Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-18
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[ 8]
9
10
11
Arwen şarkı iyi olmuş valla yasemine.Zeynep bence asıl yasemine uyuyor çünkü hm seviyorum diyor,hem ahmete yanaşmıyor,onunla gitmiyor,bizi sinir ediyor.Pisipisikopat bence de...
Duygu geliyyy ya bağa zeynep.Bu arada fark ettiniz mi bilmem ama ehlocan bu sefer her zamanki uyarıları yapmamış.Bu ya kurallara uygun yazdığımızı gösteriyor ya da artık uyarmaktan sıkıldığını.:)"Sohbet ortamı oluşturmayınız" gibi bir şeyler yazılıyordu ya artık burada sohbeti iyice koyulaştırdığımızı görünce bunu yazmaktan vazgeçmiş sanırım...:img-hyste
Ben de ahmetin haydarpaşada Jeriko ağacına dönmesi üzerine şunu söylemek istiyorum:
Ağlama yüreğim yar gelmez
Gelse de artık fark etmez
Ha döndü dönecek ömür bitiyor
Kış ortasında bahar gelmez
Ay bu şarkı da tam HS'likmiş valla :img-in_loŞimdi bu cümleleri hemen yorumlamam gerek :img-in_lo
Uzaklarda bir düş kur
Yapayalnız bir gülüş ol
O gülüşlerden bir ev kur
Delilenme git gelme dur
Ahmet gerçekten de Kıbrısçık'ta düşleriyle yaşadı ümitleriyle yaşadı hep yapayalnız kaldı bu düşlerine eminim buruk birgülüşle eşlik etmiştir :icon_sorr Şimdi de Rüya'yı öğrendi lütfen lütfen kendine hakim ol Ahmet kızacaksan kız bağır çağır ama Rüya'yı ve kendini düşün ve küllerinden yeniden doğmalısın sen o ümit dolu gülüşlerinle yeni bir hayat kurabilirsin o gülüşler bir aileye ömür boyu yeter :img-blush
O zamansız zamanlarda
Eğri büğrü sevdalarda
Büküle büküle kıvrılan
İnanılmaz tutkularla
Hakikatten zamansız zamanlardı onlar zor yıllardı zor aşklardı :img-in_lo En zamansız zamansa 27 Mayıs 1960 sabahı kaçmaya kalkmanızdı galiba :sad53:
Yalan yanlış aynalarda
Baştan kara çıkmazlarda
Sürgün gibi masallarda
Yalan yanlış aynalarda
Baştan kara çıkmazlarda
Yasemin ve DNecdet'in yaptığı evlilik böyle bir şeydi işte Necdet Yasemin için her zaman yalan yanlış bir aynaydı Yasemin bu aynada ne kendi için ne Ahmet için ne de kızı için doğru olanı göremedi sonunda da bu evlilik bir çıkmaz oldu onun için baştan beri hep kara olduğu gibi :hıh
Sürgün gibi masallarda
Sürgün gibi masallarda
Sürgün gibi masallarda
Ahmet ve kendini bir nevi kapattığı cezalandırdığı sürgün :icon_sorr Bu sürgünü hakeden sen değildin
Dışı akşam içi gündüz
Yüzü bahar içinde güz
Gölgelerde gizli giz
Gölgelerde gizliyiz
Ahmet gerçekten de böyle birisi böyle dıştan bakıldığında sert bir mizacı var ama içi bambaşka sıcak sevecen sevgi dolu Necdet'se tam tersi yumuşak bir mizacı var ama tam anlamıyla dışı gündüz içi akşam :hıh Ahmet'in yüzünün gölgelerinde ne kadar sıcaklık sevecenlik saklıysa Necdet'in yüzünün gögelerinde de hep bencillikleri saklı :hıh Yazık Ahmet-Yasemin ve Rüya Necdet 'in bu bencilliklerden örülü gölgesinde kaldılar:img-cray:
Burdan İlhan İrem 'e saygılar :img-in_lo
bkoolcikolatam 10-09-07, 12:48 1- Yasemin Necdet ile evlenmekte haklı mıydı?
Evet Cunku Ahmet Yasemın Icın Asla Bır Hata Degıldı Ruyayı Aldırmamasının Sebeğlerden Bırıydı Bu..Yapmak Zorundaydı..
2- Necdet, fedakar bir insan mıdır?
Evet Cunku Bırgun Herseyın Ortaya Cııktıgında En Cok Suclanan O Olacagını Bildiği Halde Ahmete Yardım Ettı..İstemesede Onların Yuvasını Kurdu Ruya Ahmetın Kızı Onlar Cekırdek Bır Aıle..
3- Yasemin, Ahmet onu suçlasa da ona kızı için direnmeli midir?
Evet..Bunları Yapmasının Sebebı Ruyanın Ahmetten Kalan Tek Parcasıydı
4- Necdetin Rüya üstünde bir hakkı var mıdır?
Evet Sonucta Kendı Kanın Olmamasına Ragmen sEVDI kORudu..
5-Yasemin ve Necdet, Rüyanın iyiliği için Ahmetin Rüyayı velayetine almak istediğinde, ona karşı güçbirliği yapmalı mıdırlar?
Asla Böyle Bırsey Olmamalı
1- Yasemin Necdet ile evlenmekte haklı mıydı?
Evet Cunku Ahmet Yasemın Icın Asla Bır Hata Degıldı Ruyayı Aldırmamasının Sebeğlerden Bırıydı Bu..Yapmak Zorundaydı..
Evet Cunku Bırgun Herseyın Ortaya Cııktıgında En Cok Suclanan O Olacagını Bildiği Halde Ahmete Yardım Ettı..İstemesede Onların Yuvasını Kurdu Ruya Ahmetın Kızı Onlar Cekırdek Bır Aıle..
Evet..Bunları Yapmasının Sebebı Ruyanın Ahmetten Kalan Tek Parcasıydı
Evet Sonucta Kendı Kanın Olmamasına Ragmen sEVDI kORudu..
5-Yasemin ve Necdet, Rüyanın iyiliği için Ahmetin Rüyayı velayetine almak istediğinde, ona karşı güçbirliği yapmalı mıdırlar?
Asla Böyle Bırsey Olmamalı
bnm cvplarım gibi buda a bnde doldurmuştum anketi aynen katılıyorum
bu arada yeni başlığa ilk yazışım hayırlı olsun bu kaçıncı başlık oldu?
Bu arada görebildiğim kadarıyla istisnasız hemen hemen herkes "oley bee" denilen sahne için rüya senin kızın sahnesini seçmiş.Şu üç kelime bizi ne kadar da sevindirmiş ama...
Yaaa öldük serildik bu üç kelime için..Senaryodada yazmıştım..Altı üstü üç kelime..Amma zormuş yani..Tek nefesle bile söylenebilecek bir gerçek...Yasemin öldürdü hepimizi bunca sezon:dito...Sonunda herzamanki gibi şanslı adam adamımız, her işin maydanozu, Necdet-man'e nasip oldu...:img-cool2
Aslında bu kelimelerin yaseminin ağzından çıkmasını bekledim ama neyse...Bir keresinde söylemişti..Ahmet ölüm döşeğindeyken...Ahmet öğrenecek diye fenalık geçirdik..Heyecanlandık..Ahh garibim o daha da beter şimdi...bknz:diziyi gerçek sanan izleyici
Ehlocan baktı olmuyor, bizimle uğraşılmıyor..bıraktı kendi halimize...:img-hyste
bkoolcikolatam 10-09-07, 12:56 Hatırla Sevgilik Şarkılar Konusyorsak Ahmet Icın Bıcılmıs Kaftan Deyımını Kullanabılecegımız Sarkı..
Bu yarınsız mutluluğu
Haklı iken haksızlığı
Kalabalık yalnızlığı
Seninleyken öğrendim ben
Bu sabahsız akşamları
Şu vefasız sırdaşlığı
Anlamsız savaşmayı
Seninleyken öğrendim ben
Sizcede Öyle Değil mi?
Ne yazikki sana katılamayacağım Necdet nasıl Ahmet'e yardım etti onu anlamadım yardım etseydi ya da etmek isteseydi diyelim ne olursa olsun her ne olursa olsun Ahmet'e ulaşmaya çalışırdı Necdet e yazikki arkadaşı olarak hiç bird zaman Ahmet'e yardım etmediği gibi bir de Ahmet'in hayatını yaşadı elinden aldı Rüya üzerinde bir hakkı olmadığını da tekrar vurgulamak istiyorum dün de dediğim gibi o zaman ben de bir çocuğu kaçırıp 7 yıl bakarım ve üzerinde hak edeyim bu yaptıklarım ahlaklı ve etik olur mu acaba :icon_whis Fedakarlık tanımımız Necdet 'le çok farklı ne yazık ki fedakar olan bir insan sevdiği kişi için "o benim için bir fedakarlık yaptı öyle mi benim bundan haberim yok " diyerek sevdiği insanı küçük düşürmez yaptığı fedakarlığı başına kakmaz bir kere :img-cool2
Beni üzen şeyler olmaya devam ediyor :icon_sorr
Tuba-Cansel hakkında başka bir sitede yapılan yorumlarda her ikisine de haketmedikleri şeyler yazılmış özellikle "kadın isimli adam" veya "hafif adam " denilmesi çok kanıma dokundu neyse ben böyle kişileri ciddiye bile almayayım zaten yazdıkları mesajlardan kimin hafif olduğu belli oluyor seviyesiz insanlar :hıhBen oyuncularıma laf söyletmem hepsine çok pis dalarım :hıh
Bu da diğer anket!
1.En beğendiğiniz sahne hangisi?
2.En çok üzüldüğünüz,gözlerinizin dolduğu sahne hangisi?
3.En çok sevindiğiniz,"Oley bee" dediğiniz sahne hangisi?
4.Ahmet,yasemin,necdet,güzide,ayla hariç en beğendiğniz karakter hangisi?
4.1Bu beğendiğiniz karakterin en çok hangi özelliğini seviyorsunuz?
5.Işık,Defne,Deniz,Harun ve Yaşar arasında en beğendiğiniz genç kim?(siyasi görüşleri gözardı edilerek)
6.Rüyanın en beğendiğiniz sahnesi hangisi?
7.Bu sezon, oyunculuğunu en beğendiğiniz oyuncu hangisi?
7.1Bu oyuncunun en beğendiğiniz,oyunculuğunun tavan yaptığını düşündüğünüz sahnesi hangisi?
8.En daraldığınız sahne hangisi?
ben bu anketi yeni göedüm diğerini cvp yazmıştım buna da cvplarım
1menderesin mahkemesinin canlandırılmasıydı o kalabalık beni çok etkilemişti
2gözlerimin dolduğu sahne ahmetin yaseminin hamile olduğunu öğrendiği zamandı
3 yaseminin ahmetin yazdığı mektubu öğrenmesinde çok sevinmiştim lakin sevincim kısa sürdü
4 yaşar
5 karakteri sağlam düşüncelerini savunurken şiddet kullanmıyor , dürüst
6 necdete amet amet deyişi hep o haliyle hatırlıyorum rüyayı
7yaseminin babası tam adını hatırlamıyorum engin beydi galiba
7.1onun ağladığı sahneler inanılmaz iyiydi bence dizide en iyi ağlayan oydu
8yaseminin necdetin odasına girip de gerçek bir evliliğimiz olsun dediği sahne acayip deli olmuştum yasmine
bkoolcikolatam 10-09-07, 13:08 Tuba-Cansel hakkında başka bir sitede yapılan yorumlarda her ikisine de haketmedikleri şeyler yazılmış özellikle "kadın isimli adam" veya "hafif adam " denilmesi çok kanıma dokundu neyse ben böyle kişileri ciddiye bile almayayım zaten yazdıkları mesajlardan kimin hafif olduğu belli oluyor seviyesiz insanlar :hıhBen oyuncularıma laf söyletmem hepsine çok pis dalarım :hıh
Kabul Etmemız Gereken Seyler Var Öncelıkle Nejdetın Psıkolojık Sorunları Var Canım..Yasemınle Karı Koca Oluruz Dıye Evlendı..Ahmete Ulaşmadı..Ama Ruyayı Hıcbır Zaman Yasemıne Ulaşmak Icın Kullanmadı Hakkını Verelım..Yasemıne Daha Fazla Baglanmamak Icın Guzıdeyle Cıktıgı Dogrudur..Cunku Nejdetın Hakkıketen Beynınden Sorunları Var..Ama Bu Onun Herseyın Sorumlusu Göstermez Ama Olan Ahmetıme Oldu..
Ayrıca Su Spoiye Gelınce
Buyuk Bır Basarıyı Görmemek iÇİN Ikı Neden Vardır :Kıskanclık Yada Kafa Sorunları..Canselın Hıcte Öyle Bır Durumu Yok..Onu Söyleyen Bence Bıraz Hafıf Ayrıca Bu Sloganın Olsun Zeynep Çim Meyveli Agacı Taşlarlar..
TDK, açıklaması işe yaramadı anlaşılan...Necdet, asla ama asla fedakar bir insan değildir...Necdet, fırsatçıdır, oportunisttir...O elindekilerden ya da isteklerinin hiçbirinden fedakarlık yapmamış, önüne çıkan fırsatı(!) Yaseminin müşkül durumunu onu elde etmek için kullanmıştır..Yıllar boyunca evlilikleri süresince kiminize göre fedakarlıkmış gibi görünen, hal tavırları ise beklentilerini karşılamaya yönelik yatırımdı. Başka bir şey değil...
Necdetin, formaliteden ötürü ahlaki ve hakkaniyet olarak Rüya nın üstündehiçbir hakkı yoktur ve olamaz..Zaten o pseudo hakkından da Ahmete gerçeği açıklayarak vazgeçmiştir..Necdet, Rüyayı Yasemini çaldığı gibi Ahmetten çalmıştır..Yasemini bir dereceye kadar kabullenebilir Ahmet ama..Rüya konusunda asla altta kalmaz..Bu evlat!..Oyuncak eşya değil!..
Onun için, hırsızlığını gözardı ederek, onun Rüyaya bakmasına vs.vs.ne bakıp ta onun babalık hakkı olduğunu söylemeyiniz...bknz:bir ebeveyn ve eş olarak söylüyorum....hatta haksızlığı vardır..Bunca sene, kendini Rüyaya babası gösterip te gerçek babasından mahrum bıraktığı için, çok büyük bir haksızlığı mevcuttur...:img-cool2 Rüya büyüyüp te tüm gerçekleri öğrendiğinde Necdete hiç te öyle çok iyi babaydın..gerçek babam sensin demez...:icon_whis
bkoolcikolatam 10-09-07, 13:17 Onun için, hırsızlığını gözardı ederek, onun Rüyaya bakmasına vs.vs.ne bakıp ta onun babalık hakkı olduğunu söylemeyiniz...bknz:bir ebeveyn ve eş olarak söylüyorum....hatta haksızlığı vardır..Bunca sene, kendini Rüyaya babası gösterip te gerçek babasından mahrum bıraktığı için, çok büyük bir haksızlığı mevcuttur...:img-cool2 Rüya büyüyüp te tüm gerçekleri öğrendiğinde Necdete hiç te öyle çok iyi babaydın..gerçek babam sensin demez...:icon_whis
Ama Benı Yanlıs Anladın Canım Az Öncede Dedıgım Onun Psıkolojık Sorunları Var Sonucta Ortada 7 Yıl Var Cöpe Atamayız Ki..Tamam Senı Daha Fazla Kızdırmayalım Fedakarlık Demeyelım...Ama Yaptıgı Iyı Bır Davranıstı...
