Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-20

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]

SONAY T.
14-10-07, 14:23
merhaba sevgili SONAY T...bayram mesajın için teşekkürlerr:img-icecr

ahmet rıza konuşmasında..rıza mahkemeye ne gerek vardı dediğinde,ahmete ''bunun olması lazım,bu olmadan olmaz,bundan sonra herşey yerli yerine oturabilir ancak''mealinde savunma yaptırdı senaristlerimiz..ve o anda bir kez daha sinirlenerek farkettim ki senaristler ahmete neden bunu yaptırdıklarını bilmiyorlar...açıklayamıyorlar...mantığımızın zekamızın sınırlarını zorluyorlar artık:hıh
--
beren bence de çok tatlı..ama kilo mu almış kiii??
keşke azıcık daha iyi bir oyuncu olaydı da yasemini de sevdireydi bize amaa:icon_whis
--
çanlarım niye bu kadar sessizsinizz.:icon_sorr
bayram günü ders çalışıyorum..arada muhabbet edelim diye geliyorum ama kimse bişi yazmıyoor:icon_sorr
forumda azcık yazayım,

mahkeme olayına ne gerek vardı ki?..alan razı satan razı demişler ..herkes neyin ne olduğunu biliyor..eğer konu sıkıntısı ise o başka..:img-yes:

.ama iki aile topluca nerdeyse pikniğe gidecekler bu uzun uzun mahkeme , damga olayına ne gerek var...necdet'in göstermelik iyi niyet gösterisine ne gerek var...formalite evlilikte vadesini çoktan doldurdu zaten ..:img-wink:...

Beren Saat çok tatlı,evet kilolarda daha olgun kadın duruşu vermek için olsa gerek..karnında özellikle çok kilo almış...:img-blush:img-blush

Sıla'yı sevmek için 1 yıl bekledik, Yasemin'i sevmek için beklerim ..gerçi aynı dizi saatinde Menekşe var ona da takmış durumdayım..bu dizi furyasına yetişemiyorum....:img-wink::img-wink: