Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-23
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
karşı komşum badgerbye
güzide-necdet ilişkisi ile ilgili tespitlerin çok yerinde benim üzerine ekleyebileceğim fazla birşey yok sadece bende güzideyi çok seviyor ve mutlu olmayı hak ettiğini düşünüyorum onu belirtebilirim:img-yes:
acaba ışıkta hamile kalırmı tabi bu arada başka bir eve taşınma durumları var olurda ışık hamile kalır ve yaşarlada araları bozulursa ayıkla pirincin taşını yoksa yaşarada birşey olurda ışık ın çocuğuna harun babalık yaparmı :blink:bu dizi adamı paranoyak yaptı:icon_sorr valla aklımada gelmiyor değil ışık her an hamile kalabilir ve yaşarla arasıda bozulabilir(gerçi ben bunun olmasını hiç istemiyorum ama) işte o zaman yeni bir babalık durumu daha izleyebiliriz yani bu iş ırsi olabilir önce abla sonra kardeş:)
Biraz kazı çalışması yaptım arkadaşçanlar.Tee, güneşin hala parlak olduğu, plajlarda bikinilerimizle boy gösterdiğimiz,yanık tenimizle sadece dudağımıza bir parlatıcı sürerek makyajımızı tamamlayabildiğimiz dönemlere, Ağustos ayının ilk haftasına gittim.Gittimde şunakinde farklı bir gündem göremedim.Karşıma çıkan ilk birkaç yorumuda aşağı ekledim.Geçen 5 aya rağmen hala görmek istediğimiz baba-kız sahnelerini göremdik:img-swoon.Birileri bizimle dalga mı geçiyor arkadaşlar? Eskiden forumda yazan pek çok kişi vaz geçmiş, çekmiş gitmiş.Ama hiç bıkmadan usanmadan yazan birkaç kişi var ki, bu senaristler onlar için Ahmet-Rüya sahnelerinden özel bir gösterim yapsalar yine yetmez:img-yes:
09.08.2007 LİN'DEN ALINTI
Zaman atlaması sizce ne vakit gerçekleşecek?
Küçük Rüya ne zaman büyüyecek?
Aslında bu kadar bekledikten sonra Ahmet'le minik Rüya'nın sahnelerini uzun uzadıya görme hevesindeyim.Ahmet-Rüya baba kız ilişkisi teenage Rüya ile bize anlatılacaksa,seyircinin gözünde minik Rüya ve baba deyince hep Necdet hatıra gelecektir.Senaristlerin;Ahmet ve minik Rüya için bize pek çok anı ,görsel hediye etmeleri gerekmektedir.Necdet'in ağzını şapırdata şapırdata "kızııımmm,gel babacım,babaya bir öpücük" gibi ağdalı sevgi gösterilerini bölümlerce izledik ve kahrolduk.
Artık gerçek baba kız hikayesini izleyip sevinmek biz seyircinin hakkı değil midir?Bu makus kaderimiz ne zman sona erecektir?
Eğer bu durum bir an evvel sona ermezse ; döner dolaşır Badgerin senaryolarını okur,kendi mutluluğumu yaratır, dizi içinde dizi, hayal içinde
hayale dalar dururum
Ah LİNçanım artık Badger'da senaryo yazmıyor ki kendimizi avutalım:icon_sorr
07.08.2007 Aly-732'DEN ALINTI
Şimdi Ahmet-Yasemin kavuşması 10 bölüm sonra mı olacaaak....yoksa onlar kavuşacaklar ve biz zaman atlaması olmadan birkaç bölüm izleyebilecek miyiz...? Benim kafam karıştı...( bkz. senaristlerin fazla uzatmama kavramı nedir?) Ben YAR mutluluğunu doya doya izlemek istiyorum...Artık gerçekler ortaya çıkmış da olsa kaçak sevgili buluşmaları istemiyorum...kapısında Yasemin-Ahmet GÜRSOY yazan bir ev istiyorum...çok şey mi istiyorum
Aliyeçan umudu kesip forumu terk edenlerden malesef.Senaritlerin uzatma kavramını merak etmiş.Sanırım hepimiz öğrenmiş olduk
Merhaba çanlar,uzun süredir gelmiyordum foruma,bir değişiklik var mı diye ama aynı umutsuz durum ve hayal kırıklığı devam ediyor:icon_sorr
Bu arada badgerçan,zeynepsçan,arwençana özel olarak bayram mesajları için teşekkür ederim,ancak görebildim,ben de burdan geçmiş bayramınızı kutluyorum çanlarım:img-in_lo Tabii tüm diğer çanlarınkini de...
Dizimize gelince iyice umudumu kestim,başka dizilere bakayım diyorum,onlardan da bi tat alamıyorum.:icon_whis
Bu yeni bölüme gelince YAR ailesinden mutlu bir gelişme beklemiyorum artık.Onun dışında yakında Teo ve Lale evlenir herhalde,nikah şahitleri de Ahmet ve Yasemin olsun bari:img-polic
Ayla düzelecek sanırım,bizim hayal ettiğimiz nikah sahnelerini katlettikten sonra iyileşir tabii:hıh
Necdete gelince yine Yasemin için başını ne tür belalara sokacak göreceğiz.offff ki ne offfffff............
Sevgili MMC
Açıkçası tekrar senaryoları yazabilmeyi çok isterdim ama gelin görün ki sezonun başından beri izlettikleri olay örgüsü hepimizi soğuttu..Olmaması gerekenler, saçmalıklar diz boyunu da aştı ve açıkçası...gidişatı beklentilerimizi, daha doğrusu kabul edilebilirlilik kıstasında değerlendirilebilecekakla uygun bir şekilde ilerlememesi bizi dumur etti:img-swoon
Başta beni en büyük hayalkırıklığına uğratan olgu Küçükçanın üstüne bastığı adalet bu dizide yer almıyor..evet adalet, bu dizide hiç ama hiç yer almıyor...Saçmasapan, desteksiz ve temelsiz bir nedamet anlayışı bu dizide hakim...Çalana, yalan söyleyene, kandırana, ihanet edene, vicdansız davranana nedamet göster!...Benim kriterime göre, nedamet yaptığından pişman olana, yaptıklarının farkında olana, açık yürekli olana, pişkin ya da yavuz hırsız olmayana, af dileyene veya gerçekten iyi yolda çaba gösterene gösterilir.
Benim bir de anlayamadığım...Bizlere, çoğumuza göz yaşı döktürten, üzen bir hikaye örgüsündeki pik çözüm bu şekilde olmamalıydı..Tüfekler, duvara asıldı da ne oldu..Hepimizin zihnine hakaret mahiyetinde patladı...:icon_whis Boşuna duygular o kadar coşturuldu...ve getirilen nokta bu oldu...bknz:gözyaşı politikasıyla ucuz reyting peşinde koşmak...:img-polic
Yazıııkkk!:sad53:
Ve ben...Hala Kayseriyi unutmadım..Necdetin o Ahmetin ardından pis gülüşünü, ne o Yaseminin beceriksiz, korkakç hallerini ne o Ahmetin parmaklıkların ardında boğularak kriz geçiriş ifadelerini unutmadım...Unutamadım..Yapamıyorum..Elimde değil...Bir izleyici olarak adalet beklentim yerine gelmedi...İstedikleri kadar milyonlarca çiçek-böcek Ahmet-Necdet-Yasemin nedamet kokan replikler yazsınlar...kabul ettiremezler..:icon_whis bknz:Bertrand Russel:img-cool2
Oooo kimler gelmiş editi
Ben de burada kendi kendime yazıyorum sanıyordum...Özgeçan, çalıkuşuçan..ve diğer arkadaşlarbye
Badgerçan adalet isteriz demişsin.Çokta güzel demişsin.Bende onu diyorum işte madem onlar vermiyor biz dağıtalım adaleti kendi senaryolarımızla.Pek becermem yazma işini ama bende deniyeceğim bir tane .Hep duymak istediğim ama hiç duymadığım pişmanlık sözlerini yazacağım dilim döndüğünce.Artık bunlar Necdetin pişmanlık sözleri mi olur Yasemininkiler mi bilemiyorum?Belki Selmanınkilerde olabilir tabii.Konu sıkıntısı çekmeyeceğim belliki.Fazla bir yaratıcılığa da ihtiyaç yok.Normal insanların vereceği tepkileri sözcüklere dökmek yeterli olacak.Hııı kafamda bişeyler şekillenmeye başladı bile.H:img-icecr
Badgerçan adalet isteriz demişsin.Çokta güzel demişsin.Bende onu diyorum işte madem onlar vermiyor biz dağıtalım adaleti kendi senaryolarımızla.Pek becermem yazma işini ama bende deniyeceğim bir tane .Hep duymak istediğim ama hiç duymadığım pişmanlık sözlerini yazacağım dilim döndüğünce.Artık bunlar Necdetin pişmanlık sözleri mi olur Yasemininkiler mi bilemiyorum?Belki Selmanınkilerde olabilir tabii.Konu sıkıntısı çekmeyeceğim belliki.Fazla bir yaratıcılığa da ihtiyaç yok.
Normal insanların vereceği tepkileri sözcüklere dökmek yeterli olacak.Hııı kafamda bişeyler şekillenmeye başladı bile.H:img-icecr
Aynen öyle MMC ciğim..:good: Normal insan kavramında yazmak...İşte bu kadar..Bizim beklediklerimiz buydu..Birilerinin ne idüğü belirsiz bir yolda ilahlaşması ya da başka bir şey değildi...Günahıyla sevabıyla insan olmasıydı...günahları için cezalandırılan, sevapları için ödüllendirilen normal insanlar izlemek istiyorduk...Ne idüğü belirsiz 69 yılının Danimarka-Türk aile modellerini izlemek istemiyorduk...
Ben bu arada kaçayrum byeediti
Kendinize iyi bakınız!bye iyi geceler...
o kadar delicesine bağlandığım bu diziden kopuyorum..yasemin ve ahmeti bir arada görmeyişim ve yaşarın yaptığı her şeyin gizli kalışı yanına kalışı bıktırdı usandırdı beni..yaşarın yaptıkları ortaya çıkmalı yaseminle ahmet evlenmeli diye diye dilimde tüy bitti ama olmadı olmadı..
1 hafta izlemeyince de buz gibi oldu yüreğim iyice soğudum yaa
Merhaba çanlar,uzun süredir gelmiyordum foruma,bir değişiklik var mı diye ama aynı umutsuz durum ve hayal kırıklığı devam ediyor:icon_sorr
Bu arada badgerçan,zeynepsçan,arwençana özel olarak bayram mesajları için teşekkür ederim,ancak görebildim,ben de burdan geçmiş bayramınızı kutluyorum çanlarım:img-in_lo Tabii tüm diğer çanlarınkini de...
Dizimize gelince iyice umudumu kestim,başka dizilere bakayım diyorum,onlardan da bi tat alamıyorum.:icon_whis
Bu yeni bölüme gelince YAR ailesinden mutlu bir gelişme beklemiyorum artık.Onun dışında yakında Teo ve Lale evlenir herhalde,nikah şahitleri de Ahmet ve Yasemin olsun bari:img-polic
Ayla düzelecek sanırım,bizim hayal ettiğimiz nikah sahnelerini katlettikten sonra iyileşir tabii:hıh
Necdete gelince yine Yasemin için başını ne tür belalara sokacak göreceğiz.offff ki ne offfffff............
iyi gecelerbye
hoşgeldin goldroseçanım rica ederim bayram mesajı tabiiki yollayacaktım biz aynı diziden acı çeken kader arkadaşları değilmiyiz:img-wink:
valla ben başka dizilere bakıyorum hemen hemen hergün birşey izliyorum aynı tadı alabildiğim dizi çok az ama bakıyorum çünkü birtek hs ye bağlarsam işi yandımki ne yandım o yüzden ne kadar stres atarsam iyidir diyorum:img-yes:
bende YAR ailesinden umudumu kestim artık teo ile lale bile gelip geçtiler onları yakında evlenirler,çoluk çocuğa karışırlar bizimkilerde arkalarından böyle kalırlar:sad53:
junıor desen imkansızın karesi oldu daha bunlar milleti değil kendilerini düşüneceklerde,evleneceklerde,junıor yapacaklarda ohoooo bekle dur:icon_sorr
bu gece kimsecikler yok dolayısıyla kendi kendine konuşmanın bir anlamıda yok inşallah tez zamanda yine bir arada oluruz kendinize iyi bakın:sad53:
İyi geceler canlar:good:
Yani fragman bu hafta erken verilir dedik ama tık yok yani atv varya adam'a cehenem azbı yaştıyor resemen dizide yüzümüz gülmüyo gidşatından bari fragman ve özet konusunda yüzümüz gülsün onda da yok bizler çok şansız canlarız:sad53: yok bazı dizler atvde ki örneğin Elveda Rumeli ,Kara Yılan onların fragmanları daha diziye iki üç gün varken sık sk döner ama bizim ki yok anlamış degilim çok izlenen bir dizi degil mi? neden fragmanları erken vermezler ki? bir türlü bunu anlamıyorum aslında fragman da pek bir ümidim yok Ahmet Yasemin nikahı ile ilgli bu bölüm olmayacak kesin bu YAR Ailesi onlarla ilgli umutlarım yok oldu zaten:sad53: Defneyi merak ediyorum acaba vuruldu mu? gerci zannetmiyorum ama belli de olmaz muhtarıya olur bu bölüm büyük bir ihtimal bakalım ne olacak Ahmet tutuklanır mı? yoksa bu zamanlarda Ahmeti Avukatlık kimliği ile ön plan da görebilecekmiyiz? inşallah:) bu arada rica ediyorum Ahmet ve rüya sahneleri izliyelim kac bölümdür hiç yok kursağımızda bıraktılar Yasemin ve Ahmet sahnesi izlemektense köse de orada burada Rüya Ve Ahmet sahnelerin izlemeyi tercih ederim lütfen yaniii Rüya ve Ahmet sahneleri olsun rica ediyorum hevesimiz kursağımızda bırakmayın köse de orada burda caflerde Ahmet Yasemin sahneleri Koyacagınıza zaten evlenecekleri de yok Ahmet ve Rüya sahneleri baba kız sahneleri koyunda gözümüz gönlümüz acılsın böylee ohh diyelim:)
Gunaydin forum ahalisi! Kimse de yok ama:)
aresecim, gercegi soylemek gerekirse artik Yasemin-Ahmet ask sahneleri bana pek sicak gelemiyor! Yasemin hala icimde bir ukte! Ahmet'e de dedirttiler ya zaten Yasemin'i bencil olmadigi icin sevdigini neyse ne deyim senaristlerin var bizim Yasemin'ine bir zaaflari ama... Ama Ruya-Ahmet sahneleri cok sicak, cok seker oluyor hep. Gozlerim doluyor ikisinin iliskisinin guzelligini, safligini gordukce. Zaten suan dizide ciddi anlamda en buyuk ask Ahmet'in kizina duydugu asktir ya da Ruya'nin babasina duydugu hayranlik! O yuzdendir ki avatarimi da aylardir degistirmiyorum... Onlar oyle seker, oyle candan davraniyorlarki birbirlerine! Yasemin'in Ahmet'i hala hakedebildigine inanmadigimdan ben de Ruya-Ahmet sahneleri gormeyi tercih ederim!:)
selamlar
tabi özet ve fragman olmayınca kimsecikler olmuyor ama biz eskiden bu kadarda tutuk değildik yavaş yavaş diziden soğumayamı başladık ne:icon_sorr
aslında yazacak pek birşeyde yok defneye doğrultulan ve patlayan ama kime isabet ettiği belli olmayan bir silahla son bölüm bitti defneye birşey olmaz yalnız denize neler olabilir onu bilemiyorum
ayla ise eğer diziden çıkmazsaki hiç tavsiye etmem çünkü karayılanın reytingleri iyice dibe vurmaya başladı kendini toparlayıp hayata dönecektir mümkünse onada birini bulsunlar da şu ahmet hastalığından kurtulsunki bizim aşıklar küçük bir ihtimalde olsa evlenebilsin:img-yes:
bu arada çok merak ettim alt tarafa Bookmarks ve etiketler adıyla iki adet menü eklenmiş ama ne olduklarını anlayamadım bilen biri varsa lütfen beni aydınlatsın:img-wink:
selamlar
tabi özet ve fragman olmayınca kimsecikler olmuyor ama biz eskiden bu kadarda tutuk değildik yavaş yavaş diziden soğumayamı başladık ne:icon_sorr
aslında yazacak pek birşeyde yok defneye doğrultulan ve patlayan ama kime isabet ettiği belli olmayan bir silahla son bölüm bitti defneye birşey olmaz yalnız denize neler olabilir onu bilemiyorum
ayla ise eğer diziden çıkmazsaki hiç tavsiye etmem çünkü karayılanın reytingleri iyice dibe vurmaya başladı kendini toparlayıp hayata dönecektir mümkünse onada birini bulsunlar da şu ahmet hastalığından kurtulsunki bizim aşıklar küçük bir ihtimalde olsa evlenebilsin:img-yes:
bu arada çok merak ettim alt tarafa Bookmarks ve etiketler adıyla iki adet menü eklenmiş ama ne olduklarını anlayamadım bilen biri varsa lütfen beni aydınlatsın:img-wink:
Arwençan'cım,
Tabii forumdaki bu sessizliğin sebeplerinden biri de yavaş yavaş diziden soğumamız.Biz çok direndik.Sahip çıktık dizimize, hala da terk etmedik.Herşeyden vazgeçtik, tüm saçmalıklara göğüs gerdik sadece YAR sahnesi istedik. 5 aydır bekliyoruz hala alamadık.Bu durumda soğumada kaçınılmaz tabii.Tamam Y'den umudu kestik AR sahnesi görelim dedik Rüya ortalarda yok.Hatta Ahmet bile mutasyona uğradı.Basiretsizleşti.Sonunda elimizde YAR'dan hiçbirşey kalmadı.Kala kala Keriman'la Kamil'in aşkına kaldık:icon_sorr
Aylaya yeni bir aşk dilemişsin.Aman ağzından yel alsın diyorum.:img-fie: Kamil-Keriman Teo-Lale aşkından sonra birde sevimsiz Ayla'nın aşkına tahammül edemeceğim.