Ayrıca Ahmet Nejdete Ne Yapsa Yeridir...O Konuda Haklısın Amacım Senı Kızdırmak Degıldı..
Ama Benı Yanlıs Anladın Canım Az Öncede Dedıgım Onun Psıkolojık Sorunları Var Sonucta Ortada 7 Yıl Var Cöpe Atamayız Ki..Tamam Senı Daha Fazla Kızdırmayalım Fedakarlık Demeyelım...Ama Yaptıgı Iyı Bır Davranıstı...
Ayrıca Ahmet Nejdete Ne Yapsa Yeridir...O Konuda Haklısın Amacım Senı Kızdırmak Degıldı..
Kızmak mı?..Niye kızayım ki?:img-wink:
Necdet, psikolojik sorunları bir hayli olan bir adam..Onun yanısıra Yasemin de öyle..sadece necdete fedakar dendiği zaman...:icon_whis, kelimenin anlamının pek bilinmediğini görüyorum...
necdetin o 7 sene boyunca yaptığı çok ince çizgisi olan iyi bir yatırımdı...iyi davranış değil..Yaseminden göremediği sevgiyi, Rüyaya göstererek, onu kendine bağımlı kılarak, Yasemini elinde tutmak için iyi bir koz olarak tuttu Rüyayı...
çünkü hiçbir aklıbaşında ve hayat konusunda sorumluluklarını bilen bir yetişkin, aseksüel, pseudo bir evliliği gerçek evlilik sanıp, kendinin olmayan, çalmış olduğunu bal gibi bildiği bir çocuğa babasıymış, kadına da kocasıymış gibi davranması hiç normal değil...:icon_whis:img-cool2
Necdetin yaptığı tek iyilik, gerçek iyilik, kendini Güzide konusunda aklamak için, Ahmete Rüya gerçeğini açıklamasıdır...Hoşş, onda da anında pişman olduğunu görüyoruz....:img-pilot
bkoolcikolatam 10-09-07, 13:39 Badgercım Hayır Buna Katılmıyorum Canım..Ruyayı Bır Cıkar Icın Kullanmadı Sevdı Sadece Sevdı ..Ama Sorunlu Bır Sevme Bu..Belkıde Hayatta Ilk Defa Kendıne Aitmıs Gıbı Sevdı Yanlıs Olan Kızdıgımız Buydu ..Benim Dedıgım Su Sevmek Cok Guzel Sevmesıne Bısey Demıyorum Senın Kızdıgın vE bENIM kIZDıgım nokta Kendısıne Ait Olmayan Herseyin Onun Gıbı Davrandı Sevdı SorunDA bURDAN cIKIYO hERSEYI cIKARI ıCIN yAPTI AMA Yasemınde Eslık Ettı..Böyle OlmasıNDA Nejdetın Yasemınde Payı Buyk Bır adamla 7 Sene Evlı Kalıcaksın Aynı Catı Altında Ama Asla Sevmıyceksın..Sonra Ondanda Babalık Kocalık Beklıyceksın Normal Bır Insan Bunu Yapmaz..Sorunlu Bır Insan Yaparkı Buda Yasemının Isıne geldı..
Kafam Karıstı Sımdı Bencıl Olmus Oluyo O zaman Ya..:icon_sorr
Evet..en son söylediğin..bencil, saplantılı, aşırı tahakkümcü hem de aşırı olanından bir sevgi...Bu da benim sevgi anlayışıma pek uymadığı için..onun gerçekten sevdiğine inanamıyorum..:icon_whis
Necdet, seviyor ve hep onun olmasını istiyor..Fırsat vermiyor, nefes aldırtmıyor..hem de bunu yaparken öyle ince yapıyor ki, işte asıl bundan hoşlnmıyorum..çok iyi kılıfını uyduruyor ..ve sıyrılıyor..Bunun temelinde babasının vakti zamanındaki aşırı baskısı ve şiddetinin etkisi var..babasının her konuda onu devamlı eleştirmesi, kırması ve takdir etmemesi onun içten içe öfke büyütmesi ama bu öfkesini, asla makul bir düzeyde değil, aynı oranda şiddetli bir şekilde kendini kaybederek ortaya çıkartması şeklinde olmaktadır Necdet de..Necdet, hata yapmamaya özen gösteren bir insan..İnsanların öyle ya da böyle onu eleştirmesine fırsat vermeyen bir kişi..Kendi egosunu koruyabilmek namına da ilişkilerini onun eleştirilmeyeceği, hep takdir edileceği boyutlarda tutuyor.kendini hep gizliyor, gizlerken de gelgitler yaşıyor ve daha da beter saçmalıyor....
İnsanlar onu eleştirmeyip, pohpohladığı sürece sorun yok.kendini kaybetmişçesine mutlu ve sanal....Ama biri aksine ufacık birşey söyledi mi..Eyvaaah!. Sanaldünyası paramparça...
Necdetin dinlenemeyeceği ya da "Ahh!Necdet ne kadar akıllısın veya benzeri iltifatlar..." olmayacağı bir ortam düşünemiyorum..Çıldırır!..necdet, kendiliğinden çekici olan bir karakter değil...çekici olmak için zorlayan tiplerden..:img-cool2
Kısacası biz burada Necdeti çook çalıştık...:img-hyste
]Şimdi eeeee Necdetin şu rüyayı sevip sevmeme konusu var ya..
Şimdi şöyledir ki Necdet rüyayı sevebilir bundan doğal ne olabilir ki? Necdet ona bakılırsa bir arkadaşının çocuğuna da sevgiyle bakabilir...Fakat Necdet ne yaparsa yapsın gerçek bir baba duygusunu tadamaz ki Rüyada.. Necdet sorunlu...Olabilir ne de olsa yaseminle aynı evde yaşıyorlar ve birinin hareketleri diğerini olası bir şekilde etkiliyor...
Nejdetın Yasemınde Payı Buyk Bır adamla 7 Sene Evlı Kalıcaksın Aynı Catı Altında Ama Asla Sevmıyceksın..Sonra Ondanda Babalık Kocalık Beklıyceksın
Yaseminden bahsediyoruz herşey olabilir onda yani artık herşeyi bekliyorum ondan.
Allahım bir dizi başlasa.. Artık yeter yani Ahmeti çöz Yasemini çöz Necdeti çöz eleştir bırak patlayacağım yani...:) Başlasın da artık sadece yeni bölümde neler olacağını falan konuşalım..:good:
Hakikatten ya Necdetoloji ve Ada Yosolojisi derslerinde o kadar çok çalıştık ki Necdet'i kendimizden daha iyi tanır hale geldik :img-hyste
Necdet Rüya üzerinden Yasemin'e ulaşmaya çalışmadı diyorsun ama bence ulaşmaya çalıştı Necdet Yasemin'e evlenme teklif ederken de daha sonraki zamanlarda da amacı hep Yasemin'e "bak senin başkasından olan çocuğunu bile çok seviyorum sahip çıkıyorum" demekti bir bakıma :img-cool2 Rüya'yı çok sevdi sahiplendi ki Yasemin'de onu sevsin hep Yasemin'in böylece bir gün kendini seveceğine inandırdı kendini :hıh Ama olmadı tutmadı :icon_whis Necdet şu ana kadar neyinden vazgeçmişki fedakarlık yapmış iyi bir davranışta bulunmuş diyorsunuz .....Yasemin'e bir şekilde ayrı odalarda da yatsalar aynı evde kaldılar hep yakınındaydı Yasemin ,hiç yoktan bir de güzeller güzeli huyu suu babasına benzeyen uyumlu bir çocuğa sahip oldu ,Yasemin'in kendisini çok seven ailesine de kendini bir şekilde yaptıklarıyla kabul ettirdi , bu evlilik kendi ailesinin gözünde bile değerini artırdı Necdet'in ...eee o zaman Necdet fedakarlık mı yaptı hiç bir şeyden vazgeçmeyerek nasıl fedakar olunuyorsa artık ....Harun gibi Ahmet gibi kendini uzak bir şehirde sürgün mü etti , Güzide gibi gururlu bir şekilde istenmeyince gitti mi .........
Necdet hep köşe bucak saklandı kaçtı bu evliliğin gerçek olmadığını hep görmezden gelmeye çalıştı kendini inandırdı Yasemin boşanalım dediğinde yine "olmaz ben buna hazır değilim " filan dedi her zaman ki gibi Yasemin 'in uysal davranacağını bekliyordu ama Yasemin bu sefer kararlı çıktı Necdet'in cesaret edemediğine etti "çevremizdeki çemberi kırmalıyız artık" dedi
Necdet'e şarkı geliyor o zaman
Kendimden kaçak
Yarim keskin bıçak
Nerde bende o yürek yardan cayacak
Hep köşe bucak :img-hyste :hıh
Hakikatten ya Necdetoloji ve Ada Yosolojisi derslerinde o kadar çok çalıştık ki Necdet'i kendimizden daha iyi tanır hale geldik :img-hyste
Necdet Rüya üzerinden Yasemin'e ulaşmaya çalışmadı diyorsun ama bence ulaşmaya çalıştı Necdet Yasemin'e evlenme teklif ederken de daha sonraki zamanlarda da amacı hep Yasemin'e "bak senin başkasından olan çocuğunu bile çok seviyorum sahip çıkıyorum" demekti bir bakıma :img-cool2 Rüya'yı çok sevdi sahiplendi ki Yasemin'de onu sevsin hep Yasemin'in böylece bir gün kendini seveceğine inandırdı kendini :hıh Ama olmadı tutmadı :icon_whis Necdet şu ana kadar neyinden vazgeçmişki fedakarlık yapmış iyi bir davranışta bulunmuş diyorsunuz .....Yasemin'e bir şekilde ayrı odalarda da yatsalar aynı evde kaldılar hep yakınındaydı Yasemin ,hiç yoktan bir de güzeller güzeli huyu suu babasına benzeyen uyumlu bir çocuğa sahip oldu ,Yasemin'in kendisini çok seven ailesine de kendini bir şekilde yaptıklarıyla kabul ettirdi , bu evlilik kendi ailesinin gözünde bile değerini artırdı Necdet'in ...eee o zaman Necdet fedakarlık mı yaptı hiç bir şeyden vazgeçmeyerek nasıl fedakar olunuyorsa artık ....Harun gibi Ahmet gibi kendini uzak bir şehirde sürgün mü etti , Güzide gibi gururlu bir şekilde istenmeyince gitti mi .........
Necdet hep köşe bucak saklandı kaçtı bu evliliğin gerçek olmadığını hep görmezden gelmeye çalıştı kendini inandırdı Yasemin boşanalım dediğinde yine "olmaz ben buna hazır değilim " filan dedi her zaman ki gibi Yasemin 'in uysal davranacağını bekliyordu ama Yasemin bu sefer kararlı çıktı Necdet'in cesaret edemediğine etti "çevremizdeki çemberi kırmalıyız artık" dedi
Kendimden kaçak
Yarim keskin bıçak
Hep kenarda kaldı necdet diyorsun..Aslında gerçekten bir insanın acınabileceği en kötü durumda kaldı..Hep Ahmetin hayatının kırıntılarıyla kendini avutmaya çalıştı ve sonunda ne oldu...? Aslında Ahmetin sahip olduğu sahip oldukları, Elinde patladı...ama ben yine Superego Necdetimizin bunu anladığından emin değilim ve sanmıyorum..
O,bu işten sıyrılacak bir kılıf bulur diyorum ve kafasının üstüne tam çakılacağı günü bekliyorum..Böyle sinsi sinsi kaçmaya çalışırken özellikle Ahmet tarafından yakalanıp, ensesinden tutulup herkesin önünde, tüm spot ışıklarının altında, kaçamayacağı halde, rezil rüsva edilmesini ümitle bekliyorum bknz:Amiiiin!
Yeni gelenler ilk sayfadaki anketlere cvp veriniz lütfen sezon başlamadan herkesin beklentileri eğilimleri neymiş görelim
Kendimden kaçak
Yarim keskin bıçak
Necdetoloji..... ÖSS de bunlardan sorsalar ya..Allah Türkiye birincileri bizden..:)
Necdet ve Gurur yapacak adam stili Valla Necdetin tek gururdan saydığı içip içip Şanslı adam diye bağırmak..:) Süpermiş ya
Her Eve Lazım bi Tane Necdet..
Hayır asla ne haklıydı ne mecburdu
(Fedakar kelimesinin gerçek anlamının pek bilinmediğini hissederek, TDK anlamını da yazıyorum, bunu düşünerek cevaplayınız:Bir amaç uğruna veya gerçekleştirilmesi istenen herhangi bir şey için kendi çıkarlarından vazgeçme)
Sözlük anlamlarına göre Fedakar değil Hayır yani
Bilemiyorum
Beynim Evet Dizi Vicdanım Hayır diyo
5-Yasemin ve Necdet, Rüyanın iyiliği için Ahmetin Rüyayı velayetine almak
istediğinde, ona karşı güçbirliği yapmalı mıdırlar?
Asla Hayır versinler gitsin
Yılbaşında Ahmetle Yasemin hediyeleri verirken.
Ahmetin Aylaya evet didiği sahne
Necdetin Ahmete gerçeği anlattığı sahne.
Rüya
Konuşmasını
5.Işık,Defne,Deniz,Harun ve Yaşar arasında en beğendiğiniz genç kim?(siyasi görüşleri gözardı edilerek)
Defne
Ahmetle parktaki tüm sahneleri
Okan Yalabık
7.1Bu oyuncunun en beğendiğiniz,oyunculuğunun tavan yaptığını düşündüğünüz sahnesi hangisi?
Soru 3'e bakınız
Valla ben o Ahmetin Aylaya ayrılmak istediğini sölediği sahnede çok daraldım sölesin hemet pat die aaaaaaa.
Hoşgeldin Bellabye
Aylayla Ahmetin sahnesinde mi en çok daraldın?...:img-hyste
Ama Ahmete uymazdı ki öyle pattadanak, kırarak söylemek...
Tavusçan haklısın..Herkesin ortak bir fikirde geçen sezonunun en sevindikleri sahne hangisiydinin cevabı, Ahmetin gerçeği öğrendiği sahne...
O zaman, gelecek sezonda herkesin beklentisinin ne olduğunu öğrenmek için de nabız tutsak iyi olacak...Bilimsel bir işe giriştik...Tam alnımızın akıyla çıkalım değil mi?..bknz:Yaşasın!:happy0064Bilinçli izleyiciler!...ve onlara kulak veren yapımcılar??:icon_whis
Eveeett diğer yeni gelen arkadaşlar, anketlere cvp lütfen
Arkadaşlar hatırla sevgilinin bu sezonun ilk bölümünün fragmanını gördüm az önce
Ahmet Yasemin'e hesap soruyor hepinizinde tahmin ettiği gibi
Yasemin'e diyor ki "bundan sonra Rüya benden başkasına asla baba demeyecek" diyor.
Yasemin de Ahmet'in peşinde koşup "bunu senin iyiliğin için yaptım" gibilerinden şeyler sölüyor.
