Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-20
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
çalıkuşu78 27-09-07, 13:20 ahmetten çok stratejik ve vurucu bir hareket bekliyorum.. intikam duygularım kabardı.. akrep olduğum için intikam işini abarttım galiba..:Pahmet bu yasemini bir tenhada kıstırsın.. hamile bıraksın.. hadi git ense traşını göreyim desin..bu bebeğimizi de necdetin nüfüsuna yazdır da görelim hadi desin..gaddar gaddar baksın yasemine..sonra hastanede doğum olurken çarşaf giyip odaya sızsın ve bebeğini kaçırsın.. yasemin bir daha ne ahmeti ne de bebeğini göremesin..rüya da olayları öğrenip hanimiş benim kardeşim aslan babam deyip ahmetle kardeşinin yanına kaçsın.. yaseminle necdet te depresyona girip pastanedeki bütün pastaları yiyip obez olsunlar..ondan sonra da diyetisyenlerin eline düşüp kobay olsunlar..300 kilolara çıkıp kahramanmaraşlı dondurmacı gibi vinçle ambulansa yüklenip hastaneye kaldırılsınlar..:sad53:
bu arada sinirden yiyip içip kilo alma riskiyle karşı karşıya kalan forumçannlar olacak galiba..yani kaybeden yine biz olacağız.. :icon_whisişkenceden işkence beğenen forumcular yeme hastalığına tutuldu diye manşet olacağız bu gidişle.. bu an masamın üstündeki kurabiyeler ıvır zıvırlar bana çapkın çapkın bakmaktalar.. kendimi tutamıyor ve hayalkırıklığımı unutmak istercesine saldırıyorum nevalelere..:img-icecr
selam bende istediğim senaryoyu yazayım bari
ahmet rüyanın velayetini alıp aylayla evlensin yaseminden hayatı boyunca nefret etsin yaseminde ahmetten hayatı boyunca nefret etsin ve necdetle evliliğine devam etsin gerçekten karı koca olsunlar ve bir sürü çocukları olsun hepsininde yeterki aptal aşıklardan kurtulalım artık
askasurguncu 27-09-07, 13:38 selam bende istediğim senaryoyu yazayım bari
ahmet rüyanın velayetini alıp aylayla evlensin yaseminden hayatı boyunca nefret etsin yaseminde ahmetten hayatı boyunca nefret etsin ve necdetle evliliğine devam etsin gerçekten karı koca olsunlar ve bir sürü çocukları olsun hepsininde yeterki aptal aşıklardan kurtulalım artık
ne yaptin canim ya
ben onlarin birlesmesini beklerken sen resmen ayiriyorsun :icon_whis
ahmet biraz yasemine cektirsin sonrada barisinlar ruya yaso ve ahmet mutlu olsunlar
Aliye, ben de CDK (Cukurova Dil Kurumu) olarak ekleyeyim, bizim oralarda da "Gadasini aldigim" diye bir laf vardir. Sevgi, duskunluk ifadesidir. Genellikle anneler cocuklarina, nineler torunlarina soylerler dogal olarak. E "gada"nin ne demek oldugunu cikariverin siz de artik.
Oy, gadasını aldığım dizicem hoşgeldin...babaannem de gadan, belan bahan gele yavrum... diye severdi bizi....Şimdi o sevgiler yalan oldu, bak Cuma akşamları adını hatırlayamadığım bir dizi var,sevginin, fedakarlığın, sorumluluk ve sorumsuzluğun tüm anlamlarını değiştirdi...
Hey gidi eski günler...Hatırla Sevgili çıktı...mertlik bozuldu...
fatma-1721 27-09-07, 13:43 özet gelmiş................
savcı fragmandanda anlaşılacağı üzere dava acıyor.
necdet savcılıkta cocuk benden diyor..............
yasemin kızımı alacak elimden diye ağlıyor.........
bu hafta mahkemelerde olacaz anlaşılan.ailelerde öğreniyorki şevket ve rıza kavga etmekte.nezahat kızına destek cıkmakta
ayla mahkemede duydukları ile şahitlik yaparak ahmete yardımcı olacak
ama şu gercekki ahmet babsı olsada necdetin rüya üstünde cok hakkı var gercek bir baba kadar sevdi ve babalık yaptı.benden olmayan bir çocuk diye itip kalkmadı.senaryoda bunlarıda göz önüne alarak yumuşak geçişler yapsınlar lütfen.ikinci aliye vakası görmek istemiyorum.
ve yaseminide hapiste görmek istemem sırf kızını dünyaya getirebilmek için evlilik yaptığı ve karşıdaki kişide bunu kabullendiği için.eğer ahmet böyle bir olaya sebeb olursa onu af etmem
Yarina kadar yazmicaktim ama yorumunu okuyunca dayanamadim.....Ahmetin sebep oldugu birsey yok ki arkadasim. Zavalli adamdan hep anlayis bekleniyor,peki ya o da allahin kulu degil mi?Neden Necdet veya Yasemin(daha cok Yasemin) cikip biz zaten bosanacagiz,bizim evliligimiz bir cikmazdan kurtulmak icin yapildi ve simdi bitmeli ama beraberce hareket ederek cikalim bu isin altindan demiyor da hala Ahmete beklemelisin diyorlar,daha neyi beklesin,nekadar beklesin,kimin nekadar yasayacagi konusunda elimizde senet mi var?Ya kizina hicbir zaman "kizim" diyemeden onun agzindan "baba"kelimesini duyamadan ikisinden biri hayata gözlerini yumarsa?
Bende Yasemine kiyamiyorum,Necdetin Rüyayi gercek bir baba gibi sevdigine inaniyorum ama artik biraz da Ahmeti düsünmeliler diyorum.Necdet kendini onun yerine koyarak düsünse cok daha farkli hareket eder.
Yasemin artik aklini basina almali,insallah is isten iyice gecmeden bunu yapar.
Ben Yasemini Severim.. Belik En Çok istedigim Seydir Onların Birleşmeleri Mutlu Olmaları.. Ama Eger Yarın Yasemin Çok Sevdigim Onun Aşkı Olmadan Yaşayamayacagın Onu Ayakta Tutan Ahmetin Aşkı diye yazan Yasemin Eger Hakim Karşısında Aşık Oldugu Adamın Gözünün İçine Bakarak Yalan Söyliyebiliyosa Artık Ben Bir Sey Demiyorum Allah Yasemin Nasıl Biliyosa Öyle Yapsın..
Yasemini temize çıkarmak için söylemiyorum.Gerçi kendisini ne kadar çok sevdiğimi(!) forum ahalisi bilir ama yine de söyleyeyim dedim. Belki yasemin "Rüya ahmetin kızı." der ve ondan sonra ahmetin nüfusuna geçmesi için mahkeme açılır.Olabilir mi?Ama yok yasemin böyle söylese mahkeme açılmış kızımı benden alacak diye viyaklamaz. Ama belki ahmetle konuşmasına rağmen mahkemenin açılmış olmasına şaşırıyordur.Ooooofff off kafam çok karışık.Gücüm de yok zaten...Sonra sonra...
özet gelmiş................
savcı fragmandanda anlaşılacağı üzere dava acıyor.
necdet savcılıkta cocuk benden diyor..............
yasemin kızımı alacak elimden diye ağlıyor.........
bu hafta mahkemelerde olacaz anlaşılan.ailelerde öğreniyorki şevket ve rıza kavga etmekte.nezahat kızına destek cıkmakta
ayla mahkemede duydukları ile şahitlik yaparak ahmete yardımcı olacak
ama şu gercekki ahmet babsı olsada necdetin rüya üstünde cok hakkı var gercek bir baba kadar sevdi ve babalık yaptı.benden olmayan bir çocuk diye itip kalkmadı.senaryoda bunlarıda göz önüne alarak yumuşak geçişler yapsınlar lütfen.ikinci aliye vakası görmek istemiyorum.
ve yaseminide hapiste görmek istemem sırf kızını dünyaya getirebilmek için evlilik yaptığı ve karşıdaki kişide bunu kabullendiği için.eğer ahmet böyle bir olaya sebeb olursa onu af etmem
Ben Sana Katılamyacagım Malesef necdetin rüya üsütünde çok hakkı var çok Emegi var falan filan ama Rüya'nın babası Ahmetin yani ahmet bilse çok güzel bir baba olurdu kızına sahip çıkardı yani Yasemin aa Ahmet ben hamileyim Ahmete YAsemin aaa git aldır ben bakamam falan demedi yoksa eger bir kızı oldugun bilseydi necdetten daha iyi bir baba olacagın'dan süpem yok.. çok güzel bir baba olurdu... neyse burda Yasemin Ahmete Kızmaya Hakkı yok asıl burda kızmaya hakkı olan Ahmet..
lovablebuterfly 27-09-07, 14:14 ya ahmet için çok üzülüyorum ama yasemine de yazık allah aşkına ne yapabilirdi o ruh hali içinde başka şansımı vardı hem çok defa söylemeye çalıştı ama nafile yapamadı hem kızını düşündü hem necdet i sonuçta ahmet e de dediği gibi ikiside hayatlarını necdet e borçlu hata yaptı ama bedelini ödedi ve hala ödemeye devam ediyo yanlış yapmış olsa bile bu kadarını hak etmiyo...:(
ya ahmet için çok üzülüyorum ama yasemine de yazık allah aşkına ne yapabilirdi o ruh hali içinde başka şansımı vardı hem çok defa söylemeye çalıştı ama nafile yapamadı hem kızını düşündü hem necdet i sonuçta ahmet e de dediği gibi ikiside hayatlarını necdet e borçlu hata yaptı ama bedelini ödedi ve hala ödemeye devam ediyo yanlış yapmış olsa bile bu kadarını hak etmiyo...:(
Ben Yasemin anlamaya Clışıyorum fazala da kızmamaya calısıyorum yargılamkta istemiyorum ama onu yaptıklarıda yani bini aştı ne şimidi gecmişte yaptın çok yanlış ama devam ettirme bari ahmeten kızın kacırma onu kız oldugun söyle yaptıgın her yanlış ve hatlar için ahmeten af dile bu o kadar zor degil.. ama hala babasın O degilde necdet oldugun söylmesi beni çok snirlendiriyo kızmadan edemiyorumi ne kadar kötü Ahmet için ne kadar acı düşünebiliyomusun.. Yani necdeti düşünüyomus peh zaten yasemin 10 / 1 kadar Ahamet'i yani sevdigi adamı düşüneydi bu hale gelmezdi zaten Sevdigi Adamın Gözlerin Önünde üzülmesine acı cekmesine yada onu üzen bir Kadında Ne Bekelenir ki Nasıl Sevgidir Yasemin ki Anlmadım Gitti..
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
amanıııııııııııııııııııııııııııınn..... demedık mı yasemın hapse tıkılyor diye walla 40 defa demışiz herhalde kı avukat ne dedı GENC YASTA HAPSE GIREBILIRSIN :P:img-punk:
walla beklerdımde bu kadar sacmalanıcagını bılmıyordum.....HAPIS GUNLUKLERI ADI ALTINDA bır yazı yazsam anca ben bukadar sacmalardım herhalde e artık yasemin başlar hapıste kı anılarını gunluk halinde yazmaya
amaaaaaaaaaaaa.... ya ıste vıcdanım ve safkatım yuzunden acıdım gine yasemıne:img-blush walla bu kadar ıyı olmak zorunda mıyım yaaaaaaaaaaaaa(!)
sımdı artık ıyıcene ısler kızıztı dışı dış kana kan duru mu mu olacak bılmıyorumkı aman necdet hapse gırmesınde ısterlerse yasemine muebbet versinler umrumda diil
fragmanda gordugum bır diger sey ise denizin yapmakta oldugu planlar... walla bende defne gıbı ısteksızım daha yeni hastalıktan kalkmıs olumune mı susadı bu cocuk bilmiyorum kı ama ıste her ınsan gibi o da eger bir davası varsa bu ugurda kendını dusunmezkı ...canım ya....:icon_sorrınanın hıc ama hıc ıstemıyorum bende denızın gıtmesını bı yerlere eger bu senarıstler defneyle denızı ayırırsa cok uzulurum bırde soyle bır sey var bu dızı arka fonda sıyaset olan bır ask dızısı dııl mı? yanı ıkı konu var bırı sıyaset bırı de ask...tabı ahmetle yasemını kastedıyorsam buna sozde kalmıs ask denır sahsen ben dızının basından berı baygın ve sınır verıcı bakısmalardan baska bır sey gormedımde onlarda....neyse baskaları ask olarak goruyor sanırsam bunları....ıste madem bu ıkı konu anlatılacak hapıs tı fılan dıye ne yapmaya calısıyolar bu senarıstler ya? ne geregı var zaten karısık bır konuyu daha da karısık yapmanın?
ayrıca daha da abartarak gercek bır hıkaye olabılme ozellıgını ıyıce kaybettırıyolar bu dızının hangı ınsanın basına hangı aılenın basına gelır bu kadar olay ya?cok sacma
yanı dıyecegım sukı eger hapıs konusunu gundeme getırırlerse cok sacma olur hele hele yasemını sevdıgı ıcın sen gırme ben gırım derse necdet ve yasemının yerıne necdet gırerse hapıslere yuh derım baska da bısı demem aabi ya....:img-yes:
sezenbaşer 27-09-07, 15:36 arkadaşlar fragman resimlerini hatırla sevgili multimedya bölümüne ekledim :happy0064:img-wink:
özet gelmişş ama pekte açıklayıcı deil:/arese sana katılıorum arkadaşım yasemin şu necdeti üzmemek için yaptıklarının 10da 1ini ahmeti üzmemek için yapsaydı herşey bambaşka olur hatta rüya ahmete baba dio bile olurdu:img-yes:
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
amanıııııııııııııııııııııııııııınn..... demedık mı yasemın hapse tıkılyor diye walla 40 defa demışiz herhalde kı avukat ne dedı GENC YASTA HAPSE GIREBILIRSIN :P:img-punk:
walla beklerdımde bu kadar sacmalanıcagını bılmıyordum.....HAPIS GUNLUKLERI ADI ALTINDA bır yazı yazsam anca ben bukadar sacmalardım herhalde e artık yasemin başlar hapıste kı anılarını gunluk halinde yazmaya
amaaaaaaaaaaaa.... ya ıste vıcdanım ve safkatım yuzunden acıdım gine yasemıne:img-blush walla bu kadar ıyı olmak zorunda mıyım yaaaaaaaaaaaaa(!)
sımdı artık ıyıcene ısler kızıztı dışı dış kana kan duru mu mu olacak bılmıyorumkı aman necdet hapse gırmesınde ısterlerse yasemine muebbet versinler umrumda diil
fragmanda gordugum bır diger sey ise denizin yapmakta oldugu planlar... walla bende defne gıbı ısteksızım daha yeni hastalıktan kalkmıs olumune mı susadı bu cocuk bilmiyorum kı ama ıste her ınsan gibi o da eger bir davası varsa bu ugurda kendını dusunmezkı ...canım ya....:icon_sorrınanın hıc ama hıc ıstemıyorum bende denızın gıtmesını bı yerlere eger bu senarıstler defneyle denızı ayırırsa cok uzulurum bırde soyle bır sey var bu dızı arka fonda sıyaset olan bır ask dızısı dııl mı? yanı ıkı konu var bırı sıyaset bırı de ask...tabı ahmetle yasemını kastedıyorsam buna sozde kalmıs ask denır sahsen ben dızının basından berı baygın ve sınır verıcı bakısmalardan baska bır sey gormedımde onlarda....neyse baskaları ask olarak goruyor sanırsam bunları....ıste madem bu ıkı konu anlatılacak hapıs tı fılan dıye ne yapmaya calısıyolar bu senarıstler ya? ne geregı var zaten karısık bır konuyu daha da karısık yapmanın?
ayrıca daha da abartarak gercek bır hıkaye olabılme ozellıgını ıyıce kaybettırıyolar bu dızının hangı ınsanın basına hangı aılenın basına gelır bu kadar olay ya?cok sacma
yanı dıyecegım sukı eger hapıs konusunu gundeme getırırlerse cok sacma olur hele hele yasemını sevdıgı ıcın sen gırme ben gırım derse necdet ve yasemının yerıne necdet gırerse hapıslere yuh derım baska da bısı demem aabi ya....:img-yes:
sen girme ben girerim mi?