Bu aralar romantizimden yana çok şansızım gerçekten.İzlediğim komedi dizilerinde bile sevenler ayrılıyor.Dün akşamda ER'de de çaresiz aşk kurbanları vardı.Sanırım uğursuzluk bende.Atın beni forumdan bakın nasıl düzelecek herşey:img-wink:
selam canlarbye
Ne Özet Var Ne Fragman bari erken versler öleceker mi? gecen hafta yoktu bunda biraz erken vermeleri lazımdı ama yok:sad53:
MMcan çok güzel açıklamışsın her seyi canım benim bir sey eklememe gerek kalmadı.. sadece sunu söyliyim bence Ayla sorunu bitti Yasemin konuşmaları onu kendine getirdi Bir nevi gerci yaseminin orda ki repikleri hepsi yalan ama niyse:) bence Ayla bu bölüm olmadı diger bölüm kesin Ahmet'le konuşacak Belki Ahmet ve Yasemin ile konuşabilir yada tek Ahmet'le sizi evlenin artık benim yüzümden evlenemediniz gib vs vs konuşma yapabilir artık ya kendin hayatın kurar bir düzene sokar Ahmet'ten ümidin keserek hayatına devam eder. yada başka bir yere tayin ister ben böyle düşünüyorum bakalım izliyip göreceğiz....
Nehir Edit: öyle canım Yasemin Ahmeti haketmiyor zaten hepimiz aynı kandayız ama Ahmet seviyo işte kahretsin ki seviyorr:) Ben Ahmet ve Rüya sahneleri görmek istiyorum dile getirmiştim zaten üstüne basa basa rica ediyorumm Yasemin ve Ahmet zaten onların evlenecegi yok köselerde cafelerde o sahneler yerine böyle Ahmet ve Rüya sahneleri olsa fena mı olur? böyle zevkle izlerizz ya evlendirin yada köşelerde cafelerde Ahmet Yasemin sahneleri Koyamayın gelmişler belli bir yaşa bir kızları var liseli Aşıklar gibi orda burda buluşuyolar çok sacma bir evlendirin diyoruz ama oda yok bari Rüya Ahmet sahneleri olsun bolda o sahneler saha içten daha samim daha sıcak geliyo bana bide Rüyamasın caldım mı Allah o sahne varya zevkle hepimiz izleriz..... Ahmet ve yasemin sahnlerinde herhalde Yasemin'den kaynaklanan bir sey:)Artık evlendirsinler kac kez dile getirdik ama yani yetti gayrı buramıza kadar geldi....
Arwençan'cım,
Tabii forumdaki bu sessizliğin sebeplerinden biri de yavaş yavaş diziden soğumamız.Biz çok direndik.Sahip çıktık dizimize, hala da terk etmedik.Herşeyden vazgeçtik, tüm saçmalıklara göğüs gerdik sadece YAR sahnesi istedik. 5 aydır bekliyoruz hala alamadık.Bu durumda soğumada kaçınılmaz tabii.Tamam Y'den umudu kestik AR sahnesi görelim dedik Rüya ortalarda yok.Hatta Ahmet bile mutasyona uğradı.Basiretsizleşti.Sonunda elimizde YAR'dan hiçbirşey kalmadı.Kala kala Keriman'la Kamil'in aşkına kaldık:icon_sorr
Aylaya yeni bir aşk dilemişsin.Aman ağzından yel alsın diyorum.:img-fie: Kamil-Keriman Teo-Lale aşkından sonra birde sevimsiz Ayla'nın aşkına tahammül edemeceğim.
Bu aralar romantizimden yana çok şansızım gerçekten.İzlediğim komedi dizilerinde bile sevenler ayrılıyor.Dün akşamda ER'de de çaresiz aşk kurbanları vardı.Sanırım uğursuzluk bende.Atın beni forumdan bakın nasıl düzelecek herşey:img-wink:
ben YAR ailesinden çoktan umudumu kestim sen hala ordamısın MMC çanım o aile yalan oldu artık senaristlerimiz sağolsun el birliğiyle dağıttılar üçlümüzü:icon_sorr
ayla ise kesinlikle başka birine yönelmeli yoksa içten içede olsa yine ahmeti sevecek ve ileride başka bir delilik yapacak her ne kadar yaseminin konuşmaları onu kendine getirsede benim ona olan antipatim hiç azalmadı o yüzden ya tayini çıksın gitsin ama diziden çıkacağını sanmam yada başka biri çıksın karşısına ama yeterki ahmetle yasodan uzak dursun:img-yes:
romantizm konusunda haklısın ben hs den önce sılayı izlerim bayağıda fanatiğiyimdir ondada herşey yolunda giderken araya hemen uydurma bir çocukluk arkadaşı bayan doktor soktular hayda al başına belayı yok bu senaristlerin kanında var herhalde mutlu çift yazmaya tahammülleri yok illa ayıracaklar:icon_sorr
seni forumdan atma sözünüde bir daha duymayayım valla trabzondayım demem atlar gelirim yanına ona göre:img-polic biz direk senaristleri atsak aslında çok rahat edeceğiz ama neyse:icon_whis
ben YAR ailesinden çoktan umudumu kestim sen hala ordamısın MMC çanım o aile yalan oldu artık senaristlerimiz sağolsun el birliğiyle dağıttılar üçlümüzü:icon_sorr
ayla ise kesinlikle başka birine yönelmeli yoksa içten içede olsa yine ahmeti sevecek ve ileride başka bir delilik yapacak her ne kadar yaseminin konuşmaları onu kendine getirsede benim ona olan antipatim hiç azalmadı o yüzden ya tayini çıksın gitsin ama diziden çıkacağını sanmam yada başka biri çıksın karşısına ama yeterki ahmetle yasodan uzak dursun:img-yes:
romantizm konusunda haklısın ben hs den önce sılayı izlerim bayağıda fanatiğiyimdir ondada herşey yolunda giderken araya hemen uydurma bir çocukluk arkadaşı bayan doktor soktular hayda al başına belayı yok bu senaristlerin kanında var herhalde mutlu çift yazmaya tahammülleri yok illa ayıracaklar:icon_sorr
seni forumdan atma sözünüde bir daha duymayayım valla trabzondayım demem atlar gelirim yanına ona göre:img-polic biz direk senaristleri atsak aslında çok rahat edeceğiz ama neyse:icon_whis
Evet canım ben hala saf saf YAR ailesi bekliyorum.Ama dediğin doğru senaristler birleştirme kisvesi altında dağıttılar YAR'ı.Neden yaparlar, niçin yaparlar bilemem? İnsan çok değerli şeyleri kullanmaya kıyamaz ya ,senaristler de bu psikolojiyle mi hareket ediyorlar acaba?En güzel parçaları daha sonraya mı saklıyorlar? Eğer böyle yapıyorlarsa, lütfen biri onlara kullanmak için uygun fırsatı beklediğimiz pek çok şeyin zaman içinde değerini kaybettiğini anlatabilir mi? Size de olur mu bilmem ama bana çok sık olur.Aldığım yeni bişeyi, kazağı mesela, uygun bir fırsatta giymek için beklerim de beklerim.Zaman içinde tüketirim ve artık eskisi kadar güzel gelmez bana:img-yes: Birgün YAR'da öyle olacak gibi geliyor bana.Fazla beklemekten ötürü anlamsızlaşacak sanki:sad53:
Arwençanım, aslında benim yerime senaristleri atmakta iyi fikir.Önerim; 25 Aralık 2007 darbesiyle senaristleri görevden alıp, kendi içimizden bir senarist grubu atamak:img-hyste Ondan sonra gelsin YAR sahneleri...Darkçan sende Necdet'in repliklerinden sorumlu olabilirsin çanım.Katlanabildiğim tek Necdet sever sensin diyebilirim.Amaaa sende işimize gelmeyen replikleri yazarsan görevden alınırsın ona göre.Malüm çok demeokratik bir forum burası:img-hyste
anlaşıldı. ne özet ne fragman. bir hafta ötelemenin hiçbir farkı yok. çok ilginç. neyse zaten bir gün kaldı. yarın öğlen özet gelmiş olur fragmanıda akşam izleriz.
defne kesin vurulmyacak.
gerçekten o dönem vurulmuş biri vurulacak. mesela defnenin önünde silahlı gençler vardı. onlara ateş edilmiş olabilir.
denizin yakalanmaması çekirge deyimini geçersiz kılar. gerçi bu senaryoda geçersizliğini yitirmiş bir sürü şey var ama ne bileyim. herhalde kurgu karakterlerleden birileri hapse girmeli. boş yeremi devrimci oldular:icon_whis ee bundan uygun bir zamanda olamaz herhalde. şunun şurasında bir hafta sonra yılbaşı ay pardon o şimdiki dönemdi. 12 mart yani :img-grin2:img-grin2
ahmeti politikaya bulaştırmayacak bunlar. o denizi, defneyi, mehmeti, sevimi, harunu savunmakla meşgul olacak.
zaten son söylemlerinde elini eteğini çeken yılgınlık belirtileri gösteren diyaloglar vardı.
"bu zamana kadar olan oldu. ne yapıp ne edip denizi bu işten vazgeçirmemiz gerekiyor" "defneyi koruyamadım" "artık yoruldum yasemin. ne zaman kendimizi düşüneceğiz" bunlar elbette çok doğal şeyler. ama ahmet karakterinde bir yılgınlık belirtileri de aynı zamanda.
yani niye 12 mart kapıya dayandıında böyle yılgınlık belirtileri göstermeye başladıki. çok daha öncede söyleyebilirdi. yoksa olaylar yeterli değilmiydi bunları söylemek için. peh!!
ayla bu bölüm yolunu net olarak çizer.
ahmet-yasemin evlilik tarihi belirlerler.
Necdeti okulda görürüz. güzişle kendilerine ilişkin konuşma başlangıçları yaparlar.
teo-lale elele güzel günlere! onlar açısından yani :icon_whis
ayla hanım bizahmet olayı amcası olacak o ismi lazım değile (çünkü hatırlayamadım:img-grin2) anlatsada gelip ahmetten özür dilese bari. artık onu da özür dilettirmezlerse bu senaristlerin benden çekeceği var.. (ne yapacaksam:img-grin2:img-grin2)
Evet canım ben hala saf saf YAR ailesi bekliyorum.Ama dediğin doğru senaristler birleştirme kisvesi altında dağıttılar YAR'ı.Neden yaparlar, niçin yaparlar bilemem? İnsan çok değerli şeyleri kullanmaya kıyamaz ya ,senaristler de bu psikolojiyle mi hareket ediyorlar acaba?En güzel parçaları daha sonraya mı saklıyorlar? Eğer böyle yapıyorlarsa, lütfen biri onlara kullanmak için uygun fırsatı beklediğimiz pek çok şeyin zaman içinde değerini kaybettiğini anlatabilir mi? Size de olur mu bilmem ama bana çok sık olur.Aldığım yeni bişeyi, kazağı mesela, uygun bir fırsatta giymek için beklerim de beklerim.Zaman içinde tüketirim ve artık eskisi kadar güzel gelmez bana:img-yes: Birgün YAR'da öyle olacak gibi geliyor bana.Fazla beklemekten ötürü anlamsızlaşacak sanki:sad53:
Arwençanım, aslında benim yerime senaristleri atmakta iyi fikir.Önerim; 25 Aralık 2007 darbesiyle senaristleri görevden alıp, kendi içimizden bir senarist grubu atamak:img-hyste Ondan sonra gelsin YAR sahneleri...Darkçan sende Necdet'in repliklerinden sorumlu olabilirsin çanım.Katlanabildiğim tek Necdet sever sensin diyebilirim.Amaaa sende işimize gelmeyen replikleri yazarsan görevden alınırsın ona göre.Malüm çok demeokratik bir forum burası:img-hyste
YAR ailesi nasılsa bir araya gelemeyeceği için bıkma gibi bir durumumuzda olmaz canım sen hiç merak etme olurda bizim senaristlerin kafasına gök taşı falan düşer yasoyla ahmeti evlendirecekleri tutar işte o zaman bir ihtimal dediğin geçerli olabilir:img-wink:
25 ARALIK 2007 HS DEVRİMİ hımm sevdim bunu senarist dağılımı yaparsak zeynepçanımla ben her türlü apsürt replik ve senaryodan mesul oluruz:) badger,shevek,lin ve sende en mantıklı senaryoları yazarsınızki izleyici senaryo görsün:img-wink: darkçan tabiiki necdet ile ilgili bölümlerden sorumlu:img-yes: arese,gülmisal ve goldrose gençlerin olaylarını yazar eee miss cazgırlarda tabiiki ahmetten sorumlu olurlar:) ohh alın size fıstık gibi bir senaryo grubu:good:
evet evet bu darbe işini biz bir düşünelim bakalım:img-polic
İlahi pelinsimçan :img-hyste
HS odacısı:img-hyste
Senaryo ekibi kurulmuş ta bir sorun bakalım görevlendirilmişlerin hal ve ruh ne durumdadır?...MMC ve arwen gerçekten yazmayı çok isterdim ama gerçekten birincisi diziden fena soğudum, ikincisi de ilham perilerim kaçmış durumda-işlerim ve kafamdan geçenler o kadar fazla kiiii
Belki yazın bu sezonu izlememiş olsaydık...bu kadar dumur edecek saçmalığı görmemiş olsaydık...bir şeyler tıkırdatabilirdim...En azından bunu kendi adıma söyleyebilirim:img-pilot
Defnenin vurulduğunu sanmıyorum..vurulan o sonradan kan kaybından ölen öğrencinin olduğunu sanıyorum..son sahnede ateşlenen silahla Defnenin suratının üstüste gelmesi tamamen son dakikadaki ucuz reyting ayağı....çünkü o olaylarda-gerçek olay olduğu için ölenlerin kim oldukları belli...bknz: Kanlı pazar olaylarında Deniz son derece ölümcül darbeler almasına rağmen ölmemişti...
Bütün İstanbulu baştan başa gecip evime geldim kimseler uğramamış foruma.Düşünün iş çıkışı İstanbul trafiğinden bile yavaş forumumuz:icon_whis
Ben mantıklı senaryo yazarları grubunda çıkmak istiyorum arkadaşçanlar.Zira yazmak konusunda oldukça kazmayımdır.Yerime de Dizice ve Resimseçiciyi aday gösteriyorum.Onlar daha başarılı olur kanımca:good:Tabii benimde tembel tembel oturmaya hiç niyetim yok.Öyle darbeyi yapıp kenara çekilmem.:img-yes:Bende oyunncuların saçından, makyajından, kıyafetlerden ve dekordan sorumlu olurum.Bir nevi artdirector yanii.Şimdilik kısa bir ihtiyaç listesi yaptım.
Ahmet'in listesi
-Her renk boğazlı kazak
-Vişne çürüğü tişört.Bu var zaten ama birkaç tane daha almakta fayda var.
-Kot (O zamanlarda pek yoktu sanırım ama Cansel'i gören bir arkadaşımın söylediğine göre pek bir yakışırmış delikanlıya.Özelikle arkadan bakınca pek bir etkileyici olurmuş.Anladınız siz onu:img-in_lo)
-Kot üzerine giymek için yeşil gölmlek
-Kumaş pantolanları için mavi gömlek.Sahiden niye hiç mavi giymiyo o?
-Geçen sezon giydiği o biçimsiz olana inat, siyah,uzun, iyi kesimli bir palto.
-En havalısından, hızlısından bir aile araba.