Nejdet ewe geliyor Rüya'ya sesleniyor.we ewde kimseyi bulamıyor
Defne de Deniz'in başında hastanede bekliyor
Cuma günü 22:20 de start weriyor
Hayırlı olsun yeni sezonumuz
We iii seyirler dilerim
bkoolcikolatam 10-09-07, 16:01 Ewet Badgercım Sonunda Anlatmak Istedıgımı Anlattım..Sorunlu Bır Sevgı Var Ruyaya Karsı..Ayrıca Yasemını COK sEVMEME rAGMEN nASIL bIR sAVUNMADIR Yaa. Bu Fragmandada Goruldugu Gıbı Iyılık MI? nE ıyılıgı kADIN yA!!Ruyaya Baskası Yabancı 7 yıl babalık ettı ve bu ınsan saplantılı Bırı!!Ruya zara vermez ama ılerde hak ıdda edebılır ..Nasıl bır hak ona ben baktım tarzında..bakmak benım gorevım..Bu Söyledıgımı sacma bulmayın nejdetten bahsedıyorum Burda...
Doneyım Esas Kızgın Oldugum Konuya En Iyısı Buydu ..Neyın Iyısı Ya Ahmet Evlendıkten Sonra Kızının Oldugunu Ögrenseydı..Ya Kızı O ateslı Hastalıkta Ölseydı..Sevgisinden Suphem Yok..Ama Yanlıs Savunman Bu Olmamalı Yasemın..Hatalı Oldugunu Kabul Et...Affetmeyecegını bıldıgın halde Af Dıle ve herseyı Ahmete bırak..Yoksa Hersey Kötu Olacak..Ama Yapmayacak Ve Hersey Kötu Olacak Dıye Dusunuyorum..
Doneyım Esas Kızgın Oldugum Konuya En Iyısı Buydu ..Neyın Iyısı Ya Ahmet Evlendıkten Sonra Kızının Oldugunu Ögrenseydı..Ya Kızı O ateslı Hastalıkta Ölseydı..Sevgisinden Suphem Yok..Ama Yanlıs Savunman Bu Olmamalı Yasemın..Hatalı Oldugunu Kabul Et...Affetmeyecegını bıldıgın halde Af Dıle ve herseyı Ahmete bırak..Yoksa Hersey Kötu Olacak..Ama Yapmayacak Ve Hersey Kötu Olacak Dıye Dusunuyorum..
ewet sana katılıyorum bkoolcikolatam
hakikaten de eğer Ahmet o ateşli hastalığı geçirdiğinde gerçeği öğrenmeden ölseydi gerçekten de iyilik mi yapmış sayılacaktı Yasemin
Her ne olursa olsun Rüya'nın kendi kızı olduğunu öğrenmek Ahmet'in sonsuz hakkı
Bu haktan kimse mahrum edemez
Yasemin bile:img-yes:
bkoolcikolatam 10-09-07, 16:11 1.En beğendiğiniz sahne hangisi?
Ahmetle Necdetın Bırbırıne Cocuklar Gıbı Dovmesı Ve Ruyanın Babasını Çizmesı (Gercek Babasını Kastedıyorum)
18. Bölum
9. bÖLÜM başı!! :img-blush
Sevket Ve Selma
Cok Uzak ama Bu Okadar Yakın Olmaları
Yaşar Cunku Farklılıklara Ragmen Savaşıyor..
Öpücük Sahnesi Ne Yazıkki Nejdetle :img-blush
Cansel...
Sezon Fınaldekı O kARMASIK ıFADE o Ifade Hıc Aklımdan Cıkmıycak..
Aylanın Oldugu sahneler..
bkoolcikolatam 10-09-07, 16:18 ewet sana katılıyorum bkoolcikolatam
hakikaten de eğer Ahmet o ateşli hastalığı geçirdiğinde gerçeği öğrenmeden ölseydi gerçekten de iyilik mi yapmış sayılacaktı Yasemin
Her ne olursa olsun Rüya'nın kendi kızı olduğunu öğrenmek Ahmet'in sonsuz hakkı
Bu haktan kimse mahrum edemez
Yasemin bile:img-yes:
Bakın Bır Babanın Çocugu Bılmemesı Kötu Bır Durum..Kı Bu Ahmet Gıbı Sevmesı cOK kOLAY tEK BIR gULUSE..
Ahmet Bır Hata Degıldi..Yasemın O yuzden Cocugu Aldırmadı Ama ONU öYLE yARALADIKI ,
Ahmet mi?Nejdet Mİ?
Nejdeti Seçti....
Cevap:Hayır... (Madem evlilik dışı ilişki yaşayabilecek kadar cesur, bunun sorumluluğunuda tek başına alacak kadar cesur olmalıydı bence.)
(Fedakar kelimesinin gerçek anlamının pek bilinmediğini hissederek, TDK anlamını da yazıyorum, bunu düşünerek cevaplayınız:Bir amaç uğruna veya gerçekleştirilmesi istenen herhangi bir şey için kendi çıkarlarından vazgeçme)
Cevap:Kişiye göre değişebilir bence %50 fedakar, %50 nankör.
Cevap:Badgercim soruyu tam algılayamadım biraz açarmısın?
Cevap:Bunca yıl maddi ve manevi, haklı ve haksız ona babalık yaptı. Bence vardır.
Cevap:Asla yapmamalıdırlar. Bu kadar güçbirliği yeter...:img-yes:
Bu da diğer anket!
Cevap:Şuana kadar ki tüm bölümleri kastediyorsan, Adnan Menderes ve Harun'un olduğu sahneler...
Cevap:Vedat Demircioğlunun camdan atıldığı sahne ve Adnan Menderes'in idama gittiği sahne
Cevap:Harun'un mutlu olduğu her sahne.
Cevap:Tabiki Harun...:happy0064
Cevap:Bilemiyorum ama her özelliği beni derinden etkiliyor.
Cevap:Harun...:happy0064
Cevap:Trendeki sahneleri ve otelde Necdet'e Ahmet'i çizdiği resmi göstererek "Amet bu amet" dediği sahne.
Cevap:Kadir Özdal (Harun)
Cevap:İTÜ Öğrenci Yurdunun basıldığı sahnede Vedat Demircioğlu camdan atılırken verdiği tepkinin yansıtıldığı sahne (Ne ilginç bir cümle oldu.)
Cevap:İtiraf etmem gerekirse Ahmet-Necdet-Yasemin-Ayla bunların her sahnesinden daral gelmeye başladı.
Ewet Badgercım Sonunda Anlatmak Istedıgımı Anlattım..Sorunlu Bır Sevgı Var Ruyaya Karsı..Ayrıca Yasemını COK sEVMEME rAGMEN nASIL bIR sAVUNMADIR Yaa. Bu Fragmandada Goruldugu Gıbı Iyılık MI? nE ıyılıgı kADIN yA!!Ruyaya Baskası Yabancı 7 yıl babalık ettı ve bu ınsan saplantılı Bırı!!Ruya zara vermez ama ılerde hak ıdda edebılır ..Nasıl bır hak ona ben baktım tarzında..bakmak benım gorevım..Bu Söyledıgımı sacma bulmayın nejdetten bahsedıyorum Burda...
Ahhh..Yaseminle Necdetin yatacak yerleri yookk! diye kaç kere yazdım çizdim buralarda...Yasemine ilk bölümlerdeki Aşkının hatrına ve Ahmet-Rüya için önemli olmasından ötürü empati kurmaya çalıştım ama nafile...nereden tutarsan tut...boş..hem de..bomboooş...
Hele ki gelecek sezonda bu aymaz tavırlarına devam eder ve hayatında ilk kez sorumluluklarını almaz, hala daha Ahmete direnip, adamın yerle bir ettiği güvenini ve onurunu tamir etmeye çalışmaz, yok mok kızım Necdeti baba biliyor deyip te, o Necdetle bu hastalıklı işbirliklerine devam edecekse, Necdeti de elinden tutup atsın kendini o kayalıklardan aşağıya daha hayırlı olur..:dito
Neymiş, Herşeyi kızımız için yaptım Ahmeet!...Bu gerçeğe, kargalar bile güler...!!!??!!%%%!!
Herşeyi Kızını gerçek babasından saklamak için, rezil olmaktan korktuğun için yaptıııın Yasemiiinnn!
Başka bir şey değil...:img-cool2
Sevgili Messa,
Senin anlayamadığın soruya gece şu şekilde açıklama getirmiştim...
Burada ne demek istediğim şu, Yaseminin hani klasik bir arızası vardır, hani karşısındaki ona biraz sesini yükseltince veya suçlayınca-bu yalnızca Necdet de sökmüyor-, hemen küçük kedi gibi tırnaklarını çıkartıp, o kadar(!) haksız olmasına bakmadan karşı gelme huyu vardır..Onu düşünerek yazmıştım..Bu gıcıklığı yapar mı?
Yaseminin bir de görünenlere göre strateji kuran sığ bir mantığı var..O anda kim ne derse kolayına kaçarak mücadele etmez, çirkefleşir...Olayın aslını pek göremez, yani derinini..hemen asar keser, set çeker ve infazı da yapıverir..
Messa,sen ikinci soruya Evet mi Hayır mı diyorsun?..Bir cvp lazım..Vicdanın ve mantığının sesini dinleee..:)
Yeni gelenler ankete cvp veriniz lütfeeennnn!
bkoolcikolatam 10-09-07, 16:32 Ewet Badgercım Haklısın Bır Cocugu Gerçek Babasından Saklamak Cok BUYUK Bir İyilik Kimsenın Aklına Gelmez Sagol Yasemın :happy0064 Saol Gercekten..
Tövbe Tövbe Adamı Zıvanadan Cıkartır..Bı Kere Ona ıYILIK yaptım Denmez İŞİME GELENI YAPTIM EN KISA YOLDAN HALLETMEYE CALISTIM SELMAYA ANLATSAYDIN ..
Nasıl Bır Dusunce ...yA..Aklım Almıyo...Nasıl Bır Körelmıs Dusunce Sevgınden Öluyorum ama Kızını Sana söylemıyorum...Yerınde Say Yasemın..
Badger, bizim site kısa süreliğine gitti ya az önce, ben de yedek dünyaya uğradım...orada aklıma geldi...sen ve Cansu anketleri oraya da bıraksanıza...gerçi fazla katılan olacağını sanmıyorum ama, sayı ne kadar fazla olursa o kadar iyi olur....
Sevgili Messa,
Senin anlayamadığın soruya gece şu şekilde açıklama getirmiştim...
Burada ne demek istediğim şu, Yaseminin hani klasik bir arızası vardır, hani karşısındaki ona biraz sesini yükseltince veya suçlayınca-bu yalnızca Necdet de sökmüyor-, hemen küçük kedi gibi tırnaklarını çıkartıp, o kadar(!) haksız olmasına bakmadan karşı gelme huyu vardır..Onu düşünerek yazmıştım..Bu gıcıklığı yapar mı?
Yaseminin bir de görünenlere göre strateji kuran sığ bir mantığı var..O anda kim ne derse kolayına kaçarak mücadele etmez, çirkefleşir...Olayın aslını pek göremez, yani derinini..hemen asar keser, set çeker ve infazı da yapıverir..
Messa,sen ikinci soruya Evet mi Hayır mı diyorsun?..Bir cvp lazım..Vicdanın ve mantığının sesini dinleee..:)
Yeni gelenler ankete cvp veriniz lütfeeennnn!
Bence direnmemelidir, direnmeye yüzü mü var onun... Ahmetten özrünü dileyip, kabahatini kabullenip. Rüyanın velayatini Ahmet'e vermelidir.
Badgercim ikinci soruya evet mi hayır mı desem bilemiyorum. Eğer Necdet karakteri aynı durumda Ayla olsaydı ve onunla da evlenseydi fedakar derdim gözümü kırpmadan ama bunu yapmayacağını biliyorum. Israrlara daha fazla dayanamayarak fedakar değildir diyorum. Bunca yıl rüyaya verdiği emek, fedakarlıktır ama....
Eee badgercim verdiğim diğer cevaplar hakkında ne düşünüyorsun, birçoğu saçma olmuş değil mi?
şirkette internet bir gitti ancak geldi valla tamda yazacak birşeyler vardı kafamda kaç saattir deli oldum:icon_sorr
ben 2.sayfadayken kesilmişti 5 sayfa olmuş maşallahınız var arkadaşlar:good:
bütün arkadaşlar dizi ile ilgili şarkılar türetmiş yalnız dizimize uyan ne çokta şarkı vermiş ben eminim bu sene daha çok şarkı çıkar bakalım yeni birşeyler bulabilirmiyim mesela;
ahmetten yasemine günümüzün popüler şarkılarından biri daha;
masal anlatma yeter
o saf aşık yok artık
yeter artık inanmam yalanlarına:img-wink:
hani bir reklam vardı çok tatlı bir çocuk vardı sözü slogan olmuştu sanırım o slogan bu senede yasemin için geçerli olacak;
çok çalışmam lazım çoookkkkktroest
Bence direnmemelidir, direnmeye yüzü mü var onun... Ahmetten özrünü dileyip, kabahatini kabullenip. Rüyanın velayatini Ahmet'e vermelidir.
Badgercim ikinci soruya evet mi hayır mı desem bilemiyorum. Eğer Necdet karakteri aynı durumda Ayla olsaydı ve onunla da evlenseydi fedakar derdim gözümü kırpmadan ama bunu yapmayacağını biliyorum. Israrlara daha fazla dayanamayarak fedakar değildir diyorum. Bunca yıl rüyaya verdiği emek, fedakarlıktır ama....
Eee badgercim verdiğim diğer cevaplar hakkında ne düşünüyorsun, birçoğu saçma olmuş değil mi?
messacığım cevaplar hakkında daha yorum yapmıyorum sadece anketi bitirdikten sonra eğilimleri çıkartacağım...Çıkarttıktan sonra yorumlarımı ekleyeceğim ve tartışmaya açıp sonucunda bir konsensüs oluşmasını amaçlamaktayım...:img-wink:
Şimdilik kısa bir süreliğine çıkacağım..bknz:oğlanı eğlendirme vakti...bye
setten haber var mıdır?...hani Ahmetin üçüncü kere Necdete daldığı gibi bir sahne..ya da başka bir absürdlük?
Badgercim, şu sıralar çok yoğunum hiç ilgilenemedim setle falan ve dolayısıyla haber'de yok malesef... Görüşmek üzere iyi akşamlar.
Hayır asla ne haklıydı ne mecburdu
Sözlük anlamlarına göre Fedakar değil Hayır yani
Bilemiyorum
Beynim Evet Dizi Vicdanım Hayır diyo
5-Yasemin ve Necdet, Rüyanın iyiliği için Ahmetin Rüyayı velayetine almak
istediğinde, ona karşı güçbirliği yapmalı mıdırlar?
Asla Hayır versinler gitsin
Cevaplarım
1.Yasemin Nejdet'le ewlenmekte haklı değildi.İsteseydi bir şekilde hamile olduğunu Ahmet'e duyurabilirdi (neyse nasıl duyuracağı tartışılır)
2.Nejdet aslında fedakar değil.Sevdiği için Yasemin'le ewlendi hepsi bu
3.Yasemin Ahmt'e kızı için direnmeye hakkı yok.Hem suçlu hem güçlü ne diye direnecek yahu
4.Nejdet'in bi bakıma Rüya üzerinde bir hakkı war;çünkü Yasemin'i sewdiği için Rüya'yı da sewdi dışlamadı bu bakıma hakkı war az da olsa
5.Nejdet'le Yasemin Rüya'yı wermemek için kesinlikle direnmemelidirler;çünkü yıllarca zaten Ahmet Rüya'nın kendi kızı olduğunu bilmeden yaşadı
Ayrıca Yasemin'le Nejdet bu konuda direnirse Rüya'nın psikolojisi daha da bozulur.Malum çocuklar hisseder
2. ankete zaten yanıt wermiştim :):):)
bkoolcikolatam 10-09-07, 17:05 4.Nejdet'in bi bakıma Rüya üzerinde bir hakkı war;çünkü Yasemin'i sewdiği için Rüya'yı da sewdi dışlamadı bu bakıma hakkı war az da olsa
[/COLOR]
[/B]
Sorunlu Bır Sevgı Var.. Ama Yinede Hakkı var..Sonucta Yasemıne Yedı Yıldır Ulaşamadı...Ruyayı Sevmek Zorunda Degıldı..
