Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-21
Sayfalar :
1
2
3
4
[ 5]
6
7
8
9
10
11
Necdet Yasemin'i eve kapatmadı, asla boşanmayacağız demedi değil mi?Evet belki boşanmak istemiyordu ama bunu Yasemin'e söylemedi..Yasemin boşanalım dediğinde gördüğünüz gibi hemen evi terk etti..
Merhaba kanka :img-in_lo
Kanka bu konuda yanılıyorsun aslında yani boşanmak istemediğini Yasemin'e söylemedi derken çünkü Yasemin iki defa "boşanalım Necdet bu çemberi artık ikimiz de kırmalıyız" dedi ama Necdet birinde Rüya'nın hastalığını bahane etti birinde de "ben böyle bir hayat istemiyorum buna hazır değilim " diyerek geçiştirdi Yasemin'de ona olan vefa borcunun altında ezildikçe ezildi bir şey diyemedi yalnızca "sen hazır olduğunda bunu bitirmek senin hakkın " dedi ama ben o konuda Yasemin'in bir anne gibi davranmasını güçlü olmasını beklerdim Necdet'in değil en çok Rüya'nın zarar göreceğini düşünebilmeliydi her geçen gün Rüya büyüyor çünkü :hıh
Yasemin ve Ahmet tango yapacaklarmış duyduğuma göre aman çok etkilendim çok etkilendim :hıh Yasemin zaten anca tango yapmayı bilir bunun dışında ne kendi ayakları üstünde durmayı becerebilir ne de konuşmayı:hıh Bari bir de o kırmızı rujunu sürsün de iyice sinirleneyim:hıh Ha bu arada mümkünse o davette Ayla ,Necdet ,Aygünler ,Ünsallar ve Gürsoylar bulunsun da azıcık gülelim :img-hyste
Dilşat:Ayyyy görüyor musun Hasan Necdetimi kullanıp bir de boşadığı gibi şimdi de şu sorumsuz adamla tango yapıyor
Hasan:Sus Dilşat bize karışmak düşmez
Dilşat:Ayy yalan mı yani
Hasan:Sus susmaya devam et Dilşat
Lale:Ayy abimin gecesi mahvoluyor :icon_sorr Bari biz de çıkıp tango yapalım da şu manzarayı görmesin hadi :icon_whis:bella:good:
fatma-1721 21-10-07, 12:27 Sevgili şilimsi her yazdigima ve düsündügüme katilmaman cok dogal,bu benim icin ve diger arkadaslar icin de söz konusu.Ben Yasemini suclarindan arindirmaya calismiyorum ama Necdetin suclarini da ona yüklemiyorum,hepsi hatali ama Necdetin ve Aylanin hatalarinin kaynaginda bencillik var,Yaseminin hatalarinin kaynaginda ise aptallik ve saflik var,ben bunu daha kolay sindirebilir,affedebilirim dedim ama artik demiyorum,"vurun abaliya" misali bende Yasemine vuruyorum,hadi hep birlikte tek suclu Yasemin!
Yaseminin Ahmete olan askini hissedebiliyorum evet ama bu aski yeterli bir sekilde mi yansitti dersen hayir yeterli degil diyecegim,tersini hicbir zaman yazmadim zaten.
Merhaba kanka :img-in_lo
Kanka bu konuda yanılıyorsun aslında yani boşanmak istemediğini Yasemin'e söylemedi derken çünkü Yasemin iki defa "boşanalım Necdet bu çemberi artık ikimiz de kırmalıyız" dedi ama Necdet birinde Rüya'nın hastalığını bahane etti birinde de "ben böyle bir hayat istemiyorum buna hazır değilim " diyerek geçiştirdi Yasemin'de ona olan vefa borcunun altında ezildikçe ezildi bir şey diyemedi yalnızca "sen hazır olduğunda bunu bitirmek senin hakkın " dedi ama ben o konuda Yasemin'in bir anne gibi davranmasını güçlü olmasını beklerdim Necdet'in değil en çok Rüya'nın zarar göreceğini düşünebilmeliydi her geçen gün Rüya büyüyor çünkü :hıh
Necdet açık açık boşanmak istemiyorum demedi ki kanka, sadece buna hazır olmadığını söyledi ki bu Yasemin'i etkilememeliydi.Verdiği kararların arkasında duran, herşeye rağmen istediği şeyler için savaşan kız nerde? Ben göremiyorum siz görüyor musunuz?
Zaten dediğim gibi Necdet için hiç bir zaman suçsuz demedim..Demem de çünkü suçlu bunu inkar edecek değilim..
Ama Arzu ablanın da dediği gibi herşey Yasemin'de başlıyor, Yasemin'de bitiyor.Necdet'in ona olan duygularını öğrenince bir an bile tereddüt etmeden boşanması gerekiyordu.Onunla aynı evde yaşadığı halde aslında Necdet'in bu yüzden nasıl acı çektiğini anlamayacak kadar mı kör bu Yasemin? Sevdiği kadınla aynı evde yaşadığı halde ona dokunamayan, aşkını dile getiremeyen bir adam çok mu mutludur ki Yasemin herşey normalmiş ve sanki daha da güzelleşmiş gibi devam etti hayatına..
Ben burada Yasemşn'in sadece ve sadece Necdet'i kullandığını düşünüyorum.Ve kendisine ne kadar kızsamda burada devreye Lale'nin fikirleri giriyor.Yasemin'e söylediği herşeyde haklıydı çünkü.
Yasemin Necdet'i bir dostun dostunu düşündüğü gibi düşünmüyor..Öyle düşünüyorsa da bunu fazla abartarak yapıyor.Acı çeken bir insanı düşünmek elbette suç olamaz ama onu düşünürken aşık olduğun adamı ihmal ediyorsan, çocuğunun babasını es geçiyorsan işte o hataların en büyüğü olur.
Yasemin'de bu kadar hata varken, başkalarının hataları o kadar gözüme batmıyor benim..Her davranışı hata olan bir insan varken burada, diğerleri dikkatimi çekmiyor yani..
Ne diyeyim bunlarda senin görüslerin saygi duyarim ama kesinlikle katilmam,nedenlerini de bircok defa yazdim.
Mahkeme huzurunda dahi suc isleyen insanlar yargilanirken "hafifletici suclar"göz önünde bulundurulur ama bu forumda Yasemin sözkonusu olunca degil hafifletici sebepleri görmek,Necdet ve Ayla gibi bencillik yapan ve bunlari inkar etmeyen,tekrar aynisini yapardim diyen sahsiyetler aklaniyor ama aptalliginin,safliginin kurbani olmus Yasemine kendi suclari yetmemis gibi Necdet in ve Aylanin suclari da yükleniyor ya helal olsun diyorum.Rüyanin Ahmetin kizi oldugunu söylemek Yasemine düserdi tabii ama bu gercegi bilen Aylanin Ahmete evlenme teklifinde bulunmasi cok mu normal?Necdet Yasemini zorlamadi ama Ahmetin onun icin pastaneye geldigini ve ondan asla vazgecmeyecegini söyledigini Yaseminden gizleyen Necdetten bahsediyoruz öyle degil mi? Bir günah kecisi bulduk Yasemin!Tek suclu Yasemin!!!
Yazdiklarina tamamen katiliyorum. Sadece ikimiz galiba ayni görüsteyiz bu forumda.:img-wink:
Bencede bu dizinin en büyük suclulari Ayla ve Nejdet, ikiside asiri bencil insallar. Onun yani sira Ahmet ve Yaseminin anneleri zamaninda en büyük hatayi yapmislar.
Yaseminin cok suclari var, fakat onun sucu bence ötekilerinin yaninda zayif kaliyor. Seninde yazdigin gibi Yasemin aptalliginin, safliginin ve yeterince ask konusunda bencil olmamasinin suclusu.
Ahmet tabiki tek hic bir sucu olmayan bir karakter. Ona her konuda cok hak veriyorum, Yasemini tabiki cok cabuk af etmemeli, biraz pesinden kosturmali, fakat cokta fazla uzatmadan afetmesi gerekir, cünki ikiside bir birini hala cok seviyorlar. Onlari yanyana görmeyi cok istiyorum
fatma-1721 21-10-07, 13:00 Yazdiklarina tamamen katiliyorum. Sadece ikimiz galiba ayni görüsteyiz bu forumda.:img-wink:
Bencede bu dizinin en büyük suclulari Ayla ve Nejdet, ikiside asiri bencil insallar. Onun yani sira Ahmet ve Yaseminin anneleri zamaninda en büyük hatayi yapmislar.
Yaseminin cok suclari var, fakat onun sucu bence ötekilerinin yaninda zayif kaliyor. Seninde yazdigin gibi Yasemin aptalliginin, safliginin ve yeterince ask konusunda bencil olmamasinin suclusu.
Ahmet tabiki tek hic bir sucu olmayan bir karakter. Ona her konuda cok hak veriyorum, Yasemini tabiki cok cabuk af etmemeli, biraz pesinden kosturmali, fakat cokta fazla uzatmadan afetmesi gerekir, cünki ikiside bir birini hala cok seviyorlar. Onlari yanyana görmeyi cok istiyorum
Bu forumda cok güzel düsünceler ve seviyeli yorumlar yaziliyor ama sonucta hepimiz farkli insanlariz,yorumlarimiz ve bakis acilarimiz tabiiki farkli oluyor.
Ahmetin Yasemini pesinden kosturmak gibi bir niyeti oldugunu düsünmüyorum,Ahmet bu tarz davranislara tenezzül edecek bir erkek degil bence,o Yasemini hala deli gibi seviyor,bunun en güzel kaniti mahkemede hapis cezasinin verildigi sahneydi,kazanmasina sevinemedi bile,etrafindaki herkes cektigi aciyi hissetti.Ahmet Rüyaya "kizim" diyemedigi icin cok aci cekiyor ve bu acilar Yasemine karsi olan tepkilerine yansiyor,ona soguk davranmasina yol aciyor . Ahmet Yasemini o kadar cok seviyor ve o kadar seviyeli bir erkek ki ona karsi hala bukadar nazik davranabiliyor,onu incitmeye kiyamiyor(Yasemin Selmaya "basiniz sagolsun"dediginde Ahmetin sefkat dolu ve ah Yasemin ah diyen bakislarina bayildim) ama Ahmetin ici kan aglarken buna hangi sebeplerle olursa olsun sebep olan kisiye(Yasemine)gülücükler dagitmasini hic kimse bekleyemez.
Kusura bakma, ben yanlis ifade ettim. Ben Ahmet Yasemini pesinden kosturtmak istiyor demek istemedim. Ahmetin derdi bu olmadigini biliyorum. BEnim demek istedigim artik Ahmetin Yaseminin pesinden kosmasi yerine, artik Yasemin kosmali, cünkü Ahmet bunu defalarca yapti. Ahmetten artik bunu ne yasemin ne de bizler bekleyebiliriz. Eger bu ask kurtulacaksa ki bence kurtulmali, bunu bu kez Yasemin yapmali, Ahmete onu ne kadar sevdigini ve neden ona senelerce sahip cikmadigini ispatlamali, Ahmetin öfkesi karsisinda pasif olmamali. Onu ikna ekmeli.
Ben bunu demek istedim. Ikiside bu hikayede en cok yara alanlar ve biran önce onlarin mutluluklarin görmek istiyorum. Ne Ahmet Yaseminsiz, nede Yasemin Ahmetsiz mutlu olabilirler bence.
fatma-1721 21-10-07, 13:30 Kusura bakma, ben yanlis ifade ettim. Ben Ahmet Yasemini pesinden kosturtmak istiyor demek istemedim. Ahmetin derdi bu olmadigini biliyorum. BEnim demek istedigim artik Ahmetin Yaseminin pesinden kosmasi yerine, artik Yasemin kosmali, cünkü Ahmet bunu defalarca yapti. Ahmetten artik bunu ne yasemin ne de bizler bekleyebiliriz. Eger bu ask kurtulacaksa ki bence kurtulmali, bunu bu kez Yasemin yapmali, Ahmete onu ne kadar sevdigini ve neden ona senelerce sahip cikmadigini ispatlamali, Ahmetin öfkesi karsisinda pasif olmamali. Onu ikna ekmeli.
Ben bunu demek istedim. Ikiside bu hikayede en cok yara alanlar ve biran önce onlarin mutluluklarin görmek istiyorum. Ne Ahmet Yaseminsiz, nede Yasemin Ahmetsiz mutlu olabilirler bence.
Ben seni anladim ama Yasemin Ahmetin pesinden istedigi kadar kossun,isterse agziyla kus tutsun,Rüya Ahmeti kabullenemedigi sürece Ahmetin kalbi hep Yasemin icin carpsada ona yüz vermez,veremez cünkü o kalp yarali,hasta artik gerekli fonksiyonlarini yerine getiremez,ancak iyilesirse ki buda Rüyaya gercek anlamda kavusunca olur.Ahmet icin önce kizi Rüya sonra Yasemin.Ahmet Rüyaya kavusunca,Rüya onu kabullenince Yasemin kacsa da Ahmet onu birakmaz zaten.Yaseminin yapmasi gereken sey Ahmetin pesinden kosmak degil,Rüyayi öz babasina kavusturmak icin elinden ne geliyorsa yapmak,bunun icin kizinin kendisinden sogumasini saglayan aciklamalar yapmasi gerekiyorsa bile Yasemin bu aciklamalari yapmali.
Ne Ahmet Yaseminsiz, nede Yasemin Ahmetsiz mutlu olabilirler bence.
Bende eskiden böyle düşünüyordum ama böyle değilmiş bana.Ahmet Yaseminsiz mutlu olamıyor ama Yasemin Ahmetsiz geçirdiği günler için sitem ederken görülmedi hiç.Ben görmedim en azından.Sadece Ahmet'i gördüğü zamanlarda bir hüzün çöküyordu üstüne o kadar.Başka zamanlarda hatırladığı bile yok, önünde Ahmetten bir parça olmasına rağmen..
Ahmet Kıbrısçıktan dönmeseydi belki de Yasemin bu zamana kadar unutacaktı bile Ahmet'i..Boşanmaya niyeti bile yoktu ki Necdet Ahmet'e söylemeseydi gerçeği..
Her neyse dediğimiz gibi herkesin düşüncesi farklı, kimse birbiriyle aynı şeyleri düşünmek zorunda değil..Bunlarda benim şahsi görüşlerim..
fatma-1721 21-10-07, 13:37 Ne Ahmet Yaseminsiz, nede Yasemin Ahmetsiz mutlu olabilirler bence.
Bende eskiden böyle düşünüyordum ama böyle değilmiş bana.Ahmet Yaseminsiz mutlu olamıyor ama Yasemin Ahmetsiz geçirdiği günler için sitem ederken görülmedi hiç.Ben görmedim en azından.Sadece Ahmet'i gördüğü zamanlarda bir hüzün çöküyordu üstüne o kadar.Başka zamanlarda hatırladığı bile yok, önünde
Haklisin, bu sahneleri bende göremedim ama bunu senaristlerimizin düsüncesizligine bagliyorum Yaseminin Ahmete olan askinin azligina-cokluguna degil,ya da böyle düsünmek istiyorum,aman iyice kafam karisti:img-blush
Dizinin dünkü bölümlerinin bazı kısımlarının adada geçmesi çok hoşuma gitti... Ne kadar da özlemişim adayı... Hemen eski bölümler aklıma geldi:img-in_lo
Ama dünkü bölümde bir karara vardım. Yasemin ve Necet'le ilgili...
Necdet bunca yıldır öyle sıkı kapamış ki gözlerini...Gözlerinin arkasında kurdğu hayal dünyası(kendi tabiriyle kumdan kaleleri) öylesine güzelmiş, öylesine gerçekçiymiş gibi açmaya cesaret edememiş.
Yasemin de ağzını sımsıkı kapamış. Ne zaman Ahmet'le karşılaşsa ağzından kelimeler dökülecek diye ödü kopuyormuş. Bu yüzden de hep saçma sapan şeyler gevelemiş...
Şimdi bu gözlerini ve ağzını kapamış iki insan yüzünden Rüya da kulaklarını kapıyor. Çünkü bu kadar gerçek ona o kadar ağır ki...Gerisini duymak istemiyor...
Ahmet ise bütün bu olanları anlamaya çalışmış; Necdet'le konuşmuş "O benim karım" demiş Necdet; hayal dünyasından o kadar eminmiş ki... Ahmet Yasemin'e gitmiş; Yasemin öyle korkmuş ki söylemekten...Sürekli başka şeyler gevelemiş"Hani sen benim 100 yıl geçsede karımdın?" "............""
-----------------------
Birde dünkü bölümde Yasemin-Necdet konuşması........
Kimsenin cesareti yetmezmiş,Biz kurduğumuz o yuvada mutlu olmuşmuşuz...
Kabul ediyorlar yani; kurdukları o yuvada garip bir şekilde mutlu olmuşlar. (Bu arada kimse de Ahmet oluyor.)
Yasemin böylesine anlamlı! lafların birazını Ahmet'le konuşsaydı. Nerde o Michelle'e aşk dersi veren kız?
