Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-20
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[ 10]
11
bir_adı_yok 12-10-07, 21:58 ayla'ya fazla tepki gözstereceklerini sanmıyorum..
zaten niye gözstersişnlerki
böyle bir sır söylenebilirmi
hemde aşık olduğun insana ..
kolay değil yani
ahmet bunu bir düşünürse ayla'yı anlayabilir...
O her şeye maydonoz olan avukatın atılması iyi oldu yoksa Ayla söylemezdi:hıh Sinir oldu Ayla ona ama Necdet muhteşemdi "noldu canım çok mu üzüldün :):icon_whis"
Rüya'nın "dedecim"sahnesi muhteşemdi şimdi herkesin kaderi değişecek galiba :icon_whis Kan tahlili Rüya 0 çıkarsa bu iş bitmiştir:happy0064Ama ondan sonra da gelsin Rüya7nın ağlamaları Ahmet çok çekecek:img-cray:Yasemincim bozuldun mu canııııım :icon_whis
Karakediçan, çıldıracağım...! Necdet sinemaya gitmek için yerinden kalkınca, ben de " Güzide'yi de alsaydın Necdet'cim, arkadaşsız gitme.." dedim...bir de ne göreyim :img-fear2 ben dalga geçmiştim, o ciddiye almış...!
Akkediçan, Ayla benim için artık bir melek! Kim ne derse desin, buna sebep ne olursa olsun, orada gerçeği yalnızca gerçeği söylediği için! Gerçekler ve getirdiği yükler zordur belki, ama yaşanması gerekiyor. Orada çıkıp yalancı şahitlik yapmak, yalan beyan vermek, bkz.: sebep ne olursa olsun Hasan Amca efendiye ve Lale hanımefendiye yakışmıyor. Bu kadar kolay mı bile bile yalan söylemek! Necdet'e de oh oldu diyeceğim! Gerçeği kabul etmek görmek istemedin, al işte böyle çarpılır yüzüne tokat gibi! Aptallığına doymasın. Sevmiyordu işte seni, sevemedi işte, zorla ya da minnet prangasıyla da olsa olmuyor şte. Ahmeti sevdi hep! Sen Kıbrısçığa gitmedi diye evi papatyalarla donatırken de onu seviyordu , komada olduğunu anlamasa da gerçeği söylemişti ! Oh olsun diyorum ona ve acıyorum:img-pilot. Bira an önce Güzideye gitsin. Güzelim kızı heba etmesin ve artık bunların hayatından çıksın gitsin. O zaman o da aklanacak gözümde.:img-cool2
ahmet inşallah bundan sonra yumuşayacak yasemine eskisi gibi olmasada yakın davranacak
reklamda bitti bakalım sonu nasıl bitecek üstelik daha kan testi sonuçlarıda açıklanmadı kararın aylanın itirafı ile bu kan testi sonuçlarıylada ilişkisi büyük olacak kuşkusuz
bir_adı_yok 12-10-07, 22:01 evet ya
bu necdet'in aileside ne kadar yüzsüz oldu..
insan birde karşısındakini düşünür..
yoksa bunlarda bencillik soydan gelen bişey mi?...
allahım ne olur kasıma kadar şu dizi bitsin artık anlatacak konu kalmadıkkiiiiiiiiii..yoksaaaaaa bu konuyu 3 haftaya halledip diğer bölümlerde sadece siyaset mi anlatacaklar ona okey derim ya:happy0064
çünkü düşünüyorumda artık başka ne gibi bi olay olabilir ki yaniiiiiii tüm türk filimlerindeki olayları anlattılar yeter yani...başka konu kalmadı ..
herhalde bundan sonraki bölümlerde hazirana kadar sadece rüyanın bu konuyu kabullenmesini bekleyecek diiller sanırsam ...ama düşünüüüyorumda başka ne gibi bi konu olabilir ki?aklım almıo yani benki saçma senaryolar yazmada iyiyimdir ama beni bile tükettiler yahu başka bişi gelmmiiiii aklımaa
yooooooooooo..tamam bulduuuuuuum..:happy0064:happy0064
şimdi hani kan aldılar ya bence bu kanları alan ve saklayacak ve testi yapacak olan adam biraz enbesil konumunda bi adam mış ve yanlışlıkla ahmetle necdetin kan tahlillerini karııştıracakmış dolayısıyla necdetin sanılan kan ruyanın kanıyla uyumlu çıkarmış ve paso herkes şok olurmuş hadi bi 10 bölüm daha anlatacak konu çıkarmış ortaya
NASILIM???
ya da ruya psikoya bağlarmış mecburan 80 yılını beklerlermiş ona bu konuyu anlatmak için
yada dizideki hastane olaylarının önemini düşünürsek şeyd eolabilir sırasıyla tekrar deniz şevket rüya hastaneye yatar falan filan amaaaan ne bilim ben iyicene suyunu çıkardılar artık resmen dalga geçip zaman öldürmek için izliyorum biliyoru mdeliyim
ah nerde o menderes dönemini anlatan hatırla sevgili nerde şimdİKİ hs...
fatma-1721 12-10-07, 22:02 ayla'ya fazla tepki gözstereceklerini sanmıyorum..
zaten niye gözstersişnlerki
böyle bir sır söylenebilirmi
hemde aşık olduğun insana ..
kolay değil yani
ahmet bunu bir düşünürse ayla'yı anlayabilir...
verecekleri tepkiyi hep birlikte görecez....eger karakterleri az da olsa tanidiysam Selmanin tepkisi agir olacaktir.Ahmette Aylanin sahitligi sonucunda kizina kavussa bile,Aylaya karsi hakkettigi tepkiyi gösterecektir ve bunun olumlu olacagini düsünmüyorum.
forever_bim 12-10-07, 22:05 evet ya bunu bende farkettim de..
acaba dedim yanlış mı hatırladım..
gerçekten çok vasat yani..
bu kadar da olmaz ki...
forever_bim yahu izlemeseydin keşke :img-hyste
Eh artık görmemezlikten geliver :img-hyste
Nezahat hanımın hediyeleri:) En sevdiğim şeydir yolculuktan gelen birinin bavullarına bakmak :img-hyste
Buarada Ahmetin saç şekli geçen sezona varan çok süper, ama Necdetinki çok kötü oldu yaf :img-cool2
Sevgili hasan öncelikle hosgeldin,nazar degmesin,nasil da farkettin....beni Necdet ve ailesi okadar sinir etti ki o ayrintilara dikkat edecek halim kalmadi.
Ben de gün boyu yediğim bayram şekerinden şeker komasına girdim sandım. Çünkü böyle bir hata yapılamaz sanıyordum. ATV avrupadan da bakıp öyle karar verdim...
fatma-1721 12-10-07, 22:06 Riza gercekleri söyleyecek galiba,iste söylüyor,ben Rizaya cok seviyorum:love05:
sira Yaseminde,olamaz simdi bitemez:dito:dito:img-swoon
bir_adı_yok 12-10-07, 22:07 evet yasemin hanım
ahmet'mi alırdınız yoksa necdet'de mi kalırdınız...
size tavsiyem
artık bu yalan rüzgarına bir son verin
hazır necdet'te sıkılmışken...
bence yasemin ahmet diyecek....
...
hadi bakalım iddaya
ahmet mi?, necdet'mi? diyecek...
Helal olsun be Rıza Amcam onca kişinin arasından bir sen doğru çıktı helal olsun:happy0064:happy0064 diğer yalan ifade veren herkese de yazıklar olsun :hıh Böyle insanlar olmaz olsun:hıh
Yasemin canım şimdi de itiraz et de göreyim seni Ahmetcim bence davayı geri çekecek yani Rüya'yı nüfusuna alacak ama velayet davası açmayacak :sad53::sad53:
Necdetçim 'de çok önemli bir şey öğrendi "Dış kapının mandalı olduğunu":img-hyste
Ayla'ya hala melekmi diyorsunuz? :img-cool2
Bence Rıza bir melektir :img-icecr :img-hyste
Son sahne güzeldi, güzel eyrde bitirdiler,
Ben evde son sahnede bi espri yaptım herkes yerlere yattı gülmekten ama yaptığım espri foruma uygunmudur bilmiyorum :img-hyste
Hakim: Çocuğun babası kimdir?
Ben: sizsiniz :img-hyste
rıza şevkete verdiği sözü tuttu mahkemede bütün gerçekleri açıkladı yaseminde iyice köşeye sıkışmış oldu bu sefer kaçmaz ahmetin rüyanın babası olduğunu söyler diye düşünüyorum ondan sonrada ceza alır
selma rızanın itirafından sonra ne kadarda mutlu oldu ahmette şaşırdı ama oda mutluydu necdet doğal olarak şoktaydı yaseminden ise hiç bahsetmiyorum şimdi gelde 1 hafta bekle harika bir yerde bitirdiler
yagmurkusagı 12-10-07, 22:08 helal olsun rızaya açıkladı bence yasmeinde söylüyecek çüüünkü rıza konuştu onlarla sizlerle konuşmalıyız deddi orası gösterilmedi bende şevket niye kalp krizi geçirdi şimid idyordum meger buna vesileymiş
ayla itiraf edince herkesin yüz ifadesine güldüm hele necdet amma bozuldu ya
Rıssa Rıssa olalı bir fare yakaladı. Bu hafta da, "..geçmiş olsun dedeciğim .." diyen Rüya ağlattı beni. Şevket'in durumu iyi diyorlar ama bana hiç öyle gelmedi...:icon_sorr
Ayla sahnesinde, nefesim daraldı resmen. Eğer Yasemi^'in avukatı tanıklığı çürütmek için baskı yapmasaydı, Ayla o itirafı yapmazdı..anlık bir karar gibi geldi bana...
İnanamıyorum...mutluluktan öleceğim...Rıza Ahmet'e olan borcunu böylece öder ve Aliye de Rıza'yı affeder... Bu iş bu kadar...Evet Yasemin söyleyin bakalım; Rüya'nın babası kim...!!! Necdet mi...Ahmet mi...!
Rıza bey doğru olanı yaptı Yasemin zor durumda kaldı.
Eğer babasının dediklerinin üzerine de yalana devam ederse diyecek sözüm yok artık.
Yasemin kızımın babası Ahmet'tir dese iş bitecek ama bu şimdi hapise girme korkusuyla hayır babam yanlış biliyor der.:)
aaaa olmaz ya nerde bitti yav ben bu sevketi amaca gözüme girdi bak şimdi:)aslan sevket amca :happy0064 yasemine sorudular yaaa böyle bitemez bekle bir hafta ya olamazzzzzz
Cok sacmaladilar...
Necdet'in kan grubunu 0 RH- yaparak seyircinin hafizasina hakaret ettiler (ben dikkat etmemisim ama hatirlayan arkadaslar B- oldugunu soyluyorlardi)
Tip bilimi ve Mendel kurallariyla dalga gectiler. Anne A +, Baba 0( - veya +, farketmez) oldugu zaman cocuk nasil 0 + olabilir ???
Rüya'nin kan grubunun A + olmaktan baska sansi yok ! Tibben baska turlusu mumkun degil.
Yasemin'in yapamdigini sonunda Riza yapti.
Peki madem oyle olacakti niye Yasemin'i ikna etmeyi denemediler ? Niye anlamsiz konusmalar yapildi Selma-Nezahat-Yasemin-Riza-Sevket arasinda ?
Ne ise yaradi Nezahat'in gelmesi ?
Tek plan Riza'nin dogruyu soylemesi miydi ?
Riza "dogruyu soyleyecegim" mi dedi onceki gece Necdet'le Yasemin'e ?
Madem oyle mahkemeyi niye ugrastirdiniz be kardesim !
Bunlar insani deli eder.
Riza gercekleri söyleyecek galiba,iste söylüyor,ben Rizaya cok seviyorum:love05:
sira Yaseminde,olamaz simdi bitemez:dito:dito:img-swoon
Rıza söylerken gözlerim doldu! Gerçek işte bu kadar ağır ama bu kadar da güzel. Ama o bitiş sahnesi beni de bitirdi! Bunlar ne yapmaya çalışıyor? Bizi salak mı zannediyorlar? Bu soruya verilecek bir cevap için 19+5 bölümdür canımızdan bezdirdiler! Yasemin artık aklını başına toplayıp, elini yüreğine koymazsa bitti! Bitti! Gerçekten bitti!
.:princesse:. 12-10-07, 22:11 ilk olarak 2.sezonun en güzel bölümüydü :img-wink:
sık sık eskiyi göstermeleri çok hoştu:img-wink:
beni ağlatan bi bölüm olması dizinin yawas yawas eski formuna dönmeye başladığını gösteriyo (:
ama su an başka bi sok içerisindeyim onu da şöyle ifade ediyim:
HELAL OLSUN RIZA AMCA BÜYÜK ADAMSIN!!!
yasemin sana kalan şey 5 harf söylemek sırası da şöyle A-H-M-E-T =)
rüya gitgide necdete bağlanıo :/
ahmetle konuşması olan her sahne cok güzeldi =)
en cokta kan alma konuşması hoşuma gitti =) [korkuyosan babam seninde ellini tutsun =)=)=) ]
sewketi öpüp gecmiş olsun dedecim dediği sahnede tutamadım kendimi :sad53:
sewket&rızanın adada geçirdiğii günde süperdi :)
Cok sacmaladilar...
Necdet'in kan grubunu 0 RH- yaparak seyircinin hafizasina hakaret ettiler (ben dikkat etmemisim ama hatirlayan arkadaslar B- oldugunu soyluyorlardi)
Tip bilimi ve Mendel kurallariyla dalga gectiler. Anne A +, Baba 0( - veya +, farketmez) oldugu zaman cocuk nasil 0 + olabilir ???
Rüya'nin kan grubunun A + olmaktan baska sansi yok ! Tibben baska turlusu mumkun degil.
Yasemin'in yapamdigini sonunda Riza yapti.
Peki madem oyle olacakti niye Yasemin'i ikna etmeyi denemediler ? Niye anlamsiz konusmalar yapildi Selma-Nezahat-Yasemin-Riza-Sevket arasinda ?
Ne ise yaradi Nezahat'in gelmesi ?
Tek plan Riza'nin dogruyu soylemesi miydi ?
Riza "dogruyu soyleyecegim" mi dedi onceki gece Necdet'le Yasemin'e ?
Madem oyle mahkemeyi niye ugrastirdiniz be kardesim !
Bunlar insani deli eder.
Anne AO ,baba da O ise %50 AO,%O olma şansı var çocuğun :img-wink:
rıza amcama bravo diyorum ve haliyle ayla'ya da:img-cool2ve çoğunuzun dediği üzere necdet'e ve ailesine koca bir yok artık çekiyorum ne dediklerini duymadık ama belli hararetli hararetli yalancı şahitlik yapıyorlardı ama ne olursa olsun mahkeme salonunda biraz vicdanınız biraz da utanmanız (hele ki ahmet'in önünde) yapılmazdı bu:img-sorrydiğer yandan yasemin hanımın sırf son 10-15 bölümdür falan halini düşünecek olursak babasının yaptığı şeyin üzerine bile çıkıp hayır rüya necdet'in kızı diyebilir:img-pilot
bir_adı_yok 12-10-07, 22:14 Ayla'ya hala melekmi diyorsunuz? :img-cool2
Ben evde son sahnede bi espri yaptım herkes yerlere yattı gülmekten ama yaptığım espri foruma uygunmudur bilmiyorum :img-hyste
ya da şöyle olsun nil;
...valla artık bilemiyorum hakim bey
kalbim ahmet, mantığım(nasıl mantıksa) necdet diyor...
ikisindende vaz geçemiyorum...
şimdilik necdet kalsın
ileride ahmet olabilir..
kızım biraz daha büyümesi lazım...
ben demiştim özeti görünce inşallah senaristler şaşırtır diye..
hakkaten şaşırttılar ama.. ayrıca şevketin kalp krizine cidden çok korktum.. bi ara başka bi dizide oyanayacağı haberleri geziyodu , o yüzden öleceğini falan sandım valla. neyseki kurtuldu..
yasemin kesinlikle ahmet diyecek.. zaten rıza önemli bişey konuşmamız lazım diyip eve geldiğinde bunu konuştular bence.. bunuda flashback'le gösterirler kesin..