Atv'de yeni sezona merhaba gecesinin çırağan'dan canlı yayında gösterilceği yazıldı...Alt yazıda geçti.Hs ekibi de mutlaka vardır çıkarlar mı bilmem ama ben haber veriyim dedim:img-wink:
Atv'de yeni sezona merhaba gecesinin çırağan'dan canlı yayında gösterilceği yazıldı...Alt yazıda geçti.Hs ekibi de mutlaka vardır çıkarlar mı bilmem ama ben haber veriyim dedim:img-wink:
Peki ne zaman bu Özge'cim?
Benim pek birşeyden haberim yokta:(
HS ekibinden katılan olmaz diye düşünüyorum ben ama olsun:img-blush
ahmetle yaseminin küpe arama sahnesi..gençliklerinde hanii..
yaseminin rızanın peşinden koşup ağladığı sahne
Necdetin Ahmete gerçeği anlattığı sahne.
emine:)o çıkınca hiç gerilmiyorum çünküüüü:happy0064
gülüşünü
seçim yapasım gelmedi şimdi ayyy..düşünüyorum ama...:bilmim
ahmetle trendeki sahnesii
cansel elçin
aslında çok kötü oynadığı kısmlar olduğunu düşünüyorum..ama oyunculuğunun tavan yaptığı sahnelerin,mesela yasoyu hamile gördüğü zamanki hali ve annesine gidip ağladığı yer geldi aklıma şimdi..daha bir sürü var:good:
ahmet hapishaneden yasemin diye bağırıp sesini duyuramazken çok daralmıştıımm:icon_sorr
eveeeet..cansucan sonunda cevapladım:img-wink:
Badgercim, şu sıralar çok yoğunum hiç ilgilenemedim setle falan ve dolayısıyla haber'de yok malesef... Görüşmek üzere iyi akşamlar.
Tabii iş, önce gelir...:) bknz:ekmek parası...
bu arada aşağıda görünen üyeler lütfen anketleri yanıtlayınız.
yeni sezon gecesi ne zaman söyleyebilirmisiniz
arzu-başak 10-09-07, 19:11 1- Yasemin Necdet ile evlenmekte haklı mıydı?
Hayır...ama bu konuda çok katı değilim onlara karşı...belki o an tek çıkış yolu bu gözükmüş olabilir...önemli olan evledikten sonraki süreçti...evlenip kısa bir süre sonra ayrılmış olsalardı kimse bu kadar kızgın olmazdı yasmine karşı..özelliklede ahmet...
Kesinlikle hayır...ayrıca ondan kimsede fedakarlık yapmasını istemedi...o yine kendi çıkarı için yaptı herşeyi...
[B]bu soruyu geçsem olurmu...pek anlayamadım çünkü..
[B]4- Necdetin Rüya üstünde bir hakkı var mıdır?
malesefki vardır...sonuçta o kadar sene ona baktı...yoktur desek ayıp ederiz..
[B]5-Yasemin ve Necdet, Rüyanın iyiliği için Ahmetin Rüyayı velayetine almak istediğinde, ona karşı güçbirliği yapmalı mıdırlar?[/FONT]
tabikide hayır...bu çok saçma olur...yasminle necdetin bir yapmadıkları bu kaldı zaten...
Bu da diğer anket!:)
[B]1.En beğendiğiniz sahne hangisi?
Ahmetin yasminin hamile olduğunu öğrendiğinde odasına gidip ağladığı zaman...
hani annesine demişti ya"meğer hala umudum varmış..meğer hala kavuşmayı hayal eder dururmuşum"...bir kaç sahne daha vardı ama şuan aklıam gelmiyor
tabikide necdetin rüyayı söylediği sahne...birde ahmetin necdete pastanede güzel bir yumruk attığı zaman
[B]Harun
[B]4.1Bu beğendiğiniz karakterin en çok hangi özelliğini seviyorsunuz?
şuana kadar beğenmediğim bir özelliği çıkmadı...
5Işık,Defne,Deniz,Harun ve Yaşar arasında en beğendiğiniz genç kim?(siyasi görüşleri gözardı edilerek)
Harun
[B]6.Rüyanın en beğendiğiniz sahnesi hangisi?
rüyanın bütün sahneleri güzeldi..özelliklede ahmetle olan sahneleri tabi...mesela trende yasminle ahmeti gördüğünde resimlerini çizmişti o sahne çok güzeldi...
ben bu dizide biri hariç herkesin oyunculuğunu beğeniyorum...lale mansur,ayda aksel ve diğer usta oyuncuları söylemeye gerek yok zaten...o yüzden bir ayrım yapmak çok doğru olmasa gerek..
Ahmetin yasmini necdetle evlenirken gördüğü sahne...
çok az vaktim var hemen çıkıcam...soruları çok ayrıntıyla cevaplayamadığım zamanım olmadığı için...
size iyi sohbetler......
sinem_kal90 10-09-07, 19:12 1.En beğendiğiniz sahne hangisi?
bristol otelde yaseminin ahmetin odasına gelmesi
denizin bıçaklanması (bang bang in katkısı büyük)
necdetin ahmete rüyanın kendi kızı olduğunu açıklaması
nezahat ünsal
anaç tavırları ve duygusallığı
deniz
tren garında ahmeti ilk gördüğünde camdan şakalaşması
aslında hepsi çok başarılı ama en çok: Okan yalabık (necdeti sevmem ama necdetin hakkı necdete:))
şimdi özel bir sahne gelmedi aklıma.
yaseminin rüyanın ahmetin kızı olduğunu dilinin ucuna getirip bir türlü söyleyemediği her sahne. (hadi be yasemin söyle kurtul)
Sevgili arzu-başak,
Teşekkür ederim, cevapların için...Bizi mes'ud ettin..:img-wink:
3.soruyla ilgili açıklamamıbir önceki sayfada messa ya ithafen yinelemiştim..İstersen bir göz at...:)
nonameçan hoşgelmişsinbye
Selin diğer anketi cevaplamadın???..Halll0000 sen cvp vermiş miydin anketlere?:img-polic
şimdi fragmanı izledimde ya deniz ölemez ya yok yani bn bu bölüm kesin çok ağlicm:(:(:(
ahmet yasemine çok kızgın ama haklı tabiki bizden çaldığın yılların acısını ödeyeceksin diyor:/
doktor deniz için bir daha gözlerini açamayabilr diyor:(:(
necdet ewe geliyor rüyanın eşyaları yok fln
of of...
yeni sezon gecesi ne zaman söyleyebilirmisiniz
bu gece.. şu anlarda da sanırım sezen aksu konser veriyo..
arzu-başak 10-09-07, 19:24 Sevgili arzu-başak,
Teşekkür ederim, cevapların için...Bizi mes'ud ettin..:img-wink:
3.soruyla ilgili açıklamamıbir önceki sayfada messa ya ithafen yinelemiştim..İstersen bir göz at...:)
Rica ederim canım...siz o kadar uğraşıp sorular çıkartmışsınız anket yapmışsınız...cevaplamazsak ayıp yani...ama hakikaten vaktim yok..yoksa daha ayrıntılı cevaplardım..eminim çoğu saçma olmuştur...
3. soruyla ilgili açıklamayı şimdi okudum...
kesinlikle hayır tabi...yasmin neden direniyorki...ama yasmin bu yapar..beklerim ondan...kendi suçlu olduğu gibi birde zeytinyağı gibi üste çıkar ahmeti suçlar...
hadi çıkıyorum ben..iyi sohbetler..........
bristol otelde yaseminle ahmetin dansı
ahmetin annesine sarılıp ağladığı sahne
necdetin ahmete rüyanın kendi kızı olduğunu açıklaması ve bir de ahmetin ayladan ayrılma kararı:img-yes:
harun
sevme tarzı
harun
parkta ahmetin rüyayı kucağına aldığı sahne,ilk gerçek yakınlıklarıydı
cansel elçin
kol düğmelerini fırlattığı sahne
Aylanın ahmetle olduğu ve mutlu gözüktüğü her sahne:icon_whis
Hayır...Yasemin gibi ilk bölümlerde aşkı için herşeyi yapacağını söyleyen,michele aşık olduğum kişi olmazsa asla evlenmem diye kafa tutan biri Ahmete ulaşmanın bir yolunu bulabilirdi en olmadı doğumdan hemen sonra ayrılabilirdi.
Kesinlikle hayır.Aksine tam bir çıkarcı insan tipidir:img-wink:Başkasının hayatını çalacak ve hiç rahatsız olmayacak,en ufak çıkış yolunda da en gizli gerçekleri ortaya döküp ben haklıyım,fedakarım diyecek insan tipi...
[b]3- Yasemin, Ahmet onu suçlasa da ona kızı için direnmeli midir?
Bu saçmalamak olur ancak ama Yaseminden de beklenebilecek bir davranış:icon_whis
[b]4- Necdetin Rüya üstünde bir hakkı var mıdır?
Muhakkak vardır sonuçta babalık etti ona ama bunu kendi istedi.Hatta çoğu zaman kendi kızı zannettiği bile oldu sanırım.
[b]5-Yasemin ve Necdet, Rüyanın iyiliği için Ahmetin Rüyayı velayetine almak istediğinde, ona karşı güçbirliği yapmalı mıdırlar?
Yaparlarsa şaşmam ama bu çok yanlış olur.Mantıken de yanlış çünkü yaseminin elini kolunu bağayan zaten Rüya değil miydi,şimdi Ahmet gerçekleri bildiğine göre herşey daha kolay olmalı.Necdetle güç birliği yaparsa Ahmeti ve aşkını tamamen kaybeder ki bunu göze alamaz Yasemin.
bristol otelde ahmetle yasemin dansı bir de öncesinde ahmtin fransızca dans teklifi yasmnn cewp vermesi ay çok tatlıydlar
denizin bıçaklandığı an herlde
ahmetle yaseminin ilk sewgli oldkları an,ahmetn rüyanın kendi kızı oldğunu öğrenmesi...
defne-deniz :img-in_lo:img-in_lo
ikiside birbirini çok sewiyor çok tatlılar ayrıca milli duygulrı çok kuvvetli keşki bnde o dönmlerde yaşasaydımda o mitnglere katlsaydım:img-wink:
defne-deniz
ahmetle rüyanın trendeki sahnesi:)
hepsi çok iyi oyuncular bnce ama 1ini seçmm gerkirse cansel elçin
sezon sonlarına doğru çok acı çekti ve bütün sahnelerin(özellkle ağlama sahnelerinde fln)hakkını verdi
ahmet-ayla&yasemn-necdet sahneleri
he tabi bir de ya yasemnn annsi ahmetin mektubunu yaemne vermemşti ya aynı şeklde ahmtn annside yasemine ahmet senle grşmk istemio demişti ay sinir olmştum
şu anda zoraki kocada çalan o harika şarkıyı dinliyorum nasılda uyuyor bizimkilere;
giderim bu diyardan yüreğim bana kalmışsa
gözlerin kaçıyorsa artık gözlerimden
karanlık bu yollarda yıldızlar bile küsmüşse
gölgeni arıyorken yitip gidiyorsan
ayrılığın acısını bendeki kalp ağrısını
tendeki ten yangısını
hepsini hak ettim herşeyi ben mahvettim
hasretin acısını bendeki kalp ağrısını
tendeki ten yangısını hepsini hak ettim
herşeyi ben mahvettim
giderim bu diyardan yüreğim bana kalmışsa...
bu sözler yasemine ne kadarda uyuyor şimdi onun yüreğindeki acıyı sanırım en iyi bu sözler anlatıyor
geçmişte başbaşa kaldığı bir durum yüzünden kendine göre haklı bir sebeple büyük bir karar verdi,sonra bu karardan kaç defa dönme şansı oldu dönmedi,kendine göre dönemedi ve şimdi hiç ummadığı bir anda gerçekler su yüzüne çıktı,hayatının aşkıda hep yüreğiyle birlikte onunlayken artık kızgınlık ve acısıyla baktığı her yerde olacak,yaseminin işi gerçekten çok zor aynı şarkıdada dediği gibi;
hepsini hak ettim,herşeyi ben mahvettim!:icon_sorr
Rica ederim canım...siz o kadar uğraşıp sorular çıkartmışsınız anket yapmışsınız...cevaplamazsak ayıp yani...ama hakikaten vaktim yok..yoksa daha ayrıntılı cevaplardım..eminim çoğu saçma olmuştur...
3. soruyla ilgili açıklamayı şimdi okudum...
kesinlikle hayır tabi...yasmin neden direniyorki...ama yasmin bu yapar..beklerim ondan...kendi suçlu olduğu gibi birde zeytinyağı gibi üste çıkar ahmeti suçlar...hadi çıkıyorum ben..iyi sohbetler..........
Zeytinyağlılığın en alasını Necdet zeytinyağlılık nasıl yapılır? kampında iyicene öğrenmiştir...:)
Şimdi Yaseminin Rüyayı Ahmete söylememe bahanelerini sıralayalım:
1- Babasının idam kararını imzalayan Ahmetin babası...Burada hayatın getireceklerini bekleyememe bahanesi, acelecilik...
2- Sonra baba kurtulur,ama Selmanın onu kovalamasından ötürü söylemez...Gurur bahanesi
3- Sonra Ahmet Amerikaya gider ve aramdı diye tam tamına 5 sene takılır..Arada tabii Ahmet ona ulaşmaya çalışır ama o hep aslını astarını sormadan Ahmetin önünü keser..Burada bahane, Ahmetin onu aramaması, hastanede görmek istemiyişi..
4- Sonra Ahmet, gelir açıklar..Yanlış anlaşılmalar ortaya çıkar..Adam, yalvarır..ma bu sefer onu çok seven Necdetin gerçeğini öğrenir ve Ahmeti eker..Kıbrısçık ekmesi...yine söylemez..Bu sefer bahane, Necdet...bknz:o kadar fedakar, cefakar ve asilane seviyor ki! sana kızımızın varlığından bahsedemem..
5-Sonunda söylemeye karar verir..ama adam ölüm döşeğindeyken..Ayla duyar..ve onu oradan sepetlemesine izin verir..Buradaki bahanesi rezil olma korkusu.. bknz:Sen evli bir kadınsın Yasemin..senin kocana ve çocuğna meshulliyetlerin yok mu?
6-Ahmet, onu hala sevdiğini söyler...Ahmete git hayat kur der...Ahmet nişnalanmaya kalkışınca sadece onu kaybetme konusunda kriz geçirir..Rüyanın babasıyla olamayacağı için değil.. Burada Ahmeti aşırı düşünmesi bahanesi..
7- Ahmet nişanlıdır, ama hala akılları birbirlerindedir..Kızları ölüm döşeğine gelir..yine tıkk yok...Burada kız ölürse söylemenin ne anlamı var ki bahanesi..
8-Ahmet, hala sevdiğini söyler, herşeyi yaparım senin için der...İlk iki kelime çıkar...ama üçüncüsü çıkamaz..bknz:Rüya senin kızın üçlemesi....Burada bahane doğru zaman...o doğru zaman ne ola ki? Rüya 40, Ahmet 70 yaşındayken..yasemin göçüp gittiğine mi bu hayattan?..hani ben arada olmayayım..kendi kendilerine bulsunlar misali..