Lütfen yani Yasemin 5 tane adam öldürseydi yine içeriye Necdeti mi alacaklardı varmı böyle birşey.....(senaristlere sözüm bekliyoruz tabii)
dedişlerin kavgaları çok hoşuma gitiii....:)
Rıza Şevketten öğrenebilir demiştim sanırım öyle olacak...:happy0064
Valla yasemın hapse gırmemek ıcın cocuk ahmetın der pohaha
Ya Rıza ve Sevketın kavga etmelerı bence ıgrenc bırsey... Neolursa olsun boyle bır sahne olmamalıydı .. Yakısmamıs bence..
merakla bekledıgım tek sey sevo ve memo (poahah sünem inş okursun bunu sevo memo sevo memo) sahnesı olacak.. cok güzeldi bıde denızın sevoyla konusmasını cok mrk edıyorum
Ya Rıza ve Sevketın kavga etmelerı bence ıgrenc bırsey... Neolursa olsun boyle bır sahne olmamalıydı .. Yakısmamıs bence..
İlk defa gördüğümdendir belki o kadar yaşlı insanların kavga etmesi birtek hoşuma gitmiyor o kadar..Rıza (sanırım :)) bir bölümde Şevket bunlara geliyor ya evde Rüya var diğerler yok (olması lazım) Rıza Rüyayı kucağına falan alıyor (Şevket bakıyor öyle) o sahneye çok gıcık olmuştum...(bakarım neymiş bizi oyalama bölümlerindeydi o kesin)
O onun da torunuuuuuuuuu:sad53::sad53:
(çok mu çocukça oldu)
Badger'cim inşallah bir dahakine denk düşeriz dediğin gibi, görüşmek üzere.
Aliye Abla, valla ben yazınca daha da sinirleniyorum. Yazmayınca aklıma gelmiyorlar ya rahatım yani. Ama sizleri okumak büyük keyif.
Haksızmıyım güzelim diziyi ne hale getirdiler ya, ilk bölümle son bölümü karşılaştırınca insan aynı dizi olduğuna inanmakta zorluk çekiyor. Sadece senaryo açısından demiyorum ne bileyim çekim tekniği, mekanlar vs. bile gözüme batmaya başladı.
Forumdan da anlaşılıyor dizinin artık eskisi kadar rağbet görmediği ilk sezon imza-avatar sayfası bölüm sonları dolup taşardı şimdi baktımda doğru düzgün kimse çalışma yapmıyor. Çünkü içlerinden gelmiyor ne yapsın, haklılar.
İnşallah şu Mahkeme sahnelerini uzatıp Yasemin'in palavralarını dinletmezler bize. Mahkemede nasıl konuşacak çok merak ediyorum doğrusu. Gerçeği açıklamazsa, Yasemin'in insanlığından şüpheye düşerim.
Rüyayı Necdetten tamamen ayırsın demiyorum, ama Ahmet'e yaptığı haksızlık da yeter artık. Rüyanın resmi olarak Ahmet'in kızı olduğu ispatlansın, psikolog eşliğinde ve zaman zaman Ahmetlerde kalarak bir şekilde bu durum Rüyaya açıklanır yani. Yasemin, Ahmet'in ne yapmasını bekliyor ki acaba? Bir 10 yıl daha kızından ayrı geçip herkes gününü gün ederken kahrolup verem olmasını ve kızına kavuşamadan gitmesini mi?
Bu arada izlemediğim bazı kısımlar var da, Aylaya ne oldu? Görünmüyor ortalıklarda.
Gerçekten de ilk bölümle son bölümü kalite açısından karşılaştırmak bile imkansız oldu sadece onlar mı ayrıca karakterler bile ilk bölümle son bölüm dağlar kadar fark var Necdet bile kızmama rağmen o ilk bölümlerdeki Necdet bütün bunları yapmazdı diye düşündürtüyor insana ...Yasemin desen çok farklı karakter sanki yani o kadar değişti ki tanımak imkansız....senaryo desen giderek daha da kötüleşiyor ne diyeceğimi bilemiyorum...
Bilmiyorum cevap verildi mi ama Ayla Ahmet'le evlenmekten vazgeçti Ahmet'le de konuştular sonra Ahmet ona bir sırrı öğrendiğini söyledi çocuğu olduğunu Ayla hiç şaşırmayınca merak edip "şaşırmadın 2 dedi Ayla 'da kıvırdı bayağı sonra ısrarla Ahmet'e "yardım edebileceğim bir şey olursa çekinme lütfen " dedi Ahmet 'de "sen nasıl yardım edebilirsin ki " dedi böyle işte...
Gelirken düşündüm de dedim ki adadaki Yasemin'le bu tanımlayamadığım şahıs arasında dağlar kadar fark var ...sonra dedim ki ben niye sinirleniyorum ki boşu boşuna adadaki Yasemin öldü ,o masum Ahmet'in aşkını her şeyin üzerine koyan cesur kız ne yazık ki o ayrılığa dayanamadı ve kendini kayalıklardan attı ... bundan sonra benim için öyle...
Biz bence izleyici olarak elimizden geleni yaptık hatta fazlasını bile yapmaya çalıştık forumdaşlarım ratinglerde belki birinci olabilir bu dizi ama birinci olmak demek değildir ki her zaman bu en kaliteli dizi hatta piyasadaki yapımlarda çoğu zaman nerde entrika ,şiddet dolu bir dizi varsa birinci olur bu dizinin artık diğer dizilerden farkı yok güzelim aşk heba oldu güzelim karakterlerin yerlerinde yeller esiyor siyasete zaten 2 dk ya yer veriliyor ya yer verilmiyor ne diyelim senaristler sonumuzu hayır etsin :icon_whis
selam
şevket ve rızanın kavgası bencede hiç hpş değildi sebepte bu dava hepimizin malumu ama yinede o yaşta insanların birbirlerine kızsalar bile yumruk yumrağa kavga etmelerini değil iki medeni insan gibi karşı karşıya gelip konuşabilmelerini isterdim birde nezahatin kızının yanında olacağı yazılmış özette acaba lale mansur diziye gerimi dönüyor merak ettim heleki şu zamanda yaseminin belkide en çok ona ihtiyacı var:img-yes:
Aslında senaritler isteyince çok güzel yazabiliyorlar bu diziyi, değil mi arkadaşlar,şahsen ben yeni sezonun ilk bölümünü izleyince vay be bu sezon harika olacak demiştim ama hayalim çabuk suya düştü zira onu takip eden bölüm ve şu an fragmanı dönen yeni bölüm yerlerde sürünüyor...Sanki bir geçiştirme yapılıyor aman dur şunları biraz daha ayrı tutalım diye...Yasemin evlendiğinde camdan birbirlerinin elini tutacakmış gibi bakan gözleri yaşlı hüzünlü Yaseminve Ahmet nerde???Ahmet bizzat halen orda da Yasemin nerdeee???:img-help:
Biz bence izleyici olarak elimizden geleni yaptık hatta fazlasını bile yapmaya çalıştık forumdaşlarım ratinglerde belki birinci olabilir bu dizi ama birinci olmak demek değildir ki her zaman bu en kaliteli dizi hatta piyasadaki yapımlarda çoğu zaman nerde entrika ,şiddet dolu bir dizi varsa birinci olur bu dizinin artık diğer dizilerden farkı yok güzelim aşk heba oldu güzelim karakterlerin yerlerinde yeller esiyor siyasete zaten 2 dk ya yer veriliyor ya yer verilmiyor ne diyelim senaristler sonumuzu hayır etsin :icon_whis
Hani olur ya yıllarca öldü bilirsin canlanır..(mumya falan:)) Şimdi bize aşık yasemini hatırlatmaya çalışıyorlar ne o öyle 31. bölümde kızına bakıp gülümsemek Ahmeti hatırlamak falan...Kızının yanında günlük yazmak....
İnsanların yaptığı her hareket bir mesaj werir bu da bize verilen bir mesajdır bence....
Çok sert virajlardan dönüyorlar fakat gece farları yakmadan dönmeye kalkarlarsa duvara toslarlar...
Madem denizimizin filisitne gitmek gibi bir düşüncesi var.O zaman öğrenelim bakalım o dönemde neler oluyormuş, nasıl bir yere gidiyor deniz.Değil mi ifendim?
Deniz Gezmiş'in filistin macerası:
İstanbul Üniversitesi'nde sağcı güçlerin 16 Mart'ta girişmis olduğu hareketlere öğrenci kitlesiyle birlikte karşı koyan Gezmiş , bu eylemi gerekçe gösterilerek 19 Mart'ta yeniden tutuklanarak 3 Nisan'a kadar hapis yattı Ardından 31 Mayıs 1969'da İÜ Hukuk Fakültesi öğrencilerinin, reform tasarısının gerçekleşmemesini protesto için giriştikleri işgale önderlik etti. Üniversitenin kapatılıp, polise teslim edilmesi nedeniyle çıkan çatışmalarda yaralandı. Hakkında gıyabi tutuklama kararı olmasına rağmen hastaneden kaçan Gezmiş, Haziran'ın sonunda Filistin'e gitti. 2 Haziran 1964 - Filistin Kurtuluş Örgütü kurulmuştu. Filistin'e gitmeden önce 23 Haziran 1969'da TMGT'nin topladığı 1. Devrimci Milliyetçi Gençlik Kurultayı'na kendisi gibi haklarında tutuklama kararı olan FKF Genel Başkanı Yusuf Küpeli ile birlikte bir mücadele programı gönderdi. Eylül'e kadar Filistin'de gerilla kamplarında kalan Deniz Gezmiş,1 Eylül 1969'da, 10 Haziran'da "üniversiteyi işgal" ettiği gerekçesiyle Hukuk Fakültesi'nden ihraç edildi
Filistin Kurtuluş Örgütü
Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) nün temelleri, 13 Ocak-16 Ocak 1964’te Kahire'de toplanan Arap Zirvesi'nde atıldı. 29 Mayıs 1964 tarihinde Filistin Ulusal Konseyinin toplanmasının ardından 2 Haziran 1964 tarihinde Filistin Kurtuluş Örgütü kuruldu. Örgüt Arap devletleri arasında bir liderlik savaşı yüzünden Filistinliler tarafından değil Arap devletleri tarafında özellikle de Mısır devlet başkanı Cemal Abdülnasır'ın yoğun desteği ile kuruldu.
FKÖ'nün kurumsallaşması aşamasında Arap devletleri Filistinlileri mücadele yönünde yetiştirmek amacıyla askeri okullarına alma talebinde bulundular, ayrıca teşkilatın finansmanı için bir Filistin Milli Fonu oluşturuldu. Arap devletlerinde FKÖ'nün ofisleri açıldı ve o sıralarda Gazze ve Sina'da üslenecek bir Filistin Kurtuluş Ordusu kuruldu.
Bir anlamda Filistin davasının siyasal temsilcisi olan ve çok sayıda Filistinli örgütü bir çatı altında toplayan FKÖ, 1967 Arap-İsrail Savaşı'nda etkinliğini artırdı. 1968 yılında yapılan Filistin Ulusal Konseyi'nin dördüncü toplantısında FKÖ yeniden örgütlendi. Silahlı gruplar üye yapılırken, sözleşme yeniden gözden geçirildi ve Filistin Kurtuluş Ordusu'nun askeri kanadı kuruldu.
FKÖ şemsiyesi altında bulunan gruplar içindeki en büyük örgüt olan El-Fetih'in lideri Yaser Arafat 1969'da FKÖ Yürütme Kurulu Başkanlığı'na getirildi. Arafat yönetimi 1973 yılından itibaren diplomasiye ağırlık vererek FKÖ'ye sürgün hükümeti niteliği kazandırdı. 1974 yılında örgüt, Arap Birliği, İslam Konferansı Örgütü (İKÖ) ve Birleşmiş Milletler (BM) tarafından Filistinlilerin tek meşru temsilcisi olarak tanındı. 1980'li yılların başlarına kadar FKÖ pek çok değişik grubu bünyesinde taşıyor olmasına rağmen Filistin davasının önde gelen örgütü olma özelliğini korudu. Örgütün merkezi 1967 savaşından sonra Ürdün'e, 1970'te Lübnan'a ve 1982 yılında İsrail'in Lübnan'ı işgaliyle Tunus'a taşındı.
Merve yok bari ben biraz bir şeyler yazayım dedim.:):img-wink::sad53:
Tavusçanım sağol bilgi için .....:img-in_lo:img-in_lo
Ayy dizimiz de başlayacak şimdi hala neyseki sonunda entrika ve alavere dalavereleriyle 180 derece dönmüş karakterleriyle bizi sıkmayan bir dizimiz var :img-in_lo
Baygınlık geldi bana Yasemin'den de onnu suç ortağından da yok bu mahkeme sahnelerinden de ailelerin bu kadar duyarsız olmasındanda :hıh :hıh
merakla bekledıgım tek sey sevo ve memo (poahah sünem inş okursun bunu sevo memo sevo memo) sahnesı olacak.. cok güzeldi bıde denızın sevoyla konusmasını cok mrk edıyorum
yaa izleyemiyorum ben fragmnı sizin yazdıklarınızı okudum şimdi de
bence de dedeler neden kavga ediyolar ki
"senin kızın benim oğlumu ayarttı..."demiştir şevket :img-hyste
aslında oturup bak bizim yzümden ailler ne hale geldi die konuşsalar ya :hıh
yaa yanlış mı anladım ben handecim başka bi sayfada yazmışş rüyanın ahmetten olduğu kanıtlanırsa bi de zina suçundan hapse mi gircekmişler:icon_whis kim hapse giriyo şimdi? :blink:
yaa izleyemiyorum ben fragmnı sizin yazdıklarınızı okudum şimdi de
bence de dedeler neden kavga ediyolar ki
"senin kızın benim oğlumu ayarttı..."demiştir şevket :img-hyste
aslında oturup bak bizim yzümden ailler ne hale geldi die konuşsalar ya :hıh
yaa yanlış mı anladım ben handecim başka bi sayfada yazmışş rüyanın ahmetten olduğu kanıtlanırsa bi de zina suçundan hapse mi gircekmişler:icon_whis kim hapse giriyo şimdi? :blink:
Evet Yasemin hapse girebileceği kesinleşti...Eğer Rüya iddası Ahmetin lehine kanıtlanırsa böyle bu.....
Fragmana yine Rüyayı yılışık yılışık öpren Necdet koymuşlar....:img-hyste:img-hyste Maaşallah her gören sürekli öpiyi.....Sadece Necdet te değil hani....Ya da ben herkesi kendim gibi öptürmeyen kız diye biliyorum....
cansuçanım vermiş olduğun bilgiler için çok teşekkür ederim araştımacı forumdaşım benim:img-wink:
denizde adaşıyla birlik olursa onu çok zor günler bekliyor demektir bakalım mehmet oğluna nasıl bir yaklaşımda bulunacak ve tabi en önemlisi onu bu olaylardan uzak tutabilecekmi?
Herkese iyi akşamlar...(gerçi ben yazana kadar fornda kimse kalmadı ama....)
