Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-18
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[ 6]
7
8
9
10
11
Şuna bak şuna.Bir de ahmet onunla evlenmek için ölüyormuş gibi şart koşuyor.:hıh:hıh Hanım hanııııım oraya gelirsem...:icon_whisHem benim arkamda shevekin desteği var. İyice CAZgırlaştık vallahi.Yakında saç saça başa başa kavga edeceğiz de bu arada biri kapıp götürecek ahmeti o olacak.O hengamede birileri götürmesin de.Bari aramızda kalsın.
Neyse hala soruma bir cevap alamadım.Keriman ve rıssanın ilişkisine bu karmaşık dönemde ne olur?
Çanlaaarııımm, ne çok özlemişim ben sizin CAZ savaşlarınızı...:img-hyste
kerimanı pek görebileceğini sanmıyorum Rızanın bundan sonra..Başını kaşıyacak vakti yok..Denizin durumu, kızının rezaleti, Ahmetin durumu, bak bir de siyasete atılacak tekrardan..Bizimkinin fasulye babalık ve siyasetçi kimliğinden kurtulup, gerçek babalığa ve siyasetçiliğe soyunması gereken zamanlar geliyor..Ehhh tabii arada Nezahat Alamanyalardan dönmezse, o zaman bir şeyler olabilir istikbalde onlar için..
Ancak, nezahat dönerse Rıssa yüzüne bile bakmaz Kiriman Hanfedinin..Ahh bir de o da Rıssadan hamile kalmışsa, onu Necdetvari bir şekilde korumayı teklif edecek olan kamil ile evlenebilir..bknz:küçük hanım ve şoförü...:icon_whis
Bak bak nasıl da cevap veriyoor hanıım hanıımmış:hıh (haklısın Tavusçan bak gel anlaşalım 7 yıl 7 yıl ama kim ilk 7 yılı alacak onu da kura çekeriz artık hazır Ayşeçan yokken :icon_whis:img-wink:) Shevek'e de gün doğdu gözümden kaçmıyor değil :icon_whis Bizi kışkırtan hep o :img-cool2
Ayy bu söz de Ahmet'ten Yasemin'e gitsin "Çünkü beni çok kanattın çok sevdiğim bir yalandın ..":img-cray:
Bari o 7 yılı taksitlendirelim.1 yıl senin 1 yıl benim olmak üzere 14 yılda bu işi hallederiz.Hem araya özlem filan da girmez.Bence en iyi yöntem bu.İlk kimin başlayacağını seçmek için de yazı-tura atalım.Yazı gelirse ben tura gelirse sen dik gelirse de Ayşe olsun.:img-hyste :img-hyste Bence ayşeçan kazanır ama biz de bir şansımızı deneyelim.Çıkmaz demeyin,şansınızı deneyin ahmet piyangoooo...:icon_whis
Ahh gönülçelen yasemin ahh...:img-in_lo :img-in_lo
Ben rıssa esip gürler,kendi yaptıklarına bakmadan evlenmeden hamile kaldı diye kızını ahlaksızlıkla suçlar diyorum.Siyasete atılınca da kerimana dönmez.Ama keriman beli yine onu beklemeye devam eder.Malum adam daha önce hapisteydi bekledi,çıktıktan sonra karısına döndü bekledi,hastalandı bekledi...Bu saatten sonra da reddedemezmiş gibi geliyor bana.
sarp_manyagi 06-09-07, 20:13 ya ben bir türlü fragmanı göremedim:icon_sorrgören varsa anlatabilir mi lütfen:img-yes:...çok merak ediyorum ya
iReMJeLiBoN 06-09-07, 20:17 Namı-ı diğer İremjelibon arkadaşımız yazmış ya bir kaç sayfa önce Rüya tam düşecekken Necdet sahneye çıkıp onu havalara kaldırıyor buna sinirlenen Ahmet'de Yasemin'den çıkarıyor acısını ve iş mahkemede bitiyor diye :icon_whis Ben de anlamadım ne ki bu :bilmim
demek istediğim şuydu yani olan olayları fragmana göre yorumlamak..
herseyde necdet önce geliyor
hani birini dansa kaldırmak istersin fakat senden önce biri kaldırmıs olur ya.. necdet & ahmet inkide o mısal..
cok kesin konusmusum olacak gibi.. sadece öyle yazdım :D olacağı yok.. bence mahkemede biter.. düsüncelerimi biraz kesin bi ifadeyle kullanmısım o kadar :)
ya fikrimi belirtmiştim ama kesin bir uslup kullanmısım farkında olmadan özür dilerim :img-wink: :)
Efendim bugün eski bir dizide bir masal duydum ve diziye uyduğu için anlatmaya karar verdim.Fakat okurken sakın uyuyakalmayın.:img-wink:
Eskiden gündöndü diye bir çiçek yaşarmış.Bu çiçek güneşe hayranmış.Her sabah sevdiğinin göğe yükselmesiyle o da başını kaldırır bütün gün hayran hayran sevdiğini izlermiş.Bu gündöndünün de gövdesine sarılı bir sarmaşık varmış.Bu sarmaşık da gündöndüye sevdalıymış.Ama sevdiğinin her gün güneşi hayranıkla izlediğini görüp gövdesine daha sıkı sarılırmış varlığını hissettirmek için.Akşam çöktüğünde güneşi göremeyen gündöndü başını eğer mahzunlaşırmış. Gündöndünün başını eğdiğini gören sarmaşık ise sevdiğine daha da sıkı sarılırmış.Sanırmış ki sevdiği yüzünü ona döndü ona bakacak artık.Ama güneş doğardoğmaz gündöndü yüzünü yine ondan tarafa çevirirmiş.Sarmaşık da daha sıkı sarılırmış.Daha sıkı,daha sıkı...
Bir gün bakmış ki güneş doğmasına rağmen gündöndü güneşe bakmıyor. Sevinmiş "Göndöndü beni fark etti!" demiş içinden.Ama bir de bakmış ki ne görsün?Göndöndüsü artık yaşamıyor.Zavallı sarmaşığın varlığını hissettirmek için sıktığı,sımsıkı sarıldığı gövdesi solmuş.Sarmaşık gündöndüye sevdasını anlatmaya çalışırken onu yavaş yavaş öldürdüğünün farkına varamamış.Onu sıktıkça daha da kaybettiğini görememiş.Gündöndü ölünce sarılacak bir şey bulamayan sarmaşık da böylece günden güne solup gitmiş...
Bilemiyorum artık bu Gündöndü ve sarmaşık size kimi hatırlattı?:icon_whis
Merveçan hoşgeldin.byebyeGün boyu arada adını gördüm ama hiç sesin soluğun çıkmadı.
Sarmaşık kimi hatırlatacak..sırnaşık Neçdeti..Yasemini de bozdu, Ahmeti de Rüyayı da..şimdi sırada güzide var..:hıh
Mörv yine FRP kademelrinde geziniyordur..:)
yasemin_lizz 06-09-07, 20:50 Efendim bugün eski bir dizide bir masal duydum ve diziye uyduğu için anlatmaya karar verdim.Fakat okurken sakın uyuyakalmayın.:img-wink:
Eskiden gündöndü diye bir çiçek yaşarmış.Bu çiçek güneşe hayranmış.Her sabah sevdiğinin göğe yükselmesiyle o da başını kaldırır bütün gün hayran hayran sevdiğini izlermiş.Bu gündöndünün de gövdesine sarılı bir sarmaşık varmış.Bu sarmaşık da gündöndüye sevdalıymış.Ama sevdiğinin her gün güneşi hayranıkla izlediğini görüp gövdesine daha sıkı sarılırmış varlığını hissettirmek için.Akşam çöktüğünde güneşi göremeyen gündöndü başını eğer mahzunlaşırmış. Gündöndünün başını eğdiğini gören sarmaşık ise sevdiğine daha da sıkı sarılırmış.Sanırmış ki sevdiği yüzünü ona döndü ona bakacak artık.Ama güneş doğardoğmaz gündöndü yüzünü yine ondan tarafa çevirirmiş.Sarmaşık da daha sıkı sarılırmış.Daha sıkı,daha sıkı...
Bir gün bakmış ki güneş doğmasına rağmen gündöndü güneşe bakmıyor. Sevinmiş "Göndöndü beni fark etti!" demiş içinden.Ama bir de bakmış ki ne görsün?Göndöndüsü artık yaşamıyor.Zavallı sarmaşığın varlığını hissettirmek için sıktığı,sımsıkı sarıldığı gövdesi solmuş.Sarmaşık gündöndüye sevdasını anlatmaya çalışırken onu yavaş yavaş öldürdüğünün farkına varamamış.Onu sıktıkça daha da kaybettiğini görememiş.Gündöndü ölünce sarılacak bir şey bulamayan sarmaşık da böylece günden güne solup gitmiş...
Merveçan hoşgeldin.byebyeGün boyu arada adını gördüm ama hiç sesin soluğun çıkmadı.
Bayıldım bu hikayeye, evet dizimize çok uymuş:img-yes: Güneş Ahmet:img-in_lo Necdet'e ise sarmaşık çiçeği çok uymuş:icon_whis
selam çanlarım :) akşamüstü şöylesine bir bakmıştım, hemen yakalamışsınız beni :) evde değildim o yüzden fazla duramadım.. neyse, yeşil sahalara geri döndüm :)
dün geceki yazılarımızdan sonra biraz daha düşündüm bu konuda. acaba yasemine fazla mı yükleniyorum diye düşündüm (bkz: diziyi gerçek sanan fani forumcu :P) ama hayır... kusura bakmayın ama hayır!
şunu baştan söylemeliyim, necdetle evlenene kadar olan bölümlerde yasemin bana göre türk dizi tarihinin en akıllı esas kızlarından biriydi. o zamanlar, her cuma akşamı "evet, bu yasemin akıllı bir kız. salak salak gurur yapmıyor, konuşup anlaşıyor sevdiğiyle..." falan diyordum ve yasemini seviyordum... ama kendisi sağolsun laflarımı yutturdu bağa :img-cool2
necdet karakterini, zayıflığından, işgüzarlığından ve bencilliğinden dolayı sevmediğimi bu zamana kadar yazılarımı okuyanlar da anlamıştır. ama son tahlilde necidet bile gözümde yaseminden daha az suçludur. evet, necdet ahmete haber verebilirdi, iletişim sağlayabilirdi ama yapmadı falan filan ama neticede bu olayın tek bir yönü. şöyle ki, kendimizi onların yerine koyup düşünelim. bir arkadaşımız bize kan yaş içinde -hatta ölmeyi istemiş bir halde- gelse, ve "sevgilisi"nin onu bıraktığını anlatsa, ilk başta heralde "yok canım yapmaz, bir yanlışlık vardır" falan deriz, her mantıklı insan gibi. ama eğer arkadaşımız bu konuda ısrarlıysa ne yaparız? yani, o sevgilisine güvenmiyorsa, bu kadar sevdiği, birçok şeyi yaşadığı sevgilisine güvenmiyor ve kendisini bıraktığını söylüyorsa bizim de aklımız çelinmez mi? "terbiyesiz pislik.. bıraktı gitti" demez miyiz? bu noktada EN AMA EN BÜYÜK SORUN, YASEMİN'İN AHMET'E GÜVENMEMESİ!!! HERŞEY BUNUNLA BAŞLIYOR ÇÜNKÜ.
önceki mesajlarımda da yazdım, eğer yasemin ahmete gerçekten güvenmiş olsaydı, onun böyle bir durumda onu bırakmayacağını bilirdi. ki, ahmetin ona "yasemin bu durum bana çok dokunuyor, artık bir an önce evlenmeliyiz" dediğini açık ve net hatırlıyorum. demek ki ahmetin amacı yasemini kullanıp atmak değilmiş, öyle değil mi? ama yasemin, sanki ahmet onunla zorla birlikte olmuş da sonra da ortada bırakmış gibi, hemen vazgeçti, beklemedi ve başka çareler aradı....
bir düşünelim, başınızda iki büyük sorununuz varken, bunları çözmeye en acil olanından başlamaz mısınız? mantıklı olanı budur. o halde, ahmetin ölümle pençeleşen babası ve kan yaş içinde ayrıldığı sevgilisi olmak üzere iki problemi vardı. şimdi objektif bir şekilde bakarsak bunların hangisi daha acil???? yaseminin hayat mematlık bir meselesi var mıydı- en azından ahmetin bildiği? hayır.. o halde, acil olan babasının durumuyla ilgilenmesi mantıklı değil midir? açıkçası ben de olsam, beni bu kadar sevdiğini söyleyen, bunca şeyi yaşadığım ve daha dün ayrıldığım birinin ben bir ay gittim diye -ki tedavi için gitti onu da biliyor...- hemen bir başkasıyla evleneceği aklımın ucundan bile geçmez... kimin geçer ki? üstelik ikisinin ve ilişkilerinin biraz zamana ihtiyacı vardı, dolayısıyla ahmetin bu konuyu babasının iyileşmesinden sonraya bırakması çok normal bir karar............ üstelik, ahmetin babasının hastalığı nedeniyle onu suçlamadan önce kendisini suçlayacağını da tahmin etmeliydi yasemin. o kitap gibi günlüğü ben yazmadım değil mi :D ahmeti ahmete anlatan yasemindi.... insan 2 yıllık sevgilisinin hangi durumlar karşısında nasıl tepki vereceğini nasıl bilmez ya? zuzaylı olsa bilir :img-cool2
ha, yasemin de genç ve tecrübesizdi tabi ama çocuk da değildi. ayrıldıkları zaman 61 yılıydı yani 20 yaşındaydı.. ve 20 yaş hiç de çocukça bir yaş değildir, 20 yaşındayken insan gayet mantıklı düşünebilir...
ayrıca, yine daha önce dediğim gibi yasemin ahmete ulaşmayı bir kere denedi, zırhlı selma birlikleri tarafından püskürtüldü. bir daha, bir daha olmadı bir daha denemeliydi.. hiç mi ulaşma yolu yoktu, defne istanbuldaydı ona soramaz mıydı yani bir telefon bir adres? istemiş olsa herşeyi yapardı, ne demişler "impossible is nothing" :P ha, ahmette de salaklık var tabi, sen o mektubu yaz sonra gel kapıdan at, allahın şapşalı :D versene kardeşim ışık'a mışığa birine.. illa romantiklik yapacak ya, kapıdan atıyor.. ya sabır. amaaaaa, ayrılmayı isteyen kişinin yasemin ve bırakılan kişinin de ahmet olduğunu düşününce o mektubu yazmış olması çok önemli bir adım.. amacına ulaşmadı o ayrı ama yasemin ahmetin böyle yapacağını tahmin edemez miydi yani? gözleri dolu dolu "gitme yasemin" diye inler halde sokakta bıraktığı adamın onu bu kadar çabuk sileceğini nasıl düşünür ya? yaseminin hatası burada başlıyor ve 8 yıl devam ediyor, görünüşe göre daha da edecek. ama benim gözümde yasemin ahmet kul köle olmadıkça kendini aklayamayacak....:img-elvis
ps..... çalıkuşuçan o şarkıya taparım :img-in_lo yeter ki onursuz olmasın aşk.. yeter ki aşkın onurunu ayaklar altına almasın bir insan, o zaman herşey daha kolay olur..... tutku gelliyor bu şarkıyı düşününce onunla ilgili bir mesaj daha döşeyeceğim az sonra galiba... :D
Efendim bugün eski bir dizide bir masal duydum ve diziye uyduğu için anlatmaya karar verdim.Fakat okurken sakın uyuyakalmayın.:img-wink:
Ah ah az mı anlattık, dilimizde tüy bitti. Sen de masalı bulmuşsun tavusumkuşum. (Sana benden bir puan daha. Son durum -Skor- C: 2, A: 1, Z: 1 pts.) :)
Hala insan sevdiğini yanında görmek ister diyorlar. İnsan sevdiğini yanında görmek ister tamam da her ne pahasına olursa olsun değil. Yanıbaşında başka biri için ağlıyor, ayrılık acısı çekiyor ve ondan vaz geçmiyorsa, direnmek, hala yanında tutmak istemek...Bu olsa olsa işkence etmektir sevdiğine, onu yavaş yavaş öldürmektir. Bir gün belki beni sever diye beklemek...Bekle, çabala adam gibi, ama onu boğmadan, bağlamadan yap be adam.:fighting2 Pabucumun fedakar aşığı. :img-banne Aman bzilerden uzak olsun böyle sevenler...Öldürme pahasına sevenler, sevgisiyle boğanlar, iyilik yaptığını zannedip kuyunu kendi elleriyle kazanlar...