-Yaseminle davetlere katılırken giymek için siyah smokin
-Yazları adada takması içi güneş gözlüğü
-Ve tabii nazarlara gelmemesi için nazar boncuğu
Yasemin'in listesi
-Kırmızı saten gecelik:img-blush
-Siyah saten gecelik:icon_whis
-Beyaz saten gecelik:good:
-Jartiyer ay o pardon o nerden çıktı ben jipon diyecektim:love05:
-Biricik eşiyle katıldığı davetlerde giymesi için derin dekoliteli uzun gece elbisesi.Tercihen siyah
-Bol bol hamile kıyafeti.Kanımca bu yeni senaristler bir bebek daha verir onlara:happy0064
-Doğum sonrası kilolarını vermek için spor yaparken giymesi için eşofman takım.
Şimdilik bu kadar.Yemek için çıkıyrum.Tabii HS'nın sadık izleyicileri olarak sizlerde ekleme yapabilirsiniz.Bizler eski yapım ekibinden farklı olarak seyricinin isteklerine karşı duyarılıyız efenim.Seyirci bizim velinimetimiz.
Yasemin'in listesi
-Biricik eşiyle katıldığı davetlerde giymesi için derin dekoliteli uzun gece elbisesi.Tercihen siyah
-Bol bol hamile kıyafeti.Kanımca bu yeni senaristler bir bebek daha verir onlara:happy0064
burada koptum mmc.:img-hyste sen yasemini değil ahmeti düşünmüşsün yine :img-blush
bol bol hamile elbisesine en çok bizler ama başta arvençan sevinir herhal :happy0064
derin dekolte ha. ne kadar derin mesela. :img-grin2 derin devlet kadar derin mi (ne pis bi espri yaptım ya:img-haha:)
eşofman hım. işte bu tam yasemine göre. biliyorsun cıvıl cıvğl kızı. olgun kadın yapacağız diye uyuşuk, tembel, miskin görünümlü bir kadıncağza çevirdiler. e böyle bir tipde onların içinde eşofmanı seçer herhal. giyinip miskin miskin oturmak için.
Bütün İstanbulu baştan başa gecip evime geldim kimseler uğramamış foruma.Düşünün iş çıkışı İstanbul trafiğinden bile yavaş forumumuz:icon_whis
Ben mantıklı senaryo yazarları grubunda çıkmak istiyorum arkadaşçanlar.Zira yazmak konusunda oldukça kazmayımdır.Yerime de Dizice ve Resimseçiciyi aday gösteriyorum.Onlar daha başarılı olur kanımca:good:Tabii benimde tembel tembel oturmaya hiç niyetim yok.Öyle darbeyi yapıp kenara çekilmem.:img-yes:Bende oyunncuların saçından, makyajından, kıyafetlerden ve dekordan sorumlu olurum.Bir nevi artdirector yanii.Şimdilik kısa bir ihtiyaç listesi yaptım.
Ahmet'in listesi
-Her renk boğazlı kazak
-Vişne çürüğü tişört.Bu var zaten ama birkaç tane daha almakta fayda var.
-Kot (O zamanlarda pek yoktu sanırım ama Cansel'i gören bir arkadaşımın söylediğine göre pek bir yakışırmış delikanlıya.Özelikle arkadan bakınca pek bir etkileyici olurmuş.Anladınız siz onu:img-in_lo)
-Kot üzerine giymek için yeşil gölmlek
-Kumaş pantolanları için mavi gömlek.Sahiden niye hiç mavi giymiyo o?
-Geçen sezon giydiği o biçimsiz olana inat, siyah,uzun, iyi kesimli bir palto.
-En havalısından, hızlısından bir aile araba.
-Yaseminle davetlere katılırken giymek için siyah smokin
-Yazları adada takması içi güneş gözlüğü
-Ve tabii nazarlara gelmemesi için nazar boncuğu
Yasemin'in listesi
Şimdilik bu kadar.Yemek için çıkıyrum.Tabii HS'nın sadık izleyicileri olarak sizlerde ekleme yapabilirsiniz.Bizler eski yapım ekibinden farklı olarak seyricinin isteklerine karşı duyarılıyız efenim.Seyirci bizim velinimetimiz.
bu lisletelere bayıldımm :happy0064
komik yaa Yasemininki hele:D
senaristlermi değişmiş yoksam benmi yanlış anladımm:img-cool2
Uzun zaman aradan sonra merhabalar sevgili forumum. Bayram sayesinde sakin ve huzurlu bir 1,5 hafta geçirdik. Yarın bu güzel rüya bitiyor. Heyhat kıder…Sinir harbine hazıııır mıııııyıııııııız??!?!!!???!
Yokluğumda konuşulan konulara şöyle bir göz attım da müziklerden mevzu bahis açılmış.:) Ben de iki kelam edeyim. Bilindiği üzere ben de çanlarım gibi sözsüz müziğe karşıyım. Melodiler güzel tamam ama sözlerini bildiğimiz şarkıların sadece müzikleri çalınınca insan boşlukta hissediyor kendini. Ayrıca kim neden uyarmış olabilir ki? Olsa olsa rakip dizilerin yapımcıları arayıp “Çalmayın kardeşim şu muhteşem müzikleri. Sizin müzikleri görünce millet bizimkileri beğenmiyor. Çıtayı yükseltiyorsunuz. Kıskanıyoruz.” demiş olabilir.:):) Dizinin kendi yapımcısının “Çalmayın” diyecek hali yok ya.:img-hyste Kıskançlıklarından yapıyordur diğer diziler.:hıh
Siyasi sahnelerde çalan şarkıların “birilerinin” uyardığı için çalınmamasının anlamaya çalışırım da sırf iki şarkı rahatsız ettiği için öteki şarkılarımızı(bkz:Zor Yıllar, Dalgakıran, Rüyamsın, Yaralı Kalbim…) elimizden almalarını anlamaya çalışmam bile. Hangi akla mantığa sığar ki milletin şarkıları şakır şakır internetten indirdiği bir dönemde, kaç aydır en çok satan CD olan, çıkalı bu kadar zaman geçmiş olmasına rağmen hala alınan CD’nin müziklerinin yasaklanması? Ben benim teorimden başka bir yerde bulamıyorum cevabı.:)Kıskançlık…Kıskananlar çatlasın diyorum ben de o vakit.:img-hyste:img-hyste
MMC bence o dediklerini çeyiz bohçalarına koyalım daha güzel olur.:img-hysteYasemin böyle şeyleri de hiç düşünmez ki.Aaahhh ahhh nezahatciğim olsaydı ne güzel içinde lavanta torbaları olan bohçalar hazırlardı.:)
Madem sözlü şarkılarımızı artık duyamayacağız ben de kendimi avutacak yeni şarkılar bulurum.:hıh Bu şarkı ahmetten yasemin gitsin. Nakarat kısmındaki "onlar" da senaristleri betimliyor.
Her sabah güneş doğarken
Yeni bir güne başlarken
Ne zaman ki güzel bir şey görürüm
Sensiz içime sinmiyor
Her sabah güneş doğarken
Yeni bir güne başlarken
Ne zaman ki güzel bir şey görürüm
Sensiz içime sinmiyor
Gözlerim arıyor seni
Benim çocuk sevgilimi
Bir ateş ki yüreğimi aah aah...
Alev alev yakıyor
(Senaristlere ithafen...)
Seni bana vermediler(senaristler bir türlü vermediler yasemini ahmete)
Seni bana vermediler(Vuslata kavuşamadılar...:icon_sorr)
Mutlu olsunlar diyorum(eminim öyle diyorsundur Ahmetim.:):))
Elbet onlar da severler(bakalım o zaman necdet gibi birini isterler mi yine)
Seni bana vermediler
Seni bana vermediler
Mutlu olsunlar diyorum
Elbet onlar da severler
Bazen bir çiçek açarken
Bazen bir çocuk gülerken
Ne zaman ki içim taşar sevinçten
Sensiz içime sinmiyor
Bazen bir çiçek açarken
Bazen bir çocuk gülerken
Ne zaman ki içim taşar sevinçten
Sensiz içime sinmiyor
Dönüp te baktığım zaman
Hatıralar ağlaşıyor
Bir yara ki her yanımı aah aah...
İnce ince sızlatıyor
Seni bana vermediler
Seni bana vermediler
Mutlu olsunlar diyorum
Elbet onlar da severler
Seni bana vermediler
Seni bana vermediler
Mutlu olsunlar diyorum
Elbet onlar da severler
Merhaba çanlar:img-in_lo Yazayım yazayım diye niyetleniyorum, arasıra foruma giriyorum, ama vallah bilemeyim ne yazayım?
MMC senaryo demiş, Badgerim de, e ama senaryo istenenlerin ruh halleri nedir ki, nasıl yazsınlar demiş...Al benden de o ka, istek yok, ilham yok...Yarından sonra belki.:img-blush
Tavusumkuşum destekliyorum çanım. Biz müziklerimizi isteriz. En sözlü olanlarından üstelik. Eskilerinin yanına yenileri beklerken, elimizdekileri de aldılar. Bir müzikleri kalmıştı istikrarlı, tutarlı bir şekilde iyi olan...Onları da kırptılar.
Bu yapım ekibi, bindiği dalı kesen Nasrettin Hocayı da geçti artık.:img-pilot
Yasemin'in listesi
-Kırmızı saten gecelik
-Siyah saten gecelik
-Beyaz saten gecelik
-Jartiyer ay o pardon o nerden çıktı ben jipon diyecektim
-Bol bol hamile kıyafeti.Kanımca bu yeni senaristler bir bebek daha verir onlara
Her renk gecelik maaşallah..:)
Yalnız üzüldüğüm konu biricik eşiyle demişsin..Ah O günleri görebilsek..Maalesef başımızdaki karakter Yasemin..Her ne kadar yazsak da olmuyor..Doğru yola ulaşması için hanfendiye 1001 fırsat yaratırız o yine de bildiği yoldan şaşmaz..
sen yasemini değil ahmeti düşünmüşsün yine
Bknz: Tüm yollar Roma'ya çıkar..:) Delüğanlı işte..Sevdiğinde de olsa etkiliyor..Üzülse üzülür,kendinden çok düşünür ama ne olur çatar bir şaşkoloza hadi kolay gelsin..
Defnenin vurulduğunu sanmıyorum..vurulan o sonradan kan kaybından ölen öğrencinin olduğunu sanıyorum..son sahnede ateşlenen silahla Defnenin suratının üstüste gelmesi tamamen son dakikadaki ucuz reyting ayağı....çünkü o olaylarda-gerçek olay olduğu için ölenlerin kim oldukları belli...bknz: Kanlı pazar olaylarında Deniz son derece ölümcül darbeler almasına rağmen ölmemişti...
Maalesef Badgerçan..Mağlum senaristlerimiz diziyi dolduracak sahneler bulamadığından böyle ucuz şeyler izliyoruz..Zaten tüm dertler bitmişti,Necdet mükemmelliğiyle halledilecek sorunlar da yoktu o kadar boşluğun içinde Defneyi yarattılar..
Site değişmiş.. Profil sayfaları üye isimleri..Güzel olmuş..
Sosyal Gruplar: Siteye baktım da sosyal gruplar diye bir uygulama başlatılmış..Ne dersiniz biz de MMC grubu falan kuralım mı?Ya da Ahmeti Yaşatma Grubu...
Anti Nilgün....:)
Dün gece durup dururken Hatırla Sevgili'yi rüyamda gördüm.Nasıl bir bilinçaltıysa bu!Geçen sezon diziyle yatıp diziyle kalkarken görmedim de bu sezon; saldım çayıra mevlam kayıra şeklinde seyrederken hemide bu kadar ara vermişken sen gel rüyalarıma gir!Olacak iş mi bu???
Yalnız tam bir kabustu!Dizi; o kadar anlamsız bir zamanda o kadar anlamsız bir sonla bitiyordu ki;herkes isyanlardaydı benden söylemesi...
Umarım tersi çıkar.
Gece vakti suya mı anlatsam ne yapsam :icon_whis
Yaseminin Kıbrısçık'a gittiği bölüm
Necdet'te arkasından Rüya'yı Rızalara bırakarak gitmişti..O bölümün yeri her zaman ayrıdır..Öyle bir bölüm ki Necdetin Yasemine ulaşmak için Rüya'yı kullandığının kanıtı yerine düşüyor..A be adam Ankaralarda sürünüp ne yapacaksın?Hep hırs,bencillik,fesatlık..
necdetin dilinden küccük nağmeler..
Yeter ki Ahmetle Yaseminin görüşmesini engelleyeyim,ikinci bir tren vakası yaşamayalım,belki bu sürede şansım yaver gider de Yasemini elde ederim..Rüya'yı da bırakırım bizim moruklara ohh..Hayat ne kadar ki!Geldik gidiyoruz..Banane elalemin çocuğundan..Yaparken bana mı sordular..İyi ki bir kabullenirim demişim..Amaan..Artık mükemmel şahsiyet özelliklerimi kızlar arasında paşlaştırırken zorlanıyorum..Güzideye şevkat,Rüya'ya babalığım,Yaseminciğime karşılık verdiğim aşkım..Allahım bana peygamber sabrı vermiş olmalı..
müzik konusunda sözlerden rahatsız olunduğu ile ilgili bir açıklama mı varr??
şayet öyle bir şey söylemişlerse çok saçma...
yani böyle bir sebep üzerine sözlü müziklere izin verilmemesi o kadar basit anlaşılır bir şekilde ''anlamsız'' ki konuyu açmak,derinleştirmek için ikinci bir cümle dahi yazamıyorum:hıh
aslında hepimiz buna tepkimizi göstermeliyiz...
imzalarımızla,yazılarla..ve gereken her türlü diğer yollaa..
hele hele de sebep ''şarkı sözleri'' olarak gösterilmişsee:hıh
bu arada iki hafta tatil olmuş değil mii...özeti,fragmanı bir gün evvel verseler nolur acepp:icon_whis
-----
vee MMC harikasınn:good:
bye
müzik konusunda sözlerden rahatsız olunduğu ile ilgili bir açıklama mı varr??
şayet öyle bir şey söylemişlerse çok saçma...
yani böyle bir sebep üzerine sözlü müziklere izin verilmemesi o kadar basit anlaşılır bir şekilde ''anlamsız'' ki konuyu açmak,derinleştirmek için ikinci bir cümle dahi yazamıyorum:hıh
aslında hepimiz buna tepkimizi göstermeliyiz...
imzalarımızla,yazılarla..ve gereken her türlü diğer yollaa..
hele hele de sebep ''şarkı sözleri'' olarak gösterilmişsee:hıh
bu arada iki hafta tatil olmuş değil mii...özeti,fragmanı bir gün evvel verseler nolur acepp:icon_whis
-----
vee MMC harikasınn:good:
bye
İmajları bozulur..Yüzlerine yaptıkları salatalık maskesi bir düşerse eyvah..Dizi aleminde 3 kural vardır..
1-Herzaman heryerde erken değil,geç!
2-Herzaman heryerde erken değil,geç!
3-Herzaman heryerde erken değil,geç!
gerek özet,gerek fragman,yarım kalmış aşklar,yapılması gereken olaylar,mektuplar,telefonlar..Aklınıza ne gelirse..
selam çanlarbye
maşallah ben yokken toplanmışsınız aşkolsun insan azıcık bekler ama değilmi:icon_sorr
neyse efem MMCçanım yazdığın liste süper bencede en çok ahmeti düşünmüşsün ama seninde tahmin edeceğin üzere ben en çok hamile kıyafetini sevdim nedense:icon_whis
pelinsiçanım odacı olmak ne demek aa aşkolsun sende ahmetten sorumlu ol diyeceğim ama mazallah cazgırlar canına okur ama haklısın sen en iyisi odacı ol mesela kıyısından bucağından ahmetinde getir götür işlerini yap ama aramızda kalsın tamammı:img-wink:
müzikler ise tam sinir harbi albümü yüzbinlerce satmış böyle eserler şimdi yok sayılıyor gerçektende bindikleri dalı kesiyorlar eee boşuna dememişler insanın kendi kendine ettiğini başkası ona edemezmiş diye:img-yes:
yarın nihayet özet ve fragmanımız çıkacak bakalım neler olur ahmet ve yaseminin mutluluğu dışında herşeyi bekliyorum bu bölümden onlar nasılsa iki gariban önemli olan başkaları :hıh
Diziye bu sezon başladım anca 6 bölüm 7 bölüm dayandım ve bıraktım. Sebebi ise Ahmet ve Yasemin aşkı mide bulundurucu bi seviyeye gelmesi,Necdet gibi ultra bir karakterden çok şey götürülmesi ve laf olsun beri gelsin şeklinde çekilen 90 dklar.Bakıyorum da sırf yer dolsun diye o Ahmet e aşık olan doktoıor kızı öldürmediler.Amaç ne aman Ahmet Yasemin geç birleşsinler ratingler düşmesin.
Ben de Necdet için bile olsa bu dizi çekilmez dedim ve bıraktım ve aşırı memnunum.İşin garibi benim gibi bırakanların sayısıda hiç az değil
Arkadaşçanlar bakıyorum da kimseler yok ehh bu saçma senaryoya kimse dayanamadı tabi ...