üff ya şimdi işin yoksa bekle 7 gün..
Rıza onlarla konuşmasına rağmen dinlemediler demek ohh olsun onlara :hıh Bence Yasemin artık Ahmet der zaten rezil rüsva oldu elaleme kızın babası bile kızı yalancı çıkardı ohh olsun onlara:hıh Necdet zaten iki darbe yedi :hıh
Bir de Necdet'in kan alındıktan sonra Ahmet Rüya'yla konuşurken "hadiiii " demesi yok mu :hıh O kim oluyor ki ben Ahmet'in yerinde olsam nüfusuma geçirdikten sonra öyle derim yani "sen kim oluyorsun hadiiiii Necdet saçların lüle lüle hadi canım güle güle " :icon_whisbyebye
Bir de Necdet'in kan gurubu AB- değil miydi ya biz mi yanlış biliyorduk 0- miydi ????:icon_whis
burada necdet kötü bişey yapmadı ki o zamanın şartlarına göre burda olaya balıklama atlayan yasemin suçlu maalesef necdeti yıllarca kullandı ve aileye gelince ne diyecekler yeni öğrendikleri bikonuda haaa evet öyleymiş rüya oğlumuzun değil ahmetin mi diyecekler bu nasıl olur kendinizden düşünün bakalım bi de valla bir anda iki aile ne kadar da samimi oldu onca zaman yaşananlar unutuldu ve her şey necdet ve ailesinin üstünde kaldı oysa ahmet gerçekten baba olsaydı bu şekilde tepki vermez olayları bu raddeye getirmeden ailelerin birleşip vereceği bir kararla yavaş yavaş kavuşa bilirdi yaseminde ahmette hem suçlu hem güçlüler kabul edemiyorum yaa sonuçta bir kız çocuğunun hayatıyla oynuyorlar artık bıkkınlık verdi ahmet yasemin ikilisi yaaaaaaaaaa
bitmeli artık sanırım bu dizi uzadıkça kendi kafaları da karışıyor senaristlerin bizimkileri de karıştırıyorlar yetmezmiş gibi :)
İlk defa uzun bir aradan sonra HS izleyim dedim. Ne göreyim. Rıza Bey'in (Engin Şenkan) siyah olan takım elbisesi dışarda gri, kıravatı pembe oluyor. Ahmet'le konuşup geri geldikten sonra eski haline dönüyor. Sihirli bir değnek değdi sanki.
Altı üstü bir kravat..Koskoca kan grubunu yediler Necdetin..bknz:Ab - negatif
Yine çok güzel bir bölümdü.Hiç sıkılmadan izledim ve çok keyif aldım.
Gözlerim çok doldu ama...Özellikle Rüya'nın Şevket'e "dedecim" dediği sahnede:icon_sorr
Rıza ve Şevket'e helal olsun.
Gözüme en çok batan Nezahat oldu.Allah'ım bu kadar mı rahat karşılanır böyle bir durum:icon_whisNecdet'e teşekkür etti, sanki kendi alamanyadayken evini su basmışta Necdet yardıma koşmuş gibi bir teşekkürdü:icon_whis
Bu ne rahatlık...İnsan biraz şok olur, bu kadar rahat olmaz; sanki böyle bir şeyi hep tahmin ediyorlardı gibi, hiç şaşkın değildi Nezoş:icon_whis
çalıkuşu78 12-10-07, 22:16 aylaya nişanlısıyım niye dedirtti ahmet.. dolgu olayı.. ayla sadece biliyorum diyecekti şahitliği kabul olunmayınca itiraf etti kıbrıscık olayını.. senaristler sivrizeka nasıl da olayı bağladılar.. bir taşla iki kuş .. çok hoş ya saçmalıkta sınır tanımıyorlar..vallaha hayran oldum yaratıcılıklarına.. tıkandılar bizim seyredeceğimize güvenselerdi bu mahkeme on bölüm daha sürerdi.. kiraz gelirdi.. orman müdürü gelirdi şahitliğe.. belki ada gecesi sabahı gezdiren paytoncu da gelirdi..:img-wink:
yaseminin daha fazla kaçma şansı kalmadı asla yalan söyleyemez söylesede artık inandırıcı olmaz öz babası bile onun tersi yönde bir ifade verdikten sonra bu iş artık bitmiştir arkadaşlar
necdette kıbrısçık olayını duyunca ne bozuldu,ahmette bir o kadar şaşırdı oysa aylaya yasemini gördüğünü söylemişti ama ayla onu yalanlamıştı gıcık ayla işte bu itirafı yapsada ona olan antipatim hiçbir zaman değişmeyecek
rüyanın adli tıpta ahmetle karşılaştığı sahneler ne güzeldi ama en komiğide "hiç acımadı babam elimi tuttu istersen seninde elini tutsun" dediği sahneydi bir bilse ikiside değil el tutmak birbirlerinin gırtlağını tutup sıkmak istiyorlar:)
bölüm sonunu heyecanlı bir yerde bitirmiş gibi görünselerde beni pek heyecanlandırmadı çünkü bu iş artık bitmiştir arkadaşlar yasemin rüyanın babası ahmettir diyecek,ceza alacak ahmette ondan sonra yaseminin kurtulması için uğraşacak hatta psikolojik bir travma geçirirse iyileşmesi için onun yanında olacak :img-yes:
Yasemin artık Rüya Necdet'in kızı derse kendi kalitesini(!) düşürmüş olur.Biri geliyor Ahmetten bu çocuk diyor, biri geliyor Necdetten diyor..BAbası bile Ahmetten olduğunu itiraf ederken Yasemin'in gelip Necdet'ten demesi kendi kadınlığına edeceği hakaretten başka birşey değildir bana göre!
Bende Rğya'nın Şevket'i öpüp dedecim geçmiş olsun dediği yerde çok duygulandım..Ah bir de gerçek dedesi olduğunu bilse..
Necdet'e bir yerde uyuz oldum..Kan alındıktan sonra Ahmetle Rüya konuşurken hadii diyişi vardı ya..Gel gırtlağıma yapış dedi resmen o hadii kelimesiyle..Hadi gel beni öldür dedi sanki:hıh..
Hay Allah'ım bu Aygün ailesinin kanında bir bozukluk var herhalde..Necdet ayrı, anası ayrı, babası ayrı, Lale desen yalancı şahit:hıh
Yasemin'i de bir Aygün sayıyorum artık ve ona hiç yorum yok..
Ama Rüya bir GÜRSOY..
Ona laf yok:)
ya çocuğun babası ahmet desin bitsin bu velayet hikayesi.Eskisi gibi yasemin ahmet aşkını görelim.güzide ve necdet de iyice yakınlaşsın hatta çifte düğün yapalım.malum ortam iyice Dallas'a döndü:img-hyste
ya da şöyle olsun nil;
...valla artık bilemiyorum hakim bey
kalbim ahmet, mantığım(nasıl mantıksa) necdet diyor...
ikisindende vaz geçemiyorum...
şimdilik necdet kalsın
ileride ahmet olabilir..
kızım biraz daha büyümesi lazım...
Yada şöyle desin: "Halim yok!" :img-hyste
Bi kere demiştiya bunu :hıh
Necdet derse bunlar diziyi uzattıkça uzatacaklar derim:img-blush
Ahmet derse Allahhh derim :happy0064
fatma-1721 12-10-07, 22:19 Ayla'ya hala melekmi diyorsunuz? :img-cool2
Aynen katiliyorum canim:good:
Rizanin gercegi söylemesi ve söylerken de kizina bakmasi ona yapmasi gerekeni de gösteriyordu. Yasemin süphesiz kizimin babasi Ahmet diyecektir,cok sükür bu günleri de gördük.
hm.demek rızanın akşam necdete söyleyecekleri bunlarmış demekki . şimdi hiçbir yorum yapamıyorumki yani aslında yapıyorum şöyle diyorum ki:
rızanın birden neden böyle bir yol izlemeye kalkıştıgını anlamadım doğrusu yoksa bir şaşırtmacamı yapıyolar yani düşman şaşırtmaca falan mı yapmaya çalışıyolar yok canım koca koca adamlar..
bence rıza nın şevkete olan sevgisi kabardı "adamın zaten bi ayağı çukurda bari gözü arkada kalmasın " diye düşünmüş olacakki şevket için böyle bişi yapmış olabilir
e şimdi aslında yasemin in izleyiciyi çok şaşıırtacak bi açıklama yapması beklenemz dimi yani eğer hala babasının açıklamalarına rağmen necdettir babası derse ben yuh derim hemde yasemin yüzsüzlerin başkanı olur(!):D:D
ya aman yaaaaaaa işte önümüzdeki bölümde ruyanın babasının kim oldugu ortaya çıkar sonracığıma ve olaylar gelişir tadında bi bölüm olur yine
yine gereksiz gereksiz karakterlerin "seninle bi konuşabilir miyim " diyip önüne gelenle yaptığı konuşmalar olur yine flash backler yaşanır:D belki ahmedin ruyaya sarılma sahneleri filan olur belki ruya okula falan gider tabi yanında ilk gün kim gider onu tartışabiliriz necdet mi yoksa ahmet mi bilemem sonracıgıma belki necdetin eve gidip ağlama krizlerine girişi filan izlenir belki yine ahmetle yaseminin bayıcı bakışmaları falan olur böyle işte...olay bundan ibaaret birazda aralara siyaset adına bişeyler ilştirdilermi konu kapanır yani belki sırf siyaseti anlatırlar diye oturup izlerim
vaybe yönetmen olmakta çok kolaymış helekli hatırla sevgil igibi bir dizinin yönetmeni olmak dahad a kolaymış ne koyarson koy hiç bişi eğreti durmaz ziraaaaaaa dizi zaten eğreti haline gelmiş
evet artık ruyanın ahmede baba demesini istiyorum .
necdetin de artık böyle saçma işlerle uğraşmadan güzideli yada güzidesiz bi hayat kurmasını temenni ediyorum .çünkü o bunu hakediyo.yani mutlu olmayı...ahmette ruyayı alsın derdi kalmasın garibin.artık yaseminle mı olur yaseminsiz mi onu bilemıcem ama bu kadar yıldır kalbini ağrıtan yasemin gibi bir sancıyı alsın hayrını görsün diyorum .
nasıl ki necdet bu kadınla evlenip hayatının hatasının yaptıysa ve bunu kendi istediyse her nekadar necdeti sevsemde böyle bir insana aşık oldugu için kızıyorum ve ahmette maadem bu kadar istiyodu yıllardır alsın işte
elbet sonunda yaseminle kavuşur
bunu izleyen izleyicide "aaaaaaaaaah aşk kazandı .aşıklar kavuştu " diyip kendini kandırır .ya aşk çok basitleşti yada benim anladıgım aşk kavramı bambaşka ki hala ahmetylke yaseminin dizinin sonunda kavuşmasını izteyenler var sanırsam sözüm meclisten dışarı
gerçi şu anda herkesin derdi ruya ve ahmedin kavuşması yasemini kinici planda ve hatta ahmedi sevenler dahi artık yasemini istemiyo sanırsam bu bi gerçek dimi? yanılıyorumuyum
yok canım herkesin nasılda yaseminden nefret ettiğini çok ii biliyorum tabiki yani:):):)
neys eişte böyle bi bölümdü yine çok eğlendim ve bi okadar da sinir oldu mvallaaaaa
burada necdet kötü bişey yapmadı ki o zamanın şartlarına göre burda olaya balıklama atlayan yasemin suçlu maalesef necdeti yıllarca kullandı ve aileye gelince ne diyecekler yeni öğrendikleri bikonuda haaa evet öyleymiş rüya oğlumuzun değil ahmetin mi diyecekler bu nasıl olur kendinizden düşünün bakalım bi de valla bir anda iki aile ne kadar da samimi oldu onca zaman yaşananlar unutuldu ve her şey necdet ve ailesinin üstünde kaldı oysa ahmet gerçekten baba olsaydı bu şekilde tepki vermez olayları bu raddeye getirmeden ailelerin birleşip vereceği bir kararla yavaş yavaş kavuşa bilirdi yaseminde ahmette hem suçlu hem güçlüler kabul edemiyorum yaa sonuçta bir kız çocuğunun hayatıyla oynuyorlar artık bıkkınlık verdi ahmet yasemin ikilisi yaaaaaaaaaa
bitmeli artık sanırım bu dizi uzadıkça kendi kafaları da karışıyor senaristlerin bizimkileri de karıştırıyorlar yetmezmiş gibi :)
Canım bize de Necdet'in ve ailesinin saçmalıkları bıkkınlık verdi ama napalım izliyoruz işte el mahkum :icon_whis:icon_whis
Sen de kendinden bir düşün bakalım 7 sene sonra senin çocuğunun saklandığını öğrenseydin sen napardın sakın yok dava açmazdım filan deme çünkü böyle bir konuda herkes Ahmet'in yaptığını yapar :img-cool2
Küçük kız çocuğunun hayatıyla oyanayan Ahmet değil Necdet ve Yasemin'dir ayrıca koca koca insanlara da yalan ifade vermek çok yakıştı tebrik ediyorum onları
Ahmet gerçekten baba olsaydı Ahmet zaten gerçekten baba canım asıl Necdet gerçekten bir baba olsaydı Ahmet'in çocuğunu nüfusuna geçirmesine izin verirdi Rüya7nın daha fazla yara almaması için geleceğini düşünüp onun hayatından yavaş yavaş çıkardı ama ne yazık ki Necdet gerçek babası değil herkesin de artık bildiği gibi :)
bir_adı_yok 12-10-07, 22:20 yaseminde ahmette hem suçlu hem güçlüler kabul edemiyorum yaa sonuçta bir kız çocuğunun hayatıyla oynuyorlar
daha küçücükken mini miniyken o kız çocuğunun geleceğiyle oynayan bu raddeye gelmesine vesile olanlardan biriside necdet'tir...
bu fedakarlığı! rüya bebekkekn veya hiç doğmamışken ahmet geri döndüğünde
bitirseydi
böyle olmazdı...
ben en cok lale konusunda hayal kirikligina ugradim. tamam yani yillarca kendini halasi bildin ama, ahmete bir dogumgunune gelmeyi bile cok gorduler hep birlikte. lale de ordan "cocugun gununu mahvetti" filan gibi abuk subuk konusuyordu. ya senin abin cocugun hayatini mahvetti, ama o senin kahramanin di mi?
:img-hyste
Olacağına bak sen..:img-hyste aslında baba hakimmiş..biz bile bilmiyormuşuz...:img-hyste
Ayla konumunu eksiden sıfıra yükseltti..Kefaret ödemesi başladı..Annelerin, babalarınki de başladı..Ama maşaallah Aygünlerde Necdetten başka bu yalana iştirak ve desteklerin yenileri eklendi...bknz:Lale ve Dilşat...:icon_whis:img-cool2
Rızanın fasulye babalıktan, gerçek babalığa doğru gittiğini görüyorum...:img-pilot
.:princesse:. 12-10-07, 22:24 jumeria katılıorm lale sacmaladı ....
bu arada ışığın fotoları ahmete götürme sahnesi de cok hoştu..
fotoğraflarda öyle :good:
hahaaaaaaaaaa.yemin ederimki benimde aklımdan o laf geçti canım yaaa.şimdi dedim kesin der yasemin yüssüzü a hakim bey nasıl unutursunuz o ağacın altını ? ruyanın babası sıssınız teesüf ederim yani.. filan der dedim meğersem başkalarıdaq bunu geçirmiş aklından...
detaylı yorumu sonra yaparız..
ama Allah aşkına kan vermek bu kadar acıklı,dokunaklı bir iş midir yahu..biz kaç kere kan alıyoruz birbirimizden,bişi olmuyor lablarda....
