Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-22
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[ 9]
10
11
ben hatırla sevgili dizisini beğenerek izliyorum.ilk diziyi izlememdeki
neden dönem dizisi olmasıydı.başrolde oynayan oyuncuların daha önce
hiç bir dizisini izlememiştim.diziyi izlediğimde anladım ki başrol oyuncuları
çok iyi oyuncular.hiç birini ayırt edemiyorum.rollerinin hakkını veriyorlar.
yan oyuncularda içinde tabiki.Ahmet ile Yasemin birlikte olması daha iyi bence.
Necdet bu aşktan en zarar gören karakter.kendini toplayıp,yeni hayata
kapılarını açmalı.son bölümlerde Necdet'in karakterini beğenmiyorum.
haddinden fazla iyi oldu,bu duruma son vermeli.kendi hayatı içinde birşeyler
yapmanın zamanı geldide geçiyor.pasif karakter olmaktan kurtulmalı.
çevremde çok kişi Necdet'i beğeniyor.söylemeden geçemedim.
bir_adı_yok 21-11-07, 16:09 öf aman yeter...özeti okudum,
dedimki yazılanları da okuyayımda yorumumu yapayım...
bi kaç özet yorumu gerisi; galiba dizi bitene kadar hiç sönmeyecek necdet ahmet tartışması..ha sadece necdet ahmet olsa tamam..araya birde hiç olmaması gereken cansel e. okan y. tartışması girmiş...
lütfen arkadaşlar düşüncelerimizi belirtelim ama mantıklı ve seviyeli olarak...
ve ben okuduğum yorumlardan kimin daha mantıklı yorumları olduğunu anlıyorum...
bazı yorumları da; acaba bunu kaç yaşında biri yazmış diye düşünüyorum..
....
özete gelirsek...
bende sizler gibi özetteki süprizi okuyunca aklıma direk ev konusu geldi..
umarım tahminlerimiz tutar...
mahkemenin müsbet sonuçlandığı kanaatindeyim...
rüya'nın kararlılığını tebrik ediyorum..
demekki ahmet gerçekten derinden feth etmiş kızını..
necdet'e gelirsek;
nasreddin hoca'nın bir fıkrası vardır hani
hoca eşşekten düşmüş etrafındakiler gülmeye başlamış
hoca da kurnaz ya demişki;
düşmeseydim eşekten inecektim ben zaten...
necdet'te o ayklardaydı...bir gün eşekten düşeceğini biliyordu...
bu kadar ağırına gitmesin..zordur kolay demiyorum lakin
olması gereken oluyor...
Rüya'nın öz babasına ,kanına canına BABA demesiyle ????sarsılan Necdet Efendi,acaba durumu kurtarmak için Rüya'ya yine hediye almaya başlar mı?Yeni masalını seçen Rüyaya yine Sihirli Pabuçları okumaya kalkar mı?
Bunları yapsa birşeyler değişir mi?Sarsılması diner mi?
Necdetin sarsılma şiddeti,Ahmetin Kayseri'deki kalp sarsıntısının şiddetiyle aynı oranda mıdır?Eğer öyleyse,ilahi adaletin tecelli etmesinde dolayı çok mutlu olacağım da...
Eveet ne diyorduk...
Yar saçların lüle lüle,Necdet sana güle güle...byebye
Ay Lin'cim Allah iyliğini versin ''Yar saçların lüle lüle,Necdet sana güle güle'':img-hyste:img-hyste:img-hyste ee Rüya Artık doğru insan'a ''BABA '' Diyor... Ahmet'e Baba derken Necdet'in Yüz ifadesin çok merak ediyorum Zevkle izliyeceğim..
Bu Süpriz belki tatilde olabilir Yasemin ve rüya'yı çok mutlu eden ne olabilir? beraberce tatile falan çıkarlar belki Anne Baba Kız ayy bu bölüm tam bir Aille izliyecegiz Ahmet mutlu bizler mutluyuz demeyin keyfimize:)
hekimoglu64 21-11-07, 16:15 Zavallı Necdet,yitik hayatın boyunca ikinci adam olman ne kadar da zor bir durum?Nasıl da kabullendin?Az gelişmişliğinin kurbanı oldun.
Al işte, Rüya ile 7 sene babacılık oynadın,Yasemen'le evcilik oynadın.Ama ne değişti?Rüya 2 ayda BABA kelimesinin ne demek olduğunu öğrendi.2 ayda babacığım sana güveniyorum dedi.Eee çocuğu parka götürmekle,hoplatıp zıplatmakla,ezik ezik boya kalemi almakla olmuyor bu işler.
Yasemenlede olmadı Necdetciğim.Ne yaptın ettin olmadı.
Artık aklını başına devşir de al ceketini çık git YAR'ın hayatından.Yürekli ol!Çıbanbaşı olman,sana zarar getirdi.Böyle sarsılırsın işte zangır zangır...
Hadi canım,hadi yeter artık.Fazla mesai yaptın sen...
Yar saçların lüle lüle, Necdet sana güle gülebyebye
tekrardan iyi aksamlar
arkadasim yapmis oldugun yoruma gercekten gülyüorumoldukca komik su an yazmis oldugun yoruma valla inan cok güldük ya oyuncularin burda yapmisoldugumu yorumlardan ya habei var yada yok bizler tartisiyoruz gereksiz yere niye peki....cünki siz ahmetseverer necdet severli kizdiracak yorumlar yaziyorsunuz rsmen necdete hakaret ediyorsunuz gibi birsey oluyor bu nizlerde dogal olarak sizler böyle yazinca yazmak zorunda kaliyoruz....
NOT:valla bu yorumlari eger oyunclular okuyorsa inanin cok gülüyorardr tahminimce tabiki cünki inain bazi yorumlar oldukca komik ve bosu bosuna biririmizin kalplerini kiriyoruz
ben acikcasi cansel elcin yada ahmet karkteri hakiinda bir youm bile yazmak istemuyorum zamanimi sevmedigim bir oyuncuya yorum yaparak gecrmek istemyiorum ama necdete yapilan agirnyorumlardan dolayi bende yazmakzorunda kaliyorum.....
2.NOT:eger birdaaha necdet hakkinda agir yorumlar yazilrisa modlara sikayet edecem tamam necdet hakkinda yorum yapabilirsiniz ama kimse haddini asmayarak kimse haaret ederek degil yar saclarin lüle lüe gibi yorumlar yazarak degil daha saygili sekilde yazark yapin haaa peki sen niye cansel elcin hakkinda yada ahmet karakteri hakkinda agir yorumlar yazdin derseniz cünki bir necdet fani olarak cok kirildim o sebebden dolayi yazdim neyse ins yardimci olmusumdur keyifli yorumlarbye
saygilar.......
öf aman yeter...özeti okudum,
dedimki yazılanları da okuyayımda yorumumu yapayım...
bi kaç özet yorumu gerisi; galiba dizi bitene kadar hiç sönmeyecek necdet ahmet tartışması..ha sadece necdet ahmet olsa tamam..araya birde hiç olmaması gereken cansel e. okan y. tartışması girmiş...
lütfen arkadaşlar düşüncelerimizi belirtelim ama mantıklı ve seviyeli olarak...
ve ben okuduğum yorumlardan kimin daha mantıklı yorumları olduğunu anlıyorum...
bazı yorumları da; acaba bunu kaç yaşında biri yazmış diye düşünüyorum..
....
özete gelirsek...
bende sizler gibi özetteki süprizi okuyunca aklıma direk ev konusu geldi..
umarım tahminlerimiz tutar...
mahkemenin müsbet sonuçlandığı kanaatindeyim...
rüya'nın kararlılığını tebrik ediyorum..
demekki ahmet gerçekten derinden feth etmiş kızını..necdet'e gelirsek;
nasreddin hoca'nın bir fıkrası vardır hani
hoca eşşekten düşmüş etrafındakiler gülmeye başlamış
hoca da kurnaz ya demişki;
düşmeseydim eşekten inecektim ben zaten...
necdet'te o ayklardaydı...bir gün eşekten düşeceğini biliyordu...
bu kadar ağırına gitmesin..zordur kolay demiyorum lakin
olması gereken oluyor...
Klavyene sağlık bir adı yok...Evet olması gereken oluyor.Necdet eğreti gelin gibi,eğreti bir damat ve eğreti bir baba oldu ne yazık ki.Artık hayatını kursun.Güzide gibi güzide biri çıkmış karşısına.Daha ne bekliyor.Ben,Rüya ile ilişkisini koparsın Rüya Necdet'e düşman olsun demiyorum.Sadece Necdet, artık Ahmet -Yasemen-Rüya ilişkisinin bu şekilde sonuçlanacağını kabullensin ve çekilsin.Onlara mutluluklar dilesin ve kendi mutluluğunu inşa etsin.
evet çanlarım yeni bir apsürt mini anketle daha birlikteyiz:)
sizce ahmetin sürprizi ne olabilir?
a-) yasemine kıbrısçıkta tam pansiyon bir tatil planı hazırlamıştır:)
b-) yasemini seni bir yere götüreceğim deyip tren istasyonuna çağırmış ve gelmemiştir(yaşasın kötülük:icon_whis )
c-) rüyayı alıp karayip adalarına tatile gitmiş yaseminede oradan mektup atmıştır:D
d-) yeni bir ev alıp en güzel odasını aynen bristol otele uyarlamıştır bknz.junıor hazırlığı:img-blush
e-) rüyanın büyük aşkı hakanın kaldığı evin yan dairesini satın almıştır bknz.kıskanç baba modeli:img-wink:
f-) yasemine işkence yapan polisi pedakok ablaya seansa yollamıştır bknz.işkence öyle yapılmaz böyle yapılır:)
hadi bakalım cevaplamaya sizce en apsürt sürpriz hangisi?
yada başka apsürt fikri olan paylaşabilir marş marş eller klavyeyebye
tekrardan iyi aksamlar
arkadasim yapmis oldugun yoruma gercekten gülyüorumoldukca komik su an yazmis oldugun yoruma valla inan cok güldük ya oyuncularin burda yapmisoldugumu yorumlardan ya habei var yada yok bizler tartisiyoruz gereksiz yere niye peki....cünki siz ahmetseverer necdet severli kizdiracak yorumlar yaziyorsunuz rsmen necdete hakaret ediyorsunuz gibi birsey oluyor bu nizlerde dogal olarak sizler böyle yazinca yazmak zorunda kaliyoruz....
NOT:valla bu yorumlari eger oyunclular okuyorsa inanin cok gülüyorardr tahminimce tabiki cünki inain bazi yorumlar oldukca komik ve bosu bosuna biririmizin kalplerini kiriyoruz
ben acikcasi cansel elcin yada ahmet karkteri hakiinda bir youm bile yazmak istemuyorum zamanimi sevmedigim bir oyuncuya yorum yaparak gecrmek istemyiorum ama necdete yapilan agirnyorumlardan dolayi bende yazmakzorunda kaliyorum.....
2.NOT:eger birdaaha necdet hakkinda agir yorumlar yazilrisa modlara sikayet edecem tamam necdet hakkinda yorum yapabilirsiniz ama kimse haddini asmayarak kimse haaret ederek degil yar saclarin lüle lüe gibi yorumlar yazarak degil daha saygili sekilde yazark yapin haaa peki sen niye cansel elcin hakkinda yada ahmet karakteri hakkinda agir yorumlar yazdin derseniz cünki bir necdet fani olarak cok kirildim o sebebden dolayi yazdim neyse ins yardimci olmusumdur keyifli yorumlarbye
saygilar.......
hekimoglu64; Arkadaşım biz burda yani ben kendi adıma konuşayım Okan yalabık hakkında kötu konuşmuyoruz onu oyuncluguna yada kişligine hakaret etmiyoruz farkındaysan bizler Necdet karekteri hakkında yorum yapıyoruz onu yanlışların hatların dile getiriyoruz bilmem anlatabildim sende yorumları okursan dikkatli anlarsın ne demek istedigimiz böyle tehtitler hoş degil yok şikayet ederimde yok bilmem ne bizler burda sadece karekter üzerine yorum yapıyoruz oyuncuyu katan sensin canım
LİİİİİN çok ağır konuşmuşsun. Ne demek öyle güle güle filan? Onlar nasıl hakaretler öyle? Necdeti kovalıyor musun bakayım sen?Cık cık cık...
Demek o cezaevindeyken Ahmet’le Rüya iyice yakınlaşmıştır.
Bu cümlenin özete konulmasının nedenini anlayamadım. Bir düşünce olarak neden girmiş ki? Evet yakınlaştılar gördük. Ama niye özette yazıyor ki? Yeni bölüm için daha açıklayıcı bir cümle konulamaz mıydı?
Ebrucum ben açıkçası "b" ve "d" şıkları arasında kaldım. "b" intikam için güzel bir şık. Ama yasemin filan mutlu olacağına göre "d" diyorum.
İyi yorumlar.
bir_adı_yok 21-11-07, 16:27 evet çanlarım yeni bir apsürt mini anketle daha birlikteyiz:)
e-) rüyanın büyük aşkı hakanın kaldığı evin yan dairesini satın almıştır bknz.kıskanç baba modeli:img-wink:
bu şıkkı seçiyorum...kıskanç bab modeli çok hoşuma gitti...
ahmet'e de ne yakışır ama ha...
özeti okudum :):)
ahh Necdet bey baba dediği duyunca bozulmuş beyfendi ayy yazık ona :fighting2
özet kısa bi özet daha uzun olabilirdi ama bunada şükür diyorum
hapisaneden çıkıyolar demekki
Ahmetin Rüyayla Yasemine süprizi ne olabilir acaba :icon_shad
çok şeyler ortaya çıkabilir fragmanı izleyince kesin bi sonuca ulaşabiliriz belki
arwençan b) e) ve
f) çok hoşuma gitti olsa ne güzel olurr dimi :img-wink:
bu haftaki sloganımız bu olsun
Yar saçların lüle lüle, Necdet sana güle güle byebye
herkezin hoşuna gitmiş gibi duruyo bence olabilir :img-cool2
b-) yasemini seni bir yere götüreceğim deyip tren istasyonuna çağırmış ve gelmemiştir(yaşasın kötülük:icon_whis )
c-) rüyayı alıp karayip adalarına tatile gitmiş yaseminede oradan mektup atmıştır:D
d-) yeni bir ev alıp en güzel odasını aynen bristol otele uyarlamıştır bknz.junıor hazırlığı:img-blush
f-) yasemine işkence yapan polisi pedakok ablaya seansa yollamıştır bknz.işkence öyle yapılmaz böyle yapılır:)
Valla benim favorim D...
Ama...
Ahmet Güzideye gidip (biraz tırstırarak) Necdetle evleneceksiniz ve birsürü çocuğunuz olacak eğer Necdeti birdaha bizimkilerin yanında görürsem yakarım uleeyyynnn.. Der..:):)
LİİİİİN çok ağır konuşmuşsun. Ne demek öyle güle güle filan? Onlar nasıl hakaretler öyle? Necdeti kovalıyor musun bakayım sen?Cık cık cık...
Katılıyorum Cansuya..(:icon_whis) Güle güle hakaret ya...
Sevgili Çanlarım,
Bu hayatta savunduğunuz fikirlerin doğruluğuna inanıyorsanız lütfen etraftan gelecek küfür,tehdit,hakaret vs gibi tutumları hiç kaale almayınız,cevap bile vermeye tenezzül etmeyiniz.Enerjinizi boşa harcamayınız.
Elbetteki sizi yolunuzdan döndürmek için var olmayan olguları varmış gibi size satmaya kalkışacaklar,sizleri anlamayacaklardır.Onları kendi halleriyle, kendi çelişkileriyle başbaşa bırakınız.Sinirlenmeyiniz.Kendinizden asla şüphe etmeyiniz.Sadece yolunuzdan ayrılmayınız.
Aynı Ahmetçanın yaptığı gibi hedefe odaklanınız.Ne olursa olsun,yılmayınız.Yolunuza çook Necdetler çıkacaktır ama sizler hedeften şaşmadan güneşi zaptediniz.
Hadi bakalım yola devam...
lovely_ebru 21-11-07, 16:30 tekrardan iyi aksamlar
saygilar.......
Ali'cim Okan'la Beren'i çok sevdiğin için karakterlere yapılan yorumları oyunculara yapılmış olarak görüyorsun.
Bende Beren fanıyım ama Yasemin'e söylenen sözler Beren'i değil onun canlandırdı karakteredir.
