Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-21
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[ 7]
8
9
10
11
bizim dizide ise yasemin sanatkar(ressam) ahmet besleme sanki
yaso ahmetin kanına giriyor ahmette garibim ona deli gibi aşık oluyor(...)
ebruçan :img-hyste bir besleme olmadığı kalmıştı ahmetin, aah ahhh
ben de bu gece ilk kez izledim diziyi, gerçekten de temelde benzerlikler gözardı edilemeyecek kadar bariz.. malesef her türk dizisi gibi :) daha doğrusu klasik türk roman ve senaryo eserleri gibi... nilgün hanım acaba gençliğinde çok reşat nuri mi okumuş? ama sırf reşat nuri de bu kadar entrikaya yetmez.... beyaz dizilerden de bolca nasibini almış olması lazım hayal gücünün... oooff
Fragmanı tekrar izledim şimdi.Rıza Bey ve Yasemin'in bahçesinde oturdukları ve Rüya'nın kayıp olduğunu öğrendikleri ev neresi acaba? Rıza Bey'lerin İstanbul'daki evinde böyle bir bahçe yok.Eh malum ada da evleri yok.Orası neresi ki? Aslında neresi olduğu çokta önemli değil kahraman Necdet'in koşup Rüyayı bulamayacak kadar uzak bir yer olması benim için yeterli. Umarım senaristler bir kez olsun Ahmet'in kızı için bişey yapmasına izin versinler.
MMC, bir geldin pir geldin :) hoşgeldin...
şu bold yaptığım kısma forumdaki insanların %88i imzasını atar :D ama, necdetin koşup yetişemeyeceği yeri bulmak da hayli zor olsa gerek, kendisinin superhero kişiliğini unutmayalım. bu yüzden senaristlere de hak veriyorum eğer necdeti durduramadılarsa :P
Yaseminde onu kazanmak için hiçbirşey yapmadan bu kavuşmanın ancak rüyada olabileceğini anlasın.
:img-hyste
aşk gülümüz solsa bile
gözümüz yaş dolsa bile
zaman geçmiş olsa bile
rüyalarda buluşuruz
bu şarkıyla kavuşuruz....... işte size arabesk ve fantazi kültürüne bir geçiş daha.. bu dizi arabeskti de biz mi yanlış biliyorduk acaba? :P
kayseri ve pastane olaylarından bahsetmişsiniz. çok haklısınız :hıh yasemin hanım necdetin yapabileceği ama yapmadığı şeyleri ve neden olduklarını da bir öğrensin de, bakalım hala "garip bir şekilde mutlu olduk" diyebiliyor mu? gerçi, benimki de laf.. yasemin bu, teşekkür bile eder "ahh ne iyi etmişsin, hiç onu göresim yoktu o halde zaten. yüzüm gözüm şişmiş, çarşamba pazarına dönmüş... beğenmezdi ahmet beni öyle :img-fie: sağol necdet, yine beni düşünmüşsün" der, bizi yine fıtık eder... :img-cool2
bir de, birşey soracağım, ahmet yaseminle parkta konuştuklarında ve olayların bir kısmı açığa çıktığında "seni gördüm yasemin, nikahını gördüm" şeklinde bir laf etmemiş miydi??? benim aklımda böyle bir laf kalmış niyeyse... tabi, onun değil necdetin anlatması gerekiyor ki, gerçekler tüm yönleriyle çıksın ortaya... ama... hiç ihtimal vermiyorum..
ancak şöyle olur: necdet de yaseminle birlikte ama ayrı, evdeki yabancı modunda geçirdikleri yıllar boyunca kendini çok yalnız hissetmiş, yaseminin günlüğüyle bir bütün olmasına da özenip, günlük yazmaya başlamıştır.. sonra, günlerden bir gün yıllardır yazdığı defteri ortalıkta unutur. evde bulduğu her yazılı kağıt parçasını ahmete taşımak gibi yeni bir huy edinen rüya bu defteri bulur. ve olaylar gelişir :icon_whis (olaylar ahmetin "çok fedakar necdetinin neler yaptığını gör işte.. al! al, al, çekinme!" diye defteri yasemine fırlatması şeklinde gelişirse daha memnun olurum :hıh)
ayh neyse... iyi geceleeeeeer
Bir cok arkadasin bahsettigi gibi Ahmet-Yasemin sahnesi ruya degilse eger, Beren Saat'in oyunculugu burada çok kotu demektir (maalesef, bunu uzulerek yaziyorum. Cunku daha iyi oynadigi sahneler var, niye burda bu kadar kotu oynamis olsun ? Yonetmen onu boyle yonlendirdiyse kabahat tabii ki yönetmende). Insan "Cektigin acilari ancak simdi anladim. Sen benim hep tek askim kalacaksin" diyen birine boyle mi bakar ? Sanki masal anlatiliyormus ta hanfendi gulumseyerek dinliyormus gibi... Bombos gozlerle... Umarim ruyadir, yoksa bu sahnede maalesef çok anlamsiz bir surat ifadesine tanik olacagiz.
Riza'larin oldugu ev buyuk ihtimalle Semra'larin evi. Hep birlikte orda kaliyorlar anlasilan. Tabii Necdet olmadan. Rüya da Necdet olmadigi için uzulup ortadan kayboluyor. Gide gide ancak iskeleye kadar gidebiliyor tabi. Ahmet tam onu gorup yaklasacakken Necdet bey vapurdan iniyor, Rüya onu görüp "Babam, babam geldi" diye seviniyor.
Kaybolma sahnesi bu kadarla kalacak bence. Anlasilan Ahmet'in gercek babasi oldugu hala soylenmemis. Biraz daha alissinlar birbirlerine diye herhalde Semra'larda kaliniyor Riza, Yasemin ve Isik ta dahil olmak uzere ailecek. Yasemin usenmemis, gunlugunu adaya da mi goturmus ? Adada bulacak olsa gerek Ruya gunlugu ki ayni evde kaldiklari Ahmet'e verebilsin. Baska bir aciklamasi yok.
Günaydın,
Hoşbulduk Merw.Aslında uzun süredir sizlerin yorumlarını okuyorum.O sayede ruh sağlığımı az da olsa koruyabiliyorum.
Düşündüklerini yazıya dökmekte çokta başaralı olmayan biriyim.Bu nedenle yazmıyordum ama sonra Yasemin bile bu yazma işini becerebiliyorsa bende yapabilirim diye düşündüm.:P
günaydınlarbye
sondan bir önceki gündeyiz çanlarım besleme aman MMC ahmetimizi:),yaso kızımızı,necdet beyimizi ve rüyamızı görmeye az kaldı:img-yes:
aklımda rüyanın ahmetin yanından koşarak necdete gittiği sahne var acaba o olay kaybolma vakasından sonramı oluyor yani ahmet gezerken rüyayı ağlarken görüyor neden ağlıyorsun diyor sonra rüya necdeti görünce gidip ona sarılıyor ama necdette çok sakin görünüyordu hiç telaşlı bir hali yoktu kafam karıştı:icon_sorr
Anlaşılan bu sahnenin hayal olduğu kanaatimiz yüksek...
Yaşanan onca şeyden sonra eğer bu sahne gerçekleşirse..Yani Ahmet, onca olanı biteni ona çektirilenleri nedamet içinde kabullenip..üstüne üstlük özür dilercesine Yaseminle birleşirlerse yuhhhhhh! derim..bknz:Necdet bile özür dilemedi onca olandan sonra..:hıh
Biz Kayseriyi, onun hayatın ardına atılışını o parmaklıklara hapsedilişini unutmadık..Biz, çocuğunun başkasının olduğunu sanarak Yaseminin hamileliğini görüp te ve yıllarboyunca oçocuğa bakıp ta sevinemeyen cenaze görmüş gibi kalakalan Ahmetin yüzünü ve acısını unutmadık..Suratına o benim karım oldu! Anlasana! yapılan küstah haykırışlarını unutmadık..O oyuncak trenin yerlere fırlatıp parçalanmasını...Ya da Ankaraya koştur koştur gelinip adamın kucağından çocuğunu kopartılışını unutmadık..
Kusura bakmayın..Necdet bu kadar kolay kurtulamaz..Salt Yasemini yanında tutmak için aşkından bunları yaptı ama sonucunda hiçbir şeye sahip olamadı bahanesiyle bunları unutacağımızı ve hemencecik kavuşmalarını huşuuu içinde seyredemeyiz..Ahmetle oynadılar, kandırdılar... bUnun hesabı ya da kefareti ucuz ve basit bir şekilde yapılarak üstüne sünger çekilemez..19+7 bölüm bu azabı yaşadık..Şimdi sıra Ahmette..Daha tam taşlar dökülmedi...:hıh..daha hesaplaşmalar bitmedi..:img-polic
Yaşanan onca şeyden sonra eğer bu sahne gerçekleşirse..Yani Ahmet, onca olanı biteni ona çektirilenleri nedamet içinde kabullenip..üstüne üstlük özür dilercesine Yaseminle birleşirlerse yuhhhhhh! derim..bknz:Necdet bile özür dilemedi onca olandan sonra..:hıh
Biz Kayseriyi, onun hayatın ardına atılışını o parmaklıklara hapsedilişini unutmadık..Biz, çocuğunun başkasının olduğunu sanarak Yaseminin hamileliğini görüp te ve yıllarboyunca oçocuğa bakıp ta sevinemeyen cenaze görmüş gibi kalakalan Ahmetin yüzünü ve acısını unutmadık..Suratına o benim karım oldu! Anlasana! yapılan küstah haykırışlarını unutmadık..O oyuncak trenin yerlere fırlatıp parçalanmasını...Ya da Ankaraya koştur koştur gelinip adamın kucağından çocuğunu kopartılışını unutmadık..
Kusura bakmayın..Necdet bu kadar kolay kurtulamaz..Salt Yasemini yanında tutmak için aşkından bunları yaptı ama sonucunda hiçbir şeye sahip olamadı bahanesiyle bunları unutacağımızı ve hemencecik kavuşmalarını huşuuu içinde seyredemeyiz..Ahmetle oynadılar, kandırdılar... bUnun hesabı ya da kefareti ucuz ve basit bir şekilde yapılarak üstüne sünger çekilemez..19+7 bölüm bu azabı yaşadık..Şimdi sıra Ahmette..Daha tam taşlar dökülmedi...:hıh..daha hesaplaşmalar bitmedi..:img-polic
canımcım burada yine yumuşayacak olan ahmetmiş gibi gözüküyor her ne kadar haklı olan taraf o olsada yine bir günlüğe kapılıp gidecek ve yasemine karşı eski heyecanı geri gelecek yani ahmet yine besleme moduna dönecek:)
ankaradan koşturulup çocuğunun kucağından koparılmasını,ilk evlendiklerinde o artık benim karım söylemlerini,deli gibi sevdiği kadının karnı burnunda halini görüp kahroluşlarını hiçbirimiz unutmadık ama işte yine kazanan yasemin olacak:img-yes:
ama her ne kadar sevda tepesindeki buluşma bize bunları tahmin ettirsede farklı bir durumda olabilir bunu cuma akşamı gelmeden anlamamız mümkün olmayacak
.:img-polic
Herhese merhaba..:happy0064
Badger,Ben "hayal" olmadığını düşünüyorum...(daha doğrusu umuyorum)
Evet...Ahmet çok kızgın,bu durum onu çok etkiledi...Ama sonuşta aşık...Eğer defteri okuduysa (ki okuduğunu varsayalım) bunun bir anlamı olmalı.Yani aşık bir adam ne yapıyorsa o da onu yapacak.Yaseminin yaptıgı tabiki kolay unutulur cinsten değil ama ama bunun bedeli hiç bitmeyecek mi?Artık birbirlerini anlama anlayabilme sürecine girdiklerini düşünüyorum.:img-wink:
Ben Ahmet günlüğü okuyunca yumuşamasın demiyorum ama Yasemin hiçbir şey yapmadan bir tek günlüğüne yazdığı ve maalesef artık inandırıcılığı kalmayan o yazılarıyla kurtulamamalı bu işten...Biraz da ondan çaba görsek biz de tamam diyeceğiz ama kadın daha aşık kadın gibi bakmayı beceremiyor ki bırakın aşık kadın gibi davransın!
Çok haklısın Vetaki.O ev Ahmetlerin adadaki evi olmalı.Bir önceki bölümde pedegog anlamsız bir şekilde Rüya Ahmet Bey'lerin adadaki evini çok seviyor demişti.Bu bölümde de Rüya'nın annesi ve babasıyla ada evinde vakit geçirmesini öneriyor olabilir.Rüya'da evden kaçıp iskelde Necdet'i karşılamaya gider. Bu durumda kaybolma sahnesi umuduğumun çok altında kalacak ve bir kere daha Ahmet'in üzülmesine sebep olacak.Fragmanın ilk sahnesi bu kaybolma hikayesinin nasıl sonlanacağını açıklıyor olabilir.
Belkide ada evinde çok istediğimiz baba-kız sahnelerini görme fırsatımız olur hatta Yasemin'in onlara içli içili bakışına da şahit olabiliriz.Sofralar kurulur, şaraplar içilir, Ahmet'in yüzü güler ve en güzeli Necdet orda olmaz.Belki ozaman olması muhtemel barışma sahnesi biraz daha içimize siner.
bu ahmet yasemin sahnesinde acaba sağ gösterip solmu vuracaklar yani özette açıkca günlük ahmetin eline geçiyo ama acaba ahmet bunu okuyormu mesele bu eğer okuduysa bu sahne rüya değil ama okumadıysa bu kimin hayali ahmetin mi yaseminin mi
rüya yok dediklerinde bence orda rüya günlüğü alıp gittiği sahne olabilir off kafam karıştı
neyse tek isteğim rüya olmasın ve ahmet ve yasemin barışsın o sahnede eteklerindekileri döküp tekrar başlasınlar kim ne yapmış etmiş bitti gitti artık geleceğe bakılmalı :img-wink:
bu ahmet yasemin sahnesinde acaba sağ gösterip solmu vuracaklar yani özette açıkca günlük ahmetin eline geçiyo ama acaba ahmet bunu okuyormu mesele bu eğer okuduysa bu sahne rüya değil ama okumadıysa bu kimin hayali ahmetin mi yaseminin mi
rüya yok dediklerinde bence orda rüya günlüğü alıp gittiği sahne olabilir off kafam karıştı
neyse tek isteğim rüya olmasın ve ahmet ve yasemin barışsın o sahnede eteklerindekileri döküp tekrar başlasınlar kim ne yapmış etmiş bitti gitti artık geleceğe bakılmalı :img-wink:
Ahmet belki de bu sefer günlüğü okumaz.ilk okumasıyla başına gelmeyen kalmadı adamcağızın ne de olsa, ikinciye aman uzak durayım diyebilir...Ama tabii normal düşünürsek kim sevdiği kişinin günlüğü eline geçse okumaz,ben okumayı bırakın her satırı ezberlerim:)
Herhese merhaba..:happy0064
Evet...Ahmet çok kızgın,bu durum onu çok etkiledi...Ama sonuşta aşık...Eğer defteri okuduysa (ki okuduğunu varsayalım) bunun bir anlamı olmalı.Yani aşık bir adam ne yapıyorsa o da onu yapacak.Yaseminin yaptıgı tabiki kolay unutulur cinsten değil ama ama bunun bedeli hiç bitmeyecek mi?Artık birbirlerini anlama anlayabilme sürecine girdiklerini düşünüyorum.:img-wink:
Herkese merhababye
Evet kesinlikle katılıyorum senin yazdıklarına canım ben yasemin'e çok kızıgınım ahmet'e yaptıkları yenilir yutulur cinsten degil ama ozenc-can dedigi gibi bunun bedeli hiç bitmeyecek mi? ben yasemin kendini affetirmesi için bir seyler yapmasın çok isterim.. bu ayrılık artık çok fazla uzamasın ha acı cektirisin ahmet diyosunuz... yasemin'e acı cektirince çok mu mutlu olacak hayır artık bence kavusunlar ne sekilde olacaksa olsun artık...
