idolüm okan
21-09-07, 22:28
ya bişey sorcam ara sıra görüyorum.güzide hamile mi kalıyo necdetten
|
Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-19 idolüm okan 21-09-07, 22:28 ya bişey sorcam ara sıra görüyorum.güzide hamile mi kalıyo necdetten Melal 21-09-07, 22:28 Emoss'cuğum büyük ihtimal öyle olacak. Yasemin Rüya'nın babası Ahmet değil diyecek. Ahmet zınk diye kalacak duyduklarına inanamayacak bu kadın nasıl bunları der diyecektir. Ve o sırada Ayla girecek salona ve mahkemenin akışını değiştirecek,karara etki yapacak bir ifade verecek. Veee Yasemin'le Necdet mosmor olup oldukları yere çökecekler.:img-hyste Bende iyi senaryo yazdım ama böyle olsun isterim. Eğer Yasemin Ahmet Rüya'nın babası değil derse Ahmet'in gözünden iyicene düşer.:img-yes: cansu_a 21-09-07, 22:29 bence güzide hamile kalsın gitsin kendini sevda tepesinden atmaya kalksın atmak üzereyken ahmet onu kurtarsın olsun bitsin :img-wink::img-wink::img-yes: zaten dizide her an herkes hamile kalıcak heran herkes kapıdan bir şey duyucak diye ödüm kopuyo:img-polic:img-polic:img-pilot :img-hyste :img-hyste süper 7 yıl sonra da ahmetle necdet dövüşürlerken ahmet bunları necdete anlatsın yasemn selmaya çok tecrübesizdim dedii zman selma şey dicek sandım tecrübesizdin ama çocuu yapmayı biliyosun da söylemeye gelince mi tecrübesiz oluyosun :hıh yaşarı göremedim yaa izlemediğim kısımlara denk geldi sanırım yamisis 21-09-07, 22:29 Dizi güzel yerde bitti. Bişi diyimmi ya o son sahnede Ahmetin bi yürüyüşü vardıya o sahnede bence arka fon müzik olarak Kurtlar Vadisindeki "Cendere"yi kullansalardı :img-hyste Neyse:) son bişi daha dicem; keşke Yaseminin ve Necdetinde ailesi öğrenseydi bu durumu bu bölümde. Offf kimbilir hangi bölümde öğrenecekler? :hıh hiiic merak etme cancagizim yaseminde bu dil necdette bu saclar senaristtede bu hiz oldugu surece onumuzdek ibolum ogrenirler rizada metuba nasi basliyo yaaaaa boylemi baslanir mektuba kadinin yuregine indirmek istiyo herhalde...parcalanyoruz ayriliyoruz cok kotu seyler oldu peh be kardesiiiiim kutbettin 21-09-07, 22:29 Neydi o kafa dikleştirmeler yok Rüya'yı uzaklaştırmalar hem suçlu hem güçlü diye buna denir heralde :hıh Umarım o savcı takipsizlik kararı vermez yok yok iyi bir adama benziordu Ahmet'e yardım edeceğe de benzer artık mahkemede konuşma vakti bunlarla yoksa anlamayacaklar Ayla 'da tanıklık etti mi Yasemin'le Necdet hapiste çürüsünler Rüya'a Ahmet'le kalsın :hıh Zaten Rüya'nın büyüyünce öğrenmesindense şimdi yara alması daha iyi zamanla unutur gider :hıh Allahım ruh sağlığım bozuldu vallahi atıcağım kendimi herhangi bir tepeden :img-cray: Böyle annelerin,aşıkların ve kadınların yüz karası bir insan görünce böyle oldum :img-cray: Öyle aynen nedir o kafayı dikleştirmeler zamanında dik tutuacaktın kafanı sen Yasemin Necdet'e ezik Ahmet'e ukala Yasemin, kendini ne zannettiğini anlayamadığım Yasemin. Bir karakterden bu kadar nefret ettirilir. Tanrı aşkına şu Yasemin'in yaptıklarına akıl sır erdirebilen, onu haklı gören var mı? Ahmet Rüyay'yı alsın, Yasemin'den de nefret etsin. Bugün den sonra hala Ahmet Yasemin'i sevecekse ancak mantık hatası olur spdr 21-09-07, 22:31 son sahneyi anlayıp hazmetmeye çalışıyorum.. ne demek istediğini çözmeye çalışıyorum o bakışların.. oooy oy..ben herşeye rağmen seviyorum ahmetle yasemini..vallahii..ahmet iki dakka yumuşadı..içim cız etti..son sahnede de yaso başını dikip de sert kadın imajı vermese şarkıyla birlikte baya kötü olacaktım ama...öyle işte:icon_sorr genel değerlendirmeye sonra gireriz artık:icon_whis zeyneps 21-09-07, 22:31 Ay artık yalvarıyorum senariste şu Yasemin'e biraz akıl ve gurur nasip etsin. Doğru yerde, doğru kişiye nasıl davranılacağını öğretsin. Yoksa Hatırla Sevgili sadece Boğazla Yasemin'i kalacak benim için. Bir insan bu kadar mı şuursuz olur, bir de utanmadan aşığım diyor. Senin sevdana inanan mı kaldı sanki? Boğazla Yasemin mi :img-hyste Gerçekten onun sevdasına inananmı kalmış yani eğer orda utanmadan çocuğumun babası Necdet derse sonra da bu senaristler büyük aşk diye 180 derece dönüp birleştirirlerse ne diyeyim :hıh Aşk bu mu sevda bu mu hayaaat bu mu :hıh Nüüül bende o sahnedeki şarkıyı beğenmemiştim hiç uymamıştı gerilimli bir şey çalsalardı diyordum ki sen harika bulmuşsun Cendere :img-hyste yamisis 21-09-07, 22:32 bence güzide hamile kalsın gitsin kendini sevda tepesinden atmaya kalksın atmak üzereyken ahmet onu kurtarsın olsun bitsin :img-wink::img-wink::img-yes: zaten dizide her an herkes hamile kalıcak heran herkes kapıdan bir şey duyucak diye ödüm kopuyo:img-polic:img-polic:img-pilot kankaaaaa harikaaaaaa.... unutmaki bu dizide herkes dogurmaya hazir..birinden hamile olsamda baskasi ni babasi diye tanitsam diye dort donuyo herkes .. ha bu arada kerimanda gittikce irilesiyor sohret mi yariyor nedir anlamadim vallaaaa her gordugumde biraz daha iri oldugunu farkediyorum dikkat etsin kanimcaaaaa... babyofjackie 21-09-07, 22:33 Yani arkadaşlar hiç kusura bakmayın ama; Yasemin gel gırtlağıma yapış diyor resmen!Ya nasıl bir insan bu?..Bir de haklıymış gibi kafasını dikleştirmeler falan!..Bir an şey diye geçti aklımdan..Ahmet'in bu bakışlarına dayanamayacak, herşeyi mahkemede itiraf edecek falan diye ama nerde Yasemin'de o insanlık, nerde o cesaret?.. Teo çok doğru söyledi, Yasemin Necdet'in hayatını mahvetti..Ama sadece Necdet'in değil Ahmet'inde Rüya'nında..Maşallah zaten Yasemin toplu katliam yaptı yani şu hale bakın.. hahahahahaaa :D:D:D aynen diorum başkada bişii demiorum.. AYNEN :img-yes::img-yes::img-yes: not: ünlem işaret tuşum basmıyor ama bu AYNEN kelimesinin sonunda tam olarak 3 adet katılma ünlemi var. siz ona göre okuyunda :D emosss 21-09-07, 22:33 Emoss'cuğum büyük ihtimal öyle olacak. Yasemin Rüya'nın babası Ahmet değil diyecek. Ahmet zınk diye kalacak duyduklarına inanamayacak bu kadın nasıl bunları der diyecektir. Ve o sırada Ayla girecek salona ve mahkemenin akışını değiştirecek,karara etki yapacak bir ifade verecek. Veee Yasemin'le Necdet mosmor olup oldukları yere çökecekler.:img-hyste Bende iyi senaryo yazdım ama böyle olsun isterim. Eğer Yasemin Ahmet Rüya'nın babası değil derse Ahmet'in gözünden iyicene düşer.:img-yes: ya o zaman unutsun bu senaristler yasemnle ahmeti birleştirmeyi.. hiç bi inandırıcılığı kalmaz o zaman.. ya gece gece sinirim bozuldu.. nası bi yüzsüzlüktür o.. bide o dik dik bakması yokmu.. orda ahmet'in yerinde olsam okkalı bi tokat yapıştırırdım herhalde.. bi insanın hiçmi normal davranışı olmaz..bide hastanede çocuğu kaçırıyo ahmet'in yanından.. nilgün ve başak hanım abarttınız artık.. ermec 21-09-07, 22:34 ya bu bolum cok duyguluydu:( ozellıkle yasemın ahmete dedı ya aslında sevda tepesınden atlıcaktım cok kotu oldum.... ya Selmaya da bravaaa 360 derece dönüp yasemini sevmeye başladı keske basından bılseydı...heh bır de lale var gel de bogma ya sureklı guzıdeyı sucluo sureklı neden dıo herseye karısmıomu sınır oluorum...ayrıca necdet o kadar soyledı bı de hyr ben babasıyım derse 0 olur bnm ıcın:D zaten ayla soler yardım eder kolerayken duymustu ya ııkı bılıomus yaa bılmeseymıs:( amma kişi açık:):) vega58 21-09-07, 22:34 Öyle aynen nedir o kafayı dikleştirmeler zamanında dik tutuacaktın kafanı sen Yasemin Necdet'e ezik Ahmet'e ukala Yasemin, kendini ne zannettiğini anlayamadığım Yasemin. Bir karakterden bu kadar nefret ettirilir. Tanrı aşkına şu Yasemin'in yaptıklarına akıl sır erdirebilen, onu haklı gören var mı? Ahmet Rüyay'yı alsın, Yasemin'den de nefret etsin. Bugün den sonra hala Ahmet Yasemin'i sevecekse ancak mantık hatası olur aynen ya nedir bu Yaseminin halleri...böyle bir karakter böyle bir yüzsüzlük olabilir mi ya... dizi olmadığının bilsem saçını başını yolarım ben bu kızın...:icon_whis blue ivy 21-09-07, 22:34 güzel bir bölümdü,hele son sahne şahaneydi,necdetin ahmetle yasemini öyle bakıştığını görünce artık istesede rüya benim kızım diyemez,bence ifadesini değiştirecek,rüya benim kızım değil ahmetin kızı diyecek,e desinde bence:img-yes: yamisis 21-09-07, 22:35 cok sinir cok sinir bi kadin su yasemin olduresiye dovmek geliyo icimden ahmede necdete yaptiklari icin deil benim huzuruumu kacirdigi icuuuuun... ne bu yaaaa akillara zarar ..hani tikilerin lafi vardir ZIYAN BI TIPSIN diye..yasemin icin bicilmis bi kaftan amerikada olsa ruyayi direk sosyal kurum alirdi birakmazdi yasemine filan.... uffffff EN IYISI LALE ILE TEO dizinin sonunda evlensin ve dizi bitsin bu kadar herkes mutlu lerzan mutlu olur kanimca:D:D Melal 21-09-07, 22:35 Bu bölüm Yasemin yine hepimizi sinir etti hatta yanında Necdet'te bonusuydu. Allah Ahmet'e sabır versin. Yasemin mahkemede Rüya'nın babası Ahmet değil derse var ya o zaman Yasemin'i Ahmet'in elinden kimse alamaz.:) Ben Ahmet'in yerinde olsam eğer davayı kaybederse mahkeme çıkışı Allah ne verdiyse Yasemin'e dalardım.:img-hyste Emoss'cuğum Cansel haftasonu dergisinde ki röportajında da demiş zaten Yasemin'le Ahmet kavuşmasın diye. Gerçi o kavuşmazlarsa aşkları daha büyük olur demiş. Tabii ortada bir aşk olmadığı için kavuşmamaları daha iyi olur.:) Arkadaşlar derin derin nefes alın değmez Yasemin'e sinirlenmeye.:img-cool2 zeyneps 21-09-07, 22:36 Yani Teo'nun söylediklerine akıl sır erdiremiyorum hani böyle vezir filan gibi sürekli padişahı pohpohlayan bir de "Nezdetim çok yaşa !!" dese tam olacak :icon_whis Yani bu nasıl bir cümledir hiç mi insanlık kalmamış bu Teo'da anlamadım ki Yasemin umarım Ayla'nın tanıklığı sonucu hapislerde çürürsün orda mahkumların portrelerini yaparsın artık :hıh Çıktığında da ayla ve Ahmet büyük bir aşk yaşıyo olurlar ve Rüya'da Ayla'yı annesi biliyor olur :hıh Vallahi Ayla Ahmet aşkı seninkinden daha inandırıcı geliyor :hıh :dito cansu_a 21-09-07, 22:38 yaseminin başını dik tutmasını şuna bağlıyorum (ilk defa yasemini anlamaya çalıştım :img-hyste ) benim çocuğumu benden alamazsın heralde gövde gösterisi yaptı sonra numara tutmayınca duygu sömürüsü yaptı:img-pilot lale beklediim tepkiyi vermedi bu arada :) çok daha güzel bi tepkiydi o9 sahenye bayıldıımm :) yamisis 21-09-07, 22:38 Bu bölüm Yasemin yine hepimizi sinir etti hatta yanında Necdet'te bonusuydu. Allah Ahmet'e sabır versin. Yasemin mahkemede Rüya'nın babası Ahmet değil derse var ya o zaman Yasemin'i Ahmet'in elinden kimse alamaz.:) Ben Ahmet'in yerinde olsam eğer davayı kaybederse mahkeme çıkışı Allah ne verdiyse Yasemin'e dalardım.:img-hyste Emoss'cuğum Cansel haftasonu dergisinde ki röportajında da demiş zaten Yasemin'le Ahmet kavuşmasın diye. Gerçi o kavuşmazlarsa aşkları daha büyük olur demiş. Tabii ortada bir aşk olmadığı için kavuşmamaları daha iyi olur.:) Arkadaşlar derin derin nefes alın değmez Yasemin'e sinirlenmeye.:img-cool2 katiliyorum..ben oratad bir ask goremiyorum o ask adada kaldi adada hatta fransizca yazilan gunlukte kaldi sadece...monte kristo kontu bitti gitti...simdi nasil bir araya gelicekler ne yuzle bakacak yaso ahmede.. hic inandirici olmaz kiiiii... ama ahmette bu vicdan ve yumusak baslilik oldgu surece yasemin ne kadar sacama konussada gene affeder ahmet yasemniii of yaaaaa ermec 21-09-07, 22:38 sonunda sankı yasemın ruyayı vermem der gıbı bakıo ya nasılsa ahmetı sevıo e ruya da var neden evlenmıolar:Dkokunden hallolur...ruyaya acıklamaya gelınce senın baban bır melektı yavrum:):):):! emosss 21-09-07, 22:38 kankaaaaa harikaaaaaa.... unutmaki bu dizide herkes dogurmaya hazir..birinden hamile olsamda baskasi ni babasi diye tanitsam diye dort donuyo herkes .. ha bu arada kerimanda gittikce irilesiyor sohret mi yariyor nedir anlamadim vallaaaa her gordugumde biraz daha iri oldugunu farkediyorum dikkat etsin kanimcaaaaa... ya sen böyle yazınca burhanın bi repliği geldi..oda bi dizi için şu tanımı kullanmıştı.. "herkes birbirinden hamile babaları belli değil"..bizim diziyimi izliyodu acaba:icon_whis kutbettin 21-09-07, 22:39 Yani Teo'nun söylediklerine akıl sır erdiremiyorum hani böyle vezir filan gibi sürekli padişahı pohpohlayan bir de "Nezdetim çok yaşa !!" dese tam olacak :icon_whis Yani bu nasıl bir cümledir hiç mi insanlık kalmamış bu Teo'da anlamadım ki Yasemin umarım Ayla'nın tanıklığı sonucu hapislerde çürürsün orda mahkumların portrelerini yaparsın artık :hıh Çıktığında da ayla ve Ahmet büyük bir aşk yaşıyo olurlar ve Rüya'da Ayla'yı annesi biliyor olur :hıh Vallahi Ayla Ahmet aşkı seninkinden daha inandırıcı geliyor :hıh :dito Aynen Zeynep demin de benzer şeyler yazmışız mantık hatası diye sen önce demisin benden çok yaşayacaksın:img-hyste Ayla bugün gözüme çok iyi göründü, Ayla'nın aşkı daha inandırıcı yemine derim bu Yasemin'i artık ben Ahmet'e aşık görmüyorum zaten. O sadece günlüğüne aşık pis bir yalancı:img-yes: Ay zaten Teoya edilecek lafım kalmadı, insanlık ölmüş. Sürünürsün sen de inşallah Tepo, aşık ol birine seni süründürsün vega58 21-09-07, 22:39 Zeynep ya aynen şu teo konusuna katılıyorum...Necdet kızın hayatını mahvettik diyor bizim dalkavuk utanmasa oh ne iyi ettin diyecek...neymiş ödeşmiş olmuş...Güzideye yazık değil mi be angut... Son sahnede Necdet biblo gibi duruyordu ya...küçük hanımefendinin