Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-22

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Shevek
02-11-07, 18:56
Merhaba çanlar ben geldiiiiimbye, bu gece garip bir şekilde mutlu ve heyecanlıyım:img-wink: Galiba uzun zamandır içimize kasvet basmadan izleyeceğimiz ilk bölüm bu olacak, ne dersiniz? (Dans, müzik, BristoL Hotel:img-wink::icon_whis)

Zeynop foruma girer girmez kapıda karşılaşma senaryonu okudum bir tek. Çooook güzel olmuş. Bu gidişle zaten Ahmetle Güzi işbirliği yapacak ve Rüyayı bu garip ikilinin ebeveynliğinden kurtaracaklar galiba:img-hyste

Yemek yiyip (daha doğrusu yedirip) geliyorum...Molabye

eylul
02-11-07, 19:00
Zeyneps çok tatlı bir yazı.Kıkır kıkır gülmekteyim.

Ben de Necdet beye bir şey söylemek istiyorum.

Sevgili şişko Necdet .......
Seni severim.Ama Ahmet kadar değil maalesef.Çok iyiliklerini gördüm inkar edemem...

Bu satırları al...Pastalarının üstüne işle.Her akşam ye.Bu şiir sana Kaderin armağanı olsun...

Yaso Ahmet'in bu şiir de senin olsun...

En çok o sevdi. (Sana öyle geliyor....)
Üçüncü oldu kalbim.
Ne kupa verdiler ne madalya
Adi hakem
Çift kişilikmiş kürsü....

Dikkat bu senin naylon kürsüye benzemez.

Pek yakında ekranlarımızda ....İnşallah ...

Beyaz bir gelinlik içinde Yaseminnnnnnnnnnn.

Damatlıklar içinde Ahmettttttttttttttttttttttt.

EVET..EVETTT..EVETTTTT...

meriremail
02-11-07, 19:54
ışık-harun cephesi:

malesefki bende ışığı pek sevmiyorum....
böyle bir adama nasıl güveniyor anlamıyorum...
sakın bunu sağcılık-solculuk olrak algılamayın ben çoğu denizin hareketinede karşıyım ama yaşar bi gariplik var duygusal bi adam dememi engelleyern -sadık dememi engelleyen bilmiyorum......

necdet cephesi:

necdet sonunda o yüzüğü çıkardıya helal olsun. bence necdet o gece yüzüğü çıkarmadan ön ce yaseminle konuştular
yasemin: biz ahmetle biz ahmetle......:img-blush
necdet: tamam yasemin ben anladım....:
demiştir ve gecenin sonunda yasemin yatttğında necdet uyanık kalıp...
yüzüğü çıkarıyor diye düşünüyorum...güzide ile iligili bu hafta fragman yok..
üzülmedim...hep necdet hep necdet noluo demiştim...
necdeti bu kadar seyirciye sevdirmeye çalışıyorlar .acaba ahmetin başına bişeymi gelecek diye düşünüyordum ama neyseki korktuğum gibi olmadı.....:img-icecr

rüya cephesi:
rüüya her ne sebepten olursa olsun başta böle davranışlar sergiler. ama bence senaristler bir baba ile kızın arasında nolursa olsun birbirlerini tanımasalar bile aralarındaki bağı gösterirler....ve rüya hiç ahmete kızamaz...:good:
zaten ahmete kızılcak bir surum ortada yokki....:img-blush

yasemin- ahmet tutkulu iki aşkın cephesi:D:

gelelim yaseminle ahmete.....:img-blush:img-in_lo:img-blush
kavuşma sahnesi pek beğenilen değildi. ama fragmanda gördüğüm kadarıyla sarılmaları değilde tango sahnesi bir harika....
hele resimlerde biraz daha iyi anlaşılıyor.orası bristol otel::img-fullmtroest:love04::)
v e ben öyle sanıyorumki şu brisyol otelinin kapısında iki sevgilinin resmi varyağ.
işte yasemin odaya yeltenirken....
: hayır sevgilim...bunu senden çok istiyor bile olabilirim......ama bunun zamanı zaten gelecek şimdi değil.....
tarzında konuşuyor....çünki yaseminin kolu kapıda kalmış.ve suratı asık........

ÇOK-ÇOK ÖNEMLİ NOT: dizide tango sahhnesine BURUK ACI şarkısını koyabilirler.(ki ben hiç istemiyorum))))).....çünkü....şarkının yayınlanış tarihi(1968-1969)....ay inşallah daha iyi bir şarkı seçmiştirler...

merw
02-11-07, 20:06
selam millet :)

aliyeçanım ve shevekçanımla geçen güzel bir günün ardından bir de zeynepçanın mükemmel sahnesini okuyunca, yerlere yattım şuan :D bazı cevaplar verecektim ama buna hiç gerek olmadığını farkettim :img-wink: sağol zeynep beni bu çabadan kurtardın :img-kiss:

şimdii, şurada bir saat kalmışken artık kendimi sınırlandırmak istemiyorum, fazla kasmadan izleyeceğim inşallah. gerçek aşkın hissettirdiklerini görelim ilk bölümlerdeki gibi, bununla idare ederiz. yaptığımız tek şey de bazı slalomlara adapte olmak zaten, malesef kabullenmek değil.. ne yapalım, kıddeer :)

"Yasemin: (ciyaklar)Ahmeeet bana istediğini yap!Ama Yüzüme şöyle bakma ne olur!!!
Tabi o ciyaklayınca Necdet farkeder
NecdetYasemin
Yasemin:Necdet
Necdet:Ahmet
Ahmet:Necdet
Yasemin:Güzide!
Güzide:Yasemin !Ahmet
Ahmet:Güzoş...
Hepsi ona bakar
Ahmet:Güzide"

:img-hyste zeynep şu sahne beni benden aldı, güzoş da nereden çıktı ayol hahah garip bir şekilde kırılıyorum şu an :D

cansuuum, ayakkabılarını ben de çok beğendim. ama ruju kötü be çanım yaa :( kırmızı sürseler keşke o daha bir güzel durur... beren çok beyaz tenli, bir garip oluyor bu kadar koyu ruj... neyse, sürülmüş artık, bir dahakine akıllı olsun makyör bey :img-gun:

meriremailciim, buruk acı tango için biraz yavaş değil mi? tango şarkısı da değil ya hani, TSM.. (ben de hastasıyım bu şarkının.... :img-in_lo)

Shevek
02-11-07, 20:14
Sevgili canlar.

Ben şu an çok heyecanlıyım...

Sanırsam bu akşam Ahmet’ciğim gene ve gene ve gene Yasemin kızıma yakınlaşacak.

Yakınlaş evladım....Feda olsun Yaso sana....

Yasemin ,levlüm bu akşam androhitlikten insanoğlu kıvamına kesin dönüş yapıcan sanırsam..Hadi iyisin gene....Hiç kıskanmıyorum vallahi....:icon_whis

temenni eder hepinize çok ama çok sevgiler yolluyorum bennn.

Ahmet Junıor için dualarımı eksik etmiyorum..

Bu arada Ahmet ‘ciğim gössslerini kısıpturup ; Yasemin’in yüzüne kıta sahanlığı kurallarını defedercesine yaklaşır da .....
O koskocaman dünyanın en şık , düzgün ve de uzun ve de romantik parmaklarıyla ipek teni okşarsa........
Avuçları kızın yüzünün güney batısından başlayaraktan kuzeye doğru dolaşmaya başlarsa...

Allahım..Akıl sağlığımı koru..Özet ve Fragman fakiri aklım , canların yorumlarına dayanaraktan kıpır fıkır ; Akıl ve ruh sağlığımı kaybetmeden dizinin bu bölümünün bitmesini

Tango diye diye kalbime kasteden çan kardeşlerim....Bu gece herkese hayırlara vesile olsun inşallahhh..Aminnnn.

Gösssler konuşacak..Kalbin aynası gösslerrr....

Yaso.....Ahmet’in ayağına basarsan yakarım seni kız...

Tam küllerinden pardon defterinden Ahmet'ciğim yeni aşk fırtınası patlatacakken ....Bastığımız yere dikkat edelim lütfen değil mi ama....

Eylülcüm yine romantizmin dibine vurmuşsun diyecektim ama, sona gelip şu satırları görünce:img-hyste:img-hyste:img-hyste Ama bizim Yasot sarsaktır acık. Basabilir yani:)troest Olsun bassın, bu gece serbest.:icon_whis

Bu gece "anything goes" gecesi çanlar...Hep beraber eğleneceğiz. Bkz.: 19+8 bölümdür bayılmıştık, içimize fenalık gelmişti.:)

Tavuskuşu
02-11-07, 20:20
Beklentilerimi yüksek tutmaya korkuyorum açıkçası.Sonrasında Nuri Alço tarafından evlendirme vaadiyle kandırılmış, saf ve temiz Türk filmi kızları gibi olmak istemiyorum.:img-hyste Ama hayal kurmadan da edemiyorum.Nasıl olsa atış ve hayal kurmak serbest değil mi?:):)

badger
02-11-07, 20:20
Benim Yaşarı sevemeyiş sebeplerim, birincisi ezikliğiyle hep ışıkla aralarındaki yaşam farkını bir şekilde vurgulayışı, yeri geldi mi kinayeye kadar götürmesi...ve en önemlisi yalan söylemesi istediği kadar Işığı üzmemek adına gibi görünse de..Işığa yansıttıklarıyla içinden geçenler arasında zıtlıklar var..Ve göründüğü gibi bir insan değil!!!!!

Ben, duru-içi dışı birbiriyle çelişmeyen- ve sakin insanları severim...Bu sebepten ötürü, gençler arasında Harunu beğeniyorum...:good:

meriremail
02-11-07, 20:32
selam millet :)

meriremailciim, buruk acı tango için biraz yavaş değil mi? tango şarkısı da değil ya hani, TSM.. (ben de hastasıyım bu şarkının.... :img-in_lo)

yok yok o şarkının malesefki 1968 te çıkarılan bir tango versiyon hali var..
şahsen bendede var parça.
ama bence güzel ddeğil...
mesal esin engin den yada sevyan hanımdan mazi kallbimde yaradır parçası olabilir...

acaip bişekilde zati türkçe tngoların şarkıları hastasıyım...çoğu var bende.....
bakalım hangisini koycaklar hayırlısı.:good:

merw
02-11-07, 20:34
Benim Yaşarı sevemeyiş sebeplerim, birincisi ezikliğiyle hep ışıkla aralarındaki yaşam farkını bir şekilde vurgulayışı, yeri geldi mi kinayeye kadar götürmesi...ve en önemlisi yalan söylemesi istediği kadar Işığı üzmemek adına gibi görünse de..Işığa yansıttıklarıyla içinden geçenler arasında zıtlıklar var..Ve göründüğü gibi bir insan değil!!!!!

Ben, duru-içi dışı birbiriyle çelişmeyen- ve sakin insanları severim...Bu sebepten ötürü, gençler arasında Harunu beğeniyorum...:good:

haklısın canım. yaşarın niyeti ışıkı üzmemek olsa da (ve altında gizli neden erkekliğe halel getirmemek olsa da), en nihayetinde yalan söylüyor.. üstelik bir de feodal ve ataerkil düzene göre hareket ediyor.. yani ışık onun kız arkadaşı, yanında dursun güzel görünsün. konuşsunlar vs. ama yaşarın "erkek" işlerine karışmasın... hıhıı tabi :D bunu necip fazıl ziyaretinde biraz bozar gibi oldu ama, yok.. olmuyor..

neyse ben kaçar.. bye

edit: ahh cansucum senden alıntı yapmayı unutmuşum.. noooolur affet beni, lütfeeen.. :img-cool2 ayşem senden de alıntı yapmadım, sen de beni affet nolur.. en kısa zamanda bu büyüük hatamı telafi edeceğim allahın izniyle. kızmayın bağa orur muu :D başka alıntı yapmadığım var mı? toptan özür dileyeyim bari :D

bak telafi ediyorum bile cansu:

Beklentilerimi yüksek tutmaya korkuyorum açıkçası.Sonrasında Nuri Alço tarafından evlendirme vaadiyle kandırılmış, saf ve temiz Türk filmi kızları gibi olmak istemiyorum.:img-hyste Ama hayal kurmadan da edemiyorum.Nasıl olsa atış ve hayal kurmak serbest değil mi?:):)

:img-hyste beklentilerini düşük tut ki, daha yükseğini gördüğünde mutlu olasın.. hayal kırıklığı kötü birşey ne de olsa... ama nuri alçoyu karıştırma.. lit-fen.. :img-hyste

buruk acı editi: meriremail, tango versiyonunu bilmiyordum valla. bir bulayım da dinleyeyim bari, merak ettim..

esen_89
02-11-07, 20:40
Merhaba forumçanlar

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz Ne güzel böyle giderek büyüyen bir aile olduk
Merveçan yazdığın hayale bayıldım Ama nerde Yasemin'de bu akıl

Kapının önünde niye somurtmuş hakikatten merak ettim

Yasemin:Hiii eyvah Ahmet Ahmet Necdet'le Güzide buraya doğru geliyorlar :blink:
Ahmet:(iç ses:bi yerden de çıkmasa şaşardım zaten:hıh)Yasemin sen benim karımsın unuttun mu kimseye verilecek hesabımız yok bizim ...
Yasemin:Ama yine de biliyorsun Necdet bizim için çok büyük bir fedakarlık yaptı bizi böyle görüp incinmesini istemem
Ahmet:(iç ses;Ya adam Güzoş'la otele gelmiş incinse kaç yazar)Yasemin bugün Rüya'ya Necdet bakmayacak mıydı
Yasemin:Bak şimdi ben garip bir şekilde mutsuz oldum :img-cray:Ya Rüya gece uyanıp ağlarsa ben yanında yokken ya susarsa
Ahmet:Sus Yasemin yine aklıma geldi bütün bunları hazmedemiyorum bunca yılı bir hiç uğruna kızımdan habersiz geçirmem aklıma gelince deliriyorum
Yasemin: (ciyaklar)Ahmeeet bana istediğini yap!Ama Yüzüme şöyle bakma ne olur!!!
Tabi o ciyaklayınca Necdet farkeder
Necdet:blink:Yasemin
Yasemin:Necdet
Necdet:Ahmet
Ahmet:Necdet
Yasemin:Güzide!
Güzide:Yasemin !Ahmet
Ahmet:Güzoş...
Hepsi ona bakar
Ahmet:Güzide
Necdet:Sen bu gece Zuhal'le operaya gitmeyecek miydin
Yasemin:Sen de bu gece Rüya'ya bakmayacak mıydın
Necdet:Ahmet'le otel kapılarında kırıştıracağını bilseydim bakmazdım:hıh Benim senden neyim eksik benim de Güzide'yle kırıştırmaya hakkım yok mu :hıhHep fedekarlıklar bana hep bana kan kusuyorum kızılcık şerbeti içtim diyorum reva mı bunlar bana
Ahmet:Necdeeeeeet!
Necdet:Nee neee sana hesap verecek değilim çöpten sırık
Ahmet:Sen kendine bak yarım dünya!!!!....Karımla doğru konuş
Necdet: Puhahahahah karın mı:img-hyste
Ahmet:Evet
Necdet:Nerden karın oluyormuş
Ahmet:Martıların ağaçların kuşların şahitliğinde evlendik biz
Necdet: Puhahah hangi ülkede geçerli bu???Karısıymış asıl benim karım be hem de basbayağı nikahlı karım işteeee!!!!!
YAsemin:Necdet sen de Rüya'yı bırakıp nasıl gelirsin haaa bir gece bile ona bakamıyorsun
Necdet:Bir gece mi ???7 senedir o çocuğa ben bakıyorum beee been saçımı süpürge ettim sizin için şuna bak tel tel oldular işte
Güzide::img-wink:
Ahmet::img-wink:
Yasemin:Ahmet kime göz kırpıyorsun sen ...Ahmet bunu bana nasıl yaparsın :hıh Garip bir şekilde bayılacağım şimdi

harikasınız ya nerden buluyorsunuz bütün bunları dizi başlamadan tekrar bi uğrayıp yorumları okuyayım dedim okuduğumdan beri gülüyorum

dizimizin başlamasına az kaldı ve 2.sezon başladığından beri ilk defa bu bölümü sabırsızlıkla bekliyorum neyseki az kaldı

iyi seyirler hepinize

dark_sign
02-11-07, 21:01
Selamlarr :img-hi::img-hi:
azz sonra başlıycak dizi, bir hafta kadar öncesinde ben şu anlarda arkadaşımla telefonda konuşup, heyecanla diziyle ilgili iddialara falan giriyo olurdum..
Ama bu hafta öyle olmadı, bu sayfalar bağımlılık yapıyo galiba, çünki bu kez buradayım..Çok heyecanlıyım..Ayrıca da şu tango şarkısını çok merak eder hallerdeyim..
Gerçi iş şarkı seçimine ve bu şarkıların o andaki ortam koşullarına uyumuna gelince diziye güvenim tam, bunu yasot bile engelleyemezz :img-hyste
Umarım şöyyle ilk defa duyup hayran kalacağımız, arşivimize ekleyeceğimiz bişi olur.Mesela geçen haftalarda Leaving On A Jet Plane, mükemmel bi şarkıydı..
O dönemlerde yaşayıp, bu şarkıyı o ruhla hissetmek istedim yani..