Allahtan yasonun kızı olmuş..oğlu olsa da aahmet sünnet ettirelim falan dese kıyameti koparırdı herhalde...hööööh dedim kaldım,şiştim kan alma ile ilgili tavırlarda..genel sahnelerde...
bir de rızayı alkışlamak istiyorum:happy0064
bundan sonra yasemin isterse rüyanın babası necdet desin efendiimimgdragvız gelirr:hıh
ama ahmet yasonun önceden rüyadan bahsetmiş olmasına sevindiii:img-in_lo
Eğer tutupta hala o ucubik gerekçenin arkasına saklanıp (bkz.: Kızımın iyiliği için) Yasemin'e, Necdet dedirtirlerse bu dizi biter, biter. Bu kadar salaklık olmaz. Rızaya bile gerçeği söylettikten sonra, Yasemin orada çıkıp inkara devam ederse, onun anneliğine de kadınlığına da evlatlığına da insanlığına da yuh! derim artık.
Bu arada Necdet'in kan grubu AB Rh (-) ti hastaneye yattığında. Bunlar bizim zekamızın ve hafızamızın sınırlarını mı ölçüyorlar? Yoksa kendi yazdıkları senaryoyu dönüp okumaktan mı acizler? Anlamadım.:hıh
Anne AO ,baba da O ise %50 AO,%O olma şansı var çocuğun :img-wink:
Selamlar,
AO olayini bilmiyordum, bilgi için tesekkurler. Peki bu durumda pozitif ve negatif ayriminin bir etkisi olmaz mi ? gerçi + baskin gen olduguna gore bu dikkate alinmiyor anlasilan.
Ilginç bir bilgi buldum, ulkemizde en çok A ve 0 gruplari yayginmis, ikisi de %43 oraninda.
Kaynak : Boyutpedia
Kan Grupları bakımından insanlar ABO sistemine göre 4 gruba ayrılırlar. Alyuvarlarında yalnız A antijeni bulunanlar A grubunu oluşturur. Ülkemizde bu tipten olanlar %43 oranındadır. Bunların serumlarında antikor olarak anti-B aglutinini bulunur.
Alyuvarlarında yalnız B antijeni bulunanlar B grubundandır. Bunların
serumlarında ise anti A aglutinini vardır. Ülkemizde bu gruptan olanlar %10
dolayındadır. AB grubundan olanların alyuvarlarında A ve B antijeni bir arada
bulunur. Serumlarında ise hiç izo-antikor yoktur. Bu sebeple hem A hem de B
grubundan kan alabildiklerinden bunlara “genel alıcı” da denir. AB grubundan
olanlar nüfusumuzun ancak %5’ini oluşturur. O grubundan olanlar %43
oranındadır. Eritrositlerinde A ya da B antijeni bulunmaz. Bu nedenle O kan
grubu Almanca olumsuz, yok anlamına gelen (ohne) sözcüğünden alınan O harfi ile
tanımlanır. Bizde yanlış olarak buna “sıfır” grubu da denir. Bunların
serumlarında hem anti-A, hem de anti-B izo-antikorları vardır. O grubu
eritrositler anti-A ve anti-B antikorlarıyla aglitine olmadıklarından O kan
grubundan olan kişiler kan verme açısından “genel verici” olarak kabul
edilirler. Kan merkezleri tarafından çok aranan kişilerdir.
Yine çok güzel bir bölümdü.Hiç sıkılmadan izledim ve çok keyif aldım.
Gözlerim çok doldu ama...Özellikle Rüya'nın Şevket'e "dedecim" dediği sahnede:i
Rıza ve Şevket'e helal olsun.
Gözüme en çok batan Nezahat oldu.Allah'ım bu kadar mı rahat karşılanır böyle bir durumNecdet'e teşekkür etti, sanki kendi alamanyadayken evini su basmışta Necdet yardıma koşmuş gibi bir teşekkürdü
Bu ne rahatlık...İnsan biraz şok olur, bu kadar rahat olmaz; sanki böyle bir şeyi hep tahmin ediyorlardı gibi, hiç şaşkın değildi Nezoş
mokucugum selamlar tatlim:img-wink:
Gercektende bu geceki bolumu bende begendim:good:
Ruyacik canim benim nasilda icten dedecigim dedi:img-yes:
bu aksamin 100 puani Rizanindir:good::good:
Nezos allahim resmen benide deli etti(Gamsiz Helva):img-pilot
Yaso Hanim iyce koseye SIkIstI(kacacak yerin kalmadi artik yosucugum,yolun sonu AMEDE cikiyor):happy0064:happy0064
Ayla kalbin her kadar kirik,yarali olsada gercegi soyledin ya(senide cok seviyorum):happy0064
edit:Bu arada dizimizdeki sponsorlugu icin Ayancik ahsap a sonsuz tesekkurler,Memleketimin Gururusunuz :happy0064:happy0064
Sevgilerimle
yasemincim haklısın yani aşkı da şaşırttı bu dizi..
Finalde Ahmet-Yasemin birleşmesi gibi bir şey çok komik olur bence..
Yasemin kesin isterde Ahmet gibi en az sapıtmış bir karakterin buna yanaşmayacağını umuyorum..
Yaa bence de Yasemin gerçekleri dökecek ortaya, yani dökmeli, daha yüzsüz olur mu ya bu kadar olmaz değil mi ama olmamalı..
fatma-1721 12-10-07, 22:26 yaseminin daha fazla kaçma şansı kalmadı asla yalan söyleyemez söylesede artık inandırıcı olmaz öz babası bile onun tersi yönde bir ifade verdikten sonra bu iş artık bitmiştir arkadaşlar
necdette kıbrısçık olayını duyunca ne bozuldu,ahmette bir o kadar şaşırdı oysa aylaya yasemini gördüğünü söylemişti ama ayla onu yalanlamıştı gıcık ayla işte bu itirafı yapsada ona olan antipatim hiçbir zaman değişmeyecek
Cok haklisin arkadasim,benimde Aylaya karsi antipatim degismiyecek.Selma Aylaya "Ahmet-Yasemin birlesmesi artik mümkün degil"dedigi icin Ayla kendisi ve Ahmet icin ufukta isik gördü ve bu yüzden bu ifadeyi verdi ama umdugunu kesinlikle bulamayacak.
Laleyi bu zamana kadar cok seviyordum ama bu yalandan,yüzsüzlükten sonra ona ve ailesine kocaman bir Yuh!dan baska birsey söylemek gelmiyor icimden.
ayla ile ahmetin nişanlı olmadıklarıda ortaya çıkacakmı acaba bakınız bir adet yalan ifade
ama ortada dönen bu devasa yalanın yanında aylanın söylediği çok masum kalıyor
peki mahkeme ahmetin lehine biterseki bitecek bu durum rüyaya nasıl açıklanacak bunu en iyi yasemin anlatabilir ğer oda hapis cezası alırsa iş necdete düşüyor onunda rüyayla nasıl bir konuşma yapacağını tahmin edemiyorum çünkü necdette şu anda kızgın hemde iki kere mahkeme ve kıbrsçık olayı yüzünden
rüya zaten ahmeti çok seviyor ondan kolay kolay kopamaz ama kısa sürede baba dermi bilemiyorum çünkü necdete çok düşkün kan alınırken bile korktuğunda hemen koşup ona sarıldı ahmetin onun baba olarak gönlünü kazanması zaman alacak
daha küçücükken mini miniyken o kız çocuğunun geleceğiyle oynayan bu raddeye gelmesine vesile olanlardan biriside necdet'tir...
bu fedakarlığı! rüya bebekkekn veya hiç doğmamışken ahmet geri döndüğünde
bitirseydi
böyle olmazdı...
haklısın canım artık neyi anlamıyolar anlamıyorum..
ahmet pastaneye geldiğinde pişkin pişkin yasemin benim karım oldu dedi.. nikahın ertesi günüydü daha..
ahmet'in yerinde kim olsa öyle davranırdı.. zaten 7 yılı gitmiş daha neyini beklicek allah aşkına..
necdet asın güzidesini gitsin hakkaten bana gına geldi artık ondan.. bide hastanede hadii dedi ya iyice koptum orda..
necdetin annesinede sinir oldum.. hasan bey haklıydıorda bize laf düşmez derken.. tamam onlarada yalan söylendi ama sonuçta en büyük mağdur ahmet..
bu bölümde benim adamım rıza bey amcaydı..
ya kesin kez yasemin gene bi şey yumurtlar idaaaya girerimki bu seferde " hayır çocuk kimseden diiil ben kıbrısa gidip ordan kiralık baba buldum ondan yaptım çocugu kendi başıma..çocuk ne ahmetten ne necdettten teesüf ederim bitsin artık bu konu " der dermi ? der..:D:D
ama ahmet yasonun önceden rüyadan bahsetmiş olmasına sevindiii:img-in_lo
evet ona bende dikkat ettim.. yüzünün ifadesi değişti..
bu arada selma'da aylaya çok pis baktı.. mahkemeden sonra azarı yiyecek kesin..
ayrıca ışıkla ahmetin sahnesinde bayıldım bende..
.:princesse:. 12-10-07, 22:30 rüya'nın yaseminin kızı olmadığı ortaya cıkıomuş bide :img-hyste
babalar hamile kalsaydı böle bi sorun cıkmıcaktı :):):):)
Eğer tutupta hala o ucubik gerekçenin arkasına saklanıp (bkz.: Kızımın iyiliği için) Yasemin'e, Necdet dedirtirlerse bu dizi biter, biter. Bu kadar salaklık olmaz. Rızaya bile gerçeği söylettikten sonra, Yasemin orada çıkıp inkara devam ederse, onun anneliğine de kadınlığına da evlatlığına da insanlığına da yuh! derim artık.
Bu arada Necdet'in kan grubu AB Rh (-) ti hastaneye yattığında. Bunlar bizim zekamızın ve hafızamızın sınırlarını mı ölçüyorlar? Yoksa kendi yazdıkları senaryoyu dönüp okumaktan mı acizler? Anlamadım.:hıh
Shevek biz yanlış biliyor olamayız değil mi yani Necdetinki AB- ten nasıl 0'a döndü anlamadım ki :hıh Yok gerçekten bu dizinin çivisi çıktı iyice "Kim Daha Çok Saçmalayabilir " olsun dizinin adı :img-yes::icon_whis
Ayrıca Lale'ye de pes diyorum yani abi kardeş saçmalamanın dibine vurdular:hıh :dito
Valla o mahkemede adam çıkmadı yani herkes de bir yalan ifade onların yerinde olsam utancımdan yerin dibine girerdim ama yüzsüzler işte :hıh Rıza Amca hariç tek adam çıkmadı pess!!!!Ayla'da sırf gururuna dokunulduğu için söyledi o kadar !!!
Zaten ben o Necdet'in "hadiiiii" diyişine gıcık oldum şeytan dedi tek tek yol o saçları eline geçirip :hıh Bakalım şimdi de öyle "hadiiiiiii " diyebilecek mi :hıh Ahmet'in yerinde olsam var ya bir daha Rüya'nın tırnağını bile göstermezdim ama Ahmet Rüya'ya kıyamaz :icon_sorr
bir_adı_yok 12-10-07, 22:33 yahu demekki insanlar bir u dönüşüyle herşeyi düzeltebiliyorlarmış..
rıza ve şevket amcadan gördüğümüz bu uuu dönüşünü
yasemin'den de bekliyoruz...
.....
necdet'in ailesinede tavsiyem
sadece kendilerini değilde
az birazda olsa diğer tarafıda anlasınlar
tek taraflı bakmasınlar olaylara...
beklediğimin çok tersine bir davranış sergiliyorlar zaten..
acınızı anlıyorum fakat
gerçekler acıdır zaten diimi...
Shevek biz yanlış biliyor olamayız değil mi yani Necdetinki AB- ten nasıl 0'a döndü anlamadım ki :hıh Yok gerçekten bu dizinin çivisi çıktı iyice "Kim Daha Çok Saçmalayabilir " olsun dizinin adı :img-yes::icon_whis
Ayrıca Lale'ye de pes diyorum yani abi kardeş saçmalamanın dibine vurdular:hıh :dito
Valla o mahkemede adam çıkmadı yani herkes de bir yalan ifade onların yerinde olsam utancımdan yerin dibine girerdim ama yüzsüzler işte :hıh Rıza Amca hariç tek adam çıkmadı pess!!!!Ayla'da sırf gururuna dokunulduğu için söyledi o kadar !!!
Zaten ben o Necdet'in "hadiiiii" diyişine gıcık oldum şeytan dedi tek tek yol o saçları eline geçirip :hıh Bakalım şimdi de öyle "hadiiiiiii " diyebilecek mi :hıh Ahmet'in yerinde olsam var ya bir daha Rüya'nın tırnağını bile göstermezdim ama Ahmet Rüya'ya kıyamaz :icon_sorr
Sırf abi kardeş mi; başta dilşat hanım:img-cool2
O pastahanedeki sözleri yok artık dedirtecek cinstendi."Neymiş gününü mahvetmiş"
Bencede Ahmet tırnağını bile göstermesin. Hatta Rüya tırnaklarını kestiği zaman silikonlu poşetlere koyup yollasın. :img-cool2
rüyanın bu kadar harika mmc bir babası verken yasemin daha niye diretiyor anlamadım ben olsam dosta düşmana bağırırdım kızımın babası ahmet diye:img-in_lo
şimdi haftaya mahkeme sonuçlanınca ahmet bu kıbrısçık olayını yaseminle konuşurmu acaba,konuşursa ne der haftaya ahmet-yasemin aşkında yumuşamalar olacağını düşünüyorum ben ve ahmet yasemine ayla ile ayrıldıklarınıda söylesin :img-yes:
birde ahmet aylaya bu durumu bilipte yıllarca neden söylemediğini sorduğunda ayla ne cevap verecek merak ediyorum;
"ahmet ben bunu kendim için değil doğması olası kızımız için yaptım" dermi acaba:)
ama ayla hanım bu dürüstlük oyununda ısrar edecekse yasemini kıskandığı için bu gerçeği sakladığını söylesin bir zahmet sonrada ahmetten büyük bir tepki görsün
beren_naz_kolik 12-10-07, 22:36 Ayla'yı çok takdir ettim bu bölümde tüm gerçekleri açıkladı
Kıbrısçık mevzusunu bile açık açık anlattı ve ayrıntılarını anlatmasını Ahmet isteyecektir zannedersem:img-in_lo
Ahmet Rüya'ya bakar ken içim parçalandı :icon_sorrBir baba için ne kadar zor bir durum senelerce kızı olduğunu bilmiyor bu gerçek ondan saklanıyor seneler sonra birgün bunu Necdet ona söylüyor ve onu hala görmesine rağmen ona kızım diyemeyip boynuna sarılamıyor Rüya'nın ona baba dediğini duyamıyor ne kadar zor:icon_sorr:sad53:
Yasemin yine çocuğun babası Necdet derse ben artık baygınlık geçiririm daha ne kadar saklamayı bekliyor çocuk büyüdü anlıyor bazı şeyleriii...
En komik sahnede Rüya Necdet ve Yasemin'den kan aldıktan Rüya Ahmet'e babam gelsin gibi bişe demişti orda çok güldüm ya:D
:D:D diyorum ben bu dizi insanı meslek sahibi yapıyo önce siyasete el attık sonra hukuku tartıştık forumca ardından da tıbba giriş yaptık ilerde 5 parmağında 5 marifet olan kızlar oliiiciiiiiiiiiz...:D:Dama ben yinede üzüldüm o dava sahneleri insanı geriyo yaaa düşünsenize tamam necdeti sevmeyebilirsiniz yaseminide .ben mesela duymayan kalmadı yaseminden hiç haz etmem ...ama mesela o dava sahnesinde yasemine üzülecek kadar deiştim o an yani okadar gerildim daha ne söyliyiiim
zaten necdete çok üzüüliiim size göre bencil olabilir kötü olabilir herkesin kendi fikri ama onada cok üzüüliiim ben o mahkeme salonunun soğukluğu necdetin bakışı filan her ne olursa olsun necdet o kadar yıl babalık ettiği için üzülmesi doğal neyse hani konu bu diilde şmidi şu kan aldırma olayında dedim çok dedim ne var bunda bu kadar bütüyülece diye ama yaseminle necdetin ruyaya hiç bişi belli etmememk için o çırpınışları nedens ebeni biraz geriddi ve üzüdü ..yani yasemini hiç sevmeme ama orda ruyaya türlü şeyler yapışı falan içime dokundu ana baba işte nede olsa..salak malak da olsa anne sonuçta
ha sizde far etmişsinizdir ahmet kan aldırmaya girerken necdet-ruya-yasemin üçlüsünün elele sevgi topacı halınde gördü bi baktı şöle bi ..hani gözümdende kaçmadı ..:D:D
Hatırla sevgilinin hatırlı canları iyi akşamlar...