Mörv, FRP de değilmişsin..Yasemini anlama kademelerindeymişsin..:img-hyste
yaa zaten Yasemin de akıl erdiremediğim şeyleri bir bir anlatmışsın...ve sonuna kadar katılıyorum..Hele tamam Necdetle evlendin..Bunca sene niye evlikaldın, aranda hiçbir bağ olmayan bir adamla..Sakın buna minnet falan demeyin...tarafımla gülerim..Çok acınası bir gerekçe....O zavallım Yasemin, sırf Ahmetin onca sene aramamasına ve istememesine takıldı..Neymiş Selma öyle dedi..Kendisorunu kendin sorarsın..kendi cevabını kendin alırsın...
Aslında Ahmet o döneme değil, son 1.5 yıla takılacak daha çok..Yaseminin yaptığı abuklukları hatırlayıp delirecek...Hele Fragmanda Yaseminin onun peşinden koşup herşeyi kızımız için yaptım diye zırlamasına resmen Hadi be oradan şeklinde baktı...ve arkasını dönüp gitti..Bu, sağlam bir tokattan bile beter bir davranıştı ve bu sahneleri bir kaç bölüm izlemeyi istiyorum..Bir tek o Necdetin abuk Rüyaaa! diye haykıran sahnesi bozuyor beni..:dito
Shevek hoşgeldin.bye
Merve ben yaseminin yerinde olsam en azından ahmet de biraz uzak kalmak istiyor diye düşünürdüm hastanede onu görmek istemediğini zannettiğinde.(ne cümle be!)Hele de terkedildiğini düşünürsek.(ahmetin terk edildiğini düşünürsek demek istedim.)Ama bunlar hamile olmasa yapacağı şeyler olabilirdi.Hamileliğini bildiği halde tekrar ediyorum ama bunları yapmaya hakkı yoktu.
Yedi Numara dizisinde duydum bu masalı bugün.
cansuçanım hoşbuldum :) önceki mesajda da söylediğimm gibi evde değildim, bir-iki dakikalık bir uğradım boşta bilgisayar görünce :img-hyste şimdi geldim ancak..
bu arada masal çok güzel ve çok da manidarmış. (ben bunu duymuştum sanki daha önce ya..?? hangi diziydi çanımi unutmuşum :)) güneş:img-in_lo, sarmaşık ve gündöndünün hazin sonu :icon_sorr
shevekçanım, dün yazdıklarımı tekrar yorumlamışsın bu gece:
Birbirini çok seven, bu kadar çok acı ve ayrılıkla karşı karşıya kalan iki sevgili arasındaki aşk-nefret gelgiti...Bunu hesaba katmak beni rahatlattı açıkçası. Çok sevdiğin birinin yıllardır ayrı kalmanıza üstüne üstlük çocuğundan habersiz kalmana şu veya bu şekilde sebebiyet vermesi karşısındaki ilk tepkiler...Neredeyse ucu nefrete varan bir öfke seli...Bu sel çok yavaş durulmayabilir...Ama bu durulmayacak anlamına gelmez. Ahmet, aşkın bütün evrelerinden geçti. Tutkusu karşılıklı ve doyurulan bir tutkuydu başlarda...Şimdi ise karşısındaki yok etmek pahasına, belki de bu aşkı, aslında bir şekilde kendini yok etmek pahasına bu savaşa giriyor...Belki de o aşkı söküp atmak isteyecek kadar yakıcı çünkü hasreti, hayal kırıklığı ve öfkesi. Ama geçmeyecek mi? Geçecek bence. Ben işte bu yüzden sabır diyorum. Sabır, bekleyeceğiz ve göreceğiz.
evet.. aynen öyle... aşk-nefret gelgiti... çok garip bir şekilde aşk ve nefret birbirine çok yakın duruyorlar genelde. aşk ne kadar büyük ve aniyse nefret de o kadar derin ve aniden geliyor. sonra bir anda bakıyorsun nefret mefret yok aşk sahalara geri dönmüş, hem de kaldığı yerden.. bu çok ilginç bir durum aslında, kimileri buna tutku diyor :img-in_lo ahmetin tutkusundan da hiçbirimizin şüphesi yok zaten, adam daha uzaktan bakarken titriyor :img-in_lo
dolayısıyla, ahmetin çok vahşileşmesini ve çok acımasızlaşmasını hiçbirimiz istemesek de, bu ahmetin yokolması yerine bir başka ahmetin gelmesi demek olsa da, ahmetin öfke krizleri, dalga dalga yayılan nefret selleri içinde olmayacak şeyler yapması bile, biz daha ne olduğunu anlayamadan yasemin tarafından affedilebilir- tabi yasemin de ahmeti hala en az onun kadar seviyorsa.. ahmet de birden bire, bir an önce köpürürken bir an sonra sevgiyle titreyen, sevdiğinin dokunuşuyla yatıştırılmaya muhtaç bir adama dönüşebilir :)
anam ne edebi yazdım ne edebi yazdım.. gören de beni aşk doktoru sanacak, tövbe tövbee...
ps... baby can i hold you tonight şarkısını ben de çok severim. hatta bugün pavorottinin ölümünün (:icon_sorr toprağı bol olsun) haberini verirken, onun tracy chapmanla bu şarkıdaki düetini gösteriyorlardı kendimden geçmiştim :img-in_lo
selam çanlarım :) akşamüstü şöylesine bir bakmıştım, hemen yakalamışsınız beni :) evde değildim o yüzden fazla duramadım.. neyse, back on the fields :P
dün geceki yazılarımızdan sonra biraz daha düşündüm bu konuda. acaba yasemine fazla mı yükleniyorum diye düşündüm (bkz: diziyi gerçek sanan fani forumcu :P) ama hayır... kusura bakmayın ama hayır!
şunu baştan söylemeliyim, necdetle evlenene kadar olan bölümlerde yasemin bana göre türk dizi tarihinin en akıllı esas kızlarından biriydi. o zamanlar, her cuma akşamı "evet, bu yasemin akıllı. salak salak gurur yapmıyor, konuşup anlaşıyor sevdiğiyle..." falan diyordum ve yasemini seviyordum... ama kendisi sağolsun laflarımı yutturdu bağa
necdet karakterini, zayıflığından, işgüzarlığından ve bencilliğinden dolayı sevmediğimi bu zamana kadar yazılarımı okuyanlar da anlamıştır. ama son tahlilde necidet bile gözümde yaseminden daha az suçludur. evet, necdet ahmete haber verebilirdi, iletişim sağlayabilirdi ama yapmadı falan filan ama neticede bu olayın tek bir yönü. şöyle ki, kendimizi onların yerine koyup düşünelim. bir arkadaşımız bize gelip kan yaş içinde -hatta ölmeyi istemiş bir halde- gelse, ve "sevgilisi"nin onu bıraktığını anlatsa, biz ilk başta "yok canım yapmaz, bir yanlışlık vardır" falan deriz, her mantıklı insan gibi. ama eğer arkadaşımız bu konuda ısrarlıysa ne yaparız? yani, o sevgilisine güvenmiyorsa, bu kadar sevdiği, birçok şeyi yaşadığı sevgilisine güvenmiyor ve bıraktığını söylüyorsa bizim de aklımız çelinmez mi? "terbiyesiz pislik.. bıraktı gitti" demez miyiz? bu noktada EN AMA EN BÜYÜK SORUN, YASEMİN'İN AHMET'E GÜVENMEMESİ!!! HERŞEY BUNUNLA BAŞLIYOR ÇÜNKÜ.
önceki mesajlarımda da yazdım, eğer yasemin ahmete gerçekten güvenmiş olsaydı, onun böyle bir durumda onu bırakmayacağını bilirdi. ki, ahmetin ona "yasemin bu durum bana çok dokunuyor, artık bir an önce evlenmeliyiz" dediğini açık ve net hatırlıyorum. demek ki ahmetin amacı yasemini kullanıp atmak değilmiş, öyle değil mi? ama yasemin, sanki ahmet onunla zorla birlikte olmuş da sonra da ortada bırakmış gibi, hemen vazgeçti, beklemedi ve başka çareler aradı....
bir düşünelim, başınızda iki büyük sorununuz varken, bunları çözmeye en acil olanından başlamaz mısınız? mantıklı olanı budur. o halde, ahmetin ölümle pençelenen babası ve kan yaş içinde ayrıldığı sevgilisi olmak üzere iki problemi vardı. şimdi objektif bir şekilde bakarsak bunların hangisi daha acil???? yaseminin hayat mematlık bir meselesi var mıydı- en azından ahmetin bildiği? hayır.. o halde, acil olan babasının durumuyla ilgilenmesi mantıklı değil midir? açıkçası ben de olsam, beni bu kadar sevdiğini söyleyen, bunca şeyi yaşadığım ve daha dün ayrıldığım birinin ben bir ay gittim diye -ki tedavi için gitti onu da biliyor...- hemen bir başkasıyla evleneceği aklımın ucundan bile geçmez... kimin geçer ki? üstelik ikisinin ve ilişkilerinin biraz zamana ihtiyacı vardı, dolayısıyla ahmetin bu konuyu babasının iyileşmesinden sonraya bırakması çok normal bir karar............ üstelik, ahmetin babasının hastalığı nedeniyle onu suçlamadan önce kendisini suçlayacağını da tahmin etmeliydi yasemin. o kitap gibi günlüğü ben yazmadım değil mi :D ahmeti ahmete anlatan yasemindi.... insan 2 yıllık sevgilisinin hangi durumlar karşısında nasıl tepki vereceğini nasıl bilmez ya? zuzaylı olsa bilir :img-cool2
ha, yasemin de genç ve tecrübesizdi tabi ama çocuk da değildi. ayrıldıkları zaman 61 yılıydı yani 20 yaşındaydı.. ve 20 yaş hiç de çocukça bir yaş değildir, 20 yaşındayken insan gayet mantıklı düşünebilir...
ayrıca, yine daha önce dediğim gibi yasemin ahmete ulaşmayı bir kere denedi, zırhlı selma birlikleri tarafından püskürtüldü. bir daha, bir daha olmadı bir daha denemeliydi.. hiç mi ulaşma yolu yoktu yani, defne istanbuldaydı ona soramaz mıydı yani bir telefon bir adres? "impossible is nothing" yani, istemiş olsa herşeyi yapardı... ha, ahmette de salaklık var tabi, sen o mektubu yaz sonra gel kapıdan at, allahın şapşalı :D versene kardeşim ışık'a mışığa birine.. illa romantiklik yapacak ya, kapıdan atıyor.. ya sabır. amaaaaa, ayrılmayı isteyen kişinin yasemin ve bırakılan kişinin de ahmet olduğunu düşününce o kektubu yazmış olması çok önemli bir adım.. amacına ulaşmadı o ayrı ama yasemin ahmetin böyle yapacağını tahmin edemez miydi yani? gözleri dolu dolu "gitme yasemin" diye inler halde sokakta bıraktığı adamın onu bu kadar çabuk sileceğini nasıl düşünür ya? yaseminin hatası burada başlıyor ve 8 yıl devam ediyor, görünüşe göre daha da edecek. ama benim gözümde yasemin ahmet kul köle olmadıkça kendini aklayamayacak....:img-elvis
ps..... çalıkuşuçan o şarkıya taparım :img-in_lo yeter ki onursuz olmasın aşk.. yeter ki aşkın onurunu ayaklar altına almasın bir insan, o zaman herşey daha kolay olur..... tutku gelliyor bu şarkıyı düşününce onunla ilgili bir mesaj daha döşeyeceğim az sonra galiba... :D
Merve, şu son iki gündür forumumuzun nöbetçi psikoloğu oldun çanım. Yine çok iyi tesbitler. Rep verecektim ama, i must spread some reps to the others first, müş.
Haklısın. Kimse-en azından ben-, Yasemin'in hatalarını eksiltmiyor, görmezden gelmiyor zaten. Benim üzerinde ısrarla durduğum nokta şudur ki: Birbirlerini gerçekten aşkla seven iki kişi karşısındakinin yerine koyabilir kendini. Çünkü, daha önce de konuştuğumuz üzere, aşk melezleşme durumudur. Half kendin half başkası olma durumudur. Yasemin'in Ahmet'leyken olduğu Yasemin ve Ahmet'in Yasemin'leyken olduğu Ahmet'ten bahsediyorum ben. Her ikisi de biraz da karşılarındakiler yani. Yasemin'in yaptığı her hata biraz da Ahmet'indir. "En el Hak" olayı...Amanin tasavvufa da girdik. Bir bu eksikti.:)
Ben sadece Ahmet'in Yasemin'i asla affedemez, bu yapılanı asla unutamaz gibi öngörülerle değerlendirilmesine karşı çıkyorum. Çok haklı öfkesi, hayal kırıklığı ve hasretin, ayrılığın ve güven duygusunun sarsılması neticesinde sular seller olup akacaktır. Ama durulacaktır, diye düşünmek istiyorum. Durup düşünecektir. Yukarıda yazdıklarını, daha önce resimseçicinin de çok güzel sıraladığı hafifletici nedenleri düşünecektir diye düşünüyorum...Böyle düşünmek istiyorum.
Bugün 17. bölüme baktım biraz. Ahmet: Sen bana ne yaptığının farkında değil misin Yasemin. Sen beni öldürdün. Ben artık yaşamıyorum, diyor.
Aynı şekilde, biz de burada konuşuyorduk. Yasemin o kayalıklarda öldü, diye. Bizim aşklarını çok sevdiğimiz -Yasemin ve Ahmet- ölüydüler, şimdi dürtüldüler, yaşama dönecekler. Ben sadece bu ihtimalin ortadan kalkması ihtimaline karşı çıkıyorum.
Edit.: Pavarotti mi ölmüş??? Daha gençti...Toprağı bol olsun. Sorry.:icon_sorr
Bu da Yasemine bağlı artık...Sıra onda...kendini yıllardır hapsettiği anlamsızlıklardan kurtarıp, olaylara netlikle bakması lazım:
Ben bu adamı seviyor muyum?..Evet.
Onu çok kırdım mı?...Evet.
Onu kaybetmeyi göze alabilir miyim, hele ki nefret etmesini?....Asla
Kızımızı ona zaten söyleyecektim, öğrenmiş, bütün bu olanlara rağmen kızımızın psikolojisini bozmadan, onu yumuşatmalı mıyım?...Eveeeettt..
Eeeeee???
merak edenlere Tiflis editi:
Gomarcobat= gürcüce nerhaba, iyi günler, iyi sabahlar..vs.vs.yerine geçen bir selamlama
Hoh: evet
Ara:hayır..
