PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bennu Yıldırımlar

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6

sabah_güneşi
04-05-08, 19:05
Elif'cim sen hoşgeldin asıl :D Yoktur bayağıdır özledik valla! :img-wink:

Bu ara Gülşah'da Emel'de fazla girmiyorlar foruma... Malum sınav arefesi... Ben de Mayıs ayı içinde 4-5 kere girebileceğim.. :icon_sorr Yani rahat rahat, yoksa illa ki girerim duramam! :img-hyste

Senaryo için bir türlü ilham gelmiyor canım yaa... Neden bilmiyorum! :img-pilot:D Gerçi birşeyler oluşmaya başladı kafamda ama daha net bişey yok... :icon_sorr

Canım dediğin gibi nöbeti sen devraldın galiba! :D:D

apple-core
04-05-08, 19:11
Elif'cim sen hoşgeldin asıl :D Yoktur bayağıdır özledik valla!

Bu ara Gülşah'da Emel'de fazla girmiyorlar foruma... Malum sınav arefesi... Ben de Mayıs ayı içinde 4-5 kere girebileceğim.. :icon_sorr Yani rahat rahat, yoksa illa ki girerim duramam! :img-hyste

Senaryo için bir türlü ilham gelmiyor canım yaa... Neden bilmiyorum! :img-pilot:D Gerçi birşeyler oluşmaya başladı kafamda ama daha net bişey yok... :icon_sorr

Canım dediğin gibi nöbeti sen devraldın galiba! :D:D

senaryo için ilham gelmez tabii sizin kanalda fikretimiz hamile kana d'dekinde değil:D ilham vermiyor izledikleriniz tabii ama olsun siz ilhamsızda yazarsınız ben bilirim sizi...

bu arada emelle gülşaha sınawlarında başarılar diliyorum buradan..tabii sana da yeşimcim...

16 mayısda benim finaller başlıyor... sonra da dizi sezon finali yapck ztn:icon_sorr bir türlü buluşamıycaz snırım:icon_sorr neyse biz manen bağlıyız bennu ablamız bağlıyor bizi birbirimize...aynalar'ı kaçırdım bu arada ya kitap okumaya dalmışım...

bennu abla, sen 50 sene sonra sanatçı olmayacaksın...bizim için her zaman sanatçısın:happy0064

sabah_güneşi
04-05-08, 19:41
senaryo için ilham gelmez tabii sizin kanalda fikretimiz hamile kana d'dekinde değil:D ilham vermiyor izledikleriniz tabii ama olsun siz ilhamsızda yazarsınız ben bilirim sizi...

bu arada emelle gülşaha sınawlarında başarılar diliyorum buradan..tabii sana da yeşimcim...

16 mayısda benim finaller başlıyor... sonra da dizi sezon finali yapck ztn:icon_sorr bir türlü buluşamıycaz snırım:icon_sorr neyse biz manen bağlıyız bennu ablamız bağlıyor bizi birbirimize...aynalar'ı kaçırdım bu arada ya kitap okumaya dalmışım...

bennu abla, sen 50 sene sonra sanatçı olmayacaksın...bizim için her zaman sanatçısın:happy0064

Evet canım kanal d'de işler iyi gitmeyince ilham da gelmiyor haliyle... Ama biz bişeyler buluruz illaki! :icon_whis

Çok saol canım başarı dileklerin için! Sana da başarılar diliyorum/z final haftasında! :img-wink:

Dizi final yapar ama biz Bennu'cular burda oluruz! :img-wink: Bennu ablamız bağlar bizi birbirimize :good:
Ben de kitap okurken kaçırmışım Aynaları inanmazsın!! :img-hyste Ama son 20 dksına yetiştim :D Annem sağolsun! :D

Son olarak evet Bennu ablacım!! Sen Türkiye'nin en büyük "sanatçı"larındansın zaten! Birtanemizsin bizim! :img-in_lo

deniz-fan
04-05-08, 20:48
Valla arkadaşlar ben girebildiğim kadar burdayım ama senaryo için tık yok bende .. hamilelik olayı fena etkiledi beni
oysa ne kadar heveslenmiştim ..ama devamını getiririm elifçim yeşimcim ve dierleri sizi senaryosuz bırakmam ..

Canım elifçi'm sağol .. valla henüz sınavlarım başlamadı ama başlayınca bende pek başımı kaldıramayacğım gibi gözüküyor .. Çoğu kez kendime keşke yazılılarda yaprak dökümünden sorsalar alsam 100'ü geçsem sınıfı diye düşünüyorum aam ne yazıkki buda hayal .. zaten hep hayal kuruyoruz .. n'olcak bu halimiz belli değil..

Arkadaşlar bu arada ahmet abiyle bennu ablanın röpörtajını bulamadı mı kimse ya .. çok merak ediorum ama bulamadım birtürlü .. =(:(

apple-core
04-05-08, 20:50
Valla arkadaşlar ben girebildiğim kadar burdayım ama senaryo için tık yok bende .. hamilelik olayı fena etkiledi beni
oysa ne kadar heveslenmiştim ..ama devamını getiririm elifçim yeşimcim ve dierleri sizi senaryosuz bırakmam ..

Canım elifçi'm sağol .. valla henüz sınavlarım başlamadı ama başlayınca bende pek başımı kaldıramayacğım gibi gözüküyor .. Çoğu kez kendime keşke yazılılarda yaprak dökümünden sorsalar alsam 100'ü geçsem sınıfı diye düşünüyorum aam ne yazıkki buda hayal .. zaten hep hayal kuruyoruz .. n'olcak bu halimiz belli değil..

Arkadaşlar bu arada ahmet abiyle bennu ablanın röpörtajını bulamadı mı kimse ya .. çok merak ediorum ama bulamadım birtürlü .. =(:(

walla cnm keşke yaprak dökümünden sorsalas süper olur:d

hala arıyorum ama bir türlü bulamadım o röpörtajı:icon_sorr nirlikte katıldıkları programı da izleyemedikl nolcak halimiz bilmiyorum...FBuse'ye ö.m atmayı düşünüyorum hiç değil derginin adını biliyorsa söylesin...

deniz-fan
04-05-08, 20:51
walla cnm keşke yaprak dökümünden sorsalas süper olur:d

hala arıyorum ama bir türlü bulamadım o röpörtajı:icon_sorr nirlikte katıldıkları programı da izleyemedikl nolcak halimiz bilmiyorum...FBuse'ye ö.m atmayı düşünüyorum hiç değil derginin adını biliyorsa söylesin...

evet canım ya atalım bi öm elimize mi yapışır .. çok merak ediorum bende valla .. ilham arıyorum biyerlerde .. senaryomu konu olsun die ama .. yok yok ! çıldırıcam !
Ne zor ya fikretsiz tahsinsiz yaprak dökümü .. :icon_sorr

apple-core
04-05-08, 20:55
evet canım ya atalım bi öm elimize mi yapışır .. çok merak ediorum bende valla .. ilham arıyorum biyerlerde .. senaryomu konu olsun die ama .. yok yok ! çıldırıcam !
Ne zor ya fikretsiz tahsinsiz yaprak dökümü .. :icon_sorr

ben ö.m attım az önce. umarm en yakın zamanda cwp gelir ve umarım olumlu bir cevap olur...

ya cnm sizin hayalgücünüzün önünü kesemez kimse ya:D ama haklısın son yayınlanan fragman benim de çook canımı sıktı...oysa ne kdr güzel umutlanmıştık (gerçi ben bi aksilik olacağını tahmin ediordum). umarım bu seferlik yanılmışlardır yani kısırlık gibi bir durum yoktur:icon_sorr

emeli
04-05-08, 21:02
slm arkadaşlar=)))

ya ben çok özlüyorum sizi bu günlerde
elifçim başarı dileklerin için saol
haklısınız bu aralar giremiyorum ya ve bu sayfayı çok özlüyorum
ama az kaldı sınavlarım biticek yakında

senaryomu da aklımda tasarladım sayılır en kısa zamanda ekliycem
belki yarın akşam ekleyebilirim belli de olmaz ama söz vermiyim

elifçim sana da başlıycak olan sınavlarında başarılar diliyorum cnm
ama eminim sen altında başarıyla kalkarsın=)

FBuse resim için çok teşekkürler ropörtajı bende çok merak ettim ya
bu arada ok dergisi aldım ama içinde bennu ablamın ropörtajı yoktuuu:img-cray::img-cray:
kaçıncı sayıda bennu ablam???

deniz-fan
04-05-08, 21:03
ben ö.m attım az önce. umarm en yakın zamanda cwp gelir ve umarım olumlu bir cevap olur...

ya cnm sizin hayalgücünüzün önünü kesemez kimse ya:D ama haklısın son yayınlanan fragman benim de çook canımı sıktı...oysa ne kdr güzel umutlanmıştık (gerçi ben bi aksilik olacağını tahmin ediordum). umarım bu seferlik yanılmışlardır yani kısırlık gibi bir durum yoktur:icon_sorr

aman allah korusun kısırlık olmasın ya .. benim aklıma ilk gelen o ihtimaldi ama sonradan ne kadar karamsar olduğumun farkına vardım .. ve değişrtrdim düşüncemi (zorLa )..
hayal gücümüzün önünü kesemez kimse evet elifçim ama nasıl bir tahsinfikret diologu bizim ilhamı çoşturuyorsa en ufak bir olumsuzluk çok üzüüyor bizi buda ister istemez yansıo işde ruh halimize .. senaryomuza ..
Ama umarım daha kötü şeyler olmaz fikret tyahsin arasındao cevriye o evde durduğu sürece bizim gibi fkret tahsin fanlarına bi rahat yok ..

apple-core
04-05-08, 21:05
slm arkadaşlar=)))

ya ben çok özlüyorum sizi bu günlerde
elifçim başarı dileklerin için saol
haklısınız bu aralar giremiyorum ya ve bu sayfayı çok özlüyorum
ama az kaldı sınavlarım biticek yakında

senaryomu da aklımda tasarladım sayılır en kısa zamanda ekliycem
belki yarın akşam ekleyebilirim belli de olmaz ama söz vermiyim

elifçim sana da başlıycak olan sınavlarında başarılar diliyorum cnm
ama eminim sen altında başarıyla kalkarsın=)

FBuse resim için çok teşekkürler ropörtajı bende çok merak ettim ya
bu arada ok dergisi aldım ama içinde bennu ablamın ropörtajı yoktuuu:img-cray::img-cray:
kaçıncı sayıda bennu ablam???

sen de sağol cnm başarı dileklerin için...ayrı kaldığım zmnlarda ben de sizleri çok özlüyorum ama arada olur öyle...sonuçta adresimiz belli:img-wink:

ok dergisinin nisan sayısında falan herhalde bennu abla emin değilim ama...

senaryonu da sabırsızlıkla bekliyorum cnm

emeli
04-05-08, 21:18
sen de sağol cnm başarı dileklerin için...ayrı kaldığım zmnlarda ben de sizleri çok özlüyorum ama arada olur öyle...sonuçta adresimiz belli:img-wink:

elimden geldiğince çabuk yazmaya çalışıyorum cnm
bu hafta sonu planım eklemekti senaryoyu ama
arkadaşım kalmaya geldi bu yüzden yazamadım

sizi biraz üzücem kusura bakmayın
dizide kötü olunca bu da bnm moralimi etkiliyo tabi

deniz-fan
04-05-08, 21:19

valla örnek bir bennu yıldırımlar ailesiyiz ne güzel =)=):):)
insan bu ortamı ister istemez özlüyor elifçim ..
Çok güzel şeyler paylaşılıyor bu ortamda ..
Birbirimzi hiç tanımasakta uzaklarda biyerlerde aynı düşüncelerde olduğun insanların olduğunu biLmek çok güzel ..
Ve açıkça söyliyebilirm ki yanyana olduğumuz arkadaşlarımızdan bile daha sağlam bir arkadaşlık içerisindeyiz ..
Ne mutlu bize =)=):)
Ve tabiki iyi varlar .. Fikret&tahsin .. :img-in_lo
Ve iyiki var .. Bennu YıldırımLar .. (ve ahmet(saraçoğlu) abimiz )

emeli
04-05-08, 21:23
Birbirimzi hiç tanımasakta uzaklarda biyerlerde aynı düşüncelerde olduğun insanların olduğunu biLmek çok güzel ..
Ve açıkça söyliyebilirm ki yanyana olduğumuz arkadaşlarımızdan bile daha sağlam bir arkadaşlık içerisindeyiz ..

cnm sana canı yürekten katılıyorum
o kadar güzel söylemişsin ki
gerçekten çok güzel bir arkadaşlığımız var ve ben sizi tanımasam da güveniyorum size=)
aynı duyguları paylaşmamız ve birbirimizi anlamamız çok önemli
ve tekrar katılıyorum

sabah_güneşi
04-05-08, 21:24
Ekip toplanmış çok şükür! :D:icon_whis Emel'cim, Gülşah'cım hoşgeldiniz...

Herkes moralman sıfır heralde...:icon_sorr Off çarşamba yaklaştıkça sıkıntı basıyor beni... Çok üzülücem/z galiba bu hafta! :img-cray:

Emel'cim senaryonu bekliyoruz sende üzücekmişin bizi... =) Düşene bir tekme de sen atıyorsun bacım yaa! :img-hyste:img-hyste Şaka bir yana gerçekten çok toz pembe yazıyorduk (:img-in_lo) biraz da hüzün lazımdı... ;)

Gülşah'cım o röportajı ben de çok aradım her türlü şekilde ama maalesef... İnternette yok... Dergi lazım bize... :icon_sorr
Fotoyu ekleyen arkadaşa öm atmışsınız gelir inşallah cevap... Ve çok geç değildir umarım...

sabah_güneşi
04-05-08, 21:29

Canım çok güzel açıklamışsın bence de... :img-blush:img-wink:
Tanımıyoruz birbirimizi ama tanıdığım arkadaşlarımdan daha yakın geliyorsunuz bana... Aynı şekilde düşündüğümüz için belki de... Aynı pencereden baktığımız için...
Bizi birleştiren Bennu Yıldırımlar ve Ahmet Saraçoğlu'na çok teşekkürler...
Sizin gibi harika insanlarla tanışma fırsatı vermişler bana... Dizifilm'i de es geçmemek lazım tabii :)
Off! Duygulandım valla! =)

deniz-fan
04-05-08, 21:32

Herkes moralman sıfır heralde...:icon_sorr Off çarşamba yaklaştıkça sıkıntı basıyor beni... Çok üzülücem/z galiba bu hafta!

Emel'cim senaryonu bekliyoruz sende üzücekmişin bizi... =) Düşene bir tekme de sen atıyorsun bacım yaa! :img-hyste:img-hyste Şaka bir yana gerçekten çok toz pembe yazıyorduk biraz da hüzün lazımdı...

