Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-20
Sayfalar :
1
2
3
[ 4]
5
6
7
8
9
10
11
Ben Zaman Atlması Oldugun sanmıyorum Rüya o yıllarda en fazla 7 Yasında olması gerkiyomus ki degişmişler ben zaman atlması oldugun sanmıyorum.. Artık Tek Tesellimiz Rüyanın Bir AnÖnce OKumayı Sökmesi O Günlügü Okuması Başka da umudumuz yok Arkdaşlar Okurda Görsün Anya'yı Konya'yı Yasemin Hanım..
Ay yeni Rüya da çok şeker...
Ahmet'e sarılması hele şahane, gözlerim doldu resmen.
Ağla Yarali Kalbim de değişsin Ağla Yasemin olsun, bundan sonra çok ağlayacak Yasemin...
Murat'cığım çok doğru yazmışsın.:img-wink:
Öyle valla bir maganda kurşunu Necdet'e denk gelemedi gitti.:)
Necdet ölürse yasemin kesin üzüntüsünden verem olur.
Bak bu maganda kurşunu fikri fena değilmiş bir taşla iki kuş hesabı.:img-hyste
Aman Ahmet kızına kavuşsunda Necdet'e ne olursa olsun umurumda değil.
goldrosecum, imran öktemle ilgili bilgiler için sağol.
evet bir haftadır cenaze diyoruz, onu tutturduk. ama ahmetin ismet paşa'nın hmen arkasında konuşlanacağını kimse düşünmemişti heralde :D şahsen ben bu kadarını beklememiştim.. neyse ki ahmeti esas oğlan torpilinden faydalandırmayı hatırladılar...
şu mahkeme sahnesini izleyip izleyip çıldırıyorum yaa... rızanın arkada öyle büst gibi oturması, necdetin yüzsüz yüzsüz kalkıp "efendim rüya benim evliliğim içinde doğdu, benim kızımdır" demesi (yıldırım düşecek tepesine, yalanın da bu kadarı), ahmetin o feci bakışı... şaka gibi yaa, şaka..
ya yasemine ne demeli, "hala umut var mı o zaman?" şeytan diyor :img-gun:
bence zaman atlaması yok bu bölümde.. en azından birkaç sene falan yok :D bir hafta atlarlarsa onu bilemeyeceğim :P
Murat'cığım çok doğru yazmışsın.:img-wink:
Öyle valla bir maganda kurşunu Necdet'e denk gelemedi gitti.:)
Necdet ölürse yasemin kesin üzüntüsünden verem olur.
Bak bu maganda kurşunu fikri fena değilmiş bir taşla iki kuş hesabı.:img-hyste
Aman Ahmet kızına kavuşsunda Necdet'e ne olursa olsun umurumda değil.
melalcim, korkarım dava kaybedilmiş gibi.. eski rüya yok.. yani rüya büyümüş.. nereden bakarsak bakalım, kaybeden bizim ahmet... yeni rüyaya göre zaman hesabı yaparsak en az 3 sene geçmiş.. geçen yılların bize söylediği şu; baba ahmet, rüyanın hayatında amca ahmet olarak kalmış.. yeni rüyanın ((: koşmasına bakarsak, dahası sarılmasına, bunların arasındaki samimiyet bir hayli ilerlemiş.. burası güzel işte..
kestirmeden gelelim.. bu kız eninde sonunda babasının ahmet oldugunu öğrenecek.. yaşı 9 olsun 18 olsun.. öğrenecek.. işte o zaman eğer izlersek tiyatronun büyüğü oynanacak.. valla eli maşalı bir tip olur muhatabını yerle yeksan etsin mi desek.. ne etse yeridir, tükürülesi yüzlere..
çivisi çıkan dünya.. kim durdurur seni.. !! amca ahmet..
.....
melalcim, korkarım dava kaybedilmiş gibi.. eski rüya yok.. yani rüya büyümüş.. nereden bakarsak bakalım, kaybeden bizim ahmet... yeni rüyaya göre zaman hesabı yaparsak en az 3 sene geçmiş.. geçen yılların bize söylediği şu; baba ahmet, rüyanın hayatında amca ahmet olarak kalmış.. yeni rüyanın ((: koşmasına bakarsak, dahası sarılmasına, bunların arasındaki samimiyet bir hayli ilerlemiş.. burası güzel işte..
kestirmeden gelelim.. bu kız eninde sonunda babasının ahmet oldugunu öğrenecek.. yaşı 9 olsun 18 olsun.. öğrenecek.. işte o zaman eğer izlersek tiyatronun büyüğü oynanacak.. valla eli maşalı bir tip olur muhatabını yerle yeksan etsin mi desek.. ne etse yeridir, tükürülesi yüzlere..
Murat'cığım 3 sene geçemez çünkü darbe öncesi anlatılmadı.
3 sene atlatıp hemen darbeye gelmezler sanmıyorum.
En fazla 1 sene atlatmışlardır gibime geliyor.
Ahmet davayı kaybetmiş midir,kaybetmemiş midir bir yorum yapamayacağım çünkü gönlüm kazanmasını istiyor.
Gerçi Ahmet davayı kazansada Necdet ve Yasemin yine bir makul zaman diye tuttururlar.
Rüya er yada geç gerçeği öğrenecek ve annesiyle yıllarca baba bildiği adama ağzına geleni söyleyecek.
Yani böyle olmalı ama bu senaristler Rüya gerçekleri öğrendiği zaman hiç tepki verdirmez hatta aa öyle mi falan dedirtebilirler gibime geliyor.:)
Ben Zaman Atlması Oldugun sanmıyorum Rüya o yıllarda en fazla 7 Yasında olması gerkiyomus ki degişmişler ben zaman atlması oldugun sanmıyorum.. Artık Tek Tesellimiz Rüyanın Bir AnÖnce OKumayı Sökmesi O Günlügü Okuması Başka da umudumuz yok Arkdaşlar Okurda Görsün Anya'yı Konya'yı Yasemin Hanım..
Evet ya artık okuyordur gibime geliyor (hem zaten okula başlıycak falan diyolardı)
Rüya günlüğü okuduktan sonra Annesine karşı nasıl bir tavır alacak merak ediyorum :img-pilot
Not: bu günlük olayınıda kesin olarak söylüyorumki yani o günlüğü birgün birisi okuycak ama kim? Ahmette okuyabilir:)
Ahmet okuyup o zor günlerinde neler yaşadığı anlayıp sonrada Yasemini affedermi işte onu bilmicem:icon_whis
bazı arkadaşlar zaman atlaması yok olursa bu kadar olur mu canım diyorlar.. rüya olabilir... gerçi bu eserder kişilerin hayatlarıda rüya oluyor.. yalan yani..
melalcim, sende haklısın ama öyle bir rüya gördük ki o kıvama anca 2, bilemeden 3 senede gelinir.. bekleyip göreceğiz.. fakat hangi kalem olursa olsun, normal bir tepki verilmesi beklenemez.. hiç bir adem oğlu yalan geçmiş koca bir hayatın sorumlugu altında kalıp bu denli sogukkanlı davranamaz.. yaşanmamış onca güzel kareler.. yada yaşanmış onca yalan hayat... oo bir fırtına kopmalı derim hemde karşıdakileri silip atan bir fırtına..
birşey söyleleyim kurtlar vadisini izlerken, hep elif ile polatın yüzleşeceği sahneyi hayal ederdim.. ama olmadı.. olamadı.. neden? yahu senarist için bile olsa zordur, kolay değil.. şimdi bu dizidede, rüyanın, bu sahtekar takımıyla yüzleşeceği anı hayal ediyorum.. umarım kvde oldugu gibi bu sahne geçiştirilmez.. bekleyip göreceğiz..
allahım allahım bu ne bıcım ozet ya artık yerın dıbıne gırdı bu dızı...yaseeminle ahmedi aynı evde kıtlı bırakıp barısmalarını saglamak da ne yaaaaaaaaaaaa ne bıcım ıs bu ya ..cıkcıkcık.. olmus bu dızı olmus olmus...ne anlatacaklarını sasırdılar..oyunumu oynuyoruz yaaaa..su defne gıcıgı her ıse karısmasa olmaz sankı yaaaaaaaaa..sevimşe mehmede ne yaaaaaaa...hayret bısıııııııııı...ızlememek lazım..bakınız ornegın sacmalastıgı nerden bellı oluyor eksı sozluge bı gıdım yorum yazılmamıs oh olsun reytınglerı duşesıceler offffffffff
Nil'ciğim bak o dediğin olabilir.
Ahmet Yasemin'in günlüğünü okuyup onu affedebilir veya davayı geri çekebilir.
Eğer böyle birşey olursa Ahmet'e teessüf ederim.
Adamın hayatını hep o günlük mahvediyor derim.:)
o günlüğü biri mutlaka okuyacak.. ahmet okudu.. tabi eskiden.. okudu aşk başladı.. yeni gelenleri okursa ne olur?! bilemeyiz.. biri okuyacak, ya kızı rüya ya ahmet.. fakat olması gereken, mantıklı bir zamanda.!!. mantıklı zaman nedir? yasemenin ölmeden her hangi bir zaman..!! yasemin öldükten sonra ha ahmet okudu ha rüya ha bilmem kim... sonuç kocaman bir hiç..
Nil'ciğim bak o dediğin olabilir.
Ahmet Yasemin'in günlüğünü okuyup onu affedebilir veya davayı geri çekebilir.
Eğer böyle birşey olursa Ahmet'e teessüf ederim.
Adamın hayatını hep o günlük mahvediyor derim.:)
walla canım cok haklısın o adamın hayatını hep o gunluk mahvedıyor hatta necdetınkını bılem....ege ro gunlugu ahmet okumasaydı yasemını basına sarmayacaktı..eher necdet onu okumasaydı sevda tepesıne gıdıp yasemını kurtarıp onla evlenmeyecektı dolayısyla oda basına bela almayacaktı..yanı ıkısıde mutlu mesut yasardı bırı fransada bırı adada kalırdı belkı...ama mutlu olurlardı..yasemınde sevda tepesınden BIRAZ SONRA KANATLANIP UCACAK BIR MELEK GIBI YOLA KOYULURDU:happy0064:happy0064 ANLADINIZ sız onu:D:D
ya ıst dıyuorum yasemın gıbı o gunlukte ugursuz ugursuz...
ya arkadaşlar fragmandaki rüyanın doğum günü sahnesinde yasemin ahmet gelince kızmıyor derin bir nefes alıyo sadece necdet bozuluyo akıllı yani sen ne bekliyodun kızını ve aşkını sana bırakacağını mı
birde ben mi istiyorum sadece ahmet ve yaseminin beraber olmasını bilmiyorum ben bunu çooook istiyorum hemde çok
Yorumlariniza bu baslikta devam edebilirsiniz.
*Sultan*
Süper Moderatör
vee yine bir haftada bir başlık devirdik.
yasemin ve necdet bu aymazlıklarına, bu yüzsüzlüklerine devam ettikçe, ahmetin de talihi bir türlü yüzüne gülmedikçe daha çoook başlıklar eskir...
çocuğunun babasına sahip çık yasemin! adamı çıldırtma! :)
bu aşka olan inancımız tamamen yok olmadan ait olduğun yere -ahmetin yanına- git....
yoksa her türlü rezilliğe kalkıştıktan sonra birleşmeseniz de olur, hiç farketmez..
ayrıca daha fazla herkesin hayran olduğu "superhero necidet" de izlemek istemiyoruz.. :hıh o bir zahmet güzideyle meşgul olsun, herkesi kurtarmaktan vazgeçsin..
gidiyordum bir uğrayayım dedim, herkese iyi tartışmalar =)))
ps: arkadaşlar rüyanın yeni hali tam olması gerektiği gibi yani 7 yaşlarında görünüyor. ben zaman atlaması olmadığını iddia ediyorum, en azından çook uzun yıllar atlamadığını söylüyorum..
sezenbaşer 03-10-07, 15:01 fragmanı malum siteden izledim çok güsel bi bölüm bizi beklio:happy0064:happy0064
rüya büyümüş falan ama dava nsl sonuçlancak merak edilen de o bi de yasemin ndn ahmetle yakınlaştı onu da anlamadım:img-in_lo
Sultan'cığım yeni başlık için teşekkürler.:img-yes:
Yasemin bir kere de bizi şaşırtsa ne güzel olur.
Keşke mahkemede kızımın babası Ahmet'tir dese ve Ahmet kızına kavuşsa.
Rüya'ya tez vakitte gerçekleri anlatsalar diyeceğim ama ben bunu ancak rüyamda görürüm.:)
Arkadaşlar lütfen Türkçe'yi düzgün kullanarak mesaj yazmaya özen gösteriniz.
Ve lütfen tek cümlelik mesajlar yazmayınız...
yenı baslı hayırlı ugurlu olsun dıyorum ve konusmaya devam edıyorum efem..
yuuuuuuuuuuh dedım ya..yenı ızledım fragmanı..bırıncı sorum o kız cıdden ruyamıydı eger oyleyse cok gulerım cocuklugu ıle alakası yok ayrıca zaman atlaması olmus bıle olsa hadı dıyelımkı buyudu pekı davaya ne oldu ruyanın bu kadar degısmesı ıcın bı 5 yıl gecmıs olması lazım bu 5 yıl ıcınde davaya ne oldu aılelere ne oldu yoksa o ruya ddıılmı ruya dıılse o pastanede o doum gunu kızı kımdır ayrıca neler oluyor artık ben takıp edemıyorum bu dızının sacmalıgıa ve hızına yetısemıyorum ...zaman atlaması yasandıysa davaya ne olacakkı yoksa takıpsızlık kararıyla kaldırılacakmı dava...tobe tobeeeee...su dızı bıtsede kurtulsak:D:D
hala nıe ızlıyorum bend eanlamıyorum sınır olmak ıstıyorum herhal mazoşistim ben..evt olabılır
yasemınle ahmedı o eve kıtlıyıncesayın defne ıle sıvım ve mehmet o yuzden yakınlasacaklar sanırsam ha bı de denızede gıcık oldum benım arkadslarımdan uzak dur dıyodu hanı dovmustu yasar ya onu dıyo herhalde sahzademız...alo ya yasara neler yaptı onlar gıdıpte ıspıyonladımı onları yasar..ışte ınsan farkı burdan bellı oluyor..sagcıların yaptıgını magandacılık olarak gosterıp solcuların yaptıgı aynı davranısı hak arama diye soylu bır dırenis dişye güsterıyor bu dızı ..anlamak guc cok guc hemde...
ben geldimm
öncelkle yeni başlık hyrlı olsun:)
bu arada faragmanı izledimmmm:)
tabi sizin sayenzde:)
her neyse yorum yapıcamm tutamazsınız bni:)
öncelikle deniz yaşara napıo öyle ya:(
gerçi bn yaşarı sewmiorum ama yinede yapmasın denize yakışmıyor bnde
nyse dedeler barışmışlar bir eerinde rüya geziniyorlar:)
yasamin hala telaşlı canımcım onada yazık tabi
necdet yine ona umut verio
ahmete sorduklarında senin çocuğun oldğunu nerdn biliyorsun diye ahmeet necdet ssöyledi dio necdet inkar edio ama:icon_evil
yaseminle ahmet yakınlaşıyor:happy0064:happy0064:img-in_lo:img-in_lo
ve ne yazikki sanırım zaman ileri alınıyor çünkü rüya baya büyük bir kız olmuş:(
anlamadımki ya :S
sezenbaşer 03-10-07, 15:11 ewt ya kız pek rüyaya bnzemio ama kesin kez o rüyadır çünkü başka birine öle sarılmaz ki ahmet
we yaseminle necdet de vardı orda sanırım rüyanın doğum gününü kutluolar :img-wink:
önceki sayfalarda arkadaslarin açikaldigi gibi zaman atlamasi yok ortada. sadece yasina gore cok kucuk kalan Ruya'yi oynayan minik oyuncuyu degistirdiler artik, hepsi bu. Tabi bunu boyle pat diye, gec kalmis bir sekilde yapinca herkesin kafasi karisti.
