Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-19
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
Ya anlamıyorum zatenib Necdet ve Yasemin denen iki şahıs Ahmetten nası bi tavır bekliyordu acaba gerçeği öğrenince...Şöyle mi mesela:
Necdet: Rüya senin kızın Ahmet.
Ahmet: hadi be,valla düşündüydüm zaten ben ya,benziyo da kerata bana...İyi valla sen baktın bana bunca yıl,elini ayağını öpsem az Necdetçim.Bu devirde kalmadı senin gibiler...Yasemine de helal olsun ama ne güzel sakladı benden 7 yıl...Oscar alsa yeri bu kız canım...Rüya sizde bi süre daha kalsın o zaman, emanetten say Necdetçim,ben bi ara siz uygun görünce alırım onu,söylerim ben senin babanım diye...Artık inanırsa tabii...
ne kadarda güzel yazmışsın ahmetin bunlarımı söylemesi gerekiyordu necdete birde üstüne plaket verelim tam olsun:img-pilot
Fragmandan anlaşılan o ki yasemin ve necdet pek de ikna edici olmayan bir şekilde rüyanın kendi kızları olduğunu söylemişler. Ama allahtan savcı amca ikna olmamış da mahkemeye gidecekler.Ama ayıp gerçekten ayıp...Yasemin kızımı benden alacak diye ağlayıp sızlayacağına adamla adam gibi konuşsan bir dert kalmayacak.Bu ne saçmalık gerçekten anlamadım.ADam "ver kızı sen defol git." demiyor ki.Bu işi beraber halledelim, mahkemelerde rezillik olmasın biz birbirimizi seviyoruz diyeceği yerde yasemin hanım ellerini yalandan titreterek ve necdetten de destek alarak kızımı benden alacak diye ağlıyor.:hıh Tecavüzcü coşkunların eline düşesin,nuri alço tarafından gazoz içmeye davet edilesin emi...
Mehmet ve sevim de bir tutkuyla sarılmışlar ki...:)Herhalde sevim evlenme teklifini kabul etmiştir. Pek bir hasret dolu ve şihvetli bir sarılmaydı.Fragmanda beni tek mutlu eden sahne de o oldu.
kız cansuçan ne güzel beduua ediyorsun yasemine bayıldım(bedduanında nesine bayılınacaksa :) )
mehmette sevime sarılırken yüzünde öyle bir ifade vardıki korktum valla sanki senin az önce yasemine beddua ederken kullandığın şahısları andırıyordu neyseki dışarıda bir yerlerdeydide sevim hanımımız direkten döndü:img-blush
şaka bir yana onların aşkıda bu diziye damgasını vuran en güzel aşklardan biri oldu bari onlar ayrılmasın ne diyeyim:icon_sorr
askasurguncu
26-09-07, 11:41
Fragmandan anlaşılan o ki yasemin ve necdet pek de ikna edici olmayan bir şekilde rüyanın kendi kızları olduğunu söylemişler. Ama allahtan savcı amca ikna olmamış da mahkemeye gidecekler.Ama ayıp gerçekten ayıp...Yasemin kızımı benden alacak diye ağlayıp sızlayacağına adamla adam gibi konuşsan bir dert kalmayacak.Bu ne saçmalık gerçekten anlamadım.ADam "ver kızı sen defol git." demiyor ki.Bu işi beraber halledelim, mahkemelerde rezillik olmasın biz birbirimizi seviyoruz diyeceği yerde yasemin hanım ellerini yalandan titreterek ve necdetten de destek alarak kızımı benden alacak diye ağlıyor.:hıh Tecavüzcü coşkunların eline düşesin,nuri alço tarafından gazoz içmeye davet edilesin emi...
Mehmet ve sevim de bir tutkuyla sarılmışlar ki...:)Herhalde sevim evlenme teklifini kabul etmiştir. Pek bir hasret dolu ve şihvetli bir sarılmaydı.Fragmanda beni tek mutlu eden sahne de o oldu.
Kutbettinçan güle güle.byeBiz senin yerine de söveriz yasemine sen merak etme...:img-wink:
yasemin daha cok aglar
ya su kiz eskisi gibi cesur olsa hiçbirsey kalmiyacak
ama kizda tik yok sadece nejdet kizimi benden alacak nejdet dava acacak herseyide nejdete soyluyor nejdeti zaten hiç anlamadim madem herseyi ahmete soyledin artik cik ortadan git guzideylen ugras ahmet ve yasemini rahat birak zaten yasemin hep ondan yuz aliyor :icon_whisbakin nburaya yaziyorum eger nejdet bey yaso ya hiç yardimci olmasa eski yaso ortaya cikar cesurca herseyi ailseinede savciyada soyler
şimdi toparlayalım. Bu diziyi yazan senaristleremi kızıyoruz, yoksa ben olsam ne yapardım üzerinden mi konuşuyoruz. Tamam Yasemin hamile olduğunu öğrendi
1- Necdetle evlenmeyip intihar mı edecekti
2- Necdetle evlenmeyip ki bu zaman da bile kabul edilmeyen bir şey olan gayrimeşru çocukmu doğruacaktı hemde babası hapisteyken
3- Necdetle evlenip, sonra ahmet geldi deyip necdetina ailesine ve en yakı arkadşı lale ye ve diğerleri ne kusura bakmayın bu ahmetin çocuğuydu ama böyle böyle oldu mu diyecektir
Bunların her hangi birini yapmış olsaydı ben de vay be ne onurlu ve cesur bir küçük kızmış derdim. Her türlü acısını ve mücadelesini de bir izleyici olarak destekleyerek izlerdim.
Ama mesele bu değil. Bütün hataları yaptı. Yedi yıl boyunca bir yalanı ailesine, topluma ve Ahmet'e (ona bir tek ona yalan borcu yoktu) söyledi.
Ama gün bugündür. Hata yaptığını kabul ediyor artık. Büyüdü. Şartlar farklı. Sevdiği adamdan çocuğu var. Adam kendisini bunca yıl bekledi. Hala da seviyor belli ki. Bu noktadan sonra kendisi, kızı ve sevdiği adam için "en iyisi" Rüyayı gerçeğe yaklaştırmaktır, adam gibi kavuşmaları ve bir aile kurup çocuğunu birbirini seven gerçek bir aile içinde büyütmeleridir. Görmesi ve çabalaması gereken budur. Ahmetin kanayan yarasını iyileştirmektir. Seven bir kadın gibi, bir anne gibi, onurlu bir insan gibi davransın ve sorumluluklarını alsın. Biz bunu diyoruz.
3. şık için söyleyeyim. Şimdi daha mı iyi olacak. Herkes öğrenecek. Gözlerinin içine baka baka yıllarca sürdürdü yalanı. Ahmet'in yapmak istediği bu. Onu sarsmak istiyor. Sarsmazsa Yasemin hanım hayatının sonuna kadar yalan söyler çünkü. O kadar basitretsiz bir kadın karakter yarattılar ki, böylesi ne kurmaca dünyada ne de gerçek hayatta yoktur.
fatma-1721
26-09-07, 11:50
elbbetteki hayır teşekkür etmeyecekti ama kızını hemen almak için bu hırs ve bu intikam duygusu yersizdir. Yasemin ve necdet zaten boşanmak için başvuracaklar.Necdet ona zate yaseminin onu sevdiğini söyledi. Biraz sabredip yasemini anlamaya çalışabilirdi.
Iyide bu bosanma kararini Ahmet biliyor mu? Hayir ! Bunu ona söyleme lütfunda ne kizinin annesi Yasemin hanim bulunmus ne de karsisinda dikilmis "sen sorumsuzca hareket ediyorsun" diyen Necdet.
Ahmetin gelecegi görmek gibi bir yetenegi olsaydi zaten zavallinin basina bunlar gelmezdi.
işte sorun burda başlıyor bunlardan hngisini yapsa onurlu olacaktı.Bizim toplumumuzun kadına bakış açısı bu. Hamilemi babası da yokmu intihar etsin.Dizinin zaten gidişatının nereye giceğini hepimiz biliyoruz.Didişecekler üzülecekler ama kavuşacaklar. Ahmet de sütten çıkmış ak kaşık değil herhalde. Gençliklerinde yaptıkları hatalarının acılarını çekiyorlar.Bir kaç bölüm sonra eski hayatlarının tekrarını yaşayacaklar.Bizde konuştuklarımızla kalacağız.
Fragmanı gördüm, bayağa bi heyecanlı bu hafta,
Dedelerin kavgası müthiş gerçekten, acı ama güzel:)
Yasemin çocuğu vermezse sanırım hapse girecekmiş,
Ahmetle NEcdet yine bağırıp çağırıyor,
Denizle Defne bozuşuyor sanırım, yani Deniz bi iyileşti iyileşir iyileşmez bozultular hayret bişi:icon_whis
Sevimle mehmet iste birbirlerine sarılır vaziyette gösterdi:img-icecr
uzun bi aradan sonra bu dizinin fragmanını görünce heyecanlandım:)
Not: Malum siteye "Hatırla Sevgili 34.Bölüm Fragman" yazın çıkar;)
YAa off bu nasıl bir fragman böyle:hıh Beklediğimiz oldu ve yalan ifadeyi vermişle bunlar nasıl insanlarsa böyle :hıh Ama becerememişler ki dava açılıyor :hıh VE Ahmet çok hakı Necdet yine "bu kadar sorumsuz davranacağını düşünemedim " diyor pardon ama sorumsuz olaninsan Ahmet'mi acaba bir aynaya bak gör :icon_whis:icon_whis Rüya'yı çok düşünüyor ya o yüzden ergenliğe gelince söyleyecekler heralde :icon_whis Ve Sevim ve Mehmet sarılıyorlar :happy0064 Nikah yolu gözüktü oleeeeey:happy0064 Şevket Amcamda Rıza'yı pataklasın da aklı başına gelsin bunlar ailecek böyleler sorumsuz şahsiyetler :hıh Ve Yasemin daha çok ağlarsın oohhhh canıma değsin ohh ohh kafanı duvarlara vur da ağla yoksa o duvara gömeceğim seni çok pis taktım sana :hıh Ve galiba Yasemin Hanım hapise atılmaktan korkuyor yoksa vicdan denilen bir duygu onda yok ve bu bu yüzden Ahmet'le yürüyorlar ya galiba ifadesini değiştirecek ne dersiniz :happy0064 Şeytan diyo şu kızın saçını başını yol aklı başına gelsin :hıh
Allahım bir kadın dizide bile olsa bu kadar mı karaktersiz bu kadar mı onursuz yaratılır gerçek hayatta böyle bir kadın var mıdır???Gerçekten gelmiş geçmiş dizilerdeki en karaktersiz kadın karakter !!!!!!!!
fatma-1721
26-09-07, 11:59
işte sorun burda başlıyor bunlardan hngisini yapsa onurlu olacaktı.Bizim toplumumuzun kadına bakış açısı bu. Hamilemi babası da yokmu intihar etsin.Dizinin zaten gidişatının nereye giceğini hepimiz biliyoruz.Didişecekler üzülecekler ama kavuşacaklar. Ahmet de sütten çıkmış ak kaşık değil herhalde. Gençliklerinde yaptıkları hatalarının acılarını çekiyorlar.Bir kaç bölüm sonra eski hayatlarının tekrarını yaşayacaklar.Bizde konuştuklarımızla kalacağız.
"Toplumumuzun kadinlara bakis acisi" neyazik ki kadinlarimizin hareket alanin daraltiyor,buna katiliyorum ama "Ahmet sütten cikmis ak kasik degil" dedigine katilamayacam...benim diger forumlardaki yorumlarimi okuyanlar bilir (bu foruma pek yazmadim simdiye kadar)kadinlari savunurum ama bu kadin(Yasemin)bana kendisini savunabilecegim bir taraf birakmadi ya arkadasim,dizilerde bu erkek karakteri hatasizdir diyebilecegim bir karakter "Ahmet" evet Yaseminle evlenmeden önce birlikte oldu ama nezaman ve niyeti neydi?bunlari da unutmayalim lütfen....
merhaba
ya fragmanın en sonunda ahmet ve yasemin yürürken arkada yazıda NEZARETHANE mi yazıyo ben mi öyle gördüm yoksa mahkeme olduda yasemine hapis yolu gözüktü ahmette hani paraya çevrilir diyodu ya onun için mi gittiler beraber bide siz bakın
şevketle rıza niye kavga ediyo ben anlamadım doğrusu sebeb neki rızanın hapis hayatından sonra baya zaman geçti inşaallah geri dönülmez bi kavga olmaz
sonra yine yazıcamda şu fragmana takıldım bu arada sağol gülaycım
askasurguncu
26-09-07, 12:03
merhaba
ya fragmanın en sonunda ahmet ve yasemin yürürken arkada yazıda NEZARETHANE mi yazıyo ben mi öyle gördüm yoksa mahkeme olduda yasemine hapis yolu gözüktü ahmette hani paraya çevrilir diyodu ya onun için mi gittiler beraber bide siz bakın
şevketle rıza niye kavga ediyo ben anlamadım doğrusu sebeb neki rızanın hapis hayatından sonra baya zaman geçti inşaallah geri dönülmez bi kavga olmaz
ne nezarethanemi yoksa yasoyu hapse mi atacaklar
sevket ve riza kavgasi cok hosuma gitti en cok o sahneyi merak ediyorum:icon_whis
fatma-1721
26-09-07, 12:06
merhaba
Haklisin, fragmana yeniden baktim....."nezarethane" yaziyor gercekten,bu Sevket- Riza tartismasinin siddetini de aciklar ,özeti okumak sart oldu,meraktan catlicam...
[QUOTE=zeyneps;4899431]YAa off bu nasıl bir fragman böyle:hıh Beklediğimiz oldu ve yalan ifadeyi vermişle bunlar nasıl insanlarsa böyle :hıh Ama becerememişler ki dava açılıyor :hıh VE Ahmet çok hakı Necdet yine "bu kadar sorumsuz davranacağını düşünemedim " diyor pardon ama sorumsuz olaninsan Ahmet'mi acaba bir aynaya bak gör. Rüya'yı çok düşünüyor ya o yüzden ergenliğe gelince söyleyecekler heralde :icon_whis Ve Sevim ve Mehmet sarılıyorlar :happy0064 Nikah yolu gözüktü oleeeeey:happy0064 Şevket Amcamda Rıza'yı pataklasın da aklı başına gelsin bunlar ailecek böyleler sorumsuz şahsiyetler :hıh Ve Yasemin daha çok ağlarsın oohhhh canıma değsin ohh ohh kafanı duvarlara vur da ağla yoksa o duvara gömeceğim seni çok pis taktım sana :hıh Ve galiba Yasemin Hanım hapise atılmaktan korkuyor yoksa vicdan denilen bir duygu onda yok ve bu bu yüzden Ahmet'le yürüyorlar ya galiba ifadesini değiştirecek ne dersiniz Şeytan diyo şu kızın saçını başını yol aklı başına gelsin :hıh
Allahım bir kadın dizide bile olsa bu kadar mı karaktersiz bu kadar mı onursuz yaratılır gerçek hayatta böyle bir kadın var mıdır???Gerçekten gelmiş geçmiş dizilerdeki en karaktersiz kadın karakter
Zeyneps;tenhada kıstıralım bu Yasemini.Saç baş dalalım:)Pabucumun aşığı :icon_whis
Delirmemek elde değil,dizide herkes kafayı yedi sonunda...Birbirine girdi...ben bunları izlemek istemiyorum ki.Dizi siyasetten de iyice uzaklaştı öyle bi hava oldu ki sanki o dönem sağcılar elde bıçak,solcular elde sopa habire birbirine giriyor,iyi de neden öyle?Bu arada neler oluyor da bu insanlar birbirine iyice düşman kesiliyor...Bazı arkadaşlar bunların anlatımını yeterli görebilir ama ben yetersiz buluyorum...
ne nezarethanemi yoksa yasoyu hapse mi atacaklar
sevket ve riza kavgasi cok hosuma gitti en cok o sahneyi merak ediyorum:icon_whis
Anladığım kadarıyla eğer çocuğu vermezse hapse atacaklar.