Sanırım bu mahkeme işi yetti gari inlemelerinden midir ; bu işin ne kadar abuk olduğunun anlaşılmasından mıdır ama bitiyor gibi..Hayret
Senaristlerin kafasına taş mı düştü acaba..?Tünelin ucundaki ışık görünüyor.
Öncelikle bu damgalama olaylarını bilmesine rağmen Ahmet’in başka çözüm yolları aramayıp kızgınlığını hep en önde tutmasından dolayı Ahmete ne yazık ki kızgınım.
Hap kadar kızını soktuğu durumlara bak.Ona da Yasemin’e de yazıklar olsun...
Belli olduki Yasemin kızım Necdet’in dese Ahmet’in çok fazla bir şansı yok.Yada iş çok ama çok uzayacak.
Ancak Rıza baba Yasemin’in onayı ile konuştu.Konuşmadan evvel baba kız gözgöze geldiler ve Yasemin başıyla babasını onayları...Rıza baba bile gerçeği söyledi derken burada Yasemin’i sıfırlamayalım bence..Demek ki Yasemin’in gerçeği söyleyecek.
Gene bu Yasemim Rüya’yı alıp hastaneye götürdü ve Şevket babanın iyileşmesini yardımcı olur diye düşündüm dedi....
Yasemin’de bu bölümde iyiye gidişat gözyaşartıcı olarak yerinde.
Annelere bu bölümde sıfır puan verdim....
Hele Selma gözümde eksi....Nedense birkaç tatlı sırıtma onu gözümde aklayamıyor.
Hele Nezehat’ın bu kan aldırma konusunda yakarışında başka çare yok diyerek adeta üzülmeden olayı kabullenişine isyan ettim.
Yazıklar olsun onunda babaanneliğine.....
Başka bir çözüm aramayan annelere bakıyorumda....
Helal olsun size Rıza ve Şevker dedeler.Rüya en çok sizin kucağınıza yakışacak...
Yasemin gerçeği kabul edecek bakalım sonra neler olacak..Makmeye düşmüş aşk layık olduğu yükselerde parlayacak mı.Ahmet bir kez olsun Yasemin’in çektikleri için üzüldüğünü sevdiği kadına söyleyebilecek mi?Yasemin yaşattıklarından dolayı Ahmet’e ne kadar pişman olduğunu anlatabişecek mi?
Birbirleriyle mahkeme kordorlarında hesaplaşmalarının izlerini silebilecekler mi?
Cok haklisin arkadasim,benimde Aylaya karsi antipatim degismiyecek.Selma Aylaya "Ahmet-Yasemin birlesmesi artik mümkün degil"dedigi icin Ayla kendisi ve Ahmet icin ufukta isik gördü ve bu yüzden bu ifadeyi verdi ama umdugunu kesinlikle bulamayacak.
Laleyi bu zamana kadar cok seviyordum ama bu yalandan,yüzsüzlükten sonra ona ve ailesine kocaman bir Yuh!dan baska birsey söylemek gelmiyor icimden.
bence ayla..ahmet ve kendisi için ufukta bir ışık gördüğü için vermedi bu ifadeyi..vicdan muhasebesi sonucunda ve biraz da ortamdan dolayı herşeyi anlattı...
vallahi bu saatten sonra aylaya sempati duyamam..ama artık antipati de duymuyorum..epeydir sorun yaratmadığı için unuttum belki zamanında nasıl sinir olduğumu:icon_whis
----
arwençan;necdete baba diye sarıldığı sahneler falan çok klişe geliyor bana açıkçası:hıhvallahi dizi aliyenin erkek versiyonu ali'ye dönüşecek yakında diye korkuyorum:img-beee:gerçi artık tehlike geçtii:)
ama durumu zorlaştırmak için elinden geleni yapıyor senaristler..ahmete rüyayı necdet ve yasonun elinden tutmuş gidiyorken görmek..hatta sadece yanında necdetin veli olarak bulunduğunu görmek yeterince acı veriri zaten..
olayı iyice dramatikleştirmeye ne lüzum var değil mi:img-yes:
şimdi artık nezo diziye konuk oyuncu edasında mı girip çıkacak artık ya .olmaz böyle şey..
ha bide güzide nini koydugu plakta çok manidardı hani
güzelliğin 5 para etmez bu bendeki aşk olmasa
valla bu lafı dizide nereye çekersen kime yollarsdan oraya gider okadar uyuyo yani dizinin konseptıne...konsept mi????,:D:D:D:D
bende delirdim iyicene konsept haaaaaa:S:S:S
Dilşat'ın zaten saçını başını yolasım geldi Lale'yle ikisinin saçlarını yolmak istedim:hıh Bu dizideki karakterler gerçekten çok ruhsuz baştan savma bencil ve itici karakterler bazıları hariç :hıh
Nezoş'a da şok oldum yani bir de teşekkür etmez mi ben orda Yasemin'in annesi olacaktım var ya dağıtırdım ikisini de :hıh
Bir de Ayla'yla nişanlılık oyunun devam etmesini ben doğru buldum şu yönden ya Ayla nişanlısıyım demeseydi de ordan biri bu kız Ahmet'in nişanlısıdır deseyi o zaman "ayrıldık " deseler bile hakim "hadi canım bunlar yalan söylüyor bu kız da nişanlısı için yalan ifade veriyor " diye düşünebilirdi bence böyle olması daha iyi oldu hem avukat sayesinde Ayla gaza geldi ve her şeyi söyledi :happy0064Necdet orda muhteşemdi yazııııııık çok üzüldüüüüm:img-cray::img-hyste
Bir de çok ilginç burda defalarca Rıza 'ya kızmıştık "o çoçuk senin hayatını kurtardı"diye ve Rıza unutmamış yani ya da biz unutmadık nedense bazı şeyleri çok çabuk unutuyorlar da senaristlerimiz :icon_whis Necdet'in kan gurubunun AB- olması gibi :icon_whis
Ayşe canım haklısın o kadar klişe sahneler vardı ki Rüya7nın birden ağlaması mesela çok kilişe ve abartıydı sanki bir şeyleri gözümüze gözümüze sokmak istiyorlar bakın bu kız Necdet'ten vazgeçmez Ahmet'i kabul etmeyecek :icon_whis
barışma inşallah yaklaşmıştır sonrada rüyayı ahmetin babası olduğuna alıştırma turları başlar necdette artık güzidesine gider birlikte bol bol müzik dinlerler:img-yes:
karinayı çok seviyordum ama bu yeni rüyayada gördükçe ısındım rolünüde güzel yapıyor ahmete de ne güzel sevgi dolu bakıyor öyle ama ben onu en çok şevketle olan sahnesinde beğendim dedesine nasılda ilaç gibi geldi :img-in_lo
haklısın canım artık neyi anlamıyolar anlamıyorum..
ahmet pastaneye geldiğinde pişkin pişkin yasemin benim karım oldu dedi.. nikahın ertesi günüydü daha..
ahmet'in yerinde kim olsa öyle davranırdı.. zaten 7 yılı gitmiş daha neyini beklicek allah aşkına..
necdet asın güzidesini gitsin hakkaten bana gına geldi artık ondan.. bide hastanede hadii dedi ya iyice koptum orda..
necdetin annesinede sinir oldum.. hasan bey haklıydıorda bize laf düşmez derken.. tamam onlarada yalan söylendi ama sonuçta en büyük mağdur ahmet..
bu bölümde benim adamım rıza bey amcaydı..
Necdet, daha çooook gelgitler yaşar..Baksana kendisine deli gibi aşık ve acı içinde ondan ümit bekleyen bir kadına hala gidiyor, evinde oturyor..Arkadaşlığını, sohbetlerini özledim diyor..Sonra o sesi çıkmayan, içinden hıçkıran kadına dönüp, ben arada sana uğrayabilir miyim? diyerek :img-swoon..Yaseminin kendisine yaptıklarının bir tarzını Güzideye yapıyor..Ne diyeyim?..Allah senin tepandan paktirsun Neçdeet!:dito...İlla kendini iyi hissedeceksin diye birine sığın, sorunlarına çözüm bulacağına kaç dur, kork! Gerçekten sıkıcı olmaya başladı..:hıh
Haddiiii! diye dişlerinin arasından söylenmesi gerçekten tuz biber ekiyor..Orada Rüyayı sahiplenir gibi omuzlarından tutması..Ona Ahmetin uzanmasını engelleme hal tavırları, tripleri..hele o söz!...Ahmeti asıl zıvanadan çıkartan bu...Necdetin Kraldan fazla Kralcı tavırları..artık iyicene mantık dışı ve ultra boyut patetizm oldu..:img-cool2
Rıza, gerçekten bunlarla-Yasemin ve Necdetle- ne konuştu???..Biz mi duymadık?..Ben mi kaçırdım :dito
bir_adı_yok 12-10-07, 22:43 necdet'in yerinde olsam
üzerimde bulunan suni hakları sahibine teslim eder
ceketimi alır çıkarım...
yetmedi mi çektiğin necdet
bak senin omayan yalan bir hayat için mahkemelerde sürünüyosun
yasemin'de ahmet kelimesini yumurtlarsa sonbi gayret, rezil oldun çıktın demektir..
En beğendiğim sahnelerden biri de Ahmet'le Rıza'nın konuşmasaydı.
Sizin aileye girmeyi çok istedim diye gözleri doldu ya...:sad53:
Rıza zaten artık birşeylerin farkında...
Günün kurtarıcısı oldu...
---------------
Nejdet'in o hadi sahnesinde zaten yumruğumu sıkmaktn ellerim kızardı. Adeta kanatsız melekti(!)
Rıza, gerçekten bunlarla-Yasemin ve Necdetle- ne konuştu???..Biz mi duymadık?..Ben mi kaçırdım :dito
sorma çanım ya dizinin bir dakikasını bile kaçırmadım ama bende böyle bir sahne görmedim acaba yine atvavrupa ile atvtürkiye arasında bir yayın farkımı oldu malum birinde olan sahne diğerinde makaslanmış olarak gösterilebiliyor
rızanın bu sahnesini gören arkadaşlar varsa hangi yayında izlediğiyle birlikte cevap verebilirse sevinirim ben atvtürkiyeden izledim böyle birşey yoktu
birde ahmetin ağlayarak rızaya sizin aileye girmeyi çok istedim demesi benimde içimi acıttı hala yasemine deliler gibi aşığım diyor aslında ve eminim yinede rüya ve yaseminle birlikte bir yuva kurmak istiyor:icon_sorr
walla ne yalan söyliiim ben olsam bu kan testinin muallakta kalamsını kullanırdım yasemin diilm iyim ne yapsam yeridir:D:D
"valla bu konuda çeşitli söylentiler var hakim bey necdettee olabiliiiiir,ahmette...walla ben bile bilmiyorum inanın ama şimdilik necdet demek istiyorum ya pardon ,ruyanın doktorunu arayabilir miyim ona sorabilir miyim?"(yani aslına burda başka bişi diiicektim ama işte forum kurallarına uymaz diye ruyanın doktoru olarak kibarlaştırdım durumu..yoksa o laf yani tam bu komediye göredi neyse efendim)
işte bu kan tahlilini kesin çıkarsalardı şaşardım zaten gerçi 1970 lerde böyle bi sonuç çıkması gayet doğal da senaristler bu kan tahlinini boşua eşitlemediler bence gene birisi çıkar ortaya hayır öyle diiil böyle diye...
Necdet, daha çooook gelgitler yaşar..Baksana kendisine deli gibi aşık ve acı içinde ondan ümit bekleyen bir kadına hala gidiyor, evinde oturyor..Arkadaşlığını, sohbetlerini özledim diyor..Sonra o sesi çıkmayan, içinden hıçkıran kadına dönüp, ben arada sana uğrayabilir miyim? diyerek :img-swoon..Yaseminin kendisine yaptıklarının bir tarzını Güzideye yapıyor..Ne diyeyim?..Allah senin tepandan paktirsun Neçdeet!:dito...İlla kendini iyi hissedeceksin diye birine sığın, sorunlarına çözüm bulacağına kaç dur, kork! Gerçekten sıkıcı olmaya başladı..:hıh
Haddiiii! diye dişlerinin arasından söylenmesi gerçekten tuz biber ekiyor..Orada Rüyayı sahiplenir gibi omuzlarından tutması..Ona Ahmetin uzanmasını engelleme hal tavırları, tripleri..hele o söz!...Ahmeti asıl zıvanadan çıkartan bu...Necdetin Kraldan fazla Kralcı tavırları..artık iyicene mantık dışı ve ultra boyut patetizm oldu..:img-cool2
ya bide ben sana arada bi uğrayabilirmiyim diyo.. güzide'de koysa ya tavrını hemen yumuşadı oda..
bu arada rıza beylerin konuşmasını göstermediler.. dediğim gibi kesin hepsi konuşup doğruyu anlatmaya karar verdi.. haftayada flashback gibi göstericekler..
arkiler o shneyi bilerek göstermediler işte rızanın ne konuştugunu belki sonra anlayacağız yani ne knuştugunu anladk aslına gerçeği anlatmak için yaseminle necdetten izin istemiş ama gerekçesi neymiş onu bilmiyoruz.o sahneyi göstermedikleri için bilemiicez belki mahkeme çıkışı rıza seyirciyi bilgilendirmek ama cıyla bi açıklamada bulnur bellimi our
ay iyicene kabareye döndü bu olay...:D:D:
bende herşeyi geçtim şevket olayına takıldım herhalde tam iyileşemeyip ölecek gibi çünkü yeni başlayacak bir dizinin oyuncuları arasında üstelik o dizinin fragmanındada bambaşka bir imajla bulunuyor kendisi.ama inşallah ölmez daha herşey ortaya çıkcak rüyayla vakit geçirmeye başlicaklarr ohoo bunları görmek isteriz yoksa çok üzücü olur..
yaseminde artık ahmet der herhalde yoksa çok komik bir durum olur..bundan sonra yasemin ahmet olayına girilse fena olmaz :img-yes: sıkıldık artık çocuktu mahkemeydi helede birbirlerine düşman gibi davranmaları..bundan sonra necdette güzidesiyle olmaya başlar herkes mutlu olur işte oh...
bir_adı_yok 12-10-07, 22:49 karinayı çok seviyordum ama bu yeni rüyayada gördükçe ısındım rolünüde güzel yapıyor ahmete de ne güzel sevgi dolu bakıyor öyle ama ben onu en çok şevketle olan sahnesinde beğendim dedesine nasılda ilaç gibi geldi :img-in_lo
yeni rüya'dan bende çok memnunum..
sanki necdet'e yapmacık davranıyo gibi..
ahmet'e daha sıcak...
ya da görmek istediğim gibi görüyorum...
eski rüya daha bi necdet'e sıcaktı
maşaallah iyi alışmış ametine...