Bide ben halan o sahnenin rüya oldugunu düşünmüyorum rüya olması ihitmali oldugunu düşünenler cogunlukta eger rüya'sa yasemi'nin rüyası olur ama özette diyo ki günlük ahmet'in eline geçer acaba okudum okuduysa belki bize yanısımyan belki başka yazılar acı cektigin anlatan yazılar varıdır başka da bir sey bulamıyorum...
Ben Ahmet günlüğü okuyunca yumuşamasın demiyorum ama Yasemin hiçbir şey yapmadan bir tek günlüğüne yazdığı ve maalesef artık inandırıcılığı kalmayan o yazılarıyla kurtulamamalı bu işten...Biraz da ondan çaba görsek biz de tamam diyeceğiz ama kadın daha aşık kadın gibi bakmayı beceremiyor ki bırakın aşık kadın gibi davransın!
Yasemin Hatasını düzeltme sürecine zaten girdi..Bkz;mahkemedeki son ifadesi,hastene ve cenaze ziyaretleri beraberinde Rüya'yı da götürme,Rüya'ya uzmana danışarak yani en az zararla gerçeği anlatma adımı.Ayrıca Yasemin'in günlüğe yazdıklarıda hiç azımsanacak cinsten değil.Hele okuyan aşık bir adamsa...Ya aşk ta affetmekte vardır...Tabii afettirmekte...Yaseminin bunu çok istediğini düşünüyorum.O da aşık bir kadın. Arese yazmıştı sanırım en son günlüğe yazdıklarını Değil mi arese?
rüya'nın kaybolması ahmet'e günlügü götürdügü an degildir çünkü rüya'yı aradıkları sahne de ahmette var resimlerde canım o an olmaz günlügü başka bir gün götürüyodur...
Ay bide rüya'yı necdet bulursa onuda kahrman diye gözümüze sokarlarsa bu senaristler varya bilmiyorum ne yaparım ..bırakın da ahmet ilk kez çocugu için bir seyler yapsın o bulup getirsin bir kez de necdeti saf dışı bırakın... Gözünüz seveyim sevgili senaristlerim...
rüya'nın kaybolması ahmet'e günlügü göturdugu an degildir çünkü rüya'yı aradıkları sahne de ahmette var resimlerde canım o an olmaz günlügü başka bir gün götürüyodur...
Ay bide rüya'yı necdet bulursa onuda kahrman diye gözümüze sokarlarsa bu senaristler varya bilmiyorum ne yaparım bırakın da ahmet ilk kez cocugu için bir sey yapsın o bulup getrsin bir kez de necdeti saf dışı bırakın... Gözünüz seveyim sevgili senaristlerim...
Olur mu çanım,tabii ki Rüyayı Necdet bulacak,sarılacaklar,sevgi yumağı olacaklar o sahnede.Rüya yine baba,babacığım,baba diye bağıracak,herkesin önünde...Biz de anlayacağız bu çocuk Necdete çok bağlı,o olmadan yapamıyor...Seyirciye gönderme yapılacak yine yani...Bakınız seyirciler, bu çocuk Necdeti çook seviyor,niye zorla Ahmete yaklaşsın diyorsunuz hem daha Ahmetin çilesi dolmadı.Necdet hem Rüyayı sever hem Yasemini sever üzerine hızını alamaz Güzideyi de sever...Onun hakkıdır,karakterlerin zaafı olması iyi birşeydir,derin bir KARAKTERdir Necdetimiz...pehhhhhhhh....
rüya'nın kaybolması ahmet'e günlügü götürdügü an degildir çünkü rüya'yı aradıkları sahne de ahmette var resimlerde canım o an olmaz günlügü başka bir gün götürüyodur...
Ay bide rüya'yı necdet bulursa onuda kahrman diye gözümüze sokarlarsa bu senaristler varya bilmiyorum ne yaparım ..bırakın da ahmet ilk kez çocugu için bir seyler yapsın o bulup getirsin bir kez de necdeti saf dışı bırakın... Gözünüz seveyim sevgili senaristlerim...
Merak etme Arese bence Rüya'yı Ahmet bulacak...Tıpkı Deniz'i bulduğu gibi.
Ayrıca onlar iki iyi arkasaş olacak.
resimseçici 25-10-07, 09:45 [QUOTE=ozenc-can;5167692]Herhese merhaba..:happy0064
Evet...Ahmet çok kızgın,bu durum onu çok etkiledi...Ama sonuşta aşık...Eğer defteri okuduysa (ki okuduğunu varsayalım) bunun bir anlamı olmalı.Yani aşık bir adam ne yapıyorsa o da onu yapacak.Yaseminin yaptıgı tabiki kolay unutulur cinsten değil ama ama bunun bedeli hiç bitmeyecek mi?Artık birbirlerini anlama anlayabilme sürecine girdiklerini düşünüyorum.:img-wink:[/QUOTE
Açıkçası bende, O sahnelerin hayal olabileceğini düşünüyorum. Eğer Ahmet o defteri okuduysa, seninde dediğin gibi mutlaka ikisi arasında bir yakınlaşma olmalı. Sonuçta o defter Yaseminin kendi kendine kaldığı zamanlarında yoğun duygularıyla yazdığı bir günlüktü. Yasemin onları yazarken orada rol yapmıyordu. Tamam aşık kadın imajı, her ne kadar Yasemin'in oyunculuğu yeterince desteklenmemiş olsa da. Ancak bu başka bir sorun, dolayısıylada bize anlatılan Yaseminin aşkının az olduğunun anlamına gelmemeli.
Olur mu çanım,tabii ki Rüyayı Necdet bulacak,sarılacaklar,sevgi yumağı olacaklar o sahnede.Rüya yine baba,babacığım,baba diye bağıracak,herkesin önünde...Biz de anlayacağız bu çocuk Necdete çok bağlı,o olmadan yapamıyor...Seyirciye gönderme yapılacak yine yani...Bakınız seyirciler, bu çocuk Necdeti çook seviyor,niye zorla Ahmete yaklaşsın diyorsunuz hem daha Ahmetin çilesi dolmadı.Necdet hem Rüyayı sever hem Yasemini sever üzerine hızını alamaz Güzideyi de sever...Onun hakkıdır,karakterlerin zaafı olması iyi birşeydir,derin bir KARAKTERdir Necdetimiz...pehhhhhhhh....
Ah canım ah zaten hep necdeti izledik necdet fedakar necdet çok iyi necdet söyle yok böyle bu senaristler necdeti alıp bir yükseltiler bilmiyorum torplimi ya ahmet'e bir garezlerimi var ne biz yüznü güldürdüler ne bir sey mutlulugu bile çok gördüler.. bide kilt isim basröl oyuncusu bu kadar saf dışı bırakılır allahım resemen figuran olarak izliyoruz ha
Bide iskele sahnesinde rüya'nın baba diyiş var babacım babacımm sanki yıllardır görmemiş yok yani ahmet varya illahi böyle bir sey yaptırıp acı cektirecekler... bu senaristler artık ahmet'e acı cektirmeyi meslek edinmişler alışkanlık haline gitirmişler resemen zevk alıyolar sanki ha
[QUOTE=ozenc-can;5167692]Herhese merhaba..:happy0064
Evet...Ahmet çok kızgın,bu durum onu çok etkiledi...Ama sonuşta aşık...Eğer defteri okuduysa (ki okuduğunu varsayalım) bunun bir anlamı olmalı.Yani aşık bir adam ne yapıyorsa o da onu yapacak.Yaseminin yaptıgı tabiki kolay unutulur cinsten değil ama ama bunun bedeli hiç bitmeyecek mi?Artık birbirlerini anlama anlayabilme sürecine girdiklerini düşünüyorum.:img-wink:[/QUOTE
Açıkçası bende, O sahnelerin hayal olabileceğini düşünüyorum. Eğer Ahmet o defteri okuduysa, seninde dediğin gibi mutlaka ikisi arasında bir yakınlaşma olmalı. Sonuçta o defter Yaseminin kendi kendine kaldığı zamanlarında yoğun duygularıyla yazdığı bir günlüktü. Yasemin onları yazarken orada rol yapmıyordu. Tamam aşık kadın imajı, her ne kadar Yasemin'in oyunculuğu yeterince desteklenmemiş olsa da. Ancak bu başka bir sorun, dolayısıylada bize anlatılan Yaseminin aşkının az olduğunun anlamına gelmemeli.
Evet Resimseçici,Yasemin aşkını,tam da bizim istediğimiz gibi,Yani ilk dönemlerdeki gibi anlatamadı.:icon_sorrBunun bizce geçerli olmayan ama kendine göre geçerli olan nedenleri vardı.Ama bu aşkının tükendiği anlamına gelmez.Ayrıca araya 7-8 yıl gibi bir yıl girdi.Yaseminin sorumluluk alanı değişti.Baştan yaptığı korkunç bir yanlışı telafi edemedi.Battıkça battı.Ama şimdi toparlamaya çalışıyor. Yansıtamadığı duygularını da defterle paylaşmaya çalıştı o yüzden defterin önemi oldukça fazla.Tabii ki işi çok zor bunun farkında... Ahmet O'na çok kırgın...Hamleleri ters tepti.Yani işi biraz da şansa kaldı.Günlüğün Ahmet'in eline geçmesi bir şans...:img-in_lo
ahmet ve yasemin barışmalı. ama bu kadar kolay bi şekilde barışmamalı.!!! ahmetin çektiği acıların bedelini necdet ve yasemin ödemeli. ahmetin tek suçu yasemini sevmesi ona aşık olmasıydı. suçu buyken ahmetin çektiği acılara bakın.kimse bana yaseminde acı çekti necdette kendi kendine hayatını mahfederek acı çekti partavalını okumasın. !!! her ikiside zerre kadar acı çekmedi. bedelini ödemeliler. bunca bölümdür hep ahmet yaseminin karşısında eridi bitti. yalvardı!!! ahmet duygularını açıkça dile getirdi. yaseminin defterini okuyupta tekrar yasemine dönüpte eskisi gibi davranırsa ahmet, o noktada yuhhh derim ve ahmette gözümden düşer.!!!! yasemin saf görünüyor ama sinsinin önde gideni. baktıki ahmet kendisine yüz vermiyo eskisi gibi davranmıyor eskisi gibi bakmıyor diye, necdetin yanında duruyor hala. boşanmayı bile düşünmüyor. ahmet gitsede olur nasılsa yasemini seven 2. kişi necdet var. ve yasemin istediği sürece necdet hep yaseminin yanında olacak. bunu bildiği içinde necdetten vaz geçmiyor. ama ahmet yasemin hanıma bi gülsün bakalım. hemmen necdeti şutlıycak. bencillikte necdet ve yasemin aynılar zaten. ben isterdimki, yasemini artık yalnız görmek istiyorum. yasemin yavarsın ahmete!! bunları görmek istiyorum. necdetin artık gölgesi bile kalmasın mümkünse dizede. son birşey, rüya defteri buluyormuş. biraz mantıklı olsunlar artık. evde onca kitap defter varken nasıl oluyorda onu özellikle bulupta ahmete götürüyor ne alakaaaaaaa!!!! necdete götürebilir defteri baba annemin odasında buldum ne bu diyebilir. necdette fedakarsa eğer alıp defteri ahmete vermeli. yadaaa boşanırlar yasemin rüya ile eşyalarını toplar evde son anda rüya defteri alır ve rıza beyin evine taşınırlar.ahmetin ziyarete geldiği bir günde rüya odasında defteri gösteri. mantıklı olan bu. bazı arkadaşlar yazmış defteri yasemin daya götürecekmiş saçmalığa bakın. elin evinde nerde gizlemeyi düşündü acaba özel olan bu defteri yasemin hanım.
ve lütfen defterdeki satırlara göre ahmet yumaşayıp barışmasın. deftere yazılanları uygulamalı görsün ahmet ütfen artıkkkkkkkkk.
Ahmet bulur Rüyayı..ancak...herzamanki gibi o sahneye de Necdet girip...4-5 kere baba!babacığım!babam benim! nidalarıyla sarılınacak kişi olacak..Bari Necdet gördün onları biraz geri dur..gösterme kendini değil mi?..Fedakarlık yap!:icon_whis
Badgerçan,zaten bu diziyle benim fedakarlık anlayışım sarsıldı:)
Ya madem bu kadar Rüyanın iyiliğini düşünüyor bu Necdet,onun için en iyisinin bir an önce gerçek babasıyla yakınlaşması olduğunu akıl edemiyor mu yoksa bu kalesi de fethedilirse tamamen Yasemini kaybetmekten mi korkuyor!!!
Ahmet bulur Rüyayı..ancak...herzamanki gibi o sahneye de Necdet girip...4-5 kere baba!babacığım!babam benim! nidalarıyla sarılınacak kişi olacak..Bari Necdet gördün onları biraz geri dur..gösterme kendini değil mi?..Fedakarlık yap!:icon_whis
Artık Necdet sahneleri yeter...İbre fazlaca Necdet'ten yana...Zaten senaristlerin İyi baba,İyi eş,iyi damat ,orta yolcu, herkesi haklı bulan,herkesi anlamaya çalışan süper Necdet karekteri son yaptıklarıyla yerle bir oldu...Bknz;En aymaz yalanları söyledi,Böyle bir karekter dürüstsüzlük örneği oldu.Kendini kurtarmak için Biraz sahneden çekilmeli,ibre biraz Ahmet'ten yana dönmeli artık..
Artık Necdet sahneleri yeter...İbre fazlaca Necdet'ten yana...Zaten senaristlerin İyi baba,İyi eş,iyi damat ,orta yolcu, herkesi haklı bulan,herkesi anlamaya çalışan süper Necdet karekteri son yaptıklarıyla yerle bir oldu...Bknz;En aymaz yalanları söyledi,Böyle bir karekter dürüstsüzlük örneği oldu.Kendini kurtarmak için Biraz sahneden çekilmeli,ibre biraz Ahmet'ten yana dönmeli artık..
Ayyy çanlar aklıma ne geldi.Hani Necdet ve Ahmet,Işık ve Defnenin müsamere çıkışında tartışmıştı.Necdet sonrasında Ahmete o benim karım demişti.Ahmet de orda' Bizim yaşadığımız öyle sıradan bir aşk değil,bu saatten sonra kimse onun kocası olamaz' gibi bir cümle kurmuştu...Bu bölümde ya da bir sonra ki bölümde Necdetin bunu bir flashback ile hatırlaması lazım gelmez mi hele Ahmetle Yasemin barıştığında...he he:)
çalıkuşu78 25-10-07, 11:39 yedi yaşındayken ben çok meraklıydım.. rüya kızımızı çok meraksız gördüm..gerçek babasını nasıl merak etmez anlıyamadım.. kabullenmicek olsa bile en azından kim olduğunu öğrenmek istemeliydi rüya.. siz ahmete benzetiyorsunuz ama bence annesine daha çok benziyor.. çocukta bir saflık var bu kesin.. bir de cin gibi dedirtmezler mi rızaya..bir kere koca çocuk oldu babasıyla annesinin evliliğinin normal olmadığını anlaması ve buna dair sorular sorması gerekmezmiydi.. babaannesine gittiğinde görüyor hasanla dilşatın birlikte uyuduğunu..eee kendi anne ve babasının ayrı yattığını daha küçükken anlamıştı..ve artık büyüdü bunu sorgulaması lazım.. en azından anne ve babasına sormalı.. bu arada sinemaya da götürdüklerine göre ordaki evlilerin durumlarını görmüştür..yani artık evliliğin nasıl birşey olduğunu az çok anlaması gerek.. senaryonun ne tarafını tutsak elimizde kalıyor..
ben de bu ada sahnesinin bir rüya veya hayal etme sahnesi olduğunu düşünüyorum.. ama ahmetin yasemine olan aşkının katlanarak devam edeceğini de adım gibi emin olarak söylüyorum..