Didi madlob: çok teşekkür ederim
Supta:temiz..bunu da temizlikçi kadınla olan diyaloğumda belledim..:)
ama bu dili öğrenebileceğimi hiç sanmıyorum..İnanılmaz bir dil...Tellaffuz falan anlatılacak gibi değil..bir h, sesi var ki İspanyolcayı bile sollar:icon_whis
Rusçaya devam olacak gibi görünüyor..En azından default bir dil..Herkes biliyor
İlginç bir yer..80lerin Türkiyesi gibi..Birşeyler var kıpraşıyor da..yapay bir kıpırdanma...Heryer manav ve araba..Arabalar çılgın gibi..İstanbulun küçültülmüş hali...Bir anda karşında 2 arabalık yerde, 4 araba birden beliriyor...:img-hyste..İlginç bir yer..İnşaat işi çok...Herşey dökülüyor..Güzel binalar var ama bakımsız kalmış...Devamı aklıma geldikçe...
jarjar çok iyiydi..Orada çocukları, özellikle erkek çocuklrı pek bir seviyorlar..herkes onu aşırı şımarttı yani başa bela oldu...hala daha içeride etkileri devam ediyor...:icon_whis
yaseminin herşeyi kızımız için yaptım demesindne sonra ahmetin o bakışındna sonra ne diyeceğini çok merak ediyorumm
ahmetin bakışıda neydi öle yaa tam yerinde baktı yanii
Badger mantıklı her insan böyle düşünür ve ona göre davranır.Ama yaseminin mantıklı olmadığını gördük.Hani mantıklı insan sevmediği bir adamla yaptığı formalite evliliği bu kadar uzatır?Ama ona da hak vermek gerek.Ne de olsa uzaylı.Artık Neil Amcayı bekleyeceğiz.:img-hyste:img-hyste
evet ölmüş :( 72 yaşındaymış da, son birkaç aydır bayağı hastaydı zaten, pankreas kanseriyle boğuşuyordu...
çanım, sen ben biliyoruz yaseminin haksız olduğu yerleri ve hatta bu kördüğümdeki en büyük suçlunun o olduğunu. ama bazı arkadaşlar "yasemin tek suçlu değildir" ya da "günah keçisi olmamalı" falan demişler, onun için yazdım bunları tekrardan.. bir açıdan da toplama gibi oldu, bu da yasemin analizi olsun :)
Bu da Yasemie bağlı artık...Sıra onda...kendini yıllardır hapsettiği anlamsızlıklardan kurtarıp, olaylara netlikle bakması lazım:
Ben bu adamı seviyor muyum?..Evet.
Onu çok kırdım mı?...Evet.
Onu kaybetmeyi göze alabilir miyim, hele ki nefret etmesini?....Asla
Kızımızı ona zaten söyleyecektim, öğrenmiş, onları kızımızın psikolojisini bozmadan, onu yumuşatmalı mıyım?...Eveeeettt..
Eeeeee???
aynen! hadi bu zamana kadar yaptı türlü şapşallık, ama bundan sonra bir oturup düşünsün bir mantıklı olsun! yoksa saçından tuttuğumuz gibi... :hıh
O zavallım Yasemin, sırf Ahmetin onca sene aramamasına ve istememesine takıldı..Neymiş Selma öyle dedi..Kendisorunu kendin sorarsın..kendi cevabını kendin alırsın...
kesinlikle. yüzyüze konuşmak gibi olabilir mi annesinin öyle demesi. ki biliyorsun zaten selma sizin birlikte olmanızı istemiyordu, aklına gelmez mi hiç "bir bit yeniği var bu işte, ahmet böyle yapmaz bana" diye.. ha, bir de yasemin o zamana kadar gayet cin gibi, iletişime açık, gurur yapmayan falan bir kızdı, bu yüzden akıllıydı bizim gözümüzde, ama sonra birden bir istanbul masalının esması kadar beter, gururundan burnu düşse almayacak, iletişim falan hak getire bir hatun oldu çıktı.. 180 derece dönüş bu olsa gerek...
bu arada, hoşgelmişsen badgerçanım :D nasıl geçti tiflis seyahati, jar jar çok yaramazlık yaptı mı yoksa hostesleri mi kesti yol boyunca :P
yıldızbilge 06-09-07, 21:48 siz yinede benim aşikitomu suçlamayın. oda rüyanın iyiliğini düşün dü ama. amaaa yinede haksız...:img-wink: aama olsun ya aaaa azıcık suçtan nolur kiii:icon_whis:icon_whis:img-yes: her insan hata yapar ama diğil mi :icon_whis:img-wink::img-wink::img-yes:
O zavallım Yasemin, sırf Ahmetin onca sene aramamasına ve istememesine takıldı..Neymiş Selma öyle dedi..Kendisorunu kendin sorarsın..kendi cevabını kendin alırsın...
Maalesef böyle bir gerekçe bile yok. Ahmet apar topar döndü Amerikadan, Kayseride nikaha şahit olup, o genç yaşta ilk kalp krizi eşiğini yaşadı. Sonra İstanbul'a dönünce dosdoğru Necdetin pastaneye dayandı. Hala inanmıyordu orada. Ama üstüne basıla basıla "o artık benim karım! Benim karım!" diye diklenildi kendisine. Yasemin'i telefonla aradı. Oradaki çığlıklarını hiç unutamayacağım. Taş olsa çatlardı o haykırışlar karşısında. Ama Yasemin telefonu yüzüne kapattı adamın. Yani Yasemin ilk yıllar aramadığını falan düşünemez onun.
O, AKLI SIRA CİDDEN ONU HAYATINDAN ÇIKARMAK İSTEDİ SADECE. iMKANSIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜ, PES ETTİ YANİ. Bu aşkı sadece tek başınayken yaşamaya mahkum etti kendini. Bu da zordur aslında. Çok zordur. Tek bir kişiyle bile paylaşamamak. Bir defter sadece. O, gömdü Ahmet'i. Ahmet'in etten kemikten bir insan olduğunun farkında değil sanki. Dedik ya, yaşamıyor, ölü, yahut zuzaylı...
Ben bu defterden hala ümitliyim...bakalım. Yasemin bir yerde düşürse Ayla bulup Ahmet'e verse (ama tabii bu mümkün değil, Ayla Michelle'in tırnağı olamaz kendini sevmeyen bir adama yapışıp kalmamak konusunda), ya da aklıselim gelip Yasemin'e çarpsa da kendi elleriyle verse Ahmet'e.
yıldızbilge 06-09-07, 22:02 O zavallım Yasemin, sırf Ahmetin onca sene aramamasına ve istememesine takıldı..Neymiş Selma öyle dedi..Kendisorunu kendin sorarsın..kendi cevabını kendin alırsın...
Maalesef böyle bir gerekçe bile yok. Ahmet apar topar döndü Amerikadan, Kayseride nikaha şahit olup, o genç yaşta ilk kalp krizi eşiğini yaşadı. Sonra İstanbul'a dönünce dosdoğru Necdetin pastaneye dayandı. Hala inanmıyordu orada. Ama üstüne basıla basıla "o artık benim karım! Benim karım!" diye diklenildi kendisine. Yasemin'i telefonla aradı. Oradaki çığlıklarını hiç unutamayacağım. Taş olsa çatlardı o haykırışlar karşısında. Ama Yasemin telefonu yüzüne kapattı adamın. Yani Yasemin ilk yıllar aramadığını falan düşünemez onun.
O, AKLI SIRA CİDDEN ONU HAYATINDAN ÇIKARMAK İSTEDİ SADECE. iMKANSIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜ, PES ETTİ YANİ. Bu aşkı sadece tek başınayken yaşamaya mahkum etti kendini. Bu da zordur aslında. Çok zordur. Tek bir kişiyle bile paylaşamamak. Bir defter sadece. O, gömdü Ahmet'i. Ahmet'in etten kemikten bir insan olduğunun farkında değil sanki. Dedik ya, yaşamıyor, ölü, yahut zuzaylı...
Ben bu defterden hala ümitliyim...bakalım. Yasemin bir yerde düşürse Ayla bulup Ahmet'e verse (ama tabii bu mümkün değil, Ayla Michelle'in tırnağı olamaz kendini sevmeyen bir adama yapışıp kalmamak konusunda), ya da aklıselim gelip Yasemin'e çarpsa da kendi elleriyle verse Ahmet'e.
aa evet bak defter olabilir düşünsene yasemın gerçekleri öğrensin die gidip defteri önüne atıyo veya vereio.. uffçok güsel olurdu yaaaaa
Shevek ben de o defterden ümitliyim.Umarım ahmetin yaseminin duygularını anlamasında yardımcı olur.Hani çalıkuşunda da Feridenin bir yakını-kimdi hatırlayamadım- feridenin günlüğünü göndermişti ya onun gibi bir şeyler olsa.:icon_sorr
Geçen gün okuduğum kitapta da yaseminin durumuna benzer bir durumda olan bir kız vardı.Şimdi ayrıntılara girmeyeyim ama esas oğlan da kızın yerini kızın yazdığı mektupların bir nine tarafından eline verilmesiyle öğreniyordu.Bu arada kız 1940larda filan hamile kalıyordu ama bir sözde babaya gerek duymadan(:icon_whis) aslanlar gibi doğuruyordu çocuğunu.:happy0064:happy0064
aa evet bak defter olabilir düşünsene yasemın gerçekleri öğrensin die gidip defteri önüne atıyo veya vereio.. uffçok güsel olurdu yaaaaa
yıldızbilgecim, Yasemin'in kendini affettirebilmesi için her şeyden önce, cidden seven ve sevilen bir kadın olduğunu ve Rüya'nın sevdiği ve tarafından sevildiği adamın aşkının meyvesi olduğunu hatırlaması gerekip ona göre davranması gerekiyor. Rüyayı düşünmek demek, Rüya için en iyisini istemek demek, bütün yolların Ahmet'e çıkması demek...Bunu görmesi ve kabul etmesi gerekiyor. Defalarca özür dilemesi, çok sarılması, çok öpmesi, daha çok dizlerinin üzerine çökmesi gerekiyor. Ve bunlardan gocunmaması gerekiyor.
Hepsinden önce, altyapıyı kurmak için defteri araya sokuşturursa iyi olur tabii, işi kolaylaşır.:)
Badger??
:hıh yemişim ben böyle aşkı... tek taraflı olanı ancak böyle hastalıklı olur işte, bu açıdan bakınca yaseminin necidetten ne farkı kalıyor ki? biri sevdiğini kendine yakın tutmak için olmadık şeyler yapıyor diğeri de sevdiğini uzak tutmak için.. :D hey allahım sen sabır ver. zuzaylı şekerim bu zuzaylı.. cansuçanın dediği gibi, neil amcayı bekliyoruz, umudumuz neil amca! :P
dizinin şu zamana kadarki gidişatında allahını seversen yasemin kendi elleriyle birşey yaptı mı ahmete? ya michelle verdi defteri, ya ahmet kendi koşturdu yaseminin peşinden, ya kiraz hemşire "geldi" dedi, ya necdet gerçeği söyledi falan filan.. bundan sonra da ahmete düşer iş yine, kendi bulur defteri...
-----
ahmet, o eve girip her yerde rüyayı ararken birden bire şeytani bir dürtüyle yaseminin çekmecesine bakar.. orada onu çeken birşeyler vardır, duraksayarak bir adım atar çekmeyece doğru, sonra tek harekette çekmeceyi açar ve, o da ne! yine bir günlük :img-swoon
yıldızbilgecim, Yasemin'in kendini affettirebilmesi için her şeyden önce, cidden seven ve sevilen bir kadın olduğunu ve Rüya'nın sevdiği ve tarafından sevildiği adamın aşkının meyvesi olduğunu hatırlaması gerekip ona göre davranması gerekiyor. Rüyayı düşünmek demek, Rüya için en iyisini istemek demek, bütün yolların Ahmet'e çıkması demek...Bunu görmesi ve kabul etmesi gerekiyor. Defalarca özür dilemesi, çok sarılması, çok öpmesi, daha çok dizlerinin üzerine çökmesi gerekiyor. Ve bunlardan gocunmaması gerekiyor.
Hepsinden önce, altyapıyı kurmak için defteri araya sokuşturursa iyi olur tabii, işi kolaylaşır.:)
Badger??
Bunu hep söyledim, Yasemini ancak bu yukarıda saydıkların kurtarır diye.bknz:tek atımlık mermisi kaldı.
Mörvün de söylediği ve benim de önceden söylediğim gibi, Yasemin Ahmetin onu sevmesi için hiçbir çabada bulunmadı, hatta onun için hiçbir fedakarlıkta bulunmadı bknz:hazıra konmak...Şimdi alçalsa da, yerin dibine de geçse, Ahmete kendini affettirmesi, ona aşklarının onurunu iade etmesi ve tabii ki Ahmetin güvenini kazanması gerekiyor...
Defterle mi halleder, başka şekilde o onun bileceği iş..
Ama ben derim ki, bir kere de sorumluluklarını bilsin ve birebir Ahmete kendi ifade etsin, defterin ardına sığınmadan, ya da başkalrının onlar adına konuşmasına fırsat vermeden...Ağırlığını hissettirsin yahu...Yasemin Ünsal'ım diye ortaya çıksın..:img-cool2
:hıh yemişim ben böyle aşkı... tek taraflı olanı ancak böyle hastalıklı olur işte, bu açıdan bakınca yaseminin necidetten ne farkı kalıyor ki? biri sevdiğini kendine yakın tutmak için olmadık şeyler yapıyor diğeri de sevdiğini uzak tutmak için.. :D hey allahım sen sabır ver. zuzaylı şekerim bu zuzaylı.. cansuçanın dediği gibi, neil amcayı bekliyoruz, umudumuz neil amca! :P
dizinin şu zamana kadarki gidişatında allahını seversen yasemin kendi elleriyle birşey yaptı mı ahmete? ya michelle verdi defteri, ya kendi koşturdu peşinden, ya kiraz hemşire geldi dedi, ya necdet söyledi falan filan.. bundan sonra da ahmete düşer iş yine, kendi bulur defteri...
-----
ahmet, o eve girip her yerde rüyayı ararken birden bire şeytani bir dürtüyle yaseminin çekmecesine bakar.. orada onu çeken birşeyler vardır, duraksayarak bir adım atar çekmeyece doğru, sonra tek harekette çekmeceyi açar ve, o da ne! yine bir günlük :img-swoon
:img-hyste:img-hyste Kurtar bizi Neil Amca! Ne-il Amca kur-tar bi-zi!
Ahmet mıknatıs etkisindeymiş de şuursuzca çekiliyormuş gibi, hatta ileri doğru uzanan ellerine hakim olamayaraktan çekmeceye ulaşırmış. Hatta gece vakti girsin eve. Işıkları açmasın. Elinde bir fener, başında hırsız beresi...:img-hyste Bulunca gözlerinde bir ışıltı yanıp sönsün, hah, şimdi anlayacağım, başıma saplanıp kalan o ağrıdan kurtulacağım. Allahım bir insan bunu başka bir insana nasıl yapar sorusuna yanıt bulmaya çalışıp durdum, sinirden saçımı başımı yoldum...Ama işteee! Bütün cevaplar burada yazılı, der ve çıkar gider. Dışarıda da Red Kit gibi havalanıp, topuklarını vurur ve sevindirik bir şekilde ufukta kaybolur.:)
Rüyayı çekmecede mi arayacak ki ahmet?:img-hyste :img-hyste Ayrıca adam içeri nasıl girdi?Necdet anahtar mı verdi yoksa?...:img-hyste Ahh benim fedakar,zavallı,duygusal necditein ahhh...(hatırladın mı kumpasım?Einstein gibi necditein):img-hyste Maaşallah kendisi o kadar akıllı çünkü hatırlarsanız mehmetin kaçırılma olayını da o çözmüştü.
Aliye Abla assssss sonra gelecekmiş.Duyrulur.
