Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-20
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[ 9]
10
11
Deminki başlıkta tam okunmuyormuş galiba,düzeltip buraya tekrar koydum arkadaşlar izninizle:)
Merwçan benim cevaplarım böyle:
1- bilerek ve isteyerek bir yalanı yaşamak nasıl bir hastalıklı zihniyetin ürünüdür?
Efenim bu psikolojinin konusu ama sağlıklı düşünen bir zihin göremiyorum ben zaten bu kadında:)
2- bir kadının seviyorum dediği, aşkından ölüyorum dediği adamın yıllarca sürünmesine neden olmasının, onun çektiklerini bilmesine rağmen inanılmaz bir umursamazlık içinde hayatına devam etmesinin dünya üzerinde bir mantığı olabilir mi?
O nası bi sevmekmiş öyle ya...insan sevdiğinin parmağı kanasa dayanamaz bu adamın yüreğini kanata kanata bi hal oldu üstelik kılı bile kıpırdamadı,onun yerine mutlu aile pozlarında salındı etrafta...
3- kendini bildi bileli aşık olduğunu iddia ettiği adamın gözünün içine baka baka onun çocuğunun bir başkasından olduğunu söylemenin insanlık gözünde bir tanımı var mıdır yoksa tanımlanamayacak kadar inanılmaz bir durum mudur?
Ahh bak şimdi o trende karşılaşmaları geldi aklıma.Adamın gözünün içine baka baka "Babasına da benzeyen yanları var" dedi ya...Orda zaten koptu olay...
4- bir kadın sevdiği adamdan olan çocuğunu bir başka adamın yanında büyütmekten, ona baba dedirtmekten, herşeyini onunla paylaşmasına izin vermekten nasıl mutlu olur?
Aaa olur mu ismini bile ona koydurtur...
5- hiçbir kavuşma ümidi olmasa bile bir çocuğun öz babasından saklanabileceğini düşünmek ve buna göre hiçbir şey yapmadan yaşayıp gitmek salaklık değil de nedir?
Ama haksızlık yapmayalım elbette söyleyecekti,hele bi Rüya 18 yaşında olsun söyleyecekti.
6- sevdiğini iddia ettiği adamı, klasik tabirle "aşklarının meyvası" çocuklarıyla görmek ve buna hiçbir tepki göstermeden öylece durabilmek, ya da çocuğunu çekiştirip uzaklaştırmak anneliğin hangi kuralına uyar?
Sadece onu sevmeli Ahmet,bir başkasına ilgisine dayanamaz,bu kızı bile olsa.
7- sevdiğini iddia ettiği adamı hiç tanıyamayan, onun hangi durumlarda nasıl davranacağını kestiremeyen bir kadın olur mu?
Ah evet,Ahmet çok zararlı olabilir Rüya için.Kendine hakaret edilirken bile çok sakin kalabilen bir adamdan herşey beklenir zaten...!(Bknz:Keriman olayında Yasemin Ahmeti suçlarken,Ahmet"Lütfen cümleni tamamlama belli ki çok fena birşey söyleyeceksin"dedi)Vah hain vay...
8- herşeye rağmen ortaya çıkan gerçeklerden sonra, aklını başına toplayıp, elinden gelen herşeyi yaparak hayatının aşkını tekrar elde etmeye çalışmak yerine tam aksine ona karşı savaşmak nasıl bir basiretsizlik örneğidir?
Olmaz kılıcını kuşanacak bi kere...Savaşacak...Ahmet kızını alıp kaçacak ya Aliyedeki Sinan misali...
9- 28 yaşına gelmiş ve anne olmuş bir kadının, hayatını düzeltmek için çabalaması gerekirken hala 15 yaşında liseli kız gibi gurur yapması mantıklı mıdır?
Zaten bu kız önceden daha olgundu.Yani 15ken 28 gibiydi.Eee bu hali normal o zaman...Kişilik bunalımında...
10- kendisine olan hislerini yıllarca gizleyip, hiçbir şey belli etmeden ona yakın olmaya çalışan; ona kardeş gibi masumca yaklaşırken kendisine başka niyetler besleyen bir adamın asıl niyetini öğrenince onu fedakar addeden, ona minnet duyan ve onu bırakamayan bir başka salak daha var mıdır?
Dizi tarihinde henüz görülmedi...Çeşitli benzerleri olsa da bu kadarını kimse şimdiye kadar akıl edemedi...
ben harıl harıl yorum yazdım yolla dedim birde ne göreyim sayfa kapanmış bu akşam çok şanssızım çok şimdi al baştan:icon_sorr
shevek çanımın kapanan sayfada son yazdıklarına tamamen katılıyorum
ahmet yıllarca elinden alınan babalık haklarına kavuşmalıdır
yasemin yaptığı yanlışların bedelini ödemelidir ama bu asla hapis olmamalıdır ve kısa süre sonrada bir şekilde ahmetle barışmalıdır
necdette yıllardır ertelediği hayatına devam etmeli güzideyle birlikte olmalıdır yasemini artık özgür bırakmalıdır
bütün çanlara edit:ben şimdiye kadar karakterlerle oyuncuları asla birbirine karıştırmadım,yaseminede hiçbir düşmanlığım yok arada forumumuzu canlandırmak ve arkadaşlarımı gülümsetmek adına kısa kısa esprili şeyler yazarım şimdiye kadarda hiç tepki almamıştım okudum,şaşırdım.
ama ben yinede hatırla sevgili var oldukça yasemin için,ahmet için,necdet için ve diğer tüm karakterler için buradaki arkadaşlarımda hoşlandıkça yazılarımı yazmaya devam edeceğim
yine bir haftada yeni başlık. yazıyoruz yazıyoruz ama sanki suya yazı yazıyormuşuz gibi hissediyorum kendimi.. yani, mantıklı bir insanın yapmayacağı şeylerin dizilerde olması artık neredeyse normal karşılanır oldu ama... bu kadarı da olmaz ki....
yaseminle ilgili inanılmaz gerçekleri yazdım, ama bunlar böyle yazıya dökünce epey hafif göründü gözüme.. izlemeden anlaşılmıyor kanımca, o yüz ifadesini, o boş bakışları, o vurdumduymaz tavırları görmek gerekiyor.
"kızım için"miş, peeh! kızını düşünen anne hiç görmesek, yutacağız yani.
fragmanı şimdi izledim. şaşırtıcı birşey yok tabi, nezoşun geleceğini de aylanın şehadetini de biliyorduk ama ahmetin bakışları fena hakkaten. düşünsenize, güvendiğiniz bütün dağlara kar yağıyor... kime arkanızı dönseniz bir başka ihanet çıkıyor. sırtınız hançerlerden delik deşik.. bundan sonra kime güvenebilirsiniz ki? güven hissi kalmış mıdır? ya da daha doğrusu, güvenmeye değecek insan kalmış mıdır?
Fragmanı tesadüfen yakaladım. Özette hiç kimsenin beklemediği bir şahit diyordu ya onu forumçanlar dışında hiç kimsenin beklemediği şahit diye değiştirmeleri lazım. Zira genel özet geldiğinden beri ayla rüyayı bildiğini söyler diye yırtınıyoruz burada. Başkası olsa şaşardım zaten.
Bu arada bir miting düzenleniyor."Yaşasın 1961 anayasası", "Anayasa değişikliğine hayır" gibi sloganlar atılıyor. Şu anki Türkiye gündemine de ne kadar uygun değil mi?:)Tarih gerçekten de tekerrür ediyormuş. Ama şimdi yine sansür yiyip de iki bölüm sonra bu sefer yaşar ve arkadaşları konuşurken "Anayasanın değiştirilmesi iyi olacak." tarzı laflar edebilirler. Benden söylemesi yani.Artık çözdük diziyi.:img-hyste
Yeni başlık hayırlı uğurlu ve bol Ahmet&Rüya'lı olsun efendim :img-in_lo
Necdet ve Yasemin'e akıl ihsan eylesin Yarabbim!!!!:icon_whis
Fragmanı gördüm oleyyy vattiri vattiri :happy0064 Ayla "Yasemin bana çocugun babası Necdet değildir Ahmet'tir dedi " diyor çarpıtıyor galiba biraz :icon_whis Yani o sadece duymuştu ama bu arada sanki Yasemin'e olan kızgınlığını dindirecek bu sözler Ayla 'ya soracak Ahmet "madem bunları dedi niye demedin bana " böylece bütün suç Ayla'nın üzerine yıkılacak Ayla aynı şeyleri Ahmet'e de söyleyip barışmalarını sağlayabilir gibime geliyor :icon_whis:icon_whis
Yalnız o Yasemin'in bağırış nasıldı öyle tamam sevinilir de böyle değil ne o ergenlik çağı kız versiyonu gibi olmuş ciyak ciyak zaten genelde öyle de :icon_whis
Tavusçan yalnız genel özetten beri mi bence Ayla Rüya'nın Ahmet'in kızı olduğunu öğrendiğinden beri ileride bunu kullanacak diyip durduk yoksa bunu öğrenmiş olması çok havada kalırdı gerçi biz Ahmet'e söyler diye bekliyoduk dimi genel özetten sonra mahkemede söyleyeceğini anladık:)
Bu arada bir isteğim var bari o gerçekleşse,Necdet yine bir gaflet halindeyken,Yasemine Ahmetin Kayseriye nikaha geldiğini söylese:)Ahhh ne güzel olurdu...Belki o zaman Yasemin bazı şeyleri anlardı...:icon_sorr
evet baslık hayırlı olsun efendim:)
az önce yine gösterdiler fragmanı yine izledim de yasemin bakısı sanki üzgünümş gibi bana mı öyle gedli ne bir acayip yüz hali böyle somurtumus sanki gözler mi dolmus ne yoksa bana mı öyle gedi neyse:)
ben harıl harıl yorum yazdım yolla dedim birde ne göreyim sayfa kapanmış bu akşam çok şanssızım çok şimdi al baştan:icon_sorr
shevek çanımın kapanan sayfada son yazdıklarına tamamen katılıyorum
ahmet yıllarca elinden alınan babalık haklarına kavuşmalıdır
yasemin yaptığı yanlışların bedelini ödemelidir ama bu asla hapis olmamalıdır ve kısa süre sonrada bir şekilde ahmetle barışmalıdır
necdette yıllardır ertelediği hayatına devam etmeli güzideyle birlikte olmalıdır yasemini artık özgür bırakmalıdır
bütün çanlara edit:ben şimdiye kadar karakterlerle oyuncuları asla birbirine karıştırmadım,yaseminede hiçbir düşmanlığım yok arada forumumuzu canlandırmak ve arkadaşlarımı gülümsetmek adına kısa kısa esprili şeyler yazarım şimdiye kadarda hiç tepki almamıştım okudum,şaşırdım.
ama ben yinede hatırla sevgili var oldukça yasemin için,ahmet için,necdet için ve diğer tüm karakterler için buaradaki arkadaşlarımda hoşlandıkça yazılarımı yazmaya devam edeceğim
Barışmalılar ama, eğer Yasemin aklını başına alıp Ahmet'e kızlarını ve onu hiç bırakmayacağı, kızlarının ona bir gün baba diyebilmesi için elinden geleni yapacağı, hatasını telafi etmek için ne gerekirse yapacağı, yaralarını saracağı sözünü verir ve buna inandırabilirse onu. Yani bu aşkın itibarı iade edilmeli. O zaman bizim gözümüzde bir değeri olur tekrar.
Şimdi fragmanı izledim yine! Ayla; "bana kızının babasının Necdet değil, Ahmet olduğunu söyledi", dedi gibi geldi? Doğru mu duydum?
hekimoglu64 10-10-07, 21:23 ben haalla fragmani izlemedim nasil olsa izlerim önemi yok bu arada
yeni basligimiz bol bol yaseminli ahmetli necdetli rüyali baslik olsun insAllah
saygilar....
çalıkuşu78 10-10-07, 21:23 bu dizi türkiyenin altmışlı yıllarında geçmiyor mu.. günümüzde bile böyle bir riyakarlık ortaya çıksa hebersizce bir babanın haklarının elinden alınması yaşansa son günlerin moda tabiri mahalle baskısına sebep olmazmı.. çevre hiç mi kınamaz ve ahmete hak vererek onun safında yer almaz mı.. bu insanlar türkiye şartlarında yetişmemiş gibi sanki..necdet adamım diye sokakta dolaşabilir mi yavvv bu ülkede hala..başkasının çocuğuna baba oluyor başkasını seven hergece evde zırlayan kadına koca oluyor formaliteden.. eee bu ortaya çıkınca sen nasıl erkeksin diye hiçmi çevre baskısına uğramıyor.. bu insanlara erdem hiç mi uğramamış.. benim kızım olsa benim oğlum olsa yasemin ve necdet bu durumda ahmetten yana tavır alırım.. benim kızım benim oğlum diye vicdansızlık yapabilir mi insan.. çok düşündürücü.. bu olay türkiyede değil amerikanın bilmemne kentinde yaşanıyor da bizim haberimiz mi yok.. ahmet matt, yasemin katie, necdet tom da biz mi yalnış biliyoruz..:icon_sorr
Barışmalılar ama, eğer Yasemin aklını başına alıp Ahmet'e kızlarını ve onu hiç bırakmayacağı, kızlarının ona bir gün baba diyebilmesi için elinden geleni yapacağı, hatasını telafi etmek için ne gerekirse yapacağı, yaralarını saracağı sözünü verir ve buna inandırabilirse onu. Yani bu aşkın itibarı iade edilmeli. O zaman bizim gözümüzde bir değeri olur tekrar.
Şimdi fragmanı izledim yine! Ayla; "bana kızının babasının Necdet değil, Ahmet olduğunu söyledi", dedi gibi geldi? Doğru mu duydum?
Evet galiba Ayla kendini biraz sıyırıyor işin içinden.Direk ona söylemiş gibi anlatıyor...Yalnız kız ne yaptı etti yine Yaseminden intikamını bir şekilde aldı değil mi çanlar?Onu düşürdüğü bu zor durum bile Aylaya yeter...Üstelik Ahmete de iyilik yapmış oluyor.Çok zeki kız canım şu Ayla...:good:(Tabii bu mantıkla yaptıysa...)
ben yine çıktı izledim de frgmanı da bir sey dikkatim cekti ayla konusmları saptırıyo yaa orda sey diyo bana necdetin degil ahmetin kız oldugun söyledigin söyluyodu diyo uona söylemedi ki ayla varya çok fena
bu dizi türkiyenin altmışlı yıllarında geçmiyor mu.. günümüzde bile böyle bir riyakarlık ortaya çıksa hebersizce bir babanın haklarının elinden alınması yaşansa son günlerin moda tabiri mahalle baskısına sebep olmazmı.. çevre hiç mi kınamaz ve ahmete hak vererek onun safında yer almaz mı.. bu insanlar türkiye şartlarında yetişmemiş gibi sanki..necdet adamım diye sokakta dolaşabilir mi yavvv bu ülkede hala..başkasının çocuğuna baba oluyor başkasını seven hergece evde zırlayan kadına koca oluyor formaliteden.. eee bu ortaya çıkınca sen nasıl erkeksin diye hiçmi çevre baskısına uğramıyor.. bu insanlara erdem hiç mi uğramamış.. benim kızım olsa benim oğlum olsa yasemin ve necdet bu durumda ahmetten yana tavır alırım.. benim kızım benim oğlum diye vicdansızlık yapabilir mi insan.. çok düşündürücü.. bu olay türkiyede değil amerikanın bilmemne kentinde yaşanıyor da bizim haberimiz mi yok.. ahmet matt, yasemin katie, necdet tom da biz mi yalnış biliyoruz..:icon_sorr
Ben bu konu hakkında daha önce yazmıştım canım haklısın yani şimdi bile böyle bir olay duyulsa ne Yasemin'in yüzüne bakar millet ne de Necdet'in çıkıp da kimse "aaa ne fedakarmış " demez "Tüüüüü senin kalıbına ne biçim erkek bu " derler hatta şiddete karşıyım ama yağız Türk delikanlıları bir de döverler bunu :dito :)
Arwençan kimden tepki gördün canım anlayamadım boşver sen hala karakterle oyuncuyu ayırt edemeyen arkadaşlar var forumda çünkü biz senin yazılarını beğeniyle okuyoruz biliyorsun :img-in_lo
Hiç bir erkek ne şu Necdet'in yaptıklarını haklı bulur ne de Yasemin'in :hıh Böyle bir erkek varsa da ben tanımak istemiyorum:hıh
Evet galiba Ayla kendini biraz sıyırıyor işin içinden.Direk ona söylemiş gibi anlatıyor...Yalnız kız ne yaptı etti yine Yaseminden intikamını bir şekilde aldı değil mi çanlar?Onu düşürdüğü bu zor durum bile Aylaya yeter...Üstelik Ahmete de iyilik yapmış oluyor.Çok zeki kız canım şu Ayla...:good:(Tabii bu mantıkla yaptıysa...)
