Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-20

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

merw
04-10-07, 22:45
Ahmet bacağını hızlı hızlı sallamaktadır ciyak ciyak bağırır
Ahmet:Napıcağız

Necdet:Yok diveeee!!!Allahım bir çocuğun kaç babası olabilir

Ahmet:Güzide mi???? O da nerden çıktı Güzide alt tarafı bir pastacı Ayla doktor benim kızımı ne pastacılar ne ressamlar sakladı da ben yine buldum çıkardım kızımı:img-yes:

Necdet:Amaaan Yasemin çocuk yaptı da noldu bak mahkemelerde sürünüyoruz...evet haklısın Ayla kabul eder kız kurusu seni buldu da bunayacak mı :hıh Senin için Yasemin’in annesiyim bile der

Pastanede yarım kalan
Daha pişmemiş son suflemdim
Baki olsa da bu iflaslar
Pastacılık her daim ölümsüzdür
Hatırla ortağım o eski günleri
Krem karamel gibi
Efkar tatlısıdır ortak şerbetsiz yenir
Boşuna çırpınma Yasemin sana bu dünya biraz dar gelir
Varsın eller çocuğun babası Necdettir sansın
Ahmet’in çektiği eziyetleri bir forum bilir

ben bayıldım.. hatta öldüm.. :img-hyste bu sözlerle şarkıyı söylemeye başladım zeynepçan yemin ederim. mikrofonum bozulmuş olmasa kayıt edip yollayacaktım hatta :img-hyste inanılmazsın yaa.. bak bir daha söylüyorum, allah aşkına bunları nilgün hanıma yolla :img-hyste

Zeynopum, bu Nec-Met senaryoları tiryakilik yaratır bu forumda bu gidişle. Ellerine sağlık. Aslında şöyle döneme de uygun bir konseptle komünal bir aile mi düşlesek diyorum: Ahmet-Necdet ikilisi aile, bunlardan Ahmet Aylayla formaliteden evli ama hala Yasemin'e aşık, Ayla ise formaliteden evli olduğu Ahmet'e aşık ve bir gün onun da kendisini seveceği beklentisi içinde, Necdet bu arada Güzideyle nikahlı ve bir de çocukları var ama çocuğun Teodan olduğunu sanıyor, bu yüzden Güzideye trip atıyor ve ayrı odalarda yatıyorlar, Teo ise Yaseminle formaliteden evli ama Lale'ye aşık, Yasemin'de Rüyayı doğuran kadın sıfatıyla ailenin içinde ama herkes tarafından dışlanıyor, ama gizli, gizli Ahmet'E aşık, geceleri defterine yazıyor, gündüzleri trip atmaya devam ediyor. Hepsi büyük bir konakta yaşıyorlar. Ortadaki çocuklar Rüya ve Jr. Neco, kimin hangisinin annesi, hangisinin babası olduğundan pek emin olamasalar da, bazen kafaları karışıyor olsa da kalabalık bir evde yaşamanın keyfini çıkarıyorlar. Rıza, Şevket, Hasan ve Yorgo dedeler eve girip çıkıyor. Asude ve Yıldız pastanelerinden kilo kilo çikolata pasta gelip duryor eve. vs. vs.

:img-swoon aman allahım bu da ne :D brezilya dizilerinin sıcak rüzgarı bu kez büyük adadan esiyor.. yaseminda, ahmet jose ve necdetigo'nun maceraları pek yakında.. iddia ediyoruz bu dizide akrabalık ilişkilerini asla çözemeyeceksiniz... :img-hyste

Evet ilkin öyle ama, dört yıldan sonra Londrada y.lisans yahut doktora yapıyor. O vakitler lisanstan sonra hemen doktora mümkün olmalı, gerçi hala mümkün ya o ayrı. 3 yıl da doktora desek. 7 yıl. Aralarında 7 yaş olabilir en az kanımca. 1934 doğumlu olabilir . Yani şimdi 35 yaşında. Yaso da 28.

Gerekçeli kanıt: 17 Şubat 1959'da uçak kazası olduğunda Ahmet kuzeninin düğünü için geldiği İstanbul'dan Londraya dönmekteydi. Yani doktoranın son yılında olmalı. Çünkü o yılı yazında yani beş ay sonra kesin dönüş yaptı: Temmuz 1959'da. Dönmez olaydı zavallım ne bilsin başına gelecekleri.

ama emin misin doktora yaptığından?? menderesle olan sahne şöyle:

muzaffer: başvekilim, size ahmet beyi takdim etmek isterim. kendisi lozan hukuktan yeni mezun oldu. londra hukukta bir çalışmaya katılıyor. toplantıda bize mütercimlik yapacak.
menderes: öyle mi? tebrik ederim.
ahmet: sağolun
menderes: eğitiminizi de fevkalade bir fakültede almışsınız.
ahmet: teşekkür ederim sayın başvekilim.
menderes: biliyorsunuz, ben de hukuk mezunuyum.
ahmet: evet, biliyorum efendim.
menderes: mebus olduktan sonra bitirdim mamafih. o zamanki imkanlar işte. ailenizde başka hukukçu var mı?
ahmet: eee
muzaffer: sayın başvekilim ahmet...
rıza: ailesinde çok büyük hukukçular vardır efendim. hatta hukuk bir aile mesleğidir desek yanlış olmaz.
ahmet: afedersiniz. rıza amca! bu ne tesadüf!
rıza: sahiden öyle. nasılsın ahmet?
ahmet: teşekkür ederim, iyiyim. siz?
rıza: eh fena değil. ne zamandır görmedim seni?
ahmet: doğru, istanbul'a kışın ancak birkaç kez gelebildim. adaya da 4 yıldır ayak basmadım.

yani ben buradan sadece 4 yıldır dışarıda olduğu anlamını çıkardım.... bilemiyorum.. :D

merw (merve adın sanırım) süpersin valla.. biraz ders almış olduk.. gerçi biyoloji okuduğum için bıktım bunlardan ama
burası kadar araştırmacı forum yoktur herhalde..

aaa emosscum (emine mi yoksa? :) ben de merve, evet) madem biyoloji okudun, canım benim atlasaydın ya hemen "açılın ben biyologum!" diye :) ben de burada lise fen bilgimle atıp tutuyorum :img-blush

arwen61
04-10-07, 22:58
zeynepçanım derhal bu senaryolarını paket yapıp nilgün hanıma yolluyorsun sendeki cevheri oda görmeli senaryo nasıl yazılırmış öğrenmeli:)

ahmet ve rüyanın kanı tutabilir ama o dönemde necdetinde dediği gibi bu bir delil olarak kullanılabilirmi bilemiyorum ama nedense fragmanda bana ahmet davayı kaybetmiş gibi geldi:icon_sorr

günü cuma yaptıkta saatler geçmiyor bir türlü o sarılma sahnesini düşündükçe sabır katsayım azalıyor ahh ahh:img-in_lo

dizice
04-10-07, 23:02
Aaa kizlar, ben Ahmet'in yasini yazbasinda hesaplamistim. Teessuf ederim. Benim hesaplarima gore en az 37 yasindaydi. Soyle ki:

O zamanlar

Fransiz lisesi - 2yil hazirlik

4 yil lise - 19

4 yil universite - 23

2 yil askerlik - 25

4 yil master +doktora (isik hiziyla) - 29 (doktora yaptigi kesin, bu belirtildi, ayrica doktorasiz kimse universitede okutmanlik disinda hocalik yapamaz).

1 yil Paris/Londra'da calisti- 30

Sonra Istanbul'a geldi ve yil 1959'du. Yani Ahmet 1929 dogumlu. Necdet de onun akrani. Ikisi ayni yastalar asagi yukari.

Bu hesapla Ahmet simdi, yani 1969'da 40 yasinda oluyor. Hadi oradan, buradan kesin, peki; ama yine de, en az 37-38 yasinda. Uzgunum.

Shevek
04-10-07, 23:02
ben bayıldım.. hatta öldüm.. :img-hyste bu sözlerle şarkıyı söylemeye başladım zeynepçan yemin ederim. mikrofonum bozulmuş olmasa kayıt edip yollayacaktım hatta :img-hyste inanılmazsın yaa.. bak bir daha söylüyorum, allah aşkına bunları nilgün hanıma yolla :img-hyste

:img-swoon aman allahım bu da ne :D brezilya dizilerinin sıcak rüzgarı bu kez büyük adadan esiyor.. yaseminda, ahmet jose ve necdetigo'nun maceraları pek yakında.. iddia ediyoruz bu dizide akrabalık ilişkilerini asla çözemeyeceksiniz...

ama emin misin doktora yaptığından?? menderesle olan sahne şöyle:

muzaffer: başvekilim, size ahmet beyi takdim etmek isterim. kendisi lozan hukuktan yeni mezun oldu. londra hukukta bir çalışmaya katılıyor. toplantıda bize mütercimlik yapacak.
menderes: öyle mi? tebrik ederim.
ahmet: sağolun
menderes: eğitiminizi de fevkalade bir fakültede almışsınız.
ahmet: teşekkür ederim sayın başvekilim.
menderes: biliyorsunuz, ben de hukuk mezunuyum.
ahmet: evet, biliyorum efendim.
menderes: mebus olduktan sonra bitirdim mamafih. o zamanki imkanlar işte. ailenizde başka hukukçu var mı?
ahmet: eee
muzaffer: sayın başvekilim ahmet...
rıza: ailesinde çok büyük hukukçular vardır efendim. hatta hukuk bir aile mesleğidir desek yanlış olmaz.
ahmet: afedersiniz. rıza amca! bu ne tesadüf!
rıza: sahiden öyle. nasılsın ahmet?
ahmet: teşekkür ederim, iyiyim. siz?
rıza: eh fena değil. ne zamandır görmedim seni?
ahmet: doğru, istanbul'a kışın ancak birkaç kez gelebildim. adaya da 4 yıldır ayak basmadım.

yani ben buradan sadece 4 yıldır dışarıda olduğu anlamını çıkardım.... bilemiyorum.. :D

aaa emoss (emine mi yoksa? :) ben de merve, evet) madem biyoloji okudun, atlasaydın ya hemen "açılın ben biyologum!" diye, ben de burada lise fen bilgimle atıp tutuyorum :img-blush

Çalışkan mörvümçanım benim. :good: Şimdi bu olay, Şubat 1959'daydı. Lozandan sonra da Londradaydı bir yıl, hadi y.lisans ya da doktora değil de, çalışmak için oradaydı diyelim. Temmuz 1959'da kesin dönüş yaptı. O zaman 18+5= 23 yaşındaydı. Yirmi üç+10 yıllık cefa= şu anda 33 yaşında. Son editte yazmıştım.:):img-blushHadi anlaşalım. 33 te iyi bir yaştır kanımca. Rüyaya kavuşsun. Karısı kızı yanında olsun, ne olur artık onun da bir evi ailesi olsun, ne oluuuurrr! 1969 bitmeden olsun ama bu, lüt-fin. Aksi takdirde hep beraber tırlatmaya az kaldı!:img-pilot

cansu_a
04-10-07, 23:03
fragmanı izlediiim de sanırım bi zaman atlaması oluyo...rüya deişmiş o küçük kızı özlicem valla...:icon_whis

necdet mahkemede rüya benim kızım dediiği için heralde vermediler rüyayı ahmete e tabi necdet de görmesine izin verdiği için sıksık gelip rüyayı görüyor...doum gününde de yine bi hediyeyle (belki tren almıştır yine) geliyor

ama kızdığım bir nokta var yasemin hanım neden hala necdetle evli ve neden hala ahmetin kollarında...:img-cool2

merw
04-10-07, 23:08
şimdi, herkes aşk beklentisiyle mutlu olmuşken moral bozucu olacak ama baktıkça yasemine kızmamak elde değil. az önce odysseiamçanım sağolsun :img-wink:, sen sakın necdeti üzme yasemin sahnesini tekrar izledim. yaseminin "ama şimdi.." diye başlayan ama ahmet tarafından kesilen cümlesi, aslında devamı gelmeyecek bir cümleydi bence, ama şimdi deyip ahmete pası atmış olacaktı ama ahmet o sinirle bunu görmezden gelmeyi tercih etti doğal olarak ve "sen, sen sakın necdeti üzme yasemin. ben kendi yolumdan gideceğim" dedi ve kapıya yöneldi. işte sahne burada batıyor arkadaşlar malesef. çünkü ahmet kapıya yürürken, arkasını dönüp tekrar konuşana kadar arada inanılmaz bir boşluk var, ve o boşlukta yasemin sadece parmağını tutmuş çekiştiriyor, sonra da ahmete dönüp konuşmasını bekliyor.. sanki "repliğini söyle de gidelim" der gibi :) oyunculuk olarak da zayıf kalmış beren ama asıl gedik senaryoda... yani eğer yasemin birşey yapabilecek olsa o boşlukta konuşabilirdi, hatta ahmeti kolundan tutup da çekebilirdi. ama hiçbir şey yapmıyor sadece ahmetin gidişini izliyor hatta kapıyı tutmaya gidiyor ve ahmet geri dönüp yine hırsla laflarını sıralıyor.. haketmediğnii söylemek mümkün mü? :D

yaş editi: shevekçanım ben de 33 düşünmüştüm zaten... ama diziceçanın tahlili de var.. bence dizide askerliği hiç katmamışlardır diziceçanım :) onu düş sen... bir de yasemin de fransız lisesinde okudu ama mezun olduğu yıl 18di, demek hazırlık 2 yıl okumuyorlarmış.. hatta belki hazırlık bile yoktu o zamanlar, kim bilir? lisans+master+doktora toplam 8 yıl oluyor ama ahmetin bu kadar uzun kaldığına ilişkin bir açıklama da yok... ben nilgün hanıma bir mail atacağım galiba :D

arwen61
04-10-07, 23:10
Çalışkan mörvümçanım benim. :good: Şimdi bu olay, Şubat 1959'daydı. Lozandan sonra da Londradaydı bir yıl, hadi y.lisans ya da doktora değil de, çalışmak için oradaydı diyelim. Temmuz 1959'da kesin dönüş yaptı. O zaman 18+5= 23 yaşındaydı. Yirmi üç+10 yıllık cefa= şu anda 33 yaşında. Son editte yazmıştım.:):img-blushHadi anlaşalım. 33 te iyi bir yaştır kanımca. Rüyaya kavuşsun. Karısı kızı yanında olsun, ne olur artık onun da bir evi ailesi olsun, ne oluuuurrr! 1969 bitmeden olsun ama bu, lüt-fin. Aksi takdirde hep beraber tırlatmaya az kaldı!:img-pilot

evet ya ne olur ahmetin bir evi olsun içinde kızıyla yasosu olsun lütfen artık nilgün abla duy sesimizi:icon_sorr

araştırmacı forumçanlar hemen ahmetin yaşını hesaplamış maşallah bencede 33-34 yaş civarında çünkü yaseminle arasında bir yaş farkı var önceleri küçük bir kız çocuğu olarak görüyordu onu malum

hani 29.bölümde yaseminle birlikte rüyayı parka götürdüklerinde çocukluklarından konuştuğuklarında diyordu "kim derdiki bir gün o kısa pantolonlu çocukla küçük kız" diye bak yine içim gitti şu ahmetçiği bir acıların çocuğu modundan çıkarıp mutlu adam moduna getirseler bu kadar üzüntü yetti gari :hıh

dizice
04-10-07, 23:10
Kan tutmasi delil degildir; ama kan tutmamasi delildir.

Yani, bir cocugun kani tutmazsa, kesin babasi degildir. Ama kani tutarsa, bunun cok da bir anlami yok. Yani sokaktan rastgele iki insani cagirsaniz, kanlari tutabilir.

Amaaa, eger Ahmet'in kani tutar, Necdet'in ki tutmazsa, o zaman bu kanit sayilir.

