Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-20
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[ 6]
7
8
9
10
11
ayrıca ben laleyi tebrik ediyorum
gerçekten güzel bir noktaya değindi
ama yasemin hanım lafın altında kalır mı kendi çapında kalmadı tabi
yani bu kadar zormuydu bu nejdeti üzmek
ahmeti üzmek daha mı kolay
yaw bu nasıl sevgidir
eh yasemin bu dururmu illaki en son laf onda kalacak saçma olsada,halbuki necdeti şu kadarcık düşünseydi onu çoktan bırakması gerekirdi korkak.
bu arada sanırım haftaya yeni bölüm koymayabilirler bayram olduğu için,umarım koyarlar 2 hafta nasıl bekleriz:icon_sorr
Benim en beğendiğim bölümlerden biriydi.Ahmet-Rüya ile ilgili güzel gelişmeler var.Cenaze merasimi,siyah beyaz fotoğraflara geçişler çok iyiydi.Kurguyuda beğendim.Siyasete son beş bölümdür bu kadar ciddi ve özenli bir biçimde yer vermemişlerdi.
Ama son sahne çok dokunaklıydı.Şarkının hüzünlü melodisi ve anlamlı sözleri ile birleşince aldı götürdü beni.Ah yavrum nede güzel sarıldı babasına.Naif bir kuğu gibi...
Az kaldı az zafer Ahmetin dolayısıyla bizlerindir.:good:
Edit:Sözler için ne demek rica ederim..Okuyup okuyup dalıyorum hülyalara...
Ahmet sırf bu sözleri söylese ,Rüya koşar babacığım diye...
ayrıca ben laleyi tebrik ediyorum
gerçekten güzel bir noktaya değindi
ama yasemin hanım lafın altında kalır mı kendi çapında kalmadı tabi
yani bu kadar zormuydu bu nejdeti üzmek
ahmeti üzmek daha mı kolay
yaw bu nasıl sevgidir
Onun ki Sevgi Aşk Falan Degil Kaanat Getirdim Ben Canım Böyle Sevgi Olamaz Ben BÖyle Seven Görmedim Daha Hayatım da Bazen Acaba Necdeti Seviyo Galiba Diye Düşünmeye Başladıgım Zamanlar da Olmustu Allah Aşkına Sevdigi Adamı Degil Kim Düşünüyo Ahmetin de ifade Ettigi Gibi Bir Hiç Ugurna Ayne Öyle Necdet Kim ya Dış Kapını Dış Mandalım... Şam Babası İşte... Bide Demiyolar mı Rüya Üzlecek Yok Yara ALacak Yani Eninde Sonuda Ögrenecek Üzlmeden Olacak iş Degil ki Gecti Başta Düşünecekti Buları Yasemin Aama Nerde Onda O akıl Bir Tahtası Eksik mi Acaba..:):)
Hayat sana sözüm yok
Derdimden derbederim
Hercai gecelerde
Rüyamsın görmediğim
Bozduk aşkın bağını
Hüzünler oldu şarap
Ne çabuk geldin geçtin
Sen kapımdan ey hayat
Uğruna harcadığım
Kurşini gençliğimSönmeyecek ki ah
Kalbimin yangın yeri
Çözülmüyor ki
Bu aşk deden kördüğüm
Sevsek olmuyor
Sevmemek ölüm....
LİN harikasın:img-in_lo Bak yine duygulandım:img-cray:
Bu bölüm siyaset açısından iyiydi ama hiç bir gelişme göremedik yani yine yerimizde saydık durduk geçiş bölümü geçiş bölümü diyoruz her hafta umutla bekliyoruz ama yine yerimizde sayıyoruz :icon_sorr
Neyse bir dahaki bölüme bakıcağız artık :icon_whis Şu mahkeme işi haftaya da bitmezse ay bayılaaazaaaam vallahi bayılaazaaam :icon_whis Zaten dizi hep aynı yerlerde geçiyor pastane ,mahkeme ,hastane :img-hyste
Muko çok güldüm kız ayrı yaşayacak bababababa :icon_whis :img-hyste
Aslıcım biz bunu geçen haftadan beri dile getiriyoruz ailelerin tepkisi çok yapay durdu 2007'de bile böyle olağan karşılanmazdı bu durum :img-yes: Aileler maşallah çok geniş davrandılar Hasan Amca bile neredeyse öpecek alnından Necdet'i benim bildiğim Necdet'i merdaneyle kovalardı :icon_whis Defne'nin ailesi neyse de ...aman kafa yora yora kafa kalmadı :hıh Neredeyse Yasemin 'i baş tacı yapacaklar bir de Necdet artık dış kapının mandalıdır hep öyleydi biz hariç kimse göremiyor mu bunu yani ben Işık'la Defne'nin yerinde olacaktım ki saçını başını yolardım o Necdet'in ..
Yasemin zaten apayrı bir vaka onu anlayamıyorum yani sizinle yardım edeyim diye evlenen kişinin size aşık olduğunu öğreniyorsunuz yıllar sonra "aaa bu adam ne kadar fedakarmış " demem ben asla :hıh Hatta çok kızarım ve "demek sen benimle fedakarlık yapmak için değil bana aşık olduğun için evlendin " diyip girişirdim valla sonra da hemen boşanırdım :hıh
Necdet'in yaptığı bence fedakarlık çünkü her aşık adam bunu kabullenemez.Bu aşktan da öte bence...Ne kadar aşık olursa olsun çoğu kişi böyle bi durumda geri çekilir.Ben de Necdet'in avukatı mıyım neyim?:img-hysteAma napıım kızıorum çok eziolar Necdet'i burda!!!
Yasemin zaten apayrı bir vaka onu anlayamıyorum yani sizinle yardım edeyim diye evlenen kişinin size aşık olduğunu öğreniyorsunuz yıllar sonra "aaa bu adam ne kadar fedakarmış " demem ben asla :hıh Hatta çok kızarım ve "demek sen benimle fedakarlık yapmak için değil bana aşık olduğun için evlendin " diyip girişirdim valla sonra da hemen boşanırdım :hıh
valla bende anlamıyorum bu nasıl bi mantıkdır..yasemin kadar olaya tam tersinden bakan biri varmıdır acaba.. neyse artık gece gece onu düşünürsem uyuyamam herhalde.. ne yaparsam yapayım anlayamayacağım ben yasemini.. eee bu durumda ahmet ne yapsın..
linçanım bunlar ne güzel sözler değilmi ama yok yok bende ağlamıyorum:icon_cry:
bu arada arkadaşlar şimdi atv nin sitesine baktım haftaya yeni bölüm var bayram yüzünden yayınlanmayabilirmi acaba diyordum ama neyseki yayınlanacak bilmeyenleriniz varsa bu mutlu haberi paylaşayım dedim:happy0064
çok saol haber için.. babam dizinin ortasında bayram cumaya geliyo deyince ödüm kopmuştu.. 1 haftaya zor dayanıyorum iki hafta işkence olurdu herhalde..
zeynep yıwrum ıyıde necdet artık ıstesede dış kapının dış mandalı olamaz geçmişt yaptı bır hata ve yaseminin ağına takıldı yaseminde nuh dıyo peygamber demıyo bırakmıyo cocugu...necdet gel necdet gıt...lale cok haklı ıkı yıl osnra ayrılmalıydınız dedı..olur mu hıç yasemin rahata alıştı hazır ruyanın babasıda var güzüküyo nıye rahatımı bozim dedi muhtemelen..şimdi dedim ya artık necdet ıstesede dış kappının dış mandalı olamaz..ortada ruya var cunku bı 3-4 yıl daha gıder bu boyle...neyse ıste dızı 80 de bıtmeyecekmı mesela dızının fınalınde ruya ogrense ahmedın babası oldugunu en geç diyelim.işte tam o sırada 19 20 fılan olacak..hahahaha.....cok gulerım eger oyle bişi olursa..
bıde sızde bılırsınız arkıler hyanı esk ıturk fılımlerınde babasını yada annesını yenı ogrene bı cocuk sank ıyıllardır arıyomuşda bulamıyomuş gibi hemen koşup hasretle sarılır ya ebeveynıne..sankı onceden tanıyoduda bırı ayırdı sankii..yenı ogrendıgın bırıne nasıl gıdıpte hasretle sarılırsın..neyse dıyecegım o kı eger ruyada ahmedı ogrenınce BABA ,BABACIM..diyip boynuna atılırsa yuh derım..once bı ınkar eder ısyan eder bıraz ınındırıcı olur dımı ama...zamanla alışır..ınşallah yanı..eskı turk fılımlerındekı gıbı olmasında..
ha birde soyle bişi var mesela ahmede alıştırmak ıcın şöylr bişi yapabılırler....mesela necdet ruyaya kotu davranı ruya ondan sogur sonra ahmedı ogrenınce zaten sen benım babam deılmışsın dııp ahmede koşar..olur mu olur..çok saçma ama bu senarıstlerden beklenır...(bkz.sezercık,yumurcak v.b...)
dimple_burcu 05-10-07, 23:08 ititraf etmeliyimki ne bu bölümü ne de yeni rüyayı begendim ben karina yı özledim asena da kimmiş
mahkeme sahnelerinden kal geldi yaa...necdeti boğasım geliyo evlilikmiş falanmış filanmış evliliğini yesinler:icon_mad:
şu lale yi de anlayamıyorum ya güzideden nefret ediodu hani noldu??dönek:icon_mad:
rıza da bi cins adam ya hala siyaset siyaset diye ötüyo..
ışıkın sevgisine de inamıyorum seven insan ne olursa olsun sever..noldu sonunda yine barıştılar işte boşuna afra tafra yapıyo..artizzz
defne ile denizcimin cübbeli halleri çok güzeldi..ne de yakışırmış berke avukat cübbesi:img-icecr
defnenin kucağına aldıgı çocuk karina olsaydı keşkem ben bu kıza ısınamadım:img-fie:
ahmetle yasemin eski günlerdeki gibi olcak sanmıştım Bİ AN ama yanılmışız işte:sad53:
haruncum da ne güzel patates soyarmış cnm benim:P
ya ayrıca ben bişey dicem kan testinde kesin sonuç alınamıyomuş bunu anladık da sonuçta necdetle rüyanın kan testi sonucu %0 olucak hiç bi bağ yok aralarında ama ahmetle rüya %100 olmıcak(test kesin sonuç vermediği için)ama yine de bişiler çıkcak yani dimi??
bişeyde dikkatimi çekti berenle okan yaz tatilinden sonra kilo almış onların tam tersine cansel zayıflamış..gerçi o her haliyle yakışıklı:img-in_lo
zannedersem yorumlarım bu kadar olcak dedim ya bu bölümü pek begenmedim
haftaya reytingler düşerse şaşırmam
Dizide yüzsüzlük diz boyu.Yasemin Sevim'in evinde Ahmet tarafından reddedildi,sabah sanki hiçbirşey olmamış gibi Ahmet'le konuşuyor.Onu çok sever ve de düşünürmüş gibi endişeleniyor onun için.Sen önce adamı mahkemede çaresiz şekilde bırakma.Bir de utanmadan yanaşmaya çalışıyor.:fighting2Lale'yle olan sahnede de çok başarısızdı.Üzülüyor mu gülüyor mu belli değil.:icon_whis
Necdet de çok korkak çıktı.Güzide'yi çok kolay unuttu.Aramaya bile çekindi.
acaba ahmet necdet kadar iyi bi baba olurmuydu rüyaya.buda bi soru işraeti tabi
Yasemin fırsat verse göreceğiz olup olamayacağını ama fırsat vermiyor kadın.
Bayramda yeni bölüm olduğuna sevinsem mi,üzülsem mi bilemedim.
Umarım misafir falan olmazda rahat rahat izlerim.
ahmetin mahsun mahsun içeri girişi, rüyanın onu görünce pastayı bırakıp koşması, ahmetin hiçkimseye bakmadan sadece rüyaya odaklanması, birbirlerine sarılışları, tam o anda giren o muhteşem şarkı "hayat sana sözüm yok...", etraftakilerin yüz ifadeleri, ışık'ın baba-kız fotoğrafı çekmesi, rüyayla ahmetin elele durup birbirlerine gülümsemeleri.... gece gece mahvettiler bizi, darmadağın oldum, şiştim ağlamaktan..
rüyanın değişmesine fazla takılmayın arkadaşlar, evet daha önce ve daha farklı değişmesi gerekiyordu ama olmamış demek ki. adı rüya mı? rüya. tatlı mı? tatlı. ahmete güzel gülüyor mu? gülüyor :img-in_lo o zaman, tamam. şekle bağlı kalmayalım....
zaman atlaması da yok, siz nerede gördünüz zaman atlaması? hakim 17 haziran 1969a erteledik demedi mi? :img-cool2
o değil de, "bunu ne zaman çektin?""geçen hafta adaya gitmiştik ya.." belli ki gözümüz alışsın diye ama yavaş yavaş necdetten kopmaya başlaması gerekmesine rağmen hala o ada senin bu köprü benim necdetle gezmeye mi gidiyor bu kız? başka bir bahane yok muydu??? :img-cool2
rüyaya birşeyler açıklama işini o kadar abartmışlar ki, o kadar olur yani. "rüyadan da kan alacaklar, ona nasıl açıklayacağız?" tövbe tövbee.. kan tahlilinin açıklaması mı olur ya, tahlil işte.. yani rüyayı öyle bir anlatıyorlar ki... "bakın onun daha hiçbir şeyden haberi yok, bunu da kaldıramaz, yasemine acıyın..." hayır efendim acımıyoruz yasemine. rüya kaldırabilir bunu, hem de bu şaşkınların düşünebileceklerinden çok daha iyi kaldırır, yeter ki güzel güzel açıklansın, çok geç olmadan....
sonuçta o senin bir parçan
bence tabikide daha iyi bir baba olurdu:good:
acaba ahmet necdet kadar iyi bi baba olurmuydu rüyaya.buda bi soru işraeti tabi
ya hala aynı şeyi söyleyebiliyosunuz... ahmet niye iyi bi baba olmasın ki.. kızı olmadığını bilmeden önce bile rüya'ya ne kadar sevecen bakıyodu..
siz ahmet'i rüyaya bakarken izlemiyosunuz galiba içi gidiyo adamın..
bu konu soru işareti falan değil.. ahmet rüyanın babası ispatlanınca ve rüya öğrenincede nasıl olduğunu görücek herkes..
Ben Necdet'in yaptığına fedakarlık diyemem valla burda eziyorlarsa Necdet'i ne diyeyim demekki herkesin bir bildiği varda eziyorlar :icon_whis:icon_whis :)
Asıl Necdet Ahmet'e ulaşmak için bir çabada bulunsaydı ne olursa olsun Ahmet'i haberdar etseydi onu gördüğü zaman Yasemin'i geri pana atıp da bebeği ve geleceğini düşünseydi işte o zaman vayyy be ne fedakar çocuk derdim ama onun kolay yolu seçip hem de bir fırsatı değerlendirir gibi Yasemin'le evlenmesine fedakarlık diyemem :hıh
Rüya'nın isyanları oynayacağı günün gelmesinden korkuyorum ama eninde sonunda olacak ve eninde sonunda alşacak Rüya :img-in_lo İlk herşeyini kaçırdı Ahmet onun bari okula ilk başladığı günü kaçırmasın gençliğini kaçırmasın :img-in_lo Rüya okula başlamadan bunu öğrenmeli yoksa arkadaşlarını içinde ne duruma düşecek Yasemin ve Necdet bunu hiç düşünmüyorlar:hıh Varsa yoksa "Rüya'dan ayrılamam" tripleri :hıh Rüya'yı zerre kadar düşünselerdi işler bu noktaya gelmezdi :hıh
Ya hala dönüp dönüp aynı şeyleri yazabiliyorsunuz ya pes diyorum yani pes Ahmet niye Necdet kadar iyi baba olamasın ya :icon_whis :hıh Hayır yani bari bunu söylerken kendi babanı düşün de yaz böyle bir mesajı hayır cevap vermeyim diyorum ama sinirleniyorum yani ne demek bu sen hiç üzülme Ahmet Necdet'ten kat kat kat iyi baba olur
acısıyla tatlısıyla bir bölümü daha bitirdik çanlar son sahne ve onunla birlikte söylenen şarkı hepimizi derinden etkiledi şarkıya emeğ geçen herkesin eline sağlık:good:
haftaya muhtemelen dava işi belli olur eğer ahmet kazanırsa yasemine hapis yolu gözükür işte ondan sonra ahmet ne yapar bir muamma ama o yaseminin hapse girmesini değil aynı kendi çektiği acıları çekmesini istiyor olurda yso hapse girerse yine üzülür,bu seferde yasosu için uğraşır allah bu çocuğa kolaylık versin işi çok zor:icon_sorr
saati 01:21 yaptık yepyeni bir güne yine birlikte girdik çanlar ben artık kaçıyorum yarın işe pörtlemiş gözlerle gitmeyeyim değilmi:)
bu arada sizde bir fikir belirtin lütfen ahmetle doğum günü partimizde ilk hangi şarkıyı çalalım:img-wink:
hepinize hayırlı geceler,iyi yorumlar yarın görüşmek dileğiylebye
Dizide yüzsüzlük diz boyu.Yasemin Sevim'in evinde Ahmet tarafından reddedildi,sabah sanki hiçbirşey olmamış gibi Ahmet'le konuşuyor.Onu çok sever ve de düşünürmüş gibi endişeleniyor onun için.Sen önce adamı mahkemede çaresiz şekilde bırakma.Bir de utanmadan yanaşmaya çalışıyor.:fighting2Lale'yle olan sahnede de çok başarısızdı.Üzülüyor mu gülüyor mu belli değil.:icon_whis
Necdet de çok korkak çıktı.Güzide'yi çok kolay unuttu.Aramaya bile çekindi.
e bahsettıgımız kişi yasemin olunca yuzsuzluk tutuk zekalılık ..bunlar cok doğal şeyler...
derler ya yuzune tukursen yağmur yağıyo sanarmış..işte yaseminde boyle bir insan işte.ahmet oyle bir soz soylemiş ama ertesi gunu yasemın gıdıp ne konuşuyo dıyeahmedı dınlıyo..aman ışte tıpık yasemin balık zekasına sahıp oldugu ıcın ertesı gune kadar ahmedın yaptıklarını unutmuştur...
yaaaaa necdetle ruyanın okadar forosu varken nasıl olacakda ruya ahmede gıdecek hıc kalbım dayanmaz..eger necdetle ruyayı ayıracaklarsa barı allah aşkına ılerde oyle bı sahne yapsınlarkı boyle hepımız ağlamaktan helak olup olelım..cok acıklı olsun...of bende mazoşistim mazoşist kesın yanı..of yasemın of.şimdi biri mutlu olsa diğeri uzulecek..cok mesutsundur herhalde...herkesın hayatı allak bullak..ve dahada karışacak...