Yasemin Ahmet'e ne tuhaf sariliyor degil mi, yakasina yapisiyor sarilmak için. Ahmet te etkileniyor once ama sonra itmek için gelecek el hareketini yapiyor.
ya dedık dedık buyutun kızı dıye onlarda alın sıze buyutulmus ruya dediler ıyı mı ettıler?hayııııııııııır...o kadar soylenırsek boyle yaparlar...bız buyutun derken makul olarak buyutun demıstık ekonomık boydan makro boya cıkarın dememıstık... bu kız hıc ruyaya benzemıyıııııııııııııı kıııııııı....
beren_naz_kolik 03-10-07, 15:17 Yeni başlık hayırlı olsun:):happy0064
Evet konuma döneyim hemen:img-icecr
Necdet'e hiç hak veremiyorum ya herşeyi mahvediyor artık söyleyecek söz bulamıyorum.Sırf Yasemin'i sevdiği için Ahmet'ten Rüya'nın onun kızı olduğunu yıllarca sakladı bunu söyleyebilirdi AHmet'e ama Yasemin onu sever ve bir aile olurlar umuduyla söylemedi kendi menfaatini düşünüyor bu kadarda olmaz ya:img-cool2
Gelelim Ayla'ya daha önce yazamadım daha doğrusu paylaşamadım.Necdet ve Yasemin ne kadar suçlu ise Ayla'da o kadar suçlu bence:img-cool2
Ahmet kolera olduğunda Yasemin onu görmeye gitmişti bütün konuşulanları duydu ama Ahmet'e hiçbirşey söylemedi bir Necdet vakası daha:icon_whis
Ayla'ya söylenecek tek sözüm kendini ve çıkarını düşünüyor:icon_whis
Ya sonuçta ortada bir çocuk vardı bunu göz önünde bulundurmadı sonradan meek rolü oynadı tabii gerçekler ortaya çıktıktan sonra:icon_sorr
Bakalım bu melek halleri ne zamana kadar devam edecek (Necdet ve Ayla'nın)
CicimBenim 03-10-07, 15:22 Fragmani izledim... gozlerim doldu. Yasemin Ahmete sarildiginda, Ahmetdeki heycan beni aglatti. Ruya Ahmete kostugunda babasina kosar gibi degilde 'Ahmete' kosar gibi gorundu bana... diger zamanlar gibi. Bence Ahmet vazgecti davadan. Ozette Yasemin ne kadar aci cektigini yaziyordu. Bence Ahmeti bunlari fark edip, ne kizini ne de Yasemini uzmek istemedigi icin vazgeciyor,.. Ruya olgun bir yasa gelene kadar da gercekleri saklicak gibi geldi bana. Anlamadigim neden Yasemin hala Necdetle... sanki hala evliler. Aileler buna nasil izin verirler? Biliyorlarki Necdetle gercek bir evliligi yok, ruya ahmetin... neden necdetle evli kalmasina izin veriyorlar anlamadim. Eger Ahmet Ruyayi almaldan vazgeciyorsa, Yaseminle neden beraber degiller? Hem Yasemin ayriligi hissedecek diye bir mektup vardi... peki nerde bu aci? goremiyorum da. Neden beraber degiller? Artik ne engeller kaldiki? Gercekler ortada, neden beraber degiller ya?! Daha ne kadar uzun surecek bu ayrilik
masumcikolatam 03-10-07, 15:23 arkadaşlar fragmanı nerden izliyorsunuz banada söylerseniz cok sevinirim
fragmanı nette gören var mı..varsa bana öm ile linki atabilir mi..
bu arada fotografta gördüğüm kadarıyla yeni rüya da tatlı bi kız..ama böle bi bölümde pat die değiştirince biraz tuhaf olmuş ama alışıyoz artık bu senaryo garipliklerine..
Öncelikle yeni Başlık Hayırlı olsun...
Gelelim Konumuza,Bencede Nejdetin artık güzideyle olması gerekiyo Çünkü ayla ile nejdet her şeyi Mahvetti.eğer Bu Noktalara gelindiyse Onlar sayesinde Geldi.Çünkü ayla Herşeyi Biliyodu ahmet koleraya yakalandığı Zaman ayla yasemin söylediği Her şeyi Duydu Sustu konuşmadı Kendi İlişkisini Ön Plana attı.Ne Oldu sonunda gerçekler Ortaya Çıkmadımı.
Gerçekler Ortaya çıkınca aylanın Yüz İfadesi Nasıl Değişti ahmetle konuşurken...
Gelelim Bu Bölümde Olacaklara Savcı Ne karar veriyo onu Bilmiyom,Her iki Tarafı etkileyecek Bir karar verdiği Kesin Öyle düşünüyom.
Aradan Galiba sanırsam Bir Yıl geçiyo Rüya büyüyo,Defnenin,Ahmetle yasemini Barıştırma Çabaları,Ahmetin Halası ile Yaseminin dayısının Evde onları yalnız Başına Bırakmaları kısacası Bu Hafta bizi Çok Süprüz bir bölüm bekliyo Ben Öyle hissediyom...
slmlarr
özeti okudm ama
fragmanı izliyemedm..linkini atabilirmisiniz??
Ah Yasemin Ah İçim yaktın Allahta Seni Yaksın Rüya Ve Ahmet Sarılmasında Nasıl Duygulandım Nasıl Bir Vicdandır Yaseminde ki Bir Babayı Nasıl Evladından Ayırırsın Nasıl Başka Birine Bana Demesine müsade Edersin Nasıl Gönlün El veriri Nasıl Vicdanın Sızlamaz.. beee Yasemin ve Ahmet Bireşemlerin Belik En Çok İstiyenlerden Biriyim Yasemin Yaptıgı Hatalara Ragmen.. Amam Frgmanı İzledim Eger Tahmin Ettigim Gibi Olmursa Artık İstemiyorum.. Tek İstedigim Bundan Sonra Rüya' nın Ahmete Baba Demesi... Aslında İstedigim Bir Sey Daha Var Ne İsitiyorum Biliyomusunuz.. Yasemin Ahmetin Çektigi Acıların Aynısın Yşamasın İstiyorum.. Ayla İle Evlensin( Hiç İstemedigim Halde) Belki Bunu Yasemin Görürde O An Ahmetin Yaşadıgı Acını AynısınI Yaşar(Nefes Alamıyodu Resmen) Bir Çocugu Olurda Ahmetin ögrendigi Zaman Yaşadıgı Acıyı ızdırabın Aynısın Yaşamasın İstiyorum... Mübahtır Bunlar Yasemine
Fragmani izledim... gozlerim doldu. Yasemin Ahmete sarildiginda, Ahmetdeki heycan beni aglatti. Ruya Ahmete kostugunda babasina kosar gibi degilde 'Ahmete' kosar gibi gorundu bana... diger zamanlar gibi. Bence Ahmet vazgecti davadan. Ozette Yasemin ne kadar aci cektigini yaziyordu. Bence Ahmeti bunlari fark edip, ne kizini ne de Yasemini uzmek istemedigi icin vazgeciyor,.. Ruya olgun bir yasa gelene kadar da gercekleri saklicak gibi geldi bana. Anlamadigim neden Yasemin hala Necdetle... sanki hala evliler. Aileler buna nasil izin verirler? Biliyorlarki Necdetle gercek bir evliligi yok, ruya ahmetin... neden necdetle evli kalmasina izin veriyorlar anlamadim. Eger Ahmet Ruyayi almaldan vazgeciyorsa, Yaseminle neden beraber degiller? Hem Yasemin ayriligi hissedecek diye bir mektup vardi... peki nerde bu aci? goremiyorum da. Neden beraber degiller? Artik ne engeller kaldiki? Gercekler ortada, neden beraber degiller ya?! Daha ne kadar uzun surecek bu ayrilik
senaristlerin niyeti filmi sezon sonuna kadar sürdürebilmek için sakız kıvamına getirmek galiba..
"Yeterli insan sükut eder, yetersiz olan ispata çalışır"
Sultan, ellerine ağzına sağlık. Ne güzel yazmışsın sevgili moderatörümçan. Bir insan sürekli ne kadar iyi niyetli, ne kadar iyi baba ne kadar iyi koca ne kadar iyi damat olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsa, o bunların hiçbiri değildir. Kimden bahsettiğimi anlamışsınızdır herhalde. Ahmete koşup sevgiyle sarılan Rüyayı gördüğünde, o hep çok sevdiğini söyleyip durduğu küçük kız mutlu, diye sevineceğine kıskançlıkla gözlerini devirip duvarlara bakan zat-ı zaaf-ı şahane pastaneler kralı derin şahsiyetten bahsediyorum. Utanmadan mahkemede yalan söyleyen şahsiyetten. Anladınız siz onu.:)
Yasemin'e de tek bir lafım var: Hanım hanım (Linçan selambye), sevinsene Rüyanın psikolojisi bozulmayacak belli ki, baksana daha babası olduğunu bilmeden de gayet canı gönülden sarılıyor Ahmete. Çocuklar ketumdur bu konularda aslında, öyle her yetişkine kanları kaynamaz. Kimin samimi ve içten kimin yapmacık olduğunu şıp diye anlarlar. Birine ısındılar mı tam ısınırlar. Senin derdin gerçekten çocuğun iyiliği olsaydı bu yalan içinde büyümesine izin vermezdin ama, neyse.
Zaman atlaması yok bence, İmran Öktem cenazesi 1 Mayıs 1969, Rüyanın doğumgünü 5 Mayıs. Zamanı gelip geçiyordu. Bu hep söyleniyordu. Rüya yedi yaşına basıyor. Karina çok küçük kalıyordu. Oyuncu değişmiş sadece. Ben yeni Rüyayı da sevdim.:img-in_lo:img-icecrHele Ahmetle sarıldıkları an, bittim, bittim. Hep baba kız sahneleri izlemek istiyorum. Hep.:img-yes:
Denizin tavrı o dönemi yansıtması bakımından çok yerinde bence. Deniz zaten ateşli ve delidolu bir genç. En solda konumlanmış. Oradaki laf, sen İnce Memed okuyabiliyorsan, nasıl olur da faşist olabilirsin, ya faşist olan sen sen değilsin, ya da Yaşar Kemal okuyan sen, sen değilsin, demeye getiriyor. Bu daha başlangıç Onlar arasında daha çok şey olacak bence ülkeyi 80 darbesine götüren o on yıl içinde.:icon_sorr
Sevimle Mehmetin aklıselim ve duyarlı insanlar olarak Yasemin ve Ahmet meselesine el atmalarını istemiştim hep. Ben yine de dayanamıyorum o ikisine. Herşeye rağmen aşık diyorum işte Ahmet. Ne güzel kendinden geçiyor adam yahu.:img-blush Ama devamında bence de itecek. Bu kadar kolay değil çünkü, o yaranın iyileşmesi için Yasemin hanımın daha çok şey yapması, söylemesi lazım. Yakışıyorlar ama, bu da bir gerçek.:) Yasemin iyice kasılmış, resmen yakasına yapışıyor gerçekten sarılmak için.:img-hyste E, Yasemin hanım, öyle kolay değil, biraz daha çekin biraz daha koşun bakalım, güzelim adamı bu hale getirmek için neler yaptınız, çekin bir zahmet ceremesini.:img-pilot
CicimBenim 03-10-07, 15:36 Ufff cok uzun ayri kaldilar, dayanamiyorum. Zaman atliyor ve hala Necdetle. O partide Necdetin ailesi orda olduguna gore Ruya daha bilmiyor. Hem uzakmak istiyorlarsa daha degisik seyler yapabilirlerdi. Yani Yaseminin ailesi gercekleri ogrendiklerinde ne tez affettiler... biraz kusma falan beklerdim ama yok.
Insallah Yasemin ve Ahmetin yaslilik hallerini ikisi oynar. Baskalari oynarsa izlemem.
Fragman ne anam öyle....
Zıplıyorum Rüya Ahmete baba diyor sanırım ya da ben yanlış anladım son sahneyi uuufff!!!! Ne o öyle bölüm özeti falan Necdet için çok üsüldüm....:(:icon_whis:) Yasemin için de (dava olayi) ama hapse atılmayacak kendi kanaatimce benim...Neyse ya sakinleşince iyice yorum okuyup yazarım..:)
Yeni başlık hayırlı ola...
(bu arada elinde fragman linki olan varsa öm atabilirmi?)
&sedef&özcan& 03-10-07, 15:42 ya fragmanı izledim gözlerim dolduuuu:sad53::sad53:
özeliklede rüyayı büyümüş görünce,ben eski rüyamı istiyorumyaa:sad53::icon_sorr
ama yaseminimle ahmedimin sarıldığı daha dorusu sarılmaya yeltendikleri sahnede bayabi sevindim ama genede duygulandım:sad53:
ya rüyanın doğumgününde sarılmalarınada içim parçalandı:icon_sorr
ofhh yaa cuma gününü iple çekiorum:icon_sorr
Sevimle Mehmetin aklıselim ve duyarlı insanlar olarak Yasemin ve Ahmet meselesine el atmalarını istemiştim hep. Ben yine de dayanamıyorum o ikisine. Herşeye rağmen aşık diyorum işte Ahmet. Ne güzel kendinden geçiyor adam yahu. Ama devamında bence de itecek. Bu kadar kolay değil çünkü, o yaranın iyileşmesi için Yasemin hanımın daha çok şey yapması, söylemesi lazım. Yakışıyorlar ama, bu da bir gerçek. Yasemin iyice kasılmış, resmen yakasına yapışıyor gerçekten sarılmak için. E, Yasemin hanım, öyle kolay değil, biraz daha çekin biraz daha koşun bakalım, güzelim adamı bu hale getirmek için neler yaptınız, çekin bir zahmet ceremesini.
Alıntı yaptım ama söyleyeceklerim bu sahne içindi....Sahneyi görünce aklıma badger geldi o da gördüğünde anlar heralde çok benzerini yazmıştı bir anlamda...Evet Ahmetin iteceğini düşünüyorum.. Bu bilimsel birşey oldu artık...