Bilemiyoruz ki, belki ikisininki de tutar. Tabii kan tutmasina bakmak icin, taa dede ve anneannelere donmek gerekir. Yani, Necdet'in kani A ise, acaba AA'mi , yoksa A0' mi genleri bulmak icin. Ama kani AB ise kontrole gerek yok. Eger, Necdet'in kani AB, ise, Ruya'nin kani ise 0 ise, o zaman Necdet'in baba olmadigi ispatlanmis olur. Ya da Necdet 0 iken, Ruya AB olamaz. Bu iki ihtimal kesin kanit saglamis olur, Ruya'nin Necdet'in olmadigina dair. Oburleri biraz cetrefilli. Belki Selma o telasla DNA testini 30 yil oncesinden kesfeder:)

Shevek
04-10-07, 23:17

Yani, bir cocugun kani tutmazsa, kesin babasi degildir. Ama kani tutarsa, bunun cok da bir anlami yok. Yani sokaktan rastgele iki insani cagirsaniz, kanlari tutabilir.

Amaaa, eger Ahmet'in kani tutar, Necdet'in ki tutmazsa, o zaman bu kanit sayilir.

Bilemiyoruz ki, belki ikisininki de tutar. Tabii kan tutmasina bakmak icin, taa dede ve anneannelere donmek gerekir. Yani, Necdet'in kani A ise, acaba AA'mi , yoksa A0' mi genleri bulmak icin. Ama kani AB ise kontrole gerek yok. Eger, Necdet'in kani AB, ise, Ruya'nin kani ise 0 ise, o zaman Necdet'in baba olmadigi ispatlanmis olur. Ya da Necdet 0 iken, Ruya AB olamaz. Bu iki ihtimal kesin kanit saglamis olur, Ruya'nin Necdet'in olmadigina dair. Oburleri biraz cetrefilli. Belki Selma o telasla DNA testini 30 yil oncesinden kesfeder:)

O zaman oldu bu iş diziceçan:good: Çünkü kesinkes eminiz ki, Necdet'in kan grubu AB Rh (_). Ahmetle kan grupları aynı olsaydı, Necdet kolunu cama gömüp kan kaybından gideceği sırada hastanede Ahmet ona kan verirdi.

Bence bu durumda Ahmet 0 (+). Rüya da öyle. :good: (Bkz.: Çıkmayan candan asla umudunu kesmeyen çan.)

arese
04-10-07, 23:19
iyi geceler canlar:)

ah yasemin ah bu yasemin beni verem edecek burda allhım en çok istedigim seydi onlaın birleşmeleri ama o bakış ne öyle hala necdetin yanında duruyo yav nasıl ask in sevgidir senin ki bu yasemin askı batırdı onu askı falan yalan böyle düşünmeye başladım artık bence o hatıra defteri el gecirsinler çünkü yasemin hanımın duyugların anaca o kagıtta anlar ahmet hatıra defterine yazmaktan başka bir sey yaptıgı yok çünkü

Bide Sunu söylemek istiyorum Necdet Kızamyın o yasemin hayatın kurtardı yok iyi baba oldu yok bileme ne Sunu söyliyim Ahmete Babalık Hakları veridilerde mi Ahmet mi Babalık mı yapmadı he Necdetten Daha İyi Bir Baba Olacagına Adım Gibi Eminim Her Türlü iddaya da Girerim:) Kimse Necdette silah zoruyla evlen demedi Ahmetin Dedi ya Senin haliyeti ruhiyenden faydalandı Aynen öyle oldu Görüntüye bakmamak lazım necdet varya necdet DERLER YA Dışı SENİ İÇİ BENİ YAKAR bu Uymadı galiba....:) ay hala o dogum gun Sahnesin de rüyanın ona sarılmasında ki bakışa bak yaaaa gelde dellenme nasıl fesatlık ya sarılacka tabi öz babası beeeee sen nesin dış kapını dış mandalı...

merw
04-10-07, 23:20
evet ya ne olur ahmetin bir evi olsun içinde kızıyla yasosu olsun lütfen artık nilgün abla duy sesimizi:icon_sorr

araştırmacı forumçanlar hemen ahmetin yaşını hesaplamış maşallah bencede 33-34 yaş civarında çünkü yaseminle arasında bir yaş farkı var önceleri küçük bir kız çocuğu olarak görüyordu onu malum

hani 29.bölümde yaseminle birlikte rüyayı parka götürdüklerinde çocukluklarından konuştuğuklarında diyordu "kim derdiki bir gün o kısa pantolonlu çocukla küçük kız" diye bak yine içim gitti şu ahmetçiği bir acıların çocuğu modundan çıkarıp mutlu adam moduna getirseler bu kadar üzüntü yetti gari :hıh

hah bu da var ebruçan.. şimdi tam hatırlayamadım diyalogu, (elinde olan yazabilir mi?) ama o konuşma bende yasoyla aralarında en fazla 5 yaş olduğu gibi bir izlenim uyandırmıştı.. yasemin "biz taşındığımızda ben de rüya kadardım" diyordu galiba. ahmet de okula gittiğini mi söylüyordu off kafam karıştı :D

dizice
04-10-07, 23:23
Mervecim, vardi o zamanlar da hazirlik. Ama Fransiz lisesine gitmedi deyip, isin icinden cikabiliriz. Besiktas Lisesi'nde okumus olsun. Babamin okulu, hemen yakistirayim:) Yazlari Paris'te de ilerletir Fransizca'sini. Bir de lise simdiki gibi 3 degil 4 seneydi. Askerligi onlar katsa da, katmasa da, Ahmet asker kacagi olmadigina gore 2 yil gitmis olmali. Bir sene de erken gondermis olsunlar okula hadi. Her halukarda, Ahmet'in 37 yasindan asagi olmasi mumkun degil. Liseden sonra dogrudan doktora yapmadiysa yani:)

O zaman 17 yasinda liseyi, 21 yasinda universiteyi, 23 yasinda askerligi, 27 yasinda doktorayi bitirse, 1 sene de Londra'da calissa, 1959'da 28 yasinda oluyor. Doktorayi isik hiziyla 3 senede bitirse, 27 yasinda. Avrupa'da bazi ulkelerde universiteler bakelorya vermez, dogrudan master derecesi ile mezun ederler, dolayisiyla ayrica bir master yoktur. Eger baska bir ulkeden gelen ogrencinin okulunu da kendi okullarina muadil sayarlarsa, dogrudan doktoraya baslatirlar. Babam okurken de, Istanbul universitesi, Teknik univeriste, vs. Avrupa universitelerine es deger kabul ediliyormus. Yani Ahmet master yapmamistir.

Zuynep, sarkina da, senaryona da bayildim. Baki olsa da iflaslar, pastacilik olumsuzdur!

Shevek
04-10-07, 23:25
hah bu da var ebruçan.. şimdi tam hatırlayamadım diyalogu, (elinde olan yazabilir mi?) ama o konuşma bende yasoyla aralarında en fazla 5 yaş olduğu gibi bir izlenim uyandırmıştı.. yasemin "biz taşındığımızda ben de rüya kadardım" diyordu galiba. ahmet de okula gittiğini mi söylüyordu off kafam karıştı :D

Bu olayı fazla kasmayalım bence. O yıllarda lisans, y.lisans, doktora olayları daha farklı imiş. Bu kesin. Avrupa da bizdekinden farklı özl. Şimdi eskiye dönüş var zaten. Lisanstan hemen sonra doktora yapılabiliyor. Direkt tez yazılabiliyor. Ders dönemi olmadan. Direkt danışmanını seçiyor ve teze başlıyorsun falan filan.
Çok önemli değil zaten. Şu sıralar o, otuzlu yaşlarının yarısına yol alıyor, Yasemin de otuzuna yaklaşıyor. Mesele bundan ibaret. Boşa geçen yedi yıl var ama, orası kesin.:icon_sorr

dizice
04-10-07, 23:26
Shevekcan, Ahmet A ya da B olsa da, Ruya 0 cikabilir. Sorun yok. Necdet'e uymasin da yeter. Yani Necdet degilse, Ahmet sonucta. Herhalde Yasemin adada onune gelenle cocuk yapma calismalarina girismiyordu 19 yasindayken! Belli mi olur gerci, bu yere bakan, yurek yakan Yasemin'den her sey beklenir.

arwen61
04-10-07, 23:28

hatırladığım kadarıyla orada ahmet yasemine "sana çok benziyor adaya taşındığınızda sende bu kadardın" diyor yaseminde "yok canım adaya taşındığımızda ben ilkokula başlamıştım" diyor sonrada "ama bende senin kısa pantolonlu halini bilirdim" diyor ahmette "kim derdiki yıllar sonra o kısa pantolonlu çocukla küçük kız" deyince yaseminde "ben derdim o zamanlarda bile evin penceresinden seni hayranlıkla izlerdim bisikletinle türlü numaralar yapardın" diyor yani buda ahmetin hemen hemen sizin dediğiniz yaşlarda olduğunu gösteriyor merveçanım:img-yes:

merw
04-10-07, 23:35
hatırladığım kadarıyla orada ahmet yasemine "sana çok benziyor adaya taşındığınızda sende bu kadardın" diyor yaseminde "yok canım adaya taşındığımızda ben ilkokula başlamıştım" diyor sonrada "ama bende senin kısa pantolonlu halini bilirdim" diyor ahmette "kim derdiki yıllar sonra o kısa pantolonlu çocukla küçük kız" deyince yaseminde "ben derdim o zamanlarda bile evin penceresinden seni hayranlıkla izlerdim bisikletinle türlü numaralar yapardın" diyor yani buda ahmetin hemen hemen sizin dediğiniz yaşlarda olduğunu gösteriyor merveçanım:img-yes:

ebruçan bu hatırladığın kadarıysa, hatırlayamadığın ne oluyor merak ettim :D maşallah sana..

diziceçan koptum :img-hyste ikisine de benzemezmiş kanı rüyanın, hatta yasemine de benzemezmiş, yasemin onu doğurduğunu sanmış ama yanılıyormuş falan....

necdetin kanı kesin ab olduğuna göre rüyada en az 1 0 antijeni bulunmalı ki necdetin olmadığı kanıtlansın. ahmet için ise yaseminin kanına göre yorum yapılabilir.. ama necdetin olmadığı ortaya çıksın, diziceçanın dediği gibi kaç kişiyi deneyecekler, ya neco ya ahmet yaniii :P

Shevek
04-10-07, 23:38
Shevekcan, Ahmet A ya da B olsa da, Ruya 0 cikabilir. Sorun yok. Necdet'e uymasin da yeter. Yani Necdet degilse, Ahmet sonucta. Herhalde Yasemin adada onune gelenle cocuk yapma calismalarina girismiyordu 19 yasindayken! Belli mi olur gerci, bu yere bakan, yurek yakan Yasemin'den her sey beklenir.

Yine de babasıyla aynı kan grubunda olması büyük olasılık. Bkz.: Biz dört kardeşiz ve dördümüzde babamla aynı kan grubuyuz. 0(+). Annem sağ olsun.:) BEA ve bizim kız da aynı grup. A (+).

Benim aklıma takılan, bunu şimdi yalnız Yasemin, Ahmet ve Necdet değil bütün aile efradı biliyor. Rüya Ahmet'in kızı ve Necdetle formaliteden evliler. Anlamadığım bu yalana organize bir şekilde nasıl ortaklık edecekleri? Yalan beyan vermek bu kadar kolay mı? Hadi diyelim Yasemin ve Necdetin bir nedenleri vardı (dünyanın en atma saçma nedeni de olsa) bunların nedenleri ne olacak? Onlar da Rüyanın psikolojisi derse artık, biz, evrendeki bütün kargalar ve bilumum canlı ve cansız yaratık ve maddeler:img-hyste:img-hyste:dito

Merwçanım, ya şimdi Rüyanın kanı üçünü de tutmazsa mı? :img-hyste Meğerse hastanede karışmış, yan odada doğum yapan kadının beşinci kızıymış Rüya aslında.:) Yaseminin de bir oğlu olmuş, kara kaşlı kara gözlü...Tıpkı Ahmet. Ama yan odadakiler gizlice değiştirmişlermiş...Ayıkla pirincin taşını artık.:img-cool2:img-dirol

arwen61
04-10-07, 23:41
ebruçan bu hatırladığın kadarıysa, hatırlayamadığın ne oluyor merak ettim :D maşallah sana..

diziceçan koptum :img-hyste ikisine de benzemezmiş kanı rüyanın, hatta yasemine de benzemezmiş, yasemin onu doğurduğunu sanmış ama yanılıyormuş falan....

necdetin kanı kesin ab olduğuna göre rüyada en az 1 0 antijeni bulunmalı ki necdetin olmadığı kanıtlansın. ahmet için ise yaseminin kanına göre yorum yapılabilir.. ama necdetin olmadığı ortaya çıksın, diziceçanın dediği gibi kaç kişiyi deneyecekler, ya neco ya ahmet yaniii :P

o sahneyi o kadar çok izledimki aslında hepsini aklımda tutuvermişim bırakamamışım bir türlü merveçanım :D

ben bir türkçe matematik mezunu olaraktan bu kan grubuymuş,antijenmiş falan ben pek anlamıyorum ama sizin dedikleriniz doğruysa ahmetin rüyanın babası olduğunun kanıtlanması zor bir iş değil acaba ondan sonra yaso ne diyecek;

şeyyy hakim bey kem küm hüngür hıçkırık o aslında ahmetin kızıda bende necdetin derrrmişim:img-blush:img-pilot amann şaka yaptım ilahi hakimim sizde hemen inandınız :)

merw
04-10-07, 23:48
Yine de babasıyla aynı kan grubunda olması büyük olasılık. Bkz.: Biz dört kardeşiz ve dördümüzde babamla aynı kan grubuyuz. 0(+). Annem sağ olsun.:) BEA ve bizim kız da aynı grup. A (+).

Benim aklıma takılan, bunu şimdi yalnız Yasemin, Ahmet ve Necdet değil bütün aile efradı biliyor. Rüya Ahmet'in kızı ve Necdetle formaliteden evliler. Anlamadığım bu yalana organize bir şekilde nasıl ortaklık edecekleri? Yalan beyan vermek bu kadar kolay mı? Hadi diyelim Yasemin ve Necdetin bir nedenleri vardı (dünyanın en atma saçma nedeni de olsa) bunların nedenleri ne olacak? Onlar da Rüyanın psikolojisi derse artık, biz, evrendeki bütün kargalar ve bilumum canlı ve cansız yaratık ve maddeler:img-hyste:img-hyste:dito

Merwçanım, ya şimdi Rüyanın kanı üçünü de tutmazsa mı? :img-hyste Meğerse hastanede karışmış, yan odada doğum yapan kadının beşinci kızıymış Rüya aslında.:) Yaseminin de bir oğlu olmuş, kara kaşlı kara gözlü...Tıpkı Ahmet. Ama yan odadakiler gizlice değiştirmişlermiş...Ayıkla pirincin taşını artık.:img-cool2:img-dirol

ben ne annemin ne de babamın kanındanım shevekçan, bence burayı karıştırmayalım :P annem ab babam a ben de b... ama rüya babasının kanından olsa, pek şukela olur, tam babasının kızı olur.. :img-in_lo

ailelerin nasıl ve ne mantıkla bu yalana ortak olacaklarının düşüncesi bile benim midemi kaldırıyor çanım. hele mahmekede ahmet konuşurken rızanın arkasında öööyle büst gibi oturuşu yok mu.. uyuz oldum ya, böyle bir rezilliğe nasıl müsade eder, bir de orada o kadar ahat oturur? ne biçim baba? bir de yaşını başını almış iyi ki, çocukluğunda nasıldı acaba? :hıh

edite cevap: oy oyy oyy tam süper olurdu kara kaş kara göz bir ahmet jr. ama bu sefer de hangi ailede nerede yaşıyor bul çıkar ayıkla derken ahmete yeni yeni işkenceler... yazık günah :) vazgeçtim ben

arwen61
04-10-07, 23:51
ben ne annemin ne de babamın kanındanım shevekçan, bence burayı karıştırmayalım :P annem ab babam a ben de b... ama rüya babasının kanından olsa, pek şukela olur, tam babasının kızı olur.. :img-in_lo

ailelerin nasıl ve ne mantıkla bu yalana ortak olacaklarının düşüncesi bile benim midemi kaldırıyor çanım. hele mahmekede ahmet konuşurken rızanın arkasında öööyle büst gibi oturuşu yok mu.. uyuz oldum ya, böyle bir rezilliğe nasıl müsade eder, bir de orada o kadar ahat oturur? ne biçim baba? bir de yaşını başını almış iyi ki, çocukluğunda nasıldı acaba? :hıh

edite cevap: oy oyy oyy tam süper olurdu kara kaş kara göz bir ahmet jr. ama bu sefer de hangi ailede nerede yaşıyor bul çıkar ayıkla derken ahmete yeni yeni işkenceler... yazık günah :) vazgeçtim ben

anam mervaçan benimde kanım anne-babamla tutmuyor üstelik yanılmıyorsam benimde annem ab babam a hemide bende b grubuyum (b-) amanın yoksa harbi kankamı olduk kız :)

aileleri sorma ya toptan yalan beyan,toptan yalan haller onlarda gerçekleri gizleyerek suça ortaklık etmiş oluyorlar

edit:shevekçan kara kaşlı kara gözlü bebeği tuttum ben bir ahmet junıor isterken yoksa o gerçekten varmı dersin :img-wink:

Shevek
05-10-07, 00:01
anam mervaçan benimde kanım anne-babamla tutmuyor üstelik yanılmıyorsam benimde annem ab babam a hemide bende b grubuyum (b-) amanın yoksa harbi kankamı olduk kız :)

aileleri sorma ya toptan yalan beyan,toptan yalan haller onlarda gerçekleri gizleyerek suça ortaklık etmiş oluyorlar

edit:shevekçan kara kaşlı kara gözlü bebeği tuttum ben bir ahmet junıor isterken yoksa o gerçekten varmı dersin :img-wink:

Zaten onu yazarken sen aklıma geldin arwençan:img-wink: O işin şakası tabii. Bkz.: Bu kadar işkence, entrika ve çetrefile ne seyirci ne de Ahmet dayanabilir.