...
zeyneps imza editi:bayıldım imzana yahu...
evet herkez onu seviyo...şu resimlere bizimkileridemi eklesen ne...
bende herşeyi geçtim şevket olayına takıldım herhalde tam iyileşemeyip ölecek gibi çünkü yeni başlayacak bir dizinin oyuncuları arasında üstelik o dizinin fragmanındada bambaşka bir imajla bulunuyor kendisi.ama inşallah ölmez daha herşey ortaya çıkcak rüyayla vakit geçirmeye başlicaklarr ohoo bunları görmek isteriz yoksa çok üzücü olur..
yaseminde artık ahmet der herhalde yoksa çok komik bir durum olur..bundan sonra yasemin ahmet olayına girilse fena olmaz :img-yes: sıkıldık artık çocuktu mahkemeydi helede birbirlerine düşman gibi davranmaları..bundan sonra necdette güzidesiyle olmaya başlar herkes mutlu olur işte oh...
ya evet banada iyicene ölecekmiş gibi geldi.( iyicene ölmek mi töbe töööbe yeni bi deyim kattım lugata):D:D
çünkü hatırlarsanız şevket dedi ya rızaya " birimizin nefesinin tükendiği anda diğeri bayrağı deralsın" işte ben orda işkillendim zaten bide bu adadaki mutlu sahneleri ni izleyince iyicene düşünmedim diil bu ölüm konusunu..
yaaaaaaaaaa çok üzülürüm ama beeeeeeeen.ölmesin şevket
gitmesin bu diziyi bırakıp gitmesin :(:(:(
sorma çanım ya dizinin bir dakikasını bile kaçırmadım ama bende böyle bir sahne görmedim acaba yine atvavrupa ile atvtürkiye arasında bir yayın farkımı oldu malum birinde olan sahne diğerinde makaslanmış olarak gösterilebiliyor
rızanın bu sahnesini gören arkadaşlar varsa hangi yayında izlediğiyle birlikte cevap verebilirse sevinirim ben atvtürkiyeden izledim böyle birşey yoktu
birde ahmetin ağlayarak rızaya sizin aileye girmeyi çok istedim demesi benimde içimi acıttı hala yasemine deliler gibi aşığım diyor aslında ve eminim yinede rüya ve yaseminle birlikte bir yuva kurmak istiyor:icon_sorr
O sahne bana da çok dokundu Ahmdin gözleri doldu canım benim neredeyse ağlayacaktı hıçkıra hıçkıra :img-cray:
O sahne hiç olmadı zaten sen kaçırmadın yani :img-wink:
Necdet'in hala Güzide'yi kullanmasına sinir oluyorum bu nasıl bir insandır böyle bu nasıl bir ailedir böyle kolayca yalan beyan verip insanların hayatlarıyla kolayca oynayabiliyorlar bu Aygün ailesinde bir şey olduğunu söylemiştim:hıh
Ha bir de Ahmet gibi hukukçu Selma gibi doktor veya Ayla gibi doktor Şevket gibi avukat Rıza gibi eski bir milletvekili varken bu olayları Necdet'in ağzından duymak benim çok komiğime gidiyor ve hiç mi hiç hoşuma gitmiyoor (ona kızgın olmamla alakası yok bunun) sadece çok basitleştiğini düşünüyorum böyle her şeyin tarafsızlık için mi yapıyorlar anlamadım ki haa öyleyse Şevket'i ayrı Rıza'yı ayrı konuştursunlar çok mu zor benim de sorduğum soruya bakın o kadar önemli Rüya'yı söyleme meselesi bile diaologsuz geçiştirildi ben de konuşuyorum işte .......Necdet maşallah ailemizin pastacısı ,ailemizin babası ,ailemizin damadı ,ailemizin kocası bir de ailemizin yorumcusu Necdet Civaoğlu:img-hyste Koskoca hukukçu iki insan eski milletvekili varken size de komik gelmiyor mu :icon_whis
:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
yasoyla ayrıldıkları gecedeki gibiydi ahmet orda...:img-in_lo
e artık yaso da bir düzelsin de kavuşsunlar yahuu..
hem..ben ahmeti sadece baba olarak görmek istemem açıkçası...
ha bir de rüyayı seviyorum..
ama çoook fazla tatlı..gereğinden fazla bence:icon_whis
mesela minik rüyanın gözleri güzeldi..konuşması çok şirindi..farklıydı..çoğu kişi görür görmez sevdi ama ben ilk gördüğümde sevmemiştim mesela..ama zamanla sevmeye başlayınca daha özel geliyor..bu rüya isee..nasıl desem..özel değil kanımca:icon_sorr
---
zeyneeep,bak bir_adı_yokçanımız da bizimkileri de koysak mı ahmeti sevenlere diyorr..ne dersinn..arwençanın istediği evraklarla başvurursak ahmet fan club ın üyesi olup,o imzaya girebilir miyiz biz dee:)
En beğendiğim sahnelerden biri de Ahmet'le Rıza'nın konuşmasaydı.
Sizin aileye girmeyi çok istedim diye gözleri doldu ya...:sad53:
Rıza zaten artık birşeylerin farkında...
Günün kurtarıcısı oldu...
---------------
Nejdet'in o hadi sahnesinde zaten yumruğumu sıkmaktn ellerim kızardı. Adeta kanatsız melekti(!)
ya orda benimde içim parçalandı.. gözleri doldu biraz daha konuşsalar hüngür hüngür ağlayacaktı garibim.. ayrıca rızanın ahmet'in yaptıklarını hatırlamasıda çok iyi oldu.. ahmet'te her daim mütevazı kim olsa aynı şeyi yapardı diyo..
yalnız bu dizi yüzünden şişicem iyice ben sinirden iki paket büyük boy cipsi bitirmişim..
Sevgili çanlar; bence Rıza, Yasemin-Necdet ikilisine, mahkemede tanıklık yapmak istediğini söylemiş amma velakin hangi tarafın tanığı olacağı ayrıntısını atlamıştır. Rıza tanık kürsüsüne çıktığında, Yasemin gayet rahattı..hatta babasına gülümseyerek destek bile verdi...Başına geleceği bilse, öyle rahat olamazdı. Yani, babasının tanıklık edeceğini biliyordu ancak ne söyleyeceğini bilmiyordu...! ( başka türlü olması imkansız...)
Sevket hemen ölürse cok yazik olur. Rüya'yla diledigi gibi vakit geciremeden... Umarim bunu yapmazlar.
Yasemin gercegi soyleyecek artik. Ama ne korkunç bir durumdur dustugu. Hakim soruyor "Ahmet mi Necdet mi ?" Iyi ki "Yoksa bilmedigimiz baska biri mi ?" diye eklemedi, yasemin hanim ne yapardi yoksa...
gülendam83 12-10-07, 22:56 bu akşamki bölüm güzeldi gerçekten.. arkadaşlar ben bu dizide kimsenin haksız olduğunu düşünmüyorum ve kimseye kızmıyorum ayla haricinde.. çünkü herkesin yaşadığı zorluk sıkıntı ve kendince haklı nedenleri var..
bu akşam beni en çok etkileyen sahne rüyanın hastaneye gelip şevketi öpmesi ve dedecim demesiydi çok dokunaklıydı,gözlerim doldu izlerken..
yaseminle ahmetin çok çektiğini ve artık kavuşmaları gerektiğini düşünüyrm.. ama bu biraz daha zaman alacak.. benim fikrim yasemin suç işlemiş sayılacağından hapse atılacak ve ahmet vicdan azabı yaşayacak.. çünkü yasemine kızsada hala deli gibi seviyor..
kan alma sahneleri kötüydü.. zaten bi işe de yaramadı..
bu arada ayla.. ah ayla ah. bence ayla bitti ahmet de oradakilerde buna çok kızdı. bunu bildiği halde zamanında ahmete söylemedi vr şimdi o zaman nasıl kendini düşünüyorsa şimdide bencillik yaparak orda açıkladı.. ahmet yaseminin aslında gelip ona söylediğini öğrenmiş oldu böylece.. dediğim gibi yasemin bu olaydan hemen sıyrılamaz. çünkü demişlerdi bunun suç sayıldığını ve bunun sonucundada ahmette pişmanlık olacak diye düşünüyrm,yasemine kıyamaz o:img-in_lo
nezahatte ateş almaya gelmiş herhalde bir göründü bir kayboldu ama bu soğukkanlılığı beni bitirdi kardeşim madem bu kadar müsamma gösterecektiniz zamanında niye bu çocuklara o kadar eziyeti yaptınız diye sormazlarmı insana
selmada dedi ya bir zamanlar oğlumla senin kızının birlikte olmalarını istemiyordum şimdide kavuşmalarını hayal ediyorum diye onada insanın geçti borun pazarı süre şehri niğdeye diyesi geliyor
bence yaso gerçeği sölücek..yani adamın gözünün içine baka baka rüya necdetin çocuğu derse bi daa nası toparlıcaklar bunu..hakim davayı kapatır..hem bu rızanın ifadesi boşa gitmicek bence..
ben rızanın avukata baktığını sanmıştım yasoya bakmış öle diyolar ama..nese malum siteye bi düşsün bu bölüm bi daa izleriz..
bir_adı_yok 12-10-07, 22:57 herkeze iyi geceler çanlar..........
...
bence yasamin babasının ne yönde bir ifade vereceğini biliyordu..
hatta necdet'de çünki suratından düşen binparçaydı...
oyun bitti artık der gibi...
ya bide ben sana arada bi uğrayabilirmiyim diyo.. güzide'de koysa ya tavrını hemen yumuşadı oda..
bu arada rıza beylerin konuşmasını göstermediler.. dediğim gibi kesin hepsi konuşup doğruyu anlatmaya karar verdi.. haftayada flashback gibi göstericekler..
EmossçanGüzide gibi asi, bildiğini okuyan, kararlı kızı bile...Evet hayatım..olur hayatım moduna soktular ya bravo! bknz.senaryonun kadın karakterler üzerindeki dayanılmaz hafiflikteki metamorfozları..:img-swoon
İnşallah hepsi-Necdet, Yasemin ve Rıza- kemale ermişlerdir...Bir an olur! derler..sonra olayı uzatmak için bir tanesi bir bahane de bulabilir..bknz:Necdet ve Yaseminin ani fikir değişikliklerini biliriz..:icon_whis
Ama artık Yasemin son bakışı Ahmete attı..ve beklentim..o önceki ucubik ifadesini geri çekip, Rüyanın babası..Ahmet Gürsoydur der ve bir sinir boşalması yaşar...ve Bakırköyde misafirimiz olur...Alın bir hastane sahnesi daha Aliyeçan!:img-yes:
Sevgili çanlar; bence Rıza, Yasemin-Necdet ikilisine, mahkemede tanıklık yapmak istediğini söylemiş amma velakin hangi tarafın tanığı olacağı ayrıntısını atlamıştır. Rıza tanık kürsüsüne çıktığında, Yasemin gayet rahattı..hatta babasına gülümseyerek destek bile verdi...Başına geleceği bilse, öyle rahat olamazdı. Yani, babasının tanıklık edeceğini biliyordu ancak ne söyleyeceğini bilmiyordu...! ( başka türlü olması imkansız...)
Aliye Abla kesinlikle zaten avukat başıyla onayladı Rıza'yı Yasemin'de gülümmsedi ben de niye gülümsüyor ki bu kız diye düşündüm hatta ama sonra birden gülümsemisi kesiliverdi Rıza en doğru olanı yaptı belki böylece Necdet ve Yasemin'in de akılları başlarına gelir:hıh
Herkese tekrar merhaba:)
Bu bölüm çok güzeldi çok guzel bir yerde bitti bekle haftya kadar ah ah
beni en çok sasırtan rıza amacanın gercegi anlatması helal vallah ya:happy0064ayla 'yı çok taktir ettim neyse artık nefret etmiyorum ama sevmiyorum da:img-hyste neyse
Son sahne bence yasemin dogrulyacak gibi geliyo rıza amaca yasemine baktıgı an yasemin onu dogruluyacak gib bakıyodu sanki gercegi anlatacagın biliyodu gibi geldi bana bence itiraz etmiyecek sonda ahmet bakıp bitti zaten diz onu yüzüne bakıp babası ahmet gürsoydur diyecek.. eger itiraz ederse hem babasını yalancı durumna düşürecek hem iyice sacmalar hakim davayı kapatır nasıl anlasılacak ahmetin cocougu oldugu bence dogrulyacak yasemin zaten batacagı kadar battı:img-hyste
:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
yasoyla ayrıldıkları gecedeki gibiydi ahmet orda...:img-in_lo
e artık yaso da bir düzelsin de kavuşsunlar yahuu..
hem..ben ahmeti sadece baba olarak görmek istemem açıkçası...
ha bir de rüyayı seviyorum..
ama çoook fazla tatlı..gereğinden fazla bence:icon_whis
mesela minik rüyanın gözleri güzeldi..konuşması çok şirindi..farklıydı..çoğu kişi görür görmez sevdi ama ben ilk gördüğümde sevmemiştim mesela..ama zamanla sevmeye başlayınca daha özel geliyor..bu rüya isee..nasıl desem..özel değil kanımca:icon_sorr
---
zeyneeep,bak bir_adı_yokçanımız da bizimkileri de koysak mı ahmeti sevenlere diyorr..ne dersinn..arwençanın istediği evraklarla başvurursak ahmet fan club ın üyesi olup,o imzaya girebilir miyiz biz dee:)
evet bencede en doğru kelime bu..bu ruya bana da özel gelmedi..yani ne bilim bu kızda tıpkı ışıkın küçük hali gibi büyüdükten sonra çok deişti.ışık nasıl küçükken çok dışadönük daha cin gibyken şimdi daha sessiz olduysa ruyayada bu oldu ..ki burda dikkatınızu çekerim zaman atlaması yaşanmadı yani ruyanın huyunun deişmesi biraz garip kaçıyo .eski ruya çok daha konuşkan çok daha yaramaz görünümlüydü.hadi ışık zaman atlaması yaşandıda karakter deişikliğine uğradı peki ya ruyaa???
necdetide anlamıyorum ya bu konuyada bi açıklık getirsin çok sevgili senaristler yanii bi nebilim necdet desin artık yasemini sevmiyorum eskisi gibi aşık diil m yada desşn hala vazgeçemedim..yani bişi desin ne olursa olsunda...artık bileleim bizde necdetin neyapmaya çalıştıgını dediğim gibi yoksa güzideyi seviyomu yoksa sadece terapı evimi olarak kullanacak güzidenin evini yani bunu bi bilelim canım dimi ama?
bence yaso gerçeği sölücek..yani adamın gözünün içine baka baka rüya necdetin çocuğu derse bi daa nası toparlıcaklar bunu..hakim davayı kapatır..hem bu rızanın ifadesi boşa gitmicek bence..
ben rızanın avukata baktığını sanmıştım yasoya bakmış öle diyolar ama..nese malum siteye bi düşsün bu bölüm bi daa izleriz..
ya orda avukatada baktı aslında.. şahsen ben yasemine baktığına dikkat etmedim.. zaten avukata baktıktan sonra avukatta hemen rıza bey şahitlik yapmak istiyo falan dedi..
Bence Yasemin babasının ne diyeceğini biliyordu.Ben böyle sezdim.Hatta başıyla babasına sanki konuşması için onay verir gibiydi.
Bence baba kız anlaştılar.Ve Yasemin de önümüzdek, hafta hakim amcaya Allahın izniyle;inşallah, maşallah Ahmet diyecek...
Neden Yasemin nezaman sevket ile konu$sa bu adama birseyler oluyor?
Sevket ve Rizanin ada sahneleri harikaydi bu bolumun en guzel sahnelerinden biriydi diyebilirim, Ikinci guzel sahne ise ruyanin Sevketi opmesi dedecim demesiydi..
Sevketin hali hic iyi gorunmuyordu ya..
Umarim Yasemin artik ahmettir der.. yine ada yaseminligini yapmaz.. Fazla uzadi bu is..
Nezaht niye geldi ne gerekti.. Kizina ya onun gercekten karisi ol yada bu isi bitir demek icinmi geldi? bumudur yani.. sahika olsa ohmygodohmygodohmygod derdi :)
Rizanin Sevo hakkinda didikodu yapmasida hic iyi degil.. sirseri kelto$$$..
Nejidetcimin domatesin, Kibrisciga gittigini ogrenmesi iyi oldu kimin icin yalanci sahitlik yapiyor gorsun..
Bu vakitten sonra ahmet&yasemin birlikteligi izliyemem.. tiksinirim..
Ahmet yasemini affetmemeli.. Ruya ona yeter.. Necdetimde gitsin uzak diyarlara..:)
EmossçanGüzide gibi asi, bildiğini okuyan, kararlı kızı bile...Evet hayatım..olur hayatım moduna soktular ya bravo! bknz.senaryonun kadın karakterler üzerindeki dayanılmaz hafiflikteki metamorfozları..:img-swoon
İnşallah hepsi-Necdet, Yasemin ve Rıza- kemale ermişlerdir...Bir an olur! derler..sonra olayı uzatmak için bir tanesi bir bahane de bulabilir..bknz:Necdet ve Yaseminin ani fikir değişikliklerini biliriz..:icon_whis
Ama artık Yasemin son bakışı Ahmete attı..ve beklentim..o önceki ucubik ifadesini geri çekip, Rüyanın babası..Ahmet Gürsoydur der ve bir sinir boşalması yaşar...ve Bakırköyde misafirimiz olur...Alın bir hastane sahnesi daha Aliyeçan!:img-yes:
hakkaten bu senaristlerin kadın karakterlere bi gıcığımı var acaba..
yasemin-güzide -ayla.. oyun oynuyolar sanki üçüylede...
bencede kesinlikle yasemin açık açık söyleyecek..bu saatten sonra başka hiçbi şansı yok.. ayrıca aslı olay ondan sonra başlayacak.. rüya'ya gerçeği anlatma çalışmaları baya yorucu olucak..
bende ayşe yazınca hatırladım..nezahatin tavsiyeside evlere şenlikti yani.. necdet propagandasına oda eklendi.. gerçi ahmetin öz kardeşi bile necdette kahraman ibi bahsediyosa normal buda..
neyse asıl demek istediğim "ya onun gerçekten karısı ol" lafına.. rüyanın öz babasının ahmet olduğunu öğreniyo , evliliklerinin bi yalan olduğunu öğreniyo ayrıca yaseminin ahmeti ne kadar sevdiğini biliyo ve bu lafı söylüyo.. orda pes dedim artık.. bölümün saçmanın dik alası lafıydı bence
resimseçici 12-10-07, 23:03 Öncelikle hepinize nice mutlu, sağlıklı ve huzur dolu bayramlar dileğiyle...
Bence bu bölümün kahramanı Rıza'ydı çok takdir ettim kendisini. Yaseminin babasına olan bakışından artık onun da gerçeği söyleyeceğini düşünüyorum (umuyorum) hatta sonrasında bu noktaya nasıl gelindiğini ve Kıbrısçık hikayesini ve Ayla'nın onla yaptığı konuşmayı ve neden Ahmetten vazgeçtiğinide anlatabilse(anlattırsalar keşke!) Dili çözülse artık Yasemin'in. Hapse bile girmesine razıyım ki; bir şekilde Ahmet onu kurtarır zaten.
Neyse bu bölümde aileler açısından (özellikle babalar) gelişmeler sevindirici. Herkes bedelini ödemeye başlıyor. Güzel günler yakın inşallah.
Ben atv türkiye de izledim ama böyle konusma görmedim gösterilmedi belki atv avrupa da gösterilmiştir ama bu nasıl olur ya bir sahe digerinde gösterilirken bir digerin de atlatılması veya kesilmesi sacma ya...:fighting2
Valla Necdetle ilgili her şey (tabii Ahmet-Rüya ve Yasemin açısından) zorla araya iliştirme olarak iyice göze batmaya başladı artık. Bkz.: Yeter, bir mesele bu kadar sündürülmez. Tamam anladık, fedakar, çok verici ve ulvi bir kişilik. Her ne kadar bunu ona kimse zorla yaptırmadıysa da, kendi istediği hayatı kendi özgür iradesiyle yaşadıysa da, tamam biz de kabul ediyoruz artık: Çok derin bir şahsiyet kendisi.
Ama, senaristler siz de kabul edin...Her şey bir yere kadar. Bkz.: Rızaya da hayatını kurtaran Ahmete teşekkür ettirdiniz. Ahmet'e de "bunu kim olsa yapardı" babında bir şeyler söylettiniz. Ahmet Rızanın hayatını kurtardı diye Rızanın hayatına bir ipotek koydurtmadınız. Olsa olsa gerçeği açıklayarak ödettiniz minnetini.
Necdet'te yedi yıl boyunca sevdiği (!) kadınla aynı çatı altında yaşadı, küçük bir çocuğun sevgili babası konumunda yaşadı. Toplum içinde mutlu bir aile babası olarak takdir gördü, masa başlarında ağırlandı, hep el üstünde tutuldu. Manevi doyum yaşadı yani. E, bu kadarı yetmez mi artık. O mahkeme salonunda aşağılanmayı bile yediriyor kendine. Bir de ailesini buna ortak ediyor. Yeter artık. Alsın ceketini gitsin, kendi hayatını, kendi ilişkisini onuruyla yaşasın!
nezahatte ateş almaya gelmiş herhalde bir göründü bir kayboldu ama bu soğukkanlılığı beni bitirdi kardeşim madem bu kadar müsamma gösterecektiniz zamanında niye bu çocuklara o kadar eziyeti yaptınız diye sormazlarmı insana
selmada dedi ya bir zamanlar oğlumla senin kızının birlikte olmalarını istemiyordum şimdide kavuşmalarını hayal ediyorum diye onada insanın geçti borun pazarı süre şehri niğdeye diyesi geliyor
cidden cnm ya nezahat bi rahat bi rahat .değmeyin keyfine sanki hayırlı bi haber aldıda ...gelişmelerden haberdar olmazsa çok darılırmışmış vallaaaaaaaa...ya cidden bu karakterler insanı öldürür hepsi bi ömür yaaa..hiç mi normal yok ..yok tabi sordugum şeye bak ya
maşşalllah hepsi çağının çok çok ötesinde yaşiyiiii
dizinin adı DALLASTAKİ HAYAT AĞACININ ALTINDA YALAN RÜZGARINA KARŞI KONUŞAN CESUR VE GÜZELLER olarak deiştirilsin baaaaaaaaaaariii..........
Bir de Yasemin biliyormuş babasının diyeceklerini dermiş "babamın söyledikleri tamamen doğrudur bunları söylemesine birlikte karar verdik " hani dedi ya hakim "babanızın ifadesi geçerli olmaz " gibi bir şey :icon_whis O zaman hem ben hem Ahmet şok oluruz:blink:Ayla'da bozulur "tüüüüh kırk yılda bir Ahmete iyiliğim dokunsun dedim geç kalmışım " :img-hyste O zaman Ahmet Yasemin'i affeder ama şimdi Yasemin bilmiyorsa ve "çocuğun babası Ahmet'tir " dese bile Ahmet'in onu affetmesi çok saçma olur :hıh
Ben yeni Rüya'yı çok sevdim acaip sıcak ve tatlı geliyor bana ama sesi değişmiş dimi :icon_whis Özellikle Ahmet'le daha yakın olduğunu görüyorum mesela Necdet'e ağlama sahnesinde inandırıcı gelmedi hiç ona karşı bir soğukluk var sanki ama Ahmet'e çok sıcak kardeşim bile ilk gördüğünde hiç sevmemişti izleyince "çok şeker " filan demeye başladı :img-blush
Yasemin'e kan alma sahnesinde üzüldüm Rüya için türlü numaralar yaptı ama Ahmet 'e kızgın bakışlar atmasına sinir oldum:hıh Çünkü Rüya7dan kan almaları da kendi yalan beyanı yüzünden oldu:hıh
Şevket Amca ne tatlıydı bu bölüm değil mi Ahmet aynı ona çekmiş karizma bakımından :img-blush Bir de Ahmet hastaneye ilk geldiğinde çok tatlıydı "evin erkek çocuğu"tarzındaydı :img-blush
Edit:Ama kızlar o zaman bu forumun yarısını imzaya taşımak gerekir :) :icon_whis
Bence de Shevek tamam fedakarsa fedakar ama insan da biraz onur olur çeksin gitsin onurlu bir hayat sürsün onun yaptıklarını yapıp yalan beyan verip bu yalanım ortaya çıksaydı yerin dibine girmek isterdim
bence rızanın ifade verme olayı tamamen doğaçlama idi..
yaseminle rızanın paslaşması da,hepsinin kendini çok fazla kaptırdığı bir anda durup da bir an düşündüğünde olayın mantıksızlığını idrak edip..zirve yaptıkları anın meyvesii:icon_whis
kesinlikle yasonun bundan haberi yoktu bence..
burda rızanın daha önceden yaso ile konuşmasını beklemek bizim mantığımıza göre olayı ancak kurtarıyor sanırım..
burda ilk defa senaristimizin bir tespitine katılacağım..hatırlarsınız..bir şeyi bir anda yaparsın,sonra sebebini kendine bile açıklayamazsın..demişti..rızanınki de aynen öyle bir durum işte bence:img-yes:
----
açıkçası yeni rüyanın sorunun huy değil mizaç değişimi olduğu kanaatindeyim...:icon_whis
----
iyi geceler çanlarımbye
hımm birileri benim istediğim evraklarla ahmeti sevenler gurubuna dahil olup özel bir imza çalışmasımı yapmak istiyor olur yapın çanlar
yalnız şöylede bir durum var alem ahmete ahmette yasemine hasta:img-in_lo
eğer tahminlerimiz çıkarsa yasemin cidden hasta olacak ama en büyük aşkı ahmet sayesinde sağlığına kavuşacak hastane görmekten her ne kadar bıkmış olsamda eğerki böyle ahmet-yaso dayanışması ve tekrar canlanan aşkı göreceksem razıyım göstersinler:img-in_lo
Bence Yasemin babasının ne diyeceğini biliyordu.Ben böyle sezdim.Hatta başıyla babasına sanki konuşması için onay verir gibiydi.
Bence baba kız anlaştılar.Ve Yasemin de önümüzdek, hafta hakim amcaya Allahın izniyle;inşallah, maşallah Ahmet diyecek...
evet eylül'cüm bana da sanki öyle geldi sanki yasemin babasın gercegi anlatacagın biliyodu gibi o bakıstan öyle hisettim zaten daha ne kadar itiraz edebilir hayır babam yalan söylüyo derse babasın yalancı durumuna düşürecek yok ahmetin degil necdetin kız derse ahmet onu affedcegi varsa da afetmez ya bence Ahmetin dir diyecek insallh daha ne kadar uzyabilir ki bu iş
bende ayşe yazınca hatırladım..nezahatin tavsiyeside evlere şenlikti yani.. necdet propagandasına oda eklendi.. gerçi ahmetin öz kardeşi bile necdetten kahraman gibi bahsediyosa normal buda..
neyse asıl demek istediğim "ya onun gerçekten karısı ol" lafına.. rüyanın öz babasının ahmet olduğunu öğreniyo , evliliklerinin bi yalan olduğunu öğreniyo ayrıca yaseminin ahmeti ne kadar sevdiğini( yani onlar öyle sanıyo yoksa banainandırıcı gelmiyo) biliyo ve bu lafı söylüyo.. orda pes dedim artık.. bölümün saçmanın dik alası lafıydı bence
Neden Yasemin nezaman sevket ile konu$sa bu adama birseyler oluyor?
Sevket ve Rizanin ada sahneleri harikaydi bu bolumun en guzel sahnelerinden biriydi diyebilirim, Ikinci guzel sahne ise ruyanin Sevketi opmesi dedecim demesiydi..
Sevketin hali hic iyi gorunmuyordu ya..
Umarim Yasemin artik ahmettir der.. yine ada yaseminligini yapmaz.. Fazla uzadi bu is..
Nezaht niye geldi ne gerekti.. Kizina ya onun gercekten karisi ol yada bu isi bitir demek icinmi geldi? bumudur yani.. sahika olsa ohmygodohmygodohmygod derdi
Rizanin Sevo hakkinda didikodu yapmasida hic iyi degil.. sirseri kelto$$$..
Nejidetcimin domatesin, Kibrisciga gittigini ogrenmesi iyi oldu kimin icin yalanci sahitlik yapiyor gorsun..
Bu vakitten sonra ahmet&yasemin birlikteligi izliyemem.. tiksinirim..
Ahmet yasemini affetmemeli.. Ruya ona yeter.. Necdetimde gitsin uzak diyarlara..:)
:img-hyste:img-hyste hahaaaaaaaaa iyi gözlem ya cidden dimi şevketin ölümü yaseminin elinden olacak..
necdette bi o kadar şok geçrdi canım yaaa.gene bir darbe aldı .bi sağdan bi soldan .sonra tekrar sonra yine soldan
diyodur belki içinden kimbilir daha niler öğreneciiiim ah ah..:D:D
YAAAAAAAAA ALLAHIM ne olur beni ileride yasemin gibi müvekkillerden koru yarebbim amin .allah korusun şeytan kulağına kurşun ay düşüncesi bile korkunç ..herhalde dakikasında boğazına yapışırım ben ..
Öncelikle hepinize nice mutlu, sağlıklı ve huzur dolu bayramlar dileğiyle...
Bence bu bölümün kahramanı Rıza'ydı çok takdir ettim kendisini. Yaseminin babasına olan bakışından artık onun da gerçeği söyleyeceğini düşünüyorum (umuyorum) hatta sonrasında bu noktaya nasıl gelindiğini ve Kıbrısçık hikayesini ve Ayla'nın onla yaptığı konuşmayı ve neden Ahmetten vazgeçtiğinide anlatabilse(anlattırsalar keşke!) Dili çözülse artık Yasemin'in. Hapse bile girmesine razıyım ki; bir şekilde Ahmet onu kurtarır zaten.
Neyse bu bölümde aileler açısından (özellikle babalar) gelişmeler sevindirici. Herkes bedelini ödemeye başlıyor. Güzel günler yakın inşallah.
Amin canım Amin....Güzel günler yaklaşıyor inşallah.
Ama teklojinin zaafiyetine bakın..Yasemin ıhhh dese ne olacak..Hakim şanslar yarı yarıya dedi....
Tövbe yarabbim.
Yasemin haftaya bülbüller gibi şakıyavak inşallah..Ahmet de konçerto dinler gibi dinleyek Yasemin'ciğinin itiraflarını.
Artık sonrada lütfen sevgi haykırışları gelsin......Uma uma döndük muma..Sonra da junior inşallah....
Ama anneanne ve babaannelere junior sevmek yasak olsun please...
Şevket (Acil şifalar dilerim )ve Rıza 'ya serbest
bence rızanın ifade verme olayı tamamen doğaçlama idi..
yaseminle rızanın paslaşması da,hepsinin kendini çok fazla kaptırdığı bir anda durup da bir an düşündüğünde olayın mantıksızlığını idrak edip..zirve yaptıkları anın meyvesii:icon_whis
kesinlikle yasonun bundan haberi yoktu bence..
burda rızanın daha önceden yaso ile konuşmasını beklemek bizim mantığımıza göre olayı ancak kurtarıyor sanırım..
burda ilk defa senaristimizin bir tespitine katılacağım..hatırlarsınız..bir şeyi bir anda yaparsın,sonra sebebini kendine bile açıklayamazsın..demişti..rızanınki de aynen öyle bir durum işte bence:img-yes
Ayşe'cim bence doğaçlama değildi. Rıza Yasemin ile Necdet'e tanıklık edeceğini söylediği zaman kararını vermiş olmalı ( bkz. Şevket ile son konuşmaları..) O sahnede önce Rıza ile avukat bakıştılar...( Avukat içses: -tanık kürsüsüne çıkacak mısınız? Rıza içses: Evet çıkacağım..) Daha sonra da Yasemin babasına gülümsedi..( Yasemin içses: iyi şanslar baba..Rıza içses: Ne söyleyeceğimi bilsen, şans dilemezdin Yasemin...!) Sonra da Rıza, çok zorlansa da çocukluk arkadaşına verdiği sözü tuttu...ve bayrağı devraldı...İşte bu kadder çanlarım... :)
Badegerçan; hiç sorma...yine hastane...yine mahkeme....:hıh
-Kızım doğruyu söyle baba kim..
-Ahmet hakim bey
-Öyleyse neden baştan söylemedim...Sen bizimle dalgamı geçiyorsun..Atın bu kadını hücreye...
-Atmayın hakim bey..Onun yerine beni atın......(Sizce bu sözü Ahmet mi Necdet mi söyler)
Artık sonrada lütfen sevgi haykırışları gelsin......Uma uma döndük muma..Sonra da junior inşallah....
Ama anneanne ve babaannelere junior sevmek yasak olsun please...
ne güzel junıor dileğime bu akşam bir destek daha geldi:img-in_lo
bende inşallah bir junıor olursa nezahatle selma en azından büyüyene kadar falan çocuğa yaklaşmasınlar istiyorum ama dedelere serbest olası bir ahmet-yaso birleşmesinin zeminini onlar hazırlamış olacaklar çünkü:img-in_lo
-Ahmet hakim bey
-Öyleyse neden baştan söylemedim...Sen bizimle dalgamı geçiyorsun..Atın bu kadını hücreye...