Neyse yaa dizi başlayacakk hatta başlamış bile olabilir..Niye yavaş yazdım kii ben bu kadar..

Hadi iyi seyirler herkesee, iyi geceler ayrıca dabyebyebye

spdr
02-11-07, 21:07
aman merve..bu kadar da kıbar olduğunu bılmıyordum kuzumm:img-wink:
hem ne yazdım kı ne alıntılayacaksınn..
lutfen kurallara uyunuz...mu:)
----
gençlerden ben de en cok harunu sevıyorum...
ama yasarı sadece ezıklığı hususunda suçluyorum..
yalan soyleme olayını,ya donemı cok ıyı bılmedığım ya da yaşarın ezıklığıne sınır olup takıp edemedığım ıcın tasvıp edemeyeceğım ama:img-yes:
bence yasarın ''spor yapacağız vs''demesı kendısının de olayı o sekılde gormeye calısmasıyla alakalı..
yanı denızın durumu gayet net gozler onune serıldı..lazım olursa dıye,ya da karsı taraf taarruza gecınce bos bulunmayalım dıye dusunulup gıdıldı...
ama yasar da dızıde her ne kadar yamultus olsa da ..haydın dovuşe,gıdelım dovelım onları dıyecek cınsten bırı değıl..yıne gosterılmese de..farkı da orda zaten..
ama ..pehh..dıyorum bundan sonra yaşar ıcın....hayal kırıklığı:icon_sorr

bir_adı_yok
02-11-07, 21:25
herkeze iyi akşamlar forumdaşlarım...
işte yeni bir bölüm daha....tango sahnesini bekleyen gözler....ve biz....
...
pastalar ne kadar büyüktü öyle kesmeye kıyamamışlar...helede rüyanın pastası gözüm kaldı valla...
...
necdet'i güzide'nin yanında ne kadar da sevimli buluyorum anlatamam...
yoksa necdet ankara da yeni biriryle mi tanışcak...hani şu bahsetttiğiniz yunanlı...

NiliWerda
02-11-07, 21:28
Amanda aman Aylaya bak sen:) Kıbrıscıktaydı, şimdişde Armutcukta :img-hyste
Neyse aferin aferin iyi çalışıyor:)

Ahmetin Rüyaya kaş hareketi çok komikti ya :img-hyste

Buarada bişi sorcam, "YAR" dediğiniz bizim Yasemin Ahmet Rüya üçlüsümü?
Öyle bir grupmu kurdunuzki?
Bi zamanda "AR" diyosunuz ona ne oldu?:)

hekimoglu64
02-11-07, 21:48
arkadslar nerdesiniz ya kimseler yok benim gibi hemizleyin hem yorum yapin ya saka tabiki arkadaslar bu bölüm süper ya iki farkli görüsün sahneleri süperdi
harun isigi haala unutamis ama isikla yasar cok yakisyorlar yadizi 70lere geldi nerdeyse ya kiyafetlerfelan degismis baya tango sahnesini ben acikca merak etmyiorum cok önemli bir sahne deil benim icin,bu bölümdede berenim yaseminim yine cok güze Allah nazarlardan korusun prensesimi
neyse diziden sonra burdayim ins

saygilar....

hekimoglu64
02-11-07, 21:54
cok beklenen sahne tango sahnesi simdi gelyior arkadaslar ya ben anlamadim niye bu sahneyi bu kadar cok bekleyen var merak ettim dogrusu neyse birazdan gelececeko sahne bakalim ne olacak
.................................................. .................................................. ....

isik yasar aski bitecek diye cok korkuyorum cünkionlarin aski en masum en gercek ask bence dizide,yanliz yasar ne olursa olsun bence yalan söylemeliydi isiga ülkü ocagindayim felan filan dedi söylemeliydi gercegi cünki isik gercegi ögrenince birdaha asla yasara güvenmez inanmaz en azindan dogruyu söylesydi belki biraz ayri kalirladi kizradi sonra barisilrlardi ama simdi cok kötü oldu,of ya of isik harun aski sinyalleri bunlar olmasin ya isikla yasar cok yaksioyr bence

saygilar.....

badger
02-11-07, 22:01
Anlaşılan Necdetle Rüyanın Ankaraya gittikleri gece..tango gecesi olacak...:icon_whis

Yaav..Ahmetin Yasemine Ayladan bahsettiğinde...Necdetle Yaseminin Ayla ve Ahmet hakkındaki sohbetleri bknz: aa..sevindim sizin adınıza..Ayla da karşılıksız aşkın tek başına yeterli olamayacağını anladı sonunda...Aslında Ayla da bu işin kurbanlarından biri...vah!vah! bölümleri artık ben de şu kanaati iyice güçlendirdi sonunda...
Bu kurguda kimse kötü değil..herkes kurban..ve kimse birbirine kızamıyooor!
Haa bir de Necdet Ahmetin kızını alıp Ankaraya götürüyor..Ne genişlik ne rahatlık..aman!aman! bknz:İnsan psikolojisi aykırılık 5363462628.madde

çalıkuşu78
02-11-07, 22:13
selam arkadaşlar iyi seyirler.. bir kötü adamımız eksikti o da tamamlandı.. bingooo.. ekrem bey kirimana kötü günler yaşatacak .. acaba kim yardımcı olacak dersiniz.. nezahat te haketti ne o öyle devamlı almanyalar hanslar filaann..:img-wink::img-wink:

hekimoglu64
02-11-07, 22:24
tamam belli isik harun askinin baslamasinin sinyalleri verildi birsüre nisanli kalacaklar bu arada isiikla yasarin arasi acilacak ayrilacaklar iste yasarin siyasi olaylarindan dolayi isik yasari terk edicek bu nisanlilik döneminde o siradada harun isiga yardimci olacak aralarinda ask baslaycak offf ya off niye birde farkli senaryo olmuyor ben isik yasar askini begeniyorum cok samimi cok icten ya yazik olcak askalrina harun baskasini bulsun be lütfen svgili senaristler haruna baska birini bulun isikla yasar ayrilmasin offf bu arada yarin ratingler ne olacak acaba gecen hafta baya köytüydü rüyada kolyedik ahmetin resmini gördü bozuldu

tango sahnesi cok beklenilecek kadar degildi eskisiyle karistirlimsi olmamis bence

saygilar......

bir_adı_yok
02-11-07, 22:24
sahne süper etkileyiciydi.....
Allah'ım bu mmc öldürecek bizi...
....
rıza ve ışık ne kadar rahatlar öyle...
o zamanlar varmıydı böyle serbestlik..
şimdi ışık'ın yaseminleri araması neyi ifade ediyor..
ahmet'le yasemin'in o geceyi beraber geçirdiklerini
aleme duyurmak için mi?...

arwen61
02-11-07, 22:27
bu akşam fazla kalamayacağım ama bu bölümün üstüne birşeyler yazmazsam çatlarım

dizi yasemin ve ahmet adına muhteşem ilerliyor ikisinin bir arada olduğu her bir sahnede zevkten öldüm veee şimdide kaç gündür beklediğimiz tango sahnesi geldi ortam aynı,şarkı aynı,birde flashback yapılmış eski tango hatırlatılıyor daha ne olsun yürüyün be kim tutar sizi:img-in_lo

bu gazla birde junıor harekatı olursa bu iş tamamdır çanlar:img-blush

ben kaçıyorum zira dışarda müthiş bir fırtına var elektrik inşallah dizi bitene kadar gitmez hepinize iyi yorumlar yarın görüşmek üzerebye

NiliWerda
02-11-07, 22:27
Sevimin rujuna gıcık oluyordum kırmızı diye şimdi mor oldu :icon_whis
Necdette saçlar her hafta değişiyor :icon_whis
Sürekli aynı kıyafetleri giyiyorlar :hıh
Offf, Neyse;
Harun & Yaşar sahneleri çok hoşuma gitti :img-in_lo
Keriman çıktı meydana, O adam kim acaba? İsmi pek yabancı geldi bana :icon_whis
Grev sahnesini çok uzatmışlar, o sahnede çok sıkıldım :hıh

Buarada şu hasta adamın çocuğuda çıktı meydana,
Biraz tuhaf bir çocuk, Sevimlerinde eline kaldı,
Bakışları çok tuhaf, akıllı akıllı bakıyor,
Belki okuttururlar çocuğu.

Not: Tomris Giritlioğlunun oğlunun sesine dublaj yapılmış çok sevindim:)

bir_adı_yok
02-11-07, 22:28
Haa bir de Necdet Ahmetin kızını alıp Ankaraya götürüyor..Ne genişlik ne rahatlık..aman!aman! bknz:İnsan psikolojisi aykırılık 5363462628.madde

evet bence olmaması gerekeni yaptırmışlar...
ama şimdi ahmet'le yasemin başbaşa kalacaklar ya napsınlar...

badger
02-11-07, 22:29
selam arkadaşlar iyi seyirler.. bir kötü adamımız eksikti o da tamamlandı.. bingooo.. ekrem bey kirimana kötü günler yaşatacak .. acaba kim yardımcı olacak dersiniz.. nezahat te haketti ne o öyle devamlı almanyalar hanslar filaann..:img-wink::img-wink:

EEEeeee 70lere geldik...Bir gazino kuşu belalı para babası eksikti o da tamam oldu..Arabeeeeskkk döneeemiii başlıyoooor!

Bu arada müzik deyince..Bu aralar dizide sık sık enstrümental parçalar çalıyor...Mesela bizim gençler olduğunda gitarla çalınan bir parça var..Ona söz yazsalar???..Hem de güzel bir kadın sesiyle olsa??? Çok iyi olacak..

Bir de önceki sezonda daha çok sözlü parçalar çalıyordu ve bu sayede müzik satışları patladı..şimdi de yeni parça Rüyamsın var ama çok sık yayınlanmıyor???..Ne o?! 1.sezon satışlarını yeterli mi buldular???..bknz:merak ettim...:img-pilot

zeyneps
02-11-07, 22:30
Ahmet'in giydiği o ceket neydi öyle tango gecesinden önceki fakültedeki :icon_whis Tamam MMC dedik bağrımıza bastık güzele ne yakışmaz dedik ama bu kadar da yapılmaz ki be Ahmet sen de Necdet'le Yasemin'in garip mutluluklarının kurbanı olacağını bilirdim de moda kurbanı olacağın aklıma gelmemişti :icon_whis:img-pilot

Onların"Son Nefes" diye bir şarkısı mı varmış yahuu biz hiç duymamıştık ardından da Simsiyah Bakışların çalmazsa çatlarım :hıh

Bu arada bu hafta arabeskti Necdet Maksim'de patrondu derken Nekrem geldi kötü adam :img-hyste Tam süper oldu :img-pilot

arwen61
02-11-07, 22:41
oldu en sonunda oldu bimbambom
dularım gerçek oldu bimbambom:happy0064:happy0064:happy0064

çanlarım tam gitmiştimki birde ne göreyim vuslat hemde bristolde hemde tam istediğim gibi hemen geri geldim mutluluğumu sizlerle paylaşayım dedim:happy0064

çanlarım nilgün ablam ben ne istiyorsam adım adım yapmaya başladı e artık böyle bir barışmanın üstünede junıor olmazsa ayıp olur:img-blush:img-in_lo:img-icecr

zeyneps
02-11-07, 22:49
Necdet'ten Yaşar hakkında bomba yorum :icon_whis:img-pilot

Ama dizide olaylar öyle bir veriliyor ki herkesin ağzından sanki Deniz Defne filan onların grubu çok iyi Yaşar'ların gurubu çok fena Allahtan okumayı seven insanlarız bu durumların o zamanlar öyle olmadığını biliyoruz ....

İki taraftan da insanlar kaçırılıyor ama sadece Harun'a ne yapıldığı gösteriliyor karşı tarafın Mahmut'a neler yaptığı hiç gösterilmiyor -ki olay bir taraf için daha dramatize edilsin- Yaşar'da böyle değildi noldu bu çocuğa tabi artık bu olayların içindeyken bir şekilde değişecekti :icon_whis

Harun'u nedense herkesten çok sever oldum :)Zaten seviyordum da daha bir sevdim:)

Ahmet çok MMC'ydi:img-blush Maşallah maşallah Allah bozmasın :)

emosss
02-11-07, 22:50
arwen artık sen bu gece rahat uyursun..
sonunda junıor harekatı oldu..
ama bence bu sahne olmamalıydı,en azından yaseminin soyadı aygünken..
ama sahneleri çok beğendim.. özellikle flashback'ler çok güzel düzenlenmişti..
şarkıda son nefes yerine simsiyah bakışların'ı tercih ederdim..
rüya'da son dakka golünü attı..

NiliWerda
02-11-07, 22:54
Arkadaşlar ben o "son nefes" şarkısını hatırlamıyorum :img-help:

Mantık hataları üstüste geliyor buarada, :icon_whis

Ahmet; Yasemin bana naptın böyle?
Yasemin;(iç ses) Büyü. :img-hyste

bir_adı_yok
02-11-07, 22:55
kabul etmiyorum yahu niye ahmet sabaha kadar izledi yasemin'i...
bari bu sefer değişiklik olsaydı da yasemin izleseydi ahmet'i sabaha kadar...
şimdi biliyorum siz jünyır bekliyorsunuz ama eğer bu isteğiniz gerçekleşirse saçma olur...
...
ışık'la yaşar'ın evlenmesini hiç istemiyorum...
ben bu gençlerin aşkından bir türlü elektirik alamdım nedense...
deniz ve defne de dahil buna...

arwen61
02-11-07, 22:56
arwen artık sen bu gece rahat uyursun..
sonunda junıor harekatı oldu..
ama bence bu sahne olmamalıydı,en azından yaseminin soyadı aygünken..
ama sahneleri çok beğendim.. özellikle flashback'ler çok güzel düzenlenmişti..
şarkıda son nefes yerine simsiyah bakışların'ı tercih ederdim..
rüya'da son dakka golünü attı..

sağol be çanım bu akşam huzurla uyuma akşamım nilgün ablam beni kırmadı junıora giden yolda ilk adımı attırdı:img-in_lo

boşandıktan sonra olsaydı belki yasemin için daha iyi olurdu ama onlar birbirlerine bu kadar aşıkken ve ortada sadece formalite icabı bir evlilik varken sabırda bir yere kadar oluyor haliyle nitekim geçmişin aksine bu sefer kapıya dayanan ahmet oldu anlayın ibre kaça vurmuş:img-blush:img-pilot

rüyanın madalyonu görmesi ise hakikatten son dakika golü oldu tahmin eden arkadaşlara tebrikler:good: bundan sonrada artık gerçek babasına tepkili bir kız ve onun yüzünden yine mutsuzluğa maruz kalacak bir çift göreceğiz:icon_sorr

ama ne olursa olsun moralimi bozmayayım ve bir çocuk şarkısını hızla dejenere edeyim:)

bristol önümüzde ellerde belimizde
biz gideriz junıora hey junıoraaaaaaaa:img-icecr:img-icecr

zeyneps
02-11-07, 22:57
Ben bu sahne olmamalıydı gibi düşünmüyorum çünkü ortada bir ihanet yok benim için önemli olan da bu zaten iki taraf da Necdet Yasemin artık bitirdikten sonra ...ve dans sahnesinde evet "Simsiyah Bakışların" çalmalıydı :hıh

Gelenin Keriman olduğunu tahmin etmiştim :) Zavallı Kiriman çakma Nuri Alço'nun biri geldi taktı Kiriman'a :hıh

Rüya 'nın anlaması lazım artık sanki anladı da kendisine itiraf edemiyor bir türlü :icon_whis

Arwençan Allah iyiliğini versin :img-hyste
Biz gideriz junior'a hey junior'a :img-icecr:img-hyste

sude-elvin
02-11-07, 22:57
herzamankinden daha bi severek izedim bu bölümü sanki fragmaninda etkisi büyüktü tabi.
tango sahesi muhtesemdi ilk bölümlerdeki tadi aldim bu bölüm yine.
bu babalik meselesini buladar uzatmamalari gerekiyordu sonuc ortada bence bian önce söylesinler artik ne olursa olsun.
aliyi cok sevdim sevimlerle kalicagi belli gibi, kerimanin gelmesine pek sevindigimi söyliyemicem olmasada olurdu yani.

sinem*
02-11-07, 22:58
Necdet Ahmet'in kızını Ankara'ya götürüyor :) Ahmet hala resmi olarak Necdet'in karısıyla otelde maşallah :) Çok ilginçleşmeye başladı :) Belki rüya necdeti çok seviyor necdet rüyayı alsın biz yenisini yapar sıfırdan büyütürüz falan mı diyorlar :)

Necdet'in yeniden üniversiteye başlaması iyi oldu ahmet onuda savunur artık :hıh bırakın evde bir karısı var zaten bir de siz üstüne gitmeyin bu çocuğa hayatta bu kadar yüklenilmez ki canım allah onun derdini vermiş zaten diye :hıh :)

Ahmetle Yaseminin tangonun ardından olan replikleri her zaman yazılan repliklerdi her dizide olan şey..Tüm gece uyuyamadım seni izledim ciddi misin :):) Ben neden horul horul uyuyordum çünkü bende ne zamandır ilk defa rahat uyuyorum sen varsın yanımda :):)

zeyneps
02-11-07, 23:01
Ali hakkındaki bahisleri açıyorum :)

Şimdi Ali Sevim-Mehmet çiftinin yanında büyüyecek ileride Rüya'ya aşık olacak ama Rüya'nın yanında kendini ezik hissedecek Rüya'nın elit arkadaşlarının yanında filan Rüya'da Ali'ye ilgi duyacak ama o söylemeyince gurur yapacak söylemeyecek en sonunda Rüya'nın elit kız arkadaşlarından biri Ali'ye göz koyacak....bu böyle devam eder :icon_whis:img-pilot

bir_adı_yok
02-11-07, 23:01
Tüm gece uyuyamadım seni izledim ciddi misin :):) Ben neden horul horul uyuyordum çünkü bende ne zamandır ilk defa rahat uyuyorum sen varsın yanımda :):)

bir insanın sabaha kadar uyanık kalması imkansız tabi..hemde yatakta öyle melül melül sevdiğini izlmesi sabha kadar imkansız görünebilir...
ama napsınlar romantizm doruklarda ya...

NiliWerda
02-11-07, 23:04
Defne ve deniz aşkından etkilenmemiştim hiç:icon_whis
Ama ışıkla Yaşar çok hoşuma gitti :img-in_lo
Evlenme teklifi sahnesi çok güzeldi (yaşar ne kadar hödük olsada:))

Zeynepscim dediğin çıkabilir canım:)
Ali ve Rüya :img-in_lo ( :img-hyste )

arwen61
02-11-07, 23:05
Ali hakkındaki bahisleri açıyorum :)

Şimdi Ali Sevim-Mehmet çiftinin yanında büyüyecek ileride Rüya'ya aşık olacak ama Rüya'nın yanında kendini ezik hissedecek Rüya'nın elit arkadaşlarının yanında filan Rüya'da Ali'ye ilgi duyacak ama o söylemeyince gurur yapacak söylemeyecek en sonunda Rüya'nın elit kız arkadaşlarından biri Ali'ye göz koyacak....bu böyle devam eder :icon_whis:img-pilot

aliyi sevim-mehmet çifti evlatlık alacak bu tamam ama daha ilerisi olurmu bilemiyorum yani rüyayla aralarında birşey olma olasılığı ama şöyelde bir durum var gürsoylarla ünsallar birbirlerinden asla vazgeçemiyorlar:img-wink:

ana rüya kapıyı çarptı ve öyle bitti :img-fie:üstelik rüyamsın çalıyor ve eylem aktaş söylüyor amanin boooo:icon_sorr

emosss
02-11-07, 23:05
sağol be çanım bu akşam huzurla uyuma akşamım nilgün ablam beni kırmadı junıora giden yolda ilk adımı attırdı:img-in_lo

boşandıktan sonra olsaydı belki yasemin için daha iyi olurdu ama onlar birbirlerine bu kadar aşıkken ve ortada sadece formalite icabı bir evlilik varken sabırda bir yere kadar oluyor haliyle nitekim geçmişin aksine bu sefer kapıya dayanan ahmet oldu anlayın ibre kaça vurmuş:img-blush:img-pilot

rüyanın madalyonu görmesi ise hakikatten son dakika golü oldu tahmin eden arkadaşlara tebrikler:good: bundan sonrada artık gerçek babasına tepkili bir kız ve onun yüzünden yine mutsuzluğa maruz kalacak bir çift göreceğiz:icon_sorr

ama ne olursa olsun moralimi bozmayayım ve bir çocuk şarkısını hızla dejenere edeyim:)

bristol önümüzde ellerde belimizde
biz gideriz junıora hey junıoraaaaaaaa:img-icecr:img-icecr

ayy alemsin ya..
biz gideriz junıor'a hey junıor'a..

bu arada tahmin yapan arkadaşları bende tebrik ederim.. ya rüya niye necdet'le gittiki ankaraya.. çocuğun necdet'ten uzaklaşması gerekirken dahada yakınlaştırıyolar..
bu arada necdet yüzüğü parmağından çıkardığında yüzüğün izi belli oluyodu.. o ayrıntıyı atlamamışlar hayret.. gerçi insanın kan grubunu değiştiren senaristlerin buna dikkat etmesi bişey değiştirmez ama neyse:icon_whis

aamet'te sonunda mutlu oldu yaa..Allah bozmasın (amin)

badger
02-11-07, 23:08
O dönemlerde kimsenin(sağ-sol) melek olmadığını biliyoruz...Ama hepsi iyi niyetleri veya idealleri diyelim neye alet oldukları göremeyecek hale sokulup ihtiraslı hale getirirldi...Görmediniz mi polisler nasıl da gençleri mafya usulü adam değiş-tokuşunu izliyorlardı..İzleyi izleyip kimin kim olduğunu tespit edip, sonra ilerleyen zamnda bunu kullanarak birbirine çapıştırdılar...:img-cool2

Asıl ben Necdet, Rüya için seçtiği kitaba koptum:Pollyana...kendini kandırmanın anahtar kitabı...70lerin küçük çocuklarının dimağlarının zehirlendiği kitap...:img-hyste Ben asla okumadım..direndim.:icon_whis..okuduğum ilk kitap..Mohikanların sonuncusuydu:good: pollyanna da hala daha ne nedir diye bile hatırlamam...:) bknz:vıcık!vıcık! mutluluk kandırmacalarından daraldığımı hatırlıyorum bir tek..ve yarısında da vazgeçmiştim..Arkadaşlarımın anlattıklarından okuma dersinde sallamıştım..:img-hyste

Son sahne editi
Eyvah!eyvah!...Ayıkla pirincin taşını durumu oluştu...Rüyanın Ahmeti kabullenmesi için artık gerçeğin açıklanması gerekiyoooor!...Sonra da onların bir araya gelmesi için büyük bir enstantane oluşması aciiilen gerekli...:img-pilot

arwen61
02-11-07, 23:10
bu arada belirtmeden geçemeyeceğim ışıkla yaşarın mini tripleri ve yaşarın evlenme teklifi çok hoştu ben yaşarı sevmeye devam ediyorum ve eğer evlenirlerse ışık ı mutlu etmek için elinden geleni yapacağına inanıyorum:img-yes:

birde bu bölümün en sevdiğim sözünü yasemin ahmete rüya için söyledi;

seni sevmekten kolay ne var:img-in_lo

ne kadarda doğru bir söz değilmi çanlar böyle MMC bir erkeği sevmekten daha kolay ne olabilirki:img-wink:

bir_adı_yok
02-11-07, 23:10
rüya'nın sözünün peşinden
istersin istersin demek geldi içimdem...
nolur rüya'nın bu ahmet bunalımını fazla uzatmasınlar....
bence birde güzide'yi necdet'le samimi görmesi lazım...
yoksa necdet'ten başka türlü soğumaz...

snemmm
02-11-07, 23:12
yaw ben bu bölümü hiç beğenmedim
çok donuktu ya da geçen bölümden sonra öyle geldi
ya da benim gözümde ahmet yasemin aşkının inandırıcılığını yitirmesinden bilemiyorum

zeyneps
02-11-07, 23:13
emosss canım Necdet yüzüğü çıkarınca en sinir olduğum şey oldu yüzük izi böyle yanarsın bir bakarsın saat izi kalmış ya onun gibi :hıh

Bu Rüya konusu çok uzadı öffffff :hıh İllallah geldi yani :hıh Hem Necdet'le uzaklaşması gerekirken daha da yakınlaştırıyorlar inadına mı yapıyorlar anlamadım:hıh Necdet'teki rahatlıkta ilginç sen başka adamın kızını al Ankara'ya götür vayyy bee :icon_whis

Acaba Rüya şu an durumun farkında mı yani Ahmet'in babası olduğunu anladı da o yüzden mi böyle daha öfkeleniyor belki Ahmet'in onu bırakıp gittiğini filan düşündüğü için böyle bir öfke içerisinde ...yoksa hala tahmin edemedi safım da sadece annesiyle yakınlaştığını gördügü içn mi öfkeli :icon_whis

snemmm
02-11-07, 23:15
ayrıca bu rüyada az fena olmadı
daha bu yaşta tripler havalar
nejdet yaptı bunu böyle şımarttı
bencede çok uzatmasınlar artık bu rüya mevzuunu

arwen61
02-11-07, 23:18
bu bölüm uzun zaman sonra izlediğim en güzel ve aşk adına en doyurucu bölümdü

yasemin ve ahmeti tekrar bir arada görmek ne kadarda güzel oldu ayrıca bu dargınlığı uzatmayan ve gönlümden geçenin ilkini veren nilgün ablamada buradan sonsuz saygı ve selamlarımı yolluyorum:img-in_lo

adadaki barışma,okuldaki kaçamak yaklaşmalar veeee bristoldeki vuslat çanlar beni çimdikleyin hala kendime gelemedim:img-in_lo

sağolsunlar necdetle rüyada bu durumu kolaylaştırmak için bilmedende olsa ellerindne geleni yaptılar yalnız yaseminde az değil hani ahmet rüyayı görmeye gelmiş bizimki uyku taklidiyle onu geri yollamış ama yasemin hanım dayanamamış bu kadarmı diyor ahmette sabret diyor az bayılazaammm biz bu akşam hatırla sevgiliyi izledik değilmi çanlarım zira bu kadar saadet beni bayıltabilir:img-wink:

tam ahmetimiz mutlu oldu aşkına kavuştu,azıcıkta olsa hasretini giderdi derken şimdi birde rüyanın ona yapacağı kötü davranışlara maruz kalıp üzülecek inşallah bu durumu fazla uzatmazlar hadi nilgün abla;

ayarla şu ahmetin işini
rüya ona baba desin
birde alsın kucağına junıor bebişini:img-blush

emosss
02-11-07, 23:18
ya bu rüyada o kadar saf olmasın anlasın artık..
günlüğünde ahmet'in resmi,kolyesinde ahmet'inresmi hemde kendisiyle yanyana.. bidahaki bölümde rüya artık öğrenir gerçekleri bence..

zeyneps
02-11-07, 23:19
Badgerçan hiç okumadım ben de Polyanna 'yı :icon_whisNiye her şeyden iyi sonuç çıkaran "mutluluk maskesi" takan Polyanna'yı okuyayım ki çok gereksiz :hıh Necdet çok etkilenmiş heralde o kitaptan :)

Yaşar'la Işık çok tatlılar ya kız istenirken çok beğendim Yaşar'ı :img-in_lo

Ahmet'te kaldı aklım çok MMC olmuştu Yasemin'in kolyesine baktığı sahnede çok tatlıydı :img-in_lo

Yook yoook cidden Necdet Rüya'yı çok şımartmış hiç bir şeye hayır diyemiyormuş filan çocuk öyle mi yetiştirilir :icon_whis Ben de çok anlarım ya :)

fatma-1721
02-11-07, 23:19
rüya'nın sözünün peşinden
istersin istersin demek geldi içimdem...
nolur rüya'nın bu ahmet bunalımını fazla uzatmasınlar....
bence birde güzide'yi necdet'le samimi görmesi lazım...
yoksa necdet'ten başka türlü soğumaz...

aynen öyle...Rüya sadece kolyedeki resmi görmekle kalmadi,annesiyle Ahmeti o yakin vaziyette de gördü,bu durumda Necdet Rüyanin gözünde aldatilan zavalli pozisyona düsüyor ki bundan sonra Rüya hem Yasemine hem Ahmete tepkili olacaktir,Necdete ise adeta tapacaktir,bari onu da Güzideyle görse de durum esitlense.
Bu arada Rüya mutlaka kolyeyi görecektir diye tahminde bulunan bir arkadas vardi,tam isabetli bir tahmin olmus,tebrik ederim:good:

Bölüm gercekten güzeldi:good:..sevgili arwenin dileklerine katiliyorum,bu sahnelerden sonra Rüyaya kardes gelmesi büyük bir olasilik,isler zaten karisti karisacagi kadar,bari Rüya uzun zamandir bekledigi kardesine kavussun.

badger
02-11-07, 23:21
Bu Rüya konusu çok uzadı öffffff :hıh İllallah geldi yani :hıh Hem Necdet'le uzaklaşması gerekirken daha da yakınlaştırıyorlar inadına mı yapıyorlar anlamadım:hıh Necdet'teki rahatlıkta ilginç sen başka adamın kızını al Ankara'ya götür vayyy bee :icon_whis

Acaba Rüya şu an durumun farkında mı yani Ahmet'in babası olduğunu anladı da o yüzden mi böyle daha öfkeleniyor belki Ahmet'in onu bırakıp gittiğini filan düşündüğü için böyle bir öfke içerisinde ...yoksa hala tahmin edemedi safım da sadece annesiyle yakınlaştığını gördügü içn mi öfkeli :icon_whis

Tahminimce önümüzdeki bölüm Rüyaya gerçeği artık açıklarlar...Evet haklısınız artık Rüyanın da Necdetle Güzideyi beraber samimi görmesi lazım... bknz:ufff!bu iş çok uzadı..bayılazammm!...:img-swoon..
ne demeye gereksiz ağırlıktaki bir kurguya giriştiler ki??? bknz:annem babamı babamla aldatıyor..Zaten büyük ağırlıktaki psikolojileri bu kurguya getirip, kaç kere çuvalladıklarını biliyoruz...Çok zor değildi..gayet basit Türkiş usulü devrim! ile iki dakka da şıpp diye hallolacaktı...

Ne diyeyim??*..Ahmet ile Rüyayı birarayagetirmek için hangi absürdlüğü kullanırlar???..bknz:senarist mantığında düşünün arkadaşlar..yani normal olması gerekenin dışında...Bu arada tekrardan kronolojiye baksak iyi olur:icon_whis

bir_adı_yok
02-11-07, 23:21
rüya belkide tahmin etmiştir arkadaşlar...
heryerde ahmet heryerde ahmet...
etmiştir etmiştir...
bu adam mı benim gerçek babam acaba diye geçirmiştir içinden...
yoksa niye bu kadar tiriplensin..

sude_19
02-11-07, 23:22
arkadaşlar alemsiniz ya, bir çocuk var ortada onun psikolojisiyle bakmıyor, olduğunuz gibi düşünüyorsunuz

o bir çocuk ve bir çocuk için anne babasının yan yana birlikte olmalarından daha önemli hiçbir şey yoktur, üstelik necdet ile yani babası bildiği kişi ile son derece yakın bir sevgi içindeler, anlamasını bekleyemeyiz,

şimdi birşeylerin ters gittiğinin farkına varmaya başlıyor, düşünüyor, bu ahmet beni niye sürekli alıp götürüyor vakit geçiriyoruz, annemin defterinde niye onun resmi çizili, bu kolyenin anlamı ne, niye akşam vakti evimize geliyor, babam nerede diye düşünüyor, napıcak ki başka kızcağız.

üstelik ben çok korktum tam öpüşürlerken falan görecek diye, bu bir çocuk için yıkım olur, annesi hayatının kahramanı olduğu babasını bir başkasıyla aldatıyor düşünebiliyor musunuz, bir çocuğun neler hissedebileceğini, allah'tan kötü şeyler görmedi ama birşeyler hissetti.

zeyneps
02-11-07, 23:23
Ben de çok istediğimi yazdım Rüya Necdet-Güzide'yi görsün diye ama yok yok illa Ahmet üzülen taraf olacak Necdet hep garip bir şekilde mutlu olaylar hep garip bir şekilde Necdet'in lehine Ahmet'in aleyhine ilerliyor ilginç:icon_whis

Acaba Necdet üniversiteyi kazanacak mı kazanırsa olaylara karışacak mı :icon_whis

sude_19 biz senin düşündüklerinden farklı düşünmüyoruz ki arada bir espri yapıyoruz o kadar Rüya'nın yaşadıklarının kolay olmadığının farkındayız...ama bence durumu anlaması gayet dogaldı ama o bu türlü kabul edemediği için işi anlamamazlığa vuruyor gibi geliyor :img-yes:bknz:savunma mekanizması :img-yes:

snemmm
02-11-07, 23:23
iyide bir de rüya güzideyle nejdeti görürse bu çocuğun psikolojisi ne hale gelir bunu hiç düşündünüz mü canlarım
bu arada ben yaşarla ışığı hiç yakıştıramıyorum
ışığın kuzenin ve defneyi karşısına almasını da doğru bulmuyorum
hele böyle zor yıllarda

volkia
02-11-07, 23:27
allah aşkına o güzelim parçayı başka birine okutarak niye felakete çevirmişler, o parçayı o adamdan başkası söylemesin lütfen, hele böyle bir bayan sesi, kulaklarımı tırmaladı resmen, katletmiş şarkıyı, hemen inadına parçayı açtım onu dinliyorum son sesle.