Ordaki hali mahkemeden sonraki halimi acep???
Özet daha gelmedimi cidden ya?
Hayret bişi fragman çıktı özt yok :hıh
selam.. sabah sabah geldiğim ilk anda fragmanı gördüm (kutbettinim sağol :img-in_lo) ve ne diyeyim, içim daraldı.. bu kadar basiretsiz, bu kadar sağduyusuz, bu kadar akılsız ve mantıksız bir insan daha yok heralde dünyada.. demek ahmetin kızı değil dedin ha. benim aklım almıyor bir insan hiç utanmadan sıkılmadan bunu nasıl söyler? hadi zamanında yaptın bir salaklık ama herşey bu kadar ortaya çıktıktan sonra, nasıl ya?!
fragmanin ilk sahnesinde Ahmet devamli Yasemine bakiyordu,bakislarinda ne kizginlik ,ne öfke ,ne de kin okuyabildim ben,o bakislarda herseye ragmen Yasemini, kendisinden bu gercegi saklama nedenini anlamak arzusu vardi,onunla konusabilmek,ona güvenmesini saglamak arzusu,o bakislarda kesinlikle Rüyayi Yaseminden koparmak arzusu yoktu.....Yasemin ise Ahmete arkasi dönmüs bir durumda duruyordu,ona yüzünü döndürecek hali kalmadi,onunla yüzlesmekten korkuyor,utaniyor,onunla yüzlesirse söyleyecegi yalani beceremiyecegini düsünüyordu sanirim.
bu sahnede ben de aynen böyle düşünüyorum. zaten bakmayı bilen her insan bunu görür, ya da mantığı olan mı demeliyim :icon_whis malum, yaseminde hiç yok ya... o ancak zırıl zırıl ağlamayı bilir, başka da birşeyi bildiğini görmedim. neymiş "dava açmış, kızımı benden alacak... böhüüü" ulan! çıldırtır insanı ya... ahmeti bir gıdım bile tanımamış bunca zaman. biz ondan daha iyi tanıdık ahmet ne yapar ne yapmaz diye. sanki o kafam kadar günlüğü de biz yazdık.... ahmet yasemini onu çok iyi çözmüş, tanımış diye sevmedi mi ya? ben mi yanlış hatırlıyorum?!
fragmanın sonundaki o sahnenin de, aralarında geçen bir konuşmanın ertesi olduğunu düşünüyorum ben de. ahmether zamanki gibi mağrur yasemin de çekingen görünüyordu. ahmette şu sıralar hep bir sinir var ama bu "sana kan kusturucam yasemin" siniri değil. bu onun yıllardır kızından bihaber olmasının ve boş yere çektiklerinin haklı siniri. ama yasemin tabi bu ikisini birbirinden ayırt edebilecek kapasitede değil, o ayrı.. sanıyor ki ahmetin tek derdi onu süründürmek, sanıyor ki sadece ve sadece intikam almayı düşünecek kadar sığ -kendi olsa kesin böyle yapardı çünkü...
mehmet ve sevim sahnesi ise hoş ama bir gariplik var, bunlar birbirlerini bu kadar özlemiş olamayacaklarına göre, demek ki sevim mehmetin evlenme teklifini sonunda kabul etti! :D eh, bu da sevinmeye değecek bir haber :D
rıza ve şevket kavgası ise apayrı. mahallenin delisi yasemin nelere sebep olduğunu bir türlü anlayamıyor, bunu görse anlardı belki. herkese yalan söylemeye o kadar meraklı ki, yalanların doğurduğu sonuçları göremiyor. böyle bir durumda -onun açısından bakınca- rızanın şevkete saldırması kadar doğal bir durum yok.. ama "bu adam neden durup dururken bir çocuğu sahiplenmeye kalksın, eğer gerçekten kendisinin değilse" diye düz mantık kuramadığı için onda da problem var.. eh yaseminin babası ne de olsa.... ya huyundan ya suyundan :icon_whis
deniz de kararlı filistine gitmeye... defne paralayacak onu haberi yok :img-cool2
Dediğim gibi bence orda Yasemin ifadesini değiştirmeye karar vermiş ve o yüzden savcının odasınıa doğru yürüyorlar Yasemin biraz tedirgin Ahmet'in bakışlarındaki öfke biraz geçmiş gibi tabi Yaso Hanım hapse atılacağını öğrendi ya paçaları tutuşmuştur :hıh Yoksa insafa geldiğinden filan değil :hıh
Yani bu kadar iyi çizilmiş bir erkek karakter bu kadar karaktersiz çizilmiş bir kadın karaktere aşık oldu :hıh Ayy Allahım vallahi bayılazaaaam kıder mi buuuu kıdeeer mi :img-cray::img-cray:
askasurguncu
26-09-07, 12:26
Dediğim gibi bence orda Yasemin ifadesini değiştirmeye karar vermiş ve o yüzden savcının odasınıa doğru yürüyorlar Yasemin biraz tedirgin Ahmet'in bakışlarındaki öfke biraz geçmiş gibi tabi Yaso Hanım hapse atılacağını öğrendi ya paçaları tutuşmuştur :hıh Yoksa insafa geldiğinden filan değil :hıh
Yani bu kadar iyi çizilmiş bir erkek karakter bu kadar karaktersiz çizilmiş bir kadın karaktere aşık oldu :hıh Ayy Allahım vallahi bayılazaaaam kıder mi buuuu kıdeeer mi :img-cray::img-cray:
off artik cuma gesede
ne olacagini gorsek ya yaso o kadarda insafsiz degil
o da ahmet ve ruyayi birbirlerine alistirip soyleyecekti hem yaso ahmete senin kizin degil onu goremesin gibi birseyde demedi olaylarin buraya gelmesinin suclusu hep o anneler onlar yuzunde o guzelim asiklar ne hale geldiler:icon_sorr
off artik cuma gesede
ne olacagini gorsek ya yaso o kadarda insafsiz degil
o da ahmet ve ruyayi birbirlerine alistirip soyleyecekti hem yaso ahmete senin kizin degil onu goremesin gibi birseyde demedi olaylarin buraya gelmesinin suclusu hep o anneler onlar yuzunde o guzelim asiklar ne hale geldiler:icon_sorr
Ama ondan beter etti ne yazıkki hastane kapısında yok Rüya'nın elinden çekiştererek Ahmet'ten kaçırması yok "bir iki sene bekle " demesi ki ben hala buna gülüyorum ama sinirden :hıh
Annelere gelince evet suçlular ama onlarda o akılısız kızın Ahmet'ten hamile kalıp gidip Necdet'le evleneceğini nerden bilirlerdi Yasemin bu kim ne derse ona göre hareket ediyor kendinde pek mantık olmadığı için Selma Hanım şunu dedi hıı tamam Necdet böyle söyledi hııı tamam bir kere de benim aklm ne işe yarıyo onu kullanayım demiyor :icon_whis Kusura bakmayın ama çok sinirlendim :hıh
Ne saçma sapan bir bölüm bekliyor bizi.
*Yasemen'in gerçeği söylemediğini öğrenmiş olduk.Yanında eziği ile birlikte viyaklamaya devam ediyor.(bizde hala umut ediyoruz belki belki diye ama nafile)
*Rıza ve Şevket sahnesi sanırım Rüya'dan dolayı yaşanıyor.Koca koca adamların kavgası anlamsız.Diziye yakışmıyor bence!
*Mehmet ve Sevim ilk kez sarmaş dolaş.Hayırdır???Yakışır...
*Deniz Filistin Yolcusu...Defne'ye esmer günler...
*Yaşar ne oldun kuzuuum?Nerede o sakinliğin.Necip Fazıldan bir şiir okuyalım sanada rahatla bari...
*En son sahne önemli.Sanırım bir şekilde Yasemenin yalan söylediği meydana çıkıyor ve onu nezarethaneye atıyorlar ve gelip yine mağrur edasıyla Ahmet kurtarıyor onu...Ahmet önden Yasemen pısırık pısırık arkadan yürüyorlar.Rıza da kızını kodese attılar diye delirmiş ve Şevkete saldırmış olabilir..
Halledin artık şu işi iki gözüm.Bayılttınız bizi burda.
Ziynippp Burhan'ı salalım üstlerine akılları başlarına gelsin :)
İşte öyle bir bölüm.Ne tadı var ne tuzu...Bir dahaki bölüm de Selma ve Nezahat saç saça baş başa gireceklermiş...Haberiniz olsun.
Ama ondan beter etti ne yazıkki hastane kapısında yok Rüya'nın elinden çekiştererek Ahmet'ten kaçırması yok "bir iki sene bekle " demesi ki ben hala buna gülüyorum ama sinirden :hıh
Annelere gelince evet suçlular ama onlarda o akılısız kızın Ahmet'ten hamile kalıp gidip Necdet'le evleneceğini nerden bilirlerdi Yasemin bu kim ne derse ona göre hareket ediyor kendinde pek mantık olmadığı için Selma Hanım şunu dedi hıı tamam Necdet böyle söyledi hııı tamam bir kere de benim aklm ne işe yarıyo onu kullanayım demiyor :icon_whis Kusura bakmayın ama çok sinirlendim :hıh
Benim de fragmanda en sinir olduğum yer mahkemeden yazı geldiğinde yine Necdet-Yasemin ikilisinin aynı evde kafakafaya vermiş olması...ya kızım senin şu an Necdetin değil Ahmetin yanında olman lazım.Şu Necdete dert yandığın kadar Ahmete yansan zaten sorun kalmayacak...O son sahneye de taktım zati kesin yine Yasemin bi planlar peşinde,altından yine sinir bi durum çıkacak:img-polic
şimdi düşündümde o nezarathane sanırım rıza ve şevketin yaptıkları sonucu polis tarafından götürülmelerini gösteriyor çünkü dışarıda bir yerde kavga ediyorlardı tabi yasemin şimdi şöyle der ahmete;
yasemin:ahmet gördünmü bak hala aramızda engeller var ailelerimiz:img-cray:
ahmet:eeee yettin artık yok ailelerimiz,yok necdet,yok rüya küçük,yok sular kesik,yok çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlık nedir be senden çektiğim sen çatlasanda patlasanda kızımı alacağım senden ahmet coştu bi kere:img-gun:
yasemin:nayır nolmaz deliriciğim ahmet yapma bize kıyma rüya çok küçük daha okula gidecek sonra mastır yapacak,evlenecek yani biraz daha beklesek
ahmet::blink: allahım ben bu kadınımı sevdim yıllarca tüh kafama:fighting2
yasemin:ahmet,ahmet seni seviyorum ne olur dinle beni sevgulüm gitmeee:icon_cry:
gidişat buna doğru ilerliyor arkadaşlar hazırlıklı olalım derim ben:img-wink:
fatma-1721
26-09-07, 12:49
şimdi düşündümde o nezarathane sanırım rıza ve şevketin yaptıkları sonucu polis tarafından götürülmelerini gösteriyor çünkü dışarıda bir yerde kavga ediyorlardı tabi yasemin şimdi şöyle der ahmete;
ahmet:eeee yettin artık yok ailelerimiz,yok necdet,yok rüya küçük,yok sular kesik,yok çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlık nedir be senden çektiğim sen çatlasanda patlasanda kızımı alacağım senden ahmet coştu bi kere:img-gun:
yasemin:nayır nolmaz deliriciğim ahmet yapma bize kıyma rüya çok küçük daha okula gidecek sonra mastır yapacak,evlenecek yani biraz daha beklesek
Haklisin galiba Sevket ve Riza nezarethaneyi boylayacak gibi görünüyor.
Yasemin bu der mi der valla ama Yasemin ne yaparsa yapsin Ahmetin sevgisi azalacak gibi degil...ama kizimiz kiymetini bilmiyor.
yasemin:ahmet,ahmet seni seviyorum ne olur dinle beni sevgulüm gitmeee:icon_cry:
gidişat buna doğru ilerliyor arkadaşlar hazırlıklı olalım derim ben:img-wink:
Allah iyiliğini versin koptum :img-hyste
Yalnız Evet dediğin gerçeğe en yakın olanı Yasemin ifade değiştirmez heralde bu durumda ya polisler Rıza ve Şevket 'i götürdüler zavallı Ahmet'e düşüyor gene onları kurtarmak ya da Yasemin'i kurtarıyor ama sanmam böyle bir şey hem mahkemede gerçekler bu kadar çabuk ıspatlanabilir mi hem zaten böyle bir şey olsa bile Ahmet Yasemin'i hapisten kurtaramaz ki Ahmet onun hapise girmesini engelleyemez galiba bizim şaşkolozda ifade değiştirmeyeceğine göre geriye tek seçenek kalıyor Rıza ve Şevket:img-yes::img-yes:
Bu arada Rıza ne diyorsa Şevket'e :hıh Kızının yaptıklarından ben bile utanıyorum o hala kızım haklı mı diyor :hıh
Linçan, yok canım yaseminin nezarette olacağını sanmam.. yalan söyledi diye kimi nezarete almışlar bugüne kadar :D ancak dava sonuçlandığında o da nezarete falan değil, direk mahkeme salonunda tutuklayıp hapishaneye götürürler... ha ama ahmet bir gece göz altında kalsın da aklı başına gelsin diye tanıdık bir emniyet amiri ayarladıysa, onu bilemeyeceğim :img-hyste
zeynepçan, yaeminde akıl var mı ki "kendi aklımı kullansam" diye düşünsün? o aklını kayalıklardan düşürdü... akıl akıl gel peşime takıl derler ya... yasemin için demişler...
nasıl nefret doluyum şu an anlatamam.. böyle saçma şey görmedim. fragmanı izledikçe daha da sinirleniyorum.. o mıy mıy ağlayışını gördükçe, necdetin yavuz hırsız edasıyla sorumsuzluktan bahsettiğini görünce çıldırıyorum.. bir de tabi her zamanki gibi necdet the loveable hero olayına oynamışlar, uyuyan rüyayı öpmeler falan... böyle sulu sepken sahneleri koyunca çok mu duygusal oluyor yani? necdet için üzülmemiz mi gerekiyor? hah, güleyim bari :hıh
Haklisin galiba Sevket ve Riza nezarethaneyi boylayacak gibi görünüyor.
Valla Yasemin bu der mi der valla ama Yasemin ne yaparsa yapsin Ahmetin sevgisi azalacak gibi degil...ama kizimiz kiymetini bilmiyor.
Ben de ona sasiriyorum ya zaten! Gecen bolum ofekesinden kopurdu kopurdu; yok sana soyle yapicam yok sunu soyle yapicam yok Ruya baskasina baba demicek... gel gelelim adliyede yine 'keske yasemin bana birsey soylesen ve seni affetsem' der gibi askla bakiyordu ya! Inanamadim! Ey ask dedim yani neler ettin Ahmet'e!
arwen61 super bir senaryo olmus bence! Ahmet'in durumunu harika ozetlemissin:D Yaseminden de baska bir soz beklenemezdi zaten... Yasemin ki ugruna olmelere kalktigi Ahmet'i olum doseginde yatarken 'Ahmet ben geldim. Ben geldim... ben geldim!' diyen, lutfedip suuru bile acik olmayan Ahmet'e "Ruya senin kizin Ahmet" deyip acililarin kadini olan Yasemin!:img-pilot
bir_adı_yok
26-09-07, 12:54
rıza ve şevket nezarete düştülerse ki ihtimal vermiyorum
selma nında orda bulunması gerekirdi..
hem kavga edip hem kendilerini şikayet etceklerini sanmıyorum..
bu nezaret yasemin içindir eminim..
ya da işte ölesinedir...
.........
e be yasemin gerçeği söylmek için illaki içeri tıkılman mı gerekiyordu...
Sonunda fragmanı izledim.