Ah canım ah zaten hep necdeti izledik necdet fedakar necdet çok iyi necdet söyle yok böyle bu senaristler necdeti alıp bir yükseltiler bilmiyorum torplimi ya ahmet'e bir garezlerimi var ne biz yüznü güldürdüler ne bir sey mutlulugu bile çok gördüler.. bide kilt isim basröl oyuncusu bu kadar saf dışı bırakılır allahım resemen figuran olarak izliyoruz ha
Bide iskele sahnesinde rüya'nın baba diyiş var babacım babacımm sanki yıllardır görmemiş yok yani ahmet varya illahi böyle bir sey yaptırıp acı cektirecekler... bu senaristler artık ahmet'e acı cektirmeyi meslek edinmişler alışkanlık haline gitirmişler resemen zevk alıyolar sanki ha
Süper cümle fikrimi yansıttın.Oh be sonunda mutlu aşıkları görmek nasip oldu.Allahım çok teşkür ediyorum sana.
Ayyy çanlar aklıma ne geldi.Hani Necdet ve Ahmet,Işık ve Defnenin müsamere çıkışında tartışmıştı.Necdet sonrasında Ahmete o benim karım demişti.Ahmet de orda' Bizim yaşadığımız öyle sıradan bir aşk değil,bu saatten sonra kimse onun kocası olamaz' gibi bir cümle kurmuştu...Bu bölümde ya da bir sonra ki bölümde Necdetin bunu bir flashback ile hatırlaması lazım gelmez mi hele Ahmetle Yasemin barıştığında...he he:)
O hangi bölümdü yaw ben hsden bi süre ayrı kalmıştımda.
fatma-1721 25-10-07, 11:58 Herkese günaydin,günaydin diyorum cünkü uzun ve yorucu bir nöbetin ardindan ancak yeni uyanabildim.
Bir cogunuz Ahmet-Yasemin sahnesinin rüya oldugunu düsünüyor,ben öyle düsünmüyorum.Bu dizide simdiye kadar bu yöntem hic uygulanmadi,tabii herseyin bir ilki vardir ama bu sahnenin dizide var olusu bana mantikli geliyor cünkü bir sonraki bölümde tango sahneleri var,aralarinda yakinlasma olmadan öyle bir sahne cok komik olur.Ayrica özette Ahmetin eline günlügün gececegi yaziyor,günlügü okuduktan sonra Ahmetten böyle bir tepki gelecegi cok acik.Bu sahne rüya olsa bile Ahmetin günlügü okuduktan sonra gördügü bir rüyadir diye düsünüyorum,uyanir uyanmaz da gerceklestirmek icin harekete gececektir bence,tabii eger rüyaysa.
Birde sirf günlügü okudu diye Ahmetin Yasemini hemencicik affettigini yadirgayan arkadaslarimiz var,Yaseminin günlüge ragmen affedilmek icin caba sarfetmesi,Ahmetin pesinde kosmasi gerekiyormus.Simdi yazacaklarima kizmayn lütfen:
Bu zamana kadar hep dizideki karakterlerle ilgili fikir beyan ettim,kendimden,ya da yakin cevremden hic örnek vermedim,benzetme yapmadim ama yorumlarinda bu tür örnekler veren ve benzetmeler yapan arkadaslarimz var, bir defalik bu teknige basvuracagim.Bir kadin veya bir erkek(günlük yazan genellikle kadin oluyor)günlüge o gün,o saat yasadiklarini,hislerini,acilarini,sevinclerini gercege hicbir olumlu ya da olumsuz katki yapmadan yaziyor,cünkü o günlük ona ait,birgün birisi okuyacak,yazdiklarima dikkat edeyim diye bir düsüncesi olmuyor.Oysa birisiyle konusurken,bu annen,kizin,sevdigin adam olabilir ki bu durumda hayatinin aski ona tüm hislerini anlatamayabilirsin,onun o anki ruh durumundan cekinir bazi seyleri söylemekten vazgecersin,ya da anlatirken kendi menfaatin icin bazi seyleri lehine cevirirsin,ya da karsindaki hakli öfkesiyle tepki verdiginde söyleyeceklerin yarim kalir,anlatmak istedigini anlatamazsin ve seni dinlemesi icin israr etme cesaretini kendinde bulamazsin(Yaseminin Ahmete anlatmaya basladiginda ama onun hakli öfkesiyle karsilastiginda devam edemedigi o sahnedeki gibi).Günlüge ise gercekleri,duygularini tüm ciplakligiyla aktarirsin.Yasemin de bunu yapti.Bu günlügü Ahmete bir sekilde Yasemin ulastirmaya calissaydi o zaman bunu planli yapmis olurdu ve affedilmeyi hak etmezdi bence ama günlük Ahmetin eline gercekleri bilmeyen,ögrenme merakiyla yanip tutustugu icin ve Ahmeti de bir sirdas,arkadas gibi gördügü icin öz kizi Rüya tarafindan veriliyor,yani tertemiz bir tesadüf.Ahmet bu günlügü Yaseminin ic dünyasini,onu hep sevmis,bir an bile onu düsünmeden gecirmedigini,gecelerce onun icin agladigini (ki birkeresinde gözyaslari yazdiklarina akmisti ve yazdiklari islanmisti,o zaman bu günlügü Ahmet birgün okursa bu satirlar yazilirken dökülen gözyaslarini anlayacaktir diye gecirdim icimden)okuduktan sonra,Yaseminin agzindan cikacak her söz"seni seviyorum"sözü bile bu defterde yazilanlarin yaninda sönük kalir ve o adam(bu durumda Ahmet)eger o kadini(Yasemini) buna ragmen affetmeyi düsünmeyip,onun ona yalvarmasini beklerse,bekleyecekse üzgünüm ama 18 yillik evli ve 17 yasinda bir oglu olan bir kadin olarak sevdigim adam alsin askini ve onunla beraber dünyanin öbür ucuna kadar gitsin,benden uzak kalsin derim,allahtan esim o anlayista biri degil ve izledigim dizideki Ahmet karakteri de öyle birine benzemiyor.Zaten Yasemin Ahmete olanlari anlatmaya calistiginda Ahmet bunu anlayamadi,anlamak istemedi,kolay hazmedilir birsey degildi cünkü ve eger günlük olmassa bu sürec uzar giderdi,cünkü nekadar yalvarsanda bazi durumlarda sözler ciplak kalir,Ahmet-Yasemin iliskisinde durum bu saaten sonra bu bence.
Ahmetin Yasemine"cektiklerini ancak simdi anliyorum"demesi de elestirilmis.
Bu kiz "zil takip oynadi da ben mi görmedim"?Karninda cocukla kalakaldi,Ahmet tarafindan artik istenmedigini düsündü(buna Selma ve annesi sebep oldu),ölümün esigine geldi,karnindaki yavruya bir hayat ve gelecek verebilmek icin en yakin arkadasiyla evlendi,bunlar aci degil mi?;yillar sonra sevdigi adamin da kendisini sevmekten hic vazgecmemis oldugunu ögrendi ve tam ona gidecegi anda yillarca cocuguna babalik,kendisine himayelik etmis olan arkadasinin ona asik oldugunu ve ona sahip olamassa da böyle mutlu oldugunu ögrendi,onu terketmenin Rüyadan ayirmanin ona ve kizina hayat veren bu adamin hayatini karartmak,yikmak olacagini düsünüp yaninda kalma karari aldi,sevdigi adama elveda diyerek(Ahmet Rüyadan habersizdi,sadece Yaseminsiz yasayacakti,o zamana kadar yasadigi gibi)bunlar Yaseminin düsünceleriydi,dogru degildi,yanlisti ama bu askini yok saymaz,sevdigi adama güle güle deyip,kendini o evde Necdetle yasamaya mahkum ederken aci cekiyordu o kiz.
Yaseminin Necdetle yasarken,askini,Ahmeti, düsündügüne dair,aci cektigine dair gerekli davranislar yansitilmadi,bu bir senaryo hatasi ama ask ve aci var ve bunun en büyük kaniti o günlük ve o günlügü okuyan Ahmetin de Yasemini anlamasi cok normal bence.
Daha önce de yazmistim ve tekrarliyorum belki bu kez arada kaynamaz ve yanitlayan olur.Özette yazdigina göre Rüya defterdekileri Ahmetin ona okumasini istemis,acaba Ahmet bunu yapacak mi?Eger Ahmet psikologa Rüyanin bu istegini anlatirsa ki anlatacagini düsünüyorum ve psikologtan "icindekileri ona uygun bir dille anlatin"önerisini alirsa ve bunu yaparsa Rüya gerceklere alisir,annesini de öz babasini da,yasadiklarini da daha iyi anlayabilir ve öz babasinin, bu gizemli adamin kim oldugunu merak eder,ögrenmek ister ve ona bu kisinin Ahmet oldugunu aciklarlar.Böyle olabilir mi acaba?
Herkese günaydin,günaydin diyorum cünkü uzun ve yorucu bir nöbetin ardindan ancak yeni uyanabildim.
Bir cogunuz Ahmet-Yasemin sahnesinin rüya oldugunu düsünüyor,ben öyle düsünmüyorum.Bu dizide simdiye kadar bu yöntem hic uygulanmadi,tabii herseyin bir ilki vardir ama bu sahnenin dizide var olusu bana mantikli geliyor cünkü bir sonraki bölümde tango sahneleri var,aralarinda yakinlasma olmadan öyle bir sahne cok komik olur.Ayrica özette Ahmetin eline günlügün gececegi yaziyor,günlügü okuduktan sonra Ahmetten böyle bir tepki gelecegi cok acik.Bu sahne rüya olsa bile Ahmetin günlügü okuduktan sonra gördügü bir rüyadir diye düsünüyorum,uyanir uyanmaz da gerceklestirmek icin harekete gececektir bence,tabii eger rüyaysa.
Birde sirf günlügü okudu diye Ahmetin Yasemini hemencicik affettigini yadirgayan arkadaslarimiz var,Yaseminin günlüge ragmen affedilmek icin caba sarfetmesi,Ahmetin pesinde kosmasi gerekiyormus.Simdi yazacaklarima kizmayn lütfen:
Bu zamana kadar hep dizideki karakterlerle ilgili fikir beyan ettim,kendimden,ya da yakin cevremden hic örnek vermedim,benzetme yapmadim ama yorumlarinda bu tür örnekler veren ve benzetmeler yapan arkadaslarimz var, bir defalik bu teknige basvuracagim.Bir kadin veya bir erkek(günlük yazan genellikle kadin oluyor)günlüge o gün,o saat yasadiklarini,hislerini,acilarini,sevinclerini gercege hicbir olumlu ya da olumsuz katki yapmadan yaziyor,cünkü o günlük ona ait,birgün birisi okuyacak,yazdiklarima dikkat edeyim diye bir düsüncesi olmuyor.Oysa birisiyle konusurken,bu annen,kizin,sevdigin adam olabilir ki bu durumda hayatinin aski ona tüm hislerini anlatamayabilirsin,onun o anki ruh durumundan cekinir bazi seyleri söylemekten vazgecersin,ya da anlatirken kendi menfaatin icin bazi seyleri lehine cevirirsin,ya da karsindaki hakli öfkesiyle tepki verdiginde söyleyeceklerin yarim kalir,anatmak istedigini anlatamazsin ve seni dinlemesi icin israr etme cesaretini kendinde bulamazsin(Yaseminin Ahmete anlatmaya basladiginda ama onun hakli öfkesiyle karsilastiginda devam edemedigi o sahnedeki gibi).Günlüge ise gercekleri,duygularini tüm ciplakligiyla aktarirsin.Yasemin de bunu yapti.Bu günlügü Ahmete bir sekilde Yasemin ulastirmaya calissaydi o zaman bunu planli yapmis olurdu ve affedilmeyi hak etmezdi bence ama günlük Ahmetin eline gercekleri bilmeyen,ögrenme merakiyla yanip tutustugu icin ve Ahmeti de bir sirdas,arkadas gibi gördügü icin öz kizi Rüya tarafindan veriliyor,yani tertemiz bir tesadüf.Ahmet bu günlügü Yaseminin ic dünyasini,onu hep sevmis,bir an bile onu düsünmeden gecirmedigini,gecelerce onun icin agladigini (ki birkeresinde gözyaslari yazdiklarina akmisti ve yazdiklari islanmisti,o zaman bu günlügü Ahmet birgün okursa bu satirlar yazilirken dökülen gözyaslarini anlayacaktir diye gecirdim icimden)okuduktan sonra,Yaseminin agzindan cikacak her söz"seni seviyorum"sözü bile bu defterde yazilanlarin yaninda sönük kalir ve o adam(bu durumda Ahmet)eger o kadini(Yasemini) buna ragmen affetmeyi düsünmeyip,onun ona yalvarmasini beklerse,bekleyecekse üzgünüm ama 18 yillik evli ve 17 yasinda bir oglu olan bir kadin olarak o adam alsin askini ve onunla beraber dünyanin öbür ucuna kadar gitsin,benden uzak kalsin derim,allahtan esim o anlayista biri degil ve izledigim dizideki Ahmet karakteri de öyle birine benzemiyor.Zaten Yasemin Ahmete olanlari anlatmaya calistiginda Ahmet bunu anlayamadi,anlamak istemedi,kolay hazmedilir birsey degildi cünkü ve eger günlük olmassa bu sürec uzar giderdi,cünkü nekadar yalvarsanda bazi durumlarda sözler ciplak kalir,Ahmet-Yasemin iliskisinde durum bu saaten sonra bu bence.
Bu kiz "zil takip oynadi da ben mi görmedim"?Karninda cocukla kalakaldi,Ahmet tarafindan artik istenmedigini düsündü(buna Selma ve annesi sebep oldu),ölümün esigine geldi,karnindaki yavruya bir hayat ve gelecek verebilmek icin en yakin arkadasiyla evlendi,bunlar aci degil mi?;yillar sonra sevdigi adamin da kendisini sevmekten hic vazgecmemis oldugunu ögrendi ve tam ona gidecegi anda yillarca cocuguna babalik,kendisine himayelik etmis olan arkadasinin ona asik oldugunu ve ona sahip olamassa da böyle mutlu oldugunu ögrendi,onu terketmenin Rüyadan ayirmanin ona ve kizina hayat veren bu adamin hayatini karartmak,yikmak olacagini düsünüp yaninda kalma karari aldi,sevdigi adama elveda diyerek(Ahmet Rüyadan habersizdi,sadece Yaseminsiz yasayacakti,o zamana kadar yasadigi gibi)bunlar Yaseminin düsünceleriydi,dogru degildi,yanlisti ama bu askini yok saymaz,sevdigi adama güle güle deyip,kendini o evde Necdetle yasamaya mahkum ederken aci cekiyordu o kiz.
Yaseminin Necdetle yasarken,askini,Ahmeti, düsündügüne dair,aci cektigine dair gerekli davranislar yansitilmadi,bu bir senaryo hatasi ama ask ve aci var ve bunun en büyük kaniti o günlük ve o günlügü okuyan Ahmetin de Yasemini anlamasi cok normal bence.
Daha önce de yazmistim ve tekrarliyorum belki bu kez arada kaynamaz ve yanitlayan olur.Özette yazdigina göre Rüya defterdekileri Ahmetin ona okumasini istemis,acaba Ahmet bunu yapacak mi?Eger Ahmet psikologa Rüyanin bu istegini anlatirsa ki anlatacagini düsünüyorum ve psikologtan "icindekileri ona uygun bir dille anlatin"önerisini alirsa ve bunu yaparsa Rüya gerceklere alisir,annesini de öz babasini da,yasadiklarini da daha iyi anlayabilir ve öz babasinin, bu gizemli adamin kim oldugunu merak eder,ögrenmek ister ve ona bu kisinin Ahmet oldugunu aciklarlar.Böyle olabilir mi acaba?
Çanım,Ahmetin günlükten psikologa bahsetmesi bana zayıf bir ihtimal gibi geliyor.Ahh ben aslında o günlüğü bir de Necdet okusun isterim ama:)Onca yıl nasıl kendini kandırdığını bir de Yaseminin ağzından duymuş olur böylece...
merhaba arkadaşlar...