Ahmet'i sevmemenin nedeni ise kendinde söylüyorsun Cansel Elçin'i sevmemen.
Bir de ben yapmış olduğun bu yorumlarda niyeyse kıskançlık hissettim.
Bana öyle geldi.
Özeti okudum.
Yasemin ile Necdet'in çıkacağını tahmin ediyorduk.
Necdet'in Rüya'nın Ahmet'e baba dediğini duyduğunda sarsılmasına çok üzüldüm dermişim.Bunu duyduktan sonrada Yasemin'le Rüya'nın hayatından çıkmazsa yuh derim.
Ahmet'in Yasemin'e yapacağı süprizi çok merak ettim.
Benim de ilk okuduğum da aklıma gelen ev almasıydı.
Gel cuma gel.Gel fragman gel.
Hepinize iyi yorumlar.
Ebrucan d şıkkı tercihimdir.. yav bide fragman çıkmadı belki frgmanda daha ayrıntlı seyler vardır mesla Rüya'nın Ahmet'e baba dediginde Necdet'in yüz ifadesi... mac var artık ilk yarı biterse ancak verirler yani gündüz verseler ne olacak yada daha erken sanki azab resmen cehennem azbı yaştıyo bu Atv bizlere yaa fragman çıkar diye sacma sapan programlar izledim bugün revamı bu bana:img-cray:
sude_burcu 21-11-07, 16:32 Yazık.. Yazık kelimesini kullandığın şahıslar Gerçek bir aileye inanan şahıslar mı?Her ne olursa olsun yazık aşağılayıcı bir kelimedir..:img-cool2Forumda da sandığım kadarıyla bu yasak..Ben bir YAR (Gürsoy) Ailesi görüyorum..:img-cool2Eğer sen göremediysen özete baktığında zaten bu bölüm göreceğini anlarsın..
Necdetseverleri kızdıran yorumlar Kim Necdetsever?He tabiki Necdeti haklı bulabilirsiniz ona sözüm yok!Fakat forumda Ahmetçi Necdetçi Yaseminci diye grup ayrımı yapıp bizi kızdıran o,bu,şu diye ayrım yaparsan başından altyapıyı kuramazsın zaten...
Gelelim Özete: İyiydi..Tek bölümü açıklıyor..Gürsoy ailesinin yeni bir evi oluyordur kesin..En çok merak ettiğim Ahmetin mahkemedeki ve çıkıştaki tavrı olacak..Tabi ondan önce Necdetin artık baba tahtından atıldığını öğrendiği sahne..:happy0064
Fragman.. Yok mu? Varsa Yollayabilir misiniz?:img-blush
sen benım yazık kelimesine mı takıldın onca msj arasından:) galiba benim o msjı yazdıgım kisinin msjını gormedin ya da gormek ıstedigin gibi bakıyorsun..neyse ya uzatmayacagım birileri uzulurken siz bunlardan haz duymaya devam edin...ayrıca bence ufak kelimelere bu kadar cok takılma biraz incelersen diger msjlarda daha fazla hakaret iceren seyler bulursun:img-wink:
Selamlar arkadaşlar,
Forumdaki son dört beş sayfayı okuyunca "Bu insanlar bu dizi konusunda kendini aşmış" dedim..
Neler oluyor anlamadım..Dizi karakterleri konusundaki çokk zıt kutuplara çekilip, bir karakter hakkında sayfalarca, cümlelerce iyi veya kötü yönde yorumlar yapmak,ne bileyim zamanını tamamen kurgunun ve senaristlerin bir parçası olan insanlar için bu kadar zaman harcamak, onlar hakkında derinlemesine analızler yapmak bana çok boş geldi açıkçası, insanların başka işi ve gücü yok demek ki dedim....
Bu çok fazla geliyor bana,şu anda senarist istese nelerr neler yapabilir..Mesela Ahmeti öldürebilir, Necdeti hapse düşürebilir,Rüyayı herkesten nefret eder hale getirebilir...Herşey başkası tarafından yapılıyor, görmüyor musunuz acaba??
Ahmeti veya necdeti sevenler, diğer taraftan düşmanları gibi bahsediyo..Hatta karaktere değil, oyunculara hakaret ediliyo..Oyuncuyu beğenmiyorsak bunu onun kendi sayfasında dile getirebiliriz mesela...
Neyse demek istediğim o ki,hem Ahmeti sevenleri hem de Necdeti sevenleri abartılı buluyorum..
Okumaktan çok zevk almıştım bu forumu ama asla bu kadar vaktimi ayırmam bir hayal ürünü için..
Necdet benim için çok özel bir karakterdir her zaman da öyle olacaktır ama ben bunu kimseye isbata çalışmıyorum..Necdet iyidir de iyidir demek çok saçma geliyor ama Ahmet iyidir de iyidir demek,yok şunun şunun hesabını alacağız vs demek..
Bu kadar fanatizm bana ters düşüyor..O yüzden daha fazla yorum yapmayacağım burada....
Epiniza iyi yorumlamalar, tartışmalar vs..
Kendinize çok iyi bakın....byebye
Burada adını yazmam doğru olur mu bilmiyorum o nedenle yazmadım ama H.S ile ilgili bir siteye bugün 20:00'da sanırım, Emine'nin kocası olan oyuncu geliyor..(Bakın bu kez de ben unuttum adını:)
Ona soru falan sorulabilicekmişiz..Söyleyeyim dedim...
hekimoglu64 21-11-07, 16:40 Ali'cim Okan'la Beren'i çok sevdiğin için karakterlere yapılan yorumları oyunculara yapılmış olarak görüyorsun.
Bende Beren fanıyım ama Yasemin'e söylenen sözler Beren'i değil onun canlandırdı karakteredir.
Ahmet'i sevmemenin nedeni ise kendinde söylüyorsun Cansel Elçin'i sevmemen.
Bir de ben yapmış olduğun bu yorumlarda niyeyse kıskançlık hissettim.
Bana öyle geldi.
Özeti okudum.
Yasemin ile Necdet'in çıkacağını tahmin ediyorduk.
Necdet'in Rüya'nın Ahmet'e baba dediğini duyduğunda sarsılmasına çok üzüldüm dermişim.Bunu duyduktan sonrada Yasemin'le Rüya'nın hayatından çıkmazsa yuh derim.
Ahmet'in Yasemin'e yapacağı süprizi çok merak ettim.
Benim de ilk okuduğum da aklıma gelen ev almasıydı.
Gel cuma gel.Gel fragman gel.
Hepinize iyi yorumlar.
ebrucum kiskanclik felan yok sadece necde cok fazla yükleniyorlar hepsi bu
birde bazi arkadaslar halen israrla devamediyorlar saygisizca yorum yazmaya
valla ben miksenin modlar tarafindan ceza almasini istemem ama eger necdete saygiszsa yorumlar devam ederse malesef sikayte edecem belki bende bu sonucun sonunda ceza alabilirim ama hic farketmez lütfen daha seviyeli olalim bakin ben kimseyle burda tartismak istemyiorum sadece necdete yapilan yorumlardan dolayi cok sinirlednim ve bu sebeden dolayi ahmet karakterine agiir yorumlar yazdim ve bir büyüklük yapip özürdilerim ahmet severlerden cünki bir anlik sinirle yazmis oldugum yorumlardir sizlerdende büyüklük bekler ve necdet karakteri hakkinda daha yumuysak daha iyi niyetli yorumlar yazmanizi tavsiye ederim......bu arada fragman cikti
saka tabiki :) neyse hepimiz arkadasiz burda herkes kendine cok iyi baksin.....
saygilar.....
herkeze slm:happy0064
özete bakılırsa ahmet yaseminle necdeti kurtarmışki sürpriz hazırlıyor:icon_whis merak ettim doğrusu.
b-) yasemini seni bir yere götüreceğim deyip tren istasyonuna çağırmış ve gelmemiştir(yaşasın kötülük )
bak bu şıkkı çok sevdim nedense,hatta oradan tren geçiyor ve trenin içinde ahmetle rüya yasemine nanik yapıyor:img-icecr
Ay Lin'cim Allah iyliğini versin ''Yar saçların lüle lüle,Necdet sana güle güle'':img-hyste:img-hyste:img-hyste ee Rüya Artık doğru insan'a ''BABA '' Diyor... Ahmet'e Baba derken Necdet'in Yüz ifadesin çok merak ediyorum Zevkle izliyeceğim..
Bu Süpriz belki tatilde olabilir Yasemin ve rüya'yı çok mutlu eden ne olabilir? beraberce tatile falan çıkarlar belki Anne Baba Kız ayy bu bölüm tam bir Aille izliyecegiz Ahmet mutlu bizler mutluyuz demeyin keyfimize:)
Arwen, bak sen tatil deyince aklıma geldi. Ahmetin sürprizi üzerine düşünüyordum da...tamam ev olabilir (adadan, hem de Rızaların evini alabilmesi ihtimali kulağa çok güzel geliyor tabii, ama maddi açıdan düşük bir ihtimal), nikah tarihi olabilir...Amaaaa, tatil de olabilir:happy0064 Ta yazın, çekimlerin başladığı haberi geldiğinde birileri Ağva'da çekim yapıldığını söylemişti. Bu olabilir mi acaba???Üçü birlikte, anne-baba-çocuk olarak ilk defa bütün gözlerden ve sözlerden, iyiliklerden ve kötülüklerden uzak kalabilirler mi acaba?
Ay, ne güzel olur. Baba kız sandalda, babası kürek çekerken, Rüya bir yandan nehre sallandırdıkları oltayı kontrol eder, bir yandan da babasıyla tatlı tatlı sohbet eder. Yasemin de kıyıdan izler onları. Bir şezlonga uzanmıştır, elinde bir kitap, yeşilliklerin içinde hapiste ruhunda açılan yarayı tamir etmeye çalışır.
Aman aman, böyle bir sahne Nikita Mikhalkov'un "Sun Burnt", "Güneş Yanığı" filminde vardır. Ve hayatta gördüğüm en güzel sinema karelerinden ve babakız sahnelerinden biridir:img-in_lo
Bu arada dışarı çıktım geldim, dumur oldum:img-pilot. Haftalık sil baştan muhabbetimiz tekrarlanmış, ben önümüzdeki haftaya dizide eleştirlen diğer karakterlerin sevenlerini de (Teo,Ayla, Dilat, Hassan Amca, Kamil, pedakok abla, otel müdürü vs. vs) bekliyorum. Onlar da gelip kurguya ve karakterlere dair yorumlarını yazmak yerine oturup burada yazılanlara laf atarlar, olmadı diğer oyunculara verip veriştirirler...Sonra bir hafta boyunca uğramazlar...Korktum vallah, bizim için hem bir eğlence hem de bir bilgi ve duygu paylaşım yeri olan bu forum giderek tuhaf bir hal almaya başladısofa
Sevgili Çanlarım,
Bu hayatta savunduğunuz fikirlerin doğruluğuna inanıyorsanız lütfen etraftan gelecek küfür,tehdit,hakaret vs gibi tutumları hiç kaale almayınız,cevap bile vermeye tenezzül etmeyiniz.Enerjinizi boşa harcamayınız.
Elbetteki sizi yolunuzdan döndürmek için var olmayan olguları varmış gibi size satmaya kalkışacaklar,sizleri anlamayacaklardır.Onları kendi halleriyle, kendi çelişkileriyle başbaşa bırakınız.Sinirlenmeyiniz.Kendinizden asla şüphe etmeyiniz.Sadece yolunuzdan ayrılmayınız.
Aynı Ahmetçanın yaptığı gibi hedefe odaklanınız.Ne olursa olsun,yılmayınız.Yolunuza çook Necdetler çıkacaktır ama sizler hedeften şaşmadan güneşi zaptediniz.
Bunu şimdi gördüm:) Linçancım, aynen öyle canım. Kaleme kuvvet. Kolay gele.:):good:
bir_adı_yok 21-11-07, 16:50 şimdi bu kargaşa da yazılan o kadar güzel cevaplar varki(bknz:tavuskuşu arkadaşımız bi çok alıntı bile yaptı...çünki tekrar tekrar yazmak bayıyo)...
ama malesef bunlar uzun yazılar..ya okunmuyor ya da anlaşılmıyor...
şimdi ben burdan rüya yaşındaki bir çocuğun bile anlayacağı dilden bişeyler bağırsam anlarmısınız...
1. okan yalabık'ı çok beğenirim...yılan hikayesin den, serseri den, kabuslar evin serisin den
beri bi çok yapımda hayranlıkla izlemişimdir...keza hatırla sevgili de....
2. necdet karakterini sevmem, böyle bir karakterin hayatıma girmesini istemem...
necdet'in derdi sıkıntısı beni germez....insan olduğum sebeple işgence sahneler,ine üzüldüm tabiki...
3.cansel elçin'i ahmet'i izleyene kadar bilmezdim...bilirdim de sevmezdim...ama ahmet karakteri oyunculuğunun da başarılı olması sempati oluşturdu....
4. cansel elçin başka bir dizi de kötü karakter olarak boy gösterse
haketiği eleştiriyi sakınmadan yaparım...karakterini sevmediği mi de belirtirim...
.........
bu arada herkez birbirlerinin yorumlarını gülerek okuyor galiba...
ne güzel dimi...tartışırken bile gülüyoruz...
Ahmet karakterinide,Necdet karakterinide beğenerek izliyorum.ikiside
iyiler.Necdet ise çok iyi.fedakar insan,sevdikleri için elinden gelen herşeyi
yapıyor.Rüya'yı severken,öperken çok içten davranıyor,bazen sanıyorum ki
Rüya'nın gerçek babası.bu dizi değilde gerçek hayatta baba kızı izliyorum.
Necdet duygularını , izleyene çok iyi geçirmesini biliyor.bazende Necdet'e çok
üzülüyorum.hiç bir kötülüğü haketmiyor.
bir_adı_yok 21-11-07, 17:00 Bu arada dışarı çıktım geldim, dumur oldum:img-pilot. Haftalık sil baştan muhabbetimiz tekrarlanmış, ben önümüzdeki haftaya dizide eleştirlen diğer karakterlerin sevenlerini de bekliyorum. Onlar da gelip kurguya ve karakterlere dair yorumlarını yazmak yerine oturup burada yazılanlara laf atarlar, olmadı diğer oyunculara verip veriştirirler...Sonra bir hafta boyunca uğramazlar...Korktum vallah, bizim için hem bir eğlence hem de bir bilgi ve duygu paylaşım yeri olan bu forum giderek tuhaf bir hal almaya başladısofa
tartışmanın, kavga gürültü çıkarmanın her zaman bir cazibesi olmuştur...
insanlar birbirlerini eleştirmeye bayılırlar...
de bu bir hayal ürünü olan dizi için olunca tuaf kaçıyor...
sanki ahmet'le necdet babamızın oğlu...
mahkeme çıkışı necdet ruyanın ahmete baba demesını duyunca sarsılıyomuş e ne beklıyodun necdet kız ömru boyunca babasına ahmet mı dıycek.süpriz ne acaba.
Yorumlarınıza bu başlıktan devam edebilirsiniz arkadaşlar...
Oyuncu yorumlarınızı LÜTFEN kendi başlıklarına yazınız...Her hafta aynı konuda uyarı yazmak bizim hoşumuza gitmiyor eminim aynı uyarıları okumakda sizin hoşunuza gitmiyordur...
Sevgiler
Ehlocan
İlk mesaj benden....
Çançağızlarım hayırlı olsun...
Her ne kadar saçma tehtitlerle.. karşılaşsak ta..
Yeni tartışma konusu...(artık oyuncu zırvalığından kurtulup)
Ahmetin Süprizi nedir?
Yeni başlığa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz..
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=5387284#post5387284
Başlığı açarken yazmış olduğum uyarıyı dikkate alacağınızı umuyorum..Sayfa kapama cezası uygulaması istemiyoruz lütfen sizlerde mesajlarınızla bizlere yardımcı olun..Aksi takdirde sayfa kapama ve uzaklaştırma cezalarını uygulamak durumunda kalacağız...
Sevgiler
Ehlocan
hekimoglu64 21-11-07, 17:11 bir adi yok...... arkadasim diger baslikta yazmis oldugun yorum beni cok kirdi
cünki demissin rüya yasinda kisinin anlayacgi sekilde yazayim anlarmisin gibi
eger yanlis anlamadiyasm g.k durumuna mi düsmüs oluyoruz ya ben türkcem cok zayifi sizler kadar türkce profesyonle degil bende malum 4-5 dil bilince ne kadar üzücü olsada türkcem zayif oluyor avrupada yasanlarin ana sorunu bu dil probemi bende malesef tükcemde zayifim o yüzden bazi yorumlari yanlisda anlamis olabilirm.....
saygilar....
Yeni başlığımız hayırlı olsun..:)
Umarım bundan sonra daha da sımsıkı hale dönüşen bir baba-kız ilişkisi görürüz..bknz.Ahmet ve Rüya
Bu arada lütfen kişiselleşmeye başlayan tartışmalara bari bu yeni başlıkta devam etmeyiniz...:img-wink: bknz:forumu gereksiz tartışmalarla okunmaz hale getirmek
hekimoglu64 21-11-07, 17:15 simdi bu cuma günkübölüm oldukca heycanli olacagi apacik ortada
ahmet yasemine ver üyaya büyük sürpriz yapacak bu kesin onlari tatile götürecek bence yada evde almis olabilir ama daha evlenmediler o yüzden bilemiyorum tahminim kesin tatil yapacaklar bakalim ahmet yaseminim ve necdeti nasil kurtaracak neyse benden bu kadar sizlere iyi yorumlar
(lütfen necdetide sevin:))
saygilar.....
Arkadaşlar artık lütfen forum kurallarına uyun...Diğer başlık kapandı oradaki mesajları bu sayfalara taşımanın gayesini anlamış değilim..Üstelik o başlığın sonuna ve bu başlığın ilk mesajına uyarı yazdığım halde...
Tek cümlelik mesajlar yazmayınız...
Kişisel problemlerinizi özel mesaj yolu ile hallediniz..
Bu son uyarı bundan sonr uyarı bırakılmaksızın mesajlarınız silinecektir..
Ahmetin sürprizinin başbaşa geçirebilecekleri (aile olarak) bir tatil olabileceği ihtimali bana yakın göründü. Çalıkuşu yazmıştı bu ihtimali sanırsam:) Çok hoşuma gitti. Ağvada çekim yapıldığı haberi doğruysa (yazın sonunda böyle bir haber gelmişti) oraya gidebilirler. Herkesten uzak. Herşeyden. Sadece üçü.
Bir önceki sayfada yazdığım hayali tekrarlamak istiyorum. Baba kız nehirde sandaldalar, babsı kürek çekerken Rüya olta tutup, onunla sohbet ediyor. (Güneş Yanığı filmindeki gibi). Yasemin de kıyıda onları izliyor. Böyle bir sahne ne hoş olur:img-in_lo
Evet başlığımız hayırlı olsun:happy0064
Bu sayfalarda oyuncu performansları hakkında yorum yapılmaması gerekliliğini birkez daha hatırlatan modumuza teşekkür ederiz.
Gülümmisalimin dediği gibi,konumuz Ahmetin sürprizi olsun...
Küçük ama zevkli döşenmiş bir ev...
Alınan nikah tarihi ve adada yapılan bir düğün------KÜÇÜK GELİN kim olacak bilin bakalım:P
Üçü bir arada harika,güle oynaya bir tatil ...
Hepsi kulağa hoş geliyor...Yeter ki Ahnet-Rüya-Yasemen ayrılmasın birbirinden.
Herkese Merhaba... Ohh bilgisayarım düzeldi... Forumu özlemişim...
Özeti okudum çok güzelmiş... Ahmetin süprizi ne acaba... Fikir yürütelim... Bu arada Necdete iyi gıcık olmalar:.. :)
çalıkuşu78 21-11-07, 17:27 karakterler bahane.. aslında biz hayat hakkında konuşuyor tartışıyoruz.. ben burda olmaktan çok mutluyum.. o kadar güzel bilgiler değerlendirmeler analizler var ki kendi adıma çok faydalanıyorum..ayrıca cazgır savaşları beni çok eylendiriyor.. senaryolar replikler harikaa..herşey var..forumçannları çok seviyorum burada boşa vakit geçirdiğimi kabul edemem.. çok şey öğreniyor ve paylaşımlarınıza teşekkür ediyorum..bir diziye bu kadar zaman harcıyacağımı düşünemezdim..ama bu vaktin çok yararlı dolduğunu görüyor ve seviniyorum..:good:
badger amin! tü-tü-tü-tü maşşşallah!
bir de bol kalablık aile sahneleri olsun. geçen bölüm hep bir aradalardıya. gerçi bir araya gelme nedenleri üzücü bir olaydı:icon_sorrama yine de bana hep yılbaşı günlerini ve bayram günlerini hatırlattı.
bu sefer de çok güzel bir nedenden dolayı Ünsallar ve Gürsoylar bir ada olsun. ahmet kızı ve ali'yi gözlesin. yasemin birkaç yıl sonra "ben bu yaştayken sana aşık olmuştum" desin. ahmeti bir korku kaplasın eyvah! kızım büyüdü misali:happy0064
Ahmet'in süprizi :img-icecr ımg! ımg! ne mi olur?
adadaki ev olmaz. bu şimdilik bir lüks.
ev ihtimali fifti fifti..
ağustos ayındalar tatil olması uygun.
ev tutma bazı prosedürlerin olmasını istediğim için şu an istemediğim bir şey. örneğin ysemini istemeye gitmeli (saçma ama ne yapayım o sahneleri görmek istiyorum:img-in_lo)
ahmetin evlenme teklifi ve O yüzüğün takılması...:img-in_lo
evlilik tarihini gidip birlikte almalılar.
sonra gelinlik, damatlık alış-verişleri rüya ortalarında o dükkan senin bu dükkan benim dolaşıyorlar. rüyaya da bir gelinlik alıyorlar vs. vs. evet bunların hepsi yeşilçam sahneleri ama iyi işlenip çekilince çok gerçekçi ve izleyici açısından çok rahatlatıcı olur diye düşünüyorum hepsi bu :img-blush(:img-pilotbknz. hs seyircisi pelinsim:happy0064)
Yeniden okuyunca kendimi pek bir arabesk gördüm :img-blush
ama içimden geçen bunlar. şimdi arabesk olmayayım diye farklı mı görüneyim. olmaz bu ahmet severliğe yakışmaz:icon_whis
bir_adı_yok 21-11-07, 17:37 ben birde rüya ve ahmet ilişkisini hayranlıkla izleyen yasemin görmek istiyorum...
....
aslında tatil planı yerine
ahmet'in ev tutmuş olmasını diliyorum...
önce ev tutsun sonra nikah kıysın, sonra balayına giderler...
simdi bu cuma günkübölüm oldukca heycanli olacagi apacik ortada
ahmet yasemine ver üyaya büyük sürpriz yapacak bu kesin onlari tatile götürecek bence yada evde almis olabilir ama daha evlenmediler o yüzden bilemiyorum tahminim kesin tatil yapacaklar bakalim ahmet yaseminim ve necdeti nasil kurtaracak neyse benden bu kadar sizlere iyi yorumlar
(lütfen necdetide sevin:))
saygilar.....
güzel yorumun için teşekkürler.:img-in_lo
necdet'i ben başlarda çok sevdim. ahmet fazla avrupai kalıyordu necdet daha sıcaktı. hala daha sıcak ama samimi değil. bunları ayırmak gerekiyor. benim için sıcaklıktan, sempatiklikten daha önemli olan şey samimiyettir. bu yüzden necdeti sevemiyorum hekimoğlu arkadaşım. ama ahmet'e samimi bir özeleştiri yaparsa ki ben bunu kesinlikle bekliyorum. işte o zaman necdet'i severim kendimi tanıyoum. kincilik yoktur bende. tıpkı ahmet gibi empati yönüm gelişkin:img-in_lo yine gel. yorumunu yine yap. dil sorunun olsa da ne demek istediğini anlarız. çünkü samimi olan her şey ve esas niyet her zaman anlaşılacak bir şeydir nerede olursa olsun. o kişinin yüzünü görmeye gerek yok. bu klavye soğukluğundan bile yansır. yürek sıcaklığı klavye soğukluğunu kesinlikle yener hekimoğlucuğum. gel olur mu? farklı düşüncelerini tüm samimiyetinle yaz. görüşmek üzere hoşçakal...
bir_adı_yok 21-11-07, 17:44 ev tutma bazı prosedürlerin olmasını istediğim için şu an istemediğim bir şey. örneğin ysemini istemeye gitmeli (saçma ama ne yapayım o sahneleri görmek istiyorum:img-in_lo)
)
hakkaten saçma olur...
hatta yasemin'i necdet'ten istesin..ya da necdet'in evinde olsun isteme olayı...
yasemin'i önce baba evine göndermeli..ya da kızına ve aşkına bir ev tutmalı...
sonra nikah işlemleri başlamalı bence....yasemin hala o evde necdet'le beraberken ahmet'in yüzüğünü takması biraz garip olur kanımca...
badger amin! tü-tü-tü-tü maşşşallah!
bir de bol kalablık aile sahneleri olsun. geçen bölüm hep bir aradalardıya. gerçi bir araya gelme nedenleri üzücü bir olaydı:icon_sorrama yine de bana hep yılbaşı günlerini ve bayram günlerini hatırlattı.
bu sefer de çok güzel bir nedenden dolayı Ünsallar ve Gürsoylar bir ada olsun. ahmet kızı ve ali'yi gözlesin. yasemin birkaç yıl sonra "ben bu yaştayken sana aşık olmuştum" desin. ahmeti bir korku kaplasın eyvah! kızım büyüdü misali:happy0064
Ahmet'in süprizi :img-icecr ımg! ımg! ne mi olur?
adadaki ev olmaz. bu şimdilik bir lüks.
ev ihtimali fifti fifti..
ağustos ayındalar tatil olması uygun.
ev tutma bazı prosedürlerin olmasını istediğim için şu an istemediğim bir şey. örneğin ysemini istemeye gitmeli (saçma ama ne yapayım o sahneleri görmek istiyorum:img-in_lo)
ahmetin evlenme teklifi ve O yüzüğün takılması...:img-in_lo
evlilik tarihini gidip birlikte almalılar.
sonra gelinlik, damatlık alış-verişleri rüya ortalarında o dükkan senin bu dükkan benim dolaşıyorlar. rüyaya da bir gelinlik alıyorlar vs. vs. evet bunların hepsi yeşilçam sahneleri ama iyi işlenip çekilince çok gerçekçi ve izleyici açısından çok rahatlatıcı olur diye düşünüyorum hepsi bu :img-blush(:img-pilotbknz. hs seyircisi pelinsim:happy0064)
Kısacası biz YAR sahneleri izlemek istiyoruz:img-wink: Nasıl olursa olsun. Adada, İstanbulda...çekirdek aile formunda, bütün ailelerin biraraya toplandığı bayramlarda, kutlamalarda, acıda ve sevinçte artık bu dağılmış aileyi birarada görmek istiyoruz.
Pelinsimcim, alışveriş hayaline de bayıldım. Birlikte alışveriş yapmak ne kadar sıradan bir faaliyet ama aynı zamanda bir ailenin olmazsa olmazı:) Onları artık sıradan ama mutlu ve birbirine bağlı bir aile olarak görmek istiyoruz.
Çok şey mi istiyoruz?:img-blush
niye birden bire 4 kişi kaldık:blink:
daha demin 15-20 kişiydik:icon_sorr
yoksa fragman veya resimler geldi de haberimiz mi yok:img-blush
evet Shevekçan biz bir türk ailesindeki tüm birliktelik türlerini görmek istiyoruz. :img-icecr
adsız arkadaşım:P
zaten yasemin büyük olasılıkla rızanın yanına gidecektir. ama o gün şöyle bir güzellik yaparlarsa senaristler çok :happy0064iz tabiki..
mmc ahmet'in HER (Hümanist, Empatik, Reailst) samimiyetini kullanarak yaptığı savunmadan sonra beraat eden sanıklarımız büyük bir sevinçle aile fertlerince karşılandıktan sonra Selma, o tonton anne anne adayı selmamız tonton dedemiz rızaya "rıza bize gidelim mi. hem yemek de vardı evde. siz yorgunsunuz vs. vs." diyerek orada toplanırlar. yasemin'in ve ahmet'in burada ilk baş başa kalacakları oda ahmet'in odası olur. yasemin bu zamana kadar ahmet'in odasına hiç girmedi. onu oraya sokacak olan da ruya'dır. "anne bak burası babamın odası. ben burada uyudum" yasemin odadaki ahmet-rüya resmine bakarken ahmet içeriye girer. ve kısacıkta olsa bundan sonki yaşamlarının planını anlatır. vs. vs. yarın görüşmek üzere ayrılırlar ve ondan sonra yavaş yavaş aile bir çatı altında toplanır. bence evlilikleri bu bölüm olur. en kötü ihtimalle burda kalır.
bir_adı_yok 21-11-07, 18:14 şimdi pelinsim
yasemin'in baba evine döneceğine eminmisin...
ha çok isterim böyle bir şeyi tabiki.....de hani yasemin'in de necdetçiliği tutarsa...
ama şu kurguladığın sahne çok güzel...
sahi yasemin ahmet'in odasını hiç görmedi....
dilerim böyle bir sahne izleriz...
hatta gece geç vakte kadar otursunlar
rüya ahmet'in yatağında uyuya kalsın...
sonra yasemin ahmet'te rüya'yı ortalarına alıp güzel bi yar uykusu çeksinler...
Merhaba çanlarbye
Ben geldim...Ben de sizler gibi bu bölüm bol bol YAR ailesi sahneleri bekliyorum.Baba kız doya doya zaman geçirsinler.Rüya babasını tanıdıkça daha da hayran kalsın mesela:img-in_lo
Yasemin de baba kız sohbet ederken uzaktan onları izlesin yüzünde yine mutlu olduğu zamanlardaki gibi yandan dudak kıvırıp gülümsemesi olsun:img-yes:
Ahmetin sürpizini ben ADAdaki ev diye düşünmüştüm ama bir aile tatiline de itirazım olmaz...Ki Yaseminin geçirdiği zor günlerden sonra Ahmet böyle güzel ve düşünceli bir sürpriz yapabilir:img-in_lo
niye birden bire 4 kişi kaldık:blink:
daha demin 15-20 kişiydik:icon_sorr
yoksa fragman veya resimler geldi de haberimiz mi yok:img-blush
evet Shevekçan biz bir türk ailesindeki tüm birliktelik türlerini görmek istiyoruz. :img-icecr
adsız arkadaşım:P
zaten yasemin büyük olasılıkla rızanın yanına gidecektir. ama o gün şöyle bir güzellik yaparlarsa senaristler çok :happy0064iz tabiki..
mmc ahmet'in HER (Hümanist, Empatik, Reailst) samimiyetini kullanarak yaptığı savunmadan sonra beraat eden sanıklarımız büyük bir sevinçle aile fertlerince karşılandıktan sonra Selma, o tonton anne anne adayı selmamız tonton dedemiz rızaya "rıza bize gidelim mi. hem yemek de vardı evde. siz yorgunsunuz vs. vs." diyerek orada toplanırlar. yasemin'in ve ahmet'in burada ilk baş başa kalacakları oda ahmet'in odası olur. yasemin bu zamana kadar ahmet'in odasına hiç girmedi. onu oraya sokacak olan da ruya'dır. "anne bak burası babamın odası. ben burada uyudum" yasemin odadaki ahmet-rüya resmine bakarken ahmet içeriye girer. ve kısacıkta olsa bundan sonki yaşamlarının planını anlatır. vs. vs. yarın görüşmek üzere ayrılırlar ve ondan sonra yavaş yavaş aile bir çatı altında toplanır. bence evlilikleri bu bölüm olur. en kötü ihtimalle burda kalır.
Pelinsim senden senaryo başlığında da yazmanı bekliyoruz ona göre:) Biliyorsun iki senaristimiz mörv ve badger bu aralar hem yetişememekten hem de geçen bölüme kadar dizinin gidişatından ruhen ve bedenen yılgın olduklarından orayı başıboş bıraktılar biraz. Sizden de şöyle yukarıda yazdığınız leziz sahneyi çeşitlendirerek senaryo kıvamına getirmenizi bekliyoruz efem:img-in_lo
Selmanın büyük sofralar kurmakta üstüne yok. Evde bir yemek olsun, sofrada Yaseminin sevdiği yemekler olsun (Selma ince kadındır, düşünür), Yasemin Rüyayla Ahmetin arasına otursun, ya da Rüya ikisinin arasına otursun. Işıl ışıl gözlerle babasına baksın, annesine sevimlilikler yapsın.