Bu hafta Yasemin bizi yine gıcık edecek.
Ahmet'in Necdet'in yakasına yapışıp neden gerçeği söyledin madem diye bağırması ve Necdet efendinin de bu kadar sorumsuz davranacağını düşünemedim demesi sinir ya.
Ahmet sorumsuz mu davranıyormuş ne yapsaydı adamcağız aa ne güzel tamam Necdet kızım sana baba demeye devam etsin mi deseydi.
Hele Şevket bey ve Rıza bey'in birbirine girmeleri Şevket bey'in Rıza bey'i yumruklaması bunların hepsi Yasemin yüzünden pasifliği,hiç bir şeyi söylememesi yüzünden neler oldu ve daha neler olacak.
Necdet'in Rüya'yı uyurken öptüğü sahneyi görünce bu adam ne yapar ne eder Ahmet'e kızını vermez dedim hatta alıp uzaklara bile kaçırır Rüya'yı.:img-yes:
Ağla Yasemin ağla daha çok ağlayacaksın.
Ahmet tabii ki kızını senden alacak kızıyla yaşayamadığı yılların hesabını soracak.
Avukat'ın Yasemin bu genç yaşta hapise girersiniz dediğinde Yasemin'in haline çok güldüm eminim ya hapise girersem diye fenalıklar geçirecektir.:)
Yasemin'e dava ile ilgili kağıt geldiğine göre demek ki mahkemede Ahmet haklı çıktı ve dava açıldı yada davaya devam kararı alındı.
Tabii bu kararı ne Yasemin ne de Necdet beklemiyorlardı.
Ve anlaşılan bu davadan sonra ailelerde gerçeği öğrenecekler.
Ahmet tüm gemileri yakmış durumda artık sonucu ne olursa olsun kızına kavuşmak istiyor ve haklı da.
Bir_adı_yok Yasemin içeri tıkılsa bile inadından vazgeçmeyip gerçeği söylemeyebilir.
Ya da mapus damı korkusuna bülbül gibi öter.
Bu ikisinden birisi olacağı aşikar.:)
rıza ve şevket nezarete düştülerse ki ihtimal vermiyorum
selma nında orda bulunması gerekirdi..
hem kavga edip hem kendilerini şikayet etceklerini sanmıyorum..
bu nezaret yasemin içindir eminim..
ya da işte ölesinedir...
.........
e be yasemin gerçeği söylmek için illaki içeri tıkılman mı gerekiyordu...
"Hersey Necdet icin!" deyip aman Necdetimize bir zeval gelmesin diyerek hapise de girer Yasemin! Yapar yani! Ahmet ne olmus, ne dusunmus, garibim yillarca ne cekmis, kizindan ayri kalmis, kizi baskasina baba demis hiiiic takmiyor masallah! 'Kizimi benden alicak!'!! Azili katil ya Ahmet. Sonra tabii Ruya yanlizca senin ve Necdet'in kizi ya! Uzak tutmak lazim Ahmet'ten!:img-cool2:img-pilot
O zaman ya da benim dediğim gibi savcıya gidiyorlar ifade değiştirmeye :happy0064:happy0064
Hakikatten o tam Yasemin içinmiş "akıl akıl gel peşime takıl" :icon_whis:img-hyste
Necdet zaten o dedikleriyle benim gözümde iyice düşüyor Ahmet'in ona iyi bir cevabı vardır yine umarım :icon_whis Haaa bir de o Rüya'yıc öpme sahneleri filan beni duygulandıracağı yerde sinirlerimi zıplatıyor sadece :img-cool2 Bu dizinin fragmanlarını filan görenler derlerki Ahmet zalim sorumsuz baba Necdet Yasemin iyilik timsali haha güleyim de boşa gitmesin :icon_whis
Keşke Ahmet -Yasemin kavuşmasın diye senaristlere duyurabilsek Allahım hazmedemiyorum bu kadar olaydan sonra nasıl Yasemin Ahmet'le birleşecek de yüzüne bakacak pardon tabi karakter böyle olunca bakar :icon_whis
Linçan, yok canım yaseminin nezarette olacağını sanmam.. yalan söyledi diye kimi nezarete almışlar bugüne kadar :D ancak dava sonuçlandığında o da nezarete falan değil, direk mahkeme salonunda tutuklayıp hapishaneye götürürler... ha ama ahmet bir gece göz altında kalsın da aklı başına gelsin diye tanıdık bir emniyet amiri ayarladıysa, onu bilemeyeceğim :img-hyste
merwçan hayal kuruyorum işte bozmasana....ben gerçek hs den koptum artık.benim hs de ;yasemini korkutmak amacıyla nezarete atacaklar ;Ahmet'yusda onu kurtaracak :)Aklı başına gelecek sabinin...
Aslında Yasemeni;şöyle hırsızlarla,yankesicilerle bir hücreye kapatsalar ne güzel olur:img-yes:
zeynepçan, yaeminde akıl var mı ki "kendi aklımı kullansam" diye düşünsün? o aklını kayalıklardan düşürdü... akıl akıl gel peşime takıl derler ya... yasemin için demişler...
nasıl nefret doluyum şu an anlatamam.. böyle saçma şey görmedim. fragmanı izledikçe daha da sinirleniyorum.. o mıy mıy ağlayışını gördükçe, necdetin yavuz hırsız edasıyla sorumsuzluktan bahsettiğini görünce çıldırıyorum.. bir de tabi her zamanki gibi necdet the loveable hero olayına oynamışlar, uyuyan rüyayı öpmeler falan... böyle sulu sepken sahneleri koyunca çok mu duygusal oluyor yani? necdet için üzülmemiz mi gerekiyor? hah, güleyim bari :hıh
yaseminin aklını kayalıklardan düşürdüğü konusunda seninle aynı fikirdeyim merveçanım:img-wink: hatta aramaya kalkarken birde kafa üstü çakılmıştır tam olmuştur o zaman ada gazisi sakar yasemin:img-pilot
yalnız yasemin olurda hapise girerse ahmet yine çok üzülür ve bu seferde onu içerden çıkarmak için uğraşabilir çünkü ne yaparsa yapsın ahmetin damarlarında hala son hızla yaseminin aşkı akmakta o yaseminden asla vazgeçemez baksanıza mahkemde bile pür dikkat onu izliyordu en ufak bir olumlu hareketini bekliyor gibiydi ahh ahh nerde şimdi böyle aşıklar 60 larda kalmış mirim:img-in_lo:img-blush
esas duygusal sahneleri yaşayan ve yaşatan ahmetti ben birtek ona üzülürüm ve mmc grubu olarak derimki;
sen üzülme gülüm incinme
canımız mmc miz sakın küsme
bize hediye bırak bütün sopaları
biz kırarız kafalarını hepimizin yerine:img-pilot
"Hersey Necdet icin!" deyip aman Necdetimize bir zeval gelmesin diyerek hapise de girer Yasemin! Yapar yani! Ahmet ne olmus, ne dusunmus, garibim yillarca ne cekmis, kizindan ayri kalmis, kizi baskasina baba demis hiiiic takmiyor masallah! 'Kizimi benden alicak!'!! Azili katil ya Ahmet. Sonra tabii Ruya yanlizca senin ve Necdet'in kizi ya! Uzak tutmak lazim Ahmet'ten!:img-cool2:img-pilot
Evet maalesef dizide herşey Necdet için...Gözümüze sokulan sahte aile resimleri gibi yine gözümüze Necdetin Rüyaya olan düşkünlüğü,onu uyurken izleyip öpmesi ile gösteriliyor.Peki ya Ahmet?Onun en doğal hakkı değil mi uyurken kızının başında oturmak,onu izlemek...
Eğer savcı Yasemin'i iyicene korkutursa bu Yasemin savcıya bülbül gibi şakır sanırım.
Yani bir yanda kızını öz babasına vermek var bir yanda inat uğruna hapisi boylamak var.:)
Yasemin'de azıcık akıl varsa birinci şıkkı tercih eder.
Tabii Necdet Yasemin'i bu konuda etkilemezse belki hayır bir şey deme Ahmet bunu ispatlayamaz falan deyip Yasemin'in aklını karıştırırsa işler de karışır.:)
Anladımki senaristler dizinin seyirci seviyesini değiştirmeye karar verdiler. Olaylar daha basit,davranışlar daha seviyesiz leşti.Başlardaki kültürlü ,geniş açı iledünyaya bakan, eğitimli,sevgi ve saygı ile iletişim kuran insanlar gitti,kaba kuvvetle hareket eden insanlar geldi
Buyrun efendim bakın bakın yorumu görün herkes de görsün çok doğru bir yorum :icon_whisSeyirci resmen aptal yerine konuluyor Yasemin istediğini yapar isterse çocuğunu saklar isterse mahkemede yalan ifade verir ama sonra onlar yine kavuşurlar Ahmet7le aşk yine aynı hızla devam eder gerçekten de o kadar aptal mı görünüyoruz biz :img-cool2 Ayrıca o dönemdeki kaba kuvvet siyasi düşüncelerden kaynaklanıyordu Şevket ve Rıza bir de koskoca adamlar birisi eski milletvekili birisi avukat mahalle kavgası yapıyorlar resmen ha bir de Selma ve Nezahat saç saça baş başa girişsinler tam olsun :icon_whis Olay Yasemin 'in akılsız davranışlarına onun sonuçlarına o kadar odaklanmış ki :hıh Diğer olaylar 15 saniyelik gzete haberleriyle geçiştiriliyor adıda dönem olayları içine drama kurgusu yerleştirmek oluyor zormuş ya hani ondan bari siyasi bir şeyler görsem içim yanmayacak :icon_whis
Yasemin Necdet 'in nasıl insanlar olduklarını görüyoruz Ahmet zaten onlarla mücadele etmekten aklını başka şeylere veremiyor :icon_whis
fatma-1721
26-09-07, 13:13
Sonunda fragmanı izledim.
Bu hafta Yasemin bizi yine gıcık edecek.
Ahmet'in Necdet'in yakasına yapışıp neden gerçeği söyledin madem diye bağırması ve Necdet efendinin de bu kadar sorumsuz davranacağını düşünemedim demesi sinir ya.
Ahmet sorumsuz mu davranıyormuş ne yapsaydı adamcağız aa ne güzel tamam Necdet kızım sana baba demeye devam etsin mi deseydi.
Hele Şevket bey ve Rıza bey'in birbirine girmeleri Şevket bey'in Rıza bey'i yumruklaması bunların hepsi Yasemin yüzünden pasifliği,hiç bir şeyi söylememesi yüzünden neler oldu ve daha neler olacak.
Necdet'in Rüya'yı uyurken öptüğü sahneyi görünce bu adam ne yapar ne eder Ahmet'e kızını vermez dedim hatta alıp uzaklara bile kaçırır Rüya'yı.:img-yes:
Ağla Yasemin ağla daha çok ağlayacaksın.
Ahmet tabii ki kızını senden alacak kızıyla yaşayamadığı yılların hesabını soracak.
Avukat'ın Yasemin bu genç yaşta hapise girersiniz dediğinde Yasemin'in haline çok güldüm eminim ya hapise girersem diye fenalıklar geçirecektir.:)
Yasemin'e dava ile ilgili kağıt geldiğine göre demek ki mahkemede Ahmet haklı çıktı ve dava açıldı yada davaya devam kararı alındı.
Tabii bu kararı ne Yasemin ne de Necdet beklemiyorlardı.
Ve anlaşılan bu davadan sonra ailelerde gerçeği öğrenecekler.
Ahmet tüm gemileri yakmış durumda artık sonucu ne olursa olsun kızına kavuşmak istiyor ve haklı da.
Melalcim bence davanin acilmasini Yasemin bekliyordu,ben yüz ifadesinden bu korkuyu yasadigini cikarttim(yaniliyor da olabilirim) ayrica Yasemin ya yalan söyleyemedi ya da söylediyse de söylerken süphe uyandirdi (cünkü dava ancak süphe uyandirirlarsa acilabilirdi,bunun böyle olabilecegini 33. bölümde hem Yasemin ve Necdetin avukati onlara ,hemde Sevket bey Ahmete söylemisti)ve bu süpheyi uyandiran kisinin Yasemin olduguna eminim cünkü Necdet fire vermedigi icin ve yalan söyledigi icin Ahmetin ona "madem devamini getirmeyecektin bana gercegi neden söyledin" dedigini düsünüyorum.
Ahmet tüm gemileri yaksa da Yasemine onun kendisine verdigi zararin binde birini de veremez,buna ici dayanmaz , o bakislari görmedin mi?
Bana belki kizacaksiniz ama Aylayi mahkeme koridorlarinda görmedigime sevindim...insallah bundan sonra da görmem.
resimseçici
26-09-07, 13:18
herkese merhabalar,
fragmanı henüz izleyemedim ama sayenizde izlemiş kadar oldum. İşte yavaş yavaş genel özet ortalığa çıkıyor. ''Ailelerin olaylara karışmasıyla Ahmet ve Yasemin arasında büyük bir mücadele başlayacak. Ayla’nın bu mücadeledeki rolü herkesin kaderine etki edecek. '' şevket rıza kavgası buna tekabül ediyor herhalde.
dava açıldığına göre bence Yasemin ve nejdet ya savcıyı inandıramadılar yada yasemin yalan söyliyemedi.(ki umarım öyledir. bana göre eğer yasemin çoçuk ahmetten değil dediyse bu aşkın hiç bir şekilde kurtarılabilir yanı kalmaz. hatta yaseminin böyle bir şey söylemesi çocuğu 7 sene söylememesinden bile daha kötü.) neyse bu durumda dava açıldı ve ispat lazım. Ayla’nın bu mücadeledeki rolü herkesin kaderine etki edecek aylada kıbrısçıkta duyduklarını mahkemede itiraf edecek ve kaderlerine etki edecek gibi. Ama yasemin hapse falan girerse, iş nasıl çözülecek onu bilemem.
Bu durumda rüya annesini hapse attıran babasını nasıl kabul edecek? bilemiyorum.
ve Ahmet haklıyken haksız duruma düşermi?
Herkes oldukça kızgın dizinin gidişatı yüzünden demekki bir şey var da kızgınlar kızgınız :img-cool2
Komşular bırakmış fikrimin ince gülüne geçmişler.. niye dedim dram dram asık suratlar kin nefret dalavera aşk kalmadı bu dizide bıktık dediler..
Bu da başka bir yorum gerçekten de aşk kalmadı bu dizide zaten Beren Saat'de " finale doğru Yasemin'in bir secim yapacağını söylemiş " :img-hyste Dediğim gibi Yasemin daha kime aşık olduğunu kimin yanında olması gerektiğini kimin kızının öz babası olduğunu bir türlü hatırlayamadı isminin neden "Hatırla Sevgili " olduğuna şaşmamak gerek :icon_whis Keşke dizi ilk bölümlerdeki kadar kaliteli devam etseydi her şeyi vıcık vıcık yapmasalardı aşkın değil öfkenin nefretin yok kim asıl babadır (bu bile hala tartışılıyor ya sahneleriyle dizide hayret valla :img-cool2) sorusunun bile suyu çıkardılar :img-cool2
Dedelerin kavgası bi alem :icon_whis
İyiki Nezahat yok, yoksa annaneyle babannede girişirlermiş böle :img-hyste :img-hyste
Ya Ahmet çok yanlış yapıyor ama bi yandanda doğruda yapıyor ay bi karar veremedim.