Ama bana söyledi derse kendini çok daha suçlu duruma düşürmüş olmuyor mu? Doğrudan ona söylemişse Yasemin, Ahmet de sormaz mı? Sen ona ne dedin? Sonra da nasıl bana söylemedin? Üstüne üstlük benimle evlenmek istedin. Bunca zamandır da gizledin? diye. Bir de Yasemin'e koz vermiş oluyor orada. Çünkü Yasemin'de ayağa fırlayıp, gönül rahatlığıyla reddedebilir. "Ben ona böyle bir şey demedim" diye. Yalan da sayılmaz o durumda.:img-cool2
Bir de yavuz hırsızlara gün doğacak, su yüzüne çıkmak için! Ahmete bağırır artık Yasemin! Yalancı şahit mi çıkarıyorsun önüme, diye. Offfff of!
Ama bana söyledi derse kendini çok daha suçlu duruma düşürmüş olmuyor mu? Doğrudan ona söylemişse Yasemin, Ahmet de sormaz mı? Sen ona ne dedin? Sonra da nasıl bana söylemedin? Üstüne üstlük benimle evlenmek istedin. Bunca zamandır da gizledin? diye. Bir de Yasemin'e koz vermiş oluyor orada. Çünkü Yasemin'de ayağa fırlayıp, gönül rahatlığıyla reddedebilir. "Ben ona böyle bir şey demedim" diye. Yalan da sayılmaz o durumda.:img-cool2
Shevekçan,Ahmet denize düşen yılana sarılır misali,Yasemine öfkesinden Aylayı pek görmez...Ayla da hemen üste çıkabilir,söylemek bana düşmezdi,o hayatından mutluydu,sadece Ahmet ölmek üzere diye vicdanını rahatlatmaya gelmişti diye...
Ben zaten mahkemede Yaseminin bunu da yalanlamasını bekliyorum,artık kim inanırsa ona,pabucumun aşığı...
Shevekçan ben de az önce bunu belirtmiştim yani aslında orda Ayla dediğimi de yapmış olabilir yani bütün suçu kendine çekmek değil de ne bu :icon_whis:icon_whis Ahmet daha da öfkelenir Ayla'ya ...ama belki de Ayla tam delil olması için böyle söylüyordur belki de "duydum" dese mahkeme onu dikkate almayacak ama şimdi "birinci ağızdan duymuş oluyor" bakalım şimdi Selma Hanım ne diyecek çok sevgili Ayla'sına :img-hyste "Aylacım en doğru olanı yaptın canım zaten bunu gizlemekle de çok iyi yaptın böyle bir durumda davranılması gerektiği gibi davrandın tekrar takdir ettim seni Ahmet'de Yasemin'den iyice soğudu ....Rüya'yı almasına da yardım ettiğine göre ...belki ne dersin hı hıııııı:img-blush"
Ayla niçın böyle bir şey yapıyor ben anlamadım.Tamam ahmetin işine yarayacak belki bu. Ama daha önce de çanlarımın çok defa belirttiği sebeplerden dolayı söylemesini tuhaf buluyorum. Hem yasemin hayır derse nasıl karşı çıkacaklar? Anlamadım gitti yani...:bilmim Ne işe yarayacak?Ne kada rgüvenilir bulacaklar onu?Ben bılmem...Bari bunu mantık çerçevesine oturtsunlar ama.
ama orda yasemin kendin savunabilir evet böyle sey dogru ama ben bunu ayla degil ahmet anlattım hasta yatagında der.. Shevekcan dedigi gibi yasemin eline koz gecer ama ahmet neden bana söylmedin gibi seyler diyecektir tepki göstrecektir ayla'ya ayla olayları tam anlatmıyo yani gercigi tümi ile anlatmıyo oluyo bu durum da söylenenleri saptırıyo ne kadar dogru bu sizce hiç dogru degil...
Bu arada bir isteğim var bari o gerçekleşse,Necdet yine bir gaflet halindeyken,Yasemine Ahmetin Kayseriye nikaha geldiğini söylese:)Ahhh ne güzel olurdu...Belki o zaman Yasemin bazı şeyleri anlardı...:icon_sorr
Necdet mi Yasemne söyleyecek?...:img-hyste
O hep gaflet içinde ve asla hata yapmıyor ona karşı..Ancak onun dekoderini Ahmet aktive ediyor..O zaman döküyor incilerini...:icon_whis
Ahmet ile Necdetin sağlam! bir tartışmasını duyması lazım Yasemin..Hem Necdet, öyle bir şey dese de Yasemin algılamaz!!!!
"...Hıı, evet o zaman zaten birarada olamazdık..hem nasıl söyleyecektik..seninle evlenmeyeceğimi..sen en iyisini düşünmüşsün herzamanki gibi..Beni mutsuz ve kararsız bırakmamak için benim adıma karar verip ...Fedakarlık etmişsin !!!" der...:dito
Mörvçan dizi ve dünya tarihine Yasemin kadar anneliğin ve aşık kadınlığın yüz karası bir şahsiyet olamaz..
Lütfen senaristler düzgün bir kalem operasyonu çekin şu kızcağıza... yoksa hepimize kafayı sıyırttırıyor..Hiç gerçekçi ve akıl dahilinde bir karakter değil!bknz.Lafımız Beren e değil..senaristlerin yarattığı Yasemin karakterine..[/B]ve lütfen buraya gelen yazan diğer arkadaşlar, burada kimsenin oyuncu ve dizi karakterini karıştırmak gibi bir aymazlığı yoktur...
Ayla niçın böyle bir şey yapıyor ben anlamadım.Tamam ahmetin işine yarayacak belki bu. Ama daha önce de çanlarımın çok defa belirttiği sebeplerden dolayı söylemesini tuhaf buluyorum. Hem yasemin hayır derse nasıl karşı çıkacaklar? Anlamadım gitti yani...:bilmim Ne işe yarayacak?Ne kada rgüvenilir bulacaklar onu?Ben bılmem...Bari bunu mantık çerçevesine oturtsunlar ama.
Ahmet, Yasemine karşı öfkeli ya...İşte fırsat daha da beter kızsın diye..ama işin boyutunun nereye gideceğini bilmiyor..çünkü yaşananlardaki payını algılamıyor olabilir..sadece kısa vadeli büyük vole peşinde...bknz:Selmayla son bölümdeki konuşmada..Selmanın Ahmetle Yasemin bir araya gelemezler cvbına alttan alta gülümsemesi...:img-cool2
Yine necdete gidip Ahmetle Yasemini ispiyonlayıp..Necdetin Güzideye koşması gibi bir vukuat olacak diyorum...:img-icecr Yani beklentisinden farklı bir şekilde neticelenecek!!!
hekimoglu64 10-10-07, 21:40 fragmani izlemedim ama yazdiginiz yorumlara bakilirsa ayla cok fena seyle yapmis bakin ayla konusunda sizlerle anlasabiliyorum cünki ayla cok sinsi bu olay kendine yarayack saniyor ama nafile neyse fragmani izleyeyimde daha net yorumu ozaman yaparim
saygilar....
Çanlar,Aylanın bu itirafı yapma sebebi kesin sinsi bir sebebe dayanıyordur.Şimdi bunların zihni (Ayla ve Necdetin yani)biraz farklı çalışıyor.Neyse anlarız bu bölüm neymiş bu kızı bunu yapmaya iten...
Yani Ayla bile Ahmet için birşeyler yapıyor da şu Yasemin hiç bi akıllanmıyor yarabbim...Bön bön bakıyordu yine mahkemede,bu işten nasıl sıyrılsam diye.
resimseçici 10-10-07, 21:42 Ama bana söyledi derse kendini çok daha suçlu duruma düşürmüş olmuyor mu? Doğrudan ona söylemişse Yasemin, Ahmet de sormaz mı? Sen ona ne dedin? Sonra da nasıl bana söylemedin? Üstüne üstlük benimle evlenmek istedin. Bunca zamandır da gizledin? diye. Bir de Yasemin'e koz vermiş oluyor orada. Çünkü Yasemin'de ayağa fırlayıp, gönül rahatlığıyla reddedebilir. "Ben ona böyle bir şey demedim" diye. Yalan da sayılmaz o durumda.:img-cool2
herkese iyi akşamlar,
Ben fragmanı izleyemedim ama burada anlattıklarınızdan izlemiş gibi oldum sağolun. Eğer Ayla ''bana anlattı'' derse bu işin içinden hiç kurtulamaz bencede Gerçi şimdi kabul edelim Ahmet çok zeki ancak onunda hayati konularda sorgulama problemi var. Soru sormuyor bazen, yada sordurtmuyorlar neyse neden bana söylemedin diye sormayabilir. bknz: bana söyleyeceğin o çok önemli şey neydi Yasemin? gibi.
Aslında Kiraz hemşireden Yasemin'in Kıbrısçığa geldiğini öğrendiğinde de sormamıştı hatırlarsanız. Halbuki ben olsam öyle bir şey öğrensem; ilk önce Aylaya sorardım Yasemin ben hastayken gelmiş gördün mü diye? Yani Ahmet yine sormayabilir. Ayla'da sıyrılabilir yine.
Bundan sonra Yasemin inkar etse nolurki :hıh Yani hem kan testi de var hadi mahkeme tam emin olamadı ama %90 Ahmet çocuğun babası bir de üstüne Ayla şahitlik yapıyor o zaman Yasemin inkar etse nolur:hıhPabucumun yalan beyancıları:hıh
resimsecici Ahmet bunu Ayla'ya sordu bir nevi aslında "başımdaki kadın Yasemin'di sanki" dedi ama Ayla başka bir kasabadan gelmişti o sırada galiba bunu biliyordu Ahmet yani Yasemin'in geldiğini Ayla başka bir yerde olduğu için görmediğini düşünmüş olmalı
neee frragman yinemi çıktı allahım kahroldum:img-cray:
bende cansuçanımın dediği gibi aylanın itirafını ve sonra olacakları bir mantık çerçevesinde gerçekleşmesini istiyorum ayla yasemin şöyle dedi diye söyleyebilir yasemin yalan söylüyor kabul etmiyorum derse ne olacak hakim takdirini yaseminden yana kullanmayacakmı? hadi ayladan yana kullandı desek o da zor ispatıda yok anammm kafayı yiyorum galiba:icon_sorr
Shevekçan ben de az önce bunu belirtmiştim yani aslında orda Ayla dediğimi de yapmış olabilir yani bütün suçu kendine çekmek değil de ne bu :icon_whis:icon_whis Ahmet daha da öfkelenir Ayla'ya ...ama belki de Ayla tam delil olması için böyle söylüyordur belki de "duydum" dese mahkeme onu dikkate almayacak ama şimdi "birinci ağızdan duymuş oluyor" bakalım şimdi Selma Hanım ne diyecek çok sevgili Ayla'sına :img-hyste "Aylacım en doğru olanı yaptın canım zaten bunu gizlemekle de çok iyi yaptın böyle bir durumda davranılması gerektiği gibi davrandın tekrar takdir ettim seni Ahmet'de Yasemin'den iyice soğudu ....Rüya'yı almasına da yardım ettiğine göre ...belki ne dersin hı hıııııı:img-blush"
Ay yine güldürdün beni zeynoop! Her şeyden matrak bir şeyler çıkarabiliyorsun! (bkz.: Rüyayı bu şekilde anlatan Rıza).
Doğru, gönüllü kayınvalide Selma sırtını sıvazlar artık, bir türlü Ahmete yamayamadığı gelininin. :img-hyste
Goldroseçan, ama baksana Selma bir oğlan daha doğuramadan Şevket göçecek galiba bir yerlere:icon_sorr
resimseçici, evet nedense Ahmete replik yazma konusunda pek bir eli sıkı davranıyorlar:img-yes::icon_whis.
resimseçici 10-10-07, 21:55 Bundan sonra Yasemin inkar etse nolurki :hıh Yani hem kan testi de var hadi mahkeme tam emin olamadı ama %90 Ahmet çocuğun babası bir de üstüne Ayla şahitlik yapıyor o zaman Yasemin inkar etse nolur:hıhPabucumun yalan beyancıları:hıh
resimsecici Ahmet bunu Ayla'ya sordu bir nevi aslında "başımdaki kadın Yasemin'di sanki" dedi ama Ayla başka bir kasabadan gelmişti o sırada galiba bunu biliyordu Ahmet yani Yasemin'in geldiğini Ayla başka bir yerde olduğu için görmediğini düşünmüş olmalı
O zaman sormadı ki sadece seninde yazdığın gibi öyle hissettiğini söyledi. Ayrıca ben zaten sonrasından bahsediyorum. Üzerinden epey zaman geçmişti, iyileşmişti, Kiraz hemşire ona söyledikten sonra, hatta o sırada Ahmet ile Ayla da bayağı arkadaş olmuşlardı işte o zaman sormak aklına gelmedi Ahmetin.
bence Ayla'nın bu itirafı yapmasının sebebi :önceki bölümde gözümüze sokulmuştu hani hatta ben Selma Hanıma çok kızmıştım. Selma hanım ona Ahmet'in Yasemine çok kızgın olduğunu ve şu an için tek düşüncesinin kızı olduğunu söylemişti. Bunun üzerine Ayla nasıl olsa Ahmet, Yasemine kızgın ve de birtek kızını düşünüyor diye düşünecek ve onun için bu şahitliği yapıp Ahmet'in sevgisini kazanmaya çalışacak ama hesapları tutmayacak her zamanki gibi.
__SEYMEN__ 10-10-07, 21:55 fragman çıktı tahmin edildiği gibi süpriz kişi ayla ve fragmanda ahmetin ağzı bir karış açık kalıyordu ahmet aylaya da çok kızacak neden söylemedin diye
resimseçici 10-10-07, 22:02 Tabi birde Selma hanımın o burnu kaf dağlarından inecek mi acaba? Ne de olsa yere göğe sığdıramadığı gelin adayı Ayla'nın da ne kadar sinsi olduğunu böyle önemli bir olayı bilmesine rağmen saklayıp hatta bir de bu yalan üstüne yuva kurmaya çalışmasına ne diyecek bakalım.
güzel bir fragman,ama keşke bu hafta koymasalardı,bayram olduğuna pek bakamaya bilirim umarım misafirler çabuk,ayakkabılarına tuz'mu koysam ne:icon_angeçok severim misafir:img-grin2
nezahat hanım geliyormuş çok sevindim buna,özlemişim gerçekten bir eksiklik varmış dizide oda tamamlandı,eh artık 2 kayınvalide oturup sorun çözsünler bakalım çözebileceklermi?
şevket beye üzüldüm:icon_sorryine kalbi tetikliyor sanırım,torunu içinmi üzülüyor acaba?
gergin bir doğum günü partisi olacak bu kesin,yaseminle necdetin ödü kopacak,acaba ahmet rüyanın aklına girermi diye.