Gülşah'cım o röportajı ben de çok aradım her türlü şekilde ama maalesef... İnternette yok... Dergi lazım bize... :icon_sorr
Fotoyu ekleyen arkadaşa öm atmışsınız gelir inşallah cevap... Ve çok geç değildir umarım...
Hoşbulduk güzelim:)
hüzün lazım bencede yeşimcim de ..
zaten dizide umduğumuzu bulamıyoruz .. bizde öyle pembe gözlüklerle yazıyorduk ama haklısın hüzün lazım .. :img-wink:
Bu hafta ben kendimi bütünü bütününe hüzne hazırladım arkadaşlar .. kötüye hazırlanalım iyi olursa daha fazla seviniriz ..
Ben en son ki senaryomda ufak bi kavga ortamı yarattım ama arkadaşlar fikret ve tahsinin kavgasına yüreğim dayanmıyor işte .. biliyorum sonunda iyiye bağlıcamı ama siz beni anlarsınız fikret ve tahsin .. gayet güzel birde aralarına kavga eklenmesin .. sizide üzmiyim die .. öle mutlu mutlu yazıorum ..
Şimdi sizinle güzel bi ortamı paylaşıyorum ya içimden geldi .. patlatayım bi senaryo .. :):):)

emeli
04-05-08, 21:37

Herkes moralman sıfır heralde...:icon_sorr Off çarşamba yaklaştıkça sıkıntı basıyor beni... Çok üzülücem/z galiba bu hafta! :img-cray:

Emel'cim senaryonu bekliyoruz sende üzücekmişin bizi... =) Düşene bir tekme de sen atıyorsun bacım yaa! :img-hyste:img-hyste Şaka bir yana gerçekten çok toz pembe yazıyorduk (:img-in_lo) biraz da hüzün lazımdı... ;)

hoşbulduk cnm:P

merak etmeyin ya kavga ettirmiycem onları ama daha fazla tüyo vermem:P

bitanem valla üzmek istemiyorum sizi ya ama acık atraksiyon olsun demi
inişler çıkışlar hüzünler yaşanmalı ki mutluluğun bir anlamı olsun

gülşahcım cnm süpersin
merakla bekliyorum senaryonu:P

sabah_güneşi
04-05-08, 21:41
Hoşbulduk güzelim:)
hüzün lazım bencede yeşimcim de ..
zaten dizide umduğumuzu bulamıyoruz .. bizde öyle pembe gözlüklerle yazıyorduk ama haklısın hüzün lazım .. :img-wink:
Bu hafta ben kendimi bütünü bütününe hüzne hazırladım arkadaşlar .. kötüye hazırlanalım iyi olursa daha fazla seviniriz ..
Ben en son ki senaryomda ufak bi kavga ortamı yarattım ama arkadaşlar fikret ve tahsinin kavgasına yüreğim dayanmıyor işte .. biliyorum sonunda iyiye bağlıcamı ama siz beni anlarsınız fikret ve tahsin .. gayet güzel birde aralarına kavga eklenmesin .. sizide üzmiyim die .. öle mutlu mutlu yazıorum ..
Şimdi sizinle güzel bi ortamı paylaşıyorum ya içimden geldi .. patlatayım bi senaryo .. :):):)

Oy oy oy!! Patlat güzelim patlat!! :happy0064:D

Canım aynen bende hüzne hazırladım kendimi... :img-cray: Senaristlerin sağ gösterip sol vurmasını çok istiyorum! (bizim açımızdan iyi olması bakımından yani :))

Bennu ablamı ağlarken görmek çok üzüyor beni yahu! Dizi sonuçta ama ne kadar seviyorum/z demekki ki ciddi ciddi üzülüyorum! =))

Ayrıca son eklediğin senaryo çok hoştu canım çok beğenmiştim ben onu... Fikret'in sevdiği için kıskanması Tahsin'le arasındaki diyaloglar müthşti! Şapka çıkarıyorum yaratıcılığına, zekâna... :img-hi:

sabah_güneşi
04-05-08, 21:49
hoşbulduk cnm:P

merak etmeyin ya kavga ettirmiycem onları ama daha fazla tüyo vermem:P

bitanem valla üzmek istemiyorum sizi ya ama acık atraksiyon olsun demi
inişler çıkışlar hüzünler yaşanmalı ki mutluluğun bir anlamı olsun

gülşahcım cnm süpersin
merakla bekliyorum senaryonu:P

Kesinlikle canım... İnişler-çıkışlar ve hüzün aşkın, mutluluğun tuzu biberi oluyor...
Merakla bekliyorum senaryonu, eminim harikadır diğerleri gibi... :img-wink:

Arkadaşlar bu arada şehir tiyatroları sezonu kapattı değil mi? Nisan ayında bitiyor diye duymuştum sanki... Yani Bennu abla programlara katılma konusunda daha rahat olabilir mi acep?

emeli
04-05-08, 21:51
Kesinlikle canım... İnişler-çıkışlar ve hüzün aşkın, mutluluğun tuzu biberi oluyor...
Merakla bekliyorum senaryonu, eminim harikadır diğerleri gibi... :img-wink:

Arkadaşlar bu arada şehir tiyatroları sezonu kapattı değil mi? Nisan ayında bitiyor diye duymuştum sanki... Yani Bennu abla programlara katılma konusunda daha rahat olabilir mi acep?

gaza geldim=) başladım senaryoyu yazmaya
ama hemen ekleyemem heralde bi yaım saati bulur diye tahmin ediyorum

bu arada inş bennu abla programlara katılma konusunda rahatlamıştır
onu canlı canlı izlemeyi çok isterim

sabah_güneşi
04-05-08, 21:57
gaza geldim=) başladım senaryoyu yazmaya
ama hemen ekleyemem heralde bi yaım saati bulur diye tahmin ediyorum

bu arada inş bennu abla programlara katılma konusunda rahatlamıştır
onu canlı canlı izlemeyi çok isterim

Yarım saate kadar ekleyebilirsen süper olur canım valla!! :happy0064 Gülşah'da yazıyor sanırsam... Ohh açılıyoruz galiba! :img-hyste

Ahh Emel'cim... Keşke izleyebilsek onu canlı canlı...! Onun hayalini kuruyoruz... :img-in_lo İnşallah biraz rahatlamıştır ve daha çok görürüz (gerçi hiç göremiyoruz nerdeuse ama... D:) onu başka programlarda!

apple-core
04-05-08, 21:57
yeşimcim evet sanıtım rahat programlar konusunda...baksanıza hemen ahmet saraçoğluyla bir canlı yayına katılmış ama onu da biz izleyemedk maalesef:icon_sorr

emelcim senaryonu okumak için sabırsızlanıyorum

sabah_güneşi
04-05-08, 22:03
yeşimcim evet sanıtım rahat programlar konusunda...baksanıza hemen ahmet saraçoğluyla bir canlı yayına katılmış ama onu da biz izleyemedk maalesef:icon_sorr

emelcim senaryonu okumak için sabırsızlanıyorum

Hiç sorma canım nasıl içime oturdu bir bilsen!! :img-cray:
Bennu ablam ve Ahmet abim bir programa katıldılar ve biz göremedik!! :icon_sorr
Digitürk'te bir kanalda çıkmışlar galiba... Türkmax'mıydı neydi! Nefret ediyorum şu digitürk'ten!!

apple-core
04-05-08, 22:07
Hiç sorma canım nasıl içime oturdu bir bilsen!! :img-cray:
Bennu ablam ve Ahmet abim bir programa katıldılar ve biz göremedik!! :icon_sorr
Digitürk'te bir kanalda çıkmışlar galiba... Türkmax'mıydı neydi! Nefret ediyorum şu digitürk'ten!!

ya işin kötüsü o kanal bizde var ama ben buna rağmen izleyemedim:icon_sorr nereden bilebilirdm ki çok tanıtımı dönmeyen bir kanal... haberim olsaydı kaçırırmıydım hiç...

sabah_güneşi
04-05-08, 22:11
ya işin kötüsü o kanal bizde var ama ben buna rağmen izleyemedim:icon_sorr nereden bilebilirdm ki çok tanıtımı dönmeyen bir kanal... haberim olsaydı kaçırırmıydım hiç...

Oww.. O daha kötüymüş canım yaa.. :icon_sorr
Neyse...
İnşallah daha sonra başka programlara katılır da izleriz Bennu ablamızı... Ve Ahmet abimizi :D
Sadece Yaprak Dökümü'nün Fikret'i olarak izlemeyelim, Bennu Yıldırımalr olarak izleyelim... Daha çok görelim kısacası... :D:D

apple-core
04-05-08, 22:14

cnm yeni gördüm yazdıklarını...

çok doğru söylemişsin, söylediklerinin hepsinin altına imzamı atoyorum...umarım ailemiz uzun bir zaman böyle sevgi dolu ve sıcak kalır ve yeni fertler eklenir aramıza...:happy0064

deniz-fan
04-05-08, 22:14
Canlarım ekledim senaryoyu ..
Bi bakın bakalım .. yorumunu alayım hemen ...
Tabi ben yine pembe gözlüklerimle yazdım ..
Hüzün bölümü emelin ..
Benim yüreğim kaldrmıyo biliosunuz :):):):)

deniz-fan
04-05-08, 22:16

aynen canım o kanal bizdede var ama bende izleyemedim ..
Asıl moral bozucu o .. işte haberrimiz olmayınca hep böyle oluyo ..:icon_sorr
Şöyle bi alet olsada bennu abla nerde ne yapıyo söylese bize bzide kaçırmasak şu programları ..
Bende yeşim gibi fikret yanı sıra bennu ablamı izlemek istiorum .. o kahkalarını doya doya dinlemek istiyorum .. :):):)

apple-core
04-05-08, 22:31
arkadaşlar FBuse nickli arkadaşımızdan cevap geldi:happy0064

D Smart dergisi'nin son sayısıymış...Nerden temin edebilirim diye düşünüyorum çünkü bizde D Smart yok:icon_sorr Acaba bayiilerde satılan bir şey mi pek sanmıyorum ama...

sabah_güneşi
04-05-08, 22:32
aynen canım o kanal bizdede var ama bende izleyemedim ..
Asıl moral bozucu o .. işte haberrimiz olmayınca hep böyle oluyo ..:icon_sorr
Şöyle bi alet olsada bennu abla nerde ne yapıyo söylese bize bzide kaçırmasak şu programları ..
Bende yeşim gibi fikret yanı sıra bennu ablamı izlemek istiorum .. o kahkalarını doya doya dinlemek istiyorum .. :):):)

Sana da mı öyle oldu Gülşah'cım! Valla üzüldüm sizin adınıza yaa =) Bende o kanal yoktu hiç değilse ama sizin durum daha kötü olmuş! Gerçi benim de haberim olsaydı izleyebilirdim, izlerdim mutlaka da... Neyse artık...

Başka programlarda görürüz de telafi ederiz bunu inşallah :):)

Vee.. Senaryonu okudum canımm!! Yine süper ötesi olmuş!:happy0064

deniz-fan
04-05-08, 22:35
Sana da mı öyle oldu Gülşah'cım! Valla üzüldüm sizin adınıza yaa =) Bende o kanal yoktu hiç değilse ama sizin durum daha kötü olmuş! Gerçi benim de haberim olsaydı izleyebilirdim, izlerdim mutlaka da... Neyse artık...

Başka programlarda görürüz de telafi ederiz bunu inşallah :):)

Vee.. Senaryonu okudum canımm!! Yine süper ötesi olmuş!:happy0064

Canım bencede bunu bi şekilde telafi etmemiz gerekiyo ..
Valla her kaçırdığım program içime dert olarak geri dönüyo ..
Canım teşekkür ederim senaryo için .. beğendiysen ne mutlu bana :):):)

sabah_güneşi
04-05-08, 22:35

D Smart dergisi'nin son sayısıymış...Nerden temin edebilirim diye düşünüyorum çünkü bizde D Smart yok:icon_sorr Acaba bayiilerde satılan bir şey mi pek sanmıyorum ama...

Bizde D Smart anneannemlerde var ama... Gazete bayiilerinde olan bir dergi mi yoksa D Smart uydu satan yerlerden mi alabiliyoruz? Onu da söyleseymiş keşke... :):D

deniz-fan
04-05-08, 22:36

oo hemen bi netten bakayım ben .. ama dergiyi nerden temin edebiliriz bilmiyorum hiç ..
Off bi şekilde bulalım şunu arkadaşlar .. meraktan ölürüm ben !

apple-core
04-05-08, 22:41
oo hemen bi netten bakayım ben .. ama dergiyi nerden temin edebiliriz bilmiyorum hiç ..
Off bi şekilde bulalım şunu arkadaşlar .. meraktan ölürüm ben !

ben bir yer buldum okuyabileceğimiz ama üyelik istiyor...50 ykt'ye üye olunuyor ama güvenli midir bilmiyorum ki kredi kartı bilgilerini vermek için...yoksa hemen 1 ay üye olucam...

deniz-fan
04-05-08, 22:46
ben bir yer buldum okuyabileceğimiz ama üyelik istiyor...50 ykt'ye üye olunuyor ama güvenli midir bilmiyorum ki kredi kartı bilgilerini vermek için...yoksa hemen 1 ay üye olucam...

ya öm attığımız FBuse arkadaşımızda dergi varsa o yazsa bize zahmet olmassa .. bi ömde ben atsam .. :icon_sorr

sabah_güneşi
04-05-08, 22:47

Arkadaşlar beyiilerde varmış sanırım dergi... Öyle bir yazı var ama...
Varsa boşu boşuna üye olma Elif'cim... Bulabilirsek alırız... Ama bekleyemem diyorsan sen bilirsin :D:D:)

apple-core
04-05-08, 22:50
arkadaşlar müjdeeeee:happy0064:happy0064:happy0064
kendimi tutamayıp güvenli mi değil mi dşünmeden kredi kartı bilgilerimi girdim walla ve üye oldum...okumaya başlamadım önce sizlere yollayayım hep beraber okuyalım diye:img-wink:

az sonra yollayacağım....

deniz-fan
04-05-08, 22:55
Canıım süpersin yaa !!!:happy0064
Çok teşekkür ederim .. valla ölücektik yoksa meraktan !!
Sabırsızlanıyorum elifçim !!:happy0064:happy0064

sabah_güneşi
04-05-08, 22:55
arkadaşlar müjdeeeee:happy0064:happy0064:happy0064
kendimi tutamayıp güvenli mi değil mi dşünmeden kredi kartı bilgilerimi girdim walla ve üye oldum...okumaya başlamadım önce sizlere yollayayım hep beraber okuyalım diye:img-wink:

az sonra yollayacağım....