Sonra dediğin gibi, annesini tutsun kolundan babasının odasına götürsün (ah, ah babası o odada neler yaşadı bir başına, Rüyayı öğrendikten sonra yatağa çöküp oturmasını, yıkılmış, sırtından bıçaklanmış gibi, kararmış bir suratla boş boş bakışını, dava açtıktan sonra yatağa uzanıp, elini sanki ağrıyormuşçasına kalbine götürdüğü sahneleri unutamam).
Sonra ona içeriden biri seslensin. O çıkınca fırsat bu fırsat diyen Ahmet girsin içeri, kapıyı da kapatsın...:img-in_lo
Bu arada Hümanist, Empatik ve Realist tanımları da çok yakıştı, MMC Ahmete.:)
Herkes selam canlarbye
Yeni başlık hayırlı olsun bu bölüm bol bol YAR ailesi Tam bir aile olarak görecegiz bol bol sahnelerini izleyecegiz Ahmet'in süpriz ne olabilir? tatil olabilir bana da güzel bir fikir gibi geldi ama önce evlensinler Keşek bu bölüm nikah falan kıysalardı yok darbeye Ras gelirse bunların evliligi hayatta evlenmezler bir an önce evlensinler kendilerin garantiye alsınlar neyse bol bol baba kız sahneleri izliyecegiz bunu için ayrıca çok mutluyum acaba Rüya'nın Ahmet'e baba dedigin duyan Yasemin ne yapmıştır ?Kesin sevnmiştir. de o halin çok merak ediyorum Necdet sarslıyo Yasemin mutluktan uçuyodur herhalde:)
Merhaba çanlar :img-in_lo
Elektrikler kesilince gitmiştim sonra da uyuyakalmışım bir geldim neler olmuş böyle daha yeni yeni okuyorum :)Eğer bunlara sebebiyet veren benim meajımsa çok üzüldüm doğrusu bazen yazılanlara cevap vermemek istiyorum ama elimde olmuyor ama gerçekten komik bir mesajdı tutamadım kendimi:)
Bu arada Necdet'in gerçekten umrumda olmadığın tekrar belirtmek isterim ama bari hayatında bir kez Güzide'ye gereken önemi versin:)Hayatında bir kez kendinden başka birisini düşünsün:)
YAR ailesiyle ilgili de düşünüğüm Yasemin'e çok kızmıştım hala o olayın çok basitçe geçiştirildiğini düşünüyorum ama YAR'I bir aile olarak görüyorum Yasemin ve Ahmet şu anda evli olmasalar bile :) Umarım Ahmet ev almıştır da artık Rüya ve Yasemin öyle kasvetli bir eve bir daha adım atmazlar....garip aileler garip mutluluklar değil de gerçek aileler görmek bize iyi gelecek zaten forumun havası bile değişir oldu son iki haftadır dikkat ediyorum da eleştiriler bile olumlu yönlerde artık ...demekki herkes bunalmıştı totalde ratinglerin düşmesi açıkçası beni sevindiriyor çünkü ne zaman totalde ratingleri iyi olan bir dizi görsem o dizinin entrikadan alavereden dalavereden geçilmediğini görüyorum ...
Ahmet'le Rüya ilişkisinin çok sağlam temeller üzerine kurulu olduğunu görüyorum ve senaristlerin bunu çok güzel bir şekilde yansıttığını düşünüyorum üstelik Necdet'le yapmadıkları bir şekilde hayret(!:icon_whis) ...oyunlar parklar aşırı sevgi gösterileri (bunu hepimiz hatırlarız geçmiş sahnelerden :icon_whis) sürekli hediyeler almak yerine Ahmet ve Rüya ilişkisini Shevekçan'ın da dediği gibi olabilecek en güzel temele dayandırdılar güven ve ardından gelen hayranlık
merhaba çanlarr..zeynoop:img-wink:
özeti gördüm..geldiiim gidiyorumm:img-yes:
fekat ''necdet rüyanın ahmete baba dediğini duyunca sarsılır''kısmını okuduktan sonraa..ne zannediyordun küçük aptallll..zuhahahaa..demek geldi içimdenn:img-blushbkz:ekmek teknesi(ifendim bu sözler hakaret cümlesi olmayıp diziden alınmıştır..yanlış anlaşılmasın litfenn)
necdetin sarsılmasının da normal olduğunu söyleyebilirim ama pek umrumda değil elbet:p
vee zeynop,bugün derste bir ara durduk yerde aklıma senin bahsettiğin şey geldi..
rüya necoyla büyüdü..ve karşılıklı sevgi gösterileri ve paylaşımlarla devam etti ilşkileri..
ama ahmetle olan baba-kızlık durumunu gerçekten güzel bir temele oturttu senaristlerr....rüya,babasına hayran..tıpkı annesi gibii:img-in_lo
ahmet gibi bir babaya sahip olduğu için,ahmet ''onun'' babası olduğu için şanslı hissedecek kendiniii:good:
açıkçası rüyanın ahmete baba demesine,ahemtle baba-kız halinde görmeye belki alışamam diye korkuyordum amaa..şimdi pek mes'udum:img-yes:
önemli bir maçı izlerken,takımım nasıl olsa yener..en azından güzel oyun çıkarır yahuu der de rahat ve keyifli kurulursun tv nin karşısına ya..
şimdi hs de en azından bu bölüm için öyle...şükür:img-icecr
iyi yorumlar çanlarrr:P
zeynop editi:aldım mesajı çanım kanımca:icon_whis
Ayşem yıvruuum hoşgeldin ve hoşçakal :img-wink: Ne demiş atalarımız "kendi düşen ağlamaz " ..hatta kendi düşüp başkalarına da o sinirle çelme takmaya çalışanlar hiç ağlamamalı:hıh
Neyse ben artık Ahmet Rüya'ya odaklanayım ben de Ahmet acaba babalığa ısınabilir mi diye düşünüyordum süper oldu yahu benim bile Ahmet'e baba diyesim geldi :img-in_loBence de Rüya her zaman çok şanslı hissedecek kendini ...Ayy bir de babası gibi dedesi gibi halası gibi hukuk okursa değmeyin Ahmet'in keyfine hem kızıyla gurur duyacak hem de çok mutlu olacak kızının rol modeli oldukları için :img-in_lo
Ebruçanım junior'da bir gelseydi hayırlısıyla :img-in_lo Fragman yine maç sonrasına kaldı offf en önemli bölüm maça denk geldi :icon_sorr Ben biraz başka başlıkları dolaşayım :img-in_lo
Ayşeçanım anlaşıldı tamam :img-wink:bye
Benim de aklıma gelmedi değil..Rüyanın ileride hukukçu olmak istemesi...Eeehh önünde sağlam ve hayran olunan bir model de var..Booşver tek başına resim çizeceğine hukuk ta okusun yanında...:icon_whis
Eeeee??? editi:
Herkes tam takım aşağıda kimseden ses yok????:img-pilot
Altta şimidi küçük bir fragman verdiler ama çok az sadece bir sahne ama ben gördügümü yazayım tamamı çıkar insallah bu bölümde yaşarın Ailesi ışıgı istemeye gidiyo canlar Rızanın evindeler yaşar babası bide annesi orayı gösteriyolar oturmuşlar rızayı gösteriyolar pek sevncli degil ee kız vercek kolaymı canım:) ışık gösteriyolar oturumuş böyle bu kadar dedigim gibi allta küçük bir fragmandı bu kadar gördüm bu kez kesin Ahmet'te ordadır bu isteme olayında ilkinde Necdet bey gitmişti gerekezdi ne iş varsaorda neyse Ahmet ve Yasemin görmedim ama Yaşarın ailesi vardı hatta babası böyle beyaz saklı gibi bir adam neyse insallh ilk yarıdan sonra verirler
Benim de aklıma gelmedi değil..Rüyanın ileride hukukçu olmak istemesi...Eeehh önünde sağlam ve hayran olunan bir model de var..Booşver tek başına resim çizeceğine hukuk ta okusun yanında...
Resim çizmek bir yana pastacı olacağım demesin de..!:)
Hukuk okur gibi bir düşüncem var..Ahmete nasıl hayran bakıyordu.. O da zaten işi uzatmadan tabiki Babasını Örnek alır..Zaten aile geleneği sürdürmeden olmaz..:)
Badgerçanım: Tam takım aynı avatarı kullanıyor forum..Senide buyuralım..:)
Birbirinden güzel olasılıklar sıralamışsınız arka arkaya.Hepsini okurken bile çok beğendim birde izleyebilirsek nolurum bilmem.
Daha öncede yazmıştım YAR ailesinin yapacağı bir tatili bende çok isityorum.Ama bu tatilin balayı olmasını istiyorum.Dizimiz ne kadar modern olsada Y&A'nın evlenmeden önce tatil yapmaları bana pek mümkün görünmüyor.Belki adaya gidebilirler.Orda da Rüyanın yanında evlenmeden beraber uyuyamazlar.Hıı aslında bütün geceyi yatmadan, sabaha kadar konuşarak da geçirebilirler:img-yes:Kah hüzünlenirler, kah sevinirler.A Y'ye onun nikahına nasıl şahit olduğunu, ölecek gibi hissetiğini anlatır. Sarılır, öpüşür koklaşırlar.Konuşmadan uzun uzun birbirlerine bakarlar.Arada gidip uyuyan Rüyayı seyrederler.:img-in_lo Hatırlarsanız eski bölümlerde N ve Y iki kez sabahlamıştı.Ogünden beri benim içimde uktedir bu.
Birde R anne babasının aşkını sadece dinleme fırsatı buldu. Y&A aşklarını hiçbirzaman onun güzü önünde yaşmadılar.Artık sözün gerçekliğe dönüşme zamanıdır.Ahmet Rüya'nın yanında Yasemine sarılsın, öpsün, kulağına aşkını fısıldasın, özledim desin, dayanamıyorum, seviyorum desin:img-in_loHer türlü MMCliği yapsın:icon_whis
Aslında keyfim çok yerinde ama yinede değinmeden edemeyeceğim.Neden hala süprizleri Ahmet yapıyor.Biraz da Yasemin yapsa ya.Aslına bakarsanız artık Yaseminin seven bir kadın ve anne gibi davranmaya başlamasıda bir süpriz sayılır ya neyse.Biz onun ne hallerini gördük.
Bu arada Ahmet'in ev almasına gerek yok ki.Onun zaten bir evi var.Gerçi o kooparatifi Ayla ile oturması için almışlardı ama kime niyet kime kısmet:happy0064..
Yok MMCçan kooperatif olmaz hem fayanslarını Ayla'nın seçtiği bir ev de işleri ne hem de bence şöyle bahçeli filan güzel bir ev olsun :img-in_lo İnsanın içi açılsın görünce Aygün Malikanesi gibi loş ışık yeşil koltuk içimiz bayılmasın kasvetten :img-in_lo Ahmet'in çalışma odası olsun jenerikte Yasemin'le dans ettiği yer gibi Rüya ve Yasemin arada ziyaret etsinler :img-in_lo Ahmet'de modaya uygun gözlükleriyle çalışsın...yalnız eğer 3-4 bölüm sonra zaman atlaması olursa hangi yıla geliceğiz ve Rüya yine mi değişecek :icon_whis
Aslında keyfim çok yerinde ama yinede değinmeden edemeyeceğim.Neden hala süprizleri Ahmet yapıyor.Biraz da Yasemin yapsa ya.Aslına bakarsanız artık Yaseminin seven bir kadın ve anne gibi davranmaya başlamasıda bir süpriz sayılır ya neyse.Biz onun ne hallerini gördük.
Bu arada Ahmet'in ev almasına gerek yok ki.Onun zaten bir evi var.Gerçi o kooparatifi Ayla ile oturması için almışlardı ama kime niyet kime kısmet:happy0064..
Yasemin parmağına o Ahmetin alyansını taksa yeterli:img-icecr
Aylanın seçtiği fayanslı evde oturmasınlar bence...bknz:o kız denilince diğerinde olduğu gibi sinirim zıplıyooor!:icon_whis platon-ik aşkla kafayı bozmuşlar klubü:hıh
LİN'den alıtı:
Sevgili Çanlarım,
Engüzel cevap...Lin eline ve diline sağlık....
Arkadaşlar..."Kuzey Irak'a girmek yok" savaş platformuna hayır!
herkes düşüncesini yazsın...ve tahammül etmeyi öğrensin..öğrenmemekte israr edenleri dikkate almamak lazım.
Ahmet'in anne-kıza hazırlayacağı süpriz, hakkaten tatil olabilir...:img-yes:Nasıl olasa henüz Ağustos ayında falanlar. Belkide onları Fransa'ya götürecek...bir türlü gidemedikleri Fransa'ya...Ressamlar ülkesi...ikiside resimle oldukça ilgili...Hoş bir süpriz olurdu...Şöööyle resammlar tepesinde gezerler,Sait Nehiri'nde tekne gezisi yaparlar,Napolyon'un yaptırdığı o güzel opera binasında operaya giderler...Yıllara meyden okurcasına...Hatta ona resamlar tepesinde, Pablo Neruda'dan şiir okusun...:happy0064
Başka kitaplarla hapsedilmek için yazmıyorum
ya da zambağın somutlaşmış çırakları için değil
gelip geçecekler için, gereksindikleri
ay, su, düzenin değişmez temelleri
ekmek, şarap, ve okullar, gitarlar ve el aletleri için. :good:
Badgerçan son zamanlarda hiç gerçekleşmemişti oleyyy:happy0064:happy0064 Eşzamanlılık eşdüşünceler :img-blush:img-blush Buna ne diyorduk unuttum :icon_sorr:icon_sorr
Hakikatten o yüzük nerede Yasemin'in hapishanede de parmağında mıydı o :hıh Hayır hala parmağındaysa polis amcalar parmağını kesip çıkarsınlar bir zahmet...Hem Ahmet'in aldığı yüzük nerede niye hala çıkmadı :icon_whis
Goooool goooooooool diye bağırsam sorun olur mu :happy0064:happy0064Bu arada Ahmet Rüya baba-kız maçlara gitseler tam süper olur :happy0064
Yok MMCçan kooperatif olmaz hem fayanslarını Ayla'nın seçtiği bir ev de işleri ne hem de bence şöyle bahçeli filan güzel bir ev olsun :img-in_lo İnsanın içi açılsın görünce Aygün Malikanesi gibi loş ışık yeşil koltuk içimiz bayılmasın kasvetten :img-in_lo Ahmet'in çalışma odası olsun jenerikte Yasemin'le dans ettiği yer gibi Rüya ve Yasemin arada ziyaret etsinler :img-in_lo Ahmet'de modaya uygun gözlükleriyle çalışsın...yalnız eğer 3-4 bölüm sonra zaman atlaması olursa hangi yıla geliceğiz ve Rüya yine mi değişecek :icon_whis
Doğrusu Ayla'nın fayansları ve duvar rengini nasıl seçtiğini merak ediyorum..Siyahımsı birşeyler seçmiş olabilir..Ayla bu..Ahmette itiraz etmez..
Baba ve Kızın birlikte çalıştığı sahneler istiyorum..!Çok şeker olurdu..
Bu arada bir aralar Diziye bir yunan kızın gireceği haberleri yok muydu?
Milli sevinçç
********Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooolll. ....*******
Çok aklısın Zeyneps fayansları Ayla seçmişti ben düşünemedim onu.
Hem Güzideye, Aylaya,Güzidenin ailesine,Kerimana bile özel bir ev bile yapıldığına göre YAR'a özelde bir ev yapılmalı yani.:good:
Nilgün Öneş bir röportajında 13. bölümde bir dönem sona erecek gibi bişey sölmeişti.Bu durumda birkaç sene zaman atlması olabilir.Rüya şuanda 2. sınıfa gidiyor.4 ene sonra orta okul. Bu durumda Asenayı orta okula giden bir kız olarak oynatabilirler mi bilemiyorum.Gerçi Karinala böyle yaptılar ama çokta tepki aldılar.
Evet evet YAR'ın özel bir evi olmalı...Ruhsuz Ayla'nın seçtiği fayanslardan oluşan ruhsuz bir kooperatif evi olmamalı.Ayla'ya deli dou bir eş lazım.Üzerindeki ölü toprağını söküp almalı.
Mümkünse iki katlı olsun;daha önce yazdım ama bir daha yazayım ÜST KATINDA ANLAMSIZ BİR SALON olmasın.
En önemlisi YAR üçlüsünün mutluluğunu bir müzik eşliğinde 1 dk süreli gösterip tüketmesinler.Detay istiyorum.Üçünün sevgiden,mutluluktan delirdiği detaylarla dolu olmalı.
Sevda Tepesi'nde üçü birikte piknik yapsalar.Bisiklete binsinler...
Akademiye elele gitseler.Zuhal şaşkın şaşkın baksa bizimkilere...
Yasemen,yılbaşında Rüya ile birlikte evi süslese. Rıza,Selmacım,Deniz,Sevimcim,Ali Işık vs maaile YAR'ın ferah evine gelse...Büyük,neşeli, kalabalık bir sofrada Yasemen bebek sürprizini patlatsa.Ahmet sevinçten kalbini tutsa.Rüya kardeşim oluyor diye havalara zıplasa da zıplasa.Ahmet Yasemeni döndürse de döndürse...Fonda Nilüferden neşeli bir şarkı çalsa.
Hayal ettikçe akla ne güzel kareler geliyor.
Mahkeme çıkışı, Rüya’nın Ahmet’e baba demeye başladığını duyan Necdet, sarsılır. Demek o cezaevindeyken Ahmet’le Rüya iyice yakınlaşmıştır. Yasemin ve Ahmet mutluluklarının tadını çıkarırken, Ahmet’in Rüya ve Yasemin’e yaptığı sürpriz anne kızı çok mutlu eder
bu satırlardanda anlaşılacağı üzere yasemin ve necedet kurtuluyor.ahmetin yapacağı süpriz acaba nikah masasımı yasemine
Evet evet YAR'ın özel bir evi olmalı...Ruhsuz Ayla'nın seçtiği fayanslardan oluşan ruhsuz bir kooperatif evi olmamalı.Ayla'ya deli dou bir eş lazım.Üzerindeki ölü toprağını söküp almalı.
Mümkünse iki katlı olsun;daha önce yazdım ama bir daha yazayım ÜST KATINDA ANLAMSIZ BİR SALON olmasın.
En önemlisi YAR üçlüsünün mutluluğunu bir müzik eşliğinde 1 dk süreli gösterip tüketmesinler.Detay istiyorum.Üçünün sevgiden,mutluluktan delirdiği detaylarla dolu olmalı.
Sevda Tepesi'nde üçü birikte piknik yapsalar.Bisiklete binsinler...
Akademiye elele gitseler.Zuhal şaşkın şaşkın baksa bizimkilere...
Yasemen,yılbaşında Rüya ile birlikte evi süslese. Rıza,Selmacım,Deniz,Sevimcim,Ali Işık vs maaile YAR'ın ferah evine gelse...Büyük,neşeli, kalabalık bir sofrada Yasemen bebek sürprizini patlatsa.Ahmet sevinçten kalbini tutsa.Rüya kardeşim oluyor diye havalara zıplasa da zıplasa.Ahmet Yasemeni döndürse de döndürse...Fonda Nilüferden neşeli bir şarkı çalsa.
Hayal ettikçe akla ne güzel kareler geliyor.
Lincimçan senden de bir senaryo bekliyoruz artık yolu yok:) Bir nikah senaryosu (ama başında papatya tacıyla küçük gelin Rüyada olsun):) Bir de yılbaşı senaryosu.:) Pencereden lapa lapa yağan kar görünsün.
Yav galiba biz artık fazla romantikçan olduk. Sevindirik olduk. Allah bozmasın.:img-pilot:img-wink:
O fayanslı evi satıp yeni bir ev alsınlar kampanyasını destekliyorum:)
rüyanın nüfus cüzdanı çıkmış mıydı? yani baba hanesinde ahmet yazanı? ben hatırlayamadım eğer çıkmadıysa sürprizi o olabilir mi acaba diyorum...
Lincimçan senden de bir senaryo bekliyoruz artık yolu yok:) Bir nikah senaryosu (ama başında papatya tacıyla küçük gelin Rüyada olsun)Bir de yılbaşı senaryosu. Pencereden lapa kar yağsın.
Yav galiba biz artık fazla romantikçan olduk. Sevindirik olduk. Allah bozmasın.
O fayanslı evi satıp yeni bir ev alsınlar kampanyasını destekliyorum:)
Linçanı da çok rooomantik gördüm...:img-in_lo dediğin doğru ondan da birsenaryoyu iflah olmazlar namına istiyorum..Bu arada iflah olmazlar deyince eylul geldi aklıma..sahi nerede o??...:icon_sorr umarım iyidir...
Ne garip kampanyalar üretiyoruz değil mi???:img-hyste
Ama ben Kayseriyi unutmadık...Unutturmayacağıza devam edelim diyorum..bknz:Necdet hala sarsılıyormuş..:icon_whis
Bu arada ev fentazilerini kuruyoruz da..Ben, hala Yasemine karşı bir nedameti tam hissedemiyorum bknz:aşık kadınların ve anneliğin yüzkaralığı konusu..çünkü hala daha aklını başına devşirdiğini göremedik:img-polic Sırf Rüya ve Ahmet kontenjanından kurtarıyor gözümde bknz:anne bu! atsan atılmaz, satsan satılmaz! ama umarım aklını başına devşirdiğinin adam akıllı sinyallerini bize verir...:img-cool2..Birinci sinyali verdi...Rüyayı tutuklandıkları gece, Ahmete teslim edilmesini istedi..Bakalım izleyeceğiz...İzlerken de Ahmetle Rüyanın güzel başlayan baba-kız! ilişkisine gölge düşmesin başka bir şey istemem
Artık balkabağından tatlı yapıp uyuma saati geldi editi:
Herkese iyi gecelerbyebye Allah rahatlık versin...Fragman nete düşerse öm den yollamayı unutmayınız..:img-pilot
rüyanın nüfus cüzdanı çıkmış mıydı? yani baba hanesinde ahmet yazanı? ben hatırlayamadım eğer çıkmadıysa sürprizi o olabilir mi acaba diyorum...
Çıktı Pamirciğim..çıktı...40.bölümde gösterdiler bknz:Ediz Hun-Hülya Koçyiğitvari parktaki kucaklaşma sahnesi:img-yes::img-yes:
Hatta yazılanları gösterdiler:img-icecr..Rüya ...Gürsoy..baba adı, Ahmet..vs.vs..
bu bölümde yaseminin aylayı kıskançlıktan çatlatması da güzel olur:img-icecr
Kemmik byehoşgeldin, Ayla maşallah kendini kendi kendine akladı. Hayatına devam ediyor. (Bkz.: Efendim o Ahmetin onun olabilmesi ihtimalini sevmiş. Dürüstçe "bak ben bir şey duydum, Yasemin buraya gelmişti, Rüya senin kızınmış" diyeydi de ondan sonra savaşaydı da Ahmet için ya! Tabii yemedi:img-cool2)
Allah allah aşk uğruna her türlü dalavere mübah anlayışını yüceltmiyorlar mı??? Tamam böyle insanlar var. Ama hiç bir yerde onlardan ama o da kendince haklıydı, ama o da iyiydi, fedakardı bıdı bıdı denmiyor.
Lincimçan senden de bir senaryo bekliyoruz artık yolu yok:) Bir nikah senaryosu (ama başında papatya tacıyla küçük gelin Rüyada olsun):) Bir de yılbaşı senaryosu.:) Pencereden lapa lapa yağan kar görünsün.
:)
Senaryo sizlerin işi çanlarım.Ayrı bir beceri lazım.Ben sadece Tomris Hanım gibi öykünün ana hatlarını belirlesem de senaryoyu Bagderimle ikiniz beraber yazsanız,elime yüzüme bulaştırabilirim.
Aliyeçan nerde çook özledim onu :img-yes:
Badgerim sana iyi geceler bye
Senaryo sizlerin işi çanlarım.Ayrı bir beceri lazım.Ben sadece Tomris Hanım gibi öykünün ana hatlarını belirlesem de senaryoyu Bagderimle ikiniz beraber yazsanız,elime yüzüme bulaştırabilirim.
Ihlamurçanım, senaristler badgerla mörv, ben de senaryo gazı verenim. Biraz fikir de katabilirim ama, gerisine üşenirim. O zaman biz hayal edelim bol bol, anahatları çıkaralım, sonra işi havale edelim. Bak, bu akşam pelinsimde çok güzel bir mahkeme ve hapishane çıkışı senaryosu yazmış. (Sonra alırız ıhlamurlarımızı, şöyle sıcak, limonlu, keyifle içeriz okurken, ne dersin:):img-wink: Ama tabii yanında da balkabağı tatlısı olsun. Badgerim, iyı gecalaaarbye)
Sahi Eylül nerelerde, Bristol kavuşmasından sonra göremedik kendisini?:img-blush:img-wink:
Maç bitti. Teyakkuzdayız:);)
Fragman her an çıkabilir. (Gördüğünüz üzre maçla hiç bir ilgisi olmayan şahsiyet Shevek:))
evet Lin al benden de okadar...Bize hayalci olmayı değil de gerçekçi olmayı öğrettiler hep.Şimdi düşünüyorum ne kadar yanlış...Ya bırak insanlar hayal de kursun gerçeklikten de vazgeçmesin... Ama çocuklarımıza hayaklerini genişletmelerini öğretiyoruz...onlar bizim gibi kısır kalmasın :img-pilot
hepinize iyi gecelerbye
Eski bölümleri seyrediyorum ATV'nin sitesinden.Bölüm özetinin verdiği iyimser havayla çok uzun bir süreden sonra Kayseri olayını tekrar seyretme cesaretini buldum.İçim elvermiyordu önceleri.Yine Ahmetin acısını yürekten hissetim.Evet Badgerçan haklısın Kayseriyi unutmadık kampanyasından kesinlikle vaz geçmeyelim.:img-yes:
Birde diyorum ki bir noktada Yasemine Ahmetten başka birinin dokunmadığınada dem vursalar nasıl olur.Ahmet bununda sevincini yaşasa.Hayır Necdetin Yasemin artık benim karım oldu dediği bölümü tekrar seyrettim yine de tüylerim diken diken oldu:icon_sorr Ahmet orda kendinden beklenmiyecek bir uyanıklıkla necdetin büyük aşkının Yasemin olduğunu anlamış.Gerçi bunuda ilerki bölümlerde onları ayırmak için kullandılar.bknz:Tren garında ekilen Ahmet:icon_sorr
Eski bölümleri seyrediyorum ATV'nin sitesinden.Bölüm özetinin verdiği iyimser havayla çok uzun bir süreden sonra Kayseri olayını tekrar seyretme cesaretini buldum.İçim elvermiyordu önceleri.Yine Ahmetin acısını yürekten hissetim.Evet Badgerçan haklısın Kayseriyi unutmadık kampanyasından kesinlikle vaz geçmeyelim.:img-yes:
Birde diyorum ki bir noktada Yasemine Ahmetten başka birinin dokunmadığınada dem vursalar nasıl olur.Ahmet bununda sevincini yaşasa.Hayır Necdetin Yasemin artık benim karım oldu dediği bölümü tekrar seyrettim yine de tüylerim diken diken oldu:icon_sorr Ahmet orda kendinden beklenmiyecek bir uyanıklıkla necdetin büyük aşkının Yasemin olduğunu anlamış.Gerçi bunuda ilerki bölümlerde onları ayırmak için kullandılar.bknz:Tren garında ekilen Ahmet:icon_sorr
Senaristlerimiz dengeleri simetrik olarak kuruyorlar MMC arkadaşım. Mesela Yasemin Necdetle bir kere öpüştü dimi. Necdet öptü onu. Ahmette Aylayla bir kere öpüştü ve onu da tıpkı diğer örnekte olduğu gibi diğer kişi öptü. Ayla. Hatırlarsanız her ikisi de şok olmuştu. Kaskatı oldular. Yüz ifadeleri aynı şaşkınlıktaydı.
Ama tabii, Yaseminin kefesine daha fazla neşe, aile ortamı ve kızından kaynaklı bir avunma koydular. Ahmeti yalnız sürgünlere gönderdiler. Sevdiğine hasret, çocuğundan bihaber bıraktılar, o ayrı:sad53:
Fragman hala yok. Vermeyecekler mi acaba? Bu işkence bize reva mıdır, kıdeer midir?
Sheirmaine 21-11-07, 22:06 Eski bölümleri seyrediyorum ATV'nin sitesinden.Bölüm özetinin verdiği iyimser havayla çok uzun bir süreden sonra Kayseri olayını tekrar seyretme cesaretini buldum.İçim elvermiyordu önceleri.Yine Ahmetin acısını yürekten hissetim.Evet Badgerçan haklısın Kayseriyi unutmadık kampanyasından kesinlikle vaz geçmeyelim.:img-yes:
Yorumlarinizi büyük bir zevkle okuyorum. Evet, cok haklisin, bende Kayseri olayina mendilsiz bakamamistim. Icim parcalanmisti izlerken, bir tarafta bir zamanlar olan cocukluk arkadasi, diger tarafta ise hayatinin aski ... öylece o demir parmakliklarin arkasindan nikah merasimine bakakalmisti Ahmet. Icler acisiydi ve Ahmet o anda neye ugradigini sasirmisti.
Fakat özette beni biraz kizdiran su ki, Nejdet hala hangi hayalin pesinden kosuyor??? Elbette birgün Rüya Ahmet'e 'Babacim' diyecekti. Halbuki Rüya Ahmet'in de varligindan ayni kendisi gibi yeni haberi oldugunu biliyor ve bu durumda Ahmet'e karsi tavir yapmadi ve sadece düzeninin bozulmasindan cekildi. Ve zamanla Ahmeti tanidi, ona cok büyük bir hayranlik duymaya sonra da güvenmeye basladi. NIhayet hak adalet yerini buldu ve Ahmet'in elinden alininlar birer birer yerini buldu...
Ahmet gibi bir Baba gercekten mükemmel ve Rüyada bunun farkina vardi, ve ve bu yüzden kendisini cok sansli hissedecektir.:good:
Annesi babasının düğününe şahit olmak her çocuğa nasip olmaz.
Güzel bir bahçe hayal ediyorum.Yaz bitmeden, eylül ayının verdiği romantizmle güneşin batışına yakın evlenseler keşke.Hoş bir rüzgar,ufukta mor kızıl karışımı renkler.
Aslında bu düğünü Yasemen'de hak etti.Hoş, kırık beyaz,aşağıya doğru hafif çanlaşan saten dantel karışımı bir gelinlik giyse.Kırık beyaz saten ayakkabılar.Etrafta yasemin kokusu...
Ahmet'de şık bir smokin.Ahmet heyecanlı,Ahmet sevgi dolu,Ahmet mağrur,Ahmet muzip,Ahmet cazip
Rüyacık,küçük gelin olmuş.Sheveğin dediği gibi başında papatyalardan bir taç.Üzerinde yaşına uygun beyaz şık bir elbise...Annesinin eteklerini tutsa.Elindeki sepetten denize,toprağa pirinç atsa...
Rıza,Nezahat(bari bu sefer teşrif etsin),Selmacım vs herkesin gözleri nemli olsa.Herkes birbirine "en sonunda,bu güne şükürler olsun "diye baksa.
Yasemen ve Ahmet yemin etseler göz göze.Sonrasında Rüya babasına yüzüğü verse.O yüzük ölene kadar çıkmasa parmaklarından.Ahmet ve Yasemen gerçek bir evlilik yüzüğü takmanın keyfine varsalar.
Sonra ilk dans...O kadar önemli ki benim için...Müzik bile seçemedim.Belki daha yapılmamış bir beste.Ahmet ve Yasemen gözlerini birbirlerinden hiç ayırmadan ,tutkuyla,aşkla,yaşanan onca acıya inat dans etse.Bu dans kadere karşı kazanılmış bir zafer dansı olsa.Herkes artık dayanamayıp mutluluktan ağlamaya başlasa...Gözyaşları çook hafif bir yağmura karışsa.