özette niye sürpriz şahit denmiş anlamadım?aylanın bal gibi şahitlik yaptığını görüyoruz,bilmediğimiz başka birşeymi var?teo falanmı gelip şahitlik yapacak,gerçi necdete bu kazığı yapmaz ama hiçde belli olmaz,teo duygularına yenilip ahmetin tarafına geçiverir:icon_whis
Ben olsaydım sorardım evet ama Ahmet biraz saf :sad53::sad53: Ayla'nın çok meşgul olduğu için görmediğini düşünmüş olmalı Ayla o sırada kasaba kasaba koşturup duruyordu ya hem Ayla'nın böyle bir şeyi neden saklayacağını düşünememiş olsa gerek dedim ya saf bu yavrucak saf olmasaydı Yasemin'le Necdet'ten böyle bir darbe alır mıydı :icon_sorr Bu çocuğn iyi niyetini herkes suistimal etti :hıh
Shevekçan napayım dizi böyle olunca matrak bir şey çıkarmak kolay oluyor güya bu iki aile hukukçulardan sanatçılardan güya derin kişiliklerden geçilmiyor ama bunların yaşadıkları Gırgıriye'de bile olmaz :img-hyste
Aklıma geldi şimdi Ayla hakime dermiş "valla Hakim Bey şu Yasemin küfte gibi kızarsın biber gibi patlasın da başka bişicikler istemem:hıh" zaten Yasemin öyle küfte gibi kızarmış:img-hyste
fragman çıktı tahmin edildiği gibi süpriz kişi ayla ve fragmanda ahmetin ağzı bir karış açık kalıyordu ahmet aylaya da çok kızacak neden söylemedin diye
Ahmeti sırtından bıçaklamayan kalmadı zaten. Bundan sonra ben de onun kolay kolay kimseye güvenebileceğini sanmam. E, yaşadıklarımızdan öğrendiğimiz bir şeyler var. Bu hayat o kadar saf ve iyiniyetli olmayı kaldırmıyor maalesef. O da bundan sonra daha şüpheci olacak, katılaşacak...:icon_sorr İşte insanın yüreğinin kaldırmadığı da bu!
Eğer şimdi de sorgulatmazlarsa Ahmete, Aylayı. O zaman neden bu konunun üzerine gitmediğini falan. Hele bir de Aylayla yakınlaştırırlarsa. Ben bu diziyi gerçekten izlemeyeceğim artık.
Ama şu ikisini adam gibi çarpıştırırlarsa, tek tek her şeyi, apaçık konuştururlarsa ve Yasemin hanımın ya aklını başına getirip, seven kadın ve anne formatı atarlarsa, ya da vicdan azabı ve pişmanlıktan çökertir, hasta ederlerse, o zaman izleyeceğim...Ciddiyim artık. Kendime daha fazla işkence çektirmek istemiyorum.
İlk on iki bölümü izler izler dururum. Sonra artık ne vakit Ahmetle Rüyayı baba kız olarak birleştirirlerse bir de oraları ve gençleri izlerim, yeter!
fragman mağduru kofti pusucu arkadaşınız arwençan bu bahstsızlığından hayli muzdarip olup yorumlarına kaldığı yerden devam etmektedir:icon_sorr
aylanın yaptığını kimse hoş karşılayıp hayda bre pehlivan edalarıyla sakın el ense çekmesin valla allah yarattı demem değiştiririm kanalı haaa:hıh
ben ahmetin yerinde olsam hadi len pehlivan deyip basardım fırçayı eminim ahmet sırf kendi işine yaradı diye aylanın bu yaptığını görmezlikten gelmez mahkemeden sonra hesabını sorar :img-yes:
birde aklıma ne geldi şimdi yaseminle ahmetin ceza alma durumları var ya mesela avrupada olan değişik sosyal hizmet cezaları o senelerde ülkemizdede uygulansaydı mesela bizim iki kafadara hakim ne cezası verirdi?
yasemin aygün sizi sevdiğiniz adama yalan söylemekten,çocuğunuzun yıllarca bir başka adama baba demesine sebebiyet vermekten ötürü kıbrısçıkta yol kenarlarına çim ekme,büyüyen çimleride biçme cezasına,
necdet aygün sizide bu suça ortak olmaktan ve biyolojik olarak sahip olmadığınız halde ahmet gürsoyun öz kızına yıllarca gerçek babasıymış gibi davranıp ve yasemin aygünle bu konuyla ilgili kanunu yanıltmaktan dolayı adadaki bütün faytonların 3000 km bakımını yapmaya ve kurabiye yapıp onları atlara tek tek yedirmek suretiyle besleme cezasına çarptırıyorum
kararım temyize kapalıdır,açtırmak isteyen karşında beni bulur:img-gun::)
fragman mağduru kofti pusucu arkadaşınız arwençan bu bahstsızlığından hayli muzdarip olup yorumlarına kaldığı yerden devam etmektedir:icon_sorr
aylanın yaptığını kimse hoş karşılayıp hayda bre pehlivan edalarıyla sakın el ense çekmesin valla allah yarattı demem değiştiririm kanalı haaa:hıh
ben ahmetin yerinde olsam hadi len pehlivan deyip basardım fırçayı eminim ahmet sırf kendi işine yaradı diye aylanın bu yaptığını görmezlikten gelmez mahkemeden sonra hesabını sorar :img-yes:
birde aklıma ne geldi şimdi yaseminle ahmetin ceza alma durumları var ya mesela avrupada olan değişik sosyal hizmet cezaları o senelerde ülkemizdede uygulansaydı mesela bizim iki kafadara hakim ne cezası verirdi?
yasemin aygün sizi sevdiğiniz adama yalan söylemekten,çocuğunuzun yıllarca bir başka adama baba demesine sebebiyet vermekten ötürü kıbrısçıkta yol kenarlarına çim ekme,büyüyen çimleride biçme cezasına,
necdet aygün sizide bu suça ortak olmaktan ve biyolojik olarak sahip olmadığınız halde ahmet gürsoyun öz kızına yıllarca gerçek babasıymış gibi davranıp ve yasemin aygünle bu konuyla ilgili kanunu yanıltmaktan dolayı adadaki bütün faytonların 3000 km bakımını yapmaya ve kurabiye yapıp onları atlara tek tek yedirmek suretiyle besleme cezasına çarptırıyorum
:img-hyste Çok iyiymiş bu cezalar. Ancak bazıları bundan da uslanmaz canım. Yaptıkları aynen onların da başına gelmedikçe anlamazlar. Yasemin Ünsal, sizi Ahmet Gürsoy'dan bir çocuk daha yapmak ve çocuğun doğduğu gün elinizden alınmak suretiyle, Ahmet Gürsoy'u seven ve onun da uygun gördüğü bir hanımefendiyi annesi bilmek kaydıyla, size de yedi yıl boyunca, anne değil Yasemin deme cezasına çarptırıyorum. Bu arada beş yıl boyunca, bir taşra üniversitesinde hocalık yapacaksınız.
Necdetinki uygun. Değiştirmeye gerek yok!:dito:img-ok:
1- bilerek ve isteyerek bir yalanı yaşamak nasıl bir hastalıklı zihniyetin ürünüdür?
Korkak...hayalperest yani gerçekçi olmayan..
2- bir kadının seviyorum dediği, aşkından ölüyorum dediği adamın yıllarca sürünmesine neden olmasının, onun çektiklerini bilmesine rağmen inanılmaz bir umursamazlık içinde hayatına devam etmesinin dünya üzerinde bir mantığı olabilir mi?
Aymaz ve bencil bir mantık..Ben, burada onu seviyorum..içimde besliyorum..o da orada beni seviversin...
3- kendini bildi bileli aşık olduğunu iddia ettiği adamın gözünün içine baka baka onun çocuğunun bir başkasından olduğunu söylemenin insanlık gözünde bir tanımı var mıdır yoksa tanımlanamayacak kadar inanılmaz bir durum mudur?
Böyle bir tanım olamaz, hele ki ortada gerçek!bir hayat memat neselesi yoksa..Yoook! müsterih ol...
4- bir kadın sevdiği adamdan olan çocuğunu bir başka adamın yanında büyütmekten, ona baba dedirtmekten, herşeyini onunla paylaşmasına izin vermekten nasıl mutlu olur?
Ancak onu Yasemin hissedebilir...Nasıl olsa hem kendine hem de çocuğuna baktıracak gönüllü, kendini en kaptırmışından bir cici baba buldu ya..daha ne istesin??? Ne kadar mutluluk verici bir durum...
5- hiçbir kavuşma ümidi olmasa bile bir çocuğun öz babasından saklanabileceğini düşünmek ve buna göre hiçbir şey yapmadan yaşayıp gitmek salaklık değil de nedir?
Hele ki bu sırrı senden başka bilenler varsa...:img-hyste..bu bilenlerden biri sana deli gibi aşık ve artık beklentilerine karşılık bulamamaktan bunalmış, sıyırmış, bir adamsa...bknz:ne zaman patlayacağı belli olmayan saatli bomba gibi
6- sevdiğini iddia ettiği adamı, klasik tabirle "aşklarının meyvası" çocuklarıyla görmek ve buna hiçbir tepki göstermeden öylece durabilmek, ya da çocuğunu çekiştirip uzaklaştırmak anneliğin hangi kuralına uyar?
Ahmet, ondan başka bir kadına ilgi gösteremeeezz!!!! Olmaz!..Hem o Ahmetin kızı değil ki..Necdetin..yapmayın??!!??..aaa olmadı yani...
7- sevdiğini iddia ettiği adamı hiç tanıyamayan, onun hangi durumlarda nasıl davranacağını kestiremeyen bir kadın olur mu?
Aaaa..yapma Yasemin hep Ahmetin onu çok sevdiğini düşünüyordu..İki mıkmıkla, bir yanağını okşamakla hemen Ahmetin sevgisini kazanabileceğini düşünüyordu..Ne var ki altı üstü kızlarını ondan sakladı?:dito
8- herşeye rağmen ortaya çıkan gerçeklerden sonra, aklını başına toplayıp, elinden gelen herşeyi yaparak hayatının aşkını tekrar elde etmeye çalışmak yerine tam aksine ona karşı savaşmak nasıl bir basiretsizlik örneğidir?
O ancak HS senaryosunda olur..hatta kılınçlar bile çekilir..en alasından kuyrukları birbirine dolanmış yalanlar sıralanır!!!
9- 28 yaşına gelmiş ve anne olmuş bir kadının, hayatını düzeltmek için çabalaması gerekirken hala 15 yaşında liseli kız gibi gurur yapması mantıklı mıdır?
Dedik ya..Bu kız, ağır hasarlı kayalık travması geçirdi diye..Akıl kalmadı, mantık kalmadı, empati kalmadı...Suç ve pasif cezayla takıldı kaldı diye...
10- kendisine olan hislerini yıllarca gizleyip, hiçbir şey belli etmeden yakın olmaya çalışan; ona kardeş gibi masumca yaklaşırken kendisine başka niyetler besleyen bir adamın asıl niyetini öğrenince onu fedakar addeden, ona minnet duyan ve onu bırakamayan bir başka salak daha var mıdır?
Ayyy..buna cevap bile vermek istemiyorum.:dito..Sadece aymaz ve bencil sıfatlarını da o akılsızlık sıfatının önüne yerleştirmek istiyorum..
Kısacası Yasemin + Senaryo ne derse desin..Bertrand amcanın dediği kapıya çıkıyor sonuç...:)
:img-hyste Çok iyiymiş bu cezalar. Ancak bazıları bundan da uslanmaz canım. Yaptıkları aynen onların da başına gelmedikçe anlamazlar. Yasemin Ünsal, sizi Ahmet Gürsoy'dan bir çocuk daha yapmak ve çocuğun doğduğu gün elinizden alınmak suretiyle, Ahmet Gürsoy'u seven ve onun da uygun gördüğü bir hanımefendiyi annesi bilmek kaydıyla, size de yedi yıl boyunca, anne değil Yasemin deme cezasına çarptırıyorum. Bu arada beş yıl boyunca, bir taşra üniversitesinde hocalık yapacaksınız.
Necdetinki uygun. Değiştirmeye gerek yok!
hımm bu cezayı çok tuttum canım aman önce çimleri eker,sonra büyüyenleri biçer,en sonundada ahmet gürsoydan bir çocuk yapar bu kadar ceza çokmu oldu bu yoksa:)
ama haklısın bazıları bu cezadan uslanmaz ay birden düşündümde yaseminin çocuğuna aylanın baktığını ve yavrucağın ona anne dediğini valla kabus gibi işe bu yönünden bakınca ahmeti anlamak çok daha kolay oluyor sonuçta ha ayla ha necdet ikiside aynı kapıya çıkıyor:icon_sorr
resimseçici 10-10-07, 22:23 Ahmeti sırtından bıçaklamayan kalmadı zaten. Bundan sonra ben de onun kolay kolay kimseye güvenebileceğini sanmam. E, yaşadıklarımızdan öğrendiğimiz bir şeyler var. Bu hayat o kadar saf ve iyiniyetli olmayı kaldırmıyor maalesef. O da bundan sonra daha şüpheci olacak, katılaşacak...:icon_sorr İşte insanın yüreğinin kaldırmadığı da bu!
Eğer şimdi de sorgulatmazlarsa Ahmete, Aylayı. O zaman neden bu konunun üzerine gitmediğini falan. Hele bir de Aylayla yakınlaştırırlarsa. Ben bu diziyi gerçekten izlemeyeceğim artık.
Ama şu ikisini adam gibi çarpıştırırlarsa, tek tek her şeyi, apaçık konuştururlarsa ve Yasemin hanımın ya aklını başına getirip, seven kadın ve anne formatı atarlarsa, ya da vicdan azabı ve pişmanlıktan çökertir, hasta ederlerse, o zaman izleyeceğim...Ciddiyim artık. Kendime daha fazla işkence çektirmek istemiyorum.
İlk on iki bölümü izler izler dururum. Sonra artık ne vakit Ahmetle Rüyayı baba kız olarak birleştirirlerse bir de oraları ve gençleri izlerim, yeter!
Arkadaşlar bence bu bölümle beraber 3bölüm sonrasında bunlar kavuşacak gibi
şöyleki: 36 bölümde mahkeme sonuçlanır ve rüya babasına verilir.
37. bölümde aldığı bu ağır darbe sonucu shevek'in de söylediği gibi Yasemin sağlam bir travma geçirip hasta olur (ki gayet normal bunca sene bu kadar içinde biriktirirsen ) bunalımda olacak nede olsa.
38. bölümdede Yaseminin hastalanmasına dayanamayan ahmet ona feci destek olur ve hatırlar şu cümleyi ''Ahmet ne yaşarsak yaşayalım tek sevdiğim olacaksın'' ve işte bundan sonra da artık baba kız muhabbetlerini görürüz inşallah...
Hepinize iyi geceler ve sohbetler ben artık çıkıyorum.
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
iyi geceler efendim...:img-in_lo Bu hafta varmış dizi şaşırdım doğrusu...İzledim fragmanı ilginç şeyler oluyor...Aylanın şahitliğiyle olay çözülecek gibi ama Bizim iki aymaz da ne gibi değişiklikler olacak merak ediyorumdoğrusu...Eminim yine aynı tas aynı hamam modunda olurlar...:icon_whis
Şu ikisine bu cezalar az gelmiş bence...Şunlar nasıl...:img-blush
Siz Yasemin Aygün kızınızı gerçek babasından yıllarca sakladığınız için ve karizma abidesi adamı bahtsız bedeviye çevirdiğiniz için ömür boyu bu adamın ayaklarını yıkamaya, yemeğini ütüsünü ve ayrıca şoförlüğünü yapmaya mahkum edildiniz...Ayrıca bütün bunları yaparken adama sokulup onu ayartmaya çalışmaya sakın ha sakın yeltenmeyin karşınızda sınır tanımayan Ahmet savunucularını bulursunuz...:icon_whis
Siz Necdet Aygün elin bunun çocuğunu kendi çocuğunuz sanıp gerçek babasından ayırdığınız ve ayrıca yerli yersiz durmadan fedakarlık yaptığınız için ömür boyu fedakarlık yapmamaya mahkum edildiniz...Eğer yine fedakarlık yapmaya kalkarsanız sizi Hasan amcanın şefkatli kollarına teslim etmek zorunda kalacağız...:img-pilot
bilmelmuhtem 10-10-07, 22:24 ben fragmanı bulamadım tv-nin de tüpü mü ne bitiyormuş herkes zenci gibi
biri bana fragmanı yollayabilir mi?
Zaten Yasemin bu ucubik ve gerçekle ilişiği olmayan! ruh hallerinden Bakırköylük olmazsa..yani o granit ötesi ruh taşı çatlamazsa...hakkında söylediğimiz herşey, baki kalır..bknz:anneliğin ve aşık kadınlığın yüzkarası..