__SEYMEN__ 03-10-07, 15:47 süper bir blüm olacak bu sefer olaylar biraz daha çözülmeye başladı yaseminle hamet barışmış mı acaba ya pek öyle durmuyordu ama rüya da okula falan başlıyacak yaşa gelmiş kocaman kız olmuş bakalım neler göreceğiz:happy0064:happy0064
Geçen hafta Yasemin Rüya'nın yeni okula başlayacağını söylemişti. Fragmanın son sahnesinde gördüğümüz kız çocuğu 7 yaşında olamaz. Bence 9-10 yaş civarında... Sanırım belli bir zaman geçmiş ve tarih ilerlemiş. Rüya büyümüş olmalı...
Çok güzel bir bölüme seyredecek gibiyiz.
__SEYMEN__ 03-10-07, 15:51 özette hakim yasemin ve necdetten istedikleri taleplerden söz etmiş kan tahlilinden başka bir şey olabilir mi acaba hem öyle birşey istediyse rüyanın babasının ahmet olduğu ortaya çıkacak demektir:img-blush
CicimBenim 03-10-07, 15:53 Ahmet Ayla ile evli olabilirmi bu zaman atlamada?
Bencede Yasemini itecek Ahmet. Bir anlik hersey unutup sarilacakmis gibi gorunuyor ama sonrada hala ici kan agliyormus gibi gorunuyor. Acaba neler olacak bu zaman atlamasinda. Su Necdetten bir turlu kurtulamadik
bir_adı_yok 03-10-07, 15:53 yorumları okuyana kadar yeni başlık açmışsınız...
tebrik ediyorum....hayırlı olsun başlığımız...
...
aslında sizler her konuya değinmişsiniz..
e bende değineyim de içimde kalmasın.
ilk başta fragmanı izlediğimde hissettiğim şey
yeni rüya'ya şaşırmak oldu...
halbuki ben eski rüya ile ahmet'in
az da olsa baba kız ilişkisini izlemek isterdim...
o yüzden sanki o kız rüya değilde başkasıymış izlenimi bıraktı bende, duygu olarak yani...
uf ya çok üzüldüm çokk...
rüya'nın hala gerçekleri öğrenmemesine...
sezenbaşer 03-10-07, 15:54 Ahmet Ayla ile evli olabilirmi bu zaman atlamada?
Bencede Yasemini itecek Ahmet. Bir anlik hersey unutup sarilacakmis gibi gorunuyor ama sonrada hala ici kan agliyormus gibi gorunuyor. Acaba neler olacak bu zaman atlamasinda. Su Necdetten bir turlu kurtulamadik
ya ahmetin böle bi hata ypmamasını diliyorum aylayla evlenmiş olamaz ya olmasın yaseminle birliktelik için adımlar atsınlar:happy0064:happy0064
ya rüya değişti mi?eğer değişirse üzülürüm çünkü karina yaşına göre iyi bir oyuncuydu ve yeniye alışamam heralde...:img-cool2:img-cool2
fragmanı görmedim ama resimlerden ahmetle yaseminin yine bir araya geleceğini düşünüyorum ve bir ama daha özette uçurum artıyor diyor özet mi doğru fragman mı bilemem ancak mehmetle sevimin planından böyle bişey yazmamaları lazımdı tabi bu benim görüşüm...
valla beynim durmuş gibi iftara bi saatten az kaldı ama başım zongluyor.bundan sonra böyle haberler duymak güzel ama ahmet eğer affetcekse biraz daha sonra affetmeliydi bence heleki geçen bölümdeki ''SEN SAKIN NECDETİ ÜZME YASEMİN'' sahnesinden sonra tabi bilemem eğer bu dizide ıhlamurlar altında gibi 2.sezonda değişirse izlemem heralde gerçi ben sezonun ilk bölümünü gördükten sonra izlemicem demiştim ama kopamıyorum ne yapıyım insanda bağımlılık yapıyor bu diziler:happy0064:happy0064
yorumları okuyana kadar yeni başlık açmışsınız...
tebrik ediyorum....hayırlı olsun başlığımız...
...
aslında sizler her konuya değinmişsiniz..
e bende değineyim de içimde kalmasın.
ilk başta fragmanı izlediğimde hissettiğim şey
yeni rüya'ya şaşırmak oldu...
halbuki ben eski rüya ile ahmet'in
az da olsa baba kız ilişkisini izlemek isterdim...
o yüzden sanki o kız rüya değilde başkasıymış izlenimi bıraktı bende, duygu olarak yani...
uf ya çok üzüldüm çokk...
rüya'nın hala gerçekleri öğrenmemesine...
Bunun dışında fragmanın başında karinayı görmek de beni şaşırttı yani bir bölümde 2 farklı kişiyi kullanıyorlar evet dizide zaman atlayabilirler ama en azından belirli bir bölümde olsun bu....
Belki birkaç bölüm daha Karina olabilirdi fakat Karinanın Rüyanın yaşına göre küçük durduğunu düşünenler olduğu için yapmış oldukları kesin..
Hele o 32. bölüm park sahnesinden sonra o Rüyanın koşuşuna Ahmet değil baba eklenmesini dilerdim....:img-yes::sad53:
bir_adı_yok 03-10-07, 16:16 evet haklısın gülmisal
aynı bölümde, birbirine hiç benzemeyen fakat aynı kişiyi canlandıran iki farklı oyuncu...
hem eski rüya'nın ahmet'le baba kız sahnelerinin olamamsı
hemde bu tezatlık..
biraz şaşırttı ..
ama olsun
biz nelere alışmadıkki...
bunada alışırız...
hekimoglu64 03-10-07, 16:18 ya bu bölümde denize bi rsinir oldum ne saniyor bu kendini gelip yasara efelenmeler yok karsinda beni bulursun ya yasar istese bunu bir yumrukla yere yikarda iste isigin hatri icin katlanyior gidip arkadasina kizmuyorda gelip yasara catiyor önce denizin arkadasi yasara saldirdi yasarda ne güzel dövdü beee:P
bu arada deniz hemen ayaklanmiyacakti bir iki hafta daha kendine gelemiyecekti aslinda bence yasamini yitirmeliydi bölye hic inandirici olmadi berk hakmani begenmiyorum malesef oyunculuguda vasat üstüne vasattt
saygilar.....
evet haklısın gülmisal
aynı bölümde, birbirine hiç benzemeyen fakat aynı kişiyi canlandıran iki farklı oyuncu...
hem eski rüya'nın ahmet'le baba kız sahnelerinin olamamsı
hemde bu tezatlık..
biraz şaşırttı ..
ama olsun
biz nelere alışmadıkki...
bunada alışırız...
yazık artık bize dimi....
Ahmetçiğimize haksızlık yapiyler saymaya bile luzum yok artık kaç bölüm olduğunu sustuk yeteeer!
Artık yine hayalperest olmaya başlayacağız Rüya için...
Şevket Rıza ne kadar da cici cici dolaşabiliyorlarmış..
Kavgaya ne gerek varsa artık....:icon_whis:img-yes:
Bütün dünya buna inansa bir inansa hayat bayram olsa...
İnsanlar el ele tutuşsa birlik olsa uzansak sonsuzaaa..... ben de iyice çocuklaşiyim...:)
Merhabalar ifindim :img-in_lo Gün içinde sadece iki dakika gelebildim fırsat olmadı ama özeti gördüm:icon_whis kutbettin fragman linki için teşekkürler :img-blush
Yeni başlık hayırlı uğurlu ve entrikalardan arınmış siyasi olayları bol bir Hs olsun diyeceğim ama nerdeeeeee:icon_whis
Sinirlerim tepemde Rüya hala babasını bilmiyor ne diyeyim başlarken sonradan böyle bir dizi olacağını düşünmemiştim yani karakterlerin böylesini değişeceğini entrikadan geçilmeyeceğini keşke hiç başlamasaymışım:hıh Bir an önce şu karmaşıklığa bir son verseler tam süper olacak :good:
Ya bu nebicim fragman, ruyaya nolmus boyle? ne alakaa?
Zamanmi geciyor simdi, ahmet ruyayi alamadimi simdi?
sevo ve memo niye bu yaseminle ahmeti birlestirmeye calisiyor.. sacmalik onlar birlesse nolur artik kim inanir yasemine boyg..
askasurguncu 03-10-07, 17:20 Ya bu nebicim fragman, ruyaya nolmus boyle? ne alakaa?
Zamanmi geciyor simdi, ahmet ruyayi alamadimi simdi?
sevo ve memo niye bu yaseminle ahmeti birlestirmeye calisiyor.. sacmalik onlar birlesse nolur artik kim inanir yasemine boyg..
ben inanirim yasemine
bence mehmetin ve sevimin yaptigi cok guzel birsey ins barisilar bizimkiler
Ben Mehmet'in ve Sevim'in yaptığı şeyleri takdir ediyorum çünkü ne olursa olsun ortada bir çocuk var ve onlara göre birbirlerine hala aşık iki insan var(bana göre tek ya neyse :icon_whis) Ama zaten Ahmet bence istemeyecek hala Yasemin'e aşık ama hala kırgın ve kızgın :img-cool2
Ve Rüya'yı değiştirmek için niye bu kadar acele ettiler anlamadım bir kaç bölüm daha geçseydi en azından mahkeme sonuçlansaydı :img-yes: Ne olmuş yani küçük görünüyorsa benim kardeşim de o yaşlarda küçücüktü ve hala bazı kelimeleri söyleyemiyordu büyüyünce düzelirdi nasıl olsa :) Niye niye daha Ahmet Rüya sahnesi izlemek istiyorduk offff hep o Necdet'le Yasemin'in yüzünden bir kere bile baba-kız sahnesi izleyemeden büyüdü gitti işte off yılar Necdet'le geçti off ki ne offff:hıh Ve hala baba değil amca olarak biliyor Türk filmlerinde hep olurdu da dalga geçerdim bu yüzden mi eziyet ediyorlar bize ve Ahmet'e :hıh :icon_sorr
Ismet Inönü sahnesini merak edenler :
Imran Öktem'in cenazesi :
1969'da Yargitay eski baskani Imran Öktem'in Ankara Maltepe Camii'ndeki cenazesinde
bir grup tutucu "Allahsiz'in namazi kilinmaz" diye bagirarak, cenaze namazini
kildirmak istememislerdi.
Cami avlusunda bulunan genclerle, camiden cikan bu grup arasinda catisma cikarken,
olaylarin ortasinda kalan CHP Genel Baskani Ismet Inönü'yü, Kara Kuvvetleri
Komutanligi Topcu Dairesi Baskan Vekili Tuggeneral Nabi Alpartun tabancasini cekerek
kurtarmisti...
Inönü'nün, CHP Il Baskani Rauf Kandemir'e "Namazi kilinacak, namaz kilinnmadan
gitmem" dedigi de belirtilmisti...
Bu tutucu grubun baskisindan etkilenen imamlarin direnisi sürünce, namazi MBK
Hükümeti'nin bakanlarindan Abdullah Polat Gözübüyük'ün agabeyi Izzet Gözübüyük
kildirmisti.
ya fragmanı bitürlü bulamıyorum arkadaşlar yeniyim burda videolar nerde konuluyo fragmanlar falan???
merhabalar efendimbye
özet ve fragman gazımızı aldık yeni sayfamızada geçtik ohh değmeyin keyfimize:img-wink:
ben bu bölüm yaseminle ahmet adına güzel gelişmeler bekliyorum,mahkemenin sonucu ne olursa olsun rüya gerçek babasıyla yakınlaşmalı,onu benimsemeli görünüşe göre ahmet davayı kaybediyor ama yasemin ahmeti kaybetmek istemiyorsa dava sonucuna bakmadan kızını babasıyla yakınlaştırmalı sonrada senin gerçek baban ahmet demeli tabi bunlardan önce necdetten ayrılıp baba evine dönmeli
siyasi olaylar,deniz-yaşar çekişmesi falan epey hareketli bir bölüm olacağa benziyor ama ne yalan söyleyeyim ben bu cumayı ahmet ve yasemin için bekleyeceğim inatla yaşattığım umudumun sönmeyeceğini görmek için:img-yes:
Ya ben fragmanı izledim ama hiç bişe anlamadım... O ikinci kız kim Rüyamı şimdi ne alaka yani??? Benzemiyo bile... Noluyo yaa...
Ayrıca ben Mehmet Sevim sahnesini göremedim???
Ben Mehmet'in ve Sevim'in yaptığı şeyleri takdir ediyorum çünkü ne olursa olsun ortada bir çocuk var ve onlara göre birbirlerine hala aşık iki insan var(bana göre tek ya neyse :icon_whis) Ama zaten Ahmet bence istemeyecek hala Yasemin'e aşık ama hala kırgın ve kızgın :img-cool2
Ve Rüya'yı değiştirmek için niye bu kadar acele ettiler anlamadım bir kaç bölüm daha geçseydi en azından mahkeme sonuçlansaydı :img-yes: Ne olmuş yani küçük görünüyorsa benim kardeşim de o yaşlarda küçücüktü ve hala bazı kelimeleri söyleyemiyordu büyüyünce düzelirdi nasıl olsa :) Niye niye daha Ahmet Rüya sahnesi izlemek istiyorduk offff hep o Necdet'le Yasemin'in yüzünden bir kere bile baba-kız sahnesi izleyemeden büyüdü gitti işte off yılar Necdet'le geçti off ki ne offff:hıh Ve hala baba değil amca olarak biliyor Türk filmlerinde hep olurdu da dalga geçerdim bu yüzden mi eziyet ediyorlar bize ve Ahmet'e :hıh :icon_sorr
Zeynopçum geçen bölümden bu bölüme zaman atlaması falan yok bence, yani yıllar geçmedi. Hala 1969. 1969 1 Mayıs İmran Öktem cenazesi. 5 Mayıs ta Rüyanın doğumgünü. O sırada mahkeme sürüyor olmalı. Rüya henüz bilmiyor ama yıllar geçmiş değil. Sadece oyuncu değişikliği olmuş olmalı. 1969 5 Maysında Rüya yedi yaşına giriyor. Eylülde de okula başlayacak.
Karina o yaştaki bir çocuk için gerçekten bebek gibi kalıyordu. Ben de çok seviyordum onu, Ahmet'e babacığım diye sarılmasını görmeyi de çok isterdim. Ve oyuncu değişikliğinin mesela okulun ilk günü olmasını beklerdim. Ama görünen o ki, acele etmişler yine. Aynı bölüm içinde olması kafa karışıklığına neden oluyor tabii. Ama belki o sahnede duyguyu verememiş olabilir Karina.