şu kan testındede bence yasemınle necdet alvereye falan bıle başvurur ruyayı vermemek adına...mesela knal tahlılerını deıştırebılırler o kan yerıne necdetın kanını koyabılırler yada ne bılım onu gıbı şeyler.aman anacım fazla aksıyon ve atraksıyon olur boylede:D:D
Ekşi'den taze yorumlar:)
dünyanın en mıy mıy karakteri yasemin i barındıran dizi..acıklı her ortamda ahmet buna lafları sıralarken donup kalması "ama ahmet mıymıy mıy" diye birşeyler söylemeye çalışması ellerini genelde anlamsızca sallaması falan...belki başkası canlandırsa daha aşık olunabilir bir dizi karakteri olabilirdi...
rüya adlı çocuğun birdenbire 3 yaş büyüdüğü dizdir. salak sanıyorlar herhalde çüş yani
zamanın biraz hızlı geçtiği dizi. department of temporal investigationsa havale ediyorum kendilerini.
ahmet'in mahkemedeki ifadesine göre 9 yıl önce yaseminle 1,5 sene süren bir ilişki yasamış. 7.5 sene önce ayrılmışlar yani 7.5 sene önce de yasemin ile necdet evlendi o zaman. dizi birden atladığında 4 senedir evliydi yasemin, 3.5 sene mi geçti yani
ayrıca 35. bölümünün sonunda çalan şarkının ismi rüyamsınmış
hekimoglu64 05-10-07, 23:21 süper bir bölümdü gerci tam izleyemedim o yüzden fazla yorum yapamiyorum tekrar izledikten sonra yaparim ama yaseminimyine süperdi rüyada büyümüs yeni rüyada tatli fena degil neyse benden bu kadar tam izledikten sonra yorum yaparimbye
saygilar.....
TaintedWhitexx 05-10-07, 23:21 İvetttt epenim. Bende bi bölüm özeti geçiim istiyom :img-yes:
Öncelikle şunu sööliim ÇOOOOKKKK GÜZEL Bİ BÖLÜMDÜ!! Ahmet Yasemin olayını çok abartmadan azıcık gösterdiler ve siyasi olaylara bayağı yer verdiler. Yalnız Sevim'le Mehmet'de bayaa saçmaladılar ama.. neyse. Bölüm müthişti. Harun'umu ve Deniz (Gezmiş)'imi de gördüm bayaa. :img-in_lo Çok iyi oldu valla. Gözüm gönlüm açıldı :img-hyste Büde genç irisini görsem tam süper olucaktı ama neyse :icon_sorr
Abi şu dallama Işık'da Yaşar'ı hemen affetti yaaa.. Garry. Ben sevmiyom Yaşar'ı. Her dakka da sölüyom ya zaten :img-hyste Yaşar bi ara "Bi daha gözüne gözükmem..." falan diyince bayaa umutlandım, "HÖÖNKKK diziden çıksıııınnn Harun'umuz geri dönsüüün" oldum ama insanın her istedii olmuyo malesef heueheuheueheueheueheue
Onun dışındaaaa... Defne ve Deniz her zamanki kibin çok yahışiilerdi. Deniz'in şaşı sahnesine ve ODTÜ'de "polislerin tutuklanması"na koptum yaa. :img-hyste Ve bence İmran Öktem'in cenazesini falan süper yapmışlar. Harun ve arkadaşları gene çoştular orda. Zaten nerde olay, ODTÜ orda. Rahat durmiiler küüüü
Hemmmmm başkaaa... Iyy yeni Rüya'yı hiç sevmedim yaaa sevimsiz şey. Ben Karina'mı geri istiyom bana ne :hıh
Şu Rıza da nası bi karakterdir yaa... Önce Şevket'i dövüyo sonra Rüya'yı ayağına götürüyo. Yaşar'a tepkiliydi falan sonra kızıyla dertleşiyo "medenice." Dengesiz anam dengesiiiizzzz :img-hyste
Neyse benden bu kadar. Geri kalan olaylar beni enterese etmii. (Olay mı kaldı zaten :img-hyste)
Arkadaşım Necdet'ten niye nefret etsin yaa.Biraz saçmalamaz mısın lütfen :) Fedakarlık nefret edilmeyi mi hak ettirir?Bence kan bağı olmadığı halde öz babası gibi davrandığı için her zaman onu sevecek ve ona değer verecek e normali de bu zaten:img-wink:
Canım Herkesin düşüncesi Farklı Saygı Duymak Gerekir Demi Ben Böyle düşünüyorum Sacmalamıyorum Ayırca Bu Bir Fedakarlık he Ne Fedakarmış Beee Dogum Günü Partisindeki Ahmetin Gelişini de Ve rüya'nın Ahmete Sarılmasın daki Yüz İfadesin Gördünmü Nasıl Peki Öfkeli Acayip Bir Bakış Kendin Rüyanın Babası Gibi Görmeye Öyle ALışmıs ki Ahmetin Onun Babası Olmadına Öyle İnandırmış ki Kendin Bu Belli Ya.. Amam Gercek Babası Ahmet Necdet Çok Kızıgın Olmamktan Kaynakalan Bir Sey Ondan Böyle Olmasın İsitiyorum Kusura Bakma Artık..:)
Ben Necdet'in yaptığına fedakarlık diyemem valla burda eziyorlarsa Necdet'i ne diyeyim demekki herkesin bir bildiği varda eziyorlar :icon_whis:icon_whis :)
Asıl Necdet Ahmet'e ulaşmak için bir çabada bulunsaydı ne olursa olsun Ahmet'i haberdar etseydi onu gördüğü zaman Yasemin'i geri pana atıp da bebeği ve geleceğini düşünseydi işte o zaman vayyy be ne fedakar çocuk derdim ama onun kolay yolu seçip hem de bir fırsatı değerlendirir gibi Yasemin'le evlenmesine fedakarlık diyemem :hıh
ya bide düğün günü ahmet'in geldiğini görmüştü..
hala yasemine soruyo ahmet gelse eskisi gibi olurmuydunuz diye.. ne diyecek orda.. kim olsa hayır derdi.. ona hiç sormadan ahmet'i bulup durumu anlatmalıydı.. bide pastanede efelenmeler falan..
valla böyle yazdıkça daha çok sinir oluyorum necdet'e..
ayrıca önümüzdeki 30-40 yıl fedakar lafını duymak istemiyoum..
ya cidden ya ruyaya okadar evham yapıyolarkı kan tahlılı almak ııcn bıle ne dıcez dıye konuşuyolar.be hey akıllılar bunca yıl bu kadar ıdare etmışsınız şmidi mi idare edemıyosunuz..siz ayrı yataklarda yatarken cocuk sormadım ıhic nıe ayrı yataklarda yatıyosunuz dıyede buna bı kılıf uydurmuşsunuz da kan tahlılıne uyduramayacaksınız..ayrıca bı tutarsızlık daha vardı..ruyadan okadar saklıyolar durumu ama salonda ruyaa resım yaparken dıbınde konuşmasınıda ıyı bılyıolar bu durumu...defne dıyo düşündüm acaba bana benzeyen tarafı var mı dıye abımle konuştunuzmu hiçç falan fılan..e yuh yaanı salak mı sanıyolar bu kızı bunlar..bu kadar cın gıbı kız dıbınde konuşulanlardan hıcmı bısıy cakmayacak...deli mi ne ayk...
Bunlar da itüsözlükten...
son bölümüyle 'ohaaa.çüş yuuuh, yok artık....!!' dedirten dizi. 'bir çocuk doğum gününden önceki gecede nasıl serpilir ne kadar büyür ve nasıl sekiz kat kıl hale gelebilir' i incelemiş ve bizlere göstermiştir son bölümünde. önceden bıdık olarak gördüğümüz rüya arık at kadar kız ve büyümek o kıllığından hiç bir şey almadı. hatta bir gece önce 'mumuta' derken 'yumurtaya' artık yumurta diyor yani şirinliğini de yitirdi. bunlar bizi ya beyinsiz sanıyo ya da balık hafızalı. 'imkanımız yok o kadar ,daya abi mantık hatası falan anlamaz bunlar' diyo herhalde yönetmen. katıla katıla gülerken bir yandan da sinir olmamak mümkün değil.
utanmdan bir de yeni çocuğu heyecan yaratarak getirdiler ekrana, ayaktan başlayıp kafaya doğru çekerek. töbe töbe. :img-hyste
yaşar'ıda aileyi kabul edin yazık çoçuk yapayalnız kalıyor yurtlarda diyesim gelmiştir bu bölüm itibariyle, ayrıca rüya hiç büyümesin demek istiyorum buradan ya da beklesinler o büyüyünce çeksinler efendim ilerleyen bölümleri çok mu şey istiyoruz hayret birşey.
küçücük çok şeker kız çocuğunun (rüya) nasıl olup da birdenbire eşek kadar kız olduğunu anlayamadığım dizi. o sahneden sonra evdekilere dönüp baktım acaba değişen büyüyen var mı diye. küçük kardeşimi uyandırdım çok şükür hala aynı bıcırık. n'oluyoruz lan nasıl bi olaydı o anlamadım vallahi.. hadi arada ankara'ya gittiler mahkeme gününü beklediler falan zaman geçti de bize mi çaktırmadılar acaba diye düşündüm ama kız evrim geçirmiş adeta 1 milyon yıl olmasa bile 3 seneden önce o hale gelemez anasını satayım. küçük hali daha şekerdi ayrıca, şimdi tipik uyuz ilkokul kızlarından olcak kesin. başlamasın okula falan da.
ayrıca ahmet günden güne daha da sapıtmakta bir an önce elim bir trafik kazasına kurban gitsin ne lan bu.
edit: bir sonraki bölümde yasemin'i 65 yaşında menopoz teyze, ahmet'i 128 yaşında dünyanın yaşayan en yaşlı adamı, yasemin'in babasını da 17 yaşında toy bir delikanlı olarak görmek istiyorum. ayrıca yaşar chp gençlik kolları başkanı, deniz de jamaikalı bir iş adamı olsun. deniz aynı zamanda 7 yaşında olsun (buna çok güldüm):img-hyste
Kan tahlilinin sonucu ahmet in istediği gibi sonuçlanırsa rüyayı nüfususuna geçirecek mi yoksa velayeti alıp beraber mi yaşayacaklar malumatı olan var mı arkadaşlar
Zaten o sahne bana çok komik geldi kan tahlilininde açıklaması mı olurmuş ya :)Tahlil işte :icon_whis Hayır 1969'da böyle bir olayı bütün aileler geniş bir şekilde kaldırabiliyorlar da kan testini açıklamaları mı sorun oluyor :icon_whis hasbinallah:hıh :hıh
Artık bu dizi beni delirtmekten başka bir işe yaramıyor :hıh Neyseki bugün biraz siyaset de gördük de rahatladık :icon_whis Yasemin kadar mantıksız birini de görmedim diziyi uzatmak için sanırım Yasemin bu hallere düşürüldü gerçek hayatta onun gibi davranmaz hiç bir seven kadın ve anne :hıh Gidip mantıklı mantıklı konuşacağına hala liseli aşıklar gibi "bana böyle bakmana dayanamıyorum " diye sarılıveriyor :hıh Yasemin büyüsün biraz artık :hıh Maşallah yaş 28 ama zeka yaşı 15-16:hıh(Bu arada farkettim ki 15-16 yaşındaki insanlar daha mantıklı Yasemin 'e göre çok affedersiniz öyle demek istememiştim :icon_sorr:Rüya bile ondan daha akıllı )
Uludag sözlük'ten taze yorumlar.:)
hatırla sevgili müzikleri listesine yepyeni bir şarkı daha katmış allahın belası dizi. ömrümü yedi bitirdi. şimdi ben o şarkıyı kimin söylediğini bulup tekrar dinleyebilmek için en az iki hafta uğraşacak mıyım? "hayat sözüm yok sana" diye başlıyordu evet. sonra ne diyordu ne ne ne ne ne? allahım sen aklımı koru.
dizideki ufak kızın 3 saniyede 3 yaş büyüdüğü dizi. ya kendisi sulak yerde yaşıyor ya da senarist tayfa seyredenle kafa buluyor.
bir mum üflemeyle 3 yaş birden atılır mı lan?
Bundan 3-4 dakika önce yeni bölümünün bitişindeki; rüyanın son sahnede 3 yaş büyüdüğünü gördüğümüz ve biz izleyicilerin "bu ne yaa" demesine sebebiyet vermiş fakat hala vazgeçemediğimiz dönem dizisi..
*
şöyle ki bugün yayınlanan yeni bölümün son sahnesine kadar biyolojik olarak ahmet ile yasemin'den olan fakat evlilik içerisinde doğduğu için mahkemelere çıkan necdet'ten olduğu iddia edilen rüya'yı 4-5 yaşındaki haliyle izledik. Fakat son doğumgünü sahnesinde ilkokula başlayacağından olsa gerek 7 yaşında olarak görmüş olduk. Bu kadar da saçmalık olmaz diyoruz.
Edit: Ben senarist eşiyim böyle nüanslara takılıp, kalıyorum.
Şimdi bunların barışıp Rüyayla aile kurmalarının önünde engel olarak bir tek Ahmet'in öfkesi kaldı galiba? Ona getirmek istiyorlar ısrarla. Aylanın bu işteki rolü şu olabilir kanımca: Yaseminin KIbrısçığa gelip herşeyi anlattığını duyduğunu söyleyecek. Bu durumda bu bir kozdur mahkemede. Aynı zamanda Yasemini affetmemeye kararlı görünen Ahmet yumuşayacak (zaten dünden razı zavallım, o bir söz bekliyor, kadın gibi bir kadın bekliyor ama, neyse), ve hepsinin hayatı bir kere daha değişecek. Ahmet ve Rüya ve Yasemin bir aile olacaklar.
Kan tahlilinin sonucu ahmet in istediği gibi sonuçlanırsa rüyayı nüfususuna geçirecek mi yoksa velayeti alıp beraber mi yaşayacaklar malumatı olan var mı arkadaşlar
Bugün sürekli vurgulanan şey, Yasemin ve Rıza tarafından yani, Ahmetin çok kızgın olduğu ve Yasoya çektiği acıyı yaşatmak adına kızını ondan alacağıydı. Böylece bize de Yasonun tavırlarının anlaşılmazlığının nedeni olarak buna karşı koymak rezilliğini yutturmaya çalışıyorlar kanımca. :icon_whisAma Ahmetin en azından ilk elden yapmak istediği, Rüyayı önce nüfusuna almak. Sonrası Allah kerim.:icon_whis
Sözlüklerin böle atağa geçeceğini tahmin etmiştim izlerken :) haklılar tabii.Rüya'yı öyle görünce yıllaaar geçti sandım birden.Oysaki daha duruşma günü bile gelmemiş sanırsaamm..