Başka türlü bu gidişatla onu kurtaracak başka bir şey kalmadı..Mahkemeye çıkıp o ifadeyi de düzeltemiyor, Ahmetin onu neyle suçladığını farkında değil, Necdetle tüm olanlara rağmen ayrılmıyor, boşamıyor..Ehh şöyle mahkeme sonucu, sağlam bir nevralji geçirirse..herkes bir durur..buna biz de dahiliz..Anaam!bu kız gerçekten stres altındaymış..bak vah!vah! diye-biliriz:img-pilot
Necdete en büyük ceza bence veganın verdiğidir. Böyle fedakar ve harika bir insana ömür boyu fedakarlık yapmama cezası vermek...Allahım bu ne insafsızlıktır bu ne acımasızlıktır? Ömür boyu olmasın yoksa ben yaşayamam. Bari 165 sene olsun.:img-hyste:img-hyste
Bay Karizma'yı bu hale getirenler utansın diyor ve onlara verilecek hiçbir cezaya karışmıyorum. Her şey az gelir çünkü.:hıh
Adaşım hoşgeldin :img-in_lo:img-in_lo
Aaa mümkünse bir de Güzide hamile olaraktan Teo'yla evlendirilsin de Necdet fedakarlık görsün :img-pilot
Resimseçici 38.bölüm dedin çok ilginç HS sitesinde de 8-18-28-28 diye bir şey okudum yani galiba bu bölümlerde hep güzel şeyler olmuş :img-pilot Olabilir :icon_whisİyi gecelerbye
Herkese merhablar tekrar canlar:)
ben fragmanı izledim ikinici kez de yav bu ayla ne yapmaya calsıyo bari sen dogru düzügün sahitlik yap duydukların saptırıyo bana söyledi diye bari olayın tümünü anlat oldugu gibi ne saptırıyon ahmetten sana artık yar olmaz gör yav gör:img-hyste ne kadar kızsa da yasemin seviyo ahmette bunu hesapın sormalı çıkacak niye bana bugune kadar söylemedin bildigin halde üsütüne kalkıp evelnem teklif ettin nisanlandık nerdeyse evlenecektik bu nasıl yaparsın böyle bir gercegi bana nasıl söylemesin allhım ben bu hayatta kimseye güvenemiyecekmiyim desin ahmet zaten tepki göstermese sacma olur mantık hatası olur
yok bide minet duyugusna kalkısıtırıp ahmet ve ayla'yı yakınlasıtırıp evlendirmeye kalkısırlarsa izleme artık dizi'yi:fighting2:fighting2
eğer 38.bölümde bunlar barışırsa bende 38 kez horon teperim kızlar derrrmişim:)
sizlere katılıyorum bende daha önce belirtmiştim bu durumdan yasemini ancak bir hastalık kurtarabilir muhtemelen sinir krizleri geçirip bir kliniğe yatırılır ve bizim yufka yürekli ve aynı zamanda hala yasemine deliler gibi aşık olan ahmet dayanamaz yasemine iyileşmesi için yardım eder gerçi bi dudaktan,bi yanaktan bi gıdıktan öptümüydü yasoda hastalık neyim kalmaz ama ahh ahh nerde onu yazacak senarist hem böylelikle devamında junıor da gelirdi:img-blush
gözlerim uykuya yenilmek üzere çanlarım ben yavaş yavaş kaçayım bu akşam son sahurumuz hepinize iyi sahurlar,iyi akşamlarbye
Adaşım hoşgeldin :img-in_lo:img-in_lo
Aaa mümkünse bir de Güzide hamile olaraktan Teo'yla evlendirilsin de Necdet fedakarlık görsün :img-pilot
Hoşbuldum adaşım...:img-in_lo
Bence dizideki bütün bayanlar sırasıyla evlilik dışı hamile kalsın ve Necdet dışındaki dizideki bütün bekar erkekler bu çocuklara babalık yapsın ama Necdete bu fedakarlıklardan zırnık koklatmasınlar....Adam fedakarlık yapamadan öbür tarafa gitsin tabi gözleri açık olarak....:icon_whis
İyi geceler hepinize...Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum bayramda memleketime ailemin yanına gidiyorum...Yarın inşallah derslerime girip nöbetimi tuttuktan sonra yola çıkacağım...:img-blush
Bayramınız kutlu olsun...:img-in_lo
Bence dizideki bütün bayanlar sırasıyla evlilik dışı hamile kalsın ve Necdet dışındaki dizideki bütün bekar erkekler bu çocuklara babalık yapsın ama Necdete bu fedakarlıklardan zırnık koklatmasınlar....Adam fedakarlık yapamadan öbür tarafa gitsin tabi gözleri açık olarak....:icon_whis
İyi geceler hepinize...Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum bayramda memleketime ailemin yanına gidiyorum...Yarın inşallah derslerime girip nöbetimi tuttuktan sonra yola çıkacağım...:img-blush
Senin de bayramın kutlu olsun adaşım :img-in_lo İyi yolculuklar sana ve Allah kavuştursun :img-blush
Allahım bir gün Ahmet'de kızına babası olarak kavuşabilicek mi :img-cray: Ben de şimdi Sevim gibi ağlayacağım "inşallah bir gün sen de.. " ne demişti Ahmet "dışarda düğün bayram içerde bir hıçkırık ":img-cray::img-cray:
Galiba senaristler ancak tarihi tekerrur ettirerek olaylarin kirilan döngüsünü normale getirebileceklerini dusunuyorlar.
Sevket yine kalp krizi geciriyor. Ama bu sefer yaninda cocukluk arkadasi Riza var.
Yine bir mahkeme var ama mahkemede olanlar Yasemin'le Ahmet.
Yasemin de bu durumda Sevda Tepesine tekrar çikar herhalde intihar etmek için. Bu sefer de Necdet degil Ahmet onu kurtarir.
Tüyosu gelen Yasemin ve Ahmet'li ada sahnelerinin çekilmesinin manasi bu mudur acep ?
(Bu arada arkadaslar, bosuna sacinizi basinizi yolmayin. Bu senaristler -ayni kisiler degiller ama, bence ayni kafa yapisindalar- Hirsiz Polis'te de tek tarafli askin en yüce, en fedakar, en tapilasi, elleri opulesi ask olduguna inaniyorlardi. Necdet te bu yuzden mukemmel bir adam onlarin gozunde.
Esasinda askin kavusamama halinin en buyuk oldugu dogru.
Kavussalardi Ahmet'le Yasemin'in aski bu kadar buyuk kalacak miydi ? Yoksa Ahmet Yasemin'in korkak/miy miy/karaktersiz/tutarsiz hallerini evlilik esnasinda farkedip sükutu hayale ugramayacak miydi ?
Ya da böyle olmasa dahi birliktelikleri -evliliklerin çogunda oldugu gibi- bir sure sonra siradan, monoton bir hal almayacak miydi ?
Senaristler de hakli tabi, kavusamayani isleyecekler ki ask ta buyuk olsun...)
Zeynop2çan, senin de bayramın kutlu olsun...Ben de Necdet için bütün dileklerine can-ı gönülden katılıyorum. Bu dizideki bütün babalık görevleri fedakar babamsılar tarafından yerine getirlsin bence de. Deniz'den hamile kalan Defnenin çocuğuna Harun babalık yapsın. Güzide ile Necdet'in çocuğuna Teo. Işık ile Yaşarın çocuğuna Yaşarın en kallavi bıyıklısından bir ülkücü arkadaşı babalık etsin.
Ama bir tek Rüyaya Ahmet babalık etsin.:img-icecr
vetaki editi: Çok hoş bir çözümleme yapmışsın. Asimetrik durumlar hakkında. Olayları bu şekilde çözebilirler, evet. Dizice'de buna şiirsel ironi demişti sanırsam.:img-yes:Ama kavuşunca sıradanlaşacağını düşünmüyorum. Çünkü başta yarattıkları Yasemin, Ahmet'le beraberken şimdiki gibi mıymıy, sıradan bir kadın değildi. Ona Ahmet+ada+şarap yakışıyor. Daha halldecekleri çok şey var. Gayet gelgitli ve heyecanlı bir beraberlik yazılabilir onlara, ama bakalım.:) Göreceğiz.
Ben de yavaş yavaş kaçacağım. Şimdiden başbaşbyediyeyim.
çalıkuşu78 10-10-07, 22:54 selmayı çok suçlu görüyorum ben.. oğlunun seçimine duygularına hayatına hiç saygı göstermedi.. oğlu kimi getirse ooo hoşgeldin sefa geldin.. hemen evlendirmeye kalkıyor.. michelleyi çok iyi karşıladı aylayı hep destekledi.. ama nedense oğlunun deli gibi sevdiği kopamadığı yasemini istemedi.. hala da aylaya ümit vermeye devam ediyor.. hiç mi vicdanı sızlamıyor rüyayı annesiz bırakmaya..bu sadece ailelerin siyasi görüşlerinin farklı olmasından kaynaklanamaz.. bu resmen oğlunun bir kadını kendisinden daha çok sevmesini birinci plana almasını kabullenememektir..ayrıca yasemin ona saygısız davranmadı hiçbir zaman..anne kıskançlığı yaşadı selma.. oğlunu paylaşmak istemedi.. sıradan bir evliliği olsun anneci olsun istedi..çok bencil bir kadın.. bu ham karakteriyle ahmet gibi mükemmel bir evladı nasıl yetiştirebilmiş.. herşey gibi bu da inandırıcı değil..aslında selmanın oğlu necdet olsa daha uyumlu olurdu.. çünkü ikiside sevgiye aşka inanmayan bencil karakterler..
Sevgili Vetakiçan...
tamam kavuşulamayan aşk büyüktür klişesi çoğu zaman tutabilir ama bu kavuşulamamanın sağlam bir gerekçesi varolması lazım...
Burada sadece ve sadece ilk başları saymıyorum..bir çeşit oradaki olan bitenler tamam bir gerekçeydi..sonraki bölümlerde yani Ahmetin Kıbrısçıktan döndükten sonraki bölümde...kapı gibi aymazlık, bencillik, adaletsizlik, basiretsizlik ve diğer benzeri saçmalıklar bu gerekçeyi oluşturunca..açıkçası HSde bu klişenin kullanımı bir nevi zekalara hakarete girmeye dönüştü..
Artık ne sunarlarsa sunsunlar..Biz ve evrendeki tüm kargalar...:img-hyste durumu oluştu..
Biz, bu klişeden bir hayli sıkıldık..Aslında en büyük dileğimiz..Kavuşulan büyük aşkı izlettirmeyi başarsınlar...:img-pilot
Zeynop2çan...sana da iyi geceler..ve iyi bayramlar!bye
Gitmeden önce bir kez daha fragmanı izlemek nasip oldu :happy0064:happy0064 Ahmet orda hem şaşırıyor hem de Yasemin'e bakıyor sanki onu affedecek :icon_whis
Her neyse ama o Yasemin'in çığluk attığı yerde hemen sesi kıstım az daha evdekiler uyanacaktı o sesle bütün mahalle uyanır ya :icon_whis:)
İyi gecelerbye
ayh zeynepçan aynen :D
o nasıl bir bağırıştır öyle yaa :img-cool2 sırf o ses için buraya bir tane kulaklarını tıkayan adamcık ikonu koyulması lazım....
ahmetin bakışı da "hmm.. nasıl ya? yok artık.. harbi mi? allah allah.. e o zaman...?!?!?" şeklinde resmen :D adam dumura uğramış.. ne kadder atraksiyonlu bir hayatı var değil mi, her günü ayrı dumur edici :D
"Yok artık harbi mi?":img-hyste
Her hafta ahmetin yeni bir bakışını yakalıyoruz.Geçen haft "Yok dive" bakışı bu hafta "Harbi mi?" bakışı...:img-hyste:img-hyste
Yaseminin koşuşu çok komikti açıkçası. Ciyak ciyak aaa annem gelmiş diye koşturuyor.Hiç güzel bir sahne olmamış.:hıh Hem neden koşuyor ki kadın kaçıyor mu?Hızlı ve sevinçli adımlarla yürüyedebilir pekala.Değil mi forumçanlarım?
Neyse ben de artık kaçıyorum.Herkese iyi geceler.Gidenlere de güle gülebyebye
Vallahi öyle Merveçan adam yakında "sen de mi Brütüs" diye aklını kaçırırsa şaşırmam:hıh Merveçan şöyle bir şey olabilir mi o sesi duymamak için şarkı dinleyen adamcık :img-music:) Neyse ben kaçtım iyi geceler uyuyayım da :img-lazy::img-lazy:bir an önce yarın olsun malum yarın ER var eğlenceli bir bölüm bizi bekliyor herkese iyi geceler byebye
Son sahne mahkeme kararıyla mı olacak acaba Yasemin 'le Necdet tutuklu mu yargılanırlar tutuksuz mu :icon_whis
Asimetrik güç ilişkileri+Şiirsel ironi+katarsis+ada+şarap+Ahmet, işte "Yasemin Nasıl Kurtulur" sorunsalının çözümünü veren formül! E, formülü de verdik daha ne yapalım?
Badger bu Cuma'da izleyelim bakalım. Sonra yazarız gerekirse ayrıntılı bir çözüm analizi manifestosu.
Hadi yatalım artık çanlar...Benim boynum tutuk. Kafamı oynatamıyorum. İyice ağrımaya başladı.:img-pilotbye Merve bak bugün de adada çekim varmış, yine kaçırdık çanım.:icon_whis
zeynepçan adamın etrafındaki herkes brütüs.. aşkı, çocukluk arkadaşı, anası, babası, kızkardeşi, komşunun kızı, hala oğlu, pastane çırağı vs vs.. liste uzar gider ama gerçek baki (bu lafa da taktım!), herkes ahmeti sırtından bıçaklıyor, iyi niyetli ve saf olduğu için tırtıklıyor, kısaca suistimal ediyorlar onu. ehh, o dumur olmasın da ben mi olayım? ahmetin modu tam olarak "et tu, brute?".... haklı olarak :img-cool2
cansuçan vallahi öyle, ama "yok dive!" bakışı da bir ayrıydı :icon_whis
son sahne mahkeme olur kesün, ama sonucu hakkında bir yorum yapamıyorum... zaten senaryoyu da bir mantığa oturtamıyorum, herşey havada kalıyor :D bekliyoruz bakalım..
shevekçan, evet gördüm haberi bugün (benim kankaya haber gelmemiş de :icon_sorr), bir an düşündüm gitsem mi diye, ama çok üşendim :D şimdi kalk, taksime git, oradan fünikülere bin kabataşa in, deniz otobüsüne bin, sallana sallana adaya git ohoo dedim boşveer :D kısmet artık.. bir gün yine unkapanını keşfe çıkak biz, başka türlü olmayacak...
ben de kaçtım, herkese iyi geceleeer
Vallahi öyle Merveçan adam yakında "sen de mi Brütüs" diye aklını kaçırırsa şaşırmam:hıh Merveçan şöyle bir şey olabilir mi o sesi duymamak için şarkı dinleyen adamcık :img-music:) Neyse ben kaçtım iyi geceler uyuyayım da :img-lazy::img-lazy:bir an önce yarın olsun malum yarın ER var eğlenceli bir bölüm bizi bekliyor herkese iyi geceler byebye
Son sahne mahkeme kararıyla mı olacak acaba Yasemin 'le Necdet tutuklu mu yargılanırlar tutuksuz mu :icon_whis
Son sahne..mahkeme kararı tam açıklanacakken biter..bknz:herzamanki klişe son sahne ayağı...
Ahmet, nüfus düzeltme davasını kazanırsa ikinci ahkemeyi açmak zorunda...Velayet davası..yani Yaseminden Rüyayı almak...
Bilemiyorum..Yasemine şimdiye kadar yaptıramadıkları uzlaşmayı bu ikinci mahkeme evresine kadarki dönemde, annelerin marifeti belki de bir profesyonel psikolog yardımıyla çözebilirler..ama Yasemin sağlamından bir nevralji geçirirse, hem o psikoloğa yer verebilirler..hem de yasemin bir nevi aklanması sağlanabilir...