Zaman atlaması yok. Belli. Sadece oyuncu değişikliği. Ve ben bu yeni Rüyayı da sevdim, çok tatlı gülümsüyordu ve çok içten sarılıyordu babasına.:) Yakında babasına "baba" diyecek. (Amin!)******************************************* ******
Shevekçan evet zaman atlaması yok ama yine de Rüya'yı bir kaç bölüm sonra değiştirselerdi çok güzel olacaktı :img-in_lo:img-in_lo
Bilmiyorum baba der mi ya saklarlarsa nolacak :img-in_lo Ya Ahmet Rüya7nın psikolojisi diye söylemezse Allahım artık ne olacaksa olsun hatta Ahmet'le Yasemin barışsınlar isterlerse:hıh Yeterki Yasemin Ahmet'ten gelen ışığı görüp söylesin Rüya'ya yoksa söyleyeceği yok öyle Ahmet'e dik dik bakıyo hala Ahmet'i seven de benim zaten aaahh Ahmet sen Yasemin'i hakedecek naptın :icon_sorr
tamam arkadaşlar izledim izledim de bi anlam veremedim şimdi eğer Yaseminle Ahmet birleşiyosa rüya büyüdüğünde nasıl hala Necdet Yaseminle beraber!!!!Sinir oldum bu arada Deniz çok kötü yaptı kesin onu kandırdılar Yaşar bizi dövdü diye halbuki onların arkadaşları dövdü ben taraf tutmuyorum bu dizide sadece başrolleri tutarım:) Yaseminin Ahmete atlaması bence onu kesinlikle elde etmek için değil özlem duygusu birikmiş :sad53:çok duygulandım :img-in_lo:img-blush
başkada önemli bişeey yok... aa var Rızayla Şevketi tekrar yanyana görmek ne güzel bi duygu valla bu fragman beni çok duygulandırdı arkadaşlar=):icon_whis
Çok içten sarılıyordu da ne bileyim her şeyin küçüğü daha sevimli olduğu için midir nedir bir tuhaf geldi bana.Ama bir sahneyle de yargılamamak gerek.Hele bir sarılsın veya o partiden önce annesinin 18.yaşgününde yaptığı gibi ben bu elbiseyi giymem diye dikbaşlılık etsin(:)), "Aferin ona" gibi bir iki akıllı söz söylesin ona da alışırız herhalde.(inşallah) Yeterki bizim sevdiğimiz küçük rüya gibi cin olsun.Büyüyünce karakter değişikliği yaşamasın yavrum.
Demek ahmet karinanın değil de yeni oyuncunun ayağını yorganının içine sokacak, durmadan dans eden pabuçları okuyacak, gece sütünü içirecek...Yeter ki bunları çok geç olmadan yapsın da biz Rüyanın değişmesine de alışırız.
acaba, rüyanin büyümüs halini filanmi hayal ediyor yasemin? hani ne bileyim belki son anda mahkemeden vazgecer filan?
cünkü zaman atlamasi olmuyorsa, rüyayi bir bölümde iki ayri kisinin oynamasi tuhaf...
yeni rüyaya alışmak için biraz zaman geçmesi gerekecek eskisi o kadar şirindiki yalnız aynı bölümde bu 2 rüyayı birden izlemek tuhaf olacak keşke diğer bölüme kaydırsalarmış bu değişikliği
yaseminin ahmete sarılması banada çok içten ve sıcak geldi ahmette hemen o hep gördüğümüz gözlerini kapayıp aşkının kokusunu içine çekme hareketini yaptı bayıldım valla onları kısacıkta olsa böyle görmeyi özlemişim:img-in_lo
ama ben hala junıor ahmet diyorum başkada birşey demiyorum rüyanın durumunu çözsünler hayırlısıyla ahmete "baba" desin sonra hemen junıor ahmete geçsinler olmazmı:img-blush
tamam arkadaşlar izledim izledim de bi anlam veremedim şimdi eğer Yaseminle Ahmet birleşiyosa rüya büyüdüğünde nasıl hala Necdet Yaseminle beraber!!!!Sinir oldum bu arada Deniz çok kötü yaptı kesin onu kandırdılar Yaşar bizi dövdü diye halbuki onların arkadaşları dövdü ben taraf tutmuyorum bu dizide sadece başrolleri tutarım:) Yaseminin Ahmete atlaması bence onu kesinlikle elde etmek için değil özlem duygusu birikmiş :sad53:çok duygulandım :img-in_lo:img-blush
başkada önemli bişeey yok... aa var Rızayla Şevketi tekrar yanyana görmek ne güzel bi duygu valla bu fragman beni çok duygulandırdı arkadaşlar=):icon_whis
Fragmandaki sahneleri dizi içindeki sıraya göre vermiyorlar ki... Şimdi hala küçük Rüyacık olan sahnede, Rıza demek ki dayanamıyor, yürüyüşe çıkarma bahanesiyle Şevketlerin oraya götürüyor Rüyayı. Çünkü sokak Ahmetlerin evinin sokağı. Bu çok iyi bir gelişme. Demek Rıza, torununun Şevketin de torunu yani, Ahmetin de kızı olduğu gerçeğini kabullenmiş. Yıllardır didişip duran iki taraf arasında minicik bir çocuğun nasıl da birleştirici bir köprü olduğunu simgelemesi bakımından da çok güzel bir sahneydi. Şevket çok sevgiyle davranmış olmalı ki, Rüya da çok sevindirikti.:) (Bkz.: Sevgiyle her şey hallolur:img-blush)
Sonra, Deniz ve Yaşar sahnesi. Kimse kimseye kızmasın. O yılların meselesi bu arkadaşlar. Sağ-Sol çatışması. Evet, kanlı pazardan sonra olayın hışmıyla (hatırlatıyım, sağcılar, dört kişinin ölümüne yüzlerce kişinin yaralanmasına sebep oldular, polis de seyretti) komadaki Denizin arkadaşlarından biri sağcı olan Yaşarı dövmüştü. Yaşar da olayın akabinde, o çocuğu tenhada kıstırdı ve öldüresiye dövdü. O yıllar böyleymiş. Ve bunun anlatılması gerekiyor. Maalesef gerçek bu.:icon_sorr
Yasemin-Ahmet sahnesinde, Yasemin kendine acındırmaya çalışıyor gibiydi. Acaba orada nasıl bir konuşma geçiyor, çok meraklandım? :icon_whis Ahmet nasıl aşık, içi gitti, kokladı ama itecek gibi. Demek ki beklediği atraksiyon hala olmamış. Yasemin aklını başına devşirip de; "Ahmet; kızımız sana baba diyecek, seni seviyorum, hiç vaz geçmedim, biliyorum çok zor, beni affetmek ama...bundan sonra seni ve kızımı hiç bırakmayacağım, kaybettiğin yılları sana veremem biliyorum, ama bundan sonra o kadar seveceğim, o kadar çaba göstereceğim ki...senin için kızımız için...kendim için. söz veriyorum!" diyebilmiş değil henüz galiba. Ama yakındır bence.:happy0064
Sevgili Sirine ve Goldrose,
İmran Öktem ile ilgili verdiğiniz bilgiler için teşekkürler..:img-in_lo
Fragmanı izledim..Tavusçan ve Kutbettinçana teşekkürler...:img-icecr
Evet..Özet ve fragman yorumlamaya başlayalım...:)
Ahmet’in, küçük kızı Rüya’yı almak için açtığı davanın gidişatı, Yasemin ve Necdet’in umdukları gibi olmaz. Hakimin sürpriz talepleri, ikisini de şaşırtır.
Oooh kan tahlili gelsin...Neydi Necdetçiğim kan grubun AB negatif..yani 3000 kişide bir anca rastlanan azlıkta bir kan grubu yurdum insanında..
Görürüm ben seni Yasemin A +, Ahmet 0 + ve Rüya da kapı gibi baba kanını taşıyorsa...bknz:Mendelin ulvi ve yüce genetik kanunları...Ya bizi Mendel amca kurtaracak ya da Neil Amca:img-hysteEvrendeki tüm kargalarla beraber kahkahalarla güleriz biz senin endişelenmeye gerek yok tarzı, thinkpositive olayını...Ama senaristtir sever Necdeti, Yasemin marifetiyle bir türlü üzmeye kıyamaz, yapıverir Ahmetle Rüyayı AB -..Olmaaa mı olur? neleri bize doğruluk, fedakarlık, asalet, gerçeklik diye yedirdiler??? bknz:19+13...daha devamını bile getirirler...
Necdet,bu kan tahlillerinden bir şey çıkmazmış..Endişelenmeye mahal yok, der..Yasemin de hangi akla hizmetle, Hala umut var mı? der...Allahım:img-swoon, bu kadına akıl ve mantık, şu zat-i şahaneye de insaniyet derinliği ver...Bize de sabııır!
Ahmet’le, Yasemin’in arasındaki uçurumun hergün biraz daha açıldığını gören aile fertleri, bir araya gelmeleri için seferber olurlar. İlk hamle Defne’den gelir. Sonra Sevim ve Mehmet, çok sevdikleri yeğenlerini barıştırmak için plan yaparlar. Bir gece Yasemin’le, Ahmet’i yeni tuttukları evde başbaşa bırakıp çıkarlar. Umutları, sorunların çözülüp, iki aşığın arasındaki buzların erimesidir.
Onlar bence, Yasemini bir odaya kilitleyip dimağsını çözsünler..Aklını başına getirsinler...bknz:Sen hangi akla hizmet Ahmete direnip, hala Ahmeti sevdiğini söylediğin halde Necdet ile evlisin desinler?
Yasemin istediği gibi kedi yavrusu gibi siftinsin oralarda..Ahmet, aşkından geberse de orada..Yasemini itecek..bknz:Bu sefer, Ahmet gösterip te vermeyince neler oluyormuş? bunu yaşasın Yasemin Hanım...
Ahmet, Rüya konusunda çok haklıdır ama Yasemin de geçen yıllarda çok acı çekmiştir.
Yasemin acı mı çekti? ...Hadi oradan!!Göreniniz var mı arkadaşlaaaar???...O sadece akılsızlığının ve aymazlığının acı çeksin..Tabii farkındaysa...Ama o acıyı Necdeti üzmemek ve adına çekmiştir o acıyı..Ahmet ve Rüyaya duyduklarından değil
Kuzeni Işık’ın, Yaşar’la olan ilişkisinin devrimcilerce duyulması Deniz’i zor durumda bırakır.
Dernekte duyduklarından gocunup, aptal aptal gider Yaşara çemkirir...Şimdi bunu izledikten sonra, şöyle bir komedi çıkıyor...Siyasi bölünmeler..kız davasından çıkmıştır...:icon_whis
Rıza cephesindeyse, DP’lilere siyasi af tasarısının mecliste gündeme gelmesiyle, umut verici bir süreç başlar. Rıza gelişmeleri yakından takip ederek tekrar siyasete gireceği günlerin hayalini kurar.
O önce gitsin evdeki krizi çözsün..bknz:Hasan Bey kabahat senin oğlan da değil, benim kızdaymış...Şevketle hala sokak ortasında kavga etmeler....Bıraksın memleketi, aman! uzak dursun!...:img-cool2
Doğum günü ve İmran Öktem davası...
Bu önemli cenaze törenini göstermeleri şarttı ve inşallah gereken önemi gösterek geçiştirmeyerek uzun uzun uzadıya vermişlerdir..Fundamentelist ayrımcı zihniyetin, kabul edilemez, insanlık dışı dogmatik zihniyeti...Ne yazık hala canlı canlı yaşıyor....bknz:Necdetin super babalığını ispat etme sahnelerinden alabilirlerdi...:icon_whis
Doğumgünü...Ahmete haber falan vermemiştir..bu yüzsüz ve garip ikili...Ahmet, kızının doğumgününü bilerek oraya gelir...bknz:Sürpriiizz!Ben geldim!...Rüya da ne yazık...Ahmeeet! diyerek ama içtenlikle ona sarılır...Onlar da alım al morum mor kalırlar!!!..Daha beter olsunlar....Bana göre ne dava sonuçlanmıştır ne de zaman atlaması olmuştur..sadece abuk sabuk zamanda bizim ufaklığı büyütmüşlerdir...Aman büyütsünler..fazla göze batmaya başlamıştı..!
Şimdilik bu kadar!:img-pilot
tamam arkadaşlar izledim izledim de bi anlam veremedim şimdi eğer Yaseminle Ahmet birleşiyosa rüya büyüdüğünde nasıl hala Necdet Yaseminle beraber!!!!
Zaman atlaması yok.....
Yeni Rüyaya alışalım bari...tekrar tekrar izliyorum link falan buldum iyi oldu....Kim bu kız acep?Ondan önemlisi daha göreceğiz bizimkilere benziyor mu?
Yaseminin Necdete söyledikler çoook içimi parçaladı çookk:icon_whis...Kan testi için konuşuyorduk zaten oldu işte...Yaseminin o anda derdi eminim ki hapis korkusu amma...:icon_whis:icon_whis niyse.... Acıdık...Vicdan hapislerinde çürüsün ooo...:img-cool2
Sevim ve Mehmet Rüyayı düşünüyorlar çocuk anne baba kavgası arasında kalmasın istiyorlar aaa amma bi Karayellerle :img-blush Gürsoylar mı düşüniyler bu çocuğu...
Yalnız ben kafayı o doğumgününe çok pis taktım Yasemin Hanım ne demeye Ahmet'e öyle bakıyor :hıh Ve bu doğumgünü sarılmadan önce mi sonra mı yoksa Ahmet kızımı alacak diye hala kızgında sonra barışma teşebbüssünde mi bulunuyor ya da önce barışma teşebbüsünde bulunuyor da fayda etmediği için mi öyle kızına sarılmasına bile tahammülü yok:hıh
Shevekçan sloganın imzaya ekledim diğer imzaları da ilgili başlığa ekledim :img-in_lo
http://img207.imageshack.us/img207/7615/hs34yasoimzp4dx9.jpg
Yalnız bu eski Yasemin'i görünce çok hoşuma gitti :img-icecr Ne de olsa benim sevdiğim kız o kayalıklardan aşağı attı kendini bu da onun yerine geçen üvey ikiz kardeşi :hıh :dito
ayy özet çok hoşuma gittiii
aynı evde falan kalmaları ama barışacaklarını sanmıyorum
arkadaşlar fragman çıktımıı
çıktıysa herşey belli olurr
Yaa şimdi fragmana baktım yine...O doğumgününde Yasemin sanki kapıdan sevdiği adam değil de düşmanı girmiş gibi bakıyor,Necdette kafasını çeviriyor ama görmek istemediği gerçek öyle öyle batacak işte gözüne gözüne:)
Mehmetlerin evdeki plan işe yaramayacak sanırım,Ahmet bir sarılmayla insafa gelmeyecek bu sefer:img-yes:Yine de içi gidiyor ama nasıl zor tutuyor kendini...Canım ya bitmedi bu adamın çilesi:icon_sorr
Yalnız ben kafayı o doğumgününe çok pis taktım Yasemin Hanım ne demeye Ahmet'e öyle bakıyor :hıh Ve bu doğumgünü sarılmadan önce mi sonra mı yoksa Ahmet kızımı alacak diye hala kızgında sonra barışma teşebbüssünde mi bulunuyor ya da önce barışma teşebbüsünde bulunuyor da fayda etmediği için mi öyle kızına sarılmasına bile tahammülü yok:hıh
Shevekçan sloganın imzaya ekledim diğer imzaları da ilgili başlığa ekledim :img-in_lo
Yalnız bu eski Yasemin'i görünce çok hoşuma gitti :img-icecr Ne de olsa benim sevdiğim kız o kayalıklardan aşağı attı kendini bu da onun yerine geçen üvey ikiz kardeşi :hıh :dito
Kötü ikiz kardeş....:dito
O sarılma işi, doğumgünü sonrası da olabilir...Ama bir yandan kronolojiyi düşünürsek..İmran Öktem..sonra doğumgünü..bence doğumgünü öncesi olur..ve yine yanlış zamanlamayı tutturur bizimki..O sarılma örülme işini 29.bölümde parkta edecekti ve peşinden Rüyayı açıklayacaktı Ahmete...Kızım aklını başını devşirip, düzgün düşünmeye başlarsan-en azından şu Necdeti üzme işinden bir an önce vazgeçersen- AHmetle doğru zamanı yakalaycaksın...ama nerdeee?? bknz:nato kafa, nato mermer!!!
