Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-22
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[ 7]
8
9
10
11
Merhaba Nili,
O şubede kadın erkek yoktur, oraya düşen insan onların gözünde potansiyel suçludur (!) ve işkence konuşur.
İŞKENCE BİR İNSANLIK SUÇUDUR!!! Kime yapılırsa yapılsın.:icon_sorr
Gözlerini bantlamamalarına çok şaşırdım. İşkencecilerini gördüler. Önemli bir ayrıntı gözden kaçırılmış.
Bu arada Deniz arkadaşlarını pastanede saklamak istemişti. Evde kalmalarını Necdet ve Yasemin teklif ettiler. Sürekli Deniz'e yüklenmeyelim lütfen, çocuk zaten perişan:icon_sorr
Merhaba Shevekcim bye
Gözlere bantmı? Aa yok artık canım daha neler:)
Denize evet çok fazla yüklenmemek lazım doğru :img-blush
Buarada Mehmetin oğluna 2. kez böyle fena bağırıyor :icon_whis
Arada bağırsa böyle hiç fena olmıcak:)
Ay inanmıyorum Ahmet ve Deniz aynı karede :img-in_lo
(Vanilyalı+Çikolatalı:img-icecr Anlayan anladı:))
aslında doğruları söyledikleri halde onlara inanmadılar birde üstüne hırpaladılar ve tutukladılar gelde delirme
rüyanın ahmetle bu kadar birlikte olmasına sevindim onu hem bir kurtuluş,hemde bir güç olarak görüyor yanında en güzelide yanında uyumak istemesiydi üstelik kabuslar içerisinde uyandığında annemi görmek istiyorum beni ona götür dedi yavrum hangi babaya nasıl davranacağınıda hala kestiremiyorki:icon_sorr ama ahmete böyle yakın olması çok hoş:img-yes:
bir_adı_yok 16-11-07, 22:03 bu olayda en fazla yara alan deniz...olaya sebebiyet verdiği için doğal olarak üstüne gidilebilir...bu gayet doğal...aileside kızabilir..ve tabiki bizlerde...
....
ahmet'in yasemin'i perişan halde kapıda görünce girdiği şok süperdi...
bakışlarından dolayı c.e.ni tebrik ediyorum...
....
ve yasemin'in son sahne de bı kızım var derken dudaklarının büzülüp gözlerinin dolması...
etkileyici sahnelerdi...
...
ve rüya ahmet sahnesi...acıklı olsda çok güzel...
çok yakışıyorlar baba kız..
Megersem ben 40 bölümdür bu bölümü beklermisimde haberim yokmus.
bi sevindim bi sevindim Nejdetin:happy0064 basina gelenlere Ahmet'de tadini cikarsin su anin diyecegim ama yassosu icerde,sevinemez.:icon_sorr
Tabi ben Yaseminin basina gelenlerde bayildim.:good:
NEcdet'in o devrilme sahnesi gösterilmedi, acaba tepkilerden korkup makaslandı mı yoksa şimdi mi göreceğiz ??
Gerçekten çok kötü bir olay ya.. Herkesin durumunu düşünüyorum da herkes için çok kötü..
bir_adı_yok 16-11-07, 22:06 Megersem ben 40 bölümdür bu bölümü beklermisimde haberim yokmus.
bi sevindim bi sevindim Nejdetin:happy0064 basina gelenlere Ahmet'de tadini cikarsin su anin diyecegim ama yassosu icerde,sevinemez.:icon_sorr
Tabi ben Yaseminin basina gelenlerde bayildim.:good:
inanamıyorum defnecim...
bu hale sevinilinir mi?...
adamlar işkence görüyor...
düşmanımda olsa işkence görmesini istemem...
aslında doğruları söyledikleri halde onlara inanmadılar birde üstüne hırpaladılar ve tutukladılar gelde delirme
rüyanın ahmetle bu kadar birlikte olmasına sevindim onu hem bir kurtuluş,hemde bir güç olarak görüyor yanında en güzelide yanında uyumak istemesiydi üstelik kabuslar içerisinde uyandığında annemi görmek istiyorum beni ona götür dedi yavrum hangi babaya nasıl davranacağınıda hala kestiremiyorki:icon_sorr ama ahmete böyle yakın olması çok hoş:img-yes:
Rüyanın Ahmetin yanında yatmak istemesi çok iyi bir gelişme.:) Ahmette acılar içinde, hepsine içi acıyor, sevdiği kadın o halde; seven bir adam olarak, Necdet o halde; bir insan olarak, küçük kızı o halde; baba olarak yüreği yandı garibimin.
Rüyayı avutacak babası. Daha ilk günden, babasına sığındı. Güvenmese, onu hisstmese bunu talep etmezdi.:) :img-blush Baba kız olarak onları yanyana, aynı evde izlemek çoook güzel. Ahmet dokunmaya kıyamıyor kızına. Sanki kırılacak kızı dokunduğunda. Ah, ah çok tatlı bir baba olacak çok.:img-yes:
hekimoglu64 16-11-07, 22:23 herkese iyi aksamlar,arkadaslar bu bölüm oldukca duygulu ve hüzünlü
rüyanin ahmetin yaninda kalmasi iyi bir olay bu debebden alisir rüya ahmete
yanliz benim yaseminime nasil hirpalarlar bu nasil vicdan bir bayan sonucta
cok yanlis buluyorum bu olayi................ve deniz hic bosuna igrasmasin kendini hapise attirdi ama böyle yaparak sucunu hafifletmis olamaz ins cezasini bulur en büyük duam deniz cezasini bulsun hapse kendini attrmakla kurtulamaz yok vicdani rahatlamis cokkolaydi öyle denizin yüzünden yaseminim hirpalandi deniz hapse girmekle hersey yoluna girdi saniyor gitsin kendi hirpalatsin defne deniz sevim bu üclüden hic hoslanmiyorum oldukca kabalar kimse kusura bakmasin dah yazacamda agir konusurm diye yazmiyorum
sayilar.....
Baba-Kızın yanyana uyumaları çok şekerdi :img-in_lo
Sonrasıda güzeldi aslında, onu kucağına alıp sakinleştirmesi falan:(
Aliyi sonunda aldılar Sevimle Mehmet:)
Bu hem onlar için hemde Rüya için iyi olacak (özellikle Rüya için:P)
Denizin bu hareketi çok çılgıncaydı ama bende onun böyle bişi yapmasını beklerdim:)
fatma-1721 16-11-07, 22:24 Hastanedeyim ve diziyi internet atv canli yayinindan izliyorum.Denize bende kizmistim ama onu cok seviyorum,nekadar iyi bir yüregi var,sirf Necdetin yaninda olabilmek,Yasemine yakin olmak icin sokaga cikma yasagini ihlal etti ve hapise girdi.
inanamıyorum defnecim...
bu hale sevinilinir mi?...
adamlar işkence görüyor...
düşmanımda olsa işkence görmesini istemem...
Adsiz arkadasim ben iskence görenlere sevinmiyorumki,
Nejdet'in haline seviniyorum.:img-grin2
Unttunmu Ahmetin kibriscikda kizindan ayri gecirdigi günleri
simdi birazda onlar rüyasiz yasasinlar da görsünler anyayi konyayi.
Eeee Ayla ve Kamil ve iki eskiya nasil disari cikabiliyorlar
onlarida tutuklamalari gerekmiyormuydu?
Hazir sevinmisken birazda Ayla icin sevinirdim.
bir_adı_yok 16-11-07, 22:29 deniz ve necdet sahneleri çok komikti...
çevremde deniz karakterli deli dolu napcağı belli olmayan birisi var...
gerçekten böyle insanlar tuaf yani...
deniz efendi vicdanına yenildi ve kendini necdetin yanına attırmayı başardı aferin ona:good: inşallah akıllanır diyeceğim ama hiç sanmıyorum bu durumlar bir düzelsin tam gaz eylemlere devam edecektir:img-yes:
rüyanında ahmete yardım etmesi ne hoştu artık 2.sınıfa gidiyormuş yapabilirmiş bak bak bak:)
bu kısımda beni en üzense yaseminle ahmetin hapisteki konuşmalarıydı "kabus gördüğünde ona sıkı sıkı sarıl olurmu korkmasın,yatmadan önce sütünü içirmeyi unutma,açık kalan ayağını örtüyormusun" vah yaseminim perişan oldu hem hapislik,hem kızından ilk kez ayrılması yıktı kızı:icon_sorr
ahmetse burukta olsa rüyasına dans eden pabuçları okumaya,onunla uyumaya yani birlikte yaşamaya başladı ama onunda dediği gibi yaseminsiz hep birşeyler eksik olacak:(
birde adını unuttum necdetin başına gelenlere sevindiğini söyleyen arkadaşımız umarım şaka yapmıştır necdet yada bir başkası şiddetin her türlüsü kötüdür ve ne yasemin nede o bunları asla hak etmediler...
bir_adı_yok 16-11-07, 22:32 Adsiz arkadasim ben iskence görenlere sevinmiyorumki,
Nejdet'in haline seviniyorum.:img-grin2
Unttunmu Ahmetin kibriscikda kizindan ayri gecirdigi günleri
simdi birazda onlar rüyasiz yasasinlar da görsünler anyayi konyayi.
rüya dan ayrı kalmaları güzel..
ama bu şekilde güzel değil...
bak çıkaramıyorum tadını...işkence sahneleri yüzünden...
hani başka türlü olsaydı da bende ağız tadıyla sevinseydim...
...
bu arada
adım esra..
Rüyanın Ahmetin yanında yatmak istemesi çok iyi bir gelişme.:) Ahmette acılar içinde, hepsine içi acıyor, sevdiği kadın o halde; seven bir adam olarak, Necdet o halde; bir insan olarak, küçük kızı o halde; baba olarak yüreği yandı garibimin.
Rüyayı avutacak babası. Daha ilk günden, babasına sığındı. Güvenmese, onu hisstmese bunu talep etmezdi.:) :img-blush Baba kız olarak onları yanyana, aynı evde izlemek çoook güzel. Ahmet dokunmaya kıyamıyor kızına. Sanki kırılacak kızı dokunduğunda. Ah, ah çok tatlı bir baba olacak çok.:img-yes:
bencede ahmetle yatmak istemesi harika bir gelişme hatta ben bunu hiç ummuyordum senaristlerimizi tebrik ederim:good:
ahmetin ilk babalık sınavı ise başarıyla geçiyor,yavrusuna ölüyor o üzülmesin diye elinden geleni yapıyor seninde dediğin gibi shevekçanım ahmet çok tatlı bir baba olacak aman inşallah allah bundan sonra ayırmaz onları:img-in_lo
reklam bitti ben kaçıyorum birazdan yine görüşürüzbye
hekimoglu64 16-11-07, 22:47 Hastanedeyim ve diziyi internet atv canli yayinindan izliyorum.Denize bende kizmistim ama onu cok seviyorum,nekadar iyi bir yüregi var,sirf Necdetin yaninda olabilmek,Yasemine yakin olmak icin sokaga cikma yasagini ihlal etti ve hapise girdi.
arkadasim surda denizin nesini asvunuyorsunuz anlamis degilm ya onun yüzünden geldi bütün bu olaylara hapse girerek iyi nyietini göstermis olmuyor malesef iyi o zaman herkes suc islesin sonra ben pismanim desin baksaniza cikmis bile deniz bey ama benim yaseminim ve necdet halen hapiste
ve bazi arkadaslarin youmlarini malesef üzülüyorum ya arkadaslar vicdaninizi elnize koyun cokmu hosunuza gidiyor yaseminle necdetin rüyadan ayri kalmalari
ahmet ayri kaldi ama ozamanlarda sartalr öyle gerektiriyordu
ve yasemin necdet ahmet barismislar siz hala burda yok necdet yasemin birazda onlar ayri kalsin diyorsunz yapmayin arkadaslar.......
saygilar.......
askasurguncu 16-11-07, 22:52 bu bolumu cok begendim
nejdetin haline icim acidi hiç onun için uzulecegim bu kadar aklima gelmezdi
hele yasoyu oyle gorunce cok kotu oldum denize gelince vicdanina yenik dusup kendini hapise atirmayida basardi ya afferim ona ahmet ve ruya sahneleri cok hosuma gitti
dizi atv avrupada bitti ama nasil bittigini yazmiyayim
belki atv avrupa olmayan kisiler gormemistir henuz ama sonu harikaydi:happy0064
fatma-1721 16-11-07, 22:53 arkadasim surda denizin nesini asvunuyorsunuz anlamis degilm ya onun yüzünden geldi bütün bu olaylara hapse girerek iyi nyietini göstermis olmuyor malesef iyi o zaman herkes suc islesin sonra ben pismanim desin baksaniza cikmis bile deniz bey ama benim yaseminim ve necdet halen hapiste
Bircok insan suc isliyor ama cok azinin vicdani böylesine sizlar ve istemeden de olsa hapise düsmesine sebep oldugu insanlarin kaderini paylasmak icin kendini tutuklattirir,bunu yapmak büyük bir yürek gerektirir ve Deniz de bu yürek var.
NoT:Ben bu bölümü cok begendim,hem agladim,hem cok duygulandim.Yaseminin Rüyayi gördügündeki hali yüregimi dagladi.Ahmet-Rüya sahnelerinin hepsi birbirinden güzel.
Rızanın ağlaması çok duyguluydu :img-cray:
Kerimanı ayağından vurmaları iyi olmadı yahu bi daha sahneye çıkamıycak :icon_whis (buarada öyle bi açtıki ağzını diş dolgularını gördüm :img-hyste)
Ohh be sonunda doya doya baba-kız sahneleri görüyoruz yahu ohh!
Ahmet masal anlatırken Rüyanın babasına bakışı ne kadar güzeldi öyle :img-in_lo
bir_adı_yok 16-11-07, 22:58 yıl ağustos 1971(miydi 70 miydi) ve ali sabahçıymış okula geç kalıyormuş...