Ama bundan sonra neden olmasın? Olmaa mı? Olur olur. Rüyaya kardeş, kara kaş kara göz bir Ahmet Jr. Çok yakışır.:)

Ben de kaçıyorum kızlarçanlar! İyı gecalar epinıza!:) Yarın ala güzel bir gün benca!:)byebye

Mörv, avatarına baktıkça, kurabiyeeeee! kurabiyeeeeee! diyesim geliyor. Kurabiye canavarımçan!

arwen61
05-10-07, 00:07
Zaten onu yazarken sen aklıma geldin arwençan:img-wink: O işin şakası tabii. Bkz.: Bu kadar işkence, entrika ve çetrefile ne seyirci ne de Ahmet dayanabilir.

Ama bundan sonra neden olmasın? Olmaa mı? Olur olur. Rüyaya kardeş, kara kaş kara göz bir Ahmet Jr. Çok yakışır.:)

Ben de kaçıyorum kızlarçanlar! İyı gecalar epinıza!:) Yarın ala güzel bir gün benca!:)byebye

haklısın shevekçan bu kadar entrikaya kimsenin dayanacak hali kalmadı hatırla sevgilimi yoksa yalan rüzgarımı karıştırırız valla:)

evet evet evet rüyaya kardeş istiyoruz junıor ahmet istiyoruz hemide en kara kaşlı kara gözlüsünden:img-in_lo

bende ufak ufak kaçıyorum çanlar 500.mesajımı yazmak inşallah yarına nasip olacak uyyy çesileyum size hepinize iyi geceler daaaabye

merw
05-10-07, 00:22
arwençanım, kankardeşçanım :P ama ben b+ im.. neyse olur o kadar fark ;) iş ki, ahmetinkiyle rüyanın kanı tutsun... ahh gözünü sevdiğmin dnası :D

neyse, artık son bir gün.. bakalım bizi ne sürprizlerle televizyon karşısında cin görmüş hale sokacaklar....

gidenlere iyi geceleeeer..

kurabiye canavarı eki: shevekçanım ben bayılırım kurabiye canavarımaaa :img-in_lo hele onun bir anda kurabiyelere saldırıp hepsini etrafa saçması :img-hyste ben susam sokağı çocuğuyum, onlar sayesinde 3.5 yaşımda okumayı öğrenmiştim, dolayısıyla susam sokağını pek bir severiz hehee :img-in_lo

sahur editi: ahmetin kırmızı kaşkollu, güneş gözlüklü ve hemen akabinde kısa kollu gömlekli ada halleri, çapkın bakışı+yaylana yaylana yürümesini düşününce aklıma şu şarkı geldi yazmadan edemeyeceğim (ebruçan ben de sezendenim bu gece :))

sen bizim mahalleye geldin geleli canım
bizde ne akıl kaldı ne de fikir bittik
o endam eda nedir öyle hey yavrum
kaç yıllık arkadaşlar birbirimizi sattık

ben sokak kedisi gibi sürtünüp yerde
komşunun kızı kampta sporda stepte
terzi Mukadder(terzi melahatin kızı:img-wink:) satıp savdı malı mülkü
gizlisi saklısı kalmadı topumuz niyette

hey seni yerler yerler, seni ham yapar bu zilliler
yaylanmadan yürü, yoksa günah bizden gider

bu kadar cilvelisi olur mu be erkeğin
delikanlı mısın kız mısın
anlayalım artık hop usta
sen başımıza bela mısın..

ehh.. yorumu size bırakıyorum... :) sabah forumu açacak olanlara şimdiden günaydın

arwen61
05-10-07, 06:41
günaydın dizi günü gelmiş heyecanla akşamı bekleyen forumdaşlarım ayrıca günaydın merveçanımbye

dün akşamı ahmetçiğimize ithaf ettiğimiz sezen aksu şarkılarıyla geçirdik bu akşamıda inşallah ahmet ve yasoya ithaf ettiğimiz aşk şarkılarıyla geçiririz:img-in_lo

saat sayma zamanı geldi bugün kendimi işe vereyim bari akşama keyif var bende diğer çanlar gibi mısırımı patlatıp kurulacağım ekran karşısına önce sıla sonrada hatırla sevgili tutmayın beni:happy0064

500.mesajımıda attırıverdim ohh değmeyin keyfime:img-icecr

@ly
05-10-07, 06:50
şeyyy hakim bey kem küm hüngür hıçkırık o aslında ahmetin kızıda bende necdetin derrrmişim:img-blush:img-pilot amann şaka yaptım ilahi hakimim sizde hemen inandınız :)

Günaydın Arwen.....günaydın Cuma gününün forumu,

Mesajın son cümlesinde koptum :img-hyste kan testi ile gerçek ortaya çıkarsa başka türlü çevirmesi imkansız zaten...hadi hakim şaka olduğuna inandı diyelim, Yasemin Ahmet'e, '' Ne kadar şakacıyım değil mi...ilahi ben...! '' dediği zaman Ahmet de '' Ya İlahi sen beni affeyle...'' diyerek sarılırmış Yasemin'in boğazına (bkz. tadına doyulmaz sahneler :img-icecr)

arwen61
05-10-07, 07:19
Günaydın Arwen.....günaydın Cuma gününün forumu,

Mesajın son cümlesinde koptum :img-hyste kan testi ile gerçek ortaya çıkarsa başka türlü çevirmesi imkansız zaten...hadi hakim şaka olduğuna inandı diyelim, Yasemin Ahmet'e, '' Ne kadar şakacıyım değil mi...ilahi ben...! '' dediği zaman Ahmet de '' Ya İlahi sen beni affeyle...'' diyerek sarılırmış Yasemin'in boğazına (bkz. tadına doyulmaz sahneler :img-icecr)

günaydın aliyeçanımbye

yasemin bu tip bir karar çıkarsa çevir gazı yanmasın ayağına yatacağı için muhtemelen benzer bir söyleme başvurabilir diye düşündüm:)

sanırım buna gerek kalmayacak tabi mahkeme velayeti yine yasemin ve necdete verirse ama karar ne olursa olsun ne yasemin nede ahmet kızlarından ayrı kalmaz diye düşünüyorum

aliyeçan editi:yasonun boğazına sarılan ahmet değişik bir görüntü oluşturabilir manşetleride görür gibiyim:

çılgın aşık sevgilisini sevgisiyle boğdu:img-pilot

@ly
05-10-07, 07:29
günaydın aliyeçanımbye

yasemin bu tip bir karar çıkarsa çevir gazı yanmasın ayağına yatacağı için muhtemelen benzer bir söyleme başvurabilir diye düşündüm:)

sanırım buna gerek kalmayacak tabi mahkeme velayeti yine yasemin ve necdete verirse ama karar ne olursa olsun ne yasemin nede ahmet kızlarından ayrı kalmaz diye düşünüyorum

aliyeçan editi:yasonun boğazına sarılan ahmet değişik bir görüntü oluşturabilir manşetleride görür gibiyim:

çılgın aşık sevgilisini sevgisiyle boğdu:img-pilot

Ne hallere düştük...! Ahmet'in Yasemin'in boğazına sarıldığını hayal ederken duyduğum keyif, beni bile korkuttu...!

Eskiden kadın haklarından bahsederdim, şimdilerde sadece Ahmet'in haklarından bahsediyorum....Eskiden şiddet içeren dizileri eleştirirdim, şimdilerde kısasa kısas diye haykırıyorum...!

OZKORKMAZ
05-10-07, 07:30
günaydın arkadaslar ben son sahneyi anlamadım ya burayı takip edemiorum bi de rüya mı o büyüdü mü noldu anlam veremedim bilen varsa valla soru işaretlerimi alsın litfeeennn

purna
05-10-07, 07:35
dizide zaman falan mı gecıyor.ruya buyumuş heralde sanırım

@ly
05-10-07, 07:36
günaydın arkadaslar ben son sahneyi anlamadım ya burayı takip edemiorum bi de rüya mı o büyüdü mü noldu anlam veremedim bilen varsa valla soru işaretlerimi alsın litfeeennn
Arkadaşım, dizi zamanında 1 ay kadar geçiyor ve Rüya'yı oynayan oyuncu değişiyor...

Hangi son sahne olduğunu anlamadım...? Fragmanın son sahnesi mi?

Arwen'e edit: Umarım haklısındır...şimdi biraz çalışmalıyım ...görüşmek üzere bye

arwen61
05-10-07, 07:36
Ne hallere düştük...! Ahmet'in Yasemin'in boğazına sarıldığını hayal ederken duyduğum keyif, beni bile korkuttu...!

Eskiden kadın haklarından bahsederdim, şimdilerde sadece Ahmet'in haklarından bahsediyorum....Eskiden şiddet içeren dizileri eleştirirdim, şimdilerde kısasa kısas diye haykırıyorum...!

sorma çanım ne hallere düştük ama inşallah bu akşamdan sonra şiddet eğilimlerimizde büyük bir azalma olur pat küt derken canım cicim demeye başlarız:img-wink:

sayın senarist ablam bize aşk lazım aşk aşkkkkkk nefret,entrika her dizide var bırakta bu sade ve özel kalsın:img-yes:

edit:OZKORKMAZ arkadaşım son sahnede tahminimiz zaman atlaması oldu ve rüya büyüdü bu akşam anlayacağız inşallah:img-wink:

OZKORKMAZ
05-10-07, 07:41
ay evet fragmanın son sahnesi demişim ya rüyaya çok alıştık ama biz şirin kız bıcır bıcır tabii hep öyle kalacak deil ama ne bileyim dogru aslında yasemindede baya agır bi makyaj vardı yas attırmak için galiba yalnız sonunda bi gün yasemine dracula makyajı yapcaklar büyütmek için bu gidişle :)

eylul
05-10-07, 09:41
Hatırla sevgili’nin Hatırlı sakinleri.Sizlere çok çok güzel bir gün dilerim.

Sabahın çok erken saatlerinde sahur muhabbetlerini okudum inanılmaz tatlıısınız.Yaşşayın siz.

Nec-Met yazıları..ise ne diyeyim.Süperrr...Sadece şapka çıkarıyorum.

Yalnız yasemin’in kan grubu hakkında diyeceklerim var....

Yasemin kansız desemm...Tamam tamam fazla oldu..

Şimdi o birzamanlar canlı idi....Sonra zamanla kanı çekildi..Ahmetsiz'likten Androhit oldu.....Androhit olduğu için Ahmetsizlik kaderi oldu...

Damarlarındaki kan dumura uğrayıp Mıymıy değişik bir sıvıya dönüştü....

Onun kan grubu artık RH – BÖÖ

Bu durumun Rüya üzerindeki etkileri ancak , tatlı velet genç kız olup ,
bir delikanlıyı yaktığında anlaşılacaktır korkarım...

Yaso'un bir zamanlar aşkla fıkırdayan kanı vardı......

Ama küllerinden doğma durum saati çanlarını vurduğunda Ahmet canlı kanlı kanından Yasemin’e taransfer yapacaktır sanırım .

Ve Yasemin kurtulacak...

Şimdi canlar bana kızacak..Yasemin bir şey yapmıyor..Onu gene Ahmet kurtardı..Hep Ahmet ‘ten beklenmezki canım aaaa ayıp oluyor diye ama....

İşimiz Yasemin’e kalırsa........Avrupa Birliğine girdiğimizi görürümde bu kızın cesaretle aşkına sahip çıkışını göremem gibi geliyor bana...

Yaso anrohit durumundan avukatım tarafımdan kurtarılıp canlıya geçtikten sonra Ahmet’e söyleriz.İstediği cezayı versin artık.
Eti de , kemiği de Ahmet’in...

Sabah kalkar kalkmaz Ahmetin arabasını gıcır gıcır temizlesin paspaslarını silkelesin....Kahvaltıda 5 ad çiğ yumurta yutsun... Kahfaltı sonrasında da 15 dk köşede tek ayak üstünde beklesin.....Günde iki saat kadın programı seyretsin..

Diğer cezaları size ve Ahmetciğime bırakıyorum..Kızı bir yakalasa..Bilir yapacağını da...

askasurguncu
05-10-07, 09:48
ay evet fragmanın son sahnesi demişim ya rüyaya çok alıştık ama biz şirin kız bıcır bıcır tabii hep öyle kalacak deil ama ne bileyim dogru aslında yasemindede baya agır bi makyaj vardı yas attırmak için galiba yalnız sonunda bi gün yasemine dracula makyajı yapcaklar büyütmek için bu gidişle :)

evet ya kiza ne kadar makyaj varsa surmusler
taninmiyacak hale gelecek prensesim:icon_sorr
ben yeni ruyayi begenmedim ben eski ruyayi istiyorum bu kiza kanin isinmadi ne annesine ne babasina benziyor:icon_whis

zeyneps
05-10-07, 10:20
Offf ne çok yazmışsınız :icon_sorr:icon_sorr Okuyamadım çok azını okuyabildim şimdide okula kaçayymbyebye

Allahım Allahım nolur nolur Rüya ahmet'in kan gurubundan çıksın Necdet'le kanı uymasın lütfen :img-in_lo:img-in_lo Yasemin'de öyle kırmızı kırmızı pek bir kırmızı olmuş anlamadım ki yüzündeki öfke dolu bakışları mıy oksa yalancılığını mı gizliyor:hıh

arwen61
05-10-07, 10:21
yaseminin doğum günü sahnesindeki makyajını bende çok abartılı buldum,ahmetin ayla ile olan nişanındaki makyajıda keza öyleydi oysa ilk bölümlerde ne kadarda hoştu ama sarılma sahnesindeki güzel makyajıyla bu akşamı kurtaracaklar gibi görünüyor:img-wink:

zaten yasemin artık bir surat en şirin nasıl görünür onun makyaj tekniklerini öğrenip ahmete uygulamalı,ayrıca hal,hareket nasıl olabilir tabi o dönemde varsa bu kurslarada gitmeli ve en önemlisi ahmeti gerçekten çok sevdiğini ispat edebilmeli:img-yes:

sonuçta herşey dönüp dolaşıp yaseminde ve bu akşamki o meşhur sarılma sahnesinde bitiyor acep ne olacak diye sabırsızlıkla beklemekteyim umarım barışırlarda hepimiz zevkten erir gideriz ekran karşısında:img-in_lo

benim büyük senaristim zeynepçanım hoşgeldinbye

askasurguncu
05-10-07, 10:40
yaseminin doğum günü sahnesindeki makyajını bende çok abartılı buldum,ahmetin ayla ile olan nişanındaki makyajıda keza öyleydi oysa ilk bölümlerde ne kadarda hoştu ama sarılma sahnesindeki güzel makyajıyla bu akşamı kurtaracaklar gibi görünüyor:img-wink:

zaten yasemin artık bir surat en şirin nasıl görünür onun makyaj tekniklerini öğrenip ahmete uygulamalı,ayrıca hal,hareket nasıl olabilir tabi o dönemde varsa bu kurslarada gitmeli ve en önemlisi ahmeti gerçekten çok sevdiğini ispat edebilmeli:img-yes:

sonuçta herşey dönüp dolaşıp yaseminde ve bu akşamki o meşhur sarılma sahnesinde bitiyor acep ne olacak diye sabırsızlıkla beklemekteyim umarım barışırlarda hepimiz zevkten erir gideriz ekran karşısında:img-in_lo

benim büyük senaristim zeynepçanım hoşgeldinbye

sarilma sahnesini iplen cekiyorum
eski gunlerdeki gibi ins ahmete karsilik verir
birde 7 kasim hatirla sevgilinin baslangiciydi diyorumki tum hatirla sevgili sevenleri o gun eski imzalari kulansak ilk bolumun ne dersiniz

