PDA

Tüm Versiyonu Göster : Serhat Tutumluer

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6

sahracı
02-03-08, 20:51
ayy resimleri görünce içim gitti valla oyuna gititğim zamanlar geldi aklıma..sağolun resimler için..billurcum seninde çalışmalar süper.. bu arada film kesinkes 21 martta arkadaşlar ümit ünal'ın kaleminden çıkan bir haberdir:img-wink:

mjesec
02-03-08, 20:52
en sonunda bu kadar aksilikten 3 iptalden sonra gidebildim oyunun oyununa pazar günü olması derbi dolayısıyla çarşının izdihamına rağmen gittim. ve hayranlığım kat be kat arttı. kendisinin aksiyonu sevdiğini biliyordum ama yerden yere atlaması o merdivenleri onlarca iniş çıkışı ay hele o amuda kalkışı bayıldım valla. neyse şu son sahnelerden birinde merdivenden düşüyor ya yanımda annecim kırdı adam bi tarafını dedi durdu. kalbine indi kadının. seyrci de fena değildi. gülmemek için kasan fazla tip yoktu...

neyse ben serhat beye komediyi acayip yakıştırdım. illaki dram illaki aşık rolüne gerek yok.. bi sit com da denese fean olmayacaktır. ayrıca yasemin yalçın tiyatrosu gary rolü için ondan iyisini zor bulur bence... rolüne bu kadar kaptıramaz kendini birisi. ayrıca selam verirken bugün en fazla alkışı o aldı ve sanırım son oyunu olması nedeniyle de hemen kaçmadı ve kerem atabeyoğlunun sırtını sıvazladığını gördüm....

neyse sevgiyle SERHAT la kalın...en kısa zamanda SERHAT BEYİ sahnelerde ekranlarda kendi gibi muhteşem bir yapımda görmek istiyorum....

sahracı
02-03-08, 21:00
bugün baya bi kişi gitmiş anlaşılan oyuna son oyun nede olsa iyi yapmışsınız..inşallah yeni yeni oyunlarda izleriz bundan sonra da..karar kimin'i de izlemek çok isterdim keşke onu da oynasalar..

Billush
02-03-08, 21:07
İnci bizim forumdan tam 12 kişi gitmiş canım.Oyun bitimi hepsi ayağa kalkıp alkışlamış.Çıkışta yakalayıp da konuşmuşlar :) Hepsi foto çekinmiş :) Son oyun olunca hiç gitmeyenler de gitmek istemiş anlaşılan :)
Ondan çıktığını bilmemize Serhat şaşırmış nereden biliyorsunuz diye bu arada :)

sahracı
02-03-08, 21:17
İnci bizim forumdan tam 12 kişi gitmiş canım.Oyun bitimi hepsi ayağa kalkıp alkışlamış.Çıkışta yakalayıp da konuşmuşlar :) Hepsi foto çekinmiş :) Son oyun olunca hiç gitmeyenler de gitmek istemiş anlaşılan :)
Ondan çıktığını bilmemize Serhat şaşırmış nereden biliyorsunuz diye bu arada :)

ooo maşallahhh:) senden önce bizim haberimiz oluyo deseymiş arkadaşlar:) ay keşke bende gitseydim bak nasıl pişman oldum..bu staj aklımı başımdan aldı valla hiç aklıma gelmedi :icon_sorr

mjesec
02-03-08, 21:28
hatta oniki kişiden fazlaydı arkadaşlar birbirini tanıyan oniki kişi salon tek te idi benim sırın ve ön sıramın diğer ucunda salan çiftte de biraz vardı. ben çıkarken kızlar bekliyordu. eve dönüş yolu olmasa bende beklerdim. hele bi 16 yaşında bi küçükhanım vardı maaşallah dünyalar güzeli nasıl heyecandan titriyordu...

sprıng
03-03-08, 01:09
başından sonuna kadar gözümü kırpmadan seyrettim, hiçbir repliği, mimiği, hata nefes alışı bile kaçırmak istemedim, hafızama kazımak istedim, kendisini bir daha hangi oyunda seyretmek nasip olur bilmiyorum, fakat bildiğim bir şey var ki, tiyatro sahnesinde olmak ona çok yakışıyor, oraya ait olduğu o kadar belli ki, bundan sonra inşallah hep gönlüne sinen, mutlu olacağı projelerde seyretme şansına erişiriz.

SUEDA40
03-03-08, 09:47
oyuna giden ve serhatla tanışanlar adına çok sevindim.belki bir gün bizede kısmet olur.
http://img160.imageshack.us/img160/9017/serhattoyunktk1.jpg (http://imageshack.us)
resim çeken arkadaş kendini kamufle edtmiş ama yüzüğü ve kırmızı çantası onu ele veriyor resimler için tşk.
sevgiyle kalın

SUEDA40
03-03-08, 10:08
Nihayet arkadaşımdan bende dünkü oyunun resimlerini aldım.. Çok güzel bir akşamdı.. İkinci izleyişimdi oyunu ama ilkinde Serhatı görememiştim.. İkincisinde kısmet oldu..
Buyrun arkadaşlar..
Yardımlarından dolayı zynpyst canım çok teşekkür ederim..

bende paylaşımlarınız için tşk ederim

http://img147.imageshack.us/img147/8946/serhetoyunk1zc5.jpg (http://imageshack.us)

Dreamlike
03-03-08, 11:00
Ne güzel oyundaki son gösterisini kaçırmamışsınız , sizin adınıza sevindim.(Kendi adıma çok üzülsemde , o kadar güzel anlatıyorsunuz ki orada olmayı nasıl istediğimi size anlatamam.)
Resimlerde çok tatlı ve yüzü gülüyor , Rabbim yüzündeki gülüşü hiç eksik etmesin , çok mutlu olur inşallah.(Bu dileğim hepimiz için.Onun gibi , hepimizin hayatında olumsuzluklar , mutsuzluklar oluyor ama kısa sürer , çabuk çözümlenir inşallah. )

19. Ankara Uluslararası Film Festivali kapsamında Görenler Görmeyenlere Anlatsın adı altında görme engellilerin sesli betimleme yöntemiyle film takip edebileceği bir proje gerçekleştirilecek.

Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi Sesli Betimleme Grubu tarafından hazırlanan sesli betimleme, bir filmde herhangi bir anlatıcının veya konuşmanın olmadığı sahnelerde görme engelliler için mekânın, kişilerin ve sessiz gelişen olayların betimlenerek anlatılması şeklinde gerçekleşiyor. Bu kapsamda, 22 Mart Cumartesi 13:30’da Çarpışma (kısa film) ve Kayıp Balık Nemo, 23 Mart Pazar 13:30’da Cenneti Beklerken ve aynı gün saat 16:30’da Yazı Tura filmleri gösterilecek.

Gökgöz
03-03-08, 11:08
Herkese Günaydınlar sevgili Serhatseverler

Bende dün oyuna 2.kez gidenlerdenim.Serhat ın son oyunu olmasına rağmen gösterdiği performans görülmeye değerdi. Oyunu ilk izlediğimde daha arkalarda olduğum için çok konsantre olamamıştım oyunun bütününe. Birde sürekli Serhat ı takip ettiğim için bi kısmını kaçırmıştım oyunun.

Ama dün hem önlerdeydim hemde 2.izleyişim olduğu için kendimi vererek izledim oyunu. Hatta bir yandan da kendi kendime sordum. Ben Serhat ı çok beğendiğim için mi o bana oyunun en iyisi gibi geliyor diye. Şimdi anladım ki hayır ben onu sevmesemde o gerçekten oyunun en iyisiydi. Objektif olduğumu söyleyebilirim bu konuda.

Sete gittiğimizde rahatsız olduğunu falan söylemişlerdi ve birazda artık ortamdan mı bilmiyorum ama keyifsizdi. Hatta dün son oyunu olacağı için belki yine keyifsiz olur diye düşünmüştüm ama yanılmışım. Serhat ne olursa olsun tiyatroya aşık ve tiyatronun gereğini mutlaka yerine getiriyor. Bütün aksilikleri bir kenara bırakıyor ve çıkıp rolünü en güzel şekilde icra ediyor. Tiyatro sahnesinde bambaşka bir insan oluyor.

Sette gördüğüm keyifsizliği oyun çıkışında görmedim. Bizim arkadaşlar etrafını sardı Serhat ın resim çekinebilmek için. Hatta oyunun son olduğunu bildiğini soran bir arkadaşa nerden bildiğini sormuş. Oysaki gişedeki görevli söylüyor zaten son oyunu olduğunu. Ben sette sorduğumda bana kendiside söyledi evet son oyunum diye. Dün ben size söylemiştim sette diyince aaa evet dedi. Acaba beni hatırladı mı yoksa nezaketten mi öyle söyledi bilemiyorum. Neyse o gün çok dalgındı zaten. (sette çektirdiğim fotoyu bir ara ekleyeceğim. Yine siyah ceket, beyaz gömlek, gri pantolon :) )

Benimde en büyük temennim bir an önce Talimhane deki tiyatroyu açması yönünde. Ama bu sene açılmazsa zaten İzmit te devam edecek görevine ve bende mutlaka gidip onu 10 senedir mutlu mesut çalıştığı tiyatrosunda izleyeceğim.

Yeni film projesi umarım vardır. Tiyatro sahnesi, tv ekranları kadar yakışıyor sinema perdesine. Onu daha fazla sinema yapımında görmek dileğiyle...

Ö.Dilek
03-03-08, 14:22
billur avatarlar ve imza için teşekkürler ellerine ve emeğine sağlık.
hepsi birbirinden güzel olmuş. :img-wink:

sueda40 eklediğimiz resimlerden her zaman ki gibi harika çalışmalar ortaya çıkartmışsın.:img-icecr
ellerine ve emeğine sağlık.

ezo-kadim
03-03-08, 16:18
papatyacim .sueda ablacim ve resim yükleyen canlarim hepinizin eline ve emegine saglik yine haikalar yapmissiniz ,oyuna giden arkadaslarimi canlarimi kiskanmadim degil hatta catladim ama onlarin adina o kadar mutlu oldumki cünkü dostluklarini kuvvetlendirdiler Serhat aski onlari vatanimin her bir kösesinden getirip orda birlestirdi onlari tanidigim icin cok mutluyum iyiki varlar bunun hepsi o inanilmaz insan SERHAT'in yüzünden oldu iyikide oldu ,onun samimiyeti ,isine verdigi deger,seyircisine saygisi ve gözlerindeki isik o kadar arkadasimi oraya cekti onlarda karsilastiklari memmuniyeti dile getirdiler umdugumuzu bulduk dediler samimiyeti yakaladik dediler bu yaterde artar bile iyiki varsin SERHAT iyiki burdayim ve onun sayesinde o kadar güzel insanla tanistimki ayni onun o güzel bakislari gibi icten ,umarim filmide iyi gise yapar ama sacma sapan filmlerin izleyici rekoru kirmasina karsilik aranin gisesini merak etmiyorum cünkü kaliteli yapitlar bizim ülkemizde malesef is yapmiyor umarim ben yanilirim ,dizininde devam edecegini sölyediler show tv yi arayip sordum sadece gününe karar verememisler neyse hersey o güzel bakislari gibi olsun sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye bye

papatya363
03-03-08, 17:24
şiirli bir özel çaılşma yaptım, umarım beğenirsiniz.

gerçi içinde serhat olurda beğenilmezmi:img-wink:

Dreamlike arkadaşım senin yazdığın şiiri kullandım.sanada sormadım kullanabilirmiyim diye.umarım senin için sorun değildir.

http://img299.imageshack.us/img299/5845/gzelgzlmlj1.jpg (http://imageshack.us)

glance
03-03-08, 19:07
SUEDA40 ellerine sağlık.. Çalışmalar gene çok güzel olmuş..
Billurcum avatarlar çok güzel olmuş.. Ellerine sağlık..

sahracı
03-03-08, 20:01
staja giderken hergün beşiktaştan geçiyorum bkm nin olduğu sokak görünüyor caddeden ve güne oyunun oyununun kocaman afişiyle başlayıp onunla kapatıyorum çok hoş oluyor:) valla bi moral geliyor insana sabah sabah:icon_whis:img-in_lo çalışmalar süper elinize sağlık..dizi de devammış gördüğüm kadarıyla cuma günü olucakmış..

derens
03-03-08, 20:25
staja giderken hergün beşiktaştan geçiyorum bkm nin olduğu sokak görünüyor caddeden ve güne oyunun oyununun kocaman afişiyle başlayıp onunla kapatıyorum çok hoş oluyor:) valla bi moral geliyor insana sabah sabah:icon_whis:img-in_lo çalışmalar süper elinize sağlık..dizi de devammış gördüğüm kadarıyla cuma günü olucakmış..

İncicim aynen ben de hergün okula giderken oradan geçiyorum ve aynen her seferinde Serhat'a bakıp öyle geçiyorum, muhteşem bir şey, gerçekten görmüşüm gibi hissediyorum :)

Eyvaahhh ben halimizi hiç iyi görmedim valla :img-hyste:img-hyste:img-hyste

sahracı
03-03-08, 20:27
İncicim aynen ben de hergün okula giderken oradan geçiyorum ve aynen her seferinde Serhat'a bakıp öyle geçiyorum, muhteşem bir şey, gerçekten görmüşüm gibi hissediyorum :)

Eyvaahhh ben halimizi hiç iyi görmedim valla :img-hyste:img-hyste:img-hyste

evet derencim aynen:) yani staja gitmenin tek güzel yanı o kısım benim için:) bugün de ne noldu geçirdim mi diye sağıma soluma bakınırken panik halinde tam bikaç adım sonra önünden geçtik oh be dedim:img-hyste

zynpyst
03-03-08, 20:27
ilk once siir sever olaraktan siir icin yazan dreamlike arkadasa ve ondan guzel bir calisma yapan papatya arkadasimiza tessekkur ederiyorum ablam harika yorumlamissin yaa keske bir toplu tessekur mektubu yazilsa serhata yollansa benim tessekkurum sizi tanimama sebeb oldu bilmedende olsa bir tessekkuru hak ediyor eger bu kadar kaliteli iyi bir oyuncu olmasaydi ve bakislariyla butun duygularini yansitmasaydi biz onun icin burda toplanmazdik belki olanlar olurduda ben olmazdim galiba siz de arkadaslar bazen goruslerimiz ayrilsada sizde hariksainiz iyiki varsiniz ve butun paylasimlarinizla bilsenin ne mutlu ediyorsunuz insani:img-icecr:img-icecr

Gökgöz
03-03-08, 20:57
İyi akşamlar sevgili Serhatseverler

Daha önce buraya eklendi mi bilmiyorum ama ben ilk kez gördüm bu resmi. Başka bir sitede görünce de eski "Mendebur Kadim" aklıma geldi ve biraz nostalji yapmak maksadıyla buraya da eklemek istedim...

(Alıntıdır)

http://img229.imageshack.us/img229/8978/4713d87679deb22951929e3yk3.jpg

st-papatya
03-03-08, 23:17
Herkese mutlu akşamlar,
Forumda bir arkadaşımız Ara filmi ile ilgili Empire ve Altyazı dergilerinde Mart ayında röportajı olduğunu yazmıştı. Ama sayfaları karıştırdım kim haber vermişti bulamadım. Kendisine buradan teşekkürlerimi sunarım efenim...

Bende bugün eve gelirken dergileri alayım dedim. Altyazı dergisini bulamadım ama Empire dergisini aldım. Yine büyük bir keyifle okudum, her zaman dile getirdiği çekincelerini belirtmiş. Bu güzel röportajı okuyamıyacak olan arkadaşlarım olabilir diye foruma da yazayım dedim. Ayrıca çok güzel bir adet fotoğraf var fakat ben onu scanner'ım olmadığı için ekleyemiyorum.:icon_sorr

Serhat Tutumluer
Erk Erkeği

Söyleşi: Oklan Özyurt

Ara’nın sizin için nasıl bir çekiciliği var?