:img-hyste:img-hyste
ahmet rüyayı bulmak için o kadar çılgın bir dürtüye kapılmıştır ki çekmece, buzdolabı, gramofon altı demeden heryeri aramaktadır.... :icon_whis
desem de inanmayın :D ayol, her yerde arıyor adam diyorum, o anda gözüne çekmece ilişmiş allah allah... kumpasım ben, gerekirse bir kumpas kurar, çekmeceyi dış kapının önüne koyarım ki ahmete zorluk olmasın :P
anahtar.. yok canım anahtar falan yok, ahmetin maymuncuğu var :P kıbrısçıkta boş zamanlarında sıkıntıdan öğrenmiş maymuncukla kapı açmayı :icon_whis yersen tabii.. yemezsen, çılgın gibi rüyayı arayan ikinci kişi olan necidetin boş bulunup kapıyı açık bıraktığını da düşünebiliriz....
ha bir de ahmetin başında bere, elinde fener var... aslında, olaya gerilim filmi unsuru katmak için ahmete korkunç bir yaratık maskesi giydirebilir ve geniş plandan çekim yapabiliriz. sürekli ahmetin arkasındaki kapıyı da gösteririz böylece seyirci arkadan birinin geleceğini düşünür.. nitekim "biri" gelir, tıkırtıyı duyar, sesin kaynağına doğru yönelir, ışığı açar ve bir anda arkasına dönen ahmetin korkunç maskesinden korkarak oracığa yığılıverir. gelen necidettir.. :) bir taşla iki kuş ;)
:img-hyste:img-hyste
ahmet rüyayı bulmak için o kadar çılgın bir dürtüye kapılmıştır ki çekmece, bozdolabı, gramofon altı demeden heryeri aramaktadır.... :icon_whis
desem de inanmayın :D ayol, her yerde arıyor adam diyorum, o anda gözüne çekmece ilişmiş allah allah... kumpasım ben, gerekirse bir kumpas kurar, çekmeceyi dış kapının önüne koyarım ki ahmete zorluk olmasın :P
anahtar.. yok canım anahtar falan yok, ahmetin maymuncuğu var :P kıbrısçıkta boş zamanlarında sıkıntıdan öğrenmiş maymuncukla kapı açmayı :icon_whis yersen tabii.. yemezsen, çılgın gibi rüyayı arayan ikinci kişi olan necidetin boş bulunup kapıyı açık bıraktığını da düşünebiliriz....
ha bir de ahmetin başında bere, elinde fener var... aslında, olaya gerilim filmi unsuru katmak için ahmete korkunç bir yaratık maskesi giydirebilir ve geniş plandan çekim yapabiliriz. sürekli ahmetin arkasındaki kapıyı da gösteririz böylece seyirci birinin arkadan geleceğini düşünür.. biri gelir, tıkırtıyı duyar, sesin kaynağına doğru yönelir, ışığı açar ve bir anda arkasına dönen ahmetin korkunç maskesinden korkarak oracığa yığılıverir. gelen necidettir.. :) bir taşla iki kuş ;)
Biz en iyisi dizi başlayana kadar böyle geyiğe sardıralım...Gülelim eğlenelim. Başladıktan sonra oturur, kaldığımız yerden devam ederiz felsefe, psikoloji, biyoloji, matematik, fizik..gibi bilumum pozitif ve pozitif olmayan bilimler aracılığıyla bizimkileri anlama çalışmalarına. :icon_shad Ne dersniz?
Mervecim, geniş açı falan...Sinema tekniklerine de ilgimiz var galiba? Vallahi bizim forumun gençlerinin hepsinin on parmağında on marifet.:img-pilot
resimseçici 06-09-07, 22:38 badger,
hoşgeldin umarım seyahatin iyi geçmiştir. Bu arada bazı arkadaşlar yazmış ya Ahmet günlüğü bulsun yardımı olur falan. Bence artık bulmasın günlüğü Ahmet. tekrar olur yani hoş olmaz. Gerçekten artık Yaseminin çabalarını izlemeliyiz. O anlatmalı kendini ahmete, o sıralamalı gerekçelerini, hesabını vermeli o yılların. Ama Ahmet de yıkmasın ortalığı o zaman anlamı kalmaz aşklarının Heleki Ayla ile evlenirse gerçekten seyretmeyi bırakırım bu diziyi.
Shevek kendimim diye söylemiyorum ama çok marifetliyimdir.Yemek yapmakta üstüme yoktur.:)Pastalar,kekler,makarnalar benden sorulur.Ayşeçan desen o da hamarat bir genç kızımız.Zeynepçan ise bilindiği üzre her tarafından şihvet fışkıran bir arkadaş...:img-in_lo:icon_whis
Ahmete buradan sesleniyorum:
Misafir ol gel bana
börekler açarım sana
Param pulum yok ama
Kalbim vuruktur sana...
Ahmetin son sıfatı da bu oldu:Red Kit.Necdet ve teo da daltonlar olsun ama diğer iki dalton ki olacak?:icon_whis:bilmim
Shevek kendimim diye söylemiyorum ama çok marifetliyimdir.Yemek yapmakta üstüme yoktur.:)Pastalar,kekler,makarnalar benden sorulur.Ayşeçan desen o da hamarat bir genç kızımız.Zeynepçan ise bilindiği üzre her tarafından şihvet fışkıran bir arkadaş...:img-in_lo:icon_whis
Misafir ol gel bana
börekler açarım sana
Param pulum yok ama
Kalbim vuruktur sana...
Ahmetin son sıfatı da bu oldu:Red Kit.Necdet ve teo da daltonlar olsun ama diğer iki dalton ki olacak?:icon_whis:bilmim
"Lonely Ranger" :img-hysteDaltonlar; Ne bileyim, mesela, Hasan Amca, Rıssa, Neco ve Teo olabilir... Ahmet'e karşı duracak adam figürü yok ki ortada başka! Gerçi tek başına Necdet yetiyor ya neyse...:)
"Lonely Ranger" :img-hysteDaltonlar; Ne bileyim, mesela, Hasan Amca, Rıssa, Neco ve Teo olabilir... Ahmet'e karşı duracak adam figürü yok ki ortada başka! Gerçi tek başına Necdet yetiyor ya neyse...:)
Pekiiii en kritik soru.Avareli kim oynayacak?Okan Yalabık değil o kesin ama...:icon_whis Ya jacki?Gerçi onların arasındaki iki daltonun adını bilmiyorum. Düldülüne binmiş batan ufka doğru giden Ahmet...Ben yalnız bir kovboyum.:img-wink:
Aliye Abla hoşgeldin...bye
Misafir ol gel bana
börekler açarım sana
Param pulum yok ama
Kalbim vuruktur sana...
Hanımlaaarrr....geldim... badger'ım da gelmiş...:happy0064...shevek, çalıkuşu, çansu, merw hepinize merhaba efendiim...
Cansu, 3. CAZ ahmet Savaşları devam mı ediyor...yoksa Yasemin'e karşı CAZ ittifakı mı oluşturuyorsunuz ? ( bkz. Yasemin'e gideceğine...)
Daha diğer sayfaları okumadım...şimdi okuyup, az sonra itina ile yazılmış...müstesna yorumlarımla karşınızda olacağım...( bkz. uykunun faydaları...):img-cool2
çalıkuşu78 06-09-07, 23:00 iyi geceler çannlar.. zevkle okuyorum sizleri..badgerçann sende hoşgeldin..
Hanımlaaarrr....geldim... badger'ım da gelmiş...:happy0064...shevek, çalıkuşu, çansu, merw hepinize merhaba efendiim...
Cansu, 3. CAZ ahmet Savaşları devam mı ediyor...yoksa Yasemin'e karşı CAZ ittifakı mı oluşturuyorsunuz ? ( bkz. Yasemin'e gideceğine...)
Daha diğer sayfaları okumadım...şimdi okuyup, az sonra itina ile yazılmış...müstesna yorumlarımla karşınızda olacağım...( bkz. uykunun faydaları...):img-cool2
Hiç 3.CAZ Savaşı olur mu?Shevek sayıyordu sanırsam.Kaçtı 38796 mı ne oldu?Ay bu da haçlı seferlerine döndü.:img-hyste Haçlılar yanlış hatırlamıyorsam Kudüs'ü ele geçirmek için savaşıyordu bizse Ahmeti ele geçirmek için.Gerçi okursan görürsün Aliye abla Ayşenin şansı daha fazla.Yazı-tura atarken dik gelirse ahmet onun.Bu durumda bizim pek şansımız kalmıyor.:img-hyste :img-hyste
Hoşgeldin çalıkuşuçan. byebye
joe, jack, william ve avarel diye biliyorum ben :D
Lonesome cowboy, lonesome cowboy, you're a long long way from home
Lonesome cowboy, lonesome cowboy, you've a long long way to roam
I'm a poor lonesome cowboy
I'm a long long way from home
And this poor lonesome cowboy
Has got a long long way to roam
Over mountains over prairies
From dawn till day is done
My horse and me keep riding
Into the setting sun
bu da gölgesini vuran yalnız kovboyun güneşin batışına doğru yürürken söylediği şarkı.. yine pek bir manidar :D
http://img293.imageshack.us/img293/797/ahrkcan4.jpg (http://imageshack.us)
çalıkuşu78 06-09-07, 23:16 yasemin en iyisi red kitin gittiği kasabadaki barı işleten bitik kadın olsun.. ben de gelgitler yaşıyorum bu yasemini bir seviyorum bir nefret ediyorumm.. ahmetin ruhu içime girdi heralde..hoşbulduk tavuskuşuçann..sen şerifin kızı ol redkit ahmeti kendine aşık et bari.. mutlu olsun çocuk şu ölümlü dünyada birazcık..ama devamlı kalamaz senle düldülünnen yine yola çıkar o ..
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Merve o ne resim öyle?Ay harika olmuş yahu.Aldın bir rep benden. Ay bu arada red Kitin bacakları da resmen parantez gibi.Aradan tren bile geçer.İsterse Rüyaya hediye ettiği oyuncak Ankara Expresi,isterse gerçek Ankara-İstanbul seferini yapan TCDD treni. :img-hyste
Neyse ben çıkıyorum.Sizlere iyi geceler.Tatlı rüyalar.:sad53:
Şerifin kızı mı olayım?Bana uyar valla.Ben ama gitmesine izin vermem.Gerekirse düldülünün arkasına beni de atsın.:icon_whis
joe, jack, william ve avarel diye biliyorum ben :D
Lonesome cowboy, lonesome cowboy, you're a long long way from home
Lonesome cowboy, lonesome cowboy, you've a long long way to roam
I'm a poor lonesome cowboy
I'm a long long way from home
And this poor lonesome cowboy
Has got a long long way to roam
Over mountains over prairies
From dawn till day is done
My horse and me keep riding
Into the setting sun
bu da gölgesini vuran yalnız kovboyun güneşin batışına doğru yürürken söylediği şarkı.. yine pek bir manidar :D
http://img162.imageshack.us/img162/1627/ahrkyq0.jpg (http://imageshack.us)
Merve...Bununla mı uğraşıyordun? Ben de nerede bu kız diyorum. Ellerine sağlık, çok güzel ve manidar olmuş.:)
ÇANSUÇAN, İYİ GEÇELER! bye (Müjdemi isterim. Şu harfin "ç", noktasızı yine basmıyor. Efsane geri döndü!!!
çalıkuşuçan, sana da baş başbyebye
off harbi nasıl parantez o bacaklar öyle :D zeynep görmesin ahmetin şihhvetli edeleli vicüdünün ne hale geldiğini :img-hyste
* rep için sağol cansuçanım :img-wink: iyi geceleeer bye
red kit bir ara calamity jane'le aşk yaşamıyor muydu :P bilemiyorum CAZ kızları, bir kontenjanlık boş yer var sanki :P
asıl soru bence rin tin tin kim olacak :img-hyste
shevekçan, geyik yapmak en mantıklısıymış baksana :D hepimiz dünden bayılmışız..
edit : ahh.. ahmetin ağzına çöpü koymayı unutmuşum... hemen düzelteyim :P
çalıkuşu78 06-09-07, 23:27 ben de kaçıyorum.. hepinize iyi geceler..
badger,
hoşgeldin umarım seyahatin iyi geçmiştir. Bu arada bazı arkadaşlar yazmış ya Ahmet günlüğü bulsun yardımı olur falan. Bence artık bulmasın günlüğü Ahmet. tekrar olur yani hoş olmaz. Gerçekten artık Yaseminin çabalarını izlemeliyiz. O anlatmalı kendini ahmete, o sıralamalı gerekçelerini, hesabını vermeli o yılların. Ama Ahmet de yıkmasın ortalığı o zaman anlamı kalmaz aşklarının Heleki Ayla ile evlenirse gerçekten seyretmeyi bırakırım bu diziyi.
Hoşbuldukresimseçicibye
zaten eğer bu kurgudan başka bir kurguyu(!) sevgili senaryo taifesi bize sunmayı düşünüyorlarsa, boşuna uğraşmasınlar rating artırma olayını...bizler burada bırbır yaptıklarımızla kalır başka dizi sularına yelkenleri açarız...19 bölüm boyunca bizi şişirdiler, abuk Yasemin ve Necdet sahneleriyle..Bir de tutup aman Yasemin-Necdet elele Rüyayı Ahmete karşı savunmasınlar...
Hele o Necdet...tutup da Rüyaaaa! diye haykırmasın...Son bölümde onları hayatından çıkarttı, burada hangi yüzle Ahmete karşı durmayı düşünebilir...Çok onursuz, bencil ve dengesiz bir davranış olur...Bize sunulacak en büyük mantık hatalarından biri olur..
O çok yüceltilmeye çalışılan derin Necdete ben buradan kahkahalarla güler...yaratılan en dengesiz şahsiyet ilan ederim...35ine gelmiş hala daha aynı.....:img-hyste bknz:evrim mevrim yok...hala aynı tas aynı hamam..:hıh
yasemin için bir şey demiyorum o zaten aşık kadınların ve annelerin yüzkarası ...bknz:herşeyi kızımız için yaptım..Seni çok sevdiğim ve senin beni çok sevdiğini bildiğim için kızımızı senden sakladım...peeehhhh!
Çıkanlara iyi geceler bir beş dakika daha takılırım...bye
Mörv...Çöp adam Ahmetten sonra...Çöpbacaklı Redkit Ahmete bayıldım:good:...ehh ben diyordum bu adam çelimsiz diye bak iki kere kanıtlandı..Hoşş son bölümlerde biraz kilo aldı ama Necdetle yanyana koyunca:icon_whis
off harbi nasıl parantez o bacaklar öyle :D zeynep görmesin ahmetin şihhvetli edeleli vicüdünün ne hale geldiğini :img-hyste
* rep için sağol cansuçanım :img-wink: iyi geceleeer bye
red kit bir ara calamity jane'le aşk yaşamıyor muydu :P bilemiyorum CAZ kızları, bir kontenjanlık boş yer var sanki :P
asıl soru bence rin tin tin kim olacak :img-hyste
shevekçan, geyik yapmak en mantıklısıymış baksana :D hepimiz dünden bayılmışız..
edit : ahh.. ahmetin ağzına çöpü koymayı unutmuşum... hemen düzelteyim :P
Rin tin tin; geçen sezon Ayla'ydı. Ama bu sezon dileğimiz "Yasemin" olması yönündedir.:img-hyste:img-hyste
Merw’den alıntıdır
…ahmet, o eve girip her yerde rüyayı ararken birden bire şeytani bir dürtüyle yaseminin çekmecesine bakar.. orada onu çeken birşeyler vardır, duraksayarak bir adım atar çekmeyece doğru, sonra tek harekette çekmeceyi açar ve, o da ne! yine bir günlük
Merve az once elektrikler kesildi…cevap yazamadım…ama koptum burda…
…o da ne! yine bir günlük….:img-hyste
O günlüğü Rüya’ya saklıyorum ben…nasıl olacağını daha düşünmedim ama kanımca o günlüğü ilerde Rüya kullanacak…Yasemin kazana düştü…ona günlük yok…kendi pisliğini kendi temizlesin….:img-beee:
Ay Merve sen bu gece beni öldüreceksin….Ahmet Kit’in aile imzası olarak kullanılmasını teklif ediyorum… :img-hyste
Gidenlere güle güle....bye
Eee arkadaşlar, yarın akşam maraton başlıyor. 2. sezon için dilek ve temennilerimizi bir kez daha gözden geçirelim mi? Yarına mı bırakalım?
Hoşbuldukresimseçici
zaten eğer bu kurgudan başka bir kurguyu(!) sevgili senaryo taifesi bize sunmayı düşünüyorlarsa, boşuna uğraşmasınlar rating artırma olayını...bizler burada bırbır yaptıklarımızla kalır başka dizi sularına yelkenleri açarız...19 bölüm boyunca bizi şişirdiler, abuk Yasemin ve Necdet sahneleriyle..Bir de tutup aman Yasemin-Necdet elele Rüyayı Ahmete karşı savunasınlar...Hele o Necdet...tutup da Rüyaaaa! diye haykırmasın...Son bölümde onları hayatından çıkarttı, burada hangi yüzle Ahmete karşı durmayı düşünebilir...Çok onursuz, bencil ve dengesiz bir davranış olur...Bize sunulacak en büyük mantık hatalarından biri olur..