Ama Necdeeet???..son sahnede Güzideyle görünmesi ve bitmişliği..muhtemelen kan tahliliyle olayın Necdetin babası olmadığının ispatı ve peşinden Aylanın da verdiği ifadede Yaseminin aslında Ahmete gerçekleri anlatmış olduğunu bir nevi onu sevdiğinden değil de acımış olaraktan yanında kaldığını algılaması onu tam anlamıyla burada kenara itilmiş, artık yerinin olmadığı duygusunda olduğunu gösterebilir ama Necdet bu! 80 yıl geçse de o Yasemin hastalığından kurtulmaz..Güzideyle beraberken bile ikisinin arasına Yasemini iliştiriverir bknz:kavuşamadı ya büyük aşk!!!!...
Bana göre, bu takdir edilesi bir aşk zihniyeti değil, tamamen ...sağlamından zihinsel bir arızadır..bknz:Yine necdeti aklayamadım..Tüüühhh!:icon_whis
Bu arada ben de çıkıyorum..Gidenlere ve kalanlara iyi geceler...bye
Shevekçan ve Mörvçan
Çanlarım siz Unkapanında Gürsoy rezidansının oraya kamp kurmanız lazım..Bilirsiniz bir de oradalarda Necdet Aygün Morçatı Ahmetin kızlarını koruma evi var...:img-hyste..Bakk üşengeç Mörv..gidin şööylemesine son güzel basturma havalrında adaya..Keyif yapın, izleyin çekimleri..
eh forumun ilk günaydını da benden olsun o zaman:img-wink:
ahmet yasoya biraz da sevgi dolu bir bakışla mı bakıyoorr..yumuşamaya başlar mı dersiniz:icon_sorrvallahi yasemine rağmen bunun ihtimalini düşünmek bile sevindirik ediyor beniii:img-in_lo
yasemine kızmamıza tepki veren arkadaşlar var görüyorum...
aslında yasemini çok sevilen bir karakter yapsalardı,herkes az çok mazur görür..ve hata yapıyorsun ama kendine gel be kızım artık derdi..sahiplenirdi..
ama taa en baştan beri..yasemine sadece ahmetli sahnelerde rol yazıldı,diğer sahnelerdeyse babası,nezahat,hatta ışık oynarken fonda bir görüntü olarak kaldı...yaso karakterine yapılan ne ahmete ne de necdete(haşaaa) yapılmadı..
buna oyuncunun eksiklikleri de eşlik edince...:icon_sorr
bu saatten sonra tekrar ahmet yaso aşkının olduğuna inandırmaya çalışacağım kendimi..belki inanırı,eskisi gibi izlerim onları...ama gerçekten zor olacak:icon_sorr:icon_sorr
yasoyu kurtarmak için hala bir umut var..umarım aar-tık bir şeyler yaparlar..
----
kavuşulamayan aşk..büyük aşktır..belki doğru..ama..kavuşamayacaklarsa niye izledim ben:hıhzaten etraf buluşamayan,karşılık bulamayan aşklarla doluyken..niye en azından bir dizide böyle bir aşk bulmuşken onların bir araya geldiğini görmeyelimm:img-blush
saygılarr:img-hyste:img-hyste
--
fragman henüz internete düşmedi sanırım arkadaşım:img-yes:
arkadaşlar herkese günaydın her ne kadar kızsam izlemeyeceğim desem de her bölümü izlemekten kendimi alamıyorum anlattıklarınıza göre bayağı şeyler olacak bu hafta ama ben fragmanı bulamadım eğer mümkünse bana öm ile link atar mısınız? şimdiden teşekkür ederim
eh forumun ilk günaydını da benden olsun o zaman:img-wink:
ahmet yasoya biraz da sevgi dolu bir bakışla mı bakıyoorr..yumuşamaya başlar mı dersiniz:icon_sorrvallahi yasemine rağmen bunun ihtimalini düşünmek bile sevindirik ediyor beniii:img-in_lo
yasemine kızmamıza tepki veren arkadaşlar var görüyorum...
aslında yasemini çok sevilen bir karakter yapsalardı,herkes az çok mazur görür..ve hata yapıyorsun ama kendine gel be kızım artık derdi..sahiplenirdi..
ama taa en baştan beri..yasemine sadece ahmetli sahnelerde rol yazıldı,diğer sahnelerdeyse babası,nezahat,hatta ışık oynarken fonda bir görüntü olarak kaldı...yaso karakterine yapılan ne ahmete ne de necdete(haşaaa) yapılmadı..
buna oyuncunun eksiklikleri de eşlik edince...:icon_sorr
bu saatten sonra tekrar ahmet yaso aşkının olduğuna inandırmaya çalışacağım kendimi..belki inanırı,eskisi gibi izlerim onları...ama gerçekten zor olacak:icon_sorr:icon_sorr
yasoyu kurtarmak için hala bir umut var..umarım aar-tık bir şeyler yaparlar..
----
kavuşulamayan aşk..büyük aşktır..belki doğru..ama..kavuşamayacaklarsa niye izledim ben:hıhzaten etraf buluşamayan,karşılık bulamayan aşklarla doluyken..niye en azından bir dizide böyle bir aşk bulmuşken onların bir araya geldiğini görmeyelimm:img-blush
saygılarr:img-hyste:img-hyste
Günaydın Ayşe..Fragmanı bende izleyemedim...Ama arkadaşlar bayağı detaylı anlatmışlar.Herkese teşekür...
Bence de Yasemin'e kızma konusunda haksız sayılmayız.Artık Babası bile yalnış yaptığının farkında kendisi de farkında ama gereğini yapmıyor diye kızıyoruz... Bir insan hatalı olduğunu kabul ederse onu telafi etmek içinde uğraşmalı.Yasemin tam tersini yapıyor.Kendini afettireceğini biliyoruz.Aşk güzel bir duygu,herşey ramen aşkın kazanmasını tabiki isteriz.(söz konusu olan Yasemin bile olsa.)
süpriz şahit kim olabilir AYLA dan başka.ahmet e yaranacakya .dizide tam mahkeme sahnesinde biter bakalım ahmet in baba olduğu ortaya cıktıkdan sonrada velayet davası ilemi ilerleyecek bu dizi bu dizinin eski atmosferini artık son haftalarda göremiyorum öldü bu dizide aşk öldü............
günaydın herkese:happy0064:happy0064
ya benim kafama şey takıldı pastanede doğum günü sahnesinde niye ahmet yok...hemen hediyeyi verip çıktı mı?yoksa arkalarda mı bekliyo...
Aylanın mahkemede şahitlik yapmasını zaten geçiyorum bu belliydi.Sonra aklıma bişey geldi yasemin aylaya ben sana böyle bişey demedim diyecek aylada bütün hastalık olayını anlatacak ve tabi necdette duyacak ayy süper olur böyle...
ya bişey sorcam benide ''çanlar'' ailesine alır mısınız?
Dün bazı arkadaşlar Ayla'nın şahitliğinin geçersiz olduğunu konuşmuşlar yahni Yasemin'in ona itiraz edeceğinden bahsetmiş,bece itiraz edevmez çünkü Yasemin'in orada olduğuna dair başka biri daha şahitlik edebilir hatırlarsanız Yasemin Bolu'ya gittiğinde Kiraz Hemşire ona salgın olduğunu ve burada uzaklaşması gerektiğini filan söylemişti,yani Kiraz hemşireyi Yasemin'in orada olduğuna dair şahit olarak sunabilirler,hakimde Ayla'nın şahitliğini kabuledebilir
(yani bu benim düşüncem umarım böyle olur)
masumcikolatam 11-10-07, 08:52 Dün bazı arkadaşlar Ayla'nın şahitliğinin geçersiz olduğunu konuşmuşlar yahni Yasemin'in ona itiraz edeceğinden bahsetmiş,bece itiraz edevmez çünkü Yasemin'in orada olduğuna dair başka biri daha şahitlik edebilir hatırlarsanız Yasemin Bolu'ya gittiğinde Kiraz Hemşire ona salgın olduğunu ve burada uzaklaşması gerektiğini filan söylemişti,yani Kiraz hemşireyi Yasemin'in orada olduğuna dair şahit olarak sunabilirler,hakimde Ayla'nın şahitliğini kabuledebilir
(yani bu benim düşüncem umarım böyle olur)
Evet arkadaşım bende sana katlıyorum çünkü nejdet ve yasemin artık gizli kalan herşey ortaya cıkacak diyorlardı vede nejdet de yaseminin kıbrıscık a gittigini ögrenecek sanırım ama nu saf ayla ahmenin ona kıza bilecegini düşünerek söylemez diye düşünüyorum ama aşk işte belkide söyler ya ben hala yeni bölüm fragmanını göremedim :(
Evet arkadaşım bende sana katlıyorum çünkü nejdet ve yasemin artık gizli kalan herşey ortaya cıkacak diyorlardı vede nejdet de yaseminin kıbrıscık a gittigini ögrenecek sanırım ama nu saf ayla ahmenin ona kıza bilecegini düşünerek söylemez diye düşünüyorum ama aşk işte belkide söyler ya ben hala yeni bölüm fragmanını göremedim :(
Çokta geç kalındı zaten ama Ahmet'in bende yumuşayacağını zannediyorum yüzünden belliydi çünkü,Ayla bence ortalığa herşeyi döküp saçmaz sadece işine gelen kısmını söyler,aman neyse saklasın nasılsa bir bir açığa çıkıyor herşey
mesudum allahım fragmanı izledim:) kutbettinçan link için tekrar sağol:good:
fragman beni pek tatmin etmedi yaso-ahmet sahnesi neredeyse hiç yok sadece mahkemede ayrı ayrı görüntüleri var daha çok denizlerin olaylarına yer verilmiş,şevket beyde kötü kriz geçirmiş inşallah gidici değildir ben hala mahkemede onun yerini kim dolduracak merak ediyorum sanırım ahmetin yanında biri oturuyordu ama tam dikkat etmedim
necdetle güzidede olması gereken gibiler artık ayrılmazlar inşallah yalnız necdetin yüzü çok kötüydü kesin fena birşeyler olmuş ve muhtemelende mahkemden sonradır o buluşma güzidede ne umutsuzca bakıyordu ona yazık bu kızada ya o da mutlu olmalı:icon_sorr
ayla mahkemde yalan söylüyor yasemin bana söyledi diyor ama öyle bir durum olmadı burada bile bir planmı yapıyor acaba diye düşünmeden edemedim ahmette ne şaşırdı acaba aylanın şahitlik yapacağını biliyormuydu yoksa onada sürprizmi oldu merak ettim
bende yaseminden bir duygusal travma falan bekliyorum ahmet ancak o zaman yumuşayabilir hadi yaso göreyim seni :img-wink:
lovely_ebru 11-10-07, 10:06 Sayfalara baktığım kadarıyla herkes Yasemin'den ağır bir tramva bekliyor.
Bende hep öyle düşündüm.Ahmet'in Yasemin'i affetmesi için Yasemin'e bişey olması gerek.
Dizimiz o dönemdeki hastalıları işlediği için sıradaki hastalığı çok merak ediyorum.
Kolera,çocuk felci derken acaba Yasemin'in hastalığı ne olur?
Yoksa Yasemin sadece psikolojik tramva mı geçirecek?
Oyuncu ve karakteri ayıramıyorlarla ilgili bişey söylemek istiyorum.
Ben Beren Saat fanım.Karakterle oyuncu arasındaki farkı çok iyi algılaya biliyorum.Buraya gelip mesaj yazarak tartışma ortamı yaratan arkadaşlarımı elimden geldiğince uyarıyorum.Sizden ricam lütfen bu konu ile ilgili birine cevap verirken genelleme yapmayın.Bir kişi yüzünden bir çok arkadaşımız zan altında kalıyor.Bu da benim gibi birçok arkadaşımı rahatsız ediyor.
İyi yorumlar.
Son sahne..mahkeme kararı tam açıklanacakken biter..bknz:herzamanki klişe son sahne ayağı...
Ahmet, nüfus düzeltme davasını kazanırsa ikinci ahkemeyi açmak zorunda...Velayet davası..yani Yaseminden Rüyayı almak...
Bilemiyorum..Yasemine şimdiye kadar yaptıramadıkları uzlaşmayı bu ikinci mahkeme evresine kadarki dönemde, annelerin marifeti belki de bir profesyonel psikolog yardımıyla çözebilirler..ama Yasemin sağlamından bir nevralji geçirirse, hem o psikoloğa yer verebilirler..hem de yasemin bir nevi aklanması sağlanabilir...
Ama Necdeeet???..son sahnede Güzideyle görünmesi ve bitmişliği..muhtemelen kan tahliliyle olayın Necdetin babası olmadığının ispatı ve peşinden Aylanın da verdiği ifadede Yaseminin aslında Ahmete gerçekleri anlatmış olduğunu bir nevi onu sevdiğinden değil de acımış olaraktan yanında kaldığını algılaması onu tam anlamıyla burada kenara itilmiş, artık yerinin olmadığı duygusunda olduğunu gösterebilir ama Necdet bu! 80 yıl geçse de o Yasemin hastalığından kurtulmaz..Güzideyle beraberken bile ikisinin arasına Yasemini iliştiriverir bknz:kavuşamadı ya büyük aşk!!!!...
Bana göre, bu takdir edilesi bir aşk zihniyeti değil, tamamen ...sağlamından zihinsel bir arızadır..bknz:Yine necdeti aklayamadım..Tüüühhh!:icon_whis
Bu arada ben de çıkıyorum..Gidenlere ve kalanlara iyi geceler...bye
Shevekçan ve Mörvçan
Çanlarım siz Unkapanında Gürsoy rezidansının oraya kamp kurmanız lazım..Bilirsiniz bir de oradalarda Necdet Aygün Morçatı Ahmetin kızlarını koruma evi var...:img-hyste..Bakk üşengeç Mörv..gidin şööylemesine son güzel basturma havalrında adaya..Keyif yapın, izleyin çekimleri..
Evet bende eminim son karar açıklanırken biteceğine....
Ahmetin velayet davası açması gerekiyor evet ama Yaseminin hapse düşme olasılığı var... Yani Ahmet çok uğraşmaz diyorum...
Necdete noolacak? Bak ilk fırsatta Güzideye kaçmışş.. Beyefendide yine annesi öldü biliyorsun Yasemin yalnız bırakmamak gerek olayı olur..
Seni de Yalnız bırakmamak gerek Necdeeet...:icon_whis:img-blush:img-hyste
fragmanı bende şimdi izledim.. ayla konuştuğunda ahmet'in suratındaki ifadeyi anlamadım ben.. acaba yasemin ona daha önceden anlattığını duyduğu için bi yumuşama olabilirmi??
bu arada yaseminin annesi geldiğindeki koşuşuda çok komikti.. üstünde ağır bi makyajla üstelik dahada komik..
bu arada arkadaşlar fragmana resmi siteden ulaşabilirsiniz..
fragmanı bende şimdi izledim.. ayla konuştuğunda ahmet'in suratındaki ifadeyi anlamadım ben.. acaba yasemin ona daha önceden anlattığını duyduğu için bi yumuşama olabilirmi??
bu arada yaseminin annesi geldiğindeki koşuşuda çok komikti.. üstünde ağır bi makyajla üstelik dahada komik..
bu arada arkadaşlar fragmana resmi siteden ulaşabilirsiniz..
Ahmette şaşkınlık var ama yumuşamaz...:img-yes:
Hem daha da kızabilir neden gelip te devamını getirmedin diye....(Yasemine)
Vede Aylaya neden söylemedin diye...
Bir anlamda da mahkemeyi kazanınca yumuşayabilir.Aylaya teşekkür eder Yaseminin artık herşey elimizden uçup gitmiş anı gibi ''canın saolsun'' ifadesi yapar veee MMC tavrıyla eve gider..:happy0064
Fragmanda hiç Selma yok? Neden acaba...Sevket olayı var tamam mahkemede yok ama çok ilginç geldi bana....
Aaaa şey var...Ahmetin bakışı ile ilgili..sanırım özette mahkemeden bir gün önce Şevket kalp krizi geçiriyordu Yazmıyorsa da öyledir..Yani baba acısı var Ahmette..
yasemin_lizz 11-10-07, 10:52 Özeti okudum, fragmanı izledim:)
Yasemin’le, Ahmet arasındaki soğuk rüzgarlar tüm şiddetiyle esmeye devam eder. Şimdi bir de mahkeme devreye girmiştir.
