Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-23
Sayfalar :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
Herkese iyi gecelerbye
Hiç yazasım yok sinirim tepemde :fighting2yok güzel bir fragman güzel ve açıklıcı bir özet beklerken hiç beklemedigimiz gibi olmadı:fighting2 evlenmemişler bunlar belli zaten B]Ahmet'in rüya'yı dönderdigi sahne de daha nikah öncesi olan bir sahne kamil yumuruk attıgı sahne de nikah öncesi Ahmet'in kıyafeti aynı( bu arda Hangi Allahın kulu kamil yaptığını normal karşılar ya vahşi insanlar ancak öyle yapar ama bunlar ailecek hasta Ahmet sucu ne ?o mu dedi beni sev diye evlenmek istemeyen kendisiyidi Yasemini sevdiğini bildigi halde ve bir cocuğu olduğunu bildigi halde ona evlenme teklif etti... bir cocugu oldugun bildigi halde Ahmet'ten 2 sene boyunca sakladı.. Kamil önce bir kendi şizofren yigenine baksın:fighting2( ben orda olacaktım bir yumurukta ben indrecektim kamile elim çok ağırdır ayıptır söylemesi:img-hyste) Ahmet'e nasıl yumruk atar yabani insan niyse denziler kurtuluyor sanırım resimler baktımda güzüde'nin evindeler sanırım yine Necdet olaya el atmış yahu bu adam her seye ne karışıyor..
Ayla yoğun bakımda ölmemiş ölmiyecekte ah yazıyorum buraya:) ee o zaman niye bu intihar süsünü veriyolar yaa aaaa dertleri bizleri deli etmek mi? yok yani sırf Ahmet ve yasemi'nin evlenmesinler diye bir sebep mi üretmeye calışıyolar yada engel koyuyorlar anlmadım yaa
Söyle düşündüm belki sonuda bir süpriz yaparlar belli mi olur bir umut işte [B]yada evlendiler gerci düşük bir ihtimal ama eger olmasa Özette bahsederlerdi özette nikah'ın N gecmiyo ne bileyim en azında nikahları bu sebeple Ertelendi diye bir cümle olurdu..
Umutsuz ÇAN umudu:
Şimdi,bu senarist yumakları bizim forumda yazdıklarımızı okumuş olsunlar.(Hani biz çanlar romantik bir düğün istiyorduk ya!)
"Bari bu sefer şu garipleri sevindirelim;planladığımız dandirik nikahı Aylanın intiharıyla sabote edelim;ardından güzel romantik bir düğün yapalım" demiş olabilirler mi acaba_?
Amaaan gece gece karıştı yine kafam.Evleneceklerse evlensinler artık;nasıl olursa olsun!Geçtim romantizmden,düğününden vsden.
fatma-1721
06-12-07, 09:45
Günaydin;
Fragmani gördüm ve kafama takilan tek sey Yasar,bana darilmayin ama bu adamdan(adam demeye de bin sahit ister) nefret ediyorum,adamlarin evinde yasiyor,kizlariyla evli ve onlari ihbar ediyor,birde piskin piskin yüzlerine bakiyor:img-fear2:dito
Isik Denizin arandigini ögrendi,onu ele vermek tabiiki aklinin ucundan gecmedi,eger Yasarin nasil biri oldugunu,neyaptigini ögrenirse bu evlilik kesinlikle biter,insallah ondan birde cocugu olmaz.
Diger konu zaten belli,ben Yaseminle Ahmetin evleneceklerini düsünüyorum da bu defa da Ayla yüzünden vicdan azabi ceker,evliliklerinin tadini cikartamaz bu iyi kalpli ikili.....bye
Herkese günaydın,
Dünkü fragman şokundan sonra biraz sakinleştim.Biraz daha aklı selim düşünebiliyorum.Sanırım fragmanla bizi tuzağa düşürmeye çalıştılar ama bölüm özeti fragmanın oyununu bozuyor.Özeti tekrar okudum ve bu cümle dikkatimi çekti.
"Yasemin olanlardan çok etkilenmiştir, Ahmet’den Ayla’yı yalnız bırakmamasını ister" Bu cümle Yaseminin neden hala Rıza'nın evinde olduğunu açıklıyor olabilir.Ahmet Aylanın yanında hastanede kalıyor ve Yaseminde yalnız kalmamak için babasının evine gidiyor.Gerçi Ahmetin Aylanın başından ayrılmamasının yarardan çok zararı olur ama neyse.Ahmetin MMCliğinin yanında fedakarlığını da kızın iyice gözüne sokmaya gerek yok ki!
Tabii aklımda bir sürü soru var. Acaba Yasemin ne kadar süreyle baba evinde kalıyor? Evlendikleri gece de mi ayrı kalıyorlar?Ahmetin gelinliki Yasemini kucağına alıp evlerinden içeri soktuğunu göremeyek miyiz? Bu bölümde YAR ailesini kendi evlerinde görebilecek miyiz?
Umarım Ayla kısa sürede iyileşir de bu kendilerinden çok başklaraını düşünen çiftimiz onun için uzun süre üzüntü çekmezler.
Diğer bir ihtimalde evlenmemeleri olabilir ama bu çok saçma olur.İdeal olan evlenmiş olmaları ve çevrelerinde ki olaylarla beraberce mücadele etmeleri.Bekleyelim ve görelim bakalım.Bknz:Hala umudu olan seyirci
resimseçici
06-12-07, 10:40
Günaydin;
Fragmani gördüm ve kafama takilan tek sey Yasar,bana darilmayin ama bu adamdan(adam demeye de bin sahit ister) nefret ediyorum,adamlarin evinde yasiyor,kizlariyla evli ve onlari ihbar ediyor,birde piskin piskin yüzlerine bakiyor:img-fear2:ditoIsik Denizin arandigini ögrendi,onu ele vermek tabiiki aklinin ucundan gecmedi,eger Yasarin nasil biri oldugunu,neyaptigini ögrenirse bu evlilik kesinlikle biter,insallah ondan birde cocugu olmaz.
Diger konu zaten belli,ben Yaseminle Ahmetin evleneceklerini düsünüyorum da bu defa da Ayla yüzünden vicdan azabi ceker,evliliklerinin tadini cikartamaz bu iyi kalpli ikili.....bye
herkese günaydın,bye
Sevgili Fatmacım, al benden de o kadar. Yaşar konusunda çok haklısın. Umarım o ispiyonlamamıştır. Yediği içtiği doyduğu eve bu kadar yapılmaz yani. Ama bu hiçde uzak bir ihtimal değil.
Ahmet ve Yasemin evliliğine gelince umarım sen ve sevgili MMC haklısınızdır. inşallah evlenmişlerdir. :happy0064
MMC nin söylediği özette yazan cümle bunu gerçekten doğruluyor olabilir.
bu arada fragmanı bende dün gece izledim. :img-cool2
çok gerüüüzekaooolu bir fragman olmuş. Aslında pek bir şey yok fragmanda. :icon_sorr
Shevek yazmıştı sanırım daha öncede yaptılar. sağ gösterip sol vurmak istemiş olabilirler. Nikahla ilgili pek bir şey yok ama. aslında nikahın olmaması da zor. herşey hazır. Nikaha bir kaç saat kalmış tüm davetliler çağırılmış eş dost hazır. Tamam bunlar çevrelerini pek takmıyorlar.elalem ne dermiş falan diye hiç umarsamıyorlar bence iyide yapıyorlar o ayrı. Ama bu nikah, ya bu nasıl açıklanır en başta da Rüyaya bencede evlenebilirler. Düşündüğümüz gibi olmaz ama onlar evlenmiş olabilirler.Yani inşallah.
Birde şu var. Burada sayın senaristlere lafım olacak, ya sizin yaptığınız bu dizi AB grubunda 1. numaraya oynuyor yayınlandığı her gece. Ama totalde 9,10,11 o sıralarda yer buluyor kendine. ve herkes tarafından bilinen bir gerçek reklam gelirleri AB grubundaki sıralamayla doğru orantılı. Dolayısı ile bu dizinin izleyicileri böyle ucuz numaralar istemiyor. Bir tek kavuşamıyan ve entrikalı aşk hikayesi gibi bir bekletisi yok bu izleyici kitlesinin, Lütfen harika bir aşk hikayesi olarak sunduğunuz bu hikayeyi yeterince sündürdünüz. ama artık yeter. Bu izleyicilerin bir çoğu artık başka şeyler izlemek istiyor. ( yani özel hayatlarındaki sorunları çözmüş ve memleket meseleleri ile daha ilgili Yar ailesi. Ayrıca gerçek bir aile bunu seyircilerinize borçlusunuz.
Hepinize iyi günler....
günaydın özet ve fragman mağduru sevgili forumçanlarımbye
bu nikah işi için yakında papatya falı açacağız evlendiler evlenmediler diye
bir düşünüyorum evlenmişlerdir ahmet rüyayı severken yasemin normal kıyafetli oysa geçen bölümün sonunda yasemin gelinlikliydi ahmet onu görmesin diye yanına almıyordu diyorum sonra bir düşünüyorum eğer aylanın haberi alınmışsa belkide üstünü değişmiştir diyorum ama öyle olsa üçü niye bu kadar mutlu olsun diyorum kısacası ben bu işin içinden bir türlü çıkamıyorum:icon_sorr
yaşarın ise bu ihbar işini yapmamasını umuyorum belkide frgaman bir yanıltmacadır çünkü bir yaşarı telefon ederken birde polisleri eve girerken gösteriyorlar belkide yaşar başka bir amaçla telefon ediyordur hepimizi şaşırtır ve inşallahta öyle olur yaşar hakkındaki olumlu düşüncelerim yara alsın istemiyorum:img-yes:
ama yarın deniz-defne olayı beni bu nikah olayı kadar enterese etmiyor resimlerdede aksi gibi hep onlar var keşke en büyük merak konumuz hakkında bir ipucu alabilseydik ama olurmu ille sinirden ters taklalar atacağız yoksa dizimizin tadı çıkarmı:fighting2
Merhaba çanlar,
Basında çıkan haberler bölümünde Rüya'yı Katerina Mutsatsos canlandıracak diyor acaba gerçekten mi ....birincisi 80'de Rüya 18 yaşında olacakki Katerina kesinlikle 18 göstermiyor ikincisi bu hanım kızımzın türkçesi aksanlı dublaj filan olmasın Rüya'da...
Ben Rüya'yı Pınar Yaylacıoğlu canlandırsa ne güzel olur diye düşünüyordum :img-in_lo Hem iki Rüya'ya da benziyor hem de yaş olarak daha uygun gösteriyor umarım Katerina canlandırmaz :icon_sorr
Neyse ben okula doğru yol alayım herkasa iyi günlerbye
askasurguncu
06-12-07, 13:58
Merhaba çanlar,
Basında çıkan haberler bölümünde Rüya'yı Katerina Mutsatsos canlandıracak diyor acaba gerçekten mi ....birincisi 80'de Rüya 18 yaşında olacakki Katerina kesinlikle 18 göstermiyor ikincisi bu hanım kızımzın türkçesi aksanlı dublaj filan olmasın Rüya'da...
Ben Rüya'yı Pınar Yaylacıoğlu canlandırsa ne güzel olur diye düşünüyordum :img-in_lo Hem iki Rüya'ya da benziyor hem de yaş olarak daha uygun gösteriyor umarım Katerina canlandırmaz :icon_sorr
Neyse ben okula doğru yol alayım herkasa iyi günlerbye
ruyayi buyuyunce katerinami canlandiracaklak :icon_whis
o kiz cok buyuk gorunuyor bir kere yasodan daha olgun gorunuyor
zaten artik bu dizide ne olursa sasirmamak lazim ben yaso ve ahmetin artik evlenmelerini istemiyorum evlenmesinler her evlenelim diyislerinde birsey oluyor onlar liseli asiklar gibi parklarda bulusmaya devam etsinlerr :img-cool2
Herkese günaydın,
Dünkü fragman şokundan sonra biraz sakinleştim.Biraz daha aklı selim düşünebiliyorum.Sanırım fragmanla bizi tuzağa düşürmeye çalıştılar ama bölüm özeti fragmanın oyununu bozuyor.Özeti tekrar okudum ve bu cümle dikkatimi çekti.
"Yasemin olanlardan çok etkilenmiştir, Ahmet’den Ayla’yı yalnız bırakmamasını ister" Bu cümle Yaseminin neden hala Rıza'nın evinde olduğunu açıklıyor olabilir.Ahmet Aylanın yanında hastanede kalıyor ve Yaseminde yalnız kalmamak için babasının evine gidiyor.Gerçi Ahmetin Aylanın başından ayrılmamasının yarardan çok zararı olur ama neyse.Ahmetin MMCliğinin yanında fedakarlığını da kızın iyice gözüne sokmaya gerek yok ki!
Tabii aklımda bir sürü soru var. Acaba Yasemin ne kadar süreyle baba evinde kalıyor? Evlendikleri gece de mi ayrı kalıyorlar?Ahmetin gelinliki Yasemini kucağına alıp evlerinden içeri soktuğunu göremeyek miyiz? Bu bölümde YAR ailesini kendi evlerinde görebilecek miyiz?
Umarım Ayla kısa sürede iyileşir de bu kendilerinden çok başklaraını düşünen çiftimiz onun için uzun süre üzüntü çekmezler.
Diğer bir ihtimalde evlenmemeleri olabilir ama bu çok saçma olur.İdeal olan evlenmiş olmaları ve çevrelerinde ki olaylarla beraberce mücadele etmeleri.Bekleyelim ve görelim bakalım.Bknz:Hala umudu olan seyirci
selamcanlarbye
MMCcan benim de Aklımda bir süür soru var evlendiler mi ?evlenmediler mi?
Fragmanda bunla ilgli bir sey yok bizler evlenmediler gibi hisse kapldık fragmanı izlerken hepimiz özette açıklıycı degil özette Nikah'ın N gecmiyo çok ilginç nikah'la ilgli bir sey olması lazım eger ki ertlenmişse bile bu özette gecmesi lazımdı Ayla'nın intihar girişim neden ile Yasemin ve Ahmet nikahların ertelemek zorunda kaldılar diye bir cumle olması lazımdı ama oda yok nikah'a dair hiç bir yok
Bide söyle düşünelim Kamil ve ya Annesi eve gelen kadar Ayla'yı o vaziyette bulana kadar o panikle o korkuyla kamil gidip Ahmet'ten hesap sormaz ki anında yada yumruk vurmaz ki çok sacma olur öyle olursa o telaşla zaten Ayla'yı hashtaneye götürürler falan filan bunlar epey zaman alması lazım zaman ilerlemiyo mu? zaman mı durdu yoksa hem bir kere kamil Ahmet'in rızaların evinde olduğunu nerde biliyo Ahmet'ler gtimiştir belki ordan ögrenmiştir diyecem oraya gidip sorana kadar rızalara gelen kadar epey zaman alır bunların evde çıkıp gitmiş olmaları lazım hatta nikah'larının kıyılmış olması lazım
Yaşar konusuna gelince onları ihbar eden yaşarın ta kendisi zaten sevmiyodum kendisin ne oldugu belli oldu ışık çok pişman olacak ama iş işten çoktan gecti...
Sizce bu bolum Necdet Baba Turbesi'ni kim ziyarete gidecek ve Necdet'e fedakarliklari icin tesekkur edecek?[/B][/QUOTE]
nezahat selma emine salim defne deniz hiç türbeyi ziyarete gitmediler.Sıra onlarda.Bak deniz defne türbeyi ziyarete gitmediler işleri ters gidiyor.Necdet Baba Türbesinin ihmal edilmemesi lazım çünkü bütün fadakarlıkları necdet baba yapar:good:Ondan iyi kimse yapamaz.:img-wink:
bir_adı_yok
06-12-07, 15:13
mmc
birde sen üstüme üstüme gelme çanım ne olursun..
zaten ahmet'in ayla'ya tüm gücüyle destek olmasına,
yasemin'in ağzı açık ayran delisi gibi
sevgilisini o şizofreniye destek için göndermesine uyus oldum
birde bunların üstüne ahmet, gece de dahil ayla'nın yanında kalırsa kafayı yerim
bu ne biçim kurgu..
akıllı olsunlar biraz...
benim artık kesinlik kazanan düşüncem şu yönde...
hazırlığı yapılan nikah olmadı..fakat bölüm sonunda işler yoluna biraz olsun girince olabilir diye düşünüyorum..
başka da birşey düşünüp bu konuda kafa yormak istemiyorum..