:img-cool2
selammmm geldimbye
harika pazardaki röportajı bende izledim cansel yine yoktu okanda berende bilindik şeyleri söyledi ama artık yaseminle necdet ayrılığından emin oldum yasemin necdet artık herşeyin farkında dedi:img-yes:
ama yakın zamanda bir barışma yok anlaşılan birde beren ahmet rüyayı istediği şekilde elde edemeyecek dedi yani rüyanın gerçek babasını öğrenmek istemeyip kulağını tıkadığı son sahnenin izahati:icon_sorr
okanında dediği gibi necdetin yasemine olan aşkı baki kalacak onun bitmesi çok zor ama berende ayrılık sinyali verdi yani necdet için seviyorum ama ayrılmak zorundayım durumu olacak :img-yes:
edit:15 şehit yüreğimi dağladı bütün milletimizin başı sağolsun:icon_sorr
selammmm geldimbye
harika pazardaki röportajı bende izledim cansel yine yoktu okanda berende bilindik şeyleri söyledi ama rtık yaseminle necdet ayrılığından emin olum yasemin necdet artık herşeyin farkında dedi:img-yes:
ama yakın zamanda bir barışma yok anlaşılan birde beren ahmet rüyayı istediği şekilde elde edemeyecek dedi yani rüyanın gerçek babasını öğrenmek istemeyip kulağını tıkadığı son sahnenin izahati:icon_sorr
okanında dediği gibi necdetin yasemine olan aşkı baki kalacak onun bitmesi çok zor ama berende ayrılık sinyali verdi yai necdet için seviyorum ama ayrılmak zorundayım durumu olacak :img-yes:
Evet sanırım birşey değişmeyecek...:icon_sorr:icon_sorr
Allahım kader midir bu ya yani bu kadar izledik bağlandık ve istediğimiz sonucu alamıyoruz..Yaklaşık 26 Bölüm oldu.. ve hala değişen yok..Yasemin öyle Ahmet öyle Gıcık Necdet öyle (:)) neyse belki kafalarına dank eder...
Ben Beren ablanın ve Okan abinin eminim zaten birşey bilmediklerine ama neyse...:icon_whis
15 Değil 16 Şehit..:sad53::sad53::icon_sorr ne olacak halimiz ya..
Ne Ahmet Yaseminsiz, nede Yasemin Ahmetsiz mutlu olabilirler bence.
Bende eskiden böyle düşünüyordum ama böyle değilmiş bana.Ahmet Yaseminsiz mutlu olamıyor ama Yasemin Ahmetsiz geçirdiği günler için sitem ederken görülmedi hiç.Ben görmedim en azından.Sadece Ahmet'i gördüğü zamanlarda bir hüzün çöküyordu üstüne o kadar.Başka zamanlarda hatırladığı bile yok, önünde Ahmetten bir parça olmasına rağmen..
Ahmet Kıbrısçıktan dönmeseydi belki de Yasemin bu zamana kadar unutacaktı bile Ahmet'i..Boşanmaya niyeti bile yoktu ki Necdet Ahmet'e söylemeseydi gerçeği..
Her neyse dediğimiz gibi herkesin düşüncesi farklı, kimse birbiriyle aynı şeyleri düşünmek zorunda değil..Bunlarda benim şahsi görüşlerim..
kesinlikle katılıyorum..özellikle de kalın harfli olan kısmına..
selammmm geldimbye
harika pazardaki röportajı bende izledim cansel yine yoktu okanda berende bilindik şeyleri söyledi ama artık yaseminle necdet ayrılığından emin oldum yasemin necdet artık herşeyin farkında dedi:img-yes:
okanında dediği gibi necdetin yasemine olan aşkı baki kalacak onun bitmesi çok zor ama berende ayrılık sinyali verdi yani necdet için seviyorum ama ayrılmak zorundayım durumu olacak :img-yes:
SELAMLAR FORUM AHALİSİ,
**Harika pazar* izlemedim.babamla ailemle oy attık, tur yapıyorduk..kim, ne dedi bilmiyorum hemşo..:img-yes:
ancak CAN ELÇİN**kendi ses tonunu çok eğlenceli buluyorum.. şarkıcı**LEVENT YÜKSEL** e benziyor..
Yasemin'in hapse girmesi ihtimali hala devam mı?..o yıllarda evlilik dışı çocuk dünyaya getirmenin cezası var mıymış?..:img-in_lo
**tüm şehitlerimize ALLAHTAN rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum..****
SELAMLAR FORUM AHALİSİ,
**Harika pazar* izlemedim.babamla ailemle oy attık, tur yapıyorduk..kim, ne dedi bilmiyorum hemşo..:img-yes:
ancak CAN ELÇİN**kendi ses tonunu çok eğlenceli buluyorum.. şarkıcı**LEVENT YÜKSEL** e benziyor..
Yasemin'in hapse girmesi ihtimali hala devam mı?..o yıllarda evlilik dışı çocuk dünyaya getirmenin cezası var mıymış?..:img-in_lo
bende annem ve arkadaşımla tur yaptım sonaycığım az önce döndüm oyu sabah sekizde atmıştım:img-wink:
cansel elçin röportajda yoktu sanırım orası okan ve berenin çekimlerinin olduğu bir mekandı,beren yaseminle necdetin hapse girme ihtimali var dedi hatta biraz önden gitmemize rağmen bende neler olacak bilemiyorum dedi:img-yes:
Ben bir de o sarılma sahnesindeki söze taktım kafayı Necdet'in söylediği diğer söze "bütün bu duygular o kadar "sahici" ki " dedi değil mi :icon_whis:icon_whis Ben bu repliği de saçma buldum aslında düşünsenize o sırada bir olay yaşıyorsunuz doluyorsunuz duygularınız karmaşılaşıyor üzülüyorsunuz ağlıyorsunuz belki de büyük bir sevgi duyuyorsunuz yaşanan o duygu her ne ise bunu hiç kimse "bütün bu duygular o kadar "sahici" ki " şeklinde belirtmez bence :icon_whis
Merveçan Rüya'nın tepkisi konuunda ben de şaşırdığımı yani 7 yaşındaki bir çocuğun "senin gerçek baban değil" kısmını hemen algılamasına şaşırdığımı belirtmiştim benim çocuğum yok ama kuzenime sormayı düşünüyorum ama çekiniyorum neyse farklı bir yolla sorarım "sen Rüya ol şimdi" diye filan :)Etkilenmesin psikolojisi :icon_whis
Ben de bugün çok üzgün ve öfkeliyim şehitlerimizin yakınlarının ve Türk Milleti'nin başı sağolsun Allah yakınlarına sabır versin :icon_sorr
geçen sezonun sonunda "bu dizi hayatımda izlediğim en güzel dizi olacak galiba" diyordum kendime..
şimdi görüyorum ki (forumun büyük bi çoğunluğu da görüyo bunu) bu dizi reyting uğruna saçmalayan diğer bütün sıradan dizilere dönüşmeye başladı..
diğerlerinden hiç bi farkı kalmadı..senaristlerde bayağı güzel yazmışlar ha..uzatın siz uzattıkça uzatınnnnn..sakız kıvamına getirin..
bu necdetle yaso boşanması da en az bi 727292 bölüm sonra olur..rüya olayı desen zaten 738393 bölüm daa uzatırlar..ne çocukmuş be..
edit:yasonun silkelenip kendine gelmesini bekliyoz ya biz daaa çoooook bekleriz..20 küsur bölümdür olmadı bundan sonra da olmaz..
geçen aklıma geldi..necdet o gece yasoyu reddetmeseydi şşimdi herşey yolunda olacaktı necdet için..belki de junior olmuştu bile..
işte ilk günlük
tomris giritlioğlu günlük-1
sevgili günlük baktımki bizim hatırla sevgilide herkes bir günlük yazıyor benim ne eksiğim var onlardan balık kokacaksa en başından kokmalı deyip hemen seni aldım:img-yes:
benim diğer projem aşka sürgünden has elemanım bereni aldım hatırla sevgilide baş tacı yaptım,yanına iyi niyetli ve sürekli acıların çocuğu küçük hüsam modunda olabilecek canseli koydum ve onunda yanınada büyük fedakarlık abidesi aşkı için herşeyi göze alabilecek okanıda yerleştirdim hah dedim tomris bu iş tamamdır:good:
hakikattende iş tamam oldu dizim çok sevildi eski dönemleri,siyasi olayları halkımız çok sevdi tabi en mühimide aşkı
şimdi düşündüm bir dizi nasıl izlenir iki aşık olur sonra onlar 3-5 bölüm mutlu edilip ardından en azından 30 bölüm ayrı bıraktırılıp bütün millet fıtık edilmeli sponsor olarakta özel bir hastaneyle anlaşılıp dizi yayınlanırken sürekli bant olarak itinayla fıtık ameliyetı yapılır reklamı geçilmeli paraya para dememeli:img-wink:
yaseminle ahmet aşık oldu,sonra birlikte oldu,yasemin hamile kaldı ve siyasi olaylar yüzünden ayrıldılar,o arada necdette yasemine aşık oldu ahmetin boşluğundan faydalanıp fedakar bir superman edasıyla yasemini himayesne aldı ve gelsin ayrılık bölümleri ben bu işi kıvırdım galiba demi günlüğüm:)
yaseminle ahmetin ayrı kaldığı bölümler boyunca hayranları çok tepki gösterdi yeter artık barışsınlar fıtık olduk dediler ben yetmez hastane daha ciroyu tamamlayamamış devam dedim araya aylayı soktum birde üstüne ahmetle nişanlattım ohh dedim bu fıtık işiyle birlikte birde ruh ve sinir hastalıkları hastanesiyle plastik huni yapan bir firmayladamı reklam anlaşması yapsam duyduğuma göre kendine mağdur forumçanlar diyen bir grup hs izleyicisi hiç durmadan huni siparişleri vermekteymiş ben yaseminle ahmetin arasına her sinir şeyi soktuğumda onların hunilere olan ilgisi artıyormuş ne karlı iş be:)
bunun üzerine huni yapacak olan bir plastik firması aradım ve koy kafana şuni bunlar has huni adlı bir karadeniz kökenli firmayla anlaştım laf aramızda güzelde oldu be günlüğüm duyduğuma göre siparişler dur durak bilmiyormuş benim yaseminle ahmeti ayrı tuttuğum her bölümün sonunda millet harıl harıl sipariş veriyormuş birde sinirden ağlayanları duydum onlar içinde bir kağıt mendil firmasıylamı anlaşsam be günlüğüm ne kadar çok acı çeken izleyici o kadar çok sponsor vayyy ben bu işi tuttum günlüğüm iyiki ayırmışım şunları :good:
yasemin necdetten boşansın,ahmetle barışsın,rüya ahmete baba desin falan filan ne gerek var be günlüğüm izleyici ağlıyormuş,deliriyormuş amannn be günlüğüm kardeş dizimiz sıladaki gibi bir yıkım ekibi kurmuşum ben başlarında komutanları ben tomris hanım ve yılmaz savaşçı ekibimle bütün hs fanlarını mağdur edeceğim önemli olan biziz demi günlüğüm reyting aletlerininde düzenini bozup cuma akşamı kendimize ayarlatacağım vay be günlüğüm pek bir oyuncu gördüm kendimi yoksa yeni bir dizi projeside kendim içinmi yapsam aşka sürgün,hatırla sevgili,kara yılan derken ha nasıl olur adınıda;
dizileri severim itinayla izleyici mağdur ederim
koyarım evet evet süper fikir bu aferin günlüğüm bana ilham verdin evettt gelsin yeni dizi projem hemen atv ile görüşeyim hatırla sevgili bitince bu dizimi onun saatine koysunlar hiç hız kesmeden izleyicilerimizle buluşmaya devam edelim:img-yes:
savulun kanallar,delirin forumçanlar yapımcıların yapımcısı,izleyici çıldırtma makinası tomris hanım geliyor:img-pilot
SELAMLAR FORUM AHALİSİ,
Pardon da ben anlayamadım galiba?
Evlilik dışı çocuk dünyaya getirmenin cezası mı?:img-hyste:img-hyste
Kim veriyor bu cezayı Necdet falan mı?
Merveçan Rüya'nın tepkisi konuunda ben de şaşırdığımı yani 7 yaşındaki bir çocuğun "senin gerçek baban değil" kısmını hemen algılamasına şaşırdığımı belirtmiştim benim çocuğum yok ama kuzenime sormayı düşünüyorum ama çekiniyorum neyse farklı bir yolla sorarım "sen Rüya ol şimdi" diye filan Etkilenmesin psikolojisi
Ben Rüyanın ne algıladığından da şüpheliyim..Hemen buna duymak istemiyorum tepkisi vermesi gerçekten te garip..Yani hemen Necdet gidecek mi diye düşündü yoksa öcüler falan mı gördü kafasında bilinmez..
Kuzenine elleme bence..Yazık olur yani bizim dizinin (aşırı) bunaltıcı işleriyle keyfini bozmasın..
Rüya kabullenmek zorunda.. Yoksa artık yavaştan Yasemine yine cephe..:icon_whis
Rüya içine kapanma sahneleri bana çok bi tanıdık geldi kimden(lerden) acaba?:icon_whis
bende annem ve arkadaşımla tur yaptım sonaycığım az önce döndüm oyu sabah sekizde atmıştım:img-wink:
cansel elçin röportajda yoktu sanırım orası okan ve berenin çekimlerinin olduğu bir mekandı,beren yaseminle necdetin hapse girme ihtimali var dedi hatta biraz önden gitmemize rağmen bende neler olacak bilemiyorum dedi:img-yes:
Biz 10,30 da gittik erken dedim ama sen bizden de erken gitmişsin,siftah mı yaptın?:P:img-wink:
**CANSEL ELÇİN *** yaklaşık 2 yıldır Türkiye!de ama magazinden çok uzak duruyor..kendini saklıyor..:img-yes:..bence iyi yapıyor ..
bu oyuncular da bildikleri senaryo gidişatını izleyiciden gizliyor ya!!!..MAA da demişti ki ben ablama bile söylemiyorum....ne ağzı sıkı oyuncularımız var..:happy0064:
Ben bir de o sarılma sahnesindeki söze taktım kafayı Necdet'in söylediği diğer söze "bütün bu duygular o kadar "sahici" ki " dedi değil mi :icon_whis:icon_whis Ben bu repliği de saçma buldum aslında düşünsenize o sırada bir olay yaşıyorsunuz doluyorsunuz duygularınız karmaşılaşıyor üzülüyorsunuz ağlıyorsunuz belki de büyük bir sevgi duyuyorsunuz yaşanan o duygu her ne ise bunu hiç kimse "bütün bu duygular o kadar "sahici" ki " şeklinde belirtmez bence :icon_whis
sevgili Zeynep,
bu dizi dünyasında kötü karakterlere daha büyük laflar yazıyor senaristler..daha akılda kalıcı, vurucu sözler..:img-yes:..oturup ağlayasım geliyor...:happy0064
Gülmisal arkadaşım şimdi gördüm senin mesajını ,
kanun önünde ispatlanmış, evlilik dışı çocuk dünyaya getirmek ve cezası...
edit
Tomris Giritlioğlu ben yanlış bilgi vermiş oldum..bu yapımcı ,Adanalı ayrıca....,...:img-yes:...
arwencim yanlış olmuş...şu üvey baba , çalıkuşu kötü kadın o geldi aklıma birde.:img-blush
zeynop,..herşey o kadar sahici ki ...yorumuna katılıyorum..
zaten bu haftam sana katılmakla geçecek kanımca:icon_whis:img-yes:
çohh mantıksızdı be:hıh
aşk kadar büyük sevgi..ye taktım ben de...
sonraa en taktığım yerlerden biri de..sen bu haldeyken yapamam.ayakta duramam vs vs dediği sahneydi....hüleeeeyn sen ahmeti kaç yıldır o halde (ohal ded diyebiliriz:olağanüstü hal)bıraktın,garda ayrı büktün çocuğun boynunu,mahkemede ayrı..
o zaman hiç mi rahatsız olmadın..:hıh
biz senin duygularını ifade edebilen bir varlık olduğunu düşünmediğimiz için hep anlamaya çalıştık,içine kapanık kız ama üzülüyor aslında dedik...
bu bölüm ahmet de tam istediğimiz gibi olsa da ona yaptıklarına bir kez daha kızsaydık..ve hala kızmaya hallimiz,yüreğimiz olsa idi çekeceğin vardı ya..ahmet de başımızı eğdi zaten bu bölüm:icon_sorr
neyse efendimm..
zaten bugün çok üzgün ve sinirliyim...başımız sağolsun:icon_sorr
bye
işte ilk günlük
tomris giritlioğlu günlük-1
sevgili günlük baktımki bizim hatırla sevgilide herkes bir günlük yazıyor benim ne eksiğim var onlardan balık kokacaksa en başından kokmalı deyip hemen seni aldım:img-yes:
benim diğer projem aşka sürgünden has elemanım bereni aldım hatırla sevgilide baş tacı yaptım,yanına iyi niyetli ve sürekli acıların çocuğu küçük hüsam modunda olabilecek canseli koydum ve onunda yanınada büyük fedakarlık abidesi aşkı için herşeyi göze alabilecek okanıda yerleştirdim hah dedim tomris bu iş tamamdır:good:
hakikattende iş tamam oldu dizim çok sevildi eski dönemleri,siyasi olayları halkımız çok sevdi tabi en mühimide aşkı
şimdi düşündüm bir dizi nasıl izlenir iki aşık olur sonra onlar 3-5 bölüm mutlu edilip ardından en azından 30 bölüm ayrı bıraktırılıp bütün millet fıtık edilmeli sponsor olarakta özel bir hastaneyle anlaşılıp dizi yayınlanırken sürekli bant olarak itinayla fıtık ameliyetı yapılır reklamı geçilmeli paraya para dememeli:img-wink:
yaseminle ahmet aşık oldu,sonra birlikte oldu,yasemin hamile kaldı ve siyasi olaylar yüzünden ayrıldılar,o arada necdette yasemine aşık oldu ahmetin boşluğundan faydalanıp fedakar bir superman edasıyla yasemini himayesne aldı ve gelsin ayrılık bölümleri ben bu işi kıvırdım galiba demi günlüğüm:)
yaseminle ahmetin ayrı kaldığı bölümler boyunca hayranları çok tepki gösterdi yeter artık barışsınlar fıtık olduk dediler ben yetmez hastane daha ciroyu tamamlayamamış devam dedim araya aylayı soktum birde üstüne ahmetle nişanlattım ohh dedim bu fıtık işiyle birlikte birde ruh ve sinir hastalıkları hastanesiyle plastik huni yapan bir firmayladamı reklam anlaşması yapsam duyduğuma göre kendine mağdur forumçanlar diyen bir grup hs izleyicisi hiç durmadan huni siparişleri vermekteymiş ben yaseminle ahmetin arasına her sinir şeyi soktuğumda onların hunilere olan ilgisi artıyormuş ne karlı iş be:)
bunun üzerine huni yapacak olan bir plastik firması aradım ve koy kafana şuni bunlar has huni adlı bir karadeniz kökenli firmayla anlaştım laf aramızda güzelde oldu be günlüğüm duyduğuma göre siparişler dur durak bilmiyormuş benim yaseminle ahmeti ayrı tuttuğum her bölümün sonunda millet harıl harıl sipariş veriyormuş birde sinirden ağlayanları duydum onlar içinde bir kağıt mendil firmasıylamı anlaşsam be günlüğüm ne kadar çok acı çeken izleyici o kadar çok sponsor vayyy ben bu işi tuttum günlüğüm iyiki ayırmışım şunları :good:
yasemin necdetten boşansın,ahmetle barışsın,rüya ahmete baba desin falan filan ne gerek var be günlüğüm izleyici ağlıyormuş,deliriyormuş amannn be günlüğüm kardeş dizimiz sıladaki gibi bir yıkım ekibi kurmuşum ben başlarında komutanları ben tomris hanım ve yılmaz savaşçı ekibimle bütün hs fanlarını mağdur edeceğim önemli olan biziz demi günlüğüm reyting aletlerininde düzenini bozup cuma akşamı kendimize ayarlatacağım vay be günlüğüm pek bir oyuncu gördüm kendimi yoksa yeni bir dizi projeside kendim içinmi yapsam aşka sürgün,hatırla sevgili,kara yılan derken ha nasıl olur adınıda;
dizileri severim itinayla izleyici mağdur ederim
koyarım evet evet süper fikir bu aferin günlüğüm bana ilham verdin evettt gelsin yeni dizi projem hemen atv ile görüşeyim hatırla sevgili bitince bu dizimi onun saatine koysunlar hiç hız kesmeden izleyicilerimizle buluşmaya devam edelim:img-yes:
savulun kanallar,delirin forumçanlar yapımcıların yapımcısı,izleyici çıldırtma makinası tomris hanım geliyor:img-pilot
Öldürdün beni ya..:img-hyste:img-hyste
Tomris Hanımın düşüncelerini nasıl da güzel anlatmışsın bundan daha gerçekçisi olamazdı..Bir de görseler..Gülerler kesin..İnsan kendini görünce güleceği geliyor..
Nilgün Öneş e de yazacakmıydın?:icon_whis
Boşver...benim dediğimi anlayan anlamıştır..:good:
Biz 10,30 da gittik erken dedim ama sen bizden de erken gitmişsin,siftah mı yaptın?:P:img-wink:
**CANSEL ELÇİN *** yaklaşık 2 yıldır Türkiye!de ama magazinden çok uzak duruyor..kendini saklıyor..:img-yes:..bence iyi yapıyor ..
bu oyuncular da bildikleri senaryo gidişatını izleyiciden gizliyor ya!!!..MAA da demişti ki ben ablama bile söylemiyorum....ne ağzı sıkı oyuncularımız var..:happy0064:
sevgili Zeynep,
bu dizi dünyasında kötü karakterlere daha büyük laflar yazıyor senaristler..daha akılda kalıcı, vurucu sözler..:img-yes:..oturup ağlayasım geliyor...:happy0064
Tomris Giritlioğlu ,şu kötü karakter değil mi??? oda hemşomuz hemşo?..akçaabatlıymış...:img-yes:
kardeşim işe gitmeden oy verecekti çağırınca bende annem ve onunla gittim yani bir pazarım var ve ben yine uyuyamadım be arkadaşım:icon_sorr
cansel elçin magazin basınından uzak duruyor bencede en yisini yapıyor hem böylece dizideki karakteri daha inandırıcı oluyor bir oyuncuyu yaşantısıyla hergün ekranlarda görünce oynadığı dizdeki rolüne ve o diziye adapte olmakta zorlanıyorum ben:img-yes:
uyy sonay sen ne dersin tomris hanım akçaabatlımıymış yaa bizden böyle yapımcılar çıkıyormuydu:icon_sorr
sayın hemşom tomris hanım sesimize kulak ver mutlu et şu izleyicilerini hadi hamsi,horon aşkına göreyim senibye
bu arada bundan sonra,nilgün öneşin adının geçtiği bir diziyi izleyeceğimi düşünmüyorum:img-cool2
arwençan;keşke bunu gönderebilseydik ilgili şahıslara:hıh
ama yok...o zaman da bikaç bölüm sonra,bu sefer necdet yasemine derdi ki:bizi kimse anlayamaz,zaten biz bu hikayeyi başkaları için yaşamıyoruz..böyle mutluyuz...
benim seçimim bu,siz kimsiniz ki mesajını ulaştırmak için..
nerden başladım ben bu hs yi izlemeye yahuuu:icon_sorr
bu arada bundan sonra,nilgün öneşin adının geçtiği bir diziyi izleyeceğimi düşünmüyorum:img-cool2
arwençan;keşke bunu gönderebilseydik ilgili şahıslara:hıh
ama yok...o zaman da bikaç bölüm sonra,bu sefer necdet yasemine derdi ki:bizi kimse anlayamaz,zaten biz bu hikayeyi başkaları için yaşamıyoruz..böyle mutluyuz...
benim seçimim bu,siz kimsiniz ki mesajını ulaştırmak için..
nerden başladım ben bu hs yi izlemeye yahuuu:icon_sorr
Vay be.. Artık hepimiz aynı şeyleri düşünmeye başlamışız..37 den sonra bende de o his uyandı..Vaktimi boşa harcadığımı farkettim:icon_sorr Sizce bu sefer bunun da bir çaresini bulup YAR'ı kurtarabilir miyiz ki?:(
Sanırım artık yeni Junior gelmeyebilir Ebru.. baksanıza daha Rüya işi bile bitmedi..10 bölüm izleriz..Kaba hesaptan..:img-cool2
Öldürdün beni ya..:img-hyste:img-hyste
Tomris Hanımın düşüncelerini nasıl da güzel anlatmışsın bundan daha gerçekçisi olamazdı..Bir de görseler..Gülerler kesin..İnsan kendini görünce güleceği geliyor..
Nilgün Öneş e de yazacakmıydın?:icon_whis
göndersek ne tepki verir acaba uyy biz izleyicilerin duygularını anlattığım için hakaret davası falan açmasın olurmu olur:img-wink:
nilgün öneş içinde yazacağım çanım kafamda tasarlıyorum oda bir müddet sonra sizlerle siz o vakite kadar tomris hanımın günlüğünü okuyun gülün:)
edit:sonaycığımın verdiği son bilgilere göre tomris hanım akçaabatlı değil adanalıymış çok özür dilerim çanlar :img-blush
Vay be.. Artık hepimiz aynı şeyleri düşünmeye başlamışız..37 den sonra bende de o his uyandı..Vaktimi boşa harcadığımı farkettim:icon_sorr Sizce bu sefer bunun da bir çaresini bulup YAR'ı kurtarabilir miyiz ki?:(
işte işin en kötü yanı bu..
artık yar ı kurtarmak,daha doğrusu yar diye birşey düşünüp de heyecanlanmak içimden gelmiyor..
yar diye bir şey hiç olmamış kiii...:img-cool2
en kızdığım nokta da..bu kadar yorum yapıyoruz,konuşup tartışıyoruz..ama resmen odun inceliğinde bir senaryoyla karşı karşıya bırakılıyoruz..
ve bunu bize yapan insanlar,yine biz izlediğimiz için iyi reytingler alıp,güzel bir iş yapıyor gibi takdim ediliyorlar...
bu ne yaman çelişki ooy..diyorum ne diyeyim:icon_sorr
hepinize iyi geceler ...diziyi başından beri izleyen ve yorumarınızı okuyan bir forum üyesiyim ancak şimdiye kadar hiç yazmamıştımm...sizleri severek okuyorumm
bir tango sahnesi çekilmiş... Yasemin ve Ahmet bir davete katılacaklar ve orada herkesin gözü önünde güzel bir tango şov yapacaklarmışş
Hoşgeldin Odile...gelip gidip okuyordun..sonunda yazmışsın..
Sonunda tutku atraksiyonları başlıyormuş...Zaten bunu nasıl çevirebileceklerini düşünüp duruyordum..Çünkü o kadar saçmaladılar ki..Bir de elimizdeki doneleri düşününce..Aymaz ve korkak bir Yasemin....Onuru ve güveni kırılmış, öfkeli bir Ahmet...İyi bari..tango yapıp kurtarsınlar bir nebze...
ağızlara bir parmak bal çalma olayı yine.. yapmayın bunu yahu..birkaç bölüm böyle sonra hooppp ters açı.. hinlik düşünmeyin hinlik.. çannlarr iyi geceler.. üzüntümü paylaşmak istedim.. herkesin uyuduğu bu saatte içimi dökmesem uyuyamazdım.. iyi ki burası varmış iyi ki..
Tabii ki...:img-yes: Bakalım saçmaladıklarını nasıl toparlayacaklar onu pek bir merak ediyorum asıl..Artık aşktı, dönemi anlatmasıydı onlara takılmıyorum..Tamamen ilgi odağım..senaryonun edecekleri...:img-polic
Vallahi burası ve sizler :img-in_loolmasanız ..ve bu kadar kurgu saçmalığıyla ..hayatta seyretmem...
Günaydin
Harika Pazar programinda verilen tüyolara göre:Okan bey söylüyor:Necdetin Yasemine olan aski ebediyimis,hic bitmeyecekmis ama Beren Saatin söyledigine göre yollari ayrilacakmis.
Ahmet istedigi gibi Rüyaya kavusamayacakmis,yani Rüyanin Ahmeti kabullenmesi zor olacakmis.Ahmet yine cileli adam modunda.
Bazi arkadaslar yorumlarima katildiklarini,bazilari bunlarin üzerine Yasemine cok yüklendiklerini düsünmüs,onu affetmeyi denemis ama olmamis.Yasemini bende affetmis degilim ama sacindan tirnagina kadar elestirilmesini,yorumlarda diger karakterler bir bir aklanirken onun yerin dibine sokulmasini da tuhaf karsiliyorum hepsi bu,senaryo sagolsun böyle sonuclar dogurabiliyor.
Sevgili Fatma..Orada Necdetin saplantısının ebedi olduğu, şeklinde olmalıydı..
Yasemin gibi anası olursa o iş tabii ki zor!..Daha doğrusu iyi bir şekilde yol göstericilik yapabilecek kapasite olsa..zamanla hallolur bu iş..Ama Yasemin hanım kızımızın aklının başına gelmesi için..Ahmete iş düşüyor..çok affedersiniz..kibarcasını söyleyeceğim...tövbe! Ahmetin yasemine aşk ayarı vermesi gerekiyor..Çünkü kız buna takık..Ahmet beni sevmiyor..bana öfkeli..hıcık! Böööhüüü!bknz:Zeynop... yüzden Tüyayı ben Ahmete doğru değil de bizi öyle de olsa böyle de olsa seven necdete yönlendireyeim..bknz:biz garip bir şekilde mutluyduk!:dito
Ayla'yı sevmiyorum ve sevmemeyede devam edicem
Ve geleyim son sahneye;
Rüyanın nasıl tepki vereceğini düşünemiyordum,
Böyle tepki vermesi çok normaldi, Bu tepkinin devamını çok merak ediyorum,
Yalnız tam gerçek babasını söylerken kulaklarını kapaması acaba Ahmeti tahmin etmesi olabilirmi?
Ama tahmin edeemz herhalde, çok küçük yahu bu gerçekleri öğrenmesi durumunda Rüya bundan sonra nasıl olur düşünemiyorum,
Ya Necdete çok bağlanır, yada Ne Ahmeti nede Necdeti bi daha görmek ister, onlardan uzaklaşır, off bilmiyorum valla
Aylayı da sevmemiştim, sevmiyorum ve sevmeyeceğim..Geçen bölüm Necdetvari yavuzhırsızlığını gördükten sonra onun o LadyMacbeth triplerine fırsatını buldukça gireceğine eminim..bknz:Selmanın devam eden desteği ve Yasemin yapabileceği muhtemel aymazlıklarla..Yani sevimsiz Ayla will be back soon! olecek...
Rüya..Kızacak, hepsine kızacak..yeni öğrendiği durumu reddecek...Yoksayacak tahminimce bir süre ama bir süre sonra Ahmetle daha da yakınlaşacağını düşünüyorum!
fatmcan güzel arkadaşım ben güldügüm veya gülmsedigim diyelim.. hani diyo orda yasemin ahmet'e kavuşmayı çok istiyo ama her defasında ahmet tarfından kapılar kapatılıyo ama ben böyle bir sey görmedim yasemin de böyle bir ısık yani ahmete kavuşmayı çok istiyomuş gibi gelmedi gözüme hele kac bölümdür böyle atak görmedim yasemin'den onda gülüyorum... yoksa başka anlamda degil canım... daha çok necdet'le yasamayı çok istiyomuş hiss verdi bana hatta veriyo bana bundan sonra böyle bir atakta bulunurum bilmiyecem söyledigine göre isitiyo ama
Yasemin korkak...Ahmet, ufacık bir suratını ona karşı bükse..O, sapıtıp, kırıp geçiriyor..Biraz dursa, aklıselim düşünse Ahmeti etkileyebileceğini anlayacak ta..Yok!Nato kafa nato mermer!:dito
Vallahi bu arada Ahmetin bu cool tavırları pek bir hoşuma gitti..Resmen yeni saç kesimi ve omuzları dik bknz: kaplumbağa gibi kafayı çıkratmıyordu,yürüyüşüyleBüyükada Yıkılıyoorrrr misaliydi...Sevgili Aliyeçan:img-wink:
Nedense hemen herkes devamli Yasemine yükleniyor, fakat ben onu cok iyi anliyabiliyorum. Fakat artik kendinden cok etrafindakileri düsünüyor. Kendisinin bir saniye bile Ahmetten vazgectigini hisetmiyorum, sadece kendine bu zamana kadar destek olan Nejdeti kirmak istemiyor. Nejdet Yasemine hic düsünmeden ben sevdigim kisiye giderdim demesinden Nejdetin cok bencil biri oldugu belli oluyordu.
Ayni sey Ayla icin de gecerli. Ona cok kizdim, yaptiklarimdan pisman degilim, tekrar aynisini yapardim demesinden.
Ayla ve Nejdet cok bencil karakterler, herkesten önce kendi mutlutluklari geliyor.
Fakat Yasemin ve Ahmet böyle degiller. Ikiside daha cok etrafindaki insanlari düsünüyorlar.
Etrafındakilerini fazla düşünen..Yasemin..Ahmet değil..Ahmet, aşkına kıymet veriyor ve bunu yıprattırmadan etrafındakileri düşünüyor ama dürüstlükle, zorlamadan,kendi kabullendiği ölçülerde...Yasemin, aşkını yerlere sürdü..paramparça etti, etrafındakileri düşüne düşüne doğru yaptığını zannederek...yanlışları sıraladı peşpeşe..
Kimseyi hayatta mutlu edemezsiniz..yaseminin hatalarını kaynağı buydu..Herkesi mutlu etmeye çalıştı..Rasyonel bir insan olmadığını biliyoruz...Necdeti mutlu etmek namına..yani bir kişiyi mutlu etmek adına...kendini, Ahmeti, Rüyayı ve buna bağlı olarak onlarca kişiyi kandırdı ve mutsuz etti..Sonuçta Necdeti de mutlu edebildi mi? ...Hayır...yaptığı fedakarlıklar kalbini taşlaştırdı..onu aklıselimlikten uzaklaştırdı...