Asıl Necdet Ahmet'e ulaşmak için bir çabada bulunsaydı ne olursa olsun Ahmet'i haberdar etseydi onu gördüğü zaman Yasemin'i geri pana atıp da bebeği ve geleceğini düşünseydi işte o zaman vayyy be ne fedakar çocuk derdim ama onun kolay yolu seçip hem de bir fırsatı değerlendirir gibi Yasemin'le evlenmesine fedakarlık diyemem :hıh ..:)
İşte Bu Zeynep'cim bravo:)
Çok güzel Anlatmısın imzamı Çakarım Bu Sözlerine...:) Artık Yok ÇoK Fedakarmışta Bilmem Ne Demeyin bence.. işte Zeynep ÇoK gÜzel Açıkladı..:)
hatırla sevgili müzikleri listesine yepyeni bir şarkı daha katmış allahın belası dizi. ömrümü yedi bitirdi. şimdi ben o şarkıyı kimin söylediğini bulup tekrar dinleyebilmek için en az iki hafta uğraşacak mıyım? "hayat sözüm yok sana" diye başlıyordu evet. sonra ne diyordu ne ne ne ne ne? allahım sen aklımı koru.
ya koptum bu yoruma yaa:img-hyste:img-hyste bunu yazan aramızdan bri olabilirmi acaba:icon_whis:icon_whis
utanmdan bir de yeni çocuğu heyecan yaratarak getirdiler ekrana, ayaktan başlayıp kafaya doğru çekerek. töbe töbe.
ayrıca rüya hiç büyümesin demek istiyorum buradan ya da beklesinler o büyüyünce çeksinler efendim ilerleyen bölümleri çok mu şey istiyoruz hayret birşey.
bunlarada bayıldım.. teşekkürler eklediğiniz içn muko ve melal..
son sahne beni derinden etkiledi hala gözümün önünden gitmiyor çok ağladım çok bu ne vicdansızlıktır bu ne zalimliktir ahmeti ve ailesini hiçe saymak doğum gününü bile haber vermemek ne insafsızlıktır duygularımı anlatacak kelime bulamıyorum ayrıca defne ve sevime çok kızdım ahmete bu kadar ihanette fazla ya hiç bir şey yokmuş gibi davranmaları hiç hoş olmamış. iki kendini bilmez zalim insan yasemin ve necdet bozuluyorlar birde ahmetin gelmesine çocuk ellerinden gidecek diye korkuyorlar. kendilerini birde ahmet yerine koyup bi baksalar gerceklere belki birşeyler görürler ama nerde onlarda ince düşünce sağduyu onlar ancak kendilerini düşünürler. çocuğun psikolojisi deyip anca zırvalıyorlar rüya eninde sonunda gerçekleri öğrenecek bu ne kadar çabuk olursa daha kolay atlatabilir ahmete daha kolay alışabilir
Emoş'um Hatırla Sevgili'nin yeni şarkısıyla ilgili olan yoruma bende koptum.
Ama cidden öyle ya şimdi bir çoğumuz o şarkıyı bulmak için uğraşacak.
Yaralı Kalbim'i ilk dinlediğim bölüm geldi aklıma o şarkıyı da amma aramıştım.
Önce yarısını bulabilmiştim sonra tamamını.
HS bitince 2. bir müzik albümü daha çıkmalı bence eminim dizi bitene kadar daha çok şarkı ve müzik yapılacaktır bu diziye.
HS'yi diğer dizilerden ayıracak en büyük fark müzikleri olacak sanırım.
Çünkü neredeyse hiç bir dizinin müzikleri bu kadar ilgi görmedi,albümü bu kadar satmadı.
Emoş'um Hatırla Sevgili'nin yeni şarkısıyla ilgili olan yoruma bende koptum.
Ama cidden öyle ya şimdi bir çoğumuz o şarkıyı bulmak için uğraşacak.
Yaralı Kalbim'i ilk dinlediğim bölüm geldi aklıma o şarkıyı da amma aramıştım.
Önce yarısını bulabilmiştim sonra tamamını.
HS bitince 2. bir müzik albümü daha çıkmalı bence eminim dizi bitene kadar daha çok şarkı ve müzik yapılacaktır bu diziye.
HS'yi diğer dizilerden ayıracak en büyük fark müzikleri olacak sanırım.
Çünkü neredeyse hiç bir dizinin müzikleri bu kadar ilgi görmedi,albümü bu kadar satmadı.
müjdemi isterim müzik bulundu...:happy0064:happy0064:happy0064
sağolsun biri eklemiş siteye..
başındaki ahmet'le rüyanın sözleride var..
"doğumgünün kutlu olsun canım"
"teşekkür ederm"
harika bi şarkı ya şu an fonda çalıyo..
ya o yorumu yazan kim acaba şarkıyı göndermek isterdim..:happy0064
müjdemi isterim müzik bulundu...:happy0064:happy0064:happy0064
sağolsun biri eklemiş siteye..
başındaki ahmet'le rüyanın sözleride var..
"doğumgünün kutlu olsun canım"
"teşekkür ederm"
harika bi şarkı ya şu an fonda çalıyo..
ya o yorumu yazan kim acaba şarkıyı göndermek isterdim..:happy0064
Hatırla sevgili'nin sitesine mi eklenmiş hemen uçuyorum oraya.
Bu güzel haberi verdin ya Allah ne muradın varsa versin canım.:)
Orjinal halini bulana kadar bununla idare edeceğiz artık.
Efendiiiiim Valla Bu Bölümün Bazı Sahneleri Gerçekten Güzeldi :img-icecr Sağolsunlar Arkadaşlar Yazışlar Zaten :img-yes:
Oyunculuklar (Tabi Ki "GERÇEK OYUCUKLAR" :img-yes:) Çok İyiydi :good:
Bu Şarkımız Da Ahmet Ve Necidet'ten Ada Otu-Dağ Çayırı Yasemin'e(:img-swoon :hıh)
Grup Vitamin Söylüyor Efendim ...
AL AŞKINI SOK GÖZÜNE GÖZÜNE :img-hyste
Kader defterimin kabı yırtıldı
Hayret ettim inanamadım gözüme
Yüreğimin sol kapağı burkuldu
Al aşkını sok gözüne gözüne :icon_whis
Canım yanıyor aman ah
Ölmek üzereyim
Otopsi raporumu ah görmek üzereyim
Aşk dediğin parayla olmaz
Bizde sevda cüzdana konmaz aaaah
Öğretemedim yar!
Al aşkını sok sok gözüne gözüne
Görüşmeyelim güzelim
Üstüme gelme alkolluyum
Sonra kötü üzerim
Gönül defterime yetmiyor kalem
Dırdırınla harap oldu yıkıldı yuvam
Gözüyle gülmekte bütün elalem
Al aşkını sok sok gözüne gözüne :icon_whis :dito
Dava Ahmet Lehine Sonuclanırsa Eger ki Bu Yüksek Bir İhtimal Ahmet Yaseminden Bir Adım Önde Bence Kazanma Konusunda ..,,Kan Tahlil vs vs Sebeple
Yasemin Kesin Hapis Yolu Gözukecek Acaba Ondan Sonra Olaylar Nasıl Gelişecek Bir Fikir Olan Varmı Acep... Yasemine Hapis Yolu Gözküyo Eger Yalan Ortaya Çıkarsa Necdetinde Hapse Girmesi Gerekmez mi Böyle Bir Durum da Yasemin Girer Diyoruz Savcı da Öyle Dedi Ya Peki Necdet...
Hatırla sevgili'nin sitesine mi eklenmiş hemen uçuyorum oraya.
Bu güzel haberi verdin ya Allah ne muradın varsa versin canım.:)
Orjinal halini bulana kadar bununla idare edeceğiz artık.
evet valla bu kadar kısa zamanda şükredelim tamamını çekebilmiş arkadaş..
gizem şarkı süper valla...adı bile yeter.."al aşkını sok gözüne gözüne"
Bugün sürekli vurgulanan şey, Yasemin ve Rıza tarafından yani, Ahmetin çok kızgın olduğu ve Yasoya çektiği acıyı yaşatmak adına kızını ondan alacağıydı. Böylece bize de Yasonun tavırlarının anlaşılmazlığının nedeni olarak buna karşı koymak rezilliğini yutturmaya çalışıyorlar kanımca. :icon_whisAma Ahmetin en azından ilk elden yapmak istediği, Rüyayı önce nüfusuna almak. Sonrası Allah kerim.:icon_whis
ehhh alıştık bu ters U dönüşelere ama KABULLENMİYORUZ!..bir denilenin diğer ilgili repliklerle alaşağı edilmesi...:icon_whis bknz:Biz de Yasemin gibi anevrizma, Necdet gibi pişkinlik yok henüz!
Yaseminin Laleye Sevdiğin birine çek git demek kolay olmuyor demesi....:img-hyste ve evrendeki tüm kargalaaaar!...Niye yaseminciğim? Çok kolay..hele senin için!...O kafede uğruna aşkından defterler eskittiğin, hayatını binbir perişan ettiğin Ahmeti o sabah, o kafede....çok güzel çek git! demiştin..bknz:Ahmeti o kaddar da çok sevmiyormuş...sonucu çıkıyor sayın senaristler!...
Defne, Yaseminin evine gelir..Langır lungur Rüyadan çocuğun yanında mevzuuları konuşurlar...bknz:çocuklar anlamaz gibi durur..ama herşeyi net algılarlar!...Ahmet bizim neyimiz oluyor anne?
Işık ve Yaşar, o kadar zorlamalar ki...Isıamıyorum bir türlü...Yaşarın sokakta yürürken, yanından geçecekken 100 metre uzağına atladığı mini etekli süslü kadın sahnesinden hiç hoşlanmadım...Pardon!Saf Anadolu çocuğuydu değil mi?..Yavuklusu da var..Yanında herhangi bir nefsini zorlayacak bir kadına bile yanaşmaz...
Defne ve Deniz pek sevimliydiler..
Defne annesine çok fazla meyve yiyorum..Selma da aman rengin pek soluk diyor..Sonra Deniz de sen çk güzel anne olacaksın diyor...Eyvahh! Bu kızı da hamile etmesinler!:img-swoon...Vallahi muhtemel hamilelik kontenjanını Güzideye veriyorum:icon_whis
Harun ve ODTÜ deki arkadaşlarıyla mutfak halleri pek hoştu..Ama en çok Harunun İmran Öktemin cenazesindeki Paşayı korumak için fundamentalist grubun üstüne hurra diye atlaması hoşuma gitti..:) Harunu oynayan çocukta gerçekten! o dönemin ateşliliği ve o idealizmin inanmışlığı ve masumiyeti var..:good:
Ben asıl bir de..Yaseminle Necdet karakterlerinin oturup ta cenazenin siyasi boyutlarını beraber tartışmaları koparttı..bknz:bir tanesi yetiyordu, şimdi ikincisi de çktı..:img-swoon..Lütfen şu siyasi analizleri akil adamlarına
teslim ediniz...Mesela bunu Ahmet ile Şevkete bırakabilirlerdi...Bir de Yasemin demez mi? İmran Öktemle aklı kalan tek şey, Voltaireden kullanılan o cümlesiymiş...Tanrıyı da insan yarattı..bunu da kimdn öğrendi???
Bu arada Yaseminin anlayamadığımız bir anda gelişen Ahmete bir şey olursa kaygısını bir şekilde! dile getirdiğinde..Ahmetin verdiği cvp hoşuma gitti..Hiçbir yer güvenli değil diye evimizden hiç çıkmayalım mı?
Bunu şöyle de çevirebiliriz...Gerçeklerin çıkması bizi korkutuyor diye, yalan söyleyip saklanmamız mı gerekir Yasemin?
Daha diğer bölümlerle ilgili aklıma gelince yazacağım..:)
yaa ben bu yeni rüyaa yı sevmedim galiba:(:(:( ameetttt bile diyemiyooo..
bizim rüya ne güzel kosardı ahmete halbukii ameet ne aldın bana diee dimi:)
bu arada artık herkes her seyi ögrendi sadece resmi makamlara karsı rol icabi evli gözüken bir cift necdet ve yasemin ve rüyanın asıl babası da ahmet bunu cümle alem biliyoo..
yasemin de bunu inkar etmiyoo ama rüyanın dogum gününde babasının tarafından tek konuk halası oda yaseminin kuzeni ile cıktıgı içinn yanlışş anlamayalım sakın!!!!!
cok ama cok merak ediyorum bi sekild ahmetle yalnız vakit gecirmeden yaza dede ve babannesi ile hiç tanısmadan bu cocuk nasıl bu duruma alısacak ziraa yasemin rüyanın alısması lazım acı çekmesini istemiyorum deyip duruyor...
yasemin hanım da kendini ahmetin kollarına dayayınca yumusayacak sandı ama bu biraz ucuz kurtulus olur bu.azıcık burnu yere sürtsün sonra ahmet nasılsa dayanamaz affeder...
savaş dinçel gercekten ismet inönü rolünü oynayan tek ve en iyi oyuncu bence ne güzel bir sahneydi canlandırdıgı... o dönemki güncel olaylarında takip edildigi cok güzel bir bölümdü bu bölüm gene...
AMA BEN ESKİ RÜYAMİ İSTİYORUM... YILLAR GECİP ONUN HEP KÜCÜK KALMASI DİZİDE MANTIK HATASI OLUSTURUYOR OLABİLİR AMA BİZ BUNU GÖRMEZDEN GELİRİZ DİMİİ ARKADASLAR....
Badger ağzını hayra aç Defne kusur kalsın hamilelik konusunda.
Ama Deniz'le neredeyse aynı evde yaşıyorlar böyle bir olasılığın olması kuvvetle ihtimal.
Hem mantıksız değil Ahmet'le Yasemin bir kere birlikte oldular Yasemin hemen hamile kaldı.
Bari bunlar uzun zamandır birlikteler mantıksız olmaz yani.:)
Bakalım yarın reytingler nasıl gelecek merak ediyorum.
belki düşmüştür:icon_sorr bu yaseminle ahmet'in velayet davası uzadıkça da düşer zaten:hıh kadrosu ve konusu bu kadar zengin bi dizi o noktada tıkanmamalı bence:icon_whis
çok üzgünüm yorum falan yapamıyacağım beni ilgilendiren bu hafta rüya ben eski rüyayı istiyorum onu izlerken inanılmaz keyif alıyordum dizi boyunca rüyanın çıkmasını bekliyordum
Badger ağzını hayra aç Defne kusur kalsın hamilelik konusunda.
Ama Deniz'le neredeyse aynı evde yaşıyorlar böyle bir olasılığın olması kuvvetle ihtimal.
Hem mantıksız değil Ahmet'le Yasemin bir kere birlikte oldular Yasemin hemen hamile kaldı.
Bari bunlar uzun zamandır birlikteler mantıksız olmaz yani.:)
bence de kalmasın derim..Daha o olgunlukta değiller..Hem Deniz mitingten mitinge Defneyle beraber kucaklarında bebekle mi koşacaklar??!!..ben de istemem de..çok fazla tırmaladı kulağımı o cümleler...:img-cool2
Evlilik dışı gelişenbir hamileliğe bir kere daha yüreğim dayanmaz...Tahammüllerim zaten bitti tükendi...Sadece kefaret ödenmesi adına Güzidenin hamile kalıp Necdetten bir süre! bihaber çocuğunu dünyaya getirip büyütmesini isterdim... Bakalım insanın gerçekten çocuğundan ayrı ve habersiz kalınıp ta sonradan öğrendiğindeki hali ve acısı nasıl oluyormuş???:img-cool2
bence de kalmasın derim..Daha o olgunlukta değiller..Hem Deniz mitingten mitinge Defneyle beraber kucaklarında bebekle mi koşacaklar??!!..ben de istemem de..çok fazal tırmaladı kulağımı o cümleler...:img-cool2
Evlilik dışı gelişenbir hamileliğe bir kere daha yüreğim dayanmaz...Tahammüllerim zaten bitti tükendi...Sadece kefaret ödenmesi adına Güzidenin hamile kalıp Necdetten bir süre! bihaber çocuğunu dünyaya getirip büyütmesini isterdim... Bakalım insanın gerçekten çocuğundan ayrı ve habersiz kalınıp ta sonradan öğrenildiğinde nasıl oluyormuş???:img-cool2
Cenazede Necdetin bir lafı üzerine-şimdi hatırlamıyorum- Güzide de; Ben yalnız değilim ki, dedi!:img-wink::icon_whisNe demek istedi acaba?
Cenazede Necdetin bir lafı üzerine-şimdi hatırlamıyorum- Güzide de; Ben yalnız değilim ki, dedi!:img-wink::icon_whisNe demek istedi acaba?