Yanlışı: Rüya daha çok küçük bu yaşta birden başka birine nasıl baba der ve onunla yaşar,
Doğrusu: Ahmette bi yerde haklı, Necdete baba dediğini görünce çıldırdı haliyle sinirlenip davalarda açar neler neler yapar,
Bütün suş Yasemin ya neyse (Yasemin yine bu bölümde.. neyse:))
Melalcim bence davanin acilmasini Yasemin bekliyordu,ben yüz ifadesinden bu korkuyu yasadigini cikarttim(yaniliyor da olabilirim) ayrica Yasemin ya yalan söyleyemedi ya da söylediyse de söylerken süphe uyandirdi (cünkü dava ancak süphe uyandirirlarsa acilabilirdi,bunun böyle olabilecegini 33. bölümde hem Yasemin ve Necdetin avukati onlara ,hemde Sevket bey Ahmete söylemisti)ve bu süpheyi uyandiran kisinin Yasemin olduguna eminim cünkü Necdet fire vermedigi icin ve yalan söyledigi icin Ahmetin ona "madem devamini getirmeyecektin bana gercegi neden söyledin" dedigini düsünüyorum.
Ahmet tüm gemileri yaksa da Yasemine onun kendisine verdigi zararin binde birini de veremez,buna ici dayanmaz , o bakislari görmedin mi?
Bana belki kizacaksiniz ama Aylayi mahkeme koridorlarinda görmedigime sevindim...insallah bundan sonra da görmem.
Fatma'cığım sanırım dediğin gibi Yasemin'in yalan ifade verdiği anlaşıldı yada hakim birşeyler sezdi ve davanın devamı geldi.
Yasemin 'in hali hem kızgın hem korkak.
Kızını kaybetmekten korkuyor ama Ahmet'e de kızgın hatta Necdet'e gerçekleri neden söyledin diye kızgın olabilir.
Necdet artık sınırlarını zorluyor Allah bilir mahkeme koridorlarında Ahmet'e ne dedi de Ahmet'i bu kadar çileden çıkardı.
Cuma akşamını iple çekiyorum bakalım neler olacak.
Ayrıca Ahmet yine bu bölümde de esip,gürleyecek adam 3 bölümdür paso bağrınıyor.:)
zeynepciğim eğer yasemin ileride bir seçim yapmak zorunda kalırsa bu bir ihtimal rüya yüzünden olabilir ama seçim yapması bile kötü bence çünkü onun hayatında ahmetten başka biri olmamalı birde üstüne seçimmi yapacak pes:img-beee:
yalnız dikkat ettiyseniz benim eski müdür babam yeni savcı amcam ona eğer doğruysa falanca suçu işlemiş olursun dedi ya yasemin o zaman tam yusuf yusuf pozisyonundaydı surat üçbuçuk atıyordu:img-pilot
ee bu korkuda ona yeter ama tabi anlayana anlamayana değil davul zurna cumhurbaşkanlığı flarmoni orkestrasına özel konserde verdirtsen boş:)
Nil'ciğim Nezahat olsa kesin Selma hanıma dalardı.
Selma hanım malum Nezahat'a göre daha kibar birisi ben Selma'yı saç saça,baş başa kavga ederken hayal bile edemiyorum.:)
Eğer durum tam tersi olsaydı yani Necdet'in yerinde Ahmet,Ahmet'in yerinde de Necdet olsaydı eminim Necdet daha büyük bir gürültü koparırdı.
Ahmet yine olması gereken ne ise onu yapıyor.
Ama Necdet olsa daha farklı şeyler yapardı gibime geliyor.
Nüüül ergenlik çagına glince söyleseler daha mı iyi bir saklasınlarda görsünler günlerini Rüya dönüp bir daha yüzlerine bakar mı bunların korkusu onun etkilenmesi filan değil ikisi de Rüya'yı elimizden alacak Ahmet diye korkuyor :hıh Rüya'yı düşündükleri yok ...yok :hıh Sanki Ahmet 'de kimse Rüya 'nın öz babası umarım onlar böyle devam ederler sonunda da Yasemin umarım hapse düşer :hıh Anca aklı başına gelir pek sanmam ya :icon_whis
Evet Necdet olsaydı o mahkeme duvarına Ahmet'i gömerdi ya da camdan içeri kolunu mu kafasını mı sokardı artkık bilemem :icon_whis Ayrıca bitirim ikilisi TEO'yla birlikte koşup hemen Rüya'ya "ben senin babanım^" diye söylerdi Teo'da "aferin ortak en doğrusunu yaptın " derdi :icon_whis
yasemin yalan ifade verdi ama ahmetin o bakışları altında eline yüzüne bulaştırdı tabi. zaten fragmanın başındaki o :blink: duruşundan da belli.. şaşkoloz ne olacak.. ay hiç bu kadar uyuz olmamıştım, sılaya bile bu kadar kızmamıştım geçen sezon, en azından o çocuğunun babasını inkar etmemişti.. bu ne aymazlık yaa!
niliwerdacım, rüya o kadar da küçük değil ki. bunu daha önce de yazdık, rüyanın gerçeği öğrenmesi için geç bile kalınmış durumda.. bundan sonra rüyanın hayatı daha da genişleyecek, okula gidecek, sosyal hayatı başlayacak, resmi kurumlarla ilişkisi başlayacak, etrafı olacak, hayata dair birçok şeyi öğrenmeye başlayacak. asıl travmatik etkiyi o zaman yaşayacak.... bir an önce öğrenmesi herkes açısından en iyisi. elbet biraz şaşkınlık yaşar, necdeti özledim diye 2 ağlar 3. gün alışır, çocuk bu.. bu kadar abartmalarına gerek yok ki, nelere alışıyor insanlar :)
ya bu yasar ne olmus adam cıldırmıs sizce neden ben bir turlu cozemedim
yani bunu yasar yapamaz ne yaptilar adama
Eğer Rüya'ya tüm gerçekleri 15-16 yaşlarına geldiği zaman söylemek gibi bir hataya düşerlerse Yasemin ve Necdet hayatının hatasını yapar.
Çünkü Rüya yıllarca kendisinden saklanan bir gerçeği öğrenince çok kızacaktır.
Hem de tanıdığı bir adamın öz babası olduğunu öğrenmek zamanında babasının onu almak için dava açtığını ama ailesinin bir şekilde vermediğini öğrenmesi onu yaralayacaktır.
Ve büyük ihtimal annesine sırtını dönecek baba bildiği adamı takmayacaktır.
İşte Yasemin ve Necdet asıl o zaman dünyanın kaç bucak olduğunu anlayacaklardır.
Zaten Yasemin'de ileriyi görme,düşünme gibi bir kabiliyet yok.
Sadece bugünü düşünüyor günü kurtarma çabasında ileriyi hiç düşünmüyor.
Nil'ciğim Nezahat olsa kesin Selma hanıma dalardı.
Selma hanım malum Nezahat'a göre daha kibar birisi ben Selma'yı saç saça,baş başa kavga ederken hayal bile edemiyorum.:)
Valla bende Şevket amcadan beklemezdim:)
Ama işin içine küççüçük bir kız yani torun girince tabi böyle kavgalar olur.
Birlik olsalar bilmem hani biraz ben göreyim biraz ben::
Gerçi onun için kavga etmiyolar; Adaletten bahsediyolardı, Şevket amca sanırım Yasemine sinirlenmişti.
Nüüül ergenlik çagına glince söyleseler daha mı iyi bir saklasınlarda görsünler günlerini Rüya dönüp bir daha yüzlerine bakar mı bunların korkusu onun etkilenmesi filan değil ikisi de Rüya'yı elimizden alacak Ahmet diye korkuyor :hıh Rüya'yı düşündükleri yok ...yok :hıh Sanki Ahmet 'de kimse Rüya 'nın öz babası umarım onlar böyle devam ederler sonunda da Yasemin umarım hapse düşer :hıh Anca aklı başına gelir pek sanmam ya :icon_whis
Evet Necdet olsaydı o mahkeme duvarına Ahmet'i gömerdi ya da camdan içeri kolunu mu kafasını mı sokardı artkık bilemem :icon_whis Ayrıca bitirim ikilisi TEO'yla birlikte koşup hemen Rüya'ya "ben senin babanım^" diye söylerdi Teo'da "aferin ortak en doğrusunu yaptın " derdi :icon_whis
Necdetten böyle bir sır yıllarca saklanmış olsaydı,daha önce babasına diklenirken olduğu gibi cam çerçeve indirirdi herhalde...ikinci iş olarak da hemen Rüyayı zorla alırdı ve ona gerçeği söyleyiverirdi.Ve Rüya da senaryo gereği zaten hemen kabullenirdi bu durumu ne de olsa karşısında superhero bir baba var.Ama eğer baba Ahmetse orda durun bakalım önce bi sürünsün,acı çeksin,kalp spazmı geçirsin sona doğru final vakti 2 dakikalık bi gönül alma yaparlar senaristler. valla tüm kanallar bi sürü dizi devreye sokuyorlar, insanlar bıkıp başka kanalları izlemekte haklı bence ...
Yasemin'de akıl olsa düşünecek ama napsın gariban yok YOK:icon_whis:icon_whis
Allahım Ahmet ne kadar büyük bir güah işlemiş olabilir ki onu Yasemin ve Necdet gibileriyle sınıyorsun:icon_sorr:icon_sorr
Sonuçta çocuk bu insanlar bile nelere alışıyorlar ben de kaç defa dedim bir iki ay ağlar olmadı bir yıl ağlar sonra unutur gider :img-yes::img-yes: Ama ergenlik çağında öğrenirse hayatı boyunca unutamayacağı bir şey olacak ve annesinden nefret edecek :hıh
askasurguncu
26-09-07, 13:39
ya resmen koptum
affrerin ortak en iyisini yaptin :img-hystekesin teo oyle derdi
ya yaso hapse dusmesin aci ceksin ama hapse dusmlesin o da biraz kizindan uzak kalsin cocugundan ayri kalmak nasilmis ogrensin birde ahmet aylaylan evlensin yaso onlarin evliliginide gorsun ahmete cektirdigi tum acilarin aynisini ceksin ama hapse dusmesin cok sacma olur :icon_whis
Zeyneps ve merw:
Doğru diyosunuz, bencede Rüya şimdi öğrense daha iyi, hem Ahmetide seviyor zaten, hemde çokta akıllı Rüya (cimcime:)) yani yaşı küçükte olsa herhalde bazı şeyleri çabuk atlatır.
bir_adı_yok
26-09-07, 13:40
arkadaşlar emin olalımki yasemin hapis yolundan korkacak...
sonuçta rüyadan ve necdet'ten:img-hyste ayrı kalma var diimi...
hakkaten dediğiniz gibi olabilir,
son sahnede ya yasemin ifade değiştirmeye gidiyor
ya da değiştirdi
inş. öyle olmuştur...
Eğer Rüya'ya tüm gerçekleri 15-16 yaşlarına geldiği zaman söylemek gibi bir hataya düşerlerse Yasemin ve Necdet hayatının hatasını yapar.
Çünkü Rüya yıllarca kendisinden saklanan bir gerçeği öğrenince çok kızacaktır.
Hem de tanıdığı bir adamın öz babası olduğunu öğrenmek zamanında babasının onu almak için dava açtığını ama ailesinin bir şekilde vermediğini öğrenmesi onu yaralayacaktır.
Ve büyük ihtimal annesine sırtını dönecek baba bildiği adamı takmayacaktır.
İşte Yasemin ve Necdet asıl o zaman dünyanın kaç bucak olduğunu anlayacaklardır.
Zaten Yasemin'de ileriyi görme,düşünme gibi bir kabiliyet yok.
Sadece bugünü düşünüyor günü kurtarma çabasında ileriyi hiç düşünmüyor.
yaseminle necdetin yaptığı hatalar bini aştı zaten, daha fazla hata yapacak kredileri kalmadı onların :hıh ama senarist hanımefendiye göre bu yaptıkları hata değil demek ki... pek doğru birşey yapıyorlar aferin :hıh
rüyanın en kısa zamanda gerçekleri öğrenmesi gerekiyor. daha çocukken, bir çok şeyin gerçek anlamını öğrenmemişken, yeni duruma adapte olması tahmin edildiğinden bile daha kolay olur. bu kadar kasmaya gerek yok ki.. pedagoglara danışıyoruz demişti nilgün hanım. kesin onların danıştığı pedagog herşeyi abartmaya meraklı, klinik vaka olsun da aksiyon görelim tarzında panik bir kişidir. kadındır hatta büyük ihtimalle, erkekler bu konularda çok daha sakin ve mantıklı oluyorlar..
:fighting2
Bu Yasemin hapisten korkup kızıyla kaçmasın sakın.:)
Artık Yasemin ve Necdet'ten her şeyi bekliyorum.
Umarım bu bölümde Rüya mevzusu bir çözüme kavuşur ve lastik gibi uzamaz.
Merw'ciğim demek pedagoglara danışıyorlarmış şaşırdım pek öyle gözükmüyor.:)
Eğer 2-3 bölüm içerisinde Rüya mevuzusu halledilirse,Ahmet kızına kavuşursa gerçekten danışıyorlarmış diyeceğim ama yok Rüya gerçekleri yıllar sonra öğrenecekse pek de pedagoglara danışmamışlar diyeceğim.:)
Ya da o pedagog sahtedir.:)
Nereye kaçacak? Kıbrıscığamı? :img-hyste
Yok be sende yapmaz öyle şey.
Buarada bu konu uzarda uzar, kanıcma bu sezon bu mevzubaahisi izliycez:)
Bu sezon bitecek dimi HS?
bir_adı_yok
26-09-07, 13:45
Sonuçta çocuk bu insanlar bile nelere alışıyorlar ben de kaç defa dedim bir iki ay ağlar olmadı bir yıl ağlar sonra unutur gider :img-yes::img-yes: Ama ergenlik çağında öğrenirse hayatı boyunca unutamayacağı bir şey olacak ve annesinden nefret edecek :hıh
haklısın zeynepscim...
alışır alışır...
olmadı bu devreyi unutur
dediğin gibi ilerkidevrelerde hiç aklından çıkmaz..
şimdi bana deselerki(Allah korusun)
senin baban aslında filanca, kalpten giderim heralde...
ama 5 yaşındaki bi çocuk daha farklı algılar...
hem kimin aklında 5 yaşındaki anıları varki...
hadi bu büyük bi olay
lakin atlatılır diye düşünüyorum tohtor melüh eşliğinde...
askasurguncu
26-09-07, 13:46
ben hapisten korkacagini sanmiyorum zaten
yasemin hiç kendini dusunmediki hep baskalarini dusundu babasi idam edilecek diye gitti ahmete ayrilalim dedi babasini dusunerek sonra nejdeti dusunerek ahmetlen kibrisciga kacmadi simdide hapis cezasini nejdet alir diye korkar ve gidip herseyi savciya anlatir yasemin kendini bence hiç dusunmuyor hep etrafindakileri dusunuyor onlari uzmemek için hep ahmeti ve kendini uzuyor :icon_sorr
melalcim haklısın sahtedir o :img-hyste çakma pedagog :P en az 5 bölüm daha rüya olayı kapanmaz ben söyleyeyim.. maksat ahmeti ve bizi uyuz etmek olsun :hıh
yasemin ahmetin ona ne yapmasından korkuyorsa onu yapar :D ahmet kızını alıp gidecek diye korkuyorsa bilin ki aynı durumda kendisi olsa onu yapardı.. ehh kendisinden bildiği için.. hastalıklı beyin işte, doğru düşünemiyor ki....
valla anladık beren saat demişti itme çekmeler olcak diye ama yeter,gına geldi bana...Tamam Ahmeti yeterince ittiler bi kenara,baya da bi acı çektirdiler,al sana itme çekme işte ya:img-wink:
Kabak tadı verdi bana bu mevzu artık sonlansın,Yasemin Ahmeti ikna etsin ve dizi eski temposuna kavuşsun.69 ve 70ler bir velayet davası etrafında dönmesin,anlatılacak o kadar konu,problem varken 3 bölümdür debeleniyoruz bi velayet davası içinde.:icon_sorr
bir_adı_yok
26-09-07, 13:48
Nereye kaçacak? Kıbrıscığamı? :img-hyste
e nil'cim alamanyalarda annesi var ya....almanya dururken kıbrıscık da neymiş..
istermisiniz böyle bişey olsun, nezahatide o sebepten almanya'ya yollamış olsunlar...:img-hyste:img-hyste
arkadaşlar emin olalımki yasemin hapis yolundan korkacak...
sonuçta rüyadan ve necdet'ten:img-hyste ayrı kalma var diimi...
hakkaten dediğiniz gibi olabilir,
son sahnede ya yasemin ifade değiştirmeye gidiyor
ya da değiştirdi
inş. öyle olmuştur...