şoförü...:img-hyste:img-hyste arese 21-09-07, 22:40 herkes iyi geceler öncellikle bu aksam ki bölüm çok guzeldi hele su ahmet ve yasemin sahnesinde çok duygulandım.. burda yasemine çok yükleneler olmus tamam bir baba ne yaprsa yapsın yada ayrılmışısalar bile çoçugun saklması yanlış çok karısıyım buna ben ... ama yaseminde bu kadar yüklenmeyide haketmiyo arkadaslar yapmış bir hata ve haksız oldugun da söylüyo ozamanlar gencmiş ne yapacagın billmiyecek bir yasta insanlar zamanla olgunlasır her insan hata yapar böyle yaptı diye onu idam edelim yapmayın arkdaslar:) Ahmette çok haklı ama yani yasemin'de bu kadar yuklenmeniz dogru degil bence yani saygı duyarım herkesin kendi düşncesi sonucta:) bide artık bundan sonra Ahmet yasemin severse mantık hatası olur gibi yorumlar okudum zaten ahmet yasemin sevmekten hiç vazgecemiş ki bir daha sevsin:) yani ikisi de hala biribirlerin seviyolar buhepiiz biliyoruz ve son sahneye bititm acıkcası o ne bakışma öyle blue ivy 21-09-07, 22:40 Bu bölüm Yasemin yine hepimizi sinir etti hatta yanında Necdet'te bonusuydu. Allah Ahmet'e sabır versin. Yasemin mahkemede Rüya'nın babası Ahmet değil derse var ya o zaman Yasemin'i Ahmet'in elinden kimse alamaz.:) Ben Ahmet'in yerinde olsam eğer davayı kaybederse mahkeme çıkışı Allah ne verdiyse Yasemin'e dalardım.:img-hyste Emoss'cuğum Cansel haftasonu dergisinde ki röportajında da demiş zaten Yasemin'le Ahmet kavuşmasın diye. Gerçi o kavuşmazlarsa aşkları daha büyük olur demiş. Tabii ortada bir aşk olmadığı için kavuşmamaları daha iyi olur.:) Arkadaşlar derin derin nefes alın değmez Yasemin'e sinirlenmeye.:img-cool2 slm melalim yok artık yaseminin bu kadar ileri gideceğini sanmıyorum,bence yine bu işi necdet çözecek,dediğim gibi rüya benim kızım değil ahmetin kızı diyecek,iddiaya girebilirim 1 repine:icon_whis yaseminin öyle başını kaldırması biraz saçma geldi bana kafası arkaya düşecek neredeyse:icon_whis şehrayin 21-09-07, 22:41 :img-hyste :img-hyste süper 7 yıl sonra da ahmetle necdet dövüşürlerken ahmet bunları necdete anlatsın yasemn selmaya çok tecrübesizdim dedii zman selma şey dicek sandım tecrübesizdin ama çocuu yapmayı biliyosun da söylemeye gelince mi tecrübesiz oluyosun :hıh yaşarı göremedim yaa izlemediğim kısımlara denk geldi sanırım ayyy koptum yaaa ben de selma aynı şeyi diyecek sandımdı tecrübesizdin ama oğlumla fingireşmeyi biliyordun dese ne komik olur diye düşündümdü biran :img-hyste:img-hyste:img-hyste ya bu arada selma çok kalite bir kadın asla öyle yaklaşmadı olaya ama necdetin annesi gerçeği öğrendiğinde seni gidi seni oğlumun hayatını mahvettin diye saldırmasa iyidir baksanıza bu bölüm bile hemen yasemini suçlamaya can attı oyasum 21-09-07, 22:41 şu yasemin ve necdet nefretim her geçen gün artıyor sanki her şeyin doğrusunu bu iki gıcık biliyor allahım ne kadar ruhsuz bir kadın bu yasemin içimden boğmak geliyor aslında ikiside birbirini tam bulmuşlar bence hiç boşanmasınlar insanları parmaklarında oynatmak bunlarda ,yalan dolan bunlarda ,insanların duygularını hiçe saymak bunlarda tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş misali rüyayı ahmete versinler kendileri ne halt ediyorlarsa etsinler sinem* 21-09-07, 22:41 katiliyorum..ben oratad bir ask goremiyorum o ask adada kaldi adada hatta fransizca yazilan gunlukte kaldi sadece...monte kristo kontu bitti gitti...simdi nasil bir araya gelicekler ne yuzle bakacak yaso ahmede.. hic inandirici olmaz kiiiii... ama ahmette bu vicdan ve yumusak baslilik oldgu surece yasemin ne kadar sacama konussada gene affeder ahmet yasemniii of yaaaaa aradan dört sene geçer ben o zamanlar çok gençtim ahmet der.ahmette her halukarda yumuşamaya hazır bekliyor zaten :) Davadan da vazgeçerse şaşırmıcam gerçi baya esti gürledi davasında ilerleyebilir :) Yasemin ahmete bakarda ahmet baktığında eski yasemini mi görür bilinmez :icon_whis Bu arada denizde bir problem olmamasına sevindim,ayrıca hala eskisi gibi memleket meselelerinde tam gaz ilerliyor. yamisis 21-09-07, 22:41 Yani Teo'nun söylediklerine akıl sır erdiremiyorum hani böyle vezir filan gibi sürekli padişahı pohpohlayan bir de "Nezdetim çok yaşa !!" dese tam olacak :icon_whis Yani bu nasıl bir cümledir hiç mi insanlık kalmamış bu Teo'da anlamadım ki Yasemin umarım Ayla'nın tanıklığı sonucu hapislerde çürürsün orda mahkumların portrelerini yaparsın artık :hıh Çıktığında da ayla ve Ahmet büyük bir aşk yaşıyo olurlar ve Rüya'da Ayla'yı annesi biliyor olur :hıh Vallahi Ayla Ahmet aşkı seninkinden daha inandırıcı geliyor :hıh :dito ziynebiim sen cok yasa..hay agzina saglik ne guzel dualar valla bu sinirli halimle guldurdun beni..soyle 40 45 yil filan yese ahmet le o siradada hic ziyaretie gelen olmasa ahmet aylayla evlense necdette yasemniin y sini hatirlamiyo olsa cok da guzel olurdu... vega58 21-09-07, 22:42 yaseminin başını dik tutmasını şuna bağlıyorum (ilk defa yasemini anlamaya çalıştım :img-hyste ) benim çocuğumu benden alamazsın heralde gövde gösterisi yaptı sonra numara tutmayınca duygu sömürüsü yaptı:img-pilot Yasemin o çocuğu tek başına yaptığını falan sanıyor heralde...hani çok gençmiş ve tecrübesizmiş ya her fırsatta söyledi....hata yaptım al çocuk senin demek çok mu zor ya... Keriman da gerçekten yarım dünya olmuş...aslında Necdetle çok uyumlu olabilirler...:icon_whis ermec 21-09-07, 22:42 bence en güzel sahne 1-selmanın ruyayı ızlemesi 2-necdet babası ve guzıde ortamı 3-yasonun ahmetın odasına gırıp sevda tepesı olayını anlatması 4-kerımanın elveda demesi 5-:)denizin acaba hafızası yerınde mı dıe basındakı sahne:)(bütün bölümü anlattım sayılır:)) aslı30 21-09-07, 22:43 Yasemin ve Necdet iyice saçmaladılar.Şimdi söylemeyelim Rüya'nın büyümesini bekleyelimmiş.Oturup susacaklarına arsızlıklarına bir de üste çıkıyorlar.Beren saat bazı sahnelerde (aslında bütün sahnelerde ama ayıp olmasın şimdi:icon_whis) hiç doğal değildi.Tamam rol yapıyorsun da sevgili kardeşim bunu bangır bangır bağırma bize.Doğal ol.Bir de yürüme dersleri al bir zahmet. Ahmet'in ailesi de Rüya'yı öğrendiklerinde fazla tepki vermediler.O sahne pek yavan olmuş. Ahmet'in Necdet'e bağırma sahnesinde Cansel Elçin rolünün hakkını verdi.:good: zeyneps 21-09-07, 22:43 Bir de alt yazıda "Yasemin Ahmet aşkı bitiyor mu diye yazıyordu ya çok güldüm :img-hyste Ortada öyle bir aşk mı vardı ben göremedim de :icon_whis :img-hyste Burhan bu Yasemin'e ne derdi bilmem "yettii beee yetti beaaa bağırtıyosun beni burda manyaaahhh sonra ses tellerimde çatlaklar oluşuyyy:hıh nasıl bi kırakterse bu nasıl bir kırakteerse delüüürttü beni anaaaam :img-cray:" :img-hyste Ben gerçek hayatta böyle bir annenin ve aşığın(!) var olduğuna inanmak istemiyorum :hıh Melal 21-09-07, 22:44 Neslişim selam canım. Demek iddiaya giriyorsun ama sanmam Necdet kesin yalan söyleyecek. Yasemin dönse Necdet dönmez kendini Rüya'ya adamış durumda. Ya şimdi Nil Karaibrahimgil'in ben aptal mıyım şarkısını dinliyorumda şarkının şurasının sözleri nasılda Ahmet'e uyuyor. Ahmet'ten Yasemin'e gitsin bari bu sözler.:img-hyste Yemem ben artık bunları Ters düz ettim hayatımı Dedim yak lambaları Oyna sen de zarlarını Bırak başkalarını ben aptal mıyım? İşime gelmeyince hep Hayatın kendisi sebep Sen onca fırsat tep Ben aptal mıyım? Aşkın şudur sözcük alamı: Arıyorsun sen belanı jumeria 21-09-07, 22:44 ben yine karakterlere degil, senaristlere kiziyorum. bence askin da hikayenin de suyunu cikarttilar. ya ahmet ruyanin kizi oldugunu bilmeden bile yasemini ruyayla birlikte (babasindan ayirma pahasina) kabul ediyordu. yani ofke cok yogun olabilir ama bizim izleyici olarak bu ofkenin altinda yine o buyuk (oldugunu zannettigimiz) aski gormemiz gerekmez miydi? yasanan ne olursa olsun ahmet ruyaya sarilirken yaseminin mutlu olmasi gerekmez miydi? selmaya bile daha anlayisli davrandi yahu! ayrica donem dizisi olmasinin da hicbir anlami kalmadi. velayet davasi, alavere dalavere derken dizi binbir geceye donecek yakinda. az kaldi... emosss 21-09-07, 22:44 Yani Teo'nun söylediklerine akıl sır erdiremiyorum hani böyle vezir filan gibi sürekli padişahı pohpohlayan bir de "Nezdetim çok yaşa !!" dese tam olacak :icon_whis Yani bu nasıl bir cümledir hiç mi insanlık kalmamış bu Teo'da anlamadım ki Yasemin umarım Ayla'nın tanıklığı sonucu hapislerde çürürsün orda mahkumların portrelerini yaparsın artık :hıh Çıktığında da ayla ve Ahmet büyük bir aşk yaşıyo olurlar ve Rüya'da Ayla'yı annesi biliyor olur :hıh Vallahi Ayla Ahmet aşkı seninkinden daha inandırıcı geliyor :hıh :dito o teo'ya acaip sinirim artık.. yasemin bir teo iki artık gözümde mantıksızlık konusunda.. hatta bu gidişle teo sollar yasemini.. "yaseminde senin hayatını mahvetti ,hayatla ödeşmiş oldunuz".. bnece yasemin bile kurmazdı böyle bi cümleyi.. Bu bölüm Yasemin yine hepimizi sinir etti hatta yanında Necdet'te bonusuydu. Allah Ahmet'e sabır versin. Yasemin mahkemede Rüya'nın babası Ahmet değil derse var ya o zaman Yasemin'i Ahmet'in elinden kimse alamaz.:) Ben Ahmet'in yerinde olsam eğer davayı kaybederse mahkeme çıkışı Allah ne verdiyse Yasemin'e dalardım.:img-hyste Emoss'cuğum Cansel haftasonu dergisinde ki röportajında da demiş zaten Yasemin'le Ahmet kavuşmasın diye. Gerçi o kavuşmazlarsa aşkları daha büyük olur demiş. Tabii ortada bir aşk olmadığı için kavuşmamaları daha iyi olur.:) Arkadaşlar derin derin nefes alın değmez Yasemin'e sinirlenmeye.:img-cool2 evet okumuştum o röportajı ama artık kavuşmasalarda ortada aşk falan kalmadı.. ahmetimde ne kadar yufka yürekli.. babası olay hapis cezasına kadar gidebilir dediğinde diyo ya "ama para cezasına çarptırılabilir dimi.. zavallım ya kendini haketmeyen bi kadını nasılda seviyo hala.. muko88 21-09-07, 22:44 Yasemin kendini çok akıllı sanıyor, bunu bu bölüm çok daha iyi anladım. Bir çocuğa babasının bir başkası olduğunu söylemek için doğru bir yaş var mıdır?Rüya gittikçe küçülmüyor, büyüyor...Büyüdükçe bunu öğrendiğindeki tepkisinin daha da çok büyüyeceğini tahmin etmek hiç de zor değil. Mahkemeden celp geliyor, kızımız direk Necdet'i arıyor. Hastanenin önünde babasının çocuğu sevmesine bile izin vermiyor.Celp gelince neden şaşırdı, bu kadar öfkelendi ki!Kendisi kaşındı:icon_whis Yerden göğe kadar haklısın, demeyi biliyor...Ama korkuyor, kızının alacağı ağır psikolojik darbeden...Bunu en baştan hesaplaması gerekirdi!Rüya karnındayken Ahmet çıkıp geldiğinde mesela... Kızın ergenlik çağını bekliyor galiba, en doğru zaman o olsa gerek:icon_whis Bu bölüm en çok Güzide'ye üzüldüm.Yazık, çok yara aldı bu bölümde. Ayla'nın ise rolü ortaya çıktı!Çok akıllıca kullanmışlar senaristler bu kısmı.Ama Yasemin'in babası değil, şeklinde ifade vermesi Ahmet'in gözünde sinek kadar kalmaması için geçerli bir sebep olur. Selma ve Şevket torunlarını öğrendikten sonra çok şirindiler, resmine baktıkları sahneyi kastediyorum... Sahte babaanne ve dede öğrendiğinde ne yapacak, onu çok merak ediyorum işte. Bunca insanın ne suçu vardı... cansu_a 21-09-07, 22:45 ayyy koptum yaaa ben de selma aynı şeyi diyecek sandımdı tecrübesizdin ama oğlumla fingireşmeyi biliyordun dese ne komik olur diye düşündümdü biran :img-hyste:img-hyste:img-hyste ya bu arada selma çok kalite bir kadın asla öyle yaklaşmadı olaya ama necdetin annesi gerçeği öğrendiğinde seni gidi seni oğlumun hayatını mahvettin diye saldırmasa iyidir baksanıza bu bölüm bile hemen yasemini suçlamaya can attı evet selma asil bi insan necdetin ailesi necdete kızacak sandım ben nasıl aldatırsn die ama yasemine kızsınlarr oğlum iyi bile dayanmış sanaa :hıh deniz hemen daldı memleket meselelerine valla :) ama öle de olur zaten ayakları tutmasaydı belki uzak kalırdı ama bu bıçaklanma olayı onu daha da hırslandırmıştr şimdi rüyaya anlatmayı denseler ne tepki verceene göre davransalar :) dna yokmuş belki psikyatr da yoktur o zman :P:P blue ivy 21-09-07, 22:45 Yasemin o çocuğu tek başına yaptığını falan sanıyor heralde...hani çok gençmiş ve tecrübesizmiş ya her fırsatta söyledi....hata yaptım al çocuk senin demek çok mu zor ya... Keriman da gerçekten yarım dünya olmuş...aslında Necdetle çok uyumlu olabilirler...:icon_whis keriman dedinde aklıma geldi,biraz zayıflamış gördüm bayağıda güzelleşmiş,eh rızayıda terk etti,işte dedim rıza bey gör bak 2 kadında seni terk etti:img-yes: yamisis 21-09-07, 22:45 ahhhh ah keske yasemini soyle mitinglerin tam ortasina falan atsalar yaaaaa... boyle en onde bicaklarin sopalarin tam isabet edecegi yerde dursa ne iyi olur yaaaa ....... ha birde su denizin bicaklanam sahnesinini temsili fotografi cok sacma geldi baa yani ne tesadufturki tam orta noktadan resmini cekmisler kimler cekmis ..o ani nasil yakalamis? biraz sacma olmusutu merve_ak 21-09-07, 22:46 Offf of her başın sıkıştığında Necdet'i arama artık Yasemiiiiiin. Haykırıyorum artık yaaa kaybol Yasemiiin. BU arada Teo'yu kınıyorum. Hahahah ödeşmişler. Yok artık devenin ayağı ya. Güzide mi mahvetti onun hayatını. Ahhh ah Necdet şu yasemin'in hayatını mahvetsin o vakit. Gitsin mahkemede ben babası değilim desin Rüya'nın. BU seferde hapse girecek ya. Ayyy ay Yasemin git ya git de şu Necdet'e dava açsın. Of yeter