Seni böyle bir günde yalnız bırakmak istemem..ya da yalnız kalmanı istemiyorum gibilerinden yine abuk bir laftı..Güzide onun bir şey söylemesini istemiyor..Sadece yapmasını istiyor!
Bir de Laleyle Güzide konusunda konuşurlarken..Necdet ben mutsuz ya da tam hatırlamıyorum kötü durumda değilim ki?..diyor...yani halinden pek bir memnun, olanlardan hiçbir türlü rahatsızlık çekmiyor...:icon_whis
Tavusumçanım gelmişsin..yorumunu bekledim ....ama yavaş yavaş çıkacağım çanlar..İyi gecelaaaaarbye
Çıkamadım...Bu arada Taylan Özgür:icon_sorr de diziye giriş yaptı..Bakalım, patates kızartması+deterjan olayından başka nesini verecekler bu dizide??..Umarım sabun köpüğü misali geçiştirmezler
Bu sefer harbiden çıktım..Epiniza iyi gecalaaaarrr! ve..tatlı rüyalaaar..Allah rahatlık versın!bye
eksisozluk yorumlarini okudum ve guldum. ama ben de neden ruya'nin buyumesine hayret ediyorlar diye dusundum. dizide 16. bolumden bu yana 3 sene gecti. ruyanin hala karina tarafindan canlandirilmasi zaten sacmaydi. ben bu sezonun basinda ruya degisir diye dusunmustum. cok daha mantikli olurdu. boyle ayni bolum icinde sacma oldu.
ama dunyada renkli gozlu kumral cocuk sayisi da bu kadar az degildir herhalde, daha benzer bir oyuncu bulunabilirdi belki, o ayri (mesela elveda derken dizisindeki olaganustu tatli kizlar gibi). obur taraftan da daha cok az gorduk, belki severiz yeni ruyayi da...
bir de onceki sayfalarda "yasemin onceki gece ahmet tarafindan reddedilip, ertesi gun hicbir sey olmamis gibi ahmetle konusuyor" denmis. bu da dikkatsiz bir yorum. cunku o arada zaman atlamasi oldu ve mayis ayina gelindi. yani o sabah, mehmet ve sevimin evindeki geceden aylar sonraydi.
yaseminin laleyle konusurkenki oyunculugu berbatti. ne zaman iyiydi diye sorarsaniz bilemiycem. lale basindan beri bu dizide harcandi. kesinlikle cok iyi oyuncu ve onun uzerinden de bir hikaye anlatilabilirdi. bu kadar hikayesi olmayan bir karakter olabilir mi? teo da ayni sekilde, hicbir hikayesi yok adamin... bastan iyi cizilmis karakterler, yasemin-ahmet askiyla harcandi. halbuki ne hikayeler cikabilir, ne heyecanli bir dizi olabilirdi....
umarim birgun izleyiciler kadar iyi senaristler cikar turkiyede:)
* REsimsecici: Selma bir oglan daha dogursun da, Ayla'yla onu evlendirsin bari lafina cok guldum. Ben de benzer seyler dusunuyordum; ama bu kadar guzel formule edememistim:)
Sevdiklerim ve sacmaliklar:
1. Lale mantigin sesi. Burada aylardir yazdiklarimizi ozetledi. Sevdigini ogrenince neden birakmadin? Madem durumu kurtarmak icin evlendin, neden 2 sene sonra bosanmadin? vs. O konusurken biraz icim rahatladi.
2. Dedelerle elele yuruyen Ruya
3. Sevket'in "Bunlar yasanmali, asklari buyukse bunu atlatirlar" seklindeki anlamsiz otesi laflari. Bu ne demek? Bunlar neden yasansin? Deniz Defne'yle, Sevim Mehmet'le beraber. Ahmet'le Yasemin'de biraraya gelse, ikmi aile birbiriyle 40 cesit akraba olacak. Zaten her dakika beraberler simdi. Ortada Ruya var. Bu ne bicim mantik?
4. Yasemin'in Ahmet'e tepkisi. Tamam bozulunur da, o ne coskunluktu? Tam gurur yapacak zamani ve adami buluyor. Sanki AHmet'e gurur yapmaya hakki varmis gibi. Bana istedigini yap diyor, sonra ilk lafta kaciyor. E ne yapacak sana AHmet? Tabii ki hakaret edecek siniri gecene kadar, dovecek degil ya. Alismis Necdet'in dalkavukluguna.
5. Ahmet'le Ruya'yi goruyen herkes orada eridi bitti, Yasemin "dusmanini gormus gibi" bakmaya devam etsin.
6. Ve bolumun bana en cok koyan sahnesi- o fotograf albumuydu. Isik Hanim, insan o albumu Yasemin'e degil, Ahmet'e hazirlar. Icinden de Necdet'li bolumlerini itinayla cikarir. Bunlarda hic insanlik yok. Bak zaman nasil da su gibi geciyor gibi laflar ederken, bir kere bile akillarina Ahmet gelmiyor.
Yasemin insan degil. Ruhsuz kelimesi bile yetmiyor. Kalpsiz kadin. Ahmet onu sevmiyor diye dusundu ya, tamamdir.
Bu arada Defne konusma ozurlu mu? Neden hala herkes Ahmet'le Ayla'yi nisanli saniyor. Bunlar ayrilali 2 ay oluyor. Gizli de degil. En yakin arkadasina (guya) soyleyecek kadar onemli bir haber degil mi bu yani?
Ay delirecegim, mantik yine suzgec gibiydi, delik desik. Ne zaman akla yakin diyaloglar yazacak bunlar? Insanlar olmayacak seylere tepkiler verip, en buyuk olaylara bu kadar sakin yaklasir mi? Yasemin'in yuzune tukurecek bir aile buyugu de cikmadi ya. Pes. Modernlikle falan alakasi yok. Modern aile de kizardi -yalan soyledi, herkesi kandirdi diye, hamile kaldi diye olmasa da. Bunlarin hic bir sey umurunda degil. Yasemin'in ensesinde boza pisireceklerdi de, ben o zaman gorecektim bu kadar rahat "kilic kusanabilir" miydi Yasemin Hanim? Sen kilici kusanirsan, Ahmet de kalkanini kusanir. Ahmet'e kizacagim kizamiyorum. Yasemin her hareketiyle daha da batip, daha da beterini hakediyor aslinda.
Ya ben senin dediğin bazı sözlere katılıyorum ama yasemin konusunda ruhsuz da değil kalpsizde değil yani çoğu zaman saçmalıklar yapıyor ama yiende yani ben ona kızmaya çalışssamda kızamam tıpkı sein ahmete olduğun gibi dizice en çoks enin u lafına katılıyorum aylayla ahmetin işi ayrıldılar ve hala nişanlı sayılıyolar bide zaten ayla bencillik yapıp ahmete rüaynın seninb kzın olduğunu biliyorum demesse artık ynai ne olur bilemiyorum neyse kendi konuma geliyim ya o sarılma halleri ne güzeldi baktığımda eskieri hatırladım ahet kolun dan tutup ittiğinde hiç istemedi onu bırakmak nasıl bir dal gülden kpamıyorsa yani orda gurru yapmanın sırası değilde elbette ama ahmetin yasemine söylediği şey bana göre çok ağırdı bana göre çekip gitmekte haklıydı tabi ama ahmettte zamnında çekip gidebilirdi her neyse izlediğim bölümlerde necdete olan cephem değişti yalnız ahmete öle diklenmesini hala pek tahsip etmiyorum ama neyse yani oda şu anda onun içinde işler karışık yani eskisi gibi karşı değilim ona ama versin şu kzıı ahmetle yasoya artık birleşirlermi bilmem(ki bu çok düşük bi ihtimal) o kadar kavgadan gürültüden sonra bide gelelim şu kız konusuna rüyamızşekerimiz karinamız gitti yerine bu kız geldi aslında buda fena değil mavi gözlü galiba bide güldüğünden çok yasoma benziyo ya akrabası faşlan galiba bide son olark sevimin ahmete sö ylediği sözlerde çok haklıydı yan i özetle bu bölümde hayal kırıklığıan uğradım hem ahmetle yaso işinde hem rüya işinde hem mahkeme işinde bi sevindiğim iştesevim-mehmet deniz-defne aşkını görmek oldu bide ışık dışarı bakınca bir an eski günleri anımsadım yasonun ahmete baktığı günleri
günaydın çanlarbye
dün gece ben çıktıktan sonrada döktürmüşsünüz maşallah dünkü bölüm açıkçası beni pek memnun etmedi aşk adına bütün hayallerim suya düştü ama siyasi olaylar açısındanda müthiş bir bölümdü
ahmet ve yaseminin bundan sonra araları nasıl düzelecek bu kadar kırığı döküğü nasıl toparlayacaklar merak ediyorum ve dünkü hayal kırıklığımda ne zaman geçer hiç bilemiyorum tamam yasemin hatalı falanda düzelsin artık şu ilişki hep acı,hep sitem nereye kadar giderki?
günaydın çanlarbye
dün gece ben çıktıktan sonrada döktürmüşsünüz maşallah dünkü bölüm açıkçası beni pek memnun etmedi aşk adına bütün hayallerim suya düştü ama siyasi olaylar açısındanda müthiş bir bölümdü
ahmet ve yaseminin bundan sonra araları nasıl düzelecek bu kadar kırığı döküğü nasıl toparlayacaklar merak ediyorum ve dünkü hayal kırıklığımda ne zaman geçer hiç bilemiyorum tamam yasemin hatalı falanda düzelsin artık şu ilişki hep acı,hep sitem nereye kadar giderki?
Aynen ya bi an sarıldıklarından da dedm barışırlar aralarrı yumuşar belki dedim yok ya yok bu senaryoları hiç biyenmiyorum of of
Masallah Yasemin hanimin yuregi bir tek Necdet'e dayanamiyor. "Cok sevdigin birini uzmek, ona git demek, kati kalpli olmak zor" mus. Ya Ahmet ? Tren garinda bekletirken, sonra git baskasiyla hayat kur derken hiç zorlanmadi hanfendi. Valla omur boyu Necdet'le yasasin, bir tek onu gorunce yuzu guluyor. Ona yuregi dayanamiyor. Bir de babasina "Ahmet belki de sevmiyor beni artik" deyisi yok mu... Riza niye cevabi yapistirmadi ki "Sevmedigin ve cocugunun babasi olmayan bir adamla seneler gecirdin de Yasemin, deli gibi asik oldugun ve cocugunun babasi bir adamla mi anlasamiyorsun ? Git ayagina kapan, ne yaparsan yap" niye demedi, ha niye ??
hatırla sevgili,sıla ve avrupa yakasının kanal 1 e transfer olacağı ile ilgili bir haber okudum basında çıkan haberler bölümünde of ya bir dizi kanal değiştirdiğinde tekrar eskisi gibi izlenmeyebiliyor kaldıki kanal 1 pekte rağbet gören bir kanal değil transfer edilecek diziler kaliteli diziler olsada ben istemiyorum hem ya gününü falan değiştiripte başka dizilere yem edilirlerse ne olacak malum kanal d haftanın çoğunu parsellemiş durumda sadece cuma günlerini ele geçiremedi sıla ve hatırla sevgilide cuma günü arka arkaya çok iyi oluyorlardı yok yok ben bu işi hiç sevmedim inşallah böyle birşey olmaz
zaten millet ahmet-yasemin arasındaki gerginliğe takmış durumda ama yinede başka olaylarlada birlikte severek izliyor dizisini cuma günlerine alışmış şimdi kanal 1 e geçerse aynı izlenme oranlarını,aynı ilgiyi yakalarmıki?
inşallah bu haber doğru değildir yoksa durum hiçte iç açıcı olmaz:icon_sorr
CicimBenim 06-10-07, 07:49 Sizler ne dusunuyorsun bilmiyorum ama ben az da olsa Ayladan hoslanmaya basladim. Yani gecen 2 bolumde mantikli dusunuyor gibi geldi bana. Aski bir yana, sadece Ahmete yardimci olmak istiyor. Yani bir aralar Ayla kendini iyi hissetmiyordu ve bence Ayla iyi biri olmasaydi, ne yapip Ahmeti kendisiyle evlenmesine ikna ederdi diyorum... ama boyle olmadi. Ayla oyle bir evlilik istemedigi belli. Boyle olmasi hosuma gitti. Bence Ahmette bunun farkina varip evlenme teklifi eder. Sanmiyorum ayrilsinlar.
iReMJeLiBoN 06-10-07, 08:22 bence rüyayı 6 yasında o haliyle göstereceklerine 6 yasından baska bi kız bulmalalılardı.. sonra 7ye gecmelilerdi
cünkü karina cok küçük.. bu kadar büyüdügüne kimse inanmaz.
dizinin sonunda en önemli replik denziden geldi ;) " kac yasında oldun bakayım sen? "
bence rüyayı 6 yasında o haliyle göstereceklerine 6 yasından baska bi kız bulmalalılardı.. sonra 7ye gecmelilerdi
cünkü karina cok küçük.. bu kadar büyüdügüne kimse inanmaz.
dizinin sonunda en önemli replik denziden geldi ;) " kac yasında oldun bakayım sen? "
Evet çok büyütmüşler ya bide kanal 1 e geçicek haberini bende duydum
günaydın arkadaşlar
akşamki bölüm diğer bölümler gibi heyecanlı geçmedi bence fragmanda ahmet ile yasemini yanyana görünce sarılacaklarını sanmıştım beklediğim gibi olmadı yasemin ne kadar suçluda olsa ahmet onu sevdiği halde bu kadar acı çektirmesi doğru değil birde rüya konusu bu çocuk bir gün önce dedeleri ile el ele gezerken 6 yaşındaydı ve bildiğimiz rüyadı 2gün sonra ne kadar da hızlı büyüyüp gelişti bu bir mucize olmalı yani birde yeni rüyayı özendirerek gösterdiler birşey daha var ne kadar ahmet ile yasemin arasında sorun varsada ahmet rüyaın doğum gününde olmalıydı sont-radan oraya gelmemeliydi diye düşünüyorum
Yorum yapmak için geldim ama ne diyim,ne söyleyeyim bilmiyorum...
Dünle ilgili tek beğendiğim şey Ahmet'in artık bir takım zaaflarını bir kenara bırakması ve Yasemin'i o kolundan çekmesi oldu.
Yasemin'in yüzsüzlüğü ve mıy mıy ses tonu birleşince hepten çekilmez oluyor zaten..
Dün bir ara siyasi olaylar zamanı dikkatimi çekti.Şöyle bir silkelendim izledim.
Dünkü bölümde şu bitse de uyusam artık der oldum.Allahtan dizinin sonunda yeni bir şarkı geldi de o biraz hareketlendirdi(dizinin sonu:icon_whis:icon_whis)
Zaten müzikleri olmasa,Okan^'ın saygı duyduğum oyunculuğu olmasa,Cansel abi'ye olan hayranlığım olmasa bu diziyi asla izlemezdim..Dün bir kez daha karar vermiş oldum buna.
O usta oyuncularda bile yapmacıklık kokusu gelmeye başladı artık.Ağzım açık izliyorum birtakım şeyleri yani...
Rüya'nın bir gecede böyle büyümesi ve eskisinden hiçbir eser kalmamasına gelirsek...Allah birilerine akıl fikir versin.O diziyi izleyen bizlere de sabır.
Yapımcı hanıma da gözlük lütfen.Beren Saat'e lütfen dublaj yapılsın..Lütfen artık ya.Bizden ne istiyorlarda o sesi çekiyoruz.Hem de Yasemin gibi gelmiş geçmiş aşıkların en yüz karası karakterde:icon_whis:icon_whis
Merhabalar...
Dün dizide bana kal geldi artık arkadaşlar...:icon_sorrYa anlamıyorum aralardaki mantıksızlıklar niye senaristlerin gözüne batmıyor.Tüm aileler nası rahat nası geniş öyle...Defne ve Sevim yasemine bi anlayış bi sevgi...Biri de şunun aklını başına getirecek bi cümle kursun ya...
Dizideki en anlamlı cümleleri Laleden duyacağım aklıma hiçç gelmezdi yani..."Sen abimi kullandın Yasemin hala da kullanıyorsun"...Bravo yani,biri bunu fark etmiş...Ama yasemin hanım zeytinyağı misali her suçlamada kendini aklamanın yollarını buluyor...yalan dolan hepsi...Yok efendim seni sevenin yüzüne bakıp bırakmak çook zormuş,sen değilmiydin Ahmeti yarı yolda 2 kere hem de bırakan...