...
daha da büyük rüya editi:zeynepscim, o pınar değil de ipek yaylacıoğlu mu..
sen isim verince merak ettim resimli araştırma yaptım da
ipek y. var.
pınar yok..
Merhaba çanlarbye
Dün bahsettiğim üzere Ahmet ve Yaseminden ümidimi kesen bir forumçan olarak bari Deniz Gezmişlerin olayları tam ve doğru yansıtılsa diye kara kara düşünmeye başladım.
ve sizlerle Can Dündarın bir yazısını paylaşmak istedim,bakalım bunları dizide görebilecek miyiz?
"Mahkemede ilk sözü alan Deniz Gezmiş kürsüde ortak savunma metnini okurken, birden kapı açıldı. Salona resmi elbiseli bir görevli girdi. Kuş uçurtulmayan, basına kapalı mahkemede dikkat çekici bir rahatlık içinde yargıçların önüne kadar geldi ve Deniz'in fotoğraflarını çekip gitti.
Ardından okuma sırası Yusuf Aslan'a geldi. Yine aynı adam salona girip bu kez Yusuf'u görüntüleyip çıktı.
İzleyiciler, tüm sanıkların fotoğraflanacağını düşündüler önce...
Ancak Yusuf'tan sonra savunmayı devralan Atilla Keskin'de "beklenen adam" gelmedi.
Sonra Hüseyin çıktı kürsüye ve kağıtlara bakmadan sözlü savunmaya başladı. Kapı açıldı. "Azrail" geldi. Flaşını Hüseyin'in üzerinde patlattı ve çıktı.
Davadaki 23 sanıktan sadece 3'ü fotoğraflanmıştı.
Sonunda asılan o 3'ü olacaktı.
Demek sonucu belliydi mahkemenin...
Nitekim idamların 20. yıldönümünde 68'liler Vakfı'nın ortaya çıkardığı bir belge, idam kararının "emirle" alındığını kanıtlamıştı.
Genelkurmay Başkanlığı, İstanbul Sıkıyönetim Komutanlığı'na yazdığı yazıda sanık Ömer Ayna'yı Türk Ceza Kanunu'nun 168. maddesinden 36 yıl hapis cezasına çarptıran kararının düzeltilmesini ve sanığın 146. maddeden idamla yargılanmasını istiyordu.
O günden sonraki bütün davaların seyrini değiştiren bu "yazılı emir"in üzerindeki tarih 16 Temmuz 1971'di.
Yani Deniz'lerin Ankara'da yargılanmaya başladığı tarih...
Mahkemenin "emirle" verdiği idam kararıyla ilgili Meclis görüşmeleri ayrı bir "ibret vesikası"dır.
Nihat Erim'in idam isteyen sesi,
Demirel'in infaz için kalkan eli,
Ecevit ve İnönü'nün "siyasi suça idam olmaz" çığlığı unutulur mu?
Ve idamı oylayanların şimdiki düşünceleri:
Nahit Menteşe: "Deniz Gezmiş ve arkadaşları konusunda yanlış yaptık. Adli hatalar olabilir. O zaman 'Devlet elden gidiyor' görüşü vardı. Bunlar da gözünü budaktan sakınmıyordu. Asker de bunların mutlak surette idam edilmesi taraftarıydı. (...) Ben idam cezasına karşıydım, ama o dönemin koşulları gereği öyle oldu. İçimizden 'Keşke tasdik edilmese' diyorduk. Ama oy verdik. Aksi halde vatan haini ilan edilirdik".
İsmet Sezgin: "Bir baskı ortamı vardı. Meclis, kendini o ortamdan kurtaramadı. Yanlış olmuştur. İdam hiçbir meseleyi halletmiyor. Bu gençler asıldı da ne oldu? Bir kin meydana geliyor. Devlet, duygularla, heyecanlarla değil, akılla, hukukla yönetilir. Can almak Tanrı'ya mahsustur".
Zeki Çeliker: "Ben hiçbir zaman bir idamı onaylayacak bir tavır içinde olmadım, elim kalkmadı (Deniz'lerin idamına 'Evet' dediği hatırlatılınca...) Demek ki, orada unutmuşum, yanlış yapmışım. Şartlar değişikti. Mazide olanları tasvip etmek mümkün değil. Pire için yorgan yakmamak lazım".
Oğuz Aygün: "Deniz Gezmiş yakışıklı bir adamdı. Film artisti gibi... İnsanın içi sızlıyor. Belki ben de üzülmüşümdür, gözlerim dolmuştur, keşke olmasaydı diye... Ama Deniz Gezmiş, arkadaşlarının lideri durumundaydı. Fizik yapısı, durumu, inatçılığı ve iddialarıyla... Son dakikaya kadar kapıldığı yoldan en ufak bir sapma göstermeden Türkiye Cumhuriyeti'ne meydan okudu. Bir tek adam, filmlere konu olacak kadar yakışıklı, kabadayı bir adam devlete meydan okuyordu. O ideolojiye taviz verseydik, belki Türkiye'yi bugünlere getiremezdik. Ya devletin prestiji sıfır olacak, ya Deniz Gezmiş asılacaktı. O gün verdiğim karardan bugün pişman değilim, ama üzülüyorum, bunlar olmamalı..."
Süleyman Demirel: "Devirler değişiyor. Bundan 30 sene evvelin şartları bugün yoktur. Başka şartlar vardır. Bugünkü şartları düne götürerek düşünemezsiniz, çok yanlış olur. Binaenaleyh insani tarafını düşündüğümüz zaman, kimsenin, karıncanın incinmesine razı olmayız. Fakat bir olay var: Hikmet-i idare, devletin bekası gibi kavramlar bizim geleneklerimizde vardır. Padişahlar, kardeşlerini, çocuklarını astırmıştır".
[QUOTE=arwen61;5492786]günaydın özet ve fragman mağduru sevgili forumçanlarımbye
bu nikah işi için yakında papatya falı açacağız evlendiler evlenmediler diye
bence bu yar ailesine nefesi kuvvetli bir hoca bulunup okutturulacak yada kurşun döktürsünler.Ancak belaları başlarından defederler:sad53:
bir düşünüyorum evlenmişlerdir ahmet rüyayı severken yasemin normal kıyafetli oysa geçen bölümün sonunda yasemin gelinlikliydi ahmet onu görmesin diye yanına almıyordu diyorum sonra bir düşünüyorum eğer aylanın haberi alınmışsa belkide üstünü değişmiştir diyorum ama öyle olsa üçü niye bu kadar mutlu olsun diyorum kısacası ben bu işin içinden bir türlü çıkamıyorum:icon_sorr
senaristler,fragmanı özeti hazırlayanlar yapımcılar hepsine teşekkürlerimi iletiyorum.İzleyicileri bu kadar düşünmeleri beni çok duygulandırdı.yakında akıl hastanesine aylanın yanına yerlerimizi ayırtacağız:icon_sorr
çalıkuşu78
06-12-07, 15:35
yasemin odada prova yapıyordu gelinliği çıkardı salona geldi.. beraber rüyayı sevdiler.. sonra ikisi de son olarak giyinip çıkacaklardı.. bu sırada kamil geldi.. olay bu..
ama ozaman cok saçma olur yeğenini doktora yada hastaneye yetiştirene kadar yasemınlern nikahın coktan olup bitmesi gerekir zaman olarak
bir_adı_yok
06-12-07, 15:51
yasemin odada prova yapıyordu gelinliği çıkardı salona geldi.. beraber rüyayı sevdiler.. sonra ikisi de son olarak giyinip çıkacaklardı.. bu sırada kamil geldi.. olay bu..
evet bencede olay kısaca bundan ibaret..
ama ozaman cok saçma olur yeğenini doktora yada hastaneye yetiştirene kadar yasemınlern nikahın coktan olup bitmesi gerekir zaman olarak
saçma kavra mı bizim senaristler için geçerli değil..
her türlüsüne imza atabiliyorlar
ona bakılırsa ayla'nın bir anda bunalıma girip intihara kalkışması da saçma..
Merhabalar....
Özet`ten ve Fragman`dan anladigim kadariyla Ahmet-Yasemin sahneleri yine cok az olacak malesef...
Bu bölümde daha cok Deniz ve arkadaslari olacak gibime geliyor...
Bu arada VIDEO bölümüne Fragmani ekledim.Izlemeyenler ordan izleyebilirler...
mmc
birde sen üstüme üstüme gelme çanım ne olursun..
zaten ahmet'in ayla'ya tüm gücüyle destek olmasına,
yasemin'in ağzı açık ayran delisi gibi
sevgilisini o şizofreniye destek için göndermesine uyus oldum
birde bunların üstüne ahmet, gece de dahil ayla'nın yanında kalırsa kafayı yerim
bu ne biçim kurgu..
akıllı olsunlar biraz...
benim artık kesinlik kazanan düşüncem şu yönde...
hazırlığı yapılan nikah olmadı..fakat bölüm sonunda işler yoluna biraz olsun girince olabilir diye düşünüyorum..
başka da birşey düşünüp bu konuda kafa yormak istemiyorum..
...
daha da büyük rüya editi:zeynepscim, o pınar değil de ipek yaylacıoğlu mu..
sen isim verince merak ettim resimli araştırma yaptım da
ipek y. var.
pınar yok..
Çok haklısın biradıyokçan:img-yes: Bu nasıl kurgu? Ama daha bölümün tamamını izlemedik.Belkide sadece bize sağ gösterip sol vurmak adına yapılmış birşeydir. Bu saçma Ayla krizi fazla büyümeden geçiştirilir.Öyle Ahmetin Aylaya var gücüyle destek olduğunu falan görmeyiz.Hatırlarsanız Rüya ve Ahmeti biraraya getirmek için uydurulmuş mahkeme sahneleri nasıl jet hızıyla geçilmişti.Necdet ve Yaseminin travmalarını falan görürüz diye düşünürken, rüzgar gibi geçmişlerdi.Belki bu Ayla meseleside sadece bizi tereddüte düşürmek için yapılmıştır ve hemen geçiştirilir.Ama yok sadece Ahmet ve Yasemini ayrı düşürmek için yapıldıysa ozaman kötü.Aslında Ahmetin Deniz'i saklama çalışmalarıyla uğraşmasına bakılırsa Aylaya fazla vakit ayırması da mümkün değil.
Aaa senaristler nasıl harcadı bu fırsatı.Hazır Ahmet Aylaya destek olurken Deniz olaylarında sadece Necdet Yasemin'in yanında olsaydı ya:img-pilot.Ne acı değil mi bugüne kadar her kötü anında Yaseminin yanında Necdet oldu.Hamile olduğunu öğrendiği gün bile yanında Necdet vardı.İntihar ederken de o vardı.Babası götürülürken de o vardı.Ahmeti Bristolde Kerimanla gördüğünde de yanında o vardı.Ahmetle babası yüzünde tartışıp ayrıldıklarında da yanında o vardı.Işık için burs gerektiğinde de yanında o vardı.Mehmet kaçırıldığında da o vardı.Hatta Ahmet Yasemine günlüğünü geri verirken bile Yaseminin boynunda Necdetin aldığı kolye vardı.Zavallı Ahmet.Seven bir erkek için sevdiğinin zor anında yanında olamamak kadar kötü bişey yoktu heralde.Sizce birgün, Gürsoy ailesi ile ilgili bir krizde Necdet'in tamamen olayların dışında kalması mümkün olabilecek mi? Görebilecek miyiz ogünleri?:img-cool2
Tekrar selambye
Şimdi gelinlik provası yapıldı davetiyeler hazırlandı bunlar herkes dağıtldı şimdi özette nikaha dair hiç bir cümle yok sanki gecen bölüm nikah ilgli bir sey olmamış hazırlık yapılmamış gelinlik provaları davetiyeler konuşmamlar hiç olmamış gibi gözüküyo benim anlamadıgım eger ertlense bile bunu özet'te yer alması lazımdı Ayla'nın intiharı sebebi ile Ahmet yasemin nikahların ertelemek zorunda kalırlar yada Ayla'nın durum sebebi ile Ahmet ve Yasemin nikahı ertlenir diye bir cümle olması lazım ama oda yok kafam da bir sürü soru var kıyafet konusunda yanlıyoruz nikah bu yüzden olmamış diyoruz Ahmet belki nikah dan sonra aynı kıyafeti giymiş olabilir yok yok iyice sacmaldım:img-cool2
çalıkuşucan diyosun ki Yasemin prova yaptı çıktı Ahmet kızı ile oynuyor kamil geldi.. şimdi Kamil o vaziyette Ayla'yı buldu o insan o an can ile ugrasır onu hasthaneye flan götür insan on düşünmez ki aa buna sebebp olandan hesap sorayım dur gidip hemen yumuruk atayım çok sacma olur öyle on o panikle insan canın düşünür yumuruk olayında bir kac saat gectikten sonra bir gün gectikten sonra olsa anlarım on gidipte hesap sorması çok sacma nasıl bir senryo anlamadım bunu kamil için degil x insan içinde gecerli insan o an canın düşünür yani bilmiyorumeger öyleyse sacma onlar olan kadar Ahmet ve Yasemin evde çıkıp çoktan nikahlanmaları lazım nedense Zaman hiç ilerlemiyo
Arkadaşlar yorumlarınıza bu başlık altından devam edebilirsiniz.
Bölüm Sorumlusu
Messa
ilk ben yazayım bari:)
bence nikah olmadı.Yasemin gelinliği prova edip normal kıyafetle çıkacaktı odadan,nitekim de öyle zaten.Nikahı unutalım bence...:icon_sorr
yeni başlık hayırlı olsun:)
Nikah oldum olmadı mı? bari özette yer verselerdi ertlenmiş diye o zaman da bu kadar kafa yormazdık Dedigim gibi o yumruk olayıda o an olmuşa çok sacma olur.. niyse ben yaşar konusuna geleyim bence denzileri ihbar eden yaşar ışıga çok üzlüyorum bide o insanı alıp aile içne soktular gerci nerden bilsinler ne oldugunu günahın almak istemem ama bence ihbar etti kulak misafirligi ardında bir yere telfon etme yani bilmiyorum
Yeni başlık hayırlı olsunda okadar yazdığım yazı boşune gitti neyse bidaha yazayım:)
Arkadaşlar siz çok umutsuzluğa kapılmışsınız yahu:)
Bence Ahmetle Yasemin evlendiler, ama bizi maksat sinir etmek için fragmanda göstermiyorlar:) (yada ben böyle olmasını istiyorum kendimi kandırıyorum:D)
Bu nikah olmazsa Hatırla Sevgili bi çok izleyici daha kaybedecek!
Buarada Yaşarı fragman kötü bişey yaptığını zannediyorsunuz ama yanılıyorsunuz bence Denize iyilik yapıyor (sevmediğinizi anlıyorumda bari adamın her yaptığı şeyide kötü bişey yaptığını sanmayın yahu:D )
Bence Yaşar mahsus telefon edip Denizin Eniştesinin evinde olduğunu söyleyecek,
Çünkü maksadı: Polislerin dikkatini Rıza beylerin evine çekmekki Denizde saklandığı yerden kolay kurtulsun diye!
resimseçici
06-12-07, 17:06
bence nikah olmadı.Yasemin gelinliği prova edip normal kıyafetle çıkacaktı odadan,nitekim de öyle zaten.Nikahı unutalım bence...:icon_sorr
unutmayalım ne olur sevgili goldrose, zira bayıldık artık defalarca yazdık aynı şeyleri ama gerçekten sıkıldık yani.
bende arase gibi düşünüyorum ve hala umutluyum ne bileyim bizlere fragmanda gösterilmeyen bir şeyler olmuştur belki. Eğer evlenmemişlerse 90-95 dakika ne anlatacaklar bizlere. o nikah olmasına saatler kalmışken dış kapının dış mandalı yüzünden nasıl ertelenecek. Üstelik kamil nasıl yeğenini bırakaıp koştura koştura Ahmete yumruk atmaya gelsin insan böyle bir durumda önce öç almayı düşünmez aslında.
aslında ne yazarsak yazalım bekleyip göreceğiz bakalım ne olacak diye....