artık kendini düşünmeyi bırak. Necdet de mahvolup gidecek. Tamam Rüya'ya sonra söylesinler. Anlayabiliyorum küçükken kavraması zor olabilir olayları ama hukuki işlemler beynine işlenmiyo sanırım ışınla. Alsın Ahmet nüfusuna Rüya'yı. Sonra biraz büyüyene kadar yine arada sırada birlikte olurlar. Zamanı gelince de gerçekler ortaya çıkar. Necdet ve Rüya da zaman zaman birlikte olurlar isterlerse. Rüya&Necdet de görüşür. Yani illa her şey böyle arapsaçına mı dönüşmeli?? Bu arada dikkatimden kaçmayan bir şey daha var. İyice o 3lü arasında dönmeye başladı bütün mevzu. Gittikçe insanları sıkmaya başlıyor bu durum. Eskiden sağ-sol meseleleri, o benim süper dörtlüm falan daha çok vardı sanki işin içinde. Bu sezon maşallah Necdet&Yasemin&Ahmet üçlüsünden başka bir şey göremiyoruz. Sinir oldum.:img-cool2 ermec 21-09-07, 22:47 hapıs paraya cevrılse necdet de odese guzel olur:) cunku hapıse gırseler de bıze yararı yok ama necdet gırebılır o zmn da butun aılesı yasemıne yuklenır...oof dizi bunlatıo ınsanı:( hatırla sevgılınmı var derdın var!!:):):):) idolüm okan 21-09-07, 22:47 bu bölüm çok güzledi gerçekten.okan,cansel falan bunlar zaten artık söylememe gerek yok ama berk de iyiydi.en çok beğendiğim sahne necdetin babasına karşı koyduğu,bağırdığı sahneyydi Melal 21-09-07, 22:47 Emoss'cuğum o sahnede bende Ahmet'e aa yeter artık dedim. Yasemin hapise girsin de görsün dünyanın kaç bucak olduğunu ama bu saf aşık Ahmet Yasemin'e hapse girince karalar bağlar. Al kızını sefanı sür Yasemin'de girsin mapusa ohh ne güzel.:) yamisis 21-09-07, 22:48 ya pardonda yasemin teyze hanim kizimiin tecrube kazanmasi icin ruyaadan once daha kac tane babasiz cocuk dogurmasi gerekiyodu bunu tecrubeyle alakasi yokki tamamen akilla alakasi var beeaaa yetti ama her lafa bi bahane buluyo ama icraaat goremiyoruz kendisinden hyrt bisi yaaaaa sinir sin yasemin siniiiiirrrrr zeyneps 21-09-07, 22:48 slm melalim yok artık yaseminin bu kadar ileri gideceğini sanmıyorum,bence yine bu işi necdet çözecek,dediğim gibi rüya benim kızım değil ahmetin kızı diyecek,iddiaya girebilirim 1 repine:icon_whis yaseminin öyle başını kaldırması biraz saçma geldi bana kafası arkaya düşecek neredeyse:icon_whis Başı arkaya mı düşecek :img-hyste Düşsün düşsün e kurtulalım :hıh Ben sanmıyorum Necdet Küçük Hanım'ın şoförü olduğundan her istediğini yapar :icon_whis Bu işi Ayla çözecek bunun sinyallerini aldık zaten herkesin kaderini de etkileyecekmiş Necdet 'le Yasemin'de hapse girecek ama Yasemin'in akıl sağlığı yerinde olmadığı için hapis cezasından kurtulabilir :icon_whis :hıh @ly 21-09-07, 22:49 Ben bu bölümde kimselere kızamadım...Deniz gözlerini açtı ağladım, baba oğluna baktı ağladım, Defne Deniz’e baktı ağladım, Deniz acıktım dedi...ona bile ağladım.. Yaşar’ın, Işık üzülmesin diye söylediği yalana...Selma’nın torununa bakışındaki özleme.. Mehmet ile Sevim’in kilitlenen bakışlarına...Ahmet’in hissettiği acıya...acısından kaybettiği sağduyusuna... baba şefkatiyle dolan bakışlarına...Yasemin’in babasına sığınışına ağladım... Ayla’nın hayallerinden vazgeçişine...dürüst olmak için verdiği mücadeleyi kaybedişine..Necdet’in yalan olmuş hayatına...Güzide’nin hiç sahip olamadığı sevgiye...Yasemin’in ayağını öptüğü kızına... Rıza yazdı ben ağladım....Yasemin ile Ahmet bakıştılar ben ağladım..... Niye mi...galiba doğrusuyla yanlışıyla tüm duyguları...farklı zamanlarda, farklı insanlarla ama aynı duygu yoğunluğunda yaşadığım içindir...bu bölüm benim için çok özeldi... anlayan anlar editi: Bir tek Demirel'in sesini duyunca ağlamadım, gerçek sesiydi :img-fear2 (bkz. Padişahım çok yaşa, ama buralara uğrama...!):img-hyste şehrayin 21-09-07, 22:50 bence yasemin savcının karşısında ık vık diyecek savıda şüphelenicek ama aylanın şahitliği çok sonra olucak daha ayla olanları bilmiyorki hem daha davanın açılıp açılmayacağına karar verilecek muko88 21-09-07, 22:50 Yasemin ve Necdet iyice saçmaladılar.Şimdi söylemeyelim Rüya'nın büyümesini bekleyelimmiş.Oturup susacaklarına arsızlıklarına bir de üste çıkıyorlar.Beren saat bazı sahnelerde (aslında bütün sahnelerde ama ayıp olmasın şimdi:icon_whis) hiç doğal değildi.Tamam rol yapıyorsun da sevgili kardeşim bunu bangır bangır bağırma bize.Doğal ol.Bir de yürüme dersleri al bir zahmet. Ahmet'in ailesi de Rüya'yı öğrendiklerinde fazla tepki vermediler.O sahne pek yavan olmuş. Ahmet'in Necdet'e bağırma sahnesinde Cansel Elçin rolünün hakkını verdi.:good: Evet çok yapmacıktı...İlkokul müsameresinde oyunculuk yapan çocuklar gibi oynuyordu, biraz daha gayret etmesi lazım.Şu yapmacıklıktan kurtulmazsa olmaz, annem de aynısını söyleyip durdu valla. Cansel'in o sahnesi müthişti zaten... blue ivy 21-09-07, 22:50 Neslişim selam canım. Demek iddiaya giriyorsun ama sanmam Necdet kesin yalan söyleyecek. Yasemin dönse Necdet dönmez kendini Rüya'ya adamış durumda. Ya şimdi Nil Karaibrahimgil'in ben aptal mıyım şarkısını dinliyorumda şarkının şurasının sözleri nasılda Ahmet'e uyuyor. Ahmet'ten Yasemin'e gitsin bari bu sözler.:img-hyste Yemem ben artık bunları Ters düz ettim hayatımı Dedim yak lambaları Oyna sen de zarlarını Bırak başkalarını ben aptal mıyım? İşime gelmeyince hep Hayatın kendisi sebep Sen onca fırsat tep Ben aptal mıyım? Aşkın şudur sözcük alamı: Arıyorsun sen belanı necdetin kararlı bir şekilde kafa sallayışını görmedinmi kız?bence herşeyi çözecek,sonra yaseminden kurtulup güzidesine gidecek yada tam tersi yaseminden ayrılmaktan vazgeçebilir,böylelikle ahmetin rüyayı alması daha zor olur:img-yes: vega58 21-09-07, 22:50 BU seferde hapse girecek ya. Ayyy ay Yasemin git ya git de şu Necdet'e dava açsın. Of yeter artık kendini düşünmeyi bırak. Necdet de mahvolup gidecek. Tamam Rüya'ya sonra söylesinler. Anlayabiliyorum küçükken kavraması zor olabilir olayları ama hukuki işlemler beynine işlenmiyo sanırım ışınla. Alsın Ahmet nüfusuna Rüya'yı. Sonra biraz büyüyene kadar yine arada sırada birlikte olurlar. Zamanı gelince de gerçekler ortaya çıkar. Necdet ve Rüya da zaman zaman birlikte olurlar isterlerse. Rüya&Necdet de görüşür. Yani illa her şey böyle arapsaçına mı dönüşmeli?? bizim çok zeki senaristlerimiz bu kadarını bile düşünemiyor da Necdeti ve Yasemini yalancı sahtekar konumuna düşürüyor...sırf olaylar dizi uzasın heyecen artsın diye...bravo onlara...:icon_whis Mukocum ne güzel yazmışsın...:img-in_lo merve_ak 21-09-07, 22:51 evet selma asil bi insan necdetin ailesi necdete kızacak sandım ben nasıl aldatırsn die ama yasemine kızsınlarr oğlum iyi bile dayanmış sanaa :hıh deniz hemen daldı memleket meselelerine valla :) ama öle de olur zaten ayakları tutmasaydı belki uzak kalırdı ama bu bıçaklanma olayı onu daha da hırslandırmıştr şimdi rüyaya anlatmayı denseler ne tepki verceene göre davransalar :) dna yokmuş belki psikyatr da yoktur o zman :P:P Ahhh ah DNA'nın yokluğu ne büyük eksiklikmiş hakkaten. :) Psikaytr vardır tabi de bir psikaytr da çözemez bu işi. :) Bu arada Deniz biraz daha kendini tutsa iyi olurdu bence. İki günde ayaklandı yavaş ya. Cansuuu valla Necdet'in ailesi asıl o konuda çemkirecek bana kalırsa Necdet'e. Çünkü yıllar boyu kandırılmış hissedecekler kendilerini ki pekte haksız sayılmazlar. Mesela o Necdet'in annesi kadın ne kadar çok baktı Rüya'ya ama elin çocuğuna bakmış aslında, torununa değil. Bu kötü bir şey olsa gerek. Yasemin'in ailesi bile onlar kadar sert tepki vermez gibi geliyor bana. arese 21-09-07, 22:52 Arakdaslar yapmayın etmeyin size kalsa yasemin bir kasık suda bogacaksınız:) o kadar degil ne yasnmısa yasansın ki ben olaylara tam vakıf deglim ikinci sezondan sora izlemye basladım çünkü:) sizin bu kadar nefretiniz kazandıgına göre yani çok seyler yapımış yasemin yasemin ama siz ne kadar böyle kızsanızda ahmet ve yasemin arasındaki askın degiştiremesiniz birbirilerine asıklar yani bu belli... emosss 21-09-07, 22:52 Emoss'cuğum o sahnede bende Ahmet'e aa yeter artık dedim. Yasemin hapise girsin de görsün dünyanın kaç bucak olduğunu ama bu saf aşık Ahmet Yasemin'e hapse girince karalar bağlar. Al kızını sefanı sür Yasemin'de girsin mapusa ohh ne güzel.:) yaparmı yapar valla.. akıl kalmadı çocukta.. ama ben ne bekliyorum biliyomusun.. yasemin dayanamıcak rüyanın gerçek babasını ahmet olduğunu söyleyecek(tabi hemen değil malsef).. ahmette onun bu tavrına karşılık hapse girmesin diye suç duyurusunu geri çekecek ,anlaşıp halledicekler olayı... yoksa bağlanmaz bu hikaye.. bu arada bizim sivim'le memed'de evlenir herhalde yakında.. idolüm okan 21-09-07, 22:53 bence bu dizide artık aşk falan olursa saçma olur.ne necdet yaseminle ne ahmet yaseminle ne de ahmet aylayla.bunca yaşanmış şeyden sonra bi araya gelemez bunlar.çıkarsa bi necdetle güzide bu da çok zor artık ama neyse.bu aşk üçgeni de sıktı artık Melal 21-09-07, 22:53 Ya acaba şu Yasemin'in meşhur günlüğü mahkemeye delil olarak sunulmasın. Yani bir şekilde Ahmet'in eline geçse ve mahkemeye delil olarak verse olay tamamdır. Yasemin ne derse desin artık Rüya'nın babasının Ahmet olmadığını söyleyemez. Kapı gibi günlük var ortada. Bu günlük ya mahkemede işe yarayacak yada Rüya'nın gerçekleri öğrenmesinde gibime geliyor.:icon_whis GzemCelik 21-09-07, 22:53 Bu bölüm Yasemin yine hepimizi sinir etti hatta yanında Necdet'te bonusuydu. Allah Ahmet'e sabır versin. Yasemin mahkemede Rüya'nın babası Ahmet değil derse var ya o zaman Yasemin'i Ahmet'in elinden kimse alamaz. Ben Ahmet'in yerinde olsam eğer davayı kaybederse mahkeme çıkışı Allah ne verdiyse Yasemin'e dalardım. Emoss'cuğum Cansel haftasonu dergisinde ki röportajında da demiş zaten Yasemin'le Ahmet kavuşmasın diye. Gerçi o kavuşmazlarsa aşkları daha büyük olur demiş. Tabii ortada bir aşk olmadığı için kavuşmamaları daha iyi olur. Arkadaşlar derin derin nefes alın değmez Yasemin'e sinirlenmeye. melal ablam dava sonucu en az bi 3 bölüm gider biz işi garantiye alalım :icon_whis çağırsınlar beni ben eşek sudan mı gelir su eşeğe mi gelir artık tum hıncım çıkasıya(kendim için bişi istiyosam namerdim maksat aaamed mesud olsun :img-hyste :icon_whis) pataklarım bi güzel zaten beni biliyorsun yasemini elimden kralı gelse alamaz :img-icecr valla ben necdete çok üzüldüm yaa bi de güzideye :icon_sorr :img-cray: ne suçları varsa artık mahvoldu hayatları aşktır yaseminbin egoistliğidir zavallılarım yaa valla ahmet-yasemin aşıa inanmaığım için necdete kızmam mümkün değil kim nederse desin en büyük madurlardan biri o :icon_sorr yalnız sonunda yeni senarist farketmiş de senaryoya koymuşlar yaseminin necdetin hayatını mahvettiğini ve tabi ahmetin de :dito theo(rum ya böyle yazılır galiba di mi?) söyledi ya yuru be koççum dedim aayy içim sıkıldı o kızmalar neydi öyle el kol dumaz süperstar makyajı gelin topuzu zten ayrı i olay :icon_whis babam koptu gülmekten "masallah masalah e güzel de kızarmış aman da aman":) diye dalga geçiyo bide .. malum kişiyle :icon_whis babamın kızıyım vesselam :icon_whis zeyneps 21-09-07, 22:54 Yasemin kendini çok akıllı sanıyor, bunu bu bölüm çok daha iyi anladım. Bir çocuğa babasının bir başkası olduğunu söylemek için doğru bir yaş var mıdır?Rüya gittikçe küçülmüyor, büyüyor...Büyüdükçe bunu öğrendiğindeki tepkisinin daha da çok büyüyeceğini tahmin etmek hiç de zor değil. Mahkemeden celp geliyor, kızımız direk Necdet'i arıyor. Hastanenin önünde babasının çocuğu sevmesine bile izin vermiyor.Celp gelince neden şaşırdı, bu kadar öfkelendi ki!Kendisi kaşındı:icon_whis Yerden göğe kadar haklısın, demeyi biliyor...Ama korkuyor, kızının alacağı ağır psikolojik darbeden...Bunu en baştan hesaplaması gerekirdi!Rüya karnındayken Ahmet çıkıp geldiğinde mesela... Kızın ergenlik çağını bekliyor galiba, en doğru zaman o olsa gerek:icon_whis Bu bölüm en çok Güzide'ye üzüldüm.Yazık, çok yara aldı bu bölümde. Ayla'nın ise rolü ortaya çıktı!