Pamir
05-10-07, 10:55
rüyayı değiştirmekte geçbile kaldılar!! tamam tatlı kız ama saçını arkadan toplamakla çocuk 3 yaş birden büyümez!!! e makyaj da yapamıyorlar tabi çocuğa!!!
bir ara rüyayı hiç göstermiyorlardı... o arada aferin dedim şimdi kızı değiştirecekler galiba o yüzden göstermiyorlar.. sonra rüya bu sene okula başlayacak dediler bir baktım aynı rüya!!! defne deniz ne ışıkda da aynu şeyi yapmışlardı saçma olmuştu hiç ders almıyorlar ya!!!
bir de 3 yılda değişmeyen kız 1 ayda mı değişecek o kısmı anlayamadım...1 sene falan geçer de öyle değişir bence!!!!,bir de aileler nasıl yalana ortak olacak demişsiniz...çünkü aileler bunun sonuçlarını görüyorlar ve yasemin'in hapse girmesini istemiyorlar!!! gerçi olay duyuldu iyice kız rezil oldu ama tam olarak neyi düşündüklerini ben de bilmiyorum...

arwen61
05-10-07, 11:31
sarilma sahnesini iplen cekiyorum
eski gunlerdeki gibi ins ahmete karsilik verir
birde 7 kasim hatirla sevgilinin baslangiciydi diyorumki tum hatirla sevgili sevenleri o gun eski imzalari kulansak ilk bolumun ne dersiniz

7 kasımda eski imza kullanma işini sevdim ama bende yok o imza bir arkadaş iletirse seve seve kullanırım hemde 7 kasımda bir yıl dönümü partisi yaparız çanlar ne dersiniz:img-wink:

askasurguncu
05-10-07, 11:41
7 kasımda eski imza kullanma işini sevdim ama bende yok o imza bir arkadaş iletirse seve seve kullanırım hemde 7 kasımda bir yıl dönümü partisi yaparız çanlar ne dersiniz:img-wink:

evet ya yil donum partisi o gun tum hatirla sevgili
sevenleri burda bulusa bir saat ayarlasak degisik birsey olmus olur:icon_whis

@ly
05-10-07, 11:50

Tabii ki burada oluruz Arwençanım...:img-yes: ( bkz. ne kadar kızsa da dizisinden vazgeçemeyen forumçanı...)

arwen61
05-10-07, 12:00
Tabii ki burada oluruz Arwençanım...:img-yes: ( bkz. ne kadar kızsa da dizisinden vazgeçemeyen forumçanı...)

diğer arkadaşlarda görüşlerini belirtsin parti hazırlıklarına başlarız aliyeçanım:img-wink:

eğlence,romantizm,mutluluk herşey bu partide gel forumdaş gel vatan geminin dizisi bu sende gel:img-pilot

tabi o vakite kadar inşallah yasoyla ahmet barışıp aşk turlarına kaldıkları yerden devam ederlerde bizim partide katmerli olur karşılıklı döktürürüz şöyle:bella:cheer::klme

ahh ahh saati 2 yaptık yaklaştıkça zamanmı yavaşlıyor ne ilk sahne nasıl olacak acaba şevket ve rızanın didişmelerimi yoksa ahmet ve yasoyla ilgili başka birşeymi:bilmim

Melal
05-10-07, 12:03
7 kasım'da yıl dönümü partisi güzel fikir.
Hatta yıl dönümü için imzalar yapılabilinir.
İmzanın üzerine dizimizi ve bizim düşüncelerimizi anlatan sözler yazılabilir.
Mesela: Gün geldi ağladık,gün geldi güldük,gün geldi kızdık ama Hatırla Sevgili'den hiç vazgeçmedik gibi.
Tabii hemen aklıma geleni yazdım ama üzerinde çalışılırsa güzel sözler çıkabilir diye düşünüyorum.

askasurguncu
05-10-07, 12:07
7 kasım'da yıl dönümü partisi güzel fikir.
Hatta yıl dönümü için imzalar yapılabilinir.
İmzanın üzerine dizimizi ve bizim düşüncelerimizi anlatan sözler yazılabilir.
Mesela: Gün geldi ağladık,gün geldi güldük,gün geldi kızdık ama Hatırla Sevgili'den hiç vazgeçmedik gibi.
Tabii hemen aklıma geleni yazdım ama üzerinde çalışılırsa güzel sözler çıkabilir diye düşünüyorum.

cok guzel fikir yil donumu imzalari
bu fikir cok hosuma gitti yazdigin sozlerde guzel

emosss
05-10-07, 12:15
yıldönümü fikri çok iyi gerçekten..
dediğiniz gibi eski görüntülerden imzalar yapabiliriz.. ayrıca melal'in yazdığı içerikte fraklı yazılar yazıp o günlerde hepimiz kullansak çok güzel olur..
çok yazmışsınız hakkaten eski sayfaları okuyucam şimdi..

fatma-1721
05-10-07, 12:22
Biraz önce atv nin internet sayfasina girdim ve gördügüm resimden sonra iyice sinir oldum :img-blush yeni Rüya ve Necdetin yanyana resimleri vardi,yeni Rüyayi iyice Necdete benzetmisler,ne Yasemine ne de Ahmete benziyor,daha fazla Necdete benziyor...sanki Ahmete ya da Yasemine de raziyim daha cok benzeyen birini bulamazlar miydi:icon_sorr

Bir resimde de Yaseminin annesi galiba Rüyaya sariliyordu,diziye geri dönüyor sanirim bye

idolüm okan
05-10-07, 12:37
Biraz önce atv nin internet sayfasina girdim ve gördügüm resimden sonra iyice sinir oldum :img-blush yeni Rüya ve Necdetin yanyana resimleri vardi,yeni Rüyayi iyice Necdete benzetmisler,ne Yasemine ne de Ahmete benziyor,daha fazla Necdete benziyor...sanki Ahmete ya da Yasemine de raziyim daha cok benzeyen birini bulamazlar miydi:icon_sorr

Bir resimde de Yaseminin annesi galiba Rüyaya sariliyordu,diziye geri dönüyor galibabye

bu seni niye rahatsız ediyo ki necdetle rüyaın benzemsi

arwen61
05-10-07, 12:37

Bir resimde de Yaseminin annesi galiba Rüyaya sariliyordu,diziye geri dönüyor galibabye

o resimlere bende bakayım dedim birde ne göreyim kız bir daha yasemin bu kadarmı benzerlik olur rüyayı made in yasemin yapmışlar necdetle yanak yanağa olmasıda ayrılmadıklarını gösteriyor sanırım of yaa biz sarılmadan neler umarken yine aynı tas aynı hamammı yoksa :icon_sorr

nezahatte dönüyor galiba resimden bende öyle anladım ama tabi o eski bir resim değilse:img-yes:

fatma-1721
05-10-07, 13:04
o resimlere bende bakayım dedim birde ne göreyim kız bir daha yasemin bu kadarmı benzerlik olur rüyayı made in yasemin yapmışlar necdetle yanak yanağa olmasıda ayrılmadıklarını gösteriyor sanırım of yaa biz sarılmadan neler umarken yine aynı tas aynı hamammı yoksa :icon_sorr

nezahatte dönüyor galiba resimden bende öyle anladım ama tabi o eski bir resim değilse:img-yes:

Sen Yasemine mi benzettin,olabilir valla ,ben ilk görüste Necdetle öyle yakindilar ki birbirlerine benziyorlar gibi geldi.

Sevgili arkadasim idolüm okan bana "Rüyanin Necdete benzemesi seni neden rahatsiz etti" diye yazmissin.Buna rahatsizlik demeyelim de Rüyanin hala büyüdügü halde Necdeti öz babasi biliyor korkusu diyelim,cocugu büyüttüklerine göre artik öz babasinin Ahmet oldugunu bilmesi gerektigini düsünüyorum.Necdete karsi degilim,Rüyanin hayatinda önemli bir yeri herzaman olacaktir ama artik Ahmete de Yaseminle beraber elinden aldiklari babalik hakkini teslim etmesi gerektigini düsünüyorum.

Demian
05-10-07, 13:07

Çocuk kanını annesinden de alabilir. Yani Rüya'nın kanı, Yasemin ve Necdet ile tutmayıp, Ahmet ile tutarsa o zaman delil olur. Yoksa sadece Yasemin'le bile tutsa, (yani necdet'le tutmasa da) Ahmet'in kızı olduğu ispat edilemez.

bir_adı_yok
05-10-07, 13:20
dizimizin doğum gününümü kutluyoruz:happy0064..
ya da şimdiden hazırlık mı var...
çok güzel bir düşünce...
seve seve katılırım:img-icecr,
lakin ne imza yapma yetenğim ne de söz karalama yeteneğim vardır:icon_sorr
hazırlara konabilirim:P...
becerikli arkadaşlar iş başına.:img-wink:..

bir_adı_yok
05-10-07, 13:27
nezahat geri dönmüş çok şükür....
eksikliği çok belli oluyordu...
resimde hakkaten necdet'le yeni rüya çok benzemişler...
tabi kızı 6 yaşından sonra ahmet'e benzetecek halleri yoktu
şöle kara kaş kara göz..
ama yüz hatları ahmet'e sarışınlığı yasemin'e benzese daha iyi olurdu
ama tabi şimdi nerden bulsunlar öle birisini...
necdet'e benzemesi doğal,
çünki necdet'te sarışın yasemin'de....
onun için necdet'i andırabilir...
zaten neco ve yaso birbirlerine benziyyy:img-haha:
yoksa bunlar kardeşmi...:img-hyste:img-hyste

askasurguncu
05-10-07, 13:42
dizimizin baslamasina saatler kaldi
bu bolumu iplen cekiyorum yaso ve ahmet sahnesi cok merak ediyorum:img-in_lo

not;yeni ruyayi fragmanda begenmemistim nejoylan olan resimde cok seker yaso annasina cekmis cok benziyor:happy0064

asi_angel
05-10-07, 14:22
1=Necdet Yasemini oradan kurtardıktan sonra birlikte çocuğu aldırmayı denemediler mi?Yasemin kendi vazgeçmedi mi?

2=Necdete kendi çocuğu gibi görsün diye boğazına bıçak dayamadık...

3=Yaseminin yerinde Ayla veya başkası olsaydı Necdet onunla evlenir miydi?

Merak etmeyin arkadaşlar o kadar iyi babalığı Ahmet'te yapardı:img-yes:

evet valla necdet kendine iyilik yaptı bence o gayet mutlu sevdiği kadınla beraber,sözde yasemine iyilik yapçaktı ama o kadar ısrar etmeseydi ve o gece ahmetin annesi ikisini görüştürseydi şimdi yasemin ahmetle evli mutlu olucaktı!!!

emosss
05-10-07, 14:41
3=Yaseminin yerinde Ayla veya başkası olsaydı Necdet onunla evlenir miydi?

işte necdet'in bi fedakar yada kahraman olmadığını gösteren en iyi cümle bu..

yeni rüyayı bende necdet'e çok benzettim..
inşallah ısınırız bu kıza , ben karinayı şimdiden özledim.. hele fragmanda şevket'le rızayla elele tutuşurkenki hali.. bide kolundaki çantası öldürdü beni..
üff ya ,karinayıda makyajla büyütemezlerdi dimi..( neyse ben saçmalamanın zirvesine yaklaşmadan susayım:icon_sorr)
nezoşuda gördüm sitedeki resimde çok sevindim valla,oda yeni imaj yapmış bu arada

goldrose
05-10-07, 15:20
Hayret nezahat dönüyor mu halbuki röportajında sadece 31 bölüm varım demişti ama iyi oldu onsuz eksikti dizimiz:happy0064...yasemine belki akıl verir de mektup hatasını telafi eder:img-yes:

sezenbaşer
05-10-07, 15:25
Hayret nezahat dönüyor mu halbuki röportajında sadece 31 bölüm varım demişti ama iyi oldu onsuz eksikti dizimiz:happy0064...yasemine belki akıl verir de mektup hatasını telafi eder:img-yes:

aaaaaaaaaaaaa nezahat mı gelio çok şaşırdım ya

inş. dediğin gibi olur we yasemine akıl verir muktup olayını hatırlayınca sinirim tepeme çıkıo ya:icon_evil tabi ahmetin annesinin katkısını da unutmayalım :icon_evil

gülmisal
05-10-07, 15:30
fatma-1721 tarafından gönderildi
Biraz önce atv nin internet sayfasina girdim ve gördügüm resimden sonra iyice sinir oldum yeni Rüya ve Necdetin yanyana resimleri vardi,yeni Rüyayi iyice Necdete benzetmisler,ne Yasemine ne de Ahmete benziyor,daha fazla Necdete benziyor...sanki Ahmete ya da Yasemine de raziyim daha cok benzeyen birini bulamazlar miydi

Bir resimde de Yaseminin annesi galiba Rüyaya sariliyordu,diziye geri dönüyor galiba

bu seni niye rahatsız ediyo ki necdetle rüyaın benzemsi

Beni, de rahatsız etti ama...Neyse diyelim:icon_whis gereksiz kavgalara girerek kendimi yormayacağım...:img-blush:icon_whis

Dizimizin yılı... 7 Kasım...:img-yes: Melal'in sloganı hoşuma gitti..Gerçektende bırakmadık...:img-cool2

işte necdet'in bi fedakar yada kahraman olmadığını gösteren en iyi cümle bu..

Bi anlamda kahraman yoksa o dizimizin SüperAdamıııı!!:img-hyste

Arkadaşlar Yeni senaristler mi geldi diziye?
Senaryo:
Nilgün Öneş, Aylin Alıberen, Leyla Olça atv nin sitesindeydi yoksa hep var mıydı?

bir_adı_yok
05-10-07, 15:32
nezahat ve selma karakterleri
diziyi yolunda götüren iki önemli kişilik(keza rıza ve şevket'de) bence.
eksiklikleride belli oluyor,
onlar olmayınca...
umarım nezahat bidaha kaçamak yapmaz...

Messa
05-10-07, 15:36
İnşallah kan tahlilleri sonucunda herşey açıklığa kavuşur daral gelmeye başladı valla Mahkeme salonlarından. Şimdi bir 5 bölüm falan da Hastane sahneleri mi izleyeceğiz yoksa.
Tahlil sonucunun bu bölüm açıklanmayacağı kesin'de hani derler ya geç olsunda güç olmasın işte ondan olsun.

emosss
05-10-07, 15:37
evet senaristlerde değişmeler olmuş..aylin ve leyla hanım yeni.. bende dizinin sonundaki listede dikkat etmiştim... yine 3 bayan var senaryo grubunda..

nezahat tatil bahanesiylede gelmiş olabilir bence.. konuk oyuncu olarak yani.. zaten geçen sezonun son bölümlerinde almanya ayağına olmuyodu sahnelerde.. pek sevinmeyelim derim ama inşallah geri dönmüştür ,onsuz olmuyo ..

asi_angel
05-10-07, 15:40
ikiside başarılı ama ben şahsen nezahati hiç özlemedim zaten o ikisi yüzünden ahmet,necdet,yasemin bu durumdalar!

