeni ölümle pençeleşiyor ama Defne ondan daha fazla üzüntülü göründü bana.
Sonunda Ahmet patladı, inşallah Necdet ile Yasemin'i sürüm sürüm süründürür... Yine saçma saçma konuşmaya başladı Yasemin Hanım. Yumruğu nasıl'da dolap'a çaktı ahmet inşallah böyle kararlılıkla devam eder ve kızını o sahte aile hayatından kurtarır.

Necdet, gerçeği söylerken ne yaptığının farkında değildi dank edince hemen eve koştu ama Rüya yok. Emine gezdirmeye çıkarmıştır ya, herkeste telaş yapar şimdi.

Aileler görünmüyor, sanırım onların durumdan haberleri olmayacak, bir süre kendi aralarında çözmeye çalışacaklardır.

E, Messaçan, Işık'ın kuzeni ama Defne'nin hayatının aşkı. Ona bir şey olursa yaşayamayacak, yaşasa da böğrüne koca bir taş oturmuş olacak olan Defne .

Necdetoloji derslerimizde de ayrıntılı incelediğimiz üzere, Necdet zaten yaptıklarını bir anlık sinirle yapıyor. Aklı selim uzak ondan. Tabii, pişman olacak bence de. Banane banane ben Rüyayı isterim de isterim, diye tutturacak. Hatta çamura bile yatabilir, mızıkçı çocuklar gibi: -Ahmeeeet, ben öyle demiş olabilirim, ama öyle değil! O benim kızım, benim kızım işte, diyebilir.

Pimolisa
04-09-07, 13:40
Ahmet gerçekten çok kızmış tabi kim olsa kızar benimli de laf:img-cool2
Ahmet velayet davası açarsa röpörtajda bahsedildiği gibi Yasemin&Nejdet omuz omuza verebilir. Ahmet öyle bir öfkeli ki Nejdetle yasemini düşünecek hali yok. Rüyanında özlemini çekiyor ve doğal olarak biran önce ona kavuşmak istiyor. Ayrıca Ahmet rüyanın nejdete baba demesinide hazmedemez. Bence bunu ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

Aileler yine karşı karşıya gelecek. Doğrusu Ünsallar ne gibi bir tepki verecek merak ediyorum. Hala verin kızı demezler herhalde. Gürsoylar zaten büyük bir şok içinde olacak.

Yeni bölümlerde de Ahmette bir değişim bekliyorum. Bence artık o herşeye ılımlı bakan, soğukkanlı ahmet gidecek yerine sadece kızını düşünen ve onu almak için herşeye razı olan, hırslı biri gelecek.

Genel öztte yasemin güzideyle konuşur yazıyordu. Bence yasemin burada herşeyi anlatacak.

Messa
04-09-07, 13:41
E, Messaçan, Işık'ın kuzeni ama Defne'nin hayatının aşkı. Ona bir şey olursa yaşayamayacak, yaşasa da böğrüne koca bir taş oturmuş olacak olan Defne .

Necdetoloji derslerimizde de ayrıntılı incelediğimiz üzere, Necdet zaten yaptıklarını bir anlık sinirle yapıyor. Aklı selim uzak ondan. Tabii, pişman olacak bence de. Banane banane ben Rüyayı isterim de isterim, diye tutturacak. Hatta çamura bile yatabilir, mızıkçı çocuklar gibi: -Ahmeeeet, ben öyle demiş olabilirim, ama öyle değil! O benim kızım, benim kızım işte, diyebilir.

Shevek haklısın Defnenin hayatının aşkı ve belkide ömrünü paylaşacağı eşi olacak. Ama Işık'ın öyle bir hali vardı ki, sanki Deniz'i hiç tanımıyor Defnenin arkadaşı da onu teselli ediyor gibi. Yoldan geçerken bir uğrayayım der gibi bir hali vardı.

Necdet dediğin gibi davranırsa hiç şaşırmam :img-hyste Artık gerçekle yüzleşmenin zamanı geldi geçiyor bile. Bu kadar evcilik oyunu yeter herkes kendi evine... Rüya'da öz be öz babasının yanına. Bu durumu Rüyaya anlatmak zor olacak belki bu açıdan Ahmet'in Rüyaya kavuşması zaman alabilir, belkide bu konuda Necdetten yardım istemek zorunda kalacaklar. Neticede Rüya Necdet'e çok bağlı ve onun dediklerine inanması ve kavraması daha olası.

Gerçekten aileler fragmanda hiç yok, en azından hastanede olsalardı değil mi? Sanırım onlara kimse haber veremedi üzüntüden...

_hnd_
04-09-07, 13:56
ahmetin yasemine olan kızgınlığı bayağı sürceğe benziyoo
kızını almak istemesi çok doğru ona baba demesinide istiyo bundada çok haklı ama bu iş rüyaya nası anlatılcak
ve son bölümde ahmetin nereye koştuğu belli olduu ;)
bir de benim merak ettiğim deniz o kargaşa içinden nasıl çıkarıldı çok kan kaybetmiştir yaaa

__SEYMEN__
04-09-07, 13:57
arkadaşlar yeni gördüm fragman çıkmış gözümüz aydın ne zaman çıkmış ya
ahmet çok kızgın gözüküyordu valla yasemine bunların hepsini ödetecek çok güsel bir sezon olacak gibi

ébruli
04-09-07, 14:12
ahmet kızmakta haksızmı bende sımdı ızledım
cok guzel ahmet ve ruya sahnelerı ızlıcez sanırım

az kaldı..

özyıldız
04-09-07, 14:15
yazılanları okuyunca gerçekten çok merak ettim tanıtım videosuna nasıl ulaşabilirim yardımcı olabilirmisiniz

bir_adı_yok
04-09-07, 14:18
fragman linki gönderen arkadaşa çok teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum...
aman Allah'ım ne kadar sıkıntı yüklü bir sezon açılışı...
herkez harap bitabbb...
bu ahmet var ya rüya için gemileri bile yakar...
bence bundan sonra herdaim yasemini düşünüp, ona olan aşkını gösteren ahmet değil
rüya'nın peşinden koşup, onun sevgisiyle boğulan bir ahmet izleyeceğiz...

gülmisal
04-09-07, 14:21
ya aaaa rüyoşun düşerken yanındaki bizim mağlum ilerzekalı mı? kızı yalnız mı bırakmışlar yoksa?(merdivende duran kişi yaşlı gibi de)

ben bunu kızımız için yaptım diyeni diğerri diil.:):)

Pimolisa
04-09-07, 14:22
fragman linki gönderen arkadaşa çok teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum...
aman Allah'ım ne kadar sıkıntı yüklü bir sezon açılışı...
herkez harap bitabbb...
bu ahmet var ya rüya için gemileri bile yakar...
bence bundan sonra herdaim yasemini düşünüp, ona olan aşkını gösteren ahmet değil
rüya'nın peşinden koşup, onun sevgisiyle boğulan bir ahmet izleyeceğiz...

Bende bundan bahsediyorum ortak öyle ahmet yasemin parkta buluştu, bakıştı vs. sahneleri izlemeyeceğiz. Ahmet o kadar kızgın ki Rüya için herşeyi yapar. Bunun için Nejdetle yasemin omuz omuza verecek. Ancak sonunda Yasemine geri döner mi bilemem. Üstelik tüm bunlar aileleri yeniden karşı karşıya getirecekken, Güzide de bir karar vermek zorunda kalacak.

gülmisal
04-09-07, 14:25
Bende bundan bahsediyorum ortak öyle ahmet yasemin parkta buluştu, bakıştı vs. sahneleri izlemeyeceğiz. Ahmet o kadar kızgın ki Rüya için herşeyi yapar. Bunun için Nejdetle yasemin omuz omuza verecek. Ancak sonunda Yasemine geri döner mi bilemem. Üstelik tüm bunlar aileleri yeniden karşı karşıya getirecekken, Güzide de bir karar vermek zorunda kalacak.

necidet ve ahmet yani hiç düşünmüyorum..:( necidet yasoyu savuncak:(

bir_adı_yok
04-09-07, 14:29
yasemin ahmet'e
bunu kızımız için yaptım derken
ahmet'in yüz ifadesi
artık hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağının kanıtı...
resmen ahmet'i tabiri caisse salak yerine koymuşlardı
fakat artık koyamıyacaklar bu belli...
aslında fragmanı izledikten sonrada kestirdimki
yasemin necdetle omuz omuza vermesi çok normal,
çünki karşılarında ahmet var
sıfır kilometre bir ahmet...
artık asla saf dışı bırakamıyacakları bir ahmet...
umarım ahmet'in bu kızgınlığı hemen geçmez...

özyıldız
04-09-07, 14:32
fragman için mesaj yazan herkese teşekkür ederim, yasemin bu yaşananları nasıl toparlayacak merak ediyorum, umarım bundan sonra adımlarını daha sağlıklı atar, acaba ahmet aylanın da bunları bildiğini öğrenecek mi, ne kadar itici bir karakter şu ayla

_hnd_
04-09-07, 14:35

dediğin gibi tekrar aileler karşı karşıya gelicek ama ahmetin aile haklı tabikii
bu sefer yaseminin ailesi yaseminide suçluyabilir

cute_warrior
04-09-07, 14:41
arkadaşlar biriniz bana yeni fragmanı gönderebilir mi?bu arada ben zeynep.

döndü
04-09-07, 14:47
yeni sezon fragmanını göremedim bu gidişlede görmeyeceğim çünkü çalışşıyorum güzndüz evde yokum bunu dizifilmdeki arkadaşlara anlattık ama bizi takan kim neyse kendinize iyi bakın...:sad53:

zeyneps
04-09-07, 14:53
Necdet 'le Yasemin'in Ahmet'e karşı bir araya gelmesi değil de Necdet belki Rüya 'nın Yasemin'de kalması için savaşabilir çünkü Ahmet o kadar öfkeli ki Rüya'yı hemen yanına almak isteyecektir Rüya'nnı psikolojisini bile düşünecek durumda değil :icon_sorr Tabi doğal olarak Yasemin kızım da kızım diye tutturacağı için Necdet'te ona destek verir:hıh Ben bu davaya ve hakime çok pis takarım :hıh Umarım hakim bey amca Rüya'nın velayetini Ahmet'e verir:hıh Ben olsam öyle yapardım "yaz kızım Ahmet Gürsoy'un Ayla Gündüz'ün de şahitliğine dayanılarak yapılan incelemede Rüya Aygün'ün gerçek vasisi olduğuna Rüya Aygün'ün Ahmet Gürsoy'un soyadını almasına Necdet Aygün'ün ve Yasemin Aygün'ün resmi merciileri yanlış bilgilendirmekten dolayı 6 ay ağır hapis cezalarının para cezasına dönüştürülmesine ve Rüya Aygün'ün velayetinin baba Ahmet Gürsoy'da kalmasına " işte burda mahkemede "aaaaaa"sesleri yükseliyor ağlamalar hıçkırmalar düşüp bayılmalar bile olabilir "Anne Yasemin Aygün'ün se haftada iki gün Rüya Aygün'ü görmesine karar verilmiştir " sonra da çekici masaya vurup kalemimi de kırar dım hatta o çekici Necdet'le Yasemin'in başında kırardım:hıh Hakettiler:hıh Ya bir de Ahmet'in o bakışı ve gidişi var ya yani tokat yese insana bu kadar ağır gelmez tiksinir gibi bir hali vardı bir de göreceksiniz der gibi Yasemin 'in yerinde olsam ben çığlıklar ata ata ağlardım ama o mümkünse sessiz ağlasın :hıh Malum bizdeki de kulak yani :icon_whis

blue ivy
04-09-07, 14:54
fragmanın bu kadar çabuk çıkmasına gerçekten çok şaşırdım,hayretlerim şaştı.