Eğer Ahmet o günlüğü okursa bence Yasemin'e karşı yumuşar ve reklamda gördüklerimiz rüya olmayabilir.
Bu arada bence Rüya hala gerçek babasının Ahmet olduğunu bilmiyor. Sanırım söyleyemediler.
Yaşar ve Deniz'in kavga sahnesi de çok heyecanlandım. Zaten gıcığım Deniz'e. Işık'ın hayatına karışmasını istemiyorum. Yaşar ve Işık birbirlerini çok seviyorlar. Deniz'in artık bunu anlaması lazım. Kendisi gibi düşünmüyor diye Yaşar'a çok haksızlık yapıyor.
Ahmet günlüğü okusun ve Yaseminin niye kendine bir hayat kur deme sebebini anlasın.Ve lütfen bu sefer Aylaya gidip kim olduğunu,Yasemine artık Ahmeti rahat bırak deme,aralarındaki ilişkiye karışma hakkını nerden bulduğunu ciddi ciddi sorsun.Öyle geçiştirme iki cümleyle değil.Bu yapılırken de Necdetin ne kadar iyi insan olduğu vurgulanmadan Necdet iyice cilalanmadan lütfen.Ben hala Aylaya düzgünce hesap sorulmadı diye düşünüyorum orda takılı kaldı.Gerçi sadece Aylaya değil ama olsu artık bir yerden başlanmalı düzgünce hesap sormalar.Bende ne kadar kinci ve intikam arzusuyla doluymuşum. :hıh :icon_evil
Herkese günaydin,günaydin diyorum cünkü uzun ve yorucu bir nöbetin ardindan ancak yeni uyanabildim.
sanada günaydın çanım valla işin çok zor allah kolaylık versinbye
son paragrafta yazdığına hemen yanıt vereyim;
bence ahmet o defteri okuyacak geçmiştede bunu yaptığı ve hayatının akışını değiştirdiği için kesinlikle okumak isteyecektir ama bu durumu psikoloğa anlatırmı bilemiyorum sonuçta yaseminin günlüğü hem çok özel hemde içinde geçmişte yaşananlara dair önemli bilgiler var
rüyanın öz babasını merak etmesini ise yine yasemin ve necdet sağlayabilir özellikle necdetin yapacağı çok şey var eğer rüya birgün gerçek babasını tanımak onunla görüşmek isterse bu en çok necdetin çabalarıyla olur inşallah necdet mezarlıkta ahmete söylediklerini unutmaz ve bu hayati konuda ona yardımcı olur
fatma-1721 25-10-07, 12:52 Çanım,Ahmetin günlükten psikologa bahsetmesi bana zayıf bir ihtimal gibi geliyor.Ahh ben aslında o günlüğü bir de Necdet okusun isterim ama:)Onca yıl nasıl kendini kandırdığını bir de Yaseminin ağzından duymuş olur böylece...
Evet gercekten güzel olurdu,yaptigi fedakarligin Yaseminin canini nekadar yaktigini bir kez de okumus olurdu(gerci hemen her gece Yaseminin hickiriklarini duyan bir Necdet bunlari zaten bilmiyor muydu?)
sanada günaydın çanım valla işin çok zor allah kolaylık versinbye
son paragrafta yazdığına hemen yanıt vereyim;
bence ahmet o defteri okuyacak geçmiştede bunu yaptığı ve hayatının akışını değiştirdiği için kesinlikle okumak isteyecektir ama bu durumu psikoloğa anlatırmı bilemiyorum sonuçta yaseminin günlüğü hem çok özel hemde içinde geçmişte yaşananlara dair önemli bilgiler var
rüyanın öz babasını merak etmesini ise yine yasemin ve necdet sağlayabilir özellikle necdetin yapacağı çok şey var eğer rüya birgün gerçek babasını tanımak onunla görüşmek isterse bu en çok necdetin çabalarıyla olur inşallah necdet mezarlıkta ahmete söylediklerini unutmaz ve bu hayati konuda ona yardımcı olur
Cevapladiginiz icin ikinize de tesekkür ederim ama ben Rüyanin gercekleri bu yolla ögrenmesini tercih ederdim.Necdet karakterinin gerekliligi biraz olsun azalirdi ve cocuk anne-babasinin gecmisini ögrenerek yeni hayatina baslardi,üstelik Ahmet psikologa defterin icinde yazilanlari ayrintilariyla aciklamak zorunda degil ki,belki de Ahmet psikologa danismadan kizina anlatir herseyi ve defterdekileri,keske öyle olsa demekten kendimi alamiyorum.
Ben cikiyorum,benim hastanedeki maratonum basliyor,gece yorumlarinizi okurum,herkese iyi yorumlar bye
Cümleden selamlar forum ahalisi ..
biraz fazla alıntı yaptım akşamdan beri yazılan yorumlara baktım genel olarak gözüme çarpan yazıları alıntı yaptım...
Sonaycığım hoşgeldin
Biliyor musun galiba tşirti yakıştıramayan bir sen varsın Cansel'in başlığında da burda da herkes o tşirt giyince zevkten dört köşe oluyor sen farklı düşünüyorsun :):i
Ben de çok yakıştırıyorum tşirti özellikle gül kurusu olanları :img-blush Ben zaten ceket filan fazla sevmediğim için :
Ben CANSEL ELÇİN 'i spor kıyafetle sevmiyorum, Arwen61 hemşehrim ilerleyen yorumda da yazmış..sanırım bunun ana sebebi zayıflığı değil..**KIRIK KANATLAR**dizisindeki yüzbaşı Cemal ,rolü ve kıyafetleri...
Çoğunlukla üye arkadaşlar spor kıyafetle görmek istiyorlar onu ama ben değil..:icon_whis
bense, yaz kış t-shirt giymesini tercih ederim...öle daha bi mmc oluyor...
..
adı- yok arkadaşım da spor seviyor ve istiyor...:img-yes:.yabancı aktörlere benziyor öyle değil mi?...
Canım ben zaten Ahmet aşık olur demiyorum ama bir tane daha bünyem kaldırmaz :.. hakikkatten artık yeter Rüya'da kabullenecek mi napacak bir an önce öğrensin Ahmet'i ne bu ya sakız misali sündükçe sünüyor aynı şeyler aynı sahneler öfff yaniii :hıh
bu senaryoları genelde sakız gibi uzatma huyları var..öğrendi mi? öğrenecek mi?....Rüya kaç defa öz babasının yanında Necdet'e koşacak ve bizler sinir olacağız bilemiyorum.....
Ammmaaa, ben yine de bu kavuşmanın bu kadar çabuk ve bu kadar basit olmayacağını düşünüyorum. O sahne rüya olabilir bence. Rüya değilse de bir gündüz düşüdür olsa olsa.
ben de ilk yorumumda yazdım ,barışma çok erken değil mi?.bu sıcak sözler bakışlar erken....yasemin daha pişmanlık sürecini bitirmedi, Necdet'ten resmi olarak ayrılmadı, tepeye geziye gitmenin acelesi mi var...
ancak bakışlar, aşk her zaman olmalı, diziyi ayakta tutan unsurlardırr..
yaaaa shevekçanım tamam bizde biliyoruz kavuşmanın bu kadar çabuk ve basit olamayacağını da birazcıkta olsa umutlanıp mutlu olmak istiyoruz:..
onlar bir kavuşsunlar en azından junıor a sebebiyet verecek kadar.....sonra zaman atlaması yapabilirler:..
ama ben zaman atlamasınında hemen olabileceğini sanmıyorum çünkü rüya ile ilgili çözümlenmesi gereken konular var en azından ahmetin gerçek babası olduğunu öğrenmeden,davranışlarına bir şekil verilmeden zaman atlaması yapmazlar
rüyanın ahmeti kabul etme konusundada haklısın rüya ahmeti zaten çok seviyor gerçekleri öğrendiğinde belki başlarda tepkisiz kalabilir ama zamanla ahmete olan sevgisi ağır basacak ve onu babası olarak kabul edecektir(yani inşallah:)
kavuşma bu bölüm beklemiyorum olmasın da ..daha Rüya için bir araya geliyorlar, acep bu tepeye gitme Rüya'yı babasına alıştırmak için mi?..yoksa biri uykuya yatmış rüya görmüş olmasın..barışma değilde Rüya ile babasını kaynaştırma diyorum ben..
zaman atlaması da artık kaç etti...Defneler büyüdü..sözde Rüya da önce 4 sonra 7 yaşında oldu..yeter bu kadar zaman atlaması..artık normal seyirde devam etsim değil mi???? :
Rüya zamanla tabi ki babasına alışır ama Necdet efendi kendiliğinden çekilir mi aradan ?.yoksa çıkıp çıkıp gelir mi?..sinir şey..o Güzidesine baksın..
Rüya olarak düşünmememin sebebi dizide Rüya,hayalperestlik unsurlarına şimdiye kadar yer verilmemesi..Ne Ahmetin ne de Yaseminin düşleri gösterildi bize..Bunun nedeninin YA sahnelerinden sonra gençlere dönmesi olabilir.Aradaki uyanma bağlantısını kuramıyorlar..Tabi en sonunda Rüyanın anne diye bağırışları ve Yaseminin uyanışına yer verilmezse..bence rüya değildir..
kızımız Rüya için tepede buluşalım..birlikte gün geçirelim demişlerdir...
sonaycığım ahmete tişörtün yakışmadığını takım elbiseli daha güzel göründüğünü söylemiş demekki hemşom ahmeti ciddi giysilerle beğeniyor ama ben tam tersini düşünüyorum ahmet spor giydiğinde kesinlikle daha bir MMC oluyor bakınız fragman:
keşke yaseminle ikisi giyseler spor kıyafetlerini adada bir koşuya çıksalar yasemin koşarken düşse ayağını incitse ahmet ayağına masaj yapsa sonra ahmette yorulsa yasemin sırtını ovsa temiz hava,masaj,koşu ay tamam yine çok uçtum ben susuyorum:img-blush
evet hemşo onu resmi kıyafetle ilk tanıdım kendi adıma bu spor kıyafetlere alışamadım, sevmedim,ayrıca zayıf gözüküyor CANSEL ELÇİN..:img-yes:
Ahmet ile yasemin spor kıyafetle mi?..onu başka dizilerde görürsün canım olur mu?..:happy0064
merhabalarrbye
yine de t-shirt giymiş ahmetimiz için mutluyum:..
yaso ahmet sahnesi kesinlikle birleşme sahnesi değildir kanımca:
bence de o sahne rüya değildir...bu Rüya için gerekli diyecekler kanımca..ama bunun adına barışma diyemem..
Adıyok üye arkadaşım da yazmışş.
ahmet ve yasemin barışmalı. ama bu kadar kolay bi şekilde barışmamalı.!!! ahmetin çektiği acıların bedelini necdet ve yasemin ödemeli. ahmetin tek suçu yasemini sevmesi ona aşık olmasıydı. suçu buyken ahmetin çektiği acılara bakın..
katılıyorum bu barışma değildir sadece zorunlu bir araya gelme..
Yasemin de Ahmet acı çekti..:img-blush
şunu sorarsan bu aşk ve sonrasındaki ayrılıkta kim daha fazla yıprandı?
ben Ahmet derim..yalnız ve gerçeklerden habersiz kalan Ahmet'ti.o kızını yıllar sonra öğerene Ahmet'ti..mayıs ayında verilen bölümde anne ve kız trenle Ankara'ya gidiş ve dönüşleri Ahmet'le karşılaşmaları ...
o 2 bölümü çok beğenmiştimm..o minik Rüya daha tatlıydı..:img-yes::
vay toprağım gelmiş sonayçanbye
bütün forum ahalisi ahmet yasemin barışmasının eğer fragmandaki gibi olacaksa çok basit ve ahmet adınada çok kolay olacağı konusunda hem fikir sanırım yasemin adına gayet rahat bir birleşme olur bu doğrudur ama bu dargınlıkta fazla uzamadımı be çanlar şöyle güzel ve romantik barışma olsa uzun zaman sonra bir bölümü huzurla bitirsek burada coşsak iyi olmazmıydı?:img-wink:
Bir de Rüya'nın Necdet'e koştuğu bir sahne var ki senaristlerimiz dert görmesinler yine bayağı bayağı bayağı bayağı abartmışlar illa acıtasyon yapacaklar ya bir kere Rüya 7 yaşında bir iki defa "baba ,babacım" diyebilir de "baba ,babam geldi ,baba,babacııım babaaa" diye bağırmaz sanki orda Necdet'i tutmuşlar kaçırıyorlar :img-heh: Oldu bir de orda hemen arkadan başlayan bir fon müziğiyle Rüya başlasaydı şarkı söylemeye arabeske de bir el atardınız "nerdesiiin babaaaaa nerdesin babaaaaa söyle de yanına geleyim babaaaaaa:img-cray:" yani hadi küçükken anlıyorduk dört yaşında diye de 7 yaşında kız oldu hala aynı bağırıyor bu kadar abartılı bağıranı da ilk görüyorum :icon_whis
Zeynepcim sana katılıyorum.Bu bağırma işi genetik diyeceğim ama Rüyanın Necoyla kan bağı yok.Ama şu ata sözü çok uygun;Kır atın yanında duran yanında duran ya huyundan ya tüyünden.(Okan Yalabıkı tenzih ederim,şahsı için söz yok,sadece oynadığı karaktere)16. bölümde Necdet Ankaraya pastane açmaya gitmişti 3 gün sonra Yaseminle Rüya arkasından gitmişti.Garda onları karşılamaya gittiğinde,sanki yıllardır görmüyormuş gibi Rüya diye bütün garı inletecek şekilde bağırıp sarılmıştı.Yine zavallı Ahmet öylece durup onlara bakmıştı.Aynı sahnenin değişik bir versiyonunu izlyeceğiz.16. bölümde de çok sinir olmuştum,bu bölümde de bayağı sinir olacağım demek ki.Sinirlenmme fragman bile yetti. :hıh
Yaseminle Necdet Ahmeti el birliğiyle zayıflattılar yakında ince hastalığa yakalanacak.Daha çekilecek çok çilesi var muhteşem ikili ve Necdetsever senaristlerin elinden. :img-beee: :mad72:
Sevda tepesindeki yakınlaşmadan yeni junıor isteyeniliyor ya.Ben Allah korusun diyorum. :img-hyste Daha Yasemin Necdetten ayrılmadı.Necdet onuda benim çocuğum diye almaya kalkar.Böylecene Necdet kılını kıpırdatmadan 2 çocuk sahibi olmuş olur. :img-hyste Biraz sabretsinler Yasemin boşanana kadar.
ya bu fragmandaki sevda tepesi sahnesi çok garip..ahmet konuşuyo yaso öle sırıtıyo..rüya falan mı bu..
Sevda tepesindeki yakınlaşmadan yeni junıor isteyeniliyor ya.Ben Allah korusun diyorum. :img-hyste Daha Yasemin Necdetten ayrılmadı.Necdet onuda benim çocuğum diye almaya kalkar.Böylecene Necdet kılını kıpırdatmadan 2 çocuk sahibi olmuş olur. :img-hyste Biraz sabretsinler Yasemin boşanana kadar.
tabi canım bu kadar hazıra konmak olmaz artık.. junıor için az daha sabredelim..
dediğiniz gibi sahne kavuşma sahnesi için biraz basit görünüyo ama fragmanda hepsini görmedik.. belki devamı daha romantik olur..
ama artık rüya olmasın o sahne ,ben sıkıldım valla kavuşacaklarsa kavuşsunlar kapansın konu.. önemli oln rüyanın ahmeti benimseyip benimsemeyeceği..
ya bu fragmandaki sevda tepesi sahnesi çok garip..ahmet konuşuyo yaso öle sırıtıyo..rüya falan mı bu..
bi çok kişi rüya olduğu konusunda hemfikir ama bence kesinlikle rüya değil.. hem zaten yaseminin doğru düzgün konuştuğu nerde görülmüşki ,en iyisi konuşmasın baksın öyle..hatta mümkünse hislerini yazarak göndersin..