Çok akıllıca kullanmışlar senaristler bu kısmı.Ama Yasemin'in babası değil, şeklinde ifade vermesi Ahmet'in gözünde sinek kadar kalmaması için geçerli bir sebep olur. Selma ve Şevket torunlarını öğrendikten sonra çok şirindiler, resmine baktıkları sahneyi kastediyorum... Sahte babaanne ve dede öğrendiğinde ne yapacak, onu çok merak ediyorum işte. Bunca insanın ne suçu vardı... Mukocum harika yazmışsın vallahi tam söylemek istediklerim :img-blush:img-in_lo Ya bu Yasemin hiç Ahmet'le konuşmayı düşünmüyorki hiç üçüncü şahıslar araya girmesin demiyor Ahmet dava açıcağım diyor hooop gidip Necdet'e ispiyonluyor,Ahmet şöyle diyor hooop gidip Necdet'e ispiyonluyor sonra da "biliyorum Ahmet çok öfkeli " ne öfkesi ya insanı çıldırtırsın sen domdom kurşunlarına gelesin Yasemin :hıh şehrayin 21-09-07, 22:54 Ben bu bölümde kimselere kızamadım...Deniz gözlerini açtı ağladım, baba oğluna baktı ağladım, Defne Deniz’e baktı ağladım, Deniz acıktım dedi...ona bile ağladım.. Yaşar’ın, Işık üzülmesin diye söylediği yalana...Selma’nın torununa bakışındaki özleme.. Mehmet ile Sevim’in kilitlenen bakışlarına...Ahmet’in hissettiği acıya...acısından kaybettiği sağduyusuna... baba şefkatiyle dolan bakışlarına...Yasemin’in babasına sığınışına ağladım... Ayla’nın hayallerinden vazgeçişine...dürüst olmak için verdiği mücadeleyi kaybedişine..Necdet’in yalan olmuş hayatına...Güzide’nin hiç sahip olamadığı sevgiye...Yasemin’in ayağını öptüğü kızına... Rıza yazdı ben ağladım....Yasemin ile Ahmet bakıştılar ben ağladım..... Niye mi...galiba doğrusuyla yanlışıyla tüm duyguları...farklı zamanlarda, farklı insanlarla ama aynı duygu yoğunluğunda yaşadığım içindir...bu bölüm benim için çok özeldi... ya sen ne kadar iyi niyetlisin bu dediklerini ben de hissettim dizinin başında ağladım hatta hemen foruma yazdım o açıdan özel bir bölümdü bütün bunların yanında yasemine necdete hiç kızmadın mı ahmetin kızına saılamayışına için dağlanmadı ermec 21-09-07, 22:55 Ben bu bölümde kimselere kızamadım...Deniz gözlerini açtı ağladım, baba oğluna baktı ağladım, Defne Deniz’e baktı ağladım, Deniz acıktım dedi...ona bile ağladım.. Yaşar’ın, Işık üzülmesin diye söylediği yalana...Selma’nın torununa bakışındaki özleme.. Mehmet ile Sevim’in kilitlenen bakışlarına...Ahmet’in hissettiği acıya...acısından kaybettiği sağduyusuna... baba şefkatiyle dolan bakışlarına...Yasemin’in babasına sığınışına ağladım... Ayla’nın hayallerinden vazgeçişine...dürüst olmak için verdiği mücadeleyi kaybedişine..Necdet’in yalan olmuş hayatına...Güzide’nin hiç sahip olamadığı sevgiye...Yasemin’in ayağını öptüğü kızına... Rıza yazdı ben ağladım....Yasemin ile Ahmet bakıştılar ben ağladım..... Niye mi...galiba doğrusuyla yanlışıyla tüm duyguları...farklı zamanlarda, farklı insanlarla ama aynı duygu yoğunluğunda yaşadığım içindir...bu bölüm benim için çok özeldi... tabıkı de bu bolum cok guzeldı polıtıkadan cok ask ve hüzün vardı:( ya ben en cok yasemın ahmet askının bıtmesınden korkuyorum!! sankı düşman gibi gerçi öyle denilebilir ama aşkları bitmesin:( ayrıca rüya buyuyunce ogrenırse bence evden bıle kacar:) ruya 40ına gelınce solerler artık sasmayız:) blue ivy 21-09-07, 22:55 Başı arkaya mı düşecek :img-hyste Düşsün düşsün e kurtulalım :hıh Ben sanmıyorum Necdet Küçük Hanım'ın şoförü olduğundan her istediğini yapar :icon_whis Bu işi Ayla çözecek bunun sinyallerini aldık zaten herkesin kaderini de etkileyecekmiş Necdet 'le Yasemin'de hapse girecek ama Yasemin'in akıl sağlığı yerinde olmadığı için hapis cezasından kurtulabilir :icon_whis :hıh eh hapis cezasından kurtulsa bile akıl hastanesine girer,herşeyin çözümü vardır:img-hyste bu arada yaseminin ahmet rüyayı severken engellemesi ve ahmetin bakışı,bayağı bir tırstım bana mematiyi hatırlattı:img-hyste masumcikolatam 21-09-07, 22:55 slm arkadaşlar bende bu bölümde hiçbişeyden haberi olmayanlar a üzülüyorum ya birde selmaya neyse Artık ahmet bu sacmalıga son vermeli hiç yaseminin tarafından bakmıyor olay a ama ahmet de haklı tamam ama cok uzattı bu konuyu biri cok sevdigi yasemin digeri parçası kızı artık mutlu olmaları gerekirken suanda biz sorun olarak sadece hiç birşeyden haberi olmayanlar a söylemelerini beklerken onlar birbirlerini yiyip bitircekler ** birde nejdet var ya kendi agzı ile babası olmadıgını söylüyor ama mahkemede babasıyım dicekmiş artık bunlar a senoryo yu yazanlar bi son vermeli bence genede güzel ama ahmet ve yasemin artık üzülmesin vede ruya ben yasemin ve selmayı cok seviyorum / buda benim bölüm yorumum MUTLUKALIN İYİ GECELER byebye Melal 21-09-07, 22:55 Gizem'ciğim dur bende sana yardıma geleyim birlikte paralayalım Yasemin'i.:) Mahkemeye ağzı bir yana kaymış,gözü bir yana kaymış halde gelsin Ahmet'te benim yapamadığımı sevenlerim yaptı desin.:img-hyste (Sanırım biz diziyi gerçek sanan seyirci profiline giriyoruz.:img-hyste) Bu arada Cansel'in ve Okan'ın en iyi performanslarını sergiledikleri bölümlerden biriydi bu akşamki bölüm.:img-yes: merve_ak 21-09-07, 22:56 Başı arkaya mı düşecek :img-hyste Düşsün düşsün e kurtulalım :hıh Ben sanmıyorum Necdet Küçük Hanım'ın şoförü olduğundan her istediğini yapar :icon_whis Bu işi Ayla çözecek bunun sinyallerini aldık zaten herkesin kaderini de etkileyecekmiş Necdet 'le Yasemin'de hapse girecek ama Yasemin'in akıl sağlığı yerinde olmadığı için hapis cezasından kurtulabilir :icon_whis :hıh Yasemin akıl sağlığı yerinde olmadığı için kurtulabilir demekki ha koptum bu yoruma. :) Ayla çözecek bu işi tamam ama ona nasıl inanacaklar ki? Sonuçta yakın bir zamana dek nişanlısı olan bir insan. Yalanlayabilir Yasemin onun dediklerini. Yine de geçerli olabilir mi acaba Ayla'nın şahitliği merak ediyorum. emosss 21-09-07, 22:57 ya bide ahmetin şu lafına çok güldüm. selmayla şevkete dedi ya defne biliyomu diye..onlarda bilmiyolar diyince "iyi olmuş ,bide o öğrenirse denize söyler,deniz ışığa ,ışık haruna...:img-hyste muko88 21-09-07, 22:57 Ya acaba şu Yasemin'in meşhur günlüğü mahkemeye delil olarak sunulmasın. Yani bir şekilde Ahmet'in eline geçse ve mahkemeye delil olarak verse olay tamamdır. Yasemin ne derse desin artık Rüya'nın babasının Ahmet olmadığını söyleyemez. Kapı gibi günlük var ortada. Bu günlük ya mahkemede işe yarayacak yada Rüya'nın gerçekleri öğrenmesinde gibime geliyor.:icon_whis Bacım ben de senin gibi bu günlük be işe yarar diye düşünüyorum.MAhkeme için iyi bir delil ama onu kim bulacak da mahkemeye getirecek:img-blush Rüya'nın gerçekleri öğrenmesi o kadar uzarsa, yani günlüktekileri okuyup anlayabilmesi için bir on yaşaması gerekmez mi:img-blush Kafam karıştı:icon_sorr Günlüğe gerek yok, kapı gibi delil var; Ayla:img-hyste Ama Ayla'nın da Ahmet'in gözünde ne duruma düşeceğini bir kenara koyup şahitlik yapma kararını vermesi epeyce uzun zaman alacaktır:img-yes: ermec 21-09-07, 22:58 aslında gunluk olayı onemlı butun dızı aslında o gunluge de baglı dıyebılırız...acaba dusunelım kımın elıne gecse?? aslında ahmet oylesıne gecrmıs gıbı yapsın gılı de olsa gunlugunu alsın cebıne koysun . ayrıca ruya kırmızı mantosuyla coook tatlı ya:) eylul 21-09-07, 22:59 Bu Ahmet’i istemiyorummm. Bu nasıl sevgi...Herşeye rağmen gerçekleri anlatmalıydın diyor..Herşeye rağmenlerin neler olduğunu da biliyor.. Herşeye rağmen..Ne güzel çok basit bir cümle..Ancak yaşayanlar için bir ömür o harflerin biriktirdiği acılar ..... Bu nasıl sevgi ki mahkeme sonucunda sevdiği kadının nasıl bir pozisyona düşeceğine nasıl onursuzca bakışlara hedef olacağına bile aldırmıyor...Aklına bile gelmiyor... Öfkesi aşkın önüne bu kadar geçememeli.... Sevdiği kadını haysiyet zedeleyici bir duruma düşüren Ahmet görmek istemiyorum..Lütfen HERŞEYE RAĞMEN AHMET sevgilisine , o yüce kalbindeki aşka kıyamasın... Ne mahkemenin demesiyle Rüya Ahmetin kızı olur nede aksi bir sebeple Necdet’in babalığı düşer... Babalık biyolojik bir olaydan mı ibarettir sadece...Ne duygu ne sevgi bu kadar mı anlamsız.. E evladım Ahmet..Bir dayan..Bak boşanacaklarda..O zaman sen Yasemin ve rüya aynı evde yaşardınız..Herşey de yoluna girerdi.. Ahmetin babası Yasemin’in babasının hayatında hukuksal olarak çok önemli aleyhte rol oynuyor..Şimdi mahkeme kapısında istemese de incetecek rolde... Sonra da Rüyanın dedesi olacak....Yaseminin artık zor ya kayınpederi olacak ve kızın yüzüne rahatça bakabilecek..Torunun annesi evlenmeden hamile kalmış ve bir başkasıyla evlenmiş ispat edip büyük dede olacak.....Torununa büğünce anlatacak şahane bir hikaye... Yaseminle konuşmadan anlaşmadan bir hal yoluna koymadan mahkeme koridorlarında bir büyük aşk... Bu Ahmet de Yaseminde bu aşkı haketmiyorlar..Yazıklar olsun..Dilerim son sahne orada kalır ve yargıcın karşına son anda çıkmaktan vazgeçerler. Sevdiği kadının onurunu düşünmeyen bir Ahmet ..Hayallerim yıkılıyor... Necdet onurunu kurtardı oysa kalbinin sahibi....... Tabi Ahmet haklı..Herşeye rağmen şeylerden... Yasemin gitsin kendini atsın o uçurumdan....Bakire bir kızla birlikte olup hamile olma ihtimali aklına bile gelmeyen inanılmaz düşünceli bir adamı sevdi.... Çocukluk çaresizliğinin faturasını Necdet ödedi ve büyük bir lekeden kurtuldu ancak..Sevdiği adam yok öyle şey diyor.....Bedelini ödeyeceksin..Herkes anlayacak ne şartlarda yavrucuğumu doğurduğunu...Kızım olduğunu ispatlayacağım..Kanunen ispatlanmadığı anda Yasemin ve Necdet reddeyiyorlar ya şimdi sanki....Anlamıyorum... Belki de hakettin Yasemin..Belkide.... Dizinin ismi Hatırla sevgili.....Çamların altında yaşanan o aşka kıymayın ne olur.. yamisis 21-09-07, 22:59 wwalla benden artik duygusallik filan hak getire yaaaa su ask ucgeni daha dogrusu olmayan ucgenler besgenler silindirler falan bana bayginlik getirid iyice lackalasti bence diziden bu yasini basini almis 60 kusagi ciksinda defne deniz yasar isik anlatilsin ismide HAZIRLAN EY YOLDAS OLSUN YADA HATIRLA EY GENCLIK OLSUN boyle guzel guzel izliyelim sadece siyaset izlemeye bile raziyim ama yaseminin bu sacmalamalrini izliyince sinirlerim geriliyor Melal 21-09-07, 23:00 ya bide ahmetin şu lafına çok güldüm. selmayla şevkete dedi ya defne biliyomu diye..onlarda bilmiyolar diyince "iyi olmuş ,bide o öğrenirse denize söyler,deniz ışığa ,ışık haruna...:img-hyste Ya evet bende buna çok güldüm. Zincirleme gidiyor olaylar tabii sır saklayan pek yok. Hatta iş KV'ye döndü ''iki kişinin bildiği sır değildir'':) Muko'cuğum acaba Lale o günlüğü bulup herşeyi öğrenip mahkemey getirebilir mi diyeceğim ama çok zor kızın mahkemeden bile haberi yok. Teo desem o da olmaz evet ya bu günlük işi yaş dediğin gibi kapı gibi Ayla var o da konuşmazsa Ahmet artık kızını rüyasında görür.:) merve_ak 21-09-07, 23:00 tabıkı de bu bolum cok guzeldı polıtıkadan cok ask ve hüzün vardı:( ya ben en cok yasemın ahmet askının bıtmesınden korkuyorum!! sankı düşman gibi gerçi öyle denilebilir ama aşkları bitmesin:( ayrıca rüya buyuyunce ogrenırse bence evden bıle kacar:) ruya 40ına gelınce solerler artık sasmayız:) İyi de içine bu kadar yalanların girmiş olduğu bir aşk nasıl devam eder ki? Hayır ben mi çok donuk-duygusuz mu bakıyorum acaba olaylara? Bilmiyorum ama bana normalde mümkünatsızmış gibi geliyor. Hepsini geçtim de o Ahmet'in içi nasıl alır ki Yasemin'i bu kadar olaydan sonra. Yasemin'e göre sorun yok nasılsa. Bugün dese Ahmet bizde evleniriz sen boşan diye ohh koşa koşa gider Necdet'e de babalık davası açtırır. Ahhh ah.:img-polic ermec 21-09-07, 23:01 ya bide ahmetin şu lafına çok güldüm. selmayla şevkete dedi ya defne biliyomu diye..onlarda bilmiyolar diyince "iyi olmuş ,bide o öğrenirse denize söyler,deniz ışığa ,ışık haruna...:img-hyste aynı sohbete gıdenler gıbı:D ne komık sızı dedıkoducular sızı:D al sana magazın o der aa bılıomusun o der aa bılmıodum fln uzar ıs:D ooo nezahat ne yapar acaba??onu unuttum:) ya zaten yasemını cok ıı anlayan bırı de o duyunca o da sevınır bence :) jumeria 21-09-07, 23:01 umarim mahkeme filan olmaz yani yoksa cidden diziyi izlemenin bir manasi kalmayacak. eskiden nefesimi bile tutardim simdi bilgisayardaki islerimi yaparken arada bakiyorum. ya bu donem dizisi degil miydi? bu insanlari ayiran siyasi olaylarla paralel gelismeler neden olmuyor? herhalde suya sabuna pek fazla dokunmamak icin yasemin ahmet askinda sacmaladikca sacmaliyorlar. mahkeme filan, nedir yahu? hakkaten ahmet ruya'yi hic mi dusunmuyor? oturup mantiklica konusamazlar mi? ya da ne bileyim ahmet ofkelenir, herseyi soyler, hesaplasir ama biz o ofkenin altinda yasemini hala sevdigini anlariz. yasemin de butun sucluluk duygusuna ragmen ahmetin ruyayi ogrenmesinden icten ice mutluluk duyar filan... ne yasemin, ne necdet, ne de ahmet. kesinlikle bu dizinin sorunu zayif senaryo. belki biraz da zayif oyunculuk. ben ne ahmetin ne yaseminin yuzunde buyuk bir aski ve firsatlari kaybetmenin acisini okumuyorum. yasemin uyusturulmus gibi, ahmet de aptallasmis gibi bakiyor. ve hep ayni yuz ifadeleri... ya artik bence izleyiciler olarak senaristlerden cok daha basarili senaryo yazariz. blue ivy 21-09-07, 23:03 ya şu olanları artık biri söyleyiversin laleye,dizinin başından beri zavallı kızcağız soru sorup durdu,eh kızım madem kapı dinliyorsun ahmet geldiğindede dinleseydinya:icon_whis aslı30 21-09-07, 23:03 Aşk herşeyi affeder mi?Affetmezzzz.:img-black Ne aşkından söz ediyorsunuz.Bir tek Ahmet aşıktı.Yasemin hep çıkarlarına nasıl geliyorsa öyle davrandı.Kızını değil kendini düşündü hep.Aşık bir insan bu kadar gaddar olabilir mi sevdiğine?Sonunda senaristlerimiz kavuştururlarsa ikisini hiç inandırıcı olmaz.Dizi bittiğinde onların aşkı :icon_whisasla akılda kalacak bir aşk olmayacak sayelerinde. Shevek 21-09-07, 23:03 Ay artık yalvarıyorum senariste şu Yasemin'e biraz akıl ve gurur nasip etsin. Doğru yerde, doğru kişiye nasıl davranılacağını öğretsin. Yoksa Hatırla Sevgili sadece Boğazla Yasemin'i kalacak benim için. Bir insan bu kadar mı şuursuz olur, bir de utanmadan aşığım diyor. Senin sevdana inanan mı kaldı sanki? Herkes aklandı, herkes kendi zayıflığını, hatalarını gördü...Herkes onurunu kurtardı. Bkz.: Keriman bile. Onuruyla, kendini ifade ederek gitti. Necdet bile Güzideye ne yaptığını sorguladı, ona kendince sahip çıktı, babasına karşı geldi, ayrılma kararını ailelere gayet kararlı ve makul biçimde açıkladı. Bir tek Yasemin. Bir tek Yasemin onursuz, şuursuz, yerlerde sürünüyor. Hiç de inandırıcı değil bahanesi de. Kızımız içinmiş...Anla artık be kadın, kızın için iyisini yapmak istiyorsan, onu Ahmetten kaçırmak değil bunun yolu. Necdet bile akıllanmaya, arınmaya başladı, bir sen kaldın be kadın! yamisis 21-09-07, 23:03 zaten yasemin tescilli deli...bik bik aglayan gunluklere ahmetle ilgili destanlar yazan o diildi sanki ahmet cocugu ogrensin diye dort donuyodu simdide ogrendi de almasin diye dort donuyo ne dir amacin kizim ? amac nedir? deluuuuuu...... askindan olup bitiyodu madem bu kadar seviyosun git mahkemede agzina gelenleri soylede ahmetde kziina kavussun ya nedir bu telaaasin ruyaya simdi illa sak diye soylemek zorunda diilsinizki ha birde simdi rizaile necdeti babasi bunlari bir araya getirmeye mi calisiyor eger bunlarin cabalari sonuc verirse cok cok cok gulerim ben yasemin gercekten necdeti sevecek olsa babasinimi dinleyecek ki? vega58 21-09-07, 23:04 aslında Ahmetin böyle davranması normal şartlarda doğru olmayabilir ama ona hiç fırsat vermiyor diğerleri özellikle de yasemin...gel çocuğunla vakit geçir yavaş yavaş alışsın dediği falan yok...hala uzak tutmaya çalışıyor...bu nedenle Ahmet bence çok haklı... Necdetin her şeyi itiraf edip mahkemede yalan söylemesine ne demeli...:icon_whis yani resmen saçmalıyorlar...bence Necdet her şeyi söyleyip bu olayın içinden çıkmalı artık...Ahmetle Yasemin artık ne yapıyorlarsa yapsınlar...:img-blush bugün en sevdiğim sahne Şevketle Selmaın Rüyanın resmine bakıp sevmeleriydi..harikaydı o sahne gözlerim doldu... Ahmet ailesine Aylaya her şeyi anlattı...aynı şeyi Necdet ve Yaseminin de yapması lazımdı..bunca sene insanları kandırmak yetmedi mi...