Bu sezon başladığından beri dinmedi zaten şu soğuk rüzgarlar...Senaristleeeeer:dito Ayrıca şu mahkeme sahnelerinden sıkılmaya başladım umarım daha fazla uzatmazlar:icon_whis Zaten önümüzde bir darbe var bol bol mahkeme göreceğiz yine...
Yasemin, Ahmet, Necdet ve küçük Rüya hakimin isteği üzerine hep birlikte kan vermeye giderler. Kan tahlillerinin sonucu önemlidir çünkü Rüya’nın babasının kim olduğu, bu tahliller sonucunda büyük olasılıkla ortaya çıkacaktır.
Eh hadi bakalım gerçekler dökülsün saçılsın ortaya...Acaba Necdet ve Yasemin kan tahlillerini de yalanlayabilecekler mi, gerçi onlardan artık herşeyi bekliyorum:icon_whis
Gelişmelerden haberdar olan Nezahat Almanya’dan döner. Olaylara sebep olan iki anne, Selma ve Nezahat büyük bir vicdan azabıyla biraraya gelip ne yapabileceklerini konuşurlar. İkisinin de canından çok sevdiği çocukları, kendi yüzlerinden büyük acı çekmektedir. Üstelik, bu acıya hiç günahı olmadığı halde küçücük torunları da ortaktır.
Ve Nezahat geri döndü:img-wink: Valla özlemişiz iyi ki de gelmiş...Selma ve Nezahat el ele veriyor ee ne de olsa olayların bu noktaya gelmesinde payları çok büyük, şimdi düşünsünler bakalım bir çözüm:icon_whis
Rıza ve Şevket’in çocukluk yıllarına dayanan arkadaşlıkları yeniden canlanır. Her fırsatta bir araya gelmeye başlarlar. Adada buluştukları birgün Şevket’in geçirdiği ani rahatsızlık hem ailesini, hem de Rıza’yı çok üzer.
Sonunda buzlar erimeye başlıyor...Çok sevindim hem ikisi yan yana Rüya'ya harika dedeler olacaktır:img-icecr Selma ile Nezahat el ele veriyor, Rıza ile Şevket yeniden iyi arkadaş oluyor, Sevim ile Mehmet evlendi, Deniz ile Defne sevgililer ve Defne ile Işık da zaten birbirlerinin en iyi arkadaşı yani iki aile arasında nerdeyse sorun yok diyebiliriz ama Ahmet ile Yasemin arasında hala soğuk rüzgarlar esiyor:dito Şevket Amca da umarım çabucak iyileşir:img-yes:
Şevket hastanede yatarken mahkeme günü gelip çatar. Kan tahlillerinin sonucu, Ahmet’in, Rüya’nın babası olduğunu ispatlamak için açtığı davanın seyrini umulmadık bir şekilde değiştirir. Üstelik mahkemede, kimsenin beklemediği bir de sürpriz bir şahit vardır.
Evet şahit Ayla'mız bakalım neler dökülecek, gerçi fragmanda açıkça belli oluyor.Kimsenin beklmediği süpriz şahit dediklerine göre Ahmet de sanırım Ayla'nın şahitlik yapacağını bilmiyor, bu nedenle söyleyeceklerine şaşırabilir. Acaba Ayla'ya kızacak mı neden sakladın diye ama davada işine yarasa söyleyecekleri o zaman yumuşayabilir...
Dizinin bayramın ilk güne gelmesi iyi olmadı bakalım o telaşta rahatça izleyebilecek miyim:icon_whis Neyse herkese şimdiden iyi bayramlar ve diziyi izlerken çıldırmamak için sabır diliyorum:) bye
mesudum allahım fragmanı izledim:) kutbettinçan link için tekrar sağol:good:
fragman beni pek tatmin etmedi yaso-ahmet sahnesi neredeyse hiç yok sadece mahkemede ayrı ayrı görüntüleri var daha çok denizlerin olaylarına yer verilmiş,şevket beyde kötü kriz geçirmiş inşallah gidici değildir ben hala mahkemede onun yerini kim dolduracak merak ediyorum sanırım ahmetin yanında biri oturuyordu ama tam dikkat etmedim
necdetle güzidede olması gereken gibiler artık ayrılmazlar inşallah yalnız necdetin yüzü çok kötüydü kesin fena birşeyler olmuş ve muhtemelende mahkemden sonradır o buluşma güzidede ne umutsuzca bakıyordu ona yazık bu kızada ya o da mutlu olmalı:icon_sorr
ayla mahkemde yalan söylüyor yasemin bana söyledi diyor ama öyle bir durum olmadı burada bile bir planmı yapıyor acaba diye düşünmeden edemedim ahmette ne şaşırdı acaba aylanın şahitlik yapacağını biliyormuydu yoksa onada sürprizmi oldu merak ettim
bende yaseminden bir duygusal travma falan bekliyorum ahmet ancak o zaman yumuşayabilir hadi yaso göreyim seni :img-wink:
Necdetin yüzü kötüydü cidden. E herşeyin bir sonu var dimi? Hele hele sağlam temeller ve gerçeklere dayanmayan, uydurmaca, kandırmaca, eften püften, tırışkadan teyyare bir evliliğin hadi hadi sonu gelecekti. Zaten en baştan kendisi bunu söylemişti. Formalite! İlk fırsatta bitirlecek, bitirilmesi gereken bir formalite. Sonra sevgilisi olduğu zaman bunu Yasemin'e ilk söylemesi gereken o olduğu halde (çünkü böyle söylemişti) gizleyen de oydu. Ortaya çıktığı zaman iki kere Yasemin'in ayrılmak isteğini geri çeviren de o oldu.
Sımsıkı sarıldığı (çok sevdiği!) Rüyaya babalık etme rolünü de hala bırakmak istemiyordu. Gerçeği baskı altında kendisi söyledi. Sonra daha ne bekliyordu ki? Zaten Rüyanın iyiliği gibi bir mazereti Necdetin ileri sürme gibi bir şansı ve hakkı yok. Gerçek bir baba olsa, gerçekten Rüyanın babası olsa ve onu gerçekten çok sevse, Rüyanın bir ikileme düşüp daha çok acı çekmemesi için biraz kendini geri çekerdi. Babası çok ama çok haklı olarak, bir sn daha kaybetmek istemiyor kızıyla olabilmek için.
Necdet gerçekten sevseydi Rüyayı, sessiz sedasız red davasını açardı, Ahmette kızının velayetini alırdı. Necdet yavaş yavaş Rüyanın hayatından çıkarken (bu arada onu sevmeye devam etmesinin hiç sakıncası yok) bir yandan da onu Ahmete yakınlaştırmaya (en azından sözleriyle) çalışırdı. İşte bu gerçek bir "fedakarlık" olurdu. Şimdiye kadar hiç yapmadığı türden, gerçek bir "fedakarlık"!
Ebru nihayet bu hafta kör talihin bacağını kırmışşsın çan.
Necdetin yüzü kötüydü cidden. E herşeyin bir sonu var dimi? Hele hele sağlam temeller ve gerçeklere dayanmayan, uydurmaca, kandırmaca, eften püften, tırışkadan teyyare bir evliliğin hadi hadi sonu gelecekti. Zaten en baştan kendisi bunu söylemişti. Formalite! İlk fırsatta bitirlecek, bitirilmesi gereken bir formalite. Sonra sevgilisi olduğu zaman bunu Yasemin'e ilk söylemesi gereken o olduğu halde (çünkü böyle söylemişti) gizleyen de oydu. Ortaya çıktığı zaman iki kere Yasemin'in ayrılmak isteğini geri çeviren de o oldu.
Sımsıkı sarıldığı (çok sevdiği!) Rüyaya babalık etme rolünü de hala bırakmak istemiyordu. Gerçeği baskı altında kendisi söyledi. Sonra daha ne bekliyordu ki? Zaten Rüyanın iyiliği gibi bir mazereti Necdetin ileri sürme gibi bir şansı ve hakkı yok. Gerçek bir baba olsa, gerçekten Rüyanın babası olsa ve onu gerçekten çok sevse, Rüyanın bir ikileme düşüp daha çok acı çekmemesi için biraz kendini geri çekerdi. Babası çok ama çok haklı olarak, bir sn daha kaybetmek istemiyor kızıyla olabilmek için.
Necdet gerçekten sevseydi Rüyayı, sessiz sedasız red davasını açardı, Ahmette kızının velayetini alırdı. Necdet yavaş yavaş Rüyanın hayatından çıkarken (bu arada onu sevmeye devam etmesinin hiç sakıncası yok) bir yandan da onu Ahmete yakınlaştırmaya (en azından sözleriyle) çalışırdı. İşte bu gerçek bir "fedakarlık" olurdu. Şimdiye kadar hiç yapmadığı türden, gerçek bir "fedakarlık"!
Ebru nihayet bu hafta kör talihin bacağını kırmışşsın çan.
kör talihin bacağını bu sefer öyle bir kırdımki en az 6 ay sahalardan uzak kalacak shevekçanım:)
fedakarlıkla ilgili sözlerin nede güzel olmuş necdet en başlarda yapması gerekeni yaşıyor şu anda hemde bu sefer güzellikle değil zorla teselliyide hep ikinci plana attığı güzidede arıyor :img-yes:
yasemin ona ilk ayrılalım dediğinde ayrılıp ahmetinde rüyanın gerçek babası olabilmesi için red davasını açsaydı şu anda çok daha güzel şeyler yaşayabilirdi ama yapmadı şimdide olacaklara katlanmak zorunda
ahmet bir an evvel kızına kavuşmak ayrı geçen her dakikanın acısını çıkartmak istiyor inşallahta bu olur ve baba-kızı el ele görebiliriz:img-in_lo
Selamlar,
Yasemin'in haberi yok degil mi Ayla'nin Kibriscik'ta kendisini duydugundan ? (O sahneyi kacirmistim). O zaman buyuk sok yasayacaktir. Belki de "Yalan soyluyor hakim bey, ben ona boyle bir sey soylemedim" diye atlar. Ayla da "Bana degil ama komada yatan Ahmet'e soyledin, ben de duydum" der mi ?
Sayfalara baktığım kadarıyla herkes Yasemin'den ağır bir tramva bekliyor.
Bende hep öyle düşündüm.Ahmet'in Yasemin'i affetmesi için Yasemin'e bişey olması gerek.
Dizimiz o dönemdeki hastalıları işlediği için sıradaki hastalığı çok merak ediyorum.
Kolera,çocuk felci derken acaba Yasemin'in hastalığı ne olur?
Yoksa Yasemin sadece psikolojik tramva mı geçirecek?
Oyuncu ve karakteri ayıramıyorlarla ilgili bişey söylemek istiyorum.
Ben Beren Saat fanım.Karakterle oyuncu arasındaki farkı çok iyi algılaya biliyorum.Buraya gelip mesaj yazarak tartışma ortamı yaratan arkadaşlarımı elimden geldiğince uyarıyorum.Sizden ricam lütfen bu konu ile ilgili birine cevap verirken genelleme yapmayın.Bir kişi yüzünden bir çok arkadaşımız zan altında kalıyor.Bu da benim gibi birçok arkadaşımı rahatsız ediyor.
İyi yorumlar.
Merhaba lovely_ebru, genelleme yapılması ve kurunun yanında yaşın da güme gidiyor oluşu konusunda çok haklsın. Ama gayet açık ve net ifade etmişsin. Oyuncuya duyulan hayranlık ve sevginin yaptığı işle ve performansla doğrudan bir ilişkisi var elbette. Ama canlandırdığı karakterin kişilik özl. ve zaafları yüzünden eleştiriliyor oluşu oyuncuyu bağlamaz. Eleştirilen, karakterin kurmaca içindeki tutumuyla ilgili. Bunda artık çoğu forumcu hemfikir sanırsam.:)
Yasemin'in bedensel bir hastalık geçirmemesi gerektiğini düşünüyorum. Psikolojik olmalı. Bir çöküş, artık kaldıramama olmalı; bunca içe atma ve bastırma ve bir yalanı gerçekmiş gibi oynama halleri normal bir insanda bir süre sonra çöküntüye yol açmalı en azından.
Selamlar,
Yasemin'in haberi yok degil mi Ayla'nin Kibriscik'ta kendisini duydugundan ? (O sahneyi kacirmistim). O zaman buyuk sok yasayacaktir. Belki de "Yalan soyluyor hakim bey, ben ona boyle bir sey soylemedim" diye atlar. Ayla da "Bana degil ama komada yatan Ahmet'e soyledin, ben de duydum" der mi ?
Vetakicim ben şimdi netten izledim fragmanı tekrar. Aylanın kısmını başa alıp alıp dinledim. Orada o ilk duyduğumda düşündüğüm gibi "Ona, kızının Necdetten değil Ahmetten olduğunu söyledi" diyor bence. "Bana" demiyor. Bu durumda gerçeği saptırmıyor. Bir de siz bakın bakalım. Çünkü saptırmasının hiç bir mantığı yok, üstüne üstlük ifadesinin bir işe yaramamasını sağlar. Madem oraya kadar gelme kararı vermş, bence olduğu gibi söyleyecek herşeyi.:)
Bir kere daha dinledim editi: "Ona Rüyanın Necdetin değil Ahmetin çocuğu olduğunu söyledi" diyor.:happy0064Kesinkes eminim. Kulaklıkla dinledim.:)
fatma-1721 11-10-07, 11:35 Yorumlarinizi okudum ve inanin sizlere imreniyorum cünkü fragmani hele de o mahkeme sahnesini izledikten sonra yorum yazacak halim kalmadi.
Aylanin "Rüya Necdetin degil Ahmetin kizidir" demesi Yaseminden tüm duyduklarini aciklayacak olacagini gösteriyor.Bu Ayla karakterini iyi yapmaz ve Ahmeti ona umdugu gibi yaklastirmaz bence uzaklastirir ama ya Yasemin,sevdigi adamdan mahkeme huzurunda son ana kadar kizlarini kacirmaya calisan bir kadin(benim mahkemede dayanamaz belki dogruyu söyler diye umudum vardi)...Ahmet-Yasemin beraberligini ben cok istiyorum ama artik bunun nasil olabilecegini anlayamiyorum,su an cok kizginim, Ahmetin yerinde olsam bu saatten sonra ne Yasemini ne de Aylayi yanima yaklastirmazdim herhalde.
Vetakicim ben şimdi netten izledim fragmanı tekrar. Aylanın kısmını başa alıp alıp dinledim. Orada o ilk duyduğumda düşündüğüm gibi "Ona, kızının Necdetten değil Ahmetten olduğunu söyledi" diyor bence. "Bana" demiyor. Bu durumda gerçeği saptırmıyor. Bir de siz bakın bakalım. Çünkü saptırmasının hiç bir mantığı yok, üstüne üstlük ifadesinin bir işe yaramamasını sağlar. Madem oraya kadar gelme kararı vermş, bence olduğu gibi söyleyecek herşeyi.:)
shevekçanım bende orada aylayı "bana söyledi" diye duydum "ona" değil cümlenin başınıda duyamadığımız için tabi kendisiinemi ahmetemi anlayamıyoruz
eğerki yalan söylerde yasemin bana söyledi diye bir ifade verirse koca bir yuhh çekerim ve ahmettende benzer bir tepki beklerim hoş akıl var mantık var ahmet yaseminin bu kadar önemli bir sırrı gidipte aylaya söyleyebileceğine ihtimal vermez tamam yaso deli dolu yanlışları var falan ama o kadarda değil:img-yes:
shevekçanın bir kere daha dinledim editine edit:uyy ciddimi dersun iyi iyi en azından ayla yalan söylememiş yoksa ben yeni günlüklerinde ona yapacağımı bilirdim:)
Cevabin için tesekkurler Shevek, evet kesinlikle haklisin, "ona" diyor Ayla... Ahmet te bir kere daha dumura ugruyor, garibim...
Sevket ada'da kalp krizi geciriyorsa durum çok kotu. Ordaki hastane yetersiz kalabilir, sehre nakledilmesi de zaman alir...
Bir kere daha dinledim editi: "Ona Rüyanın Necdetin değil Ahmetin çocuğu olduğunu söyledi" diyor.:happy0064Kesinkes eminim. Kulaklıkla dinledim.:)
Bende öyle anladım aslında ama çoğunluk öyle değince söylemedrim birşey bana göre de orada ''Bana'' değil,''ONA'' diyor
Yorumlarinizi okudum ve inanin sizlere imreniyorum cünkü fragmani hele de o mahkeme sahnesini izledikten sonra yorum yazacak halim kalmadi.