...
mahkeme olumlu sonuçlanır tahminimce..yeter bu kadar drama...
ahmet çok hızlı hikaye anlatıyor..biraz yavaş...
ali nin aileye dahil olması güzel oldu..renk geldi...sadece rüya az geliyordu..
rüya giderek ahmete daha çok yaklaşıyor ah birde baba dese:icon_sorr
aliylede maşallah iyi anlaştılar eee onlar gelecekte sevgili olacak şimdiden böyle olmaları normal değilmi:img-wink:
necdette daha iyi görünüyordu allahtan yaseminde oda iyi koğuşlara denk düştüler ben özellikle yaseminle ilk konuşan kadından biraz tırsmıştım acaba bir terslik yaparmı diye ama birşey çıkmadı
son reklamada girildi muhtemelen karar açıklanmadan bölüm biter ama rüya babaannesiyle bekliyor olacak inşallah güzel haberler alır yoksa oraya kadar gelmişken eli boş dönerse hem yıkılır hemde ahmetle ilişkisi tam rayına girmişken bozulabilir inşallah böyle birşey olmaz çünkü ben tatlı baba ahmeti çok sevmiştim :img-in_lo
hekimoglu64 16-11-07, 23:01 Bircok insan suc isliyor ama cok azinin vicdani böylesine sizlar ve istemeden de olsa hapise düsmesine sebep oldugu insanlarin kaderini paylasmak icin kendini tutuklattirir,bunu yapmak büyük bir yürek gerektirir ve Deniz de bu yürek var.
yorumuna saygi duyuyorum arkadasim,aslinda ben senin yorumlarina geneldekatiliyorum ama bu yorumuna katilmadim iste cünki deniz bence davasini abartarak sürdürüyor ve erfaindaki kisileride ne yazzikki üzüyor
beni memnun etmior bu olay tabi basta yaseminimi cok üzdü yaseminim onun yüzünden hirpalandi tamam deniz istemeyerekte sebeb olsa ama sonucta onun yüzünden,senin icin denizin yüregi büyüktür ama benim icin bir sifir ve benim icin denizin yüregi büyük degil hatta cok kücük:img-hyste:img-hysteya birde su denize bir sac modeli ayarlasinlar valla insan cok gülüyor deliler gibi deliler ne o hal öyle neyse:img-hyste
saygilar......
yine cok süper bi bölümde hele sonu cok güzeldi rüya hele sükür ahmete babacim dedi oan nekadar sevindim anlatamam :happy0064 simdi ahmet kesin kurtarir yaseminlen necdeti:img-yes:,ahmetlen rüyanin birarda kalmalari cok iyi oldu rüya ahmeti artik seviyor ama keske böyle olmasaydi yaseminde olsaydi yanlarinda :icon_sorr,cok üzüldüm su karakol sahnelerinde hele necdetlen yaseminin dayak olayi cok kötüydü :icon_sorr,basda bende denize cok kizdim ama sonra kendini hapse atirdiktan sonra affetim :img-yes: isin dediyi doru bu olan tam deli :img-yes:,ahmetlen yaseminin görüsme odasindaki sahneleri cok cok üzücüydü ikise alarken bende agladim :sad53:,bu bölümde dramatik basladi ama rüyanin sayesinde cok cok güzel bitti :good:insallah ahmet yaseminlen necdeti kurtarabilir :img-yes:artik gelcek bölümde göreceyiz:img-yes:
askasurguncu 16-11-07, 23:03 rüya giderek ahmete daha çok yaklaşıyor ah birde baba dese:icon_sorr
aliylede maşallah iyi anlaştılar eee onlar gelecekte sevgili olacak şimdiden böyle olmaları normal değilmi:img-wink:
necdette daha iyi görünüyordu allahtan yaseminde oda iyi koğuşlara denk düştüler ben özellikle yaseminle ilk konuşan kadından biraz tırsmıştım acaba bir terslik yaparmı diye ama birşey çıkmadı
son reklamada girildi muhtemelen karar açıklanmadan bölüm biter ama rüya babaannesiyle bekliyor olacak inşallah güzel haberler alır yoksa oraya kadar gelmişken eli boş dönerse hem yıkılır hemde ahmetle ilişkisi tam rayına girmişken bozulabilir inşallah böyle birşey olmaz çünkü ben tatlı baba ahmeti çok sevmiştim :img-in_lo
bende yaseminlen ilk konusan kadindan baya tirstim ama birsey olmadi
yaseminin ruyanin parmaklarini opmesi ruyanin anne seni cok ozledim soylemesi cok guzeldi :img-yes:
birde su denize bir sac modeli ayarlasinlar valla insan cok gülüyor deliler gibi deliler ne o hal öyle neyse:img-hyste
Bi ara Necdetle Ahmetin saçlarına takmıştık:)
Onlarınkide bi acaipti şimdiyse Denizinki acaip oldu,
Hele Denizin bu bölümde bi sahnesi vardı (Arkadaşlarının yakalandığını öğrendiği sahne) Saçları resmen gözlerini kapamıştı.
hekimoglu64 16-11-07, 23:05 rüya giderek ahmete daha çok yaklaşıyor ah birde baba dese:icon_sorr
arkadasim hemende yakistiriyorsun ya durun bir Bismillah yani
hemen rüyayla aliyi sevgili yapdiniz belki kardes gibi büyüyecekler olamazmi
vallahayretsiniz yanlis anlama arkadasim adece hemen herkesin sevgili olmasini
istiyorsunuz onu demekistedim:img-wink:
saygilar....
hala şoktayım ben ya, dizinin sonunda uyuyakalıp rüya görmüş olamam dimi..
sana güveniyorum babacım dedi..babada değil üstelik babacım.. dizi boyunca çok duygulandığım yerler oldu ama ağlamadım taki son sahneye kadar.. hele ahmet'in o yüz ifadesiyle bitirdiler ya ,tek kelimeyle eridim resmen.. bi dahaki haftayı iple çekiyorum..
şuan son sahne dışında hiçbişey gelmiyo aklıma..
"sana güveniyorum babacım"
SANA GÜVENİYORUM BABA'CIĞIM !!!!!!!!!!!!!!
nasıl mutlu olduğumu anlatamam, gözlerim doldu, bu kadar çabuk beklemiyordum.
Artık bir baba figürü var, eskiden de vardı ama bu farklı, artık ona güven var, sevgiyle dolu bakışlar var.
yeni yeni tanıdığı babaya karşı oluşan bir hayranlık var, muhteşem.
olleyyyy be:happy0064:happy0064:happy0064
"SANA GÜVENİYORUM BABACIĞIM"
oh nihayet ay çok sevindim çok nilgün abla,başak abla bu senaryoyu yazan ellerinize sağlık ahmet şimdi bu gazla bırak yaseminle necdeti içeride ne kadar hükümlü varsa hepsini kurtarır aferin rüya babana en büyük desteği son anda sen verdin aferin:good:
hekimoglu64 16-11-07, 23:08 Bi ara Necdetle Ahmetin saçlarına takmıştık:)
Onlarınkide bi acaipti şimdiyse Denizinki acaip oldu,
Hele Denizin bu bölümde bi sahnesi vardı (Arkadaşlarının yakalandığını öğrendiği sahne) Saçları resmen gözlerini kapamıştı.
evet birara ahmet necdet saclari konusuluyrdu simdide deniz
amagerci necdetinkilerde kötü bunlara bir imajci bulmak gerekiyor:)
ahmet biraz toparladi saclarini neyse en güzel sac modeline sahip olan tabiki yaseminim:img-yes:
saygilar.....
:img-cray:
Ben sanmıştımki mahkemede Ahmet Rüyanın annesi ve babasını kurtarınca Ahmete artık baba der dicektimki birden "Baba" deyince çok fena oldum :img-cray:
40. bölüm bence bu sezonun en iyi bölümüydü :good:
Herkesin beklediği bir bölümdü :img-yes:
bir_adı_yok 16-11-07, 23:09 sana güveniyorum babacım...
vay vay vay....
umarım yağ yakma değildir..içten ve samimidir...ve hep öyle devam eder...
bnece bu dava olumlu sonuçlanacak....
baksanıza rüya çözüldü hemen...iş rüya yı çözmek değilmiydi...
daha ne diye kalsınlar içeride...
ayyy bende anlayamadım sizlerden birine sorcaktım son anda girdim odaya ...bacıgımm... die bisey duyar gibi oldum meger dogruymuss:)))))))
yalnız artık ahmet bu gazla daha ii bi savunmamı yapar yoksa beyni tamamen durar bisey soleyemezmi orasını bilemiyorum:))))
ah neye ugradığımı şaşırdım ve inanılmaz duygulandım ya hiç beklemiyordum HS cok aglattı bugün beni...
nasıl güzel bir son sahneydi o öyle..
"sana güveniyorum babacım..."
çalıkuşu78 16-11-07, 23:10 oyyy rüya dillerini yiyeyim senin canım benim.. ağlıyorum yahu.. ilk defa bir sahnede ağladım.. çok sevinçliyim..arkadaşlar gözümüz aydınnnn..:happy0064:happy0064rüya babacığım dedi ayyy çok heyecanlandım..çok mutluyum bu gün bayram ilan edelim dizimizin forumumuzun bayramı kutlu olsun..:good::good:
Harikaydı yaaa sonunda babacım dedi bekliyodum zaten ama dava sonunda der diyodum çok daha güzel oldu Ahmet sonunda o güzel kelimeyi duydu artık davayı kesin kazanmak zorunda zaten kazanıcak :)
askasurguncu 16-11-07, 23:11 hala şoktayım ben ya, dizinin sonunda uyuyakalıp rüya görmüş olamam dimi..
sana güveniyorum babacım dedi..babada değil üstelik babacım.. dizi boyunca çok duygulandığım yerler oldu ama ağlamadım taki son sahneye kadar.. hele ahmet'in o yüz ifadesiyle bitirdiler ya ,tek kelimeyle eridim resmen.. bi dahaki haftayı iple çekiyorum..
şuan son sahne dışında hiçbişey gelmiyo aklıma..
yok canim ruya falan gormedin
bizim ruya resmen
sana guveniyorum babacim dedi sonunda ruya soyledi ins ahmet nejoyu ve nejdeti kurtarir artik kurtaracagindanda eminimmm:happy0064:happy0064 dizi boyunca cok huzunlendim ama son sahne bittirdi resmen beniii:happy0064
arkadasim hemende yakistiriyorsun ya durun bir Bismillah yani
hemen rüyayla aliyi sevgili yapdiniz belki kardes gibi büyüyecekler olamazmi
vallahayretsiniz yanlis anlama arkadasim adece hemen herkesin sevgili olmasini
istiyorsunuz onu demekistedim:img-wink:
saygilar....
arkadaşım sen burayı pek fazla takip etmiyorsun anlaşılan biz rüya-ali tahminini uzun zamandır tartışıyoruz ben ona istinaden söyledim sürekli yazan arkadaşlarda anladı zaten yani benimkisi herkesi hemen birbirine yakıştırmak değil uzun zamandır konuşulan bir konuyu tekrar hatırlatmaktı o kadar...
fatma-1721 16-11-07, 23:11 :happy0064:happy0064"Sana güveniyorum babacigim",cok sükür,ben böyle bir duygu yogunluguyla Rüyanin bu bölüm dudaklarindan"baba"sözcügünün dökülecegini tahmin etmistim,cok da güzel oldu,Ahmetin "babacigim"sözcügünü duydugunda ki o yüz ifadesi müthisti.
Ben isime, hastalarima dönüyorum,sizlere iyi yorumlarbye yarin uzun ve ayrintili yorumumla burada olacagim,bu bölüm cok güzel yorumlanmayi hakediyor:img-yes:
sana güveniyorum babacım...
vay vay vay....
umarım yağ yakma değildir..içten ve samimidir...ve hep öyle devam eder...
bnece bu dava olumlu sonuçlanacak....
baksanıza rüya çözüldü hemen...iş rüya yı çözmek değilmiydi...
daha ne diye kalsınlar içeride...
bir çocuktan nasıl samimi olmayan bir hareket bekleyebilirsinki, doğasında yoktur bir kere,
son derece samimi ve içtendi aksine, çünkü onunla geçirdiği zaman süresince onu ne kadar yanlış anladığını, çok farklı olduğunu, anne ve babası için gece gündüz mücadele ettiğini gördü, bir çocuk kendi için duyulan o karşılıksız sevgiyi hisseder o da hissettiği için sonunda baba diyebildi ve çok güzel oldu bu ya.
Tam beklediğim gibi bitti oleyyy ben de sandım mahkeme çıkışı baba der biter daha mahkeme başlamadan dedi Allahım Allahım :img-cray:Sevinç gözyaşları bunlar :happy0064:happy0064
Dizi boyunca üzgün üzgün şimdi sevinçten :happy0064 Yalnız o sonda niye Rüyamsın çalmadı niye böyle yapıyorlar anlamadım ki :hıh Ayyy bayılazaaaaaam yeter artık neden böyle önemli bir sahneye Rüyamsın şarkısı eşlik etmedi :hıh İlla bir şeylerin eksik olması mı gerek :hıh
hekimoglu64 16-11-07, 23:13 valla arkadaslar cocuk gibi seviniyorsunuz rüya babacim dedi diye
saka tabiki bende mutlu oldum sonunda baba dedi cok sükür
ya arkadaslar bu dizinin sonu acilimi biter yoksa mutlumu baksaniza ne olcagi belli degil dizi boyunca hüzünledndik birden son sahnede seviniverdik
bence bu dizinin sonu buruk acili mutlu bitecek
saygilar.......
ben de davanın sonunda der diye dusunuyordum ama bu kiz akilli cikti, ahmete nasil moral verecegini iyi biliyor.
bir de son sahnede ahmeti ruyanin gozuyle bize gosteren yonetmeni kutluyorum. ahmetin cubbesiyle ruyanin gozunde devlesen bir kurtarici oldugunu ve baba olarak ruyanin gozunu doldurdugunu hissettik.
Ay ben bittim o sahne de kaldım Allahım inanamıyorum babacım dedi Ahmetin bakış ve bitirdiler biz artık haftayı zor ederiz bayram ilan edelim bugunu günlerdir bekledigimiz Baba kelimesin duyduk üstelik BABCIM DEDİ SANA GÜVENİYORUM BABA'CIM:happy0064
oyyy rüya dillerini yiyeyim senin canım benim.. ağlıyorum yahu.. ilk defa bir sahnede ağladım.. çok sevinçliyim..arkadaşlar gözümüz aydınnnn..:happy0064:happy0064rüya babacığım dedi ayyy çok heyecanlandım..çok mutluyum bu gün bayram ilan edelim dizimizin forumumuzun bayramı kutlu olsun..:good::good:
haklısın çalıkuşuçanım bugün forumumuzun bayramı rüya ahmete baba dedi hatta babacım dedi:bella:cheer::klme
hatta hemen burada bir karadeniz türküsünü rüyaya uyarlamak istiyorum:)
ne dedin ne dedin rüyacım bir daha diyecesun
yerim hağu dilleri bir daha diyecesun:img-pilot:happy0064
sana güveniyorum baba'cım en güzel ve vurucu sahneydi.Rüya Ahmet
gibi babası olduğu için gurur duysun.
bir_adı_yok 16-11-07, 23:14 eeee necdet'e ne diyecek şimdi....
necdet içeri girdiğine değilde rüya'nın ahmet'e alışmasına üzülür şimdi...
...
rüya:babacım bak babacım sizi nasıl kurtardı...bende yardım ettimmm kendisine..
necdet:ne babcım mı? kim ahmet mi? hayır olamaz...bu kadar çabuk!!!...rüya kızım...
ben de davanın sonunda der diye dusunuyordum ama bu kiz akilli cikti, ahmete nasil moral verecegini iyi biliyor.
bir de son sahnede ahmeti ruyanin gozuyle bize gosteren yonetmeni kutluyorum. ahmetin cubbesiyle ruyanin gozunde devlesen bir kurtarici oldugunu ve baba olarak ruyanin gozunu doldurdugunu hissettik.
çok doğru bir cümle, kesinlikle :D :D hemfikirim.
zaten bu hapishane fikri tamamen kızla babayı yakınlaştırmak için kullanılmış, yazılmış, bu sayede ahmet dediğin gibi bir kurtarıcı oluyor rüya için.
sude_burcu 16-11-07, 23:15 aslında bu baslıga yorum yapmayı dusunmuyordum ama bu bolum bi yorumu haketti...öncelikle ruya sonunda ahmete baba dedı sevindim ruya isini biliyor ama tam yerınde soyledi:) benım temennim hem necdete hem de ahmete baba demesi bundan sonra... cunku necdetin emegi ve sevgisi tartısılmaz bile...o yuzden onun da hakkı ruya dan baba kelimesini duymak... tabı bu bolum necdet ve yasemının siddete maruz kaldıgı sahneler ve sonrasındakı halleri cok uzucuydu...hele kı necdetın ahmetle ılk gorustugu sahne cok kotuydu :icon_sorr berenın oyunculugunu dizinin basından beri ilk kez begendim kendini asmıs:) sozun kısası guzel bi bolumdu...son sahne etkileyiciydi
bu arada necdetin iskence gordugu sahnelere sevinen varsa onlara da tek yakıstırabilecegim sıfat kesinlikle vicdansız dır...ve ne acıdır ki dizi dahi olsa insanların acı cekmesinden zevk alan insanların olması cok acı verici ve gercekten yazık yanı...
bir çocuktan nasıl samimi olmayan bir hareket bekleyebilirsinki, doğasında yoktur bir kere,
son derece samimi ve içtendi aksine, çünkü onunla geçirdiği zaman süresince onu ne kadar yanlış anladığını, çok farklı olduğunu, anne ve babası için gece gündüz mücadele ettiğini gördü, bir çocuk kendi için duyulan o karşılıksız sevgiyi hisseder o da hissettiği için sonunda baba diyebildi ve çok güzel oldu bu ya.
ayrıca birde hayranlık oluştu onda.. ahmet'in o kıyafetiyle geldiğini görünce bakışı falan hayranlık doluydu..
rüya teşekkür ederim ya,o sahneyi yüzlerce kez izleyebilirim..
iyi geceler :)
inşallah bizim şahane senaristler rüyamızın güvenini boşa çıkarmazlar :( yasemin ve necdet hapisten çıkamazsa rüya nın ahmet e tavrı ne olur ?:( tam da ona baba demişken ...