Senaryoyu okuduğum zaman Ümit Ünal’ın çok samimi bir şekilde farklı bir hikaye anlatmak istediğini düşündüm. Bir evde geçiyor film ve 30’lu yaşlarında iki kadın ve erkeğin 10 yıllık süreçte ilişkilerini anlatıyor. Karakterlere baktığımız zaman orta halli ailelerin çocukları bunlar. Kendilerince nedenlerden dolayı çıkışsızlık yaşıyorlar. Ama genel olarak, yaşadıkları manevi boşluk hissi bu çıkışsızlığın sebebi. Ümit Ünal da çevremizde sıkça gördüğümüz bu insanları resmedip, onların dünyasının kapılarını aralıyor. Yani filmde anlatılan, bu zamanda yaşayan inanların dramı. Bu oldukça çekici geldi bana.

Bu arada kalma hali, doğrularla eğrilerin birbirine karıştığı zamanlarda biraz kararsız kalmaktan oluşur. Böyle düşününce karamsar bir dönemde yaşadığımızı düşünüyor insan…

Büyükşehirlere, metropollere gelip hayatını orada yaşamak isteyen insanların özlemigeçmişte edindiği manevi değerleri yaşatmak üzerine kurulu. Açıkçası ben bunu kendimde görüyorum. Oyuncu Serhat Tutumluer olarak bu arada kalmışlığı ve sıkışmışlığı yaşıyorum. Benim bir yanım köyde yaşar. Çocukluğumu köy yaşantısın da geçirdim. Ortaokul ve lise yıllarım Eskişehir’de geçti Buralarda edindiğim değerleri çok net hatırlıyorum. Ama oyuncu olarak çalışma hayatına girdiğim zaman sıkışıklık başlıyor. Bu sıkışıklığın bana göre temel nedeni hem kişisel hem de toplumsal adalet duygumuzun yitirilmesidir. Çünkü hayat hızla değişiyor. Çevremizde kullandığımız araç-gereç, her şey değişiyor. Ama insanoğlu, bu değişime o kadar çabuk ayak uyduramıyor. Doğal olarak hayat temel değer yargılarımızdan vazgeçmeye zorluyor. Hayatı bu kadar değiştirmeye itende bence hoyrat kapitalizm. Sen orta halli bir aileden geliyorsun; aldığın eğitim, edindiğin değerler belli. Hayata atılınca da bunları genişleterek çevrene aktarmak gerekirken, para kazanmak uğruna çarkların arasına giriyor ve sıkışıp kalıyorsun. Çünkü bu çarklar çok tehlikeli. İlk olarak içimizdeki adalet duygumuzu yok ediyor. Kişi içindeki adalet duygusunu çevresinde de görmek ister. Çevresinde yoksa oda bir yere kadar dayanır.

Yani birileri vicdanımızı yok etmeye mi çalışıyor?

Toplumsal olarak başarıya giden her yolu mübah sayıyoruz. Bu çok tehlikeli; her kötülüğü birbirimize yapmamızı meşrulaştırıyor bu anlayış. Süreli isterik bir halde dolaşıyoruz.
İsteklerimizin sonu yok. Ama ben bu bilincin bize empoze edildiğini düşünüyorum. Tarihini, değerlerini bilmezsen o zaman önüne çeşitli yaşam biçimleri koyarlar. Zenginin daha zengin, fakirin daha fakir olduğu zamanda vicdanımız da devreden çıkarsa yapacak bir şey kalmaz. Büyük tabloyu görmeden kişisel olarak kendimizi sorgulamaya başlarız.

Peki kişisel olarak bu durumu kolayca göremiyor muyuz? Filmde dört karakter var, dördü de mutsuz Kendileriyle barışık değiller ve onlar kaosa sürüklüyor. İnsanın kendisiyle barışık olması çok mu zor?

İnsanın kendini sorgulaması kolay değil. Bulunduğu durumu objektif bir şekilde değerlendirip çıkarımlar yapamayabilir. Bunu yapamayanlar da var. Belki bunun için psikologlara gitme ihtiyacı duyuluyor. Ya da içindeki sıkıntıyı tam olarak adlandıramayıp hırs müptelası, alkol yada uyuşturucu bağımlısı olunuyor. Bu madalyonun bir yüzü, diğer yüzündeyse birbirimize olan hastalıklı önyargılarımız var. Mesela statü demen bir şey var yaşamımızda. Daha kişiye bakınca onunla ilgili bir önyargımız oluşuyor. İşin garibi bu önyargı hemen yargıya dönüşüyor. İnsanlar neden bu kadar birbirinden kopuk yaşıyor ve birbirine hoşgörüsüz bakıyor., buna bakmak gerek bence. Düzenle, gelir ve adalet dağılımındaki uçurumlarla, kişisel ve toplumsal ahlakın bozulmasıyla alakalı. Bunların sonucunda paraya, güce değer veren insanlar ortaya çıkıyor.

Cenneti Beklerken’deki Eflatun ve Ara’da ki Veli’yi akraba karakterler olarak algılamak mümkün. İkisi de ait oldukları zamanda sıkışmış durumdalar…

Birbirinden farklı filmler olduğunu düşünüyorum. Ama karakterlerin izdüşümüne baktığımız zaman, evet, tespitinizde haklı olabilirsiniz. Çünkü ne yapacağını düşünürken Eflatun’un karşısına bir erk çıkıyor ve ne yapması gerektiğini dikte ediyor. Fakat Veli’nin dünyasında bir erk yok. Erk hayatın kendisi olmuş. Veli de bu hayatı çözmeye çalışıyor Ama bir çözüm sunmuyor, soru soruyor.

Derviş Zaim ve Ümit Ünal; ikisi de bağımsızlar. Özellikle mi bağımsız isimlerle çalışıyorsunuz?

Türkiye’de seçme şansımız yok pek. Derviş Zaim, Cenneti Beklerken’ in senaryosunu önüme koyunca ben nasıl bu filmde varolurum diye düşündüm işin gerçeği. Tesadüf ite Cenneti Beklerken’i izleyen Ümit Ünal beni beğeniyor ve böylece Ara’da rol alıyorum.

Dizilerde rol almanıza rağmen televizyonla ilgili ciddi kaygılarınız var. Nereden çıkıyor bu kaygılar?

Diziler televizyonun en üst noktası. Oradan insanlara doğru şeyler söyleyebilirsiniz. Mesela 90 dakika dizi olmaz diyoruz. Kalite olmayınca estetik ve görsel zevkimiz de zedeleniyor çünkü. Ayrıca televizyon bağımlı olunacak değil, gerektiğinde açılacak bir alettir. Çünkü bağımlı olursanız şiir okumaz, birbirinizle konuşmak, vakit geçirmezsiniz. Sonra da içinizde bir şeyler eksik kalır. Arada kalırsınız.

)) Ara, 21 Mart’ta gösterimde…

Ayrıca dergide ''Bunu Biliyormuydunuz?'' diye bir yazı var. Gerçi bizim bildiğimiz şeyler ama yine de paylaşayım.:img-yes:

''On parmağında on marifet. Ney üfleyen, kayak yapan Tutumluer scuba diving konusunda da yetkin. Fırsat buldukça da bol bol denizin altında ki dünyayı keşfe çıkıyor. Suyun altında insanın kendisiyle baş başa kaldığını söylüyor''

sprıng
03-03-08, 23:17
eski günler eski günler, hem gülümsedim hem yüreğim burkuldu, aralarında geçen konuşma halen hatırımda, bende repliği eklemek istedim eski günlerin anısına, selam olsun Ezo ve Kadime,

Kadim :Hah güzel, sabaha kadar duralım burda, hı
Ezo :5 dakka bekleseydin geçeceydik işte
Kadim :Sen niye beklemiyorsun
Ezo :Efendi sandık hanıma yol verirsin deye düşündük, hani burası İstanbul ya.
Kadim :İstanbul'un eskilerindensin belli
Ezo :İstanbul'un eskisi senin gibiyse, Ben daha dün geldim.
Kadim :Hadi uzatma Kadın acelem var.
Ezo :Herkesin kendine göre acelesi var. Ayrıca ismim Kadın değil benim, Konuştuğun lafı bilde konuş.
Kadim :Ya çekilsene Hanım bela mısın?
Ezo :Hah bak işte Hanım lafını hatırladın, bir de lütfeni hatırlarsan İstanbul'lu olacan.
Kadim :Tövbe Tövbe
Ezo :Tövbeni kabul ettik. (Kadim'e yol verir) De hayde geç, geç, ee geç
(Kadim geçer eli makinasına gider ve arkasını döner)
Kadim :Hanfendi
(Ezo'da arkasına döner ve Kadim Ezo'nun Gözlerinin fotoğrafını çeker )
Ezo :Bi dakka Sen ne hakla benim fotografımı çek....
Kadim :Teşekkür Ederim (yoluna devam eder)
Ezo :Bi de İstanbul'lu olacak ....

karamursel
04-03-08, 00:45
kıtap gıbı bır roportaj
serhat bey yıne dogruları samar mısalı yuzumuze vurmus
kendınıde es gecmemıs (ıste bızım serhatımız)
bu adamın röportajlarını okurken kendımı analız etmekten kacamıyorum
dıllendıremedıklerımı ,yasamın karmasıklıgını, cevaplarını aradıgım soruları pat dıye soyluyor
dahada karısıyorsunuz ,daha fazla ARAda kalıyorsunuz
sonra gunlerce okuduklarınız pesınızı bırakmıyor
sorgulamalar bıtmıyor

ben bu sebeple serhat tutumluer dıyorum oyuncunun gorevı ınsanlara bırseyler aktarabılmek ıse bunu cok ıyı yapıyor sectıgı ıslerle

papatya sagol canım

biodleju
04-03-08, 03:46
valla ben artık duymadan inanmam:) bu film verildi mi verilicek mi anlayamadım ben..

berrin abla eklediğin resimler için teşekkürler seno seninde çalışman güzel olmuş eline sağlık unuttuğum kimse varsa özür şimdiden herkesin eline sağlık..

Film vizyona girdi çıktı dvd ve vcd'si de satışa sunuldu. Uzun zaman oluyor hatta çıkalı. Ancak vcd ve dvd'de yapılan dublajlar sinemada verilenle aynı mı onu bilemiyorum. Bazen sinema dublajı ile cd dublajı uymuyor filmlerin. Onu araştırmak lazım..

EDİT: Bahsettiğim film Arthur ve Minimoylar isimli animasyondur. Konuyu bilmeyen yahut kaçıranlar için bilgi verelimde bir karışıklık olmasın..

zynpyst
04-03-08, 04:27
ropertaj icin papatya arkadasimiza cok tessekkur ederim burda roprtajin oldugunu soyleyip haber verip papatya arkadasimizinda edinmesinde araci olan arkadasimiza cok tessekkurler ropertaj yine serhat yine serhat dedirtiyor her cumlesiyle ne diyeyim onun agzina sizin gonlunuze saglik opuldunuz iyiki varsiniz a.e.o guzel ulkemin guzel insanlari ay icim sevgimi tasti ne can arkadaslar :img-blush:img-blush:img-icecr:img-icecr

zynpyst
04-03-08, 13:12
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=3932

cok ugrastim ugrasmama degmistir insallah begeninize artik bakalim begencekmisiniz bir siir calismasi kullandigim arkadas izin almadan kullandim dilerim kizmamistir calismayi yapan papatya arkadasimizda simdi izin almak olmaz ama saatler uyumuyor ben buranin gecesiyle yaptim vidyoyu ve sizler yoktunuz olsaydiniz izin alirdim kusuruma bakmayin ii birsey cikarmaya calistim ama ne kadar ii oldu tartisilir:img-blush:img-blush

Ofelia
04-03-08, 15:01
Dizilerde rol almanıza rağmen televizyonla ilgili ciddi kaygılarınız var. Nereden çıkıyor bu kaygılar?

Diziler televizyonun en üst noktası. Oradan insanlara doğru şeyler söyleyebilirsiniz. Mesela 90 dakika dizi olmaz diyoruz. Kalite olmayınca estetik ve görsel zevkimiz de zedeleniyor çünkü. Ayrıca televizyon bağımlı olunacak değil, gerektiğinde açılacak bir alettir. Çünkü bağımlı olursanız şiir okumaz, birbirinizle konuşmak, vakit geçirmezsiniz. Sonra da içinizde bir şeyler eksik kalır. Arada kalırsınız.

röportajı beğendim.teşekkürler papatya eklediğin için..
alıntıladığım kısımda Serhat Bey'in aslında tam olarak ne demek istediğini de daha iyi anlıyorum..röportajı yapan kişide sormuş ya,tv ile ilgili kaygılarınız var ama dizilerde rol alıyorsunuz diye..Serhat Bey bunu açıkca dile gtirmiş olsa da aslında söylemek istediği dizileri önemsemediği değil,aksine çok önemsediğini ortaya koyuyor.tv daki en üst nokta olarak görüyor ve isteseler çok güzel çok doğru şeyler öğretilebileceğini ancak bunun yapılmadığından dem vuruyor..hoş yapılanlar olmadı mı ,oldu tabii..ama ne kadar dayandı?arkasında güçlü bir yapım olmayınca..bağımlılıkla ilgili olarakta yine katılıyorum.ister istemez bu tv insanda bağımlılık yapıyor bu gerçek.öyleki okumak için aldığım kitapların aylarca rafta okumayı beklediklerini bilirim ben..akşamları işten kalan zamanımı tv karşısında geçirince anladım ki bu tv'den insana başka şeyler için zaman kalmıyor.hatta aile içinde bile aynı ortamda ekrana kilitlenmiş birbiriyle konuşmayan,- ki oysa tüm gün evde yoksun çalışıyorsun sadece bi kaç saat beraber vakit geçirebiliyorsun- insanlar olup çıkıyoruz..günümüzde diziler aslında en büyük eğlence kaynağı,bu yadırganamaz..tercih meselesi çünkü.O 1 buçuk 2 saat boyunca insanlar başka başka hayatlarda yaşayıp belkide içinde bulundukları dünyadan uzaklaşmanın keyfini yaşıyorlar..ama keşke o saatler içinde insanlara sunulan o başka başka hayatlar ;değerlerimizden uzak,ahlaka aykırı hayatlar olmasa...

st-papatya
04-03-08, 16:12
Rica ederim arkadaşlar. Bende yorumlarınız, güzel video ve fotolarınız, bilgi paylaşım, kısaca herşey için teşekkürler.
Bu arada bende şirkette sekreter arkadaşımdan rica ettim ve söyleşide ki fotoyu eklemek için geldim.:img-wink:

Foto: İbrahim Akgün
http://img85.imageshack.us/img85/6518/scan10001jj3.th.jpg (http://img85.imageshack.us/my.php?image=scan10001jj3.jpg)

Sueda'cım senden güzel bir çalışma bekliyorum:img-blush

laziko
04-03-08, 16:25
hatta oniki kişiden fazlaydı arkadaşlar birbirini tanıyan oniki kişi salon tek te idi benim sırın ve ön sıramın diğer ucunda salan çiftte de biraz vardı. ben çıkarken kızlar bekliyordu. eve dönüş yolu olmasa bende beklerdim. hele bi 16 yaşında bi küçükhanım vardı maaşallah dünyalar güzeli nasıl heyecandan titriyordu...

mjesec cevabım geç oldu ama 2 gündür foruma giremiyodum.galiba bahsettiğin kişi benim.gerçekten çok heyecanlıydım.ilk gittiğimde yakalayamadığım için çok üzülmüştüm.bu defa kaçırmıyım diye ne planlar kurdum :img-icecr ama hiç birine gerek kalmadı allahtan.:img-hyste hatta resim çekilince kendime gelemedim.oturdum orda biraz.kızlarda beni aramaya başladı :D yine serhat beyin çok acelesi vardı ama bizi kırmadı o kadar kişiyle resim çekildi yine:img-in_lo oyun için denicek bişe yok zaten.harikaydı.ikinci gidişim olmasına rağmen yine kahkahalar attım.neyse hoşçakalınbye

burchincik
04-03-08, 16:40
serhat tutumluer (mithat demircan) çok tatlı :):img-blush

http://img143.imageshack.us/img143/3355/resim1cz1.jpg

http://img143.imageshack.us/img143/6922/resim2rj3.jpg

http://img143.imageshack.us/img143/9793/resim3fi0.jpg

http://img143.imageshack.us/img143/7733/resim4ip9.jpg

http://img143.imageshack.us/img143/9912/resim5zt4.jpg

http://img210.imageshack.us/img210/9954/resim6cg0.jpg

Dreamlike
04-03-08, 17:46
St-papatya röportaj için teşekkürler.İşte olaylara mantıklı bakış açısıyla , karakterinin doğruluğuyla , insani değerleriyle herkese gururla onun hayranıyım dediğim insan.
Papatya363 özel çalışman çok güzel olmuş.(Eklediğim şiirleri kullanırken sormanıza gerek yok.)
Zynpyst şiir çok sevdiğim için , bu güzel şiirle hazırladığın videoyu gerçekten çok beğendim , ellerine sağlık.

st-papatya
04-03-08, 18:19
Tekrar merhaba arkadaşlar,
Az önce Bkm'yi aradım. Serhat Tutumluer'in yerine Hatırla Sevgili'de oynayan Serhat Kılıç geçecekmiş. Bilginize...
Fotolar alıntıdır...
http://img339.imageshack.us/img339/6351/kamil17iv3.jpg
http://img393.imageshack.us/img393/554/13hh6.jpg

seno
04-03-08, 18:25
gormlaith çalışman çok ama çok güzel ellerine sağlık....

tabii diğer arkadaşlarında

seno
04-03-08, 18:27
arakdaşlar yazıldı mı bilmiyorum ama
ezo gelin cuma akşamı diye fragmanı gördüm...