Evet gerçekten Yasemin bu hasrete dayanamaz :img-hyste
Aaa bak şimdi çaktım bu durumu gerçekten bu pedagog sahte olmasın Necdet yanlısı Ahmet'ten hoşlanmayan bir Necdetsever olabilir :icon_whis :img-hyste
Bir de Necdet hiç geri plana itilemediği için bu böyle devam edecek galiba :icon_whis Hani Lady Di demiş ya "biz bu evlilikte üç kişiyiz " diye sonunda Yasemin zahmet edip kimle evli kalacağın diye düşünmesin Necdet 'le evli kalsın yine Ahmet'i de Necdet'e kuma olarak alır :hıh
valla anladık beren saat demişti itme çekmeler olcak diye ama yeter,gına geldi bana...Tamam Ahmeti yeterince ittiler bi kenara,baya da bi acı çektirdiler,al sana itme çekme işte ya:img-wink:Kabak tadı verdi bana bu mevzu artık sonlansın,Yasemin Ahmeti ikna etsin ve dizi eski temposuna kavuşsun.69 ve 70ler bir velayet davası etrafında dönmesin,anlatılacak o kadar konu,problem varken 3 bölümdür debeleniyoruz bi velayet davası içinde.:icon_sorr
Ayy sen çok yaşa hakikkatten Ahmet'i bayağı bir kenara ittiler:img-hyste Rüya'yı da çekiştirip durdular yeter artık gerçekten kabak tadı verdi vallahi yaa 1971 'e gidiyoruz o kadar önemli olaylar varken biz kaç bölümdür Ahmet Rüya'yı öğrenecekti yok davydı debelenip duruyoruz :hıh
çalıkuşu78
26-09-07, 13:54
arkadaşlar şunu iyi biliyorumki ahmet yine yasemini kurtaracak.. hapse girmesin diye son anda davayı geri çekecek.. aşkını da çeksin yaseminden diyeceğim ama bu sefer bu dizi tam batar.. neyi seyredeceğiz ki bu durumda.. yazık oldu.. hızla seyirci kaybedecek gibi geliyor bana dizi.. bu kadar saçmalık yeşilçam filimlerinde bile yoktu.. rahmet okuttular bütün saçmalıklara.. bizim bildiğimiz aşık kadın karakterleri ne olursa olsun sevdiği adama bu hareketleri yapmadı.. bu ilk oluyor galiba tarihe mi geçmek istiyorlar nedir anlamadım.. necdet gibi bir karakteri göklere çıkartmak için bir şapkadan tavşan çıkartmadıkları kaldı.. anlayışlı sevgi dolu(sadece yasemine sevgi dolu..içinde sevgi olan insan bütün insanları da bir nebze olsun sever.. ahmete bu kadar düşman olamaz) her ne olursa olsun yaseminin yanında olan bu karakteri kendileri sevebilirler ama artık bizde necdet nefreti doruklara çıktı.. yakında atmosferi delip uzaya çıkacak..
istermisiniz böyle bişey olsun, nezahatide o sebepten almanya'ya yollamış olsunlar...:img-hyste:img-hyste
Yok artık ayol :img-hyste
Şuanda Ahmet o biçim çıldırmış vaziyetteyse senin dediğin gibi olursa daha çıldırır hatta Yasemini çiğ çiğ yer :img-hyste
Ağzından yel alsın.
Ahmet'te peşlerindne gider bir de yaban ellerde çocuk kavgası yaşanır.:)
bir_adı_yok
26-09-07, 13:59
Ağzından yel alsın.
Ahmet'te peşlerindne gider bir de yaban ellerde çocuk kavgası yaşanır.:)
tmm aldı gitti unuttum bile...
hem almanya imkansız dizi çekimi açısından...
eski türkiye'yi zor canlandırıyolar
birde almanya ilemi uğraşacaklar...
Ha Yasemin'in bize bir de Almanlara rezil etmediği kalmıştı :hıh
Aaa öyle dimeyin ama Necdet çook fedakar bir insan "aşk için her şey mübahtır" diyip Yasemin'in kendisini de sevmesi umuduyla onunla evlendi babası yokmuş gibi çocuğuna baktı ,maddi ihtiyaçlarını karşıladı hem Ahmet'e de çok büyük bir fedakarlık yaptı masraftan kurtardı sonra Yasemin gibi birisiyle 7 yıl aynı evde kalmasına mani oldu sonra Güzide gibi çok bilmiş (:img-in_lo:img-in_lo)bir kişiliği metresi yaptı daha ne yapsın Mehmet'i kaçıranları bile o buldu hayır belki 80 darbesini bile neredeyse durduracaktı adam ne biliyoruz :img-dirol
Boşverin yasoyu filan artık.Görüldüğü üzere onların aşkı batmış.Bu dizinin ana aşk hikayesinin orijinalliği ve heyecanı yerlerde sürünüyor.Maalesef ki senaristler sevgi dolu,anlayışlı bir adama yapmadıklarını bırakmadı ve bu aşkı iyice batırdılar.Neymiş güya karşılıksız seven zavallı masum bir adam uğruna.Hadi oradan diyesim geliyor.Hiç mi karşılıksız seven görmedik?:hıhHadi onu geçtim niye karşılıklı aşka sahip çıkmıyorlar da böyle platonik seven birine takılıyorlar?İki kişi karşılıklı birbirlerini seviyorlarsa bu aşka sahip çıkmak gerekir.Gerisi fasa fiso...Üzgünüm beceremediler...:sad53:Kimse kusura bakmasın.Çünkü böyle saçmalıkları, karmaşayı ben de yazarım.Onlar bundan para kazanıyorlarsa biraz da seyirciyi dikkate almaları gerek bence ve artık orijinal fikirler kullanmakta da yarar var.Neyse unutalım şimdilik bunları.
Madem sevimle mehmet hasret dolu bir sarılmayı gerçekleştiriyorlar o zaman bunların nikahı yakın demektir.Ben de sevimciğime gelinlik seçmesinde yardımcı olmak isterim.Daha zevkli en azından.
Cansuçan haklısın valla kendi dyazdıkları senaryoyu kendi elleriyle yerlerde süründürenleri de ilk defa görüyorum piyasada aynı senaryoyu yazabilecek bir sürü insan var ki o piyasadakiler bile bu işin suyunu çıkarmazlardı :icon_whis
Sevimciğime gelinlik mi bende gelcem ben de fikir vericeğim ama Sivim gelinlik giymezki :icon_sorr:icon_sorr Ama giyse ne güzel olurdu kuyruğunu da Rüya tutardı :img-in_lo
tmm aldı gitti unuttum bile...
hem almanya imkansız dizi çekimi açısından...
eski türkiye'yi zor canlandırıyolar
birde almanya ilemi uğraşacaklar...
Hehe aman ya Almanyada çekimmi olurmuş?:)
Bide onca Alman figüran bulacaklar sonra onlara eski zaman kıyafetli falan oooo :))
Madem sevimle mehmet hasret dolu bir sarılmayı gerçekleştiriyorlar o zaman bunların nikahı yakın demektir.Ben de sevimciğime gelinlik seçmesinde yardımcı olmak isterim.Daha zevkli en azından.
Gelinlik giyeceğini düşünmüyorum.
Yasemin gibi bi ceket etek gier diye düşünüyorum sonuçta yaşı başı almış artık (yasemininki acele olduğu için giyememişti gelinlikya neyse:))
Ama Sevimin çok güzel bi gelin olacağından eminim.
Bide kırmızı ruju fazla sürmese :hıh
bir defa senaryo yerlerde sürünmüyor. Bu bir hikaye .Bence çok güzel işleniyor. Normal de türk filmlerinde adam kızının olduğunu sonradan suysa mutlu olur ve sevgilisine gider sarılır hiç bir şey olmamış gibi devam ederdi. Fakat bu dizi de hiç de beklenilen gibi gitmiyor.Çok güzel işleniyor.Ayrıca Beren Saat çok sevmediği bir oyuncu olmamasına rağmen gerçekten rolünün hakkını veriyor.
Şevket ve Rıza'nın kavgası bu bölüm en komik sahne olmuş.Koskoca insanları mahalle kadınları gibi kavgaya tutuşturmuşlar.Konuşarak veya tartışarak dertlerini dile getiremiyorlar mıydı?Pes yani.:mad72:Necdet için de bir kampanya düzenledim.Adı da 'Haydi kızlar Necdet'i dövmeye.':img-grin2
bir defa senaryo yerlerde sürünmüyor. Bu bir hikaye .Bence çok güzel işleniyor. Normal de türk filmlerinde adam kızının olduğunu sonradan suysa mutlu olur ve sevgilisine gider sarılır hiç bir şey olmamış gibi devam ederdi. Fakat bu dizi de hiç de beklenilen gibi gitmiyor.Çok güzel işleniyor.Ayrıca Beren Saat çok sevmediği bir oyuncu olmamasına rağmen gerçekten rolünün hakkını veriyor.
Canım o senin kendi görüşün bu da bizim ve çoğu kişinin görüşü :img-wink: Ayrıca bizim Türk filmleriyle dizide olayları sadece Yasemin açısından baktık ve hiç bir Türk filmde kadın karakter Yasemin'in Ahmet'e yaptıklarının onda birini yapmamıştır diye düşünüyoruz Beren Saat hakkındaki görüş de senin görüşün ama oyuncu hakkındaki yorumları buraya değil kendi başlığına yapacaksın modumuzun uyarısına uyalım lütfen :img-wink:
yaseminin yalan ifade verildiği anlaşılmış ve işlediği suç yüzünden hapse atılmıştır maceramız buradan devam ediyor
mapushanenin tozlu koridorları bir köşeye sinmiş olan yasemin elinde sazı tıngırdatıp vakit öldürmektedir;
yasemin:düştüm mapus damlarına öğüt veren çok olur
toplasam o öğütleri burdan köye yol olur
necdet,lale,babam,ahmet dar günümde el olur
yalan belasına ahmet aldığın kız bizim
offf offfff:icon_sorr
gardiyen gelir:yasemin ziyaretçin var
yasemin hızlı adımlarla ziyaretçisiyle görüşeceği bölüme gider ve gördüğü kişi onu çok şaşırtır:
yasemin:anaaa ahmet senmi geldin shake it up şekerim:img-wink:
ahmet:shake it up şekerim:blink: vah vah kız mapusta kala kala aklını yitirdi :(
yasemin:ahmet demek unutmadın beni ahh ahh ne kadar pişmanım bir bilsen aşkından her gün göz yaşı döküyorum valla yalanım varsa vosvos çarpsın:img-blush
ahmet:ben bunları konuşmaya gelmedim seni asla affetmeyeceğim rüyayada yasemin öldü senin annen bir melekti yavrum dedim
yasemin:ahmett sen ne diyorsun ne ölmesi bak ben burdayım 90-60-90 karşındayım bunu bize yavrumuza nasıl yaparsın
ahmet:ne oldu,nasılmış yalan söylemek,çocuğunu saklamak yaaa yasemin hanım intikam soğuk yenen bir yemektir nasıl mahvettim seni ama:icon_twis
yasemin:aman tanrım bu bir rüya olmalı dur bir çimdik atayım kendime aaaaaahhh:img-fear2rüya değilmiş tühimgdrag
ahmet:seni bu halde gördüm ya artık ölsemde gam yemem ben gidiyorum rüyayla amerikaya taşınıyoruz hem artık hayatımda başka biri var marlyn monroe fıstık gibi maşallah bundan sonra bizi arama,sorma hadi bayyyybye
yasemin:hayırrrr tutmayın beni yüksek bir tepe bulun atlayacağım sonrada necdeti bulun beni tutsun,boya kalemlerim nerde acının resmini çizeceğim ahhh ahhh:img-cray:
ahmet ve rüya uzak ufuklara açılmanın rahatlığıyla yeni yuvalarının yolunu tutarken yaseminde deli divane olup kendini resime verir hatta bir rivayete göre meşhur resim fatmalisa yı hapishanede iken o yapmıştır:img-pilot
yeni maceralarda görüşmek dileğiyle beni bekleyin anacığım bayyyybye
Şevket ve Rıza'nın kavgası bu bölüm en komik sahne olmuş.Koskoca insanları mahalle kadınları gibi kavgaya tutuşturmuşlar.Konuşarak veya tartışarak dertlerini dile getiremiyorlar mıydı?Pes yani.:mad72:
Evet o sahne biraz saçma olmuş, Dede bunlar yani :img-blush
Yuh dedim ilk gördüğümde, Necdetle Ahmet yapsa anlarımda.
Bu hafta bayağa kavgalı: Yaşarda intikamını aldı bi güzel:)
Şevket ve Rıza'nın kavgası bu bölüm en komik sahne olmuş.Koskoca insanları mahalle kadınları gibi kavgaya tutuşturmuşlar.Konuşarak veya tartışarak dertlerini dile getiremiyorlar mıydı?Pes yani.:mad72:Necdet için de bir kampanya düzenledim.Adı da 'Haydi kızlar Necdet'i dövmeye.':img-grin2
Ben Necdeti dövmekten ziyade (o işi Ahmete bırakıyorum efem),yasemine çok pis dalabilirim yani...Burda sorun tam olarak Necdette değil çünkü.O aşık olduğu kadını ve bir şekilde bağlandığı Rüyayı kaybetmemek için son çırpınışlarını sergiliyor.Sorun Yaseminde,yıllardır dile getiremediği gerçek ortaya çıktı ve haspam kılını kıpırdatmıyor Ahmeti sakinleştirmek için aksine Rüyayı kolundan çekiştiriyor hastane önünde.Bi böyle burnu havada bakışlar atmalar falan...Yavuz hırsız ev sahibini kovalar hesabı oldu bu dizi artık.:img-pilot
arwen61 canım koptum seneryona emeğine sağlık :img-hyste
İşte bir model.Elbette gelinlik giymez sevim ama ayla bile denemişti.Onun nesi eksik?
Evet onun nesi eksik ama giyeceğini sanmıyorum.
Buarada resimdeki gelinlik şahane :img-in_lo Duvak hele harika:img-in_lo
ben kaçıyorum. fragmanın yaşattığı bu sinir harbinden sonra kendimi sahillere atmalıyım. başka türlü gevşeyemem..
yasemin, evrendeki bütün kargalarla birlikte sana diyoruz ki : allah senin tependen baksuuun :P
Ben Necdeti dövmekten ziyade (o işi Ahmete bırakıyorum efem),yasemine çok pis dalabilirim yani...Burda sorun tam olarak Necdette değil çünkü.O aşık olduğu kadını ve bir şekilde bağlandığı Rüyayı kaybetmemek için son çırpınışlarını sergiliyor.Sorun Yaseminde,yıllardır dile getiremediği gerçek ortaya çıktı ve haspam kılını kıpırdatmıyor Ahmeti sakinleştirmek için aksine Rüyayı kolundan çekiştiriyor hastane önünde.Bi böyle burnu havada bakışlar atmalar falan...Yavuz hırsız ev sahibini kovalar hesabı oldu bu dizi artık.:img-pilot
Ahmet'i tek başına bırakamam kavgada mümkün değil.:img-hysteBiz de sevap işlesek fena mı olur.:img-hyste Yasemin'de ne kadar suç varsa Necdet'de de o kadar var.Bir de Ahmet'e bu kadar sorumsuz davranacağını düşenememiştim diyor.:img-pilotRüyanın psikolojisi diye tutturdular,halbuki küçükken öğrenmesi çok daha iyi.Kendi psikolojileri bozuk olduğu için düşünemiyorlar eğriyi,doğruyu.:fighting2
vallahi yazilarini okudum.
cogunlukla foruma yazilanlari okuyorum ama birsey yazmiyorum. bazi konularda hakli olabilirsin. mesela yaseminin yillar önce necdetle evlenmesi, o zamanki sartlarda kendince en dogru olandi, sonucta kizini isimsizlikten kurtardi....
ama aradan yillar gecti. yaseminin necdetden ayrilmak icin binlerce nedeni oldu:
- mesela ahmeti yillar sonra trende gördükten sonra
- mesela ahmetin kibrisciga gitmeyi teklif ettiginde
- mesela rüyanin felc gecirdiginde!!!!!!