Aman Allah'ım...Sanki "baba" diyen benim kızımmış gibi bir sevinç yaşıyorum:happy0064
E doğal ama değil mi, biz bu kız doğduğundan beri delüğanlı Ahmedimize "baba" diyeceği günü bekledik...Yasemin'e olan bütün kinimiz bu yüzdendi...Neler çekmedik, ne sinir krizleri geçirdik geçen sezon...
Ama sonunda oldu:happy0064
Bu bölüm Ahmet ve Rüya'nın bütün sahneleri güzeldi, son sahne ise fevkalade idi...
Ahmet'i cüppe ile görünce çok etkilendiği gözlerinden belliydi zaten ama "baba" demesini beklemiyordum...Çok çok sarılır, diye geçirmiştim içimden...
Sana güveniyorum babacığım...Yahu Ahmet bu moralle Yasemin ve Necdet'i kesin kurtarır, kesin:)
BABA DEDİ, BABA DEDİ, BABA DEDİ, BABA DEDİ...
Bu arada unutmadan söyleyeyim bu Rüya kızı oynayan çocuk da ne rol yapıyor öyle maşallahı var, annesini oynayan oyuncudan iyi oynadığını söylesem haksız sayılmam herhalde :img-pilot
Önümüzdeki bölümü iple çekiyorum.Durduk yere keyfim geldi iyi mi, ne çok beklemişim bu sahneyi:img-in_lo
hekimoglu64 16-11-07, 23:17 arkadaşım sen burayı pek fazla takip etmiyorsun anlaşılan biz rüya-ali tahminini uzun zamandır tartışıyoruz ben ona istinaden söyledim sürekli yazan arkadaşlarda anladı zaten yani benimkisi herkesi hemen birbirine yakıştırmak değil uzun zamandır konuşulan bir konuyu tekrar hatırlatmaktı o kadar...
dogru haklisin ben pek girmiyorumbölüm yorumlarina iste haftabir dizinin baslamasina yakin günlerde giriyorum o yüzden pek takip edemiyorum yorumlarin hepsinide okuyamiyorum malesef saka yaptimzaten bakalim neler olacak bu minik aliyle ve minik rüyamizla bu arada ali adasim oluyor
saygilar.....
askasurguncu 16-11-07, 23:17 eeee necdet'e ne diyecek şimdi....
...
necdet:ne babcım mı? kim ahmet mi? hayır olamaz...bu kadar çabuk!!!...rüya kızım...
nejdeti bosverelim artik biz sonuca
bakalim ruya sonunda baba dedi ya ona bakalim
birde yaso ahmet ve ruya ucunu bir cati altinda gorsek o zaman o zaman senlik yapariz burda:happy0064
Tam beklediğim gibi bitti oleyyy ben de sandım mahkeme çıkışı baba der biter daha mahkeme başlamadan dedi Allahım Allahım :img-cray:Sevinç gözyaşları bunlar :happy0064:happy0064
Dizi boyunca üzgün üzgün şimdi sevinçten :happy0064 Yalnız o sonda niye Rüyamsın çalmadı niye böyle yapıyorlar anlamadım ki :hıh Ayyy bayılazaaaaaam yeter artık neden böyle önemli bir sahneye Rüyamsın şarkısı eşlik etmedi :hıh İlla bir şeylerin eksik olması mı gerek :hıh
bayılma zeynepçanım aksine bayram yap rüya ahmete baba dedi:happy0064
rüyamsın şarkısı o sahneye çok uyuyordu haklısın ama o kadar sevindimki bu ayrıntı hiç aklıma bile gelmedi inşallah ilerde daha nice rüyamsınlar tanırız en zor kısım atlatıldı rüya gerçek babasını tamamen tanıdı hele birde yaseminle necdet hapisten çıksın bundan sonrası çok daha güzel olacaktır:img-yes:
dimple_burcu 16-11-07, 23:17 Ben bölüme değil de Rüya nın SANA GÜVENİYORUM BABACIĞIM sözüne yorum yapacağım..
Sonunda söyledi babacığım dedi ya kulaklarıma inanamadım,hayretim şaştı.Ben mahkemeyi kazanamazlar ve Rüya daha sonra üzülme baba der sanıyorum..Hiç beklemezdim Rüya dan böyle bişey.Peki düşündünüz mü bu küçük cadı Necdet e ne dicek??Benim aklıma o geldi.Amaaaaan ne önemi var Ahmet e gerçek babasına baba dedi ya yeter.Şimdi Ahmet o gazla davayı kazanır dimi.Ohh ohh ne güzel olur :)
Başka da bişey demicem.Amacımıza eriştik mutluyuz :D
Vallahi bayram bugün bayram ohh be rahatladık sonunda :img-in_lo:happy0064 Bu kadar kolaymış meğer ...yalnız Necdet çıkınca Rüya'yı seveceği sırada "Necdet" derse işte o zaman görün şenliği Dilşat artık Rüya'nın da saçını başını yolar yalnız ona çok sinir oldum bu bölüm :hıh :dito
Yasemin'e çok acıdım neydi o hal ....burda kaç defa yaklaşık 99999999 kez filan onu öyle yolmak istemiştim ama :hıh Şaka bir yana çok kötüydü ya o sahnede gözlerim doldu özellikle Ahmet'in onu gördğü an Yasemin'de suçlu gibi kafasını eğdi o insanlardan nefret ettim :hıh
cok begendım cook cok mutluyum...zaten beklıordum boyle bırsey dıyecegını bence o kadar zor olmadı ahmetı kabul etmesı ahmetın hıkaye okurkenkı haline bayıldım!!! yasemin ve necdet aglanılacak gıbıydı hele de bırbırlerını ılk gorduklerınde...:(:( denız de matrak ya ıkı dkda hapse yanına gıttı mısafırlıge gıder gıbı..."sana güveniyorum babacım" kulaklarımda cınlıo of bu dizi hiç bitmese hiç!!!
Bu bölümü çok beğendim.
Necdet'i ve Yasemin'i fena hırpalamışlar üzülmedim değil.
Hadi Necdet'i dövdüler anladım ama bir kadını dövmeleri çok acı.
O zamanları yaşamadık bilmiyoruz ama seyrederken bu yaşananların bir kurgu değilde gerçek olduğu bilmek insanı üzüyor.:icon_sorr
Ama Yasemin'i bir dizi karakteri olarak ele alınca istemeden şunu düşündüm.
Ahmet'in ahı tuttu.
Ahmet kızı olduğunu ilk öğrendiği zaman Yasemin'e kızından ayrı kalınca anlarsın demişti.
Umarım Yasemin ve Necdet belki bu uzun ayrılık sayesinde Ahmet'i anlarlar.
Şimdi onlarda Rüya'dan ayrı Ahmet'in bir kızı olduğunu öğrendikten sonra deli gibi kızına kavuşmak için gösterdiği çabayı anlarlar herhalde.
Ahmet geçen hafta Necdet'e sende çok acı çektin değil mi diyerek az da olsa onu anladığını belirtmişti.
Anlaşılan anlama sırası Yasemin ve Necdet'te.
Necdet ve Yasemin hapisten çıktıktan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.
Işık Deniz'e dediklerinde çok haklıydı.
Bu kez Deniz haksız hemde çok fena halde haksız.
Tamam o arkadaşları için iyilik yapmak istedi ama suçsuz iki insanın aylarca hapis yatmasına sebep oldu.
Yasemin ve Necdet hapisten çıkana kadar Deniz vicdan azabı çeker gibime geliyor.
Deniz'in durumu birazda bir musibet bin nasihattan iyidir sözü gibi oldu.
Ayrıca sokağa çıkma yasağını ihlal edip Necdet'in yanına gitmesine güldüm.
Hadi girdin hapise gördün Necdet'i ne oldu yani alem bu çocuk.
Ahmet nasılda onları kurtarmak için çırpınıyor ve sonunda kurtaracak da.
Necdet odaya ilk girdiğinde Ahmet'in yüz ifadesine bittim nasılda şaşırdı,şok oldu.
Yasemin'i görünce ayrı perişan oldu zaten.
Rüya ile yanyana yatmaları çok güzeldi.
Rüya şu anda sadece Ahmet'e güveniyor onunla aynı odada yatmak istemesinin sebebi de bu bence.
Rüya'nın Ahmet'in çalışma odasına gelip ne yapıyorsun demesi Ahmet'in de annen ve Necdet'i kurtarmak için çalışıyorum dediğinde Rüya'nın bende sana yardım edebilir miyim deyişi çok şirindi.:)
Sevim'le Mehmet'te nihayet Ali'yi evlat edindiler.
Sevim pek heyecanlı Selma'nın dediği gibi anne oluyor.:)
Bu Ali'nin yakın arkadaşı da Rüya olacak anlaşılan.
Işık'ın evlilik olayı ertelenecek belli ki.
Daha söz,nişan bile olmadı bu gidişle olaylardan dolayı uzun bir süre olamayacak gibi gözüküyor.
Ama şu bir gerçek ki Deniz'in Necdet ve Yasemin olayından sonra Işık kendi hayatına Deniz'i hiç karıştırmaz,söz söyletmez ne de olsa şu anda Deniz mimli.:)
Şu Rıza bey'in de ne kaderi varmış hapishanelerden kurtulmuyor.
Yıllar önce o içerdeydi kızı onu ziyarete gelmişti ama şimdi ise tam tersi.
Adamcağızın hapishanede Yasemin'i ziyaret ettiği sahnede ki hali çok kötüydü.
Keriman'ın da topuğuna sıktılar ee mafya bu acımaz sıkar adamın topuğuna.:)
Topal falan kalmaz umarım sonra şarkıcılık falanda yapamaz mazallah.
Rüya'nın hapsihanede öz babası yanındayken Necdet'e baba demesi Ahmet'e nasılda dokundu.
Yasemin'in haline acımaya başladım diyebilirim kaç bölümdür kızdığım,demediğimi bıraktığım Yasemin'in haline önce oh dedim sonra yazık demeye başladım.:)
Bol Ahmet ve Rüya sahnesi olmasına çok sevindim.
Ahmet'in ne kadar iyi bir baba olacabileceğini gördük.
İlgili,kızının üzerine titreyen,süper bir baba.:)
Rüya'nın elinde tepsi ile Ahmet'e kahvaltı getirmesi çok güzeldi.
Sana güveniyorum babacım ayy bu ne güzel bir sözdür.:img-in_lo
Ahmet'te şok oldu valla aldığı bu gazla değil Yasemin'le Necdet'i onların mapus
arkadaşlarını bile kurtarır Ahmet.
Ya inşallah Rüya bunu gerçekten demiştir yani Ahmet Yasemin ve Necdet'i kurtarınca Necdet'e baba diye koşup sarılmaz yoksa bu durum Ahmet'in içine oturur.
Ahmet'in davaya odaklanıp canla,başla çalışması Rüya'yı da etkiledi sonunda kız gerçekleri gördü.:)
Rüya Ahmet'e baba deyince dondum kaldım Rüya bir gün bunu diyecekti ama bir anda duyunca şaşırdım.:blink:
Bir süre baba dedi,baba dedi deyip durdum.
Hani bir mama reklamı vardı ya adam baba dedi diyordu kadın hayır mama dedi.
Ben o reklam filminde ki adam gibi oldum baba dedi,baba dedi diye sayıklayıp durdum.:img-hyste
(Bölüm yorumum baya bir uzun oldu sabır edip okuyanlara teşekkürler.:))
hekimoglu64 16-11-07, 23:20 eeee necdet'e ne diyecek şimdi....
...
valla necdetede baba der ona birden necdet abi demesi tuhaf olur bunca yil baba demis bence her ikisinde baba diyecek ben senarist olsaydim bu diziyi valla cok acili seyler yazardim sadece yaseminimi mutlu olmasi icin brseyler yazardim hahahahah saka ya benim bugün baya nesem yernde siz anlayisli arkadaslarima saka yapiyorum iste
saygilar......
Neredeyse yaseminle necdetin hapse girdiğine sevineceğim,bu 2 ay boyunca ahmetle rüyanın bağları çok kuvvetlendi,sonunda "sana güveniyorum babacığım" diyeceğini tahmin etmezdim,ahmet mahkemede söyleyeceklerini unutmasa iyidir:img-pilot
resimseçici 16-11-07, 23:24 SANA GÜVENİYORUM BABACIĞIM
harika bir bölüm izledik. kesinlikle her sahnesi çok iyiydi. Ellerinize sağlık ekip.
Özellikle Yasemin, Necdet ve Ahmet'in performansları çok çok iyiydi. Hele ki Yaseminin işkence sonrasında ahmetle konuşması ve kızı ile kavuşması beni acayip etkiledi.
Bir şeyi çok merak ediyorum Acaba, acaba bu işkenceleri yapanlar ve yapmaya devam edenler son nefeslerini nasıl verecekler. Ananem hep söyler Allahım bana son nefesimi rahat verdirt diye. Ve derki:zamanı gelince herkes hesap verecek. Eğer dedikleri doğruysa; Allah yardım etsin onlara son nefeslerini verirken
ahmette cüppesiyle öyle salına salına gelirken pek bir MMC idi canım biz bile ufak çaplı kalp spazmları geçirdik rüyanın birde babası kız sevmeyip ne yapacak:img-in_lo
ahmet rüyaya hikaye okurken biraz heyecanlı gibiydi, rüyanın dosyalama yaparken uyuya kalması ve ahmetin onu öperek yatmaya götürmesi çok hoştu rüyanın ahmete yaseminle tanışmalarını ve ilişkilerinin nasıl başladığını sormasıda onu kabullenmeye başladığının en önemli göstergesiydi:img-yes:
birde rüyanın yaseminlere ve diğer herkese gururla ahmete bende yardım ettim demeside hoşuma gitti hem yaseminle necdet için birşeyler yapabilmenin mutluluğunu,hamde ahmetle olmanın rahatlığını yaşıyor gibiydi:img-in_lo
bu bölüm çok güzeldi çok emeği geçen herkesin ellerine sağlık:good:
bir_adı_yok 16-11-07, 23:26 yaşar la ışık'ın önüne ilk engel çıktı...
bakalım sıradaki engeller ne olacak..
daha etkili engeller çıkar sanırım ışık ve yaşar cephesinde
ve bunlar evlenemezler büyük ihtimal...
Bu bölümü çok beğendim.
Necdet'i ve Yasemin'i fena hırpalamışlar üzülmedim değil.
Hadi Necdet'i dövdüler anladım ama bir kadını dövmeleri çok acı.
O zamanları yaşamadık bilmiyoruz ama seyrederken bu yaşananların bir kurgu değilde gerçek olduğu bilmek insanı üzüyor.:icon_sorr
Ama Yasemin'i bir dizi karakteri olarak ele alınca istemeden şunu düşündüm.
Ahmet'in ahı tuttu.
Ahmet kızı olduğunu ilk öğrendiği zaman Yasemin'e kızından ayrı kalınca anlarsın demişti.
Umarım Yasemin ve Necdet belki bu uzun ayrılık sayesinde Ahmet'i anlarlar.
Şimdi onlarda Rüya'dan ayrı Ahmet'in bir kızı olduğunu öğrendikten sonra deli gibi kızına kavuşmak için gösterdiği çabayı anlarlar herhalde.
Ahmet geçen hafta Necdet'e sende çok acı çektin değil mi diyerek az da olsa onu anladığını belirtmişti.
Anlaşılan anlama sırası Yasemin ve Necdet'te.
Necdet ve Yasemin hapisten çıktıktan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.
Işık Deniz'e dediklerinde çok haklıydı.
Bu kez Deniz haksız hemde çok fena halde haksız.
Tamam o arkadaşları için iyilik yapmak istedi ama suçsuz iki insanın aylarca hapis yatmasına sebep oldu.
Yasemin ve Necdet hapisten çıkana kadar Deniz vicdan azabı çeker gibime geliyor.
Deniz'in durumu birazda bir musibet bin nasihattan iyidir sözü gibi oldu.
Ayrıca sokağa çıkma yasağını ihlal edip Necdet'in yanına gitmesine güldüm.
Hadi girdin hapise gördün Necdet'i ne oldu yani alem bu çocuk.
Ahmet nasılda onları kurtarmak için çırpınıyor ve sonunda kurtaracak da.
Necdet odaya ilk girdiğinde Ahmet'in yüz ifadesine bittim nasılda şaşırdı,şok oldu.
Yasemin'i görünce ayrı perişan oldu zaten.
Rüya ile yanyana yatmaları çok güzeldi.
Rüya şu anda sadece Ahmet'e güveniyor onunla aynı odada yatmak istemesinin sebebi de bu bence.
Rüya'nın Ahmet'in çalışma odasına gelip ne yapıyorsun demesi Ahmet'in de annen ve Necdet'i kurtarmak için çalışıyorum dediğinde Rüya'nın bende sana yardım edebilir miyim deyişi çok şirindi.
Sevim'le Mehmet'te nihayet Ali'yi evlat edindiler.
Sevim pek heyecanlı Selma'nın dediği gibi anne oluyor.
Bu Ali'nin yakın arkadaşı da Rüya olacak anlaşılan.
Işık'ın evlilik olayı ertelenecek belli ki.
Daha söz,nişan bile olmadı bu gidişle olaylardan dolayı uzun bir süre olamayacak gibi gözüküyor.
Ama şu bir gerçek ki Deniz'in Necdet ve Yasemin olayından sonra Işık kendi hayatına Deniz'i hiç karıştırmaz,söz söyletmez ne de olsa şu anda Deniz mimli
Şu Rıza bey'in de ne kaderi varmış hapishanelerden kurtulmuyor.
Yıllar önce o içerdeydi kızı onu ziyarete gelmişti ama şimdi ise tam tersi.
Adamcağızın hapishanede Yasemin'i ziyaret ettiği sahnede ki hali çok kötüydü.
Keriman'ın da topuğuna sıktılar ee mafya bu acımaz sıkar adamın topuğuna.
Topal falan kalmaz umarım sonra şarkıcılık falanda yapamaz mazallah.
Rüya'nın hapsihanede öz babası yanındayken Necdet'e baba demesi Ahmet'e nasılda dokundu.
Yasemin'in haline acımaya başladım diyebilirim kaç bölümdür kızdığım,demediğimi bıraktığım Yasemin'in haline önce oh dedim sonra yazık demeye başladım
Bol Ahmet ve Rüya sahnesi olmasına çok sevindim.
Ahmet'in ne kadar iyi bir baba olacabileceğini gördük.
İlgili,kızının üzerine titreyen,süper bir baba.
Rüya'nın elinde tepsi ile Ahmet'e kahvaltı getirmesi çok güzeldi.
Sana güveniyorum babacım ayy bu ne güzel bir sözdür
Ahmet'te şok oldu valla aldığı bu gazla değil Yasemin'le Necdet'i onların mapus
arkadaşlarını bile kurtarır Ahmet.
Ya inşallah Rüya bunu gerçekten demiştir yani Ahmet Yasemin ve Necdet'i kurtarınca Necdet'e baba diye koşup sarılmaz yoksa bu durum Ahmet'in içine oturur.
Ahmet'in davaya odaklanıp canla,başla çalışması Rüya'yı da etkiledi sonunda kız gerçekleri gördü.
Rüya Ahmet'e baba deyince dondum kaldım Rüya bir gün bunu diyecekti ama bir anda duyunca şaşırdım
Bir süre baba dedi,baba dedi deyip durdum.
Hani bir mama reklamı vardı ya adam baba dedi diyordu kadın hayır mama dedi.
Ben o reklam filminde ki adam gibi oldum baba dedi,baba dedi diye sayıklayıp durdum
(Bölüm yorumum baya bir uzun oldu sabır edip okuyanlara teşekkürler.:))
Melalçan harika yazmışsın tebrik ederim seni çok uzundu ve söylemek istediğim her şey burda :)Ellerine sağlık :img-in_lo
Yasemin'in" öfkelendiler " diyişi bana çok dokundu soldan soldan geldiler bana :hıh Çok acıydı ikisinin de yaşadığı :hıh
Deniz' çok güldüm bu çocuk beni öldürecek:img-hyste madem yasak ihlalinden içeri girecek kadar akıllısın nasıl oldu da takip edileceğini düşünemedin anlamadım orda bir mantık hatası var gibime geliyor :icon_whis
Ve haklısınız arkadaşlar Rüya'nın Ahmet'i gördüğü sahne süperdi biz de onun gözüyle Ahmet'i gördük (gerçi bizim onu öyle görmediğimiz an var mı ??:img-blush:img-pilot) işte dedim Ahmet Rüya'nın "Süper Hero'su" oldu :img-blush Bu daha ne ki inşallah Rüya'nın sözüyle şoka girip kalmazsa mahkemeyi de kazanırsa o zaman değmeyin Ahmet'in keyfine :img-icecr
Slm arkadaslarr
Cok gzl bi bolum izledimm cok ama cok bgndimm..yasemin ve necdetin hapiste olmaları grcktn uzucu hiç bi sucları yok oysaki=( umarım cbuk cıkarlar.çok duygu yuklu sahneler wardı özellikle ziyaret sahneleri çok gzldi ve tbi final mükemmeldii!!!!ahmet ve ruya çok yakınlaştılar bunu bekliodum ama bu kdr cabuk diill çok ama çok sevindim babacım dedi ona ve çok içten gelerek ahmetin yuz ifadesine bittim bnce bölümün en gzl sahnesiydi en duygu yuklu en sevindirici olayı buydu=)....!!!!
aaa ali ile rüyayı unutmayalım...cok tatlılardı..
yaseminin hapiste kzıının cızdıgı resme bakması fln da hoştu ya ben necdetın o halını unutamıyorum nasıl yapılmıs?? :(:(
ayrıca ben sımdıden soyle bırsey dusunuyorum yıne de dusuncelerınızı beklıyorum...
( daha erken ama ) final olursa en sonunda bu hayatı yasamıslarsa o kısılerın resım slaytı gıbı bırsey olsa ne guzel olur...gormek ısterdım...
hekimoglu64 16-11-07, 23:31 yaşar la ışık'ın önüne ilk engel çıktı...
bakalım sıradaki engeller ne olacak..
daha etkili engeller çıkar sanırım ışık ve yaşar cephesinde
ve bunlar evlenemezler büyük ihtimal...
ne engeli yaseminle necdetin hapis olayini kas ediyorsan merak etme haftaya cikarlar isikla yasar evlenmemliler bence cünki dizinin en masum cifti en yakisan cifti bence yaseminimi cok seviyorum ama ahmetede necdetede yakistariamiyorum benim yaseminime daha iyi erkek oyuncu lar yakisir keske cansel elcinin yerinde baska biri olsaydi bu benim fikrim
saygilar.......
bu nasıl bir bölüm sonudur yahuu....içim bi fena oldu ahmet in gözündeki mutluluk mu denir şaşkınlık mı denir atrtık neyse o ifade..çok çok güzel bir bölümdü ahmet in rüyrüyanın üstüne titremesi onun necdet e baba dediğinde hissettiği boşluk..
acayip etkilendim yine....
çalıkuşu78 16-11-07, 23:32 inanamıyorum hala yerimden fırladım sevinçten.. bu kadarmı güzel olurdu beklediğimiz sahneydi.. ne kadar çok bekledik.. aşerdik adeta bu sahne için.. ahmet ve rüya rolündeki oyuncuları çokkk tebrik ediyorum.. gerçek gibi yaşattılar bize o sahneyi.. ben de bu bölümü genel olarak beğendim.. en çok üzüldüğüm yer rüyanın aliye benim babam annem de hapiste dediği andaki ahmetin yüz ifadesi ve hüznü oldu..
sude_burcu 16-11-07, 23:34 ne engeli yaseminle necdetin hapis olayini kas ediyorsan merak etme haftaya cikarlar isikla yasar evlenmemliler bence cünki dizinin en masum cifti en yakisan cifti bence yaseminimi cok seviyorum ama ahmetede necdetede yakistariamiyorum benim yaseminime daha iyi erkek oyuncu lar yakisir keske cansel elcinin yerinde baska biri olsaydi bu benim fikrim
saygilar.......
vala bence beren cansel ve okan gibi iki muhtesem oyuncuyla basrolu paylastıgı ıcın kendını sanslı saymalı... ikisi de oyle kusursuz oynuyorlar ki ben de bazen berenin onların yanında sönük kaldıgını dusunuyorum bu da benım fikrim tabi:img-wink:
neyse bundan sonra buyuk ihtimal mahkeme olumlu sonuclanır ve ahmet-yasemin-ruya yenı hayatlarına baslarlar canımın ici necdetim de insallah cook mutlu olur...o herseyin en iyisine layık vala:)
bir_adı_yok 16-11-07, 23:34 ya necdet'in sandalyeden düşme sahnesi ne oldu..yoksa ben mi? kaçırdım..
sakın haftaya demeyin..öyle sahneler görmek istemiyorum birdaha...
.....
dizinin tek güldüren sahnesi denizin şıp diye hapse hemde necdet'in yanına giri vermesiydi..
Melalçan harika yazmışsın tebrik ederim seni çok uzundu ve söylemek istediğim her şey burda :)Ellerine sağlık :img-in_lo
Yasemin'in" öfkelendiler " diyişi bana çok dokundu soldan soldan geldiler bana :hıh Çok acıydı ikisinin de yaşadığı :hıh
Deniz' çok güldüm bu çocuk beni öldürecek:img-hyste madem yasak ihlalinden içeri girecek kadar akıllısın nasıl oldu da takip edileceğini düşünemedin anlamadım orda bir mantık hatası var gibime geliyor :icon_whis
Ve haklısınız arkadaşlar Rüya'nın Ahmet'i gördüğü sahne süperdi biz de onun gözüyle Ahmet'i gördük (gerçi bizim onu öyle görmediğimiz an var mı ??:img-pilot) işte dedim Ahmet Rüya'nın "Süper Hero'su" oldu :img-blush Bu daha ne ki inşallah Rüya'nın sözüyle şoka girip kalmazsa mahkemeyi de kazanırsa o zaman değmeyin Ahmet'in keyfine :img-icecr
Zeynep'cim aylar sonra Yasemin'e acımama sebep olan sahneler vardı.
Belki de seyrederken bu izlediklerimiz ve daha fazlası yıllar önce gerçekten yaşandı diye düşündüğüm için acıdım bilmiyorum.
Deniz bu bölüm alemdi zaten kendini affettirmeyi çok iyi biliyor.:)
Ahmet bence mahkemeyi kazanacak ve Rüya'nın kahramanı olacak.
Deniz'in tutuklanıp hemen Necdet'in yanına düşmesi bana biraz saçma geldi ama çok takılmadım çünkü bu bölüm çok güzeldi böyle kusurlar olur artık napalım.
Arwen valla ağır çekip cübbeli Ahmet beni de fena çarptı hala kendime gelemedim.:img-in_lo
O nasıl salınış,bakış gelişti bilemiyorum valla hala o sahnede kaldım.
Yönetmenimizden rica ediyorum bir daha böyle sahneler çekmesin bizlerin sağlığını düşünsün.:img-hyste
Rüya "babacığım "dedi Ahmet'e.. E Ahmet de bu gazla girer ve kurtarır Yasmin ve Necdet'i
Ay o ne vahşetti yaa Necdet'i ve Yasemini döve döve yaraladılar o yıllarda yaşayanları çok iyi anlıyorum kimisini ailesi kazandığı halde üniversiteye yollamamış kimisi iş hayatında ilerleyememiş kimisi böyle bir yanlış anlaşılma ile içeri atılıp yıllarca işkence görmüş..yazık günah yaa
Güzel ülkemizin üzerinde bunlar da yaşanmış ne kadar acı verici
Deniz tam bir çılgın nasıl girdi hapse
Önce kızmıştım ama sonra öyle üzgün durduğunu görünce acıdım Denize
Kerimanı vurdular ee sonra ne oldu hiç göremedik (gerçi merak da etmiyorum )
Ayy bir de Ali ağladı ya yüz ifadesi çok üzdü beni çok acıdım
AYY RÜYA AHMETE BABA DEDİ YAA..KEŞKE 1 DAKİKACIK DAHA DEVAM ETSEYDİ DİZİ ORDA BİTİRİLİR Mİ YAAA..HEVESİMİZ KURSAĞIMIZDA KALDIII
askasurguncu 16-11-07, 23:38 ya necdet'in sandalyeden düşme sahnesi ne oldu..yoksa ben mi? kaçırdım..
.....
dizinin tek güldüren sahnesi denizin şıp diye hapse hemde necdet'in yanına giri vermesiydi..
bende o sahneyi merak ettim yoksa haftayami belki yasemini
birakirlar nejdeti birakmazlar o sahneyi bosuna cekmediler herhalde:icon_whis
ya necdet'in sandalyeden düşme sahnesi ne oldu..yoksa ben mi? kaçırdım..
.....
necdetin düştüğü sahneyi vermediler canım kesmişler o kadarı ağır olup deyip yayınlamaktan vazgeçmiş olabilirler
denizin hemencecik hapse üstelik birde necdetin kaldığı koğuşa girmesi gerçekten komikti ama oradada mahkumlar arasında gidip gelip birşeyler anlatıyordu bu çocuk oradada rahat durmayacak diye bir an içimden geçirmedim değil
SANA GÜVENİYORUM BABACIĞIM!
Ahmet bu moralle değil Yasemin ve Necdet'i kurtarmak ipten bile adam alır.
Merak ediyorum hapis faslı bitince Yasemin ve Necdet'i nasıl ayıracaklar.
Birleşirlerse dizi nasıl devam edecek?
Evet rüyayla ali sahneleri çok şirindi gerçekten,birbirlerine hemen ısındılar,sıkı arkadaş olacakları kesin.
en çok denize sinir oldum bu bölüm,düşüncesizliği yüzünden hem başkalarının hemde kendi başını derde sokuyor,farkında değil boşuna uğraşıyor.
sana güveniyorum babacığım,ben bu cümleye birkaç gün takılırım artık:happy0064
Yasemin ve Necdet'e Ahmet'in çektikleri için ne kadar kızsam da, e o kadar şeyden sonra bu da bir bedel olabilir, diye düşünmüş olsam da, çok acıdım:icon_sorr
Kötü, çok kötü...Suçsuz yere bu muameleyi görmeleri...
Hele bir bayanın bu şiddete maruz kalması...
Bunlara rağmen yüzlerinde gülümseme vardı...Yine de iyi görünüyorlardı.
Psikolojik açıdan çok büyük darbeler bunlar.
Yaşamlarını etkilemeli ve senarist de bunu yansıtmalı önümüzdeki bölümlerde...