Benim görüşlerime katılmak zorunda değilsin zaten değilmi..bende seninle aynı düşünmek zorunda değilim...
necdet konusunda katılıyorum zaten söylediklerine..ben sadece bu işin baştan yanlış olduğunu düşünüyorum..baştan yasemin kabul etmeyecekti necdetle evlenmeyi...yoksa evlilikleri sürecindeki necdetin ahmete olan tavırlarına emin ol ben senden daha tepkiliyim...son zamanlarda foruma pek giremiyorum ama önceleri çok yorum yapardık burda bu konuyla ilgil o yüzeden tekrar tekrar aynı şeyleri yazmayacağım...bana göre al necdeti vur yasemine..ikisininde benim gözümde değeri aynı...aylaya gelince evet onunda çok normal şeyler yaptığını söylemiyorum...ama yaseminin ahmete yaptıklarına ve çektirdiklerine bakınca ayla yanında melek yahu...en azından yine biraz iyiliği dokundu kızın mahkemede gerçeği söyledi...ahmetin ona olan tepkisini göze aldı ve söyledi..ama yasmin hiç bir zaman ayla kadar cesaretli olamadı...
şevvalcim söyledikleirne sonuna kadar katılıyorum canım....Bundan sonra olucak ahmet yasmin birlikteliği beni hiç etkilemez...davaya kadar olan kısıma kadar belki derdim ama bu dava olayı çok kötü oldu..yasmin değilmi ki mahkemede çocuk necdetindir dedi o zaman bitti işte benim için...bunun hiç bir izahı olamaz...
ayrıca düşününce herşey yasminde bitiyor öyle değilmi..bütün bunların sorumlusu o olduğu için hafifletici sebep falan olamıyorum...aradaki kişilerin çorbada tuzu bulundu sadece ..ama çorba yasminin hünerli ellerine ait:img-hyste
Arzucuğum..gelmişsin..ve ilk kez peşpeşe bir yerine, birkaç yorumunu okudum..:)
Yasemine kızdığım nokta bu...Bilinçsizce herşeyi kendi aleyhine çevirdi..Aylayı, Necdeti...hatta en son da Ahmeti...Bakalım pirinçten taşlarını nasıl ayıklayacak???
Ayla aklanmış felan değil..Sadece Necdetin Ahmete Rüyayı söylemesi gibi..aynı fevrilikle Kıbrısçık gerçeğini anlatmıştır..Yine yavuzhırsızlıkla..kara sevda fenomeninin haklılığını çıkartamaya çalışarak...Ahmeti ve bizi dumur etmiştir..bknz.bir de bu kız doktor!!!
Ayla melek değildir..Daha onun şovu da devam edecek...bknz. emin olun!:img-yes:
Yasemin ve Ahmet tango yapacaklarmış duyduğuma göre aman çok etkilendim çok etkilendim... Yasemin zaten anca tango yapmayı bilir bunun dışında ne kendi ayakları üstünde durmayı becerebilir ne de konuşmayı Bari bir de o kırmızı rujunu sürsün de iyice sinirleneyim Ha bu arada mümkünse o davette Ayla ,Necdet ,Aygünler ,Ünsallar ve Gürsoylar bulunsun da azıcık gülelim
Dilşat:Ayyyy görüyor musun Hasan Necdetimi kullanıp bir de boşadığı gibi şimdi de şu sorumsuz adamla tango yapıyor
Hasan:Sus Dilşat bize karışmak düşmez
Dilşat:Ayy yalan mı yani
Hasan:Sus susmaya devam et Dilşat
Lale:Ayy abimin gecesi mahvoluyor.. Bari biz de çıkıp tango yapalım da şu manzarayı görmesin hadi
Dilşat repliklerine bayıldım...:img-hyste
bence de davette öyle bir sahne olsun..Hele Ayla varsa pek bir güzel olur..ha!ha!Biz de toplu Oooh! çekelim..
Kusura bakma, ben yanlis ifade ettim. Ben Ahmet Yasemini pesinden kosturtmak istiyor demek istemedim. Ahmetin derdi bu olmadigini biliyorum. BEnim demek istedigim artik Ahmetin Yaseminin pesinden kosmasi yerine, artik Yasemin kosmali, cünkü Ahmet bunu defalarca yapti. Ahmetten artik bunu ne yasemin ne de bizler bekleyebiliriz. Eger bu ask kurtulacaksa ki bence kurtulmali, bunu bu kez Yasemin yapmali, Ahmete onu ne kadar sevdigini ve neden ona senelerce sahip cikmadigini ispatlamali, Ahmetin öfkesi karsisinda pasif olmamali. Onu ikna ekmeli.
Bence kaçma-kovalama sahnesi bu seferyer değiştirecek..Ahmet kovalayan değil..kaçan olacak...Bize bunu 19 bölüm azap şeklinde yaşattılar..Bakalım bu yeni versiyon ne kadar süreceeekkk!??!!:dito bknz:sıkıldım!bunaldım!:img-swoon
fatma-1721 21-10-07, 16:56 Sevgili badger cok güzel ve dogru yazmissin:good:Yasemin akilsiz,korkak,cesaretsiz ve onu ancak Ahmet yola getirebilir,süphesiz getirir de.Yasemin ister yalvarsin,ister kacsin,Ahmet Yasemin-Necdet bosanmasini gördükten sonra Yaseminin pesini birakmaz ve onu yola getirir ama tüm bunlari kizina "kizim"diyebilen ve Rüyadan "baba"sözünü duyan bir Ahmet yapabilir ancak,bu olmadigi sürece Ahmet Yasemine her baktiginda kalbindeki yara sizlayacak hatta kanayacaktir.Yasemin kizinin Ahmeti kabullenmesi,anlamasi icin elinden geleni yapmali,bir anne olarak en büyük görev ona düsüyor.
Yoksa kizina tam anlamiyla kavusmadan Yaseminle askina devam eden bir Ahmet izlemek istemiyorum dogrusu,tutkulu ask mutkulu ask falan anlamam,önce baba-kiz,sonra Ahmet-Yaseminin askini izlemek istiyorum.
daha 15 şehidimizin acısı soğumadan, bugün yine yüreklerimiz dağlandı, bir o kadar daha gencecik vatan evladı canilerin elinde can verdi. terörü kınıyorum demek istiyorum ama asıl bu konuda boş laf üretmekten başka hiçbir icraat göstermeyen, çocuklarımızın orada telef edilmesine göz yumanları kınıyorum. bu konuda sessiz kalmayalım, tepkisiz kalmayalım. bu cinayetlere alışmayalım. içimizi yakanları yakmadan da rahat etmeyelim. lütfen, yılmayalım! gençliklerinin baharında hayata veda eden çocuklar için..
diziyle ilgili olarak da bir iki noktaya değinmek istiyorum.
hoş bir iki ayrıntıdan biri, taylan özgür ve mahir çayana çok benzeyen karakterler yaratmalarıydı. o kadar benziyorlardı ki, (hele taylan, kaşlarına kadar benziyordu) ve deniz gezmiş, harun ve bizim denizle konuşan taylanı görünce "aa taylan" diye bağırdım, arkasından da gözlerim yaşlarla doldu. devrimcilerin arkasından ağlanmaz ama... aksi mümkün mü?
birşeyler daha yazacaktım ama unuttum. zaten şu noktada, ne önemi var ki?
Bence kaçma-kovalama sahnesi bu seferyer değiştirecek..Ahmet kovalayan değil..kaçan olacak...Bize bunu 19 bölüm azap şeklinde yaşattılar..Bakalım bu yeni versiyon ne kadar süreceeekkk!??!! bknz:sıkıldım!bunaldım!
Merhabalar: Tavuskuşu,Merve,Badger,Aliye Abla bye (bakalım daha kaç edit yapicim)
Kaçan kovlanan..Madem kadın erkek eşitliği var Yasemin de koşsun di mi?
Yasemine hak vermeye her açıdan çalıştım ama olmuyor işte olmuyor..Nasıl hak verilir ki..Babasından ayrı çocuk doğuruyorsun ve hakketmeyen bir adama gereksiz bir gelecek veriyorsun..
Bu çalışma çok hoşuma gitti..:(:(:(
http://www.resimload.com/080128/CyQ_bbe_imimza2.jpg
hah, bir de şu var.
necdet ve ayla ne zaman yaptıklarından arındılar?
ben görmedim.....
ama yasemini de onlarla bir tutamam. çünkü onların çocukları yok, ama yaseminin herkesten önce düşünmesi gereken bir kızı var.
üstelik, yasemin ne adımı atıyormuş?
yok böyle birşey...
belki bu aşka ve diziye olan inancınız kaybolmasın diye kendinizi avutmaya çalışıyorsunuz, bilemeyeceğim.
ama YASEMİN HATALARINI DÜZELTMEK İÇİN HİÇBİR ADIM ATMIYOR.
bu yüzden de ahmet gerçekten kapıları onun suratına da kapatsa haklı ama o da birşey yapmıyor. bu kadar ihanete uğramış bir insanın tepkisi bu kadar hafif mi olur? yıkarım o dünyayı başına adamın, o kadar kolay mı ya?
yasemin etraftakileri düşünüyor da acı çekiyor, harekete geçemiyor öyle mi? yasemin sadece necdeti düşünüyor, üstelik onu da yanlış düşünüyor. ve kusura bakmayın ama bunun da erdemli bir yanını göremiyorum ben...:img-cool2
canım sıkkın çok bugün.. içim acıyor, benim yaşımda gençlerin, daha yaşayacak çok şeyi olan çocukların artık nefes alamıyor olması bana çok dokunuyor..
fatma-1721 21-10-07, 17:22 canım sıkkın çok bugün.. içim acıyor, benim yaşımda gençlerin, daha yaşayacak çok şeyi olan çocukların artık nefes alamıyor olması bana çok dokunuyor..
Sevgili merw;Hepimizin ici kan agliyor(foruma yazmak dogrumudur bilemedigimden simdiye kadar yazmadim,seni görünce bende yazdim)hepimizin basi sagolsunbana da oglum yasindaki cocuklarin artik nefes alamiyor olmasi cok dokunuyor....
Yaseminin artik dogru adimlar atmaya baslayacagini yazmistim,programda duyduklarimdan anladigim oydu,insallah öyle olur.
haberleri izleyipte yürekleri yanan şehit ailelerini gördükçe benimde içim acıyor,hiçbirşey yazmak hele hele eğlenceli birşeyler yazmak istemiyorum,
bu sebeple nilgün öneş senaryosu,yasemin,ahmet,necdet üçgeni falan şu anda benim için o kadar değersizki tek istediğim senaryo bu acıların bittiği,anaların,babaların,eşlerin ve çocukların ağlamadığı yüzlerinin güldüğü mutlu bir hayat senaryosu
hatırla sevgili ile ilgili yorumlarada kalbim müsade ederse ara ara devam ederim arkadaşlar ama bu gece başka,bu gece acımız çok büyük...
Merhaba arkadaşlar :img-in_lo
Bugün içimden pek yazmak gelmediği için ara ara katılıyorum :icon_sorr
Badgerçan zaten Beren dedi ki "Necdet 80 yaşına da gelse hala Yasemin der onunki çok büyük bir aşk belki de elde edememenin saplantılı tutkusu " :img-yes:
Arkadaşlar bayraklarımızı astık değil mi lütfen asalım :icon_sorr
Merhaba arkadaşlar :img-in_lo
Bugün içimden pek yazmak gelmediği için ara ara katılıyorum :icon_sorr
Badgerçan zaten Beren dedi ki "Necdet 80 yaşına da gelse hala Yasemin der onunki çok büyük bir aşk belki de elde edememenin saplantılı tutkusu " :img-yes:
Arkadaşlar bayraklarımızı astık değil mi lütfen asalım :icon_sorr
Bayraklarımı astım..Zaten 29 Ekim için de asacaktım..Bu 29 Ekim sadece Cumhuriyetin kuruluşunun değil şehitleri anmanın da günü olacak!
(birşeyler yazalım yoksa HS forumuna yazdığımız için sorun çıkabilir:()
Yeni bölümün tek konusu Rüya ne Tepki verecek? mi olur?
konu derken yani 37. de Şevket öldü,Rüya öğrendi,mahkeme bitti fln..
Bana tek konu üzerine yoğunlaşırlar gibi geliyor..Arada Deniz&Defne=Yaşar&Işık falan koyarlar al sana bölüm...:img-cool2
hah, bir de şu var.
necdet ve ayla ne zaman yaptıklarından arındılar?
ben görmedim.....
ama yasemini de onlarla bir tutamam. çünkü onların çocukları yok, ama yaseminin herkesten önce düşünmesi gereken bir kızı var.
üstelik, yasemin ne adımı atıyormuş?
yok böyle birşey...
belki bu aşka ve diziye olan inancınız kaybolmasın diye kendinizi avutmaya çalışıyorsunuz, bilemeyeceğim.
ama YASEMİN HATALARINI DÜZELTMEK İÇİN HİÇBİR ADIM ATMIYOR.
bu yüzden de ahmet gerçekten kapıları onun suratına da kapatsa haklı ama o da birşey yapmıyor. bu kadar ihanete uğramış bir insanın tepkisi bu kadar hafif mi olur? yıkarım o dünyayı başına adamın, o kadar kolay mı ya?
yasemin etraftakileri düşünüyor da acı çekiyor, harekete geçemiyor öyle mi? yasemin sadece necdeti düşünüyor, üstelik onu da yanlış düşünüyor. ve kusura bakmayın ama bunun da erdemli bir yanını göremiyorum ben...:img-cool2
canım sıkkın çok bugün.. içim acıyor, benim yaşımda gençlerin, daha yaşayacak çok şeyi olan çocukların artık nefes alamıyor olması bana çok dokunuyor..
canım ben de Ahmetin yerinde olsam...Değil öyle kibarlıkla..hiç konuşmazdım..Mahkeme celpleriyle anlaşırdım...Hatta Yargıtaydaki o babamın arkadaşıyla da konuşmazdım..Temyiz düzeltmesi için..ama ..işte ama işte...!!! meselesi..Çocuk var...
Bugün o yukarıda bahsedilen konuyu hiçç konuşmaya niyetim yoktu...Benim oğlan doğduğu sene..2.körfez istilası başlamıştı..ve o zamandan beri...oğlumun canına kastedecek şeyleri..savaş..terör vs.konularını bir şekilde yoksayıyorum..Haberleri izleyemiyorum..Benim inanmadığım kurgu politik gerekçeler bknz:Özgürlük!demokrasi!uğruna oğlumun heba olacağını düşünmekten nefret ediyorum..Allahtan şehitlerimize rahmet, ailelerine sonsuz sabır diliyorum..Mekanları cennet olsun...Vatanımızın başı sağolsun..:icon_sorr
Rüya babasına sarılır "hayır benim babam sensin" der ühühühü ağlar:img-cray: Daha sonraları da Necdet istemeyerek de olsa ona soğuk davranabilir Rüya'yı itmek için bknz:Yeşilçam:icon_whis
Bilmiyorum artık ne olursa olsun banane :hıh O kadar şey yap sonra da hoooop diye tango yaptır o zaman her şey düzeliyormuymuş :icon_whis Ondan sonra da büyük aşk oluyormuş öyle mi büyük değil komik:img-pilot demek istediler heralde :hıh
rüyanın bu durumu birkaç bölüm daha sürdürülür birazda o yüzden zaman ilerler bizde yaşadığımız başka hayal kırıklıkları ve sinir harpleriyle yine diziyi izlemeye devam ederiz
aşk varmış,siyasi tarihe ışık tutmak varmış falan ne gerek var acıtasyonla pekalada bir dizi izlenebilir değilmi:mad72:
benim sizlere naçizane bir önerim olacak arkadaşlar bugün yastayız malum eğer sizin içinde uygunsa imzalarımızı değiştirelim tepkimizi ve üzüntümüzü kendimizce bizde gösterelim ne dersiniz?
ben zeyneptende izin almadım özür dilerim,onun imzasını çok anlamlı bulduğum için kullandım sizde kabul ederseniz hepimiz bu imzayı kullanabiliriz en azından birkaç gün
zeynepçiğim umarım imzanı kullanmamın bir sorunu yoktur
Ben başta Rüya kulaklarını kapayınca söyleyemeyecekler falan diye düşündüm.Yaseminler ne zaman konuyu açsa Rüya duymak istemeyecek ve Ahmet'in gerçek baba olduğu ertelenecekte ertelenecek..
Ama sanmıyorum ki artık bu saçmalığı da yapıp diziye son darbeyi koymazlar..
Şehitler hakkında birşey söylemiyorum artık.İmzam kısa ve öz zaten:img-wink:
Beni teselli eden tek şey ise leşlerimizin şehitlerimizden fazla olması.Tabi sadece bugünkü şehitlerimizden:icon_sorr
yasemin etraftakileri düşünüyor da acı çekiyor, harekete geçemiyor öyle mi? yasemin sadece necdeti düşünüyor, üstelik onu da yanlış düşünüyor. ve kusura bakmayın ama bunun da erdemli bir yanını göremiyorum ben...
merw, bunları yazan ellerini öpeyim canım.O kadar haklısın ki.Bende aynen bunları söylemeye çalışmıştım işte bir iki sayfa önceki mesajlarımda.Necdet'i düşünmesi hata değil, ama onu düşünürken dünyadan soyutlanıyor, gerçekleri unutuyor, Ahmet aklından çıkıyor, gerçek baba kimmiş umursamıyor vs vs vs!!!...