güzel bir fragman,biraz tahminlerimizde var tabii,ahmetin rüyaya uzaktan bakışı çok acıydı gerçekten,çocuğun ayağı takılsa ahmet yanına gidemiyor,eh böylelikle yasemine kızılırmı kızılmazmı,ben ahmetin yerinde olsam saçlarını yolardım.
artık ahmet yaseminin birleşemezler,o yine gidecek aylasıyla evlenecek,aylada ayrı bir dert ya neyse.
yaseminin yine boğazına gazoz kapağı kaçmış gibi ağlaması sinirimi bozdu yine,tahammül edemiyorum bu kadına.
necdet rüyayı sersem sersem arıyor ortalıkta,umarım ahmet eve girip rüyayı kaçırmıştır:icon_whis
denizde ayrı bir üzgüntü olacak:icon_sorr
şu yaşarı dövenleri bir elime geçirsem,çoçuk başkalarının yaptığı hataları kendisi çekiyor ne yazıkki,hiç adilce değil:icon_sorr

_hnd_
04-09-07, 14:58
yaa necdetle yaseminin bir olup ahmete karşı gelceklerini sanmıyorum
çünkü ahmete kızı olduğunu söyleyende necdeti herşeyi düşünerek sölemiştir bence necdet hiç bi şekilde karışmaz yasemin tek başına durabilir ahmete karşıı
ve dava falan olsa günümüze göre rüyanın velayeti yasemine verilir ama o zamnaları bilemediğim için ahmettte alabilir onca yılın hakkı olarak alabilirde

zeyneps
04-09-07, 15:04
Bilmiyorum Ayla'yla evlenir mi mantıklı olan ve artık bir baba olan Ahmet böyle bir şey yapmaz ama çok öfkeli olan bir Ahmet evlenebilir Ayla'yla ama artık Ayla bu evliliği ister mi bence ikisi de istemezler böyle bir evliliği ama sırf Yasemin üzüntüden ölsün diye isterdim :hıh Yoksa Özge'nin dediği gibi saçlarını elime dolucam dolucam yolup eline vercem:hıh Çok sinirlendim hele bir de "ben bunu kendim için değil kızımız için yaptım" dediğini izledikçe Ahmet gibi bakıyorum yani Yasemin'e iğreeeenç:hıh Kızı için bugüne kadar doğru olan ne yaptıki Yasemin :hıh İkiside benciller işte hep kendi düzenlerini olmayan sahte mutluluklarını düşündüler başkasından kime ne onlara göre ha kızın babasıymış filan vız gelir onlara :hıh Ahmet umarım bu tiyatrocu Formaliteden Aile'ye hakettiklerini yapar gerçi Ahmet onlara ne yapsa bin katını yüzbin katını hakediyorlar ya:hıh

Canım Necdet hiç bir şeyi düşünerek söylemedi fragmanda da gördüğümüz gibi bas bas Rüya'yı arıyor o Yasemin'in onu sevmeyişinin yıllarca Ahmet'i sevişinin (nasıl bir sevgiyse artık:hıh)resmen Yasemin'den hatta Ahmet'ten intikam almak için bir anlık öfkeyle söyledi Rüya'yı yoksa ser verip sır vermezdi :hıh

Messa
04-09-07, 15:06
Necdet 'le Yasemin'in Ahmet'e karşı bir araya gelmesi değil de Necdet belki Rüya 'nın Yasemin'de kalması için savaşabilir çünkü Ahmet o kadar öfkeli ki Rüya'yı hemen yanına almak isteyecektir Rüya'nnı psikolojisini bile düşünecek durumda değil :icon_sorr Tabi doğal olarak Yasemin kızım da kızım diye tutturacağı için Necdet'te ona destek verir:hıh Ben bu davaya ve hakime çok pis takarım :hıh Umarım hakim bey amca Rüya'nın velayetini Ahmet'e verir:hıh Ben olsam öyle yapardım "yaz kızım Ahmet Gürsoy'un Ayla Gündüz'ün de şahitliğine dayanılarak yapılan incelemede Rüya Aygün'ün gerçek vasisi olduğuna Rüya Aygün'ün Ahmet Gürsoy'un soyadını almasına Necdet Aygün'ün ve Yasemin Aygün'ün resmi merciileri yanlış bilgilendirmekten dolayı 6 ay ağır hapis cezalarının para cezasına dönüştürülmesine ve Rüya Aygün'ün velayetinin baba Ahmet Gürsoy'da kalmasına " işte burda mahkemede "aaaaaa"sesleri yükseliyor ağlamalar hıçkırmalar düşüp bayılmalar bile olabilir "Anne Yasemin Aygün'ün se haftada iki gün Rüya Aygün'ü görmesine karar verilmiştir " sonra da çekici masaya vurup kalemimi de kırar dım hatta o çekici Necdet'le Yasemin'in başında kırardım:hıh Hakettiler:hıh Ya bir de Ahmet'in o bakışı ve gidişi var ya yani tokat yese insana bu kadar ağır gelmez tiksinir gibi bir hali vardı bir de göreceksiniz der gibi Yasemin 'in yerinde olsam ben çığlıklar ata ata ağlardım ama o mümkünse sessiz ağlasın :hıh Malum bizdeki de kulak yani :icon_whis

Zeynepcim, maşallah Aylanın soyismini bile ezbere biliyorsun. Rüyanın velayeti Ahmet'e verilirse soyismi otomatikman Gürsoy olmaz mı? Bunu belirtmişsin ama alışkanlıktan olsa gerek aşağıda hala Rüya Aygün olarak geçmişsin.

Aylanın şahitliğine ne hacet, herhalde o zamanlarda Dna testi denilen şey vardır değil mi? Hem Ahmet, Aylanın gerçeği bildiği halde söylemediğini öğrenirse ondan yardım istemeyi bırak yüzüne bile bakmaz.

badger
04-09-07, 15:08
Ney ney diyorsunuz? Fragman çıktı mı????

Sabahtan akşama kadar burada bile ATV izliyoruz..Ama hiçbir şey görmedim...:hıh
Yasemin bir de Ahmete hala ayak atabiliyor mu?...bknz:Bu ne cürret!!!???!!!

Bu arada pc ve internet yakalayabilince sizlere ulaşabildim.bye..Herkes iyidir inşallah...:img-pilot

Sevgili messa,
Ne yazık ki o dönemde DNA testi yapılması mümkün değil ancak 90larda mümkün olabildi..Sadece bizim şaşkolozYaseminin doğru(!) şahitliğine ihtiyacımız var...

Vallahi bu senaristler ne edecekler de bu Yasemini bizim gözümüzde kurtaracaklar, çok merak ediyorum...Ahmetin affetmesi bile yaramayacak..:hıh

Bu arada ben çıkıyorummm...:img-cray:...çok kıssa oldu ama idare ediniz...Perşembe gecesi sizlere Im totally back...yaparım..:)

_hnd_
04-09-07, 15:09
yaa necdetle yaseminin bir olup ahmete karşı gelceklerini sanmıyorum
çünkü ahmete kızı olduğunu söyleyende necdeti herşeyi düşünerek sölemiştir bence necdet hiç bi şekilde karışmaz yasemin tek başına durabilir ahmete karşıı
ve dava falan olsa günümüze göre rüyanın velayeti yasemine verilir ama o zamnaları bilemediğim için ahmettte alabilir onca yılın hakkı olarak alabilirde

znr
04-09-07, 15:16
Yaşasınn... Fragman çıkmış...

Ahmet'in gözü dönmüş resmen deli gibiydi... Evlat sevgisi işte... Gözü Yasemin'i bile görmüyo... Canım benim Rüya düşünce nasıl panik yapıyo... O soon sahnede Ahmet Rüyayı alıyoki heralde Necdet Rüyayı bulamıyo...

Neyse fragmanın erken çıkmasına sevindim... :)

Messa
04-09-07, 15:19
Ney ney diyorsunuz? Fragman çıktı mı????

Sabahtan akşama kadar burada bile ATV izliyoruz..Ama hiçbir şey görmedim...:hıh
Yasemin bir de Ahmete hala ayak atabiliyor mu?...bknz:Bu ne cürret!!!???!!!

Bu arada pc ve internet yakalayabilince sizlere ulaşabildim.bye..Herkes iyidir inşallah...:img-pilot

Sevgili messa,
Ne yazık ki o dönemde DNA testi yapılması mümkün değil ancak 90larda mümkün olabildi..Sadece bizim şaşkolozYaseminin doğru(!) şahitliğine ihtiyacımız var...

Vallahi bu senaristler ne edecekler de bu Yasemini bizim gözümüzde kurtaracaklar, çok merak ediyorum...Ahmetin affetmesi bile yaramayacak..:hıh

Bu arada ben çıkıyorummm...:img-cray:...çok kıssa oldu ama idare ediniz...Perşembe gecesi sizlere Im totally back...yaparım..:)

Badgercim, aydınlattığın için sağol utandım valla. Ama bilmem gereken birşey değil ki nereden bileyim hem 86 doğumlu biri olarak yaş itibariyle bilmememde gayet doğal.

Eğer Yasemin mahkemede bu doğruluğu ispatlamazsa diyecek birşeyim kalmaz...

@ly
04-09-07, 15:40
Ahh benim canlarım....Deniz'in başında, nasıl da kenetlenmişler....Bu kadar zaman Ahmet-Yasemin'i bekledim ama gözlerim bizim çocuklar için doldu...Tıpkı eski günlerdeki gibi...

Şimdilik herşey bizim istediğimiz gibi gelişiyor gibi...Ahmet'e yine hayran oldum...bir bakışla, bu kadar duygu bir anda anlatılabilir mi...? Anlatılıyormuş...vee Yasemin...ben niye kin tutamıyorum bilmem...Ona da içim gitti....tabii herşeyi belirleyecek olan bundan sonraki tavırları...ama moralimizi bozmayalım...herkes ödemesi gereken bedeli ödeyecek...sonra masalımız kaldığı yerden devam edecek...

Fragman kısa ama Yasemin'e acıyabildiğime göre...Beren iyi oynamış demektir...Beğenmeyenlere duyurulur...umudunuzu yitirmeyin...Beren'den de Yasemin'den de...

Ne demiştik...? Ahmet bir gün o kapıyı açacak...açtı işte...Şimdi sıra Yasemin'de...camı kırması gerek...eli kesilecek, biraz da kanayacak muhtemelen...ama ben onun da başaracağına inanıyorum...Belki 3-5 bölüm daha içimiz gidecek, kıvranacağız ekran karşısında...belki 3-5 bölüm, ''..oh olsun...çeksin cezasını...'' diyeceğiz...