- mesela güzideyi ögrendiginde!
==> ve en sacma olani, ayrilma karari aldilar ve hala ayni evi paylasiyorlar! güzideye ne oldu? onun necdetle birlikte olma hakkini nasil aliyor elinden??
tamam belki rüyaya herseyi alistira alistira anlatmak gerek, ama bununda yolu yordami var dimi, mesela necdetten ayrilmak, rüyayi ondan sogutmak, ahmete alistirmak. bunlarin hicbirini yapmak iyin gayret bile göstermiyor bu sapsal.
yani necdetten bir celsede ayrilsa, ahmetin rüyayi almak icin bir sebebi kalmayacak ki, cünkü zaten yasemini kabul edecek ahmet!!
ama senaristler bence akilarini baslarina toplasalar fena olmayacak, cünkü o saatlerde kanal d´de cok güzel bir dizi basladi, seyicilerini bu diziye kaptirmasalar bari. cünkü bu kadar eziyetten sonra, tas bile catlar!!!
Eeee hadi ama.Yok mu içinizde bir düğün organizasyonu yapmaya hevesli genç kızlar?:img-wink:
Vallahi canım şu an canım şu fragmana o kadar sıkıldı ki bi şey yapasım gelmiyo diziyle ilgili.Şimdi diyorum tam Mehmetle Sevim evlencekler deriz,onların arasına da bi kara kedi girer,hevesimiz kursağımızda kalır...:icon_sorr
Bi yandan da güzelim dönem dizisinin geldiği noktaya pes diyorum...
O zaman Sevimle Mehmeti adada evlendirelim...Hatta sevda tepesinde kır düğünü yapalım...Ahmetle Yasemine yapamadığımız düğünü onlara yapalım:)
Eeee hadi ama.Yok mu içinizde bir düğün organizasyonu yapmaya hevesli genç kızlar?:img-wink:
Aliye Ablam hoşgelmişsin.Herkesler birden kaçtı.Bari sen bir fikir ver. Biz burada sevimle karar veremedik bir türlü modele.:icon_sorr
Goldrose ben de moralimiz düzelsin diye yapıyorum bebişim.:) Benim de canım çok sıkıldı ama bununla avunmaya çalışıyorum.Daha cumaya çok var. 2 güncük daha rahat edelim.Böyle ıvır zıvırlarla uğraşalım.
cansuçanım en baştaki straplez yaka gelinliğe bayıldım ama o sanırım sevimde iyi durmaz yanındaki eteği kabarık olmayan model sanırım daha güzel olur:img-wink:
Vallahi canım şu an canım şu fragmana o kadar sıkıldı ki bi şey yapasım gelmiyo diziyle ilgili.Şimdi diyorum tam Mehmetle Sevim evlencekler deriz,onların arasına da bi kara kedi girer,hevesimiz kursağımızda kalır...:icon_sorr
Bi yandan da güzelim dönem dizisinin geldiği noktaya pes diyorum...
Kara kedi değilde mutlaka engeller falan çıkar bizimde sinirimiz bozulur daha çok :hıh
Bu Ahmetin durumuda düğünü gecikleştirebilir:S
Tavuskuşu canım düğün için oranizasyona yardım ederimde (buraya resim eklemek yasak diye biliyordum ben) ondan bişi ekleyemiyorum:S
Bölüm özeti bir gelse fragmanla birleştirip daha net yorumlar yapabilirdik.
Arkadaşlar lütfen tek cümlelik mesajlar yazmayınız.
Evet haklısınız yasak olması gerek.Ama hayırlı bir iş bu sonuçta.Belki modlar kızmaz.:) Olmadı birazdan silerim.
Evet adada düğün yapmak çok hoş bir fikir.Ama onlar için özel bir yer değil.Hani manevi bir anlamı olmaz.En iyisi teşkilatta yapalım nikahlarını.3. sınıf şarap içerek de kutlarız.Ama bir kadehten fazlasını içmenize izin veremem.:):) Deniz gezmiş de onların nikah şahidi olsun.
Pekiiiii aile efradı geline ve damada ne takar? Mesela nezahat biricik gelinine aile yadigarı bir kolye filan takar mı? Vehyahut şevket mehmete kızkardeşime iyi bak tadında bir konuşma yapar mı?
Zeynep sen de bir fikir ver bebişim şu sevime.
Evet haklısınız yasak olması gerek.Ama hayırlı bir iş bu sonuçta.Belki modlar kızmaz.:) Olmadı birazdan silerim.
Evet adada düğün yapmak çok hoş bir fikir.Ama onlar için özel bir yer değil.Hani manevi bir anlamı olmaz.En iyisi teşkilatta yapalım nikahlarını.3. sınıf şarap içerek de kutlarız.Ama bir kadehten fazlasını içmenize izin veremem.:):) Deniz gezmiş de onların nikah şahidi olsun.
Pekiiiii aile efradı geline ve damada ne takar? Mesela nezahat biricik gelinine aile yadigarı bir kolye filan takar mı? Vehyahut şevket mehmete kızkardeşime iyi bak tadında bir konuşma yapar mı?
Valla Nezahat Almanyadan orjinal bişeyler yollar herhalde:)
Asıl selma ne yapar?O aristokrat haliyle kalkıp düğünde bi çiftetelli oynar mı mesela:img-yes:Şöyle yandan yandan...
Valla Nezahat Almanyadan orjinal bişeyler yollar herhalde:)
Asıl selma ne yapar?O aristokrat haliyle kalkıp düğünde bi çiftetelli oynar mı mesela:img-yes:Şöyle yandan yandan...
O kadınmı oyanıcak?:) Oynarmı oynar:)
Bu düğün olursa bence hiç hoş geçmeyecek;
Çünkü iki düşman aile (diyeyim) bir araya gelecek.
Hehe bak birden düğün nasıl olacak merakettim:img-blush
Artık soğuk rüzgarlar eser hatta Tsunami olur :img-hyste
Nezahat ve Selmanın karşılıklı olarak göbek attıklarını düşünemiyorum.:img-hyste :img-hyste Oooooo oooooo mastika mastika ooooo...Şevket de selmaya para yapıştırsın.:)Bir ara galiba zeynep'in gırgıriye senaryosu vardı. Oradaki gibi kavga edip sonra göbek atarlarmış. Düşünsenize...Şevket ve rıssa yerlerde dövüşürlerken arkadan gelen bir klarnet sesiyle kendilerinden geçip oynamaya başlıyorlar.
Bu arada sinemi çağırmak gerek.Malum onun en sevdiği çiftlerden sevim ve ince miimed.Onsuz organizasyon olmaz.:img-yes:
Nezahat ve Selmanın karşılıklı olarak göbek attıklarını düşünemiyorum.:img-hyste :img-hyste Oooooo oooooo mastika mastika ooooo...Şevket de selmaya para yapıştırsın.:)Bir ara galiba zeynep'in gırgıriye senaryosu vardı. Oradaki gibi kavga edip sonra göbek atarlarmış. Düşünsenize...Şevket ve rıssa yerlerde dövüşürlerken arkadan gelen bir klarnet sesiyle kendilerinden geçip oynamaya başlıyorlar.
Bu arada sinemi çağırmak gerek.Malum onun en sevdiği çiftlerden sevim ve ince miimed.Onsuz organizasyon olmaz.:img-yes:
hani böyle düğünlerde olur,evlenen tarafların akrabaları karşılıklı harmandalı oynamaya falan çağırılırlar...şimdi de gelinin yeğeni ile damadın yeğenini harmandalı için çağırıyoruz...Ve Ahmet-Yasemin karşı karşıya...Ahmet kollarını açar şöyle bi kartal gibi başlar hey gidinin efesi diye:)Şöyle dizlerini yere vura vura oynar...AAA inanmıyorum Necdetçiğimizi ! çağıramayacaklar ortaya ilk kez...Bu sefer gerçekten dış kapının mandalı sayılır çünkü:)
:img-hysteX100000000000000
Ahmete zaten diğer başlıkta galiba kafkas kartalı yakıştırması da yapılmıştı.Savunun hüüüüleeeeynnnn Ahmet Efe geliyoooooor...
Takı törenini düşünebiliyor musunuz? Hani birinin elinde mikrofon:
-Geliniiiiiiin abisinden 3 tane trabzon burmasıııı...
-Gelinin görümcesindeeeeen tam cumhuriyet altınııııı...
-Damadın ex eniştesindeeeeeen 7 kilo bulguuuuuur...
Ben bu işe kamili çok uygun gördüm.Siz ne dersiniz?:):)
LİİİİİİİN hoşgeldiiiiiiin.bye
Sevim,gelinlik yerine Yasemenin giydiği gibi beyaz bir döpiyes giyebilir.Baında da hoş bir dantelli şapka.
Aslında döpiyes yerine Audrey tarzı sade bir elbise ve beyaz eldivenler boyunda inci kolyede hoş durabilir.
Sevim,gelinlik yerine Yasemenin giydiği gibi beyaz bir döpiyes giyebilir.Baında da hoş bir dantelli şapka.
Aslında döpiyes yerine Audrey tarzı sade bir elbise ve beyaz eldivenler boyunda inci kolyede hoş durabilir.
Mehmetin sadıçı Deniz,Sevimin nedimesi de Defne olsun:)Onlara da ön prova olur hem di mi...:img-yes:Gerçi bu fragmana göe onlara da mutluluk çok görülmüş hemen ayırmak lazım diye bi kavga çıkarıyor senaristler...:icon_sorr
fragmanda ahmet le yasemin nezarethaneden çıkıyolardı sanırım ya da ona benzer bi yerdeler çünkü yürürlerken arkalarında ki tabelada nezarethane yazıyodu
Herkes slm Fragman Cıkmıs Sanırım Ben izlemedim Malesef Ama Yazdıklarınız Okuyunca izlemiş Kadar Oldum Ama İnsallh Görürüm.. Bir Cümle Çok Hoşuma Gitti Savcı ''Eger Cocugun Ahmetten Oldugu Ortaya Çıkarsa Genç Yaşta Hapse Girersin'' Bu Korku Yasemin'e Ömür Billah Yeter:) Ay Hala Necdetin Çoçugu Demişse Eger Yalan Söylemişe İyice Sapıt Bu Kadın Göze Göre Yalan Söyluyo Neymiş Efendim Kızımız Olayları Anlıyabilecek Yaşa Gelsin ama Rüya Sana Bunu Hesabını Soracak Anne Bana Neden Yalan Söyledin Bunca Yıl neden sakladın Gercek babamı E Yasemin O zaman Kızına Ne Diyeceksin. Hem Ahmete Hak veriyo Haklısın Diyo Hem Kızın Uzaklastrıyo NeYaptıgın Bilmiyo bu Yasemin...
:img-hysteX100000000000000
Ahmete zaten diğer başlıkta galiba kafkas kartalı yakıştırması da yapılmıştı.Savunun hüüüüleeeeynnnn Ahmet Efe geliyoooooor...
Takı törenini düşünebiliyor musunuz? Hani birinin elinde mikrofon:
-Geliniiiiiiin abisinden 3 tane trabzon burmasıııı...
-Gelinin görümcesindeeeeen tam cumhuriyet altınııııı...
-Damadın ex eniştesindeeeeeen 7 kilo bulguuuuuur...
Ben bu işe kamili çok uygun gördüm.Siz ne dersiniz?:):)
LİİİİİİİN hoşgeldiiiiiiin.bye
şevket efendilere esas yerinden yollarım ben hasır bilezikleri hatta hasır set yollarım yakışır sevime:img-wink:
birde sevimin yoldaşlarından bir adet che resimli yastık bir yastıkta kocasınlar diye (bunu gören rıza bey düşüp bayılmasında):img-pilot
kına gecesindede bizler özel olarak sevimden sonra yaseminede kına yakarız malum şu andaki durum bu kınayı feci halde gerektirir oldu:)
Kuzum Cansu, bu Yasemin-Necdet işbirlikçi ve de yalancıları yüzünden, Sevim ile Mehmet'in arası bozulmasa bile şöyle ailecek düğün yapacak ortamları ve hevesleri kalmayacak....içim giderekten diyorum ki; sen gelinlikten vazgeç. Sevim'e şöyle zarif bir etek döpiyes bulalım...sade bir nikah töreni ile mutlu yuvalarına uğurlayalım...Fragmandaki yumruklaşmadan sonra, Rıssa ile Şevket nasıl yanyana gelecek merak ediyorum zaten :hıh hepsi o iki işbirlikçinin yüzünden....
Che resimli yastık mı?:img-hysteX10000000000000000
Salona giriş şarkıları da "Gündoğdu" olsun.
Gündoğdu hep uyandık
Siperlere dayandık
Bağımsızlık uğruna da
Al kanlara boyandık
Yolumuz devrim yolu
Gelin kardeşler gelin
Yurdumuza yanki doldu
Vurun kardeşler vurun.
Yasemin o kınayı ahmet gibi peygamber sabrına sahipbirini bile delirtmeyi başardığı için mutluluktan yaksın.:)Anladınız siz onu...
Fragmanı gördümm...
evet Yasemin dava açıyoooo kızını senden aliciiiikkk:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste Çok komik ama...:img-in_lo
Allah bilir yine Niiijdiiit ne yapacağız demiştir....
Şu en son sahne ne ya nezarathane den çıkıyolar....Anlamadım:(
(sizinkileri baştan hızlı okuyunca nezahat gibi gördüm de sonra dank etti:))
Gerçekten şu hapis korkusu Yaseminceğimizi bile yola getirir....
Meltemcim bu fragman ve yaso hepimizin sinirini bozduğu için ben de başka şeyler düşünelim dedim.Mesela fragmanda sevim ve miimed pek bir şihvetli sarılıyorlardı.Sevim mehmetin evlenme teklifini kabul etmiş olabilir diye düşündük.Kafa dağıtmak için de onların düğününü organize ediyoruz.Senin de ekleyeceğin fikirler varsa bekleriz yani.:):)
Che resimli yastık mı?:img-hysteX10000000000000000
Salona giriş şarkıları da "Gündoğdu" olsun.
Gündoğdu hep uyandık
Siperlere dayandık
Bağımsızlık uğruna da
Al kanlara boyandık
Yolumuz devrim yolu
Gelin kardeşler gelin
Yurdumuza yanki doldu
Vurun kardeşler vurun.