O çok yüceltilmeye çalışılan derin Necdete ben buradan kahkahalarla güler...yaratılan en dengesiz şahsiyet ilan ederim...35ine gelmiş hala daha aynı.....
yasemin için bir şey demiyorum o zaten aşık kadınların ve annelerin yüzkarası ...bknz:herşeyi kızımız iiçin yaptım..Seni çk sevdiğim ve senin beni çok sevdiğini bildiğim için kızımızı senden sakladım...peeehhhh!
Çıkanlara iyi geceler bir beş dakika daha takılırım...
Mörv...Çöp adam Ahmetten sonra...Çöpbacaklı Redkit Ahmete bayıldım:good:...ehh ben diyordum bu adam çelimsiz diye bak iki kere kanıtlandı..Hoşş son bölümlerde biraz kilo aldı ama Necdetle yanyana koyunca
çöp çocuk ahmet :D anacım yaseminin yüzünden adamda iştah mı kaldı et mi kaldı. yedi bitirdi adamcağızı.. gerçi, ilk bölümlerde daha da zayıftı galiba ama, neyse çaktırma :icon_whis
yaseminin de necdetin de mantıklı bahanesi olamaz artık.. eskiden de yoktu ama artık hiçten yok. necdet ne diyecek zaten, "sen onlara zarar verirsin bırak ben korurum" mu diyecek :D ahmet ona bir uçan tekme atar son bölümdeki gibi, görür gününü :hıh -son bölümün fragmanı dönüyor ya yine, ahmetin yerdeki o helikopterimsi hareketini tekrar tekrar izliyorum :img-hyste
yaseminin bir de haklı çıkmaya çalışması gibi uygunsuz fikirler aklıma geldikçe uyuz oluyorum. umarım böyle birşey olmaz... umarım....:img-in_lo
çıkan herkese iyi geceler, tatlı rüyalar :)
Merw’den alıntıdır
…ahmet, o eve girip her yerde rüyayı ararken birden bire şeytani bir dürtüyle yaseminin çekmecesine bakar.. orada onu çeken birşeyler vardır, duraksayarak bir adım atar çekmeyece doğru, sonra tek harekette çekmeceyi açar ve, o da ne! yine bir günlük
Merve az once elektrikler kesildi…cevap yazamadım…ama koptum burda…
…o da ne! yine bir günlük….:img-hyste
O günlüğü Rüya’ya saklıyorum ben…nasıl olacağını daha düşünmedim ama kanımca o günlüğü ilerde Rüya kullanacak…Yasemin kazana düştü…ona günlük yok…kendi pisliğini kendi temizlesin….
Ay Merve sen bu gece beni öldüreceksin….Ahmet Kit’in aile imzası olarak kullanılmasını teklif ediyorum…
aliyeçanım, nabersin
o de ne! yine bir günlük bölümünün sonunda baygınlık geçiren bir adamcık var onu unutma lütfen... en önemli ayrıntı o :img-hyste
ahmet the lonesome boy imzası mı istiyorsun sen :P
shevekçan, 2. bölüm temennim:
allah aşkına baygınlık geçirtmeyin bize! adam gibi konuşup halleşsinler, tripler atılsın, özürler dilensin, kölelikler yapılsın, olması gerektiği gibi olsun. evlilik kursu gibi sahte evlilikler olmasın... necdeti de "eğreti damat" olarak görmek istemiyorum daha fazla..
ps- repler için çok teşekkür ederim :img-in_lo size layık olmaya çalışıyorum
Eee arkadaşlar, yarın akşam maraton başlıyor. 2. sezon için dilek ve temennilerimizi bir kez daha gözden geçirelim mi? Yarına mı bırakalım?
Yarına bırakırız..:)
Ben kendiminkileri sayayım:
1- yaşasın devrimci aşk! Yaşasın sevim ve mehmet nikahı!
2- Neil Amca kurtar bizi! gerçek Yasemine bizi kavuştur!
3- Necdet artık YAR hayatında gezinmesin!
4- Ayakları yere basan ve aşkına, Ahmete, ailesine Rüya ve Ahmete sahip çıkan bir Yasemin istiyoruz.
5- Ahmetten af dileyen ve onun güvenini tekrar kazanmaya kararlı Yasemin istiyoruz.
6- Saçma sapan mahkeme olaylarını, 70li yıllar Aliye vak'asını izlemek istemiyoruz.
Eklemek isteyen varsa buyursun...
çöp çocuk ahmet :D anacım yaseminin yüzünden adamda iştah mı kaldı et mi kaldı. yedi bitirdi adamcağızı.. gerçi, ilk bölümlerde daha da zayıftı galiba ama, neyse çaktırma
aliyeçanım, nabersin
o de ne! yine bir günlük bölümünün sonunda baygınlık geçiren bir adamcık var onu unutma lütfen :D en önemli ayrıntı o :img-hyste
ahmet the lonesome boy imzası mı istiyorsun sen :P
shevekçan, 2. bölüm temennim:
allah aşkına baygınlık geçirtmeyin bize! adam gibi konuşup halleşsinler, tripler atılsın, özürler dilensin, kölelikler yapılsın, olması gerektiği gibi olsun. evlilik kursu gibi sahte evlilikler olmasın... necdeti de "eğreti damat" olarak görmek istemiyorum daha fazla..
merw zaten bayılan adamcığa bayıldım...bayılan adamcığa bayıldığım için ekleyemedim....ve evet ahmet the lonesome boy ...istiyorum...:good:
Yarına bırakırız..:)
Ben kendiminkileri sayayım:
4- Ayakları yere basan ve aşkına, Ahmete, ailesine Rüya ve Ahmete sahip çıkan bir Yasemin istiyoruz.
5- Ahmetten af dileyen ve onun güvenini tekrar kazanmaya kararlı Yasemin istiyoruz.
6- Saçma sapan mahkeme olaylarını, 70li yıllar Aliye vak'asını izlemek istemiyoruz.
Eklemek isteyen varsa buyursun...
7. 19+13 formülüne hayır! (bkz.: Kafasında huniyle dolaşan izleyiçilerin toplu izleme bırakma eylemiyle karşılaşmak istemeyen yapımçılara sesleniyoruz)
8. Babasına kavuşturmak Rüya'ya yapılaçak bir kötülük değil, iyiliktir.
9. Hemen evlensinler demiyoruz ama Yasemin naylon evde yaşamaya devam etmesin, anasının evinde otursun, ya da kendi evine kiraya çıksın istiyoruz.
10. Tutarlı ve güçlü bir kadın karakter izlemek istiyoruz.
11. Ahmet'in Yasemin'le hesaplaşmasına paralel olarak hak eden, olaya müdahil olan herkesle hesaplaşmasını istiyoruz.
12. Hatasız, zaafsız karakter değil istediğimiz, hatalarını ve zaaflarını görüp, kabul edip, onarmaya çalışan karakterler istiyoruz.
13. Bizi bu diziye bağlayan o naif aşkın itibarının ve Ahmet'in onurunun iade edilmesini istiyoruz.
p.s. Çok şey mi istiyoruz?
7. 19+13 formülüne hayır! (bkz.: Kafasında huniyle dolaşan izleyiçilerin toplu izleme bırakma eylemiyle karşılaşmak istemeyen yapımçılara sesleniyoruz)
9. Hemen evlensinler demiyoruz ama Yasemin naylon evde yaşamaya devam etmesin, anasının evinde otursun, ya da kendi evine kiraya çıksın istiyoruz.
11. Ahmet'in Yasemin'le hesaplaşmasına paralel olarak hak eden, olaya müdahil olan herkesle hesaplaşmasını istiyoruz.
12. Hatasız, zaafsız karakter değil istediğimiz, hatalarını ve zaaflarını görüp, kabul edip, onarmaya çalışan karakterler istiyoruz
Devam?
12. Hatasız, zaafsız karakter değil istediğimiz, hatalarını ve zaaflarını görüp, kabul edip, onarmaya çalışan karakterler istiyoruz
Devam?
13. Bizi bu diziye bağlayan o naif aşkın itibarının ve Ahmet'in onurunun iade edilmesini istiyoruz.
14. Tam kavga esnasında, yılların açısını çıkartan bir öpüçük istiyoruz. Devamı hemen gelmese de olur.
15. Yaşları kemale ermeden Rüyaya kardeş istiyoruz.
Vallahi bu kadar saçmalıktan sonra nasıl olacak halledecekler en merak ettiim de bu zaten...bknz:12 bölüm bunları birbirine kırdırıp, 13.bölümde aaa bak biz birbirimizi seviyorduk, bak çocuk da var, hadi beraber olalım U dönüşü zokası yutturulmaya çalışılan izleyici...:dito
Boşuna yazmadık bütün bunları o mektupta..biliyoruz başımıza gelecekleri..bknz:neden bir Türk dizisini sonuna kadar izleyemiyorum izleyicisinin gerekçesi..:hıh
14. Tam kavga esnasında, yılların açısını çıkartan bir öpüçük istiyoruz. Devamı hemen gelmese de olur.
15. Yaşları kemale ermeden Rüyaya kardeş istiyoruz.
16. U dönüşü görmek istemiyoruz. Zokayı yutmak hiç mi hiç istemiyoruz.
17. Bakışlarında gram aşk, sevgi göremediğimiz aşık karakter görmek istemiyoruz. Aşkın salt deftere değil gözlere de yansıdığı bir aşık kadın görmek istiyoruz.
Yok mu arttıran???
18. Altı boş gerekçelerle, Necdet ve Yaseminin diğer mantıksızlık şekillerine sokulup bizlere sunularak, zekamızın ve isteklerimizin küçük görülmemesi...
19.Siyasi olayların geçiştirme veya piyesvari bir şekilde değil daha uygun ve gereken mesajı veren sahnelerin iliştirilmesi..
Bu arada Denizi kurtaranlardan biri galiba Necmettin Giritlioğlu..sanki fragmanda onu hastanede görürür gibi oldum..
Bu arada Müjde! Ahmet o korkunç paltodan kurtulmuş bknz:LİİİİNNN kulakların çınlasın...Nerdesiiiin!!!
merw zaten bayılan adamcığa bayıldım...bayılan adamcığa bayıldığım için ekleyemedim....ve evet ahmet the lonesome boy ...istiyorum...:good:
:img-swoon
bir tane yaptım ama pek iyi olmadı sanki... fikrin gelirse söyle ;)
badger ve shevek, liste :good: bir de şunu ekleyelim:
20. ailelerin birbirine girmesini, geçmişte yapılan hataları tekrarlamalarını istemiyoruz. mümkünse anne baba gibi olgun davransınlar...
badger, nereden gördün kurtulduğunu? ahmetin yasemine o "malum" ve "meşum" bakışı fırlatıp gittiği sahnede yine o palto var üzerinde, hatta bir sağa bir sola sallanıyor....:icon_sorr
18. Altı boş gerekçelerle, Necdet ve Yaseminin diğer mantıksızlık şekillerine sokulup bizlere sunularak, zekamızın ve isteklerimizin küçük görülmemesi...
19.Siyasi olayların geçiştirme veya piyesvari bir şekilde değil daha uygun ve gereken mesajı veren sahnelerin iliştirilmesi..
Bu arada Denizi kurtaranlardan biri galiba Necmettin Giritlioğlu..sanki fragmanda onu hastanede görürür gibi oldum..
Bu arada Müjde! Ahmet o korkunç paltodan kurtulmuş bknz:LİİİİNNN kulakların çınlasın...Nerdesiiiin!!!
A, yok çanım palto aynı...Ben dikkatle inçeledim. Evet o, Neçmettin Giritlioğluydu. Yaşar kurtarmayabilir yani Denizi. Bakalım, göreçeğiz... Bir de hastanede üzerinde damla kan olmayan Defne ilginç geldi bana.:) O kadar sarıldı etti Denize. Ya da ben mi yanılıyorum. Dört numara hipermetrop olaraktan???
Ama altta diziçeçan'ı görebiliyorum.:happy0064
Temennilerinize sonuna kadar katılıyorum...arttıran olursa onlara da katılıyorum...isteyenin bir yüzü...yazmayanın iki yüzü....:icon_whis
badger, sanki ben o konuda birşeyler okumuştum...Nurdan burada olsaydı...Zannederim Necmettin Giritlioğlu'nu canlandıran da Tomris Hanım'ın oğlu...yani Kırık Kanat'ların Ahmet'i....
2 numara miyoptan...4 numara hipermetropa... Defne'nin temiz pak oluşu benimde nazar-ı dikkatimden kaçmadı...ancak aradan saatler geçmiş ve temizlenmiş olabilir...:img-cool2
dizice arttırmayı duyunca dayanamayıp gelmiş...bakalım ne kadar arttıracak...!!!
:img-swoon
bir tane yaptım ama pek iyi olmadı sanki... fikrin gelirse söyle ;)
badger ve shevek, liste :good: bir de şunu ekleyelim:
20. ailelerin birbirine girmesini, geçmişte yapılan hataları tekrarlamalarını istemiyoruz. mümkünse anne baba gibi olgun davransınlar...
badger, nereden gördün kurtulduğunu? ahmetin yasemine o "malum" ve "meşum" bakışı fırlatıp gittiği sahnede yine o palto var üzerinde, hatta bir sağa bir sola sallanıyor....:icon_sorr
o ilk sahnede var, park sahnesi..sonra Ahmet gizlice rüyayı izlemeye geldiği ve ardından Yasemine kapının pervazına eliyle vura vura dikte ettirdiği Rüya bir başkasına baba! demeyecek...sahnesi...üstünde camel sarısı palto vardı..oh be adam sonunda o renksiz gri takımlardan kurtuldu ve o tabii ki muhteşem yamuk ve yırtık paltodan da...Diyorum ya bizi okuyor bunlar diye...Okuyorlarsa yukarıdaki isteklere de göz atsınlar...:icon_whis:img-yes:
A, yok çanım palto aynı...Ben dikkatle inçeledim. Evet o, Neçmettin Giritlioğluydu. Yaşar kurtarmayabilir yani Denizi. Bakalım, göreçeğiz... Bir de hastanede üzerinde damla kan olmayan Defne ilginç geldi bana.:) O kadar sarıldı etti Denize. Ya da ben mi yanılıyorum. Dört numara hipermetrop olaraktan???
defne bana da tuhaf geldi...Deniz oarad acil durumda yatıyor..Ne hikmetse hepsi etraflarında dizilmiş put gibi, intern doktor gibi vakayı hocalarından dinleyen görüntüsündeler.Bir de harun nereden çıktı? O oaraya gelmiş miydi Ankaradan?.Doktor hava pompalayı biri kalp masajı yapıyor...oğlan delik deşik sadce karın kısmında boyalı bir iki bandaj...O kadar kanda Defnenin üstü başı da batmış olmalıydı
o ilk sahnede var, park sahnesi..sonra Ahmet gizlice rüyayı izlemeye geldiği ve ardından Yasemine kapının pervazına eliyle vura vura dikte ettirdiği Rüya bir başkasına baba! demeyecek...sahnesi...üstünde camel sarısı palto vardı..oh be adam sonunda o renksiz gri takımlardan kurtuldu ve o tabii ki muhteşem yamuk ve yırtık paltodan da...Diyorum ya bizi okuyor bunlar diye...Okuyorlarsa yukarıdaki isteklere de göz atsınlar...:icon_whis:img-yes:
Badgerım, unuttun mu o pardesü yılbaşı gündüz vakti de üzerindeydi. Yeni çiçiler almamışlar Ahmet'e yani.:icon_whis Bu sezon dilek ve temennilere ek;
21. Ahmet'i kot pantolon ve ekose, büyük yakalı, dar gömlekle görmek istiyoruz.:img-blush
22. Yasemin'i renkli, poplin elbiseler ve ispanyol paça pantolonun altında, apartman topuk, beyaz ayakkabılarla görmek istiyoruz.
