Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-19
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
hekimoglu64 15-09-07, 01:20 aslinda beren saat berenimbu diziden ayrilipta kurtlar vadisine transfer olsa süper olur yaseminin yerinede kimi bulurlarsa bulsunlar yeter yaseminimi cok üzüyorlar hic olmazsa diziden ayrilirsa üzülmez rol icabida olsa üzülüyor
kurtlara girse süper olur cünki hüseyin avni danyal da hatirla sevgiliden kurtlara transfer oldu neysse haftaya bakalim ne olacak ama ahmet o karainda o kadar kararli degilmerak etmeyin mahkemeye vermez birkac yil daha uzaktan öyleceeeeeeeee rüyayabakar:P
saygilar.....
Aaa bir de Selma geldi hastanede Yasemini Yaseminciğim diye öptü ya...ya Selma bu son Yaseminciğim mucuk!mucuk! öpüşün olacak..gelecek bölümde...:dito yaseeemiinnn!
bu bölümde bana duygusal gelen bir sahnede mehmetin elini tutan Sevim..Umarım hiç bırakmazsın o eli Sevim...:img-yes:
Hımm bende ikisine dikkat ettim.Selma fena hesap soracacak Yasodan ama Yasoda ona çatır çatır cevap verecektir.Allahım heykel Selmayı sevsemde yıkılışını 4 gözle bekliyorum.
Sevimde bence baymıştı biraz.Açık açık söylüyorum.Bulmuşssun mis gibi adamı tut elini işte even yuvanı kur..Neyin korkusu bu?Sanki köyden geldi...
Hımm bende ikisine dikkat ettim.Selma fena hesap soracacak Yasodan ama Yasoda ona çatır çatır cevap verecektir.Allahım heykel Selmayı sevsemde yıkılışını 4 gözle bekliyorum.
Sevimde bence baymıştı biraz.Açık açık söylüyorum.Bulmuşssun mis gibi adamı tut elini işte even yuvanı kur..Neyin korkusu bu?Sanki köyden geldi...
Selma görüntüde kolay kolay yıkılmaz, o sağlam bir kale...Ne olursa olsun haklılığını kabul ettirir...Aslında yasemin aymazlıklarına devam eder, Ahmeti üzerse...Hiç de yıkılmaz, topyekün saldırıya geçer..bknz:böylesine mühim bir konuyu nasıl saklar?...
Selma görüntüde kolay kolay yıkılmaz, o sağlam bir kale...Ne olursa olsun haklılığını kabul ettirir...Aslında yasemin aymazlıklarına devam eder, Ahmeti üzerse...Hiç de yıkılmaz, topyekün saldırıya geçer..bknz:böylesine mühim bir konuyu nasıl saklar?...
Hadi bakalım kozlarını paylaşssınlar gelin gaynana..Selma gaynana olmaz olsa olsa kayınvalide olur :)Oğlu Kont kendisi kontes mübarek.Demir Leydi maaşallah.Şevketinde yaz tatilinden geldiği nasılda belli oluyor.Bronz bronz.
aslinda beren saat berenimbu diziden ayrilipta kurtlar vadisine transfer olsa süper olur yaseminin yerinede kimi bulurlarsa bulsunlar yeter yaseminimi cok üzüyorlar hic olmazsa diziden ayrilirsa üzülmez rol icabida olsa üzülüyor
kurtlara girse süper olur cünki hüseyin avni danyal da hatirla sevgiliden kurtlara transfer oldu neysse haftaya bakalim ne olacak ama ahmet o karainda o kadar kararli degilmerak etmeyin mahkemeye vermez birkac yil daha uzaktan öyleceeeeeeeee rüyayabakar:P
saygilar.....
hmmm..kardeş kv ye bereni mi transfer edelim yasemini mi sence?
oranın başrolündeki kızı pek sevmiyorum da benn de..
sanırım aynı düşünüyoruz senlee??
Selma Yaseminin karşısında ne durumda olursa olsun asla yıkıldığını belli etmez.O sadece şevketin yanında indiriyor zırhları.Onun dışında biriyle sıkıntısı paylaştığını,derdini anlattığını görmedim.Ki zaten bu durumda selma asla taviz vermez yasemine.Kadının torununu sakladılar oyuncak ayısını değil.:):)
Ben de yavaş yavaş kaçayım artık.Kalanlara iyi geceler iyi yorumlar.bye bye
Hadi bakalım kozlarını paylaşssınlar gelin gaynana..Selma gaynana olmaz olsa olsa kayınvalide olur :)Oğlu Kont kendisi kontes mübarek.Demir Leydi maaşallah.Şevketinde yaz tatilinden geldiği nasılda belli oluyor.Bronz bronz.
Hepsi bronz bronz..Bir lale bir de defne güneş yüzü görmemişler...Ama Selma yine pek hoşştu..Yine gıcıklığını o asil güzelliğiyle unutturdu..
Ayy artık yaticiiimm.Yıkılıyorum esnemekten..Mörv..başka uzun bir yorumun kaldı mı?...Aşağıdakiler yukarıdakiler hepinize iyi geceler!bknz:aliyebyebye
ama yasonun da selmanın da pambık gibi ciltleri vardı..daha güzeldi kanımcaa:img-yes:
ben de çıkıyorum..
bir daha bu kadar uzun kalamam kanımca:icon_sorr
ama siz özlemezsiniz nasılsa değil mii:img-cray:birsürü yeni üye geliyor nasılsaa:icon_whis
iyi gecelerbye
Aaa ne dimek şimdi bu!!???!!:img-cray
Senin üstüne biz gül koklamayız..Senin yeri ayrı Ayşeçan..ama bu senen bizimle zaman geçirmenden daha önemli..Anatomiyi öğrenmezsen ileride hastalarına nasıl bir faydan olur sonra????...Derslerin daha önemli sonra diğer temel tıp konuları var ki, ıyy oku oku bitmez..histoloji, endokronolji mi ne vardı..bir de o farma..aman aman!Allah kolaylık ve zihin açıklığı versin...
Neyse diziye bağlamak gerekirse doktor bu bölümde denize 0Rh - negatif kan verdirtti..Çünkü kan grubunu bilmiyordu..Tespit edilinceye kadar kan grubu, verici bir grup olan sıfır grubundan artı ters etki yaratmayacak negatif kan verilmesi yayagın bir uygulamadaır..Kaybedilecek zaman yoktu, kaybedilen kan çoktu ama ortalık çok tertemizdi o apayrı..hele taşıyan kişinin üstünde kan yoktu..O da ayrı bir ?...dir.:icon_whis
Yeni imzamı göstereyim de öyle gideyim dedim.:)Ahmet defneye aranızda hep özel bir bağ var o bağı sakın koparma dedi ya ben de aynı şeyi onun için düşündüm.Öfkelenecek elbet ama o öfkesiyle yaseminle arasında olan o özel bağı kopartmasın.Öfkeyle kalkan zararla oturur...Sarılması imkansız yaralar açma.
Ayşe özlemez olur muyuz hiç?Yasemini özleyen ahmet gibiyiz buralarda.Sensiz CAZgır savaşları da olmuyor hem.:):)
İyi geceler.bye
Not:Bu dönemde dizilerde millet harıl harıl 0Rh negatif kan ararken onlarda bol bol varmış demek ki.:img-wink:
devam --->
ve yine ahmet... daha önce de söylemiştim, ahmet ne kadar kızsa da aşık! hep aşık. o en öfkeli bakışında da aşk vardı.. "seni asla affetmeyeceğim yasemin.. asla.." derken de.. tüm bu tepkisi ona deli gibi aşık olduğu için.. (shevekçan, aşk-nefret gelgiti :img-wink: ) zira, necdeti kaale bile almadığını gördük, çünkü ona değer vermiyor. ona arkadaş olarak verdiği değerin tamamı, yaseminle evlendiği zaman bitmişti. bu yüzden necdete kızgın ama, yasemin gibi değil... ona acı çektirmek, canını yakmak, ders vermek istiyor. sonuna kadar da haklı... ve şu an rüya gerçeğini tam olarak da anlamış değil aslında... evet, onun kızı olduğunu öğrendi ve bu tabi ki onu etkiledi. ve evet, rüyayı zaten ilk gördüğünden beri seviyordu. ama tam olarak babalığı sindiremedi henüz, eh izin verelim de bir günde sindiremesin zaten.. dolayısıyla ahmetten rüyaya karşı yılların hasretiyle falan düşünüp taşınmasını bekleyemeyiz. o şu an, kendisinden gizlenenlerin ve güvendiği dağlara yağan karların ak kor halindeki öfkesini yaşıyor.. onun yıllarca süren hasreti yasemineydi, rüyaya değildi ki.. dolayısıyla şu anda dava açmaya kalkması onun açısından normal.. ama aslında böyle olmaması gerekiyor.. yaseminin aklı başına gelip de adam gibi ahmete güvence verirse, onu sakinleştirip ikna ederse herşey düzelir.. rüyanın psikolojisi de o kadar fazla bozulmaz bence... tabi, ahmetin dediği gibi "bunu daha önceden düşünecektin yasemin." artık çok geç, bunun için doğru bir zaman varsa o da rüyanın en herşeyden bir haber olduğu zaman olabilirdi ancak... yine de, bütün yazdır burada yazdığımız gibi : YASEMİN AKLINI BAŞINA DEVŞİRİR, ANNE OLAN AŞIK BİR KADIN GİBİ DAVRANIRSA, AHMETİ DE İNANDIRIR VE İŞLERİ YOLUNA KOYABİLİR.. ahmet zaten ikna olmak istiyor, bakışlarıyla söyledi, olmadı bir de sözleriyle söyledi "ne istiyorum biliyor musun? yasemin bana öyle birşey söylesin ki, beni ikna etsin..." ahmet affetmeye hazır aslında, sadece önce görmesi gereken bazı şeyler var.. örneğin, yasemine tekrar güvenebilmek için birşeyler görmek istiyor... yıkılan güvenini tekrar onarsın istiyor.. ama yaseminde bunu anlayacak ne akıl var ne de yürek, heyhat! ahmetçiğime, bir dahaki hayatında aşık olurken daha dikkatli düşünmesini, ince eleyip sık dokumasını tavsiye etmekten başka birşey gelmiyor elimden....
erol günaydın.... onu görmek ne kadar güzel oldu bu gece anlatamam.. jenerikte adını gördüğümde, açıkçası böyle bir rol hiç aklıma gelmemişti. devam edecek, belki de döneme uygun bir karakter yaratacaklarını düşünmüştüm ama böylesi tam süper oldu.. ahmetim de akl-ı selim, tarafsız ve hoş muhabbet bir insanla dertleşmenin hafifliğini hissetti neyse ki... bu arada, canseli o sahnede öyle beğendim ki anlatamam.. erol günaydınla ikisi hoş bir sinerji yakalamış ve harikalar yaratmışlar o bankta.. şöyle bir dönüp, heves ve heyecanla "unutturur mu sahiden?" dediği an, lozandan yeni dönmüş genç, heyecanlı ahmeti yeniden gördüm sanki...
ve, gerçek karakterler, necmettin giritlioğluyla sinan cemgil.. onları ve deniz gezmişi görmek apayrı bir gerçeklik katıyor diziye, tabi deniz karakteriyle, sinan karakteriyle özdeşleştiremiyorum bir türlü, o ayrı ama yine de farklı bir tat oluyor.. ve açıkça söylemeliyim ki sinana epey benzeyen bir oyuncu bulmuşlar.. bravo.. yalnız, ılgaz giritlioğlunun o ses tonu neydi öyle :D kafası güzelmiş gibi sanki mırıl mırıl konuştu bütün bölüm... neyse, hiç yoktan iyidir diyelim..
ve sevimin valiyi sıkıştırma sahnesi de hoştu.. zaten sevimin öyle dimdik oturmasından ve hırsla birşeyler çiziktirmesinden belliydi de, ben daha çok olay çıkarır diye bekledim.. neyse bir dahaki sefere artık. ama valinin aymazlığı beni çıldırttı.... ne kadar rahat bahsediyorlar değil mi, "tehdit unsuru yoksa kalabalığı dağıtamazsınız.." öğrencileri dağıtırsınız ama, değil mi.. sopalardan da haberiniz yok... "haberim yok" de, geç; ne kadar kolay....
başka birşeyler daha vardı sanki ama ezan okunmadan birşeyler yesem iyi olacak :) yoksa yarın açlıktan atp'm ve kan şekerim düşerse, maazallah yasemin gibi hareketsiz kalırım bir köşede :img-fie: allah göstermesin... hareket berekettir :P ve işleyen demir pas tutmaz... ve sakla samana gelir zamanı :img-hyste
Yeni imzamı göstereyim de öyle gideyim dedim.:)Ahmet defneye aranızda hep özel bir bağ var o bağı sakın koparma dedi ya ben de aynı şeyi onun için düşündüm.Öfkelenecek elbet ama o öfkesiyle yaseminle arasında olan o özel bağı kopartmasın.Öfkeyle kalkan zararla oturur...Sarılması imkansız yaralar açma.
Ayşe özlemez olur muyuz hiç?Yasemini özleyen ahmet gibiyiz buralarda.Sensiz CAZgır savaşları da olmuyor hem.:):)
İyi geceler.bye
Not:Bu dönemde dizilerde millet harıl harıl 0Rh negatif kan ararken onlarda bol bol varmış demek ki.:img-wink:
dizi canım bu..atmasyondan olamayacak ya..onun adına..söylettiler..hele travmada acilde kalbi durmuş olan denize müdahale edenler pek bir robot gibiydi...o da çok kan olmaması gibi tuhaftı...
:img-in_lo:img-in_lo
eveet..bunları duymak için yazmıştım zatennn:)
malum pek uğrayamıyorum...sonra sizi özlüyorum..ne güzel konuşup gülüyorlardır diyorum ..kıskanıyorum sonraa:icon_whis
o zamann,o zaman ben yokken ahmeti zayneple cansuya vermezsiniz değil mii..
size güvenebilirim kanımca:)
iyi geceleer..:)bye
hekimoglu64 15-09-07, 02:12 arkadaslar haftaya belkide ahmet ailesine anlatabilir rüyanin kendi kizi oldugunu
ahmetin annesi sok olacak tabiki saece annesi degil bütün herkes bence herkes hayftaya ögrenebilir vallla ben cok tahmin yürütüyorum ama bakalim hangisiolacak
saygilar......
http://i219.photobucket.com/albums/cc140/hekimoglu64/berennecatiimzah.jpg
sarısın_bomba 15-09-07, 02:21 slm arakadşlarr yaa ben buraya yorum falan öncee yazmasamdaa yakından diziyi takkip ediyom denizz için çok sevindim hatta gözz yaşlarımı tutsamadım desem yeridirr yaa sevgi ak dostluk bölee bişey sonundaa tepkiverdii yaa çok sevindimm yasemini zorr gnlerr bekliyorr keşkee herseyy daha başka daha güzell ollsaydıı
CicimBenim 15-09-07, 05:48 Icimden hep Ahmet'in Yasemin'i affetmesini bekliyordum... biraz da olsa uzuldum. Anca cok seven biri bu kadar kizar, intikam ister... anca seven biri sevdigine ayni duygulari hissettirmek icin mucadele eder. Ben nefret ve ofkeden daha cok tum hayalleri yikilan, hayatindaki en buyuk soku yasadigini, acayip huzunlu ve hayatinin alt ust oldugunu anlayan Ahmet gordum. Ofkesi gozlerini karartmis bir Ahmet gordum. Bunun acisini Yasemine odetmeden, asla affedemez gibi geliyor bana. Su an kendi istekleri on planla ama ofkesi gectiginde ozaman mantikli dusunecektir. On planda Ruya ve onun iyiligi olacaktir. Yaseminin pismanligini gordugunde yuregi erir bence. Ofkesi oldugu halde hala seviyor ve bunu surekli hatirliyor ve bu nedenle daha da sinirleniyor. Sevmedigi biri olsa daha kolay olur, silip atarsin ama Yasemin olan aski yuzunden yapamiyor... tam tersi oluyor. Sevdigi icin daha cok ofkeleniyor, nasil bunlari yaptigina inanamiyor. Sevdigi kadinin ona ihanet etmesi, onu hice saymasi daha da huzun yaratiyor ama sonucta hala seviyor. Ayrica Yasemine bundan sonra daha cok bagli olacaktir... zaten baglidiyda herzamankinden daha cok bagli olacak... Ruya var, kizlari. Bu ofkeyle Ayla ile evlenecek, adim gibi eminim. Tabi ofkesi gectiginde pisman olacak. Ruya kaybederse Yasemin, iste ozaman bosanir Necdetden. Sanirim herkes Yaseminden kopacak... kendi ailesi, Ahmetin ailesi ve tabiki Necdetin ailesi. Yasemin kos kocaman dunyada yapa yanliz kalacak. Eger bu duruma Ahmet uzulmezse, yumsamazsa banada Cicim demesinler!