Buarada Katherina Rüyanın büyüklüğünü oynayacak ha?
Bu haber doğruysa eğer, şuanda Rüyayı oynayan kıza hiç benzemesede eskiden oynayan Rüyaya benziyor Katherine :img-yes:
Yalnız kesinlikle dublaj olacaktır herhalde hehe :)
Yeni başlık hayırlı olsun. Belki konuşulmuştur da ben de fikrimi belirteyim yaşara "Yuuuuuuuuuh" diyorum müsadenizle. Tamam solcular, sevmiyorsun, nefret ediyorsun ama onlar da karının kuzeni ve arkadaşı. Yani ispiyonlaman şart mı? Bence yaşarın karakterini çok güzel ortaya koyan bir sahne olmuş.:hıh:hıh
merhaba sinir harbi yüksek forum çanlarım
şimdi bence nikah kıyılmamıştır neden çünki ahmet en son sahnede daha zaman var gibi konuşmuştu ayla intiharı ahmetin gelişi aynı zaman o arada kesin aylanın annesi dayısı gelip aylayı hastaneye kaldırdılar ve kamil sinirini yenemedi ahmet neden oldu diye ona bunu ödeteceğim tarzında ahmete gitti ve malum yumruk (elin kırılsın ) oldu olan yine ahmete oldu yani
gerçi düşünüyorumda bence bu kadar saçmalığın içinde iyiki nikah olmıyacak yoksa nikah için bütün hayallerim mağfolur yıkılırım iki dk. nikah olacaksa olmasın varsın
yaşara gelince bence ihbar konusunda emin olmayın sağ gösterip sol vurabilirler yaşar ışığın canını acıtacak birşey yapmaz belki deniz gezmiş ve arkadaşlarını ihbar edebilir ama bizim denizi sanmam
bu arada teonun gizli sevdası ortaya dökülüyorda hani şu yunan sanatçı girecekti diziye biz onu teo ya yapmıştık şimdi girerse kimin olacak ahmete gelmesinde
yeni başlık hayırlı olsun:)
Nikah oldum olmadı mı? bari özette yer verselerdi ertlenmiş diye o zaman da bu kadar kafa yormazdık Dedigim gibi o yumruk olayıda o an olmuşa çok sacma olur.. niyse ben yaşar konusuna geleyim bence denzileri ihbar eden yaşar ışıga çok üzlüyorum bide o insanı alıp aile içne soktular gerci nerden bilsinler ne oldugunu günahın almak istemem ama bence ihbar etti kulak misafirligi ardında bir yere telfon etme yani bilmiyorum
Çanım daha Yaşar çok iş açacak onların başına bence...Eve kimi aldıklarından haberleri yok,elbet fark ederler ki KESİN Necdet fark eder...:img-pilot
tekrar selamlarbye
yeni sayfamız açılmış hayırlı uğurlu olsun mutlu yorumlarla dolsun inşallah:img-in_lo
valla artık bu nikah meselesi ile ilgili birşey yazmayacağım çünkü yazdıkça kafayı yiyorum başka şeylerden bahsedeceğim mesela zuhale ne oldu ahmetle yaseminin bu günlere geldiğini bilmiyormu yada yasemin 2 ay hapiste kaldı hiçmi demedi benim bir mesai arkadaşım vardı acaba ne oldu diye?
teo da laleye gitti şimdi zuhale kim bakacak vah zuhal vah(ahmet-yaso nikahı diye diye kafayı yedim zuhalde nerden çıktı allahım sen aklıma mukayyet ol:) )
meriremail
06-12-07, 18:12
herkese..(özellikle çanlara) selamlar.....
frag hakkında yorumlarım:
1- bence kamil ahmetin fotosunu gördü aylanın ahmete kavuşamadığı için intihar ettiğini anladı..
2- ahmet ve rüya her zamanki gibi çok tatlılar...yanlız yaseminin ruja dikkati çekmek isterim daha bi hoş durmuş...daha bi kadınsı...
3- ahmetin 2. yediği yumruk yediği cop dışında:P ama dövcem ben o kamili..neyse....
4- ben sıkılıyorum deniz miş yaşarmış ışıkmış...bunları görmekten gerçekten çok sıkıldım...bizim aşıklara dizinin ya dörtte üçünü yada dörtte ikisini ; verseler anlarım ama bu sevgili senaristlerimiz....ahmetle yasemine dizide 4 te 1 ..ayırmaya kararlı......gıcık oluyorum gıcık
özet hakkında yorumlarım:
gene mi düğün yok ....gene mi?....
şimdi ağlıycam yağ.....
özet resimlerindede hiç ahmet yasemin yok.....
içimden şu şarkı geldi.......
BİR HATIRLA SEVGİLİYİ SEVDİM....:img-in_lo
SENARİSTLER BİZİ HİÇ SEVMİYO...:sad53:
orjinaline saygıyla..........:happy0064:img-blush
ya fragmanı yenı ızledım ve kamıle ve yasara sınır oldum bırıncısı dusunun kamıl kendı dusuncelerıyle vurdu o yumrugu yanı garıp durdu uzaktan cunku aylayla ayrılıp yasemınle evlenecektı gercı ahmet ve ayla dıye bırsey olmadı keske yasemın bır yuva kurmalısın dedıgı ıcın evlenme teklıfını kabul etmeseydı!!!!bu kadar buyumezdı...:( ayla ıntıhar etmısse cok uzulmedım cunku bılmelıydı basından nıe anlamıokı....
yasara gelınce seytan mı melek mı anlamadım oyle guzel yüze boyle kötü bir kısılık ıyı olmamıs:(:( ama neden ıhbar edıorkı???? ısık bunu ogrendı ogrendı ogrenemedı ısıgın hayatı kararır!! ama guzel yerler de var:):) mesela necdetın teoyu ogrenmesı:D:D yuppi sonunda teo lale sevgısınden bahsedebılırız.... denıze cok ama cok uzuluyorum ...azıcık uzak dursaydı azıcık...of oof ayrıca junıor gelmıcekmı:D:D
Nikahın olmaması ve evlenememeleri bence imkansız..O kadar sahne vardı AY birlikte Rızalardan çıkıyorlar vs..Hem Kamil'in Ahmete vurduğu ev YAR ın evi olmalı..Ayrıca Aylayı fark edene kadar uzun zaman geçeceğini düşünüyorum..Heralde Melahat ve Kamil'in ilk düşündüğü şey nikahı engellemek değil..
Yeni sayfamız hayırlı günlere ve fedakarlık dolu saatlere vesile olsun dileklerimle..:img-hi::img-hi:
yeni başlık hayırlı olsun arkadaşlar kamil ve yaşara çok sinir olduğumu söyleyebilirim ya deniz artık senin eşinin kuzeni ne kadar ondan hoşlanmasanda ihbar etmek zorundamısın sanki off sanırım ahmet ve yasemini nikahı olmayacak hiç göstermediler ama yinede belli olmaz
Evet...Fragmanı gördüm...
Bence bunlar evlendiler ...evlenmemişlerse yuhhhhh! çünkü evlenmelerini ne Ayla ne de başka bir şey engellemeli..Evlenirler...sonraki sorunlara bakarlar..bknz:Ayla, Deniz... Balayı yapamazlar o kadar... o da bahara kalsın...
Onlar evlenmezse iyice saçma olur...:dito
Ama Yaseminin Ahmete Ayla için yardımcı olmasını rica etmesine koptum:img-swoon...Ayla intihar ediyor, kamil dayısı gelip Ahmete yumruğu çakıyor, onu suçluyor..ve Yasemin Ahmete yardımcı ol diyor...Aman ne geniş gönüllülük..sanki Aylanın eline Ahmet saydı hapları..Koskoca kadın, hem de doktor...Kafayı sıyırmışsa
Ahmetin suçu neee???...Daha fazla ilgi gösterdikçe, daha da umudu artacak bu kızın...Sanki normal ve aklı selim bir muhakemeye sahip...Kamilin bunu yapmaya hiçç hakkı yoktu...Tipik pagan Türk ahlak zihniyeti...:hıh ama Yasemininki ne zihniyeti bilemedim...Küçük fedakar marie Antoinette...Bunlara aşk veremiyorsak Ahmetçiğim, garip şekilde mutlu olmalarını ilgi göstererek sağlayalım..bknz:gitt Yaseminciğim kendi işine, ailene ve hayatına bak!
Yaşara gelince ne düşündüğümü biliyorsunuz..denizi ihbar da etmiş olabilir...Ne de olsaideolojik ego ve erkeklik gurur meselesi bir arada...Necdet den sonra bir saykomuz daha oldu...Vicdanlılık ve vicdansızlık arasında gidip gelecek birisi....
Yaseminlere gelen polisleri görünce..yine toplu halde alıp şubeye götürürler mi? denizi ve Defneyi ortaya çıkartmak için onları içeri mi alırlar..bilemedim..:img-pilot
belki de Yasemin ve Ahmetin evleri hazır olmadığı için ya da Deniz olayının patlak vermesiyle, Rızalar da kalıyor olabilirler...Ya da Ahmet Denizi ve Defneyi bulmak ya da güvenli bir yerlere götürmek için Yaseminleri baba evine bırakmış olabilir...Yaşar ın ihbar etmesi bir ihtimal olsa da..şaşırtmaca yapmak amaçlı da aramş olabilir yoksa..ihbar etmişse olay, fena halde cami duvarı münasebetine döner..:icon_whis
Ah Badger sorma, bunlar boyle. Herseyden onlar sorumlu, onlar ozur borclu.
Bakin, eger Ayla Necdet yuzunden intihar etseydi, Kamil pastaneye gidip, Necdet'e fedakarca onca zaman Ayla'nin iyilesmesi icin nisanli kalma buyuklugunu gosterdigi icin tesekkur eder, onu overdi. Sonra da, "ne olursa olsun, sen hep ailemizin bir parcasi, hep deger verdigimiz, minnet duydugumuz bir insan olacaksin, sakin bu olandan kendini suclama" derdi.
Yalan mi?
Ahmet iyilik yapip, Ayla'yi depresyonu gecinceye dek birakmadi da ne oldu? Yumruk! Nikah gunu boyle sikintilar. Yasot'da hic akil yok. Ayla, Ahmet'le birlesmesini rahat bir 2-3 sene erteledi. Tam Yasot itiraf etmisken, gelip aklini celdi, sonra Ahmet'e evlenme teklif etti, vs. Nasil unutulur bunlar? Hadi yuce gonullu, affetti. E, bir de Ahmet'i gonderiyor. Ne hali varsa gorsun. Bu normal mi? Kocani elinden almaya kalkan bir kadin intihar etti diye, ona kocani gonderir misin? Daha neler. Bon bu kiz. Ahmet'in de ondan asagi kalir yani yok ya. Iyi niyet ayri, insanlarin suistimallerine acik olmak ayri.
Ahmet ve Yasot, neden Rizalar'da kalsinlar ama? Neden Selma'da degil mesela?
çalıkuşu78
06-12-07, 19:25
ahmet yasemine adada defteri verdikten barıştıktan sonra akşamüstü kafede buluşmuşlardı rüya da vardı.. ahmet ayla ile ayrıldıklarını ve ayrılığın içyüzünü anlatmıştı.. yasemin orda ne demişti hatırlıyalım.. yüzünde çok üzüntülü ve acıyan bir ifade ile ayla da bu hikayenin kurbanlarından biri demişti..:icon_whisherhalde yasemin necdetle yaşadığı yıllarda sakinleştirici çok kullanmış aptallaşmış kime acıyacağını neye üzüleceğini bilmiyor..ortalıkta bulut gibi dolaşıyor kanımca..senaristlerin bir baş kadın karakteri böyle yazmalarına şaşırdımmmm..:img-icecr
nikahın olmadığı açık arkadaşlar. fragmandaki ilk sahne ahmet kızını dönderiyor "harika" diyor. ruyanın nikahta giyeceği kıyafet için kuşkusuz. yaseminin ve ahmetin kıyafetleri kamil geldiğinde de aynı. şimdi geçen bölüme dönersek.
1) rıza akşama yemek hazırlıyor.
2) ahmet babasının saatini takıyor. annesi nikahta babanın saatinimi takacaksın diyor.
3) ahmet damatığını alıp yaseminlere gidiyor.
4) ışık sabahtan beri bu kaçıncı prova diyor.
tüm bunları toparladığımda. benim anladığım öğlen 11.00-12.00 sı gibi gözüküyor. nikah beşte. saat 12 olmuş olsa ayla 12'de intihar eylemini gerçekleştirdi. 15 dk. sonra kamil bulmuş olsa yarım saat 15 dk. yetiştirmiş olsa, yarım saatte mideyi yıkamış olsalar saat oldu mu 13.00 aylayı yoğun bakıma yatırdılar. ailenin görmesine izin verdiler vs. vs. bir saatte öye geçmiş olsa oldumu 14.00 nikaha daha 3 saat var. kamilin ahmetin resmini görmesine gerek yok. zaten nikah davetiyesini ve aylayı o halde görünce manzarayı çakar. hastaneden işim var diye ayrılıp çıktı ahmetleri aradı. annesi yaseminlere gittiğini söyledi. ve oraya gitti saat oldu mu 15.00 bizimkiler yavaş yavaş hazırlanalım dediler tam o sırada kamil geldi ve olan oldu. kamil selmaya direk söylemişse selma hastaneye gitmiştir doğal olarak. en samimi onun ilişkisi var aylayla ne de olsa. kamil yumrukan sonra olayı açıklar moraller sıfır olur.
ya şahitlerle bilikte öylesine bir nikah yapılır.
ya da ertelenir.
daha bunlar gelinlik ve damatlıklarını giymeten kamil geldiğine göre bu ertelenmenin daha olası olduğunu gösterir.
bir_adı_yok
06-12-07, 19:50
isterseniz oylamaya girelim
nikah oldu mu? olmadı mı? diye..
bence olmadı..ama bölüm sonun da olur diye düşünüyorum...
kamil'e gelince
ayla'yı ambulansa verip bi koşu ahmet'i paylamak istemiştir...
nikahın olmadığı açık arkadaşlar. fragmandaki ilk sahne ahmet kızını dönderiyor "harika" diyor. ruyanın nikahta giyeceği kıyafet için kuşkusuz. yaseminin ve ahmetin kıyafetleri kamil geldiğinde de aynı. şimdi geçen bölüme dönersek.
2) ahmet babasının saatini takıyor. annesi nikahta babanın saatinimi takacaksın diyor.
tüm bunları toparladığımda. benim anladığım öğlen 11.00-12.00 sı gibi gözüküyor. nikah beşte. saat 12 olmuş olsa ayla 12'de intihar eylemini gerçekleştirdi. 15 dk. sonra kamil bulmuş olsa yarım saat 15 dk. yetiştirmiş olsa, yarım saatte mideyi yıkamış olsalar saat oldu mu 13.00 aylayı yoğun bakıma yatırdılar. ailenin görmesine izin verdiler vs. vs. bir saatte öye geçmiş olsa oldumu 14.00 nikaha daha 3 saat var. kamilin ahmetin resmini görmesine gerek yok. zaten nikah davetiyesini ve aylayı o halde görünce manzarayı çakar. hastaneden işim var diye ayrılıp çıktı ahmetleri aradı. annesi yaseminlere gittiğini söyledi. ve oraya gitti saat oldu mu 15.00 bizimkiler yavaş yavaş hazırlanalım dediler tam o sırada kamil geldi ve olan oldu. kamil selmaya direk söylemişse selma hastaneye gitmiştir doğal olarak. en samimi onun ilişkisi var aylayla ne de olsa. kamil yumrukan sonra olayı açıklar moraller sıfır olur.
ya da ertelenir.
daha bunlar gelinlik ve damatlıklarını giymeten kamil geldiğine göre bu ertelenmenin daha olası olduğunu gösterir.