Önemli olan, bu süreci aralarındaki aşkı basitleştirmeden geçirmeleri...Yoksa 19 bölüm dayanan seyirci bir 5 bölümü daha gözden çıkarır...69-72 arası ne kadar sürecekti...? 10 bölüm mü...? 5 bölüm hesaplaşma...5 bölüm mutlu bir yuva...( çok adil bir paylaşım bence...) Şimdi dileğim A-Y-R mutluluğunu doya doya izleyebileceğimiz birkaç bölümü bize çok görmemeleri....

Çok az kaldı ve çok şükür dünkü bezginliğim geçti...darısı diğer bezginlerin başına...

arwen61
04-09-07, 16:15
ben ahmetin ayla ile evleneceğini pek sanmıyorum o ne kadar kızgın olsada kalbini dinler zaten bundan sonraki en büyük amacı rüyaya kavuşmak olacaktır bir müddet yasemine çok kızacak ona ve necdete büyük sıkıntılar yaşatacaktır,ailelerinde devreye girmesiyle olay iyice büyüyecektir tabi o zaman yasemin çok daha zor durumlara düşecektir tabi birde şöyle bir durum var rüya için yaseminle yan yana olacak necdetin güzide ile olan ilişkiside muhtemelen zarar görecektir güzide onun hala yasemini sevdiğini düşünüp tekrar uzaklaşmayı düşünebilir

ilk birkaç bölüm epey azap verici olacaktır,rüya için yapılan savaşlar,büyük hayal kırıklığı yaşayan aşık bir adam,hem vicdan azabı çeken,hem o da aşık olan ama bir yandanda kızı için mücadele edecek bir kadın ve birde aylanında herşeyi bildiği devreye girerse iki kere yıkılacak bir adam göreceğiz ve ahmet bu olayı öğrenirse ayla ile asla görüşmez o da hangi depresyona girerse girsin

ama hepimizin beklediği geçilen sıkıntılı bölümler sonunda iki aşık ve aşklarının meyvesiyle bizlere gösterilecek güzel sahneler sanırım bu geride bırakılan herşeye değecek:img-wink:

Shevek
04-09-07, 16:17
Ahh benim canlarım....Deniz'in başında, nasıl da kenetlenmişler....Bu kadar zaman Ahmet-Yasemin'i bekledim ama gözlerim bizim çocuklar için doldu...Tıpkı eski günlerdeki gibi...

Şimdilik herşey bizim istediğimiz gibi gelişiyor gibi...Ahmet'e yine hayran oldum...bir bakışla, bu kadar duygu bir anda anlatılabilir mi...? Anlatılıyormuş...vee Yasemin...ben niye kin tutamıyorum bilmem...Ona da içim gitti....tabii herşeyi belirleyecek olan bundan sonraki tavırları...ama moralimizi bozmayalım...herkes ödemesi gereken bedeli ödeyecek...sonra masalımız kaldığı yerden devam edecek...
Fragman kısa ama Yasemin'e acıyabildiğime göre...Beren iyi oynamış demektir...Beğenmeyenlere duyurulur...umudunuzu yitirmeyin...Beren'den de Yasemin'den de...

Ne demiştik...? Ahmet bir gün o kapıyı açacak...açtı işte...Şimdi sıra Yasemin'de...camı kırması gerek...eli kesilecek, biraz da kanayacak muhtemelen...ama ben onun da başaracağına inanıyorum...Belki 3-5 bölüm daha içimiz gidecek, kıvranacağız ekran karşısında...belki 3-5 bölüm, ''..oh olsun...çeksin cezasını...'' diyeceğiz...

Önemli olan, bu süreci aralarındaki aşkı basitleştirmeden geçirmeleri...Yoksa 19 bölüm dayanan seyirci bir 5 bölümü daha gözden çıkarır...69-72 arası ne kadar sürecekti...? 10 bölüm mü...? 5 bölüm hesaplaşma...5 bölüm mutlu bir yuva...( çok adil bir paylaşım bence...) Şimdi dileğim A-Y-R mutluluğunu doya doya izleyebileceğimiz birkaç bölümü bize çok görmemeleri....

Çok az kaldı ve çok şükür dünkü bezginliğim geçti...darısı diğer bezginlerin başına...

Aliyeçan ne kadar şiirsel yorumlar bunlar...Sana sonuna kadar katılıyorum. O nefis aşkın - hala kalan kısmına- halel gelsin istemiyorum. Ahmet kızgın, kırgın, öfkeli...adı_yokçanın da söylediği gibi "gemileri yakmaya" hazır, çocuğu için. Ama yakacağı bu gemiler, aileler ve toplum olmalı ... Kimin ne diyeceğini umursamamalı Ahmet. O bakışlar da ona delalet zaten... Hırsını alsın alması gerekenlerden; Yasemin'den, Necdet'ten, ailelerden ... Ama en nihayetinde o, intikam uğruna da, yorgan yakmaz...Köprüleri atmaz...İlk kızgınlık geçtikten sonra, mutlaka Yasemin'i anlamaya çalışacaktır. Olmuşla ölmüşe çare yok. Bundan sonra ileriye bakacak tabii. Kızını, karısını çekip alacak...

_hnd_
04-09-07, 16:19
bende ahmetin aylayla evleniceğini sanmıyorum
zaten iztemiyorudu rüya olayıda bunu erteler ahmet birde aylanın bildiğini öğrenirse ayrılma sebebleri bu olabilirr

cerenimo_
04-09-07, 16:24
ben izleyemedim ve de hiçbir video sitesinde bulamadım fragmanı..
biraz daha açıklayabilir misiniz??

NAZAR
04-09-07, 16:36
Fragmanı izledim... off acayip bir heyecan sardı beni.. hayır hersey o kadar ince bir çizgideki.. kime yanacagımı şaşırdım Ahmet'e mi üzüleyim bilmediği kızıyla kaybettiği zamanlar için..; Yasemin'e mi yanayım bu kadar zor bir olayı seçip durumunu dahada zorlaştırdıgı için... ; yoksa Necdete mi sevdiği kadın yok artık hayatında bunu nasıl atlatacak diye ınanın bilemiyorum... :( herşey çok hüzün verici...

zaten DENİZ'İN durumuda kritik iyice mahvoldum.. :(

spdr
04-09-07, 16:37
aliye abla fragman için çook teşekkürler:img-blush
şu anda hissettiğim tek şey..özlem..:img-in_lo
nasıl da özlemişim yahuu..kırkı yıldır görmediğim arkadaşımı görüyor gibi hissettim ahmeti rüyayı yasemini görüncee:img-icecr
olaylar zaten tahmin ettiğimiz gibi gelişecek..yeni bir şey yok..

ama aliye abla aynen söylediğin gibi..bezginliğim geçti artık..şüküüüüüür:img-blush

Güneş-07
04-09-07, 16:39
fragmanı izledim çok güzel ahmet yasminden hesap soruyor süper ve çok kızgın yasmin ahmete kendini affettirmek istiyor denizin durumu çok kötü :( aileler karşı karşıya gelicek çok mereklandım sabırsızlıkla bekliyorum...

@ly
04-09-07, 16:47
aliye abla fragman için çook teşekkürler:img-blush
şu anda hissettiğim tek şey..özlem..:img-in_lo
nasıl da özlemişim yahuu..kırkı yıldır görmediğim arkadaşımı görüyor gibi hissettim ahmeti rüyayı yasemini görüncee:img-icecr
olaylar zaten tahmin ettiğimiz gibi gelişecek..yeni bir şey yok..

ama aliye abla aynen söylediğin gibi..bezginliğim geçti artık..şüküüüüüür:img-blush

Rica ederim canım...bana da Cansu bulup gönderdi...:img-wink: Aynı fikirde olmamıza sevindim...şimdi çıkmak zorundayım maalesef...akşam geç vakitlerde burada olacağım...çok mutluyum ve hepinizi kocaman öpüyorum...bye

spdr
04-09-07, 16:59
ben de fragmanı bir kez daha izleyeyim diye geldim:img-blush
ama öyle hislendim ki..naman Allahıımm..canım ne olacak vs diye konuşmayı hiç istemiyor..ahmetii(:img-in_lo)rüyayı yasemini göreyim diyorum..yeterr:img-icecr

_hnd_
04-09-07, 17:00
Fragmanı izledim... off acayip bir heyecan sardı beni.. hayır hersey o kadar ince bir çizgideki.. kime yanacagımı şaşırdım Ahmet'e mi üzüleyim bilmediği kızıyla kaybettiği zamanlar için..; Yasemin'e mi yanayım bu kadar zor bir olayı seçip durumunu dahada zorlaştırdıgı için... ; yoksa Necdete mi sevdiği kadın yok artık hayatında bunu nasıl atlatacak diye ınanın bilemiyorum... :( herşey çok hüzün verici...

zaten DENİZ'İN durumuda kritik iyice mahvoldum.. :(

ben necdet için üzülmüyorum
necdet zaten seçimini yapmıştı ve o yasemini çoktan kaybetmiştiki güzideyi seçti vee ahmetede söyliyen o bu yüzden necdete üzülcek bi olay göremedim ben
tabi bu benim fikrim o ayrı

merve_06
04-09-07, 17:21
merhabalar arkadaşlar
bende fragmanı gördüm ve yazayım dedim
öncelikle ahmet e çok üzüldüm uzaktan izlemeleri falan çok acıklıydı.gerçekten de hesap sorması lazım yasemin e.daha da çektirmeli.
kendim için değil çocuğum için demiş ya neden önceden boşanmadı o zaman

harika pazar röportajında beren saat dedi ki nejdet ile yasemin ahmet e karşı rüya için birleşecekler.tam çözülme safhasnda olan bir çift için rüya birleştirici özlelik taşıyor.benim görüşüm ikisi sırf aileler duymasın diye birleşece ama ahmet herkese duyuracak belli ki

deniz için ne dediler öyle .çok kötü oldum.ölmez umarım ya da daha kötü şeyler olmaz .:icon_sorr
yaşar a ne olduğunu anlamadım.birileri dövüyordu ama neyse:img-polic

herkese iyi yorumlar iyi akşamlar
14 eyül cuma 22.20 yi merak içinde bekleyeceğim
umarım yeni bölümlerde daha çok siyaset görürüz ve umarım ahmet mutlu olur:img-yes:

tugchemre
04-09-07, 17:21
bende necdet için hiç üzülmüyorum hem yasemini seviyorum diyodu hem koşakoşa güzideye gidiyodu bunu geç rüya da rüya dedi son bölümlerde yanyana sahneleri bile yoktu neredeyse ama ahmatim öylemi ne bakış ya fragmandaki nası koşuyo hemen babalık böyle olur:good:

zeyneps
04-09-07, 17:24
Zeynepcim, maşallah Aylanın soyismini bile ezbere biliyorsun. Rüyanın velayeti Ahmet'e verilirse soyismi otomatikman Gürsoy olmaz mı? Bunu belirtmişsin ama alışkanlıktan olsa gerek aşağıda hala Rüya Aygün olarak geçmişsin.