Ahmet'in velayetini almak icin dava acacagi belli oldu. Bazilarinizin dedigi gibi bu duruma karsi, Yasemin Necdet'den ayrilmicak eger Ruya'yi kaybetmek istemiyorsa... sanirim ayrilirsa, velayetini kaybeder ve bu duruma karsi Ahmet Ayla ile evlenir cunku tek basina onunda sansi yok sayilir. Insallah evlenmez inat ve ofke ugruna.
Bence Ahmet-Yasemin aski bir kac bolum uzakta kalacak. Belki anca sezon ortasinda gorecegiz ama umarim yaniliyor. Cok uzun ayri kaldilar, daha fazlasini kaldiramam. Ay Ayla ile evlenirse, katiyen kacamaz ondan Ahmet.
Merhaba:) Uzun zamandir boyle icim rahatlaya rahatlaya izleyememistim dizimizi vallahi ne deyim:) Cok gzuel bir bolumdu... Artik hersey olmasi gerektigi gibi olmaya basladi sanirim!
Ahmet kosa kosa gitti Yasemin'in yanina! Yanliz parkta olduklarini nasil bildi:icon_whis Neyse onemli olan bizim icimizden bagira bagira soyledigimiz o sozcuklerin Ahmet'in agzindan Yasemin'e dokulmesiydi! “Hicbirsey seni mazur gostermez Yasemin!” Oyle dogruki! Ne dese Yasemin'in yaptigi bu hatayi aciklayamaz! Hatta babasinin yasadigi zor durumdan bunalima girmis olsa bile bunun cevabi olamaz! “Dogdugu ani goremedim. Ilk adimini, ilk gulumsemesini goremedim… Ilk kelimesini duyamadim. Neyi sever bilmiyorum… Neyden hoslanmaz hicbir fikrim yok! Kacirdiklarimi bana geri verebilir misin hi?! Kizimdan ayri gecirdigim yillari bana geri verebilir misin?!! Ne yapicam simdi ben! Onun hayatina, onun kalbine nasil giricem?! Nasil?” Burda gozlerim dolmadi desem yalan olur! Iste Ahmet hakli olarak dort duvar arasinda kendini hapsettigi hayatla baglarini kestigi ve bir kizinin oldugunu bile bilmedigi zamanlarin hesabini soruyor simdi!
“Bir cocugumuz oldugunu bana ne zaman soyleyecektin Yasemin?” Ona kalsa hic soylemeyecekti ya ah ah cok hatali Yasemin cok! Hakliyken zamaninda haksiz durumda simdi! Ahmet ne dese ne yapsa hakkidir!
“Bir kizim var bu ne buyuk mutluluk! Bir kizim var bu ne buyu keder!!!!” Iste benim icimi cayir cayir yakan bir sahne daha! Yazik Ahmet'e ya! Ne yapacagini nasil davranacagini bilemiyor simdi! YIllar sonra bir kizi oldugunu ogreniyor ama kendi oz kizi ona 'baba' dmeiyor:icon_sorr “Babasiz bir cocuk dunyaya getirmeden daha onurlu bir davranis olurdu Yasemin!” Burda Yasemin'in bakislairni gordunuz mu nasilda sok oldu! Bu soz ona cok dokunmustur! Eh hak etti! Ahmet az bile soyledi! Bir de Ahmet'in ardindan kosup demez mi “Ben bunu kendim icin degil kizimiz icin yaptim!” Cok sinir oldum orda! Tabii kizin icin en iyisi buydu tabii! Baska birisine 'baba' demesi!
Uzerine bir de kostur kostur eve gidip Necdet'ten hesap soruyor! Tesekkur etsin bence! Onun yapamadigini Necdet yapti! Ne guzel soyledi ama Necdet; “Sen ne zaman soylemeyi dusunuyordun bunu?... Korkuyordum demeye dilin varmiyor degil mi?” diye! Bu arada Necdet'e de cok uzuldum yine ya ama birgun olacakti :icon_sorr
“Onu hic oyle gormedim, bana hic oyle bakmamisti!” Yaaa Yasemin Hanim! "Men dakka dukka" demisler! "Eden bulur!!!"
Ve Denizimiz canimiz nasilda yatiyordu fersiz oyle:( Ahmet ne guzel teselli etti kardesini! Kendi de bir zamanlar ayni durumdaydi cunku! “Bizi hayata baglayan sey, sevdiklerimizle kurdugumuz baglardir!” Burda da cok huzunlendim! Cok dogru... sevdiklerimiz uzakta olsa da hani deriz ya yurekler bir olsun diye! Bunun Ahmet versiyonuydu:) Ki sonunda Deniz 'yasama belirtisi' gosterip elini kipirdatti! Onun oncesinde Harun-Defne-Isik'in gelip ellerini ust uste koyup andlarini tekrarlamalari cok hostu ya! Iste arkadaslik boyle olur! Mehmet'in gelip Deniz'i Istanbul'da biraktigi zamani anlattigi yerde cok fena oldum ki Deniz'in merdivenlerde oturup babasinin gidisine aglayisi o zaman da cok dokunmustu bana:icon_sorr
Ve son anlar! Ruya merdivenlerden tam dusecekken Ahmet’in telasla hamle yapmasi ve Ruya’yi aniden yanlarinda beliren Necdet’in tutmasi, “kizim dusuyordun” deyip sarilip opmesi ve ayni anda Ahmet’in yuzunde beliren sok, aci, ofke ve hayal kirikligi… Ruya ‘babacigim’ dediginde nasil bakiyordu oyle… Aci gercegi o an yeniden farketmesiyle yuzunun aldigi ifade cok fenaydi! Uzerine verdigi kararsa cok yerindeydi sahsen! Tahmin etmistim boyle yapacagini:) Iyi oldu 'Ruya baskasina baba demeyecek!!"
Gelecek bolumu merakla bekliyoruz:)
herkese günaydınbye
dün dizi bittikten sonra geldim uzunca bir yorum yazdım gönder dedim ama karşıma kısa bir ara:) çıktı tabi yazdıklarımda güme gitti sonra biraz daha bekledim düzelmeyince ve rahatsızda olunca yattım yorumlarımı bu sabah yapayım dedim
bölüm genel olarak güzeldi ahmet kendinden beklenenleri yaptı artık gözü rüyadan başkasını görmüyor koşa koşa parka gidip rüyayı gördüğünde ve rüyanın ona ahmet gelmiş deyip koşarak sarılmasında çok duygulandım ahmet saçlarına bile dokunamadı,kıyamadı sonra uzun uzun sevdi onu bu bir baba için ne acıdır yani yavrunu istediğin gibi sevememek,ona ben senin babanım diyememek :icon_sorr
yaseminle konuşmalarındada gayet iyiydi yasemin fazla birşey diyemedi,kendini savunamadı ben daha fazla konuşacağını tahmin etmiştim ama yapmadı herhalde ne diyeceğini bilemedi
denizin durumuda fena ama sonlarda arkadaşları yanından ayrıldıktan sonra elini oynatması iyiye işaret önümüdeki bölümde güzel haberlerini alabiliriz:img-yes:
lalenin güzideyi öğrenmesi iyi oldu ama ayrılığı ona bağlaması ileride nasıl sonuçlar doğurur bilinmez bakalım bundan sonra güzideyede nasıl davranacak?
erol günaydın ustayı kısada olsa izlemek büyük keyifti onu her gördüğümde yüzümde bir gülümseme oluşuyor ahmetle diyaloglarıda çok sıcaktı
ahmetin uzaktan rüyayı uzun uzun izlemesi iç acıtır cinstendi rüya düşecekken heyecanla koşması ama onu birden necdet yakalyınca yaşadığı üzüntüde görülmeye değerdi rüya necdete babacığım diye sarılınca ve necdette bilmedende olsa nispet yapıyormuşçasına rüyayı öpüp durması,sevmesi ahmeti hırslandırdı ve o kararı almaya itti
ahmetin hışımla ysemine gelip mahkemeye gideceğini rüyayı alacağını ve evlat hasreti neymiş yaseminede göstereceğini dediğinde tamam dedim yasemin necdetten ayrılmaktan vazgeçecek meşhur itme-çekme birlik kurma çalışmaları başlıyor yalnız şöylede bir durum var ahmet istediği kadar daca açsın yaseminle necdet reddederse ahmetin yapacağı birşey yok o dönemde dna raporu da alınamıyor malum yani ben bu mahkeme işinin normal şartlarda ahmet için bir çözüm olacağını sanmıyorum ama ailelerde öğrenince ortalık epey karışacak ve yasemin şimdi onu ayakta tutan ahmetin aşkını da kaybetme durumuyla karşı karşıya kaldı kendini affettirmesi epey zor olacak ama korktuğumda olacak gibi yani yeni bir aliye vakasıyla karşı karşıyayız sanki inşallah yanılıyorumdur
yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum ama galiba esas savaş şimdi başlıyor...
sevda_cicegimm 15-09-07, 06:35 cok guzel bir bolumdu..ama huzunlu bir bolumdu..arkadaslar bu ruyayi yani hamile oldugunu en basta solese dizi olmazdiki napcaklardi o zaman ki olaylardan baska???
ne bulcaklardi ki bu kadar uzun sure tutabilecek??
ahmet tabi hakli kizmakla ama..ofkeyle kalkan zararla oturur..yani...
herkese günaydınbye
ahmetin hışımla ysemine gelip mahkemeye gideceğini rüyayı alacağını ve evlat hasreti neymiş yaseminede göstereceğini dediğinde tamam dedim yasemin necdetten ayrılmaktan vazgeçecek meşhur itme-çekme birlik kurma çalışmaları başlıyor yalnız şöylede bir durum var ahmet istediği kadar daca açsın yaseminle necdet reddederse ahmetin yapacağı birşey yok o dönemde dna raporu da alınamıyor malum yani ben bu mahkeme işinin normal şartlarda ahmet için bir çözüm olacağını sanmıyorum ama ailelerde öğrenince ortalık epey karışacak ve yasemin şimdi onu ayakta tutan ahmetin aşkını da kaybetme durumuyla karşı karşıya kaldı kendini affettirmesi epey zor olacak ama korktuğumda olacak gibi yani yeni bir aliye vakasıyla karşı karşıyayız sanki inşallah yanılıyorumdur
yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum ama galiba esas savaş şimdi başlıyor...
Merhaba:) Evet ben de birkac hafta once dedim Ahmet keisn dava acmak isteyecektir diye ama o zaman gulmisal nickli arkadas ta bana hatirlatmisti o zamanlar dna testi yoktur Necdetle Yasemin kabul etmezlerse birsey yapaamz Ahmet demisti!!!!
Ama eger boyle birsey yaparsa Yasemin, Ahmet'i sonsuza kadar kaybeder! Ufacik bir sert bakisiyla Ahmet'in ona olan askinin zede almis olabileceginden korktuysa boyle birsey yapmaya hic cesaret edemez sanmiyorum... Ama ilerde Ahmet, Ruya'yi annesinden ayirmaya kiyamaz ve belki de davayi kazansa bile almaz Ruya'yi Yasemin'in elinden! Malum esas oglan pek yufka yurekli:icon_sorr
Bu arada Ayla iyilesmis isinin basina bile donmus????
çok harika ve tam beklediğim gibi bir bölümdü...
ahmet'in yasemin'den hesap sormasını elbette istiyordum hemde çok,ama ben bu kadarını beklemiyordum açıkçası..ahmet'in bu kadar sert,bu kadar öfkeli çıkışlar yapması,bağırışları,hayal kırıklıklarını,acısını yasemin'e fazlasıyla yansıtması çok çok güzeldi...çok iyi yaptı yasemin'e...ne dedi en son sahnede ahmet "kızımdan ayrı geçirdiğim yılların bedelini teker teker ödiceksin" inşallah ödetir..inşallah..yasemin hanım anlasın biraz çocuğundan ayrı kalmak nasıl birşeymiş...ama tabii dozunu kaçırmadan yani(sayın senarsitler bu sözüm sizedir!...sonunda elbette ki temennim ahmet ve yasemin'in birleşip kızlarıyla çok güzel bir aile olmaları:))ama önce yasemin ders alsın bu yaptıklarından,ödesin ahmet'i kızından ayrı bıraktığı yılların acısını...
deniz'imize gelince canım benim ya,nasılda yatıyordu öyle,bütün bölüm uyanır diye bekledim,sonunda bir yaşam belirtisi gösterdi..arkadaşlığın güçlü bağları sayesinde ama ben isterdimki bunu özellikle defne,harun ve ışık'ta görsün...
haftaya rüya gerçeğini ailelerinde öğrenmesini ve oturup yasemin'le iyi bir hesaplaşmalarını bekliyorum...hatta bir şekilde nezahat de gelsin almanya'dan onunda bu hesaplaşmada mutlaka olması gerektiğini düşünüyorum...
ve tekrar tekrar söylüyorum,ahmet ve yasemin arasındaki ilişkinin en az zarar göreceği şekilde olsun mücadeleleri...ve benim esas isteğim de ahmet'in de dediği gibi yasemin ahmet'e öyle birşey söylesinki ahmet yasemin'i affetsin, tüm yaşananlar unutulsun,(gerçi yaseminle bu biraz zor ama benimki umut işte,umut fakirin ekmeğidir ne de olsa:))yasemin-ahmet-rüya mutlu,şirin bir aile olsunlar:)
CicimBenim 15-09-07, 06:59 Eger Ahmet Ayla ile evlenirse, iki aile Yasemini suclayip karsisina gecerlerse, Ahmet davayi yenerse ve Yasemin Ahmetin askini kaybetigini dusunurse, sanirim kendine zarar verebilir Yasemin. Ozaman ne olur bilemem. Yani basta hamile oldugunu ogrendiginde ve Ahmetin artik kendisini sevmedigini dusundugunde kendini ucurumdan atacakti... boyle bir durumda ne yapar Allah bilir. Yapsa bile, Ahmet yumsarmi? affedermi? Hala onu sevdigini soylermi?
Bu kadar kizmasi, ofkeli olmasi, intikam istemesi ne icin? Sevmedigindenmi? Akil fikir var, tabiki sevdiginden!
yasemin belki ahmeti daha fazla kızdırıp üzmek istemeyebilir ama söz konusu olanda rüya onu kaybetme durumuda var işin içinde:img-yes:
aylanın bu kadar çabuk toparlanıp işinin başına dönmesi benide şaşırttı acaba herşeyin ortaya çıktığını öğrendiğinde ne yapacak keşke ahmete ben zaten biliyordum diyebilse ama nerde onda o yürek:img-cool2
yasemin şimdi 2 korku yaşıyor hem rüyayı kaybetme hemde ahmetin aşkını kaybetme eğer ileride ikisinide kaybederse bencede canına kıymak isteyebilir o zamanda ahmetin kalbi yumuşayabilir ama inşallah işler bu kadar kötüye gitmeden çözümlenebilir
Eger Ahmet Ayla ile evlenirse, iki aile Yasemini suclayip karsisina gecerlerse, Ahmet davayi yenerse ve Yasemin Ahmetin askini kaybetigini dusunurse, sanirim kendine zarar verebilir Yasemin. Ozaman ne olur bilemem. Yani basta hamile oldugunu ogrendiginde ve Ahmetin artik kendisini sevmedigini dusundugunde kendini ucurumdan atacakti... boyle bir durumda ne yapar Allah bilir. Yapsa bile, Ahmet yumsarmi? affedermi? Hala onu sevdigini soylermi?
Bu kadar kizmasi, ofkeli olmasi, intikam istemesi ne icin? Sevmedigindenmi? Akil fikir var, tabiki sevdiginden!