Tavuskuşu eklediğin bilgiler için teşekkürler.
Geriye dönük yazdıklarınızı okuyabildiğim kadar okudum.Yasemin ve Necdet'in mahkemede verdiği ifade genel olarak formcu kitlesini kızdırmış (tabi beni de...)
Aklıma Nilgün Öndeş'in ilk yazdığı mektuptaki Şu satırları geldi;". Karakterlerin zaaflarını olması iyidir".Biz bu bölüm bazı karekterlerin aşırı zaaflı (yalan beyana varacak kadar) yanlarını izleyeceğiz heralde...(umarım daha kötüsü olmaz)
Necdet son kurşununu da sıktı.Ama hedefe ulaşamıyacağını umut ediyorum.karşı dava açılıyor,acaba bu arada savcıyı ikna eden bir gelişme mi oldu?Yasemin kendi aklını ne zaman kullanmaya başlayacak..?Biri Yasemin'e Kant'ı okumasını tavsiye etmeli."kendi aklını kullanma hakkını temellendirme"yi öğrenmeli artık.Yoksa bizi çooook gerecek.
günler ne çabuk geçiyo yarın yeni bölümü izliycez ama açıkçası artık neler olacağını az buz kestirir gibiyim. yasemin necdet ikilisi her zamanki gibi yalanlarına devam edicekler mahkeme süreci falan ... aylanın sayesinde ahmet davayı kazanıcak bi şekilde yasemin ceza alıcak ahmet de bu sefer onu kurtarmaya çalışıcak felan falan... ben dizinin gidişatını böyle görüyorum en azından iyice dallasa döndü zaten
Yarın HS var ama hayret eskiden olsa heyecanlı heyecanlı dakikaları bile sayardım şimdi isteeer geçsin günler ister geçmesin hiç heyecan meyecan kalmadı bende hevesimi söndürdüler kırk yılda bir bir diziyi bu kadar sevmiştim ama bitti gitti sabun köpüğü gibi oldu :icon_sorr:icon_sorr
Neyse Ayşeçaan yıvruuum seni gördüm istersen ER formuna gel bebişim :img-wink:
Ayşeçan merhaba yeeeeaaavvvrruum.
Haklısın zeynep.Hevesimizi söndürdüler valla.Keşke nilgün hanım gelip okusa bunları. Kamoyu yoklaması gibi bir şey burası.Ama bizde de ne yazacak bir şey kaldı ne de bir umut. Biz ahmet kızsın derken bunu istememiştik. Mahkeme koridorlarında sulu zırtlak yasemin istememiştik.Yazık...
Bu arada Beren Saatin gözünde lens vardı gördüm. Fragmanda o kadar yakından çekmişler ki resmen görülüyordu.:):):)
Herkese İyi Geceler Yasemin Hapse Girer mi Girmez mi Böyle Bir Olasık Var Ama Ben Ahmet Buna Müsade Etmez Bence Ne Kadar Yasemine Kızsa' da Yani Gözgöre Göre Hapse girmesine Müsade Edecegin Sanmıyorum:) Hala Yasemin Sevdigin Biliyoruz öyle demi:) Onu Nezarete Sokarak Çok Mutlu Olacagın Sanıyoruz Ama Öyle Degil Aslında Onun Yerine Necdeti soksalar Havalar Ucar Mesla Çünkü Ahmete Çok Daylık yapıyo bu Aralar Yok SOrmususun Bilmeme ne bide O Fragman daki Son Sahne varya Ahmet Ve Yasemin Yürüyolar ya o ilk Başta Gösterilecek Yani Fragman' da Sona Konulmus Ama dizinin ilk Başı ve Ortalarında Olabilir.. Belki Su Savcı Hani Yasemin'e Diyo ya Eger Çocugun Ahmetten Oldugu İspatlanırsa Hapse Girersin Acaba BU Savcın Yanına Beraber mi Gidiyolar ne Acaba Nerden Çıkıyolar Ahmet Ve Yasemin Acaba Yasemin Nezaret'e Tıktılar' da Ahmet Dayanamayıp Çıkartmaya mı gitti.. kösede ki Tabela da Nezaret yazıyodu çünkü... Neyse Yarın Cevapların Bulacagız...
Yasemin hapse girmemek icin, "Falla Hakim Bey, o aralar babamin hapse dusmesinin acisiyla onume gelenle yatiyordum. Cocugun babasi kimdi, neydi sasirdim. Bilerek yalan beyanda bulunur muyum? Ahmet de olabilir tabii, Necdet de, Teo da, adada bir kac baba namzeti daha var," desin bari; cunku daha fazla kendini nasil rezil edecek diye merak ediyoruz; onu da basarmis olur.
herkese günaydınbye
nihayet cuma gününü bulduk bakalım bu akşam fragmanın dışında değişik şeylerde görebilecekmiyiz inşallah düşüncelerimizin aksine çok zevkli ve duygu yoğunluğu olan bir bölüm izleriz.
herkese günaydınbye
nihayet cuma gününü bulduk bakalım bu akşam fragmanın dışında değişik şeylerde görebilecekmiyiz inşallah düşüncelerimizin aksine çok zevkli ve duygu yoğunluğu olan bir bölüm izleriz.
Günaydın, benim umut böceği arkadaşım :img-wink:
Gerçi elimizde ondan başka birşey de kalmadı değil mi...? Her haftanın tersine, hiç heyecan yok mesela...fragmanı sadece bir kez izledim. Tekrar izlemek içimden gelmedi. Umarım bu bölüm hepimizi yanıltır...:good:
arkadaslar Hatırla Sevgili,Yemin Elveda Rumelive bunun gibi birçok dizilerin müziklerine hayat vermiş olan grubla roportajımız var onlara sormak istediğiniz soru yada iletmek istediğiniz bir mesaj varsa en kısa zamanda jujum a yani bana özelden göndermeniz rica olunur:img-wink::img-wink: sonra geç kalınma olmasın arkadaslar dosya hemen hemen hazır gibi sadece soru göndermek için zaman isteyen arkadaları bekliyoruz:img-yes:
sevgilerimlebye
Herkese iyi akşamlar...(gerçi ben yazana kadar fornda kimse kalmadı ama....)
Tavuskuşu eklediğin bilgiler için teşekkürler.
Geriye dönük yazdıklarınızı okuyabildiğim kadar okudum.Yasemin ve Necdet'in mahkemede verdiği ifade genel olarak formcu kitlesini kızdırmış (tabi beni de...)
Aklıma Nilgün Öndeş'in ilk yazdığı mektuptaki Şu satırları geldi;". Karakterlerin zaaflarını olması iyidir".Biz bu bölüm bazı karekterlerin aşırı zaaflı (yalan beyana varacak kadar) yanlarını izleyeceğiz heralde...(umarım daha kötüsü olmaz)
Necdet son kurşununu da sıktı.Ama hedefe ulaşamıyacağını umut ediyorum.karşı dava açılıyor,acaba bu arada savcıyı ikna eden bir gelişme mi oldu?Yasemin kendi aklını ne zaman kullanmaya başlayacak..?Biri Yasemin'e Kant'ı okumasını tavsiye etmeli."kendi aklını kullanma hakkını temellendirme"yi öğrenmeli artık.Yoksa bizi çooook gerecek.
Yasemin'e Kant'ı okumasını tavsiye etmeli."kendi aklını kullanma hakkını temellendirme"yi öğrenmeli artık.
Emmanuel Kant ve Yasemin....:img-hyste...İllahi Ozencçan..Sen çok yaşa emi?
Kant bile kafayı yerdi, Yasemini izleseydi....:img-hyste
Temel felsefede, sebep unsurunu ön planda tutan, neticelerle değil de haticeye bakan bir düşünce idolüdür...hoşş, Yasemin ne haticeye ne de neticeye bakan bir zihniyet..O, acaba bir gün bile düşünmüş müdür?..Bu başına gelenler, Necdetle olan garip pseudo evliliği, Rüyanın durumu, Ahmetle karşılıklı duyduğu aşk vs.vs..Sadece Mea Culpa! olayına takık...Bari kabahatliyim diyorsun da o zamanda bir şeyler et...bknz:Bakk! Göz göre göre hapse giriyorsun...Hem de ne için o garip anlaşılmaz mantığın yüzünden:
*Ben kabahatliyim.....Niçin?
* Herşey kızımız için, Necdetle o garip evliliği sürdürmeliyim......Niçin?
* Ahmeti seviyorum ama beni asla affetmeyecek....Niçin?
* Ahmet, kızımıza sahip çıkmak istiyor ama Ahmete direnmeliyim...Niçin?
Zaten şu Neden, Niçin? sorularını pure zihniyetle sorsa o gereken pure reason ları da bulur..
Yasemin ne yaptı?..Neyi sorguladı?...Hiçbir şeyi Sadece başına gelenlere boyun eğip sızlandı durdu..haa bir de o deftere yazıp durdu...Aslında o defteri en baştan tutup bir kere okusa, anlayacak Hanyayı Konyayı da...ama onda o okuyup ta anlayacak muhakeme nerede?...Kadında ruh yok,mantık yok..Nasıl sanatçı da olmuş anlamış değilim..Ne düşünce coşkusu var ne de duygu...Katatonik şekilde yaşıyor...Sadece tete bakmakla yetiniyor..:icon_whis
Yasemine Kanttan son bir nasihat:
İçeriksiz kavramlar boş , kavramsız algılamalar da kördür....
Yani Yaseminciğim, hayatı içeriksiz yaşadın..Ne anneliğinde ne de aşık kadınlığında veya evliliğinde...ve sonuçta boş geldin kör gidiyorsun..Yazııkkk!
Biraz o senaryoya Kanttan da serpiştirmek gerekiyor:img-wink:
Bu arada Günaydıııııın HSnin biçare forumcuçanları!byebye
Kant'ı görünce, sizlere günaaaydııın demeyi unutmuşum...:img-blush
Yasemin'e Kant'ı okumasını tavsiye etmeli."kendi aklını kullanma hakkını temellendirme"yi öğrenmeli artık.
Emmanuel Kant ve Yasemin....:img-hyste...İllahi Ozencçan..Sen çok yaşa emi?
Kant bile kafayı yerdi, Yasemini izleseydi....:img-hyste
Temel felsefede, sebep unsurunu ön planda tutan, neticelerle değil de haticeye bakan bir düşünce idolüdür...hoşş, Yasemin ne haticeye ne de neticeye bakan bir zihniyet..O, acaba bir gün bile düşünmüş müdür?..Bu başına gelenler, Necdetle olan garip pseudo evliliği, Rüyanın durumu, Ahmetle karşılıklı duyduğu aşk vs.vs..Sadece Mea Culpa! olayına takık...Bari kabahatliyim diyorsun da o zamanda bir şeyler et...bknz:Bakk! Göz göre göre hapse giriyorsun...Hem de ne için o garip anlaşılmaz mantığın yüzünden:
Zaten şu Neden, Niçin? sorularını pure zihniyetle sorsa o gereken pure reason ları da bulur..
Yasemin ne yaptı?..Neyi sorguladı?...Hiçbir şeyi Sadece başına gelenlere boyun eğip sızlandı durdu..haa bir de o deftere yazıp durdu...Aslında o defteri en baştan tutup bir kere okusa, anlayacak Hanyayı Konyayı da...ama onda o okuyup ta anlayacak muhakeme nerede?...Kadında ruh yok,mantık yok..Nasıl sanatçı da olmuş anlamış değilim..Ne düşünce coşkusu var ne de duygu...Katatonik şekilde yaşıyor...Sadece tete bakmakla yetiniyor..:icon_whis
Yasemine Kanttan son bir nasihat:
İçeriksiz kavramlar boş , kavramsız algılamalar da kördür....
Yani Yaseminciğim, hayatı içeriksiz yaşadın..Ne anneliğinde ne de aşık kadınlığında veya evliliğinde...ve sonuçta boş geldin kör gidiyorsun..Yazııkkk!
Biraz o senaryoya Kanttan da serpiştirmek gerekiyor:img-wink:
Bu arada Günaydıııııın HSnin biçare forumcuçanları!byebye
Kant'ı görünce, sizlere günaaaydııın demeyi unutmuşum...:img-blush
günaydın biçare forumçanımbye
senin bu bilgi yüklü yorumlarına bayılıyorum olaylara yaklaşımın hem çok değişik hemde bir o kadar güzel oluyor:good:
hemen şu neden-niçinlerine dönmek istiyorum;
çünkü kızımı babsından sakladım,ona gerçeği söylemeden yıllarca acı çekmesine sebep oldum
çünkü ben akılsızım aslında kızım için en doğru olan gerçek babasının yanında olmasıdır ama ben inatla tersini yapıyorum
çünkü onu yıllarca yalanlarla üzdüm,benim yüzümden büyük acılar çekti,yalnız kaldı evet onu seviyorum ama artık herşeyi öğrendi ve beni asla affetmeyecek!
buda 2.cevapla aynı çünkü ben akılsızım yanlış kişiye direniyorum kızımıza birlikte sahip çıkmak varken ona direniyorum allahım ne olur bir gramda olsa akıl ver bana:img-help:
Merhaba Çanlar;bende de maalesef o eski Cumaların tadı,heyecanı kalmadı.Akşamı eskiden iple çekerdim,gözüm hep saatte olurdu ama şimdi aman yine sinirlerim bozulacak nasılsa yasemin ve necdet elele omuzomuza bir bölümdür diyorum...:icon_sorr
Bu akşam ki bölümden sonra dizi halen eski tadına bi nebze de olsa kavuşmazsa bir çok arkadaşın izlememe ihtimali var...Umarım öyle olmaz ama insan da badgerin dediği gibi zekasına hakaret edilsin istemiyor:img-wink:
Merhaba Çanlar;bende de maalesef o eski Cumaların tadı,heyecanı kalmadı.Akşamı eskiden iple çekerdim,gözüm hep saatte olurdu ama şimdi aman yine sinirlerim bozulacak nasılsa yasemin ve necdet elele omuzomuza bir bölümdür diyorum...:icon_sorr
Bu akşam ki bölümden sonra dizi halen eski tadına bi nebze de olsa kavuşmazsa bir çok arkadaşın izlememe ihtimali var...Umarım öyle olmaz ama insan da badgerin dediği gibi zekasına hakaret edilsin istemiyor:img-wink:
Günaydın, hanımlar....
Ben de o izlememe ihtimali olanlardanım maalesef :icon_sorr Her hafta moralimin bozulmasından, burada dönüp dolaşıp aynı eleştirileri yazmaktan ve ' tavşan dağa küsmüş, dağın haberi yok ' durumundan sıkıldım...madem ki bu onların kurgusu, madem ki izleyici beklentileri kesinlikle dikkate alınmıyor, olay geri dönüşü olamayacak seviyeye geldi...kendimi daha fazla hırpalamanın anlamı yok...Akşamlarımızı renklendirmek, değerlendirmek için dizi izliyoruz. Gün boyu yaşadığımız stresi, daha fazla artırmak için değil.....işte bu nedenle, bu akşam benim için de dönüm noktası...:icon_sorr
Üç saat sonra edit: Bakıyorum da sözümün üstüne söz söyleyecek babayiğit çıkmamış :img-hyste
Merw...LİN....bye
lovablebuterfly 28-09-07, 11:50 arkadaşlar niye tepki gösteriyorsunuski bunun böyle olacagını hepimiz biliyoduk hatta daha sezon finaline girdigi gün akşam bunu yazmıştım yaseminle ahmetin arasının kötü olacagını ve ahmetin rüyayı almakla yasemini tehtit edicegini ve yaseminin ahmetten birazda ols soguycanı ve necdetle birlikte karşı çıkıcagını söylemiştim ve izleyince hiç yanılmadıgımı anladım eger ahmet ögrenince koşup yaseminin boynuna atlamıycaktı ;tabiki bunun hesabını sorucaktı.zaten öylebişey olsaydı dizinin akışı nasıl saglanıcakki tabiki birleştirmiycekler yasoyla ahmeti finale yakın bi zamanda birleştirirler büyük ihtimalle yani kısaca böyoe devam edicek velayet davası rüyaya açıklama felan....neyse bakalım bu akşam necdetle yasonun dayanışmasına.......