Aylanın şahitliğine ne hacet, herhalde o zamanlarda Dna testi denilen şey vardır değil mi? Hem Ahmet, Aylanın gerçeği bildiği halde söylemediğini öğrenirse ondan yardım istemeyi bırak yüzüne bile bakmaz.

Merhabalar ifindim :img-in_lo

Canım valla ben izlediğim bir filmden aklımda kalanları yazdım orda da öyle diyordu da gerçi yabancı bir filmdi ama olsun :icon_whis Yok kayıtlarda hala Rüya Aygün diye geçtiği için öyle yzmıştım:)

Ayla'nın evet Ahmet yüzünü bile görmek istemez ama Ayla bu yardımımı kabul et Ahmet hiç değilse sana kendimi böyle affettireyi derse karşı koymaz sonuçta kızı için herşeyi yapar :img-in_lo DNA yok sanırım o zamanlar sadece kan testi yaparlar o da olursa heralde yine şahit gerekir:icon_whis

Allahım o kadar bekledim bir de şu Yasemin'le Necdet'in sürüm sürüm sründüğünü görebilecek miyim acaba :sad53::icon_sorr Ayy kıyamam ben Ahmete nasıl da düşünce bir şey olacak diye endişeyle bakıyor adamın yüzüne babalık nuru inmiş valla :img-in_lo

PINARR89
04-09-07, 17:39
Sanırım bu sezon ahmet-yasemin aşkının yerinde yeller esecek..Araya çocuk girince hep böyle oluyor zaten şimdi tamamen çocuk savaşına girecekler..Üstelik yasemin ve necdetin ahmete karşı birlik olmasındaki saçmalık nedir anlayamdım.Bu yasemin akıllanmadı birtürlü..Bütün hevesimi kırdı şu fragman..

tatLı_kızZz
04-09-07, 18:00
inanmıyoruuuuuumm..fragman mı çıktıııı..bana öm yle atabilirmisiniz litfeeeeeen:icon_sorr:icon_sorr

1g9s0g5s
04-09-07, 18:11
fragman çıkmış öff yine göremedim lütfen linki ömyle atın...
çok güzel olcak ahmet hesap soruyomuş yasemine off lütfen fragmanı gönderin:img-help::img-help::img-help:

spdr
04-09-07, 18:30
efendiim fragman isteyenlere elimden geldiğince yardımcı olurum:img-wink:haberiniz olaaa:)
---
bu arada fragmanda ahmetin yasemine bağırdığı sahne çok güzel:good:orda yasemin saçları toplu haldeyken ve cansel de saçları kesilmiş vee zeynepin söylediği gibi yüzüne babalık nuru inmişken pek yakışıklı ve güzeller:img-blush

ha en başta rüyanın tökezlediği ve ahmetin onu izlerken birden heyecanlandığı sahne var kii..senaristinin yönetmeninin...toptan bizi ahmetin babalığına alıştırma ve ısındırmaya yöneldiğini görüyor ve mutlu oluyoruum:)

bu arada merve_06 merhaba:img-wink:

1g9s0g5s
04-09-07, 18:34
fragmanı gönderen bütün HS forumcularına çok teşekkür ediyorum.Ay çok güzelmiş Ahmet'in sertliği müthiş ya.Rüyaya olan tutumuda harika ya çok merak ediyorum 14 eylül gelse keşke bir an önce:img-in_lo:img-in_lo

Nevzat_Ayşe
04-09-07, 18:44
selamlar ben de bi hatırla sevgili izleyicisiyim ve fragmanı göremedim:sad53:birsi öm. atarsa çok sevinirim

spdr
04-09-07, 18:44
:img-hyste
kaç kişi göndermiş ki fragmanı kardeeş:)
----
bir de yaşar meselesi var..anlaşılan denizi hastaneye getiren o değil..gerçi hala öyle bir ihtimal var ama...fragmanda ona vurgu yapılmamış:img-yes:

o dayak sahnesinin de kendi grubundan biriye yöntem anlaşmazlığı yüzünden çıktığı aşikar zaten:img-wink:
----
dizime kavuşuyorum..naman Allahıımm.rüya mı bu neciidet:icon_whis:)

arwen61
04-09-07, 18:50
eveett nerde kalmıştık genco nunda reklam aralarında olmak üzere hatırla sevgiliyi izlemeye kaldığım yerden devam ediyorum harika sevda sahneleri izledikten sonra yeni sezonun ilk bölümleri epey canımızı sıkacak ama ne yapalım başka şansımız yok:icon_sorr

ben en iyisi yaseminle ahmetin trende karşılaştığı bölümü bir kez daha izleyip oradan başlayayım rüya ile ahmetin iletişimide harikaydı tam bir baba-kız gibi:img-in_lo za necdetle neredeyse ferrarı kullanır gibi gitti treni geçti ya helal olsun:icon_whis

eski bölümleri izleme şansı olanlar varsa tavsiye ederim yeni sezona çok daha iyi başlamış olursunuz böylelikle:img-wink:

spdr
04-09-07, 19:00
arwencim aynen söylediğin gibi..eski bölümlere daldım ben de fragmanı görünce:)
ama zaman atlamasından önceki eski bölümler:img-yes:

yaseminin doğumgünü..ahmetle çarpıştığı,heyecanlandığı yerrr..:img-blush
ama hiçbiri şu fragmandaki ahmeti izlemek kadar güzel gelmiyor artık:icon_whis:)
izleye izleye bir haal olmuştum eski bölümleri..
gelsin yeni unutulmaz aşk sahnelerimiz,gelsin YAR..veee demirell:img-wink:
demirel demirel iktidara yine geeel..:happy0064bkz:seçim şarkısı:)

lovely_ebru
04-09-07, 19:08
Herkese merhabalar.
Fragmanı izledim.
Pek iç açıcı olmasa da güzledi.
Ahmet Yasemin sahneleri güzeldi.
Deniz'in haline çok üzüldüm.Umarım en kısa zamanda iyileştiriler ve eski haline döndürürler Deniz'i.
Yaemin'le Ahmet'in hesaplaşma vakti çoktan gelmişti.
Fragmanda gördüğüm kadarıyla da Ahmet bunu en güzel şekilde yerine getiriyor.
Şu omuz omuza verme meselesi benim de canımı sıktı.
Umarım omuz omuza verenler Necdet'le Yasemin değil de Ahmet ile Ayla'dır.

Spdr sen seçim şarkısı söyleyince Demirel'le ilgili benimde aklıma geldi.
Sadece nakaratı ama dinleyince çok gülmüştüm.

Ağla değmez paşa
Çoban Sülo geçti başa.

spdr
04-09-07, 19:14
Ağla değmez paşa
Çoban Sülo geçti başa.

:img-hyste:img-hyste
harika yaaa:img-icecr

merhaba ebrucum:img-wink:zaten fragman bekletilerimiz yönünde ilerliyor..aslında bundan sonra ne olacağını hep bileceğiz ama bakalım nasıl oynuyorlar diye izleyeceğiz gibi geliyorr:icon_whis

tüm ihtimalleri değerlendirdik netekim:good:
---
merw,canım merhabaaa:img-wink:

arwen61
04-09-07, 19:15
arwencim aynen söylediğin gibi..eski bölümlere daldım ben de fragmanı görünce:)
ama zaman atlamasından önceki eski bölümler:img-yes:

yaseminin doğumgünü..ahmetle çarpıştığı,heyecanlandığı yerrr..:img-blush
ama hiçbiri şu fragmandaki ahmeti izlemek kadar güzel gelmiyor artık:icon_whis:)
izleye izleye bir haal olmuştum eski bölümleri..
gelsin yeni unutulmaz aşk sahnelerimiz,gelsin YAR..veee demirell:img-wink:
demirel demirel iktidara yine geeel..:happy0064bkz:seçim şarkısı:)

bencede en güzeli zaman atlamasından önceki bölümlerdi aşkın en saf hali:img-in_lo

ahmetin şu andaki ruh hali çok kötü olsada yinede aşk adına güzel şeyler izleriz gibime geliyor ayrıcada taa hangi seneler anlatılıyor çoğumuz o zamanlarda daha doğmamışız ama 2007 ye geldik yinede hala adları geçen siyasetçiler var helal olsun demekten başka ne yapabilirizki:img-cool2

lovely_ebru
04-09-07, 19:23
harika yaaa:img-icecr

merhaba ebrucum:img-wink:zaten fragman bekletilerimiz yönünde ilerliyor..aslında bundan sonra ne olacağını hep bileceğiz ama bakalım nasıl oynuyorlar diye izleyeceğiz gibi geliyorr:icon_whis

tüm ihtimalleri değerlendirdik netekim:good:

Merhaba Ayşe'cim.
Fragman öyle gibi gösteriyor.
Umarım diğer bölümlerde de bu beklentilerimiz boşa çıkmaz.
Ben de performansları merak ediyorum.
Bu başlıkta performans yönünden en çok eleştirlen oyuncu Beren'di.
Ümit ediyorum ki sizlerin istediği gibi bir performans sergileyecek ve (senaristler replikler bakımından herhangi bir saçmalık yapmadığı sürece )izlediğimiz dizinin zevkine varacağız.

şehrayin
04-09-07, 19:24
"süleyman hep başbakan
başbakan hep süleyman"

fikret kızılok un öyle bir şarkısı vardı
duyduğumda çok gülmüştüm
hatta klibi bile var youtube da...

spdr
04-09-07, 19:26
ben de burdan bir tebrik gönderiyorum o halde o siyasetçilerimize:img-wink:yahu yaştan emeklilik durumu da olmuyor beyefendilerin..cık cık cıkkk.''ömür boyu''unvanı getirlierek bir unvan ve koltuk verilse çekilirler mi köşelerine acep:bilmim
-----
bu arada nezahat ne olacak..acep gelir mi alamanyadan:icon_whis

zeyneps
04-09-07, 19:33
Ayşeçan yııvvvruuum bu kadar olay olurken Nezahat'in orada kalması gerçekten çok abes bir durum olur gelsin de neler olmuş bir görsün:hıh

Ya bana Yasemin aşk sahnesi demeyin hele ki fragman izledikten sonra çıldırıyorum:hıh Hele fragmana konulan o abes söz "yakın dönem de unutulmayan bir aşkın hikayesi " mıymıymıy :hıh Peeehhh aşkmış meşkmiş:hıh Halbuki b.ugün bir dizi fragmanı gördüm ve HS'ye çok uyuyordu slogan onun gibi bir şey bulabilirlerdi çünkü aşk denilen bir şey ben ortada görmüyorum sadece "Yasemin ve Necdet elele birlikte parlak bir geleceğe" ikilisinin mahvettiği hayatlar var :hıh Diğer dizinin fsloganı şöyleydi " Yazgı değişiyor duygular karışıyor ödenmesi gereken bedeller daha da ağırlaşıyor" böyle bir şeydi daha uyumlu daha güzel :img-in_lo:img-cool2

spdr
04-09-07, 19:38
Ayşeçan yııvvvruuum bu kadar olay olurken Nezahat'in orada kalması gerçekten çok abes bir durum olur gelsin de neler olmuş bir görsün