Evet o sahne yoktu sahiden de yoksa ben mi görmedim o sahne kesilmiş sanırım :icon_whis:icon_whis
Sevinçten aklıma bir şey gelmiyor ki yarına kadar düzelirim inşallah :img-in_lo
Rüya Ahmet'e "baba " dedi Rüya doğduğu andan beri bunu bekliyordum :img-pilot Hem de "babacım " dedi :img-in_lo Ahmet'in yüz ifadesi çok güzeldi böyle şaşırmayla karışık bir duygu yoğunluğu :img-cray:
Yalnız ben Deniz'in Defne'nin evinde kalmasına ve kimsenin bir şey dememesine hala şaşıyorum çok ilginç :icon_whis
Arwen valla ağır çekim cübbeli Ahmet beni de fena çarptı hala kendime gelemedim.:img-in_lo
O nasıl salınış,bakış gelişti bilemiyorum valla hala o sahnede kaldım.
Yönetmenimizden rica ediyorum bir daha böyle sahneler çekmesin bizlerin sağlığını düşünsün.:img-hyste
sorma melalciğim kalbim yerinden fırlayacakmış gibiydi öyle ağır çekim üstüne üstüne gelen cüppe giymiş MMC bir erkek allahım dedim sen aklıma mukayyet ol (aman cazgırlar duymasın:icon_whis )
ama bence yönetmenimiz bu sahnelerden bol bol çeksin eee güzele bakmak sevaptır derler bol bol ahmete bakıp sevap kazanırız:img-in_lo
Rüya o anlık için demedi yani içinde geldi diye dedi bence rüya Ahmet'in ne kadar calıştıgın gördü gunlerce ve ona yardım ett:) Annesin ve necdeti kurtacak bir kahrman olarak görüyo hele bide kurtardım Kahrmanı olacak zaten kahramanı ve son sahne de İçinden Baba demek geldigi için demiştir o anlık degil bence sonradan Necdet baba diyecegin sanmıyorum ne der orayı nasıl baglarlar hiç bir fikirim yok hele Ahmet'in yürdügü anda agır cekimde Rüya Ahmet'e nasıl bakıyodu onu gözünde bir kahrman Ahmet bu bölüm harikaydı Ahmet Ve rüya sahneler ve sonu muhtesemdi
Keriman ne oldu bu arada...
Topuğuna sıktılardı değil mi onun, ama Rıza sabah keyifle kahvaltı yapıyordu.
Sahneler mi karıştı yav:img-pilot
ben bide rüyanın kabusla uyandığı yeri çok beğendim.. ahmet nasılda sarıldı rüya'ya.. :img-in_lo:img-in_lo
tabi benim annemle babam hapiste dediği yerde ahmet'in bakışıda çok kötüydü.. hangi baba dayanabilir buna..ama son sahnede rüya durumu çok iyi kurtardı:happy0064:happy0064
ama bundan sonra ne olacağınıda çok merak ediyorum.. necdet dışarı çıktıktan sonra ona ne diyecek.. umarım orayı iyi bağlarlar.. öz babasına kaç yıl ahmet dedi bundan sonra onada necdet diyiversin..
bir_adı_yok 16-11-07, 23:45 Yalnız ben Deniz'in Defne'nin evinde kalmasına ve kimsenin bir şey dememesine hala şaşıyorum çok ilginç :icon_whis
ya bende anlamıyorum ki..
birşey mi empoze etmeye çalışıyorlar...
deniz defne'ye diyor ki; hadi sen git yat bende birazdan gelirim...
sanki 40 yıllık karı koca...
ya kusura bakmasınlar ama her şey usulünce güzel...
bunlar devamlı bir ardalar..evlensinler bari...
ahmet ve yasemin'i anlıyorum ..çünki onların durumu çok farklı ve onlar fırsat olsa, uygun zaman olsa zaten hemen evlenecekler...
ama deniz ve defne çok saçma ..
hem o zamanda hem bu zaman da...gerek yok bence...
SANA GÜVENİYORUM BABACIĞIM
harika bir bölüm izledik. kesinlikle her sahnesi çok iyiydi. Ellerinize sağlık ekip.
Özellikle Yasemin, Necdet ve Ahmet'in performansları çok çok iyiydi. Hele ki Yaseminin işkence sonrasında ahmetle konuşması ve kızı ile kavuşması beni acayip etkiledi.
Bir şeyi çok merak ediyorum Acaba, acaba bu işkenceleri yapanlar ve yapmaya devam edenler son nefeslerini nasıl verecekler. Ananem hep söyler Allahım bana son nefesimi rahat verdirt diye. Ve derki:zamanı gelince herkes hesap verecek. Eğer dedikleri doğruysa; Allah yardım etsin onlara son nefeslerini verirken
İşkencecilerde vicdan olmadığı için son nefes hesabı yapmazlar.Allah onlara yardım etmesin bence.Herkese hak ettiğini versin.Hatta son nefeslerini verirken işkence ettikleri bedenlerin çektiği tüm acıların hepsini kendi bedenlerinde hissetsinler.
Necdet ve Yasemin karakterleri gerçekten başarılıydı.Hele,Ahmetin Necdeti ilk gördüğü sahne de Okan YALABIK inanılmaz bir performans gösterdi.Yürümekte güçlük çekiyordu.Yaşadıklarından dolayı,şaşkın ve hafif sıyırmış bir profili çok güzel canlandırdı.Beren'ide beğendim.Pamuk Prenses hallerinden sıyrılmıştı.Çektiği acıyı ve perişanlığı gözlerinden okunuyordu.Alkış:img-yes:
Ahmet ve yaseminin yakın bi donemde brlesceklerini dusunuorm öncelikle cunku dizinin tek teması onlar ve ayrılıkları diil.diziyi onlar brleşince de uzun sure dewam ettirecek konu var.ki bnce artık brlessinler=)
Necdet hapisten çıktıktan sonra Rüya ona baba diye sarılırsa Ahmet kötü olur.
Şimdi kızda ikilemde kalacak Necdet çıkınca ona ne diyecek.
Bir anda Necdet diye koşarsa bu sefer Necdet şoku yaşayacak.
Valla o sahneyi merakla bekliyorum bakalım Rüya Necdet'e ne diyecek.
Artık Ahmet'e baba dedi herhalde bundan sonra vazgeçtim ben yine Ahmet diyeceğim demez.
bence o sahnede rüyamsın şarkısının olmayışı isabetli olmuş
neden dersen şöyle ki "rüyamsın "şarkısının sözleri çok acıklı
hayat sana sözüm yok
derdimden derbederim
hercai gecelerde
rüyamsın görmediğim
ve diğer dizelerinde hep üzüntülü sözler var
Ahmet Rüyadan en çok istediği bekleidği baba kelimeisni duyduğu an kalben bayram yaptı üzücü şeyler düşünülmezdi
zaten hepimiz kalakaldık şahsen ben hiç beklemiyordum senaristler bizi de şaşırttılar
hepimiz mahkemeden sonra baba der diye bekliyorduk
ama rüya hem mahkemeden önce dedi hem de baba değil babacığım dedi:happy0064
böylece biz de ahmetin şaşırdığı anda aynı ahmetin surat ifadesine sahiptik:img-yes:
ay halen yüreğimden aklımdan çıkmıyor babacığım deyişi
Hala inanamıyorum zeynep,badger,merveçan,shevek ve tüm hs fanları iyi misiniz:img-icecr Şahsen ben pencereden kırmızı kar mı yağdı diye bakmaktan kendimi alamadım. Yıllardır beklediğimiz tek bir sözcük; babacım...:img-in_lo
Ahmet'i Rüya'nın gözünde yansıtmaları çok güzeldi. :img-blush
Hala şoktayım ben daha sonra der; hatta hiç demez diye bekliyordum:icon_whis
emoss imzana yazmışsın bende hemen yazacağım:good:
sorma melalciğim kalbim yerinden fırlayacakmış gibiydi öyle ağır çekim üstüne üstüne gelen cüppe giymiş MMC bir erkek allahım dedim sen aklıma mukayyet ol (aman cazgırlar duymasın:icon_whis )
ama bence yönetmenimiz bu sahnelerden bol bol çeksin eee güzele bakmak sevaptır derler bol bol ahmete bakıp sevap kazanırız:img-in_lo
melal haklı valla,çekmesin böyle şeyler insanın şekli şemali kaarışıyo.. o sahne başladığında babam pis pis baktı bana, ahmet'i kıskanıp diziyi izletmez falan,allah korusun..
ayy o sahneden bir sürü gif yapılır inşallah..
Hala inanamıyorum zeynep,badger,merveçan,shevek ve tüm hs fanları iyi misiniz:img-icecr Şahsen ben pencereden kırmızı kar mı yağdı diye bakmaktan kendimi alamadım. Yıllardır beklediğimiz tek bir sözcük; babacım...:img-in_lo
yaz canım yaz.. herkes okusun o cümleyi..
gözlerim doldu birden,duygu geldi bana
bir_adı_yok 16-11-07, 23:48 ayrıca yasemın ve necdet hırpalandı ben bır de evlerı oylece savurmalarına sastım cok dagıttılar gunluk noldu:D:D kım topladı evı
evi dağıttıkları yetmiyormuş gibi
birde hala; iyice arayın diyor...
aranacak yer mi bıraktınız..didik didik olmuş işte her taraf...
Sırtında pelerini ile Rüya'nın gözünde süzülerek zor durumda olan Yasemin ve Necdet'i kurtarmaya gelen 70'li yılların SüperMan'i...
Rüya'nın gözünde slowwmotion gelişini görünce anladım bir şeyler olacağını... O dakikadan sonra "hadi baba de!!! hadi hadi hadi!!!" dediğimi hatırlıyorum. Ve son cümleyi duyduğumda da olduğum yerde kaldım. Gözyaşlarıma engel olamadım. Ahmet'i öyle bir yerde durdurdular ki durdurmasalar adam belki de bayılacaktı. Belki de dönüp kızına sarılacak ve "kızııım" diye bağrına basacaktı.
Bölüm boyunca o kadar dikkatliydi ki Ahmet... Rüya'ya "kızım" demedi hiç. "Rüyacım" dedi. "Canım" dedi. Ama "kızım" demedi. O kadar dikkatliyi ki... Onu incitmekten o kadar çok korkuyordu ki... Hep temkinli davrandı!
Yasemin'i ona anlatırkenki hali çok güzeldi. Uzaklara dalıp onu düşlediği o kadar çok belli oluyordu ki! :icon_sorr
İstediğim gibi kötü şeyler ilk yarıda oldu geçti. Sonrasında buruk da olsa güzellikleri izledik. Ve eminim bu kare tamamlanacak ve Yasemin ordan çıkacak. Ve Ahmet-Rüya-Yasemin el ele ayrılacak hapishane kapısından! :img-in_lo
Bir de bu sahnenin devamını merak ediyorum. Rüya'nın yanındakilerin tepkilerini... Ki Selma eminim ağlayacaktır. Ahmet de dönüp kızından son bir güç alıp pelerinini savurarak salona girecek ve kötüleri alt edecektir. :good:
Bu gece buruk ama mutlu uyuyacağız sanırım. bye
ışıkla yaşarın arasına daha başka engellerde gireceğe benziyor ama yaşar ailesine onun resmini yolladığını ve ailesininde çok beğendiğini söylediğinde ne kadar gururlu ve mutluydu
birde ülkü ocağında yaşarı daha iyi buldum özellikle türklük ve din tanımlamalarında birde toplantıya gelen adama kavgayı değil okumayı seçtiğini belirtir cümleler sarfetti ya o ocak başkanımıdır nedir yaşara çok pis baktı o adamı zaten gözüm tutmuyor ileride önünde engel olarak görüp yaşara bile bir fenalık yapabilir
askasurguncu 16-11-07, 23:51 İşkencecilerde vicdan olmadığı için son nefes hesabı yapmazlar.Allah onlara yardım etmesin bence.Herkese hak ettiğini versin.Hatta son nefeslerini verirken işkence ettikleri bedenlerin çektiği tüm acıların hepsini kendi bedenlerinde hissetsinler.
Necdet ve Yasemin karakterleri gerçekten başarılıydı.Hele,Ahmetin Necdeti ilk gördüğü sahne de Okan YALABIK inanılmaz bir performans gösterdi.Yürümekte güçlük çekiyordu.Yaşadıklarından dolayı,şaşkın ve hafif sıyırmış bir profili çok güzel canlandırdı.Beren'ide beğendim.Pamuk Prenses hallerinden sıyrılmıştı.Çektiği acıyı ve perişanlığı gözlerinden okunuyordu.Alkış:img-yes:
bende okanin perfonmasini cok ama cok begendim harikaydi
beren bence artik kendini asiyor gittikce daha iyi rol yapmaya basliyor :good:
sonunda ruya baba baba dedi ya en guzel sahne oydu ama keske hemen bitmeseydi biraz tadina varsaydik
Necdet hapisten çıktıktan sonra Rüya ona baba diye sarılırsa Ahmet kötü olur.
Şimdi kızda ikilemde kalacak Necdet çıkınca ona ne diyecek.
Bir anda Necdet diye koşarsa bu sefer Necdet şoku yaşayacak.
Valla o sahneyi merakla bekliyorum bakalım Rüya Necdet'e ne diyecek.
Artık Ahmet'e baba dedi herhalde bundan sonra vazgeçtim ben yine Ahmet diyeceğim demez.
Bence hitap etmez.Yani onu kırmak istemez.:img-blush
Sonra da uygun bir zamanda konuşur Necdet ile...Ben Ahmet'e baba demeye başladım falan diyebilir.
Biliyorsun Rüya kalp kırmaktan korkuyor, geçen bölüm Ahmet'e nasıl davrandığını hatırlasana...Necdet'e de...İkisine de sormuştu, bence yine Necdet'in nabzını ölçecek:img-yes:
Post-Modern ya o yüzden fazla takılmayalım bu Deniz&Defne olayına :img-pilot Biz bu dizide neler gördük neler Deniz&Defne çok ufak bir ayrıntı kalır diğerlerinin yanında :icon_whis
Rüya sadece bir kereliğine dememiştir "babacım" diye bundan sonra da devam eder böyle demeye ama Necdet'e ne der onu bilemem gerçi "baba" dese bile Necdet bir süre sonra onların hayatından çıkacak Güzide'yle bir hayatı juniorları olacak ..Rüya'nın Ahmet'e olan hayranlığı da artarak devam edecek :img-in_lo Ahmet'in masal okuduğu sahne çok hoştu Ahmet çok heyecanlı okuyordu okumuyordu da yaşıyordu sanki masalı :) Maşallah diyelim nazar değecek Ahmet'imize :img-in_lo
Dilşat bu bölüm çok sinirime dokundu keşke Necdet'in yerine onu alsalardı içeri :hıh Ahmet'in bunca iyiliğine rağmen hala ona laf çarpabiliyor utanmadan :hıh Böyle nankör insanlar var işte çevremizde her zaman :hıh Umarım Rüya Dilşat 'ın yanında Necdet'e "Necdet" der de Ahmet'e" babacım" der o zaman hala " bakalım memnun mu çocuk" diyebilecek mi çok merak ediyorum doğrusu ....Dilşat her zaman dediğim gibi cahil geldin cahil gidiyorsun işte üstelik hem cahil hem nankörsün :hıh Necdet'in neden vicdan muhasebesi yapmadığına şaşmamalı anası böyle olunca çocuğu nasıl olsun....