Pelinsim...bir hayli kronolojik çalışma yapmışsın:) Ama biliyoruz ki senaristlerimiz zamanlar konusunda hassas değil...Tabii Ahmet ve Yasemini evlendirme sahnesi olunca bknz:izleyiciye biraz daha acı çektirelim, işi dediğin hassas zamanlamayla yapabilirler...:icon_whis
Aylayı o halde bulmaları..Müdahalelerin sonucunda akibeti belirmeden, Kamil oraya gelemez...Artı Yasemin, o kadar özendi o gün için...Ahmetin karşısına gelinliğini giymeden çıkmaz..ya da onu oradan postalardı..Zaten Ahmet niye oraya casual kıyafet üstünde elinde takım kıyafeti geldi ki???..Yasemin hazır olmadan gelmemesi lazımdı..Kendisi hazırlanır...Elinde çiçek buketiyle oraya sadece Yasemini almak için gelirdi...Ayy ne bileyim..Tahmin hücrelerim dondu..Bu 5 saat yılbaşı süsü için Tiflis pazarlarında soğukta dolanınca aklıma tahmin gelmiyor...:img-cool2
Evlensinler de sonra ne olursa olsun...bunlar evlenemezse sıradaki felaket 12 mart... Ama Yasemine yine herzamanki gibi fena takıldım..tabii Ahmet de ona uyarsa..ona da takılacağım..bknz:Saving The Psycho Ayla...tövbe!tövbeee!
Yasemini iyicene salak etti bu kurgu...:img-cool2
isterseniz oylamaya girelim
nikah oldu mu? olmadı mı? diye..
bence olmadı..ama bölüm sonun da olur diye düşünüyorum...
kamil'e gelince
ayla'yı ambulansa verip bi koşu ahmet'i paylamak istemiştir...
Ben nikah olmadı diyorum...:icon_sorr
Bir de Kamilin o eve gitme sebebi belki Ahmete vurmak değil Selma Hanımı bulmaktır ve Ahmeti de görünce dayanamamıştır...Sonuçta herkes nikah için aynı evde toplanmış olabilir değil mi?O yüzden Selmayı orda bulacağını düşünen ya da öğrenen Kamil soluğu orda almıştır ve tüm bunlar da nikahtan önce olmuştur,aksi takdirde nikah olsaydı,herkes nikah sonrası evde olmaz en azından bir kutlama yemeğinde olurlardı...:icon_sorr
Bu arada görün bak...Denizi saklama işinde Ahmet ve Necdet kolkola bu işi hallederler...hani çok kadim samimi dostlar ya!
Necdet Babamız, her türlü feddakkarlık özenle yapılır anlayışıyla, en iyi saklama planını yapar, bknz:üstün stratejist...Ahmet de hukuki ayakları halleder...Necmet işbirliği marifetiyle necdetin aslında ne kadar feddakkar ve iyi bir adam olduğu gözümüze bir kere daha sokulur..bknz.Her bölümdeki Necdet propaganda geleneği...:icon_whis
Ben nikah olmadı diyorum...:icon_sorr
Bir de Kamilin o eve gitme sebebi belki Ahmete vurmak değil Selma Hanımı bulmaktır ve Ahmeti de görünce dayanamamıştır...Sonuçta herkes nikah için aynı evde toplanmış olabilir değil mi?O yüzden Selmayı orda bulacağını düşünen ya da öğrenen Kamil soluğu orda almıştır ve tüm bunlar da nikahtan önce olmuştur,aksi takdirde nikah olsaydı,herkes nikah sonrası evde olmaz en azından bir kutlama yemeğinde olurlardı...:icon_sorr
Bence bodoslamadan AHmeti bulmaya gelmiştir bizim kaytan bıyıklı kamil amcamız...Selmayı değil...Eğer nikah öncesiyse...Bu bizim iki akıllı kibarcık tabii ki evlenmemeye, ertelemeye karar verirler..bknz:Ahmetçiğim bak AYla da bizim aşkımızın kurbanı, onu da kurtaralım sonra evleniriz..zaten acelemiz de yok!:img-swoon
Evlenmezlerse bunun mantıklı açıklaması, Deniz ya da Ayla olmaması lazım. Hani polis baskını felan olup götürülseler anlarım da..Ayla ve Deniz mantık ötesi olur o esnada..Polis baskını olduğunda Ahmet o evde miydi????
Merhaba çanlar :img-in_lo
Dün gece nikah olmuştur bence demiştim bugün yine kararımdan caydım :img-yes: Çünkü Yasemin sadece gelinliği prova ediyordu yoksa nikah akşam 5'ken neden o saatte hazırlanıp dışarı çıksın hem daha bence yatmış bu nikah işi ....
Yalnız gerçekten eğer yattıysa çok komik yahu:img-hyste En sıradan dizilerde bile artık böyle numaralar böyle saçmalıklar kalmadı:icon_whis
Bu arada Necdet için diyebileceğim bir şey arkadaşçanlar galeyana gelmeyelim Derin Necdet'in oyunları bunlar kanmayalım :img-pilot
Zaten yarın ağız tadıyla bir nikah izlersek şaşırdııımmm diyeceğim :blink:
ya da ertelenir.
Pelinsim tüm bu tahmini saatler tamam da... Banka soygunu 16 .30 da gerçekleşiyor. ( okuduğum kitapta aynen böyle yazıyor) Eş zamanlı olduğunu düşünürsek, "o" saatte hala evdeler, üsdelik Yasemin gelinlikli değil. Veee Deniz Yakalanmadığına göre nikahın ertelenmiş olma olasılığının Denizle bir ilgisi yok. Bir tek Ayla ihtimali kalıyor.Tabii Kamill,henüz herkes evdeyken geldiği belli... yani Ayla'nın intaharını nikahtan önce öğreniyorlar,ama o saate evde ne işleri var?... Bu durumda nikah..:bilmim (bilemedim...)
bir_adı_yok
06-12-07, 20:38
Evlenmezlerse bunun mantıklı açıklaması, Deniz ya da Ayla olmaması lazım.
katılıyorum...tamamen mantık dışı..nikahını kıyarsın ama eğlenceni ertelersin..
yoksa bunlar nikahlarını kıydırdılar da yeni evlerine geçiş mi? yapmadılar..
hani ayla orada ölümle pençeleşirken yeni bir hayata atılmayı mı ertelediler..:img-hyste
bir_adı_yok
06-12-07, 20:46
Bu arada görün bak...Denizi saklama işinde Ahmet ve Necdet kolkola bu işi hallederler...hani çok kadim samimi dostlar ya!
Necdet Babamız, her türlü feddakkarlık özenle yapılır anlayışıyla, en iyi saklama planını yapar, bknz:üstün stratejist...Ahmet de hukuki ayakları halleder...Necmet işbirliği marifetiyle necdetin aslında ne kadar feddakkar ve iyi bir adam olduğu gözümüze bir kere daha sokulur..bknz.Her bölümdeki Necdet propaganda geleneği...:icon_whis
aaa ayıp ettin badgerçanım...başka türlü olmasına imkan varmıydı..
hani nasıl demiştin; o zamanların hoşgörü ve yüce gönüllülüğü bizi ab ye çoktan sokmuştu..
şahsen benim çevrem de de benzeri bir durum olmuştu..aileler yine aynı da
o iki erkek yok mu..selam vermiyorlar yıllardır birbirlerine..hatta olayın ahmet karakteri necdet karakterinin soyismin den olan xxxx'lere gıcık..halbuki ikisi de çoluk çocuğa karıştı çoktan...
Bir dakika yahu nikah 5'teyse banka soygunu 4 buçuktaysa eee o zaman bunlar niye hala evdeler o zaman yoksa nikah 5'te değil miydi kafam karıştı iyice ...
Bu arada diziyi yeniden izlerken gözüme takılan bir detay Ahmet Işık dışarı çıktığında Rüya'nın kulağına bir şeyler söylüyor ardından da "annen de böyle giyecek işte" diyor Yasemin 'de "Ahmeet!" diyor yazık adamın hevesi kursağında kaldı o anı yaklaşık 12 yıldır hayal ediyordu :img-in_lo:sad53:
Bir dakika yahu nikah 5'teyse banka soygunu 4 buçuktaysa eee o zaman bunlar niye hala evdeler o zaman yoksa nikah 5'te değil miydi kafam karıştı iyice ...
Bu arada diziyi yeniden izlerken gözüme takılan bir detay Ahmet Işık dışarı çıktığında Rüya'nın kulağına bir şeyler söylüyor ardından da "annen de böyle giyecek işte" diyor Yasemin 'de "Ahmeet!" diyor yazık adamın hevesi kursağında kaldı o anı yaklaşık 12 yıldır hayal ediyordu :img-in_lo:sad53:
Zeynep ben de aynı şeyi söylüyorum , Kitapta aynen şöyle yazıyor: "Deniz
ikinci eylemini ,11 Ocak 1971 Pazartesi günü Açılan Türkiye İş Bankası Emek Şubesini Saat 16. 30 da soymakla gerçekleştirir"... üsdelik banka Ankara'da...
o zaman saat 16.30 da bunların evde ne işi var....senaristler bizi kandıracaklarını zannetti :img-hyste onlar nikahı yapmamayı kafaya koymuşlar yapacak bişey yok...:img-meeti:img-swoon
Pelinsim tüm bu tahmini saatler tamam da... Banka soygunu 16 .30 da gerçekleşiyor. ( okuduğum kitapta aynen böyle yazıyor) Eş zamanlı olduğunu düşünürsek, "o" saatte hala evdeler, üsdelik Yasemin gelinlikli değil. Veee Deniz Yakalanmadığına göre nikahın ertelenmiş olma olasılığının Denizle bir ilgisi yok. Bir tek Ayla ihtimali kalıyor.Tabii Kamill,henüz herkes evdeyken geldiği belli... yani Ayla'nın intaharını nikahtan önce öğreniyorlar,ama o saate evde ne işleri var?... Bu durumda nikah..:bilmim (bilemedim...)
özenc arkadaşım. bu önemli bir ayrıntı. hımm! o zaman ya badgerin dediği gibi bunu zaman konusunda senaristlerimizin "özeni"ne bağlayacağız. yeniden düşünelim. son üç sahnenin sıralaması şöyleydi sanırım. ahmet yasemin ışık konuşmaları, denizlerin banka soygunu girişimi, arada aylanın intihar girişimi ardından soygunun bitimi denizin aramaya denk gelmesi. ardından aylanın intiharı. yani denizin aramaya denk gelmesiyle aylanın yatağa uzanmasını aynı anda olduğunu varsayarsak saat 16.30'da kaldık. ve hala ahmet ruyanın kıyafeti için harika demekle meşgul. kimsede bir telaş yok. nikah dairesi alt katları dahi olsa hazır olmaları gerekirdi :icon_whis
badgerçan umarım senin dediğin olur da senarist "özensizliği"ne denk gelir bu sahne.
ama bence öyle çünkü kamil nikahtan önce oradaysa eğer çok sakinler yani zaman var daha gözüküyor.
yine dönüp dolaşıp aynı noktaya geldik:img-pilot
yok eğer ertesi günse nikah olmuş demektir ama o zaman da rızalarda olmalarının hiçbir mantığı yok.
kısacası bu nikah yatmış, yatmış, yatmış.
peki diyelim ki yatmış. aylanın hastaneden çıkması birkaç gün sürse. bu arada deniz olayı için uğraş başlar. aylanın ve denizin işleriyle uğraşa uğraşa diyelim ki ocak ayını bitirdiler. yeniden nikah günü almaya karar verdiler o zamanlar sanırım bir ayda falan geliyor evraklar ohooo!!! bunlar evlenemez arkadaşlar.. siz bunu 12 marttan sonraki bir yaz ayına kadar unutun.. :icon_whis
basından haberler bolumunde 30.11.2007 tarıhlı bı yazı vardı okudum sımdı hatırlayamadıgımız mıydı ne ona yorum yazarmısınız dusuncelerınız ne?? sacma gıbı geldı!!! ayrıca evlenmelerı olur inşallah ama yok ya olmaz baksana bu gıdısle...of ayla offff:(:(
bu arada teonun gizli sevdası ortaya dökülüyorda hani şu yunan sanatçı girecekti diziye biz onu teo ya yapmıştık şimdi girerse kimin olacak ahmete gelmesinde
O Yunan dedikleri Katherina herhalde,
Rüyanın büyüklüğünü oynayacakmış sanırım:)
Arkaaşlar eğer Ahmetle Yasemin bu sefer evlenemezse bi daha zor evlenirler:)
Hem eğer evlenemezlerse bu dizi bayağa izleyici kaybedecek :img-yes:
Diziden soğumaya başlamıştım eğer öyle bişey olursa iyice nefret edicem :hıh
Zeynep ben de aynı şeyi söylüyorum , Kitapta aynen şöyle yazıyor: "Deniz
ikinci eylemini ,11 Ocak 1971 Pazartesi günü Açılan Türkiye İş Bankası Emek Şubesini Saat 16. 30 da soymakla gerçekleştirir"... üsdelik banka Ankara'da...
o zaman saat 16.30 da bunların evde ne işi var....senaristler bizi kandıracaklarını zannetti :img-hyste onlar nikahı yapmamayı kafaya koymuşlar yapacak bişey yok...:img-meeti:img-swoon
Nikah 17:15 de değil mi?Ya da yanlış hatırlıyorum bakacağım..Eğer öyleyse 45 dakikaları var..Nikah dairesinin uzak olduğunu düşünmüyorum..
Bence nikah olur.. koydum kafaya..Amiin..:)
Edit: Baktım..17:00 mış..E 30 dk da kurtarır değil mi..:img-blush:)
Vallahi pelinsimçan ne düşüneceğimi şaşırdım..
Ben diyorum, bunlar evlendi bknz:yoksa izleyici cinnet geçirir...
Ahmet ve Yasemin nikahtan sonra Rızalardalar..ama orada ne işleri olur? bu da ayrı bir case...evlerine gitmeleri lazım..evlenseler ayrıca balayı ya da başbaşa bir yemek olurdu..Rızalar da olmazlardı herhalükarda...
Nikah öncesi desek..Hepsinin cümbürcemaat orada ne işi var ya da oradalar Yasemin niye casual kıyafet içinde, gelinlikle değil?...O zaman evlenmediler...
Evlenmeseler de Kamil gelip oraya yumruğu çaktıktan sonra neyine engel oluyormuş Ayla???..bunu hiç anlamadım...Onun ruh haline göre mi hayatlarına yön verecekler???..Ayla tam olarak iyi olduğundan emin olduktan sonra mı evleneceklermiş?..Ondan tam tescilli izin mi alacaklarmış!bknz:nasıl olacaksa bu!:dito
ama bizi fıtık etmek için evlenemeyecekler...bknz:hani kavuşulamayan aşklar büyük olurmuş ya!!???!!! Peehhh!..bunun büyük aşkı mı kalmış!!!..cıvıdı da cıvıdı iyicene...
Platon-ik aşk uğruna mındar edilen bir saçmalık haline dönüştü...
Biz, Yasemin ile Ahmeti göremeden, önümüzdeki bölüm Teo ve Lale nikahını görürüz...bknz:senaristin izleyiciye feyki...Bakın Necdet ne kadar feddakkar ve anlayışlı bir ağabey ve dost! propagandası...
Bu arada nonameçan sizin ailede olanlar son derece insan psikolojisine uygun bir hal ve tavır-özellikle adamların tavırları...Bu dizidekiler garip nedametin ütopyası karakterler...bknz:Aferin lan kanka....:img-hyste(gülen kargaaalllaaaar)
Vallahi pelinsimçan ne düşüneceğimi şaşırdım..
Ben diyorum, bunlar evlendi bknz:yoksa izleyici cinnet geçirir...
Ahmet ve Yasemin nikahtan sonra Rızalardalar..ama orada ne işleri olur? bu da ayrı bir case...evlerine gitmeleri lazım..evlenseler ayrıca balayı ya da başbaşa bir yemek olurdu..Rızalar da olmazlardı herhalükarda...
Nikah öncesi desek..Hepsinin cümbürcemaat orada ne işi var ya da oradalar Yasemin niye casual kıyafet içinde, gelinlikle değil?...O zaman evlenmediler...