Ya bana Yasemin aşk sahnesi demeyin hele ki fragman izledikten sonra çıldırıyorum:hıh Hele fragmana konulan o abes söz "yakın dönem de unutulmayan bir aşkın hikayesi " mıymıymıy :hıh Peeehhh aşkmış meşkmiş:hıh Halbuki b.ugün bir dizi fragmanı gördüm ve HS'ye çok uyuyordu slogan onun gibi bir şey bulabilirlerdi çünkü aşk denilen bir şey ben ortada görmüyorum sadece "Yasemin ve Necdet elele birlikte parlak bir geleceğe" ikilisinin mahvettiği hayatlar var :hıh Diğer dizinin fsloganı şöyleydi " Yazgı değişiyor duygular karışıyor ödenmesi gereken bedeller daha da ağırlaşıyor" böyle bir şeydi daha uyumlu daha güzel :img-in_lo:img-cool2

ziynep..kuzum ben bunları görmemeye çalışıyorum artıkııın..
ahmet ne kadar da ölçülü,kararlı ve sevimliydi....
rüyayı nasıl da hasretle süzdü..ve yasoya nasıl posta koydu..onlara odaklan:img-wink:

hatta ahmete kariyer hayalleri kuralım biz bu sezon haa..ne dersin:img-wink:
hem ahmet dava açarsa para yönünden necdete fark atması lazım ki zorluk çekmesin rüyayı almakta:)
--
ebrucum,kabul etmek gerekiyor ki yasemine yaptırılan bazı mantık hatalarının bedelini biraz da beren ödedi..
ama umarım bu sezon daha iyi görürüz onu:good:performansını yanii:)
biraz da yaseminin gidişatıyla ilgili tabi bu dönem durum ama...azzzz kaldıı:img-in_lo

lovely_ebru
04-09-07, 19:39
Deniz bu haldeyken hele de Nezahat'in bu durumdan haberi varken dönmemesi çok saçma olur.Nezahat'in Deniz'e ne kadar düşkün olduğunu bize gösteripte bu olaylardan sonra Nezahat gelmesse çok saçma olur.

şehrayin
04-09-07, 19:43
benim aklıma hiç nezahat gelmedi ya neyse :)
gelr herhalde o kadar olay olunca

ya fragmanı izleyince yine içim daraldı...
dediğiniz gibi aşk seyretmek istiyoruz ama nafile...

bu arada yasemin o postayı çoktan hak etmişti...,
az bile oldu, helal olsun Ahmet'e..
bir çocuğun mutluluğu adına mutsuzluğunu sağlamak ne saçma şeydir..
ben tırstım demiyorda

merw
04-09-07, 19:46
selam arkadaşlar :)

fragmanı izleyemedim(netteki silinmiş mi ya hiçbir yerde bulamadım??) ama izleyenler anlatmış, elinize klavyenize sağlık :) allahıma şükür bugünleri de gördük ya, gayrı gerisini de atlatırız :P

şimdiii.. demek ahmet yasemine hesap vereceksin diyor, üstelik bir de yumruk patlatıyor dolaba.. hey yavrum hey, kim tutar seni paşam :D ohh diyorum, görmesem de söylediklerinizi okumak nasıl içimi rahatlattı, anlatamam... bizden çaldığın yılların bedelini tek tek ödeyeceksin yasemin!!:icon_evil:hıh

izledikten sonra daha çok yazarım kanımca.. beklemedeyim :klme

Necmettin Giritlioğlu'ydu o. yapı işçileri sendikası genel başkanı ..

zeyneps
04-09-07, 19:50
Ayşeçan haklısın yıvvruuum onları düşündükçe kan beynime sıçrıyor zaten ben de bugün fragmanın verileceğinden haberim yokken Yasemin hakkında konuşmak istiyordum tesadüfe bak bol bol konuşurum artık onun hakkında :hıh

Ben bu diziye başladığım zaman ilk defa bir kadın karakter gözüme bi kadar sevimli ve tatli diğer dizilerdeki kadın karakterlerden de daha akıllı ve mantıklı gelmişti hatta Ahmet'le Yasemin ayrıldıkları zaman arkadaşıma aynen şu cümleyi kurduğumu hatırlıyorum "inanmıyorum ya o kadar dizi izledim o kadar kadın karakter içinde ilk defa birisi mantıklı bir sebepten dolayı ayrılmak istedi iki sevgili ilk defa mantıklı bir sebeple ayrıldı " sonra senaristler beni bunu söylediğime yüz binlerce defa pişman ettiler :hıh Eski Yasemin'e bakıyorum bir de şimdi ki Yasemin'e dağlar kadar fark var arada sanki ikisi başka insan ama ben eski Yasemin'i seviyordum bu Yasemin çok ilginç bir vaka olup çıktı çünkü çok ağır bir diprasyona girmiş olmalı :hıh Çünkü ne iyi bir anne ne iyi bir aşık ne de iyi bir arkadaş olabildi :hıh

Hııı o muydu işte Ilgaz Giritlioğlu canlandırıyordu canlandırdığı kişi amcası galiba :icon_whis Hoşgeldin Merveçan bu arada :img-wink::img-in_lo

Shevek
04-09-07, 20:01
Ben geldiiiim, dondurma ve çay bahçesi seremonisi bitti:img-icecr Eski bölümler parça pinçik var bende. Kıskandım şimdi arweni. İkinci sezon başlamadan hap şeklinde alsak hoş olurdu tabii.

Ben cidden özlemişim dizimizi yahu. :img-cool2

Kendimi yeniledim: Yeni avatarım ve imzam. Meltem ve Tuğçe'nin ellerine sağlık.:)

arwen61
04-09-07, 20:14
Ben geldiiiim, dondurma ve çay bahçesi seremonisi bitti:img-icecr Eski bölümler parça pinçik var bende. Kıskandım şimdi arweni. İkinci sezon başlamadan hap şeklinde alsak hoş olurdu tabii.

Ben cidden özlemişim dizimizi yahu. :img-cool2

kıskanma arkadaşım benimde arşivim yok atv den satın alıp izliyorum işte ama ne yalan söyleyeyim çok iyi geldi bana az önce 18.bölümü izledim ahmetle yaseminin adadaki evde buluşması birbirlerine hasretle sarılmaları,ahmetin sana sarılmayı deli gibi istedim sözü,yaseminin saçını koklaması bitirdi beni ahh ahhh:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

(bu arada dondurma ve çay bahçesi seramoninde beni kıskandırdı trabzonda sahile çok yakın oturuyorum ama bu yaz işten vakit bulup daha 1 kere bile çay bahçesine gidemedim:icon_sorr)

spdr
04-09-07, 20:17
shevekçan,hoşgeldin:img-wink:
ya aslında diğer dizilerde fragmanla birlikte konuşacak bissürü şey oluyordu sanırım..ama bizimkinin tek güzel yanı oyuncularımızı tekrar görmemiz oldu:img-in_lo

zeyneeep,demek vakti zamanında yasoyu öööyle çok severdiin:img-swoon:kınalı kuzum,ama yaso sonradan böyle olduu:icon_sorrartık onu sevme kucaklama zamanı inş..baak necdet evde kimseyi bulamadıııı..zuhaahaaaaaa:):img-icecr

shevekçaaaan,boya cila yaptın dimeeek:happy0064çok güzel olmuuuuş:good:

zeyneps
04-09-07, 20:22
Ben de özlemişim cidden :img-in_lo:img-in_lo Aklıma birden Ahmet'in halasıyla konuştuğu zaman geldi de gözlerim doldu :sad53: "Rüya'yı her gördüğümde içim acıyor kaybedilmiş bir mutluluğu hatırlatıyor bana..." demişti :img-cray: Allahım sağa geliyyym :img-cray:

Bir de Yasemin'le hastanede konuştuğu zaman "düşünsene yanı başında büyüyüp gelişiyor ,yürümeye başlıyor hepsini takip ediyorsun bu çok heyecanlı bir şey değil mi büyümesini görmek onun için endişelenmek ..." :img-cray: İzin vermediler ki Ahmet'e birileri:hıh Büyüdüğünü görsün ilk adımını ilk kelimesini ilk baba diyişini duysun :img-cray: Çaldılar onca seneyi :icon_sorr

zamanla yerlesir yasadiklarin, yeniden konumlanir, cogalir anlamlari, onemi kavranir. bir zamanlar anlamadan yasadigin sey, cok sonra degerini kazanir. yoklugu derin ve surekli bir sizi halini alir.oysa yapacak hicbir sey kalmamistir artik mutluluk gecip gitmistir yaninizdan her seye iyi gelen zaman sizi kanatir:img-in_lo:icon_sorr:icon_sorr Ayşeçan iyi de Yasemin artık düzelse bile ki Necdte'le işbirliği içinde olursa nasıl düzelecekse unutabilir miyim yaptıklarını bknz: Dizi atmosferine girmiş sakin Yasemin'e her baktığımda sadece o küçük cıvıl cıvıl kızı görebilir miyim artık böyle onca bölüm unutulabilir mi :

Necdet bulamıyo Ayşeçan ama dikkat edersen o hemen kavga ettikten sonra ki sahne Necdet her zamanki gibi fevri davrandı sonra da pişman oldu Rüya'da muhtemelen annesiyle ya da Emine'yle

Shevek
04-09-07, 20:25
kıskanma arkadaşım benimde arşivim yok atv den satın alıp izliyorum işte ama ne yalan söyleyeyim çok iyi geldi bana az önce 18.bölümü izledim ahmetle yaseminin adadaki evde buluşması birbirlerine hasretle sarılmaları,ahmetin sana sarılmayı deli gibi istedim sözü,yaseminin saçını koklaması bitirdi beni ahh ahhh:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

(bu arada dondurma ve çay bahçesi seramoninde beni kıskandırdı trabzonda sahile çok yakın oturuyorum ama bu yaz işten vakit bulup daha 1 kere bile çay bahçesine gidemedim:icon_sorr)

Arwencim, o sahne, benim de en sevdiğim sahnelerden biridir. Ahmet'in acısı, aşkı, hasreti, tutkusu elle tutulur gibi barizdir. Adam aşktan, hasretten titriyor neredeyse. Aslında bir bakıma o sahne, bugün soracağı hesapların da bir habercisi gibidir. Orada da yüzünde karanlık bir ifade belirir bir ara ve Yasemin'e sabitlenmiş gözlerle: "Ben bekledim. Bekleyebilirdik Yasemin..."gibilerinden bir şeyler söyler. Tabii, karşısındakinin hemen onun ardından evlendiğini ve üstüne üstlük çocuk yaptığını düşünmektedir. Buna rağmen ondan vaz geçmeyen, onu her haliyle kabul etmeye hazır bir adamdır orada...ki böyle bir adam az bulunur.:)
Ben Modadayım. Ayağımın dibinde olunca, mecburen çıkyorum işte.:)

Edit: Ayşeçan, beğendin demek. E yeni sezona yeni imaj. Badger olsa, aştın kendini derdi.:img-pilot

spdr
04-09-07, 20:29
zeyneep,atlayım babamın trene geleyim mi kuzum ankarayaa..
iyi misin sen..bu ne melankoli,duygusallıkkkk:icon_whis

yoksa ben senin kafanı kırrrr????:hıh
olaylara iyi yönünden bak biraz da ayy:img-yes:

tamam şihvete sebebiyet verecek durumları yok, ama enerjini başka yerlere yönlendir biraz daa..:img-yes:

şehrayin
04-09-07, 20:31
ya dizinin saati yine 22:20 yine çok geç....
ben geçen sezondan, diziyi izlemek istediği halde
haftanın yorgunlüğüna yenik düşüp uyuyakalan çok kişi tanıyorum
ya şu sılayı başka güne alsalar olmaz mı ya???

bir_adı_yok
04-09-07, 20:31
fragmanı gönderen bütün HS forumcularına çok teşekkür ediyorum.

anlaşılan bu gün hs forumcularında link gönderme dayanışması vardı...
ne güzel ya ..ne kadar sıcak ilişkilerimiz var...
azcık bizden örnek alsınlar ahmet ve yasemin..
rüya için dayanışma içine girsinler...
yasemin hanım necdet'le omun omuza vereceğine ahmet'le dayanışma içine girsene..
madem her şey kızın için:P...

zeyneps
04-09-07, 20:32
Shevekçan imzana bittim hele o cümle bu slogan olsaydı kat kat iyiydi " unutulmayan bir aşkın hikayesi "ymiş pabucumun sloganı :hıh Hayret bişiy ya deliriyorum iyice pabucumun aşığı pabucumn ada Yasemin'i :hıh :dito "Şimdi zaman boşa geçen yılların hesabını sormak için akacak " harika :good:

Haklısın canım mesela Ahmet bu yıl ne ğaddar da harikulade görünüyordu :img-icecr:img-icecr Ayy ayy babalık rehaveti de çökmüş üzerine pek yakışmış :img-in_lo

Tavuskuşu
04-09-07, 20:34
Shevek imzanı ben de çok beğendim.Bu arada fragmanın o sahnesinde yasemin önce sağ elini götürüyor dudağına sonra alyans olan sol elini.Allahtan senin imzanda alyanslı eli yok yoksa çok sinir olurdum.O alyans benim gözümü fena halde tırmalıyor.:hıh At şunu artık yasemin at be!Hiç değilse o kadar kalın olmasaydı.İnsanın gözüne gözüne sokuyorlar.

Ayy ahmetin o bakışı da yani...Karşısında necdet olsa veya o karakterde bir insan olsa elinin tersiyle okkalı bir osmanlı tokadı geçirirdi Allah yarattı demeden.:happy0064

arwen61
04-09-07, 20:37
Arwencim, o sahne, benim de en sevdiğim sahnelerden biridir. Ahmet'in acısı, aşkı, hasreti, tutkusu elle tutulur gibi barizdir. Adam aştan, hasretten titriyor neredeyse. Aslında bir bakıma o sahne, bugün soracağı hesapların da bir habercisi gibidir. Orada da yüzünde karanlık bir ifade belirir bir ara ve Yasemin'e sabitlenmiş gözlerle: "Ben bekledim. Bekleyebilirdik Yasemin..."gibilerinden bir şeyler söyler. Tabii, karşısındakinin hemen onun ardından evlendiğini ve üstüne üstlük çocuk yaptığını düşünmektedir. Buna rağmen ondan vaz geçmeyen, onu her haliyle kabul etmeye hazır bir adamdır orada...ki böyle bir adam az bulunur.:)
Ben Modadayım. Ayağımın dibinde olunca, mecburen çıkyorum işte.:)

Edit: Ayşeçan, beğendin demek. E yeni sezona yeni imaj. Badger olsa, aştın kendini derdi.:img-pilot

ahmet kesinlikle her kızın sahip olmak isteyeceği türden bir erkek yasemini her şekilde seviyor hatta en başta yasemin onu umutsuzca ve büyük bir aşkla seviyordu ya ahmet onu beşe ona katladı bu kadar tutkuyla bir insan sevebilirmi ya adam yasemin ona yaklaşınca bile kendinden geçiyor işte bu yüzdende ne kadar kızsada yasemini affedecektir

ne mutlu sana işte haftanın 6 günü 11 saat çalışınca benim için zor oluyor bunlar:icon_sorr

şehrayin
04-09-07, 20:37
ya korkarım ki ahmet yasemini çabuk affedicek
umarım iyice inletir yasemini...
inim inim inletir hemde, yaptığı yanlışları anlasın ki
bizde dizimiz mutlu mesut seyredelim :))))

zeyneps
04-09-07, 20:39
Bence o bakış 10 tane Osmanlı tokadından daha ağır :hıh

Beren'in parmakları da ne kadar pambık pambıkmış :icon_whis Yaşlandığı zaman iyi olacak tombik tombik :)

Ahmet'in bu öfkesi kaç bölüm sürecek valla en az 10 bölüm olmazsa çatlarım burada ama siz de birleşmelerini istiyorsunuz :icon_whis Yani en azından uzunca bir süre süründürsün onları :hıh Off acaba Rüya ne zamana kadar pabucumun formalite babasına baba demeye devam edicek ne zaman Ahmet'i kabul edecek Ahmet Necdet'e her baba diyişinde bin kere ölür artık :icon_sorr :img-cray:

tokio
04-09-07, 20:41
ya arkadaslar biriniz bana fragmani yolarmisiniz

Cok merak ediyorum ahmetin halini

:good:

Shevek
04-09-07, 20:41
zeyneep,atlayım babamın trene geleyim mi kuzum ankarayaa..
iyi misin sen..bu ne melankoli,duygusallıkkkk:icon_whis

yoksa ben senin kafanı kırrrr????:hıh
olaylara iyi yönünden bak biraz da ayy:img-yes:

tamam şihvete sebebiyet verecek durumları yok, ama enerjini başka yerlere yönlendir biraz daa..:img-yes:

Hah şöyle işte...Ben de demiştim Zeynop'a, olumlu ol, pozitif ol, secret ol diye...Ya da acaba başkasına mı demiştim? Neyse, Zeynop, sakin ol, sinirlerine hakim ol.:) Ben inanmıyorum fısıltı gazetelerine ya da magazin programlarında orası burası kırpılmış, bağlamından koparılmış cümlelere. İnanmak istemiyorum.

Ahmet sorsun hesapları...Kolay değil, adamdan oyuncak ayısını değil çocuğunu sakladılar. Ama sonuçta o, çocuğunu ve çocuğunun annesini, ne kadar hata yapmış olursa olsun, mahkeme salonlarında ifşa edecek bir adam olamaz... Aile içinde hallederler meseleyi. Ama ben, Necdet'e bir kere daha okkalı bir patlatmasını beklerim. Özellikle de Yasemin'in iki kere boşanma talebini geri çevirdiğini, bu arad Güzideyle görüşmeye devam ettiğini öğrenince... Sonra Semraya da çok sıkı hesap sormasını beklerim. Onu da kolay kolay affetmemeli...

Yaseminin durumunu düşünecektir, gözden geçirecektir sakinleşince. Geriye dönüp hatırlayacaktır bazı şeyleri... Tamam hemen unutulur, kolay hazmedilir bir durum değil. Güveni sarsıldı. Kaldı ki bu adam hayatını güven duygusu üzerine oturtmuş. Yaseminin aşkına güvendi o. Kendini hep sevdiğini, Necdet söylemese de biliyordu. Onun hatalarını görmesine yardımcı olacaktır. Kah sarsarak, kah konuşarak, kah sarılarak... Kızını ayırmayacak gözünün önünden, o da belli oldu. "Rüya başka birine baba demeyecek" diyor işte. Kararlı. Bu konuda Necdetle mücadele eder o, olsa olsa. Yasemin ise Rüyanın dengesi bozulmasın diye çekinir...Onu sakinleştirmeye çalışır bence...Umuyorum. Secret...Secret....Secret...:img-pilot

spdr
04-09-07, 20:42
ahmet kesinlikle her kızın sahip olmak isteyeceği türden bir erkek yasemini her şekilde seviyor hatta en başta yasemin onu umutsuzca ve büyük bir aşkla seviyordu ya ahmet onu beşe ona katladı bu kadar tutkuyla bir insan sevebilirmi ya adam yasemin ona yaklaşınca bile kendinden geçiyor işte bu yüzdende ne kadar kızsada yasemini affedecektir

:good:arwenciim nasıl da anlatmışsın ahmetiiiii:img-blush
evet,dizi yasonun aşkının büyüklüğüyle yola çıktı fekat ahmetinkiyle devam ettii..hem de ne aşşşklaa:img-blush

ben çıkıyorum yinee:sad53:
ABG

bir_adı_yok
04-09-07, 20:42
ya aslında onca eza cefa
sonra da hiç bir şey olammış gibi
ay gülüm vay gülüm...
bu da bana pek uymaz yani...
keşke ahmet'le yasemin ailelerine karşı mücadele etselerdi...
o kadar itiş kakıştan sonra yemem ben bu aşkı...

Shevek
04-09-07, 20:51
ya aslında onca eza cefa
sonra da hiç bir şey olammış gibi
ay gülüm vay gülüm...
bu da bana pek uymaz yani...
keşke ahmet'le yasemin ailelerine karşı mücadele etselerdi...
o kadar itiş kakıştan sonra yemem ben bu aşkı...

bİZ DE BURADA BU YÜZDEN TEPİNİP DURUYORUZ YA AYLARDIR. bU AŞKA HALEL GELMESİN. tAMAM aHMET O BAKIŞLARDAN BİR KAÇ DAHA ATSIN AMA ORTALIĞI DÜMDÜZ DE ETMESİN. kAZANI KALDIRSIN TAMAM, AMA ALTINDA KALMASIN, DİYORUZ.
Üff büyük harf-küçük harf karmaşası yaşanmış ama düzeltemeyeceğim, gücüm yok.:)
Başbaş editi: İyi geceler Zeynopum ve ABG Ayşeçanım.byebye

zeyneps
04-09-07, 20:52
, Peki olumlu düşünüyorum artık halbuki Yasemin'le Necdet ölseler ne kadar pozitif bir insan olacağım :img-in_lo:img-blush

Ahmet çok güvendiği birinden acaip bir darbe yedi Yasemin Ahmet'i garda ekdiğinde ne demişti Ahmet " sevginden şüphe kuşku duymamaya çalıştım bu süreci atlatmak için buna mecburdum ..." artık Ahmet Yasemin'e nasıl inansın nasıl güvensin sevgisinden nasıl şüphe etmesin :hıh

Neyse şimdi çıkmak zorundayım herkese iyi geceler yarın burda konuşuruz yine ama ben önce bir sakinleştirici alırım merak etmeyin :icon_whis:img-in_lo:img-in_lo:sad53:bye

tokio
04-09-07, 21:00
oh yaa sonunda bende izledim, sagol tavuskusu

ahmet: o ne bakislar

bence hersey rüyaya bagli

rüya babasina alisana kadar ahmetin babasi oldugunu kabul edene kadar yaseminle ahmetin arasi düzelmez.