Yasemin o kınayı ahmet gibi peygamber sabrına sahipbirini bile delirtmeyi başardığı için mutluluktan yaksın.:)Anladınız siz onu...
aslında değişik sebeplerle kına yakılabilir;
evlenme merasiminden önce adet olduğu için,mutluluktan ve bir işi mahvedince yasemininki son seçeneğe uyuyor:img-wink:
gündoğduyuda tuttum ama karşı taraf atağa geçmesin malum bu düğünde sadece mehmet ve sevim evlenmeyecek ayrıca sağ ve solda nikahlanacak:img-yes:
meltem-cmbl
26-09-07, 16:09
Meltemcim bu fragman ve yaso hepimizin sinirini bozduğu için ben de başka şeyler düşünelim dedim.Mesela fragmanda sevim ve miimed pek bir şihvetli sarılıyorlardı.Sevim mehmetin evlenme teklifini kabul etmiş olabilir diye düşündük.Kafa dağıtmak için de onların düğününü organize ediyoruz.Senin de ekleyeceğin fikirler varsa bekleriz yani.:):)
he cnm tmm anladımm:)
ben ancak ahmetle-yaseminin düğününe fikir veririm
ama neyse açmim o konuyu hepiniz bana dalmayın şimdi iş çıkarmayalım:)
ya ergim falan nerde buradalar dimi ya hepinzii çok özledim giremiyom yorumda yazamıyom o yuzdenn
fargmanda o kadar kötü oalan şey ne izlemedinmde
aslında değişik sebeplerle kına yakılabilir;
evlenme merasiminden önce adet olduğu için,mutluluktan ve bir işi mahvedince yasemininki son seçeneğe uyuyor:img-wink:
gündoğduyuda tuttum ama karşı taraf atağa geçmesin malum bu düğünde sadece mehmet ve sevim evlenmeyecek ayrıca sağ ve solda nikahlanacak:img-yes:
Artık heralde bunu da hapiste yaparlar dimi?
(Yaseminle bağlamak amacıyla dedim de yoksa yanlış mı oldu hani konu dağılsın falan)
Necdet te bu suça ortaklık etmiyor mu ki?
arakadaşalr fragman çıktımı
buraya artık eskisi gibi tazamıyorum malunuz okul nedeniyle
biri bana son olayları anlatabilirmi tabi olay varsaa
meltem-cmbl
26-09-07, 16:29
Ben yeniyim.Hatırla sevgili'yi severek izliyorum. Evet arkadaşım fragman çıktı. Blogumdan bulabilirsin.:img-wink:
teşekkürler cnmm ben istemedim ama izlememiştim
sayende gördüm ay rızayla şevket nasıl kavga ediyo öle:)
yaşarda süper dövmüşş o çocuğğu fragmanı sesli izleyemdim cafede olduğum için neyse eve gidince tvden bakarımm
ayy bu adam hala rüyayo öpüyo yaa uyuz:img-cool2
şevketle rızanın kavgası tam komedi olucak sanırım rızada öğreniyo gerçekleri herhalde
yaseminin hapis mevzusu nedeniyle necdet rüyayı red edebilir
ahmetle yaseminde beraber gidiyolar snaırım mahkeme salonu orası
sevimle mehmetin sarılmasıda pek bi içli
denizle defne neden kavga ediyo acaba
hani böyle düğünlerde olur,evlenen tarafların akrabaları karşılıklı harmandalı oynamaya falan çağırılırlar...şimdi de gelinin yeğeni ile damadın yeğenini harmandalı için çağırıyoruz...Ve Ahmet-Yasemin karşı karşıya...Ahmet kollarını açar şöyle bi kartal gibi başlar hey gidinin efesi diyeŞöyle dizlerini yere vura vura oynar...AAA inanmıyorum Necdetçiğimizi ! çağıramayacaklar ortaya ilk kez...Bu sefer gerçekten dış kapının mandalı sayılır çünkü:)
:img-hyste
şu saatten sonra ahmet karşılıklı oynamak için bile görmesin yasemini ya.. yazık, harmandalı oynarken bile ona zarar verecek birşey bulur yasemin, ya viyaklamaya başlar "bana öyle bakma, üstüme yürümene dayanamıyorum" der ya da olmadı çelme takar, düşürür adamı :img-cool2
cansuçanım ben sevim gelinlik giymez diyorum :) illaki döpiyes giyer, zaten modaymış o zamanlar nikahta hep döpiyes giyiyormuş hatunlar.. eh, sevim gibi sosyalizmle yatıp devrimle kalkan bir hatundan da saraylarda düğün yapmasını bekleyemeyiz zira o zaman emperyalist güçlerin tesiri altına girmiş olur, sevimlikten çıkmış olur :P bence nikahtan sonra en fazla bir yemeğe çıkarlar o kadar..
ama gelinlik diye çok ısrar ediyorsan, şöyle birşey olabilir belki :P :img-in_lo
http://img403.imageshack.us/img403/3549/anjolique11ig0.th.jpg (http://img403.imageshack.us/my.php?image=anjolique11ig0.jpg)
birde sevimin yoldaşlarından bir adet che resimli yastık bir yastıkta kocasınlar diye (bunu gören rıza bey düşüp bayılmasında):img-pilot
kına gecesindede bizler özel olarak sevimden sonra yaseminede kına yakarız malum şu andaki durum bu kınayı feci halde gerektirir oldu:)
che resimli yastık :img-hyste ebru sen müthiş bir insansın ya ölüyorum burada gülmekten.. zaten namus belası şarkısını da ne güzel uyarlamışsın, koptum bütün yol boyunca "necdet lale baba ahmet zor günümde el olur" :img-hyste
Tavusumçanım,şu Yasemen'e ne kadar kızsak da onunda bir gelinlik giymesini isterim.Hele senin gönderdiğin modeller bir harika.İspanyol dantel bir duvak çok yakışırdı Ada Yasemenine...
Hapshane yerine şöyleee hoş bir yerde de düğn yapsalar.Aman ne diyorum ben:img-fear2Biz bunu daha önce belki yüz kere konuşmuştuk.Hayal etmeyelim;sonrasında senarist hezimeti daha çok koyuyor bizlere...:img-beee:
fragmanda ahmet le yasemin nezarethaneden çıkıyolardı sanırım ya da ona benzer bi yerdeler çünkü yürürlerken arkalarında ki tabelada nezarethane yazıyodu
fragman cıktımı .................
sevket savcıyı etkilemiş herhalde torpil yapmayan adam kendisini tolerans istiyor
yasemini ve ailesini bu hafta zorlu olaylar bekliyor demekki.seyretmedim fragmanı ancak bu kadarını yazabildim malum sitedede bulamadım bulan bana özel mesaj atabilirmi???????
bu foruma yetişemiorum ben yaaa:(bi işe geliorum sayfalarrr sayfalarr:)fragman çıktı demek göremessemde forumda okuduklarımdan izlemiş kadar oldum:)yok bu necdet akıllanmıcak o kadar diorum hayatının dizginlerini eline al die yokkk inatla hala yaseminin hatalarıyla uğraş kendi hatalarınıda düzeltme!demek rıza babayla şevket baba birbirlerine giriolar ya yaşlı başlı insanlar yakışıcak mı hakkaten yaa ne gerenk var?sevimle mehmete çok sevindim ztn şu andada düğün organizasyonlarına başlamıssınız sanırım:):)fikrimce gitsinler nikah dairesine alsınlar denizle defneyi ahmette gelsin halası hep yanındaydı nede olsa oda halasının yanında olsun evlensinler ohh mis gibi tamam curcunaya gerek yok:)yok rızayla şevket biaraya gelmez yok yasemin gelsin mi ahmet gelmesin mi hiç gerenk kalmaz düşünmeyede:)denizle defnede kavga ediolarmış galiba kesin deli deniz gidicemde gidicem filistine die tutturuodur defnede doğal olarak kızıodur gitmesini istemiodur:icon_whis
yasemine gelince artık no comment durumuna getirdi beni yok yani onunla ilgili bişi algılayamıorum onunla ilgili fikir beyan edemiorum ve artık onun için ahmetin sadece alışkanlık olduğunu düşünüorum:icon_whis
merhaba foruuum:)
fragmanı izledim..forumumuzun iletişimcisi aliye abla sayesinde:img-in_lo
vallahi söylemeyeyim dieye çok tuttum kendimi amaaa o yasemin nanesinden bişi olmaz:hıh
necdet zaten sinirlerime tavan yaptırdı...
ahmetin oturup uzak uzak ne güzel bir kızım var..annesi de yasemin..bana söylememişler gerçi ama olsun..bir gün rüya da gerçekleri bilecek..onlar ne zaman münasip görürlerse artık..demesini bekliyormuş anlaşılan:img-beee:
sevim mehmet de sonunda işi pişiriyor anlaşılan:)
da şevketle rıza neden kavga ediyor acaba:icon_whisne düşündünüz siz?
idam kararının hesaplaşması mı yoksa..
ya da herkes gerçekleri öğrendi mii:img-pilot
---
bu arada düğüne falan geçmişiniz sizz:img-in_lo
nerdeee..:img-in_lo
che resimli yastık :img-hyste ebru sen müthiş bir insansın ya ölüyorum burada gülmekten.. zaten namus belası şarkısını da ne güzel uyarlamışsın, koptum bütün yol boyunca "necdet lale baba ahmet zor günümde el olur" :img-hyste
sağol canım sende müthişsin photosopiyem benim :)
elimde değil bu hatırla sevgili her ne kadar ciddi bir dizi olsada benim için tam bir mizah malzemesi her karakter ayrı bir komedi :)
__SEYMEN__
26-09-07, 17:52
fragaman çıkmış özet yok hala ya fragamanda izlediğim kadarıyla davayı ahmet kazanamıyor ikinci bir dava açıyor sanırım o nedir acaba
rüyayı rıza falan da öğrenecek herhalde çok karıştı ortalık çook
Evet özet halen gelmedi,ben de son kalan umut kırıntılarımı özete saklıyorum şöyle ki ve "Yasemin sonunda gerçeği itirafa mecbur kalır" gibisinden bi cümle bekliyorum en azından.O taktığım en son sahnede ise Yasemine hapse girebilirsin diyen savcının odasından çıkmışlardı sanırım,Yasemin arkadan tırsak tırsak yürüyo,Ahmet yüzüne bile bakmıyor :good:
fragmanı gördüm sonunda
ahmet necdete ne güzel bağrıo:)
şevketle rızada ne öyle koca koca adamlar saçsaça başbaşa:P
deniz ayaklanır ayklanır gidiyor yine ya of:(:(
ahmette açtı walla davayı of ya ahmetten böyle birşey beklemezdim şahsen yani sonuçta o kızından ayrı kalmanın nasıl birşey olduğunu biliyor şimdi niye bunu yasmine yaşatıyor ki:(:(nyse oda kendince haklı
denizle defne kavga ediyor:(:(
yasmin hapse girmesin ya:(:(
yaşar solculardan brini dövüo:/
he birde sevim ile mehmet sarılıyor:)
ergim sen burdamısın kaçak beren forumunda herkes seni arıo:)
eh artık sezon sonuna kadar uzatmaları izlicez galiba..ana hikaye bitmesin die sakız gibi uzatcaklar galiba..diziyi izlmekten vazgeçmicem ama artık eski heyecan kalmadı bende..sizde???
bu hapis işi çok gündeme geldi bence ahmetin rüyayı alması bu hapis sayesinde olcak
necdet reddetcek sanırım rüyayı
rıza nasıl öğreniyo acaba gerçekleri
selambye
iftarını yapmış,yapacak olan herkese hayırlı iftarlar dilerim efendim:img-wink:
özet hala çıkmamış avustralyadan kargoylamı geliyor nedir hala anlayamadım böyle milleti merakta bırakıp süründürmekten zevk alıyorlar herhalde:icon_evil
tek merak ettiğim yaseminin nasıl bir ifade vereceği özet bir ihtimalde olsa açıklayıcı olabilirdi ama bekle babam bekle:icon_sorr
Normal şartlarda fragmanın bugün itibariyle gelmiş olması ve bunun akabinde bizim sinir ve kalp krizi geçiriyor olmamız gerekiyordu. Ama maalesef yok.Atv'nin sitesini güncellemeyi mi unuttular nedir? Yarınki programın bile bölüm özeti gelmemiş.Ooooofff offff...
Bu arada savcı amcanın söylediği nesep cürmü(umarım doğru yazmışımdır) lafı soybağını değiştirmekmiş.Yani yasemin çocuğun babasını farklı gösterdiği için hapse girebilirmiş.Ayrıca hani geçenlerde Zeynep çocuğu alması için evli olmasına gerek yok diyerek bazı kanunlar yazmıştı ya.Onlar 1969 yılında geçerli değilmiş.Çünkü şu anda geçerli olan medeni kanun 2002'de yürürlüğe girmiş. Haliyle o zamanlar durum farklıymış.Bu nedenle de ayla tehlikesi hala mevcut diyebiliriz ki bu durumda senaristler saçmalamanın doruklarına çıkarlar.:img-yes:
Nasıl dersime iyi çalışmışım değil mi?:):):)
Normal şartlarda fragmanın bugün itibariyle gelmiş olması ve bunun akabinde bizim sinir ve kalp krizi geçiriyor olmamız gerekiyordu. Ama maalesef yok.Atv'nin sitesini güncellemeyi mi unuttular nedir? Yarınki programın bile bölüm özeti gelmemiş.Ooooofff offff...
Bu arada savcı amcanın söylediği nesep cürmü(umarım doğru yazmışımdır) lafı soybağını değiştirmekmiş.Yani yasemin çocuğun babasını farklı gösterdiği için hapse girebilirmiş.Ayrıca hani geçenlerde Zeynep çocuğu alması için evli olmasına gerek yok diyerek bazı kanunlar yazmıştı ya.Onlar 1969 yılında geçerli değilmiş.Çünkü şu anda geçerli olan medeni kanun 2002'de yürürlüğe girmiş. Haliyle o zamanlar durum farklıymış.Bu nedenle de ayla tehlikesi hala mevcut diyebiliriz ki bu durumda senaristler saçmalamanın doruklarına çıkarlar.
Nasıl dersime iyi çalışmışım değil mi?:):):)
Koşa koşa buraya geldim off yok mu özet yok yok offf :hıh
Cansuçan evet tabiki kanunlar değişti ama yine de ben çocuğu babanın alması için illaki evli olması gerektiğini söyleyen bir kanun olduğunu sanmıyorum tabi ki evli olması hakim açısından daha iyidir ama bence o zamanlarda ilk aranan şartlar babanın iyi bir işe sahip olması çocuğa güvenli huzurlu rahat bir ortam sağlayabilmesidir ki bunlar Ahmet'te var :img-in_lo:img-in_lo
Üstelik bir de orda Yasemin cadalozu ifadesini değiştirmeye gitmiyorsa :hıh ve bunların yalan söyledikleri ispatlanırsa Yasemin hapse girebilir Necdet girer mi bilmiyorum zaten bu durumda Yasemin'in o gereken huzurlu ortamı veremeyeceği çok aşikar :icon_whisNapacaklar Rüya'ya cezaevinin bahçesinde volta mı atacaklar :icon_whis :img-cray: Ve gerçekler ortaya çıkarsa Necdet'te Rüya'nın gerçek babası olmadığına göre bu durumda geriye tek seçenek kalıyor Rüya'yı Ahmet 'e verirler :icon_whis
Yalnız bu Rüya annem de annem diye ağlarsa napacaklar Ahmet açık görüşe götürür mü acaba :img-cool2
Düşünsenize rüyanın mahpustaki annesine temiz çamaşır götürdüğünü.:img-hyste :img-hyste Yasemin tesbih çekmeyi de öğrenir.Hatta hapiste bir tane de hanımağa olsun mesela ahmetin idamdan kurtardığı azılı bir katil...Yaseminin ahmete yaptıklarını öğrenince ahmete duyduğu vicdan borcundan dolayı yasemine eziyet etsin.Yemekleri ona yaptırsın, yerleri ona sildirsin, gece tuvalete gittiğinde veya banyo çıkışı onu tenhada kıstırarak hırtlatacağına dair masum(!) uyarılarda(!) bulunsun.:):)Belki aklı başına gelir...:bilmim Olma mıııı?
Diziceeee hoşgeldin.bye bye Gördün mü fragmanı?