Billush
04-03-08, 18:38
st-papatya öncelikle sana röportaj ve scan ettiğin foto için çok teşekkürler.Röportajıyla gene hayran bıraktı kendisine Serhat.Özeleştiri yapmaktan çekinmemesi,içinde bulunduğu ortamı ve koşulları da rahatlıkla eleştirmesi o kadar güzel ki...Ayrıca foto gerçekten çok güzelmiş.Tekrar teşekkürler :)
Serhat Kılıç'ı Hatırla Sevgili'de izledim sadece.Kendisine sadece başarılar diliyorum.Çünkü ne onun oyunculuğuyla ne de oyuna dahil olmasıyla ilgili yorumların yazılacağı yer burası değil.Serhat Tutumluer adına şu an oyundan ayrıldığı için daha da sevindim.Sadece bunu söylüyorum :) [Adaş olmaları da dikkatimi çekti bu arada:)]
Ayrıca evet Ezo Gelin artık cuma akşamları.Dünden beri saatsiz,sesli fragman yayınlanmaya başlandı.Halen saat belli değil.Ancak bence cuma doğru bir seçim değil.Dizi zaten gezgin oldu.Her günü gezecek bu gidişle,günlerin hatrı kalmasın diye...Ezo Gelin'in de en yakın zamanda,hayırlısıyla bitmesini umut ediyorum.Serhat daha iyi projeleri hak ediyor...

sahracı
04-03-08, 19:51
röprörtaj için çok sağol st-papatya üşenmemiş yazmışsın eline sağlık..tipik bir serhat röpörtajı olmuş..yani hani kimin olduğunu yazmasalarda bu röpörtajın ona ait olduğu direkt anlaşılır..çoğumuzun içindekileri ifade etmiş ağzına sağlık valla...oyundaki değişim inşallah oyun için hayırlı olur serhatın çıkması tabii kötü oldu ama ben serhat kılıçı izliyorum hatırla sevgilide o da iyi oynayacaktır diye düşünüyorum..

derens
04-03-08, 19:59
Röportaj ve resim için ben de çok teşekkür ediyorum st-papatya ellerine sağlık :) Gerçekten tam bir Serhat röportajı olmuş, her bir soruya o kadar dolu dolu cevap vermiş ki, düşüne düşüne okuyor insan, resim de çok güzel her zamanki gibi ;) :)

Bu arada Serhat Kılıç'ı ben de Hatırla Sevgili'de izliyorum, başarılı bir oyuncu ama o rolün üstesinden bu kadar kısa sürede kalkması için üstün yetenek olması gerekiyor, Allah yardımcısı olsun, çok zor bir işi kabul etmiş, inşallah başarılı olur....

sahracı
04-03-08, 20:03
Röportaj ve resim için ben de çok teşekkür ediyorum st-papatya ellerine sağlık :) Gerçekten tam bir Serhat röportajı olmuş, her bir soruya o kadar dolu dolu cevap vermiş ki, düşüne düşüne okuyor insan, resim de çok güzel her zamanki gibi ;) :)

Bu arada Serhat Kılıç'ı ben de Hatırla Sevgili'de izliyorum, başarılı bir oyuncu ama o rolün üstesinden bu kadar kısa sürede kalkması için üstün yetenek olması gerekiyor, Allah yardımcısı olsun, çok zor bir işi kabul etmiş, inşallah başarılı olur....

önceden ayarlanmıştır derencim o mutlaka..yani ben ayrılıyorum diyip ayrılmamıştır serhat..önceden haber vermiştir mutlaka ve o tarihten itibaren provalar filan yapılmıştır ve hazır olduğu anda çıkmıştır serhat herhalde..yani anlamam bu işlerden tabi ama öyle bi tahmin benimkisi..yine de uzun bi zaman olmamıştır tabi hazırlanalı..başarılar dileyelim..

first lady
04-03-08, 20:11
st-papatya sağol röportaj için.çok makbule geçti:img-yes:ben de yarın diğer dergileri almaya çalışıcam:)

tiyatro işiine gelince,serhat beyin yerine geçen oyuncu dizide başarılı olabilir ama serhat bey kadar seyircisi olduğunu hiç sanmıyorum.bence yasemin hanım ilk oyundan sonra başlasın derdine yanmaya:img-pilot

st-papatya
04-03-08, 20:43
Tekrar rica ederim arkadaşlar. Serhat Bey her şeyin en iyisini hakediyor. Söyleşilerini okumak sizin olduğu gibi benim içinde büyük bir keyif. ''Eflatun'' karakterini yorumlarken, söylediği her kelimede yeni dehlizler açılıyor demişti. Ben aynı şeyi Serhat Bey'in röportajlarında görünüyorum. Umarım yolu her daim açık olur.
Sevgili first lady, ben bugün Altyazı dergisini aldım. Öğle tatilindeydim, sayfaları söyle bir karıştırdım. Sanırım sadece Ümit Ünal ile röportaj yapılmış. Dergiyi şirkette unuttuğum için kesin birşey söyleyemiyorum.
Ayrıca Empire dergisinde Ümit Ünal'lada ropörtaj vardı. ''Ara'' filmine aslında başka oyuncularla yola çıkmışlar. Hatta senaryoyuda onlar için yazmış. Bayağı popüler oyuncularmış. Ama en başından beri işin içinde olmalılarına rağmen, ortaya çıkan senaryo onlara çok riskli gelmiş. Bayağı konuşulmuş, tartışılmış, provalar yapılmış. Sonra filmde oynayamayacaklarını söylemişler. Hatta kendisini bile projeden vazgeçirmeye çalışmışlar.???
Röportaj çok uzun 3 sayfa o yüzden sizinle paylaşamıyorum.:icon_sorr

first lady
04-03-08, 20:46
sağol st-papatya.o zaman ben sinema dergisini aliyim yarın.belki onda farklı bişey vardır:img-yes:

glance
04-03-08, 21:09
st-papatya röportajı eklediğin için teşekkürler.. Ellerine sağlık.. Fotograf içinde sağol :)..
Oyunun Oyununda Serhatın yerine Serhat Kılıç'ın geçtiğini haber verdiğin içinde teşekkürler..
Kendisine başarılar diliyorum ama açıkçası Serhat Tutumluer kadar başarılı olabileceğini hiç sanmıyorum..

derens
04-03-08, 21:20
önceden ayarlanmıştır derencim o mutlaka..yani ben ayrılıyorum diyip ayrılmamıştır serhat..önceden haber vermiştir mutlaka ve o tarihten itibaren provalar filan yapılmıştır ve hazır olduğu anda çıkmıştır serhat herhalde..yani anlamam bu işlerden tabi ama öyle bi tahmin benimkisi..yine de uzun bi zaman olmamıştır tabi hazırlanalı..başarılar dileyelim..

Tabii canımm Serhat Bey işine saygısı olan bir insan tabi ki öyle bir şey olmamıştır...Ama Serhat Bey'in ilk başta da seçilme sebeplerinden biri de bu rolü önceden oynayan biri olmasıydı sonuçta, çok zor bir rol olduğu için öyle söyledim ben de pek anlamam bu işlerden ama katılıyorum ben çıkıyorum deyip ayrılmamıştır herhalde ;)
Kendisine başarılar diliyoruz, elimizde Tutumluer kalmadı Kılıç verelim gibi olmuş biraz ama neyse :icon_whis :)

Gökgöz
04-03-08, 21:26
İyi Akşamlar

Geçen gün Ezo Gelin setine gitmiştim ve Serhat beyle orda resimler çektirmiştik. Şimdi bunları buraya eklemek istedim...

http://img292.imageshack.us/img292/5456/kadim2ai1.jpg

Burda Serhat beyin yanında ben varım...

http://img139.imageshack.us/img139/2999/kadim1fe3.jpg

Burda Serhat beyin yanında Gamze_yy var...

Gökgöz
04-03-08, 21:33
Birde bu resim var arkadaşlar. Dizi çekimi öncesi Ezo nun evinin önünde Kadim... Biraz uzak oldu maalesef...

http://img233.imageshack.us/img233/7407/kadim31qa3.jpg

derens
04-03-08, 21:46
Deryacım(Gökgöz) çok teşekkürler resimleri bizimle paylaştığın için, her zamanki gibi çıkmış ne diyeyim, yine maşallah yine maşallah :) :) :)

Billush
04-03-08, 21:56
st-papatya demek Ümit Ünal başta bambaşka kişileri düşünüyormuş.Açıkçası merak ettim o oyuncular kimler.Özellikle Veli rolüne kimi düşündüğünü çok merak ediyorum...
Ayrıca bi oyuncunun rolle ilgili hele o rolün en başıdan beri projede varken sonra riskli bulup çıkmak çok garip geldi bana.Bir oyuncu için risk garip kalıyor...

Derya fotolar çok güzelmiş canım.Eklediğin için çok sağ ol :)

İnci ve Deren bence Serhat çıkma kararını çok önceden almıştır.Serhat K.'de bence baya zamandır belli bir isimdir ama Serhat çıkmadan ismi bildirmek istememişlerdir.Serhat her ne kadar halinden memnun olmasa da tiyatro aşığı bir olduğundan oyunu sekteye uğratacak bir şeylere mahal vermediğinden eminim. :)

st-papatya
04-03-08, 22:08
st-papatya demek Ümit Ünal başta bambaşka kişileri düşünüyormuş.Açıkçası merak ettim o oyuncular kimler.Özellikle Veli rolüne kimi düşündüğünü çok merak ediyorum...
Ayrıca bi oyuncunun rolle ilgili hele o rolün en başıdan beri projede varken sonra riskli bulup çıkmak çok garip geldi bana.Bir oyuncu için risk garip kalıyor...

Billush'cum bu sorunun yanıtını yine Ümit Ünal dergide vermiş zaten, bende ekleyeyim. Yalnız oyuncuların adı geçmiyor.

Empire dergisinden alıntıdır....
Ünal:
Bir kariyer derdi olduğu zamanlar böyle sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Sunuçta kariyer derdi olan bir yönetmenin de yapacağı bir film değil. Sonuçta ben de kendimi yapımcılara ve popüler izleyicilere beğendirmek için bambaşka filmler yapıyor olabilirim. Ama Ara'da ele aldığım, benim anlatmak istediğim ve içimi yakan konular. Bunları anlarmadan başka türlü filmler yapamam yani. Sonra da yok kariyer, yok nasıl görüneceğim derdi olmayan oyuncular aradım. Ara'da oynayan oyuncuları buldum. Çok da memnunum. Beklediğimden çok daha iyi performans sergilediler.

Ayrıca Gökgöz'cüm, fotolar için çok teşekkürler.:happy0064 Ezo Gelin'in seti semt olarak neresi acaba? Kadırga diye başlamıştı ama sonra değişti filan...
Bir de konuşma olanağınız oldu mu? Yeni projesi hakkında filan, gerçi sette yoğundur ama. Oyuna da toplu gitmişsiniz sanırım, ne güzel...:happy0064 Ben bu fırsatı kaçırdım maalesef...ama yine de bir kez izleme şansını yakaladığım içinde şanslıyım. İnşallah yeni oyunlarda tekrar izleriz..hatta yine toplu bişeyler yapılsa ne güzel olur...:img-blush

Ropörtajların olduğunu sevgili elyz söylemiş, kendisine teşekkür ederim.

Billush
04-03-08, 22:15
st-papatya o zaman sana tekrar teşekkür ederim.Ümit Ünal çok güzel anlatmış.Kariyer derdi olan insanlar,dışarıdan nasıl göründüğünü önemseyen oyuncular içlerinden geçenlerden çok o görünen imajı destekleyen rolleri tercih ederler.Ama bence oyuncu dediğin dışarıdan nasıl göründüğünü önemsemeden benimsediği her türlü rolü oynayan insandır.Sanırım Serhat'ın bir farkı da bu :)

st-papatya
04-03-08, 22:20
Ropörtajı okuyunca direk içimden (kim olduklarını bilmiyorum) iyiki de vazgeçmişler dedim. Yoksa Serhat Bey bu projede olamayacaktı. Tek mekanda geçmesi ve oyuncuların hepsinin tiyatro kökenli olması, filminde tiyatro tadında olacağı hissini veriyor. 14 Mart'ı beklerken, 21 Mart'a ertelendi. Hala Gala'dan ses seda yok.:icon_sorr

Billush
04-03-08, 22:48
Ben de filmin çok farklı bir film olacağına eminim nedense şimdiden.Bildiğimiz birçok şeyi gerçekçi ve şimdiye kadar izlediklerimizden farklı bir dille anlatacak,hatta tokat gibi yüzümüze indirecek gibi geliyor.Aslında filmi hem bu yüzden hem de Serhat'ın oynadığı karakteri,oyunculuğunu merak ettiğimden iple çekiyorum.14 Mart'tan 21 Mart'a ertelendi vizyon tarihi ben ona üzülüyorum asıl :(
Filmin galası olur mu onu hiç bilmiyorum.Sonuçta çok ufak bütçeli bir film...

Gökgöz
04-03-08, 22:53
Ayrıca Gökgöz'cüm, fotolar için çok teşekkürler.:happy0064 Ezo Gelin'in seti semt olarak neresi acaba? Kadırga diye başlamıştı ama sonra değişti filan...
Bir de konuşma olanağınız oldu mu? Yeni projesi hakkında filan, gerçi sette yoğundur ama. Oyuna da toplu gitmişsiniz sanırım, ne güzel...:happy0064 Ben bu fırsatı kaçırdım maalesef...ama yine de bir kez izleme şansını yakaladığım içinde şanslıyım. İnşallah yeni oyunlarda tekrar izleriz..hatta yine toplu bişeyler yapılsa ne güzel olur...:img-blush

Canım Serhat la konuştum fakat dizi hakkında değil. Oyunda son haftası olduğunu ve oyuna birçok arkadaşımın geleceğini falan söylemiştim.