Günaydın, hanımlar....
Ben de o izlememe ihtimali olanlardanım maalesef :icon_sorr Her hafta moralimin bozulmasından, burada dönüp dolaşıp aynı eleştirileri yazmaktan ve ' tavşan dağa küsmüş, dağın haberi yok ' durumundan sıkıldım...madem ki bu onların kurgusu, madem ki izleyici beklentileri kesinlikle dikkate alınmıyor, olay geri dönüşü olamayacak seviyeye geldi...kendimi daha fazla hırpalamanın anlamı yok...Akşamlarımızı renklendirmek, değerlendirmek için dizi izliyoruz. Gün boyu yaşadığımız stresi, daha fazla artırmak için değil.....işte bu nedenle, bu akşam benim için de dönüm noktası...:icon_sorr
Allycim ne de güzel anlatmışssın duygularını,duygularımızı.
Hiçbir heyecan yok içimde.Eskiden bizim için cuma geceleri o kadar önemliydi ki;apartmandaki 3-5 arkadaş her hafta buluşup diziyi seyrederdik.Bu bizler için belki de, özlediğimiz çocukluk anılarımıza kenarından köşesinden kavuşmak,eski komşulukları kendimizce yaşatabilmekti.
Herkes işten yorgun argın gelmiş olurdu ama iki arada bir derede dizi saatine kadar çayın yanına atıştıracak birşeyler hazırlardık.O gün hepimizin çalışmış olması yada ertesi gün çalışacak olmamız heyecanımıza sekte vurmazdı.Eşler bile cuma geceleri HS Gecesi olduğunu bilir,sessizce oturma odalarına doğru yol alırlardı.
Cuma gecesi benim için ;
tatlı-börek-çörek komasına girmek
komşuculuk oynamak
yoğun siyasi tartışmalara dalıp, Türkiye'yi kurtarmak,
2 saat de olsa haftanın yorgunluğunu üzerimden atmak
demekti.
Cuma gecesi,
Sepya rengi ada görüntüleri eşliğinde, yüreğimizi burkan o büyük aşkın kahramanlarının mutlaka bir gün kavuşacağı ümidiyle hülyalara dalmak,
çok eskide kalmış üniversiteli,yeşil parkalı bir akrabayı hatırlayıp hüzünlenmek
demekti.
Cuma gecesi,
Çan larımla beraber, dizimizin her sahnesinin, her karesinin yorumunu yapacağımız uzun forum saatleri,yüksek -kaliteli paylaşım,keyifli sohbet demekti.
Bu gece Cuma çanlar,ne komşuculuk oynmak istiyorum ne de ümitlenmek.
Sadece, aylarca burda tek kalem, tek yürek halinde yorum yazan bizlerin çırpınışlarını duymayan, hiçe sayan, canım hikayeyi sokak kavgalarıyla bayağılaştırıp,reyting kaygısıyla hareket edenlerin vicdanına sesleniyorum.
Bizleri kaybettiniz.Mutlu musunuz?
çanlar bu genel umutsuzluk havasıyla ilgili hepiniz haklısınız güzel giden birşey ancak bu kadar başarıyla katledilebilirdi
çoğumuz çalışıyoruz yada okula gidiyoruz akşam eve yorgun argın gittiğimizde koltuğumuza uzanıp günün stresinden kurtulmak,bir süreliğinede olsa başka alemlere dalıp mutlu olmak istiyoruz ama şimdi bu mutluluk yerini işkenceye bırakıyor
senaristin bu duruma derhal el atıp senaryoyu seyircinin isteği doğrultusunda değiştirmesi gerekiyor hep acı,hep ayrılık nereye kadar reyting yapar biz güzel sahnelerde görmek istiyoruz emin olun bunlarlada seyirciyi kendinize bağlayabilirsiniz
hayır bilmiyorsanız hatırlatayım istedimde:img-yes:
herkes slm yorumlarınız büyük bir zevkle okudum:) evet az kaldı dizye bakalım ne olacak ama eger yasemin bu aksam ki bölümde yalan ifade kullanırsa artık ben kabus olacam bu yaseminin... ve ben çok isitiyodum birleşmelerin falan artık yalan ifade kullanıyo sanırım her neyse ahmetin yüzüne nasıl bakacak bide konusmaya gidiyomus allhım güzelim askı mahvettiler yerlerde sürünüyo mahkeme koridorlarında bu nasıl işitr sonra nasıl baglıyacakları bilmiyorum sasırdım kaldım...
Bu geçen bölümde neil amca uzaya çıkmadı mı?Gazeteler öyle yazmadı mı? Çıktıp da geldiyse son umudumuz da tükendi demektir forumçanlar. Yaseminin son sahnesinden anladığımız kadarıyla android yasemin anayurdu Xrtokyum gezegenine dönmemiş.Ülkeyi içten göçertip, kardeşi kardeşe düşürerek ele geçirme planları devam ediyor anlaşılan.:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Yazıklar olsun neil amca.Hani bizi kurtaracaktın?Hani ada yaseminini geri getirecektin? Biz seni eeeellerin oooolsuuuuuuuuun diye mi sevdiiiiikk?
tek kelime bile yazasım yok..
fragman çıktığından beri sadece 1 kez izledim, izleyesim yok..
cuma gecesini hevesle bekleyesim yok...
acaba sonbahar depresyonu mu vurdu bizi yoksa dost bildiğimiz senaristler mi sırtımızdan bıçakladı?
hatırlama sevgili, bırak git, bir rahat ver diyesim var...
görmeyi özlediğimiz naif aşkı bu kadar kolay elimizden alanlara patlayasım var...
herkese iyi seyirler, tabi ne kadar iyi olur, tartışılır...
Bu geçen bölümde neil amca uzaya çıkmadı mı?Gazeteler öyle yazmadı mı? Çıktıp da geldiyse son umudumuz da tükendi demektir forumçanlar. Yaseminin son sahnesinden anladığımız kadarıyla android yasemin anayurdu Xrtokyum gezegenine dönmemiş.Ülkeyi içten göçertip, kardeşi kardeşe düşürerek ele geçirme planları devam ediyor anlaşılan.:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Yazıklar olsun neil amca.Hani bizi kurtaracaktın?Hani ada yaseminini geri getirecektin? Biz seni eeeellerin oooolsuuuuuuuuun diye mi sevdiiiiikk?
Yok gazetedeki o meşhum Apollo...bilmem kaçın uzaya fırlatıldığı ve 10 küsür gün sonra ayın yüzeyine inmesinin planlandığı yazıyordu..Çok iyi gördüm, eminim..çünkü o yazıyı görünce bildiğiniz sebepten ötürü(!) dikkat etmiştim izlerken..:)
Yani hala ümit var..Yaseminin aklının başına gelmiş haline kavuşmamıza...:icon_whis
Bunlar var ya 20 Temmuz 1969 tarhinde birleşirlerse ..ben...:img-hyste
fatma-1721 28-09-07, 13:36 Günaydın, hanımlar....
Üç saat sonra edit: Bakıyorum da sözümün üstüne söz söyleyecek babayiğit çıkmamış :img-hyste
Merw...LİN....byeHerkese merhaba
Bu aksam diziyi bende merakla izliyor olacam, allah sabir versin :img-blush bu dizi bende bir bagimlilik yaratti,elestirsemde,basinda cinnet gecirsemde, cuma 22.00 dendi mi aa benim kacirmamam gereken bir terminin var diyorum ve ekran basinda yerimi aliyorum,kafayi yiyorum galiba:icon_whis Valla bu aksam Yaseminden az da olsa mantikli davranislar bekliyorum,hastanede nöbetciyim,diziyi laptoptan izlicem,insallah bilgisayar basinda kafami biraz dinleyeyim derken sacimi basimi yoldurmazlar bana:img-blush
Bu aksam mahkeme koridorlarini,Ahmetin o soru ve duygu dolu bakislarini ama özellikle fragmanin o son sahnesinde Ahmet önde Yasemin arkada nereye dogru yürüdüklerini ve ne yapacaklarini merak ediyorum...Ahmet o sahnede kendinden cok emindi,Yaseminin ise Ahmete dogru bakarken"insaf et lütfen"der gibi bir hali vardi:icon_whis
apollo amcam uzaya çıkmış yasemini almamış üstelik bize hiçmi hiçte acımamış meteor yağmurlarında şemsiyesiz kalasın hain apollo:)
hatırla sevgiliyide hatırlama sevgi kıvamına getirdiler ya ben ne diyeyim bari bir mani dizeyim:
sakın hatırlama sevgili
o mesut ada günlerini
çamların altında
götürdüğün yemekleri:img-blush
bizi deli ettin sende olasın
bu aşkı inkar edersen ey senarist abla
tohtor melühden bulasın
huni dolu perşembe pazarında
hunisiz kalasın:img-pilot
Yok gazetedeki o meşhum Apollo...bilmem kaçın uzaya fırlatıldığı ve 10 küsür gün sonra ayın yüzeyine inmesinin planlandığı yazıyordu..Çok iyi gördüm, eminim..çünkü o yazıyı görünce bildiğiniz sebepten ötürü(!) dikkat etmiştim izlerken..:)
Yani hala ümit var..Yaseminin aklının başına gelmiş haline kavuşmamıza...:icon_whis
Bunlar var ya 20 Temmuz 1969 tarhinde birleşirlerse ..ben...:img-hyste
20 Temmuz
20 Temmuz : Tarihte ilk kez insanlı bir uzay aracı Ay'a ulaştı. Apollo 11 , 20 Temmuz 1969'da Ay yüzeyine indi. Astronot Neil Armstrong Ay'a ilk ayak basan insan oldu.
Karabükspor kuruldu
Gaziantepspor kuruldu
Doğumlar
M.Ö. 356 - Büyük İskender (ö. M.Ö. 323)
1938 - Deniz Baykal, Türk avukat ve siyasetçi
1948 - Carlos Santana
1969 - Josh Holloway, ABD'li oyuncu
sakın hatırlama sevgili
o mesut ada günlerini
çamların altında
götürdüğün yemekleri
tohtor melühden bulasın
hunisiz kalasın
İlginizi çekerim:img-blush Yaseminin bizi hasta ettiği mağlum fakat beni sadece psikolojik yönde etkilemiyor artık....Töbeee bi hafta dudağım uçuklar diğerinde hastalanır 5 metre haplar kullanırım modern tıpmış:hıh
fatma-1721 28-09-07, 14:12 sakın hatırlama sevgili
o mesut ada günlerini
çamların altında
götürdüğün yemekleri:img-blush
tohtor melühden bulasın
hunisiz kalasın:img-pilot
Ellerine saglik muhtesem olmus:good::img-hyste
Yasemin bu aksamdan itibaren bir dönüm noktasi yapar ve o eski ada Yaseminimiz olur insallah :img-yes: fazla uctum galiba :icon_whisbu istanbulun havasi bu kiza yaramadi :not_i:
Ellerine saglik muhtesem olmus:good::img-hyste
Yasemin bu aksamdan itibaren bir dönüm noktasi yapar ve o eski ada Yaseminimiz olur insallah :img-yes: fazla uctum galiba :icon_whisbu istanbulun havasi bu kiza yaramadi :not_i:
Yani diyosun Yasemin eski haline dönsün diye adada sevda tepesinin yakınlarında şöyle bir ev alalım...Ahmetlerin karşısındakini satıyorlardır belkide Yaseminlerin eskiyi.....:icon_whis
Fen bilimleri deneyi olarak tarihe kaydederiz..(insanları öldürmek için kiraladıkları bir film var otel mi ne daha TürkSell versiyonunu biz yapıyoruz işte..:)
mlzmler: Bir adet Yasemin 2 farklı yer....
Yapılış: Yasemin alınır ve teker teker 2 yerde de denenir...Hangisinde sinir seviyeniz daha altta kalıyorsa cismi oraya yerleştirip bulunduğunuz yerin Asude Pastanesi bölümünde güvenle çalıştırabilirsiniz...Ara sıra kendince oyunlar bulur siz aldırmayın...
:happy0064hey mıllet nabersınız??
ya ben bu aksam evde dııılım mısafırlıge gıdcem uff:icon_sorr cok sarttı sankı ya mısafırlıktede tv ızlenmezkı hadı ızlenıldı dıyelım ben tepkılerımı efektlerımı duygularımı beddualarımı mısafırlıkte nasıl yansıtıcam dışa yaaaaaaaaa:icon_sorr:icon_sorr:sad53:
yasemıne nasıl kızıcam hayır baska dızı olsa hanım hanımcık ızlenırdı ama hs yı ve yasemının ıncılerını put gubu otururken ızleyememmkı ya da sesı kısık bır sekılde hıc ızlıyemem yaaa bı zahmet ıyı ızleyınde bana anlatın taam mı arkıler belkı yrn o malum sıteye eklenır ne dersınız
ha ayrıca be4n onu bunu bılmem eger her sey hallolup ahmet ve aılesını yasemın ve aılesını sevgı yumagı seklınde yapıp dızıyı bıtırırlerse coook kızarım ne bu ay hıc necdetın aılesını es gecemesler onca sene ruyaya bakan onlar cunkum:img-yes::icon_whis
taaaam aralarında anlasssınlar ve 3 aıle beraber bır yasam surdursun cok mu utopık oldu bu hayalım ama cok gusel olurdu uf necdet ah necdet ne vardı dılını tutsaydında soylemeseydın su cocuk meselesını yaa ıs aldın basına aman bea.... valla ztn ben sevketten daha cok severdım necdetın babasını sımdı bunu ogrenınce tumden yıkılacak adamcagız he kızlar hatırladınızmı bı haber vardı bır yıl oncesıne kadar bı kadının cocugu kadının kocasının degılmıste sevgılısınınmısmıs dna testı yapmıslarda cıdden cocuk sevgılısınden cıkmıs cocugunu gercek olmayan babasınında aılesı uzuluyordu yıllarca baska bırının cocuguna mı bakmısız dıye aynı bu durum o durum yaneeee
Sevgili Yami,
Elbette Aygünler çok üzülecek, ancak Necdetin bu işe kalkıştığında bunu düşünmesi lazımdı..Hele Ahmete gerçeği açıkladıktan sonra..Her işini fevrilikle yapıp, mantıkla devamını düşünmediği için..sonucuna katlanıp, ortalığı daha az velveleye vermesi lazım..bknz:kendisinden ilk kez sorumlu insan olmasını bekliyoruz!
En azından Ahmete olan davranışlarında ve sözlerinde...Aygün ailesinin tutup da Gürsoylara veya Ahmete bir şey söyleme hakları yok..tamam mağdurdurlar ama Ahmet, kendi oğullarının ve Yaseminin marifetiyle daha da mağdurdur...Dertleri varsa, Necdetle ve Yaseminle konuşsunlar...tabii babası(!) izin verirse...:icon_whis
Bence misafirliğe gitmen daha isabetli olmuş..Sıcağı sıcağına bu sinir bozucu bölümü izleyip akşamını berbat etmemiş olursun...Bence misafirliğinin keyfini çıkart...:img-icecr
Diziceçan hoşgeldin!!bye
Hüseyingazi arkadaş bulup göndermiş, nesep cürümü ve cezası, buyrun arkadaşlar;
Madde 445 - Herkim bir çocuğu gizleyerek yahut yerine başka bir çocuk koyarak o çocuğun nesebini yok eder veya değiştirirse bir seneden beş seneye kadar hapis cezasına müstahak olur.