Evlenmeseler de Kamil gelip oraya yumruğu çaktıktan sonra neyine engel oluyormuş Ayla???..bunu hiç anlamadım...Onun ruh haline göre mi hayatlarına yön verecekler???..Ayla tam olarak iyi olduğundan emin olduktan sonra mı evleneceklermiş?..Ondan tam tescilli izin mi alacaklarmış!bknz:nasıl olacaksa bu!:dito
ama bizi fıtık etmek için evlenemeyecekler...bknz:hani kavuşulamayan aşklar büyük olurmuş ya!!???!!! Peehhh!..bunun büyük aşkı mı kalmış!!!..cıvıdı da cıvıdı iyicene...
Platon-ik aşk uğruna mındar edilen bir saçmalık haline dönüştü...
Biz, Yasemin ile Ahmeti göremeden, önümüzdeki bölüm Teo ve Lale nikahını görürüz...bknz:senaristin izleyiciye feyki...Bakın Necdet ne kadar feddakkar ve anlayışlı bir ağabey ve dost! propagandası...
Bu arada nonameçan sizin ailede olanlar son derece insan psikolojisine uygun bir hal ve tavır-özellikle adamların tavırları...Bu dizidekiler garip nedametin ütopyası karakterler...bknz:Aferin lan kanka....:img-hyste(gülen kargaaalllaaaar)
Badgerçan,
Sorunun yanıtı bölüm özetinden alınan bu cümlede gizli olabilir belki.
'Yasemin olanlardan çok etkilenmiştir, Ahmet’den Ayla’yı yalnız bırakmamasını ister' Yani diyorumki Ahmet aylaya destek olmak için hastanede olabilir.Yaseminde evlendikleir ilk günden evlerinde Ahmetsiz kalmamk için baba evinde kalıyor olabilir.Bir ihtimal yani...
heyecanı maksimumda tutmak adına nikahla ilgili hiçbir ipucu vermeyen ATV fragmanda tek bir kareyle herşeyi mahvetmez.Bknz:yaseminin rızanın evinde olduğu kare.Ama eğer evlenmezlerse HS tarihinin en büyük fiyaskosu olur bence.
Bence bizim hep istediğimiz gibi olacak.Yasemin ve Ahmet evlenecek ve karşılarına çıkan engellerle beraberce savaşacak.Tamam biz evlensinler olaylara beraber göğüs gersinler dedik ama bukadar da çabuk olsun demedik.Hiçbir istediğimizi dinlemeyen senaristlerin nedense bu isteğimizi yapacakları tuttu. Dakika bir gol bir.Bir balayı bile yapamadılar.:sad53:
Evlenecekler arkadaşlar. İçinizi serin tutun. O nikah o-la-cak! İşte o ka!
Olsa olsa nikah gecesi Ahmet hastanede olabilir-kiiii bu da çok saçma. İnsan kocasını evlendiği gece freak ötesi, psycho eskinin eskisi nişanlı intihara teşebbüs etmiş, git yalnız bırakma Ahmetçiğim diye göndermez. Ama hadi neyse (bkz.: güya bu senaristler bu dizideki herkesi ultrageniş ölçülerde iyi yapacaklar ya) hadi buna ehh, deyip geçelim.
Ama evlenecekler arkadaşlar.:img-yes:
Evlenecekler arkadaşlar. İçinizi serin tutun. O nikah o-la-cak! İşte o ka!
Fragmanda dikkatinizi çekti mi? Ne diye Ahmetle Yasemin mantoları giyip giyip birlikte çıkıyorlar? Nereye çıkıyorlar? Özl. ikinci çıkışta (ikisi farklı anlar, çünkü Ahmetin manto farklı) cümbür cemaat uğurlanıyorlar? Yoksa evlerine mi gidiyorlar?:img-wink:
Olsa olsa nikah gecesi Ahmet hastanede olabilir-kiiii bu da çok saçma. İnsan kocasını evlendiği gece freak ötesi, psycho eskinin eskisi nişanlı intihara teşebbüs etmiş, git yalnız bırakma Ahmetçiğim diye göndermez. Ama hadi neyse (bkz.: güya bu senaristler bu dizideki herkesi ultrageniş ölçülerde iyi yapacaklar ya) hadi buna ehh, deyip geçelim.
Ama evlenecekler arkadaşlar.:img-yes:
Sorma shevekçan,
Ahmetin Aylaya destek olması kadar saçma bişey olamaz ama bölüm özetini okuyunca aklıma böyle bir ihtimal geldi işte..Bu Aylaya destek değil ancak eziyet olabilir ya neyse.Neler kaçırdığını tekrar tekrar gözüne sokmaktan başka birşey değil.Diyorum ki bizim Yasemin sinsi bir hamleyle Aylayı daha da hasta etmek için mi gönderiyor acaba Ahmeti.:P Hatırlarsanız ayla ilk deprasyona girdiğinde Ahmet onunla ilgileniyor diye ne bozulmuştu:good:
Nikah mutlaka olmalı bence.Rüyaya o kıyafeti giydirip, tacı da taktıktan sonra nasıl vazgeçebilirler nikahtan.Nasıl kıyarlar kızlarına?Keyifsizde olsa nikah kıyılacaktır mutlaka
biraz geçte olsa yazabiliyorum sonunda
şu Kamile uyuz oldum sen git kendi yiğenine vur Ahmetten ne istiyosun adam zorlamı evlenicek yaa
nikah bu bölüm olurr bence fazla uzatmadan direk kıyarlar
Yaşarda hemen bazı şeylere koyulmuş telefon falan açmalar
Denizle Defneyi yine zor günler bekliyo
Aylada hemen ölmüyomuş belki ölmez kendine gelir o zaman bende iyicene deliririm madem ölmicek niye intihar ediyo tabiki ölmesi tarahtarı değilim ama saçmalıyolar bi pürüz çıkarmak için ellerinden geleni yapıyolar
eğer Ahmetle Yasemin evlenirse kendi evleri olmıcakmı Rızanın evinde kalıyolarr:img-cool2
Evet efendim tekrar ben :img-in_lo
Soygunun 16.30'da gerçekleştiğini söylüyorsunuz davetiyeye tekrar baktım nikah 17.00'da soygun gerçekleştiği sırada Ayla daha hapları yürütüyordu ki bu durumda Yasemin ve Ahmet'in evliliği gerçekleşmek üzere olmalıydı ÇOK BÜYÜK BİR MANTIK HATASI olmaz mı o zaman ...
Ama eğer soygun 16.30'da gerçekleşiyorsa ve Ahmet&Yasemin hala evde oturuyorlarsa Ayla o sırada daha ilaçları yürütüyorsa gerçekten hiç şaşırmam biz daha neler neler gördük değil mi çanlar :img-pilot
Yok çanlar ben bu işin içinden çıkamadım doluya koysam olmuyon boşa koysam dolmuyor :icon_whis
Bu arada gerçek hayatta asla böyle bir şey olmaz aradan 2 yıl geçecek adam evlenecek bunun eski nişanlısı intihar etmiş diye adam suçlanacak pehhh!!
Bu hikayenin esas kurbanı Yasemin ve Ahmet'ken neden Necdet ve Ayla'nın hastalıklı ruh halleri bu kadar duygu sömürüsü yapılarak anlatılıyor anlayabilmiş değilim...vallahi Ahmet ve Yasemin'in yerinde olsam alırdım o hapları Ayla'nın elinden içip rahat ederdim ohh be bu ne :img-cool2
Sorma shevekçan,
Ahmetin Aylaya destek olması kadar saçma bişey olamaz ama bölüm özetini okuyunca aklıma böyle bir ihtimal geldi işte..Bu Aylaya destek değil ancak eziyet olabilir ya neyse.Neler kaçırdığını tekrar tekrar gözüne sokmaktan başka birşey değil.Diyorum ki bizim Yasemin sinsi bir hamleyle Aylayı daha da hasta etmek için mi gönderiyor acaba Ahmeti.:P Hatırlarsanız ayla ilk deprasyona girdiğinde Ahmet onunla ilgileniyor diye ne bozulmuştu:good:
Nikah mutlaka olmalı bence.Rüyaya o kıyafeti giydirip, tacı da taktıktan sonra nasıl vazgeçebilirler nikahtan.Nasıl kıyarlar kızlarına?Keyifsizde olsa nikah kıyılacaktır mutlaka
Dimi yani MMC, bir zarar analizi yapalım hemen: Şimdi kızları sevinçle bekliyor bu nikahı. Sonunda anababası evleniyor ve bir aile olarak bir evde yaşama şansları var. Rüyayı üzmek mi? Dış kapının dış mandalını avutmak mı? Hangisi? Tabii aklı selim insanların buna vereceği yanıt açıktır. Ayla zafiyetli kişisine , madem ölmemiş, destek olmak nikahtan sonra da yapılabilecek bir iş.
En fazla şöyle denebilir ona zaten: Ah Ayla vah vah, sen okumuş, akıllı bir insansın. Seni, senin kadar seven biri mutlaka çıkacak karşına. Bu memleket senden fayda bekler. Bak ne çok yapacak işin var, mesuliyetin var, sevenlerin var. Değil mi? Değmez. Bu insanın seni sevmediğini hep biliyordun. Bunu bile bile bu işe girişmiştin. Hem zaten bak iki yıl oldu, sen de atlatmıştın ne demeye şimdi delleniyorsun be kadın! Ne kadar bencil bir insanmışsın ki sevdiğini söylediğin insanın en mutlu gününe böyle gölge düşürüyorsun! (tabii bu son üç cümleyi artık aklıselimle alakası olmayan forumçanlar söyler):img-wink:
Badgerim söylemiş söylenecek sözü zaten;
Onun ruh haline göre mi hayatlarına yön verecekler???..Ayla tam olarak iyi olduğundan emin olduktan sonra mı evleneceklermiş?..Ondan tam tescilli izin mi alacaklarmış!bknz:nasıl olacaksa bu!
Zeynepcim seninde dedğin gibi biz neler gördük.Bu bölümde de Aylanın intiharı yüzünden nikahı başka bir bahara ertelediklerini görücez.Saat konusunda da şimdini bile teknolojisiyle 30 dk. Aylayı bulup hastaneye götürüp,Aylanın durumunun ne olacağını öğrenip,ordan bir hışımla Ahmetlerin eve gitmek en az 2 saat almalı.Tabi o zamanlar trafik şimdiki kadar kalabalık olmayabilir.Ama yinede herşeyi 30 dk. sığdırırlarsa ve zaten o ana kadar Yaseminler evden çıkmamışlarsa nikaha pek gönüllü değiller derim ben.Git nikah dairesinde bekle demi.Ahmet zatene yaşanabilecek herşeyi yaşadık diyerek nikahtan önce bir sorun olacağının sinyalini vermişti.Fotoğraflarda iyilik meleği Necdetin Denize yardım ettiğini gördüm.Denize yardım ederek Yasemini minnet duygusunu katmerlemeye mi çalışıyor acep?Off artık eski heyecanı kalmadı dizinin hissederek izleyemiyorum.Sağolsun senaristler çok güzel mahvettiler.
Edit:pardon arkadaşlar resimlere yeniden baktım Necdet değilmiş.Lale ve Teo'ymuş Denizin yanındakiler.Necdete ne kadar kızıyorsam artık ve birde iyilik dedince aklıma melek Necdet geliyor herkesi o görüyorum.
çalıkuşu78
07-12-07, 02:01
bu dizide ne saat kavramı var ne zaman kışın yazlık yazın kışlık giyiyorlar..nikah var evde ne emine var ne kimse bunlar kendi başlarına düğün yapıyorlar.. evde bir büyük olur dimi.. düğüne az bir zaman kalmış hala gitmemişler nikah dairesine kamilin gelmesini bekliyorlar adeta..çok komik.. ahmet evinde giyinip yaşar gibi yasemini almaya niye gelmedi o zaman işkillenmeliydik zaten..düşünmüşler taşınmışlar bu nikahı ertelemek için napabiliriz bula bula bunu bulmuşlar.. ayla intihar etmeseydi bu sefer necdet basardı nikah dairesini.. maksat bizle sinir harbi yapmak.. evlenecekler sonunda çocukları da olacak ama seyirciyi kaçırdıktan sonra herhalde.. başka dizileri var ya ona gidelim istiyorlar ama tövbe ettim bir daha bunların dizisini izlemem ..:icon_whis
ya da ertelenir.
Herkese iyi geceler canlarbye
pelinsimcan Tespitlerin çok yerinde canım dedigin gibi de olabilir ama ben bu nikahîn olduğunu düşünüyorum yani öyle umud ediyorum çünkü Neden Soygun saat 16.30 arasında gercekleşiyor o saatler de oluyor ben öyle biliyorum yani Ayla o zaman hapları yeni alıyordu.. bizim ciftin nikahı'na tamı tamına yarım saat var Kamilin Aylayı bulması onu hastahaneye götürmesi epey zaman alır kamil yada x insan için düşünelim o an düşünmez ki aaa ben buna sebebp olandan hesap soracam yada yumruk atacam insan o an yigenin düşünür o panikle o telasla aklına bunlar gelmez ki o an hemen gitmez ki eger öyle olursa çok sacma olur Ayla yogun bakımda demek ki çok kötü demek ki çok tesrli bir ilacmış bazı inthar girişmlerinde bulununları ilac içtikleri halde migdesi yakanıp Biraz dinlendikten sonra gönderiyolar bazılarını demek ki Ayla'nın durumu ciddi neyse dedigim gibi kamil o ara Ahmet hesap sormayı düşünemez bir sonra ki gun olsa bir kac gün gectikten sonra olsa anlarım o an olsa sacma diyelim ki gitti eve gelen kadar Ayla'yı oda da bulana kadar Hasthaneye götürene kadar v.vs ordan çıkıp Rızalara gelen kadar ooo baya bir zamanın gecmesi lazım Ahmet ve Yasemin çoktan evlenmiş olmaları lazım hiç mi zaman gecmiyor?
Ben umutluyum evlenecekler yada evlendiler Fragman her ne kadar yanıltsa da bizleri bana sanki evlenmişler gibi geliyo özet'te bile Nikah'a dair bir sey yok sanki diger bölüm hiç gelinlik provaları yapılmamış davetiyeler hazırlanıp herkese yollanmamış hiç nikah'a dair konuşmalar olmamış gibi gözüküyo özet'e bakarsak böyle ama ben bu nikahın oldugun düşünüyorum yani öyle umud ediyorum ertlense bile bunu özet'te bahsedilecegin'den yanayım ama oda yok o kadar insan cağırldı ne bileyim bence bu nikah oldu iyi düşünelim iyi olsun her sey:)
Yaşar Edit: ondan hiç hazetmedim denzi'leri dedigim gibi o ihbar etti bence o Aile'nin başına daha çok iş açacak yaşar bey ışık için çok üzlüyorum çok pişman olacak ama iş işten çoktan geçti onlar da Aile'ye nasıl birini soktukların farkına varırlar inşallah bir an önce yoksa Yaşarın o Aile'ye iylik'ten çok zararı dokunacak bence
resimseçici
07-12-07, 10:29
ya da ertelenir.
Herkese Günaydın,
Pelinsim seni dedektifliğin konusunda kutlarım. yazdığın gibi sıralama yerli yerine oturuyor. Ancak ben de her nedense bazı arkadaşlar gibi bu nikahın olduğunu düşünüyorum. Aslında bu izleyicilere pek çok kere yapıldı fragmana göre yorum yapıp hiç beklemediğimiz olayların olduğunu da gördük. Örneğin rüyanın baba demesi gibi. evlilikle ilgili olarak böyle bir şey olabilir. Ayrıca eğer onlar evlenmemişlerse gerçekten saçmalığın ötesine geçecek. Bunun altını hiç bir şekilde dolduramayacaklarını düşünüyorum.
hatta diyorumki bu nikahın olmamasıda zor arkadaşlar bunca hazırlıktan sonra. Bununla ilgili fragmanda herhangi bir şey göstermeme nedeni seyirciyi iyice merakta bırakmak olabilir.Ama bu nikah bizim düşündüğümüz ölçütlerde olmayabilir.
acaba şöyle olmuş olabilir mi? Nikah kıyılmıştır, yemek bitmiştir, onlar hep beraber Rüyayı eve bırakmak için Rızalara dönmüşlerdir. Belki ufak bir balayı ayarlanmıştır. Kızlarını balayına götürmezler herhalde o akşam balayına gidilecektir, düğün kıyafetleriyle gidemeyecekleri için üstlerini değiştirmişlerdir. Ahmetin yaseminlere geldiği kıyafet aynı. Yasemini kıyafetini görmemiştik. Ama yüzünde okadar makyaj yoktu. makyaj full halde sanki düğün makyajı gibi.