Birde o gün rahatsız olduğunu söylemişlerdi sette. Bununla birlikte hem keyifsizdi hemde dalgındı. O yüzden dizi hakkında konuşmadım kendisiyle. Açıkçası sormakta istemedim. Çünkü setteki diğer arkadaşlarda ser verip sır vermediler dizi hakkında. Ne diyeyim hayırlısı olsun onun için. Artık diziden keyif almasamda Serhat ın varlığı hala bu diziyi izlememi sağlıyor.

Seneye umarım çok iyi bir yapımda görürüz Serhat ı. Bir arkadaşımızın söylediği kadarıyla bir film projesi varmış. Bu, çoğumuzunda tahmin ettiği gibi bir sinema filmi olacak galiba. Daha çok sinema filminde görmek isterim Serhat ı. Çünkü beyaz perdeye çok yakışıyor...

st-papatya
04-03-08, 22:59
İnşallah Gökgöz'cüm. Teşekkür ederim yanıtın için.:img-wink:

sprıng
04-03-08, 23:50
arkadaşlar, bende Serhat beyle olan resmimi ekliyorum, pazar günü hepimiz için çok güzel bir gündü,:happy0064

resmi eklememe yardım ettikleri ve çıldırmadıkları için tubacığım ve deryacığım teşekkürler, :good:

http://img530.imageshack.us/img530/9514/kadim4wh0.jpg

berrin
05-03-08, 00:18
sağol st-papatya.o zaman ben sinema dergisini aliyim yarın.belki onda farklı bişey vardır:img-yes:

Ben bugün "Sinema" dergisi'ni aldım.Orada da sadece Ümit Ünal'ın röportajı var. Bildiğimiz şeylerden bahsetmiş.Fotorğaf olarak da filmden bir kaç kare var.

pelınsu
05-03-08, 00:21
İyi akşamlar arkadaşlar

Bende pazar günü SERHAT beyin oyununa gittim hatta Bursa dan gittim son oyunu olduğunu duyunca onu sahnede görme şansını birdaha nezaman elde ederim bilemediğim için sağolsun ezogelin grubundaki arkadaşlarımla beraber izleme şansım oldu ( hem oyunu izlemek hemde arkadaşlarla tanışmak süperdi hepsine çok teşekkür ediyorum):happy0064

Sahnede devleştiğini söyleyenlere şimdi bende hak veriyorum harika bir oyuncu onun hızına yetişmek imkansız bende ilk giden arkadaşlarım gibi serhat beyi takip etmekten diğerlerine bakamadım bile:img-icecr
İnşallah bundan sonra daha güzel başarılı projelerde kendisini görürüz herşeyin en iyisini hak ediyor yolu açık olsun:good:

Sağolsun bizleri kırmayıp hepimizle ayrı ayrı fotoğraf çekindi bende bunu sizlerle paylaşmak istedim umarım beğenirsinizbye

Deryacım(Gökgöz) ve Papatya363 resmi eklemem için yardımlarınızdan dolayı çok teşekkürler sağolun :happy0064

http://img525.imageshack.us/img525/681/serhatbeydd9.jpg (http://imageshack.us)

yasmincim senden sonra uğraştım ve çözdüm olayı canım :img-hyste:img-hyste bencede büyük kalsaydı daha iyi olurdu ama işte kurallara uymak için üzülerekte olsa küçülttüm:img-hyste

berrin
05-03-08, 00:37
Ümit Ünal'ın "Sinema" dergisi'ndeki röportajından:

“İlk başlarda şu anki oyuncu kadrosundan çok farklı bir oyuncu kadrosu vardı.Her biri televizyon ve sahne dünyasından fazlasıyla tanınmış isimlerdi.Onlar biraz üzerine düştüler ve çok oynamak istediler.Hikayesi aslında benim çok eskiden beri düşündüğüm bir hikayeydi.Fakat sonradan o oyuncu kadrosu da filmi çok riskli ve çok sert buldu.Oynamak istemediler.Ben de daha yakından tanıdığım insanlarla, dahası arkadaşlarımla bu filmi çekmeye karar verdim.İşte Serhat,Erdem,Selen ve Betül projeye dahil oldular.”

papatya363
05-03-08, 00:47
st-papatya röportaj ve eklediğin resim için teşekkürler

zynpyst ve dreamlike özel çalışmama için yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim.dreamlike ayrıca şiir içinde teşekkür ederim.bundan sonra sen şiir ekledikçe bende onlardan serhat çalışmaları yaparım...

zynpyst videonu izledim.süper bişey olmuş, çok beğendim.şiirle serhatın resimlerininin uyumu çok güzel olmuş.

emeğine, yüreğine sağlık

ayrıca tüm özel çalışma, imza, avatar yapan, resim ekleyen, kısacası serhatın sayfasına katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum.

hepinizin emeğine, yüreğine sağlık

bu arada pelincim resmi biraz daha büyük ekleseydin sanırım sayfanın tamamını kaplayacaktı:img-hyste
ama böyle süper olmuş.sayfayı açıyorsun karşına kocaman bi serhat fotoğrafı çıkıyor...

glance
05-03-08, 02:17
Gökgöz, pelınsu, sprıng resimleri paylaştığınız için çok teşekkürler.. Oyuna gidenler arkadaşlarım adına çok mutlu oldum.. Gökgöz bilgiler için ayrıca teşekkürler canım.. Ellerinize sağlık arkadaşlar..

zynpyst
05-03-08, 02:22
kiskaniyorum ama sizin icinde ayriyetten sevinmiyor degilim seviniyorumdur galiba insallah neyse bizlerle o guzel fotoraflari paylastiginiz icin cok tessekkur ederim bizi bir nevi birseyleri sanki o ani paylasanlardan hissettidiginiz icin yine cok tessekkuler (yine o kirmizi mont aman Allahim ustune tek yakismayan sey galiba) Ayy ben ne diyorum banene montundan onun zevki ozur:icon_sorr haklisiniz kizlar ne dersiniz simdi bana kabul :img-blush benki kararlarini elestirmeyelim derken adamin zevkini giydigi seyi elestiriyorum butun suc kirmiz antiligimden hele bir erkegin ustunde gormeye hic gelemiyorum bazi istisnalar haric:img-in_lo:img-in_lo

ayrica klibi izlemeniz bile yeterli hele yorumlariniz cok degerli ama beklemedimde degil cunku klibi yapinca acaba begenildimi hisslerimi yorumlarinizla tatmin ediyorum benden yorumlariniz esirgemezsiniz bu ise devam edecegim galiba elimdeki fotolar cogaldikca cogaliyor tek bu durumdan kucuk beginli bilgisiyarim rahatsiz :img-pilot:img-pilot

iyi uyukular guzel gonullu sevgi dolu serhat severler sevgiyle sevdiklerinizle

papatya363
05-03-08, 12:52
Deryacım(Gökgöz) ve Papatya363 resmi eklemem için yardımlarınızdan dolayı çok teşekkürler sağolun :happy0064

yasmincim senden sonra uğraştım ve çözdüm olayı canım :img-hyste:img-hyste bencede büyük kalsaydı daha iyi olurdu ama işte kurallara uymak için üzülerekte olsa küçülttüm:img-hyste

rica ederim cnm

bende dedimki serhatın sayfasına gireyimde o tam boy fotoğrafı bi daha göreyim:img-hyste pek bi güzel görünüyordu ama buraya kadarmış:img-hyste

zynpyst
05-03-08, 13:05
http://img81.imageshack.us/img81/2105/dsc019085waas0.jpg (http://imageshack.us)

http://img178.imageshack.us/img178/7986/dsc019092qy7nb8wtyy0.jpg (http://imageshack.us)

http://img213.imageshack.us/img213/2716/dsc079619un1kn2vccg3.jpg (http://imageshack.us)

http://img178.imageshack.us/img178/2687/dsc079629zf7lekr0.jpg (http://imageshack.us)

papatya arkadasima ozel istegi uzerine:img-wink::img-wink: dilerim yardimci olabilmisimdir:img-blush

papatya363
05-03-08, 14:07
papatya arkadasima ozel istegi uzerine:img-wink::img-wink: dilerim yardimci olabilmisimdir:img-blush

zeynepcim gerçekten çok saol.

yardımcı olmazmısın, tabiki oldun:)

oy oy şu resimlere bak ya:img-in_lo:img-in_lo

SUEDA40
05-03-08, 15:32
http://img221.imageshack.us/img221/9470/serhettutumluerhorzob5.jpg (http://imageshack.us)

bukalemun
05-03-08, 15:33
by sudenaz

http://img256.imageshack.us/img256/9698/img0262pc1.jpg
http://img509.imageshack.us/img509/9679/img7246jj4.jpg
http://img509.imageshack.us/img509/4875/img7254ia4.jpg

karamursel
05-03-08, 15:36
gökgöz ve gamze-yy
resımler ıcın cok tsk kıskandım sızı :((
resımler nezaman gekıldı resımlerde serhat beyın bıyıkları cıkmamısta ....

erten07
05-03-08, 16:26
http://img85.imageshack.us/img85/796/347096474dd9ac6efa5bz0.jpg (http://imageshack.us)

http://img134.imageshack.us/img134/4664/3471108540211c61198cm5.jpg (http://imageshack.us)

http://img134.imageshack.us/img134/7672/347145966583301eb3fpv2.jpg (http://imageshack.us)

gunebakan
05-03-08, 17:14
Ezo Gelin bundan böyle Cuma günleri 22:00'de ekrana gelecek.

seno
05-03-08, 17:19
http://i236.photobucket.com/albums/ff246/s_e_n_o/sahravemithatcopy.jpg

SUEDA40
05-03-08, 18:24
http://img228.imageshack.us/img228/9236/zeozg1.jpg (http://imageshack.us)
birde şapkalı resim görünce dayanamıyorum benim tarzım biraz

papatya363
05-03-08, 18:36
yeni bi program yükledim, onu öğrenmeye çalışıyorum.o yüzden çeşit çeşit avatarlar yapıyorum.iyiyide, kötüyüde ekliyorum:) artık siz beğendiklerinizi alırsınız, tabi beğenirseniz...

http://img257.imageshack.us/img257/3885/siennasayfa4saturationyh0.jpg (http://imageshack.us) http://img223.imageshack.us/img223/5351/yurladygaussionblur3ss9.jpg (http://imageshack.us) http://img257.imageshack.us/img257/6161/yurtladycurvesfe0.jpg (http://imageshack.us)

papatya363
05-03-08, 18:44
ay set fotoğrafları eklenmiş, çok güzel.

resimler için sudenaz'a çok teşekkürler.vede buraya ekleyen bukalemun sanada çok teşekkürler.

erten cenneti beklerken filminden resimler eklemişsin, çok saol.
sueda abla ve seno çalışmalarınız çok güzel.sayfayı renklerdirmişsiniz, emeğinize sağlık

sahracı
05-03-08, 20:00
Ezo Gelin bundan böyle Cuma günleri 22:00'de ekrana gelecek.

olamaz ya bundan korkuyordum ben de:icon_sorr hatırla sevgiliyle çakışıyor ve en son istiyceğim şeydi bu..reyting açısında da bence kötü oldu..hatırla sevgili ab de genelde 1.çıkıyor ki genelde reytinglerde ab göz önüne alınıyormuş..off olmadı bu..

bu arada set resimleri ve diğer çalışmalar için herkese teşekkürler..

seno
05-03-08, 20:15
paptyacım sahracım...
saolun arkadaşlar beğendiğinize çok sevindim...

zeynepçim çok güzel olmuş videon
süperr süppperrr
elelrien sağlık

zynpyst
05-03-08, 20:20
bukelemun`a set fotoraflari icin,seno ve sueda abla`ya o guzel calismalar icin (sadece o kirmizi mont) olmuyor ya ben kirmizi montlu fotolarina antilik duyuyorum kusuruma bakmayin ama calisma yide o antilige ragmen arsivime alinmis begnilmis bir calisma burda yanlis anlasilma olmasin amannn papatya avatalar icin bence hepsi ayri guzel olmus ellerine saglik erten07`ye cenneti beklerken resimleri icin cok tessekkur ederim sayfalara ne guzelde canladirmissiniz ve gunebakan`a dizi saatti hakindaki bildirisi icin tessekkur ederim tessekkur faslim tamamlandi insallah dilerim unuttugum olmamistir

bu arada cumaya yada baska bir gune alinmasi pek onemli degil benim icin zaten bitecek olan bir dizi icinde fazla rentig kaykisi tasimayalim ama hatirla sevgiliyi izliyorsak o zaman izleyen icin kotu olcak neyseki eskiden izliyordum diziyi :good::good: bence dizimizi bitirsinlerde ne zaman verirseler versinler sonucta izleyemesekte netten buluruz ne hale getirdiler bizi yaa:img-tomat:img-tomat ahh kanal ahh yapimci ahh senraist vakalari ne diyeyim size:img-tomat

sahracı
05-03-08, 20:21
bir tane de ben yapıyım dedim çok hoş çıkmış resimlerde..yapmamak ayıp olurdu:)

http://img256.imageshack.us/img256/6655/63075263ee0.png

sessizperi
05-03-08, 21:26
İyi Akşamlar Arkadaşlar...

Serhat Bey'in bu hafta son oyunu olduğundan 02.03.2008 günü, Pelinsu arkadaşımla birlikte Bursa'dan oyunu izlemeye gittim. Benim için unutulmayacak bir gündü... :good:

Ezo Gelinciler grubundaki arkadaşlarımla tanışma fırsatı da yakalamış olmanın sevinciyle günüm daha da güzel geçti.... Arkadaşlarım iyi ki varsınız ve iyi ki sizleri tanıdım, her şey için tekrar teşekkür ederim :happy0064

Tiyatronun benim yaşamımda çok önemli bir yeri var... Oyunu izlerken oyunun gizemli ortamında hangi tür olursa olsun, hayattan bir süre uzaklaşmak, oyuncularla ağlamak, gülmek, sevilmek, nefret etmek vb. duyguları paylaşmak benim için inanılmaz bir olay. Bir de oyuncular oyunlarını sergilerken bizler seyirciler olarak belki onlara katılamıyoruz; ama bize hissettirdikleriyle, alkışlarımızla biz de oyunun ve tiyatronun bir parçası oluveriyoruz bir anda....

İşte bana bu güzel duyguyu yaşatan Oyunun oyunu adlı oyunda devleşen ve sahnede olmaktan büyük bir mutluluk duyan Serhat Tutumluer'i izlediğim için kendimi çok şanslı hissediyorum... :img-icecr

Röportajlarında dediği gibi tiyatro onun yaşam biçim olduğu o kadar belli ki, oynarken gözlerinin içi gülüyor.... :P

Umarım bundan sonra Serhat Bey'i daha başka tiyatro oyunlarında ve başarılı projelerde izleme fırsatı yakalayabilirim....

Serhat Tutumluer gibi tiyatroya gerekli önemi veren; seyirciye,sahneye ve yaptığı işe saygı gösterenler oldukça tiyatro her zaman hak ettiği yerde olacak. :img-yes:

mjesec
05-03-08, 21:41
Oyunu izlerken oyunun gizemli ortamında hangi tür olursa olsun, hayattan bir süre uzaklaşmak, oyuncularla ağlamak, gülmek, sevilmek, nefret etmek vb. duyguları paylaşmak benim için inanılmaz bir olay. Bir de oyuncular oyunlarını sergilerken bizler seyirciler olarak belki onlara katılamıyoruz; ama bize hissettirdikleriyle, alkışlarımızla biz de oyunun ve tiyatronun bir parçası oluveriyoruz bir anda....

İşte bana bu güzel duyguyu yaşatan Oyunun oyunu adlı oyunda devleşen ve sahnede olmaktan büyük bir mutluluk duyan Serhat Tutumluer'i izlediğim için kendimi çok şanslı hissediyorum... :img-icecr

Röportajlarında dediği gibi tiyatro onun yaşam biçim olduğu o kadar belli ki, oynarken gözlerinin içi gülüyor.... :P

Umarım bundan sonra Serhat Bey'i daha başka tiyatro oyunlarında ve başarılı projelerde izleme fırsatı yakalayabilirim....

Serhat Tutumluer gibi tiyatroya gerekli önemi veren; seyirciye,sahneye ve yaptığı işe saygı gösterenler oldukça tiyatro her zaman hak ettiği yerde olacak. :img-yes:

ancak bu kadar düzgün ve güzel ifade edilebilirdi. aynı düşünceleri paylaşıyorum:happy0064:good:

st-papatya
06-03-08, 09:43
Günaydın herkese,
Paylaşımlar için teşekkür ederim. Papatya363 avatarları çok beğendim hemen kullanıdım umarım sakıncası yoktur.:img-blush

Dreamlike
06-03-08, 12:48
Resimler , avatarlar ve bütün paylaşımlar için herkese teşekkürler.Bir şey de yakışmasın ya bıyığı güzelleştiren adam ...

Biliyorum ; saçlarının sarısı ,
Gözlerinin yeşiline karışmış .
Biliyorum ; sana benzemek için ,
Melikeler birbiriyle yarışmış .
Fosforlu ve derin bakışlarına ,
Çağlar boyu nice destanlar yazılmış .
Oysa ben görülmedik bir lale yaprağına ,
Gökleri kıskandıran bir destan yazıyorum .
Gözlerin değişip kaplasın karanlığı ,
Bütün ufukları sarsın gözlerin ,
Gene de hep bende kalsın gözlerin ...

Nurullah Genç

ezo-kadim
06-03-08, 16:07
İyi Akşamlar Arkadaşlar...

Serhat Bey'in bu hafta son oyunu olduğundan 02.03.2008 günü, Pelinsu arkadaşımla birlikte Bursa'dan oyunu izlemeye gittim. Benim için unutulmayacak bir gündü... :good:

Ezo Gelinciler grubundaki arkadaşlarımla tanışma fırsatı da yakalamış olmanın sevinciyle günüm daha da güzel geçti.... Arkadaşlarım iyi ki varsınız ve iyi ki sizleri tanıdım, her şey için tekrar teşekkür ederim :happy0064

Tiyatronun benim yaşamımda çok önemli bir yeri var... Oyunu izlerken oyunun gizemli ortamında hangi tür olursa olsun, hayattan bir süre uzaklaşmak, oyuncularla ağlamak, gülmek, sevilmek, nefret etmek vb. duyguları paylaşmak benim için inanılmaz bir olay. Bir de oyuncular oyunlarını sergilerken bizler seyirciler olarak belki onlara katılamıyoruz; ama bize hissettirdikleriyle, alkışlarımızla biz de oyunun ve tiyatronun bir parçası oluveriyoruz bir anda....

Burcu canim yazdiklarina a dan z ye katiliyorum Serhat'i öyle güzel anlatmissinki baska diyecek bir söz bulamiyorum
ayrica röportaji ekleyen arkadasim st-papatyaya o güzel set resimleri icin deryaya calismalar icin senoya sueda ablaya papatyama dreamlikeye güzel siirleri icin ve klipler icin zeynebime cok tesekkür ederim röportajinda ne kadar ince ince kendini anlatmis tipki bir nakkas gibi beynime cizdim SERHAT'in fikirleri bu kadar kiymetli olmasa herhalde sevmezdim diye düsünüyorum öyle kasi gözü güzel insan dolasiyorki ama icleri bos oysaki Serhat bir baska fikirleriyle yaptiklariyla her zaman güzellikler sunuyor bizlere iyiki varsin SERHAT TUTUMLUER bunu söylemekten hic bikmayacagim
sevgiyle ve SERHAT'la kalin byebye :happy0064

peloshh
06-03-08, 18:01
Dün Ezo gelinin fragmanini gördüm, Cuma gunu saat 9a almislar diziyi.
Bi baktim Serhat, neylen??? biyik .. hic mi hic yakismamis.
Tam uzamamis biyiki ama.
Ay yakismiyor yaa:icon_sorr

sahracı
06-03-08, 19:44
ben gördüğümde saat onda yazıyordu en son değişti mi acaba?? valla çok isabet olur değişirse, çünkü hatırla sevgili varken ezoyu çok izliyceğimi sanmıyorum..bugün fazla gelen olmamış bakıyorum..sayfaları dolu bulmak sohbetleri okumak çok hoşuma gidiyor halbuki hele bide oyun yada filmle ilgili olanlar....ben bayadır iştima almadım dimi bak aklıma geldi:img-polic

sahracı
06-03-08, 20:01
sipariş vermek gibi olucak ama canlarım elinden imza gelen arkadaşlarımın o mübarek ellerinden şöyle şık bir serhat imzası rica etsem acep ayıp olur mu:img-blush ama ezo filan değil sadece serhat ve şöyle bomba bi imza rica edicem sizden, ben yapabilsem yapıcam da yapamıyorum o kadarını..arşivime baktımda hep aynı imzalar biraz değişiklik lazım dedim..şimdiden teşekkürler..

papatya363
06-03-08, 20:44
Günaydın herkese,
Paylaşımlar için teşekkür ederim. Papatya363 avatarları çok beğendim hemen kullanıdım umarım sakıncası yoktur.:img-blush

tabiki sakıncası yok.hatta kullandığınızı görünce mutlu bile oluyorum.zaten sizler için yapıyorum.herkes hangisini istiyorsa kullanabilir.

beğendiğin ve yorum yaptığın içinde teşekkürler:img-wink:

ah vaktim olsa neler neler yapıcamda pek vakit bulamıyorum.zaten programıda yeni öğreniyorum, çözecem diye anam ağlıyor:)

dreamlike şiir eklemiş.fırsat bulunca o şiirden güzel bi çalışmada yaparım artık... dreamlike şiirler için teşekkürler

peloshh
06-03-08, 23:44
benden bi avi

http://i28.tinypic.com/fkz95c.jpg

elyz
07-03-08, 00:43
erkekler ağlamaz'dan 2 video..3.bölümden güzel sahneler...izlemek isteyenler için..iyi seyirler

http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=3980

http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=3981

zynpyst
07-03-08, 05:47
arkadaslar aci mi tali mi bilmem haberim ben yine kafayi yedim:img-pilot ve klip yaptim yani dilerseniz ii segirler butun dilegim keyifle izlemeniz:img-icecr:img-icecr
yine serhat tutumluer ne denilirki izleyin sadece bence benden acemice bir klip usta bir sanatci`ya itafen

http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=3986

:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

hayirli uykular ve sabah yaklasti orda hayirli sabahlarda ayriyetten guzel ulkmein guzel insanlari

SUEDA40
07-03-08, 10:13
http://img160.imageshack.us/img160/499/serhettutumluereup9.jpg (http://imageshack.us)

first lady
07-03-08, 10:33
dün mehmet ergen'in yönettiği 'aldatma' oyununun galasına gittim.veeeeee tahmin edin kim vardı.serhat tutumluerrrrrrrrrrrrrrr.veeeeeeeeee galaya birlikte gittiğim insan serhat beyin yanındaki adamı tanıyodu veeeeeeeeeeeee bizde yanlarına gittik.çok fazla sohbet edemedik ama serhat bey artık benim de bi gazeteci (tabi daha çok yeniyim ama olsunnnn:) ) olduğumu biliyo.buda bana yetiyoooooooooooooooooo...

SUEDA40
07-03-08, 10:34
http://img213.imageshack.us/img213/32/serhattutumluereeva3.jpg (http://imageshack.us)
amanın cerenim sen ne söylüyorsun sen gazeteci serhat oyuncu artık kovalamaca başlar o kaçar sende peşinden.senin adına çok sevindim
sevgiyle kalın

berrin
07-03-08, 11:36
dün mehmet ergen'in yönettiği 'aldatma' oyununun galasına gittim.veeeeee tahmin edin kim vardı.serhat tutumluerrrrrrrrrrrrrrr.veeeeeeeeee galaya birlikte gittiğim insan serhat beyin yanındaki adamı tanıyodu veeeeeeeeeeeee bizde yanlarına gittik.çok fazla sohbet edemedik ama serhat bey artık benim de bi gazeteci (tabi daha çok yeniyim ama olsunnnn:) ) olduğumu biliyo.buda bana yetiyoooooooooooooooooo...

Cerencim çok mutlu oldum, ben son anda vazgeçtim gitmekten.Caddebostan bize yakın ama oğlumu bırakacak kimse bulamadım.Bu gibi durumlarda gönüllü bakıcı aranıyor, duyurulur.Nisan ayında Kadıköy'deki oyuna giderim diye düşünmüştüm.:icon_sorr
Senin adına çok sevindim.Bundan sonra röportaj taleplerini geri çevirmez herhalde:icon_whis "Ara"'nın galası ile ilgili bilgi alabildin mi?

laziko
07-03-08, 16:02

ne kadar şanslısınn.kıskandım valla :img-yes: bende bi yolunu bulup galalara sızıyım bari.:) bu konuda bana yardımı olabilcekleri beliyorum :)

bimkolik
07-03-08, 16:43
http://img232.imageshack.us/img232/7281/bscap002ei8.jpg
http://img210.imageshack.us/img210/1254/bscap003rd1.jpg
http://img522.imageshack.us/img522/4782/bscap004lx7.jpg
http://img510.imageshack.us/img510/4003/bscap006yw7.jpg
http://img341.imageshack.us/img341/9594/bscap008oy3.jpg

Ofelia
07-03-08, 16:55
bimkolik bu sahneden resimler eklemek istemiştim bende, ellerden ötürü.:)ama bendeki resimler net değildi vazgeçmiştim..sanki içimi okudun.sahraya evlen benimle dediği sahneydi galiba?.teşekkürler.

SUEDA40
07-03-08, 17:02
http://img216.imageshack.us/img216/9937/serxz6.jpg (http://imageshack.us)

seno
07-03-08, 17:38
http://i236.photobucket.com/albums/ff246/s_e_n_o/WEFEW.jpg

bir deneme resmiydi arkadaşlar

sahracı
07-03-08, 19:46

dün akşamdan beri gözüm kulağım telefondaydı zaten ceren sayende çatladım valla anlatıcaksın diye:) tutmayın yılın en hızlı gazetecisini:icon_whis

first lady
07-03-08, 19:50
Cerencim çok mutlu oldum, ben son anda vazgeçtim gitmekten.Caddebostan bize yakın ama oğlumu bırakacak kimse bulamadım.Bu gibi durumlarda gönüllü bakıcı aranıyor, duyurulur.Nisan ayında Kadıköy'deki oyuna giderim diye düşünmüştüm.:icon_sorr
Senin adına çok sevindim.Bundan sonra röportaj taleplerini geri çevirmez herhalde:icon_whis "Ara"'nın galası ile ilgili bilgi alabildin mi?

sağol berrin ablacım.keşke sen de gelmiş olsaydın.belki serhat beyin yanında karşılaşırdık:):)

ara'nın galası daha belli değil.serhat beyden değil yönetmenden bu bilgi:)

bimkolik
07-03-08, 20:26
bimkolik bu sahneden resimler eklemek istemiştim bende, ellerden ötürü.:)ama bendeki resimler net değildi vazgeçmiştim..sanki içimi okudun.sahraya evlen benimle dediği sahneydi galiba?.teşekkürler.
Eee ortak nokta Serhat olunca, iletişim de böyle güçlü oluyor..:img-in_lo
elleri farkeden bir ben bir de yönetmen değilmiş..
O nasıl bir sigara içiştir öyle..:img-in_lo
Evet Sahraya evlen benimle dediği bölümdü:img-yes: Ne aşıktı orada :img-in_lo

Müptelayıımm sanaaa:img-icecr
Zarar versen de banaa..:img-icecr

SUEDA40
08-03-08, 11:36
http://img353.imageshack.us/img353/1954/serezhh5.jpg (http://imageshack.us)
ofila resimler için tşk
kadimi sevmiyorum ama bıyığını sevdim acayip karizma olmuş

SUEDA40
08-03-08, 12:05
http://img391.imageshack.us/img391/46/zyyp1.png (http://imageshack.us)
bıyısıda çok hoş olmuş

gür bıyıklı şiir gözlü efem

Billush
08-03-08, 14:07
Ofelia arkadaşın Ezo Gelin multimediaya eklediği fotolar,başlık renklensin diye ekliyim istedim :)

http://img356.imageshack.us/img356/5672/pic00015as2sl9.th.png (http://img356.imageshack.us/my.php?image=pic00015as2sl9.png) http://img393.imageshack.us/img393/6937/pic00015as3sf0.th.png (http://img393.imageshack.us/my.php?image=pic00015as3sf0.png) http://img356.imageshack.us/img356/5893/pic00021tt8rw8.th.png (http://img356.imageshack.us/my.php?image=pic00021tt8rw8.png) http://img119.imageshack.us/img119/9194/pic00033hr4lf6.th.png (http://img119.imageshack.us/my.php?image=pic00033hr4lf6.png)

Billush
08-03-08, 14:17
http://img393.imageshack.us/img393/3672/pic00036fj8gv1.th.png (http://img393.imageshack.us/my.php?image=pic00036fj8gv1.png) http://img393.imageshack.us/img393/921/pic00045gw6ss4.th.png (http://img393.imageshack.us/my.php?image=pic00045gw6ss4.png) http://img393.imageshack.us/img393/7623/pic00046kw4yj6.th.png (http://img393.imageshack.us/my.php?image=pic00046kw4yj6.png) http://img393.imageshack.us/img393/7510/pic00050yh9jw0.th.png (http://img393.imageshack.us/my.php?image=pic00050yh9jw0.png)

Billush
08-03-08, 14:19
http://img119.imageshack.us/img119/6986/pic00055se9ct7.th.png (http://img119.imageshack.us/my.php?image=pic00055se9ct7.png) http://img393.imageshack.us/img393/5949/pic00056up9ru4.th.png (http://img393.imageshack.us/my.php?image=pic00056up9ru4.png) http://img356.imageshack.us/img356/3011/pic00058sd5yr0.th.png (http://img356.imageshack.us/my.php?image=pic00058sd5yr0.png) http://img393.imageshack.us/img393/6316/pic00063uh1lq6.th.png (http://img393.imageshack.us/my.php?image=pic00063uh1lq6.png)

Billush
08-03-08, 14:27
http://img356.imageshack.us/img356/7973/pic00095fj7hd3.th.png (http://img356.imageshack.us/my.php?image=pic00095fj7hd3.png) http://img356.imageshack.us/img356/275/pic00097md4lx8.th.png (http://img356.imageshack.us/my.php?image=pic00097md4lx8.png) http://img119.imageshack.us/img119/6674/pic00098dn9zz7.th.png (http://img119.imageshack.us/my.php?image=pic00098dn9zz7.png) http://img356.imageshack.us/img356/6759/pic00103td7ao4.th.png (http://img356.imageshack.us/my.php?image=pic00103td7ao4.png)

Billush
08-03-08, 14:32
http://img119.imageshack.us/img119/2729/pic00105rz1bm0.th.png (http://img119.imageshack.us/my.php?image=pic00105rz1bm0.png) http://img119.imageshack.us/img119/2282/pic00106yw7nd9.th.png (http://img119.imageshack.us/my.php?image=pic00106yw7nd9.png) http://img393.imageshack.us/img393/611/pic00107vz6yt5.th.png (http://img393.imageshack.us/my.php?image=pic00107vz6yt5.png) http://img393.imageshack.us/img393/3840/pic00110rh1mq0.th.png (http://img393.imageshack.us/my.php?image=pic00110rh1mq0.png)

Billush
08-03-08, 14:37
http://img356.imageshack.us/img356/6058/pic00111pr3vg6.th.png (http://img356.imageshack.us/my.php?image=pic00111pr3vg6.png) http://img119.imageshack.us/img119/1927/pic00114sj8gf9.th.png (http://img119.imageshack.us/my.php?image=pic00114sj8gf9.png) http://img119.imageshack.us/img119/3573/pic00129ck5gc9.th.png (http://img119.imageshack.us/my.php?image=pic00129ck5gc9.png) http://img393.imageshack.us/img393/7014/pic00135vg9gv9.th.png (http://img393.imageshack.us/my.php?image=pic00135vg9gv9.png) http://img393.imageshack.us/img393/1271/pic00137gg1jn6.th.png (http://img393.imageshack.us/my.php?image=pic00137gg1jn6.png)

SUEDA40
08-03-08, 16:55
bu bıyıklara ek olarak uzun saç arkadan bağlı olacak ne karizma olur

http://img396.imageshack.us/img396/9691/dedimxw4.jpg (http://imageshack.us)

first lady
08-03-08, 18:33
dün gece ezo gelini özetten izledim.hatırla sevgilinin bitimine koymuşlardı özeti Allahtan.amaaaaaaa fragmanı tesadüfen gördüm.süpper ötesi.son zamanlarda izlediğim en eğlenceli fragman kim akıl ettiyse ellerine sağlık.ezo öyle kıvırıyo ya daha ne diyim:happy0064:img-hyste

ben serhat beye bıyığı yakıştıramadım açıkcası.kirli sakal favorim benim:img-blush

SUEDA40
08-03-08, 19:46
arkadaşlar benim için bıyıklı bıyıksız fark etmez ama her nedense biz türk kadınları bir garibiz.avrupalı gelinlerimiz genedei türk erkekleri burma bıyıkları için seviyor.
bende biraz ab gireceğizya onlar gibi düşüneyim istedim.kadimi sevmesemde serhatın bıyıklarına hasta oldum.birazda böyle dolaşsın sıkılınca keser nasıl olsa.erkeklerin farklılıkları değilmidir bıyıkları,sevsekte sevmesekte.
hem ben de bıyıkları görünce önce garipsedim ama fenada değil.
sevgiyle sağlıkla kalın
dünya kadınlar gününüz kutlu olsun.

sahracı
08-03-08, 20:10
ben hiç sevmem bıyığı ama o bile yakışmış ne diyim yani daha..yani çok kötü değildi en azından ama kirli sakal daha çok yakışıyor tabi..bu arada oyunun ilanında serhatın yerinde diğer serhatın resmi konulmuş gazetede gördüm içim burkuldu bi anda:icon_sorr bu arada herkesin kadınlar gününü kutlarım..

first lady
08-03-08, 21:17
arkadaşlar benim için bıyıklı bıyıksız fark etmez ama her nedense biz türk kadınları bir garibiz.avrupalı gelinlerimiz genedei türk erkekleri burma bıyıkları için seviyor.
bende biraz ab gireceğizya onlar gibi düşüneyim istedim.kadimi sevmesemde serhatın bıyıklarına hasta oldum.birazda böyle dolaşsın sıkılınca keser nasıl olsa.erkeklerin farklılıkları değilmidir bıyıkları,sevsekte sevmesekte.
hem ben de bıyıkları görünce önce garipsedim ama fenada değil.
sevgiyle sağlıkla kalın
dünya kadınlar gününüz kutlu olsun.

haha ablacım nerden girmişsin konuya.avrupalı gelinler:img-hyste

zaten kesmiş bile bıyıkları.geçen gayet traşlıydı.

ben bugün çağlayandaki mitingdeydim kadınlar günü için.bi kez daha özgür ve çağdaş bir Türk kadını olduğum için gurur duydum.biz Türk kadınlarına bu hakkı veren Atatürk'e binlerce kez teşekkürler.ben de kadınlar gününüzü kutluyorumbye

Billush
08-03-08, 21:18
http://img117.yukle.tc/images/246egava1.jpg (http://www.yukle.tc) http://img117.yukle.tc/images/3105egava2.jpg (http://www.yukle.tc) http://img117.yukle.tc/images/5834egava3.jpg (http://www.yukle.tc) http://img117.yukle.tc/images/7891egava4.jpg (http://www.yukle.tc)

http://img117.yukle.tc/images/3931egimza.jpg (http://www.yukle.tc)

SUEDA40
08-03-08, 21:58
haha ablacım nerden girmişsin konuya.avrupalı gelinler:img-hyste

zaten kesmiş bile bıyıkları.geçen gayet traşlıydı.

ben bugün çağlayandaki mitingdeydim kadınlar günü için.bi kez daha özgür ve çağdaş bir Türk kadını olduğum için gurur duydum.biz Türk kadınlarına bu hakkı veren Atatürk'e binlerce kez teşekkürler.ben de kadınlar gününüzü kutluyorumbye

ben bir kadın ve manevi anne olarak ülkemizde malesef haklarımızı kullanamıyoruz.kadınlar okumalıki kendilerini ve haklarını savunabilsinler.ama okuyan nice kadınlar varki hakları savunmasını bilmiyorlar.bizler aslında avrupadaki kadınlar daha güçlü vede çalışkanız ama bilinçli kullanamıyoruz.hak aranmaz alınır ben iyi kötü tahsilini yapan mücadele eden bir bayan olarak hala yapacak çok şeyin olduğunu düşünüyorum
bıyık konusuna gelince bizim oğlana herşey yakışıyor.resim çalışmalarımı bile güzelleştiriyor.bıyısını sevsinler acemice ama alışır sanırım bıyıklı gülüşü bile hoş.
sevgiyle sağlıkla kalın
ayrıca site yönetimininde kadınlar günü kutlu olsun.

zynpyst
08-03-08, 22:09
Billush arkadasim imzalar ve avatarlar icin cok tessekkurler izin alamadan kullaniyorum kizmazsin inssallah bu arada herkezin kadinlar gununuz kutlu olsun bencede turk erkeginin simgesidir biyik neden bu kadar yadirgadiniz ama zevklerle renkeler tartisilmaz tabiki eski hali daha iyi ama buda fene durmamis:img-blush:img-blush

calisma isin SUEDA abla seninde ellerine saglik cok guzel ve anlamli olmus

Billush
08-03-08, 22:22
zynpyst güle güle kullan arkadaşım.Ben kullanılsın diye yapıyorum,beğendiyseniz ne mutlu...
Ben de neden bıyıklı hali bu kadar garipsendi anlamadım.Serhat'ın her hali başka güzel.Bıyıklı,bıyıksız,uzun saçlı,kısa saçlı vb... her haliyle farklı her haliyle yakışıklı bence :)

SUEDA40
08-03-08, 23:21
http://img210.imageshack.us/img210/585/erkekleralamaz1ba2.jpg (http://imageshack.us)

SUEDA40
08-03-08, 23:23
http://img132.imageshack.us/img132/1208/erkekleralamazxt0.jpg (http://imageshack.us)

Billush
08-03-08, 23:24
44.bölümü izliyordum,Ezo'nn albüme baktığı bir sahne var.Oradaki fotolarda Serhat çok şeker çıkmış eklemek istedim :)

http://img116.yukle.tc/images/86851.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img116.yukle.tc/images/71052.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img116.yukle.tc/images/67013.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img116.yukle.tc/images/27894.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img116.yukle.tc/images/33105.jpg (http://www.yukle.tc)

berrin
08-03-08, 23:32
Billush ve Seza ellerinize sağlık.Çalışmalarınız çok güzel.
Bu arada bugün Taksime uğramışken küçük bir araştırma yaptım.Talimhanedeki tiyatro büyük ihtimalle gelecek sezon açılacak.Bina hala restore edilmemiş gözüküyor(içini bilmiyorum, ama dışardan gördüğüm kadarıyla daha çok iş var).Onünden geçen yol da genişletiliyor, bu yüzden her taraf kazılmış.Ben yine de çok beğendim.Kendi mekanında olmasa da şirket aktif olduğundan festival için yeni bir oyun ile katılabilirler diye düşünüyorum.

glance
09-03-08, 00:00
Billurcum gene avatarlar ve imza çok güzel olmuş.. Ellerine sağlık canım.. Ayrıca 44. bölümdeki albüm resimleri içinde teşekkürler canım..
SUEDA40 çalışmalar çok güzel olmuş teşekkürler.. Ellerine sağlık..
berrin bilgi için çok teşekkürler..
Arkadaşlar hepinizin dünya kadınlar günü kutlu olsun..

zynpyst
09-03-08, 04:48
SUEDA abla calismalar harika olmus,billur`cugum verdigin bilgi icin cok tessekkurler ve resimler icinde billush arkadasima tessekkurler ewet cok seker cikmis sanki gercektende dikkat ettimde eski fotorafmis gibi duruyorlar.... iyi geceler dostlar sevgiyle sevdiklerinizle kalin emi:img-wink:

peloshh
09-03-08, 11:50
benden bir takim sizinki gibi güzel degil ama, yine ekliim dedim

http://i25.tinypic.com/2r4sayd.jpg

http://i25.tinypic.com/34pkiaa.jpg

st-papatya
09-03-08, 13:37
Aşağıdaki liste bir animasyon filminin karaterlerinin seslendirmesini yapanların listesidir. Animasyonu izlemediğim için kesin doğrudur diyemiyorum. Ancak alıntı yaptığım site seslendirme konusunda güvenilir bilgiler içeren bir sitedir. O sebeple listenin doğruluk payı yüksektir.

ARTHUR ile MİNİMOYLAR

Yönetmen:Luc Besson
Senaryo: Luc Besson, Celine Garcia

TÜRKÇE SESLENDİRENLER

ARTHUR Ebru ÇAPRAZ
GRANNY Tülay BURSA
ARCHIBALD Erhan ABİR
ARTHUR’UN ANNESİ Zeynep ÖNEN
ARTHUR’UN BABASI Suat ÖNEN
DAVIDO Gazanfer ÜNDÜZ
SELENIA Canan KILIÇ
BETAMECHE Özgür ÖZDURAL
THE KING Haldun BOYSAN
MIRO Osman GİDİŞOĞLU
FERRYMAN Barış ÖZGENÇ
TRAVEL AGENT Kerem NİKEREL
MAX Umut TABAK
KOOLAMASAI Mete HOROZOĞLU
DARKOS Serhat TUTUMLUER
MALTHAZARD Yetkin DİKİNCİLER

Sevgili biodleju,
Bilgi için teşekkürler. ARTHUR ile MİNİMOYLAR Dvd'si alınıp arşive katılmıştır. DARKOS'u Serhat Tutumluer'in seslendirdiği doğrudur.:img-wink:Seslendirme tarzi ''Erkekler Ağlamaz''da ''Bubu'' gibi olmuş. Fakat burda kötü karakterde birini seslendiriyor. Rol çok uzun değil, seslendirme oldukça başarılı. İnşallah başka projelerde de sesini duyabiliriz.:img-yes:

sahracı
09-03-08, 14:26
Sevgili biodleju,
Bilgi için teşekkürler. ARTHUR ile MİNİMOYLAR Dvd'si alınıp arşive katılmıştır. DARKOS'u Serhat Tutumluer'in seslendirdiği doğrudur.:img-wink:Seslendirme tarzi ''Erkekler Ağlamaz''da ''Bubu'' gibi olmuş. Fakat burda kötü karakterde birini seslendiriyor. Rol çok uzun değil, seslendirme oldukça başarılı. İnşallah başka projelerde de sesini duyabiliriz.:img-yes:

aa bunu öğrendiğimizi iyi oldu teşekkürler st-papatya..merak ettim açıkçası bu tarz bi seslendirmede nasıl çıkıyo sesi gerçi bubudan biliyoruz biraz ama yine de bende alırım filmi bulursam..

zynpyst
09-03-08, 19:15
bolumleri buldukca ve izledikce nasil olduda bu diziyi kacirdim diyorum bir kac bolum kaldi izlemedigim ama izlediklerimle anladimki tamam sahra bir baskaydi benim icin ama burdaki oyunculuk serhatta daha bir baska herseyi cok guzel yansitmis sinirli adam olmak bir baska yakismis caresizlik bu kadar guzelmi anlatirlir simdiki favorim ilk goz agrisi sahrayi saymassak erkekler aglamaz ve ordaki sadik asik cefakar baba murat:img-in_lo:img-in_lo
klip yaptim biraz aksilikler yasadim yaparken hatalar o sebebten olustu ii segirler dilerim begenirsiniz:img-wink:

http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=4025

asera
09-03-08, 19:51
arkadaşlar meraba belki beni hatırlamışsınızdır reyhan bu sene başlarında çok takılıodum ama artık ezo gelini izlemiyorum aslında serhatı görmek için dayanamıyıp açtığım oluyor(çoğu kez) açıkçası bence serhat daha ii projelere layık şimdi bide ezonun eski takıntısı ömeri getirdiler gerçekten bozuldu ..dileklerim ezo gelin bitsin..serhat yeni dizide oynasın...ve bol bol sinema çeksin..

Dreamlike
10-03-08, 08:40
Resimler , imzalar ve avatarlar için herkesin ellerine sağlık.
Kaç gündür nete giremiyorum , bu sabah dizinin (bu diziyi artık hiç görmek istemesemde) Kadimli yerlerine baktım.Bıyık olgun göstermiş ve çok farklı bir ifade vermiş yüzüne , mimiklerini , gülümsemesini değiştirmiş.
(Kabul ediyorum ben iflah olmaz bir Serhat hayranıyım , her haline bayılıyorum.)

Ne anlatabilir ki seni ,
Nasıl tanımlamalı gözlerindeki gizemi ...
Mercan mavisi mi demeli , okyanus yeşili mi ,
Nasıl anlamlandırılır ki ,
Bir çift gözdeki yaşam büyüsü ...
Ne zaman yazmaya yeltensem ,
Gülüşün takılır bakışlarıma .
Şiir gözlerinde anlamlar dizili ,
Sırdır mucizeler gülüşlerinde .
Gülerken sen güller açar ,
Gülerken sen mevsim coşar ,
Sonra ben şair olurum , kalemle bir olur .
Yazılmış ne varsa güzelliğe dair ,
Hepsini alır da koynuma ...
Anlatmaya çalışırım gözlerindeki gizemi ...