Allah'ım görüyosunuz dimi kızlar Bennu Yıldırımlar ve Ahmet Saraçoğlu sevgisi neler yaptırıyor insana!! :img-hyste:img-wink:
Canım güvenlidir umarım site =))

Bennu Abla okuyormudur acaba bunları...? :icon_whis:)

deniz-fan
04-05-08, 22:57
Allah'ım görüyosunuz dimi kızlar Bennu Yıldırımlar ve Ahmet Saraçoğlu sevgisi neler yaptırıyor insana!! :img-hyste:img-wink:
Canım güvenlidir umarım site =))

Bennu Abla okuyormudur acaba bunları...? :icon_whis:)

Bennu ablacığımız okusun bunları yaa ..
Sevildğiini görsün mutlu olsn bennu ablacığım !!
Çok sevioruz onu yaa !!
Ve katılıyorum .. bennu ablayla ahmet abini sevgisi neler yaptırıyor insana !!!

emeli
04-05-08, 23:00
ayy yaşasın elifçim süpersin ya
inşallah güvenlidir site
ayy harika bir haber merkatan deli divane oldum
hem senaryomu yazıyorum bir yandan da sizi okuyorum=)

apple-core
04-05-08, 23:02
resim kaydedilmiyor ve print screen edilmiyor...ama ben bir şekilde sizlere göndereceğim uğraşıyorum şu anda...daha ben de okumadım arkadaşlar ama şunu söyliyim bennu abla orada ahmet saraçoğluna bakıyor...yani resmin diğer kısmında ahmet saraçoğlu var...:happy0064

deniz-fan
04-05-08, 23:03
ayy yaşasın elifçim süpersin ya
inşallah güvenlidir site
ayy harika bir haber merkatan deli divane oldum
hem senaryomu yazıyorum bir yandan da sizi okuyorum=)

sende yaz arkadaşım senaryo .. valla çoştuk bu akşam süperiz formumuz yerinde .. :happy0064
İnşallah site güvenlidir .. kazasız belasız atlatırız hepberaber .. !! :img-wink:
röpörtajıda çok merak ediorum ..
Dizifilm yıkılıyo bu akşam valla !!
Bennu yıldırımlar -Ahmet saraçğlu fanları yıkıyo :D:D

deniz-fan
04-05-08, 23:05
resim kaydedilmiyor ve print screen edilmiyor...ama ben bir şekilde sizlere göndereceğim uğraşıyorum şu anda...daha ben de okumadım arkadaşlar ama şunu söyliyim bennu abla orada ahmet saraçoğluna bakıyor...yani resmin diğer kısmında ahmet saraçoğlu var...:happy0064

süper süper süper süper !!! daha ne diyim ne diyim .. o resmin dier yarısı ahmet abi haa !!
Elifçim yaşa sen yaşa !!!
:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064

apple-core
04-05-08, 23:08
süper süper süper süper !!! daha ne diyim ne diyim .. o resmin dier yarısı ahmet abi haa !!
Elifçim yaşa sen yaşa !!!
:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064

cnm beni bennu-ahmet sevgisi bu hallere getirdi walla gözüm karardı:D

bu arada 2. bir müjde bir yolunu buldum birazdan sizlerle olacak röpörtaj...ben de okumak için sabırsızlanıyorum...

deniz-fan
04-05-08, 23:10
cnm beni bennu-ahmet sevgisi bu hallere getirdi walla gözüm karardı:D

bu arada 2. bir müjde bir yolunu buldum birazdan sizlerle olacak röpörtaj...ben de okumak için sabırsızlanıyorum...

Canım sabırsızlıkla bekliorum .. o röpörtajı ve o resimi çok merak ettim doğrusu :D:D ..
Nasıl sevioruz onLarı .. bi görseler bizi ahh ahh ... :img-in_lo:img-blush

:happy0064:happy0064
:happy0064:happy0064

sabah_güneşi
04-05-08, 23:10
Arkadaşlar ne diyim size yaa!! Harikasınız harika!! :happy0064

Elif'cim resmin diğer kısmı Ahmet abi'ymiş demek! Ayy çok sevindim!
Ama resim nasıl kaydedilmez yahu! :img-tomat illa bir sorun çıkıcak! Neyse bunu öğrenmek de yetiyor!

Emel'cim senaryonu bekliyoruzz! Gülşah'cım çok haklısın coştuk bu akşam! ama ceza falan almayız inşallah! :img-tomat

Babam sürekli kalk bilgisayarın başından artık diyor şu anda ama ne mümkün!! :img-pilot En heyecanlı yerinde!! :D

deniz-fan
04-05-08, 23:17
Arkadaşlar ne diyim size yaa!! Harikasınız harika!! :happy0064

Elif'cim resmin diğer kısmı Ahmet abi'ymiş demek! Ayy çok sevindim!
Ama resim nasıl kaydedilmez yahu! :img-tomat illa bir sorun çıkıcak! Neyse bunu öğrenmek de yetiyor!

Emel'cim senaryonu bekliyoruzz! Gülşah'cım çok haklısın coştuk bu akşam! ama ceza falan almayız inşallah! :img-tomat

Babam sürekli kalk bilgisayarın başından artık diyor şu anda ama ne mümkün!! :img-pilot En heyecanlı yerinde!! :D

sakın kalkma yeşimcim ! ..:) valla kaçarmı o fotolar röpörtajlar ..
aklıma geldikçe elifçim seni alnından öpesim geliyor ..süpersin ya süpeersin !!!:happy0064 ama sen bil ki .. yeşim ben emel ve dierleri tarafından çok öpüldün canım !!:):)

apple-core
04-05-08, 23:23
http://img440.imageshack.us/img440/8404/30122735fw9.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/9144/47669771mk8.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/2869/73065425bj5.jpg

http://img137.imageshack.us/my.php?image=99001890af8.jpg

sabah_güneşi
04-05-08, 23:25
sakın kalkma yeşimcim ! ..:) valla kaçarmı o fotolar röpörtajlar ..
aklıma geldikçe elifçim seni alnından öpesim geliyor ..süpersin ya süpeersin !!!:happy0064 ama sen bil ki .. yeşim ben emel ve dierleri tarafından çok öpüldün canım !!:):)

Canım valla kalkmamaya çalışıyorum ama... Riskli şu anda durumum!!
Elif'cim sen birtanesin yaa! Gülşah çok haklı! Hepimizce kocaman öpüldün!!

Bennu Yıldırımlar aşkı bu işte yaa! Onu bizim kadar seven başka birileri yok bence!!

sabah_güneşi
04-05-08, 23:30
Eliff!!! Canım müthişsin! :happy0064 Harikasın yaa! Ne diyim sana başka!!

Özellikle son sayfadaki resimleri çok güzel!! Harika, süper ve ötesi!! :img-in_lo:img-in_lo

Röpörtajı da okuyacağım birazdan! Elif'cim sana ne kadar teşekkür etsek az canım! Gerçekten binlerce kez teşekkürler! :img-wink:

deniz-fan
04-05-08, 23:31
tek kelime ile mükemmel ..:happy0064
çok şekerler yaa !! bittim o hallerine .. o pencereden bakışlar yokmu ..
allah'ım bu ne güzelliktir yaa ..
Ahmet abimizde bennu abLamızda süper süper süper .. :happy0064
Henüz röpörtajı okuyamadım ..şimdi bakıcam .. :happy0064:happy0064

Elifçim sen süpersin yaa .. müthişsin mükemmelsin ! sana diyicek laf bulamıyorum .. çok sağol arkadaşım yaa !!
Biz çok sağlam fanLarız .. !!! :):):):):happy0064:happy0064

apple-core
04-05-08, 23:31
Eliff!!! Canım müthişsin! :happy0064 Harikasın yaa! Ne diyim sana başka!!

Özellikle son sayfadaki resimleri çok güzel!! Harika, süper ve ötesi!! :img-in_lo:img-in_lo

Röpörtajı da okuyacağım birazdan! Elif'cim sana ne kadar teşekkür etsek az canım! Gerçekten binlerce kez teşekkürler! :img-wink:

bir şey değil arkadaşlar ya..biz bir aileyiz ve ailenin her ferdine bir görev düşüyor...siz senarist ben de araştırmacı gazeteci olayım madem öyle:img-hyste

deniz-fan
04-05-08, 23:39
bir şey değil arkadaşlar ya..biz bir aileyiz ve ailenin her ferdine bir görev düşüyor...siz senarist ben de araştırmacı gazeteci olayım madem öyle:img-hyste

ne güzel rol dağılımı yapmışsın ve ne güzel konuşmuşsun öyle .. :img-in_lo:)

" bir bir aileyiz .. Ve her ferdimize bir görev düşüyor .. Fakat ne olursa olsun her zaman birbirimizin arkasındayız desteğiz ..Bizi bu şekilde birbirimize bağlayan bennu abLamıza ve ahmet abize sonsuz teşekkürLer .. Elifçim tamam o zaman sen araştrmacı ol .. biz yeşimle ve emelle senarist . gökçe'cim de resimsiz bırakmıyo bizi sağolsun .. Valla süper bi aileyiz biz .. Unuttuklarım kusura bakmasın .. çok heycanlıyım şuan röpörtajıda okudum .. süper ya .. ne diyim başka anlatılmaz bi duygu bu !

emeli
04-05-08, 23:50
elif seni kocaman öpüyorum kocamannnn:happy0064
canım benim harikasın çooook teşekkürler :happy0064:cheer::cheer:
ayy heycandan bayılcam şimdi:cheer:
resimler bir harika şidmi okumaya geçiyorum:happy0064

gerçekten biribirimizi tamamlıyoruz ya harika bir aile olduk bizzzzz:happy0064:happy0064

apple-core
04-05-08, 23:51
elif seni kocaman öpüyorum kocamannnn:happy0064
canım benim harikasın çooook teşekkürler :happy0064:cheer::cheer:
ayy heycandan bayılcam şimdi:cheer:
resimler bir harika şidmi okumaya geçiyorum:happy0064

gerçekten biribirimizi tamamlıyoruz ya harika bir aile olduk bizzzzz:happy0064:happy0064

bir şey değil canım ya walla zevkti...ztn okumasaydım merkatan çatlıycaktım birlikte konuk oldukları programı da izleyemedik ztn... bu ilaç gibi geldi walla:happy0064

yarım saat sonra sizlerleyim:img-wink:

umut özlem
05-05-08, 01:22
Ahmet Saraçoğlunun sayfasında yazdım ama burayada yazmasam olmaz..:) resimler için çok teşekkürler canım çok ama çok güzeller ayrıca röportajda ellerine sağlık..:love05:

apple-core
05-05-08, 01:24
Ahmet Saraçoğlunun sayfasında yazdım ama burayada yazmasam olmaz..:) resimler için çok teşekkürler canım çok ama çok güzeller ayrıca röportajda ellerine sağlık..:love05:

ben de buradan da teşekkür edeyim madem öyle :D walla benim için bir zevkti çünkü bulmak için çok çabaladım bulunca da define bulmuş kdr sevindim walla:img-hyste sizlerle paylaşmak ayrı bir zevk ztn...ahmet ve bennu sevgisi kelimelerle tarif edilemiyor işte böyle anlarda belli oluyor ne kdr sevdiğimiz onları...:img-in_lo

memo-66
05-05-08, 13:15
apple-core, Elif´di herhalde ismin, hersey icin tesekkür ederim.
Bundan sonra daha da s!k girmeye caliscagim, cünkü Sinavlar bitti, ama bir kac tane sözlüm var iste! Ama bende resim cektikce eklemeye calisacagim :D

*nehir*
05-05-08, 15:49
http://img505.imageshack.us/img505/5425/blm71201gg4.th.jpg (http://img505.imageshack.us/my.php?image=blm71201gg4.jpg) http://img214.imageshack.us/img214/5996/blm71337iu4.th.jpg (http://img214.imageshack.us/my.php?image=blm71337iu4.jpg) http://img161.imageshack.us/img161/5391/blm71338mz6.th.jpg (http://img161.imageshack.us/my.php?image=blm71338mz6.jpg) http://img524.imageshack.us/img524/9512/blm71339aj9.th.jpg (http://img524.imageshack.us/my.php?image=blm71339aj9.jpg) http://img214.imageshack.us/img214/9541/blm71340ck7.th.jpg (http://img214.imageshack.us/my.php?image=blm71340ck7.jpg) http://img125.imageshack.us/img125/9441/blm71341ma1.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=blm71341ma1.jpg) http://img337.imageshack.us/img337/1984/blm71342ot5.th.jpg (http://img337.imageshack.us/my.php?image=blm71342ot5.jpg) http://img214.imageshack.us/img214/4900/blm71343mg4.th.jpg (http://img214.imageshack.us/my.php?image=blm71343mg4.jpg) http://img505.imageshack.us/img505/9074/blm71344jf3.th.jpg (http://img505.imageshack.us/my.php?image=blm71344jf3.jpg)

*nehir*
05-05-08, 15:53
http://img505.imageshack.us/img505/4176/blm71345rx2.th.jpg (http://img505.imageshack.us/my.php?image=blm71345rx2.jpg) http://img214.imageshack.us/img214/4329/blm71347hh9.th.jpg (http://img214.imageshack.us/my.php?image=blm71347hh9.jpg) http://img161.imageshack.us/img161/4654/blm71348om7.th.jpg (http://img161.imageshack.us/my.php?image=blm71348om7.jpg) http://img524.imageshack.us/img524/5436/blm71349fb8.th.jpg (http://img524.imageshack.us/my.php?image=blm71349fb8.jpg) http://img214.imageshack.us/img214/1223/blm71350ja6.th.jpg (http://img214.imageshack.us/my.php?image=blm71350ja6.jpg) http://img125.imageshack.us/img125/1672/blm71351xz6.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=blm71351xz6.jpg) http://img337.imageshack.us/img337/605/blm71352si2.th.jpg (http://img337.imageshack.us/my.php?image=blm71352si2.jpg) http://img214.imageshack.us/img214/1723/blm71353xi8.th.jpg (http://img214.imageshack.us/my.php?image=blm71353xi8.jpg) http://img505.imageshack.us/img505/3586/blm71354xf6.th.jpg (http://img505.imageshack.us/my.php?image=blm71354xf6.jpg)

*nehir*
05-05-08, 15:56
http://img125.imageshack.us/img125/2240/blm71355rg4.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=blm71355rg4.jpg) http://img205.imageshack.us/img205/7487/blm71356eb7.th.jpg (http://img205.imageshack.us/my.php?image=blm71356eb7.jpg) http://img524.imageshack.us/img524/327/blm71357fa5.th.jpg (http://img524.imageshack.us/my.php?image=blm71357fa5.jpg) http://img161.imageshack.us/img161/5773/blm71358gv9.th.jpg (http://img161.imageshack.us/my.php?image=blm71358gv9.jpg) http://img524.imageshack.us/img524/7703/blm71359ja4.th.jpg (http://img524.imageshack.us/my.php?image=blm71359ja4.jpg) http://img214.imageshack.us/img214/1573/blm71360kt0.th.jpg (http://img214.imageshack.us/my.php?image=blm71360kt0.jpg) http://img125.imageshack.us/img125/3079/blm71361jg6.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=blm71361jg6.jpg) http://img337.imageshack.us/img337/1598/blm71362fy0.th.jpg (http://img337.imageshack.us/my.php?image=blm71362fy0.jpg) http://img214.imageshack.us/img214/2428/blm71363cb6.th.jpg (http://img214.imageshack.us/my.php?image=blm71363cb6.jpg) http://img125.imageshack.us/img125/7989/blm71364jr1.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=blm71364jr1.jpg)