9- Ahmet gerçeği öğrenir...Burada da bahane, herşey kızımızın iyiliği için...
Sorarım size..Buradaki bahanelerin hangisi, herşey kızlarının iyiliği içindi? Ya da hangi bahane, Ahmetin Rüyanın kızı olmasını öğrenmesini engelleyebilecek bir bahaneydi? ya da Ahmet, bir çocuğu olduğunu öğrenemeyecek kadar kötü bir adam mıydı?
Sadece Ahmet çemkirdiğinde ortaya çıkabilecek en son kalan savunma bahanesi...:img-hyste.. aslında sinirden mantıksızlığa gülüyorum..Yaseminin bahaneleri hepsi bencil bahanelerdi ve hiçbirinin içinde Ahmet ve Rüyanın iyiliği yoktu..:dito
Onun için hiçbir konuda Ahmete direnemez,çünkü baştan aşağı kabahatli:img-cool2
kesinlikle hayır yasemin sewimin ağzından çıkan bir sözle hayatını değiştrdi oysaki ilk bölümlerde pastanede bir konşma geçmişti işte michel fln vardı aşkım için mücedele edrim insan aşkı için ölmeli fln demişti sanki şu anda başka bir yasemin var karşımızda...bnce aşkı için biraz savaşmalıydı
hayır hayır hayır aksine çıkrcı aynı ayla:)
al birini vur ötekine diyorum
artık uzatmasın ama kızıcam he barşsınlar işte ahmet-yasein-rüya gürsoy ailesini kursunlar:)
ya sonuçta ona yıllardır bablık etti kendi kızıymış gibi doğal olark vardır yani
[b]5-Yasemin ve Necdet, Rüyanın iyiliği için Ahmetin Rüyayı velayetine almak istediğinde, ona karşı güçbirliği yapmalı mıdırlar?
bence artık yasemin direnmez zaten frgmandada bunu belli edio yani artık necdetle ilişkisini koparır böyle aptalca şeyler yapmaz yani öyle umuyorum:)
Hayır...Yasemin gibi ilk bölümlerde aşkı için herşeyi yapacağını söyleyen,michele aşık olduğum kişi olmazsa asla evlenmem diye kafa tutan biri Ahmete ulaşmanın bir yolunu bulabilirdi en olmadı doğumdan hemen sonra ayrılabilirdi.
Kesinlikle hayır.Aksine tam bir çıkarcı insan tipidir:img-wink:Başkasının hayatını çalacak ve hiç rahatsız olmayacak,en ufak çıkış yolunda da en gizli gerçekleri ortaya döküp ben haklıyım,fedakarım diyecek insan tipi...
Bu saçmalamak olur ancak ama Yaseminden de beklenebilecek bir davranış:icon_whis
Muhakkak vardır sonuçta babalık etti ona ama bunu kendi istedi.Hatta çoğu zaman kendi kızı zannettiği bile oldu sanırım.
Yaparlarsa şaşmam ama bu çok yanlış olur.Mantıken de yanlış çünkü yaseminin elini kolunu bağayan zaten Rüya değil miydi,şimdi Ahmet gerçekleri bildiğine göre herşey daha kolay olmalı.Necdetle güç birliği yaparsa Ahmeti ve aşkını tamamen kaybeder ki bunu göze alamaz Yasemin.
Hoşgeldin goldrose,bye
Necdet ile bu tespitine hak veriyorum...:img-yes:bknz:yavuz hırsız necdet!Ne olursa olsun hep o haklı ve avantajlı çıkar!..Maskeli...cık!cık!:img-cool2
badger işte bu:)
süpersin ya:img-wink:
iReMJeLiBoN 10-09-07, 20:14 Ya arkadaslar belki yazılmıstır ama dizimizin karsısına cok saglam diziler geldi.. Hmm bi program yapalım
KANAL D
20.00 - Oyun Bitti ( Zeki Alasya, Tarık Pabuççuoğlu vs. )
22.00 - Menekşe İle Halil( Kıvanç Tatlıtuğ )
SHOW
20.00 - Pusat ( Haluk Piyes )
22.00 Fikrimin İnce Gülü ( Aydan Şener - Kenan Işık )
STAR
22.00 Vazgeç Gönlüm
Off insallah iyi bi sene olur :img-cray:
paylasmak istedfim :)
olur olur dizimizin kitlesi geniş yani inşallah olur gerçi rakipler sğlam gerçekten kıwanç ttlıtğ özellkle
merhaba arkadaşlar :) çok yoğun bir istatistik süreci geçirmiş bugün başlığımız.. istatistik 1den de 2 den de kaldığım için bu bilime olan nefretimi bir kenara bırakamasam da badgerçanın ve tavusçanın çalışmalarını can-ı gönülden destekliyorum.. :D
şimdii.. yine bugün bayağı şarkı ithaf edilmiş dizinin esas karakterlerine.. ama benim aklımda bir tek şu şarkı var sabahtan beri :
Aşık Değilsin
Hiç cesaretin yok sevdalara acılara
Hiç direnmedin ayrılığa teslim oldun kolayca
Aşka engel olur uzaklar sen aşık değilsin
Ağlama inanmam sen beni sevmedin
Sevseydin gelirdin dünyanın bir ucuna
Özleseydin arardın bekledim boşuna
İsteseydin çalardın kalbimi bir gecede
Her hatayı yapardın aşık olsaydın
kimden kime gittiğini söylemeye gerek yok herhalde... :icon_whis
7- Ahmet nişanlıdır, ama hala akılları birbirlerindedir..Kızları ölüm döşeğine gelir..yine tıkk yok...Burada kız ölürse söylemenin ne anlamı var ki bahanesi..
ay yok artık badger :D kız ölürse boşu boşuna rezil olmayalım ortalığa, yorgan gitti kavga bitti hesaaabı.. allahım tövbe tövbe estafirullah.. yaseminin mantığıyla düşününce böyle yoldan çıkıyor insan işte...
8-Ahmet, hala sevdiğini söyler, herşeyi yaparım senin için der...İlk iki kelime çıkar...ama üçüncüsü çıkamaz..bknz:Rüya senin kızın üçlemesi....Burada bahane doğru zaman...o doğru zaman ne ola ki? Rüya 40, Ahmet 70 yaşındayken..yasemin göçüp gittiğine mi bu hayattan?..hani ben arada olmayayım..kendi kendilerine bulsunlar misali..
:img-hyste koptum galiba. burada da mantık "ya herru ya merru". yasemin ölüm döşeğinde rüyayı yanına çağırıp "kızım, benim gözüm artık toprağa bakıyor. sana öenmli bir gerçeği açıklamanın vakti geldi.. kızım senin baban necidet değil. senin baban.... arggghh" ve yasemin son nefesini verir, rüya da saçını başını mı yolsun evi mi yaksın karar veremez kalır öyle :D
edit!!! ya niye kimse birşey yazmıyor? dün gece nazar mı değdi herkese???
Ya arkadaslar belki yazılmıstır ama dizimizin karsısına cok saglam diziler geldi.. Hmm bi program yapalım
KANAL D
20.00 - Oyun Bitti ( Zeki Alasya, Tarık Pabuççuoğlu vs. )
22.00 - Menekşe İle Halil( Kıvanç Tatlıtuğ )
SHOW
20.00 - Pusat ( Haluk Piyes )
22.00 Fikrimin İnce Gülü ( Aydan Şener - Kenan Işık )
STAR
22.00 Vazgeç Gönlüm
Off insallah iyi bi sene olur :img-cray:
paylasmak istedfim :)
evet yaa özellikle menekşe ve halilin çok sağlam kitlesi var ama
bizimde geniş kitlemiz var bişey olmazz
sormayın ya dün geceden sonra nazar değimiş herkese bende bıçak sırtına bakayım dedim yeni bitti o yüzden buraya pek bakamadım ama şimdi kaldığım yerden devam ediyorum 16.bölümdeyim aradan 4 yıl geçmiş yasemin olgun görünüyor ama ahmet hala aynı:img-yes:
bu arada size birşey sormak istiyorum üniversitede bir olay çıkmıştı ve ahmet hafif yaralanmıştı yaseminde onun yarasına bakmak için eğildiğinde ahmet onu belli etmeden koklamıştı o sahne benim çok hoşuma gitmişti ama ben onun hangi bölüm olduğunu unuttum lütfen bilen biri varsa bana söyleyebilirmi?
evet yaa özellikle menekşe ve halilin çok sağlam kitlesi var ama
bizimde geniş kitlemiz var bişey olmazz
Dizi saçmalamazsa, kitlesini korur..Yoksa ben bile canı yürekten izlerken, en ufak bir beklntimi karşılamazlarsa...çuf!çuuuf!!..Bak bu gece BSyi izledim..Keyif aldım..ne güzeldi..
HS nin de güzel bir dizi olacağını biliyorum ama şu kurgu bölümündeki saçmalıkları, mantıksızlıkları bir an önce düzeltsinler...:img-cool2
Anket editi:
Arkadaşlar, lütfen anketleri cvplamayanlar cevaplasın..Bakın reeeppp veriyoruuuz!..Rica edelim bu sefer bizleri okuyup çıkmayınız!
Dizi saçmalamazsa, kitlesini korur..Yoksa ben bile canı yürekten izlerken, en ufak bir beklntimi karşılamazlarsa...çuf!çuuuf!!..Bak bu gece BSyi izledim..Keyif aldım..ne güzeldi..
HS nin de güzel bir dizi olacağını biliyorum ama şu kurgu bölümündeki saçmalıkları, mantıksızlıkları bir an önce düzeltsinler...:img-cool2
bazı diziler var beklenmedik bi hata oluyo devam ediliyo o hatayla ama bazılarıda toparlıyo
inş HS de toparlananlardan olur ama ben kitlesinin artıcağını düşünüyorum azalmaz bence
geçen sezonda güçlü diziler vardı 2. 3. falan oluyoduk ence iyi bi reyting
hatırla sevgili özellikle geçen sezonun son dönemlerine doğru büyük bir yükseliş kaydetmişti menekşe ile halil ve pusat zorlayabilir üst sıraları ama ben aynı istikrarla giderse hatırla sevgili ve sılanın cuma gününün galipleri olacağına inanıyorum aynı geçen sezonda olduğu gibi:good:
ohh ya nihayet :D terkedildi burası sandım bir an, çok korktum :P
ebrucuğum, eğer fena halde yanılmıyorsam o sahne 27. bölümdeydi.. ahmet yasemine o kadar yakın olunca yine kendinden geçmiş :img-in_lo, ağzı açık öylece bakakalmıştı ada domatesine... :img-cool2
cumayı bir sürü diziyle doldurmuşlar ama.. bilemiyorum bence diğerlerinde bayağı oynama olur ilerleyen haftalarda.. göreceğiz bakalım...
Amaaan boşverelim arkadaşlar reytingleri.Dizinin kaldırılmayacağından emin olarak huzur içinde seyredelim bence yeter.1. filan olma tabi ki gurur verici ama bunu necdet ve yeasmeini daha da yakınlaştırarak,rüyayı ahmetten kaçırmaya çalışarak yapacaklarsa olmayalım daha iyi.Önemli olan senaryonunurgunun bizi memnun etmesi.Varsın diğer yeni diziler bizi geçsin.Yeter ki dizimiz güzelliğinden bir şey kaybetmesin.:):)
ohh ya nihayet :D terkedildi burası sandım bir an, çok korktum :P
ebrucuğum, eğer fena halde yanılmıyorsam o sahne 27. bölümdeydi.. ahmet yasemine o kadar yakın olunca yine kendinden geçmiş :img-in_lo, ağzı açık öylece bakakalmıştı ada domatesine... :img-cool2
cumayı bir sürü diziyle doldurmuşlar ama.. bilemiyorum bence diğerlerinde bayağı oynama olur ilerleyen haftalarda.. göreceğiz bakalım...
burdayım canım yarın sabah erken kalkıp işe gideceğim ama gram uykum yok
demek o sahne 27.bölümdeydi görüntülere atlaya atlaya baktım ama özetlerden falanda çıkaramadım şu andada 17.bölüme bakıyorum ahmetin trende rüyayı ilk gördüğü sahnelere bu arada ada domatesini tuttum:good: kız hormonlumu yoksa doğalmı:img-pilot
cuma günü bir sürü diziyle dolduruldu belki bu sene iş daha zor ama seninde dediğin gibi ilerleyen haftalarda herkesin durumu belli olur ben burada atv yi diğer kanallara göre daha şanslı görüyorum:img-yes:
Amaaan boşverelim arkadaşlar reytingleri.Dizinin kaldırılmayacağından emin olarak huzur içinde seyredelim bence yeter.1. filan olma tabi ki gurur verici ama bunu necdet ve yeasmeini daha da yakınlaştırarak,rüyayı ahmetten kaçırmaya çalışarak yapacaklarsa olmayalım daha iyi.Önemli olan senaryonunurgunun bizi memnun etmesi.Varsın diğer yeni diziler bizi geçsin.Yeter ki dizimiz güzelliğinden bir şey kaybetmesin.:):)
haklısın canım necdet ve yasemini yakınlaştırıp herkesin midesini kaldırmazlarsa dizi aynı başarılı çizgisiyle ilerler daha öncede demiştim aliye tarzı bölümler olsun istemiyorum o çok başarılı bir diziydi ve ondan sonra benzer çok senaryolu dizi çıktı piyasaya ama hepsi hüsrana uğradı hatırla sevgilide bu olmamalı zaten harika bir senaryo ve ekip var biz seyicilerin isteklerini asla göz ardı etmezler birkaç bölüm üzüldükten sonra mutlu olacağımız bölümlerde gelir ben buna inanıyorum:img-wink:
Sezona hızlı ve etkileyici bir giriş(!) yaparlarsa bknz:bizi mutlu edecek sahnelerle, bir şeycik olmaz dizinin reytinglerine..ama yok son 19 bölümdür çektirilen azap devam ederse..bilemiyicim:icon_whis...
Yaseminle Necdet dengesizlikler işbirliği, yok Rüyayı Ahmetten saklama vermeme, efendim tutup Ahmeti Ahmetlikten çıkartıp bir de o Aylayla evlendirirlerse..Reytingler tabii düşer..Ahmetin haklı öfkesini, aşk-nefret gelgitlerini..Necdetin ve Yaseminin utancını ilk kez(!)..Özellikle yaseminin Ahmetin ayaklarına kapanması, onu geri kazanmak için sürrüm sürrüm sürünmesini-sonrasında emek harcanmış ve aşkın itibarının gerçek anlamda geri kazanılmasının zaferini, ailelerin morun en moru yüz ifadelerini, izlemek son derece reyting arttırıcı olur...:img-icecr:img-icecr
yaa Tavusçan,
senin şu Formaliteden aile imzanda, Necdet-Yasemin diyaloğu var ya öldürüyor beni her seferinde:
Necdet: Normal evliliğimiz olmasını isteyen sen değil miydin?
Yasemin. İstemeyen de sendin...
Allahım ne aptalca bir diyalogtur bu!...Necdetin bunu ifade etmesi çok ama çok anlamsız...Odadan da kovalayan sen değil miydin?neyi bekliyorsun...O gece eve geç geldin diye Yaseminin seni kıskanmasını mı?