Necdette de suç var Ayla'da da..
Ama söyler misiniz herşeyin başı Yasemin iken diğerlerini suçlamaya, suçları hakkında konuşmaya fırsat kalıyor mu?
Sizi bilemem ama bana göre kesinlikle hayır!
tango sahnesini yeni öğrendim:icon_whis
aklıma ilk tango halleri geldi aslında..şimdiki hallerini düşünmeyince..çok sevimliydiler:img-in_lo
ama şimdiki yüzleri geliyor aklıma..son halleri..
ve malesef pek bir şey ifade etmiyor bu sahne benim için:img-cool2
ama madem ki hs yi izlemeye devam edeceğim..duygulanmayı umuyorum o zaman kadar:img-icecr
arwençan,zeynepçan:img-wink:
Tabiki kullanabilirsiniz hiç sorun değil hep birlikte kendimizce tepkimizi gösterelim :img-yes::icon_sorr
Kanka çok doğru yazmışsın bunu defalarca yazdık hatta ben Necdet'i düşünürken Ahmet'i sevdiğim adam dediği adamı ve kızını bile geri plana attı bu anneliğe ve seven bir kadına yakışmaz diye de yazdım defalarca ama nerdeeeee:icon_whis senaristler burayı okuyorlar mı bilmiyorum ama Yasemin'in söylediği "biz garip bir şekilde mutlu olduk bunu kimsenin anlamasını da beklemiyorum zaten " cümlesi sanki bize karşı hazırlanmış bir cümleydi sanki o sırada Yasemin değil de Nilgün Hanım konuşuyordu :img-yes: Haklılar da "bunu kimse anlayamaz ne bu garip birlikteliği kimse anlayabilir ne de Yasemin'in Necdet uğruna Ahmet'i ve Rüya'yı geri plana atmasını ":hıh Necdet'in duygularını çok önemseyen Yasemin zaten azıcık Ahmet'in veya kızının duygularını önemseseydi bu hale gelinmezdi :hıh
yasemin etraftakileri düşünüyor da acı çekiyor, harekete geçemiyor öyle mi? yasemin sadece necdeti düşünüyor, üstelik onu da yanlış düşünüyor. ve kusura bakmayın ama bunun da erdemli bir yanını göremiyorum ben...
merw, bunları yazan ellerini öpeyim canım.O kadar haklısın ki.Bende aynen bunları söylemeye çalışmıştım işte bir iki sayfa önceki mesajlarımda.Necdet'i düşünmesi hata değil, ama onu düşünürken dünyadan soyutlanıyor, gerçekleri unutuyor, Ahmet aklından çıkıyor, gerçek baba kimmiş umursamıyor vs vs vs!!!...
Necdette de suç var Ayla'da da..
Ama söyler misiniz herşeyin başı Yasemin iken diğerlerini suçlamaya, suçları hakkında konuşmaya fırsat kalıyor mu?
Sizi bilemem ama bana göre kesinlikle hayır!
ben de seni öpüyorum canım. biliyorum okudum mesajlarını, senin yazdıklarını özetledim ben de.
ve şu noktada haklısın: herşeyi düzeltebilecek olan yaseminken diğerlerinin hataları onu bağlamaz ki..
bu yaseminin hayatı, yaseminin çocuğunun ve yaseminin sevdiği adamın hayatı.. onlar için neyin iyi olduğunu ayla ya da necdet ya da x kişisi düşünmek zorunda değil ki. bunu yasemin yapmak zorunda, biz buna kısaca yaşam diyoruz, hani insanın kendi hayatının sorumluluğunu omuzlarına yüklendiği, iplerini eline aldığı yaşam... hani yasemininki?
badgerçan, doğru diyorsun çanım. bir aması var işte, kızı.
ama bu yasemine hakettiği lafları yapıştırmasına engel değil. ne demişler nush ile uslanmayanı etmeli tekdir....
ayşeçanım tango sahnesini bende merakla bekliyorum ama necdetle garip bir şekilde mutlu olup kimsenin anlamasını beklemeyen yaseminin bu tango sahnesiyle ahmetle hangi şekilde mutlu olacağını çok merak ettim,garip bir şekildemi yoksa güzel bir şekildemi:icon_sorr
eğer garip bir şekildeyse almayayım dokunuyor yok güzel bir biçimseyse seve seve kabul eder ve beklerim:img-yes:
önerimi kabul eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim imza konusunda özel mesajdan ulaşanlara seve seve yardım ederim.
Kanka seviyorum seni:img-in_lo, o kadar doğru yazmışsın ki.
Nedense Rızalar, Hasan amcamlar konuşurken hep Yasemin ve Necdet'in çok mutsuz oldklarını, çok üzüldüklerini söylüyorlar.
Ya o üzüntüyü biz mi göremiyoruz Allah aşkına?
Ne zaman Necdet'le Yasemini gösterseler kadeh kaldırmalar, mutlu aile yemekler, gülücükle, sarılmalar, sinemalar, konserler..
Herhalde bunlar bizim görmediğimiz, aradan geçtiğini sonradan anladığımız günlerde ağlayıp üzülüyor..Öyle mi?
Biz bunu hissedemedikten sonra ne önemi var ki bunun?
Yasemin'in önceki yaptıkları bir nebze de, mahkemede inkar etmesi onun kadınlığı adına yaptığı en büyük hata, kendini küçük düşürme yolundaki en büyük adımıydı..
O andan sonra gözümde iyice sıfırlandı zaten..
Saflığındandı bu hatalar falan diyorsunuz ama eğer saflığından olsaydı Dilşat şöyle bir 18 yaşını falan bekleseydiniz o zaman söyleseydiniz Rüya'ya dediğinde evet doğrusu bu derdi..Onun yaptıkları saflıktan değil düşündüğünü sanıpta ortaya çıkarttığı düşüncesizliğinden kaynaklanıyor..Kendi ağzıyla söyledi işte garip bir mutlulukla yaşadı senelerce..Geride bıraktığı o büyük aşkını düşünmeden, sakladığı gerçeğin yükü altında ezilmeden!..Necdet söylemeseydi Ahmet'e Yasemin'in aklından bile geçmiyordu gerçeği söylemek..Yalanlarla ördükleri duvarları kırmaya gücü yoktu çünkü..hiç bir zamanda olmayacaktı.
Herkes yanlışlar yapar, büyük hataları olur herkesin..Ama bu hatalar ve yanlışlar değil bir el iki elin parmaklarını da geçiyorsa dönüp bir kendine bakmalı..Ne yapıyorum ben demeli, değil mi?
Rüya babasına sarılır "hayır benim babam sensin" der ühühühü ağlar:img-cray: Daha sonraları da Necdet istemeyerek de olsa ona soğuk davranabilir Rüya'yı itmek için bknz:Yeşilçam:icon_whis
Bilmiyorum artık ne olursa olsun banane :hıh O kadar şey yap sonra da hoooop diye tango yaptır o zaman her şey düzeliyormuymuş :icon_whis Ondan sonra da büyük aşk oluyormuş öyle mi büyük değil komik:img-pilot demek istediler heralde :hıh
Necdet kesinlikle Rüya'yı itmez..O fedakarca, babalığını yapmaya devam eder...ya Rüya sarsılırsa...! Hem pedagog da buna izin vermez...Necdet'im kızına sakin sakin durumu izah etmeye çalışır sadece...Bu arada Rüya da 18 yaşını bulur zaten...
Tango sahnesini heyecanla bekliyorum..bakalım buz kesmiş yürağimiz böyle bir manevra ile yumuşayacak mı..hiç sanmıyorum ama...
Arwen, günlük için teşekkür ediyorum..bugün beni gülümseten yegane şey oldu...
Zeynep, yarın Ankara'da organizasyon var mı..? ( Terörle ilgili yani..bugün katılamadım, bari yarın gitsem..)
Tabiki kullanabilirsiniz hiç sorun değil hep birlikte kendimizce tepkimizi gösterelim :img-yes::icon_sorr
Kanka çok doğru yazmışsın bunu defalarca yazdık hatta ben Necdet'i düşünürken Ahmet'i sevdiğim adam dediği adamı ve kızını bile geri plana attı bu anneliğe ve seven bir kadına yakışmaz diye de yazdım defalarca ama nerdeeeee:icon_whis senaristler burayı okuyorlar mı bilmiyorum ama Yasemin'in söylediği "biz garip bir şekilde mutlu olduk bunu kimsenin anlamasını da beklemiyorum zaten " cümlesi sanki bize karşı hazırlanmış bir cümleydi sanki o sırada Yasemin değil de Nilgün Hanım konuşuyordu :img-yes: Haklılar da "bunu kimse anlayamaz ne bu garip birlikteliği kimse anlayabilir ne de Yasemin'in Necdet uğruna Ahmet'i ve Rüya'yı geri plana atmasını ":hıh Necdet'in duygularını çok önemseyen Yasemin zaten azıcık Ahmet'in veya kızının duygularını önemseseydi bu hale gelinmezdi :hıh
İyi akşamler efendim...
bu hafta diziyi ayrıntılarıyla izleyemedim..Zeynepçim Yasemin Necdete böyle bir laf mı etti...eğer ettiyse artık ona yuh demekten başka bir şey yapamam...Yaseminle Necdet tm birbirlerine göreler bence bu ikili bencillikleriye tam da birbirlerine uyyorlar...eh be Yasemin hanım demek siz mutlu oldunuz peki orda tek başına tam bir bahtsız bedevi hayatı yaşayan Ahmetin mutsuzluğu ne oluyor...ve bu mutsuz Ahmet de sizin o mutluluk dediğiniz şeyden biraz da olsa tatmak istiyor...ama tabi siz her zaman o kendi deyiminizle garip mutluluğunuz bozulsun istemiyorsunuz çünkü siz ikiniz hayatımda gördüğüm en bencil insanlarsınız....tüh yazık ya Ahmet nerden de gelip bu ikilinin garip mutluluğunu bozdun ya...git sen her zamanki gibi mutsuz mutsuz takıl..senin neyine babalık Necdet dururken...:icon_whis
.................................................. ..........................................
Merhaba çanlar, foruma girmeye bile elim varmıyor, o direce bu dizi beni kendinden soğuttu, içime kasvet bastırdı anlayın yani.:icon_sorrBir de ülkemizde olan bitenler...:icon_sorr
Ama özleminize de dayanamadım daha fazla şimdi hiç okumadan bir merhaba diyeyim dedim. Okuyacağım. Tango da neyin nesi? Gözüme çarptı son sayfada?:img-pilot
Herkese slm
Öncelikle hepimizn bası sagolsun sehit aillerine allah sabır versin çok üzügünüm:img-cray::img-cray:
Şu sabah çıkan haberle ilgli konusayım zaten orda yasemin necdeti nasıl düşündügü acıkladı beren saat kendin karkterin anlatı
neymiş yasemin aslında rüya'yı ahmetle paylasmaya hazır ona baba demesin çok istiyo ama bir yandan da necdetle rüya ilişkisine kıyamıyo sen gec necdeti artık yeter onu düşündügün yahu
Ahmet gidermsin sorusuna artık necdet bunu kabul etmiş durum da ikna olmus yasemin her an ahmet'le beraber olacagın ikan olmus vaziyette yasemin onu asla olmayacagına ikna olmus bide neymiş yasemin artık necdetin üzülmiyecegine inanıyo yani üzüldügüne inanmasa necdetl'e yasamaya devam edecek allahım yaaa
Oka'nın demesi dava sonuclanıyo sonra piskolojik sureceler baslıyacak işte ahmet cocugun istedigi sekilde elde edemiyecek dediler buda oluyo ki ahmet çok üzlecek allhım bu sürec çok uzun olmasın:img-cray::img-cray::img-cray:
ben de seni öpüyorum canım. biliyorum okudum mesajlarını, senin yazdıklarını özetledim ben de.
ve şu noktada haklısın: herşeyi düzeltebilecek olan yaseminken diğerlerinin hataları onu bağlamaz ki..
bu yaseminin hayatı, yaseminin çocuğunun ve yaseminin sevdiği adamın hayatı.. onlar için neyin iyi olduğunu ayla ya da necdet ya da x kişisi düşünmek zorunda değil ki. bunu yasemin yapmak zorunda, biz buna kısaca yaşam diyoruz, hani insanın kendi hayatının sorumluluğunu omuzlarına yüklendiği, iplerini eline aldığı yaşam... hani yasemininki?
Yasemin yaptıklarından hiçbir zaman pişmanlık duymamış belli..Necdet'e söylediklerini hatırlasanıza..
Haklısın kesinlikle.
Necdet Ahmet'e gerçeği söyledi de ne oldu?Ahmet kızına kavuştu mu? Rüya'nın ağzından kendine karşı "baba" kelimesini duydu mu? Ona Rüya'nın öz babası olduğunu anlatabildi mi?Ona sarılarak, kokusunu içine çekerek uyuyabildi mi?Ona masal anlatabildi mi? İlk adımını, ilk kelimesini, ilk gülüşünü görebildi mi..Demek ki bu gerçeğin daha önceden söylenmesi gerekiyordu..Hemde Necdet değil Yasemin tarafından..
Ayla'da mahkemede söyledi..Onun söylemesi tüm bunları geri getirebildi mi, ya da Ahmet'e yaşatabildi mi..Hayır!!!!
Her geminin bir kaptanı olur ve geminin hangi yöne gideceğine karar verir..Bu gemide kaptan Yasemin'di ve dalgalara karşı koydu, inatla!Kendi suçuydu, kendi sorunuydu..Bunun yükünü başkalarına değil Yasemin'e yüklemek gerek.
Bir fatura kesilecekse bu Yasemin'den olmalı..
Necdet'ten bu gerçek aramızda kalacak diye söz alanda oydu, sağlık ocağında Ayla'ya Ahmet'le aramdaki mesele seni hiç ilgilendirmez diyende..
Kendi kuyusunu kendi kazdı..Ona kendisinden başka kimse yardım edemez şu an..
Tamam belki bazı şeyleri düzeltmeye çalışıyor..Ama bunu hayli rötarlı bir şekilde yapması da onun hatası değil mi?
Merhaba çanlar, foruma girmeye bile elim varmıyor, o direce bu dizi beni kendinden soğuttu, içime kasvet bastırdı anlayın yani.:icon_sorrBir de ülkemizde olan bitenler...:icon_sorr
Ama özleminize de dayanamadım daha fazla şimdi hiç okumadan bir merhaba diyeyim dedim. Okuyacağım. Tango da neyin nesi? Gözüme çarptı son sayfada?:img-pilot
hoşgeldin çanım.
ben de aynı durumdayım. hatta hayalkırıklığım o derecede ki, düşünmemi bile engelliyor. yine de buradaki muhabbet için geliyorum... sağolun arkadaşlar :)
tango muhabbeti şu.
odile :img-in_lo arkadaşımız dün gece, ahmetle yaseminin herkesin içinde tango yaptıkları bir sahnenin çekildiğini haber verdi bize. 2 bölüm sonranı sahnesiymiş....
Kanka seviyorum seni:img-in_lo, o kadar doğru yazmışsın ki.
Nedense Rızalar, Hasan amcamlar konuşurken hep Yasemin ve Necdet'in çok mutsuz oldklarını, çok üzüldüklerini söylüyorlar.
Ya o üzüntüyü biz mi göremiyoruz Allah aşkına?
Ne zaman Necdet'le Yasemini gösterseler kadeh kaldırmalar, mutlu aile yemekler, gülücükle, sarılmalar, sinemalar, konserler..
Herhalde bunlar bizim görmediğimiz, aradan geçtiğini sonradan anladığımız günlerde ağlayıp üzülüyor..Öyle mi?
Biz bunu hissedemedikten sonra ne önemi var ki bunun?
Yasemin'in önceki yaptıkları bir nebze de, mahkemede inkar etmesi onun kadınlığı adına yaptığı en büyük hata, kendini küçük düşürme yolundaki en büyük adımıydı..
O andan sonra gözümde iyice sıfırlandı zaten..
Saflığındandı bu hatalar falan diyorsunuz ama eğer saflığından olsaydı Dilşat şöyle bir 18 yaşını falan bekleseydiniz o zaman söyleseydiniz Rüya'ya dediğinde evet doğrusu bu derdi..Onun yaptıkları saflıktan değil düşündüğünü sanıpta ortaya çıkarttığı düşüncesizliğinden kaynaklanıyor..Kendi ağzıyla söyledi işte garip bir mutlulukla yaşadı senelerce..Geride bıraktığı o büyük aşkını düşünmeden, sakladığı gerçeğin yükü altında ezilmeden!..Necdet söylemeseydi Ahmet'e Yasemin'in aklından bile geçmiyordu gerçeği söylemek..Yalanlarla ördükleri duvarları kırmaya gücü yoktu çünkü..hiç bir zamanda olmayacaktı.