Nezahat işi de artık fena halde acaipleşmeye başladı gerçi Defne&Deniz olayı böyle de Nezahat nasol olsun ....torunun babası başkası çıktı iki gün geldi,kızı istendi yine gelmedi ,diğer kızı hapiste yine gelmiyor neymiş" çalışıyormuş " .....başka birisinin ailesinde böyle bir şey yaşanacak da evin hanımı eve gelmeyecek değiş çalışmak gerekirse o fabrikayı yakıp gene gelirlerdi ...
olleyyyy be:happy0064:happy0064:happy0064
"SANA GÜVENİYORUM BABACIĞIM"
oh nihayet ay çok sevindim çok nilgün abla,başak abla bu senaryoyu yazan ellerinize sağlık ahmet şimdi bu gazla bırak yaseminle necdeti içeride ne kadar hükümlü varsa hepsini kurtarır aferin rüya babana en büyük desteği son anda sen verdin aferin:good:
Ay! arkadaşım ya nasıl güldüm bu yorumuna. çok haklısın. Ahmet bu gazla bütün hükümlüleri çıkarır. sıkıyönetimi bile kaldırır:img-hyste
hepimiz nasıl aynı duyguyu yaşamışız. bende birçoğunuz gibi aaa! baba dedi, baba dedi diye bağırıp el çırpıp ablama sarıldım:happy0064 uykum kaçtı sevinçten ve pazargünü yapacağım birçok işi yapmaya koyulacağım bu gazla. rüya sırf Ahmet'e değil bizlere de gaz verdi. nasıl rahatladım anlatamam. resmen piyangodan para çıkmış kadar sevindim. senaristlerimize çok teşekkür ediyorum. bir çocuk ruhunun derinliklerini bizlere gösterdiler. yani rüya bu durumda Ahmet'e baba demiyecekte ne zaman diyecek. bunu hiç düşünmeiştim. sanki erken gibi gözüküyor ama. olayın çocuğu etkilemesi ve ahmet'in tutumları ve çocuğa verdiği güven çok çok önemli bir durumdu ve budurumu senaristler çok akıllıca kullanmışlar bravo! bravo! çok zekice bir düşünce dizi açısından da çok süpriz ve bölümün en süpriz sahnesiydi burada bitirmeleri de reyting açısından garanti olmuş oldu tebrikler tekrardan tüm ekibe. ooohhh! çok rahatladım!
necdet'e hiç bu kadar üzülmemiştim. çok sevimli gözüktü gözüme:img-blush:img-in_lo her an affede bilirim. yaseminin ruhsal çöküşünü beren iyi yansıtmıştı. ahmet'n necdeti gördüğü şok ve rüyaya hikaye okuyuş sahneleri ve en son sahnedeki mutlu şok hali çok iyiydi cansel elçinin.
denizin vicdan azabı bence çok abartılı oldu. bir dava adamı daha gerçekçi yaklaşmalıydı. ama deniz duygularıyla hareket ettiği için ve üzerine gidildiği için normal gördüm.
dizideki çelişkiler,
1) savcı kimliklerini söylerken Necdet Aygün ve Yasein Ünsal olarak söyledi. bu nasıl olduda bir sorun yaratmadı baştan beri bu çok ilginç. yani evli olmadıkları açık. aynı evdeler. evi basan polisler için bu niye sorun olmadı. siz evli değilsiniz. boşanmışsınız niye aynı evdesiniz ve niye karım diyorsun necdet diye niye sormadılar??? aslında çok önemli..
2) yakalanan öğrencilerin ifadeleri necdetle yasemin'in verdikleri kadar önemli. yani onların ifadelerini bilemedik. onların denizi ele vermediklerini ve ne diye o evde olduklarını nasıl açıkladılar. yani ahmet savunma yaparken onların avukatıyla hiç irtibata girmedi. hadi daha farklı bir ifade verdilerse. bu çelişki mahkemeyi inandırmaz ve... düşünmek bile istemiyorum:icon_sorr
neyse bunlara kafa yormayacağım ve mutlu mutlu işlerimi yapıp yatacağım.
BABACIĞIM DEDİ, BABACIĞIM DEDİ:Pbye
Bölümler sonra ilk defa içimden yorum yapmak geldi.
Sana güveniyorum babacığım...
Son sahne o kadar güzel,o kadar duygusaldı ki...Ahmet hiç beklemediği anda Rüya'dan bu sözü duydu.Şaşkın,mutlu...Tam da sahnenin ortasında kestiler.
Son sahne bütün bölüm yaşanan enteresan sahneleri bastırdı.
Mesela; Necdet'in ailesi niye mahkemeye gelmedi?
Ahmet yatakda neden ayakkabılarıyla yatıyor?
Yasemin&Necdet hapiste,Keriman vurulmuşken Rıza nasıl mutlu mesut kahvaltı ediyor? vs.
Öte yandan Harun'dan bu bölüm hiç haber çıkmadı.Meraktayım.
Necdet'in üniversite sınav sonuçları ne oldu acaba?
Bence hitap etmez.Yani onu kırmak istemez.:img-blush
Sonra da uygun bir zamanda konuşur Necdet ile...Ben Ahmet'e baba demeye başladım falan diyebilir.
Biliyorsun Rüya kalp kırmaktan korkuyor, geçen bölüm Ahmet'e nasıl davrandığını hatırlasana...Necdet'e de...İkisine de sormuştu, bence yine Necdet'in nabzını ölçecek:img-yes:
Herhalde öyle olur.
Ama bu duruma Necdet hemen alışamayacak gibime geliyor.
Yıllarca sana baba diyen bir çocuk artık öz babasına baba demeye başlıyor.
Her şerde bir hayır vardır derler ya bu durumda aynen böyle oldu Ahmet ve Rüya için.
Bu kötü durum onların yakınlaşma sebebi oldu.
Birbirlerini daha iyi tanıdılar.
Ben haftaya Ahmet'i mahkemede çok merak ediyorum bakalım neler yapacak.
Rüya mahkemeye girer ayak verdi çoşkuyu artık Ahmet'i kimse tutamaz.:)
Aşka gelip Yasemin'in koğuştakileri bile kurtarabilir yani.:img-hyste
bence necdete de baba diyecek
aslında ben necdete kızgınım çünkü rüyaya gerçekleri açıklarken hep "ben senin en iyi arkadaşınım sen benim en iyi arkadaşımsın "gibi cümleler söylemişti oysa "ben de senin babanım seni öz kızımmışsın gibi sevdim ve gibi seviyorum"demesini beklerdim
babalık illa biyolojik değildir
yüreğinde sevgisiyle büyüttü rüyayı necdet..tabi ki o da rüyanın babasıdır
rüya necdete de baba demeli ahmete de..
insan evlenince eşinin babasına bile baba diyor da ona onca emek vermiş bir adama (ki necdet olmasa rüya annesi intihar edince karnında ölecekti rüyanın yaşama nedeni necdettir) baba demeli..
ahmete de baba diyecek necdete de bence
Bölümler sonra ilk defa içimden yorum yapmak geldi.
Sana güveniyorum babacığım...
Son sahne o kadar güzel,o kadar duygusaldı ki...Ahmet hiç beklemediği anda Rüya'dan bu sözü duydu.Şaşkın,mutlu...Tam da sahnenin ortasında kestiler.
Son sahne bütün bölüm yaşanan enteresan sahneleri bastırdı.
Mesela; Necdet'in ailesi niye mahkemeye gelmedi?
Ahmet yatakda neden ayakkabılarıyla yatıyor?
Yasemin&Necdet hapiste,Keriman vurulmuşken Rıza nasıl mutlu mesut kahvaltı ediyor? vs.
Öte yandan Harun'dan bu bölüm hiç haber çıkmadı.Meraktayım.
Necdet'in üniversite sınav sonuçları ne oldu acaba?
Ahmet ayakkabılarıyla mı yattı:img-pilot Onla Rüya'ya bakmakatan fark etmedim doğrusu.
Valla Ahmet bu bölümde yine bomba gibiydi; sırf MMC...
Gerek uykulu pijamalı hali olsun, gerek çalışırken o yeşile mavi arası gömlekli hali olsun, gerek cüppeli olsun:img-in_lo
İmzayı değiştirdim emoss:img-in_lo
bir_adı_yok 17-11-07, 00:01 Dilşat bu bölüm çok sinirime dokundu keşke Necdet'in yerine onu alsalardı içeri :hıh Ahmet'in bunca iyiliğine rağmen hala ona laf çarpabiliyor utanmadan :hıh Böyle nankör insanlar var işte çevremizde her zaman :hıh Umarım Rüya Dilşat 'ın yanında Necdet'e "Necdet" der de Ahmet'e" babacım" der o zaman hala " bakalım memnun mu çocuk" diyebilecek mi çok merak ediyorum doğrusu ....Dilşat her zaman dediğim gibi cahil geldin cahil gidiyorsun işte üstelik hem cahil hem nankörsün :hıh Necdet'in neden vicdan muhasebesi yapmadığına şaşmamalı anası böyle olunca çocuğu nasıl olsun....
...
bak işte benimde sinirime dokunan dilşat'ı unutmuşum...
anti ahmet'çi oldu bu kadın...
ahmet ne yapsa yaranamaz..
tam kaynana da ..yapmamış yasemin'e kaynanlık...
39.bölümden sonra bu bölümün gecesindede rahat uyuyacağım çok şükür:)
bundan sonrası nasıl olur rüya necdete ne der,nasıl yaklaşır bilemiyorum ama tahminim rüya necdete baba demeye devam edecektir
zeynepçanım dilşat için parmaklarını yormaya değmez gıcık işte gıcıkkkkk:fighting2
bende kaçayım huzur içinde uyumaya gideyim yarın yine bol bol yorumlaşmak dileğiyle hepinize iyi gecelerbye
bence necdete de baba diyecek
aslında ben necdete kızgınım çünkü rüyaya gerçekleri açıklarken hep "ben senin en iyi arkadaşınım sen benim en iyi arkadaşımsın "gibi cümleler söylemişti oysa "ben de senin babanım seni öz kızımmışsın gibi sevdim ve gibi seviyorum"demesini beklerdim
babalık illa biyolojik değildir
yüreğinde sevgisiyle büyüttü rüyayı necdet..tabi ki o da rüyanın babasıdır
rüya necdete de baba demeli ahmete de..
insan evlenince eşinin babasına bile baba diyor da ona onca emek vermiş bir adama (ki necdet olmasa rüya annesi intihar edince karnında ölecekti rüyanın yaşama nedeni necdettir) baba demeli..
ahmete de baba diyecek necdete de bence
Necdet'in böyledemesi hiç doğru olmazdı bence Necdet o sırada bazı gerçekleri Rüya'ya kabul edebileceği bir şekilde söylemeye çalışıyordu "ben de senin babanım " dseydi Rüya gerçeğe nasıl alışabilirdi....
Rüya Necdet'e ne der bilmiyorum açıkçası "baba" dese de benim için farketmez benim için önemli olan zaten bu bölümde gerçekleşti :img-in_lo
Ve her zaman diyorlar ki Rüya Necdet sayesinde hayatta....evet belki de Yasemin'i ölümden kurtardığı için bu böyle ...ama bence Rüya'nın gerçek yaşama sebebi Yasemin'dir çünkü biliyoruz ki Yasemin ve Necdet Rüya'yı aldırmak için gittiler ama bebeğine kıyamayan Yasemin'di ...
"Babalık illa biyolojik değildir" lafın ise burada kullanılmaması gereken bir laf bence çünkü burada ne kızını bırakıp gitmiş bir baba ne de bir donör var...
Herhalde öyle olur.
Ama bu duruma Necdet hemen alışamayacak gibime geliyor.
Yıllarca sana baba diyen bir çocuk artık öz babasına baba demeye başlıyor.
Her şerde bir hayır vardır derler ya bu durumda aynen böyle oldu Ahmet ve Rüya için.
Bu kötü durum onların yakınlaşma sebebi oldu.
Birbirlerini daha iyi tanıdılar.
Ben haftaya Ahmet'i mahkemede çok merak ediyorum bakalım neler yapacak.
Rüya mahkemeye girer ayak verdi çoşkuyu artık Ahmet'i kimse tutamaz.:)
Aşka gelip Yasemin'in koğuştakileri bile kurtarabilir yani.:img-hyste
Bacım ben de aynını yazdıydım demin, Ahmet bu gazla ooo:)
Necdet üzülür elbet ama...Yaşadıkları onu biraz etkilemiş ve değiştirmiş olabilir, aynı zamanda artık üniversiteli o, Güzidesi var...Bunlar Necdet'in acısını hafifletici şeyler olabilir...
Yasemin ve Ahmet haftaya nikah kıyarsa şaşmayınız.Yasemin'i çıkaramazlarsa hapishanede nikah kıyarlarmış...
Ah Yasemin'de de ne baht varmış, deriz bizde, iki nikahı da mapuslarda kıyılıyor:img-hyste
Necdet üzülür elbet ama...Yaşadıkları onu biraz etkilemiş ve değiştirmiş olabilir, aynı zamanda artık üniversiteli o, Güzidesi var...Bunlar Necdet'in acısını hafifletici şeyler olabilir...
Yasemin ve Ahmet haftaya nikah kıyarsa şaşmayınız.Yasemin'i çıkaramazlarsa hapishanede nikah kıyarlarmış...
Ah Yasemin'de de ne baht varmış, deriz bizde, iki nikahı da mapuslarda kıyılıyor:img-hyste
Yok artık canım mapusta nikah olmaz yine.
Artık güzel bir tören yaparlar.
Hatta çifte düğün olsun Güzide ve Necdet'in de nikahları arada kaynasın.:)
Rüya'da süslenir anne ve babasının nikahı için.
Annesiyle,babasının nikahını görmüş olacak.:)
Artık Ali'yle de dans ederler.:img-hyste
Necdet'in böyledemesi hiç doğru olmazdı bence Necdet o sırada bazı gerçekleri Rüya'ya kabul edebileceği bir şekilde söylemeye çalışıyordu "ben de senin babanım " dseydi Rüya gerçeğe nasıl alışabilirdi....
Rüya Necdet'e ne der bilmiyorum açıkçası "baba" dese de benim için farketmez benim için önemli olan zaten bu bölümde gerçekleşti :img-in_lo
Ve her zaman diyorlar ki Rüya Necdet sayesinde hayatta....evet belki de Yasemin'i ölümden kurtardığı için bu böyle ...ama bence Rüya'nın gerçek yaşama sebebi Yasemin'dir çünkü biliyoruz ki Yasemin ve Necdet Rüya'yı aldırmak için gittiler ama bebeğine kıyamayan Yasemin'di ...
"Babalık illa biyolojik değildir" lafın ise burada kullanılmaması gereken bir laf bence çünkü burada ne kızını bırakıp gitmiş bir baba ne de bir donör var...
bence bu konuda suçu olan yasemin
aldırmak için gitti oraya necdet istemedi aldırmasını
ayrıca yasemin ahmetle görüşmek için çok da çabalamadan direk ölüme attı kendisini
necdete düşen gidip ahmetle konuşmasıydı diyebilirsiniz ama tutkulu bir şekilde hatta saplantıyla bağlıydı yasoya
bu onu haklı göstermez ama rüya ya babalık yaptığı gerçektir
Yok artık canım mapusta nikah olmaz yine.
Artık güzel bir tören yaparlar.
Hatta çifte düğün olsun Güzide ve Necdet'in de nikahları arada kaynasın.:)
Rüya'da süslenir anne ve babasının nikahı için.
Annesiyle,babasının nikahını görmüş olacak.:)
Artık Ali'yle de dans ederler.:img-hyste
Güzide ve Necdet mi:img-pilot
Yok artık Melal'ciğim, Necdet daha üniversiteye başlayacak:)Üniversiteyi bitirmeden, eli ekmek tutmadan evlenemez o:)Bir zahmet Ahmet ve Yasemin'in nikahında Necdet'i görmeyelim ya...:icon_whis
Ali ile kaynaşacaklar belli...Peki size bir soru?Ali sağcı mı olur, yoksa Deniz Abi'sinden ve Defne Yenge'sinden etkilenip solcu mu olur?:img-pilot
Mukocum Allah iyiliğini versin hakikatten nikahları da hapishanede kıyılır eee bir işe nasıl başlarsan öle gidermiş :img-pilothatta junior'da hapiste doğarmış malum Yeşilçam'de Sezercik hep hapiste doğardı ...bu arada çifte nikah yapsalar çok hoş olur hazır nikah memuru gelmişken Necdet'ten bir an önce kurtulmak gerek :icon_whis
Aklıma o tüyler ürpertici sahneler geldi o iki psikopat koridorda yürürken kanım dondu resmen :hıh
Muko'cum Ali solcu olur gibime geliyor.
