Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-21

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

vetaki
18-10-07, 16:24
Simdi yayinlanan tekrar bolumde Ahmet'in, babasi, Deniz ve Defne'yle birlikte hukukçular yuruyusune katildigini gordum, Ahmet'e haksizlik etmisim. Bu sahneyi kacirmisim. Ahmet yasadigi donemin olaylarindan sandigim kadar uzak kalmamis. Apolitik olan sadece Yasemin'mis...

serenalti
18-10-07, 16:28
Simdi yayinlanan tekrar bolumde Ahmet'in, babasi, Deniz ve Defne'yle birlikte hukukçular yuruyusune katildigini gordum, Ahmet'e haksizlik etmisim. Bu sahneyi kacirmisim. Ahmet yasadigi donemin olaylarindan sandigim kadar uzak kalmamis. Apolitik olan sadece Yasemin'mis...

yasemin sadece Apolitik deil..

Asalak..ruhsuz..ne biçim bi aşık kadındır anlamadığımız şaşkoloz bi yaratık..

(sözlerim yasemin karakterinedir,beren saat'e deil..lütfen yanlış anlaşılmasın..)

dizice
18-10-07, 16:28
Nemesis, Karina kucuk kaliyordu artik. Ruya 7 yasina girdi. Okula baslayacak. O yuzden daha buyuk bir oyuncuyla degistirmeleri gerekiyordu.

Birisi bana fragman adresini gonderebilir mi lutfen?

sezenbaşer
18-10-07, 16:36
süper bi bölüm olacak :happy0064
yasoyla ahmetin birleşme şansı artıo necdetle ayrılıolar:happy0064:happy0064:happy0064

bn 37.bölüm fragman resimlerini hs multimedia bölümüne ekledim

haberiniz olsun istedim görmek isterseniz:img-wink:

dizice
18-10-07, 16:54
Ah fragmani nihayet izledim. Sagolasiniz.

Bence de Ahmet-Ruya cephesinde guzel bir bolum olacak; ama Sevket olecek buyuk ihtimalle. Sonra Ruya gercegi ogrenince yine Ahmet'in acilari baslayacak. Cocuk kolay kolay kabullenemez. Belki Ahmet'e kotu davranir, belki de sadece soguk. Ama her turlu Necdet'i isteyecek. Zavalli Ahmet'in cilesi daha dolmadi. Insan gidip de Yasemin'e asik olursa, boyle olur iste :)

Pasta borek gobegine
Daginik sacin lule lule
Bu is buraya kadarmis
Necdet sana gule gule

zeyneps
18-10-07, 16:57
İzleyince Yasemin'i şaşkolozluğuna güldüm :img-pilot Hayır sabah ona Ahmet İmran Öktem böyle böyle demişti diyor akşamda Necdet'le konuşurken Yasemin hek bir bilirmiş gibi "onu bu konuşmasıyla hatırlıyorum bir tek " diyor halbuki sabah Ahmet'ten öğrenmişti yoksa hatırlayacağından değil :img-pilot Shevekçan bunu ilk sen farketmiştin:img-blush

Özellikle Necdet'in konuşmalarına ne demeli hayır her şeye maydonoz olması yetmediği gibi bir de buna karışmasın orada hukukçular bilmem kimler dururken niye onu karıştırıyorlar ki :icon_whis

Bugün babam ilk kez HS'yi izledi son 15 dakikasını filan ama daha 10 dakika bile olmadan olayı çözümledi alanına giriyor biraz da olsa "bu dizinin en büyük hatası senaryo eksikleri " bende "hiç sorma baba iki defa mektup yazdık ama bir türlü düzelmiyor " dedim :icon_whis:hıh:dito

Dizice harikasın koptum:img-hyste

dizice
18-10-07, 17:01
Zuynep baban isi hakikaten cozmus. Sen de anlatsadin, senaryo eksikliklerini MMC sehvetiyle kapatiyorlar buba; ama artik o bile yetmiyor diye.

Yasemin is karistirmaktan baska ne ise yaradi ki simdiye kadar? Guya ressam, Ahmet portreleri disinda bir resmini de goremedik.

Ne Ahmet, ne Yasemin. Yeni Ruya en cok Deniz dayisina benziyor acikcasi. Dikkat edin.

arwen61
18-10-07, 17:02
İzleyince Yasemin'i şaşkolozluğuna güldüm :img-pilot Hayır sabah ona Ahmet İmran Öktem böyle böyle demişti diyor akşamda Necdet'le konuşurken Yasemin hek bir bilirmiş gibi "onu bu konuşmasıyla hatırlıyorum bir tek " diyor halbuki sabah Ahmet'ten öğrenmişti yoksa hatırlayacağından değil :img-pilot Shevekçan bunu ilk sen farketmiştin:img-blush

Özellikle Necdet'in konuşmalarına ne demeli hayır her şeye maydonoz olması yetmediği gibi bir de buna karışmasın orada hukukçular bilmem kimler dururken niye onu karıştırıyorlar ki :icon_whis

Bugün babam ilk kez HS'yi izledi son 15 dakikasını filan ama daha 10 dakika bile olmadan olayı çözümledi alanına giriyor biraz da olsa "bu dizinin en büyük hatası senaryo eksikleri " bende "hiç sorma baba iki defa mektup yazdık ama bir türlü düzelmiyor " dedim :icon_whis:hıh:dito

Dizice harikasın koptum:img-hyste

oh evime geldim:img-in_lo

babana bravo çanım hemen çözmüş olayı:good:

yaseminin o tavrı benimde dikkatimi çekmişti belkide bu şaşkolozluğu ahmeti görünce aklı başından gidip herşeyi unutmasındandır:img-in_lo

bu arada çanlar nasıl yapıyorsunuz bilemiyorum ama tekrar mektup yazma olayınız olursa beni unutmayın iki satır kelamda ben edeyim belki beni dinlerler (bakınız;çıkmadık senaryodan umut kesilmez hesabı yapan umutsuz umutlu izleyici modeli:img-wink: )

dizice
18-10-07, 17:07
Sevket olunce, saskin Yasemin de vicdan azabi ceker umarim. Yani bu dunyada olum var, kalim var. Hala daha, Ruya hazir degil, bekleyelim diyor. Ha iste Sevket olecek simdi. Gor haziri, degili. Ya hic ogrenmeden olseydi. Ya torununa bir kez sarilmadan olseydi. Ki ayni sey Ahmet icin de, Selma icin de gecerli. Hatta Ruya icin de. Olume ne kadar yaklasmis oldugunu unutmuyoruz.

zeyneps
18-10-07, 17:18
Sevket olunce, saskin Yasemin de vicdan azabi ceker umarim. Yani bu dunyada olum var, kalim var. Hala daha, Ruya hazir degil, bekleyelim diyor. Ha iste Sevket olecek simdi. Gor haziri, degili. Ya hic ogrenmeden olseydi. Ya torununa bir kez sarilmadan olseydi. Ki ayni sey Ahmet icin de, Selma icin de gecerli. Hatta Ruya icin de. Olume ne kadar yaklasmis oldugunu unutmuyoruz.

Dizice bunu defalarca söyledik ama Yasemin'in mantığı ters çalışıyor nasıl çalıştığını anlayabilmiş değiliz ????Dedik ya Ahmet'e bir şey olsa ya Rüya ölseydi :icon_whis Psikologtan iyi bilirmiş gibi "biraz daha bekleyelim " diyor psikolg "söyleyin dürüstçe 2 diyince bozulmuştur sonuçta çocuğu Necdet'ten ayrı düşecek kendisi de vahh vahh üzüntüden karalar bağlamıştır :sad53::img-pilot

vega58
18-10-07, 17:22

Nerdeeeee...Onda vicdan ne gezer...Kara vicdanlı...Eğer bir vicdanı olsaydı Ahmet senelerce ailesinden kızından uzak yapayalnız kaldığında biraz sızlardı..Ama görüldüğü gibi Ahmet tek başına nohut pilav yerken kızımız elinde şarap kadehleri haydi eller havaya durumundaydı...zaten o gecenin sonunda da ne olduğunu hatırlatmama gerek yok değil mi...:icon_whis bu nasıl büyük aşksa hala çözemedim...

Şevkete gelince..Zaten adamın ölümü bu kızın elinden olacak..hanım kızımız ne zaman gidip adamla konuşmaya kalksa adamın yüreğine iniyor...:icon_whis caziibesine dayanamıyor heralde..

O mahkemedeki son hali gözümün önüne geldi şimdi de neydi öyle ya..:img-blush

Bu arada merhabalar efendim...

zeyneps
18-10-07, 17:31
Nerdeeeee...Onda vicdan ne gezer...Kara vicdanlı...Eğer bir vicdanı olsaydı Ahmet senelerce ailesinden kızından uzak yapayalnız kaldığında biraz sızlardı..Ama görüldüğü gibi Ahmet tek başına nohut pilav yerken kızımız elinde şarap kadehleri haydi eller havaya durumundaydı...zaten o gecenin sonunda da ne olduğunu hatırlatmama gerek yok değil mi...:icon_whis bu nasıl büyük aşksa hala çözemedim...

Şevkete gelince..Zaten adamın ölümü bu kızın elinden olacak..hanım kızımız ne zaman gidip adamla konuşmaya kalksa adamın yüreğine iniyor...:icon_whis caziibesine dayanamıyor heralde..

O mahkemedeki son hali gözümün önüne geldi şimdi de neydi öyle ya..:img-blush

Bu arada merhabalar efendim...

Merhabalar sana da canım :img-in_lo

Vallahi senaristler de büyük başk büyük aşk diye söylüyorlar ama tabi yersen :img-pilot Hayır hiç büyük aşk görmesek hiç efsane aşk izlemesek hakikatten inanacağız :icon_whis taraflardan birinin bir kez bile diğerini düşündüğünü üstelik ondan tek hatıra olan kızına bakarken bile aklına diğerini getirmediği ,sevdiği uzaklarda geceleri elektriksiz yalnız kalmışken üstelik tek başına boğazından yemek bile geçmezken öbür tarafın özenle donatılmış masalarda şen şakrak şarap içtiği bir aşk nasıl büyük aşk oluyorsa pabucumn efsane aşkı :hıh

Zaten Şevket'in ölümü gerçekten de Yasemin'in elinden oldu bu yüzdten onu Sevda Tepesi'nden atasım geliyor:hıh

Bir de bu kızımız kıskançlıktan kendisini Necdet'in kollarına atıyor günlüğüne de "Allahım ben bunu Ahmet'e aşkımıza nasıl yaptım " diye yazıp ağlayacağına bu kızımız "ben bunu Necdet'e nasıl yaptım " diye ağlıyor vahh vahh bak şimdi de ayrılacaklar ya üzüntüden karalar giymiş kızımız siyah elbise siyah çanta :img-cray:

Bu aşka bakarak anca "bir aşk nasıl olmaz " diye öğrenebiliriz ve de özellikle Yasemin'e baktıkça diğer filmlerde dizilerde beğenmediğimiz aşkların ya da aşıkların bile kıymetini anlayabiliriz :img-in_lo

saprofit_g_22
18-10-07, 17:32
Selamlar...

Ben de simdi fragmani izledim!

Sevket olucek mi gercekten? Ya Sevket'i neden oldurmek isterler ki? Adamin dizide ne zarari vardi?!??!! Sirf Yasemin ve Ahmet'in arasi iyi olsun diye mi yapilir mi boyle bisey simdi??? Hic tasvip etmiyorum... Ben severdim Sevket amcayi ya...

Nejdet hakikaten pasta ugruna, gitsin dolassin... baska pazarlar arasin artik!!! Bi gitsin diziden... Alsin sevgili Guzide'sini de... 4-5 ay gelmesin, herkes kafasini dinlesin!!!

vega58
18-10-07, 17:36
Selamlar...

Nejdet hakikaten pasta ugruna, gitsin dolassin... baska pazarlar arasin artik!!! Bi gitsin diziden... Alsin sevgili Guzide'sini de... 4-5 ay gelmesin, herkes kafasini dinlesin!!!

Nerde o günler ah bir gitse kurban kuzu keser bayram ederiz...:icon_whis Ama Necdet aşığı bu senaristler olduğu sürece biz daha çok izleriz onun fedakarlıklarını...:icon_whis zaten delüğanlı olmasa bırakacağım da mağrur muzip cazibeli delüğanlıyı bırakmak o kadar kolay mı canım...:img-in_lo

Adaşım olan bizim delüğanlıya oluyor..bahtsız bedevi hallerinden bıktım artık..gülsün artık yüzü ya...:sad53:

zeyneps
18-10-07, 17:38
Selamlar...

Ben de simdi fragmani izledim!

Sevket olucek mi gercekten? Ya Sevket'i neden oldurmek isterler ki? Adamin dizide ne zarari vardi?!??!! Sirf Yasemin ve Ahmet'in arasi iyi olsun diye mi yapilir mi boyle bisey simdi??? Hic tasvip etmiyorum... Ben severdim Sevket amcayi ya...

Canım seni çok haylperest gördüm ahh ahh nerde o günler :img-pilot Necdet hatta mümkünse kimseye zarar vermeden Teo'sunu da alsın gitsin dünya seyahetine çıksın derin insan ya daha da derinleşsin geliştirsin kendini :icon_whis Hatta o seyahatteyken Güzide 'nin bebeği olsun da Necdet onun ilk her şeyini kaçırsın döndüğünde de başka birine baba diyor olsun :hıh

Şevket Amca'nın diziden ayrılma sebebi Avni Yalçın'ın başka bir dzide rol alacak olması :img-yes:

Sevdiğim oyuncular da olmasa gerçekten izlenesi bir dizi değil zaten onların 2'si de ayrıldı diziden :icon_sorr

Yalnız olayların hepsi garip bir şekilde Necdet lehine gelişirken Ahmet'in hep kadersiz olması da çok ilginç :img-pilot Bahtsız Bedevi değil artık MMC olsun (mağrur muzip cazibeli :img-blush) Dediğimiz gibi annesi Necdet'i kadir gecesinde doğurmuş :icon_whis

arwen61
18-10-07, 17:51
Canım seni çok haylperest gördüm ahh ahh nerde o günler :img-pilot Necdet hatta mümkünse kimseye zarar vermeden Teo'sunu da alsın gitsin dünya seyahetine çıksın derin insan ya daha da derinleşsin geliştirsin kendini :icon_whis Hatta o seyahatteyken Güzide 'nin bebeği olsun da Necdet onun ilk her şeyini kaçırsın döndüğünde de başka birine baba diyor olsun :hıh

Şevket Amca'nın diziden ayrılma sebebi Avni Yalçın'ın başka bir dzide rol alacak olması :img-yes:

Sevdiğim oyuncular da olmasa gerçekten izlenesi bir dizi değil zaten onların 2'si de ayrıldı diziden :icon_sorr

Yalnız olayların hepsi garip bir şekilde Necdet lehine gelişirken Ahmet'in hep kadersiz olması da çok ilginç :img-pilot Bahtsız Bedevi değil artık MMC olsun (mağrur muzip cazibeli :img-blush) Dediğimiz gibi annesi Necdet'i kadir gecesinde doğurmuş :icon_whis

dünya turu ha ne ile gitsinler motorsikletlemi yoksa zeplinlemi(zeplin tercihimdir:) )

şevket amcamız ıhlamurlar altındadan hatırla sevgilide oynamak için ölerek ayrıldı şimdide kara yılanda oynamak için hatırla sevgiliden ölerek ayrılıyor aslına bakarsak bu görüntüsüyle güvenilmez bir oyuncu imajı çizmiyormu yani insan hazırlayacağı bir dizide ona önemli bir rol teklif etmekten çekinir ya bendede bir sezon oynayıp sonra falanca dizi için ayrılacağım derse diye:icon_sorr

buda necdet için olsun;

seni anan kadir gecesi doğurmuş canım
hamurunu yaso için yoğurmuş:)

arese
18-10-07, 18:09
Herkse selam

Ben 35 bölüm tekrarın izledimde su itme sahnesinde yasemin diyo ya ahmet bana ne yaparsan yap herseye razıyım diyo sonra bana öyle bakma diyo ne sacma repik bu

Ben necdetin güzideyide hakketigin düşünmüyorum aslında hiç bir sey haketmiyo çok acımasız oldum ama öyle:) onun duyguları ile oynuyo resemn böyle canı sıkldıkca yasemin bozulunca direk güzidenin yanında....

Hele yasemin o zaten hiç bir sey haketmiyo hele ahmeti hiç onu gibi seven olamaz sevdigine acı veren acısın seyretmek bunu bildigi halde şen şakrak olmak en önemlisi sevdigim dedigin kişinin gözün içine bakarak yalan söylemek öyle günlüge yazmakla olmuyo sevgi aşk ama ben yine de beraber olmaların çok isterim ben Ahmet Rüya Yasemin bu üçlünü artık bir aile hayatın görmek istiyorum çünkü onlara böyle bir sans verilmedi izliyemedik kızları 'nın hakkında konusurken onun gelecegi hakkında tartışırken sohbet ederken Yasemin sabah ahmet'i evden işe ugurlarken işden eve gelince karışılarken böyle ailecek sofra da rüya falan ahh çok hayal kurdum BUNDAN SONRA Kİ FOTOGRAF ALBÜMLERİNDE NECDET DEGİL AHMETİ GÖRMEK İSTİYORUM ... çok görmek istiyorum ne olur geciktirmesinler artık Ahmetin de mutlu olma zamanı geldi yeter artık ezmeyin acıların cocugu ettiniz gitti birazda necdet acı ceksin böyle dış kapını dış mandalı olsun uzaktan seyretsin daha ne isterim ki ben:img-hyste çok acımasız oldugumun farkındayım ama senaristler de Ahmet'e çok acımasız artık Ahmet'e yapılan haksızlıklara dayanamıyorum yeter artık deditirecek durma geldi..

SONAY T.
18-10-07, 18:44
şevket amcamız ıhlamurlar altındadan hatırla sevgilide oynamak için ölerek ayrıldı şimdide kara yılanda oynamak için hatırla sevgiliden ölerek ayrılıyor aslına bakarsak bu görüntüsüyle güvenilmez bir oyuncu imajı çizmiyormu yani insan hazırlayacağı bir dizide ona önemli bir rol teklif etmekten çekinir ya bendede bir sezon oynayıp sonra falanca dizi için ayrılacağım derse diye:icon_sorr

hemşom bu adam artık sabıkalı...:img-yes:
.Avşar yapım dizisi varsa oraya gidiyor, sanırım bu birazda şirket için lokomotif oyuncu ...:img-wink:..babayı oynuyor dizinin ortalarına yakın çıkıyor, yapım şirketinin başlayacak yeni dizisine transfer oluyor...

bu forumda Necdet'e takmışsınız anlaşılan, ben sadece oyuncunun saç modeline takmış durumdayım...:happy0064:happy0064..o nasıl kesimdir öyle..bu bölüm de baya uzamış saçlar ,çok itici olmuş..zaten necdet rölü itici o saç modeli ile daha da itici, gıcık..:img-yes::img-yes:

zeyneps
18-10-07, 18:55
Ben o MMC'ye bakmaktan iki dirhem bir çekirdeği görememiştim şimdi görmüş bulunmaktayım :img-pilot Ayy yazık acaba niye zayıfladı bu delüğğanlı çektiği acıdan dolayı zayıflaması mı gerekiyor yoksa çok çalışmaktan mı bu hale geldi :sad53::sad53: Yani bir delüğğanlı benimle eşdeğer zayıflıkta olursa şaşarım :blink: Gidip azıcık yemek yedirsek :img-in_lo

arwen61
18-10-07, 19:17
.Avşar yapım dizisi varsa oraya gidiyor, sanırım bu birazda şirket için lokomotif oyuncu ...:img-wink:..babayı oynuyor dizinin ortalarına yakın çıkıyor, yapım şirketinin başlayacak yeni dizisine transfer oluyor...

bu forumda Necdet'e takmışsınız anlaşılan, ben sadece oyuncunun saç modeline takmış durumdayım...:happy0064:happy0064..o nasıl kesimdir öyle..bu bölüm de baya uzamış saçlar ,çok itici olmuş..zaten necdet rölü itici o saç modeli ile daha da itici, gıcık..:img-yes::img-yes:

haklısın hemşo bu adam sabıkalı:img-yes:

necdetin saç modeli benide rahatsız ediyor bence bu şekil ona hiç yakışmıyor saçları daha kısa olsa çok daha güzel görünebilir o zamanda erkeklerin saçları genelde böyleymiş galiba yani ne çok uzun ne çok kısa birazda ondan böyle yapıyorlar herhalde ama tez zamanda saçlarını daha kısa yaparsa bence çok iyi olacak:img-yes:

Ben o MMC'ye bakmaktan iki dirhem bir çekirdeği görememiştim şimdi görmüş bulunmaktayım Ayy yazık acaba niye zayıfladı bu delüğğanlı çektiği acıdan dolayı zayıflaması mı gerekiyor yoksa çok çalışmaktan mı bu hale geldi :sad53: Yani bir delüğğanlı benimle eşdeğer zayıflıkta olursa şaşarım :blink: Gidip azıcık yemek yedirsek :img-in_lo

zeynepim senaristçanım ben daha önce mmc ahmetin kilo alabilmesi için bir öneride bulunmuştum mevsimide gelmişken yollayayım kasa kasa hamsileri yesin semirsin,aynı hamsi gibi kıvrak olsun,miss cazgırları mest etsin değilmi ama:img-blush

arese
18-10-07, 19:55

Ben aslında necdeti ilk bölümlerde severdim hatta yasemine ümitsizce aşık diye çok üzlüyodum onu için amma velakin yıllar gecitikce necdet saflıgın insanlıgın kaybetti daha dogrusu evlendikten sonra ahmet cafeye gitti ya necdet'le konusurken necdet yasemin benim karım anlıyabiliyorumsun demişti böyle çok kibirli bir sekilde o an öldü benim için...hiç üzlmüyorum onu için bencilginin cezasın ceksin...

zeyneps
18-10-07, 20:11
Bende severdim ilk 5 bölümdeki Necdet'i :img-pilot Sonra zaten Necdet gitti o saf masum aşık gitti yerine vicdansız bir taş parçası geldi :hıh Ne utanabiliyor ne vicdan muhasebesi yapabiliyor sadece tek yaptığı insanları kullanmak oluyor :icon_whis

Edit:Niye burası bu kadar sessiz bugün niye bu kadar azız

Her yer karanlıııık:img-cray:

_hnd_
18-10-07, 20:20
necdet kesinlikle kendi çıkarı uğruna bu evliliği yapmamıştır canım :icon_whis:icon_whis
necdet bey o yüzden güle güle aşkım falan diyodu necdet kesinlikle bu evliliği yaparak hayatını batırmış yaa çok belli :img-cool2
herneyse fragmanının yorumu şimdi yapabiliyorum
biz fragmanda inş ahmet olur diyoduk ama o da bi sahnede var ordada rüyayla umurım o sahne rüya öğrendikten sonradır ama bize inat kesin çnce yapıcaklardır söleme sahneside en sona kalırr

arese
18-10-07, 20:51
necdet kesinlikle kendi çıkarı uğruna bu evliliği yapmamıştır canım :icon_whis:icon_whis
necdet bey o yüzden güle güle aşkım falan diyodu necdet kesinlikle bu evliliği yaparak hayatını batırmış yaa çok belli :img-cool2
herneyse fragmanının yorumu şimdi yapabiliyorum
biz fragmanda inş ahmet olur diyoduk ama o da bi sahnede var ordada rüyayla umurım o sahne rüya öğrendikten sonradır ama bize inat kesin çnce yapıcaklardır söleme sahneside en sona kalırr

çıkarı ugruna yapmamış olabilir belki ama aslında ahmet'in dedigi bir sey vardı yasemin'in haliyeti ruhiyesinde faydalandı aslında böyle de düşünüyorum eger çıkar ugruna olmasa bile sonuda bencilesti vicdansız bir oldu çıktı.. yaptıgı fedakarlık olarak nitlendirliyo yaa hiç öyle degil mümkünse bundan sonra hiç fedakarlık yapmasın bir babanın çocugun'dan bir haber ve mahrum etmesine neden olmasın.. nede bir cocugun öz babasından bir haber olmasına sebep olsun... yasemin akılsızlıgının necdet'e bencilginin cezasın aslında cekemeli......

_hnd_
18-10-07, 21:00
çıkarı ugruna yapmamış olabilir belki ama aslında ahmet'in dedigi bir sey vardı yasemin'in haliyeti ruhiyesinde faydalandı aslında böyle de düşünüyorum eger çıkar ugruna olmasa bile sonuda bencilesti vicdansız bir oldu çıktı.. yaptıgı fedakarlık olarak nitlendirliyo yaa hiç öyle degil mümkünse bundan sonra hiç fedakarlık yapmasın bir babanın çocugun'dan bir haber ve mahrum etmesine neden olmasın.. nede bir cocugun öz babasından bir haber olmasına sebep olsun... yasemin akılsızlıgının necdet'e bencilginin cezasın aslında cekemeli......

tam olarak çıkarı uğruna olmıyabilir ama
yasemin olmasaydı başka biri ayla veya başka biri necdet evlenirmiydi hayır
necdet yaseminle bi ümitle evlendi belki ilerde aşık olur diyee ama bunun imkansız olduğunu biraz geç anladı

arese
18-10-07, 21:09
tam olarak çıkarı uğruna olmıyabilir ama
yasemin olmasaydı başka biri ayla veya başka biri necdet evlenirmiydi hayır
necdet yaseminle bi ümitle evlendi belki ilerde aşık olur diyee ama bunun imkansız olduğunu biraz geç anladı

çıkarı ugruna olmayabilir ama necdet yasemine aşıktı yasemin ve ahmetin ayrılıgı ahmetin amerika'ya gitmesi aslında bu durum necdetin işine yaradı canım hani diyolar yaa necdeti'n hayatının mahfettiler kimse necdetin hayatın mahfetmedi aslında necdet kendi hayatın kendi mahfetti.. yasemin ona hiç aşık olmayacagın ilerde bile sevmiyecegin anlaması lazımdı ahhh yasemin'e asık olan hiç kimse mutlu olmadı ugursuzmu bu yasemnin bilmiyorum ki:img-hyste:img-hyste:img-hyste

zeyneps
18-10-07, 21:09
Canlar düzgün kurun şu cümleleri ayy nevrim döndü şimdi çıkarı uğruna mı değil mi anlamadım ne demek istediğinizi :icon_whis Attırmayin bu forumçanin kafasini :img-cool2:img-pilot

Yarın olsa da kazasız belasız izleyiversek şu bölümü umarım son sahne çocuğa söylenme sahnesi değildir diyeceğim ama bir de bakarız Rüya öğrenir o sırada Ahmet gelir Rüya Ahmet'e ters ters bakar ve biter bknz:Yeşilçam :)

arese
18-10-07, 21:18
Canlar düzgün kurun şu cümleleri ayy nevrim döndü şimdi çıkarı uğruna mı değil mi anlamadım ne demek istediğinizi :icon_whis Attırmayin bu forumçanin kafasini :img-cool2:img-pilot

Yarın olsa da kazasız belasız izleyiversek şu bölümü umarım son sahne çocuğa söylenme sahnesi değildir diyeceğim ama bir de bakarız Rüya öğrenir o sırada Ahmet gelir Rüya Ahmet'e ters ters bakar ve biter bknz:Yeşilçam :)

zeynep'cim şimdi _hnd_ arkadasımız çıkarı ugruna yapmamıştır diyo ya ne acıdan diyo bilmiyorum ama benim demek istedigim hani necdet yasemin'e aşık ya yasemin onun yanında olması onla evlenmesi en büyük hayaliydi belki necdet'in gercek bir evlik degil belki ama sevdigin yanında olması senin onu yanında olman bile yetiyo bazen benim demek istedigim necdet yasemin o halin fırsat bulup evlendi diye düşünüyorum bu canım umarım açıklıycı olmusumdur:)

_hnd_
18-10-07, 21:37
çıkarı ugruna olmayabilir ama necdet yasemine aşıktı yasemin ve ahmetin ayrılıgı ahmetin amerika'ya gitmesi aslında bu durum necdetin işine yaradı canım hani diyolar yaa necdeti'n hayatının mahfettiler kimse necdetin hayatın mahfetmedi aslında necdet kendi hayatın kendi mahfetti.. yasemin ona hiç aşık olmayacagın ilerde bile sevmiyecegin anlaması lazımdı ahhh yasemin'e asık olan hiç kimse mutlu olmadı ugursuzmu bu yasemnin bilmiyorum ki:img-hyste:img-hyste:img-hyste

evet canım benimde anlatmak istediğim bu
necdetin hayatını kşmse batırmadı necdrçiler suçlu arıyolar sürekli
kimseyi aramasınlar hele ahmeti hiç suçlu bulmasınlar
necdet kendi etti kendi bulduu
yaseminin uğursuz olma olsaışlığı bayağı yüksek:good:

zeyneps
18-10-07, 21:40
Canım anladım aslında gece gece beni güldürdünüz Allah iyiliğinizi versin :img-pilot Yasemin bile Ahmet'i bu kadar yanlış anlamadı karşılıklı bir yanlış anlama içindesiniz ama ikiniz de aynı şeyi söylüyorsunuz bilmem anlatabildim mi :img-pilot

Badgerçan seni gördüm aşağıda selam ve hoşçakal :sad53: Bekledim de gelmediniz gözlerimi dinlendireyim bari iyi geceler :sad53:

arwen61
18-10-07, 22:03
Canım anladım aslında gece gece beni güldürdünüz Allah iyiliğinizi versin :img-pilot Yasemin bile Ahmet'i bu kadar yanlış anlamadı karşılıklı bir yanlış anlama içindesiniz ama ikiniz de aynı şeyi söylüyorsunuz bilmem anlatabildim mi :img-pilot

Badgerçan seni gördüm aşağıda selam ve hoşçakal :sad53: Bekledim de gelmediniz gözlerimi dinlendireyim bari iyi geceler :sad53:

zeynepçanım ben buralardayım anneme takılmıştım zaman akıp gitmiş kusura bakma ya:img-blush

kırmızı tişörtlü ahmeti görmeye az kaldı,söyleyelimde ondan sonra bize gelsin dondurma yemeye:img-wink:

yaseminede boşalan külahları veririz al deriz sen ahmete sayacağın bahaneleri buraya anlat nasıl fikir:img-pilot

badgerçan bende gördüm senibye

arese
18-10-07, 22:09

olablir öyle galiba uykusuzluk işte çok uykum var bak hala burdayım kalkamadım gitti :) ama anlasıldı her sey çok sükür:)

Benim merak ettigim acaba yasemin ahmet mi dedi yoksa bir sey demeden bayıldı mı

ahmetim
18-10-07, 22:20
Neconun saçlarına kızım bile sinir oluyor (henüz 11 yaşında) bir tarak alıp taramak arzusunda.Bu senaristlerin mi yoksa yönetmenin mi ya da resim ve fragmanları hazırlayan her kimse onların mı?Bilemiyorum Ahmete gıcıklığı mı vardır nedir?ne resimlerde ne de doğru dürüst fragmanda Ahmeti göremiyoruz.Bu arada belki haberiniz vardır Cansel Elçin 120 diye kurtuluş şavaşıyla ilgili bir filmde oynuyormuş Özge Özberkte var.Keşke önümüzdek 1 hf Antalyada olablseydim.Canselcm oraya gidicek ya... :img-blush

vetaki
18-10-07, 23:56

Cok haklisin Dizice... Ya Ahmet'e birsey olsaydi ? Ruya az kalsin olecekti, ne babasi ne de kizcagiz gercegi ogrenemeden. Hiç dusunmedi Yasemin. Dunyaya kazik cakacagiz saniyor herhalde. Ya da insanlarin duygulariyla, hayatlariyla boyle kolayca oynanabilecegini... Hadi Necdet bey gule oynaya, kendisi istedi bu hayati. Ailesinin ne suçu vardi, seneler sonra torun bildikleri kizin kendilerinin olmadigini ogrendiler. Ne aci... Sevket bey torunuyla diledigi gibi oynayamadan olecek. Kim verecek hesabini ?

ébruli
19-10-07, 05:28
bugün hs günü ve ben dün gece fragmanı gördüğümde ilk defa izlemesem mi diye düşündüm
:icon_sorr
evet biliyorum bir çoğunuz ahmet ve ruya kavusmasını bekliyorsunuz ama
ortada yabana atılmıcak bir hayat var oda necdetin hayatı
evet kendi seçti
evet bazen bencillikleri oldu
ama sırf sevdiği kadın için kayıtsız şartsız hayatının belkide en değerli yıllarını sırf onun olmayan bi hayat uğruna harcadı

şu anda forumda dehşet bir anti necdet havası var
ama siz aynı şekilde bir insanın hayatına dahıl olup şimdi belkide sonsuza kadar çıkıcak olsaydınız ne hisserdiniz:icon_sorr

rüya babasına kavusucak ama necdet hem yasemınden hemde ruyadan ayrılıcak

spdr
19-10-07, 05:33
kanımca bu sefer işe yaramayacak bu dilekler diziceçan:icon_sorr
yazık olacak şevkete:icon_sorr
---
bu arada günaydın forum:)
sabaha karşı gördüğüm hafif abuk rüyayı hemen sizinle paylaşmak istedim..
şimdi yaseminle necdet birlikte oluyorlarmış,bunu yaso hastaneye gidip(hamilelik testi yaptırıyor hastanede..tek gecede hamile kalma olasılığı normal insanlara göre daha yüksek olduğundan herhalde,hemen gidip test yapmışş) derin bir ohhh çektikten sonra anlıyorum rüyamda,başka sahne yok yoksaa:icon_whisaa yalnız şey var..necdet yasoyu öpmeye çalışıyor,yaso da yüzünü çeviriyordu suratında tiksinme dolu bir ifadeyle:icon_whis
sonraa efendiim,yasemin sevincinden tahterevalliye biniyor,ağzı kulaklarında inip inip çıkıyor..en sonunda daaa ahmete doğru koşuyordu ki uyandımm

kendimi uyumak için zorladım bugün ilk defa..ama nafile:bilmim
----
annemden hs incisi editi:annem çoğu zaman izlemiyor hs yi..
ama dün fragmanı izleyince sylediklerini aynen iletiyorumm...
anne:şu kızın ağlaması da beni öldürdü:hıh(bilin bakalım kimden bahsediyorr..)
annnem durdurak bilmiyor..devamm:şu oğlana da sinir oluyorum:hıh(isim vermeme gerek var mı acep?)
ayşeçan:yanii..ahmeti seviyoruz dimi annee..:happy0064
anne::img-yes::good:
ayşeçan:birrr daha söyleeee...ahmeti ben de seviyorum anneeee:img-in_lo
----
iyi sohbetler çanlarım..
umarım akşam şevket ölmez..

arwen61
19-10-07, 08:00
soğuk ama güzel bir hs gününden hepinize günaydınbye

nihayet cuma geldi bugün büyük gün mahkeme,yaseminin cevabı,rüya-ahmet buluşması,şevketin kalp krizi,yaso-necdet ayrılığı,deniz-yaşar kamp günleri derken epey hareketli ve güzel bir bölüm bizleri bekliyor geri sayım yapalım çanlar;

yeni bölüme tam 12 saat var

edit:ayşeçanım o nasıl rüya öyle aman diyelim biz ahmetjunıor istiyoruz frekanslarda bir karışıklık olmuş sanırım:)

buün yine yoğunum ama fırsat buldukça buraya kaçamak yapacağım:img-wink:
görüşmek üzerebye

SONAY T.
19-10-07, 08:31
necdetin saç modeli benide rahatsız ediyor bence bu şekil ona hiç yakışmıyor saçları daha kısa olsa çok daha güzel görünebilir o zamanda erkeklerin saçları genelde böyleymiş galiba yani ne çok uzun ne çok kısa birazda ondan böyle yapıyorlar herhalde ama tez zamanda saçlarını daha kısa yaparsa bence çok iyi olacak:img-yes:
onun için özel çalışma yapacağım amma sinir oluyorum yapmak içimden gelmiyor..Yasemin'e yakın olmak için Rüya'ya baba olmayı kabul etti..artık bırakmak ona zor geliyor olabilir...
saçları bir de ince telli, uçuyor resmen..:img-yes:

hemşehrim bugün soğuk değil güneş alan alanlar mevsim normalinde değil mi?..3 gün yağmur yağdı ..dün ve bugün açık ve güneşli...:img-yes:
akşam kaç dizim var sırada bi bilsem...:img-blush:img-blush

Ben aslında necdeti ilk bölümlerde severdim hatta yasemine ümitsizce aşık diye çok üzlüyodum onu için amma velakin yıllar gecitikce necdet saflıgın insanlıgın kaybetti daha dogrusu evlendikten sonra ahmet cafeye gitti ya necdet'le konusurken necdet yasemin benim karım anlıyabiliyorumsun demişti böyle çok kibirli bir sekilde o an öldü benim için...hiç üzlmüyorum onu için bencilginin cezasın ceksin...

ilk bölümlerde Yasemin Necdet'lerin pastanesine gelip doğum günü pastası siparişi vermişti..:img-yes::img-yes:..o günlerdeki saf, çıkarsız halleri güzeldi..sonradan itici oldu...:img-in_lo

kanımca bu sefer işe yaramayacak bu dilekler diziceçan:icon_sorr
yazık olacak şevkete:icon_sorr

iyi sohbetler çanlarım..
umarım akşam şevket ölmez..
üzgünüm ama akşam yazmıştık..sanırım bu kez gidici ...üstelik diğer diziye geçti...adam sabıkalı..:img-yes:

çalıkuşu78
19-10-07, 08:56
şevketi öldürmeyip oyuncu değişikliği yapabilirlerdi.. ölümünün bir önemi var galiba.. ahmetle rüyayı yakınlaştıracak bir olay var burda bence.. inşallah ölümü bir işe yarar..
herşeye rağmen yasemin necdet kadar acımasız değil bence.. yasemin necdete ümit vermedi hiçbir zaman.. ama necdet güzideye ümit verdi.. güzideyi kullandı.. güzideye yaptıkları çok kötü bence.. güzide birşey beklemeden aşık oldum dese bile necdetin onu hiçbirşey yerine koymaması çok acı.. necdet güzideye yaptıklarının cezasını çekmeli bir şekilde..güzide ona çektirmeli ama nerdeee cariye gibi etrafında olacak yine sanırım..

bir_adı_yok
19-10-07, 08:58
madem rüyalardan gidiyoruz bende sabaha karşı gördüğüm abuk rüyayı anlatayım......

karlı bir hava, heryer bembeyaz...
geniş bir alan....
ahmet bitaraftan geliyyyy
yasemin bitaraftan...
ahmet bir eve giriyy..
evde de ayla varmış....
ahmet ayla ile evli, nişanlı vs. değilmiş ama günün her saati onu ziyaret ediyomuş güya...
yasemin de gözü yaşlı ahmet'i izliyodu...
...
rüyam aynen böyleydi valla...hayırlara tebdil olaması dileğiyle:img-grin2....

badger
19-10-07, 09:11
Cok haklisin Dizice... Ya Ahmet'e birsey olsaydi ? Ruya az kalsin olecekti, ne babasi ne de kizcagiz gercegi ogrenemeden. Hiç dusunmedi Yasemin. Dunyaya kazik cakacagiz saniyor herhalde. Ya da insanlarin duygulariyla, hayatlariyla boyle kolayca oynanabilecegini... Hadi Necdet bey gule oynaya, kendisi istedi bu hayati. Ailesinin ne suçu vardi, seneler sonra torun bildikleri kizin kendilerinin olmadigini ogrendiler. Ne aci... Sevket bey torunuyla diledigi gibi oynayamadan olecek. Kim verecek hesabini ?

Bu hesap çok zor..Sezon başlamadan önce bu ince hesaplaşmanın yapılması gerekliliğini defalarca dillendirdik bu forum sayfalarında...Dili olsa da anlatsa..

Kaç kere Yaseminle Necdetin bu yüzden yatacak yerleri yok! dedim...Ne demek biri kendini elaleme rezil olmaktan kurtaracak, biri de sırf sevdiğini yanında tutacak diye hayatlar dalga geçirilircesine mahvedilecek ve şimdiye kadar izlediklerimiz sahnelerle geçiştirilecek..Bu kadar basit mi kandırılmak???...Zihinlerimize hakaret edilmesi buydu..

Kaç kere dedim..Ya Kıbrısçıkta Ahmet ölseydi..Ya da Rüya o hastalıktan kurtulamayıp neticesinde bir araz ya da ölüm olsaydı?...Yatacak yerleri hiç kalmazdı..

Dün Zeynop bir yerde gördüğü bir ifadeyi foruma taşımış..Aileyi aile yapan kan değil...Sevgidir..Evet sevgidir de..Kanı da boşa geçiremezsiniz..Kan+Sevgi ikisinin kombinasyonu en mükemmelidir..Kan, aidiyet duygusunu getirir, sevgi de pekiştirir..Birinin yokluğunda mutlaka bir eksiklik vardır...
Kaldı ki ben , Necdeti bu sınıflandırmalara hiçç sokmuyorum..çünkü onun babalığının temeli yalana ve kandırmalara dayandığından, bilinen tüm güzellikleri silip süpürmektedir..

Sevgili Ebrucuk,

Benim necdete en başından beri kızma sebebim, hayatını kendini ve başkalarını kandırmakla geçirdiği içindir..İyi bir insandır..olabilir..ama yaptıkları, en başta hem kendine hem de başkalarının hayatına haksızca zarar vermesidir ve bütün inayetini bir anda silip süpürmektedir..O yüzden benim gözümde bir nevi zararlı bir şahsiyettir..Sırf bir Yasemin aşkına sahip olması ve bunu mantıksızca en derinden hissetmesi, onu ne yazık ki mazur gösteremez.Bunun bir karşılığının olmadığını bal gibi bilip hala daha bir takım atraksiyonlarla devam ettirmeye çalışması..tamamen onu zavallı bir konuma sokuyor..Diyeceksiniz Yasemin onu bu duruma sokuyor..Hayır değil..buna kendisi gönüllü..Koskoca adam..zeki de bir kişi..herşeye kafa yetiştirmeyi biliyor..Bir konuya geldiğinde bir derecede o bencilliği tutuyor ve mantıksızlaşıyor...ve artık şayet Yasemin mahkemede Rüya Ahmetin kızıdır dedikten sonra lütfen vazgeçsin...Çünkü bir mantığı yok, onları yanında tutmasının anlamı kalmadı..Zaten başından beri yoktu...Çalınmış anların keyfini sürdürdü..yaseminin aymazlığından faydalanarak uzatmalrı oynadı..Uzattıkça kendi kendine bağlanmaları arttı..Keşke, Yasemin Kıbrısçıka gideceği gece, onurlu bir adam olarak Yaseminin oraya gitmesine onay verseydi..Yaseminin onunla konuşma yapmasını beklemeden..Bu senin ve Rüyanın en doğal hakkıdır..inanıyorsan git! diye ama yok..çaresizce debelenmeyi bekledi ve sonunda gitmediğini görünce ona kaldıklarını düşündü..bunu bile sorgulamadı..Yaseminle nedenini derinlemesine konuşmadı..Necdet, hep isteklerinin sığ sularında gezindi...
Benim kızdığım ve eleştirdiğim nokta bu..hayatını başkalarının isteklerini kendi bencilliklerine göre yönlendirdi ve silikleştirdi..Hep olmak ya da yapmak istediklerini bu kılıflara uydurdu ve kaybetti...

Umarım o Sevda tepesindeki sahnede, Rüyaya ve Yasemine yeni hayatlarına başlamalarına uygun bir şeyler söyler...Ufak bir hikaye anlatır..Kayıp bir anneyi ve kızını burada buldum, diye..Şimdi onları kaybeden babalarına teslim ediyorum gibilerinden..bknz:inşallah Necdet!:img-yes:
bugün hs günü ve ben dün gece fragmanı gördüğümde ilk defa izlemesem mi diye düşündüm
:icon_sorr
evet biliyorum bir çoğunuz ahmet ve ruya kavusmasını bekliyorsunuz ama
ortada yabana atılmıcak bir hayat var oda necdetin hayatı
evet kendi seçti
evet bazen bencillikleri oldu
ama sırf sevdiği kadın için kayıtsız şartsız hayatının belkide en değerli yıllarını sırf onun olmayan bi hayat uğruna harcadı

şu anda forumda dehşet bir anti necdet havası var
ama siz aynı şekilde bir insanın hayatına dahıl olup şimdi belkide sonsuza kadar çıkıcak olsaydınız ne hisserdiniz:icon_sorr

rüya babasına kavusucak ama necdet hem yasemınden hemde ruyadan ayrılıcak

SONAY T.
19-10-07, 09:20
Zavallı Necdet'in bir sevimli resmini yakalayamadım...ancak necdet yasemin rüya üçü bir yerde resimlerinden seçtiğim Beren Saat çalışmasını sizlere sunuyorum..napayım OY bu dizde sevimli değil..:img-yes:

http://img528.imageshack.us/img528/3747/beren11kopyavt0.png
Bu resim de yaseminin nasıl ifadesi var:img-wink:
a)necdet gizli ortağım sen de olmasan:img-yes:
b)Necdet senden gına geldibye
c)Rüya babana benziyorsun, necdetten uzaklaş kızım..
d)...havalar çok güzellllll:happy0064:happy0064

edit:Badgercim ben de lazkızı ama..bundan bişey anlamadım......Yine kandırmeyşın opereyşına tam gaz devam edecek...:img-blush:img-blush:img-blush:img-yes::img-yes:

badger
19-10-07, 09:32
şevketi öldürmeyip oyuncu değişikliği yapabilirlerdi.. ölümünün bir önemi var galiba.. ahmetle rüyayı yakınlaştıracak bir olay var burda bence.. inşallah ölümü bir işe yarar..
herşeye rağmen yasemin necdet kadar acımasız değil bence.. yasemin necdete ümit vermedi hiçbir zaman.. ama necdet güzideye ümit verdi.. güzideyi kullandı.. güzideye yaptıkları çok kötü bence.. güzide birşey beklemeden aşık oldum dese bile necdetin onu hiçbirşey yerine koymaması çok acı.. necdet güzideye yaptıklarının cezasını çekmeli bir şekilde..güzide ona çektirmeli ama nerdeee cariye gibi etrafında olacak yine sanırım..

Necdete acımasız demeyelim..
Onun sorunu...ne istediğini bilememek..Şu ergen hayallerinden kurtulup bir an önce yetişkin bir adam olarak şu hayallerine kendini biraz olsun kaptırmaktan vazgeçip, gerçek hayata iniş yapsa da..hayatını kaçırmaktan bir vazgeçse...
Bu ne istediğini bilememek, hayaller aleminde yaşamaktan ötürü Güzideyi üzecek...Hem Yaseminle olmayı hayal edecek...ama Güzideyi sevmeden, onunla beraber olmaya devam edecek gibi geliyor...Yine kandırmeyşın opereyşına tam gaz devam edecek..hem kendini hem de başkalarını...bknz:ne yazzıkk!:img-cool2

arwen61
19-10-07, 10:13
öğle molası cuma namazı için herkes gitti bende hemen size koştum forumçanlarımbye

sonaycığım beren saat çalışman çok güzel olmuş ellerine sağlık:good: bana orada pek bir umutsuz bakıyormuş gibi geldi:img-yes:

necdet içinse bu akşam herşeyin sonu gelmiş olacak aşkı,rüyası,hayatı tamamen tersine dönecek güzide onu bırakmaz teselli eder diye düşünüyorum yeterki necdetten istediği elektriği alsın

elektrik dedimde aklıma geldi dün akşam kavak yellerinde efe abajurdan çarpılan kız arkadaşına şundan aldığın elektriğin daha fazlasını ben senden aldım demişti bu varsayıma göre necdetin yüksek gerilimine kapılan güzide oluyor değilmi:img-wink:

badgerçanım yaptığın tespitlere katılmamak elde değil üstüne diyecek hiçbir sözüm yok:good:

şevket içinse artık üzülmeyeceğim o oyuncuya karşı antipati duymaya başladım eğer çok sevdiğim bir dizide oynayacağını görürsem acaba ne zaman sıkılıp bırakır diye düşünüp o diziden vazgeçme olasılığımı arttıracak:icon_sorr

babası öldükten sonrada ahmet ne yapar bilemiyorum ama sanırım rıza onu yalnız bırakmaz nede olsa çocukluk arkadaşının emaneti hemde kızının aşkı,torununun babası ahmetin 2.babası olacaktır:img-yes:

bu zor günlerindede yasemin inşallah ahmetin yanında ona destek olur rüya ilede birlikte bu acıyı hep beraber atlatırlar...

zeyneps
19-10-07, 10:15
Merhaba forumçanlar bye

Bugün evdeyim istediğim kadar konuşurum ama çok talihsiz bir seyirciyim ben hem Ahmet'ten yüzüm gülmüyor bir türlü hem de misafir glecekmiş akşama:hıh Tam zamanını buldular yoksa benim Ahmet'i sevdiğimi duyup bana inat mı yapıyorlar nedir:hıh(heralde paronayak oldum :icon_whis)

Ayşeçan farketmediğimi sanma anneni de Ahmet'ten yana çekiyorsun ki Ahmet'le aranızda engel kalmasın dimi :hıh Ama boşuna uğraşma aranızdaki en büyük engeli unutuyorsun heralde :icon_whis evet evet doğru bildin ben :img-yes::hıh

Yasemin niye orda ağlıyor çok merak ettim Necdet belki de Yasemin'e Kıbrısçık'a gitmesiyle ilgili bir şey söylüyordur
Necdet:Yasemin yo yooo anlıyorum senin için o vardı hep bana acıdığın için benimle kaldın sadece
Yasemin:Necdeet!Böhüü hick
Necdet:Mühim değil Yasemin hiç mühim değil artık sen de artık mutlu olmayı hakediyorsun bence bundan sonra görüşmememiz daha iyi bir daha seninle görüşmek istemiyorum Yasemin
Yasemin:Böhühühühü hick:img-cray::hıh

Badgerçan çok güzel anlatmışsın ellerine sağlık brava :good:

arwen61
19-10-07, 10:28
Merhaba forumçanlar

Bugün evdeyim istediğim kadar konuşurum ama çok talihsiz bir seyirciyim ben hem Ahmet'ten yüzüm gülmüyor bir türlü hem de misafir glecekmiş akşama:hıh Tam zamanını buldular yoksa benim Ahmet'i sevdiğimi duyup bana inat mı yapıyorlar nedir(heralde paronayak oldum)

Ayşeçan farketmediğimi sanma anneni de Ahmet'ten yana çekiyorsun ki Ahmet'le aranızda engel kalmasın dimi Ama boşuna uğraşma aranızdaki en büyük engeli unutuyorsun heralde :icon_whis evet evet doğru bildin ben

Yasemin niye orda ağlıyor çok merak ettim Necdet belki de Yasemin'e Kıbrısçık'a gitmesiyle ilgili bir şey söylüyordur
Necdet:Yasemin yo yooo anlıyorum senin için o vardı hep bana acıdığın için benimle kaldın sadece
Yasemin:Necdeet!Böhüü hick
Necdet:Mühim değil Yasemin hiç mühim değil artık sen de artık mutlu olmayı hakediyorsun bence bundan sonra görüşmememiz daha iyi bir daha seninle görüşmek istemiyorum Yasemin
Yasemin:Böhühühühü hick:img-cray::hıh

zeynepçanım demek misafiriniz var geçmiş olsun ben cuma akşamları kimseye ne giderim nede eve davet ederim

cazgır savaşlarınıda erken başlatmışsınız hadi kolay gelsin:good:

yaseminin orada niye ağladığını hepimiz merak ediyoruz muhtelemen necdetin söylediği dokunaklı veda sözleri ağlatmıştır ama ben dayanamadım yine bununla ilgili aklıma apsürt bir diyalog geldi;

necdet:yasemin

yasemin:efendim necdet

necdet:bugün sizin okula aşıcılar geliyormuş herkes aşı olacak biliyorum sen korkarsın ama

yasemin::img-fear2 ne aşımı aman allahım hemen kaçayım

necdet:çok üzgünüm yasemin kaçmazsın okulda olacağın biliniyor hem hem:icon_cry:

yasemin:evet hem?

necdet:sizin bölümün aşılarını ayla yapacakmış kolum kadar bir şiringayla sırıtarak okuldan içeri girdiğini gördüm:(

yasemin:hayırrr bittim ben kaçamıyorumda ulen ayla yaktın beni:img-cray:(yasemin ağlayarak kalkıp hızla uzaklaşır oradan)

necdet:elveda yasemin,elveda aşkım:sad53:

böyle olabilirmi acaba?:blink::img-pilot

SONAY T.
19-10-07, 10:28
sonaycığım beren saat çalışman çok güzel olmuş ellerine sağlık:good: bana orada pek bir umutsuz bakıyormuş gibi geldi:img-yes:
...
beğenmenize sevindim..
umutsuz değil de yolun sonuna gelmiş gibi bakıyor katılıyorum..bu da d9 şıkkı olsun......:img-yes:

necdet içinse bu akşam herşeyin sonu gelmiş olacak aşkı,rüyası,hayatı tamamen tersine dönecek güzide onu bırakmaz teselli eder diye düşünüyorum yeterki necdetten istediği elektriği alsın
...
Yasemin'le yolun sonuna gelen Necdet artık Güzide ile yeni bir yola çıksın...:img-yes:

şevket içinse artık üzülmeyeceğim o oyuncuya karşı antipati duymaya başladım eğer çok sevdiğim bir dizide oynayacağını görürsem acaba ne zaman sıkılıp bırakır diye düşünüp o diziden vazgeçme olasılığımı arttıracak:icon_sorr
...
ilk bölümlerdeki uçak kazası ve Ahmet'in Rıza amcasını kurtarmasıyla kaynaşma süreci başlamıştı..ancak elde olmayan sebeplerden yanlış taraflar oldular..şimdi tekrar kaynaşma zamanıdır...:img-yes:

Zeynep cim, Ahmet baş röl oyuncusu hemen yüzü yüzü glemez...yasemin hatasız olamaz başröl oyuncusu...
Ahmet'i ilk yanında olan kişilerden ,teselli eden Ayla olacaktır diyorum..:img-yes::img-yes:

badger
19-10-07, 10:29
Zavallı Necdet'in bir sevimli resmini yakalayamadım...ancak necdet yasemin rüya üçü bir yerde resimlerinden seçtiğim Beren Saat çalışmasını sizlere sunuyorum..napayım OY bu dizde sevimli değil..

http://img528.imageshack.us/img528/3747/beren11kopyavt0.png
Bu resim de yaseminin nasıl ifadesi var
a)necdet gizli ortağım sen de olmasan
b)Necdet senden gına geldibye
c)Rüya babana benziyorsun, necdetten uzaklaş kızım..
d)...havalar çok güzellllll

edit:Badgercim ben de lazkızı ama..bundan bişey anlamadım......Yine kandırmeyşın opereyşına tam gaz devam edecek...

C yi seçeyim...:img-yes: Rüya babasına çok benziyor...:img-yes:B
Gürsoy kanı daha homojen Rüya da..:img-icecr

Kandırmeyşın opereyşın....Kandırma operasyonu, işlemi, harekatı:)

Necdet kendini kandırma harekatına devam edecek görünüyor demek istemiştim..:img-yes:

Lazkızı editi: Bu arada ben de Lazkızıyım...:icon_whis
zamanla benim farklı sıfatlı ya da tanımlamalı ifadelerime alışırısın..:img-wink:

zeyneps
19-10-07, 10:33
Zeynep cim, Ahmet baş röl oyuncusu hemen yüzü yüzü glemez...yasemin hatasız olamaz başröl oyuncusu...

Aslında öyle gibi görünüyor değil mi ama son zamanlarda nedense herkes bu diziyi "Necdet'in götürdüğünü" söylüyormuş eee tabi haklılar Amet yerine bol bol pastanede Necdet,evde Necdet ,hastanede Necdet ,Güzide'yle Necdet sahnesi izliyoruz adam gibi bir Ahmet sahnesi bile izleyemiyoruz hani bu efsane bir aşktı da bu aşkın tarflarından biri Ahmet'ti:hıh

Edit:Aslında şimdi düşündüm de önemli olan bir karakterin çok görünmesi değil az ve öz görünüp ne derler "az konuşup çok iş yapmak" işte neyseki biz Ahmet karakterini böyle sahnelerde görüyoruz ...Necdet karakterini ise maalesef her sahnede görüyoruz ama onunki de şöyle oluyor "laf var ama icraat yok" ya da "hoş ama boş sözler" :img-yes:

Edit:Sonaycığım ellerine sağlık :img-blush

arwen61
19-10-07, 10:40
Gürsoy kanı daha homojen Rüya da..:img-icecr

Necdet kendini kandırma harekatına devam edecek görünüyor demek istemiştim..:img-yes:

zamanla benim farklı sıfatlı ya da tanımlamalı ifadelerime alışırısın..:img-wink:

homojen kan ilahi badgerçan tuttum bunu:good: :)

necdet artık kendini kandırmaz çünkü gerçekler birer birer hayattaki yerlerini almaya başladı saklanacak hiçbirşey kalmadı zaten ahmette artık rüya ile ilgili hiçbir olumsuzluğa izin vermez necdet rüyayı yine görür ama ahmet yavaş yavaşta olsa rüyanın gerçek babası olarak yerine oturur :img-yes:

edit:badgerçanım aslan lazkızım benim ne güzel forum lazkızı doldu:img-icecr
kandırmeyşın opereyşın artık kandırameyşın opereyşın oldu canım:img-wink:

SONAY T.
19-10-07, 10:41
C yi seçeyim...:img-yes: Rüya babasına çok benziyor...:img-yes:B

**
anlaşıldı hemşehrim... **kandırmeyşin operasşin***.peki ya şu**sen benim olacaksın**nasıl ifade etmeli..:icon_whis..

Aslında öyle gibi görünüyor değil mi ama son zamanlarda nedense herkes bu diziyi "Necdet'in götürdüğünü" söylüyormuş eee tabi haklılar Amet yerine bol bol pastanede Necdet,evde Necdet ,hastanede Necdet ,Güzide'yle Necdet sahnesi izliyoruz adam gibi bir Ahmet sahnesi bile izleyemiyoruz hani bu efsane bir aşktı da bu aşkın tarflarından biri Ahmet'ti:hıh

Edit:Aslında şimdi düşündüm de önemli olan bir karakterin çok görünmesi değil az ve öz görünüp ne derler "az konuşup çok iş yapmak" işte neyseki biz Ahmet karakterini böyle sahnelerde görüyoruz ...Necdet karakterini ise maalesef her sahnede görüyoruz ama onunki de şöyle oluyor "laf var ama icraat yok" ya da "hoş ama boş sözler" :img-yes:
Necdet'in sonu Cihan Genco gibi olmasın..her yerde her zaman görünen Cihan bu sezon 3.cü bölümde getti..
Necdet bu diziden çıkarsa yeni kötü adam bulmak zorunda kalırız..aman kalsın..**Güzide ile yakınlaşsın...:img-yes::img-yes:

badger
19-10-07, 10:56
Ehh tabii Necdetin bu Yasemin ve Ahmetin büyük aşkları hakkındaki büyük katkıları olduğunu unutamayız...Yasemin, karşısında mükemmele yakın??!!??(burası tartışmaya açıktır) kendisini çok seven bir aşık adamın tüm atraksiyonlarına karşın Ahmete olan aşkını kaybetmediğini de vurgulamanın en önemli taşlarından biriydi bu hikayede...:icon_whis bknz:bir aşkın büyüklüğünü anlatabilmek için Necdet gibi bir karaktere ne gibi ihtiyaç vardı ki??

Ben, Necdetin hikayedeki payının şu şekilde olduğunu düşünüyorum..Aşkın iki yüzünden birini anlatmada kullanıldı..Aşk iki türlü yaşanır dersek:
1- Aşk, karşındakini özgür bırakıp, hür iradesiyle seni olduğun gibi sevmesini sağlamak...bknz:Ahmet, aşk özgür bırakmaktır

2- Aşk, karşıdaki yani sevdiğini, ne olursa olsun yanında tutmak...aşırı korumacılık..Seni sevmesi için zorlamak...bunun adına hertürlü günahı bile göze almak...bknz:Necdet, aşk için her yol mübahtır..

Onların sergiledikleri karakterler buydu..

Ama en berbatı...ortalarındaki kadın yani ikisinin de aşık olduğukadın...bu iki kategoriden hiçbirine girmeyen...kararsız, ne olduğu anlaşılamayan aşık??? bir kadın..

arwen61
19-10-07, 11:04
Ehh tabii Necdetin bu Yasemin ve Ahmetin büyük aşkları hakkındaki büyük katkıları olduğunu unutamayız...Yasemin, karşısında mükemmele yakın??!!??(burası tartışmaya açıktır) kendisini çok seven bir aşık adamın tüm atraksiyonlarına karşın Ahmete olan aşkını kaybetmediğini de vurgulamanın en önemli taşlarından biriydi bu hikayede...:icon_whis bknz:bir aşkın büyüklüğünü anlatabilmek için Necdet gibi bir karaktere ne gibi ihtiyaç vardı ki??

Ben, Necdetin hikayedeki payının şu şekilde olduğunu düşünüyorum..Aşkın iki yüzünden birini anlatmada kullanıldı..Aşk iki türlü yaşanır dersek:
1- Aşk, karşındakini özgür bırakıp, hür iradesiyle seni olduğun gibi sevmesini sağlamak...bknz:Ahmet, aşk özgür bırakmaktır

2- Aşk, karşıdaki yani sevdiğini, ne olursa olsun yanında tutmak...aşırı korumacılık..Seni sevmesi için zorlamak...bunun adına hertürlü günahı bile göze almak...bknz:Necdet, aşk için her yol mübahtır..

Onların sergiledikleri karakterler buydu..

Ama en berbatı...ortalarındaki kadın yani ikisinin de aşık olduğukadın...bu iki kategoriden hiçbirine girmeyen...kararsız, ne olduğu anlaşılamayan aşık??? bir kadın..

çanım yasemin kararsız mararsız ama ahmeti kendine deli gib aşık etti yıllarca evlendiği hatta çocuğunun necdetten olduğunu sanmasını sağladığı halde ahmet ondan vazgeçmedi,necdet her şartta onu kabul etti yaseminin bu kadar tutarsızlık içinde gönül işlerinde nasıl bu kadar başarılı olduğunu anlayabilende beri gelsin:img-yes:

badger
19-10-07, 11:11
çanım yasemin kararsız mararsız ama ahmeti kendine deli gib aşık etti yıllarca evlendiği hatta çocuğunun necdetten olduğunu sanmasını sağladığı halde ahmet ondan vazgeçmedi,necdet her şartta onu kabul etti yaseminin bu kadar tutarsızlık içinde gönül işlerinde nasıl bu kadar başarılı olduğunu anlayabilende beri gelsin:img-yes:

Merak etme...:) Yasemin de bu işi nasıl becerdiğinin farkında değil...Ona bir fırsat verildi..Bunu bir şekilde elde etti...Ahmetin aşkı...Şimdi artık bilinçsizce elde ettiğini bilinçli bir şekilde devam ettirme vaktinde..Yoksa o aşk treninden atılacak..:icon_whis

yasemin ve Ahmet aşkı için önceki aylarda aşk için yaptığım genel bir tanımlama vardır, onlarınki o..Kazı çalışmasına gireyim de oradan bir çıkartayım..Tekrar yazacak gücüm yok!!:img-wink:

yamisis
19-10-07, 11:16
ahhhhh ah bu bölüm nasıl ağlamadan duracağım ya necdetle ruyanın ayrılacağı sahnede nasıl durucam bilmiyorum mümkünse o sahnede ahmetle yasemin olmasında sahneyi görüntüleriyle mahvetmesinler bi zahmet..aldı işte ahmet sevinsin yani zaten bi gün alınacağı belliydi ben bile bunu istiyodum haklı buluyodum..ama ahh ah bu bölümde necdetime çok üzüliciiim.:(:(:(

ya bide en korktuğum şey necdet diyoduki elveda yasemin elvede aşkım diyodu intihar mı edecek ne:O:O:O hayır ya yapmasın böle bişi senaristler ama ruya bu şak diye kabullenmezsanmam yani 7 yıl başkasına baba didi ahmete biraz zor alışır yani alışır ama zor alışır kanımca..yasemin le necdet sanırım adada söyleyeckeler ruyaya gerçeten bide şeyi merak ettim necdetle yasemin nertde ydi konuşurlarken ve yasemin neye ağlıyodu? gerçi yasemin bu yine bulmuştur ağlayacak bişeyler.....:D

ha bide hazır yasemin tepelerde gezinirken atıversin kendini bi zahmet o tepeden..sevda tepesi olmasada olur yeterki sağ çıkamayacağı bi tepe olsun lütfen:D:D
belki ruyaya söylerken ayağı filan kayıp düşer de kurtuluruz

ya necdet kendini aşırı salmış ama ya o saç neydi hippimi olacak oyksa ?:O
yoksa geçen bölümde teoyla konuşurken farklı bi hayttaan kastı bu muydu ? ruyayaı kaybedecek yasemin zaten ölmüşte ağlayanı yok belki necdette hippi olup uzaklara kaçar...:O
napsın adam bu kadar işin içinde bi de saçıylamı uğraşacak tı:D

fatma-1721
19-10-07, 11:17

Valla tecrübelerime dayanarak yaziyorum:"Kacan kadin kovalanir"canim,buda erkeklerin ortak huyu galiba:icon_whis erkekler nekadar kültürlü,kadinlarin düsüncelerine saygili olursa olsun,biz karadenizlilerin(balikcilarin)bir sözü olan "kacan balik tatli olur"misali,hep zor olanin,aci verenin,pesinde kosturanin arkasindalar,istisnalar var tabii ama hepimizin de bildigi gibi istisnalar kaideyi bozmaz,Ahmet ve hatta Necdet de bunun örnekleri.