Annaaahhmm! O yasemin Kıbrısçıka gitmeden önce, necdetin onu sevdiğini öğrendi ya..ve gitmedi..hani ona acıdı...
ben olsam hemen giderdim..eyvahh bu adam beni seviyormuş...benimle evlenirken bana yalan söyledi onca zaman diye..Hiç de öyle acıyarak bakmazdım hemen azat ederdim onu, ben ne kötülük etmişim adama diye...Bir yandan da tırsardım..o da ayrı..Bu, bunca zaman ona bir duygum yoksa, beni bu şekilde(!) beklediyse kesin bir arızası vardır diye düşünürdüm...:img-yes:
Bunlar platonik aşkla o kadar kafayı bozmuşlar ki..Bir de arada Ahmetle Rüyayı bozdular...:hıh
kişilikleri, bilinçleri darma duman olmuş, mantıktan sapmışlar!!..(vallahi bunun 60larla alakası var demesin kimse..insan her devirde aynı insan!).bknz:vah!vah! o da benim gibi aşk acısı çekiyor...acısnı anlıyorum..beraber yarenlik edip..beraber acıdan hönkürelim!...:dito
17.bölümde bir sahne var necdet teo ya yasemini kaybetme korkuma birşey daha eklendi rüyayı kaybetmek ben rüya olmadan kızım olmadan yaşayamam diyor bu ileriki bölümler için bir ipucu olabilir aslında,necdet bir anlık sinirle yaptığı itiraflara çok pişman olacak ama rüyayı kaybetmemek içinde her türlü yolu deneyecek görünen o
O zaman Ahmet onun ağzını burnunu dağıtır :hıh Yasemin'de gidip Necdet'de Necdet der Ahmet iyice delirir hepsinin burnundan fitil fitil getirir:hıh:dito
Konuya balıklama atladım merhabalar ifindim :img-in_lo Bu nasıl bir ikiyüzlülüktür ya hem kızını çal onca senesini çal adamın hem de hala tuttur :hıh
Bu arada gördüğüm her dizide gerçek babalar hep acı çekiyorlar ya çocuklarından habierleri yok ya da onları göremiyorlar nedir bu babaların çektiği :hıh :dito :
Valla slogan atıcağım gün yakındır "Gerçek Babalara Sahip Çıkalım Lütfen!":img-in_lo
Ben de öğrenmiş olsam duygularını her şeyi geç boş yere umutlandırmamak adına giderim artık.Hatırlasanız çünkü necdet "sevgilim yarın geliyoruz,çok heyecanlıyım" konuşmasını duyup da ertesi gün gitmediler diye teo ile sevinen ve "acaba?" diyen bir insan.(badger papatyayı geç:))Kalmak onu umutlandırmak olurdu ve oldu da...
Zeynep hoşgeldin.Bence de Gerçek babalara sahip çıkın lütfen.:happy0064:happy0064
17.bölümde bir sahne var necdet teo ya yasemini kaybetme korkuma birşey daha eklendi rüyayı kaybetmek ben rüya olmadan kızım olmadan yaşayamam diyor bu ileriki bölümler için bir ipucu olabilir aslında,necdet bir anlık sinirle yaptığı itiraflara çok pişman olacak ama rüyayı kaybetmemek içinde her türlü yolu deneyecek görünen o
Tabii ki Arwencim..Biliyorsun Necdetimiz...zaafları olan çok ama çok derin bir insan...Bir kurgudaki en faydalı şahsiyet istediğin gibi oyna dur onunla..her türlü absürdlük ona çıkar ama mantık asla...Ahmet ile Yasemin birbirini seviyor diye Yasemini değil de Ahmeti rüyasında öldürdüğünü düşünen bir şahsın zihninin mahsülünün ne olabileceğini düşünüyorsun Rüya konusunda..Sanki herşeyin sebebi Ahmet?..
Herşeye sebep olan Yasemin idi..İlk baştan beri Ahmeti seven, onu ayartan, onunla beraber olan Yasemin idi..Ama Necdet nedense bazı şeyleri kaçırıyor ya da kaçırmak istiyor ve rekabetinin odağına Ahmeti yerleştiriyor..Ahmet ortada saf saf dolanıyor, bunlar başlıyor kötülük ağlarını hep beraber dokumaya...:dito
Diyorum ya bunların çocukluklarına gitmek lazım..İlk nerede Ahmete gıcık olmaya başladı merak ediyorum şahsen..ya da şahsiyetin en derin yerlerine gizlenmiş, Superegosunun bir numerolu besleyici kaynağı salt ve nedensiz kıskançlığı mıdır?
ama gerçekten.... yaseminin necdetin onu sevdiğini öğrendikten sonra kalması ve "aynı hamam aynı tas aynı göbek taşı" kıvamındayken kalması o kadar abes ki.. yani, sen bu adama karşılık mı verecektin? bu yüzden mi kaldın? hayır! e, o zaman?? kalmak, ona karşılık vermenin ilk adımı olurdu, böyle bir niyetin yoksa niye yapıyorsun bunu? yani aslında bir yandan duygularıyla da oynamış oluyor yasemin... diyorum bu kız sevmeyi bilmiyor.. sevginin ne olduğunu bilse böyle abidik gubidik davranır mı ya?? :D
zeynep :D gerçek babaları koruma derneği'ne ne dersin? yazık, adamların çektiği yetişir artık...
O zaman Ahmet onun ağzını burnunu dağıtır :hıh Yasemin'de gidip Necdet'de Necdet der Ahmet iyice delirir hepsinin burnundan fitil fitil getirir:hıh:dito
Konuya balıklama atladım merhabalar ifindim :img-in_lo Bu nasıl bir ikiyüzlülüktür ya hem kızını çal onca senesini çal adamın hem de hala tuttur :hıh
Bu arada gördüğüm her dizide gerçek babalar hep acı çekiyorlar ya çocuklarından habierleri yok ya da onları göremiyorlar nedir bu babaların çektiği :hıh :dito :
Valla slogan atıcağım gün yakındır "Gerçek Babalara Sahip Çıkalım Lütfen!":img-in_lo
hoşgeldin zeynopp..sen de mi BS yi izledin?
galiba bu sezon babalık üstüne kurgulanmış diziler..Neyse trendi başlatan bizimki..Annelik olgusu tamamalandı..Babalık başladı..
evet doğru söylüyorsun gerçek babalara sahip çıkalım...Çıkmayan annelere de hadlerini bildirelim..
Gerçek babalara sahip çıkalım çıkmayanları uyaralım...:img-hyste :img-hyste
Bu durumda annelik doğuştandır babalık ise sonradan öğrenilir sloganı ahmete uymuyor. Adam rüyayı tren istasyonunda görür görmez kanı kaynamıştı.Ne sevimliydiler ama baba-kız.:)
Ben de öğrenmiş olsam duygularını her şeyi geç boş yere umutlandırmamak adına giderim artık.Hatırlasanız çünkü necdet "sevgilim yarın geliyoruz,çok heyecanlıyım" konuşmasını duyup da ertesi gün gitmediler diye teo ile sevinen ve "acaba?" diyen bir insan.(badger papatyayı geç:))Kalmak onu umutlandırmak olurdu ve oldu da...
Zeynep hoşgeldin.Bence de Gerçek babalara sahip çıkın lütfen.:happy0064:happy0064
papatyayı nasıl geçerim!...aman!aman!..o sahne Necdet antipatimin şahikasıdır bir kere..O zamandan beri ne zaman papatya görsem Necdet geliyor...Aman Allahtan bizimki bana asla papatya almaz..Ben klasikçiyimdir..iddialı çiçekleri severim..Güller..Beyaz...pembe olanları...zambak...vs.vs.
Hoşbulduk ifindim :img-in_lo
Yani gerçekten yapımcıların elinde konu mu kalmadı nedir yani bizimkiler kadar uyumlu çalışan yapımcılar görmedim birisi ağa dizisi yapar hooop herkes başlar onu yapmaya birisi nostaljik dzi yapar hooop hepsi birden Türk filmi olur birisi kitap uyarlar hooop uyarlama olur :icon_whis Bravaaaa :)
Yalnız BS'deki babayla buradaki fedakar Necdet'in ne farkı var diye sorsak acaba hiç bir fark yok ikisi de bir çıkar uğruna babalık yapmaya kalkıştılar ikisi de birilerinin hayatını ele geçirdiler ikisi de sevmiş olabilirler çocuklarını ama ikisi de hırsızlık yapmadılar mı öyle ya da böyle :icon_whis
Ayy durun ben papatyayı çok severim Necdet'i düşündürüp papatyadan neffret ettirmeyin :icon_whis Bir de sarı laleler yalnız ben şarkı çıkmadan önce seviyordum yanlış anlaşlmasın şarkıyı da hiç sevmemiştim :icon_whis
Cansuçan kırmızı değil de beyaz gülü severim garip kırmızı en sevdiğim renk ama çiçeklerde hep beyazı severim kırmızı dediğin sadece saten olur :icon_whis :img-hyste
Ben beyaz güle biterim.Hoş hiç alanımız olmadı ama...Kırmızı pek şihvetlidir ama beyaz bana daha masumca geliyor.Zeynep sanırsam sen kırmızıyı tercih edersin değil mi?:)
Çocuklarını gerçek babalarından saklayan annelerin zulmüne soooooon!!!!(bkz:yasemin)
Bir de "Gerçek babalara sahip çıkalım çıkmayanları uyaralım.
Tabii ki Arwencim..Biliyorsun Necdetimiz...zaafları olan çok ama çok derin bir insan...Bir kurgudaki en faydalı şahsiyet istediğin gibi oyna dur onunla..her türlü absürdlük ona çıkar ama mantık asla...Ahmet ile Yasemin birbirini seviyor diye Yasemini değil de Ahmeti rüyasında öldürdüğünü düşünen bir şahsın zihninin mahsülünün ne olabileceğini düşünüyorsun Rüya konusunda..Sanki herşeyin sebebi Ahmet?..
Herşeye sebep olan Yasemin idi..İlk baştan beri Ahmeti seven, onu ayartan, onunla beraber olan Yasemin idi..Ama Necdet nedense bazı şeyleri kaçırıyor ya da kaçırmak istiyor ve rekabetinin odağına Ahmeti yerleştiriyor..Ahmet ortada saf saf dolanıyor, bunlar başlıyor kötülük ağlarını hep beraber dokumaya...:dito
Diyorum ya bunların çocukluklarına gitmek lazım..İlk nerede Ahmete gıcık olmaya başladı merak ediyorum şahsen..ya da şahsiyetin en derin yerlerine gizlenmiş, Superegosunun bir numerolu besleyici kaynağı salt ve nedensiz kıskançlığı mıdır?
necdetin ciddi bir ahmet takıntısı var bu doğru çünkü ahmet en değerli olana sahip yaseminin kalbine ama rüya eninde sonunda ahmete baba demeli ve ben o sahneyi sabırsızlıkla bekliyorum:img-in_lo
çocukluklarına inersek neler çıkar bende merak ediyorum valla belkide ilk ahmet yaseminin yere düşen emziğini koşup ona verdiğinde kıskanmaya başlamıştır ahmeti ah ulen ben nasıl kapıp veremedim o emziği gitti gül gibi kız demiştir:img-pilot
necdetin ciddi bir ahmet takıntısı var bu doğru çünkü ahmet en değerli olana sahip yaseminin kalbine ama rüya eninde sonunda ahmete baba demeli ve ben o sahneyi sabırsızlıkla bekliyorum:img-in_lo
çocukluklarına inersek neler çıkar bende merak ediyorum valla belkide ilk ahmet yaseminin yere düşen emziğini koşup ona verdiğinde kıskanmaya başlamıştır ahmeti ah ulen ben nasıl kapıp veremedim o emziği gitti gül gibi kız demiştir:img-pilot
:img-hyste :img-hyste
ay süpersin ebru :D badger, ada minikleri, cherry yasemin ve MMC/JR ahmet için bir ortam oluştu bence, ne dersin :D
Gerçek babalara sahip çıkalım çıkmayanları uyaralım...:img-hyste :img-hyste
Bu durumda annelik doğuştandır babalık ise sonradan öğrenilir sloganı ahmete uymuyor. Adam rüyayı tren istasyonunda görür görmez kanı kaynamıştı.Ne sevimliydiler ama baba-kız.:)
O bir kadın yalanıdır...Annelikte sonradan öğrenilir..karnında taşıyorsun ama sonra birisi geliyor ve kucağına yepyeni bir canlıyı kcağına koyuyor ve onunla başlıyorsun ilişki kurmaya...ne yani adamlar karınlarında taşımıyorlar diye evlat duygusunun ne olduğunu bilemezler mi yani?..Evlat duygusu, kendi anne-babalarından edindikleri bir duygudur..Anne babaları onları ne kadar çok sevip bunu safiyane bir şekilde iletmişlerse çocuklarına..onlar da çocukları olduğunda aynı şekilde davranırlar ve hissederler çocuklarına karşı...
mesela benim hayatım boyunca unutmayacağım bir sahne vardır ki..
Oğlumla eşim arasındaki bağı gösteren..Eşim her akşam oğlumuzla karnıma dayanarak ona masal anlatırdı..o doğduğunda neler yapacaklarını..ya da şarkılar söylerdi..seslenirdi ismiyle..tabii bizimki içerde çılgınlar gibi heyecandan tepinirdi o ayrı..bakk ne kadder fedakar bir anneyim..oğlumla babası ilişki kursunlar diye..tekmeleri yedik arada...
Ama o alçak Yasemin ne yaptı..Rüya karnında tekme attığında Necdete dinletti...Annnaahhm! diğer nefret ettiğim sahneyi de hatırladım...
neyse sonra bizimki doğdu..İsmine yaraşır bir günde, ve inatçılığına yakışır bir zor doğumla...ve tabii biraz yoğun bakımda kaldı..ben o dikişli hallerimde sürüne sürüne oğlanın yanında kalıyor..Eşim ise sterilizasyon sebebiyle oğlanı göremiyordu..Üç gün geçmiş adam delirmişti..Sonra rica minnet eşimi yoğun bakım ünitesinin kapısından getirdik..içeri giremedi..Oğlan kucağımda ona doğru dönecekken..Eşim oğlana ismiyle seslendi..O üç günlük veledin babasının ona seslendiğini duyunca uykusundan, gözlerini faltaşı gibi açıp babsına kafasını çevirip bakmaya çalışması ve bir tepinmesi vardı ki ona ulaşmak için anlatamam oradaki duyguyu..:img-cray:
yani babalık öyle sonradan öğrenilen bir şey değil..O da içten gelen bir duygudur..hamurunda varsa..vardır..tabii anormal olmayanından tercihan...Her kadın da anne değildir..yanii???!!?!..insan seven, bencil olmayan her birey iyi bir ebeveyn olabilir..bunun kadınlıkla erkeklikle bir alaksı yoktur!:img-cool2
Necdet'in çocukluğunu düşündüm de baskıcı bir baba ses çıkaramayan bir anne doğrusu böyle hep katil olurlar ya filmde :icon_whis Aman Allah esirgemiş :sad53::sad53: Ya hırtlatsaydı Ahmedimi :img-cray: Ya kıtır kıtır doğrayıp iki bavula yerleştirip Boğazın serin ve de kendisi gibi derin sularına bıraksaydı :img-cray::img-cray:
Dernek işi çok hoşuma gitti :)Emzikli Yasemin ha :) Eğer Ahmet'e kafa tutmaya kalkarsa biz de ona deriz artık "sus kız biz senin emzikli günlerini de biliriz ":hıh diye:icon_whis
:img-hyste :img-hyste
ay süpersin ebru :D badger, ada minikleri, cherry yasemin ve MMC/JR ahmet için bir ortam oluştu bence, ne dersin :D
sağol canım bye
evet haklısın ahmet için bir ortam oluştu ve bölümler ilerledikçe kimbilir daha neler çıkarırız ortaya maşallah herkeste büyük potansiyel var:img-yes:
madem bir dernek kuracağız isimde bulmamız lazım mesela;
ahmeti sarıp sarmalama derneği:img-pilot
ahmeti koruma ve yaşatma derneği:img-wink:
ahmet kızlar ele ele necdet gider güme derneği:img-pilot
seçip beğenip alın ben biraz daha türetebilirim:img-wink:
O bir kadın yalanıdır...Annelikte sonradan öğrenilir..karnında taşıyorsun ama sonra birisi geliyor ve kucağına yepyeni bir canlıyı kcağına koyuyor ve onunla başlıyorsun ilişki kurmaya...ne yani adamlar karınlarında taşımıyorlar diye evlat duygusunun ne olduğunu bilemezler mi yani?..Evlat duygusu, kendi anne-babalarından edindikleri bir duygudur..Anne babaları onları ne kadar çok sevip bunu safiyane bir şekilde iletmişlerse çocuklarına..onlar da çocukları olduğunda aynı şekilde davranırlar ve hissederler çocuklarına karşı...
mesela benim hayatım boyunca unutmayacağım bir sahne vardır ki..