-Atmayın hakim bey..Onun yerine beni atın......(Sizce bu sözü Ahmet mi Necdet mi söyler)
tabiiki ahmet söyler yasemin ceza alacak olsa ahmet onu asla o halde bırakmaz fedakardır bizim mmc miz:img-in_lo
İyi Bayramlar çanlar...
Rıza ve Şevketin ada sahneleri,Rüya'nın Şevket'i dedeciğim diye öpmesi ve Ayla'nın itirafı dışında sabun köpüğü gibi bir bölümdü bence.Tabi bu gelişmelerde bizi memnun ediyor ama daha iyi olabilirdi.
Rıza ve Şevket'in adadaki geçmişi yad eden sahneleri ve meyhanedeki son nefes konuşmaları ardından Şevket'in kriz geçirmesi sanki biz seyirciyi istemediğimiz bir gelişmeye hazırlar gibiydi.Hele Rüya'nın Şevket'le yaşadığı duygulu sahne,sanki son günlerini yaşayan bir adamı öte tarafa mutlu göndermek adına yazılmıştı.
Merak ettiğim sorular var...
Şevket Amca ölecek mi şimdi?Etmeyin eylemeyin...
Ahmet, Ayla'ya nasıl tavır takınacak?Çok da umurumda değil aslında...
Ada Zakkumu sonunda gerçeği pörtletecek mi?Yoksa ben onun gözünü pörtleteceğim.
Nezahat,dizinin konuk oyuncu kadrosuna mı dahil edildi?Niye bu bölümde arz-ı endam etti anlayamadım...
Zuhal niye bu bölümde yoktu?
Ondan sonra da Yasemin içeri girmesin diye Şevket Amca onun avukatı olurmuş olur mu olur valla babasını kurtaramadım bari kızını kurtarayım diye :):icon_whis
Rüya için düşünceliyim Ahmet bayağı bir çekecek ama Rıza'nın Rüya7yla konuşması vardı ya tamam dedim bunu söylese söylese yavaş yavaş Rıza amca söyler yoksa Yasemin ağlamaktan söyleyemez ühühühühhü :img-cray:Ahmet zaten ona söylemek düşmez ona düşmezse Necdet'e hiç düşmez en iyisi Rıza söylesin en mantıklı davranan o :img-in_lo
Nezoş çok komikti ha Ahmet'in çocuğu olduğunu biliyor ama hala maşallah sivri zekasıyla "ya Necdet'in gerçekten karısı ol ya da bir an önce bitir " diyo:img-hyste Hayır Yasemin'in Ahmet'i hala sevdiğini de düşünüyor bu arada ama Necdet'e teşekkür eden Nezoş'tan da bu beklenir:icon_whis
Selma bile gözümde aklandı "onların birleşmesini hayal eder oldum torunum anneli babalı büyüsün " dedi ama Nezoş'ta nerde o düşünceeeeee Yasemin'in gamsızlığı aynı anneye çekmiş :icon_whis
-Ahmet hakim bey
e necdet yani mümkün olsa ruyayı doğurmak bile isteyecekti yani.. hayır o doğurmasın ben doğurim diye.....:D:D:D:D
ben ahmete dava açmasın demedim ki necdete gelince de gerçek olmasa bile 7 yıl boyunca ona babalık yaptı bir baba o burada suçlu ne ahmet nede necdet tek suçlu yasemin arkadaşlardan biri demişti sanırım yasemin aslında hem ahmeti hem necdeti kullanıyor yeri geldiğinde kızını bilee bu işi bitirmesi gereken necdet değil yasemin taa güzide yi öğrendiğinde ya da ahmet in geri geldiğinde açıklamalıydı sakin bir şekilde ona gerekçeleriyle anlatsaydı sanırım ahmette necdet te bu kadar acı çekmezdi bence yasemin tam anlamıyla BENCİL bir insan hep ben diyen biri
siz sölediklerimi yanlış anlıyorsunuz sanırım ben sadece necdeti suçlarken bütün suçun onda olduğunu sölemenize sıkılıyorum bir de bu dizi yi seyrederken bu zamanın koşullarıyla düşünüyoruz sanırım o yüzden bazen anlayamıyoruz birbirimizi ama o zaman ki koşullarla anlayabilsek aslında hiç bir sorun kalmaz çünkü aslında hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz
BU ARADA SÖZÜM HALA GEÇERLİ SENARİSTLER YA BİTİRİN BU DİZİYİ YA DA SAÇMALAMAYI KESİN ÇÜNKÜ ZAMANI BİLE ŞAŞIRTTINIZ BİZE NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIK BAZI ŞEYLER ATLANIYOR GİBİ ............... DEĞİL Mİ ARLADAŞLAR ??????????????????????????????????
bende ayşe yazınca hatırladım..nezahatin tavsiyeside evlere şenlikti yani.. necdet propagandasına oda eklendi.. gerçi ahmetin öz kardeşi bile necdetten kahraman gibi bahsediyosa normal buda..
neyse asıl demek istediğim "ya onun gerçekten karısı ol" lafına.. rüyanın öz babasının ahmet olduğunu öğreniyo , evliliklerinin bi yalan olduğunu öğreniyo ayrıca yaseminin ahmeti ne kadar sevdiğini( yani onlar öyle sanıyo yoksa banainandırıcı gelmiyo) biliyo ve bu lafı söylüyo.. orda pes dedim artık.. bölümün saçmanın dik alası lafıydı bence
O laf, zaten abes ile iştigalin şahikasıydı..Bunca zamandır olmayan şeyi, yap! diye kızına tavsiyede bulunuyorsun..:img-swoon
Gerçekten Nezahat niye geldi ki? Selmayla hani ittifak yapacaklardı..Bu da geçen haftaki Defnenin araya girmesi olayıyla benzeş bir durum oldu..Yaa gerçekten şu özetleri yazanlar kimlerse biraz dikkat etsinler..Abartmalrı gerkmiyor...Magazin haberleri yazılarına benzedi..Ortada fol yok yumurta yok..Flaş!flaş!vari içeriği abartılmış ifadeler kullanmasınlar..:img-cool2:icon_whis:img-polic:img-polic
hadi ya nezo öyle bir söz mü sarfetti ben osırada bi ihtimal mutfakta tıkıyorumdurda duymamaışımdır.tam olarak ne dediki gurbetçi annemiz????
ay bu insancıklara akıl sır ermii ya...
Bence en iyisi orda Ahmet'de Necdet'te "o girmesin hapse ben gireyim" desinler Hakim'de "atın bunları hücreye " desin böylece Necdet'le Ahmet Yasemin'den kurtulmuş olurlar :icon_whis :img-hyste Hem koğuş arkadaşı olup birlikte volta atarlar, Yasemin'le Rüya'ya bileklik örerler birbirlerini anlamaya çalışırlar:)
Şevket Amcam ölmesin yaaa daha Rüya'yla gezecekler bisiklete binecekler :img-cray: Bir de hastanede Rıza Rüya'yla konuşurken Ahmet'in Rüya'ya gülümsemesi çok hoştu bir de Rüya bilse :icon_sorr:img-in_lo
Aliye Abla içsesler muhteşem :) Bence de Yasemin bilmiyordu ama bilseydi tam süper olacaktı yoksa gözümde asla aklanamaz :hıh Ahmet'in gözünde de :hıh
hadi ya nezo öyle bir söz mü sarfetti ben osırada bi ihtimal mutfakta tıkıyorumdurda duymamaışımdır.tam olarak ne dediki gurbetçi annemiz????
ay bu insancıklara akıl sır ermii ya...
canım önce yasemine "necdet niye böyle bi fedakarlık yaptıki sadece arkadaşı için" dedi..sonra bunlar bakıştılar ve durumu çaktı sonrada "tasemin bi insanın hislerini nasıl kullanırsın" gibi bişey söyledi.. yaseminde bilmiyodum deyip ağlayarak göğsüne yaslanınca bu ulvi yorumunu yaptı..
"yasemin ya onun gerçekten karısı ol yada herşeyi bitir"
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar dilerim.
Dilerim önümüzdeki hafta Ahmet Yasemin'in önce kolundan tutar..Sonra elleri birtanesinin yanaklarında gezinir..
Yasemin'in de dizleri titrer...
Haydi hayırlısı...Bu mahkeme koridorlarının inşallah sonuna geliyoruz...
Şevket dede de ölmesin lütfen....
Bence en iyisi orda Ahmet'de Necdet'te "o girmesin hapse ben gireyim" desinler Hakim'de "atın bunları hücreye " desin böylece Necdet'le Ahmet Yasemin'den kurtulmuş olurlar :icon_whis :img-hyste Hem koğuş arkadaşı olup birlikte volta atarlar, Yasemin'le Rüya'ya bileklik örerler birbirlerini anlamaya çalışırlar:)
Şevket Amcam ölmesin yaaa daha Rüya'yla gezecekler bisiklete binecekler :img-cray: Bir de hastanede Rıza Rüya'yla konuşurken Ahmet'in Rüya'ya gülümsemesi çok hoştu bir de Rüya bilse :icon_sorr:img-in_lo
düşünsene zeynepçanım ahmette necdette o hapse girmesin ben gireyim der ve hakim karar veremeyerek ooo piti piti diye söylemeye başlar sonucundada söz kimde biterse o hapse girer ne komik olurdu diyeceğim ama türk adaletine yakışmaz bu durum:img-yes:
bencede şevket ölmesin adama torununa o kadar hasretki güzel birkaç sahnelerini görelim onların dede-torun ayrı geçen yılların acısını çıkarsınlar:icon_sorr
gözlerim uykuya yenilmek üzere çanlarım size doyum olmaz ama ben kaçıyorum hepinize iyi gecelerbye
O laf, zaten abes ile iştigalin şahikasıydı..Bunca zamandır olmayan şeyi, yap! diye kızına tavsiyede bulunuyorsun..:img-swoon
Gerçekten Nezahat niye geldi ki? Selmayla hani ittifak yapacaklardı..:icon_whis:img-polic:img-polic
Nezahat ne zaman kızına doğru akıl verebildi ki...Bırakın Yasemeni;kendine bile hayrı dokunmadı.40'ından sonra aklı başına geldi.Sonrasında isyan bayrağını çekti.
Alamanya'lara gitmiş ama yine akıl fikir yoksunu.Cehalet baki kalır ya...Aynen durum böyle Nezahat'te.,Selma'nın yanına gitmiş,hala"mahkeme olmamalı" diyor.Ahmet nasıl diye bir sorsana.Git bir Ahmetle konuşsana.Sakladığın mektubun günahını çıkartsana ...Yoo olmaz.Yasemen gitsin Necdete gerçek bir eş olsun.Ahmet'i sallayın boşver...O başının çaresine baksın.
Gamsız kadınsın Nezahat!Cahil kadınsın Nezahat!
Sen anca;çakma J.Kennedy dopiyeslerle ortalarda dolaşmayı bilirsin Nezahat!
canım önce yasemine "necdet niye böyle bi fedakarlık yaptıki sadece arkadaşı için" dedi..sonra bunlar bakıştılar ve durumu çaktı sonrada "tasemin bi insanın hislerini nasıl kullanırsın" gibi bişey söyledi.. yaseminde ağlayıp göğsüne yaslanınca bu ulvi yorumunu yaptı..
"yasemin ya onun gerçekten karısı ol yada herşeyi bitir"
Bunca yıldır olmamış, olamamış karısı! Başkasını seviyor, başkasından çocuğu var. Bu hatadan geri dönülebilir. Annenin söylediği şeye bak! "Karısı ol ya da bitir bu işi" diyor. Hani "keşke karısı olsaydın be Yasemin" dese, yine bir nebze anlaşılır olacak. Bu saatten sonra, hala karısı ol, diyor ya pes! Siz, anne-kız aman Necdeti üzmeyin! Ahmet alacak kızını inşallah! O bildiği yoldan gidecek. Başka da bir seçenek bırakılmadı ona zaten!
Ha, bu arada zaten Necdet pek hevesli başkasının hayatını yaşamaya, başkasının karısına kocalık, kızına babalık yapmaya! Başkasının yerine hapse de girsin de biz de kurtulalım!
Şevketi hemen öldürmeyebilirler...En azından bu mahkeme bittikten, Ahmetle Yasemin birleştikten sonra...Artık huzur içindeyim..Teşekkür ederim gibi bir edayla ölebilir çocukluk arkadaşına ithafen..:sad53:
nezahatte geldi ortalığı karıştırdı hakkaten hiç gelmeseydi keşke..
bence şevket ölmeyecek eğer ölürse gürsoylarda büyük bi boşluk olur.. bence o kalp krizi işini rızayı ateşlemek için yaptılar.. ayrıca ölecek olsa hemen iyileştirmezlerdi..
Hasan'cım sadece o değil Ahmet Rüya'nın resmine bakıyor ama Rüya eski Rüya.:)
O resimin yeni Rüya olması gerekmez mi?
Bu hataları ekibe hiç yakıştıramadım biraz daha dikkat lütfen.:img-yes:
Niye ki canim hayret bir sey benimde kizlarim büyüdü ama ara sira bende kizlarimin eski resimlerine bakiyorum bu cok normal degilmi ?
Ben burda hata falan göremiyorum Melalcim.
Hakikatten şu Nezoş çok cahil kadın çoooooook :icon_whis
Bu arada Ahmet'i düşünen birileri var mı etrafta ben göremedim şu çocuk herşeyle kendi başa çıkmak zorunda kalıyor ya hayret ediyorum ilk defa Rıza ona yardım etti hayret bir de Ayla :blink: Ben Ahmet'in yerinde olsam "hepinize yazıklar olsun " derdim koca koca insanlar tüüüüüü yani :icon_whis Yazıklar olsun!!!!!!
Aman bunlar yani dizideki herkes Necdet sakın üzülmesin bu arada her şeye rağmen aşkından vazgeçmeyen ve çocuğu saklanan bir babayı kimse düşünmesin o hep tek mücadele etsin hep yarı yolda bırakılsın yeterki Necdet'in aşık olduğu kadının bir gün kendini sevebileceği umuduyla ona sahip olabilme umuduyla evlenmesinin adı Fedakarlık olsun Bencillik değil
Nezoş bir de "elalemin diline düşmekten kurtardın bizi " dedi ya Nezoşçum şimdi daha mı iyi oldu şimdi kimse öğrnemeyecek mi elalemin diline düşmeyecek misiniz günümüzde olsa neyse de herkesin herkesle komşu mahallede herkesin birbirini tanıdığı bir dönemde ....aaa pardon ama bu dizi zaten neredeyse(!)günümüz de geçiyor elbiseler ve arabalar hariç :img-hyste :icon_whis
ben ahmete dava açmasın demedim ki necdete gelince de gerçek olmasa bile 7 yıl boyunca ona babalık yaptı bir baba o burada suçlu ne ahmet nede necdet tek suçlu yasemin arkadaşlardan biri demişti sanırım yasemin aslında hem ahmeti hem necdeti kullanıyor yeri geldiğinde kızını bilee bu işi bitirmesi gereken necdet değil yasemin taa güzide yi öğrendiğinde ya da ahmet in geri geldiğinde açıklamalıydı sakin bir şekilde ona gerekçeleriyle anlatsaydı sanırım ahmette necdet te bu kadar acı çekmezdi bence yasemin tam anlamıyla BENCİL bir insan hep ben diyen biri
siz sölediklerimi yanlış anlıyorsunuz sanırım ben sadece necdeti suçlarken bütün suçun onda olduğunu sölemenize sıkılıyorum bir de bu dizi yi seyrederken bu zamanın koşullarıyla düşünüyoruz sanırım o yüzden bazen anlayamıyoruz birbirimizi ama o zaman ki koşullarla anlayabilsek aslında hiç bir sorun kalmaz çünkü aslında hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz
BU ARADA SÖZÜM HALA GEÇERLİ SENARİSTLER YA BİTİRİN BU DİZİYİ YA DA SAÇMALAMAYI KESİN ÇÜNKÜ ZAMANI BİLE ŞAŞIRTTINIZ BİZE NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIK BAZI ŞEYLER ATLANIYOR GİBİ ............... DEĞİL Mİ ARLADAŞLAR ??????????????????????????????????