*nehir*
05-05-08, 16:00
http://img125.imageshack.us/img125/519/blm71365jw4.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=blm71365jw4.jpg) http://img205.imageshack.us/img205/97/blm71366uo9.th.jpg (http://img205.imageshack.us/my.php?image=blm71366uo9.jpg) http://img524.imageshack.us/img524/9878/blm71367lo5.th.jpg (http://img524.imageshack.us/my.php?image=blm71367lo5.jpg)http://img59.imageshack.us/img59/2646/blm71368mo4.th.jpg (http://img59.imageshack.us/my.php?image=blm71368mo4.jpg) http://img524.imageshack.us/img524/607/blm71369la6.th.jpg (http://img524.imageshack.us/my.php?image=blm71369la6.jpg) http://img125.imageshack.us/img125/7900/blm71370tw5.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=blm71370tw5.jpg) http://img161.imageshack.us/img161/8816/blm71371bg9.th.jpg (http://img161.imageshack.us/my.php?image=blm71371bg9.jpg) http://img524.imageshack.us/img524/7468/blm71372yx2.th.jpg (http://img524.imageshack.us/my.php?image=blm71372yx2.jpg) http://img262.imageshack.us/img262/4033/blm71373wj5.th.jpg (http://img262.imageshack.us/my.php?image=blm71373wj5.jpg) http://img125.imageshack.us/img125/2084/blm71374qs1.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=blm71374qs1.jpg)

*nehir*
05-05-08, 16:04
http://img125.imageshack.us/img125/1460/blm71375hb2.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=blm71375hb2.jpg) http://img205.imageshack.us/img205/7483/blm71376bh0.th.jpg (http://img205.imageshack.us/my.php?image=blm71376bh0.jpg) http://img524.imageshack.us/img524/6452/blm71377vf4.th.jpg (http://img524.imageshack.us/my.php?image=blm71377vf4.jpg) http://img59.imageshack.us/img59/7338/blm71378dr0.th.jpg (http://img59.imageshack.us/my.php?image=blm71378dr0.jpg) http://img524.imageshack.us/img524/2074/blm71379vd3.th.jpg (http://img524.imageshack.us/my.php?image=blm71379vd3.jpg) http://img125.imageshack.us/img125/6549/blm71380qv7.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=blm71380qv7.jpg) http://img161.imageshack.us/img161/2486/blm71381nh0.th.jpg (http://img161.imageshack.us/my.php?image=blm71381nh0.jpg) http://img524.imageshack.us/img524/509/blm71382sl2.th.jpg (http://img524.imageshack.us/my.php?image=blm71382sl2.jpg) http://img262.imageshack.us/img262/3289/blm71383du4.th.jpg (http://img262.imageshack.us/my.php?image=blm71383du4.jpg) http://img125.imageshack.us/img125/9534/blm71384ea5.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=blm71384ea5.jpg)

*nehir*
05-05-08, 16:08
http://img125.imageshack.us/img125/8920/blm71385lb8.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=blm71385lb8.jpg) http://img205.imageshack.us/img205/7079/blm71386gh1.th.jpg (http://img205.imageshack.us/my.php?image=blm71386gh1.jpg)http://img524.imageshack.us/img524/5795/blm71387zy6.th.jpg (http://img524.imageshack.us/my.php?image=blm71387zy6.jpg)http://img59.imageshack.us/img59/8893/blm71388fw9.th.jpg (http://img59.imageshack.us/my.php?image=blm71388fw9.jpg)

deniz-fan
05-05-08, 18:00
*nehir* resimLer için sağol ..
emeğine sağlık arkadaşım ..
arkadaşlar yorgunluktan bayılmak üzereyim .. bitirdi beni bu 19mayıs çalışmaları .. :icon_sorr
Sonra görüşmek üzere .. byebye

gokce1987
05-05-08, 18:15
nehir resimler için sağol cnm
hepsinde bennu yine çok güzel
çıkmış ellerine sağlık:happy0064

gokce1987
05-05-08, 18:51
ne güzel rol dağılımı yapmışsın ve ne güzel konuşmuşsun öyle .. :img-in_lo:)

" bir bir aileyiz .. Ve her ferdimize bir görev düşüyor .. Fakat ne olursa olsun her zaman birbirimizin arkasındayız desteğiz ..Bizi bu şekilde birbirimize bağlayan bennu abLamıza ve ahmet abize sonsuz teşekkürLer .. Elifçim tamam o zaman sen araştrmacı ol .. biz yeşimle ve emelle senarist . gökçe'cim de resimsiz bırakmıyo bizi sağolsun .. Valla süper bi aileyiz biz .. Unuttuklarım kusura bakmasın .. çok heycanlıyım şuan röpörtajıda okudum .. süper ya .. ne diyim başka anlatılmaz bi duygu bu !

gülşahcım sağol elime geçtikçe koyuyorum
elifcim resimler ve röportaj için
çokkkk teşekkürler harika hepsi
bennu ablanın üzerindeki kıyafet
ok dergisine verdiği röportajdaki
kıyafet bennu abla ve ahmet abi
fotograflada çok tatlı çıkmışlar
:img-icecr :img-icecr

gokce1987
05-05-08, 20:24
arkadaşlar bennu abla ve ahmet abi aynı gün hem türkmax programa katılmış hemde röportaj vermişler herhalde
http://img397.imageshack.us/img397/1484/fikret1rs4.jpg (http://imageshack.us)
http://img397.imageshack.us/img397/1484/fikret1rs4.1018307a31.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=397&i=fikret1rs4.jpg)
http://img440.imageshack.us/img440/6873/fikret2rz0.jpg (http://imageshack.us)

deniz-fan
05-05-08, 20:40
evet gökçecim kıyafetlerden anlaşıldığı üzre öyLe oLmuş .. !
Ne kadar yoğunlar canLarım yaa .. nasıL yoruluyolardır :icon_sorr
Valla programdan röpörtaja tiyartoralrından dizi setlerine ..
Biz çok haklıyız bu iki özeL insanı sevmekte .. :img-in_lo

emeli
05-05-08, 22:37
arkadaşlaaaaarrrrrrr:happy0064:happy0064:happy0064

ya bugün bnm günüm heycandan ve mutluluktan ne diyeceğimi bilemiyorummm:cheer::cheer::cheer:

bennu ablacım nihayet mailime cevap verdi öyle güzel yazmış ki
bitanem bnm ya cnm şekerim balım

öncelikle tiyatro sezonunu kapattıklarını söyledi ve bursaya turneleri yokmuş tahmin ettiğim gibi:img-cray::img-cray:

neyse hülya ve In Style dergilerinden bu ay ropörtajları ve özel resimleri varmış hülyayı biliyoduk zaten

veeeee sıkı durunnnnnnnn:happy0064:happy0064

11 mayıs anneler gününde bennu ablacım Turkmax da Serra Yılmaz'ın programındaaaaa
:happy0064:cheer:
nerden izleyeceğimi bilemiyorum normal kanallarda var mı yoksa uydu mu gerekiyor???

deniz-fan
05-05-08, 22:41
arkadaşlaaaaarrrrrrr:happy0064:

ya bugün bnm günüm heycandan ve mutluluktan ne diyeceğimi bilemiyorummm:cheer:

bennu ablacım nihayet mailime cevap verdi öyle güzel yazmış ki
bitanem bnm ya cnm şekerim balım

öncelikle tiyatro sezonunu kapattıklarını söyledi ve bursaya turneleri yokmuş tahmin ettiğim gibi:img-cray::img-cray:

neyse hülya ve In Style dergilerinden bu ay ropörtajları ve özel resimleri varmış hülyayı biliyoduk zaten

veeeee sıkı durunnnnnnnn:happy0064:happy0064

11 mayıs anneler gününde bennu ablacım Turkmax da Serra Yılmaz'ın programındaaaaa
:happy0064:cheer:
nerden izleyeceğimi bilemiyorum normal kanallarda var mı yoksa uydu mu gerekiyor???

Canım izlemen için digitürk lazım .. bizde var ama saat kaçta .. ben bi ona bakayım ..
Canım ne güzel mailine cevap vermiş .. Neler yazmış emelcim ?
İn-style dergisini merak ettim alırım bu hafta sonu büük ihtimal ..
Ayy ne resimleri vardr şimdi .. canım'ın !! :img-in_lo
Ve sana verdiği cevaptan anlıyoruz ki .. bennu ablam hayranlarına da çok sadık ..
Bennu ablamız işte yaa !!!

deniz-fan
05-05-08, 22:46
Arkadaşlar baktım netten ..
Tam olarak emin değilim ama 11 mayıs saat 11:30 da bennu ablamız türkmax'ta .. serra yılmazın yemek programında !!!:happy0064:happy0064

emeli
05-05-08, 22:47
Canım izlemen için digitürk lazım .. bizde var ama saat kaçta .. ben bi ona bakayım ..
Canım ne güzel mailine cevap vermiş .. Neler yazmış emelcim ?
İn-style dergisini merak ettim alırım bu hafta sonu büük ihtimal ..
Ayy ne resimleri vardr şimdi .. canım'ın !! :img-in_lo
Ve sana verdiği cevaptan anlıyoruz ki .. bennu ablam hayranlarına da çok sadık ..
Bennu ablamız işte yaa !!!

ewt ya bitanem öyle sıcak ki
önce yazdığım maile teşekkür etmiş cnm bnm ah ah yerim ben seni
ancak cevap verebiliyorum çok yoğun çalışıyordum yazmış ama tiyatro sezonu kapandığı için rahatlamış
bi de fotoğraflarından bir slayt gösterisi göndermiş o kadar güzel ki anlatamam ya

of bende digiturk yok yani izleyemiyorum of yaaaaaaaaaaaaaaaa offfffffffff:img-cray::img-cray::img-cray:
:img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:

deniz-fan
05-05-08, 23:00
ewt ya bitanem öyle sıcak ki
önce yazdığım maile teşekkür etmiş cnm bnm ah ah yerim ben seni
ancak cevap verebiliyorum çok yoğun çalışıyordum yazmış ama tiyatro sezonu kapandığı için rahatlamış
bi de fotoğraflarından bir slayt gösterisi göndermiş o kadar güzel ki anlatamam ya

of bende digiturk yok yani izleyemiyorum of yaaaaaaaaaaaaaaaa offffffffff::img-cray::img-cray::img-cray:

slayt mı :D aman tanrım izlemek isterdim .. canım linkini ömle gönderebilir misin .. ya ben bu kadar hayranlarına duarlı bir insan daha tanımıyorum ya .. süper süper ..

Canım üzülme .. ben izleyip sana anlatırım tabi senin izlediğin gibi olmaz ama .. bi şekilde hallederiz .. :icon_sorr

emeli
05-05-08, 23:15
slayt mı :D aman tanrım izlemek isterdim .. canım linkini ömle gönderebilir misin .. ya ben bu kadar hayranlarına duarlı bir insan daha tanımıyorum ya .. süper süper ..

Canım üzülme .. ben izleyip sana anlatırım tabi senin izlediğin gibi olmaz ama .. bi şekilde hallederiz .. :icon_sorr

linkini nasıl göndericem ki
gönderdiğini ben pc ye kaydettim yani netten deil
hep bildiğimiz fotolar ama çok şeker ya izlerken büyük keyif aldım

valla keşke izleyebilsem bir şekilde şu programı ama kısmet napalım:img-cray:

dergileri de en kısa zamanda almayı planlıyorum

sabah_güneşi
06-05-08, 00:19
Kızlar!! Bennu ablam bana da cevap yazmış!!! :happy0064:happy0064:happy0064
Nasıl sevindim anlatamam!!

O kadar tatlı ve sıcak ki... Birtanem yaa... :img-in_lo O kadar ilgili ve duyarlı ki hayranlarına karşı... :img-in_lo Bennu Yıldırımları'ın farkı...

Emel'cim bana da göndermiş bir slayt... İzledim çok güzel, harika!!!... Bennu ablanın fotoğraflarından yapılmış...Gülşah'cım yollayabilirsem yollarım sana canım! ;)

Çok mutlu oldum çok!!

Bir imza "denemesi" :D arkadaşlar...
http://img155.imageshack.us/img155/9413/bennuog5.png (http://imageshack.us)

Bakın bakalım olmuş mu? =)))

Bir de Emel'in çalışmalarından birini süsledim :D Fazla acemi işi ama öğrenicem zamanla =))

http://img90.imageshack.us/img90/4427/kopyas46186312mf4vm3.jpg (http://imageshack.us)

apple-core
06-05-08, 00:37
arkadaşlar maillerinize cwp gelmiş ya bana gelmiş kdr sevindim walla:happy0064 gözünüz aydın...işte bennu yıldırımlar farkı diyorum! bulduğu her fırsatta sevenlerine cevap atıyor ve bizleri önemsiyor... işte bunları gördükçe ztn çok büyük olan sevgim kat kat artıyor...:img-in_lo

emelcim haber verdiin için sağol cnm... bizde tükmax var ama tv'den kayıt yapabilme gibi bi şansım yok maalesef:icon_sorr sadece izleyip sizlere anlatabilirim...o da izleyebilirsem ve umarım izleyebilirimmm

umut özlem
06-05-08, 00:58
off ya neden sanki hep digitürk kanallarında çıkmak zorunda ki..:icon_sorr bizde digitürk yok ve ben maalesef çok istediğim halde yine seyredemiyecem..:img-cray:

aylaayla
06-05-08, 09:31
Bennu Hanım benim mailimi de cevaplamış:)
Anlaşılan dün bütün gününü bilgisayar başında sevenlerine ayırmış :happy0064
Ayrıca forumumuzun linkini vermiştim, okumuş, hepimize teşekkür ediyor:)

11 Mayıs'ta Türkmax'da Serra Yılmaz'ın programında konuk olacakmış.
Digitürk'ü olan kimse yok mu? Çekip tüplü siteye koysa da izlesek...

umut özlem
06-05-08, 12:29
tüplü sitenin yine tüpü patlamış..:) siteye erişim yasaklanmış..

didemfener
06-05-08, 13:09
evet ta fragmanı nerden izlicem ben yaa.. off
resimler için saolun canlarım..
buraya fzla uğrayammıyorum ama kalbim burda..

apple-core
06-05-08, 13:32
tüplü sitenin yine tüpü patlamış..:) siteye erişim yasaklanmış..

:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste umut özlem kopardın beni ya:D

ewet şaka bi siteye girilemiyor şu anda. bende digitürk var ama tv'den kayıt yapabilmek için bir cihaz yok:icon_sorr

gokce1987
06-05-08, 18:15
Kızlar!! Bennu ablam bana da cevap yazmış!!! :happy0064:happy0064:happy0064

O kadar tatlı ve sıcak ki... Birtanem yaa... :img-in_lo O kadar ilgili ve duyarlı ki hayranlarına karşı... :img-in_lo Bennu Yıldırımları'ın farkı...

Emel'cim bana da göndermiş bir slayt... İzledim çok güzel, harika!!!... Bennu ablanın fotoğraflarından yapılmış...Gülşah'cım yollayabilirsem yollarım sana canım! ;)

Çok mutlu oldum çok!!

Bir imza "denemesi" :D arkadaşlar...

Bir de Emel'in çalışmalarından birini süsledim :D Fazla acemi işi ama öğrenicem zamanla =))

http://img90.imageshack.us/img90/4427/kopyas46186312mf4vm3.jpg (http://imageshack.us)
yeşimcim banada öm gönderebilirsen slayt çok sevinirim cnm bu arda çalışman süper ellerine sağlık

gokce1987
06-05-08, 19:03
arkadaşlar bu çalışmalar alıntıdır
http://img177.imageshack.us/img177/8464/fikretez3.png (http://imageshack.us)

http://img152.imageshack.us/img152/4228/ljfip9.jpg (http://imageshack.us)

deniz-fan
06-05-08, 19:28
Kızlar!! Bennu ablam bana da cevap yazmış!!!