Tabii ki sevdiginden! Insan en cok en sevdigine kirilirmis! Cunku Ahmet, Yasemin'den boyle birsey yapabilecegini hic beklemiyordu! Buyuk askiydi Yasemin! Ama oyle birsey yaptiki telafisi mumkun degil! Evet telafisi yok cunku genec yillar geri getirilemez! Hangimiz Yasemin ya da Necdet Ahmet kadar aci cekti diyebiliriz! En fazla aciyi o cekti... Tek basina, kimsesiz bilmedigi yerlerde yapayanliz! Dusunsenize olesiye sevdiginiz kizin nikahina gidiyrosun ve uzerine hamile oldugunu ogreniyorsun! Cok aci! Ahmet tekisinde hakli ama Yasemin'i tabii ki hala seviyor! Aksinin olmasi mumkun degil bence!
ahmetin bu kadar kızgın ve kırgın olmasının sebebi tabiiki aşk yasemine hastane bahçesinde dedi ya "bana öyle birşey söyleki seni affedeyim yine hayatımın aşkı ol" bu hepsini anlatıyor aslında
ama şunuda unutmamak lazım aşık bir insanın yapamayacağı şey yoktur ahmet bu buhran haliyle yasemini üzecek herşeyi rahatlıkla yapabilir yaseminde karşılığında hayatından,sevdiklerinden vazgeçebilir
valla diyodum artik izllemem diye ciddende izlenilmeyecek kadar artik tadi kacmis yani benim icin bitmis gibi birsey olmus ama hala sevenler icin yi denebilecek bi bolumdu cunku bakismaklar azdi konusmalar coktu olaylar diger bolumlerdekilerden daha fazlaydi yani daha atraksiyon lu gecti bu yonden guzeldi hem ahmet cocgu ogrendi hem dava acma karari aldi hemde lale necdetle kizin durumunu ogrendi bu bakimindan eski hs den daha atraksiyonlu buldum ve iyi olmus gerci yine yasemin tek bir laf etmiyor haaala bakislariyla anlatmaya cabaliyordu durumlari ama bilemem valla konusmadan para kazaniyo beren saat ne gusel bi is..
artik ahmette yaseminde umrumda diil ne yaparlarsa yapsinlar necdet en iyisini yapti soyledi kurtuldu sonra aglama krizlerine girdi vay ben nbe ettim vay ben ne yapti mdiye ama bence en dogru olani yapti bir an once kendiniu bu durmdam ve bu cildirmislarin arasindan kurtarmaya baksin ruyayida arada sirada gormeye gider oh miiiiis...
ha ide evet denize uzuldum ama ben diyorum hep bu izi taraf tutuyor tmm olaylari anlatiyor ama benim en cok kizdigim konu neden sag taraftakilerden onlarca oleni gostermiyorda sola yogunlasti yani madem bir tarh anlatiliyor objektif olunuz dimi ben kimlerden kimlerden dinledim amcam sol gorusludur mesela ve o zamanlarda odtudeydi mitinglerede katilmis olaylarada karismis bir insanmis olalara bilakis kendi karismasada yakin CEVRESINDE ole kucuk captada olsa eski anilari vardir benim ama mesela dun bizdeydi onlar ve ben bu diziyi izlerken onlard aizliyolardi amcamin lafini aynen aktariyorum: `sonradan hep dosyalanmisti olenler yaralananlar solculardan 3000 kisi sagcilardan 5000 kisiye yakin kisi olmustu ama bu dizi neden hep solcularin olumunu gosterip onlari hakli yerine koyuyor anlamadim . ozamanalr cok kanldokuldu ve bu her iki taraftan da oldu .` dedi amcam ve dikkatinizi cekerim bunu diyen sol goruslu bir insanj sizce simdi sayin senarristlerin ve tomris giritlinin yaptiogo dogru bir ismi allh askina sagcilar teror estiren barbar dagdan koyden gelme solcularsa nese ve zevk icinde hayat surduren hepsinin prens ve prenses oldugu insanlarmis gibi gosteriliyor hep vuran sagcilar oluyor anlamadim gitti iste bu sebeolede sogdum ben bu diziden o yuzden deniz ister olsun ister kalsin ne yapacalarsa yapsinlar eskiden seviyodum denizi hemde cooook ama saolsunlar gicik kaptirmaya basladilar yaaa:(
ama kurtulursa pek sevinirim :)
ha birde deniz gezmisi canlandiran oyuncu kilo almis sizinde diukkatinizi cektimi bilemem arkadaslar yaama cok ii olmus yakismis
birde necdette ahmette yasemine iyi laf carptilar habire kiz zati konusmuyo bi o vurdu bi digeri iyi yaptilar iyi iyi
sadece yasemin su sozu bile ne kadar akilsizca konustugunu ve bu yasananlari ne kadar dar bir gorusle gerceklestirdigini ortaya koyuyor
HER SEYI KIZIMIZ ICIN YAPTIM AHMEEEEEET...
vay vay vay vay ne fedakar kadinmis yasemin yaaa
valla bunu izlerken hadi ordan dedim sinir oldum kendinden baskasiini dusunmuyodu o sirada yalanmi arkadaslar? vay ben herkese ne derim bittim ben bittim tek basina babasiz bir cocuk dogurunca herke sne der diye dusundu ve sirf kendisi ailesine rezil olmasin diye necdetin hayatini karatmayi kabul etti yasemink kizimiz/gercekten kizi izin iyi olani dusunseydi ne yapar eder ahmede ulasirdi ne yapar eder ailesine anlatir kendini kabul ettirir di/ve adim gibi eminim kizi babasiz buyumesin diye diil sirf kendisine ailesi ve baskalari kotu gozle bakamsin diye evlendi necdetle egerki ailesi boyle kabul etseydi evlenmezdi yani sonuc olarak zavalli ruya icin yaptigi bir sey yok yasemini ..iste budur oh beeee...
valla ahmette akilsiz ca devraniyor ruyayi hicmi dusunmuyor da direk daava aciyor ben bu senarislteri anlamiyorum ve diyorumki zaten dizinin sonu belli ahmetle yasemini birlestirecekler ahmet yasemini hemen affeder ASLA SENI AFFETMICEM YASEMIN deidiginide hatirlatirim ahmede sonradan...ayrica ilerleyen bolumlerde ahmedin ruyayi kacirmasini bile beklerim baksaniza pusuya yatip bekliyo cocugu:)
ya simdi necdetle yaso evleri ayirdi dimi eeee yaaaa o zman artik necdet yasemin durumu bitti yani o defter kapandi artik geriye ruyayi ailelelre soylemek ve ruyaya ahmedi kabullendirmek kaliyor birde ahmedin yasemini affetmesi saniyorumki yonetmende senaristlerde bunu istiyo ki bunun icin ilk adimlari dun atmaya basladilar olan olaylar ole gosteriyor yani necdetle yasemniin olmayacaginin sinyalleri veriliyor e peki bu sezon sadece yukarida bahsettigim 3 durummu anlatilacak amaaaan ne sacma
e hadi diyelim necdetin yasodan bosanma zamanini ve ruyaya veda etme zamaninina ekle belki biraz daha uzayabilir bu durm ama ne bilim sacma geldi ama sunuda eklesinler bari de icim rahat etsin simdi ruyanin kendi torunlari olmadigini ve yillarca baskasinin elalemin cocuguna bakicilik yaptiklarini ogrenen necdetin annesiyle babasi yasemine bayaa bi kizsin yani bu ddurumu es gecmesinler lutfeeeen yasemini bayaaaaaa asagilasinlar yoksa icim rahat etmez hatta baktikalri gunlerin hesabinida sorsunlar mumkunse parasini filan alsinlar ama sonuc olarak necdetle yasemniin birlikte olma ihtimalinin olamayacaigini dun gosteridler bir kere daha//artik zaten bu saatten sonra olursa sacma olur ne firsati olacakki yaso necdeti sevdigini anlayacak yada sevecek ? bunun icin ya ahmedin bir azili kaatile donusup yasonun kabusu olmasi ve necdetin onu kurtarmasi ve yasemniin onun degerini anlamasi lazim yada bundan sonra ahmetle birlestiginde o kavusamanin yarattigi buyunun bozuldugunu anlamasi ve ahmede duydugunun ask deil ulasilmayan bir seye duyulan hayranlik oldugunu anlayip necdeti ozlemesi olabilir meselA AMA nerdeeeeeeee uf amma uzun cumleler kurmusum ayyyyy.....
Günaydın herkese...
Bütün bölümde ahmet'e koçum benim demekten,yasemin'i ise sövmekten başka birşey olmadı...
Ahmet'in parka gelmesi çok akıllıcaydı.Şimdi okula falan gider diye düşünmüştük hatta ama pazar olduğuna dikkat edip bir mantık hatasını önlemişler.
Öfkesini yasemin'e sıcak bir şekilde kusmasını istiyordum,hani şöyle bir yerlerde oturup düşünmeden çok iyi oldu."Onurlu"Eski yasemin'e nerde benim o onurlu yaseminim dedi..Bundan daha iyi birşey söylenemez herhalde.Veya kötü mü demeliyim.Onursuz,şerefsiz demenin en kibar yolunu bulmuş sevgili senaristlerimiz..Söylenebilcek en ağır şeyi söyledi Ahmet.Çok üzüldük:img-icecr:img-icecr
Rüya'ya dokunanaması,sarılması,yasemin'e onun ilklerini göremediğini söylemek en güzel sahnelerdendi..Hiçbir şey seni mazur göstermez..Bütün yaz boyunca kurduğum en fazla cümleydi bu.Senaryo da görünce gene bir koçum benim narası patlattım...
Yasemin&Necdet konuşması(evde)Yasemin'i bir de orda boğazlıcaktım.O ses tonunu yükseltip neden söyledin,bana düşmez miydi demesi..Eee neden söylemedin o zaman?Kim tuttu seni?Ona düşerdi ama onun kafasına dank edemedi herhalde.Bir de tutmuş necdet'e diyor..Necdet onu zor bir durumdan kurtardı otursun son kez teşekkür etsin.Necdet'in o gece hemen evden ayrılması çok taktir edilcek bir davranıştı.Boşanma meselesini ile gündeme yasemin'in değil necdet'in getirdiğine dikkat çekerim...
Deniz sahneleri ise sıradan sahnelerdi bence.Daha fazla aksiyon düşünmüştüm ama böylesi daha iyi oldu herhalde.Belçim erdoğan beni çok şaşırttı.O şok halini,üzgün halini çok iyi yansıttı..Ve gecenin en iyi oyuncularından biriydi:good:
Yasemin ve rıza bey'in deniz'in yaralanması halindeki basit tavrı ise çok saçmaydı.İnsan bir belirti gösterir ya.İnanamadım yani..Ne soğukkkanlı insanlar bunlar baba-kız:icon_whis
Ahmet'in "bir kızım var"dediği sahne çok akıllıca düşünülmüş bir sahneydi.:img-blushÇok beğendim..
Yasemin:Görmüyor musun acıdan ölmek üzereyim...
Yoo hiç gözükmüyor valla:icon_whis.Acıdan kimse ölmez demiştim dün demi:img-icecr:img-icecr
Ahmet'in bana tek birşey söyle dediği sahne ise onun aşkının büyüklüğünü göstermek için yeter.Böyle bir sevgiyi hak etmeyen biri var ortada.Çok yazık!!
Ve yasemin hanım gene gidip sevgili günlüğüne konuşltu.Doğum gününde bari Ahmet'e hediye etse de şunu bir işe yarasa.İlerde kitap haline mi çevircek anlamadım:icon_whis:icon_whis
Necdet'in treni kırmasına ise sinir oldum.Sinir anına benim de içimde fırlatma,kırma istediği uyanır ama özellikle hediye gelmemiş birşeye zarar vermemeye dikkat ederim.:icon_whis
herkese selamlar...:img-yes:
yine HS yakışır bir bölüm izledik.bu bölüm favorim ahmet'ti.
ahmet'in parktaki rüyaya bakışları,ona sarılmaya korkması,sarılması yüzündeki mutluluk karışık duyguları yansıtması...gerçekten cansel elçin oyunculuğunu gösterdi.çok güzel duygu geçişleri yaptı.
ahmet o kadar güzel hesap sordu ki yasemine,yaseminin saöylecek bir söz bile kalmdı.gerçi söyleyecek bir sözü de yoktu.:img-yes:
'ahmet'in benim sevdiğim kadın o cesur kadın böyle biri olamaz' dediğinde acaba ahmet artık yasemini sevmekten vazmıgeçiyor dedim.fakat vazgeçmek kolay değil,vaazgeçmek için kendini kısrısçıklara attı yine olmadı.bence ahmet yasemini ancak yaseminin ahmet ve rüyayı yaklaştırmaya çalaşma çabalarından affedebilir.
ahmet yaseminden bir açıklama bekledi.gerçekten öyle bir açıklama yok ama yasemin susup ağlayacağına...tamam suçluyum ne yaparsam yapayım senin rüyadan ayrı yıllarını geri veremem.fakat bana izin ver seninle rüya arasında köprü olayım.sizden çaldığım yılları veremem ama üçümüzün olduğu güzel bir hayata temel atabiliriz.diye bilirdi ha bunu diyemdin en azından rüyayı necdetin annesine bırakmsaydın ve necdet ve rüyanın bir süre görüşmesini engelleydin.
ama yasemin hala susuyor ve hala bişeyler yapmıyor..konuştuğunda ise saçmalaıyor.'doğru yazamanı bekldim'ahmette necdette böyle bir zaman yok dedi.üstelik nevdet bile artık rüyayı ahmetten dolayı görüp görmeyeceğini bilmeden yaseminden izin istedi.yasemin hiç ahmetin hiç rüyayı takip ettiğini tahmin edemedimi?birşeyleri tamir edeyip derken daha da bozuyor.bunu yaseminin şokuna veriyorum.
yaseminin derdi ahmetin artık onu sevmeyeceğini düşünmesi.ahmetin tepkisini anlatırken bana hiç öyle baktığını görmedim dedi.
bence yaseminin kalkıp silkelenmesi olayları kontrol altına alması gerekir.
ahmet için bardağı taşıran son nokta ise...nejdetin hala rüyanın yanında olması ve rüyanın necdete baba demesi oldu.ben bile necdeti görünce o an o kadar üzüldüm ki.ahmet nasıl üzülmesin.
ahmetin son sahnedeki çıkışı muhteşemdi.dava açacak ve rüyayı yaseminden alacak.bence yasaemin karşıt duruma geçmemeli..ahmetin suyuna gitmeli.aksi taktirde ikisi arasında büyük uçurumlar olur.heleki yaseminin yanında hala necdet olursa...
yasaemin ve necdet neden laleye gerçekleri anlatmadılar ki hep bekledim biri anlatır diye hiçbiri anlatmadı.sadce olayları biraz daha karıştırcaklar herşey necdet ve güzidenin üstüne kalacak.
EDİT:dizinin yeni müzikleri çok etkiliciydi.
valla arkadaşlar ben yanılmadığımızı görmekteyim.....Necdetin rüyayı kucakladığı zamna kadar herşey süperdi... hatta o sahnede sinirden ağladım.....Ahmetin tepkisi tam yerinde...HS yeni bir döneme girmiş sanki daha modern gibi gördüm....yani gazete haberlerine radyo seslerinin katılışı,müzikler neredeyse tüm müzikleri kullanmışlar...
Ve veee veeee en beğendiğim.....Rüya için mücadele başlıyooorr...Ayla sen zayıfladın mı?Bi güzel göründün gösüme de...:icon_whis....):):):)
aslında Aylya olan yaklaşımım iyiye gidiyor....:icon_whis
Kıbrısçık :happy0064 Kıbrısçık!!!!! Sprzeka yasemin kendi elleriyle kaderini mahvetti Vah vah vaaaaahahhhhh:img-polic
Toohtor Melühün işi bitmiş bileee....:( Hani Biz???:)
Bide annem deniz sahnelerinde bayağı gülmüştü....Nabız duralı yarım saat olmuş belkide, beyne oksijen gitmiyor....Hem o kadar çabuk hayata döndü ki şaşırdık...:)Bide polisin ifade almak için gelişi annemi bunlar hiçbirşey bilmiyor bile dedirtti yani..Ama o defneyi suçluyor saatlerce başında bekledi.
ahmet inin sizofreni oldugundan suphelendigimdir
yerli dizilerdeki balıkçı tiplemesi klişesine illa ki bulaşmış dizidir. geç bile kaldı...
erol günaydın gibi müthiş bir aktörün canlandırıyor olması da bir şey değiştirmiyor. ben gıcık oluyorum kardeşim bu hepsi birbirinden bilge balıkçılara; elimde değil!
fazla klise diyaloglar-"ona onu ne cok sevdigimi soyleyemedim" "eminim hissediyodur"- ve durgun oyunculuklarla-beren saat yine tartismasiz birinci- yeni sezona baslayan dizi.
necmettin ozellikle mi him him konusan biri olarak canlandiriliyor, ayri bir merak konusu bu benim icin..
yine de iyi ki basladi
[B]"miting" diyemeyen insanlarin oldugu dizi.
tamam,elbette miting sozcugu "meeting"den gelmektedir.
fakat ben ulkemde miiiting diyen bir bu dizidekileri gördüm. hangi topragin cocugusunuz birader...
yukaridakiler eksiden alintidir ve cok guldurdu beni hepside..ne diyiim dogru soze ne denir valla..ama nebilim engin gunaydini gorunce bu is cok hosuma gitti birden cok tatli bi suprizdi bu benim icin
ayrica ciddende ahmet brden huyu suyu 180 derece donen bir adam oldu ya biri bisi diyodu belki yasemin ahmede kendini affettirmek icin gunlugunu verir diye bence hah iste ssonunda ahmet yaseminin gunlugunu bur sekilde bulur ve okur ondan sonrada onu affeder ve konu kapanir bence
.....
sinem_kal90 15-09-07, 08:55 sanıyorum ahmet, yasemin ve necdeti mahkemeye verince evlenmesinin rüyayı almasını kolaylaştıracağını düşünecek ve aylayla evlenecek.
beren saat, itme-çekme diyerek bunu kastetmiş olabilir.
yasemin necdetle rüyayı kaybetmemek, ahmette kızını almak için aylayla yaklaşacak.
ama dün biraz hayal kırıklığım oldu:
denizin başında çok klişe laflar sarfettiler. gerek yoktu bence diziyi basitleştiriyor.