Ahmete sarılmaya çalışması da bana çok yapmacık geldi,iki sarılıp gönlünü alayım tarzında...Ahmet orda haklıydı sinirlenmekte...Ama yasemin yine hemen bağırma moduna girdi...ya kızım bi sus da adam içini döksün,kır dizini bi otur..."bana bunu nasıl söylersin"diye çığrınıyo bizimki...zaten herşeyi abartmakta üstüne yok...Evden çıkarkenki hali de gören dayak yedi sanacak...halbuki bak yaşar ne güzel dedi Işıka,ben dövülmeye razıyım yeterki beni senden mahrum bırakma...(yalnız bu arada Yaşarı ışıkların evlerinin önünde görünce dedim bunun akibeti de Ahmet gibi mi olacak,o garibim de böyle başlamıştı zaten):img-wink:
İçimi benim de en burkan sahne son sahne oldu...ya nası çağırmazlar Ahmeti oraya...hele artık herkes gerçeği bilirken Ahmetin ailesini en azından çağırsalardı...İyi ki gitti Ahmet...Yasemin de düşmanı geldi sanki...ters ters bakıyo,bu da nerden çıktı der gibi...yahu sevinsene kızınla gerçek babası ne güzel bir yakınlık içinde,işin daha kolay olacak ilerde...Ama nerde o kapasite...Çok pis taktım bu Yasemine :img-wink:
sarp_manyagi 06-10-07, 09:42 Ben Defne'nin yerinde olsam çoktan dalmıştım Yasemin'e:img-yes:
Gerçekten de nasıl rahat davranıyorlar ya sinir oldum:img-yes:Hele Rıza tutucu bir insan nasıl bu kadar da geniş oldu anlamıyorum:img-yes:Harun'u çok az gösterdiler acayip gıcık oldum:img-yes:Deniz Gezmişide az gösterdiler:icon_sorrO dönemde bir sürü olay oluyor ama azıcığını gösteriyorlar zaten sürekli Ahmet&yasemin sahnesi hani Yaşar&Harun üzerinde çok durulcaktı:icon_sorrYaşar'ı yine gösteriyorlar ama Harun'u göstermiyorlar:icon_sorr:icon_sorr
az önce kanalların prime tıme reyting sonuçlarına baktım atv açık ara lider bitirmiş akşamı üstelik pusat sayesinde atv ye yakın çıkan show tv nin oranıda düşmüş buda demek oluyorki zirve yine aynı hemde reytingleri artmış bir şekilde gerçi program sıralaması en azından 1 saat kadar sonra verilir ama bunu tahmin etmek hiçte güç değil
1.kim oldu dersek dün akşamki bölümlere baktığımda sıla iannılmaz hetecablı ve bir o kadarda muhteşemdi,hatırla sevgilide aşk olarak sıfır ama siyasi görüntüler olarak harikaydı geçen haftaki sıra değişirmi bilemem ama zirve bu iki diziden birinin olmuş yine:img-yes:
eğerki yasoyla ahmeti barıştırıp bu saçmalıklara bir son verirlerse hatırla sevgilinin özellikle genel toplamda A/B grubuna göre düşen reytinglerinin yükseleceğine inanıyorum seyirci sürekli kavga gürültü görmekten bıktı mademki bu tarihin gölgesinde gelişen bir aşk hikayesi o zaman bizde onu görmeliyiz değilmi...
az önce kanalların prime tıme reyting sonuçlarına baktım atv açık ara lider bitirmiş akşamı üstelik pusat sayesinde atv ye yakın çıkan show tv nin oranıda düşmüş buda demek oluyorki zirve yine aynı hemde reytingleri artmış bir şekilde gerçi program sıralaması en azından 1 saat kadar sonra verilir ama bunu tahmin etmek hiçte güç değil
1.kim oldu dersek dün akşamki bölümlere baktığımda sıla iannılmaz hetecablı ve bir o kadarda muhteşemdi,hatırla sevgilide aşk olarak sıfır ama siyasi görüntüler olarak harikaydı geçen haftaki sıra değişirmi bilemem ama zirve bu iki diziden birinin olmuş yine:img-yes:
eğerki yasoyla ahmeti barıştırıp bu saçmalıklara bir son verirlerse hatırla sevgilinin özellikle genel toplamda A/B grubuna göre düşen reytinglerinin yükseleceğine inanıyorum seyirci sürekli kavga gürültü görmekten bıktı mademki bu tarihin gölgesinde gelişen bir aşk hikayesi o zaman bizde onu görmeliyiz değilmi...
Tamemen katılıyorum artık saçma ayrılık-kavga-hesaplaşmaları düzgün bir şekilde sonlandırıp siyasi yöne de ağırlık versinler...Türkiyenin en karışık siyasi döneminin olduğu dönem böyle geçiştirilmemeli bence.Dün yine siyasi açıdan birşey izleyebildik,ondan önceki 3 bölüm bu açıdan çok zayıftı...Tamam dizideki aşk bizim için çok önemli ama böyle saçmalayacaksa hiç olmasa da olur...
elaandlewent 06-10-07, 10:04 herkese selamlar.. ya bu dizi hakkında tuyo weren bırılerı yok mu hemen hemen butun dızılerde onceden tuyo verılıyo ama h. s de yok dunku bölume gelırsek çok guzel degıldı ama kotu de degıldı vasat işşte senaristlerin yasemınla ahmetın arasını bu kadar açmalarını hala anlayabılmış degılım bunu nasıl topluycaklar merak konusu yanı bı mucıze fln olcak kı ancak beraber olabılsınler ve inş. o mucıze olur ayrıca yasemın eskısı gıbı bakmıyo ahmete farklı soguk bakıyo onceden oylemiydi çok sıcak bakıyodu artık senarıstler bişeyler yapmalı bızı sevındırecek şeyler...
Filizce_Jüly 06-10-07, 10:17 Arkadaslar iyi günler, dün dizimiz yiine süperdi ama benim anlamadigim kücük bir yer var.
Yasemin ev den kosara cikdi ya ahmetle o konusmadan sonra. Orda eve gitti yatagina oturdu düsünceli düsünceli bakdi. Bende simdi acayip sinirli oldugunu düsünüyordum ona karsi ama öbürsü gün okulda hic öyle degildi ben olsam bakmadan gecerdim, o davranisini pek anlayamadim.
Arkadaslar iyi günler, dün dizimiz yiine süperdi ama benim anlamadigim kücük bir yer var.
Yasemin ev den kosara cikdi ya ahmetle o konusmadan sonra. Orda eve gitti yatagina oturdu düsünceli düsünceli bakdi. Bende simdi acayip sinirli oldugunu düsünüyordum ona karsi ama öbürsü gün okulda hic öyle degildi ben olsam bakmadan gecerdim, o davranisini pek anlayamadim.
Sevgili forumdaş,Yaseminin hangi davranışı mantıklı ki bunda mantık arayalım...Neyseki Ahmet orda lafı güzel dokundurdu.En son iki yıl önce tren yolcuğu yapmıştım,mola yerinde paha biçilmez zamanlar geçirdim ama İkinci bir rötara tahammülüm yok diye:)
ya aslında orda yasemin arabadan inerken ahmet'e biraz kızgın bi şekilde baktı.. ama zuhal'le konuşmalarını dinlediğinde ahmet'in cenazeye gitmesi telaşlandırdı onu.. (kızgın ama hala seviyoo:hıh ) yani bence senaristler bunu vermeye çalıştılar bize..
dün gece doğumgününde bende denizi çok svdim.. rüyayla defneyi kaynaştırmaya çalışıyodu sanki.. ışıktan fotoğraflarını çekmesini istemesi falan çok güzeldi..
Filizce_Jüly 06-10-07, 10:51 ya aslında orda yasemin arabadan inerken ahmet'e biraz kızgın bi şekilde baktı.. ama zuhal'le konuşmalarını dinlediğinde ahmet'in cenazeye gitmesi telaşlandırdı onu.. (kızgın ama hala seviyoo:hıh ) yani bence senaristler bunu vermeye çalıştılar bize..
dün gece doğumgününde bende denizi çok svdim.. rüyayla defneyi kaynaştırmaya çalışıyodu sanki.. ışıktan fotoğraflarını çekmesini istemesi falan çok güzeldi..
Evet bencede hos ve cok iyi niyetli bir davranisdi. Birde rüyanin ahmete hemen kosup sarilmasi da biraz garip geldi bana SANKI cocuk olayi biliyormus gibi. Acikcasi ben olsaydimyeni yasindada olsaydim bir aile arkadasimiza mumlari üflerken bile gidip ona babamis gibi sarilmazdim. Bu yine bir tipik dizi harekete oldugunu bize gösteriyor:img-wink:
Aferin Ahmet'e ama ne olur fazla da uzatmasın.Yasemin'i hala sevdiğini herkes biliyor.tamam kızgın ama sıkmasın bizi.Bence Yasemin'e bir şey olacak ya hastanelik olacak ya kaza geçirecek Ahmet ancak o zaman kendine gelecek.Ayrıca akşam en sinir olduğum yerlerden biri de Ayla ile Ahmet'in annesi konuşurken Yaseminle arasının bozuk olduğunu duyduğunda Ayla'nın bıyık altından pis pis sırıtması.İkiyüzlülüğü hala devam ediyor.
Ama Rüya Ahmet'i çok seviyor ve onu arkadaşı gibi görüyor neredeyse :img-yes::img-yes: Sarılması çok normal çok sevindi kim bilir belki de dileği Ahmet'in gelmesiydi :img-in_lo:img-blush
Merhabalar efendim bu arada :img-in_lo
O sahneyi hatırlayınca yine bir fena oldum :img-cray:
Evet bencede hos ve cok iyi niyetli bir davranisdi. Birde rüyanin ahmete hemen kosup sarilmasi da biraz garip geldi bana SANKI cocuk olayi biliyormus gibi. Acikcasi ben olsaydimyeni yasindada olsaydim bir aile arkadasimiza mumlari üflerken bile gidip ona babamis gibi sarilmazdim. Bu yine bir tipik dizi harekete oldugunu bize gösteriyor:img-wink:
belki beklemediği için birden görünce svinmiştir.. ama dediğin doğru biraz abartı oldu orası ama iyiki oldu:img-in_lo ahmet'ten daha çok beklediğimiz için o sahneleri hiç bi mantık hatası gözüme batmıyo benim valla.. rüyanın ışık hızıyla büyütülmesini bile umursamamıştım dün gece..
ama karina'yı çok özlicem , cansel elçinle sahnelerinin olmasını isterdim.. ikisinin elektriği çok iyi.. bu yüzden yeni kızın işi biraz zor olucak..
bide adı ne bu kızın bilen varmı:icon_whis
reytingleri ekledim arkadaşlar A/B grubundaki birincilik ikinciliğe düşmüş iki kategoridede zirveyi sıla almış ki bence dün akşamki bölüm ve bu sezonki sürükleyici,etkileyici ve aşka doyuran bölümleriyle bunu hak ediyordu:img-yes:
buradan hep uyardık seyirci aşkı görmek istiyor diye ama bizi dinleyen kim inatla yaseminle ahmetin arasına duvarlar ördüler işte sonuçları onları canı gönülden tebrik ediyorum bravo bir dizi bu kadar güzel batırılırdı:good:
sılanın geçen sene yaptığı hatayı şimdi hatırla sevgili yapıyor aşıkların arasına sürekli engeller koyuyor geçen sene bu yüzden sılanın reytinglerinde gözle görülür bir düşüş olmuştu ama bu sene sonuç ortada çünkü istikrar yakalandı
sizde bunu yapın mahkemeymiş şuymuş buymuş geçin bunları akıllı mantıklı bir senaryoyla barıştırın ahmet ve yasemini sonra tarihe yine ışık tutun hem aşıklarımızıda dahil edin bu olaylara bırakın rüya ahmete "baba" desin bakın ondan sonra neler oluyor bunu yapmak bu kadarmı zor anlayamadım gitti yanıbaşınızdaki diziye bakında örnek alın biraz çünkü kendi kendinize kaldınızmı sonuç ortada...
Bence haketmişti böyle ratinglerin düşmesini iyi oldu:hıh Biz bu kadar çabaladık uğraştık olmadı ohh olsun:hıh Biz izleyici olarak elimizden geleni yaptık uyarılar yazdık eleştiriler yaptık bir sürü manntıksızlık dışı olaya rağmen diziyi izledik ratinglerin düşmesi bizim suçumuz değil :hıh Bu gidişle de daha çooooooook düşer:hıh
Şarkının bulunmasına çok sevindim :img-cray: Ya insanlar bu kadar mı vicdansız olabilir anlamıyorum ki neşe içinde "yıllar nasıl da geçmiş " diyorlar ama Ahmet hiç kimsenin umrunda değil hiç kimse vicdan azabı çekmiyor bu adam neler yaşıyor acısı ne kadar büyük kendi öz kardeşinin ve halasının bile umrunda değil:hıh Ahmet'in elinde kalan tek şey de;:icon_sorr:icon_sorr
Ne çabuk geldin gectin
Sen kapımdan ey hayat
Uğruna harcadığım kurşuni gençliğim
Sönmeyecekki ahh kalbimin yangın yeri
Arkadaslar iyi günler, dün dizimiz yiine süperdi ama benim anlamadigim kücük bir yer var.
evet canım bende senin gibi düşünüyorum akşam sana neler söyledi sen oradan ağlayarak çıktın ve ertesi gün hiçbirşey yokmuş gibi onunla konuştun ya
Allah'tan daha da düşmemiş ratingler.Ahmet-Yasemin kavgası sakız gibi uzatılırsa düşeceğinden eminim:icon_sorr Hatırla Sevgili gibi çok zengin bi konusu olan bir dizi bu noktada tıkanmamalııı!:icon_whis Bi de aradan dokuz yıl geçmiş Yasemin yine aynı Yasemin :) Walla seksenlere doğru gelindiğinde yine benle yaşıt görünürse hiç şaşırmam:P Yıllar yasemin'e hiç dokunmuyor:img-pilot İnandırıcılıkla rating arasında doğru orantı olduğunu düşünüyorum ben.Umarım ilerleyen bölümlerde Yasemin'i yaşlandırmayı becerebilirler..
Merhabalar...
Dün dizide bana kal geldi artık arkadaşlar...:icon_sorrYa anlamıyorum aralardaki mantıksızlıklar niye senaristlerin gözüne batmıyor.Tüm aileler nası rahat nası geniş öyle...Defne ve Sevim yasemine bi anlayış bi sevgi...Biri de şunun aklını başına getirecek bi cümle kursun ya...
Dizideki en anlamlı cümleleri Laleden duyacağım aklıma hiçç gelmezdi yani..."Sen abimi kullandın Yasemin hala da kullanıyorsun"...Bravo yani,biri bunu fark etmiş...Ama yasemin hanım zeytinyağı misali her suçlamada kendini aklamanın yollarını buluyor...yalan dolan hepsi...Yok efendim seni sevenin yüzüne bakıp bırakmak çook zormuş,sen değilmiydin Ahmeti yarı yolda 2 kere hem de bırakan...
Ahmete sarılmaya çalışması da bana çok yapmacık geldi,iki sarılıp gönlünü alayım tarzında...Ahmet orda haklıydı sinirlenmekte...Ama yasemin yine hemen bağırma moduna girdi...ya kızım bi sus da adam içini döksün,kır dizini bi otur..."bana bunu nasıl söylersin"diye çığrınıyo bizimki...zaten herşeyi abartmakta üstüne yok...Evden çıkarkenki hali de gören dayak yedi sanacak...halbuki bak yaşar ne güzel dedi Işıka,ben dövülmeye razıyım yeterki beni senden mahrum bırakma...(yalnız bu arada Yaşarı ışıkların evlerinin önünde görünce dedim bunun akibeti de Ahmet gibi mi olacak,o garibim de böyle başlamıştı zaten):img-wink:
İçimi benim de en burkan sahne son sahne oldu...ya nası çağırmazlar Ahmeti oraya...hele artık herkes gerçeği bilirken Ahmetin ailesini en azından çağırsalardı...İyi ki gitti Ahmet...Yasemin de düşmanı geldi sanki...ters ters bakıyo,bu da nerden çıktı der gibi...yahu sevinsene kızınla gerçek babası ne güzel bir yakınlık içinde,işin daha kolay olacak ilerde...Ama nerde o kapasite...Çok pis taktım bu Yasemine :img-wink:
goldrose yazdıklarının hepsine katılıyorum...bi kere aileler nasıl bu kadar geniş olabilir ki..o zaman yasemini neden bu kadar geniş davrandığını anlıyorum demek ki o zman da sorun olmıcakmış ailesi fln öğrense :hıh
sevimle mehmet in yaptığı da saçma sanki evli bi çift kavga etmiş de onları bir araya getiriyolarr
yasemin de cazibemi kullanıyım da bana yumuşasın diye mi düşündü artık hemen ahmetin kollarına atıverdi vee ahmett tıpkı necdein yaptığı gibi yaseminin kollarını itiverdi..:icon_whis acıkcası bence bi kadın için çok utanılması gereken bi durum :hıh ama hala hanfendi haklı olduğunu zannediyor bağırıp çağırıyor..neden ahmet de bu tuzağa düşmedi :)
bi de ahmetle her karşılaştığında rüyadan önce aşkı düşünmesine sinir oluyorum.."bana böyle bakma"ymış nasıl baksın adam sana bütün aşkını öldürdün :hıh
ve nihayet necdetin hayatıyla oynandığını farkeden, onu düşünen biri lale...ya bu adamlar demiyo mu bu adam yasemini hayatını kurtardı yıllarını harcadı artık özgür olsun necdete bu kadar acı sıkıntı yeter!