Not:Herkese merhaba:)

badger
19-10-07, 11:21
Valla tecrübelerime dayanarak yaziyorum:"Kacan kadin kovalanir"canim,buda erkeklerin ortak huyu galiba:icon_whis erkekler nekadar kültürlü,kadinlarin düsüncelerine saygili olursa olsun,biz karadenizlilerin(balikcilarin)bir sözü olan "kacan balik tatli olur"misali,hep zor olanin,aci verenin,pesinde kosturanin arkasindalar,istisnalar var tabii ama hepimizin de bildigi gibi istisnalar kaideyi bozmaz,Ahmet ve hatta Necdet de bunun örnekleri.

Belli bir süre için bu söylediğin geçerli...Kaçan kovalanır da..ama belli yere kadar...İnsan, bu hayata manevi olarak mutlu olma ve maddi olarak da üremek için geliyorsa...Bu kaçma kovalama işi bir yerde, bu ihtiyaçların ortaya çıktığı anda biter..:icon_whis

fatma-1721
19-10-07, 11:25
Belli bir süre için bu söylediğin geçerli...Kaçan kovalanır da..ama belli yere kadar...İnsan, bu hayata manevi olarak mutlu olma ve maddi olarak da üremek için geliyorsa...Bu kaçma kovalama işi bir yerde, bu ihtiyaçların ortaya çıktığı anda biter..:icon_whis

Gercek hayatta biter de,dizilerde bitmiyor,bittigi zaman dizide bitiyor(Cemberimde Gül Oya haric).Diziler hep bu kacma-kovalamaca felsefesiyle isleniyor nedense:icon_whis hatta Cansel Elcin bir röportajinda,"bana sorarsaniz Yasemin ve Ahmet birlesmesin,asklari böyle cok daha güclü" demisti.

yamisis
19-10-07, 11:30
zeynepçanım demek misafiriniz var geçmiş olsun ben cuma akşamları kimseye ne giderim nede eve davet ederim

cazgır savaşlarınıda erken başlatmışsınız hadi kolay gelsin:good:

yaseminin orada niye ağladığını hepimiz merak ediyoruz muhtelemen necdetin söylediği dokunaklı veda sözleri ağlatmıştır ama ben dayanamadım yine bununla ilgili aklıma apsürt bir diyalog geldi;

necdet:yasemin

yasemin:efendim necdet

necdet:bugün sizin okula aşıcılar geliyormuş herkes aşı olacak biliyorum sen korkarsın ama

yasemin::img-fear2 ne aşımı aman allahım hemen kaçayım

necdet:çok üzgünüm yasemin kaçmazsın okulda olacağın biliniyor hem hem:icon_cry:

yasemin:evet hem?

necdet:sizin bölümün aşılarını ayla yapacakmış kolum kadar bir şiringayla sırıtarak okuldan içeri girdiğini gördüm:(

yasemin:hayırrr bittim ben kaçamıyorumda ulen ayla yaktın beni:img-cray:(yasemin ağlayarak kalkıp hızla uzaklaşır oradan)

necdet:elveda yasemin,elveda aşkım:sad53:

böyle olabilirmi acaba?:blink::img-pilot
ya bence necdetin elvede aşkım dediği sahne banktaydı yani orda yasemin yoktu sanırsam..yoksa yanlış m ıgördüm??
yaseminle necdet bi garip bi yerde konuşuyolardı.yeni bi mekan çıktı çanlar ya..töbe töbe...:D:D böyle bağ bahçe gibi bi yerdi sanırım .

işte ben orada ne konuştularını merak ettim

yaso: necdet bebişim ya bak walla alırız gene ruyayı ya.mahkemede neymiş sen üzülme yeterki.bi davada biz açarız üzülme sen ruyayı ahmety aldı diye
necdet: sus yasemin.kalbimi kırdın sen.ne kirli çamaşırların varmış senin öyle ne arra kıbrısçığa gittin ? kaşla göz arasında ne işler çevirdin?
yaso: ama böle diyosun kalbimi kırıyosun bebişim.bak yapma böle saçlarına kurban olurum senin.
necdet: sus yalancııııııı.pabucumun mahkumuuuuuuu...bi seni içeri tıkmadılaaaaar...
yasemin: böhüüüüüüouuuuuuuuuuu.. necdet ama böhoouuuuuuuu..
necdet: git ruyayıda kaybettim sen zaten çok tan bittin benimi içün.daha ne söylemey geldin buraya
yasemin: ... sahi necdet burası niresi?
necdet: ne bilim yaw.koydular beni buraya elimede gazeteyi tutuşturdular yeni bi yer daha çıktı başımıza .
yasemin: hmç. güzelmiş ama kuşlar çiçekler falan.,içi...
necdet: sus bea. değiştirme konuyu . kosla oxi action max gibi bi adamın hayatın ı mahvettin ne istedin benim gibi bi adamdan...hayatımda silinemeycek lekeler bıraktın..
yasemin..böhöööuuu.neco yapma.necdet beni affet bebişim
necdet: gerriiiiiiiiii.git ahmedeeeeeee.gerrriiiiiiiiiiiii ....pabucumun yaseminiiiiiiiii...

arwen61
19-10-07, 11:37
Merak etme...:) Yasemin de bu işi nasıl becerdiğinin farkında değil...Ona bir fırsat verildi..Bunu bir şekilde elde etti...Ahmetin aşkı...Şimdi artık bilinçsizce elde ettiğini bilinçli bir şekilde devam ettirme vaktinde..Yoksa o aşk treninden atılacak..:icon_whis

yasemin ve Ahmet aşkı için önceki aylarda aşk için yaptığım genel bir tanımlama vardır, onlarınki o..Kazı çalışmasına gireyim de oradan bir çıkartayım..Tekrar yazacak gücüm yok!!:img-wink:

bilinçsiz bir şekilde elde ettiğini bilinçli bir şekilde devam ettirme vaktindede o bilinçsiz anında kendine köle ettiği erkek artık eskisi gibi değil tabiri caizse "maymun gözünü açtı" be çanım:img-wink:

Not:Herkese merhaba:)

vay fatmaçan sendede ne tecrübe varmış maşallah aslan hemşom:D

yasemin kaçan balık değildi aslında en başta farkında olmadan kaçan ahmetti kovalayan yasemin sonra bir günlükle herşey tersine döndü o zamandan sonra yasemin hep kaçtı ahmet hep kovaladı tavşan kaç tazı tut misali:)

sanada merhaba fatmaçanımbye

zeyneps
19-10-07, 11:39

Badgerçan aslında ne Necdet 'in ne de Yasemin'in aşkı Ahmet'inkiyle boy ölçüşebilir :img-yes::img-in_lo

Yasemin'e gelirsek evet haklısın Yasemin bu aşkı bilinçsizce elde etti aslında Yasemin o zamanlar bile korkak şımarık bir kızdı bu aşkın başlaması tamamıyle tesadüfen oldu bknz:Michelle'in günlüğü bulması ....

Bazı kişiler diyorlarki "oooo olur mu bir kere Yasemin Ahmet onu sevmediği zamanlarda bile onu seviyordu " ama bu sevgi yine tartışılır bir sevgidir Yasemin'de her genç kız gibi karşısındaki delikanlıdan etkilenmiş ve ona platonik bir sevgi duymaya başlamış ama o zamana kadar Yasemin'le Ahmet'in birbirleriyle arkadaş olduklarını bile sanmam belki babaları arkadaş olduğu için bir kaç "merhaba"ları vardır hatırlarsanız Ahmet Yasemin'i ilk gördüğünde Işık zannetmişti yani yüzünü bile pek hatırladığı söylenemez yani demek istediğim Yasemin kendine bir hayal alemi yaratmış ve Ahmet'i yüceltmiş bknz:platonik aşkın belirtileri ....Görünüşünden onun karakterine dair bir şeyler çıkarmış ve doğru da çıkarmış doğrusu:)Ahmet Yasemin'in hayalindeki Ahmet'ten daha fazlası çıktı ama olmayabilirdi de belki de Yasemin hayalkırıklığına uğrardı....ama hayalkırıklığına uğramadığı için bu hayalinde başlattığı aşka daha sıkı tutundu onun için bir değişiklik olmadı bknz:Yasemin:Hayatı değişecek olan ben değilim

Ahmet'se Yasemin'i sonradan farketti onunla ilgili her şeyi yavaş yavaş öğrendi ama onunki daha sağlam bir zemine dayanan bir aşktı çünkü Ahmet hayalinde Yasemin'e karşı bir duygu beslememişti belki beğeniyle farketti ama sonra aşık olduğu Yasemin'in güzelliği miydi onda gördüğü başka güzellikler miydi ...ve aşkı büyüyerek devam etti ...kendisi de söylediği gibi hiç bir zaman vazgeçmedi Yasemin'den ne başka biriyle evliliği onun aşkını köreltti ne de başka birinden çocuğunun olduğunu sanması...Yasemin için aşklarına sahip çıkmak için çok çabaladı Ahmet hem en başta hem de Kıbrısçık'tan dönmesinin ardından...

Ama Yasemin hiç bir zaman Ahmet kadar çabalamadı hiç bir zaman da Ahmet kadar üzülmedi ya da bu üzüntü hiç bir zaman seyirciye yansıtılmadı Yasemin'i hep şen şakrak neşeli halleriyle izledik kızına bakarken bile "bu benim sevdiğim adamın bir parçası " gözüyle bakmadı bir kez bile (işte bu yüzden seyirciye Yasemin'in aşkı inandırıcı gelmedi işte bu yüzden belki de seyirciler Yasemin'in aşkını bir çocukluk aşkı bir çocukluk hevesi olarak gördüler )

Yasemin bir anneydi belki ama Necdet'in ona olan aşkını öğrendiğinde gerçekçi bir tepki vermediği gibi onun için hem anneliğini göz ardı etti hem de aşkını göz ardı etti ..ileride daha büyük acılar yaşanabileceğini hiç hesaba katmadı oysaki bir anne olarak hep daha ilerisini düşünmeliydi ..Necdet için hem Ahmet'e hem Rüya'ya yazık etti ikisini de geri plana itti amacı neydi peki Necdet'i üzmemek peki ya ileride yaşanacak daha büyük üzüntüler ....hem Necdet'i üzmemek için kalması da ayrı bir saçmalıktı Necdet hiç üzülmeyecek miydi yani Yasemin Necdet'in gerçekten karısı olabilecek miydi hayır (Ahmet'i sevdiği sürece Necdet onu kabul etmezdi Yasemin'de zaten bir kez daha denemezdi böyle bir şeyi) peki sonsuza kadar böyle bir evlilikte tarafların üzülmemesi nasıl mümkün olabilir ????Necdet Yasemin'in onu üzmek istemediğinden de fazlasıyla üzülecekti ...ha tabi bu arada tek üzülen o da olmayacaktı Necdet'le birlikte kızı ,Ahmet ve kendisi de üzülecekti....keşke Yasemin bu aşk için sevdiği adam için daha fazla çabalasaydı gerçekten seven bir kadın ve anne gibi davranabilseydi ....

fatma-1721
19-10-07, 11:48
vay fatmaçan sendede ne tecrübe varmış maşallah aslan hemşom:D

yasemin kaçan balık değildi aslında en başta farkında olmadan kaçan ahmetti kovalayan yasemin sonra bir günlükle herşey tersine döndü o zamandan sonra yasemin hep kaçtı ahmet hep kovaladı tavşan kaç tazı tut misali:)

sanada merhaba fatmaçanımbye

Evet basta senin de yazdigin gibi durum farkliydi,Yasemin Ahmetin pesindeydi,sonra Ahmet Yaseminin pesinde pervane oldu simdi de sira yine Yaseminde herhalde ama fazla uzamasin artik bukadar maceraya benim de kalbim Sevket amca gibi dayanamayacak sanirim:img-yes:

Not:"tecrübelerime dayanarak" diye yazdigim icin yanlis anlamayin ve kusura bakmayin lütfen ama "etrafimdan gördügüm kadariyla" demek istemistim,yanlis bir tabir kullandim sanirim,tabii genellikle olaylar böyle basliyor ama bukadar uzamiyor,bukadar uzamasi dizilere ait bir özellik.

fatma-1721
19-10-07, 12:05
Yasemin kendine bir hayal alemi yaratmış ve Ahmet'i yüceltmiş bknz:platonik aşkın belirtileri ....Görünüşünden onun karakterine dair bir şeyler çıkarmış ve doğru da çıkarmış doğrusu:)Ahmet Yasemin'in hayalindeki Ahmet'ten daha fazlası çıktı ama olmayabilirdi de belki de Yasemin hayalkırıklığına uğrardı....ama hayalkırıklığına uğramadığı için bu hayalinde başlattığı aşka daha sıkı tutundu onun için bir değişiklik olmadı bknz:Yasemin:Hayatı değişecek olan ben değilim

Ahmet'se Yasemin'i sonradan farketti onunla ilgili her şeyi yavaş yavaş öğrendi ama onunki daha sağlam bir zemine dayanan bir aşktı çünkü Ahmet hayalinde Yasemin'e karşı bir duygu beslememişti belki beğeniyle farketti ama sonra aşık olduğu Yasemin'in güzelliği miydi onda gördüğü başka güzellikler miydi ...ve aşkı büyüyerek devam etti ...kendisi de söylediği gibi hiç bir zaman vazgeçmedi Yasemin'den ne başka biriyle evliliği onun aşkını köreltti ne de başka birinden çocuğunun olduğunu sanması...Yasemin için aşklarına sahip çıkmak için çok çabaladı Ahmet hem en başta hem de Kıbrısçık'tan dönmesinin ardından...

Ama Yasemin hiç bir zaman Ahmet kadar çabalamadı hiç bir zaman da Ahmet kadar üzülmedi ya da bu üzüntü hiç bir zaman seyirciye yansıtılmadı Yasemin'i hep şen şakrak neşeli halleriyle izledik kızına bakarken bile "bu benim sevdiğim adamın bir parçası " gözüyle bakmadı bir kez bile (işte bu yüzden seyirciye Yasemin'in aşkı inandırıcı gelmedi işte bu yüzden belki de seyirciler Yasemin'in aşkını bir çocukluk aşkı bir çocukluk hevesi olarak gördüler )

Yasemin bir anneydi belki ama Necdet'in ona olan aşkını öğrendiğinde gerçekçi bir tepki vermediği gibi onun için hem anneliğini göz ardı etti hem de aşkını göz ardı etti ..ileride daha büyük acılar yaşanabileceğini hiç hesaba katmadı oysaki bir anne olarak hep daha ilerisini düşünmeliydi ..Necdet için hem Ahmet'e hem Rüya'ya yazık etti ikisini de geri plana itti amacı neydi peki Necdet'i üzmemek peki ya ileride yaşanacak daha büyük üzüntüler ....hem Necdet'i üzmemek için kalması da ayrı bir saçmalıktı Necdet hiç üzülmeyecek miydi yani Yasemin Necdet'in gerçekten karısı olabilecek miydi hayır (Ahmet'i sevdiği sürece Necdet onu kabul etmezdi Yasemin'de zaten bir kez daha denemezdi böyle bir şeyi) peki sonsuza kadar böyle bir evlilikte tarafların üzülmemesi nasıl mümkün olabilir ????Necdet Yasemin'in onu üzmek istemediğinden de fazlasıyla üzülecekti ...ha tabi bu arada tek üzülen o da olmayacaktı Necdet'le birlikte kızı ,Ahmet ve kendisi de üzülecekti....keşke Yasemin bu aşk için sevdiği adam için daha fazla çabalasaydı gerçekten seven bir kadın ve anne gibi davranabilseydi ....

Yazdiklarin cok güzel :good: bircoguna katilyorum,ama

Ahmet Yasemine asik ve askina sonuna kadar sadik kalan,onun icin mücadele etmekten yilmayan,güclü bir karakter.