Ayy ben Ayla'yı öldürmekle kafayı bozmuş durumdaydım.Artık nefret edilecek duruma geldim.Bu bölümde bişey yapmadı ama.Geçen bölümlerde yaptıkları buna tetikleyici.Nicdetin Rüya'yı kucakladığı sahne sinir krizleri geçirdim.Ahmet sonunda Rüya'yı almak istediğini söledi.Yasemin ve Nicdet güç birliği yaparsa o zaman yakarım lan ben bu seti diye dalarım içeri.Yaşar'ıma çok üzüldüm yani ztn ikide bir Yaşar kaç oradan yoksa seni ham yaparlar dedim durdum.Yani sinirlerim bi gitti bi geldi.Necdet Rüya için ağlayınca Nie söledin manyak tavırları takındım.Dün rüyamda Yasemin'in bu durum üzerine intihar ettiğini,Ahmet'in onu bulup hastaneye götürdüğünü,sonra Rüya'yıda alıp başka diyarlara gittiklerini gördüm.Aylada çatladı ztn ona şüphe yoq.Rüyamda tabiii.Artık gerçek aile yüzü gürmek istiyoruz senaristlerimize duyurulur.
bir_adı_yok 15-09-07, 09:07 dü gece bölümün finaline en güzel yakışan sözler;,
kısasa kısas,
men dakka dukka,
etme bulma dünyası,
ne ekersen onu biçersin.
bunları yasemin'e hediye ediyorum...
inşallah rüya için kaçma-kovalamaca sahneleri olmaz malum tohtor melühüde delirttik sonra kimden yardım alırız akıl sağlığımız için:img-yes:
ileride ahmet umutsuzluğa düşerse rüyayı kaçırabilir hani yasemine dedi ya bundan sonra onun kalbine nasıl gireceğim bana nasıl baba diyecek diye eğer kanunlar ve olaylar yanında olmazsa ahmet bu sebeplerle rüyayı kaçırabilir o zamanda dizi o tarihi romantik atmosferinden çıkıp bir aksiyon dizisine dönüşebilir ki ben bunu hiç istemiyorum:icon_sorr
sanıyorum ahmet, yasemin ve necdeti mahkemeye verince evlenmesinin rüyayı almasını kolaylaştıracağını düşünecek ve aylayla evlenecek.
beren saat, itme-çekme diyerek bunu kastetmiş olabilir.
yasemin necdetle rüyayı kaybetmemek, ahmette kızını almak için aylayla yaklaşacak.
ama dün biraz hayal kırıklığım oldu:
denizin başında çok klişe laflar sarfettiler. gerek yoktu bence diziyi basitleştiriyor.
Saçmalama ya Ahmet Rüya'yı duyunca Ayla diye birini hatırlamaz.Hem o cadı Rüya'yı döver.Üvey anne vakası istemez Ahmet bana kalsın ben Yasemini npiim der.Nicdet te Yasemin'e yaklaşmaz artık onun güzidesi var.Ztn bu didiklerin olursa bu foruma bi daa gitmem.
Mirhabalar ifindim :img-in_lo
Dün gece çok etkilenmişim heralde rüyamda Ahmet Rüya Necdet uğraştım durdum bütün gece
Dün güzel bir bölümdü ama Necdet'in hala nasıl egoist bir kişilik olduğunu gördüm Yasemin'inse hala nasıl korkak olduğunu ve ne annelik ne de aşık vasıflarına sahip biri olmadığını :icon_whis Necdet şimdi bu işten paçayı yırttı mı yani ohh çocuğu söyledi kurtuldu ne ala insan gider bir "Ahmet durum böyle böyleydi o zamanki şartlar bunu gerektiriyordu(gerektirmiyordu ama yalandan da olsa :img-yes:) ikimiz de mecbur kaldık sonra da sana söyleyemedik" der bir özür diler nerdeeeee Necdet hala "Ahmet'in de düşündüğü umrumda değil " diyor tabi sen adamın hayatını çocuğunu çalmışsın adam her şeyi kaçırmış ilk bebeğinin Necdet'in umrunda mı adamın biri başkasına baba diyor kendisine Necdet'in umrunda mı peehh heyyy zavallım :hıh
Yasemin'de yine hiç bir şey bilmiyor herkese masal anlatmaya devam bu arada da iki gözyaşı döküp iki satır yazmakla nasıl bsir anne ve aşık olunuyorsa ben hala çözebilmiş değilim hanım kızımızın günlüğe yazmaktan başka aşkla ilgili bir çabalayışını bir fedakarlığını henüz görebilmiş değiliz Ahmet'i sakinleştirmeye tamam böyle yapalım şöyle yapalım ne istersen kabulüm diyeceğine gitti cilveli cilveli Necdet'e kırıtıp sarıldı bir de üstüne Necdet'i Rüya'nın yanına yolladı daha olayların üzerinden kaç saat geçtiyse :hıh Adamın çıldıracağı hiç mi aklına gelmedi be kızım sonra da gitmiş saçlar başlar yapılı hiç bir şey olmamış gibi çalışıyor benden daha rahat sanki gerçekler ortaya çıkmadı sanki orda yaşam savaşı veren benim kuzenim :icon_whis Yasemin bunların hepsini bu korkuyu haketti :hıh
Rüya'nın annesinin yanında kalmasını istememin tek sebebi Rüya'dır yoksa böyle bir anneyle bir çocuğun yetiştirilebileceğine inanmıyorum yani benim çevremde gördügüm yaşı Yasemin'den küçük pek çok kişi bile ondan daha olgun tavırlar sergiliyor Yasemin hala adada kalmış o 18 yaşındaki şımarık bencil hali Necdet desen kendi keyfinde böyle bir aileyle çocuk nasıl yetiştirilir :img-cool2
Ayla'ya gelince onu sevmeye başladım bundan sonra umarım silkelenip kendine gelir ve kendini mesleğine adar ,siyasi olaylarda aktif rol oynar böyle bir durumda Ayla'nın Yasemin gibi köşesine çekilip mıymıy ağlayacağını sanmıyorum o gerekeni yapacaktır ayrıca umarım herkesi kendine getirecek silkeleyecek lafları da tek tek söyler ve herkes bu gereksiz karmaşadan kurtulur artık :img-cool2
Yalnız Yasemin'in yerinde olsam heralde o bakışları göreceğime ölmek isterdim yerin dibine geçerdim Yasemin gibi "aaa bir çay demleyim " okula gidip çalışayım yapamazdım :hıh
Ahmet nasıl güzel konuştu ama öyle bir darbe yedi ki napsın "benim Yasemin'im bu kadar cesur bu kadar gözükaraydı"...."keşke babasız bir çocuk dünyaya getirseydin daha ONURLU bir davranış olurdu " ... ne onuru Ahmet onur mu Necdet ve Yasemin için onur onurun yolu çoktan kaybolmuş be Ahmet :icon_whis:img-hyste
reytinglerde gelmiş A/B deki birinciliği bekliyordum genel toplamdada en azından ikincilik bekliyordum ama 4.olmuş diğer diziler yeni başladı birazda ondan olabilir zamanla taşlar yerine oturacaktır:img-yes:
şunuda belirtmek istiyorum yaseminle ahmet arasındaki gerilim artarak devam eder ve haftalarca sürerse bu reytingleride zor buluruz tatsızlığın dozunda bırakılıp bir şekilde iyi yönde bağlanması lazım
ayy ne bölümdü yaa
ahmet yasemini baya süründürücek gibi duruyo ama bakalım
necdetin rüyayı kucakladığı sahnede ahmet nasılsa bende o haldeydimm nasıl sinirlendimm
denize çok üzüldüm ama kendine gelmeye başladım benimde artık ümidim bitiyodu ama o el kıprdamasından sonraa
ama eğer ahmet yasemine dava açarsa rüya evliyken olduğu işçin necdetin kızı olraka gözüküyo ama yasemin kızından ayrılmamak için yalan söylerse bu ihtimalide düşünmek lazım ama eğer öyle bişey yaparsa iyicene ahmeti kaybeder
ilk başta ahmetin rüyaya sarılmasıda çok güzeldii
O balıkçıyla konuşma sahnesi çok güzeldi ya aklıma geldikçe hem içim acıyor hem de hoşuma gidiyor nasıl da yüzü aydınlandı "var bir kızım var çok tatlı :img-blush:img-in_lo" ama sonra hemen de nasıl söndü :icon_sorr Offf offf :icon_sorr
O son sahnede zaten Ahmet'in yerine ben ağladım nasıl bir şey olduğunu düşünmeye çalıştım heralde Ahmet 'in hissettiğinin binde birini bile hissedememişimdir ama demekki gerçekte çok acı bir şey olmalı tarif edilemez heralde benden daha iyi bunu anneler veya babalar bilir onlara sormak lazım :img-cray:
Ayrıca Ahmet sanki başka biri yani öyle bir oynuyorki Cansel Elçin Ahmet diye biri gerçekten varmış gibi nasıl desem Ahmet 'le Cansel Elçin'in hiç bir özelliğini birbirine benzetemiyorum tabi kendisi daha iyi bilir ama Ahmet aynı bedende çok farklı çok bambaşka biri olarak leniden hayat buluyor gibi (anlatmak için nasıl da süslü bir cümle kullanmışım :))
Ahmetin şizofreni olduğunu nereden çıkarttınız? Ahmet sadece öğrendiği gerçeğin şokunda ve bu gerçek onun hayatını son derece etkileyen ve ona söylenen herşeyin yalan olduğunu gösteren bir gerçek..Adam sadece şok geçiriryor ve bunları özümsemeye çalışıyor...Bırakın da yaşasın o kadarını..
Şizofreninin anlamının, ne olduğu bilmeden lütfen kullanmayınız...Alıntıdır..
halk arasinda "kisilik bolunmesi" olarak adlandirilan agir bi psikolojik hastalik.. materyal ve sanrisal* duzlemlerdeki zaman - mekan - olay - kisi degerlerinin birbirinin icine girerek tek bir butun halinde ve gercekligin ta kendisi olarak algilanmasi hali yaratir.. .. bknz:bu sadece dizimizde iki kişide belirti gösteriyor..Yasemin ve necdet..sanal evlilik...:img-cool2
deryacetin_ 15-09-07, 11:11 kim ne derse desin ben sezonun ilk bölümünü gayet başarılı buldum.evet belki beklentilerim bu şkilde değildi daha iyisi olabilirdi ama bizlere dünkü bölümde ilerleyen zamnalarda daha heyecanlı daha tempolu bölümler olacağını gösterdi.ahmeti izlemek bana yetti.rüyalı sahneleri izlemeye doyamadım.ahmeti nedense dünkü bölümde daha bir sevdim.yasemine gereken cevabı verdiğinden,ona karşı ilk defa yumuşamadığından,hemen onu affetmediğindendir.hangisi bilmiyorum ama ahmet tek kelimeyle harikaydı.hele yasemine söylediği sözler.o yasemine söyledikçe ben daha da neşelendim.en güzeli de yasemin ahmete "kızımız için en iyisini düşünmüştüm"gibi birşeyler söylemişti.ahmetin cevaba dikkat "kızımız için en iyisi bu mu?"tabi yasemin öyle donakaldı.son sahne zaten ahmetten beklenen bir tavırdı.çok da iyi yaptığını düşünüyorum.biraz olsun anlasın çocuğundan ayrı kalınmasnın ne demek olduğunu.üstelik ahmet bunu hakedecek hiçbirşey yapmamıştı.ama yasemin şu anda herşeyi hakediyor.kzıından ayrı kalması da ahmetin aşkını kaybetmesi de hepsini de hakediyor.en sinir olduğum ve kızdığım sahne tam rüya düşecekken ve ahmet on doğru koşmaya başlarken uyuz necdetin kendi çocuğuymuş gibi onu kurtarması onu kucaklaması ona sarılması çokk sinir bozucuydu.bn ahmetin yerinde olsam yasemine daha fazlaasını yapardım hatta necdete bile.bir de necdet söyledikten sonra rüyayı eve geliyor ağlamıyor mu beni deli ediyor.diziyi ilk defa izleyen birisi der ki yazık çocuğundan oldu.falan şeyler der.sanki kendi öz kızı.bu kadar ağlamananın manası ne.onu büyütmüş olabilir ama gerçek babasına haksızlık yapıdığını unutmamalı o zaman ahmet başını duvarlara vura vura ağlasın kendini parçalasın kızımı bana niye söylemediler benden çaldılar diye.hala nasıl izin verebiliyor ysemin rüyanın necdete baba demesini aklım almıyor.ahmet öğrendi bilmiyor mu ahmetinkahrolacağını.zaten kızının hiçbirşeyini göremedi.bilmiyorum niye ama necdete acayip derecede sinir oluyorum.onu görünce kanalı değiştiresim geliyor.sevmedim sevmiyorum sevmeyeceğim necdeti.
hekimoglu64 15-09-07, 11:14 su an internetten diziyi izliyorum yine ercekten cok drama ya
ratinglerde 1.olmusuz süper
saygilar.....
merhaba, bir şey dikkatimi çekti.
Ahmet yıllarca yaseminin necdetle olan beraberliğine üzülmedimi?
Necdet sezon sonunda yaseminle hiçbir zaman beraber olmadıklarını söyledi diye hatırlıyorum. Ama Ahmet için sanki bu konunun önemi hiç yok sadece Rüyaya odaklanmış gösterdiler. Ama bu adamın yılları bu beraberlikten dolayı
duyduğu üzüntü ile geçmedi mi?
Ahmet sezon sonunda 2 şey öğrendi.Birisi Yaseminin Necdetle hiçbirzaman beraber olmadığı. Diğeri Rüyanın kendi çocuğu olduğu.
Aslında bu öğrendiklerinde sinirleneceği çok şeyler olduğu gibi bunu(dün akşam senaristler ayrıntılarıyla kafamıza çivi ile çakar gibi çaktılar )sevineceği şeylerde var.
Ahmet birazda bardağın dolu tarafını görse iyi olur .
Bardağın dolu tarafında Yasemin ve kızı yaşıyor. Oysaki her ikiside ölmüş olabilirdi. yada gerçekten yasemin Necdetle gerçek bir evlilik yaşayabilirdi ve Rüya gerçekten Necdetin kızı olabilirdi.
Gelecek bölümlerde bardağın dolu tarafınıda gören bir Ahmetle karşılaşabiliriz umarım.
(Ayrıca da bir kadının evlilik dışı hamile kalıp göğsünü gere gere ben aşıktım hamile kaldım diye tek başına ortalıkta dolaşması o kadar kolay bir olay değil .
senaristler Ahmetin bu tepkilerini yazarken yabancı filmleri örnek alıyorlar galiba bizim ülkemizde bu okadar kolay kabul edilebilecek bir şey değil.
Ahmetin tepkilerini abarttılar)
final bölümünde denizin bıçaklanma sahnesinden çok etkilenmiştim ama bu bölümde o şoku dewam ettiremdiler bıçaklanmasını çok basit bişiymiş gibi gösterdilerr bu yüzden fazla bi heyecan yaşamadımm çnkü yaşatmadılarr.o duygu pek yansımadıı diziye birtek mehmetin denizle knşması sahnesinden vee ışık,defne ve harunun denizin elini tutup ymnlerini ettikleri sahneden etkilendiim.
arkadaşlar yorum arada kaynadıı belki gerçkten saçma oldu ama rica ediorm berk hakmanla tanışmanın bi yolunu bilen wrsa lütfen sölesin yalvarırımm.
iReMJeLiBoN 15-09-07, 11:54 Berk Hakmanla tanısmanın bir yolu yok. Zaten hayranlarının kendisine yakısıklı demesinden bile hoslanmıyor :) Arada Beşiktaşta falan görünüyor. Resmi bir mail adresi bile yok elimizde. :)
Berk Hakmanla tanısmanın bir yolu yok. Zaten hayranlarının kendisine yakısıklı demesinden bile hoslanmıyor :) Arada Beşiktaşta falan görünüyor. Resmi bir mail adresi bile yok elimizde. :)
teşekkür ederiin:(:(gerçekte gördünüzmü pekii gerçek halidee aynımııııı:(:(:img-blush yani tatlı dimiiiii
Necdet sezon sonunda yaseminle hiçbir zaman beraber olmadıklarını söyledi diye hatırlıyorum. Ama Ahmet için sanki bu konunun önemi hiç yok sadece Rüyaya odaklanmış gösterdiler. Ama bu adamın yılları bu beraberlikten dolayı
Ahmet sezon sonunda 2 şey öğrendi.Birisi Yaseminin Necdetle hiçbirzaman beraber olmadığı. Diğeri Rüyanın kendi çocuğu olduğu.
Aslında bu öğrendiklerinde sinirleneceği çok şeyler olduğu gibi bunu(dün akşam senaristler ayrıntılarıyla kafamıza çivi ile çakar gibi çaktılar )sevineceği şeylerde var.
Bardağın dolu tarafında Yasemin ve kızı yaşıyor. Oysaki her ikiside ölmüş olabilirdi. yada gerçekten yasemin Necdetle gerçek bir evlilik yaşayabilirdi ve Rüya gerçekten Necdetin kızı olabilirdi.
Gelecek bölümlerde bardağın dolu tarafınıda gören bir Ahmetle karşılaşabiliriz umarım.
(Ayrıca da bir kadının evlilik dışı hamile kalıp göğsünü gere gere ben aşıktım hamile kaldım diye tek başına ortalıkta dolaşması o kadar kolay bir olay değil .
senaristler Ahmetin bu tepkilerini yazarken yabancı filmleri örnek alıyorlar galiba bizim ülkemizde bu okadar kolay kabul edilebilecek bir şey değil.