Deniz yerine yetiştirir birini daha.:)
Juniorlar geleceğin Deniz'le Defne'si olmaya aday bence.:)
Ne dimekkk??? Pimolisam:img-in_lo!!!!:happy0064
Buranın hararetinin geçmesini bekliyordukkk!:)
Pek bir bahtiyarım...ne kadar bu vakitlere abuksubuk gelsek de beni şimdiye kadar en mutlu eden sahne oldu..:img-icecr
Sana güveniyorum!babacığım..
Sahne iyi kurgulanmıştı..Ahmet avukat cübbesiyle...HERO gibi ağır çekimle yürüyor..Rüya, hayranlık ve umut dolu babasına bakıyor....veeee bir babaya duyulan en güzel duygu ifade ediliyor...Güvenmek!...Daha ne diyeyim...:img-icecr Keyfim yerimde...Vallahi Yaseminle Ahmet sarıldıklarında ve aşklarını söylediklerinde etkilenmemiştim..ama bu beni pek mes'ud etti...
Lütfen arkadaşlar,haftalar sonra elle tutulur bir gelişme yaşadık şu cinsellik konusunu bir müddet geçelim.Sonuçta insanlar özgür iradesiyle istediklerini yaşayabilirler.Defne ve Deniz bu şekilde yaşamayı seçmişler.Kime ne?
Ben Rüyanın babacığım olayını hala sindiremedim.Sanırım 40 kere izlerim.
O kadar alıştım ki hüsrana.Biri beni çimdiklesin.
dizinin son sahnesini defalarca izledimmm
sana güveniyorum Babacımmmm
o anda ahmetin yüzünün aldığı şekil oyunculuk dersi veriyordu adeta :good:
bu hafta ahmet kızına ilk defa bölesine yakındı ....
Yorumuma 41. bölüme 41 kere maşallah diyerek başlyorum.Nazar değmesin, süper bir bölümdü.Rüyanın ağzından babacım sözünü duyduk.Üstelik öyle kuru kuru ve zorlama da olmadı.Sana güveniyorum babacım :happy0064.Diziyi bukadar irdeleyen, herşeyi önceden kestiren forum ahalisi bile bunu tahmin edemedik.Beklenmedik bir anda söyledi. Belkide bu sebeten daha da etkileyici oldu.
Çok beklediğimiz Ahmet-Rüya sahnelerinin hepsinin üstünden tek tek geçmek istiyorum.
-Beraber uyumları;Yatağında uyuyan kızını seyrederken uyuya kalan Ahmet düşündüğümden de MMC oluyormuş doğrusu.
-Ahmet'in kabustan uyanan kızını sakinleştirmesi;En az annesinin yanağına dokunduğu kadar güzel dokundu kızına da.
-Beraber çalışmları;Burda sadece bir insana bir gömlek bukadar mı yakışır diyebileceğim.Sanırım Rüya annesinin neden Ahmete aşık olduğunu anlamıştır.
-Rüya'nın Ahmete annesiyle olan ilişkisini sorması;Annesine olan aşkını bukadar güzel anlatan bir baba nasıl kabul edilmez ya.Mümkün mü böyle bişey!Bu aşkı dinlerken nasılda huzur içinde uykuya daldı Rüya. Bu büyük aşkın sonunda sen dünyaya geldin....
Ahmet-Yasemin çephesinde de duygular yoğundu bu bölümde.Bunuda ayrıca irdelemek gerek.Ahmet'in de dediği gibi bütün o güzel anlarda tek eksik Yasemindi.42. bölümde onuda görebileceğimizi umuyorum.Hazır o sevimsiz ev bukadar dağılmışken taşınıverseler ne güzel olur.:good:
Yazın Yasemene o kadar kızgındık ki;"keşke Ahmet Rüya'yı alsa şu kadının elinden de beraber yaşasalar baba kız" diyorduk ama ne olursa olsun Ahmet-Rüya ve Yasemen beraber olmadan üçünün tadı yok.
Nescafe üçü bir arada gibiler :)Artık aynı evde yaşasınlar diyorum...
Mesajlarımız silinmiş, ben banlanmayı bekliyordum ama...Vizyonu geniş arkadaş da zaten bizim gibi cahil insanlarla daha fazla muhatap olmamak için kaçtı:)
MMC, 41 . BÖLÜME 41 KERE MAŞALLAH; sevdim ben bu cümleyi:img-icecr
Bundan sonra Ahmet ve Yasemin için ciddi bir ayrılık beklemeli miyiz sizce:img-blush
Yazın Yasemene o kadar kızgındık ki;"keşke Ahmet Rüya'yı alsa şu kadının elinden de beraber yaşasalar baba kız" diyorduk ama ne olursa olsun Ahmet-Rüya ve Yasemen beraber olmadan üçünün tadı yok.
Nescafe üçü bir arada gibiler :)Artık aynı evde yaşasınlar diyorum...
he he he evet ya önceden ayrılmaz ikiliydiler sonra ayrılmaz üçlü oldular . o günlerde gelicek , aynı çatı altında o üçlüyü görücez inşallah :icon_whis
Yasemin günlüğünde Ahmet için yazmıştı
MMC-Mağrur-Muzip-Cazibeli
öhööömmm.Kısaltmanın telifi de ben denize..bu küçük ayrıntıyı forumumuza hatırlatan da Aliyeçan olmuştur..Ben de uzuuuun uzun yazmaya üşendiğimden kısaltıvermiştim..Sonra MMC arkadaşımız bunukendine nick edinmiş..pek bir mutlu etti bizi, kendisini görünce..:)
Baba dedi! Babasına baba dedi!!! O saatten beri evde "bana su verdi, bana su verdi" diye ağzı kulaklarında Quasimodo modunda gezen ve bazı arkadaşlarıyla msn de parti yapan bir Shevek var...Pimolisaçım. Bir de forum patlamış, 90 küsür kişi falan gelmiş dendi, o yüzden durulmasını bekledim biraz...
Eeee, demek llginin dolayısıyla reytingin patlaması için bir iki sözcük yeterliymiş: "Sana güveniyorum babacım":img-in_lo
Senaristleri kutluyorum. Bu sözü, babalığın en güzel göndermesiyle verdiler: "Güven duygusu"yla:good:
Harika bir bölümdü. Ahmet-Rüya baba-kız olarak çok hoştular. Dünyanın en MMC baba-kız çiftlerinden biri olacaklar. Masal okuyan babasına hayran hayran bakan Rüya, babasına yardım eden Rüya, babası güçlü olsun diye kahvaltı getiren Rüya...Dokunmaya kıyamayan Ahmet...Mahkeme kapısında dünyanın en mutlu ve ışıltılı haliyle kalakalan Ahmet.
Baba-kız öyle bir parladılar ki, o mapus, şube, işkence görüntülerinin yarattığı hüznü bile dağıttılar.:img-blush
19+10 bölüm boyunca bekledik. Bu sözü duymak için. Hep dedik, çekinmeyin reytingler tavan yapacak diye...:icon_whisNeyse o gün geldi.. Bekleyen dervişler bile çatlamak üzereydi, olsundu yani:)
Mesajlarımız silinmiş, ben banlanmayı bekliyordum ama...Vizyonu geniş arkadaş da zaten bizim gibi cahil insanlarla daha fazla muhatap olmamak için kaçtı:)
MMC, 41 . BÖLÜME 41 KERE MAŞALLAH; sevdim ben bu cümleyi:img-icecr
Bundan sonra Ahmet ve Yasemin için ciddi bir ayrılık beklemeli miyiz sizce:img-blush
Bundan sonra ayrı düşseler bile bu sadece fiziksel bir ayrılık olur.Artık asla birbirleirnin sevgilerini sorgulayacakları bir durum olamaz.Hatta artık Necdet sendromunu bile aştılar.En azından ben aştım sanırım:img-yes:
Buarada Selma'da çok iyi bir babane oldu.meşhur kurallarından da eser kalmadı.Ahmet çocuklar mahkemeye giremez yasak diyor Selma gelsin diye ısrar ediyor. Çokta iyi yapıyor yoksa nasıl duyacaktık o cümleyi :happy0064
Ahmetle Defnenin konuşmalarıda çok hoşuma gitti.Oh be Ahmet geri geldi, dizinin tadı tuzu geri geldi valla
MMC, Yasemin ne zaman yazmıştı günlüğüne, mağrur-muzip-cazibeli üçlüsünü:img-blush
Ben de bunu delüğanlı için siz oluşturdunuz sanıyordum:img-blush
İlk bölümde Yasemin Ahmet için tuttuğu günlüğün başında Ahmet için bu betimlemeyi kullanmıştı..HS Yaz Okulunda geçen sezonu didiklerken Aliyeçan hatırlatınca bayağı bir muhabbeti olmuştu..Ahmetin en klas nick lerinden biri oldu...
Artık..Ahmet BBlikten kurtuldu..bknz:Bahtsız Bedevi..sonunda gerçek lakabına kavuştu..Artık Rüyadan aldığı bu gazla o savunmayı nasıl eder onu izleyeceğiz..önümüzdeki bölüm...:img-icecr
...
Ahmetle Defnenin konuşmalarıda çok hoşuma gitti.Oh be Ahmet geri geldi, dizinin tadı tuzu geri geldi valla
Sanırım burda nickindeki 2. M devreye giriyor! :) Muzip Ahmet! :img-wink:
Bundan sonrası için söylediklerine de katılıyorum. Kesinlikle ayrılık yaşanırsa aşk/sevgi sorgulaması ya da güvensizliği adına olmaz. Ama zaman kötü... Hiç ummadıkları bir anda başlarına gelenlere bakılırsa her an her türlü ortam yaratılabilir ayrılık için. Ama ben bundan sonra kenetlenmiş bir ailenin mücadelesini izlemek istiyorum. Biliyorum bu yaşananlar gerçekti ekrana yansıdı. Çok da güzel oldu. Ama o dönemde eminim ki birbirlerine destek olan, olayların içinde ama sımsıkı tutunmuş aileler de vardı. Biraz da onları izleyelim hıı olmaz mı??? :img-yes:
Baba dedi! Babasına baba dedi!!! O saatten beri evde "bana su verdi, bana su verdi" diye ağzı kulaklarında Quasimodo modunda gezen ve bazı arkadaşlarıyla msn de parti yapan bir Shevek var...Pimolisaçım. Bir de forum patlamış, 90 küsür kişi falan gelmiş dendi, o yüzden durulmasını bekledim biraz...
Eeee, demek llginin dolayısıyla reytingin patlaması için bir iki sözcük yeterliymiş: "Sana güveniyorum babacım":img-in_lo
Senaristleri kutluyorum. Bu sözü, babalığın en güzel göndermesiyle verdiler: "Güven duygusu"yla:good:
Harika bir bölümdü. Ahmet-Rüya baba-kız olarak çok hoştular. Dünyanın en MMC baba-kız çiftlerinden biri olacaklar. Masal okuyan babasına hayran hayran bakan Rüya, babasına yardım eden Rüya, babası güçlü olsun diye kahvaltı getiren Rüya...Dokunmaya kıyamayan Ahmet...Mahkeme kapısında dünyanın en mutlu ve ışıltılı haliyle kalakalan Ahmet.
Baba-kız öyle bir parladılar ki, o mapus, şube, işkence görüntülerinin yarattığı hüznü bile dağıttılar.:img-blush
19+10 bölüm boyunca bekledik. Bu sözü duymak için. Hep dedik, çekinmeyin reytingler tavan yapacak diye...:icon_whisNeyse o gün geldi.. Bekleyen dervişler bile çatlamak üzereydi, olsundu yani:)
Bütün bunları yazarsanız..reyting tavan yapar demiştik değil mi Shevekçan?:img-wink: Masal okuyan ve kızına hassaslıkla sarılan Ahmet, ben kek yapmasını dilemiştim ama kahvaltı hazırladı babasına..babası çalışırken onun koltuğunda uyuyan kızı..daha neler neler..İşkence sahneleri kötüydü ama bu sahneler bizim için paha biçilmezdi.....ve son replik için senaristlere teşekkür ederim...babacığım ve bir babaya duyulan en güzel duyguyla...güvenmek biraradaydı...
Ne olur kurguyu bozmayınBiraz da olay senkronizasyonuna dikkate etseler..bknz:Kerimanın olayından sonra neşeyle kahvaltı eden ve hiçbirşey olmamış gibi davranan Rıza..:img-pilot
öhööömmm.Kısaltmanın telifi de ben denize..bu küçük ayrıntıyı forumumuza hatırlatan da Aliyeçan olmuştur..Ben de uzuuuun uzun yazmaya üşendiğimden kısaltıvermiştim..Sonra MMC arkadaşımız bunukendine nick edinmiş..pek bir mutlu etti bizi, kendisini görünce..:)
Yeni keşfettim sayılır bu forumu ama dersimi çalştım geçtiğimiz yaz yazılan her satırı okudum.Benim gibi düşünen ve bunu bukadar iyi ifade eden kişiler olduğunu öğrenmek çok sevindirdi beni.Kendi kendime konuşup durmaktan çok yorulmuştum.Eşimide daralmıştım ki siz imdadıma yetiştiniz. Ne diyim iyiki varsınız!
Bu telif işinide haletmek lazım.Ben feci hazıra kondum.Napsak ki?
Bütün bunları yazarsanız..reyting tavan yapar demiştik değil mi Shevekçan?:img-wink: Masal okuyan ve kızına hassaslıkla sarılan Ahmet, ben kek yapmasını dilemiştim ama kahvaltı hazırladı babasına..babası çalışırken onun koltuğunda uyuyan kızı..daha neler neler..İşkence sahneleri kötüydü ama bu sahneler bizim için paha biçilmezdi.....ve son replik için senaristlere teşekkür ederim...babacığım ve bir babaya duyulan en güzel duyguyla...güvenmek biraradaydı...
Ne olur kurguyu bozmayınBiraz da olay senkronizasyonuna dikkate etseler..bknz:Kerimanın olayından sonra neşeyle kahvaltı eden ve hiçbirşey olmamış gibi davranan Rıza..:img-pilot
Dikkatli izleyiciçanın da gözünden hiç bir şey kaçmıyor yani: Dimi, ne oldu, hastaneye falan götürmediler mi kadıncağızı? Bir kelime bile edilmedi, oysa kurguda aradan zaman geçmiş olması gerekiyordu, madem bu bölüm devamını getiremeyeceklerdi, anlatmaya da başlamasalardı:img-cool2
Ama, bu gece her şeyi ama herşeyi o son sahne sildi götürdü.:img-icecr
Bir de Deniz; canım benim ne kadar fevri de olsa, düşünmeden hareket etse de insan kıyamıyor. İnsan gibi insan işte. Tertemiz bir yüreği var. Vicdan azabıyla yaptığı yine fevriydi ama başka türlü de duramıyor. Onlara yaşattığını düşündüğü şeyi bizzat kendine de yaşattı. Zorla kendini mapusa attırttı. Çok çocukça ama çok insani, canım benim.:img-in_lo
zavallı necdet ve yasemın sırf ruya ahmete baba desın dıye
hapse girdiler birde üstüne işkence gördüler
bugun baba diyeceği okadar bariz belliydiki zaten bugun demeseydi çocuk dahada demezdi
böylece bir taşla iki kuş vuruldu hem necdet ve ahmetın arası duzeldı
hem ruya ahmete baba dedi
hayırlı olsun...