Aylanin "Rüya Necdetin degil Ahmetin kizidir" demesi Yaseminden tüm duyduklarini aciklayacak olacagini gösteriyor.Bu Ayla karakterini iyi yapmaz ve Ahmeti ona umdugu gibi yaklastirmaz bence uzaklastirir ama ya Yasemin,sevdigi adamdan mahkeme huzurunda son ana kadar kizlarini kacirmaya calisan bir kadin(benim mahkemede dayanamaz belki dogruyu söyler diye umudum vardi)...Ahmet-Yasemin beraberligini ben cok istiyorum ama artik bunun nasil olabilecegini anlayamiyorum,su an cok kizginim, Ahmetin yerinde olsam bu saatten sonra ne Yasemini ne de Aylayi yanima yaklastirmazdim herhalde.
Fatmacım inan ben de senin kadar umudumu ve isteğimi kaybettim bir aralar...:icon_sorr
Aşk maşk kalmadı gözümde. Ahmet Rüyaya kavuşsun başka bir şey de istemiyorum artık, noktasına geldim. Sonra düşündüm, Rüyayı bu şekilde, annesiz alırsa, çok daha zor olacak aralarındaki bağın kurulması, üzülen yine o olacak. Ahmetin o hallerini izlemek istemiyorum. O ilk aşkı da çok ama çok özlüyorum. Bir formül düşündüm, Yasemin nasıl kurtulur diye.
Geçen sayfalarda da yazmıştım.
Ya, Ahmet'e duymak istediklerini söyler artık, aklını başına devşirip seven bir kadın ve anne gibi davranmaya başlar. :img-blush
Ya da çok sağlam bir psikolojik travma (badgerin deyişiyle nevralji) geçirir. O zaman Ahmette bizde deriz ki "vah vah, gerçekten çok içine atmış, çok bastırmış, işin içinden çıkamamış, hata üstüne hata harap etmiş aslında da kendini, biz görememişiz". Ve affetmeye çalışırız onu. Ahmetle giderler uzman nezaretinde, arınma (bkz: katarsis) ve hatırlama seansları yaparlar. :icon_whis
Başka da çözüm kalmadı gibi. Bu şekilde devam ederse yerin dibine o kadar battı ki, artık kimse onun ne sevgisine ne de annelik içgüdülerine güveniyor.:img-cool2
Ayla editi: Aylanın itirafı, Ahmetin Yaseminle en azından bir empati kurabilmesi açısından önemli. Ne deniyordu genel özette, bu sürpriz ifade herkesin kaderini etkileyecek.
1.Ahmet biraz da olsa Yasemin'e karşı yumuşayacaktır. Çünkü -kendisi komada bile olsa- duymadığını anlamayacak kadar saf olan kızımızın kendi ağzıyla bunu Ahmet'e söyleyebilmiş olması önemli bir şey. Ahmet Aylayla yakınlaşmaz bence. Bunu bile bile gizlemiş olması, üstüne üstlük Ahmetle evlenmek istemesi, Yaseminden daha az suçlu değil.
2.Bu yumuşama karşısında Yasemin hanım 180 derece arkaya yatırdığı başını önüne alır herhalde.
3. Necdet efendinin bundan, Yaseminin Kıbrısçığa gittiğinden hiç haberi yoktu, hatta arkasından Ankaraya doğru yola çıkmıştı beklentiler kralı. Şimdi belli ki doğruca Güzideye koşacak. Daha ne bekliyordu onu da hala anlamış değilim ya. Ve kızı göz göre göre kullanıyor ya. Acayip gıcığım ona. İnş. Güzide hamiledir yarebbim.
Gülmisal; teşekkürler küçükçan!:) fragmanı eklediğin için.:img-in_lo
************************************************** *
Vetakicim ben şimdi netten izledim fragmanı tekrar. Aylanın kısmını başa alıp alıp dinledim. Orada o ilk duyduğumda düşündüğüm gibi "Ona, kızının Necdetten değil Ahmetten olduğunu söyledi" diyor bence. "Bana" demiyor. Bu durumda gerçeği saptırmıyor. Bir de siz bakın bakalım. Çünkü saptırmasının hiç bir mantığı yok, üstüne üstlük ifadesinin bir işe yaramamasını sağlar. Madem oraya kadar gelme kararı vermş, bence olduğu gibi söyleyecek herşeyi.
Bir kere daha dinledim editi: "Ona Rüyanın Necdetin değil Ahmetin çocuğu olduğunu söyledi" diyor.Kesinkes eminim. Kulaklıkla dinledim.
Ona diyor....
Aslında ona deyişi de bir farklı ama...Yaseminin bakışı ne öyle...Eyvaaaah herşey bitti...Acaba bir şans varmı Necdet??
(bu arada sitenin yeni bir video bölümü var oraya fragmanı ekledim isteyen ona mı bana mı diye bakabilir:))
fragmanı dün akşam gördüm
şimdi yorum yapabiliyorum
süpriz kişinin ayla olduğu kesinleşti aylanın açıklaması sırasındaki yaseminin yüz ifadesi artık herşeyin sonuna geldiğini gösteriyo gibiydi
hele ahmetin bakışları aylayı bi daha görmek istemediği yönündeydi
ama aylanın açıklaması herşeyi çözüceğini snamıyorum
rüya pastayı ahmet gittikten sonra üflüyo snaırım çünkü ortalıklarda ahmet yok keşke ahmet mumları üflemesini bekleseydi
nezahatın geldiğinde necdetin yüz ifadesi tam bir komediydi nasıl bir şaşırma ifadesidir o çözemedim
bu arada yeni başlığımız hayırlara vesile olur inşş bize uğur getirsin rüyamızı alalım artık
fragmanı dün akşam gördüm
şimdi yorum yapabiliyorum
süpriz kişinin ayla olduğu kesinleşti aylanın açıklaması sırasındaki yaseminin yüz ifadesi artık herşeyin sonuna geldiğini gösteriyo gibiydi
hele ahmetin bakışları aylayı bi daha görmek istemediği yönündeydi
ama aylanın açıklaması herşeyi çözüceğini snamıyorum
rüya pastayı ahmet gittikten sonra üflüyo snaırım çünkü ortalıklarda ahmet yok keşke ahmet mumları üflemesini bekleseydi
nezahatın geldiğinde necdetin yüz ifadesi tam bir komediydi nasıl bir şaşırma ifadesidir o çözemedim
bu arada yeni başlığımız hayırlara vesile olur inşş bize uğur getirsin rüyamızı alalım artık
Gerçekten dikkat ettim Necdetin ifadesine de....
:img-clapp Ağzını kapa Necdet sinek kaçacak..:img-clapp
ortaya soru atıyorum..
Jenerikte en beğendiğiniz sahne hangisi?
Necdetle Yaseminin en başlarda dans edişi....Ölüyorum ya izlerken.:) :dance::dance:
fatma-1721 11-10-07, 12:24 Ya, Ahmet'e duymak istediklerini söyler artık, aklını başına devşirip seven bir kadın ve anne gibi davranmaya başlar. :img-blush
Ya da çok sağlam bir psikolojik travma (badgerin deyişiyle nevralji) geçirir. O zaman Ahmette bizde deriz ki "vah vah, gerçekten çok içine atmış, çok bastırmış, işin içinden çıkamamış, hata üstüne hata harap etmiş aslında da kendini, biz görememişiz". Ve affetmeye çalışırız onu. Ahmetle giderler uzman nezaretinde, arınma (bkz: katarsis) ve hatırlama seansları yaparlar. :icon_whis
Başka da çözüm kalmadı gibi. Bu şekilde devam ederse yerin dibine o kadar battı ki, artık kimse onun ne sevgisine ne de annelik içgüdülerine güveniyor.:img-cool2
Evet bu yolla olursa belki hem bizlerin hem Ahmetin icine siner,insallah senaristler sesimizi duyar.Ahmetin aci cekmesini izlemekten yoruldum.
Aylanin ifadesini duyan Ahmetin yüzündeki ifade de bir yumusama hissettim ben,bence Ahmetin öfkesi yön degistirecek ve Aylaya dogru kayacak,yüzündeki ifadeden öyle anladim,yaniliyor da olabilirim tabii.
Ayla editi: Aylanın itirafı, Ahmetin Yaseminle en azından bir empati kurabilmesi açısından önemli. Ne deniyordu genel özette, bu sürpriz ifade herkesin kaderini etkileyecek.
1.Ahmet biraz da olsa Yasemin'e karşı yumuşayacaktır. Çünkü -kendisi komada bile olsa- duymadığını anlamayacak kadar saf olan kızımızın kendi ağzıyla bunu Ahmet'e söyleyebilmiş olması önemli bir şey. Ahmet Aylayla yakınlaşmaz bence. Bunu bile bile gizlemiş olması, üstüne üstlük Ahmetle evlenmek istemesi, Yaseminden daha az suçlu değil.
2.Bu yumuşama karşısında Yasemin hanım 180 derece arkaya yatırdığı başını önüne alır herhalde.
3. Necdet efendinin bundan, Yaseminin Kıbrısçığa gittiğinden hiç haberi yoktu, hatta arkasından Ankaraya doğru yola çıkmıştı beklentiler kralı. Şimdi belli ki doğruca Güzideye koşacak. Daha ne bekliyordu onu da hala anlamış değilim ya. Ve kızı göz göre göre kullanıyor ya. Acayip gıcığım ona. İnş. Güzide hamiledir yarebbim.
Gülmisal; teşekkürler küçükçan! fragmanı eklediğin için.
Güzide hamile OLAMAZ!
Neden?
Çünkü bunlar yılbaşı gecesi beraber olmadılar mı veya 31. mağlum sahneden önce..Eğer böyleyse ve başka bizim bilmediğimiz bir vaka yoksa Güzidenin şimdiye kadar en az birkaç belirti hissetmesi lazımdı..
Ammma!! Tabi bundan sonra kalırsa hiç şüphe etmem..
Herkse slm canlar:)
Ya ben dün fragmanI bir kac kez izleme fırsatı oldu sahura kadar uyaktım ayla orda bana degil ona kelmesini kullanıyo ama bana degil ona söyledi diye bir cumle kullanıyo her neyse,yanlış duyumusuz yoksa bana degil ona diyo
Bide ahmetin bakışları her yöne cekeilebilir mesla aaa baka ayla biliyodu da bana bugune kadar söylemedi yada aa yasemin bana söylemiş önce'den der gibi saşkınlık ifadesi de olablir ama sanki yasemine bakıyo böyle yumusarmış gibi neyse artık izliyecegiz yarın aksam... bakalım bizleri ne gibi süprizler bekliyo
arkadaşlar ben daha fragmanı görmedim yarın kesin yeni bölüm değil mi arada bir yeni yazıp ertesi gün eskiyi koyuyorlar bide yarın bayram olunca yenisini yayınlamazlar belki diye düşünüyorum
selam :)
fragmanda artık yorumlanmamış bir replik veya bir mimik kalmadığı için ben de farklı konulara sarmak istiyorum izninizle :) örneğin, ahmete tesadüfen bulduğumuz bir sıfat daha var, onu paylaşayım :img-blush dün gece bazı çanlarla yaseminin ahmeti düşürdüğü hallere kızarken, "apollo heykeli gibi adamı ne hale getirdin yasemin" dedim, tam o sırada da 7. bölümü izliyordum, allahın sevgili kuluyum ki karşıma şu sahne çıktı :
http://img115.imageshack.us/img115/4681/apollo1yq7.th.jpg (http://img115.imageshack.us/my.php?image=apollo1yq7.jpg)
işte size güvertedeki apollo :P ama tabi modern apollo bu, ok ve yay yerine evrak çantası var elinde :icon_whis
geçen gün binbir gece adlı diziyi uzun zamandır ilk kez izledim. konuyu biliyorum tabi, onura atılan bir iftira vardı en son ve adamın etrafındaki herkes buna inanıp ona karşı cephe almıştı. son bölümde onur, o kadar sakin ve o kadar buz gibi intikamını aldı ki herkesten... annesine sakin sakin söylediği o laflar beni bile dağıttı. kardeşim dediği arkadaşının onu sırtından bıçaklamasına verdiği tepki vs kısacası bu bölüm pek güzel yazılmıştı onur açısından, benim de aklıma ister istemez ahmet geldi... şöyle buz gibi bir intikamı bile ahmete çok gören senarist hanımlara teessüf ediyorum :hıh şu noktada ahmet herkesin gözünde haklıyken haksıza düşüyormuş gibi (benim gözümde değil tabi, ayrı :)) eğer böyle devam ederse ve biz ahmetin pişmanlığı, onun sayesinde iyice karışan işler falan izlersek, bunu nasıl kaldırırım bilemiyorum...
Güzide hamile OLAMAZ!
Neden?
Çünkü bunlar yılbaşı gecesi beraber olmadılar mı veya 31. mağlum sahneden önce..Eğer böyleyse ve başka bizim bilmediğimiz bir vaka yoksa Güzidenin şimdiye kadar en az birkaç belirti hissetmesi lazımdı..
Ammma!! Tabi bundan sonra kalırsa hiç şüphe etmem..
canım yani bize bir keresini gösterdiler diye sadece o gece mi olmak zorunda ;) sevgili bunlar yani.... :D
Arkiler yeni fragman gelmiş.Yorumlar.
Ayla sen ne şekerleştin yesin seni abla yesin.Ayyy canım benim ya Aylavyu duyguları içine girdim.Bi de gudubet diyodum kıza.Nese Ayla'nın açıklaması Nicdet ve Yasemin'i hapse düşürebilir.Ama düşmesin Yasemin düşmesin.Daha düğün yapcaz 40 gün 40 gece Gürsoylar Residence'de dimi yani.Nezahat dönmüş çok sevindim.
Selamlar,
Guzide'yle Necdet'in ayni evde kaldiklarini en son Ahmet Necdet'ten hesap sormaya gitmeden gormustuk sanirim (bunun uzerine gitmemis miydi Ahmet Necdet'e ? Onlari takip edip gordukten, sonra da Yasemin uzuluyor sandiktan sonra...)
Bu hangi zamandi ? Aradan ne kadar zaman gecti ? Simdi mayis ayinda oldugumuza gore ?
Kendi cevabini kendi verme editi : 16 subatti degil mi ? Kanli pazarin oldugu gun. Subat ortasindan mayis basina 2,5 ay var. Bu kadar zaman "üzüntü ve stresten" farketmemis olabilir Guzidecik...
selam :)
fragmanda artık yorumlanmamış bir replik ve ya bir mimik kalmadığı için ben de farklı konulara sarmak istiyorum izninizle :) örneğin, ahmete tesadüfen bulduğumuz bir sıfat daha var, onu paylaşayım. dün gece bazı çanlarla yaseminin ahmeti düşürdüğü hallere kızarken, "apollo heykeli gibi adamı ne hale getirdin yasemin" dedim tam o sırada da 7. bölümü izliyordum, allahın sevgili kuluyum ki karşıma şu sahne çıktı :
http://img115.imageshack.us/img115/4681/apollo1yq7.th.jpg (http://img115.imageshack.us/my.php?image=apollo1yq7.jpg)
işte size güvertedeki apollo :P ama tabi modern apollo bu, ok ve yay yerine evrak çantası var elinde :icon_whis
geçen gün binbir gece adlı diziyi uzun zamandır ilk kez izledim. konuyu biliyorum tabi, onura atılan bir iftira vardı en son ve adamın etrafındaki herkes buna inanıp ona karşı cephe almıştı. son bölümde onur, o kadar sakin ve o kadar buz gibi intikamını aldı ki herkesten... annesine sakin sakin söylediği o laflar beni bile dağıttı. kardeşim dediği arkadaşının onu sırtından bıçaklamasına verdiği tepki vs kısacası bu bölümü pek güzel yazılmıştı onur açısından, benim de aklıma ister istemez ahmet geldi... şöyle buz gibi bir intikamı bile ahmete çok gören senarist hanımlara teessüf ediyorum :hıh şu noktada ahmet herkesin gözünde haklıyken haksıza düşüyormuş gibi (benim gözümde değil tabi, ayrı :)) eğer böyle devam ederse ve biz ahmetin pişmanlığı, onun sayesinde iyice karışan işler falan izlersek, bunu nasıl kaldırırım bilemiyorum...
canım yani bize bir keresini gösterdiler diye sadece o gece mi olmak zorunda ;) sevgili bunlar yani.... :D
Sevgili... dizinin her sahnesini bize hep açık açık gösterirler ya senarist hanımlar ondan dedim..Necdet bir kızın namusuyla oynayacak?:img-cool2 hiiiiççç:icon_whis
Aynı Güzide uçurum sahnesi misali..