özellikle de Laleyi..acıyorum ona yani... Güzide diziden ayrıldı mı acaba..çünkü kanal yedide başlayacak bir dizinin fragmanında gördüm kendisini...:img-cool2 ermec 21-09-07, 23:04 ya sonucta hersey bıgun yoluna gırecek o zmnlar belkı yenıden olabılırler sonucta hersey acıklandı....0dan baslıorlar tabı bıraz daha zor:( ayrıca ruya buyuyunce kendı bulsun gunlugu en ıyısı o.. zeyneps 21-09-07, 23:06 Ahmet'in sevdiği kadının onurunu düşünmediğini düşünmüyorum zaten düşünmesi de gerekli değil Ahmet onu kovmadı etmedi hatta ne olursa olsun aşkına sahip çıkmaya çalıştı Yasemin hak etmese de :hıh Ahmet'in de dediği gibi Yasemin bütün bunları başta düşünecekti Ahmet'ten hamile kalırken çoçuk değildi de söylemeye gelince mi tecrübesiz oldu çocuk oldu :icon_whis :hıh Kendisi de dediği gibi çok çok büyük bir hata yaptı ve yapmaya da devam ediyor Ahmet'i de gittikçe öfkelendiriyor :hıh Ayla Ahmet'in davayı kazanması için yeterli delilinin olmadığını öğrenecektir ve bundan sonra kendini bile dşünmeden Ahmet'e gerçekleri açıklayacaktır Ahmet ona başta kızar ama sonra tabiki böyle bir şeyi de reddedemez mahkeme Rüya'yı Ahmet'e verebilir sonuçta Necdet'te hapise girer :icon_whis yamisis 21-09-07, 23:08 İyi de içine bu kadar yalanların girmiş olduğu bir aşk nasıl devam eder ki? Hayır ben mi çok donuk-duygusuz mu bakıyorum acaba olaylara? Bilmiyorum ama bana normalde mümkünatsızmış gibi geliyor. Hepsini geçtim de o Ahmet'in içi nasıl alır ki Yasemin'i bu kadar olaydan sonra. Yasemin'e göre sorun yok nasılsa. Bugün dese Ahmet bizde evleniriz sen boşan diye ohh koşa koşa gider Necdet'e de babalık davası açtırır. Ahhh ah.:img-polic yok canim cok hakli buluyorum seni cok yerinde elestiri bunlar dizide ask yok ask goremiyorum bu ikili arasinda ben tek gordugum amacsiz gecmisi unutamayan kucuk hesaplar yapan iki insan var ortada.. hadi yasemine bisi demiyorum boyle gelmis boyle gider ayni tas ayni hamam ondan ne koy olur ne kasaba ..(uff amma da deyim atasozu ve ozdeyis kullandim yasemini icin yaa) sanirsam nezahatcigim onu dogururken kordon boyununa filan dolandiki belli bir sure oksijen gitmedi beynine yaseminin bi sure icin ipta oldu beyin fonksiyonlari ki boyle oldu ** aahmet.. okadar okumus etmis avukat neden boyle dusunmeden davraniyor neden daha sakin davranip kesin sonuclar almiyor yada neden yasemin bisi dese ahmet onu affedermis gibi geliyor bana bilmiyorum valla ben bu diziyi anlayamiyorum resmen 101 sutundan ve satirdan olusmus bir sudoku mubarek merve_ak 21-09-07, 23:08 umarim mahkeme filan olmaz yani yoksa cidden diziyi izlemenin bir manasi kalmayacak. eskiden nefesimi bile tutardim simdi bilgisayardaki islerimi yaparken arada bakiyorum. ya bu donem dizisi degil miydi? bu insanlari ayiran siyasi olaylarla paralel gelismeler neden olmuyor? herhalde suya sabuna pek fazla dokunmamak icin yasemin ahmet askinda sacmaladikca sacmaliyorlar. mahkeme filan, nedir yahu? hakkaten ahmet ruya'yi hic mi dusunmuyor? oturup mantiklica konusamazlar mi? ya da ne bileyim ahmet ofkelenir, herseyi soyler, hesaplasir ama biz o ofkenin altinda yasemini hala sevdigini anlariz. yasemin de butun sucluluk duygusuna ragmen ahmetin ruyayi ogrenmesinden icten ice mutluluk duyar filan... ne yasemin, ne necdet, ne de ahmet. kesinlikle bu dizinin sorunu zayif senaryo. belki biraz da zayif oyunculuk. ben ne ahmetin ne yaseminin yuzunde buyuk bir aski ve firsatlari kaybetmenin acisini okumuyorum. yasemin uyusturulmus gibi, ahmet de aptallasmis gibi bakiyor. ve hep ayni yuz ifadeleri... ya artik bence izleyiciler olarak senaristlerden cok daha basarili senaryo yazariz. Üzgünüm ama oyunculuklarla ilgili söylediklerine ben de katılıyorum. malesef ben o ikilinin oyunculuklarını dizinin başından beri zaten beğenmiyorum. Bana o hissettiklerini düşündüğünüz kuvvetli aşkı hissettiremediler hiçbir zaman. Mesela Feride Çetin'e bayılıyorum. Belki çok güzel, alımlı-çalımlı bir kız değil ama oyunculuk olarak bakarsak Beren'den daha çok hakediyor başrolü. Beren'i daha önceki dizilerinde falan izlemedim bilemem ama bu dizideki oyunculuğu bence oldukça vasat. cansu_a 21-09-07, 23:09 Ya acaba şu Yasemin'in meşhur günlüğü mahkemeye delil olarak sunulmasın. Yani bir şekilde Ahmet'in eline geçse ve mahkemeye delil olarak verse olay tamamdır. Yasemin ne derse desin artık Rüya'nın babasının Ahmet olmadığını söyleyemez. Kapı gibi günlük var ortada. Bu günlük ya mahkemede işe yarayacak yada Rüya'nın gerçekleri öğrenmesinde gibime geliyor.:icon_whis yine süpersin Melal...günlük delil olarak kullanılabilir ama tabiki delil olarak öncelik ayla da ;) Zeynep yaseminin akıl sağlığı yerinde olmadıı için hapsten çıkma olayına da koptum :img-hyste yani hapse girseler bile olan yine sadece necdet olcak :( ooff ailelere ayrılığın açıklamasını bile necdet yapıyo yaa yasemn bu kadar karaktersz olma!!! herşey senin yüzünden oluyo neden necdet söylüyo ayrılığı :hıh Mervecim evet yaa necdetin ailesi kesin kızcaklar necdete ama yine de rüyayı onlar da kaybetmek şstemiceklerdir ;) Melal 21-09-07, 23:09 Eğer mahkeme yapılırsa,Yasemin ve Ahmet kanlı,bıçaklı olma durumuna gelirlerse merak ediyorum bu dizinin sonunda Yasemin'le Ahmet'i nasıl birleştirecekler. Senaristlerimiz umarım ne yaptıklarının farkındadırlar. Hiçbir dizide Yasemin karakteri kadar mutasyona uğrayan bir karakter görmedim. Kız Necdet'le evlendikten sonra inanılmaz değişti. Ben eski Yasemin'i istiyorum bir zaman Michelle'e aşk hakkında nutuklar atan,Ahmet'i uzaktan hülyalı hülyalı seyreden Yasemin'e ne oldu. Hani günlüğüne Ahmet'ten Conte Monte Cristo diye bahsediyordu. Hani Ahmet onun ilk aşkıydı,hani ondan başkasını asla sevemezdi. Bunların hepsi dizide ilk 15 bölüm boyunca süren palavra mıydı?? Ben HS'nin ilk 15 bölümünden aldığım zevki,hazzı şimdi alamıyorum. İnanılmaz güzel,rüya gibi bir aşkı seyrettirdiler bize ama sonra olanlar oldu. Artık Yasemin'le Ahmet kavuşsa da,ayrılsa da umurumda değil çünkü ben hala ilk bölümlerde ki o aşkta kaldım artık beni şu anda seyrettiğim Ahmet'le Yasemin'e biraz zor inandırırsınız. Evet Ahmet hala aşık ama Yasemin'de tek bir kıpırtı bile yok neredeyse kızını ondan alacak diye nefretle bakan bir Yasemin var. vega58 21-09-07, 23:10 siz ne dediğinizin farkında mısınız ya...Ahmet bunca sene her şeyden bihaber ordan oraya sürünecek sevdiği kadında bir gram vicdan azabı olmayacak ve Ahmet hala o kadına hak verecek..hatta hiç kızmayacak...olabilecek bişey mi bu..mantıklı geliyor mu...hayatının gidişi değişti adamı onca sene kızından ayrı kaldı..oh ne güzel deyip oturacak mı yani kenara...:img-blush zeyneps 21-09-07, 23:12 aslında Ahmetin böyle davranması normal şartlarda doğru olmayabilir ama ona hiç fırsat vermiyor diğerleri özellikle de yasemin...gel çocuğunla vakit geçir yavaş yavaş alışsın dediği falan yok...hala uzak tutmaya çalışıyor...bu nedenle Ahmet bence çok haklı... Necdetin her şeyi itiraf edip mahkemede yalan söylemesine ne demeli...:icon_whis yani resmen saçmalıyorlar...bence Necdet her şeyi söyleyip bu olayın içinden çıkmalı artık...Ahmetle Yasemin artık ne yapıyorlarsa yapsınlar...:img-blush bugün en sevdiğim sahne Şevketle Selmaın Rüyanın resmine bakıp sevmeleriydi..harikaydı o sahne gözlerim doldu... Ahmet ailesine Aylaya her şeyi anlattı...aynı şeyi Necdet ve Yaseminin de yapması lazımdı..bunca sene insanları kandırmak yetmedi mi...özellikle de Laleyi..acıyorum ona yani... Güzide diziden ayrıldı mı acaba..çünkü kanal yedide başlayacak bir dizinin fragmanında gördüm kendisini...:img-cool2 Evet hiç bir çabada bulunmuyor"Necdet git seni görünce sevinir " diye Necdet için uğraşıyor Ahmet için parmağını kıpırdatmıyor yani bu nasıl annedir hakikatten aklım almıyor :hıh Ahmet'i yumuşatacağı yerde onu Rüya'dan uzaklaştırıyor sanki Rüya Ahmet'in kızı değilmiş gibi bir de kötü biri olsa neyse diyeceğim bu insan aşkı için nelere katlandı bee :hıh Off yani Yasemin'in adı da batsın aşkı da batsın anneliği de batsın böyle bir insan olamaz :hıh Necdet 'e ne demeli "alnımın akıyla " diyor ya bir de yani Necdet ne diyeyim pess !!!:img-cool2 Dizi Dallas'ı bile geçti Yasemin'de Sue Allen'ı o bile Yasemin'in eline su dökemez :icon_whis ermec 21-09-07, 23:13 yasemının huyları necdetın huyları sankı oyunmuş gibi...aksam aksam asabımızı bozuyorlar:):) bence cok takmayın...herkese iyi geceler..:) resimseçici 21-09-07, 23:13 Ben bu bölümde kimselere kızamadım...Deniz gözlerini açtı ağladım, baba oğluna baktı ağladım, Defne Deniz’e baktı ağladım, Deniz acıktım dedi...ona bile ağladım.. Yaşar’ın, Işık üzülmesin diye söylediği yalana...Selma’nın torununa bakışındaki özleme.. Mehmet ile Sevim’in kilitlenen bakışlarına...Ahmet’in hissettiği acıya...acısından kaybettiği sağduyusuna... baba şefkatiyle dolan bakışlarına...Yasemin’in babasına sığınışına ağladım... Ayla’nın hayallerinden vazgeçişine...dürüst olmak için verdiği mücadeleyi kaybedişine..Necdet’in yalan olmuş hayatına...Güzide’nin hiç sahip olamadığı sevgiye...Yasemin’in ayağını öptüğü kızına... Rıza yazdı ben ağladım....Yasemin ile Ahmet bakıştılar ben ağladım..... Niye mi...galiba doğrusuyla yanlışıyla tüm duyguları...farklı zamanlarda, farklı insanlarla ama aynı duygu yoğunluğunda yaşadığım içindir...bu bölüm benim için çok özeldi... herkese iyi akşamlar. Aynen bende aly-73 gibi. duygu yoğunluğu yaşadım bu bölümde ve ilk defa hiç kimselere kızamadım. çok güzel bir bölümdü. -Yasemin ve selma hanım sahneleri güzeldi yasemin selma hanımı suçlamadı ancak kendi gerekçesini doğru düzgün açıkladı. Selma hanımın üzülmesi çok iyiydi sebep olduklarından sonra. -Nejdete hep kızmama rağmen ahmet ile olan konuşmasında ilk defa Rüya konusunda haklı buldum. Ahmetin yöntemi kesinlikle mahkeme olmamalı o çok küçük. bunu anlayamaz ve ondan nefret bile edebilir. -kim ne derse desin yasemin tek başına suçlu değil bu olayda. ona acıdım heleki kızının odasında onun ayağını falan tutması içimi acıttı. ki bende bir anneyim... ve ben bir çoğunuz kadar kızamıyorum yasemine. sonuçta yasemin bu kararları aldığında çok çok gençti ve cahildi. Ayrıca o da çok zor yaşadı hayatını. Bir başkasına deli gibi aşıkken bütün kalbini o dolduruken etrafa rol kesmek hiç kolay olmasa gerek. (ayrıca bu hatalar yapılmasa biz bu güzelim diziyi nasıl izleyecektik arkadaşlar:img-wink:) -Yaşar'ı seviyorum hangi düşüncede olursa olsun o iyi bir çocuk. -Güzide sağlam kız gözüme girdi artık umarım o da nejdetle mutlu olur. Ve son sahne ahmet Yasemin bakışması içimi eritti onlar birbirlerine hala aşık hemde ne aşk. bunu görmek bile beni umutlandırdı.:happy0064 birde ayla var tabi bence ayla bir kaç arkadaşında dediği gibi ahmete şahitlik edecek ve ahmet bunu duyunca yani yaseminin aslında kıbrısçıktaki itirafını böylelikle öfkesi yumuşacak ver elini yasemin diyecek. yani inşallah. benden bu kadar hepinize iyi geceler ve iyi yorumlar.bye Melal 21-09-07, 23:14 Eğer Ahmet tamam davadan vazgeçtim dese,Yasemin'e bulaşmasa,kızını görmek istemese hem Yasemin hemde Necdet pek mesut olacaklar. Bunlar Rüya büyüdüğü zamanda gerçekleri söylemezler. Hadi Necdet Yasemin'e aşık,Rüya'yı fazla sahiplendiği için Ahmet'e kızabilir. Ama Yasemin'in böyle davranmaya hakkı yok. Hani sen bu adama deliler gibi aşıktın ee ne oldu o aşka. Aşk falan yok anladık ama kızının babası bir zamanlar sevdiğin adam neden şimdi bu tafra anlamıyorum. Necdet ona zamanında gidebilirsin bile dedi ama Yasemin gitmedi. Aslında bazen Necdet'e fazla kızamıyorum bile o da Yaseminzede çünkü.:img-yes: kutbettin 21-09-07, 23:14 Herkes