O kadar tatlı ve sıcak ki... Birtanem yaa... O kadar ilgili ve duyarlı ki hayranlarına karşı... Bennu Yıldırımları'ın farkı...

Emel'cim bana da göndermiş bir slayt... İzledim çok güzel, harika!!!... Bennu ablanın fotoğraflarından yapılmış...Gülşah'cım yollayabilirsem yollarım sana canım!

Çok mutlu oldum çok!!

Bir imza "denemesi"arkadaşlar...

Bir de Emel'in çalışmalarından birini süsledim Fazla acemi işi ama öğrenicem zamanla =))

yeşimim bayıLdım imzalarına =)=) sende yeteneği varmış bu işin ama çaktrmamışsın hiiç ! .. :img-icecr
Ben hayatta yapamıyorum şu imzalardan .. müsadenle bi tanesini kullanıcam canım :)
ßennu AbLam Canım yaa ... ne kadar duyarlı hayranlarına .. valla bu hali onu daha da sevdirtiyor bize ..
SLaytı yapabilirsen bekliyorum canım .. Bennu ablamı herann her şekilde izlemek istiyorum çok büyük bir zevk çünkü !!! :img-in_lo
Valla dediğin gibi bennu yıLdırımlar farkı işte !! :)
Bennu ablam okuyormu şimdi sayfamızı .. .:happy0064 nasıl sevindim bilemessiniz yaa .. emel aklını seviyim valla .. burdada onu çok seven insanların olduğunu bilsin ..Çoooooo..k seviyoruz onu çoo..k :D

qökçe'mm resimler için çok teşekkürler .. bende programı izlicem kısmetse izleyemeyen arkadaşlar üzülmesinler fotoğrafta çekebilirm inşallah detayına kadar anlatıcam size :):):)

gokce1987
06-05-08, 20:54
arkadaşlar bu resmimleri yeni buldum :img-wink:
http://img398.imageshack.us/img398/3342/fikrettg0.jpg (http://imageshack.us)

http://img294.imageshack.us/img294/2131/fikret1xl1.jpg (http://imageshack.us)

http://img291.imageshack.us/img291/3903/fidr3.jpg (http://imageshack.us)

http://img291.imageshack.us/img291/4126/fikld8.jpg (http://imageshack.us)

gokce1987
06-05-08, 21:02
devamı
http://img398.imageshack.us/img398/228/fikretuu9.jpg (http://imageshack.us)
http://img398.imageshack.us/img398/228/fikretuu9.322567f2df.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=398&i=fikretuu9.jpg)
http://img294.imageshack.us/img294/5848/n84556527520598079302vs7.jpg (http://imageshack.us)
http://img294.imageshack.us/img294/5848/n84556527520598079302vs7.3be5068beb.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=294&i=n84556527520598079302vs7.jpg)
http://img398.imageshack.us/img398/3023/n84556527520597983684he6.jpg (http://imageshack.us)
http://img398.imageshack.us/img398/3023/n84556527520597983684he6.418280279f.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=398&i=n84556527520597983684he6.jpg)

gokce1987
06-05-08, 21:06
http://img294.imageshack.us/img294/3770/n7078789282599249817ux8.jpg (http://imageshack.us)
http://img294.imageshack.us/img294/3770/n7078789282599249817ux8.4fa0b51577.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=294&i=n7078789282599249817ux8.jpg)
http://img398.imageshack.us/img398/1391/n7078789282599239626bd0.jpg (http://imageshack.us)
http://img398.imageshack.us/img398/1391/n7078789282599239626bd0.6604b0ec9e.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=398&i=n7078789282599239626bd0.jpg)
http://img294.imageshack.us/img294/9461/n7078789282162281005ob2.jpg (http://imageshack.us)
http://img294.imageshack.us/img294/9461/n7078789282162281005ob2.5db7310979.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=294&i=n7078789282162281005ob2.jpg)

gokce1987
06-05-08, 21:08
http://img294.imageshack.us/img294/4022/n6448126666395902456ou9.jpg (http://imageshack.us)
http://img294.imageshack.us/img294/4022/n6448126666395902456ou9.75f68303ea.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=294&i=n6448126666395902456ou9.jpg)
http://img398.imageshack.us/img398/7862/n6448126666395881816nn8.jpg (http://imageshack.us)
http://img398.imageshack.us/img398/7862/n6448126666395881816nn8.e38ea6df30.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=398&i=n6448126666395881816nn8.jpg)
hepsi alıntıdır

forever_bim
07-05-08, 17:52
Bennu Yıldırımlar Yaprak Dökümündeki rol arkadaşlarıyla Star Ana Haber'e konuk olacak. Starda alt yazı gördüm.

gokce1987
07-05-08, 18:12
Bennu Yıldırımlar Yaprak Dökümündeki rol arkadaşlarıyla Star Ana Haber'e konuk olacak. Starda alt yazı gördüm.
haber için sağol bugün mü?

gokce1987
07-05-08, 19:01
şimdi gördüm starda bütün dizi oyuncularıyla kısa röportaj yapmışlar tabikide bennu ablada var çok tatlı yaa daha vermidiler az sonra vericekler

apple-core
07-05-08, 19:05

çok sağol Hasan...walla sayende ilk defa izleyebileceğiz:happy0064...o kadar bekliyoruz konuk olsunlar diye hep kaçırıyoruz...

deniz-fan
07-05-08, 19:31
evet arkadaşlar bende gördüm birazdan çıkıcaklar umarım ahmet abim ve bennu ablam kesin olur .. sabırsızlanıyorum onları görmek için :):):happy0064

sabah_güneşi
07-05-08, 19:40
Hasan, gerçekten çok saol haber için! :happy0064 :img-wink:

Bunlar da benden arkadaşlar... Beğenirsiniz umarım... :img-wink:

http://img225.imageshack.us/img225/5208/bennu2rf1.png (http://imageshack.us)

http://img225.imageshack.us/img225/903/bennu3iz9.png (http://imageshack.us)

http://img225.imageshack.us/img225/970/bennu4xo0.png (http://imageshack.us)

emeli
07-05-08, 22:59
slm arkadaşlarrr

yeşimcim çalışmaların süper canım ellerine sağlık
sen de baya yetenek varmış:P

gökçe resimler süper ya harikasın yoktu onlar bende
çok saol paylaştığın için:P

bu arada in style dergisini aldım
içinde bennu ablamıza sadece bir sayfa ayırmışlar
ve bildiğimiz bir resim ve bildiğimiz bir ropörtaj var o yüzden eklemeye gerek yok
bennu ablam kızıyla ve kızı için söyledikleri var
hani sinemaya tiyatroya gitmeyi çok seviyoruz ve kızım keman çalıyor diyor ya
işte o ropörtajı var ama çok şekerrr:P

ayrıca haberi izleyemedimmm:img-cray::img-cray:
haberim olmadı zaten olsa da izleyemezdim okuldaydım o sıra
nasıldı bennu ablamız
güzel olduğuna eminim tabi ama ne giymişti foto çeken var mı???

apple-core
07-05-08, 23:02
slm arkadaşlarrr

yeşimcim çalışmaların süper canım ellerine sağlık
sen de baya yetenek varmış:P

gökçe resimler süper ya harikasın yoktu onlar bende
çok saol paylaştığın için:P

bu arada in style dergisini aldım
içinde bennu ablamıza sadece bir sayfa ayırmışlar
ve bildiğimiz bir resim ve bildiğimiz bir ropörtaj var o yüzden eklemeye gerek yok
bennu ablam kızıyla ve kızı için söyledikleri var
hani sinemaya tiyatroya gitmeyi çok seviyoruz ve kızım keman çalıyor diyor ya
işte o ropörtajı var ama çok şekerrr:P

ayrıca haberi izleyemedimmm:img-cray::img-cray:
haberim olmadı zaten olsa da izleyemezdim okuldaydım o sıra
nasıldı bennu ablamız
güzel olduğuna eminim tabi ama ne giymişti foto çeken var mı???

sağol emelcim bilgilendirdiğin için...

gökçe ve yeşim canlarım çok güzel şeylerle donatmışsınız sayfayı sağolun:happy0064

allahım bu bölüm öldüm öldüm dirildim ya...sonunda fikret ceviyeye bir tane patlatır dedim ama malum peygamber sabrı var kendisinde... çok tatlıydo bennu abla çook...elbise çok yakışmştı sonunda o siyah etekten farklı bir şey giydi:happy0064

emeli
07-05-08, 23:06
ayy ben bu bölüm her zamanki gibi cevriyeye gıcık oldum
fikretin ağlamasına çok üzüldüm ama bennu ablam çok güzel ağlıyo ya
çok tatlı çok içten ayy yanına gidip sarılıp teselli edesim geldi valla
ama ondan sonraya sahne koymamaları çok kötüydü
en azından tahsin fikrete sarılıp ağlama demeliydi fikret biraz yalnız kaldıktan sonra
ya da sabah başbaşa bir konuşmaları olmalıydı bu konuyla ilgili

neyse yine kendimi tutamayıp bölüm yorumuna kayıyorum ben

bennucum şekerim yine çok tatlıydı
dışarda konuşurken ve hastanede haberi alınca üzgün olduğunu belli etmemeye çalışması o mimikleri çok şekerdi
her şeyiyle benim bir tanem o:P

apple-core
07-05-08, 23:20
en azından tahsin fikrete sarılıp ağlama demeliydi fikret biraz yalnız kaldıktan sonra

dışarda konuşurken ve hastanede haberi alınca üzgün olduğunu belli etmemeye çalışması o mimikleri çok şekerdi

yeşim, gülşah, emel tv'de olsa kesin dediğin gibi olurdu ama bizim senaristlerde bizi mutlu edecek göz yok:icon_sorr her karakterin sahnesini ayrıntılarına kdr gösteriyorlar ama bennu ablamızınkini öyle geçiştiriyolar sanki. ama o mükemmel oyunculuğuyla az göründüğü bölümlerde bile akılda kalmayı başarıyor....bir kez daha alkış :happy0064:happy0064:happy0064

apple-core
08-05-08, 01:30
arkadaşlar....

bennu yıldırımlar, ahmet saraçoğlu aile imzası yapıyorum... ismini yazdırmak isteyenler bana bildirsin. buradan söyleyebilirsiniz...:img-wink: sürekli takip halindeyim ztn :D

apple-core
08-05-08, 01:41
http://img152.imageshack.us/img152/4128/bennuahmet2ek8.jpg (http://imageshack.us)

kendimce isimler yazdım...katılmak/çıkmak isteyen buradan çığırsın bana:D

gl_bs
08-05-08, 12:32
herkeze merhaba
az önce dışarıda asılı bir afiş gördüm bennu yıldırımlar bandırmaya geliyoo
tarihinide yanlış görmüş olabilirim ama 8 mayıs yazıyodu galiba
eğer 8 mayıs deilse gitmeye çalışıcamm

umut özlem
08-05-08, 14:13

benimde garibime gitti Tahsinin bu tavrı..bekledim Fikreti ağlarken görünce yanına gider destek olur diye ama maalesef beklediğimle kaldım..:icon_sorr

phoenix_
08-05-08, 15:32
herkeze merhaba
az önce dışarıda asılı bir afiş gördüm bennu yıldırımlar bandırmaya geliyoo
tarihinide yanlış görmüş olabilirim ama 8 mayıs yazıyodu galiba
eğer 8 mayıs deilse gitmeye çalışıcamm

Bennu Yıldırımlar, 8 Mayıs 2008 Balıkesir Üniversitesi Bandırma I.I.B. Mezunları Derneği Davetlisi olarak Balıkesir'de - 9 Mayıs 2008 Mersin Çağ Üniversitesi'nin davetlisi olarak Mersin'de olacaktır.Bilgilerinize...

gokce1987
08-05-08, 18:05
imzan çok güzel olmuş canım ellerine sağlık benim adımıda yazmışsın çok teşekkürler
resimler önemli değil elime geçtikçe koyuyorum bu arada dün akşam ki bölümünde bennu abla harikaydı yine ama 74.bölüm fragmanında hiç göstermiyor sinir oldum:icon_sorr:img-cray::img-cray:

sabah_güneşi
08-05-08, 18:25
Elif'cimm! Süper olmuş imza! İsmimi yazdığın için çok teşekkür edeim canım =)=):img-wink:

----

Dün dizide Bennu ablamın ağlaması çok üzdü beni..:img-cray: Benim de gözlerim doldu... O kadar iyi bir oyuncu ki her şekilde seyirciye hissettiriyor karateri... Fikret karakterini yaşıyor adeta...
Ancak...
Tahsin, Fikret'in üzüldüğünü hatta ağladığını gördüğü halde ona destek olmaması teselli etmemesi olmadı bence...:icon_sorr
Tamam o zaman yanına gitmedin, ama yatmak üzereyken odanda bi konuşsaydın bari..! Senaristlerin olayı geçiştirmesi hoşuma gitmedi!! http://img382.imageshack.us/img382/3699/smiley7bs8.gif (http://imageshack.us)http://img382.imageshack.us/img382/3699/smiley7bs8.gif (http://imageshack.us)

----

Dizi yorumunu bırakıyorum :D
Bennu ablanın oyuncuğuluna hayran kaldığımı bir kez daha söylemeliyim...

Star haber'de izledim onu... Allah'ım gerçekten çok tatlı yahu! Yok böyle birşey!! :img-in_lo

deniz-fan
08-05-08, 19:17
elifçim imzan süper .. adımı yazdığın için çok teşekkürler .. hemen imzam yapayım müsadenle .. :D:D

Dün bennu ablamın ağlamasına dayanamayıp bende oturdum bi güzel ağladım arkadaşlar güzelim benim ya resmen o an yeter artık olanlardan çok yoruldum ifadesi ile ağladı ... ben hissettim onu ve yeşimciğime katılıyorum tahsin keşke bahçede değil de yatmadan evvel bi karısı öpseydi teselli etseydi .. senaristlerimiz köşk ve adapazarı dengesini kursunlar lütfen ! .. olmuyo ki böyle ..:icon_sorr

starıda izledim .. bennu abLam hamilelik olayında bilmiyorum dedi imali bir şekilde ve ben anladım ki şimdi değil ama yakın zamanda fikretimiz hamile kalacak .. zaten tahsinde belirtti istediğini fikrette hayırlısı dedi .. bencede hayırlısı ..