SUEDA40
10-03-08, 10:26
http://img341.imageshack.us/img341/1908/zarjw9.jpg (http://imageshack.us)

SUEDA40
10-03-08, 10:30
http://img170.imageshack.us/img170/4599/muratboncuknb4.jpg (http://imageshack.us)

SUEDA40
10-03-08, 10:33
http://img170.imageshack.us/img170/6084/zar1py3.jpg (http://imageshack.us)

SUEDA40
10-03-08, 10:35
http://img239.imageshack.us/img239/8273/mbur1.jpg (http://imageshack.us)

SUEDA40
10-03-08, 10:37
http://img245.imageshack.us/img245/4936/serhatvekadnze4.jpg (http://imageshack.us)

first lady
10-03-08, 14:07
sueda ablam naptın sen öyle yaa.''erkekler ağlamaz'' zaten içimde kanar hala bak şimdi senin çalışmaları gördüm iyice yaram depreşti.ellerine sağlık vallahi.hele son eklediğin şahane bişey olmuş:good::good:

seno
10-03-08, 14:08
arkadaşlar ekledikleriniz
süperrr süpppperrrr
ellerinize sağlık

ezo-kadim
10-03-08, 15:30
yine süper calismalarla dolmus ellerinize saglik sueda ablacim yine döktürmüs aynen zo gelin formunda oldugu gibi burdada biyiklari söz konusu olmus bende begenmedim zaten sac rengi acik oldugundan biyiklarida acik renk olunca yakismiyor eski halini tercih ederim ama zevkler ve renkler tartisilmazmis eger Serhat seviyorsa sözüm yok kendi yüzü sonucta ,zeynepcim kliplerini zevkle izliyorum bana özelde yapmissin hediyeni aldim kabul ettim cok tesekkür ederim canim iyiki varsiniz sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye bye

SUEDA40
10-03-08, 15:34
sueda ablam naptın sen öyle yaa.''erkekler ağlamaz'' zaten içimde kanar hala bak şimdi senin çalışmaları gördüm iyice yaram depreşti.ellerine sağlık vallahi.hele son eklediğin şahane bişey olmuş:good::good:
ben güzelliklere küçük ekler yapmaya çalışıyorum.yorumun için tşk.
sana ve formdaki arkadaşlara bişe soracağım hani bizim oğlan kadim efendi evleniyo ya davetiye geldimi yoksa gelin hanım erkek tarafını istemiyormu belkim oyun bilmiyorlar diye ama içimizde birileri vardır belki oynayıp döktürecek bizim oğlan boynu bükük kalmasın.
canım bıyıklarına kesmiş çok üzüldüm birazcık bıyıklı haliyle söyle bi sevseydik.
serhata tam destek hep destek bıyısını sevsinler

sahracı
10-03-08, 15:59
bazı gazetelerde hala dğeişmemiş serhatın resmi oyunun ilanında bugün iki farklı yerde farkettim:) çalışmalar için elinize sağlık ben de bitane yapıyodum şimdi ama eklemiyo niyeyse anlamadım..

papatya363
10-03-08, 16:55
bu çalışmaları yapalı bayağı oldu ama eklemeyi unutmuşum.

deneme çalışmalarım

http://img81.imageshack.us/img81/8923/yurtladysyf4screen50gaujl6.jpg (http://imageshack.us) http://img81.imageshack.us/img81/9242/uobb8.jpg (http://imageshack.us) http://img219.imageshack.us/img219/7721/13884939na9.jpg (http://imageshack.us)

http://img212.imageshack.us/img212/3003/hgjgkwb5.jpg (http://imageshack.us)

glance
10-03-08, 19:08
papatya363 ellerine sağlık.. Çok güzel olmuş..

SUEDA40 çalışmalar her zamanki gibi çok güzel olmuş.. Ellerine sağlık..

zynpyst
10-03-08, 19:15
ben güzelliklere küçük ekler yapmaya çalışıyorum.yorumun için tşk.
sana ve formdaki arkadaşlara bişe soracağım hani bizim oğlan kadim efendi evleniyo ya davetiye geldimi yoksa gelin hanım erkek tarafını istemiyormu belkim oyun bilmiyorlar diye ama içimizde birileri vardır belki oynayıp döktürecek bizim oğlan boynu bükük kalmasın.
canım bıyıklarına kesmiş çok üzüldüm birazcık bıyıklı haliyle söyle bi sevseydik.
serhata tam destek hep destek bıyısını sevsinler

sueda abla calismalar harika yaa ewet sonki hele gercekten gozler vardir insanin onlara hep siir yazasi gelir serhatin bakislarida oyle ne kadar kizsada bu duruma asil olan bu ama o gozlerin rengiyle bicimiyle alakali degil ayrinti burda bakamk onemli bakabilmek duygulari o gozlerle anlatabilme erkekler aglamaz`i izlemedim ama bazi arkadaslarimin ekledikleriyle yetinmeye calisiyorum kliplerle bide boyle guze calismalarla bolumleri bulupta izledikce ne kadar sahra bagimliligim olsada erkekler aglamazda serhat bir baska anlatamiyorum nasil anlatilir onuda bilmiyorum sinirli birini galiba tek oynadigi dizi ve harika sinirleniyor sinir bazi insana cok yakisyor vesselam iste velhasil sueda abla calismalarin harika ellerine saglik yuregine saglik ve papatya seninde avatarlar ve imzalar siirleriyle harika olmuslar ve gelelim klibime yorum yapan ablama cok tessekkur ederim ablacigim begenmene sevindim yorumlariniz onemli ama etmeyeninde cani sagolsun tabi gormeyen vardir ,gorupte begenmeyen vardir, begenipte zamanini degerini bilen vardir vs.. sevgiyle sevdikleriniz o guzel gonlunuzdeki guzelliklerle kalin:img-wink::img-wink:

iyi segirler

http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=4033

:img-blush:img-blush:img-blush

seno
10-03-08, 19:35
zeynepçim şimdi izliyorum videoyu
ondan sonra yorum yapacağım

seno
10-03-08, 19:37
ayyyyyyy ayyyyy muratla zeynep klibini izledim şimdi
ahhhhhhhh ahhhhhhhh
ahhhhhhhhhhhhh
içim gitti gitti...
ahh ahh
sanki kalbimden bir parça gitti..
oofff süper yaaa
süppperrrrrr

seno
10-03-08, 19:39
şimdide ikinci klibi izliyorum kalbim nasıl dayanacak bakalım....
bu bana yapılır mı yaaaa

seno
10-03-08, 19:43
zeynepçiiimm
ezo kadim süpperrr
ahhhhhhh ahhhhhhhh süperr yaaa
ellerine sağlıkkkkkk
süpersin yaaa
ahhh ahhh
bu kalp bu akşam bi 3. klibe dayanmazzzz

seno
10-03-08, 20:15
papatya süedacım süpersiniz..
ellerinize sağlık..
çok güzel gözüküyorlar....

zynpyst
10-03-08, 20:25
zeynepçiiimm
ezo kadim süpperrr
ahhhhhhh ahhhhhhhh süperr yaaa
ellerine sağlıkkkkkk
süpersin yaaa
ahhh ahhh
bu kalp bu akşam bi 3. klibe dayanmazzzz

suan elimde yeni yok ama ben boyle ders calismazda eglenirsem olur ama bu aksam kurtuldun hadi yorumlariniz cok onemli ve yorumun icin cok tessekkur ederim canim yuregin kadar guzel degil:img-blush:img-blush

SUEDA40
11-03-08, 11:03
http://img373.imageshack.us/img373/9935/byklserhatvekadnuh6.jpg (http://imageshack.us)

SUEDA40
11-03-08, 13:44
http://img364.imageshack.us/img364/8814/byklserhatfr7.jpg (http://imageshack.us)

st-papatya
11-03-08, 14:11
Arkadaşlar bugün ''ARA'' filminin basın gösterimi varmış. Bir arkadaşımdan aldığım duyumlara göre Serhat şimdiye kadar canlandırdıklarından çok farklı bir rolle karşımıza çıkacakmış. Küçük bir spoiler aldım ısrarla.
Gala büyük ihtimalle olacak galiba ama henüz bir haber yok...

papatya363
11-03-08, 14:50
yaptığım çalışmaları yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.elimden geldiğince yapıyorum bişeyler...

sueda abla çalışmaların çok güzel, emeğine sağlık

zynpyst cnm yeni klip yapmışsın, izledim.gene çok güzel olmuş.bu kadar emek verip bize güzel klipler izlettiğin için çok teekkürler.

zynpyst
12-03-08, 00:41
yaptığım çalışmaları yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.elimden geldiğince yapıyorum bişeyler...

sueda abla çalışmaların çok güzel, emeğine sağlık

zynpyst cnm yeni klip yapmışsın, izledim.gene çok güzel olmuş.bu kadar emek verip bize güzel klipler izlettiğin için çok teekkürler.

cok tessekkurler o guzel yorumun icin arkdasim benim yaptigim bir guzellik yok icindekiler guzel galiba:img-blush:img-blush

SUEDA abla calismalarin icin cok tessekkur ederim cok guzel olmuslar guzel yuregine ellerine saglik

hayirli geceler guzel ulkemin guzel yurekli insanlari:img-wink::img-wink:

SUEDA40
12-03-08, 10:29
http://img144.imageshack.us/img144/2795/bykkadimpapatyaye6.jpg (http://imageshack.us)

herkese teşekkürler

SUEDA40
12-03-08, 10:31
http://img208.imageshack.us/img208/5919/byklimzalu8.jpg (http://imageshack.us)

SUEDA40
12-03-08, 10:46
http://img87.imageshack.us/img87/3871/serhatvekayadakikadnsf4.png (http://imageshack.us)

SUEDA40
12-03-08, 11:11
cok tessekkurler o guzel yorumun icin arkdasim benim yaptigim bir guzellik yok icindekiler guzel galiba:img-blush:img-blush

SUEDA abla calismalarin icin cok tessekkur ederim cok guzel olmuslar guzel yuregine ellerine saglik

hayirli geceler guzel ulkemin guzel yurekli insanlari:img-wink::img-wink:

klip için teşekkür ederim sanırım sende gurbettesin.oralarda çok zor olur hele özlem daha ağır olur.
arkadaşlr sinema programlarında belki ara ili ilgili yayın yaparlar bilgisi olanlar bizleride bilgilendirirlerse sevinirim.sanırım filme eleştiriler biraz sert olacağa benziyor baksanıza filmden bahsetmeye bile çekiniyorlar.
bıyıklı serhata hep destek tam destek

papatya363
12-03-08, 13:36
http://www.dizifilmdergisi.com/

bi arkadaş bu siteyi ezogelin forumuna eklemiş.2007 yılının en iyileri seçiliyormuş bizim oylarımıza göre.

en yakışıklı oyuncu ve en iyi erkek oyuncu bölümünde serhatın ismini göremeyince çok şaşırdım.bence kesinlikle olmalıydı.büyük haksızlık.

hadi diyelim en iyi yakışıklı erkek oyuncularda daha çok gençleri tercih ettiler yada daha çok tanınaları ama en iyi erkek oyuncuda mutlaka serhatın ismi olmalıydı.bu kadar iyi bir oyuncuyken isminin hiç geçmemesi beni üzdü açıkcası.

Dreamlike
12-03-08, 15:19
Sueda40 jestin için teşekkür ederim , çok beğendim.Ayrıca hazırladığın bütün çalışmalar çok güzel , ellerine sağlık.Bu arada bakıyorum da , sen de benim gibi bıyıklı halini çok beğenmişsin .

Bu günlerde böyleyim ben,
Yas denen şiirdeyim ...
Bir köşede gülüşün var,
Sırtımda kanlı bıçağın...
Hiç bir zaman duymayacağın,
Duysanda anlamayacağın,
Bir çığlıkta sana birikiyorum...

SUEDA40
12-03-08, 15:59
http://img398.imageshack.us/img398/9917/erkekleralamaz00lz0.jpg (http://imageshack.us)
resim yapanın değil bakanındır

berrin
12-03-08, 16:53
27'nci İstanbul Film Festivali programı

27'nci Uluslararası İstanbul Film Festivali, 5 Nisanda Emek Sineması'nda Lübnan-Fransız yapımı, yönetmen Nadine Labaki imzalı ''Karamel'' isimli filmin gösterimiyle başlayacak.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Akbank sponsorluğunda 5-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek festivalin programı açıklandı.

Programda, 2007 ve 2008'in en çok konuşulan yapıtlarının yanı sıra unutulmaz klasik filmler ve sinema tarihinin usta yönetmenlerinin başyapıtlarından seçmeler içeren 20'yi aşkın bölümde 200 film yer alacak.
...
"En iyi Türk filmi"

Türk sinemasının son dönem yapımlarının bir araya geldiği bölümde ise "Ulusal Yarışma", "Yarışma Dışı" ve "Belgeseller" başlıkları altında 20'yi aşkın kurmaca ve belgesel film yer alacak.

Reis Çelik'in "Mülteci", Mehmet Eryılmaz'ın "Hazan Mevsimi - Bir Panayır Hikayesi", Mehmet Güleryüz'ün "Havar", Mehmet Güreli'nin "Gölge", Çağan Irmak'ın "Ulak", Handan İpekçi'nin "Saklı Yüzler", Hüseyin Karabey'in "Gitmek", Kazım Öz'ün "Fırtına", Seyfi Teoman'ın "Tatil Kitabı", Ümit Ünal'ın "Ara" ,Derviş Zaim'in "Nokta" filmi, "En İyi Türk Filmi" ödülü almak için yarışacak.

"Yarışma Dışı" bölümünde Dersu Yavuz Altun'un "Münferit", Uygar Asan'ın "Kabuk", Cemal Şan'ın "Zeynep'in Sekiz Günü" ve Ömer Vargı'nın "Kabadayı" isimli filmleri seyirci ile buluşacak.

"Belgeseller" bölümünde ise "Yaşam Arsızı", "Bu Ne Güzel Demokrasi!", "Yavuz Turgul'un Dünyası", "Lilit'in Kızkardeşleri", "Dışarısı Nasıl?", "Otuz İki Kısım Tekmili Birden: Beyoğlu", "Alethea", "Şarkılarla Geçtim Aranızdan", "Aşk Filmleri Yönetmeni: Orhan Aksoy", "Küllerinden Doğmak", "Türk Sineması'nda İstanbul" ve "Anadolu'nun Kayıp Şarkıları", izleyicilerin beğenisine sunulacak.

"Ara" - 17 Nisan Perşembe - Emek Sineması - 11:00

Kaynak:CNN Türk sitesi

zynpyst
12-03-08, 19:09
klip için teşekkür ederim sanırım sende gurbettesin.oralarda çok zor olur hele özlem daha ağır olur.
bıyıklı serhata hep destek tam destek
birsey degil ablacigim senin calismlarin yaninda birsey degil sende demiyormusun resim yapanin degil bakanindir diye burdaki resim kelimesinin yerine klip koyarasak olur dimi
ewet gurbetteyim cok uzaklarda serhati tvde gormekten baska secenegim olmiyacak kadar uzakata alistik ama gurbete zaman herseyi alistiriyor zaman icte horyatca geciyor olume bile alisiyorsun

bu arada ewet yaa belirgin olmadan gitmis galiba biyiklar ben biyikli erkekelri pek begenmem ama zaten olgun bir insandi suratina dah bir olgunluk vermisti biyiklar keske biraz daha kalaydi:img-blush
biyiklara veda etmisiz bir kac arkadasimiz oyle yazmisti yanlis hatirlamiyorsam ne kadar dogrudur bilemem ama uzuldum birazad biyikli seredeydik:sad53::sad53:

Gökgöz
12-03-08, 20:49
İyi Akşamlar

Ben zamanında Sahra dizisini izlememiş biriyim. Daha sonraları nasıl kaçırdım böyle bir diziyi ve Serhat ı diye çok üzülmüştüm. Şu sıralar bilgisayarıma indirip izlemeye başladım ve Serhat ın oyun gücü karşısında bir kez daha ağzım açık kaldı. Çok beğendiğim bazı sahnelerden resimler eklemek istiyorum. Çünkü Serhat, ekleyeceğim tüm resimlerde ayrı bir duyguyu yansıtmış mimikleriyle. Zaten mimiklerini çok iyi kullanan bir oyuncu o...

http://img525.imageshack.us/img525/2640/8bolumfull0300001id1.jpg
http://img529.imageshack.us/img529/5340/8bolumfull0320005za2.jpg
http://img529.imageshack.us/img529/5808/8bolumfull1420001uw4.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/9404/8bolumfull1420002sz3.jpg
http://img233.imageshack.us/img233/2525/8bolumfull1490001lm0.jpg
http://img233.imageshack.us/img233/5093/8bolumfull1960001tk5.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/5057/8bolumfull1980001qf0.jpg
http://img525.imageshack.us/img525/529/8bolumfull0320004qn2.jpg

Gökgöz
12-03-08, 21:10
Yersiz arkadaşım öyle güzel bir haber getirmişsin ki çok teşekkür ederim sana.

