Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-21

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11

goldrose
23-10-07, 21:21
KATHERİNA MOUTSATOS HATIRLA SEVGİLİ DE

Arkadaşlar sanırım Yılan Hikayesi ve Yabancı Damat da oynayan yunanlı oyuncu Katherina Moutsatos hatırla sevgili kadrosuna dahil edilmiş.
Öyle sanıyorum ki Ahmet ve bu kız arasında bir yakınlaşma doğuracak bizim senaristler.Belki de [filmde ismi her ne olacaksa ]bu kızdan Ahmet e bir aşk başlayacak.Belki Ahmet de bu kıza yakınlaşacak.Ama aşık olacağını sanmıyorum.

Anlaşılan o ki Ahmet den Yasemin e öyle hemen hali hazırda bir af gözükmüyor.Yani Ahmet bir başkasıyla deneyecek.Yasemin cik kahrolacak.Necdet Güzide birlikteliği devam edecek.Ahmet de bir başkası ile yakınlaşacak.Yani melüm melüm dışarıdan bakan bu kez Ahmet değil,Yasemin olacak.
Tarihi olayları anlatmaları için zamana ihtiyaçları var senaristlerin. Dolayısı ile mutlu sona daha çooook var.Necdet,Ahmet,Yasemin aşk üçgeninden sonra bu kez de Ahmet,kadrodaki yeni aktrist ve Yasemin aşk üçgeni ile oyalanacağız.Görülen o ki bizi çıldırtan Ahmet Yasemin aşkını kurtarmak, bu kez gerçekten Rüya kızımıza kaldı .

Yani ekran başında hop oturup, hop kalkmaya devam arkadaşlar.Önce Necdet için,şimdi Ahmet için üzülmüştük.Sıra Yasemin için üzülmemizde.Anlaşılan odur ki Yasemin affedilmekten ümidini şimdilik kesebilir.

Kısacası arkadaşlar ufukta ne bir af,ne bir Yasemin Ahmet yakınlaşması yok.Hatta Rüya nın gerçek babasını öğrenmesi bile yok ufukta.

Düğümler birbiri ardına çözülmüştü , şimdi yeni düğümler atmakta senaristlerimiz.

ohooo ne biçim tahminler yapılmaya başlanmış.. necdet ayla bitti şimdi de katherina ile mi uğraşacağız:icon_whis

Ayyyy yok artık,bayılacağımmm bu da doğru ise!!!
Ya bize aşk üçgeninden gına geldi bunlar aşk altıgeni falan yapacaklar herhalde...Ben Ahmetin kimseye yakınlaşmasını istemiyorum ki artık Rüya var sonuçta,o olmasaydı dönüp arkasını kimle isterse giderdi...Ama artık ne Ahmetin ne de Yaseminin bir başkası ile yaşayacağı aşk bana inandırıcı gelmez,bu aşk bile inandırıcılığnı yitirmişken hem de..

MMC
23-10-07, 21:22
Yeni sezon başladığından beri kafamda tek bir soru var. Uğuruna bunalımlardan bunalımlara girdiğim Ahmet-Yasemin aşkı bütün yaşananlardan sonra nasıl inandırıcı olabilir?Bu akşam bilmem kaçıncı kez eski bölümleri izledim ve bu sorunun cevabını buldum.Eski bölümlerdeki o muhteşem sahneleri yapan, benim gibi birini bile dizinin gerçek olduğuna inandıran aynı senaristler ve oyuncular değil mi? Neden yine aynı şeyi başaramasınlar? Neticede MMC Ahmet karakterini yaratan da onlar değil mi?Bize rağmen o muhteşem aşkı o noktadan bu saçma noktaya getirmeyi başarmadılar mı? İstedikleri vakit tam tersini de yapabilirler. Bizi, ayakları üstünde durmayı başarabilen aşık Yasemin karakterine yeniden inandırabilirler.Şuandaki Yasemin karakterinin anlamsız bakışlarının Beren Saat'in peformans düşüklüğünden kaynaklandığına da inanmak istemiyorum.Zira eski bölümlerde Ahmet'e bakarken eridiğini sık sık görmüştük.Özetle senaristler Ahmet-Yasemin aşkına bizi inandırmak istediklerinde bunu yapacaklar.Belkide 13.bölüm sonuna kadar birleşememelerinin nedini budur.Önümzdeki bölümlerde o büyük aşkı oya gibi işleyerek yeniden ortaya çıkarmaları zaman alacaktır.Ben pek bir saf gördüm bu gece kendimi ama neyse...
Bu arada diziyle okadar kafayı bozdum ki fragmanlarından sonra Dizi ATV'de izlenir diyen adamın sesi bile sinirlerimi kaldırıyor. Yarın yine fragman çilesi var.Belki HS'yi yakalarım ümidiyle bilemem kaç kez alakasız dizi fragmanlarını izleyeceğim.

zeyneps
23-10-07, 21:23

Arkadaşlar sanırım Yılan Hikayesi ve Yabancı Damat da oynayan yunanlı oyuncu Katherina Moutsatos hatırla sevgili kadrosuna dahil edilmiş.
Öyle sanıyorum ki Ahmet ve bu kız arasında bir yakınlaşma doğuracak bizim senaristler.Belki de [filmde ismi her ne olacaksa ]bu kızdan Ahmet e bir aşk başlayacak.Belki Ahmet de bu kıza yakınlaşacak.Ama aşık olacağını sanmıyorum.

Anlaşılan o ki Ahmet den Yasemin e öyle hemen hali hazırda bir af gözükmüyor.Yani Ahmet bir başkasıyla deneyecek.Yasemin cik kahrolacak.Necdet Güzide birlikteliği devam edecek.Ahmet de bir başkası ile yakınlaşacak.Yani melüm melüm dışarıdan bakan bu kez Ahmet değil,Yasemin olacak.
Tarihi olayları anlatmaları için zamana ihtiyaçları var senaristlerin. Dolayısı ile mutlu sona daha çooook var.Necdet,Ahmet,Yasemin aşk üçgeninden sonra bu kez de Ahmet,kadrodaki yeni aktrist ve Yasemin aşk üçgeni ile oyalanacağız.Görülen o ki bizi çıldırtan Ahmet Yasemin aşkını kurtarmak, bu kez gerçekten Rüya kızımıza kaldı .

Yani ekran başında hop oturup, hop kalkmaya devam arkadaşlar.Önce Necdet için,şimdi Ahmet için üzülmüştük.Sıra Yasemin için üzülmemizde.Anlaşılan odur ki Yasemin affedilmekten ümidini şimdilik kesebilir.

Kısacası arkadaşlar ufukta ne bir af,ne bir Yasemin Ahmet yakınlaşması yok.Hatta Rüya nın gerçek babasını öğrenmesi bile yok ufukta.

Düğümler birbiri ardına çözülmüştü , şimdi yeni düğümler atmakta senaristlerimiz.

birisi yazmış bunu..ohooo ne biçim tahminler yapılmaya başlanmış.. necdet ayla bitti şimdi de katherina ile mi uğraşacağız:icon_whis

İyi de canım bu ismin diziye katılacağı taa ne zaman söylenmişti sonradan da diziye katıldığını görmedik ben şu sıralar öyle bir haber de görmedim eminler miymiş şimdi katılacağına bence geçmişte çıkan bir habere bakılarak yorum yapılmış :img-yes:

çalıkuşu78
23-10-07, 21:24
anladım badgerçann.. ama isyanımı belirttim.. belki okurlar olumuu oluuu ne bilim..şifreler burda çözülüyor da..acaba bu forumu bilmiyenler şifreleri nasıl çözüyor..totalde dördüncü olmamızın nedeni bence yurdum dizi izleyicilerinin bu abuklukların şifresini çözecek marifete sahip olamamaları olduğunu düşünüyorum.. ne dersin..:img-wink:

çalıkuşu78
23-10-07, 21:26
zeyneps ben de yeni okudum bu haberi bir kaç gün oluyor.. nette gazeteleri okurken gördüm bu haberi birkaç gün önce.. hangi gazete olduğunu hatırlamıyorum.. üstünde durmamıştım.. şimdi görünce acaba mı dedim..

arwen61
23-10-07, 21:29

bu haber doğruysa ve yaseminle ahmetin arasına yeni bir engel daha koyulacaksa hiç kusura bakmayın arkadaşlar ben yavaştan kaçarım zaten dünyanın ızdırabını çektik daha fazlası beni aşar sizi bilemem:icon_sorr

rüyayı el birliğiyle düzeltecek sonrada barışacaklar diye beklerken eğer bu saçmalığı yaparsa senaristler koca bir yuh derim ve sılayı izledikten sonra tv yi kapatır yatar uyurum içimdende ne günlük yazmak gelir nede başka birşey:mad72:

bu haber dizideki sorunlara dayanma katsayımı azalttı ben yatıp biraz sakinleşeyim ve bu haberle yapılan tahminlerin yalan olmasını dileyeyim çanlar kendinize iyi bakın hepinize hayırlı geceler:sad53:

fatma-1721
23-10-07, 21:33

birisi yazmış bunu..ohooo ne biçim tahminler yapılmaya başlanmış.. necdet ayla bitti şimdi de katherina ile mi uğraşacağız:icon_whis

Bu bir tahmin mi?yoksa kaynagi saglam bir haber mi?Eger dogruysa o zaman Ahmetin hatasi tek de olsa Yaseminin tüm hatalarina bedel olacaktir,eger bu saatten sonra baska bir kadinla beraber olacaksa o kadinla da kalsin bi zahmet o zaman bir itirazim olmaz ama hala "Yasemine asigim"cümlesini sayiklayacaksa bu kesinlikle inandirici olmaz.

Yaseminin Necdetle olan evliligi ve bu evliligi uzatmasi icin sacma-macma sebepleri vardi ve bu evlilik hicbir zaman gercek bir evlilik olmadi.Ahmet tüm gercekleri ögrendikten sonra eger baskasiyla birlikte olursa bunun sebebi Yaseminden vazgecmek olabilir,tamam bunu anlayabilirim ama mümkünse ona bir daha dönmemek üzere olsun bu.Yaseminde kendine Necdetsiz ve Ahmetsiz bir hayat kurar,bunu hazmedebilirim ama tekrar birlesmelerini midem kaldirmaz artik.

çalıkuşu78
23-10-07, 21:36
arven böyle bir şey olmaz olamaz.. bu katerina teo ya gelin geliyordur benim tahminime göre.. eee dizide aşksız bir teo bir lale kalmıştı.. şimdi laleye de kazakistandan bir kazak getirirler..sen hiç üzülme ahmet yasemin aşkı bakii..:P

zeyneps
23-10-07, 21:52
MMC hoşgeldin ilk defa yorum yazıyorsun devamı gelir umarım :img-wink:

Aslında Katherina değil de nasıl diyeyim şöyle Arjantin tutkulu biri gelse :img-in_lo Bir davet olsa Yasemin gitsi Necdet'ten başka kavalye mi bulacak yanına Fedo Neco'suna alsa :icon_whis Ahmet'te tek gitse sonra davette karşılaşsalar Necdet-Yasemin sinir olsalar Ahmet'e dik dik baksalar Ahmet'de onlara dik dik baksa sonra birden bu şehvetli bayan Ahmet'e yaklaşsa "ne kadar sıkıcı bir davet öyle değil mi " diye giriş yapsa o sırada birden:img-blush
"Bir çapkına yangınım " diye şarkı başlasa bu kızımız duyunca heyecanlanıp iç geçirse Ahmet farketse "sever misiniz " diye sorsa sonra "buyrun öyleyse" diye elini uzatsa ve gözlerinde hem MMC'lik hem de meydan okuma olsa şehvetli kızımız da "hodri meydan öyleyse !!" diye bakarak Ahmet'in elini tutsa...Sonra Necdet Yasemin'e bakıp onun çileden çıktığını görünce Ahmet'e iyice sinir olsa:hıh Yasemin kıskançlıktan saçını başını yolmak istese :hıh Ve o sırada bütün salon bakışlarıyla şarkı sözleri arasında büyük bir paralellik baş gösteren Ahmet ve bütün erkeklerin keşke şu delüğğanlının yerinde biz olsaydık dediği Küçük Hanım'ı izlese :img-blush Ayyy bayılazaaam Allahım şu sahneyi görsem bir daha gam yemem bakalım o Yasemin hala boş boş bakabilir mi:hıh

Bahar61
23-10-07, 22:30
aslında bu dizi hakkında uzun uzun yazmak isterdim ama maalesef şuan bunun için hiçte iyi bir zaman değil,daha sonraya bırakırsamda hiç yazamam diye ne zamandır düşündüğüm şeyi yazmak istedim.

hani nejdet çok büyük bir fedakarlık yaparak yaseminle evlendi ,hem ona hem de kızına bir yuva ve dahada önemlisi gerçek babasının esirgediği soyadını verdi onu toplum karşısında dışlanmaktan koruyup saygın bir statüye yerleştirdi ya,ben de isterdimki aynı durum nejdetin de başına gelse,hiçbirşeyden haberi olmayan güzide yasemini bırakmayacağını düşündüğü nejdeti terketse ve sonrada ondan hamile kaldığını anlasa ve aynen yasemin gibi onu sahiplecek biriyle evlenip o saygın ismine leke sürmese .doğan çocuğu da gerçek babasından uzakta büyüse.sonra tesadüf bu ya yolları çakışsa sürekli görüşseler ,nejdet gerçeği öğrense ve evladını sadece uzaktan sevebilse.ancak böyle bir durumda anlar ahmetin neler yaşadığını,nasıl bir acı çektiğini.o kalın kafalının aklını ancak böyle bir olay başına getirir.
umarım beni çok acımasız bulmamışsınızdır.ne yapayım,benim hayat felsefem bu;
...göze göz ,dişe diş......

ve umarım katherina ve ahmet arasında bir ilişki olur ve şımarık yasemin şapşalı kudurur kıskançlıktan,ben de zevkten dört köşe olurum:img-icecr

vetaki
23-10-07, 22:31
Bence de katerina'yi teo için dusunmuslerdir. Bu karakterin senelerce yalniz kalmasinin abes oldugunu farkedip ona da rol yazmaya karar ermislerdir. Hatta belki Teo onunla ilgilenince Lale kiskanir, kendisine bile sasirarak teo'ya ilgi duydugunu kendine itiraf eder...

LİN
23-10-07, 23:56

Bu haber ne kadar güncel?Taaa geçen sezondan beri Katherina Hanım kızımız diziye dahil olacak diye haberler okumuştuk;sonra vazgeçildi.Yine mi tekerrür ediyor bu dedikodu,yoksa eski haberlerden bir alıntı mı?
Eğer konunun amacı,Ahmet'e yeni bir izdivaç kapısı ise; Katherina bizi açmaz,doyurmaz.Daha tutkulu,karizmatik, farklı biri lazım.Haa eğer konu,pastacının şakşakçısı Teo'yu yıllardan beri süregelen aşk orucundan azad etmek ise; hanım sanatçının kim olduğu hiiç fark etmez.Ha Katherina,Ha Margarita...
Yeter ki bizler Teonun da normal bir insan gibi duyguları olduğunu anlayalım.Aslında anlasak da pek önemi yok.
Yarın fragman gelsede ,sevinsek.