Oğlumla eşim arasındaki bağı gösteren..Eşim her akşam oğlumuzla karnıma dayanarak ona masal anlatırdı..o doğduğunda neler yapacaklarını..ya da şarkılar söylerdi..seslenirdi ismiyle..tabii bizimki içerde çılgınlar gibi heyecandan tepinirdi o ayrı..bakk ne kadder fedakar bir anneyim..oğlumla babası ilişki kursunlar diye..tekmeleri yedik arada...
Ama o alçak Yasemin ne yaptı..Rüya karnında tekme attığında Necdete dinletti...Annnaahhm! diğer nefret ettiğim sahneyi de hatırladım...
neyse sonra bizimki doğdu..İsmine yaraşır bir günde, ve inatçılığına yakışır bir zor doğumla...ve tabii biraz yoğun bakımda kaldı..ben o dikişli hallerimde sürüne sürüne oğlanın yanında kalıyor..Eşim ise sterilizasyon sebebiyle oğlanı göremiyordu..Üç gün geçmiş adam delirmişti..Sonra rica minnet eşimi yoğun bakım ünitesinin kapısından getirdik..içeri giremedi..Oğlan kucağımda ona doğru dönecekken..Eşim oğlana ismiyle seslendi..O üç günlük veledin babasının ona seslendiğini duyunca uykusundan, gözlerini faltaşı gibi açıp babsına kafasını çevirip bakmaya çalışması ve bir tepinmesi vardı ki ona ulaşmak için anlatamam oradaki duyguyu..:img-cray:
yani babalık öyle sonradan öğrenilen bir şey değil..O da içten gelen bir duygudur..hamurunda varsa..vardır..tabii anormal olmayanından tercihan...Her kadın da anne değildir..yanii???!!?!..insan seven, bencil olmayan her birey iyi bir ebeveyn olabilir..bunun kadınlıkla erkeklikle bir alaksı yoktur!:img-cool2
ayy yerim ben onuuuu :img-in_lo bak ya, nasıl da babasının sesini tanımış... ay badgerçan, duygulandırdın beni... allah bize de bu günleri görmeyi nasip etsin derken, şu dakika içinde, sevenlere acı çektiren herkese yasemin gıyabında ne kadar uyuz olduğumu da belirtmek istiyorum. niye rüyayı kucağına necdet aldı allahım deli çıkacağım.. ahmeti, yumuşacık bakışları ve dokunmaya korkar haliyle kızına ilk görüşte aşık olmuş gibi bakarken o sahnede düşünebiliyor musunuz :img-in_lo
ayy zeyneepp, çanım sen ne yaptın? eşek ve karpuz kabuğu hikayesini biliyorsun, aman diyeyim biri duyar falan :P şurada 40 yılda bir -eee, ahmet 1960larda gelmiş... yeni jenerasyon ahmetin de şu aralar gelmiş olması lazım aslında... neyse :P- adam gibi seven bir adam bulmuşuz, necdete harcatır mıyız :hıh ayy içim bir fena oldu :img-pilot
Ayyy badger ne güzel anlatmışsın öyle.Resmen gözümde canlandı...Ben de çok duygulandım.Allah hak eden herkese böyle duygular yaşatsın.Okuduktan sonra yasemine bir kez daha kızdım.Tüm bunlardan ahmeti mahrum bıraktığı için.Ada dometesi...:hıh
Gerçketen öyle bir sahne var mıydı?Yasemin rüyanın tekmelerini necdete hissettiriyor?...Ben hatırlayamadım ama varsa izninizle artık "yuuuuuuuuhhhh" diyorum.
Saygılarımla.
Ben bir 5 dk.sonra çıkacağım.Şimdiden iyi geceler.bye bye
badger ne güzel bir doğum hikayen varmış bayıldım ve babalık hakkındaki tespitlerinde çok yerinde:good:
rüyada eninde sonunda ahmeti babası olarak görecektir yaseminde bunu sağlamak için herşeyi yapacaktır yapmazsa ne diyoruz:
sus kız biz senin emzikli hallerinide biliriz,seni hiç sevmedik senin babanıda sevmezdik süt kızımız yasemin:img-pilot
bu arada bende 5 dakikaya kadar çıkarım bu akşamda çok zevkliydi yarın görüşmek üzere hepinize iyi gecelerbye
Badgerçan ne güzel anlatmışsın :img-in_lo:img-in_lo
Merveçan benimde içim bir fena oldu aman Allah esirgemiş :icon_sorr:icon_sorr Evet Cansuçan Ahmedim kızının tekmelerini bile hissedemedi o süper ikili sayesinde :hıh
Merveçan en çok Ahmet-Kızlar Elele Necdet Gider Güme :hıh Derneğini sevdim :):img-blush
Şimdilik benden bu kadar çok kısa kaldım ama çıkmam gerek iyi geceler :sad53::sad53:bye
Bense oyumu Ahmeti koruma ve yaşatma derneğine veriyorum.Malum böylelerinin nesli tükeniyor.Kalanları da yasemin gibilere mi bırakalım hem.:hıh :hıhKoruyup kollamak lazım.
Rüya ahmete baba deeeeeeee...
Bu akşam da pek bir örgütçüydük.Neyse iyi geceler herkeslere.bye bye
Ayyy badger ne güzel anlatmışsın öyle.Resmen gözümde canlandı...Ben de çok duygulandım.Allah hak eden herkese böyle duygular yaşatsın.Okuduktan sonra yasemine bir kez daha kızdım.Tüm bunlardan ahmeti mahrum bıraktığı için.Ada dometesi...:hıh
Gerçketen öyle bir sahne var mıydı?Yasemin rüyanın tekmelerini necdete hissettiriyor?...Ben hatırlayamadım ama varsa izninizle artık "yuuuuuuuuhhhh" diyorum.
Saygılarımla.
Ben bir 5 dk.sonra çıkacağım.Şimdiden iyi geceler.bye bye
Hani şarkılı böcekli hamileliğin geçiş döneminde arada BB Ahmetin Kıbrısçık sürgününün başladığı zamanlar ve Rüyanın doğumuyla nihayetlenen ara bölümlerden biriydi..Birkaç saniyelikti..Rüya tekme atıyor, Yasemin hissediyor, sonra necdeti çağırıyor ve necdet de ağzı kulaklarında eğilip dinliyor o tekmeleri..bir de lale de vardı sanırım...bknz:en nefretlik sahnelerden biriydi..:dito Ahmet oralarda sürgün...onlar laylaylom..çocuk bekleyen mutlu çift!..Aslında Ahmet çook çektirmeli o ikisine ve necdete aslında yok rüyayı kızım gibi seviyorum derse, bir kere daha sağlam dalmasını istiyorum..Şöyle en çenesi kırılacağından..O çenesi kırılsın, tellerle bağlansın, öyle 2 dakka değil, iki ay konuşamasın..:hıh bknz:yine sinirlendim!
Anaaa:img-fear2 hepiniz gidiyorsunuz...byeİyi geceler!
Shevekçan da gelmedi bugün..Biraz daha kalırım sonra ben de giderim..
Aliye gelmiş hoşgelmiş...bye
Sakin olalım gece gece kriz geçirmeye gerek yok.Hem forumumuzun doktoru ayşe de yok. Sakinleşelim gece gece yasemin yüzünden tansiyonlar fırlamasın.:) Ama bak ben de sinirlendim.:hıh:hıh
Neyse son ve kesin olarak iyi geceler...
Shevekin kızının okuldaki ilk günüydü ya belki ondan yorgun filandır gelememiştir.
shevekçan okulun ilk günü yorgunluğunu atamadı üzerinden heralde :D acaba öykü sevmiş midir okulu :D yarın dinleriz artık... hemen diziye bağlantı da yapıyorum : ahmeti, siyah önlüğünü giymiş heyecandan hoplayıp duran rüyanın elinden tutmuş onu okula götürürken görelim! görmeliyiz, hakettik bunu artık :D
ben de kaçıyorum... artık erken yatmalıyım, gözlerim kanlanmaya başladı yine :sad53: herkese iyi geceleeeeeeer
ps. badger hani senaryon? :hıh hani bugün yazmaya başlayacaktın :icon_sorr
gitmeden son bir mesaj yazayım istedim sanırım önerdiğim dernek isimlerinden ikisi beğenilmiş
ahmeti koruma ve yaşatma derneği ile
ahmet kızlar el ele necdet gider güme derneği
hadi bakalım arkadaşlar yarından sonra hem bunları hemde varsa başka isimleri tartışıp bir isim bulalım sonrada faaliyetlerimizi planlarız(ay pek bir 60 kuşağı ruhlu buldum kendimi:P)
bu sefer gerçekten gidip yatmam lazım yoksa yarın sabah kalkıp işe gidebilmem için annemin beni yatağımdan malayla kazıması gerekecek:img-grin2
burda olan ve olamayan herkese iyi geceler,ahmetle dolu rüyalar diliyorum:img-wink:bye
Hani şarkılı böcekli hamileliğin geçiş döneminde arada BB Ahmetin Kıbrısçık sürgününün başladığı zamanlar ve Rüyanın doğumuyla nihayetlenen ara bölümlerden biriydi..Birkaç saniyelikti..Rüya tekme atıyor, Yasemin hissediyor, sonra necdeti çağırıyor ve necdet de ağzı kulaklarında eğilip dinliyor o tekmeleri..bir de lale de vardı sanırım...bknz:en nefretlik sahnelerden biriydi..:dito Ahmet oralarda sürgün...onlar laylaylom..çocuk bekleyen mutlu çift!..Aslında Ahmet çook çektirmeli o ikisine ve necdete aslında yok rüyayı kızım gibi seviyorum derse, bir kere daha sağlam dalmasını istiyorum..Şöyle en çenesi kırılacağından..O çenesi kırılsın, tellerle bağlansın, öyle 2 dakka değil, iki ay konuşamasın..:hıh bknz:yine sinirlendim!
badger...ben unutmuşum o sahneyi, keşke öyle de kalsaydı....:img-fie: Yasemin'i herşey için affetsem, o sahne için affetmeyeceğim...bir de inadına, o saadet sahnelerinin arkasından, Ahmet'in sefalet sahneleri gelirdi...mesela tam bizim mutlu çift, dostlarıyla ziyafet sofrasında ne içeceklerini tartışırken...sahne değişir...Ahmet gaz lambasının ışığında kurufasulye yemektedir...:icon_sorr (Bu da Zeynep'in affedemediği sahneydi...) Neyse şükür, geçti o bölümler...
Ben sizin baba-oğul sahnesine bayıldımm...Allah sizi hiiç ayırmasın, ayrı olanlara da ( bkz. YAR..) böyle mutluluk nasip etsin....
Merve'cim, Öykü Shevek'in kızı olduğuna göre, okulu sevmeme ihtimali yok zaten...genlerinde var...( bkz. Mendel'in bezelyeleri..) müsterih ol sen...:img-wink:
Dernek Editi:Ben bu dernek işini anlayamadım...Zaten biz Sınır Tanımayan HS Forumcuları /AR değil miyiz...?
Dernek Editi:Ben bu dernek işini anlayamadım...Zaten biz Sınır Tanımayan HS Forumcuları /AR değil miyiz...?
herkese günaydınbye
bu dernek muhabbetini dün espriyle karışık ben atmıştım ortaya hatta birkaç tanede isim bulmuştum gece muhabbeti sırasında sınır tanımayan HS forumcuları aynen yerinde duruyor canım:img-yes:
benimkisi sadece geceki güzel muhabbete dahada bir neşe katmak içindi :img-wink:
Herkese günaydın........Son günlerimm ooof off hatta giremeye bile bilirim e mağlum saç baş okul ilk gün herşeyin süper olması lazım:)
[Hani şarkılı böcekli hamileliğin geçiş döneminde arada BB Ahmetin Kıbrısçık sürgününün başladığı zamanlar ve Rüyanın doğumuyla nihayetlenen ara bölümlerden biriydi..Birkaç saniyelikti..Rüya tekme atıyor, Yasemin hissediyor, sonra necdeti çağırıyor ve necdet de ağzı kulaklarında eğilip dinliyor o tekmeleri..bir de lale de vardı sanırım...bknz:en nefretlik sahnelerden biriydi.. Ahmet oralarda sürgün...onlar laylaylom..çocuk bekleyen
Daha ne olabilir ki? Bana Yasemine acımam için 3 tane neden söyle ben 10 dan fazla neden sayabilirim...:hıh
Ankete cevap vermeyi unutmayın!! Anketlerin çoğunu okuyunca seviniyorum......AntiNecdeeeeett !Yaşasın Kötülük!:happy0064
geç kaldım ama anketi cevaplayayım
1-Yasemin Necdet ile evlenmekte haklı mıydı?
Kesinlikle hayır ne kadar Ahmetin onu istemediğini veya suçladığını düşünsede böyle bişi yapmamalıydı ve muhakkak Ahmete haber vermeliydi.
2-Necdet fedakar bir insan mıdır?
Hayır asla bence çıkarcı bi insandır hatırlarsanız rüya ve ahmet trende birlikteyken yol bitince karşılarına çıkarak baba kızın mutluluklarını engelledi.
3-Yasemin,Ahmet onu suçlasada ona kızı için direnmeli midir?
Sonuçta o ayrı tuttu ikisini bence hiç bi şekilde Ahmete ters davranmamalıdır.
4-Necdetin Rüya üzerinde bir hakkı var mıdır?
Bence yoktur.Çünkü onu gerçek babasından mahrum bırakarak bütün haklarını kaybetmiştir.
5-Yasemin ve necdet Rüyanın iyiliği için Ahmetin Rüyayı velayetine almak istediğinde ona karşı güç birliği yapmalı mıdırlar?
Kesinlikle hayır.Eğer Yasemin böyle bişi yaparsa Ahmeti tamamen kaybediceğini bilir.Ama işte Yasemin bu herşey beklenir.
Karamsar cevaplar oldu ama neyse diğer anketi az sonra cevaplıcam...
1-En beğendiğiniz sahne hangisi?
Yaseminin Ahmetin mektubunu okuduğu sahne.
2-En çok üzüldüğünüz,gözlerinizin dolduğu sahne hangisi?
Ne gözlerimin dolması Ahmet Yaseminin hamile olduğunu öğrenip ağladığında bende ağlamıştım.
3-En çok sevindiğiniz 'Oley bee' dediğiniz sahne hangisi?