Özellikle belirtmek istiyorum dün ki fikretin tahsine Du bakalım :) demesi çok güzeldi .. çok güldüm orda .. hamile olmamasının burukluğunu yerlebir etti o iki kelime :D:D

yeşim'imm süper imzaların canım .. :D:D ellerine emeğine sağlık ..

deniz-fan
08-05-08, 20:21
http://img81.imageshack.us/img81/379/babatt3.png

Arkadaşlar bu ben yaptım süslemeyi de canım yeşimcim tarif etti .. :D:D çok teşekkürler yeşim'ciiim .. :img-wink:

apple-core
08-05-08, 20:23
imza yorumları için teşekkürler arkadaşlarım....gülşahçım kullanmışsın çok güzel durmuş:D

bennu abla dünkü bölümde öyle bir ağladı ki ben de onunla birlikte ağladım... olamaz böyle bir oyunculuk. her zmnki gibi mükemmel, mükemmel, mükemmel...ne denir ki başka...

sabah_güneşi
08-05-08, 20:30
Gülşah'cımm ne demek rica ederim... Çok güzel olmuş çalışman! Çok hoş... :good::img-icecr
Devamı da gelir artık... :icon_whis:D:D

Elif'cim bu arada yaptığın harika imzaya rep vermek istedim ama verdirmedi sistem :D Beklemem gerekiyor sanırım... Burdan tekrar teşekkür ediyorum canım sana... :img-wink:

apple-core
08-05-08, 20:33
gülşahçım çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık.... devamını bekleriz yeşimin dediği gibi...:img-wink:

*nehir*
08-05-08, 22:53
http://img505.imageshack.us/img505/6803/000647mh6.th.jpg (http://img505.imageshack.us/my.php?image=000647mh6.jpg) http://img211.imageshack.us/img211/880/000703rj0.th.jpg (http://img211.imageshack.us/my.php?image=000703rj0.jpg) http://img505.imageshack.us/img505/2492/000747tp2.th.jpg (http://img505.imageshack.us/my.php?image=000747tp2.jpg) http://img168.imageshack.us/img168/7375/000750kf7.th.jpg (http://img168.imageshack.us/my.php?image=000750kf7.jpg) http://img211.imageshack.us/img211/971/000751xo4.th.jpg (http://img211.imageshack.us/my.php?image=000751xo4.jpg) http://img411.imageshack.us/img411/7904/000752ak3.th.jpg (http://img411.imageshack.us/my.php?image=000752ak3.jpg)http://img341.imageshack.us/img341/5938/000756vw0.th.jpg (http://img341.imageshack.us/my.php?image=000756vw0.jpg) http://img90.imageshack.us/img90/8589/000759cv5.th.jpg (http://img90.imageshack.us/my.php?image=000759cv5.jpg) http://img505.imageshack.us/img505/1054/000802ii8.th.jpg (http://img505.imageshack.us/my.php?image=000802ii8.jpg)

apple_core imza için çok tşk cnm bnm :)

*nehir*
08-05-08, 22:56
http://img505.imageshack.us/img505/4349/000755fj9.th.jpg (http://img505.imageshack.us/my.php?image=000755fj9.jpg) http://img211.imageshack.us/img211/332/000804zp1.th.jpg (http://img211.imageshack.us/my.php?image=000804zp1.jpg) http://img505.imageshack.us/img505/5641/10356505wi6.th.jpg (http://img505.imageshack.us/my.php?image=10356505wi6.jpg)

*nehir*
08-05-08, 23:20
http://img505.imageshack.us/img505/9471/001419kd0.th.jpg (http://img505.imageshack.us/my.php?image=001419kd0.jpg) http://img211.imageshack.us/img211/1516/001423qs0.th.jpg (http://img211.imageshack.us/my.php?image=001423qs0.jpg) http://img505.imageshack.us/img505/9743/001427vs7.th.jpg (http://img505.imageshack.us/my.php?image=001427vs7.jpg) http://img168.imageshack.us/img168/7628/001428zc1.th.jpg (http://img168.imageshack.us/my.php?image=001428zc1.jpg) http://img211.imageshack.us/img211/6789/001441vq8.th.jpg (http://img211.imageshack.us/my.php?image=001441vq8.jpg)

*nehir*
08-05-08, 23:26
http://img139.imageshack.us/img139/7889/001443vu9.th.jpg (http://img139.imageshack.us/my.php?image=001443vu9.jpg) http://img207.imageshack.us/img207/3359/001446ha2.th.jpg (http://img207.imageshack.us/my.php?image=001446ha2.jpg) http://img527.imageshack.us/img527/7887/001448su5.th.jpg (http://img527.imageshack.us/my.php?image=001448su5.jpg) http://img301.imageshack.us/img301/4355/001452cq5.th.jpg (http://img301.imageshack.us/my.php?image=001452cq5.jpg) http://img237.imageshack.us/img237/7026/001454ei7.th.jpg (http://img237.imageshack.us/my.php?image=001454ei7.jpg)

umut özlem
08-05-08, 23:30
resimler için çok teşekkürler nehir..ellerine emeğine sağlık..:happy0064

umut özlem
08-05-08, 23:37
starıda izledim .. bennu abLam hamilelik olayında bilmiyorum dedi imali bir şekilde ve ben anladım ki şimdi değil ama yakın zamanda fikretimiz hamile kalacak .. zaten tahsinde belirtti istediğini fikrette hayırlısı dedi .. bencede hayırlısı ..

canım ben izleyemedim neler konuştular başka kimler vardı Bennu nasıl giyinmişti keşke resim çekseydin çok merak ettim şimdi..:)

umut özlem
08-05-08, 23:58
ortaya karışık yaptım..:)

http://img377.imageshack.us/img377/3142/n64481266612146426834en4.jpg (http://imageshack.us)

http://img527.imageshack.us/img527/8599/n64481266612146437394uq9.jpg (http://imageshack.us)

http://img527.imageshack.us/img527/3294/n64481266612146447854ks5.jpg (http://imageshack.us)

http://img377.imageshack.us/img377/5791/n6448126661214691252nx9.jpg (http://imageshack.us)

http://img377.imageshack.us/img377/387/n6448126661214692832fb0.jpg (http://imageshack.us)

http://img377.imageshack.us/img377/7284/n64481266612146931239my3.jpg (http://imageshack.us)
ALINTI..

emeli
09-05-08, 00:21
eliff imza süper canım ellerine emeğine sağlık
ayrıca adımı yazdığın için çok teşekkür ederimmm:P

--------------------------------------------------

gülşahçım çalışmana bayıldım canım
devamı gelir artık dimi??????:P

umut özlem eklediğin resimler için çok saol canım

nehir süper resimler eklemişsin çok saol
bennu ablacım çok şeker ya bitanem ellerine sağlık canım

-------------------------------------------------

ya ben haberi kaçırdığıma git gide daha da çok üzülüyorum ya
bennucum nasıldı ne giymişti resim çeken yok mu?
imalı sözlerine bakılırsa hamilelik çok yakındaaaa:img-in_lo:P:P:P

*nehir*
09-05-08, 01:00
http://img110.imageshack.us/img110/6089/001457br6.th.jpg (http://img110.imageshack.us/my.php?image=001457br6.jpg) http://img81.imageshack.us/img81/4076/001512am5.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=001512am5.jpg) http://img110.imageshack.us/img110/3307/001513lp1.th.jpg (http://img110.imageshack.us/my.php?image=001513lp1.jpg)

*nehir*
09-05-08, 01:03
http://img110.imageshack.us/img110/7272/001527ul9.th.jpg (http://img110.imageshack.us/my.php?image=001527ul9.jpg) http://img81.imageshack.us/img81/6182/001530oc2.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=001530oc2.jpg) http://img110.imageshack.us/img110/1395/001543we9.th.jpg (http://img110.imageshack.us/my.php?image=001543we9.jpg) http://img100.imageshack.us/img100/8167/001545qw2.th.jpg (http://img100.imageshack.us/my.php?image=001545qw2.jpg)

*nehir*
09-05-08, 01:08
http://img110.imageshack.us/img110/4956/001547up6.th.jpg (http://img110.imageshack.us/my.php?image=001547up6.jpg) http://img81.imageshack.us/img81/5572/001549ly6.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=001549ly6.jpg) http://img110.imageshack.us/img110/108/001551tz8.th.jpg (http://img110.imageshack.us/my.php?image=001551tz8.jpg)

*nehir*
09-05-08, 01:12
http://img110.imageshack.us/img110/3039/001553tj8.th.jpg (http://img110.imageshack.us/my.php?image=001553tj8.jpg) http://img81.imageshack.us/img81/1098/001554sd1.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=001554sd1.jpg) http://img110.imageshack.us/img110/9791/001557av1.th.jpg (http://img110.imageshack.us/my.php?image=001557av1.jpg) http://img100.imageshack.us/img100/8896/001558rx6.th.jpg (http://img100.imageshack.us/my.php?image=001558rx6.jpg)

*nehir*
09-05-08, 01:16
http://img110.imageshack.us/img110/4862/001603hj5.th.jpg (http://img110.imageshack.us/my.php?image=001603hj5.jpg) http://img81.imageshack.us/img81/4185/001605uf7.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=001605uf7.jpg) http://img110.imageshack.us/img110/5733/001606ec7.th.jpg (http://img110.imageshack.us/my.php?image=001606ec7.jpg)http://img100.imageshack.us/img100/3315/001947ab0.th.jpg (http://img100.imageshack.us/my.php?image=001947ab0.jpg)

*nehir*
09-05-08, 01:20
http://img110.imageshack.us/img110/884/001948bs2.th.jpg (http://img110.imageshack.us/my.php?image=001948bs2.jpg) http://img81.imageshack.us/img81/2192/002002ck7.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=002002ck7.jpg) http://img110.imageshack.us/img110/9128/002005ev2.th.jpg (http://img110.imageshack.us/my.php?image=002005ev2.jpg) http://img100.imageshack.us/img100/4136/002006eu5.th.jpg (http://img100.imageshack.us/my.php?image=002006eu5.jpg)

aylaayla
09-05-08, 08:42
Apple_core imza çok güzel olmuş, eline sağlık.
Benim adımı da yazmışsın, teşekkürler :happy0064

Şu Hülya dergisini de bulamadım gitti, tirajı düşük galiba, dergi satan kaç yere sordum bize gelmiyor dediler :icon_whis

Sahte-Prenses
09-05-08, 11:47
Hersey için çiok tesekkürler =) :

http://www.imazzy.com/files/9urol9hwrdr543kkufso.jpg (http://www.imazzy.com/) + http://www.imazzy.com/files/wg5bo2ablc7z0qf5g0rq.gif (http://www.imazzy.com/) + http://www.imazzy.com/files/3rmsebalcx5dtifobbwd.gif (http://www.imazzy.com/) + http://www.imazzy.com/files/u95oap4p6lzty35l0g8d.gif (http://www.imazzy.com/) + http://www.imazzy.com/files/p71o5wd5dzla5nyp9ni6.gif (http://www.imazzy.com/) + http://www.imazzy.com/files/yzdfppnyesf5usy6wde8.jpg (http://www.imazzy.com/) + http://www.imazzy.com/files/miaxmt5wr0g116v3mw9k.jpg (http://www.imazzy.com/).

Star'daki röportaji kaçirdigim yaa:img-cray::img-cray:.

Nelerden bahsetti ? Tsk.

umut özlem
09-05-08, 12:57
Sahte-Prenses imzalar ve avatarlar çok güzel olmuş ellerine sağlık canım..:happy0064 ayrıca arkadaşlar yaptığınız bu güzel imza ve avatarları "yaprak dökümü özel çalışmalar imza ve avatarlar" bölümüne de eklemelisiniz..:img-wink:

rüya-kabus
09-05-08, 13:49
merhaba herkese:happy0064

*nehir*resimler için teşekkürler:img-wink:
Sahte-prenses çalışmaların çok güzel ellerine sağlık
acaba bir tanesini kullanabilirmiyim:img-blushizin verirsen:img-icecr

ya ben star tv deki röportajı izlemedim:img-cray:
resim çeken varmı?:img-tomat

aylaayla
09-05-08, 13:56
Bennu Yıldırımlar (Tiyatro sanatçısı)
Arkadaşlarımla hiç kopmadık
"Ben ortaokula başladığım yıl, erkek öğrenciler de alınmıştı. Bir buçuk yıl dayandılar. Karma olmaktan mutluydum, annemlere 'Neden kız lisesinde okuyorum?' diye sorardım. Onlar da çok iyi bir okul olduğunu söylerlerdi. Yurdun her yerinden gelen yatılı arkadaşlarımız vardı. Bizden daha hırslıydılar. Gözleri görmeyen arkadaşlarımıza da kitap okurduk. Hepsi çok iyi üniversiteleri kazandı. Bir resim öğretmenimizin Louvre Müzesi'nde çektiği fotoğrafları bize tek tek slayt halinde gösterdiğini hiç unutamam, o fotoğraflar hâlâ gözümün önünde. Sınıf arkadaşlarımla bağlantımızı koparmadık.''

Sahte-Prenses
09-05-08, 13:57
merhaba herkese:happy0064

*nehir*resimler için teşekkürler:img-wink:
Sahte-prenses çalışmaların çok güzel ellerine sağlık
acaba bir tanesini kullanabilirmiyim:img-blushizin verirsen:img-icecr

ya ben star tv deki röportajı izlemedim:img-cray:
resim çeken varmı?:img-tomat

Tabii ki kullana bilirsin ;) :)

Begenmenize sevindim =)
Aylayla haber için çok tesekkürler =)

Evet yaa Star tv'den resim çeken var mi ? Eklerseniz çok sevinirim :)

aylaayla
09-05-08, 14:05
Sanırım 2 Şubat 2008 tarihinde yayınlanmış bir röportaj:

Kaynak: http://www.amasyaportali.com/sunday_index.php?news_code=1201971003&year=2008&month=02&day=02

HERKES BİR KURTARICI BEKLİYOR

Edebiyat eserlerinin daha kaç tanesi televizyon dizisi olur ve Reşat Nuri"nin "Yaprak Dökümü" daha ne kadar deriştirilip uzatılır bilinmez, ama bilinen o ki, dizide Fikret"i canlandıran Bennu Yıldırımlar, usta oyunculuğu ile geçmiş ve gelecekte yer alacağı rollerde daha geniş kitlelerin beğenisini toplamaya devam edecek gibi görünüyor. "Süper Baba" adlı dizinin akıllarda kalan deli dolu kızını, Tolstoy"un "Bir Atın Öyküsü"nde atı, Ahmet Hamdi Tanpınar"ın "Huzur"unda Nuranı, Sartre"m "Saygılı Yosma"sında Liz-zie"yi, şimdilerde ise televizyonda gösterilen ve öncesinde dört yıl tiyatro sahnelerinde Reşat Nuri Güntekin"in "Yaprak Dökümü" adlı eserindeki Fikret"ini ve sahnelenmesi devam eden Çehov"un "Üç Kız Kardeş"ini başarılı oyunculuğu ile sergileyen Bennu Yıldırımlar ile siyaset ve sanatın sosyolojik bir irdelenmesi ile toplumsal yansımaları üzerine konuştuk.

»Tiyatroda uzun süren "Fikret" maceranızı iki sezondur televizyon ekranlarında devam ettiriyorsunuz, kıyaslama yaparsanız arada dikkat çeken ne gibi farklar var?
Öncesinde dört senelik bir süreci var. Tiyatro da, Reşat Nuri"nin kendi yazmış olduğu tiyatro uyarlamasını oynamıştık. Tabi ki o uyarlama romanın aslına daha yakındı, ne de olsa aynı yazarın elinden çıkmış iki ayrı teknik. Tiyatro da oldukça iyi bir ekiple sahneye koymuştuk, şimdiki şartlarda televizyona uyarlanmış ama daha güncellenmiş bir senaryo ile yine iyi bir ekiple oynadığım aynı karakterle buluştum. Anne babalarımızla, biraz da onların sayesinde direkt ilişki kuramadığımız, hep keşkeleri olan bir aile hayatı ve genele vurduğunuz zaman da geniş kesimleri ilgilendiren hayatlar aslında. Tiyatro da oynadığımızda, hatırlıyorum da izleyicilerin neredeyse tamamı oyunun sonunda gözyaşları içinde ayrılıyordu salondan. Televizyonda da gerek izleyicilerden ve gerekse tepkiler açısından doğru giden bir iş olduğunu söyleyebilirim.