ébruli
24-10-07, 01:44
fragmanı gören tek kişimiyim yoksa verdilermi benmı yenı gordum:icon_sorr

fragman rüyanın gözyaşlarıyla başlıyo adadaki iskelede
ahmet arkasından seslenıyor ve yanına gelip rüya neden ağlıyorsun diyor

rüya ona bakmayarak iskeleye dönüyo ve necdeti görüp baba diye feryat ederek
koşarak boynuna atlıyo...

yanlış görmediysem adadaki müştemilatta
yaşar ve deniz kavga ediyorlar defne ve ışıkda onları ayırma peşinde(ama yaşar iyi eğitim almış kampta onu gördük)

ahmet ve yasemin başbaşa konuşuyorlar bana biraz rüyadaymışlar gibi geldi konuşmalardan yaseminin saçları açık ve dalgalıydı :img-blush
yasemin tebessumle ahmete bakıyordu
ahmet şimdi seni daha iyi anlıyorum yasemin onca yıl neler çektiğini diyordu

necdetin kollarında ise güzide hıçkırarak ağlıyordu bişey söyledi ama hatırlamıyorum:icon_whis

son sahne ışık panik içinde rıza ve yasemine rüya yok diyordu(sanırım firar etmiş)

ébruli
24-10-07, 01:54
ekşi sözlükten fragman üstüne anında yazı yazılmış ve paylaşmak istedim çünkü aynısını bende hissettim

(hakkında entry(reyting) girilmeyince(düşeyazınca), bir duygu sömürgeni olay yapalım da milleti ağlatalım entryleri(reytingi) çoğaltalım(düşeyazmaktan kurtaralım) mı demişlerdir.. evet olabilir.)

fatma-1721
24-10-07, 06:19
ahmet ve yasemin başbaşa konuşuyorlar bana biraz rüyadaymışlar gibi geldi konuşmalardan yaseminin saçları açık ve dalgalıydı :img-blush
yasemin tebessumle ahmete bakıyordu
ahmet şimdi seni daha iyi anlıyorum yasemin onca yıl neler çektiğini diyordu

son sahne ışık panik içinde rıza ve yasemine rüya yok diyordu(sanırım firar etmiş)

Sevgili arkadasim fragmani,gördüklerini anlattigin icin cok sagol:happy0064Ahmet-Yasemin sahnesi insallah rüya degildir:img-yes: televizyon basina kuruluyorum izlemek icin,en cok yukardaki iki sahneyi merak ediyorum:icon_whis

zrtpz
24-10-07, 07:04
merhabalar günaydınlarrr:)
uzun zaman sonra sabah ki boşluğumda bi yazmak istedim foruma ztn bn geliorum konular konuları almış götürüo nerden olaya girsem die şaşırıorum en iisi ben bi yorumları okim diorum:)
geçen haftaki bölüm için söliyebiliceğim tek sahne şevket amcanın ölümüdür ağlamamak için inatla kendimi tutup dayanamadığım sahne olarak burnumun direği sızım sızım sızladı ne kadar iç yıpratıcı bi sahneydi onlar öle:icon_sorr
ahmet rüya sahneleride basit geçiştirilmiş sahnelerdi daha ii olabilirdi.
fragmanı görmeyi bırak dizinin başlangıç anına yetişebildiğim için genellikle fragmanı burda okumak bile heyecanlandırıo beni.
rüyanın bu tepkiyi vericeğini tahmin etmiştim çünkü yaşı geçmişti zamanı geçeli çok olmuştu sonuçta oda bi çocuk bu yaşta bu tepkiyi vermesi normal sorunun ve hatanın kimde olduğunu sölememe bile gerek yok.ama ahmetin sabrı(ki çatlıcak adam artık sabır ede ede)ve olaylara bakışı sayesinde rüya zamanla rahat kabullenebilicektir durumu.babasının bunu yeni öğrendiğini bilmesi ekstra bonus olucaktır.umarım babasının genleri daha ağır basmıştır:icon_whis
yaseminle ahmet konuşmaktalarmış belki rüyadır evet bu kolay çabuk olmaz heralde yada başka bi konu geçiodur arada bu konuda tam bir tahmin yapmamaktayım.
güzide kızımız güzide ve pisikolocik duygusal necdete gelince vahim bi durumdalar yine sanırım bu güzide 3 bölümdür ağlıo bölümleri ay bazında ele alırsak vay bee göz pınarı die bişi kalmaz ama oyunculuğuna hayranım ağlaması bile apayrı güzidenin;)hıykk hıyykk cıyyk die ağlayan bi başrol varken:)şimdik bu güzidenin bu sefer ağlama sebebi ne acep hamilelik vakasıysa şaaşşırrdımm die aval aval bakarım tv ye heralde:)ihtimal vermemekle beraber ihtimal verebiliorumda :img-hyste
bu gençler nolucaklar yani ışığın durumu gitgide zorlaşıo ablasını örnek alıp masalsı bişi düşünmesin bonus ahmet yasemin izlemek istemiorum:img-yes:neyse bunu bölümü izlediğimde daha ii analiz ederim umarım.
vee rüya firarrdamı:)manevi babası necdete gitmek için kaçıor olabilirmi olur mu olur.çocuun öle bi annesi varken(olayı nie yine yasemine çeviriosam:img-hyste)

arwen61
24-10-07, 07:42
günaydınlar

neeeeeee fragmanmı çıkmış ve bilin bakalım ne oldu batsız bedevi forumçan ben fragmanı yine göremedim:icon_sorr

fragmanı görme şerefine nail olup anlatan adaşıma göre romantik bir yasemin-ahmet sahnesi varmış kesin rüyadır niye gerçek yapıpta bizi sevindirsinlerki değilmi ama:img-yes:

rüyanın tepkileri ise gayet doğal zavallı ahmette konuyu bilemediğinden kızının peşinden koşturuyor demek of ya yasemin bitti birde rüya başladı ana-kız nedir ahmetin bunlardan çektiği:icon_sorr

yaşar-deniz kavgası ise neden çıkıyor acaba? yaşarda onu fena benzetiyor galiba acaba bu kavgadan sonra ışık ne tepki verir yaşarla bu sefer ciddi ciddi ayrılabilirler

fragmanın son sahnesine görede rüya evden kaçıyor galiba yada necdete sığınıyor haydi buyrun burdan yakın artık ondan sonraki bölümde arama-tarama çalışmalarını izleriz ve bizim ana-baba-çocuk üçgeni hayallerimiz yine başka bahara kalır:icon_sorr

edit:olurda fragman nete düşerse bu bahtsız arkadaşınızı unutmazsınız olurmu özel mesajdan bir link attırıversiniz:(

edit:çalıkuşu kardeş umarım haklısındır bu yunan hanımımız diziye teo için girer yoksa dağıtırım seti dizi mizi kalmaz ortalıkta:img-polic

fatma-1721
24-10-07, 07:52
Fragmani izledim aynen Ebrucuk arkadasimizin anlattigi gibi ama bana Yasemin-Amet sahnesi rüyaymis gibi gelmedi,bence bu sahne Rüyaya gercegi acikladiktan sonra gerceklesecek,sahne sevda tepesindeydi onlari yeniden orda görmek beni sevindirdi.Bu sahnenin rüya degil de gercek olmasi bence bir bölüm sonrasi icin cekilen tango sahnesini daha iyi aciklar,yani o sahnenin zemini gibi cünkü bu sahnede Ahmet Yasemine"simdi seni,yillarca cektigin acilari daha iyi anliyorum Yasemin, bana hayatimin hep tek aski olacaksin demistin"diyordu.

Rüya Necdete kosarken bunu Ahmetten uzaklasmak,kacmak icin yapmadi sanirim ,Necdeti gördü ve ona kostu tabii "baba,babam"diyerek,zaten Rüyanin Necdetin babasi olmadigini birdenbire kabullenmesi de mümkün degil.Kafami kurcalayan nokta Rüyanin orda yanliz olmasi,Ahmet onu rastlanti olarak gördü sanirim,ya da takip ediyordu,cocuk ne Ahmeti ne de Necdeti karsisinda görmeyi beklemiyor gibiydi,mekan da iskeleye benziyordu:icon_whisacaba kactigi zaman miydi bu?
Rüyanin kayboldugunu anladiklari o sahnede sadece Isik,Riza ve Yasemin vardi.

Valla fragmanda pür dikkat en cok Ahmet-Yasemin-Necdet-Rüya sahnelerine yogunlastigim icin elimden geldigince o sahneleri anlatmaya ve yorumlamaya calistim,özet gelse biraz daha iyi tahmin yürütebilirdik:img-yes:

çalıkuşu78
24-10-07, 08:08
bomba sürpriz oldu bize ahmet yasemin sahnesi.. ama bence yine bir arıza çıkarırlar gerçek kavuşma 45 .bölümden sonra olur bir arkadaş 8.18.28.38 istatiğini yapmıştı ..şimdi arıza çıkarılacağından eminim ve 48. bölümü bekliyorum..:img-wink:aşşağıdaki özet fragmanı seyretmiş birinin yazısından alıntıdır..

*Deniz Gezmiş ve öğrenciler silahlarla üniversiteyi ( herhalde ) basıp rektörü esir alıyorlar.
*Deniz, Işık, Defne ve Yaşar birlikteyken Deniz ile Yaşar yumruklarla kavga ediyorlar.( Deniz ışık' ı götürmek isteyince )
*Işık, evde gelip "Rüya, odasında yok" diyor.
*Rüya, Ahmet ile giderken Necdet' i görüyor ve " babacığım" diye koşup necdet' e sarılıyor ( Tabii Ahmet yıkılıyor üzüntüden )
*Güzide, ağlayarak " Bundan sonra herşeyin eskisi gibi olmasını nasıl beklersin" diyor Necdet' e
*Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....................... .....................AHMET, YASEMİN' E SEVDA TEPESİNDE " SENİ ŞİMDİ ÇOK DAHA İYİ ANLIYORUM YASEMİN. BANA HAYATIMIN TEK AŞKI OLARAK KALACAKSIN DEMİŞTİN SEVGİLİM" DİYOR VE SARILIYORLAR.....
OHHHHHHHH....... BEEEEEEE........ NİHAYETT..

Son olarak bir arkadaşımızın kehaneti daha doğrusu iyi bir istatistikçi olduğu ortaya çıktı. Şu... 8 -18 -28 ve 38. bölümde Ahmet ile Yasemin' in kavuşmaları kehaneti. Helal olsun......

resimseçici
24-10-07, 08:11
herkese günaydın,
Ebrucuk fragman için sağol. Ahmet Yasemin sahneleri umarım hayal değildir. Bugüne kadar olan formül yine tutuyor galiba. Bknz: 8-9 bölüm adadaki ağacın altında barışma sahneleri, 18-19 bölüm yine en çarpıcı adadaki evde buluşma sahneleri ve 28-29. bölümlerdede meşhur doğum günü partisi ve parktaki yakınlaşma sahneleri ve geldik 38 bölüme. Eğer yakınlaşmalar raiting kaygısı ile 10 bölümde bir formüle ediliyorsa; umarım bu sahnelerde hayal olmaz.
Ahmetin Yasemini anlaması(onca yıl neler çektiğini anlıyorum demiş ya) Rüyanın gerçeği kabul etmeyişine Bu süreçte yaşanacak olaylara bağlanabilir. Birde bu senaryo örgüsünde bir kez daha Necdetin ulu kişiliği ön plana çıkarılacaksa; Rüyanın babasını kabul etme sürecinde Nejdetin katkıları gözümüze sokulabilir. Tabii sonrasındada bazı arkadaşların da yazdığı gibi Ahmet - Nejdet arkadaşlığı falan (hoş ben, yok artık!!! derim o ayrı) Ancak böyle bir olayı bile gayet hoşlukla kabul eden aileleri yazan zihniyet, bunu neden yazmasın?

spdr
24-10-07, 08:14
günaydın..
fragmanı göremedim fakat..
ahmet yasemin sahnesi rüya değildir bence de..dizide hiç öyle bir şeye başvurulmadı şimdiye kadar çünküü:img-yes:rüya gibi bişidir belki amaa(:)):img-icecr

katherina nın diziye girmesi ise çook önce çıkmış bir söylenti olup,meyra nın da diziye gireceği söylentileriyle birlikte forumumuza ulaşmışş..olay kapanmıştır:img-yes:rahat olalım bence:img-wink:

bu arada rüyanın necdeti ne kadar sevdiğini vurgulayan daha çook sahne bekliyorum...ama umarım bir yandan da ahmete yakınlaşmasına vesile olur bu olay:img-yes:
rüya kaçtıktan sonra..necdete kaçmamış ols abile,eminim kaçtığı yeri sadece necdet tahmin edebilecek ve sonunda ikisi de ağlaşarak sarılacaklar...necet rüyaya senden uzak olmayacağım ki,herşey aynı benzeri bir konuşma yapacaktır..
rüya asıl büyük krizi bu bölümde atlattıktan sonra gelecek bölümlerde daha yumuşak geçişler izleyeceğimizi tahmin ediyorum:img-yes:

bu arada,umarım ahmet yaso sahnesinde yasoyu güzel görürüz...:icon_whisyani hep güzel ama daha özel bişiler bekliyorum açıkçası artık yasemin adına..en azından kıyafetleri ve saçı değişsin biraz:icon_whis

fatma-1721
24-10-07, 08:17
bu arada,umarım ahmet yaso sahnesinde yasoyu güzel görürüz...:icon_whisyani hep güzel ama daha özel bişiler bekliyorum açıkçası artık yasemin adına..en azından kıyafetleri ve saçı değişsin biraz:icon_whis

Herkese günaydin
Yaseminin saclari dalgaliydi fakat yanlis görmediysem üzerinde siyah bir kiyafet vardi.

emosss
24-10-07, 08:28
Herkese günaydin
Yaseminin saclari dalgaliydi fakat yanlis görmediysem üzerinde siyah bir kiyafet vardi.
herhalde şu son bölümlerde giydiği siyah askılı kıyafettir.. bence şu ana kadar giydiği kıyafetler arasında en çok yakışanı o ,onu giysin yine..

bomba sürpriz oldu bize ahmet yasemin sahnesi.. ama bence yine bir arıza çıkarırlar gerçek kavuşma 45 .bölümden sonra olur bir arkadaş 8.18.28.38 istatiğini yapmıştı ..şimdi arıza çıkarılacağından eminim ve 48. bölümü bekliyorum..:img-wink:aşşağıdaki özet fragmanı seyretmiş birinin yazısından alıntıdır..

*Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....................... .....................AHMET, YASEMİN' E SEVDA TEPESİNDE " SENİ ŞİMDİ ÇOK DAHA İYİ ANLIYORUM YASEMİN. BANA HAYATIMIN TEK AŞKI OLARAK KALACAKSIN DEMİŞTİN SEVGİLİM" DİYOR VE SARILIYORLAR.....
OHHHHHHHH....... BEEEEEEE........ NİHAYETT..

Son olarak bir arkadaşımızın kehaneti daha doğrusu iyi bir istatistikçi olduğu ortaya çıktı. Şu... 8 -18 -28 ve 38. bölümde Ahmet ile Yasemin' in kavuşmaları kehaneti. Helal olsun......
[/B]

umarım rüya değildir ve bi daha aynı şeyleri yaşayıpta 48 bölümü beklenek zorunda kalmayız.. ayrıca ahmet'in o sözlerini sarfetmesine yol açan şeyleride merak ediyorum.. birden nasıl böyle bi dönüş yapabilir..

bu arada dün gece rüyamda hs'yi gördüm.. yasemin büyük bi öğretmenler odası gibi biyerde günlüğüne bişeyler yazıyodu sonra yazmayı bıraktı ve ahmet'i aradı.. sonra ahmet'te onun yanına gitmek için yola çıktı.. yasemin onu beklerken yanında günlükle uyuakaldı ve ahmet kapıyı açıp içeri girdi.. ahmet yasemin'i öyle görünce tebessüm etti ve tam yanına yaklaşırken kesildi sahne..
artık rüyalarımada girmeye başladı..

çalıkuşu78
24-10-07, 08:35
bu arada dün gece rüyamda hs'yi gördüm.. yasemin büyük bi öğretmenler odası gibi biyerde günlüğüne bişeyler yazıyodu sonra yazmayı bıraktı ve ahmet'i aradı.. sonra ahmet'te onun yanına gitmek için yola çıktı.. yasemin onu beklerken yanında günlükle uyuakaldı ve ahmet kapıyı açıp içeri girdi.. ahmet yasemin'i öyle görünce tebessüm etti ve tam yanına yaklaşırken kesildi sahne..

rüyan çok güzelmiş.. sen hep gör bu rüyaları.. bize de anlat çok mutlu oldum emoss..:P

fatma-1721
24-10-07, 08:38

Senaristlerin bu sayfayi okumasi ve senin bu rüyandan esinlenmesi ne güzel olurdu:happy0064cok güzel bir sahne cikardi ortaya.Daha önce bir dizinin forumunda bir arkadas diziyle ilgili senin gibi (rüya degil de)güzel bir sahne senaryosu yazmisti ve bir hafta sonra benzeri bir sahne izlemistik,insallah bu rüyana benzeyen bir sahne izleriz.

emosss
24-10-07, 08:44
rüyan çok güzelmiş.. sen hep gör bu rüyaları.. bize de anlat çok mutlu oldum emoss..:P

uyanınca bende şaşkınlık içindeydim.. sonra kendime gelince niye devamını göremedim diye üzüldüm baya.. aslında öncedende görürdüm hs'yle ilgili ama bu kadar belirgin değildi onlar..bu akşam devamını görürüm belki:P:P

Senaristlerin bu sayfayi okumasi ve senin bu rüyandan esinlenmesi ne güzel olurdu:happy0064cok güzel bir sahne cikardi ortaya.Daha önce bir dizinin forumunda bir arkadas diziyle ilgili senin gibi (rüya degil de)güzel bir sahne senaryosu yazmisti ve bir hafta sonra benzeri bir sahne izlemistik,insallah bu rüyana benzeyen bir sahne izleriz.

evet gerçekten çok güzel bi sahne olurdu.. özellikle ahmet'in onu öle görüpte tebessüm etmesi çok hoştu.. rüyalarda değilde gerçekte görürüz inşallah bigün bu sahneyi..

arwen61
24-10-07, 08:45
her hafta aynı işkence bütün forumçanlarım fragmanı görüyor ben göremiyorum:img-cray:

yaso-ahmet sahnesi eğer rüya değilse ve barışıyorlarsa cuma akşamı dizi biter bitmez horon gösterilerine başlayacağım arkadaşlar tabi sizleride yanıma alarak:img-wink:

rüya konusunda ise necdet durumu düzelterek birçoğumuzu şaşırtabilir,rüyaya nasihat eder ben senin babanm değilim ama hep yanındayım der gerçek babanda seni çok seviyor falan der sonuçta necdetin rüyanın üzerindeki etkisi çok büyük bu yüzdende daha önce belirttiğim ahmet-necdet dostluk başlangıcı olabilir bu olay:img-yes:

goldrose
24-10-07, 09:11
Yaaa ben de göremedim fragmanı,malum sitede de yok...Ama eğer o sahne rüya değil gerçekse değmeyin keyfime:)
Belki de Rüyanın evden kaçması Ahmetin Yaseminin bunca zamanki korkularını anlamasını sağlayacak...

zeyneps
24-10-07, 09:28
Ben fragmanı göremedim ne yazık ki ama ellerinize sağlık anlatmışsınız :img-in_lo

Ahmet'e üzüldüm şimdi ama Rüya doğal olarak babası sandığı kişiye koşup sarılacaktır hemen bir anda ondan uzaklaşmasını bekleyemeyiz yalnız merak ettiğim acaba o sahne Rüya'nın kaçtığı sahne mi öyle olabilir önce Ahmet bulur sonra da Necdet aramaya çıkmıştır onu o da gelir umarım o sahnede artık bir şeyler olur ve Necdet gerçeği söyler Rüya'ya hem belki Necdet yanındayken Ahmet'e daha ılımlı yaklaşır Rüya :img-yes:

Güzide Necdet'i kabul etmiyor mu yoksa başka bir şey var da o yüzden mi böyle konuşuyor??:icon_whis

arwen61
24-10-07, 09:32
şükür özette çıkmış hemen yorumlayalım:img-wink:

YASEMİN’İN HATIRA DEFTERİ AHMET’TE!

işte bu:happy0064 hepimizin tahminleri tutuyor galiba çanlar:img-yes:

Rüya artık babasının Necdet olmadığını öğrenmiştir. Bütün aile, Selma, Rıza, Işık, Defne ve Deniz küçük kızın öğrendiklerinden en az yara alması için seferber olurlar. Yasemin, Necdet ve Ahmet, kıza karşı bundan sonraki davranışlarını belirlemek için uzmandan tekrar yardım alırlar. Yasemin bu sefer yanında Rüya’yı da götürür.

rüyanın ruh sağlığı tabiiki herşeyden mühim doktora tekrar gidilmeside normal bir durum ama doktor ona yardımcı olabilirmi bundan şüpheliyim

Gençler bir yandan aile içi sorunlarıyla uğraşırken diğer yandan devrimci mücadeleye devam etmektedirler. Deniz Gezmiş cezaevinden çıkmıştır, kendisi için verilen İstanbul Hukuk Fakültesi’nden ihraç kararını konuşmak için dekanın odasını basar. Defne ve Deniz her zamanki gibi yanındadır.

deniz gezmiş ve bizim gençler için son derece hareketli bir bölüm olacağa benziyor bu defne ve denizde ya ipten ya kazıktan derler ya sanırım birgün onu yaşayacaklar:)

Rüya, birgün annesine ait hatıra defterini keşfeder. Ancak henüz okuma yazma bilmediğinden içinde yazanları anlayamaz. Kendisine okuması için defteri Ahmet’e götürür. Şimdi Ahmet’in elinde Yasemin’den ayrı olduğu yıllarda onun en içten duygularını öğrenebileceği bulunmaz bir kaynak vardır. Ahmet hatıra defterini okuyup okumamakta kararsız kalır.

işte en sabırsızlıkla bekleyeceğim sahne ahmet tabiiki o günlüğü okuyacak ve ondan sonra yasemini daha iyi anlayacak sevda tepesinde buluşacaklar yani yine bu işi yasemin değil onun günlüğü düzeltecek,ahmet okuyup okumamakta kararsızdır lafı hikaye tabiiki okuyacak yıllarca neler yaşandığını öğrenecek özeti okuyunca o buluşmanın rüya olmadığına daha bir inandım arkadaşlar ve dizimizin geleceği için tekrar ümitlendim inşallah ümitlerim boşa çıkmaz:img-in_lo

ozenc-can
24-10-07, 09:32
her hafta aynı işkence bütün forumçanlarım fragmanı görüyor ben göremiyorum:img-cray:

yaso-ahmet sahnesi eğer rüya değilse ve barışıyorlarsa cuma akşamı dizi biter bitmez horon gösterilerine başlayacağım arkadaşlar tabi sizleride yanıma alarak:img-wink:

rüya konusunda ise necdet durumu düzelterek birçoğumuzu şaşırtabilir,rüyaya nasihat eder ben senin babanm değilim ama hep yanındayım der gerçek babanda seni çok seviyor falan der sonuçta necdetin rüyanın üzerindeki etkisi çok büyük bu yüzdende daha önce belirttiğim ahmet-necdet dostluk başlangıcı olabilir bu olay:img-yes:

Üzülme arwen61 yalnız değilsin...ama arkadaşlar güzel güzel anlatıyorlar seyretmiş kadar oluyoruz.

Eveeeet fragman çımış!.... :happy0064Ama henüz özet gelmemiş.İzleyen arkadaşlar Yasemin-Ahmet sahnesinin "hayal" yada "rüya" olmasından korkuyorlar.demek ki senarister bizi bu aşkın inandırıcılığından nasıl da uzaklaştırmışlar bir türlü inanamıyoruz.:img-cool2 böyle bir sahneyi beklemeye korkar olduk.:bilmim

Bu sahnenin rüya degil de gercek olmasi bence bir bölüm sonrasi icin cekilen tango sahnesini daha iyi aciklar,yani o sahnenin zemini gibi cünkü bu sahnede Ahmet Yasemine"simdi seni,yillarca cektigin acilari daha iyi anliyorum Yasemin, bana hayatimin hep tek aski olacaksin demistin"diyordu.

Bende buna katılıyorum.Artık bir yumuşama olmak zorunda.(eğer aşkı da anlatmak gibi bir niyetleri varsa..) tavır alan taraf Ahmet olduğuna göre...(haklı olarak) bu tavrı olumlamak da ona düşer...Çünkü yasemin iki defa teşebüste bulundu,geri tepti.Bir üçüncüsüne cesaret edemezdi... Bu hamlenin Ahmet'den gelmesi gerekiyordu..Yasemin 37. bölümde bunun adımlarını attı diye düşünüyorum.Bkz; mahkemedeki itirafı,Rüya'ya uzman kontrolünde gerçegi söylemek için harekete geçmesi,hastane ve cenazedeki ilgisi...v.s yani Yasemin Necdet'e olan gönül borcunun etkisinden kurtulursa kendini bulacak.:P:img-kiss:

Derken özette gelmiş...

resimseçici
24-10-07, 09:33
Rüya artık babasının Necdet olmadığını öğrenmiştir. Bütün aile, Selma, Rıza, Işık, Defne ve Deniz küçük kızın öğrendiklerinden en az yara alması için seferber olurlar. Yasemin, Necdet ve Ahmet, kıza karşı bundan sonraki davranışlarını belirlemek için uzmandan tekrar yardım alırlar. Yasemin bu sefer yanında Rüya’yı da götürür. Gençler bir yandan aile içi sorunlarıyla uğraşırken diğer yandan devrimci mücadeleye devam etmektedirler. Deniz Gezmiş cezaevinden çıkmıştır, kendisi için verilen İstanbul Hukuk Fakültesi’nden ihraç kararını konuşmak için dekanın odasını basar. Defne ve Deniz her zamanki gibi yanındadır. Rüya, birgün annesine ait hatıra defterini keşfeder. Ancak henüz okuma yazma bilmediğinden içinde yazanları anlayamaz. Kendisine okuması için defteri Ahmet’e götürür. Şimdi Ahmet’in elinde Yasemin’den ayrı olduğu yıllarda onun en içten duygularını öğrenebileceği bulunmaz bir kaynak vardır. Ahmet hatıra defterini okuyup okumamakta kararsız kalır.

Özette gelmiş arkadaşlar. Malum defterimiz ortaya çıkmış. Kavuşma bu bölümde kesin gibi. Ahmet defteri Rüyaya okursa bir taşla iki kuş misali, baba kıza ve biz izleyicilere Yasemini affettirecekler mi acaba? Ayrıca hep şikayet ettiğimiz Yaseminin duygularının eksik kalışı bu defterin bizim görmediğimiz sayfalarında duygu yüklü olarak anlatılacağı şekliyle olabilir mi?

zeyneps
24-10-07, 09:35

Rüya artık babasının Necdet olmadığını öğrenmiştir. Bütün aile, Selma, Rıza, Işık, Defne ve Deniz küçük kızın öğrendiklerinden en az yara alması için seferber olurlar. Yasemin, Necdet ve Ahmet, kıza karşı bundan sonraki davranışlarını belirlemek için uzmandan tekrar yardım alırlar. Yasemin bu sefer yanında Rüya’yı da götürür. Gençler bir yandan aile içi sorunlarıyla uğraşırken diğer yandan devrimci mücadeleye devam etmektedirler. Deniz Gezmiş cezaevinden çıkmıştır, kendisi için verilen İstanbul Hukuk Fakültesi’nden ihraç kararını konuşmak için dekanın odasını basar. Defne ve Deniz her zamanki gibi yanındadır. Rüya, birgün annesine ait hatıra defterini keşfeder. Ancak henüz okuma yazma bilmediğinden içinde yazanları anlayamaz. Kendisine okuması için defteri Ahmet’e götürür. Şimdi Ahmet’in elinde Yasemin’den ayrı olduğu yıllarda onun en içten duygularını öğrenebileceği bulunmaz bir kaynak vardır. Ahmet hatıra defterini okuyup okumamakta kararsız kalır.

Aman Tanrıııım tahminlerimiz gerçek oldu Rüya sayesinde bir gün Ahmet'in o deftere ulaşacağını biliyorduk :img-pilot Ahmet kararsızmış tabi tabi bu kararsızlık 15 saniye sürer sonra açıp okumaya başlar :img-pilot Sonra da adadaki sahne gerçekleşir yani o sahne rüya değil anlaşılan :icon_whis ama sonra neler olacak bilemiyorum Rüya kabul etmezse Ahmet'i kendi öz çocuklarıdan gizli gizli mi görüşecekler bunlar ne saçma liseli aşıklar gibi olmaz öyle şey Rüya'da kabul etsin bari bir an önce sanki dizideki her şey mantık çerçevesi içinde işliyormuş gibi Rüya'nın kabul etmesi geçeğe yakın olsun diye sündürdükçe sündürürler :icon_whis

goldrose
24-10-07, 09:38
Yaşasın......Sonunda senaristler Yaseminin konuşarak bu işi çözemeyeceğini anladı ve hepimizin ümidi baş kahraman GÜNLÜK yardımlarına koştu...O zaman o sevda tepesi sahnesi gerçek olmalı değil mi???

arese
24-10-07, 09:42
Herkese günyadın

Fragmanı görmedim ama görne arkadasa teşekkür ederim anllatıgı için

özeti okudum hayatım da okudugum en güzel özet:) aman tanırım hatıra defteri canlar tahminlerimiz tuttu bir sekilde ahmetin eline gecer falan diyoduk ama ahmet okuyacak o yıllarda yasemin acısın sevgisin yazabildigi tek kaynak hatıra defteri ondan sonra da bunların bir daha ki adresi sevda tepesi:happy0064

Bu arda deme ki rüya'ya babasın ahmet oldugun söylemeişler niyse ay heycanlandım niyse bir fragmanıda görsem

goldrose
24-10-07, 09:48
Fragmanı bulan,gören bana da haber versin nolur çanlar...Bu hayatımda okuduğum en düzgün özet oldu...Artık uzatıp bize işkence etmeyecekler galiba...Sonunda onlar da anladı bu aşk olmadan dizinin eksik kaldığını:)

arese
24-10-07, 09:54
Ben fragmanı görmedim hayret erken vermiş ahh görmedim ama link eline gecenolursa öm ile atarsa çok seivinirmi.... anlatılanlara göre ahmet yasemin ada bir sahnesi var herkes rüya diye korkuyo ben izlemedim ama rüya olacagın sanmıyorum o kadar da olmaz sonuta hatıra defteri eline geciyo bence onu okuduktan sonra bu sahne gercekleşir gibime geliyo ben bir fragmanı izlesem ona göre de yorum yapacam sadece anlatılanlara göre yorum yapıyorum... senin yıllarca nasıl acı cektigin iyi anlıyorum sen bana hayatımın sonuna kadar tek aşkım olarak kalacaksın demiştin bunu diyo herhalde bence rüya degil insallh sanmıyorum ay olmasın......

goldrose
24-10-07, 10:01
2.sezon başladığından beri ilk kez bir özet beni heyecanlandırdı çanlar...Eğer o sahne rüya değil gerçekse Ahmet dayanamayıp günlüğü okuyacak ve Yaseminin davranışından,bakışlarından bizim gibi anlayamadığı şeyleri günlük sayesinde anlayacak demektir.(tabii ben bunları Yaseminin kendi ağzından dinlemek de isterdim ama buna da şükür diyorum,madem yapamıyor iş yine Rüya ve Ahmete düşüyor...)

nehirrrr
24-10-07, 10:09
Merhaba arkadaslar... fragmani izlemedim, ozet cikti mi bilmiyorum... gecen bolum icin de yorum yapmaya firsatim olmamisti. Soyle bir bakayim dedim bolum fotograflari gelmis ve simdi ekleyecegim resmi gordugum an mahvoldum inanin! Yasemin'e demedigim soz kalmadi... bu kareye sebep olanlar utansin!

http://img140.imageshack.us/img140/152/hsevgili381tp5nt2.jpg

Su resme bir bakin! Ruya cok dogal ve olmasi gerektigi gibi yillarca 'baba' dedigi Necdet'in kollarina kosmus gibi! Ahmetse arkada gariban, yikilmis duruyor oylece. Elinden hic birsey gelmeden, engel olamadan, gercegi soyleyemeden, yillardir hasret kaldigi yavrusunun baskasina 'baba' diye kostugunu gore gore... Nasil dayanilir buna? Yasemin bu sahneyi gordu mu acaba? Ici acidi mi ki? Gercekten Ahmet'in menfaati icin birseyler yapar mi? Keske keske ben haksiz ciksam!