Dizide herkes bir dert Ahmet&Yasemin saçma sebeplerle kavuşamazlerken Necdetizm seyirci istemedikce vurgulandıkça artık herkesler buraları terk etti :icon_sorr:icon_sorrNapalım kıdeeeer:icon_whis
O güzelim dizi heba edildi vallahi saçma sapan sebeplerle ...Yasemin dizi tarihinin en çekilmez en ne yapacağını bilemeyen kadın karakteri oldu,Ahmet şu anda onun izinden yürüyor o da başkalarını düşünmekten hayatını heba etti..Necdet desen dizi tarihinin en melek fedekar adamı olmak için her bir kibar tabiriyle yerden çıkmak zorunda ..Zaten ona yazacak başka bir şey bulamayınca görünsün diye her yerden çıkartıyorlar ama nedense seyirci bunu yemiyor seyirciye özellikle bayan seyircilere bu adamdan gına gelmiş beş dakika görünmese şaşıracağım bir zamanlar Ahmet çıkmadan önce alttan yazı çıksın istiyorduk ya şimdi de Necdet çıkmadan önce "Dikkat Necdet Çıkabilir" işareti belirsin :img-fear2:img-fear2 Bu pabucumun ultrası yüzünden doğru dürüst bir senaryo bile yazılamadı bir türlü
İlişkiler yumağı desen tam 60'lara 70'lere özgü yani o yıllarda hep vardı böyle şeyler yani anneannelerimiz annelerimiz anlatmaz mı hep böyleymiş kim kimin nesi hiç belli değilmiş gayet de doğal karşılanırmış erkekler o kadar fedakarmış ki hemen bu kız hamile diye sazanlama atlarlarmış fırsat bu fırsat pardon fedakarlık bu fedakarlık diyip ,diğer erkek de hep çok saf olurmuş anlamazmış kızın karnı burnunda biz bu kızla birlikte olduk çocuk bendendir diye kızlar hep böyle salak olurmuş saçma sebeplerle kavuşamazlarmış bir türlü sevdiklerine gerçekler ortaya çıktığında herkes büyük bir hoşgörü gösterirmiş hiç kimse hiç kimseyi ayıplamaz kınamazmış esas oğlan esas kızın kendisini affetmesi için neredeyse ayaklarına kapanırmış o zamanların erkekleri böyleymiş işte :img-blush Esas oğlanla yan oğlan da kankalıklarına kaldıkları yerden devam ederlermiş eski nişanlılar inthar eder yataklara düşerlermiş esas kızla esas oğlan bir türlü kavuşamazlarmış bu imkansızlığı çocukları bile değiştiremezmiş zaten bu da normalmiş gayet çünkü o zamanlar evlilikler istisna evlilik dışı ilişkiler esasmış :icon_whis
Siyasi konular son zamanlarda saçma bir şekilde biraz toparlandı gibi sanki ama....
Ne bekleyeyim ki şimdi yani şarkılara bile tepki gelmiş sanki ne varsa o sözlerde tek bir şarkı vardı "Geçmişten Geleceğe" "GÜndoğdu" zaten bilinen bir şarkı ...Geçmişten Geleceğe uyarı gelmişse gülüyorum ancak kimden ya da kimlerden geldiyse artık o uyarı karşıma geçselerdi iki çift lafım olacaktı kendilerine:hıh
az önce kendi yazdığım geçmiş mesajlarıma bakıyordumda ne günlükler,ne diyaloglar attırıvermişim şimdi ise içimden hiç yazmak gelmiyor güzel bir bölüm izlesekte benimde ilham perilerim geri gelse keşke:icon_sorr
ahhh ahhh keşke junıor olsaydı bakın o zaman neler neler attırıverirdim:img-icecr
bu arada zaman ilerliyor 1971 yılına geldiler bu nezahat hala yıllık izin hakkını dolduramadımı acaba kadın inatla gelmiyor ne yapsak rızayı kaçırsak eski kocan elimizde derhal dönmü desek ama oda olmazki kadın has güzel kaçırmışken sakın geri getirmeyin der:)
kimsecikler kalmamış bende kaçayım bari:sad53:
Diziye bu sezon başladım anca 6 bölüm 7 bölüm dayandım ve bıraktım. Sebebi ise Ahmet ve Yasemin aşkı mide bulundurucu bi seviyeye gelmesi,Necdet gibi ultra bir karakterden çok şey götürülmesi ve laf olsun beri gelsin şeklinde çekilen 90 dklar.Bakıyorum da sırf yer dolsun diye o Ahmet e aşık olan doktoıor kızı öldürmediler.Amaç ne aman Ahmet Yasemin geç birleşsinler ratingler düşmesin.
Ben de Necdet için bile olsa bu dizi çekilmez dedim ve bıraktım ve aşırı memnunum.İşin garibi benim gibi bırakanların sayısıda hiç az değil
Arkadaşım eğer diziyi yeni izlemeye başadıysan 7 bölüm bile izleyebilmiş olman mucize doğrusu.Ben ilk sezonun 18 bölümünü izlemeseydim adını bile hatırlamazdım dizinin.Şuansa adını-konusunu-Ahmet&Yasemin aşkını,YAR ailesini hepsini ama hepsini unutmak istiyorum.:img-yes:Sadece Necdet'i aklımda tutmak ve bir ibret öyküsü olarak herkese anlatmak istiyorum.Hatta hayattaki misyonum saf genç kızları Necdet gibilerden korumak bile olabilir.Biz yandık başkaları yanmasın.
Tahmin ederim diziyi tam izleyemediğin için Necdet'i ultra bir karakter olarak algılmışsın ve Necdet için bile bu dizi izlenmez demişsin.Dizinin her bir bölümünü ezbere bilen bense Necdet'e rağmen bu diziyi izliyorum.Çektiğim eziyeti düşün:img-yes:
Senin gibi birçok kişininde izlemeyi bıraktığını söylüyorsun.Umarım haklısındır da reytingler düşer.Belki ozaman senarist ablalar sesimizi duyar da akla mantığa yakın yazmaya başlar
bye
kimsecikler gelmeden ilk günaydını ben diyeyimbye
çok şükür çarşambayı bulduk bugün özet ve fragman günü ikisinide sabırsızlık ve bir okadarda sinir harpleri içerisinde bekliyorum bakalım ahmet ve yasemin bu sefer ne şekilde kavuşamayacak:img-beee:
defnenin olayı ile ilgilide muhtemelen özette bir ipucu verilmez ama fragman aydınlatıcı olabilir tabi birde ayla hanımın keyif durumları var bakalım arzuhalleri nasıl olacak:mad72:
ben işlerime döneyimki vakit geçsin fragmanı gören arkadaşta hemen bizimle paylaşırsa çok sevinirim şimdilik hoşçakalınbye
ya özet bu saatlerde gelmiyormuydu. benmi yanlış hatırlıyorm. öğlen özet. akşama doğruda fragman olmuyormuydu.
işin ilginç yanı sılanın fragmanıda yok. bilmiyorum özeti gelmişmi ama.
oysa kanald hem asiyi hem halil ile... verdi.
ya özet bu saatlerde gelmiyormuydu. benmi yanlış hatırlıyorm. öğlen özet. akşama doğruda fragman olmuyormuydu.
işin ilginç yanı sılanın fragmanıda yok. bilmiyorum özeti gelmişmi ama.
oysa kanald hem asiyi hem halil ile... verdi.
özet saat 2 lerden sonra geliyor genelde pelinsiciğim fragman bazen bu saatlerde veriliyordu ama sanırım avrupa yakasının reklam arasında verecekler o yüzden bu akşam yaprak dökümünü seyretmeyi çok istediğim halde avrupa yakasını izleyip hem güleceğim hemde fragman nöbeti tutacağım:img-wink:
kanal d hem asinin hemde menekşe ile halil in fragmanları 1 hafta önceden vermeye başladı hatta asi geçen hafta cuma günü yoktu ama onun saatinde verilecek olan film başlamadan fragmanı gösterdiler seyirci bilsin diye ama bizimkiler bırak fragmanı acaba yeni bölüm yayınlanacakmı endişhesini veriyorlar bize tek yaptıkları bu:img-beee:
resimseçici
26-12-07, 14:26
herkese merhaba,
Öncelikle sevgili MMC, senin listene bayıldım. Keşke senin yazdığın gibi olsa. herkes gibi bende bu sıralarda dizimizi maalesef önceki gibi bir heyecanla beklemiyorum. Bu dizizye olan tutkum azaldı sanki. Ama yinede kopamıyor insan. Heleki başka dizilere bakınca ne kadar saçma bir hale gelsede yine şu sezondaki türk dizilerinin en iyilerinden biri olduğunu düşünüyorum. Tabiki yine özet ve fragman hala yok. Oysaki 15 gün geçmiş, ver işte fragmanını, özetini heyecanlardır izleyicini. yok ama nasıl bir pazarlama taktiği sunuluyor anlayabilmiş değilim açıkçası. kusura bakmayın ama kaba tabirle ''yersen'' taktiği uygulanıyor olsa gerek. Neyse napalım alışığız biz her konudaki özensizliklere bu ülkede. keşke alışmasaydık ama böyle işte.
Böyle bir atmosfer oluncada doğal olarak insanın yazası gelmiyor. Ancak yinede ben gelecek bölümle ilgili olarak defnenin öleceğini sanmıyorum.
''Deniz Gezmiş ve Mahir Çayan'ın da aralarında olduğu solcu gençler farklı fraksiyonlara bölünücekler. Bu süreç Türkiye'yi 12 Mart 1971 darbesine taşıyacaktır. Diğer yandan sağcı gençlerin örgütlendiği ülkü ocakları ve Yaşar'ın bu çevrelerde yükselişi Işık'la ilişkisine etki edecektir. ''
birde genel özete göre bu tarihe geldik sanırım bu bölümde bu süreç yoğunca işlenir. Ayrıca Işık ve Yaşar cephesinde ufak ufak kırılmalar başlar herhalde. Nede olsa şu ana kadar ışık daha bir şey bilmiyordu. Bakalım öğrenince ne olacak. bence ilişkileri böyle gitmeyecek.
Yar ailesi ile ilgili olarak ise en ufak bir fikrim yok. Hiçbir şekilde kestiremiyorum. Zira zaten bu bayık kavuşamama hikayesi gerçekten çok sıktı. saçma, inandırıcılıktan uzak, gerekçesiz ayrıca ucuz ve bayat bir hale dönüştü. Bu bölümde muhtemelen aylanın iyileşme sürecini izleriz.
benden bu kadar arkadaşlar...
acaba bu zamana kadar böyle bir şey oldumu. yani dizileri satanlar ve alanların bu kadar ruhsuzlaştıkları bu kadar bıkkınlık duydukları bir program oldumu.
atv satıldı-satılmadı meselesi eminim orada çalışan herkesi yöneticisinden odacısına herkesin ruh halini etkilemiştir. birşey yapmamak istenir genelde böyle sürümcemeli durumlarda insanlar. bu da yaptıkları programlara da yansır. işte ne hs ne sıla ki bunlar atv yi kurtaran yapımlar, ne özet ne bişey...
teknik ekip dersen ikinci yarıda özensizlikleri ençok eleştirilen dizi herhalde hs olmuştur hem basında hem seyircisi gözünde.
senaryo desen öyle çuvalladıki erken bitirme kararı alma toplantıları yapılabiliyor. oysa t. giritlioğlu 80 sürecini de istiyordu ama neşe hanım istemiyordu falan. şimdi 12 mart denizlerin asılmasıyla son bulacak gibi görünüyor.
seyirciyse uzuuuun zamandır alışkanlığğa dönmüş bir şekilde ve eski saygısı olmadan sinirleri gergin ve küçümseyici gülücüklerle izliyor.
slm Hatirla sevgiliyle ilgili resim eklenmis atv nin sitesinde
http://atv.com.tr/prog,hatirla_sevgili.html
resimseçici
26-12-07, 15:04
Defne’nin ODTÜ’deki çatışmada yaralandığını öğrenen Selma, Ahmet ve Yasemin Rüya’yı Necdet’e bırakıp apartopar Ankara’ya giderler. Necdet’le Güzide’nin yakınlığı küçük kızın hiç hoşuna gitmez. Ancak Güzide bir yolunu bulup Rüya’yla arkadaş olmayı başarır.
Defne’nin İstanbul’a döndüğünü sanan Deniz, sevgilisinin ODTÜ’deki çatışmada yaralandığını duyunca deliye döner. Bir yolunu bulup Defne’yi mutlaka görmelidir.
Devrimci gençler rehin aldıkları ABD askerler için üzülmeye başlar. Deniz Gezmiş, öldürülecekleri korkusuyla ailelerine veda mektupları yazan rehinelere zarar vermeyeceklerini açıklar.
Yar ailesi açısından işte bir doldurma bölüm daha. gerçi gençlerin cephesi epeyce haraketli. Defne yaralanmış ama ölmyecek herhalde merak etmeyiniz. aynen tahmin ettiğimiz gibi. Bu arada emin olun meşhur hastane odasında şimdide Defne yatacak anlaşılan zaten o odayı da bayağı özlemiştik değil mi?
en son 1 bölüm önce ayla yatmıştı o odada. şimdi sıra defnenin, bakalım başka kimlere sıra gelecek.
Tabiki rüyayı necdetten başka kime bıraksınlar, kimi kimseleri yok nede olsa!!!!!!! ne de olsa kurtarıcı necdet!!!!!! Şimdi Rüya güzideye alışacak falan. Amanda aman neyse.
Hani çok fonksiyonlu çok kuvvetli deterjanlar falan varya televizyonlarda reklamları vardır. Heryere iyi gelir, herşeyi acayip temizlerler küvete, yerlere, fayanslara, fırına falan necdeti o deterjanlara benzetiyorum.
Evinize bir Necdet alın, bütün sorunlardan, dertten, tasadan kurtulun.
Orijinal boy Necdet bir alana bir bedava.
Defne?nin ODTÜ?deki çatışmada yaralandığını öğrenen Selma, Ahmet ve Yasemin Rüya?yı Necdet?e bırakıp apartopar Ankara?ya giderler. Necdet?le Güzide?nin yakınlığı küçük kızın hiç hoşuna gitmez. Ancak Güzide bir yolunu bulup Rüya?yla arkadaş olmayı başarır.
Defne?nin İstanbul?a döndüğünü sanan Deniz, sevgilisinin ODTÜ?deki çatışmada yaralandığını duyunca deliye döner. Bir yolunu bulup Defne?yi mutlaka görmelidir.
Devrimci gençler rehin aldıkları ABD askerler için üzülmeye başlar. Deniz Gezmiş, öldürülecekleri korkusuyla ailelerine veda mektupları yazan rehinelere zarar vermeyeceklerini açıklar.
resim seçici çok teşekkürler.
görüldüğü üzre tahminlerde yine çuvalladık. neyse yaralanabilir tabiki. deniz yaralandıda o niye yaralanmasın değilmi.
anlaşılan bu bölüm siyasi ağırlıklı olacak. bu iyi. ben seviniyorum.
ama gıcık olacağım sahnelerde var tabi. rüyanın necdetle kalmak zorunda olması. Necdetbaba ve kız sahneleri için mükemmmmellll bir senaryo değilmi:icon_whis bu kadarla kalsa iyi. e bunun tedavisi gözaltısı felan derken rüya "ben sana yeniden baba demek istiyorum" derse hiç şaşmam:icon_whis
:img-help::dito:icon_evil:img-fie::img-banne:img-fear2:hıh:img-beee:şu anki kızgınlığımı başka nasıl ifade edebilirim. kelimeler bitti. ikonlarda bitti. adminleerrr lütfen bizim halimizi ifade edebilecek yeni ikonlar lütfen!(:img-grin2)
Defne yaralanmış demek bu çok kötü oldu ya yaralanmadığını söylüyorduk çoğumuz ama öyle olmamış:img-cray:
Umarım ağır değildir durumu :icon_sorr Deniz Defne'yi göreceğim diye yakalanırsa işte bu çok kötü olur :icon_sorr
Pelinsimçanım Rüya Necdet'te kalmasa Şahika gibi şaşırdımmm derdim zaten alıştım artık ben bu duruma beni etkilemiyor zaten herkes terk etti burayı yanarım yanarım ona yanarım o kadar çabamız boşa gitti :icon_sorr Neyse battı balık yan gider zaten :icon_whis
Hani çok fonksiyonlu çok kuvvetli deterjanlar falan varya televizyonlarda reklamları vardır. Heryere iyi gelir, herşeyi acayip temizlerler küvete, yerlere, fayanslara, fırına falan necdeti o deterjanlara benzetiyorum.
Evinize bir Necdet alın, bütün sorunlardan, dertten, tasadan kurtulun.
Orijinal boy Necdet bir alana bir bedava.