Zaten hatırlarsanız Aylada işteydi. İşyerinde gördü davetiyeyi falan onun da eve gelip bütün o seramoniyi hazırlaması epeyce vakit ister. Birde bulunup hastaneye götürülmesi ölmediğinin anlaşılması.... kamilin bu kadar ver gaz moduna gelmesi geceyi bulur herhalde
Yani en azından ben böyle olmasını istiyorum
Eğer bu kadar kıytırık bir nedenden dolayı evlenmezlerse cuma akşamlarım boşa çıkacak bu saatten sonra izleyemeyecekmişim gibi geliyor. Bu bayık kavuştular, kavuşamadılar, evlendiler, evlenemediler hikayelerinden acayip sıkıldımmmmm.....
günaydınlarbye
bir cuma gününü daha bulduk çok şükür bu akşamı hem sabırsızlıkla hemde bir o kadar sinirle bekliyorum
eğer nikah olmuşsa hiçbir problem yok her türlü sorunu rahat rahat izlerim ama olmadıysa hayal kırıklığım had safhada olur yok aylaymış yok intiharmış falan filan bu tip sebeplerle yıllardır beklenen nikah ertelenirse saçmalıkta tavan yapılmış olur
BU NİKAH OLMALI BAŞKA YOLU YOK!
nerede gördüğümü hatırlamıyorum ama bir ara son bölümde son zamanlarda saati gösterdiler aylanın intahar ettiği sahnelerdeydi sanırım saat 15:00 ı gösteriyordu .Bu arada bencede nikah olmayacak ama fragmanda kimse nikah olmuyor diye üzgün vaziyette değil herkes gayet mutlu buda dikkatimi çekti
artık bu dizi hakkında ne yazacağımı şaşırdım.diziyi uzatmak için saçma sapan ayrılıklar yazmasın senaristler ve izleyincilerinde sinir katsayılarını artırmasınlar.
fragmanda anladığıma göre nikah olmayacak.yuh yani her şey hazır ve bunlar sonra evleniriz ne olur canım diyecekler ve tabi araya yine olaylar yanlış anlamalar ve uyuz ayla girecek umarım yoğun bakımdan cıkamaz.karayılana gitsin kendisi.............
deniz artık bu aile için ayaklı felaket kendini düşünmüyor aileyide perişan ediyor.
yaşar eğer denizi ispiyonlarsa terbiyesizliklerin en büyüğünü yapar.solcuları sevmiyor olabilirsin ama o ailenin bir parcasısının ve susman gerekiyor.yardım etmesede susması gerekiyor.
artık tek dileğim akşam seyrettiğimde bazı şeyleri yanlış anladığımızı görmek olacaktır ...
artık bende yazacak birşeyler kalmadı zaten ne varsa en ince ayrıntısına kadar burada birbirimizle paylaştık bundan sonra bekleyip göreceğiz eğer bu akşam nikah olursa bende ne ne zamandır yazamadığım yepyeni günlükler ve mini apsürt senaryolarımla burada olacağım yeterki nilgün ablam bu akşam bana o gazı versin sonra beni tutabilene aşkolsun:)
o yüzden sabır ve sinirle bu akşamı bekliyorum hadi bakalım hayırlısı:img-wink:
bir_adı_yok
07-12-07, 13:16
evet arwençanım herşey ince ayrıntısına kadar yazıldı yorumlandı..
nikah'ın olmadığına dair de mantıklı senaryolar var
olduğuna dairde...
son dileğim hayal kırıklığı yaşamayız bu akşam umarım...
hımm! öyle görünüyorki arkadaşlar. 1.si 16.30'da takılıp kalıyoruz 2.si yasemin baba evinde ne arıyor.
eğer senaristler 16.30'u gözardı ettilerse bu nikah olur. e tamamda rızalarda ne işleri var diyoruz bu seferde. eğer nikahtan sonra orada değillerse yani ertesi gün oradalarsa bu da olur. çünkü selmaya haber bir şekilde ulaşır nikahtan sonra yani. selma hastaneye gider.
ruya o gece rızalarda kalır. hani başbaşa kalsınlar diye:img-in_lo bizimkiler öğlen oraya gelirler. iyi de ahmet evden geliyorsa normalde rızalarda bırakmış olduğu kıyafetleri ne zaman giydi. tabi kıyafeti o gün orada bırakmamışta olabilir. (demekki üçüncü sorunumuz da ahmetin kıyafeti sorunu) selma o gece ahmeti aramaz doğal olarak. ama kamil gelip yumruğu kondurur. çünkü ayla hala daha komadadır. yasemin bu durumda ahmete o garip mantıklı garip mutluluklar veren garip düşüncesini söyler. "aylayı yanlız bırakma ahmet. çünkü ben böyle daha bir garip mutluluk duymuşumdur her zaman" der. denizerin olayı belliki birkaç gün sonra patlak verir. rızalara baskında da yaseminin orada olması normal çünkü ahmet sürekli olmasada kısa aralıklarla aylanın yanında olabilir.
bu fragman işini kim yapıyor acaba. yani şu sahneleri koyalım diyen kim? senaristler mi. yönetmen mi yoksa kanaldan dizi sorumlularımı. sanırım kanal bu işi yapıyor. o arkadaşı bir öğrensek diyorum ha :icon_whis şöyle forumcak bir yemek ısmarlacak :img-hyste sonra da :dito
şuna bak ya. gece bile uyanıp uyanıp bunu çözmeye çalıştım. belamısın KARDEŞİİİMM!
esas yazacağımı unuttum yahu! bu hafta ilk yazdığım yorumda dedimki: fragmana ve özete rağmen bu bölüm sanki zevkli olacak. tüm olumsuzluklara rağmen bu bölümden hoşlanacağız ve büyük bir kalabalık burada olacağız. bu düşüncem hiç değişmedi. yani nikah olsa da olmasada niyeyse bölümden zevk alacağımızı düşünüyorum. o yüzden goldrose gibi strese girmemek için seyretmeyi düşünmeyen arkadaşlar! bence seyredin. hareketli ve bize öyle gelmezse de yinede dayanışma dayanışmadır ve desteklenmesi gerekir deyip denizler için Ahmet-Necdet daynışmasını kaçırmayalım derim. :img-blush
Merhaba çanlarbye
Herkes nefesini tutup bu bölüm nikahı bekliyor sanırım.Ben nikah olmayacak dediğim için bu bölüm stres olmamak için izlemeyeceğim biliyorsunuz:)Ama nikah olursa bana özel mesajla bildiren birileri çıkar değil mi:)
ah goldroseçanım ahh hele nikah bir olsun buda demek oluyorki junıor da olur o zaman ben taa trabzondan öyle bir gürültü kopartırımki sesi sana kadar gelir o zamanda herşeyi anlarsın hiç merak etme:)
valla ben izlemeyeceğim deyip biryerlere gidemezdim seni tebrik ederim zaten ondan öncede sıla var yani cuma akşamları ne biryerlere giderim nede kimseleri kabul ederim bugün başka:img-wink:
çalıkuşu78
07-12-07, 14:57
arkadaşlar heyecanı bırakalım bu bölüm nikah yokmuş.. bir sitede okudum karayılan setinde aylaya sormuş birisi onun yazdığı yazıyı aşşağıya paslıyorum.. yok nikah ya bu senaristleri napsak bilmiyorum ki.. zorla soğutuyorlar diziden..
ayla ölmüyor arkadaşlar kaç defadır yazıyorum karayılanın çekimlerinde sorduk yok ölmüyorum dedi ahmet ve yaseminde evlenmiyorlar bu bölüm de ...
arkadaşlar heyecanı bırakalım bu bölüm nikah yokmuş.. bir sitede okudum karayılan setinde aylaya sormuş birisi onun yazdığı yazıyı aşşağıya paslıyorum.. yok nikah ya bu senaristleri napsak bilmiyorum ki.. zorla soğutuyorlar diziden..
ayla ölmüyor arkadaşlar kaç defadır yazıyorum karayılanın çekimlerinde sorduk yok ölmüyorum dedi ahmet ve yaseminde evlenmiyorlar bu bölüm de ...
gerçektende zorla soğutacaklar bizi bu ne ya sen aylarca kavuşmalarını bekle araya sokuşturulan türlü saçmalıklara katlan tam herşey yoluna girecek derken yine olmadık işlerle ana karakterleri ayır işte biz bu yüzden tv sektöründe avrupanın çok gerisindeyiz oradaki diziler yıllarca sürüyor ve hep aynı izlenme oranını koruyor,oyuncular başka bir dizi için rollerini bırakmıyor,senaristler böyle abukluklara başvurmuyor ve esas oyuncular birleşse dahi hikaye türlü yollarla aynı heyecanıyla devam ediyor bizse canı sıkıldıkça dizi değiştiren,bir türlü kavuşturulamayan oyuncuları,elde o kadar malzeme olmasına rağmen hep kendini tekrar eden senaryoları izleyip sinirimizi katlıyoruz peski ne pes...
Herkese selam canlarbye
Vallah ben umutluyum yani inşallah olacak bu nikah soygun dedigim gibi 16.30 gerceklşiyo ki keza ayla o zaman hapları yeni alıyodu Ahmet ve Yasemin nikah saati saat 17.00 burda yarım saat kalamış nikah'a eger ki senaristler saat kavramın'da görmezden gelirse yuh Artık kamil yapacakları en az bir saat'ten fazla zaman alır dedim ya o zaman kadar nikah'ın kıyılması lazım bizler fragmanda Ahmet'in giydiği kıyafet'ten yola çıkar bu nikahı'ın olmadıgın düşünüyoruz ama bu kıyafet konusu çok karısık nevrimizin döndügü zamanlar bile oldu su kıyafeti giydi bu sahne sonra yok bu sahne de su kıyafeti giydi o sahne den sonra bunlarla nevrmizin döndügü çok olmuştu kıyafet konusunda yorum yapamıyacam izliyip görecegiz.. Eğer ki bu nikah olmuşsa Yasemin hala Neden babasın evinde kalıyor? bide bu soru var kafa allak bullak oldu..
calıkuş78can Edit:aaa olamazz yani yuh diyorum eger ölmüyorsa Neden inthar süsü verdiler Ahmet Yasemin evlilklerin engellemek için sırf bunu için mi pes yani artık yeterr iyice zıvandan çıktı iyice sacmaladı bu kadar da olmaz bir evlensinler evlik yaşantılarını görelim nereye kadar böyle bir çoçukları var belli bir yaşa gelmişler ne zaman evlenecekler dizin sonuda mı elleri baston tutacak yaşa geldiğindemi sinirilerim zıpladı şaçmalıgın daniskası bu kadar olmaz yaa
Herkese selam canlarbye
Vallah ben umutluyum yani inşallah olacak bu nikah soygun dedigim gibi 16.30 gerceklşiyo ki keza ayla o zaman hapları yeni alıyodu Ahmet ve Yasemin nikah saati saat 17.00 burda yarım saat kalamış nikah'a eger ki senaristler saat kavramın'da görmezden gelirse yuh Artık kamil yapacakları en az bir saat'ten fazla zaman alır dedim ya o zaman kadar nikah'ın kıyılması lazım bizler fragmanda Ahmet'in giydiği kıyafet'ten yola çıkar bu nikahı'ın olmadıgın düşünüyoruz ama bu kıyafet konusu çok karısık nevrimizin döndügü zamanlar bile oldu su kıyafeti giydi bu sahne sonra yok bu sahne de su kıyafeti giydi o sahne den sonra bunlarla nevrmizin döndügü çok olmuştu kıyafet konusunda yorum yapamıyacam izliyip görecegiz.. Eğer ki bu nikah olmuşsa Yasemin hala Neden babasın evinde kalıyor? bide bu soru var kafa allak bullak oldu..
calıkuş78can Edit:aaa olamazz yani yuh diyorum eger ölmüyorsa Neden inthar süsü verdiler Ahmet Yasemin evlilklerin engellemek için sırf bunu için mi pes yani artık yeterr iyice zıvandan çıktı iyice sacmaladı bu kadar da olmaz bir evlensinler evlik yaşantılarını görelim nereye kadar böyle bir çoçukları var belli bir yaşa gelmişler ne zaman evlenecekler dizin sonuda mı elleri baston tutacak yaşa geldiğindemi sinirilerim zıpladı şaçmalıgın daniskası bu kadar olmaz yaa
Aynen tahmin ettiğim gibi desenize...Nikah yok,Ayla da ölmüyor yani sadece işi uzatmak için yapılan bir numara bu ama çook ucuz bir numara bence...İlla evlenmelerine bir engel lazımsa,bu sefer de Ahmet tutuklansaydı bari de geçerli bir neden olsaydı...O zaman kabullenirdik durumu ama böylesi saçma bir nedene izninizle YUH demek istiyorum çanlar...
Sorma shevekçan,
Düşünsenize... biri ölüm kalım savaşı veriyor ve bu da sizin eski nişanlınız ve ölmek isteme sebebide siz siniz ne yapardınız bu durumda?...Hele o kişi Ahmet ise... Ne istediğini iyi bilen ama,söz konusu olan insan hayartı olunca...:img-blush her zaman iyiyi ve doğru olanı yapmaya çalışan,kimseyi kırmayan,yüreği sevgi dolu biri... Senaristler [/B[B]]Ahmet'i fena bağlamış banane deme şansı yok zavallının, nikah yok gibi gözüküyor...
Olsun.... onlar mutlu ve gönülleri birarada olsun da sonra evlensinler.biz onların sicak sevgi dolu bakışlarının varlığını hep hissedelim de...:img-in_lo
babyofjackie
07-12-07, 17:40
Yaseminle Ahmet evlenecekler. Rüya düğünlerinde minik kız gelinliklerinden giyecek. Başındada papatyalı tacı olacak. Ayla yoğun bakımdan çıkacak ama uzun süre tedavi görecek. Deniz yakalanmayacak. Ayrıca Defne ile beraber değişik kıyafetler giyip saklanarak bir yerden sıvışmaya çalışırken arkasından seslenen bir polis değildi. Anlamadım ama mehter kılığında bir adamdı. Bu arada denizin saklanmak için giydiği herhalde babasının eski üniformasıydı ve ona çok yakışmıştı.
forgetmenot
07-12-07, 18:01
Yaşar Edit: ondan hiç hazetmedim denzi'leri dedigim gibi o ihbar etti bence o Aile'nin başına daha çok iş açacak yaşar bey ışık için çok üzlüyorum çok pişman olacak ama iş işten çoktan geçti onlar da Aile'ye nasıl birini soktukların farkına varırlar inşallah bir an önce yoksa Yaşarın o Aile'ye iylik'ten çok zararı dokunacak bence
*Ben yorumları hep okuyorum ama nadiren yazıyorum.Ancak fragmanda Yaşar'ın ihbarını görünce dayanamadım.Ne kadar hain bir kişi:icon_evil.Daha önce buraya bazı tüyolar yazılmıştı.Onlardan biri de Işık'la Yaşar'ın evlenmeyeceği,Yaşar'ın siyasi dünyada teorisyen olacağı vs.Benim çok merak ettiğim konu şu:Işık bu ihbarı öğrenince mi Yaşar'ı bırakıyor??Bu evlilik devam edecek mi??Umarım etmez.Bu çiftin gelecekte başına gelecekleri bilen var mı??Işık'a ne olacak???Bilgi verirseniz memnun olurum.Şimdiden teşekkürler!