Gecen bolum icin yorumda biraz gec kaldim biliyorum ama beni yine cok aglattilar desem yeridir. Sevket Amcamiz'in gidisi cok ani ve aci oldu! Yalandan da olsa torununun ona 'dedecim' dedigini duydu hic olmazsa:icon_sorr

Ve biri beni tutsun yoksa ben Dilsat Hanim Teyze'yi parca pincik edecegim! 'Bari 18 yasina basana kadar bekleselerdi...'.... Bu sozuyle resmen hallerine acidim Necdet ve saz arkadaslarinin... Ne bencilce ne suursuzca sarfedilmis bir cumle bu! Ve Yasemin sen buna nasil goz yumarsin!!!!:img-pilot

sok sok sok editasyonu: Rüya, birgün annesine ait hatıra defterini keşfeder. Ancak henüz okuma yazma bilmediğinden içinde yazanları anlayamaz. Kendisine okuması için defteri Ahmet’e götürür. Şimdi Ahmet’in elinde Yasemin’den ayrı olduğu yıllarda onun en içten duygularını öğrenebileceği bulunmaz bir kaynak vardır. Ahmet hatıra defterini okuyup okumamakta kararsız kalır.

Dogru mu okudum ben bu ozeti yoksa gozlerimin bana bir oyunumudur bu??? ARkadaslar biz kac defa demedik mi kesin boyle birsey olur. Ruya okuyamadigi icin Ahmet'e goturur okusun diye demedik mi! Inanmiyorum, bu satirlari gorunce sok oldum! Tabii ardindan sinir oldum... Neden mi? Hemen cevapliyorum:) Simdi bizim yufka yurekli Ahmet bu hatira defterini okursa hepten Yasemin'e ilan-i ask eder!!!!! Tamam etsin tamam birlessinlerde boyle olmasin. Yasemin yalvarsin Ahmet'e. O gitsin ayagina! Bence boyle olmali...

fatma-1721
24-10-07, 10:14
:happy0064:happy0064Babasinin kizi Rüya,annesinin hatira defterini alip Ahmete götürüyor,ben bu kizi cok seviyorum:love05:Ahmet okuyup okumamakta kararsizmis,bence özette gereksiz bir cümle,bugünü bekleye bekleye agac olduk,nihayet muradimiza erdik defter nihayet Ahmetin elinde,mutlaka okuyacaktir ve daha sonra da fragmandaki Ahmet-Yasemin sahnesi gerceklesecektir:img-yes:

zeyneps
24-10-07, 10:21
Önce ellerine sağlık canım ve inanmıyorum bu nee ???Allahım vallahi bayılazaaam daha Ahmet'in çilesi bitmedi bitirmeye de niyetleri yok :icon_whis

Ne bu ya bu kızın hiç mi annesi dedesi bir şeyi yok Rüya kaybolur yine onu Necdet bulur illa bir acıtasyon sahne yazacaklar ya:hıh 2 dakika mutlu sahne geri kalan süre içinde duygu sümürüsü :hıh Vallahi shevekçan'ın dediği bık geldi artık:hıh 19+6 bölümdür işkence çekiyoruz galiba böyle aşk da böyle kadın karakter de böyle dönem dizisi de olmaz olsun:hıh

fatma-1721
24-10-07, 10:23
Sevgili emosss valla senin rüyalarin cikiyor canim.Defterin Ahmetin eline gecmesi senin rüyandan farkli olsada bu bölüm eline geciyor cok sükür:happy0064 Bu defter olmasa bu ask ne baslayabilecekti nede devam edebilecekti,Yasemin konusamiyor ama cok sükür yaziyor:img-yes:

arese
24-10-07, 10:24
Ay fragmanı izledim kesinlikle o sahne rüya degil bu sahne hatıra defterin okuduktan sonra gerceklesen bir sahne daha önce yasemin söyledigi o sözü suan ahmet yasemine söylüyo ve orda ahmet sey diyo yasemin senin nasıl acılar cektigin şimidi daha iyi anlıyorum hayatımın sonuna kadar tek askım olarak kalacaksın yasemin tek askım olarak kalacaksın diyor... kesinlikle o sahne rüya degil fragmanı şimidi izledim şimidi daha iyi anlıyorum cümlesi var bu sahne kesinlikle rüya degil

Ayıca ben necdeti öldürecem ahmet rüya ne oldu rüya neden aglıyosun dedigin de necdet hemen rüya diye bagırdı bilerek ha ben bu necdeti varyaaa ellerimle bogacam

arzu-başak
24-10-07, 10:27
Yaşasın......Sonunda senaristler Yaseminin konuşarak bu işi çözemeyeceğini anladı ve hepimizin ümidi baş kahraman GÜNLÜK yardımlarına koştu...O zaman o sevda tepesi sahnesi gerçek olmalı değil mi???

Herkese merhaba..şuan iş yerindeyim işler çok yoğun o yüzden hemen çıkıcam..fragman çıkmış sanırım..anlatan arkadaşlara teşekkürler..özette gelmiş...
bu yoruma canı gönülden katılıyorum..baktılar yasmini konuşturarak çözülecek iş değil bu,ortaya yine günlüğü attılar...
yahu ahmet bile anlamış yasemini bir ben anlayamadım sanırım:img-hyste
of of yine istediğim gibi bir yasmin göremeyeceğim ben ona üzülüyorum..çok şanslı yine dört ayağının üstüne düştü hanımefendi..hiç birşey yapmadan hiç bir çaba sarf etmeden yine ahmete affettirdi kendini...günlük sağolsun:P
o resim ne öyle..ahmet ne kadar kötü olmuştur rüya necdete sarılırken...
ahmet bu kadar kolay affetmemeli yasemini...en azından rüya onu kabullenene kadar...yasemin için herşey bu kadar kolay olmamalı..
neyse daha çok yazmak istediğim şey var ama vaktim yok...
size iyi sohbetler....

çalıkuşu78
24-10-07, 10:27
emosss rüyan çıktı.. sen rüyalara devam et.. bu kadar olur..arkadaşlar bu bir parmak bal olayı yine .. arıza planları son hız devam ediyor kanımca..:img-wink:

goldrose
24-10-07, 10:28
Ay fragmanı izledim kesinlikle o sahne rüya degil bu sahne hatıra defterin okuduktan sonra gerceklesen bir sahne daha önce yasemin söyledigi o sözü suan ahmet yasemine söylüyo ve orda ahmet sey diyo yasemin senin acılar cektigin şimidi daha anlıyorum hayatımın sonuuna kadar tek askım olarak kalacaksın yasemin tek askım olarak kalacaksın diyor... kesinlikle o sahne rüya degil fragmanı şimid izledim şimidi daha anlıyorum cümlesi var bu sahne kesinlikle rüya degil

Ayıca ben necdeti öldürecem ahet rüya ne oldu rüya neden aglıyosun dedigin de necdet hemen rüya diye bagırdı bilerek ha ben bu necdeti varyaaa ellerimle bogacam

Ahhh durun çanlar durun Necdetin de sırası gelecek.Sonuçta değiştiremeyeceği bir gerçek ve artık durduramayacağı bir süreç var.Rüya Ahmetin kızı ve artık bunu Rüya da dahil herkes biliyor.Yakında Rüya Necdetin adını bile anmayacak gerçek babası ile yakınlaşıp,kabullenince...Bu eninde sonunda zor da olsa olacak...Ve işte o zaman yar saçların lüle lüle Necdet sana güle güle:)

Melal
24-10-07, 10:31
Bu hatıra defteri yine Ahmet'in başını yakacak anlaşılan.:)
Ben demiştim hatıra defterini Rüya bulabilir diye ama ne yazık ki okuma,yazması yok.
Ama neden defteri Ahmet'e veriyor anlamadım.
Babası olduğunu öğreniyor da mı veriyor yoksa öyle mi denk geliyor.
Umarım artık Rüya bu bölümde veya bir sonra ki bölümde Ahmet'in öz babası olduğunu öğrenir.
Yoksa Ahmet kızının başkasına baba dediğini duya duya verem olacak.:icon_sorr

fatma-1721
24-10-07, 10:31
Ayıca ben necdeti öldürecem ahet rüya ne oldu rüya neden aglıyosun dedigin de necdet hemen rüya diye bagırdı bilerek ha ben bu necdeti varyaaa ellerimle bogacam

Bence bogma canim cünkü Necdetin gercekten iyilik yapacagi günler simdi basliyor galiba,bence Necdet Rüyanin Ahmeti babasi olarak görmesi icin elinden geleni yapacaktir,bu gercegi Rüyaya en güzel o kabul ettirebilir.Anahtar rol yine Necdet ama sonuc öz babanin kizina nihayet kavusmasi olacaksa bir itirazim yok:img-yes:

zeyneps
24-10-07, 10:34
Ahhh durun çanlar durun Necdetin de sırası gelecek.Sonuçta değiştiremeyeceği bir gerçek ve artık durduramayacağı bir süreç var.Rüya Ahmetin kızı ve artık bunu Rüya da dahil herkes biliyor.Yakında Rüya Necdetin adını bile anmayacak gerçek babası ile yakınlaşıp,kabullenince...Bu eninde sonunda zor da olsa olacak...Ve işte o zaman yar saçların lüle lüle Necdet sana güle güle:)

Rüya bence henüz Ahmet'in gerçek babası olduğunu bilmiyor bana öyle geldi :img-yes:

Ama umarım bir gün onun da sırası gelir ve Rüya kabullenmeye başladığı anda yavaş yavaş Necdet'i unutacak tamamıyle değil ama onu bir arkadaşı çok sevdiği bir amcası olarak görmeye başlayacak yavaş yavaş Necdet Rüya'nın hayatından da hayallerinden de çıkacak yani senaristlerimize ve senaryoya göre düşünürsek Necdet hiç bir zaman Rüya'nın hayatından çıkmaz ve Rüya Necdet 'i gerçek babasından çok sever saçma bir şekilde ama gerçek hayat olsaydı benim dediğim gibi olurdu :img-pilot

arese
Ay o sahne de ahmet çok kötu oldu nasıl bakıyodu:img-cray::img-cray::img-cray: ya ama varya necdet bilerek yaptı rüya diye bagırdı kimse kusura bakmasın adam bencil insanlıgın kaybetmiş bir elime gecirsem bir kasık suda bogacam kimse kusura bakmasın:dito:dito bide o ada sahnesi çok güzel bilmiyorum izlerken acayip heycanlandım AHMET YASEMİN SENİN NASIL ACILAR CEKTİGİN ŞİMDİ DAHA İYİ ANLIYORUM DEDİ... VE HAYATIMIN SONUNA KADAR TEK AŞKIM OLARAK KALACAKSIN YASEMİN DEDİ...

Ben bu sahnenin rüya olmayacagına kannat getirdim fragmanı izledikten sonra kesinlikle rüya degil...

emosss
Rüya, birgün annesine ait hatıra defterini keşfeder. Ancak henüz okuma yazma bilmediğinden içinde yazanları anlayamaz. Kendisine okuması için defteri Ahmet’e götürür. Şimdi Ahmet’in elinde Yasemin’den ayrı olduğu yıllarda onun en içten duygularını öğrenebileceği bulunmaz bir kaynak vardır. Ahmet hatıra defterini okuyup okumamakta kararsız kalır.

inanmıyorum valla.. ben bu kızı bu bölümden sonra sevmeye başlıcam sanırım..aferin çok takdir ettim kendisini.. aamet'i bu bölüm fazla üzmezse bide gözüme gircek..bu olay ahmet'le yasemin'in konuşmasının rüya olmadığını da açıklıyo..

hakkaten rüyam biraz gerçek oldu en azından neticesi aynı bi şekilde.. bi daha görürsem kesin yazıcam buraya:happy0064
(bugün ne kadar çok rüya konusun geçti yalnız)

nehirrrcim buraya resim eklemek yasak canım sen istersen o resmi spoiler içine koy mesajın silinmesin..

arese
24-10-07, 10:42
Bence bogma canim cünkü Necdetin gercekten iyilik yapacagi günler simdi basliyor galiba,bence Necdet Rüyanin Ahmeti babasi olarak görmesi icin elinden geleni yapacaktir,bu gercegi Rüyaya en güzel o kabul ettirebilir.Anahtar rol yine Necdet ama sonuc öz babanin kizina nihayet kavusmasi olacaksa bir itirazim yok:img-yes:

Ah fatmacan öylemi diyosun yani bu necdet ömrüm yedi bitirdi.. yani hepimizin o sahne de ahmet rüya ile konusurken birden rüya diye bagırdı... bilerek sanki ah ahmetin ordaki bakışları acısını içimde hisettim izlerken sanki ...:not_i::not_i: ah ahh insallah rüya'nın ahmet'e baba diyip sarıldıgı anlar olurda necdet efendi bunları görür de ahmet nasıl acı cektiyse aynısın ceksin... necdet'in bunları yaşmasın istiyorum

fatma-1721
24-10-07, 10:47
Ah fatmacan öylemi diyosun yani bu necdet ömrüm yedi bitirdi.. yani hepimizin o sahne de ahmet rüya ile konusurken birden rüya diye bagırdı... bilerek sanki ah ahmetin ordaki bakışları acısını içimde hisettim izlerken sanki ...:not_i::not_i: ah ahh insallah rüya'nın ahmet'e baba diyip sarıldıgı anlar olurda necdet efendi bunları görür de ahmet nasıl acı cektiyse aynısın ceksin... necdet'in bunları yaşmasın istiyorum

Merak etme canim"etme bulma dünyasi"bu,Necdette bu yaptigini bir sekilde ödeyecektir,bence Necdeti Güzide yakacak.Simdi Güzide agliyor,Necdet Güzideye asik olmadigini saniyor,kendini hala Yasemine asik saniyor(saplanti),gercek duygularinin farkina vardiginda yaninda Güzide olmassa iste o zaman Necdet aglayacak.

arese
24-10-07, 10:49
Bide o ada sahnesinde yasemin sacları acık sac bandı var sacın üsütünde ve sacları kıvırcık yani lüle lüle:) ahmet konusurken yazdıklarım söylerken yasemin gülümsüyo ve orda yasemin çok güzel geldi bana bilmiyorum vallh bu kadar heycanlancagım sanmıyodum o ada sahnesin izlerken... çok güzeldiler ahmet ve yasemin AHH O GUZEL ASKI İSTİYORUM BENNNNN

zeyneps
24-10-07, 10:50

Ahh ahh inşallah o da öyle Rüya'yı görmeye gelir de Rüya'nın Ahmet'e "baba " diye koştuğunu görüp kapılarda boynu bükük kalır da içeriye giremez:hıh Yok yok ama senaristler böyle bir sahne yazmazlar çünkü Necdetleri üzülür:img-cray: Ahmet dizide acı çeke çeke bi hal oldu Necdet'te hep dört ayağının üzerine düşüyor ne hikmetse :icon_whis

Ahmet keşke Yasemin'e Yasemin'in yaptıklarının aynısını yapsa"sonsuza kadar tek aşkım olarak kalacaksın " dese sonra da sarılıp "ama artık birlikte olmamız mümkün değil Rüya gerçeği kabullenene kadar " dese sonra da Rüya nasıl olsa bu gidişleyıllar sonra kabul eder gerçeği o sırada da Ahmet Yasemin'i görünce sürekli donuk donuk baksa bakışlarından hiç bir şey çıkaramasak o da günlüğüne yazsa bu sırada bir de Necdetvari bir bayan arkadaş edinse kendine"garip bir şekilde mutlu olduğu" ileri de "ben sensiz nasıl yaşanır bilmiyorum" dese dizi böyle sürüp gitse :icon_whis:icon_whis

Ayy içime fenalıklar geldi yeter artık Yasemin'le yok adada ben Rüya gerçeği öğrenip kabul etmedikten sonra napayım onların adada buluşmalarını :hıh

spdr
24-10-07, 10:51

Aman Tanrıııım tahminlerimiz gerçek oldu Rüya sayesinde bir gün Ahmet'in o deftere ulaşacağını biliyorduk :img-pilot Ahmet kararsızmış tabi tabi bu kararsızlık 15 saniye sürer sonra açıp okumaya başlar :img-pilot Sonra da adadaki sahne gerçekleşir yani o sahne rüya değil anlaşılan :icon_whis ama sonra neler olacak bilemiyorum Rüya kabul etmezse Ahmet'i kendi öz çocuklarıdan gizli gizli mi görüşecekler bunlar ne saçma liseli aşıklar gibi olmaz öyle şey Rüya'da kabul etsin bari bir an önce sanki dizideki her şey mantık çerçevesi içinde işliyormuş gibi Rüya'nın kabul etmesi geçeğe yakın olsun diye sündürdükçe sündürürler

tanrııım...:img-cray:çohh mutluyum..sevindirik oldm vallahi özetin başlığın görünce:img-yes:
bence de ahmetin bu kararsızlığı aşması 15 dk sürer en fazla:img-wink:

ben de hayıflanıyordum kendimce..günlük yalan oldu diyee..ama sabereden dervişçanlar olarak muradımıza erdik değil miii:img-in_lo

bu arada rüya defteri alıp ahmete getirdiğine göre,onlar arkadaş gibi olacaklar ve...ahmetin istediği şekilde değil tamam..ama bir şekilde yakınlaşacaklarr:happy0064
----
bölüm fotolarına uğradım editi:ahmet nolmuş öyle yahuuu:img-blush:img-blushiçim kıpır kıpır oldu vallahii:img-icecrsonundaa mmc miz geri dönüyor kanımca..misliyle hem dee:img-in_lo

arese
24-10-07, 10:54
Merak etme canim"etme bulma dünyasi"bu,Necdette bu yaptigini bir sekilde ödeyecektir,bence Necdeti Güzide yakacak.Güzide cok masum,iyi niyetli bir kiz ama asil böyleleri acinin alasini verebiliyor,bak Yasemine Ahmeti hep sevdi ama hep aci cektirdi,bari yazmasini beceriyor cok sükür.