Yeni keşfettim sayılır bu forumu ama dersimi çalştım geçtiğimiz yaz yazılan her satırı okudum.Benim gibi düşünen ve bunu bukadar iyi ifade eden kişiler olduğunu öğrenmek çok sevindirdi beni.Kendi kendime konuşup durmaktan çok yorulmuştum.Eşimide daralmıştım ki siz imdadıma yetiştiniz. Ne diyim iyiki varsınız!
Bu telif işinide haletmek lazım.Ben feci hazıra kondum.Napsak ki?
Olsun olsun..feda olsun..:)
hatta bizim senrayo e kurgularımızdan da alabilir herkes:icon_whis
Bütün yaz burada didikleyip durduk diziyi...:) demek gizli gizli okuyormuşsun..Hatta sen ilk geldiğin gün, hem çok şaşırıp hem de gülmüştüm..Çünkü yine MMC muhabbeti yaparken..şakkk! aşağıda nickini görünce :blink: oldum..
Burası HS Terapi Merkezi..:)
Bir de bu bölümde ilk kez Yasemine acıdım..Çok naif ve duruydu...Ahmetle ilk görüşmede elleri birbirine çaresizce uzanmaya çalışırken, polisin ikazıyla korkaraka kaçırmaları ellerini ve birbirine sarılıp ta sarılamama halleri güzel oyunculuktu...Ahmetin ilk akşamın sonunda gördüklerine ağlamış camdan bakarken ki hali de iyiydi..ve Necdet...işkenceden donmuş kalmış, büzülmüş hali çok iyi canlandırılmıştı...Bu bölümde Dilşat dışında hiçbiri o kadar batmadı...bknz:dito
Ben çıkayrum..saat 5..bizim Azeri imam okur ezanı birazdan:)
iyi geceler...bye
Keyfim çok yerinde bknz:sana güveniyorum babacığım!
Shevekçan sorma içim içime sığmıyor benim de :img-in_lo Gerçi illa moralimizi bozacak bir şey yaşanacak ya forumda banlanmayı bile göze almıştım hala burdayım :img-in_loMutlu oldum
Rüya'nın babası masal okurken hayran hayran bakması göz kapakları kapanmasına rağmen direnmesi harikaydı :img-in_lo Çok tatlı oldular böyle Allah bozmasın Ahmedimiz hapislere düşmez inşallah :icon_sorr Yoksa dışarda kimse de kalmaz onu da Necdet çıkarırmış hukuğu tercih edip :icon_whis:img-pilot
"Sana güveniyorum babacım"...harikaydı her şey ne diyeyim Yasemin Hanım kızımız da artık iki defa sevinir çıkınca ...gerçi "kızımı koruyorum " ayaklarına bu cümle yıllar sonraya kalabilirdi ama onun yüzünden :hıh Kısa zamanda nikahta olur artık Rüya'da kutlamada babasıyla dans eder malum meşhur baba-kız dansları :img-in_lo:
Herkese iyi geceler bye Ve evet Shevekçanım haklısın valla kusura bakmasınlar ama bu bölüm Rüya çok tatlıydı bunun için Asena Taşkın'a teşekkür etmek lazım bütün oyuncuları geride bıraktı maşallah :img-in_lo Ayrıca son sahne o ne tatlılıktı bu kız kesin babasına çekmiş ondaki MMC druşu var bu kızda annesindeki bilmişlik bir de :icon_whis
Shevekçan böyle düşündüğün için teşekkür ederim :img-in_lo
Shevekçan sorma içim içime sığmıyor benim de :img-in_lo Gerçi illa moralimizi bozacak bir şey yaşanacak ya forumda banlanmayı bile göze almıştım hala burdayım Mutlu oldum
Rüya'nın babası masal okurken hayran hayran bakması göz kapakları kapanmasına rağmen direnmesi harikaydı Çok tatlı oldular böyle Allah bozmasın Ahmedimiz hapislere düşmez inşallah Yoksa dışarda kimse de kalmaz onu da Necdet çıkarırmış hukuğu tercih edip
"Sana güveniyorum babacım"...harikaydı her şey ne diyeyim Yasemin Hanım kızımız da artık iki defa sevinir çıkınca ...gerçi "kızımı koruyorum " ayaklarına bu cümle yıllar sonraya kalabilirdi ama onun yüzünden :hıh Kısa zamanda nikahta olur artık Rüya'da kutlamada babasıyla dans eder malum meşhur baba-kız dansları
Neden banlanacakmışsın ki Zeynopum? :img-pilot Bu forumun en tatlı ve en şihvetli (dizice:img-wink:bye) üyesini banlamaz kimse merak etme çanım. :img-in_lo
Bu gece çoook mutluyuz. Uzun zamandır içimizde kalmıştı, hırs yapmıştık. Bu gece bol bol baba-kız izledik. "Sana güveniyorum babacım":img-in_lo Rahat bir uyku çekeriz artık:)
Bu gece oyunculuklar çok iyiydi, (Yasot ve Necot dahil:img-wink:), Ahmet full MMC baba hallerinde de, Yaseminle görüşmelerde de çoook ama çok iyiydi. Ama en çok Rüya!!! Bu gecenin parlayan yıldızı oydu. Her sahnesinde oyunculuk muhteşem. Denizle tavla oynadıkları sahnedeki o mimikler falan harikaydı:img-in_lo Sonra hapishanedeki görüşte Rıza...:good:
Badgerimçan iyı gecalarrrr!!! Ben de şimdi kaçıp babakız sahnelerini tekrar izleyeceğim:) Epinıza iyı gecalarrrr!!!
Ben geldim, ben geldim. Gidenlere iyi geceler. Ruya baba dedi!
Shevek, Ziinep bir kere forumun en tatli degil, en sehvetli uyesi. Simdi izledim ve bu bolumun tamamina bayildim. Nihayet! Bos sahnelerle gecistirilmeyen bir bolum. Mantik hatalariyla bizi delirtmeyen bir bolum (gerci vardi yine bir suru hata; ama ben mutluluktan gormezden gelecegim). Ama sonu da ustune keyif kahvesi gibi oldu. Ben gece yatakta baba diyecek diye bekliyordum. Ama sonra Ahmet'in avukat cubbesiyle geldigini gorurken, hayran hayran bakmaya basladi, zaten sadece bu konuda (Ahmet'e hayranlikta) ve guzellikte annesine ceksin. Ne olursa olsun, baba dedi!
Yasemin'le Necdet'in hali :( Yasemin'i hic bu kadar "anne" gormemistik. Kizindan uzak olmasina ragmen, anneligi ilk defa bu kadar hissettirdi. Hem de cok olgun duruyordu. Biz aylarca bunu bekledik, bu kadinin Ahmet'ten ayriyken su huznun bir parcasini gostermesini . Demek ki suc oyuncuda degil, senaristlerdeymis. Beren gayet iyi uyzgun, yilgin rolu yapabiliyormus. Yine salak salak gulumseseydi sacimi basimi yolardim. Ya da yolmazdim. Nasilsa baba dedi.
Bu arada, Ahmet'i sabaha karsi emniyete cagirdilar. O da sokaga cikma yasaginda kalkti gitti. Anlamadim. Neyse. Baba dedi.
Deniz de duse duse Necdet'in kogusuna dustu, biraz buyuk bir tesaduf degil miydi? Hem bu cocugu mahkemeye cikarmadan hapse mi attilar? Once nezarethaneye gitmesi gerekmez miydi? Anlamadim. Neyse. Baba dedi.
Bizim hastane/avukatlik burosu/ne gerekiyorsa orasi mekan bu sefer de, emniyet olmustu. Cok guluyorum. Normalde farketmem; ama pencere ve kapilari o kadar degisik ki, farketmemek elde degil. Neyse. Baba dedi.
Dizide vicdanli insanlar da varmis. Demek ki neymis? Hata yapmak degil, o yaptigi hatadan pismanlik, vicdan azabi duymakmis olay. Deniz gibi yerinde duramamak, uyuyamamak, en sonunda kendini hapse attirmak nerede, bizim elemanlarin, yaptim, iyi de ettim, tesekkur ediniz tavri nerede. Necdet'e bile uzuldum, uzuldugum icin de sinir oldum. Neyse, baba dedi.
Ben Ali'nin Sevim'i sevememesine inanamiyorum. Bu da herhalde onumuzdeki bolumlerde cozulmesini izledigimiz bir sorun olur. Sevim'in sevilmeyecek nesi var? Cocuklarla da iyi gecinir, biliyoruz.
Riza'nin kahvaltidaki haline ben de sasirdim Badger. Bu kadar kopukluk sacmaydi.
Isik beni yine sinir etti. Bu kiz cekilmez oldu. Yasar'lar da konusmaciyi dinlerken kocam bile gelip izlemeye basladi. Ben gulmekten bir hal oluyordum. TUrkler dunyanin en iyi organize olan milletiymis. Turk olmasam... Hayir, oveceksen, baska yonlerimizi ov kardesim. Aslaniz, kaplaniz de de, "dunyanin en iyi organize olan milleti" deme. Bir de "Aksiyonel hareket" lafi bitirdi beni. Aksiyonel, hareketci demek zaten. Yani Hareketci hareket dedi, ben kahkahayi bastim. Olsun, baba dedi!
Shevek gibiyim iste simdi, suratimda bir gulumseme. Tam da, artik bu diziyi izlemeyecegim galiba derken, bu bolumden sonra gercekten vazgecebilrdim :)
Selam çanlar Allahım bu ne bölümdü öldüm,bittim,mahvoldum.
Kerimanın vurulması,hemde ayağından.Allahım ben bu sahneyi bi yerlerden hatırlıyorum.İbonun iki gözdesinin sonuda böle olmuştu ikiside ayağından bum.Acaba Keriman'ın İboyla bi ilişkisi varmı yada olacak mı?Yoksa İbo Rıza mı?
Valla birazda güldüm ayağım ayağım diye öle bi dedi ki?
Necdete çok üzüldüm ya fena oldum o dövülürken.O hallerine acıdım ya.Ama nese barıştılar Necdetle.Bu arada sokağa çıkma yasağı o kadar çok yatırıyo mu ki?
Bak Denize kızgınlığım hafifledi?Ama düşündüm ki hele bi hapisten çıksınlar çifte düğün yapalım.Necdet Güzide ile Yasemin Ahmetle evlensin.Rüyada küçük gelin olsun dolansın ortalıkta.
Baba-kız sahneleri çook güzeldi.Beraber uyumaları,Ahmet'İn masal anlatması,veee tabiki son sahne Babacım dedi,Babacım dedi biliyodum bu bölümde diyeceğini ama en son sahnede görünce bittim ya.
günaydın arkıdişlerbye
her ne kadar moralim malum sebep bir türlü düzelmediği için bozuk olsada dün akşamki bölüm bana o kadar iyi geldiki yaseminle necdetin çektiği işkencelere karşı duyduğum üzüntü hafifledi:img-yes:
bir kısa cümle hepimizi birden ne kadar mutlu edip eski ruh halimize çevirdi değilmi;
işte bu kadar tek istediğimiz buydu ve nihayet oldu hemde hiçbirimizin tahmin etmediği çokta uygun bir zamanda oldu bu moralle ahmet elinden gelenin fazlasını gösterip yaseminle necdeti hapisten kurtaracak rüyanın gözünde dahada devleşecektir:img-in_lo
yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum bakalım devamında baba-kız ilişkisi nasıl bir boyut alır ama en zor aşama geçildi şimdi mutlu olma zamanı:img-wink:
arzu-başak 17-11-07, 08:24 Herkese merhaba ayrıca günaydın...birazdan dışarı çıkmam gerek çıkmadan foruma geleyim dedim..hala dünkü bölümün etkisindeyim..aklımda sadece rüyanın"sana güveniyorum babacım"dediği sahne var...çok mutluyum:happy0064beklemiyordum bir anda rüyadan böyle birşey duyunca şok oldum...
bütün rüya ahmet sahneleri şahaneydi...ahmet çok iyi bir baba..
hele rüyanın babacım dediği sahnede ahmetin yüz ifadesi süperdi(doğal olarak canselinde:P)
babacım dedi ya...artık bundan sonra necdete ne der..ahmete yine ahmet demeye başlarmı inanın düşünmek istemiyorum..şuan bu anın tadını çıkarmak istiyorum...eyse benim çıkmam gerekiyor..size iyi sohbetler..ben bugün leyla gibi dolaşırım artık..babacım dedi ya...
buarada ebrucum merhaba ve hoşçakalbye
rüya ahmete baba dedi hatta babacım dedi:happy0064
allahım deyip deyip duruyorum değilmi cansuçanım:img-wink:
panzehir arkadaşım yaseminle necdet hala hapiste dava günleri geldi inşallah ahmet kızındanda aldığı gazla ikisinide hapisten çıkaracak:img-yes:
arzucuğum sanada merhababye ve güle güle:sad53:
bir_adı_yok 17-11-07, 09:47 Peki size bir soru?Ali sağcı mı olur, yoksa Deniz Abi'sinden ve Defne Yenge'sinden etkilenip solcu mu olur?:img-pilot
ali'nin kimseden etkilenmesine gerek yok...
tam bir solcu tipi var...öyleki deniz ve defne'yi bile geride bırakabilir solcu olmakta..
ayyy cok guzel bölümdü berenin o psikopat bakışları bile uyuz etmedi beni:DBi türlü begenemedim onu bana bu bölümde bile iyi gelmedi oyunculugu yani bilmiyorum hiç etkilemiyo beni cok yapmacık geliyo bana..
sonunda babacım lafını duydu ahmet ama bana öyle bi olay olsa mahkemede mutluluktan sacmalarım:)tabi burda ona gaz oldu rüyanın babacım demesi:img-in_loAma ben seyi cok merak ediyorum necdet ordan cıkınca ona ne dicek yine ona da seni cok özledim babacım fln demez heralde:icon_whisen iyisi necdet desin:D
kerimanın bagırısları cok komikti we wurulmasından sonraki hiç bişeyi göstermeden rızanın kahvaltıdaki mutlu görüntüsüne fln geçtiler yani merak etti dogrusu öle wurulduguyla mı kaldı kadın:icon_whis
aliye gelince etkilenir mi etkilenmez mi bilemem ama solcu olcagı belli:)
ayrıca şu ısıga uyuz oluyorum yani deniz zaten yeteri kadar üzülüyo,yaptıgı seyden cok pişman,vicdan azabı da cekiyo ailesindekiler ona hiç bişi demiyolar tamam haksız olabilir ama bu saatten sonra yapcak bişi yok ee ısıga ne yani ona mı dusuyo laf söylemek,iyi ki bi koz gecti eline üstelik gitmiş bunu yaşara anlatıyo tam adamı yani..
Ahmetin o cüppeli haliyle güzel bir edamla mahkeye salonuna doğru yürümesi ve o sahnede yavaş çekim yapmalarını bi türlü anlayamamıştım, ha bide bu aradada Rüyayı göstermesinide.
Aklımda hep Ahmet, Necdet ve Yasemini kurtaracak ve ondan sonra Rüyanın bir kahramı olacak Ahmet ve sonra ona Baba demeye başlayacak vardı.
Ama Rüya çok fazla etkilenmiş olcakki birden "Sana güveniyorum babacım" dedi ve ben burda şoka uğradım:)
Ahmet şimdi "baba" dediği için mahkemede görevini doğru dürüst yerine getiremezmiş bide :img-hyste
Yaseminle Necdette şöyle 5-6 ay daha yatarlarmış :img-hyste
Şaka bi yana bu "baba" kelimesi belkide onu bayağa bi motive edecektir ve şipşak; anneyle Necdeti hemen kurtaracaktır:icon_whis
ali'nin kimseden etkilenmesine gerek yok...
tam bir solcu tipi var...öyleki deniz ve defne'yi bile geride bırakabilir solcu olmakta..
katılıyorum,eğer dizi 80'lere kadar giderse olaylar ali üzerinden anlatılır..
bende hala malum siteden so |