Uzun zamandır dört gözle bekliyordum Serhat beyin web sitesinin açılmasını. Nihayet açılmış. Sitede bulduğum bazı tiyatro oyunu resimlerini çok beğendim. Zaten daha öncede hiç görmemiştim bu resimleri. İzninizle eklemek istiyorum...

(Alıntıdır)

http://img529.imageshack.us/img529/8125/71203509029qb2.jpg

http://img260.imageshack.us/img260/7162/81203509045vf3.jpg

http://img233.imageshack.us/img233/9342/91203509065wc8.jpg
Serhat çok ilginç bir rolde sanırım burda :)

http://img262.imageshack.us/img262/2357/101203509089gd3.jpg
Bu resim sanırım İzmit teki Oyunun Oyunu ndan

meden
12-03-08, 21:40
Herkese selamlar...

Sevgili Yersiz muhteşem ve sabırsızlıkla beklenen haber için çok teşekkürler....

Sevgili Berrin Ara filminin yarışacağı festival haberleri için çok teşekkürler....

Gökgöz canım siteden açılışı yapmışsın...emeklerine sağlık...çok sağol...hepside muhteşem...Ve Sahra dan yine olağanüstü ifadeler....çok çok sağol canım emeklerine sağlık.....

Sueda...canım...Muhteşem çalışmaların için emeklerine sağlık.....

Sayfada emek veren herkese sonsuz teşekkürler.....Sevgiler.......

berrin
12-03-08, 21:40
Yersiz bu güzel haber için teşekkürler.Sitenin açılmasına çok sevindim,daha dün kontrol etmiştim,sürpriz oldu.

Serhat çok ilginç bir rolde sanırım burda :)

Yanılmıyorsam bu "Barış" adlı oyundan.Orada Serhat Bey tanrı Hermes’i oynamıştı.Oyun Stobi Uluslararsı Antik Oyunlar Festivali'nde En Başarılı Oyun Ödülü'nü almış ve İzmit Tiyatrosu 14.Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali'na katılmıştı.
Üstün Akmenin oyun ile ilgili eleştirisinden:
"Hile yapanların, hırsızların piri; yolcuların yol göstericisi; yerüstü ve yeraltı dünyaları arasındaki aracı; ayağına çabuk haberci Arkadia’lı tanrı Hermes’te Serhat Tutumluer, Yücel Erten’in istediği çizgide dayanak noktaları yakalamış, Sanırım Hermes’te çekici yönler de bulmuş."

glance
12-03-08, 23:36
Zeynepcim klipler çok güzel olmuş her zamanki gibi ellerine sağlık..
Berrin haberler için çok teşekkürler..
SUEDA40 ellerine sağlık.. Her zamanki gibi çalışmalar çok güzel olmuş..
Yersiz bu çok güzel bir haber.. Nihayet site açılmış.. Haber verdiğin için çok teşekkürler..
Gökgöz canım resimler için çok teşekkürler..

zynpyst
13-03-08, 00:19
klib yorumu icin glance arkadsimiza sitenin acilma haberi icin yersiz arkadasimiza resimleri hemen alipta bizimle paylasan gokgoz arkadasimiza cok ama cok tessekkurler hele site haberi bozulmus moralimin yerine gelmesini sagladi sitedeye emek veren arkdasa da cok tessekkurler biraz cok gec acilmis olsada acildi ya yeter:happy0064:happy0064

ezo-kadim
13-03-08, 00:36
nihayet sitesi acilmis haber icin tesekkür ederim arkadaslar sueda ablacim yine süpersin valla ne deyimki artik bilgisayarimda yer kalmadi inan 2700 resim olmus artik bana kiziyorlar ama ne yapiyim sen ve arkadaslarimiz böyle güzellikler ekledikce bende almak zorunda kaliyorum siteyi ziyaret ettim cenneti beklerken hakkindaki yorumlarini sormuslar yazdim birseyler cok güzel bir filmdi bakalim aranin tepkilerini merak ediyorum izleyince bizede aktarin fikirlerinizi lütfen bekli burda gösterime girmez burasi ufak bir kasaba oldugundan her filmi getirmiyorlar sizin gözlem ve yorumlariniz benim icin önemli sevgiyle ve SERHAT`la kalin bye bye

elyz
13-03-08, 02:43
http://img204.imageshack.us/img204/9776/32309429fdeaf549a061ee6fy0.jpg (http://imageshack.us)

http://img210.imageshack.us/img210/8143/fff8fa113e203340aa99348gj2.jpg (http://imageshack.us)
Mustafa Uslu’nun yapımcılığında çekilen ‘Ara’da başrolleri; Serhat Tutumluer, Betül Çobanoğlu, Erdem Akakçe ve Selen Uçer paylaştı.

"Çok izleneyim bol ödül alayım"
Yeni filmi 'Ara' 21 Mart'ta vizyona girecek olan yönetmen Ümit Ünal: "'Az izlenen filmler ödül alır, ödül alan filmler az izlenir' anlayışına karşıyım. Filmim hem çok izlensin hem ödül alsın"".

Yönetmen Ümit Ünal, yeni filmi 'Ara'yı anlattı: Ahlaki değerlerin esnemesi ve gözünü hırs bürümüş mutsuz insanların artması manevi boşluk yarattı. 'Ara'nın çıkış noktası da Türkiye'nin geçirdiği hızlı değişimin yan etkileri oldu..

Yönetmen ve senarist Ümit Ünal, 21 Mart'ta vizyona girecek olan üçüncü filmi 'Ara' ile, Türkiye'nin son 30 yılda yaşadığı hızlı değişimin toplum üzerindeki yan etkilerini beyazperdeye yansıtacak. Yeni filmi, 5-20 Nisan tarihleri arasında yapılacak 'Uluslararası İstanbul Film Festivali'nde 'Altın Lale' ödülü için de yarışacak olan Ümit Ünal, "Toplumdaki değişim özümsenmeye fırsat bırakmayacak kadar hızlı geliştiği. Bu değişimler de toplumda manevi boşluk yarattı" dedi.

* 'Ara' ile izleyiciye ne anlatmaya çalıştınız?
Türkiye son 30 yıl içinde büyük değişimler yaşadı. Benim çocukluk döneminde topluma mütevazılık hakimdi. Yoksulluk yine vardı ama zengin de çok zengin değildi. Yoksul ile zengin arasındaki fark, bugünkü kadar derin değildi. 30 yıl içinde refah seviyesi büyük değişime uğradı. Buna bağlı olarak ahlak anlayışı da değişti. İşte ben insanlara 30 yıl içinde hayatlarındaki değişimleri anlatmaya çalıştım. 'Ara' bir anlamda son 30 yılın aynası misyonuna sahip bir film oldu.

ÖZÜMSEYEMEDİLER
* 'Ara'nın çıkış noktasındaki arada kalmış insanlar kim? Margarin, tüpgaz gibi temel gereksinimleri satın alabilmek için saatlerce, günlerce kuyrukta beklendiği, siyah-beyaz televizyona bile sahip olmanın zenginlik göstergesi olduğu dönemleri hatırlayan insanlar; kısa bir süre içinde bilgisayar, cep telefonu, internet, uydu yayınlarından faydalanmaya başladı. Bu insanlar bir boyuttan diğer boyuta öyle hızlı bir geçiş yapmak zorunda kaldı ki; değişimleri özümseyecek kadar zamanları olmadı.

DEĞERLER KAYBOLDU
* Peki nelere maruz kaldılar?
Geçmişin samimi duyguları rularına işlemiş insanları, bugünün samimiyetten uzak, çıkar ilişkileri merkezli acımasız hayat şartlarına ayak uydurmak zorunda kaldılar. Ne geçmişten kopabildiler, ne de bugünün şartlarını tamamen benimseyebildiler. Bir yandan samimi duygulara özlem duyup, diğer yandan bu duyguların tam aksi konumundaki çıkar ilişkilerini yaşamak zorunda kaldılar. Arada kalanlar; manevi boşlukları içinde yüzen insanlar oldular...

* Bu boşluğa Türkiye'deki hızlı değişimi mi neden oldu?
Evet, bunun yanında bir de insanlar değişime uyum sağlayamadı. Türkiye, son 30 yılda birçok açıdan daha zengin bir ülke oldu. Ancak, her zenginliğin bir bedeli vardır. Türkiye, bu bedeli bazı ahlaki değerlerden vazgeçerek de ödüyor. Arada kalmış insanların sıkıntısı da bu bedeli ödemek zorunda kalmaktır. Çocukluklarından beri benimsetilen ilkelerden sürekli olarak ödün veriyorlar. Bu insanlar, hep bir ikilem içinde yaşamak zorunda oldukları için de bhuzur bulamıyorlar.

TAHAMMÜL KALMADI
* 'Ara'daki kahramanlar bu ikilemi nasıl yaşıyor?
'Ara'daki kahramanlardan biri, aşk ilişkilerinin arasında kalıyor. Diğeri cinsel konularda ikilem yaşıyor. İkilem yaşamalarının merkez noktası hep o eski duygulara, ahlaki değerlerden ödün verilmeyen dönemlere duyulan özlemdir. Ben filmde sadece insanları değil, Türkiye'nin geçirdiği hızlı değişimin sonuçlarını da eleştirdim.

* Yönetmen olarak çok fazla gözlem yapıyor olmalısınız. Sizce toplumsal konularda bir büyük tehlikeler söz konusu mu?
Türkiye'de birlikte yaşama arzusu, neredeyse ortadan kalkmış durumda. Özellikle büyük şehirlerde bu sorun kendini daha fazla gösteriyor. İnsanlar birbirlerine sürekli hakarette bulunuyor. Tahammülsüzlük had safhada!
'Ara'nın hedef kitlesi sadece 30-40 yaş grubu mu?
Hayır, 18 yaşından sonraki her izleyici grubu, filmi keyifle izleyecektir. Şimdiye kadar filmi her yaş grubundan 60 kişi izledi. Hep olumlu tepkiler aldım. Farklı mesleklere sahip insanlar filmde kendilerinden bir şeyler buldu.

* Yeni nesil sizce 'Ara' filminde ne bulacak?
Benim 20'li yaşlarda da arkadaşımlar var ve filmden hoşlandılar. Hikayeyi samimi bir şekilde anlattığımı gördüler. Yeni nesil, kendilerinin yaşamadığı dönemlerde Türkiye'nin yakın geçmişinde yaşananları merak ediyor. Meraklarını az veya çok gidermiş olacaklar.
* Anlatmak istediğiniz konuları sadece dört kişi üzerinden aktarmak zor olmadı mı?
Dört kişilik arkadaş grubunun yaşadığı ilişkileri anlatıyorum. Asıl anlatmak istediğim toplumdaki değişimleri; bu dört kişiyle vurgulamayı amaçladım. Dört kişinin içindeki manevi boşluğu vurgu olarak kullandım. Böylelikle izleyici yorulmadan, konudan kopma olasılığı yaşamadan filmi izleyebilecek
* 'Ara' filmi için hedef ve beklentileriniz neler?
İzleyicide beklediğim etkiyi bırakmasını hedefliyorum.

* İki milyon izleyici mi, yoksa iki ödül mü istersiniz?
Her ikisini de isterim. Bir yönetmeni daha mutlu edecek ne olabilir? Hem geniş kitlelerce izleneceksiniz, hem de ödül alacaksınız. Benim için bundan büyük mutluluk olamaz.

* Sizce ödül almak için stratejik hesaplamaların içine giriliyor mu?
Evet, giriliyor. Ancak sinemada bu formüller her zaman işe yaramaz.
------------------------------------------------------------------------
Yayın tarihi: 13 Mart 2008, Perşembe
sabah.........MEHMET ÇALIŞKAN

SUEDA40
13-03-08, 09:50
serhetın sitesindin alıntıdır ilk mesajımıdı cenneti beklirkin için yazdım.
bu güzel paylaşımlar için çok teşekker ederim
elyz,ezo-kadim,zynpyst,glance,meden,berrin,Gökgöz,yersizçok sağolun
ilk hediyi benden
http://img181.imageshack.us/img181/1958/iirwn3.jpg (http://imageshack.us)

SUEDA40
13-03-08, 09:59
http://img524.imageshack.us/img524/2183/sbpk7.jpg (http://imageshack.us)
http://img524.imageshack.us/img524/2183/sbpk7.067b428bdd.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=524&i=sbpk7.jpg)

SUEDA40
13-03-08, 10:05
http://img502.imageshack.us/img502/9607/boncukmurattq5.jpg (http://imageshack.us)
http://img502.imageshack.us/img502/9607/boncukmurattq5.58a08357c8.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=502&i=boncukmurattq5.jpg)

SUEDA40
13-03-08, 10:08
http://img502.imageshack.us/img502/8707/muratrhtndaig4.jpg (http://imageshack.us)
http://img502.imageshack.us/img502/8707/muratrhtndaig4.60e81f22dc.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=502&i=muratrhtndaig4.jpg)

papatya363
13-03-08, 13:48
oyy demek sitesi sonunda açıldı.yersiz haber verdiğin için çok sağol.

bi girip siteye bakayım neler var.

bu arada sizler zaten siteden fotolar eklemişsiniz.hepinize teşekkürler.

sueda abla çalışmaların gene çok güzel olmuş.

harbi bilgisayar resim doldu, sonunda çökecek diye korkuyorum:)

berrin
13-03-08, 14:35
Bir blog'da bulduğum "Ara" ile ilgili bir yazı.

Ümit Ünal'ın son filmi söz konusu olunca ister istemez en ateşli tartışmalar Antalya Film Festivali üstünden olacak. Geçtiğimiz sene filminin Altın Portakal'a seçilmemesiyle Ümit Ünal basında oldukça büyük yer almıştı. Hele bir de festivalde yarışan filmlerin büyük çoğunluğu vasatın altında olunca ister istemez yine tartışmalar kopmuştu. Sonunda "Ara"yı izleyebildik. İşin Antalya açısından baktığımızda şunu söyleyeyim. Rahat bir biçimde hiç zorlanmadan yarışmaya kabul edilebilirdi hatta jürinin haleti ruhiyesine göre ödül de alabilirdi. "Yumurta" yerine 'en iyi film'i alabilir miydi? Bence hayır... ama en azından yarışmayı o listedeki çoğu filmden fazla hakeden bir film.
Bu konuyu geçtikten sonra filme dönelim. Ümit Ünal sinemasının çok deli hastası değilim. Ne "9"u ne de "Anlat İstanbul"u herkes gibi bayıla bayıla izlemiştim. Ama illa ki beni biryerlerden tutan filmlerdi. "Ara" da öyle bir film işte. Öncelikle filmle ilgili ilk takdir ettiğim konu, tek mekanda ve aynı karakterlerle geçen yapısına rağmen teatrallikten mümkün olduğunca sıyrılmaya çalışmış. Teatral değil demiyorum, ama özellikle Türk sineması standartlarına göre daha düzgün diyaloglar ve kesinlikle ortalamanın çok üstünde oyunculuklar var. Dahası film yapaylığı hissettirse bile bir şekilde vermek istediği hissi geçiriyor size. Bu 4 karakteri bir şekilde benimsiyorsunuz ve o evin havası içinize işliyor. Filmin eksiklikleri de var elbette... Kısa süresine rağmen onca diyalogla zaman zaman sizi yoruyor ve ilginizi dağılabiliyor. Bunda öykünün öyle janjanlı twistleri olmamasının büyük etkisi var.
Oyunculuk kısmına gelince... Serhat Tutumluer dışındaki oyuncuları tanımıyordum ama hepsinin yorumlarından son derece memnun kaldığımı belirtmem gere