Zaten fragman da güzide aglıyo ben ahmet rüya ve yasemin sahnelerine odaklandıgım için o sahneye pek dikkat etmedim bir sey diyodu aglıyodu güzide necdete sarılıyodu ama ısık gelip yasemin rıza amaca'ya rüya yok hiç bir yerde yok falan dedigin de yasemin o sahne de ne guzel olmus hem orda hemde o ada sahnesinde arkadaslar o ada sahnesini izlerken bilmiyorum çok heycanlandım bu kadar heycanlancagım zannetmiyodum çok guzeldiler ikisi yaaa

ozenc-can
24-10-07, 10:56
Arkadaşlar! Rüya'nın Necdet'e sarılma sahnesi, acaba Rüya kabolduktan
sonraki bulma sahnesi mi? Eğer öyleyse yine Necdet 1-0 önde mi?

arese
24-10-07, 11:00
Ahh ahh inşallah o da öyle Rüya'yı görmeye gelir de Rüya'nın Ahmet'e "baba " diye koştuğunu görüp kapılarda boynu bükük kalır da içeriye giremez:hıh Yok yok ama senaristler böyle bir sahne yazmazlar çünkü Necdetleri üzülür:img-cray: Ahmet dizide acı çeke çeke bi hal oldu Necdet'te hep dört ayağının üzerine düşüyor ne hikmetse :icon_whis

Ahmet keşke Yasemin'e Yasemin'in yaptıklarının aynısını yapsa"sonsuza kadar tek aşkım olarak kalacaksın " dese sonra da sarılıp "ama artık birlikte olmamız mümkün değil Rüya gerçeği kabullenene kadar " dese sonra da Rüya nasıl olsa bu gidişleyıllar sonra kabul eder gerçeği o sırada da Ahmet Yasemin'i görünce sürekli donuk donuk baksa bakışlarından hiç bir şey çıkaramasak o da günlüğüne yazsa bu sırada bir de Necdetvari bir bayan arkadaş edinse kendine"garip bir şekilde mutlu olduğu" ileri de "ben sensiz nasıl yaşanır bilmiyorum" dese dizi böyle sürüp gitse :icon_whis:icon_whis

Ayy içime fenalıklar geldi yeter artık Yasemin'le yok adada ben Rüya gerçeği öğrenip kabul etmedikten sonra napayım onların adada buluşmalarını :hıh

Bulacak ettiklerin bulacak zeynep'cim merak etmem dua ediyorum yani o derce bu senaristler biraz da necdeti acıların moduna soksunlar ahmet'e karşı bir garezlerim var ne ya hep acı hep acı nereye kadar ben necdet'in ahmet'in cektiklerinin bir katın cekmesin istiyorum... kimse kusura bakmasın ama haketti artık..

Bide zeynep'cim o ada sahnesi çok hoştu ben çok heycanlandım izlerken ikisi çok güzeldiler ben artık o askın gelmesin istiyorum ama yasemin orda çok guzel olmustu söylemeden edemiyecem aynı sekilde ahmet çok hoştular

matilda21
24-10-07, 11:01
fragman siteye eklendimi yada biri bana özel mesaj ata bilirmi hala daha göremedimde

fatma-1721
24-10-07, 11:01
bu arada rüya defteri alıp ahmete getirdiğine göre,onlar arkadaş gibi olacaklar ve...ahmetin istediği şekilde değil tamam..ama bir şekilde yakınlaşacaklarr:happy0064

Cok önemli bir noktaya degindin:good:Rüya etrafinda sevdigi onca insan varken,günlügü alip Ahmete gidiyor,ona karsi hissettigi sevgi bagi cok derin olmali ki cocuk böyle hareket ediyor:img-yes:bence Rüya Ahmeti kabullendi bile,geriye sadece öz babasi oldugunu ögrenmek kaliyor,yillardir babasi bildigi ve sevdigi Necdetin simdi babasi olmadigini ögrenmesinin sarsintisini yasiyor Rüya,bu cok normal ama bence Necdetin de cabalariyla bu durumu kabullenmesi cok da zor olmayacak.

emosss
24-10-07, 11:02
valla 1-0 değil bence necdet şu an fark atıyo ama bence o zaman değil. çünkü michelle'nin koyduğu resimlerde rüyayı aradıkları sahne var ve ahmet'in üstünde farklı bi kıyafet var..

ekleme: bu arada fragman resimlerini emel abla canselin sayfasına eklemiş..

zeyneps
24-10-07, 11:03
Ayşeçan merhaba bebişim :img-in_lo

Ben fragmanı göremedim ama fragman fotolarını gördüm Ahmet Yasemin ada sahnesi filan Yasemin'in saçları lüle lüle :icon_whis Bir de o Yasemin'ni saçına bant taktığı fotoyu gördüm sanki kaybolma sahnesi Yasemin elini beline koymuş yoksa Ahmet'e mi çemkiriyor "senin yüzünden " filan diye :hıh Eğer öyle bir şey yaparsa :hıh

Eline link geçen olursa bana da gönderir misiniz lütfin :img-in_lo

arese
24-10-07, 11:03
Arkadaşlar! Rüya'nın Necdet'e sarılma sahnesi, acaba Rüya kabolduktan
sonraki bulma sahnesi mi? Eğer öyleyse yine Necdet 1-0 önde mi?

bilmiyoruz ki canım şimidi fragmanda ki sahneler bölümlerin nersinde veriliyo mesla fragman daki son sahne ısık geliyo yasemin ve rıza amca'ya rüya yok hiç bir yerde yok diyo.. bu sahne belki bölüm başında verilebilir ortasında belki ya da sonuda bilmiyorum yani..

arese
24-10-07, 11:07
Ayşeçan merhaba bebişim :img-in_lo

Ben fragmanı göremedim ama fragman fotolarını gördüm Ahmet Yasemin ada sahnesi filan Yasemin'in saçları lüle lüle :icon_whis Bir de o Yasemin'ni saçına bant taktığı fotoyu gördüm sanki kaybolma sahnesi Yasemin elini beline koymuş yoksa Ahmet'e mi çemkiriyor "senin yüzünden " filan diye :hıh Eğer öyle bir şey yaparsa :hıh

Eline link geçen olursa bana da gönderir misiniz lütfin :img-in_lo

Rüya'nın kaybolma sahnesinde ahmet yok orda sadece yasemin ve rıza acam var... Işık geliyo rüya hiç bir yerde yok diyo.. orda ahmet yok canım.. birden korkuyo yasemin yüzün de korku ifadesi oluşuyo zaten fragman da orda bitiyo... yani orda ahmet yok canım...

bir_adı_yok
24-10-07, 11:08
herkeze merhaba çanlar...
üç gündür hastalıktan gözlerimi açamıyordum...
çok şükürki bu gün biraz daha iyiyim....
gözlerim iki satır kitap okumaya bile dayanmıyordu...
e ben yokken neler kaynattınız forumun en'leri....
şimdi geriye dönüp sayfalara bir göz atmam lazım...umarım fragman çıkmıştır ve fragman yorumlarınız da vardır...

merw
24-10-07, 11:09

kararsızlığı yalan olur da (:P) bari okumaya "mağrur, muzip, cazip" kısmından başlasa.... :icon_whis

günlük işe yarasın isteyen çanlar, hadi yine iyisiniz :)
beni tatmin etmeyecek, yine yasemin dışında gelişen olayların yasemine etkisini izleyeceğiz ama ne yapalım.....
ne olurdu şu kız adam gibi bir iki adım atsa.... ya michelle bulur günlüğü ahmete verir ya rüya..

neyse ki dizinin diğer dişileri ahmetten yana :img-hyste

bir de düşünmeden edemiyorum, madem yazılanların hayat üzerinde bu kadar etkisi var, o halde bizim burada yazıp senaristlere kendi ellerimizle gönderdiğimiz yazılar neden etkisiz kalıyor??? :)

Ahmet keşke Yasemin'e Yasemin'in yaptıklarının aynısını yapsa"sonsuza kadar tek aşkım olarak kalacaksın " dese sonra da sarılıp "ama artık birlikte olmamız mümkün değil Rüya gerçeği kabullenene kadar " dese sonra da Rüya nasıl olsa bu gidişleyıllar sonra kabul eder gerçeği o sırada da Ahmet Yasemin'i görünce sürekli donuk donuk baksa bakışlarından hiç bir şey çıkaramasak o da günlüğüne yazsa bu sırada bir de Necdetvari bir bayan arkadaş edinse kendine"garip bir şekilde mutlu olduğu" ileri de "ben sensiz nasıl yaşanır bilmiyorum" dese dizi böyle sürüp gitse :icon_whis

zeynep :good: bayılıyom sağa kuzum :img-in_lo azıcık trip de ahmet atsın yaa..

fragmanı anlatan arkadaşlara teşekkür ediyorum. ama ben tatmin olmadım. ya sürekli sinir bozukluğunu artık üzerimden atamıyorum herşey beni sinir ediyor ya da... bilmiyorum. ama o yazıları okudu diye ahmetin "ay seni çok iyi anlıyoruuum canım benim gel seni bağrıma basıcam" moduna girmesinden hoşlanmadım.. neyse.... benim hoşlanıp hoşlanmamam önemli dğeil zaten, siz mutlu olun yeter :img-cray: :P

geçmiş olsun editi: bir_adı_yokçan, çok geçmiş olsun çanım... :icon_sorr

spdr
24-10-07, 11:12
valla 1-0 değil bence necdet şu an fark atıyo ama bence o zaman değil. çünkü michelle'nin koyduğu resimlerde rüyayı aradıkları sahne var ve ahmet'in üstünde farklı bi kıyafet var..

bölüm fotolarına baktım ben dee..ve söylediğim gibi..hayran oldum ahmete:img-yes:

fragman bulunursa bana de gönderebilir misiniz acep:img-in_lo
ders çalışıyorum da..tv karşısına geçip,fragman nöbeti tutamayacağım malesef:icon_sorr

zeynep asabını bozma eklemesi:zeynepçan,yahu şu özete,fragmana ve fotolara rağmen necideti düşünüp kızıyorsun ya ne diyeyim kuzummm..:hıhcık cık ve cıkkk...

rüya-necdet sahnelerini göreceğiz bol bol..belli bu..asabını bozma kuzum:img-wink::img-in_lo

bye

zeyneps
24-10-07, 11:13
Rüya'nın kaybolma sahnesinde ahmet yok orda sadece yasemin ve rıza acam var... Işık geliyo rüya hiç bir yerde yok diyo.. orda ahmet yok canım.. birden korkuyo yasemin yüzün de korku ifadesi oluşuyo zaten fragman da orda bitiyo... yani orda ahmet yok canım...

Ama canım fragman fotolarında dışarıda bir yerdeler Işık Rıza Amca ve Yasemin var Yasemin ellerini beline koşmuş Ahmet ceket giymiş ve üzgün üzgün bakıyor:img-yes: ilk sahnede yoksa bile sonradan gelir Ahmet Rüya'nın kaybolduğunu duyunca ondan sonra ne olur bilmiyorum belki de o bölüm sonu olur :icon_whis

Bir adı yokçan geçmiş olsun cınım :icon_sorr

Ayeşeçan napayım senaristler beni Necdet'e o kadar odaklamışlar ki sniper misali Necdet gözümde hedef haline gelmiş "hedef yok edilene " kadar böyle Terminatörvari şekilde duygularım alınmış geziceğim galiba :sad53: O Yasemin hala utanmadan Ahmet'e sarılır kesin cuuk diye bunun dışında hiç bir çabada bulunmaz zaten Yasot :hıh

arese
24-10-07, 11:15
Resimlere yeni baktım elini beline koymus yasemin ama bu sahne fragman da yoktu.. onda söyledim neyse ay ahmet ne tatlı olmus resimlerde gerci o ada sahnesinde çok tatlıydı..

Buda oluyo ki kaybolma sahnesi bölüm basında verilecek... yani rüya'yı bulacaklar belki sonra rüya hatıra defterin bulur ahmet'e götürür.. o ada sahnesi de bölüm sonu olur...

eylul
24-10-07, 11:16
Allahım inanmıyorummm.Fragmanı görnedim ama ne gam ne keder..Sizler herşeye yetersiniz canlarım..

senin yıllarca nasıl acı cektigin iyi anlıyorum sen bana hayatımın sonuna kadar tek aşkım olarak kalacaksın demiştin

Ahmet..Levlüm..Yakışıklım..Sonunda bu sözleri de söyledin demek..:happy0064
Ben..Oysa..Bunları senden hiç duymayacağımı inanmaya başlamıştım artıgın...

Hele geçen bölümde..Eller gibi bir bankta oturup eller gibi ayrıldınız ya..İçim yıkılmıştı ..Kalbim bin parça olmuştu...

Ahmet şimdi Yasemin’e sarılır da..Yesemin’in de onu sevdiğini biliyor üstelik..Yabadabaduuuuuuu..:img-icecr

Yalnız bu bölümü seyretmek için önce pasiflora falan almalıyyım..Kalbim dayanır mı bilemiyorum...

Savunun mahşerin en büyük aşıkları geliyorrrrrrrr..

Not;Ahmet gibi sevgilisine bakan başka erkek yok cihandaaa...(Ama baktığı da Yasemin..Ne yapalım..Allah kimine kavun verirmiş......Kimine kelek...)

arese
24-10-07, 11:20
Allahım inanmıyorummm.Fragmanı görnedim ama ne gam ne keder..Sizler herşeye yetersiniz canlarım..

senin yıllarca nasıl acı cektigin iyi anlıyorum sen bana hayatımın sonuna kadar tek aşkım olarak kalacaksın demiştin

Ahmet..Levlüm..Yakışıklım..Sonunda bu sözleri de söyledin demek..:happy0064
Ben..Oysa..Bunları senden hiç duymayacağımı inanmaya başlamıştım artıgın...

Hele geçen bölümde..Eller gibi bir bankta oturup eller gibi ayrıldınız ya..İçim yıkılmıştı ..Kalbim bin parça olmuştu...

Ahmet şimdi Yasemin’e sarılır da..Yesemin’in de onu sevdiğini biliyor üstelik..Yabadabaduuuuuuu..:img-icecr

Yalnız bu bölümü seyretmek için önce pasiflora falan almalıyyım..Kalbim dayanır mı bilemiyorum...