Herkes yanlışlar yapar, büyük hataları olur herkesin..Ama bu hatalar ve yanlışlar değil bir el iki elin parmaklarını da geçiyorsa dönüp bir kendine bakmalı..Ne yapıyorum ben demeli, değil mi?
Kanka bende seni seviyorum sen de çok doğru yazdın bebişim :img-yes::img-in_lo
Gerçekten onun mutsuzluklarını göremeden mutsuz günlerini göremeden napmamızı bekliyorlar :hıh Necdet 'le Yasemin'in çok acılar çektiğine inanmamızı mı?????? Ama bize gösterilen şeylerde biz onların acı çektiğini göremedik ne Yasemin-Necdet sahnesinde ne de gösterilen fotoğraflarda anlatılan şeylerde ???Ne zaman Necdet-Yasemin sahnesi gösterilse ohh şen şakrak masalar ,ellerde kadehler ailelerle yemekler gülüşmeler ,sinemalar,konserler davetler dediğin gibi :hıh Ne yapmamızı bekliyorlar anlamadım hayal kurup Necdet-Yasemin'in mutsuz olduğu bir dünya yaratmamızı mı ya da "Necdet-Yasemin çok acı çekti " denildiğinde hooop diye gerçekten de çok acı çektiler diye düşünmemizi mi :hıh Sinema görsel bir şeydir ,bu görsellik inandırıcı kılar yaratılan o kurguyu ....Bir tüfek duvarda ya asılıdır ya da değildir yönetmen ve senarist o tüfeğin duvarda asılı olduğunu hayal etmemizi bekleyemezler bizden (Böyle dedim de ....Shevekçan :img-in_lo)
Ahmet'in acımızı içimizde hissediyoruz Shevekçan'ın da dediği gibi onun davası bizim davamız oldu neden?????Çünkü Ahmet'in acıları dakikası dakikasına bize verildi onunki de fazla abartıydı bir türlü tutturamadılar dengeyi ...biz ne gördük bir tarafta çok seven haksızlıklar yapılmış bir adam diğer tarafta biri bu aşkın taraflarından olan anti-kahraman Yasemin ve onunla birlikte bir kez bile Ahmet ve Rüya'yı düşünüp vicdan azabı çekmedikleri gibi her gün şen şakrak gezen eğlenen Şıkıdım İkilisi Necdet :icon_whis
Ayy ömrümü çürüttü bu dizi bir daha ki sefere heralde Nilgün Öneş ismi görürsem bir dizide köşe bucak kaçarım bir de çok iyi bir dizi olurmuş o sefer öfkeden çıldırırım böyle bir dönem dizisi özensizliği barındımamalıydı çünkü ....:icon_whis
Aliye Abla bilmiyorum ama ben de katılmak istiyorum umarım vardır :icon_sorr
Edit:İnanmıyorum iki defa Shevek'i andım ve Shevekçan geldi :img-in_lo Acaba iki defa Ahmet'i ansam Ahmet gelir mi :img-blush
Yasemin yaptıklarından hiçbir zaman pişmanlık duymamış belli..Necdet'e söylediklerini hatırlasanıza..
Haklısın kesinlikle.
Necdet Ahmet'e gerçeği söyledi de ne oldu?Ahmet kızına kavuştu mu? Rüya'nın ağzından kendine karşı "baba" kelimesini duydu mu? Ona Rüya'nın öz babası olduğunu anlatabildi mi?Ona sarılarak, kokusunu içine çekerek uyuyabildi mi?Ona masal anlatabildi mi? İlk adımını, ilk kelimesini, ilk gülüşünü görebildi mi..Demek ki bu gerçeğin daha önceden söylenmesi gerekiyordu..Hemde Necdet değil Yasemin tarafından..
Ayla'da mahkemede söyledi..Onun söylemesi tüm bunları geri getirebildi mi, ya da Ahmet'e yaşatabildi mi..Hayır!!!!
Her geminin bir kaptanı olur ve geminin hangi yöne gideceğine karar verir..Bu gemide kaptan Yasemin'di ve dalgalara karşı koydu, inatla!Kendi suçuydu, kendi sorunuydu..Bunun yükünü başkalarına değil Yasemin'e yüklemek gerek.
Bir fatura kesilecekse bu Yasemin'den olmalı..
Necdet'ten bu gerçek aramızda kalacak diye söz alanda oydu, sağlık ocağında Ayla'ya Ahmet'le aramdaki mesele seni hiç ilgilendirmez diyende..
Kendi kuyusunu kendi kazdı..Ona kendisinden başka kimse yardım edemez şu an..
Tamam belki bazı şeyleri düzeltmeye çalışıyor..Ama bunu hayli rötarlı bir şekilde yapması da onun hatası değil mi?
bu kişilerin ve davranışların hepsi hatalı tabi.
necdet ve ayla da hatalı, hem de onlar insanlık namına hatalı. ama her koyun kendi bacağından asılır değil mi?
necdet kendi bencil isteği doğrultusunda yasemine teklifte bulundu, gerçekleri anlatmadı, ahmete o afra tafraları yaptı, yaseminden boşanmadı, vs vs.. bunları yeniden düşünüp konuşmak inanın işkence gibi. kısacası bir sürü yanlış yaptı ama bunları kendi amacı için yaptı. ayla bir sürü hata yaptı, gerçeği bilmesine rağmen sakladı bir de evlenme teklif etti falan ama o da bunu kendi amacı için yaptı. tüm bunlar o ikisini bağlar, çünkü eğer yasemin en baştan hatalarını telafi edebilseydi, kararlı durabilseydi bunların hiçbirinin bir önemi kalmazdı; necdet de ayla da yaptıklarıyla kalırlardı.. ama nerede yaseminde o yürek?
Necdet hata üstüne hata yaptı, çünkü Yasemin'e aşıktı onu kaybetmek istemiyordu.
Ayla bir hata yaptı hemde kocaman bir hata, çünkü Ahmet'e aşıktı onu kaybetmek istemiyordu.
Ama Yasemin en başta, kızların piyesinde Ahmet'in aşkla bakan gözlerini görüpte gerçeği söyleseydi ne Necdet o hataları yapabilecekti, ne de ortada Ayla'nın duyupta saklayabileceği bir gerçek olacaktı..
Hadi o zaman söyleyemedi..Ada evinde Ahmet'le buluştuğunda söyleyebilirdi..
Ama söylemedi..
Neyse gerçekten olmuş bitmiş şeyler için ellerimi yormak istemiyorum artık.Herkes biliyor zaten bunları..
Herkesin hatası kendine..
Ama Ahmet'in hasret kalmak istemediği kızının annesi olarak Yasemin'in artık harekete geçmesi şart.Yetti artık!..
Kanka bende seni seviyorum sen de çok doğru yazdın bebişim
Gerçekten onun mutsuzluklarını göremeden mutsuz günlerini göremeden napmamızı bekliyorlar :hıh Necdet 'le Yasemin'in çok acılar çektiğine inanmamızı mı?????? Ama bize gösterilen şeylerde biz onların acı çektiğini göremedik ne Yasemin-Necdet sahnesinde ne de gösterilen fotoğraflarda anlatılan şeylerde ???Ne zaman Necdet-Yasemin sahnesi gösterilse ohh şen şakrak masalar ,ellerde kadehler ailelerle yemekler gülüşmeler ,sinemalar,konserler davetler dediğin gibi :hıh Ne yapmamızı bekliyorlar anlamadım hayal kurup Necdet-Yasemin'in mutsuz olduğu bir dünya yaratmamızı mı ya da "Necdet-Yasemin çok acı çekti " denildiğinde hooop diye gerçekten de çok acı çektiler diye düşünmemizi mi :hıh Sinema görsel bir şeydir ,bu görsellik inandırıcı kılar yaratılan o kurguyu ....Bir tüfek duvarda ya asılıdır ya da değildir yönetmen ve senarist o tüfeğin duvarda asılı olduğunu hayal etmemizi bekleyemezler bizden (Böyle dedim de ....Shevekçan :img-in_lo)
Ahmet'in acımızı içimizde hissediyoruz Shevekçan'ın da dediği gibi onun davası bizim davamız oldu neden?????Çünkü Ahmet'in acıları dakikası dakikasına bize verildi onunki de fazla abartıydı bir türlü tutturamadılar dengeyi ...biz ne gördük bir tarafta çok seven haksızlıklar yapılmış bir adam diğer tarafta biri bu aşkın taraflarından olan anti-kahraman Yasemin ve onunla birlikte bir kez bile Ahmet ve Rüya'yı düşünüp vicdan azabı çekmedikleri gibi her gün şen şakrak gezen eğlenen Şıkıdım İkilisi Necdet :icon_whis
Ayy ömrümü çürüttü bu dizi bir daha ki sefere heralde Nilgün Öneş ismi görürsem bir dizide köşe bucak kaçarım bir de çok iyi bir dizi olurmuş o sefer öfkeden çıldırırım böyle bir dönem dizisi özensizliği barındımamalıydı çünkü ....:icon_whis
Aliye Abla bilmiyorum ama ben de katılmak istiyorum umarım vardır :icon_sorr
Edit:İnanmıyorum iki defa Shevek'i andım ve Shevekçan geldi :img-in_lo Acaba iki defa Ahmet'i ansam Ahmet gelir mi :img-blush
Gelir gelir gelmesine de o şu anda Antalya'da sanırsam:icon_whis zeynopumbye
Ben de Cuma'dan beri fena halde, Ayla ağzıyla Ahmet'in "kurallara bağlı, düzgün, mükemmel insan" olarak tanımlanmasına takığım. Böylece eleştiriliyor, kuru bir adammış, aşktan ne anlarmış statüsüne konuyor...
Hayır efendim, böyle değil, o iyi bir insan evladı, mükemmel ya da mükemmellik arayışında biri de değil...Sağduyusunu kullanabilen bir adam...tamam...ama kuruluk derecesinde kurallara falan bağlı değil...Hem aşkı gayet güzel yaşayabiliyor hem de kuralları falan takmadan...ama sorumluluklarından ve gerçeklerden kaçmıyor, kendi isteklerinin her şeyin ama herşeyin önüne geçmesine, yakıp yıkmasına izin vermiyor...etik ve vicdanlı...ama kurallara sıkı sıkı bağlı falan da değil...
Seyirciye bunları hissettirdi şimdiye dek...Birileri gibi asıl anlatılmak isteneni anlatamayıp, senarist müdahalesiyle yazılan repliklerle ara cila atılmaya gerek kalmadı. Bkz.: "Kimsenin anlamasını da beklemiyoruz...o kadar güçlü değilim...sen hep başkalarını düşünürsün...düşünürüm değil mi...vs. vs.":img-cool2
hoşgeldin çanım.
ben de aynı durumdayım. hatta hayalkırıklığım o derecede ki, düşünmemi bile engelliyor. yine de buradaki muhabbet için geliyorum... sağolun arkadaşlar :)
tango muhabbeti şu.
odile :img-in_lo arkadaşımız dün gece, ahmetle yaseminin herkesin içinde tango yaptıkları bir sahnenin çekildiğini haber verdi bize. 2 bölüm sonranı sahnesiymiş....
Tango muhabbetinin aslını öğrenememiştim saol..
Ne alakadan geliyorlar Tango sahnesine anlamadım..Nasıl birleştirecekler? ne zaman olacak? Rüya olayına ne olacak?(ki kısmen çözülür)
(Benim favorim hep yağmur altında tango olmuştur ama:img-blush)
Ebru
İmza için resim yüklettiğim siteyi açamıyorum şimdilik avatarla şehitlerimizi anacağım...:icon_sorr:img-wink:
İyi akşamler efendim...
bu hafta diziyi ayrıntılarıyla izleyemedim..Zeynepçim Yasemin Necdete böyle bir laf mı etti...eğer ettiyse artık ona yuh demekten başka bir şey yapamam...Yaseminle Necdet tm birbirlerine göreler bence bu ikili bencillikleriye tam da birbirlerine uyyorlar...eh be Yasemin hanım demek siz mutlu oldunuz peki orda tek başına tam bir bahtsız bedevi hayatı yaşayan Ahmetin mutsuzluğu ne oluyor...ve bu mutsuz Ahmet de sizin o mutluluk dediğiniz şeyden biraz da olsa tatmak istiyor...ama tabi siz her zaman o kendi deyiminizle garip mutluluğunuz bozulsun istemiyorsunuz çünkü siz ikiniz hayatımda gördüğüm en bencil insanlarsınız....tüh yazık ya Ahmet nerden de gelip bu ikilinin garip mutluluğunu bozdun ya...git sen her zamanki gibi mutsuz mutsuz takıl..senin neyine babalık Necdet dururken...:icon_whis
.................................................. ..........................................
İyi akşamlar canım evet bu ikisinin bencillikleri tam da birbirlerine göreler senin de dediğin gibi Ahmet'de kim oluyor da bu düzeni yıkmaya çalışıyor babaymış onu Kıbrısçıklarda Ziyalarla sürtmeden önce düşünecekti:hıh
Aslında bugün bunu eklemek istemiyordum ama bu gergin ortamı dağıtalım diye ekliyorum Cumartesi sabaha karşı yazmıştım diziye olan öfkem ancak bu şekilde geçiyor :hıh
Senaryo Bizim Hakkımız Entrikayla Yazarız!!!!
Kendilerine hiç yüz vermeyen ve Yasemin’e çapkın bakışlar atan Ahmet yüzünden kıskançlıktan deli olan CAZgırlar Merveçan ,Ebruçan ekibi fanatik Necdetçi olarak karanlık tarafa geçerler
Zeynop:8.sahneeeee
Cansuçan:8.sahne dur dur noktaaa ve 8.sahne hazır uzatın
Cansuçan Ebruçan’a Ebruçan Merveçan’a Merveçan Ayşeçan’a ve o da Zeynepçan’a uzatır
Zeynop:9.sahne
Ayşeçan:Buyur ben yazdım
Zeynop alıp yüksek sesle okur :MMC(mağrur muzip cazibeli) Ahmet Aşıklar Yolu’nda fakültede kendisine yeşil ışık yakan öğretim görevlisi Ferda’yla karşılaşır
Ahmet:Size evinize kadar eşlik edeyim Ferda Hanım
Ferda:Ne kadar naziksiniz
Ahmet Ferda’ye evine kadar eşlik eder
Ferda:Bir kahve içmek için içeri gelmez misiniz
Ahmet:Hay Allah benim de bir yere yetişmem gerekti aslında ama size ayıracak vaktim her zaman var
Ahmet içeri girer Ferda arkasından şehvetle bakarak kapıyı kapatır
O sırada elinde hiç bir şeyi kalmamış olan Necdet saç sakal birbirine karaşmış elindeki iki şişesiyle Sevda Tepesi’ndeki ağaca sırtını dayamış sızmıştır
Zeynop sinirle Ayşe’ye bakar:Ayşeçan ömrümü çürüttün bu ne şimdi haaa sen hala MMC’de kalmışsın
Ayşeçan:Ama ama ben...
Zeynop:Allahım sen aklıma mukayyet ol halbuki o MMC bizi sırtımızdan vurmadı mı
Hep bir ağızdan:Vurdu :hıh
Zeynop:Yasemin’e yan yan çapkın bakmadı mı
Hep bir ağızdan:Baktı:hıh
Zeynop:Saçını da eliyle geriye atmadı mı
Hep bir ağızdan:Attı:hıh
Zeynop:Ee o zaman
Hep bir ağızdan yumruklar havaya yaparlar:
Kahrolsun MMC Ahmet Yaşasın Fedo Necdet!!!!!
Ahmet’lere Hüsraaaan Necdet’lere Bayraaaaam!!!!!.......(to be continued)
Tango sahnesini heyecanla bekliyorum..bakalım buz kesmiş yürağimiz böyle bir manevra ile yumuşayacak mı..hiç sanmıyorum ama...
Arwen, günlük için teşekkür ediyorum..bugün beni gülümseten yegane şey oldu...
Zeynep, yarın Ankara'da organizasyon var mı..? ( Terörle ilgili yani..bugün katılamadım, bari yarın gitsem..)
tango sahnesini bende heyecanla bekliyorum çanım inşallah sonu aynı ilk tango gibi olur yasemin ve ahmet tekrar birbirlerinden etkilenir yasemin giderahmetin kapısını çalar veee gelsin junıor:img-blush
alyçana edit:günlüğümün seni gülümsetebilmesine çok sevindim bu acı günümüzde seni birazda olsa iyi edebilmişsem ne mutlu bana devamıda olacaktı ama acımız biraz hafiflesin ondan sonra.
ayrıca bu forum sayesinde bu akşam biraz kafamı dağıtıyorum iyiki varsınız:img-in_lo
zeynepçan süpersin ekip olarakta ne iyi olmuşuz ya yeni sloganda harika bravo:good:
shevekçan hoşgeldinbye
bugün trabzondada gelen şehit haberlerinden sonra halkımız sokağa döküldü ellerinde türk bayrakları terörü lanetledi devamıda gelecektir bu haykırış tüm yurta dağılacaktır:good:
hoşgeldin çanım.
tango muhabbeti şu.
mörvümçan, bugün aramadın. gerçi hiç gidecek istek yoktu içimde. isabet oldu yani.:img-wink:
İnsanlar o kadar zaaflı, eksik ki, zaaflarını aşmış, kendiyle barışık, acısıyla da sevgisiyle barışık insanlara dayanamıyorlar...Kıskançlık, haset diye işte buna deniyor zaten:icon_whis Ba ba ba ba...Neymiş efendim, Necdeti çok iyi anlıyormuş, anlarsın tabii, aynı hamurdansınız çünkü. Ama sizi anlayamayan bir insanı da "aşktan da anlamıyor " kalıbına dökemezsiniz...Anlıyor, hem de çok iyi anlıyor...