Shevek
04-09-07, 21:03
Shevek imzanı ben de çok beğendim.Bu arada fragmanın o sahnesinde yasemin önce sağ elini götürüyor dudağına sonra alyans olan sol elini.Allahtan senin imzanda alyanslı eli yok yoksa çok sinir olurdum.O alyans benim gözümü fena halde tırmalıyor.:hıh At şunu artık yasemin at be!Hiç değilse o kadar kalın olmasaydı.İnsanın gözüne gözüne sokuyorlar.

Ayy ahmetin o bakışı da yani...Karşısında necdet olsa veya o karakterde bir insan olsa elinin tersiyle okkalı bir osmanlı tokadı geçirirdi Allah yarattı demeden.:happy0064

Çansuçan, alyans konusunda sana katılıyorum. Çıkarsın atsın o alyansı artık. Nereye tıktıysa Ahmet'in taktığı yüzüğü ortaya çıkarsın, taksın parmağına. Ahmet'in ona öyle bakmaması için ne gerekiyorsa yapsın artık...:)

Babasının evine dönsün. Ahmet'e sürekli telefon edip, ses çıkarmadan dinlesin. Bristol otele davet etsin. Yapsın bir şeyler artık.

Shevek
04-09-07, 21:06
oh yaa sonunda bende izledim, sagol tavuskusu

ahmet: o ne bakislar

bence hersey rüyaya bagli

rüya babasina alisana kadar ahmetin babasi oldugunu kabul edene kadar yaseminle ahmetin arasi düzelmez.

İyi de, Yaseminle Ahmetin arası düzelmeden de Rüya nasıl Ahmete alışıp babası olduğunu kabul edebilir ki? Ahmetin öfkesi durulunca ikisinin omuz omuza verip, elaleme ve ailelere karşı aşklarını ve ailelerini savunmaları, çocuklarına da mutlu bir aile ortamı yaratmaları gerekir bunun için. O yüzden ben bu bir araya gelme sürecinin uzamasını istemiyorum. Mümkünse 3-4 bölümde bu hesap sorma hikayesinin bitmesini istiyorum.:img-cool2

arwen61
04-09-07, 21:07
az öncede ahmet koleradan bilinçsiz bir halde yatarken yaseminin ona yaptığı itirafları izledim tabi bir köşeden onu dinleyen aylayıda:icon_evil

ah be yasemin keşke bunları ahmet kendindeykende gözlerinin içine bakıp diyebilseydin şimdi çok daha farklı şeyler olurdu ama o zamanda dizi tıkanırdı değilmi gelde çık işin içinden:icon_sorr

aşk muhakkak güzel şey ama asla aylanınki gibi bir aşk istemezdim o kadar kıskanç ve kötü niyetliki yasemini ölesiye kıskanıyor ve herşeyi bildiği halde bunu gizleyip sen evlisin,kocana karşı sorumlulukların var deyip onu ahmetten uzak tutmaya çalışıyor sonrada gidip ahmete evlenme teklif ediyor biz trabzonluların deyimiyle tam andır gaybana:dito

Tavuskuşu
04-09-07, 21:07
Babasının evine dönsün. Ahmet'e sürekli telefon edip, ses çıkarmadan dinlesin. Bristol otele davet etsin. Yapsın bir şeyler artık.

Hatta odayı güllerle donatsın.Ayrıca oda servisinden şampanya filan da istesin.Madem bristole davet edecek bir de zeynep'in kırmızı saten geceliklerinden birini ödünç alsın.:img-hyste :img-hysteGeceliklerinden birini ödünç verir misin Zeynep?

Güle güle Zeynep.:sad53:

merw
04-09-07, 21:09
selam :) ayşeçanım ve zeynepçanım hoşbuldum. nasıl keyifler bakalım?
bana fragmanı gönderen tüm arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum :D

açıkçası atv beni çok şaşırttı, bu kadar güzel bir fragman beklemiyordum... bir açıdan bakarsak "her zaman kötüyü bekle, daha iyisi gelirse daha mutlu olursun" şeklinde bir "secret" oldu, iyi oldu :)

şimdii... ahmetin o elini duvara yapıştırma sahnesi beni benden aldı :img-in_lo adam budur işte, vay canım benim ya :D hep yumuşak davranıyor diye sandılar ki ezeriz ahmeti, çocuğunu da alırız ne olacak, birşey yapmaz nasıl olsa... canımız isterse bir gün söyleriz belki gerçekleri.. dediler ama.... çok pişman olacaklar :D

rüyayı uzaktan izlerken ki bakışları.. allahım içim gitti ya :img-in_lo:img-in_lo o nasıl ttlı, nasıl şefkatli, nasıl sevgi dolu ve nasıl özleyen bir bakıştır... cansel, tam baba olacak adammış galiba, ne dersiniz? pek yakıştı çocuk sevgisi :)

yaşar konusuna gelince.... yaşarın dayak yediği sahne gece.. yani o hengameden sonra orası kesin. şu halde, belki de onu denize yardım ederken görenler sağcılar, "solculara yardım ettin!!" diye kızmış ve böylece bir vukuat çıkmış olabilir.. çünkü, yaşar da "anlamazsam nolur be!" diye dayılanıyor.. yani belki de hayal ettiğimiz o sahne gerçekten olmuştur............. :img-blush

deniz... ah deniz :icon_cry: ömrünün sonuna kadar uyanmaması... yani bu mümkün değil, deniz uyanacak! bu sadece heyecan yaratmak içindir.. de, mehmetin ve defnenin hali çok fena hakikatten... ama ölmedi ya :D şükür

_hnd_
04-09-07, 21:12
daha demin dizi magazine hatırla sevgilinin hülya avşar olayı çıktı
ama yalan olduğunu sölediler içim rahatladııı

Tavuskuşu
04-09-07, 21:15
rüyayı uzaktan izlerken ki bakışları.. allahım içim gitti ya :img-in_lo:img-in_lo o nasıl ttlı, nasıl şefkatli, nasıl sevgi dolu ve nasıl özleyen bir bakıştır... cansel, tam baba olacak adammış galiba, ne dersiniz? pek yakıştı çocuk sevgisi :)

Ayy evet evet.:happy0064O nasıl bir bakıştır öyle?:img-blush Bir de gerçek çocuğu olsa nasıl olur?Bir deneyip görelim bence.Ne dersiniz?Ben kendimi kobay olarak öneriyorum da...:img-blush:icon_whis

Zeynep tekrar soruyorum ne dersin?Yasemine verir misin şöyle en dantellisinden,kırmızı bir gecelik?

resimseçici
04-09-07, 21:20
İyi de, Yaseminle Ahmetin arası düzelmeden de Rüya nasıl Ahmete alışıp babası olduğunu kabul edebilir ki? Ahmetin öfkesi durulunca ikisinin omuz omuza verip, elaleme ve ailelere karşı aşklarını ve ailelerini savunmaları, çocuklarına da mutlu bir aile ortamı yaratmaları gerekir bunun için. O yüzden ben bu bir araya gelme sürecinin uzamasını istemiyorum. Mümkünse 3-4 bölümde bu hesap sorma hikayesinin bitmesini istiyorum.:img-
cool2

Bende fragmanı izledim ve üzüldüm. Yazdıklarınıza katılıyorum. Zaten ikisinin öyle çok mücadelesi olacakki; bari uzun süre birbirleri ile mücadele etmesinler. Tadında kalsın. Bir de şu var tabi hiç kimse tek başına suçlu olamaz öyle değilmi? Tamam Yasemin çok suçlu belki ama o da bunların hiçbirini isteyerek yapmadı. Yada yaşantısı mutluluk içinde geçmedi yani.. Onun yaşadıklarına da kimse güllük gülistanlık diyemez. Aldığı kararlar doğrudur yanlıştır ama kendine göre bir karar almıştır ki öyle bir durumda çok fazla alternatifi yoktu ve bu kararı aldığında 17 bilemediniz 18 yaşındaydı. Bana göre Ahmetin bunlarıda kesinlikle göz ardı etmemesi gerekir.

merw
04-09-07, 21:20
Ayy evet evet.:happy0064O nasıl bir bakıştır öyle?:img-blush Bir de gerçek çocuğu olsa nasıl olur?Bir deneyip görelim bence.Ne dersiniz?Ben kendimi kobay olarak öneriyorum da...:img-blush:icon_whis

Zeynep tekrar soruyorum ne dersin?Yasemine verir misin şöyle en dantellisinden,kırmızı bir gecelik?

oooff :img-hyste :img-hyste
sanırım gecenin yorumu buydu cansu, ben yarıldım :D deneyip görmek iyi fikir :img-hyste

ama hakikatten nasıl yumuşak yumuşak bakmış... hani yasemine bakınca içi gidiyor diyorduk ya, adam resmen gözleriyle öpüp okşuyor... artık rüyaya bakışlarına bakıp iç geçireceğiz galiba... yani, rüya uyurken başında oturup onu okşuyor olsa ancak bu kadar hisli bakabilirdi.... cansel :img-in_lo müthiş..

bir de.... herkes yazmış zaten ama ben de yazmazsam içimde kalır :D parkta yasemine o son bakışı nedir öyle yarrreeebbiiiiiiim :D yasemini oracıkta öldürse bu kadar acı veremezdi... dönüp yürüyüşü bir de... o uyuz olduğum paltosu bile bir karizma görünmüş.... :img-blush

Shevek
04-09-07, 21:21
selam :) ayşeçanım ve zeynepçanım hoşbuldum. nasıl keyifler bakalım?
bana fragmanı gönderen tüm arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum :D

açıkçası atv beni çok şaşırttı, bu kadar güzel bir fragman beklemiyordum... bir açıdan bakarsak "her zaman kötüyü bekle, daha iyisi gelirse daha mutlu olursun" şeklinde bir "secret" oldu, iyi oldu :)

şimdii... ahmetin o elini duvara yapıştırma sahnesi beni benden aldı :img-in_lo adam budur işte, vay canım benim ya :D hep yumuşak davranıyor diye sandılar ki ezeriz ahmeti, çocuğunu da alırız ne olacak, birşey yapmaz nasıl olsa... canımız isterse bir gün söyleriz belki gerçekleri.. dediler ama.... çok pişman olacaklar :D

yaşar konusuna gelince.... yaşarın dayak yediği sahne gece.. yani o hengameden sonra orası kesin. şu halde, belki de onu denize yardım ederken görenler sağcılar, "solculara yardım ettin!!" diye kızmış ve böylece bir vukuat çıkmış olabilir.. çünkü, yaşar da "anlamazsam nolur be!" diye dayılanıyor.. yani belki de hayal ettiğimiz o sahne gerçekten olmuştur............. :img-blush

deniz... ah deniz :icon_cry: ömrünün sonuna kadar uyanmaması... yani bu mümkün değil, deniz uyanacak! bu sadece heyecan yaratmak içindir.. de, mehmetin ve defnenin hali çok fena hakikatten... ama ölmedi ya şükür

Mörv, hoşgeldin...bye Badger yok ya, onu aratmayayım dedim. Ahmet aşk konusunda Yasemin'i beşe hatta ona katlamıştı. Şimdi de baba olarak, Necdeti katlayacak. E, tabii çünkü o, babası. Herhangi bir çocuğu çok ama çok seven bir yetişkin değil. Bir aile dostu değil. Ya da çocuğun annesine gizli ve takıntılı bir aşkla bağlanmış, belki sever diye kendine bağlamış, beklenti içine girip kendisinden olmayan bu aşk çocuğunu kendi aşkının meyvesi gibi sahiplenmiş, bir pabucumun fedakar babası hiç değil. O, baba. O bakış bile yeter sevgisinin ne kadar doğal, ne kadar kendiliğinden ve gerçek olacağına.