Resimseçiciçan harikasın :img-hyste Ben de Necdet'i "her genç kızın rüyası Zetina dikiş makinası" na benzetiyorum :img-hyste Gerçi benim ancak kabus olur ama...Neyse Ahmet onu kalitesiyle efendiliğiyle döver :hıh
özet için teşekkürler resimseçici.. necdet benzetmende çok güzel,her eve lazım..
özeti okdum ama neresine yorum yapıcam bilmiyorum..yine ne yaptılar ettiler necdet'le rüya'yı başbaşa bıraktılar..
neyse ben hs'den bahsetmek istemiyorum.. bugün ayşe'nin doğumgünüymüş.. mutlu yıllar diliyorum,yeni yaşı kutlu olsun..
özetimiz gelmiş amanda ne iyi etmiş bir sevindim bir sevindim sormayın yani:hıh
Defne’nin ODTÜ’deki çatışmada yaralandığını öğrenen Selma, Ahmet ve Yasemin Rüya’yı Necdet’e bırakıp apartopar Ankara’ya giderler. Necdet’le Güzide’nin yakınlığı küçük kızın hiç hoşuna gitmez. Ancak Güzide bir yolunu bulup Rüya’yla arkadaş olmayı başarır.
burada hepimiz ters köşe olduk demek defneyide geçmişteki olaya dahil edip yaralamışlar ölmeyeceği aşikar ama bu durum denizin yakalanmasına sebebiyet verebilir.rüya ise doğal olarak necdete kalmıştır sonuçta rızada ışıkta çalışıyor ona bir tek necdet babası bakabilir ama bu güzideyle yakınlaşma işi inşallah ters etkiler yapmaz bu kız çift ebebeyn e alışmışken istermisiniz güzideyede güzide anne deyiversin:)
Defne’nin İstanbul’a döndüğünü sanan Deniz, sevgilisinin ODTÜ’deki çatışmada yaralandığını duyunca deliye döner. Bir yolunu bulup Defne’yi mutlaka görmelidir.
işte dediğimiz yer deniz defneyi görmeye gidecek ve muhtemelen yakalanacak buda atv nin sitesine konulan askerlerin arasındaki harun,yasemin,ahmet üçlüsünün resmini açıklıyor olayı öğrenen askerler hastaneyi kuşatma altına alabilirler sonrada denizi kıskıvrak yakalarlar bakalım öylemi olacak ama yalnız harun yaseminlerin yanında nasıl bu kadar rahat durabiliyor pek anlayamadım:icon_roll
deniz için sonun başlangıcı bunlar 1-2 bölüm sonra idam olur diye düşünüyorum çok üzüleceğimiz sahneler bizleri bekliyor arkadaşlar:icon_sorr
özet gösteriyorki bu bölümde gençlerle dolu olacak aynen dediğimiz gibi bizim aşıklarda her zamanki gibi boynu bükükleri oynayacak aman ne hoş bakalım haftaya yeni bölüm olurmu malum bu seferde yılbaşı var gerçi pazartesiye denk düşüyor ama bunların işi hiç belli olmaz:icon_evil:not_i:
edit:amanda aman bugün benim güzel tohtorumun doğum günümüymüş iyiki doğdun ayşeçan nice mutlu ve sağlıklı seneler dilerim sana:img-kiss::klme
selam canlarbye
fragman çıkmadı henzü özet gelmiş maşallah ne biçim özettt:dito delirecem Yine mi Necdett benn Ahmet Rüya sahneleri olsun diyorum inadına Necdet Rüya sahneleri veriyolar :dito ay gına geldi vallahi de billahi de bırakacak başka kimseleri yok mu Necdetcikl'erinden başka :fighting2hepsi gitmiyolar ki ankarya Selma ,Ahmet ,ve Yasemin gidiyolar ışık ,rıza ve emine var rüya'yı da bu üçüsünden bir bıraksınlar illa ki Necdet bırkacaklar:dito Yar ailesi ile ilgli doldurma bir bölüm olacak :dito Allahım Allhım ne biçim bir senarisitin eline düştük reva mı bu bize:img-cray::img-cray:
resimlerin hepsi gelsede biraz daha olayı çözebilsek. yani şu resimde askerlerin arasında harunun ne işi var. :img-fie:
bunlar kaçmaya kararvermişlerdi ne diye geri döndüler. sonuçta defneninde gittiğine kanaat getirmişlerdi. ama bağrışmalar falan olacak herhalde o zaman merak edip onlarda oraya gelecekler. iyi de deniz nerede??
poliste henüz harunun resmi ve ismi yok sanırım demi? denizin resmide ismide mevcut. o yüzden orada olması zaten doğru olmaz. e harunada gerek yokki. ne yapacak sanki? ya bu bölüm resmi değilde sanki kameraarkası olmasın?
aslında sevim-mehmet-ali aileside rüyayı misafir olarak alabilirlerdi. çünkü çocuğun arkadaşa ihtiyacı var. ama nerede bizim senaristlerin o düşüncesi. rüya okula gidecek. sabah ya da akşam. sevimlerde işyerlerine götürebilir. sonuçta onların işyerleride çok uzak olmasa gerek. necdetinki beyoğlu civarında onlarınkide mantiken bab-i alidedir...hımm! evet uzak düşer bir çocuk için. neyse gerçekten uygun olan böylesi. kabul edeceğiz artık ne yapalım :hıh
ahmet canım iyice bu çocuğu bunalıma sokacaklar ya. zaten kızkardeşime sahip çıkamadım deyip üzülüyordu. eğer ağır yaralı olursa gör sen o süreçteki ahmeti. :img-cray: sonra olaya destek vermek anlamındada olsa defne gözaltına alınır büyük olasılıkla. bunlar 12 marta kadar kesin nikahlanamazlar. 12 marttada ahmet başını kaşıyamayacak zaten. evet şubat ayının sonlarına denk gelen bölümde nikah olacak herhalde ve dizi bitecek. gidişat o yönde. :img-pilot
resimler gelmiş. ama çıkarılacak ipucu yok malesef.
ahmetin aynı ortamda başka bir resmi, güziş-neco, neco-teo-lale-güziş var.
hastane sıkı denetim altında. zaten o olaylarda epey yaralı var. bu demektirki. ahmet uzun süre ankara-istanbul arası mekik dokuyacak.
ha birde aklıma geldi. biz niye necoya bıraktılar diye kızıyoruzda. ya yasemin "hadi ahmet sen git biz necdette kalırız" deseydi. ya da hiç onunla gitmek aklına gelmeseydi. nede olsa öyle inceliklere sahip değil bu kız. ama bak yavaş yavaş ahmet-yasemin dayanışması olmaya başladı. ne pahasına tamam ama olsun bu senaristler bir yolunu bulup yaseminin gitmesini engelleyip neco-rüya-yaso sahnelerini de verebilirlerdi. :icon_whis ne yani zorlama mantıklarını kullanıp yapamazlarmıydı. bal gibide yaparlardı. mesela yasonun okulu bahane edilip gitmesine izin verilmeyebilirdi:icon_whis ya bakın senaristlerimiz insaflı davranmış. bizleri nasılda düşünmüşler:icon_whis acaba o kadarda kötü değillermi yoksaya hı! yoksa kötülük bizim içimizdemi:img-pilot (:img-grin2)
Heyy Allahım :img-swoon Necdete Rüyayı bırakacak bir atraksiyon bulmuşlar..Bu seferde çocuğun, cici annesi olacak Güzideyi kabullenmesi sağlanacak...Yaa ne gerek var çoklu aile ortamlarının yaratılmasına, bu garip geçiş sürecinin uzatılmasına...Ankaraya gidecekler listesinde Rıza yok...Rızaya bıraksalardı Rüyayı...Neyse bol nedametli Türk-Danimarka aile modeli dayatmasına devam anlaşılan..
Defne, tahmin ettiğim gibi ölmemiş...Ölmesi abes olurdu o olayla..bknz:gerçek olayda ölenler bell,..deniz gibi yaralanarak o olayın vehameti anlatılacak
En azından siyasi- gerçek olaylar anlatılmasıyla bölüm, renklenecek:icon_whis.
resimler gelmiş. ama çıkarılacak ipucu yok malesef.
ahmetin aynı ortamda başka bir resmi, güziş-neco, neco-teo-lale-güziş var.
hastane sıkı denetim altında. zaten o olaylarda epey yaralı var. bu demektirki. ahmet uzun süre ankara-istanbul arası mekik dokuyacak.
ha birde aklıma geldi. biz niye necoya bıraktılar diye kızıyoruzda. ya yasemin "hadi ahmet sen git biz necdette kalırız" deseydi. ya da hiç onunla gitmek aklına gelmeseydi. nede olsa öyle inceliklere sahip değil bu kız. ama bak yavaş yavaş ahmet-yasemin dayanışması olmaya başladı. ne pahasına tamam ama olsun bu senaristler bir yolunu bulup yaseminin gitmesini engelleyip neco-rüya-yaso sahnelerini de verebilirlerdi. :icon_whis ne yani zorlama mantıklarını kullanıp yapamazlarmıydı. bal gibide yaparlardı. mesela yasonun okulu bahane edilip gitmesine izin verilmeyebilirdi:icon_whis ya bakın senaristlerimiz insaflı davranmış. bizleri nasılda düşünmüşler:icon_whis acaba o kadarda kötü değillermi yoksaya hı! yoksa kötülük bizim içimizdemi:img-pilot (:img-grin2)
Kötülük onların içinde pelinsimcan Necdet'e bırakmak zorundala mı Necdet rüya Sahneleri izlemeye tahmül edemiyorum bide senin dedign gibii sevim ve mehmet bırakabilirler hem Ali Var arkadaslar orda kalabilirdi ama illa ki Necdet bırkacaklar Rüya güzideye der ki sana güzide Anne diyebilirimiyim:img-hyste:img-hyste Böyle durumlarda yasot yanında olmasa ne anlarım böyle durumlarda olacak iyi gönde kötü günde olacak tabi ki bak dogru aslında bu kadarını düşünmüşler yaso düşünmüş Hayret ama Rüya Necdet bırakma iş yanlış olmyacaktı ifendim:) Eger Ahmet tutuklanırsa böyle olursa Ahmet der ki Necdett kızım ve Yasemin sana emanet ben burdan çıkana kadar onlarla ilgilen beraber kalın derse hatta şaşırma bu arada resimler gelmiş birtane daha vardı atv sitesinde Selma ve Ahmet Ahmetin bakışı endişeli böyle ama selma ağlamış sanırım gözler falan dolmuştu sanki
Arkadaşlar bana sorarsanız Rüya'nın Necdet'e bırakılmasındaki sebep Güzide ile yakınlaştırılmak istenmesi.Yani kıyak Necdete değil Güzide için yapılıyor.Ayrıca "Necdetle Güzidenin yakınlığı küçük kızın hiç hoşuna gitmez" cümlesinden N ve G'nin samimiyetlerini göreceğimiz fikrine kapılıyorum."Ancak Güzide bir yolunu bulup Rüyayla arkadaş olmayı başarır" cümleisnde de Necdet-Rüya sahnelerinden çok Güzide-Rüya sahnelerini izleyeceğimizi tahmin ediyorum.Necdette yine bilmiş tavırlarıyla onları uzaktan izleyecek ve Güzide'nin Rüya için yaptıklarına hayran kalacak.:img-yes:Tabii YAR sahneleri varken GR sahneleri izlemek çok gereksiz ama NR sahneleri izlemekten iyidir.Bknz:Züğürt tesellisi.
Pelinsimçan Yasemin-Ahmet dayanışması konusunda söylediğin her kelimeye katılıyorum.Sanırım senaristler bizler Yasemini affetmeden YAR ailesini oluşturmak istemiyorlar.Keşke bunu ondan nefret ettirmeden önce düşünselerdi:img-cool2
Bu arada hastanenin önünde Harun ve Ahmetle birlikte olduğu resimde Yasemin okadar güzel görünüyor ki.Bayıldım:img-yes:Umarım uyurken giymek için yanına renk renk saten geceliklerini almıştır.:good:
badgerçan, mehmetlerde kalamazdı malesef çünkü onların işyeri cağaloğlunda olması lazım. biliyorsun tüm basın orada.:img-blush herşey senaristlerin lehine:icon_sorr bunun için en uygun olanı bu. rüyanın sabahçı olduğunu düşün. mehmetleri evi zaten merkezlere uzak. çünkü tek katlıydı hatırlarsan. taksim civar olmadığı açık. ama ahmetlerin, rızaların ve necdetlerin evlerinin hepsi taksim civarında. rüyanın okuluna hem necdetin işyeri hemde evi yakın. yani uygun canım bunu kabul etmek lazım.
ama mmc'nin dediği gibi güzişe yakınlaştırma çabaları ya da onu kıskanma meselesi.. e tabi necdeti en az 16 yaş civarına kadar bu şekilde görecektir rüya. o yaşlarda daha gerçekçi görmeye başlayıp arkadaş olabilir ancak. ve ancak ozamanlar bu tür şeylere ihtiyaç duymaz. ama tabi buna dizinin ömrüde bizlerin ömrüde yetmeyecek bu açık :img-pilot
ama bu bölüm hoşuma gidecek benim herhalde. hiç olmazsa ahmet koşuşturacak. aman kim ne yaparsa yapsın.:hıh ahmet uğraşsın, koşuştursun gençlerle birlikte olsun bana yeter:img-in_lo olsun hem üzüntü, ciddiyet ahmete daha çok yakışıyo. yasot hanım bakalım nasıl destek olacak ahmedimize :img-pilot
sinir sinir replikler olmasın yeter. sessiz sessiz onu izlesin. ona sarılsın yeter. çok fazla yorum yapmasın çünkü saçmalıyor :)
Denizler de mektup yazan amerikalı askerlere sizi bırakacağız diyorlarmış zaten:img-in_lo en duygusal sahnelerden biride bu olacak. canlarım benim size kim acıyacakda "yazmayın o mektupları affettik" diyecek. mümkünmü. geçenlerde bir bürokrat AKP'li biri yanılmıyorsam kısa bir haber vermişti Sabah gazetesine. Deniz Gezmiş'ten tokat yemiş namaz kılıyorlar diye. yalanmı gerçekmi bilmiyorum ama genelde bu tür davranışlara hiçbir devrimcinin girdiğini duymadım. özellikle önder niteliğinde olanların. neyse eğer yapmışsada çok yanlış yapmış bence.. adama soruyorlar "tüm olanlara rağmen asıldığı için üzülüyormusunuz" diye adam "Hayır" diyor.. ne denilebilirki? bu adam o tokadı çoktan hak etmiş aslında ama namaz kıldığı için değil.. insani duyguları için..
şimdi 46, bölümün özetin, ve resimlerini gördüm arkadaşlar yine heyecanlı bir bölüm bizleri bekliyor sanırım ahmet harun ve yasemin ankaradaki olayların içinde kaldılar resimlerden anladığım kadarıyla rüya ve güzide nasıl arkadaş oldular acaba rüya yı nasıl kandırdı merak ediyorum doğrusu rüya ondan pek hoşlanmadığı için arkadaş olacaklarını sanmıyorum ya bakalım
resimleri bende gördüm yasemin,ahmet ve harunun olduğu resim ankarada hastanenin önü sanırım ortalık epey karışmış diğerindede güzide necdet mutluluk tablosu ve yine güzide necdet ikilisinin teo ile laleyi suç üstü yaptığı bir resim var bu arada aşk varmı tabiiki yok:hıh ama bol bol yaso-ahmet dayanışması var anladığım kadarıyla eh ne yapalım bizde bununla yetiniriz hem ne demiş atalarımız aza tamah etmeyen çoğu bulamaz:icon_whis
sevimli.girl
26-12-07, 18:04
özete şaşırdım bu sefer. her zaman ahmet ve yasemin çifti işlerine necdeti de sokuyorlardı ve onun da başının belaya girmesine neden oluyorlardı. en son yayınlanan bölümde kendileri dertlerine yanarken necdet hem onların kaçmasına yardımcı oldu hemde onlara güvenilir bir insana emanet etti. bu sefer ben yine kendi dertlerine üzülüp ah ederken necdeti defneyi bulmaya gönderirler sanmıştım ama yanılmışım.
neyse ki böylesi daha iyi oldu. bol bol rüyali ve necdetli sahneler izleyeceğim sanırım. bu yüzden bu bölümü merakla bekliyorum.