»Edebiyatın uyarlamalarının güncellenip televizyona aktarılmasını edebiyatın özüne zarar vermesi açısından ele aldığımızda, vahşi bir ticaretin elinde, gerek edebi içeriğinin boşaltılması gerekse okunması açısından herhangi bir katkı sağlamayıp kolaycılığa teşvik etmesinden dolayı belli bir rahatsızlık ya da eleştiri getirmiyor mu?
Doğal olarak içinde bulunduğumuz işten dolayı bizim de kendi aramızda konuşmalarımız ve tartışmalarımız oluyor. Ama işin diğer tarafındaki önemli temsilcileri tarafından bakarsanız bu sonucu ve gelinen noktayı edebiyatçıların ciddi anlamda tartışması gerekiyor, diye düşünüyorum. Bu açıdan bir tartışma var mı? Pek sanmıyorum. Ayrıca dizinin gördüğü ilgiyi ve işin toplumsal yansımasını da sosyologların araştırması, masaya yatırmaları gerekiyor. Kendi özgün metinlerimizi çoğalttıkça, yapılan yanlışlardan sonra daha doğru metinler ortaya kondukça ancak o zaman iyi sonuçlar alınabilir diye düşünüyorum. Kendi insanımızın sorunlarını evrensel boyutlara taşıdıkça, oradaki yanlışlıkları doğru ile düşündürtebilirseniz işte o zaman bir sonuç elde edebilirsiniz. Bu kadar zengin kültürün bir arada olduğu ama bir o kadar da değerinin bilinmediği bir ülke de yaşıyoruz.

»Özellikle televizyon dizilerinin izleyiciler üzerinde belirleyici bir etkisi var mı?
Televizyon artık insanların hayatında oldukça önemli bir araç, neyi nasıl kullandığınız çok önemli. Televizyonda verilenlerin araştırılması ve tartışmadan öte bilimsel açıdan kâğıda dökülmesi gerekiyor. Eskiden üniversiteden öğrenciler setlere gelip yapılan işin sosyolojik araştırmasını yapıyorlardı. Günümüzde hâlâ bu tür çalışmalar yapılıyor mu bilmiyorum. Mesela, televizyon neden artık insanların hayatında bu kadar önemli, şimdi bizim sergilediğimiz "Üç Kız Kardeş" adlı oyunumuz, bugün geniş bir mahalle çevresi olan Üsküdar"da oynanıyor, acaba kaç kişi biliyor ve ne kadar insan buraya gelmek için program yapıyordur bilemiyorum. Diğer bir taraftan ilgisizlikten dolayı insanları da suçlayamam, çünkü günümüz zor şartlarında çalışan insanlar, artık evime kaç tane ekmek götürebilirimin derdindeler. Sosyal devlet dediğimiz şey burada devreye giriyor; yeteri kadar kazanabilmeleri, evlerine rahat bir biçimde gidebilmeleri ve sanatsal, kültürel faaliyetlerden de aynı rahatlıkla faydalanabilecekleri bir yaşamı sağlayabilen bir devlet yapısına maalesef sahip değiliz. Ancak bu bahsettiğim koşullarda gelip gelmeme sorgulanabilir.

»Daha önceki rollerinizden Tolstoy"un "Bir Atın Öyküsü", Ahmet Hamdi Tanpınar"ın "Huzur"u, Sartre"ın "Saygılı Yos-ma"sı, şimdilerde televizyonda da oynayan Reşat Nuri"nin "Yaprak Dökümü" ve şimdi de Çehov"un "Üç Kız Kardeş"i, genel olarak önemli edebiyatçıların eserlerinde yer almak özel bir istek mi? Yoksa tamamen tesadüf mü?
Bir kurum tiyatrosunda çalışıyorsunuz ve size verilen roller, yer almanız gereken oyunlar var. Tiyatro ile edebiyatı kıyasladığımızda birbirinden bağımsız alanlardan bahsediyoruz ama yine de bu iki alan arasında ki ilişki televizyon, sinemaya göre daha yakın ilişki. Tabi ki, bir romanı okuduğunuzda pek çok ayrıntı kafanızda belirebiliyor ve karakterleri anlatılanlar doğrultusunda hafızanızda yerleştirmeye çalışıyorsunuz. Genellikle anlatılan karakterin yapısından tutunda giyimine kadar pek çok ayrıntıyı siz de-taylandırıyorsunuz. Herkes kendi kafasında filmini, tiyatrosunu yaşıyor. Bence edebiyat uyarlamalarının tiyatroda olması, ayrı bir güzellik ve tiyatroya oldukça büyük katkı sağlıyor.

»Eleştirel sanatın, doğru evrenselliği, aklı göstermesi ve aralaması açısından önemini dikkate aldığımızda bu özelliğinden ciddi bir uzaklaşmamı söz konusu özellikle oyunculuğun sergilendiği alanlarda?
Bütünü ile olmadığını ve uzaklaşıldığını söyleyemeyiz, toplumun genel dinamikleri eski politik ya da daha sosyal dönemi ile örtüşmüyor. 80 sonrası kuşak için başka nedenler ve şeyler girdi işin içine. Ama yine de araştırmayı seven, okuyan, bilgi ve edinimlerini insanlara aktarmaya çalışan gençler var hala. Her ne kadar biraz önce de değindiğim gibi 80 sonrası farklı farklı yerlere kanalize edilmeye çalışılmış olsalar da. Sanatın eleştirelliği de kullanılsın ama bunun yanında vodvil de sergilensin, ama iyi hazırlanmış, iyi sunulmuş olarak. Zaten ne oynarsanız oynayın, bir şekilde dünya görüşünüze uygun bir biçimde işinizi yaparsınız. Bence asıl önemli olan da bu.

»Biz de televizyon oyuncularının ya da dizi yazan senaristlerin sendikalaşma gibi adımları neden yok. Çark çok mu güçlü, ortada bu örgütlülüğü sağlayacak bir durum mu yok?
Herhangi bir örgütlenme ya da sendika gibi yapılanmalar yok. Genel olarak dernekler var. Çalışan insanların çalışma standartları açısından, belli kurallarda çalışması gerektiğine inanıyorum. Bence bu kurallar çerçevesinde çalıştığımıza da inanmıyorum. Gerçekten çok zor şartlarda çalışıyoruz, hele teknik ekip daha ağır koşullarda çalışıyor. Geçici dönem ve insanlarla işler halledilmeye çalışılıyor. Bu alandaki sendikalaşmayı bir tarafa bırakın, 80 ihtilalinden sonra örgütlenmenin ciddi sıkıntıya girdiği bir dönem yaratıldı. Elbette sendikalaşma açısından bir kurumlaşma, yapılan işi ve çalışanları daha kurumsal bir çatı altında toplar, bu açıdan olmasını önemsiyorum. Amerika"da ki senaristlerin grevine bakın, bütün oyuncular nasıl destek verdiler. Ama tabi ki yapılan işe inanç da söz konusu orada, iyi bir metin yoksa oynanacak bir şey de yoktur, bu açıdan baktığınızda her şey anlaşılır bir sonucu doğuruyor. Bizim senaryolarımıza baktığınız vakit, çok da standartların dışında işler yapılmıyor. Ayrıca bu işte artık bir şansa dönüştü, eğer dizi tutmuyorsa zaten birkaç bölüm sonra yayından kaldırılabiliyor.

»Özellikle son yıllarda ortaya çıkartılan çeteler ve bu çetelerle ilişkili olaylar insanları ürpertecek boyutlarda. Son olarak da Ergenekon çıktı, siz neler düşünüyorsunuz bu konuda?
Her vatandaşın doğal olarak istemesinin gerekliliği kadar bende sokağa çıktığımda güvenli yollar ve yaşam alanları istiyorum. Çocuk yetiştiriyorum ve çocuğumun daha emin ve güvenilir bir ortamda büyümesini istiyorum. Bu susturul-muşluk içerisinde herkes kendi kafasındaki kurtarıcının gelmesini bekliyor. Gelişen olaylar karşısında insanların ciddi anlamda bir araya gelmeleri, birleşmeleri gerekiyor. Acı bir durum ama ölü seviciliğe dönüşüyor birlikteliklerimiz. Ya da daha açmam gerekirse Hrant Dink"in cenazesine katılan onca insan neden sonrasında da bir araya gelemiyoruz. Durakta otobüs beklediğinizde ya da yeşil ışıkta yaya geçidinde yürü-yorken bir araba gelip size çarpabilir ve artık bu gibi olaylar normal karşılanır hale geldi. Ya da bir iki gün önceki gibi ruhsatsız bir bina da ruhsatsız iş yerleri çökebilir ve çalışan insanlar ölebilir ve hiçbir kurum ya da hiç kimse bunun sorumluluğunu üstlenmeyebilir. İrdelememe duygusu öylesine yerleşik bir hale dönüşmüş ki, yaşadığımız kültürel zenginliğin bile farkında olmadan ve bu çeşitlilik üzerine düşünüp üretmemek ikilendi bir ortamı yaratabiliyor.

»Hrant Dink"i anma gecesinde de görev almıştınız. O geceye dönersek hislerinizi öğrenebilir miyiz?
Oldukça etkileyici bir geceydi, öncelikle keşke böyle bir olay yaşamasaydık da, o gece de hiç olmasaydı diye düşündüm. Hayatımda, herkesin pür dikkat izlediği bir geceyi çok az gördüm, herkes birbirine karşı oldukça saygılıydı. Sakin ve gerektiği süre sahneye çıkılıyor ve herkes yerini sırası gelene yine saygılı bir şekilde devrediyordu. Böyle acıları bir daha yaşamamak dileği ile yitirdiğimiz birçok insan var ve hafızalarımızı yitirmeden iyi ve güzeli yaşamak adına yaşamımıza devam etmeliyiz diye düşünüyorum.

ERKAN D0ĞANAY doganayerkan@gmail.com

umut özlem
09-05-08, 14:06
Begenmenize sevindim =)
Aylayla haber için çok tesekkürler =)

Evet yaa Star tv'den resim çeken var mi ? Eklerseniz çok sevinirim :)
bende çok merak ediyorum resim olmasa bile izleyen arkadaşlar izlenimlerini bizede aktarabilirlerse çok seviniriz..bye

umut özlem
09-05-08, 14:11
aylaayla bu röportajı daha önce okumuştum ama lise macerasını yeni gördüm özellikle" erkeklerin 1,5 yıl dayandılar" sözüne ve annesine "neden kız lisesine gidiyorum" sözüne çok güldüm..:img-hyste paylaşımın için çok teşekkürler..:img-wink:

Sahte-Prenses
09-05-08, 14:18
http://www.imazzy.com/files/59arl20zqeoie60phsmg_thumb.jpg (http://www.imazzy.com/viewer.php?file=59arl20zqeoie60phsmg.jpg) + http://www.imazzy.com/files/bjkffzj0929is21i7i3v_thumb.jpg (http://www.imazzy.com/viewer.php?file=bjkffzj0929is21i7i3v.jpg) + http://www.imazzy.com/files/q7m58nolg7ysla74dxos_thumb.jpg (http://www.imazzy.com/viewer.php?file=q7m58nolg7ysla74dxos.jpg) + http://www.imazzy.com/files/1shms18uxeqlkw2d0chl_thumb.jpg (http://www.imazzy.com/viewer.php?file=1shms18uxeqlkw2d0chl.jpg).

Alintidir...

rüya-kabus
09-05-08, 14:23
teşekkürler çok beğendim gerçekten:img-wink:
resimler için teşekkürler:img-icecr

Sahte-Prenses
09-05-08, 14:33
aaa resimleri bulmuşsun sahte-prenses..çok teşekkürler canım sağol..ben bütün oyuncuların stüdyoda canlı yayında konuştuklarını düşünmüştüm ama öyle olmamış sanırım..birde dikkatimi çeken üzerindeki elbise Ahmet Saraçoğluyla birlikte olan resimdeki elbise değilmi?:) paylaşımın için tekrar teşekkürler canım..:love05:

Aa evet sanirim ayni elbise :) Üzerine öyle yakisiyor kii :good:
Bende stüdyo'da falan olur diye zannetmistim ama hayir.
Bu arada ismim aytug =)

rüya-kabus
09-05-08, 14:39
http://img177.imageshack.us/img177/9249/dsc06934vu6.jpg
http://img377.imageshack.us/img377/7516/dsc06941ky4.jpg
http://img177.imageshack.us/img177/5051/dsc06944yg7.jpg
http://img177.imageshack.us/img177/6349/dsc06948nk1.jpg
http://img177.imageshack.us/img177/313/dsc06952dv2.jpg
http://img377.imageshack.us/img377/1012/dsc06957xw2.jpg
http://img377.imageshack.us/img377/3329/dsc06963bi2.jpg

bunlar varmıydı biliyorum valla:img-tomat
ben ginede ekledim:img-wink:

rüya-kabus
09-05-08, 14:43
http://img377.imageshack.us/img377/2899/dsc06966ky1.jpg

http://img377.imageshack.us/img377/6633/dsc06980cw5.jpg

http://img177.imageshack.us/img177/3521/dsc06984lv6.jpg

http://img246.imageshack.us/img246/4260/dsc06985bi5.jpg

rüya-kabus
09-05-08, 15:25
http://img383.imageshack.us/img383/9614/15ha6jm9.th.jpg (http://img383.imageshack.us/my.php?image=15ha6jm9.jpg)
http://img383.imageshack.us/img383/3645/22539391ao2po9.th.png (http://img383.imageshack.us/my.php?image=22539391ao2po9.png)
http://img102.imageshack.us/img102/2041/30223606ss2kk8.th.png (http://img102.imageshack.us/my.php?image=30223606ss2kk8.png)
http://img383.imageshack.us/img383/7525/texture1al9ee0.th.jpg (http://img383.imageshack.us/my.php?image=texture1al9ee0.jpg)
http://img383.imageshack.us/img383/3350/ujhfjf9srey2.th.png (http://img383.imageshack.us/my.php?image=ujhfjf9srey2.png)

rüya-kabus
09-05-08, 15:32
http://img102.imageshack.us/img102/1344/95035283bd8.th.jpg (http://img102.imageshack.us/my.php?image=95035283bd8.jpg)

http://img102.imageshack.us/img102/5903/yaprakdkmte8jr4.th.jpg (http://img102.imageshack.us/my.php?image=yaprakdkmte8jr4.jpg)

http://img383.imageshack.us/img383/3532/yaprakdokumu3ps9ya6.th.jpg (http://img383.imageshack.us/my.php?image=yaprakdokumu3ps9ya6.jpg)

rüya-kabus
09-05-08, 15:36
http://img208.imageshack.us/img208/1210/yaprakdokumu5yy3yp0.th.jpg (http://img208.imageshack.us/my.php?image=yaprakdokumu5yy3yp0.jpg)

http://img208.imageshack.us/img208/5465/yd2xx7sy9.th.png (http://img208.imageshack.us/my.php?image=yd2xx7sy9.png)

http://img208.imageshack.us/img208/5352/yp122sc1fz8.th.png (http://img208.imageshack.us/my.php?image=yp122sc1fz8.png)

http://img383.imageshack.us/img383/9509/ypqm5tz2.th.jpg (http://img383.imageshack.us/my.php?image=ypqm5tz2.jpg)