aklandı, herkes kendi zayıflığını, hatalarını gördü...Herkes onurunu kurtardı. Bkz.: Keriman bile. Onuruyla, kendini ifade ederek gitti. Necdet bile Güzideye ne yaptığını sorguladı, ona kendince sahip çıktı, babasına karşı geldi, ayrılma kararını ailelere gayet kararlı ve makul biçimde açıkladı. Bir tek Yasemin. Bir tek Yasemin onursuz, şuursuz, yerlerde sürünüyor. Hiç de inandırıcı değil bahanesi de. Kızımız içinmiş...Anla artık be kadın, kızın için iyisini yapmak istiyorsan, onu Ahmetten kaçırmak değil bunun yolu. Necdet bile akıllanmaya, arınmaya başladı, bir sen kaldın be kadın! Aynen Shevek öyle güzel ifade etmişsin ki. Dizideki her karakter kendini sorguladı, hatalarını sorguladı, bir Yasemin. Hala aynı terane. "Kızımız için yaptım" "Ölecektim" "Necdet ikimizi kurtardı" Yahu kızın için madem adam kızına yaklaşmaya çalışıyor fırsat bile vermiyorsun. Sen ne biçim bir annesin, aşıklığından geçtim artık kargalar bile güler Yasemin'in aşkına, sen ne biçim bir annesin? Kızını babasına yaklaştırman gerekirken, onları bir araya getirmeye çalışman gerekirken hala mızmızlanıyorsun. Bir de bir duruşu var gören diyecek Ahmet Yasemin'i terk etti, hiç aramadı çocuğu olduğunu öğrenince döndü. Zaten bu bölümü katleden Yasemin'di. bakınca Necdet bile daha sempatik göründü gözüme. Zaten Necdet de Yasemin'den soğumuş gibi geldi bana. Hem Teo'nun lafına karşılık vermedi, hem Yasemin en son aradığında sinirliydi. Valla herkes terk etsin Yasemin'i, tek kalsın. Belki biraz düşünmeye başlar. Böyle bir Yasemin ne Rüya'nın anneliğini, ne Necdet'in ilgisini ne Ahmet'in sevgisini hak ediyor. Shevek 21-09-07, 23:15 Aşk herşeyi affeder mi?Affetmezzzz.:img-black Ne aşkından söz ediyorsunuz.Bir tek Ahmet aşıktı.Yasemin hep çıkarlarına nasıl geliyorsa öyle davrandı.Kızını değil kendini düşündü hep.Aşık bir insan bu kadar gaddar olabilir mi sevdiğine?Sonunda senaristlerimiz kavuştururlarsa iksini hiç inandırıcı olmaz.Dizi bittiğinde onların aşkı :icon_whisasla akılda kalacak bir aşk olmayacak sayelerinde. "Yasemin Nasıl Kurtulur" olsun bundan böyle bu dizinin adı. Çuvalladı iyice. Battı battı çıkamadı. Ahmet'in bu öfkesinin bu ikisini sarsmak ve süreci hızlandırmak için olduğunu düşünüyorum, çok da haklı. Kaybedecek bir saniyesi daha yok artık (bkz.: bu forumda bu cümle defalarca kuruldu). Geçen bölüm yolu gösterdi Yasemin'e. Bana bir şey söyle. Öyle bir şey ki,......Kızmız bana baba diyecek mi? Bu, mümkün olacak mı? Olacak, de be kadın! Bunun için bana fırsat ver, de. Zaman ver, de. Birlikte yapalım bunu, birlikte sağlayalım, de. Ama yok, neymiş efendim, çok üzgünmüş...Madem üzgünsün, durumu kurtarmak için, kızın için (çünkü eninde sonunda olacak bu) bir şeyler yap! Mahkemeye gitme, de. Bak, biz boşanma kararı aldık, de. Yok, anca burnunu havaya kaldırıp diklenmeyi biliyor. Ha, bir de hala öfkeden deliye dönmüş bir adama karşı Necdet'i savunuyor. Sadece beni değil, Rüyayı da kurtardı diye. Peki, kürtaj meselesi ne olacak? O, çocuğu asıl kurtaran kendi kararındı, ona kıyamaman kurtardı Rüyanın hayatını. Başka kimse değil, anla artık, kendinin, kzının ve sevdiklerinin değerini bil, hayata dön be kadın! Sevdikleri derken Necdet'i de katıyorum araya. Madem bir dost olarak çok seviyorsun, azat et artık dostunu be kadın! Madem sana çok büyük iyilik yaptığını düşünüyorsun, azat et artık dostunu! Bak, adamın aşkı yaşama şansı var! Doğru dürüst bir kadın var, gönüllü, mutlu edebilir Necdet'i. Bırak Necdet kendi yoluna gitsin artık. Kendi hayatını kursun. Sen artık sevdiğin adamı muhatap al karşına. Eve celp geliyor, Necdet'i arıyor. Orada araması gereken Ahmettir, Necdet değil. Ahmet'e gitmesi lazım. Açma davayı, ben halledeceğim desin, ikna etsin...Yarasını sarsın adamın biraz, yok ama, o kanayan yaraya tuz basmakla meşgul! Bu ne biçim aşk? Bu ne biçim annelik? Bu ne biçim kadınlıktır? diye sorar o zaman herkes. :img-pilot şehrayin 21-09-07, 23:16 Eğer mahkeme yapılırsa,Yasemin ve Ahmet kanlı,bıçaklı olma durumuna gelirlerse merak ediyorum bu dizinin sonunda Yasemin'le Ahmet'i nasıl birleştirecekler. Senaristlerimiz umarım ne yaptıklarının farkındadırlar. Hiçbir dizide Yasemin karakteri kadar mutasyona uğrayan bir karakter görmedim. Kız Necdet'le evlendikten sonra inanılmaz değişti. Ben eski Yasemin'i istiyorum bir zaman Michelle'e aşk hakkında nutuklar atan,Ahmet'i uzaktan hülyalı hülyalı seyreden Yasemin'e ne oldu. Hani günlüğüne Ahmet'ten Conte Monte Cristo diye bahsediyordu. Hani Ahmet onun ilk aşkıydı,hani ondan başkasını asla sevemezdi. Bunların hepsi dizide ilk 15 bölüm boyunca süren palavra mıydı?? Ben HS'nin ilk 15 bölümünden aldığım zevki,hazzı şimdi alamıyorum. İnanılmaz güzel,rüya gibi bir aşkı seyrettirdiler bize ama sonra olanlar oldu. Artık Yasemin'le Ahmet kavuşsa da,ayrılsa da umurumda değil çünkü ben hala ilk bölümlerde ki o aşkta kaldım artık beni şu anda seyrettiğim Ahmet'le Yasemin'e biraz zor inandırırsınız. Evet Ahmet hala aşık ama Yasemin'de tek bir kıpırtı bile yok neredeyse kızını ondan alacak diye nefretle bakan bir Yasemin var. evet ya haklısın o rüya gibi aşkın heyecanı yok o bölümler bana ilham veriridi şimdi aşk maşk yok ama bir ara yasemin evde kıvranırken yalan söyliyemiyecekmiş gibime gelmişti nede olsa bu kadar önemli bir konuda yalan söylemek kolay olmasa gerek üstelik doğruluğunu etraftaki herkesin bildiğini bildiğinizde... ama son bakış ben sana dünyanın kaç bucak olduğunu gösteririm der gibiydi.... muko88 21-09-07, 23:17 Eğer mahkeme yapılırsa,Yasemin ve Ahmet kanlı,bıçaklı olma durumuna gelirlerse merak ediyorum bu dizinin sonunda Yasemin'le Ahmet'i nasıl birleştirecekler. Senaristlerimiz umarım ne yaptıklarının farkındadırlar. Hiçbir dizide Yasemin karakteri kadar mutasyona uğrayan bir karakter görmedim. Kız Necdet'le evlendikten sonra inanılmaz değişti. Ben eski Yasemin'i istiyorum bir zaman Michelle'e aşk hakkında nutuklar atan,Ahmet'i uzaktan hülyalı hülyalı seyreden Yasemin'e ne oldu. Hani günlüğüne Ahmet'ten Conte Monte Cristo diye bahsediyordu. Hani Ahmet onun ilk aşkıydı,hani ondan başkasını asla sevemezdi. Bunların hepsi dizide ilk 15 bölüm boyunca süren palavra mıydı?? Ben HS'nin ilk 15 bölümünden aldığım zevki,hazzı şimdi alamıyorum. İnanılmaz güzel,rüya gibi bir aşkı seyrettirdiler bize ama sonra olanlar oldu. Artık Yasemin'le Ahmet kavuşsa da,ayrılsa da umurumda değil çünkü ben hala ilk bölümlerde ki o aşkta kaldım artık beni şu anda seyrettiğim Ahmet'le Yasemin'e biraz zor inandırırsınız. Evet Ahmet hala aşık ama Yasemin'de tek bir kıpırtı bile yok neredeyse kızını ondan alacak diye nefretle bakan bir Yasemin var. Ben de aynı şeyleri hissediyorum Melal'ciğim... Keşke Yasemin'in aşkını hissetmeye devam etseydik, keşke senaristler seyirci bunu izlerken ne düşünür diye biraz daha fazla itina gösterselerdi... O aşkın tadı çoktan kaçtı... İlk bölümlerdeki farklı bir dizi, şu anki bölümler daha farklı bir dizi gibi... Elbette zaman çok şey değiştirir insanların hayatlarında; bazen insanları da değiştirir.Ama Yasemin'inki biraz fazla oldu, hala onu sevdiğini yazarken, tam zıttı davranışlar sergilemesi...Ahmet'in yanında olmaya çalışsa, Ahmet onu itse neyse... Melal 21-09-07, 23:17 Ya eğer bu dizinin sonu mutlu sonla biterse çok bozulurum. Tamam Deniz'le Defne evlensin,Yaşar'la Işık evlensin,Mehmet'le Sevim evlensin hatta ve hatta Necdet Güzide'yle evlensin ama lütfen Yasemin'le Ahmet kavuşmasın. Yasemin verem olsun ölsün Ahmet'te kızıyla başbaşa kalsın bundan güzel mutlu son mu olur ya.:) merve_ak 21-09-07, 23:17 aslında Ahmetin böyle davranması normal şartlarda doğru olmayabilir ama ona hiç fırsat vermiyor diğerleri özellikle de yasemin...gel çocuğunla vakit geçir yavaş yavaş alışsın dediği falan yok...hala uzak tutmaya çalışıyor...bu nedenle Ahmet bence çok haklı... Necdetin her şeyi itiraf edip mahkemede yalan söylemesine ne demeli...:icon_whis yani resmen saçmalıyorlar...bence Necdet her şeyi söyleyip bu olayın içinden çıkmalı artık...Ahmetle Yasemin artık ne yapıyorlarsa yapsınlar...:img-blush bugün en sevdiğim sahne Şevketle Selmaın Rüyanın resmine bakıp sevmeleriydi..harikaydı o sahne gözlerim doldu... Ahmet ailesine Aylaya her şeyi anlattı...aynı şeyi Necdet ve Yaseminin de yapması lazımdı..bunca sene insanları kandırmak yetmedi mi...özellikle de Laleyi..acıyorum ona yani... Güzide diziden ayrıldı mı acaba..çünkü kanal yedide başlayacak bir dizinin fragmanında gördüm kendisini...:img-cool2 Evet işte tam olarak anlatmak istediğim de bu ya. Gitsinler arada Rüya'yla parka falan. Yakınlaşsın Ahmet&Rüya. Doğru zamanda neyse artık o zaman da söylesinler. Şimdi sanki böyle Ahmet gerçekten babası değilmiş gibi davranmaya ne gerek var. Bir de bunu yasemin hanım yapıyo yani. OO o da böyle yaparsa.... Bence de Necdet çıksın kurtulsun şu işten artık yeterrr, yeterrr ya. Tamam Rüya'yı düşünüyorda davayı kabul edince de düşünebilir. Zaten ben inanıyorum ya da inanmak istiyorum Ahmet'te bir anda kızını alıp koparamaz onlardan. Şimdi kızgın olduğu için böyle. Bir müddet sonra Rüya'nın olanları algılayamayacak yaşta olduğunu anlayacaktır. Kaçsın kurtarsın kendini Necdet.Off Güzide ayrılmamıştır umarım diziden. İki dizide de oynasın. Çünkü ben artık necdetin bu saçmalıklardan kurtulup onla olmasını istiyorum. Güneş-07 21-09-07, 23:18 Bence Ahmet sonuna kadar haklı... çünkü bir babanın çocuğunu bilmemesi ilk anlarını onun 5,6 yılını ondan ayrı geçirmezsi çok zor bir durum yani insan nasıl katlanır daha haberi bile yoktu. yasemin ve necdeti mahkamye vermeside saçma değil çocuğunun velayeti için dava açması gerek ve önce bunun için suç duyurusunda bulunması gerek gayet normal ama mahkemne çok uzamaz biter ahmet yasemini affeder yada başka bişiy olur zaten necdet ile boşanıcak yasemin aylada herşeyi biliyor anlatır. necdet ne kdr rüyaya baksada ahmet hakkediyor.ahmet çocuğunun olduğunu bilse necdetten daha iyi babalık yapardı rüyaya ama bilmiyordu şimdidide kızını istiyor. yasemn yeni anladı hata yaptığını zate kendiside büyük bir hata yaptım dedi.selma ile knşması çok güzeldi selmanın şevketin torunları olduğunu öörenmesi çok güzeldi çok mutlu oldular.ahmetin o açıklamyı yaparkenki heyecanı,mutluluğu çok güzeldi... bence şimdi olması gereken rüyaya açıklamaları yavaş yavaş ama açıkmalalı rüya ile ahmet vakit geçirmelri.rüyanın ahmeti iyi tanıması gerek necdetten uzak dursun biraz... bu bölümde bide güzideye üzüldüm yazık çok acı çekti. en çok sevindiğim denizin iyileşmesi ve deniz gezmiş ile olan sahneler hepsi çok güzeldi yine çok güzel bir bölüm izledik , tüm oyuncuları tebrike diyorum... GzemCelik 21-09-07, 23:18 Gizem'ciğim dur bende sana yardıma geleyim birlikte paralayalım Yasemin'i. Mahkemeye ağzı bir yana kaymış,gözü bir yana kaymış halde gelsin Ahmet'te benim yapamadığımı sevenlerim yaptı desin. (Sanırım biz diziyi gerçek sanan seyirci profiline giriyoruz.) Bu arada Cansel'in ve Okan'ın en iyi performanslarını sergiledikleri bölümlerden biriydi bu akşamki bölüm.: hee sevenler yaptı derük hakim "aferin onlara dur bakim kim onlar bi alınlarından öpüyüm kokulu kokulu der :img-hyste aman gerçek merçek ben kavga varsa dalarım abicim o laleyi de severdim mixerlik yaptım manyaaakkk :dito yaseminin arkadaşından da ancak bu kadarı olur :hıh insan biraz abisinden acık kaar dimi nerdeeeee necdet de kuzum ailesi bi yandan ahmet bi yandan salak yasemin bir yandan samar oğlanına döndü suçsuzken günah keçisi oldu :icon_sorr bi de kızını ve sevdiği kadını kaybetme korkusu güzide aşkı bir yandann off çekilir dert değil valla necdetim napsın deniz uyandı yaa çok sevindim :happy0064 bi de "çok acım" dedi utanmasam kopcaktım orda =) selma yasemin konuşması faza saça olmuş yasemini bi bağrına basmadığı kaldı en olacığğdım orda :icon_whis "baban ölümle pençeleşirken ahmetle kaya üstlerinde sevda tepesi artlarında fingir fingir fingirderken düşüncektin senin ağzını burnunu dağıtırım ver çocğu babasına allahın şaşkolozuuu :dito :img-hyste zaten necdetle de ayrılıyorsunuz hepten kendine benzetip saftrik ötesi yapma sabiyi(eski kelime de kullanırım hiç çekinmem :img-hyste)" der bi de osamanlı tokadı şaplatırdım gelenek göreneklerimizi hatırlasın elin avrupai oğlundan çocuk peydalamasın baabında :img-hyste :icon_whis evet okan ve cansel abi tek kelimeyle harikaydı :good: bazı sahıslar için yorum hep aynı zaten :S Melal 21-09-07, 23:19 Ben de aynı şeyleri hissediyorum Melal'ciğim... Keşke Yasemin'in aşkını hissetmeye devam etseydik, keşke senaristler seyirci bunu izlerken ne düşünür diye biraz daha fazla itina gösterselerdi... O aşkın tadı çoktan kaçtı... İlk bölümlerdeki farklı bir dizi, şu anki bölümler daha farklı bir dizi gibi... Elbette zaman çok şey değiştirir insanların hayatlarında; bazen insanları da değiştirir.Ama Yasemin'inki biraz fazla oldu, hala onu sevdiğini yazarken, tam zıttı davranışlar sergilemesi...Ahmet'in yanında olmaya çalışsa, Ahmet onu itse neyse... Mukaddes'ciğim Yasemin bir adım atsa Ahmet on adım atacak. Yasemin Ahmet'in onu hala sevdiğinin farkında ama nedense hala hem kendine hemde Ahmet'e