Arwençan c harbiden atmasyon olmuş..İstediğimiz bu ama mevcut Yaseminimize göre bu durum..beyond everything..yani..Mücadele edecek...Gücü yokk kızımızın...Yazık..çoook acı çekiyormuş ya
Ben e diyerek:
Ahmet aşık ama mağrur ama ciddi bir tavırla Yasemini iter, o odadan çıkar..Yasemin de orada alt dudağı sarkmış, yanakları şişmiş ama gururundan ağlamamak için gururla kendi tutmaya çalışır...Anaamm! Keşke yerlere çöküp...Ahmetin duyacağı şekilde..Beni affeeeett! Seni çoook seviyorumm!..diye haykırsa..biraz da bizim egomuzla Ahmetin egosu okşansa...ama yok kalakalır oralarda.....bknz:Allah senin de Necdetun da tepasindan paktirsun! Hatta birbirunuza çarptirsun!
o sarılma anında ahmet yasemini itse ve herşey için artık çok geç yasemin dese bundan sonra neler olur sizce?
a-) yasemin hızla oradan uzaklaşır ve kendini eve kapatır
b-) ahmette yaseminde üzgündür uzun süre görüşmezler bizde fıtık oluruz:fighting2
c-) yasemin yinede bırakmaz ahmeti onu bağışlayana kadar mücadele eder(tamam kabul ediyorum bu şık fazla atmasyon oldu:) )
d-) ahmet yalnız yaşamaya devam eder artık hayatında sadece rüyaya yer vardır :icon_sorr
e-) hiçbiri (eğer cevabınız bu şıksa kendi düşüncenizi belirtin lütfen)
Alıntı:
Doğumgünü...Ahmete haber falan vermemiştir..bu yüzsüz ve garip ikili...Ahmet, kızının doğumgününü bilerek oraya gelir...bknz:Sürpriiizz!Ben geldim!...Rüya da ne yazık...Ahmeeet! diyerek ama içtenlikle ona sarılır...Onlar da alım al morum mor kalırlar!!!..Daha beter olsunlar....Bana göre ne dava sonuçlanmıştır ne de zaman atlaması olmuştur..sadece abuk sabuk zamanda bizim ufaklığı büyütmüşlerdir...Aman büyütsünler..fazla göze batmaya başlamıştı..!
Yasemin yüzünü boya fıçısına döndürmüş....Ne düğün ne doğumgünü gitsem gitsem cenazeye öyle giderim koyu koyu kırmızılar efem töbee...Kalıyor öyle de zaten orda ayyy yok ben bu bakışı hatırlıyorum.... Yaseminin doğumgünü ve Ahmet Michelle nin elini tutarak partiye geliiyy..O Yaseminin yapay versiyonu.Sizce?
Yaa şimdi fragmana baktım yine...O doğumgününde Yasemin sanki kapıdan sevdiği adam değil de düşmanı girmiş gibi bakıyor,Necdette kafasını çeviriyor ama görmek istemediği gerçek öyle öyle batacak işte gözüne gözüne:)
Mehmetlerin evdeki plan işe yaramayacak sanırım,Ahmet bir sarılmayla insafa gelmeyecek bu sefer:img-yes:Yine de içi gidiyor ama nasıl zor tutuyor kendini...Canım ya bitmedi bu adamın çilesi:icon_sorr
Evet canım Yasemin sanki düşmanı girmiş gibi bakıyor kapıdan içeri :hıh Ondan sonra Ahmet'e sarılsa hatta Ahmet'le birleşse kaç yazar :hıh
Badgerçan nato kafa nato mermer diyince aklıma hep şarkı geliyor
Bum Allah vuran vurana
Hey ya!
Bum bum bum bum
Bum yallah kıran kırana
Hey ya!
Hop de başla muhtelif tıraşa
Oh be anlaşırız paşa paşa
Salla kurusıkı dağa taşa
Kız gibi bak kalaşnikof
Kalaşnikof, kalaşnikof
Kalaşnikof, kalaşnikof
Heeey , heeey
Bum bum bum bum
Bum batan geminin malları
Sen ağa ol ben paşa
Kollayalım imkanları
İn işi cin işi değil insan kişi
Hem erkek hem dişi icabında
Bum bum bum bum
Bum hoşgeldiniz pazara
Hey ya!
Bum bum bum bum
Bum aman gelmesin nazara
Hey ya!
Buyrun ayağınız alışsın
Maksat ortalık karışsın
Tezgah tezgah üstüne kayıpsın
Kız gibi bak kalaşnikof
Kalaşnikof, kalaşnikof
Kalaşnikof, kalaşnikof
Heeey, heeey
Bum bum bum bum
Sen ağa ol ben paşa
Kollayalım imkanları
Vur vur kafasına kafasına
Çivi gibi çivi gibi çak çak çak çak
Bum bum bum bum
Bum Allah vuran vurana
Hey ya!
Bum bum bum bum
Bum yallah kıran kırana
Hey ya!
Hop de başla muhtelif tıraşa
Oh be anlaşırız paşa paşa
Salla kurusıkı dağa taşa
Kız gibi bak kalaşnikof
Kalaşnikof, kalaşnikof
Kalaşnikof, kalaşnikof
Heeey , heeey
Bum bum bum bum
Sen ağa ol ben paşa
Kollayalım imkanları
Vur vur vur kafasına kafasına çivi gibi çivi gibi çak çak çak :dito Necdet'in kafasına Rüya7nın Ahmet'in kızı olduğunu kazımak gerek hatta çivi gibi çivi gibi çak çak çak :happy0064:happy0064
Evet evet o doğumgününde de kafasını dikmiş öyle bakıyordu ağzı açık kalmıştı ohh olmuştu ona :hıh
Arwençan bence Yasemin hemen ordan uzaklaşır ve sonra da dik dik bakar doğumgününde Ahmet'e :icon_whis
Ellerine sağlık zeynopçan...Yasemin Aygün...Evlerden ırak. Seven kadınların ve anaların yüz karası! Gerçekten o "Rüya" gibi kız ne hale geldi? Kayalıklarda öldü o. Ruh gibi dolaşıyor ortalıkta ve hala karşısına geçmiş, ona aklınca doğru olan bilumum yalan mantığı doğruymuş gibi yutturan "Yalanların Efendisi Neco'"ya saf salak soruyor "Hala umut var mı?" . Ne umudu ya? Neyin umudu var mı? Kendine gel keeel! Çocuğunun babasının haklı davasını anla! Haklı ve haklı çıkacak! Adam katil mi? Hırsız mı uğursuz mu? Belalın mı? Ne?
Yıllardır sevmekten hiç vaz geçmediğin adam değil de kim? Seni yıllardır sevmekten vaz geçmemiş adam değil de kim? Bir çocuğunuz olduğunu öğrendiği anda ona babalık etmek için aşkla sevgiyle yanıp tutuşan, senden bir tek söz bekleyen, sana nefretle değil yaralı gözlerle bakıp duran, belli ki deli gibi kıskanan adam değil de kim?
Bak yine sinirlerim tepeme çıktı! Yahu bir doğru dürüst replik yazın şu kadına! Orada "demek faydası yok direnmenin, ne yaparsak yapalım, gerçek bu ve ortaya çıkacak, bu yalanı sürdürmenin bir faydası yok" falan gibi yine salak, ama en azından yerin dibine batıp batıp çıkmayacağı bir replik yazsınlar bari!!!
-a şıkkı Arwen, maalesef!:icon_sorr:dito:icon_evil
o sarılma anında ahmet yasemini itse ve herşey için artık çok geç yasemin dese bundan sonra neler olur sizce?
b-) ahmette yaseminde üzgündür uzun süre görüşmezler bizde fıtık oluruz:fighting2
c-) yasemin yinede bırakmaz ahmeti onu bağışlayana kadar mücadele eder(tamam kabul ediyorum bu şık fazla atmasyon oldu:) )
d-) ahmet yalnız yaşamaya devam eder artık hayatında sadece rüyaya yer vardır :icon_sorr
Sevimle Mehmet bence giderken (kaçarken veya) kapıyı da kilitlerler...
Bu yüzden E zaten kaçma şansları pek olmaz (ikisi de camdan atlamayacak veya biyerleri kırmayacak olduğu için) Ahmet iterse odaya kapanır belki....
Defne ne yapabilir acep?
C şıkkı hariç hepsi olablir.Bir tek ondan ümidim yok.Zaten büyük ihtimalle Ahmet yumuşamayacak o sarılmayla hemen...Yaseminin doğumgünündeki o bakışları ondan olabilir...:img-polic
ne kafa karıştırıcı fragmandır bu yaa
ilk başta şuna değinmek istiyorum
rüya 2 dedesiyle gezerkenki hali mütişş hele çantası yakıyoooo
biri ölmüş kimin öldüğünü anlıyamadım ahmet onun cenazesinde
mahkeme oluyo kan tahlili yapılıyomuş o günün şartlarıyla ne kadar yapılabilirkii
yaa aradan zaman geçiyoo rüya büyüyoo eğer zaman geçmiyosa o kız kim
eğer rüya büyüdü diyelim o büyük kızla hiç alakası yok o kızınn
yaseminin ahmete sarılışı ne öle hele ahmetin verdiği tepkiiiii
şu yorumu yapmadan geçemiycem aradan zaman geçmesi yaa böyle iyidikk ya
Zeynep'ciğim bence Yasemin'in doğum gününde ki bakışı sarılmadan sonra.
Bu hatun Ahmet'e yakınlaşmak istedi.
Ahmet'i tavlayıp davadan vazgeçirecekti ama Ahmet onu istemeyince bu bozuldu.
Ve Ahmet hediyesini alıp kızının doğum gününe pat diye gelince hanımefendinin canı sıkıldı ve öyle dik dik baktı.:)
Eğer çoğunuzun dediği gibi sadece bir kaç hafta atlatılmışsa o zaman henüz dava bir sonuca bağlanmamış demektir.
Ve bu da Rüya'nın henüz gerçekleri bilmediğine işarettir.
Ama fragmanın başında ki Şevket bey,Rüya ve Rıza bey'in elele tutuştuğu sahne aklımı karıştırmıyor değil.
Ya Rüya gerçekleri öğrendi iki dedesiyle geziyor yada Şevket bey onların karşısına çıkıyor ve Rüya amca ben sizi tanıyorum diyor ve onunda elini tutuyor.
Sevimle Mehmet bence giderken (kaçarken veya) kapıyı da kilitlerler...
Bu yüzden E zaten kaçma şansları pek olmaz (ikisi de camdan atlamayacak veya biyerleri kırmayacak olduğu için) Ahmet iterse odaya kapanır belki....
Defne ne yapabilir acep?
Sevim ve Mehmet hangi bahaneyle çağırıyorlar bunları acaba? Yasemin tek başına, süs püs yerinde yine, hatta gece elbisesi gibi bir şey var üzerinde. Ahmet de gayet şık, casual değiller yani. Resmi bir yemeğe, resepsiyona davetli gibiler.:) Sevim ve Mehmet, aile yemeği, kutlama falan mı dediler acep? Ama o zaman Rüya nerede? "Yasemincim, yemek veriyoruz, ama eşsiz! Rüyayı da getirme, şöyle seksi bir şeyler de giy üzerine, olur mu canım? Bekliyoruz.:)" :img-hyste
Sonra Defne ne yapabilir ki? Onu ben de merak ettim. O da kendi öğrenci evine çağırıp, bir odaya kilitlermiş bunları.:):img-hyste
Sevim ve Mehmet hangi bahaneyle çağırıyorlar bunları acaba? Yasemin tek başına, süs püs yerinde yine, hatta gece elbisesi gibi bir şey var üzerinde. Ahmet de gayet şık, casual değiller yani. Resmi bir yemeğe, resepsiyona davetli gibiler.:) Sevim ve Mehmet, aile yemeği, kutlama falan mı dediler acep? Ama o zaman Rüya nerede? "Yasemincim, yemek veriyoruz, ama eşsiz! Rüyayı da getirme, şöyle seksi bir şeyler de giy üzerine, olur mu canım? Bekliyoruz.:)"
Sonra Defne ne yapabilir ki? Onu ben de merak ettim. O da kendi öğrenci evine çağırıp, bir odaya kilitlermiş bunları:img-hyste
:img-hyste:img-hyste Benim o konuda bir fikrim var zaten
Yasemine Rüya hakkında konuşabilirmiyiz demişlerdir o kadar..Yalnız Necdetin konuşacaklarımızı bilmemesini rica ediyorum okul için falan de gibi şeyler olabilir...
2. Bir ''17:55 vapuru neden gelmedi vakası''nejnetin en sevdiğim sözü:icon_whis(Yaseminin okulda .... olmadığını öğrenince) Önce doğumgünü sonra bu....
Tarih yeniden canlaniyi!!
Defne ye bak aaaaaa.....Abiciği öğrenci evlerinde ona yardımcı olsun o şimdi kesin böyle deniz yaralı maralı veya okuldan bir öğretmene birşey oldu vakası yapabilir...
mehmet ve sevim kutlama yapacağız bahanesiyle yasemin ve ahmeti evlerine çağırırlar sonrada bir şekilde evden çıkarlar ama defnenin olaydaki rolünü pek çözemedim
hatta ben olsam onları bir odaya kilitler en azından 1-2 gün kapıyı açmazdım en azından onlar barışana kadar çünkü ne kadar kızgında olsalar onlar birbirine dayanamaz ateşle barut olayı:img-blush
Yasemin bu Ahmet'i üzmemek için bir şey yapmaz onun dışında ne yapacağı pek belli olmuyor zaten :icon_whis:hıh
Bunu dün gece yazmıştım ama pek beğenmedim yine de kısım kısım buraya ekleyeceğim :img-in_lo Şansa bakın ki bu senaryodaki kadar olmasa da Rüya7da büyüdü :icon_sorr
Necmet
Yasemin’den bıkıp usanan Necdet ve Ahmet yanlarına Rüya’yı da alarak aynı eve çıkarlar
Rüya büyümüş liseye başlamıştır Ahmet üniversitede profösör olarak görevine devam etmektedir Necdet’se pastanenin iflasından sonra kendisini Rüya ve Ahmet’e adamıştır “ben fedakarlık yapmadan yaşayamam” diyerek....