özete şaşırdım bu sefer. her zaman ahmet ve yasemin çifti işlerine necdeti de sokuyorlardı ve onun da başının belaya girmesine neden oluyorlardı. en son yayınlanan bölümde kendileri dertlerine yanarken necdet hem onların kaçmasına yardımcı oldu hemde onlara güvenilir bir insana emanet etti. bu sefer ben yine kendi dertlerine üzülüp ah ederken necdeti defneyi bulmaya gönderirler sanmıştım ama yanılmışım.
aslında böyle bir şeyi ben de düşünmüştüm ama yazmak canım istememişti. ama tabi seninkinin tam tersi mantıkla.:)
yanlız hemen bir şeyi düzelteyim sevimli.girl, ahmetin bu zamana kadar necdetten istediği hiçbir şey olmadı canım:img-blush neco ya kendi izgüzarlığından yaptı. ya da yasonun mantığını henüz çözemediğimiz garip mantığından dolayı.:img-grin2
yani senaristler şimdi bizim hero necdetin ne kadar fedakar ve cesur, kararlı, çalışkan, zeki, gözükara, "kurşun işlemeyen" biri olduğunu kör edemetikleri diğer gözümüze sokarcasına ispatlamak için ahmetle-yasemine "durun ya ben gider bakarım. siz öğretim üyesisiniz dersleri fazla aksatmayın. siz bir sürü kişiden bense öğrenci olarak kendimden sorumluyum. o yüzden sis durun ben gidip duruma bir bakayım. gerek olursa sizi çağırırım" dedirte bilirlerdi. ama görüldüğü üzre çoook zorlama olacağı için hem de biz ahmetçileri delirtecek daha hassas ama ne yazıkki bir o kadarda mantıklı bir konu buldukları için (bknz. rüya-neco) gerek görmemişler.:):)
ama ben bu bölümü sevdim. :happy0064
artık necdetin hiçbir şeyi şaşırtmayacak, sinirlendirmeyecek "süperdir ne yapza yeridir" deyip geçmeye karar verdim. böylesi daha zevkli olur hiç olmazsa.
gençler ve ahmet bana yeter. tabi bir de rüya-ahmet olursa çok çok daha mutlu olurum. ahmet-defne, ahmet-harun, ahmet-deniz, ahmet-denizgezmişler, ahmet-rüya, ahmet-babasının mezarı (artık fırsat bulup uğrarlarsa iyi olur yani:icon_whis) ahmet-avukatlık, ahmet-öğretim üyeliği yeterde artar. bunun dışında ahmet-necdet, ahmet-ayla, ahmet-yaso sahnelerini o kadar sahne yanında dişimin kovuğu sahneler olur.:icon_whis
sevimli.girl
26-12-07, 18:27
pardon da necdetin bu olaylardan haberinin olması sağlayan yasemin ve ahmetten başkası değil. necdetin içine doğmuyor bugün deniz ile defnenin başının belada olduğunu rüyasında görmüyordu ya da içine doğmuyordu. yasemin hanım ahmet beyin haberliğinde gidip herşeyi necdete anlatabiliyordu ve ondan yardım isteme gereğini duyuyordu. bunlarda onu zevkle kabul ediyordu. en pis işleri de necdetin yapmasında bir yanlış görmüyordu. yani necdetin bir işgüzarlığı yok. ne yapıyorsa yasemin ve ahmet rica ettiği için yapıyor.
Defen dur emrine uymustu aslında nasıl vurdular? heycan yartmak için dizye uzu zamandır heycan yoktu dizide yaralandığına göre vurmuşlar ama o kadar Ağır degildir durumu? Ahmet bu bölüm baya bir koşturacak bu gidişle Ankara ve istanbul arasında mekik dokuyacak:sad53: ama ankara da bir kac günü kalırlar herhalde bir iki gün bide bir resim de Ahmet ve Yasemin bir asker var yanındalar kimlik mi gösteriyolar? yoksa bir sey mi soruyorlar? belli degil ama onlar o gece Ankara da otel de falan kalırlar hastahane önünde sabahlamyacaklarına göre? selma belki defenin yanında hastahane de kalır Ahmet ve Yasemin'de sizi gidin der defne hashtane den sonra göz altına alıncak degil mi? sorunlar bitmez ki hiç bide ahmet kardesine sahip çıkmadığı için kendisin suçlarsa ay kıyamam:sad53: deniz onu görmeye gelirse yakalanma ihtimali çok yüksek nasıl görecek defneyi merak ediyorum :icon_sorr
Necdet ve Rüya konusuna geleyim inşallAh hiç sahnesi yoktur diyecem Ama olacak güzide ile olur onla yakınlastırmak için niye sahne koyuyorlar Necdeti 7 yıl boyunca babası bi,lmişti sevmişti bağlanmıştı onla olan sahnelerinde bir nebze anlarım ama Güzide neyi oluyor Allah aşkına böyle sahneler sırf yakınlasıtrmak için bir cici Annemiz eksikti:img-icecr
en fazla yaseminle necdet hapse girdiğinde rüya-ahmet sahnelerini izleniştik ve ne kadar içimizi ısıtan görüntülerdi onlar ama oda ağzımıza bir parmak bal çalmak içinmiş bir daha öyle sahneler izleyemedik bir baba-kızı bir arada göstermek bu kadarmı zor anlamadım gitti:hıh
yaseminle ahmet artık evlenemeselerde karı-koca gibiler her türlü sorunda hep yan yana el eleler keşke birde nikahları kıyılabilseydide kendi yuvalarını kurabilselerdi ama bu imkansız illa sorunlar,intiharlar olacakki ayrı kalsınlar başka türlü çok yanlış olur:img-yes:
defnenin durumunun ise çok ağır olduğunu sanmıyorum yalnız merak ettiğim bu hastane hangi hastane olacak malum her hasta olan aynı odada tedavi görüyordu:) bakalım defnenin çekimleri hangi odada olacak eğer yine aynı odada olursa yuh diyeceğim ya bunların mekan kiralamaya paraları yok yada paraları var ama o dönemde hastaneleri kızılay yapıp dağıtıyordu :img-pilot
Defen dur emrine uymustu aslında nasıl vurdular?
aaa! evet işin birde bu tarafı var ya. kız durmuştu. niye vurduki polis. acaba o andamı yaralandı. yoksa başka bir şekildemi. eğer en son bölmüde dondurulduğu gibi vurdularsa bu ne kin? bu ne pervasızlık? bu ne terör mantığı?
ama gönderme yapılmış bir olay olabilir. gerçekten dur emrine uyduğu halde vurulan bir genç vardır o olayda. o kişiye yerverilmemiştirde defne üzerinden olay yer alabilir. hımm... evet evet böyle olmuştur bence. bu senaristlerin daha çok işine yarar sonuçta. öbür türlü uydurma bir kurguysa polis kesin hs'yi eleştirir. (bknz. emniyet genel müdürü ve şansal büyüka :icon_whis)
pardon da necdetin bu olaylardan haberinin olması sağlayan yasemin ve ahmetten başkası değil. necdetin içine doğmuyor bugün deniz ile defnenin başının belada olduğunu rüyasında görmüyordu ya da içine doğmuyordu. yasemin hanım ahmet beyin haberliğinde gidip herşeyi necdete anlatabiliyordu ve ondan yardım isteme gereğini duyuyordu. bunlarda onu zevkle kabul ediyordu. en pis işleri de necdetin yapmasında bir yanlış görmüyordu. yani necdetin bir işgüzarlığı yok. ne yapıyorsa yasemin ve ahmet rica ettiği için yapıyor.
Şimdi Ahmet'i alıp bir ayıracaksın çünkü Ahmet bugune kadar Necdet'ten yardım istemedi gidip konuştuğu bile yok Necdet'e ihtyacı yok çok sükür yok onu için Ahmet ayrı tutmayı öğren canım Yasemin haber vermiş deniz içindi yasemini anlamam mümkün degil uğrasmıyorum da onu anlamaya calışmayı Necdet ve Yasemin aynılar Tencere yuvarlanmış kapağın bulmuş misali iki bencil insan anca birbirlerinde yardım alırlar...yasemin yardım istiyor biliyosun Necdeti pek severrrr onusuz yaşmayı bilmez aaa tabi ki yardım istiyecek zaten Necdeti görevi zor durumda olanları kurtarmak Necdet baba türbesine bu aralar rağbet çok:):)
Eburcanım çok dogru zaten evli gibiler her işte beraberler dışarıda kolkola gezeler dolasırlar dışardan bakınca evli gibi gözüküyor bu nikah işini niye bu kadar uzatıyorlar bir anlasam.. niyse Fragman çıksa belki fragman da daha ayrıntlı ama benim anlamadığım harunun orda ne işi var?
pelinsimcan : Vallah canım dur emrine uymuştu vurulması mantıksız durmuştu çünkü yani şimdi Taylan Özgür de Olduğu gibi sözde ona durmadığı için ates edilmişti durdurmak için dur diyolardı o durmadı koşarak gidiyordu sözde durmadı diye ateş edildi ama burda Defne Dur emrine uymuştu vurluması çok mantkısız geldi Dur emrine uyan birini niye vuruyorlar?
ama yok yok hakkını yemiyeyim necdetin. ahmet birkez kendi ağzıyla yardım istemişti necdetten. pariste evlenmeye gidecekleri zaman onları havaalanına bırakacaktı.
onun dışındaki yardımlaşmalar ahmet dışında.. ahmet necdet-yasemin dostluğuna saygılı.. baksana "o ikimizinde arkadaşı" dedi yaso adam gitti özürdiledi. kabullenmeye çalışıyor. empati yaparak onu anlamaya çalışıyor bu yüzden kendi dışındaki ilişki biçimlerine de saygı duyuyor. mesela rüyada istemiş olabilir necdet babasının yanında kalmayı. ahmet kalkıpta hayır onunla kalmayacaksın diyemez canım. desede ahmetin aptal, kinci konumuna düşeceği tüm şartlar mevcut (bknz. rüyanın okulu ve necdet hariç herkesin evinin uzaklığı ve iş yerlerinin uzaklığı vs. vs.) yani her durumda ahmetin eli mahkum durumu..
ayrıca unutmamak gerekiyorki necdet fedakar bir karakter, zeki çözüm bulucu bir karakter, çalışkan her şeye yorum yapabilen bir karakter, hayır demesi gereken şeyler olduğunu düşünemeyecek kadar fedakar, cesur bir karakter.. oysaki hayır demesi gereken birçok olay var. bunlar bana ters geliyor oyüzden yardımcı olamam diyebilecek olaylar var onun yaşam felsefesine ama nedense demiyor.. detirtmiyorlar..
ya arkadaşlar dünden beri bana "arkadaş olmayı onaylamanızı bekleyen" mesajları geliyor bana. ben onaylıyorum onaylamasına da bu ne için gerekli anlamadım. yani ben o arkadaşlarla zaten samimi arkadaşım bu forumlarda. yani bu ne işimize yarayacak??? bilgisi olan öm atabilirmi? yani gerekliliği önemliyse benimde arkadaş olmak isteyeceğim birileri olabilir:icon_whis
tam çıkıyordumki dark'ı gördüm:happy0064
hadi gene iyisin. dört ayak üstüne düştün. neco-rüya sahneleri var, neco-güzi sahneleri var. üçünün birlikte sahneleri var oooo! daha ne istersin değilmi?:img-icecr:img-icecr
ne diyeyim senin adına sevindim (:hıh) :img-grin2
tam çıkıyordumki dark'ı gördüm:happy0064
hadi gene iyisin. dört ayak üstüne düştün. neco-rüya sahneleri var, neco-güzi sahneleri var. üçünün birlikte sahneleri var oooo! daha ne istersin değilmi?:img-icecr:img-icecr
ne diyeyim senin adına sevindim (:hıh) :img-grin2
Selamlar arkadaşlar,,
Pelinsimçan haklısın bu bölümü büyük bi keyifle izleyeceğim, hem siyasi olaylar hem de Güzi-Necdet_Rüya sahneleri var..Cidden sevindim bu işe..Çünki biliyosunuz diğer sahneler beni pek sarmıyo:)
Bi de Necdet ve Güzinin artık aile kıvamına gelmesine, Rüyanın da artık bunu bilmesine ve kabul etmesine de pek bi sevindim,,hatırlarsınız ilk farkedişinde Necdet öyle bişi olmadığını söylemişti..(Ben o zaman Necdet açısından bi kötülük göremedim, sonuçta Rüyanın tepkisini çekebilecek bişeydi ve alıştıra alıştıra söylenmesi daha iyi oldu)Zaten Güzi de çokk şeker biri, Rüya onu sevecektir..
Değmeyin keyfime bu bölüm yani, bi de fragmanları görseydim ama daha gelmedi galiba..
Kendinize iyi bakın çanlar,,ben gideyim şimdilikbye
Farkında mısınız ne geldiyese Ahmetimizin başına Ankara yüzünden geldi.
Hatırlayın ilk gidişini.
Bölüm 10-Ne zor ayrılmışlardı Yaseminle? Sanki başlarına gelecekler içlerine doğmuştu da iyice sokulmuşlardı birbirlerine. Ahmet evlenince seni heryere yanımda götürücem demişti.'Beni unutma' diyerek ayrılmışlardı:sad53:Meğer Yasemin hamileymişte bilmezlermiş.Ahmet kızından ve sevdiğinden yıllarca ayrı kalacağını bilmeden gidermiş Ankaraya.
Bölüm 16-Yıllar sonra Ankara treninde bir karşılaşma ve Ahmet için pahabiçilmez birkaç saat... Rüyayla ilk tanışma:img-in_lo Ve hala hiç ayrılmamışlar gibi sevdiğini anlama.Hayatın bir noktasında takılıp kaldığını iyiden iyiye fark etme:img-cray:İstasyonda YRN yi uzaklaşırken arkalarından izleme.Kahrolma:icon_sorr
Bölü 17-Tekrar Ankara treninde karşılaşma.
A:Evliliğinde mutlu musun Yasemin?
Y:Evet:fighting2
A:İkimizden birinin mutlu olmasın çok sevindim Yasemin:icon_sorr
Bölüm 33-Yine babsıyla yapacağı bir Ankara yolculuğu öncesi hayatında başka bir rötara yer olmadığını söylemişti ya Yasemine.Malesef yine bir Ankara yoculuğuyla evlilik tarihi biraz daha ertelenecek gibi gözüküyor.Yani Ankara demek dert demek Ahmet için.Ama hiç olmazssa bu sefer yalnız değil.Yaslanacak bir omuzu, Yasemini var yanında. Allah verede Yasemin onu bu defa iyice bir sarsa sarmalsa.Derdini unuttursa.Ruhsuz ruhsuz durmasa.
Ne diyim Allah bir daha Ankara yolculuğu kısmet etmesin Ahmete.
Selamlar arkadaşlar,,
Pelinsimçan haklısın bu bölümü büyük bi keyifle izleyeceğim, hem siyasi olaylar hem de Güzi-Necdet_Rüya sahneleri var..Cidden sevindim bu işe..Çünki biliyosunuz diğer sahneler beni pek sarmıyo:)
Bi de Necdet ve Güzinin artık aile kıvamına gelmesine, Rüyanın da artık bunu bilmesine ve kabul etmesine de pek bi sevindim,,hatırlarsınız ilk farkedişinde Necdet öyle bişi olmadığını söylemişti..(Ben o zaman Necdet açısından bi kötülük göremedim, sonuçta Rüyanın tepkisini çekebilecek bişeydi ve alıştıra alıştıra söylenmesi daha iyi oldu)Zaten Güzi de çokk şeker biri, Rüya onu sevecektir..
Değmeyin keyfime bu bölüm yani, bi de fragmanları görseydim ama daha gelmedi galiba..
Kendinize iyi bakın çanlar,,ben gideyim şimdilikbye
Ah be Darkçan ne çok isterdim tüm Necdet severler gibi şanslı olmayı.
Bu seneki yeni yıl dileklerimden biri de Necdet sever olabilmek.Ama sanırım Jenifer Lopez kadar güzel olmak, Karun kadar zengin olmak, Einstain kadar zeki olmak, Güler Sabancı kadar başarılı olmak gibi dileklerimin gerçek olabilme ihtimali Necdet sever olabilme ihtimalimden daha yüksek:icon_sorr Isınamıyorum bir türlü bu adama.Maşallah senarist ablalarda pek yardımcı olmuyor bana:sad53:
Rüyanın Necdetgillerde kalması nasıl olacak bilemiyorum....
Necdet tam haber alındığında Yasemin ve Ahmetlerle beraber olabilir. Hepsi o dönemin konsepti olan -komün yaşantı halinde yaşadıkları için, Necdet o esnada orada olabilir ve telaş içinde Ankaraya gitmeyi düşünen YA ve Selma'ya "hiii..Rüya ne olacak..okulu vardı...şuydu buydu " derken...Necdet orada o feddakarlığıyla herzamanki işgüzarlığını edebilir..bknz.Rüyayı merak etme...ben ilgilenirim..derslerine çalıştırırım..bende kalabilir der.