Bilmiyorum ama ben Eylem AKTAŞ'ın yorumunuda çok sevdim. Hatta gerçekten o dönemin gırtlak namesine daha bir yakın geldi bana. Hülya Koçyiğit ve Kartal Tibet'İN "Boş Çerçeve" filminden çıkmış gibi... o zamana hiçde yabancı olmayan, tatlı bir nostalji estirdi Eylem Aktaş bence bize. Bence çok başarılı bir yorum...

bir_adı_yok
02-11-07, 23:28
ya rüya açısından bakarsak
o ki rüya
anne ve babasını yani necdet ve yasemin'i hiç bir arad sarmaş dolaş görmedi..
beraber bile yatmıyolar..
bunlardan etkilenmiyo da ahmet'inneden etrafında dolaştığından mı etkilenecek..
şu anki tiripleri
tamamen necdet'in gerçek babası olmadığını öğrendiği için ahmet'İn bu hallerinden ve kolyeden ve annesinden huylandı...

dimple_burcu
02-11-07, 23:29
Bence muhteşem bi bölümdü.Son kısımda Rüya gıcıgının soledigi soz haric

Bristol otelindeki sahne haftalardır aylardır bekledim sahneydi.Solicek soz bulamıyorum.Asıklar sonunda kavustu:happy0064Yasemin yeniden hamile kalır mı??bunu merak ediyorum.Ahmet in odama gelmeni bekleyemedim demesi fln.Ben koptum o sahnede yaa:img-in_lo

Yaşar la Işık da evlensin yaa canım onlar da mutlu olsun.Onların canı can deilmi??Deniz de cok agır tepki verdi ya.Bu kadar ustune gitmemesi gerekirdi:img-yes:

Ayla ya onur madalyası takasım geldi:good:Bu ne gorev askıdır bole...

Ali denen cocugu Sevimle Mehmetin evlat edinmesi gerekir bence.Guzel olur.Bu yastan sonra cocukları olcak deil yaa.Sevaba girerler hem...

Deniz de silah manyagı olmus.Gıcık oldum.Siddetle nereye kadar??

Ahmet in ve Yasemin in bulusmak icin hazırlanmaları superdi.Ahmet in kolyeye bakması Yasemin in dugmeleri gormesi:img-in_lo

Necdet te hazırlansın sınava.Artık onu umursamıyorum.Yasemin den bosansın baska ihsan istemem.:good:

Rüya gıcıgı da kolyeyi gordu 180 derece dondu.O kızı bogasım geldi ya.Nefret ediyorum o kızdan.

Ama ama ama Rüya ya ve herseye ragmen guzel bi bolumdu.

Unutmadan Yasemin in oteldeki uyudugu sahne Ahmet in onu seyrettigi sahne cok romantikti.Ve orda sacları yakıyodu resmen:img-icecr

Haftaya gorusurukbye

zeyneps
iyide bir de rüya güzideyle nejdeti görürse bu çocuğun psikolojisi ne hale gelir bunu hiç düşündünüz mü canlarım
hele böyle zor yıllarda

Canım Rüya zaten bir travma yaşıyor artık bir an önce gerçekleri görüp kabul etmesi lazım :icon_whis

Ve kuzenim istemiyor diye biriyle evlenmemezlik veya onu sevmemezlik etmezsin ikisinin yeri çok ayrıdır :icon_whis Ben de Defne'yle Deniz'in yaptıklarını çok doğru bulmuyorum tabi Yaşar'ı doğru buluyorum diyemem son zamanlarda çok değişti :img-yes: Ama Defne ve Deniz'in gözleri bir şey görmüyor sanki tek onların fikirleri doğru onların yaptıkları doğru tek doğru onlar gibi davranıyorlar :icon_whis

Çanakkale83
İyi geceler

Arkadaşlar içinizden Kadının Sesi tarzı programları izleyeniniz yok mu? Bu tür vakalar sürekli işleniyor şahsen ben pek izlerim:) Kaç yaşına kadar büyüten ve çok sevdiği babasından soğurmu çocuk hiç? Biraz mantıklı düşünün:img-yes: Dedimya bu programlarda canlı canlı şahit oldum kendi ailesini aramaya çıkıyorlar fakat büyüten aileden kopmuyor insanlar Rüya da öyle olur tabi Yasemin'in çok dikkat etmesi gerekir ama nerdeee >Ahmet Rüyayı istiyor olmasa Yaseminin umurunda değil çocuk:hıh:hıh Versin Neciidete o keyfine baksın:img-beee: Ahmeti çok sevdiğiniz için bir an önce Rüyayla birlikte görmek istiyorsunuz anlıyorum ama iki bölümde olur mu hiç o???

sude_19
02-11-07, 23:30
Bilmiyorum ama ben Eylem AKTAŞ'ın yorumunuda çok sevdim. Hatta gerçekten o dönemin gırtlak namesine daha bir yakın geldi bana. Hülya Koçyiğit ve Kartal Tibet'İN "Boş Çerçeve" filminden çıkmış gibi... o zamana hiçde yabancı olmayan, tatlı bir nostalji estirdi Eylem Aktaş bence bize. Bence çok başarılı bir yorum...

eylem aktaş'mı yorumlamış, başka dizilerde de gördüm dinledim bu sesi beğendim de ama her ses her parçada güzel durmaz, bende bir yorumcuyum müzikten anlarım, kulağımda iyidir, bu parçayı ilk kez bu bayandan dinleseymişim demek ki hiç bana etki etmeyecekmiş ama ismini hatırlayamadım o beyfendinin yorumu insanı alıp başka yerlere götürüyor.

çalıkuşu78
02-11-07, 23:31
arkadaşlar ahmet artık kızım var demedimi.. rüya duymadımı bunu.. rüya duymadımı ahmetin lafını.. bayılacağım ya artık yasemin odasına gidip herşeyi anlatsın rüyaya .. adam artık karısıyla kızıyla olmak istiyor.. anlayın senarist ablalar.. bu türk insanının kanına dokunuyor.. adam hırsız gibi mi görecek karısını kızını.. necdetle evliliğe son verin artık.. bu akşam eşimle izledik.. adam kükrüyor yahu.. bu garabet evlilik bitsin ahmet yasemini kızını alsın götürsün.. bu erkekliğe yakışmaz ahmeti bu durumdan acil kurtarsınlar diyor .. adam dellendi yahu..

arwen61
02-11-07, 23:31
çanlarım ben bristolde kaldım oradan ileri gidemiyorum herşeyi neredeyse geçmiştekiyle birebir yaşadılar yalnız şöyle bir fark vardı;

öncekinde yasemin ahmetle birlikte olmak istemiş ama ahmet o kadar masumsunki dokunurken ödüm kopuyor demişti ve sabaha kadar yan yana uyumuşlardı ahmet yasemini izlemişti şimdi ise tam tersi oldu ahmet masum falan takmadı yasemini yine izledi ama daha bir mutlulukla:img-wink:

birde sabahki konuşmaları birebir yaptılar ve yine aynı şekilde sarıldılar çimdik manyağı oldum ama yok hakikatten bu gerçek rüya görmüyorum mademki isteklerim yavaş yavaş olmaya başladı bende inatla yazmaya devam edeceğim hatta yakında günlüklerimin yanında nilgün ablaya mektuplar diye bir seride yazmaya başlayabilirim:img-wink:

edit:bugün hastaneden güzel olabilecek bir haber aldım ve çok mutlu oldum birde bu bölüm üstüne eklenince keyfim katlandı biraz neşeleneyim dedim çanlarım:img-icecr

badger
02-11-07, 23:32

Yorum güzel ancak..o şarkı Ahmetin şarkısı olduğu için bir erkeğin seslendirmesi daha uygundu..O ilk duyduğumdaki o hüzünlü tok erkek sesi daha güzel gidiyordu...Eylem Aktaşın sesi ve yorumu çok güzel..ancak bu şarkıda bahsettiğim husustan ötürü ben de hoşlanmadım...

Bu arada burada bir sürü yeni arkadaş yazıyor...Herkese hoşgeldiniz diyorum..bye

snemmm
02-11-07, 23:34
Canım Rüya zaten bir travma yaşıyor artık bir an önce gerçekleri görüp kabul etmesi lazım :icon_whis

Ve kuzenim istemiyor diye biriyle evlenmemezlik veya onu sevmemezlik etmezsin ikisinin yeri çok ayrıdır :icon_whis Ben de Defne'yle Deniz'in yaptıklarını çok doğru bulmuyorum tabi Yaşar'ı doğru buluyorum diyemem son zamanlarda çok değişti :img-yes: Ama Defne ve Deniz'in gözleri bir şey görmüyor sanki tek onların fikirleri doğru onların yaptıkları doğru tek doğru onlar gibi davranıyorlar :icon_whis

burda yapılanların doğruluğu ve yanlışlığı önemli değil
bir kere en başta yaşar sürekli ışığa yalanlar söylemekte
ben bir de olaya şu açıdan bakmanızı istiyorum
ışık bu siyasi olayların içinde değil ve yaşarın bu işin içine çok bulaşmış olması onların arasında sürekli kavgalara neden olacak
denizle defne ikiside bu olayların içindeyken bile zaman zaman değil bu ara sürekli tartışıyorlarken
ışığın durumu daha zor değil mi

ben yaşarı başlarda seviyordum
ama o intikam alırkenki tavırları beni soğuttu
tamam bir yönden haklı olabilirdi ilk onlar dövdü onu
ama hani yaşar şiddete karşıydı
ne gerek vardı
hadi yaptın nerdeyse öldürüyordu çocuğu
umarım anlatabilmişimdir

zeyneps
02-11-07, 23:35
İyi geceler

Arkadaşlar içinizden Kadının Sesi tarzı programları izleyeniniz yok mu? Bu tür vakalar sürekli işleniyor şahsen ben pek izlerim:) Kaç yaşına kadar büyüten ve çok sevdiği babasından soğurmu çocuk hiç? Biraz mantıklı düşünün:img-yes: Dedimya bu programlarda canlı canlı şahit oldum kendi ailesini aramaya çıkıyorlar fakat büyüten aileden kopmuyor insanlar Rüya da öyle olur tabi Yasemin'in çok dikkat etmesi gerekir ama nerdeee >Ahmet Rüyayı istiyor olmasa Yaseminin umurunda değil çocuk:hıh:hıh Versin Neciidete o keyfine baksın:img-beee: Ahmeti çok sevdiğiniz için bir an önce Rüyayla birlikte görmek istiyorsunuz anlıyorum ama iki bölümde olur mu hiç o???

Biz bu dizide öyle mantıksız şeyler gördük ki (bknz:ailelerin tepkisi ,Ahmet'in günlüğü okuyup hemen affedivermesi ) bir kere mantıksız bir şey Ahmet için olsun kaç yazar :icon_whis

Ya gerçekten ben bir erkek olarak bu diziyi izleseydim daha da bir sinir olurdum duruma ne bu gerçekten adam karısını kızını gizli gizli görüyor ...Necdet adamın çocuğunu alıp Ankara'ya götürüyor :icon_whis Valla şahsen bir erkek olarak Ahmet'in yerinde olsam Necdet'in suratının ortasına indirirdim yumruğu Yasemin'i de Allah'a havale ederdim artık :icon_whis :hıh Ahmet'te sinirlendi ya Yasemin iki sırıttı hemen unuttu safım :)w

Ben zaten iki tarafı da haklı bulmuyorum ...ama ne yazık ki aşk ferman dinlemiyor o yüzden mutlu olmalarını isterim ama olmayacaklar gibime geliyor :icon_whis

sude_19
02-11-07, 23:35
ya dizideki kötü bir kadından bahsedilir gibi yorumlar yazıyorsunuz aklım almıyor, bir küçük kız için neler yazılıyor böyle

tek derdiniz aşk mı, onlardan olan bir parça bu kadar önemsiz birşey mi ?? nutkum tutuldu doğrusu.

cebalo
02-11-07, 23:36
sonunda tam istediyim gibi bi bölüm izledim bu bölüm yeni sezon basladiyindan beri en güzeliydi ahmet ve yasemin yeniden beraberler,yasar ve isik nisanlandilar cok sevindim :happy0064 cok güzel bi bölümdü ,kötü olan rüya yaseminin necdeti aldatini sanmasi :icon_sorr yine isler karisti artik rüyaya tüm gercekleri anlatmalari lazim yoksa durum daha cok karisacak :icon_sorr ,tam hersey yoluna girdi derken rüya yine ortaliyi karistirdi ,bakalim gelecek bölümde ahmetlen yasemin neler yapacaklar :img-yes:

merhem
02-11-07, 23:38
Gecen bolum yorum yapamamistim, Simdi Ahmetin yasemini defteri okuyup affetmesi cok sacmaydi baska bir cozum bulmalari gerekiyordu bu hic inandirici olmadi, defterde yazilan herseyi ahmet zaten biliyordu.. Necdet ona herseyin kagit uzerinde oldugunu soylemisti, Yasemin olmek istedigini soylemisti.Kibrisciga geldigini biliyordu. Defterde ben hicbir farkli birsey gormedim.

Bristol sahneleri bana yine CGO yu hatirlatti.. Sayet ordada Yurdanur ve Mehmet Okula gidip daha once ordaki yasadiklarini tekrar dile getiriyor hatirliyor aynisozleri soyluyorlardi.. Tipk idaha onceki deniz&Defne sahnesinde oldugu gibi Bu sahnede bana CGO calintisi gibi geldi..

Yasar ve Isigi yakistirmiyorum.. Denizede kizmiyorum..
Isik hanimin Gecen bolum cocukluk sozleri hakkinda soyledikleri cok kiriciydi.. cocukluk arkadaslarimiz ile olan anilar ileride hayatimizin cok onemli parcalaridir.. Isik gercek dost degil bana gore :)

Yasemin&Ruya sahnesinde Berenin oyunculugu cok kotuydu.. hareketleri falan cok komik .. cok guluyorum bu kiza ya..:)

volkia
eylem aktaş'mı yorumlamış, başka dizilerde de gördüm dinledim bu sesi beğendim de ama her ses her parçada güzel durmaz, bende bir yorumcuyum müzikten anlarım, kulağımda iyidir, bu parçayı ilk kez bu bayandan dinleseymişim demek ki hiç bana etki etmeyecekmiş ama ismini hatırlayamadım o beyfendinin yorumu insanı alıp başka yerlere götürüyor.

Aşık atmak gibi olmasın ama bende konservatuar mezunuyum. Yani az çok anlarım ... :img-yes: Şahsen ben Parçayı Eylem AKtaş'ın sesinde çok sevdim. Hem o dönem için bir göndermede yapılmış olabilir. Belki bilirsin. O dönemde bestelenmiş çeşitli şarkılar bir çok solist tarafından plağa okunurdu. Behiye AKSOY, Sevim Tuna, Şükran AY birçok şarkıyı aynı zaman diliminde seslendirdi ve halkta onları severek dinlendi...

badger
arkadaşlar ahmet artık kızım var demedimi.. rüya duymadımı bunu.. rüya duymadımı ahmetin lafını.. bayılacağım ya artık yasemin odasına gidip herşeyi anlatsın rüyaya .. adam artık karısıyla kızıyla olmak istiyor.. anlayın senarist ablalar.. bu türk insanının kanına dokunuyor.. adam hırsız gibi mi görecek karısını kızını.. necdetle evliliğe son verin artık.. bu akşam eşimle izledik.. adam kükrüyor yahu.. bu garabet evlilik bitsin ahmet yasemini kızını alsın götürsün.. bu erkekliğe yakışmaz ahmeti bu durumdan acil kurtarsınlar diyor .. adam dellendi yahu..

Al bizden de o kadar....:img-hyste

Erkekliğin onurunu yerlere sürüdü bu dizi diyor en kibar düşünceli kocam bile...Seyretme bu abuk diziyi diyor..Ondan sonra dönüp ama forum şahane değil mi?? diyerek vazgeçiyor..:img-in_lo

Bizim kocalar haklılar yerden göğe kadar haklılar..

Lütfen kaç zamandır erkekler için hassas olan bu konuları kadınlar yazmasın diyorum..

Ekibe iki tane de erkek senarist alsınlar..O iyi ama bu da iyi diye diye..saçmasapan ettiler erkek karakterleri:img-polic

Çanakkale83
02-11-07, 23:40
Biz bu dizide öyle mantıksız şeyler gördük ki (bknz:ailelerin tepkisi ,Ahmet'in günlüğü okuyup hemen affedivermesi ) bir kere mantıksız bir şey Ahmet için olsun kaç yazar :icon_whis

Ya gerçekten ben bir erkek olarak bu diziyi izleseydim daha da bir sinir olurdum duruma ne bu gerçekten adam karısını kızını gizli gizli görüyor ...Necdet adamın çocuğunu alıp Ankara'ya götürüyor :icon_whis Valla şahsen bir erkek olarak Ahmet'in yerinde olsam Necdet'in suratının ortasına indirirdim yumruğu Yasemin'i de Allah'a havale ederdim artık :icon_whis :hıh Ahmet'te sinirlendi ya Yasemin iki sırıttı hemen unuttu safım :)

Ee o zaman geç bile kaldılar. Yasemin Rüyaya anlattığında Rüya "aa sahi mi ben de Ahmeti çok seviyordum ne iyi oldu asıl babamın ahmet olduğunu öğrenmem" Necidete de dönüp "bunca yıl bana babalık ettin ama şimdi gerçek babamı buldum teşekkür ederim" deyip koşup Ahmetin boynuna atlasaydı bu bölümde de Yasemin Necidetten ayrılsaydı Ahmetle evlenseydi...veeeeee MUTLU SOOON.. valla çok iyi olurdu:good::good:

İyi gecelerbyebye

beratiye
02-11-07, 23:41
yasemın başka bırısıyle evlıyken ve daha kızı ahmetı kabul etmeden nasıl ahmetle bereber olur ruyanın tepkısı harıka oldu bence yasemın bunu hak edıyoooooo artık ben hep necdetle olacak zannedıyodum ama bu saaten sonra inşallah ahmet ve yasemın olur nejdeti bu işe karıştırmaz yasemın nejdetın yuzu çıkarması doğrudu bence artık oda bılıyo bu olmıyacak dıye ya ruya o ne olacak o babası nejdete düşkün bakalım ilerleyen bolumlerde ne olacak :img-yes:

dark_sign
02-11-07, 23:41
Selamlarr arkadaşlar:img-hi:

İşte yine izledikk ve bitti; şimdi bekle ki çarşamba olsun fragman gelsin, bekle ki cuma olsun, yeni bölüm gelsin..Neyse katlanacağız artık..

Dizi çokk güzel başladı..Sevda Tepesi Ahmet ve Yasemin tam bi süper üçlü sahiden..Onların bu sahnelerinden sonra Necdetciminn ve artık iyice ısınmış olduğum Güzemin sahnelerine bayıldım..Takdir ediyorum valla ben bu kızı, aşkına sonuna dek sahip çıkan, ayrıca şu Necdete biraz akıl fikir, yol gösteren, içindeki o potansiyeli dışarı çıkaran iyi bi destekçi oldu..
Umarım Necdet bi an önce Yasottan kurtulurr....:good:

Bu arada sevda tepesindeydi sanırım Yasemin ciddi ciddi Ya Ayla ne olacak dedi çok garibime gitti cidden, ama ondan bu soruyu bekliyodum ha:img-hyste

Tabi Ayla'nın normalde sevmesem bile idealist bir doktor olması, insanlarla ilgilenişi ve Ahmet dışı aktivitelere kendini iyice kaptırması çokk hoştu..
Artık esas kız ve esas oğlana ayak bağı kalmıyo..Biri doktorluğa biri üniversteye kaptırdı kendini (Çok Şükürr )

Sonraa, Harunun kaçırılma sahneleri, o Yaşar'la konuşmaları, Yaşarın her yanlışına kılıf uydurup bunlara kendisi de inanması..
Harun çok şükür fazla hasar görmedi ama..Daha kötüsü de olabilirdi, gerçi hakkını vermek lazım Yaşar ona iyi davrandı; ama Türklük kavramı sadece kendilerine aitmiş gibi davranmaları falan sinir bozucuydu benim için..
Neyse çok şükür kurtuldu, İtülü Kerem'de kurtuldu değil mi, ben tam anlayamadım orasını daa:img-help:

Bi de o Yaşar ve Harun'un konuşmasında Harunun Biz çocukluk arkadaşıydık neler oldu demesi beni çok sarstı..Herşey nasıl da değişebildi diye düşündüm..Hatta onların öncesinden tanıştığını da unutmuştum, o hatırlattı, vay bee...

Sonraa akşam oldu, Yasemin Necdete biz Ahmetle barıştık derken neredeyse ağlayacaktı değil mi...Bu Yasot Ayla ve Necdeti düşündüğü kadar Ahmeti de düşünse tam süper olacak yani..:img-beee:
Ben bişi daha sormak istiyorum, Necdet Yaseminle konuşurken Rüya da benle gelecek dedi ya, onu önceden rüyayla planlamamışlardı değil mi?Rüyayla konuşurken Ben de gelebilir miyim demişti de o yüzden sordum..
Yasot rüya ve Necdeti Ankaraya postalayınca beklenen anlar da geldi,ama bence kesinliklee ilk tango çok daha iyiydi...Daha bi tutkuluydu..En azından Yasot uçmuş gibiydi ilkinde..Şarkıyı da pek beğenemedim açıkçası..
Ama tango sonrası o geçişler, bir ilk buluşmaları bir şimdiye geçiş falan, replikler çok güzeldi..
Junior geliyo mu acaba..Bence gelecek, maşallah bu ikili tüm olasılık hesaplarını falan yıkıyo, taş tek domino garanti diyolar ya (ya da öyle bişi) aynenn öyle:img-hyste:img-hyste

Bi de unutmadan, Necdetin yüzüğü çıkarma sahnesini beğendim..Dramatize ağlama gözyaşı olmadı çok şükür...Çünki Yasot yüzünden ağlayan Necdet olayı artık beni sadece sinir ediyo..Sessiz ve derinden oldu..Yüzüğü çıkardı ve bitti..
Ama Necdetin yüzüğü çıkardığı belli olsun diye çocuğun eli resmen yara olmuştu yuhh ya:img-hyste

Sonra neler olmuştuu..Ali'yi Mehmet ve Sevim yanlarına mı alacaklar ne??Bu çocuk yanlarında kalır ve belki biz 80 gençliğini o ve arkadaşlarıyla görürüz(Abarttım mı ne)
Sevim ve Mehmet için çok güzel olabilirdi, Ali için zaten iyi olur da öyle insanlarla beraber olmak.Tabi asla babası gibi olamaz..

Keriman, belalısı ve Kamile gelişi falan da hoştu yani..Necdet ve Güzinin üniverste çalışmaları çokk hoştu çok eğleniyorum artık onların ikisini yan yana görünce..
Bir de Necdet ve Yaseminin Yaşar hakkında konuşurken, Yasotun Ben de beğenmiyorum onun siyasi görüşlerini demesi çok ilginçti..Onun bi siyasi görüşü olduğunu bilmiyodum açıkçcası:img-haha:

Son olarak Rüyanın o kolyeyi görmesi çokk kötü oldu..En azından bi süre Ahmete ve Yasota çok kötü duygular hissedebilir..Gerçi çocukların işi de belli olmaz ama..

Neyse forumm, iyi geceler..Rüyanızda Ahmeti görünn, ben de Necdeti göreyim, onu daha çok bi seviyorum malum:img-blush
Şimdilikk byyybye

muko88
02-11-07, 23:42
Nedense kısa geldi bu bölüm bana...
Ahmet ve Yasemin'in bu hallerini özlemişim, flashbackler sayesinde de o bölümlere döndük...Ne güzeldi:img-in_loNe imrenirdik:img-in_loBilemezdik Yasemin'in yanlış yollara sapacağını tabii:img-pilot

Rüya'yı da anlıyorum anlıyorum da...senaristler konuyu çorba yaptılar, kendileri bununfarkındalar mı acaba:icon_whis

Birinizin mesajında okudum arkadaşlar, hakikaten de annem babamla babamı aldatıyor durumu oldu!
Geçmiş bölümlerde yeterince saçmaladılar, hala saçmalıyorlar...Sinir oldum:icon_whis
Ahmet'in Yasemin'i öptüğünü gördü değil mi Rüya, söylediklerini de duymadı mı peki?
Madem bu Rüya bu kadar akıllı sevgili senaristlerim, annesine uyuma numarası yaptıktan sonra kapıdan ne konuştuklarını neden dinlemedi, sorarım size:icon_whis Aman yeter artık...Cesur senaristler lazım bize, böyle konuyu bir yere sakız gibi yapıştırıp, ordan başka bir yere doğru sündürdükçe sündürenler değil! Biraz cesaret yahu...
Bu gereksiz karmaşaya yeni bölümde bir son vermelerini umuyorum:icon_whis

arwen61
02-11-07, 23:42
bende rüyanın ahmete ve yasemine göstereceği tepkinin düzelmesi için necdetle güzideyi birlikte görüp olayalara daha bir idrak edebilmesini istiyorum

bu arada güzideyle necdette bu bölüm çok tatlıydılar güzide de necdet mutlu olsun diye elinden geleni yapıyor ben güzideyi çok seviyorum ve necdetle mutlu olmasını çok istiyorum tabi önce bir boşanma olmak zorunda:img-yes: gerçi necdet yasemine bunu söyledi yani boşanma davasıda pek uzakta gözükmüyor

bir_adı_yok
02-11-07, 23:43
herşeyin bir zamanı var çanakkala83..
öyle pat diye oluvermiyo...
ahmet'in affetmesi bile kızgınlıklardan sonra oldu...günlük sadece bir vesile..
şimdi rüya'yada bir vesile lazım da işet...
nası yapcaklarsa bu işi uzatmadan yapsınlar...

zeyneps
02-11-07, 23:45

Erkekliğin onurunu yerlere sürüdü bu dizi diyor en kibar düşünceli kocam bile...Seyretme bu abuk diziyi diyor..Ondan sonra dönüp ama forum şahane değil mi?? diyerek vazgeçiyor..:img-in_lo

Lütfen kaç zamandır erkekler için hassas olan bu konuları kadınlar yazmasın diyorum..

Ekibe iki tane de erkek senarist alsınlar..O iyi ama bu da iyi diye diye..saçmasapan ettiler erkek karakterleri:img-polic

Badgerçan gerçekten öyle ne bu böyle ...senaryonun en büyük eksikliğinin diziyi sadece kadınların yazması tamam ama en azından biraz erkek gibi düşünerek yazmaları lazım yani bir erkek şunu yapmaz bunu yapmaz demeleri lazım bknz:Önemli olan ideal erkek yaratmak değil gerçek yaratmak :icon_whis

Dediğim gibi dizide öyle mantıksızlıklar var ki iki bölüm içinde Rüya Necdet'i unutup Ahmet'e baba diye büyük bir sevgiyle bağlanırsa hiç dedikodu yapmayacağım heyy gidi bölümler heyyy biz neler izledik :icon_whis:img-pilot

arese
02-11-07, 23:45
Herkese iyi geceler canlarbye

Bu bölüm hayatımda izledigim en güzel bölümdü aşk dolu sahneler izledik doyamadım Yasemin yaptıklarında pişman ada daki sahnenin devamın da söyledikleri yani şimdi ki aklım olsa bunları yapmazdım o günlere geri dönme sansı olsaydı hiç düşünmeden her seyi degiştirdim Ahmet hak veriri kendini de suclu oldugun zaten söyledi kendi agızyla o sahne çok guzledi gerci biraz aklı gec başına geldi ama Ahmet'in dedigi olan oldu şimdi gelecege bakmalıyız Ay Ahmet'in Aşkım diyişine bittim ya:img-in_lo:)

Ahmet'in yasemini almaya gelişinde ve o kolye'ye acıp baktıgındaki hali çok sevimliydi.. için açıp kendisi ve kızının resmini görmesi o mutluluğunun yüzüne yansıması hepsi ve o tango sahnesi eskiler göz önüne getirlerek canlanması tek kelime ile superdi :) sonuda birstol otel de bitti Ebrucan Sevgilerimle ikinci junuyor gelir belki o kadar istiyodun bak nilgün ablamız seni kırmadı...:)

Ve cafe deki sahne Ahmet'in rüya defteri verdigi sahne o sahne muhtesemdi gercek bir aile gördük anne baba ve kızları:) insallah daha çok görecegiz öyle sahneler biraz sabır sadece:)

Bu arda bazı arkadaslarımız rüya'nın yasemin'nin kolyesin acıp Ahmet'in resimini görüp böyle bir tepki vermiş olablir demişti.. teprik ediyorum çok dogru bir tahmin..:good::good::mad72: onla da kalmadı bide Ahmet ve yasemin yakın bir vaziyette gördü.. tepksi o yüzden haftaya ne olacak daha ne kadar devam edecek ne olur artık fazla uzatmasınlar artık...

arwen61
02-11-07, 23:46
biran önce bu bölümün tekrarını izlemek istiyorum hatta ne zamandır yapmadığım klip işine dönüş yapıp bu görüntülerden birde klip hazırlamak istiyorum:img-in_lo

inşallah 39.bölüm dizimiz için bir milat olur ve bundan sonra çok daha güzel bölümler izleriz çanlarım:img-yes:

bir_adı_yok
02-11-07, 23:47
bu arada güzideyle necdette bu bölüm çok tatlıydılar güzide de necdet mutlu olsun diye elinden geleni yapıyor ben güzideyi çok seviyorum ve necdetle mutlu olmasını çok istiyorum tabi önce bir boşanma olmak zorunda:img-yes: gerçi necdet yasemine bunu söyledi yani boşanma davasıda pek uzakta gözükmüyor
evet bende necdet'i güzide'ninyanıdayken zevkle izliyorum..
onların aşkıda bir başka..hernekadar tek taraflı olsda..
bari necdet kıymet bilsede güzideyi üzmese...
..

bende bu bölümü tekrar izlemek istediğim için kısa bir araştırma sonucu hs bölümlerini düzenli full veren bi site buldum..
bu bölümü indirmeliyim mutlaka...

zeyneps
02-11-07, 23:49
Mukocum çok haklısın :img-wink: Bazen senaryodaki olaylar insan mantığına uymuyor çünkü biz görsel olarak "aaa şimdi şu şöyle olacak " filan diye birleştirirken parçaları bir bakıyoruz :blink:bknz:Ahmet'in Rüya'yı uyuduğunda yatağına götürmemesi ...
Rüya'nın bütün konuşulanları dinlemek için gitmemesi de çok saçma oldu :icon_whis Ama eğer haftaya Rüya öğrendiyse bütün gerçekleri kapıdan dinlediyse tamam diyeceğim :icon_whis

Meğer Necdet Yasemin Rüya ve Ahmet'ten uzakta ne de şirin olabiliyormuş:icon_whis

resimseçici
02-11-07, 23:51
O dönemlerde kimsenin(sağ-sol) melek olmadığını biliyoruz...Ama hepsi iyi niyetleri veya idealleri diyelim neye alet oldukları göremeyecek hale sokulup ihtiraslı hale getirirldi...Görmediniz mi polisler nasıl da gençleri mafya usulü adam değiş-tokuşunu izliyorlardı..İzleyi izleyip kimin kim olduğunu tespit edip, sonra ilerleyen zamnda bunu kullanarak birbirine çapıştırdılar...:img-cool2

Asıl ben Necdet, Rüya için seçtiği kitaba koptum:Pollyana...kendini kandırmanın anahtar kitabı...70lerin küçük çocuklarının dimağlarının zehirlendiği kitap...:img-hyste Ben asla okumadım..direndim.:icon_whis..okuduğum ilk kitap..Mohikanların sonuncusuydu:good: pollyanna da hala daha ne nedir diye bile hatırlamam...:) bknz:vıcık!vıcık! mutluluk kandırmacalarından daraldığımı hatırlıyorum bir tek..ve yarısında da vazgeçmiştim..Arkadaşlarımın anlattıklarından okuma dersinde sallamıştım..:img-hyste

Son sahne editi
Eyvah!eyvah!...Ayıkla pirincin taşını durumu oluştu...Rüyanın Ahmeti kabullenmesi için artık gerçeğin açıklanması gerekiyoooor!...Sonra da onların bir araya gelmesi için büyük bir enstantane oluşması aciiilen gerekli...:img-pilot

Al benden de o kadar. Eğer Rüya meselesinide Nejdete çözdürürlerse ama buna yuhhhhhhhh falan diyeceğim yani. Her konuda bilge Nejdet durumu var ya . Tamam herkes hata yaptı bu öyküde bizde kabul ettik en azından ben ve birkaç kişi daha olabilir falan dedik. Ama bu adam hatalarıyla hiçmi hesaplaşmayacak. Eğer şimdi Rüya Ahmeti kabul etmeyip hatta annesine de sırtını dönüp. Bunlara tripler atıp Daha sonrasındada Nejdet Bak rüyacım aslında onlar birbirlerini çok seviyorlardı ama ben şunu şunu yaptım bla bla bla şeklinde verirlerse olmaz ya, olmamalı...
bence Işık/la Yaşar'ın evlilik işi de yaş biraz. Çünkü çok kolay gelişti nişan. Işık Harun konusundaki gerçeği öğrenince kesin ayrılacak ondan. Sonuçta Işık haruna çok değer veriyordu.

bir_adı_yok
02-11-07, 23:51
Meğer Necdet Yasemin Rüya ve Ahmet'ten uzakta ne de şirin olabiliyormuş:icon_whis

dimi ya..
demekki sorun bizde değil necdet'te imiş...
bak nasılda sevdik bağrımıza bastık...

...
herkeze iyi geceler...tatlı rüyalar...en mmc'lisinden...bye

talos
02-11-07, 23:52
hele böyle zor yıllarda

ben yasarla isigi cok yakistiriyorum:) ve senin tam tersine böyle zor yillarda herkesin birbirine saygi duymasi gerektigini düsünüyorum...

dark_sign
02-11-07, 23:56

Ben de öyle diyorum ya hep, yaktı çocuğu bu Yasot :img-hyste..Benim için de aynı yorum Yasot için geçerli (cümleye bak), o Ahmetle ilgili sahnelerde Yasemin, Necdetle ilgili yerlerde Yasot benim için..:img-hyste

Umarım Necdet ve Yasot bir an önce şu boşanma işini hallederler, Necdet, üniversteye ve Güziye iyice kendini kaptırır, artık ağlamaz,onlar da mutlu mesut bi aile olurlar.Necdet de Güzi de çok hakediyolar bunu.

Tabi bir de senaristler biz artık bayılmadan önce Rüya olayını aydınlatıp, onları da mutlu güzel bi aileye dönüştürürler..Ve cidden Rüya'nın Güzi ve Necdeti de görmesi lazım o zaman idrak edebilir pek çok şeyi..Ama kesinlikkle çok sarsılır.Çünki son günlerde bi babasına güveniyo çocuk,o da Rüyaya yamuk yapıyo olursa(Rüya öyle düşünecek) kız tam travma olur..
Çok üzülüyorum ben bu çocuğaa:icon_cry::icon_cry:

Bu bölümde her iki çift içinde olumlu şirin şeker sahneler vardı..Umarım bu bölüm dönüm noktası olur ve artık iyi şeyler olmaya başlar.Zaten gençlere çok fazla üzüleceğiz yakında bir de Rüyaydı ahmetti Necdetti uğraşmayalımm..

arese
02-11-07, 23:58
Bence Rüya Ahmet'in gerçek babası oldugunu anladı o koleye baktıgı an anladı bunu anlamayacak kadar saf degil gayet zeki bir kız bide yakın bir vaziyette gördü... şimdi Annesi ve Necdet'in arasına giren bir olarak sanacak Ahmet'i ve ona saguk davranacak ahh daha ne kadar böyle sahneler izliyecegiz.. :img-cray::img-cray:

Bu Bölüme Damagasını vuran söz Yasemi'nin Ahmet'e Söyledigi: Seni Sevmekten Kolay Ne Var:good:

arwen61
02-11-07, 23:58
bu kadar güzel bir bölümün üstüne inşallah yarın reytingler süper gelir bunu fazlasıyla hak ettiler:img-yes:

bende huzurla uyumaya gideyim çanlarım yarın görüşmek dileğiyle sizde bu akşamki bölümü düşünün mutlu olun emi iyi gecelerbye

resimseçici
02-11-07, 23:59
aynen öyle...Rüya sadece kolyedeki resmi görmekle kalmadi,annesiyle Ahmeti o yakin vaziyette de gördü,bu durumda Necdet Rüyanin gözünde aldatilan zavalli pozisyona düsüyor ki bundan sonra Rüya hem Yasemine hem Ahmete tepkili olacaktir,Necdete ise adeta tapacaktir,bari onu da Güzideyle görse de durum esitlense.
Bu arada Rüya mutlaka kolyeyi görecektir diye tahminde bulunan bir arkadas vardi,tam isabetli bir tahmin olmus,tebrik ederim:good:

Bölüm gercekten güzeldi:good:..sevgili arwenin dileklerine katiliyorum,bu sahnelerden sonra Rüyaya kardes gelmesi büyük bir olasilik,isler zaten karisti karisacagi kadar,bari Rüya uzun zamandir bekledigi kardesine kavussun.

Fatmacım çok haklısın bende az önce yazdım. senin yorumunu okumamıştım henüz. aynı şeyi düşünmüşüz. Gidişat böyle ne yazıkki. Ancak artık kahraman Nejdet olayı feci sıktı yani.

fatma-1721
03-11-07, 00:00
Al benden de o kadar. Eğer Rüya meselesinide Nejdete çözdürürlerse ama buna yuhhhhhhhh falan diyeceğim yani. Her konuda bilge Nejdet durumu var ya . Tamam herkes hata yaptı bu öyküde bizde kabul ettik en azından ben ve birkaç kişi daha olabilir falan dedik. Ama bu adam hatalarıyla hiçmi hesaplaşmayacak. Eğer şimdi Rüya Ahmeti kabul etmeyip hatta annesine de sırtını dönüp. Bunlara tripler atıp Daha sonrasındada Nejdet Bak rüyacım aslında onlar birbirlerini çok seviyorlardı ama ben şunu şunu yaptım bla bla bla şeklinde verirlerse olmaz ya, olmamalı...
bence Işık/la Yaşar'ın evlilik işi de yaş biraz. Çünkü çok kolay gelişti nişan. Işık Harun konusundaki gerçeği öğrenince kesin ayrılacak ondan. Sonuçta Işık haruna çok değer veriyordu.

"Tamam herkes hata yaptı bu öyküde bizde kabul ettik en azından ben ve birkaç kişi daha olabilir falan dedik." O arkadaslardan biri benim ama az cok hepsi pismanliklarini,sebeplerini dile getirdi Necdet haric!Artik zamani geldi ,geciyor derken simdi de Rüyanin sorununu da Necdete cözdürürlerse pes dogrusu:dito:img-swoon

zeyneps
03-11-07, 00:02
Her yerden bir Necdet çıkma durumu var ya artık kopuyorum kendimi tutamıyorum napayım Cin Ali serisi gibi :icon_whis:img-hyste

Bir de ben Ahmet için çok korkuyorum annesine dedi ya "bir daha asla ayrılmayacağız " filan dedim eyvahhh :icon_sorr Ve olursa bir daha ayrılık bu ayrılık çok daha zor ve acılı olacak gibime geliyor :icon_sorr

Kol düğmeleri bu sefer aynı mıydı ben artık hepsini değişik değişik görmeye başladığım için :icon_whis:img-pilot

badger
03-11-07, 00:03

Bu işi Necdete çözdürmemeleri lazım..Yani tamamiyle....olmaması lazım..O, ancak üstüne düşen görevi yapmalıdır..bknz:sadece Ahmet senin gerçek babandır..Ben ise seni çok sevecek ve destekleyecek bir arkadaş..Sonrasının tamamı...Yaseminin işi..o ayıklayacak pirinçteki taşları...Ama ona da tam yaptırmazlar..Başka bir şey olur..Ahmet ile Rüyayı biraraya getirecek diyorum..

Burada asıl işlenmeye çalışılan Rüya karakterinin gelişimi..Birkaç gün önce arkadaşlar bu senaryo..Acımak romanına benzemesin diye..Yani gerçek babasının ne olduğunu babasının günlüğünü okuyarak ve onu ne kadar yanlış değerlendiridğini anlayan yine bir evladın hikayesi..Burada durum annesine içten içe kızan bir çocuk karakteri yaratılabilir..İlerki dönemlerinde daha çok anneyle çekişen bir karakter olabilir...

Ama bilemiyorum..Belki de olmaz..diğerlerine de ettikleri gibi bunu da hemencecik tatlıya bağlayabilirler..

Biz burada eko boy Sevimcik hayalleri kurarken...Nurtopu gibi, hazır büyümüş...içten yaralı..öfkeli ve katı bir Ali'miz oldu..Karayel Rezidansında..:icon_whis

hekimoglu64
03-11-07, 00:05
arkadaslar bu bölümden pek hoslanmadim niye artik eskisi gibi degil bu dizi
cok degisti ya eski hatirla sevgiiy istiyorum.

bu arada yarin ratingleri bakalim nasil olacak gecen hafta cok kötüydü
eee tabi eskisi gibi olmazsa böyle olur biraan önce eskisi gibi heycan dolu sahneler olsun biktim artik deniz yasar kavgalarindan isteyen istedigi görüsü savunabilir denize cok sinir oluyorum isigin mutluglugunu calmak istiyor neyse ya ben acikcasi bugün pek begenmedim biryerden sonrada dizilerinde tadi kaciyor benc dizileri 1 sezonluk yapmalilar o zaman tadinda biter hem neyse iyi gecelerbye

saygilar....

Tavuskuşu
03-11-07, 00:05
Selam çanlar.byebye

Kerimana gelen ilk koyle ile sahneye çııktığı zamanki kolye farklıydı değil mi?Bu sefer kol düğmeleri aynıydı zeynepçan.En azından ben o düğmeleri daha önce görmüştüm.:img-hyste Ama kolye konusunda ne diyorsunuz?

Evet necdet YAR'dan uzakta daha sevimliymiş.:):) Sınav stresi sardı bir de necdeti. Ben ona deneme sınavı, optik form filan yollayayım bari. Test kitabı da ister mi?:img-hyste:img-hyste

kelebekkk
03-11-07, 00:11
bu bölüm beklenen bölümdü sevenler kavuştu ama necdet için çok üzüldüm yaseminin barıştığını duyunca yüz ifadesi etkiledi beniş doğrusu...yasminin yaptığı hataların bedelini herkes ödüo bu sırada ben aranıza yeni geldim herkese slm

mirka
03-11-07, 00:14
Sonunda Ahmet Yasemin sahneleri başladı. Dizide bazen bekle bekle bir türlü gerçekleşmiyor olaylar ve sonra bir bölümde bir bakıyorum herşey çözülüvermiş. Bu bölümde de aynı şeyi hissettim nedense.
Bu arada Ali de Sevim ve Mehmet'le büyüyecek galiba. Deniz ve Defne sahnesi bu akşam pek olmasa da doğrusu en yakıştırdığım ve en sevdiğim çift oldular. Deniz'i özellikle çok beğeniyorum. Agresif davrandığı zamanlarda bile.:img-yes:

zeyneps
03-11-07, 00:17
Cansuçan Necdet için neler yazdığınızı hatırladım da hani Necdet hazırlık kursunda arkadaşlarına nasıl bir fedakarlıkta bulunur :img-hyste

Rüya'ya ben de çok üzülüyorum ama kader işte Necdet'le Yasemin'in kazdığı kuyuya düştü zavallı yavrucak :icon_sorr

Badgerçan evet Ahmet'le Rüya'yı bir araya getirecek bir olay olacak en başta Şevket ileriki bölümlerde ölürse tabi Rüya Ahmet'i bilip kabul etmez ama bu durumdan sonra kabul eder diye düşünmüştüm olmadı :icon_whis Şimdi kronolojiye göre tarih tekerrür ederse Ahmet hapse girer bu sırada birden Rüya Yasemin gibi kendi kendine ilk defa "baba...baba " der ve Ahmet'in peşinden koşar yalnız bu çok acıklı oldu :icon_sorr Hep de kötü bir olay geliyor aklıma :icon_sorr Ya da Rüya öğrenir kabul etmez sonra bir gün Ali'yle (bknz:ilerideki büyük aşkı :icon_whis:img-hyste Hemen de nasıl yazdım) konuşular o da babasından bahseder öldüğünden bir daha hiç göremeyeceğinden filan Rüya'da o zaman kabul eder belki:icon_whis

Bilmem ki farklı mıydı kolye :icon_whis

badger
03-11-07, 00:18
Necdet..YAR üçlüsüden ayrıldığında gerçekten sevimli oluyormuş..diyeceğim ama hala Yasemini seviyor..bknz:Vazgeçemedi, bu arızadan bir türlü...Yüzük kardeşliğinden -kıymelimssden- ayrılan ve yaseminden Ahmetle aramızdaki sorunları çözdük demesini dinleyen Necdet yüz ifadeleri:img-swoon..

artık gölge etmesin de Güzideyi mutlu etsin..O kız, daha fazlasını hakkediyor..bknz:erkeğini rezil eden değil vezir eden bir kadın...

Tavusçan, evet haklısın kolyeler farklıydı..:img-yes:

Bu arada kelebekkk hoşgeldinbye

Ama ben çıkıyorum burada saati yine üç buçuk ettim..Herkese iyi geceleeerr!bye

Shevek
03-11-07, 00:20
Selam çanlar.byebye

Kerimana gelen ilk koyle ile sahneye çııktığı zamanki kolye farklıydı değil mi?Bu sefer kol düğmeleri aynıydı zeynepçan.En azından ben o düğmeleri daha önce görmüştüm.:img-hyste Ama kolye konusunda ne diyorsunuz?

Evet necdet YAR'dan uzakta daha sevimliymiş.:):) Sınav stresi sardı bir de necdeti. Ben ona deneme sınavı, optik form filan yollayayım bari. Test kitabı da ister mi?:img-hyste:img-hyste

Evet Tavusumkuşum, giyinme odasında boynuna taktığı kolye ve sahnedeki kolye farklıydı!!!:img-cool2 Biraz daha özen yahu! Başka bir şey istemiyoruz. Bir de Bristol Hotel'de yemekte kare tabaklar vardı! Hiç de yetmişler konseptine uygun değil.:icon_whis

Yaşar'a acayip gıcık oluyorum. Kompleksli o kompleksli. Bugün Işıkla düşündüğü geleceğe dair pek çok ipucu verdi.: Onu üzmek istemiyormuş. Onu bunlara bulaştırmak istemiyormuş. Evlensinler, çalışmasına da izin vermez, Harunun dediği gibi kılıf da hazır, sen üzülme, hatta sen evden dışarı çıkma!!!diyecek. Işığa söyleyecek tek sözüm var. Yaşasın da görsün, başka türlü anlamayacak, belli oldu.:img-beee: Yaşar bunu babasının evine bile yollamaz. O lükse alıştın, tuzunuz kuruydu, ama şimdi benim sana sunduğumla yetineceksin diyecek. Kompleksli bu kompleksli.

Shevek
03-11-07, 00:26
Bu işi Necdete çözdürmemeleri lazım..Yani tamamiyle....olmaması lazım..O, ancak üstüne düşen görevi yapmalıdır..bknz:sadece Ahmet senin gerçek babandır..Ben ise seni çok sevecek ve destekleyecek bir arkadaş..Sonrasının tamamı...Yaseminin işi..o ayıklayacak pirinçteki taşları...Ama ona da tam yaptırmazlar..Başka bir şey olur..Ahmet ile Rüyayı biraraya getirecek diyorum..

Burada asıl işlenmeye çalışılan Rüya karakterinin gelişimi..Birkaç gün önce arkadaşlar bu senaryo..Acımak romanına benzemesin diye..Yani gerçek babasının ne olduğunu babasının günlüğünü okuyarak ve onu ne kadar yanlış değerlendiridğini anlayan yine bir evladın hikayesi..Burada durum annesine içten içe kızan bir çocuk karakteri yaratılabilir..İlerki dönemlerinde daha çok anneyle çekişen bir karakter olabilir...

Ama bilemiyorum..Belki de olmaz..diğerlerine de ettikleri gibi bunu da hemencecik tatlıya bağlayabilirler..

Biz burada eko boy Sevimcik hayalleri kurarken...Nurtopu gibi, hazır büyümüş...içten yaralı..öfkeli ve katı bir Ali'miz oldu..Karayel Rezidansında..:icon_whis

Ali'yi görür görmez sevdim ben. İçim acıdı. Ama ağlaşık bir acıma değil. Ayla Selmaya tel. ettiğinde senaryoyu yazdım. Ve gerçekleşti. Sevimle Mehmet'e de bu yakışır. Alsınlar, büyütsünler işte.:icon_cry: Ne de güzel bir çocuk (düz anlamıyla kullanmıyorum kelimeyi) akıllı çocuk, duyarlı çocuk. Yakışır onlara, onlar da ona yakışır.

Rüya onları öyle görmüş, hatta konuştuklarını duymuş olabilir. Telefondakinin Zuhal olduğunu da yemedi bence. Bkz.: Ne cin o!:img-pilot Şu anki tepkileri normal. Ahmet'e yakınlaşacak bence. Ama bunun için Necdet'in gerçekten uzak olması lazım. Ha deyince dönemeyeceği kadar uzak olmalı.:img-cool2

badger
03-11-07, 00:27
Şimdi kronolojiye göre tarih tekerrür ederse Ahmet hapse girer bu sırada birden Rüya Yasemin gibi kendi kendine ilk defa "baba...baba " der ve Ahmet'in peşinden koşar yalnız bu çok acıklı oldu :icon_sorr Hep de kötü bir olay geliyor aklıma :icon_sorr Ya da Rüya öğrenir kabul etmez sonra bir gün Ali'yle (bknz:ilerideki büyük aşkı Hemen de nasıl yazdım) konuşular o da babasından bahseder öldüğünden bir daha hiç göremeyeceğinden filan Rüya'da o zaman kabul eder belki:icon_whis

Bilmem ki farklı mıydı kolye :icon_whis

bakk sen yazınca aklıma geldi...bknz:Necdet fedakar..yasemin yardımsever olunca
Bu olayı tersine çevir...Necdet hapse girsin...Üniveristede hazırlık kurslarında öğrencilere yardım ederken..arada polis bunu da götürsün..Bu, abuk abuk konuştukça gözaltını uzatsınlar...Yasemin de ama o çokk feddakardır!Yapmayın! falan derken onu da örgüt arkadaşı diye içeri alsınlar...Ya da eve baskınların olduğu zaman ne zamandı???..Bunları sakıncalı kitapları bknz: Pollyanna, barındırmaktan içeri alsınlar...:img-hyste

Ahmet de anası babamsısı hapisteyken Rüyayı alsın yanına baksın..sonra da annesiyle Necdeti hapisten kurtarsın..:) Bir kere de hero Ahmet oluversin...değil mi???

Ayy ne bileyim???!!!???..Yine bir absürdlük düşünmüşlerdir...:ditoUffff!Zaten saçma sapan ettiler herşeyi...Yok kurguyla belgesel kısmı birleştirceğiz ..İlla bütün karakterlerimiz kronolojideki tüm olaylarda yer alacak diye...

Ama mümkünse..Ahmet bu evrede hapse girmesin...Rüyayla işi hallolsun da..sonra...bakılır onun bu olaylar içindeki hallerine..:img-cool2

bu sefer gerçekten kaçtım ve yatıyooorummm!..byebye

Sana da iyi geceler LİN'im..Ama sizler de saatlice gelin..:img-wink:

LİN
03-11-07, 00:30
Merhaba çanlar.
Bence bu bölümün yıldızı Ali'ydi.Çocuk harika oynadı.Ayla ile ilk karşılaşmaları,babasının sırtını açması,ona olan sevgisi,hali tavrı çok hoşuma gitti.Başarılı buldum.
Bu bağlamda,Ali,Sevim ve Mehmetle yaşayacaktır..Onlar Ali'yi okuturlar,büyütürler, Galatasaray'a gönderirler.Yazları adaya giderler.Ada da Ali ve Rüya iyi arkadaş olur.Rüya da o dönem Dame De Sion'da okumaktadır.
Yaşlar büyüyüp,üniversite çağına gelince de....
Galiba Rüya'nın potansiyel eş adayı şimdiden hazır :)
Badgerim iyi geceler bye Saat farkından dolayı görüşemiyoruz.

zeyneps
03-11-07, 00:34
Ben de artık kaçıyorum herkese iyi geceler bye

Badgerçan haklısın Necdet hala saplantılı bir şekilde devam ediyor Yasemin'i sevmeye bir de Yasemin Güzide'yi sorunca böyle vurgulu vurgulu "bazen " dedi ya her Allah'ın günü Güzoş'ta halbuki :icon_whis Ama acıyorum ya onun işi de zor platonik aşk gerçekten manyak bir durum bir süre sonra aşktan çıkıyor saplantı oluyor bknz:Kafasında Yüceltme :icon_whis

resimseçici
03-11-07, 00:34
Bu arada Ayla da kurbanlar grubuna dahil edildi ya ne diyeyim. Necdet kurban, Ayla kurban... Ahmet ve Yasemin suçlu. Suçlarıda birbirlerine aşık olmak demekki.

Neyse bende yatıyorum hepinize iyi geceler ve sohbetler.

LİN
03-11-07, 00:36
Rüya onları öyle görmüş, hatta konuştuklarını duymuş olabilir. Telefondakinin Zuhal olduğunu da yemedi bence. Bkz.: Ne cin o!:img-pilot Şu anki tepkileri normal. Ahmet'e yakınlaşacak bence. Ama bunun için Necdet'in gerçekten uzak olması lazım. Ha deyince dönemeyeceği kadar uzak olmalı.:img-cool2

Rüya muhtemelen Ahmet ve Yasemen'in yakınlaşmalarını gördü.İyi olmadı bence.
İşin kötü tarafı Rüya,annesinin yalan söylediğini, babasının Necdet olduğuna gönülden inanıyor.Şimdi,annesinin Ahmetle beraber olmak için yalan söylediğini düşünecektir.
Ve,Necdet hala iyi babadır.Bir ilişkisi vardır yıllardan beri, ama ne hikmet ki Rüya bir defa bile tanık olmamıştır.Hala babası melektir,kahramandır,onun yanındadır.Kötü olan annedir,Ahmettir.Ahmet onların sırça köşkünü bozan bir garabettir.

ceyda deniz
03-11-07, 00:37
yaseminle ahmetsahneleri çok güzeldi özlamişim onları böyle yakın görmeyi bayadır buraya yazmıyordum yazasım geldiya ne güzeldi eski bölümleri romantik anları filanda gösterdielr:img-in_lo:img-in_lo herkes bi oh çekti:happy0064:happy0064
yaşarla ışıkçok yakışıyorlar birbirlerine bence yaşarın çok üstüne gidiyorlar ne yani yaşar suçluda deniz çokmu masum belinde tabanca olan tek yaşar ve arkadaşları değil adam kaçırmadada maşallah denizin arkadaşları pek başarılıymış.güzideyle necdetle pek bi hoştular evet yaseminden boşanıp en kısa zamanda evlenirler umarım rüya meselesine gelince hakkaten bazı arkadaşlar rüya gıcığı gibi laflar etmişler küçük bi çocuğada bukadar kızmanız çok anlamsız o bi çocuk ailesini bir arada görmek istemesi çok doğal ahmeti annesiyle babasının ayrılma sebebi olarak görmez inşallah ahmete çok soğuk davranabilir bir dahaki bölümlerde
bide yunanlı bi oyuncu gelecekti ne oldu acaba aslında hiç gelmese daha iyi yunanlıları hiç sevmem zaten:good::good:

blue&blue
03-11-07, 00:44
Diziyi izlerken; "bu da tuttu! aaa bu da tamam! Bu tahmin de tuttu!" deyip durdum. Ve olanları gayet soğuk kanlılıkla izledim. Sanırım hafta boyu yorum okumasam iyi olacak. Herşeyi bilmek de heyecan bırakmıyor. Bilmediğin yerlerdeki boşlukları da kendin dolduruyorsun! :)

Beni heyecanlandıran tek sahne Bristol sahnesiydi. Güzel işlenmişti. Beklediğimizi değdi. Sabaha kadar dans istemiştim ama öyle olmamasına da hiç üzülmedim. Gün doğumunu beraber görmeleri yeterliydi benim için... Ve öyle de oldu...

Işık'a kızdım! Yaşar'a kızdım! Necdet için sevindim. Keriman'a şaştım kaldım. Rüya'yı gayet sinsi gördüm. Çok başarılı bir oyunculuk çıkarıyor. Takdir ettim. Bence annesi ve Ahmet için hain planları var. Kime çekmiş bilmem ki!!!
Harun'a öldüm... Ne tatlılıktır ya!

Hapishanede Deniz gezmiş'e gösterilen "Amerikan paltosu-postalı giyiyorsun" tepkisine verdiği cevabı beğenmedim... Bu gerçek olamaz. Ya da tamamen gerçek!!! :icon_sorr

Çok uzatmak istemiyorum. Yorumlara şöyle bir göz gezdirdim. Aynı duyguları paylaşıyoruz çoğunlukla... Necdet'in hazırlık kurslarını yüzümde bir gülümseme ile izleyeceğim. Burda yorumlara döktüğümüz fedakarlıkları gelecek aklıma... :)

Ahmet ve Yasemin'e bir gece geçirtmek için kurgulanan Ankara seyehati bana biraz zorlama geldi. Ama o zorlama sonrası izlediklerim nedeniyle unuttum gitti. Bu gece ne yorum yazsam yolum bristola çıkacak o bakımdan uzatmadan bitireyim... :img-wink:

Sen bana ne yaptın Yasemin!!! :img-blush

Shevek
03-11-07, 00:48
Rüya muhtemelen Ahmet ve Yasemen'in yakınlaşmalarını gördü.İyi olmadı bence.
İşin kötü tarafı Rüya,annesinin yalan söylediğini, babasının Necdet olduğuna gönülden inanıyor.Şimdi,annesinin Ahmetle beraber olmak için yalan söylediğini düşünecektir.
Ve,Necdet hala iyi babadır.Bir ilişkisi vardır yıllardan beri, ama ne hikmet ki Rüya bir defa bile tanık olmamıştır.Hala babası melektir,kahramandır,onun yanındadır.Kötü olan annedir,Ahmettir.Ahmet onların sırça köşkünü bozan bir garabettir.

Of ki ne of LİNcim, illaki mesele çetrefillenecek ve illaki acı çeken bir Ahmet sündürülecek. Halbuki Necdet'e Güzoşla da gayet güzel bir hikaye kurulabilir ve seyirci onları da izlemekten keyif alır (Bkz.: Ben de o sahnelerde Necot'u sevimli buluyorum:img-yes:).
Ama yok, illaki YAR'ın hayatının kıyısında konuşlandırmaya devam edecekler onu. Yani Rüyayı dedesine bile bıraktırmadılar o gece, annesi babası kavuştuğu gece, kızlarını Necdetle Ankara'ya postalattılar ya, pes. Pedagog pedagog olsaydı, bu evliliği uzatın demezdi. Bari buna yavaştan alıştırsalardı kızı, bizim evliliğimiz bitecek, buna çoktan karar vermiştik, ayrı evlerde yaşayacağız artık deselerdi. Düzen aynı, Necdet evin babası konumunda hala. E, çocuk da yapıştıkça yapışıyor normal olarak o düzene. Ve Ahmeti de bir tehdit olarak algılıyor.
Necdet o evden gitmeli (ya da Yasemin Rüyayı da alıp kendi evine çıkmalı. Rüyanın Ahmeti kabul edip, üçü kendi aile evlerine geçinceye kadar, ara bir evi olmalı anne-kızın) . O düzen bozulmalı bir an önce:img-cool2

Ben de kaçıp tekrar izleyeyim bölümü.:img-wink:byeEpinıza iyı gecalaaar!bye

pelinsim
03-11-07, 01:14
fragmanı gördüm. en çok merak ettiğim rüyanın ahmete tebkisinin nedeni. bence yasemini ahmetle telefonda konuşurken duyacak. yasemin ona sevgilim falan derken yani. necdet'te gitmiş olacak. annesinin başkasını sevdiğini yani ahmeti sevdiğini düşünecek ve hem yasemine hem de ahmete böyle bir tepki gösterecek. yani işin içinde ahmet-yasemin ilişkisini rüya necdettinde gitmesiyle cicibaba durumu olarak algılayacak. ama uzun sürmez bence önümüzdeki bölüm ahmet açıklanır rüyaya:img-icecr
yaseminin "keşke eski günlere dönsek..." şeklindeki konuşmasından dolayı ahmet ince düşünerek eski günlerindeki kendileri için önemli mekanlarda aşk tazelemek için götürecek. bana öyle geldi. bu buluşmalarda yasemin günan çıkartır bence. yani özür diler. ama ahmet artık bunların geride kaldığını ve yeni bir yaşamın onları ve kızlarını beklediğini açıklayarak geleceğe ait planlar yaparlar. Necdete üniversite sınavları için güzide yardım eder. bu bahaneyle de hem de zaten zamanı güzideye taşınır bence ya da çok sık birlikte olurlar.

ahmetin açklanması şöyle olabilir:
rüya necdete sitem eder. annesinin ahmeti sevdiğini. onunda bu yüzen evden ayrıldığını vs. söyler. necdette bunun çok normal olduğunu. çünkü ahmetin onun babası olduğunu söyler. belki bu konuşmanın yapılmasını yasemin necdetten de isteyebilir. doktora danışarak tabi. yani bence bu gerginlik uzatmaktan çok kısaltmak için gibi geliyor. çünkü ortada rüyanın ahmet-yasemin ilişkisini anlaması için senaryo yazılması bence buna işaret eder. doktora zaten yasemin ve ahmet ilişkilerini açıklarlar ve rüyanın o tepkisiyle birlikte devreye necdeti sokarak durumu açıklatırlar. bana öyle geldi.
bir sonraki mesajımda da badgerin "resim falan bulabilir" demesi üzerine yasemin kolyeye rüyanın ve ahmetin resmini koymuştur oradan görür... demiştim :img-blush

Ben bu yazıyı iki gün önce yazmıştım. ne tutturmuşum ya :happy0064 bravo bana! :good: keşke loto oynasaymışım ogün :icon_sorr

dediğim gibi bence rüyanın kolyeyi bulmasını ve ahmet-yasemin konuşmasını olayı hızlandırmak için yaptılar. aksi taktirde ikinci adım için en az birkaç bölüm gerekirdi diye düşünüyorum. yani önümüzdeki bölümde rüya kesinlikle ahmet hakkında hesap soracaktır annesine ve konu bu şekilde istenmesede açıklanmak zorunda kalacaktır. tabi doktoruna danışılarak yapılacaktır ve bunu kesinlikle necdet yapacaktır. çünkü rüya şu anda hem annesine hem de ahmete karşı tepkili. neyse bu kadar isapetli tespitlerim olduğu için sevindim ve tekrar dan paylaştım :img-blush her zaman yapamıyorum o yüzden. biraz görmemişin oğlu... benzedi ama :img-blush

bu bölüm sanki kısa sürdü. bir de montaj pek iyi gelmedi bana.
şarkıcı kadınımız ay ismini unuttum :img-in_lo onun olayı 70'lerde Bergen olayı tarzı olabilir. Bergen arabest sanatçısıymış ve sevgilisi mi yoksa böyle bir mafya türü birimi yüzünü kezzapla yakmış.

bristol sahnesi çok güzeldi :img-in_lo sanırım bir bebiş daha geliyo. :happy0064 cansel elçin ilk beraberliklerindeki tutkusunu daha iyi yansıtmıştı. ama o her zaman aynı tavır içine girmek isteyen bir oyuncu değil. ki aradan zaten 7 yıl geçti ve aldıkları yaralarla tavırlarda da mimiklerde de değişim olması zaten çok normal. zaten dizide bana saç-baş kılık kıyafet hariç. 7 yıl gibi bir sürenin geçtiğini gösteren ilk oyuncu cansel elçin. o değişim sürecini oyunculuğuyla sabırlı bir biçimde gösteren sanırım tek kişi. bir de beren. diğer oyuncuların tavırlarında hiçbir değişim yok. ha biraz da lale. aslında uzun sürili dizilerde bu çok önemli hele de böylesi yaralayıcı olaylarda insanın bakışından tutunda, tiklerine, mimiklerine bakışlarına ses tonuna kadar bir yığın değişim olmamasına imkan yok. bu yüzden canselin çok sakin ve akıllı bir oyunculuk çıkardığını düşünüyorum ki daha da hareketli siyasi gelişmeler içinde olduğunda ve toplumsal olaylardaki birçok olaya tanık biri olarak mimikleriyle yine bize çok zevkli sahneler seyrettirecektir. bravo cansel ve tüm oyuncular. tüm hatalarına, eksikliklerine rağmen bu dizi çok güzel :good: bye herkese iyi geceler.

dizice
03-11-07, 03:39
Ruya babasinin Necdet olmadigini biliyor Lin. Cunku Necdet'le de konustu bunu. Babami sorarlarsa okulda ne diyecegim diye sordu. Necdet de sormazlar, sorarlarsa da, istedigini de, dedi. Yani baban benim demedi. Ruya da biliyor. Istemedigi icin inkar halinde. Yasin asamalari vardir. Birincisi kaybini inkar edersin. Ruya o asamada. Gercekci; ama aslinda biliyor.