Forum ahalisine selamlar:happy0064
Uzunca bir aradan sonra yazdıklarınızı okuma şerefine nail oldum sonunda:img-yes:
Umarım ratinglerdeki düşüş senaristlerin kulağına küpe olur da şu Yaseminin,Necdertin,vel hasıl senaryonun kötü gidişine el atarlar:icon_whisDün gece Yasemine olan sinir katsayım tavan yaptı yine.Öncelikle Türkçe fakiri Yaso Hanıma bir çift sözüm var :TDK'ya göre Umut:Ummaktan doğan güven duygusu, ümit anlamına geliyor.Yani ''Sen olmadan bende yaşayamam'' dediğin hayatının aşkı ve de çocuğunun babası kızına sahip çıksın,velayetini almak istesin,Rüyayı ve de seni çok ama çok sevsin,ama sen tut buna engel olmak için didin sonrada:''Hüü Necidet yani hala umut var mı?'' de.Ne umudu,neyin umudu?Peki Ahmetin 7 yıldır elinden alınan umutları?Buna dair bir fikrin var mı?Ahmetin de dediği gibi;Yasemin Ahmete ne yaptığının,Onu ne hale getirdiğinin hala farkına varamadı:icon_sorrAh Yaso ah sen iyice umutsuz bir vaka halini aldın:sad53:Nato kafa,nato mermer :dito`
:img-angel:character
35.Bölümü izlemek isteyen arkadaşlar bana mail atabilir...
Maaşallah sizdeki muhabbet :kahve süpeerr...ben çok sık bakamıyorum..
Neyse..,bu bölüm güzeldi., yeni Rüya'yı sevdim, isabetli olmuş biraz daha büyümüş olması...
Sevgiler herkese..
BeyazGelincik21 06-10-07, 12:09 Hatırla Sevgili yine süperdi her zaman ki gibi.Reytinglerde güzel gelmiş :).
Son sahne çok güzel di ya acayip oldum izlerken.Ahmet ve Rüyanın birbirlerine sarılışları birde o güzel şarkı eşliğinde izlediğim o sahne aklımdan çıkmıyor dün akşamdan beri.O sahneden o kadar çok etkilendim ki Yaseminin Rüya ve Ahmetin birbirlerine sarılırlarken attığı gıcık gıcık bakışlarına bile aldırmadım.
Rüyada büyüdü en az küçük Rüya kadar güzel yeni Rüyamız.
Hatırla Sevgilinin Hatırlı sakinlerine sevgiler saygılar,
Dün akşam seyrettiğim diziyi hiç ama hiç sevmedim..
Ahmet ile Ysemin’in karşılıklı bir kaç dakika süren sahnesinin dışında neredeyse duygu hiç yoktu..
Ben öyle hissettim ki..Eleştirilere cevap vermek için diyologların arasına cevaplar yerleştirilmiş..
Bir dede diyor..Mahkemelerde sürünmemiz doğru değil diğer dede diyor sonuna kadar mücadele edeceğim..Aman durma..Yakışmaz...İnsanlar inatla yüceleşir sayın eski savcım.
Yasemin ile babasının konuşmalarında da ; diyologdan çok izleyiciyi kendi saflarına çekme mantık sinsilesini empoze durumlarını hissettim.
Dün akşam siteye girip yazmak bile içimden gelmedi.
Belliki senaryoyu mahmeke üzerine yerleştirdiler ve inadım inat dönüş yok.
İnşallah mahmekeme çabuk sonuçlanırda..Yasemin hapise mi girecek..Yoksa Ahmet davadan vaz mı geçecek..
Belki Ahmet vazgeçer sonra Yasemin gider babalık için müracaat eder.
Huhuki prosüdürleri seyretmek nasıl da hoşuma gidiyor ..Bayılıyorum.
Dün akşam raytinglerin düşeceğini düşünmüştüm yanılmadım...
Ahmet ile Yasemin’in karşılaşmasının iyi olmayacağını düşünmüştüm..Kendimi hayal kırıklığından korumak için..Ama maalesef dilim ve aklım böyle diyormuş da kalbim dilemiyormuş ve inanmıyormuş..
Çok üzüldüm.Gene hayal kırıklığına uğradım.
Ahmet’in Yasemin’e olan tavrı ve sözleri...
Benim kadar bu kadına sinir olan bir kalbi dahi çok üzdü ve kırdı...Çok aşağılayıcıydı çok..Sinirden böyle davrandı biliyorum ama ......
Sevdiği kadını mahkeme koridorlarına düşürüp sonrada neredeyse onur kırıcı , ucuz davranış tan suçlayan Ahmet ile mıymıy Yasemin ikinizi de Allah bildiği gibi yapsın.
Dün akşam Sıla gerçekten mükemmeldi.Bu diziyi ruhumu sıkıyor diye geçen sezon ortası izlemekten vazgeçmiştim ama ağlamaktan ilk defa sıkılmadım.Çünki sıkıntıdan değil duygudan ağladım.
Ben Ahmet ve Yasemin’in duyguları içinde ağlamak istiyorum.Ancak içinde aşk olan..Sevgi olan..Aşkını kırmak istemeyen aksine koruma çabasında olan duygulara ağlamak istiyorum.
Baba kızın sarılışı dün gecenin en güzel sahnesiydi:img-in_loBenim musluklar da bu sevgi yumağına daha fazla dayanamadı ve açıldı:img-cray:
Orta boy Rüyaya benim de içim ısındı şahsen:img-yes:Mumları üflemeden eteğini tutarak Ahmete koşuşuna;ellerini babasının boynuna dolayıp ona sarılmasına benden tam not:good:Karina Rüya da pek sevimliydi ama ilk intiba çok önemli derler ya onu ekranda ilk gördüğümde 16.bölüm fragmanıydı. -Necdete koşuyordu-Ama şimdiki öz be öz babası Ahmete:happy0064 Sırf bu sebepten bile yeni Rüyayı bağrıma basabilirim:img-yes:Çünkü böyle bir sahneyi uzun zamandır bekliyordum.Gerçi gönül isterdi ki tıpkı Ahmet gibi Rüya da gerçekleri bilse.Bu sıcak kucaklaşmanın biricik babacığıyla olduğunun farkında olsa:icon_sorrMaalesef öyle bir sahneye daha çok varmış gibime geliyor.
Yeni Rüya'yı bende sevdim biraz tutuktu ama zamanla alışacak :img-in_lo Ahmet sarılışı ve içtenliği çok hoştu hep diyorum bu kız babasına çekmiş onun gibi sevecen ve içten Yasemin gibi donuk değil Necdet gibi de samimiyetsiz değil:icon_whis:img-icecr
Rüya 7 yaşından büyük gösteriyor gibi geldi bana ama olsun ileriyi de düşünmek lazım yakında bu kız 9 yaşına filan gelir zaman atlarlarsa o zaman da yine küçük görünüyor diye başlamayalım sonra :)
Dün geceki bölüm ben tatmin etti en azından yeni sezon başladığından beri ilk kez bir bölümün sonunda duygulandım, heyecanlandım ve aşırı sevindim. Rüya'nın mumlarını üflemeden koşup Ahmet'e sarılması, fonda çalan müzik beni bitirdi. O kadar mutlu oldum ki Yasemin ile Necdet'i bile unuttum orada. Gönül ister Yasemin bu tabloyu gördükten sonra aklını başına devşirsin ama nerde daha hanım kendine aşık olduğunu bildiği bir adamla aynı evde yaşamaya devam etsin, yeter ki onu üzmesin.
Lale'nin Yasemin'e söyledikleri güzeldi, Necdet'în hala abisi olduğunu düşünürsek kendi içinde mantıklıydı da(kullanama-kullandırtma olayı) Valla açıkçası Lale'yi Defne ile Sevim'den daha çok takdir ediyorum, en azından abisini düşünüyor. Defne ise maşallah, sanki hayatı elinden alınan benim abim. Bir de Ayla'ya bir sarılışı vardı. Yasemin'e abim Ayla'dan ayrıldı diyemeyişi. Senaryoda o kadar büyük açıklar var ki neresinden tutsam elimde kalıyor. En azından Rüya mumlarını üflemeden Ahmet'e sarıldı ya, bana yeter şimdilik.
Dün geceki bölüm ben tatmin etti en azından yeni sezon başladığından beri ilk kez bir bölümün sonunda duygulandım, heyecanlandım ve aşırı sevindim. Rüya'nın mumlarını üflemeden koşup Ahmet'e sarılması, fonda çalan müzik beni bitirdi. O kadar mutlu oldum ki Yasemin ile Necdet'i bile unuttum orada. Gönül ister Yasemin bu tabloyu gördükten sonra aklını başına devşirsin ama nerde daha hanım kendine aşık olduğunu bildiği bir adamla aynı evde yaşamaya devam etsin, yeter ki onu üzmesin.
Lale'nin Yasemin'e söyledikleri güzeldi, Necdet'în hala abisi olduğunu düşünürsek kendi içinde mantıklıydı da(kullanama-kullandırtma olayı) Valla açıkçası Lale'yi Defne ile Sevim'den daha çok takdir ediyorum, en azından abisini düşünüyor. Defne ise maşallah, sanki hayatı elinden alınan benim abim. Bir de Ayla'ya bir sarılışı vardı. Yasemin'e abim Ayla'dan ayrıldı diyemeyişi. Senaryoda o kadar büyük açıklar var ki neresinden tutsam elimde kalıyor. En azından Rüya mumlarını üflemeden Ahmet'e sarıldı ya, bana yeter şimdilik.
Valla canım Defne ile Sevim Ahmet'i hiç düşünmüyorlar biz bile onlardan daha çok düşünüyoruz olan Ahmet'e oldu yani :icon_sorr:icon_sorr Meğer her şey ne kadar basitmiş baba-kız talihsizler işte herkes gayet mutlu neşeli KOCA BİR HİÇ UĞRUNA olan Ahmet'le Rüya'ya olmuş :img-cray:
Yasemin ve Necdet'in o bakışları da neydi öyle herkes bir garip oldu orda ama Yasemin 'le Niecdet forumlarından bir şey kaybetmeden dik dik bakıyorlar :icon_whis:icon_whis :hıh Bunlar kesin Ahmet'e eziyet olsun diye gelmişler dünyaya :hıh
Bir de bu Yasemin'in eski Yasemin'le gerçekten alakası yok yani ikisini kıyaslayamıyorum bile bir karakterin bu kadar evrim geçirmesi şaşırtıcı Ahmet'in dediği gibi noldu o kıza????Benim için öldü gerçi kayalıklardan atladı :icon_sorr
Keşke senaristler Necdet'i üzmemek adına Yasemin'i bu hallere sokmasalardı aşk gibi herşeyi inandırıcılığını kaybetti gözümüzde ne onun aşkına inanabiliyoruz artık ne de anneliğine ne de birilerini üzmemek için hayatını feda eden birisi olduğunu sonuçta Ahmet gibi bizim de elimizde koca bir hiç kalıyor Romeo ve Juliet 'de Juliet üçüncü bir kişiyi üzmemek için hep Romeo'u feda etseydi bu eser ölümsüz olabilir miydi inandırıcılığını hala koruyabilir miydi neyse ya dizi beni saçmalatıyor ama senaryo ve karakterlerden daha fazla saçmalayamam :img-cool2
arkadaşlar herkese slm.dün dizinin sonunda kalakaldım birden.kaç yıl geçti aradan öyle :bilmim gidişat gayet güzeldi.niye böyle bişey yapma gereği duydular ki?biri beni bu konuda aydınlatabilir mi?
Yeni Rüya'yı bende sevdim biraz tutuktu ama zamanla alışacak :img-in_lo Ahmet sarılışı ve içtenliği çok hoştu hep diyorum bu kız babasına çekmiş onun gibi sevecen ve içten Yasemin gibi donuk değil Necdet gibi de samimiyetsiz değil:icon_whis:img-icecr
Rüya 7 yaşından büyük gösteriyor gibi geldi bana ama olsun ileriyi de düşünmek lazım yakında bu kız 9 yaşına filan gelir zaman atlarlarsa o zaman da yine küçük görünüyor diye başlamayalım sonra :)
Orta boy Rüyanın bizi birkaç sene idare etmesi gerektiğinden biraz büyük görünmesi gözüme batmadı.Gerçi bütün bölüm boyunca oflayıp puflamama rağmen son sahne öyle iyi geldiki hiçbir şeye takamadım.Öyleki fanlar olarak istediğimiz sadece bi gıdımcık huzur...Onuda bu sahneyle bulduk:img-in_lo
Ziynepçan yeni Rüyanın tutukluğu konusunda haklısın.Heyecanlı görünüyordu.(bkz:pembiş yanaklar) Ama onun açılıp,bitirim ikiliden hesap soracağı,''Babamla benden yıllarca ne istediniz?Bunu bize neden yaptınız?'' diye kükreyeceği sahnelerinde geleceğini umut ediyorum:icon_whisGerçekten böyle sahneler bir gün olacak mı?Hala umut var mı:img-in_lo
EDİT:Pek değerli çanlar sanırsam bana yine duygu geliyy:img-cray:Sabahın nurundan beri Rüyamsını dinliyorum.Bu gidişle Ahmetten önce ben sıyırcam galibatroest
Valla canım Defne ile Sevim Ahmet'i hiç düşünmüyorlar biz bile onlardan daha çok düşünüyoruz olan Ahmet'e oldu yani :icon_sorr:icon_sorr Meğer her şey ne kadar basitmiş baba-kız talihsizler işte herkes gayet mutlu neşeli KOCA BİR HİÇ UĞRUNA olan Ahmet'le Rüya'ya olmuş :img-cray:
Yasemin ve Necdet'in o bakışları da neydi öyle herkes bir garip oldu orda ama Yasemin 'le Niecdet forumlarından bir şey kaybetmeden dik dik bakıyorlar :icon_whis:icon_whis :hıh Bunlar kesin Ahmet'e eziyet olsun diye gelmişler dünyaya :hıh
Bir de bu Yasemin'in eski Yasemin'le gerçekten alakası yok yani ikisini kıyaslayamıyorum bile bir karakterin bu kadar evrim geçirmesi şaşırtıcı Ahmet'in dediği gibi noldu o kıza????Benim için öldü gerçi kayalıklardan atladı :icon_sorr
Keşke senaristler Necdet'i üzmemek adına Yasemin'i bu hallere sokmasalardı aşk gibi herşeyi inandırıcılığını kaybetti gözümüzde ne onun aşkına inanabiliyoruz artık ne de anneliğine ne de birilerini üzmemek için hayatını feda eden birisi olduğunu sonuçta Ahmet gibi bizim de elimizde koca bir hiç kalıyor Romeo ve Juliet 'de Juliet üçüncü bir kişiyi üzmemek için hep Romeo'u feda etseydi bu eser ölümsüz olabilir miydi inandırıcılığını hala koruyabilir miydi neyse ya dizi beni saçmalatıyor ama senaryo ve karakterlerden daha fazla saçmalayamam :img-cool2
yaseminin karakterini artık bende beğenmiyorum zeynepçanım mesela dün mehmetle sevimin evinde ahmet ona bşr kadına edilecek en ağır laflardan birini etti yaseminde kızdı çıkıp gitti fakat ertesi gün ahmeti okulun önünde görünce hemen yanına gelip konuştu üstüne bir ters laf daha yedi tabi dün akşamki kadar olmasada ne bileyim ben olsam orada bakmadan çeker giderim yanından hani kadınlık onurunada laf etti ya ahmet hiçmi gurur kalmamış bu kızda dedim kendi kendime oysa eski yasemin öyle yapmazdı kaldıki eski yasemin işi buralara kadarda asla getirmezdi
yasemin karakterinin tez elden değiştirilip eski duyarlı,sevecen karakter haline dönüştürülmesi lazım çünkü şu anda kızgınlıktan kalbi kaskatı kesilmiş ahmeti başka türlü yumuşatmak zor o eski yasemini özlüyor eğer onu bulursa işler dahada kolaylaşır...