Rüya hayran hayran anne ve babasına bakarken,Ali Rüyayı dansa kaldırsa...Müzik değişse.Defne Deniz,Mehmet Selma vs dansa katılsa....En önemlisi Ahmet,Rüyanın öz babası Ahmet; Ali'nin yanına gelip "küçük bey müsade ederseniz prensesimle dans etmek istiyorum" dese...Rüya memnuniyetle,hayranlıkla,sevgiyle babayla dans etse...Ama Ahmet'in ayaklarına basmadan.Olması gerektiği gibi.(eski bölümlerde beni çok üzmüştü rüya -necdet dansı)
Düğün pastasını mümkünse kendileri yapsınlar.Artık aralarına pastacı, pastahane gibi terimlerin girmesini istemiyorum.
Böylesine bir mutluluk yaşanırken sizce Necdet bunlara uzaktanda olsa tanık olmalı mı?Kayseri'nin diyetini ödemeli mi?Yoksa,onu hiçbirşekilde br anlık dahi olsa dahil etmeyelim mi?Bilemedim.
Sheirmaine 21-11-07, 22:14 Annesi babasının düğününe şahit olmak her çocuğa nasip olmaz.
Güzel bir bahçe hayal ediyorum.Yaz bitmeden, eylül ayının verdiği romantizmle güneşin batışına yakın evlenseler keşke.Hoş bir rüzgar,ufukta mor kızıl karışımı renkler.
Aslında bu düğünü Yasemen'de hak etti.Hoş, kırık beyaz,aşağıya doğru hafif çanlaşan saten dantel karışımı bir gelinlik giyse.Kırık beyaz saten ayakkabılar.
Ahmet'de şık bir smokin.Ahmet heyecanlı,Ahmet sevgi dolu,Ahmet mağrur,Ahmet muzip,Ahmet cazip
Rüyacık,küçük gelin olmuş.Sheveğin dediği gibi başında papatyalardan bir taç.Üzerinde beyaz şık bir elbise...Annesinin eteklerini tutsa.Elindeki sepetten denize,toprağa pirinç atsa...
Rıza,Nezahatnb(bari bu sefer teşrif etsin),Selmacım vs herkesin gözleri nemli olsa.Herkes birbirine "en sonunda,bu güne şükürler olsun "diye baksa.
Yasemen ve Ahmet yemin etseler göz göze.Sonrasında Rüya babasına yüzüğü verse.O yüzük ölene kadar çıkmasa parmaklarından.Ahmet ve Yasemen gerçek bir evlilik yüzüğü takmanın keyfine varsalar.
Sonra ilk dans...O kadar önemli ki benim için...Müzik bile seçemedim.Belki daha yapılmamış bir beste.Ahmet ve Yasemen gözlerini birbirlerinden hiç ayırmadan ,tutkuyla,aşkla,yaşanan onca acıya inat dans etse.Bu dans kadere karşı kazanılmış bir zafer dansı olsa.Herkes artık dayanamayıp mutluluktan ağlamaya başlasa...Gözyaşları çook hafif bir yağmura karışsa.
Rüya hayran hayran anne ve babasına bakarken,Ali Rüyayı dansa kaldırsa...Müzik değişse.Defne Deniz,Mehmet Selma vs dansa katılsa....En önemlisi Ahmet,Rüyanın öz babası Ahmet; Ali'nin yanına gelip "küçük bey müsade ederseniz prensesimle dans etmek istiyorum" dese...Rüya memnuniyetle,hayranlıkla,sevgiyle babayla dans etse...Ama Ahmet'in ayaklarına basmadan.Olması gerektiği gibi.(eski bölümlerde beni çok üzmüştü rüya -necdet dansı)
Düğün pastasını mümkünse kendileri yapsınlar.Artık aralarına pastacı, pastahane gibi terimlerin girmesini istemiyorum.
Böylesine bir mutluluk yaşanırken sizce Necdet bunlara uzaktanda olsa tanık olmalı mı?Kayseri'nin diyetini ödemeli mi?Yoksa,onu hiçbirşekilde br anlık dahi olsa dahil etmeyelim mi?Bilemedim.
Bence Necdet dahil olmali, yani Kayseri'nin bir diyeti olmali.
Sebebi ise, Ahmet'e gecen bölümlerde kendini Necdet'in yerine koysaydin, ne yaprdin bu durumda, cümlesi sarfedilmisti.
Peki, Necdet icin niye böyle birsey düsünülmüyor???
Bence Necdet'te ileriden bu güzel dügün manzarasina sahit olmali ve böylelikle Ahmet'e yillarca ne acilar cektirdiginin kanisina varmali. (bakiniz: Ahmetin Kayseriye geldigini sadece Necdet biliyor)
Ve bunun üzerine de en önemlisi, Necdet Ahmet'e bir adim atip, Ahmet'in yillarca cektigi aciyi daha iyi anladigini belirtmeli.
"küçük bey müsade ederseniz prensesimle dans etmek istiyorum" dese...Rüya memnuniyetle,hayranlıkla,sevgiyle babayla dans etse...Ama Ahmet'in ayaklarına basmadan.Olması gerektiği gibi.(eski bölümlerde beni çok üzmüştü rüya -necdet dansı)
Bir de yazamam diyorsun ıhlamurum. Yazmışsın işte. Ellerine sağlık.:good: Biz de küçükken babamızla dans ederdik düğünlerde, o geldi aklıma. Ne güzel bir duyguydu alllam. Beceriksiz adımlarla, beline yetişemez, bacaklarına sarılırdık (biz üç kız kardeşiz de:img-in_lo), ama gururla ve biraz da utanmayla başımız dik, yanaklar kızarmış, ağzımız kulaklarımızda:)
Tabii, tabii mümkünse düğün pastası bile olmasın. Kup griye falan dağıtırlar:img-wink: Onları da evde Selmayla Nezoş hazırlasın. Göstersinler hünerlerini:)
Shermaine; güzel söylemişsin:good:. Gelsin, uzaktan izlesin ama, düğün bahçede ya. Bir ağacın arkasından. Simetriyse burada da simetri olsun. Terazinin kefesinde Ahmete düşenler de sorgulansın. Ahmetin yerine de koysunlar biraz kendilerini. Her ne kadar o her zamanki affediciliğiyle sineye çekip, affetse de herkesi, biz edemiyoruz. Biz de haklının hakkının, o aşkın itibarının iadesini bekliyoruz izleyici olarak.
Liiin, msj kutunu boşaaaalt!:sad53:
Bir de yazamam diyorsun ıhlamurum. Yazmışsın işte. Ellerine sağlık.:good: Biz de küçükken babamızla dans ederdik düğünlerde, o geldi aklıma. Ne güzel bir duyguydu alllam. Beceriksiz adımlarla, beline yetişemez, bacaklarına sarılırdık (biz üç kız kardeşiz de:img-in_lo), ama gururla ve biraz da utanmayla başımız dik, yanaklar kızarmış, ağzımız kulaklarımızda:)
Tabii, tabii mümkünse düğün pastası bile olmasın. Kup griye falan dağıtırlar:img-wink: Onları da evde Selmayla Nezoş hazırlasın. Göstersinler hünerlerini:)
Evet evde yapılan mozaik pasta bile olur...
Çehov'un Üç Kızkardeşi gibi demek ki ne güzel:) Ben tekim shevekçanım.
Bir düğünde babam yaşıtım biriyle dans etmişti de nasıl kıskanmıştım.Uzaktan ağlaya ağlaya izlemiştim.Bizim zamanımızda düğünlerde sadece pasta, limonata,kuruyemiş ve tuzlu kurabiye olurdu.Birde elinde kukla olan bir adam gelirdi.Korkardım ben ondan :P
Yasemin ve Ahmetin düğününe o amca gelmesin.
Fakat özette beni biraz kizdiran su ki, Nejdet hala hangi hayalin pesinden kosuyor??? Elbette birgün Rüya Ahmet'e 'Babacim' diyecekti. Halbuki Rüya Ahmet'in de varligindan ayni kendisi gibi yeni haberi oldugunu biliyor ve bu durumda Ahmet'e karsi tavir yapmadi ve sadece düzeninin bozulmasindan cekildi. Ve zamanla Ahmeti tanidi, ona cok büyük bir hayranlik duymaya sonra da güvenmeye basladi. NIhayet hak adalet yerini buldu ve Ahmet'in elinden alininlar birer birer yerini buldu...
Ahmet gibi bir Baba gercekten mükemmel ve Rüyada bunun farkina vardi, ve ve bu yüzden kendisini cok sansli hissedecektir.:good:
necdet'in bir hayal peşinde koştuğu yok... ahmete baba diyince rüyayı kaybetme korkusu taşıdı bence.. herkes bunun karşılığında bir korku yaşar, kötüniyetli olarak olmasa da kıskanır biraz ama bu onun kötü olduğu anlamına gelmez.. evet dizi içinde en çok yıpranan mutsuz olan acı çeken ahmet'ti hiç haketmediği halde.. ama bunun suçlusu necdet değil... necdet rüyayı da sevgisiyle kazandı resim boyalarıyla elme şekeriyle değil... aynı şeyi ahmet de yapıyor şimdi sevgisiyle rüyayı kazanmaya çalıştı ve kazandı da.. dediğine katılıyorum ahmet hayranlık duyulacak bir baba olacaktır en az necdet kadar iyi bir baba olacaktır... dediğin gibi ahmet'İn elinden çok şey alındı çok mutsuz oldu ve kaybettiklerini kazanmayı sonuna kadar hakediyor ama bana göre ahmet'in kaybettiklerinin sorumlusu necdet değil.. necdet'in babacığım kelimesine bozulması da kötüniyetinden değil... ve ben necdet hayranı olarak işlerin bu yönde ilerlemesinden gayet memnunum necdet'in yasemin'siz bir hayata alışması gerek, elinde güzide gibi çok değerli bir insan var onu sevmesi gerek.. ahmet'in de biran önce yasemin'e kavuşması gerek bence çünkü sakız gibi uzadı ve artık baydı beni..
bu arada kayseri meselesi neydi?? ben unutmuşum ya da kaçırdığım bir bölüme mi denk geldi.. o bölümle ilgili necdet suçlanıyor ama ben hatırlayamadım...
Senaristlerimiz dengeleri simetrik olarak kuruyorlar MMC arkadaşım. Mesela Yasemin Necdetle bir kere öpüştü dimi. Necdet öptü onu. Ahmette Aylayla bir kere öpüştü ve onu da tıpkı diğer örnekte olduğu gibi diğer kişi öptü. Ayla. Hatırlarsanız her ikisi de şok olmuştu. Kaskatı oldular. Yüz ifadeleri aynı şaşkınlıktaydı.
Ama tabii, Yaseminin kefesine daha fazla neşe, aile ortamı ve kızından kaynaklı bir avunma koydular. Ahmeti yalnız sürgünlere gönderdiler. Sevdiğine hasret, çocuğundan bihaber bıraktılar, o ayrı:sad53:
Fragman hala yok. Vermeyecekler mi acaba? Bu işkence bize reva mıdır, kıdeer midir?
Shevekçan aman dur noolur Ahmetle Ayla öpüştü falan deme lütfen.İçim fena oldu. Kız resmen saldırdı Ahmete.MMC'likte zor iş valla.Nelere maruz kalıyor insan.
Yasemin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Belki Necdeti o öpmedi ama çanak tuttu.Ne saf kadın bu yaa Yıllarca Neco'nun on aşık olduğunu anlamadı, kendisine aşık bir erkeğe sırılıp kulağına çarkı sözleri fısıldarsa bunun nasıl sonuçlanacağını bilemedi, nasıl hamile kalınır, nasıl korunulur bilemedi.ne geldiyese başına bu saflıktan geldi
bu arada kayseri meselesi neydi?? ben unutmuşum ya da kaçırdığım bir bölüme mi denk geldi.. o bölümle ilgili necdet suçlanıyor ama ben hatırlayamadım...
Sanırım onüçüncü bölümdeydi Pamircim, Necdetle Yaseminin nikahının kıyıldığı gün Ahmet Kayseriye gelmişti. Hatta bunların kaldığı otele geldi. Sonra Yasemini görürüm umuduyla cezaevine gitti. Parmaklıklar ardından nikahı gördü. Pencereyi açıp bağırdı, sesini duyuramadı, o yaşta neredeyse kalp krizi geçiriyordu zavallım.
Sonra bir memur cezaevi md. ne Ahmet Gürsoy adında biri sizi bekliyor, derken Necdet duydu. Yani Necdet Ahmetin oraya geldiğini (yani on beş gün içinde koşa koşa Yasemine geri geldiğini) biliyordu.
Ama bunu doğrudan Yasemine söylemek yerine "ya gelseydi" şeklinde afaki bir durummuş gibi yansıttı. Gizledi yani;)
Hemen ertesinde pastaneye dayanıp, ondan hesap soran perperişan haldeki Ahmete ; "O benim karım oldu. Anlasana o benim karım oldu" diye yalanın en dik alasını, hem de hiç yalan borcu bulunmayan Ahmete diklenerek söyledi. O yalanı topluma söyleyeceklerdi, Ahmete bunu bu şekilde söylemeye hakkı var mıydı ve hala suçsuz mu sence? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.bye
Yani merak ettiğim Yasemini toplum nezdinde kötü duruma düşürmemek için fedakarlığından evlenen insan öyle mi davranırdı?
Dj_saRiLaCi 21-11-07, 23:03 Evet evde yapılan mozaik pasta bile olur...
Çehov'un Üç Kızkardeşi gibi demek ki ne güzel:) Ben tekim shevekçanım.
Bir düğünde babam yaşıtım biriyle dans etmişti de nasıl kıskanmıştım.Uzaktan ağlaya ağlaya izlemiştim.Bizim zamanımızda düğünlerde sadece pasta, limonata,kuruyemiş ve tuzlu kurabiye olurdu.Birde elinde kukla olan bir adam gelirdi.Korkardım ben ondan :P
Yasemin ve Ahmetin düğününe o amca gelmesin.
oo masallah dügün fln ilerlemissiniz baya derslerden kafa kaldiramiyorum yaw özeti biile daha yeni okudum fragmandan ztn hiiic habeirm yok...
dügüne bizde davetliyiz dimi??
ahmetle yasemin eger bizi cagirmazlarsa cok kirilirim o kdr yakin takipcileriyiz bizden iyi kim taniyo onlari dimi ama:D
gercekten dügün fln yaparlarmi acaba bosanmadan sonra ya?sade bi nikah olur heralde:good:
ps:fragmanida bi görebilsem rahat edicem:icon_sorr
Sanırım onüçüncü bölümdeydi Pamircim, Necdetle Yaseminin nikahının kıyıldığı gün Ahmet Kayseriye gelmişti. Hatta bunların kaldığı otele geldi. Sonra Yasemini görürüm umuduyla cezaevine gitti. Parmaklıklar ardından nikahı gördü. Pencereyi açıp bağırdı, sesini duyuramadı, o yaşta neredeyse kalp krizi geçiriyordu zavallım.
Sonra bir memur cezaevi md. ne Ahmet Gürsoy adında biri sizi bekliyor, derken Necdet duydu. Yani Necdet Ahmetin oraya geldiğini (yani on beş gün içinde koşa koşa Yasemine geri geldiğini) biliyordu.
Ama bunu doğrudan Yasemine söylemek yerine "ya gelseydi" şeklinde afaki bir durummuş gibi yansıttı. Gizledi yani;)
Hemen ertesinde pastaneye dayanıp, ondan hesap soran perperişan haldeki Ahmete ; "O benim karım oldu. Anlasana o benim karım oldu" diye yalanın en dik alasını, hem de hiç yalan borcu bulunmayan Ahmete diklenerek söyledi. O yalanı topluma söyleyeceklerdi, Ahmete bunu bu şekilde söylemeye hakkı var mıydı ve hala suçsuz mu sence? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.bye
ahmete o artık benim karım dediği sahneyi hatırlıyorum o zaman ben de kızmıştım necdete ama kayseri sahnesini gerçekten hatırlamadım.. yalnız evet ahmet'in geri döndüğünü biliyordu ama ahmet aynı şekilde yasemin'e de gitmişti diye hatılıyorum nasıl yaparsın bunu gibi birşeyler demişti ya da çok hızlı geçtiği için o bölümler birbirine karıştırıyorum.. ama ehmet'in üzüntüsünü yıkılışını yasemin de görmüştü.. o da söyleyebilirdi.. tama necdet yanlış yapmış yasemin'e söylemesi gerekirdi hatalı orda ama yasemin de anlatabilirdi ahmete..
peki kıbrısçık olayını siz hatırlıyor musunuz? yasemin ben gidiyorum dese engel olacak mıydı?? sessizce dinledi onu.. gideceğini bildiği halde kızıyla sessizce vedalaştı da hiç sesini çıkarmadı... yasemini bağlamadı o!!
yani her dizide gördüğünüz iki aşığı ayıran kötü adamlardan değil necdet... bu söylediklerinde haklısın ama diğer konulada necdetin haklılık yönlerini görmenize engel olması bu!!
fatma-1721 21-11-07, 23:04 Ne nazli fragman mis ya:img-blush hala göremedim:icon_sorr
Birde sevgili areseydi sanirim fragmani görmüs galiba,Yasar efendi Isik hanimi istemeye gelmis....valla fragman bu sahnelerle doluysa yazik beklerken katlandigim onca sacma programa.