Yasemin geçen seferki rövanş için bu sefer, Rüyayı Necdet de kalmasını isteyebilir... Rüya, beelkii Necdet de kalmak isteyebilir...ama Ahmetin tutup ta Rüyaya Necdet baksın biz gelinceye kadar, o da en bizim kadar!!! Rüyayla ilgilenecektir...diyeceğini sanmıyorum:img-hyste Şimdi sanmıyorum dedim ya, tutarlar Ahmete dedirtmiştir bu kalemler:img-pilot
polis, "Dur!" dedi ama duran Defneyi isabet ettirdiyse kötü niyetliymiş ya da kötü nişancıymış..:icon_whis
Bu arada şunu eklemeden geçemeyeceğim Rüyanın istepne ailesi Güzide-Necdet için...Şimdi Güzideyle de araları düzelecek ya...ne zaman bozuktu ki?!..hatırlamıyorum..hepitopu bir kere soğukluk yaptı..sonra da Necdet ile konuşmasında düzeldiğinin sinyallerini vermişti...neyse..kaçırmışım yine alacakaranlık kuşağı benzeri bir haller olmuştur arada bizim göremediğimiz...:img-cool2 bknz:Zühal ne zaman öğrendi YAR durumunu ve kabullendi durumu..
Şimdi araları Güzideyle düzeldikten sonra Yasemin-Ahmet, Necdet-Güzide ortalarında Rüyayla beraber çifte düğün yaparlar görürsünüz...:img-hyste
bknz:Yaşasın Danimarka modeli aile yaşantısı...Yaşasın nedamet!...:happy0064
Adalet neymiş ki???????
aaa! evet işin birde bu tarafı var ya. kız durmuştu. niye vurduki polis. acaba o andamı yaralandı. yoksa başka bir şekildemi. eğer en son bölmüde dondurulduğu gibi vurdularsa bu ne kin? bu ne pervasızlık? bu ne terör mantığı?
ama gönderme yapılmış bir olay olabilir. gerçekten dur emrine uyduğu halde vurulan bir genç vardır o olayda. o kişiye yerverilmemiştirde defne üzerinden olay yer alabilir. hımm... evet evet böyle olmuştur bence. bu senaristlerin daha çok işine yarar sonuçta. öbür türlü uydurma bir kurguysa polis kesin hs'yi eleştirir. (bknz. emniyet genel müdürü ve şansal büyüka :icon_whis)
Herhese Merhaba..
Özet gelmiş.... Son iki bölümdür yan karekterlerin hikayeleri daha çok ön plana çıktı. Bu özetten de bu anlaşılıyor.Ahmet-yasemin'i biraz rahat bırakmaya karar verdiler heralde.... Evlenemediler ama bir aile gibi davranmaları hoşuma gitti.::img-yes:her yerde beraberler...:img-in_lo
Pelinsimcan, Defnenin yada gençlerin durmuş olmalarına ramen vurulduklarını yazmış... onlar zaten koşullu gelmiş oraya...durmaları veya kaçmaları birşey fark ettirmeyecekti, yine ateş edeceklerdi.:img-polic Bkz: benzeri olaylar biz çok duyduk,okuduk,.
Birde, Rüya'nın Necdet'e bırakılması olayına çok kızmışız galiba... biraz objektif olursak, (Rüya- Necdet açısından) bu ikisi birbirini seviyor...arada beraber olmaları gerkmez mi? Necdet'en koparmak Rüya İçin çok Kötü olmaz mı? Rüya Bunun ayrımını kavradı bence akıllı kız "O"...:img-cool2 korkacak birşey yok yani...:P
Necdet tam haber alındığında Yasemin ve Ahmetlerle beraber olabilir. Hepsi o dönemin konsepti olan -komün yaşantı halinde yaşadıkları için, Necdet o esnada orada olabilir ve telaş içinde Ankaraya gitmeyi düşünen YA ve Selma'ya "hiii..Rüya ne olacak..okulu vardı...şuydu buydu " derken...Necdet orada o feddakarlığıyla herzamanki işgüzarlığını edebilir..bknz.Rüyayı merak etme...ben ilgilenirim..derslerine çalıştırırım..bende kalabilir der.
Yasemin geçen seferki rövanş için bu sefer, Rüyayı Necdet de kalmasını isteyebilir... Rüya, beelkii Necdet de kalmak isteyebilir...ama Ahmetin tutup ta Rüyaya Necdet baksın biz gelinceye kadar, o da en bizim kadar!!! Rüyayla ilgilenecektir...diyeceğini sanmıyorum:img-hyste Şimdi sanmıyorum dedim ya, tutarlar Ahmete dedirtmiştir bu kalemler:
polis, "Dur!" dedi ama duran Defneyi isabet ettirdiyse kötü niyetliymiş ya da kötü nişancıymış..:icon_whis
Bu arada şunu eklemeden geçemeyeceğim Rüyanın istepne ailesi Güzide-Necdet için...Şimdi Güzideyle de araları düzelecek ya...ne zaman bozuktu ki?!..hatırlamıyorum..hepitopu bir kere soğukluk yaptı..sonra da Necdet ile konuşmasında düzeldiğinin sinyallerini vermişti...neyse..kaçırmışım yine alacakaranlık kuşağı benzeri bir haller olmuştur arada bizim göremediğimiz...:img-cool2 bknz:Zühal ne zaman öğrendi YAR durumunu ve kabullendi durumu..
Şimdi araları Güzideyle düzeldikten sonra Yasemin-Ahmet, Necdet-Güzide ortalarında Rüyayla beraber çifte düğün yaparlar görürsünüz...:img-hyste
Adalet neymiş ki???????
Badgerçan harikasın :img-hyste Yaşasın Danimarka modeli aile yaşantısı Yaşasın Nedamet :happy0064 Yaşasın 70'li yılların post-modern Türkiye'si kahrolsun Ahmet'le Yasemin yaşasın Necdetizm :happy0064
Badgerçan ben artık Necdet'e bir şey diyemiyorum ama senaristler de haklılar yazık gariban Yasemin'den boşanınca dışarıda kaldı şimdi napacaklar nasıl olayların içine girecek Ayla gibi o da intihar edip oyun dışı mı kalsın yazık o kadar fedakar insan :icon_sorr :img-pilot
Ben Necdet 'i her şeyin içine sokmalarının tek sebebini eğer o da olmasa bu karakterin başka türlü işinin kalmamış olması olarak görüyorum :img-yes: Yoksa düşünebiliyor musunuz gerek hayatta bir adam bunları yapacak bir daha o aileyle hala görüşüyor olabilir miydi hala dost kavramı olur muydu arada gerçek hayatta böyle bir olay görsem küçük dilimi yutarım heralde onların o Danimarka modelinin bizim bu bildiğimiz Türkiye'de pek olduğunu düşünmüyorum ama :icon_whis
Neco-rüya forever...!!!!demek istiyorum yoksa başka türlü rahatlamam mümkün değil.:hıh Neymiş ahmet yasemin ve selma ankaraya gidiyor da rüyayı necdete bırakıyor. Başka insan yok çünkü. Bu kızın rıssa dedesi, aynı evde yaşadığı teyzesi, olmaz olası eniştesi, mehmet dayısı, sevim yengesi yok değil mi?Onlar bizim hayal ürünümüz. "Mehmetlere bırakalım bari ali ile de vakit geçirirler." veya "Çocuğun düzeni bozulmasın rıssayla kalsın hem tavla da oynarlar." diyecek bir Allahın kulu da yok. Sahi bunlar zaten aynı evde oturuyorlar rıssa,ışık,yaşar bakamaz mıydı? Hepsinin aniden işleri mi çıktı? Rüyayı durup duruken neden başka bir eve gönderiyorlar ki? Ben bu kadar kızıyorum da ahmet nasıl bu kadar sakin ve geniş karşılar bu olayı? Aaa ama pardon badgerçanın dediği gibi Danimarka modeli aileyle karşı karşıyayız. Ben biraz geri kafalı olduğum için anlayamıyorum kusuruma bakmayın.:icon_whis
Dizi iki hafta yayınlanmamış bari fragmanı erken verelim yok. Onu geçtim çarşamba günü sabah verelim diyen de yok. İlla ki 10'a kadar adamı çatlatacaklar,abuk subuk programlarını izlettirecekler. Sabahtan beri 50 defa Sinekli bakkal ve parmaklıklar ardındanın fragmanını izledim. Fenalık geldi, kusacağım artık. Her karesini ezberledim. Zaten gıcık ATV güvendiği birkaç dizinin reklamını çok sık verir sonra tutulunca da fragman diye inletir.
Bu arada arwençan,badgerçan ve zeynepçanın aşağıdaki adlarının yanında + işareti var. Onun bir anlamı mı var acaba?
Yasemin geçen seferki rövanş için bu sefer, Rüyayı Necdet de kalmasını isteyebilir... Rüya, beelkii Necdet de kalmak isteyebilir...ama Ahmetin tutup ta Rüyaya Necdet baksın biz gelinceye kadar, o da en bizim kadar!!! Rüyayla ilgilenecektir...diyeceğini sanmıyorum:img-hyste Şimdi sanmıyorum dedim ya, tutarlar Ahmete dedirtmiştir bu kalemler:img-pilot
Adalet neymiş ki???????
Merhaba çanımbye
Ara ara bakıyorum foruma bir umut sizlerden iyi tiyolar alırım da belki dizimiz düzelme yolundadır diye ama bugün özeti okuyunca anladım ki düzelmesi sadece hayal...:icon_sorr
Yani şimdi illa her olayda bir Necdet ve onun her an yardıma amade halleri olmak zorunda mı,lütfen Necdet bu bölüm artık Nobel Barış Ödülünü de alsın...:icon_whisYoksa bize rahat yok...Yani anlamıyorum ki Rüya Güzideyi sevmek durumunda değil ki artık Necdet onun babası değil ve olurda bir gün Yasemin ve Ahmet evlenip normal bir Türk ailesi olmayı başarırlarsa Rüya düzgün bir aileye de kavuşacak yani o zaman Necdet dış kapının mandalı ve Güzide de o mandalın arkadaşı olacak,niye bu zoraki yakınlık çalışmaları.........
Anlıyorum dönem siyaseti çok yoğun ama Yasemin ve Ahmeti kim umursuyor da onlar böyle bir Denizin bir Defnenin peşinde heba oluyorlar.Sonuçta Deniz de Defne de bu yola bilerek ve sonuçlarını tartarak girdi,kimseye de sormadı...Tabii ki kayıtsız kalamazlar ama onların önce düşümeleri gereken bir kızları var hani kaç bölüm psikolojisini düşünüp de hareket ettikleri...Şimdi Rüya kimsenin umurunda değil...:icon_whis
Farkında mısınız ne geldiyese Ahmetimizin başına Ankara yüzünden geldi.
Hatırlayın ilk gidişini.
Bölüm 10-Ne zor ayrılmışlardı Yaseminle? Sanki başlarına gelecekler içlerine doğmuştu da iyice sokulmuşlardı birbirlerine. Ahmet evlenince seni heryere yanımda götürücem demişti.'Beni unutma' diyerek ayrılmışlardı:sad53:Meğer Yasemin hamileymişte bilmezlermiş.Ahmet kızından ve sevdiğinden yıllarca ayrı kalacağını bilmeden gidermiş Ankaraya.
Bölüm 16-Yıllar sonra Ankara treninde bir karşılaşma ve Ahmet için pahabiçilmez birkaç saat... Rüyayla ilk tanışma:img-in_lo Ve hala hiç ayrılmamışlar gibi sevdiğini anlama.Hayatın bir noktasında takılıp kaldığını iyiden iyiye fark etme:img-cray:İstasyonda YRN yi uzaklaşırken arkalarından izleme.Kahrolma:icon_sorr
Bölü 17-Tekrar Ankara treninde karşılaşma.
A:Evliliğinde mutlu musun Yasemin?
Y:Evet:fighting2
A:İkimizden birinin mutlu olmasın çok sevindim Yasemin:icon_sorr
Bölüm 33-Yine babsıyla yapacağı bir Ankara yolculuğu öncesi hayatında başka bir rötara yer olmadığını söylemişti ya Yasemine.Malesef yine bir Ankara yoculuğuyla evlilik tarihi biraz daha ertelenecek gibi gözüküyor.Yani Ankara demek dert demek Ahmet için.Ama hiç olmazssa bu sefer yalnız değil.Yaslanacak bir omuzu, Yasemini var yanında. Allah verede Yasemin onu bu defa iyice bir sarsa sarmalsa.Derdini unuttursa.Ruhsuz ruhsuz durmasa.
Ne diyim Allah bir daha Ankara yolculuğu kısmet etmesin Ahmete.
bu ankara pek bir şanssız geliyor bizim aşıklara çok haklısın MMCçanım:icon_sorr
ahmetin çektiği acıların bir çoğu ankara yolunda oldu,yasemin ayrı geçen yılların sonunda ahmeti ilk ankara yolculuğunda gördü,rüya babasını ilk ankara yolunda tanıdı bari tavusçana söylesekte ordayken bir araştırsa bakalım bu ankaranın ne zoru varmış bizimkilerle:)
badgerim danimarka ailesi benzetmen ilginç olmuş ama olmazda değil hani toplu düğün ve hopp mutlu mesut iki çift arada kalıp kimlik bunalımı yaşayanda bir çocuk:blink:
bu dizi gitgide dallas-yalan rüzgarı karışımı birşey oluyor allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim:)
ben şimdilik kaçıyorum gidip yemek yiyeyim inşallah fragman çıkarsa görüşürüz şimdilik hoşçakalın bye
bu arada doğum günü çocuğumuz gelmiş naber ayşeçan bye
Zeynepçana özel not;
Hazır bunlar buraya geliyorken yaseminle ahmeti kaçırsak, yasemine yaz boyu planladığımız işkenceleri uygulasak(çok hain gördüm kendimi:)), ahmetten 99999999999 defa özür dileyene kadar vursak kafasına(belki tahtaları yerine oturur), ahmetle de birazcık sohbet(!) etsek nasıl olur? Ondan sonra da sayın(!) senaristlerimizi arayıp "Esas kızla esas olduğu söylenen ama daha bir esaslığını göremediğimiz oğlan elimizde. Senaryoyu istediğimiz gibi değiştirmezsen yasemini vururuz ahmeti de sonsuza kadar elimizde tutarız." desek endişelenir mi? Gerçi aralarında 2. olduğu söylenen ama esas oğlandan daha esas olan kahraman karakterimiz olmadığına göre çok da umursamaz herhalde. En iyisi yine necdeti kaçırmak.Ne dersin zeynepçan var mısın yok musun?:img-hyste
Zeynepçana özel not;
Hazır bunlar buraya geliyorken yaseminle ahmeti kaçırsak, yasemine yaz boyu planladığımız işkenceleri uygulasak(çok hain gördüm kendimi:)), ahmetten 99999999999 defa özür dileyene kadar vursak kafasına(belki tahtaları yerine oturur), ahmetle de birazcık sohbet(!) etsek nasıl olur? Ondan sonra da sayın(!) senaristlerimizi arayıp "Esas kızla esas olduğu söylenen ama daha bir esaslığını göremediğimiz oğlan elimizde. Senaryoyu istediğimiz gibi değiştirmezsen yasemini vururuz ahmeti de sonsuza kadar elimizde tutarız." desek endişelenir mi? Gerçi aralarında 2. olduğu söylenen ama esas oğlandan daha esas olan kahraman karakterimiz olmadığına göre çok da umursamaz herhalde. En iyisi yine necdeti kaçırmak.Ne dersin zeynepçan var mısın yok musun?:img-hyste
Valla Zeynepsçanı bilmem ama ben varım çanımmm...Hatta esas oğlan Ahmeti kaçıralım ve geri vermeyelim:)Değerini gerçekten bilen biri çıkar herhalde aramızdan:img-in_lo
Zeynepçana özel not;
Tavusçanım varım varım :hıh Kaçıralım Necdet'i elini kolunu bağlayalım ağzını burnunu da dağıtalım bir daha fedakarlık yapamamasın da görsün ızdırap ne demekmiş :hıh Bakalım hala dik dik ukala ukala bakabilecek mı :hıh
Bana bakın delüğğğanlılar ağzınızı burnunuzu dağıtırım Ankara'ya laf atmayın Ahmet talihsizse senarist kurbanıysa Ankara'nın suçu ne :hıh :dito Sinirlendim zaten Ankara'ya laf etmeyin Cansuçan en iyisi biz Ahmet'i kaçıralım hazır Ankara'ya geliyormuş böylece hem o kurtulur hem biz :img-blush
Hatta daha iyi bir fikrim var seti basıp senaristleri kaçırmak ama en asas fikrim seti basıp senaristleri :img-pilot anladınız siz onu sonra da gittileeeer gittileeer magandaya gittileeeer derim 3 ay yatar çıkarım bu sırada beni unutmayın ben de sizi maphus damında bileklik filan örerim :img-cray: Siz de senaryoyu devam ettirirsiniz :sad53:
Sıkıcı Bir Bölüm Olacak Gibi..
Ben artık tüm bölüm boyunca gereksiz şeyler izlemekten bıktım..Defnenin senaryo kurbanı halleri,Gereksizce yazılan Güzide Rüya sahneleri..Hani Güzide Rüya ilişkisi olsa ne olacak?Aynı evde mi yaşayacaklar?Ortak bir noktaları mı olacak anlamadım ki?Ancak bir olup Necdete hizmet ederler..''Necdet gecelerin sultanına hizmet'' pööhh..:img-cool2:img-cool2
Bugün Ayşe'nin doğumgünü mü? (aşağıda yazıyor..)