Bu durumda, bu sayfada en temel insan hakları ve evrensel etik kurallar çerçevesinde savunduğumuz Ahmet'in bir baba ve kişi olarak hakları, yasalar önünde de buymuş.:img-wink::img-yes::icon_whis
Bu arada nesep, soy demek oluyor.:img-pilot
Madde 445 - Herkim bir çocuğu gizleyerek yahut yerine başka bir çocuk koyarak o çocuğun nesebini yok eder veya değiştirirse bir seneden beş seneye kadar hapis cezasına müstahak olur.
Bu durumda, bu sayfada en temel insan hakları ve evrensel etik kurallar çerçevesinde savunduğumuz Ahmet'in bir baba ve kişi olarak hakları, yasalar önünde de buymuş.:img-wink::img-yes::icon_whis
Eeee boşuna burada Yatacak yerleri yok..İnsanlık hakkı çiğniyorlar diye az söylemedik, bağırınmadık!:icon_whis:img-yes::img-yes:
Ötesi yok..yaseminle Necdetin yaptığı bir suçtur..Bahanesi ne olursa olsun...:img-cool2
Eeee boşuna burada Yatacak yerleri yok..İnsanlık hakkı çiğniyorlar diye az söylemedik, bağırınmadık!:icon_whis:img-yes::img-yes:
Ötesi yok..yaseminle Necdetin yaptığı bir suçtur..Bahanesi ne olursa olsun...:img-cool2
E bahanesini hem Ahmet hem de biz biliyoruz dimi badgerim? Gençti, tecrübesizdi, Ahmet'e ve kendine güvenemedi, Ahmetin dönmeyeceğini, onu terkettiğini düşündü. İyilik aşkıyla tutuşan ve başka hiç bir çıkar yol yokmuş gibi, fırsatı değerlendiren arkadaş-abiyle evlendi. Ha kızım, Ahmet (çocuğunun babası) iki hafta sonra döndü, sana telefon açtı, bas bas bağırdı acı içinde , hadi Necdetin kapısına dayandığını sen bilmiyorsun diyelim. O telefonu ne demeye kapattın suratına. Tesadüfen hamile olduğunu öğrendi. Karşında midesine yumruk yemiş gibi kalakaldı, buna da ses çıkarmadın. Dört yıl sonra kendini yolladığı sürgünden döndü, sana seni hala ve her şeye rağmen sevdiğini söyledi. Seni alıp götürmek istedi, yıllar önceki bütün yanlış anlamalar açığa çıktı. Gitmedin. Yine söylemedin.
Buradaki bahanen neydi? Çocuğum deme, kimse inanmıyor zaten. Necdet'in yaptığı iyiliğin (!) minnet prangası dolandı ayağıma, gidemedim, dersen de...Kusura bakma ama bu da bir bahane bile değil.:img-pilot Buna hakim ile birlikte, hepimiz ve evrenin bütün kargaları...:img-hyste:img-hyste
Bu arada nesep, soy demek oluyor.:img-pilot
selam çanlar iftarımı açtım geldimbye
anam demek yaseminin yaptığı suçun 1 yıldan 5 yıla kadar cezası var uyyy:img-fie:
ama ona müstehak bunca sene bir çocuk babsından gizlenirmi gir hapishaneyede gör gününü diyeceğim ama yinede içim el vermiyor ahmetle barışsınlar istiyorum hem eminim ahmette böyle birşeyin olmasına izin vermez kıyamaz aşkına:img-in_lo
demek nesep te soy demekmiş araştırmacı forumdaşım shevek sağolasın verdiğin bilgiler için:good:
demekki birine kızdığımızda vay nesepsiz diyebiliriz :) mesela ahmet yasoya çok kızsa hapse girdiğinde ne der?
vay ulen nesepsiz
bıraktın beni sebepsiz
senin yüzünden kalbim oldu hissiz
pastanede yok orda kalasın kurabiyesiz,keksiz:img-pilot
selam çanlar iftarımı açtım geldimbye
anam demek yaseminin yaptığı suçun 1 yıldan 5 yıla kadar cezası var uyyy:img-fie:
ama ona müstehak bunca sene bir çocuk babsından gizlenirmi gir hapishaneyede gör gününü diyeceğim ama yinede içim el vermiyor ahmetle barışsınlar istiyorum hem eminim ahmette böyle birşeyin olmasına izin vermez kıyamaz aşkına:img-in_lo
demek nesep te soy demekmiş araştırmacı forumdaşım shevek sağolasın verdiğin bilgiler için:good:
demekki birine kızdığımızda vay nesepsiz diyebiliriz :) mesela ahmet yasoya çok kızsa hapse girdiğinde ne der?
vay ulen nesepsiz
bıraktın beni sebepsiz
pastanede yok orda kalasın kurabiyesiz,keksiz:img-pilot
Keksiz kurabiyesiz arabasız evsiz...ama önemlisi necdetsiz bir Yasemin hoş olurdu. İlk on bölümde vardı ondan, bayağı hoşumuza gitmişti Arwençan.
Valla bundan sonrası için de bazı arkadaşlar "ama Necdet'te çok sevdi çok baktı, o ne olacak?" falan diyorlar ya, ben de diyorum ki...Bağrına taş basıp oturacak. Bütün bunları yapması için kimse başına silah dayamadı, tamamen kendi isteğiyle, özgür iradesiyle yaptı. E, yetişkinler dünyasında böyledir. Kendi arzunla gerçekleştirdiğin her eylemin bütün yükümlülüklerini almak zorundasındır, sonuçlarına da katlanmak zorundasındır. E, mağdur değildi, mahsun hiç değildi... Babası hayatta ve sağlıklı olan, babasının sahiplenmek ve bütün sorumluluklarını almak istediği bir çocuğa, babalık yapamaz...Sen de kim oluyorsun derler adama. Bunu göz göre göre sürdürmeye hakkı yok. Şimdi onun yapması gereken, adam gibi, insan gibi Ahmet-Rüyanın hayatından çıkıp gitme büyüklüğünü gösterebilmektir.
Bkz. editasyonu.: Pek hayırsever Hollywood yıldızları ve dahi Madonna bile, pek hakir ve zavallı gördükleri Afrika ülkelerinden, hali hazırda anası babası olan bebeleri, kafalarına göre alıp, evlat edinip, en high society dünyalarının nimetlerinden ve pek yüce sevgilerinden (!) yararlandırma hakkına sahip değiller...hala. Ve Shevek, sınır tanımaz forumculuğuna devam ediyor...hala.!!!:img-icecr
Sağolasın arwen editasyonu: Teşekkürler destek için arwençan. Bu sefer bkz: Yeni mesaj kutusu açmaya üşenen forumcu shevek.
Biraz mola.bye
fatma-1721 28-09-07, 17:19 vay ulen nesepsiz
bıraktın beni sebepsiz
pastanede yok orda kalasın kurabiyesiz,keksiz
:img-hyste ellerin dert görmesin arwen61 ,mükemmel olmus :good:
Shevek bilgi icin tesekkürler;
Yaseminin bu cezadan kurtulacagini sanmiyorum,dizinin gidisati bu yönde galiba,Ayla-Ahmet birlikteligi olacagini sanmam(insallah),Ayla mahkemede sahitlik yapar,Ahmet Rüyaya kavusur ve Yasemin hapse girer,Necdet de hapse girer mi :icon_whis orasini bilmiyorum...Yaseminin hapse girmesiyle aileler birbirlerine yine düsman olurlar,Ahmet disarda,Yasemin icerde ,bizde ekran basinda cek allahim cek:img-fear2:icon_redf:img-cray:
Ahmet disarda,Yasemin icerde ,bizde ekran basinda cek allahim cek
Çok doğru bir tanım....
vay ulen nesepsiz
bıraktın beni sebepsiz
pastanede yok orda kalasın kurabiyesiz,keksiz
Süper....
2 kelimeyle mesaj gitti neyse.....
görmeyi en çok istediğim sahne Yaseminin tırsıntılar içinde boğulduğu sahne olacak..
Keksiz kurabiyesiz arabasız evsiz...ama önemlisi necdetsiz bir Yasemin hoş olurdu. İlk on bölümde vardı ondan, bayağı hoşumuza gitmişti Arwençan.
Valla bundan sonrası için de bazı arkadaşlar "ama Necdet'te çok sevdi çok baktı, o ne olacak?" falan diyorlar ya, ben de diyorum ki...Bağrına taş basıp oturacak. Bütün bunları yapması için kimse başına silah dayamadı, tamamen kendi isteğiyle, özgür iradesiyle yaptı. E, yetişkinler dünyasında böyledir. Kendi arzunla gerçekleştirdiğin her eylemin bütün yükümlülüklerini almak zorundasındır, sonuçlarına da katlanmak zorundasındır. E, mağdur değildi, mahsun hiç değildi... Babası hayatta ve sağlıklı olan, babasının sahiplenmek ve bütün sorumluluklarını almak istediği bir çocuğa, babalık yapamaz...Sen de kim oluyorsun derler adama. Bunu göz göre göre sürdürmeye hakkı yok. Şimdi onun yapması gereken, adam gibi, insan gibi Ahmet-Rüyanın hayatından çıkıp gitme büyüklüğünü gösterebilmektir.
Bkz. editasyonu.: Pek hayırsever Hollywood yıldızları ve dahi Madonna bile, pek hakir ve zavallı gördükleri Afrika ülkelerinden, hali hazırda anası babası olan bebeleri, kafalarına göre alıp, evlat edinip, en high society dünyalarının nimetlerinden ve pek yüce sevgilerinden (!) yararlandırma hakkına sahip değiller...hala. Ve Shevek, sınır tanımaz forumculuğuna devam ediyor...hala.!!!:img-icecr
haklısın canım ilk 10 bölüm bu açıdan harikaydı tekrar o tadı bulurlarmı bilemiyorum rüya ne şartla olursa olsun babasının ahmet olduğunu bilmeli,onu tanımalı ve ona baba demeli:img-yes:
shevek editi:sınır tanımaz forumcu shevekçan bu forum seninle gurur duyuyor:img-clapp
merhaba çanlarım:)
nesep tartışmalarına gırılmış kanımca..
ama ahmet hayatta ızın vermez yasonun hapse falan gırmesıne..yaso yalan ıfade verırken bır an bıle tereddur etmeyecek olsa da..ahmet bunu yasoya yapmaz....
---
yenı bır gelısme var mı acep?ben gırmeyelı en azından...??
---
cansucan EV yazarken hıc dusunmemıstım..er yı katettım kanımca..şımdı çıkıyorum..mzledım sızı canlarım..herşeye rağmen..sırf sızın ıcın ve ahmet ıcın ızleyeceğım hs yı:img-in_lo
Herkese İyi Akşamlar Evet az kaldı dizye Yorumlarda yasemin hapse girer diye konusmalar olmus ben Ahmetin böyle bir sey yapacagın sanmıyorum kendi eli ile yasemin hapse sokacagın sanmıyorum Yasemin'den intİkam alma sekli bu sekildE olmaz cocugun'dan gecirdigi yılların hesabını sorma sekli yasemin hapse sokarak olmaz zanettmiyorum:) bide Ahmet Sanki Bir Açık Kapı braktı Sanki Necdetle Konuşmasın Hatırlıyomusunuz..Neye Sahibim Ben Sevdigim Kadına mı Kızıma mı İkisinde Sen Sahipsin ŞİMDİLİK bu kelimde Çok Sey VAR aslında Ahmet Söyle de Düşünüyo Olabilir..Ben Kızım Alayım En Dogal Hakkı Nasıl Olsa Sevdigim Kadına'da Sahip Olacam Böyle Düşünerekte Hareket Ediyo Olabilir...
Efenim şimdi aklıma geldi geçen gün derste hoca bir şeylerden bahsediyordu. Birden "Ahmet de o araziyi almak istiyor." diye bir cümle duydum. Birden aklım diziye kaydı. Verdiği örnekte arazi Bodrum'daymış. Düşünsenize ahmet rüyacığını ve yasemini(almaması tercih edilir ama neyse...) almış, bodruma yerleşmiş. Bahçelerinde domatesler yetişiyor. Rüya sahilde kumdan kale yapmaya çalışırken babasını çağırıyor:"Babaaaaa bu kaleler hemen yıkılıyor..." Ahmet ona yardıma koşuyor.Bu arada kucağında 8 aylık bir bebekle bir kadın geliyor sahile. "Anneeeee kardeşim uyumadıysa onu sevebilir miyim?" diye soruyor rüya da.Çok şey mi istiyoruz yahu?Böyle hoş sahneler istiyoruz iç karartıcı mahkeme duvarları değil.
Ayşeçan merhaba kuzum...bye
Yaşasın Sınır Tanımaz HS forumcuları....:happy0064:happy0064:good:
Herkese İyi Akşamlar Evet az kaldı dizye Yorumlarda yasemin hapse girer diye konusmalar olmus ben Ahmetin böyle bir sey yapacagın sanmıyorum kendi eli ile yasemin hapse sokacagın sanmıyorum Yasemin'den intİkam alma sekli bu sekildE olmaz cocugun'dan gecirdigi yılların hesabını sorma sekli yasemin hapse sokarak olmaz zanettmiyorum:) bide Ahmet Sanki Bir Açık Kapı braktı Sanki Necdetle Konuşmasın Hatırlıyomusunuz..Neye Sahibim Ben Sevdigim Kadına mı Kızıma mı İkisinde Sen Sahipsin ŞİMDİLK bu kelimde Çok Sey VAR aslında Ahmet Söyle de Düşünüyo Olabilir..en Kızım Alayım En Dogal Hakkı Nasıl Olsa Sevdigim Kadında Sahip Olacam Böyle Düşünerekte Harket Ediyo Olabilir...
Merhaba Çanlar...Valla artık bence Ahmet fazla düşünmesin,garibim düşüne düşüne bi hal oldu...Yatakta dönüp duruyo,eli yüreciğinde:icon_sorr
Biri bu Yasemini alsın bu adamın başından,hem Necdet kurtulsun hem Ahmet...Vatana millete böylesi hayırlı olur anca..Ya hiç izleyesim yok ya,ilk kez böyle oluyorum,kendi kendime şimdiden gerildim :img-wink:
Ahmet Yasemine kıyamaz orası doğru ama artık birileri şu kıza dersini versin,aklı başına hapiste gelecekse oraya gitsin...:good:
fatma-1721 28-09-07, 18:06 Ahmet Yasemine kiyamaz ondan süphem yok ki benim arkadaslar.Ahmet degil kanunlar kiyacak Yasemine,isi mahkemeye götürmeden halletmeliydiler,mahkemeye kadar gittikten sonra bu mesele, Yasemin ceza alacaktir diye düsünüyorum.Ahmet bunu engellemek icin elinden geleni yapacaktir ama basarili olacagini sanmam.Yasemin hapse girerse birde Ahmet kendini suclamaya baslar falan,aman allahim:img-sorry:img-fie:
,
Merhaba ForumÇanlar nasılsınız :img-in_lo:img-in_lo
Ayy ilk defa bu kadar gerildim ve ilk defa HS'yi izlemek için acaip isteksizim:icon_sorr:icon_sorrYani diğer sevdiğim karakterler de olmasa artık hiç izlemem sırf onlar için katlanıcam işte belki arada zaplarım :icon_whis
Sonuçta Yasemin o yalan ifadeyi verecek mi verecek(tamam bundan sonra hiç bir şeyin anlamı yok:icon_whis)Ahmet'le kavuşsa nolur kavuşmasa nolur hatta benim için kavuşmasalar daha iyi olur :icon_whis
Eveeettt..Bu akşamki anketimizi uygulayalım derim...:img-yes:
:img-hyste
Yasemin savcıya ne ifade verecek?
a- Rüya, Necdetin kızı diyecek..
b- Rüya, Ahmetin kızı diyecek...
c- Bilmiyorum..Hatırlamıyorum..gakguk..Nnn-nec...A-aah...diye kalacak mı?kayalıklarda hafızamı yitirdim..gücüm yok savcııı beeyy:img-cray: mi diyecek?
d- Hiç ses çıkmayacak...yüzü kızarıp, gözleri kocaman açılmış, dili damağı kurumuş, dudakları aralık, anlamaz anlamaz savcıya mı bakacak?..bknz:ne diyorsunuz Savcı bey?..vs..bknz:laf dolandırma lafları...
e- c ve d şıkları karışık...