**Bir de dizi çok geç başlayıp,bitiyor.Özellikle çalışanlar için, haftanın son günü 'Cuma' olduğu için,bu gün çok yorucu oluyor.Ancak Ahmet-Yasemin aşkına sabrediyoruz.Dizinin başka yerde tekrarının olmaması ve ATV kanalının bölümü başka bir zaman tekrar etmemesi de iki kat gıcık bir durum!:icon_roll
Herkese selam canlarbye
Moralim sırfı oldu ben fragmanı izlememe rağmen yinde bu nikah oldu diye içimde bir umut vardı ama oda yok oldu bu haber üzerine eger dogruysa yani ne diyim bu senaristlere yuh yani şimdi evlendirmeyen senarist bundan sonra da evlendirmez bunlar 80 'li yıllar kadar bekar takılırlar şaçmalıgın daniskası sonra dizi bitecek zatenAllahım nasıl bir senarisitin eline düştük biz artık bir Aile yaşantılarını Evlilik yaşantıların bir görelim Yasemi'nin Ahmeti Yani mustakbel eşini Sabah evden İşe Uğurlarken akşam işden eve dönerken karşılayan bir Yasemin beraber masada yemek yerken sabah birlikte uyanarken Ahmet'in dediği gibi Bunları görelim izliyelim artık yeterrrr yanii cidden sıkldım yanii
Selamlar arkadaşlarr,,
Vay be, yeni başlığa geçmişiz..Hayırlı uğurlu olsun..:happy0064Ben çok yoğun ders programı nedeniyle gelemedim ama yazdıklarınızı okudum şimdi..
Ben de yorumlarımı yazayım bari eksik kalmayayımm:)
Öncelikle, belli ki Yasemin gelinliğin provasını yapmış, çıkarmış, Rüya papatyadan tacını takmış, mutlu mesut oturuyolar..Ben düşündımm düşündımm;açıkçası Kamile bir yönden hak verdim bir yönden vermedim..Hak vermediğim nokta, benim yiğenim ölümle burun burunayken ne Ahmeti düşünürümmm ne Mehmeti ama Aylanın durumu kesinleşsin gidip hırsımı alırdım..
Dışarıdan bakınca bu adama ne oluyo kii diye düşünebiliriz belki ama ben çok sevdiğim bir insanın ölümüne sebep olduğunu düşündüğüm bir insanı doğduğuna pişman ederim tabi..
Tabi bana soracak olursanız, Aylanın intiharının tek sebebi; artık gına getirilen Ahmet_Yasemin Talihsiz Serüvenler Dizisi'nin devamlılığı..
Eğer Aylanın çeşitli sebeplerle diziden çıkması gerekiyo olsaydı hadi barii diyecektim ama sahiden çok saçma buldum yaa, çoluğa çocuğa bile karışmış, güyaa effsaneleşmiş iki insanı daha ne diye evlendirmeyorlar ki anlayamadım..
Sahiden tam totallik bi durum olmuş bence..Ama Ahmet-Yasemin olayını sevip de onların evlenmelerini istemeyecek insan da az bulunur yani, ne bileyim..
Ben bile, onlarla hiçç alakam olmadığı halde "Artık Yeter" dedim...
Bu arada Necdetciim'le Teo'nun sahnesi de baya bi komik olacak kesin, Teo daha konuşmaya başlamadan düşüyodu Necdet tuttu valla..(Yine yaptı fedakarlığını benim Necotumm:))
Bu gidişle Necdet'le Güzi , efsanelerden önce evlenir ha:)
Aaa senaristler nasıl harcadı bu fırsatı.Hazır Ahmet Aylaya destek olurken Deniz olaylarında sadece Necdet Yasemin'in yanında olsaydı ya.Ne acı değil mi bugüne kadar her kötü anında Yaseminin yanında Necdet oldu.Hamile olduğunu öğrendiği gün bile yanında Necdet vardı.İntihar ederken de o vardı.Babası götürülürken de o vardı.Ahmeti Bristolde Kerimanla gördüğünde de yanında o vardı.Ahmetle babası yüzünde tartışıp ayrıldıklarında da yanında o vardı.Işık için burs gerektiğinde de yanında o vardı.Mehmet kaçırıldığında da o vardı.Hatta Ahmet Yasemine günlüğünü geri verirken bile Yaseminin boynunda Necdetin aldığı kolye vardı.Zavallı Ahmet.Seven bir erkek için sevdiğinin zor anında yanında olamamak kadar kötü bişey yoktu heralde.Sizce birgün, Gürsoy ailesi ile ilgili bir krizde Necdet'in tamamen olayların dışında kalması mümkün olabilecek mi? Görebilecek miyiz ogünleri?
Bu yazı bir önceki başlıktandı ve sanırım MMC'nindi..
Sahiden Yaseminin tüm kötü anlarında hep Necdet vardı yanında..Ben Necdeti cidden seviyorum yaa, valla sahiden çok iyi bir insan:)Ayrıca, senaristler bu esas oğlanı ne yapmışlar ki böyle..İşe yarar bütün zamanlarda ya küs, ya sürgün ya da Amerika'da :)
Yaseminin yanında olunca da zaten talihsizlik yakalarını bırakmıyo...
Dizinin gençlikle ilgili kısımlarına gelince..Yaşar eğer o telefonu ihbar amaçlı aldıysa eline..Zaten sevmezdim ama artık iyice nefret edeceğim ondan..O saftirik Işığa da bi laf bulamayacağım..
Yine bir forumçan yazmıştı..Yaşarın kötü kimliğini de Necdet çikarır artık ortaya diye..:)Çıkarsın valla, ben zaten memnun olurum , ama o çikarmasa bile bi şekilde anlaşılmalı..
Ayrıca sanırım Denizlerin saklanmalarına Necdetcim ve saz ekibi yardımcı oldu, iyi de yaptı..Güzide'nin yanına geliyorlar galiba..
Rızaların evine yine geldiler galiba aramaya..Yine götürürlerse Yaseminimini'yi..
Umarım Deniz ve Defne diziyi sağsağlim atlatabilirler..
Bu arada Necdet üniversteye gitmiyo muydu kii,hiç bişey göstermediler.. senaristler atlamazdılar ama Necdetcimle ilgili bölümleri..Darıldım valla:)
Neyse, genel olarak benim için gençlik sahneleri, Necdet ve Teo, Necdet ve Güzi sahneleri tabi daha güzel olacak ama yine de çok öyle karakteristik bi bölüm değil..İşte bi nikah var mı yok mu heyecanı var o da beni pek açmıyo:)
Ya, güzelim heyecan dolu gençlik sahneleriyle, analizlerle bizi meraklandıracaklarına artık suyu çikmiş bi nikah komedisiyle heyecana getirmeye çalışıyolar..Valla çok içler acısı bi durum ama ne yapalım seviyorum işte Necdeti izliyorum diziyi:)
Herkese iyi seyirler şimdiden..Kendinize iyi bakın, iyi akşamlarbye
Katerina Mutsatsos editi : Demek, Rüya'nın büyüklüğünü oynayacak Katerina Hanım..Valla, Rüyanın şimdiki haline benzemese de mini mini Rüya'nın büyümüş hali olarak tam da iyi oturur role..Güzel de zaten..
Şimdi hatırladım da Katerina'nın HS'de rol alacağı ilk söylenoiğinde çoğumuz Teo'nun kardeşi olarak gelir demiştik hatta Necdete mi aşık olacak Ahmete mi, Ahmete olmasın onun başı zaten kalabalık demiştik:)
Hatırladım da birden..
ya bi bu eksikti ya,bende bekliyorum saf gibi evlenicekler diye.. öğrenemedik hala bu senaristlerden her şey beklenir.. merak ediyorum rüya'ya ne diyecekler,nasıl anlatıcaklar bu düğünün olmayacağını..
"kızım ayla abla varya o babana aşık, psikkopata bağlayıp gelinlikle intihar etmiş,unut sen bu düğünü"
bir kerede mutlu bişey olsun ya (41. bölüm hariç)..
keşke bende cesaret edip bu bölümü izlemiyeceği diyebilsem ama fena alışkanlık yaptı..
:img-pilotBen, en son kararımı açıklıyorum...Bence evlendiler...
Çünkü bize ne zaman fenalık gelse...artık daha fazla dayamıyorlar o mantıksızlıkları..1-2 bölüm bizi idare ettirecek şeyleri verip sonra yine bir abukluklar silsilesini dayamaya başlayan ve bize Heyy Allahım:img-swoon dedirttiren bir mantığı var bu kurgunun..bknz:yine senarist aklıyla düşnürsek..Bir bölüm daha, bir doz bunlara garip kavuşamama tribi dayarsak millet kaçacak yoksa demişlerdir...Sadece balayını öyle burada hayallediğimiz gibi olmayacak...Aylaya destek olarak geçecek...Acaba Rüya, Kamil gelip te AHmete yumruğu salladığı sahnede orada mıydı?...Bunu çocuğa nasıl anlatacak lar merak ettim bir hayli..:img-pilot
bknz:Şeyy rüya...hani babanın eskiden bir nişanlısı vardı..biraz benim ve babanın aşkını kıskanırdı..ve bir çok şey yaptı bizi ayırmak için..hatta senin varlığından da haberi vardı..Babana bir şey söylemeden bizden kaçırmak istedi...sonra da olmadı...baban herşeye rağmen bizimle evlenmek istedi..babaannen de o ve baban için aldıkları evi satıp bize yeni ev alınca...pek bozulmuş..sonra da intihar etmeye kalkıştı..onun için baban bizim ile vakit geçireceğine onun hastanede garip şekilde mutlu olmasına yardımcı olacak...Biz çok iyi niyetli bir aileyiz kızım..Bakk ileride bizi örnek al...!!!!???!!!%%%%!!!
Katherina editi O oyuncunun, Rüyanın 17lik halini oynacağını pek sanmıyorum..her ne kadar babyface bir ifadesi de olsa Yasemini oyayan oyuncudan daha yaşlı duruyor..Yabancı damattan hatırlıyorum, gözaltı kırşıklıkları ve torbalarını. bknz:30 yaş ve üzeri fiziksel emareleri....:img-pilot.biraz 30 yaş abartılı durur..Rüyanın 17lik halinde..Belki 80 sonrasında uyabilir ama 70lerde cıııııık! olmaz diyorum..
Yaşar eğer şikayet ettiyse bunuda Işık öğrenirse Işığın tepkisini gerçekten çok merak ediyorum
bu zamana kadar nu düğün olur diyodum ama zaman yaklaştığındanmıdır nedir kararsız kaldım herşey beklenir senaristlerden ama eğer düğün olmaz dicek bişey bulamıyorum:img-cool2
:img-pilotBen, en son kararımı açıklıyorum...Bence evlendiler...
Umarım badger umarım dediğin gibi olur... :img-blushAma elimizdeki bütün veriler aksini söylüyor.buna rağmen evlenseler çok güzel bir süpriz olur.
ayrıca evlenemezlerse Rıza'nın evinde bayağı kalabalık bir şekilde yaşayacaklar.( Senaristler ev aranama derdinden kurtulurlar:img-hyste)
Ben, en son kararımı açıklıyorum...Bence evlendiler...
Bencede Badger Çünkü..
Fragmanda bunlar Rızalardan birlikte çıkma hazırlığı yapmıyorlarmıydı?Hatta Ahmet Deniz ve Defne ile ilgili şeyler söylüyordu..O sahne küçük bir aile toplantısı sonrası olamaz mı..Akşam suları..A&Y de evlenmiş olarak (:)) evlerine doğru yol alıyorlar..
Benim artık sinirlerim bozuldu o yüzden gülüyorum:img-hyste Ve eğer evlenemiyorlarsa kimse kusura bakmasın ama saçmaladıklarının farkına varırlar mı(eğer evlenemiyorlarsa buna kargalar dahil evrendeki bütün canlılar güler :img-hyste ama ben senaristlerin yerinde olsam ağlarım yapımcı olsam da bu diziye verdiğim emeğe ağlarım:img-cray: aaa pardon ama önemli olan ratingler değil mi senaryo 7 yaş altı üstü ne fark eder :img-pilot) evlenirler de bizi şaşırtırlar inşallah diyeceğim ama nerde yine de bir umut bekliyorum :icon_whis Rüyamda Yasemin'i gördüm gelinliği eski bir modeldi ama çok güzel bir modeldi :img-yes:
Şimdi banka soygunu olduysa bunların kesin evlenmiş olmaları gerekiyor ki zaten orada bir mantıksızlık var banka soygunu 16.30'da ise bunların nikah dairesinde olmaları gerekiyor ki zaten soygun en az bir beş dakika sürdü desek kesin nikah dairesinde olmaları gerekiyordu o zaman evlendiler ....ama sonra Rüya'nın giysisi işi bozuyor acaba Rıza'ların eve geldiler Ahmet &Yasemin biraz rahatlamak için kıyafet değiştirdiler olabilir mi diyorum sonra da saçma geliyor Ahmet kesin Bristol'den ayarlamıştır diyorum olayı da bir türlü çözemiyorum ....
Benim artık sinirlerim bozuldu o yüzden gülüyorum Ve eğer evlenemiyorlarsa kimse kusura bakmasın ama saçmaladıklarının farkına varırlar mı(eğer evlenemiyorlarsa buna kargalar dahil evrendeki bütün canlılar güler ama ben senaristlerin yerinde olsam ağlarım yapımcı olsam da bu diziye verdiğim emeğe ağlarım aaa pardon ama önemli olan ratingler değil mi senaryo 7 yaş altı üstü ne fark eder ) evlenirler de bizi şaşırtırlar inşallah diyeceğim ama nerde yine de bir umut bekliyorum Rüyamda Yasemin'i gördüm gelinliği eski bir modeldi ama çok güzel bir modeldi
Şimdi banka soygunu olduysa bunların kesin evlenmiş olmaları gerekiyor ki zaten orada bir mantıksızlık var banka soygunu 16.30'da ise bunların nikah dairesinde olmaları gerekiyor ki zaten soygun en az bir beş dakika sürdü desek kesin nikah dairesinde olmaları gerekiyordu o zaman evlendiler ....ama sonra Rüya'nın giysisi işi bozuyor acaba Rıza'ların eve geldiler Ahmet &Yasemin biraz rahatlamak için kıyafet değiştirdiler olabilir mi diyorum sonra da saçma geliyor Ahmet kesin Bristol'den ayarlamıştır diyorum olayı da bir türlü çözemiyorum ....
Vallahi zeynepcim al benden de o kadar!!! Allahtan çok da kalmadı ha! Yarım saat kadar daha ikilemde kalacağız şunun surasında. Sonrasında yaşayacağımız duygulardan eminiz ne de olsa!!!
Kızgınlık-şaşkınlık-baygınlık-bulantı-puslu görme-depresyon-cinnet hali-titreme-soğuk soğuk terleme-gereksiz seğirme-üzüntü-bilinç kaybı-çöküntü...
bkz: :icon_evil:img-fie::img-swoon:img-blackimgdrag:img-gun::img-cold::bırr:blink::img-help::mad72::img-cray:
(smiley sayısındaki yetersizlikten dolayı duygularımı tam ifade edemedim!)
Vallahi zeynepcim al benden de o kadar!!! Allahtan çok da kalmadı ha! Yarım saat kadar daha ikilemde kalacağız şunun surasında. Sonrasında yaşayacağımız duygulardan eminiz ne de olsa!!!
Kızgınlık-şaşkınlık-baygınlık-bulantı-puslu görme-depresyon-cinnet hali-titreme-soğuk soğuk terleme-gereksiz seğirme, üzüntü, bilinç kaybı, çöküntü...
bkz: :icon_evil:img-fie::img-swoon:img-blackimgdrag:img-gun::img-cold::bırr:blink::
(smiley sayısındaki yetersizlikten dolayı duygularımı tam ifade edemedim!)
Canım vallahi artık ister evlensinler ister evlenmesinler o onların sorunu :icon_whis Napayım yani evlenemedilerse oturup ağlayacak halim yok ya bu saçma sapan olaylara ...