Nezahat'in suçu!

Ahmetin mektubunu alıp Yasemine verseydi oda onu arardı

Veee....SELMANIN BÜYÜK SUÇU!!!

Selmanın suçu nezahatten daha ağır o gece bencillik etmeyip yaseminin ahmetle konuşmasına müsaade etseydi şimdi o çok beğendiği sevdiği torununu haftasonları gezmeye götürebilicekti her dede ve anneannenin yaptığı gibiii!!!:ditoçok kızgınım selmaya ve nezahate

sezenbaşer
05-10-07, 15:43
ikiside başarılı ama ben şahsen nezahati hiç özlemedim zaten o ikisi yüzünden ahmet,necdet,yasemin bu durumdalar!

Nezahat'in suçu!

Ahmetin mektubunu alıp Yasemine verseydi oda onu arardı

Veee....SELMANIN BÜYÜK SUÇU!!!

Selmanın suçu nezahatten daha ağır o gece bencillik etmeyip yaseminin ahmetle konuşmasına müsaade etseydi şimdi o çok beğendiği sevdiği torununu haftasonları gezmeye götürebilicekti her dede ve anneannenin yaptığı gibiii!!!:ditoçok kızgınım selmaya ve nezahate

aynen cnm ya çok haklısın :img-yes:

iki kişinin hatta ayla necdet yasemin ahmet we rüya da dahil 5 kişini hayatlarını deiştirdiler :icon_evil

snemmm
05-10-07, 15:46
karina gitmesin ya çok tatlı o onsuz hs olmaz:P
ya valla o şevketle rızanın elinden tutmuş yürükenki hali de çok tatlıydı
ben yeni rüyayı o kadar beğenmedim
yani karinamın yanında sönük kalmış

eğer dna testinde rüyanın ahmetin kızı olduğu anlaşılırsa hani nejdet bey diyor ya anlaşılamaya bilirmiş bizim iki kafadarlar hapside boylayacaklar:happy0064

bu arada bende nezahatin yokluğunu hiç hissetmedim
gelsede olur gelmesede

goldrose
05-10-07, 15:47
aynen cnm ya çok haklısın :img-yes:

iki kişinin hatta ayla necdet yasemin ahmet we rüya da dahil 5 kişini hayatlarını deiştirdiler :icon_evil

evet ama yine de ahmetin annesi bir nebze daha suçsuz sonuçta yaseminin konuşacağı şeyin bu kadar hayati olacağını o anki ruh hali içinde düşünememiş olabilir ama nezahat kızına gelmiş özel bir şeye el koydu,asıl kaderlerini değiştiren bu oldu o yüzden Nezahat dizide olmalı ve bozduğu şeyleri tamir etmeli diyorum ben...nelere mal olduğunu anlamalı...

sezenbaşer
05-10-07, 15:49
karina gitmesin ya çok tatlı o onsuz hs olmaz:P
ya valla o şevketle rızanın elinden tutmuş yürükenki hali de çok tatlıydı
ben yeni rüyayı o kadar beğenmedim
yani karinamın yanında sönük kalmış

eğer dna testinde rüyanın ahmetin kızı olduğu anlaşılırsa hani nejdet bey diyor ya anlaşılamaya bilirmiş bizim iki kafadarlar hapside boylayacaklar:happy0064

bu arada bende nezahatin yokluğunu hiç hissetmedim
gelsede olur gelmesede

ya karinamız çok tatlıydı ama yeni rüya da güsel karina kadar olmasa da ışığın küçüklüğüne çok bnzio:img-wink:

snemmm
05-10-07, 15:50
bende selmayı çok fazla suçlayamıyorum ne yalan söyleyeyim
yani evet o gün bir hata yapıp oğluna haber vermedi çünkü düşünmeleri gereken daha mühim bir durumdalardı ve ahmetin babasıyla yaseminden ayrıldığını konuşması selmayı daha da etkiledi
keşke söyleseydi çünkü oğlunun iyiliğini isterken aslında ona çok büyük bir kötülük yaptı ama bilemezdi ki

ama arkadaşın dediği gibi nezahatin yaptığı çok keyfiydi

sezenbaşer
05-10-07, 15:54
bende selmayı çok fazla suçlayamıyorum ne yalan söyleyeyim
yani evet o gün bir hata yapıp oğluna haber vermedi çünkü düşünmeleri gereken daha mühim bir durumdalardı ve ahmetin babasıyla yaseminden ayrıldığını konuşması selmayı daha da etkiledi
keşke söyleseydi çünkü oğlunun iyiliğini isterken aslında ona çok büyük bir kötülük yaptı ama bilemezdi ki

ama arkadaşın dediği gibi nezahatin yaptığı çok keyfiydi

ewt ama yasemin çok muhim bi konu olmasa böle bi durumda rahatsız etmek istemezdim demişti galiba

arkadaşlar bn çıkıyorum herksese ii yorumlar

bir_adı_yok
05-10-07, 16:03
nezahat ve selma işin başlangıcında suçlu olabilirler...
ama bu aşamadan sonra onlara büyük görev düşüyor...
ki eğer her kötülüğü dokunan karakteri saf dışı bırakırsak
bunların başında yasemin ve necdet gelir
ama necdet ve yasemin olmassa dizi yürümez...
bende diyorumki selma ve nazahat olmadan tadı olmuyor, olmaz da
iyi veya kötü bulunsunlar bu dizide...
gitmesinler biryere...

gülmisal
05-10-07, 16:06
Nezahat ve Selma suçlu mu diyorsunuz

yani..Selma suçlu olabilir fakat Nezahat daha da suçludur!

Nedeni ise şu bir insan yaptığı hatayı (ne olursa olsun) Düzeltmeye çalışmalıdır! Unutmayalım her insan 4/4 lük değildir...önemli olan sonrasını kurtarmaya çabalamaktır.zararın neresinden dönülse kardır Selma Ahmete bunu açıklamıştı...

tabi Nezahati sevmiyor değilim.. Ünsallara bir kadın lazım....Rıza ya da sorabiliriz yani...:)

Dün Ahmetin yaşı konuşulmuş.. Ben aklımda hep 35 gibi canlandırmışımdır Ahmeti yani Yaseminle 7 yaş var diye....Bir Ahmetin Necdetin yaşını bilmiyiz....Necdetin doğumgünü de olmadı hiç...

berenikom
05-10-07, 16:37
Nezahat ve Selma suçlu mu diyorsunuz

yani..Selma suçlu olabilir fakat Nezahat daha da suçludur!

Nedeni ise şu bir insan yaptığı hatayı (ne olursa olsun) Düzeltmeye çalışmalıdır! Unutmayalım her insan 4/4 lük değildir...önemli olan sonrasını kurtarmaya çabalamaktır.zararın neresinden dönülse kardır Selma Ahmete bunu açıklamıştı...

tabi Nezahati sevmiyor değilim.. Ünsallara bir kadın lazım....Rıza ya da sorabiliriz yani...:)

Dün Ahmetin yaşı konuşulmuş.. Ben aklımda hep 35 gibi canlandırmışımdır Ahmeti yani Yaseminle 7 yaş var diye....Bir Ahmetin Necdetin yaşını bilmiyiz....Necdetin doğumgünü de olmadı hiç...

Bnce nezahatta suçludur selmada yani aslında o hatayı yapmaslaradı hiç öle şler olmazsdı

gülmisal
05-10-07, 16:42
Bnce nezahatta suçludur selmada yani aslında o hatayı yapmaslaradı hiç öle şler olmazsdı

Arkadaşım beni yanlış anladın sanırım ama neyse..Ben Selma suçsuz demedim...

Asıl Yasemin o hatayı yapmasaydı hiç öyle şeyler olmazdı...:img-cool2

asi_angel
05-10-07, 16:42
evet aynen öyle bende böyle bi yorum yazdım ama çıkmamış bi daha yazayım

nezahatin suçu : mektubu vermemek

selma nın suçu: enbüyük suç!o gec eyaptığııı

gülmisal
05-10-07, 17:07
Yeniden merhabalar efem....İftar açtık şimdi saat 22:00 a kadar açığız....:)

Arwen burada (gerçek adın neydi?) En son Nezahat Selmaydı şimdi yeni bölümden konuşulur heralde..

Asi_angel tamamı blond yazılar yazmak yasaktır...

goldrose
05-10-07, 17:16
Yeni bölümle ilgili hem çook umutluyum hem de karamsar...Ben de yasemin gibi dengesiz oldum galiba:)
Şimdi eğer Yaseminin Ahmete sırnaşması son sahne ise gayet umutluyum...Yok eğer büyümüş Rüyanın Ahmete sarıldığı sahne son sahne ise ve halen Necdet Yasemin omuzomuza durumu varsa ve Ahmet hala acıların çocuğu modundaysa çook karamsarım:icon_whis

arwen61
05-10-07, 17:34
Yeniden merhabalar efem....İftar açtık şimdi saat 22:00 a kadar açığız....:)

Arwen burada (gerçek adın neydi?) En son Nezahat Selmaydı şimdi yeni bölümden konuşulur heralde..

Asi_angel tamamı blond yazılar yazmak yasaktır...

selamlar evet burdayım bende iftarımı açtım geldim bu arada adım ebru canım:img-wink:

nezahat selma olayını konuşmak şu zamandan sonra yersiz olur bence aradan yıllar geçmiş her ne olmuşsa olmuş geçmişi geri getirmenin imkanı yok önümüze bakmamız lazım ve şu andada en önemli olan ahmetle yaseminin barışması kızlarıyla birlikte o çok istedikleri yuvalarını kurmaları:img-in_lo e tabi sonrada mümkünse ısrarla istediğim junıor ahmetin onlara katılması:img-blush

sıla başlamak üzere ben geçici olarak servis dışı oluyorum hs başladığında burdayım çanlar görüşmek üzerebye

gülmisal
05-10-07, 17:47
selamlar evet burdayım bende iftarımı açtım geldim bu arada adım ebru canım:img-wink:

nezahat selma olayını konuşmak şu zamandan sonra yersiz olur bence aradan yıllar geçmiş her ne olmuşsa olmuş geçmişi geri getirmenin imkanı yok önümüze bakmamız lazım ve şu andada en önemli olan ahmetle yaseminin barışması kızlarıyla birlikte o çok istedikleri yuvalarını kurmaları:img-in_lo e tabi sonrada mümkünse ısrarla istediğim junıor ahmetin onlara katılması:img-blush

Yasemen bu kafaylaaa....:icon_whis:icon_whis Biz biraz zor ilerleriz gibi ama:sad53: Yeni senaristler vardı velki onların kafa çalışıyodur...

Bende yeni bir telaş 7 kasımda neepicez? Özel olması lazım ne de olsa dizi o gün başladı değil mi?...Ben en azından ana sayfada yer bile almasını isterdim..yalan dünya her hafta yer alıyorsaa....İmza güzel şeyler olmalı iyişallah o güne kadar bir aile tablosu çizerler de bizde 2 kişiydi 3-4 oldular falan..:icon_shad:love01::img-lock:

İyi seyirler Ebru bye

Site masmavi...Birden garip geldi rengi ama hoş...

arwen61
05-10-07, 17:55
Yasemen bu kafaylaaa....:icon_whis:icon_whis Biz biraz zor ilerleriz gibi ama:sad53: Yeni senaristler vardı velki onların kafa çalışıyodur...

Bende yeni bir telaş 7 kasımda neepicez? Özel olması lazım ne de olsa dizi o gün başladı değil mi?...Ben en azından ana sayfada yer bile almasını isterdim..yalan dünya her hafta yer alıyorsaa....İmza güzel şeyler olmalı iyişallah o güne kadar bir aile tablosu çizerler de bizde 2 kişiydi 3-4 oldular falan..:icon_shad:love01::img-lock:

İyi seyirler Ebru bye

Site masmavi...Birden garip geldi rengi ama hoş...

gitmeden gülmisalciğimin mesajını gördüm hemen döndüm sağolasın canım sanada iyi seyirlerbye

umarım bu akşam hepimiz çok mutlu oluruz eski ahmetimize,yasomuza kavuşuruz:img-in_lo

zeyneps
05-10-07, 18:03
Rüya'nın yeni hali düşündüğüm gibi fragmandakinden daha tatlı ama bu çocuk niye Necdet'e benziyor:hıh :hıh Yani bir çocuk niye annesine ya da babasına benzemez de fedakarlık yaptığı için o da kendini borçlu hissediyorda Necdet'e o yüzden mi ona benziyor ne :hıh Herkes Ahmet'e cephe almış :hıh Umarım bu kız Ahmet'e baba der yoksa annesiyle ikisinin saçını başına yolacağım :hıh

Bugün sinirli miyim ne :hıh Merhabalar ifindim:hıh Bir daha baktım resme sinirimden farkedememişim anam bu kız aynı anası :hıh Daha çok çektirir Ahmet'e gibime geliyor kanı bari Ahmet'e uysun :icon_sorr

gülmisal
05-10-07, 18:11
Rüya'nın yeni hali düşündüğüm gibi fragmandakinden daha ttalı ama bu çdcuk niye Necdet'e benziyor:hıh :hıh Yani bir çocuk niye annesine ya da babasına benzemez de fedakarlık yaptığı için o da kendini borçlu hissediyorda Necdet'e o yüzden mi ona benziyor ne :hıh Herkes Ahmet'e cephe almış :hıh Umarım bu kız Ahmet'e baba der yoksa annesiyle ikisinin saçını başına yolacağım :hıh

Bugün sinirli miyim ne :hıh Merhabalar ifindim:hıh

Kaç tane hıh kullandın?:) Merhaba...

Vay anasını kız karinaya bi gıdım benzese...Bitek Necdete benzer zaten....Yan yana da töbee koymuşlar öyle insanın alası monitörü parçalayası var ya..:dito:img-gun:

Davada Nej-Met Rüya benim evliliğim içinde doğmuştur benim kızımdır sahnesi çok da farklı değil zaten...Ay ayy ayyy oğluşçağızım dizi nakli yaparken seni selenaya atmayı düşünüyorum....bu hafta kötülük kazandıı.. Ağla yaralı dünya hepsi kötüüü ağlaa bir 3 avuç küçük salaktır eldee kalan...

asi_angel
05-10-07, 18:20
:img-grin2:img-haha: çok komedisin ya üç küçük salak kim peki?

gülmisal
05-10-07, 18:24
:img-grin2:img-haha: çok komedisin ya üç küçük salak kim peki?

Ya pek izlemediğimden bilmiyorum kuzenim izliyordu ama gördüm işte...
onlar şeymiş selenanın yardımcıları...Selin Leyla Nazlı oluyormuş işte..3 miniişş akıllııı....