Ben e diyorum...
Zaten a dersen, bittin kızım sen Yaseeemiiinnn!..senarist bile kurtaramaz seni...:dito
"A" dediği anda hepimiz üstüne çullanıp linç ederiz onu...:hıh
Gücüm yok demesi kuvvetli bir ihtimal. Savcı da ona "Kansızlıktandır kızım.Pekmez iç her gün bir kaşık, geçer.":img-hyste derse ne der bu sefer yasemin orasını ben bılmem. Ahmet seviyordu kızı o bir şey diyememişti.Ama savcı lafı yapıştırsın bir zahmet. Bizim sesimiz olsun.Neydi savcı amcanın adı?Şevket söylemişti galiba değil mi?
c- Bilmiyorum..Hatırlamıyorum..gakguk..Nnn-nec...A-aah...diye kalacak mı?kayalıklarda hafızamı yitirdim..gücüm yok savcııı beeyy:img-cray: mi diyecek?
d- Hiç ses çıkmayacak...yüzü kızarıp, gözleri kocaman açılmış, dili damağı kurumuş, dudakları aralık, anlamaz anlamaz savcıya mı bakacak?..bknz:ne diyorsunuz Savcı bey?..vs..bknz:laf dolandırma lafları...
Ben e diyorum...
Zaten a dersen, bittin kızım sen Yaseeemiiinnn!..senarist bile kurtaramaz seni...:dito
Bence A diyecek...:(:(:(
Başka ne yapabilir ki o Ahmete uyuz bakışlar fragmanda ağlamalar...ohoooo
Neyse bizde savcıya nasıl yanlış ifade veriliymiş görürüz....bknz:Yaseminen fesatlık dersleri...
,
Merhaba ForumÇanlar nasılsınız :img-in_lo:img-in_lo
Ayy ilk defa bu kadar gerildim ve ilk defa HS'yi izlemek için acaip isteksizim:icon_sorr:icon_sorrYani diğer sevdiğim karakterler de olmasa artık hiç izlemem sırf onlar için katlanıcam işte belki arada zaplarım :icon_whis
Sonuçta Yasemin o yalan ifadeyi verecek mi verecek(tamam bundan sonra hiç bir şeyin anlamı yok:icon_whis)Ahmet'le kavuşsa nolur kavuşmasa nolur hatta benim için kavuşmasalar daha iyi olur :icon_whis
:good:
forum ve kader arkadaşm zeynep...aynı hisleri paylaşıyoruz..
hayırr..sadece bu bölüm olsa..ya da bikaç bölümden bunların geçeceğini bilsem yine beklerim,şikayet etmem..ama gidişat kötü:hıh
bir de ayla azıcık sorun yaşadı diye aklını oynatmak üzereydi...
yaseminde kayalık travması oldu dedik..
ışık da ayrı travma geçirdi denildi..
yahu peki bu ahmet kaya mıı..insan değil mi bu delüüüğanlı..bu kadder yüke nasıl dayansın...herkes 2 ay acı çekiyor..ardından travma.ahmet yıllaaaardır bu durumda..onu niye düşünmyorsunuz bre vicdansızlarr:img-beee::hıh
---
ben çıkıyorum çanlar...
bye
"A" dediği anda hepimiz üstüne çullanıp linç ederiz onu...:hıh
Gücüm yok demesi kuvvetli bir ihtimal. Savcı da ona "Kansızlıktandır kızım.Pekmez iç her gün bir kaşık, geçer.":img-hyste derse ne der bu sefer yasemin orasını ben bılmem. Ahmet seviyordu kızı o bir şey diyememişti.Ama savcı lafı yapıştırsın bir zahmet. Bizim sesimiz olsun.Neydi savcı amcanın adı?Şevket söylemişti galiba değil mi?
Haluk savcı dedenin adı...:img-yes:
]"A" dediği anda hepimiz üstüne çullanıp linç ederiz onu...:hıh
Ne güzel hapse girmeden tahtalıköyü boylar....
Adamın psikolojisi pek bir sağlammıi dimek. Adam Yunus gibi yolara düştü de "bana seni gerek seni" diyip durdu. Ayla zaten ne yaşadı ki? Ahmet onu sevmediği için ondan yarılmak istiyormuş.Eeee? zaten biliyordu sevmediğini. Benim sevgim ikimize de yeter nutukları atan ben miydim?:hıh Onun travması bana inandırıcı gelmedi hiç. Ama sağolsun Melüh Amcayı tanıdık sayesinde.:):)
Güle güle Ayşeçan.:sad53:
Teşekkürler gülmisal.Öyleyse:
Haluk Amca bizim sesimiz ol.Yasemine laf yapıştır.Öyle cama yapıştırılmış sinek gibi kala kalsın.:img-wink:
Adamın psikolojisi pek bir sağlammıi dimek. Adam Yunus gibi yolara düştü de "bana seni gerek seni" diyip durdu. Ayla zaten ne yaşadı ki? Ahmet onu sevmediği için ondan yarılmak istiyormuş.Eeee? zaten biliyordu sevmediğini. Benim sevgim ikimize de yeter nutukları atan ben miydim?:hıh Onun travması bana inandırıcı gelmedi hiç. Ama sağolsun Melüh Amcayı tanıdık sayesinde.:):)
:
Teşekkürler gülmisal.Öyleyse:
Haluk Amca bizim sesimiz ol.Yasemine laf yapıştır.Öyle cama yapıştırılmış sinek gibi kala kalsın.:img-wink:
Fragmandaki sahneyi diyiysen gerçektende yapişiyi:)
Allahım bize bir dizi verdiğin için teşekkürler..
Ama neden koydun pu Yasemunu içuna!:) (yanlış sanırım)
Heee benim sevgim ikimize de yiter....Ne diyon sen Ayla ya?:)
Anketi hissettim geldim...Bence "a" diyecek...(Umarım yanılıyorumdur Allahım. Amin) Ama, onu şimdiye kadar hep affetmiş, herşeye rağmen affetmiş olan Ahmet affedecek bir şekilde...Onun aklını kayalıklarda bıraktığını, onun da o kayalık gününden beri, kendisinin bir keresinde Yasemin'e ifade etmiş olduğu üzere (bkz.: 18. bölüm: Beni öldürdün sen Yasemin...Ben artık yaşamıyorum:icon_sorr), aynen Ahmet gibi yaşayan bir ölü olduğunu fark ettiği ve anladığı gün affedecek işte...Aşk, gerçek aşk affeder çünkü. Eninde sonunda affeder.:icon_whis Bkz: Forumdaki aşk tanımları-melezleşme ve yine bkz.: ortada bir çocuk var).
Ahmet'in Yasemini hapse tıktırmak gibi bir niyeti bence de yok. O sadece sarsmak istiyor onu ve Necdeti. Çünkü bunların gerçeği görememe ve yaşayamama hastalıkları var. Ahmetin Yaseminin üzerindeki ölü toprağını atmasını sağlaması lazım. Mahkemeden vaz geçer o...Geri çeker...Yine büyüklük onda kalır...Ama, bakalım anlayana:icon_whis
Ben e diyorum...
Ben de cevap vermek istiyorum izninizle...
Yasemin şıklara bağlı kalmadan yazılı bir ifade vererek "geceydi karanlıktı vallahi de hatırlamıyorum savcı amca billahi de hatırlamıyorum" diyecek! :)
Bu sefer oklar iki delikanlıya çevrilecek ve "ben babasıyım" iddasında bulunan Ahmet tezavüzden içeri atılacak! :img-icecr
Atış poligonundayız dimi??? :)
Şaka bir yana herkese iyi seyirler ve bol sabır dilemek istiyorum. Zor bir gece olacak!
Ayrıca şu yazdan kalma sıcak günlerde üzerlerinde o kalın paltolarla kış resmi çizmeye çalışan bütün oyunculara ve alınlarındaki boncuk boncuk terlere saygılarımı sunuyorum. :img-blush Özellikle saçları her daim ıslak olan Necdet'e allah duble dert vermiş ne diyeyim!!! :)
:good:
forum ve kader arkadaşm zeynep...aynı hisleri paylaşıyoruz..
hayırr..sadece bu bölüm olsa..ya da bikaç bölümden bunların geçeceğini bilsem yine beklerim,şikayet etmem..ama gidişat kötü:hıh
bir de ayla azıcık sorun yaşadı diye aklını oynatmak üzereydi...
yaseminde kayalık travması oldu dedik..
ışık da ayrı travma geçirdi denildi..
yahu peki bu ahmet kaya mıı..insan değil mi bu delüüüğanlı..bu kadder yüke nasıl dayansın...herkes 2 ay acı çekiyor..ardından travma.ahmet yıllaaaardır bu durumda..onu niye düşünmyorsunuz bre vicdansızlarr:img-beee::hıh
---
ben çıkıyorum çanlar...
bye
Allah bize ve Ahmete sabır versin zaten..Arada Rüya olmasa..bana kalsa, olsa da farketmez..sadece ve sadece Ahmet şu muhteşem ikilinin elinden masum evladını kurtarsın bknz:Amiiinn!
iyi akşamlar Ayşeçanbye
Kadavralar etrafında dizili delüğğanlılara malumüç nokta atışı başarılı oldu mu? :img-hyste
Uyyy! Arzu da gelmiş!!!bye
Efenim şimdi aklıma geldi geçen gün derste hoca bir şeylerden bahsediyordu. Birden "Ahmet de o araziyi almak istiyor." diye bir cümle duydum. Birden aklım diziye kaydı. Verdiği örnekte arazi Bodrum'daymış. Düşünsenize ahmet rüyacığını ve yasemini(almaması tercih edilir ama neyse...) almış, bodruma yerleşmiş. Bahçelerinde domatesler yetişiyor. Rüya sahilde kumdan kale yapmaya çalışırken babasını çağırıyor:"Babaaaaa bu kaleler hemen yıkılıyor..." Ahmet ona yardıma koşuyor.Bu arada kucağında 8 aylık bir bebekle bir kadın geliyor sahile. "Anneeeee kardeşim uyumadıysa onu sevebilir miyim?" diye soruyor rüya da.Çok şey mi istiyoruz yahu?Böyle hoş sahneler istiyoruz iç karartıcı mahkeme duvarları değil.
Ayşeçan merhaba kuzum...bye
Yaşasın Sınır Tanımaz HS forumcuları....:happy0064:happy0064:good:
Ne güzel hayaller kurmuşsun Tavusumkuşum...Ama yok, bize bu sahneleri çok gören zihniyet utansın. Bodruma gitmelerine de gerek yok. Adada da olur. O yıllarda adalarda denize giriliyordu:img-icecr Gerçi hala giriliyor ama, olsun, o yıllarda kumdan kale de yapmak mümkündü kanımca.:icon_whis:img-icecr
Aklıma geldi şimdi. Hani Ağva'da çekim yapılıyor demişlerdi yazın. O ne ola ki? Atmasyonları alayım. Atış serbest. Ama şu üç bölümü gözönünde tutup destekli atarsak daha eğlenceli olur yine kanımca.
Görüşürüz Ayşeçanbye
Hakikatten yaa bu Ahmet'teki can değil mi esas en büyük travmaları onun geçirmesi lazım hem nasıl bir travmaysa bu artık travma geçirenlerin hepsi pek bir neşeli pek bir keyifli Ahmetçan öyle üzgün üzgün kimse yıllardır onunla ilgilenmiyor:hıh Yani bu dizi bence sırf Ahmet'e eziyet olsun diye yazılmış
Yasemin şöyle der der
Y:Düşundum düşundum
Savcı:Eee hadi süle artık
Y:Sülemem iftardan sonra
Savcı:Kızım manyak mısın ne iftarı
N:Savcı Bey ama üzerine gitmeyin lütfen ama hayret birşey ya sonra viyak viyak başlıo iki saat susturmak için ne pastası ne tatlısı yapacağımı şaşırıyorum uğraş uğraş sonra Sayın Savcı Bey üzerinize alınmayın ama böyle birileri geliyor iki dakkada aglatıveriyor ciyak ciyak
SAvcı:Ya sabır ya sabııııııır!!!
N:Hadi bebişim hadi Ada Yasemin'inim hadi aklı kıt yüreği kocaman Yasemin 'im söyle artık ne demiştik hııı hııı hatırla Hatırlaa Sevgiiliiiiiim:img-wink: (Necdet kaş göz işaretleri yapar)
Y:İhihihihihhi:img-pilot
Savcı:Kızım artık şu ifadeyi bir versen hayır senin yüzünden kapıda ifade kuyruğu oluştu
Y:Napayım ama çok komik Necdet beni eğlendirmek için kaş göz işareti yapıyor ne kadar fedakar ve hassas diiiiil mi ??
Savcı:blink:
Necdet:Şeeey ben...
Y:Hem bana öyle sert çıkmayın benim yüksek yerlerde tanıdıklarım var babam milletvekili nabeeeeeeer
Necdet:Kusura bakmayın savcı bey uyku saati geldi ondan böyle huysuzlanıyor
Savcı:Rüya'nın mı
N:Yok canım o bu saatte uyur mu Yasemin'in uyku saati geldi napıcaksınız işte kendisini kurtarmışım ama ruhu uçtu gitti o kayalıklardan kıdeeeer:img-cray: Ondan beri böyle
Savcı:Hadi kızım oyalama beni aaaaa bak seni içeri tıktırırım bu Devletin Necdet'ini Kötüye Kulllanmaktan
N:Vallahi mi vallahi mi :happy0064 Gerçek mi söylüyorsunuz Savcı Amca verin elinizi öpeyim kendimi size çok yakın hissettim birden Allah ne muradınız varsa versin torunlarınıza baba olayım
Savcı:Allahııım niye beeen niyeee beeen:img-cray:
Yasemin: Bak görüyor musun Necdet çok duygulandı ....ay ben de ağlayacağım ğaliba hick hick
N:Aman aman sakın Yasemin nolur duuuuuur durr bak sana ne aldıım aaaaa bak tahtadan Ahmet aldım sana al al oynaaaa
Y:Oleeeeeeeey Ahmetim benim Kont De Monte Cristo 'm beniiiimSavcı Bey ben düşuuunduuum düşuuuundum
S:Tamam Allah Aşkına kızım susma devam et
Y: Düşundum düşunduuuum
N:Hadi süle artık
Y:İsteyim süleyim bişiy sizeee
S:Süleee süleeee
Y:İki şık işaretleme hakkım var mı
S:Kızım manyak mısın sen
Y: O zaman A mı diyim B mi diyiim
S:Ne dersen de beee ne dersen deee yetti beee bağırtıriyysin beni sonra ses tellerımda çatlaklar oluşuyyy manyaaah mannyaaaah bağa ne yaaa daha kızının babasını bilmiyo çatlaaak Rüya'yı da ben doğurdum sanki geriiiiii istifa ediyorum ben öffffff bye
Ben e diyorum...
bencee b veya d...nectetin kızı olduğunu söyleyeceğini sanmıyorum..