Valla ölürüm...Nilgün Öneş e bir kask yaptırmak lazım o zaman..2. bir saksı kazası yaşamaması için...
Kendi cevabini kendi verme editi : 16 subatti degil mi ? Kanli pazarin oldugu gun. Subat ortasindan mayis basina 2,5 ay var. Bu kadar zaman "üzüntü ve stresten" farketmemis olabilir Guzidecik...
Aklımdan geçti ama....Yani Fragmanda Güzide Necdete hamileyim demiş olabilir mi?
Merveçan resmi ne yazık ki göremiyorum offff:icon_sorrBugün evdeyim ohh ohhhh şöyle güzel Ahmet imzaları yapamak istiyordum ama o fotoları bana yollaman lazım lütfen:img-in_lo Ahmet'in Apollo hallerinden bir şeyler yapmalıyım:img-blush
Bu arada Güzide Güzide diyince aklıma geldi Yasemin'le konuşurken kız Yasemin ne kadar gıcık davranmıştı hatırladınız mı :hıh Sinir :hıh "Ayrılmamızın sebebi sen değilsin " derken burnu kaf dağındaydı sanki "sen bizi ayıramazsın ben ancak istersem ayrılırım Necdet'in sana hissettikleri bana hissettikleri kadar güçlü değil o yüzden seni kaale bile almam " der gibiydi:hıh Herkesin hayatını mahvediyor sirseri:hıh
Edit:Fotoyu gördüm bunun devamı var mı Merveçan varsa nerde :img-blush
Merveçan resmi ne yazık ki göremiyorum offff:icon_sorrBugün evdeyim ohh ohhhh şöyle güzel Ahmet imzaları yapamak istiyordum ama o fotoları bana yollaman lazım lütfen:img-in_lo Ahmet'in Apollo hallerinden bir şeyler yapmalıyım:img-blush
Bu arada Güzide Güzide diyince aklıma geldi Yasemin'le konuşurken kız Yasemin ne kadar gıcık davranmıştı hatırladınız mı :hıh Sinir :hıh "Ayrılmamızın sebebi sen değilsin " derken burnu kaf dağındaydı sanki "sen bizi ayıramazsın ben ancak istersem ayrılırım Necdet'in sana hissettikleri bana hissettikleri kadar güçlü değil o yüzden seni kaale bile almam " der gibiydi:hıh Herkesin hayatını mahvediyor sirseri:hıh
Edit:Fotoyu gördüm bunun devamı var mı Merveçan varsa nerde :img-blush
devamını hemen çıkarıp yolluyorum zeynepim :) bir iki dakika bekleteceğim seni :img-blush
yasemine ben o sahnede acaip uyuz olmuştum, evet her zamankinden de uyuz :D o gülüşü o kadar lüzumsuz ve garipti ki... güzideyi aşağılar bir hali vardı.... dediğin gibi bir hali de vardı, zaten şımarık, herkesin onu kapış kapış paylaşamaması hoşuna gidiyor :hıh
devamını hemen çıkarıp yolluyorum zeynepim :) bir iki dakika bekleteceğim seni :img-blush
yasemine ben o sahnede acaip uyuz olmuştum, evet her zamankinden de uyuz :D o gülüşü o kadar lüzumsuz ve garipti ki... güzideyi aşağılar bir hali vardı.... dediğin gibi bir hali de vardı, zaten şımarık, herkesin onu kapış kapış paylaşamaması hoşuna gidiyor :hıh
Teşekkürler bebişim beklerim ben :img-blush Evet çok uyuz Allahım biz Ahmet Ahmet diye gezerken şu Yasemin Ahmet gibi adamı bulmuş da bunuyor şu Yasemin hayatta yapayalnız kalsa da görse gününü:hıh Hakikatten hoşuna gidiyor çok rağbet görüyor ya :hıh Şımarık sanki ergenlik çağında sen 28 yaşında bir annesin huuuuuu kendine gel :hıh
Teşekkürler bebişim beklerim ben :img-blush Evet çok uyuz Allahım biz Ahmet Ahmet diye gezerken şu Yasemin Ahmet gibi adamı bulmuş da bunuyor şu Yasemin hayatta yapayalnız kalsa da görse gününü:hıh Hakikatten hoşuna gidiyor çok rağbet görüyor ya :hıh Şımarık sanki ergenlik çağında sen 28 yaşında bir annesin huuuuuu kendine gel :hıh
Ergenlik çağı ne ki? böyle 3 yaşlarındaki çocuklara bakıyorum da Yasemine benziyorlarmı ne?
Annem gelmiş diye cıyaklayışı aklıma geldi..Birde salak salak koşmuyormu yarabbim..:img-swoon:img-swoon:img-swoon Boya fıçısına dönmüş yüzü...Ahhh:img-cool2
Sormayın sormayın böyla bi senaryo yazdınız sagolun ama içına Yasemin'i koydunuz niçın?????:icon_whis:icon_whis
Ama şimdi bizim sevincimiz de yarım kalır Ahmet Rüya'yı alınca Yasemin ciyak ciyak ağlayıp Necdet'in merhametli ve fedakar kollarına atar kendini o sahnelerde artık ben de kendimi camdan atarım :icon_whis:) Ya da bir kulaklıkla tamamdır :img-cool2
Arkiler yeni fragman gelmiş.Yorumlar.
Ayla sen ne şekerleştin yesin seni abla yesin.Ayyy canım benim ya Aylavyu duyguları içine girdim.Bi de gudubet diyodum kıza.Nese Ayla'nın açıklaması Nicdet ve Yasemin'i hapse düşürebilir.Ama düşmesin Yasemin düşmesin.Daha düğün yapcaz 40 gün 40 gece Gürsoylar Residence'de dimi yani.Nezahat dönmüş çok sevindim.
ayy bn hala aylaya sıcak bakmıyorum valla.
40 yılın bası bır ıse yaradı ama bu da bır gercek.:img-wink:
[arkadaşlar frgman biryerlere eklendimi.aradım ama bulamadım.sanırım görme özürlü oldum birileri gibi
Bizim sitenin yeni video bölümüne ekledim ben...
Ama şimdi bizim sevincimiz de yarım kalır Ahmet Rüya'yı alınca Yasemin ciyak ciyak ağlayıp Necdet'in merhametli ve fedakar kollarına atar kendini o sahnelerde artık ben de kendimi camdan atarım Ya da bir kulaklıkla tamamdır
Uçurum gülü mü?
Yooo yooo Artık onu NecdetMan in fedakar kolları bile kurtaramaz..Sevsek olmuyor...Rüyasız ölüm... güle güle Yaaaseemiiinn...bye bye bye :)
Güzide hamile güzide hamile diyosunuz ama.Acaba Defne ne durumda?
Güzide hamile güzide hamile diyosunuz ama.Acaba Defne ne durumda?
Defne Defne Defne..........
Onun için de pek bir beklentim yok ama denizle evlenirler mutlak...
Defne akıllı kız Yasemin gibi değil..
Şimdilik çıkıyorum çanlar yeni ayakkabı falan bakmalıyım bye bye bye
Bencede öylebirşey olsa Defne Yasemin gibi yapmaz.Kişilik farklılığı:)
Ama Ayla işiçok guzel oldu.Bir an önce bitsin şu mahkemede.
teşekkür ederim gülmisal hemen bakayım fragmana.bu arada dizide yine hamilelermi olacak diyosunuz.ee bende sevimden bekliyorum bir süpriz:img-in_lo
teşekkür ederim gülmisal hemen bakayım fragmana.bu arada dizide yine hamilelermi olacak diyosunuz.ee bende sevimden bekliyorum bir süpriz:img-in_lo
evet sevim olabilir
ben defneden bekliyodum yeni sezonun ilk bölümlerinde ama bu aralar olmaz
güzide olursa iyi olurr
hiç belli olmaz bu senaristler varken hepsi aynı anda hamile kalıp nüfusu arttırabilirler.:icon_whis bir ara bütün dizilerde hamile kalan kalanaydı hatırlarsanız.ee bizim dizede potansiyel maşallah çok bir kerede hepsi olabilir:img-wink:
Bide son sahne de necdet üzügün ve böyle düsünceli bir sekilde uzanmış ya herhalde buna sebep ya kan tahliller sonucu rüya'nın ahmetin babası oldugu ortaya çıktı zaten öyle yada yasemin kıbırsıcıga gidip ona her seyi anlattıgı gercegin ögrendigi an harap olmuştur onu üzünütüsü herhalde attı kendin güzidenin kollarına ay bak çok üzüldüm :img-hyste bide ayla ona necdetin degil ahmetin cocugu oldugun söyledigi anda ahmet bakısı çok sasırmıs ve yasemine bakıyo sanırım sanki affedcek gibi sasırıyo ve yasemine bakıyo sanırımöyle hissettim bir an :)
bu son bölümü de yne çok harikaydı her zamanki gibi
ama rüya büyümüş
yeni bölümüde yine çok güzel..
resimseçici 11-10-07, 15:30 Aşk maşk kalmadı gözümde. Ahmet Rüyaya kavuşsun başka bir şey de istemiyorum artık, noktasına geldim. Sonra düşündüm, Rüyayı bu şekilde, annesiz alırsa, çok daha zor olacak aralarındaki bağın kurulması, üzülen yine o olacak. Ahmetin o hallerini izlemek istemiyorum. O ilk aşkı da çok ama çok özlüyorum. Bir formül düşündüm, Yasemin nasıl kurtulur diye.
Ya, Ahmet'e duymak istediklerini söyler artık, aklını başına devşirip seven bir kadın ve anne gibi davranmaya başlar. :img-blush
Bencede Shevek, bencede
arkadaşlar ben fragmanı yeni gördüm. Ayla fragmanda ''Bana'' anlattı diyor. Aslında Yasemin ona anlatmadı o sadece duydu. Burada ki ''bana '' kelimesi çok önemli. Bence kurgu şöyle gelişecek. Kan tahlillerinden bir şey çıkmamıştır. Ahmet hem çok üzgün hem de Yasemine çok öfkelidir bu durumu Ayla ile paylaşır. Bunun üzerine Ayla hiç kimseye söylemeden duruşmaya gelir ve durumu anlatır. Anlatırken bana kelimesini senaristler özellikle kullandırtmışlardır. Tabikide Yasemin mahkemede bu açıklamayı kesinlikle kabul etmez çünkü asla ona böyle bir açıklama yapmamıştır. Neyse dava düşer velayet Yaseminde kalır. ve hapse girmezler. Ancak Ayla'nın hesap etmediği bir şey vardır. Ahmet ona hesap sorar sen nereden biliyorsun o da bu durumu açıklar. Böylelikle Ahmet yumuşar yasemine karşı. Bu arada Nejdette yaseminin kıbrısçığa gittiğini öğrenir ve bu onun için yıkım olur, oda doğruca Güzidenin yanına gider. Neyse gelelim Ada Yaseminine oda üzgündür, Canından çok sevdiği Ahmet ona çok kırgındır. Ama işte bu noktadan sonra inanın Ben Yaseminin ne yapacağını tahmin bile edemiyorum:img-wink: sayın senaristler herşeyi yaptırabilirler. Normalde yapması gereken herkesi toplayıp Ahmetten özür dilemesi gerekçelerini ve nasıl bu noktaya geldiğini, artık sanal evliliğinin bittiğini, tek düşüncesinin ahmet ve rüya ile bir ömür geçirmek olduğunu anlatmasıdır. Zaten Ayladan duydukları ile Yasemine karşı yumuşayan Ahmet böylelikle affeder
Yada 2. seçenek. Yukarıda anlattığım tüm koşullar neticesinde Velayet Ahmet'e verilir. Bunu duyan Yasemin hem en büyük aşkını, birde üstüne Bu aşkın meyvası ve bütün bu olaylara dayanma gücü veren kızının velayetini kaybetmenin acısyla çok sağlam bir travma geçirir. Artık Ahmette yumuşamıştır zaten onu avutmak için neler yapmazki. bu saatten sonra onlar barışırlar hemde 8 çocuk falan yaparlar herhalde
Ben puzzle yapmasını çocukluğumdan beri çok severim. Hatırla sevgili fragmanını çözmek 1000-1500 lük puzzle yapmaktan bile zor. Özellikle Yasemin li parçaları bir türlü oturtamıyorum.
Şimdiden Hepinize İyi Bayramlar dilerim. herşey gönlünüzce olsun
Aşk maşk kalmadı gözümde. Ahmet Rüyaya kavuşsun başka bir şey de istemiyorum artık, noktasına geldim. Sonra düşündüm, Rüyayı bu şekilde, annesiz alırsa, çok daha zor olacak aralarındaki bağın kurulması, üzülen yine o olacak. Ahmetin o hallerini izlemek istemiyorum. O ilk aşkı da çok ama çok özlüyorum. Bir formül düşündüm, Yasemin nasıl kurtulur diye.
Bencede Shevek, bencede
arkadaşlar ben fragmanı yeni gördüm. Ayla fragmanda ''Bana'' anlattı diyor. Aslında Yasemin ona anlatmadı o sadece duydu. Burada ki ''bana '' kelimesi çok önemli. Bence kurgu şöyle gelişecek. Kan tahlillerinden bir şey çıkmamıştır. Ahmet hem çok üzgün hem de Yasemine çok öfkelidir bu durumu Ayla ile paylaşır. Bunun üzerine Ayla hiç kimseye söylemeden duruşmaya gelir ve durumu anlatır. Anlatırken bana kelimesini senaristler özellikle kullandırtmışlardır. Tabikide Yasemin mahkemede bu açıklamayı kesinlikle kabul etmez çünkü asla ona böyle bir açıklama yapmamıştır. Neyse dava düşer velayet Yaseminde kalır. ve hapse girmezler. Ancak Ayla'nın hesap etmediği bir şey vardır. Ahmet ona hesap sorar sen nereden biliyorsun o da bu durumu açıklar. Böylelikle Ahmet yumuşar yasemine karşı. Bu arada Nejdette yaseminin kıbrısçığa gittiğini öğrenir ve bu onun için yıkım olur, oda doğruca Güzidenin yanına gider. Neyse gelelim Ada Yaseminine oda üzgündür, Canından çok sevdiği Ahmet ona çok kırgındır. Ama işte bu noktadan sonra inanın Ben Yaseminin ne yapacağını tahmin bile edemiyorum:img-wink: sayın senaristler herşeyi yaptırabilirler. Normalde yapması gereken herkesi toplayıp Ahmetten özür dilemesi gerekçelerini ve nasıl bu noktaya geldiğini, artık sanal evliliğinin bittiğini, tek düşüncesinin ahmet ve rüya ile bir ömür geçirmek olduğunu anlatmasıdır. Zaten Ayladan duydukları ile Yasemine karşı yumuşayan Ahmet böylelikle affeder
Yada 2. seçenek. Yukarıda anlattığım tüm koşullar neticesinde Velayet Ahmet'e verilir. Bunu duyan Yasemin hem en büyük aşkını, birde üstüne Bu aşkın meyvası ve bütün bu olaylara dayanma gücü veren kızının velayetini kaybetmenin acısyla çok sağlam bir travma geçirir. Artık Ahmette yumuşamıştır zaten onu avutmak için neler yapmazki. bu saatten sonra onlar barışırlar hemde 8 çocuk falan yaparlar herhalde
Ben puzzle yapmasını çocukluğumdan beri çok severim. Hatırla sevgili fragmanını çözmek 1000-1500 lük puzzle yapmaktan bile zor. Özellikle Yasemin li parçaları bir türlü oturtamıyorum.
Şimdiden Hepinize İyi Bayramlar dilerim. herşey gönlünüzc |