acı çektiriyor. Necdet'in de onu sevdiğini biliyor her ne kadar Güzide'yle ilişkisi olsada Necdet'in kalbinin bir köşesinde önemli bir yere sahip olduğunun farkında. Yasemin ne yardan geçiyor ne serden. Rüya büyüyünce bunları öğrense ve annesinden hesap sorsa keşke. Ve artık Yasemin'in mağdurmuş gibi gösterilmesinden sıkıldım. sevimli.girl 21-09-07, 23:24 ahmetin hukuksal olarak rüyayı almaya çalışması bana ilk aşamada saçma ve mantıksız geldi. necdetle konuştuğunda bunu daha iyi gördüm necdetin söyledikleriyle. rüya ile duygusal olarak bir bağ kuramadıktan ona kendi kızın olduğunu anlatamadıktan sonra nüfusa geçirsen ne olur geçirmesen ne olur. yine necdetin dediği gibi rüyanın ruh sağlığını düşünüp gerçeği açıklamak dururken niye mahkeme kapılarında sürünüyorlar anlamıyorum. yasemin baştan ayağa yanlışlarla dolu ama bugün ahmete necdet için söylediği sözler çok yerinde ve doğruydu. kendi hayatını da rüyanın hayatını da necdete borçluydu. ve bugün rüya da yaseminde başı dik kimseye rezil olmadan yürüyebiliyorlarsa bu sadece necdet sayesindedir. yaseminin hatalarının sonucunu çekmek necdetin hakkı değil. boşanma olayında ise herkesin necdete yüklenmesi çok kötü oldu. lalenin, rızanın, necdetin anne ve babasının çoğu kişinin bilip bilmeden necdete yüklenmeleri ve hala asıl suçlunun necdet gibi gösterilmesi gayet sinir bozucuydu. necdetin babasıyla kavga ederken söylediği söz yine yerinde ve güzeldi. beni bu bölümde en çok etkileyen sahne ise güzide ve necdetin arabada birbirlerine sarılması ve ayrılmaları oldu. bana göre dizide mutluluğu hak eden tek bir kişi varsa bu da en başta necdet olmalıydı. ama hem güzideden ayrılarak hem de rüyadan ayrılarak en mutsuz olacak kişi sanırım yine necdet olacak. yaseminin ahmete odasında söylediklerinden sonra sanırım mahkeme olmayacak. ahmet davadan geri çekilecek ve daha makul bir şekilde işeri yoluna koymaya çalışacaklar. umarım dediğim gibi olur. deniz defne ve mehmetin sahneleri çok güzel sahnelerdi. defne ile denizin aşkı gerçekten izlenmeye değer bir aşk. ama en güzel sahnelerden biri mehmet ile sevimin bakışmasından sonra denizin babasının aşkını anlaması ve ona destek çıkması. baba oğul birbirlerinin aşkına bu kadar saygı göstermeleri ve her ikisinin de birbirini anlaması çok güzeldi. cansu_a 21-09-07, 23:24 Olacak, de be kadın! Bunun için bana fırsat ver, de. Zaman ver, de. Birlikte yapalım bunu, birlikte sağlayalım, de. Ama yok, neymiş efendim, çok üzgünmüş...Madem üzgünsün, durumu kurtarmak için, kızın için (çünkü eninde sonunda olacak bu) bir şeyler yap! Mahkemeye gitme, de. Bak, biz boşanma kararı aldık, de. Yok, anca burnunu havaya kaldırıp diklenmeyi biliyor. Ha, bir de hala öfkeden deliye dönmüş bir adama karşı Necdet'i savunuyor. Sadece beni değil, Rüyayı da kurtardı diye. Peki, kürtaj meselesi ne olacak? O, çocuğu asıl kurtaran kendi kararındı, ona kıyamaman kurtardı Rüyanın hayatını. Başka kimse değil, anla artık, kendinin, kzının ve sevdiklerinin değerini bil, hayata dön be kadın! Sevdikleri derken Necdet'i de katıyorum araya. Madem bir dost olarak çok seviyorsun, azat et artık dostunu be kadın! Madem sana çok büyük iyilik yaptığını düşünüyorsun, azat et artık dostunu! Bak, adamın aşkı yaşama şansı var! Doğru dürüst bir kadın var, gönüllü, mutlu edebilir Necdet'i. Bırak Necdet kendi yoluna gitsin artık. Kendi hayatını kursun. Sen artık sevdiğin adamı muhatap al karşına. Eve celp geliyor, Necdet'i arıyor. Orada araması gereken Ahmettir, Necdet değil. Ahmet'e gitmesi lazım. Açma davayı, ben halledeceğim desin, ikna etsin...Yarasını sarsın adamın biraz, yok ama, o kanayan yaraya tuz basmakla meşgul! Bu ne biçim aşk? Bu ne biçim annelik? Bu ne biçim kadınlıktır? diye sorar o zaman herkes. :img-pilot yasemin ahmete herşeyi bikerecik olsun açıkllamaya çalışsaydı iş bu dereceye zaten gelmicekti...hadi en başta hastanede beklemedi hamileyken karşılaştıklarında söylemedi yıllarca sakladı vs vs....hala hala durumu kurtarmaya çalışıyo dediğin gibi necdetten ayrılacağını anlatsa rüyaya daha mantıklı bi şekilde anlatacaklarını söylese ama yok gitsin bahaneler bulup kendini savunsun bunu da yaparken necdetin başını yaksın bence de artık necdeti özgür bırakma zamanı...o garibim aşık :( yaseminden kurtulamıyo ama yasemn neden her başı sıkıştıında onu arıyo offfffff hakkaten delirttiler zeyneps 21-09-07, 23:24 Eğer mahkeme yapılırsa,Yasemin ve Ahmet kanlı,bıçaklı olma durumuna gelirlerse merak ediyorum bu dizinin sonunda Yasemin'le Ahmet'i nasıl birleştirecekler. Senaristlerimiz umarım ne yaptıklarının farkındadırlar. Hiçbir dizide Yasemin karakteri kadar mutasyona uğrayan bir karakter görmedim. Kız Necdet'le evlendikten sonra inanılmaz değişti. Ben eski Yasemin'i istiyorum bir zaman Michelle'e aşk hakkında nutuklar atan,Ahmet'i uzaktan hülyalı hülyalı seyreden Yasemin'e ne oldu. Hani günlüğüne Ahmet'ten Conte Monte Cristo diye bahsediyordu. Hani Ahmet onun ilk aşkıydı,hani ondan başkasını asla sevemezdi. Bunların hepsi dizide ilk 15 bölüm boyunca süren palavra mıydı?? Ben HS'nin ilk 15 bölümünden aldığım zevki,hazzı şimdi alamıyorum. İnanılmaz güzel,rüya gibi bir aşkı seyrettirdiler bize ama sonra olanlar oldu. Artık Yasemin'le Ahmet kavuşsa da,ayrılsa da umurumda değil çünkü ben hala ilk bölümlerde ki o aşkta kaldım artık beni şu anda seyrettiğim Ahmet'le Yasemin'e biraz zor inandırırsınız. Evet Ahmet hala aşık ama Yasemin'de tek bir kıpırtı bile yok neredeyse kızını ondan alacak diye nefretle bakan bir Yasemin var. Kesinlikle çok doğru hiç bir dizide bir karakter bu kadar mutasyona uğrayıp da pes dedirtmedi :hıh Bundan sonra hiç birleştirmesinler bence böyle kalsın hatta Yasemin Nezahat gibi Almanya'ya filan gitsin gelirken uçağı düşsün biz de vahh vahh diye üzülelim :icon_whis Nilgün Hanım'ın yazdığı maile gerçekten inanmak istemiştim ama olmadı olmuyor bir türlü Ahmet-Yasemin aşkı giderek inandırıcılığını kaybediyor Nilgün Hanım bir de Ahmet -Yasemin'in gidişatı sizleri memnun edecek demişti bizler memnun olmak istiyoruz evet Ahmet-Yasemin bir daha hiç birleşmezse memnun olacağız çünkü ortada bir aşk kalmamıştır birleşseler ne olur ki güya bir dönem dizisiydi ve efsane akıllarda kalacak bir aşk olacaktı ilk 15 bölüm itibarıyle de öyle görünüyordu ama akıllarda kalmak değil aklımızın almadığı bir aşk olacağı kesin :icon_whis Bir de Nilgün Hanım "bir anne olduğunuzda öncelikleriniz değişir" diye yazmıştı Yasemin'in iyi bir anne olduğunu inanmıyorum Rüya'yı düşünseydi işleri bu noktaya getirmezdi :img-cool2 Ayrıa Ahmet'i giderek daha öfkelendirmez ve Rüya'nın ergenlik cağına gelmesini de beklemezdi :hıh Yani herşeyin daha yıkıcı olacağı bir zamana :hıh şehrayin 21-09-07, 23:24 offff yaaaa ne bölümdü yaz yaz bitmedi... ben düşün düşün işin içinden çıkamadım... ben yatmaya karar verdim.. bunlardan bir zzzzzzkkkkkkmmmmm olmaz neyse derin nefes alıyommmm değmezzzzzzzzz iyi geceler arkadaşlarımmmmm ilk 15 bölüm tadında rüyalar :img-yes::img-yes: muko88 21-09-07, 23:27 Mukaddes'ciğim Yasemin bir adım atsa Ahmet on adım atacak. Yasemin Ahmet'in onu hala sevdiğinin farkında ama nedense hala hem kendine hemde Ahmet'e acı çektiriyor. Necdet'in de onu sevdiğini biliyor her ne kadar Güzide'yle ilişkisi olsada Necdet'in kalbinin bir köşesinde önemli bir yere sahip olduğunun farkında. Yasemin ne yardan geçiyor ne serden. Rüya büyüyünce bunları öğrense ve annesinden hesap sorsa keşke. Ve artık Yasemin'in mağdurmuş gibi gösterilmesinden sıkıldım. Bendee:icon_whis Yasemin de algılama sorunu da var zaten, Ahmet'in ne demek istediğini, neyi kastettiğini anlasaydı, oooo:icon_whisİnatlaşmakta, savaşmakta ısrarlı aşık oluğu adamla(günlüğe dayanarak yazıyorum), çocuğunun babasıyla... Yasemin'in burcu ne çok merak ettim şimdi...Babasının eski bölümlerdeki tarifine göre ağustos sıcağında doğmuş, aynı burçtan olma ihtimalimiz beni kahrediyor:img-hyste vega58 21-09-07, 23:28 yasemin ahmete herşeyi bikerecik olsun açıkllamaya çalışsaydı iş bu dereceye zaten gelmicekti...hadi en başta hastanede beklemedi hamileyken karşılaştıklarında söylemedi yıllarca sakladı vs vs....hala hala durumu kurtarmaya çalışıyo dediğin gibi necdetten ayrılacağını anlatsa rüyaya daha mantıklı bi şekilde anlatacaklarını söylese ama yok gitsin bahaneler bulup kendini savunsun bunu da yaparken necdetin başını yaksın bence de artık necdeti özgür bırakma zamanı...o garibim aşık :( yaseminden kurtulamıyo ama yasemn neden her başı sıkıştıında onu arıyo offfffff hakkaten delirttiler Necdet de kurtulmak için hiç bir çaba göstermiyor bence..istese Yasemin artık başının çaresine bak diyebilir...babasına kafa tutuyor da niye artık kendine bir yol çizmiyor anlamıyorum..Teoya dedikleri doğruydu demek onda o cesaret yok Güzidedeki cesaret kararlılık onda yok...hala çok gurursuz davranıyor...:img-blush muko88 21-09-07, 23:30 Bu arada kafama takılan bir nokta var... Necdet Ahmet'e gerçeği söylerken Yasemin'in intihara kalkıştığını da söylemişti:img-yes: Ahmet neden bugün Yasemin yineleyince ilk kez duymuş gibi baktı anlamadım. Yasemin'in duygu sömürüsünden mi etkilendi yoksa:img-blush aslı30 21-09-07, 23:34 Bu arada kafama takılan bir nokta var... Necdet Ahmet'e gerçeği söylerken Yasemin'in intihara kalkıştığını da söylemişti:img-yes: Ahmet neden bugün Yasemin yineleyince ilk kez duymuş gibi baktı anlamadım. Yasemin'in duygu sömürüsünden mi etkilendi yoksa:img-blush Muko ben önceden söyleyip söylemediğini hatırlamıyorum ama senin dediğin değildir.Senaristlerimiz unutmuştur belki de önceden yazdıklarını.:icon_whis Çünkü saçma olur Ahmet'in bu kadar şaşırması. şehrayin 21-09-07, 23:34 uyumadan evvel aklıma takıldı ahmet ayla ile konuştuktan kesinkes ayrıldıktan sonra eve gidip yatağına uzandığında sağ elind halen yüzüğü vardı yazıcaktım ama unuttum şimdi aklıma geldi hayır ayladan tam denk geldide kurtuldu :happy0064:happy0064:happy0064niye takıyor diye dikkatimi çekmiştiii zeyneps 21-09-07, 23:35 Hadi her şeyi geçtim anneliği babalığı dostluğu aşkı herşeyi herşeyi geçtim iki insanın hem de iyi geçinen iki insanın mahkemede yalan ifade vermesini aklım almıyor ben böyle birilerine insan bile demem :hıh Sonra acaba gerçekler öğrenilirse mahkemede ne yapacaklar bir daha nasıl insan içine çıkacaklar çok merak ediyorum yüzsüzlükte sınır yok tabi :icon_whis:icon_whis Muko Yasemin temmuz doğumlu sanırım 17-18 Temmuz flan ama ne burcu bilmiyorum :hıh Zaten ne burcu o burçları filan aşmış bir durumda evren ötesi bir varlık daha önce pek görülmedi böyle bir varlık daha :hıh Ahmet umarım bir daha Yasemin'i asla affetmez Rüya'yı da alıp yurtdışına çıksın Rüya zamanla alışır hatta unutur annesini Türk filmlerinde hep öyle olur ya gerçi dizimiz değil Türk filmi Brezilya dizilerini bile aştı Brezilyalı değiliz amma entrikanın alası bizde :icon_whis :img-hyste Muko orda şaşırmadı sadece duygu sömürüsünden etkilendi içinden "Allahım bir insan bu ğaddarmı rol yapar" demiştir Bir de Yasemin nasıl da diyortafrasını yesinler"Necdet beni uçurumun kıyısından çekti aldı :icon_whis" muko88 21-09-07, 23:36 Şehrayin onu ben de gördüm..Çocuk bu kadar derdin içinde yüzüğü çıkarmayı unutmuştur canım:) Aslı ben Necdet'in anlattığını hatırlıyorum.Belki senaristler unutmuştur:img-blush @ly 21-09-07, 23:36 Bu arada kafama takılan bir nokta var... Necdet Ahmet'e gerçeği söylerken Yasemin'in intihara kalkıştığını da söylemişti:img-yes: Ahmet neden bugün Yasemin yineleyince ilk kez duymuş gibi baktı anlamadım. Yasemin'in duygu sömürüsünden mi etkilendi yoksa:img-blush Belki de Ahmet o cümleyi mecazi olarak algılamıştır, ya da evlenmeseydik yapacaktı şeklinde algılamıştır....ya da şok içinde olduğu için hiç anlamamıştır... Çünkü yeni duymuş gibi etkilendi...değil mi...? Shevek 21-09-07, 23:39 Rüya annesinden beş bin kez daha akıllı ve duyarlı..."Anne, Ahmet bizim neyimiz oluyor?" Ha, bir kere de doğru bir replik yazmışlar. Çocukların garip bir sezileri ve duruma adapte olma güçleri vardır. Ve ortalıkta olan biteni, büyüklerin hayal bile edemeyeceği şekilde sezerler veee anlar-lar! Çocuğun evde dönen muhabbetlerden bihaber olmaması mümkün değil. Necdet gelip gidiyor, ortalıkta bir Ahmet fısıltıs var sürekli. Parkta karşılaşıyor, hastane bahçesinde karşılaşıyor. Adam tatlı tatlı bakıyor ona, içine almak ister gibi bakıyor. Bir şeyler dönüyor yani Ahmet'le ilgili. Sonra yine akıllı Rüya, "Siz Ahmet'le küssünüz!" Al, çocuktan al haberi.:) Yasemin hanım ne yapıyor. Sanki adam yıllardır aşkından defterler doldurduğu adam değil, sanki aşkla çocuk peydahladığı adam değil, yıllardır Yasemin'i sevmekten, her şeye rağmen sevmekten vaz geçmeyen, senin için her şeyi yaparım, diyen Ahmet değilmiş de, azılı katilmiş gibi Rüyayı ondan uzaklaştırmaya çalışıyor. Sen değil miydin kızım bunları yakınlaştırma kararı alan? Anlasana çaresiz bir öfkeyle dolmuş. Yarası kanıyor açık açık adamın. Çocuğuna yaklaşmaya çalışıyor. Bir şeyler yaaaap Yasemin. Bu çocuk Ahmetin değil, gibi ifadeyi de sakın ola ağzına alma mahkemede, savcılıkta falan! Bu, bırak anneliği, insanlığa sığmaz. muko88 