Allah askina kapayalim su Necdet muhabbetini,icim disim Necdet oldu.
Necdet kayseriden baslayarak hata ve bencillik yapti,bunu da piskin piskin iki bölüm önce"bazen yanlis oldugunu bile bile askin icin dogru olmayan seyleri yaparsin"diyerek Ahmete karsi itiraf etti,özür dilemedi ama hatasini itiraf etti.Necdet bile hatasini kabul ettikten sonra bizler hatasi yok diyebilir miyiz?
Ben kendi adima yaziyorum Necdet artik Yasemin-Ahmet-Rüya ailesi icin sevinsin ve Güzideyi de sadece öpücükle avundurmayip ona olan duygularini sorgulasin,ondan aldigi sevginin dörtte birini ona versin(ya da sevemeyecekse ondan ayrilsin(gerci böyle olmasini istemem)),ben Necdeti coook sevecegim:img-yes:
ahmete o artık benim karım dediği sahneyi hatırlıyorum o zaman ben de kızmıştım necdete ama kayseri sahnesini gerçekten hatırlamadım.. yalnız evet ahmet'in geri döndüğünü biliyordu ama ahmet aynı şekilde yasemin'e de gitmişti diye hatılıyorum nasıl yaparsın bunu gibi birşeyler demişti ya da çok hızlı geçtiği için o bölümler birbirine karıştırıyorum.. ama ehmet'in üzüntüsünü yıkılışını yasemin de görmüştü.. o da söyleyebilirdi.. tama necdet yanlış yapmış yasemin'e söylemesi gerekirdi hatalı orda ama yasemin de anlatabilirdi ahmete..
peki kıbrısçık olayını siz hatırlıyor musunuz? yasemin ben gidiyorum dese engel olacak mıydı?? sessizce dinledi onu.. gideceğini bildiği halde kızıyla sessizce vedalaştı da hiç sesini çıkarmadı... yasemini bağlamadı o!!
yani her dizide gördüğünüz iki aşığı ayıran kötü adamlardan değil necdet... bu söylediklerinde haklısın ama diğer konulada necdetin haklılık yönlerini görmenize engel olması bu!!
O sıralarda Yasemin Ahmetin kendisini terk ettiğini sanıyordu. Mektuptan haberi yoktu. vs. vs. Yaseminin hatalarını ya da dış etkenlerin (babalarının düştüğü durumun ve annelerin müdahalelerinin) rolünü yadsımıyorum kendi adıma. Bir çok arkadaş da böyle zaten. Ben Necdetin payına düşenden bahsediyorum. Diğer durumlarla ilgili de çok yazdık zaten. Bana Necdetle ilgili ters gelen şey; aşkının yanında olması uğruna herşeyi ama herşeyi mübah görmesidir, bu bana ve aşk anlayışıma, hayat görüşüme ters bir durum. Bana göre bir insan başka bir insanı gerçekten seviyorsa, onun mutlu olması için mutsuzluğu ve kaybetmeyi göze alandır. Necdetin yaptığının bana fedakarlık olarak görünmemesi de, karşılığında bir şey (Yaseminin de bir gün kendisini sevmesi) beklentisi içinde olmasıdır. Yetişkin bir insan olarak, kendi seçimini kendi özgür iradesiyle yaşamış olmasıdır. Bundan mutludur, şikayetçi değildir, o yüzden ben ona üzülemiyorum. Fazla ısrar usandırır yani. İnsan çekip gidebilmeyi başarabilmeli.
Kıbrısçık olayında onun direkt olarak bir etkisi yok. Ama dolaylı olarak var. Kendini bu oyuna o kadar bilerek ve isteyerek kaptırdı ki, o kadar mutlu görünüyordu ki, onun kendisini sevdiğini öğrenmiş olan Yasemin ondan daha fedakar çıktı maaalesef ve gidemedi. Burada direkt hata Yasemindedir. Ama dolaylı olarak ayağına minnet prangalarını özenle geçirmiş olan Necdet'inde bu durumda payı vardır kanımca. (Bir de şunu hatırlatmak isterim; Ahmete gerçeği söylediği gün, ona, kendisi için Kıbrısçıka gelmekten vaz geçen Yaseminin fedakarlığından bahseden Ahmete söyledikleri çok ilginç. -Ne? Yasemin'mi benim içim fedakarlık yapmış? diyor. Bu tonda ve bu minvalde Yasemine hiç bir şey söylemedi. Ama Ahmete karşı onu aşağılayabiliyor. Ben bu ikili durumları da (hele bir erkekte) hiç hazetmem.) Ahmetin bir gün dahi sevdiği kadın hakkında aşağılayıcı, küçük düşürücü konuştuğunu duymadık. Şikayet etmedi, kimseyle dedikodu yapmadı. Ne düşünüyorsa bunu olayın muhatabına söylüyor. Onu bu yüzden takdir ediyorum.
Ama niyetim kesinlikle polemik ya da dayatma değil, yanlış anlaşılmasın lütfen:img-yes:Bunlar benim nacizane fikirlerim olur.
Çalıkuşu; iyi geceler. Ay, gaz pedalı benzetmesi de çok hoş olmuş:img-icecr. Tavusumkuşum ne dersin sonra bu konuda da bir reklam atraksiyonuna girelim mi? Ama sonra, sonra...Şimdi fragman bekliyoruz benim de işim var bilg başında. Bekleyeceğim. İnat ettim.:img-cool2
çalıkuşu78 21-11-07, 23:26 shevek yorumunla ahmeti bir kat daha yücelttin gözümde..ne kadar kızarsa kızsın yasemini aşşağılayıcı tek kelime etmedi.. ahmetin etrafında teo gibi gaz pedalı da yok.. yaklaştırmamış yanına öyle tipleri..dedikodu kumkumaları ahmetin etrafına çöreklenememiş.. brava diyorum ahmete brava..fragmanı göremeden uyumak zorunda kaldık bu gece de..sabah ola hayrola.. herkese iyi geceler..
fatma-1721 21-11-07, 23:39 Kıbrısçık olayında onun(Necdetin)direkt olarak bir etkisi yok. Ama dolaylı olarak var. Kendini bu oyuna o kadar bilerek ve isteyerek kaptırdı ki, o kadar mutlu görünüyordu ki, onun kendisini sevdiğini öğrenmiş olan Yasemin ondan daha fedakar çıktı maaalesef ve gidemedi. Burada direkt hata Yasemindedir. Ama dolaylı olarak ayağına minnet prangalarını özenle geçirmiş olan Necdet'inde bu durumda payı vardır kanımca. (Bir de şunu hatırlatmak isterim; Ahmete gerçeği söylediği gün, ona, kendisi için Kıbrısçıka gelmekten vaz geçen Yaseminin fedakarlığından bahseden Ahmete söyledikleri çok ilginç. -Ne? Yasemin'mi benim içim fedakarlık yapmış? diyor. Bu tonda ve bu minvalde Yasemine hiç bir şey söylemedi. Ama Ahmete karşı onu aşağılayabiliyor. Ben bu ikili durumları da (hele bir erkekte) hiç hazetmem.) Ahmetin bir gün dahi sevdiği kadın hakkında aşağılayıcı, küçük düşürücü konuştuğunu duymadık. Şikayet etmedi, kimseyle dedikodu yapmadı. Ne düşünüyorsa bunu olayın muhatabına söylüyor. Onu bu yüzden takdir ediyorum.
Yorumunun özellikle alintiladigim kisminin her kelimesine katiliyorum,ellerine saglik :good:
-Ne? Yasemin'mi benim içim fedakarlık yapmış? diyor. Bu tonda ve bu minvalde Yasemine hiç bir şey söylemedi. Ama Ahmete karşı onu aşağılayabiliyor. Ben bu ikili durumları da (hele bir erkekte) hiç hazetmem.)
Mert,dürüst bir erkegin tarzi bu degildir(bence tabii)
benden de bukadar,pes ediyorum,iyi geceler Lin,Shevek,...byebye
Shevekçan ve fatma-1721 bu gece forumun yılmaz bekçileri olarak bizler kaldık..Bayrağı yavaş yavaş teslim ediyorum.Bir türlü yayınlanmayan fragman için"bekledim de gelmedin"şarkısını mırıldanarak ayrılıyorum.İnşallah fragman özetten daha güzel olur.
İyi geceler bye
İyi geceler ıhlamurcumbyeben de yavaş yavaş işime gömüleyim. Sabaha kaldı galiba. Ama cidden haksızlık bu! Karayılan bin kez, Sinekli Bakkal, dokuzyüzdoksan sekiz kez gösterildi. Tamam anladık, yeni başlayacaklar, ama bu dizinin bekleyen bir kitlesi var. Bu kadarı da saygısızlık artık, ne diyim.
İyi uykular çanım:)bye Fatma iyi geceler, nöbetteysen iyi nöbetler:) bye Blue, arese bye
Ne nazli fragman mis ya:img-blush hala göremedim:icon_sorr
Birde sevgili areseydi sanirim fragmani görmüs galiba,Yasar efendi Isik hanimi istemeye gelmis....valla fragman bu sahnelerle doluysa yazik beklerken katlandigim onca sacma programa.
Allah askina kapayalim su Necdet muhabbetini,icim disim Necdet oldu.
Necdet kayseriden baslayarak hata ve bencillik yapti,bunu da piskin piskin iki bölüm önce"bazen yanlis oldugunu bile bile askin icin dogru olmayan seyleri yaparsin"diyerek Ahmete karsi itiraf etti,özür dilemedi ama hatasini itiraf etti.Necdet bile hatasini kabul ettikten sonra bizler hatasi yok diyebilir miyiz?
Ben kendi adima yaziyorum Necdet artik Yasemin-Ahmet-Rüya ailesi icin sevinsin ve Güzideyi de sadece öpücükle avundurmayip ona olan duygularini sorgulasin,ondan aldigi sevginin dörtte birini ona versin(ya da sevemeyecekse ondan ayrilsin(gerci böyle olmasini istemem)),ben Necdeti coook sevecegim:img-yes:
Evet bendim canım ama tamamı çıkmadı sadece mac izlerken altta küçük bir fragman verdiler ama sadece bir sahne çok kısaydı onda yaşar ve Ailesi IşıĞı istemeye gidiyolar daha dogrusu evdeler hepsi oturmuş yaşar annesi babası hatta babası beyaz saklı biri yanlış görmediysem rıza amcanın evindeler ışıgı gösteriyolar böyle oturmuş aynı sekilde rıza amacanın yüzün falan gösteriyolar bu kadar hala fragmanı tamamını göstermediler ne cekiyoruz bu atv de yaaa
Ben sabah kadar nöbetteyim er gec çıkacak görecem bekliyorum
İyi geceler ıhlamurcumbyeben de yavaş yavaş işime gömüleyim. Sabaha kaldı galiba. Ama cidden haksızlık bu! Karayılan bin kez, Sinekli Bakkal, dokuzyüzdoksan sekiz kez gösterildi. Tamam anladık, yeni başlayacaklar, ama bu dizinin bekleyen bir kitlesi var. Bu kadarı da saygısızlık artık, ne diyim.
İyi uykular çanım:)bye
Ben de bekleyenler kervanındayım! :img-wink: Bir saat kadar daha bekleyebilirim. Eğer çıkarsa burdan yazarım detaylı bi şekilde. Sabah kalkınca süpriz olur size! :img-wink:
Umarım gelir bir an önce! Bir saat içinde gelmezse de hiiiç gelip de huzurlu halimizi bozmasın. Ne kalıyor ki geriye! Bekleyiveririz direk konuya dalmak için! :img-wink:
Herkese iyi geceler!
hekimoglu64 22-11-07, 00:21 herkese iyi geceler bir macin ardindan sonra buradyim türkiyemizi tebrikediyorumavrupa sampiyonasindayiz
arkadaslar fragman cikmis galiba ama ben daha izlemedim
en cok su ahmetin sürprizini merk ediyorum acaba yaseminime dünya güzelime ne sürprizi yapti bu ahmetcik neyse fragmani bekleyenler uykunuz gelmedimi daha yarin cikar artik bugün ben hic denk gelmedim ama cikmis fragman......
saygilar....
Lin su içmeye kalkar ve son bir şans tvyi açar o da ne...Fragman!Hemde en tazesinden.
*İlk sahne mahkemedeler.Ahmet cübbeli...Necdet Rüya'ya eğilmiş.Rüya Ahmete"gördün mü babacım,sana güveniyorum onları kurtaracaksın demiştim"diyor.Necdet, o müthiş kelimeyi duyunca alı al moru mor oluyor.
*Necmettin vuruluyor.
*Deniz devrimci arkadaşıyla yolarını ayırıyor.
*Işığı istemeye geliyorlar.Rıza sıkıntılı ve düşünceli.Işık endişeli.
*Rüya maalesef hala Necdet'e baba diyor ve boynuna sarılarak ondan ayrılmak istemediğini söylüyor.
*Yasemen eşyalarını topluyor.
*Yasemen ve Ahmet kafe gibi bir yerde elele.Ahmet Yasemene "birşey olacak ve büyü bozulacak diye çok korkuyorum"diyor.
Amanın amanın bu bir sinyal mi?:icon_sorr
*Rüya,pastahaneye geliyor.Uzun zamandan beri Necdeti görmediği belli.Necdet Efendi,Ayla ve Teo eşliğinde Rüya'yı karşılıyor.Rüya yine Necdete baba diyor,boynuna sarılıyor.
Böyle işte çanlar...Hatırladıklarım, uyku mahmurluğuyla anca bu kadar.Sürpriz konusunda sinyal göremedim.