Onun aşk anlayışı da anne babasınınki gibi...Babası ölürken eşine teşekkür eden bir adam..Ahmetin teşekkür etmeyi kimden öğrendiğini de anlamış olduk o sahnede.:icon_sorr:img-blush
mörvümçan, bugün aramadın. gerçi hiç gidecek istek yoktu içimde. isabet oldu yani.:img-wink:
İnsanlar o kadar zaaflı, eksik ki, zaaflarını aşmış, kendiyle barışık, acısıyla da sevgisiyle barışık insanlara dayanamıyorlar...Kıskançlık, haset diye işte buna deniyor zaten:icon_whis Ba ba ba ba...Neymiş efendim, Necdeti çok iyi anlıyormuş, anlarsın tabii, aynı hamurdansınız çünkü. Ama sizi anlayamayan bir insanı da "aşktan da anlamıyor " kalıbına dökemezsiniz...Anlıyor, hem de çok iyi anlıyor...
Onun aşk anlayışı da anne babasınınki gibi...Babası ölürken eşine teşekkür eden bir adam..Ahmetin teşekkür etmeyi kimden öğrendiğini de anlamış olduk o sahnede.:icon_sorr:img-blush
Gerçekten ben Şevket ve Selma arasındaki ilişkiye onların aşklarına ve ailelerine hayrandım :icon_sorr:img-in_lo
Ahmet'i çok güzel yetiştirmişler keşke Rüya'yı da onlar yetiştirselerdi artık sadece Selma var :img-in_lo Dilşat'ın son söylediklerinden sonra gerçeğin açığa çıkmasına daha da sevindim sevebilir hatta çok seviyor olabilir ama Rüya'nın böyle bir kadının elinde yetişmesini istemezdim tam kocasının ağzının içine bakan o ne derse onu yapan susan dedikoducu mahalle kadınları vardır ya ondan :hıh
Gerçekten bir dizide bir karakter haklı çıkarılmak için dürüst olmak erdemli olmak düzgün olmak bile yeriliyor pessss:icon_whis Senaristler açıkça diyorki "bakıııın ey seyirci böylesine düzgün olmak her zaman iyi değildir insanlar zaaflarıyla vardır " :icon_whis biz de diyoruz ki "bakııııın eyyy senaristler siz böyle yaparak Necdet'i aklayamadınız yalnızca Ahmet'in erdemli kişiliğini tekrar vurguladınız"
Bir de Shevekçan çook haklısın bakın Ahmet hakkında tek kişi tek söz söyledi mi dizide onun hiç bir zaman yağlanıp cilalanmasına gerek kalmadı üçüncü tekil şahıslar tarafından araya öyle iki üç replik sıkıştırmakla olmuyor o iş ...
hakkaten ya..
iyi insan olmak suçmuş gibi öyle bir konuştu ki ayla hanım. biz de bekliyoruz ahmet çatır çatır koyacak lafları, hesap soracak; ayla da kem küm edecek, "ama.. ama" falan diyecek.. neredeee? bu dizide herkesin yavuz hırsız olduğunu unutmuşum tabi, asıl salaklık bende.
ve az önce yazdığın o kurallara bağlılık olayı da doğru shevekçan..
yani bu mantığa göre aşık olmak böyle obsesif kompulsif davranışlar içine girmek demek... öyle mi? halt etmişsiniz! hastalıklı bir mantık dayatmaya çalışıyorlar, ne demek yani "o kadar iyi niyetlisin ki, böyle sevmeyi anlayamazsın.." ne alakası var ki iyi niyetli olmakla? sevmek ve iyi niyetli olmak birbirilerinin nedeni veya sonucu mudur ki?
ortaokuldayken bir tekerleme vardı pek popülerdi, yazmadan edemeyeceğim:
alakaya maydonoz
gel bana bazı bazı
ben annemi çok severim
yaşasın 23 nisan... :img-cool2
yani öyle bir bilinçaltı etkisi var ki aylanın laflarının, necdet ve ayla gerçekten sevmişler, ama ahmet öylesine takılmış.
evet, ahmet sırf öylesine parlak geleceğini feda etti, hayatının 4 yılını mahvetti, hala da etmeye devam ediyor.. öylesine. canı sıkıldığı için... değişiklik olsun diye.. değil mi??
çanım, valla ben 2 gündür o kadar yorulmuştum ki, bugün bir türlü kalkamadım. güya 10da uyandım ama tekrar uyumuşum saat 1de kalktım :) halim haraptı bir de haberleri görünce falan.... :icon_sorr
ps: aliyeçan misafiri geldiği için kaçıyormuş, bir saate falan gelirmiş... ;) merak etmeyiniz, kayıp değildir...
ben de kaçıyorum sanırım...
Yasemin Necdete ne için binlerce teşekkür ediyor?
Yani Necdetin Yasemine kattığı,kurtardığı birşey mi var doğru dürüst ki Yasemin yıllardır aman Necdet canım Necdet yaşıyor..İşte bunu anlamakta zorlanıyorum baya..(Bi de 8. sınıf matematik te..öğretmen bozuk çıkmıştı maalesef:icon_whis..Aynı durum bu sefer Pasta Bozuk Çıktı Yasemin!)Ne diyorum ben ya?Akıl mı kaldı?
Her HS bölümünde benim için bir sır perdesi aralanıyor..
Bu hafta bir akrabamın HS Setinin hemen hemen her zaman önünden geçtiğini öğrendim..(okul fln sahneleri heralde) 37 yi izlerken Yasemin için bak bu kız çok minik birşey dedi..Öyle bir dönüşüm vardı ki..:) Sen nasıl bilir de söylemezsin misali..Ayh öööö görmesem de olur..
Zeynep: Babasına bak yine babasını al diye bir imza yapmışsın bayıldım..:good::)
Onu delüğğanlının başlığında bir fotoğraf için bir arkadaş söylemişti:)Bir arkadaş da bir imzanın üzerine eklense ne güzel olur demişti ben de imza yapıyordum osırada Rüya Ahmet ekleyeyim dedim hoşuma gitti :)
Bu da Mevlana'nın bir sözü Yasemin ve Necdet aklıma geldi bunu okur okumaz "Sarhoş, cinayeti yapar da sonra "özrüm vardı, kendimde değildim"der. Kendinde olmayış, kendiliğinden gelmedi sana,
onu sen çağırdın"
fatma-1721 21-10-07, 19:27 Ben su tango sahnesini gercekten cok merak ediyorum.Ahmet Yaseminin "basin sagolsun"dediginde ve acisini paylasmak icin ona yaklasmak istediginde, kendisine yaklasmasina izin vermedi ama bir-iki bölüm sonra onunla tango yapsin:icon_whis aklim almiyor,acaba Rüya meselesi falan bunlar bir-iki bölümde düzelecek mi?
Herkese iyi geceler ve iyi yorumlar:good:
Sevgili arwen tekrar tesekkürler:good:
Deniz Gezmiş, Harun, Deniz, ve Taylan olduğunu düşündüğümüz çocuk Ankara'da sohbet ederlerken, aslında üstü kapalı bir şekilde birtakım şeyler anlatılmaya çalışıldı...ama kafamızı toplayıp oraya odaklanamıyoruz ki. Beri tarafta bütün zaaflar kutsanıp, aşkı için başkalarının hayatını darmadağın etmeye gözü kapalı atlayıp, hata üzerine hata yapan insanlar zeytinyağı kıvamında devam ettikçe...biz bu gençlerin yapmak istediklerini, onları darağacına, faili meçhullere, işkencehanelere, ülkeyi 12 Eylüle taşıyan sürece odaklanamıyoruz yeterince.
O sohbette bir manifestodan bahsedildi Mahir Çayan ve arkadaşlarının yazdığı. Bir de mücadelelerinin 2. Milli Kurtuluş Savaşı olarak tanınması gerekliliğinden. Harun, yolumuz belli, dedi. Bu da bir fraksiyona işaret ediyor aslında. Deniz Gezmiş'in köylülere güveni...çok acıklıydı aslında. Köylüler tarafından teslim edildi sonra...
Sonra devrimci çocukların cenazelere katılımları da çok içe dokunucu bence. Kendileri olarak oradalar. Ve en küçük bir olayda nasıl da ateşli atıyorlar kendilerini öne.:-(( (Bkz.: İmran Öktem cenazesi çıkşında güvenlik duvarı oluşturan o çocuklar...Arkadaşlarının babasının cenazesine-içlerinde arananlar olduğu halde, yine de gelen o çocuklar...
Ben su tango sahnesini gercekten cok merak ediyorum.Ahmet Yaseminin "basin sagolsun"dediginde ve acisini paylasmak icin ona yaklasmak istediginde, kendisine yaklasmasina izin vermedi ama bir-iki bölüm sonra onunla tango yapsin:icon_whis aklim almiyor,acaba Rüya meselesi falan bunlar bir-iki bölümde düzelecek mi?
Tangoyu bende merak ettim doğrusu. Ahmet ahngi duygularla yapacak o tangoyu...İlk yaptıkları tangoyu hatırlarsınız...Nasıl da güzeldi...:img-in_lo Tabi şimdi ki hallerini düşününze insan garip oluyor:img-cool2
Bakın dün canım sıkılmıştı ne buldum;
Sevimehmet
Aylahmet
Yaseminecdet
Rüyahmet
Tüh önceden belliymiş herşey...:img-polic
---------------------------
Zeynep imzandaki slogana bayıldım babasına bak yine babasını al:happy0064
Birşey soracağım bu yeni gelen Rüya'ya canlandıran kızın adı ne imzanda tam adını okuyamadım...
"Sarhoş, cinayeti yapar da sonra "özrüm vardı, kendimde değildim"der. Kendinde olmayış, kendiliğinden gelmedi sana,
onu sen çağırdın"
Güzelmiş..Başka nasıl anlatılır ki Yasemin..Hep der işte öyle..tek bir çözüm vardı ölmek..Ama Niijjdit beni uçurumun kenarından çekti kurtardı..
Bakın dün canım sıkılmıştı ne buldum;
Sevimehmet
Aylahmet
Yaseminecdet
Rüyahmet
Tüh önceden belliymiş herşey...
HS şifrelerinden biri daha...:):) (Ahmet Necdet Sezer'den sonra ilk:))
Deniz Gezmiş, Harun, Deniz, ve Taylan olduğunu düşündüğümüz çocuk Ankara'da sohbet ederlerken, aslında üstü kapalı bir şekilde birtakım şeyler anlatılmaya çalışıldı...ama kafamızı toplayıp oraya odaklanamıyoruz ki. Beri tarafta bütün zaaflar kutsanıp, aşkı için başkalarının hayatını darmadağın etmeye gözü kapalı atlayıp, hata üzerine hata yapan insanlar zeytinyağı kıvamında devam ettikçe...biz bu gençlerin yapmak istediklerini, onları darağacına, faili meçhullere, işkencehanelere, ülkeyi 12 Eylüle taşıyan sürece odaklanamıyoruz yeterince.
O sohbette bir manifestodan bahsedildi Mahir Çayan ve arkadaşlarının yazdığı. Bir de mücadelelerinin 2. Milli Kurtuluş Savaşı olarak tanınması gerekliliğinden. Harun, yolumuz belli, dedi. Bu da bir fraksiyona işaret ediyor aslında. Deniz Gezmiş'in köylülere güveni...çok acıklıydı aslında. Köylüler tarafından teslim edildi sonra...
Sonra devrimci çocukların cenazelere katılımları da çok içe dokunucu bence. Kendileri olarak oradalar. Ve en küçük bir olayda nasıl da ateşli atıyorlar kendilerini öne.:-(( (Bkz.: İmran Öktem cenazesi çıkşında güvenlik duvarı oluşturan o çocuklar...Arkadaşlarının babasının cenazesine-içlerinde aranalar olduğu halde, yine de gelen o çocuklar...
Haklısın Shevekçan dizideki diğer mantıksızlıklar o kadar alıyor ki vaktimizi biz diğer şeylere değinemiyoruz bile :hıh
Tam "hah" diyoruz "sonunda" birisi bir şey diyor bir bakıyoruz sar başa kalıyoruz aynen:blink: Acaba bu bunu niye söyledi bu bunu niye yaptı bu ne kadar mantıksız bir sahneydi bu replik kadar saçmasını görmedim bu insanlar neden uzaylıymış gibi davranıyorlar diye düşünmekten o küçücük sahnelere bile dikkat edemiyoruz odaklanamıyoruz :hıh O sırada bir "manifesto " lafının geçtiğini duydum ama heralde ben o sırada Yasemin 'in saçma repliklerinden birini anlamlandırmaya çalışıyordum ya da Necdet'in sümsüklüğüne de üzülmüş olabilirim :hıh (Böyle ifade ettim ama gerçekten Necdet hiç hoşuma gitmeyen bir erkek tipi sümsük sümsük ağlayan tiplerden nefret ederim özellikle bu kişi 30 yaşlarında ve hala platonik bir aşk için "elveda aşkım" diye ağlıyorsa :icon_whis)
Pimolisaçan ben de senin bulduğun şeye bayıldım:) Zaten dizi de "garip" bir sudoku şeklinde işliyor ...Rüya'nın gerçek adı Asena Taşkın :img-yes:
Yalnız bak senin bulduğun şey nasıl devam ediyor
Necdeteo (zaten bu Teo'dan şüpheleniyorduk:icon_whis)
Asena'nın resmini aradım ama bulamadım:img-cool2
Neyse merakımı giderdim sağ olun çanlar.
----------------------
Evet dizi iyice saçmaladı biliyoruz; ama sonuna kadar izlemek istiyorum. İnadına Ahmet'le Rüya'nın sahnelerini; ve YAR ı bekliyorum:img-cool2
Buraya kadar dayanabildiysem bundan sonra yıkılmam diye düşünüyorum...
En azından siz varsınız burada paylaştıklarımızı başkalarına anlatsak bizim hakkımızda neler düşünürler:img-icecr
Zeynep' e edit: Anamm devam ediyor mu? Pes doğrusu...:icon_whis
Haklısın Shevekçan dizideki diğer mantıksızlıklar o kadar alıyor ki vaktimizi biz diğer şeylere değinemiyoruz bile :hıh
Tam "hah" diyoruz "sonunda" birisi bir şey diyor bir bakıyoruz sar başa kalıyoruz aynen:blink: Acaba bu bunu niye söyledi bu bunu niye yaptı bu ne kadar mantıksız bir sahneydi bu replik kadar saçmasını görmedim bu insanlar neden uzaylıymış gibi davranıyorlar diye düşünmekten o küçücük sahnelere bile dikkat edemiyoruz odaklanamıyoruz :hıh O sırada bir "manifesto " lafının geçtiğini duydum ama heralde ben o sırada Yasemin 'in saçma repliklerinden birini anlamlandırmaya çalışıyordum ya da Necdet'in sümsüklüğüne de üzülmüş olabilirim :hıh (Böyle ifade ettim ama gerçekten Necdet hiç hoşuma gitmeyen bir erkek tipi sümsük sümsük ağlayan tiplerden nefret ederim özellikle bu kişi 30 yaşlarında ve hala platonik bir aşk için "elveda aşkım" diye ağlıyorsa :icon_whis)
Pimolisaçan ben de senin bulduğun şeye bayıldım:) Zaten dizi de "garip" bir sudoku şeklinde işliyor ...Rüya'nın gerçek adı Asena Taşkın :img-yes:
sorma zeynepçanım bu dizi insanda akıl-fikir bırakmadı tavırlarına ve yaptıklarına güvendiğimiz ahmeti son bölümde hiçbirimiz tanıyamadık,ahmete kendi affettirecek çok pişman dediğimiz yasemin necdete o kadar iyi laf etti sarıldı falan neye uğradığımızı şaşırdık,ne olacak bizim halimiz şu huni yapan plastik fabrikasıyla bir görüşelim isterseniz toplu alımlara ne kadar indirim yapıyorlarmış:icon_sorr
Yalnız bak senin bulduğun şey nasıl devam ediyor
NecdeTeo (zaten bu Teo'dan şüpheleniyorduk)
Allahım ya..:) Yapmayın benim adamımı kirletmeyin..Lütfin lütfin...:)
KamiLale
IşıKamil
DeniZuhal
GüziDEniz....
Falan filan:):):)
Neyse bye bye bye bye
Ben su tango sahnesini gercekten cok merak ediyorum.Ahmet Yaseminin "basin sagolsun"dediginde ve acisini paylasmak icin ona yaklasmak istediginde, kendisine yaklasmasina izin vermedi ama bir-iki bölüm sonra onunla tango yapsin:icon_whis aklim almiyor,acaba Rüya meselesi falan bunlar bir-iki bölümde düzelecek mi?