Ahmet eve gelir
Necdet:Hoşgeldin ver çantanı alayım paltonu da alayım :img-in_lo
Ahmet:Hoşbulduk sağol kanka sen olmasan ben ne yapardım bütün bu evin yükü hep sana hep sana:icon_sorr
Necdet:Aaa öyle deme ama kanka bu evi geçindiren de sensin ....ama nedense hala bir araba bile alamadık
Ahmet:Burda açıkca bir ima sezdim burada ben olmasam nasıl geçineceksin çok merak ediyorum doğrusu
Ahmet salona geçip oturur Necdet’te peşinden gelir
Necdet:Temizliğe giderim nasıl olsa alıştım ...pastanenin birinde temizlikçi olarak çalışırım
Ahmet:Rüya büyüdü hala şu bana laf sokma huyundan vazgeçemedin hem bak işten yorgun argın geldim önüne bir kap sıcak yemek koyayım diyen yok!!!!Yemek bile yapmıyorsun
Necdet:Affedersiniz beyefendi temizlikten fırsat mı kalıyor ...yok evi sil süpür ,yok tozları al yok Rüya’nın giysilerini yıka ütüle yok senin gömleklerini paçalı donlarını yıka ütüle
Ahmet:blink:Hönk???Ben paçalı don giymem bir kere
Necdet:Heee o zaman babamın geçen gün annemle kavga ettiğinde bizde kalmaya gelmişti ya
Ahmet:Ay yaptığı ütü de ütü olsa içim yanmaz:hıh
Necdet:Sen ne dedin
Ahmet:Yaptığı ütü de ütü olsa içim yanmaz
Ahmet kalkıp etrafında döner
Ahmet:Benim bir muhitim var onlara rezil oluyorum şuna bak çift çizgi ütülemişsin pantolonumu:img-yes:
Necdet:hıh
O sırada kapı çalar Necdet biraz sonra elinde bir kağıtla gelir Ahmet’e istediğii elde etmiş gibi bakar
Necdet:Hıııı...bak yine ödememişsin Rüya’nın okul taksitini bu kadar SORUMSUZ DAVRANACAĞINI DÜŞÜNEMEDİM
Ahmet:NEYE SAHİBİM BEN NEYE SEVDİĞİM KADINA MI KIZIMA MI
Necdet:Repliği karıştırdın Ameeeet sar geri sar geri
Ahmet:Akıl mı bıraktınız bende bize para yetiştireceğim diye ömrümü çürüttüm
Necdet:Eeee Ahmet kolay mı bizim bir kızımız var:img-blush ...zaten çocuğun kafası allak bullak oldu hangimiz gerçek babası hangimiz formalite hala karıştırıyor ...aaa sana bir dedikodu vereyim mi :icon_whis
mehmet ve sevim kutlama yapacağız bahanesiyle yasemin ve ahmeti evlerine çağırırlar sonrada bir şekilde evden çıkarlar ama defnenin olaydaki rolünü pek çözemedim
hatta ben olsam onları bir odaya kilitler en azından 1-2 gün kapıyı açmazdım en azından onlar barışana kadar çünkü ne kadar kızgında olsalar onlar birbirine dayanamaz ateşle barut olayı:img-blush
1-2 gün...hımm...
Nejdetide unutmamak lasım...kurtaracağım seni Yasemin!
Y: Neee?? Duyamıyoruumm!!!!
Hay allah bizdeee....:icon_whis
Nasıl bi fragman bu böyle yaseminin son sahnedeki bakışları deli ediyor insanı sanki gerçek babası , sevdiği adam değil de düşmanı geldi bu arada hala doğum günleri pastanede kutlanıyor ve hala yanında necdet var demekki o kadar zaman geçmesine rağmen hala boşanmadılar yasemin bu gidişle necdeti üzmemek için hiç boşanmayacak .yine de rüüya ile ahmeti sarılırken görmek çok sevindirici necdet ve yasemin en azından ona izin vermişler ikisinin birlik olup kabus olacaklarının hiç düşünmemiştim hala fragmandaki yaseminin bakışina sinirim geçemdi diziyi ne hale getirdiler ne olur bir an evvel düzelsin yoksa ben bile artık yasemin ve necdete tahammül edemez oldum
Evet Bizler O sarılmanın dogum günüden önce oldugun söyluyoruz öyle tahmin ediyoruz ama ya dogum günüden sonra olursa? o sarılma gelen kadar ne konusuldu ne konustular yani o timeden sonra ne olacak Kafam karıstı yada direk Yasemin sarıldı Ahmet itti diyoruz belki itmezde belli olmaz.. Bana Göre Dava Sonuclanmadı Yani Yaseminin lehine bence.. yada hİÇ sonuclanmadı...
Evet Bizler O sarılmanın dogum günüden önce oldugun söyluyoruz öyle tahmin ediyoruz ama ya dogum günüden sonra olursa? o sarılma sahnesi yasemin sarılması ve ahmetin İtmesi orda bitmyecek daha önce ne konustular o timeden sonra ne olacak Kafam karıstı o sarılmaya gelen kadar ne konusuldu yada direk Yasemin sarıldı Ahmet itti diyoruz belki itmezde belli olmaz.. Bana Göre Dava Sonuclanmadı Yani Yaseminin lehine bence.. yada hİÇ sonuclanmadı...
Şöyle de bir şey var tabii,eğer bu mahkeme sonuçlanmadı ve Rüya daha gerçek babasını bilmiyorsa neden Ahmet kapıdan girer girmez koşup ona sarılsın oraya gelene kadar en azından Rüya ile Ahmetin yakınlaşmış olması lazım.Şu an Ahmeti tanıyor ve seviyor Rüya ama kapıdan girdiğinde koşup boynuna atlayacak kadar değil, değil mi?:icon_whis
amaan..fragmanı gördüm ama görmez olaydım..
fragmanın gelişinden dizinin ne olacağı belli:hıh
yeni rüya fena değil..ama eski rüyamızı çok özliycem:img-in_lobu rüya pek göze batıp,sevilecek cinsten bir çocuğa benzemiyor kanımca:icon_whis
şevketle rızanın rüyanın elinden tutup da gittikleri sahne pek hoş..rüyamızı son görüşümüz anlaşılan:img-in_lo
iyi yorumlar çanlarımbye
o sarılma sahnesi kesinlikle doğum günündne öncedir
ahmetin yasemini iter bunlar bozuk ayrılır
aradan zaman geçer rüya hala yasemindedirr
peki benim merak ettiğim necdetle yasemin hala evlimiki evliyseler büyük bi şok geçirim aslında gerçirmme yasemin bu artık alışmak lazımm
Yasemin dedikça açını başını yolasım geliyor:hıh Allahım iki insan bu kadar yüzsüz ve sinir olabilirler :hıh
Devamı :img-in_lo
Ahmet:İşin gücün kadınlar gibi dedikodu yapmak
Necdet:24 saat evin içinde kalınca böyle oluyor beyefendi kendin bilirsin bu dedikoduyu ilk önce öğrenmek için çırpınan kaç kadın var biliyor musun
Ahmet:Ee iyi iyi ver madem
Necdet:Otur şöyle ayakta zevki çıkmaz
İkisi de otururlar
Necdet:Şimdi geçen bizim Teo ,Yasemin’lerin evine gitmiş siparişi götürmek için o sırada ne görsün aaa Yasemin’in günlüğü ne yazıyor dersin ....”artık yaşayamam şimdi en mutlu olduğum yere Sevda Tepesi’ne gidiyorum oradan dünyaya son bir kez bakıcağım....”
Ahmet:Zaten günlüğün yarısından fazlası aynı sayfayla dolu bari çoğalttırsın da zahmet etmesin aynı şeyleri yazmaya
İkisi de gülerler :img-hyste
Necdet:Neyse Teo gitmiş adaya sonra ne olmuş dersin....
Etraf bulanıklaşmaya başlar
Teo:Yasemin ne oldu??
Yasemin:Gelme Teo ...gelme diyorum ...GELME....
Teo:İyi peki peki ...iyi de gene bize anlatmadığın ne olmuş olabilir ...Rüya kocaman kız oldu sen hala uçurum kenarlarında sürünüp duruyorsun UÇURUM GÜLÜ!!!!
Yasemin:Gelme Teo...Gelme diyorum....
Teo o sırada oturmuş ayaklarını aşağıya sallamış çekirdek çitlemektedir
Teo:Gelen yok zaten..böyle de heyecanlı oluyormuş Açık Hava Sineması’nda Yasemin’in İhtihar Sahnesi ...neyse ne diyecektim ben .hıı evet bunu neden yapıyosun Yasemin Nezdet sonra sensiz nasıl yaşar
Yasemin:Bilmiyorsun Teo bilmiyorsun bilsen benim için her şey bitti her şey artık yaşayamam
Teo:Aynı şeyleri dinlemekten afakanlar bastı beni....niye yoksa hamile misin
Teo kahkahalarla güler...:img-hyste
Necdet:Afferin sana kanka bak Yasemin’in taktiğini nasıl da kapmışsın
Ahmet:Ehh bir nevi hayat felsefesi oldu bizim için ee sonra ne olmuş Yasemin’le Teo formaliteden evlenmişler mi yoksa
Necdet:Bak nasıl da bildin
Ahmet:İyi de niye Yasemin hamile değil ki Teo böyle bir fedakarlığı niye yapmış
Necdet:Yorgunluktan senin hafızan da gitmiş Ahmet ....Rüya’yı ondan alınca bir de üstüne ben sizin için onu terkedince olmayan aklı da gitti ya ..kendini öyle hamile sanıyor :icon_whis
O sırada telefon çalar Necdet telefona bakar yüzü allak bullak olur sonra da telefonu elinden düşürür...
Necdet:Rüya....
Ahmet fırlar Necdet’i tutar
Ahmet:Noldu Necdet...Rüya’ya bir şey mi oldu yoksa ...Necdet konuşsana!!!
Necdet’i oturtur ...
Necdet:Yasemin’in aklı başına gelmiş bize dava açıyorlar ...Teo ve Yasemin Rüya7nın kendi kızları olduğunu iddia ediyorlar :sad53:
Necdet gözyaşlarına boğulur titreyen sesiyle konuşur
Necdet:Kızımızı bizden alacak
Ahmet’de gözyaşlarına boğulur:img-cray:
Ahmet:Kızımızı bizden alacak....
İkisi de hıçkırıklarla ağlayarak birbirlerine sarılırlar....
Necdet:24 saat evin içinde kalınca böyle oluyor beyefendi kendin bilirsin bu dedikoduyu ilk önce öğrenmek için çırpınan kaç kadın var biliyor musun
Necdettur şöyle ayakta zevki çıkmaz
İkisi de otururlar
Necdet:Şimdi geçen bizim Teo ,Yasemin’lerin evine gitmiş siparişi götürmek için o sırada ne görsün aaa Yasemin’in günlüğü ne yazıyor dersin ....”artık yaşayamam şimdi en mutlu olduğum yere Sevda Tepesi’ne gidiyorum oradan dünyaya son bir kez bakıcağım....”
Ahmet:Zaten günlüğün yarısından fazlası aynı sayfayla dolu bari çoğalttırsın da zahmet etmesin aynı şeyleri yazmaya
İkisi de gülerler
Teo:İyi peki peki ...iyi de gene bize anlatmadığın ne olmuş olabilir ...Rüya kocaman kız oldu sen hala uçurum kenarlarında sürünüp duruyorsun UÇURUM GÜLÜ!!!!
Teo:Gelen yok zaten..böyle de heyecanlı oluyormuş Açık Hava Sineması’nda Yasemin’in İhtihar Sahnesi ...neyse ne diyecektim ben .hıı evet bunu neden yapıyosun Yasemin Nezdet sonra sensiz nasıl yaşar
Yasemin:Bilmiyorsun Teo bilmiyorsun bilsen benim için her şey bitti her şey artık yaşayamam
Teo kahkahalarla güler...
Ahmet:Ehh bir nevi hayat felsefesi oldu bizim için ee sonra ne olmuş Yasemin’le Teo formaliteden evlenmişler mi yoksa
Necdet:Yorgunluktan senin hafızan da gitmiş Ahmet ....Rüya’yı ondan alınca bir de üstüne ben sizin için onu terkedince olmayan aklı da gitti ya ..kendini öyle hamile sanıyor
O sırada telefon çalar Necdet telefona bakar yüzü allak bullak olur sonra da telefonu elinden düşürür...
Necdet’i oturtur ...
Necdet:Yasemin’in aklı başına gelmiş bize dava açıyorlar ...Teo ve Yasemin Rüya7nın kendi kızları olduğunu iddia ediyorlar
Ahmet’de gözyaşlarına boğulur
:img-hyste:img-hyste Yasemin bu dereceden başka üşütmez falan demiştim de yanılmışım...:icon_whis
Teonun çekirdek çıtlaması hoşuma gitti.. biz de öyle yaparız artık hele Teo yapiyse...
Yasemin dedikça açını başını yolasım geliyor
Allahım iki insan bu kadar yüzsüz ve sinir olabilirler
Devamı
İkisi de otururlar
İkisi de gülerler
Necdet:Neyse Teo gitmiş adaya sonra ne olmuş dersin.... Etraf bulanıklaşmaya başlar
Teo kahkahalarla güler
Necdet:Yorgunluktan senin hafızan da gitmiş Ahmet ....Rüya’yı ondan alınca bir de üstüne ben sizin için onu terkedince olmayan aklı da gitti ya ..kendini öyle hamile sanıyor
Necdet’i oturtur ...
Necdet:Yasemin’in aklı başına gelmiş bize dava açıyorlar ...Teo ve Yasemin Rüya7nın kendi kızları olduğunu iddia ediyorlar
Ahmet:Kızımızı bizden alacak.... İkisi de hıçkırıklarla ağlayarak birbirlerine sarılırlar....
Zeynoooopppp!!!:img-pilot:img-grin2:dito:img-punk::img-hyste:img-clapp:img-dirol:bella:dance::dance::klme
Zeynep'ciğim senaryonu okuyunca koptum valla süper yazmışsın.:img-hyste
Senin yazdığı çekseler valla daha zevkli olurdu.:)
Valla bak özendim gidip bende çekirdek çitleyeceğim.
Hatta dur ben en iyisi Yasemin'in intihar etmeye kalktığı sahnenin olduğu bölümü izliyeyim daha zevkli olur.:img-hyste
Beğenmenize sevindim :)Sizleri güldürebildiysem ne mutlu:img-blush zaten dizide yüzümüz gülmüyor:hıh
Devamı da gelecek ama bugün değil sanırım :icon_whis Necdet'le Tio'nun muhteşem karşılaşmasını yazmak istiyorum ne de olsa pastanenin iflasından sonra ayrı düşüp birbirlerine küstüler :icon_whis:icon_whis:img-icecr
zeynepcim senaryolar süper
okurken hayalde ediyorumda nasıl olduklarınıı komedi
canım sen devam ettt çok güzel yazıyosun
Arkadaşlar bişey sorucam zaman atlıcağından eminmisiniz bence böyle bişey için daha erken yani olaylar yeni başladı hemen zaman atlatmazlar gibi geliyoır...
Arkadaşlar bişey sorucam zaman atlıcağından eminmisiniz bence böyle bişey için daha erken yani olaylar yeni başladı hemen zaman atlatmazlar gibi geliyoır...