Kolyeyi sanirim bircogumuz tahmin etmistik. Guzel de oldu. Yani cok anlamliydi. O Yasemin'in kalbi ve orada iki kisi var: Ahmet'le Ruya. Bir an once ogrenmesi daha iyi oldu. Nasilsa her turlu kiyameti koparacakti. Ne kadar evvel, o kadar iyi. Beklemenin faydasi yok.

Ruya'nin kismeti de cikti. Ali! O da siki solcu olur mecburen. Baba maden iscisi, yetistirenler Sevim'le-Mehmet. Nasil sevindim; onlarda daha iyi kim cocuk yetistirebilir? Adi da cok guzel. Ali ismini cok severim. Mehmet'i de. Mehmet'le Ali:)

O evlilik Isik'in elinde patlayacak. Hadi hayirlisi. Isik'i uzmek istemiyormus. Sevsinler. Yalanlar diz, sonra "sen uzulmeyesin diye soylemedim". Deniz'le Defne'nin hayat rtakligina, ayni davaya bas koymusluguna, her isin icinde beraber olmalarina bakiniz, bir de Isik'la Yasar'in birbirinden ayri dunyalarda yasayip, sonra kapi onunde bulusup yalanlarla kurduklari iliskiye. Hangisi gercek sevgi, durust ve esit bir iliski?

Son olarak, 60'larin Istanbul'u hakikaten, 2007'nin New York'unu aratmiyor. Sevda tepesinden indiklerinde, sokagin ortasinda elele-gozgoze duruyorlar. Tum adalilar birbirini tanidigi ve herkes Yasemin'i Necdet'le evli bildigi halde! Kimse dedikodu yapmiyor. Yasemin suslenip puslenip, aksam evinden Ahmet'le cikiyor. VE geri donmuyor. Mahallede tek bir dedikodu yapan yok. Yani bari biraz gizli yapmaya calissalardi. Biraz gercekci olsalar. Mesela, Yasemin kimse gormesin diye baska bir yerde bulussa AHmet'le falan. Yani olacak sey degil o devirde bunlar. Hatta bu devirde de degil. Apartman olsa tamam diyecegim; ama ev bunlar. Sokaktaki tum evlerden goruluyor. Neyse, ben bu gercekcilik lafinni birkayim. Gercekciligi sadece Ruya'nin Ahmet'i reddetmesine sakliyorlar.

bella
03-11-07, 06:47
Merhaba çanlar sabahın 5:30'ndan beri ayaktayım dizi izledim.Otel sahnesini 2 kez izledim resmen.Dün erken yatmışım.İzleyemedim...Rüya'ya kardeş gelecek herhalde...Kız mı erkek mi?O kadarını bilmiyorum...Aklımda erkek olursa Şevket koysunlar....Junior Şevket...Amaaan nerden çıktı ki bu.

saprofit_g_22
03-11-07, 09:10
Dun ki bolum cok guzeldi bence... ozellikle, yasemin ve ahmet'in ozene bezene hazirlanmalari, bulusmalari, danslari... ve ayni aralarda, eski sahneleri gostermeleri... uyumlu bir kombinasyondu... :)

Sonlarda, Ruya'nin bence de o kolyeyi acip bakmasi tam isabet oldu! Bi sekilde anlamasi lazimdi ve anlamistir da... fakat, duymasi lazim inanmasi icin... arada bize de olur ya. biliriz ama, duymaktan korkariz... Ruya'ya yazik aslinda, olan ona oluyor ve bence onu kimse anlayamaz... :sad53: Yasemin'in son dakikada ki o bakisi, cok manaliydi. Tam hersey yoluna girmis diye dusunurken, birden Ruya'nin hal ve tavrina mana veremedi. Ruya anlatir heralde gordugunu...

Isik ve Yasar cok tatlilar... Yasar her ne kadar tehlikeli vukuatlarda yer alsa da, ikisi birbirini cok sevdigi belli oluyor. Hele Isik, o kadar saf ki... Deniz'in ona o kadar cikismasi bence biraz abartildi!

Nejdet'in kafasini sinavlarla, kitaplarla dagitmasi iyi oldu. Verimli olur umarim.

Yasemin-Ahmet otel sahnesi de coook superdi! :happy0064 yuppi yupiiii diye 4 dondum sandelyemde... Cok sevindim, ikisini tekrar mutlu/sevimli/ask dolu gormeye... :good::good: S-U-P-E-R-D-I !!!

badger
03-11-07, 09:10
Merhaba çanlar sabahın 5:30'ndan beri ayaktayım dizi izledim.Otel sahnesini 2 kez izledim resmen.Dün erken yatmışım.İzleyemedim...Rüya'ya kardeş gelecek herhalde...Kız mı erkek mi?O kadarını bilmiyorum...Aklımda erkek olursa Şevket koysunlar....Junior Şevket...Amaaan nerden çıktı ki bu.

Sevgili Bella,

Biz geçtiğimiz yaz ismini belirlemiştik yeni ufaklığın....Ümit...Ahmetin Yaseminin Rüyaya hamileliğini ilk öğrendiğinde annesine,
..Bir ümidim varmış meğer...demesinden esinlenmiştik..Şevket de ölmüş olduğu için onun ismini de eklersek...Şevket Ümit Gürsoy olsun...derim:good:

Sanki hepimiz, erkek olacağına kanaat getirmişiz...:)

Şu konuda çok haklısın dizice ..69 Türkiyesinde pek rahatlar...Hadi adayı bir kenara bırak..Neydi o okuldaki haller???...Ben eşimle aynı yerde çalışıyorum..O kadar rahat ve açık görüşlü bir insan olmama rağmen dikkatliyimdir..Aman abuk bir şey anlaşılmasın diye..Sevmem lakaytizmi:hıh..Bir iki fısıldayrak laf edersin ama tamm da koridorun ortasında dokunmaya çalışmazsın değil mi yani??? bknz:tövbe!..hele ki herkes tarafından kabul edilmiş bir beraberliğin yoksa..

Şu Ahmet, bir an önce ev falan tutsun..Rüya gelecek bölümde vızırdasa bile Yasemin ona orası Ahmetin evi falan demesin geçsin otursunlar..Necdetle beraber ortak kullandıkları evden çıksınlar, boşansınlar..Öyle de böyle de başlasınlar yeni hayatlarına..:icon_whis Necdet de Güzideyle ne edeceklerse karar versin..Sıkıcı oldu..Zaten yeni derdimiz var..Şaşkın ablasına benzeyen şaşkın + inatçı..Işık...:hıh

çalıkuşu78
03-11-07, 09:21

badgerçann çok haklısın erkek gözüyle yazılması lazım bu dizinin.. ahmet gibi lokum gibi adamı ne hallere düşürmüşler.. adam en doğal hakkını kullanamıyor..
yasemin onu seviyor ahmet yasemini seviyor.. deli oluyorlar birbirleri için.. gel gör ki icraat yok.. hangi kadın sevdiği erkeğe koşmaz ya bu durumda.. hala başka bir erkeğin evinde kalabilir çok mantıksız.. hangi adam bu kadını kızını derhal yanına almaz.. nasıl sabreder bu adam olacak iş değil..bu boşanma olsun yoksa h.s ahalisi oynatacak.. bu bizim hakkımız söke söke alırız..onları aynı evde sıradan evlilik halleriyle görmek istiyoruzzzzz.. bırakın işkenceyi ahmet yasemine de bize de lütfennnnn..:img-yes::good:

bella
03-11-07, 09:39
Sevgili Bella,

Biz geçtiğimiz yaz ismini belirlemiştik yeni ufaklığın....Ümit...Ahmetin Yaseminin Rüyaya hamileliğini ilk öğrendiğinde annesine,
..Bir ümidim varmış meğer...demesinden esinlenmiştik..Şevket de ölmüş olduğu için onun ismini de eklersek...Şevket Ümit Gürsoy olsun...derim:good:

Sanki hepimiz, erkek olacağına kanaat getirmişiz...:)

Şu konuda çok haklısın dizice ..69 Türkiyesinde pek rahatlar...Hadi adayı bir kenara bırak..Neydi o okuldaki haller???...Ben eşimle aynı yerde çalışıyorum..O kadar rahat ve açık görüşlü bir insan olmama rağmen dikkatliyimdir..Aman abuk bir şey anlaşılmasın diye..Sevmem lakaytizmi:hıh..Bir iki fısıldayrak laf edersin ama tamm da koridorun ortasında dokunmaya çalışmazsın değil mi yani??? bknz:tövbe!..hele ki herkes tarafından kabul edilmiş bir beraberliğin yoksa..

Şu Ahmet, bir an önce ev falan tutsun..Rüya gelecek bölümde vızırdasa bile Yasemin ona orası Ahmetin evi falan demesin geçsin otursunlar..Necdetle beraber ortak kullandıkları evden çıksınlar, boşansınlar..Öyle de böyle de başlasınlar yeni hayatlarına..:icon_whis Necdet de Güzideyle ne edeceklerse karar versin..Sıkıcı oldu..Zaten yeni derdimiz var..Şaşkın ablasına benzeyen şaşkın + inatçı..Işık...:hıh

Ümit güsel isimmiş.Ben aranıza bu yıl katıldığım için.Belki kız olur onun için isim ne olabilir.

arwen61
03-11-07, 09:41
günaydın çanlarbye

dün akşamki bölüm beni o kadar mutlu ettiki hala aklımda bende durmayayım hemen klasikleşen bölüm sonrası anketimi sizlere sunayım dedim çanlarım:img-wink:

1-)adadaki barışma anında geçmişe dönüşle ilgili karşılıklı söylenenler sizce doğrumuydu yani o günlere geri dönülse yine bir ayrılık yaşnmayacakmıydı?

2-)sağ-sol kavgasındaki kaçırma olayında yaşar ın haruna yaklaşımını ve söylediklerini nasıl buldunuz?

3-)rüyanın her yere necdetle gitmesi ve ondan ayrılmak istememesi sizce doğrumu bu durum daha ne kadar sürebilir?

4-)sevim-mehmet çifti o çocuğu evlatlık alırsa bu durum ileride ikisi adına neleri değiştirebilir?

5-)rüyanın madalyonu görmesi gerçeklerin açığa çıkması adına atılmış hızlı bir adım olabilirmi?

6-)necdet-güzide yakınlaşması ders çalışma adı altında başlamışken tekrar eskiye dönermi?

7-)ahmet ile yaseminin okuldaki durumu bundan sonra ne olur eğer aralarındaki yakınlık anlaşılırsa çevrelerinden tepki görürlermi?

8-)ışık-yaşar evliliği sizce olurmu eğer olursa devamında neler getirir?

9-)rüyanın ahmete vereceği tepkiye karşılık ahmet ne yapmalı ve bu durum sizce nasıl çözülmeli?

10-)bristolde tekrar başlanan aşk ve yaşananlar umduğunuz gibimiydi veeee junıor artık gelirmi?:img-wink:

hadi bakalım çanlar pamuk eller klavyeye...

goldrose
03-11-07, 09:53
Merhaba çanlarımbye
Dizi yorumumdan önce ankete cevaplayayım dedim.

1-)adadaki barışma anında geçmişe dönüşle ilgili karşılıklı söylenenler sizce doğrumuydu yani o günlere geri dönülse yine bir ayrılık yaşnmayacakmıydı?

İşin bu noktalara geleceğini bilseler zaten başka türlü davranırlardı ikisi de,o yüzden bana samimi geldiler.

2-)sağ-sol kavgasındaki kaçırma olayında yaşar ın haruna yaklaşımını ve söylediklerini nasıl buldunuz?

Yaşar kendi ezikliğini böyle bastırmaya çalışıyor bence.Kendini haklı gösterecek kılıflar hazırlıyor.

3-)rüyanın her yere necdetle gitmesi ve ondan ayrılmak istememesi sizce doğrumu bu durum daha ne kadar sürebilir?

Şu an normal tabii ama artık kolyeyi görmesi bazı şeyleri idrak etmesini sağlamalı sonuçta Ahmeti de seviyor.Biraz direndikten sonra kabullenecek gerçeği bence."Seni sevmekten kolay ne var":img-in_lo

4-)sevim-mehmet çifti o çocuğu evlatlık alırsa bu durum ileride ikisi adına neleri değiştirebilir?

Bence evlatlık alacaklar zaten ve bir Anadolu gencinin sol görüşlü bir çiftin yanında büyümesi ile ortaya çıkacak sonucu göreceğiz sanırım:)

5-)rüyanın madalyonu görmesi gerçeklerin açığa çıkması adına atılmış hızlı bir adım olabilirmi?

Bence de böyle öğrenmesi iyi oldu.Adım adım kendi keşfediyor işte ne güzel.Ben tepkisinin uzun süreceğini sanmıyorum.

6-)necdet-güzide yakınlaşması ders çalışma adı altında başlamışken tekrar eskiye dönermi?

Bence eskiye döneceği kesin.Necdeti başkası paklamaz...

7-)ahmet ile yaseminin okuldaki durumu bundan sonra ne olur eğer aralarındaki yakınlık anlaşılırsa çevrelerinden tepki görürlermi?

Tepki göreceklerini sanmam.1969lar 2007den daha modern yıllar baksanıza:img-wink:

Nişandan bir süre sonra Işık ne yaptığını fark edecek ve Harunun söylediği gibi sert bir tepki verecek gerçeklere...

9-)rüyanın ahmete vereceği tepkiye karşılık ahmet ne yapmalı ve burum sizce nasıl çözülmeli?

Bence artık Ahmet,Yasemin ve Rüyanın başbaşa bu konu üzerinde konuşma vakti geldi.Gerçeği anlatsınlar ve bir süre sabırla beklesinler.

10-)bristolde tekrar başlanan aşk ve yaşananlar umduğunuz gibimiydi veeee junıor artık gelirmi?

Tek hayal kırıklığım bu sefer Yaseminin Ahmeti izlemesini istemiştim uyumayıp ama böyle de çok romantikti.:img-blushBir de Simsiyah Bakışların çalınmadı,Son Nefes falan nerden çıktı?Junior hemen olmaz herhalde ya...O da evlenince olsun artık.:img-in_lo

bella
03-11-07, 09:58

Bence yaşanmazdı.Ahmet hemen kaçırırdı kızı.Yasemin'de Necoyla evlenmezdi.

Valla ben solmuş sağmış ilgilenmiyorum.Söyledikleri biraz ilgimi çektide çok fazla diiil.

Bu bikaç hafta daha sürebilir.Rüya artık bazı şeylerin farkında.Necdette biraz Rüya'ya sert davransın canım.Üvey baba triplerine girsin.Dövmesin,sadece kızsın.Rüya Ahmet'e şikayet etsin.Ahmette Necdeti dövsün.

Deniz filan koca çocuk oldu.Çocuk sevgisini aşılarlar.Bi uğraşları filan olur.

Kesinlikle..

Eski dediğin sevgililik dönemleri ise Evet....

Okulda fazla yakınlaşmazlar.Tepki görürler.

Ben sevindim ama olmaz bence.Devamında ailevi sorunlar filan yaşanır.

9-)rüyanın ahmete vereceği tepkiye karşılık ahmet ne yapmalı ve burum sizce nasıl çözülmeli?

Ahmet buna biraz olumlu bakmalı.Ona sevgiyle ve sakin yaklaşmalı.Sevgili pedagog hanım çözsün.

10-)bristolde tekrar başlanan aşk ve yaşananlar umduğunuz gibimiydi veeee junıor artık gelirmi?:img-wink:

Tam umduğum gibi.Junior gelir artık.

Repimi verin haaaa.

esen_89
03-11-07, 10:09
günaydın

uzun zamandan beri beklediğim bölümdü ahmet ve yaseminin olduğu bütün sahneleri yüzümde kocaman bi gülümsemeyle izledim.çok tatlıydılar:happy0064
ahmet kol düğmelerini yasemin de kolyeyi taktı ama nedense ben hep yaseminin yüzüğünü de takmasını bekledim yoksa taktı da ben mi farketmedim?

"son nefes"di yanlış hatırlamıyorsam tango yaparken çalan müziğin adı iyi hoş çalsınlar da bari ahmet bizim şarkımız demeseydi ne zaman onların şarkısı oldu anlamadım.

her şey çok güzel gidiyo derken rüya çıktı bu sefer gerçi kız saklandığı yerlerden derfteri bulmuş kabak gibi duran kolyeyi mi görmeyecekti çok dikkatsiz davrandı yasemin ama rüya olyının patlak vermesi için böyle bir şey de gerekliydi galiba.umarım fazla uzatmazlar

ben necdet ile güzideyi yakıştırıyorum ya inşallah necdet güzideyi sevmeyi başarır

ışık ile yaşarı da çok yakıştırıyorum evlenmelerini istiyorum ama sonrasında mutlu olabilecekler mi orasını bilmiyorum işte