özeti şimdi okudum,tam istediğim gibi bir özet olmuş,ilk önce rüyanın okumasını istemişimdir hep,ama kısmet ahmetinmiş,artık ahmetde günlüğü rüyaya masal kitabı gibi okur,gerçi günlükte neler yazdığını anlatmaz ahmet.
geçen hafta rüya kulaklarını kapayınca yüreğim ağzıma geldi,sandımki rüya babasının ahmet olduğunu anladığı için tepki gösterdi,ama şükür değilmiş,aralarının açılacağını sandım ama bu hafta günlük konusunda buluştuklarına göre rüya henüz gerçek babasını bilmiyor.
merhaba arkadaşlar
ben artık herkesin necdeti iyilik meleği görmesinden çok sıkıldım bu dizide.
daha en başta , necdet bu durumu düzeltebilirdi ama düzeltmedi. sonuçta sadece kendini düşündü , bencilce davrandı. Yasemine hiç söylemedi , ahmetin nikaha geldiğini , sonra da pastaneye gelip kavga ettiklerini...
necdetin yaptığının aylanın yaptığından hiç farkı yok bence. aylaya yine de hesap sordu sayılır ahmet ama hiçkimse necdete birşey söylemiyor.
keşke yasemin öğrense ahmetin nikahı gördüğünü falan , necdete biraz kızsa...
özeti şimdi okudum,tam istediğim gibi bir özet olmuş,ilk önce rüyanın okumasını istemişimdir hep,ama kısmet ahmetinmiş,artık ahmetde günlüğü rüyaya masal kitabı gibi okur,gerçi günlükte neler yazdığını anlatmaz ahmet.
geçen hafta rüya kulaklarını kapayınca yüreğim ağzıma geldi,sandımki rüya babasının ahmet olduğunu anladığı için tepki gösterdi,ama şükür değilmiş,aralarının açılacağını sandım ama bu hafta günlük konusunda buluştuklarına göre rüya henüz gerçek babasını bilmiyor.
Hayy çok yaşa blue ivy!
Bunu yazacaktım...Ahmet Rüyaya geceleri onda kaldığında Danseden Pabuçlar yerine bunu okusun...Masal gibi..Peşinden de kendi günlüğünü çıkartıp okusun...:)
Necdetin Ahmetin Kayseri gelişi nasıl çıkartılabilir ki?????..necdetden başka bilen bir tanık var mı ki aile eşrafından???
Hayy çok yaşa blue ivy!
Bunu yazacaktım...Ahmet Rüyaya geceleri onda kaldığında Danseden Pabuçlar yerine bunu okusun...Masal gibi..Peşinden de kendi günlüğünü çıkartıp okusun...:)
Necdetin Ahmetin Kayseri gelişi nasıl çıkartılabilir ki?????..necdetden başka bilen bir tanık var mı ki aile eşrafından???
yaseminin günlüğümü masal olacak yok be çanım onu okumak içinde başına şu televizyonlarda program başlamadan çıkan akıllı işaretlerden koymak lazım +13 aşırı fedakarlık ve acı öğeleri içerir diye:img-wink:
ahmetin kayseriye gidip nikaha şahit olduğunu necdetten başka bilen yok ve ne yazıkki bu konu havada kaldı yasemin bunu öğrense acaba ne tepki verir çok merak ettim şimdi:icon_sorr
bir_adı_yok 25-10-07, 15:09 geçen hafta rüya kulaklarını kapayınca yüreğim ağzıma geldi,sandımki rüya babasının ahmet olduğunu anladığı için tepki gösterdi,ama şükür değilmiş,aralarının açılacağını sandım ama bu hafta günlük konusunda buluştuklarına göre rüya henüz gerçek babasını bilmiyor.
bu yazdıkların dan yola çıkarak o vakit şöyle bir yorum yapabiliriz...
rüya necdet'in gerçek babası olmadığını öğrendi ve tepkisi; gerçek babasını duymak istemedi..hatta daha ileri giderek sanki hiç bişey olmamış gibi necdet'e aynı davranmaya devam etti...belki daha da sıkı sarılıyorki bırakmasın onu...
ama ilerleyen zamanlarda ahmet'in gerçek babası olduğunu öğrendiğinde
belki de sevinebilir
oley ben ahmet'i zaten çok seviyodum...niye baştan söylemediniz..
ahmet olduğunu hiç tahmin edememiştim..bilseydim gerçek babam ahmet
böyle yapmazdım...dermiş....tabi bu ifadeler şaka yollu oldu. ama rüya gerçekten ahmet olduğunu öğrendiğinde
daha farklı tepki verebilir....daha sevecen daha yumuşak..daha kabullenir bir ifade...
bir_adı_yok 25-10-07, 15:13 ahmetin kayseriye gidip nikaha şahit olduğunu necdetten başka bilen yok ve ne yazıkki bu konu havada kaldı yasemin bunu öğrense acaba ne tepki verir çok merak ettim şimdi:icon_sorr
sana bunu yaşattığım için çok üzgünüm ahmet...
ordan öle sancılanıp beni izleyeceğine koşsaydın yanıma...
kurtarsaydın beni o azaptan...
mutlumusun şimdi...
mahvettin ikimizin hayatını ve de kızımızın...:D:D
Herkese iyi akşamlarbye
Şimdi rüya'nın babasın ahmet oldugun söylenmişmi söylenmemiş mi tartışılıyo ben de katılıyalım bari bence söylenmemiş o anda söylememişlerdir özette diyo ki ahmet, necdet. yasemin piskolog yardım alırlar bu kez yasemin rüya'yı da götürür şimid burda acaba babası oldugun söylediler mi diye düşünmedim degil dememeişlerse o zaman ayrı ayrı görüştüler...
Bide günlük meselesi var rüya onu nasıl buldu odayı mı karıştırdı yoksa tesadüf eseri bir sey ararken mi buldu ve bunu neden ahmet'e götürdü merak konum bu acaba içinde ki resimden etkilendigi için mi götürdü... ben ahmetin günlügün içinde yazılanları rüya okuyacagın sanmıyorum ama kendis kesin okuyacak.... özette diyo ki artık ahmet'in elinde yasemin'den ayrı oldugu yıllar da onu en içten duygularını ögrenecegi bulunmaz bir kaynak vardır... bunu okuyupta ahmet'in yasemin'e biraz da yumuşaması normal orda fatmacan dedigi gibi en içten hislli dokunaklı duyguların yazmış... pek bunu belli etmese de anacak gunlukten anlıyoduk onu duygularının
Bide dikkat ederseniz o ada sahnesinde tam deniz yanındalar bi,r agac var onu biraz asagısındalar yani pek o kadar mesafe yok ama ilkte ordalar sonra ahmet SEN HAYATIMIN TEK ASKI OLACAKSIN DEDİGİ SAHNE DE.. tam agacın yanındalar acaba o mesafeye gelen kadar ne oldu yaseminde bir seyler söylemiştir..
Herkese iyi akşamlarbye
Şimdi rüya'nın babasın ahmet oldugun söyenmiş söylenemiş tartışılıyo ben katılıyalım bence söylenemiş o anda söylemeilerdir özette diyo ki ahmet, necdet. yasemin piskolog yardım alırlar bu kez yasemin rüya'yı da götürür şimid burda acaba babası oldugun söylediler mi diye düşünmedim degil demeişlerse o zaman ayrı ayrı görüştüler...
Bide günlük meselesi var rüya onu nasıl buldu odayı mı karıştırdı yoksa tesadüf eseri bir sey ararken mi buldu ve bunu neden ahmet'e götürdü merak konum bu acaba içinde ki resimden etkilendigi için mi götürdü... ben ahmetin günlügün içinde yazılanları rüya okuyacagın sanmıyorum ama kendis kesin okuyacak.... özette diyo ki artık ahmet'in elinde yasemin'den ayrı oldugu yıllar da onu en içten duygularını ögrenecegi bulunmaz bir kaynak vardır... bunu okuyupta ahmet'in yasemin'e biraz da yumuşaması normal orda fatmacan dedigi gibi en içten hislli dokunaklı duyguların yazmış... pek bunu belli etmese de anacak gunlukten anlıyoduk onu duygularının
Bide dikkat ederseniz o ada sahnesinde tam deniz yanındalar bi,r agac var onu biraz asagısındalar yani pek o kadar mesafe yok ama ilkte ordalar sonra ahmet SEN HAYATIMIN TEK ASKI OLACAKSIN DEDİGİ SAHNE DE.. tam agacın yanındalar acaba o mesafeye gelen kadar ne oldu yaseminde bir seyler söylemiştir..
Rüyanın günlüğü bulması belki de şöyle olur,Yasemin bunca olanlardan sonra bizim anlayamadığımız duygularını yine günlüğüne yazmaya kalkabilir ve bu esnada onu Rüya görür,Yasemin hemen telaşlanıp günlüğü kaldırır ve Rüya da meraklanır acaba ne yazıyor diye?Kendi anlayamayacağı için de kendine yakın bulduğu,arkadaşı saydığı (malum Rüyanın hiç arkadaşı yok garip bir şekilde)Ahmete götürür.
sana bunu yaşattığım için çok üzgünüm ahmet...
ordan öle sancılanıp beni izleyeceğine koşsaydın yanıma...
kurtarsaydın beni o azaptan...
mutlumusun şimdi...
mahvettin ikimizin hayatını ve de kızımızın...:D:D
:img-hyste:img-hyste
Çok yerinde bir tanım olmuş..Yasemin der ama..:img-wink: Bundan artık o kadar eminim ki Yasemin ben senin yüzünden evlendim Ahmet..Hayatımızı sen mahvettin bile der..
Tüm HS izleyicisi ve Ahmet ''Ne?''
Yasemin..''Zönk'' falan..:)
merhaba arese:img-wink:
daha önce de konusu geçti bunun..rüya neden ahmete götürsün ki günlüğü diye:img-yes:
dizide bu olaylar çok çabuk geçildiği için bence yine göremeyeceğimiz sahnelerde ahmet rüyayla yakınlaşmış olmalı..
hani yeşilçam filmlerinde olur yaa..minicik çocuk,babası olduğunu bilmediği ..ama en sevdiği arkadaşı olan jönle arkadaşlık eder..
aynı durum olacak bence...
aksi takdirde direk denize ya da ışık a götürmesi gerekirdi bence hikaye akışı içinde...eh bu durumda ahmet de ışıkla ve denizle aynı pozisyonda olacak belki rüya için bir süre:icon_sorr
-----
ben de günlük okuma sahnesinin sonunda o ada sahnesini çok görmüyorum:img-yes:
zaten senarist de hemen birleştirmiyor onları günlükle birlikte..boşuna kızmamıza gerek yok aslında:img-yes:
ahmette yasemine karşı onu uzaklaştıran bir kalkan oluşmuştu...günlük onu kırdı..
ahmetle yaso her halükarda birleşecekler tabi..ama ben de umuyorum ki yaso bu esnada gözümüze girebilsin..ve biraz da o ''ahmetin çektiği acılar''ı anlasın:img-yes:
walla şimdi hs ye bakıyorumda şuanda hiçbiri iyi bi halde diiller...
hepsi bi yerde.yalan dolan ihtiras aldatma ...oooohoooooooooooo:D:D:D
walla şimdi biz çok daha saf kaldık çok daha temiz kaldık bu 3 ailenin ve diğer karakterlerin yanında..
hani beyazıt öztürk diyo ya "DALLASIN LUCY Sİ şimdiki kızların yanında melek ; CEYARI DA şimdinin erkekleri yanında bir melek oldu " işte aynen bu hesap... göya bu dizide temiz ve saf aşkı izliicektik keza dizinin başlangıcında hepsi birer melek ve hanım hanımcık kızlar ve centilmen erkeklerdi...ama şimdi bakıyorumda şimdiki kızlardan bile yasemin misali bir karakter zor çıkar yani şimdi ki aşklar bunların yanında temiz kaldı:D:D:D
deelmü?
ha ama bu dfizide hepsi 180 derece bi karakter deişimine uğradı . neccdet bile o aşık adam neler neler yaptı ...yan,i vay be diyorum içimden bi yönetmen bu kadar mı deişgen olur? bi dizi bu kadar mı yön deiştirir?
şimdiiiiiiiii. sonuç?
senaristlerin ve yönetmenin başarısı mı?
yoksa....BAŞARISIZLIĞI MI????????:img-yes::img-yes::img-yes:
25 ekim 2007 Kanaltürkte saat 21:30 da Kürşat Başar'la programında
BEREN SAAT, TOMRİS GİRİTLİOĞLU, NİLGÜN ÖNEŞ, ERDAL GÜNEY, GÜZİDE ROLÜNDEKİ SANATÇI yer alacaklar.
Bu programı hiç izlemedim ama kesin bakacağım..Nilgün Öneş neler diyecek çok merak ediyorum..Artık söyler Necdet çok fedakardır,Ahmet bencildir,Yasemin suçsuzdur,Rüyanın babası Necdet olmalıdır.. başka diyecek sözü var mıdır sizce?
futbolda söyle terimler vardirya ne olacak fenerin hali yada galatasarayin hali diye simdi bende ne olacak bu hatirla sevgilinin hAli diyorum aslinda nasil olacagi az cok hepiniz biliyorsunuzdur ama izlemedende duramiyoruz sizce biz normalmiyiz belki bunun gibi sayisiz dizi izlemisizdir konulari ayni ama herzamanda izlemisizdir valla ben kendime inanamiyorum (psikologami gitsem)yindede sevdigim bir dizi ahmete aciyorum galiba yaseminede kiziyorum isde durum bu necdete üzuluyorum aylayida bakirköye bekliyorum yada necdet ve ayla ikilisini diyelim onlari ancak bakirköye islah eder hepnize iyi yorumlar SAYGILARIMLA bye
BEREN SAAT, TOMRİS GİRİTLİOĞLU, NİLGÜN ÖNEŞ, ERDAL GÜNEY, GÜZİDE ROLÜNDEKİ SANATÇI yer alacaklar.
Bu programı hiç izlemedim ama kesin bakacağım..Nilgün Öneş neler diyecek çok merak ediyorum..Artık söyler Necdet çok fedakardır,Ahmet bencildir,Yasemin suçsuzdur,Rüyanın babası Necdet olmalıdır.. başka diyecek sözü var mıdır sizce?
ben bi kaç kez rastladım programa.. çok kaliteli bi program olduğunu söyleyebilirim.. yemek masasında çok hoş bi sohbet oluyo,kürşat başar sanki evindeymiş gibi ağırlıyo konuklarını.. ama bide telefonla bağlanma işide olsaydı tam süper olurdu.. bende en çok nilgün hanfendinin necdet hakkındaki görüşlerini merak ediyorum..
cansel'de portakal'da olmasaydıda katılsaydı keşke..
ben bi kaç kez rastladım programa.. çok kaliteli bi program olduğunu söyleyebilirim.. yemek masasında çok hoş bi sohbet oluyo,kürşat başar sanki evindeymiş gibi ağırlıyo konuklarını..
cansel'de portakal'da olmasaydıda katılsaydı keşke..