Bu olayın-bir çocuğun ve bir babanın hayatını yalan üstüe kurmak- bu hale gelmesinde en az Yasemin kadar ne yazık ki Necdet de suçludur..
Onun gerekçesi aşık olmak olarak alırsak, son derece zavallı bir gerekçe olur...
Başlangıçta Yasemini kurtardı ama sonrasında Yaseminin sorununa tek ama tek gerekçe olarak, gerçek niyetini! gizleyerek formaliteden evlenmeyi sundu, pandomim oradan sonra kopmaya başladı ve sonra onun da bu suçtaki payı Yaseminle eşitlendi..
Hiçbir aklı başında yetişkin, ne kadar aşık olursa olsun, sırf kendisi aşık ve sevdiğini ne şartlarda olursa olsun yanında tutmak amacıyla, şahısların hayatını bu şekilde mahvedemez..Hele bu şahıslardan birini baba! diye seviyorum gibi bir iddiası varsa...:icon_whis
Bir baba ve evladın hayatları, birilerinin sırf kendilerini düşünmelerinden ötürü mahvedilemez..Rüya, tüm gerçekleri öğrendiğinde Alice harikalar Diyarı gibi yaşatılan hayatının koskoca bir yalan olduğunu öğrendiğinde hem Necdete hem de Yasemine aferin mi? diyecek..Demeyecek..Ahmetin demediği gibi...:img-cool2
Aşık olmak demek...size bazı şeyleri yapma hakkını vermez..hele ki baba-evlat ilişkisi hakkında hüküm vermenize asla vermez...diyerekten ben de aynı şekilde bu dayatılan mantıkdışı aşık olmak, ebeveyn olmak, fedakar olmak, dost olmak kavramlarına ters düşecek mevzuularla bu diziyi anlamsızlaştırmayın sayın senaristler diyorum...:img-cool2
Burada mağdur olanlar sadece ve sadece..Rüya ve Ahmettir
niye herkes sustu birden ya...
zeynepçim katılıyorum sana.. şmdi daha iyi oldu sanki.. milletin diline sakız olucaklar şimdi asıl sahte evlilik yüzünden.. ayrıca bence bu dizi günümüzüde aştı..
ben bide zuhalin tepkisini merak ediyorum.. aklının ucundan bile geçmemiştir acaba onun öğrenme sahnesini gösterirlermi..
niye herkes sustu birden ya...
zeynepçim katılıyorum sana.. şmdi daha iyi oldu sanki.. milletin diline sakız olucaklar şimdi asıl sahte evlilik yüzünden.. ayrıca bence bu dizi günümüzüde aştı..
ben bide zuhalin tepkisini merak ediyorum.. aklının ucundan bile geçmemiştir acaba onun öğrenme sahnesini gösterirlermi..
Aman emoş, bir Zuhal eksikti, o da eksik kalsın. Gerçi onun da emekleri göz ardı edilemez. Bkz.: Israrla doğumgününe, ödül törenine davet etmeler yoluyla, iyice askerlik arkadaşı kıvamına gelen Ahmet ve Yasemin'i çarpıştırdı.:img-hyste vakti zamanında. Öğrenince; "a ben de bunların arasında bir şeyler var diyordum zati, ne zaman odaya girsem başbaşaydılar, hele o doğumgünümdeki dans neydi öyle, ancak bir de çocukları olan körkütük aşık bir çift dans edebilirdi öyle!" der olsa olsa:img-wink:
hm.bakalım ruyaya en adam akıllı kim açıklar bu durumu
yasemin???
y-ruyacım ..ühühüh....sistim...ruyaa..a bayılazaim..
r-anne ne var?
y-ruya...ruya sen aslında normal diilsin
r-ne?nası yani?
y-yani normalsinde ...baban normal diil
r- ? normal diil mi?
y-hayır..sonradan olma?baban sonradan baban oldu senin
r-ne?önceden neydiki?
y-baban diildi aslında...
r-ne?anne babam sonradan mı erkek oldu?
y-kızım...töbe töbe.saçmalama.şizomusun nesin?
doğumun anormal
r-doğumum mu? nasıl doğmuşumki?
y-ıh..şey..ıhhhhh...yani sen tek başına doğmadın
r-bi kardeşim daha mı var?
y- yok yani.tek doğdun ama seni doğuran yalnız ben diilim...halim yok...neyse dondurma alalım mı?
1.raund başarısıııııııııız
y-ruya..ıh..senin baban kim?
r-e.necdeet..
y-hm..öyle mi?
r-diil mi?
y-öylede . yaniii, tam olarak diil.
r- nası yani ?
y-bi açıdan bakarsak öle ama...seni ..senii..senin doğumuna necdetin bi katkısı olmadı bebişiiim
r-ne?nası ?beni tek başına mı doğurdun sen anne?
y-tabiiki diil yeewrum . ama o anda necdet yoktu yanımda .
r-?
y- ada..
r- ada kim?
y-büyük
r-ne?
y-ada büyük ..yani..büyük ada..
r- nolmuş oraya?
y- dondurma alalım mı bebişim?
r- olur anne
2.round başarısız
y-ruyacım ahmet amca hakkında düşüncelerin neler?nasıl bilirsin onu?
r-ay.çok yakışıklı çok tatlı karızmatik .e bi ahmet kolay oluşmiii.beyin kıvrımlarına hayranım
y-ahmetle bundan uzun yıllar önce adadaydık
r- büyük adamı*
y- e...evet..tepe
r-tepe mi?
y-ahmetle o tepedeydik
r- napıyodunuz orda? şş..ne ayak?
y-piknik..
r- piknik mi?
y-evet yıwrum piknik yapıoduk.öööyle uzun bi pikniktiki bi türlü bitmedi ahmet amcaın evinde devam ettik pikniğimize.
r-ee??
y-sonra işte sen doğdun?
r-ne?bababamdamı vardı orda?
y-evt baban da vardı ya ..yani baban yoktu ama sen oldun
r-anne?beni babamsız mı doğurdun
y-hayır yawrum. ya..ya öyle diil işte şimdi orda necdet yoktu ama ahmet vardı ama bu dmeek deildirki baban yoktu .baban vardı ama necdet sıfatıyla olrda bulunmuyordu.
r- aney..kafan iyi mi?
y-üffff..iyide..hay allah ..nollcak şimdi halim yok ama anlatim artık.bak ruyacık orda ahmet amcanla dedikki ruya doğsa ne güsel olur dedik sonrada sen oldun..yani necdeet sonradan geldi..üff ruyaaaaaa..ssevda tepesindeydim.ahmette bi şişe içki içirince iyicene uçmuştum.sonra zaten dertliydim babamda hapisteydi yaptık bi hata işte..sen oldun..bu bi kazaydı
r-hhhhhhhihhhhh...anne kaza mı yaptın sen nirde?
y-kızım dedim yasevda tepesinde diye.send ebi hoşsun anlamıyomusun?gerrii.kime çektin bilmemki?
r-yani sen bana bi şeymi demeye çalışıyosun?
y-evet.hele şükür..rüya yaptık bikaza işte ahmetle orda yanlışlıkla sen oldun
r-hih.anne ben yanlış mıyım ben bi hatamıyım yoksam sen beni beğenmiyomusun?
y-sen necddetten olma diil ahmetten olma bi çocuksun.daha fazla soru sorma bebişim halim yok acıklayamam .belki dah sonra...ama bak annen benim o kesin yani..yoksa..yani.olmayadabilirm....bilmiyorum..hi ç bişi bilmiyorum..halim yok soru sorma bana.
r- yani sen bana babamın sandıgım gibi bir baba olmadıgını mı söylemeye çalışıyosun?
y-üf.dedim ya işte senin baban necdet diil ahmet
r-yani sen bana beni doğurmada katkısı olanın necdet olmadıgınımı saöylemeye çalışyıosun?
y-üf iyi miisin kızım ya?şizoyamı bağladın? üfff tohtor melüh demişti
r- ne demişti?tohtor meluhd kim?
y-tohtor..biz zamanında..
r-yoksa tohtor meluh mu benim babam?
y-ne?öylemi?üf karıştırm acanı mtohtoru... canım sennin baban avukattı
r-ne?hangi avukat
y-canım bizim üniversitede inkılap dersine giren işte
r-öyle mi?benim babam avukat mı yani?
y-yani ?hangisini kastettiğine bağlı.birincisi mi ikincisimi?
r-benim kaç babam varki
y-yani bi pastacı bi avukat
r-pastamı?benim babam yoksa son doğum günümde bize pasta getiren amcamı? hani şu 40 küsür yaşında olan.böööö.anne ya benim kaçtane babam var?
y-evet yani hayır.senin baban pastacı ama o adam diiil
r- kim?hangi pastacı?
y-...(unutur) e tabiiki necdet.herhalde yani senin baban necdet .nie sordunki bunu?
r-hiç öylesine.
..
..
..
ve bu böyle uzar gider....
Bu olayın-bir çocuğun ve bir babanın hayatını yalan üstüe kurmak- bu hale gelmesinde en az Yasemin kadar ne yazık ki Necdet de suçludur..
Onun gerekçesi aşık olmak olarak alırsak, son derece zavallı bir gerekçe olur...
Başlangıçta Yasemini kurtardı ama sonrasında Yaseminin sorununa tek ama tek gerekçe olarak, gerçek niyetini! gizleyerek formaliteden evlenmeyi sundu, pandomim oradan sonra kopmaya başladı ve sonra onun da bu suçtaki payı Yaseminle eşitlendi..
Hiçbir aklıbaşında yetişkin, ne kadar aşık olursa olsun, sırf kendisi aşık ve sevdiğini ne şartlarda olursa olsun yanında tutmak amacıyla, şahısların hayatını bu şekilde mahvedemez..Hele bu şahıslardan birini baba! diye seviyorum iddia ediyorsa...
Bir baba ve evladın hayatları, birilerinin sırf kendilerini düşünmelerinden ötürü mahvedilemez..Rüya, tüm gerçekleri öğrendiğinde Alice harikalar Diyarı gibi yaşatılan hayatının koskoca bir yalan olduğunu öğrendiğinde hem Necdete hem de Yasemine aferin mi? diyecek..Demeyecek..Ahmetin demediği gibi...:img-cool2
Aşık olmak demek...size bazı şeyleri yapma hakkını vermez..hele ki baba-evlat ilişkisi hakkında hüküm vermenize asla vermez...diyerekten ben de aynı şekilde bu dayatılan mantıkdışı aşık olmak, ebeveyn olmak, fedakar olmak, dost olmak kavramlarına ters düşecek mevzuularla bu diziyi anlamsızlaştırmayın sayın senaristler diyorum...:img-cool2
Burada mağdur olanlar sadece ve sadece..Rüya ve Ahmettir
Badgerçan o kadar güzel açıklamışsın ki :img-in_lo:Ellerine sağlık ve o güzel düşüncelerine sağlık :img-blush
Necdet'in bencillikleri son sınırında ama bunu kimse göremiyor bir de bu davanın bu kadar sıradan olması ne bileyim :bilmim Sanki Ahmet suçlu Yasemin hiç ona aşık olmamış çok saçma geliyor artık bana dizi zaten her olayın Necdet'in etrafında dönmesi ilginç ve komik geliyor bana :) :icon_whis Neden bir türlü geri plana itilmiyor anlamıyorm fedakar denmek isterken iyice onursuz oldu bence o da ailesi de
Bir de kasım kasım kasılmıyor mu :hıh Sanki Rüya onun kızı yine Ahmet'te iyi peygamber sabrı varmış ben olsam orda var ya "çık dışarı" derdim :hıh Dalardım :dito Yasemin'de Necdet'in böyle hareketlerine hiç olumsuz yaklaşmıyor bir kadın orda Yasemin gibi davranmaz bence Yasemin orda Necdet'e ters bir bakış fırlatmalıydı ama nerdeeeeee karakterlerde akıl kıtlığı var Allah akıl dağıtırken Necdet fedakarlık yapıyormuş Yasemin'de ciyaklıyormuş heralde :icon_whis:img-hyste
Bu Bölüm en sacma sahnesi hakim kan tahlil söyledigi an allh askına necdetin kan gurbu 6 bölümde babasına kızıp kolun kapanın arasına sokmustu ameliyat edildi o ara AB Rh (-) söylenmemişmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa allah askına ne ara degişti kan gurbu bunun yoksa kanının tüm degiştirdiler mi :img-hyste bence hemen duzeltilsin çok saçma bu senaristlerde bir alem yaaa:img-hyste
Aman emoş, bir Zuhal eksikti, o da eksik kalsın. Gerçi onun da emekleri göz ardı edilemez. Bkz.: Israrla doğumgününe, ödül törenine davet etmeler yoluyla, iyice askerlik arkadaşı kıvamına gelen Ahmet ve Yasemin'i çarpıştırdı.:img-hyste vakti zamanında. Öğrenince; "a ben de bunların arasında bir şeyler var diyordum zati, ne zaman odaya girsem başbaşaydılar, hele o doğumgünümdeki dans neydi öyle, ancak bir de çocukları olan körkütük aşık bir çift dans edebilirdi öyle!" der olsa olsa:img-wink:
hakkaten baya bi emeği geçmiş bizimkilere..
bunları barıştırsa barıştırsa zuhal barıştırır.. oda bilmeden tabi tesadüfen.. zamanında maşallah ekmeklerine baya yağ sürmüş..
neyse artık çıkayım ben.. hepinize iyi yorumlar cümleten..
necdetsiz günlerbyebye
Yamis...Senaryoların tam anlamıyla Yseminin konuşamama özürlerini ortaya koymuş..:)
Zaten Rüyaya gerçeği, Yaseminin söyleyeceğini zannetmiyorum..Ya Ahmet psikolog nezaretinde söyler ya da Rüya kendi kendine keşfeder:icon_whis:img-yes:
hakkaten baya bi emeği geçmiş bizimkilere..
bunları barıştırsa barıştırsa zuhal barıştırır.. oda bilmeden tabi tesadüfen.. zamanında maşallah ekmeklerine baya yağ sürmüş..
neyse artık çıkayım ben.. hepinize iyi yorumlar cümleten..
necdetsiz günlerbyebye
zuhal dediğin nezo mu oli?
yok bea.onda o akıl nirde? onun hayat felsefesi ya sev ya terket ..
Badgerçan o kadar güzel açıklamışsın ki :img-in_lo:Ellerine sağlık ve o güzel düşüncelerine sağlık :img-blush
Necdet'in bencillikleri son sınırında ama bunu kimse göremiyor bir de bu davanın bu kadar sıradan olması ne bileyim :bilmim Sanki Ahmet suçlu Yasemin hiç ona aşık olmamış çok saçma geliyor artık bana dizi zaten her olayın Necdet'in etrafında dönmesi ilginç ve komik geliyor bana :) :icon_whis Neden bir türlü geri plana itilmiyor anlamıyorm fedakar denmek isterken iyice onursuz oldu bence o da ailesi de
Bir de kasım kasım kasılmıyor mu :hıh Sanki Rüya onun kızı yine Ahmet'te iyi peygamber sabrı varmış ben olsam orda var ya "çık dışarı" derdim :hıh Dalardım :dito Yasemin'de Necdet'in böyle hareketlerine hiç olumsuz yaklaşmıyor bir kadın orda Yasemin gibi davranmaz bence Yasemin orda Necdet'e ters bir bakış fırlatmalıydı ama nerdeeeeee karakterlerde akıl kıtlığı var Allah akıl dağıtırken Necdet fedakarlık yapıyormuş Yasemin'de ciyaklıyormuş heralde :icon_whis:img-hyste
Ben artık ne duruma geldim biliyor musun zeynop! Ahmetin bu ikisini -Yasemin'le Necdeti- kafa kafaya tokuşturup, sonra da o kafalarını duvara gömüp, Rüyayı da elinden tuttuğu gibi alıp çıkıp gitmesi gerektiğini ve ona; "bak canım ben senin babanım" demesi gerektiğini düşünüyorum. O dirice yani!
Çocuk bu. Bir tutturur, iki ağlar, ama her seferinde sabırla güzellikle anlatılıp durduğunda, bir süre sonra da alışmaya başladığında, karşısındakinin onu gerçekten çok sevdiğini |