21-09-07, 23:41 Necdet Rüya senin kızın dedikten sonra detayları anlatmıştı.Ahmet o an duymamıştır belki de, önemsememiştir. Yasemin bir de, "Necdet kızımızın da hayatını kurtardı!" dedi ya...Ahmet daha bir etkilenmiş gibi baktı. zrtpz 21-09-07, 23:41 herkese iigeceler öncelikle bu akşamki bölüm seyir açısından gayet güzel bi bölümdü yani zamanın nası geçtiğini pek anlamadım şahsen. yoruma gelicek olursak ahmet şu anda çok öfkeli ki bu haklı bi öfke yaptıklarıda direk bununla orantılı olduğundan doğal tepkiler.ben ahmet gibi birinin zamanla kızıyla daha çok empati kurmaya başlicağına inanıorum.yaseminin ne yapıcağını kesinlikle kestiremiorum ben selmaya karşı biraz daha farklı bi tutum içinde olucağını düşünmüştüm konuyla ilgili ama gayet yumuşaktı bu nedenle onun için hiçbi yorum yapamıorum.necdetin güzideye böle davranıp hala neden yasemine bu kadar sıkı tutunmaya çalıştığına yine hiç anlam veremiorum sonuçta bitti artık hiçbişeyin geri dönüşü yok herşey açığa çıktıktan sonra rüyayı hala bu kadar sahiplenme nie?madem açıkladın herşeyi o zaman karşındakinden hala bazı şeyleri çalmaya hakkın yok.madem babanı karşına aldın madem herşeyi ahmete açıkladın madem güzide ben seni seviorum diosun o zaman bu yaptığın nie?mahkemede söle herşeyi çık bu işin içinden adamakıllı bi hayat sür.herkese açıklamalarından sonra bunun diğerlerine oranla daha kolay olduğunu düşünmekteyim!güzideye gelince gerçekten bu akşam hayran hayran izledim gerçekten çok iiydi.bu dönem onun içinde içinden çıkılmaz bi hal alıcak.lale deseniz dizinin en yalnız karakteri o bence heleki rüya olayını öğrendikten sonra kendisini nası hissedicektir kimbilir:(aylanın evlilikten vazgeçmesi beni şaşırttı ama böle bi karar bence dizinin gidişatı içinde ii oldu.bu arada bilmiorum farkettinizmi ahmetle ayla ayrıldığı halde ahmet yatakta oturup düşünürken hala elinde alyansı vardı:icon_whis denizin bu kadar çabuk toparlanıcağını düşünmemiştim ve açıkcası herşeyin bu kadar düzgün olucağınıda bu olayın bi etki bırakıcağını düşünmüştüm ama pek öle olmadı:img-yes:hala tam gaz devam edio defne biraz frenler die düşünmüştüm ama oda olmıcak sanırım:icon_whisbnm gözlerim deniz harun sahnesi aradı ama yoktu keşke görebilseydik. sevimle mehmette çok yakın bi zamanda evlenirler die düşünüorum denizde dünden razı nasılsa:)baba oğulu öle izlemek çok hoşuma gitti açıkcası. bakalım haftaya mahkeme olayı ne boyuta gelicek:icon_whis BeyazGelincik21 21-09-07, 23:42 Bu yasemine akıl sır erdiremiyorum artık neydi o son sahnedeki kafasını dikmiş kibirli kibirli halleri.Acayip gülesim geldi o an vallahi sinirden bu yasemin adamı deli eder deli.Necdetin yanında vik vik ağlamaklı ağlamaklı konuşuyor Ahmetin karşısına gelince aslan kesiliyor maşallah. Aşk mı ne aşkı aşkı kim kaybetmişte yasemin bulsun.Yasemin cephesinde aşk varmıydı ki ben hiç göremedim vallahi.Artık senaristlere mail mi atalım ne yapalım bu dizinin sonunda Ahmet ve Yasemini birleştirmemeleri için.Birşeyler yapmak lazım Ahmet ve Yasemini birleştirmek gibi bir saçmalık yapmaz umarım senaristler.Yasemin ve Ahmetin birarada olduğu bir son beni kanser eder vallahi ayrıca onlar birleştirselerde ben inanmam aralarında aşk olduğuna.Bitti aşk maşk Ahmete şöyle şefırtından mutlu olabileceği bir bayan soksalar diziyede bizde gerçek aşk nasıl oluyormuş görsek. Necdetin mahvolan hayatı ha onun hayatı mahvoldu diye güzideninkide mahvolsun yani hepsi yaseminzede bunların ya hayatı sorgulayacaklarına hayatlarını mahveden gidip yaseminden hesap sorsun bunlar :hıh Tabi bu gruba ahmetle rüyada dahil. zeyneps 21-09-07, 23:42 Yani biz burda değil sabaha kadar 10 20 sene yazışsak yine de Yasemin'i çözebileceğimizi sanmıyorum dediğim gibi evren ötesi bir varlık o :icon_whis:icon_whis "ÇOk üzgünü çok üzgünüm " diyip iki zırlayıp iki satır karalıyor sonra da dik dik bakmalar çocuk uzaklaştırmalar filan ne oluyor anlamadım kötü üvey anneler bile yapmaz Yasemin'in yaptığını :hıh Umarım Rüya'yı Ahmet alır da gerçekten öyle dik dik bakmayı görür :hıh Serseri:hıh İyi geceler nasıl uyuyacaksam artık sinnirden uyuyamam:hıh:sad53::sad53: muko88 21-09-07, 23:44 Bu arada söylemeden geçemeyeceğim...Son sahne gerçekten müthişti, fonda ZOR YILLAR olmasa bu kadar güzel bir sahne olmazdı bence:img-yes: Şarkı çok uymuştu... cansu_a 21-09-07, 23:44 Necdet de kurtulmak için hiç bir çaba göstermiyor bence..istese Yasemin artık başının çaresine bak diyebilir...babasına kafa tutuyor da niye artık kendine bir yol çizmiyor anlamıyorum..Teoya dedikleri doğruydu demek onda o cesaret yok Güzidedeki cesaret kararlılık onda yok...hala çok gurursuz davranıyor...:img-blush anlatamıyorum galiba... necet bölümün başında da söylediği gibi zaafları olan bi insan ve malesef en büyük zaafı da yasemin ona zaten yaseminin peşinde dolandığı için kızıyorum ama insan sevdiğinin isteklerini yapar di mi hepimiz böyleyiz hele de küçük bir kız konusunda ;) zamanında diyorum büyük iyilikler yaptı hayatını kurtardı ama yasemne yetmedi bunlara rağmen hala necdetten bişeyler isteyip duruyo buna kızıyorum bakın görün mahkeme hapis cezasıyla sonuçlanır zeynepin dedii gbi yasemn aklı yerinde olmadıı için kurtulur olan yine necdetceğize olur Shevek 21-09-07, 23:46 Belki de Ahmet o cümleyi mecazi olarak algılamıştır, ya da evlenmeseydik yapacaktı şeklinde algılamıştır....ya da şok içinde olduğu için hiç anlamamıştır... Çünkü yeni duymuş gibi etkilendi...değil mi...? Adam aşık herşeye rağmen bence o sahne bunun en güzel kanıtıydı. Durumu biliyordu elbet. Ama bir de onun ağzından duyunca, onun ağzından, "en mutlu olduğum yere gittim" lafını duyunca, olayın vehametini onun ağzından duyunca kalakaldı, seviyor hala canım benim. :icon_whis Melalcim, bence o ilk on beş bölümde yaşanan aşk sürüyor...Ama bir taraf dediğin gibi koşullar tarafından o kadar belirlenmiş ve derine itmiş ki aşkını (bkz.: yasemin), diğer taraf onu silkeleye silkeleye o toprağı kaldırıp, altında yatanı günyüzüne çıkarmaya kararlı (bkz.: ahmet)... Aliyecim, ben de hep ağladım izlerken, hepsine. Deniz ve Mehmet ve Sevim çok tatlılardı. Denizin bu kadar çabuk ayağa kalkmasına o kadar sevindim ki...Bkz.: Uzatmadan da olabiliyormuş, dizi zamanı ve gerçekliği diye bir şey var. Darısı birilerinin başına.:icon_whis merve_ak 21-09-07, 23:47 Gurursuzlukta neye göre gurursuzluk. Bir adamın sevdiği kadını koruyup kollaması mı gurursuzluk?? Evet bunu bi zaaf olarak algılayabiliriz ama neye göre gurursuzluk olarak algılayacağız? Sanki yasemin git diyor da Necdet'te sürekli peşinde.:img-polic kutbettin 21-09-07, 23:48 Rüya annesinden beş bin kez daha akıllı ve duyarlı..."Anne, Ahmet bizim neyimiz oluyor?" Ha, bir kere de doğru bir replik yazmışlar. Çocukların garip bir sezileri ve duruma adapte olma güçleri vardır. Ve ortalıkta olan biteni, büyüklerin hayal bile edemeyeceği şekilde sezerler veee anlar-lar! Çocuğun evde dönen muhabbetlerden bihaber olmaması mümkün değil. Necdet gelip gidiyor, ortalıkta bir Ahmet fısıltıs var sürekli. Parkta karşılaşıyor, hastane bahçesinde karşılaşıyor. Adam tatlı tatlı bakıyor ona, içine almak ister gibi bakıyor. Bir şeyler dönüyor yani Ahmet'le ilgili. Sonra yine akıllı Rüya, "Siz Ahmet'le küssünüz!" Al, çocuktan al haberi.:) Yasemin hanım ne yapıyor. Sanki adam yıllardır aşkından defterler doldurduğu adam değil, sanki aşkla çocuk peydahladığı adam değil, yıllardır Yasemin'i sevmekten, her şeye rağmen sevmekten vaz geçmeyen, senin için her şeyi yaparım, diyen Ahmet değilmiş de, azılı katilmiş gibi Rüyayı ondan uzaklaştırmaya çalışıyor. Sen değil miydin kızım bunları yakınlaştırma kararı alan? Anlasana çaresiz bir öfkeyle dolmuş. Yarası kanıyor açık açık adamın. Çocuğuna yaklaşmaya çalışıyor. Bir şeyler yaaaap Yasemin. Bu çocuk Ahmetin değil, gibi ifadeyi de sakın ola ağzına alma mahkemede, savcılıkta falan! Bu, bırak anneliği, insanlığa sığmaz. Öyle Rüya anladı ortalıkta neler döndüğünü ama Yasemin ısrarla onu mumyalamakta kararlı. Hangi zamanı bekliyor anlamıyorum? Ergenlik çağı oluyor bir kaç sene sonra en sonunlu dönemi. Bu çağın bitmesini bekleseler 17-18 yaşında olacak Rüya. Ahmet için kızından ayrı geçen bir 10 sene daha. Ya sen kızından ayrı kalma düşüncesine bile dayanamıyorsun, kafanı 180 derece geriye yatırmışsın adamın nasıl dayanmasını bekliyorsun? Bence ne olacak, Yasemin kızımın babası değil diyecek. Ahmet iyice nefret ederr artık. Ama Yasemin Hanımın bahanesi hazır zaten her daim "Kızımız için" "Onun psikolojisini düşündüm Ahmet, sen o sıralar çok kızgındın yoksa babası sensin. Yerden göğe kadar haklısın. Acımdan ölmek üzereyim Ahmet. Kızımız için Ahmet" (DEJAVU) vega58 21-09-07, 23:49 anlatamıyorum galiba... necet bölümün başında da söylediği gibi zaafları olan bi insan ve malesef en büyük zaafı da yasemin ona zaten yaseminin peşinde dolandığı için kızıyorum ama insan sevdiğinin isteklerini yapar di mi hepimiz böyleyiz hele de küçük bir kız konusunda ;) zamanında diyorum büyük iyilikler yaptı hayatını kurtardı ama yasemne yetmedi bunlara rağmen hala necdetten bişeyler isteyip duruyo buna kızıyorum bakın görün mahkeme hapis cezasıyla sonuçlanır zeynepin dedii gbi yasemn aklı yerinde olmadıı için kurtulur olan yine necdetceğize olur Cansu çok iyi anlıyorum...ama aşık insan zaten gurursuz olur Ahmet de çok gurursuz davranmıştı zamanında biliyorsun ama Necdet hem içinde bulunduğu durumdan şikayet ediyor hem de kurtulmak için hiç bir çaba göstermiyor..garibime giden bu artık bu kısır döngü sıktı ama bir şekilde artık bu olayın dışına çıkmalı...Rüya meselesi Ahmet Yasemin arasında çözülmeli...nasıl çözülecekse...:icon_whis BeyazGelincik21 21-09-07, 23:51 Yasemin hanım kendisini sevda tepesinden atacakmışmış da onu necdet kurtarmışmış.Sanki bilmiyorduk :hıh ahmet bunları sanki ilk kez duyuyormuş gibi nasıl şaşırdı hadi onuda geçtim yüzünde sanki acıma üzülme ifadesi belirdi.Ahmet hişştt kendine gel öyle kolay kolay affetmek yok senden çalınan yılları ne çabuk unuttun daha hesaplar sorulacak kimlere kimlere kafalar tutulacak. GzemCelik 21-09-07, 23:54 Ya bu mahkemeden sonra hapisişi çok yaş yaa :icon_sorr yasemne birşey olmaz kesin necdet madem herkes bana sırt çevirdigüzide de yok der yine şövalyeliğe soyunur suçu üstüne lıp mauslara düşer :sad53: aman bu brezilya dizii özentisi enaristler herşeyi yapar zaten troest :hıh Ben seyi merak ediyorum acabamahkeme olursa defna tabi abisinin yanında olucak ee deniz de yasemin ablasının ynında olur ister istemez zaten "annesiz bümüş"bu annelik çocuk olayına zaaı da vardır kuzumun :icon_sorr bunların arası bozlursa hiç çekinmm basarım o seti her karaktere bulaşmasınlar pabucumun senaristleri :dito sevimle mehmetin arası bozulur ya da bu ilişki evlelikle sonuclanmazsa zaten korksunlar gazabımdan :icon_evil :img-gun: basarık orayı sünemlen değğğ mü :img-icecr amma yazdım yalnız haa :img-cool2 Shevek 21-09-07, 23:57 Cansu çok iyi anlıyorum...ama aşık insan zaten gurursuz olur Ahmet de çok gurursuz davranmıştı zamanında biliyorsun ama Necdet hem içinde bulunduğu durumdan şikayet ediyor hem de kurtulmak için hiç bir çaba göstermiyor..garibime giden bu artık bu kısır döngü sıktı ama bir şekilde artık bu olayın dışına çıkmalı...Rüya meselesi Ahmet Yasemin arasında çözülmeli...nasıl çözülecekse...:icon_whis Ben son sahnedeki Necdet bakışından umutluyum vega. O kadar dışarıda ki...Dolandı dolandı, hayatını sildi, yok etti ama giremedi işte içine. Ve o kadar bıkmış,usanmış bir hali vardı ki, bu ikisinin bakışları karşısında, içeri girip, Ahmet babadır, diyecek gibi bir hali vardı. Ahmet'te, o ne bakışlardı öyle! Taş olsa çatlar! "Hele bir yalana dolana başvur, hele bir hatanı devam ettirmeye niyetlen...der gibiydi. Bu artık sadece ve sadece ikisinin meselesi ve, umarım, Necdet beni yine yanıltır. Aklı başına gelmeye başladı az çok, kararlılıkla devam eder ve bu meseleden de, onların hayatlarından da çıkar gider. Bu büyüklüğü yaparsa, ben onu affederim. (bkz.: Güzidenin gidebilme büyüklüğünü ve gücünü gören kendisi.) zrtpz 21-09-07, 23:58 Bence ne olacak, Yasemin kızımın babası değil diyecek. Ahmet iyice nefret ederr artık. Ama Yasemin Hanımın bahanesi hazır zaten her daim "Kızımız için" "Onun psikolojisini düşündüm Ahmet, sen o sıralar çok kızgındın yoksa babası sensin. Yerden göğe kadar haklısın. Acımdan ölmek üzereyim Ahmet. Kızımız için Ahmet" (DEJAVU) kutbettin nickli arkadaşım süper bi diyolog olmuş:img-hyste:img-hysteyasemin bunu derse hiç şaşırmam:img-yes:gerçekten bu nası bi açıklamadır bu nası bi düşüncedir ki kızın için kızını gerçek babasından ayrı tutup başka bi insana baba dedirttiriosun.bu nası bi düşüncedir ki hala kızının gerçek babasına kavuşmasını engelliosun:img-cool2 sevimli.girl 22-09-07, 00:04 necdetin niye aradan çekilmesi gerektiğini anlamadım. belki ben yanlış anlamışta olabilirm ama necdet bu olayların içinde. belki rüya onun biyolojik olarak öz kızı değil ama rüyada ahmetin ve yaseminin olduğu kadar söz hakkına sahip ve rüya hakkında bir karar verilecekse bu kararda necdetin yasemin ve ahmet kadar söz hakkı olması gerek |