Yasemin Ahmete asik ama karsilasacagi zorluklara karsi direnme gücü olmayan zayif bir karakter ve bu karakteristik özelliklerinden dolayi askina ve sevdigine gerektigi gibi sarilamayan biri ama bundan dolayi Yaseminin Ahmete olan sevgisinin ,Ahmetin ona olan sevgisinden daha az oldugunu söyleyemeyiz bence.

zeyneps
19-10-07, 12:15
[/COLOR]

Yazdiklarin cok güzel :good: bircoguna katilyorum,ama

Ahmet Yasemine asik ve askina sonuna kadar sadik kalan,onun icin mücadele etmekten yilmayan,güclü bir karakter.

Yasemin Ahmete asik ama karsilasacagi zorluklara karsi direnme gücü olmayan zayif bir karakter ve bu karakteristik özelliklerinden dolayi askina ve sevdigine gerektigi gibi sarilamayan biri ama bundan dolayi Yaseminin Ahmete olan sevgisinin ,Ahmetin ona olan sevgisinden daha az oldugunu söyleyemeyiz bence.

Aslında ben zaten Yasemin Ahmet'i hiç sevmedi demiyorum ama öyle bir yansıtılıyorki sanki Yasemin'in ki çocukluk hevesi gibi görünüyor diyorum sanki hiç bir şey hissetmiyormuş gibi yansıtılıyor :img-yes:

Ama Ahmet'in aşkının hem Necdet'inkinden hem de Yasemin'inkinden daha sağlam bir temele oturduğu ve onların aşkından daha büyük olduğu konusunda hala ısrarlıyım vurgulamaya çalıştığım şey Ahmet'in aşkı bence onlarınkiden daha yüce bir aşk ..çünkü aşk veya sevgi biraz da çabalamayı gerektirir fedakarlık yaptırmayı gerektirir ne kadar zayıf bir karakterde olursan ol yoksa aşkın veya onu en az senin kadar sevmenin ne anlamı kalır ki ....az önce dediğime geleriz o zaman "laf var ama icraat yok"..."sevgi var ama emek yok" :good:

spdr
19-10-07, 12:23
zeynepçan..'buna rep verilmez de neye verilir' şeklinde bir ifadeyle sana rep vermek istedim fekat..you must dat..çıktı:icon_sorr
harika analiz:good:

söylediğin gibi:yasemin ahmetin hayaline aşık oldu...ve belki de ona ulaşmak imkansız geldiği için,onu gözünde fazlasıyla yücelttiği için ahmeti tanıdığında da ahmetin tüm fevkaladelikleri yasemine normal gelmeye başladı..
ahmetse yaseminde gördüğü her yeni şeye aşık oldu...saflığına,küçüklüğüne hatta çıplak ayaklarına:img-in_lo

ayyyrıca yasemin mi ahmeti sandığımız kadar sevmedi,bize mi gösterilmedi diye arada bıraktılar seyirciyi hep..ama bence ..daha önce de söylemiştim..kesinlikle senaryo boşluğundan ve başka karakterlere fazla önemsenmesinden dolayı inanamadık yasonun aşkına biz..

zeynop,yorumun için brava derkenn,aramıza kendini koymanı da görmezden geldim zannetme lütfen:hıhtavus da yok ortalarda:hıh
ahmet için sonuna kadar savaşıcaaam zeynoo..konum da yazan..deniz,kum,güneş,delüüğanlı yazını da hala silmedin gözümden kaçtı zannetmeee..:-(

yamisis,orası sevda tepesi:img-in_lo
ama necdetin orda ne işi var anlayamdık ki:bilmim
yazdığın diyaloglara çok güldümm..
ne ara kıbrısçığa gittin ve kıvırcık saçlarla ilgili kısımlar hoşş(::img-icecr
hakkaten herkes yasonun kıbrısçığa gittiğini yeni öğrendi..tıtımtımtıtımm:img-pilot

bir adı yokçan;bugün ahmetin rüya ziyaret günüymüş anlaşılan..ben tamamını görmedim gerçi amaa:icon_whisseninki daha akla yatkın amaa..
yalnıııız..forumumuzda bir rüya yorumcusu eksiiik..farkettiniz miii:icon_sorr
cık cık cıkk..

cilveli yaso editi:yasonun baştaki haline aşık olunabilmesini anlıyorum da..şimdi,hala iki dene delüüğanlıyı cezbetmesini anlayamıyorum(tamam biri hakkında öyle düşünmüyorum ama düşünen hayli insan var değmüüü.)bkz:senaryo eksikliği....yasemin daha cazip olmalıydııı:img-yes:

fatma-1721
19-10-07, 12:23
Aslında ben zaten Yasemin Ahmet'i hiç sevmedi demiyorum ama öyle bir yansıtılıyorki sanki Yasemin'in ki çocukluk hevesi gibi görünüyor diyorum sanki hiç bir şey hissetmiyormuş gibi yansıtılıyor :img-yes:

Ama Ahmet'in aşkının hem Necdet'inkinden hem de Yasemin'inkinden daha sağlam bir temele oturduğu ve onların aşkından daha büyük olduğu konusunda hala ısrarlıyım vurgulamaya çalıştığım şey Ahmet'in aşkı bence onlarınkiden daha yüce bir aşk ..çünkü aşk veya sevgi biraz da çabalamayı gerektirir fedakarlık yaptırmayı gerektirir ne kadar zayıf bir karakterde olursan ol yoksa aşkın veya onu en az senin kadar sevmenin ne anlamı kalır ki ....az önce dediğime geleriz o zaman "laf var ama icraat yok"..."sevgi var ama emek yok" :good:

Haklisin canim,Yaseminin aski bize öyle yansitiliyor ama bence bu karakterinden kaynaklaniyor,askinin büyüklügünden veya kücüklügünden degil.

Necdete ve askina hic deginmicem izninle :img-wink:

Ahmetin aski yüce bir ask cünkü askini yasamasini da tasimasini da biliyor:good:

arwen61
19-10-07, 12:33
Evet basta senin de yazdigin gibi durum farkliydi,Yasemin Ahmetin pesindeydi,sonra Ahmet Yaseminin pesinde pervane oldu simdi de sira yine Yaseminde herhalde ama fazla uzamasin artik bukadar maceraya benim de kalbim Sevket amca gibi dayanamayacak sanirim:img-yes:

Not:"tecrübelerime dayanarak" diye yazdigim icin yanlis anlamayin ve kusura bakmayin lütfen ama "etrafimdan gördügüm kadariyla" demek istemistim,yanlis bir tabir kullandim sanirim,tabii genellikle olaylar böyle basliyor ama bukadar uzamiyor,bukadar uzamasi dizilere ait bir özellik.

yok be çanım ne yanlış anlaması şaka yaptım ben rahat ol lütfen:img-wink:

bende bu kaçma-kovalamaca itme-çekme olaylarının çok uzamaması taraftarıyım acayip sıkıldım kaç bölümdür ayrılar kavuşsunlar artık:icon_sorr

Tavuskuşu
19-10-07, 12:35
Yettim gari yettim.Ben yokken acep arkamdan ne işler çevirdiniz çok mirak ediyorum.Hem ben bu akdar sayfayı nasıl okuyacağım? İnsan uzun süre giremeyen forumçanlarını da düşünür.:hıh Biraz daha az yazar. Zaten bir süredir internete giremiyordum.O nedenle siteye gelemedim.Dün akşam girebilmeye başladım ama bugün sınavım olduğu için kalıp da uzun uzun okuyup yorum yapamadım.Neyse mazeretlerimi bildirdikten sonra direkt konuya atlıyorum.

Geçen hafta şeytanın bacağını fazla kırmış olmalıyım ki fragmanı perşembe sabahı tamamen tesadüfi bir şekilde yakaladım.Gündüz dersim yoktu ben de evdeydim hazırlanıyordum bir anda vahiy geldi şu atv'yi bir açayım dedim.Bir baktım ki sılanın fragmanı bitti hemen arkasından hatırla sevgilininki başladı. Ne şanslıyım dğeil mi forumçanlar?:) En sonda da necdet "Elveda Yasemin.Elveda AŞKIM." diyor ya ben buna sevinirken annem sırtıma şaplağı indirdi.Necdet uğruna kızını harcadı yani. "Ay intihar edecek, elveda yasemin elveda yaşam diyor." dedi.Meğerse annem necdetin intihar edeceğini sanıp benim de buna sevindiğimi düşünüp kızmış bana.Sonra ben ona gerçeği söyleyince boş yere kızını harcadığını anladı ama geçti borun pazarı...

Dün şöyle bir baktığımda siteye bazı şarkı uyarlamaları gördüm. Özellikle dario Moreno'nun "Elveda Aşkım" şarkısı müthiş yorumlanmış.Ben de fragmanı izledikten sonra bu şarkı aklıma takılmıştı.

Ayy yoruldum valla hamlamışım da.:)Bilgisayar ödevi yapmam lazım ama ben buralarda geziniyorum.Nasıl yapacağımı da bilmiyorum. Acep bana yardım etmek isteyen bir hayırsever var mı?

zeyneps
19-10-07, 12:41
Cansuçanım hoşgeldin :img-in_lo

Ben masumum ama Ayşeçan ben de burada yokken neler karıştırmış bir bilsen:hıh Annesiyle Ahmet'i yakınlaştırmaya çalışıyorki aralarında engel kalmasın :hıh Anlamadım zannetmesin:hıh

Elveda Aşkım evet:img-in_lo hatta onun iki uyarlamasını yaptım ama birisi Nec-Met'te :)

Cansuçan
Bilgisayar ödevin ne anladığım bir şeyse seve seve yardım ederim :img-wink:

spdr
19-10-07, 12:41
selam tavusçan:img-wink:
ben de nerelerde bu kız diyorumm:hıh

kanımca ben de aynı reklam arasında aynı fragmanı izledim..farklı yerlerde aynı şey yapıyormuşuz..ne kadder romantik değil miiii:img-in_lo:)
yine de ahmeti kaptırmak üzeresin bahh..dikkatli olll:img-wink:

zeenopp,ahmetle annemi kaynaştırma çabası ne ayy..onlar zaten kaynaşmışlarr..annem ahmeti çoktan kabul etti damatlığına ..sıra babamda:img-wink:

bir_adı_yok
19-10-07, 12:43
ayşeçanım... sanırım bu ahmet bilinç altımıza fena yerleşti..
forumda rüya tabircisi yok da acaba rüya tabirleri kitabında;
"rüya da ahmet'i görmek" diye bir tabir varmıdır...
.....yasemin'in sonradan kayıplara karışan ahmet aşkı için söyleyeceğim tek şey;elde ettikten sonra kıymetsizleşti zaarki(babannemin tabiriyle:zaarki.)
ahmet içinse daha tadına varamadan elinden çıktığı için
tadı damağında kaldı misali....

idolüm okan
19-10-07, 12:50
ametin babası diziden çıkıyo mu.karayılanın fragmınında gördüm hem de kel

Tavuskuşu
19-10-07, 12:50
Evet ayşeçanım pek romantik bir durum.:)Farklı yerlerdeyiz ama gönüllerimiz bir.

Ahmet bana kalpten bağlı bir yere gitmez.Kaptırmam ben onu kimselere bu böyle biline yani. Yeni bir cazgır savaşı mı başlıyor acep?Shevek hemen gelir o vakit.:)Kaçıncı sayfalardaymış şu hain planlar bir öğrenelim de okuyalım gardımızı alalım bari.:)

Annem ahmeti bilindiği üzre sevmiyor ama gerekirse ahmet beni kaçırır parise orada kıyarız nikahımızı. O eyfel kulesi senin bu şanzelize benim gezer dururuz artık edeleli delüüğğğğğğğğanllııııı beyimle.:img-hyste (bu arada özel adların yazılışını bilmediğim için okunuşa göre yazdım artık idare ediverin gari.:))

İki tane soru var ödev olarak ama buraya yazmam doğru olur mu ki bilemedim.:bilmim Forumu kendi emellerime alet etmiş olur muyum?Modlarımız kızar mı?

badger
19-10-07, 13:02
:img-yes:Yaa!ya! görüyorsun değil mi?..Bir boş bıraktın..neler çevrildi neler???Hoşgeldin...Ödev için yrd lazımsa öm gönder...bakarız bir şeyler..:img-wink:

Şu ifadeye katılıyorum:

Ahmet aşkını yaşamasını da taşımasını da bildi..Evet, yaşarken hiçkimseyi değiştirmeye döndürmeye, hayatlarını allak bullak etmeye kalkışmadı...Özgür bıraktı kendini ve karşısındakini..Kendine ne olursa olsun karşısındakine de yapmadığı gibi, haksızlık etmedi..

Ahmet, oturmuş bir karakter..Ne isteyip ne istemediğini biliyor...Sessiz ve yavaş dursa da- bazen beni de çileden çıkarttığı oluyor- olaylara karşı taşı gediğine oturtmayı biliyor sonunda..Aksine beklemediğimiz bir söz ya da davranışta genel olarak bulunmuyor..Bir kişilik veya düşünce deformasyonu yok...Herzaman emin olabileceğiniz, güvenebileceğiniz bir karakter..:img-yes:

Fatmacığım,

O abuk klişeden milletimiz baygınlık :img-swoon geçiriyor...bknz:kaçan kovalanır..Biraz da yakaladığında elde nasıl tutulur? kısmısını kurgulayabilmeyi başarabilseler...:icon_whis Değil mi?:img-wink:

zeyneps
19-10-07, 13:07
Cansuçan çok uyanık gördüm seni :hıh Kaçırırmışmış ...ayy anlı şanlı bir düğünle evlenmek varken adam niye kaçırıp başına bela alsın seni :hıh Ahmet canım MMC'im benim gel seninle 40 gün 40 gece düğün yapıp evlenelim :img-blush Korkma benim sevgim ve şihvetim ikimize de yeter !!!!!(bknz:Korkup aceleci davranan forumcan)Hem Necdet alsın Yasemin'i gitsin Rüya'da yeni juniorlarla birlikte büyür ne dersin hem ben hiç saklamam juniorları hemen söylerim :img-icecr

HS'nin tekrarı vardı bugün değil mi oleeey:happy0064Ama Dilşat'ı görünce sinirlerim bozulacak bir de onun o ismi lazım olmayan oğlunu :hıh

badger
19-10-07, 13:14
Cansuçan çok uyanık gördüm seni :hıh Kaçırırmışmış ...ayy anlı şanlı bir düğünle evlenmek varken adam niye kaçırıp başına bela alsın seni :hıh Ahmet canım MMC'im benim gel seninle 40 gün 40 gece düğün yapıp evlenelim :img-blush Korkma benim sevgim ve şihvetim ikimize de yeter !!!!!(bknz:Korkup aceleci davranan forumcan)Hem Necdet alsın Yasemin'i gitsin Rüya'da yeni juniorlarla birlikte büyür ne dersin hem ben hiç saklamam juniorları hemen söylerim :img-icecr

HS'nin tekrarı vardı bugün değil mi oleeey:happy0064Ama Dilşat'ı görünce sinirlerim bozulacak bir de onun o ismi lazım olmayan oğlunu :hıh

Vallahi Yasemin sizin kadar gözüpek olamadı şu Ahmet konusunda..:img-hyste

Bundan sonraki bölümler için, bari senaryoya format atılmış Yasemin karakter bölümüne sizin yazdıklarınızı ekleseler..:img-hyste

Bana Dilşaaat! deme ve tabii Lale de!..Ne kadar yüzsüz kalpsiz, ikircikli ve pişkinlermiş..

Dün akşam, sadece Ahmetin hepsine altın kapak! yaptığı, son sahneyi ziledim..Bu akşam da devamını izlerim..Bir de Şevket-Rıza keyif veren:img-icecr ada sahnelerini izlerim..:img-wink:

Tavuskuşu
19-10-07, 13:24
Hep telekomun yüzünden kanımca. Onlar yüzünden ahmet'imi bu CAZgırlara kaptırırsam saçlarını başlarını yolarım vallahi. Ziynep bak yine yalnış yoldasın. Öyle benim sevgim ikimize de yeter diye girersen olaya ayla gibi araba önlerinde kalakalma ihtimalin var.Bak bu da benim sana bir CAZgır kıyağım olsun.

ben kaçırmayacağım ki ahmet kaçıracak parise beni.Ama eğer yok parislere kaçmanız, o aşk şehrinde bir balayı yaşamanız beni rahatsız eder, buna dayanamam diyorsan burada da olur yani. Benim için fark etmez.Hem forumçanlarım üzülmemiş olur.:):)

Dün gazetede hatırla sevgilinin akşam üstü olacağını okuyunca acaba ilk bölümden itibaren verirler mi diye düşündüm ama heyhat kıdeeeeer...