İzlerim..Seyircilerle canlı yayın telefon bağlantılarının olduğu bir prgram mı?Merak ettim..Hani belki Ararım Nilgün Öneşe 2 çift lafım olur..:icon_whis
daha önce de konusu geçti bunun..rüya neden ahmete götürsün ki günlüğü diye
dizide bu olaylar çok çabuk geçildiği için bence yine göremeyeceğimiz sahnelerde ahmet rüyayla yakınlaşmış olmalı..
hani yeşilçam filmlerinde olur yaa..minicik çocuk,babası olduğunu bilmediği ..ama en sevdiği arkadaşı olan jönle arkadaşlık eder..
aynı durum olacak bence...
aksi takdirde direk denize ya da ışık a götürmesi gerekirdi bence hikaye akışı içinde...eh bu durumda ahmet de ışıkla ve denizle aynı pozisyonda olacak belki rüya için bir süre
Denize götürmedi çünkü Biliyoruz ki Deniz artık doğru dürüst eve gelmiyor ve Deniz Rüya anlarıda yok artık..Işık için de pek farklı birşey söyleyemem..Zamanını Yaşarla geçirdiği için Rüyaya daha az vakit kalıyor..Babişinin daha değişik uğraşları var tabi insanda boy boy sevgililer olunca..:img-cool2 E annesinden izinsiz aldığı bir şeyi de dedesine ve annesine veremeyeceği için Ahmete veriyor..Afferim kıza be:img-blush
malesef canlı telefon bağlantısı yapmıyolar.. bende çok isterdim valla seyircilerin arayıpta nilgün hanıma iki çift laf etmelerini..
bugünde aksi gibi maç var ,inş evdekileri ikna edebilirim..
aaa güzel bir haber kesin bakacam daha önce de bakmıştım bir kac kez çok guzel bir program ama yanlız malesef tlf baglantısı yok emossscan dedigi gibi ben izledigim zamanlar yoktu yani şimidi varsa bilemiyecegim ben izledigim zamanlar yoktu keşke cansel elcinde olsaydı ya durun bakalım nilgün hanım ne diyecek merak konum :)
selam selam selambye
demek nilgün abla tv ye çıkıyor çanlar acep benim günlüktende bahsedermi:)
keşke telefonla bağlanabilseydik şöyle hamamdaymış gibi terletirdik onu ama hadi ucuz kurtuldu elimizden:img-wink:
ben bağlanabilsem şunu sorardım;
nilgün hanım hs yi yeterli seviyede katlettikten sonra "fıtık zamanı" adında bir diziye başlayacakmısınız bu haberin aslı astarı varmıdır acaba?:img-pilot
arkadaşlar fragmanı izleyen varsa bana pm atabilirmi acaba rica etsem
Merhaba arkadaşlar :img-in_lo
Off off stres atayım diye HS'nin başlığına gelen benim gibi safı bulunur mu başka???Yok yok en iyisi burası çünkü siz varsınız diziyi napayım batmış batacağı kadar o :hıh
Demek program varmış ben şimdi unuturum mutlaka izleyeyim acaba Nilgün Öneş ne diyecek çok mirak ediyorum doğrusu keşke canlı telefon bağlantısı yapılsaydı hemen arayıp iki çift laf ederdim:hıh Ama hemen yayından alırdılar beni :img-pilot
Bana da o ada sahnesi rüya ya da hayal gibi geliyor bence Ahmet okumak isteyecek ama sonra okumadan geri verecek Yasemin'de kalakalacak Ahmet'in hala öfkeli olan bakışlarıyla karşılaşınca :blink: Bizde inşallah "nabeeer Yasooot :hıh" diyeceğiz
selam selam selambye
keşke telefonla bağlanabilseydik şöyle hamamdaymış gibi terletirdik onu ama hadi ucuz kurtuldu elimizden:img-wink:
nilgün hanım hs yi yeterli seviyede katlettikten sonra "fıtık zamanı" adında bir diziye başlayacakmısınız bu haberin aslı astarı varmıdır acaba?:img-pilot
Ay arwencan Allah iyligin versin "fıtık zamanı'' adında bir dizi mi:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste tlf baglantısı olsa keşke ama malesef yok yoksa arar iki cift söz ederdim mesla derdim yeter artık necdeti kahrman ettiniz fedakarlıklarından gına geldi biz zahmet artık dış kapını dış mandalı edin...
bilmelmuhtem 25-10-07, 17:58 ya ben her zmanki gibi yurttayım ve fragmanı izleyemedim. bana frgamanı gönderebilir misiniz acaba?
selam selam selambye
Fıtık zamanı yana bir canlı show da olabilirdi Nilgün Öneş kendi ile ilgili düşünceleri alıyormuş falan..:icon_whis
Bu bir yana hiç Nilgün Öneş'in simasını görmedim..Nasıl biridir diye hep düşündüm ama..Merak ediyorum Bizi bunca hafta sinir krizlerine sokan kimdir acaba?Neye benziyordur?Belki Maymun Bush gibi bir benzetme bile bulabiliriz..
Ben yayına bağlansam..
Seda Sayan'ın programından çok yaygara kopardı..Aleeey..Sonra bana teklifler..Gel bizim programda da polimik yarat..:img-dirol:img-dirol
Demek teklifler gel bizim programda da polemik yarat:img-hyste
Nasıl hiç görmedin canım sahi mi aaa o zaman buyur al doya doya bak hatta ben bu resmi print ettirip büyüteyim de dart oynarım :hıh Çok iyi de vururum 12'den :img-yes:
http://img231.imageshack.us/img231/953/34540268bac1344cb92bfa2jf8.jpg
Tahmin et hangi ikisi bu entrikalı diziyi yazıyor ve Necdetsever bir hal içinde :icon_whis
Nasıl hiç görmedin canım sahi mi aaa o zaman buyur al doya doya bak hatta ben bu resmi print ettirip büyüteyim de dart oynarım :hıh Çok iyi de vururum 12'den :img-yes:
Tahmin et hangi ikisi bu entrikalı diziyi yazıyor ve Necdetsever bir hal içinde :icon_whis
En öndeki sarıkafa veya Neconun en yakınındaki siyahlı:) mı? Başka kalmıyor ama benim ilk düşüncem en öndeki yönünde oldu..Ben bu projenin başıyım der gibi olmuş..Yooo öbürüdür heralde Necdetin yanında sırıtmış..Amaan neyse..:img-polic
hiç düşünmemiştim böyle bu resimdedir diye..Valla kaydetmeliyim artık odamda yatağımın karşısına asar rahaat rahat uyurum..:img-yes:
Sizce Beren Saat saat neler diyecek yine Yasemin arada kaldı hallerine devam mı?
ya zeynepçan bu resmi koydun iyi ettinde benim gözüm canselden başkasını görmediki değişik bir körlükmü yaşıyorum acep:img-in_loallahım bir insan bu kadarmı MMC olur yahu resime bakıyorum bakıyorum başkasını göremiyorum:img-blush
inşallah yarında daha değişik bir MMC modeli izleyeceğiz tişörtlü olan buda moda kreasyonu gibi oldu 1969 sonbahar-kış MMC modellerimiz efem buyrun buyrun:img-hyste
inşallah yarında daha değişik bir MMC modeli izleyeceğiz tişörtlü olan buda moda kreasyonu gibi oldu 1969 sonbahar-kış MMC modellerimiz efem buyrun buyrun
:img-hyste Arwençan ben tişörtlü MMC'leri daha seviyorum ne de güzel yakışyor :img-blush Ama senaristlerimiz inadına inadına Ahmet'i figüran gibi kullanıyorlar ama onun olduğu her 15 saniyelik sahne 15 bölüm gibi Ahmeeeet:img-blush Orda MMC Ahmet dururken ben Necdet'i neyleyim senaristler dünya Necdet'i konuşsa ben yine de Ahmet derim :img-blush:img-in_lo Karakterine hayran olduğum MMC:img-in_lo
ya zeynepçan bu resmi koydun iyi ettinde benim gözüm canselden başkasını görmediki değişik bir körlükmü yaşıyorum acep:img-in_loallahım bir insan bu kadarmı MMC olur yahu resime bakıyorum bakıyorum başkasını göremiyorum:img-blush
inşallah yarında daha değişik bir MMC modeli izleyeceğiz tişörtlü olan buda moda kreasyonu gibi oldu 1969 sonbahar-kış MMC modellerimiz efem buyrun buyrun:img-hyste
SELAMLAR,
Zeynepçan o resimde bomba gibi düştü foruma.sen koymasan ben göremezdim.
Hemşom Ebrucum ben Can elçin'i baya aradım adam en arkaya gitmiş..:icon_sorr:icon_sorr...amaaaa Okan bey öne nasılda gerilmişşş...beren de Can E. yanında ..güzel elektiriği var resmin ..:good::good::good:
cahilliğimi bağışlayın da MMC modeli nedir?:img-blush:img-blush
SELAMLAR,
Hemşom Ebrucum ben Can elçin'i baya aradım adam en arkaya gitmiş..:icon_sorr:icon_sorr...amaaaa Okan bey öne nasılda gerilmişşş...beren de Can E. yanında ..güzel elektiriği var resmin ..:good::good::good:
MMC kısaltma açılımı Mağrur Muzip Cazibeli :img-in_lo Hiç görmemiş miydiniz fotolar kısmında vardı :img-in_lo
Anaaaahhhm özledim sizi çanlar. Nasılsınız inşallah?:):)
Efenim bu akşam madem böyle bir program var kaçırmayalım değil mi? Belki bizi sinir etse de bazı tüyolar alabiliriz.En azından önümüzü görürüz. Belki daha hazırlıklı oluruz bazı şeylere değil mi? Hatta gerekirse sakinleştiricilerimizi hazır tutarız.:img-yes:
Fragman ve özet hakkında gereken yorumları çanlar yapmış benim daha fazla ekleyecek bir şeyim yok. Günlüğün okunup da yaseminin affedilmesi konusunda çok kararsızım açıkçası. Bir yandan diyorum aşk görmek istiyorum, bir yandan ahmetin çektiklerini unutamıyorum, bir yandan günlüğün işe yaramasını isitoyrum, bir yandan yaseminin kolunu kıpırdatmadan affedilecek olmasına sinirleniyorum, bir yandan yaseminin hala aksiyona geçmesini istiyorum...Gördüğünüz üzre bir prizma gibiyim.Pek çok yanım var.:img-hyste:img-hyste Kısacası kararsızıııııııım. Bu nedenle de senaristleri suçluyorum efem. Çünkü eskiden olsa birleşme bizi çok sevindirirdi ama şimdi hala aynı tadı verir mi hiç bilemiyorum.
Tişört mi takım elbise mi polemiğine ben de katılayım. Bence tişört daha çok yakışıyor kendisine.:img-blush Takım elbiselerden gri olanından özellikle nefret ediyorum.Devlet memuru gibi duruyor elinde de sefer tası olsa tam süper olacak.:) Ama siyah takım elbise beyaz gömlek giyince de (bkz:yanlış hatırlamıyorsam rüyanın doğum günü) dadından yinmeyecek gibi oluyor hani...:img-in_lo:img-blush
SELAMLAR,
ah toprağım istediği kadar arkaya gitsin ben başkasını göremiyorumki:img-in_lo
yaseminde tez elden aklını başına alsın böyle MMC bir varlığı daha fazla ittirip durmasın cillop gibi bir delüğanlıdan dünyalar güzeli bir kızı olmuş sevinip aşkına sımsıkı sarılacağına hala nelerle uğraşıyor:fighting2
hayır istemiyorsa söylesin burada ahmeti teselli etmeye ona gözü gibi bakmaya hazır bir sürü miss cazgır var:img-in_lo
MMC kısaltma açılımı Mağrur Muzip Cazibeli :img-in_lo Hiç görmemiş miydiniz fotolar kısmında vardı :img-in_lo
hay Allah iyiliğiniz versin..Can Elçin için muzip kelimesi çuk oturuyor..dizi dışı kaç resmini gördüysem C. Elçin muzip bakmış..çok hoşşş...:img-yes:
ah toprağım istediği kadar arkaya gitsin ben başkasını göremiyorumki:img-in_lo
yaseminde tez elden aklını başına alsın böyle MMC bir varlığı daha fazla ittirip durmasın cillop gibi bir delüğanlıdan dünyalar güzeli bir kızı olmuş sevinip aşkına sımsıkı sarılacağına hala nelerle uğraşıyor:fighting2
hayır istemiyorsa söylesin burada ahmeti teselli etmeye ona gözü gibi bakmaya hazır bir sürü miss cazgır var:img-in_lo
arkaya gidenler resimlere genelde en son gelen kişiler olurlar..hep son anda işleri çıkar resim karesine en son gelirler,
en önde duranlar hazırcılardır genelde...etliye sütlüye karışmayan geniş insanlar...:happy0064:happy0064..
yasemin ister ister yakındır, sıkın dişinizi... değil mi miss cazgırlarr.?.:happy0064.adam yıllarca Paris'te yaşamış Türk kızlarına daha alışamamış..:img-yes::img-yes:
Bence burda arkada kalmasının sebebi en uzun boylu o içlerinde genelde fotolarda en uzun olanlar arkada kalırlar yazık :icon_sorr
Tavusçanım hoşgeldin çanım :img-in_loGözümüz yollarda kaldı :img-in_lo Doğrusu ben de çok kararsızım çoook ama ben sırf Ahmet mutlu olsun diye her şeye evet diyecek duruma geldim ama bir yandan da onca yılın hesabı bu kadar mı kolay olur diyorum:hıh Yani bir insanın tek suçu çok sevmek ve çok güvenmek niye bu kadar bedel ödedi Ahmet'de diğerleri bunun bedelini ödemiyorlar:hıh
Bir de ileride bir gün Necdet hala .bunların alie hayatında bu kadar sık yer alacaksa bence hiç birleşmesinler ne bu ya aile dediğin çekirdek olur anne-baba-çocuk/çocuklar üçüncü tekil şahıs da onların sürekli dibinde bitecekse sağolsunlar ama ben almayayım ben böyle aile hiç görmedim çünkü :icon_whis
ya kanaltürk internetten izlenebiliyo mu? ben sitesine falan baktım ama açılmıyo, bilen varsa bana hemen ö.m atabilir mi? böyle bir programı kesinlikle kaçırmak istemem. şimdiden teşekkürler..
Aaaa böyle bir aileyi nasıl görmez olursun zeynepçan?Cık cık cık...Bruce Williams, Demi Moore, Ashton Kutcher üçlüsünü her gün gazetelerde görmüyor muyuz? Onun yanında Hülya-Kaya-Feraye üçlüsü de mevcut.Seç beğen al yani. Ayıpsın bebişim var böyle aileler. Bu dizi gerçeklerden alınmış. Gerçek hayattan büyük izler taşıyor. Mesela ben şimdi Kızılay Meydanına çıksam, elimi sallasem benimle hamileyken evlenecek hatta çocuğu saklayarak babalık yapacak birine rastlarım yani o dirice...:hıh:hıh
Bu dizide yer alan karakterler ve kurumların gerçek hayatla hiçbir ilgisi yoktur gibi bir uyarı lazım aslında ama o zaman da Adnan Menderese, Deniz Gezmişe diğer gerçek karakterlere ve gerçek olaylara ayıp olacak Necdet ve Yasemin yüzünden.
Hoşbuldum bu arada.:):):img-wink:
Aaaa böyle bir aileyi nasıl görmez olursun zeynepçan?Cık cık cık...Bruce Williams, Demi Moore, Ashton Kutcher üçlüsünü her gün gazetelerde görmüyor muyuz? Ayıpsın bebişim var böyle aileler. Bu dizi gerçeklerden alınmış. Gerçek hayattan büyük izler taşıyor. Mesela ben şimdi Kızılay Meydanına çıksam, elimi sallasem benimle hamileyken evlenecek hatta çocuğu saklayarak babalık yapacak birine rastlarım yani o dirice...:hıh:hıh
Bu dizide yer alan karakterler ve kurumların gerçek hayatla hiçbir ilgisi yoktur gibi bir uyarı lazım aslında ama o zaman da Adnan Menderese, Deniz Gezmişe diğer gerçek karakterlere ve gerçek olaylara ayıp olacak Necdet ve Yasemin yüzünden.
Tavusçanım Allah iyiliğini versin doğru bak onu unutmuşum halbuki hep de benzetiyordum:img-hyste Hatta ileride Necdet Ahmet Yasemin tekne turuna filan çıkarlar Ahmet'le Necdet ortalarına Yasemin'i alıp poz filan verirler :img-pilot
Yasemin zaten eşi benzeri olmayan bir aşık ve anne Necdet 'e bakarken gözler yaşlı yaşlı pek duygulu Ahmet'e bakarken Yasot işte ruhsuz ve boş boş :icon_whis Aman yazık Ahmet onları ayırmasın onlar Necdet'le "garip bir şekilde" mutlular nasıl olsa :icon_whis üstelik bu duygular da "çok sahici " :img-yes: Ahmet'de napacaksa bu saatten sonra başına bela alıyor hadi tek Rüya neyse de bir de bunun annesi var evlerden ırak!!!!!:icon_whis
Çanlar program başlamadı şimdi sporla ilgili şeyler gösteriyorlar yayın akışını mı değiştirdiler acaba?:icon_whis
çalıkuşu78 25-10-07, 20:03 bu senarist bizden çok farklı bakıyor olaya.. yasemin suçlu değilmiş karşılıklı hoşgörüsüzlükmüş olay ve sürüp gidecekmiş böyle..