Zaman atlaması olmayacak. İşte gerekçeli kopipeyst:
...geçen bölümden bu bölüme zaman atlaması falan yok bence, yani yıllar geçmedi. Hala 1969. 1969 1 Mayıs İmran Öktem cenazesi. 5 Mayıs ta Rüyanın doğumgünü. O sırada mahkeme sürüyor olmalı. Rüya henüz bilmiyor ama yıllar geçmiş değil. Sadece oyuncu değişikliği olmuş olmalı. 1969 5 Maysında Rüya yedi yaşına giriyor. Eylülde de okula başlayacak.
Karina o yaştaki bir çocuk için gerçekten bebek gibi kalıyordu. Ben de çok seviyordum onu, Ahmet'e babacığım diye sarılmasını görmeyi de çok isterdim. Ve oyuncu değişikliğinin mesela okulun ilk günü olmasını beklerdim. Ama görünen o ki, acele etmişler yine. Aynı bölüm içinde olması kafa karışıklığına neden oluyor tabii. Ama belki o sahnede duyguyu verememiş olabilir Karina.
Zaman atlaması yok. Belli. Sadece oyuncu değişikliği. Ve ben bu yeni Rüyayı da sevdim, çok tatlı gülümsüyordu ve çok içten sarılıyordu babasına. Yakında babasına "baba" diyecek. (Amin!)******************************************* ******
Zaman atlaması olmayacak. İşte gerekçeli kopipeyst:
...geçen bölümden bu bölüme zaman atlaması falan yok bence, yani yıllar geçmedi. Hala 1969. 1969 1 Mayıs İmran Öktem cenazesi. 5 Mayıs ta Rüyanın doğumgünü. O sırada mahkeme sürüyor olmalı. Rüya henüz bilmiyor ama yıllar geçmiş değil. Sadece oyuncu değişikliği olmuş olmalı. 1969 5 Maysında Rüya yedi yaşına giriyor. Eylülde de okula başlayacak.
Zaman atlaması yok. Belli. Sadece oyuncu değişikliği. Ve ben bu yeni Rüyayı da sevdim, çok tatlı gülümsüyordu ve çok içten sarılıyordu babasına. Yakında babasına "baba" diyecek. (Amin!)******************************************* ******
eğer zaman atlamasını ay olarak yaparlarsa çok matıksız olurr rüyanın o hale gelebilmesi için yıllar geçmeli benze karina çok güzel bi kız çok ttalıydı ama doğruya doru her sahnenin üstesindne gelemiyodu
yeni rüya pek eski rüyaya benziyo gibi gelmedi bana ama frgamna sebebiyle olmuş olabilirr
Şöyle de bir şey var tabii,eğer bu mahkeme sonuçlanmadı ve Rüya daha gerçek babasını bilmiyorsa neden Ahmet kapıdan girer girmez koşup ona sarılsın oraya gelene kadar en azından Rüya ile Ahmetin yakınlaşmış olması lazım.Şu an Ahmeti tanıyor ve seviyor Rüya ama kapıdan girdiğinde koşup boynuna atlayacak kadar değil, değil mi?:icon_whis
Ehh Rüya doğumgünü çocuğu......En mutlu gününde, etrafında onu seven! ve hediye getiren insanlar olunca ekstradan daha fazla ilgi göstermesi mümkündür..bknz:doğumgünü çocuğu psikolojisi...Öyle ya da böyle sımsıkı Ahmete diğerlerinin gözüne sokacak kadar sarılmış ohhh canıma değsin!
Bu arada o sahnedeki Yaseminin yüz ifadesi öööyle düşmanca değil..aymazlığının acısından bükülmüş surat ifadesi.bknz:Kafede Ahmete, git başka hayat kur derkenki o garip Monalisa surat şekillerinden biri.
Aşık Ahmete hala ve bozuluyor..Ahmet artık ondan başka kadına! yüz veriyor ya..acı çekiyor Yasemin-özetteki acı çeken Yasemin budur herhalde-:img-hyste bknz:çeeek Yasemin! Kimse acıdan ölmüyor! hatta birkaç doz daha yükleyebiliriz sana..Maşaallah granit ötesi bir yapın var..
Necdet ise, yine Ne işi var bu adamın? suratıyla, garip haset-i öfke ifadesiyle bakıyor...bknz:senin elalemin adamının karısı ve kızınla ne işin var? bir de onu düşünsen????:dito
Bu arada Zeynopçan senaryoların için...:img-hyste X1000000000
:img-icecr:img-punk::cheer::cheer::bella:klme
Yoksa sizler olmasanız..Halimiz bunca zamandır...imgdrag
Şimidi canım Mahkeme Sonuclanmamısıtır tahminene göre Eger ki Yıl Atlması olmusa sanmıyorum atlamamsısa bile Rüya Ahmetle çok vakit Gecirmiş olmalı nasıl olmusa olmustur.. zaten seviyodu vakit geciirince daha bir sevmiş ve bu belli oluyo ordaki sarılma öyle bir sarılam degil nasıl kosuyo hemen sarılıyo böyle içten ama hala babası oldugun bilmiyo sevdigi bir olarak sarıldı amca abi gibi.. bence..
sadece ay atlamasıyla rüyanın bu hale gelmesi bence çok yerinde olmamış yani fazla hızlı gelişmiş en azından şu mahkeme sahnelerinde ufaklığımız kalabilirdi... Hem pat diye nasıl ısındı Ahmete bu kadar fazla hızlı olur herşey...
Ehh Rüya doğumgünü çocuğu......En mutlu gününde, etrafında onu seven! ve hediye getiren insanlar olunca ekstradan daha fazla ilgi göstermesi mümkündür..bknz:doğumgünü çocuğu psikolojisi...Öyle ya da böyle sımsıkı Ahmete diğerlerinin gözüne sokacak kadar sarılmış ohhh canıma değsin!
Bu arada o sahnedeki Yaseminin yüz ifadesi öööyle düşmanca değil..aymazlığının acısından bükülmüş surat ifadesi.bknz:Kafede Ahmete, git başka hayat kur derkenki o garip Monalisa surat şekillerinden biri.
Aşık Ahmete hala ve bozuluyor..Ahmet artık ondan başka kadına! yüz veriyor ya..acı çekiyor Yasemin-özetteki acı çeken Yasemin budur herhalde- bknz:çeeek Yasemin! Kimse acıdan ölmüyor! hatta birkaç doz daha yükleyebiliriz sana..Maşaallah granit ötesi bir yapın var..
Necdet ise, yine Ne işi var bu adamın? suratıyla, garip haset-i öfke ifadesiyle bakıyor...bknz:senin elalemin adamının karısı ve kızınla ne işin var? bir de onu düşünsen????
Bu arada Zeynopçan senaryoların için...:img-hyste X1000000000
:img-icecr:img-punk::cheer::cheer::bella:klme
Yoksa sizler olmasanız..Halimiz bunca zamandır...imgdrag
Bence de arkadaşımbadgerçan, kıskanıyor resmen baba kızı. O, onun Ahmeti. Diğeri de onun Rüyası. İkisini, birlikte görünce kıskanıyor resmen hatun! Hem Rüyayı hem Ahmeti paylaşacak çünkü.:) Ahmet hangi kadına, öyle baktı ki? Yasemin^den başka? Ne Michelle'e ne de zinhar Ayla'ya. Aylayı görünce kaçıp saklanmak ister gibi kararıyordu yüzü. Elini bile tutmadı kızın! Ama şimdi öyle mi? Rüyayı öpüp kokluyor özlemle! Yasemin'e de....:icon_whis
Yalnız o sarılma sahnesinde yine acıdım. Sarılabilmek için yakasına yapışması gerekiyor ya, Ahmetin. Ah, Yasemin salaklığına doyma, seni öpmelere, koklamalara doyamayan bir sevgilin vardı, bak ne hale getirdin adamı.:img-help:
Badgerimçanım, granitten daha sert bir tek taş yapısı vardır. O da ne biliyor musun? Elmas! Bir tek elmas granitten daha serttir.:icon_whis
zeynepçan süpersin ellerin dert görmesin:good:
zaman atlaması olmazsa değişen kız çok eğreti durur be çanlar karinacık birden bambaşka bir kız olacak hemde aynı bölümde koşarak ahmete sarılması bencede normal malum o gün doğum günü sevdikleri,ailesi yanında ahmetle olan ilişkiside zaten çok güzeldi birde doğum gününde görünce mutlu olup ona sarılmıştır:img-yes:
biz önce şu yasemin-ahmet sarılmasını mutlu bir şekilde sonlandıralımda sonra inşallah baba ahmetle kızı rüyanın sarılmasını izleriz zevkle:img-in_lo
sadece ay atlamasıyla rüyanın bu hale gelmesi bence çok yerinde olmamış yani fazla hızlı gelişmiş en azından şu mahkeme sahnelerinde ufaklığımız kalabilirdi... Hem pat diye nasıl ısındı Ahmete bu kadar fazla hızlı olur herşey...
canım rüyanın ahmete ısınmasına gerek yokki
rüya zaten hep yakındı ahmete onu gördüğü an ahmet die koşturuyoduu
zeynepçan süpersin ellerin dert görmesin:good:
zaman atlaması olmazsa değişen kız çok eğreti durur be çanlar karinacık birden bambaşka bir kız olacak hemde aynı bölümde koşarak ahmete sarılması bencede normal malum o gün doğum günü sevdikleri,ailesi yanında ahmetle olan ilişkiside zaten çok güzeldi birde doğum gününde görünce mutlu olup ona sarılmıştır:img-yes:
biz önce şu yasemin-ahmet sarılmasını mutlu bir şekilde sonlandıralımda sonra inşallah baba ahmetle kızı rüyanın sarılmasını izleriz zevkle:img-in_lo
Boşverin Rüyanın değişmesi eğreti olsun..Büyüsün ve gerçek babasına! daha sıkı sarılanından olsun...bknz:razıyız böyle değişime...:)
Bize o kadar eğretiyi izlettiler ki...ve izletiyorlar da..bknz:Ahmete kavuşmayı planlayan Yasemini bir anda elleri belinde! Necdetle kafa kafaya vermiş..Ahmeti yalancı! çıkartmak için kendi yalancılıklarını sürdürmek için umut var mı? planı oluşturma çalışması...Onca kırıp döktükten sonra Ahmete sarılmaya kalkması..daha neler neler..
Neydi?Yasemin herşeyi ama herşeyi kızları için yapıyor Ahmete karşı... bknz:ne kadder fedakar anne!:icon_whis:img-icecr
Ay fragmanı isledim bitekgözüme çarpan hametle yasonun sarılması bide sondaki kzı oldu rüaynın büyümüş hali galiba bence hiçte yakışmamış bide rüya tutumuş iki dedenin elinden çok şekerdi ya:img-blush
canım rüyanın ahmete ısınmasına gerek yokki
rüya zaten hep yakındı ahmete onu gördüğü an ahmet die koşturuyoduu
haklısın her zaman böyleydi... Rüyalar değişince benimde kafam karıştı sanırım:img-wink: izleyip görücez artık ne olmuşta rüya büyümüş... Aradan geçen zaman ne göstermiş...
Beğenmenize sevindim:)Dizi yüzünden kafayı yememek için komediye vuruyorum napayım :icon_whis:icon_whis
Ya gerçek hayatta düşünüyorum düşünüyorum böyle bir şey olması imkansız yani gerçekler ortaya çıkacak da mahkemede böyle söylenecek pehhh!!!!Hem gerçek hayatta Necdet gibi bir adam utanırdı biraz öyle gerçekten kendisininmiş gibi başka birinin kızının sevdiği kadının yanında durmazdı :img-yes::img-yes:
Bir de aklıma BG geldi nedense dün tesadüfen özel bölümü varmış ve Onur diğerine diyorduki "ama sen onun hala benim sevdiğimi bile bile onun beni sevdiğini bile bile üstelik diğer kıza (adını unuttum şimdi )ümit vermeye devam ederek benim aşkımın peşinden koşuyorsun söyle şimdi hangisi daha ahlaksız" :icon_whis Biliyorum birbirinden apayrı diziler ama bu konuşmayı duyunca aklıma Necdet geldi sonuçta durumlar farklı olabilir ama Necdet'te Güzide'ye hala ümit vermeye devam ederek Yasemin'in yanında kalıyor ve hala ona yan gözle bakıyor Yasemin 'in Ahmet'İ(biz pek göremedik ya) Ahmet'in de Yasemin'i sevdiğini bilerek Yasemin'e yaranmak için herşeyi yapabilecek düzede üstelik ve daha da aşağı bir şey varki yaptığı bu ikisinin çocukları olduğunu da biliyor :hıh Aradan çekilmeye zahmet bile etmiyor :hıh
TaintedWhitexx 03-10-07, 20:10 FRAGMAN YORUMU;
Yaa bu arada bişi sorucam...
Fragmanda bi cenaze vardı...
Acaba Deniz'in (Gezmiş) cenazesi miydi o? :icon_sorr
Çünkü biyerde okumuştum, Deniz'lerin asılmasından sonra zaman atlaması olucakmış.
Bide cenazede en önde duran adam sanki Deniz'in babasına benziyodu (hani üniversite işgallerinde göstermişlerdi ya...)
Yaa Deniz daha ölmesiiiin :icon_sorr
Daha doru dürüst göstermediler bile.
Varsa yoksa Ahmet Yasemin Necdet aşk üçgeni.
Pembe dizi misali bayık bi aşk Deniz'ler ve dönemijn politik olaylarından daha önemli sanki :hıh
Eğer öyleyse hakkaten senaristlere yuh.
O kadar önemli şeyleri atladılar ki...
yaa doğum günündeki yaseminin bakışları çok yönlüü
her yöne çekilebilir ama ahmete düşmanca bakmıyodu yaa
ve necdete bi kez daha sinir oldum kafasını çeviriyo bey fendi
necdet bey size sesleniyorum orda havalara girme ahmetin orda olması en doğal hakkı rüyanın dünyaya gelmesini o sağladı san büyütmüş olabilirsin ama ahmet gerçeği bilseydi emin ol senden daha iyi büytüdür necdet duy sesimii
Beğenmenize sevindim:)Dizi yüzünden kafayı yememek için komediye vuruyorum napayım :icon_whis:icon_whis
Ya gerçek hayatta düşünüyorum düşünüyorum böyle bir şey olması imkansız yani gerçekler ortaya çıkacak da mahkemede böyle söylenecek pehhh!!!!Hem gerçek hayatta Necdet gibi bir adam utanırdı biraz öyle gerçekten kendisininmiş gibi başka birinin kızının sevdiği kadının yanında durmazdı :img-yes::img-yes:
Bir de aklıma BG geldi nedense dün tesadüfen özel bölümü varmış ve Onur diğerine diyorduki "ama sen onun hala benim sevdiğimi bile bile onun beni sevdiğini bile bile üstelik diğer kıza (adını unuttum şimdi )ümit vermeye devam ederek benim aşkımın peşinden koşuyorsun söyle şimdi hangisi daha ahlaksız" :icon_whis Biliyorum birbirinden apayrı diziler ama bu konuşmayı duyunca aklıma Necdet geldi sonuçta durumlar farklı olabilir ama Necdet'te Güzide'ye hala ümit vermeye devam ederek Yasemin'in yanında kalıyor ve hala ona yan gözle bakıyor Yasemin 'in Ahmet'İ(biz pek göremedik ya) Ahmet'in de Yasemin'i sevdiğini bilerek Yasemin'e yaranmak için herşeyi yapabilecek düzede üstelik ve daha da aşağı bir şey varki yaptığı bu ikisinin çocukları olduğunu da biliyor :hıh Aradan çekilmeye zahmet bile etmiyor :hıh
bende o yüzden dayanamayıp apsürt şeyler yazıyorum zeynepçanım bu dizi sayesinde hepimiz birer cemiye yılmaz olup çıktık :)
binbir gecedeki o diyaloğu bende iyi biliyorum ayrıca orada keremin umut verdiği kızın adıda bennu:img-wink:
bizimkilerlede çok uyuyor o söz yasemin ahmeti seviyor ahmette yasemini necdet yalnızlıktan kendini güzideye vurdu canım cicim ayağına yanında tutuyor ama bir yandanda yaseminin yanında kalıyor rüyaya kızım diyor oysa burada doğru olan babalık davası değil boşanma davası olmalıydı:img-yes:
işler bu kadar arapsaçına dönmüşken nasıl toparlayacaklar bilmiyorum baksanıza birkaç saniyelik bir sarılma görüntüsünden bile neler umar olduk:icon_sorr
bir_adı_yok 03-10-07, 20:14 FRAGMAN YORUMU;
Çünkü biyerde okumuştum, Deniz'lerin asılmasından sonra zaman atlaması olucakmış.