Dört numero hipemetroptan iki numero miyop'a edit: Çanım, o arada temizlenmeyi akıl etmesi, kostümçülerin kansız pardesü olayını hafife almalarından daha absürd olurdu. İyi niyetli aliyeçanım benim.:)
Açık arttırmaya odysseia'dan katkı:
23. "Türk dizilerinin gelmiş geçmiş en insancıl, en doğal, en dört dörtlük olmadan mükemmel olmayı başarmış karakterine (Ahmet'e) bi zeval gelmesin"
Aaa bak hatırlayamadım..ama neyse..renkli bir şeyler giymiş görünce Ahmeti pek hoşuma gitti..Bıktım zaten ortaklıkta BB hallerinde dolaşmasından..Şimdi daha kararlı ve renkli bir şeyler içinde görmekten memnun oldum..
Tiflisten gelmeden önce adamın tüm gömleklerini ütüledim...20 gömlek...günlere göre kravatlarını seçtim...Bizimkinin pek hoşuna gidiyor..:img-in_lo
Ahh Yasemin sen de umarım hergün Ahmetin %100 pamuklu gömleklerini buharsız ütüde ütüleyesin!:hıh
ay evet yaaaa!!!!
yasemine "bir daha başkasına baba demeyecek!" derkenki kıyfaet farklı?? ama nasıl olur ya? kaç kere okulda kıstırıyor ahmet yasemini? yaniii, ilk anda kavgadan hemen sonra akademiye gidip kızıyor yasemine, ve o da peşinden koşuyor kendim için değil kızım için bla bla bla diye... eh bir de ertesi gün tekrardan mı aynı şeyler oluyor? üstüne değiştirip tekrar gelene kadar ne yapıyor ahmet?? o halde, önce rüyayı izliyor o kapı eşiğinde, belki de o sırada necidet geliyor hakkaten, rüya ona baba deyince ahmet köpürüp okula gidiyor ve dolapları mı yumrukluyor?? allahım :img-fie:
bu arada, evet necmettin giritlioğlunu tomris hanımın oğlu ılgaz canlandırıyormuş...
hakkaten harun nereden ve nasıl geldi? hızlı aman pardon "hızlandırılmış" trenle mi??? :P
ve defnenin üstünde kan olmayışı..... :mad72: pirok bitmiş heralde sette.... ketçap süreymişler bare :P
ay evet yaaaa!!!!
yasemine "bir daha başkasına baba demeyecek!" derkenki kıyfaet farklı?? ama nasıl olur ya? kaç kere okulda kıstırıyor ahmet yasemini? yaniii, ilk anda kavgadan hemen sonra akademiye gidip kızıyor yasemine, ve o da peşinden koşuyor kendim için değil kızım için bla bla bla diye... eh bir de ertesi gün tekrardan mı aynı şeyler oluyor? üstüne değiştirip tekrar gelene kadar ne yapıyor ahmet?? o halde, önce rüyayı izliyor o kapı eşiğinde, belki de o sırada necidet geliyor hakkaten, rüya ona baba deyince ahmet köpürüp okula gidiyor ve dolapları mı yumrukluyor?? allahım :img-fie:
bu arada, evet necmettin giritlioğlunu tomris hanımın oğlu ılgaz canlandırıyormuş...
hakkaten harun nereden ve nasıl geldi? hızlı aman pardon "hızlandırılmış" trenle mi??? :P
Hızlandırılmış tren..:img-hyste...Kesin o vakitlerde ilk seferde telef olurdu...sene 69, 2003le bayağı bir fark olur teknolojik olarak...
Fragmanın kronolojisini sondan al..necdet Rüya diye bağırır, ahmet-Yasemin park sahnesi...sonra hastane...sonra Ahmet Rüyayı izler...peşinden o hışımla akademide Yasemine çatar...vs.vs.
Odysseia editi
amanin!:img-fear2
Odysseiadan sonunda kenardan da olsa bir ses geldi...yaşasın!:happy0064
Sevgili Odysseia bak ilk mesajını buraya yaz benden sana kocaammaaan bir rep!:img-icecr:icon_whis
Neçdeti savunsan bile....:img-hyste
Hızlandırılmış tren..:img-hyste...Kesin o vakitlerde ilk seferde telef olurdu...sene 69, 2003le bayağı bir fark olur teknolojik olarak...
Fragmanın kronolojisini sondan al..necdet Rüya diye bağırır, ahmet-Yasemin park sahnesi...sonra hastane...sonra Ahmet Rüyayı izler...peşinden o hışımla akademide Yasemine çatar...vs.vs.
aman, 2003te olanında sanki hiç telef olmadı :hıh kaç kişi öldü o kazada allah bilir, 34 dediler ama... türkiye burası, her vakit tehlike mevcut...
evet sondan başa doğru sanki. ama yine de... rüya başkasına baba demeyecek lafını ilk başta söylemesi daha mantıklı olmaz mıydı? yoksa o sinirle aklına gelmez mi o an???
aman, 2003te olanında sanki hiç telef olmadı :hıh kaç kişi öldü o kazada allah bilir, 34 dediler ama... türkiye burası, her vakit tehlike mevcut...
evet sondan başa doğru sanki. ama yine de... rüya başkasına baba demeyecek lafını ilk başta söylemesi daha mantıklı olmaz mıydı? yoksa o sinirle aklına gelmez mi o an???
hızlandırılmış tren birkaç ay sonra kaza yaptı..69da olsaydı ilk sefrede knock-out olurdu...
Adamın aklına hangi biri gelsin ki? Rüyayı Necdetle beraber görmüştür de oradan aklına gelmiştir..Hoşşş diğer bir mantık hatası ya neyse, o Necdet hangi yüzle hala o eve o ana kıza bakıyor anlamadım...Pardon!pardon! Ayy nasıl da unuttum..Rüyayı pek bir seviyordu ya..hani baba(!) gibi..:icon_whisVazgeçemeyecek yavrusundan, takıntısından bizim derin Neçdet!
Yoksa bir şeye sinirlendi de, o lafı etti mi diyorsun? Çok dedektif gördüm seni.:) Yoksa yırtık...dan fırlar gibi her yerden ortaya çıkan malum derin şahıs olmasın onu sinirlendiren???
aliyeçan:
http://aycu37.webshots.com/image/28716/2000444292223785266_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2000444292223785266)
hızlandırılmış tren birkaç ay sonra kaza yaptı..69da olsaydı ilk sefrede knock-out olurdu...
Adamın aklına hangi biri gelsin ki? Rüyayı Necdetle beraber görmüştür de oradan aklına gelmiştir..Hoşşş diğer bir mantık hatası ya neyse, o Necdet hangi yüzle hala o eve o ana kıza bakıyor anlamadım...Pardon!pardon! Ayy nasıl da unuttum..Rüyayı pek bir seviyordu ya..hani baba(!) gibi..:icon_whisVazgeçemeyecek yavrusundan, takıntısından bizim derin Neçdet!
birkaç ay da bir başarıdır diyorsun :) doğru.. bir de japonyadaki gibi yukarıdan giden hızlı trenler falan düşünsenize... tam bizlik :D
tabi canım.. yavru. evet... yersen :)
yani, ahmetin herşeyi öğrendiği gün yine o evde mi kalacaklar diyecektim ama aklıma geldi: deniz. hastaneye giderler tabi.. fakat, ahmetin parktaki o bakıştan sonra hiç hastaneye gider gibi bir hali yoktu? o zaman, eğer birşeyden haberi yoksa neden yeteri kadar büyük bir rest çekmiyor? bilemiyorum bu saçma duruma o anda bir nihayet vermek ilk aklına gelen şey olmalıydı.... :icon_conf
Yoksa bir şeye sinirlendi de, o lafı etti mi diyorsun? Çok dedektif gördüm seni.:) Yoksa yırtık...dan fırlar gibi her yerden ortaya çıkan malum derin şahıs olmasın onu sinirlendiren???
:img-hyste
ahahaha
kesin odur.. kesin :D ama böyle bir rest için bir şeye daha sinirlenmeyi beklemesi garip olmuş sanki....
aliyeçan:
http://aycu29.webshots.com/image/25708/2006046395310305770_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2006046395310305770)
birkaç ay da bir başarıdır diyorsun :) doğru.. bir de japonyadaki gibi yukarıdan giden hızlı trenler falan düşünsenize... tam bizlik :D
tabi canım.. yavru. evet... yersen :)
yani, ahmetin herşeyi öğrendiği gün yine o evde mi kalacaklar diyecektim ama aklıma geldi: deniz. hastaneye giderler tabi.. fakat, ahmetin parktaki o bakıştan sonra hiç hastaneye gider gibi bir hali yoktu? o zaman, eğer birşeyden haberi yoksa neden yeteri kadar büyük bir rest çekmiyor? bilemiyorum bu saçma duruma o anda bir nihayet vermek ilk aklına gelen şey olmalıydı.... :icon_conf
:img-hyste
ahahaha
kesin odur.. kesin :D ama böyle bir rest için bir şeye daha sinirlenmeyi beklemesi garip olmuş sanki....
Bu rest çok yıkıçı bir rest ama...Burnundan fitil fitil getireçeğim der gibi, tek tek ödeyeçeksin diyor... Amaninnnn, ben korkuyorum Ahmet'e zeval geleçek diye! Hele de Yasemin'in yüzünde, bu tavra karşılık oluşan salakça direnme ifadesini gördükten sonra...Hunileri hazırlasak mı ne yapsak dediğim oldu.:img-cool2
Ben bir beş-on dak. daha dayanabilirim editi: Ama çok önemli mevzular varsa konuşulaçak, bir geçemi daha feda edebilirim forumuma.:img-blush
Başbaş then: bye:sad53:bye
Bu rest çok yıkıçı bir rest ama...Burnundan fitil fitil getireçeğim der gibi, tek tek ödeyeçeksin diyor... Amaninnnn, ben korkuyorum Ahmet'e zeval geleçek diye! Hele de Yasemin'in yüzünde, bu tavra karşılık oluşan salakça direnme ifadesini gördükten sonra...Hunileri hazırlasak mı ne yapsak dediğim oldu.:img-cool2
Ben bir beş-on dak. daha dayanabilirim editi: Ama çok önemli mevzular varsa konuşulaçak, bir geçemi daha feda edebilirim forumuma.:img-blush
evet çok yıkıcı ama... yine de en önemli şey o değil mi? bu durumda çocuğunun bir başkasına baba demesi en önemli sonuç, dolayısıyla aklına ilk bu gelse daha bir iyi olurdu sanki... aman ne bileyim ya, en azından gelmiş değil mi ya hiç gelmeseydi (yok artık!)...
valla ben de yatmayı düşünüyorum artık shevekçanım...
bu arada sen nurdanla bir daha konuştun mu akşam? ben en son 16.30da konuştum ve günlük olarak arayıp sormaya karar verdik... size salı uygun mudur? badger ya sen?
evet çok yıkıcı ama... yine de en önemli şey o değil mi? bu durumda çocuğunun bir başkasına baba demesi en önemli sonuç, dolayısıyla aklına ilk bu gelse daha bir iyi olurdu sanki... aman ne bileyim ya, en azından gelmiş değil mi ya hiç gelmeseydi (yok artık!)...
valla ben de yatmayı düşünüyorum artık shevekçanım...
bu arada sen nurdanla bir daha konuştun mu akşam? ben en son 16.30da konuştum ve günlük olarak arayıp sormaya karar verdik... size salı uygun mudur? badger ya sen?
Ben, hazmedemezdim öyle bir şeyi...Benim çocuğum başkasına ana!baba! diyecek?...bknz:Yakarım bu gezegeni...Yani bu yenilir yutlur bir şey değil..Burada Ahmetten empati, nedamet, vs bekleyemeyiz...Mantıksız olur...Ben, burada Ahmete değil..Yasemin uyuşuğuna takığım...Nasıl bir annelik sevgililik, eş olma karakteri ve mantığıdır bilemiyorum...
Yarın Shevekçanı arayacağım..son durumu konuşuruz...
Ben de yatsam iyi olacak..Oğlan sabah erkenden tenekeyi kafamda çalar...
byebye
Ben, hazmedemezdim öyle bir şeyi...Benim çocuğum başkasına ana!baba! diyecek?...bknz:Yakarım bu gezegeni...Yani bu yenilir yutlur bir şey değil..Burada Ahmetten empati, nedamet, vs bekleyemeyiz...Mantıksız olur...Ben, burada Ahmete değil..Yasemin uyuşuğuna takığım...Nasıl bir annelik sevgililik, eş olma karakteri ve mantığıdır bilemiyorum...
Yarın Shevekçanı arayacağım..son durumu konuşuruz...
Ben de yatsam iyi olacak..Oğlan sabah erkenden tenekeyi kafamda çalar...
byebye
valla benim çocuğum yok nasıl bir duygu olduğunu bilemeyeceğim ama tahmin ediyorum ki ben de yakardım bu gezegeni. garabetlik mi desem birşey var yaseminin üzerinde ama... hissetmiyor hiçbir şeyi sanki :img-cool2
konuşuruz yine :img-wink: hadi iyi geceler, tatlı rüyalar ve sabah gelecek olanlara da şimdiden günaydın :img-wink:
Ben niye İstanbul'da değilim...bu ne acı kader yarebbim...ben de orada olmak istiyorum...:img-cray:
İyi geceler...yarın yeni bir HS gecesinde görüşmek üzere...2. sezon hepimize hayırlı olsun...
Merve....çok duygulandım...eline, klavyene, yaratıcılığına sağlık...nasıl olmuş....:img-blush
İyi geceler...yarın yeni bir HS gecesinde görüşmek üzere...2. sezon hepimize hayırlı olsun...
Merve....çok duygulandım...eline, klavyene, yaratıcılığına sağlık...nasıl olmuş....:img-blush
ayh duygulanmana gerek yok canım :img-blush sen iste ben hep yaparım, da yeteneksizliğim üstümdeydi bugün, beğenmediysen koymak durumunda değilsin tabi ki :img-wink: bu arada hatirla yazmışım onu düzelttiğim imza bir önceki sayfada :img-wink:
gel canım istanbula.. herkes geliyor sen mi gelemeyeceksin ;) taşında toprağında altın kalmadı ama biz varız ya yetme mi :P
yaa ayşeçan bu gece hiç gelmedi... nerede bu kız???
......hs müziklerini dinliyorum. bu kaşı kemanım nasıl bir şarkıdır, allahım? ya gece ve rüzgar?? dargeçit? :icon_cry::icon_cry::icon_cry:
tekrar iyi geceler, ahmetin çekirdek ailesini yanıbaşında topladığı güzel ve mutlu rüyalar görmenizi dilerim :P
Ben niye İstanbul'da değilim...bu ne acı kader yarebbim...ben de orada olmak istiyorum...:img-cray:
Günaydın Aliye,bye
Bu gece aslında sezon finalini pek seyretmeyi düşünmüyorum...Sinirlerimi bozmaya gerek yok diye düşünüyorum...Hele zaten gelecek hafta stresli bir 2.sezon başlıyor...Sinirlerimizin çelik gibi olması lazım Yasemin-Necdet sahnelerine karşı...Ahmetin siniri beni o kadar endişelendirmiyor.bknz:çünkü böyle olması gerekiyor..Çünkü dediğin gibi Ahmet demir kapıyı kırdı....Bakalım Yasemin camı kırmayı başaracak mı?...
Bunca zamandan beri asıl kilit Yasemindi..Necdeti de Şahtı şahbaz yapan oydu...Bu aşk konusundaki backgrounduna bakınca zaten çok az ümidim var...Hele Ahmetle parktaki konuşmasından sonra, yine o anlamsız Monalisa tavırlarına devam edip, Necdete bunu nasıl yaparsına? eğer Necdetin dansöz laflarına kanarak yanıtsız, yine necdetle bu işteki kankalığını sürdürürse, gerçekten benim için dizi tarihinin en çekilmez ve berbat kadın baş kahramanı olarak Mörv den bir afiş yapmasını rica edeceğim...:hıh ve bunu da bu forumun kapısına asacağım...:dito
bu sezon biz ahmet yasemin aşkı göremicez mi acep..adam kadına kızmakla haklı ama bu arada aşkları da arada kaynayacak mı..