Savunun mahşerin en büyük aşıkları geliyorrrrrrrr..

Not;Ahmet gibi sevgilisine bakan başka erkek yok cihandaaa...(Ama baktığı da Yasemin..Ne yapalım..Allah kimine kavun verirmiş......Kimine kelek...)

Eylül'cüm hoşgeldin

O sahne çok güzel ben çok heycanlandım ne yalan söyliyim bu kadar heycanlAnacagım bilmiyodum... Ahmetin söyledikleri bunun karşısında gülümseyen bir Yasemin bilmiyorum çok tatlı olmuştular... SANKİ İLK DEFA İKİSİNDE MUTLU OLDUKLARIN HİSSETTİM..

BU ARDA ORDA SENİN NASIL ACI CEKTİGİN ŞİMDİ DAHA İYİ ANLIYORUM DEDİ ..ŞİMDİ CÜMLESİNDE KULLANIYO AHMET

marylal
24-10-07, 11:22
arkadaslar fragmanı bulan olursa bana da yollayabılır mı linkini?
şimdiden tesekkürler

zeyneps
24-10-07, 11:23
Eylül hiç güleceğim yokken sen beni güldürdün Allah'da seni güldürsün:img-hyste

Ahmet gibi bir adamı bulmak için kaç kız kaç takla atar kim bilir ama Yasot bu bulmuş da kıymetini bilmez :hıh Ahh Ahhh Ahmedim sen ne bahtsız bir adammışsın da Yasemin'in günlüğünü okuma şerefine eriştin hem de iki defa :icon_sorr Adamın başına da ne gelirse bu günlükten geliyor Melal'in dediği gibi :icon_whis Bu sefer bari Yasemin Ahmet'i el üstünde tutsa da kıymetini bilse :hıh

matilda21
24-10-07, 11:23
fragman nerdeyse o sitenin adresini özelden atarmısınız daha hiç izleyemedim

eylul
24-10-07, 11:27
Eylül'cüm hoşgeldin

O sahne çok güzel ben çok heycanlandım ne yalan söyliyim bu kadar heycanAlnacagım bilmiyodum... Ahmetin söyledikleri bunun karşısında gülümseyen bir Yasemin bilmiyorum çok tatlı olmuştular... SANKİ İLK DEFA İKİSİNDE MUTLU OLDUKLARIN YÜZLERİNDE GÖRDÜM..

Kuzucum hoşbulduk.Vallahi meraktan çatlıyordum..Sonunda mutluluk mu seyredeceğizzz..Amaninn..Alışkın da değiliz ki...

Zeynepscan'ın intikam planı da hoş da......

"ama artık birlikte olmamız mümkün değil Rüya gerçeği kabullenene kadar " dese

Ama vallahi buna kalp dayanmaz..

Sırf kalp sağlığı adına zeyneps insafa gel ne olur..Ahmet Yasemin'in bu sözden sonraki halini görsün şaka şaka desin mesela.

Vallahi Yasemin herşeyi hak ediyorda..Geçsin artık ne olur lekeli sayfalar...

Şöyle pırıl pırıl yepyeni bir sayfada..Ahmet ve Yasemin..Bir de Ahmet Yasemin'in yanağını boynunu okşayıp üstelik bir de öperse.

Ben kesin morttttt....Dayanmaz..Buna kalp dayanmaz..

Necdet yavrucuğum..Byeeeeeee..Sana Güzide ile saadetler dilerim....

arwen61
24-10-07, 11:30
selam çanlarbye

bir kayboldum döndüm ne göreyim sayfalar uçmuş gitmiş tabi hepimiz aylar sonra gelen güzel özet ve fragmanın etkisindeyiz:img-yes:

az önce ayşeçanımla msn de görüşürken bana resimlere bakmamı ahmetin müthiş gözüktüğünü söyledi buraya yazmadan şu meşhur resimlere bakayım dedim valla ayşe çanım haklıymış ahmetimiz karizma abidesi olarak nede güzel yakmış ortalığı:img-in_lo

yalnız resimlerde birşey dikkatimi çekti fragmanı gören arkadaşlar yaseminle ahmetin buluştuğu sevda tepesinde yaseminin başında bant olduğunu söylüyorlardı ya rüyanın necdetin kucağına atladığı resimde arkada ahmet onunda arkasında saçı bantlı haliyle yasemin var demekki o sahne bu olaydan ya sonra yada önce olacak

aylardır beklediğimiz o romantik sahneninde rüya olma olasılığı kalmadı ya oh be çok şükür dedim evet çanlarım hazır olun 2 gün sonra horon tepeceğiz siz şimdiden egzersizlere başlayın:img-wink:

edit:şu fragman hala nete düşmedimi çatladım daa:icon_whis

eylul
24-10-07, 11:33

kararsızlığı yalan da (:P) bari okumaya "mağrur, muzip, cazip" kısmından başlasa.... :icon_whis

günlük işe yarasın isteyen çanlar, hadi yine iyisiniz :)
beni tatmin etmeyecek, yine yasemin dışında gelişen olayların yasemine etkisini izleyeceğiz ama ne yapalım.....
ne olurdu şu kız adam gibi bir iki adım atsa....

Bütün güzellikler bir arada ..Nerede görülmüş..Ama burada da Yaseminin etkisi ve emeği var sayılır..Zira eline kalemi aldı..Bir yere oturdu..Düşündü..Çiziktirdii..Oooo ne çok iş..Gene yaranamadı kız..Bak sen bak sen...

madem yazılanların hayat üzerinde bu kadar etkisi var, o halde bizim burada yazıp kendi ellerimizle gönderdiğimiz yazılar neden etkisiz kalıyor??? :)

Beliki de kalmıyordur ...?

Not;Ben mesaj özürlüyüm.Bu nedenle biçim için özür.

OZKORKMAZ
24-10-07, 11:33
FRAGMAN NERDE Kİ ACABA çuuuk merak etttiiimmm

bir_adı_yok
24-10-07, 11:34
----
bölüm fotolarına uğradım editi:ahmet nolmuş öyle yahuuu:img-blush:img-blushiçim kıpır kıpır oldu vallahii:img-icecrsonundaa mmc miz geri dönüyor kanımca..misliyle hem dee:img-in_lo

evet ahmet'i bende çok mmc gördüm...kırkbin kere maşallah mı desek, nazar değmesin...

yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla ahmet ve yasemin aşkı alevleniyor muş..aman ne güzel...iyiki biraz daha beklemediniz...
...
rüya ve ahmet işbirliğine çok sevindim..
...
bu arada rüya kayıp mı oluyomuş..niyekine:P
kesin necdet bulur...

goldrose
24-10-07, 11:35
Bu sevda tepesindeki sahnede Yasemin ve Ahmet konuşup sarıldıktan sonra Ahmet gençliklerindeki gibi vantuz misali öper mi acaba Yasonun yüzünün her bir noktasını:love04:
Ayyy çok romantik...Tamam Yasemin hak etmiyor ama elde bu var çanlar ne yapalım???

eylul
24-10-07, 11:37
evet ahmet'i bende çok mmc gördüm...kırkbin kere maşallah mı desek, nazar değmesin...

yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla ahmet ve yasemin aşkı alevleniyor muş..aman ne güzel...iyiki biraz daha beklemediniz...
...
rüya ve ahmet işbirliğine çok sevindim..
...
bu arada rüya kayıp mı oluyomuş..niyekine:P
kesin necdet bulur...

Offf Necdet bulmasın..O da her yerde hazır ve de nazır olmak zorunda mı canım aaaaa.

Necdet gisip mesleğini icra etsin..Kestaneli pasta yapsın.

Yakışıklı Ahmet'ciğim kızını bulur.Sonra şöööyyle bir kızına sarılır..

Birdaha annene ve bana bunu yapma olur mu yavrum derrr.

Rüya da birden şakırrr...

Babacım..Babacım..canım babacım

fatma-1721
24-10-07, 11:38
Bu defteri Rüyanin bulmasi ilerki bölümler icin aklima söyle bir olasilik getiriyor:Rüya Necdetin öz babasi olmadigini ögrendikten ve annesinin de günlügünü bulduktan sonra bu defterin icindekileri merak eder ve kendisi henüz okuyamadigi icin Ahmetin yanina gider,ondan bu defteri okuyup icindekileri kendisine anlatmasini ister.
Psikologla görüsmeler devam ediyor,Ahmet Rüyanin bu davranisini psikologa anlatabilir ve eger ondan defterin icindekileri Rüyaya anlatmasinin dogru olacagi ögüdünü alirsa bunu büyük ihtimalle yapar.Rüya annesinin,Necdetin ve öz babasinin yasadiklarini ve kendisinden bu gercegi neden sakladiklarini böylece ögrenir,gerceklere karsi yumusar ve ardindan ona öz babasinin Ahmet oldugunu aciklarlar.

Böyle birsey olabilir mi:icon_whis fazla uctum galiba:img-pilot

eylul
24-10-07, 11:40
Bu sevda tepesindeki sahnede Yasemin ve Ahmet konuşup sarıldıktan sonra Ahmet gençliklerindeki gibi vantuz misali öper mi acaba Yasonun yüzünün her bir noktasını:love04:
Ayyy çok romantik...Tamam Yasemin hak etmiyor ama elde bu var çanlar ne yapalım???

Zaten Yasemin için istiyorsak......Taş olalım taş...
Ama bu sahneye kalp falan dayanmaz.

Kalbi tutanlar..Heyecandan koltuktan yuvarlananlar...
Acil servislerde önlem falan alınsa barii...

arese
24-10-07, 11:40
Ada sahnesin de yasemin sacı acık ama lüle lüle kıvrcık yani ve sac bandı var yani resimlerde elin beline koymus o sahnde ki sac stili ve o renkte sac bandı vardı.. yanlış görmediysem .. güzel güzel gülümsiyerek ahmet'e bakıyodu.. üstünde de siyah bir sey vardı sanki... içinde sanki elin beline koydugu sahne deki kıyafet vardı üstündeki cektmiydi hemen gecti zaten tam da dikkat edemedim...

zeyneps
24-10-07, 11:43
Bir adı yokçan Rüya kayıp çünkü evden firar etmiş yavrucak ben olsam ben de firar ederdim vallahi ev ev değil "sırlar odası " sanki :icon_whis bir de maşallah evdeki herkes bir alem :img-pilot

eylülçan ne bileyim insafa gelemiyorum bir türlü belki fragmanını görürsem heyecanlanırım ama yüreğim aynı Yasemin ve Necdet misali buz kesmiş hiç etkilenmedim yazdıklarınızdan :icon_whis

Goldroseçan evet elde bu var kıdeeeer ahh ahh Yasemin'in yerinde şöyle kendi ayakları üzerinde durabilen ,cesur,hayatını başka kimsenin eline bırakmayan tutkulu bir olacaktı ki vallanhi Ebruçan gibi ben de horon teperdim hatta "Ahmet gerçeği öğrendi " diye camdan bağırdığım gibi bu seferde "Ahmet Yasemin'i seviyor " diye bağırırdım :img-in_lo

bir_adı_yok
24-10-07, 11:44
heh heh çok hoşsun eylül'cüm
necdet varken ahmet'te kimmiş...
ama şu cümle çok hoş olurdu gerçekten;..
Birdaha annene ve bana bunu yapma olur mu yavrum derrr
...
ama bir forum çan yazmış geri sayfalarda...
resimlerde bulunan necdet rüya sarılması ve geride melül melül bakan ahmet...
bulunma sonrası galiba...

muko88
24-10-07, 11:45
Merhaba...
Rüya gerçek babasını öğrenmedi doğal olarak...Ama Necdet'e olan bağlılığının daha da arttığını düşünüyorum.
Günlüğün Yasemin tarafından becerilemeyen bir işte rol alacağını dün akşam Badger'e söylemiştim:P İşte dediğim çıktı.
Ahmet Yasemin'e yumuşuyormuş, günlük yumoş etkisi yapmış belli ki:)

arese
24-10-07, 11:47

Vallh orda ahmet degilde yasemin nasıl bakıyo bilemesiniz bir izleyin canlar ahmette böyle bir kac bölmüdür bakamadıgı sekilde bakıyo aşkla bakıyo böyle gülümsiyerek hani mest olmus gibi çünkü orda ahmet diyo ki Yasemin senin yıllarca nasıl acı cektigin şimdi çok iyi anlıyorum hayatamın sonuna kadar tek askım olacaksın yasemin diyo... :)

arwen61
24-10-07, 11:49
merveçanım senaristler bizim her yazdığımızı taksa bana günlük yazacak sebep çıkarmıydı sence:img-wink:

ama burada yazılanlar dikkate alınıyor galiba çünkü tahminlerimiz birer birer çıkmaya başladı mesela en mühimi günlük meselesi bunu hep tartıştık yaseminin yapamadığını yine günlüğü yapar dedik yanılmamışız,yasemin-ahmet dargınlığı uzamamalı dedik galiba buda oluyor o yüzden yazmaya devam çanlar yağmasakta gürleyelim:img-yes:

MMC ahmet ile ilgilide bütün cazgırlara çeşitli kalp ve tansiyon ilaçları önereceğim yoksa o akşam aşırı çekici MMC Ahmet görmeye dayalı yaşanan toplu kayıplar olabilir :)

dahada çarşambadayız bu cuma nasıl gelecek:icon_sorr

edit:bir_adı_yok çan büyük geçmiş olsun dikkat et kendine...

bir_adı_yok
24-10-07, 11:52
Merhaba...
Rüya gerçek babasını öğrenmedi doğal olarak...Ama Necdet'e olan bağlılığının daha da arttığını düşünüyorum.
Günlüğün Yasemin tarafından becerilemeyen bir işte rol alacağını dün akşam Badger'e söylemiştim:P İşte dediğim çıktı.
Ahmet Yasemin'e yumuşuyormuş, günlük yumoş etkisi yapmış belli ki:)

muko'cum
forum sakinlerinde hatta forumla alakası olmayan hs izleyicilerin de genel olarak böyle bir düşünce hakimdi zaten...
burada da zaman zaman dile getirdik ki sende getirmişsin...

ahmet bir şekilde günlüğe ulaşır yasemin'e karşı yumuşar...
bu ulaşma başka bi sebeple de olabilir...rüya sayesinde de olabilir..
yani kısaca günlük, ahmet, rüya üçlüsünü bekliyorduk ve istiyorduk..
nihayet umudumuz gerçeğe dönüşüyor...

sağolasınız editi:merw, arwen çanlarım..

zeyneps
24-10-07, 11:52
Buyrun ifindim Emel Abla'nın da ellerine sağlık hemen de nasıl çekmiş :img-in_lo

İşte merakla beklenen sahneden iki foto
http://img152.imageshack.us/img152/2701/bi1024122823gn3.jpg
http://img152.imageshack.us/img152/6272/bi1024122827te6.jpg

Ahh Ahmet yeter ki mutlu olsun vallahi sırf o mutlu oldu diye bile horon teperim tabi önce horon öğrenmem gerek :img-in_lo:happy0064

goldrose
24-10-07, 11:55
Amanınnnn bu resimler ne öyle?o Ahmetin ki nasıl bir delici yakıcı bakıştır,yürek dayanmaz o bakışa çanlar,Yasemin oracıkta artık aşkına ilan etmezse yazık zaten...

arwen61
24-10-07, 11:55
Buyrun ifindim Emel Abla'nın da ellerine sağlık hemen de nasıl çekmiş :img-in_lo

İşte merakla beklenen sahneden iki foto
http://img152.imageshack.us/img152/2701/bi1024122823gn3.jpg
http://img152.imageshack.us/img152/6272/bi1024122827te6.jpg

Ahh Ahmet yeter ki mutlu olsun vallahi sırf o mutlu oldu diye bile horon teperim tabi önce horon öğrenmem gerek :img-in_lo:happy0064

bu resimler süper ahmet bu sezon ilk defa böyle aşkla bakmış vay be koçum MMC:img-in_lo

zeynepçiğim halis mulis karadenizli olmakla birlikte ben oynamadığım için pek horon bilmiyorum ama onlar barışsın birden bire en iyi horoncu kesilebilirim o gazla hiç belli olmaz yani o yüzden sen merak etme cuma gecesi istediğimiz olurda barışırlarsa takıl bana tepinelim:)

OZKORKMAZ
24-10-07, 11:56
eeeee fragman nerde

zeyneps
24-10-07, 12:01
bu resimler süper ahmet bu sezon ilk defa böyle aşkla bakmış vay be koçum MMC:img-in_lo

zeynepçiğim halis mulis karadenizli olmakla birlikte ben oynamadığım için pek horon bilmiyorum ama onlar barışsın birden bire en iyi horoncu kesilebilirim o gazla hiç belli olmaz yani o yüzden sen merak etme cuma gecesi istediğimiz olurda barışırlarsa takıl bana tepinelim:)

Takılmaz mıyım sırf Ahmet mutlu olsun Yasemin'den banane :hıh Ahmetciğim mutlu olsun yeter ki harmandalı bile öğrenirim ben :img-blush:happy0064

Arkadaşlar tek cümlelik mesajlar yazmak yasak kaç defa dile getirildi lütfen biraz özen gösterelim

arese
24-10-07, 12:01
Zeynep'cim resimler için sagol canım gerci ben görmüştüm fragman da ama orda bide yasemin gülümsüyo onu bakışı da var o cekilmemiş sanırım yasemin güzel bakıyo gülümiseyrek ahmet'e

bir_adı_yok
24-10-07, 12:02
bu görüntülere horan bilmesekte
hoplayıp zıplasak olmaz mı?
aile fertlerinin şaşkın bakışları arasında.....
bu sahne'nin devamı var mı? fragman da ..
hüsranla sonuçlanma ihtimali var mı? o açıdan yani...

arese
24-10-07, 12:07
bu görüntülere horan bilmesekte
hoplayıp zıplasak olmaz mı?
aile fertlerinin şaşkın bakışları arasında.....
bu sahne'nin devamı var mı? fragman da ..
hüsranla sonuçlanma ihtimali var mı? o açıdan yani...