1 saatten biraz fazla kaldı:happy0064:happy0064
Görüşürüz Ayşeçan
Hakikatten yaa bu Ahmet'teki can değil mi esas en büyük travmaları onun geçirmesi lazım hem nasıl bir travmaysa bu artık travma geçirenlerin hepsi pek bir neşeli pek bir keyifli Ahmetçan öyle üzgün üzgün kimse yıllardır onunla ilgilenmiyor:hıh Yani bu dizi bence sırf Ahmet'e eziyet olsun diye yazılmış
Yasemin şöyle der der
N:Savcı Bey ama üzerine gitmeyin lütfen ama hayret birşey ya sonra viyak viyak başlıo iki saat susturmak için ne pastası ne tatlısı yapacağımı şaşırıyorum uğraş uğraş sonra Sayın Savcı Bey üzerinize alınmayın ama böyle birileri geliyor iki dakkada aglatıveriyor ciyak ciyak
N:Hadi bebişim hadi Ada Yasemin'inim hadi aklı kıt yüreği kocaman Yasemin 'im söyle artık ne demiştik hııı hııı hatırla Hatırlaa Sevgiiliiiiiim:img-wink: (Necdet kaş göz işaretleri yapar)
Y:İhihihihihhi
Savcı:Kızım artık şu ifadeyi bir versen hayır senin yüzünden kapıda ifade kuyruğu oluştu
Y:Napayım ama çok komik Necdet beni eğlendirmek için kaş göz işareti yapıyor ne kadar fedakar ve hassas diiiiil mi ??
Y:Hem bana öyle sert çıkmayın benim yüksek yerlerde tanıdıklarım var babam milletvekili nabeeeeeeer
N:Yok canım o bu saatte uyur mu Yasemin'in uyku saati geldi napıcaksınız işte kendisini kurtarmışım ama ruhu uçtu gitti o kayalıklardan kıdeeeer Ondan beri böyle
Savcı:Hadi kızım oyalama beni aaaaa bak seni içeri tıktırırım bu Devletin Necdet'ini Kötüye Kulllanmaktan
N:Vallahi mi vallahi mi Gerçek mi söylüyorsunuz Savcı Amca verin elinizi öpeyim kendimi size çok yakın hissettim birden Allah ne muradınız varsa versin torunlarınıza baba olayım
Savcı:Allahııım niye beeen niyeee beeen
Yasemin: Bak görüyor musun Necdet çok duygulandı ....ay ben de ağlayacağım ğaliba hick hick
N:Aman aman sakın Yasemin nolur duuuuuur durr bak sana ne aldıım aaaaa bak tahtadan Ahmet aldım sana al al oynaaaa
Y:Oleeeeeeeey Ahmetim benim Kont De Monte Cristo 'm beniiiimSavcı Bey ben düşuuunduuum düşuuuundum
S:Ne dersen de beee ne dersen deee yetti beee bağırtıriyysin beni sonra ses tallarımda çatlaklar oluşuyyy manyaaah mannyaaaah bağa ne yaaa daha kızının babasını bilmiyo çatlaaak Rüya'yı da ben doğurdum sanki geriiiiii istifa ediyorum ben öffffff
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-help::dito
Zeyneeep, çok güzal olmış. Elcağızların dert gormesııın! Aluk Beyi de delirtmiş bizim ada yasemeni.:)
İsterim bir şey sülemek size Akim Bey! Süle kizım! Ben aslinda, ne Ahmet ne Necdet diyiiim, ER'deki Aleks var ya!!! Eeee! Kızanımın bubası ahan da odır. :klme
askini itiraf etmeye cekinenlere;
sevdiginden ayrilinca ask aci verir,sevdigin seni terk edince daha
da çok aci verir ama en acisi, onu ne kadar sevdigini bilmesine hiç firsat
vermemektir..
Bu bana zat-ı şahaneyi hatırlattı çok fena. Hiç itiraf edemediği, reddedileceğini bildiği ve korktuğu için itiraf edemese de aşkına karşılık bekleyen zat-ı şahaneyi...Ahmetinkini sen işaret etmişsin Ayşeçançım.
musfik kenter'den askın bir sekilde kıyısından gecmis kisilere yani herkese verdigi ogutleri iceren bir yazı:
yalniz olanlara;
ask bir kelebek gibidir,pesinden kostukça hep senden kaçar..
en iyisi birak uçsun, inan ki hiç beklemedigin bir anda gelip
omzuna dokunuverir...ask mutlu eder, bazen de üzer ama ask
özeldir, askini hak eden birine sunarsan eger..
sevgilisi olanlara; askin amaci birileri için "mükemmel insan" olmak
degildir,seni mükemmellige en çok yaklastiracak insani bulmaktir..
capkinlara;
sevmedigin birine asla "seni seviyorum" deme.. içinde olmayan
duygulardan varmis gibi sözetme.. kimsenin hayatina kalbini kirmak için
girme..
sevgi dolu bakan gözlere asla yalan söyleme,cünkü birine verebilecegin en büyük aci, asik olmadigin birini kendine asik etmektir...
evli olanlara; seven insan "senin hatan" yerine "özür dilerim" diyendir...
"neredesin" yerine "ben buradayim" diyendir.. "nasil yaparsin" yerine
"niye yaptigini anliyorum" diyendir.. ve ask "keske" yerine daima "iyi ki"
diyendir... (:img-in_lotanıdık geldı mı sıze buu:img-in_lo)
kalbi kirik olanlara;
kalp yarasi siz kanatmaktan vazgeçinceye kadar sürer ve ilaci bu
aciya alismak degil, ondan ders çikarabilmektir.
asik olmaktan korkanlara;
aska düs ama tökezleme,anla ama bekleme, paylas ama isteme,yaralan
ama asla aciyi içinde büyütme...
sevdigini fazla sahiplenenlere;
sevdiginin bir baskasiyla mutlu oldugunu görmekten daha aci
bir sey varsa,o da sevdiginin seninle mutsuz oldugunu görmektir..
askini itiraf etmeye cekinenlere;
sevdiginden ayrilinca ask aci verir,sevdigin seni terk edince daha
da çok aci verir ama en acisi, onu ne kadar sevdigini bilmesine hiç firsat
vermemektir..
dönmeyecek birini hala bekleyenlere; hayatin en hüzünlü ani, deli gibi sevdigin insanin buna hiç
degmedigini gördügün andir ve en büyük kaybin onun için harcadigin yillardir...
senin askini su gün hak etmeyen, bilki 10 sene sonra yine hak etmeyecektir...
birak, gitsin...
-----
bır turlu çıkıp gıdemedım..bu yazıyı gordum ve forumdaslarımla paylasmak ıstedım:img-in_lo
vallahı herkese gore bısıler var burada...
bılmem sız ne dersınız çanlarım..
bye
Görüşürüz Ayşeçanbye
Hakikatten yaa bu Ahmet'teki can değil mi esas en büyük travmaları onun geçirmesi lazım hem nasıl bir travmaysa bu artık travma geçirenlerin hepsi pek bir neşeli pek bir keyifli Ahmetçan öyle üzgün üzgün kimse yıllardır onunla ilgilenmiyor Yani bu dizi bence sırf Ahmet'e eziyet olsun diye yazılmış
Yasemin şöyle der der
N:Hadi bebişim hadi Ada Yasemin'inim hadi aklı kıt yüreği kocaman Yasemin 'im söyle artık ne demiştik hııı hııı hatırla Hatırlaa Sevgiiliiiiiim (Necdet kaş göz işaretleri yapar)
Y:İhihihihihhi
N:Yok canım o bu saatte uyur mu Yasemin'in uyku saati geldi napıcaksınız işte kendisini kurtarmışım ama ruhu uçtu gitti o kayalıklardan kıdeeeer:img-cray: Ondan beri böyle
N:Vallahi mi vallahi mi Gerçek mi söylüyorsunuz Savcı Amca verin elinizi öpeyim kendimi size çok yakın hissettim birden Allah ne muradınız varsa versin torunlarınıza baba olayım
Savcı:Allahııım niye beeen niyeee beeen:img-cray:
S:Ne dersen de beee ne dersen deee yetti beee bağırtıriyysin beni sonra ses tellerımda çatlaklar oluşuyyy manyaaah mannyaaaah bağa ne yaaa daha kızının babasını bilmiyo çatlaaak Rüya'yı da ben doğurdum sanki geriiiiii istifa ediyorum ben öffffff
Bir yerden tanıdık geldi bu diyalog ama neyse...
Aklı kıt yüreği kocaman yasemin
Yüreği o kadar kocaman ki necdete bile yer var o dirice.:img-hyste
N:Yok canım o bu saatte uyur mu Yasemin'in uyku saati geldi napıcaksınız işte kendisini kurtarmışım ama ruhu uçtu gitti o kayalıklardan kıdeeeer Ondan beri böyle
Necdet yasemine emziğini verip ayağında sallasın bir de.:) Sahi yasemin okuldayken nasıl yapıyordu?Telefondan mı masal anlatıyordu acaba?YAsemin yine aramış:
-Necdet bir celp geldi beni ninni söyleyerek uyurman gerekiyormuş.:img-hyste
Savcı Haluk amca dedik bağrımıza bastık ama o da necdetçi çıktı.:hıh Ahmeti kötü kullandığı için değil de necdeti kötü kullandığı için hapse atacak. Bence iyi kullandı,pek güzel sömürdü.:)
Ellerine sağlık yine harika yazmışsın.
Teşekkürler ayşeçan.Senin de ellerine sağlık.
Ayşeçan yııvrum çok güzelmiş ellerine sağlık :img-in_lo:img-in_lo
Senin sevgini şu an haketmeyen bilki on sene sonra yine haketmeyecektir
:hıh :hıh Tam da Yasemin için :hıh
sevdigini fazla sahiplenenlere;
sevdiginin bir baskasiyla mutlu oldugunu görmekten daha aci
bir sey varsa,o da sevdiginin seninle mutsuz oldugunu görmektir..
Biz bunu defalarca Necdet için söylemiştik ama :icon_whisnerdeeeeeee:icon_whis
Diğerleri de çok hoştu hemen kaydettim :img-blush
Beğenmenize sevindim hani herkes Necdet'i kullandı Necdet'i kullandı diyordu ya ondan aklıma böyle bir replik geldi Necdet'te kendini kullandırtmasaydı canım :icon_whis
arzu-başak 28-09-07, 19:07 Allah bize ve Ahmete sabır versin zaten..Arada Rüya olmasa..bana kalsa, olsa da farketmez..sadece ve sadece Ahmet şu muhteşem ikilinin elinden masum evladını kurtarsın bknz:Amiiinn!
iyi akşamlar Ayşeçanbye
Kadavralar etrafında dizili delüğğanlılara malumüç nokta atışı başarılı oldu mu? :img-hyste
Uyyy! Arzu da gelmiş!!!bye
Merhaba canım...fırsat buldum bende gelip bakayım foruma dedim...abimle kardeşm geç gelirlerse dizinin bir iki reklam arasında burda olabilirim sanırım...
of of bu yasemin kesin yalan ifade verecek..e diyelimki yalan ifadeyi verdi...ondan sonra ahmetin yüzüne nasıl bakıcak ya...bütün bu olanlardan sonra birlikte olabileceklermi...olsalarda kim bundan etkilecek...senaryo gittikçe çıkmaza giriyor...bakalım neler olucak...
bu yasmin beni bu akşam sinir etmesede bende keyifli keyifli izlesem hs ne olur yani..
Sanki Necdetin Kızı Diyecekmiş gibi geliyo İnşallah Yanlıyorumdur ...Eger Ahmetin Degil de Necdetin Kızı Derse Yasemin Ahmete Kalamdan Kendi Ellerimle Ben Bogacam GENC yasta mapusahneler düşecem Elimi Kana Bulatırack Bu Yasemin...:):)
Aaa çekilin lütfen bakın genç yaşta mapuslara düşersiniz sonra ben onu uçurumdan yuvarlarım kırmızı vosvosuyla birlikte sonra da kaza süsü veririm lütfen şimdi boşu boşuna hapse girmeyin:hıh Ahmet sorarsa da ":img-cray:Yasemin bir melekti "deriz :icon_whis:icon_whis Aaaa yok ama ben söyleyemem Ahmetin psikolojisi bozulur sonra en iyisi "Yasemin bavulunu mavulunu toplayıp Necdet'le Rüya'yı da bırakarak Almanya'ya kaçtı ordan da bir Hans bulmuş " deriz :icon_whis
Aaa şu dertli HS günlerinde sizleri güldürebildiysem ne mutlu :img-in_lo:img-in_lo
Şu Yasemin var ya yalan ifade vereceğine hiç bir şey söyleyemesin yoksa onun ağzını burnunu dağıtacağım:hıh Bir insan kızının babasına üstelik aşığım dediği bir insana bunları yapacağına ölsün daha iyi :hıh :hıh
Aaa şu dertli HS günlerinde sizleri güldürebildiysem ne mutlu :img-in_lo:img-in_lo
Şu Yasemin var ya yalan ifade vereceğine hiç bir şey söyleyemesin yoksa onun ağzını burnunu dağıtacağım:hıh Bir insan kızının babasına üstelik aşığım dediği bir insana bunları yapacağına ölsün daha iyi :hıh :hıh
Zeynop avatarın çok yahşi olmuş:good:. Gündeme de uygun. Yoksa Ahmette bizim gibi, Yaseminin verdiği ifadeye göre zap yapmaya mı karar verdi artık??? Bkz: Kumanda bizde...:img-hyste
İyi akşamlar ifindim:)
Anketi bi cevaplayayım dedim,ben de "e" şıkkı üzerinde duruyorum.Ahmetin kızı demenin dışında tüm şıklar ihtimal dahilinde aslında,cevabı veren Yasemin olunca:dito
Şöyle olabilir,önce kekeler kalır,bönbön bakar,sonra kem küm,Necdet efendim babası der,sonra burnunu havaya diker kalır..Ağzını burnunu dağıtırım ben de onun mahkeme çıkışında,çok pis taktım ona:img-help:
Shevekçan dün en sevdiğim ikiliyi avtarıma koyayım dedim kumanda ve delüüğğanlı :img-blush:img-blush Delüğğanlının formunda delüsüün sen dediler bana :sad53: Ben de ama napayım :img-blush dedim :img-in_lo
Hem gerçekten bir delüğğanlıya zap yapmak bu kadar mı yakışır bende HS'de bugün zap yapmayı düşünüyorum :img-yes: Annem bir kere kızım sen saniyede kaç kanal açabiliyorsun demişti :img-pilot Yani hiç bir ahmet sahnesini kaçırmadan harika zap yaparım Yasemin çıktığında hemen değiştirebilirim :hıh Zaten onun o ifadeyi verene kadar süresi var :hıh
İlahi Zeynop..:img-hyste X100000000000000000000000000000000
guldurdın benı akşam akşam....:)
Senaryolarına tete hasretmışız...:img-icecr
Zati dizının senaryosundan iyıcana umidı kesmışken...şerbet gibı geldı senaryon..Tahminımca onun gibı bir şeylar olur gelıyi bağa...Adi ayırlısı..Amedla biz çıldırmayalım da..ne olırsa olsın..Oşş Amedın dalacak Necdatı var..Ya bizım!??!!