Herkese iyi geceler ve iyi yorumlar:good:
Sevgili arwen tekrar tesekkürler:good:
Fatmacım, bu 37.bölüm ahmet-yasemin aşkını hissedemediğimiz tek bölümdü, diyebilirim:img-cool2
Hani en azından bazı forumçanlar Yasemin aşkını bayağı uzun süredir hissedemiyor ya (buna ben de dahilim), Ahmet cephesinde ise gerçeği öğrendiği ve Yasemin'e hesap sorduğu o bölümde bile hissetmiştik. Körkütük aşkını hep hissettik. Ama bu bölüm..:icon_sorr Umarım bir geçiş, bir dolgu bölümüdür...
Ve bu ikisini toparlarlar. Nasıl toparlamaları gerektiğini de hep yazdık. Yine yazarız (bkz.: Sınır Tanımayan HS Forumcuları eylemlerine devam edecek!badgerimçan:img-wink:). Rüya meselesini de kanırtmazlarsa, hep Yaso-Ahmet ilişkisiyle paralellik kurarlarsa ....
Benim tango izlemeye itirazım yok! Bkz.: Dizi estetik açıdan da iyice kurulaşmaya başladı çünkü.
zeynepçan,senaryonun devamını da eklesen fena olmazdı aslında:icon_whis
---
edit:bu kısmı sildim:img-wink:
Haklısın Shevekçan öyle vallahi :img-yes:
Öffff yani öffff:hıh Dizinin kasvetinden ben geriliyorum vallahi şu işi de fazla uzatmasınlar bir an önce zaman filan atlasın Rüya babasına baba diye seslensin olsun bitsin şu iş biraz dönemin olaylarına odaklanalım :hıh
Devamı :img-in_lo
Senaryo Bizim Hakkımız Entrikayla Yazarız
Ayşeçan:Affedersin Zeynepçan
Canuçan:Sahneyi nasıl düzelteceğiz
Zeynop:MMMmm mmmm hah buldum Ahmet Aşıklar Yolu’nda bisikletiyle gitmektedir MMC bbir şekilde :hıh
Ebruçan:Birden kendisine aşık olan ve aşkı uğruna Michelle’in 10 yaşında Ahmet’ten olan oğlunu öğrendiği halde bunu saklayan
Merveçan:Neee Ahmet’in bir de Michelle’dn oğlu mu var
Ayşeçan:Merveçan seni saf gördüm kuzum O kadar kızı otellere kapat sonra da çocuğun olmasın yok daha nileeer!!!
Zeynop:Yani ne göz vardır bu Ahmet’te gözü çıksın!!!!
Cansuçan:Herkese öyle muzip muzip bakmıyor mu bir bize bakmadı
Ebruçan:Halbuki benim asil fedakar Necdet’im öyle mi herkese en saf duygularıyla melül melül bakıyor
Ayşeçan:Ahhhh Necdetim vahh Necdetim
Merveçan:Ahh ahhh bu Ahmet yüzünden olan hem bize hem Necdet’e oldu gülkurusu tişörtü giyince adadaki tüm dişiler ona baktı Necdet’ime de kala kala o Yasemin görünümlü Zakkum kaldı :hıh
Cansuçan:Aaa öyle deme biz neciyiz yazalım Necdet’e en güzelinden bir sahne helali hoş olsun
Hepsi:Yazalım da Ahmetçiler Kahrolsun!!!!:hıh
Zeynop:Nerde kalmıştık hıh bu Ferda yürüyordu değil mi...Ayşeçan yaz Ferda yürürken aniden karşısına çıkan bisiklet onu yere devirir Ahmet ve Ferda şaşkınlıkla birbirlerine bakarlar :blink:
Ahmet:Ferdaaa
Ferda:Ahmeeet
O sırada onlar birbirlerine bayık bayık bakarlarken fedakar ,cefakar ve duygu yüklü bir el:sad53: Ferda’ya uzanır Ferda bu kibar beyin elini tutar Ahmet daha olayları idrak edemeden Necdet zarifçe Ferda’yı ayağa kaldırdı
Ebruçan:Yahu bu Ahmet’in olayları anlaması niye bu kadar uzun sürüyor
Zeynop:Çaksana durumu Ebruçan Ahmet’in anlayışı kıt demeye getiriyoruz olayı:img-beee: ...neyse devam
Ferda:Ne kadar fedakarsınız beyfendi
Necdet:Adım Necdet
Ferda:Ben de Ferda teşekkür ederim
Necdet:Hiç mühim değil Ferda Hanım ben yalnızca Ahmet’in yapması gerekeni yaptım
O sırada Ahmet’in cep telefonu çalar
Ayşeçan:Zeynepçan pess ne cebi yahu 1969 yılında ne mantıksız yazdırdın burayı
Zeynop:Sanki her şey çok mantıklı bir de cep telefonu olsun nolur yani bak dizi yetişmeyecek Badgerçan bu bölümü değişik bir kamera açısıyla çekecekmiş ,Shevekçan da tersten montajlayacakmış Memento’dan etkilenmiş de Aliye Abla Yasemin’i tam istediğimiz gibi boyayayacak Max Factor’un ışıltılı far seti gibi olacak LİN’de çekim mekanlarını ayarlamış hastane ,pastane,mahkeme muhteşem üçlü yani dizice de bir iki saçma replik kattı mı araya tadından seyredilmez vallahi neyse devam .....
Bu sırada faytoncu amca koşarak gelir telaş içinde
Faytoncu Amca:Ahmeeet Ahmeeeet koş yetiş oğlum evinizi su basmış annen elektrik akıma kapılmış gidiyor ha bir de kızkardeşin çatıdan atlayacakmış karnınıda babası belli olmayan bir bebek varmış
(to be continued)
EDİT:Aman Tanr'm 6.hissim bugün bayağı bayağı seziliyor Ayşeçan'ın mesajını görmeden ekledim:img-in_lo
Fatmacım, bu 37.bölüm ahmet-yasemin aşkını hissedemediğimiz tek bölümdü, diyebilirim:img-cool2
Hani en azından bazı forumçanlar Yasemin aşkını bayağı uzun süredir hissedemiyor ya (buna ben de dahilim), Ahmet cephesinde gerçeği öğrendiği ve Yasemin'e hesap sorduğu o bölümde bile hissetmiştik. Körkütük aşkını hep hissettik. Ama bu bölüm..:icon_sorr Umarım bir geçiş, bir dolgu bölümüdür...
Ve bu ikisini toparlarlar. Nasıl toparlamaları gerektiğini de hep yazdık. Yine yazarız (bkz.: Sınır Tanımayan HS Forumcuları eylemlerine devam edecek!badgerimçan:img-wink:). Rüya meselesini de kanırtmazlarsa, hep Yaso-Ahmet ilişkisiyle paralellik kurarlarsa ....
Benim tango izlemeye itirazım yok! Bkz.: Dizi estetik açıdan da iyice kurulaşmaya başladı çünkü.
Dün gece boşuna romantizm..ama gerçek olanından..istediğimi ifade etmedim...Dizi kurudu..izleyici kurudu...Birazdan döneceğim..Galactica başladı...
Yaseminin artık inceldiği yerden kopsun anlayışıyla, Ahmetin aşkını kazanmak zorunda olduğu bir ana gelindi...Yoksa o tüfek umulmadık yerde patlayacak...bknz:AB ratinglerinde, dizinin patladığı an...düştüğü anda gerçekten patladığı anlaşılacak
Sevgili Nazar.yurt:img-in_lo
Hoşgeldinbye..Senin de son Lale ve Aygün ailesi yorumlarınla HSnin hali nedir? görüşlerini okusak????
Bende tango sahnesinden ümitli değilim...
Ama gösterseler fena olmaz tabi. Kesin araya flashback koyup ilk tangoyu hatırlatırlar.
Bu arada herkesin içinde demişsiniz nerede dans edecekler acaba:icon_whis Bence bu da önemli nerede ve nasıl dans edecekleri.
Umarım bizi hayal kırıklığına uğratmazlar(bknz; pansuman sahnesi)
Merhaba çanlar...Yazıp yazmamayı çok düşündüm ama sizleri özledim,geldim:)
Son bölüm daha önce de yazdığım gibi benim için TAM bir hayal kırıklığı oldu.O kadar yerden darbe indi ki...Yaseminin Necdetle adada konuşmasında garip bir şekilde mutlu olduğunu söylemesi,Aylanın Ahmete mükemmel olduğu için suçlayıcı bir şekilde konuşması,Selma Hanımın Aylaya kızması gerekirken,böyle bir gerçeği saklamak zor olsa gerek gibi bir cümle kullanması,Necdetin ailesinin hapis konusunda bile tepkisiz kalıp bir de üstüne Rüya bari 18ine gelseydi gibi bir cümle sarf edebilmesi,Rüyaya gerçeği söylemek için Sevda Tepesinin seçilmesi,Ahmetin bu bölüm ruhsuzluğu...Daha say say bitmez....:icon_sorr
Bu mu bizim yorumlar yaptığımız,sayfalar dolusu yazdığımız dizi???
fatma-1721 21-10-07, 20:38 Fatmacım, bu 37.bölüm ahmet-yasemin aşkını hissedemediğimiz tek bölümdü, diyebilirim:img-cool2
Hani en azından bazı forumçanlar Yasemin aşkını bayağı uzun süredir hissedemiyor ya (buna ben de dahilim), Ahmet cephesinde ise gerçeği öğrendiği ve Yasemin'e hesap sorduğu o bölümde bile hissetmiştik. Körkütük aşkını hep hissettik. Ama bu bölüm..:icon_sorr Umarım bir geçiş, bir dolgu bölümüdür...
Yaseminin askini agladigi geceler haric(o hickiriklari duymamak imkansizdi!) bende hissedemedim ama ben bunu Yaseminin askinin azligina degilde senaristlerimizin düsüncesizligine veriyorum.
Bu bölümde ben Ahmetin askini hissettim,mesela Yaseminin Selmaya bas sagligi dilediginde Ahmetin bakislari,mahkemede Yaseminle konusurken ki bakislari.Yasemin hapise girecek diye adam mahkemenin verdigi karara sevinemedi,Sevket amcanin "benim yargitayda bir arkadasim var"sözlerinden sonra biraz olsun yüzü güldü.
Bu bölüm fazlasini Ahmetten beklemek pek mantikli gelmiyor bana,adam babasini kaybetti,babasi Rüyaya torunum diyemeden hayata gözlerini yumdu,mahkemede kazandigi kizi bir baskasina baba diyor,tüm bunlari ayni anda yasayan Ahmetin Yasemine sarilmak istememesi,ona tepkili olmasi beni sasirtmiyor,tersi olsa sasardim.
Valla Ahmet Rüyaya gercek anlamda kavusamadan romantizm,tango-mango,beni tatmin etmez :hıh önce Ahmet-Rüya :love01:daha sonra ask mesk(Yasemin-Ahmet):love04:
Yani ben diziden daha çok hayalkırıklığı yaşatan sahne bekliyorum mesela
Rüya'nın mutsuz olduğunu yıkıldığını gören Yasemin gidip Ahmet'e çemkirir "gördün mü istediğin oldu mu mutlu musun şimdi sana biraz daha bekleyelim demiştik Ahmet nüfusunda babasısın ama gerçekte bir baba gibi davramadın ":icon_whis:icon_whis Yasemin bu söyleyebilir yani klinik vaka :icon_whis
Bencede ilk önce Ahmet ve Rüya kavuşması... Şöyle en az 3 bölüm doyasıya baba-kız sahneleri... Yasemin'in hem pişmanlık, hem de mutlulukla onlara bakması... Selma Hanım'ın torununa yakın olması, Şevket Bey'in sözlerini hatırlayarak kurallar koymaması...
Ahmet - Rüya birleşmesinden sonra hem Ahmet dayanamaz, hemde Rüya Ahmet'i kabul ederse annesini de yanında ister... Öbür türlü Rüya istemeden Ahmet'le Yasemin barışırsa itici olur...:icon_whis Ben bile izlemem...
edit: Bu gün herkes suskun... Hem dizi, hemde şehit haberleri insanın konuşma hevesini kaçırıyor haklısınız... İnsan ne olacak bu ülkenin hali demekten kendini alamıyor...:icon_sorr
Yaseminin askini agladigi geceler haric(o hickiriklari duymamak imkansizdi!) bende hissedemedim ama ben bunu Yaseminin askinin azligina degilde senaristlerimizin düsüncesizligine veriyorum.
Bu bölümde ben Ahmetin askini hissettim,mesela Yaseminin Selmaya bas sagligi dilediginde Ahmetin bakislari,mahkemede Yaseminle konusurken ki bakislari.Yasemin hapise girecek diye adam mahkemenin verdigi karara sevinemedi,Sevket amcanin "benim yargitayda bir arkadasim var"sözlerinden sonra biraz olsun yüzü güldü.
Bu bölüm fazlasini Ahmetten beklemek pek mantikli gelmiyor bana,adam babasini kaybetti,babasi Rüyaya torunum diyemeden hayata gözlerini yumdu,mahkemede kazandigi kizi bir baskasina baba diyor,tüm bunlari ayni anda yasayan Ahmetin Yasemine sarilmak istememesi,ona tepkili olmasi beni sasirtmiyor,tersi olsa sasardim.
Valla Ahmet Rüyaya gercek anlamda kavusamadan romantizm,tango-mango,beni tatmin etmez :hıh önce Ahmet-Rüya :love04 daha sonra ask mesk(Yasemin-Ahmet)::love05:
Valla belli oldu fatmacım kanımca. Bunlar Rüya meselesini uzatmaya kararlı. Bir de on sekizini falan beklerlerse...:dito Ben kendi adıma söyleyeyim bırakırım izlemeyi. Bünyem kaldırmaz. Ama bu süreci bir kaç bölümle sınırlayıp, zaman atlamasından önce (bkz.: 71'den önce) Rüya babasını babası olarak bilir ve ısınıırsa, o zamana kadar geçecek sürede aşkın alevlendiğini (bkz.: nasıl olacaksa???) tango mu olur, bristol hotel, ada buluşmaları mı olur, görmek isterim. Çünkü içimi dışımı kasvet bastı. O bitirim ikiliyi birlikte görmek istemiyorum, o ruhsuz evde ruhsuz ruhsuz oturup duran Yasemin görmek istemiyorum, bu son bölümde gördüğüm Ahmeti de görmek istemiyorum.
Eğer niyetleri bunları birleştirmemekse de, Michelle dönsün Fransadan, Ahmeti eski hallerine döndürsün, onları izleyelim bari...:hıh Yada merwimçanın senaryosundaki gibi afet-i devran çıksın karşısına:icon_whis:img-wink:. Bkz: O da biz de kuruduk...:img-cool2
Edit: Zeynopum iyi geceler:)byebyeAma o dediğin abartıyı da yaparlarsa sonraki bölümde de diziyi bitirsinler, ya da diğerleri devam etsin ama bir zahmet Yasemin'le Necdt elele uçağa binip Güney Afrikaya fala iltica etsinler. Biz görmeyelim kendilerini mümkünse.
Sipiderçan:blink::img-hyste
Arwen tomris hanım senaryosu kaçıncı sayfada?
Pimolisaçan Rüya'yı alana bir Yasemin bedavaymış:icon_whis(gerçi onun üstüne para verseler bile almazdık ya :hıh) Ortaya şöyle bir sonuç çıkıyor
Ahmet Yasemin'i ister onunla mutlu olur ,biz Ahmet'in mutluluğunu istediğimiz için maalesef biz de Yasemin'i isteriz :icon_sorr
Rüya en kısa zamanda Ahmet'e baba demeli okula başlamadan önce yoksa okul hayatı birbirine girecek :icon_whis Rüya Ahmet'e baba demeden "Yasemen'e Hayır!!!!!:img-cool2"
Herkese iyi geceler bye
Edit:Ayşeçan koptum :img-hyste
yaseminde hep eleştirdiğimiz şeyy..
zamanında ahmeti hiç düşünmedi...
şimdi zaman değişti..tekrar ahmeti düşünmeye başlayacak...
zamanında rüyaya çanta muamelesi yaptı..
ahmet mahkemede almaya çalışınca,yavrusuna kıyamayan anne oldu
Niye koptum çok haklısın sözlerinde :img-wink: Rüya'ya hakikatten çanta muamelesi yapıyordu bir ara hatta burda bas bas bağırmıştık da kızını hiç mi sevmez bir insan diye ondan sonra birdenbire anneliği gelmişti aklına :icon_whis
aslında rüyanın kulaklarını tıkamasına pek kızmadım,orda eğer ahmetin adını söyleselerdi belki necdetten uzaklaşmasıyla ilgili ahmeti suçlayacaktı..
yani ahmet=necdetin yerini doldurması beklenen adam..olacaktı.ama şimdi ahmeti o kadar sevmeli ki....ahmet=ahmet olmalı:img-wink:
ama ben sadece baba-kız sahneleri ve hadi annesi de gelsinvari sahneler izlemek istemem...ikisi eşzamanlı ilerlesin...
bence dizi yapımcılarımızın en temel sorunu bu...
yaso,necdeti severke |