Günaydın Aliye,bye
Bu gece aslında sezon finalini pek seyretmeyi düşünmüyorum...Sinirlerimi bozmaya gerek yok diye düşünüyorum...Hele zaten gelecek hafta stresli bir 2.sezon başlıyor...Sinirlerimizin çelik gibi olması lazım Yasemin-Necdet sahnelerine karşı...Ahmetin siniri beni o kadar endişelendirmiyor...Çünkü dediğin gibi Ahmet demir kapıyı kırdı....Bakalım Yasemin camı kırmayı başaracak mı?...Bunca zamandan beri asıl kilit yasemindi..Necdeti de Şahtı şahbaz yapan oydu...Bu aşk konusundaki backgrounduna bakınca zaten çok az ümidim var...Hele Ahmetle parktaki konuşmasından sonra, yine o anlamsız Monalisa tavırlarına devam edip, Necdete bunu nasıl yaparsına? eğer Necdetin dansöz laflarına kanarak yanıtsız, yine necdetle bu işteki kankalığını sürdürürse, gerçekten benim için dizi tarihinin en çekilmez ve berbat kadın baş kahramanı olarak Mörv den bir afiş yapmasını rica edeceğim...:hıh ve bunu da bu forumun kapısına asacağım...:dito
Günaydın badger...bye
Ben de izlemeyi düşünmüyorum ama evde olursam dayanamayıp izlemekten korkuyorum...
Yasemin'i neye benzetiyorum biliyor musun...? Kötü alışkanlıklar kazanmış...bir türlü kurtaramadığım...ama aslında çok sevdiğim, vazgeçemediğim bir yakınım gibi...Fragmanı izlerken benim içim gitti...suçlu hem de çok suçlu olduğunu biliyorum...ama vazgeçemiyorum işte...galiba Ahmet de böyle hissedecek...aynı anda hem bağrına basma...hem tokatlama isteği....
Geçen gün yazmıştım ama tekrar edeyim...bence en büyük sorun güvensizlikten çıkacak...Ahmet, kendisine güvenmeyen Yasemin'e güvenmeyecek artık...Bizim benzetmeye dönecek olursak, Ahmet, üzerine kapıyı kilitleyenin Yasemin olduğunu öğrendi...anahtarın hep onda olduğunu öğrendi...
Fragmanda gördüğüm öfkenin yanında hayal kırıklığı da vardı...bakalım Yasemin bu güvensizliği nasıl yenecek...çok doğru adımlar...doğru sözler söylemeli...
Yine de umudumu kaybetmek istemiyorum...:img-in_lo
dum vita est spes est...( yaşam sürdüğü sürece ümit vardır..)
ikizlerbur 07-09-07, 10:22 merhabalar arkadaşlar benmki konuya balıklama atlamak gibi olucak biraz kusura bakmayın ama bikaçınızın imzasını gördüm resimler bana tanıdık gelmedi acaba yeni bi fragman mı çıktı Die merak Ettim çıktıysa o malum sitede var mı??varsa bana link atabailirmisiniz çok uzun oldu:)
Ayrıca forumu takip etmeye çalışıyorum dizi hakkındaki düşünceleriniz ve tespitleriniz çok hoşuma gidiyor inş. hep böyle bozulmadan devam ederbye
Günaydın badger...bye
Ben de izlemeyi düşünmüyorum ama evde olursam dayanamayıp izlemekten korkuyorum...
Yasemin'i neye benzetiyorum biliyor musun...? Kötü alışkanlıklar kazanmış...bir türlü kurtaramadığım...ama aslında çok sevdiğim, vazgeçemediğim bir yakınım gibi...Fragmanı izlerken benim içim gitti...suçlu hem de çok suçlu olduğunu biliyorum...ama vazgeçemiyorum işte...galiba Ahmet de böyle hissedecek...aynı anda hem bağrına basma...hem tokatlama isteği....
Yaseminin yaptıkları benim karakterime çok ters olmasından ötürü, çok fazla üzülemiyorum..fragmanı izlerken Yaseminin orada ööööyle kalıp dizlerinin üstünde çöküp kalması ve yıkılması açıkçası beni hiiiçç üzmedi çünkü hakketti bkz:Herkes yaptıklarını cezasını öder..daha beterini de hakkediyor fakat Ahmet-Rüya ikilisinden kurtarıyor..
Ahmetin duru sevgisine ve Rüyanın da annesi olmasından ötürü kurtarıyor benim gözümde fakat ben de tek atımlık mermisi kaldı o ayrı..Çünkü herşeyi kızımız için yaptım martavalı, benimgözümde bir hiç...haa gidip Necdetten Rüya doğar doğmaz boşansaydı, tek başına mücadele verseydi benim gözümde aklanırdı..ama o ne yaptı? kendi rahatı için sunulanları (Necdetin verdiklerini) kabullendi...
En azından Kıbrısçıka gitmeliydi Rüyayla...Rüyaya Ahmetin babası olduğunu söylemese bile, Ahmete Rüyanın onun kızı olduğu söylemeliydi...korkaklığından doğru zamanlama gerekçesinin ardına sığındı..
Böyle bir gerçeğin açıklanmasının doğru zamanı asla olamaz çünkü zaman ilerledikçe yaşantısının getirdikleri daha da karmaşıklaşıyor, en azından Rüya büyüyor ve diğeriyle yaşantısındaki deneyimleri artıp, bağlılıkları artıyor...
Ahmeti zor durumda bıraktı...ve bundan sonra salt Ahmetin yaptıklarına göre strateji belirlerse, bu çok büyük hata olur..Yasemin kendi stratejisini koymalı...Necdetten boşandıktan sonra, Ahmetle hemen evlenmeyebilir...Bu alışma süresini, Ahmete güzellikle izah edebilir...
Necdeti de kademeli olarak hayatlarından uzaklaştırır ve Ahmeti hayatlarına sokabilir...Nasıl Ahmeti önceden uzaklaştırdıysa, Necdeti iliştirdiyse..bunu tersine çevirmesi lazım..kararlılıkla ve Ahmete duyduğu o hep bahsettiği ama gösteremediği sevgisiyle, faaliyete geçebilir..
ama Yaseminin o hep sorunlarının çözümünü başkasına yıkma huyu, kolay kolay vazgeçeceği bir durum değil ne yazık ki..
Bu durumu beni çok sıkıyor ve soğutuyor..çünkü onun doğası bu!
Geçen gün yazmıştım ama tekrar edeyim...bence en büyük sorun güvensizlikten çıkacak...Ahmet, kendisine güvenmeyen Yasemin'e güvenmeyecek artık...Bizim benzetmeye dönecek olursak, Ahmet, üzerine kapıyı kilitleyenin Yasemin olduğunu öğrendi...anahtarın hep onda olduğunu öğrendi...
Fragmanda gördüğüm öfkenin yanında hayal kırıklığı da vardı...bakalım Yasemin bu güvensizliği nasıl yenecek...çok doğru adımlar...doğru sözler söylemeli...
Yine de umudumu kaybetmek istemiyorum...:img-in_lo
dum vita est spes est...( yaşam sürdüğü sürece ümit vardır..)
Evet:img-yes: güvensizlik ve bu gerçekten berbat bir durum iki seven arasında..Birbirlerine ulaşmalarını engeller..sevgilerini yokedecek duruma bile getirebilir....
Ahmete kilit atan Yasemindi, güzel tespit..:good: ve bu gerçeği de görmesi Ahmeti bitirir..evet herşeyi Yasemin düzeltecek...durum burada kilitlendi..ne Ahmet, ne Necdet, ne Ayla..ne de başkası...olayın tüm ağırlığı Yasemin üstüne bindi..eğer ki olayları herzaman yaptığı gibi başkasına yıkmaya, kendi haline bırakmaya, sadece görünenlere göre hareket alanı çizmeye kalkışırsaaaa...bilemiyorum...gitsin kendini o kayalıklardan aşağıya atsın ya da inzivaya çekilip Ahmete tapınma şeklinde aşklarını defterlerde anlattıığı şizofrenik hayal dünyasında yaşasın..:hıh
Bu kafayla ne Rüyaya düzgün bir anne olabilir ne Necdete ne de Ahmete bir faydası olur...:img-cool2
Son cümleni beğendim..Bunu Ahmete replik olarak yazıp yasemine söyletsinler...bknz:tabii anlayana:img-cool2:dito Yaaaseemiiin!
Yasemin Ahmet'in sevdiği kadın...bu nedenle, suçu ne kadar büyük olursa olsun, bundan sonra atcağı doğru adımlar, Ahmet'in zaman içinde affetmesini sağlayacaktır...O Yasemin'i bizden daha çok seviyor ne de olsa...:icon_whis
Sona eklediğim cümle Latince bir deyim...Fakirin ekmeği umudun, latincesi yani...
Önümüzdeki Cuma bizi tüketecek galiba...Fragmanı izlerken etkilendim, tamamını izleyince neler olur....:sad53: Sadece Ahmet-Yasemin de değil...Bir de Deniz cephesi var...Mehmet'in durumu var...Yaşar'ın yediği dayak var...çocukları birarada görünce gözlerim doldu zaten...:icon_sorr
Yasemin Ahmet'in sevdiği kadın...bu nedenle, suçu ne kadar büyük olursa olsun, bundan sonra atcağı doğru adımlar, Ahmet'in zaman içinde affetmesini sağlayacaktır...O Yasemin'i bizden daha çok seviyor ne de olsa...:icon_whis
Sona eklediğim cümle Latince bir deyim...Fakirin ekmeği umudun, latincesi yani...
Önümüzdeki Cuma bizi tüketecek galiba...Fragmanı izlerken etkilendim, tamamını izleyince neler olur....:sad53: Sadece Ahmet-Yasemin de değil...Bir de Deniz cephesi var...Mehmet'in durumu var...Yaşar'ın yediği dayak var...çocukları birarada görünce gözlerim doldu zaten...:icon_sorr
Yaşar galiba solculardan dayak yiyor..karanlıktan görebildiğim kadar döven söven kişiler yeşil parkalıydı(!)..zaten yaşarı ülkü ocaklarında yükselişe götürebilecek süreçte, böyle bir olay olması gerekli..
Işıkı ondan kopartabilecek olay da, sağcılara denizin yaptığı(!)..neredeyse onu öldürecek kadar gerçekleşen, anlamsız öfkenin ve hırsını mantığını anlayamama..Işık, arkadaşlarının ve kuzeninin etrafında olmasını isteyecek..İdeolojik değil, ama arkadaşlarına duyduğu gönül bağı ve bu mantıksızlığa duyduğu öfke olacak onun cephe seçmesine etki edecek ve yaşarla anlaşmazlığa düşürecek olan olay..:img-cool2
mehmetin halini düşünmek bile istemiyorum..yüzdeyüz orada hüngür şakır olurum..:img-cray:...
belki de olmam..Yasemin ve Necdet beni yine sinirden zıplatır tavana ve ben de zaplar başka şey seyrederim..bknz:NGCdaki kuyruksürenleri izlemek daha eğlenceli olur...benim oğlan kuyruk sürenleri pek sever de...:)
arkadaşlar dizimizin bugün sezon sonu tekrarı war
izlemek isteyenlere duyrulur
saat 22:50'ydi sanırım saati
sezon sonu gerçekten de nefes kesici bir şekilde bitti
bakalım haftaya neler olcak neler ?????
sabırsızlıklı bekliyorum
Yaşar galiba solculardan dayak yiyor..karanlıktan görebildiğim kadar döven söven kişiler yeşil parkalıydı(!)..zaten yaşarı ülkü ocaklarında yükselişe götürebilecek süreçte, böyle bir olay olması gerekli..
Işıkı ondan kopartabilecek olay da, sağcılara denizin yaptığı(!)..neredeyse onu öldürecek kadar gerçekleşen, anlamsız öfkenin ve hırsını mantığını anlayamama..Işık, arkadaşlarının ve kuzeninin etrafında olmasını isteyecek..İdeolojik değil ama gönül bağı ve bu mantıksızlığa duyduğu öfke olacak..:img-cool2
mehmetin halini düşünmek bile istemiyorum..yüzdeyüz orada hüngür şakır olurum..:img-cray:...
belki de olmam..Yasemin ve Necdet beni yine sinirden zıplatır tavana ve ben de zaplar başka şey seyrederim..bknz:NGCdaki kuyruksürenleri izlemek daha eğlenceli olur...benim oğlan kuyruk sürenleri pek sever de...:)
Sakin ol...relax...biz haftaya Cuma günü birbirimize girermişiz....ben başlarım forumda ağlamaya...'' affetsin artık Yasemin'i..'' diyerek....sen de ''..nayır...daha cezası bitmedi...genel af yok...'' diye paralarsın beni...:icon_whis
Şaka şaka....bu yumuşak kalbim kan ağlasa da adaletin tecellisi için sonuna kadar dayanacağım...bağrıma taş basacak...kan kussam...kızılcık şerbeti içtim diyeceğim...(...abarttım biraz...o kadar da değil...)
Biliyor musun...fragman ve özet beklemeyi özledim...Cuma günleri saatlerin yavaş ilerlediğini düşünüp sinirlenmeyi özledim...her hafta yeni yorum konuları çıkmasını özledim...ama iyi idare ettik değil mi...? Çok fazla da sıkılmadım doğrusu...yaz okulu ve senaryoların katkısını da unutmamak gerek...
Galiba Cansu geldi...Ben nöbeti ona devredip işime dönüyorum...Akşam Bolu'ya geçmeyi düşünüyorum...yine de uğrarım herhalde...görüşmek üzere...bye
:img-wink:
HATIRLA SEVGİLİ
Bölüm 31 / Tekrar
7 Eylül Cuma 22:30'da
HATIRLA SEVGİLİ
Bölüm 32 / Yeni Bölüm
14 Eylül Cuma 22:20'de
İvet efendiiiiim.Şerifin kızı geldi.:img-wink::)
Yaşar dövülürken sanki arkada da birileri volta atıyor gibi.Montunun rengi de defneninkine benziyor.Yani günahını almak istemem ama 1 saniyeliğine sanki onu gördüm gibi oldu.Ama emin olamadım.Sizce arkadaki o olabilir mi?
Ben şahsen şöyle bir bakarım sezon finaline ama yeni dizileri izlerim.Malum rakiplerimizi de tanımak gerek.:)
Sakin ol...relax...biz haftaya Cuma günü birbirimize girermişiz....ben başlarım forumda ağlamaya...'' affetsin artık Yasemin'i..'' diyerek....sen de ''..nayır...daha cezası bitmedi...genel af yok...'' diye paralarsın beni...:icon_whis
Şaka şaka....bu yumuşak kalbim kan ağlasa da adaletin tecellisi için sonuna kadar dayanacağım...bağrıma taş basacak...kan kussam...kızılcık şerbeti içtim diyeceğim...(...abarttım biraz...o kadar da değil...)
Biliyor musun...fragman ve özet beklemeyi özledim...Cuma günleri saatlerin yavaş ilerlediğini düşünüp sinirlenmeyi özledim...her hafta yeni yorum konuları çıkmasını özledim...ama iyi idare ettik değil mi...? Çok fazla da sıkılmadım doğrusu...yaz okulu ve senaryoların katkısını da unutmamak gerek...