(yine tamamı blond yazmışsın lütfen dikkat et:icon_whis)

Rıza ve Şevket geldi aklıma bi hoş oldum çok şekerlerdi yürürken ayyyy:img-blush

yariguzin
05-10-07, 18:33
[QUOTE=zeyneps;4987651]Rüya'nın yeni hali düşündüğüm gibi fragmandakinden daha tatlı ama bu çocuk niye Necdet'e benziyor:hıh :hıh Yani bir çocuk niye annesine ya da babasına benzemez de fedakarlık yaptığı için o da kendini borçlu hissediyorda Necdet'e o yüzden mi ona benziyor ne :hıh Herkes Ahmet'e cephe almış :hıh Umarım bu kız Ahmet'e baba der yoksa annesiyle ikisinin saçını başına yolacağım

Hakkaten Necdet e çok benziyor.Ne yapsın çocuk!Adamın yanında durmaktan ona benzedi:img-yes:
Daha önce söyleyen oldu mu bilmiyorum ama bu sezon Necdet uyuzluğuna uyzluk katacakmış gibi geliyor bana.Atv nin tanıtımındaki duruşu falan.Hani fedakardan ziyade huzursuz ve rahatsız edici bir Necdet olacak sanki.Gerçi benim için başından beri öyle:img-fie:Offf şu aptal ötesi Yasemin bir uzaklaşsa yamacından,yolları bir ayrılsa:img-icecr valla huzur içinde seyredeceğim.Ama ikisi yanyana aşırı sinirimi bozuyorlar..:img-banne

asi_angel
05-10-07, 18:36
[QUOTE=zeyneps;4987651]Rüya'nın yeni hali düşündüğüm gibi fragmandakinden daha tatlı ama bu çocuk niye Necdet'e benziyor:hıh :hıh Yani bir çocuk niye annesine ya da babasına benzemez de fedakarlık yaptığı için o da kendini borçlu hissediyorda Necdet'e o yüzden mi ona benziyor ne :hıh Herkes Ahmet'e cephe almış :hıh Umarım bu kız Ahmet'e baba der yoksa annesiyle ikisinin saçını başına yolacağım

Hakkaten Necdet e çok benziyor.Ne yapsın çocuk!Adamın yanında durmaktan ona benzedi:img-yes:
Daha önce söyleyen oldu mu bilmiyorum ama bu sezon Necdet uyuzluğuna uyzluk katacakmış gibi geliyor bana.Atv nin tanıtımındaki duruşu falan.Hani fedakardan ziyade huzursuz ve rahatsız edici bir Necdet olacak sanki.Gerçi benim için başından beri öyle:img-fie:Offf şu aptal ötesi Yasemin bir uzaklaşsa yamacından,yolları bir ayrılsa:img-icecr valla huzur içinde seyredeceğim.Ama ikisi yanyana aşırı sinirimi bozuyorlar..:img-banne

yav yasemini bu kadar suçlamayın ya kızcağız ne yaptı size? ahmetle yasemin barışçak siz hala yasemini suçluyosunuz:icon_sorr

Pimolisa
05-10-07, 18:40
Ya pek izlemediğimden bilmiyorum kuzenim izliyordu ama gördüm işte...
onlar şeymiş selenanın yardımcıları...Selin Leyla Nazlı oluyormuş işte..3 miniişş akıllııı....

(yine tamamı blond yazmışsın lütfen dikkat et:icon_whis)

Rıza ve Şevket geldi aklıma bi hoş oldum çok şekerlerdi yürürken ayyyy:img-blush

:happy0064 Selena benzetmesi süper olmuş.Düşünsenize Nejdeti öyle pelerinli falan:img-icecr Ahmete "Rüya benim nihahahaha" dediğini....:img-hyste

Şu tanıtım resimleri olayına hiç girmeyin. Zaten bugüne kadar Ahmet'i hiç koyduklarını görmedi. Ya Yaseminle Nejdet, ya siyasi olaylar yada Nejdetle Rüya.

Çok az kaldı dizimizin başlamasına. Umarım herşey düzelir çünkü sabrım kalmadı artık. (bknz: badger'ın bile sinirini alt üst eden Hatırla Sevgili)

Konudan konuya geçtim ama aklıma fragmanda ki Ahmet'in koklaması geldi. Sürekli kokluyor zaten Yasemin'in kendisine değil kokusuna aşık olmuş adam... Şaka bir yana Cansel bir röpörtajında koklamak çok önemli demişti:img-icecr Hadi hayırlısı

gülmisal
05-10-07, 18:41
[QUOTE=yariguzin;4988079]

yav yasemini bu kadar suçlamayın ya kızcağız ne yaptı size? ahmetle yasemin barışçak siz hala yasemini suçluyosunuz:icon_sorr

Ne mi yaptı???

Herşeyi o bu hale getirdi diyelim yoksa sayamayacağımızdan korkuyorum...

Hakkaten Necdet e çok benziyor.Ne yapsın çocuk!Adamın yanında durmaktan ona benzedi
Daha önce söyleyen oldu mu bilmiyorum ama bu sezon Necdet uyuzluğuna uyzluk katacakmış gibi geliyor bana.Atv nin tanıtımındaki duruşu falan.Hani fedakardan ziyade huzursuz ve rahatsız edici bir Necdet olacak sanki.Gerçi benim için başından beri öyleOfff şu aptal ötesi Yasemin bir uzaklaşsa yamacından,yolları bir ayrılsa valla huzur içinde seyredeceğim.Ama ikisi yanyana aşırı sinirimi bozuyorlar..

:img-clappZorla baba olmaz Nej-Met! :img-clapp

Konudan konuya geçtim ama aklıma fragmanda ki Ahmet'in koklaması geldi. Sürekli kokluyor zaten Yasemin'in kendisine değil kokusuna aşık olmuş adam... Şaka bir yana Cansel bir röpörtajında koklamak çok önemli demişti Hadi hayırlısı

aaa koklamak özeldir...Aşk oyununda da vardı çok dikkatimi çekerdi... Çok içine çekiyorlar o kokuyu derindeen...Bknz:Tarkaan Ne demiiişş. Hüp diye içine çek beniiii:img-hyste

yariguzin
05-10-07, 18:45

Oooo onlar kavuşana kadar ben Yaseminden hıncımı rahatça alırım:good:Nasıl kızmayalım Angel bir insan yaşadıklarını hadi ondan geçtim hissettiklerini bu kadar mı çabuk unutur.:icon_sorrBizim iç geçirmeler hıçkırıklar içinde izlediğimiz yılları Ahmete nasıl da güzel anlattı:Necdet beni kurtardı Necdet kızımızı kurtardı Necdet beni seviyordu.Ben Necdeti üzmemek için seni mahvettim,seni reddettim Ahmet hak ver bana..Aynen böyle anlatmadı mı hikayesini.:img-yes:
Ama yaşanlar bu değildi bunu ben biliyorum biz biliyoruz bizzat yaşayan Yasemin nasıl bilmez anlamıyorum.Gel de kızma bu ruhsuza..

asi_angel
05-10-07, 18:46
[QUOTE=asi_angel;4988117]

Ne mi yaptı???

Herşeyi o bu hale getirdi diyelim yoksa sayamayacağımızdan korkuyorum...

:img-clappZorla baba olmaz Nej-Met! :img-clapp

aaa koklamak özeldir...Aşk oyununda da vardı çok dikkatimi çekerdi... Çok içine çekiyorlar o kokuyu derindeen...Bknz:Tarkaan Ne demiiişş. Hüp diye içine çek beniiii:img-hyste

bence herşeyi o getirmedi bu hale hatırlarsanız o gece söylicekti selma izin vermedi sonra kız naptı hastanede herşeye rağmen söyledi bence aylanın insanlık yapıp ahmete olanları anlatması gerekiyo bişey bi kere söylenir ayrıca söz konusu olan sadece ahmet değil bu dizi ikisinin aşkı yani onlar nede olsa günün birind ebarışçak gerçek değil mi yani

arese
05-10-07, 19:05

İiyi aksamlşar canlar:)

Ne Mi ...Onu yaptıkların anlatmya kalksam sayfalar dolar herhalde şimid ki yaptıgı onkar gectimm şimidi yaptıgı bizleri sinirlendiren sey cocugun babasında uzaklastırması babası Ahmet olmadıgın yok sayması bunda daha kotu bir sey daha olabilir.....

Söylemesin gectim neyse onu gectim ama tabi asla dogru bulmuyorum yaptıklarını.. şimidi yaptıgı ne peki rüyanın babasın ahmet olmadıgın idda ediyo yalan ifade kullanıyo onu babsın necdet oldugun söyluyo Bunu Okadar Kendisine inandırmıs ki AYNI sekilde necdet her sey ortaya çıktı artık neyin savasın yapıyo yasemin hanım ne hakla kızın uzaklastırıyo nasıl yalan söyluyo allah askına yaseminin hiç bir haklılık payı yok malsef yoksa bir yerde haklı bulsam kendisinin kesinlikle dile getiririm ama yok yani çok bulmaya calısıtım acaba çok yukleniyorum dedim ama yok yani...

gülmisal
05-10-07, 19:21
Dizimiziiiin başlamasına dakikalar kaldı:)

Heyecan varmı heyecan?:) Yasoşu izliycez sinirimiz bozulcaakk,,Kan testinin sonuçları çıkarken belki bitçek yine sinir olacağız,Nej-Met benim çocuğum diye komplo kurucakk yine sinir olucaz......Ahmet baba olmaya alışacak... biz de nihayet hakkı-huzura kavuşacağııızz...:)

arese
05-10-07, 19:24
Ah su dogum günü sahnesinde o ne koşusu ne sarılma öyle içten kesek baba diyerek kosa o gunleri görecekmiyiz acaba ah yaso ahhhhhhhh deme ki Ahmeti çok seviyo Belli babası oldugunu ögrendigi de o kadar zorlanacagın sanmıyorum ah kesek necdet nefret etse ahhhh nerde o gunler içim yakıtlar beee..

Shevek
05-10-07, 19:37
Merhaba çanlar, nasılsınız bakalım? Dakikalar kaldı galiba?:icon_whis:img-in_lo

Hadi çanlar, bir kaç slogan attıralım!!!

Rüya Ahmet'e baba desin!
Ahmet MMC hallerine dönsün!
Allah Necdetle İŞBİRLİKÇİSİ YASEMİN'İN TEPASİNDAN BAKTİRSUUUUUUN!

zeyneps
05-10-07, 19:42
Ooyy oyy diziye az mı kaldı ne Allahım nolur nolur bu sefer kötülük değil iyilik kazansın :icon_whis:icon_whis Necdet'ten bana gına geldi artık ama Rüya 'nın sevecen ve içten gülüşü aynı Ahmet'e çekmiş Necdet malum pek sevecen ve içten olduğu söylenemez:hıh

Allahım nolur bu hafta bari Yasemin'e sinir olmayalım mümkünse bölülümün son sahnesi o sarılma sahnesi olsun ve Yasemin ne yapıp edip Ahmet'e kendini affettirsin çünkü Ahmet bir an önce kızına kavuşsun diycem ama nerdeeeee:icon_whis

Aman Tanrııım badger eş zamanlılık diye buna derler ama yine sayfa başı olmuşum Allahım bir insan bu kadar mı talihsiz olur :img-cray: Nasıl yani :blink: biri mesajını silmiş sayfa altı olmuşum:)Allahım gene mi sayfa başı nasıl yani çıldırazaaam:blink:Karar verin artık :hıh

badger
05-10-07, 19:42
iyi akşamlarbye

Yasemin ne ederse etsin yatacak yeri yok..Necdetin de...

Bir babayla bir çocuğu birbirlerinden hiçbir surette saklamaya hakları yoktu..Geçin Yaseminle Ahmetin aşkını..çünkü bunların tasarrufudur..ister beraber olurlar isterse olmazlar..açıkçası buna pek takılmıyorum..çünkü benim nazarımda artık aşk yoktur...

Ancak yukarıda belirttiğim hususta, hangi gerekçeyle olursa olsun, kaldı ki şimdiye kadar yaptıklarının tamamını katarsak, onların gerekçeleri öyle haydi haydi sağlam bir gerekçe değildi, bir babayla çocuğunun birbirinden gizlenmesi..tamamen gerekçeleri kendi şahsi, bencil istekleri ve düşünceleri idi..
Onun yokk Ahmeti çok sevmiş, Yok Necdet Yasemine aşıkmış, Rüyayı kızı gibi benimsemiş, yok Rüyanın psikolojisi...bunlar tam anlamıyla tırışkadan teyyare...selam söyle o yare misali...:icon_whis

bunları binlerce kere yazdık buralarda..

Onların yaptıkları ettikleri...insanlığa, adalete ve ahlaka uymuyor...
hiçç savunacağım bir tarafları yok..bana göre ikisi de platonik aşk zırvalığıyla kafaları bozmuş, gerçek hayatla alakaları uymayan tamamen sanal ve hastalıklı, vicdanla ve akılla kesinlikle uyan bir tarafları bulunmayan tipler..

Gerçek hayatta bunlar olsaydı..Ne aileler onları bu kadar nedametle kucaklardı, ne de kimsenin aşkı veya dostlğu kalırdı...bknz:bunları tamamen onların yaptıklarına ve ettiklerine bakarak doğal sonucu, ortaya koyuyorum...:icon_whis:img-polic:dito

Shevek
05-10-07, 19:47
iyi akşamlarbye

Yasemin ne ederse etsin yatacak yeri yok..Necdetin de...

Bir babayla bir çocuğu birbirlerinden hiçbir surette saklamaya hakları yoktu..Geçin Yaseminle Ahmetin aşkını..çünkü bunların tasarrufudur..ister beraber olurlar isterse olmazlar..açıkçası buna pek takılmıyorum..çünkü benim nazarımda artık aşk yoktur...

Ancak yukarıda belirttiğim hususta, hangi gerekçeyle olursa olsun, kaldı ki şimdiye kadar yaptıklarının tamamını katarsak, onların gerekçeleri öyle haydi haydi sağlam bir gerekçe değildi, bir babayla çocuğunun birbirinden gizlenmesi..tamamen gerekçeleri kendi şahsi, bencil istekleri ve düşünceleri idi..
Onun yokk Ahmeti çok sevmiş, Yok Necdet Yasemine aşıkmış, Rüyayı kızı gibi benimsemiş, yok Rüyanın psikolojisi...bunlar tam anlamıyla tırışkadan teyyare...selam söyle o yare misali...:icon_whis

bunları binlerce kere yazdık..Onların yaptıkları ettikleri...insanlığa, adalete ve ahlaka uymuyor...
hiçç savunacağım bir tarafları yok..bana göre ikisi de platonik aşk zırvalığıyla kafaları bozmuş, gerçek hayatla, vicdanla, ve akılla kesinlikle uyan bir tarafı yok..
Gerçek hayatta bunlar olsaydı..Ne aileler onları bu kadar nedametle kucaklardı, ne de kimsenin aşkı veya dostlğu kalmazdı...bknz:bunları tamamen onların yaptıklarına ve ettiklerinin doğal sonucunu ortaya koyuyorum...:icon_whis:img-polic:dito

Badgerim, asıl gerçek ortaya çıktıktan sonra batttılar iyice...Ne demek? Ne demeye diretmek, başını kuma gömüp ayak diretmek de ne demek! Göz baka baka yalan söylemek ne demek? Bu hangi vicdana hangi mantığa hangi akla sığar! Battılar battılar yerin dibine battılar! Ve daha diretiyorlar, yeryüzünün derinliklerinde kaybolasıcalar!!!

Bilmiyorum ama Ahmet'in meselesi çok işime işledi! Benim de meselem oldu artık! O, kızına kavuşmadıkça benim içim rahat etmeyecek ve o iki acz-ı şahaneye acımayacağım asla...
Hala diretirlerse, mahkeme koridorunda "etme eyleme Ahmet, tamam ben reddedeceğim, sen de nüfusuna aldır, sonra da doktorlarla konuşalım, yavaş yavaş alıştıralım", demezlerse...hapse girsinler ikisi de. Sonuna kadar yanındayım Ahmetin. Aşk da maşk da da gözüm yok, eğer bugün o kafa atmaya benzer sarılmadan önce adam gibi, seven kadın ve anne repliği duymazsam...aşkı batsın Yaseminin, zayıflığı batsın, kadınlığı batsın, diyeceğim.

zeyneps
05-10-07, 19:53
Hala umut var mı :hıh bak bak bak sen hem çocuğunun öz ve öz babasını inkar et sonra da Hala umut var mı diyip Ahmet;'e sokulmaya çalış :hıh Yasemin seni tanımaz olaydı Ahmet:hıh Necdet zaten :hıh Tamam platonik aşık olabilirsin bir insana ama eğer arkadaşın onu seviyorsa ona yan gözle baktıysa bile benim için biter bu kişi :hıh O çoktan bitmişti benim için :icon_whis

Aman görün bakın bu bölümün sonunda da elimize pek bir şey geçmeyecek 7 bölüm Yasemin -Ahmet güzel bir aşk izledik hadi 15 bölüme kadar bişey demedik ama sonradan gerçekten kıytırıktan teyyare oldu (öyle miydi ya :icon_whis:)) Karakterler de :hıh

merw
05-10-07, 20:00
yasemin ne yaptığından çok "ne yapmadığıyla" suçlu kanımca :img-wink: kendince birşeylerin çabasını verdi, hala da veriyor ama ne hikmetse verdiği çaba hep yanlış şeylerin çabası... bir kere de doğru şeyi doğru zamanda yapmadı, hala da değişiklik yok. umarım bu gece farklı olur, doğru şeyi gerektiği an yapar!

hadi iyi seyirler :)

arwen61
05-10-07, 20:02
geldim yettim garibye

sıla bitti ama ne bitme yine aşk işte budur dedim:good::img-in_lo

oh reklamda bitti şimdi sıra hatırla sevgilide:img-wink:

cuma akşamlarına bayılıyorum önce sıla sonra hatırla sevgili tadından yenmiyor:img-icecr

dizi başlıyoorrrr bütün çanlara iyi seyirler hadi yaso göreyim seni yeniden kap şu ahmeti:img-in_lo

@ly
05-10-07, 20:03
Bugün benim canavar, bilgisayarıma el koyduğu için gelemedim efenim...Hepinize iyi seyirler diliyorum...bölümden sonra, görüşmek dileğiyle...

pc. zeynep sakin ol canım...kendini yıpratma...