Sağol badger ihtiyacım olursa sorarım teşekkür ederim yardımlarınız için.:)bye

bir_adı_yok
19-10-07, 13:37
ahmet rüya için yasemin'le birleşir mi?...
tamam biliyorum ahmet zaten yasemin'e hala aşık.
birleşmesk için bir sebep istemez..
ama hani diyorum olaylar ahmet'i yasemin'den istemese de soğuttu
ve yasemin akıllanmadan da ahmet tarafından bir gayret gelmez sanırım...
şu an için öncelik kızı...
lakin yasemin eski kıvamına tam olarak gelmesede
yani hala bazı arkadaşların deyimiyle şaşkolozluk yapmaya devam ederse
ahmet bu aşamada rüya için yasemin'le birleşme konusunda ön ayak davranır mı?...
önce bir zoraki birliktelik..
sonra yasemin'inde gayretleriyle gerçek bir birliktelik ve gerçek bir aşk...

_hnd_
19-10-07, 13:40
çanlar nasılsınız bakıyorum forum canlanmış yinee
şevket büyük bi çoğunluk ölücek sanırım :(:(
şevketin ölmesine üzülüyorum ben yaa iyidi böyle aramızdan bi çan snaırım çalıkuşu78çan demişki şevketin ölmesinin bi önemi var evet olabilir belki yasemine kötülük olsun diye olabilir acı çektirmek için :img-cool2:img-cool2
edit::şevket hangi diziye geçmiş bi bilginiz varmıı

zeyneps
19-10-07, 13:41
Cansuçan Allahım yırabbim ben öyle diyor olabilirim ama sonunda onu kendime bağlamayı da bilirim kuzum:img-wink::img-blush ben Ayla'mıyım öyle donuk donuk haklı adamceğiz onla evlenseydi asker arkadaşıyla evlenmiş gibi olurdu :icon_whis

Paris'e gidecekmişmiş kaçıp ben de onu diyorum ya adam seni kaçırıp başına bela almak istemez bir gün yüzü göremesin mi adam :icon_whis Hem Paris filan bana öyle havalar atamazsın Ahmet yanımda olduktan sonra bize her gün balayı :good::img-pilot:hıh

Badgerçan haklısın bulduk gül gibi Ahmet'i hiç kaçırır mıyız artık Yasemin'de saflığına yansın ahh ahh Ahmet beni sevecek ki 50.000Necdet'i gelip fedakarlık yapsa da Ahmet'in saçının bir teline değişmem Allahım duygu geldi galiba ben de şimdi Yasemin gibi:img-cray::img-cray:

Hem çok heyecanlıyım hem de çok gergin ayakkabıların içine tuz koyunca çabuk mu gidiyordu bu misafirler etkili bir yöntemse deneyceğim de :icon_whis

badger
19-10-07, 13:46
ahmet rüya için yasemin'le birleşir mi?...
tamam biliyorum ahmet zaten yasemin'e hala aşık.
birleşmesk için bir sebep istemez..
ama hani diyorum olaylar ahmet'i yasemin'den istemese de soğuttu
ve yasemin akıllanmadan da ahmet tarafından bir gayret gelmez sanırım...
şu an için öncelik kızı...
lakin yasemin eski kıvamına tam olarak gelmesede
yani hala bazı arkadaşların deyimiyle şaşkolozluk yapmaya devam ederse
ahmet bu aşamada rüya için yasemin'le birleşme konusunda ön ayak davranır mı?...
önce bir zoraki birliktelik..
sonra yasemin'inde gayretleriyle gerçek bir birliktelik ve gerçek bir aşk...

Yasemin, Ahmetle olan ilişkisinde, Ahmete olan aşkını ve Ahmetin, ona karşı hissettiği kırılan güven duygusunu yeniden onarırsaolur..Yani sırf Ahmetin aşkı, onları kurtaramaz..

Rüya, birleşebilmeleri için tabii ki en önemli bir faktör...Rüyadan bir dakika bile ayrı duramaz, bununla beraber anasını da kabul etmek zorunda... ancaaaak..bunun tam olarak gerçekleşmesi için artık Ahmetin Yasemine karşı hiçbir şüphe duymaması lazım..:img-yes:

Yasemin şöyle uzun bölümler, 5-6 bölüm boyunca Ahmeti kovalamazsa bu iş olmaz... bknz:cıııııkkk!

arwen61
19-10-07, 13:57

ooo savaş fena kızışmış silahlar çekilmiş aman derim badgerçanım kaçalım arada yok yere kör kurşuna gitmek var:)

düğün planları demişken sizce ahmet ve yasemin evlense düğün yaparlarmı malum yasemin ilk evliliğinde böyle birşey yapmamıştı gerçi şimdi rüyada var ama olsun mesela yasemin ve ahmet kol kola salona girse rüya önlerinde elinde çiçekle yürüse güzel olmazmıydı:img-in_lo

edit:gerçi biz aza tamah etmeyen çoğu bulmaz felsefesi sahibi forumçanlar nikahada razıyız ama:icon_whis

bir_adı_yok
19-10-07, 13:57
yani top tamamen yasemin de mi? kaldı..
yandık o vakit...
gerçi, belki necdet'ten uzak durursa akıllanabilir...
...
yasemin'in gelinlik giymesin bence...
artık bu saaten sonra geç oldu...
ama sevda tepesinde bir nikah merasimi fena olmaz...
hani her sorun orada çözülüyor, her iş orada görülüyor ya...

Tavuskuşu
19-10-07, 14:02
Tutku ve şihvette feriştahı gelse ahmet ben varken dönüp bakmaz.:hıh:hıh Bu rada Feriştahı iki anlamıyla da kullandım.Birincisi bildiğimiz fentezi makinesi feriştah yinge öteki deyimmin normal anlamı.:img-hyste:img-hyste

Ahmet hiç de bela almaz başına. Hatta geçengün penceremin altında şu şarkıyla seranat yapıyordu:
Kız seni alan yaşadı
Dertlerini de boşadı:img-hyste
Mest oldum vallahi
Jest oldum oooooo

Öyle diiyler.Misafirin ayakkabısının içine tuz atarsan çabuk gidermiş. Ama ben hiç denemedim bir garanti veremem. Hem Türk misafir perverliğine hiç yakışmayan bir durum.:hıh

badger
19-10-07, 14:26
yani top tamamen yasemin de mi? kaldı..
yandık o vakit...
gerçi, belki necdet'ten uzak durursa akıllanabilir...
...
yasemin'in gelinlik giymesin bence...
artık bu saaten sonra geç oldu...
ama sevda tepesinde bir nikah merasimi fena olmaz...
hani her sorun orada çözülüyor, her iş orada görülüyor ya...

Bakkk:img-hyste buradan Kutbettinin reçetesi haklı çıktı..bknz:Ahmet dışında bunların hepsini o tepeye götürüp aşağıya sallar misali etmek..:img-hyste

Sevda tepesi..ahh! azabımızın başladığı yer!..Umarım bu bölümden sonra azabımızın bittiği yer olur:img-yes:

Her iş orada görülüyorla Rüyayı kastettin galiba..:) Ama mümkünse bir daha oraya hiçbiri yaklaşmasın!..Akılları kaçıyor...Evlerinde olsunlar..Martılar, kuşlar, ağaçlar böceklerle halletmesinler..

snemmm
19-10-07, 14:32
merhabalar arkadaşlar
ben konuya balıklama dalacağım ve
şevket rolünü oynayan karakteri kara yılanın tanıtım fragmanında gördüm
bu hs fragmanında da kalp krizi geçirince tekrar
ayrılcak herhalde

zeyneps
19-10-07, 14:32
Tutku ve şihvette feriştahı gelse ahmet ben varken dönüp bakmaz.:hıh:hıh Bu rada Feriştahı iki anlamıyla da kullandım.Birincisi bildiğimiz fentezi makinesi feriştah yinge öteki deyimmin normal anlamı.:img-hyste:

Ahmet hiç de bela almaz başına. Hatta geçengün penceremin altında şu şarkıyla seranat yapıyordu:
Kız seni alan yaşadı
Dertlerini de boşadı
Mest oldum vallahi
Jest oldum oooooo

Öyle diiyler.Misafirin ayakkabısının içine tuz atarsan çabuk gidermiş. Ama ben hiç denemedim bir garanti veremem. Hem Türk misafir perverliğine hiç yakışmayan bir durum.:hıh

Cansuçan yani sana pess diyorum asıl bütün dünya gelse Ahmet'i elimden alamaz:hıh
Hem hem ben MMC için heyecanla beklerken misafir ağırlayacak hal mi kalmış :hıh Misafirperverliğim cuma günleri saat 22.00-00.30 arası servis dışı:hıh

Bir kere Ahmet benim camımın altından elinde gitarıyla(ne de olsa cool bir kişilik :img-dirol:img-elvis) bana "Are You Lonesome Tonight" diye şarkı söylüyordu :hıh :img-blush

Şimdi HS'mi başlayacak yani gidip izleyeyim şeker Ahmet'i :img-blush

_hnd_
19-10-07, 14:47
şimdi HS nin tekrarını zilerken farkettim
rüya pastayı üfledikten sonra necdet rüyayı öperken defnenin bakışı neydi öyle yaa korktum valaa :img-cool2:img-cool2

gülmisal
19-10-07, 15:19
Töbe yırabbim bu kadar mı olur bu kadar mı iğrenç konuşmalar olur..
Yok anam ahmet milletin zevkini kaçırmış.. yok Yasemin bilmiyormuş... gece halleri uykulu biraz anlamakta zorluk çekiyor insan ama sabah bakınca tırlatıyorsun..İzlemeyeceğim işte:hıh

Yasemin, Ahmetle olan ilişkisinde, Ahmete olan aşkını ve Ahmetin, ona karşı hissettiği kırılan güven duygusunu yeniden onarırsaolur..Yani sırf Ahmetin aşkı, onları kurtaramaz..

Rüya, birleşebilmeleri için tabii ki en önemli bir faktör...Rüyadan bir dakika bile ayrı duramaz, bununla beraber anasını da kabul etmek zorunda... ancaaaak..bunun tam olarak gerçekleşmesi için artık Ahmetin Yasemine karşı hiçbir şüphe duymaması lazım..

Yasemin şöyle uzun bölümler, 5-6 bölüm boyunca Ahmeti kovalamazsa bu iş olmaz... bknz:cıııııkkk!

E tabiki...Yoksa Yasemin bir kavga etmez sever beni Romeo arıyor..:img-hyste

ATV nin bir şeyi adam gibi belli etmemekte üstüne yok:hıh Yani bir Ahmet mi Necdet mi cevabını beklerken ne olursa oluyor ve biz kesin bir tanı koyamıyoruz..(bknz:Tıp karşıtları,pabucumun sitesi:hıh) 19 da da böyleydi! :hıh

PERİİ
19-10-07, 15:19
biraz önce eski bölümlere baktım ahmetin yaseminin hamile olduğunu anladığı hatta duyduğu sahneyi ahmetin o hıçkırıklarını sonrasında eskidedi yasemin ahmet sarılmaları aşk dolu bakışları ahmet ve yaseminin ağladığı sahneler vs.. bunlar beni yine derinden etkiledi ve fikrim yine değişmedi ben yasemin ve ahmeti bir arada mutlu görmek istiyorum hatta bunu 20 bölüm felan devam etmesini istiyorum hatta bu bölümde de barış istiyorum

ahmetin çektiği acıları şimdi necdet çekecek zamanında keşke bu gerçeği söyleseydiler de kimse bu kadar acı çekmeseydi olmadı olamadı çok geç değil artık yasemin ahmetin kızı demeli ve artık barış rüzgarları esmeli

yaşasın ahmet ve yasemin aşkı :happy0064

goldrose
19-10-07, 15:51
biraz önce eski bölümlere baktım ahmetin yaseminin hamile olduğunu anladığı hatta duyduğu sahneyi ahmetin o hıçkırıklarını sonrasında eskidedi yasemin ahmet sarılmaları aşk dolu bakışları ahmet ve yaseminin ağladığı sahneler vs.. bunlar beni yine derinden etkiledi ve fikrim yine değişmedi ben yasemin ve ahmeti bir arada mutlu görmek istiyorum hatta bunu 20 bölüm felan devam etmesini istiyorum hatta bu bölümde de barış istiyorum

ahmetin çektiği acıları şimdi necdet çekecek zamanında keşke bu gerçeği söyleseydiler de kimse bu kadar acı çekmeseydi olmadı olamadı çok geç değil artık yasemin ahmetin kızı demeli ve artık barış rüzgarları esmeli

yaşasın ahmet ve yasemin aşkı :happy0064

Ahhh ahhh aynı dertten muzdaribiz çanım:)
Ama o eski sahnelere dönmeden önce bu aşk için çabalayan tek taraf olan Ahmete karşı Yaseminin olumlu adımlar atması ve bu aşkı düştüğü durumdan bir an önce kurtarması lazım ama bunu Yasemin yapmalı artık Ahmet değil...:img-yes:

serenalti
19-10-07, 15:53
ben bişeyy soracağudum.....

acep bu jeneriğin senaryo ile bi alakası var mı..jeneriğin başında ahmet-yaso beraber gösteriliyor,sonra bi sahnede necdetle yaso nerdeyse ağız ağıza, veee en sonda da neco, yaso ve ahmeti dans ederken izliyo..

yaniiiiiiii bunlar snunda kavuşacak mı..(genelde aşk hikayeleri mutlu sonla biter de ben onu demiyom, jenerikle senaryo alakalı mı..yoksa jenerik ölesine mi)

PERİİ
19-10-07, 16:03
Ahhh ahhh aynı dertten muzdaribiz çanım:)
Ama o eski sahnelere dönmeden önce bu aşk için çabalayan tek taraf olan Ahmete karşı Yaseminin olumlu adımlar atması ve bu aşkı düştüğü durumdan bir an önce kurtarması lazım ama bunu Yasemin yapmalı artık Ahmet değil...:img-yes:

çanım ahmet yapsın asla demiyorum ama ahmette yasemine karşı birazda olsa yumşamazsa yaseminin yaklaşabileceğini sanmam amannn dedim ya benim tek isteğim ahmet yasemin ve rüyanın bir arada olduğu aşkın eskisi gibi yaşandığı bir 20 bölüm felan allahım çok şey mi istiyorum

bu bölüm barış olsun - bu bölüm barış olsun- bu bölüm barış olsun kırk sefer söylersem belki olur :img-wink:

şevket amcada inşaallah ölüp diziden çıkmaz hem dizide ölmesi ahmeti dahada derinden etkiler ve üzer bu hiç işime gelmez

hepinize iyi seyirler arkadaşlar unutmayın kırk sefer barış barış :happy0064

bir_adı_yok
19-10-07, 16:09
Her iş orada görülüyorla Rüyayı kastettin galiba..:) Ama mümkünse bir daha oraya hiçbiri yaklaşmasın!..Akılları kaçıyor...Evlerinde olsunlar..Martılar, kuşlar, ağaçlar böceklerle halletmesinler..

rüya'yı kasteddim tabiki:img-icecr

şimdi bu sevda tepesine bir şiiir yazman lazım....
pekte beceremem ama...
sevda tepesi
hayatın anlamı
aşk'ın, umutsuzluğun, çaresizliğin şahidi..
sevda tepesi
tepelerin tepesi
rüya'nın varoluş yeri.
seni çok seviyoruz iyiki varsın:happy0064

serenalti
19-10-07, 16:19
haydi çanlar akşam görüşürüz......(diziyi izlerkene)

sevda tepesindeki gerçek deniz manzarası nasıl acep..biz hep montaj izlemişiz galiba..

bella
19-10-07, 16:21
Necdet manyak mıdır nedir.Hem güzide ile fingirdeş sonra Yasemin'in arkasından ağla.Haremmi kuracan lan.

ladydefne
19-10-07, 16:28
Iyi aksamlar sevgili forumdaslarim,

diziyi birinci sezondan beri seyretmeme ragmen HS nin sayfasina yeni yeni girmeye basladim yorumlarinizi okumaktan cok keyif aliyorum :img-icecrsanirim dizimiz bitene kadarda kolay kolay gitmeyecegim.bye

Fakat yeni olmamdan dolayi olsa gerek arada sirada bahsettiginiz MMC nin ne anlama geldigini bir türlü anlamadim.
Biriniz bana deger verip aciklarsa cok sevinirim.Aciklayacak olan arkadasa simdiden teskkür ederim.:img-wink:

bir_adı_yok
19-10-07, 16:53
Iyi aksamlar sevgili forumdaslarim,

diziyi birinci sezondan beri seyretmeme ragmen HS nin sayfasina yeni yeni girmeye basladim yorumlarinizi okumaktan cok keyif aliyorum :img-icecrsanirim dizimiz bitene kadarda kolay kolay gitmeyecegim.bye

Fakat yeni olmamdan dolayi olsa gerek arada sirada bahsettiginiz MMC nin ne anlama geldigini bir türlü anlamadim.
Biriniz bana deger verip aciklarsa cok sevinirim.Aciklayacak olan arkadasa simdiden teskkür ederim.:img-wink:
kimse yok galiba ..en iyisi bu şerefe ben nail olayım;
Mağrur Muzip Cazibeli ....
tabi bu deyim bizden çıkmadı...bir zamanlar yasemin hanım günlüğüne ahmet'i tarif ederken kullandı...işte burdan sebeple gözünden bişey kaçmaz forumçanların diline plesenk oldu..