Galiba Cansu geldi...Ben nöbeti ona devredip işime dönüyorum...Akşam Bolu'ya geçmeyi düşünüyorum...yine de uğrarım herhalde...görüşmek üzere...bye
tamam canım..niye birbirimize girelim ki..:dito:img-hyste
Ben sadece Yaseminin düzelip bu aşkın en azından Ahmet için olan onurunun şanına yakışır bir şekilde yüceltilmesini ve itibarının geri verilmesini istiyorum..ucuz numaralrla son sahne ikirciliklerini -aaa bak, Necdetle Yasemin nasıl da kenetlenmişler!!..Bak bak, Necdet nasıl da seviyor Rüyayı..helal olsun yasemin Rüyayı düşündüğüiçin gerçek babasından saklamakla iyi etmiş, vb- düşünceleri görmek istemiyorum...Olayın yüzeyselliği değil, derinindeki ana düşüncenin gösterilmesini istiyorum:
* Ahmetin en önemli haklarının çiğnenmesine karşısında duyduğu haklı öfkesi
* Yaseminin bu öfkeye aşkına sahip olmak için kararlıkla, sadece Ahmeti kazanmak ve hayatlarındaki bu anlamsızlıkları düzeltmek için Necdeti değil, Ahmeti yanına çekmeye çalışmasını ve ondan binlerce kere özür dilemesini, yaptıklarını kabullenip herkese karşı dik durup, artık rüya ve Ahmet için sorumluluklarını almasını istiyorum...
Çok mu şey istiyorum???
Benim de dışarıda işim var...Görüşürüz Tavusçan...bye..Kolay gelsin Aliye..
tamam canım..niye birbirimize girelim ki..:dito:img-hyste
Ben sadece Yaseminin düzelip bu aşkın en azından Ahmet için olan onurunun şanına yakışır bir şekilde yüceltilmesini ve itibarının geri verilmesini istiyorum..ucuz numaralrla son sahne ikirciliklerini -aaa bak, Necdetle Yasemin nasıl da kenetlenmişler!!..Bak bak, Necdet nasıl da seviyor Rüyayı..helal olsun yasemin Rüyayı düşündüğüiçin gerçek babasından saklamakla iyi etmiş, vb- düşünceleri görmek istemiyorum...Olayın yüzeyselliği değil, derinindeki ana düşüncenin gösterilmesini istiyorum:
* Ahmetin en önemli haklarının çiğnenmesine karşısında duyduğu haklı öfkesi
* Yaseminin bu öfkeye aşkına sahip olmak için kararlıkla, sadece Ahmeti kazanmak ve hayatlarındaki bu anlamsızlıkları düzeltmek için Necdeti değil, Ahmeti yanına çekmeye çalışmasını ve ondan binlerce kere özür dilemesini, yaptıklarını kabullenip herkese karşı dik durup, artık rüya ve Ahmet için sorumluluklarını almasını istiyorum...
Çok mu şey istiyorum???
Yok....çok şey istemiyorsun da...olsa dükkan senin...:icon_whis
Ben Yasemin'e ancak Ahmet'i kaybetmenin acısını çeker ve Ahmet yumuşamazsa üzülürüm....başka türlü...Vallahi Cansu'yla Zeynep'i alır, gece 1'de İstanbul'a doğru çıkarım yola...Sen de oradaki organizasyonu yaparsın...Sabahın erken saatlerinde gazamız mübarek olsun forumdaşlar diyerek....Allah...Allah...Allah...:img-hyste
Cansu...badger...ya ben Yaşar'ı hep kendi grubundaki rakiplerinin dövdüğünü düşünmüştüm...dur ben bi daha izleyeyim şu fragmanı...
Gerçekten gitmem gerekiyor artık...12 dk. önce mesai başladı...hoşçakalın...unutmayın...:img-blush
dum vita est spes est
Cihat ilan edelim bari...:img-hyste :img-hyste Ama şimdi bize otobüsle trenle gitmek yakışmaz.Mehter takımı gibi iki ileri bir geri giderek sezon sonuna varırız.Böylece tüm sezonon acısını da güzelce çıkarırız.Toptan keseri fişlerini.:):)
Güle güle Aliye Abla.İyi çalışmalar.:sad53:
Sana da güle güle Badger.Gidin gidin zaten beni buralarda yalnız bırakın.(bkz:zuhal olcay:Yalnızlık):img-cray::img-cray::sad53:
Herkese Merhaba.bye
Ben geçen sezon tüm uyarıları dikkate almayıp.Hatırla Sevgiliyi izlememiştim.
Dizi bağımlısı olmaktan korkuyordum Gerçi Sıla ile olmuştum ama.:img-yes:
Atv Haberlerde İstanbul Üniversitesindeki çekimlerde yapılan söyleşide Deniz Gezmişin kimse tarafından tanınmamış olmasına çok üzülmüştüm.Ama eski bölümleri izlememiştim yarıdan başlamak istemedim.:img-yes:
Atv'nin video bölümlerine üye oldum ve Yazın bir kaç günde tüm sezonu bitirdim.Seyretmemekle ne çok şey kaçırdığımı geçte olsa anlamıştım.:img-yes:
Bu sezon hiç kaçırmadan izleyeceğim.Bu Forumdada yorum yapmaya gayret edeceğim.
Sevgiyle Kalın.bye
bende aynı newat arkadaşımız gibi geçen sezon izlemeyenlerdendim sıla müptelalarındandım ama aynı onun gibi atv ye üye olup bütün sezonu izledim ve çok memnun kaldım artık cuma günleri önce sılayı sonrada hatırla sevgiliyi izleyeceğim:img-yes:
en çokta 9,17,18.bölümler ve sezon finalini beğendim tabi birde ayrılık sahnesi var iki büyük aşık ancak bu kadar dramatik ayrılabilirdi :icon_sorr
birde hani rüya çocuk felci olduğunda ahmet hastaneye yaseminin yanına geliyor konuşurlarken ahmet bir çocuğunun olmasının nasıl bir his olduğunu düşünmeye çalışıyor,hayal ediyor yaseminde çocuğun olsun istermiyidn diyor ahmette evet isterdim diyor aslında orada ahmet rüya senin kızın demenin tam zamanıydı ama yasemin demedi:icon_evilsonra ahmet onu adaya konuşmak için çağırdığındada herşeye rağmen yine yasemine gel rüyayıda alıp kıbrısçık a gidelim dedi,sonra necdetle evliliğini söyledi yasemin buna mecburdum çünkü dedi ve yine kaldı bu da gerçeklerin söylenebileceği 2.yerdi ahmete en çokta o trende karşılaktıkları 17.bölümdeki sahnede acıdım bütün treni aradı onları bulamadı sonra restorantta karşılaştılar ve rüyayla hemen kaynaştılar tam bir baba-kız gibiydiler ah be yasemin dedim şurdada mı hiç için acımadı:icon_sorr
tabi o yolculukta kıskançlık krizi tavan yapan necdetin ferrarı ye binmiş gibi birden treni geçip istanbula yetişip yaseminle rüyayı karşılamasıyla sona erdi ahmetin kucağındaki rüya necdeti görünce hemen ona koştu aslında bu sahne önümüzdeki bölümler içinde bir ipucu olabilir yani "rüya ahmeti seviyor ama necdet onun herşeyi,biricik babası" olabilirmi acaba?:icon_roll
KeReMcEmLoVeRiN 07-09-07, 14:11 Yeni bölüm 14 eylül de başlayacak:img-in_lo
cvp verdigin icin cok tskler arkadasim:img-wink:
iki dakka uğrayayım dedim kimseler yok yahu..
ben yokken cirit atıyorsunuz amma değmüü:hıh
heeeey ziynep,cansu..dimek parayı atarsınız..ancak dik gelirse benim olur ahmet hııı:img-beee:yok yaa..
dağıtırım ortalığı hüleeeyn..
----
benim sürgün hayatım devem ediyor..
hoşçakalın:sad53:
----
bundan önceki sayfayı okudum biraz..kıskandım vallahi...yazışın bakalım sizz:icon_sorr:sad53:
herkese selam,
valla bende uzun zamandir foruma giremiyordum.
yeni sezonla birlikte forum yollarini asindirmaya baslariz artik.
haftaya neler olucak cok merak ediyorum en cokta ahmet once yasemini mi gorucek yoksa ruyayi mi?ve yasemine ilk sozu ne olucak?
(tabi bizim deli oglanin hayati durumunu da ama olmicek belli ettiler kanimca:)))
Arkadaşlar,
Burdayım.Fırtına gibi geçen günlerden sonra en sonunda hayata,bu sayfalara ve sizlere kavuşabildiğim için çok mutluyum.Ne çok özlemişim.Yazdıkça yazasım geliyor.Ne sohbetler, ne yorumlar kaçırdım kimbilir?
HS forum trendinden bihaber bakınıyorum etrafa.
Mesela, badger nerden yazıyor?Yurtdışına çıktı mı?
Akirac neden ally_73 oldu?
Zeyneps ve Spdr Ahmet'i nasıl paylaştı?
Tavuskusu,Shevek ne alemdeler?
Dizice'nin tezi ne durumda?
Son yorumlar neler?
Daha bir sürü soru var kafamda!
Askerrrrr Tekmilllllll!!!!
Lin İstanbul, nacizane yorumlarıyla emrinize amadedir yüksek forum ahalisi.
Hadi devam edelim bakalım.
Yaslı gittim ama şen geldim.Aç koynunu HS forumdaşları ben geldim.:bella
Anahhhm hele şükür LİN hoşgeldin.:happy0064Ben de neredesin diye merak etmeye başlamıştım.Ohh be sonunda...İfendim sorularını hemen yanıtlayayım:
1-Badger bir ara Tiflise gitmişti.Ama dün geri geldi...
2-Aliye Abla soyadını kullanmak istemediği için değiştirmiş nickini.
3-Zeynep ve ayşe paylaşmadı.Çünkü arada ben de varım.:hıh Henüz bir sonuca varamadık.Ama son karar yazı tura atmak.Dik gelirse ayşenin,yazı gelirse benim,tura gelirse zeynepin olacak ahmet.:img-hyste
4-Efendim bizler iyiyiz.Asıl siz nasılsınız inşallah?:)Biz de bir değişiklik yok valla.
5-Dizice'nin tezi aralıktan önce bitmezmiş.Şu sıralarda çok yoğunmuş.Farsça öğrenmeye başlamış.Ayrıca gönüllü olarak yetişkinlere okuma yazma öğretiyormuş.Kısacası çok meşgulmüş ama cumaları gene dayanamaz girer yorum yaparım dedi.Yılbaşından sonra hep sizlerle olurum,rahat rahat yazışırız dedi.
Durum budur yani.Ay ben de kendimi forumun dedikoducusu gibi hissettim.:img-blush Tavustan al haberi...
Newat,Arwen hoşgeldiniz.bye
Sevgili Arwen, Newat ve Penyes hoşgeldinizbye
Arwen demek Tirabzonlisun...Aramuza hoşgeldun, sefaler getirdun..:) burada 3 Karadenuzlu, 1 Adanalu, 1 Kayserulu,3 Ankaralu arkadaş grubumuza +1 Karadenuzlu daha katildu..hoşş ben, Adanalı ve Ankara populasyonuna da girebilirim ya neyse..Aslen karadenizli olsam da Ankara da doğdum, Adana da büyüdüm...:icon_whis
sizler daha yeni izlemişsiniz, bizler de yaseminin gidişatına göre belki diziden kopabiliriz...bilemiyorum..bizim sinirlerimizi yedi bitirdi..Sıla bile daha iyiydi ondan diyebilirim..nedir bu dizilerdeki adamları kaderi...Yaseminin ben de tek atımlık kurşunu kaldı..Bunu yorumlarımdan anlamışsınızdır zaten...:icon_whis
Penyes, Yasemin hiçbir şey diyemeyecek..Şok vaziyette ağzı açık kalacak..Sonra Ahmete ...ama Ahmeeet...diye başlayıp bitiremeyeceği bir cümle kuracak..bknz:zaten neye başlayıp ta bitirebildi ki...işigücü hayatı herkes için belirsizliğe sokmak..:img-polic:icon_whis
Dudaklarını ve yanaklarını şişirecek, alt dudağı titremeye başlayacak...Ahmetin zehir zemberek laflarını duyunca gözleri kocaman açılacak ve başını öne eğecek utancından...sonra inanılmaz salak repliği kullanacak, ağlayarak,
...her şeyi kızımız için yaptım, Ahmeeett!!!...:hıh bknz:pabuçumun aşığı ve fedakar annesi...:dito
Öyle parkta dizlerinin üstüne çökmüş ağladıktan sonra bizimki yine Monalisa edalarına bürünüp, hani sözümona ketum ya, hiçbir şey belli etmeden yaşantısına devam edecek, hatta Necdetle kafa kafaya verip ne olacak bu Rüyanın hali diye? Ahmete karşı yeni taaruzlar düşünecekler...bknz:bunu düşünmek bile beni zıplatıyoooooor!:img-cool2
Arkadaşlar,
Burdayım.Fırtına gibi geçen günlerden sonra en sonunda hayata,bu sayfalara ve sizlere kavuşabildiğim için çok mutluyum.Ne çok özlemişim.Yazdıkça yazasım geliyor.Ne sohbetler, ne yorumlar kaçırdım kimbilir?
HS forum trendinden bihaber bakınıyorum etrafa.
Mesela, badger nerden yazıyor?Yurtdışına çıktı mı?
Akirac neden ally_73 oldu?
Zeyneps ve Spdr Ahmet'i nasıl paylaştı?
Tavuskusu,Shevek ne alemdeler?
Dizice'nin tezi ne durumda?
Son yorumlar neler?
Daha bir sürü soru var kafamda!
Askerrrrr Tekmilllllll!!!!
Lin İstanbul, nacizane yorumlarıyla emrinize amadedir yüksek forum ahalisi.
Hadi devam edelim bakalım.
Yaslı gittim ama şen geldim.Aç koynunu HS forumdaşları ben geldim.:bella
Newat ve arwen aramıza hoşgeldiniz...lütfen aşağıda kalmayın...yorumlarınızla aramızda olun...:good:
......ve LİİİİNNNN....hoşgeldiinnnnn...
Canım, CAZgır kızlarımız hala Ahmet’i paylaşamadılar...yukarıda Ayşe’nin bu konudaki sıcak mesajını görebilirsin...Shevek birkaç gün tatil yapıp döndü...hala kızları kışkırtıyor ve hala klavyesi c tuşuna basmayı reddediyor....badger daha yurtdışına çıkmadı amma gidip yeni memleketini gördü...Tiflis hakkındaki (tek) yorumu şu oldu...’ Burada da bütün kızlar Ahmet’çi...!!!
Sezon özeti ve fragmanı geldi...heyecanla önümüzdeki Cuma’yı bekliyoruz...Geceyarısı da olsa uğramaya çalışacağım...bye
Anahhhm hele şükür LİN hoşgeldin.Ben de neredesin diye merak etmeye başlamıştım.Ohh be sonunda...İfendim sorularını hemen yanıtlayayım:
1-Badger bir ara Tiflise gitmişti.Ama dün geri geldi...
2-Aliye Abla soyadını kullanmak istemediği için değiştirmiş nickini.
3-Zeynep ve ayşe paylaşmadı.Çünkü arada ben de varım.Henüz bir sonuca varamadık.Ama son karar yazı tura atmak.Dik gelirse ayşenin,yazı gelirse benim,tura gelirse zeynepin olacak ahmet.
4-Efendim bizler iyiyiz.Asıl siz nasılsınız inşallah?:)Biz de bir değişiklik yok valla.
5-Dizice'nin tezi Aralıktan önce bitmezmiş.Şu sıralarda çok yoğunmuş.Farsça öğrenmeye başlamış.Ayrıca gönüllü olarak yetişkinlere okuma yazma öğretiyormuş.Kısacası çok meşgulmüş ama cumaları gene dayanamaz girer yorum yaparım dedi.Yılbaşından sonra hep sizlerle olurum,rahat rahat yazışırız dedi.
Durum budur yani.Ay ben de kendimi forumun dedikoducusu gibi hissettim.
Bir çırpıda merakımı yenmeme yardımcı olduğun için sağol tavusum kusum.Hemen özetleyiverdin herşeyi.
Dik gelmesi zor yahu.[B]Spdr'ımız üzülmüştür bu işe.Ama hiiiçç belli olmaz.En olmadık ihtimaller Ahmet'in başına geldiğine göre belki spdr'ın şansı olabilir.
Ben size kavuştum ya,eee 2.sezonda başlıyor ya benden iyisi olmaz artık!
Bu arada ben yokken buralarda her |