Ahanda başlıyor....!! :sad53:

badger
05-10-07, 20:06
Hala umut var mı :hıh bak bak bak sen hem çocuğunun öz ve öz babasını inkar et sonra da Hala umut var mı diyip Ahmet;'e sokulmaya çalış :hıh Yasemin seni tanımaz olaydı Ahmet:hıh Necdet zaten :hıh Tamam platonik aşık olabilirsin bir insana ama eğer arkadaşın onu seviyorsa ona yan gözle baktıysa bile benim için biter bu kişi :hıh O çoktan bitmişti benim için :icon_whis

Aman görün bakın bu bölümün sonunda da elimize pek bir şey geçmeyecek 7 bölüm Yasemin -Ahmet güzel bir aşk izledik hadi 15 bölüme kadar bişey demedik ama sonradan gerçekten kıytırıktan teyyare oldu (öyle miydi ya .. Karakterler de

Tabii ki elimize bir şey geçmeyecek..:img-yes:

Olacak olanı önceden de tahmin etmiştim..bknz:19+13'lük reyting kaygısından izleyiciye mantıksızlığı, inandırıcılık noksanlığını yedirip, sonra son safhada anında bir U dönüşüyle, bakın! sevgilileri birleştirdik, alınız! atraksiyonu...

Kıytırıktan değil..tırışkadan..ehh anlam olarak uyuşuyor aslında...:)

Ahhaaa! Ümrümüzün türpüsü :dito ama çan yoldaşlığımızın:img-in_lo dizisi başladı...

Karakolda Ahmetle Yasemin umarım babalarına, Zaten bu hallere düştük! Hala kavga mı ediyorsunuz? diye aklıbaşında bir laf ederler...:icon_whis

merw
05-10-07, 20:28
:img-hyste
rıza amca bu gece bir numara :good: ne güzel koydu yasemine lafı... ama yasemn hanım hala o kadar rahat ki, inanamıyorum ben. mehmete kavgayı anlatıyor ama sanki kendisinin hiç alakası yok, sanki birbirlerinin tavuğuna kışt dediler diye kavga ediyorlar... aah ahh..

hayır işin komiği, herşeyin farkındaymış gibi konuşuyor, "bana hiç güvenmiyorlar, resmi olarak rüyanın ailesi olmak istiyorlar" diyor, "sen onun yerinde olsan ne yapardın?" diyor ama asıl kendisinin yapması gerekeni "ikilem" olarak yorumluyor.... e yuh diyorum :img-cool2

kapıyı yaseminin açması neden iyi gelmiş necdete? anlayan var mı? hala mı hayal alemindesin neco? :img-cool2

arwen61
05-10-07, 20:30
şevketle rızada aynı çocuk gibi ahmet ve yaseminde çok güldü hallerine bunlarmı rüyaya dede olacak :)

az öncede necdetimizin yani okanın bg nin cereniyle oynadığı reklam filmini izledim nasılda sıkılıyordu söylerken "bu evdeki eksik sizsiniz hanımefendi" cerende maşallah hemen düşürüverdi elindeki fincanı:D ama ben orada onu okan değilde necdet gibi gördüm birden düşünsenize yasoya tamam ben bu evdeyim ama bir eksik var o da sensin aynı çatı altındayız ama yanımda değilsin dese neler olur diye düşündüm sonra aman de ebru dedim tövbe tövbe şom ağızlılık yaparsın içinden geçenin çıkacağı tutar neme lazım kapat şu kafandaki koca çeneyi:img-blush:icon_redf

çanlara edit:ya bu her reklam başlarken ve biterken çıkan tavuğada bayıldım ölüyorum gülmekten gıt gıt gıdaaakk necdet yasoyu çabuk bıraakkk diyor sanki yoksa banamı öyle geldi:)

Melal
05-10-07, 20:49
Ohh Lale ne güzel şeyler söyledi Yasemin'e.
Necdet'i kullandı ve kullanıyor doğru valla.:img-yes:
Yasemin hanım tabii hemen zeytinyağ gibi üste çıkmaya çalıştı.
Rıza bey'in Rüya'yı alıp Şevket bey'e gelmesi çok güzeldi.
Hele Şevket bey'in gözleri dolarak gelirim demesi çok hoşuma gitti.
Off ya Rüya'yı son görüşlerimiz artık birazdan Rüya evrim geçirecek.:icon_sorr

arwen61
05-10-07, 20:53
anam yasemin mehmetle sevimin evine geldi ahanda ahmette geldi oy oy :img-in_lo

demek oluyorki bu sarılma mahkemeden ve doğum gününden önce yani bu işin sonu yaş arkadaşlar boşuna ümitlenmişiz:icon_sorr

merw
05-10-07, 20:58
lalenin söyledikleri zor geldi yasemin hanıma tabi, hemen kendini savunmaya başladı.. neymiş efenim "seni seven birine git demek zor"muş.. gel demek daha zor, üstelik ona daha çok zarar verecek buna kafan basmıyor mu?

ayrıca laleye de teessüf ediyorum, çünkü eğer haberi olsa bu olaya sırf abisini üzmemek için mani olurmuş, yanlış birşey olduğu için, bir babadan kızını sakladıkları için değil yani...:img-cool2 ehh, bir yerde necdetin kardeşi, olacak o kadar.... :img-cool2 ama en azından birkaç doğru laf etti, buna da şükür..

sevimle mehmete bayılıyorum ya ne kadar güzel, hemencecik bir çift havasına girdiler, plan yapıp ara bulmaya bile çalışıyorlar :icon_whis harika bir çift oldular, hatta tek oldular... budur :good::img-in_lo

Melal
05-10-07, 20:58
Ahmet'in kapı açılınca karşısında Yasemin'i gördüğü sahnede ki bakışları süperdi.
Nasılda ters ters baktı biraz halasına kızdı gibi sanki.
Oyuna geldi ne de olsa.:)

asi_angel
05-10-07, 21:00
Ohh Lale ne güzel şeyler söyledi Yasemin'e.
Necdet'i kullandı ve kullanıyor doğru valla.:img-yes:
Yasemin hanım tabii hemen zeytinyağ gibi üste çıkmaya çalıştı.
Rıza bey'in Rüya'yı alıp Şevket bey'e gelmesi çok güzeldi.
Hele Şevket bey'in gözleri dolarak gelirim demesi çok hoşuma gitti.
Off ya Rüya'yı son görüşlerimiz artık birazdan Rüya evrim geçirecek.:icon_sorr
yo benc ezaten üstteydi necdet kendisi hakketti tüm bunları , çünkü kendisi ısrar etti ya reklam diye girdim en son sahne süperdi ama bakıştılar falan ahmet nasıl bakıyo öyle aşkla nefret karışımı valla süper oluyo:):img-in_lo

Melal
05-10-07, 21:03
Yasemin Ahmet'in o ters bakışlarından tırstı.:)
Ee tabii alışık değil hatun Ahmet'in ona öyle sert bakmasına.:img-yes:

@ly
05-10-07, 21:03
:img-hyste
rıza amca bu gece bir numara :good: ne güzel koydu yasemine lafı... ama yasemn hanım hala o kadar rahat ki, inanamıyorum ben. mehmete kavgayı anlatıyor ama sanki kendisinin hiç alakası yok, sanki birbirlerinin tavuğuna kışt dediler diye kavga ediyorlar... aah ahh..

hayır işin komiği, herşeyin farkındaymış gibi konuşuyor, "bana hiç güvenmiyorlar, resmi olarak rüyanın ailesi olmak istiyorlar" diyor, "sen onun yerinde olsan ne yapardın?" diyor ama asıl kendisinin yapması gerekeni "ikilem" olarak yorumluyor.... e yuh diyorum :img-cool2

kapıyı yaseminin açması neden iyi gelmiş Necdete? anlayan var mı? hala mı hayal alemindesin neco? :img-cool2

Ben de Rıza'ya bayıldım...Bu arada pişkin lakabını, izninizle Necdet'den alıp Yasemin'e, yüzsüz lakabını ise Necdet'e vermeye karar verdim :hıh

Rıza aynaya bakarken çalmaya başlayan ezgi yeni mi ve albüme bakarken çalan diğer müzik...?

Nezahat'i de özlediğimi farkettim...Rıza ile nostalji :icon_sorr

Nilgün Öneş, Lale'yi forumun sesi olarak kullanmaya başlamış galiba...! Cümlelere bakar mısınız: '' Ağabeyimin seni sevdiğini öğrendiğin zaman O'nu serbest bırakmalıydın. Sen onu kullandın...! İşte bu yüzden seni affedemiyorum (biz de...biz de...!) Rüya'ya adını verdi ve seni kurtardı. Bu kadarla kalmalıydı...Birkaç yıl içinde bu iş bitmeliydi...! ( Ne kadar tanıdık değil mi...?)

Melal
05-10-07, 21:11
Ahmet süpersin.:happy0064
Yasemin'i nasılda itti ohh Yasemin kala kaldı öylecene.:)
Bu kız Ahmet'in ona böyle bakmasından hiç hoşlanmıyor demiştim.
Nasıl baksın adam sana neler ettin ona.
Yasemin'in evden ayrılırken ki yürümesi neydi öyle ya kurmalı bebek gibi yürüdü resmen koptum.:img-hyste

arwen61
05-10-07, 21:11
getti gül gibi sarılma hayalleri herşey berbat oldu yaseminde kinlendi şimdi buyrun cenaze namazına:icon_sorr

ahmetin son sözü epey ağırdı yasemini bayağı bir kadın yerine soktu tamam çok sinirli falan ama seviminde dediği gibi aklını başına toplaması lazım yoksa bu sinirin sonu hiç iyi değil onada yaseminede herşey olabilir:icon_sorr

arese
05-10-07, 21:20
Ahmet çok hak vermeme ve yasemine çok kızmam ragmen söyledigi son kelime çok agırdı be... yani çok sinirli kızıgın haklı olarak ama o son kelime çok agıra kactı bence

NiliWerda
05-10-07, 21:26
Offf canım hiç bişey yazmak istemiyor :img-cool2

Işıkla Yaşar çok şekerler yahu :img-in_lo
Yağmur başladı sanmış bak bak bak sen :img-icecr

Ahmetle Yaseminin buluşmalarındaki Ahmetin konuşması harikaydı :img-blush
Ahmet bana bu gece güzel bir "Ohhhh" çektirdi :img-icecr:img-icecr

NiliWerda
05-10-07, 21:29
Ahmet süpersin.:happy0064
Yasemin'i nasılda itti ohh Yasemin kala kaldı öylecene.:)
Bu kız Ahmet'in ona böyle bakmasından hiç hoşlanmıyor demiştim.
Nasıl baksın adam sana neler ettin ona.
Yasemin'in evden ayrılırken ki yürümesi neydi öyle ya kurmalı bebek gibi yürüdü resmen koptum.:img-hyste

İşte tam o sahnede Ohh çektim :img-icecr

Bu bölümde oyuncuların yürümesinde hakkatten bi problem oldu ya:)
Necdette bi tuhaf türüyor farkındamısınız?
Selmada kapıya bakarken kıvırmasıda bi tuhaftı :img-hyste

badger
05-10-07, 21:30
Ahmet çok hak vermeme ve yasemine çok kızmam ragmen söyledigi son kelime çok agırdı be... yani çok sinirli kızıgın haklı olarak ama o son kelime çok agıra kactı bence

Bence yerindeydi..:good:
Bari başladın düzgün bir şeyler söylemeye hemen atlamayacaktın adamın üstüne..hele ki onca şeyi yapıp ettikten sonra...Cık Cık yok ben dayanamıyorum bana öyle bana bakmana falan felan...Kendine yapıldığını düşündüğün hakaretin sen aynısının Ahmete, savcıya verdiğin ifadede bin beterini ettin...Adam hiç değilse bunu senin gibi herkesi ortasında senin gibi yapmadı...Yap et sonra yerine zeytinyağı gibi üstüne çıkıp kendini haklı göster...:hıh

Allahım şu kıza akıl fikir ver!

Necdete hala bir şey diyemiyorum...Delirtecek bu adam!...:img-cool2

Melal
Ahmet'in söyledikleri Yasemin hanıma pek bir ağır geldi.
Ahmet'ten böyle sözler hiç beklemiyordu.
Gerçi Ahmet içinde geçenleri bakışlarıyla anlatıyordu ama Yasemin böyle bakma dedi o da bakmak yerine içini döktü.:)
Yasemin Ahmet'e sarılınca,dokunun Ahmet'in ona karşı koyamayacağını sandı.
Dans ettikleri gece geldi aklına ve tabii parkta ki halleri.
Ama evdeki hesap çarşıya uymadı Ahmet ona beklemediği sözler sarf etti.
Gerçi daha sonra Ahmet'te söylediklerine üzüldü gibi.

zeyneps
Ben de Rıza'ya bayıldım...Bu arada pişkin lakabını, izninizle Necdet'den alıp Yasemin'e, yüzsüz lakabını ise Necdet'e vermeye karar verdim :hıh

Rıza aynaya bakarken çalmaya başlayan ezgi yeni mi ve albüme bakarken çalan diğer müzik...?

Nezahat'i de özlediğimi farkettim...Rıza ile nostalji :icon_sorr

Nilgün Öneş, Lale'yi forumun sesi olarak kullanmaya başlamış galiba...! Cümlelere bakar mısınız: '' Ağabeyimin seni sevdiğini öğrendiğin zaman O'nu serbest bırakmalıydın. Sen onu kullandın...! İşte bu yüzden seni affedemiyorum (biz de...biz de...!) Rüya'ya adını verdi ve seni kurtardı. Bu kadarla kalmalıydı...Birkaç yıl içinde bu iş bitmeliydi...! ( Ne kadar tanıdık değil mi...?)

