Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-22

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]

pelinsim
26-11-07, 09:55
arwen arkadaşım bir junior Ahmet'i bende çok istiyorum. ama eğer yasemin'e 71 darbesinde ahmet içerideyken doğum yaptıracaklarsa olmamasını tercih ediyorum. hem elbise göstermesine de gerek yok artık :img-blush juniorun olması için bence şartlar olgunlaştı :img-in_lo ahmetlerin evlilikleri daha çabuk olur ışıklardan. çünkü ışıklar şu anda nişanlandılar. yani bir 6 ayları felan var. ama bizimkiler nikah tarihini aldıkları an -ki sanırım ahmet çoktan başvurdu.:icon_whis- önümüzdeki bölüm evlenirler.

benim korkum eylüldeydiler enson, ekim-kasım-aralık-ocak-şubat ve 12 mart yasemin bu bölüm hamile bile kalsa 12 mart geldiğinde 6 aylık olur. ahmet içeri alınır. en az 6 ay içeride kalır bu en iyi ihtimal:img-cray:böyle olursa ahmet'in yasemini hastaneye götürürkenki telaşını, junior ahmeti kucağına alışını yine göremeyiz :img-cray: o açıdan ahmet içeri girip-çıksın ondan sonra junior olsun daha yasemin 30larında daha ikiside junior için en verimli çağlarındalar.:img-in_lo tabi ahmeti hemen gözaltına aldırmayacağız çocuk doğduktan sonra aldıracağız da diyebilirler. bu daha uygun çünkü ahmet en fazla 1 yıl kalır. bebişimiz 1 yaşına gelmiş olur ee babayı da ancak tanır. ondan sonra onların boğuşmalarını izleriz:happy0064

tabi tüm bunları ahmet'in 12 marttan "nasibini almasını" istediğim için istiyorum. (sadistlikten değil tabiki:img-fie:) zaten aman girmesin boş verin dersek mesele yok.. ama olmaz o dönemleri ahmet gibi bir karakterin yaşamaması çok saçma olur zaten. ve ben ahmetin tüm siyasi zorluklarda birşekilde olmasını istiyorum. böyle bir karaktere yakışıyor bunlar.