Bir kızı olduğunu öğrendi...Ve dediği gibi ilk adımında, ilk gülüşünde , ilk konuşmasında yanında olamadı...
Yasemin'e Necdet'in elinin değmemiş olması sebebi ile yaşayacağı mutluluk Rüya'nın kendi kızı olması ve bunca yıl bi haber olmasının yaşattığı üzüntüden daha azmış ki normalide budur bence...
Yasemin'le aşkını üstü kapalıda olsa epeydir yaşıyorlardaı zaten :img-wink: :img-wink: doğumgünü partisinde ettikleri dans yada yılbaşı gecesi hediye verdikleri sahne gibi :img-yes:
dilara-1905 15-09-07, 12:05 deniz sonunda elini oynattı ya süperdi :happy0064:
yaseminin ahmetin elinden çekiceği var :icon_whis:
lale de öğrensi güzide necdet ilişkisini çok karışcak ortalık özet biran önce gelse:D
masumcikolatam 15-09-07, 12:10 ahmet e cok kızdım dün erkek gözü ile baktı olay a insallah hatasını bir dahaki bölümde anlarda bizde artık üzülmeyiz
ahmet zaten rüyanın necdetin kızı olduğunu kabullenmişti vee
ahmet yaseminin hamile olduğunu öğrediğindeki acısını bize çok güzel yansıttılar ahmetin nasıl canın acıdığını gösterdiler
yaseminin necdetle beraber olmamasına sevinmelidir demişsin ama ahmet zaten bunu kabullenmişti
ve yeni sezonda tabiki kızına odaklanıcak adam çocuğu olduğunu öğrendii
bu bölümde ahmetin bi sözü hoşuma gitti
Bİ kızım var ne mutlu bi kızım var ne kederli çok hoşuma gitti bu sözz
süper bir bölümdü ya özlemişim dizimi doğrusu uzun zaman sonra tekrar heyecanla izledim yalnız ahmete hak verdim boşa giden yıllar geri dönmeyecek fakat yasemine son söylediği şey yasmeninin va necdetin canını baya bi yakacağa benziyor(mahkeme)
Izmir Güzeli 15-09-07, 12:26 güzel bir bölümdü...
sevimli.girl 15-09-07, 12:34 dünkü bölümü çok beğendim ve bir saniyesini bile kaöırmadan izledim. necdetin o hali eve gelince rüya diye bağırması ve onu bulamayınca ağlamaya başlaması beni çok etkiledi. daha sonra yaseminin gelip onunla konuşması, bu evliliği sonlandırmak istediğini söylemesi ve bavulunu alıp gitmesi çok etkileyici bir sahneydi.
defnenin necmettin gelene kadar denizin başında put gibi durması, şoka girmesi de etkilendiğim sahnelerden biri oldu. hastaneye gitmeleri, deniz için başında ağlaması, üzülmelmesi, doktorların felç olabilir ihtimalinden sonra kendini kaybedip ağladığı sahnelerde hüzünlü sahnelerden biriydi. en sonunda üç arkadaşın denizin yanında çocukluk yeminlerini ettikten sonra denizin parmaklarını oynatması da çok güzeldi.
en çok beğendim sahnelerden biride rüyanın tam düşmek üzereyken onu necdetin tutması ve bunu ahmetin görmesiydi. rüyanın baba diye bağırdıktan ve ona sarıldıktan sonra yasemine tepki göstermesi, benden başka kimseye baba demeyecek demesi ve mahkeme kararıyla rüyayı alacağını söylemeside son sahneye damgasını vurdu.
yaşarın gözü pekliği ve korkusuzluğuda dünkü bölüm çok hoşuma gitti. peşinden 3 adam gelmesine rağmen durup onlara bekledi, kaçmak yerine dayak yiyeceğinibile bile beklemesi ve kaçmaması çok onurlu ve korkusuz bir davranıştı.
justinecatblue 15-09-07, 12:54 lale'ye de üzüldüm bu bölümde-çevresinde gelişen hiçbir şeyden haberinin olmadığını, kendisine hiçbir şeyin söylenmediğini anladı-hele rüya'nın ahmet'in kızı olduğunu da öğrenince iyice şoka girecek-yasemin'e "arkadaşlığımız bundan etkilenecek mi" dediğinde açıkçası güldüm-ne arkadaşlığı? eğer arkadaş olsalardı yasemin onunla herşeyini paylaşırdı-bence buna arkadaşlık denmez, sadece ara sıra görüşüp "merhaba-nasılsın" dedikleri, çocukluktan gelen bir tanışıklık-aslında yasemin'in bu anlamda bir dostu yok dertlerini paylaştığı-ne kardeşi ne annesi ne de başka biri... duygularını en çok ahmet'le ve günlüğüyle paylaşıyor-
ama lale'nin duygularının çok incinmesi gerekir diye düşünüyorum-yasemin ona hiçbirşey anlatmıyor, abisi hiçbir şey anlatmıyor, teo hiçbir şey anlatmıyor-son zamanlarda dost olduklarını sandığı güzide de anlatmıyor-yani kız ortada "etkisiz eleman" olarak geziyor-bu kadar adam yerine konmadıktan sonra hala polyanna gibi onlara yardım etmeye uğraşmaya devam edecek mi bilmiyorum-ama eder herhalde-karakteri öyle-ben olsam beni bu kadar insan yerine koymayan kişiler hayattaki en yakınlarım bile olsa biraz uzaklaşır ve değerimi ve yokluğumu anlamalarını beklerdim-bazen gerekir böyle şeyler:)
dünün kısa bir değerlendirmesini yapacak olursam;
ahmet:kızgın
yasemin:pişman
necdet:pişman ama huzurlu(sır yükü omzundan kalktığı için)
deniz:kötü ama iyileşecek
mehmet:perişan
sevim:mehmetin desteği
defne:yıkılmış
ışık:çok üzgün
harun:üzgün ama umutlu
ayla:sağlıklı
lale:üzgün ve şaşkın
sonuç olarak yıllarca bir evladı olduğu gerçeği ondan saklanan ahmet kızgın yasemin ise gerçekleri geciktirdiği için pişman ama ilk zamana ve o dönemim şartlarına bakacak olursak yaseminde kendince haklı hatası sonradan herşey yoluna girdiğinde ahmete söylememiş olması ve her halükarda olan rüyaya olacak,kimlik bunalımı yaşayacak babası kim onu anlamaya çalışacak belkide anlamak istemeyip necdete sığınacak önümüzdeki haftalar büyük olaylara gebe anlayacağınız
dünkü bölümde yasemin necdete diyo ya hazırlıksız yakalandım orda çok güldüm yasemin ne gibi hazrılık vericekti ahmete şöylemi desem yoksa böylemi konuşsam diye
ama şunu biliyorumki ahmet yaseminin canını çok acıtıcak gibi duruyo
bence hsde izlediğim ennn harika bölümdü ... nedenini bilen bilir :icon_whis
ahmeti hiç sevmeyen bir insan olaraktan bağrıma asasım geldi
necdetli sahnelerde ağlıcaktım masallah ne oyunculuktu öyle o
ahmet yaseminle konuşurken falan da cansel abi harikaydı bayıldım açıkcası :img-yes:
denizli sahnelerin hepsi iç burkuyordu hele o mehmetin konuştuğu zaman yok mu annem ağladı ben gözyaşlarımı zor tuttum
sonunda elini kıpırdattı ne güzel ama umarım diziler sayesinde öğrendiğimiz o istemdışı olayı değildir :icon_sorr
bunların dışında gerçekten muhteşemdi
yasemine önce ahmet vurdu sonra necdet sonra yine ahmet yine ahmet
mermi manyağı oldu arkadaş :img-hyste :img-hyste
ahmet bi de en okkalısından tokat sallayaydı ne güzel olucaktı :img-icecr
sonunda yasemin karakterinin sığı ve egoist olduğu ortaya çıktı :happy0064
necdet konuşurken "onun sevgisinin azalmasından korkuyordun" dedi
eee biz boşuna tepinmiyoruz daha ilk bölümden :icon_whis :img-wink:
unutmadan... erol günaydını görünce aaa erol günaydın deyivermişim
kendisini çok severim :img-icecr çok tatlı bir roldu yine harika bir seçim olmuş cansel abiyle koşurken çocuğun varmı deyişi cansel abinin bakışı falan çok güzel bir sahneydi :img-yes:
tomris hanım arada oyuncu konusunda iyi seçimler de yapıyor anladınız siz onu :icon_whis
Benim de gerçekten beğendiğim bir bölüm oldu.Özellikle Ahmetin bu sefer şamar oğlanı modundan çıkıp gerçekten tepkisini sözle dile getirmesi çok hoşuma gitti.:img-yes:
Sadistlik midir bilmem Necdet eve gelip Rüyanın odasında hüngür hüngür ağlarken ben zevkten dört köşe oldum:img-in_loAhmet Yasemine benim Yaseminim böyle değildi o cesur kadın nerde dediğinde,oh be dedim bütün yaz buraya yazdığım cümleyi onun ağzından duymak Ahmetin dizinin en tutarlı ve mantıklı karakteri olduğunu bir kez daha kanıtlandı.
Ama bunlar Yasemine yetmez! Ahmetin söylediği gibi bizler de ikna edilmeyi bekliyoruz.Üstelik aynı Ahmet gibi hepimiz ikna olmaya da hazırız yeterki bir çaba göstersin.Ama tahminen Yasemin Ahmetin son haklı tepkisinden sonra Necdete sığınacak yine.Bu sığınmada onun kıt aklına göre Rüyanın iyiliği için olacak.Rüya annesiz kalmasın diye.Necdet zaten dünden razı.Ama böyle bir hata yaparsa Yasemin işte o zaman gerçekten Ahmeti kaybeder.Kaybetmeli de zaten.Ama senaryo bu kadar ileri gitmemeli aralarındaki aşk bu işten zedelenmeden çıkmalı...:icon_sorr
Deniz kendine gelecek galiba ama beyne oksijen 1-2 saniye bile gitmese hasar kesin oluyor.Sanırım bu durumda Deniz ya yürüyemeyecek ya da konuşamayacak.Bu da en büyük dramalardan biri olur onun gibi aktif biri için.O dönemki iyasetinverdiği zararın belki bu şekilde anlatmaya çalışacaklar.Çünkü Tomris Hanım,dizide sol görüşlü karakterleri Harun ve Deniz Gezmiş üzerinden anlatacağız demişti bir röportajında bu durumda Deniz belki aktif siyaset yapamayacak olabilir.:icon_sorrSelma da zaten bu olaylardan sonra Defneyi kesin Londraya gönderir.Offf işler çok karışacak ya...
hatırla sevgili döndü:cheer:
Vatana millete özellikle Cansel severlere hayırlı olsun:dance:
onun dışında diziyle ilgili bişey yazmak gelmiyor içimden.
Neden bilmiyorum geçen sezondaki kadar heycanlı değilim.:img-help:
Dizide bazı şeyler aynı tas aynı hamam buda sıkıyor insanı.
Bakalım cansel yüzü hürmetine izlemeye devam:img-blush
__SEYMEN__ 15-09-07, 13:34 bende dünkü bölümü beğendim özlelikle son sahneyi ahmet çok haklı yani nasıl acı çekiyor kim bilir necdetin rüyayı düşerken tuttuğu sahne ahmetin tepkiis falan çok güseldi cansel elçin karmaşık duyguların altından çok başarılı kalkmış
dizinin son 10 bölümü falan kabak tadı vermeye başlamıştı ama dünkü bölümü gözümü kırpmadan izledim.. iyi bir dönüş olmuş gerçekten de.. en vurucu sahne de ahmetin rüyaya sarıldığı sahneydi.. çalan müzik olayı bitirdi zaten..
bende çok hüzünlendim ahmet ve rüyanın sarılma sahnelerine,rüyacık hiç kıpırdamadan nasılda babasının kollarında duruyor öyle,çok tatlıydı,off çok zor olacak onların birleşmeleri:icon_sorr
Merhabalar...Yeni sezon tüm HS müdavimlerine hayırlı olsun diyerekten yorumuma başlayayım.Yeni bölüm 3 ay boyunca beklediğimize değdi doğrusu.Özellikle Aaamedin dönüşü muhteşem oldu:happy0064Ama yinede eleştirmekten kendimi alamadığım kısımlarda yok değil.
Önce ailemizin kahramanı Necidetten başlamak isterim.Ahmetin yaşadığı şokun bir benzerinin de Necdet tarafında yaşanmakta olduğu vurgusu biraz abartılıydı..Superhero Necdet’in eve gelip koltukta ağlamasını normal karşıladık diyelim,sonrasında ayıcığa sarılıp ağlamalar,dolaba yaslanıp hıçkırmalar,Ankara Ekspresini parçalamalar...Tamam üzüldü anladık ama bu kadar göze sokulmasının gereği yok:icon_whis Ayrıca evin her köşesinden (buna pastanede dahil) sağdan,soldan,her yönden çekilmiş Rüya –Necdet-Yasemin temalı resimlerin fışkırması da cabası...
Bir diğer Necdet vakası ise Ahmetin Necdete herhangi bir haksızlık vs... yapmamasına karşın Necdetin Ahmetin adını duyar duymaz tüylerinin diken diken olmasıydı.’’Ahmetin hakkımda ne düşündüğü umrumda değil!’’ sözleri bunun açık kanıtıydı zaten.Ardından zeytinyağı Necdet çıktı sahneye.’’Çünkü Ahmet bana hakaret etti.’’Ya sabır... geçen sezon finalini yanlış mı hatırlıyorum arkadaşlar orada diklenip ‘’Senin hiçbir şeyden haberin yok Ahmet,sen bakan ama görmeyen bir körsün.’’ diyen yine zeytinyağı Necdet değil miydi?İnsanın damarına basıldı mı gerçek karakter asıl o zaman ortaya çıkar derler ya işte o misal .Melek timsali Necdet efendi agresifleşiyor bir anda.Gerçi bu fevri tavrı daha öncede görmüştük ama(bkz Teo-Necdet,Ahmet-Necdet,Güzide-Necdet sahneleri):img-pilotBir de maydanoz Necdet var tabii.Memleket millet meselelerine aşırı duyarlı,ileri görüşlü,şıp diye işleri çözüveren,her şeye maydanoz olan Necdet.Güzidenin eziklikle hayranlık arası :’’Şıp diye nasıl da gördün Necdet.Bravo yıldızlı aferin sana ’’ repliğini de unutmamak gerek.Bu kaçıncı oldu sayamadım doğrusu.Biraz da bu yurdun insanı süs biberi Lale çözsün olayları.Azcık da Teo fikir yürütsün.Bu insanların sözüm ona dost olma vasıflarından başka hiç mi meziyetleri yok yani.Zaten Lale çok sönük bir karakter oldu çıktı.Öyle yoldan geçerken uğramış,aileye dahil olmuş gibi bir hali var.Olayların hep dışında,ne dense inanan,olayları pek sorgulamayan,öylece Yasemini dinleyen,kurabiye tıkıştıran bir kişilik olarak tanıdık Laleyi.Hiç de değişmeyecek galiba.Safoş geldi safoş gidecek garibim.
Güzide desen ayrı bir alemdi dün.Kendine güvenen,dik başlı,dediğim dedik o kız gitmiş yerine Necdetin gözünün içine bakan,pasif, arada malum kişiden azar yiyip sus pus oturan bir Güzide gelmiş.Hayırlı olsun...Zaten diğer karakterleri silikleştirerek Necdetmani yüceltmek daha bir kolay oluyor.Yasemin ve Güzide buna iki örnek.Onlar küçüldükçe Necdet büyüdü.Büyük büyük daha da büyük olsun bu kadar yetmez bize.Yakında Necdet patlayacak ona göre:img-icecrMaydanozdu zeytinyağıydı derken Necdete ,Yasemin domatesini de eklersek bizim bitirim ikiliden evlere şenlik bir salata çıkacak ortaya:icon_whis
Anladım canım ama karakter&oyuncu farkını fark etmek lazım
Mesela ben bir oyuncu olarak Okan Yalabık'ı da çok beğenirim.İnanılmaz bir yetenek o.Ve türkiye için düşünürske üç başrolün içinde en tecrübelisi.
Ama necdet'i sevmiyorum..