Koşa koşa buraya geldim off yok mu özet yok yok offf :hıh
Cansuçan evet tabiki kanunlar değişti ama yine de ben çocuğu babanın alması için illaki evli olması gerektiğini söyleyen bir kanun olduğunu sanmıyorum tabi ki evli olması hakim açısından daha iyidir ama bence o zamanlarda ilk aranan şartlar babanın iyi bir işe sahip olması çocuğa güvenli huzurlu rahat bir ortam sağlayabilmesidir ki bunlar Ahmet'te var :img-in_lo:img-in_lo
Üstelik bir de orda Yasemin cadalozu ifadesini değiştirmeye gitmiyorsa :hıh ve bunların yalan söyledikleri ispatlanırsa Yasemin hapse girebilir Necdet girer mi bilmiyorum zaten bu durumda Yasemin'in o gereken huzurlu ortamı veremeyeceği çok aşikar :icon_whisNapacaklar Rüya'ya cezaevinin bahçesinde volta mı atacaklar :icon_whis :img-cray: Ve gerçekler ortaya çıkarsa Necdet'te Rüya'nın gerçek babası olmadığına göre bu durumda geriye tek seçenek kalıyor Rüya'yı Ahmet 'e verirler :icon_whis
Yalnız bu Rüya annem de annem diye ağlarsa napacaklar Ahmet açık görüşe götürür mü acaba :img-cool2
yalan beyandan hapis mümkün hem nufüs müdürlüğünede yalan beyan gibi bişi söz konusuydu yanlış hatırlamıosam şevket baba sölemişti:icon_whisama ahmet arkadaşımız hapis durumunda yine duygularına yenilip yasemini kurtarır rüya ahmette kaldığı zamanlarda annemi isterim der alın size geri dönüş modu
bu ahmet yasemine sıkı bi ders vermeli!!!!!
açıkcası ben ahmetten yine bir süpriz bekliyorum.her zamanki gibi yaseminin hapse girmemesi için mutlaka birşey yapacaktır.(bir insan bu kadar yufka yürekli olursa:img-wink:)yada artık necdet inadı bırakıp rüyayı nüfusundan çıkaracaktır.(buda tabi ahmetin yumruklarıyla bence mümkün:icon_whis)yoksa yasemine hapis yolları gözüktü.ama senaristler yine yaparlar yapacaklarını biz ne desek boş:img-cool2
tavuskuşu çok hoş yaa demek yasemin tespih çekmeyi öğrenecek:img-wink:
eee artık volta da atar,hanım ağada olur doğru kim tutar içerde yasemini:icon_whis
anlaşıldı bundan sonra yseminin hapishane maceralarından bahsedeceğiz bende hikaye çalışmalarımı bu konuya yönlendireyim bari:img-wink:
tabi necdetinde ceza alma durumu var sonuçta oda suç ortağı ama ahmetin işi bu kadar ileriye götürüp götürmeyeceğinden pek emin değilim çünkü o ne yaseminin nede necdetin ceza almasını istemiyor sadece rüyanın gerçek babası olduğunu kanunlar önündede kanıtlamak istiyor
belkide mahkeme sonuçlanmadan davadan vazgeçer ama yasemininde buna bir katkısı olabilir yoksa ahmet yumuşayacağı yerde iyice hiddetlenebilir
Fragmanı gördüm ve gözlerime inanamadım..Sinirlerim ilk defa bu kadar feci bir şekilde zıpladı.
Benim malum fix beğenmediğim sahne olan Yasemin'in ağlaması(pardon kusma sesi çıkarması mı demeliydim)gene var bu bölümde..Ama bir de ne göreyim ondan çok daha beter sahneler...
Rıza ve Şevket neydi öyle ya.Ahmet&Necdet'in yaşlanmış sözde aklı başında insanları.Hele Şevket'ten hiç beklemiceğim bir davranıştı bu...
Bizler bir de aileler bir araya gelsin en azından büyükler buna aklı başında(Yasemin'in yapamadığı gibi)bir çözüm getirsin derken onlar sokak ortasında yumruk yumruğa giriyorlar.Bu nasıl birşeydir.Hiç ama hiç tasvip etmediğim bir sahne oldu...Ahmet&Necdet için de söylemiştim ne olursa olsun böyle sokak ortasında serseriler gibi kavga etmesinler diye işte onun beteri bu oldu...
Necdet'in sorumsuz lafına ise ne desem bilemedim.Necdet hayatını bir yalan üzerinde kaygan bir şekilde sürdürdüğü için gerçekleri görme yetisi de kaybolmuş zamanla..Ve bu yetiyi uzun süre de geri alamıcak gibi.Sorumsuz kelimesini onun kullanması gülünç bir durum ortaya çıkardı...
Sorumsuz Ahmet
Sorumlu Necdet ve Yasemin
Iyi, Riza da bu capulcu takimina katilmis. "Adalet" diyor. Yani "sen beni hapse yolladin, benim kizim da senin oglundan cocugunu sakladi" diyor herhalde. Ki oyle diyorsa, Riza'nin gozumde mikrop kadar degeri kalmaz. O Ahmet ki, en zor gununde metresine mektup tasimak icin askinda oldu, babasiyla, ailesiyle mahkemelerde karsi karsiya geldi. Isini gucunu birakip, Riza'nin avukatligini yapti. Riza da bunu diyorsa, yaziklar olsun. Bu dizide kimsede vicdan yok herhalde.
Sacma sapan doldurma bir bolum olacak gibi gorunuyor. Uzadikca uzayacak her sey. Mahkemelerde surunmeleri, seviyesiz, anlamsiz ve gereksiz kavgalari izleyecegiz. SONRA da, bu insanlar biraraya gelip, hic bir sey olmamis gibi aile olacaklar. Biz de sevinecegiz. Bari Riza'yla, Sevket'i kavga ettirmeseydiniz. O yasta, o hayat tecrubesinde adamlar oyle kavga eder mi, 20'lik delikanlilar gibi. Ahmet'le Necdet tamam da, bunlarin ki iyice abes kacmiyor mu? Ne bu? Bari Yasemin'le Ayla da sac saca bas basa girsinler de, tam olsun. Girgiriye'de kavga var. Senaryoya dogru duzgun diyalog yazamadikca, yumruk yaziyorlar.
Düşünsenize rüyanın mahpustaki annesine temiz çamaşır götürdüğünü.:img-hyste :img-hyste Yasemin tesbih çekmeyi de öğrenir.Hatta hapiste bir tane de hanımağa olsun mesela ahmetin idamdan kurtardığı azılı bir katil...Yaseminin ahmete yaptıklarını öğrenince ahmete duyduğu vicdan borcundan dolayı yasemine eziyet etsin.Yemekleri ona yaptırsın, yerleri ona sildirsin, gece tuvalete gittiğinde veya banyo çıkışı onu tenhada kıstırarak hırtlatacağına dair masum(!) uyarılarda(!) bulunsun.:):)Belki aklı başına gelir...:bilmim Olma mıııı?
Diziceeee hoşgeldin.bye bye Gördün mü fragmanı?
Yasemine dair yine kötü sezgiler seziyrum.....
Çok gerçekçi şeyler Yasemin tırsak olur ama...:img-polic:icon_whis
fragmanı sevgili Aliye ve Kutbettin sayesinde izledim..
Vallahi şu Yasemin Yasemin olalı kırkda yılda bir kere doğru bir iş yapar diye bekledim...ama tam da diyemedi gibi geldi..Zaten o kayalık ağır hasarlı surat ifadesiyle savcıya kem küm ifade vermişse, savcı ondan bariz şüphelenmiştir...bknz:yasemin o ifadeden sonra da yatacak yerin hiiiçç yoookk!
Necdetman e ne diyeyim...Ahmet sorumsuzmuş....:img-hyste..aslında gülen evrendeki tüm kargalar!!!!bknz:tamakıllandı derken yine tam gazzz...Yaseminin peşinden devam!
şevketle Rıza ne iş anlamadım?...Grumpy Old Men gibi eskiden kalmış tartışmalarına bu sefer de yumruklu tartışma...:img-fear2...Şevketi öldürmek için bahane mi arıyorlar nedir?:icon_sorr
Buradan Ahmete Kutbettin reçetesini öneriyorum Yaseminin y..f y..f korkmuş ifadesini görünce...
Ahmet günde 3 sefer Yasemini kolundan tutup Sevda Tepesinden aşağı bungee jumping ile sallandırsın...Aklı başına kesinkes gelir...:img-yes::img-yes:bknz:bazen travmayı travmaya sebep olan hadiseyle yüzleştirerek çözmek:img-hyste
Hosbulduk, gormez olur muyum fragmani? Gormez olaydim. Yorumu da yazdim. SInirlerim hopladi zipladi. Bak, kanun Yasemin'lerin yaptiginin hapse girecek kadar buyuk bir suc oldugunu dusunuyor. Neyse ki, bu yasayi yapanlarin akli basindaymis.
Kizimi benden alacak diye aglayana kadar, git, "Ahmet ben de, kizin da seniniz. Bosanacagim hemen, sen evimizi tut, dose, ben sana kendimi affettirecegim soz" de, dengesiz, akilsiz kadin. Ahmet iki nazlanir, sonra affeder, bilmiyor musun?
Buradan Ahmete Kutbettin reçetesini öneriyorum Yaseminin y..f y..f korkmuş ifadesini görünce...
Ahmet günde 3 sefer Yasemini kolundan tutup Sevda Tepesinden aşağı bungee jumping ile sallandırsın...Aklı başına kesinkes gelir...:img-yes::img-yes:bknz:bazen travmayı travmaya sebep olan hadiseyle yüzleştirerek çözmek:img-hyste
çok etkili bir çözümmüş akşama kadar kaldırıp kaldırıp atacaksın bak ondan sonra nasıl muma dönüyor:)
yasemin kesin bir açık verecektir ifadesini alınırken yoksa bu dava açılmazdı ama fragmana göre necdette çocuk benim diyecek o zaman bu dava tam bir arap saçına dönüyor:icon_roll
Yok canım şimdi hakkını yemeyin Yasemin'in:icon_whis.Eğer dersini iyi çalışır hocası Necdet'in savcı karşısında söyleyeceklerini maddeler halinde yazdığı kağıdı iyi ezberlerse açık vermez.Ama hocası Necdet'ten ek dersler alması lazım bu durum onu aşar yani...:icon_whis:icon_whis:icon_whis
Hapse soksunlar şunu bir iki gün ilham gelir de resim yapar.Olaya dolu tarafından bakmak lazım:icon_whis:icon_whis
Merhaba arkadaşlar, bugün fragmanı izledikten sonra kendimi sokaklara attım. Ta kalktım Modadan Karaköy'e, oradan yürümek suretiyle Galata-Tünel-Galatasaray Asude Pastanesine gittim. Ben vardım. Onlar çıkmış. Yakalasaydım ne olurdu bilemiyorum, siz düşünün.:img-cool2Sonra geri döndüm, ne yaptım bu saate kadar. Kolktukta uyudum kaldım. Bana ail doktor ve bir huni lazım galiba arkadaşlar...:icon_sorr:img-pilot
Anam malum harf de yine gitmiş!!! ç ler geri geldi editasyonu!!!
Doğru sölüyosun cnm fragmanı izledimde şimdi yasemin eğer davada rüya ahmetin kızı değil derse işte o mzn çok samimi söylüyorum bu işi sarpa sarar ve ben bu dziyi dahda islemem çok seviyorum ama gerçek aşk kalmadı artık şevket le rıza kavga ediyo rüya için herlade herkes rüyanın derdne düştü rüya bnm kzım rüya onun kzı rüya benim torunum falan filan ama inşallah şuu diziyi bi toparlarlar ya:icon_conf
Sorumsuz tanımına bakarken, açaba ben mi yanlış anlıyorum, ben mi yanlış biliyorum, açaba ben miyim anormal diye, itüsözlükte bir tanıma rastladım çanlar. O tanımı buraya taşıyorum izninizle ve kim sorumsuz diye tekrar sormak istiyorum:
"sorumlulugu olmayan degildir sorumsuz; aksine sorumlulugu olupta bir sekilde hayatini onlar hic yokmuscasina idame ettirebilendir.
her zaman hic istisnasiz bir mazereti vardir. her zaman yaptiginin mantikli bir aciklamasi, yapilmasi gereken isi ileriye atmak icin en az uc sebebi vardir. bir gunden bisey mi olur, 8 aydan ne olur , o kadar beklemis bir gun daha beklesin ne olur. ben istemedim , onlari kiramadim, sunu bununla halledicem o zaman bunun bi anlami kalmayacak. kendini kandirmakta hic bir zorluk cekmezler, ayni kolayligi karsidakilerini kandirirlarken de gormek isterler; eger olmaz ise konuyu degistirecekleri bir nokta arar dururlar; agizdan cikan ufak bir kotu soz, sesin bir kat arttirilmasi. artik sorun sorumsuzluktan bambaska yerlere kaymistir ve de daha guzel gunlere yelken acilinilir.
sorumsuz insandan bir sey istenilmez cunku istenilen sey -bir iyilik olabilir, acil halledilmesi gereken bir sey olabilir- illa ki yapilmaz. isine gelmedigi zaman "unutmak" altina sivisir, isine geldigi zamansa aylar yillar oncesinden bir seyleri cikartir koyar onune apisip kalirsin. en iyisi kendi haline birakmak dersin, sonra ucu sana dokunur, kuyruguna basilir yine dayanamaz yaptiginin sacmaligini kendisine guzel sozlerle anlatmaya calisirsin. hak verir, oyle olmamaya calisacagini soyler; bir gun sonra hersey basa doner; ayni tas ayni hamam.
sorumsuz insan sorumsuzdur degismez."
Merhaba arkadaşlar, bugün fragmanı izledikten sonra kendimi sokaklara attım. Ta kalktım Modadan Karaköy'e, oradan yürümek suretiyle Galata-Tünel-Galatasaray Asude Pastanesine gittim. Ben vardım. Onlar çıkmış. Yakalasaydım ne olurdu bilemiyorum, siz düşünün.:img-cool2Sonra geri döndüm, ne yaptım bu saate kadar. Kolktukta uyudum kaldım. Bana ail doktor ve bir huni lazım galiba arkadaşlar...:icon_sorr:img-pilot
Anam malum harf de yine gitmiş!!! ç ler geri geldi editasyonu!!!
:blink:hakkaten o kadar yürüyüşten sonra yakalasaydın kesin çok feci şeyler olurdu.vay canına bu kadar etki yaa değer mi yasemin için ahmete de sölüorum bunuda dinletemiorum ki:)bence asıl doktora ve bi huniye ihtiyacı olan yasemin:img-yes:bence ahmet alsın bi an önce rüyayı yaseminede desin ki sevmiorum nefret ediorum yeter be artık düş yakamdan desin hani onun böle davranmasına dayanamıo ya yasemin!!akıl sağlığını kaybetsin ztn var olduğundan şüphe duyuyorum genelde ruh hastalıkları hastanesine direk götürsünler versinler eline günlüğünü o ömrünün sonuna kadar günlük yazsın orda rüyada annesini öldü bilsin:img-hyste
Vallahide billahi de bıktırdılar...bknz:19 + 13 bölümlük incir çekirdeğinden daha da küçük gerekçelerle bir çocuğun babasından saklanma sebebi...
Artık dalgaya vuruyorum...Aklıma zihnime ziyan etmemek için..
Bu arada Anaammm! Sevimle Mehmet ne güzel sokak ortasında sımsıkı sarılıyordu...:img-in_lo:img-in_lo..Bari onların mutluluğunu ve aşkını izleyelim...:img-cool2
Denize Filistin yolları göründü..en aktivisitinden solcu olacak bknz:Yaşarın en aktivisitinden sağcı olması gibi...Deniz Gezmişin acep Filistin zamanlarını mı izlettirecekler..ki hiç sanmıyorum..Bizim deniz onların peşinden yollara dökülmüşken kapıdan bir şekilde evine döndürülecek...:icon_whis
Ahmet bir an önce şu Rüyayı alsın..yaseminle Necdeti bir çarptırsın..hapse mi yolluyor..başka yere miartık neyi uygun görürse...Necdetin Güzideden çocuğu olacaksa onu da kütüğüne yazdırsın..Olsun bitsin!..bknz:bayılacağım bu mantıksızlıktan...:img-polic