Bide cenazede en önde duran adam sanki Deniz'in babasına benziyodu (hani üniversite işgallerinde göstermişlerdi ya...)
Pembe dizi misali bayık bi aşk Deniz'ler ve dönemijn politik olaylarından daha önemli sanki :hıh
boşuna tasalanma arkadaşım...
cenaze deniz gezmişin değil...
geçmiş sayfalara göz atarsan arkadaşlar detaylı bilgi verdiler cenaze hakkında...
.....
dizi sırf siyasi olaylar üzerine olsaydı bu kadar ilgi çekmezdi zaten...
bu olayların yanı sıra aşk üçgenide konu edilmeliki dikkat çeksin izlensin...
Bir de aklıma BG geldi nedense dün tesadüfen özel bölümü varmış ve Onur diğerine diyorduki
"ama sen onun hala benim sevdiğimi bile bile onun beni sevdiğini bile bile üstelik diğer kıza (adını unuttum şimdi )ümit vermeye devam ederek benim aşkımın peşinden koşuyorsun söyle şimdi hangisi daha ahlaksız" :icon_whis
Biliyorum birbirinden apayrı diziler ama bu konuşmayı duyunca aklıma Necdet geldi sonuçta durumlar farklı olabilir ama Necdet'te Güzide'ye hala ümit vermeye devam ederek Yasemin'in yanında kalıyor ve hala ona yan gözle bakıyor Yasemin 'in Ahmet'İ(biz pek göremedik ya) Ahmet'in de Yasemin'i sevdiğini bilerek Yasemin'e yaranmak için herşeyi yapabilecek düzede üstelik ve daha da aşağı bir şey varki yaptığı bu ikisinin çocukları olduğunu da biliyor :hıh Aradan çekilmeye zahmet bile etmiyor :hıh
Keremin yaptığı alenisi..Necdetin yaptığı süslüsünden ama çıkan kapı aynı...Onun için anlaşılmıyor...Aylardır bunu anlatmaya çalıştık buralarda...
Necdet, her ikisinin de hala sevdiği bile bile ortalarında duruyor..Ahmetin öfkeli ama hala Yasemini sevdiğini biliyor..yasemine kıyın kıyın hala soruyor..Ahmetle birleşmeyi düşünmüyor musun? Hala seviyorsun diyor..ama Yasemin beni asla affetmez, beni sevmiyor bana karşı o kadar öfkeli ki diyor ve Necdet susuyor...hep yaptığı gibi..Demiyor ki yasemine bak!bu adam seni seviyor..bana gelip böyle böyle dedi..yokk!..ne Ahmet ilk o pastaneye geldiğinde dedi ne şimdi..:img-cool2
Ahmet gelmiş orada neye sahibim ben neye!Sevdiğim kadına mı yoksa çocuğuma mı! haykırmasını birinci kulaktan duyuyor..mahkemede onların hala özellikle Ahmetin acıdan kıvranan bakışlarını, ne olursa olsun seven bakışlarını görüyor..ama gidip Ahmete sorumsuz! diyor ve de o ifadeyi veriyor..Ortalarında kara kedi gibi duruyor...Bunu konuşmayarak..Bir kere de gerçek derin insan sorumluluğu göstermeyerek...bknz:bu saatten sonra etse kaç yazar ki?Batmış batacağı kadar...:icon_whis
Yaseminin kalbinden geçenlerin ne olduğunu bal gibi bilerek ama ağzından dökülen o aymazlığının kelimeleriyle bu ikisinin hayatlarıyla oynuyor...Kukla oynatıcısı gibi Yasemini oynatarak, Ahmetin ahaytını bağlıyor..Çıkmazlara sürüklüyor..Neymiş bu seferde Rüyanın sevgisini kaybetmemek için...Babalık et de kırk da yılda bir kere..Başladığın işin sonunu getir:hıh
FRAGMAN YORUMU;
Tainted, telaşlanma...O cenaze Denizlerin değil de vahim bir cinayete kurban giden İmran Öktem'in cenazesi. O en öndeki adam da İsmet İnönü. Cemil Gezmiş değil. Yıl 1969 henüz. Deniz'lerin asılmasına hala 3 yıl var.:icon_sorr. Ama maalesef o günler de gelecek...
FRAGMAN YORUMU;
yaa deniz gezmişin asılacağını biliyorumda
bizim denizdemi asılcak yoksa
asılmasın yaa kesin bir bilgimi buu
Deniz Gezmiş-Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'dan bahsedilirken Deniz'ler denir hep. Ya da darağacında üç fidan...:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
Zeynepçan harikasın.Brava yani...Necdet "fedakarlığım olmadan asla." diyip kendini ahmet ve rüyaya adıyor, teo ve yasemin bir olup onlara dava açıyor...:img-hyste:img-hyste
O cenaze İmran Öktem'in cenazesi.Birden bir bölümde onca zaman ve yargılama sürecini atlayıp Deniz Gezmiş'in cenazesine gelemezler.
b-) ahmette yaseminde üzgündür uzun süre görüşmezler bizde fıtık oluruz
c-) yasemin yinede bırakmaz ahmeti onu bağışlayana kadar mücadele eder(tamam kabul ediyorum bu şık fazla atmasyon oldu )
d-) ahmet yalnız yaşamaya devam eder artık hayatında sadece rüyaya yer vardır
normal bir insan olsa ve gerçekten iddia ettiği kadar seven bir insan olsa, yakasını bırakmaz, hatta bir silkeler "bak bana baak!" diye ama yaseminden bahsederken bu ihtimal hariç her türlü lüzumsuzluğu düşünmek lazım ebruçanım.. bu yüzden eğer ahmetin kendisini itmesinin acısıyla gidip yine necdetin odasına falan atmazsa ya da sevda tepesine tırmanmazsa, kendini eve kapatır... :img-cool2
Sevim ve Mehmet hangi bahaneyle çağırıyorlar bunları acaba? Yasemin tek başına, süs püs yerinde yine, hatta gece elbisesi gibi bir şey var üzerinde. Ahmet de gayet şık, casual değiller yani. Resmi bir yemeğe, resepsiyona davetli gibiler.:) Sevim ve Mehmet, aile yemeği, kutlama falan mı dediler acep? Ama o zaman Rüya nerede? "Yasemincim, yemek veriyoruz, ama eşsiz! Rüyayı da getirme, şöyle seksi bir şeyler de giy üzerine, olur mu canım? Bekliyoruz.:)"
Sonra Defne ne yapabilir ki? Onu ben de merak ettim. O da kendi öğrenci evine çağırıp, bir odaya kilitlermiş bunları.:)
shevekçanım rüyayla gelsin ne olacak ki, sevimle mehmet çıkarken rüyayı da alırlar yanlarına.. yeter ki niyet olsun herşeye bir çözüm bulunur..... :img-hyste
Yasemin dedikça açını başını yolasım geliyor:hıh Allahım iki insan bu kadar yüzsüz ve sinir olabilirler
Devamı
İkisi de otururlar
İkisi de gülerler
Teo kahkahalarla güler...
Necdet’i oturtur ...
zeyneeeeep, boğuluyorum gülmekten :img-hyste
allahını seversen şu ikisini nilgün hanıma mail at... "sadece eğleniyorum, can sıkıntısından yani.. üstünüze alınmayın :)" de... img-hyste
goldrosecuğum, rüyanın ahmete öyle sarılması konusunda badgerçan gibi düşünüyorum. zaten doğumgünü, ailenin bütün fertleri onun için birarada toplanmış, hediyeler, pastalar bir sürü atraksiyon rüyanın keyfi yerinde.. eh, ahmeti görünce de genelde koşup yanına gidiyor (bkz: 32. bölüm park :img-in_lo) dolayısıyla elinde hediyeyle doğumgünü partisine gelen ahmete sarılmaması için bir neden yok :img-in_lo keşke baba diye koşsa....
böyle deyince aklımda, rüyanın ahmete baba dediği bölümün fragmanı oluştu.. hiçbir ses yok, müzik yok, sessizlik içinde şaşkın şaşkın bakan bir ahmet ve rüyanın "baba?!" diyen sesi... sadece bu kadar... karizmanın dibine vurmuş fragman böyle olurdu heralde.....:img-angel
TaintedWhitexx 03-10-07, 20:24 boşuna tasalanma arkadaşım...
cenaze deniz gezmişin değil...
geçmiş sayfalara göz atarsan arkadaşlar detaylı bilgi verdiler cenaze hakkında...
.....
dizi sırf siyasi olaylar üzerine olsaydı bu kadar ilgi çekmezdi zaten...
bu olayların yanı sıra aşk üçgenide konu edilmeliki dikkat çeksin izlensin...
Haa anladım. Yaa bende erken bayaa diye düşündüm aslında ama bu senaristlerden herşey beklenir. :D
Cnm bende kendi yorumumu söyledim zaten. Benim kanım bu. Ben paso siyasi olay olsa izlerim ama başkaları sevmeyebiir tabi..
Tainted, telaşlanma...O cenaze Denizlerin değil de vahim bir cinayete kurban giden İmran Öktem'in cenazesi. O en öndeki adam da İsmet İnönü. Cemil Gezmiş değil. Yıl 1969 henüz. Deniz'lerin asılmasına hala 3 yıl var.:icon_sorr. Ama maalesef o günler de gelecek...
Ayy sağol içime su serptin. Ben bi ara acaba Taylan Özgür mü dedim ama Rüya'nın çok büyüdüğünü görünce içime bir kurt düştü.
Demekki Deniz'in babasını yanlış hatırlamışım :D
Bu arada adım Ceren :img-wink:
Hayır cnm bizim Deniz'imiz asılmayacak. O dönem sadece 3 kişi asıldı. Deniz Gezmiş, Yusuf Arslan ve Hüseyin İnan. Belki 80 darbesinden sonra Deniz'in başına bişi gelebilir veya çatışmada falan ölebilir ama kesinlikle 1972'de Deniz Gezmiş'lerle asılmayacak merak etme :img-wink:
Zeynep, hiç yorum yazmak gelmiyordu içimden, günün en bezgin forumcusu olarak, sadece okuyordum...ki, Necmet ile tanıştım...akşamım aydınlandı :img-hyste
hnd'ye edit: Bizim Deniz asılmayacak merak etme...Dizi tarihi olaylarda gerçek isimlerin dışına çıkmıyor...
Deniz Gezmiş-Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'dan bahsedilirken Deniz'ler denir hep. Ya da darağacında üç fidan...:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim canım
yaa deniz gezmişin asılıcağını bile bile izlemek insanı üzüyo yaa
Offf offff bu Yasemin'le Necdet'ten ne köy olur ne kasaba :icon_whis:icon_whis
Onların yaptıklarını hala doğru bulan herkese de koca birer alkış :happy0064Yıllarca bir babanın kızından bihaber büyümesine sebep olan Necdet'e koca bir alkış :happy0064 Sevdiği adamın öz kızına sarılmalarını bir kez bile duygulanarak izlemeyen dik dik bakan Yasemin için koca bir alkış :happy0064 Ve bu hale gelen karakterler ve senaryo içinde koca bir alkış :happy0064
İyi geceler herkese sinirlerim bozuldu :hıh :sad53: Aliye Abla Merveçan beğenmenize sevindim :) Vallahi onları öyle düşününce sinirim hemen geçiyor :img-blush
1-2 gün...hımm...
Nejdetide unutmamak lasım...kurtaracağım seni Yasemin!
Y: Neee?? Duyamıyoruumm!!!!
Hay allah bizdeee....:icon_whis
:)Süper espriydi:img-yes:
Zeynep, hiç yorum yazmak gelmiyordu içimden, günün en bezgin forumcusu olarak, sadece okuyordum...ki, Necmet ile tanıştım...akşamım aydınlandı :img-hyste
hnd'ye edit: Bizim Deniz asılmayacak merak etme...Dizi tarihi olaylarda gerçek isimlerin dışına çıkmıyor...
Necmet mi????:img-hyste Ay ilahi, aliyeçan...Bkz: Necmet Yasemin'e Karşı!!! Voltran voltran voltran...Türkiye tarihi en ilginç ailesine kavuştu. Bir kızın iki babası var ve üçü birlikte mutlu mesut yaşayıp gidiyorlar. Prof. Dr. Ahmet Gürsoy ve sabık pastacı ev erkeği Necdet Aygün, kızları Rüya ile Cihangir de örnek bir aile hayatı sergiliyorlar. :good::img-hyste
ya bu bölümde denize bi rsinir oldum ne saniyor bu kendini gelip yasara efelenmeler yok karsinda beni bulursun ya yasar istese bunu bir yumrukla yere yikarda iste isigin hatri icin katlanyior gidip arkadasina kizmuyorda gelip yasara catiyor önce denizin arkadasi yasara saldirdi yasarda ne güzel dövdü beee:P
bu arada deniz hemen ayaklanmiyacakti bir iki hafta daha kendine gelemiyecekti aslinda bence yasamini yitirmeliydi bölye hic inandirici olmadi berk hakmani begenmiyorum malesef oyunculuguda vasat üstüne vasattt
saygilar.....
Geleceğin yıldız oyuncusu olarak betimlenen biri için ki betimlemeler işin erbapları tarafından yapılıyor, sadece bizlerce değil çok ilginç yorumlar yapmışsın. Saygılar diyorsun ama Beren Saat hariç kimseye saygı duyuduğunu da görmedim bugüne kadar. Bence oyunculuklar hakkında yorum yapmadan önce biraz düşünmelisin.
Neyse Zeynep çok güldüm senaryolarına, çok yaşa e mi. Moralim yerine geldi iki dakikada. Diğer yorumları da okumaktayım, detaylı yorum yazacağım sonra uyuyakalmazsam:img-yes:
edit için çok teşekkürler ablacımm
TaintedWhitex |