Tavuskuşu
04-09-07, 21:31
oooff :img-hyste :img-hyste
sanırım gecenin yorumu buydu cansu, ben yarıldım :D deneyip görmek iyi fikir :img-hyste

ama hakikatten nasıl yumuşak yumuşak bakmış... hani yasemine bakınca içi gidiyor diyorduk ya, adam resmen gözleriyle öpüp okşuyor... artık rüyaya bakışlarına bakıp iç geçireceğiz galiba... yani, rüya uyurken başında oturup onu okşuyor olsa ancak bu kadar hisli bakabilirdi.... cansel :img-in_lo müthiş..

bir de.... herkes yazmış zaten ama ben de yazmazsam içimde kalır :D parkta yasemine o son bakışı nedir öyle yarrreeebbiiiiiiim :D yasemini oracıkta öldürse bu kadar acı veremezdi... dönüp yürüyüşü bir de... o uyuz olduğum paltosu bile bir karizma görünmüş.... :img-blush

Teşekkür ederim merveçan.:img-wink:

Ayy o paltosunu savura savura gidişi de ayrı bir durum zaten.Hem dağılmış bir taraftan da.Yakası bağrı filan.Düşündüm de sonradan onların aşkının gerçekliğine tekrar inanmamız için mesela ahmet yalnız kaldığında veya halasıyla konuşurken:"Ona böyle davranmak beni çok üzüyor ama yaptıkları,çaldığı yıllar aklıma geldikçe öfkelenmekten kendimi alamıyorum." dese...Nasıl?Güzel olmaz mı?

merw
04-09-07, 21:33
Mörv, hoşgeldin...bye Badger yok ya, onu aratmayayım dedim. Ahmet aşk konusunda Yasemin'i beşe hatta ona katlamıştı. Şimdi de baba olarak, Necdeti katlayacak. E, tabii çünkü o, babası. Herhangi bir çocuğu çok ama çok seven bir yetişkin değil. Bir aile dostu değil. Ya da çocuğun annesine gizli ve takıntılı bir aşkla bağlanmış, belki sever diye kendine bağlamış, beklenti içine girip kendisinden olmayan bu aşk çocuğunu kendi aşkının meyvesi gibi sahiplenmiş, bir pabucumun fedakar babası hiç değil. O, baba. O bakış bile yeter sevgisinin ne kadar doğal, ne kadar kendiliğinden ve gerçek olacağına.

hoşbuldum canım :D badger demişken, o da uğramış bugün.. perşembe günü dönecekmiş yeşil sahalara demek.. bekliyoruz efendim.. shevekin ardından badgerın da dönüşünü.. bir dizice eksik kalıyor :icon_sorr

aynen katılıyorum hayatım aynen! "BABA" o. başka söz söylemeye gerek yok ki... çocukları (neredeyse) herkes sever, hepimiz yolda bile görmüş olsak bir çocuğu severiz, onunla konuşur oyun oynarız falan ki nerede kaldı aynı evde yaşamak. bu durumda rüya veya necdet, x veya y hiç farketmezdi ama kendi kanından kendi canından ve en önemlisi kendi aşkından bir çocuk.. bunun farklı bir anlamı olmalı elbet :img-blush

necidetin eve gelip rüyayı aramasının anlamı nedir? ne diye öyle deli gibi rüyaaa rüyaa diye bağırıyordu??? ne alaka yani? ya sabır...

ayrıca, yasemine de fragmandaki görüntülerin hiçbir karesinde acımadığımı belirtmek isterim! :hıh

merw
04-09-07, 21:36
Teşekkür ederim merveçan.:img-wink:

Ayy o paltosunu savura savura gidişi de ayrı bir durum zaten.Hem dağılmış bir taraftan da.Yakası bağrı filan.Düşündüm de sonradan onların aşkının gerçekliğine tekrar inanmamız için mesela ahmet yalnız kaldığında veya halasıyla konuşurken:"Ona böyle davranmak beni çok üzüyor ama yaptıkları,çaldığı yıllar aklıma geldikçe öfkelenmekten kendimi alamıyorum." dese...Nasıl?Güzel olmaz mı?

der, der.. kesin der. çok "ahmet gibi" bir cümle olmuş cansuçanım :) hatta yasemine bile diyebilir bunu... hiç belli olmaz.. hesaplaşma sırasında falan..

o son bakış..
"ahmet, bunu kendim için değil, kızımız (bu noktayı sevdim.. sayın senariste saygılar :img-in_lo) için yaptım.."

ve ahmetten "hadi canım!" "ya bi git!" ve "sana acıyorum!" cümlelerinin karışımı tarif edilemez bir bakış.... off :img-in_lo

merw
04-09-07, 22:18
eh... açıkçası fragman bana iyi geldi, en azından ahmeti aksiyonda görmek ve bundan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi, o sahte ve bencil yıllar gibi olmayacağını, ahmetin bunun olmasına izin vermeyeceğini bilmek iyi geldi :D 1.5 hafta daha bekleyeceğiz neler olacağını görmek için ;) hem zaten adrenalin iyidir, bünyeyi zinde tutar :img-wink:

Tavuskuşu
04-09-07, 23:15
Neyse ben çıkıyorum arkadaşlar.Herkese iyi geceler.bye bye

Umarım herkes bu gösterilen fragmanın,ahmetin hesap sormasının etkisiyle güzel bir uyku çeker.Yasemin de bir an önce o alyansı pambık parmağından çıkarsın.Hiç yakışmıyor.:hıh

İyi geceler.bye

bilmelmuhtem
04-09-07, 23:16
ya ben hala izleyemedim biri bana da fragmanı gönderebilir mi? cok merak ettim zaten okulum 10unda acılıyor yenı bolumu ızleyemıcem:(

nehirrrr
05-09-07, 04:11
Merhaba:) Az once fragmani izledim... Sizin yorumlarinizi okumadim ne dusunuyorsunuz bilmiyoru fragman hakkinda ama bence muhtesemdi! Ben de tam boyle birsey bekliyordum:)

Hersey olmasi gerektigi gibiydi uzucu de olsa!:( Ahmet'in kapinin kirisine eliyle vurup 'Ruya, bundan boyle baska bir adama baba demeyecek!!!!' dedigi an Yasemin'in korkusunu gordunuz mu??? Bir an dedim iste boyle sonunda Ahmet'i de cilen cikardin Yasemin... Ki Ahmet Yasemin'e sesini yukseltmeye bile kiyamazken neredeyse tokat atacak vaziyete gelmis... Sonunda olan oldu iste. Yasemin ektigini biciyor!!

Devaminda Yasemin'in seke seke Ahmet'in pesinden kostugu ve "Ahmet, ben herseyi kizimiz icin yaptim" demesi bana cok komik geldi!!! Nasil yani??? Biri bana bunu aciklasin nasil yani kizim icin yaptim??? Ruya'ya en buyuk kotulugu yapti Yasemin onu gercek babasindan ayirarak... Belki baslarda evliliginden donemedi diyelim itiraf edemedi diyelim ama neredeyse Ruya oluyordu ve Yasemin hala inat edip soylemedi Ahmet'e gercekleri!!:( Bu da mi kizi icindi yani??? Ahmet'in bakislari cok umursamazdi orda ki gayet hakli... "Ne dersen de" der gibi aciyarak bakiyordu Yasemin'e...

Necdet'in eve gelip evde kimseyi bulamamasi "Ruya!" diyerek evi dolasmasi cok icime dokundu... Ama Necdet bunun birgun olacagini biliyordu. NIhayi son bu olmak zorundaydi... Guzide ile olan iliskisinden sonra hele bu evlilik hicbir sekilde devam edemezdi!!! Eh Ahmet de herseyi ogrendigine gore!

kirke
05-09-07, 08:22
arkadaşlar lütfen fragmanı nerden seyredebilirim çok merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

spdr
05-09-07, 08:25
Yasemin de bir an önce o alyansı pambık parmağından çıkarsın.Hiç yakışmıyor.:hıh

hehheee..ne alyans çıkarması ayy...hanımefendi daha necdetle omuz omuza verip yüzük kardeşliği yapacak..:hıh

acaba ikinci bir fragman da çıkar mıı?
bundan sonra senaryo belli..benim için önemli olan görüntülerr:icon_whis:img-yes:

kirke
05-09-07, 08:30
sesimi duyan varmı fragmanı nerde bulabileceğimi söylermisiniz lütfen:icon_sorr

kirke
05-09-07, 08:42
lütfen lütfen:icon_whis

PERİİ
05-09-07, 09:03
merhaba
bende zeyneps arkadaşım sağolsun fragmanı seyrettim ama çok üzüldüm içim acıdı ahmet ve yasemine yok olan haybiye geçen yıllar ayrı ayrı yaşanan mutsuzluklar boşa geçmiş bi 6 yıl ahmet için zor hayatta canından çok sevdiği yaseminle geçirebileceği kocaman bir 6 yıl heba olmuş oda yetmemiş kızı olmuş haberi olmamış kucağına alıp koklayamamış içine sokarcasına sıkı sıkı onu saramamış büyümesini ilk sözlerini vs... görememiş herşey elinden alınmış bir baba o haklı ne yapsa o kadar kızmış ki uğruna herşeyi göze aldığı sevdiği kadını bile gözü görmüyo yazık olacak o muhteşem aşka
yasemin uğruna ölümü gözüne aldığı onu sevmekten asla vazgeçmediği ahmet!in onu anlamasını bekliyor ama ahmet çok kızgın ve kırgın ne derse desin yasemin onu duymaz tabi öğrenmenin verdiği şok ta var aradan zaman geçince ahmette anlıyacak yasemini inşaallah bunun için geç olmaz tabi o arada sevgileri tükenmezse

senaristlerden tek isteğim o aralarındaki muhteşem aşkı yok etmeyin ne olur bir iki bölümden sonra yine aşk dolu baksınlar ahmet hıncını çıkarmasın demiyorum ama ne olursa olsun onlar beraberken ben mutlu oluyorum

denize ne olacak acaba yazık canım benim defnede çok üzüldü hepsi harap oldu ne kadar güzeldi o defne-ışık ve harun ellerini birleştirip denizin elini tuttukları an of offffff çok ağlıcaz çooook

haftaya cuma gelirmi ki gel cuma gell :img-wink:

ezelturkey
05-09-07, 09:04
bende frgmana rastlyamadım merak ettim çok gndrblrmisiniz banada arkadaşlr.gene aralrı bozulcak anlattklrınıza bakılırsa ama necdet yaseminin bunalıma girip uçurumdan atlamak üzere oldugunu falanda anlattı ozamnın şartlrında yasemninin yaptıgı dogrydu ortda kalmıştı.tamam AHMEtte haklı çoktan söylnmesi lazmdı ama işte reytng ugru