Hem dizide beren değil yasemin var:img-wink:
çok haklısın yaaaa
ben de dün akşam aynı şeyi düşündüm..
okan yalabık harika bir performans sergiliyo hatırla sevgilede
ama necdeti ben de sevmiyorum...
o kadarda fedakar ve iyi olunmazki kardeşim...
sinir bozuyooooo
iyiliği onlara zarar veriyo
ya bu laleye uzuluyorum ben. kizcagiz yillardir kapi dinleyip herseyi yarim yamalak anliyor. kimse de birsey soylemiyor. bir de yasemin demez mi "sen benim en yakin arkadasimsin" diye. bence bu hikayede lale de cok buyuk bir ozuru hakediyor. bana en yakin arkadasim diyen bir insan boyle yapsa, sonunda ahmet kadar ofkelenirdim herhalde. ask kadar dostluk da onemli degil mi?
bencede laleye yazık ya
bide dalga geçer gibi en yakın dostumsun diyor
bence lale öğrendiği anda araları bozulucak
bunu aakıl edemiyor yasemin galiba????
ama dizi bu ya 2-3 bölüm sonra barışırlar
sarp_manyagi 15-09-07, 14:07 Harika bir bölümdü.Harun&Deniz Gezmiş sahnelerine hayran kaldım:img-in_lo.Deniz iyileşicek:happy0064Defne,Işık ve Harun'un sahneleri acayip güzeldi:img-yes:Ama sanki Işık rol yeteneğini kaybetmiş gibiydi.Ne bileyim sanki ağlayamıyordu.Defne her zamanki gibi muhteşemdi.Harika bir oyunculuk sergiledi:happy0064Yasemin'de ağlayabiliyor artık:happy0064Ahmet Rüya'yı alıcak Yasemin'den.Ahmet haklı ama Yasemin'in yerinde de olmak istemezdim:img-yes:Mehmet'in Deniz'in kaldığı odanın kapısındaki sahnesine hayran kaldım:img-yes:Öyle gerçekçiydi ki ağlamamak için kendimi zor tuttum:icon_sorrDeniz'e söylediklerinden çok etkilendim:icon_sorrYaşar'a da acayip üzüldüm.O kötü bir şey yapmadı ki sadece Işık'a destek olmaya çalışıyor:img-yes:Valla Yaşar'ın yanında ben olcaktım ki:img-icecr(Sakın sağcı olduğumu sanmayın sadece Yaşar'a yapılanı haksız buldum:img-yes:)
Sevgili goldrose ve lacrima, yorumlarınıza genellikle katıldığımı, ama iki noktanın altına özellikle, imzamı atmak istediğimi belirteyim.
Goldrose, Ahmet'in haklı öfkesini vurguladıktan sonra; "Yasemin öyle bir şey yapsın, öyle bir şey söylesin ki...sırf Ahmet tarafından değil, bizim tarafımızdan da affedilsin" demiş. Bizim de Ahmet'in de onu affetmeye hazır olduğumuzu da eklemiş.:good:
Lacrima'da Necdet'in üzüntüsünün fazlasıyla abartılı biçimlerde gözümüze sokulduğundan, her yerden fışkıran mutlu sanal aile fotoğraflarının batıcılığından bahsetmiş. Necdet karakterinin derinliğini bize kabul ettirmek için çabalayıp duran senaristlerimizin, Necdet'in yüceltilmesi uğruna, etrafındaki özl. kadın karakterlerin silikleştirildiğinden dem vurmuş. Aynen katılıyorum lacrimaçan.:good:
Yasemin, ilk on iki bölümde bize anlatıldığı ve onu benimseyip sahiplenmemizi sağlayan sahnelerinde, Ahmet'in de deyimiyle, gözükara, cesur, aşkının arkasında o yaşında kale gibi duran, rüya gibi bir kızdı. Ortalık erkekler tarafından her şekilde aşağılanan kadın karakterlerle dolup taşarken, Yasemin'in bu halini pek bir sevmiştik. Ama sonra aileler, toplum, ve onu karşılıksız sevip, ayağına ilk fırsatta minnet prangalarını geçiren bir derin şahsiyet tarafından silindi süpürüldü, tek kelimeyle harcandı bu karakter. Ortaya kendi çocuğunun (üstelik hayatının aşkı olan adamdan olan çocuğunun) ismini Necdet'e koydurtan, kızı ile başa çıkamadığı her şeyi Necdet'e yıkan, kızının geleceği ile ilgili konulara Necdet'e bırakan bir anne çıktı. Silik, kişiliksiz, karaktersiz bir karakter. Son bölümde Necdet soruyor ona. Sen ne zaman söyleyecektin, diye. Ne diyor kızımız; bilmiyorum. Hayır efendim biliyordu. Şöyle bir replik yazsaydınız da bu karakter bu kadar silinmeseydi gözümüzden. "Bunun için en uygun zamanı bekliyordum. Bunu istiyordum ve planlıyordum. Onları birbirine alıştırmaya, yakınlaştırmaya çalışıyordum. Bunun zamanı gelecekti. Bunu sen değil, ben söylemeliydim."
Lale en baştan beri abisinden hiç bir saygı görmedi. Necdet her fırsatta azarladı kardeşini (bkz.: 3. bölüm, Marilyn Monroe muhabbeti). Ona vazo muamelesi yaptı. Güzideyi de iki bölümde silikleştirdi, koydu bir kenara, yanıbaşına ama. Kız, başta burnu havalarda, özgür kız triplerindeydi. Düşürüldüğü hale bakınız. Ayran budalası gibi ağzı açık Necdet'e bakıyor, iltifat ediyor, haklı olarak ne zamandan beri biliyor, bunu bana söylemedin diyor, Necdet karşılğında, onu azarlayınca da, sineye çekip, gözünde yaşla kalakalıyor öyle.
Sayın senaristlerin kadınlara bir garezi olduğunu düşüneceğim bu gidişle. Hemcinslerine karşı bir alıp veremedikleri var galiba.:icon_whis
Sevgili Forumum, Ahmet'le Yasemin'in parkta bankta konuşmalarının ardından, çekip gittiği o sahneye tekrar baktım. Orada cidden büyük bir aşk var. Her ikisinde de. Yasemin arkasından koşup, kolundan yakalıyor. Şimdiye kadar hiç böyle görmemiş Ahmet'i. Onun Ahmet'i ona hep sevgiyle bakmış, hep aşkla bakmış, özlemle, hasretle bakmış, en olmadı aval aval bakakalmış yüzüne, şimdiye dek.
Ahmet'te öyle. Yasemin'i böyle tahayyül etmemiş hiç bir zaman. Onun Yasemin'i, o aşık, aşkı için her şeyi, babasız çocuk doğurmayı bile göze alabilecek olan, o cesur ve rüya gibi kız. Şimdi karşısında ona yaptığı haksızlığın, verdiği acıyla ilk kez yüzyüze geldiği için, bu zamana dek farkında olmayan, ama onu hala sevdiği de aşikar olan, bu kez çaresiz, güçsüz ve yıkılmış bir Yasemin var.
Yasemin kendini haklı çıkarabileceği bir şey, en vurucu şey olan kızlarını öne sürüyor çaresizce. Yerin dibine geçmek istiyor bir yandan da, inanın o çaresizlikte, Ahmet böyle bakmaya devam ederse, ölmeye razıyım diyen bir bakış var. Ahmet'te de aynı anda onun canını, kendi canının acıdığı kadar acıtmak isteyen, ama...yine de her şeye rağmen deli gibi seven ve hasretinden çatlayan, ona o anda sarılsa, zemberek gibi yayından boşalacak bir adam var.
Bu noktadan sonra, itişip çekiştikleri sürece de aşkları devam edecek bence. Tutku da girecek işin içine. O aşkın naifliği derinlere kayacak, orada duracak, artık hem Rüyası hem Yasemin'i olan bir Ahmet var. İkisini de hayatta kaybetmek istemez. Daha tutkulu, hırslı bir adam göreceğiz tabii. Ama bunu vurup kırarak yapmıyor zaten. Paltosunu tutan, bana böyle bakmaya devam etme der gibi ağlayıp sızlayan Yasemin'in eline şöyle bir yan bakışı, peh, çek bakalım acını biraz, sonra hesaplaşacağız senle, yılların acısını çıkaracağım, der gibi bakışına ben bittim. (Mörvçan?:icon_whis:img-wink:)
"En iyisi bu mu? Emin misin?" derken de açıkça, farkı düşün diyor. Bu aşkın meyvesi olan çocuk, bu anne babayla (SENLE VE BENLE) nasıl olurdu bir düşün, diyor orada.
Düşün salak Yasemin ve derdine yan. Babası Ahmet olan, gerçek bir aile içinde mutluluktan çıldırmış bir Rüya düşün. O buz gibi evde olan biteni, o mutsuzluğu, o ruhsuzluğu anlamıyor mu o çocuk yani? Çok psikolojisini düşünüyorsan önce bunu düşün.
Ah, aahhh, çok görmesinler bize o tabloyu diyeceğim, başka da bir şey demeyeceğim.
İmzam nasıl? Ergim'e teşekkürler...:)
Ellerinize sağlık.Ben de tam o resimleri yazacaktım.Evde 3-4 defa mutlu "Aygün Ailesi" fotoğrafları gösterildi.:hıh:hıhPastanede yine necdetin masasının üstünde resmi vardı,rıssanın evinde de nezahat ve rüyayla çektirdiği fotoğraf duruyordu.Bu bölüm fotoğraflar çok ön plandaydı.Sahne geçişlerinde genellikle fotoğraf kullanılmış.Sahne fotoğrafla başlıyor, ardından kamera kayarak kişilerin üzerine geçiyor.
Necdetin tren parçalama sahnesine uyuz oldum.Sanki ahmetten rüyanın olduğu için nefret eder,onu suçlar gibiydi.Keşke rüya eve geldiğinde treni görüp de "Ne oldu buna?Bu aamedin hediyesiydi." deseydi de necdet bir defa daha dumur olsaydı.:icon_whis
Yalnız biz yasemine,necdete yazılanlar için senaristlere kızıyoruz ama ahmet diyalogları için de tebrik etmemiz gerek.Çok dozunda ve vurucu sözler yazılmış.Bakınız:
Ahmet: Hiçbir şey seni haklı çıkaramaz Yasemin.Ne o zamanlar ayrılmak zorunda olmamız... Ne benim bir süre için Amerika’da olmam... Bu yaptığını hiçbir şey haklı çıkaramaz... Onun için bana masal anlatma!Doğduğu anı göremedim... İlk gülümsemesini, ilk adımını... Göremedim... İlk kelimesini duyamadım...Neyi sever bilmiyorum... Neden hoşlanmaz hiçbir fikrim yok... Kaçırdıklarımı bana geri verebilir misin? Bana kızımdan ayrı geçirdiğim yılları geri verebilir misin? Şimdi ne yapacağım ben? Onun hayatına... kalbine nasıl gireceğim?:sad53::icon_sorr
Bir çocuğumuz olduğunu bana ne zaman söyleyecektin Yasemin?Daha doğrusu söyleyecek miydin?Bir kızım var... Bu ne büyük bir mutluluk.Bir kızım var. Bu ne büyük bir keder.
Babasız bir çocuk dünyaya getirmen daha onurlu bir davranış olurdu. Senden bunu beklerdim. Benim Yasemin’im bu kadar cesur, bu kadar gözü karaydı...O, bir soyadı için evlilik yapmaya tenezzül etmezdi.Aşkı için herşeyi göze alan o rüya gibi kıza ne oldu?
Sahiden vurucu,iç acıtıcı sözlerdi.:good::good:
tugcegedik 15-09-07, 15:09 slm arkadaşlar.ya ben ahmetin sonunda bu mahkeme olayını söyleyeceğini hiç düşünmemiştim.tamam ahmet haklı ama yasemin e çok yüklendi çok kötü oldu ya.:icon_sorr hem onun başında daha ayla belası yok mu.bu arada ben dün bi kısmı kaçırdım.aylayı hiç göstermedi dimi?
evet aylayı gösterdi de benim kafam o konuda karıştı biraz.. yani aylayı en son gördüğümüzde az daha kendini camdan aşağı atıyodu.. aradan bikaç gün geçti bi baktık ayla gayet kendinde doktorluğa devam ediyo..
açıkçası arada noldu da bikaç günde kız kendine geldi merak ettim.. hayır ahmetle arası da iyi değil ki..
Aylayı kısa bir süre gösterdi.Ayla bir hastayı muayene ederken dışarıdan bir çığlık geldi.O dispanserde çalışan hemşirelerden birinin kocası kanlı pazarda bıçaklanarak öldürülmüş. Gazeteye filan çıkmış.Ayla da haberi gördü cenaze ne zaman diye sordu.Ardından da şiddet sadece okullarda değil artık hayatımızda dedi.Tek sahnesi buydu.
Shevek ahmet yasemine Emin misin?en iyisi bu mu? diye sorduğunda yasemin bir an başını "evet" anlamında sallamadı değil mi?Gözlerimi filan mı kırptım acaba emin olamadım?Yoksa salladı mı?
Aylanın o pencere sahnesi yılbaşı gecesiydi.Aradan 1,5 ay geçti.16 şubat oldu.O arada çalışmaya başlamış demek ki.Belki de tohtor melüh önermiştir çalışmasını.Kafasını toparlar filan diye.
Sevgili shevek,aslında ben de bu resimlerin gözümüze sokulmasını anlayamıyorum.Fark ettiyseniz hero Necdetin yaşadığı duyguları anlamamız için önce gözümüze bir resim sokuluyo sonra Necdetin acı çeken:)yüzünü görüyoruz.Ama Ahmette öyle değil,onun çektiği acıyı anlamak için resme falan ihtiyaç yok,zaten tek bir bakışı yüzündeki mutluluk,hayal kırıklığı geçişleri öyle iyi yansıyor ki o an ne düşündüğünü herkes anlayabiliyor.Bu da Cansel Elçinin başarısı sanırım.
Parkta ki konuşmada Yaseminin sonunda artık sevdiği o küçük kız olmadığını idrak eden bir Ahmet gördüm ben:img-yes:Ahmetin orda söylediği bir soyadı için evlenmeye gerek duymazdı deme sebebi Yaseminin küçük yaşta Aşk konusunda sağa sola ahkam kesmesindendi, belki de zaten söyleme amacı Ahmeti etkilemekti.O yaşlarda insan sevdiğini etkilemek için aslında olmadığı bir karaktere bürünebiliyor biliyorsunuz ki:img-wink:Şu an ki Yasemine bakınca eski karakteri sanki yalanmış gibi geliyor...Gerçekten sevgili senaristler o rüya gibi kıza ne oldu:img-pilot
tugcegedik 15-09-07, 15:31 öyleyse ayla iyileşmiş ama ahmetin peşini bırakacağını sanmıyorum.bide ayla biliyodu rüyanın ahmet in kızı olduğunu.galiba artık ayla yasemin savaşı başlayabilir.:img-yes:
ahmet için ne kadar zor dün sevdiği kadını bekliyo ona kavuşmayı hayal ediyo bugün bi kızı olduğunu öğreniyoru hemde can düşmanından ve bu yüzden sevdiği kadına karşı mücadele vermesi gerekiyor ahmet için durum çok zor ve haklı yasemin içinde zor bi durum dava açıldığında ahmetin çocuğu istemesi yaseminde çocuğunu kaybetmemek için yalan söyliyebilir ama eğer öyle bişi yaparsa ahmetin yasemine olan sevgili git gide azalır ve ahmeti kaybede yasemin gerçekten çok durumda
yeni sezon başlarken ben jeneriğin değişmesini bekliyodum
mesela araya rüyayı falan koyabilirdim denizin defnenin büyümüş hali yok onlarıda koyabilirlerdi ama yakın zamanda yapabilirler
dün yaşarada acıdım fena dayak yedii
tugcegedik,bak aklıma ne getirdin Aylayı yazınca.Acaba Ahmet mahkeme açacak ya,Necdet ve Yasemin de bir olup hayır Rüya bizim kızımız diyecek,Ahmet çaresiz kalacak DNA testi de yok o zamanlar, Ayla çıkıp şahitlik yapar mı ne dersin?Aylanın herkesi etkileyecek davranışı bu olmasın sakın.Davayı çözecek kişi yani:icon_whisamanın olur mu olur:img-polic
evet arkadaşlar dediğiniz herşeye katılıyorum.ben necdete hiç ısınamadım zati.yaseminin yaptığınıda hiç doğru bulmamıştım.şimdi yasemin ne yapcak yazık deilmi ahmete kızını bigün okşayamadı yanında olamadı.inşallah onları mutlu bir aile olarak görebiliriz
Aylayı kısa bir süre gösterdi.Ayla bir hastayı muayene ederken dışarıdan bir çığlık geldi.O dispanserde çalışan hemşirelerden birinin kocası kanlı pazarda bıçaklanarak öldürülmüş. Gazeteye filan çıkmış.Ayla da haberi gördü cenaze ne zaman diye sordu.Ardından da şiddet sadece okullarda değil artık hayatımızda dedi.Tek sahnesi buydu.
Shevek ahmet yasemine Emin misin?en iyisi bu mu? diye sorduğunda yasemin bir an başını "evet" anlamında sallamadı değil mi?Gözlerimi filan mı kırptım acaba emin olamadım?Yoksa salladı mı?
Aylanın o pencere sahnesi yılbaşı gecesiydi.Aradan 1,5 ay geçti.16 şubat oldu.O arada çalışmaya başlamış demek ki.Belki de tohtor melüh önermiştir çalışmasını.Kafasını toparlar filan diye.