*nehir*
09-05-08, 16:49
http://img117.imageshack.us/img117/258/002007zn9.th.jpg (http://img117.imageshack.us/my.php?image=002007zn9.jpg) http://img206.imageshack.us/img206/3364/98623760de5.th.jpg (http://img206.imageshack.us/my.php?image=98623760de5.jpg) http://img103.imageshack.us/img103/3356/64176064sh9.th.jpg (http://img103.imageshack.us/my.php?image=64176064sh9.jpg) http://img514.imageshack.us/img514/1815/81347038uk3.th.jpg (http://img514.imageshack.us/my.php?image=81347038uk3.jpg) http://img186.imageshack.us/img186/2619/10jc4.th.jpg (http://img186.imageshack.us/my.php?image=10jc4.jpg) http://img206.imageshack.us/img206/3354/11bh3.th.jpg (http://img206.imageshack.us/my.php?image=11bh3.jpg) http://img181.imageshack.us/img181/421/13fp0.th.jpg (http://img181.imageshack.us/my.php?image=13fp0.jpg) http://img140.imageshack.us/img140/5387/15ub0.th.jpg (http://img140.imageshack.us/my.php?image=15ub0.jpg)

gokce1987
09-05-08, 18:55
nehir umut özlem sahte-prenses ayla rüya kabus arkadaşlar hepiniz harikasınız herkeze çok teşekkürler:happy0064:happy0064

deniz-fan
09-05-08, 19:03
oo süper arkadaşlar yaa .. süper olmuş forum donatmışsınız valla :):)
süpersiniz .. çok teşekkürler arkadaşlara o kadar çoklarki niklerini aklımda tutamadım :(:)

Çok güzel avatarlar imzalar gördüm sanırım sahte_prenses'ti yapan arkadaş ellerinize sağlık valla .. bitanesine bayıLdm izin varsa kullanıcam :):)

bi arkadaşım (özür dilerim nikini çıkartamıyorum) haberde neler söylendi demiş .. aslında genellikle bennu abla konuşmadı .. ama hamilelik olayında bilmiyorum dedi imalı bir şekilde .. dizi hakkında değilde dizi setine gelen ziyaretçileri gösterdi çoğunlukla ... :img-wink:

deniz-fan
09-05-08, 19:43
http://img227.imageshack.us/img227/5066/46455180ng7.png
+
arkadaşlar buda benden .. :D ne kadar kullanmak istedimse yapamadım .. sizlerle paylaşıyım dedim :):)

emeli
09-05-08, 22:47
aylaayla ropörtaj için çok saol canım okumamıştım ben=)
rüya-kabus resimler çalışmalar hepsi çok güzel canım
ellerine emeğine sağlık çok çok teşekkürler:P

ya bu arada haberin resimleri açılmıyo bende ya
açmaya çalışıyorum resmi göster diyorum ama olmuyo:img-cray:

sabah_güneşi
10-05-08, 00:13
Arkadaşlar bir gün uğramadım, sayfa coşmuş coşmuş!! :happy0064
Hepiniz harikasınız!!
Başlığımız hep böyle olsun inşallah! :D

Bennu ablanın (Hülya dergisiydi sanırsam) dergisindeki resimlerine bittim yine...:img-in_lo Nasıl bir güzellik, asalet... Mükemmel...
Aytuğ'un o resimlerle yapığı çalışmalar da müthiş olmuş! Çok saol arkadaşım!

rüya-kabus, *nehir* , Gülşah , Umut özlem, aylaayla ve diğer arkadaşlarım... Hepinize tekrar tekrar teşekkürler! :img-wink:

Star haber'de Bennu abla çok tatlıydı.. Canım benim! :img-in_lo

Sahte-Prenses
10-05-08, 01:12
Hepiniz harikasınız!!

Bennu ablanın (Hülya dergisiydi sanırsam) dergisindeki resimlerine bittim yine...:img-in_lo Nasıl bir güzellik, asalet... Mükemmel...

rüya-kabus, *nehir* , Gülşah , Umut özlem, aylaayla ve diğer arkadaşlarım... Hepinize tekrar tekrar teşekkürler! :img-wink:

Bir sey degil canim ;)

Bilmiyorum bu haber varmiydi ama : 11 Mayıs 2008 Bennu Yıldırımlar Türkmax'da Serra Yılmaz'ın Temel İçgüdü programının konuğu.

Programi seyretmeye çaliscagim :)

umut özlem
10-05-08, 12:34
Hepiniz harikasınız!!

ben kendi adıma rica ederim benim için büyük bir zevk canım ve eminimki buradaki herkes için de öyle..herşey Bennumuz için..;):love05:

Bir sey degil canim ;)

Bilmiyorum bu haber varmiydi ama : 11 Mayıs 2008 Bennu Yıldırımlar Türkmax'da Serra Yılmaz'ın Temel İçgüdü programının konuğu.

Programi seyretmeye çaliscagim :)
bizde türkmax yok maalesef..programı izlerseniz arkadaşlar resim video programdan izlenimler duyumlar bişeyler çekinde bizlerde faydalanalım olur mu?:)

sabah_güneşi
10-05-08, 17:41
Arkadaşlar ben izleyemeyeceğim maalesef Bennu ablayı Türkmax'ta...:img-cray::img-cray:
İzleyebilen arkadaşlarım siz anlatın bari ne konuşulduğunu... :icon_sorr

http://img292.imageshack.us/img292/7773/bennu6xl4.jpg (http://imageshack.us)

http://img59.imageshack.us/img59/135/bennu52fs5.jpg (http://imageshack.us):img-in_lo:img-in_lo

deniz-fan
10-05-08, 20:54
arkadaşlar yarın programı izlemeye çalışıcam .. resim çekebilirim umarım ..
sizleri de düşünüp eklicem buray fotoları ..
yarın yne o güzel bennu ablamızı izlemek büyükkeyif olucak !! . :D:D :img-in_lo

yeşimin dediği gibi forum hep bu şekilde güzel olur nşallah ..
görüşmek üzere :):):)

yeşimi''mmm süper imzaların ellerine kollarına sağlık güzeLim:):)

deniz-fan
11-05-08, 11:28
http://img161.imageshack.us/img161/7576/fft16mf40672sp7.jpg

8,5 yaşındaki kızımla çok geniş zamanlara yayılan bir anne-kız ilişkisi kuramadık”

Bennu Yıldırımlar (Fikret)
Fikret'in romandaki yoğunluğu bu kadar değildi. “Yaprak Dökümü” 150 sayfalık bir roman, biz her hafta 90 sayfa çekiyoruz. Şehir Tiyatroları'nda sahnelenen “Yaprak Dökümü”nde de Fikret rolünü oynuyorum. 430 küsur oyun oynadık, hep kapı pencere yıkıldı. Bizim toplumumuz bu romanın kahramanlarını çok seviyor.
Fikret çok sabırlı. Bu, bizim toplum için bir meziyet diyebilirim. Aslında inatçı bir kişiliği var.
Toplum olarak çocuklarımızı çok korumacı yetiştiriyoruz. Kendi ayakları üzerinde döküp saçarak da olsa bir şeyleri halleden çocuklarla çok mutlu olamayan insanlar görüyorum ben.
Kızım 8,5 yaşında. Çocukla birlikte dünyanın başka türlü algılanması gerektiğinin farkına varıyorsunuz. Çok geniş zamanlara yayılan bir anne-kız ilişkisi yaşadığımız söylenemez.
Çok özel bir Anneler Günü geleneğimiz yok. Biz anne-baba olarak da yoğun çalışıyoruz ama kızım da yoğun. İleride “Evde annemi babamı beklerdim, canım da çok sıkılırdı” demesin diye onu da boş bırakmadık.
Şehir Tiyatroları'nda Anton Çehov’un “Üç Kızkardeş”inde de oynuyorum. Oyunun sonunda gelip biz sizi “Yaprak Dökümü”nde seyrediyoruz diyebiliyorlar. Televizyon dolayısıyla gelen, sizi sahnede canlı görmek isteyenlerin genelde tepkileri böyle oluyor

Milliyet

deniz-fan
11-05-08, 11:30
arkadaşlar program yani türkmax'taki program 11:50 'de başlıyormuş ..
bilginize ..:)
görüşmez üzere ..bye

Sahte-Prenses
11-05-08, 13:20
Program'dan :

http://www.imazzy.com/files/ohqnqk2rkp186nzl08ng_thumb.jpg (http://www.imazzy.com/viewer.php?file=ohqnqk2rkp186nzl08ng.jpg) http://www.imazzy.com/files/aa2mrtuwaw6zzgoz2xs5_thumb.jpg (http://www.imazzy.com/viewer.php?file=aa2mrtuwaw6zzgoz2xs5.jpg) http://www.imazzy.com/files/s67cxxomhihffo06qekg_thumb.jpg (http://www.imazzy.com/viewer.php?file=s67cxxomhihffo06qekg.jpg) http://www.imazzy.com/files/asd7sx9r5afhc8hngycr_thumb.jpg (http://www.imazzy.com/viewer.php?file=asd7sx9r5afhc8hngycr.jpg).

Kusura bakmayin, kalite çok kötü:img-cray:

kassia
11-05-08, 13:28
Resmin bu hali sizde varmiydi?

http://img59.imageshack.us/img59/2450/bypq7.th.jpg (http://img59.imageshack.us/my.php?image=bypq7.jpg)

Sahte-Prenses
11-05-08, 13:30
Resmin bu hali sizde varmiydi?

Evet vardi, ama yine'de çok tesekkürler :)

Video çektim ( kalite berbat - 129 mb'lik ). Izlemek isteyenler için bana özel mesaj attin ;).

aylaayla
11-05-08, 14:06
Arkadaşlar, programda neler konuşulduğunu yazabilir misiniz? Galiba yemek programı bu, yemek mi yapıyorlar? Tiyatro üzerine konuştular mı?

Fotoğrafları işyerinden göremiyorum maalesef, o yüzden yorum yapmıyorum, çünkü epeydir evden giremedim siteye, ilk fırsatta son iki haftanın mesajlarına tekrar bakacağım. Hepinize teşekkürler, foruma emek verenlere, resim yükleyenlere, imza çalışmaları yapanlara, haber yazanlara teşekkürler:)

emeli
11-05-08, 14:20
ya ağlamak istiyorum ya fotolar bende açılmıyo yani sadece programdan fotolar açılmıyor
zaten izleyemedim:img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:

Sahte-Prenses canım fotoalrı imageshack tan yükler misin acaba çünkü yüklediğin siteden fotolar açılmıyor bendeee:img-cray::img-cray:

Sahte-Prenses
11-05-08, 14:35
Imageshack'den :

http://img182.imageshack.us/img182/2387/p1010913lc3.th.jpg (http://img182.imageshack.us/my.php?image=p1010913lc3.jpg) http://img227.imageshack.us/img227/405/p1010916gz3.th.jpg (http://img227.imageshack.us/my.php?image=p1010916gz3.jpg) http://img246.imageshack.us/img246/4348/p1010917sy4.th.jpg (http://img246.imageshack.us/my.php?image=p1010917sy4.jpg) http://img246.imageshack.us/img246/6561/p1010936vw8.th.jpg (http://img246.imageshack.us/my.php?image=p1010936vw8.jpg)

emeli
11-05-08, 14:47
geçen salsa almıştım
içine çok dikkatli bakmadım=)
sonra bi de baktım tv deki gelin kaynanaların fotoları
bide bennum ordan gülümsüyor ayy nasıl sevindim anlatamam
hemen çektim fotoları pek güsel deil netliği ama=)

http://img159.imageshack.us/img159/6677/photo0222rt2.th.jpg (http://img159.imageshack.us/my.php?image=photo0222rt2.jpg) http://img161.imageshack.us/img161/4220/photo0224cg4.th.jpg (http://img161.imageshack.us/my.php?image=photo0224cg4.jpg)

"Bennu Yıldırımlar'ın canlandırdığı ailenin en aklıbaşında karakteri olan Fikret, eşi Tahsin'le pek mutlu. Bir de kötü kalpli kaynana Cevriye Hanım olmasa ortalık hepten güllük gülistanlık olacak. Cevriye Hanımı'ı Güler Ökten büyük bir başarıyla canlandırıyor."

yazıyor=)

emeli
11-05-08, 14:49
Sahte-Prenses canımmm çok saol ya birbirinden güsel fotolar ellerine sağlık
ayy bennum çok tatlı yaa:happy0064:happy0064

gokce1987
11-05-08, 16:39
Sahte-Prenses canım çok saol resimler için rica etsem videosunu göndere bilirmisin öm:img-wink:

sabah_güneşi
11-05-08, 18:20
Aradaşlar resimler süper... Bennu abla çok tatlı olmuş! (yine:)) :img-in_lo Aytuğ'cum ve Emel'cim... Çok saolun :img-wink:
Aytuğ öm ile videoyu yollayabiliyorsan bana da yollar mısın cnm?

deniz-fan
11-05-08, 18:52
arkadaşlar benim şansmın izin verdiği kadar izleyebildim programı ..
şans diyorum çünkü bi kısmında elektrkler kesildi programın ne kadarını kaçırdım ne kadarrını izleyebildim kestiremiorum ..
fotoğrafta çektim kalite düşük biraz ama .. eklicem birazdan ..
izleyebildğim kadarında konuşulanlar şöyle:
Annler günü dolayısıyla bennu abla ve kızı ada ile aralarındaki ilişki konuşuldu .. bennu abla kızı hakkında konuştu .. tiyatrolarından bahsetti sezonu kapattıklarını söyledi .. yoğunluğundan bahsetti .. yaprak dökümünün 3.sezondada devam edeceğini söyledi .. sunucu yemek yapıp yapamadığını sordu bennu abla ise yapabildğini söyLedi ..
malesef bu kadar görebildim .. bennu'mm yine süperdi :img-in_lo.. çook şekerdi ... zaten prgramda konuşulanları pür dikkat izleyemiyosun bennu ablayı incelemekten güzellği karşısında donup kalıyosun böyLe .. ve dikkat edebildiğğim tek husus kulağında yine o meşhur küpeleri vardı .. çok tatlıydı çooo....kk !! :happy0064

deniz-fan
11-05-08, 21:16
http://img384.imageshack.us/img384/3742/fotoraf0010mvk4.jpg
http://img384.imageshack.us/img384/3983/fotoraf0011zy8.jpg
http://img160.imageshack.us/img160/7542/fotoraf0012kdk8.jpg
http://img384.imageshack.us/img384/7325/fotoraf0014e