Hangi sahneyi söylüyosun canım eger ada sahnesin kasdediyosan zeynep'in ekledigi resimlerin dışında bir devam yok sadece orda ahmet yasemin'e bakıyo senin yıllarca nasıl acılar cektigin şimidi anlıyorum diyo.. ve yasemin de böyle gülümsiyerek tatlı tatlı bakıyo.. ondan sonra başka bir sahneye geciyo direk fragman da devamı yok ama bölümde olur belki...

bir_adı_yok
24-10-07, 12:13
Hangi sahneyi söylüyosun canım eger ada sahnesin kasdediyosan zeynep'in ekledigi resimlerin dışında bir devam yok sadece orda ahmet yasemin'e bakıyo senin yıllarca nasıl acılar cektigin şimidi anlıyorum diyo.. ve yasemin de böyle gülümsiyerek tatlı tatlı bakıyo.. ondan sonra başka bir sahneye geciyo direk fragman da devamı yok ama bölümde olur belki...
sahnenin devamı nasıl gelişir o bakımdan sordum...
hani geçen haftalardaki hüsranla sonuçlanan yasemin'in ahmet'e sokulma sahnesine benzemesin...
ikiside mutlu mesut yani...
yasemin'de bi tuaflık yok dimi...

yamisis
24-10-07, 12:14
arkiler bi dakkak bidakka bidakka...noluyo özet ve fragman çıkmış mı nolur ikisindende söz edin ben ikisinide göremedim ve okuyamadım lütfeen...
birisi allahının aşkına söz etsin özette ve fragmanda neler vardı??? yada resim filan var mı ben bakarım eğer varsa

yamisis
24-10-07, 12:19
eeeeeeeeeeeeeh.peh peh peh.okudumda özeti .aman bilindik türk dizisi işte..nedemişti herkes ahmet günlüğü eline geçirir demişti..işte tamam bundan sonra yasemine karşı yumuşar ve yaseminle barışır..ıyk tipik son ve gıcık bi son...valla gaçen haftaki güzel bölüm nerdeeeee bu haftaki bölüm nerdeee:O:O
gene izliicez demektir ahmet ve yasemin bakışmalarını ...mıç mıç muç muç..yapışık yapışık...yılışık yılışık konuşup bakışırlar artık..böööh

rüüyada tez zamanda kabullenirde ahmedi ortada sorun falan kalmaz tatlı(!) bi son yaparlar artık:O:O

yani bölüm özetinin okuyunca tüm neşem kaçtı..neler bekliyodum oysa..:(

ama fotograf galerisine bakınca necdet e sarılmıştı ruya ve ahmette ööyle bön bön bakıyodu dimekki rtuyaa daha kabullenemedi yada ahmet oldugunu bilmio henüz:D
hem belki cidden bilmiodur bilse nedne götürsünki yaseminin hatıra defterini ???
belki bilmediği için götürüyodur yada ahmedi biliyodurda götürüyodur
amaaaaaaaan neys eişte
gıcık bi bölüm olacak kanımca:(:(:(

arese
24-10-07, 12:20
Ay fragmanı tekrar izledim allahım ne sanslıyım surekli cıkıyo ben izliyorum eksik anlatmışız o heycanla şimidi tekrar izledim..

Ada sahnesinde Ahmet yasemin'e aynen söyle diyo... Yasemin senin yıllarca ne acılar çektigini ANCAK ŞiMDİ anlıyorum diyo VE DİYO Kİ SONRA HAYATMIN SONUNA KADAR TEK AŞKIM OLACAKSIN YASEMİN BUNU SAKIN UNUTMA BUNU SAKIN UNUTMA YASEMİN DİYO...

bir_adı_yok
24-10-07, 12:22
fragmanı izledimde
ne şimdi bu...
nölüyörr bu necdet'e...
kanıtlamak istediği bişey mi var ahmet'e karşı...
bi müğsade et adam kızına derdini sorsun...
hemen atlıyosun...

NiliWerda
24-10-07, 12:26
Fragmanı daha görmedim ama özetle yeni fragmandan bi kaç resim gördüm.

Offf be Rüya demek Ahmete sırtını çevirecek :icon_sorr Ben bu hafta kesin ağladım kessin :img-cray:

Yazdıklarınızı okumaya çalışıyorumda şunu anlıyorum; Ahmet hala aşık :hıh
Off! Bu hafta bi ağlıycam bi sinir olucam :hıh

arwen61
24-10-07, 12:26
Ay fragmanı tekrar izledim allahım ne sanslıyım surekli cıkıyo ben izliyorum eksik anlatmışız o heycanla şimidi tekrar izledim..

Ada sahnesinde Ahmet yasemin'e aynen söyle diyo... Yasemin senin yıllarca ne acılar çektigini ANCAK ŞiMDİ anlıyorum diyo VE DİYO Kİ SONRA HAYATMIN SONUNA KADAR TEK AŞKIM OLACAKSIN YASMİN BUNU SAKIN UNUTMA BUNU SAKIN UNUTMA YASEMİN DİYO

pek sayın areseçan öyle sürekli fragmanı izliyorum falan deyipte hiç izleyememiş olan bana nispetmi veriyorsun he de bakem valla hiç acımam akşama sanada bir günlük yazarım en az 3 gün foruma uğrayamazsın ona göre:)

ahmet yasemine o çok özlediğimiz sözleri söylüyor ve ben göremiyorum:img-cray:

allahım neydi günahım
günahım neydi allahım
buradada bağırmıştım
fragmanı görememektir isyanım:img-cray:

arese
24-10-07, 12:30
pek sayın areseçan öyle sürekli fragmanı izliyorum falan deyipte hiç izleyememiş olan bana nispetmi veriyorsun he de bakem valla hiç acımam akşama sanada bir günlük yazarım en az 3 gün foruma uğrayamazsın ona göre:)

allahım neydi günahım
günahım neydi allahım
buradada bağırmıştım

aa aşk olsun hiç öyle düşünmedim düşünmemede arwencan böyle düşünmen beni çok üzdü.. ben bugun çok sanslıyım herhalde onu dile getirmiştim yoksa sana nispet yapmak yada hiç izlemiyenler asla aklımdan gecmez ve düşünmem çok üzldüm şimidi...

matilda21
24-10-07, 12:36
aa aşk olsun hiç öyle düşünmedim düşünmemede arwencan böyle düşünmen beni çok üzdü.. ben bugun çok sanslıyım herhalde onu dile getirmiştim yoksa sana nispet yapmak yada hiç izlemiyenler asla aklımdan gecmez ve düşünmem çok üzldüm şimidi...
canselin sitesine ekledim dedi biri ama ben hiç bir yerde bulamadım burdaki videolar bölümünede ekleyin lütfen sabahtan beri anlatıyorsunuz hiç izlemeyenlerde var dimi düşünmesenizde özel mesaj olarak atacak gönüllü aranıyor

arwen61
24-10-07, 12:39

allah iyiliğini versin emi şaka yaptım be niye nispet yapacaksınki:img-wink:

mesele senin fragmanı sürekli görmen değil benim bir türlü yenemediğim kara bahtım kör talihim çanım:icon_sorr

o yüzden üzüleceksende bunun için değil benim hs nin fragman yayınlarındaki şanssızlığım için üzül olurmu:img-yes:

rüyanın annesinin günlüğüyle neden ahmete gittiğini bende çok merak ettim belkide artık en çok ona güvendiği için gidiyordu çocuk aklıyla çözemediklerinin o günlükte olduğunu tahmin etmiştir ama bilmiyorki bu yaptığı hareket sayesinde annesi ve gerçek babası barışacak:img-in_lo

arese
24-10-07, 12:40
canselin sitesine ekledim dedi biri ama ben hiç bir yerde bulamadım burdaki videolar bölümünede ekleyin lütfen sabahtan beri anlatıyorsunuz hiç izlemeyenlerde var dimi düşünmesenizde özel mesaj olarak atacak gönüllü aranıyor

Vallh canım benim elimde linik yok olsa seve seve atacam ama yok ben tv izledim ..bir kac kez zaten artık izledim demiyecem yanlış anlasılıyorum hayatta en korktugum seydir yanlış anlasılmak çok üzlüyorum...

arese
24-10-07, 12:43
allah iyiliğini versin emi şaka yaptım be niye nispet yapacaksınki:img-wink:

mesele senin fragmanı sürekli görmen değil benim bir türlü yenemediğim kara bahtım kör talihim çanım:icon_sorr

o yüzden üzüleceksende bunun için değil benim hs nin fragman yayınlarındaki şanssızlığım için üzül olurmu:img-yes:

rüyanın annesinin günlüğüyle neden ahmete gittiğini bende çok merak ettim belkide artık en çok ona güvendiği için gidiyordu çocuk aklıyla çözemediklerinin o günlükte olduğunu tahmin etmiştir ama bilmiyorki bu yaptığı hareket sayesinde annesi ve gerçek babası barışacak:img-in_lo

Ah arwencan insan alta da saka yapıyorum der çok ciddiye aldım ve çok üzldüm ben şimidi seni ne yapayım neyse bak keyfim yerine geldi...:) insallah izlersin canım sen bu sansızlıgın üzerinde atacaksın merak etmem emi:)

arwen61
24-10-07, 12:46
Ah arwencan insan alta da saka yapıyorum der çok ciddiye aldım ve çok üzldüm ben şimidi seni ne yapayım neyse bak keyfim yerine geldi...:)

şaka yaptığımı ilk cümlemin sonuna koyduğum :) ifadesinden anlaman lazımdı çanım o yüzden ayrıca açıklama yapmaya gerek görmedim:img-wink:

ya sayın çanlarım yer sevda tepesi,aşıklar yaso ve ahmet acaba şu parmaklarımı kangren yapan sürekli yazdığım junıor olayıda gelirmi peşinden bakın işte o zaman bırakın horonu dünya üzerindeki bütün dans şekillerini denerim yeterki ahmet junıor gelsin:bella:cheer:

arese
24-10-07, 12:46

allahım neydi günahım
günahım neydi allahım
buradada bağırmıştım

Evet özledigimiz sözleri söylüyo ama söylerken ki halin görsen yaseminin içine girecek nerdeyse ahmet o nasıl bakıştır yasmeinde böyle gülümsiyerek sanki mest oluyo böyle :) insallh izlersin canım linik elim gece atacam sana ve izliyemiyenlere

zeyneps
24-10-07, 12:55
eeeeeeeeeeeeeh.peh peh peh.okudumda özeti .aman bilindik türk dizisi işte..nedemişti herkes ahmet günlüğü eline geçirir demişti..işte tamam bundan sonra yasemine karşı yumuşar ve yaseminle barışır..ıyk tipik son ve gıcık bi son...valla gaçen haftaki güzel bölüm nerdeeeee bu haftaki bölüm nerdeee:O
gene izliicez demektir ahmet ve yasemin bakışmalarını ...mıç mıç muç muç..yapışık yapışık...yılışık yılışık konuşup bakışırlar artık..böööh

rüüyada tez zamanda kabullenirde ahmedi ortada sorun falan kalmaz tatlı(!) bi son yaparlar artık

yani bölüm özetinin okuyunca tüm neşem kaçtı..neler bekliyodum oysa..:(

ama fotograf galerisine bakınca necdet e sarılmıştı ruya ve ahmette ööyle bön bön bakıyodu dimekki rtuyaa daha kabullenemedi yada ahmet oldugunu bilmio henüz:D
hem belki cidden bilmiodur bilse nedne götürsünki yaseminin hatıra defterini ???
belki bilmediği için götürüyodur yada ahmedi biliyodurda götürüyodur
amaaaaaaaan neys eişte
gıcık bi bölüm olacak kanımca:(:(:(

yamim hoşgldin :img-wink:

Valla ben de geçen haftaki bölümü çok boş bulmuştum tabi bu bölümü nasıl bulacağımı da izleyince görüceğim hiç umudum yok ama :icon_whis Yasemin&Ahmet sahneleri beni rahatsız etmez ama Rüya gerçeği kabullenince ancak:hıh

Bir de bir adı yokçan demek Necdet bilerek yapıyor gıcık işte gıcık Allahımın melül melül bakanı :hıh İnşallah senin de Rüya ve Ahmet 'e uzaktan baktığın günler gelecek :hıh Öyle sarıldıklarını görüp de boynun bükük kala inşallah :hıh

arese
24-10-07, 13:04
Ay ben bir site de bir haber okudum daha dogrusu site'ye yazmışılar dün konustugumuz yabancı Katherina muchachos..... bir dahil etmişler mi diye bahsediyoduk ya şimide ilerki bölümlerde rüya'nın sevgilisini canlandırlacagı söylenen özge özberkin absi özgür özberk dahil oldugu söyleniyo
allahım kız daha 7 yasında şimiden sevgil secmişler eger dogruysa tabi ilerki dönemlerde sevgilsi de hazır rüya'nın

zeyneps
24-10-07, 13:11
Fragmanı izledim sonunda :img-in_lo

Yasemin gerçekten güzel görünüyordu Ahmet'de hemen affetmiş şu günlüğü bir de biz okusak da biz de affetsek biz Yasemin'in "ne acılar çektiğini " hala göremedik çünkü :hıh

Rüya'nın kaybolması acaba başta mı sonda mı ben Rüya'nın Ahmet'e günlüğü götürdüğü sahnenin son sahne olmasını istiyorum çünkü o zaman Ahmet Rüya yakınlaşmasının devam ettiğini görürüz ve ilk kez Ahmet mutlu olarak biter bir bölüm :hıh

goldrose
24-10-07, 13:14
Ay ben bir site de bir haber okudum daha dogrusu site'ye yazmışılar dün konustugumuz yabancı Katherina muchachos..... bir dahil etmişler mi diye bahsediyoduk ya şimide ilerki bölümlerde rüya'nın sevgilisini canlandırlacagı söylenen özge özberkin absi özgür özberk dahil oldugu söyleniyo
allahım kız daha 7 yasında şimiden sevgil secmişler eger dogruysa tabi ilerki dönemlerde sevgilsi de hazır rüya'nın