Tavusumkuşum, ben o sahnede çok ama çok acı çeken, elinden en sevdiği, yemeye kıyamadığı şekeri alınmış gibi mahzun bakan bir Yasemin gördüm. Başını o anlamda sallamadı. İstemsiz bir durum o. Hiç bir mazereti yok, ama dayanamıyor da Ahmet'in aşkından mahrum olacağı düşüncesine bile. Kızımız için, derken, bunun mazeret olmadığını o da biliyor kanımca. Ama kızımız, diyişi, burnunu çekişi, o zavallılığı Ahmet'in kalbini yumuşatır beklentisi, çabası belki de.
Yok yok, bunlar cidden sırılsıklam aşık hala birbirlerine. İkisi de. Yasemin çok salakça hatalar yaptı. Ahmet'in dediği gibi, Ahmet'e, kendine ve kızlarına. Dikkat ettiniz mi? Her ikisi de ilk andan itibaren "kızımız" diyip duruyorlar. İşte o "mız" eki o kadar önemli ki. Necdet'le Ahmet'i Rüyanın nezdinde ayıracak tek şey bence bu. Rüya Ahmet'in ve Yasemin'İn kızları, onların aşkından doğan, katıksız hem de, bir aşk çocuğu. İki insan da istiyor, özlüyor, ve gerçekleştiriyor. Böyle bir beraberiğin çocuğu o. Bu çok önemli bir ayrınt ve buradan senaristleri bu eki, ikiisnin her konuşmasına ekledikleri için teşekkürü bir borç biliyorum:). Ne demiştik, kan değil, gen değil, işte o "mız" eki, Ahmet'i hak sahibi yapar. O Rüyanın babasıdır. Rüya için en iyisi de , doğal olarak odur. :):good:
Şimdi Ahmet ve Yasemin, o ayrı aldıkları yıllar boyunca dondurdular birbirlerini kalplerinde ve düşüncelerinde. Oysa o yıllar her ikisini de değiştirdi az ve ya çok. Şimdi mücadele zamanı işte. Bu yeni durumları sindirmeyi, bu yeni hal ve tavırlarla mücadele etmeyi, birbirlerinin yaralarını sarmayı, üzeri örtülenlerin açığa çıkmasını sağlayacaklar bence.
tugcegedik,bak aklıma ne getirdin Aylayı yazınca.Acaba Ahmet mahkeme açacak ya,Necdet ve Yasemin de bir olup hayır Rüya bizim kızımız diyecek,Ahmet çaresiz kalacak DNA testi de yok o zamanlar, Ayla çıkıp şahitlik yapar mı ne dersin?Aylanın herkesi etkileyecek davranışı bu olmasın sakın.Davayı çözecek kişi yani:icon_whisamanın olur mu olur:img-polic
aa bak olabilir oda o ihtimalide düşünmek lazım
ayla öyle bişey yaparsa bana göre ayladan iyisi yokk
Tavusumkuşum, ben o sahnede çok ama çok acı çeken, elinden en sevdiği, yemeye kıyamadığı şekeri alınmış gibi mahzun bakan bir Yasemin gördüm. Başını o anlamda sallamadı. İstemsiz bir durum o. Hiç bir mazereti yok, ama dayanamıyor da Ahmet'in aşkından mahrum olacağı düşüncesine bile. Kızımız için, derken, bunun mazeret olmadığını o da biliyor kanımca. Ama kızımız, diyişi, burnunu çekişi, o zavallılığı Ahmet'in kalbini yumuşatır beklentisi, çabası belki de.
Yok yok, bunlar cidden sırılsıklam aşık hala birbirlerine. İkisi de. Yasemin çok salakça hatalar yaptı. Ahmet'in dediği gibi, Ahmet'e, kendine ve kızlarına. Dikkat ettiniz mi? Her ikisi de ilk andan itibaren "kızımız" diyip duruyorlar. İşte o "mız" eki o kadar önemli ki. Necdet'le Ahmet'i Rüyanın nezdinde ayıracak tek şey bence bu. Rüya Ahmet'in ve Yasemin'İn kızları, onların aşkından doğan, katıksız hem de, bir aişk çocuğu. İki insan da istiyor, özlüyor, ve gerçekleştiriyor. Böyle bir beraberiğin çocuğu o. Bu çok önemli bir ayrınt ve buradan senaristleri bu eki, ikiisnin her konuşmasına ekledikleri için teşekkürü bir borç biliyorum:). Ne demiştik, kan değil, gen değil, işte o "mız" eki, Ahmet'i hak sahibi yapar. O Rüyanın babasıdır. Rüya için en iyisi de , doğal olarak odur. :):good:
Şimdi Ahmet ve Yasemin, o ayrı aldıkları yıllar boyunca dondurdular birbirlerini kalplerinde ve düşüncelerinde. Oysa o yıllar her ikisini de değiştirdi az ve ya çok. Şimdi mücadele zamanı işte. Bu yeni durumları sindirmeyi, bu yeni hal ve tavırlarla mücadele etmeyi, birbirlerinin yaralarını sarmayı, üzeri örtülenlerin açığa çıkmasını sağlayacaklar bence.
haklısın arkadaşım sana adan z'ye katılıyorum.rüya için çok zor olcak bu durum yıllarca baba dediği adam babası çıkmicak.ve ahmete bence baba demekte zorlancak.yani kim olsa zorlanır.hem bana kalırsada yaseminde olan ahmette olandan daha farklı geldi bana.yani yasemin yaptığından pişman bana pekde aşk varmış gibi gelmedi
Tabii Ayla durumu çözerse Ayladan iyisi yok da,düşünsenize Ahmet Yasemine nefret duymaya başlayacak Necdetle bir olup kızını ondan ömür boyu mahrum etmeye çalıştığı için,sonra Ayla Ahmete destek olduğu için ona da şükran duyacak...Offf ikinci bi vicdan evliliği olursa şaşmayalım.Hani biriniz yazmıştı duvardaki tüfek hikayede niye orda asılı diye,yani Aylanın Kıbrıkçıkta Rüyayı duyması bugüne kadar bir daha gündeme gelmedi belki de şimdi sırası o tüfeğin patlamasının:icon_whisAyla melek olacak desenize:img-yes::icon_sorr
Tabii Ayla durumu çözerse Ayladan iyisi yok da,düşünsenize Ahmet Yasemine nefret duymaya başlayacak Necdetle bir olup kızını ondan ömür boyu mahrum etmeye çalıştığı için,sonra Ayla Ahmete destek olduğu için ona da şükran duyacak...Offf ikinci bi vicdan evliliği olursa şaşmayalım.Hani biriniz yazmıştı duvardaki tüfek hikayede niye orda asılı diye,yani Aylanın Kıbrıkçıkta Rüyayı duyması bugüne kadar bir daha gündeme gelmedi belki de şimdi sırası o tüfeğin patlamasının:icon_whisAyla melek olacak desenize:img-yes::icon_sorr
Ayla o tüfeği patlatırsa, yani Yaseminin Kıbrısçığa geldiğini bildiğini, herşeyi söylediğini duyduğunu itiraf ederse, melek olmaz ki canım, Ahmet'in gözünde. Yasemin'e yardımcı olmuş olur sadece. Bir de seyircinin gözünde aklanır, o kadar. Bunu bile bile Ahmet'ten gizleyip, üstüne bir de evlenme teklif etmesi kadar onursuzca bir davranışı öğrenen, ona ümit verip sonra da sürdüremediği için vicdan yapan Ahmet'i de rahatlatır. Onunla hiç işi olmaz.:img-wink::img-yes::img-icecr
Shevek ama Ahmetin o anki ruh halini düşün yani mahkemede bir türlü gerçeği ispatlayamadığı,tam kaybetmek üzereyken Aylanın ona böyle bir yardım etmesi...Aylaya bir şans tanımasına sebep olabilir belki de.Yani Aylanın bunu saklaması Yaseminin saklamasından daha affedilebilir sanki ne dersin?Benim de aklım karıştı ya...:img-in_lo
Ohh içim rahatladı vallahi.Yoksa yasemin o zaman bunu yapmakta haklıydım, o koşullar içinde en iyisi buydu deseydi vallahi parçalardım onu.Değil melüh amce freud gelse elimden alamazdı.:):)
Elbette ki hala birbirlerini seviyorlar.Zaten ahmet bu kadar çok sevmese bu kadar da kızmaz hayal kırıklığına uğramazdı.Sevgisinin büyüklüğü hayal kırıklığını ve öfkesini de büyüttü. Ama affetmeye de hazır gibiydi.Bana öyle bir şey söyle ki affedeyim dedi. Anlamadığım ahmet susmuş yaseminden cevap bekliyor, açıklama fırsatı veriyor, her şeye rağmen hala dinliyor onu ama yasemin hiçbir şey söylemiyor.Bari "Haklısın.Sana söyleyecek hiçbir sözüm yok.Yaptığım hataların telafisi de yok.Ama söz veriyorum ki bunları düzeltmeye çalışacağım.Giden yılları geri getiremem ama o boşluğu doldurmak içinelimden geleni yapacağım.Yeter ki biz birarada olalım." dese Ama yok acıdan ölüyorum dışında tek kelime çıkmadı.Oysa ahmet dinlemeye hazırdı. Düşündüklerini, hissettiklerini günlüğe yazmak yerine ahmete anlatsaydı belki iş bu noktalara gelmezdi.
Shevek ama Ahmetin o anki ruh halini düşün yani mahkemede bir türlü gerçeği ispatlayamadığı,tam kaybetmek üzereyken Aylanın ona böyle bir yardım etmesi...Aylaya bir şans tanımasına sebep olabilir belki de.Yani Aylanın bunu saklaması Yaseminin saklamasından daha affedilebilir sanki ne dersin?Benim de aklım karıştı ya...:img-in_lo
Ben Ahmet'in her şeye rağmen mahkemeye taşımayacağını düşünüyorum, ya da düşünmek istemiyorum, diyelim goldrosecum. Bu hırsla, öfkeyle, acıtma isteğiyle savurulmuş bir tehditti. O mahkeme tehdidi sürer, Yasemin şuursuzca Necdet'le işbirliği yaparsa, iş Aylaya kalıp, Ayla durumu Ahmet'in lehine döndürdü diye bir de o evlilik gerçekleşirse, ben cidden izlemem bu diziyi. O güzelim aşkın içine...larsa yani. Niye izleyeyeim ki böyle bir karmaşayı ve salaklıklar zincirini? Benim de kendime saygım var.
Ohh içim rahatladı vallahi.Yoksa yasemin o zaman bunu yapmakta haklıydım, o koşullar içinde en iyisi buydu deseydi vallahi parçalardım onu.Değil melüh amce freud gelse elimden alamazdı.:):)
Elbette ki hala birbirlerini seviyorlar.Zaten ahmet bu kadar çok sevmese bu kadar da kızmaz hayal kırıklığına uğramazdı.Sevgisinin büyüklüğü hayal kırıklığını ve öfkesini de büyüttü. Ama affetmeye de hazır gibiydi.Bana öyle bir şey söyle ki affedeyim dedi. Anlamadığım ahmet susmuş yaseminden cevap bekliyor, açıklama fırsatı veriyor, her şeye rağmen hala dinliyor onu ama yasemin hiçbir şey söylemiyor.Bari "Haklısın.Sana söyleyecek hiçbir sözüm yok.Yaptığım hataların telafisi de yok.Ama söz veriyorum ki bunları düzeltmeye çalışacağım.Giden yılları geri getiremem ama o boşluğu doldurmak içinelimden geleni yapacağım.Yeter ki biz birarada olalım." dese Ama yok acıdan ölüyorum dışında tek kelime çıkmadı.Oysa ahmet dinlemeye hazırdı. Düşündüklerini, hissettiklerini günlüğe yazmak yerine ahmete anlatsaydı belki iş bu noktalara gelmezdi.
İşte ben bunu bekliyorum şimdi, Ahmet çabalıyor her şeye rağmen. O Yasemin'i geri istiyor, ama yukarıda dediklerini söyletene kadar da vaz geçmeyecek tavrından anlaşılan. O Yasemin'in sarsılması gerekiyor biraz, üzerinden ölü toprağını atabilmesi için. Bekleyeceğiz bakalım. Ahmet'in dizlerine kapanıp, hatasını kabu edip, tamir etmek için her şeyi yapacağına Ahmet'i inandırdığı gün, bizim de günümüz olacaktır.:) Ahmet onu affetmeye hazır aslında, biz de hazırız. Yeter ki, buna inandırsın. Bu olacak bence. :img-wink:
tugcegedik 15-09-07, 16:02 Bence ayla ahmete söyler rüyayı bildiğini. bi de ne olursa olsun senin yanındayım ahmet falan derse tamam. sonra ahmette aylaya müteşekkir kalır. hani bide yeni iyileşti ya aylamız ahmet onu yanından ayırmaz artık. of ya kabus gibi:icon_sorr
Ben Ahmet'in her şeye rağmen mahkemeye taşımayacağını düşünüyorum, ya da düşünmek istemiyorum, diyelim goldrosecum. Bu hırsla, öfkeyle, acıtma isteğiyle savurulmuş bir tehditti. O mahkeme tehdidi sürer, Yasemin şuursuzca Necdet'le işbirliği yaparsa, iş Aylaya kalıp, Ayla durumu Ahmet'in lehine döndürdü diye bir de o evlilik gerçekleşirse, ben cidden izlemem bu diziyi. O güzelim aşkın içine...larsa yani. Niye izleyeyeim ki böyle bir karmaşayı ve salaklıklar zincirini? Benim de kendime saygım var.
Evet,sadece kavuşamasınlar,atraksiyon olsun diye bu iki karakteri birbirlerine düşman ederlerse hani olur ya düşman aşıklar modu, zaten dizinin sevilme sebebi olan o masum aşk bitmiş ve biz de diğer dizilerin yanındayız demektir:icon_whisUmarız senaristler bizim isteklerimizi de ciddiye alırlarda Aylanın herkesin hayatını değiştiren davraışı Rüyayı söylemesi olsa bile bu Ahmeti etkilemez ve Yasemin de Necdetle kol kola Ahmetin karşısına çıkmaz...Tabii unuttuğumuz bir konu da Güzidenin bu olaylara tepkisi.Yani Necdet tekrar Yaseminin yanında olursa Güzide bunu kabullenir mi?Bize ilk tanıttıkları Güzide gibi asi ruhlu biri asla kabullenmez ama onu da Yasemin gibi mutasyona uğratırlarsa bilemem:icon_whis
offf yasemin off şimdi neolcak.zavallı ahmet ben olsam ahmetin yerinde 1dk durmadan aylayla evlenirdim kız okadar ona yardım etti.o necdet yılan vallahide yılan hiç sevmiyom onu.nasıl kızı olmadığı çocuğa kızım diyo yasemin ahmeti sevdiği halde ona halen karım gözüylen bakabiliyo
İşte ben bunu bekliyorum şimdi, Ahmet çabalıyor her şeye rağmen. O Yasemin'i geri istiyor, ama yukarıda dediklerini söyletene kadar da vaz geçmeyecek tavrından anlaşılan. O Yasemin'in sarsılması gerekiyor biraz, üzerinden ölü toprağını atabilmesi için. Bekleyeceğiz bakalım. Ahmet'in dizlerine kapanıp, hatasını kabu edip, tamir etmek için her şeyi yapacağına Ahmet'i inandırdığı gün, bizim de günümüz olacaktır.:) Ahmet onu affetmeye hazır aslında, biz de hazırız. Yeter ki, buna inansırsın. Bu olacak bence. :img-wink:
Yaseminin büyük bir sarsıntıya ihtiyacı var elbet.Biri adam gibi sarsıp kendine getirmeli.Bunun için de ahmet sözünü söyledi.Mahkemeye başvuracağım dedi. Artık kızından ayrı kalmak fikri de onun için sarsıcı olmazsa daha ne sarsabilir onu bilemiyorum.:bilmim Öteki bölümde yasemin ahmete zaten necdetle ayrılmaya karar verdiklerini, yavaş yavaş onları yakınlaştıracağını, ama bu süreçte rüyanın hırpalanmaması gerektiğini usulünce anlatmalı.Çünkü ahmet şu anda öfkeli ve rüyayı çok gözü görmüyor.Kızıyla birarada olmak istiyor ama bu başvuracağını söylediği yolun ona ne gibi zarar verebileceğini göremiyor şu anda.
Pardon ama aylanın ahmete ne gibi bir yardımı oldu anlayamadım?İnsan sevmediği biriyle neden evlenir ki ayrıca?
cansel_nilgün 15-09-07, 16:11 Bence harika bi bölümdü hele ahmetin benim yaseminim böyle değildi fln deyişi beni çok etkiledi orada koptum.Bide ahmetin ban öyle birşey söyle ki seni hemn affediyim aşkım eskisi gibi büyük olsun dedi ya ben yaseminin günlüğünü vermesini bekliyodum.BU olmadığına göre barışmaları miçin de bi mucize gerekiyo bence yasemin günlüğü ahmete verecek ve o zamanlar yaşadıklarımı sana ancak bu defter anlatır diye:img-yes::img-yes::good:cek
Yaseminin büyük bir sarsıntıya ihtiyacı var elbet.Biri adam gibi sarsıp kendine getirmeli.Bunun için de ahmet sözünü söyledi.Mahkemeye başvuracağım dedi. Artık kızından ayrı kalmak fikri de onun için sarsıcı olmazsa daha ne sarsabilir onu bilemiyorum.:bilmim Öteki bölümde yasemin ahmete zaten necdetle ayrılmaya karar verdiklerini, yavaş yavaş onları yakınlaştıracağını, ama bu süreçte rüyanın hırpalanmaması gerektiğini usulünce anlatmalı.Çünkü ahmet şu anda öfkeli ve rüyayı çok gözü görmüyor.Kızıyla birarada olmak istiyor ama bu başvuracağını söylediği yolun ona ne gibi zarar verebileceğini göremiyor şu anda.