Arwencan bunlar da laf mı şimdi Yasemin'de biraz onur olsaydı Necdet'in odasına dalıp onunla kavgalara tutuşup üstelik formalite bir evlilikte asla olmaması gereken şeylerden sonra hala bu evliliği sürdürmezdi hala ona buna sırtını dayamaya kalkmazdı :hıh
Eski Yasemin başkaydı bunların hiçbirini yapacak biri değildi ama evrim bile geçirtmediler resmen öldürdüler:hıh
Keşke şu mahkemede yalan beyan verilme işi hiç olmasaydı Yasemin'i daha da beter hale sokmasalardı keşke Yasemin ikinci sezonun başından itibaren sadece Ahmet'e gurur yapmakla kalmayıp daha onurlu bir kadın olsaydı ama nerdeeeee:icon_whis
Ben de sabahtan beri Rüyamsın 'ı dinliyorum acıdan helak oldum artık:img-cray: Özellikle "görmediğim Rüyamsın" burda bitiyorum :img-cray: Bir de " ne çabuk geldin geçtin sen kapımdan ey hayat uğruna harcadığım kurşuni gençliğim....." :img-cray:
ya bu dizide gerçekten çok mantık hataları yapılıyor
zaman atlamaları çok biraz belirtseler iyi olacak biz de anlamıyoruz birden rüya büyüyor felan
bu arada beren ve okan gerçekten çok kilo almışlar
ahmetim her zamanki gibi dal gibi ve bir o kadar karizmatik ve yakışıklı
denizimde(berk) öyleydi
o gözlerini şaşı yapışı yok mu
defneyle ne kadar tatlılar canlarım benim
yaw ben bu yaşara gıcık gidiyorum elimde değil
yani harun dururken neden yaşar yaw
bu yüzden ışığı hiç anlamıyorum
ve harun artık az görünmeye başladı ben onu daha çok görmek istiyorum
rızaya da söyleyecek söz bulamıyorum
&sedef&özcan& 06-10-07, 13:28 dün çok güzeldiyaa
özelliklede son sahnee:img-cray:
rüyanın yasemin ve necdetin ellerini tutupda dilek tutuşunda içim bi buruktu,orda ahmetin olması lazımdıya:hıh
ama tam mumları üflerken gelmesi,rüyanın ahmete sarılması çok güzeldi çokk:img-in_lo
nasılda sarıldılar birbirlerine:img-cray:
ışık hemen resim çekti,çok sevindimmm ordaa:img-icecr
pastanedeki herkes onların durumuna üzüldü
nasıl üzülmesinleryaa:img-cray:
ya buarada rüyamsın şarkısını arıyorum ama bulamıyorum bulan biri lütfen banada atsın kafayı yicemmm:img-cray:
arkadaşlar benim bu dizide zaman kavramım diye bişi kalmadı yılla r o kadar çabuk geçiyo ki olaylara yetişemiyorum hele yaseminin necdetin aşkını öğrenmesinden bu yana ve trenden karşılaşmalarından bu yana ne zaman 2 yıl geçti onu bile anladım bide özette ahmetle yasemininin yakınlaşması için ilk adım defneden gelcekti ama ben öle bişi göremedim siz gördünüz mü
Arwencan bunlar da laf mı şimdi Yasemin'de biraz onur olsaydı Necdet'in odasına dalıp onunla kavgalara tutuşup üstelik formalite bir evlilikte asla olmaması gereken şeylerden sonra hala bu evliliği sürdürmezdi hala ona buna sırtını dayamaya kalkmazdı :hıh
Eski Yasemin başkaydı bunların hiçbirini yapacak biri değildi ama evrim bile geçirtmediler resmen öldürdüler:hıh
Keşke şu mahkemede yalan beyan verilme işi hiç olmasaydı Yasemin'i daha da beter hale sokmasalardı keşke Yasemin ikinci sezonun başından itibaren sadece Ahmet'e gurur yapmakla kalmayıp daha onurlu bir kadın olsaydı ama nerdeeeee:icon_whis
Ben de sabahtan beri Rüyamsın 'ı dinliyorum acıdan helak oldum artık:img-cray: Özellikle "görmediğim Rüyamsın" burda bitiyorum :img-cray: Bir de " ne çabuk geldin geçtin sen kapımdan ey hayat uğruna harcadığım kurşuni gençliğim....." :img-cray:
mahkemedeki yalan beyan işi benimde canımı sıktı yasemin köşeye sıkıştıkça daha büyük hatalar yapıyor bunun sonu hapis bile olabilir
zeynepçan editi:zeynepçanım aşkolsun sende "rüyamsın" var ve hala benimle paylaşmadın:img-wink:
tez elden bu şarkıyı rica ediyorum senden özel mesajdan ulaş bana olurmu yoksa tutarım nefesimi haaa sende çok üzülürsün:butch::)
iReMJeLiBoN 06-10-07, 13:37 Arkadaslar iyi günler, dün dizimiz yiine süperdi ama benim anlamadigim kücük bir yer var.
eveto benimde gözüme çarptı.
hatta ablam ne yüzsüz kız daha bi gün önce neler dedi ona hala konusuyor falan dedi..
bu senaristleri hiç anlamıyorum. ahh ahh ne güzeldi ilk 15 bölüm :(
naptılar diziye ya. bide müzikleri de oturtamıyolar gibime geldi sizin dikkatinizi cektimi bilmiyorum
5 dklık sahne icin bi müzik koyuyolar hemen kısa kesip sahneyi atlıyolar diğer sahne icin yeni bi müzik kafası karısıyo insanın.
yeni müziklerde güzel ama ilklerin tadını alamıyo insan. ama o denizin hastane sahnelerinde ve kemanla calınan müzik güzel.
rüyamsın zaten muhtesem :)
Sevgili Filizce_Jülyo bahsettiğin onurlu ve gururlu insanlar için.Bahsettiğin insan Yasemin olunca o tarz bir davranış görmek imkansız oluyor.
Kadında balık hafızası var herhalde.Ya da hafiften şizofrenlik.Ne yaptığını hatırlamıyor.Bir anda kiişilik değişimi yaşıyor.Kıyafet değiştirir gibi kişilik değiştiriyor.İlginç yanii:icon_whis:icon_whis
merhaba forumçanlarım:img-icecr
dünkü bölümün başını kaçırdım..
rızanın eski fotoğraflara daldığı yerden takip ettim..
o sahnede pek duygulanamadım açıkçası..
konuya ortasından daldğım için öyle oldu herhalde ama..bence çok güzel düşünülmüştü..sonunda ailelerle ilgili bişiler izleyebildiğim için çok mutlu oldum..:img-in_lo
sevimle ehmet iyiki evlendiler yahu..aile kavramı kendini buldu hs de:good:
herkesi bir arada görmeyi nasıl da hasretle beklermişim meğer:img-in_lo
yalnız defne de de hamilelik alametleri mi gördük sanki?siz ne düşündünüz acep?
neyse yaa..fazla yorum yapasım yok..
yasemine sinir oldum dün..daha doğrusu oyuncuya:hıhal kol bu kadar mı alakasız ve abartılı kullanılır yahuu:hıh
----
veee son sahne :img-in_lo:happy0064sonunda yahuu..sonunda:img-cray:
en sonnda ışık doğru bişi yaptı...rüya ahmete koşup sarılınca ve oynayınca..vee ışık makineyi onlara doğrultunca çığlıklar atasım geldi:img-blush:img-icecr
justinecatblue 06-10-07, 14:02 geçen sezonla bu sezonu karşılaştırdığımda, açıkçası geçen sezonun tadını bulamadım pek-defneyle deniz'in müthiş bir aşkı vardı, bunu görebiliyorduk ama bu sezon anında tüm ruhlarını kaybettiler; aralarında hiçbir çekim yok-cidden bu aşkın yok olmaya başladığını belirtiyorlarsa, bunu çok iyi vermişler-ama bu süren bir aşksa, hiç öyle yansımıyor-sonra geçen sezon necdet ve güzide'nin arasındaki duygu yoğunluğu elle tutulacak kadar barizdi-şimdi necdet gayet duygusuz "görüşmüyoruz" şeklinde... üstelik bir sebep de yok-yani necdetin babası güzideyi kovduğunda onu eve necdet bıraktı; arabada sımsıkı sarıldılar falan... yani görüşmemelerini gerektirecek hiçbir şey yok ki?? onlara ne olduğunu bile anlamadık-
geçen sezondan beri bu kadar ruh kaçmasından sonra insan ister istemez jenerikte senaristler kısmına bakıyor-geçen sezon 3 kişi yazıyordu-bu sezon 2'ye indi; üstelik senaristlerden birinin adı büyük harflerle üstte, öbürününkü küçük harflerle yazılı-ki böyle bir şeyi ilk defa görüyorum- "benim adım büyük harflerle yazılacak, seninki altta yazılacak" gibi manasız komplekslerle uğraşacaklarına, dizinin ruhunu kaçırmadan senaryoya ağırlık vermelerini tercih ederdim açıkçası-
O son sahneyi bir daha izledim de Allahım gıcık oldum:hıh
ben o kadar Yasemin'e kızmıştım meğer Necdet'e kızmalıymışım gerçi ona da kızmıştım ama :hıh Yasemin orda derin bir nefes alıyor üzülüyor sanki o sırada Necdet ona öyle bir bakıyor ki "sen mi çağırdın bu adamın da burda ne işi var " der gibi Yasemin yine kalakalıyor şu Necdet bir an önce dış kapının mandalı olduğunu hatırlasa tam süper olacak :hıh
ya benim kafam karıştı dünkü bölümü anlamadım ne oldu cidden biri anlatsın bana...
ne kdr çok zaman geçti dizinin başında karina vardı sonra birden kız değişti açıkcası bu yeni kıza alışamadım karina çok tatlıydı knşması kendisi çok şirinde keşke o kalsıydı ama bu zaman atlamalarına bakılırsa heralde gelecek hafta bu kız başlarda olur son sahnede rüya 20 yaşına gelir. bu ne ya böyle hiçbişiy anlamadım mahkeme ne oldu? başında rüya dedeleriyle yürüyordu ondan sonra mahkemeye ne kdr zaman vardı ahmetle yasminin karşılaşmalarından trende ne ara 2 yıl geçti? off ilk sezon daha iyyidi ...
iReMJeLiBoN 06-10-07, 14:17 bu arada
arkadaslar 7 kasım geliyor ne düsünüyorsunuz :icon_whis
:D
justinecatblue 06-10-07, 14:18 ya benim kafam karıştı dünkü bölümü anlamadım ne oldu cidden biri anlatsın bana...
ne dr çok zaan geçti dizininbaşında karina vardı sonra birden kız değişti açıkcası bu yen, kıza alışamadım karina çok tatlıydı knşsı kendisi çok şirinde keşke o kalsıydı ama bu zaaman atlamalrına bakılırsa heralde gelecek hafta bı kız başlarda olur son sahnede rüya 20 yaşına gelir bu ne ya böyle hiçbişiy asnlamdım mahkeme ne oldu başında rüya dedeleriyle yürüyordu ondan sonra mahkemeye ne kdr zaman vardı ahmetle yasmini karşılaşmalrından trende ne ara 2 yıl geçti ama off ilk sezon daha iyyidi ...
işin mantıksızlığı orda zaten; yani görünüşe göre aradan 2 yıl geçmedi; normal seyrinde giderken, sadece kızı değiştirdiler-çünkü rüya daha eski halindeyken de "bu sene okula başlayacak" diyorlardı-yani herşey normal zamanında ilerliyor ve kız değişti-daha önce dediğim gibi çok da kötü oldu; anlam kargaşası yaşandı-çünkü önceki rüya çok küçüktü, hiçbişeyi anlamayacak haldeydi ama şimdikine "o senin baban değil" cümlesi kurulabilir, öyle bir büyük kız-
eğer cidden "2 sene geçti" gibi yürüteceklerse de, o hiiiç anlaşılmadı-bu kadar izleyicinin kafasını karıştıracak bir şey yapmaları, normal seyrinde giderken kızı değiştirdilerse de; aradan 2 sene geçtiyse de, iki durumda da mantıklı değil-ben az önceki mesajımda dediğim gibi, bunu senaristlerarası anlaşmazlıklara bağlıyorum-öyle gibi görünüyor-galiba asıl duyguyu veren senarist ayrıldı-
Keşke Karina'nın değişimi mahkeme sonrasına bırakılsaydı mesela ilkokula başladığı güne o zamana zaman da atlatırlardı bir iki ay olurdu biterdi ama öynı bölüm içerisinde olunca herkesin kafaı karıştı
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama yeni Rüya'nın sesi Defne'nin küçüklüğündeki ses :)
aaaaaa ne yaptı bu senaristler canım bu kadar da saçmalılk olamaz bir anda rüya büyüdü kazık kadar oldu diğer herkes aynı insan hiç mi değişmez bence bu rüya bir rüya acaba rüyayı kim görüyo?:img-huh::)kafam karıştı yaa diyelimki doğru ahmet davadan vazgeçti aradan yıllar geçti niye hala yaseminle necdet boşanmadı onlar boşanmayı mahkeme yüzünden ertelememişler miydi hemde ahmet ne yapar eder kızına gerçeği söylerdi diy mi ama?
:img-clapp:img-kiss:
..Son bölüm, son sahne..,çok güzel düşünülmüş, herşeyi birkaç saniyede özetler gibiydi..,bu dizinin tek başrol oyuncusunun Ahmet ( Cansel tabii ki ) olduğunu gösterir gibiydi..,çünkü o topluluktaki hiçbir insanı gücendirmedi şimdiye kadar.,hiç haksızlık veya saygısızlık yapmadı.., hepsinin buruk bir sevgiyle baba-kızı izlemeleri, Ahmet'in acıyla geçen yıllarının mükafatı gibiydi..,harikaydı..
..Sanırım bu diziyi biz bayanlara çok sevdiren taraflarından birisi de pastane ortamı.., yine çok güzeldi doğum günü partisiyle., özlemişiz mutlulukların yaşandığı partileri.., Mehmet-Sevim evliliği, Rüya'nın doğum günü partisi bizi biraz uzaklaştırdı gelinen saçma durumdan., artık ikisine de yani Yasemin ve Necdet ikilisinin acınacak hallerine fazla dikkat vermiyorum..
..Deniz karakterine gelince, asi halleriyle zaman zaman çizmeyi aşsa da, Berk ekrana çok yakışıyor..,özellikle yüzü ve tabii gözleri., biraz spor yapıp vücudunu da forma soksa süper bir oyuncu olabilir bence..,Defne'yle de acayip yakışıyorlar, ikisinde de şeytan tüyü var...
Sevgiler herkese..bye
..Bu arada arkadaşlar, Rüya değişti ama zaman atlaması olmadı.., sadece Rüya'nın küçük kaldığı farkedilip, iki boy büyüğü konuldu yerine.., sanırım karşına alınıp konuşulacak bir çocuk olması gerekiyor..,ne de olsa dizi bu, olur böyle şeyler..,neyse, böyle sanırım..,Aslında zamanlama da iyi oldu bence, çünkü çevredeki insanların Rüya'ya bakışlarının geçirdikleri bir şokla 180 derece değişmesiyle aynı zamana denk geldi..,sanki bir dönem kapanıp, yenisi açıldı..
Merhabalar Efendim:)
Ah Hala O SoN sahnenin Etkisinden Kurtulamadım Öyle Etkilenmişm ki Taklıp Kaldım Orda :(:(
Hayat Sana Sözüm Yok
Derdin'den Derbederim...
Hercai Gecelerde RÜYAMASIN Görmedigim :(:(:(
Bozduk Aşkın Bagını Hüzünler Oldu Sarap
Ne Cabuk Geldin Gectin Kapım'dan Sen Ey Hayat...
Ugurna Hacradım Kursuni Genciligim
Sönmyeceki Yar Kalbimin Yangın Yeri..
Çözülmüyoru ki Bu Aşk Denen Kördügüm..
Sevsek Olmuyor Sevmemk Ölüm...
Off offff Ah Yasemin Ahhh
:img-clapp:img-kiss:
..Son bölüm, son sahne..,çok güzel düşünülmüş, herşeyi birkaç saniyede özetler gibiydi..,bu dizinin tek başrol oyuncusunun Ahmet ( Cansel tabii ki ) olduğunu gösterir gibiydi..,çünkü o topluluktaki hiçbir insanı gücendirmedi şimdiye kadar.,hiç haksızlık veya saygısızlık yapmadı.., hepsinin buruk bir sevgiyle baba-kızı izlemeleri, Ahmet'in acıyla geçen yıllarının mükafatı gibiydi...Evet kimseye haksızlık yapmayan Ahmet ve de her şeyden habersiz
,masum Rüya...İkisinin buluşması ve diğerlerin arka fonda silikleşmesi...İzlemeye doyamadım o sahneyi:img-in_lo
hekimoglu64 06-10-07, 14:42 Sevgili Filizce_Jülyo bahsettiğin onurlu ve gururlu insanlar için.Bahsettiğin insan Yasemin olunca o tarz bir davranış görmek imkansız oluyor.