Çanlar program başlamadı şimdi sporla ilgili şeyler gösteriyorlar yayın akışını mı değiştirdiler acaba?:icon_whis
aaa senin haberin yokmu çanım bir grup mağdur hs fanı nilgün hanımı rehin aldı istedikleri senaryoyu yazmadanda onu serbest bırakmayacaklarmış programda o yüzden iptal edilmiş:img-pilot
aman izlesek ne olacak hep klasik şeyler konuşulacak ahmet yıllarca yalnız bırakılmış,aşk itinayla heba edilmiş kızı babasını hala bilememiş kimin umrunda:icon_sorr
hiç değilse rüyanın ahmete günlüğü götürmesiyle onu hala sevdiğini ve güvendiğini biliyoruz bakalım gerçekleri öğrenince bu sevgi işe yarayacakmı?
resimseçici 25-10-07, 20:06 Herkese günaydin,günaydin diyorum cünkü uzun ve yorucu bir nöbetin ardindan ancak yeni uyanabildim.
Bu zamana kadar hep dizideki karakterlerle ilgili fikir beyan ettim,kendimden,ya da yakin cevremden hic örnek vermedim,benzetme yapmadim ama yorumlarinda bu tür örnekler veren ve benzetmeler yapan arkadaslarimz var, bir defalik bu teknige basvuracagim.Bir kadin veya bir erkek(günlük yazan genellikle kadin oluyor)günlüge o gün,o saat yasadiklarini,hislerini,acilarini,sevinclerini gercege hicbir olumlu ya da olumsuz katki yapmadan yaziyor,cünkü o günlük ona ait,birgün birisi okuyacak,yazdiklarima dikkat edeyim diye bir düsüncesi olmuyor.Oysa birisiyle konusurken,bu annen,kizin,sevdigin adam olabilir ki bu durumda hayatinin aski ona tüm hislerini anlatamayabilirsin,onun o anki ruh durumundan cekinir bazi seyleri söylemekten vazgecersin,ya da anlatirken kendi menfaatin icin bazi seyleri lehine cevirirsin,ya da karsindaki hakli öfkesiyle tepki verdiginde söyleyeceklerin yarim kalir,anlatmak istedigini anlatamazsin ve seni dinlemesi icin israr etme cesaretini kendinde bulamazsin(Yaseminin Ahmete anlatmaya basladiginda ama onun hakli öfkesiyle karsilastiginda devam edemedigi o sahnedeki gibi).Günlüge ise gercekleri,duygularini tüm ciplakligiyla aktarirsin.Yasemin de bunu yapti.Bu günlügü Ahmete bir sekilde Yasemin ulastirmaya calissaydi o zaman bunu planli yapmis olurdu ve affedilmeyi hak etmezdi bence ama günlük Ahmetin eline gercekleri bilmeyen,ögrenme merakiyla yanip tutustugu icin ve Ahmeti de bir sirdas,arkadas gibi gördügü icin öz kizi Rüya tarafindan veriliyor,yani tertemiz bir tesadüf.Ahmet bu günlügü Yaseminin ic dünyasini,onu hep sevmis,bir an bile onu düsünmeden gecirmedigini,gecelerce onun icin agladigini (ki birkeresinde gözyaslari yazdiklarina akmisti ve yazdiklari islanmisti,o zaman bu günlügü Ahmet birgün okursa bu satirlar yazilirken dökülen gözyaslarini anlayacaktir diye gecirdim icimden)okuduktan sonra,Yaseminin agzindan cikacak her söz"seni seviyorum"sözü bile bu defterde yazilanlarin yaninda sönük kalir ve o adam(bu durumda Ahmet)eger o kadini(Yasemini) buna ragmen affetmeyi düsünmeyip,onun ona yalvarmasini beklerse,bekleyecekse üzgünüm ama 18 yillik evli ve 17 yasinda bir oglu olan bir kadin olarak sevdigim adam alsin askini ve onunla beraber dünyanin öbür ucuna kadar gitsin,benden uzak kalsin derim,allahtan esim o anlayista biri degil ve izledigim dizideki Ahmet karakteri de öyle birine benzemiyor.Zaten Yasemin Ahmete olanlari anlatmaya calistiginda Ahmet bunu anlayamadi,anlamak istemedi,kolay hazmedilir birsey degildi cünkü ve eger günlük olmassa bu sürec uzar giderdi,cünkü nekadar yalvarsanda bazi durumlarda sözler ciplak kalir,Ahmet-Yasemin iliskisinde durum bu saaten sonra bu bence.
Sevgili Fatma,
O sahneler rüya mı değil mi bilemiyorum ama inşallah gerçektir. Bencede eğer Ahmet günlüğü okursa kesinlikle affedebilir yasemini. bende yazmıştım bu günlükte yazılanların hiç biri rol değil hepsi gerçek duygular diye...Yaseminin hissettikleri ve yaşadıkları hakkında yaptığın tespitlerin her kelimesine katılıyorum kaldı ki bunlar benimde başından beri savunduğum şeylerdi
aaa senin haberin yokmu çanım bir grup mağdur hs fanı nilgün hanımı rehin aldı istedikleri senaryoyu yazmadanda onu serbest bırakmayacaklarmış programda o yüzden iptal edilmiş:img-pilot
aman izlesek ne olacak hep klasik şeyler konuşulacak ahmet yıllarca yalnız bırakılmış,aşk itinayla heba edilmiş kızı babasını hala bilememiş kimin umrunda:icon_sorr
hiç değilse rüyanın ahmete günlüğü götürmesiyle onu hala sevdiğini ve güvendiğini biliyoruz bakalım gerçekleri öğrenince bu sevgi işe yarayacakmı?
Haberim yoktu vallahı çanım:img-icecr
Tüh ya fıstıkları da hazırladım her Hero Necdet benzetmesinde atacaktım bir tane...Artık başka sefere...
Bu arada aile tablosu benzetmesi çok hoş... Özellikle teknede Ahmet ve Necdet'in ortalarında Yasemin'le poz vermelerini düşünemiyorum:img-pilot
Bugün de fen dersindeydik bir soru çözüyordum Ahmet ile Osman'mış sorudaki şahıslar, hoca da tahtaya beni kaldırdı; ben Ahmet'le Necdet yazarak soruyu çözdüm:img-cool2 Bizimkiler krize girdi gülmekten:img-icecr
özetide okudum fragmanıda izledim
bizim takıldığımız şu deftere işe yarıcak gibi ama Rüya sanırım Ahmetin babası olduğunu öğrenmedi daha
çünkü defteri ona okutması falan Necdete baba diye koşması şaşırttı benii :img-cool2
çok değiik bi bölüm bizi bekliyo
fragmanda Ahmetin Yaseminle konuşma sahnesi rüya gibi geldi bana ama özeti okuduktan sonra fikrim değiştii
ya arkadaşlar ben izleyemiyorum malesef programı..
konuşulan şeylerde önemli olanları buraya aktarırsanız çok sevinicem..
pimolisa harikasın ya, arkadaşlarının yerinde ben olsa bende krize girerdim herhalde..
bu senarist bizden çok farklı bakıyor olaya.. yasemin suçlu değilmiş karşılıklı hoşgörüsüzlükmüş olay ve sürüp gidecekmiş böyle..
programda söylemediler bunu değil mi çalıkuşuçan???
----
sevgili fatma1721;
yazını resimseçici alıntılayınca okudum....
son paragrafta anlattığın şekilde bir rüya-günlük-anne babasının ilgisini cezbedecek ve hayranlığını kazandıracak aşkı..gerçekten güzel olurdu:img-in_lo
fakat bu da diğer hs fantazilerimiz gibi(mesela rüya ve ahmetin birlikte uyurken bir ayakları açıkta kalmış biçimde uyudukları bir sahne..:img-in_lo)gerçekleşemez gibi geliyor....
keşke olsaydı..o kadar anlamlı ve etkili olurdu kii....
ve zeynepçan;demiş ki necdet ahmetle yaso bir araya geldikten sonra da hayatlarında olacaksa hiç birleşmesinler daha iyi:img-yes:
vallahi ben de istemem necdetin zırt pırt YAR ın yanında olmasını:hıh
peri kızını alsın uzak bir yere götürsün..kızın babasının sarayının padişahı falan olsun mümkünse:hıh anladınız kanımca:img-wink:
pimolisa;ahmet necdet haa..:img-hyste
---
kürşat başara benden rep rep reppppp:happy0064
biz söyleyince önemsemezlerdi ama baya baya bizim hislerimizi dile getiriyor anlaşılan:good:o da bizdenn...
gerçi nedense insanlar eleştiri aldıkları zaman nasıl düzeltebilirim,iyi ki söyledin şeklinde değil de ..sen bilmezsin,bu benim seçimim(:hıh)diye düşünüp hemen savunmaya geçiyorlar:hıh
programı izlemiyorum gerçi ama nilgün hanımın da bir şeyleri değiştireceğinden hiç ümidim yokkk:icon_whis
Kürşat Başar ne güzel de sorular soruyor keşke biz de olsaydık orda dört koldan kuşatırdık onları :img-pilot
Yalnız Kürşt Başar başladı ya"kadın karakterler güçlü ne yapacağını bilen..." ben :blink: durumunda kaldım tam "ben niye görmedim " diye bir den "Belki Beren hariç " diyince koptum " tam üstüne bastın ":img-hyste
Ve kesinlikle artık eminim bu dizide neden bu kadar hata var çünkü ekipte erkek çok az ve bence bu çok çok büyük eksikliktir :img-yes:
Nilgün Hanım Süper Baba'yı da yazmış ben de küçüktüm o zamanlar anlamıyordum bu Fiko niye bir türlü mutlu olamıyor(kendisi 4. ya da 5. sevgilisyle mutlu olmuştu sonunda ) meğer Nilgün Hanım yazıyormuş senaryoyu :img-hyste
Başlamış başlamış... Anamm bu ne sofrada oturuyorlar:img-pilot
Şu an Erdal abi konuşuyor:img-in_lo
Bakalım neler olacak tüyolara kulak kabartalım...
-----------------
Spdr sorma...:img-icecr
------------
Zeynep zaten orada biz olsaydık ohooo....:img-cool2
buyurun efendim, necdetin karşı konulamaz aşkı.. hiçbir kadın bu duruma tepkisiz kalamaz-MIŞ! :img-swoon :D
bir de berene çok teessüf ediyorum. ahmet için "ahmete hayrandı, onun çocukluk aşkıydı tamam. ama şimdi yasemin büyüdü, bir çocuğu var.." gibisinden laflar etti, pardon da o çocuğun babası kimdi acaba canım?? çocukluk hayranlığın mı??? (bu da nasıl bir tamlamaysa artık :img-cool2)
gel de çıldırma kardeşim..
yapım ekibinin en üst noktalarında kadınlar olan bir dizinin kadın karakterleri nasıl bu kadar batırılır, bir örneği daha yok heralde.. yalnız kürşatçığım nasıl giydirdi lafı "erkek karakterlerin repliklerine falan bakınca bu diziyi kadınların yazdığını anlıyorum" diye :D evet efendim, biz de, malesef.. aranıza bir tane kıvırcık bebek mahiyetinde bir erkek alın, nolur. erkek repliklerini o yazsın. olma mı??
fatmacım, günlüklerle ilgili söylediklerinde haklısın, insan kendi düşündüklerini yazar günlüğe, başkasını etkilemek için değil. fakat, yaseminin günlüğe yazdığı "ahmeti çok seviyorum, onsuz herşey çok zor, keşke ayrılmasaydık" ve türevi şeklindeki cümleleri ahmet zaten biliyor. ahmet bugüne kadar yaseminin aşkının bittiğini hiç düşünmedi ki. bizim söylediğimiz de bu, o günlükte ahmetin bilmediği birşey yok ki birden bire 180 derece dönüversin... anlatabildim mi :)
ferideye de bayıldım bu arad :) çok tatlı ve güzideyi ne güzel analiz etti :img-in_lo "bu kadar pasif bir adamın arkasından nasıl gidiyor?" diye sorunca kürşat beyin "okan yok, arkasından konuşabilirsin.. bu kadar pısırık bir adamda ne buluyor?" demesi kopardı :img-hyste
ps: kürşat beye biri oyuncu-karakter farkını anlatsın lütfen heheh sonra bizim başımıza patlayacak :P
görüşürüüz bye
çanlarım ben bakamıyorum programa babam uydu olan tv de kurtlar vadisini izliyor izleyenleriniz önemli birşey denirse tüyo falan lütfen hemen buraya yazsın olurmu:img-wink:
zeynepçanım demek güçlü kadın karakterler ama beren hariç ha vay be kürşat abim çözmüş olayı:good:
süper babayı benim bildiğim muharrem buhara yazmıştı nilgün hanım yardımcısı falanmıydı acaba çünkü esas senarist muharrem buhara:img-yes:
pimolisaçanım soru çözme şeklin süpermiş ahmet-necdet he:img-hyste
çalıkuşu78 25-10-07, 20:35 çok ilginç bunlar rüyanın ahmetten olmasını gerçek babası olmasını kaale bile almıyorlar.. olayın örgüsü bunların kafasında bambaşka örülmüş.. bizim önemsediğimiz şeyler çok farklı onlarınki çok farklı.. beren dediki küçükken gençken aşık olmuş uzunboyluymuş yakışıklıymış filan ama kadın artık 28 yaşında aşkı algılaması başka öncelikleri farklılaşmış artık dedi..ben olsam böyle bir evlilik sürdürmezdim benim için ha dediğim yere han kuran adamla birlikte olur evliliği gerçek yapardım dedi.. ama ahmet yeniden gelince nolurdu yasemin napardı bilemem dedi..sanki ahmet keyfinden gitti ona yapılan haksızlıkları hiç kaale almıyorlar bile.. naptıkları belli değil yani..bunlar ne yazdıklarının farkında bile değiller.. olayın vehameti bir adamın çocuğundan haberi olmamasını çok basit bir şeymiş gibi görüyorlar..
bu senarist bizden çok farklı bakıyor olaya.. yasemin suçlu değilmiş karşılıklı hoşgörüsüzlükmüş olay ve sürüp gidecekmiş böyle..
Hoşgörüsüzlük mü????...Neyyyy??!!??..:blink:Yasemin hoşgörünün kralını yaşadı...bknz:tövbe!tövbe!
Bu dizide toleranstan..nedametten geçilmedi gitti..Ortada bahsedilebilenecek bir hoşgörüsüzlük varsa o da Ahmete yapılanlardır..
İkincisi Yasemin, kendini pasif, teslimiyetçi ve çaresiz bırakmakla suçludur...İnsanların illa fiiliyat içine girip te bir suç işlemesi gerekmez...Pasifliliğiyle de bazılarının suç işlemesine de çanak tutar..bknz:Necdet ve Ayla...
Aman aman!...vallahi bu dizi bildiğimiz bazı kelimelerin ve psikolojinin ne anlama geldiğini bize farklı olduğunu gösteriyor...bknz:aşk, fedakarlık, dostluk, sadakat, hoşgörü, ebeveynlik...:img-cool2
Ben yatıyorum..Herkaza iyi gecalarrrr! byeBaşka abuk şeyler duyarsanız yazın...sabah sabah zıplayalım...:)
garfieldd1905 25-10-07, 20:46 ay özeti yeni okudum ve rüyanın yasemin in günlüğünü ahmete vermesi beni çok heyecanlandırdı, bence ahmet kesin okur ve yasemini affetmesi içinde tek yol bu galiba..