Ebruçanım bence haklısın o kadar malzeme varken neden sürekli kendilerini tekrar eden senaryolar izliyoruz ki hayır bir dönem dizisinin de aynı kategoriye dahil olmasına şaşırdıımmmm
Neyse belki ikinci yarıda filan evlenirler ama isterlerse evlenmesinler saçma saçma acı çeksinler karakterler akılsızsa ben napayım :icon_whis :)
iyi akşamlar çanlarımbye
yoğun ağlamaklı ve duygu dolu bir sıladan sonra buradayım:icon_sorr
dizimizde başlıyor inşallah nikah kıyılır diyeceğim ama hiç umudum yok büyük bir hayal kırıklığına kendimizi hazırlayalım ve hunileri sağ tarafımızda bulunduralım derim ben:(
hepinize iyi seyirler:sad53:
bence evlenirler ya...okadarda olmaz yani saçmalık olur....
şimdi başlıyo zaten izleyip görcez...
evet arkadaşlar nikah yalan oldu acabamı dediğimiz sahnelerin hepsini verdiler hadi geçmiş olsun:icon_sorr
aman ya 2 bölümlük saadeti çok gördüler bize evet ben hazırım huniler başa:img-fie:
Yaşar ayakkabıdan iyi anlarmış peh peh peh :img-hyste
Neyse konuşsunlar bakalım Ahmetle Yasemin bi daha konuşamıcaklar nasılssa Ayla yüzünden :hıh
Bunlar evlenemicek galba belli oldu :hıh
Kamild bi türlü,
Tabi hiç bişey bilmiyor,
Bizim kızlan oynadı diyor Ahmet için yahu,
Halbuki Ayla teklif etti evlenme teklifi ama haberi yok,
Neyse Ayla sakın ölmesinde anlatsın herşeyi,
:icon_whis
Ahmet: Resmen şoke oldum!!! :img-hyste
O zamanlar böyle söylenir miydi ya!!! Aştı bu dizi kendini...
Evlenemediler tabiki!!! :icon_sorr
Şimdi Ahmet'in yapacağı tek şey! Gizli nikah! Kimse bilmezse kimse de ölmeye kalkmaz! :icon_whis
evetttt ayla hanım kendine geldi bakalım yediği bu haltı düzeltebilecekmi artık bu dakikadan sonra nikah olmaz ancak denizin kaçma planları falan olur gelde çıldırma ya hanımefendinin kendi kendine yaptığı saçmalıklar yüzünden hep beklediğimiz nikah olmadı ah nilgün abla ah alacağın olsun:icon_sorr
Yazık ne güzelde giyinmişlerdi süslenmişlerdi :icon_whis
Yazık oldu gerçekten,
Yasemin içten içe Aylaya kin duymaya başlamıştır herhalde:)
Ya Kamil herşeyi bilse artık!
Aylanın aslında Ahmete evlenme teklif ettiğini,
Daha iyi olacak böylece Ahmete pis pis bakmayı bırakır:)
İçimdeki ses diyorki haftaya olur belki nikah :img-blush
blue&blue nerden farkettin yahu :img-hyste
Senaryo yazarlarının saçmaladığını düşünüyorum....tek izlediğim diziydi...o da sıradanlaştı gözümde...dalga geçiyorlar insanlarla...çok ayıp....
Yazık ne güzelde giyinmişlerdi süslenmişlerdi :icon_whis
Yazık oldu gerçekten,
Yasemin içten içe Aylaya kin duymaya başlamıştır herhalde:)
Ya Kamil herşeyi bilse artık!
Aylanın aslında Ahmete evlenme teklif ettiğini,
Daha iyi olacak böylece Ahmete pis pis bakmayı bırakır:)
İçimdeki ses diyorki haftaya olur belki nikah :img-blush
blue&blue nerden farkettin yahu :img-hyste
Vallahi şak diye yüzüme çarptı! Koptum tabiki... Olayın trajedisini çok güzel yansıttı Ahmet! O anda Yaseminden de, "Bana da kal geldi Ahmet!" demesini bekledim. :) Rıza da camdan aşağıya sarkıp, "ben de oha falan oldum çocuklar" deseydi bi de tam olurdu. :img-hyste Bana da olacak bişey kalmadığından dumur olur otururdum olduğum yerde! :blink:
Ben bu balodan bi işkillendim! :icon_whis Hayırdır inşallah! :img-wink:
Zuhal editi: değişmiş ve herşeyden de haberi varmış! Biz de ne çok şey kaçırıyoruz! Bakar kör müyüz ne? :)
anaa zuhal nerde zuhal nerde dedik zuhal meydana çıktı ama bambaşka biri olmuş haliyle yoksa bunca zaman bir kliniğe yatıp yoğun estetik operasyonmu geçirmiş gerçi eski hali çok daha güzeldi ama:)
rüyada abra kadabra olayını hemen aliye sattı ama ne kadar işe yarar bilinmez zavallı teoda necdete yakalandı allahtan necdet anlayışlı davrandı o kötü abilerden değil:img-wink:
bu arada baloda varmış istemisiniz harika görüntüler izleyelim ama yok ben umut etmeyi bıraktım o baloyuda ayla basar üstünde dinamitler falan neme lazımsofa
sude_burcu
08-12-07, 00:11
yahu necdet yasemini bıraksa yasemin bi yolunu bulup necdetin yanında bitiyor...:) bu arada necdet ne anlayıslı abiymis vay be canım benim bir kez daha takdir ettim...ruyayla da elektrikleri yine mukemmeldi vala:img-wink:ruya ve ali ise zaten gelecegin asıkları simdiden belli:)
blue&blue :img-hyste .img-hyste
Yok artık canım :img-hyste
Balo ha? Gitmeceklermiş keşke gitselerdi, :icon_whis
Aylada tam zamanında intihar ediyor maşallah çok dakik :)
Ama Kamilde çok acıklı konuştu Aylanın başında :icon_sorr
Zuhali görünce "şoke" oldum :img-hyste
Çok çirkin birini koymuşlar yahu :icon_whis
- Ahmetle Yasemin yine kavuşamadılar.
- Deniz yine kaçıo.
- Ayla yine ölemedi..
bikbikbik..
anasının gözü bee..:img-pilot
Ben bu balodan bi işkillendim! :icon_whis Hayırdır inşallah! :img-wink:
Yine yanlış işkillendim! :) Bu balo sanırım Deniz ve Defne'nin gideceği kıyafet balosu! :img-hyste
Dizi sirke doğru emin adımlarla ilerliyor. :img-hyste
Allahım izlediğim en sıkıcı filmleri bile bu bölümü izleyince arar oldum sıkıntıdan patlayacağım önemli bir şey olacak diye başından da kalkamıyorum dakikaları sayar oldum umarım bu bölüm kısa tutulmuştur :img-pilot
Rüya'nın abra kadabra 3 yaş altı oyununu öğrenmesi Necdet'ler hapisten çıktıktan sonra değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum bak bak Rüya hapistelerken de söylemiş ben mi karıştırıyorum...
Nikahın ertelenmesi fikri süperdi:good: Tam 7 yaş altı bir sahneydi:good: bu saatten sonra evlenseler nolur evlenmeseler nolurki ...ha bu arada Ayla Necdet yüzünden intihar etseydi gerçekten herkes onu öve öve bitiremezdi Kamil bile ...Necdet'in yaptığı bütün hatalar övüle övüle Necdet göklere çıkaralıyor gariban Ahmet'in hiç bir kabahati olmadığı hade kabak onun başında patlıyor bir de Yasot mıymıntısı "başkalarını da mutsuz etmişiz" demez mi:hıh Ahmet'le birlikte biz de insanların karanlık ve salak yönlerini anlayamıyoruz :hıh
Bu arada merak ettiğim şey gerçekten de aptal mı görünüyoruz acaba yani yoldan geçene "al sen yaz" desek böyle bir bölüm yazamazdı resmen zekamıza hakaret var ama boşuna uğraşmasınlar zekamız daha senaryonun yaş seviyesine inemedi...Ne desem boş bu saatten sonra ...Olay nikah filan da değil isterlerse evlensinler istemezlerse evlenmesinler banane ama yani şu bölümü şu saçma olayları biz hak etmiyoruz da onlar nasıl yazabiliyorlar merak ediyorum asıl üzüldüğüm biz değiliz ...Neyseki siyaseti fon olarak kullanıp bu işten kendilerini sıyırabiliyorlar yoksa beş para etmez bir hikaye kaldı elimizde ...Çok sert gördüm kendimi dost acı söyler...
Kamil'in bulması da ne şans yahu bak bak ....gerçek hayat olsaydı Kamil hayatta unutmazdı banka cüzdanını Ayla ölürdü bu durumda Ahmet&Yasot evlenirdi tabi adam da 2 yıl önce ayrıldığım nişanlım öldü diye hayatı kendine zehir etmezdi iki gün sonra unuturdu vahhh vaahhh yapıp (kadın manyaksa adam napsın)
Ahmet&Yasot evlenmesin artık dost hayatı yaşasınlar hatta devrim nikahı olsun onlarınki nasıl olsa çocukları da olmuş nikah ne işlerine yarayacak anlamadım bu arada diziyi izlemediğimi farkettim gidip bi bakıp geleyim ....
Bu arada Necdet'in yanında ne işi vardı Yasot'un çözemedim senaristlerreki bu azim takdire şayan doğrusu diğer sahneler Ahududu Ödülüne laik olsa da ....
Kıyafet Balo'suna Yasot Robot Ahmet'de mümkünse Ağlayan Palyaço olarak katılsın tam uyar ...
Teo'la Lale birleşsin artık yahu,
Bari onların mesud olduğunu görelim :icon_whis
Deniz asker kıyafetiyle adama benzemiş :img-blush
Ahmet: Bir balomuz eksikti :img-hyste
Yuppi herkes baloda bakalım ne giyecekler çok merak ettim :img-hyste
Vallahi şak diye yüzüme çarptı! Koptum tabiki... Olayın trajedisini çok güzel yansıttı Ahmet! O anda Yaseminden de, "Bana da kal geldi Ahmet!" demesini bekledim. :) Rıza da camdan aşağıya sarkıp, "ben de oha falan oldum çocuklar" deseydi bi de tam olurdu. :img-hyste Bana da olacak bişey kalmadığından dumur olur otururdum olduğum yerde! :
Allah iyiliğinizi versin:img-hyste
Bakın şimdi bence nikah ertelendi ya kesin 12 Mart'a ertelenmiştir neredeyse eminim :icon_whis :img-hyste
Ahmet şimdi yataklıktan yakalanıp hepimizi bu dertten kurtaracak :img-in_loBakın artık buna bile razıyım yeterki dışarıda saçma nikah Ayla işleriyle uğraşmasın :sad53:
Benimde aklıma bu diziye uygun Maskeli Balo şarkısı gelip duruyordu :img-hyste
Yaredir sinede eski sevgili
Eski sevgili eski günler
Hayata baksana takmıyor kimseyi
Hiçbir şey diriltmez artık geçmişi
Yaredir yine de
Yaktım gemilerimi
Dönüş yok artık geri
Tak etti canıma bu maskeli balo:img-cool2
Bu maskeli balo
Ve onun sahte yüzleri
Ne yapsan kolay unutulmaz
Ağlama geçmişe yaşadık bitti
Anılar bizi yalnız bırakmaz
Yalnızız yine de
Ahmet Allah iyiğilini versin naptın :img-hyste Ama ben sana Ağlayan Palyaço'yu yakıştırmıştım tüh :img-hyste Dizide dramdan bir orta oyununa doğru gidiş seziyorum :img-hyste Ayrıca da şaşırdııımmmm bu kadarını beklemiyordum doğrusu
Nolur Ahmet&Yasot yakalansın içerde daha bir rahat ederler bence (ben de bu hale geldim ya artık iflah olmam Ayla şekerim hangi ilaç daha iyi tesir eder söyle bana )
Ahmet: Doğum yakın görünüyor aman dikkatli ol :img-hyste
Ya herles ne güzel giyinmiş çok hoşuma gitti bu balo,
Ahmetle Yasemin süper oldular :img-in_lo
Bıyıklı Cansel çok hoş uzun zamandır görmemiştik :img-in_lo
Denizin yakalanması aslında daha iyi olacak,
Kaç kaç nereye kadar?
Yaşar go to hell :icon_evil
artık onlar senin ailen olduuu pess... kimse için değilse de Işık için o telefonu açmamalıydııı ....sinir oldumm !!!
zaten bölüm beklediğim gibi değildi bir de Yaşar üstüne tuz biber ektii :img-cool2 Işık öğrensin ispikçinin Yaşar olduğunu ne olurr :icon_sorr
Allah iyiliğinizi versin:img-hyste
Bakın şimdi bence nikah ertelendi ya kesin 12 Mart'a ertelenmiştir neredeyse eminim :icon_whis :img-hyste
Ahmet şimdi yataklıktan yakalanıp hepimizi bu dertten kurtaracak :img-in_loBakın artık buna bile razıyım yeterki dışarıda saçma nikah Ayla işleriyle uğraşmasın :sad53:
Benimde aklıma bu diziye uygun Maskeli Balo şarkısı gelip duruyordu :img-hyste
Eski sevgili eski günler
Hayata baksana takmıyor kimseyi
Hiçbir şey diriltmez artık geçmişi
Yaredir yine de
Yaktım gemilerimi
Dönüş yok artık geri
Tak etti canıma bu maskeli balo:img-cool2
Bu maskeli balo
Ve onun sahte yüzleri
Ne yapsan kolay unutulmaz
Ağlama geçmişe yaşadık bitti
Anılar bizi yalnız bırakmaz
Yalnızız yine de
Tanrııııım! Süpriz üstüne süpriiiz öliiiciiim! :img-hyste
Ahmet katip olmuş yine de MMC'liğinden bir şey kaybetmemiş. :)
Ben de katibim şarkısını armağan ediyorum bu günkü sirk gösterisi için.
Üsküdar’a Gider İken Aldı Da Bir Yağmur,
Kâtibimin Setresi Uzun Eteği Çamur.
Kâtip Uykudan Uyanmış Gözleri Mahmur.
Kâtip Benim Ben Kâtibin El Ne Karışır,
Kâtibime Kolalı Da Gömlek Ne Güzel Yaraşır.
Üsküdar’a Gider İken Bir Mendil Buldum,
Mendilimin İçine De Lokum Doldurdum.
Kâtibimi Arar İken Yanımda Buldum.
Nakaratlar da pek manidar oldu!!! :) Ama vallahi kasıt yok! :icon_whis
ay ay ay ahmet katip olmuş:img-in_lo
üsküdara gideriken aldıda bir yağmur
katibimin setresi uzun eteği çamur
katip nikahtan dönmüş gözleri mahmur
katip bizim biz katibin el ne karışır
katibimize kaytan bıyık ne güzel yakışır:img-in_lo:)
çanlar bizdemi bir maskeli balo yapsak hem ekipten birilerini harcarız tedbili kıyafet olduğumuz için kimliklerimizde açığa çıkmaz he ne dersiniz:img-pipe1(çok kötü gördüm kendimi:icon_twis )
bir_adı_yok
08-12-07, 00:40
Ahmet katip olmuş yine de MMC'liğinden bir şey kaybetmemiş. :)
süper sıkıcı bölümde yüzümü gülümseten tek sahne.......
katip ahmet...
- Ahmetle Yasemin yine kavuşamadılar.
- Deniz yine kaçıo.
- Ayla yine ölemedi..
bikbikbik..
anasının gözü bee..:img-pilot
Ayla bi ölemedi hakkaten.. Ölür müü ölmez tabi nevrotikliğiyle hepimizin içini kurutana kadar ölmez..:img-yes:
Yaşar yuh yuh yuh
Ne bekliyorlar nikah için şimdi bunlar? Ayla'nın sağlığına kavuştuğuna emin olmak için atletizm olimpiyatlarına mı katılması gerek..
http://img114.imageshack.us/img114/2360/avatar4604818wsmo1.gifhttp://img114.imageshack.us/img114/2360/avatar4604818wsmo1.gifhttp://img114.imageshack.us/img114/2360/avatar4604818wsmo1.gif
ay ay ay ahmet katip olmuş:img-in_lo
üsküdara gideriken aldıda bir yağmur
katibimin setresi uzun eteği çamur
katip nikahtan dönmüş gözleri mahmur
katip bizim biz katibin el ne karışır