Allah iyiliğinizi versin Tavusçan ve Zeynopçan...:img-hyste X10000000000..Necdeti kaçırmak
yav ne güzel yazmıştım..Copy edemeden güvenli yere benimki de takıldı..sonra end program, yok end task..not responding derken aç kapa etmek zorunda kaldım...:icon_sorr Şimdi hatırladığım kadaruyla yeniden yazcağım...
Özenç_çan Necdet de Rüyanın kalmasında tabii ki korkulacak bir şey yok...Sadece son derece gereksiz!
Gereksiz diyorum...çünkü burada,anlamsız savunma veya düşüncelerin tekrar gündeme gelmesini istemiyorum ve bu konudaki gerçekler hakkında, gözden kaçırılmaması gereken hususlarda kanlı kalemliliğimi çalıştırıyorum..
Necdeti seviyor..Buna bir şey demiyorum..ama konumların özellikle aile gibi bir çocuğun hayatındaki en önemli konumların sınırlarının belirgin olması lazım..ama gelin görün ki bizim HS fantazya kumpanyasında bir saçmalık daha YAnın evlenemesi gibi bir absürdlük daha eklendi...Rüya, bu sefer Necdet babasının evinde Necdetin nikahsız partneri olan Güzideyle aynı evde yaşıyor... Heyy Allahım :img-swoon..Bunlar tam hippi yaşantısındalar bknz:danimarkalı çiçek aileleri...
Çocuk, zaten orada burada..Bir babaannede..bir dedede..bir pastanede..Çocuğun bir düzeni yok...Anne babasıyla beraber yaşayamadığı gibi...Aile anlamına gelecek bir sürü kavram allak bullak..Babası annesi, Necdet babası, rıza dedesi, Dilşat babaannesi...vs.liste uzayıp gidiyor..Rüya mübarek herkesin çocuğu herkesin torunu...Ohhh ne ala! oo lalala!:img-icecr
Ahmete kabahat buluyorum..Masaya yumruğunu vurmadığı için..Ağırlığını koymadığı için..Hatun lafı dinlenir de...Dinlediği hatun, hatun olsa.. bknz:Çarpık mantığından ötürü Yaseminin hatun lafı hükümsüzdür
Kimseye haber vermeden nikahını bassın, otursunlar evlerinde..Bundan etkilenecek şizofren-i şahsiyet zaten kapalı odada hastanede..Tutup ta ailesi evlendiğinde YA, tutup Aylaya caart diye de yetiştirmezler...Kimseden çekinmeden orada burada olmayı biliyorlar da bir nikahı yapmayı beceremediler..:img-wink:
Neyse..Rüyanın Necdetin yanında kalması son derece gereksiz duble ultra bir senaryo gereksizliliği
Sipiderimçanım'a:img-in_lo
Doğumgünün kutlu olsun..İyi ki doğmuşsun da sanal alemde de olsun seni tanıdım Tohtorum çivanım:happy0064:happy0064
Özenç_çan Necdet de Rüyanın kalmasında tabii ki korkulacak bir şey yok...Sadece son derece gereksiz!
Gereksiz diyorum...çünkü burada,anlamsız savunma veya düşüncelerin tekrar gündeme gelmesini istemiyorum ve bu konudaki gerçekler hakkında, gözden kaçırılmaması gereken hususlarda kanlı kalemliliğimi çalıştırıyorum..
Necdeti seviyor..Buna bir şey demiyorum..ama konumların özellikle aile gibi bir çocuğun hayatındaki en önemli konumların sınırlarının belirgin olması lazım..ama gelin görün ki bizim HS fantazya kumpanyasında bir saçmalık daha YAnın evlenemesi gibi bir absürdlük daha eklendi...Rüya, bu sefer Necdet babasının evinde Necdetin nikahsız partneri olan Güzideyle aynı evde yaşıyor... Heyy Allahım :img-swoon..Bunlar tam hippi yaşantısındalar bknz:danimarkalı çiçek aileleri...
Çocuk, zaten orada burada..Bir babaannede..bir dedede..bir pastanede..Çocuğun bir düzeni yok...Anne babasıyla beraber yaşayamadığı gibi...Aile anlamına gelecek bir sürü kavram allak bullak..Babası annesi, Necdet babası, rıza dedesi, Dilşat babaannesi...vs.liste uzayıp gidiyor..Rüya mübarek herkesin çocuğu herkesin torunu...Ohhh ne ala! oo lalala!:img-icecr
Ahmete kabahat buluyorum..Masaya yumruğunu vurmadığı için..Ağırlığını koymadığı için..Hatun lafı dinlenir de...Dinlediği hatun, hatun olsa.. bknz:Çarpık mantığından ötürü Yaseminin hatun lafı hükümsüzdür
Kimseye haber vermeden nikahını bassın, otursunlar evlerinde..Bundan etkilenecek şizofren-i şahsiyet zaten kapalı odada hastanede..Tutup ta ailesi evlendiğinde YA, tutup Aylaya caart diye de yetiştirmezler...Kimseden çekinmeden orada burada olmayı biliyorlar da bir nikahı yapmayı beceremediler..:img-wink:
Neyse..Rüyanın Necdetin yanında kalması son derece gereksiz duble ultra bir senaryo gereksizliliği
Evet badgerçan... Rüya biraz herkesin çocuğu oldu. :icon_sorrGeniş bir ailesi var, bunun avantajları olduğunu da düşünebiliriz dezavantajı da...Eğer hala Ahmet'i baba olarak benimseyemeseydi o zaman sorun vardı tabii ki. Ama Rüya Ahmet'i oldukça fazla önemsiyor.Bkz: Gerçekleşemeyen nikah öncesi kıyafetinin babasının beğenp-beğenmiyeceği konusunda duyduğu endişe.Bu vakitten sonra geriye dönüş olacağını sanmıyorum.Öte yandan Necdet, Rüya'nın hayatında hep var olacak,bunu sürekli vurguluyorlar zaten.Bkz:"Ne Şanslısın iki tane odan olacak":P
Rüyanın arada bu odaların hakkını vermesi gerekiyor (senarist mantığıyla düşündüğünde)
Ayşe doğum günün kutlu olsun. Seninle aynı ayda doğmıuşuz ... Diğer mesajıma yazmıştım amasilinmiş
Spdr sen Ayşemiydin :img-blush ya ben ismini bilmiyordum senin.
[B]Doğum Günün Kutlu Olsuuuun!!!
pastan benden olsun. başka bir tarif bilmiyorum o yüzden herkese aynı pastayı yapıyorum :icon_whis
Tavusçanım varım varım :hıh Kaçıralım Necdet'i elini kolunu bağlayalım ağzını burnunu da dağıtalım bir daha fedakarlık yapamamasın da görsün ızdırap ne demekmiş :hıh Bakalım hala dik dik ukala ukala bakabilecek mı :hıh
Bana bakın delüğğğanlılar ağzınızı burnunuzu dağıtırım Ankara'ya laf atmayın Ahmet talihsizse senarist kurbanıysa Ankara'nın suçu ne :hıh :dito Sinirlendim zaten Ankara'ya laf etmeyin Cansuçan en iyisi biz Ahmet'i kaçıralım hazır Ankara'ya geliyormuş böylece hem o kurtulur hem biz :img-blush
Hatta daha iyi bir fikrim var seti basıp senaristleri kaçırmak ama en asas fikrim seti basıp senaristleri :img-pilot anladınız siz onu sonra da gittileeeer gittileeer magandaya gittileeeer derim 3 ay yatar çıkarım bu sırada beni unutmayın ben de sizi maphus damında bileklik filan örerim :img-cray: Siz de senaryoyu devam ettirirsiniz :sad53:
Aman Necdeti kaçırmayın, ben kıyamam size.Elinizde tuttuğunuz süre boyunca nasıl dayanırsınız ona? O bilmiş tavırlarına, ağlamalarına... Üstelik bir faydası da olmaz diziye.Necdet yoksa Keriman var, Kamil var.Onlarda olmadı bol bol Teo-Lale aşkı dayatırlar.Ben bölüm resimlerinde bile dayanamıyorum onları görmeye.Baksanıza çilingir sofrası kurmuşlar karşılıklı rakı tokuşturuyorlar.Aman çok romantik:img-fie:Ağlayasım geldi.
Ben çıkardım bu Ankara'nın uğursuzluğu meselesini, noolur kızma bana.Bu senarist ablalar bizide birbirimize düşürdü sonunda.Düşmeyelim onların tuzaklarına:img-wink:
Zeynepsçanım senin haberin yok galiba 25 Aralık 2007 HS Darbesiyle biz senaristleri görevden aldık.Yerine de kendi aramızdan senarist grubu atadık.Hatta sende o grubun içindesin.Gel görki kimse kabul etmedi görevi.İlham perileri kaçmış herkesin.Mecburen bizde elimizdekilere kaldık.Sende ortadan kaldıralım ablaları diyosun ama yerine gelenler daha beter olmasın sonra.Daha kötü ne olabilir ki aslında.Rıza-Selma aşkı olabilir mesela.Ahmet ve Yasemin biz kardeş olduk artık evlenemeyiz derler çıkarlar işin içinden heralde:img-hyste
Ayşe doğum günün kutlu olsun. Doktor olasın da kötürüm olmadan derdime derman bulasın. Dilerim o güne kadar hastalığım kronik olmaz...
Yaşasın Yine Partii!!:happy0064
Bknz: Can sıkıntısından yemeğe saldıran forumçan..Her gün birinin doğumgününü kutluyoruz falan..Ahh bir 25 Mayıs'a gelemedik..(Ahmetin varsayılan doğumgünü..)
Fragman da yok..Heralde bügün vermemeye kararlılar..Beklenir..Zaten ne gerek var ki(!)
Çanlarım ben derim ki çanlarımızı daha fazla sıkmayalım bir gereksiz Necdet uğruna :icon_whis
Biliyorsunuz bugün Ayşemçanımın doğumgünü partiyi başlatacaktım ama kimseler yok :icon_sorr Olsun ben yine de başlatayım bknz:Get The Party Started:happy0064
İyiki doğdun Ayşemçanım çanım benim senin şerefine göbecikler atarım erkaslar oynasın:bella:bella
Bunu da Ayşemçanım için elceğizlerimlen yaptım kesinlikle Necot'la ve Asude Pastanesi'yle bir alakası yoktur saf ve şihvetli zeynop malzemeleri içeriklidir :img-blush
Elimi una bulamışken bir de börekler açayım Ayşemçanıma feda olsun dedim
Hamaratlık ben de genetik miras olduğu için hemen bir kısır yapıvereyim dedim
Tabi bir de Ahmetim çöp gibi kaldı delüğğanlım bu çarpık zihniyetli şaşkoloz Yasot zahmet edip de Ahmetime yedirmez diye :img-beee:onun için zeytinyağlı sarma yaptım delüğğanlıya özel olarak yediririm(işin aslı delüğğanlı benim hamaratlığımı görürse sonsuza kadar mutlu yaşarız diye düşündüm Ah Bir Yasot yok olsa la la la )
Eee hadi buyrun :img-eat:
Bu arada artık dizinin beni ne kadar ilgilendirmediğinin farkına vardım burada partiler veriyorum inşallah bir de son bölümde parti vericeğim tabi Ahmet'i öldürmezlerse ...
Parti yapıyoruz da....
Doğumgünü çocuğumuz yok!
Aslında dün gece pastadan çıkan Ahmet istemişti..Onu yapamadık diye gelmedi herhal...:img-icecr
küçük fragmanı gördüm:happy0064
çaybahçesi gibi bir yerde Ahmet ve Deniz konuşuyorlardı. eminim ahmet epey bir nasihat verecek denize. ya da biraz dünya meselelerini kendi bakış açısıyla anlatacaktır. en sevdiğim sahnelerden biri gerçekleşmiş olacak böylece.
Neeeeee:blink:Pastadan çıkan Ameet'mi :img-cool2
Bana bak Ayşeçan doğumgünü kızı filan dinlemem saçını başını yolarım :hıh
Pastadan çıkan Ahmeeet binim :img-in_lo:img-blush Aslında yılbaşı için bir dileğim var Noel Baba Ahmet gelsin böyle bacam yok ama penceremden içeri girse sonra da göbeğini hoplata hoplata hoh hoh hoh diye gülse:img-pilot:img-blush:img-blushAyrıca da bilirsiniz kırmızıya bayılırım :img-in_lo (gerçi kendisi cöp gibi Ahmet olduğundan göbek filan yok mum gibi eridi bitti delüğğanlı :icon_sorr)
Teşekkür ederim ifindim beğenmenize sevindim Partiye herkes davetli :img-icecr:Necot hariç :img-polic
Bu arada partinin esas kızı yok ühühühühhüüüü....
Parti yapıyoruz da....
Doğumgünü çocuğumuz yok!
Aslında dün gece pastadan çıkan Ahmet istemişti..Onu yapamadık diye gelmedi herhal...:img-icecr
Geleneklerimize Saygılı Bir Forumuz..
Her doğumgünü çocuğu gelmiyor valla..Merve,Ayşe..Kim var sırada?Sıraya dizip ajandaya yazalım ki önceden hazırlık fırsatımız olsun..Sonraa partiii...Tabi bir de yılbaşı var..Pazartesi günü 2008 e birlikte mi gireceğiz?Ertesi gün çoğu yerde tatil zaten oohh..:)
aa! alisercan abiyi gördüm sanki. daha doğrusu doğum günü mesajını.
eğer buralardaysan nolursun bize açıkla. neden söz yok. neden bir sorun varmış gibi. yahu bu sahatten sonra yassak olur mu? bu dizi zaten o yassakları eleştirmek için "gönül vermedimi" bu ne pehriz ne lahana turşusu? sonra yassaklanacak ne var bu müziklerde. sanki bangır bangır çalmıyormu? Sanki çil çil satan HS müzikleri değilmiydi bu sezon??? insan biraz direnir be yapımcılar. basına açıklama yapılır. tabi kendileride senaryonun önüne geçen bu kaliteli müziklerden rahatsız olmadılarsa:icon_whis
Sizi gidi CAZgırlar sizii, demek ortalığı boş buldunuz benim Necdetçiimi kaçırıyosunuz bi de dövüyosunuz haaa, cık cık cıkkk :)
Senarist ablalarla bir olup Ahmeti Ayla ile sonsuza kadar mutlu yaşatırım valla:):)
Siz en iyisi Ahmet ve Yasemini kaçırın, aynı odaya koyun falan biraz romantizm olsun, yazık onlaraa:img-pilot
Bu arada doğum günü var galiba,,Spdrçan dogum günün kutlu olsun:happy0064
Size iyi partilerr,, ben gideyim,Necdet yoksa ben de yokum zaten de:):)
byebye
Dark_sign bebişim ama bizi de mazur gör :icon_sorr Sen hep mutlu oluyorsun biz hiç olamıyoruz :icon_sorr
90 dakikalık dizinin 15 dakikasında zor görünüyor :img-cray: Ahh Ahmediiiim vahhh Ahmediiiiiiim:img-cray:
Sizi gidi CAZgırlar sizii, demek ortalığı boş buldunuz benim Necdetçiimi kaçırıyosunuz bi de dövüyosunuz haaa, cık cık cıkkk :)
Senarist ablalarla bir olup Ahmeti Ayla ile sonsuza kadar mutlu yaşatırım valla:):)
Siz en iyisi Ahmet ve Yasemini kaçırın, aynı odaya koyun falan biraz romantizm olsun, yazık onlaraa:img-pilot
Bu arada doğum günü var galiba,,Spdrçan dogum günün kutlu olsun:happy0064
Size iyi partilerr,, ben gideyim,Necdet yoksa ben de yokum zaten de:)
byebye
Darkçım Fenerli dedik bağrımıza bastık o psikoyla delüğanlıyı aynı cümleye bile koyma..Öyleyse binde döverim Necotu..:icon_evilŞaka bir yana elim ağırdır hee...:icon_evil:icon_whis
Tabi Yasemin-Delüğanlıyı aynı odaya koyarız o ayrı (CAZgırlara sevgilerle,sözüm onlara değil..ee:img-blush)..
ya bazı arkadaşların yanında artı işareti var. nedir o ve neden bende yok ben nişantaşı çocuğu değilmiyim ben de hs seyretmyormuyum. ben de antinecdetçi değilmiyim. bende ahmeti çok çok sevmiyor muyum.eee! o zaman neden bu matematiksel ayrım hıı! nedir bu kutuplaşma. bazılarına artı verildiğine göre bazılarına da eksi mi verilecek demektir bu...ne yani şimdi biz nötr durumundamıyız yani biz muhafazakar bir forumcumuyuz hehe! nasıl mantık kurdum ama
+ işareti arkadaşlarını gösteriyor..Mesela bana göre senin yanında var..Ama kendin göremiyorsun tabii.. Teşekkürler bebişim AntiNijjdiitt..(!)..