Evet o haber Vatan gazetesindeymiş..Yunanlıyı oynayacakmış.Teonun akrabası falan mı olacak acaba ya da Teoya sevgili mi yazdı sonunda bizim senaristler aman Ahmetten uzak dursun da.Bi Fransız vardı şimdi bir de Yunanlıya gerek yok:)

arwen61
24-10-07, 13:19

Yasemin gerçekten güzel görünüyordu Ahmet'de hemen affetmiş şu günlüğü bir de biz okusak da biz de affetsek biz Yasemin'in "ne acılar çektiğini " hala göremedik çünkü :hıh

Rüya'nın kaybolması acaba başta mı sonda mı ben Rüya'nın Ahmet'e günlüğü götürdüğü sahnenin son sahne olmasını istiyorum çünkü o zaman Ahmet Rüya yakınlaşmasının devam ettiğini görürüz ve ilk kez Ahmet mutlu olarak biter bir bölüm :hıh

zeynepçanım boşver ya aşk geri dönsünde yeter artık kız,delir koptuk gitti buralarda birazda rahat edelim değilmi:img-wink:

bende rüyanın kaybolma-bulunma sahnesinin meşhur buluşmadan öncemi sonramı olduğunu merak ediyorum inşallah önce olur duble mutlu oluruz diyeceğim ama bir bölümde 2 mutluluğu birden bize yaşatmazlar diye düşünüyorum:icon_sorr

arese
24-10-07, 13:25
Evet o haber Vatan gazetesindeymiş..Yunanlıyı oynayacakmış.Teonun akrabası falan mı olacak acaba ya da Teoya sevgili mi yazdı sonunda bizim senaristler aman Ahmetten uzak dursun da.Bi Fransız vardı şimdi bir de Yunanlıya gerek yok:)

rüya'nın sevgilsini oyanyacak olan özgür özberk haberi dogru mu acaba ..her neyse onuda ilerki dönemlerde görecegiz... o yunalı kız ahmet'e yaklasmaz yok eger ahmet ile arlarında ask dogarsa çok şacamlar dizi Ahmet yasemine asık birden 180 derce bir gecişle bu kıza ask olsa dizi batar yani ... rüya var ahmet'le bir ilgisi olmaz dedigin gibi teo sevgilsi olablir belki akrabası da

resimseçici
24-10-07, 13:26

Ama o zaman Yaseminle Ahmet'in ada konuşmaları olmazki. Bence o konuşmalar Ahmet günlüğü okuduktan sonra olmuş olmalı. Ahmet artık kızına da kavuşuyor arkadaşlar.Çünkü bu gerçeği zor da olsa Nejdette kabul etti ve daha öncede yazmıştım. Buna nejdet yardımcı olacak sanki. senaristler tarafından bir kez daha hatırlatılacak Nejdetin, ne yüce kişilik olduğu!!!!

zeyneps
24-10-07, 13:28
zeynepçanım boşver ya aşk geri dönsünde yeter artık kız,delir koptuk gitti buralarda birazda rahat edelim değilmi:img-wink:

bende rüyanın kaybolma-bulunma sahnesinin meşhur buluşmadan öncemi sonramı olduğunu merak ediyorum inşallah önce olur duble mutlu oluruz diyeceğim ama bir bölümde 2 mutluluğu birden bize yaşatmazlar diye düşünüyorum:icon_sorr

Arwençan bence o kaybolma sahnesi Ahmet &Yasemin buluşmasından sonra hatta bir de bakarmışız Rüya Ahmet&Yasemin'i görürmüş anlarmış ondan sonra da kaçarmış evden sonra Rüya tekrar bulunca düzelir her şey :icon_whis Çünkü Ahmet'in fotodaki duruşundan öyle bir şey sezdim son bölüm gibi duruyor:img-pilot

Ya da Necdet'in "Rüya " dediği sahnede Necdet bulmuş da olabilir Rüya'yı Rüya'ya "buldum seni ufaklık" der gibi bakıyordu sonra da Rüya Ahmet'e defteri götürür Ahmet okur ve Yasemin 'le sarılmaya adaya gider sonra da orda bölüm biter :icon_whis

Arwençan valla mutlu olun canlarım ama görün bakın bu mutluluk çok sürmez çünkü senaristlerin Ahmet'e garezi var onu bir parça mutlu yaparlarsa Necdet'e ihanet etmiş gibi hissederler kendilerini şimdi :img-cray: :img-hyste

Allahımın fedakar Necdet'i de Güzide'yi seviyor mu sevmiyor mu hala çözemedik ...ayrıca şimdi o çok fedakar olduğu için Ahmet &Rüya'nın arasını da yapmaya çalışır ama yemezler Necdetçim sen iyilik ve fedakarlık yapmak isteseydin bunu 8 sene önce yapardın şimdi yaptığın ancak göz boyamak olur :icon_whis

Edit:Yani ben de öyle demek istemiştim aslında Ahmet Yasemin'e sarılır mutlu olur biter :img-in_lo

emosss
24-10-07, 13:31
ya bi ben kaldım fragmanı izlemeyen herhalde..
bu arda katherinayı bilmem ama özgür'ün diziye ekleneceği haberi zaman atlamasında önce bahsediliyodu.. bence eski bi haberdir..
zaten elimizdeki aşklar bitti bi rüyanın aşkı eksikti..

arwen61
24-10-07, 13:41
Arwençan bence o kaybolma sahnesi Ahmet &Yasemin buluşmasından sonra hatta bir de bakarmışız Rüya Ahmet&Yasemin'i görürmüş anlarmış ondan sonra da kaçarmış evden sonra Rüya tekrar bulunca düzelir her şey :icon_whis Çünkü Ahmet'in fotodaki duruşundan öyle bir şey sezdim son bölüm gibi duruyor:img-pilot

Ya da Necdet'in "Rüya " dediği sahnede Necdet bulmuş da olabilir Rüya'yı Rüya'ya "buldum seni ufaklık" der gibi bakıyordu sonra da Rüya Ahmet'e defteri götürür Ahmet okur ve Yasemin 'le sarılmaya adaya gider sonra da orda bölüm biter :icon_whis

Arwençan valla mutlu olun canlarım ama görün bakın bu mutluluk çok sürmez çünkü senaristlerin Ahmet'e garezi var onu bir parça mutlu yaparlarsa Necdet'e ihanet etmiş gibi hissederler kendilerini şimdi :img-cray: :img-hyste

Allahımın fedakar Necdet'i de Güzide'yi seviyor mu sevmiyor mu hala çözemedik ...ayrıca şimdi o çok fedakar olduğu için Ahmet &Rüya'nın arasını da yapmaya çalışır ama yemezler Necdetçim sen iyilik ve fedakarlık yapmak isteseydin bunu 8 sene önce yapardın şimdi yaptığın ancak göz boyamak olur :icon_whis

yine bize düşünüp dellenecek birşey çıktı rüya o buluşmadan öncemi kaçtı yoksa sonramı:icon_sorr ama belli olan tek şey ahmet-yasemin buluşmasının o günlük okunduktan sonra olacağı:img-in_lo

zeynepçanım bende bu mutluluğun fazla süreceğini sanmıyorum eğer biz mutlu olursak hiç bu dizi izlenirmi aa aşkolsun daha olacağımız bir sürü fıtık ameliyatımız var değilmi ama:)

fragmanı izleyenlerinizin anlattığı bir diğer sahnede güzidenin ağlayarak necdete sarıldığıydı değilmi ahmet-yaso buluşmasına öyle bir odaklanmışımki onu unutuverdim:) valla onun hakkında bir fikir yürütemeyeceğim zira beni o durum şu aşamada pek ilgilendirmiyor:img-wink: birtek sevda tepesiyle ilgileniyorum:img-in_lo

edit:emoss kardeş aa birtek sen kalırmısın hiç fragmanı izlemeyen burda o şerefe hala nail olamamış forumun en bahtsız üyeside var...

ozenc-can
24-10-07, 13:43

Teşekkürler arese, umarım Rüyan'n bulunması olayında Ahmet devreye girer.(kayıp olduğuna göre bulunması gerekecek) Aklıma ilk bölümlerdeki Deniz'in kaybolması olayı geldi.Ahmet'le beraber aramışları deniz'i...Gecenin sonunda da
Ahmet Yasemin'e defterini verip,çok etkilendiğini söylemişti."Sahne tekerrürden ibaret" mi acaba?

PERİİ
24-10-07, 14:11
merhaba çanlar

bence rüya duyduğu şeyden sonra ordan ayrılmak gitmek istiycek sonra eve dönecekler rüya annesinin günlüğünü olayların irdelerken yani benim babam neden necdet değil vs.. şeyleri düşünürken günlükte birşeyler yazabileceğini düşünüp günlüğüde alıp adaya ahmetin yanına kaçabilir özetten ve fragmandanda anlaşılacağı gibi ahmette günlüğü okumuştur neyse sonrada ahmet yasemine haber verir necdetle yasemin adaya gelir rüyanın necdete koştuğu sahnede rüyayı bulma anındaki sahne olabilir sonrada malum sahne ahmet ve yaseminin adadaki sahnesi olur gibi geliyor birleştirince bu çıkıyo ama bilemem terslerede düşebilirim :img-wink:

not: fragmanı elinde olan bana gönderirse çoook sevinirim

snemmm
24-10-07, 14:21
merhaba arkadaşlar
fragman yayınlandı mı
malum siteye eklendi mi
eğer yayınlandıysa bana birileri gönderemez mi linki

Shevek
24-10-07, 14:29
Fragmanı izledim, Cansel'in sayfasındaki resimlere baktım, özeti okudum, ama arkadaşlar o Sevda Tepesi'ndeki durum bana fena halde "rüyaymış gibi" geldi. Yasemin'in rüyası...ya da Ahmet'in bilemeyeceğim:icon_whis Monolog...biri konuşuyor diğeri sadece yüzünde bir gülümseme ile duymuyormuş gibi bakıyor...Çok fena halde rüyaya benziyor yani:img-pilot

MMC
24-10-07, 14:56
Ada sahnesinde Ahmet yasemin'e aynen söyle diyo... Yasemin senin yıllarca ne acılar çektigini ANCAK ŞiMDİ anlıyorum diyo [B]VE DİYO Kİ SONRA HAYATMIN SONUNA KADAR TEK AŞKIM OLACAKSIN YASEMİN BUNU SAKIN UNUTMA BUNU SAKIN UNUTMA YASEMİN DİYO...

Bu sözler bana bir barışma konuşamasından çok ayrılık konuşması gibi geldi.Eğer artık beraber olacaklarsa neden tek aşkı olduğunu unutsun ki ! Sanırım ben paranoyak oldum. Gözümle görmeden barıştıklarına inanamayacağım .

OZKORKMAZ
24-10-07, 14:58
fragmanı çok merak ediorum eger yüklendiyse biyerlre birileri bnada link atabilir mi o kadar çok anlattınız ki tv de acamıorum okuldayım akşama kadar catlarım

spdr
24-10-07, 15:04
Ada sahnesinde Ahmet yasemin'e aynen söyle diyo... Yasemin senin yıllarca ne acılar çektigini ANCAK ŞiMDİ anlıyorum diyo [B]VE DİYO Kİ SONRA HAYATMIN SONUNA KADAR TEK AŞKIM OLACAKSIN YASEMİN BUNU SAKIN UNUTMA BUNU SAKIN UNUTMA YASEMİN DİYO...

Bu sözler bana bir barışma konuşamasından çok ayrılık konuşması gibi geldi.Eğer artık beraber olacaklarsa neden tek aşkı olduğunu unutsun ki ! Sanırım ben paranoyak oldum. Gözümle görmeden barıştıklarına inanamayacağım .

:)merhaba MMC...
aslında haklı gibisin...bu konuşma temelli barışma konuşması olmayabilir...ama ayrılık konuşması olacağını da zannetmiyorum:img-yes:
yine yavaş yavaş örecekler aralarndaki ilişkiyi anlaşılan..en başlardaki gibi:img-yes:

özençcan da yazmıştı sanırım:bu günlük sahnesi bir öncekinin aynı olabilir mi diye...yani,anlaşılan eski bölümlerin klasik anlarını yenileyecekler vee işte ''hatırla sevgili''olacak:img-yes:bkz:yineleyecek tango sahnesi....bkz:ahmetin yılbaşı gecesi yasoların kapısının önüne geldiğinde eski görüntülerin tekrar verilmesi:img-yes:

bu arada artık yazıyor olmana sevindim sevgili MMC:img-wink:

badger
24-10-07, 15:20
Fragmanı izledim, Cansel'in sayfasındaki resimlere baktım, özeti okudum, ama arkadaşlar o Sevda Tepesi'ndeki durum bana fena halde "rüyaymış gibi" geldi. Yasemin'in rüyası...ya da Ahmet'in bilemeyeceğim:icon_whis Monolog...biri konuşuyor diğeri sadece yüzünde bir gülümseme ile duymuyormuş gibi bakıyor...Çok fena halde rüyaya benziyor yani:img-pilot

Merhabaaaa bir özet ve fragmanla sonunda coşmuş forumum!

Fragmanı görmedim:icon_sorr....Allah rızası için biri bu fukaraya link düşer düşmez ...ÖM den GÖNDERSİİİNNN!!!..ama özeti pek tabii okudum...:)

allahım:img-swoon yine işimiz günlüğe düştü..bknz:Mukaocuğum vb savunanlar haklıymışsınız..Ama olsun! Ahmet bu sefer bilse de gerçekleri Yaseminin kendisine gelip anlatmasını beklesin..:hıh bknz.senarist not et! Biz yani izleyiciler...bunu istiyoruz..Ayakları yere basan ve aşkına kanlı canlı sahip çıkan bir Yasemin Ünsal!

Shevek ve MMC haklı olabilirsiniz..Ahmetin bunca olana ve defterde yazılanlara rağmen hemen yelkenleri suya indirmemesi lazım..İlk adımın Yaseminden gelmesini beklesin ...yani şöyle bir şey olabilir...yasemin bir şekilde Ahmetin meşhur defteri ele geçirdiğini öğrenir ve...hayale dalar..:icon_whis..Bu, bu kadar kolay olamaz...Yani Ahmet ve izleyici azapta gerek..Yoksa Arjantinvari hırs, öfke, tutku, özlem tangomuzun ...Mavi Tuna valsi olması gerekirdi..:)

Ayrıca Rüya günlüğü bulup ta okuması için niye Ahmete götürsün??..Bunu yapması için niye onu seçsin??...Bunu güdüleyecek bir enstantane olması lazım..görsel bir şey çünkü küçük kızımız okuma-yazma bilmiyor..Benim aklıma Yaseminin adeti olarak Ahmete günlükler yazarken..onun resmini ilk sayfaya çizmesi geldi..belki bu resmi gören Rüya..Ahmetle ilgili olduğunu düşündüğü bu defteri ona götürür...

Bu bölümün bombası bana göre defter olacak gibi geliyor..Ama salt bu aşkın ve onca senenin abukluğu o defterle çözülemez..Her ne kadar Ahmet yaseminle empati kuarabilecek pozisyona da gelse..ondan ekşın beklemesi...aşkını ispat etmesini beklemesi doğaldır..Belki Yasemin yine donuk donuk duruyor görünce onu hareketlendirmek için bir takım küçük atraksiyonlara geçebilir...Ehh tabii yapması doğal..çünkü hala daha Yasemin Necdet ile evli..:hıh

Bana göre bu kadar çabuk olmaması lazım..Yasemin biraz daha azapta gerek..Onun defroz olması için Ahmetin biraz kedi-fare aşk oyununa girmesi lazım bknz:keh!keh!

eylulcuğum bak sana gore bir durum oluştu...Bol tutkulu bir durum..:)

Neyse şimdilik bu kadar benden işten çıkacağım..Akşama görüşürüz..Biri o zamana kadar hayrına linki göndersin...bye

znr
24-10-07, 15:26
Bayadır yazmıyorum ama yorumlarınızı okuyorum... Özeti görünce yazasım geldi... Zaten öyle tanıyan yok...

Uzun süredir konuşulan Rüyanın günlüğü Ahmete verme olayı gerekleşiyo sonunda... Rüyanında baba karmaşasından oluşan merakı defteri okumak istemesine neden olmuş... Rüya Necdetin babası olm