Pardon ama aylanın ahmete ne gibi bir yardımı oldu anlayamadım?İnsan sevmediği biriyle neden evlenir ki ayrıca?
bence yasemin herzaman yaptığı gibi necdetten yardım isticek.necdet yardımetmeyi kabuletcek ama bi şart koşcak artık o şartı şuan düşünemiyom ama eminim can alıcı bi şart olacaktır.ahmette iyice tozunu artırcak aylayla beraber olcaklar aylaya minnettarlık hisstcek ve onunla evlencek
Ve Ahmet bütün bunların muhasebesini yapabilecek bir adam. Bkz.: Bütün dizi tarihinin en sabırlı ve empati kurabilen adamı. Şu ilk yıkımı ve şoku atlatsın, bardağın dolu tarafını da görebilecektir. Onun bir Yasemin'i vardı, şimdi Ysemin'i ve Rüyası var. Beklediğine fazlasıyla değecek bir durum var ortada yani. Bkz.: Nasrettin Hoca/Tencere doğurdu.:)
Bir avatardaki Ahmete bakalım. O zaman Rüyanın Yasemin ve Neco'nun kızı olduğunu sanıyordu, buna rağmen onu sevmişti ve sevdiği kadını geri almak için, onu da almaya ve bakmaya ve sahiplenmeye razıydı. Bir de imzadaki Ahmet'e bakın: Şimdi o, onun kızı. Bu ne büyük mutluluk!
Ahmet zaten, bunları öğrenmeden önce, Ayla'ya ayrılmak istediğini söyledi. Bunu yürütemeyeceğini anlamıştı. Zaten hiç düşünmemişti, o ayrı. Yasemin'e öfkelendi, zararla oturdu aşağı. Sonra Ayla depresyon ayağna yatınca, vicdan yapıp ertelemişti ama nihayetinde evlenmek niyeti yoktu o bekleyişin. Şimdi hiç evlenmez. O kadar salak değil. Yani şimdiye kadar öyle çizilmedi o karakter. Bir kere bile elini tutmadı, öpemedi bile. Ayla onu neredeyse zorla öptüğünde ise neredeyse kusacak gibi olmuştu adam. Aylanın gerçeği bile bile kendine evlenme teklif ettiğini duyarsa ona müteşekkir kalıp evlenmez. Aksine sonsuza dek yol verir kanımca.:img-cool2 Vicdanı da rahatlar.
offf yasemin off şimdi neolcak.zavallı ahmet ben olsam ahmetin yerinde 1dk durmadan aylayla evlenirdim kız okadar ona yardım etti.o necdet yılan vallahide yılan hiç sevmiyom onu.nasıl kızı olmadığı çocuğa kızım diyo yasemin ahmeti sevdiği halde ona halen karım gözüylen bakabiliyo
tabiki kızım diyecek nejdet hastalandığın da doğduğunda felan hep yanındaydı rüya'nın onu kendi kızı gibi sevdiği için başka birisi olsaydı rüya'ya aynı şekilde davranmaya bilirdi onu hor görüp itip kakmasını mı isterdin bu kadar nejdet'e yüklenme bence sonuçta rüya yı öz kızı gibi sewiyo üstelik suçlu birisi de arıyosan bu tek nejdet değil
girlfriend 15-09-07, 16:21 Gerek ahmet , gerek Yasemin için , Gerek Defne , Gerek Işık için çok çalkantılı bir bölümdü. Bu kadar bekledikten sonra , bu kadar olay az bile kaldı ama xD..
Aynı zamanda YasemiNecdet için de kötü oldu.. Zaten dizinin başından beri en çok Necdet'e üzülüyordum =(..
dün ki bölüm çok hüzünlüydü ağlamamak için kendimi zor tuttum bence olaylar şöyle gelişecek ahmet mahkemeye başvuracağını söyledikten sonra yasemin bunun şokuyla eve gidip necdetle iş birliği yapacak avukata danışırsalar avukatta onlara çocuğun iyi bir aile olan tarafa verileceğini söyleyebilir yani boşanmıyacaklar ve bir ihtimalde çocuğun necdetden olduğunu savunacaklar. atvdeki özette şöyle diyor:Güzide'nin hayatı da dönülmez biçimde değişecek. Yasemin'le yüzleşen Güzide'yi de bir sürpriz beklemektedir. Ailelerin olaylara karışmasıyla Ahmet ve Yasemin arasında büyük bir mücadele başlayacak. Ayla'nın bu mücadeledeki rolü herkesin kaderine etki edecek:yasemin güzideye ne diyecek bende bunu çok merek ediyorum yalnız istediğim bir şey var yaseminle necdet birleşmese bile güzideyi dizinin sonunda necdetle bir çift haline getirmesinler
Evet doğru artık Ahmetin bir de Rüyası,kızı var...Şu an o da dizi forumcuları gibi kızgın Yasemine:img-wink:
Bizim aklı kıt Yasemin acaba düşünüp de Ahmete ben zaten Necdetten ayrılıyorum,Rüyaya da gerçek babasının sen olduğunu beraber bir yolunu bulup söyleyelim artık ne siz Rüyayla ayrı kalın ne de biz seninle sevgilim,dese.Ahmette zaten yelkenler suya inecek ama karşıdaki odun olunca olmuyo tabii:img-wink:
Bu kızgınlık-itme çekme mevzumu neyse artık onu pek uzatmasalar da zaten siyasi olarak ortam ısınacak,ülke iyice karışacak,bu zor zamanlarda Ahmet ve Yasemin karşı karşıya değil yan yana yürümeli bu yolu...
tabiki kızım diyecek nejdet hastalandığın da doğduğunda felan hep yanındaydı rüya'nın onu kendi kızı gibi sevdiği için başka birisi olsaydı rüya'ya aynı şekilde davranmaya bilirdi onu hor görüp itip kakmasını mı isterdin bu kadar nejdet'e yüklenme bence sonuçta rüya yı öz kızı gibi sewiyo üstelik suçlu birisi de arıyosan bu tek nejdet değil
evet hep yanındaydı ama öz babası olması farklı babası gibi davranması farklı hem necdet çocuk için kabuletmediki yasemini seviyodu onun daha çok yanında bulunabilmek için yardımetti.zati herzaman yaseminlen ahmeti kıskanırdı ne yaptı etti yaseminle aynı çatı altında şimdi
angelstone505 15-09-07, 16:30 çok özlemişim bu diziyi akşam reklam aralarında bile kalkmadım yerimden ,zap ta yaptırmadım kimseye ,ah be Ahmet ne şanssız adamsın sen nezaman senle ilgili önemli bir olay olsa evdekiler başka bir olayın peşinde olurlar bir türlü anlatamazssın derdini:icon_sorrDeniz kurtulmalı aksini düşünmüyorum bile zaten çok ağladım:img-in_loYasemin sendede şans yok adam sana sarılıcak diye beklerken o çocuğu için dava açmaya karar verdi Sevim hala bir rahatlasa Ahmete akıl verir:img-yes:ama oda hastahanelerde :icon_sorrNecdet sen çok sahtekarsın hem Güzideyi seviyorum diyorsun hemde ne Yaseminden ne Rüyadan vazgeçmiyorsun,yazık o kızada Ayda Aksel seni seviyorum ama rolün azdı :img-in_lohaftaya inşallah.. çok güzel bir finalle bitti.... gelicek bölümü iple çekiyorum... bu HS vallahi başka türlü bir dizi içinde herşey var cuma olsun izliyelim.... bununda tekrarı varmıydı bilen varsa yazsın neolur,müzikler bir harika:happy0064:happy0064 zaten ben Cd sini almıştım hep dinliyorumbye
Hep diyorum necdet yaseminle babasının hayrına evlenmedi.Yıllarca kendine göre sevmiş yasemini ve bu evliliği teklif ederken çeşitli beklentileri vardı.Yaseminin kendisini sevmesini beklediğini kendi ağzıyla itiraf etti.Ve böyle beklentiler içinde gerçekleştirdiği bir evlilikte isteklerinin olmaması nedeniyle çektiği acı hiç ilgilendirmiyor beni.Baştan böyle olacağını bile bile girdi bu işin içine.Üzülecek bir taraf göremiyorum ben.Olsa olsa acınır onun bu haline. Onca büyük laf ettiği sevgisi birinin “Seni çok beğeniyorum Necdet” lafına kadarmış demek ki.
Rüyayı da sevdi tabi ama zaten öyle bir çocuğu hepimiz severdik.Yaseminin kızı olduğu için bu kadar büyük bir sevgi de gösterdi. Acaba Ahmetin mişelden bir çocuğu olsaydı Necdet o çocuğu da bu kadar sevebilir miydi? Ne düşündüğü “umrunda olmayan”,sürekli diş bileyip kıskandığı bir adamın çocuğunu kabullenir miydi?Sadece yaseminin kızı diye sevdi.Buda ban ikiyüzlülük gibi geliyor.
girlfriend 15-09-07, 16:42 Hep diyorum necdet yaseminle babasının hayrına evlenmedi.Yıllarca kendine göre sevmiş yasemini ve bu evliliği teklif ederken çeşitli beklentileri vardı.Yaseminin kendisini sevmesini beklediğini kendi ağzıyla itiraf etti.Ve böyle beklentiler içinde gerçekleştirdiği bir evlilikte isteklerinin olmaması nedeniyle çektiği acı hiç ilgilendirmiyor beni.Baştan böyle olacağını bile bile girdi bu işin içine.Üzülecek bir taraf göremiyorum ben.Olsa olsa acınır onun bu haline. Onca büyük laf ettiği sevgisi birinin “Seni çok beğeniyorum Necdet” lafına kadarmış demek ki.
Rüyayı da sevdi tabi ama zaten öyle bir çocuğu hepimiz severdik.Yaseminin kızı olduğu için bu kadar büyük bir sevgi de gösterdi. Acaba Ahmetin mişelden bir çocuğu olsaydı Necdet o çocuğu da bu kadar sevebilir miydi? Ne düşündüğü “umrunda olmayan”,sürekli diş bileyip kıskandığı bir adamın çocuğunu kabullenir miydi?Sadece yaseminin kızı diye sevdi.Buda ban ikiyüzlülük gibi geliyor.
1. olarak düşüncem şu ; Haklısın , Necdet Yasemin'i yıllarca sevmiş , seviyor da.. Ama Yasemin'in bunca yaptıklarından sonra hâlâ ona "Canım aşkım" demesini bekleme. Herkesin bir sabrı var. Ki bence o bu evlilikte Yasemin'in artık Ahmet'i unutup , kendisine bağlanmasını bekliyordu. Umduğunu bulamayınca , Yasemin'i unutmak için Güzide'ye bağlanmaya çalıştı ki tam olarak da bağlanabildiğini sanmıyorum.
2. olarak ; Yasemin'in kızı diye sevdi ; çünkü Yasemin'i nasıl sevdiğini hepimiz biliyoruz. Zaten Mişel'den olsaydı ona ne , Mişel onun hiçbir şeyi değil. Ama o Yasemin için herşeyi göze aldı diye düşünüyorum.
Yanlış anlama sadece fikirlerim :img-blush
Hep diyorum necdet yaseminle babasının hayrına evlenmedi.Yıllarca kendine göre sevmiş yasemini ve bu evliliği teklif ederken çeşitli beklentileri vardı.Yaseminin kendisini sevmesini beklediğini kendi ağzıyla itiraf etti.Ve böyle beklentiler içinde gerçekleştirdiği bir evlilikte isteklerinin olmaması nedeniyle çektiği acı hiç ilgilendirmiyor beni.Baştan böyle olacağını bile bile girdi bu işin içine.Üzülecek bir taraf göremiyorum ben.Olsa olsa acınır onun bu haline. Onca büyük laf ettiği sevgisi birinin “Seni çok beğeniyorum Necdet” lafına kadarmış demek ki.
Rüyayı da sevdi tabi ama zaten öyle bir çocuğu hepimiz severdik.Yaseminin kızı olduğu için bu kadar büyük bir sevgi de gösterdi. Acaba Ahmetin mişelden bir çocuğu olsaydı Necdet o çocuğu da bu kadar sevebilir miydi? Ne düşündüğü “umrunda olmayan”,sürekli diş bileyip kıskandığı bir adamın çocuğunu kabullenir miydi?Sadece yaseminin kızı diye sevdi.Buda bana ikiyüzlülük gibi geliyor.
Yada soruyu şöyle kurmak daha iyi...Yaseminin yaşadıklarını Ayla veya Michelle yaşasaydı Necdet onlarla da evlenir miydi???
Necdetin şunları örnek alması lazım....o aşkı için bişeyden vargeçti mi?
michelle Ahmetin onu sevmediğini öğrenince necdet gibi yakasına yapıştı mı?
HarunIşığın kendisini sevmediğini öğrenince sürekli Yaşara mı bulaştı?
Güzide:Necdetin dediklerinden sonra yüzsüzlük yaptı mı?
Ahmet: Yasemin evlenip hamile kalınca onun mutlu olması için gitmedi mi?
Keriman:Rızanın ailesiyle mutluluğunu gördükten sonra oraya gidip taksızlık mı çıkardı?Sadece uzaktan izleyip gitti...
Peki kim oyunbozan?
Ayla: Ahmetin neler dediğini duyunca kendini arabanın önüne attı...(Evli (kısmen) ve çocuklu bi adamla evlenmeye kalktı..:icon_whis saçmaladım gibi...:))
Necdet: Her fırsatta.......................................... .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .
(sinir bozmamak için yazmıyorum hepimiz necdetin nasıl olduğunu biliyoruz...:img-yes::icon_whis)
Oxford Nickini görünce aklıma geldi.Pek senin için iyi olmadı sanırım.(Menekşe ile halile bakmış olmalısın)Yasemin yine zııııırrr zıııır başım ağırdı......Ama ahmetin sözlerini kaçırırım falan allah muhafaza izlemek zorunda kaldım o anları...:icon_whis
En beğendiğim ahmet sözü nihayet değişti.:) Hastane sahnesinde diyor ya aslında bana birşey söylemeni istiyorum.Bana öyle birşey söyle ki.................. ezberlemedim bakarım bidaa...
Mal kelimesini o anlamda kullanmadım...Özür dilerim yanlış anlaşıldıysam sevgiler...Bu arada necdete tavrım değilmedi değişmeyecek!!!
öhh be ne necdetmiş bu. Adam sanki vatan haini.Adam herşeyi sevdiği için yaptı sonuçta.bence asıl mal ahmet'in ta kendisi.Yasemin ile rüyayı kıbrıscığa kaçırcaktı ama yasemin gelmedi.yani o zamanlar necdeti kızından ve karısından ayırıcaktı.(rüyanın kendi kızı olduğunu bilmediği zamanlar).ama şimdi kendisine yapıldığını öğrendiğinde aslan kesildi.çelişkiye bak.başkasına yapınca iyi kendine olunca kötü.
herkses bi tarafsızca düşünsün.ahmetin kendine yapılan şeyi o az daha necdete yapmıyomuydu
Oxford Nickini görünce aklıma geldi.Pek senin için iyi olmadı sanırım.(Menekşe ile halile bakmış olmalısın)Yasemin yine zııııırrr zıııır başım ağırdı......Ama ahmetin sözlerini kaçırırım falan allah muhafaza izlemek zorunda kaldım o anları
Valla ağlama anlarını öyle yerlere denk getirmişler ki..
Bir hastane önü bir de parkta..İkisinde de ahmet zehir gibi sözler etti ve ben o sırada yürü be koçum benim gibi sözler sarfettiğim için ağlama sahnelerine pek dikkat etmedim.Mümkünse hep ahmet'in öyle sözlerine denk gelsin:img-icecr:img-icecr
Sevgili mmmm2000 mal ne ya?Daha düzgün kelimeler kullanalım lütfen...Biz yasemin karakterine ada dometesi dedik diye uyarı aldık.Sen de lütfen yazma sayfamız uyarı alıyor o zaman.Karaktere lakap takmak yasakmış da:icon_whis:icon_whis
Söylediğine gelirsek Ahmet Yasemin'i kolundan zorla götürmedi ki.Teklif etti..Teklif var ısrar yok hesabı.Yasemin'in beyni yok mu?(bu sorunun cevabını kendim de veremiyorum ya neyse)Yani ordaki suçlu Ahmet değil Yasemindir...İstese hayır ahmet diyebilirdi.Zamanında git ayla ile evlenmeyi demeyi bildi de,ben seninle gelemem demeyi mi bilmedi.Asıl i |