Rüya niye hala baba diyor ki? İnadına üzerine basa basa 2-3 sahnede gösteriyorlar bu durumu ...Açıkçası biraz üzüldüm.Fragman biraz karanlık ve kasvetli geldi.
direndim bekledim ve izledim fragmanı RÜYA NECDET BABA DİYO SENDEN AYRILMAK İSTEMİYORUM BABACIM DİYO GELDE DELİRMEEEEEEEEE:img-cray: Anlatayım yarın başlıga ilk giren için süpriz olsun.. ama ne supriz offf özet hiç ilgisi yok bu fragmanın
FRAGMANIN KISACA ÖZETİ
Yasemin ve necdet mahkeme den çıkmışlar kapını önündeler Rüya Annesin elinin tutumuş Necdet hemen yanında Rüya dogru egilmiş Ahmet tam orda Rüya Annesi'nin elini tutumuş Ahmet'e dogru sevincle diyok ki Sana demiştim Babacım çıkaracasın güveniyorum sana demiştim bak falan gibi seyler söylüyo NECDET'İN SURAT İFADESİ ŞOK SAŞIRMIŞ buraya kadar çok güzel her sey onda sonra ışık istemye gidiyolar vs vs ondan sonra Yasemin ve Ahmet bir yerdeler biribirlerine sarılıyolar falan sonra Yasemin ve Ahmet Tekrar bir cafede sanırım ordalar Ve Ahmet Diyo ki Sanki bir sey olacak bu büyü bozulacakmış gibi geliyo falan diyo Allahım sanki kötü bir seyin habercisi gibi sonra Rüya Necdet eskiden oturdukları şu kasvetli evdeler Rüya Necdet'e diyo ki Babacım senden ayrılmak istemiyorum diyo Yasemin orda elbiselerin topluyo galiba evden ayrılacak bütün üstünü dolabtan çıkarıyo ve En son sahne Rüya pastahne de kapı açlıyo ve babacım diyerek Necdet koşuyo kucagına atlıyo....:img-cray::img-cray: bu arada Necmettin vuruluyo
direndim bekledim ve izledim fragmanı RÜYA NECDET BABA DİYO SENDEN AYRILMAK İSTEMİYORUM BABACIM DİYO GELDE DELİRMEEEEEEEEE:img-cray: Anlatayım yarın başlıga ilk giren için süpriz olsun.. ama ne supriz offf özet hiç ilgisi yok bu fragmanın
FRAGMANIN KISACA ÖZETİ
Yasemin ve necdet mahkeme den çıkmışlar kapını önündeler Rüya Annesin elinin tutumuş Necdet hemen yanında Rüya dogru egilmiş Ahmet tam orda Rüya Annesi'nin elini tutumuş Ahmet'e dogru sevincle diyok ki Sana demiştim Babacım çıkaracasın güveniyorum sana demiştim bak falan gibi seyler söylüyo NECDET'İN SURAT İFADESİ ŞOK SAŞIRMIŞ buraya kadar çok güzel her sey onda sonra ışık istemye gidiyolar vs vs ondan sonra Yasemin ve Ahmet bir yerdeler biribirlerine sarılıyolar falan sonra Yasemin ve Ahmet Tekrar bir cafede sanırım ordalar Ve Ahmet Diyo ki Sanki bir sey olacak bu büyü bozulacakmış gibi geliyo falan diyo Allahım sanki kötü bir seyin habercisi gibi sonra Rüya Necdet eskiden oturdukları şu kasvetli evdeler Rüya Necdet'e diyo ki Babacım senden ayrılmak istemiyorum diyo Yasemin orda elbiselerin topluyo galiba evden ayrılacak bütün üstünü dolabtan çıkarıyo ve En son sahne Rüya pastahne de kapı açlıyo ve babacım diyerek Necdet koşuyo kucagına atlıyo....:img-cray::img-cray: bu arada Necmettin vuruluyo
O zaman, demek ki bahar_canın söylediği gibi olacak aresecim. Üzülme. Biz onların mantığını artık kavramıştık, değil mi? Ahmete baba demeye başlaması bir süreç aldı ve geçirdikleri son iki ay ve babasını tanıyıp sevmesi, ona güven duyması, Rüyaya o muhteşem sözleri söyletmişti. Şimdi de buna benzer ama tersine işleyen bir süreç Necdete baba demekten vazgeçmesi için işlemeli. Denge. Ve diyalektik. Bugüne kadar pek çok konuda ultragerçeküstü davranmakta bir zarar görmeyen senaristlerimiz bu konuda neredeyse psikolojik bir gerilim romanı titizliğinde ayrıntılı ve hatta baharcanın da dediği gibi materyalist felsefe ilkelerini gözeterek konuyu süründürecekler. Bir hafta mutlu ettiler ya bu hafta geri alacaklar. Uzattıkça uzatacaklar bu konuyu başka konu kalmamış gibi.
Bir parmak bal...
Budur.
hekimoglu64 22-11-07, 02:25 oooo süper yiyimis tamda istedigim gibi ahmet yine mutsuz oluyor demek:happy0064:happy0064:happy0064..............b en demistim zaten rüya necdetede baba der diye sonucta o kadar yil babalik yapti.........ve arkadaslar sunu lütfen kabul edin artik cünki rüya necdetide cok seviyor ve necdetede ahmetde baba diyecek ben bunu en bastan beri sölyüyorum rüya aslinda necdeti daha cok seviyor...............o mahkeme koridornda ahmete baba demesi sadece rüyanin oyunuydu:):)emin olun yoksa rüya öyle bir kiz mi hemen ahmete baba desin afferin rüyacik sana necdete baba demeye devam
neyse iyi geceler hatirlakolikler......
saygilar......
hekimoglu64 22-11-07, 02:28 Lin su içmeye kalkar ve son bir şans tvyi açar o da ne...Fragman!Hemde en tazesinden.
*İlk sahne mahkemedeler.Ahmet cübbeli...Necdet Rüya'ya eğilmiş.Rüya Ahmete"gördün mü babacım,sana güveniyorum onları kurtaracaksın demiştim"diyor.Necdet, o müthiş kelimeyi duyunca alı al moru mor oluyor.
*Necmettin vuruluyor.
*Rüya maalesef hala Necdet'e baba diyor ve boynuna sarılarak ondan ayrılmak istemediğini söylüyor.
*Yasemen ve Ahmet kafe gibi bir yerde elele.Ahmet Yasemene "birşey olacak ve büyü bozulacak diye çok korkuyorum"diyor.
*Rüya,pastahaneye geliyor.Uzun zamandan beri Necdeti görmediği belli.Necdet Efendi,Ayla ve Teo eşliğinde Rüya'yı karşılıyor.Rüya yine Necdete baba diyor,boynuna sarılıyor.
Böyle işte çanlar...Hatırladıklarım, uyku mahmurluğuyla anca bu kadar.Sürpriz konusunda sinyal göremedim.
Rüya niye hala baba diyor ki? İnadına üzerine basa basa 2-3 sahnede gösteriyorlar bu durumu ...Açıkçası biraz üzüldüm.Fragman biraz karanlık ve kasvetli geldi.
niye malesefmis ki tabi sarilacak necdette onun babasi öz olaya bilir ama
öz babadan daha öz bir baba ben bu sahneyi sabirsizlikla bekliyorum yorumicin de sagol....
saygilar....
hekimoglu64 22-11-07, 02:35 ahmet ve yasemin bir cafede oturuyorlarmis ya
ahmet diyormus hani bir büyü olacak bozlacakmis gibi
iste bende dün kü yorumlarimdan birinde bunu yazmistim(((((ahmet ve yaseminnin mutluolmasi imkansiz))))cünki evet araya birsey girecek bir olay olacak hersey yine bozulacak bence ilk olarak deniz gezmisin idam edlimesiyle askalina terar bir engel girmis olacak,daha sonra yine birolaylar olur yine kavusamazlar dizi bu zamandada bir on yil ilerle 80 lere gelmis olurlar ama 1 eylül darbesinden dolayida ahmet ve yasemin yine birlesemezler rüya büyümüs olur bunlar halen birlesmis olamazlar:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
dedimya iki büklümdede nine olacaklar ondan sonra kavusacaklar haahahha neyse benim tek dilegim dizinin sonu farkli bitsin ya bütün dizilerde hem mutlu son farkli olsun ve dizinin sonu ((((hüzünlü)))))) bitsin....
NOT:bu dizinin adi hatirla sevgili adi üstünde yani ahmet ve yaseminim bence büyük ihtimal asla kavusamiyacaklar yoksa niye hatirla sevgili diymi ama...
saygilar ve iyi gecelerbye
Surpriz ne olabilir? Yeni tutulmus bir ev, ya da bir tatil olabilir mi? Hic sanmam ama. Ruya onu Necdet'ten ayiracak bir seye sevinmez herhalde su anda. Belki bir ada gezisi. Ruya'yi ne mutlu edebilir?
Ruya'nin Necdet'e baba demesi simdilik cok dogal. Zamanla bu degisebilir, hatta buyuk ihtimalle degisir. Adam hapse girmis aylarca, cikar cikmaz, baba demeyi kesse, sucluluk duyardi ki baba demek icinden de geliyordur hala.
oooo süper yiyimis tamda istedigim gibi ahmet yine mutsuz oluyor demek:happy0064:happy0064:happy0064..............b en demistim zaten rüya necdetede baba der diye sonucta o kadar yil babalik yapti.........ve arkadaslar sunu lütfen kabul edin artik cünki rüya necdetide cok seviyor ve necdetede ahmetde baba diyecek ben bunu en bastan beri sölyüyorum rüya aslinda necdeti daha cok seviyor...............o mahkeme koridornda ahmete baba demesi sadece rüyanin oyunuydu:):)emin olun yoksa rüya öyle bir kiz mi hemen ahmete baba desin afferin rüyacik sana necdete baba demeye devam
neyse iyi geceler hatirlakolikler......
saygilar......
canım ya :img-in_lo çok tatlısın. gerçekten söylüyorum. yorumuna katılmıyorum ama. yorumun çok sevimli. gülüyorum ama dalga geçmek için değil. gerçekten çok hoş bir tavır içinde yazdığın için. :P
ama üzülme diye belirtiyorum bu durum az sürer. elbette birden bire baba demeyi kesemez. bu mümkün değil. her şeyden önce bir alışkanlık var. ve tabiki necdeti çok seviyor. ama en fazla birkaç yıl sonra necdete baba demeyecektir. çünkü mantıksız olduğunu anlayacaktır. :img-blush
bu içten yorumlarını kesme emi. inan ben zevkle okuyorum.
benden de sana saygılar:img-hi:
hekimoglu64 22-11-07, 07:35 herkese günaydin
azönce fragmani bende izledim gercekten cokgüzel bir fragman
necmettin vuruluyor ama bir otobüs soförü vuruyor neyin nesi acep:img-blush
ahmet cok endiseli korkuyor birseylerden ama neyden acaba rüya baba diyor necdete ck güzel ya gercekten ....pelnsimmisin pelinmisin her neyse iste.....
merak etme arkadasim kesmem yorumöarimi yeterki sen gül okeyto ya niye necdetede baba demesini istemiyorsunuz onada baba desin ne var sanki sanki
o kadar yillik babalik yapmis hakkidir:img-yes: bu basligi cok seviyorum inanin bu basliga girince keyfim yerne geliyor gülmek iyidir ya burasida beni cok güldürüyor cok sagolun ya.......
saygilar.......
Günaydınlar....:img-yes:
Aradaşlar.... Rüya'nın Necdet'e baba demesine niye moraliniz bozuluyor....baba dememesi hiç mantıklı olamazdı zaten .Ahmet'e baba dedi birkere bunden vaz geçecek değil...Daha öncede yazmıştım ...hatta buraya kopyaladım,
Rüyanın Necdet'e baba dememesini, bıçakla kesilmiş bir sürede gerçekleşmiyeceğini...bu süreçte ikisini de babası olarak kabul edebileceğini, dolyısıla da bir süre ikisinide baba diyebileceğini,ama zamanla ve Ahmet'le ilşkisi böyle giderse ki gidecek, ona kuşku yok "baba" kelimesinin anlamında Ahmet'in somutlanacağını söylemek istemiştim.Yani Ahmet'e "baba" dediği anda Necdet'e de "baba" diyebileceğini....
Necdete baba dememesini de bekleyip göreceğiz.:img-wink:
Lin su içmeye kalkar ve son bir şans tvyi açar o da ne...Fragman!Hemde en tazesinden.
*Necmettin vuruluyor.
Günaydın Linçanım, üzülme sakın.Dün akşam burda çok olumlu bir hava vardı, eh fragmanda geciktikçe beklenitmiz arttı da arttı.R'nin sadece Ahmet'e baba dediği ve büyük düğünün gerçekleştiği bir fragmandan dışında hiçbişey bizi tatmin etmezdi.
Hem ben bölümün fragmandan çok daha iyi olacağını düşünüyorum.Fragman bizi her hafta yanıltıyor.Geçen haftaki fragmanı da hiç beğenmemiştik ama bölüm süper ötesiydi.
Acaba bu eşya toplama sahnesi mahkemeden hemen sonra mı yoksa bir süre geçtikten sonra mı?Eğer bir süre geçtikten sonra ise demek Y ve R mahkemeden sonra hala o evde yaşamaya devam etmişler.Çok kötü!Bide diğer önemli soru eşyalarını topayıp nereye gidiyor? Rızanın evine gidiyordur heralde.Rüya için bir geçiş dönemi olsun diye düşünmüşlerdir.Hemen Ahmetin yanına giderlerse Necdete karşı suçluluk duyabilir.Bu durumda nikah daha sonraya kalır.
*Yasemen ve Ahmet kafe gibi bir yerde elele.Ahmet Yasemene "birşey olacak ve büyü bozulacak diye çok korkuyorum"diyor
Zavallı Ahmetin başlarına gelen onca şeyden sonra endişelenmesi normal tabii.Ama ben kısa vadede onları ayırabilecek bişey olmadığını düşünüyorum.
Ben artık Necdet sendromunu aştım sanırım.Rüya ne isterse desin ona mühim değil.Buda bir geçiş süreci önce Ahmete baba dedi şimdi Necdete baba demekten vaz geçicek.
*Yasemen ve Ahmet kafe gibi bir yerde elele.Ahmet nerdeyse 40 yaşına geldi hala kafe köşelerinde el ele takılıyorlar.Çok üzücü.Bitsin artık bu çile.
Buda sanırım N ve R ayrı evlerde yaşasalarda birbirlerinden kopmayacaklar mesajı.Peki şimdilik öyle olsun.Bakalım Ahmetle yaşamaya başlayınca Necdet sevgisi noolucak.Ahmetin MMC'liğiyle boy ölçüşebilecek mi? :icon_whisNe demişler son gülen iyi gülermiş:img-yes:
Bu arada sözde ben fragmanı izlemeyecektim.Gerçi hala izlemedim ama buraya gelmeden duramıyorum işte.Dayanamadım yine.:img-blush
günaydınlar
huysuz hasta nöbeti yüzünden yine yorucu ve uykusuz bir gece geçirdim doğal olarakta fragmanı izleyemedim anlattıklarınıza göre özet kadar güzel bir fragman gelmemiş bende netten izlemeye çalışacağım ama gözüken bizim aşıkların kolay kolay birleşemeyeceği
rüyanın necdete hala baba diyor olmasıda normal yılların alışkanlığı ve bağlılığı var bundan vazgeçmesi pekte kolay olmaz ama artık ahmetede baba diyor ve necdette bunu biliyor yalnız aklıma birşey geldi necdet ve ahmetin bir arada olduğu bir ortamda rüya baba diye seslense ne olacak ikisi birden dönüp efendim kızım diyecek bilmeyen birisi görse allah allah bu nasıl iştir diye hayrete düşecek:img-yes:
bu babalık meselesi zamanla rayına oturacaktır ışık-yaşar isteme merasimi ise bekleniyordu zaten bakalım ne olur ama hep diyorum ben yaşarı seviyorum ve onun aşık halide çok hoşuma gidiyor
ahmetin yasemine cafede söylediği söz ilerisi için bir ipucu olabilir yani ahmetinde tutuklanıp hapiste işkence görmesi falan bu aklıma geldikçe çok üzülüyorum geçen bölüm yaşanılanlar hepimizi çok gerdi birde ahmete olursa ne yaparız bilemiyorum:icon_sorr
O sıralarda Yasemin Ahmetin kendisini terk ettiğini sanıyordu. Mektuptan haberi yoktu. vs. vs. Yaseminin hatalarını ya da dış etkenlerin (babalarının düştüğü durumun ve annelerin müdahalelerinin) rolünü yadsımıyorum kendi adıma. Bir çok arkadaş da böyle zaten. Ben Necdetin payına düşenden bahsediyorum. Diğer durumlarla ilgili de çok yazdık zaten. Bana Necdetle ilgili ters gelen şey; aşkının yanında olması uğruna herşeyi ama herşeyi mübah görmesidir, bu bana ve aşk anlayışıma, hayat görüşüme ters bir durum. Bana göre bir insan başka bir insanı gerçekten seviyorsa, onun mutlu olması için mutsuzluğu ve kaybetmeyi göze alandır. Necdetin yaptığının bana fedakarlık olarak görünmemesi de, karşılığında bir şey (Yaseminin de bir gün kendisini sevmesi) beklentisi içinde olmasıdır. Yetişkin bir insan olarak, kendi seçimini kendi özgür iradesiyle yaşamış olmasıdır. Bundan mutludur, şikayetçi değildir, o yüzden ben ona üzülemiyorum. Fazla ısrar usandırır yani. İnsan çekip gidebilmeyi başarabilmeli.
Kıbrısçık olayında onun direkt olarak bir etkisi yok. Ama dolaylı olarak var. Kendini bu oyuna o kadar bilerek ve isteyerek kaptırdı ki, o kadar mutlu görünüyordu ki, onun kendisini sevdiğini öğrenmiş olan Yasemin ondan daha fedakar çıktı maaalesef ve gidemedi. Burada direkt hata Yasemindedir. Ama dolaylı olarak ayağına minnet prangalarını özenle geçirmiş olan Necdet'inde bu durumda payı vardır kanımca. (Bir de şunu hatırlatmak isterim; Ahmete gerçeği söylediği gün, ona, kendisi için Kıbrısçıka gelmekten vaz geçen Yaseminin fedakarlığından bahseden Ahmete söyledikleri çok |