Kadında balık hafızası var herhalde.Ya da hafiften şizofrenlik.Ne yaptığını hatırlamıyor.Bir anda kiişilik değişimi yaşıyor.Kıyafet değiştirir gibi kişilik değiştiriyor.İlginç yanii:icon_whis:icon_whis
oxford arkadasim yasemin hakinda cokagir konusuyorsun
hic yakismiyor ne demek balik hafizasi olmuyor bak mmmm
saygilar.....
dün yine çok güzeldi(yeni rüya hariç)...hiç sevmedim ben o kızı bence yaseminle ahmetin kızı olmaya hiç layık değil...eski rüya çıksa bile başka bir kız bulabilirlermiş..bu kız hiç yakışmadı kanımca rüya rolüne...
dün necdete iyice sinir oldum...hala rüyanın babası olduğunu iddia atması çok gıcık birşey yaa..
rüya-rıza-şevketin gezdiği sahneler çok güzeldi..eski rüyamız çok tatlıydı...
ileriki bölümlerde deniz-yaşar arasında bayağı hareketlilik olacak gibi...
veeee ahmet...rüyanın son hali ona hiç yakışmasa da umarım bir an önce kızına kavuşur...
arkadaşlar bu arada karinanın değişme nedenini bilen varsa yazabilir mi?
bir_adı_yok 06-10-07, 14:48 Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama yeni Rüya'nın sesi Defne'nin küçüklüğündeki ses :)
evet çok belli oluyor...
...
defne dedi ya; bana benzer yanı varmıdır...
al halası sesi senin küçüklüğünde kullandığın:img-hyste ses tonuna benziyor..
hatta benzemekten öte, aynısı:img-hyste...
Ben Bu Yeni Rüya'yı Sevdim Acıkcası Çok Sıcka Çok Sevimli Yani Bide Ahmete Nasıl Sarıldı yerim Ben Onu:) Bide Bu Rüyanın Göz rengi Mavi Sanki Degil Mavi Zaten Diger Rüyanın Gözleri Yeşildi Sanki Ama Bu Yeni Rüyanın Gözleri Çok Güzel Ben Sevdim Bu Yeni Rüya'yı Açıkcası....
işin mantıksızlığı orda zaten; yani görünüşe göre aradan 2 yıl geçmedi; normal seyrinde giderken, sadece kızı değiştirdiler-çünkü rüya daha eski halindeyken de "bu sene okula başlayacak" diyorlardı-yani herşey normal zamanında ilerliyor ve kız değişti-daha önce dediğim gibi çok da kötü oldu; anlam kargaşası yaşandı-çünkü önceki rüya çok küçüktü, hiçbişeyi anlamayacak haldeydi ama şimdikine "o senin baban değil" cümlesi kurulabilir, öyle bir büyük kız-
eğer cidden "2 sene geçti" gibi yürüteceklerse de, o hiiiç anlaşılmadı-bu kadar izleyicinin kafasını karıştıracak bir şey yapmaları, normal seyrinde giderken kızı değiştirdilerse de; aradan 2 sene geçtiyse de, iki durumda da mantıklı değil-ben az önceki mesajımda dediğim gibi, bunu senaristlerarası anlaşmazlıklara bağlıyorum-öyle gibi görünüyor-galiba asıl duyguyu veren senarist ayrıldı-
valla çok doğru söylüyorsun arkadaşım sözlerine sonuna kdr katılıyorum...
diziden tek temennim kaldı artık ahmetle rüyanın mutlu olması...
yaptigin yorum cok yanlis sacmaüstelik ben o sahnede hic öyle birsey sezemedim gayet normaldiler ve yaseminim orda birden ahmeti görünce heycanlandi ve nejdet hakkinda yaptigin yorumu cok saygisizca buluyorum ne demek dis kapinin mandali ya o adam yillarca babalik yapti o cocuga bu dizide herkes kendince hakli arkadaslar kimseye aa bu suclu yok bu cuclu diye birsey diyemezsiniz dedigim gibi herkes kendince hakli bir kisi haric denizzzz
neden derseniz önce onun arkadaslari yasara saldiriyorlar sanki önce yasar saldirmis gibi davraniyorlar deniz cok bencil cünki hep kendini düsünüyor isigada yasarada haksizlik yapiyor bir gün yasar mum kalacak o yine basina birseyle gelecek yasar hayataini kurtaracak
saygilar.....
Şimidi Arkadasım Yaseminin Onun Yaptıgı çok yanlış Bikere Ve Suclu yani Allah Askına Bir Evlat Babasın'dan Nasıl saklanır yani söyleyebilirimisin... nasıl bu olur yıllarca nasıl saklanır bunu Nersi Mantıklı Nersi hiç bir allhın kulu da yasemin yaptıgn dogru bulmaz bulamaz yanlış yani babalık hakların elinden Alınıdı Ahmetin yerine Kara verdi.. Bide necdet çok iyi bir baba oldu bilmeme ne deniliyo allh Aşkına Ahmete babalık hakkı verildide ahmet mi babalık yapmadı çok guzel bir Baba olacagına supem yok süpemiz yok..
bakıyorum son sahne hepinizi derinden etkilemiş
beni de öyle yaw
çok duygulandım ama ağlayamadım o ayrı
sondaki müziğe de bayıldım
evet 7 kasıma çok yaklaştık ve ben çok büyük bir merakla bekliyorum
o zaman bu dizi daha da bir anlam kazanacak
justinecatblue rüyayla ilgili söylediklerine aynen katılıyorum...
aradan 2 sene geçmiş olamaz ne mahkeme sonuçlandı ne de olaylar gelişti...
ışık rüya için bir albüm yapmıştı ya fotoğraflarıyla..o albümde yasemin bir resme bunu ne zaman çektin deyince geçen hafta adada çektim dedi..ben oresmi görmedim..yeni rüyanın resmi miydi??
bana kızın birdenbire değişmesi çok mantıksız geldi..keşke hiç değişmeseydi yaa..karinayla hiç alakası yok...
Arkadaşlar benim kafam karıştı ya şimdi zaman atlaması oldu mahkeme sonuçlanmış oluyor doğal hali ile rüya şimdi ahmete mi verildi yoksa yaseminlerdemi kalıyor hala
ayrıca zaman atlaması oldu ancak hiç kimsede bi değişiklik yok yani biraz değişiklik olabilirdii
oyuncularda yaşlanma belirtileri olmalıydı die düşünyorum
Şarkılar harika harika harika resmen harika :img-blush
Dayanamayıp imza bile yaptım,
Ahmet rüyaya ne almış çok merak ettim gerçekten.
Offf şu kan tahlilimidir ne haltsa bir an önce yaparlar umarım,
Çünkü bide onun sonuçlarını almaları için bi kaç bölüm geçecek gibime geliyor.
Hani eskiden bayağa bi geç alırlarmışya böyle tür sonuçları...:icon_sorr
Buarada;
Arkadaşlar herkes istediği yorumu yapabilir, sonuçta arada ağırda konuşabiliriz (ki deminden beri okuyorum okadarda ağır konuşmuyosunuz)
Bu kimseyede dokunmaz çünkü yapılan yorumlar karakterlerle ilgilidir:img-blush
Arkadaşlar benim kafam karıştı ya şimdi zaman atlaması oldu mahkeme sonuçlanmış oluyor doğal hali ile rüya şimdi ahmete mi verildi yoksa yaseminlerdemi kalıyor hala
ayrıca zaman atlaması oldu ancak hiç kimsede bi değişiklik yok yani biraz değişiklik olabilirdii
oyuncularda yaşlanma belirtileri olmalıydı die düşünyorum
Zaman atlaması olmadıki,
Nerden çıkardınız bunu? :img-hyste
Rüya 7 yaşına girdiği için biraz büyütmeleri gerekiyordu,
İşte onun için aniden Rüya büyüyüverdi bukadar :img-hyste
Bir gecede 15-20 litre süt içti galba? :img-hyste
arkadaşlar rüyamsını kim söylüyor
Atakan Akdaş söylüyor.
Ama hiç güzel söylememiş bu benim fikrim tabi ben beğenemedim bi türli:S
Ama şarkının sözleri fevkalade tabi :img-cray:
çalıkuşu78 06-10-07, 15:56 eğer mahkemede ahmetin baba olduğu anlaşılmazsa bu reytingler daha çok düşer.. kör döğüşü yazmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz bilmiyorum.. bir insana bu kadar eziyet edilmez yalan bile olsa.. yaseminin derhal mahkemede ifade değiştirip rüya ahmetin çocuğudur demesi gerek.. yoksa bu diziyi kimse kurtaramaz.. sevdiği adamdan çocuk kaçıran bir kahraman ilk görülüyor galiba..bir de milleti ahmete düşman ediyorlar .. akşam ablam yengemle beraber izledik .. ahmete düşman olmuşlar ya.. nasıl yırtuyor kendini sinirli adam diyorlar..ahmetimizi düzeltin yeter artık..
bir de ışıkın hazırladığı albümü aman ahmet görmesin.. yoksa çok kötü olur.. yasemin bacım o albümdeki fotoların necdet bölümlerini acil kes.. yoksa gerisini düşünemiyorum.. kırk satır mı kırk katır mı seç beğen bakalım..:icon_whis
Zaman atlaması olmadıki,
Nerden çıkardınız bunu? :img-hyste
Rüya 7 yaşına girdiği için biraz büyütmeleri gerekiyordu,
İşte onun için aniden Rüya büyüyüverdi bukadar :img-hyste
Bir gecede 15-20 litre süt içti galba? :img-hyste
yaa ewet bence de...kaldığı yerden devam ediyor...
reytinglerle ilgili bir yorum okudum..ben bu yoruma katılmıyorum..mahkemenin uzaması,rüyanın kalacağı kişi falan bence reytingleri düşürmez
Evet adım özge..:img-yes:
O zaman türkçen iyi değilken lütfen bu tarz mesajlarda yazma.Balık hafıza ağır bir itham değil çünkü:img-wink:.Neyse yurtdışında yaşıyormuşsun zaten..
Söylediğine gelirsek kim kimi ne kadar seviyor ben karışmam çünkü Ahmet&Yasemin aşkını hiçbir zaman desteklemedim bu zamandan sonra aman birleşsinler demem.
Benim o mesajı yazarken bahsettiğim olaylar şunlardı...
-Ahmet'e sarıldı evde
-Ahmet laf söyledi hanım kızımız hemen bağırmaya başladı.(Ahmet ağır bir söz söyledi.Orda bağırmakta haklıydı.Kimse kaldıramaz herhalde bu tarz birşeyi)
-Eve gitti yatağa oturdu sinirinden dişlerini sıktı(Beren saat bunu bayağı bir gösteriyor.Sinirini yansıtmayı gözlerden yapamadığı için dişlerini sıkıyor.Ordan anladığımız kadarıyla çok sinirliydi)
-Eee madem sinirliydi sabah neden hiçbir şey olmamış gibi karıştı söze.Siniri bir gecede ne kadar çabuk geçti.Öyle yenilir yutulur tarzda bir lafa rağmen...
Burdan da Yasemin karakteri hakkında birşeyler çıkrabilir herhalde.:icon_whis
Dediğin olaya gelirsek bunun benim bahsettiğim olayla alakası yoktur.Bir babayı kızının d.gününe(Hem de ahmet'in durumundaki bir babayı)çağırmamak(onun gelmesini engellemek bir anlamda)hafızayla değil vicdan ve duyguyla ölçülcek bir kavramdır.
Çağırma görevi de kızın annesi olarak Yasemin'e ait olduğu için burda vicdansız ve duygusuz o çıkıyor benim gözümde
Umarım anlatabilmişimdir..Olabildiğince basit türkçe kelimeler kullanmaya çalıştım:img-wink:
Yasemin. hakkında Çokta agır Konusutugum sanmıyorum acıkcası çokta yerinde vallh.. dengesiz.necdete onu seviyo diye git demeyi beceremeyen yasemin ahmete gözlerinin içine baka baka yüzündeki o anlamsız,saçma sapan gülüşüyle git kendine bi hayat kur diyebiliyor.necdete rüyanın sana olan duygularının değişmesine izin vermicem derken ahmeti öz kızının doğumgününe bile çağırmıyor, o son shnedeki yaseminin suratı neydi yaa öyle
laleden ağzının payını çok güzel almasına rağmen saçma sapan bi cevap vererek kendini haklı çıkarmaya çalışması da ayrı bi saçmalık.kendisi söyledi necdetin onu sevdiğini 2 sene önce öğrendiğini.yahu siz necdetle 9 senedir evlisiniz. o zaman 2 sene geçtikten sonra neden ayrılmıyosunuz.hem rüya küçüktü necdetin yokluğuna gayet kolay alışabilirdi.hem de ahmete olan sevgisini kanıtlamış olurdu.ama Yasemin ne yaptı...neden kendini sıkıntıya sokup ayrılsınki necdetçiğinden.... yaseminin aşkı aşk diil ......
bozuk plak gibi habire aynı şarkı çalıyo bendede.. bi günde sıkılıcam şarkıdan..
arkadaşlar rüya'nın aniden büyüme olayına takmayalım fazla artık.. mecburen büyüyecekti ama yanlış bi zamanda oldu.. inş yeni oyuncu karinayı aratmaz diye dua edelim..
yaseminin ahmet'i doğumgününe çağırmamasıda gerçekten vicdansızlıktı.. madem söylediği lafları hazmedebiliyo sözünüde tutması gerekirdi.. görüşmelerinde hiçbir sakınca olmayacağını söylemişti ama doğumgününe çağırma zahmetine bile girmedi..
bakalım sonraki tepkileri ne olucak??
tek cümlelik mesaj yazmak yasak..
hekimoglu64 06-10-07, 16:55 bozuk plak gibi habire aynı şarkı çalıyo bendede.. bi günde sıkılıcam şarkıdan..
arkadaşlar rüya'nın aniden büyüme olayına takmayalım fazla artık.. mecburen büyüyecekti ama yanlış bi zamanda oldu.. inş yeni oyuncu karinayı aratmaz diye dua edelim..
yaseminin ahmet'i doğumgününe çağırmamasıda gerçekten vicdansızlıktı.. madem söylediği lafları hazmedebiliyo sözünüde tutması gerekirdi.. görüşmelerinde hiçbir sakınca olmayacağını söylemişti ama doğumgününe çağırma zahmetine bile girmedi..
bakalım sonraki tepkileri ne olucak??
tek cümlelik mesaj yazmak yasak..
ben o sarkiyi hic begenmedim valla ilk defa hatirla sevgilideki bir sarkiyi begenmedim hem sözünü hemdemelodiyi vallatam ahmete yazildigi belli olmus
bu arada ben tekrar izledimde o son sahneyi valla necdet gayet normal bakmis o bakis sadece yaseminin durumunu anlamak icindi yani gayet normalbakmis ben asiri yasemin ve beren hayraniyimdir amakim hakliysa onu tutarim burdada herkes kendinnce hakli arkadaslar kimseye suc atmamaliyiz ahmet kendince hakli yasemin kendince hakli nejdet kendince hakli ama bu olaylarin asli büyük suclulari aileleri bence
oxford arkadasim okadarda degilcanim okadarda türkce biliyoruz herhalde
saygilar....
:img-wink:
...Yaa arkadaşlar.., Ahmet, şu doğum gününden Rüya'nın 9 aylık doğmadığından şüphelenip, doktoru bulsa da, dava da sonuçlansa..,ne güzel olur değil mi?...
Herkese iyi akşamlaarr..bye
Evet adım özge..:img-yes:
O zaman türkçen iyi değilken lütfen bu tarz mesajlarda yazma.Balık hafıza ağır bir itham değil çünkü:img-wink:.Neyse yurtdışında yaşıyormuşsun zaten..
Söylediğine gelirsek kim kimi ne kadar seviyor ben karışmam çünkü Ahmet&Yasemin aşkını hiçbir zaman desteklemedim bu zamandan sonra aman birleşsinler demem.
Benim o mesajı yazarken bahsettiğim olaylar şunlardı...
-Ahmet'e sarıldı evde
-Ahmet laf söyledi hanım kızımız hemen bağırmaya başladı.(Ahmet ağır bir söz söyledi.Orda bağırmakta haklıydı.Kimse kaldıramaz herhalde bu tarz birşeyi)
-Eve gitti yatağa oturdu sinirinden dişlerini sıktı(Beren saat bunu bayağı bir gösteriyor.Sinirini yansıtmayı gözlerden yapamadığı için dişlerini s |