Ayy Cansel'le anlattıkları şeyler çok komikti.
Ayrıca Kürşat Bey Ahmet'e acıdığınıda belirtti.
"Normalde adam komedi oyuncusu ama bu dizide çok üzüyorsunuz bir takım elbise elinde çanta..."(Tam ifade edemedim yani Ahmet'i kastetti.:img-polic)dedi:icon_whis
Feride Çetin'i çok beğendim; çok güzel konuşuyor...
Birde Erdal abi sürekli yemek yiyiyor:img-icecr
Evet insanın öncelikleri farklılaşabilir ama zaten Yasemin'de anlayamadığımız nokta ya Necdet'te karar kılsın ya Ahmet'te o ikisini birden elinde tutmaya çalışıyor bu ne saçmalık :icon_whis
Badgerçan hoşgörösüzlükten kasıt insanların karşılıklı hoşgörüsüzlük sonucu bu noktaya geldiklerini anlatmaktı yani mesela Rıza Şevket hoşgörüsüzlüğü ya da Deniz Yaşar...Yasemin'e hoşgörüsüzlük yapıldı demedi :img-yes:
Kürşat Bey iyi ki biz orda değildik yoksa karakterle oyuncyu ayırt edemiyorsun diye yüklenirdik sana :img-pilot
Cansel'le ilgili anlattıkları hikayeler süperdi :img-pilot Nilgün Hanım niye ona az sahne yazıyor şimdi anladık düşünüyordur "yine takılırsa yetiştiremeyiz diziyi " diye :)
Cansel araba istiyormuş ya Nilgün Hanım'da "sen böyle iyisin bak Okan'a " demiş:img-hyste Ama onunda bir Chevrolet'si olsa fena mı olurdu :img-blush
çalıkuşu78 25-10-07, 20:56 badgerçann beren çok akıllı bir kızmış .. arkadaşlarından canselde mahzundan bahsederken çok saygılı ve sevgili bahsetti.. konuşma yapısı da çok düzgün.. yaşına göre çok oturaklı bir kız.. güzide dizinin repliklerini çok beğeniyormuş.. hepsinin içi doluymuş lafların..:img-wink:başika dizide nasıl oynıyacağım düşünüyorum şimdiden bu dizi çok güzel dedi.. canselden bahsettiler fransız kalıyormuş bazen.. lafları aceleyi anlıyamıyormuş.. k kanatlardaki prodüksiyonun ilkelliğine ilk başlarda tepki göstermiş bunu gülerek anlattılar .. ama beren bunu snopluktan yapmamış.. anlıyamadığı için burdaki şartları ondan yapmış dedi.. cansel elçin antalyada olduğu için gelememiş.. aslında çok komik biriymiş .. komedi oynamak istiyormuş.. falan filan işte.. aklımda kalanlar bunlar.. haa bir de ümmü burhan canselle arada uğraşıyorum anlaması bazı kelimeleri zor oluyor dedi.. turgay aydın ve cansel elçin dışardan geldikleri için çok normal dedi beren.. şimdi beni de yollasalar fransaya ne yaparım şaşırırım dedi..haa bir de ümmü pastahane çekimleri çok komik oluyor dedi.. okan milleti güldürüp kayıt deyince kendi ciddileşip milleti ortada bırakıyormuş.. bunlar konuşuldu.. şarkılar söylendi.. erdal güney gençlerin apolitik olduklarını söyledi..
Herkese tekrar merhablarbye
Programı bende izliyorum neymiş yasemin sucu yok hoşgörsüzlükümüş efendim.. necdet mutlu olacagına yıllar sonra aslında ikan olurumus öncelikleri degişirimiş çoçukluk askıyımıs bilmem ne artık anne oldu yas gelmiş 28 oldu gibi seyler zırvaladı.. vay kürsat bey habire beren'e sey diyo mesla cansel çok komik hep güler falan dediklerinde kürsat bey beren'e ama senin yüznden hiç gülmedi hep mutsuz ettin adamı falan dedi...
ayırca cansel olan hikayleride superdi... oda oslaydı niyse kısa filim varmış cekmesi gereken ama onuda görmek isterdim.. bide cansel bir gün gitmiş demiş ki benim de arabam olsun yürüp gitmekten sıkldım incecik oldum diyomuş:) dogru dizde yasemi'nin var necdetin var bir ahmetin yok
aha!
ferideyle canselin sahnesi mi varmış??!
öyle dedi, sahne sırasında canselle de konuştuk dün dedi... hmmmmm
Ahmet ve yasemin daha birbirlerine nefretle bakmadılar hep hayıranlıkla bakımşlar eefendim:) bide ahmet ve güzide sahnesi var sanırım cansel'le konusuyoduk dedi ya
Areseçan Güzide ve Yasemin:img-yes: Ahmet ve Yasemin değil ...
Koptum ya Kürşat Bey dedi ya "dizilerde çocukların babaları belli değil...çocuklar da şüpheye düştü " diye orası bittiğim andır:img-hyste Bir de aklıma Burhan geldi "herkes birbirinden hamile babaları da belli diiiiiil" :img-hyste
Bir de keşke bu diziyi de ÇGO 'yu yazan Kuledibi ekibi yazsaydı KaraYılan'ı onlar yazıyorlarmış keşke bunu da onlar yazsalardı :img-in_lo
Koptum ya Kürşat Bey dedi ya "dizilerde çocukların babaları belli değil...çocuklar da şüpheye düştü " diye orası bittiğim andır:img-hyste Bir de aklıma Burhan geldi "herkes birbirinden hamile babaları da belli diiiiiil" :img-hyste
Bir de keşke bu diziyi de ÇGO 'yu yazan Kuledibi ekibi yazsaydı KaraYılan'ı onlar yazıyorlarmış keşke bunu da onlar yazsalardı :img-in_lo
Evet o lafa bende çok güldüm:img-pilot
Genel olarak tüm ekip çok sempatik geldi bana...Ancak hala senariste kızgın bakışlar fırlatıyorum. Çok keyifli bir program oluyor.:img-in_lo
çalıkuşu78 25-10-07, 21:24 müzikleme işi ne kadar zormuş.. erdal güney anlatırken bana fenalık geldi.. bayılacaktım.. çok uzun saatler çalışıyorlarmış müziklerken.. arada tomris ve öneş hanımla çatışıyorlarmış tatlı tatlı.. allah kolaylık versin bu iş çok zormuş arkadaşlar dizi çekmek.. ama şunu anlıyamıyorum.. bu kadar zor da bir senarist aynı anda birkaç senaryoyu nasıl yazıp götürüyor.. veya bir yapımcı bir kaç diziyi aynı anda nasıl gerçekleştiriyor.. cansel elçin de bunlara şaşırıyordur.. galiba dış ülkelerde bir dizi çeken yanında 2-3 dizi daha çekmiyordur.. bu yüzden özensizlik oluyor ve inandırıcılıktan uzaklaşılıyor..
ama şurası gerçek ki bu dizinin en başarılı yönü müzikleri..
Cansel dizide kendine araba istemiş.Forumları okuyor galiba çünkü birçok yerde artık onunda arabasının olaması gerektiği yazılmıştı.Ama almayı ek düşünmüyorar galiba bak sen arabasız zayıfsın,okanın arabası var kilo aldı filan demişler.Keşke Canselde programda olsaydı.OF Allahım ya hafta sonu misafir gelmesinin sırası mıydı,Antalyaya gidp Canseli görebilirdim.:img-cray: Güle güle Canselle tanışabilme hayallerim. :sad53:
Ay ben ahmet ve yasemin mi yazdım pardon güzide ve yasemin mi yanlış duymusum o zaman kafaya bak ahmet ve yasemin düşünmekten onlara takılı kaldım halim pek iyi degil..
Çok komik bir program oldu ya koptum :img-hyste
Feride Çetin'e hayran oldum kendini çok eğitmiş geliştirmiş prensipli biri :img-in_lo
Bu araba lafi beni cok biktiriyor. Araba olunca basina kus mu konuyor Allahaskina? Anlamiyorum ki. Arabasiz olmasi hosuma gidiyor benim.
Ya bunlar Yasemin'i oyle bir camura bulastirdilar ki, simdi sacma sapan laflarla aklamaya calisiyorlar. Sen gidip senaryonu, dizi disinda savunmaya ve aciklamaya calisiyorsan, yanlis yoldasin demektir.
Butun diziyi bir ask hikayesi ustune kur. Ondan sonra da git, "cocukluk hayranligiydi" diye gecistir. Oncelikler degisiyormus. Tamam, degisir de. Ahmet'in en onemli ozelligi uzun boylu, yakisikli olmasi mi simdi? Okumaksa, adam doktorali. Iyi aileyse, en alasi onda. Maddi durumu iyi. Bunlari da gec, hicbiri o kadar onemli degil aslinda. Adam durust, iyi huylu, sefkatli, adaletli. Yani hangi kritere uymuyor, anlamadim ki? Ha 18, ha 28, Ahmet tam kapanin elinde kapacak cinsten bir adam.
Simdi bunlar senaryoyu batirdiklari icin, bunu da ancak Yasemin'e bol bol sacmaik yaparak basarabildikleri icin, cikmis konusuyorlar. Aciklamalar yapiyorlar. Bir annenin onceligi cocugunu mutlu ve mumkunse anali-babali yetistirmektir. Dolayisiyla Yasemin o cephede zaten sinifta kaldi.
Feride Cetin super demis. Hakikaten Guzide gibi bir kadin, Necdet gibi pasif bir erkekte ne bulur?
Necdet'in askinda karsi koymak zor mu? Cok kolay. Ben olsam, donup bakmazdim acikcasi. Biktik bu laftan artik. Saplantili platonik ask, neden karsi konulmaz oluyormus ki acaba? Yasemin karsi koyamasaydi, beraber olurdu. O sirf rahatini bozmamak icin kaldi. Gerisi yalan. Sonradan istedikleri kadar bahane uydursunlar.
Kesinlikle katiliyorum Dizice.
Yasemin rahatini bozmaya kiyamadi yillar boyunca. Resmen üsendi aski, cocugu için mucadele etmeye.
Programi maalesef izleyemedim. Sunu deselerdi bari inandirici olurdu :
"Bazen yasadiklarimiz oyle yorar ki bizi, hiç bir sey için mucadele edecek halimiz kalmaz. Depresyonla ruhsal yorgunluk arasinda gider geliriz. Sanki zaman durmus gibidir. Yasemin de bu yuzden hiçbir sey yapamadi yillar boyunca". Bunu deselerdi, onaylamasak dahi inandirici bulabilirdik. Hakikaten, neyin onceligiymis degisen ? Kizina yalan soyleyip 7 yasina gelince psikolojisini bozmak, babasindan mahrum birakmak, bu arada "cocukluk askina" cehennem azabi cektirme onceligi mi ?
Bu araba lafi beni cok biktiriyor. Araba olunca basina kus mu konuyor Allahaskina? Anlamiyorum ki. Arabasiz olmasi hosuma gidiyor benim.
Ya bunlar Yasemin'i oyle bir camura bulastirdilar ki, simdi sacma sapan laflarla aklamaya calisiyorlar. Sen gidip senaryonu, dizi disinda savunmaya ve aciklamaya calisiyorsan, yanlis yoldasin demektir.
Butun diziyi bir ask hikayesi ustune kur. Ondan sonra da git, "cocukluk hayranligiydi" diye gecistir. Oncelikler degisiyormus. Tamam, degisir de. Ahmet'in en onemli ozelligi uzun boylu, yakisikli olmasi mi simdi? Okumaksa, adam doktorali. Iyi aileyse, en alasi onda. Maddi durumu iyi. Bunlari da gec, hicbiri o kadar onemli degil aslinda. Adam durust, iyi huylu, sefkatli, adaletli. Yani hangi kritere uymuyor, anlamadim ki? Ha 18, ha 28, Ahmet tam kapanin elinde kapacak cinsten bir adam.
Simdi bunlar senaryoyu batirdiklari icin, bunu da ancak Yasemin'e bol bol sacmaik yaparak basarabildikleri icin, cikmis konusuyorlar. Aciklamalar yapiyorlar. Bir annenin onceligi cocugunu mutlu ve mumkunse anali-babali yetistirmektir. Dolayisiyla Yasemin o cephede zaten sinifta kaldi.Feride Cetin super demis. Hakikaten Guzide gibi bir kadin, Necdet gibi pasif bir erkekte ne bulur?
Necdet'in askinda karsi koymak zor mu? Cok kolay. Ben olsam, donup bakmazdim acikcasi. Biktik bu laftan artik. Saplantili platonik ask, neden karsi konulmaz oluyormus ki acaba? Yasemin karsi koyamasaydi, beraber olurdu. O sirf rahatini bozmamak icin kaldi. Gerisi yalan. Sonradan istedikleri kadar bahane uydursunlar.
Dizice,harika yazmışssın:good: Bu kadar saçma sapan bir açıklama ömrümde duymadım.Ahmet,yakışıklıydı,karizmaktikti vs tamam ; ama dediğin gibi bunları bir tarafa bırakırsak adam, adam gibi adam.Mahallenin iflah olmaz James Dean'i değil ki.Havai,şıpşevdi bir adam değil ki!Niye 18 yaşındaki seçimlerle 28 yaşındaki seçimler farklı olsun?28 yaşında bir kadının Ahmet yerine Necdet'i seçmesi için nasıl bir neden olabilir? Teraziye koyuyorum,herşeyi didikliyorum aklıma tek bir neden bile gelmiyor.
Kusura bakmasınlar ama bizi tv karşısında çekirdek çitleyen,komşu komşu gezen,düşünmeyen ,sorgulamayan,üretmeyen,her denilene araştırmadan kafa sallayan kadınlarla karıştırıyorlarsa yanılıyorlar.Ne saçma bir açıklamadır bu!
İşin kötü tarafı,bu açıklamalara kendilerinin gerçekten inanıyor olmaları.Bu daha da vahim!Ne yazık ki;akıl ve mantık damlacıkları konuşmalarında zerre kadar yok!İlgiyle izlediğim bir dizinin mimarlarının bu kadar abesle iştigal olmaları beni diziden soğutuyor ve böyle bir diziyi hala izlediğim için kendimle çelişiyorum.
Ben derim ki,bütün çanlar birleşelim Hatırla Sevgili'yi 40..bölümden itibaren biz yazalım.Ratingler tavan yapmazsa,ben Çan lıktan istifa ederim!Bunu da buraya yazıyorum.Yeterr artık Yeterr!
P.S:Ücret talep etmeyeceğiz.Aylardan beri bozulan psikolojimizin düzelmesi bize yeterli olacaktır.
Simdi bunlar senaryoyu batirdiklari icin, bunu da ancak Yasemin'e bol bol sacmaik yaparak basarabildikleri icin, cikmis konusuyorlar. Aciklamalar yapiyorlar. Bir annenin onceligi cocugunu mutlu ve mumkunse anali-babali yetistirmektir. Dolayisiyla Yasemin o cephede zaten sinifta kaldi.
diziceçanım eline sağlık..
beren öyle bir konuştu ki -ve diğerleri de bunu onayladılar ki- gören de sanır ahmet aslında sevmeye değmeyecek biri. yani sadece yakışıklı, kızların kalbini çalan, gönül eğlendiren ve sonra başka kızlara giden bir tip... öyle bir bahsettiler ki.. yok uzun boylu, yakışıklı, fransadan gelmiş, çocukken hayranmış da bilmem ne..
yaseminin şimdi bir çocuğu varmış.. peki, tekrar yazıyorum altını çizerek o çocuğun babası kim? yani yasemin bu çocuğu tek başına mı yaptı? veya ahmeti hiç sevmedi, ona o boyundan büyük lafları etmedi de ahmet kendi kendine mi gelin güvey oldu? yasemin çocuğunu düşünürken onu babasından ayrı mı düşünüyor? yasemin "ha dese" ahmet ona "han kurmayacak mı yani", üstelik de yıllardır yaseminin bir gülücüğüyle bil |