Shevekçan dün en sevdiğim ikiliyi avtarıma koyayım dedim kumanda ve delüüğğanlı Delüğğanlının formunda delüsüün sen dediler bana :sad53: Ben de ama napayım :img-blush dedim :img-in_lo
Hem gerçekten bir delüğğanlıya zap yapmak bu kadar mı yakışır bende HS'de bugün zap yapmayı düşünüyorum Annem bir kere kızım sen saniyede kaç kanal açabiliyorsun demişti :img-pilot Yani hiç bir ahmet sahnesini kaçırmadan harika zap yaparım Yasemin çıktığında hemen değiştirebilirim :hıh Zaten onun o ifadeyi verene kadar süresi var :hıh
:img-hyste:img-hysteZeynoooop sen bizi böyle bir günde güldürebildin ya çanım, dünya üzerinde ne kadar Ahmet varsa (ki sanırım çok fazla yoktur), hepsi senin olsun diyeceğim. Ama bu seferde ayşeçan, tavusumkuşum, mörvçan ve lacrimaçanların hışmına uğramaktan "kurkarım da böyla bişiy süleyemem":img-wink::icon_whis. Neyse en az biri diyelim o vakit.:) Hakettin çanım.:)
Zati dizının senaryosundan iyıcana umidı kesmışken...şerbet gibı geldı senaryon..Tahminımca onun gibı bir şeylar olur gelıyi bağa...Adi ayırlısı..Amedla biz çıldırmayalım da..ne olırsa olsın..Oşş Amedın dalacak Necdatı var..Ya bizım!??!!
Badgerçan beğenmene sevindim:)Valla yazdım rahatladım:)Sen de pek hoşsun adi ayırlısı :img-icecr
Off offff daha bir 20 dk var heralde başlamasını Sıla'nın son reklamı girdi Yasemin'le ikisi pek bir akıllılar az önce gidip baktım da gene bir şeyler olmuş :)
Gerildim ben yine bu Yasemin bişey demesin :hıh Alllahım çıldırazaaaaaaam:dito
Shevekçan ne güzel temenni yazmışsın öyle inşallah :img-in_lo Tavusçanım ,Merveçanım Ayşecanım Lacrimaçanım için de isteyelim başka unuttuğum var mı :img-blush
Merhaba canım...fırsat buldum bende gelip bakayım foruma dedim...abimle kardeşm geç gelirlerse dizinin bir iki reklam arasında burda olabilirim sanırım...
of of bu yasemin kesin yalan ifade verecek..e diyelimki yalan ifadeyi verdi...ondan sonra ahmetin yüzüne nasıl bakıcak ya...bütün bu olanlardan sonra birlikte olabileceklermi...olsalarda kim bundan etkilecek...senaryo gittikçe çıkmaza giriyor...bakalım neler olucak...
bu yasmin beni bu akşam sinir etmesede bende keyifli keyifli izlesem hs ne olur yani..
evet sinir bir bölüm olacağı kesin,bence artık ne yasemin nede ahmet aşklarını kurtarma çabasında değiller,tamamen rüya için savaşıyorlar,baksana dedeler bile birbirine tekme tokat girdi torunları için,allahtan nezahat burada değil yoksa selmayla saçsaça başbaşa girişecekler,kadınların kavgası hiç çekilmez:img-pilot
sıla bitmek üzere hs ye az kaldı evet forumçanlar bilumum sinir ilaçlarımızı,kalp ilaçlarımızı,olurda biryerlere fırlatmak istersek tokmaklarımızı ve varsa yaseminin olası bir ters ifadesinde yüzüne atmak için yumuşak uçlu terliklerimizi(yasemine kızarken tv den olmayalım değilmi:img-wink:) hazır edelim derim:)
Vallahi Shevekçan virajı iyi aldın. Bütün ahmetleri zeynep'e vermek isteseydin yakaradım bu forumu yakardııııım.Ama en az biri ne demek?Kaç tane istiy ki bu densüz? Onu padişah han hazretlerimiz Abdülhamit efendimize şikayet ederim vallahi. Çok erkeklilik olur mu öyle?Zinhar yassahh...
Aferin zeynep hep böyle ol ciğerimi ye...:img-wink:
evet sinir bir bölüm olacağı kesin,bence artık ne yasemin nede ahmet aşklarını kurtarma çabasında değiller,tamamen rüya için savaşıyorlar,baksana dedeler bile birbirine tekme tokat girdi torunları için,allahtan nezahat burada değil yoksa selmayla saçsaça başbaşa girişecekler,kadınların kavgası hiç çekilmez:img-pilot
Dizide herkes birbirine girdi zaten blue ivy...Ahmetin bile dalacak Necdeti var badgerın da dediği gibi.:img-wink::icon_whis Biz ne yapalım burada? Anca kendi saçımızı başımızı yoluyoruz, bir de allahtan forumumuz var da yazıp yazıp rahatlıyoruz.:)
Başşşlıyorrrrr!!!!
Vallahi Shevekçan virajı iyi aldın. Bütün ahmetleri zeynep'e vermek isteseydin yakaradım bu forumu yakardııııım.Ama en az biri ne demek?Kaç tane istiy ki bu densüz? Onu padişah han hazretlerimiz Abdülhamit efendimize şikayet ederim vallahi. Çok erkeklilik olur mu öyle?Zinhar yassahh...
:img-hyste....Vallahi Shevekçan....bak tam da Tavusçan dalacakken feyk attırdın..kurtardın yakayı..Anam bunların feci Ahmet sensörleri var..Ters bir şey soylersen kamikaze gibi dalarlar...:img-hyste bknz:Atıırmayın Tavusumun kafasını!...:img-hyste
Arkadaşlar,şimdi aklıma şöyle bi şey geldi.Malum Sıla dizisinde sonunda Boran Sılayıdize getirdi.Bizim Ahmet acaba ona bir akıl mı danışsa:)
şöyle ki efenim:(Mardinde geçiyor tabii bu durumda hikaye)
Ahmet: Ya Boran Ağa ya sen bu deli bozuk Sılayı nası oldu da dizginledin ya?Kurbanın olam bi de hele.Benim başmda da var bi dane bundan beter...Belki de kankisidir seninkinin ha böyle bi aynı burnu havadalıklar falan var zaten,olur mu olur.
Boran:Şimdi Ahmet kardeş,kadın dediğin erinin sözünü dinleyecek.Ama erkek dediğinde kadın ruhundan anlayacak,karnından sıpayı eksik etmeyecek.Arada bi şiirler okuyacaksın,özellikle gece arayacaksın...
Ahmet:Ağam ben o sıpa işini yaptım da tutmadı ya,haberim bile olmadan doğurmuş bu Yasemin bi de üstüne en yakın arkadaşımla nikahlanmış şimdi töreler ne der bu işe?Bana ne yapmak düşer?
Boran:Valla ben töreyi dinlesem şimdiye ortada Sıla falan kalmazdı Ahmet kardeş.Seninki de aynı,aşağı kalır yani yok.Ama sen iyi dayanmışsın be Ahmet kardeşim valla ben Sılayı laf dinlemez diyordum da dur gidip eline ayağına sarılayım.Kımetini bilememişim ben:)
Ahmet: eee ağam bizim iş ne olacak,töreler???
Boran:Hadi canım kardeşim,sen terket buraları,al kızını da,kurtar kendini bu kadından sana töreler de yardım edemez...:icon_sorr
Aferin zeynep hep böyle ol ciğerimi ye...:img-wink:
Aaa Tavusçan ne demek bu hıı :hıh Halbuki ben senin için ne güzel temennilerde bulunmuştum neyse ben artık kaçayım byebye Gelirim dizi bitmesine yakın Allahım biz sana naptık da sen bizi Yasemin'le sınıyorsun :icon_sorr:icon_sorr O Yasemin 'den bir Nec... duyayım yakarım bu Yasemin'i yakarııııım :hıh bye
Dizide herkes birbirine girdi zaten blue ivy...Ahmetin bile dalacak Necdeti var badgerın da dediği gibi.:img-wink::icon_whis Biz ne yapalım burada? Anca kendi saçımızı başımızı yoluyoruz, bir de allahtan forumumuz var da yazıp yazıp rahatlıyoruz.:)
zaten bu forum olmasa bakırköylük oluruz bu kesin.
işte yaseminin sadece tek bir hatası neredeyse herkezi birbirine düşman etti.
valla yasemine sinir olmak istemeyenler o çıktığı zaman teletexte bassın ve tvnin sesini kıssın derim,sinirlerinize hakim olmanız için tek çare bu:icon_whis
bana nesli de bebişim:img-wink:
Yaaaa işte böyle.Ahmeti başkalarına vermeye çalışırsanız böyle yakalarız işte...Ama üzülme shevekçanım olur böyle vakalar CAZgırlar yakalar...(Merwler ve lacrimalar da yakalayabilir):)
Sizlere de Nil Karaibrahimgilin şarkısıyla veda ederek önce Dondurma+Reçel ikilisine doğru yol alıyor ardından sakince televizyonun karşısına geçiyorum:
Uçuyoruz ne güzel kamikaze
önümüze çıkacaklar
uyuyoruz ne güzel yekpare
aramıza yatacaklar
Zeynep ben de güzel temennilerini okuyunca böyle ol ciğerimi ye demiştim bebişim.:)Hadi herkese iyi seyirler/sinirler...:sad53:
dakika 1 gol 1 :rüya necdetin kızıdır
rüya benim kızımdır
of ki ne of şimdi davada açılacak bizim kafadarlara hapis yolu gözüktü
fatma-1721 28-09-07, 20:22 Yasemini:dito bu ifadesinden sonra ne Ahmet nede baskasi kurtarabilir,kesin hapse girecek:img-swoon Necdet "babasiyim " derken icinden geleni söyledi,o an davadan siyrilmis sadece bir baba olarak konustu,o sahnedeki oyunculuk süperdi, ya Ahmet savciya "o benim kizim bundan hic süphem yok"dediginde koptum yerimden,allahim ne kötü bir duruma düsürdüler kendilerini,ah Yasemin ah:img-swoon:not_i:
İzninizle şu Necdetle Yasemine girişebilirmiyim? :hıh
Şunların yaptığını bak ya :hıh
Neyse,
Sinirle başladı sinirle gidiyor dizi :hıh
Şu Deniz yine giydi yeşil hırkasını uyuz oldum :hıh
Yahu bu dizinin kesinlikle kostüm sorunu var :img-hyste
Geçen sezonda aynı şeyi söylüyorduk, hatta aramızda yardımlaşıp eskilerimizi HS ekibine ulaştırcaktık :img-hyste
AY bu yasemin ölüdürmek geliyo içimden hem yalan ifaddee kullanıyo hemde onla birlikte olmaktan bahsediyo BEN AHMETİN YERİNDE OLSAM BU İFADE'den SONRA SENle AYNI YERDE AYNI ORTAM DA BULUNMAM nasıl bakacak nefertl bakacak Tabi nasıl bakmasın istiyosunuz yasemin hem hak veriyo ben olsam aynısı yapardım diyo hem kızıyo ne yaptıgın bilmiyo aslında
Tutmayın beni Yasemin'i yolacağım.
Ya resmen Rüya'nın babası Necdet dedi ya hapis ihtimalini bile bile.
Buna herşey mustahaktır inşallah hapis yatar,sürünürsün.:fighting2
Hele Necdet'in birleşme ihtimallerini sormasına Yasemin'in verdiği cevap daha beter.
Yani Ahmet ona nefretle bakmasa atacak kendini Ahmet'in kollarına.
Necdet'in Rüya'nın öz babasını bulduğunda onu unutacak olmasına takmış olması saçma.
Elbet Rüya'nın önceliği öz babası olacak sen dış kapının mandalı durumuna düşeceksin bunu hazmedemiyor adam.
Ahmet söke söke alsın kızını şunlardan benim de içimin yağları erisin.:)
Ahmet atamadı bir Osmanlı tokadı şu Yasemin'e bu gidişle biz atacağız.:img-icecr
fatma-1721 28-09-07, 20:36 Necdet Yasemine "artik hersey aciga ciktigina göre neden siz ikiniz birlikte olamiyasiniz"," Ahmet simdi sadece kizgin,bu cok normal"dediya helal olsun ona:good: ama ya Yasemin "o bakislarini görmedin mi? benden nefret ediyor" ask dolu bakislardan nefret okuyan Yasemin:dito:fighting2bu kiz hapse girerse belki akillanir,bu son ihtimal:img-blush
ne bu şimdi
göz göre göre yalan ya
o yaseminin nasıl vicdanı sızlamadan bu yalanı söylediğine inanamıyorum
Yazıklar olsun diyorum başka da bişey diyemiyorum.Nasıl da söyledi hiç çekinmeden ya,Rüya Necdetin kızı diye...Ahmetle neden birlikte olmadıklarını bile Neceet sorguluyor ya,o saate kadar Yaseminin aklına bile gelmiyor...Bu nasıl seven kadın...Rüyayı uyutmak bile Necdetin işi.Şöyle diyelim o zaman Necdet Rüyanın annesi sayılır,Ahmet de babası...:img-yes:
ben hayatımda böyle rezillik görmedim.
badger, o kadar güzel söylemişsin ki "yasemin senin yatacak yerin yok" diye..
demek "yalan beyan değil.." ha?
bu kadar basit işte, görüyorsunuz..
aşığım demek, senin sevgin olmadan yaşayamam deyip gecelerce ağlamak, seviyorum dediğin adamın çocuğunu doğurmak ama onun çocuğu değil, bir başkasının çocuğu demek bu kadar kolay...
sonra da öyle rahat rahat oturmak, okula gitmek, evde bacak bacak üstüne atıp, necdetin kızını uyutmasını beklemek, dünya yansa umurunda olmayacak şekilde "uyudu mu" diye sormak...
bu gece sinir olduğum kadar hiçbir şeyde sinir olmamıştım. günlerdir rüyalarımda hep yasemin, ahmet, necdet üçlüsüyle debelenip sıkıntıyla uyanıyordum ama bu gece doruk noktasına ulaştı.. pis yalancılar, ne kadar da kolay söylüyorlar...
üstüne üstlük, yasemin şaşkolozunun hala en ufak ders çıkarmadığını, hala bir gıdım bile akıllanmadığını da gördük. hala diyor ki "ahmetle neden birlikte olmuyoruz? bana nasıl baktığını görmedin mi? nefretle bakıyor..." bir insanda kafa olmaz da bu kadar mı olmaz...... basmıyor resmen beyin, suyun üstünde kalıyor! bir de ne diyor hanım "rüyaya da söylemeliyiz.. söyleyeceğiz değil mi?" yok canıııııım ne gerek var, söyleme ört üstünü.. alışkınsın nasıl olsa yalan söylemeye..
bir de senaristin necdet hayranlığından da bana fenalık geldi! yine necdet herşeyi çözen, herkesi düşünen, aşıkları kavuşturan superhero! peeeh :hıh
birde ben şu rüyaya durumu söyleme durumunda doğru zaman olayına takmış durumdayım
ahmet bir an önce kızına kavuşma derdinde haklı olarak
2 kafadar tuturmuş doğru zaman
bana kalırsan nejdetin doğru zamanı gelmezdi
ahmet her zamanki gibi doğru yaptı yani
Şimdi bu Yasemin bir güzel yalan ifade verdi anladık.
Senaristler bu kadar yalandan,dolandan sonra Ahmet'le Yasemin'i birleştirirlerse teessüf ederim.
Nerede kaldı bu aşkın inandırıcılığı.
Aşık olan kadın kızını öz babasından ayırır mı?
Savcıya kızımın babası Necdet der mi?
Yasemin aşık falan değil sadece kendini düşünüyor.
İnşallah Ahmet kızını alır ve uzaklara gider Yasemin'de kızının hasretinden verem olur.:img-pilot
fatma-1721 28-09-07, 20:55 Şimdi bu Yasemin bir güzel yalan ifade verdi anladık.
Senaristler bu kadar yalandan,dolandan sonra Ahmet'le Yasemin'i birleştirirlerse teessüf ederim.
Nere |