Aliye Abla valla doğru bir an şok oldum Lale formun sesi olmuş :blink: :)

Yasemin Hanım niye bozuldu ki anlamadım :hıh Necdet'in odasına dalarken bozulmuyordu da Ahmet "sarılıcaz her şey düzelecek her şeyi unutucağız öyle mi " diyince mi bozuldu :hıh

ébruli
ben laleye katılmıyorum
yaşanaları lale ne bılıyorki
yasemın ahmetı serbest bıraktıgındada gitmedi cunku sevıyordu yasemını hele ruyayı
kı bırısını sevmeye basladıgndada gidemedi

çok mu kolay bır hayat yıkıp yenı bır hayata başlamak
çok mu çabuk geçer insan sevdiğinden
nejdet gerçek bi aşık gibi davrandı seven insan için 10 yılıda heba olsa umursamaz kaldıkı kendıne gore bı hayatı vardı ve cok mutlu olmuşlardı

lale aşık olsunda görelim mantıga göre onun dediği doğru

ama hayat mantıga göre aksaydı çok sıkıcı ve tek düze olurdu...

merw
05-10-07, 21:32
yasemine deee, pabucumun gururuna daa... madem bu kadar gururluydun, bu işleri yapmayı nasıl yedirebildin kendine küçük hanımefendi? :hıh

aliyeçan, lale forumun sesi gibi oldu hakikatten :D cümleler bizim cümlelerimiz. bir tek önceki mesajımda da yazdım, olaya tamamen yanlış olduğu için değil abisine zarar verdiği için engel olacağını söylemesi garip oldu. ama en azından konuştu ya, o da iyi..

ahmetin böyle üstüste lafları giydirmesine bayılıyorum :D hep de yasemine yakışanları giydiriyor inadına :img-hyste

ahmetin ettiği laf ilk anda gerçekten ağır gibi geliyor ama şu noktada kızamıyorum.. zaten kızgınlığından söylediği, gerçekten böyle düşünmediği de apaçık ortada. "bir hiç uğruna bunca yılı ayrı geçirmelerine" kızıyor, yaseminin canını yakmak istiyor, "aşkımıza kıymanın bedeli bu kadar hafif değil" diyor, ne yaparsa yine aşkından yapıyor.. ahh ah.. ne hallere düşürdüler ahmeti... ama yaseminin yaptıklarından sonra bunlara kızmaay hakkı yok... adam gibi konuşmaya çalış be kızım bir kere de... :hıh

ha bu arada, ahmeti yaşlandırmışlar mı? o malum sarılma sahnesinde favorilerinde hafif beyazlaşma mı vardı ne? yoksa cansel yoğun çalışma temposundan yaşlandı mı :icon_sorr

yeni müziklere bayıldım, bayıldım:img-in_lo rızayla şevketin çocukluk günlerinde çalan müzik ve necdetin güzideyi düşünme sahnesinde çalan müzik... ikisi de harikaydı, hüseyin abi ellerinize sağlık......

çalıkuşu78
05-10-07, 21:32
ahmete artık ben de kızmaya başladım.. bir çocuk için hayattaki en önemli şey babasının annesini çok sevmesidir.. ne yapmaya çalışıyor anlamadım.. barışmasa bile iyi geçinmesi gerek.. ahmet bunu düşünemicek bit karakter değildi..naptılar ahmete çok kaba biri gibi gösteriyorlar.. sonra hiçbişey olmamış gibi akademinin önünde arkadaşça konuşuyorlar..be senaristler üşütmüş ya.. bu senaryo iyice dibe vurmaya başladı.. hele selma hanımın aylaya ümit vermesi resmen tüy dikti.. şevketin torununa hiç yakın davranmaması da çok acaipti.. o kadar ahmetçiyim ama etrafımda bütün seyredenler ahmete sinir olmaya başladı.. ablamla kavga ettik şimdi ya.. aileleri bile birbirine soktu bu senaristler..

arese
05-10-07, 21:41
Bence yerindeydi..:good:
Bari başladın düzgün bir şeyler söylemeye hemen atlamayacaktın adamın üstüne..hele ki onca şeyi yapıp ettikten sonra...Cık Cık yok ben dayanamıyorum bana öyle bana bakmana falan felan...Kendine yapıldığını düşündüğün hakaretin sen aynısının Ahmete, savcıya verdiğin ifadede bin beterini ettin...Adam hiç değilse bunu senin gibi herkesi ortasında senin gibi yapmadı...Yap et sonra yerine zeytinyağı gibi üstüne çıkıp kendini haklı göster...:hıh

Allahım şu kıza akıl fikir ver!

Necdete hala bir şey diyemiyorum...Delirtecek bu adam!...:img-cool2

Ben Yasemine çok kızma ragmen sizler gibi sizler de çok kızıgınısınız bende dahil olmak uzere ama o son söyledigi söz çok agırdı bence ne olursa olsun söylememliydi çok agır 'a kactı sevimin dedigi gibi sen yasemnin düşünüyosun o onu hala seviyosun onu cezaladırmak isitiyosun aslında çok dogru çok kızıgın olması dogal ahmet sonuna kadar haklı davasında ama o son söz bence agırdı bilmiyorum yani ama Hani Vur Dedik te Öldür Demedik Gibi Oldu..:) Arkdaslar İnsan Unutamadıgı İnsanı Affedemezmiş Ahmette Oldugu Gibi.....

NiliWerda
05-10-07, 21:43
yeni müziklere bayıldım, bayıldım:img-in_lo rızayla şevketin çocukluk günlerinde çalan müzik ve necdetin güzideyi düşünme sahnesinde çalan müzik... ikisi de harikaydı, hüseyin abi ellerinize sağlık......

Evet harika bende bayıldım,
Hüseyin abi emeğinize sağlık.

Melal
05-10-07, 21:46
Bencede yeni müzikler şahane olmuş.
Hüseyin abi ve ekibin emeğine,yüreğine sağlık.
Ayrıca bir dizide müzikler sahnelerle bu kadar mı uyumlu olur ya.
Şu cenaze sahnesinde çalan müzik o sahneyle ne kadarda uyumluydu.
O müziği bir çok kez duyduk ama her duyduğumda bende ayrı duygular uyandırıyor.

Melal
05-10-07, 21:51
Kan tahlili haricinde doğum kayıtları dedi hakim.
Rüya'nın doğum kayıtları incelenirse gerçek ortaya çıkabilir.
7 aylık değil 9 aylık dünyaya geldiği ortaya çıksa tamamdır.
Acaba Rüya'nın doğumu yapan doktor mahkemeye gelip ifade verir mi?
Sene falan atlanmamış doğum günü mahkeme ertesiymiş.
Ama bizim Rüya değişecek birden bire.:icon_sorr

NiliWerda
05-10-07, 21:53
Uzun zamandır yanyana gelmemişlerdi bu Ahmet ve Deniz :img-in_lo
Ahh ahh :img-in_lo

Mahkeme çok güzel sonuçlandı:img-icecr
Ama ne demek bu kan tahlili doğru sonuç vermeyebilirmiki?
Olmaz ya öyle şey?

Bi dakka ya? Şimdi Rüya aniden büyüyecekmi? Zaman atlaması yokmuş :img-hyste

EDİT-

Hakim şahitler falan istedi, bu şahitlerden biride Ayla olabilir:img-blush

bir_adı_yok
05-10-07, 21:54
vah beni türkiyem vah...bu vatan acaba gerçekten kimin....
.......
Allah'ım nihayet kan tahlili, doğum kayıtları vs. incelemye karar verdiler...
demekki önümüzdeki bölüm sorun çözülecek...

arese
05-10-07, 21:55
Davayı Ahmetin kanzaması daha yüksek kan tahlil dogum kayıtlar ve sahitler burda aylanın sahitligi yani Ahmetin kazanması daha yükske görunuyo A y ne sevinidim sanki o kaazanacakmış gibi geliyo oh ohhh çoks evinidim yaaa...

zeyneps
05-10-07, 21:55
Kan tahlili diyince çok güzel bir ifadeye büründü suratları:img-hyste Bu ikili sanıyorlardıki çevremizdeki herkesin aklı bizim gibi çalışıyor hakim kan tahlili isteyince :blink:

Rüya şimdi büyüyecek mi :icon_sorr:icon_sorr Ahmet'e baba desin de başka bir şey istemem acaba nasıl bitecek o sarılmayla mı yoksa mahkemeyle mi umarım şu kan testi sonuçlarını görebiliriz :img-in_lo

ahmetim
05-10-07, 21:56
Aylanın şahitlik yapacağı bölüm geliyor galiba.Selma da Ahmetle Yaseminin beraber olmasını hala istemiyormuş gibi geldi bana.Ahmet Yasemine ne dedi sevimlerin evinde orayı kaçırdım da? :sad53:

Melal
05-10-07, 21:57
Doğum kayıtları incelense gerçek ortaya çıkar gibime geliyor.
Yasemin'le Necdet kan tahlilini düşüneceklerine doğum kayıtlarını düşünsünler.
Rüya 7 aylık değil 9 aylık doğdu.
Acaba Lale mahkemeye gelip şahitlik yapar mı?
Ne de olsa Yasemin'e kızgın ve abisinin ondan kurtulmasını istiyor.
Mahkemeye gelip bize Rüya'nın 7 aylık doğduğu söylendi ama aslında 9 aylık doğmuş derse ve doktor falanda şahit olursa Necdet'le Yasemin'in işi biter.:)

iReMJeLiBoN
05-10-07, 21:58
ya olaylar cok garip bi yere gidiyor. kafam karıstı nasıl rüya büyüyecek? yani hersey bitti yarın dogum günü oldu mahkeme sonuclandı sonra iki yıl geçti tekrar mı dogum günü oluyor?

ya bisi sorucam herkes namazda amin derken harun amin demedi noliy ya:icon_whis

ahmetle deniz yanyanaydı evet :img-in_lo

bir_adı_yok
05-10-07, 21:59
Şu cenaze sahnesinde çalan müzik o sahneyle ne kadarda uyumluydu.
O müziği bir çok kez duyduk ama her duyduğumda bende ayrı duygular uyandırıyor.

ben o müziğin teee baştan berri hastasıyım...
birde necdet'nin, ahmet'inde içinde bulunduğu treni takib ederken çalmıştı...
sırf müzik için o sahneyi kaç defa izledim..

Melal
05-10-07, 22:00
İrem'cim zaman falan atlanmadı canım Rüya birden bire değişecek.:)
Valla Harun amin dedi mi yoksa demedi mi hiç fark etmedim.
Savaş Dinçel İsmet İnönü'yü çok güzel canlandırmış.:good:
Kendisini geçen sezon bir bölümde görmüştük ama bu bölüm bana daha bir iyi canlandırmış gibi geldi.

NiliWerda
Ya zonnnkkk diye birden Rüya çıkacak yahu :blink:
Güle güle Karina:sad53:
Çok tatlı kızdı, neyse bakalım yeni Rüyada onun kadar şekermi? :img-beee:

Kanımca Lale veya Ayla yada ikisi birden şahitlik yapabilir:img-yes:

reklam itekleme:)

arwen61
doğum günü sahnesi geldi zaman atlaması olmadı yeni rüyayı göreceğiz şimdi dizinin sonları geliyor ama hala iyi birşey olmadı bu doğum günü sahnesiylemi biter acaba yoksa daha mühim şeylermi olur?

hem hani ahmetle yasemin barışıyordu aralar bu kadar açılmışken nasıl barışacaklar merak ettim

1969 ta film gibi tarzı bir program varmıydı acaba hiç değilse ona başvururduk kavuşsunlar diye:)

sunucu:yasemin hanım evet şimdi kapı açılıyorrrrrrr

yasemin:anam kapıdan necdet çıktı:blink:

acaba neden şimdi bant kaydımızı dinliyoruz,radyodan ahmetin sesi gelir ;

ahmet:aman allahım ben nerdeyim burası film gibi nin stüdyosu değilmi:(

dış ses:ne film gibisi kardeşim yurttan sesler korosu burası bu sırada koro var gücüyle "ah tuti mucize guyem neylesem laff değil" diye bangır bangır bağırmaktadır

ahmet kızar:ulen necdet ulen necdet yine yaptın yapacağını:fighting2

aynı andada stüdyoda olan ve karadenizli olduğunu o zaman öğrendiğimiz necdetten hain bir ses tonuyla cevap gelir;

biz lazuk attuk sana bi kazuk:img-pilot

çalıkuşu78
05-10-07, 22:01
Mahkemeye gelip bize Rüya'nın 7 aylık doğduğu söylendi ama aslında 9 aylık doğmuş derse ve doktor falanda şahit olursa Necdet'le Yasemin'in işi biter.:)

eee dr yalan söylemekten.. çocuğun erken doğduğu raporunu vermekten suçlu düşmez mi.. dr asla böyle bir şey yapmaz..çünkü kendi başı yanar.. bu düşmanlıklardan sonra nasıl bağlanacak ahmet yasemin barışması çok merak ediyorum..

zeyneps
05-10-07, 22:01

Bende bunu düşünmüştüm acaba Lale artık abisinin kendi hayatını kurması için gelip mahkemede şahitlik yapar mı çünkü bu olay tek şahitle yürümez ama bakalım kan testi ne olacak umarım Rüya 0'dır umarım :img-in_lo:img-in_lo O zaman gerçekten işleri bitti işte Ayla 'da gelip açıklar raporları :)

Yalnız sonunda üzülen yine Ahmet olacak gibime geliyor :icon_sorr:icon_sorr :img-hyste

Yeni müziklere gelince süperler Ahmet'in Sevim'lerde Yasemin'i gördüğündeki fon müziği ve mahkemede kan tahlili isterken ki süper bayılıyorum :img-in_lo:img-blush

Melal
05-10-07, 22:04
Ahh ahh işte Ahmet kızının o 7 senelik hayatını hiç göremedi.
O albümde tek bir resmi bile yok kızıyla.
Yasemin bir bunu düşünse Ahmet'in ve kızının hayatından neleri çaldığını anlar.

Ben bu Rüya'yı sevemedim.:icon_sorr

NiliWerda
05-10-07, 22:08
Anamm ağlamam geldi ama tutuyorum kendimi :sad53:

Yeni şarkımızda pek güzelmiş :img-blush

badger
05-10-07, 22:09
Allahııımmm ne güzel bir kapaktı....!!!!!!:img-icecr:img-icecr:happy0064

Dileğini tut Rüya!

Aaaa Ahmeeettt!!

Ne güzel...Buna çok sevindim..Rüyanın dileği Ahmet oldu!:img-in_lo:img-in_lo

Melal
Uzun zamandır ilk kez HS seyrederken gözüm doldu.:img-cray:
Rüya'nın mumlarını bile üflemeden Ahmet'i görüp aa Ahmet diye koşup sarılması içimi bir hoş etti.:icon_sorr
Kan çekiyor dedikleri bu olsa gerek.
Sevim'le Defne'nin uzaktan bakışları çok güzeldi nasılda içleri acıdı onlarında.
Yasemin ve Necdet bu sahneden de ibret almazlar ve hala Rüya'ya gerçekleri söylemezlerse ne diyeyim artık vicdansızlar bunlar.
Bu arada şarkı da süper.
Ne çabuk geldi geçti hayat off off içlendim yaa.:img-cray:

arese
ay ay nerde bitit gözumde yaslar geldi resmen yaaa ay ne sarılmaydı o sarkı esliginde mütiş ve çok duygusal bir yerde bitti gözümde yaslar geldi ya:(

bir_adı_yok
afferim kız sana rüya...
sen adam olursun...
nasılda koştu babsına...
kan çekiyor kan...
keşke birde eski rüya böyle koşup sarılsaydı...
ama ben sevdim yeni rüyayı...
çok hanım hanımcık olmuş maşallah...
..........

sude_19
05-10-07, 22:10
aradan yıllar mı geçirdiler ya, kız büyümüş,

dizinin sonunda çalan ŞARKIYI nasıl bulabilirim YARDIM LÜTFEN !!!!!!!!!!

arwen61
bitti hemde ne bitme "doğum günün kutlu olsun" "teşekkür ederim":icon_sorr

mahkeme sonuçlanmadı,rüya büyüdü,ahmetle yasemin hala ayrı :icon_sorrayrıca şu anda çalan şarkıda çok güzel :img-in_lo

bu bölüm aşk adına fazlasıyla yavan ama tarihi tanımak adına çok güzel bir bölümdü özellikle imran öktenin cenaze sahneleri çok hoşuma gitti o günleri yaşamışım gibi heyecanlandım:img-yes:

peki ne olacak bunların halleri kan tahlili falan birşey çıkarmı acaba?

zeyneps
İnanmıyorum ya çok duygulandım:img-cray:Kendimi tutamadım çalan şarkı süper ismi "Rüyamsın" galiba ..sevsek olmuyor sevmemek ölüm:img-cray: Harika ne diyeyim :img-in_lo

Işık'ın fotoğraflarını çekmesi filan içim acıdı :img-cray: Zaten diğer fotoğraflarda bütün ilklerde Necdet var:hıh

merw
ağlıyorum.. hem de tepine tepine...

"hayat sana sözüm yok...."

iReMJeLiBoN
İrem'cim zaman falan atlanmadı canım Rüya birden bire değişecek.:)
Valla Harun amin dedi mi yoksa demedi mi hiç fark etmedim.
Savaş Dinçel İsmet İnönü'yü çok güzel ca