E tabikide Rüya senin kızın sahnesi
4-Ahmet,Yasemin,necdet,Güzide,ayla hariç en beğendiğiniz karakter hangisi?
Sevim çünkü o hep Ahmet-Yasemin aşkını destekledi ve her zaman doğru kararlar aldı.
5-Işık,Defne,Deniz,Harun ve Yaşar arasında en beğendiğiniz genç kim?(siyasi görüşleri gözardı edilerek)
Harun çünkü oynadığı çoğu sahnede kendini o zamanda yaşamış gibi hissediyo bknz:Vedat Demircioğlu camdan atıldığında.
6-Rüyanın en beğendiğiniz sahnesi hangisi?
Ahmetle olan sahneleri ve bu sezon inşallah Ahmete baba diyeceği sahne olcak
7-Bu sezon,oyunculuğunu en beğendiğiniz oyuncu hangisi?
Ahmet =Cansel Elçin bence bütün sahnelerinde tavan yapıyor.
8-En daraldığınız sahne hangisi?
Ahmet&ayla Yasemin&necdet sahneleri.
6-Rüyanın en beğendiğiniz sahnesi hangisi?
Ahmetle olan sahneleri ve bu sezon inşallah Ahmete baba diyeceği sahne olcak
Bu yazı için teşekkürler benle aynı şeyleri düşüneb biri olması ne kadar da iyi oldu benim için........
Ahmeti koruma ve yaşatma derneği...:) aaa biz zaten koruyup yaşatıyoruz onu burada...
Badger hoşgeldin bye bye bye bye
badger...ben unutmuşum o sahneyi, keşke öyle de kalsaydı....:img-fie: Yasemin'i herşey için affetsem, o sahne için affetmeyeceğim...bir de inadına, o saadet sahnelerinin arkasından, Ahmet'in sefalet sahneleri gelirdi...mesela tam bizim mutlu çift, dostlarıyla ziyafet sofrasında ne içeceklerini tartışırken...sahne değişir...Ahmet gaz lambasının ışığında kurufasulye yemektedir...:icon_sorr (Bu da Zeynep'in affedemediği sahneydi...) Neyse şükür, geçti o bölümler...
Hele bir de o Necdete bebeğeisim verdirmesi...Yıllarca gereksiz babalık yaptırması..Ahmeti kaç kere kırıp feda etmesi..Hele bir de demez mi Necdet için asil seven? Delirmiştim..Ahmet nasıl seviyor? adiyane, avam mı? Tövbe..tövbe!...Allah böyle zihniyetle sevenden korusun....:dito
Herkese Günaydın!
Anketlere cevaaaap lütfeeenn!
bkoolcikolatam 11-09-07, 10:00 Bu yazı için teşekkürler benle aynı şeyleri düşüneb biri olması ne kadar da iyi oldu benim için........
Ahmeti koruma ve yaşatma derneği...:) aaa biz zaten koruyup yaşatıyoruz onu burada...
Badger hoşgeldin bye bye bye bye
Cok Hossunuz Vallaha Yaa...Ahmeti Yasatma Koruma Derneği..İyi Fikir..Kanalara Zap Yaparken Fragmana Denk Geldım..Yasemını Zıt Aldıgımdan mıdır Bılınmex Parmak Dolma Gıbı Olmus..Yuzude Sısmıs Sankı..Kesın Aglamaktandır..Ahmet Az Aglamadı Sıra Sende Yasemın Hanım...Gursoy Oldugun Sucsuz Oldugun Anlamına Gelmez..Anne Anlatsaydın Herseyı O Çözerdı..Selmaya Anlatsaydın..Nejdetten Evlenmesını Degılde Ahmeti Bulmasını İsteseydı..Senınle Evlenecek Kadar Kendını Dusunmuyosa Gıder Bulurdu Herseyı Isınıze göre Yaptınız Bedelini Ödeyecaksiniz.....
Bu Vakıfın İçinede Kucuk Bır Oda Acalım
Ahmetın Yaralarını Sarma Bayagı Buyuk Olması Lazım Odaların ...
Mirhabalar ifiindim :img-in_lo
Aliye Abla teşekkürler tekrar :img-blush Sizinle pis pis didikodu yapmayı özlediim (gören de gerçek sanacak :icon_whis)
Canım Yasemin'in parmaklarını farkeden tek sen değilsin biz hemen farkedivermiştik hatta ona pambık parmaklı diyoruz :img-hyste Yağnuuz eskiden de mi öyleydi biz mi yeni farkettik :icon_whis
Ağlasıın ağlaaasın da beter olsun :hıh Aliye Abla en affedemediğim sahneyi de yazmışsın Yasemin'i pek çok şey için affedemeyeceğim galiba ama en sinir olduklarım arasında üçü
1)Yemek sahnesi (zavallı Ahmediiim:img-cray:Boğazınıza dizilseydi keşke :hıh)
2)Necet 'in odasına dalıp da ertesi gün sadece Necdet için üzülmesiydi resmen Ahmet'i hiç düşürmedi kendi değeri de sıfıra indi hatta eksilerde
3)Ahmet'i ekip daha sonra cafede "neden anlamak istemiyosun " demesiydi :hıh Ahmet o zamana kadar hep anlayışla sabırla beklemedi mi Yasemin'i nasıl böyle bir soru sorar bu ne cürret :hıh :dito Ama Ahmet'de "ben evleniyorum " diyince böylee gözlerini patlatıp bakarsın işte sirseri Zaten iki ağlamayla nasıl aşık olunuyosa :hıh
günler geçtikçe dahada heyecanlanıyorum bu 3ay nasıl geçecek diodum ama geçti işte sonuna geldik
yasemin:başta çok sevdim ama şimdi sinir oluyorum hele ağlıyo ya boğmak geliyo içimden yok kızı için yapmış hele bu cümle aklıma geldikçe dahada sinirleniyorum kızı için kızını babasından ayırmış :img-hyste tam komedi ya
necdet:güzideyle yakınlığından sonra başına gelen hiçbirşey umrumda deil yasemini çok seviyorum diyodu her fırsatta güzidenin yanındaydı rüya herşeyim diyodu eve rüyayı bile görmeye gelmiyodu bazen
ve AHMET: herşeyin en iisini hakediyo cnm benim sonunda kızına kavuştu herkes görsün bakalım gerçek babalık nasıl olurmuş eğer illa yasemin derse oda kabulümdür bana kalsa helal süt emmiş hayırlı bi kısmet bulurum ona
Valla ya Selma oğlunun tahtını yaptı da bahtını yapamadı işte:img-cray:O kadar git Lozan'lar da hukuk eğitimi al sonra aşık ola ola... olduğun kıza bak :hıh Gönül bu işte :icon_whis Helal süt emmiş bir kız bulsa keşke kendine Ahmet valla Kiraz Hemşire Yasemin'den bin kat iyi olurdu Ahmet için ya da Selma'nın onca arkadışı var hiç mi yoktu şöyle bir kız Ayla'dan başka yani gitti Ahmetim kimlere yar oldu:hıh Michelle ahhh Mihelle vahh Michelle :img-cray:
Bir de öyle Michelle'e dikleniyodu ya gördük aşkını diklenmesi de palavraymış Yasemin'in her şeyi palavra aslında palovre palovre palovreee hepsi palovreee:hıh
slm arkadaşlar...ben hatırla sevgiliyi izliodum ama oks fln nete az giriodum..girince de belli bi kaç yere girince buraya hiç giremedim...artık ben de size katılcam..
fragmanı az önce ilk kez gördüm...süper bi bölüm oolcak kanımcaa
Valla ya Selma oğlunun tahtını yaptı da bahtını yapamadı işte:img-cray:O kadar git Lozan'lar da hukuk eğitimi al sonra aşık ola ola... olduğun kıza bak :hıh Gönül bu işte :icon_whis Helal süt emmiş bir kız bulsa keşke kendine Ahmet valla Kiraz Hemşire Yasemin'den bin kat iyi olurdu Ahmet için ya da Selma'nın onca arkadışı var hiç mi yoktu şöyle bir kız Ayla'dan başka yani gitti Ahmetim kimlere yar oldu:hıh Michelle ahhh Mihelle vahh Michelle :img-cray:
Bir de öyle Michelle'e dikleniyodu ya gördük aşkını diklenmesi de palavraymış Yasemin'in her şeyi palavra aslında palovre palovre palovreee hepsi palovreee:hıh
vallahi o şapşal Yaseminden ve bunalım Ayladan daha iyilerini, İstanbula ilk geldiğinde iki tur MMc halleriyle dolaşsaydı Ahmet İstiklalde..daha iyilerini dakikasında bulurdu demiştim...:img-hyste
bu arada bizim oğlan senin avatarı gördü..Cansele aaa ahmet dedi..sonra Yasemin nerede? diye sordu..yanında..dedim...:img-hyste oğlan...aaa Yasemin ne olmuş...dedi...:img-hyste
Sonra bkoolun imzasını gördü..Necdete..onun arabası var...rüyayı babasından almıştı trende dedi...bizimkinin aklında kalan en önemli sahne o...
Sudenur, cute_warrior, ve ismini hatırlayamadığım diğerleri...lütfeeen anketleri cvplayınız!
selam iş arası bir bakayım dedimbye
herkes yaseminin necdete rüyanın tekmesini gösterdiği sahneye gıcık olmuş bencede olunmalı başka birinin kanından,canından olan bir varlığı sanki babasıymış gibi diğer bir erkeğe sevdirmek falan birde üstüne isminide ona koydurmak gerçi isim çok güzel ama keşke isimi koyan ahmet olsaydı canım ya yaseminin hamile olduğunu gördüğünde nasılda yıkılmıştı,nasıl ağlamıştı annesine "meğer hep umudum varmış ama şimdi o başkasından çocuk bekliyor" diye :img-cray: o sahnede nasılda üzüldüm ona:icon_sorr ve sonrada yasemine ne kadar kızdım :dito
hele yıllar sonra tren istasyonunda karşılaştıkları sahnede yasemin nasıl ahmetin gözünün içine bakarak rüya için "babasınada benzeyen tarafları" var diyebildi o sözle ahmetin yüreğine bir hançer daha sapladığını düşünemedimi sonrada gidip ağladı onlar emin olun ahmetin yüreğinde akan gözyaşlarının yanında çok hafif kaldı acıysa bir yere kadar çözüm hep ayağına geldi herşey 3 kelimelik cesarete kalıyordu;
"rüya senin kızın"
ama nerdeee işte o yüzden ahmeti koruma ve yaşatma derneği tam gaz mücadele edecek yada ahmet kızlar el ele necdet gider güme derneğimi deseydim:)
hatta yapabilen bir arkadaş varsa bununla ilgili bir imza hazırlarsa da güzel olmazmı benim photoshop um yok ama olsa kesin süper resimlerle ve üstündede bu derneğin adıyla bir imza hazırlardım yapabilenlere duyurulur:img-wink:
çalıkuşu78 11-09-07, 11:04 slm arkadaşlar artık pek uğramıyorum..çünkü pusata takıldım bu aralar.. onu bekliyorum.. biraz da anadolu aşkı izleyeceğim.. bu istanbullulardan adalılardan usanç geldi bana..hele aldığım tüyolardan sonra iyice sıpırttım.. ben böyle aşk istemiyorum.. sivasın mert delüğanlusuu pusatın aşkını izleyeceğim.. ama kopamam yine de h.s den.. ilk bölümlerin o güzel aşkının hatırı için..bir kaç bölüm sabrımı sınayacağım.. o aşkı için sayfalar yazan yasemin geri gelmezse bilmem artık.. aslında bu yasemini solcu bir adamla tanıştırsınlar da örneğin necmettin giritlioğlu ile aşk yaşasın..o cici hanım pozlarından çıkıp kot parka giysin saçlarını örsün örgüt işlerine bulaşsın.. rüyaya annelik yapamıyacağım benim davam memleket davası tek yol devrim devrim diyerek burjuva kocasını ve gençlik aşkı ahmeti ve rüyayı bıraksın gitsin.. alibeyköy dolaylarında bir örgüt evine yollansın .. işçilerle yaşasın.. anlasın hanyayı konyayı dolmuş otobüs duraklarında sefer tası elinde işe gitsin gelsin..ahmetin hayatına da kendi çevresinden süzme bir aristokrat kadını girsin.. beraber rüyayı mutlu mutlu yetiştirsin.. necdete gelince onun hayatı belli zaten.. güziş ile birlikte olsun asude ve yıldız pastanelerini evlendirip para kazanıcı emperyalist kültürün etkisinde kalmış yaşamına devam etsin..:icon_whis
benim zırhım sana sevdam
sana sevdam pusat olur pusat olurrr
pusat dizisinin bu müziğini tavsiye ederim.. tubede devamlı dinliyorum.. iyice ısındım diziye dinleye dinleye..kızdırmasınlar artık yoksa içim kan ağlıya ağlıya terkedecem h.s yi ..çok kızgınım çoookkk..
bkoolcikolatam 11-09-07, 11:40 vallahi o şapşal Yaseminden ve bunalım Ayladan daha iyilerini, İstanbula ilk geldiğinde iki tur MMc halleriyle dolaşsaydı Ahmet İstiklalde..daha iyilerini dakikasında bulurdu demiştim...:img-hyste
bu arada bizim oğlan senin avatarı gördü..Cansele aaa ahmet dedi..sonra Yasemin nerede? diye sordu..yanında..dedim...:img-hyste oğlan...aaa Yasemin ne olmuş...dedi...:img-hyste
Sonra bkoolun imzasını gördü..Necdete..onun arabası var...rüyayı babasından almıştı trende dedi...bizimkinin aklında kalan en önemli sahne o...
Sudenur, cute_warrior, ve ismini hatırlayamadığım diğerleri...lütfeeen anketleri cvplayınız!
Oncelıkle Zeynepçim Selma Konusunda Haklısın...Cok Sevıyorum Onu..
Sana Gelınce Badgercım Ogluna Verdıgın Cevaplar Gayet Tatmın Edici Cevaplar Gercekten ...Yasemın Nerde Yanında..Ayy Gulecegım Yoktu...Yasemıne Olan Antılık Ona SapşAL demenı Söylemıs Herhalde...
Badgercim..
Söylemeden Gecemıycem Oglun 12 den vurdu Kalbımı O sahne Benım Cok ıcımı Acıttı!!Söylemeden Gecemıycem sey Haklısın Nejdet Ruyayı Sahıplensın Ahmet Soyle Agzını Burnunu kan Bosaltsın Sıddet Istıyorum!!!!!
rüyaya ahmetin onun babası olduğunu yasemin söylemeli hatta ahmette yanında olmalı doğal olarak anlamayabilir hatta necdete gitmekte isteyebilir ama burada necdete de önemli bir görev düşüyor çünkü rüya onu çok seviyor ahmet konusunda necdetinde etkisi büyük olacaktır buradada necdetin eline büyük bir koz geçiyor herşeyi düzeltmekse yasemine kalıyor yani ahmetin çabasıda bir yere kadar sonuçta görünüştede olsa oturmuş bir aile düzeni ve biyolojik olarak olmasada başka bir erkeğe baba diyen bir çocuk var
zavallı ahmet yasemine aşık olduktan sonra yılları hep acı çekmekle geçti aylayı falanda unutsun mutlu olsun artık büyük kavgalar kaçıp kovalamacalar olmadan çözülsün sorunlar biraz sancılı ama güzel bir şekilde çözümlenmeli bu sorun
o yüzdende cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ilk sinir hali geçince neler olacak,nasıl olaylar yaşanacak bekleyip göreceğiz...
|