......
ben sizin isminizi beyaz gelincik forumundan hatırlıyorum....yanılmıyorsam eğer...
forum olayının güzellikleri işte...bende izlediğim bir kaç dizi var fakat sadece hs forumuna bişeyler yazmak içimden geliyor..nedendir bilmem.
...

Tavuskuşu
19-10-07, 17:03
Aramıza hoşgeldin ladydefne.:)bye

MMC Ahmetin patenti aslında yasemine ait.İlk bölümlerde günlüğüne ahmeti yazarken mağrur,muzip ve cazibeli diye tanımlamıştı.Sahiden de ahmet ilk bölümlerde öyleydi ama özellikle de ayrılıktan sonra bu cazibeli delüüüğğğğğğanlı mındar edilmiştir. Biz ahmetin o eski halini istediğimiz için o haline kısaca MMC Ahmet diyoruz.

Yeir gelmişken söyleyeyim MMC Ahmeti geri istiyoruuuuuuuuuz...

mirka
19-10-07, 17:10
Arkadaşlar bazen eski bölümlerden bahsediyorsunuz. Nereden izleyebilirim? Ben bulamadım da.

arwen61
19-10-07, 17:20
ladydefne hoşgeldinbye

nihayet akşam oldu önce sıla sonra hatırla sevgili bu akşam şölen var şölen:happy0064

defneciğim mmc nin anlamını arkadaşlar sana açıklamış yalnız benden sana bir dost tavsiyesi sakın sende mmc ahmetin cazibesine kapılıp peşine takılma yoksa miss cazgırlar seni büyükadaya kadar kovalar mazallah:img-wink:

ladydefne
19-10-07, 17:44
kimse yok galiba ..en iyisi bu şerefe ben nail olayım;
Mağrur Muzip Cazibeli ....
tabi bu deyim bizden çıkmadı...bir zamanlar yasemin hanım günlüğüne ahmet'i tarif ederken kullandı...işte burdan sebeple gözünden bişey kaçmaz forumçanların diline plesenk oldu..

......
ben sizin isminizi beyaz gelincik forumundan hatırlıyorum....yanılmıyorsam eğer...
forum olayının güzellikleri işte...bende izlediğim bir kaç dizi var fakat sadece hs forumuna bişeyler yazmak içimden geliyor..nedendir bilmem.
...

Boaaa deyime bak hizaya gel
Ahmet karekterine Magrur Muzip Cazibeli cuk oturmus cok begendim.
Bundan daha iyi bir deyim olamazdi.
Eminim Necdet icinde kullandiginiz bir deyim vardir.

Hayir yanilmiyorsun bir adi yok arkadasim senle BG den tanisiyoruz.
seni burda görmek cok hos,hic olmassa kendimi aranizda hepden yabanci gibi hissetmem.Aciklaman icin de ayrica cok tesekkür ederim.

Hosbulduk Tavuskusu arkadasim
aciklaman icin sanada cok tesekkür ederim.

Hosbulduk arven 61
cok gec arvencim cok gec ben Ahmet'in cazibesine kapilali aylar oldu.
Biraz gec oldu ama derinden oldu.:img-wink:

sahika_87
19-10-07, 17:45
Arkadaşlar bazen eski bölümlerden bahsediyorsunuz. Nereden izleyebilirim? Ben bulamadım da.

canım youtube de vardır eski bölümler ordan izleyebilirsin

Melisa_15
19-10-07, 17:47
yaaa rkadaşlar lütfeeeen biri sölyesin rica ediorumm ahmet ile ayla evelencek mii ??? öyle söylentiler wardı ne olduuu ???? cvp bkliorum

bella
19-10-07, 17:52
Resimlerde Nicdet nie sevda tepesine gidiyyiiiii.Orası Ahmetle Yasemin'in yeri diil mi?Nicdetin oraya girmeye hakkı yoq bence.

@ly
19-10-07, 17:54
yaaa rkadaşlar lütfeeeen biri sölyesin rica ediorumm ahmet ile ayla evelencek mii ??? öyle söylentiler wardı ne olduuu ???? cvp bkliorum

Evlenmeyecek...müsterih ol :img-wink:

Mağrur..muzip..cazip.. (cazibeli değil...cazip olacak..) bu deyimi Ahmet'in niteliklerini anlatırken günlükten çıkarıp yazan benim...telif isterim...:icon_whis

Necdet'in yanına eklediğimiz muhtelif lakaplar var tabii ki ama benim en sevdiğim, badger kaynaklı, pabucumun fedakarı veya pabucumun babamsısı veya patetik deyimleridir...:img-wink:

Akşam Sevda Tepesinde bir Necdet görürsem, yeni deyişler bulacağıma emin olabilirsiniz...Bu akşam Şevket gider...mendilleri hazırlayın çanlar :img-cray:

hilal1992
19-10-07, 17:58
yahu lütfen biri sesimi duysun hatırla sevgilinin geçen haftaki bölümünü izleyemedim:icon_sorrlütfen biri bana anlatsın neler oldu neler bitti diye please

bella
19-10-07, 18:00
Akşam Sevda Tepesinde bir Necdet görürsem, yeni deyişler bulacağıma emin olabilirsiniz...Bu akşam Şevket gider...mendilleri hazırlayın çanlar [/B]

Mendillerim her an hazır Şevket giderse ben accayip üzülürüm.

idolüm okan
19-10-07, 18:19
şevket kesin gidici.bnce bu dizi son bölümlerini oynuyo.konu klmadı çünkü.en falza 5 6 bölüm daha gider

idolüm okan
19-10-07, 18:25
yahu lütfen biri sesimi duysun hatırla sevgilinin geçen haftaki bölümünü izleyemedim:icon_sorrlütfen biri bana anlatsın neler oldu neler bitti diye please

geçen hafta şevket le rıza adaya gitti bi gün geçirdiler içtiler falan.sonra şevket kalp krizi geçirdi hala hastenede mahkeme vardı kan falan verdielr.rıza rüya ahmetin çocuğudur dedi.sonra yasemine sordu orda bitti.herkes yaseminin vereceği cevabı bekliyo işte. böyleydi geçen hafta

unuttuklarımda olabilir.bnde interneten izledim ama bu hafta evde izlicem uydu bağlattık sonunda:happy0064

bella
19-10-07, 18:28
Ah Yasemin ah sen bölemiydin sende başkasıyla evlenecek göz var mıydı?Michele'yede belli etmiştin bunu.

..........Bundan sonra biraz hızlı konuşabilirim...Michelle anlamayabilir ona sen tercüme eder misin...bir Fransız okulu bitirdim,çok da cahil sayılmam...evet benim için aşk uğruna ölünecek bir şeydir...zaten bu kadar kuvvetli hissetmiyorsan o nasıl aşk olabilir...ve evet aşık olduğum kişiyle birlikte olamazsam hayatta başka biriyle birlikte olmam...başka bir birlikteliğin hiçbir önemi yoktur...gerekirse ömür boyu sevdiğimi beklerim...eğer kavuşamıyorsam ona uzaktan bakmak bile bana yetebilir...platonik aşk derin bir mevzu bence.tabii bunlar sadece benim görüşlerim...az gelişmiş ülkeye ait bir genç kızın görüşleri...üstelik bundan dolayı hiç mi hiç utanmıyorum...ama anladığım şu ki siz benim hissettiklerimin hiçbirini hissedemeyeceksiniz...gerçek aşk duygusunu yani...Ne yazık…gelişmiş bir ülkenin insanı olmak böyle bir şey demek ki.

Kalın cümlelerin hiçbirini uygulamadın sen yasemin kızını sevdiğin adamdan sakladın hiç mi utanmıyorsun yani.Sen kadınların yüz karasısın ama seviyom napıyım.Necdetle bi daaa ki bölüme boşanılacak başka yolu yoq.

goldrose
19-10-07, 18:29
Evet bir Hatırla Sevgili Gecesine daha ulaştık çanlar:)
Bakalım bugün Yasemin ve Necdet bitirim ikilisi bizi nasıl sinir edecekler ve superhero Necdet nasıl yeni fedakarlıklar yapacak???
Beni şu an en keyiflendiren yanı Ahmet ve Rüyanın beraber vakit geçirecek olmaları hele ki o sahne Yaseminler gerçeği Rüyaya açıkladıktan sonraysa değmeyin keyfime:)

bella
19-10-07, 18:32
Evet bir Hatırla Sevgili Gecesine daha ulaştık çanlar:)
Bakalım bugün Yasemin ve Necdet bitirim ikilisi bizi nasıl sinir edecekler ve superhero Necdet nasıl yeni fedakarlıklar yapacak???
Beni şu an en keyiflendiren yanı Ahmet ve Rüyanın beraber vakit geçirecek olmaları hele ki o sahne Yaseminler gerçeği Rüyaya açıkladıktan sonraysa değmeyin keyfime:)
Hihihi beni güldürdün evet ama artık ona superhero nicdet dimeliyiz.Çanlarım öbür bölüme boşansınlar hatta ve hatta bu bölüm boşansınlar yeter artık yeter.

gülmisal
19-10-07, 18:45
Evlenmeyecek...müsterih ol :img-wink:

Mağrur..muzip..cazip.. (cazibeli değil...cazip olacak..) bu deyimi Ahmet'in niteliklerini anlatırken günlükten çıkarıp yazan benim...telif isterim...:icon_whis

Necdet'in yanına eklediğimiz muhtelif lakaplar var tabii ki ama benim en sevdiğim, badger kaynaklı, pabucumun fedakarı veya pabucumun babamsısı veya patetik deyimleridir...:img-wink:

Akşam Sevda Tepesinde bir Necdet görürsem, yeni deyişler bulacağıma emin olabilirsiniz...Bu akşam Şevket gider...mendilleri hazırlayın çanlar :img-cray:

Cazip mi?
Aliye Abla neler diyorsun ahhh:sad53: ben de Cazibeli biliyordum kine:icon_whis

Sevda Tepesinde Necdet...
Nereden biliyorsun belki de Güzide ile gelecekler..:img-blush:img-hyste:img-hyste
Uçurum güllüsü
Minik Ölümyiyencik..

N: Hayır bu utançla daha fazla yaşayamam..
Y: Necdet dur elini ver elini veer!
N: Ahh Yasemin hiçbirşey bilmiyorsun...
Y: Hamileyim demiyceksin dimi?
N: Yook beeaa
Y: Ben terkettim diye mi?Ohoooo neyse tüm gece buradayız o vakit gidip yiyecek birşeyler alayım..
N: Münasip midir?
Y: Zamanında çok gördüm merak etme sen..
N: Ama Yasemin bana çok iyi davranıyorsun...Beni tanımıyorsun bile..
Y: Ne?Ah allahım yoksa Sandığım Şeymi?
N: Maalesef..Hayat bizi ayırdı Yasemin çok zor günler geçirdik...Ve vee..
Y: Eee?
N: Güzide Hamile...
Y: Ah allahım....Cehennemin dibine kadar yolun var! (Ağlayarak gider)
N: Elveda Yasemin Elveda Aşkım..(atlar)
Y: Nijdeeettt!! Allah kahretmesin seni..Rüyaya ne dicem ben?
Y: Huuu duyuyor musun....Neyse babası sen değilsin zaten :hıh

Der ve Gider

arwen61
19-10-07, 18:51
sıla reklama girdi bir bakayım dedim yine döktürmüşsünüz maşallah:good:

ben sevda tepesi sahnesinde tabiiki en çok rüyanın tepkisini merak ediyorum gerçi resimler durumun pekte iç açıcı olmadığını söylüyor ama ne bileyim belki sonra rüya yumuşar:icon_sorr

bu bölümün en hoş sahnesi fragmana bakarsak tabiiki rüya-ahmet buluşması ve dondurma yedikleri sahne olacak başlasada izlesek:img-icecr

gülmisal
19-10-07, 19:00
sıla reklama girdi bir bakayım dedim yine döktürmüşsünüz maşallah:good:

ben sevda tepesi sahnesinde tabiiki en çok rüyanın tepkisini merak ediyorum gerçi resimler durumun pekte iç açıcı olmadığını söylüyor ama ne bileyim belki sonra rüya yumuşar:icon_sorr

bu bölümün en hoş sahnesi fragmana bakarsak tabiiki rüya-ahmet buluşması ve dondurma yedikleri sahne olacak başlasada izlesek:img-icecr

Sıla Boran arası iyi tabi sen mutlusun :hıh :)

Ahmetin: o sahnede üstündekiler çok güzel..Onu çok ince ve +Yakışıklı göstermiş..:icon_whis:icon_whis

Necdette nasıl bakıyor arkadan...
bknz:Etme bulma dünyası..Tam ona layık..

Herkes kendi kaderini yaşaaar yaaarr:)

arese
19-10-07, 19:02
Herkese selam bye

Evet mendilerinizi hazırlayın sevket amacamız gidiyo:(
bide ben bugun tekrarın seyerderken alltan alt yazı geciyodu..
piskologun önerisi üzerine yasemin rüya'ya gercegi açıklıyor..
bakalım küçük kızın tepksi ne olacak diye...

demek bu bölüm acıklıyolar tepksinde görecegiz demek oluyo verdigi tepkiyi yani insallh olumlu olur diyecem ama imknasız herhalde insallah bu fragman daki ilk sahne gercegi ögrendikten sonra ki sahne olur o zaman varya dünya'nın en mutlu insanları bizler olacagız...

Tavuskuşu
19-10-07, 19:12
Evet artık 1 saat kaldı.Dananın kuyuğu tamamen kopacak herhalde.

Artık bu necdetçi senaristleri çözdüğümüz için ben diyorum ki muhtemelen rüya büyük bir tepki verecek.Beni bırakma baba diyecek.Zaten ota köke diyor.Niyeyse? Geöen hafta yazılmıştı da ben de yazayım bir şeyler.Çocuğa böyle bir korku yaşatılmamışsa, içinde yer etmemişse terkedileceği zırt pırt demez öyle şeyler. Mesela rüya evlatlık olsa veya daha önce necdet evi terk etmeye teşebbüs olsa anlarım ama sevildiği bir ortamda huzurlu bir şekilde büyütülmüşse böyle bir şeyden korkması için bir neden yok.

O aşı sahnesinde madem necdete acındırmak,rüyanın onu ne kadar sevdiğini gözüne sokmak istiyorlar en fazla "Baba korkuyorum,elimi tut.Bana destek ol." denir. Çocuktur korkar iğneden filan. Ama beni bırakma niye? Demek ki çocuğa küçüklükte böyle bir güven verilmemiş.:):img-hyste İyi bakamamışlar çocuğa demek ki rüya da terkedilme korkusu başlamış.:hıh

Bu arda özette filan neden sürekli "Küçük Rüya" kalıbı kullanıyor? "Küçük rüya gerçekleri öğreniyor,küçük rüyanın tepkisi ne olcak,küçük rüyaya gerçeklerin açıklanması gerekiyor." Bu ne böyle küçük emrah gibi.Biliyoruz zaten küçük olduğunu.Niye gözümüze sokarcasına sürekli yazılıyor bu ben de bunu anlamyorum.:)

Neyse çok şikayet ettim.Hadi iyi seyirler. Keşke bu başlığı kapatabilseydik.Çünkü yorumların en heyecanlı yerinde bu başlık kapanacak, bir çok kişinin yazdıkları heba olacak. Neyse kısmet artık.Hadi hoşçakalın.b